Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 14
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
walla kim ne derse desin bence dün matrakanın sorduğu sorunun cevabı şu şekilde olacak; (bi ara tutturmuş muyuz diye not verir herhal) bence filiz kendini geri çekmeyecektir. eve gidecek raporu falan öğrenecek ve yılmaz için savaşmaya karar verecek.(bi ton karşı sesleri şimdiden duyuyorum) e savaşması da gerekir bence şimdiye kadar bu ilişki için yılmaz filizin ailesiyle, meralle ve cemle savaştı ki cemle savaşı hala devam ediyor. filiz de bugüne kadar sadece ağzıyla savaştı artık ondan da somut birşeyler görme zamanı geldi sanırım madem herşeyi eşitliyorlar. o yüzden replik şunun gibi birşey olabilir. "sevdiğimi kimseye bırakmayacağım" yorumuma verilecek tepkiler itina ile cevaplanacaktır:happy0064
not: matraka gene mi puanın "p"si ni aldık acaba.
Walla cok sevgili ferman :img-wink: ,
Ben Filiz'in Yılmaz için savasacagını hiç düşünmüyorum..Ayrıca Yılmaz'ın Filiz'in ailesi ile Filiz için savastıgına da cok sahit olmadım..Acıkcası Cem ile de savası Filiz için verdigini de düşünmüyorum daha dogrusu şimdiye kadar cizilen portre bu yönde..
NOT: Cok tesekkür ediyorum..Dediğini yap dile benden ne dilersen :):)
Bunu rüyanızda izleyecek olmayasınız:img-wink: Bence prensesin peşinden koşan yüreği yanık bir ağa izleyeceğiz.
Benim görüşüm de bu yönde..Yılmaz'ın feci pişmanlıgını izleyecegiz..
sevgili modest bence sen rüya görüyorsun.. çünkü yılmazın hiç suçu yok bu olayla ilgili ama geçmişte hataları var tabi ki..:img-cool2 bence ak koyun kara koyun 66 da belli olacak..:img-wink:
Yine söylüyorum forumda Yılmaz'ın basiretsizliği Filiz'e dayandırılıyor anlamak mümkün değil acıkcası..Filiz ne kadar hatalı da olsa bütün olay Yılmaz'da bitmektedir nasıl ki Filiz de oldugu gibi..Filiz sınıfı gecmiştir ama malesef Yılmaz kalmıstır..
Sizce prensesimiz çok mu temiz ? Çok mu iyi ? Yada hiç mi hatası yok.. Onun için filiz bırak prensesi.. Olsa olsa şu an iflas nedeniyle de külkedisi olur.. :)
Ağa-Muhtar karşımı olabilir.. Siz o lakapları uygun görmüşsünüz.. İlk sezondan beri Yılmaz Filize kök söktüren Ömer birden paşa oldu.. Bu na hiç sözüm yok valla.. Oh ne güzel.. son 2 bölümde.. İyilik meleği oldu. Ohh valla bir 2 sezondan beri boşuna şeyimizi yırtmışız.. Meğersem ortada sorun yokmuş.. Tek sorun bu çiftin kafasında çözümlenemez sorular ve sorunlarmış.. :good: Yılan Hikayesi gibi..
İlk sezon da Ömer'in büyük bir etken olmadıgını gördük..38. bölümdü sanırım Filiz ve Yılmaz evlenme kararı alıp nişanlanmadılar mı ? Eee Ömer yokmuydu veya 40 küsürlü bir bölümdü Filiz ve Yılmaz yurt dısına gitme kararı aldı yine sizinde bildiginiz gibi Ömer vardı..Eee demek ki asıl sorun Ömer de değil bu ikilide..
Matraka o önemli tüyoyu vermediğine göre.. Kesin ana karkaterlerden biri yine olası bir hata yapcak.. Bu hata yapan Filiz mi olcak.. Çünkü bir karar alacağından bahsediyordu. Yurt dışına çıkmaz.. Bence geleceğini etkileyen çok önemli bir karar alcak. Eğer cemle ilgili ise.. Yaktım çıranı fliz.. :)
Su ahlaksız teklifi yapmasaydı yine bu yorumu yapıp yapmayacagınızı cok merak ediyorum..
İyi bari Cemle ilgili olmadığını öğrendiğim iyi oldu..
Filiz Asil olabilir.. Dert yakınması yada yakınmaması.. Asillikle bir ilgisi yoktur..Anne ile oğul arasında gerginlik yaratmamak içnidir.. Asillik öyle demeyle olmuyor.. Yılmazın annesinin yaptığı tavırları çekiştirirse Mualladan ne eksiği kalır. Buna arayı bulmak denir. Sorun çıkarmamak denir.
Ha şunu söylüyorsan.. Filiz Aileden de yaşadığı sosyal statüden de asildir. Ve aslıdan bin kat daha hanımefendidir.. Burası kesin.
Hataları yeterince tartıştık.Ayrıca melek olmak başka prenses olmak başka.Melek olmasa da kötü niyetli değil.Filiz karakterini asil buluyorum..En basit örnek,Filiz gece gece aniden damdan düşer gibi bir evlilik teklifini kabul eder miydi Aslı gibi.:img-wink: Başka bir örnek,ne Aslı'yla ne Mualla hanımla muhatap olmadı.Mualla hanımı Yılmaz'a hiç şikayet etti mi?Geçen sezon"senin bu annen yemeğe davet ettiğinde resmen bozuldu,suratıma bile bakmadı"dedi mi?Filiz mahalleliye bile vefasızlıklarını yüzlerine söylemedi.Biz burada sinir olduk,kızın yanında kutlama mı olur diye.Filiz bozdu mu onları birkere?
dizinin başından beri sevdiğim dediği, onun aşkıyla öleceğim dediği kişiye söylediği sözlere,yakıştırdığı sıfatlara bakarsak ben de çok asil buluyorum filizi:img-yes: be ne ilgilendirir mahalleli ve handan veya mualla.:sad53:
Yorumları okuyunca sıra koşma sırası filizde deniliyor ama böyle birşey olmayacağını herkes biliyor filizin bundan sonra tek yapacağı şey gerçekleri söylemek olur okadar yılmaz ne yapar bilmiyorum gerçekleri öğrendiğinde ama muhakkak biri sürünecekse bu yılmazdan başka birisi olmaz hiç olmazsa filiz yaptığı hatanın cezasını fazlaca çekti ama yılmaz yaptığı hataların birini bile çektiğini görmedim
modest2000
16-03-07, 12:46
filizcileri anlamakta zorluk çekiyorum..:img-help: daha ne sebebi kaldı ki yılmazın filize dönmesi için.. bütün gemileri yaktı yılmaz.. bir daha arkaya dönmemek içinde aslı ile nişanlandı.. çokta iyi yaptı..:good: bence koşma sırası filizde birazda onun marifetlerini görelim.. bakalım sevdiği adam için neler yapabilecek.. acaba ölümü göze alır mı? bence siz boşuna sevinmeyin yılmaz kimsenin peşinden koşmayak.. buna adım gibi eminim koşacak biri varsa o da filiz..:good:
Çok espirilisin sevgili Tolga:img-wink: kendi yazdıklarına inanmadığına eminim:img-hyste Yılmaz arkaya dönmemek üzere Aslı ile nişanlandıysa Filiz neden Yılmaz'ın peşinden koşsun.Bir de ölümü göze alacak ha:img-hyste E ee nedir artık bu lafa:img-hyste
evet burada düğün konusunda pes ettiğimi herkese duyururum.. artık beni düğüne almasanızda kafii:icon_sorr ama dayanamayıp alırsınız siz beni:) filizm bütün şşartları kabul ediyorum.. siz nasıl isterseniz... :) :D
ha şöyle yola gel ama bu yolda şaşma şaşarsan ben seni şamar oğlanından beter edebilir miyim?:) hakkım var mı:img-wink: yok sen pişmanlık yasası kapsamına alındın şu an bundan sonraki hal, hareket ve yorumlarına bakılarak hakkındaki son kararı açıklayacağım sana:img-yes: işte dayanamama noktasına ayak basmışsın çek dediğim gibi bakacağım bir değişiklik yapmazsan:img-wink: şartlar kabul edildiğine göre tamm:)
Bana da öyle geliyor ki.. Filiz köşeye çekilcek.. Yılmazın gerçekleri öğrenmesi ile.. bir çok kez kovalamaca sahnesi yaşanır gibi geliyor. Yani aslında matrakanın da az buçuk bahsettiği gibi.. Yılmaz aktif olcak.. Doğru olanda budur.. Hatasını telafi edene kadar peşinden koşcak. Filizin koşma sebebi yok. Herşey olup bitmiş. Birde sen bunla evlenemezsin diye itiraz edecek hali yok. Köşeye çekilcek. Yılmaz gelene kadar da sesini çıkartmayacak.. Ha bir güzel tebrik bekliyorum orası ayrı.. :)
Walla cok sevgili ferman :img-wink: ,
Ben Filiz'in Yılmaz için savasacagını hiç düşünmüyorum..Ayrıca Yılmaz'ın Filiz'in ailesi ile Filiz için savastıgına da cok sahit olmadım..Acıkcası Cem ile de savası Filiz için verdigini de düşünmüyorum daha dogrusu şimdiye kadar cizilen portre bu yönde..
NOT: Cok tesekkür ediyorum..Dediğini yap dile benden ne dilersen :):)
Benim görüşüm de bu yönde..Yılmaz'ın feci pişmanlıgını izleyecegiz..
Yine söylüyorum forumda Yılmaz'ın basiretsizliği Filiz'e dayandırılıyor anlamak mümkün değil acıkcası..Filiz ne kadar hatalı da olsa bütün olay Yılmaz'da bitmektedir nasıl ki Filiz de oldugu gibi..Filiz sınıfı gecmiştir ama malesef Yılmaz kalmıstır..
İlk sezon da Ömer'in büyük bir etken olmadıgını gördük..38. bölümdü sanırım Filiz ve Yılmaz evlenme kararı alıp nişanlanmadılar mı ? Eee Ömer yokmuydu veya 40 küsürlü bir bölümdü Filiz ve Yılmaz yurt dısına gitme kararı aldı yine sizinde bildiginiz gibi Ömer vardı..Eee demek ki asıl sorun Ömer de değil bu ikilide..
Su ahlaksız teklifi yapmasaydı yine bu yorumu yapıp yapmayacagınızı cok merak ediyorum..
sevgili secoms dayanamamanın vermiş oldu ğu hisle bir şeyler yazmak istedim arkadaşım sana bir zamanlar 41-46 bölümleri izlemeni tavsiye etmiştim s,şimdide 38-40 arasını ısrarla tavsiye ediyorum söylediklerin bu diziyle alakalı bir durum değil:)üzgünüm basit hatalarından faydalanıyorum:)
modest2000
16-03-07, 12:50
Yılmazcılar gerçekten Filiz hayranı ve Filiz'i kaybetmenin psikolojisi bu:img-wink: Çok hayran olunan ve kaybedilen bir kişi için yapılan davranış türlerinden biri bu:img-wink: :img-hyste
arkadaşlar filiz yılmazın peşinden koşacak (bu laf biraz fazla) lafıyla filizin birşeyleri düzeltmek veya doğru anlaşılmasını sağlamak adına yılmazdan önce birşeyler yapacağını düşünüyorum sadece.peşinden koşmak dediğim katil meselesinden sonraki gibi bir koşmak değil kısacası. artı bir önceki iletimde dümdüz bir aristo mantığı yürüttüm bu ilişkide bir dönüm noktası yaratacaksa filiz bu olumlu yönde bir şey olmalı zaten herşey dibe vurmuş durumda şu an.daha dibi yok ki başka birşey dönüm noktası oluştursun.
not: secoms elimden geleni yapıcam sen merak etme.yapıcam ikinizin arasını :img-yes:
Ben tamamen tahminler üzerine yazıyorum. Sonunda bu dayanılmaz ikilinin yanyana geleceğini herkes tarafından bilinmekte.. Kıymey bilmekle alakası yok modest.. Kendine göre çok güzel yorum çevirebiliryorsun..
Aslıyı çenesini açmadıkça seviyoruz.. Birde anlamlı ve mantıklı konuştuğu zaman. Yoksa bu kızın normal zamanda ağzının bantlanmasından yanayım. Yılmazın 2 günde kafasını yer.. :) Yılmaz düğünde de nişanda da Aslıya görünmez bant taksın.. Yada tıp oynasınlar..
modest2000
16-03-07, 12:54
İyi bari Cemle ilgili olmadığını öğrendiğim iyi oldu..
Filiz Asil olabilir.. Dert yakınması yada yakınmaması.. Asillikle bir ilgisi yoktur..Anne ile oğul arasında gerginlik yaratmamak içnidir.. Asillik öyle demeyle olmuyor.. Yılmazın annesinin yaptığı tavırları çekiştirirse Mualladan ne eksiği kalır. Buna arayı bulmak denir. Sorun çıkarmamak denir.
Ha şunu söylüyorsan.. Filiz Aileden de yaşadığı sosyal statüden de asildir. Ve aslıdan bin kat daha hanımefendidir.. Burası kesin.
1.Filiz hiç bir zaman basitleşmiyor,bunu da ekleyin.
2.Anne oğul arasında isterse çok güzel gerginlik yaratırdı.Bu da bir asalet.
3.Ayrıca,sevilmediğini düşündüğü anda kalbinden çıkartmayı da iyi biliyor.
4.Cem'in teklifine verdiği cevap başlıbaşına bir asalet dersi.
1.Filiz hiç bir zaman basitleşmiyor,bunu da ekleyin.
2.Anne oğul arasında isterse çok güzel gerginlik yaratırdı.Bu da bir asalet.
3.Ayrıca,sevilmediğini düşündüğü anda kalbinden çıkartmayı da iyi biliyor.
4.Cem'in teklifine verdiği cevap başlıbaşına bir asalet dersi.
1- Birincisine katılyıorum
2- Gerginlik yaratsa ne olacktı.. Eline ne geçecekti. İki kişinin arasını bozmakla olacaktı olan.. Birde eninde sonunda sorun kaynağı bulunurdu.. Filiz yaptığı ile kamlış olurdu.. Neresi asillik bu.. İki kişinin arasının istese bozabilirdi olayı asillik değil.. Durumu idare etmedir.. Sorun çıkartmamadır.
3- Buna da katlıyorum.. Kalbinden çıkarmayı biliyor.. Ama beceremediğini hepimiz biliyoruz. Yarı yola gelince pezyaj çalışmalarına takılyıor. :img-hyste
4- Burası asalet işte.. Bunu yapmacağı kesindi.. Handan tarafına çekmediğinden şanslıyız.. Allahtan babasına çekmiş kızımz. Handan olsa seve seve kabul ederdi.
modest2000
16-03-07, 12:59
Ben tamamen tahminler üzerine yazıyorum. Sonunda bu dayanılmaz ikilinin yanyana geleceğini herkes tarafından bilinmekte.. Kıymey bilmekle alakası yok modest.. Kendine göre çok güzel yorum çevirebiliryorsun..
Aslıyı çenesini açmadıkça seviyoruz.. Birde anlamlı ve mantıklı konuştuğu zaman. Yoksa bu kızın normal zamanda ağzının bantlanmasından yanayım. Yılmazın 2 günde kafasını yer.. :) Yılmaz düğünde de nişanda da Aslıya görünmez bant taksın.. Yada tıp oynasınlar..
