Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 13
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
SİDAL86_FB
07-03-07, 23:47
Tolgahuzur sen ne diyon milleti deli mi etmeye calısıyon :).Aslı ile yılmaz cok yakısıyordu felan keske barısmasaydı filizle yılmaz ölemi.Cogu kişyden farklı dusuncelerin söleyim...:img-wink:
aslında haklı bir filizci olarak yılmazın filizi hakettiğini düşünmüyorum....şu son olaylardan sonra hiç ama hiç haketmiyo...filizi kazanması için bişleyler yapmalı...yoksa yok öle hazıra konma..filizi kendini affettirmeli..belki biz filizciler ozaman izin veririz:):):happy0064 ...allahım sonunda fragmanı izledim ama ne hallerle:) şiir çok ama çok beğendim yaaa
forever_bim
07-03-07, 23:49
Cevaplayan herkese tesekkürler...Yogun istek üzere devami geliyor
1- Filiz Asli Yilmaz birlikteliyinin boyutunu bu hafta anlayacakmi, evetse Yilmaza aldigi tavri Asliyada sergileyecekmi?
2- Asliya dikkat et seni bag evine götürmesin Yilmaz diye bir laf dokundururmu?
3- Filizin hamile oldugunu mahalleli ögrenicekmi, evetse Filize tepkileri ne olacak?
1. Tahmin ediyor zaten hocam.
2. Yok artık. Ama keşke dese:)
3. Mahalleliye belli olmuyor:)
1- Filiz Asli Yilmaz birlikteliyinin boyutunu bu hafta anlayacakmi, evetse Yilmaza aldigi tavri Asliyada sergileyecekmi?
Aslıya kızmaz o yılmaza kızar ve bence fark eder belki fark etmesine bile gerek kalmaz yılmaz soyler...Malum acı çıkarmak gibi sen onunla oldum bende şimdi aslıylayım gibilerinden .Ama yürek bu tahmin eder filiz ztn...
Ah bir kondursa ah bi kondursa ama nerdeeeee tamda super olur .Harika olur yani ! Ama kondurmaz ...
3- Filizin hamile oldugunu mahalleli ögrenicekmi, evetse Filize tepkileri ne olacak
Bırak yaaa Mahalleli aslı yanlısı .Aslıyla kalkıp aslıyla oturuolar. Ama derlerki
--aaa filiz hanım hamileymiş
biri atlar
-onlar evli değil ki ayol
sonra biri
-olmuş işte bi kere
ben atlarım
-sizin delikanlı yılmaz kızları hamile bırakıo bole sonra benim deil diyo işte.
arkadaşlar bence yılmaz bebei su şekilde orenir.Hastaneye giderler yılmaz ve aslı sonra filizde ordadır.Yılmazla aslıyı gorunce kahrolur filiz elindeki ultrason resmini ve yanında bole 3 aylık hamile fln gibi yasıyı yere düşürür o sırada yılmaz eğilir yerden alır o yası herneyse sonra yılmaz filize bi bakış filiz yılmaza iki bakış sonra dını dını dını dını bolum sonu :D
forever_bim
08-03-07, 00:18
Fragmanları nihayet gördüm. Hangisini daha çok sevdiğimi söylememe gerek yok sanırım. :img-wink:
Neyse fragman yorumu yazmayı özlemişim yahu ben de kendimi tatmin edeyim. Fragman fragmanı söker diyerek:)
Fragman Feride'yle başlıyor. Anladığım kadarıyla Resul Amcam, kızımızı kilitliyor. Kolundan çekiştirirken, Ömer'le Yılmaz geliyor. Paşam Resul Amca'ya geldiği ikinci bölümde 2. yumruğu indirip 2-1 öne geçiyor. Resul Amcam daha Feride'yi kolundan tutup sallamakla meşgul olduğu için ne olduğunu anlamadan yere yuvarlanıyor:) Sonra resimler ortaya çıkyor. Ömer'in ikinci aşkı da nişanlı ve bu dansözlük yeteneğine de sahip. Sonra benim en çok hoşuma giden olay Feride'nin sahildeki günü hatırlaması bir de Ömer'in herşeye rağmen aşkına sahip çıkması. Bunu nerden anladın derseniz mod'lar hisseder diyeceğim:):) Sonra Feride gene ağlıyor çünkü paşayı polis alıp gidiyor.
Yılmaz ve Filiz'e gelecek olursam 3 kere sanırım bakışma var umarım konuşurlar. Fragmanda herkes ağlıyor ya. Feride, Filiz, Handan. Ömer de ağlamaklı.
Cevaplayan herkese tesekkürler.
Modum Feride evli degil ama nisanli cikti umarim altindan baska birsey daha cikmaz. Feride Ömerede ayrilik yolu gözüküyor, bakalim Ömerin kurtaricisi kim olacak
forever_bim
08-03-07, 01:04
Bilimsel bir araştırmaya göre, insan elleri insanın yaptığı işe göre mutasyona uğrarmış. Mesela 24 saat klavye kullanan insanın el parmakları giderek incelip uzarmış. Şimdi bunu diziye uyarlarsak, Ömer iyi antrenman yapıyor Resul Amca üzerinde. O yumrukların 10 katı güçlüsünü Cemişko'ya çekecek zaten:)
Evet kurşuni onlarda da sıkıntılar başladı. Aşarlar ama. Herşey yoluna girecek.
Fragmanları nihayet gördüm. Hangisini daha çok sevdiğimi söylememe gerek yok sanırım. :img-wink:
Neyse fragman yorumu yazmayı özlemişim yahu ben de kendimi tatmin edeyim. Fragman fragmanı söker diyerek:)
Fragman Feride'yle başlıyor. Anladığım kadarıyla Resul Amcam, kızımızı kilitliyor. Kolundan çekiştirirken, Ömer'le Yılmaz geliyor. Paşam Resul Amca'ya geldiği ikinci bölümde 2. yumruğu indirip 2-1 öne geçiyor. Resul Amcam daha Feride'yi kolundan tutup sallamakla meşgul olduğu için ne olduğunu anlamadan yere yuvarlanıyor:) Sonra resimler ortaya çıkyor. Ömer'in ikinci aşkı da nişanlı ve bu dansözlük yeteneğine de sahip. Sonra benim en çok hoşuma giden olay Feride'nin sahildeki günü hatırlaması bir de Ömer'in herşeye rağmen aşkına sahip çıkması. Bunu nerden anladın derseniz mod'lar hisseder diyeceğim:):) Sonra Feride gene ağlıyor çünkü paşayı polis alıp gidiyor.
Yılmaz ve Filiz'e gelecek olursam 3 kere sanırım bakışma var umarım konuşurlar. Fragmanda herkes ağlıyor ya. Feride, Filiz, Handan. Ömer de ağlamaklı.
alaala modum kafami karistirdin simdi:)benim gordugum fragman filizle basliyor. feride omerde yok icinde yeni fragmanmi cikti neoldu yoksa euro d de baska kanal d de baska mi gosterio:):)
alaala modum kafami karistirdin simdi:)benim gordugum fragman filizle basliyor. feride omerde yok icinde yeni fragmanmi cikti neoldu yoksa euro d de baska kanal d de baska mi gosterio:):)
2. fragman var Feride ile başlıyor. Google video ya gir ve bölüm 64 diye arama yap. Karşına 45 sn ve 1 dk lık fragmanlar çıkacak 1 dk olan 2. fragman.
Soru...
1- Ömer hapise düsünce Filiz kimden yardim isteyecek, onurunu kiran Yilmazdanmi yoksa cirkin bir teklifde bulunan Cemden mi?
2- Böyle bir sey gerceklese bilirmi - Cem Ömeri kurtarmak adina Filize bir teklifde daha bulunur, Filiz cagresiz kalip teklifi Ömerle paylasir ve kabul edicegini söyler, Ömerde bunu engelemek icin Yilmaza gercegi anlatip ondan yardim istermi?
3- Asli Filiz Yilmaz elektriginin hala devam ettine sahit olursa, vitesi önemi yoksa gerimi atar?
sevgili kurşuni hocam ben gecikmeli cvp veriyorum, kabul edersin değil mi?
1- filiz her ikisinden de istemeyecek ama yılmazın annesinden dolayı bu şekilde davrandığını düşünerek yine de cem gibi saplantılı birinden yardım almaktansa sevdiğinden bebeğinin babasından bu yardımı almayı kabul edebilir, çünkü ömerin hapiste kalmasını istemez
2- ömer bu teklifi kabul etmemesi için filizi ikna etmeye çalışır ve gerekirse bu iş çözülene kadar hapis yatmayı tercih edeceğini söyler, yılmaza söylemesi çok iyi olur ama yapar mı bilinmez ya da yeğeninin babasının bilmesi gerektiğini de düşünebilir zaten bu iflas olayı birşeyleri anlamaları içindi handan ve ömer için
3- ne yaparsa yapsın yetişemez kaça takarsa taksın havasını alacak:)
3- Filizin hamile oldugunu mahalleli ögrenicekmi, evetse Filize tepkileri ne olacak?
bende devam ediyim
1- anlamaktan öte filiz bunu hissetti zaten kolkola görünce de notlarını verdi:)
yılmaza aldığı tavır yılmaz için özel, aslıya zaten atölyede de görmemezlikten geldi ama aslı konuşunca zoraki konuştu asıl yılmaza alır, diğerini benim gibi takmıyor
2- kesinlikle hayır filize yakışmaz ama daha can acıtıcı ve farklı bir cümle kurabilir " seni anlıyorum ama yılmazı sevmek o kadar kolay değil hele onu anlamak bu yüzden işin çok zor bence yok yakından dön, çünkü ben hala vazgeçmedim"
3- şu an için hayır ama ilerleyen günlerde filizin karnı belirginleşmeye başladığında gözlerinden kaçmaz ama daha önce yılmazla barışırlırsa birşey diyemezler
sağol hocam ellerine sağlık, dün forumda olmadığım için sabah görür görmez cvpladım:)
tolgahuzur1
08-03-07, 10:04
herkese günaydın. bugünden birbirinde4n güzel sorular bekliyorum hocalarımızdan.:good: zaten fragman ve özet kimseyi tatmin etmedi heralde.. zaten konular bellii. matraka arkadaşım gelsede bari bir kaç tüyo verse bize bizde tek atsak o atları..:img-hyste
fragmanın son haliyle izledim, fömer cephesi verilmiş şükür ki feride hemen kurtuluyor eee tabi YILMER olur da işin içinde uzaması sözkonusu olabilir mi:)
yılmazın aslıdayken giydiği kıyafet evinin önünde de ferideyi kurtarırken de aynı dikkatimi çekti, resimler ömeri biraz hayal kırıklığına uğratabilir ama çok da etkilemez öyle ki ferideyle birlikte ama o kadar insanın içinde alıp götürülmesi üzücü sonrası zaten yorumlamıştım benim çiftimin:)
NOT: fragman sorularımı yanıtlayan sevgili modum, berna, sinem, kurşuni, secoms, devil, kırmızıbeyaz teşekkür ederim çok beğendim güldüğüm kısımlarda çoktu ellerinize sağlık.
buket_TY aramıza yeni katılmışsın hoşgeldin pişman olmayacaksın bu kesin umarım iyi vakit geçirirsin soru cevapların için teşekkür ederim...
herkese günaydın. bugünden birbirinde4n güzel sorular bekliyorum hocalarımızdan.:good: zaten fragman ve özet kimseyi tatmin etmedi heralde.. zaten konular bellii. matraka arkadaşım gelsede bari bir kaç tüyo verse bize bizde tek atsak o atları..:img-hyste
başka bişey istesen olacakmış keşke yılmaz aslı birleşse deseydin :)arkadaşlar kimse bunu söylemedi sabah sabah ta nerden çıktı diyebilirsiniz ama filiz sanırım 3 aylık hamilelik süresini geçtiğine göre çocuğun cinsiyetini sizce öğrenmiyormu biz çocuğa isim nedeen bulmadık gibi bişeyler söylemek istedim sabah sabah rahatsızmı ettim:)
tolgahuzur1
08-03-07, 10:16
başka bişey istesen olacakmış keşke yılmaz aslı birleşse deseydin :)arkadaşlar kimse bunu söylemedi sabah sabah ta nerden çıktı diyebilirsiniz ama filiz sanırım 3 aylık hamilelik süresini geçtiğine göre çocuğun cinsiyetini sizce öğrenmiyormu biz çocuğa isim nedeen bulmadık gibi bişeyler söylemek istedim sabah sabah rahatsızmı ettim:)
matraka hoşgeldin bilseydim demezmiydim aslı yılmaz birleşsin diye..:img-hyste neyse demek çocuğun cinsiyeti belli oluyor.. kesin erkektir.. yılmaz çocuğun cinsiyetinide öğrenirse kim tutar bizim yılmazı iç kulvardan gelip birinci olur valla..:img-hyste neyse çocuğun ismini tolga koyalım değişiklik olsun. türk dizi tarihinde hiç tolga isimli karekter göremedim..:happy0064 :img-pilot
Kaçırılmanın etkisi ve Resul sayesinde acaba bu bölümde Feride'nin hafızası tam anlamıyla geri gelecek mi.Yoksa hala hatırlayamadığı eksik kalan kısımlar olacak mı...
