Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 13
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
sevgili filizimin son soruları :)
1- feridenin yok oluşu mahallede nasıl karşılanacak ve feride ile ilgili gerçeği öğrenince ne tepki verecekler?
2- bu arama kurtarma çalışmalarına bir tekiner gerekli ömer de içeri girerse sizce kim filiz, elif ve handan katılır?
3- yılmaz filizle birlikte feride için bir şeyler yaparlar mı malum karşılaşmaları gerekiyor yoksa konuşamıyorlar?
4- aslı filizinde katıldığını duyunca gitmez de ne yapar?
5- ali kaçırılma olayına nasıl bir gafla katılır?
6- aynalı bu olayda neler yapabilir?
7- mualla, fahriye ve aslı evde ferideyi karşılama partisi yapar mı?
1-valla çok tuhaf olacaktır atölyedeki kadınlar hepbir ağızdan fısır fısır aaa feride dansözmüymüş derler..
2-Filiz
3-yaparlar sanırım ,bence önce polise giderler sonra ikisi de ayrı tellerden çalarlar :)
4-yılmazı bekler :img-hyste :img-hyste
5-Kim kaçırdı acaba yoksa sevdiği biri mi vardı,mahallemizin kızıydı :img-hyste yoksa ömer denen mi kaçırdı diyebilir
6-ünlü sözlerden bir demet sunar...alla allah kim kaçırır bu kızı yoksa cem mi yaptı gibi sözlere cafcaflı sözlerle süsler :)
7-Feride artık onlarda kalmasın biz onuda melek tekinerlerin yanına alalım :img-hyste Parti olmaz ama tüm mahallece toplanabilirler feride de hünerlerini gösterirmiş ...ya bir de şey var bu kız makaralarla mı bir şeylerle bebek yapmıştı şimdi ne alaka dansöz çıktı ..
sorular için teşekkürler :)
arkiler hos omer hapise duse bile agizi var adamin kim in yaptigini solerde yilmaza kim soler bilemicem..ama umuyorum yilmaz filizin evine gitigi zaman insalah filiz soguk davranir konusma boyle olsun
yilmaz:filiz
filiz:ne var ne istiosun SIKTIN BEE yeter git burdan:):)
yilmaz:filiz ne olur dinle bu cook onemli
filiz:dinleyemem ise gec kaldim:)
yilmaz:filiz feride ortalikta yok acaba haberin varmi diye sorcaktim
filiz:ben feridenin bekcisimiyim bilmiyorum..
ve yilmaz gider:):):)fazla atim herhalde.:img-hyste
arkadaslar ıhlamurlar altındanın fragmanını bn de ızlemedım . ama sıze kucuk bır tuyo fragmanı ızlemek ısteyenler carsamba sabahları saat 8.00 ile 8.30 arasında fragman cıkıyormus.eger ızlemek ıstersenız sabah erken kalkın...:img-yes:
frgamnı anlatırmısın kardeş ?
not: şunu bir açıklığa kavuşturalım ben filiz düşmanı değilim aksine en koyu fanıyım diyebilirim. ama şuanda filize baktığımda devamlı ağlayan kırılgan bir kız görüyorum diğer taraftan aslı ya bakınca sürekli etrafına pozitif enerji saçan güçlü bir kız görüyorum. yani filizin ilk sezonki kopyasını.
ben filizi güçlüyken dik başlıyken sevdim sürekli ağlarken değil...
filiz de önceden etrafına neşe saçıyodu şartlar onu böyle yaptı eğer aslının başına onda biri gelseydi görürdüm onu da ne kadar metanetli davranacaktır?
Sevgili Archshe;
Her şey Filiz'in bebek konusundaki geç davranmasıyla bağlantılı anlamıyormusun?
Eğer Filiz bebeği zamanında söyleseydi..
1.Yılmaz'ın yanlış anlaması olmayacaktı çünkü Handan ve Cem ikilisi kumpas için yeterli zamanı bulamıyacaklardı..
2-En önemlisi Filiz-Yılmaz evlenecekti..
3-Handan-Cem-Ömer üçlüsünün hevesleri kursaklarında kalacaktı..
4-Sürekli göz yaşı yerine mutlu bir aile tablosu izleyecektik.Filiz Yılmaz vede bebeklerini yani..
5-Yılmaz Filiz evliliğine hepimiz destek vereceğimizden ben şuanda sana cevap değil destek veriyor olacaktım..
Biliyorum bu bir drama dizisi gözyaşının olması son derece normal. Ama bu diziyi 1. bölümünden izleyen birisi olarak artık bıktım bu göz yaşından.Şu anda diziye baktığımda beni heyacanlandıran tek taraflı olsada aşkı hatırlatan Aslı-Yılmaz vede Ömer-Feride çifti var. Tıpkı ilk sezonki Filiz-Yılmaz yada daha önceki Elif-Yılmaz çiftinde olduğu gibi.
Sevgili Archshe;
Her şey Filiz'in bebek konusundaki geç davranmasıyla bağlantılı anlamıyormusun?
Eğer Filiz bebeği zamanında söyleseydi..
1.Yılmaz'ın yanlış anlaması olmayacaktı çünkü Handan ve Cem ikilisi kumpas için yeterli zamanı bulamıyacaklardı..
2-En önemlisi Filiz-Yılmaz evlenecekti..
3-Handan-Cem-Ömer üçlüsünün hevesleri kursaklarında kalacaktı..
4-Sürekli göz yaşı yerine mutlu bir aile tablosu izleyecektik.Filiz Yılmaz vede bebeklerini yani..
5-Yılmaz Filiz evliliğine hepimiz destek vereceğimizden ben şuanda sana cevap değil destek veriyor olacaktım..
Biliyorum bu bir drama dizisi gözyaşının olması son derece normal. Ama bu diziyi 1. bölümünden izleyen birisi olarak artık bıktım bu göz yaşından.Şu anda diziye baktığımda beni heyacanlandıran tek taraflı olsada aşkı hatırlatan Aslı-Yılmaz vede Ömer-Feride çifti var. Tıpkı ilk sezonki Filiz-Yılmaz yada daha önceki Elif-Yılmaz çiftinde olduğu gibi.
sevgili mıstaa
filiz bu kadar mı suçlu yani? şuanda olmayan bişey için çaba sarf ediyor ihtimalleri tartışıyoruz..şuan yılmaz bukadar hatalı davranırken filize yüklemeyelim bu hatayı lütfen...cidden artık rica ediyorum hep aynı şeyi tartışıyoruz ama orta yol bulamıyoruz boşver tartışmayalım artıksen de bende aynı şeyleri tekrarlıcaz çünkü..ben anlatmaktan yoruldum sen de yorulmuşundur...anlaştık mı? ama şunu belirteyim sana gene katılamıyorum...filiz yılmaz beraber mutlu olana kadar da aynı düşünemeyeceğimizi düşünüyorum..
sevgili mıstaa
filiz bu kadar mı suçlu yani? şuanda olmayan bişey için çaba sarf ediyor ihtimalleri tartışıyoruz..şuan yılmaz bukadar hatalı davranırken filize yüklemeyelim bu hatayı lütfen...cidden artık rica ediyorum hep aynı şeyi tartışıyoruz ama orta yol bulamıyoruz boşver tartışmayalım artıksen de bende aynı şeyleri tekrarlıcaz çünkü..ben anlatmaktan yoruldum sen de yorulmuşundur...anlaştık mı? ama şunu belirteyim sana gene katılamıyorum...filiz yılmaz beraber mutlu olana kadar da aynı düşünemeyeceğimizi düşünüyorum
Üstte altını çizdiğim yerde sonuna kadar katılıyorum archshe. İnan bana bende senin durumundayım yoruldum artık.:sad53:
Kırmızıyla işaretlediğim yerdede sonuna kadar katılıyorum.:img-yes:
NOT:Bak görüyormusun orta yolu bulabiliyormuşuz işte..:):)
Üstte altını çizdiğim yerde sonuna kadar katılıyorum archshe. İnan bana bende senin durumundayım yoruldum artık.:sad53:
Kırmızıyla işaretlediğim yerdede sonuna kadar katılıyorum.:img-yes:
NOT:Bak görüyormusun orta yolu bulabiliyormuşuz işte..:):)
bana katıldığın ilk ve son yorum galiba...gözlerim yaşardı...yok vazgeçtim...filiz-yılmaz mutlu olunca biz aynı şeyleri düşünüp sevinicez bak buna eminim...anlaştık o zaman...
evet heyecanım geçti anlatıyorum
şimdi fragman filizle başlıyor filiz ağlıyor(ağlamadığı bolum var mı ? ) Neyse sonra Yılmazla ömer konuşuyor omer harab biçimde filizle yılmaz kapı arasından bakışıyor.Sonra filiz bebeğine bakıyor.Ultrasondan gülüyor boyle.Sonra yine filiz ve yılmaz bakışıyor başka bir yerde.Sonra yılmaz filizlerin kapısına gidiyor.Handan filizi çağırıyor. Yılmaz bole pişman gibi bakıyor filize sonrası söz vermiş aşklara :D
fragmanın başını kaçırdım ama izlediğim kadarını anlatayım
yılmaz tekinerlerin yeni evine gidiyor ve handan hanım açıyor kapıyı sonra arkadan filiz geliyor yılmazı görünce şaşırıyor tabi...şiiri yılmaz okuyor "özlemek kolay unutmak zorken seni,ihtiyacım var yazgımızı gözlerinden okumaya" diye bitiyor şiir...yılmaz ve filiz sanırım bahçeye çıkıyorlar ve orada bakışmalar var işte...
bende söz vermiş aşklara kısmına yetiştim :img-hyste
havincim'in yazdığına göre şiir muhteşem gibi :) Bu arada bu bölümde ne kadar çok filiz yılmaz karşılaşması var ...bu bizim bünyemize zarar vermesin :img-hyste alışmıştık biz aslı yılmaz,cem planları izlemeye ...senarist ablalarımız olmuyor böyle yapmayın cemin plan yapmadığı ya da aslı yılmazın sürekli birlikte olmadığı bir bölüm olmamalı lütfen ama :img-hyste şaka bir yana
filizin doktora gitmesine çok sevindim en azından bebecik iyi :)
cemi hiç göstermiyor... aslıda gözükmüyor...ama filizle yılmazın sondaki bakışması çok kötü yaa filiz hayatta affetmez...şiiride beğenmedimben :(
en azından dindirmeki gösyaşını yine sevdanla yedirenkaçsın altından geçtiğimiz ........ den iyi olamaz yada sen hiçgitmyenim olmayacaktınya yine .......................... dende hatta 2 hafta önceki yüzümdeki çizgilerin hesabın ıveremedğim gün aynalara izin vermiştim seni benden almalarına izin vermiştim her riyakar şafakta ............danda güzel deil
Filiz rapor isini acaba doktordan ögrene bilirmi, cokmu fazla istiyorum, handanin söylemiyecegi kesinde, doktor iste bir umut
arkadaşlar valla ben şiir olup olmadığını bile farketmedim heyecandan :D kalbim küt küt attı bole içim kıpır kıpır oldu hep bole oluo bigun kalpten gidicem yaaaaaaaa
ilk kez fragmanı netten değilde ilk olarak tvden izledim...fragman filizle başlıyo handanla konuşmuş handan oturduğu yerde filizse ayakta pencere kenarı gibiydi orda ağlıyodu...sonra gazide öemrle yılmaz konuşuyolar başka bi sahne gene gazide filizle yılmaz yılmazların kapısının önünde...filiz doktorda ultrsaona giriyo..son sahne 63.bölümün devamı olan sahne 64.bölüm ilk sahnesi yılmaza kapıyı handan açıyo filiz feci bakıyo resmen bakışlarıyla dövüyo diyebilirim...şiir gene çok hoş.ihtiyacım var inanmaya falan diyo şiirde...vee fragmanda ne aslı ne cem var...keşke bütün bölüm olmasalar...
Tuhh ya euro d de yabanci damatin reklamini gosterdi neyapim simdi sabah in korundemi kalkayim fragmani gormek icin....
Tuh yaa yilmaz filiz bakiisiyormu:):)
Tuhh ya euro d de yabanci damatin reklamini gosterdi neyapim simdi sabah in korundemi kalkayim fragmani gormek icin....
Tuh yaa yilmaz filiz bakiisiyormu:):)
Valla Euro d hep böyle yapiyor, biz her seferinde daha gec izliyoruz.
Ne oldu Merve bakissalarda senin umrunda degildir:img-wink:
SİDAL86_FB
07-03-07, 00:10
fragmana bakılırsa çok güzel bir bölüm olucak...nete düştümü fragman bilem varmı:( sabaha kadar bekleymem:)
Valla Euro d hep böyle yapiyor, biz her seferinde daha gec izliyoruz.
Ne oldu Merve bakissalarda senin umrunda degildir:img-wink:
filizi kiziyorum burda yilmazin dahada neyine bakiyor onu merak ediyorum:) bakislarda filizin kendisi geciyorsa tabiki umrumda..sadece 50% si ama..yilmaz umrumda degil ister baksin ister aci ceksin:) evt yaa baslicam simdi euro d ye..
Senaristler sesimi duydu oleyyyy artik yemege SON:):)insalah iyikide su feride girdi devreyede asli yilmazdan kulturduk bu ikilinin sahnesi resmen beni bayiyo...
byuzax o cif sozun banaysa bosuna yazmisin vala benim kiskanmaya niyetim yokki zaten ben filizciyim...onun mutlulugunu isteyen bir severiyim:):)benden zarar gelmez ona:)yilmazi kisa bi surede unutmasini nekadar cok isterim..Yilmazin yaptigi veyata yapacaki delikanliliga sigiyormu...adam sevdigin (Gore)baskasindan hamile oldugunu saniyor ama agzi burnunda boyle mi aci cekiyor..birazda o aci ceksin fenami olur.
Senaristler sesimi duydu oleyyyy artik yemege SON:):)insalah iyikide su feride girdi devreyede asli yilmazdan kulturduk bu ikilinin sahnesi resmen beni bayiyo...
o kadar erken sevinme mervecim :) belki fragmanın o sahnelerinden hemen sonra aslı yılmaz sahnesi olur :img-hyste ya da sadece bu sahnelerle sınırlıdır...Baksanıza feride fragmanda yokmuş bile :icon_whis
o kadar erken sevinme mervecim :) belki fragmanın o sahnelerinden hemen sonra aslı yılmaz sahnesi olur :img-hyste ya da sadece bu sahnelerle sınırlıdır...Baksanıza feride fragmanda yokmuş bile :icon_whis
hic degilse yemekten biraz kismis olurum:):)vala sinemcim diete baslamak zorunda olcam bildigin bi program varsa ilerde anlati ver:):)
amannn baska kanalada degisemiyorum bolumu cektigim icin herhalde cektigim dvde hatirla sevgili ihlamurlaraltinda mix olcak.....dur deme uamrim bu bolum asli yilmaz sahneleri fazla olmaz..anemden biton laf dunliyorum zaten"bugaz getirdi mervede bugun":):)dahada ogretemedim:)
forever_bim
07-03-07, 01:09
sevgili arkadaşım kurşini19 arkadaşın ne demek istediğinide çok güzel anladım ve sen bu diziyi başından beri izliyormusun çünkü yılmaz elife aşıkken ve filize karşı hiçbirşey hissetmiyorken filizle beraber oldu yılmaz yani ona aşık değilken yani amacı ömere karşı filizi kullanmaktı bak sen benim sevdiğimi aldın bende senin kızkardeşinin namusunu yani yılmaz daha önce bunu yapmıştı
Yine sevmeden ve aşık olmadan birbaşkasıyla beraber olabilir
Bence de. İlk sezon bal gibi de biliyoruz Yılmaz Elif'e aşıktı Filiz'i kullanırken. Şimdi de Filiz'e aşıktı ama Aslı'yla da ilişkiye başladı. Bir de Aslı'nın üzerine çok gidildi bence. Yılmaz Aslı'ya yakınlaştı geçen bölüm. Aslı gayet de normal davrandı evde. Esas yaklaşan biri varsa Yılmaz Agaydı.
forever_bim
07-03-07, 01:24
1- feridenin yok oluşu mahallede nasıl karşılanacak ve feride ile ilgili gerçeği öğrenince ne tepki verecekler?