Ama Yılmaz,:img-hyste Aslı'nın çenesinden çok memnun.Hiç şikayet ettiğini duymadım.Sohbetine bayılıyor olsa gerek,huzur bulduğuna göre
evet sevgili matraka da geldi, hazırlıkları bitrimiş ki sahnede ki yerini almış acaba kendileri bugün bizimle bildiklerini paylaşacaklar mı yoksa dediği gibi c.tesi gününe mi saklıyor bizleri bir aydınlatırsa çok emenun olacağız, istirham ediyorum sizlerden, fevkaladenin fevkinde bir yorum günlüğü için çok görmez bize sanırım:img-wink:
filizi mi yok sa başka birinin mi dönüm noktası, çatlatmakta üstüne yok senle ne yapacağız bilmiyorum artık, neyse geçmiş yorumlardan başladığını düşünerek beklemedeyim, anladın sen :)
Filizim'in soruları ile devam edeyim :img-wink: ;
1- ı.a. neden izliyorsunuz, eski bir alışkanlık mı yoksa gerçekten bir aşk dizisi olması nedir sizi bu kadar bağlayan?
Acıkcası diziyi Tuba Büyüküstün için izlemeye basladım..Kendisini tanımazdım ama kanalları 'zap'larken sans eseri gördüm :) Daha sonrasında olaylar daha farklı bir hal aldı baska seyler için izlemeye basladım (Sinan Tuzcu) Ne yalan söyleyeyim eskisi gibi değilim..
2- filiz ve yılmaz karakterinden hangisi olmak isterdiniz ya da dizi de size en yakın gelen hangi karakterin yerinde olmak isterdiniz?
Filiz karakterinin Yılmaz'ı kıskandırmak için görüştüğü kişiyi oynamayı cok isterdim..Dizide yok ama yine de söyleyeyim dedim :img-blush
3- dizideki gibi bir aşk yaşamak ister miydiniz, sürekli sınanan ya da dizideki hangi aşkı yaşamak isterdiniz?
Walla cok zor bir soru bunu bu bölüm bittikten sonra cevaplıyayım..
4- bu dizide sevdiğiniz ve sevmediğiniz karakterler kim, neden?
Filiz'i seviyorum..İzlerken kendime en yakın buldugum karakter..(İçimden bende böyle yapardım dediğim)
Acıkcası herkes Cem demiş olabilir ama ben psikopatları izlerken zevk alabiliyorum da Cem Akman cok sıktı bir o var..sevmedigim karakter Ali..Oldum olası öyle adamları sevmem..
5- siz olsaydınız bu aşka son bir şans daha verirmiydiniz?
Walla Berna abla'nın da dediği gibi ahkam kesmek gercekten cok kolay :bilmim
6- dizinin nasıl bir final yapması gerekir sizce?
Walla bilmiyorum ama lütfen güzel olsun..Dün geceki HP gibi olmasın hiç begenmedim walla..Bu kadar cile cekiyoruz bari final unutulmaz olsun :img-yes:
matraka yazdığım iletilere ve yürüttüğüm mantığa puan vermemeni, puan vermeye bile değmez anlamında mı yoksa böyle olacağı şekilde yorumlamalıyım ne dersin? kestane kebap acele cevap :img-yes:
not: sevgili modest asalet anlayışımız da farklı senle.:img-cool2
sevgili secoms dayanamamanın vermiş oldu ğu hisle bir şeyler yazmak istedim arkadaşım sana bir zamanlar 41-46 bölümleri izlemeni tavsiye etmiştim s,şimdide 38-40 arasını ısrarla tavsiye ediyorum söylediklerin bu diziyle alakalı bir durum değil:)üzgünüm basit hatalarından faydalanıyorum:)
Seni kırmadıgımı bilirsin :)
Ama su ara biraz yogunum daha sonra söz izleyecegim :img-wink:
NOT: Tabi sende bölümler var demesi kolay benim canım cıkıyor netten :):)
modest2000
16-03-07, 13:04
1- Birincisine katılyıorum
2- Gerginlik yaratsa ne olacktı.. Eline ne geçecekti. İki kişinin arasını bozmakla olacaktı olan.. Birde eninde sonunda sorun kaynağı bulunurdu.. Filiz yaptığı ile kamlış olurdu.. Neresi asillik bu.. İki kişinin arasının istese bozabilirdi olayı asillik değil.. Durumu idare etmedir.. Sorun çıkartmamadır.
3- Buna da katlıyorum.. Kalbinden çıkarmayı biliyor.. Ama beceremediğini hepimiz biliyoruz. Yarı yola gelince pezyaj çalışmalarına takılyıor. :img-hyste
4- Burası asalet işte.. Bunu yapmacağı kesindi.. Handan tarafına çekmediğinden şanslıyız.. Allahtan babasına çekmiş kızımz. Handan olsa seve seve kabul ederdi.
Öncelikle "kalbinden çıkartmayı,ilişkiyi bitirmek"anlamında yazdığımı belirtim ve düzelttim sevgili pinkzone.Ayrıca asalet bir bütündür.Adab-ı muaşeretten,zerafete,üsluba,insan ilişkilerine,tevazuya ve edebe kabar pek çok şeyi içerir.Asalet sadece ahlaklı olmak değildir yani.
Ben de bugün filizin nişanı gördükten sonra neler yapacağını çok merak ediyorum, ama en çok merak ettiğim yılmazın bebekle ilgili gerçeği öğrendikten sonra ne yapacağı. Matraka yılmaz gerçekleri öğrenecek ama iş işten geçmiş olacak demişti yani bunu gerçekten anlayamıyorum, daha önceki bir yorumumda da yazmıştım yılmaz kendini seven birisine ümit vermiştir ve belki kendini ona karşı kendini sorumlu ve suçlu hissedecektir ama bu sevdiği kadına ve çocuğuna olan sorumluluğundan daha mı fazla? Aslı hasta olacak ve yılmaz bunun için aslıyı bırakamayacak sanırım ama bu da ne yazık ki bana pek mantıklı gelmiyor. Bakalım ilerleyen bölümlerde izleyip göreceğiz, ama öncelikle bakalım filiz nişandan sonra nasıl bir tavır alacak?
modest2000
16-03-07, 13:05
şimdide hocalık bak söylemedi deme etkilenmeye başlıyorum :)yani diziyi izlemesek kanacım ha öyle bir meyil var çok güzel açıklamalar katılmam mümkün değil takdir edersin cephelerimizin farklı olduğundan değil pencereler farklı
Sevgili matraka,selamlar:img-yes: Nişan son sahne değil mi?O kadar psikologluk yaptık değil mi,cevabı hakettik:img-wink:
Öncelikle "kalbinden çıkartmayı,ilişkiyi bitirmek"anlamında yazdığımı belirtim ve düzelttim sevgili pinkzone.Ayrıca asalet bir bütündür.Adab-ı muaşeretten,zerafete,üsluba,insan ilişkilerine,tevazuya ve edebe kabar pek çok şeyi içerir.Asalet sadece ahlaklı olmak değildir yani.
Bir bütün olabilir.. Ama ben olaylara göre yorumladım. 2. seçenek dışında katılıyorum. O asillikle değil.. Durumu idare etmek. .Sorun çıkartmamak kapsamına giriyor.. Neyse.. İkimizde farklı düşünüyoruz demekki..
Ya dün cevabını alamadım.. Hazır matrakada burdayken sorayım..Nişan yüzüklerini kim almıştır ?.. Aslının o zevksiz elbisesinde kimin parmağı vardır ?.. Başkanımızdan cevap bekliyorum.. Sponsor olalım.. Düğünde cemil ipekçiden bir gelinlik alalım.. Başkalarına kalınca böyle kötü giyiniyor bu kız.
1- ı.a. neden izliyorsunuz, eski bir alışkanlık mı yoksa gerçekten bir aşk dizisi olması nedir sizi bu kadar bağlayan?
buna ister atmpster diyelim isterse bu diziye nazır bir büyü bülent inalı severim çok geç farkettim diziyi fazla dizi seyretmem aslında neyse tuba ve bülent arasındaki çekim izlettiriyor
2- filiz ve yılmaz karakterinden hangisi olmak isterdiniz ya da dizi de size en yakın gelen hangi karakterin yerinde olmak isterdiniz?
gerçek yaşamda yılmaz gibilerin olduğunu sanmıyorum bu kadar iyiliği sabancı yapmıyor o yüzden :)ama yılmaz krakteri ile az da olsa benzerliklerim var bunu utanmadan öğünerek söyliyebilirim.
3- dizideki gibi bir aşk yaşamak ister miydiniz, sürekli sınanan ya da dizideki hangi aşkı yaşamak isterdiniz?
aşkı yaşamak önemli benzetme kabul etmiyorum ki her aşk farklı yaşanır ve büyüklüğü tartışılmaz
4- bu dizide sevdiğiniz ve sevmediğiniz karakterler kim, neden?
Filiz'i seviyorum..İzlerken kendime en yakın buldugum karakter..(İçimden bende böyle yapardım dediğim)
yılmaz krakterini nyakın bulduğumu belirtmiştim en sevmediğim krakter handan cem demedim bakın
5- siz olsaydınız bu aşka son bir şans daha verirmiydiniz?
aşk için her zaman şans verilir vermemek hata olur biz gerçek yaşamda çok yapsakta Allah tan diziler var kavuşuyorlar ama bir itiraf gerçek yaşamda iki tarafta pes ederdi.
6- dizinin nasıl bir final yapması gerekir sizce?
aşk kazansın
haklısın asalet dediğin kavram söylediklerini ve daha birçok şeyi içerir. ama esas asalet sinirlendiğin, delirdiğin ve ya çıldırdığın zamanlarda söylediklerinle ve yaptıklarınla ölçülür. diğerlerini eğitimli ve kibar insanlarda zaten bulabilirsin.
asalet örneği mi ; bakınız aşk ve gurur 2006 darcy karakteri :img-yes:
matraka yazdığım iletilere ve yürüttüğüm mantığa puan vermemeni, puan vermeye bile değmez anlamında mı yoksa böyle olacağı şekilde yorumlamalıyım ne dersin? kestane kebap acele cevap :img-yes:
not: sevgili modest asalet anlayışımız da farklı senle.:img-cool2
asla yılmazdaşım böyle bir şey söz konusu değil geçmiş yorumları daha yeni okuyorum o yüzden ama önceden dikkat etmedin galiba puanlama yarın yorumlar yarın tiyolar yarın gelecekten umudu olmayanların umuduyum ben:)gazman gibi oldu:)
modest2000
16-03-07, 13:14
Sevgili Matraka'ya bir soru daha.Cevap vermez ama ben yinede sorayım:img-wink: .Sence,Aslı a)metastas yapmış bir beyin tümörü mü?(ölümcül denildiğine göre başlangıç aşamasında olmaaz herhalde); b)Anevriazma mı; c)MS hastası mı?Senaristler titizlikle mi seçecekler hastalığı?Yoksa ölümcül deyip geçecekler mi?
Seni kırmadıgımı bilirsin :)
Ama su ara biraz yogunum daha sonra söz izleyecegim :img-wink:
NOT: Tabi sende bölümler var demesi kolay benim canım cıkıyor netten :):)
iki bölümden birşey çıkmaz biraz hatırımı kullanmak gibi olucak ama izlersen sevinirim ilşkiyi bu duruma ne getirdi bunu bilmek önemlidir.ömer ve ailesi engelmiydi yok sa değilmiydi zamanında objektif bir yorum almak isterim senden görüşlerine saygı duyduğum bir arkadaşım olarak
Sevgili Matraka'ya bir soru daha.Cevap vermez ama ben yinede sorayım:img-wink: .Sence,Aslı a)metastas yapmış bir beyin tümörü mü?(ölümcül denildiğine göre başlangıç aşamasında olmaaz herhalde); b)Anevriazma mı; c)MS hastası mı?Senaristler titizlikle mi seçecekler hastalığı?Yoksa ölümcül deyip geçecekler mi?
Bence İnce Hastalığa yakalanmış diyip geçicekler.. Eee nede ilham kaynağımız Türk Filmleri.. Bu ince hastalık repliğide Türk Filimlerinin olmazsa olmaz hitlerinden.. :img-wink:
şıklara cevabım ?aslının öleceğini henüz söylemedim kesin olarak :)sadece bir hastalığı çıkacağını biliyoruz değilmi arkadaşlar ölüm kısmı sadece tahminleriniz ve benim yorum tahminim soru işaretlerini sevmem açıklık birinci derecede önemli kurallarda öyle
tolgahuzur1
16-03-07, 13:17
bundan sonra; olumsuz gelişmelerden dolayı filiz ile ilgili elimden geleni kadar konuşmamaya gayret göstereceğim..:icon_sorr
neyse filizm sen kazandın.. ne diyeyim allah yolunu açık etsin..:) sevgili modestten kurtuluş yok bana..:img-hyste yahu bu beni öldürecek haa. demedi demeyin.. yahu yılmaz niye koşsun filizin peşinden söyleyin hadi.. daha ne yapsın adamın bi sırtına alıp gezdirmediği kaldı..:img-polic bırakın artık şu yılmazı düzeltme işin siz filizi düzeltin..:img-hyste
haklısın asalet dediğin kavram söylediklerini ve daha birçok şeyi içerir. ama esas asalet sinirlendiğin, delirdiğin ve ya çıldırdığın zamanlarda söylediklerinle ve yaptıklarınla ölçülür. diğerlerini eğitimli ve kibar insanlarda zaten bulabilirsin.
asalet örneği mi ; bakınız aşk ve gurur 2006 darcy karakteri :img-yes:
Kesinlikle, katılıyorum, Olaylara ve sorunlara bir kişinin gözüyle bakılarak yorumların yapılması sağlıklı olmadığı gibi, Bir kişinin yaptığı hataların, bireyin kendi yaptıkları hataları örtmediği gibi.
Ayrıca eğitimli ve kibar insan olarak ayrım yapmanın doğru olmadığı gibi.
Bir kişide olması gereken özelliklerin övülmesi, konuşulmasını doğru bulmadığım gibi.
Konumuz, asalet olmadığına göre yorumlarımıza dönelim.
Filiz, Yılmaz'ı hayatından çıkarttığına göre üzülmesinin anlamı yok değil mi ? Asıl pişmanlığı yaşaması gereken Yılmaz'dır. Filiz, neden üzülüyor, ağlıyor, enterasan.
Yap-Boz oyununa döndü. Bu beraberliğin biten beraberlik olduğunu defalarca yazdım. Biten beraberliklerde karakterlerin defalarca karşılıklı yaptığı hatalarda karakterlerin asalet derslerini almak ne kadar doğru acaba , tartışılır.
