Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 14
Sayfalar :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
Filiz ile Yılmaz arasındaki yakınlaşma Yılmaz'ın bebeği,Filiz'in de raporu öğrenmesinden sonra başlayacak yani çok zaman kalmadı :)...
modest2000
10-03-07, 15:06
allahın sana şükürlr olsun dualarımı kabul etti.. yılmaz aslıya evlenme teklif etti.. ya bende daha mutlusu olamaz.. zaten filizden hayır yoktu.. baksana yine yalan söyledi.. vala çok mutluyum bizim aslıda hemen kabul eder zaten oh oh.. :happy0064 :bella :cheer:
valla filizciler artık ne diyeceğinizi merak ile bekliyorum.. yani filizin yaptığı ele avuca sığmaz.. yılmaz çok güzel dedi seni yanlış tanımışım diyee. size ne olacağını söyleyeyim yılmaz gerçeği öğrenecek fakat özür dilemeyecek..aynı şekilde filizde rapor olayını aynalı sayesinde öğrenecek.. ondan sonra filiz yılmazın peşinde koşacak... ama iş işten geçecek çünkü benim güzel çiftim evlilik hazırlığı yapıyor olacak... :happy0064 :happy0064 yahu nasıl mutluyum anlatamam.. yılmaz delikanlı adam o sözlerden sonra ben filize bir tane patlatır yada ağır itamlarda bulunur dedim ama yapmadı. yılmazın gözlerinden öpüyorum... sonuna kadar da ASLI-YILMAZ...:good:
Ayrıca sevgili tolgahuzur1,rapor hiç birşeyi değiştirmez.Filiz'de Yılmaz'ı delillere,belgelere göre suçlamıştı değil mi?Yılmaz için bu neyi değiştirdi.Filiz hele de Yılmaz'ın Aslı'ya evlenme teklifinden sonra Yılmaz'ı affeder mi sanıyorsunuz:img-yes: .Köprünün altından çok sular aktı,bu noktadan sonra Yılmaz dönmek istese bile Filiz kabul eder sanki.
filiz artık yoruldu sanırım birşeyleri kanıtlamaktan birşeylerden dolayı sürekli aşağılanmaktan aldatılmaktan hem sevdiğine hem ailesine kırgın ömerin arabada söylediği laflara karşılık filiz ne dedi "baştan beri bu ilişkiye karşı değil miydiyniz alın işte bitti tamamen istediğinizde buydu" anlayana yeterli bir cvp filiz artık hiçbirşeyle ne savşmak ne de derdini anlatmak istiyor yanlız başına bebeğiyle mutlu olmak istiyor kendiside üzdü ama üzdüklerinden beter üzüldü bu yüzden artık hiçbirşey yapmak istemiyor
bende ayni seningibi düsünüyorum resmen düsüncelerimi yazmissin umarim matrakanin tüyosu yani filizin büyük hatasi budur.....yani umarim cem in teklifini kabul ettmek gibi bir sacmalik yapmaz.....ama ne olursa olsun filizi yilmaza olan tepkisinde sonuna kadar hakliydi tabi bu sadece benim fikrim
yanlışlar doğruları götürmüyor bu dizide yılmazın yaptığını kimse doğru bulmaz söylemiştim bu sözü sık sık tekrar eder oldum
---insanlar ilşkilerinde sorunları konuşup halledebiliyorken aşık insanlar o sorunları aşılmaz engeller olarak görürmüş aşk duyguların uç noktada yaşanması demekse hatalar ve acılar olucaksız bence acı aşkın içinde değişmeyen bir unsur
yılmazın umutlarının bittiği an filizden dudukları idi belki farkına varmadın ama yıkıldı
yılmaz yıkıldı olabilir aşkın insana acı verdiğini ve herzaman herşeyin yolunda gitmediğini biliyorum severken ayrılmak zorunda kalan insanlarda tanıyorum benim sadece yılmaza kızgınlığım biraz daha beklemesiydi aslında filizi sildi diye düşünülsede bu evlilik gün gelir yılmazıda acıtır çünkü kimse geçmişinden kaçamıyor yılmaz filizden kaçmak için evliliği tercih etti ama gün gelir geçmişi karşısına çıkar bebeğin kendinden olduğunu öğrenir hiç bir sır sonsuza kadar gizli kalmazmış ozaman yılmazın tepkisi ne olur düşünmeden hareket etmek bunlara yol açar işte kızgınlıkla verilen kararların sonucu yani acı çekicek sadece filiz değil...
forever_bim
10-03-07, 15:08
filiz artık yoruldu sanırım birşeyleri kanıtlamaktan birşeylerden dolayı sürekli aşağılanmaktan aldatılmaktan hem sevdiğine hem ailesine kırgın ömerin arabada söylediği laflara karşılık filiz ne dedi "baştan beri bu ilişkiye karşı değil miydiyniz alın işte bitti tamamen istediğinizde buydu" anlayana yeterli bir cvp filiz artık hiçbirşeyle ne savşmak ne de derdini anlatmak istiyor yanlız başına bebeğiyle mutlu olmak istiyor kendiside üzdü ama üzdüklerinden beter üzüldü bu yüzden artık hiçbirşey yapmak istemiyor
Valla ben de aynı pes etmiş havayı sezdim Filizde. Yoksa Ömer'n bu muhteşem anlayışlı jestini nasıl teperdi normalde. Yoruldu Filiz de bence. Ama birşeyleri de kanıtlayamadan yoruldu bana kalırsa.
neyse arkadaşlar ben gidiyorum tiyolarda da mutsuz oldum ama en azından finalim benim beklediğim gibiymiş şimdilik herkese iyi yorumlar güzel yorumlar yapın ki açtığımda sinir katsayım yükselmesin hem forumun sağlığı açısından da özellikle tek taraflı değil daha objektif yorumlar bekliyorum niyeyse nasıl sa beni dinlemeyeceksiniz ama olsun
herkese iyi yorumlarbye
modest2000
10-03-07, 15:08
Bu yorumun altını imzalamak isterim izninizle.
Valla ben de aynı pes etmiş havayı sezdim Filizde. Yoksa Ömer'n bu muhteşem anlayışlı jestini nasıl teperdi normalde. Yoruldu Filiz de bence. Ama birşeyleri de kanıtlayamadan yoruldu bana kalırsa.
bunu yapmalıydı yılmaz yaptı filizede düşen buydu cezasını kesicekse ondan sonra kesecekti o yüzden bu hatadır.filiz in durumunu anlıyorum ama hata yapılmaya devam ediliyor ve ders alan yok kimileri aldığını söylemişti hatırlatim dedim
bende ayni seningibi düsünüyorum resmen düsüncelerimi yazmissin umarim matrakanin tüyosu yani filizin büyük hatasi budur.....yani umarim cem in teklifini kabul ettmek gibi bir sacmalik yapmaz.....ama ne olursa olsun filizi yilmaza olan tepkisinde sonuna kadar hakliydi tabi bu sadece benim fikrim
son hatası bumuş arkadaşım cemden dolayı için rahat olsun filiz ne kadar zor durumda kalırsa kalsın ceme kesinlikle taviz vermeyecektir bunda ömerin de desteğini alacak, filiz cemde bunun bedelini ödeyecek dedi ya kesin ceme güzel bir ders verecek, filizin haklılık payı çok yüksek ama yılmaz gibi haklıyken haksız konumuna getirecen "senden değil, bana ait" sözü filizin bu pişmanlığı aslı yılmaz evliliğini duymasından sonra yaşanacak
hamilelerin psikolojisi farklıdır hassastırlar çok duygusaldırlar ve filiz böyle bir dönemde ve tek düşündüğü bebeği vede haklı çünkü filiz anladıki çevresinde ona en yakını annesi bile acı verirken yalanlar söylerken hayatındaki tek gerçek bebeği ve ne olursa olsun onu kaybetmek istemiyor zaten annesinin yalanları , aşkını kaybetmişliğin verdiği acı yeter artık durgun bir hayat istiyor bebeğiyle ve çok hakklı...
kanıtlaması için bir umudu olmadı ki o umut ona verilmedi ki tüm kapılar kapandı yüzüne ilk sevdiğinin müthiş guru ve öfkesine karşı savaştı sonra annesinin ve cemin oyunuyla bu savaş daha da içinden çıkıklmaz bir hal aldı filiz için ömerin jestini es geçmezdi eğer mualla ve aslıyı öyle görmeseydi o evde aslıyı görmeseydi kesinlikle ömerin sözlerine karşılık daha ılımlı bir filiz olurdu ama o sahne filizin canını acıttı ve pes etmesine neden oldu.
kesinlikle katılıyorum ...filizide çok saygı duyuyorum kendi yakınlarımdan biliyorum hatta annemden biliyorum hamileyken her lafa iyi bir şeyde desen alınırdı ve hemen ağlamaya başlardı,filizse tüm olaylara karşı bebeğiyle kendisine bir hayata çizmeye çalışıyor.Ne ailesiyle ne de yılmazla bir mücadele içine girmek istiyor...Umarım artık bu kızı rahat bırakırlar valla dizinin başından beri filizin çektiklerinden ben yoruldum...
kanıtlaması için bir umudu olmadı ki o umut ona verilmedi ki tüm kapılar kapandı yüzüne ilk sevdiğinin müthiş guru ve öfkesine karşı savaştı sonra annesinin ve cemin oyunuyla bu savaş daha da içinden çıkıklmaz bir hal aldı filiz için ömerin jestini es geçmezdi eğer mualla ve aslıyı öyle görmeseydi o evde aslıyı görmeseydi kesinlikle ömerin sözlerine karşılık daha ılımlı bir filiz olurdu ama o sahne filizin canını acıttı ve pes etmesine neden oldu.
ayne şeyi katillikle suçlanıncada oldu ama yılmaz kanıtladı kanıtladıktan sonra cezayı kesti filiz yılmaza çok mu kapı bıraktı daha ne diyebilirdi yılmaza anlamıyorum bu kapı kapamak değilde neydi filiz tarihi fırsatı kaçırmıştır kim nasıl düşünürse düşünsün
bunu yapmalıydı yılmaz yaptı filizede düşen buydu cezasını kesicekse ondan sonra kesecekti o yüzden bu hatadır.filiz in durumunu anlıyorum ama hata yapılmaya devam ediliyor ve ders alan yok kimileri aldığını söylemişti hatırlatim dedim
gideceğim bırakmıyorsunuz beni, bunu yapmalıydı ama yapmasını gerektiren nedenleri yerle bir eden bir davranış sergilenirse bir de buna hamilelik psikolojini eklersen ve yılmazdan duyduğu o kadar acılı cümleler dururken yapabilir miydi bence de keşke yapsaydı ama durumu hiçte kolay değil filizin, hatadır ama o bunun acısını zaten uzun süredir çekiyor bu son hatayı da yılmazın ona yaptığını hatırlatmak maksatlı yaptı bence hem ne dedi ceydaya "yılmaz haklıydı ben hatalıydım ama benim ona yaptığımın daha kötüsünü o bana yaptı" dedi yani başyan filizi suçlaması filizi mahvetti, o hatasından ders aldı bunu gördük bu hatayı yapmasının amacı başka bence karşılaştırma yapmak gereksiz
tekrar diyorum keşke o raporu alıp yılmazın yüzüne çarpsa ve dönüp arkasını gitse bir daha da yüzüne bakmasa öyle cezalandırsaydı ama bu da bir nevi ceza şekli tıpkı yılmazın filize uyguladığı gibi pişmanlığını görmedi görmek istemedi uzattıkça uzattı bu hale geldi, şimdi filizde hem kendini hem bebğini mahrum bırakıyor yılmazdan bir zamanlar onun yaptığı gibi
not: sevgili modest izin ne demek elbette:img-wink:
bence yilmaz asliya evlenme teklifinde bulunarak kendini zaten inanilmaz derecede cezalandiyor bana kalirsa cünkü gercegi ögrendiginde bununla savasmak onun icin bir hayli cok zor olacak bir yanda sevdigi kadin ve cocugu bir yandanda ona asik ve evlenme teklifinde bulundugu kadin simdiden yilmaza kolay gelsin....
kesinlikle katılıyorum ...filizide çok saygı duyuyorum kendi yakınlarımdan biliyorum hatta annemden biliyorum hamileyken her lafa iyi bir şeyde desen alınırdı ve hemen ağlamaya başlardı,filizse tüm olaylara karşı bebeğiyle kendisine bir hayata çizmeye çalışıyor.Ne ailesiyle ne de yılmazla bir mücadele içine girmek istiyor...Umarım artık bu kızı rahat bırakırlar valla dizinin başından beri filizin çektiklerinden ben yoruldum...
yılmazın evleneceğini duyucak ve rahat olucak öylemi :):):) bu biraz hayal olur istese istemesede filiz kendisi aslıya teslim etti yılmazı ne uyapmasını beklyor bu çocuk senden değil dedikten sonra yılmazın peşinden koşmasınımı
(V)aViSs_NL
10-03-07, 15:24
Ya ben aslinda Filize cokkk kizdim... neden yalan soyledi yaa :icon_sorr ve Yilmaz neden hastaneye gitmiyor ve herseyii arastirmiyorrr ooffff :icon_sorr .. cok yakisiyorlarrr, coktaaa inatlarrr :hıh
modest2000
10-03-07, 15:25
Evet pes etti ve mücadele için değer bir şey görmedi ortada.Zira sevgisini haketmeyen bir Yılmaz için mi,sürekli Filiz'e karşı olan Yılmaz'ın ailesi için mi mücadele edecek."Beni de çocuğumu da haketmiyor,şimdi mi aklına geldi bizimle ilgilenmek,neye inanırsa inansın artık,yeter"psikolojisine girdi.Bir de Yılmaz gibi sürekli bağırıp çağırıp sinirini boşaltmıyor Filiz.Hep itidalli.Aslı kadar naz yapamadı Yılmaz'a.Yılmaz'ın biraz ısrarına,sıcaklığına,pişmanlığını yüzünde görmeye ihtiyacı vardı.
