Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 14
Sayfalar :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
modest2000
13-03-07, 11:08
Bir arkadaşımın söyledi de,Grafi'nin ıhlamurlar altında videosunu izlemiş.Şimdi ben de izledim.Özeti şu; kıl olmuşlar:))
bakıyorumda sevgili filizci arkadaşlar umudu kesti yılmazdan..:img-hyste neyse çıkmadık candan umut kesilmezmiş.. demek ki böylesi onlar için daha iyi olacakmış.. gerçi o kadar olay oldu ama hala bir sonuç elde edemediler. mesala cem yahu hiçmi polis araştırmaz sormaz nerede devlet..:img-pilot bir türlü anlayamıyorum.. yılmazın ömeri vurdurtması idasıyla her yerde aradılar garibimi ama cem kaçakçılıktan bir kere arayan yok acayip bayıyor bu olaylar...
birde bu dizi sadece filiz yılmaz ilişkisi etrafında dönmüyor.. daha feride ömer kerem-nalan ikilileri var.. garibim aslıyı saymıyorum çünkü onun çifti daha belli değil:img-hyste isterse ben olabilirim sizde uygun görürseniz olabilir.:img-hyste :happy0064
o bahsettiğin filizci bensem benim hala umudum var..senaryonun gidişatını eleştirdim ama yılmaz da gerçeği anlıcak gerçek aşkın yerine hiçbir kadının koyulamayacağını umarım ozaman bu aşk için çok geç olmaz...
Anladigim kadariyla Canan hanim cok yakinda tekrar diziye dahil olacakmi, peki bu yanlis anlamalari cözmekte Cananin bir rolü olacakmidir, yoksa o da Aynali gibi Yilmaz Filiz iliskisinden umudunu kesmis ve Yilmaz Asli iliskisini onaylamaktamidir
belki dahil edilebilir ama aynalı gibi yaklaşmayacağı kesin o bu aşkın hem acısını hem mutluluğunu filizyılmazla birlikte yaşadı ve gördü, aralarında her sorun olduğunda onlara yanlış yaptıklarını, sevgilerinde kaçamayacaklarını ne olursa olsun birbirlerini unutamayacaklarını anlattı durdu eğer olsaydı şimdiye kadar birçok şey çözüme kavuşurdu kesin ama yeniden dahil edilirse de yine bu aşk için elinden geleni yapacaktır diğerleri gibi ne yılmazın ne de filizin kararını dinleyecektir, aslı ilişkisini onaylamaz çünkü filizyılmaz aşkının en büyük tanıklarından, cananın hoşuna gitmeyecek bu durum:img-yes:
tolgahuzur1
13-03-07, 11:15
birde şöyle birşey var eğer zaman atlaması olursa o zaman bu cem ne olacak..demek ki oda devam edecek oyunlarına..pes doğrusu.. cem hapise girmeden inşallah hapisi boylar.. yoksa çok saçma olur..adam bir türlü yeryüzüne çıkamadı.. bu nasıl iş anlıyamadım..
tolgahuzur1
13-03-07, 11:18
o bahsettiğin filizci bensem benim hala umudum var..senaryonun gidişatını eleştirdim ama yılmaz da gerçeği anlıcak gerçek aşkın yerine hiçbir kadının koyulamayacağını umarım ozaman bu aşk için çok geç olmaz...
sevgili archshe muhakkak anlıyacak ama dediğin gibi inşallah geç kalmaz yılmaz.. yoksa çok şey kaçıracak.. tabi aynı zamanda filizde çok şey kaçıracak.. benim aklım hala almıyor neden doğruyu söylemedi filiz.. keşke söyleseydi de yılmaz düşünseydii.. bu olay hiç iyi olmadı:sad53: şimdi ikiside birbirlerini gördüklerinde kıvranacaklar.. ama birşey yapamıyacaklar..
bakıyorumda sevgili filizci arkadaşlar umudu kesti yılmazdan..:img-hyste neyse çıkmadık candan umut kesilmezmiş.. demek ki böylesi onlar için daha iyi olacakmış.. gerçi o kadar olay oldu ama hala bir sonuç elde edemediler. mesala cem yahu hiçmi polis araştırmaz sormaz nerede devlet..:img-pilot bir türlü anlayamıyorum.. yılmazın ömeri vurdurtması idasıyla her yerde aradılar garibimi ama cem kaçakçılıktan bir kere arayan yok acayip bayıyor bu olaylar...
birde bu dizi sadece filiz yılmaz ilişkisi etrafında dönmüyor.. daha feride ömer kerem-nalan ikilileri var.. garibim aslıyı saymıyorum çünkü onun çifti daha belli değil:img-hyste isterse ben olabilirim sizde uygun görürseniz olabilir.:img-hyste :happy0064
filizci olarak değil de filizyılmazcı olarak ben umudumu kesmedim sevgili arkadaşım ne olursa olsun o kadar acıyı ve sınavı yaşadıkları için benim çiftim sonuna kadar mutluluğu hakediyor ve ne kadar uzasa da aralarına kim girerse girse de bu mutluluk onların hakkıdır ve öyle olacak, çok yaralandılar çok uzaklaştılar ama hala birbirlerini gördüklerinde erim erim eriyorlar, onlarda kaçamayacaklar bu aşktan:img-wink:
valla ben üstüne tüm düğün masraflarını üstlenirim sen yeter ki yılmazdan kurtar şu kızı seve seve:img-hyste
tolgahuzur1
13-03-07, 11:24
filizci olarak değil de filizyılmazcı olarak ben umudumu kesmedim sevgili arkadaşım ne olursa olsun o kadar acıyı ve sınavı yaşadıkları için benim çiftim sonuna kadar mutluluğu hakediyor ve ne kadar uzasa da aralarına kim girerse girse de bu mutluluk onların hakkıdır ve öyle olacak, çok yaralandılar çok uzaklaştılar ama hala birbirlerini gördüklerinde erim erim eriyorlar, onlarda kaçamayacaklar bu aşktan:img-wink:
valla ben üstüne tüm düğün masraflarını üstlenirim sen yeter ki yılmazdan kurtar şu kızı seve seve:img-hyste
sevgili filizm düğün masrafları hiç orun değil.. seiz yeterki onay verin bu ilişkiye:img-hyste :happy0064 gerisi kolay...
ben de tabiki objektif olarak bu ikilinin mutluluğu hak ettiğini düşünüyorum..ikiside bir birine kelpçeli ve anahtarlarıda bebekleri.. onun için bu ikili dahili ve harici beddahları olacaktır :img-hyste ama kimsenin ayırmaya gücü yeteceğini sanmıyorum.. inşallah mutlu olurlar .. ama dizinin son sahnesinden önce..:icon_sorr
modest2000
13-03-07, 11:25
sevgili archshe muhakkak anlıyacak ama dediğin gibi inşallah geç kalmaz yılmaz.. yoksa çok şey kaçıracak.. tabi aynı zamanda filizde çok şey kaçıracak.. benim aklım hala almıyor neden doğruyu söylemedi filiz.. keşke söyleseydi de yılmaz düşünseydii.. bu olay hiç iyi olmadı:sad53: şimdi ikiside birbirlerini gördüklerinde kıvranacaklar.. ama birşey yapamıyacaklar..