Sevgiyle kalın, dizi saatine kadar hoşçakalın. :sad53:
Yılmaz geçen bölüm Evlenme teklifi etti. Bu bölüm nişanlanıyor.. Gelecek bölüm evlencek.. Ondan sonraki bölümde çocukları olcak.. Aman allahım ne hız ama.. Sadece ikisi yetti bana. :)
Yılmaz geçen bölüm Evlenme teklifi etti. Bu bölüm nişanlanıyor.. Gelecek bölüm evlencek.. Ondan sonraki bölümde çocukları olcak.. Aman allahım ne hız ama.. Sadece ikisi yetti bana. :)
daha çok süpriz var fatma hepsini senin için yaptık :)fazla oldu galiba gelecek bölüm cem aktif olarak faaliyete geçer kimler hakkında biliyorsunuz bu arada kimse heveslenmesin filiz bir yere gitmiyor bilmek istersiniz diye söylim dedim ama filiz hakkında söylediklerine imzamı atarım bence istenilecek biri değil
modest2000
16-03-07, 13:26
O zaman bence ölümcül olmayan ama hayatını etkileyen ciddi bir hastalık seçecekler tahminimce.Zaten Aslı'nın ölümünü ve bir ölüm neticesinde mecburen Filiz-Yılmaz birlikteliğini hiç istemiyorum.Ayrıca ölüm kontenjanı Elif'le doldu.Bir zahmet yaratıcı şeyler olsun lütfen:img-wink:
modest2000
16-03-07, 13:28
bundan sonra; olumsuz gelişmelerden dolayı filiz ile ilgili elimden geleni kadar konuşmamaya gayret göstereceğim..:icon_sorr
neyse filizm sen kazandın.. ne diyeyim allah yolunu açık etsin..:) sevgili modestten kurtuluş yok bana..:img-hyste yahu bu beni öldürecek haa. demedi demeyin.. yahu yılmaz niye koşsun filizin peşinden söyleyin hadi.. daha ne yapsın adamın bi sırtına alıp gezdirmediği kaldı..:img-polic bırakın artık şu yılmazı düzeltme işin siz filizi düzeltin..:img-hyste
Sevgili tolga,kaç kadın Yılmaz'ın şu halini izleyip,"bana Yılmaz gibi seven biri..."der acaba?:img-wink:
daha çok süpriz var fatma hepsini senin için yaptık :)fazla oldu galiba gelecek bölüm cem aktif olarak faaliyete geçer kimler hakkında biliyorsunuz bu arada kimse heveslenmesin filiz bir yere gitmiyor bilmek istersiniz diye söylim dedim ama filiz hakkında söylediklerine imzamı atarım bence istenilecek biri değil
Ooo kral sahne alıyor desene :) Walla cok sevindim dizide 'eksın' azalmıştı zaten bir o eksikti..Diğer taraftan bakarsak; en azından Filiz için birseyler yapacak biri var bu da sevindirici :)
Ama Cem'i de alkışlamak gerek adam tam bir stratejist..Baksana ne zaman sahne alacagını cok iyi biliyor..Darısı diger karakterlerimizin başına :icon_whis
yılmaz ne yaptığını biliyormu ki buhran yaşıyor zavallım, filizi kaybetmek neler yapmasına yol açtı beyzademin, o da yaptığı yanlışın farkına varacak ve çok koşan çabuk yorulur misali aslıyla yaptıklarını son noktayı koyacak ve filize gidecek:img-wink:
modest2000
16-03-07, 13:33
evet sezinti çok güzel ve yerinde bir yorum herzamanki gibi katılıyorum ve bende olayın kapanmasını rica edim ama düşücemide söyleyelim değilmi:)filiz de asaletin a sı yok
Filiz'de asaletin a sı yok demek matraka.Bu Yılmazcılar gerçekten enterasan.Bombayı at ve kaç:img-wink:
evet sezinti çok güzel ve yerinde bir yorum herzamanki gibi katılıyorum ve bende olayın kapanmasını rica edim ama düşücemide söyleyelim değilmi:)filiz de asaletin a sı yok
:img-hyste Yine cok basarılı bir kapanış konusması tıpkı az önce oldugu gibi..
Az değilsiniz sevgili matraka :) Hadi kapansın bakalım elbet bir gün acılacak ne de olsa..Ben de o zamanı bekeyeyim bari :img-wink:
Filiz'de asaletin a sı yok demek matraka.Bu Yılmazcılar gerçekten enterasan.Bombayı at ve kaç:img-wink:
walla şu bomba atıp kaçanlardan biri de sizsiniz sevgili modest. o kadar alıntı yapıp cevap veriyoruz ama ilk söylediklerinizi destekleyen yeni mesajlarınızı ve ya bizi çürüten cevaplarınızı okumak bir türlü nasip olmadı :happy0064
tolgahuzur1
16-03-07, 13:37
valla nedense hep yüz üstü bırakan filiz oluyor.. hep yılmazı sırtından vuruyor.. sevgili modest soruna soru ile karşılık vereyim.. kim hep kendini ve ailesini düşünen, davamlı bırakıp gitmeyi adet edinen bir kızla evlenmek ister ki?:icon_whis yaa ben şunu anlamıyorum bırakan filiz laf söyleyen filiz inanmayan filiz ama koşanda filiz.. yahu daha ne koşuyorsun hem koşup yakalasan ne olacak.. adamı artık yıktın bir kere düştü artık yılmaz yere tutup kaldırsan ne olacak.. ama yok hem bebeği söyleme hemde koşmaya devam et...
bak yine kızdım filizeee. :) :s
İlerleyen bölümlerde daha çok şaşıracağız demek ki...Merakla bekliyorum.Ama yılmaz aslı sahnelerine ne kadar dayanabilirim bilmiyorum, bir de gerçekten yılmaz aslı düğünü olursa...Düşünmek bile istemiyorum. Kim ne derse desin ben bu kızı sevemedim, belki kötü niyetli biri değil ama yılmaz ne derse onu yapıyor.Kal diyor kalıyor evlenme teklifi ediyor bu adam başka birisini seviyor bu kadar kısa süre içinde duygularının değişmesi imkansız diye düşünmeden kabul ediyor. En çok rahatsız olduğum sahnelerden birisi de meyhane dönüşü yılmazın koluna girdiği sahneydi, filizi gördü ama nispet yapar gibi davrandı. Bilmiyorum belki de bu duygularım zeynep beşerlerin oyunculuğundan da kaynaklanabilir...
modest2000
16-03-07, 13:42
walla şu bomba atıp kaçanlardan biri de sizsiniz sevgili modest. o kadar alıntı yapıp cevap veriyoruz ama ilk söylediklerinizi destekleyen yeni mesajlarınızı ve ya bizi çürüten cevaplarınızı okumak bir türlü nasip olmadı :happy0064
Aaaaa bir sürü mesaj yazdım yapmayın:img-wink: Yılmazcı arkadaşlara toplu cevap vermeye de çalıştım.:img-wink:Bir de iş yoğunluğu ancak toparlayabiliyorum.:img-pilot
arkadaşlar forumda gerginlik çıkarmayalım:)filizseverler arkadaşlar şunu hiçbir zaman unutmayın yılmaz filizi unutmayacak unutamayacak o kadar şey yaptıki mümkün değil:)o yüzden bu akşam seyrederken fazla heyecan yapmayalım ve yarın için sizlerden mümkün olduğunca güzel yorumlar bekliyorum ha sinirlendiniz:)bu mümkün biraz dışarı çıkın,biryerlere bişeyler atın,kafanızı duvarlara vurun,ama foruma döndüğümüzde sakin olarak yorum yapalım
Matraka yoksa Asli kizimiz nisanli olmanin zevkini süremiyecekmi, bak buna cok üzülürüm:img-wink: kizin hefesi kursaginda kalmasin:img-hyste
Ooo kral sahne alıyor desene :) Walla cok sevindim dizide 'eksın' azalmıştı zaten bir o eksikti..Diğer taraftan bakarsak; en azından Filiz için birseyler yapacak biri var bu da sevindirici :)
Ama Cem'i de alkışlamak gerek adam tam bir stratejist..Baksana ne zaman sahne alacagını cok iyi biliyor..Darısı diger karakterlerimizin başına :icon_whis
sevgili secoms sahneyi bu bölüm alıyor zaten bu şiddetlenerek devam ediyor cem kendi kendine biri beni durdursun diyecek kadar ilerleyen bölümde çoşucak artık yılmazın yumruklarıda kesmiyor bence cem kendi kendini durdurucak cem ömer sahnesini bekliyor olucam ya garibim filiz ya öyle içi nasıl gidiyor son sahnede
yine tehlikeli sulara dalış yapılmaya başalnıyor sanırım, yapmayın daha güzrl bir forum kardeşliği bize yakışan, hiçbirşey anlamıyorum son yazdıklarınızdan bende mi bir bunama başladı yoksa
lütfen herkesin katılabileceği konular üzerinde konuşalım, bak yine bana bir şeyhler oluyor:img-yes:
yakupoglu61
16-03-07, 13:43
EĞER cemin o ahlaksız teklifi reddettiği için filiz asil biri oluyosa diyecek hiç bir sözüm yok...
herkes böyle tekliflere ewt mi diyor,tek hayır diyen filizmiki kızı birden asil yaptınız...
AMAN ASİLLİKTEN ÖLECEK...
Aaaaa bir sürü mesaj yazdım yapmayın:img-wink: Yılmazcı arkadaşlara toplu cevap vermeye de çalıştım.:img-wink:Bir de iş yoğunluğu ancak toparlayabiliyorum.:img-pilot
peki o zaman iş yoğunluğunuzu bilmediğim için hemen cevap bekliyoruz haliyle kusuruma bakmayın.daha rahat bir ortama kavuştuğunuzda fikir tartışmasına girmekten büyük bir zevk duyarım.:img-cool2
modest2000
16-03-07, 13:46
İlerleyen bölümlerde daha çok şaşıracağız demek ki...Merakla bekliyorum.Ama yılmaz aslı sahnelerine ne kadar dayanabilirim bilmiyorum, bir de gerçekten yılmaz aslı düğünü olursa...Düşünmek bile istemiyorum. Kim ne derse desin ben bu kızı sevemedim, belki kötü niyetli biri değil ama yılmaz ne derse onu yapıyor.Kal diyor kalıyor evlenme teklifi ediyor bu adam başka birisini seviyor bu kadar kısa süre içinde duygularının değişmesi imkansız diye düşünmeden kabul ediyor. En çok rahatsız olduğum sahnelerden birisi de meyhane dönüşü yılmazın koluna girdiği sahneydi, filizi gördü ama nispet yapar gibi davrandı. Bilmiyorum belki de bu duygularım zeynep beşerlerin oyunculuğundan da kaynaklanabilir...
Haklısınız ama Aslı,Yılmaz başkasını sevseydi benle evlenmek istemezdi diye düşünüyordur.Yılmaz aklı başında biri Filiz'e sevse benle ne işi var diyordur:img-wink: Aslı karakterini beğenmiyorum hatta sevmiyorum ama hırsızın hiç mi suçu yok.Teklif eden kim...
sevgili secoms sahneyi bu bölüm alıyor zaten bu şiddetlenerek devam ediyor cem kendi kendine biri beni durdursun diyecek kadar ilerleyen bölümde çoşucak artık yılmazın yumruklarıda kesmiyor bence cem kendi kendini durdurucak cem ömer sahnesini bekliyor olucam ya garibim filiz ya öyle içi nasıl gidiyor son sahnede
İşte can elimden vurdun beni :)
Gel de şimdi o sahneyi gördükten sonra foruma saglıklı mesaj at..Benden günah gitti herseyin sorumlusu Yılmaz'dır haberiniz olaa :) Yok yok en iyisi ben almıyım Yılmaz su ara iyi gelmiyor bana..
Kaliteli 'ekşın' sahneleri olması dilegiyle..Anladıgım kadarıyla Cem yine dayak yiyor..Zaten eleman bagısıklık kazandı..Neyse dedigin gibi Ömer-Cem sahnesi görülmeye izlenmeye deger olacak..
NOT: Yukarıda söylediklerim tamamen sakadır..Dizi sonrasında yapılan yorumlarda daha dikkatli olalım..Bazen işler cıgrından cıkıyor ve hos olmayan durumlar söz-konusu oluyor..
modest2000
16-03-07, 13:52
EĞER cemin o ahlaksız teklifi reddettiği için filiz asil biri oluyosa diyecek hiç bir sözüm yok...
herkes böyle tekliflere ewt mi diyor,tek hayır diyen filizmiki kızı birden asil yaptınız...
AMAN ASİLLİKTEN ÖLECEK...
Asalet kavramını açıkladım aslında.Bazı arkadaşlar eğitimlilikle asaleti karıştırmamaktan bahsetmişler.Her eğitimli asil olacak,her asil eğitimli olacak diye bir kural yok.Eğitimi tüm davranışlarınıza içselleştirebilirseniz bir anlam ifade eder.Yoksa eğitim seviyeniz ne kadar yüksek olsa da zarif olmayabilirsiniz,davranışlarınız gelişmemiş olabilir,derin olmayabilirsiniz,ince düşünceli olmayabilirsiniz,etik davranmayabilirsiniz,gururlu olmayabilirsiniz,erdemli olmayabilirsiniz,mütevazi olmayabilirsiniz,ne oldum delisi olabilirsiniz vesaire.Ayrıca bunların övülmemesi gereken huylar olduğuna inanmıyorum.Her ne kadar zaten olması gereken davranışlar olsa da günümüzde yükselen değerlerin bunlar olmadığı bir konjonktürde bu özelliklerin övülmesi zorunluluk olmaktadır.
ne güzel arkadaşlar böyle çok sakiniz değilmi :)sorulara mümkün olduğunca yanıt veren arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim puanlamayı yarın sabah yapıcam
ömer krakterini irdelemek istedim neden bilmem:)biliyorsunuz kendisi aşk adamıdır.ömerin dizideki canlandırdığı krakteri hiç sevmedim hiç sevmeyeceğim ne kadar iyi biri olduğu gözümüze sokulmaya çalışılsa bile bence iki bölüm önce büyük bir hata yapılmıştır aşkın engellerini böyle yok edemezsiniz o zaman siz bize dersinizki bu aşka ömer handan değil yani filizin ailesi karışı çıkmamış asıl sorun tekiner ailesinin hayatlarına giren cem dir buna gülerim senaristler yanlış yapmıştır buna tepkimi yeterince verdim bir şeyi 30 kere yazmanın bir anlamı yok aslında ama içimden geldi hani bazı ömer severler var çok seviyorlar ya hani kendisi aşk adamı ya o yüzden dedim
o zaman bu nişan sahnesi bu bölümün sonu mu oluyor yani filizin görmesi ile tam anlayamadım, yani gelecek haftaya olayların çoğunluğu yaşanıyor ve ömer-cem karşılaşması var merakla bekleyeceğim çoktandır psiko kış uykusundaydı uyanıyormuş zamanı geldi demek ki tek açığa çıksın da
Sevgili arkadaşlar,
Sizlerden ricam, tartışma yapılırken, birbirinizi kıracak kelimelerden ve cümlelerden kaçınmaya çalışınız.
Lütfen, bu akşamki bölümden sonra Yılmaz ve Aslı sahnelerinden sonra öfkelerinizi foruma yansıtmayınız. Burada karakterlerin hatalarını tartışıyorsunuz. Bölüm yeteri kadar gerildi. Daha fazlasına gerek yok, değil mi ?
Herkese iyi yorumlar, dizi saatine kadar hoşçakalın.
Sevgili modest2000 tabiki yılmaz hatalı, son zamanlarda yılmazı hiç anlayamıyorum zaten geçen sezon beğenerek izlediğim yılmaz karakterinin bunları yapabilmesine bir anlam veremiyorum. Son bölümde yılmaz filizle ilgili bütün umutlarını kaybetmiş diyelim ama bu onun başka birine evlenme teklif etmesine mazeret olamaz, keşke her türlü yanlış anlaşılmaya rağmen bu aşkın arasına bir üçüncü kişi girmeseydi.... Benim için bu aşkın en önemli özelliği her türlü yanlış anlamaya ve engellere rağmen onların birbirlerine sadakatleriydi...
modest2000
16-03-07, 13:59
valla nedense hep yüz üstü bırakan filiz oluyor.. hep yılmazı sırtından vuruyor.. sevgili modest soruna soru ile karşılık vereyim.. kim hep kendini ve ailesini düşünen, davamlı bırakıp gitmeyi adet edinen bir kızla evlenmek ister ki?:icon_whis yaa ben şunu anlamıyorum bırakan filiz laf söyleyen filiz inanmayan filiz ama koşanda filiz.. yahu daha ne koşuyorsun hem koşup yakalasan ne olacak.. adamı artık yıktın bir kere düştü artık yılmaz yere tutup kaldırsan ne olacak.. ama yok hem bebeği söyleme hemde koşmaya devam et...
bak yine kızdım filizeee. :) :s
Sevgili tolga yerinde bir soru.Filiz'in nikahta açıklama yapmaksızın bırakması sahnesinde çok kızmıştım.Ama soruya soruyla cevap verme:img-wink: Yılmaz'da odaklanalım lütfen.Kaç kadın şimdiki Yılmaz'a imrenir, benim de böyle bir sevenim olsun der.:happy0064
Sevgili modest2000 tabiki yılmaz hatalı, son zamanlarda yılmazı hiç anlayamıyorum zaten geçen sezon beğenerek izlediğim yılmaz karakterinin bunları yapabilmesine bir anlam veremiyorum. Son bölümde yılmaz filizle ilgili bütün umutlarını kaybetmiş diyelim ama bu onun başka birine evlenme teklif etmesine mazeret olamaz, keşke her türlü yanlış anlaşılmaya rağmen bu aşkın arasına bir üçüncü kişi girmeseydi.... Benim için bu aşkın en önemli özelliği her türlü yanlış anlamaya ve engellere rağmen onların birbirlerine sadakatleriydi...