Erkek olursa Filiz'in babasının adı, kız olursa Yılmaz'ın babaannesinin adı :) . Ben isim koymak istesem erkek olursa Mert , kız olursa Esma :good:
sonunda ikinci fragmanıda izledim sıkı bir bölüm olacak yarın süper bir bölüm izleyeceğiz anlaşılan
Acaba yılmazın filizin evine gitmesi kaçırılmadan sonramı öncemi inş. feride işi hallolduktan sonra olur bu karşılaşma bence kesin bölümün sonunda yılmaz gerçekleri öğrenecek birde bir resimde filiz yılmaz ömer biryerdeler acaba orası neresi
sevgili matraka 3 aylıkken cinsiyet öğrenilmez, 1-15 ay daha geçmesi gerekir bu yüzden rutin kontrolüne gitmiştir filiz isim konusunda da yeni ekleyeceğim sorulara ekleme yaparım bakalım neler çıkacak, dizimizin bebeğinin cinsiyetini biraz daha beklememiz lazım hem barışma sonrası bu zaman geçeceğine göre filizyılmaz birlikte giderler o zaman öğrenirler olabilir:img-yes:
sevgili matraka 3 aylıkken cinsiyet öğrenilmez, 1-15 ay daha geçmesi gerekir bu yüzden rutin kontrolüne gitmiştir filiz isim konusunda da yeni ekleyeceğim sorulara ekleme yaparım bakalım neler çıkacak, dizimizin bebeğinin cinsiyetini biraz daha beklememiz lazım hem barışma sonrası bu zaman geçeceğine göre filizyılmaz birlikte giderler o zaman öğrenirler olabilir:img-yes:
artılı filizim ne yaptın sen 15 ay nerden çıktı:)valla hamilelikte yeni dönem başlattın 3 ayı geçti filizin hamilelik dönemi bildiğim kadarı ile 3,5-4 aylıkkken öğrenebiliyorsun öğrenme sınırına geldi bence işin ilginç yanı filizin karnı şişmedi hala fiziğide bozulmadı eee 15 ay yaptığına göre herşey normal karnının şişmemesi bile
ne rahatsızlığı verdiklerin tüyoysa başımızın üstünde yerin var yok eğer tahminse yine başımızda ağırlarız seni:)
dizilerde herşey olduğu için belki bir-iki hafta zaman atlaması şekilinde bebeğin 4 aya yaklaştığını falan söyleyip ondan sonra cinsiyetini öğrenebilir olur mu olur herşey bekler olduk isim konusunda çok değişik şeyler gelecektir sence sen yazmamışsın belki biliyorsundur:img-wink:
artılı filizim ne yaptın sen 15 ay nerden çıktı:)valla hamilelikte yeni dönem başlattın 3 ayı geçti filizin hamilelik dönemi bildiğim kadarı ile 3,5-4 aylıkkken öğrenebiliyorsun öğrenme sınırına geldi bence işin ilginç yanı filizin karnı şişmedi hala fiziğide bozulmadı eee 15 ay yaptığına göre herşey normal karnının şişmemesi bile
bu hamilelğe bugün bayağı merak sarmışın matraka...4,5 aydan önce cinsiyet öğrenilmiyo diye biliyorum..zayıf bayanlarda 5 aylıktan önce de hamilelik dışardan belli olmaz 5aydan sonra birden karnı büyür ozaman farkedilir..en son bi ablamızın hamileliğinden biliyorum...5aya kadar beni kandırıyo sanmıştım ama sonra kabak çiçeği gibi açıldı:)
tolgahuzur1
08-03-07, 10:32
yok daha neler yani gerçek hayatta ki isimleri koyarsan iş zaten zıvanadan çıkmış hepten çıkar olurmu türk filmlarini hatırlayın ve isim bulun derim çünkü genelde türk filmlerinden koyuyorlar.
bence çocuğun adı ya nuri (alçor) yada coşkun :img-hyste biraz değişikli şart.. valla sevgili filizm hamilelikte yeni bir çağ atlatıp hamileliği 15 aya çıkardı.. iyi oldu aslında kadınların askerlik yapmaktan farkı kalmadı..:img-hyste
sevgili matraka iznin olursa sana bir soru sormak istiyorum acaba yılmaz filizle kaç bölüm sonra barışacak. hayır bileyimde kendimi ona göre ayarlıyım.. yine sıkıcı sahneler geliyor..:icon_sorr
erkek olursa erol koymak yakışır onlara....ama kız olursa bilemedim ama kız olacak bence...
tolgahuzur1
08-03-07, 10:37
erkek olursa erol koymak yakışır onlara....ama kız olursa bilemedim ama kız olacak bence...
erol ismini hayatta koymazlar.. onun yüzünden evlenemediler zaten yılmaz olayları öğrenirse o adı yasaklar gibii:img-hyste hem daha çok beklersin çocuk erkek olacak erkek adamın erkek oğlu olur..:img-pilot :img-hyste zaten dizide küçük elif var o yetiyor zaten millete şimdi bir kız daha olursa ortalığı karıştırırlar..:img-hyste
sağol ya öğrenmiş olduk bu arada o zaman çocuk doğacak hala babası yok ortalarda bakalım ne kadar olduğunu bu bölüm söyler zaten demek 4,5 aylıkken çok uzunmuş pazarlık yokmu
doktorlar pazarlık payı bırakmıyolar...filizim dediği mantıklı anca yılmaz öğrenince beraber giderler...
tolgahuzur1
08-03-07, 10:39
rahat ol daha var kardeşim demekki o zaman aslı ve yılmaz için ümidimizi kesmiyoruz çıkmayan candan ümit kesilmezmiş sende aldın ümidi yolun açık olsun derim ben sana
vallahi sevindim matraka demekki aslı ümidini kesmemiş. o zaman bende kesmiyim..:happy0064 bari yılmazı süründürmeseler de beni çıldırtmasalar.. filiz nasıl olsa gelecek yılmaza boşun acı çektirmeyelim yılmaza..
Ağustos Böcüğü
08-03-07, 10:39
sağol ya öğrenmiş olduk bu arada o zaman çocuk doğacak hala babası yok ortalarda bakalım ne kadar olduğunu bu bölüm söyler zaten demek 4,5 aylıkken çok uzunmuş pazarlık yokmu
Anne karnındaki bebeğin cinsiyeti 3,5 ay civarı öğrenilebiliyor..Doppler denilen bir cihaz var ultrasondan ileri bir versiyon onda daha önce öğrenilmeside mümkün.Yani Filizin bebeğinin cinsiyeti bu bölüm belli olabilir.
Bende tahminimi erkek olacak yönünde kullanıyorum.. İsim Yiğit olabilir..Yılmaz'dan esinle...
erol ismini hayatta koymazlar.. onun yüzünden evlenemediler zaten yılmaz olayları öğrenirse o adı yasaklar gibii:img-hyste hem daha çok beklersin çocuk erkek olacak erkek adamın erkek oğlu olur..:img-pilot :img-hyste zaten dizide küçük elif var o yetiyor zaten millete şimdi bir kız daha olursa ortalığı karıştırırlar..:img-hyste
filizin en büyük arzusu bu olur...sadece erol olmasa da iki isminden biri olur..buarada kız evlat değilmi bizde bi babanın evladı değilmiyiz? kız olduk diye babalarımızın ne kaybı oldu?
oradaki 1,5 ay matraka ya hemende buldun ne olurdu bu şekilde anlasan yok benimde anlatmak istediğim oydu tamam , unutulmuş arada hem bu gidişle zaten bozulacağada benzemiyor güzelleştikçe güzelleşiyor erkek çocuğu olursa çirkinleşirmiş kız güzelleştirirmiş ee filizde güzelleştiğine göre kız olabilir gerçi erkek adamın erkek evladı olurmuş ama olsun yılmaza da erkek damat yakışır:)
oradaki 1,5 ay matraka ya hemende buldun ne olurdu bu şekilde anlasan yok benimde anlatmak istediğim oydu tamam , unutulmuş arada hem bu gidişle zaten bozulacağada benzemiyor güzelleştikçe güzelleşiyor erkek çocuğu olursa çirkinleşirmiş kız güzelleştirirmiş ee filizde güzelleştiğine göre kız olabilir gerçi erkek adamın erkek evladı olurmuş ama olsun yılmaza da erkek damat yakışır:)
hamilelik efsaneleri yapıyoruz....ama ben tam tersini biliyorum filizim kız çocuk annenin güzelliğini alır anne çirkinleşir erkek çocuk anneyi güzelleştirir...
tolgahuzur1
08-03-07, 10:44
filizin en büyük arzusu bu olur...sadece erol olmasa da iki isminden biri olur..buarada kız evlat değilmi bizde bi babanın evladı değilmiyiz? kız olduk diye babalarımızın ne kaybı oldu?
yahu ne alakası var sevgili arkadaşım.. ben sadece şaka olsun diye yazdım. allah hayırlısını versin.. vatana millete hayırlı evlat olsun..:happy0064 :img-hyste babası gibi başarılı olsun daha ne diyeyim. unutma ki babalar kızları daha çok severler..biz erkekler yine o konuda sınfta kalıyoruz..:icon_sorr
Ağustos Böcüğü
08-03-07, 10:44
Aslıseverler umudunuzu koruyunuz..
Filiz Yılmaza epey bir süre yüz vermeyeceğine göre Yılmaz eldeki kuştan olmak istemeyecektir. hatun zaten dedi sezon sonuna kadar dizide konu mankeni olmayacak ya.. :)
Ayrıca daha evvelde belirttim bebeğin cinsiyeti bu bölüm belli olabilir..3,5 ay civarı anne karnındaki bebeğin cinsiyeti öğrenilebiliyor. Filizin hamileliğide o civarlarda.
Anne karnındaki bebeğin cinsiyeti 3,5 ay civarı öğrenilebiliyor..Doppler denilen bir cihaz var ultrasondan ileri bir versiyon onda daha önce öğrenilmeside mümkün.Yani Filizin bebeğinin cinsiyeti bu bölüm belli olabilir.
Bende tahminimi erkek olacak yönünde kullanıyorum.. İsim Yiğit olabilir..Yılmaz'dan esinle...
bende öyle biliyordum demekki yanılmamışım her ne kadar tahmin olsa doğru tahmin etmişim demekki sağol bak aydınlandım:)hala ısrar ediyorum erkek olsun diye içimdeki sesi herzaman dinlerim yiğidim aslanım yılmaza erkek çocuk 40 kere yazarsam belki olur
yahu ne alakası var sevgili arkadaşım.. ben sadece şaka olsun diye yazdım. allah hayırlısını versin.. vatana millete hayırlı evlat olsun..:happy0064 :img-hyste babası gibi başarılı olsun daha ne diyeyim. unutma ki babalar kızları daha çok severler..biz erkekler yine o konuda sınfta kalıyoruz..:icon_sorr
anladım şaka yaptığını ama buna cvp vermesem olmazdı..dediğin doğru babalar kızlarını ayrı severler..annesi gibi de güzel ve akıllı olsun..
Aslıseverler umudunuzu koruyunuz..
Filiz Yılmaza epey bir süre yüz vermeyeceğine göre Yılmaz eldeki kuştan olmak istemeyecektir. hatun zaten dedi sezon sonuna kadar dizide konu mankeni olmayacak ya.. :)
Ayrıca daha evvelde belirttim bebeğin cinsiyeti bu bölüm belli olabilir..3,5 ay civarı anne karnındaki bebeğin cinsiyeti öğrenilebiliyor. Filizin hamileliğide o civarlarda.
karışmak veya ümitlendirmek gibi oldu ama pek sanmıyorum be yılmaz o kadar koşmaz genede sen koşacak ümidi koru ama koşmassa da yıkılma herşeye hazırlıklı ol:)ben en fazla 2 bölüm vermiştim arttıran yok mu
şaka be alınma hemen başımıza gelme imkanı olmadığı için bilemeyiz demi bence erkek olucakmış gibi geliyor ne bilim kuşlar fısıldadı herhalde ondan bakalım bir iki bölüm daha bekleriz ne olucak(çocuğa bişey olmassa)
şaka olduğunu biliyorum siz erkek olduğunuz için bu konulardan pek anlamazsınız:) bırakın biz yorumlayalım yok eğer senin o kuşlar sağlam ki erkek diyor yani bak kesin birşey yaz ki sadece erkek ismi bulalım kız isimleri ile uğraştırma bizi şimdi yine ağzımıza bir parmak bal sürüp kaçma hemen, çocuğa inşallah birşey olmaz filiz çok tatlı gözüküyordu valla fazla değilmiş 1-2 bölümse problem değil beklerim:img-yes:
ölürken bencil bir babanın vasiyetini yerine getirdi diyemi daha çok beklersin o zaman babasının sözü resmen ilşkilerinde dönüm noktası oldu bu kadar olaydan sonra erol bey hakediyormu ölürken bu bencilliği yapan adama isim felan yok hem yılmazın babasıda vefat etti onun adı varken ne haddine
KırmızıBeyaz
08-03-07, 10:51
bebek konusu güzel gitmiş sabah sabah :) benimde içimden geçen erkek çocukları olacağı yönünde..
filizim benimde bildiğim kadarıyla kız çocuk annenin güzelliğini alır erkek çocuk güzelleştirir derler :) gerçi bizim annemiz her haliyle güzel :)
Ağustos Böcüğü
08-03-07, 10:52
karışmak veya ümitlendirmek gibi oldu ama pek sanmıyorum be yılmaz o kadar koşmaz genede sen koşacak ümidi koru ama koşmassa da yıkılma herşeye hazırlıklı ol:)ben en fazla 2 bölüm vermiştim arttıran yok mu
Yılmaz gibi bir adam sevdiği kadından bir çocuğu alacağını öğrenecek ve Filiz'e ne halin varsa gör mü diyecek demek istiyorsun anlayamadım matraka. 2.bir cemil vakasına hazırlıklı mı olalım.