2- bu arama kurtarma çalışmalarına bir tekiner gerekli ömer de içeri girerse sizce kim filiz, elif ve handan katılır?
3- yılmaz filizle birlikte feride için birşeyler yaparlar mı malum karşılaşmaları gerekiyor yoksa konuşamıyorlar?
4- aslı filizinde katıldığını duyunca gitmez de ne yapar?
5- ali kaçırılma olayına nasıl bir gafla katılır?
6- aynalı bu olayda neler yapabilir?
7- mualla, fahriye ve aslı evde ferideyi karşılama partisi yapar mı?
8- mualla nasılsa aslı kızım var feride de yolunu şaşırmıştır döner der mi?
yan karakterlerde olsun istedim:img-wink:
1. aaaa Feride kaçırılmış. Vah vah tüh tüh diyecek teyzeler.
2. Ömer'le Yılmaz birlikte hareket edecekler. Açıkpazardaki gibi. Kadınlar evlerinde kalsın hamur işi falan yapsınlar. Gerçi 37. bölümde Filiz yemek yapamadığını söylemişti Aslı ise milleti zehirleyecek yakında Mualla Teyzem yapar:icon_whis
3. Sanmam.
4. Yaw bu kadınlar cepheye gitmesin. Savaşan erlerimiz için evde ekmek pişirsinler.
5. Kesin Ömer kaçırıp dansöz yaptı kızı. Üstünden para kazandı diyecek:)
6. Çivi çiviyi söker be Ömer. Dert etme Feride yoksa buluruz sana da bir kızcağız diyebilir:img-hyste :img-hyste
7. Yok artık. Birde altın günü yapsınlar.
8. Bence Mualla "Feride benim oğlum Yılmaz'ım dururken nasıl gider de dul ve çocuklu bir adamı sever" der. "Hem ben ona beddua etmiştim, bu ilişki CAİZ değildir" diyebilir:img-hyste:img-hyste :img-pilot
Hocam yanıtlarım nasıl??
Foruma üç gün doğru dürüst nete giremediğim ve de bugün de yeğenime bakarken full time hala olarak çalıştığımdan dolayı bir türlü yazamadım. Tabi bir de sorumlusu olduğum başlıklar da vardı. Ben de modum gibi mazeret kağıdı istiyorum ;)
Şükürler olsun ki en sonunda tüm yorumları okuyabildim, bir ara tekrar tekrar aynı şeyleri okumaktan fenalık geçiriyorum sandıysam da arada çok güzel yorumlar ve muhteşem espriler de gördüm:
birde geçen gün "genç magazin" programında bülent inalın röportajını izledim orda bile sıkıldığı artık eski keyfi almadığı her halinden belliydi.sürekli göz yaşı döken bir adamı oynamaktan o da sıkılmış:good:
Ben de birkaç bölümdür Yılmaz karakterinin hatalarını görsek de Bülent İnal'ın oyunculuk açısından performansındaki artışın sebebi nedir diye merak eder olmuştum. Meğersem böyle gelgitli bir karakter oynamayı bekliyormuş o da. Şimdi daha bir anlam kazandı herşey.
e yuh artık ! yılmazın inanmasını sağlayanda filizdi olemi ya insan bu kadar mı saf olur ya ? kız kaç defa bişey soylucem fln dedi ama yılmaz beyin aklına hiç gelmio bunlar..... of ya size göre amerika ırağa filiz yüzünden girdi , saddam filiz yüzünden asıldı her hata filiz yüzünden tam gaz !
Aslında hata muhasebesi konusuna girmeyecektim ama bu uslup bana tanıdık gelince dayanamadım. Nedense bizim forumda bir vur deyince öldürme sorunu var, bir ara Ömer için de benzer tanımlamaları biz kullanmıştık. Güzel bir kinaye olmuş bence ;)
Hasancığım öncelikle şu cümleni okuyunca acaba annemle konuşmamı duydun mu diye şüphelenmedim değil 'Gerçi iyi niyetinden şüphem yok da etrafındakiler yakında tuvalete gitmek için de Yılmaz’a danışacaklar.' Söyle bizim eve mikrofonları ne zaman yerleştirdin :img-hyste
Bir de Paşamız bizi hayal kırıklığına uğratır mı diye sormuşsun. Valla baksana melek olmuş Ömer artık yakında ermiş de olur, 'Mevlana gibi kim olursan ol gel' de der. Şaka bir tarafa, Paşamız artık akıllandı gibi, bence artık yoldan sapmaz. Bir de 'Resul Amca' demişsin ya ona çok güldüm, yani adamcağız amca olacak yaşta da değil ya :img-hyste
Secoms kardeşim kitabından şu cümlelerin altını çizdim, imza için geliyorum, ne dersin uçakta bir aktarma yapayım mı gelecek hafta :img-hyste
Şimdi bir karar verelim; bu kız mimar mı, iç mimar mı, tadilatçı mı, santiye sefi mi, sıradan basarısız bir insaat mühendisi mi yoksa Yılmaz'a asık olması için diziye sokulmuş bir karakter mi ?
Cem'in şirketi amiyane tabir ile basmasıyla adrenalin tavan yaptı fakat Paşanın o sıkı yumruklarında birini göremeyince hayal kırıklıgına ugradım ne yalan söyleyeyim..(Halbuki Yılmaz'dan o kadar gördük..Bir de Ömer'den görseydik..Zaten adam bağışıklık kazandı )
Sonrasında Handan'a söylediği '' Evi geri aldım 3nüz için..Tabi 4nüz için demeliydim '' lafından sonra nasıl yani dedim..Kastettiği Filiz-Ömer-Handan ve Filiz'in bebeğiydi.. Eee küçük Elif nerde ? Sanırım onun için küçük planları var
Bu son yazdığını ben diziyi izlerken farketmemiştim açıkcası, iyi yakalamışsın :good: Elif için planlarının da ben kırk kere yazılınca olacağından korktuğum için bence artık yazmayalım :img-wink:
Yorumlarını okuduğum ve genel olarak analizlere giren forumdaşlarım denizim, cemotara, mıstaa, levoo, archshe, filizim+y, mert ve ağlayan gitar'ın ellerine sağlık. Ve son olarak beni gece gece güldüren müthiş yorumu ekliyorum:
size bir ali gafı yazıyıyım feridenin gerçeğini öğrendikten sonra
vayy be neymişte haberimiz yok, gençliğimizde az gitmiyorduk karşılaşmamışız tuhh böyle talihe
feride dansöz he kimbilir feleğin hangi sillesini yedi de böyle oldu şimdi bizden de yiyince tam olur
bence hatrlıyordu geçmişinden utandığı için kandırdı biz vay be bizde yedik
delikanlı yılmazım mahallemizin kızı dedik bağrımıza bastık feridenin ettiğine baksen olur mu bize bu yamuk
Vallahi şahane replikler olmuş ben yazdığımızın neredeyse aynısını Ömer-Feride'i görünce söyledi ya Ali, o zaman dedim ki bizi istikrarlı bir şekilde şaşırtmayan tek karakter Ali galiba :img-hyste
Filizden Yilmaza gelsin bu sarki - Niran Ünsal konusmamiz lazim
Sırasımı bilmem ama konuşmamız lazım
Sesimi duy ne olur hemen buluşmamız lazım
En az senin kadar ben de pişmanım
Nereye kadar gidecek böyle ah benim canım
Uyan artık geç olmadan aklını başına al
Bakan olmaz benim gibi ne gözüne ne de kaşına
Ben sana hep neler söylediysem
Yemedin içmedin aksini yaptın
Sen yine bakmadın ellere taptın
Buda Yilmazdan Filize gelsin Kenan Doglu - Yüssüz Yürek
Kalmışım kendi kendime ben harabe
Aklım başıma geldi bir daha tövbe
En çok üzüldüğüm konu gözünden düştüm
Sana rezil olmak inan bitirdi beni
Görmezlikten gelince çok üzdün beni
Yabancı bir adam hissettim kendimi
Sanki o ben değildim seninle ağlayan,
Seninle sevişip aşka doyan
Bazen şeytan diyor ki git yanaş şuna
Anlat içinden geçenleri
Tut yüreğinden sıkıca ak hayatına
Ama nerde bende o yüzsüz yürek
Bizde varsa yoksa gururdan yelek
Ama nerde bende o yüzsüz yürek
Bizde varsa yoksa gururdan yelek
forever_bim
07-03-07, 02:00
Bernacığım
Ben Ömer'in değişimini mantıklı buluyorum. Ani olan birşey değildi. Gereksiz fevrilikleri Elif'in günlüğünü bulduğu dönemde azalmaya başladı. Önce kızına olan tavrını düzeltti, sonra Filiz'le giderek iyi oldular, şimdi de Handan Hanım'ın hatasını düzeltmesi için ona Filiz'le konuşmasını söyledi. Ayrıca daha 42. bölümde-ki Ömer'in en fevri zamanlarıydı- Cem'le Filiz yemek masasından kalktığında Handan "Keşke Filiz'le Cem yakınlaşsa" dediğinde annesine tepki koymuştu. Bu forumda neler neler okuduk. Yok efendim eğer çocuk Cem'den olsaydı Ömer parti verirdi, yok efendim Cem'e yaklaştı eğer ki çocuk Cem'denseydi tebrik edecekti. Gördük işte Ömer Cem'e nasıl davranıyor Filiz'i Cem üzünce. Ömer'in 49 ile 63 arası tek hatası Yılmaz'a kızıp AçıkPazar satışını öne almasıydı. İflas ederek bunun da faturasını yeteri kadar ödedi bence.
Şimdi fragman yorumlarından anladığım kadarıyla Feride'nin kurtulması uzun sürecek. Bakalım neler izleyecegiz. Bir de Filiz'le Yılmaz karşılaşmalarından neler çıkacak. Tabii Aslı ve Cem saklandılar fragmanda ama Cuma onlar da bol bol var kesin.
Bu arada fragmanı gördüm açıkcası çok da fazla birşey anlamadım. Sürekli düşünceli veya olayları çözmek için bakan bir Yılmaz, gözleri hep dolu dolu bakan Filiz ağırlıklıydı. Ömer ve Yılmaz'ı da bakışırlarken gördüm, Ömer düşünceliydi, Yılmaz tam olarak görünmüyordu o sahnede. Bir de ağlayan ve makyajı akmış Handan Hanım'ı gördüm. Şiir güzele benziyordu ama sahnelere odaklandım, Bülent İnal'ın yine iyi bir şiir okuma performansı vardı diyebilirim kısaca.
Ya aslında diğer dizilerden pek yazmazdım ama bu gece Binbir Gece'de bizim sahte rapor veren muhteşem doktoru görünce beni gülmek tuttu. Tabi hastane de aynıydı ama aynı mekanları görmeye alışmıştık ama doktor da aynı çıkınca içimden dedim ki, bu adama güvenmeyin dedikleri doğru da olmayabilir :img-hyste
Gelelim Soru Setlerine
Soru Seti 1
1- aslı bebek olayını kimden öğrenir?
2- feride yılmaza ya da ömere nasıl ulaşacak?
3- ömer feridenin kaçırıldığı gece ne yapacak hemen eve mi gidecek?
4- yılmaz sabahleyin tekinerlerin evine gidiyor gece haberi olmayacak mı?
5- filiz yılmazın kendisi için mi geldiğini düşünecek?
6- aslıda ferideyi kurtarma çalışmalarına katılır mı?
7- ömer hapse gireceğine göre filiz mi feride için çırpınacak?
8- cemde karışabilir mi bu olaya?
1- Valla Aslı Filiz'in hamile olduğunu da en son öğrenen kişi olur muhtemelen, o yüzden Yılmaz'dan öğrenecek bence. Çünkü bu gidişle Yılmaz da gerçeği en son öğrenen 2. kişi olacak ;)
2- Ömer takipte olduğuna göre Feride'ye Ömer ulaşacaktır. Feride'nin böyle bir şansı olacağını sanmıyorum.
3- Ömer takipte zaten, muhtemelen mekandaki adamlar tarafından tartaklanacak ve de içeriye giremeyecek ama takibe bir şekilde devam edecek.
4- Yılmaz Aslı'nın evinde olduğu için ve de Mualla Hanım da olayı sabah farkedeceği için bence gece öğrenmesi zor bir ihtimal Yılmaz'ın.
5- Filiz gerçekleri öğrendikten hemen sonraki sabah böyle düşüneceğini sanmıyorum.
6- Aslı gelirse iki tokat da Resul Amca'ya atar :img-hyste Şaka bir tarafa, Yılmaz dikkat et demek dışında bir işe yaramayacağı için bence gelmez.
7- Ömer hapise girecek bence de. Filiz hamile olduğu için akşın sahnelerinden mazeret kağıdı alsın bence ;)
8- Cem olayı bilseydi müstakbel kaynanası Handan 'ın gözüne girmek için Resul Amca ile birleşirdi ama şimdi öyle birşey olacağını sanmıyorum. Tabi plan yapma konusunda bizim forumdaki gibi dizide de nam saldıysa bilemem tabi :icon_whis
Bernacığım
Ben Ömer'in değişimini mantıklı buluyorum. Ani olan birşey değildi. Gereksiz fevrilikleri Elif'in günlüğünü bulduğu dönemde azalmaya başladı. Önce kızına olan tavrını düzeltti, sonra Filiz'le giderek iyi oldular, şimdi de Handan Hanım'ın hatasını düzeltmesi için ona Filiz'le konuşmasını söyledi. Ayrıca daha 42. bölümde-ki Ömer'in en fevri zamanlarıydı- Cem'le Filiz yemek masasından kalktığında Handan "Keşke Filiz'le Cem yakınlaşsa" dediğinde annesine tepki koymuştu. Bu forumda neler neler okuduk. Yok efendim eğer çocuk Cem'den olsaydı Ömer parti verirdi, yok efendim Cem'e yaklaştı eğer ki çocuk Cem'denseydi tebrik edecekti. Gördük işte Ömer Cem'e nasıl davranıyor Filiz'i Cem üzünce. Ömer'in 49 ile 63 arası tek hatası Yılmaz'a kızıp AçıkPazar satışını öne almasıydı. İflas ederek bunun da faturasını yeteri kadar ödedi bence.
Şimdi fragman yorumlarından anladığım kadarıyla Feride'nin kurtulması uzun sürecek. Bakalım neler izleyecegiz. Bir de Filiz'le Yılmaz karşılaşmalarından neler çıkacak. Tabii Aslı ve Cem saklandılar fragmanda ama Cuma onlar da bol bol var kesin.