34-39 bölümler arasındaki yılmazdaki değişimi sağlayan filiz hep olumlu yönde yapmıştı bunu şimdi tam tersi yılmazı zıvanadan çıkaracak kadar deliye döndürende kendisidir.ne ekersen onu biçersin 39 bölümde sonra filiz hatalı sorunlar yani tohumlar atmış neticesi hatalı bir ilşki ve bir adam ortaya çıkmıştır.ee günümüzde iki çiçeği almışlar birine hergün güzel kelimeler söylemişler birinede hergün kötü kelimeler sonuçta ne olmuş tahmin edin bitkiler bile böyle etkileniyorsa demekki insanlar da etkilenebilir 27-39 bölümler arasındaki yılmazı nasıl filiz yaptıysa 46-65 arasındaki yılmazıda filiz yapmıştır.sevgi insanları değiştirir bu sözü ben çıkardım ama artık dizilerde kullanılacak kıvama kadar geldi.
Asalet kavramını açıkladım aslında.Bazı arkadaşlar eğitimlilikle asaleti karıştırmamaktan bahsetmişler.Her eğitimli asil olacak,her asil eğitimli olacak diye bir kural yok.Eğitimi tüm davranışlarınıza içselleştirebilirseniz bir anlam ifade eder.Yoksa eğitim seviyeniz ne kadar yüksek olsa da zarif olmayabilirsiniz,davranışlarınız gelişmemiş olabilir,derin olmayabilirsiniz,ince düşünceli olmayabilirsiniz,etik davranmayabilirsiniz,gururlu olmayabilirsiniz,erdemli olmayabilirsiniz,mütevazi olmayabilirsiniz,ne oldum delisi olabilirsiniz vesaire.Ayrıca bunların övülmemesi gereken huylar olduğuna inanmıyorum.Her ne kadar zaten olması gereken davranışlar olsa da günümüzde yükselen değerlerin bunlar olmadığı bir konjonktürde bu özelliklerin övülmesi zorunluluk olmaktadır.
walla tek kelimeyle tebrik ediyorum sizi sevgili modest. dediklerim ya da anlatmak istediklerim anca bu kadar çarpıtılarak yorumlanabilirdi siz de bunu başarmışsınız tek kelimeyle. ben bunları minumum olarak nerelerde rahatça bulabileceğinizi anlatmaya çalıştım. artı sizin yazdıklarınıza karşı çıkmadım sadece biraz ek yaptım.amacım ne sayın sezintinin dediği gibi insanları kibar,eğitimli diye ayırmaktır ne de başka birşeydir. günümüzde ortamın,insan ilişkilerinin istenilen seviyede olmaması insanlarda zaten olması gereken özelliklerin övülecek ve ya onları asil bir hale sokacak şekle getirmez.saygılarımla.
modest2000
16-03-07, 14:05
Sevgili modlarımız neden sürekli gerilme hissediyor ben de bunu anlamıyorum:img-wink: O zaman hep sürekli birbirimizi onaylayalım.Şahsen burada kimsenin kimseyi rencide ettiğine şahit olmadım.En sert tartışmalar bile adabıyla yapılabilir.Bence modlarımız memnun olmalı.:img-wink:
Sevgili tolga yerinde bir soru.Filiz'in nikahta açıklama yapmaksızın bırakması sahnesinde çok kızmıştım.Ama soruya soruyla cevap verme:img-wink: Yılmaz'da odaklanalım lütfen.Kaç kadın şimdiki Yılmaz'a imrenir, benim de böyle bir sevenim olsun der.:happy0064
ben bayan değilim ama bildiğim kadarı ile bayağı bir kadın etkileniyor :)hatta hatanın filizde olduğunu düşünenler çok bazı forumlarda burdakilerdekine nispet ama buda önemli değil hayatında kimse çok nadirdir ilk defa çıktığı ve aşık olduğu insanla evlenir sorarım hayatında hiç mi 1-den fazla kızla çıkmadınız tanışmadınız veya erkekler kim kimin ilk aşkı olmuş bazı yorumları bu yüzden anlamakta zorluk çekiyorum çekmemem mümkün değil sizler olduğunuz sürece bende varolucam
beni sizler yarattınız:)sağolun varolun:)
tolgahuzur1
16-03-07, 14:06
valla sevgili modest bir erkek olduğum için (Allah'a çok şükür kadın değilim:) )
bu soruna açık cevap veremiyeceğim.. ama yılmaz gibi akıllı yılmaz gibi inatçı yılmaz gibi kıskanç ve sevdiğine sahip çıkan bir erkeği beğenmiyecek kız az tanırım.. daha ne olsun adam sevdiğinin önünde pervane oldu...:good:
bazı yılmazcı arkadaşlar filizin yılmazın peşinde koşacağini felan yazmişlar:img-hyste :img-hyste :img-hyste hayal görüyor olmalilar:img-hyste
bundan sonra yılmazın pişmanliğini ve filizin peşinden koşacağini
izliyeceğiz canım arkadaşlarim siz bu akşamda keyfini cıkardin daha sonraki bölümler bizim olacak nede olsa siz şimdi yılmazın sürünmesini izliyemezsiniz
kıyamazsınınz ama biz büyük bir keyifle izliyeceğiz
birde bence son sahne gelende fragmanda görürük müyor mesela gecen bölüm
biz filiz&yılmaz konuşmasında bitecek dedik ama evlenme teklifinde bitti
şimdide nişan saahnesinden sonra ya filiz gidip o dönüm noktasi denilen şey belli olacak yada yılmaz filizi orda görecek(ama umarim görmezde oradan hemen
gider)filizin bu saatten sonra yapacaği tek şey bebeği söyleyip yılmazın bir daha oldugu semtten gecmemek olacak gerci ben bebeği filizin söylemesi taraftari deeğilim başkasından ögrensin yılmaz agamiz
Sevgili matraka bu ilişkide her ikisinin de hataları vardır yılmazın bu davranışlarında filizin de etkisi vardır. Ama keşke yılmaz hayatını etkileyecek bir konuda sadece öfkesinin esiri olmasaydı, bu kadar çabuk karar almasaydı biraz düşünerek hareket etseydi...
Sevgili modlarımız neden sürekli gerilme hissediyor ben de bunu anlamıyorum:img-wink: O zaman hep sürekli birbirimizi onaylayalım.Şahsen burada kimsenin kimseyi rencide ettiğine şahit olmadım.En sert tartışmalar bile adabıyla yapılabilir.Bence modlarımız memnun olmalı.:img-wink:
inanmıyorum bu bir dönüm noktası aynen benimde bu konuda anlama güçlüğü çekiyorum ben böyle görmüyorum ama herkes gergin şöyle böyle deniyor halbuki bak ne güzel yazışıyoruz değilmi:)sadece diziden sonra biraz oluyor sezinti arkadaşım o konuda haklıdır ama genelinde forumun kapanaca k adar gerildiğimizi hiç görmedim
modest2000
16-03-07, 14:10
walla tek kelimeyle tebrik ediyorum sizi sevgili modest. dediklerim ya da anlatmak istediklerim anca bu kadar çarpıtılarak yorumlanabilirdi siz de bunu başarmışsınız tek kelimeyle. ben bunları minumum olarak nerelerde rahatça bulabileceğinizi anlatmaya çalıştım. artı sizin yazdıklarınıza karşı çıkmadım sadece biraz ek yaptım.amacım ne sayın sezintinin dediği gibi insanları kibar,eğitimli diye ayırmaktır ne de başka birşeydir. günümüzde ortamın,insan ilişkilerinin istenilen seviyede olmaması insanlarda zaten olması gereken özelliklerin övülecek ve ya onları asil bir hale sokacak şekle getirmez.saygılarımla.
:img-wink: Sevgili ferman ben genel bir cevap vermiştim.Ama yine çarpıtarak bir soru sormak isterim size:img-wink: İnsanlarda olması gereken şeyler dışındaki şeyleri mi övmek zorundayız sadece.O zaman övecek hiç bir şey kalmaz.Bırakın günümüzde giderek yozlaştırılan şeyleri de vurgulayalım,sıradan şeyleri de övelim.Olağanüstü şeyler aramak zorunda değiliz.:img-wink: Zaten sıradan şeyler olağanüstü oldu,mumla aranır oldu artık.
tolgahuzur1
16-03-07, 14:11
bazı yılmazcı arkadaşlar filizin yılmazın peşinde koşacağini felan yazmişlar:img-hyste :img-hyste :img-hyste hayal görüyor olmalilar:img-hyste
izliyeceğiz canım arkadaşlarim siz bu akşamda keyfini cıkardin daha sonraki bölümler bizim olacak nede olsa siz şimdi yılmazın sürünmesini izliyemezsiniz
şimdide nişan saahnesinden sonra ya filiz gidip o dönüm noktasi denilen şey belli olacak yada yılmaz filizi orda görecek(ama umarim görmezde oradan hemen
gider)filizin bu saatten sonra yapacaği tek şey bebeği söyleyip yılmazın bir daha oldugu semtten gecmemek olacak gerci ben bebeği filizin söylemesi taraftari deeğilim başkasından ögrensin yılmaz agamiz
sevgili medsul geldiğini belli ettin :) hoşgeldin...yahu niye yılmaz koşuyor hala anlamış değilim.. filiz dedi diyeceğini daha ne isitoyor ki yılmazdan.. peşini bi bırakamadı.. hayır gerçeği söylesede yılmaz yinede aslıyı seçti desen neyse o zaman yerden yere vurun yılmazı... sen merak etme ben bütün bölümler zevkle izliyeceğim.. ama bu sizin için geçerli olacak mı bakalım..:img-hyste
34-39 bölümler arasındaki yılmazdaki değişimi sağlayan filiz hep olumlu yönde yapmıştı bunu şimdi tam tersi yılmazı zıvanadan çıkaracak kadar deliye döndürende kendisidir.ne ekersen onu biçersin 39 bölümde sonra filiz hatalı sorunlar yani tohumlar atmış neticesi hatalı bir ilşki ve bir adam ortaya çıkmıştır.ee günümüzde iki çiçeği almışlar birine hergün güzel kelimeler söylemişler birinede hergün kötü kelimeler sonuçta ne olmuş tahmin edin bitkiler bile böyle etkileniyorsa demekki insanlar da etkilenebilir 27-39 bölümler arasındaki yılmazı nasıl filiz yaptıysa 46-65 arasındaki yılmazıda filiz yapmıştır.sevgi insanları değiştirir bu sözü ben çıkardım ama artık dizilerde kullanılacak kıvama kadar geldi.
Tarla,bitki,böcek ve bilumum bütün nebatat muhabbetleri acıkcası bana biraz durumu farklı yönlere cekmek için söylenmiş sözler gibi geliyor ve beni hic tatmin etmiyor.. Ortda Yılmaz karakterinin zaafiyetinden olusan bir durum söz-konusu ve bunun bu sekilde acıklanmaya calısılması giderek komik bir hal alıyor..
Neyse herkese iyi yorumlar.. Time to go :)
zeynep beşerlerin söyleşisinde yılmazın aşkı için büyük bir aşk ve sonradan hastalikli bir aşka dönüşüyor diyor sizce gercekten yılmazın filize hissettiği aşka
hastalikli denilebilirmi bence biraz piskopat gbi alina bilir ama tutkulu oldugu tartişilmasız sizce nedir
sevgili medsul bu iletiyi üzerime alıyorum zira filiz yılmazın peşinde koşacak deyip sonra aslında söylemek istediğim katil meselesinden sonraki gibi koşam k değildir düzeltiyorum deyip sadece yılmazın kafasına dank dank ettirecek şeyleri ilk yapacak kişi filizdir dedim. hala da arkasındayım. ha filiz yapmaz ceydaya yaptırır ve ya ceyda kendi inisiyatif alır kendi yapar ve ya başkası birşeyler yaparsa yanılmış olurum o kadar.ama o ana kadar yılmazın filizin peşinden koşması için hiçbir sebep göremiyorum napayım.siz görüyorsanız bana da söyleyin lütfen.:img-yes:
Sevgili matraka bu ilişkide her ikisinin de hataları vardır yılmazın bu davranışlarında filizin de etkisi vardır. Ama keşke yılmaz hayatını etkileyecek bir konuda sadece öfkesinin esiri olmasaydı, bu kadar çabuk karar almasaydı biraz düşünerek hareket etseydi...
anlatmak istediğimi anlatmıştım tekrar etmek istemiyorum yılmazın hatası deyip durmana gerek yok devamlı çünkü ben devamlı tam tersini düşünmüşümdür bu raddeye bunları ne getirdi ona bakmam lazım 2 bölüm önce ömerin hali buysa bir yanlışlık var geçmişte çünkü devamlı kararsız kalan filiz tekinerdi herkesle iyi geçinmek isteyen ailesini devamlı tercih eden tercih ettiklerinden aldığı ise arkasından çevrilenler olan ama bunları genede anlayabilen bir filiz var karşımızda yılmazı yeni bir ilşkiye getiren sebeb gene filiz olmuştur yılmazın hatırlarsan aslıyla evlenme düşüncesi yoktu neden yaptığınıda biliyoruz
modest2000
16-03-07, 14:14
valla sevgili modest bir erkek olduğum için (Allah'a çok şükür kadın değilim:) )
bu soruna açık cevap veremiyeceğim.. ama yılmaz gibi akıllı yılmaz gibi inatçı yılmaz gibi kıskanç ve sevdiğine sahip çıkan bir erkeği beğenmiyecek kız az tanırım.. daha ne olsun adam sevdiğinin önünde pervane oldu...:good:
Yılmaz ilerleyen bölümlerde Aslı'yı da kıskanır mı sevgili Tolga.Malum sahiplendiğine göre:img-wink:
ben bayan değilim ama bildiğim kadarı ile bayağı bir kadın etkileniyor :)hatta hatanın filizde olduğunu düşünenler çok bazı forumlarda burdakilerdekine nispet ama buda önemli değil hayatında kimse çok nadirdir ilk defa çıktığı ve aşık olduğu insanla evlenir sorarım hayatında hiç mi 1-den fazla kızla çıkmadınız tanışmadınız veya erkekler kim kimin ilk aşkı olmuş bazı yorumları bu yüzden anlamakta zorluk çekiyorum çekmemem mümkün değil sizler olduğunuz sürece bende varolucam
beni sizler yarattınız:)sağolun varolun:)
ben bir bayan olarak eski yılmazı kabul ederdim:) ama deformasyona uğramış beyzade yılmazı değil anladınız siz:)
ama yılmaz karakterini severim hala daha kayıp ilanıma cvp vermesini bekliyorum, umudumu yitirmedim:img-wink:
valla benim hayatımda henüz hiçkimse olmadı olursa benim için ilk olacak ama ben onun hayatında ilk olur muyum onu bilemem, ama ben ilk defa görüştüğüm biri ile evlenmek isterim, bu yüzden de filizin yılmazla evlenmesi bana daha uygun geliyor, çünkü yılmazda onun ilk aşkı ve ilkiiydi bu benim düşüncem:img-yes: ama ikinci bir şans var mıdır aşkta elbette ama ben almıyım:img-yes:
Tarla,bitki,böcek ve bilumum bütün nebatat muhabbetleri acıkcası bana biraz durumu farklı yönlere cekmek için söylenmiş sözler gibi geliyor ve beni hic tatmin etmiyor.. Ortda Yılmaz karakterinin zaafiyetinden olusan bir durum söz-konusu ve bunun bu sekilde acıklanmaya calısılması giderek komik bir hal alıyor..