ölürken bencil bir babanın vasiyetini yerine getirdi diyemi daha çok beklersin o zaman babasının sözü resmen ilşkilerinde dönüm noktası oldu bu kadar olaydan sonra erol bey hakediyormu ölürken bu bencilliği yapan adama isim felan yok hem yılmazın babasıda vefat etti onun adı varken ne haddine
yılmazın babasının adı ahmet salif ve fahriye erken davrandı malesef bu yüzden dedesinin adı olabilir mehmet, salih gibi ya da filizin kardeşinin adı ömer:) yani babasının ismini geçelim
Eğer filizin bebeği cem psikopatı yüzünden düşmezse ki bence bebeğe hiçbirşey olmayacak acaba filizin hamile hallerini baya bir izleyecekmiyiz yoksa karnı şişmeye başladıktan sonra hemen zaman atlamasımı yapacaklar
Bir bakmışık filizin hamileliği belirgin olmadan bebeği filizin kucağına veriyorlar
o bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum eminimki çok eğlenceli olacaktır
yılmazın babasının adı ahmet salif ve fahriye erken davrandı malesef bu yüzden dedesinin adı olabilir mehmet, salih gibi ya da filizin kardeşinin adı ömer:) yani babasının ismini geçelim
sezer koyalım ne dersin türk filmlerine tam bir atıf olur güzel isim çocuk olduğuna bakma bir döneme damgasını vurdu hem filiz akının oğlu değilmiydi o bir yapımcıyla türkan inanoğluydu yapımcıda galiba ee o zaman sezer diyelim sezercik yavrum benim...
adam bencillik yapmadı yılmazın davranışları yanlış anlamsına sebep oldu...yaşasaydı filize bitek erol bey destek verirdi..yılmazı tanıdıkça...valla yılmaz filize daha hakkaniyetli davranıyo filize sizden bence yılmaz bile söyleyebilir erol olsun diyye..çünkü filizin babasına sevgisini biliyo...ama kız olacak kafamızı yormayalım..
Yılmaz gibi bir adam sevdiği kadından bir çocuğu alacağını öğrenecek ve Filiz'e ne halin varsa gör mü diyecek demek istiyorsun anlayamadım matraka. 2.bir cemil vakasına hazırlıklı mı olalım.
ben fazla koşmassa hayak kırıklığına uğrama diyorum yılmazın sürünme meselesinde anlatabildim umarım zaten o kadar çok koşması sıkar millet sıkılır bence fazla uzun sürmeyecek uzama nedeni aslı olur derim ben iki cephe savaşları
vayyy iki bölüm vermiştim size hanımefendi daha hala öğrenmediğine göre demekki ben kazandım :)biliyorsun o gün bombalama günümdü o yüzden yazdıklarımı kaale almayınız istirham ediyorum sizden hanımefendi
bu ne ciddiyet ve kibarlık hem bu iddia daha geçen gün konuşuldu yani daha ne kadar süreceği belli değil ve kazanan da yok ortalıkta ama en son sizin 1-0 önde başlama durmunuzdan bahsetmiştik tüyolardan dolayı barış çubuğu adı altında berabere bitirelim o zaman:) ne demek yazdıklarınızı kaale almamak olasımı beyefendi
bugünün konusuda belirlendi çocuk olayı tüm günümüz alır mı bence almaz sonuçlandırıp yeni ufuklara başlasak mı yoksa devam mı etsek ya da nasıl isterseniz
yok öyle herkes isim hakkını kullnasın ben kullandım bak kaçmak varmı yok o konuyu kapatalım nereye geçelim geçilecek yermi kaldıki herşey belli cumartesi olmadan gelişmeleride söylemem söyleyince konu bitiyor kimse yazmıyor sonra o yüzden herkes isim hakkını bir zahmet tek cümlelik mesaj yazmadan kullansın derim ben
Ağustos Böcüğü
08-03-07, 11:03
ben fazla koşmassa hayak kırıklığına uğrama diyorum yılmazın sürünme meselesinde anlatabildim umarım zaten o kadar çok koşması sıkar millet sıkılır bence fazla uzun sürmeyecek uzama nedeni aslı olur derim ben iki cephe savaşları
Yılmaz Filizin peşinden en az 6-7 bölüm koşsun diye bir derdim yok açıkçası.
Ben yaşadığı pişmanlığı göreyim bana kafi.
Cephe savaşları yorumundan yola çıkarak... Aslı Yılmaz için ne kadar kıymetli olacak ki böyle bir tercih etme durumu arasında sıkışacak kalacak.
sezer koyalım ne dersin türk filmlerine tam bir atıf olur güzel isim çocuk olduğuna bakma bir döneme damgasını vurdu hem filiz akının oğlu değilmiydi o bir yapımcıyla türkan inanoğluydu yapımcıda galiba ee o zaman sezer diyelim sezercik yavrum benim...
ya bu ismi ben sevmiyorum ama hem ömercik, ayşecik falan da vardı türk filmlerine atıf olacaksa bu isimleride değerlendirmeye alınmalı şimdi dayısının adı ile aynı olmaz bu yüzden ele gel senle sezercikte buluşalım diyeceksin ama gel başka bir isim bulalım olmaz mı:img-wink:
tolgahuzur1
08-03-07, 11:05
yani matraka bize kaç bölüm süreceğini söylersen sevinirim. haa uzun sürecek ama yılmazda aslı birlikte olacak dersen o zaman çok sevinirim..:happy0064
yılmaz aslı yüzünden karasız kalacaksa kalmasın bir zahmet diğer tarafta sevdiği ve çocuğunun annesi var yani karar belli hatice değil netice ortada aslıya daha fazla ümit vermeden kendine gelsin bir zahmet dönüşü olmayan şeyler yapacak ki cephe sevaşları olacak deniyor o zaman ne anlamı kalacak hem daha ne kadar dayanabiliriz ki yapışkan saf aslı kıza
isim hakkım kullanıyım erkek olursa erol, mehmet, yiğit, efe
kız olursa fatma, zehra, necla, leyla gibi eski türk fimlerinde kullanılan isimler
yani matraka bize kaç bölüm süreceğini söylersen sevinirim. haa uzun sürecek ama yılmazda aslı birlikte olacak dersen o zaman çok sevinirim..:happy0064
süreyi ne yapacan ileriye dönük beklentiler bitmesin istiyorum sonra bildiğin zaman yorum yazmassınız o yüzden birden herşeyi bilmek işyi değil az çok nasıl hangi kademelerde seyir ettiğini biliyorsunuz zaten herşeyide bilmeyelim merak merak beklenti...
Neslihan17
08-03-07, 11:12
şahsen yılmazın filizden özür dilemesi yerine kendi pşmanlığının daha uzun sürmesi taraftarıyım böylesi bence daha inandırıcı olur yılmaz filizden özür diler barışırlar bence sarmaz kendi fikrim sana katılıyorum
katılıyorum. bence de kendi kendini yemeli biraz. fragmanda o yapışkan kızı görmemek çok güzel bi duyguymuş.:happy0064 ayrıca bu dizide en yararlı kişi olarak ferideyi görüyorum. önceden canandı ama kayıplara karıştı maalesef. feride hem gerçekleri çok rahat görebiliyor hem de buzların erimesine yardımcı oluyor. baksanıza ömer ve yılmaz 2 düşman bir olup ferideyi kurtarıyor. çok güzel bi sahne. ferideyi kutluyorum :good:
Eski türk filmindeki isimlere takilmayalim bence, derin manasi olan bir sey olsun.
Mesela Mirsad ismini ben ilk defa bir dizide gördüm, yani bebegimizin ismide degisik olsun derim ben
Ağustos Böcüğü
08-03-07, 11:17
Matraka haklı..Herşeyi bilmek heyecanlı olmuyor. Yorumlarda o minvalde yapılıyor. Akılda soru işaretleri iyidir..
Mesela benim aklımda 2 soru işareti var.
1- Bebek doğacak mı, düşecek mi?
2- Aslı da bir dermanı olmayan hastalık çıkacak mı?
Ama bekliyorum senaristler önümüze ne koyacak..
Bizim diziye uygun olsun dedim, Destan nasil, bizim ikilinin ask hikayesine uygun olmazmi
tolgahuzur1
08-03-07, 11:19
süreyi ne yapacan ileriye dönük beklentiler bitmesin istiyorum sonra bildiğin zaman yorum yazmassınız o yüzden birden herşeyi bilmek işyi değil az çok nasıl hangi kademelerde seyir ettiğini biliyorsunuz zaten herşeyide bilmeyelim merak merak beklenti...
sevgili matraka hem kızma canım.. bende hemen barışsınlar istemiyorum. hatta mümkünse birbirlerini görmesinler diyeceğim ama heryerde görüyorlar.. aslında oğru dedin herşeyi bilmek iyi değildir. yılmaz içinde geçerli bir laf o da bilmesin herşeyi adam aslı ile ne güzel mutlu :good:
Ağustos Böcüğü
08-03-07, 11:20
Bizim diziye uygun olsun dedim, Destan nasil, bizim ikilinin ask hikayesine uygun olmazmi
Çok arabesk..Tekiner ailesini bozar Destan ismi..:)
Şayet Filiz bebeği barışma öncesi doğurursa (?) adını umut, ümit , özlem vs koyabilir..
bebek sorularımızıda soralımda günün anlam ve önemine uygun olsun:img-wink:
1- bebeğin cinsiyeti ne olacak? tek cvp hakkı bu soru
2- yılmaz bebeğini ne zaman kabul edecek ve bebek babasının bu tavrını nasıl karşılayacak?
3- filiz bebeğine isim koyarken yılmazda olmayacağına göre kimle karar verir?
4- bebek ayrılan filizyılmazı birleştirmek için bir unsur olmalı mı yoksa gerçekten birbirlerine aşıklar mı?
5- eğer bebek olmasaydı yılmaz filize döner miydi?
6- yılmaz bebeğin kendisinden olduğunu öğrenince ilk kimle paylaşır?
7- mualla bebeği duyunca ne yapar?
8- aslı bebeği öğrenince hediyesini alıp filize gidip yılmaz senindir der mi?
9- mahalleli bebek olayını öğrenince hem yılmazı hemde filizi ayıplar mı evlilik dışı olduğu için ve aliden nasıl bir gaf gelir bu duruma?
10- bebeğin ismi ne olur
11- bebeği öğrenen aynalı, mualla, aslı ve fahriye filizden özür diler mi?
sıkılmazsınız umarım
Ağustos Böcüğü
08-03-07, 11:26
sevgili matraka hem kızma canım.. bende hemen barışsınlar istemiyorum. hatta mümkünse birbirlerini görmesinler diyeceğim ama heryerde görüyorlar.. aslında oğru dedin herşeyi bilmek iyi değildir. yılmaz içinde geçerli bir laf o da bilmesin herşeyi adam aslı ile ne güzel mutlu :good:
Şimdi tolgahuzur kardeş o öyle değil. Yılmaz zor ilişkiler adamı.. Aslı çok kolay çok hafif onun için.. Kişi uğrunda çaba harcayarak kazanırsa kıymetlidir kazandığı..Emek harcanmamış bir ilişki ne kadar büyük ne kadar kıymetlidir..
Gerçek hayatta da bu böyledir "Kaçan kovalanır". Yılmaz şimdilik sahte cennetinde oyalansın bir süre .. O cennet ki bir vakit sonra gerçek cehennemi olacak.
tolgahuzur1
08-03-07, 11:27
2- yılmaz bebeğini ne zaman kabul edecek ve bebek babasının bu tavrını nasıl karşılayacak?
4- bebek ayrılan filizyılmazı birleştirmek için bir unsur olmalı mı yoksa gerçekten birbirlerine aşıklar mı?
9- mahalleli bebek olayını öğrenince hem yılmazı hemde filizi ayıplar mı evlilik dışı olduğu için ve aliden nasıl bir gaf gelir bu duruma?
10- bebeğin ismi ne olur
11- aynalı, mualla, aslı ve fahriye filizden özür diler mi?
hemen cevaplıyım
1- erkek
2-yılmaz haberi olur olmaz kabul edecek ama annesi ile bebek onu kabul edermi bilemem.:icon_whis
3-yılmazın olmıyacağınıda nerden çıkardın daha çok erken
4-kesinlikle barışma bebek ile ilgili yoksa barışmazlar
5-hayır dönmezdi..