Sevgili tolgahuzur1,sizi en son bıraktığımda Yılmaz-Aslı'yı istiyordunuz,şimdi "inşallah Yılmaz geç kalmaz" diyorsunuz,neler oluyor:)))Aslı_Yılmaz mutlu değil miydi,niye kıvransın Yılmaz?Sadece Filiz'in kıvranması gerekmez mi size göre:))
ben şuna takıldım damdan düşer gibi evlenme teklifi aldı ya aslı ve ilk başta bunu kabul etmiyor peki daha sonra ne oluyor da, yılmaz ne söylüyor da bu teklifi kabul ediyor?
hem yılmazın filizi sevdiğini kulaklarıyla duydu, onun aşkından başka bir aşka yer olmadığını da şimdi hangi akla hizmet buna evet diyecek?
yılmaz ne tür bir konuşma yapacak ki aslı kızın evet demesini sağlayacak?
merak ettim, bana yardımcı olabilecek birileri var mı?
tolgahuzur1
13-03-07, 11:29
Sevgili tolgahuzur1,sizi en son bıraktığımda Yılmaz-Aslı'yı istiyordunuz,şimdi "inşallah Yılmaz geç kalmaz" diyorsunuz,neler oluyor:)))Aslı_Yılmaz mutlu değil miydi,niye kıvransın Yılmaz?Sadece Filiz'in kıvranması gerekmez mi size göre:))
ee artık geri kafalığı bıraktım sevgili modest .. artık olaylara objektif yaklaşıyorum..onun için sende benden daha iyi biliyorsun ki bu ikili birbirlerinin herşeyii. yani elma ile sapı gibi ayrılaazlar:img-hyste yani bunu bile bile kendini kadırmanın bir anlamı var mı? onu için artık gerçekçi olmaya çalışacağım..
NOT:BUNDAN SONRA KISACA TOLGA DİYEBİLİRSİNİZ..:img-wink:
ee artık geri kafalığı bıraktım sevgili modest .. artık olaylara objektif yaklaşıyorum..onun için sende benden daha iyi biliyorsun ki bu ikili birbirlerinin herşeyii. yani elma ile sapı gibi ayrılaazlar:img-hyste yani bunu bile bile kendini kadırmanın bir anlamı var mı? onu için artık gerçekçi olmaya çalışacağım..
vay tolga doğru yolu bulmana sevindim...gerçi dizi sonunda anlıyacaktın erken anlaman iyi oldu...aramıza hoşgeldin...
tolgahuzur1
13-03-07, 11:34
ben şuna takıldım damdan düşer gibi evlenme teklifi aldı ya aslı ve ilk başta bunu kabul etmiyor peki daha sonra ne oluyor da, yılmaz ne söylüyor da bu teklifi kabul ediyor?
hem yılmazın filizi sevdiğini kulaklarıyla duydu, onun aşkından başka bir aşka yer olmadığını da şimdi hangi akla hizmet buna evet diyecek?
AH sevgili filizm ah bu soruların cevabını bir bilen olsa.... gerçi bu soruların ceabını bildik mi diziye çözmüş oluruz..onun için bu sorular çok zor..:img-help:
kesin aslıyı artık filizi sildim felan der ..zten aslı sorduğunda yılmaz aldatılmaktan felan bahsetmişti....
Bence yılmaz aslıyı ikna etmek için güzel sözler söyleyecektir aşık olduğunu sevdiğini falan söyleyebilir yada güzel sözler söyledikten sonra aslı yumuşar gibi olur sonra yılmaz aslıyı öpebilir aslıda sonra hemen kabul eder
KırmızıBeyaz
13-03-07, 11:35
ya ben arada birşeyler kaçırdım herhalde Aslı'nın ilk başta kabul etmeyeceğini sonradan kabul edeceğini nereden biliyorsunuz?
eğer böyleyse Aslı yılmaz'ın sinirli haline bakarak birşeyler olduğunu ve bu teklifin bir öfke nöbeti sonrası geldiğini anlayarak kabul etmeyebilir.. ama sonrasında Yılmaz Aslı ile olan ilişkisini ilerletirse Aslı Yılmaz'ın artık Filiz'i unutmaya başladığını düşünerek kabul edebilir :(
tolgahuzur1
13-03-07, 11:36
vay tolga doğru yolu bulmana sevindim...gerçi dizi sonunda anlıyacaktın erken anlaman iyi oldu...aramıza hoşgeldin...
yoo zanetmeyin ki filizci oldum.. ona hala kızgınım.. çünkü dürüst olmadı.. ama yılmazda sütten çıkmış ak kaşık değil.. yani her ikiside birbirlerine acı çektiriyorlar.. zaten mutluluk verdiklerini görmedim.. ama bu aşkı ve sevgiyide yok sayamam.. onlar birbirleri için yaratılmışlar..:happy0064
haaa bu arada aslı eğer filiz olmasaydı yılmaz için en ideal eş adayıydı yani bu evliliğe onay verirdim şahşen..:img-wink:
Hekese günaydın;
Eğer zaman atlaması olursa ki bu olay ya bu bölüm yada diğer bölümde olabilir ozaman bir iki bölüm sonra filiz bebeği doğurmuş olacak aslı ile yılmazda kesin nişanlanacaklarda evlilik olur mu bilemiyorum olaylar çözülecek denmişti ama olaylar iyice arapsaçına döndü çok merak ediyorum bu konuyu nasıl bağlayacaklar
Sevgili Cemotara;
Sana hak vermemek mümkün degil. Olaylari iyice arap sacina cevirdiler.
Sahsen ben diziyi tanimaz hale geldim. Zaman atlamasi yasanmasi bencede cok sacma olur. Olaylarin ne yönde gelisecegini artik kestiremez oldum sahsen.
yoo zanetmeyin ki filizci oldum.. ona hala kızgınım.. çünkü dürüst olmadı.. ama yılmazda sütten çıkmış ak kaşık değil.. yani her ikiside birbirlerine acı çektiriyorlar.. zaten mutluluk verdiklerini görmedim.. ama bu aşkı ve sevgiyide yok sayamam.. onlar birbirleri için yaratılmışlar..:happy0064
haaa bu arada aslı eğer filiz olmasaydı yılmaz için en ideal eş adayıydı yani bu evliliğe onay verirdim şahşen..:img-wink:
yok ben filiz için değil yılmaz filiz ilşkisine dönmene sevindim..yoksa filizci olacak kadar yön değiştirmediğine nedense eminim...
yılmazdan filize bir şiir (ben yazdım arkadaşlar acemice olmamış olabilir, beğenecek misiniz naçizane şair hocanızı:) aslı kadar olmasa da)
inandığım eller sözünde içim yanarken
bir umut doğdu senden yana
tam yeniden seni buldum benimsin dediğimde
senden gelen sözlerle yıkıldım
inanmak istemedim, dönüp bakmak istedim gözlerine
ama son kalan umudumu bitirdin söylediklerinle
içimdeki aşkının yangınıyla gidip bir masumu
sana acı çetirmek istercesine kendime istedim
şimdi ne olacak inan bende bilmiyorum
ama seni inan bir daha görmek istemiyorum
desem de inanma bana mühürlenmişim gözlerine
ben bu sevdaya yenilmişim zamanında
kaçmaktan yorulduğum bir anda
yine de bir çıkış kapısı bulabilir miyiz aşkımıza
ben buna inanmak istiyorum peki ya sen
sende olan aşkım ve parçamla bir umut daha bıraktım YARINLARA
Sevgili Cemotara;
Sana hak vermemek mümkün degil. Olaylari iyice arap sacina cevirdiler.