ayne şeyi katillikle suçlanıncada oldu ama yılmaz kanıtladı kanıtladıktan sonra cezayı kesti filiz yılmaza çok mu kapı bıraktı daha ne diyebilirdi yılmaza anlamıyorum bu kapı kapamak değilde neydi filiz tarihi fırsatı kaçırmıştır kim nasıl düşünürse düşünsün
ama o layın ertesi bölümde açığa kavuşması ile filiz bunu zaten anladı ve dediğim gibi pişmanlığını yaşadı ve yaşamaya da devam etti ve herşey bitti diye düşündüğünde bebeği öğrendi ve yılmazı yeniden kazanmak için ve dahası bebeği söylemek için uğraştı ama yılmazın filize tamamen hatta sıkı sıkıya bağladığı kapısından bir ışık süzmesi bile göstermedi, filiz yılmaza bıraktı ama bunu görmek istemeyen yılmazdı ve son sahnedeki cümlesi beni de kızdırdı ama yılmazın başka türlü bu acıyı çekmesi sağlanamazdı, tarihi fırsat olarak söylediğin yılmazın bu görüşmeye 1-0 önde başlamasıyla talihsiz bir fırsata dönüşmüştür daha ilk konuşmada çocuk benden mi, benim çocuğum mu derse, birde evlerinin önünde sokakta kalması ve aslımualla ikilisini görmesi filizin de bir dayanma gücü var değil mi daha yumuşak bir şekilde başlayabilirdi söze yılmazda tek filiz hatalı değil yılmazda hatalı bu görüşmede yılmazın başlangıç konuşması hataysa filizinde o cümlesi hatadır
gideceğim bırakmıyorsunuz beni, bunu yapmalıydı ama yapmasını gerektiren nedenleri yerle bir eden bir davranış sergilenirse bir de buna hamilelik psikolojini eklersen ve yılmazdan duyduğu o kadar acılı cümleler dururken yapabilir miydi bence de keşke yapsaydı ama durumu hiçte kolay değil filizin, hatadır ama o bunun acısını zaten uzun süredir çekiyor bu son hatayı da yılmazın ona yaptığını hatırlatmak maksatlı yaptı bence hem ne dedi ceydaya "yılmaz haklıydı ben hatalıydım ama benim ona yaptığımın daha kötüsünü o bana yaptı" dedi yani başyan filizi suçlaması filizi mahvetti, o hatasından ders aldı bunu gördük bu hatayı yapmasının amacı başka bence karşılaştırma yapmak gereksiz
tekrar diyorum keşke o raporu alıp yılmazın yüzüne çarpsa ve dönüp arkasını gitse bir daha da yüzüne bakmasa öyle cezalandırsaydı ama bu da bir nevi ceza şekli tıpkı yılmazın filize uyguladığı gibi pişmanlığını görmedi görmek istemedi uzattıkça uzattı bu hale geldi, şimdi filizde hem kendini hem bebğini mahrum bırakıyor yılmazdan bir zamanlar onun yaptığı gibi
not: sevgili modest izin ne demek elbette:img-wink:
bu yorumu yanlış pencereden bakılmış buluyorum filiz bölün başında cezayı kesti yılmaza 3 ker vurguladı babasız olacağını yani yılmazın konuşma tarzıyla durumun alakası yok çünkü filz söylelenlere inandığını düşünüyor bir zamanlar kendiside yapmıştı :)):)
ama o layın ertesi bölümde açığa kavuşması ile filiz bunu zaten anladı ve dediğim gibi pişmanlığını yaşadı ve yaşamaya da devam etti ve herşey bitti diye düşündüğünde bebeği öğrendi ve yılmazı yeniden kazanmak için ve dahası bebeği söylemek için uğraştı ama yılmazın filize tamamen hatta sıkı sıkıya bağladığı kapısından bir ışık süzmesi bile göstermedi, filiz yılmaza bıraktı ama bunu görmek istemeyen yılmazdı ve son sahnedeki cümlesi beni de kızdırdı ama yılmazın başka türlü bu acıyı çekmesi sağlanamazdı, tarihi fırsat olarak söylediğin yılmazın bu görüşmeye 1-0 önde başlamasıyla talihsiz bir fırsata dönüşmüştür daha ilk konuşmada çocuk benden mi, benim çocuğum mu derse, birde evlerinin önünde sokakta kalması ve aslımualla ikilisini görmesi filizin de bir dayanma gücü var değil mi daha yumuşak bir şekilde başlayabilirdi söze yılmazda tek filiz hatalı değil yılmazda hatalı bu görüşmede yılmazın başlangıç konuşması hataysa filizinde o cümlesi hatadır
aynısını filiz neden yapmadı yılmazın davrandığı gibi yılmazın buna değmeyeceğini düşünmüş oalabilir hesaba katmadığı gerçekleride bilmiyor ama bence hatalıdır tartışmaya mümkünse pazartesi devam edelim :)olurmu
yılmazın evleneceğini duyucak ve rahat olucak öylemi :):):) bu biraz hayal olur istese istemesede filiz kendisi aslıya teslim etti yılmazı ne uyapmasını beklyor bu çocuk senden değil dedikten sonra yılmazın peşinden koşmasınımı
yılmazın peşinden koşmasını değil sadece anlamasını istedi bebeğini söylediği gece yılmaz onu anlamayarak zaten filizi düşürdüğü durumda filizi çoktan bıraktı bir başına, hem filiz yılmazı aslıya itmedi yılmaz aslıyı istedi bu yüzden yanında tutmak istedi filizin davranışları etken diyeceksin ama o davranışları yaptıran kim peki tabi ki yılmazın tavırları evet evlilik teklifini duyunca hiçte rahat olmayacak aksine sinir küpü olacak filiz ve birkez daha yaralanacak kaçıncı darbesi saymak lazım
dünkü bölüm güzeldi.Bence Filiz Yılmaza gerçeği sölememekle iyi etti.Yılmaz Fİlizin düşündüğü gibi Filize güvenmiyo.En baştandün sorduklarını sorması gerekirdi.Filiz sonuna kadar haklı.Ayrıca sizin dediğiniz gibi YIlmaz kendine en büyük cezayı Aslıya evlenme teklif ederek yaptı.HAtasını anlayınca çok canı yancak ama...
bu yorumu yanlış pencereden bakılmış buluyorum filiz bölün başında cezayı kesti yılmaza 3 ker vurguladı babasız olacağını yani yılmazın konuşma tarzıyla durumun alakası yok çünkü filz söylelenlere inandığını düşünüyor bir zamanlar kendiside yapmıştı :)):)
yanlış pencereden değil sevgili matraka olması gerektiği pencereden, bölüm başında kesmesinin nedenleri belliydi zaten yılmazın bu szölere kandığını o yüzden kendisini yargıladığı için üzüldü o konuşmada tuz-biber oldu filizin bu tavrında, evet aynısını o da yapmıştı ama onun kanıtları biraz daha gerçekçydi oysa yılmazınki sadece sözden ibaret çünkü rapordan habersiz filiz bu yüzden sadece buna inanarak kesin yargı belirtmesi filize koydu bu yüzden tepkili ama rapor açığa çıksın yılmazı anlamaya çalışacak ve bu kadar acımasız bir kararı verdiği için kendisine kızacak yılmazı kabul etmese de çocuğun onun olduğunu söyleyecek
aynısını filiz neden yapmadı yılmazın davrandığı gibi yılmazın buna değmeyeceğini düşünmüş oalabilir hesaba katmadığı gerçekleride bilmiyor ama bence hatalıdır tartışmaya mümkünse pazartesi devam edelim :)olurmu
yapmak için bir nedeni olmadı ki sevdiği ona bu konuda zaten yargısız infazını yapmıştı birkez şüphe girmişti içine yılmazının bu raporu alıp götürdüğünde yılmazın şüphesi geçecek ama filizin düşüncesi ne olacak yılmaz benden şüphe etti hemde böyle özel bir konuda artık bana güvenmiyor raporu götürsem ne olacak hem ben kendimden eminim ki yılmazda biliyor kimse ile olmayacağımı o böyle düşünüyorsa ne yapsam boş bir kere bu şüpheyi duydu ve inandı, geröekleri bilmiyor doğru raporu öğrensin zaten yılmaza biraz hak verecek bunu belirttin zaten
bence p.tesi devam edelim artık gitmeliyim:) herkese iyi yorumlar
modest2000
10-03-07, 15:41
Yılmaz'ın kendi suçsuzluğunu kanıtlamasından bahsedeliyor.Ben iki durum arasında pek benzerlik görmüyorum.Yılmaz adli bir süreç yaşadı.Filiz'e suçsuzluğunu kanıtlamak için özel bir çaba göstermediki. Zaten adli ceza almamak için suçsuzluğunu kanıtlamak zorundaydı.Serbest bırakılınca da Filiz Yılmaz'ın suçsuzluğunu anladı.Filiz Yılmaz'a masumiyetini kanıtlamak için değil ama Yılmaz'ın yaptığı hatayı yüzüne vurmak için iyi bir konuşma yapması gerekiyordu.Ben bunu Filiz'in yeni bir rapor alarak yapması görüşüne katılmıyorum.Ahlaksızlıkla suçlanmış,bir de gidip rapor alarak iyice kendini aşağılayack mı?Sadece Yılmaz'a "çocuk senin ama bana inanmamakla bizi kaybettin" dese bile yeterliydi.(Şüphesi olan Yılmaz gitsin araştırsın,araştıracaksa.)Yılmaz'a gerçeği öğrendiği anda onları kaybetmenin acısını yaşatsa çok daha iyiydi.Ama bu acıyı çekmeye bile değer görmedi Yılmaz'ı.Bu kadar bezdirmiş Filiz'i.
Filize bu bebek gercekten benim mi ? diye soran bir Yilmaz;demekki gercekten Filizi taniyamamis vede güvenmiyor sevgisine. Sen karsindaki bayanin nasil bir karakterde oldugunu hala cözememissen, onunla olmanin yada onu düslemenin ne anlami kalir ki ??
iki kisidede güvensizlik sorunu var.
Bu ciddi bir sorun tasiyor.
modest2000
10-03-07, 15:54
Nevzat Feride cephesine bakınca Nevzat'ın pek de Cem'den geri kalacağını düşünmüyorum.O'nun kadar entrika yapmasa da saplantılı birine benziyor.Bir de Yılmaz,Feride'ye hatırlatmıyor, "o kadar mutluysan neden kaçıyordun" diye.Bu kız koşarken araba çarpmıştı.Yılmaz o kaza sonucunda cebine koydu belgeyi (kimliğe benziyordu) bir türlü çıkaramadı, bu da ayrı komedi.
modest2000
10-03-07, 16:03
Bir de pek alakalı olamayack ama bu diziden sonra Tuba-Bülent-Sinan üçlüsünün kısa sürede yeni bir proje ile ekranda olmasını diliyorum.Tuba-Bülent'in evli olduğu yepyeni bir dizi.
FIlizin yaptigi cok sacmaydi :S Yilmazi sucliyacagina annesini suclasin, annesi yuzunden yilmaz filize gitmedi, Hersey acik ortadaydi raportu filizin cemin yanagina opucuk vermesi :o keske bebek ondan oldugunu soyleseydi ama NAfile, Baksana Yilmaz hemen islemlere baslamis ASLI hanimla evlenecek tabiki aslida firsattan istifade EVET diyecek :( Agh filiz Agh
En Begendigim Kamera Cekimi:
*Yilmazin Rüya gördügü sahneler kamera cekimi acisindan en kaliteli görüntülerdi.
inanilmaz begendim.
*Gördügü Rüya ile sarsilan Yilmazin, yüzüne yansittigi ifade cok iyiydi. Harika bir oyunculuk cikarmis Bülent inal. Cok gercekciydi.
En Begendigim Kamera Cekimi:
*Yilmazin Rüya gördügü sahneler kamera cekimi acisindan en kaliteli görüntülerdi.
inanilmaz begendim.
*Gördügü Rüya ile sarsilan Yilmazin, yüzüne yansittigi ifade cok iyiydi. Harika bir oyunculuk cikarmis Bülent inal. Cok gercekciydi.
ben geldim:)
evt katiliyorum figan ablacim cook iyi bi performans sergiledi orada....
bu arada insalah ozet cikar yarina..
ömerin dürüstlügü cok hosuma gitti.
Ferideye "istiyorsan Nevzata gidebilirsin" demesi ömere yakisti. Kendine yakisani yapti.
ömer, Elifede dürüst olup onu zorla evlilige tesvik etmemisti..Elif kendisi ömeri istemisti.
tolgahuzur1
10-03-07, 16:35
valla matrakanın tüyolarına göre benim açımdan güzel bir sezon olacak.. demek ki aslı ile yılmazı son bölümlere kadar birlikte göreceğiz.. buda benim için güzel bir haber oldu.:happy0064 . gerçi aslının hasta olmasına üzüldüm ama yapacak birşey yok.. demek peşinde gezme sırası filize gelecek.. ama tren çoktan kalktı ancak taksi ile yetişebilir..:img-hyste birazda filizin aklı dank etsin. ağzından çıkanı kulağı duysun.. ne demek yılmazın çocuğumun üstünde emeği olmasını istemiyorum.. o çovuk kendi kendine mi oldu.. acayip sinirlendirdi beni.. inşallah barışmazlar çocuk doğar yılmaz filizin elinde çocuğu alsında nasıl bir duyguymuş görsün ..:img-polic
birde yılmaz ömere kızıyor nasıl olurda ferldeyle bu saatte
gezer buralarda ters felan diye
peki yılmaz senin ne işin var aslının evinde yanlız bir başiniza
sana gelince ters olmuyor
birde aslının iş bulma gimi bir teleşida yok bu arada
hangi parayla geciniyor bu kız merak ettim
tolgahuzur1
10-03-07, 16:41
birde yılmaz ömere kızıyor nasıl olurda ferldeyle bu saatte
gezer buralarda ters felan diye
peki yılmaz senin ne işin var aslının evinde yanlız bir başiniza
sana gelince ters olmuyor
birde aslının iş bulma gimi bir teleşida yok bu arada
hangi parayla geciniyor bu kız merak ettim
aslının ne masrafı varkı yemeği yılmaz gilde yiyor. yatmaya yılmaz gile geliyor. daha ne olsun ekmek elden su gölden. birde kıza saf dersiniz..:img-hyste zaten yakında bütün masrafları yılmaz karşılayacak...:img-hyste :good:
Bundan sonraki bölümler çok sıkıcı olacak gibi yani yılmaz aslı cephesi valla hiç çekemem yılmazla aslının yakınlığını vede düğün hazırlıklarını
yılmazın bundan sonra işi çok zor yani evlenme tekilf etmeseydi belki bu işten sıyrılabilirdi ama artık evlenme tekilf etti aslıda kabul edecek hazırlıklar başlayacak sonra yılmaz gerçekleri öğrenecek sonra ne olacak yılmaz efendi pardon aslı ben filizi seviyorum evlenemeyiz mi diyecek hiç zannetmiyorum yani yılmaz boşu boşuna belaya soktu bakalım nasıl kurtuklacak aslıdan
Filizin işi zaten zor acı çekip duruyor birde ömer hapse girecek cem psikopatınla baş etmek zorunda kalacak birde rapor olayı var sonra yılmazın aslıyla evleneceğini duyacak yani ikisininde işi çok zor özelliklede yılmazın tabi cem daha filize zararda verecek yani mutluluk çok zor gözüküyor senaristler filiz yılmaz aşkını nasıl bağlayacaklar merak ediyorum zaten barışma finalde olacak ozamana kadar acı acı acı varya bu diziyi izlemekten benim psikolojim bozuldu
zaten yılmaz niye tekrar filize bebek bendenmi diye sorar anlamadım kız zaten bebeğin senin olduğunu söylemişti ama yılmaz inanmadı şimdi senin değil benim bebeğim diyor buna inanıyor pes
düşününce Yılmazla filizin bebek öğrenilsin öğreniilmesin bir süre ayrı kalmasında fayda var çok gerginler ikiside sakinleşmeleri lazım. Hepsinin sinirleri bozuldu. Ya Ben filizin yerinde olsam gerçekten delirirdim. Bi faturamı ödiyemeyince bunalıma giriyorum. Şirket battı hamile yılmaz bebeği başkasından biliyo annesi kumpas çeviriyo. Allahım dayanılır gibi deil kesinlikle.
gülbeşeker
10-03-07, 16:58
bu dizide bebek meselesi çok uzadı yılmaz bu bölüm bi zahmet gerçekleri öğrensin sıkıldım artık bir de her şey yarım yamalak öğreniliyor filiz annesinin komplosunu öğrendi ama raporu öğrenmedi ve ayrıca yılmazın kendisini cemle gördğünü bilmiyor yılmaz şüpheye düştü filize gitti filiz de kızgınlıkla çocuk senden değil dedi devamını güzel bağladı ama zaten yılmaz ilk cümleyi duyar duymaz yıkıldı sonrasını duymadı bile ya bu arada yılmazla ömerin dostluğu güzel olucak ben çok sevdim bu ikiliyi nerdeyse ömer yılmazla filizn arasını yapacak bu bölümde filiz ceydayla konuştuktan sonra yılmaza yalan söyledği için pişman olucak ve ona doğruyu söylemek istiyecek ama bu sefer de aslıyla yılmazın evlilik haberini duyunca vazgeçicek çok merak ediyorum yılmaz gerçekleri kimden öğrenecek çok sıkıldım bu konudan.
tolgahuzur1
10-03-07, 17:01
bu dizide bebek meselesi çok uzadı yılmaz bu bölüm bi zahmet gerçekleri öğrensin sıkıldım artık bir de her şey yarım yamalak öğreniliyor filiz annesinin komplosunu öğrendi ama raporu öğrenmedi ve ayrıca yılmazın kendisini cemle gördğünü bilmiyor yılmaz şüpheye düştü filize gitti filiz de kızgınlıkla çocuk senden değil dedi devamını güzel bağladı ama zaten yılmaz ilk cümleyi duyar duymaz yıkıldı sonrasını duymadı bile ya bu arada yılmazla ömerin dostluğu güzel olucak ben çok sevdim bu ikiliyi nerdeyse ömer yılmazla filizn arasını yapacak bu bölümde filiz ceydayla konuştuktan sonra yılmaza yalan söyledği için pişman olucak ve ona doğruyu söylemek istiyecek ama bu sefer de aslıyla yılmazın evlilik haberini duyunca vazgeçicek çok merak ediyorum yılmaz gerçekleri kimden öğrenecek çok sıkıldım bu konudan.
valla bende acayip sıkıldım artık ne olacaksa olsun. adam bir türlü öğrenemedi sağır sultan bile duydu ama bizim yılmazdan tık yok..:icon_whis neyse elinde sonunda öğrenecek ama gerisi önemli..