6-aynalı yada salih yadaa feride
7-çok şaşırır biraz üzüntü biraz mutluluk olabilir.
8-olabilir ama zanetmiyorum
9-ayıplayabilir ama yılmaza kıyamazlar nasılsa emeği çok onlara
10-azer olsun:img-hyste
11-evet olabilir bir pişmanlık..
sorular güzeldi devamını bekliyorum..
dizinin bitimine çok uzun bir süre kalmadığına göre biz filizin hamile hallerini ve bebğini kucağına alışını göremeyiz gibi geliyor bana şu cem olayını açığa kavuştursalarda biraz zaman atlamsıyla gösterseler hiçte fena olmaz hani bebek bekleme heyecanlarını ve kucaklarına alışını görmek süper olur yılmaz zaten çocukları çok seviyor kendi aşkının meyvesini kucağına aldığı sahneyi görmek de çok güzel olur tabi filiznde süper bir sahne
tolgahuzur1
08-03-07, 11:30
Şimdi tolgahuzur kardeş o öyle değil. Yılmaz zor ilişkiler adamı.. Aslı çok kolay çok hafif onun için.. Kişi uğrunda çaba harcayarak kazanırsa kıymetlidir kazandığı..Emek harcanmamış bir ilişki ne kadar büyük ne kadar kıymetlidir..
Gerçek hayatta da bu böyledir "Kaçan kovalanır". Yılmaz şimdilik sahte cennetinde oyalansın bir süre .. O cennet ki bir vakit sonra gerçek cehennemi olacak.
yahu yılmaz ne yapsın gerçek cennete de girdi ama mutlu olamıyor. karşı tarafın bir çabası yok.. zaten yılmaz filizide ayarlamak için pek uğraşmadı..:img-hyste hemen oltaya geldii.. aslı da öyle dayanamadı yılmazın cazibesine.. ama yılmaz aslı ile zaman geçirebiliyor.. aynı zamanda kanka oldular adam bile dövüyorlar beraber daha ne olsun..
10- bebeğin ismi ne olur
11- aynalı, mualla, aslı ve fahriye filizden özür diler mi?
Cevaplarim hocam
1. Kiz
2. Kendinde oldugunu ögrense bir dakkika bile beklemez - anne karni falan dinlemez, kucaklar bebegi:img-hyste
3. Icinden geceni koyar, belki Yilmaz:img-hyste
4. Bebek icin barismalari cok sacma olur, eger asklari, sevgileri varsa - ki var - birlessinler
5- Ayri kalabileceklerini sanmiyorum, bes sene daha gecerdi o ayri o ayri, bakarlardi yanliz yada baskasiyla olmuyor, yine bir birlerini bulurdular
6. Aynaliyla, sonucta Filizin hamile oldugunu bilen tek kisi
7. Vah vah Asliyi kaybetdik, nerden cikti simdi bu bebek:img-wink:
8. Kendini cekiceyi belli, ama öyle diyecegini sanmam, belki Yilmaz hep seni sevdi gibi bir sey diyebilir
9. Ayiplamamz, cünkü Yilmaz var isin icinde. Aliden vay kocum Yilmaz gibi bir sey gelebilir
10. Bilmem ama klasik bir isim olmasin
11. Kimse tavrini belli etmiyorki Filize, ama belki Aynalidan ben aranizi yapmaliydim gibi bir sey gelebilir
10- bebeğin ismi ne olur
sıkılmazsınız umarım
1-kızz...çok güzel bi bebek olur annesi gibi..
2- öğrendiği gibi kabul edecek..bunu bebek öğrenemez zaten..ilerde demezler..
3-o kadar uzamaz ayrılıkları..çok karamsar gördüm seni...beraber karar verirler..
4-aşıklar kesinlikle...
5-dönerdi...vazgeçemez filizden...gözleri gözlerine değince aslıyı falan hatırlamıyo yılmaz..
6-aynalıyla..ilk onunla paylaşmıştı hatasını düzeltmeye ondan başlar
7-kudurur...aslı varken...hem yılmaza da kızar olacak iş mi bu bize yakışırmı nasıl deriz mahalleliye diye..
8-demez..dese kaç yazar yılmaz zaten filizin yanında olacaktır..
9-onların hayat tarzına aykırı...ayıplarlar..yılmaaza ve filize yakıştıramazlar..ama ali ne der kestiremiyorm..
10-erkek olursa erol kız olursa ebru yada yeliz nasıl olur:img-wink:
11-aynalı dilerde diğerlerinden beklemiyorum.
Ağustos Böcüğü
08-03-07, 11:35
Ben erkek diyorum
Yılmaz gerçeği öğrendiğinde bebeği kabul edecektir. Ama biz bebeğin
tavrını öğrenecek kadar büyüdüğünü görmeyiz.
Kendi karar verir.
Bebek yüzünden birlikteliğe haaayyyyyıııııırrrr.
Valla bebek olmasaydı zaten barışmak üzereydiler..Önünde sonunda
birleşirlerdi.
Aynalıyla
Dün mevzuunu yapmıştık..kederden "anıra anıra" ağlar.
O anca sezon sonu öğrenir bebeği. O kadar kendiyle meşgul ve körki.
Burnunun ucunu gördüğünü bile sanmıyorum.
Yılmaz erkek adam ayıplanır mı hiç..Ama Filiz'in ardından dedikodu yaparlar.
Ali "Helal sana koçum" der..
10- bebeğin ismi ne olur
Yiğit yönünde tahminimi kullanmıştım.Değiştirmeyeyim.
Yok Filiz özür diler onlardan .. Öyle yaa topunun hayallerini darmadağın
etti. :img-yes:
10- bebeğin ismi ne olur
sıkılmazsınız umarım
Hemen cevaplayım
1-Kesinlikle kız olmasını istiyorum inş. kız olur
2-Öğrenir öğrenmez kabul edecektir ama önce bir yerlerde sürünsün acı çeksin
3-Belkide ismi koyarken yılmaz yanında olur ama olmazsa ailesiyle birlikte koyarlar ömer,feride,küçük elif ve handan hanım cananda olacaktır
4-Eğer birleşme olacaksa bu çocuk için olmayacaktır
5-zaten bebek için dönmüyor çünkü zaten bebekten haberi yoktu ve filizi affediyordu
6-valla o sevinçle herkesle paylaşır tüm mah. hemen öğrenir
7-Kalpten gitmezse iyi çok kızacaktır ilk başta ama sonra yılmaz için kabullenir filizi
8-Aslı mümkünse hiçbirşeye karışmasın dizideki en gereksiz karakter
9-Dedikodu yapıp dururlar
Ali neder bilemiyorum yani saçmalayacağı kesinde ne saçmalar bilemem
10-kız olursa ela,dilara olmasını falan isterim
11-Benve fahriye dışında hiçbiri özür dilemez hiçbirşey olmamış gibi davranırlar
soruları beğenmediniz mi kimseden ses çıkmıyor ya da sıkıldınız dimi kaç gündür yaptığım yazılılardan cvplayan ve cvplamayan herkese teşekkür ederim, eğer sıkılıyorsanız bir daha sormam sizi de meşgul etmem herkesle herşeyle ilgili soru sorunca bebeğe de haksızlık olmasın istedim bugün konumuz bebek de olunca bu soruları sizlerle paylaşmak istedim hepsi bu
Ağustos Böcüğü
08-03-07, 11:38
yahu yılmaz ne yapsın gerçek cennete de girdi ama mutlu olamıyor. karşı tarafın bir çabası yok.. zaten yılmaz filizide ayarlamak için pek uğraşmadı..:img-hyste hemen oltaya geldii.. aslı da öyle dayanamadı yılmazın cazibesine.. ama yılmaz aslı ile zaman geçirebiliyor.. aynı zamanda kanka oldular adam bile dövüyorlar beraber daha ne olsun..
Doğru Filiz için hiç uğraşmadı.. Filize at alan..Dibinde her daim bitmek için türlü taklalar atan aslında bendim. :)
tolgahuzur1
08-03-07, 11:41
soruları beğenmediniz mi kimseden ses çıkmıyor ya da sıkıldınız dimi kaç gündür yaptığım yazılılardan cvplayan ve cvplamayan herkese teşekkür ederim, eğer sıkılıyorsanız bir daha sormam sizi de meşgul etmem herkesle herşeyle ilgili soru sorunca bebeğe de haksızlık olmasın istedim bugün konumuz bebek de olunca bu soruları sizlerle paylaşmak istedim hepsi bu
yoo sorular çok güzel oldu.. devam et böyle ama öss sınavı gibi uzun olmasın. 3-4 soru yeter .. bebek biraz hayal dışı sorulara yönlendirmiş seni..aslında yılmaz için bir kaç soru hazırlayabilirsin...:good: ellerine sağlık..
ya benim sayfalarda bir sorun var sanırım cvplarınızı sonradan görüyorum serzeniş olarak algılamayında ben problemi nasıl çözerim acaba sonradan görünce yazdıklarıma üzülüyorum cvplarınız yine güzel forumdaşlarım ne diyim hepinizin ellerine sağlık
tolga yılmazla iliglş soruları bekle, birazdan:img-wink:
Ağustos Böcüğü
08-03-07, 11:50
Ek..
Cem: Filizsiz cennette olmaktansa senle cehennemi tercih ederim. (Sanırım böyle bir replikti)
Bir düşün istersen ne demek istedi..
10- bebeğin ismi ne olur
sıkılmazsınız umarım
1-erkek (sezer)
2-ha bu soru eksikti tamamlamışsın
3-yılmazın olmayacağını nerden biliyorsun
4-gerçekten birbirlerine aşıklar yılmaz ihanete uğradığını sanıyor sanmasa herşey bambaşkaydı zaten
5-dönmek üzereydi çünkü onunla iken de onsuz da olamıyor eli mahkum ben sende tutuklu kalmışım dermişim
6-biricik sadık dostlarıyla bebeği öğrendiğinde filizle paylaşır herhalde
7-çok sevinir bende iyimserim
8-neden desin yılmaz hep filize aitti zaten
9-yok olmaz öyle şey gaflar gelir aliden ama kabullenirler
10-cevap verildi sorulara bakmak lazım demekki
11-hayır
Filiz-yılmaz bahçe sahnesi
İlk olarak kapıda karşı karşıya gelirler ve
Yılmaz: iyi akşamlar, filiz biraz konuşabilir miyiz?
Filiz: sana da, ne için konuşacak birşeyimiz var mı?
Yılmaz: bahçede bekliyorum, lütfen
Filizde peşinden gider
Filiz: evet seni dinliyorum gerçi konuşacak hiçbirşeyimiz yok ki
Yılmaz: filiz sana karşı bazen çok kötü davrandığımın farkındayım
Filiz: hiç öyle gözükmüyor
Yılmaz: filiz inan seni üzmek deği niyetim
Filiz: üzmek değil mi sen benim canımı acıttın yılmaz hem daha ne istiyorsun bizi çevrende istemiyordun neden buradasın
Yılmaz: evet istemiyorum çünkü bu aşk bana acı verdi filiz
Filiz: demek sadece acı verdi başka birşey vermedi anlıyorum yılmaz
Yılmaz: hayır seninle mutlu anlarımda oldu hemde çok mutlu şey aslında ben hala seni unutamadım
Filiz: unutmadığın ne kadar da belli yeni bir ilişkiye başlamışsın bile güldürme beni yılmaz sen bu söylediklerine inanıyor musun, o zaman aslının ne işi var her an yanında
Yılmaz: filiz konumuz bu değil, ben benim aklım çok karışık o geceden beri hani bana söylediğin
Filiz: unut gitsin o geceyi yılmaz hem benim yüzümden karışmasın aklın sen söyleyeceğini söyledin
Yılmaz: filiz soru işaretleri var aklımda bana açıklar mısın
Filiz: açıklayacak birşey yok ben söyleyeceğimi söyledim sende beni aşağılayarak gerekli cvbı verdin bana
Yılmaz: filiz gerekçelerim vardı
Filiz: yılmaz artık konuşacak birşeyimiz yok, sen inanmak istediklerine inandın lütfen bir daha rahatsız etme beni
Yılmaz: filiz peki tek bir soru sana bebeğinin babasıyla neden evlenmiyorsun
Filiz: bebeğimin babası mı bilmem kendisi cvplasın bir zahmet sen biliyorsun ya kim olduğunu bana nasıl olsa inanmayacaksın, hem aslına git seni bekliyordur vaktini harcama ben kimim ki seni aldatan biri değil miyim, git hadi
Yılmaz: filiz dur filiz bitmedi daha ne demek istedin (ve aklından bu işte bir iş var yoksa ben hata mı yaptım filiz bana birşeyler ima etti der)
Filiz yılmazı bırakır gider bu kadar uzun bir konuşma olur mu bilmiyorum ama belki de benim konuşturma becerimdir malum iletişim 0 ya çiftimde:)....
bakalım bepenecek misiniz, matraka bakalım nasıl bulacaksın
Ağustos Böcüğü
08-03-07, 12:01
Döktürmüşün filizim+y..