Sahsen ben diziyi tanimaz hale geldim. Zaman atlamasi yasanmasi bencede cok sacma olur. Olaylarin ne yönde gelisecegini artik kestiremez oldum sahsen.
sevgili Figan bende merak ediyorum nasıl bağlayacaklar diye ama tüyolara göre işler dahada karışacak zaten en fazla bu bölüm sonunda yada diğer bölümde cem psikopatı filize zarar verecektir sonra neler olacak bilemiyorum ençokta merak ettiğim senaristler ne yapacakta filizle yılmaz birleşecek
yılmazdan filize bir şiir (ben yazdım arkadaşlar acemice olmamış olabilir, beğenecek misiniz naçizane şair hocanızı:) aslı kadar olmasa da)
inandığım eller sözünde içim yanarken
bir umut doğdu senden yana
tam yeniden seni buldum benimsin dediğimde
senden gelen sözlerle yıkıldım
inanmak istemedim, dönüp bakmak istedim gözlerine
ama son kalan umudumu bitirdin söylediklerinle
içimdeki aşkının yangınıyla gidip bir masumu
sana acı çetirmek istercesine kendime istedim
şimdi ne olacak inan bende bilmiyorum
ama seni inan bir daha görmek istemiyorum
desem de inanma bana mühürlenmişim gözlerine
ben bu sevdaya yenilmişim zamanında
kaçmaktan yorulduğum bir anda
yine de bir çıkış kapısı bulabilir miyiz aşkımıza
ben buna inanmak istiyorum peki ya sen
sende olan aşkım ve parçamla bir umut daha bıraktım YARINLARA
Wawwww inanilmaz olmus cok güzel dile getirmissin seni tebrik ediyorum.....cok yetenekli oldugunu söylememe gerek yok heralde bariz bir sekilde görünüyor
Sorularin cevabini bende bilmiyorum, ama zaten bastan beri Aslinin böyle bir iliskiyi nasil kabul ettiyini anlamis degilim, cünkü Yilmaz ona hic bir zaman ben sana asigim, yada ben seni seviyorum gibi laflar sarf etmediki. Asli Yilmazin Filize karsi olan duygularini bilmekte, Yilmaz bunu dile getirmessede, artik hersey geride kaldi dessede tavirlarindan böyle olmadigi pekala anlasiliyor.
Yilmaz nasil ikna edebilirki Asliyi? Ben senin yaninda huzur buluyorum, meger aradigim buydumu diyecek? Yoksa Filizin kendince Cemden hamile oldugunumu söyleyecek? Asli kizimiz saf, ama böyle sözlere kanacak kadarda degildir heralde.
Yılmazın Aslıya açık olacagını dürüst bir şekilde konuşacagına inanıyorum bunun için Aslı Yılmazın ne kadar dürüst biri oldugunu bildigi için her ne kadar kendisine aşık olmadıgını bilsede evlenme teklifini kabul edecek diye düşünüyorum
sevgili filizim+y;Ne diyebilirim ki süper olmuş ellerine sağlık çok güzel bir şiir olmuş
ben yılmazdan şöyle replikler bekliyorum....aslı sana değer veriyorum yanında huzurluyum filizi merak ediyosan tamamen söküp attım kalan yaramı da senin aşkın saracak...senin gibi birini hayatımda istiyorum...sana sevgimi verebilirim hazırım buna...lütfen ciddiye albeni...tabii o an aslıda yelkenler fora..
tolgahuzur1
13-03-07, 11:47
sevgili Figan bende merak ediyorum nasıl bağlayacaklar diye ama tüyolara göre işler dahada karışacak zaten en fazla bu bölüm sonunda yada diğer bölümde cem psikopatı filize zarar verecektir sonra neler olacak bilemiyorum ençokta merak ettiğim senaristler ne yapacakta filizle yılmaz birleşecek
sevgili cemotara inanki bende bu işin işinden çıkamadm.yani hem cem filize zarar verecek diyorlar hemde zaman atlatıyorlar.. cem filize zarar verecek yılmazda bön bön bakacak..hiç akıl işi değil.. hem nasıl barışma sahnesi olacak ki? bana göre önce barışıp sonrada ceme karşı beraber şavaşabilirler..
Aslı başta kabul etmeyecek.Sonra doktordan sonuçları almaya gittiğinde hasta olduğunu öğrenecek.Yılmaz'ın teklifini bir daha düşünüp evet diyecek.Neden evet diyecek peki. Az bir ömrü kaldığını veya hayatın çok kısa ve anlamsız olduğunu düşünüp, elindeki şeylerin kıymetini bilmesini gerektiğini düşünüp Yılmaz'a evet diyebilir.
Sapanca'dan dönerken Yılmaz'a birşeyler anlatmıştı.Bir zamanlar birini sevdiğini fakat ona söyleyemeden öldüğünü anlatmıştı. Bu bakış açısıyla düşünürse teklifi kabul edebilir.
Yılmaz'ın hala Filiz'i sevdiğini biliyor ama Aslı burada sadece kendisini düşünebilir.
tolgahuzur1
13-03-07, 11:51
Aslı başta kabul etmeyecek.Sonra doktordan sonuçları almaya gittiğinde hasta olduğunu öğrenecek.Yılmaz'ın teklifini bir daha düşünüp evet diyecek.Neden evet diyecek peki. Az bir ömrü kaldığını veya hayatın çok kısa ve anlamsız olduğunu düşünüp, elindeki şeylerin kıymetini bilmesini gerektiğini düşünüp Yılmaz'a evet diyebilir.
Sapanca'dan dönerken Yılmaz'a birşeyler anlatmıştı.Bir zamanlar birini sevdiğini fakat ona söyleyemeden öldüğünü anlatmıştı. Bu bakış açısıyla düşünürse teklifi kabul edebilir.
Yılmaz'ın hala Filiz'i sevdiğini biliyor ama Aslı burada sadece kendisini düşünebilir.
bence tam tersi olacak.. doktor sonucuna yılmaz aslı ile beraber gibip kötü sonucu yılmaz aslıdan önce öğrenecek.. ondan sonra yılmaz aslıya daha çok baskı yapacak teklif için.. aslıda dayanamayıp kabul edecek.. daha sonrada filiz öğrenir ve pişmanlıklar başlar.. bakalım kimin aşkı daha büyük!! kim daha çok acı çekecek..
Senin dedigin gibi olursa eger, Asli sadece kendini düsündügü icin bu teklifi kabul etmis olmazmi. Yani ne bileyim, hasta oldugunu ve cok az ömrü kaldigini bile bile bunu Yilmazdan saklarsa ve evlenmeyi kabul ederse, Yilmaza bile bile aci cektirmis olmazmi. Handi biz Yilmazin Asliya asik olmayacagini biliyoruz, ama Asli bilemez, hadi Yilmaz gercekten Asliya asik oldu, ozaman Yilmaza haksizlik etmis olmazmi?
bence tam tersi olacak.. doktor sonucuna yılmaz aslı ile beraber gibip kötü sonucu yılmaz aslıdan önce öğrenecek.. ondan sonra yılmaz aslıya daha çok baskı yapacak teklif için.. aslıda dayanamayıp kabul edecek.. daha sonrada filiz öğrenir ve pişmanlıklar başlar.. bakalım kimin aşkı daha büyük!! kim daha çok acı çekecek..