gülbeşeker
10-03-07, 17:02
Bundan sonraki bölümler çok sıkıcı olacak gibi yani yılmaz aslı cephesi valla hiç çekemem yılmazla aslının yakınlığını vede düğün hazırlıklarını
yılmazın bundan sonra işi çok zor yani evlenme tekilf etmeseydi belki bu işten sıyrılabilirdi ama artık evlenme tekilf etti aslıda kabul edecek hazırlıklar başlayacak sonra yılmaz gerçekleri öğrenecek sonra ne olacak yılmaz efendi pardon aslı ben filizi seviyorum evlenemeyiz mi diyecek hiç zannetmiyorum yani yılmaz boşu boşuna belaya soktu bakalım nasıl kurtuklacak aslıdan
Filizin işi zaten zor acı çekip duruyor birde ömer hapse girecek cem psikopatınla baş etmek zorunda kalacak birde rapor olayı var sonra yılmazın aslıyla evleneceğini duyacak yani ikisininde işi çok zor özelliklede yılmazın tabi cem daha filize zararda verecek yani mutluluk çok zor gözüküyor senaristler filiz yılmaz aşkını nasıl bağlayacaklar merak ediyorum zaten barışma finalde olacak ozamana kadar acı acı acı varya bu diziyi izlemekten benim psikolojim bozuldu
zaten yılmaz niye tekrar filize bebek bendenmi diye sorar anlamadım kız zaten bebeğin senin olduğunu söylemişti ama yılmaz inanmadı şimdi senin değil benim bebeğim diyor buna inanıyor pes
ben bu bölüm yılmazla aslı sahnelerinde rahatsız olmadım umarım bundan sonraki bölümlerde de bu şekilde olur aksi taktirde hiç çekilmez ama yılmaz tam aslıdan ayrılacakken aslının hastalığını öğrenecek ve aslının yanından ayrılmayacak filize istese de dönemeyecek
gülbeşeker
10-03-07, 17:17
Yanlız şunu gözden kaçırıyorsunuz.İnsanlar bazen öyle noktaya gelirler,öyle yaralanırlarki,karşısındaki önemsizleşir ve o insan yanlış bişeylere inansa bile onu ikna etmeye değer görmezler.Sildiğiniz bir kişi hakkınızda ister doğru ister yanlış düşünsün artık mücadele etmek istemezsiniz,o kadar kırılmışsınızdır.Filiz'in durumu da bu.Yılmaz ısrar etmeliydi.Aslı'ya bile doktora git diye ne kadar ısrar ediyor.Filiz'e çok kızamıyorum,çünkü Yılmaz Aslı'ya evlenme teklif edebildiyse demekki Filiz'e sadece bebek için dönecekti.Filiz bebeğini kullanacak bir kız değil.Herşeye rağmen sadece çocuğu için söylemeliydi. Ama sürekli Aslı'yla karşılaışmalar,Yılmaz'ın ailesinin tutumu,Yılmaz'ın karakoldaki tutumu,Filiz'in yalnızlığı v.bhepsi psikolojisini etkiledi.Sen sürekli Aslı'yla gez,Filiz'i hep suçla,olur mu bu.Bir de konuşmaya yumuşak başlamadı.Direkt "benim çocuğum mu" denir mi ya.
arkdaşlar yılmaz filize aşık sadece bebek için dönecekti ne demek ben bunu anlamıyorum yılmaz bebeğin kendisinden olduğunu öğrendiği anda filizn kendisine ihanet etmedğini de öğrenmiş olacaktı bu durumda sevdği kadını suçladığı için pişman olacak ve ona geri dönmek isteyecekti isterse filiz bebeği düşürsün yılmaz filize yine dönmek isterdi yılmazın hazmedemeği şey aldatılmak ve bunun sonuıcunda filizn hamile kalması zaten yılmazın kabusunu gördünüz filizn cemle olması ayrıca bir de ondan çocuk yapması yılmazın hayatını alt üst etti.Yılmazın soruş şekli yanlış olabilir ama kesinlikle filizn cevap veriş şekli de yanlıştı.Zaten bu sahne sırf yılmaz aslıya evlenme teklifi etsin diye oluşturulmuş bir sahneydi bence.
valla bende seviyorum ne olursa olsun güzide çiftim ne yaşarsa yaşasın bazen saçmalarsalarda bence en iyisi bana izlediğim en güzel dizi bana o kadar keyif veriyor ki hele de onların mutluluk anlarını izleyince süper, merak da kötü birşey ama neyse benim istediğim sonuçsa izlemeye de beklemeye de değer
ben en önlerdeyim zaten kim ne derse desin yok arada aşk kalmamış sygı kalmamaış birbirlerinin yüzüne nasıl bakacaklar geçiyorum bunların hepsini tüm engelleri aşacaklar ya önemli olan bu.
Bende hala keyif alabiliyorum bu diziden. Ve cocugu kisi aksini söylesede ben hala ikisinden ask elektrigi alabiliyorum. Yilmaz vazgecmek zorunda kaldi Filizden, ama Filizin sesini duyunca, onu görünce, belli etmesede ici gidiyor ve bunu seyirciye cokta güzel yansitiyor Bülent Inal.
filiz aslıyı her görmesinde zaten deliriyor sürekli yılmazın yanında görürken şimdi de yılmazın evinde annesinin yanında hem de annekız gibi görüyor, aslı antipatisi çoktan oluştu filizin her ne kadar aralarında birşey olmadığını yılmaz söylese de sürekli yanında göre göre filizinde kıskançlık duyguları depreşiyor hem seven insan kıskanır filizde sevdiğine göre bir de evlenme teklifini duyarsa tamam filiz ne hale gelir
Filiz hem Yilmaza bebegi söyleyemedigi icin, hemde Yilmazi Asliya kaptirmanin pismaligini yasiyacaktir. Tabiki kiskanclik icin yiyip bitirecektir.
Zaten Mualla hanim Filizi hic bir zaman kabullenmek istememistil, sadece Yilmazin hatiri icin öyle davraniyordu. Asliyi ilk gördügü andan beri benimsedi
Belki Yılmaz'ın söyleceği sözler kırıcı olmasaydı.Karşılıklı daha anlayışlı cümleler kursalardı söyleyebilirdi.Yılmaz'ın yaptığını tamamen hata olarak görüyorum.Bir anda almış olduğu kararın kendisine çok zarar vereceğini düşünüyorum.Ne demişler hırsla kalkan zararla oturur.Aslı bu teklife ne cevap verir belli değil .
Filiz Annesinin itirafindan sonra Yilmazin biletini kesmis oldu ve kesinlike söylemiyecegini söyledi zaten, Ömerle konusmasindada Yilmazin bebegi kesinlikle bilmesini istemedigini bir daha vurgulamis oldu. Yani o bahce konusmasinda Yilmaz baska bir sekilde yaklassaydida Filizin öfkesi o kadar büyüktüki Yilmaza söylemezdi.
Matraka ben gidişattan memnunum şahsen. Ömer de zaten Cem'in onu vurdurduğunu öğrenecek, e daha ne isterim ki? Bari Yılmaz'la bir olup Cem'in defterini dürerler.
Bundan sonra gücl birligi izlemek istiyoruz. Ömerle Yilmaz güclerini birlestirince bazi olaylari daha kolay cöze biliyorlar, bak Ferideyi ayni gecede buldular. Bi güclerini birlestirseler Cemin defteri zaten hemen dürülecektir
valla bu yılmaza ceza olmadı ki yılmaz kendi kafasında tüm gemilri yaktı kimse hisetmedim desede tuba ve bülenti bahçe sahnesinde çok sevdim yılmaz yıkıldı resmen gözü arkada ama bakamıyor bile yıkıldı yıkıldı
Evet bende Yilmazin yikilmasini cok net bir sekilde fark edebildi. Özeliklede tam gitmek üzereyken donup kalmasi ve dolu gözlerle son bir kez daha bakimmi gibi bir ifade vardi suratinda
bence teklifi filize karşı bitiremediği şeyler yüzünden yaptı ...evlilik teklifi aşamasına geleceklerini hiç sanmıyordum ama dizinin başında bu evde huzur var sen insanı yormuyorsun gibi laflar söyledi o yüzden çokta dengesiz bir davranış değil artık yorulmuş ve bir şeylerde dinginlik arıyor filize karşı haklı olduğundan da tamamen emin,gözü arkada da kalmayacak..
Zaten Yilmaz yoruldugunu ve artik huzurlu bir hayat istedigini uzun zamandan beri dile getiriyor. Ama ben o sahnede cok güldüm, hani Yilmaz dedi ya sen insani hic yormuyorsun diye, bence Asli insani cok yoruyor, durmadan sorular soruyor, yapiskan gibi yapisiyor ve en önemlisi cok fazla konusuyor, daha nasil yorsun
[/QUOTE]QUOTE=filizim+y;2606261]sevgili pinknoze,
bu yazdıklarını dünkü teklife bağlıyorum aslıdan çok sizin başınız dönmüş gibi:img-hyste aman bir heyecan bir heyecan aman dikkatli olun tepe taklak olabilirsiniz o zaman asıl iyi gider aslı-yılmaz helvası kursağınızda kalacak bu mutluluğunuz
valla baklava da ustayımdır hani:img-wink: ama aslı için elimi bile sürmem :img-hyste
ben filizyılmaz düğününe saklıyorum her ne kadar ümitlerş tüketmiş olsanız da bu sona alıştırın geçici heveslere kanmayın diyorum yada ne yaparsanız yapın o gün benim günüm olacak:happy0064[/QUOTE]
Ben aksini söyledim mi ?
Bu iki inatçı keçiyi sonunda bir ortak köprüde aynı yola sokacaklar. Karşı karşıya değil yanyana.. Ama benim için tad verecek mii ? Hayır.. Yada bazı seyircileri tatmin edecek mi ? Hayır. Herkes bu birlikteliğin olmasını isteyebilir.. Herkes dilediğini gerçekleşmesini ister. Ki bazı insanlarda olaylar neticesinde artık mümkün olmayacağını düşünür.. Olsada eski tadı vermeyeceğini düşünür.. Ben onlardanım.. Banane sonunda birlikte olsunlar yada olmasınlar beni entrese etmiyor ki.. Ben önüme bakarım. Bence bu kadar suçlanan güven aldatm vb. suçlamaların olduğu ortamda hiçbirşey kalmamıştır.. Ha insan görünce cız eder ama.. Bende artık o da kalmadı..
Ben zaten Aslı-Yılmaz çiftini desteklenlerden baklava işbirliği istedim.. Yoksa senden isteseydim bu sana yılmaz-Aslı çiftinin helvasını yapıyormuş gibi his uyandırırdı. Onun için mümkünse benim gibi Aslı+Yılmaz tarafını destekleyenler gelsin.
Ha bu arada.. Baklava yaparken Yılmaz-Filiz olayını es geçmeyiz.. Onun şerefine de kazan dolusu helva yaparız. Hiçbir ücret talep etmiyoruz. Ücretler müesseseden.. Yani Yılmazı sevenler derneğinden.. Bu da size ufak bir jestimiz olsun.. :img-wink:
Not: Biraz geç cevap verdim ama kusura bakmayın.
arkadaslar yorumlariniz masallah okadar cok ki asla bitiremem...
lütfen biri bana 65.bölümde yilmaz cocugun kendinden oldugunu ögrenecek desin...lütfe
ömer feride ikilisi süperdi bence (feridenin aglamasi biraz yapmacik olsada) sadece sunu demek istiyorum...emin sizlerde farkindasiniz...ömerin tutuklandigi sahne ayni yillar önce yilmazin tutuklandigi sahneyi yapmislar...feridenin aglamasi...
ve ömerin ordan cikmasi feridenin sayesinde olacagi artik cok acik...feride nisanlisina ömerin hapisten cikmasi karsiligi onunla evlenecek...
son sahneye diyecek söz bulamiyorum artik...
ve asli kesin ölümcül bir hastaligi vardir...nede olsa eski türkfilimlerinden esinlenmisler...
ha bunu eklemeyi unnutmusum...kim derdiki yilmazla ömer kavga etmeden bir konusma yapacaklarini...bu sahne onlarin ikisininde bir konuda hic yoktan ayni davranmalariydi...
bide lütfen su yilmazin annesini ortadan kaldirin yoksa benim ellimden bir kaza cika bilir...bir insandan bu kadarmi gicik kapili...handana gurban olayim bu nun yaninda...
arkadaslar yorumlariniz masallah okadar cok ki asla bitiremem...
lütfen biri bana 65.bölümde yilmaz cocugun kendinden oldugunu ögrenecek desin...lütfe
ömer feride ikilisi süperdi bence (feridenin aglamasi biraz yapmacik olsada) sadece sunu demek istiyorum...emin sizlerde farkindasiniz...ömerin tutuklandigi sahne ayni yillar önce yilmazin tutuklandigi sahneyi yapmislar...feridenin aglamasi...
ve ömerin ordan cikmasi feridenin sayesinde olacagi artik cok acik...feride nisanlisina ömerin hapisten cikmasi karsiligi onunla evlenecek...
son sahneye diyecek söz bulamiyorum artik...
ve asli kesin ölümcül bir hastaligi vardir...nede olsa eski türkfilimlerinden esinlenmisler...
Yilmaz 65. ile 66. bölüm arasi ögrenecek bebegin kendisinden oldugunu. Yani az kaldi.
ben yılmazın kendi içinde heseplaşmasını ve filizin yılmazı süründürmesini
istiyorum hemde buna bütün mahalle .salih,fahriye,mualla,hepsinin bu aşka
inanmasi bu ilişkide sadece filizin degil yılmazında hatalarinin farkına varmalarini ve sonunda gercekten her ikisininde aşklarina ve birbirleri olmadam mutlu olabiyacaklarina inanmalilar ve onlarda bir şeyler yapmamlilar bu beramerlik için
artık herkese yılmaz aşkini kanitlamali
aama yani malesef bunu yapmazlar bizim senaristler cok fena canım sıkılıyor bu işten dolayi filiz bir hata yapiyor ve bunun cezasini 8 bölüm sürdürüyolar
ama yılmaz daha berbat bir hata yapıyor ama senaristelr birakmiyorlarki
bu adamda 8 bölüm sürünsün yok ama olamz yılmaz belki 2 dahi bilemediniz 3
bölüm süründürürler sonra hemen her şeyi unuttururlar
aslında benim korkum ne biliyormusunuz aslı&yılmaz istediği kadar yakınlaşsın
bilsemki sonunda yılmaz sürünecek ve aşkinin peşinden gidip herkese bunu ispatliyacak ve arada kalmak gibi bir sorun olmayacak o zaman rahart larim nedeolsa eninde sonunda bizim istediğimiz olacak diye
ama olmuyacak işte yılmaz gerceği ögrendiğinde bile aslı yüzünden arada
kalacak hatta bu arada senaristler biz yılmazdan özür beklerken bir bakmişizki
filiz yılmazdan özür diliyor ama yılmaz aslı için redediyor olurmu olur
Allahım bu bölüm tam bi felaketti ya izlerken hop oturup hop kalktım offf ya herşey bu kadar kötüye gittimek zorundamı allah bilir şu anda hepniz Filizin haksız olduğunu düşünüosunuzdur dün gece Yılmaza sölediklerinden sonra ama bence Filizin hiçbi suçu yok.Ya allah aşkına Filizin ne günahı var asıl ben bu bölüm Yılmazı boğucaktım resmen bence Filiz en dorusunu yaptı.Filizinde dediği gibi Yılmaz Filizin namusuna dil uzattı leke sürdü Filizin onu Cemle aldatabilceğine inandı hatta ve hatta Cemden cocuk yapabilceğine bile vede üstüne üstlük sırf Filize inadından gitti masum bi kıza onu sevmediği halde Aslıya evlenme teklif etti burda Aslıya bi haksızlık yokmu allah aşkıına başkasını seven bi adam Aslıya nası koca olucakki.Yılaz resmen Aslının hayatını mahvedio. Belki Aslının karşısına onu deliler gibi sevicek bi adam çıkıcak Aslıyı hakeden biri çıkıcak .... Ayrıca Yılmazın Aslıya yaptını Filizde yapabilirdi hatırlarsanız Cem binlerce kez Filize evlenme teklif etti fakat Filiz bi kere bile teklifini kabul etmedi. Ceme seninde karşına seni deliler gibi sevecek birileri çıkıcak dedi ben senin sevgini haketmiorum dedi ben başkasına aşığım dedi bu durumdayken senin duygularınla oynayamam dedi hiç bi zaman Ceme beni bekle demedi (ha siz şimdi Cem kötü biri ama Aslı ii biri diceksiniz fakat Filiz Cemi ii biri olarak biliodu daha yeni örendi kötü biri olduğunu hemde bunu Cemin ona 2. evlilik teklifinde örendi.Az önce Filizin Ceme sölemiş oldukları Cemin FilizE 1. evlenme teklif ettiğinde söledikleri idi...
Ayrıca bu bölüm deliler gibi sevdiğim karizamasına karakterine hasta olduğum Yılmaza uyuz oldum vede yine bu bölüm hiç yakışıklı bulmadığım Filizi ve Yılmazı ayırmaya çalıştığı için uyuz olduğum Ömere hasta oldum bayıldım artık Ömeri çok seviorum meğer Ömer ne kadarda süper bi adammışta ben görememişim ayrıca Yılmazın Ömere karşı olan davranışlarıda uyuz oluorum tam bi kabadayı gibi davranıo etrafındakileri çok kırıo ama Ömer Yılmaza hiçte öle davranmadı bu bölüm.Hatta Filiz ve Yılmazın aralarındaki mesekayi halletmesini bile istedi ve ayrıcana Feridenin aslında bi dansöz olduğunu örendiğinde hiçte kızmadı ama başka erkek olsaydı dansözden eş olmaz diip ona kötü gözle bakardı mesela Yılmazın kitabına sığmaz böle şeler ama Ömer Ferideyi herşeyden çok sevio kim olursa olsun ne olursa olsun Ömer için Ferideye duyduğu aşk önemli...
