Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 13

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

filizim+y
28-02-07, 12:53
fragmanı nerde izlediniz?
tvdemi yoksa internettemi?

tv de izlediler ben hala izleyemedim zaten :( hem nete de düşmedi daha bakıyorum sürekli bakalım ne zaman düşecek bir izleyebilsek...

pnrdvl22
28-02-07, 12:54
tv de izlediler ben hala izleyemedim zaten :( hem nete de düşmedi daha bakıyorum sürekli bakalım ne zaman düşecek bir izleyebilsek...
bende bekliyorum.bi yerde bütün fragmanları yüklüyorlar sanırım sıra ihlamurlar altındaya geldi.
eğer yüklenirse pmlerim linki sana ;)

arzuinan
28-02-07, 12:55
Fragmanı henüz görmedim ama bu bölümden çok umutlu değilim... Handan'ın gerçeği Filiz'e söyleyeceğini düşünmüyorum. Bunu asla yapmaz. Eğer söylerse Yılmaz'la barışacaklarını biliyor bunu göze alamaz... Fakat Yılmaz bebeğin kendisinden olduğunu mutlaka öğreneceğine göre kendini nasıl affettirecek merak ediyorum...

KırmızıBeyaz
28-02-07, 13:00
valla cumartesi günü olan dizilerin bile fragmanları nete düştü bizimkinden eser yok :( eğer fragmandaki Filiz Yılmaz karşılaşması resimdeki değilse birkaç defa karşı karşıya gelecekler demektir.. eğer Yılmaz Filiz'e gidiyorsa mutlaka geçerli bir sebep olmalı bu kadar kızgınken kolay kolay gitmezdi çünkü..
çocuğu bu bölüm öğreneceğini düşünmüyorum, Cem ile ilgili uyarıda bulunmak için gideceğini de sanmam bunu zaten yapmıştı.. mecburen bekleyip göreceğiz..
tabi birde resmin bu bölümden olup olmadığı konusu var :)

filizim+y
28-02-07, 13:14
yılmaz içeriye giriyor kanalın sitesinde ki resimde öyle görünüyor, ilk karşılaşma resmi ufak kısımda özetin üstünde yılmazın içeriye doğru girişi var, yani içeriye girecek yılmaz ama ne için geldi bunu biraz daha düşünüp öyle yazayım

archshe
28-02-07, 13:29
açıkçası resimde yılmaz bana sinirli geldi yani öyle pişman bir hali yoktu...başka bişeydir ama nedir bilemem ama pimanlık değil buna eminim..

KırmızıBeyaz
28-02-07, 13:37
geldi yolluyorum... :happy0064

çok teşekkürler :happy0064

ya bu arada yayın saati 21:00 gözüküyor farkettiniz mi?? erken mi başlayacak gerçekten, benim hiç haberim yoktu böyle birşeyden ??

pnrdvl22
28-02-07, 13:40
çok teşekkürler :happy0064

ya bu arada yayın saati 21:00 gözüküyor farkettiniz mi?? erken mi başlayacak gerçekten, benim hiç haberim yoktu böyle birşeyden ??
yok yok bu çekim euro D den yapılmış
türkiye de normal saatinde başlar ;)

KırmızıBeyaz
28-02-07, 13:43
yok yok bu çekim euro D den yapılmış
türkiye de normal saatinde başlar ;)

hımm anladım :) bende heyecan yaptım bir an :)

Ömer sanki ceme sen nasıl böyle birşey teklif edersin gibi birşey söylüyor.. sanırım evlilik teklifi yüzünden çıkışacak..handan da kesin söyleyecek gibi..

Ağustos Böcüğü
28-02-07, 13:50
Hmmm..Şimdi fragmandan anlaşıldığı üzere Filiz Cem'i bir güzel benzetiyor :happy0064 Ömer kuvvetle muhtemel bu sebepten mütevellit Cem'in odasına dalıyor..Bu sahnenin sonucu 2 şık var elimizde.
Ya Cem gerçek yüzünü gösterecek (ki zayıf bir ihtimal) ve yahut Ömer'i yanlış anlaşıldığı hakkında ikna edecek.
Handan hanımın çoook uzun süredir seyahatte olan vicdanı geri dönmüş gibi göründü. Hadi hayırlısı..

Not : Fırat namı diğer resul abimiz imaj yapmış..:img-wink:

tolgahuzur1
28-02-07, 13:50
öncelikle fragmanı izlememde faydası olan pnrdvl22 arkadaşıma tşk ederim. fragmanda işler çok karışık. yani birşey anlıyamadım. ama handan söylemiyor yılmaza gittiğini. çünkü filizde şaşkınlık ifadesi yok. kesin içinde bulundukları durumdan dert yanar ama söylemez. özette fragmanda ters köşeye yatırdı gibi. yılmaz aslı sarılmasında ise sarılan aslı kesin orada yılmaz aslıya iş teklifi yaptı gibi.. ama diziye yeni giren oyuncu ferideye birşey yapacağını zanetmiyorum.. çok güzel bir böümden ziyade çok karışık bir bölüm..:icon_sorr

kursuni19
28-02-07, 13:55
63. Bölüm siiri

Sen seni sevmedigime dair cümleler kurarken icinde
Ben tüm isiklarimi söndürdüm
Yanlizligimi görmemek icin gittigin aksamdan bugüne
Bilmessin, her gidisin kursunlayip yüregimi
Sattirir hayallerimi bin öfkeyle
Gidisin izin vermez gece olunca gözlerime
Icinde sen olan yeni rüyalar alirim diye
Kader daha kac vakit ayrilik ezberinde bilinmez ama
Sen yüklü acilarimdan azad olurum diye
Yükledim tum umutlarimi günahsizin birine
Gercek vurmadikca yüzüne
Umutlarim ve ben vazgecilmez intahar eylemlerinde

kursuni19
28-02-07, 13:56
Fragmani bir daha izledim, Ömer Cemin yanina gittiginde sunu söylüyor "sen nasil böyle bir sey teklif edersin", yani henüz Cemin gercek yüzünü ögrenmis degil

pinkzone
28-02-07, 14:12
Bilmem siz farkettiniz mi?

Ferideye yaklaşan adam.. Zengin görüntüsü veriyor. Uzun siyah palto. Uzun saç ve sakalı.. Ve Paltonun içine giydiği takım elbise.. Bu adamın zengin olma olaslığı fazla. Çünkü fakir olsa bu kadar şık giyindirmezlerdi.. Kesin Feridenin ya abisi yada başka birşeyi.. Zengin olma ihtimalini adamın üstündeki şık giysiden çıkardım.

archshe
28-02-07, 14:13
fragmanda ömer ceme sen böyle bişey nasıl teklif edersin diye kızıyo...handan da söylüyo bence filize...yüzüne bakmadan konuşuyodu bakamazki yüzü yok bakmaya filize

kursuni19
28-02-07, 14:14

Ferideye yaklaşan adam.. Zengin görüntüsü veriyor. Uzun siyah palto. Uzun saç ve sakalı.. Ve Paltonun içine giydiği takım elbise.. Bu adamın zengin olma olaslığı fazla. Çünkü fakir olsa bu kadar şık giyindirmezlerdi.. Kesin Feridenin ya abisi yada başka birşeyi.. Zengin olma ihtimalini adamın üstündeki şık giysiden çıkardım.

Bu benimde dikkatimi cekti, ama Feridenin zengin olacagini düsünmüyorum. Belki besikertmesidir Feridenin zengin bir aga... dizide bir aga eksikti o da olmus olur

pinkzone
28-02-07, 14:16
Feridenin zengin olma biçimini de değil.. Adamın giyimine taktım.. Fragmanı görünce bu kadar şık giyinimiş bir fakir olamaz dedim.. Yani bu ferideyi tanıyan bir şekilde daha önceki feridenin hayatında vardı ve zengindi.. Belki de nişanlısı yada kocası.. Kim bilir ?

modest2000
28-02-07, 14:19
Ömer Cem'e "ne yaptığını sanıyorsun sen" gibi bişey diyor sanırım.Bahsedilen resimden ise bişey anlamadım:)

september_06
28-02-07, 14:20
fragmanda ömer ceme sen böyle bişey nasıl teklif edersin diye kızıyo...handan da söylüyo bence filize...yüzüne bakmadan konuşuyodu bakamazki yüzü yok bakmaya filize

Hiç sanmıyorum Handan'ın Filiz'e söyleyeceğini. Filizde en ufak bir kızgınlık, şaşkınlık yok. Gayet normal birşeymiş gibi de karşılayamaz herhalde böylr birşeyi.

tolgahuzur1
28-02-07, 14:22
Feridenin zengin olma biçimini de değil.. Adamın giyimine taktım.. Fragmanı görünce bu kadar şık giyinimiş bir fakir olamaz dedim.. Yani bu ferideyi tanıyan bir şekilde daha önceki feridenin hayatında vardı ve zengindi.. Belki de nişanlısı yada kocası.. Kim bilir ?

hiç zanetmiyorum. bence ferideyi daha önce tanımıyordu. kesin bizim ferideyi yolda gördü beğendi ondan sonra takip etmeye başladı sonrada konuşmak için yanına yaklaştı. bu benim tahminim.. ama daha önce tanıyan biri olsaydı çoktan bulmuş olurlardı ferideyi onun için kocası veya sevgilisi olma ihtimali düşük..:img-cool2

modest2000
28-02-07, 14:22
Feride kaçarken (Yılmazla karşılaştığı sahne) üzerinde hoş bir kıyafet vardı diye anımsıyorum.Salaş bir tip değildi. Bence Feride ya zengindi ya da hayatında zengin biri vardı.

tolgahuzur1
28-02-07, 14:26
Hiç sanmıyorum Handan'ın Filiz'e söyleyeceğini. Filizde en ufak bir kızgınlık, şaşkınlık yok. Gayet normal birşeymiş gibi de karşılayamaz herhalde böylr birşeyi.

aynen bende senin gibi düşünüyorum. filizde hiç bir belirti yok. handan söylese filiz öylemi duracak. kesin baban olsaydı böyle olmazdı felan der ağlar... benim kafama hala yılmaz filizin yanına niye gitsinki.. sebeb ne acaba..:icon_whis

yesimcan
28-02-07, 14:29
arkadaslarrr ilk önce fragmani izlememe yardim ci olan herkese tskler!!

fragmana baktimm bu bölüm filiz yilmazz karsilasmasii baya olucakk cünkü kiyafetlerr ayni deyilll.....
yilmazda galiba bebegi ögrendiginden filiz gile geliyoo üstelik yani filizin evine geliyo!! cemlen ilgili uyarsini yaptigini düsünüyo onun icin filize gelmezz hem niye gelsinki ne filiz ne ömer onu ilgili ilgilendiriyoo o demiyomuydu bitti isim sizin suratinizi görmek istemiyorum size tahmul edemiyorumm bu nedenlen ne özür icin nede cem konusundan oraya giderr!!!onun filizin ayaklarina evine gitme sebebi gercekleri ögrenmesidirrr....!!! yada böyle bi secenek de söylemisiniz belki kafasi karisti konusmak icin gidtti hayirr yilmazz kafasi karissa bille filizlen konusmaya gitmezz cünkü ona cokk kirgin onu aldatigini saniyoo kesin olmadan yada kendinden emin olmadan konusmaya gitmezzz mümkün deyill!!!!

handan fragmanda da görüldügü gibi filize bebeklen ilgli gercekleri ögreniyoo handan agliyo ve bebek diyo agzindan bebeklen ilgili biseyler cikiyo filizde saskinn bakiyoo....

ömerde ceme o evlenme teklifi icin gidiyo yani daha dogrusuu para karsiligi evlenme teklifi ettigi icinn hatta agzindan okuya bilirsiniz sen nasil benim kardesime ... sorada evlenme geciyooo yani sen nasil böylebi evlenme teklifi yaparsinn gibisinndenn!!!!

veee en keyifli yerdee filizinn cemi benzetmesiii filiz cemii acayip azarliyoo ve karsi cikiyooo bagirip cagiriyooo ohhhhh cokk güzell:happy0064
bu bölüm cokk güzel bi bölüm olucakk yilmaz filizin pesinden gezmeye basladi sanirimmm cünkü atolyedee hic öyle kizgin bi hali yoktu filizinn demii... sankii filiz dur canim gitme seni seviyorum özürdillerim gibi bi hali vardiii.... filizdee kizgin bisekilde haklida sonuna kadar!!!

matraka
28-02-07, 14:31
63 bölüm fragmanını kırmızıbeyaz sayesinde izledim teşekkür ederim vede bülent inala geçmiş olsun diyelim :)kendisi üşütmüş romantik sahneler çekilsin diye deniz kenarlarında fazla dolanırsa olacağı

bu bölüm bence güzel olucak fragmanda handanın kızına gerçekleri söylemesini umuyorum zaten filizin tepkisi ekranda belli olmuyor ayrıca cemin oyunları çıkmaya başlar bu bölümde en azından şüphelerin başlayacağı kesin

yesimcan
28-02-07, 14:33

arkadaslarrr bence fragmana bikez daha bakin handan ne filizin yüzüne bakiyoo hemde agliyo hem agzindan okuyun bebek diye bi laff geciyooo filizdee ilk önce ne demek istedigini bekliyo sora konusma sirasinda saskin saskin bu nasil olur diyee öylesine baka kaliyoo......

vetaki
28-02-07, 14:36
Selamlar, fragman linkine sahip arkadaslar ozel mesaj atarlarsa cok makbule gececek. Simdiden tesekkurler. (bu arada genelde fragman Youtube'a dusmus oluyor. Ama bu hafta henuz eklenmemis anlasilan. Merakli arkadaslar Youtube'da ihlamurlar kelimesini arayarak gorebilirler).
Resimlere bakarsak Yilmaz Filiz'lerin kaldigi Mujgan'in evine gidiyor (kapi o kapi cunku). Niye gitsin ki oraya ? Gercegi ogrenmis olsa, nasil ? Cem'le ilgili dikkat et demeye gidiyor olabilir, o zaman da iki soru beliriyor :
1)Biraz gec kalmadi mi ? Cem'in insaati batirdigini da biliyordu, o zaman akli nerdeydi ?
2) Hani Filiz artik umrunda degildi ?