Neyse herkese iyi yorumlar.. Time to go :)
ilşkinin başında dinamit var sense sevgili dostum üstündekilerle ilgileniyorsun ne diyelim senin dediğin gibi yılmaz zaafiyetleri işte ne olsun çocuğun benden diyen bendim filiz yapmaz zaten birşey :)gene döndükmü başa
modest2000
16-03-07, 14:18
zeynep beşerlerin söyleşisinde yılmazın aşkı için büyük bir aşk ve sonradan hastalikli bir aşka dönüşüyor diyor sizce gercekten yılmazın filize hissettiği aşka
hastalikli denilebilirmi bence biraz piskopat gbi alina bilir ama tutkulu oldugu tartişilmasız sizce nedir
Yılmaz'ın Filiz'e bırakın hastalıklıyı normal bir aşkı bile tartışılır artık.Ben ortada büyük bir aşka uyan hatta sadece aşka uyan davranışlarını göremiyorum Yılmaz'ın.Ama Aslı'yla evlenir,mutsuz olur,başına duvarlara vurur da aşkı depreşirse bilemem:img-wink:
ben bir bayan olarak eski yılmazı kabul ederdim:) ama deformasyona uğramış beyzade yılmazı değil anladınız siz:)
ama yılmaz karakterini severim hala daha kayıp ilanıma cvp vermesini bekliyorum, umudumu yitirmedim:img-wink:
valla benim hayatımda henüz hiçkimse olmadı olursa benim için ilk olacak ama ben onun hayatında ilk olur muyum onu bilemem, ama ben ilk defa görüştüğüm biri ile evlenmek isterim, bu yüzden de filizin yılmazla evlenmesi bana daha uygun geliyor, çünkü yılmazda onun ilk aşkı ve ilkiiydi bu benim düşüncem:img-yes: ama ikinci bir şans var mıdır aşkta elbette ama ben almıyım:img-yes:
tipik bir gerçek hayat sendromu teşhisi koydum sana neden şansı vermiyeceksin aşktan bahsediyoruz bu kadarmı gaddarlaştık vallhi beni şimdi şaşırttın artılı filizim aşktan hep vazgeçtiğimz için belkide bulamayacağımızı düşündüğümüz için belkide elimizdekinin kıymetini bilemeyeceğimiz için belkide birşeyler için savaşmak zor geliyor bence bu yüzden dizilerde hep mutlu son görmek isteriz ama gerçek hayatta tadamayacağımız mutluluklar bilmem bunları düşündüm söylediklerini okuyunca
:img-wink: Sevgili ferman ben genel bir cevap vermiştim.Ama yine çarpıtarak bir soru sormak isterim size:img-wink: İnsanlarda olması gereken şeyler dışındaki şeyleri mi övmek zorundayız sadece.O zaman övecek hiç bir şey kalmaz.Bırakın günümüzde giderek yozlaştırılan şeyleri de vurgulayalım,sıradan şeyleri de övelim.Olağanüstü şeyler aramak zorunda değiliz.:img-wink: Zaten sıradan şeyler olağanüstü oldu,mumla aranır oldu artık.
çarpıtarak :img-yes: sormuş olduğunuz soruyu kendimce yanıtlayayım sevgili modest; hayır tabi ki insanlara has şeyleri övmekten söz ediyoruz. kıyas yaparak her zaman övülecek birşeyler bulabiliriz her konuda. ama sıradan şeyleri övülecek şeyler noktasına getirirsek insanlar daha yüksek manevi zirvelere nasıl varacaklardır? söylediklerinize genel olarak katılıyorum evet ortam ve insan ilişkileri kötü ve daha da kötüye gidiyor o yüzden güzel şeyleri mumla arıyoruz. ama gökyüzüne çıkmak istiyorsak yıldızları hedeflemeliyiz diye düşünüyorum.saygılarımla
ilşkinin başında dinamit var sense sevgili dostum üstündekilerle ilgileniyorsun ne diyelim senin dediğin gibi yılmaz zaafiyetleri işte ne olsun çocuğun benden diyen bendim filiz yapmaz zaten birşey :)gene döndükmü başa
:) Yaa giyinirken bile rahat yok be kardeşim :img-wink:
Arkadasım,
Filiz'in hatası olmustur tabiki de ama bu durum Yılmaz'ın yaptıgı sacma sapan bir evlilik teklifini tetiklemeli midir peki ? Yılmaz'ın hic mi hür iradesi yoktur..(Lütfen bana duyguları ile hareket ediyor deme..Son yaptıgını baska bir acıklaması olması lazım cünkü) Zaten oraya hangi duygularla hangi amacla gittigi gün gibi acıktır(Yüzüne bakmak yeterlidir)..Zaten Aslı da ilk anda kabul etmeyecektir(Zeyneo Hanım'ın röportajını okudum :icon_whis ) Peki sorarım niye ? Yılmaz'ın Filiz konusundaki zaafını ve o anki duygularını biliyordur.. Sonra ne oldu da Aslı Hanım'ın gönlünü caldı bilemiyorum tabi..
Yilmazin Filize olan Aski kesinlikle hastalikli bir ask degildir. Hastalikli ask vardi, bunlarin aciklamalarida söyledir:
"Erotomani, (ki bir çeşit akıl hastalığıdır) en sık rastlananıdır. Genelde daha üst sosyoekonomik düzeydeki bir erkeğe karşı bir kadının hissettiği imkansız aşktır. Gerçekle ilgisi kopmuş olan kişi bu aşkı hayalinde (hezeyanlarına) büyütür; hatta bazen karşısındaki kişinin hayatını zehreder - Cem bu kategorie girer sanirim
Don Juanizm de bir başka hastalıklı aşk türüdür. Aslında buna aşk demek pek doğru değildir. Olabildiği kadar çok kadınla çiftleşme arzusudur. Burada kadını elde etme arzusu 'dayanılmaz bir aşk'mış gibi yaşanır. Cinsel birliktelikten sonra ise ortada hiçbir duygu kalmaz."
hastalıklı derken bence hani kurtulamamak anlamında söylemiş devamlı sorunlar felan o yüzden söylenmiştir.yılamz filizi çok sevmiştir.hala seviyor kurtulmak istesede kurtulamıyor galiba demek istediği bu kafasında yılmaz bitirememiş büyük aşkı sonunda saplantılı tutumlar içerisinde olmuş yılmaz nedeni bu bence
sevgili medsul geldiğini belli ettin :) hoşgeldin...yahu niye yılmaz koşuyor hala anlamış değilim.. filiz dedi diyeceğini daha ne isitoyor ki yılmazdan.. peşini bi bırakamadı.. hayır gerçeği söylesede yılmaz yinede aslıyı seçti desen neyse o zaman yerden yere vurun yılmazı... sen merak etme ben bütün bölümler zevkle izliyeceğim.. ama bu sizin için geçerli olacak mı bakalım..:img-hyste
hoşbulduk tolga kardeş:img-wink: niyemi yılmaz filizin peşinden koşmasi gerek
sana söylüyeyim efem ilk önce filizi dinlemeden sormadan onu öyle bir şeyle
sucladiki yenilir yutulur şey degil şimdi diyeceksinki filizde yılmazı sucladi
tamam filiz afdilediğinde yılmazın filize attiği nutuklar var hatırlarsan
badem okadar iyi biliyor filiz olayında göstere bilseydide filize sorsardi
ama olmadi adam ömer bir şey söylemese aklına gelmiyecek benim sevdiğim
kadın bunu yapmaz diye kaldiki yılmazın filize sorş şeklinin yanliş oldugunu
herkes biliyor ben zaten filizin gercegi söylemesi cok isterdim söylesin ve
defetsin gitsin yılmazı ama olmadi
dahi diyelimki yılmaz inandi ama hemen ayni akşam gidip aslıya evlenme
teklif etmeside ne filizi hayatından cıkarmiş olabilir ama insan aradan bir kaç zaman gecsin ondan sonra ne yapacak yapsin
sadece bu bölümü kayifle izliyeceksin ama ondan sonrasini bilemem tolga
nede olsa yılmaz için cok zor günler başliyacak söylemedi deme:img-wink: :img-wink:
modest2000
16-03-07, 14:26
çarpıtarak :img-yes: sormuş olduğunuz soruyu kendimce yanıtlayayım sevgili modest; hayır tabi ki insanlara has şeyleri övmekten söz ediyoruz. kıyas yaparak her zaman övülecek birşeyler bulabiliriz her konuda. ama sıradan şeyleri övülecek şeyler noktasına getirirsek insanlar daha yüksek manevi zirvelere nasıl varacaklardır? söylediklerinize genel olarak katılıyorum evet ortam ve insan ilişkileri kötü ve daha da kötüye gidiyor o yüzden güzel şeyleri mumla arıyoruz. ama gökyüzüne çıkmak istiyorsak yıldızları hedeflemeliyiz diye düşünüyorum.saygılarımla
Bir şarkı vardı bilir misiniz, blues tarzıydı belki hatırlarsınız. Ne ölü yıldızlara götüreceğiz hayatı,ne de dünyamıza inecek ölüm diye.ne alaka dimi:img-wink:Yıldızları hedeflemek güzel ama henüz olması gerekenler sıradanlaşmadı,toplumun hücrelerine nüksetmedi.:img-wink: Biz de dizi kahramanlarında bile güzel ayrıntıları görünce ön plana çıkarmak istiyoruz bu yüzden.saygılarımla:img-wink:
valla yılmazın aşkından hiç şüphem yok, nedeni ise ferideye söylediği
"kalbimde filizin aşkından başka bir aşka yer yok",
canana söyledikleri "evet hala seviyorum, unutamadım"
filizi gördüğü anda kilitlenmesi
defilede öptüğü sahne,
hastlandığında endişelenmesi,
sesini duyduğunda kalakalması içinin erim erim erimesi ve
gözgöze geldiklerinde filizin gözlerine yenilmesi
onu kaybetme korkusu ile saçmalaması
kıskanması ve gözlerinde sürekli filizin hayal etmesi gibi
şimdi bunlar olup da yılmazın aşkından şüphe edilirse ben kimseye katılmıyorum burada, yılmazın gözlerinde ben bu aşkı hissediyorum ama olaylar onu farklı yöne çevirmiştir ve hataları varmıdır vardır ama aşkı bitmedi, bitmeyecek ve daha da artacak yılmazın şahit olacağız
:) Yaa giyinirken bile rahat yok be kardeşim :img-wink:
Arkadasım,
Filiz'in hatası olmustur tabiki de ama bu durum Yılmaz'ın yaptıgı sacma sapan bir evlilik teklifini tetiklemeli midir paki ? Zaten oraya hangi duygularla hangi amacla gittigi gün gibi acıktır(Yüzüne bakmak yeterlidir)..Zaten Aslı da ilk anda kabul etmeyecektir(Zeyneo Hanım'ın röportajını okudum :icon_whis ) Peki sorarım niye ? Yılmaz'ın Filiz konusundaki zaafını ve o anki duygularını biliyordur.. Sonra ne oldu da Aslı Hanım'ın gönlünü caldı bilemiyorum tabi..
sen gerçek hayatında nasıl davranırdır merak ediyorum sevdiğin kişiyle olmayacağına kanaat etmişsen kendine yeni bir yol çizmek istiyorsan duygularının bitmemeiş olması mazaret olmaz bana göre herkese göre değişir ona bakarsan yılmazda fişlizde 4 yıl birbirlerini beklemiş insanlar ama yılmazın umudunu filiz son sahnede bitirmiştir.yılmaza hayatında karar aşamasına gelmiştir.bir kişiyi sevipte illa ölene kadar onu beklemek zorunda değildir.kimse değildir.hehe hele sevdiğin gözünde imkansız hale gelmişse önemli olan budur arkadaşım:)arkadaşım:)dostum orhan babayla uğurlim seni
hatasız kul olmaz hatamla sev beni:)
tolgahuzur1
16-03-07, 14:29
Yılmaz ilerleyen bölümlerde Aslı'yı da kıskanır mı sevgili Tolga.Malum sahiplendiğine göre:img-wink:
sevgili modest sen beni delirtecen demedi deme benimde sonum sen olursun:img-hyste yahu niye kıskanmasın o nişanlısı sonuçta :) demi yani elinden geldiği kadar koruyacak onu sahiplenecek.. zaten yılmazın özelliği bu hemen herşeyi kabullenmek.. yılmazı bu alemde tek geçerim..:good: en kral karekter dizide ne ömer ne de aynalı...
modest2000
16-03-07, 14:30
valla yılmazın aşkından hiç şüphem yok, nedeni ise ferideye söylediği
"kalbimde filizin aşkından başka bir aşka yer yok",
defilede öptüğü sahne,
kıskanması ve gözlerinde sürekli filizin hayal etmesi gibi
şimdi bunlar olup da yılmazın aşkından şüphe edilirse ben kimseye katılmıyorum burada, yılmazın gözlerinde ben bu aşkı hissediyorum ama olaylar onu farklı yöne çevirmiştir ve hataları varmıdır vardır ama aşkı bitmedi, bitmeyecek ve daha da artacak yılmazın şahit olacağız
Sevgili filizim,ben aşık bir insanın başka bir kadının elini tutamayacağını,bakışamayacağını,şımartamayacağını düşünmekle çok mu katıyım?İstese de yapamaz.Bırakın evlenmeyi...
modest2000
16-03-07, 14:32
sevgili modest sen beni delirtecen demedi deme benimde sonum sen olursun:img-hyste yahu niye kıskanmasın o nişanlısı sonuçta :) demi yani elinden geldiği kadar koruyacak onu sahiplenecek.. zaten yılmazın özelliği bu hemen herşeyi kabullenmek.. yılmazı bu alemde tek geçerim..:good: en kral karekter dizide ne ömer ne de aynalı...
yani sizin kralın kıskanç olması,sahiplenmesi aman aman bir özellik değil.Filiz'ide kıskanır,Aslı'yı da.Amerikan filmlerindeki avukat gibiyim,itiraf ettin:img-hyste :img-hyste :img-hyste
sen gerçek hayatında nasıl davranırdır merak ediyorum sevdiğin kişiyle olmayacağına kanaat etmişsen kendine yeni bir yol çizmek istiyorsan duygularının bitmemeiş olması mazaret olmaz bana göre herkese göre değişir ona bakarsan yılmazda fişlizde 4 yıl birbirlerini beklemiş insanlar ama yılmazın umudunu filiz son sahnede bitirmiştir.yılmaza hayatında karar aşamasına gelmiştir.bir kişiyi sevipte illa ölene kadar onu beklemek zorunda değildir.kimse değildir.hehe hele sevdiğin gözünde imkansız hale gelmişse önemli olan budur arkadaşım:)arkadaşım:)dostum orhan babayla uğurlim seni
hatasız kul olmaz hatamla sev beni:)
:) Bilmiyorum daha önce söyledim mi ama bu arkadası cok seviyorum :)
Bana soruyorsun haberin olsun..
