PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 14

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10

filizim+y
12-03-07, 14:28
Söyle de bir durum varki tam dedim Yılmaz akıllanıyor ama cok iyimsermişim..

Madem cocuk Cem'den Filiz niye Cem ile evlenmiyor ? 10 puanlık soru Yılmaz cevaplayamadı bakalım siz cevaplayabilecek misiniz ? :):)

bende iyimserim arkadaşım o soru sonrası birde mağazada filizin gelmeyişiyle üzülmesi "keşke gelseydi, kendimi hazırlamıştım" dedi ya orada da öyle düşündüm ama gerçekten aşırı iyimserciymişim

yılmaz olarak cvp verirsem "bu hamilelik istek dışı oldu ve filiz beni unutamadığı için cemle evlenmek yerine bebeği bana kabul ettirmek istiyordu ama ben yemedim bunu şimdi de ne cemi ne de beni istiyor filiz hanım"

ben cvp verirsem bebeğinin babası belli yılmaz neden kendine saplantılı bir aşk yaşayan bir psiko ile evlenip başını yaksın ki, cem onun için kurtuluş değil hiçbirzamanda olmadı bunu filiz zaten biliyor, hem gönlünde sevdiği içinde sevdiğinin bebeğini taşırken deli mi bu kız aklından zoru mu var gidip cemle evlensin:img-yes:
bak yılmaz buları düşünemiyor işte vah vah

kaç aldım hocam?

benim
12-03-07, 14:28
Ne düğününde bahsediyorsun anlamış değilim .Düğün falan olmayacak.Yılmaz ve Aslı severler kendilerini avutuyorlar sanırım. Aslı'da Filiz'in hamile olduğunu öğrendiği zaman Yılmaz'dan ayrılacaktır.Filiz'in hamile olduğunu öğrenipte bile bile Yılmaz'la beraber olmaya devam etmez herhalde.Geçen bölüm bunun sinyallerini verdi zaten.Aslı ya ispanya'ya ya da öbür dünyaya gidecek.

delfin23
12-03-07, 14:31
ya delfin23 farkettimki sen başından beri filizin hiç sevmemişşin ve saçmaladığını düşünmüşsün özellikle az önce yazdığın mesajdan bunu çok net anlamak mümkün yani şu mesajın

'Ben diziyi başından beridir izliyorum ve filizin yaptıgı saçmalıkları emin olki başından beridir takip ediyorum'

ya sen dizinin başından beri yılmazın filize neler ettiğinin farkındamısın ya allah aşkına nedir bu filize öfken dizinin başından beri bi anlatta herkes anlasın bari haksızmıyım arkadaşlar...

Filizi başından beridir sevmedigim dogru degil dizinin başından beridir filizin yılmazla birlikte olmasını istedim yılmaz ve elif ilişkisi oldugu zaman bile taki filizin babasına verdigi söze kadar bunuda anlayışla karşıladım ölüm döşegindeki bir babaya son görev olarak ama yurt dışından geldikten sonra yılmaza davranışları ömer yüzünden durmadan yılmaza çıkışmaları hep ömerin yanında olması ömerin vurulmasında yılmazı suçlaması ve annesi ve cemin yaptıgı şeyde bile yılmazı suçlaması yüzünden filze sinir oluyorum bence bunlarda bir insana sinir olmak için yeterli

filizim+y
12-03-07, 14:32
haklısın düğün olduktan sonra bu ikili kavuşsa ne olur kavuşmasa ben filizin bütün hatalarının cezasını çektiğini düşünüyorum ama yılmazaın hata örtücek acıları yaşadığını sanmıyorum bu aşkta bir bedel ödenicekse ödeyecek kişi kesinlikle yılmazdır....

filizim+y bölüm yorumun çok güzeldi zevkle okudum...

o düğün zaten olmayacak her ne kadar forumda bunun için gereksiz hazırlıklar yapılsa da üzülecekler bende onlar için üzüleceğim, evet bence de filiz çekti ve çekmeye de devam ediyor hiçkimse anlamadı filizi.

teşekkür ederim, beğenmene sevindim seninde yüreğine sağlık:img-wink:

yakupoglu61
12-03-07, 14:33
Söyle de bir durum varki tam dedim Yılmaz akıllanıyor ama cok iyimsermişim..

Madem cocuk Cem'den Filiz niye Cem ile evlenmiyor ? 10 puanlık soru Yılmaz cevaplayamadı bakalım siz cevaplayabilecek misiniz ? :):)

teşke o gece filize gittiğinde bu soruyu ona sorsaydıda baksaydık filiz kızınız ne cevap verecekti...
yılmaz o soruyu sormamakla çok büyük bir hata yaptı...

ferman336
12-03-07, 14:36
sevgili ferman, yılmaz ilk olarak dış etkenlere inandığı için yine gidip onlaradn öğrensin gerçekleri diyor filiz ben doğruyu söyledim inanmadı şimdi de yalan söyliyim bakalım inanacak mı diye, öyle olmadı mı gitti bebeğimiz olacak dedi inanmadı şimdi birde bu yola başvurayımda bakalım ne olacak dedi, nasıl ilk duyduğunda inanmadıysa buna da inanmayıp araştırsa tüm parçaları birleştirse fena mı olur bir yanlışı başka bir yanlışla kapatmak niye niye dönülmez yollara sapmak söyle raporu anneni çağır bana rapor getirdiğini sçyelerin desin ne biliyim yapsın birşeyler seven insan hemen vazgeçer mi

sevgili filizim, filiz kesinlikle senin dediğin amaç için söylemedi o sözleri direk yılmaz hayatımdan çıksın gitsin diye söyledi. eğer amacı senin dediğin gibi olsaydı git kendin araştır kendin bul derdi. filizin tüm derdi yılmazı hayatından çıkarmaktır.

secoms
12-03-07, 14:36
:( nerden kırdın 1 puanımı sayın hocam ilk kez bir hocalığını gördük söyle de bilelim nerden kırdın yılmaza elimden geldiği kadar acımasız olmaya çalıştım gözden kaçırdın sanırım merak ettim şimdi:)

Niye öyle dedin ki; Yılmaz ailesinin bir ferdiyim ben.. Gerci son imzada yokum ama ilkinde vardım..

archshe
12-03-07, 14:38
Namusuna laf attı diyorsun yılmaz filizin nasuna laf atmış degil bunu annesi yaptı yılmazın ekremle konuşmasında bir anne evledına bunu yapabilirmi bu konuda yalan söyliye bilirmi diyor tabiki yılmaz hayatında böyle şeylere tanıklık etmedigi için şaşırıyor gerçi şaşırmamsı gerekiyor bunlar tekinerler onlardan herşey beklenir

o anneden kastı filizdi...bir anne çocuğu konusunda böyle bir yalan söyler mi diye...

slayjic
Filizi başından beridir sevmedigim dogru degil dizinin başından beridir filizin yılmazla birlikte olmasını istedim yılmaz ve elif ilişkisi oldugu zaman bile taki filizin babasına verdigi söze kadar bunuda anlayışla karşıladım ölüm döşegindeki bir babaya son görev olarak ama yurt dışından geldikten sonra yılmaza davranışları ömer yüzünden durmadan yılmaza çıkışmaları hep ömerin yanında olması ömerin vurulmasında yılmazı suçlaması ve annesi ve cemin yaptıgı şeyde bile yılmazı suçlaması yüzünden filze sinir oluyorum bence bunlarda bir insana sinir olmak için yeterli

sen filizi anlamaya hiç çalışmamışsınki ona sinir olman böyle olunca normal tabi hep size göre filizin hatalarını yazmışsın peki yılmazın hiçmi hatası yok ayrıca annesi ve cemin yaptığı planları filiz biliyormuyduki yılmazın tarafında olsun şimdi öğrendi diyeceksin öğrendi ama yarım yamalak öğrendi tam değil babasının ölümünü anlıyorsan buraya yazmamalıydın geriye bir tek ömerin vurulması kalıyor onuda öğrendikten sonra yılmazın peşinden koştu özürler diledi ama yılmaz bey gurur yaptı birde bu gözle bak bakalım hala filize sinir olucakmısın...

yelda92
Ne düğününde bahsediyorsun anlamış değilim .Düğün falan olmayacak.Yılmaz ve Aslı severler kendilerini avutuyorlar sanırım. Aslı'da Filiz'in hamile olduğunu öğrendiği zaman Yılmaz'dan ayrılacaktır.Filiz'in hamile olduğunu öğrenipte bile bile Yılmaz'la beraber olmaya devam etmez herhalde.Geçen bölüm bunun sinyallerini verdi zaten.Aslı ya ispanya'ya ya da öbür dünyaya gidecek.

ayy alemsin walla bencede dediklerin çok doru sana katılıorum aslı ve yılmazcılar öle çok ümitlenmeyin aslı ya ispanyaya yada tahtalı köye gidicek ayrıca aslı yılmazı sevio olabilir ama her koşuldada yılmazın haklı olduğunu düşündünü hiç sanmıorum çünkü bunu geçen bölüm gördük hatırlarsanız yılmaz feridenin evde olmadını duyup ömere kızdığında aslı ömeri savundu yılmaza haksız oldunu söledi we ayrıca bebeği öğrendiğindede filizi savunabilir yada yılmazın teklifini geri çevirebilir

filizim+y
12-03-07, 14:42
sevgili filizim, filiz kesinlikle senin dediğin amaç için söylemedi o sözleri direk yılmaz hayatımdan çıksın gitsin diye söyledi. eğer amacı senin dediğin gibi olsaydı git kendin araştır kendin bul derdi. filizin tüm derdi yılmazı hayatından çıkarmaktır.

bence hayatından çıkarmak için değil sadece yanlız kalıp biraz düşünmek istedi yoruldu hem sevdiğine hem ailesine karşı bu yüzden ben tamamen hayatından çıkarmak amaçlı olmadığını düşünüyorum öyle olsa filiz bunu kaç kez denedi yapamayacağını o da biliyor bu yüzden yılmaza kendini anlatmak yerine kendisinin bulmasını istedi onu da zaten çocuğum bana ait demeyle açıklamaya çalıştı yılmaza ama yılmaz anlamadı ilk söylediğinde kilitlendi, kesinlikle çıkarmak değil bunu başaramıyor kaç kez gördük amacı başka:img-wink:

yakupoglu61
12-03-07, 14:46
sana katılıorum ama bu sorunun cevabını yılmaz bulması lazım

OH NE GÜZEL DÜNYA...
herşeyi neden yılmazdan bekler oldunuz gerçekten çok merak ediyorum...
filiz bi kere olsun yılmaza sakladığı şeyleri açıkladımı bir kere dürüst davrandımı
ndn açıklamıyo yılmaza söylesin evet sndn bu çocuk ama sadece soyadını vermene izin veririm desin canımızı yesin...

YILMAZ hangi biriyle uğraşsın yeğeninin sorun çıkaran gerçek babası cemillemi uğraşsın,mahallelinin sorunlarıylamı uğraşsın(bu hafta çözdü onu ama), cemin pisliklerini ortaya çıkarmaklamı uğraşsın YOKSA filizden arta kalan soru işaretleriylemi...?

yelda92
12-03-07, 14:49
bence hayatından çıkarmak için değil sadece yanlız kalıp biraz düşünmek istedi yoruldu hem sevdiğine hem ailesine karşı bu yüzden ben tamamen hayatından çıkarmak amaçlı olmadığını düşünüyorum öyle olsa filiz bunu kaç kez denedi yapamayacağını o da biliyor bu yüzden yılmaza kendini anlatmak yerine kendisinin bulmasını istedi onu da zaten çocuğum bana ait demeyle açıklamaya çalıştı yılmaza ama yılmaz anlamadı ilk söylediğinde kilitlendi, kesinlikle çıkarmak değil bunu başaramıyor kaç kez gördük amacı başka:img-wink:

walla bence çok yanılıosun filiz bu sözleri gerçektende yılmazı hayatından çıkarmak için söledi buna kesinlikle çok eminim daha öncede dediğim gibi filiz yılmazın ona inanmamasına , açıklama yapmasına bile fırsat vermemesine ,naumasuna dil uzatıp leke sürmesine çok sinirlendi vede yılmazın hayatından kesinlikle çıkardı we yine daha öncede filizin ofiste ceydaya sölediği gibi filiz yılmazdan o sözleri duyunca yıkıldı kalbi papamparça oldu kendini hiç bu kadar aşağılanmış hissetmedini söledi vede artık aşka inancının kalmadını hayatında bebeğinden başka kimseye yer olmadını söledi...

gülbeşeker
12-03-07, 14:50

filizn amacı yılmazı hayatından tamamiyle çıkarmak bu yüzden böyle kelime oyunlarına başvurdu filizn düşüncesi bence şu:Yılmaz çocuğu cemden sanıyor, ona ihanet ettğini düşünüyor aynı şekilde düşünmeye devam etsin işte filiz keşke yılmaza gerçeği söyleyip süründürme yoluna başvursaydı ama yılmazla bir daha muhatap olmak istemedği için onu hayatından tamamen çıkarmanın yolu da yılmazın bebeğin babası olduğunu öğrenmemesiydi,aksi takdirde yılmaz filizle barışmasa bile bebeğin hayatında olmak isteycekti filiz de buna engel olamayacaktı ama şu durumda yılmazın böyle bir çabası olmayacak çünkü çocuğu cemden sanıyor.

slayjic
12-03-07, 14:51
OH NE GÜZEL DÜNYA...
filiz bi kere olsun yılmaza sakladığı şeyleri açıkladımı bir kere dürüst davrandımı
ndn açıklamıyo yılmaza söylesin evet sndn bu çocuk ama sadece soyadını vermene izin veririm desin canımızı yesin...