Bu sekilde gerceklesebilir. Aslida hastaligi ögrenir, sonra Yilmaz birlikte olursa yeneriz bu hastaligi gibi bir seyler der ve Asli ikna olmus olur.
Not: Filizim siirin cok güzel olmus ellerine saglik
Senin dedigin gibi olursa eger, Asli sadece kendini düsündügü icin bu teklifi kabul etmis olmazmi. Yani ne bileyim, hasta oldugunu ve cok az ömrü kaldigini bile bile bunu Yilmazdan saklarsa ve evlenmeyi kabul ederse, Yilmaza bile bile aci cektirmis olmazmi. Handi biz Yilmazin Asliya asik olmayacagini biliyoruz, ama Asli bilemez, hadi Yilmaz gercekten Asliya asik oldu, ozaman Yilmaza haksizlik etmis olmazmi?
Zaten baştada Yılmaz kendini düşündüğü için Aslı'ya gitme kal dedi .Eğer bu şekilde olursa bu seferde Aslı kendini düşünüp teklife evet diyebilir.Sonuçta ikiside birbirlerini bir şekilde haksızlık etmiş oluyorlar.
tolgahuzur1
13-03-07, 11:59
ama somut birşeyler anlatması lazım mesela filizin cemden bebek beklediğini çünkü aldatılmak nedir bilir misin dedi ya aslıya çok net birşeyler söylemeli ki aslı ikna olabilsin gerçi aslı bu ikna olmadan da bir gülüşe kanar
daha ne iknası sevgili filizm.. yılmaz sev demeden kız seni seviyorum diyecek..:img-hyste yani aslı dünden razı herşeye... dediğim gibi önce hastalığı yılmaz öğrenecek sonrada aslıyı ikna edecek ben başka çıış yolu bulamadım bulan varsa anlatın...
birde ömeri yılmaz kurtaracak ..sırf küçük elif ve feride için .. ben artık buna inanır oldum..
Bence aslı yılmazın teklifini ısrarlar sonucu kabul edecek eğer test sonuçları bu bölümde açıklanmazsa yani aslı hasta olmadığını öğrenmeden nişan olur sonra hastalığını öğrenir ve bunu yılmaza söylemez ve yılmazla olan nişanı atar ve yılmazdan ayrılır mualla hanıma bir darbede aslıdan gelir sonra yılmaz bu olayla ilgilenecekken diğer olaylar olur aslı meselesi arada kaynar ve yılmazda filizle olan gerçekleri öğrenir ve afdiler kısa bir süre sonrada filiz yılmazı affeder ve birleşirler bu arada aslı eğer ispanya ya gitmezse ve hastalığı ilerlerse herkes öğrenebilir ve çok üzülürler sonra aslı ya ölür yada kurtarırlar belki böylede olabilir yani aslı hastalığını öğrendikten sonra çekilir aradan inş. böyle olur
Rapor olayini Filiz bilmiyor.
Oysaki Yilmaza Rapor gösterildi. Bu sayede Yilmazin bu bebegin kendinden olmadigina bir sekilde inandirildi. Bakalim Filiz rapor olayini ögrenince neler yapacak.
zaman atlayacak, ömer cemi öldürecek, aslı ölecek....gibi bizi tatmin etmeyen final senaryoları yerine bizi tatmin edecek final önerilerini merak ettim belki de burayı okuyan senaristlerimiz varsa kafasında bir ampul yakmayı başarırız kimbilir.o yüzden anahatlarıyla nasıl bir final istiyoruz sorusunu sormak istiyorum tüm foruma. filiz-yılmaz barışması için detaya girmeniz önemle rica olunur:happy0064
tolgahuzur1
13-03-07, 12:04
Bence aslı yılmazın teklifini ısrarlar sonucu kabul edecek eğer test sonuçları bu bölümde açıklanmazsa yani aslı hasta olmadığını öğrenmeden nişan olur sonra hastalığını öğrenir ve bunu yılmaza söylemez ve yılmazla olan nişanı atar ve yılmazdan ayrılır mualla hanıma bir darbede aslıdan gelir sonra yılmaz bu olayla ilgilenecekken diğer olaylar olur aslı meselesi arada kaynar ve yılmazda filizle olan gerçekleri öğrenir ve afdiler kısa bir süre sonrada filiz yılmazı affeder ve birleşirler bu arada aslı eğer ispanya ya gitmezse ve hastalığı ilerlerse herkes öğrenebilir ve çok üzülürler sonra aslı ya ölür yada kurtarırlar belki böylede olabilir yani aslı hastalığını öğrendikten sonra çekilir aradan inş. böyle olur
valla bende böyle düşünüyorum.. ama matraka tüyolarda böyle demiyor.. kafam iyice karıştı:icon_sorr aslı aradan çekilmek için muhakkak atak yapacak ama önce hastalığını bilmesi lazım...
birde bu senaristlere pes yanii. yahu çocuklar merdivene ayağı takıldı aslı yere düştüü kız meğerse hastaymışş.. hiç de belirtisi olmadı bugüne kadar yoksa olduda ben mi göremedim???:icon_whis
aslı bunu kendi rahatsızlığını öğrenmeden kabul eder bölümün yarısına gelmeden yılmaz bu işi çözecek daha sonra hastalığı ortaya çıkar
valla yılmaz kal dediğinde aslı yılmaz için kalmadı kendi aşkına bir şans yakalarım diye kaldı, burada yılmazı değil kendisini düşündü şimdi de yeni kendisini düşünecek bencil bir karakter sorgulamadan ilk başta yılmazın öfkesinden dolayı kabul etmeyecek gerçi aslı için bu da bir strateji çünkü gitmek istediğinde "buarada kalmam için biğr nedenim yok" demişti yılmaza pas atmıştı şimdikinde de ilk olarak hayır diyecek sonra kabul edecek
NOT: şiirimi beğenen herkese teşekkür ederim ne yapalım şaiir de yapıyor bu dizi gerçekten sağolun:)
Aslının geri çekilmesini hastalığı sağlayacak. Madem ölcem bunu Yılmaza yaşatmamalıyım düşüncesinde olacak. Birden nişan yada düğünden vazgeçtiğini söyleyebilir Yılmaza. Yılmaz bu hastalığı yine en son duyacak kişi gibi geliyor bana.. Ama hastalığı öğrensede Aslıyı terk etmeyeceği aşikar. Aslı son bölümlere kadar hastalık yüzünden hastanelerde sürüncek. Bizde yine aynı geçen sezonki gibi bol bol hastane koridorları görcez. İstermisiniz. Filiz de Yılmazın geçen sezon ki gibi Elifin ziyaretine gittiği gibi Aslının ziyaretine gitsin. İşte o zaman koparım. :img-hyste
Zaten baştada Yılmaz kendini düşündüğü için Aslı'ya gitme kal dedi .Eğer bu şekilde olursa bu seferde Aslı kendini düşünüp teklife evet diyebilir.Sonuçta ikiside birbirlerini bir şekilde haksızlık etmiş oluyorlar.
ben buna katılmıyorum başta yılmazı düşünmedi aslı kendisi için kaldı yılmazı düşünmedi düşünseydi yılmazın bu yarasına çözüm bulmaya çalışır kendine pay çıkarmazdı aslı kesinlikle her karşılaştığı yılmazdan her gelene razı yeter ki onun yanında ve yakınında olsun aslı için yetiyor, yılmaz acı çekiyormuş umrunda değil aslı.