Sevgili pinkzone
Garip'i göremediğim için çok üzüldüm. Bence gelecek bölümde ilk önce Handan Hanım'lara gidecektir. :)
Feride ( Özlem ), Ömer'e yardımcı olmak için gayrmenkülünü satar mı ? Yada böyle bir girişimde bulunma gereği duyar mı ?
Bir sonraki bölümde Dil yarası adlı şarkı söylenir mi :)
Garip garip ahh ahh nerdesin.. Bir garip kaldım bu yaban ellerde.. :)
Bence yapabilir.. Ve de satabilir.. Ama Ömerin bunu kabul edeceğini sanmam.. Satarsa eminimki parasını çıkarır. Madem asena gibi ustaymış. Bunda da bir birikim vardır.
Dil yarası olabilir.. Belkide bir Zeki Müren parçası da olabilir.
Sevgili Matraka..
Tüyoları bizle paylaştığın için teşekkür ederim. En azından fazla beklemeden alıyoruz haberleri.. Açıkcası Ömer-Cem sahnelerini merak eder oldum.. Ömer dank dank edicek demek.. Birde Yılmazın pişmanlığı, Filizin olayları kavraması ve teklifi duymasını merak ediyorum.
Bu arada bu bölüm bütün oyuncular gerçekten çok iyi oynadılar. Bülent İnal Rüya sahnesine bittim.. Her zaman ilkleri yaşarız misali.. Dizide ilk kabus görüpte bunu ekrana yansıtan karakter yılmaz oldu. Tuba büyüküstün ve Sinan Tuzcu ve İrem Altuğ ve Fırat danış performansları harkülade idi.. Fırat Danış bence bu bölüm içinde en yeni girenler arasında en iyi performansı verdi. Feride bile ilk girdiğinde bu kadar iyi sahneler ve performans gösterememişti.
Kabus sahnesi ve sonraki sıçrayış.. Bu bölümün favorisi oldu bende..
birde artık bülent inanın acilen zayiflamasi gerktiğini düşünüyorum
bu bölüm sinan tuzcu yanyana geldikleri zaman bayaği bir fark ediliyor
aslında yılmazın başina gelenlerden sonra yemekten içmekten kesilip kilo vermesi lazım ama agamizda herşey ters tepiyor adam sıkıldikca şişmanliyo:img-hyste :img-hyste :img-hyste
birde artık bülent inanın acilen zayiflamasi gerktiğini düşünüyorum
bu bölüm sinan tuzcu yanyana geldikleri zaman bayaği bir fark ediliyor
aslında yılmazın başina gelenlerden sonra yemekten içmekten kesilip kilo vermesi lazım ama agamizda herşey ters tepiyor adam sıkıldikca şişmanliyo:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Dimi.. Aslında Aslını o leziz mi leziz.. Bakmaya yada yemeye kıyamacağın yemekleri yiyince kilo alması yerine mide zaafiyeti geçirmesi lazım... Aslı ilerde yemek sorunu çekmemesi için Bolu-Mengen taraflarından biriyle evlensin.. Çünkü oradaki erkekler çoğunlukla Ahçı.. :img-hyste
Sevgili Matraka..
Tüyoları bizle paylaştığın için teşekkür ederim. En azından fazla beklemeden alıyoruz haberleri.. Açıkcası Ömer-Cem sahnelerini merak eder oldum.. Ömer dank dank edicek demek.. Birde Yılmazın pişmanlığı, Filizin olayları kavraması ve teklifi duymasını merak ediyorum.
Bu arada bu bölüm bütün oyuncular gerçekten çok iyi oynadılar. Bülent İnal Rüya sahnesine bittim.. Her zaman ilkleri yaşarız misali.. Dizide ilk kabus görüpte bunu ekrana yansıtan karakter yılmaz oldu. Tuba büyüküstün ve Sinan Tuzcu ve İrem Altuğ ve Fırat danış performansları harkülade idi.. Fırat Danış bence bu bölüm içinde en yeni girenler arasında en iyi performansı verdi. Feride bile ilk girdiğinde bu kadar iyi sahneler ve performans gösterememişti.
Kabus sahnesi ve sonraki sıçrayış.. Bu bölümün favorisi oldu bende..
sevgili pinkzone
matraka hangi tüyolari verdi bana cvp verebilirmisin...masallah okadar yorum varki simdi kacinci sayfada bu yorum diye aramak biraz zor...
kabus sahnesine gelince...ben orda resmen bittim...hele yilmazin o kacisi :img-hyste süper...
Dimi.. Aslında Aslını o leziz mi leziz.. Bakmaya yada yemeye kıyamacağın yemekleri yiyince kilo alması yerine mide zaafiyeti geçirmesi lazım... Aslı ilerde yemek sorunu çekmemesi için Bolu-Mengen taraflarından biriyle evlensin.. Çünkü oradaki erkekler çoğunlukla Ahçı.. :img-hyste
Haklsin o yemekler yemege kiyamaz insan. Hem o kadar kosturmaca icinde yemek yemege firsat buluyor demekki Yilmaz, tabiki eskiden hotelde kaldigi icin, yemek saatlerini kaciriyormustur, simdi Mualla hanim basinda, oglunu demekki kus sütüyle besliyor, e formundan düsmemesi lazim dimi, yoksa Asli kizimizi nasil etkilesin
Sevgili Sevdam geçmiş sayfalarda tahminen 10 sayfa geride. Matraka sıralı şekilde sıralmış tüyolarını.. :)
Kursuni
Evet Aslıda demekki şöyle bir durum var.. Hem aşık olcak hemde biraz cool olcak.. Hemde biraz hafiften göbekli olcak.. Yakında illa da Yılmaza hadi bir de kel ol diye tutturmazsa yeridir. Ama bu bölüm tutarlılık açısından iyiydi. Abartılı sahnesi yoktu.Aksine Yılmaza akıl verdi. Ama bu bölüm olan aklı o evlilik teklifi ile uçacak.. İlk önce red.. Sonra baktı ısrar ediyor düşünüyorum.. Sonrada evet.. :)
sevgili pinkzone
matraka hangi tüyolari verdi bana cvp verebilirmisin...masallah okadar yorum varki simdi kacinci sayfada bu yorum diye aramak biraz zor...
kabus sahnesine gelince...ben orda resmen bittim...hele yilmazin o kacisi :img-hyste süper...
Matrakanin tüyolari söyle:
- Asli bastan teklifi red edicek, ama sonra Yilmazin israrlari üzerine kabul edecek
- Asli hasta cikacak
- Filiz evlilik teklifini ögrenecek
- Cem Ömeri hapiste ziyaret edecek, ve Ömer Cemin yapmis olduklarini ögrenecek, ve Yilmazin uyarisini ciddiye almadigi icin bunun pismanligini yasayacak
- Cemin annesi hayatinin tehlikede oldugunu düsündügü icin Yilmazdan yardim isteyecek
- Aynali Yilmaza Ömerin hapise girdigini söyleyecek
- 65. ile 66. bölüm arasi Yilmaz bebegin kendinden oldugunu ögrenecek
Sevgili Sevdam geçmiş sayfalarda tahminen 10 sayfa geride. Matraka sıralı şekilde sıralmış tüyolarını.. :)
Kursuni
Evet Aslıda demekki şöyle bir durum var.. Hem aşık olcak hemde biraz cool olcak.. Hemde biraz hafiften göbekli olcak.. Yakında illa da Yılmaza hadi bir de kel ol diye tutturmazsa yeridir. Ama bu bölüm tutarlılık açısından iyiydi. Abartılı sahnesi yoktu.Aksine Yılmaza akıl verdi. Ama bu bölüm olan aklı o evlilik teklifi ile uçacak.. İlk önce red.. Sonra baktı ısrar ediyor düşünüyorum.. Sonrada evet.. :)
Evet hemen hemen tüm oyuncularin karakterleri toparlanmaya basladi. Bi Filizle Yilmaz tutarsiz davranmaya devam ediyor. Ömeri, Handani, Aynaliyi hatta Asliyi toparladilar.
aslihan7780
10-03-07, 19:22
ya yılmaz pişmanlıklarını hep şiirlerde söylüyor
şimdi ben tüm fragman şiirlerini dinliyorumda hep pişmanlığını ve hatalarını söylüyor ama dizide bir türlü bize gösteremedi özelikle son şiiri gerçekten süper mp3ümde tekrar tekrar dinliyorum çok güzel söylemiş bülentte özelikle ben gitme ruhum şiirini çok fazla dinliyorum mp3de:img-help:
Sevgili matraka tüyoların için çok teşekkür ederiz. Tabii bu tüyolar sanırım işlerin iyice karışacağı anlamına geliyor ve daha sıkıntılı bölümler bizi bekliyor. Yılmazın bebekle ilgili gerçeği kimden ve nasıl öğreneceğini merak ediyorum. Her ne kadar işler iyice karışacak olsa da yılmazın gerçekleri öğrendikten sonra alacağı tavrı, pişmanlığını neler yapacağını çok merak ediyorum.
Öncellikle yakinda kalp krizi geciricem. Ya bi insan Bebeginin babasina nasil dogruyu söyliyemez. Brezilya dizisi görmüs oldum canim. Herhalde 10-15 bölümdür Yilmazin bu bebegi ögrenmesini bekliyorduk ama simdi ögrendi nedense bebegi Cemden saniyor. Neyse ben ümidimi kestim herhalde dogumdan sonra ögrencegini saniyordum ama iki bölüm sonra ögrenicekmis.
Yilmaz Cem konusunda cin gibi ama Filizin konusunda salaklasiyor Filiz demediki bu bebek Cemindir diye sadece bu bebek benim dedi. Aslinin bu teklifi red edicegini biliyordum cünkü Yilmazin Filizi hala cok sevdigini biliyor ve Asli cok gururlu. Aslinin bir hastaliginin cikicaginida tahmin ediyordum.
Ya biz Türk Filimleriyle dalga geciyorduk ama su zamandaki diziler bin beter cikti nayir nolamaz.
Feridemi desem Özlem mi desem ama Özlem ismi benim daha cok hosuma gitti. Gecen Bölüm dansöz oldugunu anlamistim. Özlemin durumu cok zor valla. Yani belki önceki hayatini hatirlamiyor ama bence bu hayati onun daha cok hosuna gidiyor cünkü herkesden seviliyor ilk defa aile sevgisini tatmis oldu.
Necdet Ferideyi gercekten seviyormus. Ama Özlemin sevdigini pek sanmiyorum. Belki sadece para icin evlenmek istiyor olabilirdi cünkü önceki karekteri nasildi bilmiyoruz. Cünü evleniceklermis ve o yüzden kacmis olabilir bilemicem bir tahmin.
Cemin gercek yüzünü Tekinerlerde nihayet anlamaya basliyorlar.
Ömere inanamadim bu bölüm resmen Yilmazla medeni insanlar gibi konustular ve Filiz ile su meselenizi halledin dedi bunu ÖMER söyledi. Artik Ömeri cok seviyorum:)
Evet hemen hemen tüm oyuncularin karakterleri toparlanmaya basladi. Bi Filizle Yilmaz tutarsiz davranmaya devam ediyor. Ömeri, Handani, Aynaliyi hatta Asliyi toparladilar.
Toplasınlar bakalım.. Herhalde ana karakterleri son dakika el çabukluğu ile toplayacaklar.. Üstün şöyle bir üstün körü..
Tüh görüyormusun Fömer uyumu bozuldu. Şahsen yine feride demek isteyen feride der ama.. :) Gerçekte bozuldu...
Ö-Ö yani.. az biraz oynayınca ööö :)
Özmer olsun.. :) Daha bir şık durdu sanki.
Ve Filiz simdi Handan ve Ömer karsi cikmiyorlar ama bu sefer Filizcik istemiyor ne tessadüf. Neyse artik böyle seylere alistik. Ona biraz hak veriyorum. Ama ben ayni seyleri söylemezdim. "Evet Yilmaz bu bebegin babasi sensin ama namusuma leke sürün bi adam ne cocugumun babasi olabilir nede benim sevgime layik olabilir. Bu bebek sadece benim baska kimsenin degil."
Ben böyle bir replik bekledim Filizden ama bu dzinin brezilya dizisine döndügünü unutmusum pardon:)
Bence Yilmaz ve Filizin bebeklerinin cinsiyeti oglandir cünü Elif kiz oldu ve bu bölüm Yilmaz kabusunda oglan gördü.
Bu arada o kabus cok hosuma gitti nedense ama Cem ve Filiz birbirlerine hic yakismamisti iyy.
Ömerin hapisden cikmasi Yilmaz sayesinde olucakmis gibime geliyor bence Yilmaz bu parayi öder.
Aslinda benim bir hayalim var Yilmaz Ömeri Hapisden cikaricak ve ikisi birlik olup Cem hapse sokmaya yada onun haddini bildirmeye calisicaklar. Insallah olur.
Tüh görüyormusun Fömer uyumu bozuldu. Şahsen yine feride demek isteyen feride der ama.. :) Gerçekte bozuldu...
Ö-Ö yani.. az biraz oynayınca ööö :)
Özmer olsun.. :) Daha bir şık durdu sanki.
Bencede Özmer daha bir güzel oldu onlara daha cok yakisiyor bu FÖmerde güzeldi ama bana eski türk filimlerini andiriyordu biraz.
Öncelikle tüyolar için matrakaya teşekkürü bir borç biliyoruz. Açıkcası bu tüyoların hiçbirisi beni şaşırtmadı, işlerin iyice çorba olması şarttı tabi ki ;)
Güzel yorumlar okudum, arada alıntılar yaptım. Uzun ve detaylı yorumunda sevgili modumla yine çok benzer şeyler yazmışız, ne yalan söyleyeyim hiç şaşırmadım ;) Filizim+y senin taktığın ismi kullanmak çok hoşuma gitti Yılmaz ve Ömer için çünkü uzun zamandır bir sonuca ulaşılan tek operasyonun başrolünde onlar vardı. Sonuçta iki ahbap çavuştan (Aynalı ve Yılmaz) farklı daha havalı bir ismi olması lazım onların :img-hyste Yorumumu beğendiğin için teşekkür ederim, ben Filiz'i ara ara anladım ama senin Filiz yorumunu okumayı çok istiyorum, belki kafa karışıklığıma farklı bir açı getirir senin yorumun.
Filiz Yılmaz'a bebekle ilgili gerçeği söylemeli ama ona çok güzel haddini bildirmeli, asla affetmeyeceğini,yollarının ayrıldığını filan söyleyip,ağzının payını iyice vermeliydi.Ona yakışan kibarlıkla bunları yapabilirdi..
Filiz ya hiç konuşmıcaktı ve "ben sana söyleyeceğimi söyledim,konuşacak bişey kalmadı" filan diyip tavır koyacaktı, ya da konuşunca çocuk başkasından izlenimi vermicekti
Filiz'i yazdığın noktalarda çok iyi anlıyorum, çok da hak veriyorum. Sadece Filiz 'bu çocuk yalnızca benim' sözünü 'bu çocuk senden değil' sözünden sonra söylemiştir. Direkt yalan olmasa da yapılan bir kelime oyunudur, tıpkı Ömer'e bir zamanlar söylediği 'babama sadece Yılmaz'la evlenmeyeceğime söz verdim, birlikte olmayacağıma değil' sözleri gibi. Onu anlayabilsem de Filiz'in bu kelime oyunlarından hoşlanmıyorum ve tasvip etmiyorum.
Kursuni ben de almak istiyorum ama şimdi Filizci diyeceksiniz Yılmaz'dan özellikle bu bölüm hiç alamadım..Hele o malum konusma sahnesinde hiç alamadım..Sanki sadece cocuk için gelmiş Filiz umrunda değlmiş gibi hissettim belki sadece bana öyle gelmiş olabilir ama bilemiyorum..Sorular soruş şekli falan bende öyle bir his uyandırdı..
Yılmaz bence hala Filiz'e aşık yoksa bu kadar öfkelenip saçma sapan konuşup, ondan daha da saçma bir teklif yapmazdı Aslı'ya. Yalnız sana da hak veriyorum kardeşim. Filiz'in bu konuda gördükleri ve duydukları bunun tam tersidir, o yüzden Filiz'in Yılmaz'ın sadece bebek için geri döneceğini düşünmesi son derece normaldir. İnsan konuşmaya böyle mi başlar Allahaşkına? Bu adamın Ömer'in hapiste yazacağı kadın ruhuna hitap etmenin yolları temalı kitabını okuması lazım ;) (Bak Ömer'e para kazanacağı bir iş de buldum kaşla göz arasında)
Uzun zaman sonra Yılmaz'dan mantıklı bir laf duydum; Özür dilemesini beceremiyorum[QUOTE]
Ben bu bölüm bir söz daha kaydettim 'Biliyorum kabayım ve bencilim' Yılın itirafı buydu bence.