Kesin Cem'e dikkat et diyecek, sonra da laf sokacak, "cocugunun babasi olsa bile" seklinde... Hay allahim, sen bize akil ver. Yilmaz Cem hakkinda herseyi biliyor, Omer'i vurdurtmaya calistigini, kendisini dovdurdugunu, Asli'yu kacirttigini, insaati ve Tekiner'leri batirdigini... Simdi mi geldi aklina Filiz'i uyarmak ?

matraka
28-02-07, 14:37

alın işte bir inat ta burda hani reset atmıştın içindeki canavara hakim olamadın demi zenginmiş sana öyle bişey yok dedim bence sen onu geri dönüşüm kutusuna at ondan sonra kutuyu boşalt bilgisayara format at yeniden kur ki bir daha aklına gelmesin

pinkzone
28-02-07, 14:37
Adam Ferideye gelmeden önce Beyaz lüks bir araba tarafından geliyordu.. Sanırım o araba ona ait. Bu adam öyle Ferideye iyi yere kapak atmışsın diyip durumdan faydalanacak birine benzemiyor. Çünkü bu adamda hem giyimden hemde cadillaca benzer arabasından anlaşılıyor ki zengin. :) Feridenin ya abisi , yada nişanlı,sevgili, yada kocası.. :)

modest2000
28-02-07, 14:38
Alakasız bişey olacak ama "bir mum gibi eriyorum" diye bir şarkı vardı,çok beğenmiştim.Bu ara Filiz'den Yılmaz'a sıkça gitmeli bu şarkı,biz de keyifle dinlemiş oluruz.

matraka
28-02-07, 14:41
aynen bende senin gibi düşünüyorum. filizde hiç bir belirti yok. handan söylese filiz öylemi duracak. kesin baban olsaydı böyle olmazdı felan der ağlar... benim kafama hala yılmaz filizin yanına niye gitsinki.. sebeb ne acaba..:icon_whis

arkadaşlar fragmana aldanmayın bence onlar ne kurnaz hala öğrenemedizi herhalde belkide o konuşma başladı ama konuşmanın sonunda itiraf edecek bellimi olur ben aldanmayın derim size yüz ifadelerini çok iyi saklıyorlar ayrıca ya artık şu feridenin zengin olma işinden bir vazgeçsek yok öyle bişey birde ileri gidip şöyle düşünenler feride zenginmiş böylece tekinerler herşeyini geri alıyormuş diyenler olmuştu yılmaz onlara bişey verince gurursuz olan tekinerler feride verince gururlumu olucaklar yapmayın ciddi yorumlar bekliyorum

pinkzone
28-02-07, 14:42
alın işte bir inat ta burda hani reset atmıştın içindeki canavara hakim olamadın demi zenginmiş sana öyle bişey yok dedim bence sen onu geri dönüşüm kutusuna at ondan sonra kutuyu boşalt bilgisayara format at yeniden kur ki bir daha aklına gelmesin

İnatla alakası yok matraka.. Ben sadece o adamı biraz görüntü icabı ile yorumladım.. :) Baksana herkes ayrı telden çalıyor.. Başka konuya geçeyim dedim.. Sen bu kadar eminsen.. Bildiğin birşey vardır.. Sana güveniyoruz.. :good:

yesimcan
28-02-07, 14:43
arakadaslarr benim anlamadigim bsiey varr atolyede bide iste yilmaz filizin evine geliyo peki yani simdi o atolye sahnelerinde filiz kizgin bakiyo acayip:) ama yilmaz sanki filiz dur gitme seni cokk seviyorum affet sensiz olamam gibisinden bakiyoo yani beni affet diye bakiyo sanki yani hic öyle kirgin kizgin öfke dolu hic bakmiyoo eskisi gibi pisman bakiyo:) yani simdi nasil oluyo yilmazz gerceklerii filizden daha öncemi ögreniyoo!!! ya ben hic bisey anlamadimm su fotoraf ve su fragman sahnelerinden niye yilmaz filize öyle bakiyoo hic öfke yokki beni affet diye bakiyo nasil oluyo???

vetaki
28-02-07, 14:46
Fragmani gormedim Yesimcan, eger bana linki ozel mesajla yollarsan yorm yapabilirim belki :)
Ama resimlerde Yilmaz'in kizginliginin gectigine dair bir belirti yok. Oraya bir uyari için gitmis, arada da "cocuk Cem'den" lafini sokmus gibi bir hali var.

matraka
28-02-07, 14:48
fragman şiirin son iki üç mısrasını çok manidar buldum
yükledim tüm umutlarımı gübnahsız birine
gerçek vurmadıkça yüzüne
umutlarım ve ben vazgeçilmez intihar eylemlerinde

yılmaz intihar ettiğin farkında yani ya yılmazıma da acıyorum ama unutmak için yapıyor beceremiyor biz ekranda adam dizide acı çekiyor filiz yılmaz bile gerçeklerin yüzüzne vurulmasına bekliyor kırma şu adamı fıtık olduk buralarda bu bölüm öğrendin öğrendin yoksa yılmaz bu intihar eylemleriyle daha çok can yakar demedi deme :)

matraka
28-02-07, 14:52
arakadaslarr benim anlamadigim bsiey varr atolyede bide iste yilmaz filizin evine geliyo peki yani simdi o atolye sahnelerinde filiz kizgin bakiyo acayip:) ama yilmaz sanki filiz dur gitme seni cokk seviyorum affet sensiz olamam gibisinden bakiyoo yani beni affet diye bakiyo sanki yani hic öyle kirgin kizgin öfke dolu hic bakmiyoo eskisi gibi pisman bakiyo:) yani simdi nasil oluyo yilmazz gerceklerii filizden daha öncemi ögreniyoo!!! ya ben hic bisey anlamadimm su fotoraf ve su fragman sahnelerinden niye yilmaz filize öyle bakiyoo hic öfke yokki beni affet diye bakiyo nasil oluyo???

müsade vermı cevaplamak istiyorum bence atölyede filiz yılmazın filizi unutmak için tüm umutlarını bağladığı aslı hakkında bir şeyler duyar (ayrıca ufak bir dipnot yılmazların evinde filize görüncede transa geçmişti hatta ömer bişeyler söyledi umrunda bile olmadı gözlerini filizden ayıramamıştı)çok kötü bir şey arkadaşlar sevdiğin yanıbaşında sarılmak istiyorsun ama yapamıyorsun çok zor çokkk

modest2000
28-02-07, 14:54
arkadaşlar fragmana aldanmayın bence onlar ne kurnaz hala öğrenemedizi herhalde belkide o konuşma başladı ama konuşmanın sonunda itiraf edecek bellimi olur ben aldanmayın derim size yüz ifadelerini çok iyi saklıyorlar ayrıca ya artık şu feridenin zengin olma işinden bir vazgeçsek yok öyle bişey birde ileri gidip şöyle düşünenler feride zenginmiş böylece tekinerler herşeyini geri alıyormuş diyenler olmuştu yılmaz onlara bişey verince gurursuz olan tekinerler feride verince gururlumu olucaklar yapmayın ciddi yorumlar bekliyorum

Onların gururlu ya da gurursuz tercihler yapmaları senaristlerin kararları,bizim değil.Kaldıki pek de mantıklı olamayan birsürü şey oldu bu dizide.Uyarınızı senaristlere yapın bence:))

kursuni19
28-02-07, 14:54
müsade vermı cevaplamak istiyorum bence atölyede filiz yılmazın filizi unutmak için tüm umutlarını bağladığı aslı hakkında bir şeyler duyar (ayrıca ufak bir dipnot yılmazların evinde filize görüncede transa geçmişti hatta ömer bişeyler söyledi umrunda bile olmadı gözlerini filizden ayıramamıştı)çok kötü bir şey arkadaşlar sevdiğin yanıbaşında sarılmak istiyorsun ama yapamıyorsun çok zor çokkk

Evet haklisin cok kötü bir sey, umarim gercek yakinda ortaya cikarda sevdiginin kalbini kazanmak icin Yilmazin cabalarini izleriz. Su Asli iside fazla büyümeden kapanir

matraka
28-02-07, 14:58
Onların gururlu ya da gurursuz tercihler yapmaları senaristlerin kararları,bizim değil.Kaldıki pek de mantıklı olamayan birsürü şey oldu bu dizide.Uyarınızı senaristlere yapın bence:))

söylediklerini türkçeye çevirim dikkate alıcam e herhalde bizde biliyoruz krakterler çoktan çizilmiş durumda filiz gurusuz biri değil mesela örnek verim yılmazda ondan çok var hatta dağıtsa mahalleliye yeter o kadar var yani kısacası demek istediğini anlamadım burda kıvranıyorum

devil61
28-02-07, 14:59

Ben fragmandan bısey anlamadım:)

handan soyler mı soylemez mı valla onuda bılmıyorum ızleyıp gorecez..

valla cok zor sevdığın yanında ona sarılamıyosun fılıze sarılamadım aslıya sarılayım bari:img-hyste

yesimcan
28-02-07, 15:00

evet ya yilmazz filize dönmek istyio bunu kendiside söylemisti gecen bölümm asliyaa dönmek istersin ama dönnemesin cokk gec olmustur diye biseyler dedi gurur ru oldugu icin dönnemiyo ama dönmek istiyo ama yapamiyo kendine yediremiyooo!!!

yaaa arkadaslarr ama yanii atolyede filiz belki haklisin orda cokk patavatsiz var birisi agzindan bisey kacirmis olabilir ama yani yilmazz bir iki gün icinde deyismezki hisleri o atolyede yani ne kizginlik ne öfke hic bisey yoktuu sadece pismalikk sevgi ask dolu bakiyoduuu!!! peki filiz terk ediyo atolyeyi yilmazda filiz önüne cikiyo neden??? bakiyolarr birbirlerine o kizgin o pisman asik??? yani yilmazzin öfeksi gecmeseydii ne önünde dururduu ne öyle bakardii nede filizin evine giderdii... eyer daha gecen bölümki gibi öfkeli olsydi atolyede filizi görüpdügü an cikar giderdiii....???

lawinia
28-02-07, 15:03

katılıyorum fragmanlarla acaip kandırıyolar bizi daha bikaç hafta önce yüzük görüp ömer evlenme teklif ediyo diye düsünmedik mi gercek nasıl cıktı halbuki... feridenin yanına gelen zengin biri gibi görünüyo ama mesela zengin birinin yanında korumalık da yapıyo olabilir ailesi gazi mahallesinde oldugundan oraya gelmiştir ferideyle aynı yerde calısyolardır ona asıktır falan adam pesine takılıp ısrar edince feride de korkar yani adam uzaktan alakasız biri olur ama feridenin gecmişini ögrenmesini saglar. ömer sen bunu nasıl teklif edersin diyo ama cem kesinlikle onu ikna edecektir cok sakin duruyo cünkü kesin bi şeyler bulur bu arada ömerin filizin ona sarlırkenki kıyafetiyle ceme gittiğindeki kıyafeti aynı önce gidip cemle konusuyo sonra filize destek oluyo olabilr filizin yılmazla karsılastıgındaki kıyafetini baska hiç görmüyoruz. su da dikkatimi cekti yılmaz filize hiç kızgın gibi bakmıyo yani gecen bölümdeki gibi deil tabi cok az bi kısmını görüyoruz ama yine de bi yumusama var sanki ve de pişmanlık... handan hanım itiraf edcek bence filiz bu sekilde ögrenecek ve yılmaza da bunu ima edecek. yalnız handanın agladıgı sahnede de ömer filiz handanın oldugu sahnede de handan kırmızı giyinmiş aynı kıyafetler sanki ve agladıgı sahne o günün aksamı. biri 63un sonu 64basında yılmaz gercegi ögreniyo demişti yoksa ben mi öyle hatırlıyorum handan filize söylerse bu bölüm filizin yılmaza imasıyla bitebilir zaten o anda yılmaz da kalır oldugu yerde bi haftaya anca kendine gelir... bi de genelde fragmanda son sahneyi göstermiyolar bu bölüm de öyle olma ihtimali yüksek...

matraka
28-02-07, 15:03
Evet haklisin cok kötü bir sey, umarim gercek yakinda ortaya cikarda sevdiginin kalbini kazanmak icin Yilmazin cabalarini izleriz. Su Asli iside fazla büyümeden kapanir

valla bu intihar eylemleri kelimesi hiç hoşuma gitmedi filize sen öğrenmden ve ben bilmeden serseri mayın gibi dolaşıp durcam diye artık birinin elinde kalıcak ama kimin dur şu filizi unuttururmu acaba yok unutturamadı markete girer kasiyere filize unutturucak bişey var mı der
kasiyer:yok
yılmaz :o zaman bana masum birini bulun
kasiyer:ne yapcaksınız ben masunum
yılmaz:sana tüm umutlarımı ve kendimi bağlıcam
kasiyer:memnun olurum
yılmaz:o zaman biraz bize ip lazım
kasiyer:?

KırmızıBeyaz
28-02-07, 15:08
bence Yılmaz Filiz'in hala Cem ile beraber olmaması ve Cem'in bütün bu olanlara rağmen tekinerlere yardım etmemesi nedeniyle biraz işkillenecek, kafasında soru işaretleri oluşmaya başlayacak.. belki Cem'in adamı olan Fatih Filiz'in şimdiye kadar Cem'e karşı takındığı tavır ile ilgili birşeyler söylemiş olabilir.. Aslı ile olan yakınlığı nedeniyle kendini Filiz'e karşı suçlu hissediyor olabilir.. yani kuşkular olacaktır ama bu bölüm Yılmaz'ın birşey öğreneceğini düşünmüyorum..

matraka
28-02-07, 15:11
Ben fragmandan bısey anlamadım:)

handan soyler mı soylemez mı valla onuda bılmıyorum ızleyıp gorecez..

valla cok zor sevdığın yanında ona sarılamıyosun fılıze sarılamadım aslıya sarılayım bari:img-hyste

adamın unutmak için çabalıyor çabasına bari saygılı ol:)onları durduk yere yapmıyor bir amacı var filizi unutmak aynalı ne gaz vermiş ama yılmaz aslıya sarılmıyor aslı yılmaza sarılıyor yılmaz o an neler düşünüyor kimbilir aklı nerelerde :)

devil61
28-02-07, 15:13
bence Yılmaz Filiz'in hala Cem ile beraber olmaması ve Cem'in bütün bu olanlara rağmen tekinerlere yardım etmemesi nedeniyle biraz işkillenecek, kafasında soru işaretleri oluşmaya başlayacak.. belki Cem'in adamı olan Fatih Filiz'in şimdiye kadar Cem'e karşı takındığı tavır ile ilgili birşeyler söylemiş olabilir.. Aslı ile olan yakınlığı nedeniyle kendini Filiz'e karşı suçlu hissediyor olabilir.. yani kuşkular olacaktır ama bu bölüm Yılmaz'ın birşey öğreneceğini düşünmüyorum..

valla yılmaz atolyede fılıze cok yumusak bakıyodu bu bolum cok guzel olacağa benzıyo.fılızde nefretle bakıyodu normal:)

umarım yılmaz da oğrenırde bu ıs cok uzamadan cozulur!

aslı-yılmaz sarılmasından cok etkıledım sımdı cuma gelmek bılmez o sahneyı kesınlıkle kacıramam:img-hyste

devil61
28-02-07, 15:19
adamın unutmak için çabalıyor çabasına bari saygılı ol:)onları durduk yere yapmıyor bir amacı var filizi unutmak aynalı ne gaz vermiş ama yılmaz aslıya sarılmıyor aslı yılmaza sarılıyor yılmaz o an neler düşünüyor kimbilir aklı nerelerde :)

matraka gozlerıme mı ınanayım sana mı yılmazın ellerıde aslının arkasında.saygı duymamı mı beklıyosun ne saygısı bu ısın saygısı mı kaldı onların bırbırlerının sevgısıne saygıları yokken benden onlara karsı saygı asla beklemeyın.

fılız yılmazı unutmaya calıstı mı bu olaydan sonra ceme evet dedı mı fılız yılmaz gıbı değıl sonucta.

elıf olmadı fılıze o da olmadı aslıya aslı safını cekemem bana baska bırını bulun anneme soyleyeyımde gazı mah. gzel kızlarından bana uygun bır kız bulsun en hayırlısı bu olur yoksa kendımı durduramıyorum capkınım huyum kurusun:)

bak bunu ıyıkı hatırlattın yılmaz ne yaprsa yapsın altında bır neden vardır sımdıde fılızı unutma nedenı pehhh...
aynalı gaz verdıde yılmaz o gazı almayabılırdı dunden razı konumunda yılmaz sana değer verıyorum cunku aslı:img-hyste o sahnelerde gulmemek ıcın kendımı zor tutuyorum:)

KırmızıBeyaz
28-02-07, 15:19
valla yılmaz atolyede fılıze cok yumusak bakıyodu bu bolum cok guzel olacağa benzıyo.fılızde nefretle bakıyodu normal:)

umarım yılmaz da oğrenırde bu ıs cok uzamadan cozulur!

aslı-yılmaz sarılmasından cok etkıledım sımdı cuma gelmek bılmez o sahneyı kesınlıkle kacıramam:img-hyste

yılmaz kesin içinden aynalıya sövüyordur neler açtın başıma diye :img-hyste
bakalım gerçek ortaya çıktığında aynalı nasıl kıvıracak :img-hyste

Ağustos Böcüğü
28-02-07, 15:24
Bir yanım diyor ki bu bölüm filizde yılmazda ne olup bittiğini öğrenecek. Filiz bölüm başı handan'ın itirafıyla...Yılmaz' ı bilemiyorum ama Filizin bir imasına bakar iş. İmadan yola çıkarakta oturup düşünebilir.
Ahhh be yılmazım attın derin kuyulara kendini.Sanırsın Aslı kurtaracak seni.Yetmez gücü.Senin derdinin ilacı filizde..