Bakarsiniz belkide Yilmaz ölür Finalde.
Ki; ben basindan beri bu hislerle izliyorum diziyi. Yilmaz hic mutlu olamadi.
Belki bu mutluluk sansini Asli ile deneyecektir. Ama Asli`nin hastaligi bu evlilige engel olacaktir.
Yilmazda da hic sans yokmus gercekten.
* Elif`i sevdi kaybetti.
* Filiz`i sevdi göz göre göre kaybediyor.
* Asli`ya belki digerlerine karsi besledigi hislerle bakmiyor ama yinede bir insan olarak seviyor vede yaninda huzurlu oldugunu söylüyor ama Aslida hasta.
Ne olacak bu Yilmazin hali? Valla cok merak ediyorum.
Mutlu oldugunu bir göremedik.
daha ne iknası sevgili filizm.. yılmaz sev demeden kız seni seviyorum diyecek..:img-hyste yani aslı dünden razı herşeye... dediğim gibi önce hastalığı yılmaz öğrenecek sonrada aslıyı ikna edecek ben başka çıış yolu bulamadım bulan varsa anlatın...
birde ömeri yılmaz kurtaracak ..sırf küçük elif ve feride için .. ben artık buna inanır oldum..
yine de aslının bu kadar saf ve kolay biri olmadığını düşünmek istiyorum sanırım bundan tolga, yoksa bu kız benim tüm düşüncelerimi doğrulayacak hakkındaki.
çıkış yolunu bulacağım birazdan anlatırım:img-wink:
bence içinde ufaktan bir filizde var bu kurtarma için ne dersin tmm onlar için ama filiz içinde:img-wink:
Aslının geri çekilmesini hastalığı sağlayacak. Madem ölcem bunu Yılmaza yaşatmamalıyım düşüncesinde olacak. Birden nişan yada düğünden vazgeçtiğini söyleyebilir Yılmaza. Yılmaz bu hastalığı yine en son duyacak kişi gibi geliyor bana.. Ama hastalığı öğrensede Aslıyı terk etmeyeceği aşikar. Aslı son bölümlere kadar hastalık yüzünden hastanelerde sürüncek. Bizde yine aynı geçen sezonki gibi bol bol hastane koridorları görcez. İstermisiniz. Filiz de Yılmazın geçen sezon ki gibi Elifin ziyaretine gittiği gibi Aslının ziyaretine gitsin. İşte o zaman koparım. :img-hyste
Olurmu olur, zaten ilk sezondan kopyalar oldu:img-hyste
Ah Yilmazim ah zaten bir seyi dogru zamanda ögrenemediki, bunu ögrensin.
Asli hastaneye falanda yatmak istemez, kimse bilmesin, son günlerim güzel gecsin diye. Matraka ileride Aslinin kendini bu Filiz Yilmaz icin cekicegini söylemisti, demek hasta oldugu icin cekecek, hasta olmasaydi cekmezdi yani
Belki bu mutluluk sansini Asli ile deneyecektir. Ama Asli`nin hastaligi bu evlilige engel olacaktir.
* Elif`i sevdi kaybetti.
* Asli`ya belki digerlerine karsi besledigi hislerle bakmiyor ama yinede bir insan olarak seviyor vede yaninda huzurlu oldugunu söylüyor ama Aslida hasta.
Mutluluk haram gibi. Yani bu kadarda talihszilik kör salih olmaz ki.. İnşallah mutlu sonla biter.. Ne şekilde biterse bitsin.. Dizinin ana karakterleri ölmesinde kim ölürse ölsün. İlgilendirmiyor açıkcası. Aslının hastalığı yüzünden öleceği aşikar. Kız da mutlu olamadı pek. Hemen başına çorap ördüler senaristler.
EvaLongoria
13-03-07, 12:13
ben geldim. yazdıklarınızı okuyayım dedim de yetişemedim. pinkzone davetiyeye hayran kaldım :) (anladınız siz onu)
tüyolar gelmiş... yorumlar yapılmış...
ben yılmaz'a geçen bölüm itibari ile kini duygular beslemeye başlayan birisi olaraktan yorumsuz kalayım:))
Rapor olayini Filiz bilmiyor.
Oysaki Yilmaza Rapor gösterildi. Bu sayede Yilmazin bu bebegin kendinden olmadigina bir sekilde inandirildi. Bakalim Filiz rapor olayini ögrenince neler yapacak.
zaten filize fazla kızamamamın nedeni raporu bilmediği için bu kadar fevri davranması, rapor olayı onun biraz yumuşamasına neden olacak ve yıllmazla konuşmak isteyevek ama bu sefer de aslı olayı filizi çileden çıkaracak mama ben yine de filizin çileden çıkmadan ben o sözleri söylemeseydim yılmaz gidip aslıya bunu teklif etmezdi, gidip bu durumu düzeltmeliyim diye düşünmesi gerekir ve yılmaza da rapordan neden bahsetmediğini sorar ve ona sadece söylemlere inandığı için kızdığını bu yüzden bunu söylediğini anlatır yapıcı bir konuşma bekliyorum filizden yılmaz için
ama annesi için kesinlikle taviz vermesin ve en büyük acıyı yaşamasını sağlasın kendinden mahrum bırakarak
Mutluluk haram gibi. Yani bu kadarda talihszilik kör salih olmaz ki.. İnşallah mutlu sonla biter.. Ne şekilde biterse bitsin.. Dizinin ana karakterleri ölmesinde kim ölürse ölsün. İlgilendirmiyor açıkcası. Aslının hastalığı yüzünden öleceği aşikar. Kız da mutlu olamadı pek. Hemen başına çorap ördüler senaristler.
Zaten cemle aslını sonu ölüm olacak gibi yani tüyolar olmaza ve mutlu son olacağını bilmeseydik kesin bu dizinin mutsuz sonla biteceğine inanırdım yani yani ya yılmaz yada filiz ölürdü yada ikisi birden ama dizi mutlu sonla bitecek ama nasıl olacakta mutlu son olacak
ben buna katılmıyorum başta yılmazı düşünmedi aslı kendisi için kaldı yılmazı düşünmedi düşünseydi yılmazın bu yarasına çözüm bulmaya çalışır kendine pay çıkarmazdı aslı kesinlikle her karşılaştığı yılmazdan her gelene razı yeter ki onun yanında ve yakınında olsun aslı için yetiyor, yılmaz acı çekiyormuş umrunda değil aslı.
anlatmak istediğimi anlatamadım galiba.bende seninle aynı düşünüyorum.Aslı yılmaz'ı düşündüğü için değil .kendisi için kaldı.bir umut belki yılmaz'da beni sever diye.benim orda anlatmak istediğim yılmaz'da kendini düşündüğü için aslı'ya gitme kal dedi.
zaten filize fazla kızamamamın nedeni raporu bilmediği için bu kadar fevri davranması, rapor olayı onun biraz yumuşamasına neden olacak ve yıllmazla konuşmak isteyevek ama bu sefer de aslı olayı filizi çileden çıkaracak mama ben yine de filizin çileden çıkmadan ben o sözleri söylemeseydim yılmaz gidip aslıya bunu teklif etmezdi, gidip bu durumu düzeltmeliyim diye düşünmesi gerekir ve yılmaza da rapordan neden bahsetmediğini sorar ve ona sadece söylemlere inandığı için kızdığını bu yüzden bunu söylediğini anlatır yapıcı bir konuşma bekliyorum filizden yılmaz için
ama annesi için kesinlikle taviz vermesin ve en büyük acıyı yaşamasını sağlasın kendinden mahrum bırakarak
%100 katiliyorum.