Acıkcası ben hayatıma yeni bir yön cizmek için bu kadar acele etmezdim..Niye bu acele ? Bu sorunun cevabını sen cok daha iyi biliyorsun ve bu sorunun cebabı : Hayatıma yeni bir yön cizmek değil :img-wink:
NOT: Muhabette de sardı.. İşaret dersi de hiç çekilmez şimdi :)
sevgili medsul bu iletiyi üzerime alıyorum zira filiz yılmazın peşinde koşacak deyip sonra aslında söylemek istediğim katil meselesinden sonraki gibi koşam k değildir düzeltiyorum deyip sadece yılmazın kafasına dank dank ettirecek şeyleri ilk yapacak kişi filizdir dedim. hala da arkasındayım. ha filiz yapmaz ceydaya yaptırır ve ya ceyda kendi inisiyatif alır kendi yapar ve ya başkası birşeyler yaparsa yanılmış olurum o kadar.ama o ana kadar yılmazın filizin peşinden koşması için hiçbir sebep göremiyorum napayım.siz görüyorsanız bana da söyleyin lütfen.:img-yes:
zaten şu anda yılmazın filizin peşinden koşmasini gerktirecek bir şey yok
gerceği ögrendiğinde filize ne kadar kırdıgını ve onurunu lekelediği ve ona inanmadiğini anladiği zaman peşinden koşacak koşmasında gerekiyor
filizin bebek konusunu söylemesini bende isterim söylesinki yılmaz hata yaptiğini
anlasın ve pişman olsun bizde o sahneleri keyfini cıkartalim
yılmaz bunu filizden yada başkasından ögrenir onu bilmem zaten cokta önemli
degil zaten ama yinede son sahnede yılmazın yanına gidip söylemesini isteemem yanliş bir zamanlama olur ve filiz içinde zor olur diye
düşünüyorum
ama o mesajlarini okudum kastettiğim kişi sen degildim
Sevgili filizim,ben aşık bir insanın başka bir kadının elini tutamayacağını,bakışamayacağını,şımartamayacağını düşünmekle çok mu katıyım?İstese de yapamaz.Bırakın evlenmeyi...
Sevgili modest bir asik bir kadin icin bu dediklerin kesinlikle gecerlidir, ama bir erkek asiksada bunlari yapabilir, özelliklede ihanete ugradigini düsünüyorsa ve yasanmis bu iliskiden yana hic bir umudu kalmadiysa.
tipik bir gerçek hayat sendromu teşhisi koydum sana neden şansı vermiyeceksin aşktan bahsediyoruz bu kadarmı gaddarlaştık vallhi beni şimdi şaşırttın artılı filizim aşktan hep vazgeçtiğimz için belkide bulamayacağımızı düşündüğümüz için belkide elimizdekinin kıymetini bilemeyeceğimiz için belkide birşeyler için savaşmak zor geliyor bence bu yüzden dizilerde hep mutlu son görmek isteriz ama gerçek hayatta tadamayacağımız mutluluklar bilmem bunları düşündüm söylediklerini okuyunca
şaşırma sevgili matraka ben gerçekten aşkı severim ve aşık olacaksamda bir kere bu benim için çok önemli ve bunu sevgiye dönüştürüp o insanla bir ömrü paylaşmak isterim ama hayat ne getirir bilmem ikinci şansı vermem veremem ne dersen de gerçekten kolay değil öyle olsa şimdiye kadar bulurduk:) şaka zamanı var gereken değer verilir bu değeri hakeden kişi is eğer neden olmasın, dizilerde neden mutlu son istediğime gelince güzide çiftimden örnek o kadar yaşanmışlıktan sonra ne olursa olsun bu sonu hakettikleri ama dediğim gibi gaddarlıksa ben ikinciye zorlarım karşımdaki insanı onu biliyorum, şaşırman geçmiştir umarım ama benim aşka bakış açım farklı biraz katı gelebilir sana ama öyle benim için özel ve güzel ve bir defa:img-yes:
Bir şarkı vardı bilir misiniz, blues tarzıydı belki hatırlarsınız. Ne ölü yıldızlara götüreceğiz hayatı,ne de dünyamıza inecek ölüm diye.ne alaka dimi:img-wink:Yıldızları hedeflemek güzel ama henüz olması gerekenler sıradanlaşmadı,toplumun hücrelerine nüksetmedi.:img-wink: Biz de dizi kahramanlarında bile güzel ayrıntıları görünce ön plana çıkarmak istiyoruz bu yüzden.saygılarımla:img-wink:
sevgili modest bunca yazışmanın sonunda size hak veriyorum, vermiyor değilim yanlış anlamayın. ikimizin de ulaşmak istedeği yer aynı fakat varma yollarımız biraz farklı sanırım.siz adım adım yol almak isterken ben belki de biraz hızlı yol alıp erkenden zirveye ulaşmak istiyorum. herneyse hedef aynı olduktan sonra sorun değil.gerçi benim tökezlemem daha olası. acele giden ecele gider ne de olsa. zaten bu da bu konuda son iletim olsun yoksa sevgili Hasan "bu ne ya bölüm yorumu yerine felsefe yapmışlar paso" diyip daha fazla mesajımızı silmek zorunda kalacak :sad53:tekrar özür dileriz sevgili modum.
aşağı yukarı bu tüm dizilerde işlendi ve erkek hep sorunlardan kaçan mutlu demiyelim huzuırlu olduğu kimseleri tercih etti buna liman aramak tabiride diyebiliriz olurmu olur aşık bir insan başkasının elini tutuyor diye aşık değil diyemessin katımısın evet katısın bunlar olur çünkü erkeğin böyle düşünemsine bir sebeb sevdiği ile bir çıkışın olmaması umutsuz olması sorunlarının önünü görememesi de ne dersen de ama bunlar tüm dizilerde cinsel ilşki ile bitti henüz bizim dizimizde bu yok bakalım yılmaz ne kadar iradeli erkek zayıf olabiliyor bazı konularda kadın daha güçlü duruyor ee zaman zaman doğruya doğru demek lazım
dizidizidiziler
16-03-07, 14:39
[QUOTE=filizim+y;2667590]"kalbimde filizin aşkından başka bir aşka yer yok",
defilede öptüğü sahne,
kıskanması ve gözlerinde sürekli filizin hayal etmesi gibi QUOTE]
Tamam anladık ikisi de birbirini seviyor. Bu kadar da inat olunmaz mı kardeşim. İki inatçı keçi gibiler. Fakat Yılmaz'ın kendisini kandırıp hemen evlenme teklif etmesi çok anlamsızdı.
Kimse böyle bir hareket yapmaz. evine gider, ağlar, üzülür, efkarlanır, içki içer,sarhoş olur düşünür, sigara içer.
İki saniyede soluğu bir kızın evinde alıp, daha hiç öpmediği, el ele bile tutuşmadığı bir kıza evlenme teklif etmez ki!
Yani sen bana aşıksın, bu nedenle sen beni çekersin, evlenelim.
Benim başkasını sevmem önemli değil..
Olur mu hiç böyle...
Sevgili modest2000,geçen sezon Yılmaz,Elif'in hamile olduğunu öğrendiğinde ondan umudu kesmiş ve aynı bölüm Filiz'e yönelmeye başlamıştı.Hatta bir sonraki bölümde Sadıkoğulları'nın tertip ettiği bir gecede Yılmaz'la Filiz öpüşmenin eşiğinden dönmüşlerdi.O dönem yine Yılmaz'la ilgili aynı şeyleri mi düşünmüştünüz?
modest2000
16-03-07, 14:41
aşağı yukarı bu tüm dizilerde işlendi ve erkek hep sorunlardan kaçan mutlu demiyelim huzuırlu olduğu kimseleri tercih etti buna liman aramak tabiride diyebiliriz olurmu olur aşık bir insan başkasının elini tutuyor diye aşık değil diyemessin katımısın evet katısın bunlar olur çünkü erkeğin böyle düşünemsine bir sebeb sevdiği ile bir çıkışın olmaması umutsuz olması sorunlarının önünü görememesi de ne dersen de ama bunlar tüm dizilerde cinsel ilşki ile bitti henüz bizim dizimizde bu yok bakalım yılmaz ne kadar iradeli erkek zayıf olabiliyor bazı konularda kadın daha güçlü duruyor ee zaman zaman doğruya doğru demek lazım
Yapma matraka,aynı şeyi bir kadın yani Filiz yapsa tukaka olur değil mİ?Çok erkek egemen bakar gördüm seni:img-wink:
gülbeşeker
16-03-07, 14:42
yılmazın aslının elini tutması ,konuşması,gülüşmesi v.s hoş şeyler değil ama kesinlikle ve kesinlikle yılmaz filize aşıktır aslıyı da sevmek için uğraşsa da hiçbir şey değişmeyecek yılmazın aşkından şüphe duymam imkansız hele aslıdan hoşlanma gibi bir şey olamaz zaten zeynep roportajında dile getirmiş yılmaz kendisine yeni bir hayat kurmak için en uygun kişinin aslı olduğuna inanıyor yani filizle ilgili hiçbir umudu kalmadı aslıyla evlenerek hem aslıyı mutlu edeceğini hem de filizsiz yaşamaya alışacağını sanıyor.Bu arada yılmaz aslıyla öpüşürse falan o zaman bu daranıştan dolayı yılmaza çok kızarım çünkü öpüşmek çok özeldir böyle bir sahneyi görmek istemem yılmaz aslıyla nişanlandı diye öpüşmek zorunda değil.
modest2000
16-03-07, 14:43
Sevgili modest2000,geçen sezon Yılmaz,Elif'in hamile olduğunu öğrendiğinde ondan umudu kesmiş ve aynı bölüm Filiz'e yönelmeye başlamıştı.Hatta bir sonraki bölümde Sadıkoğulları'nın tertip ettiği bir gecede Yılmaz'la Filiz öpüşmenin eşiğinden dönmüşlerdi.O dönem yine Yılmaz'la ilgili aynı şeyleri mi düşünmüştünüz?
O eşikten dönmüştü Filiz dediğiniz gibi ve tokat patlattı.:img-wink: Elif-Filiz olayı ise bambaşka,tekrar dönmeyelim isterseniz sevgili yami.:img-pilot
:) Bilmiyorum daha önce söyledim mi ama bu arkadası cok seviyorum :)
Bana soruyorsun haberin olsun..
Acıkcası ben hayatıma yeni bir yön cizmek için bu kadar acele etmezdim..Niye bu acele ? Bu sorunun cevabını sen cok daha iyi biliyorsun ve bu sorunun cebabı : Hayatıma yeni bir yön cizmek değil :img-wink:
NOT: Muhabette de sardı.. İşaret dersi de hiç çekilmez şimdi :)
sevgili arkadaşım zamanında test edilen olmadımı bu konular yılmaz zamanında bekledi o zaman filiz konusunda umududa vardı her ne kadar geldişğinde şaşırsada o yüzden bekledi ama yılmaz kendiside söylüyor hayatta tahammül edemediği bir şey yılmaz krakterinini ister buna yılmazın zzafı de ister öfkesi ister gururu ne diyorsan ne ad buluyorsan takdir senindir oada sevgili arkadaşım ihanet eliftede biliyorsun meşhur konuşma olduğunda bile yılmaz23 bölümde şu cümleyi kullandı elif için hamile olduğunu öğrendi şimdi tüm umutlarım bitti bizim için dedi ve kapadı defteri sen görmek istemiyorsun ama sorun gene aynı ve bu kadar basit yılmaza yapmayacağın tek şey zaaflarını kullanmayacaksın yoksa yılmazın yapacaklarından kork derim :)diyorsun ki filiz ihanet etmedi bizde biliyoruz bilmeye yılmaz ve sevdiğinden tam aksini duyan yılmaz bu konuda yılmaz çok hassas kabul edelim:)
önyargılarımlada sev beni:)
dizidizidiziler
16-03-07, 14:43
Bir de bu Yılmaz'ın annesinin durumu nedir? Anlayamadım ben. Nişanlanıyorlar, kadın tü tüt ütü tüüüü, nazar değmesin filan. garip garip hareketler.
Insan kendi oğlunu tanımaz mı? Gerçekten kimi sevdiğini, kiminle mutlu olacağını bilmez mi? Vurdumduymazlık resmen kadının yaptığı.
Fakat umarım bu bölüm Yılmaz'ın kız kardeşi Yılmaz'la konuşur. Gerçekte kimi sevdiğin önemli der. Çocuğun babası başkası olabilir. Ben Filiz'le evlen demiyorum ama Kendini de hemen başkasıyla evlenmek zorundaymışsın gibi hissetme diyorum. Biraz bekle diyebilir. Hatta demeli..
Handan da gidip yaptıklarını bir bir Yılmaz'a anlatmalı. yeter artık. gerçek suçlular ortalıkta şen şakrak geziniyor. bizimkiler çile çekiyor.
sevgili modest, tamam yılmaz el, kol, kucak ve vaadler verdi daha da ileriye gitti ama yılmaz yılmaz olarak değil bambaşka bir yılmaz olarak bunları yaptı ve şimdi de bunun gereklerini yerine getirecek bende sinir olacağım ama içinde filize karşı bir umut kırıntısı bile bırakmamış bir yılmaz var katı değilsin ama yılmazında neden böyle davrandığının farkındasın en azından ben öyle yapıyorum hata mı evet hata, haklısın yanlışı yanlışla kapatıyor güneşi balçıkla sıvıyor yılmazın son hali bu:img-yes: yapmayacak, yapamayacak öğrensin:img-wink:
tolgahuzur1
16-03-07, 14:45
sevgili filizciler benim yılmazımdan siz ne istiyorsunuz:icon_sorr yazılk değil mi aslanıma.. hangi kadını sevse sırtından vuruluyor.. yılmaz hangi kıza inanır bundan sonra!! kırılan kalbini,onurunu kim düzeltir.. ne aslı ne filiz onun acilen yeni arayışlar içine girmesi lazım.. ama yok filiz onun aklını karıştıracak bir kere ..onun sürünmesi gerektiğini düşünecek ve garibim yılmazı yerden yere vuracak...:img-blush of off valla sinir ettiniz beni filizciler... daha anlamadım bu yılmaz sizi sevindirecek ve onu sevmenizi sağlıyacak ne yapması gerekir.. adam havada takla atsa siz onuda beğenmessiniz..
sevgili medsul son gülen iyi güldüğü için sesimi çıkarmıyorum..çünkü sonunda sevinen taraf filizciler olacak bende bunu anladığım için.. düğün meselesini kapattım..:)
Tamam anladık ikisi de birbirini seviyor. Bu kadar da inat olunmaz mı kardeşim. İki inatçı keçi gibiler. Fakat Yılmaz'ın kendisini kandırıp hemen evlenme teklif etmesi çok anlamsızdı.
Kimse böyle bir hareket yapmaz. evine gider, ağlar, üzülür, efkarlanır, içki içer,sarhoş olur düşünür, sigara içer.
İki saniyede soluğu bir kızın evinde alıp, daha hiç öpmediği, el ele bile tutuşmadığı bir kıza evlenme teklif etmez ki!
Yani sen bana aşıksın, bu nedenle sen beni çekersin, evlenelim.
Benim başkasını sevmem önemli değil..
Olur mu hiç böyle...
Hayat bu, oluryor böyle seyler.