Yahu aragazı alan Yılmaz değilmiydi..Dersin aynalı aslıyı getirmiş gaza ..
O gazlada yılmaza el ense vaziyetleri..

filizim+y
28-02-07, 15:25
fragman şiirin son iki üç mısrasını çok manidar buldum
yükledim tüm umutlarımı gübnahsız birine
gerçek vurmadıkça yüzüne
umutlarım ve ben vazgeçilmez intihar eylemlerinde

yılmaz intihar ettiğin farkında yani ya yılmazıma da acıyorum ama unutmak için yapıyor beceremiyor biz ekranda adam dizide acı çekiyor filiz yılmaz bile gerçeklerin yüzüzne vurulmasına bekliyor kırma şu adamı fıtık olduk buralarda bu bölüm öğrendin öğrendin yoksa yılmaz bu intihar eylemleriyle daha çok can yakar demedi deme :)

yeni yazabiliyorum geçmişsindir bu konuyu ama yine de yazıyım, ah matraka sen böyle tersinden kalk bak yılmaza acımaya başlamışsın bile doğru yüzüne vurulması için bekliyor beklesin hemde ne vurulma olacak ben de acımaya başlıyacağım ama şu sarılma işine taktım ne olacak, o kırmıyor ki kız söyledi anlamayan yılmaz sonucuna da katlansın bir zahmet artık intihar mı eder eylemlerine başlar kendine gelsin olmuyor ama

matraka
28-02-07, 15:26
matraka gozlerıme mı ınanayım sana mı yılmazın ellerıde aslının arkasında.saygı duymamı mı beklıyosun ne saygısı bu ısın saygısı mı kaldı onların bırbırlerının sevgısıne saygıları yokken benden onlara karsı saygı asla beklemeyın.

fılız yılmazı unutmaya calıstı mı bu olaydan sonra ceme evet dedı mı fılız yılmaz gıbı değıl sonucta.

elıf olmadı fılıze o da olmadı aslıya aslı safını cekemem bana baska bırını bulun anneme soyleyeyımde gazı mah. gzel kızlarından bana uygun bır kız bulsun en hayırlısı bu olur yoksa kendımı durduramıyorum capkınım huyum kurusun:)

bak bunu ıyıkı hatırlattın yılmaz ne yaprsa yapsın altında bır neden vardır sımdıde fılızı unutma nedenı pehhh...
aynalı gaz verdıde yılmaz o gazı almayabılırdı dunden razı konumunda yılmaz sana değer verıyorum cunku aslı:img-hyste o sahnelerde gulmemek ıcın kendımı zor tutuyorum:)

o sahnelerde bende öyle oluyorum nedense bu konuda anlaşacağımızı ummazdım ama oldu ikili arasında elektrikte bir sorun var sorun zeynepin tavır ve davranışlarında değil konuşmasında mat bir sesi var ve bütün romantizmin r si dahil herşeyini batırıyor bu ses inan yoksa severek izlerdim

katılmadığım yerler mazeretim var şarkısını yılmaza yolluyoruz şu an yılmazın pusulası şaşmış durumda ne yaptığın farkına eminim aslıya sarıldığında anlıyacak :)
şimdi aynalının gazını almayabilirdi demişsin bu yılmazın şu anki halinde mümkün değil öfkeli felan olsa o gaz geri teper ama umutsuz şimdi yılmaz ben yaptıklarını mazur görebiliyorum kısacası

devil61
28-02-07, 15:31
o sahnelerde bende öyle oluyorum nedense bu konuda anlaşacağımızı ummazdım ama oldu ikili arasında elektrikte bir sorun var sorun zeynepin tavır ve davranışlarında değil konuşmasında mat bir sesi var ve bütün romantizmin r si dahil herşeyini batırıyor bu ses inan yoksa severek izlerdim

katılmadığım yerler mazeretim var şarkısını yılmaza yolluyoruz şu an yılmazın pusulası şaşmış durumda ne yaptığın farkına eminim aslıya sarıldığında anlıyacak :)
şimdi aynalının gazını almayabilirdi demişsin bu yılmazın şu anki halinde mümkün değil öfkeli felan olsa o gaz geri teper ama umutsuz şimdi yılmaz ben yaptıklarını mazur görebiliyorum kısacası

yılmaz fılızın yanında bence daha bı karızma duruyo bırbırlerını tamamlıyorlar aslının yanında fılızın yanındakı gıbı mı.aslı ne anlar romantızmden...

fılız hıc değılse yemek bıle yapmıyo yılmaz aslının yemeklerınden kacmak ıcın ne yapacağını sasırıyo yemek yapmaması bıle fılızın artısı:)

ben goremıyorum mantıklı olmalarını bekleyemeyız bıze bunları senarstlerımız oğrettı bızde artık alıstık bunlara ama aslı ısı gercekten cok uzamaya basladı.

acaba handan soyleyeck mı ıns soyler.

matraka sence yılmaz nıye fılıze oyle yumusak yumusak baktı ben anlamadım:)

matraka
28-02-07, 15:31
yeni yazabiliyorum geçmişsindir bu konuyu ama yine de yazıyım, ah matraka sen böyle tersinden kalk bak yılmaza acımaya başlamışsın bile doğru yüzüne vurulması için bekliyor beklesin hemde ne vurulma olacak ben de acımaya başlıyacağım ama şu sarılma işine taktım ne olacak, o kırmıyor ki kız söyledi anlamayan yılmaz sonucuna da katlansın bir zahmet artık intihar mı eder eylemlerine başlar kendine gelsin olmuyor ama

siz böyle davranınca varya sarılabilir sakıncası yok benim için şu an söylüyorum mazareti var filiz cemle yemeğe gittiğinde felanda filizi az da olsa eleştirmeye o zaman başlamıştım çünkü filiz yılmaza şuçu olmadan fatura kesmişti.aralarında başlarının oyunu yoktu filiz yılmazdan ayrılarak sevdiği insana kötülük etmişti.kızma nedenlerim bunlardı şu andaki durumda yılmazı asmam söz konusu bile olmaz nedenlerini daha öncede pek çok kez söyledim

matraka
28-02-07, 15:36
yılmaz fılızın yanında bence daha bı karızma duruyo bırbırlerını tamamlıyorlar aslının yanında fılızın yanındakı gıbı mı.aslı ne anlar romantızmden...

fılız hıc değılse yemek bıle yapmıyo yılmaz aslının yemeklerınden kacmak ıcın ne yapacağını sasırıyo yemek yapmaması bıle fılızın artısı:)

ben goremıyorum mantıklı olmalarını bekleyemeyız bıze bunları senarstlerımız oğrettı bızde artık alıstık bunlara ama aslı ısı gercekten cok uzamaya basladı.

acaba handan soyleyeck mı ıns soyler.

matraka sence yılmaz nıye fılıze oyle yumusak yumusak baktı ben anlamadım:)

neden yumuşak yumuşak baktı hoşuna gidiyor demi duymak:)ya seviyo be mertim dedimya ömer bağırdığındada aldırmamıştı.filizle göz göze gelince bitiyor yılmaz transta ama güzel oluyor ben beğeniyorum yani

aslı meselesi artık bundan sonra zoraki sahne olur gibime geliyor yılmazın kırılma noktası gerçeği öğrenmesi ben ne yaptımı o zaman söyleyecek kendine bekliyoruz

filizim+y
siz böyle davranınca varya sarılabilir sakıncası yok benim için şu an söylüyorum mazareti var filiz cemle yemeğe gittiğinde felanda filizi az da olsa eleştirmeye o zaman başlamıştım çünkü filiz yılmaza şuçu olmadan fatura kesmişti.aralarında başlarının oyunu yoktu filiz yılmazdan ayrılarak sevdiği insana kötülük etmişti.kızma nedenlerim bunlardı şu andaki durumda yılmazı asmam söz konusu bile olmaz nedenlerini daha öncede pek çok kez söyledim

asma sadece anladığını belli et yeter ki bunu yapıyorsun anladım ben seni, yılmaz bu kadar zayıfmıydı ki aynalının gazına geldi tmm ne diyorum aklın karışık, üzgünsün, öfkelisin bunları yapmanın bir nedeni ama bunu bu şekilde sürdürmenin anlamı ne yılmaz aslımı unutturacak sana filizi unutmak o kadar kolay olsaydı 4 yıl boyunca çoktan unuturdun yani yılmazın seçtiği yol yol değil onu anlatmaya çalışıyorum, hatalı mı hatalı uzattı çünkü

yesimcan
ya benim kafam acayip su atolye ve su resime takkildi !!

o resimde ya yilmaz asla ve asla filize gitmezkii daha gecen bölüm demedimi tekinerler insanin canini acitir ,tekinerlerden nefret ediyorum sizi karsimda görmek istemiyorum size dayanamiyorumm biarkin yakami gibi sözler söylemedimii gecen bölümmm!! sora asliya ümit vermedimi unutursam biseyler olabilri diye !! eeee neden yilmazz filizin evine gitsinn nedenn???

bu cem icin deyildirr nede olsa ne filiz nede ömer hatta tekinerler onu ilgilendirmiyoo onlardan nefret etmiyoo onlardan kurtulmak istemiyomuu onalr umranda deyilkiii niye uyarmaya gitsinn hem kendisi ömeri ve filizi üstü kapakli uyarmadimi neden yeniden gitsinn???
arkadaslarr bencee yilmazda bu bölümm cocugun kendinden oldugunu ögreniyo ve solugu filizin yaninda aliyoo.....:) bence böyle cünküü yilmaz baska bi nedenden dolayii asla ve asla filize gitmezz helede evine gitmezzz!!!nede olsa filizin yüzünü görmek istemiyo tahmul edemiyoo.....

bide su atolye varr sanki orda yilmazz baslamis bile filizin pesinden kosmaya gibi sanki ikiside gercekleri ögrenmis filizz acayipp kizgin nefrett öfkeylenn yilmazda sevdigini tutup gitme sarilmak beni affet demek istiyo gibisinden bakiyo ici gidiyomus gibii hem dikat edersenizz filiz tam giderkenn yilmaz filizin önüne duruyoo ve bakismalar gerceklesiyoo....

yilmazz asla böyle yumusamazz ancak bebegi handani falan ögrenmis olmaliki filize böyle baksin önüne dursunn eyer gecen bölümki gibi hic bisey ögrenmemis olsaydi atolyede girdi an filizi görür ve hemen geri gitmek isterdi yada ne bilimm hic yüzüne bile bakmazdiii.........

devil61
28-02-07, 15:37

matraka sımdı yılmaz fılıze sucu varken mı fatura kestı:)sonra gıttı aslıya sarıldı yapma ya:)fılızde orda yılmazın suclu olduğuna ınandı kı zaten cemle asla aslı yılmaz gıbı aralarında bır yakınlasma olmadı.baksen fılızıme nasılda bağırıyor ceme aferım ona:)fılızdende bu beklenır:)

bence cok sakıncası var bu yaptıklarını acaba fılıze acıklayacak mı?

senı unutmak ıcın kendımı zorladım hatta aslıya bıle sarıldım fılızcım bır etkısını gormedım.elını tuttum olmadı sıırlerıne tav bıle olayım dıye kendımı zorladım aynalının sozlerıne ınanmaya calıstım yapamadım sana gerı dondum dese fılız valla yılmaza bu durumda ne yapar orasını sız anladınız:)

devil61
28-02-07, 15:41
neden yumuşak yumuşak baktı hoşuna gidiyor demi duymak:)ya seviyo be mertim dedimya ömer bağırdığındada aldırmamıştı.filizle göz göze gelince bitiyor yılmaz transta ama güzel oluyor ben beğeniyorum yani

aslı meselesi artık bundan sonra zoraki sahne olur gibime geliyor yılmazın kırılma noktası gerçeği öğrenmesi ben ne yaptımı o zaman söyleyecek kendine bekliyoruz

valla bende beklemedeyım ıns oğrenırde.fılıze kendını nasıl affettırecek...

o fılızle yılmazın kapı onundekı sahne acaba nerden cıktı belkıde fılız yılmazı konusmak ıcın cağırıyo olamaz mı:)annesı soyledıkten sonra..uctum heralde:)

kursuni19
28-02-07, 15:42
matraka sımdı yılmaz fılıze sucu varken mı fatura kestı:)sonra gıttı aslıya sarıldı yapma ya:)fılızde orda yılmazın suclu olduğuna ınandı kı zaten cemle asla aslı yılmaz gıbı aralarında bır yakınlasma olmadı.baksen fılızıme nasılda bağırıyor ceme aferım ona:)fılızdende bu beklenır:)

senı unutmak ıcın kendımı zorladım hatta aslıya bıle sarıldım fılızcım bır etkısını gormedım.elını tuttum olmadı sıırlerıne tav bıle olayım dıye kendımı zorladım aynalının sozlerıne ınanmaya calıstım yapamadım sana gerı dondum dese fılız valla yılmaza bu durumda ne yapar orasını sız anladınız:)

Mertcigim tabiki Filizle Cemin arasinda böyle bir sey gecmedi, ama Yilmazla Filiz ayri, Yilmaz ihanete ugradigini zanediyor, üstelik sevdigi kadinin baskasindan hamile oldugunu. E bu durumda Yilmaz acisindan bu iliski bitmistir, hemde dönüsü olmamak üzere, e ömür boyu yasini tutmaktansa kendini Asliyla avutuyor - dogru oldugunu söylemiyorum - ama Yilmazi anliyabiliyorum

filizim+y
28-02-07, 15:44
Fragman yorumuma gelirsem çok şükür izleyebildim, güzel bir bölüm bekliyor
İlk sahne filizin ceme bağırdığı “ama ben seni sevmiyorum artık” dediği sahne ile başlayacak, sonra aslı yılmazın kal demesine evet diyecek ve sarıldıkları sahne olacak
Sonra yılmaz aslıyı bırakacak filiz de cemin evinden çıkacak ikisi de ayrı ayrı yerlerde birbirlerini hatırlayacak
Ertesi gün malum gazi mah. sahnesi olacak filiz orada aslı ile ilgili birşeyler öğreniyor ki yılmaza bakışlarında “demek beni unuttun bu kadar çabuk” der gibi kıskanç bakışlar fırlatıyor yılmaz da filizi görmesiyle içindeki öfkeye engel olmaya çalışır gibi melül melül bakıyor filizine, yılmazın bakışlar özlem yüklü filizn kıskançlık ve öfke
Aynı gece filiz handan ve ömer yeni evlerinde ve bu gecenin devamında filiz handan konuşması
Ertesi gün ömer cemin ofisine gidiyor “sen böyle birşeyi nasıl teklif edersin filize”
Aynı gün yılmaz filizi ziyaret ediyor
Feride de artık hangi kısımda çözemedim

Geneli itibari ile düğümlerin çözüldüğü bir bölüm olacak karşımızda sıralama da hata olabilir:)

vetaki
28-02-07, 15:45
Sevgili arkadaslar pnrdvl22, yesimcan, kursuni19 ve pinkzone, fragman için cok tesekkurler. Aslinda Youtube'a dusmus ama basliginda fragman yazmadigindan gorememisim...