Buna benzer replikler duyacağımıza inanıyorum. Seni senaryo ekibine dahil etmek lazım. :img-wink:
Bir kac soruda benden gelsin
1- Yilmaz bebegi ögrenince, Filzden ve bebekten vazgecmedigini ve onlari cok sevdigini göstermek adina, nasil süprizler yapar?
2- Filiz, Yilmazla Asliyi birlikte görünce, Yilmazin Asliya karsi duygulari olmadigini ve Yilmazin hala kendisini sevdigini anliyabilirmi?
3- Yilmaz bebegi ögrenince, ama Filize kendini affedirememisse, aklina her geldiginde Filize arayip, nasil oldugunu sorarmi?
tolgahuzur1
08-03-07, 12:07
valla güzel replikler eline sağlık filizm. ama yılmaz orada gerçeği öğrenecek gibi.. birde filiz oradan hemen ayrılmayacak.. zaten o sahne filizin kontrolden sonraki akşamı boğazlı kazak var üzerine belki yılmaza rapor veya herhangi bir belge verebilir gibi geldi bana..
tolgahuzur1
08-03-07, 12:09
1- Yilmaz bebegi ögrenince, Filzden ve bebekten vazgecmedigini ve onlari cok sevdigini göstermek adina, nasil süprizler yapar?
2- Filiz, Yilmazla Asliyi birlikte görünce, Yilmazin Asliya karsi duygulari olmadigini ve Yilmazin hala kendisini sevdigini anliyabilirmi?
3- Yilmaz bebegi ögrenince, ama Filize kendini affedirememisse, aklina her geldiginde Filize arayip, nasil oldugunu sorarmi?
hemen cevaplayım :)
1- valla filizi kaçırabilir yada ne bileyim onu etkileyecek bir kaç artistlik hareket yapabilir..:img-hyste
2-bence görürde görmek istemeyebilir.. zaten yılmaz unutsaydı geçen 4 yıl içinde unuturdu...
3-kesin olacak bir durum... ama filiz açar mı bilemem telefonu..
ellerine sağlık güzel sorular devamını bekliyoruz..:good:
yılmaz soruları
1- yılmaz kendine ne zaman gelecek bu halinden sıkılmadı mı?
2- yılmaz aslıya bu kadar yakınlaştıktan sonra gerçekleri öğrendiğinde aslıdan nasıl kurtulacak?
3- yılmazın gurur, öfke ve hemen yenisine ilgi duyma gibi bu tavırları delikenlılığa sığıyor mu?
4- yılmaz filizi sevdiğine göre aslıya duyduğu duygunun esiri mi olacak?
5- muhtar yılmaz herkesin sorunundan birgün elini eteğini çekip yeter kendim için birşeyler yapmalıyım artık der mi?
6- yılmazın bu davranışlarının gerekli bir açıklaması var mı?
7- yılmaz şu cemin defterini nasıl dürer?
8- filize kendini nasıl affettirir? (yani nasıl bir davranış olması gerekir sizce)
9- bebek sayesinde tekinerlerle bir köprü kurar mı yoksa sevgisinin gücü mü bunu oluşturu?
10- filizi kandıramazsa yeniden kaçırıp nikah masasına oturtur mu?
valla ben uzatmıyorum yazdıkça uzuyor bu sorular ama dikkat ettiyseniz hepsi de kısa cvplı bu yüzden yorulmuyorsunuzdur:img-wink:
Hemen cevaplayım hocam
1-Bende çok merak ediyorum acaba neler yapacak ama pek fazla birşey yapmadan filiz affeder kesin
2-zaten hala kendisini sevdiğini biliyor yani yılmazın aslıya duygusal anlamda birşey hissetmediğini biliyordun
3-valla filiz affetmemişse daha hergün arayıp durur affetmesi için kapısında bile yatar
E bende cevap vereyim bari...
1- Yılmaz bebeği ve güzelim annesi için sakin, huzurlu bir yerlerde ev alabilir ve onlara göre dizayn edebilir. Ne bilim bebek odası, bahçeden salıncak gibi...
2- Filiz aslında bunu Yılmaz'ın her bakışında anlamalı.
3- Ben Yılmaz'ın onu arayıp soracağını sanmıyorum çünkü ne olursa olsun kendini affettirecek ve yanından hiç ayırmayacağı için uzaklarda aramasına gerek kalmayacak. :) (yani inşallah)
yılmaz soruları
2- yılmaz aslıya bu kadar yakınlaştıktan sonra gerçekleri öğrendiğinde aslıdan nasıl kurtulacak?
3- yılmazın gurur, öfke ve hemen yenisine ilgi duyma gibi bu tavırları delikenlılığa sığıyor mu?
5- muhtar yılmaz herkesin sorunundan birgün elini eteğini çekip yeter kendim için birşeyler yapmalıyım artık der mi?
8- filize kendini nasıl affettirir? (yani nasıl bir davranış olması gerekir sizce)
9- bebek sayesinde tekinerlerle bir köprü kurar mı yoksa sevgisinin gücü mü bunu oluşturu?
valla ben uzatmıyorum yazdıkça uzuyor bu sorular ama dikkat ettiyseniz hepsi de kısa cvplı bu yüzden yorulmuyorsunuzdur:img-wink:
1- Bebegin kendinden oldugunu ögrenince
2- Dogruyu söyleyecek, yada bir ispanya bileti alir sorun kökten hal olmus olur
3- Disariya doru evet, ama Yilmazin icinde hayir
4- Asliya duygulari yokki
5- Hayir
6- Ihanet ugradigini zanetmesinden dolayi kaynaklaniyor
7- En kis zamanda dürsünde, nasil yapacagi ona kalmis
8- Marifetlerini bizde merak ediyoruz
9- Sevgisinin gücü
10- Hayir
gelsin gelsin ne güzel hemen cvplıyım hocam
1- bebek arabası almaz cem almıştı çünkü:img-hyste (kötü şeyler hatırlatır)
filize çiçek gönderiri motorsikletli çocuğundan filizi yumuşatmak için, her dakika ona eskileri hatırlatacak jestler yapar meleğin eşini falan gönderir, bebekle ilgili de bjk forması alır gider gs ayakkabısının üstüne:img-hyste kombinasyon olur, bebekle ilgili gördüğü herşeyi alır soluğu filizin kapısında alır, filizi takip eder evinde, işyerinde pes etmesini sağlar gibi
2- anlayabilir ama kıskandığı için kendisine itiraf etmekten kaçaınır illa ki yılmazdan duymak ister:img-yes:
3- sorar yılmaz çünkü heyecandan her dakka sevdiğinin ve bebğinin yanında olmak ister bu yüzden ararda arar en sonunda çıldırır filizin karşısına çıkıp" yüzüme kapanan telefonlardan nefret ediyorum, gözlerini ve karnını bana bırak nereye gidersen git der" düşünsenize her 5 dk bir yılmaz telde
" filiz iyimisin, miden bulanıyormu gerçi sen o safhayı geçmiştin değilmi, bak aklıma ne geldi bebek odasını cinsiyetini öğrendikten sonra karar verelim, sen ne istersin hediye olarak, bebeğimiz yaramaz mı, seni üzüyor mu" hepsini 5 dk. arayla sorarmış filizi düşünün artık kabul etmese de etmek zorunda bırakır:)
uzun oldu sanırım çalışkan öğrenci olmanın zararları diyelim okulda da böyleydim
valla güzel replikler eline sağlık filizm. ama yılmaz orada gerçeği öğrenecek gibi.. birde filiz oradan hemen ayrılmayacak.. zaten o sahne filizin kontrolden sonraki akşamı boğazlı kazak var üzerine belki yılmaza rapor veya herhangi bir belge verebilir gibi geldi bana..
sağol arkadaşım, matrakanın verdiği tüyolara göre sadece şüphe var öğrenme yok o sahnede bu duyguya kapılmasına neden olacağı için bu şekilde yazdım, vermez laf sokma şeklinde olabilir yılmaz eğer ileriye giderse bitişinde böyle bir belge verebilir ama daha erken tüyolar o yönde
NOT: archshecim sağol senin de isim seçimlerin süper olmuş:img-wink: bende uzun konuşmalarını istiyorum
yılmaz soruları
1-herşey bebeği öğrenmesine bağlı kendine gelecek ama şimdi ümit verdiği birisi var kafası çok karışık olucak
2-güzel bir soru herşeyi bilmek için bu sorular neden merak ederim
3-tabiki delikenlığının raconunda var :)ama bir bir kaleleri yıkılacak
4-o nasıl soru öyle bocalama kendi ile hesaplaşma tabiri kullanalım
5-demez yardımı seviyor alışkanlık olmuş elinde değil
6-evet sormuşsun zaten yılmaz bir olaya öfkelendiği zaman bazı şeyleri göremiyor kim hatasız kulki o olsun
7-katlar katlar polise teslim etmeye çalışır ama böyle olmayacak
8-ilk önce kendini affetsin sonra filize geliriz
9-sevginin gücü yılmaz zaten filize dönmek üzere idi
10-hayır
not:artılı filizim gerçekler acıdır istersen gerçekleri söylim böyle repliklerin ucundan geçmez şimdi içimden gelen temennileri söylim çok güzel olmuş eline sağlık bana bişey beğendirmek kolay değildir.
1-sorulardan durum oldum valla süpriz işini geçelim
2-hayır
3-:)
çok güzel sorulardı:)
yılmaz soruları
cevaplamaya devam
1-Tabikide bebeği öğrendikten sonra kendine gelecek ve olan aslıya olucak yılmaz yine birbaşkasının daha kalbini kırmış olacak ama ben hiç acımıyorum aslıya beter olsun
2-Kusura bakma aslı ben hala filizi seviyorum bebeğimde olacakmış onun için çok özür dilerim der ve arkasına bakmadan çeker gider tabi sonra aslının bir hastalığı çıkmazsa
3-Tbikide Hyır tamam insanda gururda olur öfkede ama bukadarda fazla yani yılmaz çok abartıyor birde sevmediği halde aslıyla ilişkiye başlıyor delikanlılığa sığmaz bu hareketler
4-Bilmiyorum
5-Demez o ancak mah. yardım eder başkalarına akıl verir kendine geldimi fos çıkar
6-Aslıyla olan kısmına diyorsan hiçbir gereksinimi yok yaptığı çok ayıp
7-Bu gidişle hiçbirzaman düremiyecek bence cemin defterini yakın bir zamanda tekinerler dürecek hele bir gerçekleri öğrensinler
8-Yılmaz kendini çok kolay affettirir filize filiz bu iki tatlı söze kanar hemen
9-Bilemem ama bebek handan hanımla arasını baya bir yumuşatır zaten ömerle bebek olmadanda yumuşayacaktır
10-hiç belli olmaz ama filiz yılmazı affedeceği için böyle birşey olmayacak
Ağustos Böcüğü
08-03-07, 12:29
Kurşuni19
Her türlü süprizi yapabilirdi ama artık karşımızda yorgun bıkkın bir adam var..Bide peşine takmış bir kuyruk fırsat mı bulacak düşünmeye..:img-wink:
Valla müneccim olması lazım bunu bir bakışta anlayabilmesi için.
Her fırsatı değerlendireceğini düşünüyorum..Yakınlaşma olmaz ama Filizi uzaktanda olsa takip edecektir.
aliden birkaç gaf yazalım bebeği öğrenince
koçum benim be yılmaz sana da bu yakışır bi de erkek oldu mu heyt be
yılmaz sende az değilmişsin hani delikanlı adama yakışıyor mu evlenmeden seni seni ama olsun senden gelen herşey mübahtır koçum
ya yılmaz hangi ara oldu bu ya ben anlamadım kaç zamandır yanlızsın tmm aslı var ama onunla da süre sınırlıydı yani pes kardeşim hızlısın tebrik ediyorum
yılmazım be sen ne kadar beceriklisin baksana bizden önce babada oldun yakışır valla koç yılmazıma koç gibi erkek valla, bak kız olursa da koç gibi damat hehe
ben bomba diye buna derim bu günleri de gördük ya ölsem de gam yemem mahallemizin delikanlısını da baba olarak gördük ya (ağlar)
ne bebek mi yılmazın bebeği mi yok yok ben karar verdim yılmazdan ders alcam bir insan hem bu kadar insancıl hem de bu kadar becerikli olsun vay be
ve ali-sema replikleri
ali:sema duydun mu bak sana bomba gibi bir haberim var karıcım, yılmaz baba oluyor
sema: ne oluyor, ne sen ne dediğin farkındamısın, aslıdan mı
ali: ya karıcım aslı daha ne kadar yılmazla sen de var ya filizden tabi ki
sema: ali saçmalamıyorsun değil mi hiç duymadık
ali: eee kocan sağolsun karıcım ben senden saklarmıyım bak aha şuraya yazıyorum erkek bu çocuk yılmaza da erkek yakışır
sema: ortalık karışacak ne olacak peki şimdi
ali: nasıl ne olacak yılmaz filizi tuttuğu gibi kolundan oturtacak nikah masasına sonra da dizini kırıp evinde oturup çocuğuna baktıracak yılmaz yapar mı yapar
sema: ali sen uçtun ya saçmalama yılmaz yapar mı hem filizle ayrılar
ali: onların ayrılığından ne olur karıcım yılmaz kandırır filizi sen merak etme
ne dersiniz olur mu böyle bir sahne ve ali gafı
NOT: bu arada forumumuzda ki erkekleri kınıyorum hala hiçbiri günün anlam ve önemini belirten birşey söylemedi:img-yes:
Ağustos Böcüğü
08-03-07, 12:36
yılmaz soruları
Bir adet şoka bakar kendine gelmesi.