Soru setlerine devam edecektim ama madem bana yazmışsın bize de cevap vermek düşer ;) Bu konuda seninle kesinlikle aynı fikirde olduğumu biliyorsun zaten, sanırım bütün forum da biliyordur ;) Ömer'in Cem'e inanmama ihtimalini de bir seçenek olarak düşünülebileceğini de yazmıştım bölüm yorumlarımda. Filiz'in olayları bu şekilde anlattığını bilebilseydim tereddütsüz tek alternatif diye sunardım. Senin de dediğin gibi değişim başlamadan Cem ve Filiz arasındaki bir çöpçatanlığa tenezzül etmemiş adam şimdi bu durumda Cem'e nasıl tepki göstermez? Böyle bir teklifi, değil Ömer, normal karşılayacak bir abi olduğunu düşünemiyorum. Ömer'in değişimi de belki öyle pat diye gerçekleşmediği için ve bizim gözümüze sokulmadığı için, çoğu zaman repliklerle de desteklenmediği için belki sürpriz olarak karşılanmış olabilir diye düşünüyorum. Ömer'in Açık Pazar satışını öne almasının bir hata olduğunu zaten yazmıştık hep, Ömer'in Cem'e güvenmesi ve inşaat işine girmiş olması da değişimle alakası olmayan hatalarıydı. Yine de buz pistine çıkmış gibi savrulan karakterlerin yanında Ömer Feride ile birlikte en sağlam duran karakterlerden birisi bence de.
Feride'nin dansöz çıkmasına çok şaşırdım, hiç beklemiyordum. Bunun Ömer açısında büyük bir sorun teşkil edeceğini ben sanmıyorum, hafıza kaybından sonraki Feride'yi sevdi Ömer. Tabi Feride hafızasını kazanırsa ve fikrini değiştirirse (ki hiç sanmıyorum) bilemem. Belalı sevgili konusunda ise düşüncem madem klasik Türk filmi formatında gidiyoruz, şu şekildedir muhtemelen; Feride'nin dansöz kıyafetlerini kendi evinde saklayan aşığımız onun kendisine aşık olmasını beklemiştir ama Feride ona yüz vermemiştir. Yılmaz'ın kendisine çarptığı zaman da ondan kaçıyordu gündüz vakti mekan kapalıyken. Mesela Yılmaz cebine koyduğu notu hatırlarmış bunca aydan sonra :img-hyste daha da komiği not cebinden hasarsız çıkarmış :img-hyste
Soru Seti 2
1- Asli isin gercegini ögrenince acaba Yilmazla Filizin arasina yapmaya calisabilirmi? Hani derler ya seven sevdiginin mutlulugunu ister diye
2- Hani derler ya Yanlizlik acidir insani acitir... Yilmaz bu mantiklami Asliyla takiliyor, yoksa takilmasinin altinda baska bir nedenmi var?
3- Filiz Yilmazin sadece bir söze kanib ona inanmadigini düsünmekte ve bu nedenle Yilmaza cok kirgindir, peki rapor isini ögrenincemi affedicek onu, yoksa Asliyla iliskisi oldugu icin affetmeyi ozamandami düsünmeyecek?
4- Yilmaz gercegi ögrenince Asliya bunu nasil aciklayacak ve Filize nasil geri dönecek?
5- Bu sarki sözü bizim dizi icin ne derece gecerli?
1- Hiç sanmıyorum. Aslı öyle düşünseydi, Yılmaz ve Filiz'in defilede birbirlerine bakışlarını gördükten sonra zaten bunun için uğraşırdı. (Bu arada ben insanlara zorla yapışmam ama itiraf edeyim böyle birşeyi ben de yapmazdım)
2- Yılmaz'ın mantığı belli Aynalı'nın mantığıyla hareket ediyor: 'Çivi çiviyi söker' diyor o da :)
3- Bence Handan rapor işini bu bölümün başında açıklayacak ama açıklamazsa sadece söze inandığını sanarsa Yılmaz'ı affetmesi bence de imkansız. Rapordan sonra da Yılmaz'ın bence bayağı uğraşması gerekecek.
4- İşte bunu ben de çok merak ediyorum. Aslı'dan hoşlanmasam da Yılmaz'ın ona yaşatacakları için üzülüyorum. Ancak Aslı-Yılmaz çiftinin arasında iletişim özürü olmadığı için herhalde direkt durumu anlatır Yılmaz. Umarım Aslı da kuzu gibi kabullenmez de bir iki laf söyler.
5- Şarkı dizi için geçerli olacak bir süre ama dizi mantığı içerisinde Filiz ve Yılmaz'ın biraraya gelmemelerine pek ihtimal vermiyorum.
Soru Seti 3
1- aslı yılmaz ne kadar ileriye gider?
2- feridenin olmadığını duyan yılmaz ilk kimden şüphe eder?
3- feride hayatı ile ilgili gerçeği öğrendiğinde izini kaybettirmek ister mi?
4- resul amcam da cem gibi psikopat çıkar mı?
5- cem dizide başka bir psikopat türediğini öğrense yılmaz ve ömerden önce ortadan kaldırır mı?
6- aslı yılmazın tüm karşı çıkmasına rağmen peşinden gider mi anca beraber kanca beraber diye?
7- filiz bu olaylara karşı annesine vereceği tepkiden vaz geçer mi?
8- yılmaz filizi görünce ferideyi unutup yine iğneleyici repliklerini sıralar mı?
1- Bence bir öpüşme olabilir ama daha fazlasını beklemiyorum.
2- Eğer Ömer'den duymazsa Ömer'den şüphelenecek.
3- Ben buna kesin gözüyle bakıyorum da bizim Paşa buna izin vermeyecek bence.
4- Ben onda bir Cem Akman ekolu gördüm zaten ama bence onun kadar çıkmayacak. Umarım yanılmam çünkü romantik komedi dizisinde bile psikopatlarla uğraşıyorum ;) BIKTIM.
5- Valla yapar mı yapar şöhreti zedelendi diye :img-hyste Şaka bir tarafa, Cem Ömer'in gözüne girmek için yardım da teklif edebilir yüzsüzce ;)
6- Eğer öyle bir niyeti varsa kesin yapacaktır böyle birşey ;) Nedense bu konuya karışmayacak gibi geliyor bana.
7- Eğer Feride ile ilgili olayları soruyorsan annesinin olası tavırları Filiz'in aksine daha çok sinirini bozabilir. Feride'yi de igneleyeceği için annesinin akıllanmayacağını anlayacak.
8- Fragmanı gördüm kopya çekiyorum (alenen de yazarım) Yılmaz pek laf sokuyormuş gibi gözükmüyor Filiz ile olan karşılaşmalarında.
kursuni şarkılar harika ! Merve valla ben filizi yılmazdan başkasıyla görmek istemem filizciyizde bi yere kadar yani başkası olmaz ! olmadı olmaz olmamalı olmayacak ...
Bence de. İlk sezon bal gibi de biliyoruz Yılmaz Elif'e aşıktı Filiz'i kullanırken. Şimdi de Filiz'e aşıktı ama Aslı'yla da ilişkiye başladı. Bir de Aslı'nın üzerine çok gidildi bence. Yılmaz Aslı'ya yakınlaştı geçen bölüm. Aslı gayet de normal davrandı evde. Esas yaklaşan biri varsa Yılmaz Agaydı.
katılıyorum şimdilik aslıdan pek bi sevgili davranışı gormedik şu an için yılmaz aslıya yamıo kendini ...
Fragmanı 2.kez gordum arkadaşlar heyecanım biraz daha gitti :D neyse filiz ağlıo fragmanın başında ama bu bolum bişeyler olcak yılmaz filizlere gidiyor boyle bahçede konuşmak istiyor herhalde bahçeye çıkıyor filiz yılmza ağlamaklı bakıo fragman zaten full filiz yılmaz karşılaşması güzel güzel yavaş yavaş doğru yola donuo senariztler :D
ağlayan gitar
07-03-07, 08:33
Fragmanı 2.kez gordum arkadaşlar heyecanım biraz daha gitti :D neyse filiz ağlıo fragmanın başında ama bu bolum bişeyler olcak yılmaz filizlere gidiyor boyle bahçede konuşmak istiyor herhalde bahçeye çıkıyor filiz yılmza ağlamaklı bakıo fragman zaten full filiz yılmaz karşılaşması güzel güzel yavaş yavaş doğru yola donuo senariztler :D
ben izlmedim daha nete ne zaman düşer abaca:icon_sorr valla anlatınca dahabi heycanlandım bütün bölüm yılmaz ve filizi izleyebilirim :happy0064 yılmaz filizle feride hakkında konuşmak istese ayak üstü konuşur heralde bahçeye niye çıksınlarki.yani ne bilim ben çok kıırldığım birine bişe sorarken bahçeye çağırmam sorumu sorar giderimde :img-blush
tolgahuzur1
07-03-07, 08:49
arkadaşlar herkese günaydın. eğer fragman nette düştü ise bana ö. mesaj olarak atarsanız senirim??:img-blush
fragmanı anlatan arkadaşlara göre bizim aslı güme gitti.tüh yazık oldu kıza yavaş yavaş alışıyorduk:::img-pilot
ağlayan gitar
07-03-07, 08:54
arkadaşlar herkese günaydın. eğer fragman nette düştü ise bana ö. mesaj olarak atarsanız senirim??:img-blush
bende bekliyorum ama galiba eylotuerk çıktı.neyse fragman güzelmiş inş. bölümde güzeldir.okdar yılmaz filiz sahnesi gösterip 2 kelime konuşuturmasınlar :icon_whis
tolgahuzur1
07-03-07, 09:00
bende bekliyorum ama galiba eylotuerk çıktı.neyse fragman güzelmiş inş. bölümde güzeldir.okdar yılmaz filiz sahnesi gösterip 2 kelime konuşuturmasınlar :icon_whis
valla ben aslı var diye bekliyordu ama..:icon_sorr neyse yılmaz ile filizle yetiniriz..:img-hyste o zaman yılmaz çocuğu olacağını öğreniyor. yoksa filiz niye öyle ağlamaklı baksın ki? bir bakımada iyi oldu yılmaz artık mutlu olsun olmuyor böylee:good:
ağlayan gitar
07-03-07, 09:03
valla ben aslı var diye bekliyordu ama..:icon_sorr neyse yılmaz ile filizle yetiniriz..:img-hyste o zaman yılmaz çocuğu olacağını öğreniyor. yoksa filiz niye öyle ağlamaklı baksın ki? bir bakımada iyi oldu yılmaz artık mutlu olsun olmuyor böylee:good:
hiç sorma bende bi üzüldümki anlatamam cemle aslıyıda istiyoruz fragmanda :happy0064 ama fragmanda olmadıklarına göre bölümde bol bol görürüz merak etme :icon_sorr valla niye öle bakıyo bilemicem bu senaristlerin işi belli olmuyoo biliyosun :img-yes:
Fragmanı bende izledim ağırlık olarak filiz yılmaz vardı
Birde yılmaz filizlere gittiğinde handan hanım kapıyı açtıktan sonra ve filizde yılmazı gördükten sonra yılmazın yüz ifadesi çok üzgündü sakindi galiba birşeyleri öğrenmiş havası vardı son filiz yılmaz sahneside aynı yani yılmaz içeri girmiyor dışarda bahçede bekliyordu sonra filiz geldi yılmaz çok kötü gözüküyordu filiz zaten neredeyse ağlayacak gibi bakıyordu
Birde ömer yılmaz karşılaşması vardı o sahnede ömer pişman gibiydi yani yılmaza bakarken çok mahçuptu bence bu bölümden sonra artık yılmazla ömerin arası kötü olmayacak hatta ilerde arkadaş bile olacaktırda
Birde sanki yılmaza bebeği ömer söyleyecek gibi geliyor bana yani ömerden öğrenebilir yılmaz bebeğin kendisinin olduğunu
tolgahuzur1
07-03-07, 09:16
Fragmanı bende izledim ağırlık olarak filiz yılmaz vardı
Birde yılmaz filizlere gittiğinde handan hanım kapıyı açtıktan sonra ve filizde yılmazı gördükten sonra yılmazın yüz ifadesi çok üzgündü sakindi galiba birşeyleri öğrenmiş havası vardı son filiz yılmaz sahneside aynı yani yılmaz içeri girmiyor dışarda bahçede bekliyordu sonra filiz geldi yılmaz çok kötü gözüküyordu filiz zaten neredeyse ağlayacak gibi bakıyordu
Birde ömer yılmaz karşılaşması vardı o sahnede ömer pişman gibiydi yani yılmaza bakarken çok mahçuptu bence bu bölümden sonra artık yılmazla ömerin arası kötü olmayacak hatta ilerde arkadaş bile olacaktırda
Birde sanki yılmaza bebeği ömer söyleyecek gibi geliyor bana yani ömerden öğrenebilir yılmaz bebeğin kendisinin olduğunu
aileden birisinden duyması yılmaz için inandırıcı olur kesin. nasıl handan çocuğun başkasından olduğunu söylediğinde inandıysa yılmaz kesin ömer söyleyince onada inanır. garibim herkese inanır oldu
KırmızıBeyaz
07-03-07, 09:19
fragman full filiz Yılmaz sahneleriyle dolu :) Filiz ve Yılmaz'ı yılmaz'ın evi önünde gösteriyor Ömer'de var.. Filiz'i hastanede ultrasona girerken gösteriyor, Yılmaz Filiz'lerin evine geliyor kapıyı Handan açıyor sonra Filiz ile bahçeye çıkıyorlar sanırım :)
fragman çıkmış bizim kaç gündür konuştuğumuz yapışkan aslı kız yokmuş ne kadar üzüldüm:happy0064 :happy0064 umarım bölümde de çok yer almaz:img-yes: ben henüz izlemedim ama izleyip yorumlayacağım birazdan, şimdi teşekkür etmem gereken kişileri şöyle bir sıralıyım
NOT: sevgili modum, bernacım ve secoms soruları yanıtladığınız için teşekkür ederim, hepinizinki muhteşem olmuş anladın sen modum:img-wink:
bölüm yorumumu beğenen bernacım, secoms, ismailsurucu arkadaşım okuma sabrından dolayı sana da teşekkür ederim :)
ağlayan gitar
07-03-07, 09:25
sonunda izledim fragmanı oleyyyyy:happy0064 ya nasıl bakıyolar birbirlerine offff nasıl üzüldüm :icon_sorr bence ömer yılmazla konuşmaya gidecek filizde onla gidecek yılmazların evinin önündeki karşılaşma ondanda yılmaz niye filizlere gidiyo kafayı yiycem valla???????
KırmızıBeyaz
07-03-07, 09:30
yılmazın evinin önünde filiz ve ömer ile görüşmesi sanırım feride içindir.. ama dha sonra yılmazın filizlere gitmesi bebek hakkında konuşmak için olacak gibi, muhtemelen son sahnedir.. bol bol Yılmaz ve Filiz izleyeceğiz inşallah :)
ağlayan gitar
07-03-07, 09:35
yılmazın evinin önünde filiz ve ömer ile görüşmesi sanırım feride içindir.. ama dha sonra yılmazın filizlere gitmesi bebek hakkında konuşmak için olacak gibi, muhtemelen son sahnedir.. bol bol Yılmaz ve Filiz izleyeceğiz inşallah :)
bende öyle tahmin ediyorum inşallah böyle olur.bide handanı koymuşlar fragmana oda olmasa tam süper olacak:img-hyste ağlıyo ya nasıl üzüldüm annatamam :happy0064
tolgahuzur1
07-03-07, 09:38
fragmanı izledim yılmaz kesin öğreniyor. yoksa o eve niye gitsin. birde ferideyi kurtarıyorlar heralde çünkü ömerde yılmazda sakin duruyor.. bir ihtimal daha var yılmaz ömeri kurtarmak için filizin yanına gidip tekliftede bulunabilir. ama bu biraz düşük ihtimal..!! heralde yılmaz öğreniyor 65. bölümde de yalvarış ve yakarış başlar..