YILMAZ hangi biriyle uğraşsın yeğeninin sorun çıkaran gerçek babası cemillemi uğraşsın,mahallelinin sorunlarıylamı uğraşsın(bu hafta çözdü onu ama), cemin pisliklerini ortaya çıkarmaklamı uğraşsın YOKSA filizden arta kalan soru işaretleriylemi...?

neden herşeyi yılmazdan bekliyorsunuz diye merak ediyorsun ama altta cevabını vermişsin yeğenin sorunları mahallelinin sorunları cem psikopatı aslı hanım ama onca olayla uğraşan çözen yılmaz sadece sevdiği kadınla uğraşmıyor onu anlamamak için elinden geleni yapıyor yılmazdan ne bekliyoruz sadece ve sadece fevri davranmasın ve ani kararlar vermesin gerisi kendiliğinden hallolur tabi gururunuda biraz kırdıktan sonra...

ferman336
12-03-07, 14:52

yani filizim kusura bakma ama filiz senin dediğin şeyleri yapmak için bu lafları yılmaza söylemişse yılmazı gıdım kadar tanımamış demektir. sen kalkıp yılmaza çocuk senin değil diyeceksin yılmaz da hımm deyip susup gidecek ve doğruyu araştırcak öyle mi? sonra filiz düşünüp taşınıp kendini toparlayınca yılmaza gidip çocuk senin diyecek. yılmaza da aaa özür dilerim filiz diyecek. :) yapmayın Allah aşkına yılmaz filizi hiç mi tanımadı diyen arkadaşlara sorarım bunu ben.filiz yılmazı hiç mi tanımadı. filiz o lafları kesinlikle yılmazı hayatından çıkarmak için söylemiştir. hatta kendisi onu affetmiyeceğim onunla olmaz gibi laflar da etmiştir. sonuç itibariyle hepsini toplarsak filizin amacı yılmazı hayatından çıkartmaktır düşünmek için zaman kazanmak veya yılmazın gerçeği kendi kendine bulmasını sağlamak falan değil.

filizim+y
12-03-07, 14:52
OH NE GÜZEL DÜNYA...

sadece yılmazdan beklemiyoruz en azından ben filizden çok ondan beklememin nedenlerini yazdım bir yanlışı başka bir yanlışla kapatmasıdır yılmazın bu yüzden kendi başına kalıp bir düşünse doğruyu bulacak ama yok o gidip daha kötü şeylere yol açacak kararlar alıyor, bizde ağır bir cvp bekledik filizden ama yine de filizi anlıyorum ben yılmaz başta kabul etmeyerek o hakkından feragat ettiğini düşünüyor.

valla yılmaz ilk önce kendisi ile uğraşsın kendini bir toparlasın sevdiğine ve bebğine bir dönsün ondan sonra kimle uğraşırsa uğraşsın ama ilk önce kendi o soru işaretlerinin oluşmasında yılmazında payını unutma derim ben filiz o kadar içten pazarlıklı bir insan değil tıpkı sevdiği gibi yılmazın diğer yarısı benzer noktaları çok yeter ki görmek isteyin

cemotara
12-03-07, 14:53
OH NE GÜZEL DÜNYA...

Arkadaşım zaten filiz yılmaza senin bebeğin dedi yılmaz inanmadı yani filiz söyledi yılmazda inanmadı ve filizi aşşağıladı şimdi yılmaz gelip kafam karışık bu bebek benden mi diye sorarsa filizde tabiki o kızgınlıkla hayır der yaptığı yanlıştı ama yılmazda çok yanlış yaptı sadece filizi suçlamakla olmuyor bu işler

yelda92
12-03-07, 14:56
OH NE GÜZEL DÜNYA...

walla yılmaz beyfendi milleti düşünmekten kendi sorunlarını düşünemez hale geldi beyfendi cemin geçmişi ile ilgili şeyleri birlştirip bi sonuca ulaşabilio ama filizin sözlerini davranışlarını birleştirip bi sonuca ulaşamıo bu ne iştir anlamadım walla yılmaz cemin sahte şirket kurduğunu düşünüo olayı çözüyo ama handan hanımın sahte 1 aylık rapor alabilceni düşünüp araştırıp gerçekleri bulamıo walla bence bi 5 bölüm sora yılmaz gerçekleri örenir ama iş işten geçmiştir filiz onu affetmez oda sürünür

filizim+y
12-03-07, 14:58
yani filizim kusura bakma ama filiz senin dediğin şeyleri yapmak için bu lafları yılmaza söylemişse yılmazı gıdım kadar tanımamış demektir. sen kalkıp yılmaza çocuk senin değil diyeceksin yılmaz da hımm deyip susup gidecek ve doğruyu araştırcak öyle mi? sonra filiz düşünüp taşınıp kendini toparlayınca yılmaza gidip çocuk senin diyecek. yılmaza da aaa özür dilerim filiz diyecek. :) yapmayın Allah aşkına yılmaz filizi hiç mi tanımadı diyen arkadaşlara sorarım bunu ben.filiz yılmazı hiç mi tanımadı. filiz o lafları kesinlikle yılmazı hayatından çıkarmak için söylemiştir. hatta kendisi onu affetmiyeceğim onunla olmaz gibi laflar da etmiştir. sonuç itibariyle hepsini toplarsak filizin amacı yılmazı hayatından çıkartmaktır düşünmek için zaman kazanmak veya yılmazın gerçeği kendi kendine bulmasını sağlamak falan değil.

tamam bir neden de bu ama benim dediklerimide göz ardı etmeyin derim bunu çünkü filiz hayatından çıkaramayacağını bal gibi de biliyor ve rapor olayını da bilmediği için şimdilik bileti kesti yılmaza ama yılmazda bir şekilde bu gerçekle yüzleştiğinde filizde raporu öğrenecek ve ne olacak

keşke gidip araştırsa hemde bu konuşma olmadan önce ama yeni yılmazdan bunu beklemem yanlış nerde benim eski yılmazım ah ah

yakupoglu61
12-03-07, 14:59
neden herşeyi yılmazdan bekliyorsunuz diye merak ediyorsun ama altta cevabını vermişsin yeğenin sorunları mahallelinin sorunları cem psikopatı aslı hanım ama onca olayla uğraşan çözen yılmaz sadece sevdiği kadınla uğraşmıyor onu anlamamak için elinden geleni yapıyor yılmazdan ne bekliyoruz sadece ve sadece fevri davranmasın ve ani kararlar vermesin gerisi kendiliğinden hallolur tabi gururunuda biraz kırdıktan sonra...

nasıl anlamasını bekliyorsun bütün gerçekler filizin suratındamı yazıyorda ordan okuyup anlamasını bekliyorsun...
filiz akıl karıştıracak sözler ediyor ama siz yine suçu yılmaza atıyorsunuz neymiş efendim yılmaz ilk sözü kaale almış...
SİZ DEĞİLMİYDİNİZ; ÖMERİN VURULACAĞI vakit sorduğu sorularla filizin aklının karışmasına sebep olduğu için yılmaza tepki veren ;
ŞİMDİ AYNI ŞEYİ FİLİZ YAPTI NDN EŞİT DAVRANMIYORSUNUZ...?

cemotara
12-03-07, 14:59

Arkadaşım burda katılıyorum filizin amacı yılmazı hayatından çıkarmaktı eğer bebeği yılmaza söyleseydi senin diye yılmaz kesinlikle filizin peşini bırakmazdı filizde zaten yılmazı istemiyor bana göre yanlışta olsa filize göre doğru sonuçta yılmaz burda filizi aşşağıladı ama tabikide unutamayacak yılmazı ama filiz kendine göre haklı sevdiğim dediği adam filizi nelerle itham etti

ferman336
12-03-07, 15:01
herkes yılmazı handanın raporuna inandığı için suçluyor. peki söyler misiniz bir annenin (handan) kızını böyle bir duruma düşürebilmesi yılmaz karakterinin inanabileceği birşey midir? Handan bu kadar alçalabileceğini daha önceki hangi hareketleriyle belli etmiştir yılmaza. yılmaz handan a da rapora da inanmamalıydı demek kolay.bir de neleri düşünüpte bu sonuca varması gerektiğini yazsanız.

secoms
12-03-07, 15:03
Bence de o konusmada Filiz Yılmaz'ı hayatından cıkarmak istemiştir..Fakat bunu yaparken cok can alıcı bir cümle kullanmıstır..Bunu bilerek isteyerek ve düşünerek söylemiştir.(Bazılar gibi agzına ne geldiyse söylememiştir :)) Sizin de sabahtan beri söyledeğiniz senden değil ibaresini Yılmaz'ın cocuk bende mi sorusuna '' Senden değil Cem'den '' seklinde rahatlıkla cevap verebilirdi(Allahtan öyle bir cevap vermedi..O sahnede öyle bir gerildim ki anlatamam)ama o da Filiz'in farkı olsun.. Gerci karsı taraf o sekilde anlamıstır o ayrı..

NOT:Bunları yazdım diye Filiz'i bu konuda savundugumu düşünmeyin yok öyle birsey..Hatalıdır..

Bir sey daha yazacaktım unuttum :img-blush

yelda92
12-03-07, 15:05
arakadaşlar artık bebeğin cinsiyeti açıklanacak bu bölüm bunu gayet ii bilioruz sizce cinsiyeti ne olacak bence kız oloacak

we bebeğin kız olcağı bi şekilde yılmazın kulağına gidicek ve yılmazda çok şaşaırcak bu kadar kısa sürede cinsiyet bellimi olurmuş die (eee heralde herşeyi bilen yılmaz bebek cinsiyetlerinin 3.5 aydan sora öğrenidini biliodur herlade eee nede olsa kardeşi fahriyede doğum yaptı dimi ama) wede yılmazın içine yine derin bi şüphe düşücek...

filizim+y
12-03-07, 15:06
katılıp katılmamakta özgürsünüz kimseye düşüncemi kabul ettirmek gibi bir çabam olmadı beni yanlış anlamayın ama ben filizi anlıyorum neden yapmak istediğini niye böyle davrandığını biliyorum bunu birçok yorumumda dile getirdim

hem yılmazı hayatından çıkaramayacağını kendisi de biliyor ve aslı olayını duyunca yeniden sahneye çıkacak söylediği sözün altında ezilecek filiz ama yılmazın bu kadar çabuk böyle bir olaya girişmesine çok üzülecek ben yılmaza burada kızıyorum yaptığı yanlışı bir başka yanlışla kapatması çok yanlış bence doğru değil tıpkı filizin o cümleyi kullanmasında ki hata gibi ama 2 katı oldu bu

slayjic
12-03-07, 15:06
nasıl anlamasını bekliyorsun bütün gerçekler filizin suratındamı yazıyorda ordan okuyup anlamasını bekliyorsun...
filiz akıl karıştıracak sözler ediyor ama siz yine suçu yılmaza atıyorsunuz neymiş efendim yılmaz ilk sözü kaale almış...
SİZ DEĞİLMİYDİNİZ; ÖMERİN VURULACAĞI vakit sorduğu sorularla filizin aklının karışmasına sebep olduğu için yılmaza tepki veren ;
ŞİMDİ AYNI ŞEYİ FİLİZ YAPTI NDN EŞİT DAVRANMIYORSUNUZ...?

ben yılmaza handan hanıma inandı diye veya filizi doğru anlamadı diye kızmıyorum sadece biranlık kızgınlıkla aslıya evlenme teklifi etmesine kızıyorum ayrıca filiz yılmazla aynı şeyi yapmıyor farkındaysan vurulma olayında filiz yılmaza inanmıştı ve yılmazın o soruları sorması yanlıştı ama yılmaz filize olayın başından beri inanmıyor bebek senden deyilince inanmıyor sevdiğine ama senden değil sadece bana ait sözüne inanıyor işin kolayına kaçmak bu olsa gerek...

parcalibulut
12-03-07, 15:08
butun senaryo ekibi cok zora kosuyor herseyi..Cem in yada Handan in yada Omer in cikip ta butun yaptiklarini, gercekleri vicdanlariyla savastiktan sonra,pisman olup, inkar etmelerini mi dusunuyorlar acaba? cok sacma...
Filiz , Yilmaz ile evlenmeyecegini biliyor, cok aci cekiyor ama bir sekilde cikartmak zorunda hayatindan, ya oyle ya boyle.. Ve eminim Asli ile Yilmaz evlenecekleri zaman yine aglayacak, engellenecek bir sekilde o evlilik ama taaa en bastan Filiz in Yilmaza gidip, 'Yilmaz ben babama soz verdim olmeden once, seninle evlenemem' demeliydi, seni cok seviyorum ama olmuyor iste demeliydi.. Cok absurd bir iliskileri var su anda...

secoms
12-03-07, 15:10
herkes yılmazı handanın raporuna inandığı için suçluyor. peki söyler misiniz bir annenin (handan) kızını böyle bir duruma düşürebilmesi yılmaz karakterinin inanabileceği birşey midir? Handan bu kadar alçalabileceğini daha önceki hangi hareketleriyle belli etmiştir yılmaza. yılmaz handan a da rapora da inanmamalıydı demek kolay.bir de neleri düşünüpte bu sonuca varması gerektiğini yazsanız.

Dünyalar güzeli bir kız, o güzelliğine ragmen ilk defa seninle birlikte olmus..4 sene 3 ay 12 gün ayrı kalmasına ragmen herhangi biriyle birlite olmamıs..Ardından bag evine gelip '' son kez affet sevdigim '' demiş..Yılmaz'a göre bunları söylerken Cem ile cocuk yapıyor Filiz karakteri..Bütün bunlar varken ve özellikle Cem'i tanımısken (Handan demiyorum bile) inanması bana sacma geliyor.. Sizi tatmin etmeyecek ama nacizane fikrimi beyan edeyim dedim :img-wink:

destina304
12-03-07, 15:13
matraka filizin artık sözünzde durmasını istiyorsun yılmaZ kaç defa filizi artık tamamen silfdiğini ve artık onunla olmaz dedi ama yılmazıda görddük nasıl olsa yılmaz aslıyla mutlu olmaaz aslıyı mutlu edemez yılmaz aslıya teklif etmekle kendine etti filiz sadece bu duruma üzülür vay yılmazın haline :):):)

slayjic
12-03-07, 15:13
Birde şöyle bir çelişki var sevdiğine inanmayıp handan hanımın getirdiği rapora inanan yılmaz hiç iyi anlaşamadığı ömerin üstü kapalı söylediği şeylerle bu işi sorgulamaya başlıyor madem senin elinde 1 aylık diye rapor var ve bu bebeğin senden olmadığı kesin ozaman ömerin söyledikleri niye aklını karıştırıyorki...