Zor kurtulacak..
Gurur öfke evet ama yenisini ilgi duyma hayır racona uymuyor.
Bu soruyu açarmısın hocam anlamadım.
Demez
Nerden baktığına bağlı..
Yok.. Dürebilseydi şimdiye çoktan paket olmuştu cem psikopatı..
Bu konuda hiç bir fikrim yok..
Köprü bebekten önce feride olacak gibi duruyor. Bebek Filizle arasında bir köprü oluşturamamış ailenin geri kalanını bırak bi tarafa.
Matrakanın tüyolara göre kandırmaca, koşturmaca falan olmayacak.
Sanmıyorum kaçıracağını..
gelsin gelsin ne güzel hemen cvplıyım hocam
1- bebek arabası almaz cem almıştı çünkü:img-hyste (kötü şeyler hatırlatır)
filize çiçek gönderiri motorsikletli çocuğundan filizi yumuşatmak için, her dakika ona eskileri hatırlatacak jestler yapar meleğin eşini falan gönderir, bebekle ilgili de bjk forması alır gider gs ayakkabısının üstüne:img-hyste kombinasyon olur, bebekle ilgili gördüğü herşeyi alır soluğu filizin kapısında alır, filizi takip eder evinde, işyerinde pes etmesini sağlar gibi
2- anlayabilir ama kıskandığı için kendisine itiraf etmekten kaçaınır illa ki yılmazdan duymak ister:img-yes:
3- sorar yılmaz çünkü heyecandan her dakka sevdiğinin ve bebğinin yanında olmak ister bu yüzden ararda arar en sonunda çıldırır filizin karşısına çıkıp" yüzüme kapanan telefonlardan nefret ediyorum, gözlerini ve karnını bana bırak nereye gidersen git der" düşünsenize her 5 dk bir yılmaz telde
" filiz iyimisin, miden bulanıyormu gerçi sen o safhayı geçmiştin değilmi, bak aklıma ne geldi bebek odasını cinsiyetini öğrendikten sonra karar verelim, sen ne istersin hediye olarak, bebeğimiz yaramaz mı, seni üzüyor mu" hepsini 5 dk. arayla sorarmış filizi düşünün artık kabul etmese de etmek zorunda bırakır:)
uzun oldu sanırım çalışkan öğrenci olmanın zararları diyelim okulda da böyleydim
Sorulara verdiğin cevaplar çok güzel ve manidar olmuş:img-hyste yüzüme kapanan telefonlardan nefret ediyorum, gözlerini ve karnını bana bırak nereye gidersen git der" :img-hyste
aliden birkaç gaf yazalım bebeği öğrenince
koçum benim be yılmaz sana da bu yakışır bi de erkek oldu mu heyt be
yılmaz sende az değilmişsin hani delikanlı adama yakışıyor mu evlenmeden seni seni ama olsun senden gelen herşey mübahtır koçum
ya yılmaz hangi ara oldu bu ya ben anlamadım kaç zamandır yanlızsın tmm aslı var ama onunla da süre sınırlıydı yani pes kardeşim hızlısın tebrik ediyorum
yılmazım be sen ne kadar beceriklisin baksana bizden önce babada oldun yakışır valla koç yılmazıma koç gibi erkek valla, bak kız olursa da koç gibi damat hehe
ben bomba diye buna derim bu günleri de gördük ya ölsem de gam yemem mahallemizin delikanlısını da baba olarak gördük ya (ağlar)
ne bebek mi yılmazın bebeği mi yok yok ben karar verdim yılmazdan ders alcam bir insan hem bu kadar insancıl hem de bu kadar becerikli olsun vay be
ve ali-sema replikleri
ali:sema duydun mu bak sana bomba gibi bir haberim var karıcım, yılmaz baba oluyor
sema: ne oluyor, ne sen ne dediğin farkındamısın, aslıdan mı
ali: ya karıcım aslı daha ne kadar yılmazla sen de var ya filizden tabi ki
sema: ali saçmalamıyorsun değil mi hiç duymadık
ali: eee kocan sağolsun karıcım ben senden saklarmıyım bak aha şuraya yazıyorum erkek bu çocuk yılmaza da erkek yakışır
sema: ortalık karışacak ne olacak peki şimdi
ali: nasıl ne olacak yılmaz filizi tuttuğu gibi kolundan oturtacak nikah masasına sonra da dizini kırıp evinde oturup çocuğuna baktıracak yılmaz yapar mı yapar
sema: ali sen uçtun ya saçmalama yılmaz yapar mı hem filizle ayrılar
ali: onların ayrılığından ne olur karıcım yılmaz kandırır filizi sen merak etme
ne dersiniz olur mu böyle bir sahne ve ali gafı
NOT: bu arada forumumuzda ki erkekleri kınıyorum hala hiçbiri günün anlam ve önemini belirten birşey söylemedi:img-yes:
sevgili filizim+y süpersin alinin gafları vede sema ail replikleri muhteşem ellerine sağlık
Tüm kadınların Dünya Kadınlar gününü kutlarım oldumu filizim+y zaten aklımdaydıda
not:artılı filizim gerçekler acıdır istersen gerçekleri söylim böyle repliklerin ucundan geçmez şimdi içimden gelen temennileri söylim çok güzel olmuş eline sağlık bana bişey beğendirmek kolay değildir.
zaten geçecek diye de yazmadım daha süslü replikler olur kesin ama kopyada çektirmedin ancak bu kadar oldu daha güzelleri de gelir ama içinden gelen temenni de beğenmişsin demek ki o kadar da zor değil sana beğendirmek değil mi ya da beni kırmak istememişte olabilirmisin:), sizlerinde yüreğine sağlık okuyup yorumladığınız için:img-wink:
tolgahuzur1
08-03-07, 12:44
yılmaz soruları
biraz geç oldu ama kabul edersin umarım....
1- yoo valla ben memnun böyle devam etsin
2-aslı kendiliğinden gider yada feride yardım eder yılmazaa
3-gurur ve öfke olmassa delikanlı olmaz zaten sonuçta erkek hayatında biri olabilir..
4-hiç zanetmiyorum ama olursada yok demem..:img-wink:
5-yok demez çünkü baba adam onada bu yakışır..
6-ben kötü bir davranış göremiyorum..:img-pilot
7-o zaten kendi kendini dürer yılmaza fazla ihtiyacı olmaz.:img-hyste
8-doğruları anlatarak özür dileyip bir daha böyle bir olayın olmamasını garanti ederek..
9- bebek köprüyü kurdu yoksa sevgi mi kaldı ki..!!
10-bunu kimin için söyledin anlıyamadım. cem mi? yılmaz için mi?
yine roman gibi sorular sormuşsun.. eline sağlık ben kısasorular demiştim kursuni gibi ama olsun bu sorularda güzeldi.. tşk ederim..
Yanitliyan herkese tesekkürler
Devam edelim...
1- Yilmaz gercekler ögrenince önce kendini affetmesi gerekiyor, peki Asli yaninda oldugu müddet bunu nasil basarir?
2- Yilmaz Filizin kalbine giden yol ney, peki Yilmaz bunu biliyormu?
3- Filiz gercekler ortaya cikinca Yilmazi hemen affetmeyecek, peki bunun sebebi gercekten kalbinin kirik oldugumu, yoksa Yilmazinda biraz aci cekmesinimi istiyor?
sevgili filizim+y süpersin alinin gafları vede sema ail replikleri muhteşem ellerine sağlık
Tüm kadınların Dünya Kadınlar gününü kutlarım oldumu filizim+y zaten aklımdaydıda
sağol arkadaşım seninde gözlerine sağlık okuyorsun, beğenmene sevindim
artık aklında ya da değil biri uyandırmalıydı ben uyandırdım bekledim bekledim kimseden çıt yok, yok eğer sizin böyle bir gününüz yok diye serde kıskançlık varsa bilmem gerçi birgün değil hergün olması gerekir de teşekkür ederim çok naziksiniz:)
tolgahuzur1
08-03-07, 12:49
Devam edelim...
1- Yilmaz gercekler ögrenince önce kendini affetmesi gerekiyor, peki Asli yaninda oldugu müddet bunu nasil basarir?
3- Filiz gercekler ortaya cikinca Yilmazi hemen affetmeyecek, peki bunun sebebi gercekten kalbinin kirik oldugumu, yoksa Yilmazinda biraz aci cekmesinimi istiyor?
hemen devam edeyim..:happy0064
1- başarmasına gerek yok zaten pişman olacak.. aslı da onun duygu çözümü için yardımcı olabilir...
2-kesinlikle biliyor.. bakalım nasıl bir çözüm sunacak bizlere!!:good:
3-her ikiside ama kalbi çok kırık gözüküyor. yılmaza zaten acı çektiriyor onu düşünmez gibi geliyor bana..
çok güzel sorular kursini tşk ediyorum.. devam lütfenn çok sardı bu soru cevap şeklii:img-hyste
Simdi bu sarkiyi dinliyorum Yilmazdan Filize gelsin, bence cok uyuyor
Kalmışım kendi kendime ben harabe
Aklım başıma geldi bir daha tövbe
En çok üzüldüğüm konu gözünden düştüm
Sana rezil olmak inan bitirdi beni
Görmezlikten gelince çok üzdün beni
Yabancı bir adam hissettim kendimi
Sanki o ben değildim seninle ağlayan,
Seninle sevişip aşka doyan
Bazen şeytan diyor ki git yanaş şuna
Anlat içinden geçenleri
Tut yüreğinden sıkıca ak hayatına
Ama nerde bende o yüzsüz yürek
Bizde varsa yoksa gururdan yelek
Ağustos Böcüğü
08-03-07, 12:51
Devam edelim...
1- O bu durumda artık aslının yanında zombi gibi dolanır.
2- Yılmaz feleğini şaşmış vaziyette olacak hemen aklına gelmez..Sindirmesi lazım gerçeği evvela
3- Filiz kasıtlı kimseyi kırmak istemez.Kabul edemeyeciği gerçek Yılmaz-Aslı gerçeğidir.
Devam edelim...
devam edelim
1-valla yılmazın kendi sorunu bukadart ileriye gitmeyecekti şimdi düşünsün karakara
2-Bu soru zor bir soru ama yılmaz kesin biliyordur bu sorunun cevabını
3-Tabikide kalbi kırık olduğu için yani filiz öyle bir karakterde değil öyle olsaydı zamanında yapardı bunu
Devam edelim...
1- bunu başarabilmesi için yanlız olması şart ama aslı ile konuşarak da gerçekleri görmeyi başarabilir çünkü biriyle konuşmaya da ihtiyaç duyabilir ben aynalıyla omasını isterim her ne kadar kızgın olsamda aslıya tercihimdir aynalı ve mümkünse aslı yokken heaplaşsın kendisiyle " ben ne yapmışım, sevdiğimin canını bilmeden acıtmışım, aynalı ne olacak şimdi bunun bedeli ne ise ödeyeceğim demiştim şimdi o bedeli ödüyorum, bebeğime ve sevdiğime kondurduğum ne bu şimdi ben nasıl inandım nasıl kadım, ben filizi haketmiyorum" gibi pişmanlık sözleri ve sonrasında ne yapabileceği ile ilgili bir konuşma bekliyorum.
2- bu biraz zor hocama ** yılmaz bunu biliyor ki filizi kaç sefer geri kazandı bu olayda da kazanacaktır bu kesin, filizin yılmazı olarak
3- yılmazın ona böyle birşeyi yakıştırdığı için elbette ki kalp kırıklığıda var ama asıl aslı olayı buna etki edecek, filiz yılmazın acı çekmesini kesinlikle istemez, kıyamadığı için hep daha çabul affetmiyor mu yılmazı gördük kaç kez:img-yes:
teşekkürler...
Devam
1- Bitmis bir iliskiden sonra yeni bir iliskiye baslamak ihanet olarak sayilirmi, yani Filiz ihanete ugradinimi düsünecekte Asliyi sindiremiyecek?
2- Yilmaz gercegi ögrenice neyin pismanligi daha agir basacak, Filzi böyle onursuz bir seyle suclamakmi, yoksa ihanete ugradini düsündügü icin Asliyla bir ilskiye basladiginimi?
3- Gercegi ögrenince Yilmaz ilk yapmasi gereken ney olacak
a) Filizden af dilemek
b) Asliya gercegi itiraf etmek
c) .... (sizden gelen bir sey)
Devam edelim...
sorulardan sıkılıp intihar eden ler kervanına katılmak üzereyim
1-bocalama dönemi geçirecek normal hem kendini sorgula hem yapışık aslıdan kurtul ümit vermişken
2-kendisine zaafı olduğunu biliyor ötesi ne gerek :)
3-kalbinin kırılmış olması tabiki herkes alınır o lafa
not.mirsadı bu bölüm anlıyacak sema
1- ömer feride ilişkisinde daha ne gibi zorluklar çıkacak, bu bir başlangıç gibi daha farklı bir fikriniz var mı?