Filiz Cem'e bir guzel bagiriyor, son cumleleri "....yorum ben !" seklinde. "Seni istemiyorum ben ! Verdigin evi istemiyorum ben ! Seni sevmiyorum ben ! Satilik degilim ben !" seklinde cesitli varyasyonlari olabilir.

Yilmaz Filiz'le mahallede karsilastiginda hakikaten kizgin degil de pisman gibi bir hali var. Ama gercegi hangi ara ogrendi ki ? Bu bolum ogrenmesini beklemiyorum. Ancak Fatih'ten belki bilgi almistir "Filiz Cem'e hiç yuz vermedi. Cem butun bunlari onu zorla kendisine getirmek için yapti" gibi. ya da "Bugun Cem delirmis gibiydi, her yeri dagitti. Filiz evlenme teklifini reddetmis" seklinde de olabilir. O zaman da Yilmaz kendi kendine sormaya baslar "Bu kiz Cem'den hamileyse niye reddetsin ?" diye.

Handan cok acik bir sekilde içinde "bebek" kelimesi gecen bir cumle kuruyor. Ama ne diyecek, ne kadarini soyleyecek, bolumde gorecegiz.

Omer "sen kardesime nasil boyle bir sey teklif edersin !" diye kukruyor. Ama Cem onu her zamanki gibi sakinlestirir diye tahmin ediyorum.

Evdeki Filiz'le Omer'in birbirlerine sarilma sahnesi oncesi ya da sonrasinda Yilmaz gelecek. Cunku Filiz'in uzerindeki siyah kiyafet resimlerdekine benziyor.

Feride'nin pesine dusen kisinin fakir biri olmadigi belli. Zengin degilse de fakir mahalle cocugu degil. Fakir mahalle cocuguna ters oyle toplanmis uzun saclar falan !
Sakayla karisik, dudak/yuz ifadesi okuma ve kiyafet tahlili kabiliyetimiz bu kadar. Guzel bir bolum olacak sanirim.

matraka
28-02-07, 15:47

şimdi şöyle açıklim sevgili mert filiz babasına söz verdi fatura kesti üstelik bu faturayı yalan söyleyerek ve dürüst davranmayarak kesti herkesin düşüncesine göre yılmazı düşündüğü için böyle yaptı yılmaz peşini bıraksın diye öyle yapmadığı halde yılmaz peşini bırakmadı demekki yalan ve dürst davranmamak işe yaramadı olan kayıp yıllara oldu

bu durumda ise bilerek yapılan bir durum yok yılmaz çocuğu başkasından sanıyor bilse filizi suçlarmı hayır demekki suçlamalar farklı istersen katilliğe giden yoluda böyle yapabilirim ben gayet relaksım gördüğün gibi

devil61
28-02-07, 15:47
Mertcigim tabiki Filizle Cemin arasinda böyle bir sey gelmedi, ama Yilmazla Filiz ayri, Yilmaz ihanete ugradigini zanediyor, üstelik sevdigi kadinin baskasindan hamile oldugunu. E bu durumda Yilmaz acisindan bu iliski bitmistir, hemde dönüsü olmamak üzere, e ömür boyu yasini tutmaktansa kendini Asliyla avutuyor - dogru oldugunu söylemiyorum - ama Yilmazi anliyabiliyorum

belkıde karakterlerden olduğundan fazla sey bekledığımızden kaynaklanıyor...

sende yanlıs olduğunu bılıyosun bende hepımız bılıyoruz.bız fılızın hatalarında onu anlarken sızde yılmazı su anda anlıyosunuz bunu kabul ederım ama asla ne aslıya sarılmasını ne elını tutmasını sana değer verıyorum demesını kabul edemem.

aynılarını fılız ceme karsı yapsaydı ne olurdu.fılız asla boyle bır seyı yapmaz olayın ınce noktasıda bu.fılız boyle bırsey yapsaydı fılızı asla anlamazdım ne kadar caresızlık ve umutsuzluk ıcınde olsa bıle onu asan ılk kısı ben olurdum.

devil61
28-02-07, 15:51
şimdi şöyle açıklim sevgili mert filiz babasına söz verdi fatura kesti üstelik bu faturayı yalan söyleyerek ve dürüst davranmayarak kesti herkesin düşüncesine göre yılmazı düşündüğü için böyle yaptı yılmaz peşini bıraksın diye öyle yapmadığı halde yılmaz peşini bırakmadı demekki yalan ve dürst davranmamak işe yaramadı olan kayıp yıllara oldu

bu durumda ise bilerek yapılan bir durum yok yılmaz çocuğu başkasından sanıyor bilse filizi suçlarmı hayır demekki suçlamalar farklı istersen katilliğe giden yoluda böyle yapabilirim ben gayet relaksım gördüğün gibi

fılız kendınce olaya cozum bulmustu.yılmazı unutabıleceğını sanıyordu ama olmadı.bulduğu cozumde ıse yaramadı ama ne yaptıysa yılmazı dusunduğunden yaptı ama sonucu ıyı olmadı.

durumu esıtledıler fılızde belgeye ınandı polısten aldığı belgeye:)yılmaza bu konuda bısey demıyorum zaten sadece ne olursa olsun aslıyla bu yakınlasmalar soylenen sozler olmamalıydı ne durumda olursan ol.bence bu durumun hıcbır acıklaması yoktur!

eaykut
28-02-07, 15:52
fragmanı izlememde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.Bence bu bölüm çok güzel geçicek cem yavaş yavaş açık vermeye başlar çünkü yanlış hatırmıyosam bu cemin son planı gibiydi fatihe öle demiş olması gerek filizde kabul etmeyince dahada hiddetlenicektir gibime geliyo + filiz ve ömerden fırçayı yiyince.atolyedeki karşılaşmada yılmaz herşeyi öğrenmiş gibi duruyo çok masum bakıyo bi 62. bölüm bakışlarına bide 63.bölüm bakışlarına bakın yani ama filizin evine gittiğinde sanki o kızgınlık yüzünden yine anlaşılıyo gibime geldi ama tam bilemiyorum.şiirde güzeldi bu arada aslıyada filizi unutmak için acık yakınlık gösterdiğini burda bi kerede daha anladık "günahsız biri hee"şiir bize birçpk şeyi anlatıyo zaten neler hissettiğin falan filenn

yesimcan
28-02-07, 15:53
arkadaslar filiz ceme ne diyo biliyomusunuzz hahahahahahah:):happy0064 o fragmandaki bagirisinda söyle diyo filiz ceme: seni sevmiyorum ben :diyoo hahahahahhahahaha:happy0064 hahaha ayy ben o sahnede varyaa kalkip halay cekerim her halde seni sevmiyorum bennn diyo bagira bagira sora cekip gidiyo afferin filizimmm kim tutar seniiii yürüme güzelimm :happy0064

bu bölüm bence yilmazz ve filiz herseyi ögreniyo yoksa mümkünmü yilmaz filize öyle ask dolu sevgi doluu pisman baksinnn aslaaa demekki biseyler oldu :happy0064

devil61
28-02-07, 15:56
arkadaslar filiz ceme ne diyo biliyomusunuzz hahahahahahah:):happy0064 o fragmandaki bagirisinda söyle diyo filiz ceme: seni sevmiyorum ben :diyoo hahahahahhahahaha:happy0064 hahaha ayy ben o sahnede varyaa kalkip halay cekerim her halde seni sevmiyorum bennn diyo bagira bagira sora cekip gidiyo afferin filizimmm kim tutar seniiii yürüme güzelimm :happy0064

bu bölüm bence yilmazz ve filiz herseyi ögreniyo yoksa mümkünmü yilmaz filize öyle ask dolu sevgi doluu pisman baksinnn aslaaa demekki biseyler oldu :happy0064

evt senı sevmıyorum gıbı bırsey dıyo oyle dıyosa valla ağzına sağlık hay ağzını opıyım derler ya fılız boyle bırsey soylerse aynen bu gecerlı:)

bencede bırseyler acığa cıkmıs gıbı cunku yılmaz nıye durduk yere fılıze oyle baksın.belkıde orda konusacaklar kapı onu vardı resımlerde fılız acıklayacak bılmıyorum super bı bolum beklıyo kısacası:)

kursuni19
28-02-07, 15:57
O resme gelince, Yilmazin Filize gitmesini bir cok nedeni olabilir

1- Yilmaz gercegi ögrenmis Filizden af dileyebilir
2- Yilmaz kafasindaki parcalari birlestirmeye calisabilir "o bag evindeki geceyi hatirliyormusun" a takilmis ve Filize bir aylik hamileyse neden bunu one sürdügü icin hesb sorabilir
3- Yilmaz paravan sirketin sirrini cözmüs ve tekinerlere Cemin tekin birisi olmadigini ispatlamak isteye bilir
4- Yilmaz Ömeri Feride hakinda uyarmak isteyebilir, Ferideyi kardesi gibi gördügünü ve üzülmesini istemedigini söyleyebilir
5- Filiz gercegi ögrenmis ve Yilmazi cagirmis olabilir

matraka
28-02-07, 16:00
fılız kendınce olaya cozum bulmustu.yılmazı unutabıleceğını sanıyordu ama olmadı.bulduğu cozumde ıse yaramadı ama ne yaptıysa yılmazı dusunduğunden yaptı ama sonucu ıyı olmadı.

durumu esıtledıler fılızde belgeye ınandı polısten aldığı belgeye:)yılmaza bu konuda bısey demıyorum zaten sadece ne olursa olsun aslıyla bu yakınlasmalar soylenen sozler olmamalıydı ne durumda olursan ol.bence bu durumun hıcbır acıklaması yoktur!

ya mert bir tuhaflık yokmu bu durumda biz birbirimize bişey demiyoruz

handana eğer öyle bir şey olursa tümüyle hayatından çıkarım demişti yılmaz yani yapmaya çalıştığı bu ama ne kadar başarılı yaptığı doğrumu tamam değil ama anlaşılabilir diyorum ben her ne kadar sen anlamasanda

katillik meselesine gelince devamlı yılmaza yalan söyleyen kendisi terasta istan bul şiiri okunmuştu hatırlıyormusun filiz yılmaz telefon konuşmasında yılmaz filizle buluşmak istemiş filiz yalana gene başvurmuş elif rahatsız demişti aynı filiz yılmazın kendisine yalan söylediğini düşündü ve katillikle suçladı durumla filizin onurunun oynanması arasında fark yok şekil aynı yılmaz filizin yalan söylediğini düşündü filizde zamanında düşünmüştü

ama ilşkiye öncesinden bakarsan yani yalan saöyleyen filiz sayesinde yaşayabilecekleri 4 yıldan oldular bu bir suçlama değil ama artık bağırmak istiyorum sizde kabul edin bunu filiz hatalıdır orda kesilen ceza çok büyüktü.

şimdi yılmaz umutsuz başka birinden hamile sanıyor sevdiği insanı filizde katil sanmıştı avukattan haberi alınca olduğu yere sığılmıştı yılmazdada böyle bir etki bence fazlası olucak

KırmızıBeyaz
28-02-07, 16:01
madem yılmaz'ın pişmanlığı başlıyor yavaştan yavaştan, yonca lodi'nin bu güzel şarkısı da Filiz'den Yılmaz'a gelsin o zaman :)

Ayrılık kalbine inmiş olmalı
Gece uykularından sıçramalısın
Gözlerin herekese beni sormalı
Bu defa kendini suçlamalısın

Hani başkasıyla avunacaktın
Beni üç beş günde unutacaktın
Sen benim yanımda yazdın sıcaktın
Kıştasın hasrete sarılmalısın

Kaçma acısınlar bu son haline
Cesaretin yok dönüp gelmeye
Bundan sonra çekilip bir köşeye
Sessiz ağlamak yok hıçkırmalısın...

yakupoglu61
28-02-07, 16:03
fılız acıklayacak bılmıyorum super bı bolum beklıyo kısacası:)

filiz ne zmn olanları öğrendiki yılmaza açıklayacak doğruları...handan sölüyomu fragmanda bu kadar eminsiniz bn izlemedimde...
yılmaz oraya holdinginizi bn aldım demeye gitmiş olmasın...hani cem evi aldığını sölemek için evine çağırdı...
yılmazda holdingi açıklamak için filizin evine gitmesin...

yesimcan
28-02-07, 16:06

2- Yilmaz kafasindaki parcalari birlestirmeye calisabilir "o bag evindeki geceyi hatirliyormusun" a takilmis ve Filize bir aylik hamileyse neden bunu one sürdügü icin hesb sorabilir
3- Yilmaz paravan sirketin sirrini cözmüs ve tekinerlere Cemin tekin birisi olmadigini ispatlamak isteye bilir
4- Yilmaz Ömeri Feride hakinda uyarmak isteyebilir, Ferideyi kardesi gibi gördügünü ve üzülmesini istemedigini söyleyebilir

bence bu sydiklarinda 2 sikk olabilir diyerlerio olmaz neden dersenn yilmazz zaten ömerlen karsi karsiya gelmek istemiyo onu görürse aci cekiyooo bunu zaten ferideyede söyledi cem konusunda uyarmazzz yada ispatlamak istesede filize gitmezz onu görmek bile istemezz diyerr bag evi falan yine gitmezz ancak kendinden emin olmasi lazim gitmesi icin !!!

bence ya 1. yada 5. olabilir 5. daha mantikli gibi filiz yilmazi cagira bilirr bütün gercekleri yüzüne vurmak icinn bak ben 1 aylik deyil 2.5 aylik hamileyimm ha sen bana inanmasin dellil lazim diye gidip kendi doktor raporunu getirir gösterir sorada simdii gidebilirsinnn derrr !!!!:happy0064

matraka
28-02-07, 16:07

arkadaşlar fazka kafanızı takıyorsunuz bu bölüm bir kere yılmazdan filize bir ima söz konusu bu sahne üzerine handana ağlama söz konusu bu sahneler olucak bu demektirki atölye sahnesinde öyle pişmanlık felan yok yılmaz evlerinin önündede filize bu şekilde baka baka kalmıştı bunu kaçkere söyliceğim bilimiyorum artık

eve gitme sahnesi belki,de cemle ilgilidir belki filize şirketi ben alıcam diyecek ama yılmazın öğreneceğini sanmıyorum belki son sahne bu olur

devil61
28-02-07, 16:07
ya mert bir tuhaflık yokmu bu durumda biz birbirimize bişey demiyoruz

handana eğer öyle bir şey olursa tümüyle hayatından çıkarım demişti yılmaz yani yapmaya çalıştığı bu ama ne kadar başarılı yaptığı doğrumu tamam değil ama anlaşılabilir diyorum ben her ne kadar sen anlamasanda

katillik meselesine gelince devamlı yılmaza yalan söyleyen kendisi terasta istan bul şiiri okunmuştu hatırlıyormusun filiz yılmaz telefon konuşmasında yılmaz filizle buluşmak istemiş filiz yalana gene başvurmuş elif rahatsız demişti aynı filiz yılmazın kendisine yalan söylediğini düşündü ve katillikle suçladı durumla filizin onurunun oynanması arasında fark yok şekil aynı yılmaz filizin yalan söylediğini düşündü filizde zamanında düşünmüştü

ama ilşkiye öncesinden bakarsan yani yalan saöyleyen filiz sayesinde yaşayabilecekleri 4 yıldan oldular bu bir suçlama değil ama artık bağırmak istiyorum sizde kabul edin bunu filiz hatalıdır orda kesilen ceza çok büyüktü.