Yilmaz cok aceleci davranmis olabilir, ama dizilerde bu tarz olaylarla karsilastigimiz cok oluyor, sedece erkekler icin gecerli degil bu. Mesela sevdiginden hamile kalmis bayanlar, iliskileri bitmis oldugundan cocugu babalarina söylemezler, ama ayni sekilde cocugu aldirmayada kiyamazlar, tek cagreyi onu seven baskasiyla evlenmekte bulurlar. Mutlu olurlarmi hayir, ama hayatina yeni bir yön verirler, Yilmazin yaptigida bu.
yami nerelerdesin sen kendini nerelere kapattın valla manastıra felan kapandı sandım seni çok güzel bir soru :)gerçekten seni takdir eder gördüm kendimi alamıyorum bende bunu anlatmaya çalışıyorum yılmaz bu o zamanda böyleydi şimdide böyle ama elimizde yetineceğimiz bir yılmaz daha yok yani elimizdekinin kıymetini bilelim
modest2000
16-03-07, 14:47
yılmazın aslının elini tutması ,konuşması,gülüşmesi v.s hoş şeyler değil ama kesinlikle ve kesinlikle yılmaz filize aşıktır aslıyı da sevmek için uğraşsa da hiçbir şey değişmeyecek yılmazın aşkından şüphe duymam imkansız hele aslıdan hoşlanma gibi bir şey olamaz zaten zeynep roportajında dile getirmiş yılmaz kendisine yeni bir hayat kurmak için en uygun kişinin aslı olduğuna inanıyor yani filizle ilgili hiçbir umudu kalmadı aslıyla evlenerek hem aslıyı mutlu edeceğini hem de filizsiz yaşamaya alışacağını sanıyor.Bu arada yılmaz aslıyla öpüşürse falan o zaman bu daranıştan dolayı yılmaza çok kızarım çünkü öpüşmek çok özeldir böyle bir sahneyi görmek istemem yılmaz aslıyla nişanlandı diye öpüşmek zorunda değil.
Sevgili gülbeşeker Yılmaz'a kastım yok ama nişanlanmak öpüşmekten daha mı az bişey:img-wink: İhanetin derecesi olur mu?Beyinde başlar ihanet ve o beyine başkasını soktuğunuz ama aşk filan malesef hikaye kalır.En azından eskisi gibi olamaz hiçbirşey.Yılmaz bile bıraktığın yerde değilim dedi Filiz'e.Yani keşke deli gibi sevseydi Filiz'i.
sevgili arkadaşım zamanında test edilen olmadımı bu konular yılmaz zamanında bekledi o zaman filiz konusunda umududa vardı her ne kadar geldiğinde şaşırsada o yüzden bekledi ama yılmaz kendiside söylüyor hayatta tahammül edemediği bir şey yılmaz krakterinini ister buna yılmazın zzafı de ister öfkesi ister gururu ne diyorsan ne ad buluyorsan takdir senindir oada sevgili arkadaşım ihanet eliftede biliyorsun meşhur konuşma olduğunda bile yılmaz23 bölümde şu cümleyi kullandı elif için hamile olduğunu öğrendi şimdi tüm umutlarım bitti bizim için dedi ve kapadı defteri sen görmek istemiyorsun ama sorun gene aynı ve bu kadar basit yılmaza yapmayacağın tek şey zaaflarını kullanmayacaksın yoksa yılmazın yapacaklarından kork derim :)diyorsun ki filiz ihanet etmedi bizde biliyoruz bilmeye yılmaz ve sevdiğinden tam aksini duyan yılmaz bu konuda yılmaz çok hassas kabul edelim:)
önyargılarımlada sev beni:)
Arkadasım ben seni seviyorum sen korkma :img-hyste
Walla istedigim cevap olmadı matraka ama olsun idare edeyim..
Ben de söyle cevap vereyim o zaman Filiz'in damarına basma feci konusur lafını esirgemez haberiniz olaa..Zaten ögrenmiş olmanız gerekir :)
Neyse muhabettinize doyum olmuyor ben kacarım yoksa gec kalacam bye
şaşırma sevgili matraka ben gerçekten aşkı severim ve aşık olacaksamda bir kere bu benim için çok önemli ve bunu sevgiye dönüştürüp o insanla bir ömrü paylaşmak isterim ama hayat ne getirir bilmem ikinci şansı vermem veremem ne dersen de gerçekten kolay değil öyle olsa şimdiye kadar bulurduk:) şaka zamanı var gereken değer verilir bu değeri hakeden kişi is eğer neden olmasın, dizilerde neden mutlu son istediğime gelince güzide çiftimden örnek o kadar yaşanmışlıktan sonra ne olursa olsun bu sonu hakettikleri ama dediğim gibi gaddarlıksa ben ikinciye zorlarım karşımdaki insanı onu biliyorum, şaşırman geçmiştir umarım ama benim aşka bakış açım farklı biraz katı gelebilir sana ama öyle benim için özel ve güzel ve bir defa:img-yes:
neden kendine bir şans tanıyorsun valla kendine haksızlık eder gördüm seni bulana kadar denemek te vaciptir.şimdide hocalık yapar gördüm kendimi valla kendi açımdan senin bakmam bütün yaşananlara rağmen birşeyler kalıyorsa gene onsuz olmuyorsa herkes şansı hakeder görüyorum hele bu aşık olduğun kişiyse aşk bir şansıda pekçok şansıda hakeder yeterki davranışlar ve hatalar tekrarlanmasınbkz.filiz ve yılmaz
modest2000
16-03-07, 14:58
yanlız o beyin ihanete uğradığını sanıyor artık tek taraflı bakmasak olaylara diyorum filiz yılmazı ateşe kendi elleri ile attı bu bir hataydı kabul edin hata bu sevdiğini uzaklaştırmak istiyordu uzaklaştırdı neyi tartışıyoruz filiz istediğini elde etti eğer istediği bu değilse davranışı o olmamalıydı
Matraka şu konuda seninle hemfikirim.Filiz Yılmaz'a tavır koyduysa bu yönde davranışını devam ettirmeli.Ancak tartıştığımız bu değil.Benim Yılmaz'ın güçlü aşkına inancım zedelendi.Bunu vurguluyorum.Filiz ne yaparsa yapsın Yılmaz evlenme teklifi etmezdi deli gibi sevseydi.Bir arkadaşın dediği gibi içseydi,yalnız kalsaydı filan.O kadar seven insanın böyle bir anda başkasına evlilik teklif etmek aklına gelmez.Filiz'le kavga etseydi.(medenice):img-wink:
Matraka şu konuda seninle hemfikirim.Filiz Yılmaz'a tavır koyduysa bu yönde davranışını devam ettirmeli.Ancak tartıştığımız bu değil.Benim Yılmaz'ın güçlü aşkına inancım zedelendi.Bunu vurguluyorum.Filiz ne yaparsa yapsın Yılmaz evlenme teklifi etmezdi deli gibi sevseydi.Bir arkadaşın dediği gibi içseydi,yalnız kalsaydı filan.O kadar seven insanın böyle bir anda başkasına evlilik teklif etmek aklına gelmez.Filiz'le kavga etseydi.(medenice):img-wink:
kusura bakmada valla katılamam buna yılmaz seviyor filizi bunu anlaman için konuşmalarına tavırlarına hayallerine bak derim nitekim:)filiz kaç bölümdür sevdiği ilgili birşey yani ileriye dönük yok bende filizde göremiyorum şaka şaka görüyorum tabiki ama yılmazdada görüyorum gördüğü kabus bile yeter herşeye cem filiz çocuk bu kabus değilde ne :)ve yılmaz sevmiyor filizi hıımmm olmadı puanını kırıcam senin:)kavga istiyorsan ileride olucak:)
yılmazıda hatalarıyla sev :)
Sevgili modest, Yilmazin aski oldugu yerde duruyor. Disaridan Asliyla mutlulugunun resmini ciziyor gibi görünsede öyle olmadigi her halinden belli. Adam ihanete ugradigini düsünmekte ve sevdigi kadinin baskasindan bebek bekledigini. Simdi Yilmaz oturup ömür boyu Filizin yasinimi tutmasi gerekiyor. Tamam bende biraz fazla acele ettigi kanatindeyim, ama Yilmaz hayatina bir yön vermek istiyor, senin dedigin gibi yanliz kalsaydi, kendini ickiye verseydi, bu olay degisecekmiydi? Filiz hamile olmayacakmiydi? Yilmaz bu sekilde Filizi unutabilecekmiydi - elbetteki hayir - ve bu nedenle hayatina yeni bir yön veremiyecekti, akli, fikri Filizde olacakti, hayata tutunacak bir seyi kalmayacakti, simdi ise Asliya tutunmaya calisiyor, ona asik degil, onu sevmiyor ve Filiz bu sekilde unutmasida mümkün degil, ama en azindan kendisini seven biri var yaninda, ona destek olan, onu hayata yeniden baglamak isteyen biri, ve bu sekilde belki yaralarinin sarilmasini umud ediyor - elbette yaralari sarilmaz - ama bir umut iste. Eger Yilmazda birine baglanirsa unutmak daha kolay olur diye düsünüyor
neden kendine bir şans tanıyorsun valla kendine haksızlık eder gördüm seni bulana kadar denemek te vaciptir.şimdide hocalık yapar gördüm kendimi valla kendi açımdan senin bakmam bütün yaşananlara rağmen birşeyler kalıyorsa gene onsuz olmuyorsa herkes şansı hakeder görüyorum hele bu aşık olduğun kişiyse aşk bir şansıda pekçok şansıda hakeder yeterki davranışlar ve hatalar tekrarlanmasınbkz.filiz ve yılmaz
yok yanlış anladın aşık olduum insana veririm hem de kaç şans olursa, ikinci bir insana vermem dedim yanlış da anlatmış olabilirim:img-yes: valla bulup denesinler kendileri bilirle bulamayn üzülür:) kesinlikle hocalık yaptığın kısma katılıyorum anlatmak istediğim aşkıma elbet şanslar veririm ama başka bir aşk olmaz demek istediğim buydu, şimdi haksızlık yapmadığımı anladın mı kendime:)
yanlız o beyin ihanete uğradığını sanıyor artık tek taraflı bakmasak olaylara diyorum filiz yılmazı ateşe kendi elleri ile attı bu bir hataydı kabul edin hata bu sevdiğini uzaklaştırmak istiyordu uzaklaştırdı neyi tartışıyoruz filiz istediğini elde etti eğer istediği bu değilse davranışı o olmamalıydı
filiz bunu uzaklaştırmaktan ziyade ben hala yılmaza biraz acı çektirmek istemesine bağlıyorum içimdeki ses öyle diyor, çünkü karşımda uzaklaştırmayı beceremeyen filiz ve yılmaz var, istediği bu değil anlayacak ama acı bir sonuçla karşılaşacak yoksa kesinlikle vazgeçmeyecek:img-yes: kendi elleri ile attığı ateşte kendi de yanacak ama birlikte kurtulacaklar:img-yes:
ilerki bölümlerde sık göreceğimiz sahnelerden biride yılmaz ve filiz flashbackleridir.özellikle yılmaz tarafından her bölüm çelişki yaşayacağı bölüm olucak asıl sınav bundan sonra başlıyor yılmaza kolay gelsin demekten başka şansımız yok
simdi yorumlari okudumdaa !!! bazilarina katiliyorum bazilarina katilmiyorumm....
ben artik umudumu yitirdimm...filiz&yilmaz aski sanki bana göree bu asliylann yok oldu... 10.b. sabir ediyorum ama sabirda kalmadii.....
bi o hatali bi bu bence ikiside hatalii bu aski ne cem ne asli nede ikisinin aileleri bitirdibu aski yilmaz&filiz kendileri bitirdii iksi bitirdi..
simdii bize 3 bölüm sora bu aska nasil inandiricaklar onuda bilmiyorumm yaa!!???
yani yilmazz ilk basta ne yapicakta biz inanicazz haa tek yilmazlada is bitmiyoo filizz dee bebegii söyledigi zamanlamada önemliii offfff.......
isin kisasii ben umudumu yitirdimm 10.b. bekliyorumm.. bi 10 b. daha beklerim galibaa ve sonunda iki göz yasii iki sarilma öpüsme bide motorla sahil turu al sana baristilarr.......
filiz bunu uzaklaştırmaktan ziyade ben hala yılmaza biraz acı çektirmek istemesine bağlıyorum içimdeki ses öyle diyor, çünkü karşımda uzaklaştırmayı beceremeyen filiz ve yılmaz var, istediği bu değil anlayacak ama acı bir sonuçla karşılaşacak yoksa kesinlikle vazgeçmeyecek:img-yes: kendi elleri ile attığı ateşte kendi de yanacak ama birlikte kurtulacaklar:img-yes:
alakası yok artılı filizim bölümün başından beri filizin kendine yılmazsız hayat nasıl olur nasıl olmalı diye düşünürken buluyoruz ve son söylediği bunu doğrular nitelikte oluyor filiz bunu istediyse yılmazı hayatından çıkarmak o zaman o sahnede mümkünse üzülmesin yok istemiyorsa süründürmek varken neden o davranış filiz=çelişki
modest2000
16-03-07, 15:17
Sevgili modest, Yilmazin aski oldugu yerde duruyor. Disaridan Asliyla mutlulugunun resmini ciziyor gibi görünsede öyle olmadigi her halinden belli. Adam ihanete ugradigini düsünmekte ve sevdigi kadinin baskasindan bebek bekledigini. Simdi Yilmaz oturup ömür boyu Filizin yasinimi tutmasi gerekiyor. Tamam bende biraz fazla acele ettigi kanatindeyim, ama Yilmaz hayatina bir yön vermek istiyor, senin dedigin gibi yanliz kalsaydi, kendini ickiye verseydi, bu olay degisecekmiydi? Filiz hamile olmayacakmiydi? Yilmaz bu sekilde Filizi unutabilecekmiydi - elbetteki hayir - ve bu nedenle hayatina yeni bir yön veremiyecekti, akli, fikri Filizde olacakti, hayata tutunacak bir seyi kalmayacakti, simdi ise Asliya tutunmaya calisiyor, ona asik degil, onu sevmiyor ve Filiz bu sekilde unutmasida mümkün degil, ama en azindan kendisini seven biri var yaninda, ona destek olan, onu hayata yeniden baglamak isteyen biri, ve bu sekilde belki yaralarinin sarilmasini umud ediyor - elbette yaralari sarilmaz - ama bir umut iste. Eger Yilmazda birine baglanirsa unutmak daha kolay olur diye düsünüyor
Filiz de yaralarını sarmak için birine tutunsaydı aynı şeyleri yazar mıydın sevgili kurşuni merak ediyorum:img-wink: Aşk acısı çeken o gece mi hayatına yön vermek ister?Millet aylarca kendine gelemiyor,yapmayın,hiç aşık görmemiş değiliz.:img-wink: Neyse, Yılmaz'ın sevgisine inanmayı çok isterim ama insan şunu da düşünüyor.Filiz'in yerinde olsak,ayrı da olsak sevdiğimiz adamı sürekli başka biriyle görsek ve sonunda da nişanına şahit olsak,"ee çok da sevmemiş,meraklıymış başkasına" deriz.