Ömer bu bölüm yada önümüzdeki bölüm muhtemelen hapise girecek.Ömer'e yardım edecek kişilerden biri Yılmaz olabilir.Tabii Cem ihtimalide var.Ama benim aklıma Feride'yi kaçıran kişide geldi.Feride bir müddet (ismini şimdi bilmediğimiz için Fırat diyelim) Fırat'ın yanında mahsur kalacak. Feride bu sırada Ömer'in hapise girdiğini öğrenecek.Fıratta Feride'yi memnun etmek için türlü şeyler yapabilir.Feride'de Fırattan Ömer'i hapisten çıkarmasını isteyebilir.(Adam o kadar parayı verir mi belli değil) Feride'de Ömer'in hapisten kurtulmasına karşılık.Fırat'ın yanında kalabilir.Çok klasik oldu ama bu şekilde olabilme ihtimalide var.
tolgahuzur1
07-03-07, 09:45
Ömer bu bölüm yada önümüzdeki bölüm muhtemelen hapise girecek.Ömer'e yardım edecek kişilerden biri Yılmaz olabilir.Tabii Cem ihtimalide var.Ama benim aklıma Feride'yi kaçıran kişide geldi.Feride bir müddet (ismini şimdi bilmediğimiz için Fırat diyelim) Fırat'ın yanında mahsur kalacak. Feride bu sırada Ömer'in hapise girdiğini öğrenecek.Fıratta Feride'yi memnun etmek için türlü şeyler yapabilir.Feride'de Fırattan Ömer'i hapisten çıkarmasını isteyebilir.(Adam o kadar parayı verir mi belli değil) Feride'de Ömer'in hapisten kurtulmasına karşılık.Fırat'ın yanında kalabilir.Çok klasik oldu ama bu şekilde olabilme ihtimalide var.
buda bir ihtimal olabilir. ama feridenin böyle bir teklif edeceğini zanetmiyorum. kesin adam ferideyi kaçırdığı gün bırakacak.. bir fragmanda bir sahne var filizin ourduğu yeri karakol gibi geldi bana bence bu son sahne olacak. filiz yılmaz sahnesini daha önce izleriz gibi geliyor. son sahne ömerin hapise düşme sahnesi olabilir.. birde cemde ortaktı bu şirkete ona neden birşey olmuyor onu anlamadım..
KırmızıBeyaz
07-03-07, 09:49
fragmanı izledim yılmaz kesin öğreniyor. yoksa o eve niye gitsin. birde ferideyi kurtarıyorlar heralde çünkü ömerde yılmazda sakin duruyor.. bir ihtimal daha var yılmaz ömeri kurtarmak için filizin yanına gidip tekliftede bulunabilir. ama bu biraz düşük ihtimal..!! heralde yılmaz öğreniyor 65. bölümde de yalvarış ve yakarış başlar..
özette demiş ya derin şüpheler duyacak diye sanırım Yılmaz bu şüpheleri üzerine gidecek Filiz'e.. benim tahminin haftaya öğreneceği yönünde.. fragmanın ilk sahnesinde filiz ve handanın ağlayışı da herhalde bebek konuşmasının ardı olacak..
Feride hemen bu bölüm kurtulmaz herhalde yani önce kaçıran adamın onun geçmişiyle ilgili şeyleri falan anlatması gerekiyor, bunları görüp ondan sonra kurtuluşunu izleriz diye düşünüyorum..
ama güzel olan işlerin biraz daha yoluna girmeye başlayacağı.. en azından Yılmaz ve Filiz için :)
fragman yorumum:)
ilk sahne 63.bölüm filiz handan sahnesinin devamı şeklinde handan itirafı yaptıktan sonra filizin tepkisi gözükmüyor ama bahçede filiz ağlıyor handan balkondan filizi izliyor, sonra handan yatağında oturmuş ağlıyor
o günün sabahında ömer ve filiz gazi mahallesine geliyorlar yılmazda aslının evinden geliyor sanırım yılmazların evinin önünde karşılaşıyorlar filiz arabanın yanında duruyor, ömer yılmazla konuşuyor sanırım olanları anlatıyor, filiz yılmaza bakıyor, yılmaz filize
sonra filizin ultrasona girdiği sahne var bebeğini gördüğü anda yüzü gülümsüyor (bu kıza gülmek ayrı bir güzelllik katıyor)
filiz bir yerde kafasını duvara dayamış düşünüyor (hastane olabilir ama yattığı yerdeki kıyafetinde boynu kapalıydı, bu sahnede ise açık başka bir yer olmalı)
yılmaz filizlerin evine geliyor ve kapıyı handan açıyor, seslenmesine gerek kalmadan filiz yılmazın sesiyle geliyor sanırım, sonra içeri girmeyince yılmaz birlikte bahçede konuşuyorlar
şimdi yorumlarsam ilk sahnemiz belli filiz handan konuşması, gece ömerin çaresiz çırpınışları sonucu sabah yılmazlarda alıyorlar soluğu tekiner kardeşler, filiz yılmazı görünce haksız yere kızdığını düşünüp yılmaza derin derin bakıyor, filizin kontrole gittiği sahne ile yılmazın evlerine geldiği sahnedeki kıyafetler aynı bence aynı güne ait bu sahneler
son sahne filizyılmaz karşılaşması yılmazın şüpheye düştüğü ve filizle konuşmaya gittiği sahne filiz bu arada aslı olayını da öğrenmiş ki yılmaza biraz tepkili yaklaşıyor bunun birinci nedeni yılmazın ondan şüphe duyması bir diğeri de aslı yılmaz olayını bilmesi bu yüzden tam bu kısımda yılmaza laf sokacak durumu anlatmak yerine daha da çok kafasını karıştıracak yılmazın:img-yes:
evet biraz uzun oldu ama anladığım kadarıyla bu kadar dur bakalım benim yakalayamadığım yerler de varmıymış yorumları bekliyorum:)
KırmızıBeyaz
07-03-07, 09:59
fragman şiiri;
tedirgin umutlar ekerken korkularım düşlerime
ihtiyacım var sesini duymaya
yalnızca seni seven bir ben
yaşatacak bir sen daha bulmaya
yerime koyduğun sevginin,
yaren bildiğinin benim olduğuna inanmaya
özlemek kolay, unutmak zorken seni
ihtiyacım var yazgımızı gözlerinden okumaya..
filizim fragman yorum çok güzel ağzına sağlık, aynı düşünmüşüz :)
64.fragman şiiri
Tedirgin umutlar ekerken korkularım düşlerime
İhtiyacım var sesini duymaya
Yanlızca seni seven bir ben
Yaşatacak bir sen daha bulmaya
Yerime koyduğun sevginin
Yaren bildiğinin benim olduğuna inanmaya
Özlemek kolay unutmak zorken seni
İhtiyacım var yazgımızı gözlerinden okumaya
yine bir bülent inal klasiği muhteşem okumuş, duyguyu da yansıtıyor hele fragmanda da bol bol bu ikili ve bakışmaları varken daha bir anlam kazanıyor bu şiir beğendim:)
tolgahuzur1
07-03-07, 10:03
fragmanı şimdi bir daha izledimde. ömerin yılmaza gerçeği söyleme ihtimali yok gibi birşey. çünkü mahalleye filizle gelmiş filizin yanında söyliyecek değil.. o ihtimalde ortadan kalktı. heralde filiz doktordan rapor alıp yılmaza kanıtlayabilir. ondan sonrada yılmazı süründürür.. yada bir kaç cümle konuşup yılmazı ikna edebilri. yada handan kapıda birşeyler söyliyebilir.. valla o sahne her ihtimale karşı açık:good:
filiz yılmazların evinin önünde ilk yılmazı gördüğünde ki bakışları gecenin verdiği üzüntü ve yılmazın böyle birşeye inanıp bana sormadan hüküm verdi, yanlış yaptın yılmaz der gibi üzgün, kırgın, özlem tüm duygular var bu bakışlarda, yılmazın bakışları ne işiniz var burada gibi bir sonraki bakışta filize özlem yüklü bakıyor unutamamanın verdiği duyguyla
son sahnede bahçede ki konuşmada ise ilk başta üzgün bakıyor sevdiğinin yüzüne sonra dediğim gibi ya böyle bir şüpheyi ona kondurduğu için ya da aslı ile ilgili birşey duyuyor ki bakışları daha sert oluyor filizin, aynı sahne de yılmaz biraz meraklı, mahçup filizden duyacağı sözleri bekler gibi bakıyor
bir bakış neler neler anlatır, bir bakış hem sevindirir hem de yerin dibine batırırmış umarın filizin bakışları sevindiren olur yılmazınkiler de sevinen:)
teşekkür ederim kırmızıbeyaz:)
izledikçe içim açılıyor her ne kadar mutlu sahne olmasa da sürekli görüşmeleri demek birbirlerinden kopamayacaklarını anlamaları demek, birbirlerini her görüşlerin de biraz daha yakınlaşmak isteyecekler gözden ırak olan gönülden de ırak olur diye bizimkiler fragman hep yanyana gözgöze en azından dış etkenlerden biri haricinde kimse yok, sahneleri çok olmalı ki biran önce çözümlensinler değil mi:img-wink:
KırmızıBeyaz
07-03-07, 10:20
valla ben Handan'ın iyi veya kötü amaçla bebek konusuna bir daha burnunu sokacağını sanmıyorum.. Ömer de her ne kadar Feride için Yılmaz ile ortak çalışsada kardeşim senden hamile demez.. ee Filiz zaten zamanında demişti bebeğimiz olacak diye annesinin yaptıklarını öğrensede bu konuyu tekrar açmaz.. yani Yılmaz kendi kendini sorgulaması sonucu Handan ve Cem'in oyununa geldiğini anlayacak..
oyuna da gelse hatalı olduğunu bildiği için pişman olup özür dilesede Aslı mevzusu da olduğu için aralarının kolay kolay düzelmeyeceğini kendisi de anlayacak..
Ömer'in hapse girme olayından sonra yardım ederek ve Aslı ile olan ilişkisini bitirerek Filiz ile takrar yakınlaşmaya çalışacaktır..
tolgahuzur1
07-03-07, 10:21
izledikçe içim açılıyor her ne kadar mutlu sahne olmasa da sürekli görüşmeleri demek birbirlerinden kopamayacaklarını anlamaları demek, birbirlerini her görüşlerin de biraz daha yakınlaşmak isteyecekler gözden ırak olan gönülden de ırak olur diye bizimkiler fragman hep yanyana gözgöze en azından dış etkenlerden biri haricinde kimse yok, sahneleri çok olmalı ki biran önce çözümlensinler değil mi:img-wink:
sevgili filizim sadece bir kere yüz yüze gelip konuşuyorlar.. birde ikinci bir fragman daha olabilir. çünkü bu fragman 45. sn. çok kısa yani. ben ikinci bir fragman daha bekliyorum açıkcası. orada da ömeri, ferideyi gösterebilirler.
birde filiz yılmazı azarlıyor gibi. yani güzel sözler beklemiyorum belki de çocuğu bile hiç söylemeyebilir.. sadece aslı konusunda konuşabilir. yılmazda suçluluk duygusu içinde aslı ile sadece arkadaşız demek içinde gidebilir yılmaza..
fragmanı şimdi bir daha izledimde. ömerin yılmaza gerçeği söyleme ihtimali yok gibi birşey. çünkü mahalleye filizle gelmiş filizin yanında söyliyecek değil.. o ihtimalde ortadan kalktı. heralde filiz doktordan rapor alıp yılmaza kanıtlayabilir. ondan sonrada yılmazı süründürür.. yada bir kaç cümle konuşup yılmazı ikna edebilri. yada handan kapıda birşeyler söyliyebilir.. valla o sahne her ihtimale karşı açık:good:
ömer bunu yılmaza kesinlikle söylemez feride için konuşacaklar ve birlikte birşey yapacakalar bu ihtimal bile olmuyor o zaman
filiz normal kontrolüne gidiyor sanırım rapor olayını eğer öğrenmediyse ki büyük bir ihtimal rapor alıp yılmaza gitmez (bende böyle yapsın isterim ama olmaz o zaman çok daha çabuk düzelir bu da senaristlerin işine gelmez)
bak bu daha olası laf sokmalar şeklinde yılmaza şüphe ve düşüncelerini karıştırmaya yetecek sözler edebilir bu daha yakın bir ihtimal
handan bunu kesinlikle yapmaz hele raporu da açıklamadıysa kesinlikle ama belki bir ihtimal akşam filizi çok üzdüğünü düşünüp onun o halini görünce yılmazla da karşılaşınca yapabilir mi zannetmiyorum ne kadar oynasalarda bu karakter üzerinde bu kadarını yapmaz, nasıl hangi ihtimal daha yakın bana göre bunlar:img-yes:
harika bi fragman bence icinde asli cemin olmadigibir fragmana hasret kalmisiz:) ikisinin biribirlerini oldurecekelrms gibi bakmasi bile gusel:)
sevgili filizim sadece bir kere yüz yüze gelip konuşuyorlar.. birde ikinci bir fragman daha olabilir. çünkü bu fragman 45. sn. çok kısa yani. ben ikinci bir fragman daha bekliyorum açıkcası. orada da ömeri, ferideyi gösterebilirler.
birde filiz yılmazı azarlıyor gibi. yani güzel sözler beklemiyorum belki de çocuğu bile hiç söylemeyebilir.. sadece aslı konusunda konuşabilir. yılmazda suçluluk duygusu içinde aslı ile sadece arkadaşız demek içinde gidebilir yılmaza..
sevgili arkadaşım kaç sefer gelirlerse gelsinler benim için kaç kez olduğu değil sonuçta yüzyüze gelmeleri önemli, şiirde eklendiğine göre 2.fragman gelmez eğer şiir olmasa olabilirdi ama zannetmiyorum, bence bu kısımları meak edelim diye vermiyorlar fömer cephesini
zaten bakışları anlatan bir yorum yaptım orada da dedim azarlamaktan ziyade kızacak nasıl kendisinden şüphe ettiği için böyle bir olayda dediğim gibi ikinci ihtimalde öğrenilmiş olabilir filiz tarafından, çocuğu öğrenmesini sağlayacak laflar söyleyebilir zaten söyledi çocuğu kendisinden olduğunu, daha önce aslı yılmaz sahnesi varsa ve filiz de görüyorsa bunu da söyleyebilir ama sırf aslıyla arkadaşız diye gitmez şüphelenmeye daha önce başlayacak onun neticesinde gidecek bence
şu gazi mahallesi sahnesinde filiz ve ömer geliyorlar yılmaz da orada ya yoksa evdeyken mi çıkıyor ya da aslıdan yeni mi geliyor, eğer aslıdan yeni geliyorsa yapışkan aslı da yanında olması lazım görünmeyen kısımda filiz onları birlikte görünce de o bakışları atmış olabilir çünkü onları kolkola gördüğü sahnede de aynı bakışları vardı filizin bu sahnede de yoksa bana mı öyle geldi, malum aslıyı artık bırakamıyor yanlız kızı korumasına aldı birlikte geliyorlarsa evet ama evden çıkarsa yılmaz aslı son kısımda yine yetişir bu sahneyi kaçırmaz
feride olayını demekki tahmin ettiğimiz gibi sabah öğreniyor yılmaz sabaha kadar aslı ile :)masum bir gece yılmaz kendi eceli ile eve geliyor filiz yılmazın evde olmadığınıda görürse birde aslı ile yılmaz birlikte geliyorsa tam cümbüş var demektir.yılmaz filizlere ömer için gidecek beraber filizle daha sonra nezarete gidebilirler yılmaz
tolgahuzur1
07-03-07, 10:39
şu gazi mahallesi sahnesinde filiz ve ömer geliyorlar yılmaz da orada ya yoksa evdeyken mi çıkıyor ya da aslıdan yeni mi geliyor, eğer aslıdan yeni geliyorsa yapışkan aslı da yanında olması lazım görünmeyen kısımda filiz onları birlikte görünce de o bakışları atmış olabilir çünkü onları kolkola gördüğü sahnede de aynı bakışları vardı filizin bu sahnede de yoksa bana mı öyle geldi, malum aslıyı artık bırakamıyor yanlız kızı korumasına aldı birlikte geliyorlarsa evet ama evden çıkarsa yılmaz aslı son kısımda yine yetişir bu sahneyi kaçırmaz
bence o sahnede aslı yok .. yılmaz o gece evine gelmiş olabilir. ömerde filize olan biteni anlatmıştır. filizle ömerde ferideyi merak edip yılmazgile gelmiştir.. yılmaz tam çıkarken ömerle karşılamıştır. belki ömere ferideye sahip çık felan diyebilir koruyamıyorsan peşini bırak felan demiştir. ömerde boş durmayıp lafı sokmuştur.. belki bu laf sokmada filiz ile ilgili olabilir asıl sen koru sevdiğinle çocuğunu diyip yılmazın içine kurt düşürebilir..