şimdi yılmaz umutsuz başka birinden hamile sanıyor sevdiği insanı filizde katil sanmıştı avukattan haberi alınca olduğu yere sığılmıştı yılmazdada böyle bir etki bence fazlası olucak

yılmaz fılızı omer vurulduktan sonra gereksız sorular sorarak kafasını zatn karıstırmıstı ama fılızın ceme karsı ne gıbı yakınlığını gordude hemen evt gercektende bak belge bıle var dedı ınandı.ben yılmaza bu konuda bırsey soylemıyorum sadece nıye aslı ve bu davranıslar ve sozler?bunun hıcbır acıklaması yok.

fılızın ne sucu var onu anlamadım babası olum doseğınde ona soz verdırıyor yılmazla evlenemezsın dıye gıdıp yılmaza babam boyle boyle dedı mı deseydı.yılmazın onu unutmasını ıstıyodu ne o amacına ulasabıldı ne de yılmaz fılızı unutabıldı.

bıde sunu anlamadım hıcbır neden belırtmeden evlılık gunu fılız gıttıkten sonra tesellıyı yılmaz nıye baska kollarda aramadı sımdı nıye arama ıhtıyacı duyuyor.

DEADMAN
28-02-07, 16:09
bu bölüm çok güzel olcak gibi! haftalar sonra beğenceğimiz bi bölüm olcak özet kötü ama fragman süper! siteye sadece 1 foto koymuşlar ama olsun fragman yeter! bence yılmaz aslıya kal diyerek ona çok büyük haksızlık etti kız umutlancak yazık olcak! bu bölüm çok şey ortaya çıkcak gibi! yoksa 64. bölümde nasıl barışcaklar!?

kursuni19
28-02-07, 16:12
bıde sunu anlamadım hıcbır neden belırtmeden evlılık gunu fılız gıttıkten sonra tesellıyı yılmaz nıye baska kollarda aramadı sımdı nıye arama ıhtıyacı duyuyor.

O zamanlar Yilmazin bir umudu vardi, Filizin kendini sevdigini biliyordu, gidis sebebinin biz ayri dünyalarin insanlariyiz olmadigini biliyordu.
Ama bu sefer umudu kalmadi, Filizin baskasindan hamile oldugunu zanediyor buda Filizi hayatindan tamamen cikarmasi gerektiyini ve birdaha bilesmelerinin imkansiz anlamina geliyor

ipek_
28-02-07, 16:13
saolun varolun... hoş bir bölüm beklio bizi izlediim kadarıyla=)) galba herşey meydana çıktı çünkü yılmaz gerçekten pişman olmuş beni affet üzgünüm der gibi bakıodu acaba nası öğrendii?? handanda itiraf ediyo sanırım filiz sinirliydi.. yılmazıda kınıyorum kendisininde söledii gibi bırak kızı gidiyodu zaten hayret bişi!! bence aslı 2-3 bölüme kendiliğinden haber vermeden gider inş yani.. ve feridenin durumuunda beğenmedim adam bunu seven biri heralde öle bakıo gbi geldi tanıdık surat zaten ama fazla sakal bırakınca azılı gibi olmus=P

kursuni19
28-02-07, 16:15
bu bölüm çok güzel olcak gibi! haftalar sonra beğenceğimiz bi bölüm olcak özet kötü ama fragman süper! siteye sadece 1 foto koymuşlar ama olsun fragman yeter! bence yılmaz aslıya kal diyerek ona çok büyük haksızlık etti kız umutlancak yazık olcak! bu bölüm çok şey ortaya çıkcak gibi! yoksa 64. bölümde nasıl barışcaklar!?

Bu bölüm dügümlerin bagzilari cözülebilir, ama 64. Bölümde barisma yok. Yilmazin gercekleri ögrendikten sonra pismanligini izleyecegiz, Filize kendini affetdirme cabalarini, Filizin pesinden kosmalarini, ama Filizin Yilmazi affetmesi hemen olmiyacak, hakli olarak bir kac bölüm Yilmazi pesnden kosturacak

byuzax
28-02-07, 16:18
başta filizi kutlamak istiyorum yılmazın ona yaptıklarına rağmen ceme evet demedi işte filizin farkı yılmaz gibi değil birini unutmak için başkasıyla olmaya ihtiyaç duymuyor belki unutmaya ihtiyaç duymuyor.... Yılmazz aslı ile sarmaş dolaş...

Evet arkadaşlar boşuna ümitlenmeyelim Yılmaz filizin evine Ömeri Ferideden uzak durması için uyarmaya gidiyor (not : bu aldığım bir tüyodur. )

devil61
28-02-07, 16:19
O zamanlar Yilmazin bir umudu vardi, Filizin kendini sevdigini biliyordu, gidis sebebinin biz ayri dünyalarin insanlariyiz olmadigini biliyordu.
Ama bu sefer umudu kalmadi, Filizin baskasindan hamile oldugunu zanediyor buda Filizi hayatindan tamamen cikarmasi gerektiyini ve birdaha bilesmelerinin imkansiz anlamina geliyor

umudu vardı.evt haklısın fılızın cemle ılıskıye gırmeyeceğı umudu nıyeyse hıc ıcınde olmadı yılmaz beyın dırek kalemı kırdı fılız takı polısten gelen belgeye kadar yılmazı savundu!yıne karıslastırmaya gırdık bence bu konuyu kapatalım.

not:yakupoğlu varsayımlar uzerıne konusuyorum yılmaz nıye fılıze oyle baktı hala cıkaramadım:)neyse ıns ıyı bır sebebı vardır.

kendınıze ıyı bakın ben cıkıyorum bye

matraka
28-02-07, 16:19
yılmaz fılızı omer vurulduktan sonra gereksız sorular sorarak kafasını zatn karıstırmıstı ama fılızın ceme karsı ne gıbı yakınlığını gordude hemen evt gercektende bak belge bıle var dedı ınandı.ben yılmaza bu konuda bırsey soylemıyorum sadece nıye aslı ve bu davranıslar ve sozler?bunun hıcbır acıklaması yok.

fılızın ne sucu var onu anlamadım babası olum doseğınde ona soz verdırıyor yılmazla evlenemezsın dıye gıdıp yılmaza babam boyle boyle dedı mı deseydı.yılmazın onu unutmasını ıstıyodu ne o amacına ulasabıldı ne de yılmaz fılızı unutabıldı.

mert şimdi filizin babasının sözünü tutmak istemesini anlarım ve saygıda duyarım hatta o zamandan 63.bölüme kadar bunu yapsa gene sesimi çıkarmam sadece filizin arkasına sığındığı nedenler yokmu ona akılsır erdirmem mümkün değil yalan söyledi dürüst davranmadı üztelik söylediği yalan ve dürüst davranmamasının bedeli yüzüne vuruldu bu esnada filiz sevdiğini yıpratmak adına ona hakaretler etti filiz bunlar mazereti olabiliyor ne için bu mazeret yılmazı unutmak için yılmazı kendinden soğutmak için yılmöazın yapmaya çalıştığı ne şimdi filizi unutmak filiz unutabilmek adına hakaretler etmeti suçlamayı sevdiğinin canını böyle yakmayı seçti yılmazda böyle yapmayı tercih ediyor yılmazın yapmaya çalıştığı filizi unutmaksa neden o olmuş şu olmuş benim için farketmez bu bir çabadır.

neden teslliyi başka kollarda aramadı vardı öününde seçenek cem yapsaydı bunu yapacak yürek varmıydı filizde sevdiğine kesti faturanın farkında olduğunu bile bile bunu nasıl yapacaktı.nedenler farklı yollar farklı ama amaçlar aynı kopmak uzaklaşmak unutmak herşeyi inkar etmek ama gece yanlız kaldığında gerçekle başbaşa kalmak

gereksiz yere kafa karıştırmalarımı taktın kafana bunları filiz takmamışken sen neden taktın yılmazın sözlerinden filizin kafası felan karışmadı iş yalan söylediğini düşündüğünde başladı

KırmızıBeyaz
28-02-07, 16:20
bencede bu bölümde Yılmaz gerçeği öğrenmeyecek, zaten bunu Filiz'den öğreneceğini de düşünmüyorum ben.. Filiz hem bebek olayı hemde aslı olayı yüzünden çok kızgın, yılmaz başka bir şekilde öğrenecektir gerçeği.. belki 64.bölümde olabilir, sonra da yılmaz'ın kendini affettirme çabaları ve Aslı'dan kurtulma çabalarını izleriz..

filizim+y
28-02-07, 16:28

filizin kendisini hala sevdiğini biliyor burada bir yanlışlık var filiz haksızlık etttiğinde gidip yılmaza demedi mi "affet beni, beni sensizlikle cezalandırma, seni seviyorum" diye hem daha sonraları da kaç sefer dile getirdi kaza sahnesi sonrası falan yılmaz bal gibi de filizin kendisini hala deliler gibi sevdiğini biliyor sevmeyen insan kıskanabilir mi kulis sahnesini hatırlayalım, umudu kalmadı falan değil bu yılmaz tıpkı filiz gibi gördüklerine inandı filizin yanıldığı gibi kendisinin yanılabileceğini düşünmedi bu yüzden geçerli bir mazaret değil

filizim+y
28-02-07, 16:35
yılmaza bu şarkı filizine ithafen

YANDIM YANDIM(MAZHAR ALANSON)

Özledim seni, düştüm yollara
Açtım gönlümü rüzgarına
Bir hayaldi sanki, bir macera
Yıkıldım. Kelimeler paramparça
Yandım...Yandım...
Yandım yandım ahhhh ki ne yandım!
Bana yeniden şarkılar söyleten kadın
Baka baka doyamadım, hem kokladım da
Sarhoşluğu geçmedi hala
İçimde sevdan...
Hala hoş bir havan var
Ne güzel adın
Bir çizik attın gönlüme, kanattın.
Yandım...Yandım...
Yandım yandım ahhhh ki ne yandım!
Bana yeniden şarkılar söyleten kadın
Baka baka doyamadım, hem kokladım da
Sarhoşluğu geçmedi hala
İçimde sevdan...
Seni görebildiğim yer rüyalar artık.
Deli diyorlar bana

matraka
28-02-07, 16:37
filiz ve yılmaz bir çok kere hata yaptılar ilk zamanlar filiz şimdide yılmaz hatalarında başvurdukları yollar farklı ama maç aynı nasıl yılmaz filize kendisine inanmadığı için ceza kesmişse filizin de yılmaza ceza kesmesi şarttır.ama filiz in yılmazı katillikle suçlamasına ana neden yılmazın kendisine yalan söylediğini düşünemsidir.bunu yaptıran etmen cemdir.yılmazdada bunu yaptıran etmen handan ve cemdir.şimdi ne olur filiz yılmaza fatura keser annesini affederse ben yuhh derim ve filizi asmaya devam ederim son bölüme kadar barışsalar bile kendi onuru ile oynadığı için annesini affedebilen filiz o zaman annesine inanan yılmazıda affedebilir burdan söylüyorum handan gözyaşlarının arkasına sığınıyor her zaman nedense filiz bunu hep yutuyor umarım aynı şey olmaz

tahminimce ilerleyen bölümde yılmaz öğrendiğinde bile yılmaz aslı ilişkisi devam edicek

yesimcan
28-02-07, 16:39
başta filizi kutlamak istiyorum yılmazın ona yaptıklarına rağmen ceme evet demedi işte filizin farkı yılmaz gibi değil birini unutmak için başkasıyla olmaya ihtiyaç duymuyor belki unutmaya ihtiyaç duymuyor.... Yılmazz aslı ile sarmaş dolaş...

Evet arkadaşlar boşuna ümitlenmeyelim Yılmaz filizin evine Ömeri Ferideden uzak durması için uyarmaya gidiyor (not : bu aldığım bir tüyodur. )

yapmayaaa gercekten mi peki sen bu tüyoyu nerden buldunn???:(
bende umutlara kapilmistimm ama gerci resimdede yilmaz filize sert bakiyoo...taaaki su atolyedeki bakislar insanin kafasini karistiriyo yaa orda hic öyle sert nefret öfke yoktu yumusakk seni seviyorumm beni affet pismanimmm gibisinden bakiyo hem filiz gitmek istiyo sora yilmaz önüne duruyoo bakismalar gerceklesiyoo yilmaz bisey öhrenmeseydiii asla filize öyle bakmazdiii önüne durmazdii hemen kendisi orayi terk ederdii ........ bu iste bi is var haydi hayirlisi:)

filizim+y
28-02-07, 16:40
Sevdigini biliyor evet ama umudu kalmada cünkü Filizin baskasindan hamile oldugunu düsünüyor bu nedenle birdaha birlesebileceklerine dair bir ihtimal vermiyor

tamam işte sevdiğini bile bile böyle birşey yapacağına ihtimal vermesi ne kadar doğru hem şöyle düşünelim filizin suçlaması ve pişman olması peşpeşe oldu yani hangi arada böyle birşey yapacağını düşünebilir ki filiz ertesi bölüm pişman olmuştu çoktan sevdiğini bile bile gidip cemle olabileceğini düşünmesi ne kadar doğru gördükleri inandırsa da durup düşünmeli ama yılmaz düşünmek yerine yanlış şeyler yapıyor aklına bağ evi sahnesi geliyor ama hala inanmamakta diretiyor peşinden handan ve cem sahneleri geliyor cezayı hemen kesiyor yanlız kalsa düşünse buna da izin yok, iyi bu bölüm karşılaşacaklar unutmak için uğraşsın olmayacak gördüğü yerde kalıyor filizin gözlerinde nasıl söz geçirecek merak ediyorum

kursuni19
28-02-07, 16:41
tahminimce ilerleyen bölümde yılmaz öğrendiğinde bile yılmaz aslı ilişkisi devam edicek

Dediklerine katiliyorum, ben sahsen böyle birseyden sonra annemi affedemezdim, umarim Filizde böyle yapar.