Umarim bu dediklerin olur. Bende Rapor olayini bilmeden Yilmaza sert cikismis olsa bile Filize kizamiyorum.
Filiz bunu bilmiyor. Ama masallah Yilmazda bir demedi yani Annen hanimefendi rapor sundu diye.. ! Hic dürüstce degil.. Anlat madem herseyi birbir.
* Elif`i sevdi kaybetti.
aman dur figan abla yılmaza kıyarlarsa olur mu yapma gözünü seveyim kaç zamandır filizyılmaz diye diye ben ölüp gideceğim, kalbime indirmeyin:img-wink:
yılmazda şans yokmuş da diğerlerinin şansızlığı da mevcut, yılmaz kendini de onları da mutlu edemedi ama bunu elifte de karşılıklı hatalar izin vermedi
şimdi de filizle karşılıklı hatalar ve dış etkenler izin vermiyor aslında kendi istedikleri bu ama nedense bir türlü beceremediler
bu soruyu çöyle değiştireyim izninle ne olacak filizyılmazın hali?
bir mutlu olduklarını göremedik, sadece ANLARI yaşadıklarında şahit olduk:img-yes:
%100 katiliyorum.
Umarim bu dediklerin olur. Bende Rapor olayini bilmeden Yilmaza sert cikismis olsa bile Filize kizamiyorum.
Filiz bunu bilmiyor. Ama masallah Yilmazda bir demedi yani Annen hanimefendi rapor sundu diye.. ! Hic dürüstce degil.. Anlat madem herseyi birbir.
sevgili figan bizim bu ikili nezaman herşeyi anlattılar ki zaten konuşsalar sorun kalmayacak aralarında ama maalesef dizinin uzaması için saçma sapan oyunculara replikler söyletiyorlar esasında nevar yani filizle yılmaz birleşse ve evlenseler sonra hemen dizimi bitecek yine güzel senaryola dizi baya bir devam eder
anlatmak istediğimi anlatamadım galiba.bende seninle aynı düşünüyorum.Aslı yılmaz'ı düşündüğü için değil .kendisi için kaldı.bir umut belki yılmaz'da beni sever diye.benim orda anlatmak istediğim yılmaz'da kendini düşündüğü için aslı'ya gitme kal dedi.
anladım ben seni sadece orada yılmaz kendisi için kalmasını istedi dedin ya, ben yine de yılmazın son zamanlardaki haline verdim bu durumunu o yüzden yılmazın yaptığı da yanlış ama yine de bu yanlışa aslı kalarak daha büyük bir yanlış eklemesine neden oldu, aynı düşünüyoruz o zaman farklı anlatmışız anlaştık sanırım değil mi:img-wink:
Zaten cok karisik bir durum.
1- Yilmaz Asliya etmis oldugu teklifden vazgecemiyecek, cünkü Aslinin hastaligini ögrenecek
2- Yilmaz ayni zamanda cocugun kendinden oldugunu ögrenecek
3- Sevdigi kadina dönmemesi icin tek Asli sebebtir
4- Filiz Yilmaza hak verecektir, cünkü rapor isini ögrenecektir
5- Onunla konusmak istediginde Asliya ettigi teklifi ögrenecektir
6- Yilmaza benden neden bu kadar cabuk vazgectin dediginde, Aslinin hasta oldugunu ögrenecektir
Valla bundan daha karisik bir senaryo yazilmazdi heralde
%100 katiliyorum.
umarım figan abla (abla dediğim için kızmıyorsundur umarım, çünkü böyle hitap ediyorlar diye)
işte yılmazı da bu yüzden anlamıyorum, dese ki ilk annen geldi bana rapor verdi senin 1 aylık hamile olduğunu gösteren ama ben inanmadım sana geldim ama bu seferde kapında cem ve bebek arabasını gördüm, yıkıldım kalemini kırdım sonra ömer birşeyler söyleyince de şüphe duydum diyerek başlasaydı söze ya da tmm filiz söylediği halde yine de raporu söyle bırak filiz o zaman söylediğinin pişmanlığında savrulsun sonra da birbirinizi anlayıp dinleyin herkese karşı bir olun tabi bu diziyi uztmak için olduğundan bende ne diyorum değil mi aslında hiçte fena olmazdı hani
bu soruyu çöyle değiştireyim izninle ne olacak filizyılmazın hali?
bir mutlu olduklarını göremedik, sadece ANLARI yaşadıklarında şahit olduk:img-yes:
Sevgili filizim;
Vallahi Filiz ve Yilmaz`in hali vahim. Birbirlerine bu kadar a$Ik ama bir o kadarda güven duygulari sarsilmis, 3.kisiden gelen en ufak bir lafa, duyumlara inanan bir cift ben görmedim. Yahu konusun acik acik. Biktik.
Kapris vede kompleks yapmanin ne anlami var.. ?
Sevgi bunu hakediyor mu ? Sevgi Emektir, ugruna herseyi göze almaktir.
Ama bunlar masallah bir naz, bir kompleks, bir kapris.. Baydiii!
umarım figan abla (abla dediğim için kızmıyorsundur umarım, çünkü böyle hitap ediyorlar diye)
işte yılmazı da bu yüzden anlamıyorum, dese ki ilk annen geldi bana rapor verdi senin 1 aylık hamile olduğunu gösteren ama ben inanmadım sana geldim ama bu seferde kapında cem ve bebek arabasını gördüm, yıkıldım kalemini kırdım sonra ömer birşeyler söyleyince de şüphe duydum diyerek başlasaydı söze ya da tmm filiz söylediği halde yine de raporu söyle bırak filiz o zaman söylediğinin pişmanlığında savrulsun sonra da birbirinizi anlayıp dinleyin herkese karşı bir olun tabi bu diziyi uztmak için olduğundan bende ne diyorum değil mi aslında hiçte fena olmazdı hani
Estagfrullah niye kizayim..
Ne demek istiyorsan onu de canimsin.
Demek istediklerimi nede iyi aciklamissin. Bende bunu diyorum iste..
Bogacam bu senarsitleri. :)
Zaten cok karisik bir durum.