KırmızıBeyaz
12-03-07, 15:14
Yılmaz bebek konusunda ne kadar oyuna geldiyse Filiz'de Ömer'in vurulması konusunda o kadar oyuna gelmişti.. hatasını anladı ve defalarca Yılmaz'dan özür diledi ama Yılmaz kabul etmeyip Filiz'i hayatından çıkarmaya karar verdi, bu yönde adımlar attı.. Filiz'in yaşadığı şeyler de kolay değil, bir taraftan aile sorunları, bir taraftan şirket iflası, Cem dersen hergün ayrı entrika bir de üstüne Yılmaz onu başkasının bebeğini kendine yamamaya çalışmakla suçladı.. ikinci kez aynı konu açıldığında da Yılmaz yine bebek konusunda şüpheleri olduğunu ve kendisinden olduğuna emin olmadığını söyledi bu durumda Filiz'in hiçbirşey olmamış gibi hayatım daha önce söylemiştim yine söyleyeyim bebek senden bunu sana ispatlayabilirim demesini beklemiyordunuz herhalde.. hele ki her dakka Yılmaz ve Aslı'yı yapışık vaziyette görüyorken..
Yılmaz nasıl daha önce Filiz'i hayatından çıkarmaya karar verdiyse şu anda Filiz'de böyle bir karar vermiş olabilir, ikiside ruhen çok yoruldu normal bu şekilde düşünmeleri..

destina304
12-03-07, 15:14
yelde bence bebek kesin oğlan olcak. sonuçta ömerin kzı var filizinde oğlu olur bence

yelda92
12-03-07, 15:16
Birde şöyle bir çelişki var sevdiğine inanmayıp handan hanımın getirdiği rapora inanan yılmaz hiç iyi anlaşamadığı ömerin üstü kapalı söylediği şeylerle bu işi sorgulamaya başlıyor madem senin elinde 1 aylık diye rapor var ve bu bebeğin senden olmadığı kesin ozaman ömerin söyledikleri niye aklını karıştırıyorki...

walla arkadaşlar bizim bu forumda yazdığım şeyler o kadar ayrıntılıki bu ayrıntıları senaristlerin bile düşünebildini sanmıorum yani

bu arada hala benim yazdığım cinsiyet yorumuna cwp yok beni kırıoyorsunuz ama :-(

filizim+y
hayatından çıkaramayacağını bilmiyor bilse böyle bir karar almazdı sonra yanılacak herşey için gene geç kalır umarım filizden artık tek bir beklentim kaldı sözünü yemesin sözünde dursun yılmaz ona laik değil

biliyor biliyor sevdiğinin arkasından bakarkende farkında ama dur kafasını birkez daha duvara çarpması gerek filizin senin deyiminle ama geç de olsa yılmaz da o da bunun farkına varacak ama olan bizlere oluyor valla gerim gerim geriliyoruz ben birde hayal ötesi yorumlar okuyunca üzülüyorum, verdiği bir söz değil aldığı bir karardır filizin bu yüzden dönse de farketmez sevdiğiene dönecek bebeğinin babasına hayatındaki tek aşkına bence ikiside layık birbirine bu konuda fikrimi biliyorsun yorma beni anldaın sen

matraka
ya hiç kimse bebeğin cinsiyeti hakkında yorum yapmayacakmı öksüz kaldım aranızda :-(
ben erkek olacağını söyledim adınıda sezer koydum :)valla oldu bence erkek olucak dediğim çıktı filiz istese idi oynayan bölümde öğrenebilirdi ama artık öğrensede heyecan yok kendi kendine uğraşsın dursun

secoms
12-03-07, 15:17
evet filiz tarafından güzel bir bakış açısı yakalamışsın arada olayları atlamışsın birde yılmaz tarafına kafanı çevir az daha çevir birazda ha şimdi ordan bak yılmaz ne yapmış bu kıza :)

Hakktten zor iş be matraka :) tut ucundan azıcık da yardım et ne olur sanki ? Saka bir yana Sevgili Ferman gerekce istedi kendimce bir seyler karaladım işte

matraka
12-03-07, 15:18
matraka filizin artık sözünzde durmasını istiyorsun yılmaZ kaç defa filizi artık tamamen silfdiğini ve artık onunla olmaz dedi ama yılmazıda görddük nasıl olsa yılmaz aslıyla mutlu olmaaz aslıyı mutlu edemez yılmaz aslıya teklif etmekle kendine etti filiz sadece bu duruma üzülür vay yılmazın haline :):):)

yok canım neden üzülsün insanlar karar alıyorsa ve bunu uyguluyorsa sonuçlarınıda göze almış demektir.oda sonuçları göze aldığına göre içim rahat yılmaz aslıyla rahat rahat evlenebilir artık geçmiş olsun

gülbeşeker
12-03-07, 15:18
anneden kastı filizdi doğru düşününce teşhis doğruydu fakat filize gidince öyle olmadığını bir kere daha gördü ve gene yıkıldı yani yılmz aslıyla elele finale finald kurdale filize geçer buruk bir kavuşma ve biter :):):)

ne diyosun matraka finale kaç bölüm kala filiz-yılmaz kavuşacaklar bakınız beyaz gelincikte ömer-ceren bile barıştı bir daha da ayrılmazlar heralde neyse ben yılmaz-aslı nikah masasında bir sahne bekliyorum karşılarında da filiz ama tabiki o nikah kıyılmayacak aslı yerinden kalkar,yerine filiz otururmuş,aslı da nikah şahitleri olurmuş.Sonra tam yılmaz ve filiz evlenecekken aslı düşüp bayılır ve böylece filiz-yılmazın evlilk hayalleri başka bahara kalır.

filizim+y
12-03-07, 15:19
Dünyalar güzeli bir kız, o güzelliğine ragmen ilk defa seninle birlikte olmus..4 sene 3 ay 12 gün ayrı kalmasına ragmen herhangi biriyle birlite olmamıs..Ardından bag evine gelip '' son kez affet sevdigim '' demiş..Yılmaz'a göre bunları söylerken Cem ile cocuk yapıyor Filiz karakteri..Bütün bunlar varken ve özellikle Cem'i tanımısken (Handan demiyorum bile) inanması bana sacma geliyor.. Sizi tatmin etmeyecek ama nacizane fikrimi beyan edeyim dedim :img-wink:

bende izninle imzamı atıyım izin verirsin değil mi son zamanlarda okuduğum en güzel yorum kesinlikle bu kadar kısa net ve öz biçimde anlatılır:img-wink:
ama matrakanın dediği gibi birde yılmaz cephesini yazarsan daha da memnun olurum bakalım aynımı bakış açımız gerçi eminim öyledirde yine de yaz bakalım.

slayjic
şahsen ben kız olmasını çok istiyorum ama yılmaz rüyasında erkek gördü ve dizilerde genelde rüyada görülen cinsiyet çıkıyor o yüzden erkek olur gibime geliyor ama senaristler bizi şaşırtma yoluna gidip kız doğurtabilirlerde valla kız olmasına çok sevinirim :img-wink:

mervenil
Şüphe insanı ezer,öldürür,yok eder.Karşındaki kişinin seni aldattığını düşünmek sadece bir güven sorunu değildir. Bu çok daha derindir. Eğer bir ilişkide bu anlamda en ufak bir şüphe varsa Çok önemli şeyler yitirilmiş demektir. Tamam filiz Ömerin vurulmasıyla ilgili konuda Yılmaza inanmayıp ona karşı hatalı davranmıştır.Ama Yılmazın filize karşı duyduğu güvensizlik sorunu çok daha yaralayıcıdır. Neticede karşındaki insanın bağlılığından şüphe duyuyorsun. Benim bağlılığımdan şüphe duyan bir erkek benim asla sevgilim yada hayat arkadaşım olamaz. Filizin çocuk senden değil derken kendince haklı olduğunu düşünüyorum. Ben olsam onunla bahçeye kadar bile gelip konuşmaz, o saçma sapan sorusunu tekrarladığında ona cevap bile vermezdim.

ferman336
12-03-07, 15:20

sevgili secoms cevap için sağol ama ben özellikle handan olayını sormuştum sen filiz ve cem cephesinden cevap vermişsin o yüzden pek tabi ki tatmin olmadım. tamam haklısın 4 sene, ilk ilişki falan da bi taraftanda 2.sezon yaşanan ve yılmaza ben bu kıza güvenmiyorum artık dedirten olaylar var neyse o ayrı konu. ben sadece yılmazın handanın bu kadar alçalabileceğini düşünmesi için handan ne yapmıştır onu soruyorum.

matraka
12-03-07, 15:20
Hakktten zor iş be matraka :) tut ucundan azıcık da yardım et ne olur sanki ? Saka bir yana Sevgili Ferman gerekce istedi kendimce bir seyler karaladım işte

forum olarak işin içinden çıkmaya çalışıyoruz ama neresinden tutsak elimizdekalıyor ne yapcaz bilmiyorum sen dediğim yerden bak neler görüceksin neler :)seviyorum ben ikisinide haylaz yaramaz çocuklar gibiler sen bana nasıl yaparsın al sana sen maden rest çekiyorsun ben gördüm al sana :)

hayat fani filiz değermi yani

yakupoglu61
12-03-07, 15:22
ya hiç kimse bebeğin cinsiyeti hakkında yorum yapmayacakmı öksüz kaldım aranızda :-(

valla şu an bebeğin cinsiyetinin ne olacağı hakkında yorumyapamıyoruz...
yine her zmanki yaptığımız gibi kim haklı kim haksız tartışmaları içindeyiz...
bebek doğacak mı acaba daha buda belli değil.Ne olursa olsun ha erkek ha kız onlar beraber olmadıktan sonra bunu önemi varmı...

filizim+y
12-03-07, 15:24
doğru forumca birşeyler yapmaya çalışıyoruz ama hem filiz hem de yılmaz elde kalıyor ne yapalım biz alıştık onlara ne zaman birbirlerine dönecekler o zaman herşeyi unutacağız ne guru ne öfke ne kırgınlık tüm acılar bitecek birbirlerinin kalbindeki acıları geçirecekler bizde o zamana kadar nasırlaşmış bir kalp kalmazsa tabi

cemotara
12-03-07, 15:24
Bence bebek kesin kız olacak inş. dediğim gibi olur kız olmasını çok istiyorum birde bebek doğduktan sonra filizle bebeğini görmek çok güzel olacak ikisini hayal ediyorumda harika gözükeceklerdir

archshe
12-03-07, 15:25
bişey sorucam yılmazcılara...filizin aşkında şüphe eden var mı forumda yılmazcı olup da?varsa yazsınlar bi işim var onlarla finalde:)

filizim+y
12-03-07, 15:27
bence de bebek kız olacak ve adı da DENİZ olur sanırım bende o sahneleri aslı-yılmaz sahnalerine tercih ederim ama bu kadarını göremeyeceğiz gibi filizin hamilelik hali ve ebeğini kucağına alışı süper olur ne olur sanki biraz zaman atlatsalar da bizde görebilse bu sahneleri

yelda92
12-03-07, 15:28
arkadaşlar herkes beni dinlesin aklıma bişi geldi birazdan dizifilm.comun özel anketler kısmına bi anket koyucam filizmi haklı yılmazmı haklı die bölece hem sonuca warırız hemde kendimizi kasmamış oluruz

ferman336
12-03-07, 15:28
bişey sorucam yılmazcılara...filizin aşkında şüphe eden var mı forumda yılmazcı olup da?varsa yazsınlar bi işim var onlarla finalde:)

töbee haşaa. :) ondan hiçbir zaman şüphem olmadı kendi adıma. zaten biz filizin aşkını değil hatalarını sorguluyoruz.

not: filizim+y tüm bu yazılanlara ve olanlara rağmen hala büyük bir ısrarla bardağın dolu yarısına bakıyorsun ya tek kelimeyle tebrik etmek istiyorum seni.işte kararlılık budur.

secoms
12-03-07, 15:29
sevgili secoms cevap için sağol ama ben özellikle handan olayını sormuştum sen filiz ve cem cephesinden cevap vermişsin o yüzden pek tabi ki tatmin olmadım. tamam haklısın 4 sene, ilk ilişki falan da bi taraftanda 2.sezon yaşanan ve yılmaza ben bu kıza güvenmiyorum artık dedirten olaylar var neyse o ayrı konu. ben sadece yılmazın handanın bu kadar alçalabileceğini düşünmesi için handan ne yapmıştır onu soruyorum.

Handan sorusuna girmeden önce su güven olayına deginmek istiyorum..
Bence bu son olay güven ile alakası yok..Bu baska bir sey su an tanımlayamıyorum ama kesinlikle düşüncem bu yönde..

Handan'a gelirsek; acıkcası alcalacagını düşünmesi için bazı seyler yapmıştır ama bu kadar ileri gideceğini düşünmesi için birsey yapmamıstı ki onu da yaptı..Bu sorunun cevabı yok ama işin içinde Cem olması bile bazı seyleri düşünmesi için yeterli bence..

NOT: Forumda Filiz'in Yılmaz'ı hayatından cıkarmak istemesi mi yanlış görülüyor yoksa Sekli mi ? Bazı yorumları görünce sanki boyut değiştiriyor gibi olay.Öyle hiseettim :icon_whis

filizim+y
12-03-07, 15:30
töbee haşaa. :) ondan hiçbir zaman şüphem olmadı kendi adıma. zaten biz filizin aşkını değil hatalarını sorguluyoruz.

neden sadece filizin hataları bu aşk iki taraflı yaşanmıyor mu ve hatalarda iki taraflı değil mi çelişki var kabul etmiyorum bunu neden sadece filizin hataları bu hataları yapmak da yaptırmak da eşit değil mi evet neden bana cvp vein

matraka
12-03-07, 15:32
Bence bu son olay güven ile alakası yok..Bu baska bir sey su an tanımlayamıyorum ama kesinlikle düşüncem bu yönde..

Handan'a gelirsek; acıkcası alcalacagını düşünmesi için bazı seyler yapmıştır ama bu kadar ileri gideceğini düşünmesi için birsey yapmamıstı ki onu da yaptı..Bu sorunun cevabı yok ama işin içinde Cem olması bile bazı seyleri düşünmesi için yeterli bence..

NOT: Forumda Filiz'in Yılmaz'ı hayatından cıkarmak istemesi mi yanlış görülüyor yoksa Sekli mi ? Bazı yorumları görünce sanki boyut değiştiriyor gibi olay.Öyle hiseettim :icon_whis

evet filizin aldığı kararın yanlış veya doğruluğunu tartışıyoruz secoms um ama filizde yılmazda sözlerinde pek duramadıkları için birbirlerine karşı normal karşılıyorum olayı ama filiz tavır olaral yanlış yapmıştır.rest çekti karşılığını yarım saat sonra aldı kendi kendine etti

yakupoglu61
12-03-07, 15:32

ne haddimize düşmüş filizin aşkından şüphe etmek...:D
valla bn kendim hiçbir zaman hiçbir mesajımda böle bi şüpheyi belirtmedim düşünmedim...
bn dürüstlüğünden şüphe ediyorum...???:icon_whis

matraka
12-03-07, 15:34
Bende yılmazın hatalarını aynı şekilde filizde sorguluyorum ama şuanda neredeyse yılmazın aşkını sorgulayacak duruma geldim çünkü yılmaz filize olan aşkına ihanet etmiştir

ihanet edene değil ettirene bakmak lazım filiz ailesine karşı koymalıydı ama bunu hiçbir zaman başaramadı istediği iki tarafı mutlu etmekti şimdi aileside yılmaza ılımlı bakar hale geldi ama istediğini alamadı hayatını tercihleri belirledi yanlış hesap bağdattan dönermiş bekleyelim görelim

ferman336
12-03-07, 15:35
Bende yılmazın hatalarını aynı şekilde filizde sorguluyorum ama şuanda neredeyse yılmazın aşkını sorgulayacak duruma geldim çünkü yılmaz filize olan aşkına ihanet etmiştir

ii de cemotara senin yılmazın filize olan aşkına ihanet etmiştir demenin sebebi de yılmazın filizin kendisini aldattığını düşünmesidir.ki yılmaza göre bu ihanet raporludur da. rapor ve handanın yalanı ortada yokken yılmazın bir ihaneti yoktur ve filize dönmek üzereydi zaten.

secoms
evet filizin aldığı kararın yanlış veya doğruluğunu tartışıyoruz secoms um ama filizde yılmazda sözlerinde pek duramadıkları için birbirlerine karşı normal karşılıyorum olayı ama filiz tavır olaral yanlış yapmıştır.rest çekti karşılığını yarım saat sonra aldı kendi kendine etti