KırmızıBeyaz
07-03-07, 10:40
bana da Yılmaz o sahnede Aslı'dan gelirken karşılaşılmış gibi geldi.. büyük ihtimal Aslı'da yanındadır, yani bütün gece uyumadığı için onu evde bırakmış olabilir gibi de geliyor ama Cem'den korumaya çalıştığı için yalnız bırakması mantıksız olur.. Filiz Aslı'yı görürse bırakın bebek konusunu hiçbirşey konuşmaz zaten Yılmaz ile.. yani o sahne konuşmasız sadece bakışlarla geçebilir..
ama arada fragmanda gösterilmeyen başka karşılaşmalar da olabilir dimi :)
64.bölüm fragman şiiri yorumum
Seni yeniden kazanmanın umudu içimde bitmemişken düşlerimde kazınan korkularımın beni hapsettiği bir yerdeyim şimdi ama seni unutamadan
Bu kadar kaybolmuşken korkularımın derinliğinde seni kaybetmenin yokluğunda bir zamanlar duymak için neler vermediğim sesine ihityacım
Yalnızca seni seven bir ben
Sevginden eksilmedi ki içimdeki sen, seni sevmeye vazgeçmeyen ben
Senin yerine koymaya çalıştığım sen yapmaya çalıştığım bulduğum sandığım bir sen daha ararken yine seni sadece seni bulduğum
Yerime koyduğun sevginin
Benim sevgime benden kalanla yerine doldurmaya çalıştığın sevgimizin çiçeğine inanmayı istiyorum hem de kalan son umudumla
Özlemek işin en kolayıymış ben ise en zor olan seni unutmayı seçmişken zor yollarda kaldım bir başıma
Bu yüzden ikimiz için karar vermeye ya yeniden başlamak ya da tamamen bitirmek adına ağzından çıkmayacak ama gözlerinden okuyacağım sözlerine ihityacım var
NOT: kabul ediyorum sevgili archshe ve matrakadan kıskandım bende bu hafta yapıyım dedim, sizlerden özür arkadaşlarım sizin ki kadar olmadı biliyorum, ama bana kızmazsınız da biliyorum:)
KırmızıBeyaz
07-03-07, 10:54
şu anda giriliyor cemotara zaten bunun kararı hemen verilip uygulamaya giremez.. ben erişimin tamamıyle engellenebileceğini sanmıyorum sonuçta video kaldırıldıktan sonra yasal olarak bir dayanak kalmıyor.. hem ülkede bu kadar insanın takip ettiği bir siteyi ben yasakladım kardeşim diyerek erişilmez yapamazlar..
bende şu an açık olduğu için izlemeye devam ediyorum sanırım, herhangi bir sorun yok ben de kapatmıyım da bari kalsın doya doya izliyim:img-wink:
izlemek isteyenlere birkaç site önerebilirim
Ağustos Böcüğü
07-03-07, 11:00
filizim+y belirtmeden geçemiycem fragman şiiri açıklaman şiir gibi olmuş..Hatta şiirin kendisinden bile güzel olmuş..Ellerine sağlık.
ömerin hapis işi son sahnelere kalacak gibi,yoksa aşkı için kahramanlığını göremeyiz bu yüzden feride kurtarıldıktan sonra ömer tutuklanabilir ya da ömerin çabalarını izleriz feride kurtulmaz ama sonuçta uğraştığını gösterirler bize ve işin son kısmı yılmaza kalabilir, zaten çok uzun süre hapiste kalmayacaktır bir yardım eli uzanacaktır acaba kim bu yardımcı el?
tolgahuzur1
07-03-07, 11:09
ömerin hapis işi son sahnelere kalacak gibi,yoksa aşkı için kahramanlığını göremeyiz bu yüzden feride kurtarıldıktan sonra ömer tutuklanabilir ya da ömerin çabalarını izleriz feride kurtulmaz ama sonuçta uğraştığını gösterirler bize ve işin son kısmı yılmaza kalabilir, zaten çok uzun süre hapiste kalmayacaktır bir yardım eli uzanacaktır acaba kim bu yardımcı el?
kim olababilir tabi ki yılmaz. şu da olabilir ömer ferideyi kurtaramaz vede yılmaza haber verir. ama daha sonra ömer hapise girdiği için ferideyi kkurtaramaz fakat yılmaz kurtarır. yılmazda ömerin hapise düştüğünü duyunca ömere ferideyi kurtardım merak etme amaçlı gidebilir. ömerde gaza gelip herşeyi anlatabilir... tabi yılmaz bayılmazsaaa:img-hyste
arkadaşlar özel isteklerimiz için özel mesaj yeri yapmışlar bir zahmet orayı kullanalım fragman nete düşsede bize düşmez beklemekten başka çaremiz yok artılı filizim şiirin manasından çok yeni bir şiir yazmışsın tebrik ederim :)
evet arkadaşlar bu bölümde sıkı bir bölüme benziyor bakalım neler olucak ömerin başı dertte yılmaz ağamın eli bonkördür bakalım kimin elinde kalıcak ömer ya gene yılmazın eline düştü ya bu kadar olur gerçi sevgili modum hiç memnun değil bu durumdan ama nasıl ödenmesi gerekiyor birde yolunu söylese çok iyi olucak
kim olababilir tabi ki yılmaz. şu da olabilir ömer ferideyi kurtaramaz vede yılmaza haber verir. ama daha sonra ömer hapise girdiği için ferideyi kkurtaramaz fakat yılmaz kurtarır. yılmazda ömerin hapise düştüğünü duyunca ömere ferideyi kurtardım merak etme amaçlı gidebilir. ömerde gaza gelip herşeyi anlatabilir... tabi yılmaz bayılmazsaaa:img-hyste
yılmaz neden bayılsın cnm zaten şüphe duymaya başladı yavaş yavaş hazırlıyor kendini yoksa yılmaz babalığa hazır hissetmedi de kendini zaman mı kazanmaya çalıştı olabilir mi:img-hyste :img-hyste
zaten bir bölümde kurtulmaz feride ömerede hapis yolu göründüğüne göre tabiki de yılmaz muhtar olmak o kadar kolay değil grçi şu an özel işleri münasebetiyle biraz aklı karışık hatta eskisi gibi değil ama yapacak birşeyler bulur:)
arkadaşlar özel isteklerimiz için özel mesaj yeri yapmışlar bir zahmet orayı kullanalım fragman nete düşsede bize düşmez beklemekten başka çaremiz yok artılı filizim şiirin manasından çok yeni bir şiir yazmışsın tebrik ederim :)
evet arkadaşlar bu bölümde sıkı bir bölüme benziyor bakalım neler olucak ömerin başı dertte yılmaz ağamın eli bonkördür bakalım kimin elinde kalıcak ömer ya gene yılmazın eline düştü ya bu kadar olur gerçi sevgili modum hiç memnun değil bu durumdan ama nasıl ödenmesi gerekiyor birde yolunu söylese çok iyi olucak
size özendim ama bu sefer olmadı hadi bakalım diğer fragman şiirlerine, benim şiirim o zaman daha anlamlı oldu sanırım tebrik aldık ya :)
şu an için yılmaz var ömere yardımcı cem ya da resul amcam yardım etmez ikisi de cephe aldı ömere ama cem psikoluğunu yapıp bu olayda yardımcı rolü için tekinerlerin yanıbaşında yer alabilir, cemin yardımı yerine yılmazın yardımını beklerim ben hem hayatlarından çıkardıklarına göre izin de vermezler yılmaz agamda ne kadar öfkeli olursa olsun iyilik damarları kabarır yardımcı olur hem muhtar ya kendileri ömer leventli de olsa filiz ve ferideden dolayı ilgilendirir yılmazı:)
tolgahuzur1
07-03-07, 11:34
size özendim ama bu sefer olmadı hadi bakalım diğer fragman şiirlerine, benim şiirim o zaman daha anlamlı oldu sanırım tebrik aldık ya :)
şu an için yılmaz var ömere yardımcı cem ya da resul amcam yardım etmez ikisi de cephe aldı ömere ama cem psikoluğunu yapıp bu olayda yardımcı rolü için tekinerlerin yanıbaşında yer alabilir, cemin yardımı yerine yılmazın yardımını beklerim ben hem hayatlarından çıkardıklarına göre izin de vermezler yılmaz agamda ne kadar öfkeli olursa olsun iyilik damarları kabarır yardımcı olur hem muhtar ya kendileri ömer leventli de olsa filiz ve ferideden dolayı ilgilendirir yılmazı:)
yılmaz ömeri feride için kurtarabilir.:good: yolsa ömeri sevdiğini zanetmiyorum.çünkü ömerin hiç iyi yanını görmedi. hem ömer onun nişanlısın elinden aldı. bu iyiliği niye yapsın ki. aslında sevinirdi ama hem feride hemde filiz için dayanamayıp yardım edecek. bizim yılmaz çok delikanlı adamda pek yufka yürekli kim ağlarsa onun yanında olma istiyor..
Cem ne yapacak bu bölümde o da merak konusu. Ömer'den desteğini çektikten sonra Yılmaz ya da Tekinerlerin canını yakacak başka plânları bu bölümde açıklayabilir.
Cem geçen bölüm fazla sinirli değildi sanırım kendisine söylenen sözlerin şokunda :D
Ağustos Böcüğü
07-03-07, 11:37
Herşey iyi hoşta Cem nerelerede kış uykusuna mı yattı bu adam. Bir şekilde Filiz'in dolayısıylada Ömer'in hayatına müdahil olacak.Hem Resul hem Cem'le kahramanlarımız nasıl başa çıkacak. Gerçi ben nedense Resul'un (adını henüz öğrenemedik öğrenene kadar isim bu) Cem gibi psikopat biri olduğunu düşünmüyorum..Adam sadece konuşmak istiyordu..Baktı konuşamayacak kaçırdı Feride'yi. Hazır kaçırmışken bir kaç gün tutar yanında..
fragmanda görülmeyen o kadar kısım var ki, gerçi filiz yılmaz görülüyor ya bu yeter bana, ama görülmeyen kısımda aslı konular olacak gibi gerçekten yine güzel bir bölü bekliyor yeni sınanmaya başlayan fömer aşkı, ne olacağı belli olmayan aslı aşkı ve tabi ki olayların nasıl bağlanacağı devam eden bir aşk filizyılmaz aşkı
Ağustos Böcüğü
07-03-07, 11:43
Cem ne yapacak bu bölümde o da merak konusu. Ömer'den desteğini çektikten sonra Yılmaz ya da Tekinerlerin canını yakacak başka plânları bu bölümde açıklayabilir.
Cem geçen bölüm fazla sinirli değildi sanırım kendisine söylenen sözlerin şokunda :D
Muhtemelen cem bu bölüm plan yapma aşamasında olacak. Bir sonraki bölümde planın icra aşamasını izleriz. Benim şahsen kendisini hiç görmemeye itirazım olmaz. :)
Herşey iyi hoşta Cem nerelerede kış uykusuna mı yattı bu adam. Bir şekilde Filiz'in dolayısıylada Ömer'in hayatına müdahil olacak.Hem Resul hem Cem'le kahramanlarımız nasıl başa çıkacak. Gerçi ben nedense Resul'un (adını henüz öğrenemedik öğrenene kadar isim bu) Cem gibi psikopat biri olduğunu düşünmüyorum..Adam sadece konuşmak istiyordu..Baktı konuşamayacak kaçırdı Feride'yi. Hazır kaçırmışken bir kaç gün tutar yanında..
Aman merak etme. Fragmanda gözükmemesi onun kış uykusuna yattığını göstermez.. Bence şu an kış uykusunda olan Canan..
Resul bencede sadece konuşmak için kaçırdı. Kız her defasında kedi boğazlıyorlar şeklinde tutumlarda bulunmasaydı olay bu durumlara kada gelmezdi.. Konuşmaları için kaçırmak farz olmuştu. Feride Ömerle buluşmak için gecenin bir yarısı çıktığında bundan iyi fırsatı bulamazdı. Buldu kaçırdı.. En az 2 bölüm yanında tutar bence.
merak ettim ferideyi kaçıran adamın adı niye Resul oldu yanlış hatırlamıyorsam forever bim taktı bu adı
Hayır bir önceki diizsinde böyle bir ad vardı. Aşka Sürgünde.. Şu an dizide onun adı geçmediği için resul diyoruz. Yoksa adını bilince değişcek.
Ağustos Böcüğü
07-03-07, 11:49
Aman merak etme. Fragmanda gözükmemesi onun kış uykusuna yattığını göstermez.. Bence şu an kış uykusunda olan Canan..
Resul bencede sadece konuşmak için kaçırdı. Kız her defasında kedi boğazlıyorlar şeklinde tutumlarda bulunmasaydı olay bu durumlara kada gelmezdi.. Konuşmaları için kaçırmak farz olmuştu. Feride Ömerle buluşmak için gecenin bir yarısı çıktığında bundan iyi fırsatı bulamazdı. Buldu kaçırdı.. En az 2 bölüm yanında tutar bence.
Canan'dan zaten ümidi kesmiş vaziyetteyim.Artık son bölüm olası muhtemel düğün sahnesinde görürüz kendilerini.
Muhtemelen teknolojinin olmadığı bir yerde börtü böcükle uğraşıyor.O da haklı ne diye bu karmaşanın içinde yer alsın değil mi? Bekliyor ortalık yatışsın, toz duman kalksın öyle arzı endam eyleyecekler. :)
Youtube'a erişim yasağı
Türk Telekom'dan, YouTube'a erişim yasağına ilişkin yapılan açıklamada, ''resmi bilgi ulaştığında yasal gereklilikler çerçevesinde gereğinin yapılacağı'' bildirildi.
Şirketten, İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesinin, Atatürk'e hakaret edilen video görüntülerinin yer aldığı siteye erişim yasağı koymasıyla ilgili yapılan açıklamada, ''Resmi bilgi ulaştığında yasal gereklilikler çerçevesinde gereği yapılacaktır'' denildi.
Kaynak: sabah.com.tr
Neden bağlanmadığına dair bir açıklama.
Canan'dan zaten ümidi kesmiş vaziyetteyim.Artık son bölüm olası muhtemel düğün sahnesinde görürüz kendilerini.
Muhtemelen teknolojinin olmadığı bir yerde börtü böcükle uğraşıyor.O da haklı ne diye bu karmaşanın içinde yer alsın değil mi? Bekliyor ortalık yatışsın, toz duman kalksın öyle arzı endam eyleyecekler. :)
:img-hyste Evet düğün esnasında gelir.. Evleneceğinizi duydum Yılmaz.. Halaya katılmaya geldim.. :) Bir lorke çekelim hayde.. :img-hyste
modest2000
07-03-07, 11:57
Arkadaşlar,kanal d'de izlediğim fragman çok kısaydı ya,bunlar yok.Nerede izlediniz?
sevgili filizim aşk olsun :) bende cevaplamıştım ama seni tatmin etmedi herhalde :)
neyse bende fragman hakkında bir şeyler söyleyim :) sabah gördüm hep filiz yılmaz olmasına rağmen fragmanın pek çikiciliği yok,ama sürekli bir karşılaşma olduğuna göre güzel bir bölüm olacaktır :) Filizin bebeğine bakarken gülümsemesi çok güzeldi..Mahallede yılmazlarının evinin önünde gene aslıyla karşılaşıyor olabilirler ama sanmıyorum karşılaşsalardı fragmanda gösterebilirlerdi gene de belli olmaz...Şiirde çok güzel gerçekten umarım Bülent İnal gene şiirin hakkını vermiş..