[QUOTE=slayjic;2604301]ben birde yılmazın gördüğü rüyada koptum resmen ya eski türk filmlerinden fırlamış gibi bide ufak bir çocuk olsa neyse 8 9 yaşında kocaman çocuğu koymuşlar oraya orda koptum resmen:img-hyste
Feride Ömer aşkı da artık tümüyle zor zamanlarda, haftaya Cem herhalde Ömer'in karşısına çıkıp dil çıkarır.
sevgili slayjic ben Cem'in olduğu her sahneye güldüğüm için çocuğu görmeden kopmuştum zaten!! Hayır adamın gülümsemesi de aynıydı, korkuyorum Cenk Ertan'a bu gülümseme yapışıp kalacak diye :img-hyste Hasancığım gözümün önünde yine sahne canlandı ama bu sefer gerçekten komik bir sahne olur ve benim gülmemin de daha anlamlı bir sebebi olur belki :img-hyste
Ne olursa olsun ben bu ikiliyi seviyorum yahu. Bu arada Feride diyeceğim ben Özlem'e. Ömer sonra Filiz sonra Yılmaz öyle benimsemişler ben Feride diyeceğim.
Bu ikili benim de Feride-Ömer ilk karşılaşmasından beri oluşan beklentilerimi boşa çıkarmadı hatta itiraf etmem gerekirse beklentilerimi de aştı bazı sahneleri (İlk buluştukları sahne ve de Feride'nin Ömer'i inşaatta teselli ettiği sahne) Bu arada kızımız da Feride olarak anılmayı tercih edecek bence. Özlem bir başka hayatı Feride ise bir başka hayatı temsil ediyor çünkü ;)
ve favorilerim ömer ve feride onlar dimdik ayakta olacaklar hep birlikte onların aşkı tertemiz çünkü güvenleri tam birbirlerine :good: neden ?çünkü konuşabiliyorlar
Ya ben bunu iki paragrafta anlattım bir de baktım ki üç cümlede özetleyen bir arkadaşımız varmış benden önce, tamamen aynı fikirdeyim arkadaşım.
Bir de bence Nevzat Amca olayları eksik anlattı. Feride Özlem'ken madem onunla mutluydu neden kaçma isteği duysun ki? Bence Nevzat Amca da kolay vazgeçmeyecek. Bir de Yılmaz'la Ömer'in arasındaki buzların erimesi iyi oldu. Artık çünkü karşılarındaki tek psikopat Cem değil. Nevzat Amca psikopat çıkacak bence. Neden derseniz e Feride'nin önüne Ömer'den daha iyi bir alternatif sunmaz senaristler.
Sevgili ferman Ömer'in bahtına hep nişanlı kızlar çıkıyor demiş. Bence burada Ömer'in tavrı önemli. Eğer ki ona karşı birşey hissediyorsan aranızdan çekilirim diyor.
Bence de Feride madem çok mutluydu niye birinden kaçar gibi fırladı Yılmaz'ın arabasının önüne? Kesinlikle Nevzat'ın anlatmadığı birşeyler var bu konuda. Feride de zaman geçtikçe nişan sahnesini hatırladığı gibi onu da hatırlayacaktır. Artık Yılmaz'ın ceketinin cebinden çıkacak bir kağıt varsa da o yazıların okunacağını düşünmüyorum :icon_whis Her neyse, Nevzat'ın hele Ömer (Bu bölüm onun lakaplarına bir yenisi eklendi; zibidi) hapisteyken şansını sonuna kadar zorlayacağını ben de düşünüyorum ama nedense Cem gibi psikopatlaşacağını düşünmüyorum. Bana adam öyle bir hava vermedi, elbette yanılıyor olabilirim. Cem Akman adamı ziyarete gider ve bir plan teklifinden bulunup ona da 'nişanlılık içgüdüsü' diye isim takarsa bilemem tabi :img-hyste
Ben Ömer'in hapisten çıkmasına önce karşı çıksa ve reddetse de Yılmaz'ın sebep olacağını düşünüyorum. Bu arada Feride Nevzat'tan yardım istemeye gidebilir ama Yılmaz belki bunu duyunca harekete geçebilir diye düşünüyorum. Çünkü Yılmaz şimdilik Fömer aşkına inanmış gibi duruyor ama heran birinin söylediği bir söz kafasında yeni şüphelere yer açabilir :img-help:
Sonuçta iki ahbap çavuştan (Aynalı ve Yılmaz) farklı daha havalı bir ismi olması lazım onların :img-hyste
Sevgili Berna,
Siz istedinizde biz bulmazmıyız, Özel mesajla bildirdiğim lakabı izniniz olursa paylaşmak isterim. Ekrem ve Yılmaz için güzel bir lakap değil mi ? :)
Neyse, benim anlayamadığım nokta Ömer ve Yılmaz, o kadar kısa süre içersinde Nevzat'ın arabasını nasıl buldular.
Sevgili Berna,
Ömer beni şaşırtmaya devam ediyor. Yılmaz, Cem konusunda ben söylemiştim, Cem sizi batırdı söylemleri karşısında Yılmaz'ı dinlemeye başladı
Ekrem'de Ömer'e magazada hoşgeldiniz dedi.
Ömer, mutluluğun resmini çizmeye devam etsin :)
yaaa dun gece dizifilm acilmadi bende cildirdim yaa, filizi oldurebilirim.. ya niye yilmaza solemiyo ondan hamile oldugunu...cildirdim dun gece, offff ya bu kadarda uzatilmaz canim, bu kadarda gurur olmaz artik,tamam sucun cogu zaten yilmazda ama bu cocuk onu gunahiniza ortak etmeyin kardesim.. neyse herkese hayirli geceler
forever_bim
10-03-07, 22:26
Bu arada Feride eve gelince hem Filiz hem de Aslı çok sıcak ve samimi karşılamışlar hoşuma gitti. Feride Ömer'le evlenince Filiz'in yengesi, Aslı da Yılmaz'la evlenirse Feride Aslı'nın görümcesi olacak. İyi olmuş bu samimiyet.
Sevgili sezinti
Ömer'in götürülmesine Aynalı Ekrem içerledi bence. Sonuçta Cem'i en iyi tanıyan kişilerden biri Aynalı. Bir de Ömer mağazaya gelip iyi akşamlar deyip Yılmaz'a elini uzatınca Yılmaz gayet samimi davrandı. Yani samimi davranışa aynı samimiyetle karşılık verdi. Filiz'in başaramadığını Feride başardı bence:img-wink:
filize inanılmaz sinir oluyorum bir insan bu kadar gıcık olabilir ömere benim namusuma dil uzatan bir adamla olamam diyor .Bir kere senin namusuna laf atan yılmaz degil annen yılmaz aynalıya söyledigi çok dogru bir anne kızına böyle bir şey yapmaz diyor yılmaz tavırlarını ve hareketlerini haklı buluyorum filiz dizinin en başından beridir yılmazı suçluyacak bir şeyler buluyor yok efendim çocugum sadece bana ait onu yılmazla paylaşmıycam garip garip laflar aslı yılmazı hayatına huzur katıyor filiz ise hep sorun garip garip tiripler yapıyor önce anneni suçla annesinine nasıl bir tavır aldım iki gözyaşı akıtı handan tamam anne önemli degil dedi.şimdi annesiyle çok fazla konuşmuyor kabul edelim filiz bana göre yılmazı haketmiyor karakolda yılmaza tavırları melankolik halleri çok itici olmaya başladı.onu izlerken ruhum daralıyor bence filiz cem gibi bir psikopatı hakediyor yılmaz ona bir kaç beden büyük
altını çizdiğim yer hariç diğer kısıma tamemen katılıyorum.......
filiz kendisini zor duruma düşüren annesi değilmiş gibi yılmaza yükleniyor devamlı.tamam yılmaza küs sana inanmadığı için ama annene yani bu komplonun baş mimarına daha sert bir tavır koy.ayrıca filizin sürekli göz yaşı dökmesi antipatik görünmesine neden oluyor...birde bu bölümde saydım 3-4 kez yılmazla bir daha olmaz dedi inşallah sözünün arkasında durur:good: babasız büyütür çocuğunu. cocukda babasız çok sağlıklı büyür eminim...:img-wink: :img-wink:
salı günü ıhlamurlar altında nın çekimini gördüm fethipaşa dilruba restauranttaydılar hani şu cem in annesinin hastane çekimleri aslında orası dilruba resteurantı....hala çekimler devam ediyo sanırım aynalı yılmaz ve cem i gördüm!!!!aslında televizyonda daha hoşlar:img-hyste mümkünse onları hep ekranda görelim
sevgili Sezinti
O bulduğun yeni ismi forumla paylaşmanı inan çok isterim ;)
Arabayı herhalde bir sonraki sokakta buldular diye düşündüm ben ama orada bu konuda 'ne şanslıyız..' diye başlayan ve durumu açıklayan bir replik gerçekten de iyi giderdi.
Not: Bu arada Garip'i görememek beni de çok üzdü, yorumlarımda hep unutuyorum yazmayı, oysa ne güzel temiz bir aşk izlerdik :happy0064
salı günü ıhlamurlar altında nın çekimini gördüm fethipaşa dilruba restauranttaydılar hani şu cem in annesinin hastane çekimleri aslında orası dilruba resteurantı....hala çekimler devam ediyo sanırım aynalı yılmaz ve cem i gördüm!!!!aslında televizyonda daha hoşlar:img-hyste mümkünse onları hep ekranda görelim
arkadaşım sen hırsız polisin bitmesi nedeniyle depresyona girdin heralde.:img-hyste
şaka bir yana istanbul da olsam bende setten çıkmazdım muhtemelen:good: yani mümkün olduğunca sette bulunmaya çalışırdım..bye
Neyse, benim anlayamadığım nokta Ömer ve Yılmaz, o kadar kısa süre içersinde Nevzat'ın arabasını nasıl buldular.
Sevgili Sezinti
Ömerle Yilmaz ikinci kez güc birligi yaptilar ve ikinci kez basarlili oldular. Demekki kötüleri yenmeni tek formülü Ömer Yilmaz birliligimis. Aynali bence kendine baska bir meskale bulabilir bundan sonra. Yilmaz Ömer isbirligi cok daha cabuk istenilen sonuclari getiriyor
Sevgili Berna'nın olurunu aldıktan sonra bulduğum ismi paylaşmamak olmaz. Bu isim son zamanlarda Yılmaz ve Ekrem'in Filiz konusundaki durumları özetleyen bir isim.
Daha fazla uzatmadan ismi formüle edelim,
Aynalı + Yılmaz : Ayıl
Lütfen, siz ayılın artık yoksa bayılmak üzereyiz.:icon_sorr
Sevgili Berna
Şehir, çok küçük bir şehir. Ömer'in aracı bozuldu, Nevzat'ın gideceği yeri bilmiyorlardı. Bu zaman dilimi içersinde, Nevzat'ın aracını nasıl buldular. Ekrem'in tabiriyle enteresan, hayli enteresan.:img-blush
Boran&Sila
10-03-07, 22:53
dizinin sonu cok kötüydü yilmazdan böyle biseyi beklemezdim zeyneb beserlere dizideki adini unuttum evlenme teklif etmesi cok kötü oldu cünkü hala filize asik ama o kizi sevmiyorki...ama filizde keske deseydi ya cocugun ondan odlugunu...yilmaz napsin annesi rapor getirirse inanmam dedi ama ne fayda...filiz bildigi halde yinede yilmaza söylememesi üzücü..insallah evlenmez yilmaz o kizla:sad53:
arkadaşım sen hırsız polisin bitmesi nedeniyle depresyona girdin heralde.:img-hyste
şaka bir yana istanbul da olsam bende setten çıkmazdım muhtemelen:good: yani mümkün olduğunca sette bulunmaya çalışırdım..bye
yok şekerim iyiyim ben elh.her dizinin sonu olacağı gibi hırsız polisinde sonu olmalıydı,metin olmak gerek.düşündüğün gibi değil aslında.set arkası çok sıkıcı
garsonlar bile sıkılmışlardı bi an önce ayaklarının altından gitmesini istiyolardı:img-hyste o kadar büyütme gözünde onlarda senin gibi Allah'ın bi kulu:happy0064 :happy0064 :happy0064
Sevgili Berna'nın olurunu aldıktan sonra bulduğum ismi paylaşmamak olmaz. Bu isim son zamanlarda Yılmaz ve Ekrem'in Filiz konusundaki durumları özetleyen bir isim.