1- Yilmaz Asliya etmis oldugu teklifden vazgecemiyecek, cünkü Aslinin hastaligini ögrenecek
2- Yilmaz ayni zamanda cocugun kendinden oldugunu ögrenecek
3- Sevdigi kadina dönmemesi icin tek Asli sebebtir
4- Filiz Yilmaza hak verecektir, cünkü rapor isini ögrenecektir
5- Onunla konusmak istediginde Asliya ettigi teklifi ögrenecektir
6- Yilmaza benden neden bu kadar cabuk vazgectin dediginde, Aslinin hasta oldugunu ögrenecektir
Valla bundan daha karisik bir senaryo yazilmazdi heralde
Bence böyle olmaz çünkü çok saçma olur ne yani yılmaz tüm gerçekleri öğrenir filizle ilgili bebeği falan olacağını sonra aslıyıda öğrenir ama aslıyı seçer peki neden filiz değilde aslı yılmaz söz mü verdi aslıya inş. böyle olmaz çünkü çok saçma olur
yılmaz aslıya teklif ettiği gece red cvbını almıştır, ama bir başka gün yılmaz aslıya
yılmaz: aslı biliyorum o gece yaptığım zamanlama yanlıştı
aslı: yılmaz bu konuyu kapattık en azından şimdilik
yılmaz: hayır aslı kapatmadık o gün öfkeyle sana bu teklifi yaptığımı düşünüyorsun ama öyle değil
aslı: yapma yılmaz yüzünden belliydi ne halde olduğun
yılmaz: tmm sinirliydim ama teklifimde de samimiydim inan bana artık bende mutlu olmak istiyorum ve bu mutluluğum seninle bunu biliyorum
aslı: yılmaz bundan emin misin, hala filizle ilgili
yılmaz: filiz yok bitti anlıyor musun, onu hayatımdan tamamen çıkardım ve bir daha bir araya gelmemiz imkansız
aslı: peki ne oldu ne geçti ki aranızda bu kadar severken ayrıldınız
yılmaz: aslı bunları konuşmak istemiyorum
aslı: hayır yılmaz benimle birşeyleri düşünüyorsan benden birşeyleri saklaman doğru değil, hem nasıl emin olacağım
yılmaz: sana sadece filizi artık hayatımdan çıkardım ve hayatıma seninle devam etmek istiyorum, benim yanım senin yanın bunu daha iyi anladım, lütfen daha fazla birşey sorma ve teklifimi kabul et
aslı: bilmiyorum yılmaz, yani aklım o kadar karışık ki, tmm seni seviyorum ama senin beni seveceğinden emin değilim
yılmaz: emin olabilirsin aslı yeter ki fırsat ver ikimize, bana seni kazanmam için bu şansı istiyorum v seninle evlenmek istiyorum
aslı: tmm yılmaz madem istediğin benim, kabul ediyorum
yılmaz: pişman olmayacaksın, göreceksin çok mutlu olacağız, seni asla bırakmayacağım
nasıl bu repliklerle aslı kızı ikna eder mi yılmaz beyzadem:img-wink:
Bence böyle olmaz çünkü çok saçma olur ne yani yılmaz tüm gerçekleri öğrenir filizle ilgili bebeği falan olacağını sonra aslıyıda öğrenir ama aslıyı seçer peki neden filiz değilde aslı yılmaz söz mü verdi aslıya inş. böyle olmaz çünkü çok saçma olur
Muhtemelen böyle olur, cünkü bilirsin böyle hastaliklara kapilmis insanlarin hayata tutunmalari icin bir umuda ihtyaclari olur, Aslinin tek umudu Yilmazla mutlu olmak olduguna göre ve Yilmazinda bunu bildigi icin Asliyi o sekilde birakamiyacaktir.
Muhtemelen böyle olur, cünkü bilirsin böyle hastaliklara kapilmis insanlarin hayata tutunmalari icin bir umuda ihtyaclari olur, Aslinin tek umudu Yilmazla mutlu olmak olduguna göre ve Yilmazinda bunu bildigi icin Asliyi o sekilde birakamiyacaktir.
Öyle diyorsun yani yılmaz için aslı üzüleceğine filiz üzülsün kahrolsun çocuğunla bir başına kalsın filizi ceme bıraksın hayatı kararsın filizin neyse ben yinede böyle olacağını düşünmüyorum yoksa izleyecek dizi bulamayız reytingler dibe vurur
Sevgili filizim;
Vallahi Filiz ve Yilmaz`in hali vahim. Birbirlerine bu kadar a$Ik ama bir o kadarda güven duygulari sarsilmis, 3.kisiden gelen en ufak bir lafa, duyumlara inanan bir cift ben görmedim. Yahu konusun acik acik. Biktik.
Kapris vede kompleks yapmanin ne anlami var.. ?
Sevgi bunu hakediyor mu ? Sevgi Emektir, ugruna herseyi göze almaktir.
Ama bunlar masallah bir naz, bir kompleks, bir kapris.. Baydiii!
sevgili figan ablam, sevgiye emek verdiler ama tek başlarına bir olup sadece ANI yaşadılar, ama olası bir hatada ya da yaşanan bir acı da tek taraflı yaşamayı tercih ettiler güzide çiftim, ne birbirlerini dinlediler ne de anlamak istediler aşk selinde boğuldular sanki kurtulmak istedikçe daha da birbirlerine bağlandılar şimdi isteseler de kopamıyorlar
öyle birbirlerine eşit olacaklar ya herşey mevcur bu çiftte kıskançlık, gurur, aşk, öfke, inat ne ararsan
istediğimiz aynı şeyler ama ah senaristler yok mu senaristler
bu arada teşekkür ederim abla dememe kızmadığın için sende cansın:img-wink:
Öyle diyorsun yani yılmaz için aslı üzüleceğine filiz üzülsün kahrolsun çocuğunla bir başına kalsın filizi ceme bıraksın hayatı kararsın filizin neyse ben yinede böyle olacağını düşünmüyorum yoksa izleyecek dizi bulamayız reytingler dibe vurur
Olmasini isteyen ben degilim, ama senaristler bunu yapacaktir, hani daha yeterince iskence cekmedik ya. Belki bunu gidip Filize anlata bilir Yilmaz, onu o sekilde birakamam beni anla tek sevdigim kadin sensin gibi lerinden.
bence de filize karşı aslıyı mı tercih edecek hem böyle bir tercih yapmadan da pekala aslıya yadımcı olabilir ve hastalığını yenmesi için destek de illa ki ona teklif etti diye bunu yapması gerekmiyor ki, diğer tarafta da sevdiği ve bebeği var onları tercih etmeli ama aslıyı bırakarak değil pekala filizle birleşince de filizle birlikte aslıya destek verebilir hatta filizle birleşmeseler bile, filiz aslının hastalığını öğrense aslıyı yalnız bırakmaz yani böyle olması şart değil aslı seçmek pekala çıkış noktası var görmek istesin yeter ki
tolgahuzur1
13-03-07, 12:53
Olmasini isteyen ben degilim, ama senaristler bunu yapacaktir, hani daha yeterince iskence cekmedik ya. Belki bunu gidip Filize anlata bilir Yilmaz, onu o sekilde birakamam beni anla tek sevdigim kadin sensin gibi lerinden.
valla kursuni eğer yılmaz gidip filize böyle şeyler derse hiç şaşırmam.. daaa bu kadar yaşanan olaylar boşunamıyldı... yani o kadar sıkıntı üzüntü bir birlerine ağır laflar boşt kalır.. hem hanki kadın böyle bir saçmalğı kabul eder ki.. filizde inanmaz buna.. birazda doktorlar dizisine benze bu yönden...