Bu bir tahminmi yoksa bildigini bir seymi var. Bence Yilmaz gercegi ögrenince Asliya daha fazla umut vermez, hem bu sartlar altinda zaten Filizle barismalari mümkün olmaz. Bence Asliyla olan iliskisini bitirir

filizim+y
28-02-07, 16:45
filiz ve yılmaz bir çok kere hata yaptılar ilk zamanlar filiz şimdide yılmaz hatalarında başvurdukları yollar farklı ama maç aynı nasıl yılmaz filize kendisine inanmadığı için ceza kesmişse filizin de yılmaza ceza kesmesi şarttır.ama filiz in yılmazı katillikle suçlamasına ana neden yılmazın kendisine yalan söylediğini düşünemsidir.bunu yaptıran etmen cemdir.yılmazdada bunu yaptıran etmen handan ve cemdir.şimdi ne olur filiz yılmaza fatura keser annesini affederse ben yuhh derim ve filizi asmaya devam ederim son bölüme kadar barışsalar bile kendi onuru ile oynadığı için annesini affedebilen filiz o zaman annesine inanan yılmazıda affedebilir burdan söylüyorum handan gözyaşlarının arkasına sığınıyor her zaman nedense filiz bunu hep yutuyor umarım aynı şey olmaz

katılmamak elde değil sen mi bunları yazdın ak sakallı dede zorla yazdırmadı değil mi sana:) bu günleri de gördük ya daha ne isterim bizde bunu anlatmaya çalışmıyor muyuz, her iki tarafta hatalı hem hata tek taraflı olmaz illa ki karşıdaki de buna teşvik eder ama sözle ama davranışla ilk olarak filiz yaptı doğru ama hemen pişman oldu yılmaz yaptı ama yumuşamadı şu an bunun ceremesini her ikisi de çekiyor kendileri değil cem psikosu ve son oyunda handanın çabaları sonucu dış etkenler yüzünden ayrılar, bende handanı hemen affetmemesini istiyorum böyle birşeye cesaret ettiği için unutamayacağı bir ders versin ilk sezon muratla yaptığı oyunda da çok tepki vermişti ama bu çok farklı direkt onuru il oynadı annesi ve sevdiği adama bebeğinin babasına karşı ne hale düşürdü, yazdıklarına izninle imzamı atacağım

ama şu yılmaz aslıya atmıyorum ilişki demesek buna olur mu

arzuinan
28-02-07, 16:46
63.bölüm şiirinden
Sen yüklü acılarımdan azad olurum diye
Yükledim tüm umutlarımı günahsızın birine

Aslı'nın başına gelecekleri bilmesi lazım. Tümden günahsız olduğunu düşünmüyorum. Bile bile lades gibi bir durum var ortada

KırmızıBeyaz
28-02-07, 16:47
Filiz ne kadar kızarsa kızsın annesini bir süre sonra dayanamayıp affedecektir.. yılmaz'ı da içinden affedecek aslında ama yılmaz aslı ilişkisi yüzünden tepkili olacaktır..
yılmaz gerçekleri öğrendikten sonra ne kadar istese de aslıyı bir anda hayatından çıkartamayacaktır, ne de olsa kızın gitmesine ona ümit vererek mani oldu.. Aslı'nın beraber olamayacaklarını anlayıp ondan vazgeçmesini beklemekten başka çaresi olmayacak..

matraka
28-02-07, 16:47
tamam işte sevdiğini bile bile böyle birşey yapacağına ihtimal vermesi ne kadar doğru hem şöyle düşünelim filizin suçlaması ve pişman olması peşpeşe oldu yani hangi arada böyle birşey yapacağını düşünebilir ki filiz ertesi bölüm pişman olmuştu çoktan sevdiğini bile bile gidip cemle olabileceğini düşünmesi ne kadar doğru gördükleri inandırsa da durup düşünmeli ama yılmaz düşünmek yerine yanlış şeyler yapıyor aklına bağ evi sahnesi geliyor ama hala inanmamakta diretiyor peşinden handan ve cem sahneleri geliyor cezayı hemen kesiyor yanlız kalsa düşünse buna da izin yok, iyi bu bölüm karşılaşacaklar unutmak için uğraşsın olmayacak gördüğü yerde kalıyor filizin gözlerinde nasıl söz geçirecek merak ediyorum

böyle yargılamak ve kanıya varmak çok yanlış yılmazın çocuğu cem den bilmesi sadece tahmin elindeki 1 aylık olduğu gösteriyor demekki cemden diyor yılmaz tamamen filizin yaptığını yapıyor arada milim fark bile yok nasıl o zaman filiz için yılmazı sevmiyormuydu diyemiyorsak şimdide yılmaz için diyemeyiz

filizim+y
28-02-07, 16:53
böyle yargılamak ve kanıya varmak çok yanlış yılmazın çocuğu cem den bilmesi sadece tahmin elindeki 1 aylık olduğu gösteriyor demekki cemden diyor yılmaz tamamen filizin yaptığını yapıyor arada milim fark bile yok nasıl o zaman filiz için yılmazı sevmiyormuydu diyemiyorsak şimdide yılmaz için diyemeyiz

yılmaz sevmiyor demiyorum ki nerelere çektin yine sadece yılmazın filize kestiği cezanın fazla olduğunu vurgulamak istedim katil damgasını yiyince artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak dedi filizin pişmanlığını gördüğü halde öfke ve gururundan ödün vermedi ta ki filizin hastane olayı olana kadar kaybetme korkusu içinde yumuşamaya başlamışken son oyun yeniden kopmasına yol açtı ama parçaları birşleştirebilir diyeceksin şu an ki psikolojisi bunu düşünmesine engel ama yeter kaç bölüm uzattı gururunu bu kadar uzatmasaydı iş buraya kadar gelir miydi tamam filiz hatalı ama yılmaz da hatalı bu cezayı uzatmakla ve aklına bu düşünceyi getirmekle demek ki güvenmiyor bak her konuyu bu güvenmeme olayının içine alabiliriz ama filizin başka biri ile birlikte olacağına dair givensizliği yanlış yılmaz bunu düşünerek hatayı başlattı ve aslı ile devam ediyor sonuç ne her ikisi de çok yakınlar ama bir o kadar da uzaklar:img-yes:

filizim+y
28-02-07, 17:01
cem filizden aldığı red cevabına bayağı bozulmuş ömeri karşıladığında bile hala o gecenin etkisinde sanırım yüz ifadesi çok feci beter olsun filiz ağzının payını veriyor bayağı da sinirlenmiş ceme ama bu cemin filize yaklaşımını belirleyecek bundan sonra filize yapacaklarını düşünmek bile istemiyorum, ömerinde bu çıkışını gördükten sonra planlarında ona da yer verecek yani cem psikosu tekiner kardeşlere musallat olacak şimdi bayağı tepki aldı he ikisinden de ne saçmalıklar düşünecek göreceğiz çok fazla zarar vermese bari

filizim+y
28-02-07, 17:11
filizin cemin evinde olduğu sahne de cemin villayı aldığını söyledikten sonra filizin bakışları ile ne anlatmak istediğini gördük, bundan sonra filiz ceme kendisinin saplantılı olduğunu söyleyerek karanlık odaya götürecek bu resmi gördüğünü yılmazın onu uyardığından bile bahsedebilir, şimdi yaptıklarını daha iyi anlıyorum demek beni elde etmek için evimle beni sahipleneceğini düşündün diyecek ve kendisinin onu sevmediğini söylemekten çok haykıracak cemin yüzüne ve çekip gidecek, cem evet cvbı beklerken karşılaştığı bu durumla tamamen psikopata bağlayacak, ah filiz ah başında ki belanın farkına nihayet vardın

matraka
28-02-07, 17:13
yılmaz sevmiyor demiyorum ki nerelere çektin yine sadece yılmazın filize kestiği cezanın fazla olduğunu vurgulamak istedim katil damgasını yiyince artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak dedi filizin pişmanlığını gördüğü halde öfke ve gururundan ödün vermedi ta ki filizin hastane olayı olana kadar kaybetme korkusu içinde yumuşamaya başlamışken son oyun yeniden kopmasına yol açtı ama parçaları birşleştirebilir diyeceksin şu an ki psikolojisi bunu düşünmesine engel ama yeter kaç bölüm uzattı gururunu bu kadar uzatmasaydı iş buraya kadar gelir miydi tamam filiz hatalı ama yılmaz da hatalı bu cezayı uzatmakla ve aklına bu düşünceyi getirmekle demek ki güvenmiyor bak her konuyu bu güvenmeme olayının içine alabiliriz ama filizin başka biri ile birlikte olacağına dair givensizliği yanlış yılmaz bunu düşünerek hatayı başlattı ve aslı ile devam ediyor sonuç ne her ikisi de çok yakınlar ama bir o kadar da uzaklar:img-yes:

olurdu olmazdı varsayımlarla konuşmayalım artılı filizim bölüm 25
yılmaz:bana hiç güvenmiyorsun değilmi
filiz:sence
yılmaz:bir gün güvenini kazınıcam
filiz:hayal kurmakta özgürsün
----------------------------------
aynalı:ona haksızlık etmiyormusun yeterince ceza varmedinmi
yılmaz:artık ona güvenmiyorum

şu olsaydı bu olsaydı ne olursa olsun gene sorun yaşayacaklardı.sorunları güven ve halledilmedi konuşarak ve zamanla çözülecek bir mesele konuşmadan çözmeleri imkansız filizin başka birisiyle olabileceğine yılmaz cemle 44.bölümde öyle sanmıştı şimdide sanabilir tartıştığım yer yanlış mesele güven geçenlerde resmi sitede biri yazmıştı bak ne yazmış SEVGİ BİR CİCEKSE GUVEN ONUN GUNESİDİR. GUNESİN OLMADIGI YERDE CİCEK NASİL YASİYAMAZSA, GUVENİN OLMADİGİ YERDE SEVGİDE YASAYAMAZ....

filizim+y
28-02-07, 17:22
olurdu olmazdı varsayımlarla konuşmayalım artılı filizim bölüm 25
yılmaz:bana hiç güvenmiyorsun değilmi
filiz:sence
yılmaz:bir gün güvenini kazınıcam
filiz:hayal kurmakta özgürsün
----------------------------------
aynalı:ona haksızlık etmiyormusun yeterince ceza varmedinmi
yılmaz:artık ona güvenmiyorum

şu olsaydı bu olsaydı ne olursa olsun gene sorun yaşayacaklardı.sorunları güven ve halledilmedi konuşarak ve zamanla çözülecek bir mesele konuşmadan çözmeleri imkansız filizin başka birisiyle olabileceğine yılmaz cemle 44.bölümde öyle sanmıştı şimdide sanabilir tartıştığım yer yanlış mesele güven geçenlerde resmi sitede biri yazmıştı bak ne yazmış SEVGİ BİR CİCEKSE GUVEN ONUN GUNESİDİR. GUNESİN OLMADIGI YERDE CİCEK NASİL YASİYAMAZSA, GUVENİN OLMADİGİ YERDE SEVGİDE YASAYAMAZ....

tamam yılmaz güvenmiyor ama dediğim gibi her konuya bu güvensizliği sayabilirsin ama böyle bir konu da olmaz sevdiği kadına böyle bir yakıştırma böyle bir güvensizlik yapması yanlış bunu anlatıyorum yalancı olur güvenmez, arkasından iş çevirir güvenmez daha da çoğaltabiliriz ama bu durum güvensizlik oluşturmaz oluşturmamalı anlamıyorsun ne demek istediğimi umarım şimdi anlatabilmişimdir, konuşmalılar zaten bunu e çok isteyenlerdenim bende

filizin başka biriyle olabileceğine cemle görünce sanmadı bile kıskandı çünkü hala filizin kendisini sevdiğini ve bu sevgisinin hiç bitmediğini biliyor yılmaz şimdi sanması da yine konuşamamaları yüzünden bir inatçı biri gururlu, yazdığın sözü biliyorum çok doğru ama bizimkilerin sevgisi yaşıyor her arşılaşmalarında şahit oluyoruz buna şu güveni de halletti mi tamam olacak

kursuni19
28-02-07, 17:30
Filiz hata yapti, hatasinin farkina vardi ve pisman oldu. Yilmazdan af diledi ama affedilmedi...

Bakalim Yilmaz gercegi ögrenince neler yapacak, icindeki aski ne kadar büyükmüs, nasil pismanlik yasayacak, kendini afetirmek adina ne yapacak.

matraka
28-02-07, 17:36
tamam yılmaz güvenmiyor ama dediğim gibi her konuya bu güvensizliği sayabilirsin ama böyle bir konu da olmaz sevdiği kadına böyle bir yakıştırma böyle bir güvensizlik yapması yanlış bunu anlatıyorum yalancı olur güvenmez, arkasından iş çevirir güvenmez daha da çoğaltabiliriz ama bu durum güvensizlik oluşturmaz oluşturmamalı anlamıyorsun ne demek istediğimi umarım şimdi anlatabilmişimdir, konuşmalılar zaten bunu e çok isteyenlerdenim bende

filizin başka biriyle olabileceğine cemle görünce sanmadı bile kıskandı çünkü hala filizin kendisini sevdiğini ve bu sevgisinin hiç bitmediğini biliyor yılmaz şimdi sanması da yine konuşamamaları yüzünden bir inatçı biri gururlu, yazdığın sözü biliyorum çok doğru ama bizimkilerin sevgisi yaşıyor her arşılaşmalarında şahit oluyoruz buna şu güveni de halletti mi tamam olacak

artılı filizim bu sorun tek taraflı da değilki çf taraflı bu ilşkilerinde bir sorun belki tahmin edemeyeceğimiz abuk subuk konularla bile birbirlerini suçluyabilirler ben zamanında nasıl filizden beklemediğim davranışlar görmüşsem yılmazın filizi suçlamasındada onu gördüm bunu asıl ben anlatamıyorum sorunları var sorunlarını yaratan kendileri yılmaz ilk önce filizi güvensiz yaptı sonra filiz yılmaza kendisini güvensiz yaptırdı.sonra suçlama oldu nasıl olduğu ne olduğu o kadar önemlimi değil bence bu ikisinin sorunu konuşarak anlaşarak ve olmassa olmazı zamanla çözülecek biz boşuna tartışıyoruz ellerimeize yazık be :)

tolgahuzur1
28-02-07, 17:38
Filiz hata yapti, hatasinin farkina vardi ve pisman oldu. Yilmazdan af diledi ama affedilmedi...

Bakalim Yilmaz gercegi ögrenince neler yapacak, icindeki aski ne kadar büyükmüs, nasil pismanlik yasayacak, kendini afetirmek adina ne yapacak.

sevgili kursuni çok güzel bir noktaya değindin. bakalım yılmaz nasıl pişmanlık duyacak. nasıl filizi ikna edebilecek. bunlar çok önemli benim için. çünkü izleyiciye kendilerini ispatlayabilmeliler. ne kadar da yılmaz en çok sevdiğim karakter olsada(hem gururlu hem inatçı hem kendine güveni var daha ne olsun:img-hyste ) biraz burnu sürtsün filizin üstüne çok geldi çünkü hak ediyor pişmanlığı..