Ağustos Böcüğü
07-03-07, 12:00
:img-hyste Evet düğün esnasında gelir.. Evleneceğinizi duydum Yılmaz.. Halaya katılmaya geldim.. :) Bir lorke çekelim hayde.. :img-hyste
Halay haaa...Bin yaşa...Valla bak o kadarı aklıma gelmediydi. :) Sahneyi canlandırdım şimdi gözümde..Koptum..Derhal pause ediyorum sahneyi. :)
Fragmanı tekrar izledimde filiz üzgün birşekilde sandalyede oturuyordu acaba orası neresi karakol olabilir mi malum ömer borçları yüzünden hapse girmeyle karşıkarşıya
Birde yılmazların evinde filiz yılmaza çok üzgün bakıyordu acaba yeniden aslıyla yakın birşekildemi gördü onları ama bu bölüm kesin yılmaz gerçekleri öğreniyor bakalım neler olacak
modest2000
07-03-07, 12:10
Öncelikle tünaydın.Bazı yorumlarda Filiz neredeyse ağlak bir tip gibi tasvir edilmiş.Aksine Filiz hiçte ağlak bir tip değil.Hemen herkesin ağlayabileceği sahnelerde ağladı.Hiçte suratında devamlı ağlamaklı bir ifade yok,güçlü ve gözyaşlarına sığınmayan bir karakter.Ama hiç ağlamayan var mı?Aslı'nın etrafına pozitif enerji filan saçtığından bahsedilmiş.Ben buna katılamıyorum.Sürekli sevimli olmaya çalışan ama suni bir tipleme Aslı.Çok konuşan,sevimli olamaya çalışan,çok gülen tipler illa sevimli olmuyorlar.Çok duru,dingin hatta hüzünlü bir insan da gayet sempatik olabilir Filiz gibi.Aslı ise insanı sinir eden bir tarza sahip (elbette görecelidir bu) bana göre.Filiz'in tarzı ise kıyaslanmayacak ölçüde çekici.Neşeli olmakla cıvık olmak çok farklı.Aslı ikincisine daha yakın.Ayrıca herkes sürekli neşeli olmak zorunda da değil.Kaldıki Filiz en mutlu,keyifli döneminde bile Aslı'ya benzemez,neşeli olur ama cıvık olmaz.
Fragmanı tekrar izledimde filiz üzgün birşekilde sandalyede oturuyordu acaba orası neresi karakol olabilir mi malum ömer borçları yüzünden hapse girmeyle karşıkarşıya
Birde yılmazların evinde filiz yılmaza çok üzgün bakıyordu acaba yeniden aslıyla yakın birşekildemi gördü onları ama bu bölüm kesin yılmaz gerçekleri öğreniyor bakalım neler olacak
Filiz Rutin kontrole gidiyor hastaneye.. Geçen bölümlerde gördüğüm hastenenin bekleme salonunda..
Filiz hastaneye gidiyor onun akşamında Yılmaz eve geliyor. Yani kıyafer aynı yılmazda da öyle.
bence öyle olucak
ömer takibi kaybeder akşam eve döner sabah filizle ilk iş gaziye giderler yılmaz aslı masum bir gece geçirirler ve evden gaziye gitmek için çıkarlar evin önüne geldiklerinde aslı yılmazı filiz görür yılmaz ömer için filizlere gidicek belli oldu yardım edebileceğim bişey varmı gibilerinden yada tüm bölüm aklı karışık olucağı için aklındaki soruları sormak için
filiz ultrasyonda çocuğu görürken mutlu ama çıkışta gene duvara yaslanıp hüzünleniyor bahçede bir şeyler olucak
64.bölüm fragman şiiri yorumum
Seni yeniden kazanmanın umudu içimde bitmemişken düşlerimde kazınan korkularımın beni hapsettiği bir yerdeyim şimdi ama seni unutamadan
Bu kadar kaybolmuşken korkularımın derinliğinde seni kaybetmenin yokluğunda bir zamanlar duymak için neler vermediğim sesine ihityacım
Yalnızca seni seven bir ben
Sevginden eksilmedi ki içimdeki sen, seni sevmeye vazgeçmeyen ben
Senin yerine koymaya çalıştığım sen yapmaya çalıştığım bulduğum sandığım bir sen daha ararken yine seni sadece seni bulduğum
Yerime koyduğun sevginin
Benim sevgime benden kalanla yerine doldurmaya çalıştığın sevgimizin çiçeğine inanmayı istiyorum hem de kalan son umudumla
Özlemek işin en kolayıymış ben ise en zor olan seni unutmayı seçmişken zor yollarda kaldım bir başıma
Bu yüzden ikimiz için karar vermeye ya yeniden başlamak ya da tamamen bitirmek adına ağzından çıkmayacak ama gözlerinden okuyacağım sözlerine ihityacım var
NOT: kabul ediyorum sevgili archshe ve matrakadan kıskandım bende bu hafta yapıyım dedim, sizlerden özür arkadaşlarım sizin ki kadar olmadı biliyorum, ama bana kızmazsınız da biliyorum:)
çok güzel olmuş filizim eline sağlık...ama alltta açıkladıklarımda farklı düşünüyorum ben..
tedirgin umutlardan kastı senin bana ihanetini düşünmekten korktum hayllerime aslıyı koydum ama tedirginim..
Yerime koyduğun sevginin
bana ihanet etmediğine hala yaren olarak beni gördüğne inanmak istiyorum...
not:youtubedan açılıyo ben baktım..
modest2000
07-03-07, 12:13
Daha geniş fragmanı şimdi izledim.Filiz'in ve Handan'ın ağladığı sahne sanırım Ömer için.Ömer'i gözaltına alıyorlar.Yılmaz-Filiz karşılaşmasında Filiz Yılmaz'a pek de olumlu bakmıyor.İş işten geçti der gibi.Umarım daha çok kıvranır Yılmaz bey,çok karşılaşır o bakışlarla.
Arkadaşlar az önce şans eseri kanald yi internetten izlerken 2. fragmanı gördüm. Ama 2. fragmanı 1. fragman ile birleştirmişler.
2. fragmanın sonunda Feride'nin yanında Ömer'e polisler kelepçe takıyor ve götürüyor. Anlayacağınız Feride kurtulmuş. Sonra ilk izlediğimizi fragman ve şiir karşımıza çıkıyor. İlk başları kaçırdım.
Yeni fragman çıktı arkadaşlar.Ferideyle başlıyor.Bi yerde kapatılmış kapıyla uğraşıyor.Feride Resulün yanında kaçmak için vuruyor.Ömer Feridenin resulle birlikte resmini görüyor.Resimde Yüzük takıyorlar nişan töreni gibi .Feride hemen kurtarılıyor.Bütün ahali Gazililerin aldığı dükkanda Ömer de orada herkesin gözünün önünde tutuklanıyor.Feride peşinden koşturuyor .Geri kalan kısım ilk gelen fragmanla aynı.
nasıl yani ikinci fragman mı var ben izlemeliyim kesin demek ömer tutuklanıyor bunu zaten biliyorduk bence yılmaz filize ömer için gidecek yardım teklif edecektir
En azından 2. fragmanda Feride'nin bu bölümde kurtulmuş olduğunu gördük. Bakalım Resul amca neler yapacak.Bu iş burada bitmez sanırım.
Aman be feride.. Ne çabuk kurtuldun öyle.. Varmı bir bölüm kaçırılmak.. İnsan 2 bölüm şöyle ağız tadıyla o sahneleri görmek ister.. Ömer demekki plakayı sağlam almış. bu kadar çabuk bulduklarına göre.. İnşallah bu bölüm Feride hakkında gerçekleri öğreniriz..
Ha bu arada nişanlılarmış.. :) Ya isteyerek severek.. Yada ısrarlı ve tek taraflı.. Bakalım. Galiba Ferideyi biraz geçmişle yüzleştirerek. İki kişi arasında bırakcaklar..
modest2000
07-03-07, 12:23
Geniş fragmanda Ömer Ferdiye'i kurtarıyor.Hatta resule yumruk atıyordu sanırım.Feride fotoğraflarını görüyor.Ömer'e kelepçe takıp götürüyorlar,Filiz ve Handan buna ağlıyor.Filiz doktora gitmiş bir sahnede,kontrol ediliyor.Yılmaz ya gerçeği öğrenip Filiz'e geliyor ya da olmaz ya Ömer'in tutuklanması için üzüldüğünü söylemeye (hiç sanmıyorum ama)filan geliyor Filiz'lere.Filiz pek içaçıcı bakmıyor Yılmaz'a:)))
Ağustos Böcüğü
07-03-07, 12:24
Yeni fragman çıktı arkadaşlar.Ferideyle başlıyor.Bi yerde kapatılmış kapıyla uğraşıyor.Feride Resulün yanında kaçmak için vuruyor.Ömer Feridenin resulle birlikte resmini görüyor.Resimde Yüzük takıyorlar nişan töreni gibi .Feride hemen kurtarılıyor.Bütün ahali Gazililerin aldığı dükkanda Ömer de orada herkesin gözünün önünde tutuklanıyor.Feride peşinden koşturuyor .Geri kalan kısım ilk gelen fragmanla aynı.
Desene bu bölümü nefesimizi tutup izleyeceğiz. Olaylar sanki biraz daha hızlı gelişiyor.
Benim fikrimce resul cem gibi psikopat olmayacak.Feridenin nişanlısı bu durumda.Muhtemel Ferideye aşık olmuş onu belkide bataktan kurtarmış bir adam profili çizecek. Feridede aşk ve vefa duygusu arasında gelgitler yaşayacak. Yani umarım böyle olur..2.psikopatı bu dizi kaldırmaz.
Aman be feride.. Ne çabuk kurtuldun öyle.. Varmı bir bölüm kaçırılmak.. İnsan 2 bölüm şöyle ağız tadıyla o sahneleri görmek ister.. Ömer demekki plakayı sağlam almış. bu kadar çabuk bulduklarına göre.. İnşallah bu bölüm Feride hakkında gerçekleri öğreniriz..
Ha bu arada nişanlılarmış.. :) Ya isteyerek severek.. Yada ısrarlı ve tek taraflı.. Bakalım. Galiba Ferideyi biraz geçmişle yüzleştirerek. İki kişi arasında bırakcaklar..
Nişanlı olmayabilirler..Resul Feridenin elini tutmuş yüzük takıyor gibi geldi.Ortalığı durduk yere karıştırmayayım.Yanılmışta olabilirim.
KırmızıBeyaz
07-03-07, 12:27
ya ne kadar çabuk kurtuldu Feride, Allah korusun Cem Filiz'i kaçırsa kaç bölüm süründürürlerdi bizi :)
Ömer hapse gireceğine göre Yılmaz buradan yola çıkarak Cem ile Filiz arasında birşey olmadığına kanaat getirip derin şüphelere kapılacak herhalde.. sonrada yardım teklifi bahanesiyle Filiz'e gidebilir..
modest2000
07-03-07, 12:30
ya ne kadar çabuk kurtuldu Feride, Allah korusun Cem Filiz'i kaçırsa kaç bölüm süründürürlerdi bizi :)
Ömer hapse gireceğine göre Yılmaz buradan yola çıkarak Cem ile Filiz arasında birşey olmadığına kanaat getirip derin şüphelere kapılacak herhalde.. sonrada yardım teklifi bahanesiyle Filiz'e gidebilir..
Yılmaz böyle şüphelere kapılmaz:))O'nun gözüne sokmak lazım bu çocuk senin diye.:))Yani şu zamana kadar hiçbirşeyden şüphelenmedi de,umarım bu sefer dediğiniz gibi olur.
Filiz ultrasondan sonra üzgün duruyor, kafasini yaslamis ya duvra acaba hastanede Yilmazla ve Asliyla karsilasiyor olabilirmi, hani aslinin test sonuclarini almaya gitmislerdir belki
tolgahuzur1
07-03-07, 12:35
sabah demiştim 2. fragman çıkacak diyee:img-yes: neyse.. ömerin tutuklanmasıyla bütün olaylar aydınlığa kavuşacak.. yılmaz gerçekleri öğrenecek sonra ömer cemin yaptıklarını herşey açığa çıkacak gibi birşey.. nesye o zaman yılmaz ömer bahanesiyle filizin yanına gidecek ama hala herşeyi bilmeyecek. belki orada handandan öğrenebilir. sana oyun yaptım diye bakalım..
tolgahuzur1
07-03-07, 12:37
Filiz ultrasondan sonra üzgün duruyor, kafasini yaslamis ya duvra acaba hastanede Yilmazla ve Asliyla karsilasiyor olabilirmi, hani aslinin test sonuclarini almaya gitmislerdir belki
bence orası karakol. yani ömeri bekliyo vede yanında kimse yok.. yazık kıza öyle bakıyor saf saf..:img-hyste neyse oraya yılmazda gelmiş olabilir feride ile birliklte.
bence orası karakol. yani ömeri bekliyo vede yanında kimse yok.. yazık kıza öyle bakıyor saf saf..:img-hyste neyse oraya yılmazda gelmiş olabilir feride ile birliklte.
yok orası bence hastane ultrasyondan sonra üzgün hali gibi geliyor demiştim gitgide hareket basacak diye cem bakalım neler yapacak bir dahaki bölümlerde bu bölümde o kadarda aktif değil elini kaldırmıştır sadece yeterli o kadar
tolgahuzur1
07-03-07, 12:49
yok orası bence hastane ultrasyondan sonra üzgün hali gibi geliyor demiştim gitgide hareket basacak diye cem bakalım neler yapacak bir dahaki bölümlerde bu bölümde o kadarda aktif değil elini kaldırmıştır sadece yeterli o kadar
evet daha cem için planlar yeni başlıyor.. ama burada önemli olan filiz yılmaz barışmasından önce mi? filize zararverecek yoksa yılmaz ile birlikteyken mi?:icon_whis yani yılmaz onu koruyacak mı yoksa kaderine mi terk edecek filiz..:img-yes:
bence de karakol değil zaten 63.bölümün başı gibi çünkü kıyafet aynısıydı sanırım ....