Daha fazla uzatmadan ismi formüle edelim,
Aynalı + Yılmaz : Ayıl
Lütfen, siz ayılın artık yoksa bayılmak üzereyiz.:icon_sorr
Sevgili Berna
Şehir, çok küçük bir şehir. Ömer'in aracı bozuldu, Nevzat'ın gideceği yeri bilmiyorlardı. Bu zaman dilimi içersinde, Nevzat'ın aracını nasıl buldular. Ekrem'in tabiriyle enteresan, hayli enteresan.:img-blush
Buldugun isimi cok begendim, heralde daha uygun bir isim bulunamazdi.:good:
Herşey iplik söküğü gibi geliyo derken sonunda öyle bir karıştı ki düğüm olmasından korkmadım diyemicem..filizle yılmazın iki önemli sahnesini izledik ikisi de hayatına yeni yön vermişti güzel ama sıkıntılı bir bölümdü..dizi sonunda ev ahalisinden yok cnm artık bu kadar da olmaz izlecekmisin hala bu saçmaları gibi nidalar yükseldi…ama umrumda mı hayır sadece şunu belirtmem lazım dizide filizle yılmaz ne kadar yorulduysa biz izleyiciler de o kadar yorulduk her hafta yanlış anlamalar hatalar saçmalamalar izlemekten…ama çok güzel bir iş çıkarıyollar ve bize merak ettiryolar o ayrı…şimdi bölüm yorumuma dönersem…
FİLİZ : Filiz karakterine ne yazmam gerektiğini bilemiyorum bu kızı seviyorum anlıyorum ama kızmadan da geçemiyorum…yani karmaşık duygular içindeyim…bunlara gelmeden önceki sahnelerine döneyim…filiz annesinden duyduklarından yıkıldı bu bölüm bi de tamamını duysaydı herhalde bi Oscar ödülü verirdi çevirdiği oyunlar için…annesine ne dedi yılmaz hemen inandı mı diye sordu ya koptum orda..çok merak etti sevdiğinin nasıl inandığına..annesine ne güzel dedi benim hayatıma nasıl müdahale ettiğinin farkında mısın?hayatını karartan bir anne bunlara inanan bir sevgili..filiz kime güvencek ki onlara güvenemezse…. ama acısını yaşayamadan ferideyi bulma telaşına koyuldu o kadar güçlüydü ki sanki az önce duydukları onla ilgili değildi…feride için karakolda beklerken kendini dinlemeye fırsatı oldu ..yapabilirmiyim? tek başıma çocuğumu büyütebilirmiyim ? babasını sorunca ne cvp vericem? Bu tedirginliği yaşadıktan sonra yılmaza son sahnede senden değil demesine şaşırdım…çünkü filiz bunları düşürken endişeliydi ne yapacağını şaşırmıştı…ama yılmaza kızgınlığı daha ağır bastı…bu bölümde filize en çok gazide yılmazların kapısında bir yabancı gibi kalmasına üzüldüm…o insanlarla bir geçmişi vardı filizin…fahriyeden salihe mualladan aslıya hepsi çok ayıp etti..evet davet ettiler ama yarım ağız ...hadi içeri girmedi bahçeye gel otur der insan…yok burada dururum dedi onlarda bişey demediler…filiz hastalıklı sanki bişey bulaştıracak onlara…filiz olsa ki yılmazı aldatmış olsun biraz medenice davranmak çok mu zor karşındaki insan değil mi?yılmaz ve çevresi fazla abartıyolar her şeyi…filiz düşmanları değil onların…bir ilişki zaten bitmiş filizi yargılayamazlar ki…herkes yolunu seçmiş…önceden yüzyüze bakan insanlar durum tersine dönünce dişlerini gösterebiliyolarmış bunu gördüm…bu sahnede feci üzüldüm filize..aslıyı da gördü orda evin kızı olmuş mualla kızım yavrum diye seviyo oysa filizi ne kadar zor kabullenmişti mualla hanım…gördükçe asabım bozuldu açıkçası…filizin doktora gittiği sahne de bebeğine sahiplenişini gördük..doktora bebek önce annedindir di mi? diye soruşundan belliydi olacaklar..filiz doğruluğu tartışılsa da bebeğin üzerinde hak idda etmesini istemiyo…yanlış bu bebek ikisinin…biri babası diğeri annesi…doğrusu ise onun gözünde yılmaz sadece annesine ve ceme inanan namusuna dil uzatan bebeği kabul etmeyen yılmaz değil miydi? Sakın bizim bebeğimiz deme diyen.. Filizin bu konuda yılmazı dışlaması çok da yanlış değil…bebeği hak etmiyo yılmaz..filize göre bu bebeği kabul etmediği gün hakkını kaybetti…bunları düşünmesi çok doğal ama yılmaza bunu bu şekilde anlatmamalıydı…böyle olmamalıydı..çok seçeneği vardı filizin..sana cvp bile vermek istemiyorum hak etmiyosun diyebilirdi…o gece inanmadığın bişeyi neden tekrar soruyosun diyebilirdi…evet bizim çocuğumuz bu ama sen onu kabul etmediğin bana yalan söylüyosun bizim bebeğimiz değil dediğin gece hakkını kaybettin beni okadar kırdın ki yılmaz ne onda ne benim üstünde hakkın var demeliydi..o benim bebeğim senin değil sen kabul etmedin diyebilirdi…bu sözler daha da canını acıtırdı yılmazın…ama o kadar kızmıştı ki gazide yaşananlar da aslıyı görmesi de tuz biber oldu..evet filiz yanlış yaptı ama ruh halini anlayabiliyorum..hatasız değil ama her şey okadar üst üste geldi ki filizi de anlamak lazım diye düşünüyorum..kendisi de hatasını anlayacaktır…ama şu da var yılmaz söze çok kötü başladı…filiz hamile olduğunu öğrendikten sonra ömer de handan da yılmazdan mı diye sordu o zaman bi de yılmaz da bu çocuk benden mi diye sorarsa tam olur demiştim…bu feci üçgeni bu bölüm tamamladı yılmaz…soru daha farklı gelse filizin cvbı aynı olabilirdi aslında filiz bölüm boyunca bebeğinin tek ona ait olduğunu düşünüyodu…ömer bile yılmaza söyleyecek diye korkanken filize akıl verdi söylemelisin diye ömerin desteğini almışken bunu istemedi…filiz kendine yılmazsız ve sadece bebeğiyle bir hayat kurma çabasında şuan…yılmazı elleriyle aslıya ittiğini öğrendiği gün anlıyacak hatasını..bi de şunu demeden geçemicem yılmazın karşısında gurur yaptı söylemedi ama yılmazın namusuna uzattığı dili kesmeliydi orda ama yılmaza sen haklısın dedirtti..seni aldattım ben böyleyim gibisinden…evet kendini ifade etmekten yoruldu ama bunu kendi kabullenmemeliydi..yılmaza bunu ispatlayıp tokat gibi suratına çarpmalıydı ama böyle olmadı…neden yapmadığını da çok iyi anlıyorum ama bu hiç olmadı…
YILMAZ : feridenin kaybolduğunu bilmeden ömere kızışı belli oranda haklıydı ama kocaman kız ne yapıp ne yapmaması gerektiğini biliyo…nesine kızıyo ki? Ferideyi kardeşi gibi seviyomuş..tamam doğru ama filiz de ömerin kardeşiydi…yeri geldi filiz senin yanında kaldı yeri geldi kapısına gittin çık dışarıdayım dedin yanına geldi sen ömerin kardeşinin onuruyla oynadın gururunu kırdın bağ evine kaçırdın hatta senden hamile kaldı şimdi sen filize bunları yapmışken ömere bize ters bunlar demek yanlış ve gülünç..filizin de bir abisi var sen filizle gününü gün ederken iyiydi tabi..bu anlayışı anlamıyorum zaten…telefonu filiz alıp ben filiz yılmaz deyince yılmazda bayıldım..resmen kanı çekildi yılmazın…hiç bekelmiyodu filizin sesini duymayı çünkü…hala dayanamıyo filizi görmeye sesini duymaya…ama karakolda ömere davranışı yanlıştı kabacaydı ne yani yanından nasıl kaçırırlar ferideyi? Sanki ömer adam değil de kızı koruyamadı..hemen suçlamak istedi…kızgındı ama çok kabaydı o sahnede…ferideyi bulduklarında da Nevzat nişanlısı ama yılmaz ona hesap soruyo siz bu evde beraber mi yaşıyodunuz diye..takıldığı şeye bak…ömerle sahneleri ayrıca bir hoştu…aslında birbirlerini anlamak istediklerinde çok da güzel anlıyolar ama işlerine gelmiyo tabii…gazide ömere söyledikleri hoş değildi…cemin istediği filizdi onu da aldı ya bunları söylediğin kişi abisi ne demek o ama ömer yılmaza gereken cvbı verdi filiz satılıkdeğil..bunu yılmazın da bilmesi lazım aslında…ama nerde? Ömerin artık şu aranızdaki durumu da halletseniz demesi içine dert oldu kemirdi…mağazanın açılışında ömerle konuşmaları çok güzeldi ömer önce onların yanına gitti yılmaz da buna karşılık güzel davrandı …artık ömerle yılmazı bağrışırken değil yardımlaşırken görücez herhalde…feridenin kaçırılışı yılmazın ömerin aşkını görmesine yardımcı oldu…mağazada ilk kez rahat bi şekilde yılmaz filizi sordu ömer de buna sinirlenmeden güzelce cvpladı…demek filizi bekliyodu aslı da yoktu fırsattan istifade..filiz gelmeyince filize gitti ve usturupsuz bi biçimde benim çocuğum mu dedi…aldığı cvp karşında tahmin etmiştim…yanılmamışım demesi neydi…ben sadece seni böyle tanımamıştım yanlış tanımışım demesi yeterliydi…ama bunu beklediğini belirtmesi çirkindi…filizin hata yapması yılmazın doğru olduğunu göstermez…filize ne kadar kızdıysam yılmaza da çok kızdım…yanlış cümleler kurdu…hele aslıya gidip evlenme teklifi yaptığı son yaptığı zevzeklikti…filizi bitirdiği an aslıda teselli aradı..bi acelesi mi vardı? Aslı kaçıyo muydu? Bu teklifi yapınca acısını mı unuttu? Ne kazandı? Filizi mi unuttu?çivi çiviyi bi kere söktü elifi filizle unuttu ama talih her zaman insanın yüzüne gülmez tekrar olmaz yani…o bir kereydi…nitekim filiz yılmaz cephesinde yılmaz da yolunu aslıdan yana çizdi…bu arada yılmazın rüyasından hiç tat almadım…filizi ceme sarılırken görmek rüyada bile olsa kötüydü…
ÖMER : Bu bölüm tek geçerim ömeri…haftalardır beğnerek izliyorum ömer karakterini Sinan tuzcunun harika oyunculuğunu..ferideyi takip ederken endişesini aşkını çok güzel hissettirdi…arabası bozulunca davranışı falan her haliyle süperdi…filizi araması haber vermesi çok mantıklı bir hareketti…çok doğru adımlar attı…yılmazla beraber ii bir ekip oldular ama şunu anladım bizim dizide yılmaz olduktan sonra polise hiç gerek yok…şimdiye kadar polis hiçbir işi çözmedi hep polis yerine aynalı ve yılmaz vardı…herkes kendi adeletini sağlıyo bu dizide…ömere dönersem gene ferideyi bulduklarında gördüğü manzaradan etkilendi..feridenin kimliğini en önemlisi de ferdenin nişanlı olduğunu öğrendi büyük bir hayal kırıklığıydı…feride nişanlıydı ve nişanlısına dönmek isteyebilirdi o korkuyu güzel yaşadı ve yaşattı..ama feridenin cvpları gözlerindeki aşkınını görmek yetti ömere…yolda dönerken ferideyle kaçak bakışmaları hoştu malum yanlarında yılmaz vardı ömer liseli aşık gibiydi kaçamak kaçamak bakmalar…çok hoştu cidden…gazinin önünde yılmazla konuşması da çok iyidi…filizle yılmaz aşkı için önünde durmadı aranızdaki problemi halledin dedi hem filize hem hem yılmaza…bu aşkı istemesede konuşmalılardı…ömer doğru yolu buldu ben çok umutluyum bu sevenleri ömer kavuşturacak diye…helal ömer yürü dedim kim tutar seni!bu bölüm ferideyi kaybetme endişesi çok iyiydi…ama en güzel sahnesi polis arabasına binerken ferideye bakışlarıydı…hem bölümün hem ömerin en güzel sahnesiydi bence…
FERİDE : forumda da bahsedilmiş feridenin arabada nevzata beni bırakırsanız söz şikayetçi olmucam sizden cidden komikti burada…nevzatta güldü zaten…kaçmak için çırpındığı adamın geçmişini bilen biri olması feridenin hırçınlığını dizginledi …gerçi öğrendikleri karşısında şok oldu ama yılmazın dediği gibi bunlar bi gün olacaktı…feride ömer sahneleri hep hoştu özellikle ömerin tutuklanmasında performansı gayet iyiydi feridenin…bu arada gazi de öğrendi ömerle ferideyi…bakalım müjgan ne diyecek bu olaya?
ASLI : aslının mullaya filizi övmesi yılmaza sorması iyiydi…düşünceli davrandı…ama gene de sevmiyorum sevmicem aslıyı üzgünüm..ağzıyla kuş tutsa yaranamaz..zaten az bi ömrü kaldı hasta kızımız…evlenme teklifine de hayır diyeceğini düşünmüştüm…sen filizi unutmadın hala acele ediyoruz demesini bekliyorum ilk hayır diyeceğine göre böyle olabilir ama sonra yılmaz ısrar edecekmiş…demek yılmaz hala hata yaptığının farkında değil bi de ısrar ediyo…bak allahın sevgili kulusun yılmaz kız hayır diyo neden şansını zorlarsın anlamdım ki?
MUALLA : handanla falan kıyaslamayacağım…handanı zaten sevmiyorum…ama muallayı da sevmiyorum…muallanın çok sinsi bir kadın olduğunu düşünüyorum hani böyle dışardan iyi görünüp dili sivri olanlardan…filize davranışı filize nispet yapar gibi aslıyla samimiyeti kızım yavrum diye aslıyı sıvazlaması hepsi filize nispet yapmak filizin canını acıtmak için yapılmış hareketler…ne olduysa olmuştur iki kişi arasında büyüklerin bu şekilde davranışı yaşlarına yakışmıyo bizim adetlerimizde büyükler hoşgörülü olur…kapına gelmiş birine bu şekilde davranmak yılmazın annesine yakışmadı…filiz yılmaza hiç uygun değilmiş…neden acaba? Yılmazına aslı gibi biri lazımmış niyetini açıkça aslıya söyledi..zevzek mualla …umarım filiz muallayı oğluna ve torununa hasret bırakır..filizin bu kadına ders vermesi lazım..bi yılmazın sürünmesini bi de muallanın yılmazın yanında filizi tekrar görmesini iple çekiyorum çok eğlenceli olacak…
NEVZAT : kötü bir karakter gibi gözükmüyo özleme aşık gerçekten nişan fotoğraflarında da feride mutlu zorla nişanlanır bir hali yok ama feride neden kaçıyodu peki…nevzattan kaçtığı belli bi daha kaçmanı istemiyorum dedi Nevzat…umarım bi psikopat daha çıkmaz dizide..nevzatın da işi zor bakarsanız keşfedilmiş bir ülke misali ferideyi tekrar keşfetmeye çalışıyo…
EKREM : doğru şeyler söylemeye başladı yılmaza en azından…ama cidden saçma olan bişey var feridenin isminin özlem olmasına neden ENTERESAN dedi anlamadım…cidden entresan yani…komik olmuştu hemde çok..
canan diziden ayrılmadan cnımı sıkmıştı ya iyi olduğu gittiği.tmm belki önceleri iidi ama aslıyla yılmazı tanıştıran o deil miydi bi anda flizi unutuvermişti.tbiki tek suçlu o deil ama katkısı da var ynii :icon_sad:
Dun bolumle ilgili bazi seyleri boluk porcuk yazmistim. Bugun de toplu halde degerlendireyim diyorum ama nereden basliyacagimi da bilemiyorum. Oncelikle dizimizin Turk filmlerine saygi adiyla Yesilcam tarihindeki tum kliseleri kullanacagini anladigimiz bir bolum oldu. Ilerleyen bolumlerde kor olan veya sakat kalan biri de eklenmeli mutlaka senaryoya. Simdilik yegane eksik o gibi gozukuyor.
Saka bir yana dizideki hikaye siralamasina gore gidecek olursam, Feride'nin kacirilisi ve onu izleyen sahneler gecmis aksiyon sahnelerine gore daha basarili geldi bana. Cem'le olanlar hep cok amatorce oluyordu. Yilmaz'in olaya dahil olusu yine biraz tartismayi ve itisip, kakismayi beraberinde getirdiyse de bu sahneler sanirim kacinilmazdi. Birdenbire aralarinda hicbir sey yokmus gibi davranamazlardi. Neyse ki Feride ugruna isi fazla uzatmadilar. Omer-Yilmaz sahneleri de gayet basariliydi. Bu ikilinin bagrismadan anlasabildigini gormek de.
Feride ve eski nisanlisinin performansini da begendim. Ozellikle eski nisanliyi (Nevzat miydi) oyunculuk acisindan cok basarili buldum. Cok dogal ve inandirici bir tarzi vardi. Bana manyak bir tipten ziyade, fazlasiyla asik bir adam gibi geldi. Ote yandan Feride'nin birilerinden kactigini dusunursek henuz anlatmadigi seyler de olabilir.
Benim icin bu bolumun yildizi yine Omer'di. Nisan fotograflarini gordugu zamanki hali, Feride'nin bir baskasini sevme ihtimaline acik olusu, herseye ragmen askinin hic sarsilmamasi, Yilmaz ve Filiz'le konusmalari, polislerin kendisini aldigi sahnedeki hali.. tum bu sahneler hem oyunculuk acisindan, hem dizideki karakterin yansitilis sekli olarak cok iyi sahnelerdi. Tabii Omer'in partneri Feride'nin de ona cok iyi eslik ettigini soylemem lazim. Umarim Omer'in tutukluluk hali fazla uzun surmez. Omer bu bahaneyle cem'i tam anlamiyla tanimis olacak. Cem eger ziyaretine giderse, Omer'den orada cok etkileyici bir konusma yapmasini bekliyorum.
Feride cephesinde ise eski nisanli ile birlikte isler biraz karisacak gibi. Omer ve Feride ciftinin daha atlatacagi cok sey olduguna gore.
Sunu da belirtmeden gecemeyecegim. Hikaye artik oyle bir hal aldi ki, belki de Filiz-Yilmaz itisip, kakismasindan yorulmamin da etkisiyle, Omer artik bana hikayenin asil kahramani, digerleri ise yan karakterlermis gibi gelmeye basladi.
Filiz-Yilmaz sahnelerine gelince..ONlari hep tedirgin ve gergin bir sekilde izliyorum. Filiz annesinin itirafi sonrasi raporu ogrenemedi ama bence raporu bilseydi de pek fazla birsey degismeyecekti. Sonucta Yilmaz onunla hic konusmadan, Filiz'in kendisini baskasiyla aldatip, hamile kalabilecegine ve hicbir sey olmamis gibi bu bebegi kendisine yutturmaya calisabilecegine inandi. Dolayisiyla Yilmaz'i kendisinin ve bebeginin hayatindan cikarmak istemesi dogru bir karardi. Ustelik o arada Asli'nin Yilmaz'in hayatina girip, tum cevresi tarafindan da onaylandigini gozleriyle gormustu. Yilmaz hayatina coktan yeni bir yol cizmisti. Filiz de tum olup, bitenleri kabullendi. Yaptiklari nedeniyle annesine kirginligini da gosterdi. Annesinin aciklamalarindan sonra daha fazlasini yapamazdi sanirim. Sonucta ne olursa olsun onun annesi.
Dun de yazmistim. Yilmaz'in bolum boyu suphe icinde olmasi bana sadece bebegin kendisinden olup, olmadigi ile ilgili gibi geldi. Sanki Filiz'in Cem 'le birlikte olduguna kesin emindi de, bebegin kimden oldugu konusunda supheleri vardi. O dusunceyle Filiz'in yanina gidip, korkunc bir konusma yapti. Ben Filiz'in yerinde olsam oncelikle benim hakkimda boyle dusunebilen bir adamdan hamile kaldigim icin cok uzulur ve pisman olurdum. Sanirim bunu ona da soyleyip, hayatimdan tamamiyla cikmasini isterdim. Filiz direkt konusmak yerine, daha ustu kapali bir sekilde bunu soylemeye calisti. Yilmaz'in cevabi ise, o ana kadar Filiz'in boyle davranip, davranmamak konusunda supheleri vardiysa da hepsini silmistir. Umuyorum ki Yilmaz sadece hirsla ve Filiz'in canini acitmak icin o laflari soylemis olsun.
Yilmaz'in yikilisi ise bana Filiz'i kaybetmenin acisindan ziyade kendi egosuna aldigi yara nedeniyleymis gibi geldi. Aldatilmis olmasina icerledi. (Bir arkadasin da dedigi gibi aslinda Filiz'le ayri olduklarina gore ortalikta aldatilma diye birsey olmamasi lazim. ) O hirsla gidip, Asli'ya evlenme teklif etti. Benim Yilmaz'da hic anlamadigim sey de bu zaten. Onca hirsli, kizgin, uzgun, yikilmis hissederken nasil oluyor da aklina evlilik veya bir baska kadin gelebiliyor. Evliligin Filiz'in canini acitacagini mi yoksa kendi yaralarini mi saracagini dusunuyor. Ne kadar egoistce davrandiginin farkinda degil mi? Asli'nin zaaflarindan yararlanmaya calismak degil mi bu? Bana kalirsa bu davranisi dupeduz Asli'yi asagilamak. Ben hayal kirikligina ugradim, eski sevgilime kizdim, nasilsa sen buradasin, gel beni oyala, beni iyilestir gibi birsey degil mi? Asli'nin normalde bu teklife hayir demesi gerekir ama matraka'nin tuyolarina gore evet diyecekmis. Zavalli Asli! Umarim Yilmaz'in ona verecegi mutluluk kirintilari yeterli olur.