Ağustos Böcüğü
28-02-07, 17:39
Karşılıklı hatalarla çiftimizin geldiği nokta, gerçek tüm çıplaklığıyla açığa çıksada biraraya gelmelerinin çok zor olduğudur. Filiz yılmazın kibar yollu nammusuzluk suçlamasını kolay affedemez..Yılmazda Aslıya pardon ben sana öyle demiştim ama şimdi böyle kolayına diyemez..Daha çekecekleri çile var gibi görünüyor. Çiftimiz nasıl bir araya gelir hiç tahminim yok şu anda ama görünen o ki cem'in oyununun son sahnesindeki acı bir olay onları biraraya getirecek. Tabi bu mutlu son olacağını varsayarsak olacak.
Mutsuz sonu telafuz etmek istemiyorum:icon_sorr

cemotara
28-02-07, 17:43
sevgili Kurşini19;
yılmaz için artık filizle olamaz hiç umut yok ,filize asla geri dönmeyi düşünmüyor onun içinde aslıyıda kaybetmek istemiyor ve bir ilşkiye başlamak istiyor diyorsun
Peki filiz içinde artık herşey bitti yılmazla asla olmaz diyor kalbimi paramparça etti diyor peki neden filiz neden cemi veya bir başkasını düşünmüyorda yılmaz düşünüyor yani cem ikinci defa daha evlenme teklif etti filiz hemen bunları daha önce konuştuk dedi olmıyacağını biliyorsun dedi peki bunları neden söyledi yılmaz aslıya söyleyemedi işte filizle yılmaz arasındaki farkta bu filiz için yılmaz olsada olmasada yılmazdan nefret bile etse sevmediği biriyle filiz asla ilişkiye başlamaz ama yılmaz maalesef çok büyük bencillik yapıyor ve aslıyla yeni bir ilişkiye başlıyor belki sevebilirim diye ama filiz asla böyle birşey düşünmüyor yani filizin ilk ve tek aşkı yılmaz onun için ben filiz karakterinide çok seviyorum ve yılmazıda aslı konusunda asla anlamıyorum anlamıyacamda

filizim+y
28-02-07, 17:43

önemli olan bu kısım zaten filizin hatasını anladığını ve pişmanlığını gördük ve kabul ettik, elinden gelenin fazlasını yapmıştır yılmaza affetmesi için

yılmazın tavrını merakla bekliyorum zaten bu yüzden buşalmıyorum şu an anlamaya çalışıyorum yılmazı gerçekten aşkının ne kadar olduğunu ve affettirmek için neler yapacağını görmek istiyorum inş. beklediğim tanıdığım yılmaz olarak izliyim başka birşey istemiyorum aman sınırımı zorlarsa bilemem artık

tolgahuzur1
28-02-07, 17:46
sevgili Kurşini19;
yılmaz için artık filizle olamaz hiç umut yok ,filize asla geri dönmeyi düşünmüyor onun içinde aslıyıda kaybetmek istemiyor ve bir ilşkiye başlamak istiyor diyorsun
Peki filiz içinde artık herşey bitti yılmazla asla olmaz diyor kalbimi paramparça etti diyor peki neden filiz neden cemi veya bir başkasını düşünmüyorda yılmaz düşünüyor yani cem ikinci defa daha evlenme teklif etti filiz hemen bunları daha önce konuştuk dedi olmıyacağını biliyorsun dedi peki bunları neden söyledi yılmaz aslıya söyleyemedi işte filizle yılmaz arasındaki farkta bu filiz için yılmaz olsada olmasada yılmazdan nefret bile etse sevmediği biriyle filiz asla ilişkiye başlamaz ama yılmaz maalesef çok büyük bencillik yapıyor ve aslıyla yeni bir ilişkiye başlıyor belki sevebilirim diye ama filiz asla böyle birşey düşünmüyor yani filizin ilk ve tek aşkı yılmaz onun için ben filiz karakterinide çok seviyorum ve yılmazıda aslı konusunda asla anlamıyorum anlamıyacamda

aslında burada yılmazı aslıya teşfik var. oda aynalı adamın zorla kanına girdi. bırak dedi filizi gözünü aç etrafına bak dedi bizim yılmaz bir baktı pir baktı.. ama oda biliyorki yılmaz filizsiz mutlu olamaz..

filizim+y
28-02-07, 17:47
artılı filizim bu sorun tek taraflı da değilki çf taraflı bu ilşkilerinde bir sorun belki tahmin edemeyeceğimiz abuk subuk konularla bile birbirlerini suçluyabilirler ben zamanında nasıl filizden beklemediğim davranışlar görmüşsem yılmazın filizi suçlamasındada onu gördüm bunu asıl ben anlatamıyorum sorunları var sorunlarını yaratan kendileri yılmaz ilk önce filizi güvensiz yaptı sonra filiz yılmaza kendisini güvensiz yaptırdı.sonra suçlama oldu nasıl olduğu ne olduğu o kadar önemlimi değil bence bu ikisinin sorunu konuşarak anlaşarak ve olmassa olmazı zamanla çözülecek biz boşuna tartışıyoruz ellerimeize yazık be :)

bak ne güzel yorumlar yapıyorsun iki taraflı baktığın zaman daha doyulmaz oluyor yorumların herkes bu fikirde hemfikie karşılıklı hata ve sorunlar yaşandığına her ikisininde, filiz de yılmaz da görecek bunu ama acılarını da çekecekler ki çekiyorlar, gerçekten matraka senden iki gündür yaptığın yorumlarda filizi de anladığını görüyorum en azından tek taraflı bakmıyorsun buna sevindim:img-yes:

kursuni19
28-02-07, 17:52
Zaten olan biz seyircilere oluyor, biz burda birbirimizi yiyiyoruz:img-wink: kim hakli kim haksiz diye, dizi karakterleri zaten istediklerini yapiyorlar.

Unutmayalimki dizi eninde sonunda bitecek, ama burda kazanilan arkadasliklar umarimki bitmez:img-yes:

matraka
28-02-07, 17:52
sevgili Kurşini19;

sevgili cemotara biz filiz başlamasınmı diyoruz iki tarafta hatalar yapıyor filiz o konuda yapamadıysa başka konularda fazlasıyla yaptı o kadar çok istiyorsanız ki burdan öyle görünüyor dizi mail atın biri girsin filizi ona verin yok böyle bir düşünce şekli çünkü o yaparsa bu niye yapmıyor karşılıklı hatalar yapmalarınımı bekler olduk ben ikisininde yapmasını istemiyorum ama şiire bakarsan yılmazın yakacağı orman sayısı fazla görünüyor onuda bir analiz edelim nasıl oluvcakmış bakalım bir

filizim+y
28-02-07, 17:53
sevgili kursuni çok güzel bir noktaya değindin. bakalım yılmaz nasıl pişmanlık duyacak. nasıl filizi ikna edebilecek. bunlar çok önemli benim için. çünkü izleyiciye kendilerini ispatlayabilmeliler. ne kadar da yılmaz en çok sevdiğim karakter olsada(hem gururlu hem inatçı hem kendine güveni var daha ne olsun:img-hyste ) biraz burnu sürtsün filizin üstüne çok geldi çünkü hak ediyor pişmanlığı..

sevgili arkadaşım hayırdır matrakayı ak sakallı dede ziyaret etmiş güzel yorumlar yapıyor sana ne oldu gözlerime inanamıyorum nihayet ortak nokta da buluşabiliyoruz bugün bir gariplik var ya sizde hadi hayırlısı aslı yılmaz sarılması mı bunun nedeni yoksa geçici bir heves olmadığını anladınız herhalde yılmazın yaptığını, son cümlen nefis eline sağlık, zamanında filizin burnu sürtünmekten öteye geçtiyse yılmaz da sürtünecek

filizim+y
28-02-07, 17:55
Zaten olan biz seyircilere oluyor, biz burda birbirimizi yiyiyoruz:img-wink: kim hakli kim haksiz diye, dizi karakterleri zaten istediklerini yapiyorlar.

Unutmayalimki dizi eninde sonunda bitecek, ama burda kazanilan arkadasliklar umarimki bitmez:img-yes:

kesinlikle haklısın ama karşılıklı saygılı ve seviyeli olunca birbirimizi yemek de güzel oluyor yeter ki kırmadan yapalım bunu, gerçekten bu forum sayesinde güzel arkadaşlıklar kuruldu elbette ki baki kala dostluk olacak ve tabi kazanan da, biz yeter ki bitmemesini isteyelim ı.a. arkadaşlığı olarak:)

Ağustos Böcüğü
28-02-07, 17:56
aslında burada yılmazı aslıya teşfik var. oda aynalı adamın zorla kanına girdi. bırak dedi filizi gözünü aç etrafına bak dedi bizim yılmaz bir baktı pir baktı.. ama oda biliyorki yılmaz filizsiz mutlu olamaz..
Şimdi o öyle olmuyor arkadaşım..Yılmaz Aynalı'nın bir lafına gaza gelecek adam olsaydı Filiz'i affet dediğinde affederdi.
Yılmaz'ın kafa karışıklığına ancak şöyle bir izah getirebilirim. Zaten Filiz'e güveni yerle bir idi. Arada bir yumuşama sahnesi oldu gibi ama hala şüpheleri vardı. Üzerine bu olay gelince kendince yıktı köprüleri. Heyhaaat o yıkıntının altında kendide kalacak henüz farkında değil. Şimdiden üzülüyorum onun için.
Tabi Aslı'ya yeşil ışık yakmasını affedecek değiliz.
Ve fekat geçmiş bölümleride izliyorum zaman zaman. Filiz'in bazı replikleride hiç yenilir yutulur cinsten değilmiş.O da az değilmiş yani.
Ama izleyici 2 gözyaşı biraz acıya affeder.. Filizi affettik Yılmazıda affedecez naçar.

matraka
28-02-07, 17:57
Karşılıklı hatalarla çiftimizin geldiği nokta, gerçek tüm çıplaklığıyla açığa çıksada biraraya gelmelerinin çok zor olduğudur. Filiz yılmazın kibar yollu nammusuzluk suçlamasını kolay affedemez..Yılmazda Aslıya pardon ben sana öyle demiştim ama şimdi böyle kolayına diyemez..Daha çekecekleri çile var gibi görünüyor. Çiftimiz nasıl bir araya gelir hiç tahminim yok şu anda ama görünen o ki cem'in oyununun son sahnesindeki acı bir olay onları biraraya getirecek. Tabi bu mutlu son olacağını varsayarsak olacak.
Mutsuz sonu telafuz etmek istemiyorum:icon_sorr

evet kesinlikle bize ufak bir sorun gibi geliyor güvensizlik ama öyle değil maalisef aslında fazla söze gerek bile yok nedenlerini şliirde bir güzel sıralamış yılmaz bence şiir herşeyi çok anlatmış

tamam zor ama klişe bir son olmasın ben- 24-34 arası gibi o tarz diyologlar bekliyorum hiç fena olmaz filiz kaçar yılmaz kovalar kıskançlık sahneleri felan hiç fena olmaz

kursuni19
28-02-07, 18:00
evet kesinlikle bize ufak bir sorun gibi geliyor güvensizlik ama öyle değil maalisef aslında fazla söze gerek bile yok nedenlerini şliirde bir güzel sıralamış yılmaz bence şiir herşeyi çok anlatmış

tamam zor ama klişe bir son olmasın ben- 24-34 arası gibi o tarz diyologlar bekliyorum hiç fena olmaz filiz kaçar yılmaz kovalar kıskançlık sahneleri felan hiç fena olmaz

Evet bende öyle bir sey bekliyorum, daha öncede dedigim gibi Yilmaz pismanligi cok güzel yansitiyor, Filizde agirdan alacak elbette hakli olarak. Bakalim Yilmaz kendini nasil affedirecek, arada yasanan söz duellolari ve yakici bakismalar...

matraka
28-02-07, 18:01
sevgili arkadaşım hayırdır matrakayı ak sakallı dede ziyaret etmiş güzel yorumlar yapıyor sana ne oldu gözlerime inanamıyorum nihayet ortak nokta da buluşabiliyoruz bugün bir gariplik var ya sizde hadi hayırlısı aslı yılmaz sarılması mı bunun nedeni yoksa geçici bir heves olmadığını anladınız herhalde yılmazın yaptığını, son cümlen nefis eline sağlık, zamanında filizin burnu sürtünmekten öteye geçtiyse yılmaz da sürtünecek

biz varsayımlarla hareket etmeyiz artılı filizim yılmazın sonuna kadar arkadasındayız bu yoldan dönenler olabilir ben dönmem arkadaşım elinden geldiğince objektif davranmaya çalışmış ama size yaranamamış anlaşılan isterseniz tekrar başa dönmeyelim 2 gündür gül barış çubuğu tüttürmekten olsa gerek çok barışcılım bu günlerde kıymetini bilin

filiz ileride eleştireceğimin sinyallerini verdim ama bir Allah ın kulu anlamadı

eyschann
28-02-07, 18:01
fragmani daha yeni gördüm cok güzel bir bölüm olacaga benziyor....yilmaz kesin herseyi ögrendi ve feridenin pesindeki adam kesin sevgilisi falandir ama zengin birine benziyor bu durumda feridede zengin biridir....

filizim+y
28-02-07, 18:03

yılmazın durumunu net bir dille satır satır anlatıyor şiir bu kadar uyar mı duruma yılmaza uymuş, nedenlerini sıralamışta umarım ne yapacağını da düşünür bu arada gelecek hafta da yapacaklarını pişmanlığını anlatır bize

valla bende o diyologları bekliyorum kıskançlık sahneleri muhteşem bu ikilinin replikler havada uçuşuyor çok zevkli ya birkaç bölüm yapsalar çok iyi olur hakkaten eski filizyılmaz:img-wink:

Ağustos Böcüğü
28-02-07, 18:03

Dediğin gibi sahneler olursa tadından yenmez valla. Benim beklentimde o yönde istemiyorum öyle vurulma ve hastanelerde affetme sahneleri.. Biz kafi miktar izledik bu tarz sahneleri..Doyduk daha almayalım lütfen en fazla 2 bilemedin 3 bölüm daha acı alabilirim. fazlasına itirazım var..Bir bölümde gerilmeden üzülmeden izleyeyim şu diziyi yaw çok mu şey istiyorum.Nalçaklar uyku düzenimi bozdular.

filizim+y
28-02-07, 18:08
biz varsayımlarla hareket etmeyiz artılı filizim yılmazın sonuna kadar arkadasındayız bu yoldan dönenler olabilir ben dönmem arkadaşım elinden geldiğince objektif davranmaya çalışmış ama size yaranamamış anlaşılan isterseniz tekrar başa dönmeyelim 2 gündür gül barış çubuğu tüttürmekten olsa gerek çok barışcılım bu günlerde kıymetini bilin

filiz ileride eleştireceğimin sinyallerini verdim ama bir Allah ın kulu anlamadı

biliyorum arkasında olduğunuzu beni sevindiren artık tek taraflı değil iki taraflı bakarak ve hataların karşılıklı olduğunu düşünerek yaptığınız yorumlar beni sevindirdi bu yüzden yazdım şaka yollu uğraşıyorum sizinle hemen alınma biliyorum iyi niyetli yaklaşım olduğunu farkındayım valla bana yarandı, yok dönmeyelim bu şekilde devam edin barış kısa süreli olursa ne anlamı kalır :) gereksiz alınganlık yapmayalım ben anladım sizi:)

eleştireceğini elbette biliyorum sadece son yazdıklarında iki taraflı düşünerek yazdığın için iyi gidiyorsun dedim yoksa sen filizi eleştirremeden duramazsın tanıdım artık seni, bekliyorum seni

Ağustos Böcüğü
28-02-07, 18:11
demekki filizseverler geçmişe pek sık dönmüyorlar demekki ben kendim çalmış kendim dinlemişim ki birileri filizin repliklerinin ileri saflarda olduğunu görebilmiş yok yok bu ak sakallı dede herkesimi ziyaret etti akşam akşam ihtiyar başına aydınlık güzel şeydir
Her filizsever fikr-i sabit değildir matraka..Gerçi ben kendimi filizsever olarak değil filiz&yılmazsever olarak görüyorum.Bu Yılmazı daha hatalı görmeme mani değil. Neredeyse 10 bölümdür hem filize hem bize çektirdiği eziyeti bi kalemde silmem yani.Ama bu demek değildir 10 bölümde o sürünsün. Çift bir arada göremeyeceksek sürünmesinin ne faydası var. Ben gerçekten ne yaptığını kavramasını ve pişmanlığını göreyim 1 bölüm sürünsede olur..

matraka
28-02-07, 18:14
biliyorum arkasında olduğunuzu beni sevindiren artık tek taraflı değil iki taraflı bakarak ve hataların karşılıklı olduğunu düşünerek yaptığınız yorumlar beni sevindirdi bu yüzden yazdım şaka yollu uğraşıyorum sizinle hemen alınma biliyorum iyi niyetli yaklaşım olduğunu farkındayım valla bana yarandı, yok dönmeyelim bu şekilde devam edin barış kısa süreli olursa ne anlamı kalır :) gereksiz alınganlık yapmayalım ben anladım sizi:)

eleştireceğini elbette biliyorum sadece son yazdıklarında iki taraflı düşünerek yazdığın için iyi gidiyorsun dedim yoksa sen filizi eleştirremeden duramazsın tanıdım artık seni, bekliyorum seni

hatalara önceden yalandan yere durdukyere böyle tek taraflı bakmadık biz filizi anlamadığı söyledim ve tek taraflı baktım filizin şimdiki durumu iki taraftan bakmama sebeb oldu yılmaz hata yaptığı için değil bu duruma geliş sebebim filiz gene aynı filiz gözümde ailesine full destek filiz bakalım full destek verdiği annesinden darbe yediğinde annesini affedipte yılmazımı asıcak cezayı onamı kesicek onu bekliyorum eğerki doğru davranırsa annesine tepki koyarsa pişman edene kadar evet diyeceğim filizde değişim var yoksa herşey aynı tas aynı hamam

matraka
28-02-07, 18:18
Her filizsever fikr-i sabit değildir matraka..Gerçi ben kendimi filizsever olarak değil filiz&yılmazsever olarak görüyorum.Bu Yılmazı daha hatalı görmeme mani değil. Neredeyse 10 bölümdür hem filize hem bize çektirdiği eziyeti bi kalemde silmem yani.Ama bu demek değildir 10 bölümde o sürünsün. Çift bir arada göremeyeceksek sürünmesinin ne faydası var. Ben gerçekten ne yaptığını kavramasını ve pişmanlığını göreyim 1 bölüm sürünsede olur..