Sözüm meclisten dısarı matraka :img-wink:
Acıkcası kendi kendine eden sadece Filiz değil bence Yılmaz'ın durum bence daha vahim..Allah Yılmaz'a gani gani sabır versin ne diyim :img-hyste

filizim+y
kalp kaldımı ki nasıra ihtiyacı olsun kalpleri yok artık onların özellikle son bölümde filizi çok zalim buldum gerçekleri söyleyip istediğini yapmakta özgür olmasını tercih ederdim ama maalisef işte rest çekersen resti görürler

biz forumdakiler için nasırlanmış kalp kalırsa diye söyledim çiftime değil yoksa kalpleri var da ikisi de kilit vurmuş kalplerine ve ne zaman açmak için mantıklarından fırsat bulup kalplerine yöneldiklerinde yeniden açacaklar geçici süre ile şifreyi ikisi de unutmuş gibi duruyorlar, ama kendileri ile başbaşa kaldıklarında açmak için çabalayacaklar

son sahnede filizi zalim bulmuşsun, yine hatırlatmadan duramayacağım işte filizde bağ evinde özür diediğinde yılmaz ona zalim davrandı, bebek olayını söylediğnde verdiği cvpla ikinci zalimliği yaptı bak yılmaz yine öndeymiş naber bırak filizde biraz zalim olsun değil mi

inan gerçekleri söylemesini bende çok istiyordum ama yapmadı anlıyorum yine de filizi

SİDAL86_FB
12-03-07, 15:38
neden sadece filizin hataları bu aşk iki taraflı yaşanmıyor mu ve hatalarda iki taraflı değil mi çelişki var kabul etmiyorum bunu neden sadece filizin hataları bu hataları yapmak da yaptırmak da eşit değil mi evet neden bana cvp vein

haklısın .. hata varsa tek taraflı değildir bu yılmaz çok masummuş gibi davranmasınlar lütfen...ayrıca filiz yılmazdan asla vazgeçmedi ..daha doğrusu aşkında hep aşık kaldı..başka bir erkek hayatına sokmadı..ama yılmaz için aynı şeyi söyleyemeicem

slayjic
12-03-07, 15:39
arkadaşlar filiz bebeği yılmaza söyleseydi diyorsunuz iyi hoşta filiz bebeği yılmaza söyleseydi yılmazda tamam bu bebek benimse soyadımı veririm aslıyla evlenirim mutlu mesut yaşarızmı diyecekti tabiki hayır filizin peşinden koşmalar özür dilemeler başlıyacaktı ama filizin istediği bu değilki artık ona inanmayan bir adamın bu bebeği hakketmediğini ve artık hayatlarında olmaması gerektiğini düşünüyor ve böyle düşünen hiçbir kadın bu çocuk senden demez...

ferman336
12-03-07, 15:39

yok ben de son olayı güvenle tanımlamıyorum o ayrı bir konu dediğim gibi bu kısımda aynı düşünüyoruz. yani raporu cem verse idi dediğinde haklısın.tamamen birbirinden bağımsız gibi görünen olayın ikisinin beraber planlayarak yapmış olmasını, raporun sahte olduğunu, handan bu kadar ileri gitmiş olabileceğini düşünmesi falan zor be secoms. bu adam da evliya değil ya.

matraka
12-03-07, 15:41
biz forumdakiler için nasırlanmış kalp kalırsa diye söyledim çiftime değil yoksa kalpleri var da ikisi de kilit vurmuş kalplerine ve ne zaman açmak için mantıklarından fırsat bulup kalplerine yöneldiklerinde yeniden açacaklar geçici süre ile şifreyi ikisi de unutmuş gibi duruyorlar, ama kendileri ile başbaşa kaldıklarında açmak için çabalayacaklar

son sahnede filizi zalim bulmuşsun, yine hatırlatmadan duramayacağım işte filizde bağ evinde özür diediğinde yılmaz ona zalim davrandı, bebek olayını söylediğnde verdiği cvpla ikinci zalimliği yaptı bak yılmaz yine öndeymiş naber bırak filizde biraz zalim olsun değil mi

inan gerçekleri söylemesini bende çok istiyordum ama yapmadı anlıyorum yine de filizi

ne alakası var zalim davranmış filiz yılmazı zalimlik konusunda geçer ben bırakmadım nikah masasında filiz bıraktı zalimlik konusuna girmeyelim mümkünse iyi be pişman olan filizi bu bölüm gördük ders alıp almadığını filiz hiçbirşeyden ders almamış böyle gelmiş böyle gider değişmek fazla filize böyle devam etsin

filizim+y
12-03-07, 15:43
Yılmazı kesinlikle hatalı bulmuyorum yılmazı filizi hata yapmaya sürükledigi hiç bir olaya hatırlamıyorum filiz bu hataları kendi iradesi ve ailesi sayesinde yapmıştır

tek taraflı baktığın içindir ben her iki taraftan da baktığımdan her ikisininde hatalarını görebiliyorum çünkü ortada tek taraflı bir aşk yok iki kişilil bu ilişki va hataları da aynı iki taraflı siz neden bunu bu şekilde düşünmek yerine illa ki tek suçlu buluyorsunuz filiz sadist bir insan mı ki kendien bu kadar acıyı çektirsin dış etkenlerin etkisi ve sevdiğinin de etkisi vardır tıpkı şimdi yılmazın hata yapmasında filizin etkli olması gibi sizi filizci diye tabir ettiğiniz kişilerden ayıran özelliğiniz ne söyliyim onlar filizi hatalı ya da hatasız iki taraflı yorumlayabiliyorlar ama siz yılmazın hatalarını görmek bile istemiyor üstünü örtmek için filize yükleniyorsunuz farkınız bu ama tercihim doğru yapanların yanıdır, her iki taraftan bakmaya devam edeceğim

delfin23
12-03-07, 15:44
arkadaşlar filiz bebeği yılmaza söyleseydi diyorsunuz iyi hoşta filiz bebeği yılmaza söyleseydi yılmazda tamam bu bebek benimse soyadımı veririm aslıyla evlenirim mutlu mesut yaşarızmı diyecekti tabiki hayır filizin peşinden koşmalar özür dilemeler başlıyacaktı ama filizin istediği bu değilki artık ona inanmayan bir adamın bu bebeği hakketmediğini ve artık hayatlarında olmaması gerektiğini düşünüyor ve böyle düşünen hiçbir kadın bu çocuk senden demez...

sence bir kadının gururu yüzünde bir çocugu babasız bırakması dogrumu bence kesinlikle dogru degil bu çocuk senin ama seninle bir gelecegimiz olamaz diyebilirdi bana gurur altında yapılan bu saçmalıklar dogru gelmiyor bence burda filiz sadece kendi benciligini ortaya çıkarıyor burda çocuk madur duruma düşürülüyor

cemotara
12-03-07, 15:45
Ama handan ve cem sayesinde yılmaz böyle zannediyor gerçi handan ve cem dedim ama filizde yılmazın böyle düşünmesi için elinden ne geliyorsa onu yaptı

sevgili arkadaşım biz senle anlaşamayız çünkü sen filize karşı çok öfkelisin filizin karakteri düzgün olduğu halde kıza her yakıştırmayı yaptın birde yılmazda hiç suç bulmuyorsun ama yılmazında çok suçu var
Birde filiz nasıl böyle düşünmesi için elinden geleni yaptı yani ben mi yanlış görüyorum filiz ceme mesafe almadımı kız şimdi mesafe aldığı halde cem gelip hediye verdi kızda teşekkür edip öptü ne var bunda yani yılmaza hiçbirşey demiyorsun aslıyla ilişkisinde ama filiz cemi yanağından öptü diye suçlu diyorsun anlamadım gitti

secoms
yok ben de son olayı güvenle tanımlamıyorum o ayrı bir konu dediğim gibi bu kısımda aynı düşünüyoruz. yani raporu cem verse idi dediğinde haklısın.tamamen birbirinden bağımsız gibi görünen olayın ikisinin beraber planlayarak yapmış olmasını, raporun sahte olduğunu, handan bu kadar ileri gitmiş olabileceğini düşünmesi falan zor be secoms. bu adam da evliya değil ya.

:img-hyste İyi de ferman bu rapor olayı özette yer alınca bu işin içinde Cem var diye biz tahmin ettik neden Yılmaz edemiyor :)

Saka bir yana; ben yakıstıramayorum bu durumu..Yapması gereken bu bölüm sordugu soruya cevap vermesi o kadar..Yılmaz'ın yapacagı baska bir sey yok.. Filiz ne yapmalı derseniz; hakkını yanlıs kullandı, sırasını beklesin şimdi.. Ne de olsa sıra gelecek :img-hyste

pinkzone
Matraka sesini çook uzaklardan duydum da geldim.. Ben çıktım olmuş sana 22 sayfa.. Allah Kolaylık versin hasana.. :)

İmza yakında gelecek.. Cem dair ufakda olsa imza çalışmalarım olcak.. Yakında..

filizim+y
12-03-07, 15:47
sen düğüne gelmiyecekmisin yılmaz evleniyor ya bayram yeri olması gerekiyordu düğün için ne planlar yaptım hepsini kursağımda bıraktılar ya yılmaz filiz yaparsa yılmaz daha ileri gider kazanan kim olucak görücez bunlar çocuk gibiler birbirleri ile yarış ediyorlar içlerinden biri pes edecek ama kim

elbette gelmeyecek ne işimiz var filizyılmazcıların bayram yeri değil cenaze merasimi yanlış söyledin:) ya kursağında kalır işte alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste, ben sana cvp veriyim filiz edecek bak hatırlatırım o zaman o sahnede ben geliyim aklına tamam mı:)

slayjic
12-03-07, 15:48
sence bir kadının gururu yüzünde bir çocugu babasız bırakması dogrumu bence kesinlikle dogru degil bu çocuk senin ama seninle bir gelecegimiz olamaz diyebilirdi bana gurur altında yapılan bu saçmalıklar dogru gelmiyor bence burda filiz sadece kendi benciligini ortaya çıkarıyor burda çocuk madur duruma düşürülüyor

peki sevdiği kadına güvenmeyen ve bebeğinin başkasından olduğunu düşünen ve bebeğin kendinin olduğunu söylendiğinde kabul etmeyen bir baba bebeğini ne kadar hak ediyor filiz yılmaza gidip bizim bebeğimiz dedi görevini yaptı vicdan azabı çekicek bir yanı hiç yok inanmayan yılmazdı acıyı çekende yılmaz olucak bana ama raporu var demeyin sevdiğine inanmayıpta rapora inana yılmaz elinde rapor varken ömerin üstü kapalı imalarına inanıyor...

pinkzone
12-03-07, 15:50
Sözüm meclisten dısarı matraka :img-wink:
Acıkcası kendi kendine eden sadece Filiz değil bence Yılmaz'ın durum bence daha vahim..Allah Yılmaz'a gani gani sabır versin ne diyim :img-hyste

İşte buna katılyıorum.

Hadi filiz yine o çok sevdiği tek başına yaptığı çocukla moralmen buluyor.. Kalp sesini duysada bir havaya girebiliyor.

Ya yılmaz..

Onun tesellisi yok.. OLsa olsa Aslı beni seviyor yada.. Filiz olmadan da mutlu olurum düşüncesi var... Yani bir nevi Züğürt tesellisi.. :) Yılmazın durum vahim..

Filiz çoktan başını alıp gitti.. Yılmazsa olduğu yerde kürek çekiyor.. Aslı ile yeni yelkenlere açılmayı hedefliyor ama.. Ama kayığını yanlış limana park etcek o ayrı bir konu.. Olsun yanlışı doğruyu yapmadan öğrenemez misali.. Yapsın öğrensin.. Aslı+Yılmaz.. :good:

SİDAL86_FB
12-03-07, 15:50
hayatına başka bir erkek sokmadıda ne oldu yaptı yapacağını işte şimdi kendine gelin olmuş gidiyorsun bana veda ediyoprsun şarkısını söyleyebilir derinden derinden fon müziğimiz hazır bekliyoruz

aslında sokamlıdı....bu yılmazın son yaptığından sonra kesin biri olmalı...ya artık şu hatalar zincirini tartışmasak...dizide hata yapmayan kalmadı...valla filiz artık ne yaparsa arkasındayımm:good:

matraka
12-03-07, 15:51
Matraka sesini çook uzaklardan duydum da geldim.. Ben çıktım olmuş sana 22 sayfa.. Allah Kolaylık versin hasana.. :)

İmza yakında gelecek.. Cem dair ufakda olsa imza çalışmalarım olcak.. Yakında..

ya sen bie yılmaz severler derneğinin üyerinin yazılı olduğu bir imza yao alytınada yılmaz severler derneği yaz bak nasıl kapış kapış gidicek promosyon koydukmu birde arz talep meselesi bizimkiler birbirlerine golata dursunlar bakalım oyunu kim kazanacak

geçendede yazmıştım ama duymamışsın buna şükreder hale geldim

düğünde göbecikler bekliyoprum ferideden :)

ferman336
12-03-07, 15:51
:img-hyste İyi de ferman bu rapor olayı özette yer alınca bu işin içinde Cem var diye biz tahmin ettik neden Yılmaz edemiyor :)

Saka bir yana; ben yakıstıramayorum bu durumu..Yapması gereken bu bölüm sordugu soruya cevap vermesi o kadar..Yılmaz'ın yapacagı baska bir sey yok.. Filiz ne yapmalı derseniz; hakkını yanlıs kullandı, sırasını beklesin şimdi.. Ne de olsa sıra gelecek :img-hyste

secoms ben de yakıştıramıyorum bu olanları ne filize ne yılmaza ama dizinin uzaması için gerekliymiş işte ne yapacaksın. keşke o kadar sorgulayıcı olsalar da herşey güllük gülistanlık olsa.

cemotara
12-03-07, 15:52
iyi ohh be sonunda biri dedi işte o zaman yılmazı rahat bıraksın olurmu bunuda söyle sözlerinin ve kararlarının arkasında dursun o yeter bana filizden beklentim bitti aslıyla ilgili beklentilerim var son bölüme ayırdım filize o zamana kadar çeksin acıyı

Sevgili matraka yılmazda filiz konusunda kararlarının arkasında duramadı kaçkere artık hayatımda filiz olmayacak dedi ama ne olduğunu gördük yine beraberdiler şimdide hem yılmaz hemde filiz yeni kararlar aldılar ama yine kararlarının arkasında duramayacaklar

matraka
12-03-07, 15:54
İşte buna katılyıorum.

Hadi filiz yine o çok sevdiği tek başına yaptığı çocukla moralmen buluyor.. Kalp sesini duysada bir havaya girebiliyor.

Ya yılmaz..

Onun tesellisi yok.. OLsa olsa Aslı beni seviyor yada.. Filiz olmadan da mutlu olurum düşüncesi var... Yani bir nevi Züğürt tesellisi.. :) Yılmazın durum vahim..