Ömer tutuklanıyormuş çok kötü oldu bu durum...filiz bundan sonra bir de sigara temiz çamaşır götürmek zorunda kalacak :):) ama belki kader ömere de güler ve hapiste bir kemal sadıkoğluda ömer bulur :)
arkadaslar eyer fragmani nette düsmüsse veya düserse bana gönderebilirmisini?...mümkünse tabi...
umarim bu sefer cok asli sahneleri görmeyiz...hadi hayirlisi...
modest2000
07-03-07, 12:57
Filiz ultrasonda gayet mutlu görünüyordu.Yılmaz&Aslı'yla çeşitli şekillerde karşılabilirler ama bence bu bölüm ağırlıkla abisinin tutuklanmasına üzülür gibime geliyor.Bu bölüm merkezde Ömer'in hapsi ve ona duyulan üzüntü var.Çaresizlikten üzülüyordur kız.Bişey yapamamaktan...Ömer,(vefasız) ahalinin mağazalarının açılışında alınıyor gibi,kalabalıktı çünkü.Feride bir yanda sevdiği adamın alınması diğer yanda geçmişi arasında bayağı cendereye giriyor belli.
evet daha cem için planlar yeni başlıyor.. ama burada önemli olan filiz yılmaz barışmasından önce mi? filize zararverecek yoksa yılmaz ile birlikteyken mi?:icon_whis yani yılmaz onu koruyacak mı yoksa kaderine mi terk edecek filiz..:img-yes:
sen yabancı değilsin hadi barışmadan önce hemen barışma olmayacak zaten cem şov her cuma akşamı saat 22:00 de kanald de haftaya başlıyor duyurulur haftanın bombalarını cumartesi yazıcam :)bakalım durumlar nasıl can yakacak yılmaz öğrenecek haftaya konuştukca tiyolar kaçıyor:)
sevgili filizim aşk olsun :) bende cevaplamıştım ama seni tatmin etmedi herhalde :)
neyse bende fragman hakkında bir şeyler söyleyim :) sabah gördüm hep filiz yılmaz olmasına rağmen fragmanın pek çikiciliği yok,ama sürekli bir karşılaşma olduğuna göre güzel bir bölüm olacaktır :) Filizin bebeğine bakarken gülümsemesi çok güzeldi..Mahallede yılmazlarının evinin önünde gene aslıyla karşılaşıyor olabilirler ama sanmıyorum karşılaşsalardı fragmanda gösterebilirlerdi gene de belli olmaz...Şiirde çok güzel gerçekten umarım Bülent İnal gene şiirin hakkını vermiş..
aaa aşkolsun seni yazmamış mıyım özür dilerim, seninkiler de çok süper olmuş ellerine sağlık cnm, olur mu senin yorumlarından nasıl zevk aldığımı biliyorsun anladın sen:) barıştık mı? tekrar çok çok teşekkür ederimmmm
filizin bebeği zaten güldürüyor filizi o sahneye bende bayıldım ne yapsın birtek o destekçisi filizin hele gülmesi çok yakışıyor bu kıza sen eklersen bu resimleri:)
hastane değil matraka, hastane de yattığı yerdeki kıyafeti boğazlı ama duvara yaslandığında boynu açık sabahtan beri izliyorum fragmanı yanılamam:)
hem hastanede ki kıyafetle yılmazla bahçede konuştuğu kıyafet aynı, tekrar izledim burası başka bir yer olmalı.
zaten filizin tepkisi onun kendisini kaybetmesine neden oldu kabullenmesi lazım ki cem psikoluklarına deavm etsin bu bölüm göremeyeceğiz gibi
KırmızıBeyaz
07-03-07, 13:04
ultrasona bakarkenle bekleme salonunda oturduğu yerde kıyafetler aynı büyük ihtimalle hastane orası
bekleme salonu dediğiniz filiz'in duvara yaslandığı arkasında sandalyelerin gözüktüğü yer değil mi? eğer orası ise o sahnede Filiz'in üstünde yakası açık birşey var ama ultrasonda boğazlı siyah kazak var.. ben yanlış mı görüyorum :)
sen yabancı değilsin hadi barışmadan önce hemen barışma olmayacak zaten cem şov her cuma akşamı saat 22:00 de kanald de haftaya başlıyor duyurulur haftanın bombalarını cumartesi yazıcam :)bakalım durumlar nasıl can yakacak yılmaz öğrenecek haftaya konuştukca tiyolar kaçıyor:)
matraka valla ilk defa bu kadar açık tüyo verdin :) çok sevindim şükürler olsun bugünleride görüyoruz demekki :) cem artık son perdeyi oynayıp çıksın yeter artık ...demekki haftaya harika bir bölüm olacak
filizim küsmedikki barışalım :9 ben şakasına takıldım
sevgili matraka bugün baya tüyo veriyorsun ömer ne zaman çıkacak onuda söylersen çok seviniriz :) ailecek yani :)
ben neler kaçırdım ya ben yokken ne tüyoları verildi matraka yokluğumdan faydalanıp bensiz herkese tüyo mu veriyorsunuz:(
bu hafta da çözülmelerin olacağı bölüm şeklinde devam edecek bunu biliyorduk zaten ama bölüm içinde ne kadar değişiklik olabilir ki, hem ilk sahneler ferideyi arama kurtarma çalışmaları olarak başlayacak sona doğru ömere hapisane yolları sanırım eee arada da biraz filiz yılmaz, biraz aslı yılmaz, cem, mahalleli sahneleri yaydık mı tam olur
sinemcim biliyorum cnm:)
modest2000
07-03-07, 13:09
Cem annesine Filiz'i ikna edicem demişti.İkna edemiyeceği açık ama belki abisini güya karşılık beklemeden hapisten çıkarabilir.Sonra da intihar edip/intihar süsü verip Filiz'in vicdan azabı çekmesini sağlamak isteyebilir.Yoksa Cem'in Filiz'i kaçırmayı planması çok saçma.Kaçırıp evlilik mi olurmuş,boşanmayı bilmez mi bu kız.Yani Cem, Filiz'i istemeyerekte olsa ayağına gelmeye razı etmeyi planlar.Bşaramazsa onu da kendini de ö...........düşünür bu deli. Umarım böyle bir şiddet sahnesi bulaştırmazlar.
olabilir çokta önemli değil açıkcası o zaman orası karakol olabilir bahçede yılmazla beraber gider sandım ama teklifini geri çeviriyor filiz galiba orda duvara öylece yaslandığına göre
yılmazla beraber gitmeyecek çünkü tekinerleri görmek istemiyorum diyen yılmazdı ya filiz annesinin tam olarak açıklamadığı itirafla bile yumuşamış gözükmüyor yılmaza bakışları öyle hem belki ömerin içeride olmadığı sahnedir filizyılmaz bahçe konuşması olabilir, karakolda da filiz mecburi yanlız kalmış ne yapacağını düşündüğü için yaslanmıştır.
Cem annesine Filiz'i ikna edicem demişti.İkna edemiyeceği açık ama belki abisini güya karşılık beklemeden hapisten çıkarabilir.Sonra da intihar edip/intihar süsü verip Filiz'in vicdan azabı çekmesini sağlamak isteyebilir.Yoksa Cem'in Filiz'i kaçırmayı planması çok saçma.Kaçırıp evlilik mi olurmuş,boşanmayı bilmez mi bu kız.Yani Cem, Filiz'i istemeyerekte olsa ayağına gelmeye razı etmeyi planlar.Bşaramazsa onu da kendini de ö...........düşünür bu deli. Umarım böyle bir şiddet sahnesi bulaştırmazlar.
umarım düşünmezler..bence cem filizi kaçırıp buralardan götürmeyi düşünebilir uzakta olursak belki beni sever bebeğimizle (kendisine göre ) mutlu mesut yaşarız,yılmazda bize karışamaz diye düşünebilir.Filiz iyice sert tepkiler gösterdikçe ceminde ne yapacağı belli olmaz gerçi şimdi de belli değil ama
sinemcim ve modestcim o kadarını yapmazlar bence tabi her zamanki gibi felaket senaryoları yazıyoruz o da ayrı tabi ama cem ömere yardım edecek filiz yılmazda olmayınca tek kaldığı için çaresiz cemin yardımını kabul edebilir gibi.
tolgahuzur1
07-03-07, 13:17
umarım düşünmezler..bence cem filizi kaçırıp buralardan götürmeyi düşünebilir uzakta olursak belki beni sever bebeğimizle (kendisine göre ) mutlu mesut yaşarız,yılmazda bize karışamaz diye düşünebilir.Filiz iyice sert tepkiler gösterdikçe ceminde ne yapacağı belli olmaz gerçi şimdi de belli değil ama
cem bunları yapacak kadar delikanlı değil.. çünkü yılmazdan nasıl tırstığını biliyoruz..:img-hyste ama onlara zarar verecek.. madem bana yar olmadın yılmazada yar olma yağına yatacak. belki çocuğu düşürmek için plan yapabilir.. ama çocuk düşecek mi onu bilemem?( matrakdan tüyo bekliyoruz.:happy0064 )
yakupoglu61
07-03-07, 13:24
öncelikle fragman için 3 ark. teşekkür ederim...
fragmanda ömer yılmazla konuşuyor feridenin kaçırılmasıyla birlikte ömer yılmaz arasındaki kin,nefret duyguları azalmaya ikili arasında dostluğuda iyiden iyiye gözler önüne getirilmeye başlandı...
yılmaz neden filizin evine gidiyo bn bunu bir türlü anlamadım birşeymi buldu acaba...?
fragmanı ızledım hıc bısey anlamadım:)
fılız yılmazın konusması son sahne olacak gıbı.hayırlısıyla 65.bolumde yılmaz oğrenecek fılız orda yıne sınırlenıyodu neye acaba:)
not:merve fılızın sacları hep acık anladın sen onu:)
tolgahuzur1
07-03-07, 13:56
matrakanın dediğine göre bizim yılmaz haftaya öğrenecek. ee o zaman 66. bölümde de barışır bunlar..:icon_sorr olan bizim aslıya oldu. aşk kumpasında kayboldu gitti. neyse o da başka yılmazlar arıyacak artık..bye bu seferde cem rahat vermez.. feride ile ömerin işleri karışık.. dizi gittikçe hareketleniyor.. kendiMİ kurtlar vadisi izliyor zanettim..:img-hyste
oy oy iki tane fragman var sanırim ben ikincisini görmedim yyaa
neyse görürüz elbet gercekten güzel bir bölüm olacak ilk fragmanında acık vermemişler zaten ne aslı&yılmaz sahnesinde ne oldu o belli degil
ömer hapise girecekmi,yada ferideye ne oluyor belli degil ama sanırim ikincisinde gerşeyi gösteriyorlar :img-wink:
Hala ikinci fragmanı göremedim eğer ikinci fragmanın linki varsa banada gönderin.Bu bölüm çok güzel olacak galiba ömerinde başına gelmeyen kalmadı adam ikinci defa hapise girmeyle karşı karşıya bu sefer hapise girecek herhalde
karcicegim
07-03-07, 14:20
Bende hala ikinci fragmanı göremedim. Bana da linki atarsanız sevinirim.
Hala ikinci fragmanı göremedim eğer ikinci fragmanın linki varsa banada gönderin.Bu bölüm çok güzel olacak galiba ömerinde başına gelmeyen kalmadı adam ikinci defa hapise girmeyle karşı karşıya bu sefer hapise girecek herhalde
ıkıncı fragmanı kayıtettım ama heyecandan:)stop tusuna bastım yarım yarım oldu.
bızım resul ağayla ferıde nısanlı heralde resımlerı var:)omer resule bı tane cakıyo resul yerde.yılmazda orda.sonra omerı tutukluyolar daha sonra ılk fragman gırıyo:)
tolgahuzur1
07-03-07, 14:27
evet güzel bir bölüm olacağı kesin. ömerin hapise gireceğinden bende eminim. ama yılmaz kurtarır. artık gizli veya açık bir şekilde.. ömer aslında biraz yatsın belki akıllanırda öyle tanımadın,çocukluk arkadaşınla felan bu işler yürümez.. ticarette babana bile güvenme demişler.. ömer yaptığının cezasını çekiyor..
evet ya ikinci fragman varse eyer bana da gönderebilirseniz cok mutlu olurum...
bu sefer hapise girecek ve onu kurtaran belkide feride olur diyorum ama kafamda o kadar cok soru isareti varki:img-help:
tolgahuzur1
07-03-07, 14:34
evet ya ikinci fragman varse eyer bana da gönderebilirseniz cok mutlu olurum...
bu sefer hapise girecek ve onu kurtaran belkide feride olur diyorum ama kafamda o kadar cok soru isareti varki:img-help:
feride belki üzüntüsünden yılmazı teşvik edebilir. yılmazda hem feride hemde filizin halini görünce dayanamayıp ömeri hapisten çıkarabilir. daha sonra sorun olmasın diyede ömere sana u parayı borç veriyorum diyebilir.. sonra gelsin ömer yılmaz kankiliğii:img-hyste :img-hyste
tolgahuzur1
07-03-07, 14:43
yahu ne oldu hepinize sustunuz kaldınız. hadi canlanın birazzz. daha ne istiyorsunuz işte yılmaz hem özür dileyecek hemde sürünecek..ee sizde bunu istemiyormuydunuz???:img-hyste :img-hyste ..
Ağustos Böcüğü
07-03-07, 14:44
Şimdiiiiii... Elimizde ne var.. Ömer mağaza açılışında tutuklanıyor. Ömerin mağaza açılışına katılması mahalleliyi ve yılmazı şaşırtacaktır kesin. Ömer hakkında daha farklı düşünmeye başlayabilirler. Tutuklamanın Filiz ve Feride üzerinde yarattığı yıkıcı etkiyi gören yılmaz bir ihtimal Ömeri hapisten çıkarabilir.
Bu gelişmelerin üzerine matrakanında verdiği tüyoya göre cem önümüzdeki hafta meşhur "ölümcül tuzaklarını" icraya geçecektir. Şu anda adam paralize olmuş o halde 64.bölüm kendisini isitrahate alalım.
Yılmazın ömer için yaptığı iyiliğin altında ezilen (Acaba diyom yinede) Handan Yılmaza rapor hakkında oynadığı oyunu Yılmaza anlatıp özür dileyebilir..
Diyorum.. Çok mu salladım...
E taş atıp kolum yorulmadı :icon_whis
feride belki üzüntüsünden yılmazı teşvik edebilir. yılmazda hem feride hemde filizin halini görünce dayanamayıp ömeri hapisten çıkarabilir. daha sonra sorun olmasın diyede ömere sana u parayı borç veriyorum diyebilir.. sonra gelsin ömer yılmaz kankiliğii:img-hyste :img-hyste
olurmu olur...ben gecen hafta rüya görmüstüm... ömer ferideyi kaybediyordu yilmazda filizi...bunun üzerine yilmazla ömerin ellinde raki siseleri birbirlerine sarilmis sokaklarda sorhos bir sekil geziyolardi...rüy falan ama belli olamaz...:img-hyste
Ağustos Böcüğü
07-03-07, 14:48
yahu ne oldu hepinize sustunuz kaldınız. hadi canlanın birazzz. daha ne istiyorsunuz işte yılmaz hem özür dileyecek hemde sürünecek..ee sizde bunu istemiyormuydunuz???:img-hyste :img-hyste ..
Fragmanda Aslı yada Cem olaydı sen görürdün yorumları :) Şimdi bi sükunet çöktü..
Fragmanda bunca Filiz&Yılmaz sahnesi bize yaramadı anlaşılan.
tolgahuzur1
07-03-07, 14:49
Şimdiiiiii... Elimizde ne var.. Ömer mağaza açılışında tutuklanıyor. Ömerin mağaza açılışına katılması mahalleliyi ve yılmazı şaşırtacaktır kesin. Ömer hakkında daha farklı düşünmeye başlayabilirler. Tutuklamanın Filiz ve Feride üzerinde yarattığı yıkıcı etkiyi gören yılmaz bir ihtimal Ömeri hapisten çıkarabilir.
Bu gelişmelerin üzerine matrakanında verdiği tüyoya göre cem önümüzdeki hafta meşhur "ölümcül tuzaklarını" icraya geçecektir. Şu anda adam paralize olmuş o halde 64.bölüm kendisini isitrahate alalım.
Yılmazın ömer için yaptığı iyiliğin altında ezilen (Acaba diyom yinede) Handan Yılmaza rapor hakkında oynadığı oyunu Yılmaza anlatıp özür dileyebilir..
aynen öyle olacak ama handanda belki yanılabilirsin. gerçi artık handan iyilik meleği oldu herşeyi yapabilir..:img-hyste handan bozdu bu büyüyü handan şimdi onlara bir büyü yapar artık ayrılmazlar..:img-pilot :img-hyste
modest2000
07-03-07, 14:54
evet güzel bir bölüm olacağı kesin. ömerin hapise gireceğinden bende eminim. ama yılmaz kurtarır. artık gizli veya açık bir şekilde.. ömer aslında biraz yatsın belki akıllanırda öyle tanımadın,çocukluk arkadaşınla felan bu işler yürümez.. ticarette babana bile güvenme demişler.. ömer yaptığının cezasını çekiyor..