Filiz de yaralarını sarmak için birine tutunsaydı aynı şeyleri yazar mıydın sevgili kurşuni merak ediyorum:img-wink: Aşk acısı çeken o gece mi hayatına yön vermek ister?Millet aylarca kendine gelemiyor,yapmayın,hiç aşık görmemiş değiliz.:img-wink: Neyse, Yılmaz'ın sevgisine inanmayı çok isterim ama insan şunu da düşünüyor.Filiz'in yerinde olsak,ayrı da olsak sevdiğimiz adamı sürekli başka biriyle görsek ve sonunda da nişanına şahit olsak,"ee çok da sevmemiş,meraklıymış başkasına" deriz.
yılmazında 4 sene kendine gelemediği günler oldu ama sanırım oaraları sen atladın bunu söylemek istiyorum göremediğim bunlar yılmaz filize sadık kalma derdinde değil yeni bir çıkış bulma derdinde umudunu yok etti filiz şimdi yılmaz bebek olayını duyunca herkes filizin dizlerine kapanacağını sanıyor ama yok öyle olmayacak şimdi bunları gene sakladığı paylaşmadığı için yılmazda pişmanlık yanında öfkede olucak anlamak önemli ama sen anlamamak için çabalıyorsun seni çok çaba sarfeder gördüm hayırdır.:)
modest2000
16-03-07, 15:23
ilerki bölümlerde sık göreceğimiz sahnelerden biride yılmaz ve filiz flashbackleridir.özellikle yılmaz tarafından her bölüm çelişki yaşayacağı bölüm olucak asıl sınav bundan sonra başlıyor yılmaza kolay gelsin demekten başka şansımız yok
Çelişki yaşayacağına göre Aslı'nın beklentileri olacak.Evlilik hazırlıkları filan yapacaklar.Yılmaz'da biraz mantıklıysa bakacak ki,Filiz hala yalnız.Neden çocuğunun babasıyla evlenmiyor bu kız diyecek.Filiz'in karnı büyüyecek,Yılmaz hesaplıcak arada birbuçuk ay var.Neden belli oluyor diyecek.Bunları düşünürse vallahi çok şaşırtır beni,o da ayrı mesele:img-wink:
böyle olmayacak olursa zaten kendimi bende senin gibi aldatılmış sayarım burdakiler gibi ve tepkimizide dile getiririz a.çıkcası ama ben birşeyler biliyorsam bana güven derim başka şansında yok gibi duruyor :)
ins. senin dedigin gibi olurr zatenn sanada inananiyorumm simdiye kadar ne dediysen olduu bundan sorada olur herhalde....
ama yanii ben 10.b hep ha bu bölüm ha simdi diye diye taaaa buralara kadar geldik bu bölümde bi hafta boyuncaa bu bölüm bebegi ögrener dedimm ama yine ögrenmicek galiba zeynep beserlerin dedigi gibi filizin görme sahnesi son sahne....
ve acikcasi ben bakarkenn üzülmekten biktimm hicc bi b.sonu gülerekk bitirdigimi görmedimm bu sezonn....
seninde dedigine göree daha yilmazin psman olmasina zaman varr?? acikcasii ben izlerkenn bile yoruldumm biktimm artikk bence yilmazdaa aslida dursunn..... en iyisi buu.....:icon_sorr
Atlamadım sevgili matraka o dönemleri,ikisi de biribirini bekledi ve sevgi işte bu dedim,şapka çıkardım.:img-wink:
sonra şapkayı tekrar yerine koydun:)anlıyorum seni ama ikisi birbirine bunu yapıyor normal karşılıyorum ben bunları artık istediklerini der oldular birbirlerine etkilenmiyorlar hissetmiyorum deyipte etli,,kilendiğim bir sahnede kulis arkası idi konuşma ve bakışlar muhteşemdi.
sonra şapkayı tekrar yerine koydun:)anlıyorum seni ama ikisi birbirine bunu yapıyor normal karşılıyorum ben bunları artık istediklerini der oldular birbirlerine etkilenmiyorlar hissetmiyorum deyipte etli,,kilendiğim bir sahnede kulis arkası idi konuşma ve bakışlar muhteşemdi.
evet aynen bende o sahnede cokk etkilendimm haaa tmm dedim artik 1.sezona dönüyoruzz hal ve hareket olarakk ama nolduu yilmazz filizden kendisini öptügü icin özürdilledi ve cekti gitti......:icon_sorr yaaa kardesim ne özürdilliyosunn yaa orda varyaa cokk sinirlendimm sanki aralarinda bisey olmamis hicc hemm filiz karsilik vermeseydi yada tokat falan atsaydi normaldii ama filizde karsilik verdii yanii ama yokk istee bi yerde sahne maf edilecekyaa senaristler tarafindan o bakimdan:)
gülbeşeker
16-03-07, 15:34
Sevgili gülbeşeker Yılmaz'a kastım yok ama nişanlanmak öpüşmekten daha mı az bişey:img-wink: İhanetin derecesi olur mu?Beyinde başlar ihanet ve o beyine başkasını soktuğunuz ama aşk filan malesef hikaye kalır.En azından eskisi gibi olamaz hiçbirşey.Yılmaz bile bıraktığın yerde değilim dedi Filiz'e.Yani keşke deli gibi sevseydi Filiz'i.
sevgili modest yılmaz kanımca filize olan aşkına ihanet etmiş olabilir kendi duygularını bir kenara bırakıp mantıken aslıyla yeni ve mutlu bir hayat kurma çabasında olabilir ama demek istedğim yılmazın bunu davranışlarında çok fazla ileriye giderek bize yansıtmaması ne yani yılmaz aslıyla öpüşsün,koklaşsın v.s bunları yaparken hiç aklına filiz gelmesin oh ne güzel o zaman derim ki yılmazın aşkı nerde ?Ama yılmaz bunları yapmadığı sürece aslıyla nişanlanmış olsa da benim gözümde yılmaz hala filize deliler gibi aşık, filizn başkasından hamile olduğunu öğrendği anda filizi hem kalbinden hem aklından silerdi nitekim elifte öyle olmuştu ama silemedi uğraşıyor hatta bunun için nişanlandı ama yine olmayacak.Yılmazın hataları çok olabilir ama filize olan aşkı gerçek.
modest2000
16-03-07, 15:38
olayların sırasına göre bu bölümde bir dahaki bölümde olablir bu tam bölüm veremem olaylara göre tahmin ediyorum çünkü bir tane daha kaçsın bari kaçıyor arada ama söylim çünkü yılmaza bebeği filiz söylemeyecek:)
Filiz söylemezdi zaten nişanı gördükten sonra.Handan mı,Ömer mi,Aslı'mı söyleyeck sevgili matraka.Baş harfini ver yeter:img-wink:
olayların sırasına göre bu bölümde bir dahaki bölümde olablir bu tam bölüm veremem olaylara göre tahmin ediyorum çünkü bir tane daha kaçsın bari kaçıyor arada ama söylim çünkü yılmaza bebeği filiz söylemeyecek:)
bi tahmin yapicam bu yorumdan soraa yilmaza bebegi handan söylicek!! neden? o bu isi onlarin basina actii ve temizlemekte ona düsüyorr o bakimdan !! senin sordugun soruda yani filizin eve geldiginde davranislari dönüm noktasi olucakmis oda filizin eve gelmisi vee gliyarakk sora anne yilmaz bunu nasil yaptii hem senin bi sözüne inandi simdide gidip asliylan nisanlandi bunu bize nasil yapti bebegimize bana nasil ihanet eder..... nasil senin sözüne inanirr...... ve handan devreye girer kizimm yilmaz benim bi sözüme inanmadi ben ona senin 1 aylik hamile olduguna dahil belge verdimm yine inanmadii seninlen konusmaya gelicegini söyledi bende cemi araryip biseyler yapmasini söyledim oda sana bebek arabasiylan gelmis falan derr....... filizde annnesine sert cikisirr..... handanda vijdanli ya o bakimdann gidip yilmazz za herseyi anlatirrr..... al sana dönüm noktasii!!!
nasill??? böyle olma ihtimali varmi???
Biz boşu boşuna bekliyoruz güzel sahneler izleyeceğiz diye yani güzel sahneler ve barışma finalde olacak finale kadarda ayrı olacaklar
Birde yılmaz gerçekleri öğrendiğinde yine filize kızacakmış, öfkelenecekmiş eğer böyle olursa yazık birde yılmazın pişmanlığıda aslı ve kendisi yüzünden olacaktır yani filize yaptıkları için pişman olacağa benzemiyor neyse olaylar böyle devam edecek sonra senaristler ne yapcaksa finalde yapacaklar ve barışacaklar finalde benim içinde etkili ve güzel bir final olmayacaktır eğer böyle olursa
Biz boşu boşuna bekliyoruz güzel sahneler izleyeceğiz diye yani güzel sahneler ve barışma finalde olacak finale kadarda ayrı olacaklar
Birde yılmaz gerçekleri öğrendiğinde yine filize kızacakmış, öfkelenecekmiş eğer böyle olursa yazık birde yılmazın pişmanlığıda aslı ve kendisi yüzünden olacaktır yani filize yaptıkları için pişman olacağa benzemiyor neyse olaylar böyle devam edecek sonra senaristler ne yapcaksa finalde yapacaklar ve barışacaklar finalde benim içinde etkili ve güzel bir final olmayacaktır eğer böyle olursa
sevgili cemotara
birden içimden bu yazıya cevap vermek geldi nedendir bilmem arada oluyor işte yılmaz filiz son bölümde evlenecek evlenmeleri için önce barışmaları gerekiyor değilmi:)küs küs imza atacak halleri yokya :)
modest2000
16-03-07, 15:44
Yılmaz gerçekleri öğrendiğinde bir de Filiz'e kızarsa pes doğrusu.eee bu kadar da olmaz yani.Aklımıza gelmişti başımıza gelmesin,hiç çekemem.:icon_sorr
sevgili cemotara
birden içimden bu yazıya cevap vermek geldi nedendir bilmem arada oluyor işte yılmaz filiz son bölümde evlenecek evlenmeleri için önce barışmaları gerekiyor değilmi:)küs küs imza atacak halleri yokya :)
Bundan kolayı nevar arladaşım finale ayrı girerler yani daha barışmamış olurlar ama sonra finalin ortalarına doğru barışırlar 15 da. mutlu hallerini görürüz sonundada evlenirler biter
gülbeşeker
16-03-07, 15:48
bence nişandan sonra zaman atlaması olur yılmaz filizn karnının büyüdğünü görür bu sefer filize değil handana gider sen bana 1 aylık diye rapor vermiştin ama filizn karnı bu kadar kısa zamnda büyümüş demek bana yalan söyledin der,handan da komployu anlatır artık(bu gidişle filizn karnı büyümeden yılmazın öğrenecği yok)
tolgahuzur1
16-03-07, 15:49
sevgili cemotara bu yorumuna katılıyorum. heralde final sahnesinde barışma ve birleşme olacak... ama artık idare edeceğiz.. benim açımdanmda etkili sahneler olmayacak... matrakanın dediğine göre filiz söylemiyecekse o zaman ya tekinerlerden bir yada ceyda söyleyecek.. ve ben bir kez daha deli olacağım.. yahu adam filize inanmadı şimdide başkasının dediğine inanacaksa yılmaza yakışmaz bu olay ne diyeyim..:icon_sorr ama olsun o benim kralım.. :)
Yılmaz gerçekleri öğrendiğinde bir de Filiz'e kızarsa pes doğrusu.eee bu kadar da olmaz yani.Aklımıza gelmişti başımıza gelmesin,hiç çekemem.:icon_sorr
Sevgili modest ne bekliyorsun. Yilmaz üc bucuk ay sonra, baba olacagini ögreniyor, hemde sevdigi kadindan degil baskasindan. Yilmazin tepkisi söyle olacak.
1- Yilmaz öfkelenece, bunu icin iki sebebi var birincisi baba olacagini kac ay sonra ve baskasindan ögreniyor, ikincisi Filiz bu bebek senden degil dediginde tüm umutlari yikildigi icin gidip hayatina Asliyi sokma karari aldi
2- Pismanli, bunun icinde iki sebebi var birincisi Filize inanmadigi icin, ikinciside Asliyla evlilik karari icin
3- Cikmaz, bunun icinde iki sebeb var Asliyla evlilik teklifi ettiyi icin ve aslinin hasta oldugunu ögrendiyi icin bebegi ve Filizin yaninda olamamasi
Bundan kolayı nevar arladaşım finale ayrı girerler yani daha barışmamış olurlar ama sonra finalin ortalarına doğru barışırlar 15 da. mutlu hallerini görürüz sonundada evlenirler biter
yani diyorsun ki aralarındaki sorun bu kadar kısa ve net asla bu kadar değil sorunları var sorun değil bir tane değil d,birden fazla ben seni anlıyorum aa bende seni anlıyorum gel barışalım iki romantişk söz bu asla söz konusu olamaz
zaman zaman zaman güven için için ilaç budur birbirlerini ayrı olsalar düzgün davaranmak zorundalar
yılmazın mutluluk oyunu oynadiğini söylüyorlar vallahi o kadar iyi
oynuyorki ben bile inandim ben söylüyorum aslıyla nişanlansin felan bunlar
o kadar önemli degil ben bilsemki daha dogrusu senaristler bize hissettire
bilseler sorun yok aslıyla ile bir likteyken bile filizi sevdiğini
hissetsem sorun olmayacak o kadar ama ben bunu kesin bir şekilde görmeliyim
yılmazı dikkatlice izleyip aaa bak şurda yılmazın gözü daldi kesin filizi
düşünüyor yada bak bu sözü söylerken filizi kasetti bu hala filizi deli gibi
seviyor demek istemiyorum yılmazın aşkini her zaman aslının yanında yada
tek başinayken bilmeliyimki yılmaz ne olursa olsun filizi deli gbi seviyor
demeliyim istediğim tek şey yılmazın filize olan aşkini hissetmek
65 bölümdür izlediğim bir dizide sanırım buna hakkimiz vardir
bu akşama odaklanalım bence sonrayı yarından itibaren konuşmaya başalrız bence daha iyi olur mesajlarda uçmuş vaziyetteyiz çünkü birde diziden sonra uçulucağına göre fazla uçmamak adına bugünlük kalsın bunlar
bu aksamda oturup seyretmeye daha fazla tahammülüm yok benim sabir sabir 10 bölüm gecti bir on bölüm sonra artik finalde barisirlar hem ben fragmani görünce kararverdim buhafta izlemiycem artik siz anlatirsinz yarin neler oldu neler olucak....busayede bende daha fazla sinir olmam
modest2000
16-03-07, 15:56
Sevgili modest ne bekliyorsun. Yilmaz üc bucuk ay sonra, baba olacagini ögreniyor, hemde sevdigi kadindan degil baskasindan. Yilmazin tepkisi söyle olacak.
1- Yilmaz öfkelenece, bunu icin iki sebebi var birincisi baba olacagini kac ay sonra ve baskasindan ögreniyor, ikincisi Filiz bu bebek senden degil dediginde tüm umutlari yikildigi icin gidip hayatina Asliyi sokma karari aldi
2- Pismanli, bunun icinde iki sebebi var birincisi Filize inanmadigi icin, ikinciside Asliyla evlilik karari icin
3- Cikmaz, bunun icinde iki sebeb var Asliyla evlilik teklifi ettiyi icin ve aslinin hasta oldugunu ögrendiyi icin bebegi ve Filizin yaninda olamamasi
Yani sana ne diyim sevgili kurşuni:img-wink: Yılmaz baba olacağını Filiz'den ilk ağızdan öğrenmişti.İnansaydı,bunun bahanesi olmaz.Çok tartıştık.:img-help: Eğer Yılmaz bir de Filiz'e kızarsa hele de Filiz'e özür dilettirirlerse,vallahi artık hiç konuşmaya bile değmez.Ama ben bunların olacağını sanmıyorum.Bu kadar sağduyusuzluk olmaz ve senaryo böyle gelişmez.Senaryo Yılmaz'ın pişmanlığı ve kendine kahretmesi yönünde olacak,buna inancımı sürdürmek istiyorum.
maalesef öyle olacak arkadaşım yılmaz filize yine kızacak,öfkelenecek ve tavır alacak bak diyorum af dleyen ve özür dileyen yine filiz olacak
öyle demyin yaaaa bu kadar olmaz yok yok yapmazlar bu kadar
yaaa ben kaç bölümdür yılmazın yaptiği sacmaliklari bir gün pişman olacak ve filizin peşinden koşacak diye cekiyorum
bu senaritler beni deli edecek filiz hata yapinca kız 7.8 bölüm yılmazın peşinden koşuyor ama yılmaz hata yapınca herşey onun filizin peşinden koşmamasi için yazıyorlar aslının hastaliği,filizin gerceği söylememesi,
rapor olayi sanki her şey yılmaz sürünmemesi için yapilmiş yuh
Yani sana ne diyim sevgili kurşuni:img-wink: Yılmaz baba olacağını Filiz'den ilk ağızdan öğrenmişti.İnansaydı,bunun bahanesi olmaz.Çok tartıştık.:img-help