Filiz çoktan başını alıp gitti.. Yılmazsa olduğu yerde kürek çekiyor.. Aslı ile yeni yelkenlere açılmayı hedefliyor ama.. Ama kayığını yanlış limana park etcek o ayrı bir konu.. Olsun yanlışı doğruyu yapmadan öğrenemez misali.. Yapsın öğrensin.. Aslı+Yılmaz.. :good:

aşk olsun fatma sen sevinmiyormusun ya düğün olucak olan düğünde yılmazın düğünü herkese bişeyler oldu ya sevinin biraz filiz kendi yolunu çizmiş zaten bırakın onu nerde hareket orda bereket yılmaz aslı elele finale :)

pinkzone
12-03-07, 15:55
ya sen bie yılmaz severler derneğinin üyerinin yazılı olduğu bir imza yao alytınada yılmaz severler derneği yaz bak nasıl kapış kapış gidicek promosyon koydukmu birde arz talep meselesi bizimkiler birbirlerine golata dursunlar bakalım oyunu kim kazanacak

geçendede yazmıştım ama duymamışsın buna şükreder hale geldim

düğünde göbecikler bekliyoprum ferideden :)

Tamam olur.

O zaman bu listede yer almak isteyen arkadaşlar bana özel mesajla isimlerini versinler.. İmzada onlarında adı yer alsın.. :) :img-wink: Ben bildiklerimi yazacağım.. Eğer katılmak isteyen varsa Ö.m yollasın.

Ferideden göbecikler bekliyoruz.. Yakında mahalliyede kurs vermezse iyidir.. :img-hyste İsteyeni çok baksana.. Söyleyince aşk olsun bize niye öğretmedin diyorlar.. Enterasan.. :img-hyste

matraka
12-03-07, 15:56
Sevgili matraka yılmazda filiz konusunda kararlarının arkasında duramadı kaçkere artık hayatımda filiz olmayacak dedi ama ne olduğunu gördük yine beraberdiler şimdide hem yılmaz hemde filiz yeni kararlar aldılar ama yine kararlarının arkasında duramayacaklar

bu sefer hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ahanda buraya yazıyorum yazmıştı dersiniz yılmaz mutlu ve mesut olucak birde tiyo niyetine kabul ederseniz bir şey yazayım bu kadar konuşuyoruz

ileride zaman atlaması olursa korkmayın:)

delfin23
12-03-07, 16:00
peki sevdiği kadına güvenmeyen ve bebeğinin başkasından olduğunu düşünen ve bebeğin kendinin olduğunu söylendiğinde kabul etmeyen bir baba bebeğini ne kadar hak ediyor filiz yılmaza gidip bizim bebeğimiz dedi görevini yaptı vicdan azabı çekicek bir yanı hiç yok inanmayan yılmazdı acıyı çekende yılmaz olucak bana ama raporu var demeyin sevdiğine inanmayıpta rapora inana yılmaz elinde rapor varken ömerin üstü kapalı imalarına inanıyor...

yılmazın şüpeleri vardı bu şüphe tohumlarını yılmazın aklına sokan insanlar vardı.açıkçası yılmazın yerinde kim olsa o rapora inanırdı ve bu durumu arştırmazdı ama yılmaz o kadar iyi niyetli bir insanki yinede filize sormak istedi geçen sefer filize söyledigi sözler acısı çok tayzeyken yaşandı yılmaz duyduklarını hazmedemeden böyle bir konuşma yaptı filizle kabul edinki rapor çok saglam bir delil heleki bu rapor kızın annesi tarfında verilip çocuk bir aylık siz ne kadar ayrısınız bir düşün deniyor ama yılmaz yinede filizden duymak istiyor ama gördükleri bu olayların üstüne tuz biber oldu yani burda yılmaz durduk yere filizin sadakatinden şüpelenmiyor

cemotara
12-03-07, 16:01
bu sefer hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ahanda buraya yazıyorum yazmıştı dersiniz yılmaz mutlu ve mesut olucak birde tiyo niyetine kabul ederseniz bir şey yazayım bu kadar konuşuyoruz

ileride zaman atlaması olursa korkmayın:)

Valla bundan sonra ne olursa olsun isterse yılmaz aslısınla çok mutlu olsun beni hiç ilgilendirmiyor zaten sen finalde barışacaklar dedin yani ozamana kadar ayrı olacaklar bu demektir ki reytingler baya bir düşecek sanki ne var 70. bölümde falan barışsalar bizde 5-6 bölüm beraber izleyelim onları ama maalesef barışma finalde buda dizinin keyifli geçeceğini engelliyor belki bebek doğarsa güzel olur yani filiz ve bebeğini birlikte görmek çok keyifli olacaktır
Hayal ediyorumda harikja sahneler olacaktır filiz ve bebeği

delfin23
12-03-07, 16:04
sevgili arkadaşım biz senle anlaşamayız çünkü sen filize karşı çok öfkelisin filizin karakteri düzgün olduğu halde kıza her yakıştırmayı yaptın birde yılmazda hiç suç bulmuyorsun ama yılmazında çok suçu var
Birde filiz nasıl böyle düşünmesi için elinden geleni yaptı yani ben mi yanlış görüyorum filiz ceme mesafe almadımı kız şimdi mesafe aldığı halde cem gelip hediye verdi kızda teşekkür edip öptü ne var bunda yani yılmaza hiçbirşey demiyorsun aslıyla ilişkisinde ama filiz cemi yanağından öptü diye suçlu diyorsun anlamadım gitti

dudagından öptügü zamanı unuttun galiba o zaman filiz cemle arasına mesafe koyucaktı ama ne yaptı cem bir özür diledi aradaki buzlar çözüldü yılmazla aslı arasında öpüşma sahnesi yaşanmadı. hangi kadın kensini zorla öpen bir adamla arkadaşlık yapmaya devam eder

matraka
12-03-07, 16:07
yani matraka sen diyosun ki finale kadar barışma fln yok hatta aslı ile yılmaz finalde düğün yapıolar ole mi ? of of ben bu senaristleri bir yakalarsammmmm

ben öyle bişey demedim ileride zaman atmalası olursa korkmayın dedim geçer:)arkadaşlar izleyip görelim öyle reytingler düşer bu olur şu olur hiçbir şey olmaz cem yılmaza basit tuzaklar kurmuş olabilir bunlar sadece bir hiçti ortaya bir çıksın pir çıksın görelim cemi

SİDAL86_FB
12-03-07, 16:08
matraka şimdi tüyomu bu değil mi:)?ayrıca birazdaha zaman aşımı yaparlarsa artık biz yaşlı başlı insanlar olucak..bunlar insanı dert sahibi yaparlar.)

ferman336
12-03-07, 16:08
dudagından öptügü zamanı unuttun galiba o zaman filiz cemle arasına mesafe koyucaktı ama ne yaptı cem bir özür diledi aradaki buzlar çözüldü yılmazla aslı arasında öpüşma sahnesi yaşanmadı. hangi kadın kensini zorla öpen bir adamla arkadaşlık yapmaya devam eder

filiz kendisini zorla öpen erkekleri seviyor zaten :happy0064 bak ilkinden hamile kaldı. ikincisi sahiplendi. birincisi inanmıyor.ikincisi plan yapmaya devam ediyor :) tamamen şaka amaçlı bir iletidir.

sinem*
12-03-07, 16:09
dudagından öptügü zamanı unuttun galiba o zaman filiz cemle arasına mesafe koyucaktı ama ne yaptı cem bir özür diledi aradaki buzlar çözüldü yılmazla aslı aarsında bile böyle bir sahne yaşanmadı. hangi kadın kensini zorla öpen bir adamla arkadaşlık yapmaya devam eder

yılmazla ayrılardı sonuçta değil mi...isterse öpmesine izin verir isterse hala arkadaş olmaya devam eder..

Siz inansanızda inanmasanızda filiz o olaydan sonra cemle arasına duvarlar ördü ama görmek isteyene..yılmazla aslıyı mazur görüp cemle filizin arasındaki ilişkiye takıyorsanız diyecek bir söz bulunmaz zaten

ferman336
12-03-07, 16:11
ben öyle bişey demedim ileride zaman atmalası olursa korkmayın dedim geçer:)arkadaşlar izleyip görelim öyle reytingler düşer bu olur şu olur hiçbir şey olmaz cem yılmaza basit tuzaklar kurmuş olabilir bunlar sadece bir hiçti ortaya bir çıksın pir çıksın görelim cemi

matraka ters köşe yapıyorsun değil mi? filiz yılmaz evlenir zaman atlar kazık kadar çocuklarıyla gösterirler işte.zaman atlaması bu olur herhal. zira bu şekilde dediklerinin hepsi tutio. korkmayın da dediğine göre....

sinem*
12-03-07, 16:14
bak ne güzel söyledin ayrıylardı diye peki filizci arkadaşlar neden yılmazı filize ihanet ettigini söylüyor benima hatırladıgım kadarıyla şuan filiz ve yılmaz ayrılar degilmi

bende bir filizci olarak şunu söyleyebilirim yılmaz filize ihanet etmese bile aşkına ihanet etti..Filiz ceme asla aşk anlamında ya da yakınlık anlamında bir çabada bulunmadı .Yılmaz yok nasılsa bundan sonrada olmaz bende elimin altında cem var hemen onunla evleneyim hem hayatım kurtulur hem de bebeğime baba olur gibi bir mantıkla ceme gitmedi gitmeyi aklından bile geçirmedi her zaman sonsuza kadar yılmazı seveceğini söyledi..Yılmaz ne yaptı filiz yok mu ama onun açtığı yaralar var aslıda var şimdi o yaralarımı sarabilir hem hayatımda huzur olur ...benide seviyor ben şunu bir düşüneyim diye hareket ediyor...

cemotara
12-03-07, 16:15

Arkadaşım o olayı dikkatli izlemişindir ozaman pek çok iyi hatırlıyorum cem filizin bianlık sarhoşluğundan faydalandı ve öptü sonra filiz hemen kendine geldi ve tokadı patlattı sonra yılmaza gitti.Ertesi gün ise ceme tavır aldı hatta çok kızdı cemde aşık olduğunu söyledi filizde böyle birşey olamayacağını söyledi ceme karşıda sert tavrını sergiledi taki filiz hamile olduğunu öğreneseye kadar birde bunu cemde tesadüfen öğrenince filiz hiçbirşey yapamadı zaten ondan sonrada evlenme teklif etti ama filiz nazik bir şekilde reddetti cemde tekinerlerden tüm desteği çekti ve iflasa sebep oldu hatta iflas etmeden önce toplantıda başka yatırımlarım var onun için para yok dedi filizde cemin bunu teklifi reddettiği için yaptığını düşündü ve ceme arkadaş kalalım dedi yani inşatın düzelmesini sağlamak istedi ama maalesef cem tekinerleri iflas ettirdi

gülbeşeker
12-03-07, 16:17
peki matraka aslı-yılmaz evlencek mi?Bu konu hakkında bir bilgin var mı?Umarım öyle bişey olmaz,yılmaz aslıyla evlensin sonra aslı ölsün dizinin sonunda filizle birleşsin berbat olur dizinin bitmesine en fazla 12-13 bölüm kaldı filiz-yılmaz barışcak da çocukları doğacak da her şey ne kadar yavaş ilerliyor gerçi 64.bölüm hiç fena değildi.

sezinti
12-03-07, 16:18
sevgili arkadaşlar

Filiz haklı, Yılmaz haklı tartışmalarını vazgeçtim, iki karakter barışma esnasında ne yaşadıysak bu aşkın büyüklüğünden yaşadık gibi klişe olmuş cümleler kullanmasınlar :) Daha fazla kendimizi yıpratmayalım, Herkesi sakinliğe davet ediyorum.

Sevgili pinkzone

İmza için çok teşekkür ediyorum. Diğer imzayı bekliyorum, anladın sen onu :)

filizim+y
12-03-07, 16:25
ya demek zaman atlaması var iki dakika bırakıyorum benim yokluğumdan istifade matraka başlıyor tiyoları vermeye olmuyor ama matraka:)

neyse filizyılmaz açısından olsun mümkünse diğer tarafı kaldıramıyorum bana da acısınlar yeter artık yapışkan saf aslı kızımıza kara topraklar görünsün çekilsin artık gölege olmaktan yoksa hayatta kalırsa muallanın hiç ümidi bitmez gelini olacağından

eaykut
12-03-07, 16:27
bu arada aklıma bişey daha geldi biz yılmaza bebeği ömerin söyleceği hakkında bi tahminde bulunmuştuk bu fatihte olabilir çünkü bu durumdan haberi var + senaristlerimizi hepimiz iyi tanıyorum bize sağ gösterip solda vurabilirler

pinkzone
12-03-07, 16:27
sevgili arkadaşlar

Filiz haklı, Yılmaz haklı tartışmalarını vazgeçtim, iki karakter barışma esnasında ne yaşadıysak bu aşkın büyüklüğünden yaşadık gibi klişe olmuş cümleler kullanmasınlar :) Daha fazla kendimizi yıpratmayalım, Herkesi sakinliğe davet ediyorum.

Sevgili pinkzone

İmza için çok teşekkür ediyorum. Diğer imzayı bekliyorum, anladın sen onu :)

Klasik ve eski bağlantılı bir dizi olduğundan nedense böyle cümleler bekler oldum.. :img-hyste

2.imza çalışmalarına başlıyorum.. :img-wink: Çok ilginç ve bir o kadar entresan olcak.. :img-hyste

filizim+y
12-03-07, 16:30
yılmazın evlenme teklif ettiği sahneyi beğenen var mı, siz olsanız bu teklif karşısında ne yapardınız, gerçekten yılmaz bazen o kadar kaba oluyor ki ne bu pazaradn mal alır gibi aslı ben seni alıyım gerisini boşver ben sana bşr mutluluk veremem ama senden bunu izinsiz alırım, damdan düşer gibi sanki aslı kızı kaçırıyorlar yılmaz beyzadem de son hamlesini yerine getiriyor, sizce de yılmaz sırıtmadı mı o sahne de

aslı kız ne yaptı yine yapmacık bir tavır takındı sanki karşısında ki ilanı aşk ediyormuş gibi baka kaldı, ağzı açık ayran budalasının ağzı kapalı şekli moduna geçti.

cemotara
12-03-07, 16:31
Matrakanın dediğine göre yılmaz gerçekleri öğrense bile aslıdan vazgeçmeyecek vede evlenecekler ondan sonrada azda olsa zaman atlaması olacak ve sonra filizin bebeği doğacak olaylar böyle devam edecek ozaman senaristlerden ricam bir zahmet filizle yılmazı birleştirmesinler eğer birleşirlerse çok komik olur

forever_bim
12-03-07, 16:35
Arkadaşlar hayırdır klavyenize vurmuş. İki üç saatcik forumu kapatsam diyorum. Dinlenirsiniz. Bakın dizideki bencillerin aksine ben sizi düşünüyorum. Öneriniz nedir?

gülbeşeker
12-03-07, 16:36
bu arada aklıma bişey daha geldi biz yılmaza bebeği ömerin söyleceği hakkında bi tahminde bulunmuştuk bu fatihte olabilir çünkü bu durumdan haberi var + senaristlerimizi hepimiz iyi tanıyorum bize sağ gösterip solda vurabilirler

fatih filizn hamile olduğunu biliyor mu ben hep ceydadan beklemiştim yılmaza söyler diye ama o da filizi dinlemekten başka bişey yapmıyor ben ömer veya handan söyler diye tahmin ediyorum.

secoms
12-03-07, 16:38
Açıkçası yılmazın kiminle oldugu beni ilgilendirmiyor filiz yada aslı ben bir yılmazcı olarak yılmazı kim daha çok seviyor ve kim daha fazla mutlu ediyorsa onunla birlikte olmasını istiyorum

Acıkcası acık yürekliliğinizden dolayı sizi kutluyorum..Forumda sizin gibi düşünen bazı yılmazcı arkadas var ama malesef Filiz-Yılmaz askını savunuyorum diye mesajlar atmaktadırlar..