Ömer'in Yılmaz'ın kendisini kurtarmasını kabul edeceğini sanmıyorum.Gurur meselesi yapar,yapmalı.Bu kadar can ciğer kuzu sarması nasıl oluyorlar hemen.Bu nasıl nefret derler insana.Bence Ömer biraz içerde kalsın ve sadece ailesi kurtarsın kurtaracaksa.
Ağustos Böcüğü
07-03-07, 14:55
aynen öyle olacak ama handanda belki yanılabilirsin. gerçi artık handan iyilik meleği oldu herşeyi yapabilir..:img-hyste handan bozdu bu büyüyü handan şimdi onlara bir büyü yapar artık ayrılmazlar..:img-pilot :img-hyste
Valla bir şekilde kayınvalide-damat arasıındaki sorunların hallolması gerekmekte bunun içinde evvela handan affettirmeli kendini. Gerşeği ifşa ederek başlayabilir Handan..Hazır zeminde hazır olacaksa..Tabi bizimki tahmin bakalım ömer nasıl çikar hapisten..
Ağustos Böcüğü
07-03-07, 14:59
Ömer'in Yılmaz'ın kendisini kurtarmasını kabul edeceğini sanmıyorum.Gurur meselesi yapar,yapmalı.Bu kadar can ciğer kuzu sarması nasıl oluyorlar hemen.Bu nasıl nefret derler insana.Bence Ömer biraz içerde kalsın ve sadece ailesi kurtarsın kurtaracaksa.
Ailesi kurtarsın diyorsunda...Nasıl olacak o iş? 5 kuruş paraları kalmadı..
Ya yılmaz kurtaracak yada filiz karşılığında cem hangisini tercih edersin?
SİDAL86_FB
07-03-07, 15:06
pufff..şu fragmanları bir ben izlyemedim..ama olsun sağolsun arkadaşlar çok güzel anlatmışlar:):) hayal edebiliyorum...ama nette yakalayan varsa bana özel msj atarsa çok sevindirik olurum...
modest2000
07-03-07, 15:07
Bölümü henüz izlemeden şunu söyleyebilirim;Ömer'in kısa süre önce kendilerinin olan mağazada götürülmesi etkileyici olacak.Trajik bir durum,nereden nereye.Bu arada fragmanda cem-aslı'yı görmemek çok huzur vericiymiş.Umarım bu huzur dizide de bozulmasın,minumum görelim:))Feride-Resul'u hiç istememişki kaçmı,Ömer bunu anlayacak ve etkilense de Feride'den vazgeçmeyecektir.Zaten kelepçeli götürülürken de arabada Feride'ye bakıyordu ağlamaklı.Demekki ilişkileri ivme kaybetmemiş.Yılmaz çocuğu haftaya öğrenecekse Handan'dan öğrenmeyecek gibime gelir. Bizim Filiz annesine sakın Yılmaz'a söyleme der bence:)Söylerse Filiz söyler ya da Ömer ağzından kaçırır.
modest2000
07-03-07, 15:10
Ailesi kurtarsın diyorsunda...Nasıl olacak o iş? 5 kuruş paraları kalmadı..
Ya yılmaz kurtaracak yada filiz karşılığında cem hangisini tercih edersin?
Bir süre yatmasını tercih ederim:)Süreç içinde tüm olaylar açığı çıktıktan Yılmaz kurtaracaksa kurtarsın.Şu anda böyle bir hamle çok gurur kırıcı olur.Hem Ömer'de biraz bedel ödesin,Cem'e karşı bu kadar at gözlüğüyle bakmanın bedelini.Herşeyini kaybetti,gururunu kaybetmesin bari.
Ağustos Böcüğü
07-03-07, 15:13
Ben nedense gittikçe daha fazla Handan'ın söyleyeceği konusunda ikna olmaktayım. Yaptığı yanlışı o düzeltmeli. Eğer finalde aile olacaklarsa.. Uygun olan budur..
ikinci fragmanı izleyen arkadaşlar feride bu bölüm kurtuluyor mu, mağaza açılışı falan yazılmış tam olarak benim bilmediğim kısmı anlatabilir misiniz, bir bölümlük mü feridenin kaçırılışı brni okuyanlar cvp verin, lütfen sabah sabah izledim diye hava attım ama 2.fragmanı göremedim:(
tolgahuzur1
07-03-07, 15:15
Bir süre yatmasını tercih ederim:)Süreç içinde tüm olaylar açığı çıktıktan Yılmaz kurtaracaksa kurtarsın.Şu anda böyle bir hamle çok gurur kırıcı olur.Hem Ömer'de biraz bedel ödesin,Cem'e karşı bu kadar at gözlüğüyle bakmanın bedelini.Herşeyini kaybetti,gururunu kaybetmesin bari.
valla bu yoruma izninle imza atıyım.:img-wink: benimde isteğim o ömer hep çektiren olmasın. birazda çektirsin. hep ağlattı sıra ona geldi. biraz sevdiklerinin kıymetini bilsin..:good:
modest2000
07-03-07, 15:15
Bir de elimizde şu var."Başkasını koydum senin yerine" gibi bişey diyor Yılmaz şiirde.Niye koydun kardeşim,o zaman karşılığını da görürsün.""kimseleri koymadım yerine" deseydin ve öyle davransaydın kıvranmazdın (kıvranır umarım) ilerki bölümlerde. "Yazgımız gözlerinde" diyor Filiz'e.Tabi sen başkasını koyarsan yerine, Filiz'in gözlerine bakar durursun affetsin diye.))
malum sitenin türkiye girişleri kapatılmış o yüzden fragmanı ancak tv de yakalarsak izleyebileceğiz ya da hayırsever bir arkadaşımız yakalayıp bizimle paylaşması gerekecek :)
2.Fragmanı merak ettim aslında ömer neden maağazanın açılışına gidiyor o gidiyorsa filizde gidebilir ..aslıyla yılmaz orada olduğu için filizin hali ne olacak hem de abisi götürülüyor ...aynı zamanda orada kesin elifte vardır o ne hissedecek merakla bekliyorum
Ağustos Böcüğü
07-03-07, 15:16
ikinci fragmanı izleyen arkadaşlar feride bu bölüm kurtuluyor mu, mağaza açılışı falan yazılmış tam olarak benim bilmediğim kısmı anlatabilir misiniz, bir bölümlük mü feridenin kaçırılışı brni okuyanlar cvp verin, lütfen sabah sabah izledim diye hava attım ama 2.fragmanı göremedim:(
Denen o ki Feride Ömer ve Yılmaz tarafından kurtarılıyor. Mağazanın açılış günü Ömer tutuklanıyor..
KırmızıBeyaz
07-03-07, 15:17
geçen sefer hapse düştüğünde de yılmaz kurtarmıştı ömer'i o zaman gurur yapmamıştı bu sefer de yapacağını sanmıyorum ben.. yılmaz ömer'in cem'den aldığı çeklerin ödenmemesi nedeniyle hapse düştüğünü öğrenince birşeylerden şüphelenmeye başlar ve sırf cem'e inat bile kurtarabilir ömer'i..
şimdi ömer mağazanın açılışındamı götürülüyor ozaman yılmazın aldığı mağazanın açılışına ömerle filizde geliyor orda yılmazla aslıda olur vay ozaman ortalık iyice karışacak hele ömer götürülürken ferideyle filiz çok kötü olacaktır.Bakalım yılmaz ne yapacak acaba filizin yanına gider mi ki aslıda var zaten yanında filiz iyice delirecektir aslıyla yılmazı sıksık gördükçe
modest2000
07-03-07, 15:22
Feride kurtuluyor,mağaza açılışına bile katılıyor:))Balonlarla donatmışlar mağazayı filan.Kurtulma sahnesinde Ömer adama yumruk atıyor,arkada Yılmaz'da vardı.Feride'nin o vatandaşla nişan?? resimlerini görüyorlar.
tolgahuzur1
07-03-07, 15:23
geçen sefer hapse düştüğünde de yılmaz kurtarmıştı ömer'i o zaman gurur yapmamıştı bu sefer de yapacağını sanmıyorum ben.. yılmaz ömer'in cem'den aldığı çeklerin ödenmemesi nedeniyle hapse düştüğünü öğrenince birşeylerden şüphelenmeye başlar ve sırf cem'e inat bile kurtarabilir ömer'i..
zaten ömer gurur yapsaydı yılmaz hisseleri 1 ytl verdiğinde yapardı .adam yüssüz yüssüz aldı hiç yok demedi. filiz bile ondan gururlu çıktı.. onun için ömer sevinecektir bilee yılmaz ile süper kanka olacaklar..:good: .
modest2000
07-03-07, 15:25
şimdi ömer mağazanın açılışındamı götürülüyor ozaman yılmazın aldığı mağazanın açılışına ömerle filizde geliyor orda yılmazla aslıda olur vay ozaman ortalık iyice karışacak hele ömer götürülürken ferideyle filiz çok kötü olacaktır.Bakalım yılmaz ne yapacak acaba filizin yanına gider mi ki aslıda var zaten yanında filiz iyice delirecektir aslıyla yılmazı sıksık gördükçe
Filiz'i görmedim ben orada.Normalde olur ama belki çağıran olmamıştır.((
Denen o ki Feride Ömer ve Yılmaz tarafından kurtarılıyor. Mağazanın açılış günü Ömer tutuklanıyor..
sabahleyin filizyılmaz sahnesi düşünürken mağaza açılışı aklıma gelmişti içime doğmuş:) o zaman çok fazla aksiyon yok fömer tarafında yılmaz ve ömer birlikte çözmüşler yine iyi kadın kısmını katmamışlar işin içine aferin onlara:img-wink:
modest2000
07-03-07, 15:28
zaten ömer gurur yapsaydı yılmaz hisseleri 1 ytl verdiğinde yapardı .adam yüssüz yüssüz aldı hiç yok demedi. filiz bile ondan gururlu çıktı.. onun için ömer sevinecektir bilee yılmaz ile süper kanka olacaklar..:good: .
Ama o hisseler sonuçta zaten Tekinerlere aitti,neden bunu gözden kaçırıyorsunuz,baba malıydı. Bizim olanı bizden aldı ve geri aldık mantığıyla baktı.Yılmaz'ın babasının malı mı?Çok tek taraflı bakmamak lazım.
tolgahuzur1
07-03-07, 15:31
Ama o hisseler sonuçta zaten Tekinerlere aitti,neden bunu gözden kaçırıyorsunuz,baba malıydı. Bizim olanı bizden aldı ve geri aldık mantığıyla baktı.Yılmaz'ın babasının malı mı?Çok tek taraflı bakmamak lazım.
sevgili arkadaşım sen diziyi izlemiyorsun heralde.. yılmaz o hisseleri para verip aldı. hatta onla yetinmeyip tekinerleri batmaktan kurtardı.. yani anlıyacağın yılmazın hisseleriydi onlar.yılmaz bu işlerle uğraşmamak için sattı hisseleri..:good:
Ağustos Böcüğü
07-03-07, 15:32
O hisselerin hayli fazlası Yılmaz'ın kendi parasıyla aldığı hisselerdi hatırlatma yapayım.Sadece Ömer'in kumarda kaybettiği hisseyi değil kendi hisslerinide devretti.
modest2000
07-03-07, 15:33
Ömer pek beğendiğim ve ısındığım bir karakter değil ama objektif olmak lazım.Yılmaz'da Tekinerlerden hisseleri ekonomik hakkaniyet ölçüsünde almamıştı,resmen paravan şirket kurmuştu,blok satışla almıştı filan.O kadar dürüst davranmadı,elbette kızacak Ömer.Ayrıca Yılmaz kendi malıyla değil de patronunun malıyla iylik yapmayı iyi biliyor.Sen bir anlamda hileyle hisseleri al sonra hibe et.Yılmaz da bu konuda sütten çıkmış ak kaşık değil.
modest2000
07-03-07, 15:35
O hisselerin hayli fazlası Yılmaz'ın kendi parasıyla aldığı hisselerdi hatırlatma yapayım.Sadece Ömer'in kumarda kaybettiği hisseyi değil kendi hisslerinide devretti.
Hatta Filiz paravan şirketi ararken mahalleye gitmiş ve Yılmaz'ın evini bulmuştu.Bunları unuttunuz sanırım.
Ağustos Böcüğü
07-03-07, 15:35
sabahleyin filizyılmaz sahnesi düşünürken mağaza açılışı aklıma gelmişti içime doğmuş:) o zaman çok fazla aksiyon yok fömer tarafında yılmaz ve ömer birlikte çözmüşler yine iyi kadın kısmını katmamışlar işin içine aferin onlara:img-wink:
Yılmaz-Ömer kanka olma yolunda emin adımlarla ilerliyorlar..Kaderin oyunu herşey sanki bu ikili kanka olsun diye planlanmış..Sürekli yolları kesişiyor..
Ortak paydaları hatunun hasından anlamaları. :) (Aslı hariç)
modest2000
07-03-07, 15:36
sevgili arkadaşım sen diziyi izlemiyorsun heralde.. yılmaz o hisseleri para verip aldı. hatta onla yetinmeyip tekinerleri batmaktan kurtardı.. yani anlıyacağın yılmazın hisseleriydi onlar.yılmaz bu işlerle uğraşmamak için sattı hisseleri..:good:
Diziyi iyi izliyorum,ekonomiden de iyi anlarım:))
Ömerle Yilmazin arasi baya bir yumsamis olmasi gerekiyor, sonucta acilista Yilmazda vardir, daha önce ikili ayni mekanda bulusunca, birinden biri o mekani terk ediyordu, artik rahatsiz olmuyorlar demekki
Ağustos Böcüğü
07-03-07, 15:37
Hatta Filiz paravan şirketi ararken mahalleye gitmiş ve Yılmaz'ın evini bulmuştu.Bunları unuttunuz sanırım.
Tamam bizde ondan bahsediyoruz..Paravan şirket aracılığı ile hissleri alıp yönetim kuruluna girmişti büyük hissedarlardan biri olarak. Ömerin kumarda kaybettiği hisseleride Kemal Abimiz düğün hediyesi olarak vermişti.
Arkadaşım sadece kendi hisselerini parayla aldı tekinerleri batırmak amaçlı çoğunluk hisse ömerin kumarda kaybettikleridi kemal abide tüm hisseleri yılmaza verdi yılmazda sonra kendi hisselerinle beraber hepsini verdi
Ayrıcada yılmaz tek başına batmaktan kurtarmadı şirketi kurtaran varsa oda filizdi yılmaz sadece filize yardımcı oldu hem şirketin kötü duruma gelmesinde yılmazında suçu vardı ama sonra kendi mah. arkadaşları işten çıkarılınca hemen kendine geldi yanlış yaptığının farkına vardı sonrada filizlede şirketi kurtardılar
Feride kurtuluyor,mağaza açılışına bile katılıyor:))Balonlarla donatmışlar mağazayı filan.Kurtulma sahnesinde Ömer adama yumruk atıyor,arkada Yılmaz'da vardı.Feride'nin o vatandaşla nişan?? resimlerini görüyorlar.
ohh süper ikili iş başında anlaşılan YILMER ölümüne kanka olmaları için başlangıç yapıyorlar desene hadi hayırlısı olsun ne diyelim:) yumruk işinde yılmazın başarısızlığı tescilli bu konuda :) yılmazsız bir kurtarma operasyonu düşünülür mü kes