Eger mutlu son olacaksa, bunca olaydan, kirginliktan, edilmis laftan sonra Filiz ve Yilmaz nasil biraraya gelecekler, bizi nasil ikna edecekler bilmiyorum. Izleyip, gorelim bakalim.
dişi&kartal
10-03-07, 23:25
Bu Dizi Yüzünden Kirdiğim Iki Televizyon Dört Kumanda Sinirden Ne Yaptiğimi Bilemeiyorum Bu Diziyi Izlerken Kardeşim Siz Bu Diziyi çocuklarami Yazdiriyosunuz Ne Bu Ya Bi Hamileliktir Uzuyo Başka Konu Bulamuyosunuz Herhalde Artik Bi Izlediğim Dizi Vardi O Da Ne Oldu Artik Dizinin Civiği çikti Adam Gibi Bölümler Izlemek Istiyorum Yeterrrrr!!!!..........
forever_bim
10-03-07, 23:27
Sevgili archshe
Bir solukta okudum yorumunu. Ellerine emeğine sağlık. İçimi okudun :img-wink:
Sevgili archshe
Bir solukta okudum yorumunu. Ellerine emeğine sağlık. İçimi okudun :img-wink:
sağol hasancım..bende çok severek ve beğenerek okudum yorumunu senden istifade bernanın ve denizimin yorumları da çok güzeldi hepinizin eline sağlık...bu yorumlarda katılmadığım hiç bir nokta yoktu..emeğinize sağlık..
forever_bim
10-03-07, 23:36
Sevgili denizim
Senin de ellerine sağlık. Çok güzel yazmışsın.
Ya ben de farkındayım senaristler yaklaşık sekiz haftadır Feride Ömer cephesini de detaylı işlemeye başladılar. Yani Feride evden kovulduğundan bu yana bu cephe bayağı bir ivme kazandı. Aslında en başından başlayıp Feride Ömer yorumu yazmak istiyorum bakalım hangi detayları hatırlayacağım ve bana katılacak mısınız?:img-wink:
Sevgili forever_bim ve archshe,
ikinize de tesekkurler. Ben de sizin yazdiklarinizi buyuk bir keyifle okudum. Ellerinize saglik
Sevgili archshe ve denizim yorumlarinizi büyük bir keyifle okudum ellerinize yüreginize saglik
çok teşekkürler denizim ve kursuni...kursuni bölüm yorumunu yapmadın sanırım merakla bekliyorum...atlamış olamam herhalde dimi?
gülbeşeker
10-03-07, 23:53
Dun bolumle ilgili bazi seyleri boluk porcuk yazmistim. Bugun de toplu halde degerlendireyim diyorum ama nereden basliyacagimi da bilemiyorum. Oncelikle dizimizin Turk filmlerine saygi adiyla Yesilcam tarihindeki tum kliseleri kullanacagini anladigimiz bir bolum oldu. Ilerleyen bolumlerde kor olan veya sakat kalan biri de eklenmeli mutlaka senaryoya. Simdilik yegane eksik o gibi gozukuyor.
Saka bir yana dizideki hikaye siralamasina gore gidecek olursam, Feride'nin kacirilisi ve onu izleyen sahneler gecmis aksiyon sahnelerine gore daha basarili geldi bana. Cem'le olanlar hep cok amatorce oluyordu. Yilmaz'in olaya dahil olusu yine biraz tartismayi ve itisip, kakismayi beraberinde getirdiyse de bu sahneler sanirim kacinilmazdi. Birdenbire aralarinda hicbir sey yokmus gibi davranamazlardi. Neyse ki Feride ugruna isi fazla uzatmadilar. Omer-Yilmaz sahneleri de gayet basariliydi. Bu ikilinin bagrismadan anlasabildigini gormek de.
Feride ve eski nisanlisinin performansini da begendim. Ozellikle eski nisanliyi (Nevzat miydi) oyunculuk acisindan cok basarili buldum. Cok dogal ve inandirici bir tarzi vardi. Bana manyak bir tipten ziyade, fazlasiyla asik bir adam gibi geldi. Ote yandan Feride'nin birilerinden kactigini dusunursek henuz anlatmadigi seyler de olabilir.
Benim icin bu bolumun yildizi yine Omer'di. Nisan fotograflarini gordugu zamanki hali, Feride'nin bir baskasini sevme ihtimaline acik olusu, herseye ragmen askinin hic sarsilmamasi, Yilmaz ve Filiz'le konusmalari, polislerin kendisini aldigi sahnedeki hali.. tum bu sahneler hem oyunculuk acisindan, hem dizideki karakterin yansitilis sekli olarak cok iyi sahnelerdi. Tabii Omer'in partneri Feride'nin de ona cok iyi eslik ettigini soylemem lazim. Umarim Omer'in tutukluluk hali fazla uzun surmez. Omer bu bahaneyle cem'i tam anlamiyla tanimis olacak. Cem eger ziyaretine giderse, Omer'den orada cok etkileyici bir konusma yapmasini bekliyorum.
Feride cephesinde ise eski nisanli ile birlikte isler biraz karisacak gibi. Omer ve Feride ciftinin daha atlatacagi cok sey olduguna gore.
Sunu da belirtmeden gecemeyecegim. Hikaye artik oyle bir hal aldi ki, belki de Filiz-Yilmaz itisip, kakismasindan yorulmamin da etkisiyle, Omer artik bana hikayenin asil kahramani, digerleri ise yan karakterlermis gibi gelmeye basladi.
Filiz-Yilmaz sahnelerine gelince..ONlari hep tedirgin ve gergin bir sekilde izliyorum. Filiz annesinin itirafi sonrasi raporu ogrenemedi ama bence raporu bilseydi de pek fazla birsey degismeyecekti. Sonucta Yilmaz onunla hic konusmadan, Filiz'in kendisini baskasiyla aldatip, hamile kalabilecegine ve hicbir sey olmamis gibi bu bebegi kendisine yutturmaya calisabilecegine inandi. Dolayisiyla Yilmaz'i kendisinin ve bebeginin hayatindan cikarmak istemesi dogru bir karardi. Ustelik o arada Asli'nin Yilmaz'in hayatina girip, tum cevresi tarafindan da onaylandigini gozleriyle gormustu. Yilmaz hayatina coktan yeni bir yol cizmisti. Filiz de tum olup, bitenleri kabullendi. Yaptiklari nedeniyle annesine kirginligini da gosterdi. Annesinin aciklamalarindan sonra daha fazlasini yapamazdi sanirim. Sonucta ne olursa olsun onun annesi.
Dun de yazmistim. Yilmaz'in bolum boyu suphe icinde olmasi bana sadece bebegin kendisinden olup, olmadigi ile ilgili gibi geldi. Sanki Filiz'in Cem 'le birlikte olduguna kesin emindi de, bebegin kimden oldugu konusunda supheleri vardi. O dusunceyle Filiz'in yanina gidip, korkunc bir konusma yapti. Ben Filiz'in yerinde olsam oncelikle benim hakkimda boyle dusunebilen bir adamdan hamile kaldigim icin cok uzulur ve pisman olurdum. Sanirim bunu ona da soyleyip, hayatimdan tamamiyla cikmasini isterdim. Filiz direkt konusmak yerine, daha ustu kapali bir sekilde bunu soylemeye calisti. Yilmaz'in cevabi ise, o ana kadar Filiz'in boyle davranip, davranmamak konusunda supheleri vardiysa da hepsini silmistir. Umuyorum ki Yilmaz sadece hirsla ve Filiz'in canini acitmak icin o laflari soylemis olsun.
Yilmaz'in yikilisi ise bana Filiz'i kaybetmenin acisindan ziyade kendi egosuna aldigi yara nedeniyleymis gibi geldi. Aldatilmis olmasina icerledi. (Bir arkadasin da dedigi gibi aslinda Filiz'le ayri olduklarina gore ortalikta aldatilma diye birsey olmamasi lazim. ) O hirsla gidip, Asli'ya evlenme teklif etti. Benim Yilmaz'da hic anlamadigim sey de bu zaten. Onca hirsli, kizgin, uzgun, yikilmis hissederken nasil oluyor da aklina evlilik veya bir baska kadin gelebiliyor. Evliligin Filiz'in canini acitacagini mi yoksa kendi yaralarini mi saracagini dusunuyor. Ne kadar egoistce davrandiginin farkinda degil mi? Asli'nin zaaflarindan yararlanmaya calismak degil mi bu? Bana kalirsa bu davranisi dupeduz Asli'yi asagilamak. Ben hayal kirikligina ugradim, eski sevgilime kizdim, nasilsa sen buradasin, gel beni oyala, beni iyilestir gibi birsey degil mi? Asli'nin normalde bu teklife hayir demesi gerekir ama matraka'nin tuyolarina gore evet diyecekmis. Zavalli Asli! Umarim Yilmaz'in ona verecegi mutluluk kirintilari yeterli olur.
Eger mutlu son olacaksa, bunca olaydan, kirginliktan, edilmis laftan sonra Filiz ve Yilmaz nasil biraraya gelecekler, bizi nasil ikna edecekler bilmiyorum. Izleyip, gorelim bakalim.
Sevgili denizim yorumun gerçekten çok güzel olmuş elinie sağlık ama katılmadığım bazı noktalar var.Öncelikle filiz rapor olayını öğrenseydi ve yılmazın rapora rağmen filizle konuşmak için çiftliğe geldğini ama kendisini cemle beraber gördğünü öğrenseydi çok şey değişirdi yani yine yılmaza kızgın olurdu onu hemen affetmezdi ama onu bu şekilde çocuğundan mahrum da bırakmak istemezdi.Ayrıca yılmaz çocuğun kendinden olduğunu öğrenseydi filizn de kendisine ihanet etmedğini anlayacaktı diye düşünüyorum ve af dileyecekti.Yani yılmaz ,filiz cemle beraber oldu ama çocuk benden olabilir mi diye düşünmedi bence.
modest2000
11-03-07, 00:58
Sevgili denizim yorumun gerçekten çok güzel olmuş elinie sağlık ama katılmadığım bazı noktalar var.Öncelikle filiz rapor olayını öğrenseydi ve yılmazın rapora rağmen filizle konuşmak için çiftliğe geldğini ama kendisini cemle beraber gördğünü öğrenseydi çok şey değişirdi yani yine yılmaza kızgın olurdu onu hemen affetmezdi ama onu bu şekilde çocuğundan mahrum da bırakmak istemezdi.Ayrıca yılmaz çocuğun kendinden olduğunu öğrenseydi filizn de kendisine ihanet etmedğini anlayacaktı diye düşünüyorum ve af dileyecekti.Yani yılmaz ,filiz cemle beraber oldu ama çocuk benden olabilir mi diye düşünmedi bence.
Selamlar öncelikle..Yılmaz çocuğun kendisinden olduğunu öğrenince Filiz'in ihanet etmediğini anlayacaktı diyorsunuz. Yılmaz Filiz'in ihanet etme ihtimalini düşünüyorsa şunu düşünmeliydi o zaman, Filiz Cem'den çocuk sahibi olmadan da Yılmaz'a ihanet edebilir.Yılmaz Filiz'e bu kadar güvensizse düşünemiyor mu ki,ihanetin göstergesi çocuk sahibi olmak değildir.Filiz'e bunu yakıştırabiliyor işte,böyle bir karakter haline geldi Yılmaz.Filiz bunun farkında ve böyle bir iftira karşısında rapor olayını öğrense hiç bişey değişmezdi bence.
Dolayisiyla Yilmaz'i kendisinin ve bebeginin hayatindan cikarmak istemesi dogru bir karardi.
Sevgili denizim_
Mesajınızda Filiz'in Yılmaz'ı hayatından çıkartması kararında haklıdır ama bebeğinin hayatından çıkartma kararı oldukça yanlıştır. Filiz'in sorunu Yılmaz'ladır. Filiz, bebeği ile ilgili kararlarında tek taraflı, ben merkezli bir karar almıştır. Bebeğinin hayatına müdahale etmiş, sağlıklı gelişimini engelleyecek bir karar almıştır.
Sağlıklı bireylerin yetişmesinde 0-6 yaş dönemi oldukça önemlidir. Anne ve Baba ayrı olsalar bile çocuklardan ayrılamazlar. Kısacası Filiz, Yılmaz'ın hatalı davranışlarına, kendi bebeğinin sağlıklı gelişme dönemine etki bulunacak bir kararla karşılık vermiştir. Filiz ve Yılmaz'ın bebeği olayların dışında olması gerekirken, Filiz bebeği sorunların içine dahil etmiştir. Almış olduğu kararın çocuğunun geleceğine etkide bulunacağını düşünmeliydi. Filiz, bunun sorumluluğunu taşımalıdır. Filiz ve Yılmaz'ın sorununda Filiz, bebeği Yılmaz'a karşı intikam aracı olarak kullanmıştır.
Umarım, Filiz hatasını en kısa zamanda anlar ve hatasını telafi eder.
Filiz ve Yılmaz ister ayrılsınlar, ister barışsınlar ama sorunların içine çocuklarını dahil etmesinler.
Herkese iyi yorumlar, Pazar akşamı görüşmek üzere, iyi geceler
yorumları anca bitirdim bu ne hız arkadaşlar ya sonradan okuyanlara zor oluyor katıldığım ve katılmadığım yine birçok yorumolmuş:img-wink:
sevgili archshecim bölüm yorumun harşka olmuş bir filizyılmazcı olarak ilk yorum oldu sanırım bu yüzden çok keyif alarak okudum, filiz yılmaz kısımların bu kadar güzel anlatılabilir hatta bu yprumu okuduktan sonra bölüm yorumu yapmasam mı diye geçirdim içimden ellerine, emeğine ve yüreğine sağlık arkadaşım paylaşımın için teşekkürler
sevgili denizim seninde tespirlerin süper, seninde ellerine sağlık
sevgili bernacım, yorumunu gördüm yılmerle ilgili her ne kadar modum beğenmese de senin kullanman hoşuma gitti bölüm yorumumda filiz anlayacaksındır umarım beğenirsin:img-wink:
sevgili pinknoze valla sende kredisi bitirmiş olabilir bu aşk ama bende nedense bitiremedi hala elektiriği aldığım içindir sanırım bu arada helva falan yapmayın bu aşka bence sizin yeni tek taraflı aslınıza hazırlamaya başlayın ben güzide çiftim için baklavaları hazırlamaya başlayacağım ben de size veririm hem helvadan daha güğzel olur değil mi:img-yes:
Bölüm Yorumum
Genel olarak güzel bir bölüm izledigimizi düsünüyorum. En azindan yazacak cok malzeme var. Ben yine yorumum genel anlamda yapmak istiyorum.
Kiminle yada nasil baslayacagimi bilmiyorum, en iyisi aciga kavusmus olan olaylarla baslamak.
Feride Özlem oldu, oysaki Fömer cifiti demeye alismistik. Simdi yeni bir kisaltma bulmak sart, ama bu isi sevgili modumla bernaya birakiyorum, ozamana kadar ben Özlem yerine Feride demeyi tercih ediyorum, daha zaten diyerleride Özlem ismine alismadigi icin Feride demeyi tercih ediyorlar. Nihayet Feridenin gecmisi ortaya cikti ve ilk hatirlamalari birlikte getirdir. Resimlerde ve Nevzatin davranislarina bakilacak olursa sanki Feride mutluymus gibi gözüküyor, aralarinda ne olmus daha bilmiyoruz, ama sanki Nevzat (Resul diyesim geliyor) bir ara agzindan bir kere kacirdim seni buna birdaha izin vermiyecegim gibi bir sey söyledi, yani Feride kacmis Nevzattan, umarim sebebide en kisa zamanda cikar ortaya. Feridenin kafasinin karismasi cok normal, ilk defa gecmisiyle ilgili bir seyler ögrendi, her ne kadar ani yasamak hossa bile, her insanin merak ettigi gibi Feridede gecmisini merak ediyor ve bu nedenle kendisine bunu hatirlatacak tek kisi Nevzat oldugundan onunla görüsmeyi kabul edecektir. Bu illeride Ömerle Feridenin arasinda kiskancliklara yol acacaktir. Ferideyi kurtarma operasiyonuna gelecek olursam. Eger Yilmaz merak edipte Ömeri aramamis olsaydi Ömerin Yilmazi aramak aklina gelmezdi, neyse karakolda ufak bir tartisma sonrasinda Ömerle Yilmaz güclerini birlestirmeye karar verdiler ve iki arkadas gibi birlikte Ferideyi aradilar. Ikiside endiseliydi haliyle, sakinlestirecek baska biri olmadigindan yanlarinda, teselli etmek bir birlerine düstü. Nihayetinde Ferideyei buldular, sabaha kadar gecmisiyle ilgili en önemli bilgileri ögrenmis oldular, gerci Nevzat her ne kadar düzgün ve sadece Ferideye asik biri gibi görünsede, bana bir seyleri sakliyormus gibi geldi. Ömer Feridenen nisan fotoraflarini ve gecmiste dansöz oldugunu duyunca baya bir sasirmis oldu, ama Feridenin ona karsi olan duygularindan dolayi, bunlarin üzerinde durmaya gerek duymadi, aslinda onu fazla ilgilendirmiyordu gecmisi, o Ferideyle gelecegi düsünmek ve konusmak istiyordu, onun icin önemli olan Özlemin onun yaninda olmasiydi ve nihayetindede oldu, tek korkusu Ferideyi gecmisine kaptirmak, ama bunuda zaten dile getirdi, Ferideyi sikmaktansa ona secim yapma hakkini birakti – elbette kendisini secmesini umut ederek.