2- feride ömeri hapisten çıkarmak için yılmazdan yardım isteyecek mi en azından gizlide olsa yapmasını?
3- ya da resulden kendisine karşılık ömeri kurtarmasını isteyebilir mi?
4- ömerin hapishane olayı ömer de ne gibi değişiklikleri ortaya çıkaracak, kendisiyle hesaplaşması burada kendisiyle başbaşa kaldığı için olabilir mi?
5- elife bu durumu nasıl açıklayacaklar ve ömer kızının yanından götürülüyorsa bir baba için zor durum değil mi?
tolgahuzur1
08-03-07, 13:02
Devam
1- Bitmis bir iliskiden sonra yeni bir iliskiye baslamak ihanet olarak sayilirmi, yani Filiz ihanete ugradinimi düsünecekte Asliyi sindiremiyecek?
2- Yilmaz gercegi ögrenice neyin pismanligi daha agir basacak, Filzi böyle onursuz bir seyle suclamakmi, yoksa ihanete ugradini düsündügü icin Asliyla bir ilskiye basladiginimi?
a) Filizden af dilemek
tabi memnuniyetle..:img-pilot
1-bana göre sayılmaz çünkü bitmiş.. ama bir kıskançlık olur.. zaman geçtikçe zaten unutulur sevgili...
2-her ikise ama birincisi daha ağır basacak gibi...
3-bence a şıkkı şimdilik öyle gözüküyor ama aslıyada ben filizi sevdiğime birkez daha inandım seninle yapamayız aslı herkes kendi yoluna diyebilir..:good:
Devam
a) Filizden af dilemek
yok yok karar verdim ben gidiciyim valla sizinle ilgisi yok ama bu sorulardan fena halde sıkıldım
1-hayır sayılmaz nedenleri var yılmazın durduk yere başlamadı
2-hepsi çorba misali karıştır daha iyi olur
3-gerçeği öğrendiğinde filizin yılmazın yanında kalacağını düşünmüyorum eğer filizden öğrenirse yılmaz da bu arada ben ne yaptım demekle uğraşır başkasından öğrenirse ne olur özür dileme fırsatı olur ama gene kendini sorgular
arkadaşlar bence yılmaz ömerle konusurken bi şekilde filizin cemle evleneceğini sorar veya ima eder. Ömerde oyle bişey yok bunlar senin uydurmaların fln gibilerindn bişey der.yılmazda filiz cemden hamile olsaydı onla evlenirdi gibi düşünür... gibime geliyor.replik meselesi deildir yani.
Devam
a) Filizden af dilemek
1- tam olarak bitmiş olmadığı için sayılır tabi ki, ihanete uğramak değil filizin ki kendisinden bu kadar çabuk vazgeçmesi çileden çıkaracak.
2- kesinlikle filize böyle bir suçlamayla yaşattığı acıdan daha çok etkilenecek, aslıya yaptıklarına da üzülecek ama sevdiği kadına böyle bir yakıştırma yaptığı için bu daha ağır basacak
3- kesinlikle kendi kendine hesaplaşması lazım kendisini affetmesi gerekiyor sonrasında aslıyı hemen bitirmeli en son filize hiçbir soru işaret kalmadan sevdiğine gitmesi gerekli
Arkadaşlar bence bu soruların dışında başka bir konu daha var :
1. Filiz nasıl bir hata yapacak ?
2 .Bu hata olayın gidişatını nasıl etkileyecek ?
3. Yaptığı hata yüzünden biz daha ne kadar ızdırap çekeceğiz ?
Bu konular üzerine bir beyin fırtınasına ne dersiniz ? Yorumlarınızı bekliyorum.
1- ömer feride ilişkisinde daha ne gibi zorluklar çıkacak, bu bir başlangıç gibi daha farklı bir fikriniz var mı?
2- feride ömeri hapisten çıkarmak için yılmazdan yardım isteyecek mi en azından gizlide olsa yapmasını?
4- ömerin hapishane olayı ömer de ne gibi değişiklikleri ortaya çıkaracak, kendisiyle hesaplaşması burada kendisiyle başbaşa kaldığı için olabilir mi?
5- elife bu durumu nasıl açıklayacaklar ve ömer kızının yanından götürülüyorsa bir baba için zor durum değil mi?
imdatttt kurtaran yokmu biri yardım etsin
1-handan ve cem var daha
2-isteyecek tabi sevdiği hapiste yılmazın gene kayıtsız kalacağını sanmıyorum bu duruma hele öğrenirse cem yüzünden olduğunu
3-yok sanmıyorum
4-valla cemin bir yüzünü daha görecek yılmazın söyledikleri aklına gerlirse şaşırmam
5-evet çok zor ne yapalım yani olmuş psikolojisini bozacak halleri yok ya kızın
tolgahuzur1
08-03-07, 13:06
yahu teker teker gelin yetişemiyorum..:img-hyste
1- kesin çıkacak . zaten o adam peşini kolay kolay bırakmıyacak gibi... bir de tabi dansöz olayı var başına çok iş açacak gibi...
2-isteyebilir ama kapalı bir şekilde .. mesalaa yılmaza onların yardım edecek kimseleri yok diyip yılmazı gaza getirebilir..
3-bu olasılık yok gibi...:img-polic
4-dostunu düşmanını görecek gibi..
5-elife ömerin vurulduğunu nasıl açıkladıysalar bunuda açıklarlar.. birde zaten ömer hemen çıkar gibi çok yatmaz..
devamını bekliyorum..
Bu konular üzerine bir beyin fırtınasına ne dersiniz ? Yorumlarınızı bekliyorum.
soru soru soru arkadaşlar birde forumu okuyanları düşünün hadi kendimden vazgeçtim kendimi feda adiyorum sizin için
1-?
2-?
3-?
:):):)
tolgahuzur1
08-03-07, 13:11
valla kafam durdu...:icon_sorr yeter yahu cevap verenleride düşünün biraz ara verelim isterseniz sorulara çünkü sizin duracağınız yok.. bu cevaplıyanlar sıkılıyor mu sıkılmıyor mu sizin umrunuzdaa değil heralde...:img-hyste
bu sorularının cvbı matrakada mevcut ama senin sorularına da soru işaretiyle cvp verdiğine göre bugün inat yaptı konuşmayacak
hatasını bende çok merak ediyorum son olacakmış sadece ne kadar büyük olacağını merak ediyorum ben ve bunu nasıl karşılayacağımı beklemedeyim
valla kafam durdu...:icon_sorr yeter yahu cevap verenleride düşünün biraz ara verelim isterseniz sorulara çünkü sizin duracağınız yok.. bu cevaplıyanlar sıkılıyor mu sıkılmıyor mu sizin umrunuzdaa değil heralde...:img-hyste
devamını bekliyorum derken sesin çıkmıyordu ne oldu şimdi pes ettin hadi bugünlük bitirdim zaten rahat olabilirsin, hem ben soruyorum sıkılıyorsanız haberim olsun diye değil mi?
not: bu arada diğer forumdaki erkekler nerede bakalım centilmen değiliz galiba
Devam
a) Filizden af dilemek
cevaplara devam
1-valla benim çok sinirimi bozuyor bu olay yani benim için kesinlikle ihanet sayılır eminimki filizde aynı şekilde düşünür tabi bu yaşananları öğrenirse
2-İkilemde bile kalması çok saçma olur tabikide filize bunu nasıl yaptığının pişmanlığını yaşayacak ve kendini affettirmek için çalışacak sonradanda aklına eğer gelirse aslı içinde üzülür ama fazla değil
3-önce kendi pişmanlığını gösretsin sonrada filizden af dilesin ve peşinden koşup dursun en sonda gider aslıya gerçeği itiraf eder
tolgahuzur1
08-03-07, 13:22
devamını bekliyorum derken sesin çıkmıyordu ne oldu şimdi pes ettin hadi bugünlük bitirdim zaten rahat olabilirsin, hem ben soruyorum sıkılıyorsanız haberim olsun diye değil mi?
not: bu arada diğer forumdaki erkekler nerede bakalım centilmen değiliz galiba
ben sana vur dedim sen öldürdün.. ben öss sınavında bu kadar terlemedim.. :img-hyste valla onu bunu bilmem artık bu aşk ve sevginin bu ikili arasında ne anlamı kaldı ki? o onqa katil o ona başka şeyler.. güeven hiç yok.. saygı hiç yok birbirlerine küsken herşeyi söylemeler karşılıklı suçlamalar.. valla sıkıldım.. izlemeyi bırakırımda yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bırakmaz olmaz.. hem bu formuda seviyorum tartışmak konuşmak çok zevkli sizlerle.. zaten mayısta askere gideceğim.. dizinin sonunu izliyemiyorum yani... onun için fazla zorlamasını senaristler bizleri sıkıldık artık..
Simdi Yilmaz Asliyla bir iliskiye baslamis sayiliyor, gönlü Filizde olsada su an bir iliski icinde, peki simdi Filizi düsünerek, onunla karsilastigi zaman ona bakarak, ici giderek, onu kaybetmisliyin pismanligini yasayarak Asliya ihanet etmis olmuyormu Yilmaz.
sevgili modest2000
dün akşam üstü bir konuya girmişsin yılmazın bişeyleri haketmediği paravan şirket kurduğu felan o zaman o bölümleri bir daha izlediğinde görüceksinki sadece hisseler için kurulmadığını imşaat alanında faaliyer göstereceğini onu geçtim sadece paravan şirket olsa bile hisse almak yasak bişey değil satan belli yılmaz almasa bu hisseleri x bir kişi veya kişiler alabilir .orda ömer paşam borsadan gelen kaynağın yani paranın hepsini avrupada 4 şirket birden kurarak tüketmiştir.yani yöneticilik hatası yapmıştır.piyasa koşulları acımasızdır.heleki o dönemde istanbul borsası dünyanın en fazla oynanan borsaşlarından biriydi iniş çıkşlar çoktu yani yılmazı suçlamadan önce ömeri ilk önce suçla yılmaz sadıkoğlu şirketine kemal bey sayesinde girmiş ama şirketi belli zamanda yükseltmiş aldığı maaş ve kar payları sayesinde hisseleri almıştır.yani yılmazın alınteri vardır.haram yoktur.yönetim kurulunda hatırlarsan meralin ve yılmazın hisseleri %50 payı geçiyordu bu demek oluyorki %35 civarı yılmazın hissesi var çünkü çoğunluk ondaydı meral hanımın ise %20 vardı toplamı %55 yaparki ömer hiiselerin %45 elde kaldığını söylemişti.toplantıya girmeden babasına bu demek oluyor ki tekinerlerin ailede kişi başına %10-15 civarı hisseleri var yılmaz meralin ve ömerin hisselerini aldığında %65 ine şirketin sahip oluyor bu demektirki yönetim kurulunu yılmaz seçer yılmaz atar isterse o şirketi batırı ama yılmaz filiz sayesinde bunların hiçbirini yapmamıştır.üstelik şirketi hibe etmiştir.ve sen yılmazı bunlardan ötürü suçlayabiliyor hisseler zaten tekinerlerin diyebiliyorsun ancak bu kadar öngörü ile yaklaşılır bir krakteri bir krakteri sevmek zorunda değilsin ama yılmaz şunu yaptı diyerek çamur atarken doğru yorumlar yapar insan en azından değilmi en azından bu saygıyı gösterir
cem ilk planını ömere uyguluyor ömerin kendisine çıkışıyle ödemeyi reddederek bundan sonra filize ömeri çıkarmak için çirkin tekliflerine bir yenisini daha ekleyecek gibi ya da hiç tekinerlerle uğraşmadan gizli gizli filiz için planlar yapacak gibi şimdi cem neler yapabilir hem ömeri hem de yılmazı alt etmek için filiz kilit nokta bu noktaya kilitlenecek ama nasıl bu bölüm bununla ilgili birşey yok ne olabilir acaba kaçırma dışında cem böyle fırsatları kaçırmaz
modest2000
08-03-07, 13:26
Tünaydın,şöyle bir baktım da yine ne kadar çok soru hazırlamışsınız.Hazırlayanların da yanıtlayanların da sabrına hayran kaldım vallahi:))
devam cevaplamaya
1-Bence bundan başka bir zorluk çıkmayacak zaten bu sorunda baya bir uzun sürecek hemen atlatamayacaklar bu resul amca sorunu hallolduktan sonra başka bir sorun olmayacaktır ama tabi birde cem faktörü var ömer ve filizle çok uğraşacak daha
2-Bence isteyecektir ama bence kimse yardım istemeden yılmaz bunu kimliğini gizleyerek yapacaktır sonra ömer bunu bir şekilde öğrenir
3-Bilemiyorum buda olabilir
4-zaten kendisiyle hesaplaşmaya baya bir önceden başlamıştı
5-çok zor bir durum birde elif babasını gördüyse o halde çok üzülecektir elif aynı şekildede ömer tabi feridede var
Simdi Yilmaz Asliyla bir iliskiye baslamis sayiliyor, gönlü Filizde olsada su an bir iliski icinde, peki simdi Filizi düsünerek, onunla karsilastigi zaman ona bakarak, ici giderek, onu kaybetmisliyin pismanligini yasayarak Asliya ihanet etmis olmuyormu Yilmaz.