Tebrik ediyorum :happy0064

gülbeşeker
12-03-07, 16:41
Açıkçası yılmazın kiminle oldugu beni ilgilendirmiyor filiz yada aslı ben bir yılmazcı olarak yılmazı kim daha çok seviyor ve kim daha fazla mutlu ediyorsa onunla birlikte olmasını istiyorum

yılmazın da kimi sevdği önemli değil mi?Aslının yanında huzur bulması farklı,aslıya aşık olması farklı ayrıca aslı ne yaparsa yapsın yılmazı filiz kadar mutlu edemez hele de yılmaz çocuğu öğrendikten sonra kendisini zorlasa da aslıyla mutlu olamaz.

sinem*
12-03-07, 16:42
Arkadaşlar hayırdır klavyenize vurmuş. İki üç saatcik forumu kapatsam diyorum. Dinlenirsiniz. Bakın dizideki bencillerin aksine ben sizi düşünüyorum. Öneriniz nedir?

düğün arefesi arkadaşların hevesi kursağında kalır yapma modum :) düğün varya o yüzden şenlenmiştir :)

ne umduk ne bulduk valla ...eğer cemotaranın dediği gibi bir şey olacaksa filiz için mutlu son herkesten uzaklaşması bebeğiyle mutlu mesut yaşaması olacaktır...bunlarıda düşünsünler:) ama ben aslıyla yılmazın evleneceğini düşünmüyorum :)

forever_bim
12-03-07, 16:44
Valla okulda kafam şişti. Şimdi bir de yorumlarınızı okurken daralmak istemiyorum. Sayfa 29dayım kim haklı kim haksız kim saçma çetelesi tutulmuş. Ne desem karar veremedim. Matraka kolaysa 300 mesaj oku benim yerime temizle, mazeret aradığımı düşünüyorsan.

delfin23
12-03-07, 16:46
yılmazın da kimi sevdği önemli değil mi?Aslının yanında huzur bulması farklı,aslıya aşık olması farklı ayrıca aslı ne yaparsa yapsın yılmazı filiz kadar mutlu edemez hele de yılmaz çocuğu öğrendikten sonra kendisini zorlasa da aslıyla mutlu olamaz.

sence bir ilişki için huzur önemli degilmi bence çok önemli aşk gelip geçici saygı ve aile içindeki huzur daha önemli.diyorum ya yılmaz hangisiyle mutlu olacaksa ama şuan filizin yılmazı haketmedigini düşünüyorum düşünsenize bir yanda bir kaç aydır tanıdıgınız bir kadın sizi yılarca tanıyan bir çok şeyi paylaştıgınız bir kadından daha iyi anlarsa ne yaparsınız

archshe
12-03-07, 16:49
sevgili matraka demek istiyosunki aslıyla yılmaz kesin evleniyo dönmüyolar bundan...zaman atlandığına göre anca böyle olur...aslı anca ölünce buluşur çiftimiz..

tolgahuzur1
12-03-07, 16:53
öyle olur büyük ihtimalle yılmaz hasta ve kendine aşık olan bir kadını asla yüzüstü bırakmaz

ya yok daha neler sizde biraz mantıklı olun. hiç böyle birşeyin olması türk dizi tarifinde olduğunu gördünüz mü? hem nasıl bağlıyacaklar dizinin sonunu o zaman iki karekterde yüzsüz olur .. gerçi yüzsüzlerdee

archshe
12-03-07, 16:54
öyle olur büyük ihtimalle yılmaz hasta ve kendine aşık olan bir kadını asla yüzüstü bırakmaz

ama kendi çocuğunu taşıyan bir kadını sevdiği kadını değil aslıyı tercih ediyo...bu kadarını filize yapabiliyo okadar geçmişi varken...aslı kim ki? ne zamandır tanıyo...olmaz bu olamaz...

secoms
12-03-07, 16:54
sence bir ilişki için huzur önemli degilmi bence çok önemli aşk gelip geçici saygı ve aile içindeki huzur daha önemli.

Bak bu yorum kişiden kişiye göre değişir bence..Yoksa ben mi tuhafım bilmiyorum :img-hyste

forever_bim
12-03-07, 16:55
Valla ben bu hafta bazı şeyleri tartacam matraka hep ortada durduğum Filiz Yılmaz ikilisiyle alakalı. Ona göre yazarım birşeyler.

Sevgili delfin23

Haklısın Yılmaz "Ne yardan geçer ne serden".

filizim+y

doğru yılmaz hamile ve çok zor günler geçiren sevdiğini yüzüstü bırakabilitoe hem de hiç anlamadan dinlemeden, dinlemek istediğinde yanlış zamanla yapan yılmaz bak biz bunları bilmiyorduk sen anlatmaya devam et yılmazı ve filizi bilmediğimiz daha ne yönleri çıkacak

delfin23
ya yok daha neler sizde biraz mantıklı olun. hiç böyle birşeyin olması türk dizi tarifinde olduğunu gördünüz mü? hem nasıl bağlıyacaklar dizinin sonunu o zaman iki karekterde yüzsüz olur .. gerçi yüzsüzlerdee

neden bu türk filimlerinde çokça görülen şeyler dizinin sonlarına dogru filiz yılmazın aslıyla hastalıgı için birlikte oldugunu ögrenir aslı ölür ve yılmaz ve filiz birleşir çocuklarıyla sonsuza dek mutlu olur tipik türk filmi

tolgahuzur1
12-03-07, 16:56
öğlenden beri hangi akla mantığa hizmet ediyorsunuz anlamadım.. kiminiz aslıyı öldürdü, kiminiz filiz film starı yaptı ,kimi evlendirdi boşandırdı .. bir türlü çözemedim sizi hala sıkılmadınız mı ben sizi okurken çok sıkıldım.. lütfen kendinize gelin arkadaşlar... her iki tarafta hatalı ve bu hatalar yenilir cinsten değil.. mümkünse ikise de birleşmesin ve ayrı ayrı hayatlar kurup mutlu olsunlar..:good:

tolgahuzur1
12-03-07, 16:59
neden bu türk filimlerinde çokça görülen şeyler dizinin sonlarına dogru filiz yılmazın aslıyla hastalıgı için birlikte oldugunu ögrenir aslı ölür ve yılmaz ve filiz birleşir çocuklarıyla sonsuza dek mutlu olur tipik türk filmi

sevgili delfın dikkat edersen ben türk dizi tarihinde demiştim.. ama sen film demişsin neyse farketmez.. bende yılmazın mutlu olmasını istiyorum artık ya aslı yada başka biri mümkünse filiz olmasın çünkü bu ilişki çok sıktı izliyenleri çok saçmalamaya başladı bu ilişki..

secoms
12-03-07, 17:00

Vay be ! Bak sen muhtara.. Ne kadar da fedakar biri..Secimlerde yaklasıyor zaten bakarsın milletvekili adayı olur bu gidişle..

gülbeşeker
12-03-07, 17:01
sence bir ilişki için huzur önemli degilmi bence çok önemli aşk gelip geçici saygı ve aile içindeki huzur daha önemli.diyorum ya yılmaz hangisiyle mutlu olacaksa ama şuan filizin yılmazı haketmedigini düşünüyorum düşünsenize bir yanda bir kaç aydır tanıdıgınız bir kadın sizi yılarca tanıyan bir çok şeyi paylaştıgınız bir kadından daha iyi anlarsa ne yaparsınız

eğer yılmazın kalbinde başka biri olmasaydı ve arada çocuk gibi önemli bir bağ da olmasaydı o zaman yılmaz aslıyı sevebilirim umuduyla evlenir ve belki de ona aşık olmadan da saygı ve huzur dolu bir ilşki yaşayabilirlerdi ama yılmazda durum tam tersi ayrıca nasıl evlenme teklif ettği de ortada neyse bari umarım evlenmezler ikisine de yazık olur.

matraka
12-03-07, 17:01
Valla ben bu hafta bazı şeyleri tartacam matraka hep ortada durduğum Filiz Yılmaz ikilisiyle alakalı. Ona göre yazarım birşeyler.

Sevgili delfin23

Haklısın Yılmaz "Ne yardan geçer ne serden".

aman modum bir sen kalmıştır tartma işine girmeyen kadro tamam oldu filiz tartar karar verir filizseverler karar verir herkes karar aşamasında iyi bekleriz ama bak ben genede düğüne beklerim seni bu kadar dostluğumuz var :)

matraka
12-03-07, 17:05
Vay be ! Bak sen muhtara.. Ne kadar da fedakar biri..Secimlerde yaklasıyor zaten bakarsın milletvekili adayı olur bu gidişle..

olur valla yılmazıma yakışır hani muhtarlıktan sonra iyi gider size iyilik sever biri bile fazla anladım filize bir erkek güzeli bulalım mümkünse yılmaz cemilin durumuna düşsün

düğüne geliyormusun bak rakı var dansöz var hiişşttt:)

kursuni19
12-03-07, 17:06
aman modum bir sen kalmıştır tartma işine girmeyen kadro tamam oldu filiz tartar karar verir filizseverler karar verir herkes karar aşamasında iyi bekleriz ama bak ben genede düğüne beklerim seni bu kadar dostluğumuz var :)

Matraka bak Yilmazda hatalarindan ders almamis. Evlenmeden önce gelinligi görünce mutstuzluk oluyormus. Filizinkini görmüstü, evlenememisti. Simdide kesin Aslininkini görüyor, ondan evlilikleri mutlu sonla bitmiyor

forever_bim
12-03-07, 17:09
Yılmaz filizi hiç bir zaman yüzüstü bırakmadı yılmaz o kadar iyi niyetli bir insanki böyle olmasa bu haftaki bölümde kendisini aldatıgını zanneden bir kadına kardeşi için para yardımında bulunmayı teklif etmezdi

bakalım Yılmaz'ın Ömer'e olan hayranlığı mı depreşti de yardım ediyor. Yoksa Feride'nin salya sümük ağlamasına mı dayanamıyor. Bakalım daha bölümü görmedik. Valla açıkçası ben sizin mantığınızı çözemedim gitti. Filiz'e kızanı gördüm de bu kadar aşağılayanı ilk kez görüyorum forumda.

secoms
12-03-07, 17:11
olur valla yılmazıma yakışır hani muhtarlıktan sonra iyi gider size iyilik sever biri bile fazla anladım filize bir erkek güzeli bulalım mümkünse yılmaz cemilin durumuna düşsün

düğüne geliyormusun bak rakı var dansöz var hiişşttt:)

İyi de bana iyilik yapmıyor ki..Bana yapsa basımın üstünde yeri var :)
Walla düğünleri sevmem ama seni mi kıracam.. Hem eglenceli olacaga benziyor :img-hyste

matraka
12-03-07, 17:12
Matraka bak Yilmazda hatalarindan ders almamis. Evlenmeden önce gelinligi görünce mutstuzluk oluyormus. Filizinkini görmüstü, evlenememisti. Simdide kesin Aslininkini görüyor, ondan evlilikleri mutlu sonla bitmiyor

Allah bilir o bölümü bize göstermediler ama yılmaz aynada kırmış olabilir işleri bu yüzden rast gitmiyor olabilir solganlara dikkat aşka inat zamanlar söz vermiş aşklara :)aslı yılmaz söz verdi evleniyorlar

filizim+y
12-03-07, 17:12
Yılmaz filizi hiç bir zaman yüzüstü bırakmadı yılmaz o kadar iyi niyetli bir insanki böyle olmasa bu haftaki bölümde kendisini aldatıgını zanneden bir kadına kardeşi için para yardımında bulunmayı teklif etmezdi

yılmazın kötü birisi olduğunu söylemedim ki bunu da nereden çıkardın yılmazın bu tavırları yüzünden ben yılmazı seviyorum düşünceli, yardımsever birçok artı yönü olan biri tıpkı filiz gibi sen yine görmek istediğin taraftan gördüğünden yanlış düşüncelere kapılmışsın, yukarıda yazdığım yılmaz benim eski yılmazım yeni beyzade yılmaz değildir dikkatini çekerim son yaptıklarından sonra bu teklifi nasıl yaptığı önemli belki de ferdeye dayanamayacak sahneyi görmek lazım hem bunu yazarken filiz de gaddarmış gibi bir izlenim uyandırma bence her iki karakterinde eksi ve artı yönleri var ben öyle seviyorum onları

sinem*
12-03-07, 17:13
bakalım Yılmaz'ın Ömer'e olan hayranlığı mı depreşti de yardım ediyor. Yoksa Feride'nin salya sümük ağlamasına mı dayanamıyor. Bakalım daha bölümü görmedik. Valla açıkçası ben sizin mantığınızı çözemedim gitti. Filiz'e kızanı gördüm de bu kadar aşağılayanı ilk kez görüyorum forumda.

valla bende filiz neden aşağılanıyor onu anlamıyorum yılmaz hata yaptı mı filizde hata yaptı karşılıklı denir filiz hata yaptı mı hemen üstüne gidilir...Filiz yılmaza ne yaptı aldattı mı hayır,onun aşkına ihanet mi etti hayır ne yaptıysa kendine yaptı...Yılmazda hatalarında ders alamamış ki elifi anlamadan etmeden yargıladığı gibi filizide yargıladı..

forever_bim
12-03-07, 17:16
Matraka sana da kızıyorum şimdi. İkide bir "Dansöz dansöz" deyip Feride'nin geçmişi ile alay ediyorsun. Evet kız dansözdü, umarım dansözlüğün de düzgün icra edilebilecek bir meslek olduğunu, Nevzat'ın da anlattıklarına göre Feride'nin bu dansı adabıyla şanıyla şerefiyle yaptığını anlamışsındır.

matraka

yılmaz ömere de el atıyor ama sen özlemin kendisini feda etmesine takmışsın yoksa aşkını ispat edemiyormu öyle olmassa valla az maz para değildir ömerin borcu çünkü alacaklar bayağı fazlaydı bakalım çıkar ortaya izleriz kimse filizi aşağılayamaz ancak bunu kendisi yapar

not.bak rakı diyorum dansöz diyorum hişşttt:)

filizim+y

kesinlikle haklısın filiz eleştirildi hatta sürüm sürüm süründürüldü ama delfin arkadaşımızın yaptığı tam bir felaket filizden eser bırakmadı bu kadar düz mü bakılır bu kadar acımasız mı olunur anlamadım ve anlatamadım gitti, filiz karakteri neymişte haberimiz yokmuş daha önce nerelerdeydin be arkadaşım kız herşşeyde hedef tahtası yılmazın üst üste yaptığı hataların üstünü örtmektir bu başka bir şey değil

yılmaz ferideye daynamayacak yksa değil filizi görmek karşılaşmak dahi istemez yılmaz bu olaydan sonra bunu neiçin yaptığı önemli eski yılmaz olsa yardım amaçlı zor durumdakini kurtarma derim de yeni yılmazdan şüphelerim var.