filiz 8 bölüm sürünmeyi sonuna kadar hakketti eksiği var fazlası yok benim derdim başka şimdi herkesi mutlu etmek isteyen filiz bakalım annesinin yaptığı karşısında dudağında uçuklama meydana gelecekmi yada annesine nasıl yılmaza nasıl tavır alacak bu benim filizi eleştirip eleştirmeyeceğim nokta olucaktır.aman bir hata yapmasın bir tekme de ben atıcam:)

Ağustos Böcüğü
28-02-07, 18:22
filiz 8 bölüm sürünmeyi sonuna kadar hakketti eksiği var fazlası yok benim derdim başka şimdi herkesi mutlu etmek isteyen filiz bakalım annesinin yaptığı karşısında dudağında uçuklama meydana gelecekmi yada annesine nasıl yılmaza nasıl tavır alacak bu benim filizi eleştirip eleştirmeyeceğim nokta olucaktır.aman bir hata yapmasın bir tekme de ben atıcam:)
Ya şimdi keşke affetmese en az 8 bölüm annesini süründürse diyecem ama bende biraz Filizi tanıdıysam biraz surat yapsa kızsa bağırsada affedecektir gibime geliyor. :)
Hafifletici sebepler sözkonusu olamaz mı senin nezdinde aceba. ;)

matraka
28-02-07, 18:28
Ya şimdi keşke affetmese en az 8 bölüm annesini süründürse diyecem ama bende biraz Filizi tanıdıysam biraz surat yapsa kızsa bağırsada affedecektir gibime geliyor. :)
Hafifletici sebepler sözkonusu olamaz mı senin nezdinde aceba. ;)

böyle olmasına sebeb handansa mutluluğuna engel olmuşsa onuru ile oynamışsa üstüne annesi yerine cezayı yılmaz yerse o zaman barış çubuklarını çöpe atıcam güllere yazık olucak o zaman mümkünse filiz hanım yaptığı davranışa göre hareket etsin etmesse koltuk hazır valla çıkarır çıkarır asarım üşenmemde

filizim+y
28-02-07, 18:33
hatalara önceden yalandan yere durdukyere böyle tek taraflı bakmadık biz filizi anlamadığı söyledim ve tek taraflı baktım filizin şimdiki durumu iki taraftan bakmama sebeb oldu yılmaz hata yaptığı için değil bu duruma geliş sebebim filiz gene aynı filiz gözümde ailesine full destek filiz bakalım full destek verdiği annesinden darbe yediğinde annesini affedipte yılmazımı asıcak cezayı onamı kesicek onu bekliyorum eğerki doğru davranırsa annesine tepki koyarsa pişman edene kadar evet diyeceğim filizde değişim var yoksa herşey aynı tas aynı hamam

demek ki filizin şimdi ki durumunu görmen gerekiyormuş ki bunu da yılmaz hatalar yapmaya başladığında gördün çünkü tek taraflı olmadığını diğer tarafında aynı olmasa bile farklı bir şekilde hatalı davranabileceğini gördün her ne kadar yılmaz hata yaptığı için değil desen de durum bundan ibaret, yılmazı asmasının nedeni de annesi olmayacak

birincisi bu duydukarı ve gördükleri karşısında neden bu konuda ona güvenmediği için kızacak yılmaza demek bu kadar tanıyordun beni, duygusal yakınlık duymadığım birine yaklaşmam bunu en iyi sen biliyorsun diyecek güvensizliği yüzünden yılmaza tepki gösterecek

ikincisi de aslı ile ilgili birşeylerin başlangıcında olduğunu öğrenirse bu da tepki göstermesini gerektirecek bir durum

tamam filizin aile düşkünlüğü söz konusu onları es geçemiyor ama inan bunda hem fikirim seninle annesinin yaptığına nasıl bir tepki verecek bende merakla bekliyorum

gülbeşeker
28-02-07, 18:35
birsey soracam hani fragmandaki siirin sonunda yilmaz intiharla falan birsey diyo ya bu adam sakin intihara kalkismasin olumu olur vallah

yılmazın aslıya ümit vermesi onun için bir intihar zaten adam elini verdi kolunu kaptırdı bu bölümde de aslı hanım sarılıyor yılmaz bu bölüm veya bir sonraki bölümde gerçeği öğrenmezse sırf aslıdan kurtulmak için bile intihar edebilir şaka bir tarafa ama şiir muhteşem tam yılmazı anlatmış bu arada kanal1deki passaparola yarışmasında aynalıyla ali var.

Ağustos Böcüğü
28-02-07, 18:36
böyle olmasına sebeb handansa mutluluğuna engel olmuşsa onuru ile oynamışsa üstüne annesi yerine cezayı yılmaz yerse o zaman barış çubuklarını çöpe atıcam güllere yazık olucak o zaman mümkünse filiz hanım yaptığı davranışa göre hareket etsin etmesse koltuk hazır valla çıkarır çıkarır asarım üşenmemde
Handan ağır bir ceza haketti buna şüphe yok..Yılmazın hiç mi suçu yok.
Benim Yılmaza kızgınlığımın sebebi Filiz'e güvenden bahsedip onu süründürürken aynı tuzağa kendisininde düşmesi. Güven konusunda büyük laflar etti.
Ne demişlerrrr " Büyük lokma yut, büyük söz söyleme"

kursuni19
28-02-07, 18:40
Matraka kankam, ozaman Filizin yapacagi hata ya Yilmazi affedmeyipde Handani affetmek olacak, yada Yilmaz Asli iliskisine inat Cemin evlenme teklifini kabul etmek olacak, gerci sen biliyorsun bizede sadece tahmin yürütmek kaliyor.

matraka
28-02-07, 18:42
demek ki filizin şimdi ki durumunu görmen gerekiyormuş ki bunu da yılmaz hatalar yapmaya başladığında gördün çünkü tek taraflı olmadığını diğer tarafında aynı olmasa bile farklı bir şekilde hatalı davranabileceğini gördün her ne kadar yılmaz hata yaptığı için değil desen de durum bundan ibaret, yılmazı asmasının nedeni de annesi olmayacak

birincisi bu duydukarı ve gördükleri karşısında neden bu konuda ona güvenmediği için kızacak yılmaza demek bu kadar tanıyordun beni, duygusal yakınlık duymadığım birine yaklaşmam bunu en iyi sen biliyorsun diyecek güvensizliği yüzünden yılmaza tepki gösterecek

ikincisi de aslı ile ilgili birşeylerin başlangıcında olduğunu öğrenirse bu da tepki göstermesini gerektirecek bir durum

tamam filizin aile düşkünlüğü söz konusu onları es geçemiyor ama inan bunda hem fikirim seninle annesinin yaptığına nasıl bir tepki verecek bende merakla bekliyorum

yav artılı filizim filizi başlarda sevip korudum kolladım ama olmayınca olmuyor o kadar hatalar yaptıki yani asmamak için kendimi zorladım ama hep bu eller suçlu aslında filizi severim ama işte bu amalar yokmu neyse handan seviği ise vazgeçilmezi ise yılmazda öyle değilmi tamam güvenmedi diye tavır yapmasına bişey dediğim yok ama annesine farklı bir tepki koyması lazım pinpon topuna benzedi kız yılmazdan darbe yer ailesine gider ailesinden yer yılmaza gider ailesinden uzaklaştı handan seçim yap dedi yılmazdan darbe yedi gitti filiz sözünü yedi annesinin kucağına hoop artık ders vermesi lazım

matraka
28-02-07, 18:45
Handan ağır bir ceza haketti buna şüphe yok..Yılmazın hiç mi suçu yok.
Benim Yılmaza kızgınlığımın sebebi Filiz'e güvenden bahsedip onu süründürürken aynı tuzağa kendisininde düşmesi. Güven konusunda büyük laflar etti.
Ne demişlerrrr " Büyük lokma yut, büyük söz söyleme"

iyide ağustos böcüğü ben yılmazı sürünmesini istiyorum ama sadece yılmaz gümbürtiye gitmesin anneside var yani suçlu tel değil ki bunlar olmasa şimdi filiz mutluydu annesi kızına mutluluk borçlu

gülbeşeker
28-02-07, 18:46

iyi de yılmaz ferideyle konuştu ve bu konuyu halletmediler mi niye uyarsın ki bu arada bence yılmaz 64.bölümn sonunda gerçekleri öğrenecek bu bölüm değil bu bölümn sonunda filiz öğrenir diye düşünüyorum.Filize atolyede öyle güzel bakışı da aslıya ümit verdi ya kendini filize karşı suçlu hissediyor onun bir pişmanlığı vardır belki ama o sahnede yılmaz çocuğun cemden olduğunu ima edecek.

filizim+y
28-02-07, 18:52
yav artılı filizim filizi başlarda sevip korudum kolladım ama olmayınca olmuyor o kadar hatalar yaptıki yani asmamak için kendimi zorladım ama hep bu eller suçlu aslında filizi severim ama işte bu amalar yokmu neyse handan seviği ise vazgeçilmezi ise yılmazda öyle değilmi tamam güvenmedi diye tavır yapmasına bişey dediğim yok ama annesine farklı bir tepki koyması lazım pinpon topuna benzedi kız yılmazdan darbe yer ailesine gider ailesinden yer yılmaza gider ailesinden uzaklaştı handan seçim yap dedi yılmazdan darbe yedi gitti filiz sözünü yedi annesinin kucağına hoop artık ders vermesi lazım

kesinlikle bunu yapacaktır ama seni ne kadar tatmin eder göreceğiz bak demekki herşey onun başına patlıyor kız ne yapsın sen anlamazsan ben anlamazsam, zaten ne yılmaz ne ailesi anlıyor kız tek başına kala kaldı elinde kalmasına izin verme ellerine sahip çık filizi anla bak göreceksin anlayacaksın yeter ki bir dene ben nasıl yılmazı anlıyorsam filizi de anlıyorsam sende yaparsın biliyorum, ailesine karşı bir hamle yapma zamanı geldi en azından annesine bakalım ne göreceğiz

şimdilik iyi yorumlar herkese, bugünlük benden bu kadar fazla yorum yapmayın okuması zor oluyor:)

Ağustos Böcüğü
28-02-07, 18:53
iyide ağustos böcüğü ben yılmazı sürünmesini istiyorum ama sadece yılmaz gümbürtiye gitmesin anneside var yani suçlu tel değil ki bunlar olmasa şimdi filiz mutluydu annesi kızına mutluluk borçlu
Yılmaz kesinlikle gümbürtüye gitmesin. Herkes ne yaptıysa ödesin diyetini.
En çokda Handan çeksin.Nasılmış evladının mutluluğuyla oynamak görsün.
Cem içinde çok şık bir ölüm sahnesi hazırlansın.
Şimdilik hoşçakalın. İyi yorumlar.

byuzax
28-02-07, 18:55
ben finali yazdım :D

filizle yılmaz evlenir
ömerle feride
cemle handan
keremle nalan
alple zeynep
senaristle yönetmen :D

byuzax
28-02-07, 18:59
Arkadaşlar bugün youtube da bir video izledim sanırım neslihan17 arkadaşımıza ait orda şöyle birşey vardı başında :

BİR MELEKLE BAŞLAYAN AŞK(burda bizim meshur melek )
BİR ŞEYTANLA BİTMEZ (Burda cemin suratı gözüküo)

nazende_72
28-02-07, 19:12
Handan hanım duyduğu vicdan azabından dolayı Filize söyleyecekse boşuna zahmet etmemeli.Çünkü yalanı Filize değil Yılmaza söyledi.Yılmaza gidip doğruyu söylediği gün vicdanı biraz da olsun rahatlamış olur.

destina304
28-02-07, 19:15
handan ne yaparsa yapsın.bence yaptığı hatanın telafisi yok ama filiz ailsine düşkün biri olduğu için annesini zamanla affedecektir.ama bence affedene kadar handanı süründürmeli

devil61
28-02-07, 19:34
mert şimdi filizin babasının sözünü tutmak istemesini anlarım ve saygıda duyarım hatta o zamandan 63.bölüme kadar bunu yapsa gene sesimi çıkarmam sadece filizin arkasına sığındığı nedenler yokmu ona akılsır erdirmem mümkün değil yalan söyledi dürüst davranmadı üztelik söylediği yalan ve dürüst davranmamasının bedeli yüzüne vuruldu bu esnada filiz sevdiğini yıpratmak adına ona hakaretler etti filiz bunlar mazereti olabiliyor ne için bu mazeret yılmazı unutmak için yılmazı kendinden soğutmak için yılmöazın yapmaya çalıştığı ne şimdi filizi unutmak filiz unutabilmek adına hakaretler etmeti suçlamayı sevdiğinin canını böyle yakmayı seçti yılmazda böyle yapmayı tercih ediyor yılmazın yapmaya çalıştığı filizi unutmaksa neden o olmuş şu olmuş benim için farketmez bu bir çabadır.

neden teslliyi başka kollarda aramadı vardı öününde seçenek cem yapsaydı bunu yapacak yürek varmıydı filizde sevdiğine kesti faturanın farkında olduğunu bile bile bunu nasıl yapacaktı.nedenler farklı yollar farklı ama amaçlar aynı kopmak uzaklaşmak unutmak herşeyi inkar etmek ama gece yanlız kaldığında gerçekle başbaşa kalmak

gereksiz yere kafa karıştırmalarımı taktın kafana bunları filiz takmamışken sen neden taktın yılmazın sözlerinden filizin kafası felan karışmadı iş yalan söylediğini düşündüğünde başladı

bır fılız yılmazın onu unutsun dıye evet olmadık seyler yaptı onu unutacağını dusundu kendınıde ona unutturacağını ama olmadı kız ancak boyle bır cozum yolu buldu o da olmadı!

sevdığıne ıhanet yurek ıster evet fılızde o ıhanetı yapacak yurek yok.fılızın sevgılısıne kıymaya yetecek kadarda ofkesı yok resmı burusturup attı sonra aldı yılmaz gıbı yakmadı.

ben kafama aslıyla olan ılıskılerını taktm.fılızı unutmaya calıssada oda farkında unutamayacağının.

fılızı elestıreceğını bılıyorum matraka bır hata daha yapacak ve hala beklemedeyım:)ama fılız ne yapmıssa altında bır neden yatar unutma ben herzaman fılıze hak verıyorum:)

fılız bunları duyduktan sonra annesıne ıllakı bır tepkı koyar hep destk bır yere kadar cnm.ama yılmazada tepkısını koyar.fılız aıleye hep destek tam destek aıleden fılıze karsı bırsey yok!tepkı koymalı sonra affederse affeder ona kalmıs bundan sonrası:)

yesilimim
28-02-07, 20:16
Fragmanı yeni izldm.Filiz ve ömer cemin teklifine tepki föstermiş.Yılmaz ve Filiz birbirine kzıgın.Handna snaırım gerçeği söylüyor.

gülbeşeker
28-