yaptın sende ilşki başladı ne oldu ortada olan bişey yok sadece ümit verme var ne yapalım yani ihanet edecek bir durum ortada oluşmadı henüz olucunca söz söylerim:)şaka maka gerçekten ilişki başlangıcı bu o yüzden sayılmaz aslıdan yılmaz sadece zaman istedi zaman yaraya çare olmayacağına göre ihanet yoktur
ben sana vur dedim sen öldürdün.. ben öss sınavında bu kadar terlemedim.. :img-hyste valla onu bunu bilmem artık bu aşk ve sevginin bu ikili arasında ne anlamı kaldı ki? o onqa katil o ona başka şeyler.. güeven hiç yok.. saygı hiç yok birbirlerine küsken herşeyi söylemeler karşılıklı suçlamalar.. valla sıkıldım.. izlemeyi bırakırımda yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bırakmaz olmaz.. hem bu formuda seviyorum tartışmak konuşmak çok zevkli sizlerle.. zaten mayısta askere gideceğim.. dizinin sonunu izliyemiyorum yani... onun için fazla zorlamasını senaristler bizleri sıkıldık artık..
tmm bitti bugünlük:) valla benim için anlamı var hala ben karşı karşıya geldiklerinde o duyguyu hissettiriyorlarsa demek ki ne kadar sorun olursa olsun ne kadar saçma nedenlerle ayrı da olsalar çok da umrumda olmuyor sadece ayrılıkları sıkıyor, yoksa filizyılmaz diye diretmem benim için ekranda en güzel anlatan 2 kişi aşkı artısı ya da eksisi ama en iyisi bence, aynı şekilde forumda konuşmak güzel, şimdiden hayırlı teskereler sana belki biryerlerde karşılaşır mıyız bilmiyorum ama sonunu da izlersin mutlaka bu kadar cefasını çekince değil mi, benimde isteğim zorlamamaları ama
aslıya sen benim artık sevgilimsin evleneceğim kızsın demedi ki ihanet olsun, hem filizi sevdiğini aslı biliyor zaten sadece zaman istedi ve bu zamanda yapamaya çalışacağım dedi yine de söz vermedi belki yapabilirim gibi söyledi tıpkı ferideye dediği aslı ile ilgili galiba kelimesini kullanması gibi yılmaz şu an bir ilişki başlangıcında değil, aslı gitmeden önce sürekli dipdibeydiler şimdi biraz daha yakınlaştılar gibi yılmaz açısından ilişki değil yani ihanet değil bu
evet bebeğin adını ne karar verdik, gerçi diğer arkadaşlar henüz cvp verme hakkını kullanmadılar ama şimdiye kadar ortak birşey de çıkmadı sanırım, yoksa biz bu isim işini anne ve babasına mı bıraksak genellikle çevrelerindekiler ve annebabaları karışır bizde öyle olduk valla filiz ve yılmaza söz sahibi bırakmadık bile keşke eski bölümlerde konuşsalardı evlenecekleri zaman hayalleri olarak bir iki isim söyleselerdi bu kadar zorlanmazdık değil mi:img-wink:
tamam bunlar kanka olucak dedik ama ömer yılmazı arar birlikte filiz-2 gibi kurtarmaya gider hayret cemi aramaz neyse kurtarırlar ertesi gün ömer ferideyi merak eder filizle birlikte yılmazlara gelirler yani varya bide bunlar ayrı her dakika birbirlerini görüp kesişmekle yetiniyorlar yılmaz filizi o yüzden unutamıyor bence aslıyla ispanyaya tatile gitmeliydi o zaman ihanete dahaçok hırslanır birlikte çift olarak dönerlerdi
tolgahuzur1
08-03-07, 13:41
tabi ki aslı ile yılmaz arasındaki yaşanan olaylar ilişki olarak algılanamaz.. zaten yılmaz sadece zaman istedi.. burda da bir kötülük yok.. ümit verdiğini zanetmiyorum.. ama zaten yılmazın yeni bir ilişkiye başlaması imkansız gibi.. çocuk oyuncağı mı canım sevmek aşık olmak..
handan bebek olayı sonrası filizden tepki alacak ya ömer de hapse girince cemde yok yanında, elif de küçük filizde tepkili ya annesiyle konuşmazsa handanın en büyük destekçisi garip olabilir ne dersiniz
garip: hanfendi birşeye ihtiyacınız var mı markete gidecektim de
handan: destek istiyorum bulunur mu orada
garip: destek mi ne desteği ben hiç bilmem ki böyle şeyler
handan: anlaşıldı sizde yardımcı olmayacaksınız bana
garip: ne demek herzaman tam olarak ne istediğinizi anlamadım da
handan: herkes bana sırt çevirdi birilerine dayanmaya ihityacım var
garip: haa şimdi anladım bana dayanabilirsin emrinize amadeyim
handan: sağolun garip bey siz de olmasanız
garip: biz bu günler için buradayız:):)
Ağustos Böcüğü
08-03-07, 13:51
Yine takıldı aklıma.. Bu Aslı'ya kıl oluyorum ya .. :)
Yahu Yılmaz bundan zaman istedi vs bizim hatunda zıpladı hemen..
Peki bu Aslı neden sormadı Yılmaz'a ;
- Ne kadar zaman? Ya unutmazsan, ya kalbinin acısı dinmez Filizi silemezsen ne yapacağız diye.
Yani bi teklif alıyorsun... Tutarsayı anladıkta ya tutmazsayı düşünmüyor mu bu yılın safı hatun..:img-yes:
yılmazın tatil yapacak hali mi var bedenini götürürdü aklı, yüreği gözlerinin önünde filizin hayali dururken o ihanete ne yeltenirdi ne de çift olarak dönerdi benim korkum yok yani gitsinler nereye isterlerse sonuçta yılmazdan eminim ben her ne kadar el, kol, kucak ve de ümit verse de unuttuğuna inandırmadan beni de bu ilişki yanlızca yapışkan saf kız aslı tarafından tek başına yaşanır gider yanında sürekli ruh gibi dolaşan bir adam rahatsız etmiyorsa aslı kızı beni hiç rahatsız etmiyor kendi etti kendi çeksin
yılmazın tatil yapacak hali mi var bedenini götürürdü aklı, yüreği gözlerinin önünde filizin hayali dururken o ihanete ne yeltenirdi ne de çift olarak dönerdi benim korkum yok yani gitsinler nereye isterlerse sonuçta yılmazdan eminim ben her ne kadar el, kol, kucak ve de ümit verse de unuttuğuna inandırmadan beni de bu ilişki yanlızca yapışkan saf kız aslı tarafından tek başına yaşanır gider yanında sürekli ruh gibi dolaşan bir adam rahatsız etmiyorsa aslı kızı beni hiç rahatsız etmiyor kendi etti kendi çeksin
kızma ya sadece bir fikirdi ama ömer yılmaz kankalığı nasıl birlikte kurtarmaya gidiyorlar 1-2 bölüm önce birbirlerine neler diyorlardı seviyorlar aslında birbirleriyle didişmeyi hoşlarına gidiyor :)dik dik bakıyorlar karizma meselesi tabi zaten feride ömer yılmaz aynı sahnede olursa oyunculuk kalite demektir.geröekten zirve yapıyor
kızma ya sadece bir fikirdi ama ömer yılmaz kankalığı nasıl birlikte kurtarmaya gidiyorlar 1-2 bölüm önce birbirlerine neler diyorlardı seviyorlar aslında birbirleriyle didişmeyi hoşlarına gidiyor :)dik dik bakıyorlar karizma meselesi tabi zaten feride ömer yılmaz aynı sahnede olursa oyunculuk kalite demektir.geröekten zirve yapıyor
peki arkadaşım bunlar ayrı yerdeydiler ömerle yılmaz yani ömer mi aradı yılmazı birde bu kurtarma operasyonu yılmazın filizle konuşmaya gittikten sonramı gitmeden öncemi yani filizle yılmazın konuşması dizinin başları olabilir mi
tolgahuzur1
08-03-07, 14:06
acaba ömer mi çağırdı yılmazı yoksa feride mi? kararsız kaldım.. ee tabi ki birbirlerine horozlanacaklar.. öyle hemen kuyruğu indirmiyor ikiside..:img-hyste ama ben ömerden umutluyum yılmazın bu karmaşadan kurtulmasına yardımcı olacak tek kişiymiş gibi gözüküyor.. şimdi filiz gurur yapar söylemez yılmaza gerçekleri ama ömer dayanamayıp söyliyecek gibi..:good:
modest2000
08-03-07, 14:07
tabi ki aslı ile yılmaz arasındaki yaşanan olaylar ilişki olarak algılanamaz.. zaten yılmaz sadece zaman istedi.. burda da bir kötülük yok.. ümit verdiğini zanetmiyorum.. ama zaten yılmazın yeni bir ilişkiye başlaması imkansız gibi.. çocuk oyuncağı mı canım sevmek aşık olmak..
Yılmaz'ın mı ümit verdiğini sanmıyorsunuz:)))yanlış anladım sanırım:)))vallahi ümit daha başka nasıl verilir bilemiyorum.Aslı ümit almadı da neden yolundan döndü.O ümiti anlamayan bir siz olmuşsunuz:)))
tolgahuzur1
08-03-07, 14:12
Yılmaz'ın mı ümit verdiğini sanmıyorsunuz:)))yanlış anladım sanırım:)))vallahi ümit daha başka nasıl verilir bilemiyorum.Aslı ümit almadı da neden yolundan döndü.O ümiti anlamayan bir siz olmuşsunuz:)))
bak şimdi sevgili modest şöyle düşün aslı ispanya ya gitse ne yapacak.. çalışacak bir işi yok adam akıllı arkadaşı yok gibi gözüküyor.. eee oda zaten bir teşvik bekliyordu o da yılmazdan geldii.. bence aslı kendisi için en iyi kararı verdi kalmak için. bence aslı filize gidip yılmaz ile aramızda hiç bir şey yok yılmaz çok iyi bir insan onun kıymetini bil diyecektir.. aslı o kadarda kötü bir karekter değil.. hem ümitlenmiş olsaydı yılmaza sen gidebilrsin ben artık tek başıma kalabilirim demezdi.. onun için aslının hiç umudu yok ama sevgisi var, bence davam etsin ama müdahelede de bulunmasın.. çünkü artık başka konuya yer yok dizide...
Ağustos Böcüğü
08-03-07, 14:17
Yılmaz yaptığı teklifle kendini bağlamıştır.Delikanlı adam sözünden dönmez.
Yılmaz'a meyhane yolları göründü..Ne beter durumdur içinde bulunacağı durum.
Bir tarafta ihanetle suçladığı çocuğunu taşıyan sevdiği kadın. O kadınki işini, evini sevdiğini kaybetmiş öyle zor anlar yaşıyor ki yaslanabileceği bir omuza ihtiyaç var.. (Omuz rezerve edilmiş :icon_whis ) Bir tarafta söz verdiği yolundan döndürdüğü kadın..Alkolik olması için yeter sebep bunlar.
Benden Yılmaza öğüt. Delikanlı olacam yolunda kasma kendini ağam. Birazda light olmayı dene.Eleştirirsem seni namerdim. :img-wink:
kızar mıyım ama kötü bir fikirdi kabul et:), eee zıt kutuplar gibi duruyorlar ya ondan çekim kuvvetleri var yılmaz ve ömer bakışları tıpkı filiz gibi çok net her duyguyu yansıtıyorlar kesinlikle bayılıyorum bakışlarına öfke, sinir tüm adrenalini bir anda söyledikleriyle ve bakışlarıyla da destekledikçe muhteşem oluyorlar:img-wink:
Ağustos Böcüğü
08-03-07, 14:24
bak şimdi sevgili modest şöyle düşün aslı ispanya ya gitse ne yapacak.. çalışacak bir işi yok adam akıllı arkadaşı yok gibi gözüküyor.. eee oda zaten bir teşvik bekliyordu o da yılmazdan geldii.. bence aslı kendisi için en iyi kararı verdi kalmak için. bence aslı filize gidip yılmaz ile aramızda hiç bir şey yok yılmaz çok iyi bir insan onun kıymetini bil diyecektir.. aslı o kadarda kötü bir karekter değil.. hem ümitlenmiş olsaydı yılmaza sen gidebilrsin ben artık tek başıma kalabilirim demezdi.. onun için aslının hiç umudu yok ama sevgisi var, bence davam etsin ama müdahelede de bulunmasın.. çünkü artık başka konuya yer yok dizide...
Bu ne yaman çelişkidir.. Aslı öyle yalnız melankolik bir tip değilki..Bakarmısınız ne kolay dostluklar edinebiliyormuş. Mutlaka İspanyada'da arkadaş grubu vardır kızımızın. Yanlış mıyım?
Teşvik acaba başkasından gelseydi kalacakmıydı..Yılmaz gitme kal dediğinde neden ısrarla sordu kalmam için bir neden söyle diye..İllaki daha fazlasını duyacak Yılmaz'dan.. Yılmazda seni kıracağıma kafamı kırarım dedi verdi sözü..