Ağustos Böcüğü
12-03-07, 17:17
Arkadaşlar gaza gelmişler ipin ucunu kaçırdılar. Bide Filiz'e kızgınlar tabi reddetti ya ağır abimizi (ne haddine) ve kaldı ya aslı gibi üçüncü iyiye hatta bu dizide rahmetli Elif'ide sayarsak 4.en iyiye ondandır.

matraka
12-03-07, 17:18
Matraka sana da kızıyorum şimdi. İkide bir "Dansöz dansöz" deyip Feride'nin geçmişi ile alay ediyorsun. Evet kız dansözdü, umarım dansözlüğün de düzgün icra edilebilecek bir meslek olduğunu, Nevzat'ın da anlattıklarına göre Feride'nin bu dansı adabıyla şanıyla şerefiyle yaptığını anlamışsındır.

dansözlük saygı duyduğum bir meslek ben yılmaz açısından düğünde şenlik olması açısından söylüyorum sevgili modum özlemi severim öğrenemedin mi hala gerçi bir ara tescilli yaptım ama şimdiki davranışları tescili kaldırdı.ben seviyorum özlemi ve mesleğine saygı duyuyorum yanlış anlaşılma olmasın

byuzax
12-03-07, 17:18
ŞÖYLE BİR SAHNE :

Yılmaz : Filiz eğer izin verirsen ömerin borcunu bazı pisliklerden önce kapatmak istiyorum.

Filiz : Pislik derken ?

Yılmaz: Pardon hernekadar bebeğinin babası olsada o herif benim gözümde bir pislik !

Filiz : Benim bebeğimin babası mı ? hıh . Onu tanıyor musun ? Belki tanıyorsundur belki tanımıyorsundur.ama emin ol ben artık onu tanıyamıyorum.He ayrıca bu teklifin için teşekkürler ama bu borcu ben kendi çabamla kapatacağım kimseye ihtiyacım yok !

filizim+y
12-03-07, 17:23
filiz gerçekten yılmazı tanıyamıyor artık guru ve öfkesine yenik düştüğü günden beri anlamakta zorlandı yılmaz beyzadeyi bu kadar mı gözünü kör eder de bu kadar mı sevdiğini göremez hale gelir bir insan bence filiz yeni yılmaz beyzadeyi hayatından çıkardı eski haline dönerse kabul eder çünkü eski yılmazdan vazgeçmedi o yeni yılmaza alışamadı şahsen bende alışamadım, gururlu, öfkeli, bencil herşeyi kendisi için isteyen bir adam oldu çıktı bir an önce toparlanması şart filizi tamamen kaybedecek tabi beni de

matraka
12-03-07, 17:23
ŞÖYLE BİR SAHNE :

Yılmaz : Filiz eğer izin verirsen ömerin borcunu bazı pisliklerden önce kapatmak istiyorum.

Filiz : Pislik derken ?

Yılmaz: Pardon hernekadar bebeğinin babası olsada o herif benim gözümde bir pislik !

Filiz : Benim bebeğimin babası mı ? hıh . Onu tanıyor musun ? Belki tanıyorsundur belki tanımıyorsundur.ama emin ol ben artık onu tanıyamıyorum.He ayrıca bu teklifin için teşekkürler ama bu borcu ben kendi çabamla kapatacağım kimseye ihtiyacım yok !

kendi çabası ilemi kapatıcak ya gerçekci olalım yorumlarımıza da o seviyede yapalım lütfen çalışıp 10-15 sende öder herhalde ömerde kızı elifin düğününe ancak yetişir ::)filizin oğluda 12-13 yaşında olur yılmaz ve aslınında çocuğu olur :)

delfin23
12-03-07, 17:26
filiz gerçekten yılmazı tanıyamıyor artık guru ve öfkesine yenik düştüğü günden beri anlamakta zorlandı yılmaz beyzadeyi bu kadar mı gözünü kör eder de bu kadar mı sevdiğini göremez hale gelir bir insan bence filiz yeni yılmaz beyzadeyi hayatından çıkardı eski haline dönerse kabul eder çünkü eski yılmazdan vazgeçmedi o yeni yılmaza alışamadı şahsen bende alışamadım, gururlu, öfkeli, bencil herşeyi kendisi için isteyen bir adam oldu çıktı bir an önce toparlanması şart filizi tamamen kaybedecek tabi beni de

yılmaz hiç bir zaman bencil bir insan olmadı filiz için herşeyi yaptı onun için koskaca bir şirketi nefret ettigi bir adama beş kuruş almadan verdi ama sizin nazarınızda bu bencillik.bu yetmedi ömer irketi aldıgında bile yılmaza bir sürü hakaret etti.

forever_bim
12-03-07, 17:29
Sevgili delfin

konuyu tehlikeli sulara çekme Yılmaz hakkında yazmaya başlarsam kendimi durduramam sonra. Sadece Yılmaz'ın bu son yaptıklarını-yapacaklarını değil-aşkla nasıl bağdaştırıyorsunuz onu merak ediyorum. Matrakanın deyimiyle Yılmaz son evlilik teklifiyel kontrolden çıktı.

filizim+y
12-03-07, 17:30
bu ortamdan gerilen arkadaşlarım için biraz beyin jimnastiği yaptırayım her ne kadar istemeyenlerde olsa iyi gelecektir herkese:)

1- ömer kimden gelecek yardıma daha sıcak bakacaktır, ezeli düşmanı yılmaz mı, can düşmanı cem mi yoksa rakibi nevzat mı?
2- yılmaz ne olacakta ömere yardım teklif edecek bu teklifi neden direkt ömerle değil de filize yapacak?
3- feride bu yaşanan olaylarda tekinerlere biraz daha yakın olacak o zaman filizden yılmazla ilgili tüm gerçekleri öğrenebilir mi?
4- filiz sevdiğini hayatından çıkarmaya çalışırken ondan gelecek yardıma evet diyecek mi?
5- yılmaz filizi tamamen hayatından soyutladığını düşündüğü anda yeniden karşı karşıya geldiğinde nasıl bir tavır sergileyecek?

isteyenler cevaplamayabilirler, sabahtan beri sıkıldım bu yüzden biraz konumuz değişsin, teşekkür ederim herkese şimdidem:img-wink:

kursuni19
12-03-07, 17:30
Karanligi arkalarinda birakip,
Gözlerindeki sevda günesinin pesinden,
Yürüdükleri bu günde,
Sizleride aralarinda görmekten mutluluk duyarlar

Yilmaz & Asli

gülbeşeker
12-03-07, 17:32
filiz de cemin ömeri kurtarması karşılığnda onunla evlenmeyi kabul ederse artık şaşırmayacağım bu dizinin özellği bir filiz hata yapar bir yılmaz hele yılmaz aslıyla evlenirse benim için bu dizi biter matraka bu bölümde aslının hastalığı ortaya çıkacak mı biraz tüyo versen diyorum.Bence yılmazın gerçekleri öğrendiği bölümde aslının da hastalığı ortaya çıkcak.Böylece yılmaz filize gidp af bile dilemez yani istese de filize dönemez.

filizim+y
12-03-07, 17:32
ferideye üzülmesi yada filiz için yapmış olması neyi degiştirir yılmaza bunca şeyi yapan bir adamı bile kurtarmaya çalışması yılmazı ne kadar iyi bir insan oldugunu gösterir

sevgili arkadaşım anlaşamıyoruz seninle ben yılmaza kötü demedim ki hala ne anlatmaya çalışıyorsun bende biliyorum yılmazın çok iyi biri olduğunu sen beni anlamıyorsun ben de bunu anladım, ömeri kurtarmak istiyorsa inşallah yine iyi niyetliliği ile yapar o zaman yılmaz daha bir büyür gözümde onun bunun için değil de özündeki insaniyetlik için herkese yaptığı gibi

tolgahuzur1
12-03-07, 17:34
Yürüdükleri bu günde,

Yilmaz & Asli

valla sevgili kursuni kopardın beni..:img-hyste :happy0064 çok güzel olmuşda bu düğünün günü ve saati belli değil mekan desen öyle nerede toplanıp gideceğiz .. ben arabayla gelirim bi gezeriz..:img-wink:

sinem*
12-03-07, 17:34
Yürüdükleri bu günde,

Yilmaz & Asli

filize gönderdikleri davetiyenin altına da bebekle gelinmez diye not düşerler :img-hyste :img-hyste

Yılmaz kiminle ne yapacaksa yapsın filizi de rahat bıraksınlar...madem hepiniz yılmaz filizi isteyenler bu aşktan vazgeçmişler bence filizi de rahat bıraksınlar ..filiz kadar yılmazda hatalı bunu artık kabul etseniz.Kaç haftadır yılmazın yaptıklarını gördüğünüz halde filize kızıyorsanız bu iş gerçekten tuhaf oluyor..

filizim+y
12-03-07, 17:35
yılmaz hiç bir zaman bencil bir insan olmadı filiz için herşeyi yaptı onun için koskaca bir şirketi nefret ettigi bir adama beş kuruş almadan verdi ama sizin nazarınızda bu bencillik.bu yetmedi ömer irketi aldıgında bile yılmaza bir sürü hakaret etti.

bak delfincim, ben anti yılmazcı değilim benim yorumlarımı okuyorsan şayet filizyılmaz destekçisiyim ve her iki taraftan da bakıyorum benim yılmaza yakıştırmadığım ithamları yapmışım gibi yazıyorsun burada sana dur derim yılmaz hakkındaki düşüncelerimi forumda herkes bilir sen hala öğrenememişsin bu arada filizci değilim filizyılmazcıyım bil diye söylüyorum, yılmazın neyi ne için yaptığını da biliyorum.

byuzax
12-03-07, 17:36
bu ortamdan gerilen arkadaşlarım için biraz beyin jimnastiği yaptırayım her ne kadar istemeyenlerde olsa iyi gelecektir herkese:)

1- ömer kimden gelecek yardıma daha sıcak bakacaktır, ezeli düşmanı yılmaz mı, can düşmanı cem mi yoksa rakibi nevzat mı?
2- yılmaz ne olacakta ömere yardım teklif edecek bu teklifi neden direkt ömerle değil de filize yapacak?
3- feride bu yaşanan olaylarda tekinerlere biraz daha yakın olacak o zaman filizden yılmazla ilgili tüm gerçekleri öğrenebilir mi?
4- filiz sevdiğini hayatından çıkarmaya çalışırken ondan gelecek yardıma evet diyecek mi?
5- yılmaz filizi tamamen hayatından soyutladığını düşündüğü anda yeniden karşı karşıya geldiğinde nasıl bir tavır sergileyecek?

isteyenler cevaplamayabilirler, sabahtan beri sıkıldım bu yüzden biraz konumuz değişsin, teşekkür ederim herkese şimdidem:img-wink:

1-Yılmaz onun ezeli düşmanı değil artık yakında kanka olurlar olumune qanqayıkkk ! Yılmaz diyorum.

2-Ömer hapiste Filize teklif eder. Feride yüzünden olabilr.Cemin foyasını ömerle beraber çıkarmak istediğinden olabilir . Yada soyle diyim .Ömer bahane Filizi görmek şahane :D

3-Olabilir olmayabilir Ama olur diyorum :D

4-ASLA ASLA ASLA :D

5-gICIK Bi tavır mesela televizyonumun terlik yemesine sebep olcak bi tavır...
kinle karışık sağnak aşk mı desem aşk ve kıskançlıkla karışık sağnak kin mi desem ole birşey işte...

kursuni19
12-03-07, 17:39
Yürüdükleri bu günde,

Yilmaz & Asli

Not 1: Istediyiniz kadar Raki mevcuttur
Not 2: Dansöz bizden, eglenmek sizden
Not 3: Hamile kadinlar alinmaz, düsme tehlikesi

Eylotuerk
12-03-07, 17:40
yürübe işte budur yılmazseverler derneğinin üyeleri derken düşüneceksin çok güzel davetiye gerçekten karta not düşmeyi unutmayın mahallede olucak dansöz rakı halay full eğlence düvenliyoruz hadi görim sizi aslı yılmaz elele finale

Matraka, eger, yilmaz la asli finalde birlikte olacaklarsa, filiz ve yilmaz nasil barisacak???
Ayrica, yilmaz bebegin kendisinden oldugunu bile bile cocugunu babasiz birakip asliyla mi evlenecek????

tolgahuzur1
12-03-07, 17:40
filize gönderdikleri davetiyenin altına da bebekle gelinmez diye not düşerler :img-hyste :img-hyste

Yılmaz kiminle ne yapacaksa yapsın filizi de rahat bıraksınlar...madem hepiniz yılmaz filizi isteyenler bu aşktan vazgeçmişler bence filizi de rahat bıraksınlar ..filiz kadar yılmazda hatalı bunu artık kabul etseniz.Kaç haftadır yılmazın yaptıklarını gördüğünüz halde filize kızıyorsanız bu iş gerçekten tuhaf oluyor..

bu son haftalarda yılmazın hatalrı filizin hatalarını ikiye katlar... ciddi ciddi tarafsız olunursa yılmaz son 3-4 hafta içerisinde acayip hatalar ve garip repliklerde bulundu.. bende anlıyamadım:icon_whis acaba ben yanlış karekterimi savunuyorum?:img-help: valla aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık... benide şaşırtıyor artık bu dizi ve karekterler..

sinem*
12-03-07, 17:43

sürekli bir filiz aşağılamasından çok sıkıldım bari sorulara cevap vereyim..

1-kötünün iyisi tabiki yılmazın

2-ferideye üzülüp yapabilir...filize yapmasının sebebini bende merak ediyorum madem yüzünü görmek istemiyorsun,neden teklif götürüyorsun direk ödesene ...kesin bir kaç şey söyler cemle ilgili

3-hiç sanmam ...feride sadece yılmazla arada konuşuyor,filize ya da yılmaza ikisi hakkında bir şey söylemedi..

4-demek zorunda kalabilir ama bence demeyecektir..