Diger ilginc konu Ömerle Yilmazin bu kadar iyi anlastiklari oldu, ilk basta karakolda böyle olmasada, sonradan güzel bir elektirk verdiler bana. Zaten ikiside cok iyi oyuncu, karsilikli oynadiklari zaman cok keyif aliyorum bu sahnelerden. Ömer Yilmaza tesekkür etti, bu aradada Yilmaz tekrardan Ömere herseyin arkasinda Cemin oldugunu hatirlatmis oldu. Ömer onu o anda algilamamis olsada, en gec haftaya, kendinle basbasa kalinca anliyacaktir. Artik dostu düsmani kim biliyor Ömer, yada haftaya bilecektir. Simdiye kadar Yilmazi yanlis tanimis oldugunu anlayacaktir, gecmiste herkes hata yapmistir, Yilmazda tekinerlere karsi hata yapmisti, ama bu geride kaldi, Filz bile Yilmazi affetmisti, ama Ömer bunu bir türlü kabulenemiyordu, simdi ancak anlayacak yanilmis oldugunu, insanlarin degisebildigini, hayatan ve hatalardan ders alabildiklerini ve bu olaylardan sonra, yani Cemin gercek yüzünü gördükten sonra Yilmaza olan tutumu tamamen degisecektir ve yumsayacaktir.
Benim bu hafta en begendigim sahnelerden biri mahaledeki Yilmaz Ömer konusmasi oldu. Orda sanki ikiside gecmisi unutmus gibilerdi, aralarindaki samimiyet seyirciye cok güzel yanisidi diye düsünüyorum. Ömer Yilmaza ilimli davranda, hata Filizle Cemin arasinda bir sey olmadigini ve bebegin Yilmazdan oldugunu ima etmeye calisti, bunu kapali olarak yapti, cünkü gercegi Filizin ona anlatmasini bekledi. Zaten Ömerin bu sözleri üzerine Yilmazin kafasi karsimaya basladi. Acaba bu cocuk gercekten benim olabilirmi diye kendine sorgulamaya basladi. Icine düsen kusku onu yiyip bitirmeye basladi ve nihayetinde Aynalinin sözleri üzerine tek cagreyi Filize gidip, gercegi ögrenmeye karar verdi. Bu son sahneye birazdan dönecegim.
Gelelim Filiz Yilmaz ikilisine. Cocugu forumdas arkadaslarimizin aksine ben hala Filiz Yilmaz arasindaki askin bitmedigini ve bunu hala izleyicilere cok güzel bir sekile yansittiklarini düsünmekteyim. Yilmaz Ömeri aradiginda ve birden telefonun diger ucunda Filizle karsilasinca, Yilmazin sesi titremeye basladi. Filizi unutmamisti ve onu her gördügünde, her sesini duydugunda, tüm bastirmaya calistigi duygulari bir anda alevleniyordu, burdada öyle oldu. Asli bile bu elektrigi aldi, ve sanirim ben sana ayak bagi olmayim demesinin sebebide buydu. Neyse ilk karsilasma karakolda gerceklesti. Ferideye karsi olan endisesinden dolayi, Yilmaz bastan büyük bir tepki verdi, cikisi hem Ömere hem Filize agir oldu, neyse sonra toparlandi ve kendine geldi. Bu arada Filizi süzmektende kendini ala koyamadi.
Filizin karakoldaki haler cok üzücüydü, Yilmazi görünce aklida tekrar karismis oldu, geleceginin nasil olacagini düsünmeye basladi, ama Yilmaza geleceginde yer yoktu. Zaten ilk once annesine, daha sonra Ömere ve Ceydayada bunu bildirdi. Filiz artik Yilmazi hayatinda istemiyordu, bebek kendinindi ve Yilmazin bebekte hakki olmadigini düsünüyordu. Tamam Yilmaza kirgin oldugunu anlamak cok zor degil, ama her ne olursa olsun, o bebek istesede istemesede Yilmazinda bir parcasidir ve Yilmazin bunu bilmeye hakki vardir. Neyse daha sonra ikinci karsilasmalarinda once Yilmazin evinde karsilastigi manzara Filizi cok üzdü. Nerdeyse o ailenin parcasi olacak olan Filiz degilmis gibi, simdi o aile tarafindan dislanmak Filizin bir hayle üzmüs oldu. Muallanin kendisini hic bir zaman kabullenmedigini biliyordu, ama Asliya bu kadar samimi davranmasi, kendi kizi gibi sarip sarmalamasi Filizi cok hüzünlendirdi. Hadi Mualla hanimi anladim, Filizi gelin olarak istemiyordu, ama Fahriyeyle Salihin davranisina nedemeli, onlardami Filizi sevmiyordu? Taman eve davet ettiler Filizi, ama yarim agzla yapilmis bir davetti, Filizde bunu fark etti ve disarida beklemeyi tercih etti, ayip olmasin diye Fahriyele Salihde onunla disarida beklediler. Sonra Yilmaz geldi, yine gözleri bulustu. Filiz az önce karsilasmis oldugu sahneden dolayi Yilmaza tepkiliydi, zaten ir tek annesinin sözüne inanip ona inamamasini kendine yediremiyordu.
Son Filiz Yilmaz karsilasmasina gelicek olursam. Yilmazin icini kemiren kuskular o kadar büyüdüki solugu Filizin evinde bulmus oldu. Burada ilk önce Handan Yilmaz karsilasmasi oldu. Handan tahmin ettigim gibi, yasagigi pismaligindan dolayi Yilmaz olumlu yakinlasti, hala nasil gözüne bakabiliyor Yilmazin anlamis degilim ama neyse, kendi kizinin yüzüne bakabiliyorsa, bu anneye diyecek sözüm yok. Filizle Yilmaza gelince. Filiz Yilmazi görünce sasirdi baya, onu görmeyi hic beklemiyordu, bu nedenle onunla konusmayida bastan red etti, sonra Yilmaz sende birazcik hatirim varsa degince dayanamadi Filiz ve bahceye konusmaya gittiler. Yilmazin burda lafa giris sekili yanlisti, bunu kabul ediyorum, ama Filizin hayir bu cocuk senin degil demeside cok büyük bir hataydi. Tamam Filiz orda sonunu güzel bagladi, bu sadece benim cocugum dedi, ama Yilmazin bunu algilamasini beklememiz cok yanlis olur heralde. Yilmaz hayir senin cocugun degilde takili kaldi, ne daha fazlasini ne daha azini duydu. Zaten kafasinda kuskular vardi ve Filizin bu sözüyle tüm ümitleri ve hayaleri yikilmis oldu Yilmazin. Cani acidi, o anda Filizinde caninin acimasini istedi ve bu nedenle tahmin etmistim dedi. Böylelikle hem kendini temize cikarmis oldu, hemde Filizin canini acitmis oldu. Ama bu sahnede bile Yilmazin askinin ne kadar büyük oldugunu görmüs olduk. O sözlere ragmen tam gitmek üzereyken durakladi, son kez bile olsun Filize bakmak istedi, hani belki Filiz hayir yalan söyledim bu bizim cocugumuz demesini bekledi, bu sekilde ordan ayrilmak istemedi, gözleri doldu, biraz bekledi Filizden bir sey gelmeyince son kez bakamadan gitmek zorunda kaldi. Özcan Denizin kal de sarkisi bu sahneye cok güzel giderdi: Kal de hadi kal de bana kal de kalayim…Bana kal de hadi gitme de bana kal de kalayim
Son olarak Asli Yilmaz ikilisine gelecek olursam. Yilmaz Filizin hatasi üzerine gitti ve durumu esitlemek adina bir hata yapti. Öfkesi gözlerini karartmis oldu. Cani yandi, ve kendince madem Filizi seven baskasi var, benide seven baskasi var, neden onunla olmayayim dedi. Karsilikli sevmek demekki yetmiyormu, mutluluk getirmiyormus, önemli olan sevmek degilmis, sevilmekmi mantiyla Aslinin yanina gitti ve Asliya evlenme teklifini yapti. Elbette yaptigi dogru degil, ama burda baskalarin dedigi gibi Aslinin onurunla oynamis olmuyor Yilmaz. Eger Asli Yilmazin gercek duygularini bilmemis olsaydi ve Yilmaz evet bende seni seviyorum gibi laflar sarf etmis olsaydi ozaman Aslinin duygularinla oynamis olurdu, ama bunu yapmadi, bu nedenle Yilmazin burdaki tek hatasi öfkesine yenik düsüp gidip Asliya hemen böyle bir teklifte bulunmasi oldu.
filiz yılmaz cephesi bakalım daha nelere gebe gerçi filiz gebe ama bu olaylar sonucu gerçek gebelikten başka bir de sanal gebelik yaşıyor kız hangibirine dayansın tek başına ailesi bile oyun oynamış sevdiği son noktayı en kötü biçimde koymuş ne olacak bu kızın hali
sevgili kurşuni, bölüm yorumun güzel olmuş gece gece iyi geldi böyle karşılıklı bakıldı mı daha net görülüyor tek taraflı yapmadığın için ayrıca teşekkür emeğine, ellerine ve yüreğine sağlık
archshecim sen istersin de ben yapmaz mıyım:img-wink:
sevgili kurşuni, bölüm yorumun güzel olmuş gece gece iyi geldi böyle karşılıklı bakıldı mı daha net görülüyor tek taraflı yapmadığın için ayrıca teşekkür emeğine, ellerine ve yüreğine sağlık
archshecim sen istersin de ben yapmaz mıyım:img-wink:
Begendigine sevindim, olabildigince objektiv bakmaya calistim olaylara, senin yorumunuda bekliyorum
tolgahuzur1
11-03-07, 11:02
filiz yılmaz cephesi bakalım daha nelere gebe gerçi filiz gebe ama bu olaylar sonucu gerçek gebelikten başka bir de sanal gebelik yaşıyor kız hangibirine dayansın tek başına ailesi bile oyun oynamış sevdiği son noktayı en kötü biçimde koymuş ne olacak bu kızın hali
onu tek ilacı yılmaz. o yılmazı mutlu edecek ki o da mutlu olsun. bundan sonra olaylara geniş bakacağım.. şimdi düşümdüm de filiz orada çocuk benim dedi yani başkasından demedi.. bu da güzel bir ayrıntı ama yılmaz bu ayrıntıyı o anki pisikoloji ile göremedi.. bu da gayet normal..ikiside pişman olacak şeyler yapıyor... heralde bunlar 70. bölüme kadar böyle gider ondan sonra ne olacak bakalım. bu senaristler çocuk mu kandırıyor acaba?:img-help: 10 bölüm oldu yılmaz hala öğrenemedi çocuğu olacağını bu ne kadar saçma bir olay...
Sevgili arkadaşlar hepinizin yorumlarını keyifle okudum, teşekkürler...Kafama takılan soruları sizinle paylaşmak istedim. Sizce yılmaz bebekle ilgili gerçeği nasıl ve kimden öğrenecek? Bana yılmaz ömeri hapisten kurtarmak için yardımcı olursa bir de ömerin cemle ilgili gerçeği öğrenmesinden sonra ömer söyleyebilir gibi geliyor. Handan ya da ceyda da söyleyebilir tabii, bakalım izleyip göreceğiz... Bir de aslının nasıl bir hastalığı çıkacak acaba, ölümcül bir hastalık mı olacak?
Yılmaz bebekle ilgili gerçeği bu bölümde değil 66. bölümün sonuna doğru öğrenir yani daha iki hafta var yılmazın gerçeği öğrenmesine ozamana kadarda düğün hazırlıkları başlar
yılmaza gerçekleri büyük ihtimalle ömer veye handan hanım söyler yada ceyda
dişi&kartal
11-03-07, 13:56
Ya Bu Dizinin Hastasiyim Ama Dizi Artik Kabak Tadi Vermeye Başladi Senaristler Ne Biçim Yaziyorlar Yeterrr Artikkk Adam Gibi Izlediğim Bi Dizi Vardi Oda Ne Hala Geldi Ne Bu Yaa Her Cuma Sinirlerim Hat Saffaya çikiyo
bir sitede okumuştum ama gülüp geçmiştim şimdi olur mu olur diyorum :) dizi öyle bir gidişteki bu da olur...oradaki bilgilere göre 65 veya 66 da cem filizi kaçıracakmış tesadüf bu ya tam yılmaz filizin kaçırıldığını öğrendiğinde aslıya araba çarpacakmış...Valla bu kadar olur mu bilmiyorum ama şu bebek meselesinin bir an önce çözülmesini canı gönülden istiyorum...Cem çözülmedi bari bebek işi çözülsün
bir sitede okumuştum ama gülüp geçmiştim şimdi olur mu olur diyorum :) dizi öyle bir gidişteki bu da olur...oradaki bilgilere göre 65 veya 66 da cem filizi kaçıracakmış tesadüf bu ya tam yılmaz filizin kaçırıldığını öğrendiğinde aslıya araba çarpacakmış...Valla bu kadar olur mu bilmiyorum ama şu bebek meselesinin bir an önce çözülmesini canı gönülden istiyorum...Cem çözülmedi bari bebek işi çözülsün
Valla bu kadari fazla olur sanirim, Asli hem kaza gecirek hemde kötü bir hastaliga yakalanacak. Böyle bir sey gerceklesmez bence, ama Cemin Filizi kaciracagi dogru olabilir. Bakti ki Filizi hic bir sekilde ikna edemiyor, sonunda zor kullanir
dişi&kartal
11-03-07, 14:17
Valla Ben şunu Bilir şunu Söylerim Bu Dizi Bu şekilde Ilerlerse Reytingleri Git Gide Düşer Senaristlere Sesleniyorum Dizinin Uzun Sürmesi Reyting Yapacaği Anlamina Gelmez Sürdüreceklersede Adam Gibi Sürdürsünler Dallasi Geçti Be
dişi&kartal
11-03-07, 14:19
Bu Arada Hepinize Selamlar O Kadar Doluyumki Kusura Bakmayin Selam Vermediğim Için Bu Başliğa Daha Yeni Yazmaya Başladim Diziyi çok Seviyorum Ama Cilkinda çikti Artik!!.....
gülbeşeker
11-03-07, 14:38
Selamlar öncelikle..Yılmaz çocuğun kendisinden olduğunu öğrenince Filiz'in ihanet etmediğini anlayacaktı diyorsunuz. Yılmaz Filiz'in ihanet etme ihtimalini düşünüyorsa şunu düşünmeliydi o zaman, Filiz Cem'den çocuk sahibi olmadan da Yılmaz'a ihanet edebilir.Yılmaz Filiz'e bu kadar güvensizse düşünemiyor mu ki,ihanetin göstergesi çocuk sahibi olmak değildir.Filiz'e bunu yakıştırabiliyor işte,böyle bir karakter haline geldi Yılmaz.Filiz bunun farkında ve böyle bir iftira karşısında rapor olayını öğrense hiç bişey değişmezdi bence.
Öncelikle şunu söyleyeyim yılmazın filize ihaneti yakıştırmasının sebebi rapor ayrıca handanın sözleri ve de çiftlik evinde karşılaştığı manzara bu arada filiz de yılmazı katil olarak suçladığında düşünün yılmaz sırf filizle aradaki engel kalksın diye birini öldürecek işte filiz bunu yılmaza yakıştırdı bunun sebebi polisteki rapordu yani hem filiz hem yılmaz gerçek gibi görünen birtakım kağıt parçalarına inanıp birbirlerine güvenmemeyi tercih ettiler ha yetmezmiş gibi ikisi de gururlu ve inatçı aynı zamanda aşıklar ve de biri hata yaptı mı öbürü de kesin yapacak böyle nereye kadar bilmiyorum ama eminim ki filiz raporu öğrenseydi yılmaza tavrı bu şekilde olmazdı.
Not:Sevgili kurşuni ve archshe bölüm yorumlarınızı büyük bir beğeniyle okudum elinize sağlık.
modest2000
11-03-07, 14:43
Bunlar olursa şu da olur:Eski Türk filmlerindeki