5-eli ayağı dolaşır birbirlerine laf sokarlar...bakışırlar bizde gerim gerim geriliriz..aslı gelir tüm havayı dağıtır.

forever_bim
12-03-07, 17:43
Tehlikeli sularda dolaştıgımı zannetmiyorum tekinerlerin nasıl insanlar olduklarını yazıyorum bu benim fikrim ömerin yılmaza bu bölüm iyi davranması yılmaza yaptıklarını afetirmez

Valla çok da merak ediyorum bu Ömer Yılmaz'a neler yaptı? Saysana bir. Diyeceksin ki nişanlısını baştan çıkardı. Zaten bu onun hatası olduysa bile- kaldı ki Yılmaz kendi elleriyle Elifi Ömer'e itti- Yılmaz Agam Filizin namusuyla oynayarak beş katı karşılık verdi. Yetmedi şirkete patron oldu hisseleri topladı, Ömeri şirketten kovdu. Valla bir de Ömerin Filiz Yılmaz ilişkisini, veto etmesi var. Valla bu kadar birbirine güvensiz dinleme zahmeti göstermeyen insanların ilişkisi ancak bu kadar olur. Bak son bölümde Ömer vetoyu kaldırdı. Ne değişti?

filizim+y
12-03-07, 17:44
bende sizi anlıyamadım yılmazı bu teklifi nasıl yapacagını zannediyorsunuz filizi aşalıyarakmı hiç zannetmiyorum

anlamak istersen anlarsın zorlamıyorsun kendini elbette ki aşağılayarak yapmaz bir kere bu yılmazın fıtratına ters sen beni ne zannediyorsun yılmazdan böyle bir davranış beklediğimi mi yapma sen benim yazdıklarıma dikkat etmiyorsun anladım arkadaşım seni önyargılarınla baş başa bırakıyorum, yılmazı savun ama karşı tarafı da es geçme benden tavsiye uyguşarsın ya da uygulamazsın sen bilirsin beni de yanlış anlama ben ne yazdığımın farkındayım

gülbeşeker
12-03-07, 17:48

1.ömer yılmazı tercih eder kesin.
2.Yılmaz ferideye çok üzülecek o yüzden böyle bir teklifte bulunacak filize de özellikle bunun için gitmeyebilir tesadüf bir yerde karşılaşırlar ömere yardım istedğini söyler ve daha sonra ömerle de konuşur yılmaz.
3.Zannetmem onun derdi başından aşkın.
4.Tabiki hayır.
5.İçi giderek bakar ama en fazla o kadar ha bir de eğer aslı evlenme teklifini kabul ederse yılmaz filin canını acıtmak için ben de yakında aslıyla evleniyorum diyebilr.
.

filizim+y
12-03-07, 17:50
bu son haftalarda yılmazın hatalrı filizin hatalarını ikiye katlar... ciddi ciddi tarafsız olunursa yılmaz son 3-4 hafta içerisinde acayip hatalar ve garip repliklerde bulundu.. bende anlıyamadım:icon_whis acaba ben yanlış karekterimi savunuyorum?:img-help: valla aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık... benide şaşırtıyor artık bu dizi ve karekterler..

tolga bri anlık gaflet anına ı denk geldi ya da parmakların klavyede bu cümleleri mi yazdı ya da dalga geçiyorsun anlamadım gitti

umarım gördüklerim okuduklarım düşüncelerindir en azından iki taraflı baktığına inanmaya başlarım ama bence aslı-yılmaz düğününden başın döndü yoksa böyle bir gaflette bulunmazdın değil mi

forever_bim
12-03-07, 17:50
Ömer melek değil, şeytan da hiç olmadı ama. Bunu bir yere not edin lazım olur.

Valla ben Ömer'e kızıyorum. Kardeşinin namusuyla oynamış iki adama (Yılmaz ve cem) neden "Kardeşim Satılık Değil" diye açıklamada bulunuyor ki. Yürüyüp gitsin. Değer mi açıklama yapmaya. Bence hiç de değmez.

sezinti
12-03-07, 17:53
Sevgili arkadaşlar

Bölüm yorumlarını okurken gerilmeye başladım. Lütfen, iki hafta önceki gibi sorulara dönelim diyorum, oluşan eğlenceli ortamı özledim. Artık kim haklı haksız tartışmalarını bir kenara koyalım.

Sevgili matraka'nın ve Bülent bey'in dediği hüzünlü ve mutlu finalde Hüzün'den anlatılmak istenen nedir ?

Karakterlerin doğum günleri yok mu ? Hiç mi hatırlamıyorlar, enterasan

matraka
12-03-07, 17:53
kusura bakma ama filiz aşkı içn çok savaştı ama hep engel vardı ayrıca yılmazında hataları çok bunu niye görmek istemiyorsun anlamadım birde yılmaz nekadar aşkına sahip çıktı acaba yani iki taraftada hata var ama sen tüm bu olanların sorumlusu olarak filizi gösteriyorsun vede herlafı söylüyorsun

demek hep engel vardı onlar neydi şimdi neden yok bütün engel cemmiydi.valla çok komik oldu bizim dizi zaten orda hata yaptılar senaristler inandırıcı olmadı ama filiz son sözü söyleyince bak o gerçekci oldu nede olsa tekiner olduğunu belirtmesi gerekiyordu

Eylotuerk
12-03-07, 17:57
demek hep engel vardı onlar neydi şimdi neden yok bütün engel cemmiydi.valla çok komik oldu bizim dizi zaten orda hata yaptılar senaristler inandırıcı olmadı ama filiz son sözü söyleyince bak o gerçekci oldu nede olsa tekiner olduğunu belirtmesi gerekiyordu

Matrka birsey soracagim, filiz le yilmaz birlesecek mi???
Cunku eger yilmaz asliyla evlenise bu imkansiz gibi

tolgahuzur1
12-03-07, 17:58
tolga bri anlık gaflet anına ı denk geldi ya da parmakların klavyede bu cümleleri mi yazdı ya da dalga geçiyorsun anlamadım gitti

umarım gördüklerim okuduklarım düşüncelerindir en azından iki taraflı baktığına inanmaya başlarım ama bence aslı-yılmaz düğününden başın döndü yoksa böyle bir gaflette bulunmazdın değil mi

sevgili filizm yazdıklarım doğrudur dalga felan geçmiyorum.. ben artık objektif olacağım diye demiştim size.. tamam yılmaz son bölümlerde filizi hataya zorladı.. filizde aynı şekilde yılmazı.. ama yılmazın hataları biraz daha fazla.. sevdiğine biraz sahip çıksaydı herşey düzelecekti ama delikanlılığı ferideye ve aslıya yar oldu.. filiz ise avucunu yaladı.. filiz bundan sonra ne yapması gerekir?
1- hemen gidip gerçeği yılmaza söylemesi
2-artık herşeyi oluruna bırakması
3-her söylenene inanması
4-herşeye rağmen hayata sıkı sıkı bağlanması lazım.. ve deee herşeyi uzaktan takip etmesi ve yılmazın acı çekmesini seyretmelii:good:

cemotara
12-03-07, 17:59

sevgili matraka sende çok tuhafsın ha yılmaz son bölümlerde neler neler yaptı sende haksız dedin ama nedeni var dedin filizi ise sadece bir kelimesi için asıp duruyorsun ama onunda nedenleri var ve kız sağlıklı düşünemiyor tıpkı yılmaz gibi yani hala filizle uğraşıyorsun ama dediğim gibi inş. birleşmezler yılmaz eminimki aslıyla çok mutlu olacak filizde kendi başının çaresine baksın bebeğiyle mutlu olmaya çalışsın

gülbeşeker
12-03-07, 18:00
Ömer melek değil, şeytan da hiç olmadı ama. Bunu bir yere not edin lazım olur.

Valla ben Ömer'e kızıyorum. Kardeşinin namusuyla oynamış iki adama (Yılmaz ve cem) neden "Kardeşim Satılık Değil" diye açıklamada bulunuyor ki. Yürüyüp gitsin. Değer mi açıklama yapmaya. Bence hiç de değmez.

yılmaz cem filizi istedi ve aldı diyince ömer de sussun yani kardeşini savunmasın zaten filiz kelime oyunlarıyla kendi namusunu hiçe saydı,yılmaz handana inanarak filizi aşşağladı, handan kendi kızını sadece sözle değil bir de raporla küçük düşürdü bırakın da ömer kızkardeşinin namusunu hiçe saymasın.

pinkzone
12-03-07, 18:01

Karakterlerin hepsi bulut üzerinde yaşıyorlar.. Herhalde Doğumgünü kutlamak garip birşey.. :img-wink: Ana karakterlerin hiç doğumgün kutladıklarını görmedim. Doğmadan yaşıyorlar demekki.

filizim+y
12-03-07, 18:03
KAYIP ARANIYOR

bir zamanlar deli gibi seven
aşkım dedi mi yapamayacak şeyi olmayan
sevdiğine sonuna kadar sahip çıkan
mağrur, gururlu ve aşk adamı YILMAZI kaybetmiş bulunmaktayız

kendisi geçici bir süre bu dünyadan göçtü yeni bir ilişkiye yelken açtı

KAYIP ARANIYOR

hayatında bir kez sevmiş
uğrunda ne acılar çekmiş
şimdi tek başına sevdiğinden
bir parçayla kalakalmış
sevdiğinin yaptıklarına dayanamamış aşk kadını FİLİZİ kaybettik

kendisi de tıpkı sevdiği gibi geçici bir süre herşeyden soyutlamış bebeğiyel başbaşa kalma yolunu seçmiştir

bu ikiliyi görenlerin insanlık namına bildirmeleri ve ellerinden ne geliyorsa yapmalarını rica ediyorum, olur olmaz boş hayallerle uğraşmak yerine bunları bir araya getirme çabalarını bekliyorum, lütfen

ACI KAYBIMIZ

bilmeden aşk onu yakaladı
gönlü boş olmayan bir adama sevdalandı
bile bile ateşe attı kendini
artık kül olmaya hazır bir saf aşık ASLI kızı kaybetmiş bulunmaktayız

bu kızımız kendi kendinin eceli olmuştur, kenidni bile bile canlı cenazaye dönüştürmüştür, ruhuna fatiha

pinkzone
12-03-07, 18:09
Düğünde halay başlarından olmak isterim.. Matraka sen ve ben halay başını çekeriz.. :) Geri kalan arkadaşlar sırayla halaya katılyırlar.. Ha bu arada derneğe öncelik var.. :) Gelin arabasının önüne ilk ben yatarım ona göre.. :)

filizim+y
12-03-07, 18:10
sevgili filizm yazdıklarım doğrudur dalga felan geçmiyorum.. ben artık objektif olacağım diye demiştim size.. tamam yılmaz son bölümlerde filizi hataya zorladı.. filizde aynı şekilde yılmazı.. ama yılmazın hataları biraz daha fazla.. sevdiğine biraz sahip çıksaydı herşey düzelecekti ama delikanlılığı ferideye ve aslıya yar oldu.. filiz ise avucunu yaladı.. filiz bundan sonra ne yapması gerekir?
1- hemen gidip gerçeği yılmaza söylemesi
2-artık herşeyi oluruna bırakması
3-her söylenene inanması
4-herşeye rağmen hayata sıkı sıkı bağlanması lazım.. ve deee herşeyi uzaktan takip etmesi ve yılmazın acı çekmesini seyretmelii:good:

evet demiştin güzelde yapmışsın valla ne diyim bak bu yorumuna katılmadan edemeyeceğim demek ki orta bir noktada bulaşabiliyormuşuz isteyince, ellerine sağlık filiz açısından doğru kısımdan bakabilmiş bunu yapabilmene sevindim tabi yılmaz tarafını da bırakmayacağını biliyorum tıpkı benim gibi:img-wink:

matraka
12-03-07, 18:21
Sevgili arkadaşlar

Bölüm yorumlarını okurken gerilmeye başladım. Lütfen, iki hafta önceki gibi sorulara dönelim diyorum, oluşan eğlenceli ortamı özledim. Artık kim haklı haksız tartışmalarını bir kenara koyalım.

Sevgili matraka'nın ve Bülent bey'in dediği hüzünlü ve mutlu finalde Hüzün'den anlatılmak istenen nedir ?

sakın ha gerilme arkadaşım ya biz düğün peşindeyiz sen gerilme olmadı sezinti sana bir masa ayırmışım hercepheyi görüyor başkonuğumsun sınırsız menü sınırsız eğlence var :)
hüzün bunu açıklamim ya herşey ortaya çıkması :)mümkünse rica ediyorum

ama sen bunu foruma bir soru olarak sormuş ol derim ben

matraka
12-03-07, 18:25
Düğünde halay başlarından olmak isterim.. Matraka sen ve ben halay başını çekeriz.. :) Geri kalan arkadaşlar sırayla halaya katılyırlar.. Ha bu arada derneğe öncelik var.. :) Gelin arabasının önüne ilk ben yatarım ona göre.. :)

zarf alıcaz derneğin paraya ihtiyacı var promosyon yapıyoruz hep ceptn cepten nereye kadar varoş abimiz ama holding sahibi bizide görsün valla özlem kıvırtırsa bende atarım kendimi sahnenin ortasına yılmaz eğlendirmek adına katlanıcaz herşeye filizi unutturmak lazım abimize

byuzax
12-03-07, 18:26
sakın ha gerilme arkadaşım ya biz düğün peşindeyiz sen gerilme olmadı sezinti sana bir masa ayırmışım hercepheyi görüyor başkonuğumsun sınırsız menü sınırsız eğlence var :)
hüzün bunu açıklamim ya herşey ortaya çıkması :)mümkünse rica ediyorum

ama sen bunu foruma bir soru olarak sormuş ol derim ben

bak matraka aklımda şöyle birşey kurguladım . Şimdi yılmaz bebeği oğrenir filizden defalarca ozur diler ama filiz bana inanmadı üstüne üstlük gidip aslya evlenme teklif etti der fln fişmekan ama yılmaz aslıyla sadece hasta olduğu için ve filizden de umudu iyicene kestiği için aslıyla evlenmeye karar verir... nikah gününde filiz rapor işini ve aslının hastalığını orenir tam yılmaz evet dicekken filiz salona girer yılmaz filize bakar filz yılmaza filiz şakadanak bayılır sonra yılmaz aslıya bakar aslı git der.sonra yılmaz hastaneye bebek düşmüş ama filizle barışırlar hüzünde bebeğin düşmesi olur ...

matraka
12-03-07, 18:28
KAYIP ARANIYOR

bir zamanlar deli gibi seven
aşkım dedi mi yapamayacak şeyi olmayan
sevdiğine sonuna kadar sahip çıkan
mağrur, gururlu ve aşk adamı YILMAZI kaybetmiş bulunmaktayız

kendisi geçici bir süre bu dünyadan göçtü yeni bir ilişkiye yelken açtı

KAYIP ARANIYOR

hayatında bir kez sevmiş
uğrunda ne acılar çekmiş
şimdi tek başına sevdiğinden
bir parçayla kalakalmış
sevdiğinin yaptıklarına dayanamamış aşk kadını FİLİZİ kaybettik

kendisi de tıpkı sevdiği gibi geçici bir süre herşeyden soyutlamış bebeğiyel başbaşa kalma yolunu seçmiştir

bu ikiliyi görenlerin insanlık namına bildirmeleri ve elle