buldum buldum...hüzünlü finali buldum...filizle yılmaz aralarındaki sorunları çözecek ve evlenecek mualla bugünü kara gün ilan edecek...kadına bak oğlumun peşini bırakmadı bilerek hamile kaldı bebeği kullanmak için..başını yakıyolar oğlumun yetişin diye bağırır...evet mualla için hazin son filiz yılmaz için mutlu son...yılmazın aslıyla evleneceğini söylediği anı izlemek istemiyorum nitekim çevreme zarar verebilirim...
doğru işkencemiz henüz bitmedi, yılmaz bunu yapar mı zannetmiyorum hem filize sen benim tek sevdiğim kadınsın ama bırak beni gidiyim aslının yanında bulunayım, sen beni bekle nasılsa sana döneceğim ama şimdi sırası değil yok ya mantıklı değil bu az önce cemotaraya yazdığım gibi olabilir daha mantıklı
gerçi ben dizide ne mantık arıyorsam ama benim dediğim gibi olması daha ihtimal
tolgahuzur1
13-03-07, 12:57
bence de filize karşı aslıyı mı tercih edecek hem böyle bir tercih yapmadan da pekala aslıya yadımcı olabilir ve hastalığını yenmesi için destek de illa ki ona teklif etti diye bunu yapması gerekmiyor ki, diğer tarafta da sevdiği ve bebeği var onları tercih etmeli ama aslıyı bırakarak değil pekala filizle birleşince de filizle birlikte aslıya destek verebilir hatta filizle birleşmeseler bile, filiz aslının hastalığını öğrense aslıyı yalnız bırakmaz yani böyle olması şart değil aslı seçmek pekala çıkış noktası var görmek istesin yeter ki
sevgili filzim tabiki bu ikili barıştıktan sonra aslıya destek verebilirler.. ama o zaman da yılmaz için vicdan azabı başlar.. ben bu kıza ümit verdim ben ne yaptım diye kendini sorgular.. bakalım yılmaz filize bu yaşanan olayları söyliyecek mi? biliyorsun ki filiz çok kıskançç ... defilede gördün yılmaz aslı ile geldi diye kıyameti kopardı.. onun için yılmazı aslının yanında olayları bilmeden görüp yorumlarsa vay yılmazın haline o zaman ben bile onu kurtaramam..:good: :img-hyste
buldum buldum...hüzünlü finali buldum...filizle yılmaz aralarındaki sorunları çözecek ve evlenecek mualla bugünü kara gün ilan edecek...kadına bak oğlumun peşini bırakmadı bilerek hamile kaldı bebeği kullanmak için..başını yakıyolar oğlumun yetişin diye bağırır...evet mualla için hazin son filiz yılmaz için mutlu son...yılmazın aslıyla evleneceğini söylediği anı izlemek istemiyorum nitekim çevreme zarar verebilirim...
finalin mualla cephesinden bakınca hakkaten hüzülü be archshecim aynalıya döndüm çok kullanır oldum bu şekilde:) ne yaptın sen mualla gibi bir meleğe hiç yakılıyor mu bu final yaoma kıyma
inan bende o sahneyi izlemek istemiyorum ama mualla için geçici bir sevinç olacağından dolayı bu kadar somurtup, duzdolabı vazifesi sergilediği için gelin adaylarına bırakalım da aslıyla birazcık avunsun çok görmeyelim beyzademin annesine ne dersin, nasılsa gerçekleşmeyecek muallada yanlış anlama sayesinde biraz yüzü gülecek, sonra filiz bebeğiyle nasılsa istenmeyen gelinde olsa muallaya gelin olacak sonucu düşündükçe bu sahne de sadece sinir olacağım için yine de çevremi bundan dolayı rahatsız etmem:img-hyste
aslı değil asıl olan filiz nasılsa değmez cnm benden tavsiye:)
tolgahuzur1
13-03-07, 13:02
sevgili filiz severler bakın yine mualla sultan sataşıyorsunuz ayıp oluyor..:img-hyste kadın daha ne yapsın oğlunun yatına hiç karışmadı onun yaşantısına saygı duyuyor.. ee filizide zorla olsa sevecek sonuçta torunun annesi filiz.. onun için handanın ne üzülür nede ağlar hatta mutlu bile olabilir.. oda bu kadar olaydan sonra bu ikilinin aşkına o da inanabilir..
sevgili filzim tabiki bu ikili barıştıktan sonra aslıya destek verebilirler.. ama o zaman da yılmaz için vicdan azabı başlar.. ben bu kıza ümit verdim ben ne yaptım diye kendini sorgular.. bakalım yılmaz filize bu yaşanan olayları söyliyecek mi? biliyorsun ki filiz çok kıskançç ... defilede gördün yılmaz aslı ile geldi diye kıyameti kopardı.. onun için yılmazı aslının yanında olayları bilmeden görüp yorumlarsa vay yılmazın haline o zaman ben bile onu kurtaramam..:good: :img-hyste
vicdan azabı duyması gerekir tabi öfkeyle kalktı bir zahmet zararını da görsün değil mi, valla filize anlatmazsa kendisi bilir çünkü filiz gerçekten kıskanç bunun örnekleri çokca mevcut ilk elif, manken kız, yılbaşı olayı, sapanca kayık sefası, her yerde aslı kızla yılmaz, defile, aslımualla sarılması gibi yılmaz da çok iyi biliyor ki filiz kıskandı mı gözü hiçbirşeyi görmüyor bu yüzden anlatmalı ne naneler yediğini aslı kızla yoksa filiz kendisi öğrenirse daha feci olur sence:img-wink:
sevgili filiz severler bakın yine mualla sultan sataşıyorsunuz ayıp oluyor..:img-hyste kadın daha ne yapsın oğlunun yatına hiç karışmadı onun yaşantısına saygı duyuyor.. ee filizide zorla olsa sevecek sonuçta torunun annesi filiz.. onun için handanın ne üzülür nede ağlar hatta mutlu bile olabilir.. oda bu kadar olaydan sonra bu ikilinin aşkına o da inanabilir..
hiç de ayıp olmuyo..haketti o...anayasal hakkımı kullanıyorum ve muallayı sevmediğimi açıklıyorum...çok içten pazarlıkcı bence..diyeceksiniz ki muallanın da umrunda senin sevip sevmemen valla umrunda olsa ii olur bi fişeklerim filizi bi daha rüyasında göremez torunu...hasretini çeker hem oğlunun hem torunun...:img-hyste fena dolduruşa getiririm hbrniz olsun...:icon_whis
bende o sataşanlardan olduğum için üzerime alınıyım:) valla ayıp falan olmuyor tolga, oğlunun hayatına resmen karışmasa da gayri ihtiyari karışmıştır eski defterleri açtırma, ben hala muallanın filizden özür dilemesini bekliyorum ama önce filizden düğün günü bırakıp gittiği için muallaları öyle, başka bir özür dilemesi gereken bir sahne yok filizin ama mualla baştan beri davranışları ve filizin kafasını karıştırdığı bir de son bölümdeki sahneden dolayı dilemeli, kimse ile aynı düşünmeyebilirim bu konuda bu benim fikrim
hem daha filizden özürdileyecekler mualla ile sınırlı değil:img-wink:
Artik bizi ne bekliyor bilmiyorum, ama kendimi hersey hazirladim.
Olmadik seyler oluyor ve gidishatti bildigimiz halde yinede bizi sasirtan olaylar oluyor. Sonunda mutlu olacaklar, ama Asli yinede bir engel olacak aralarinda, zaman atlamasi olacagina göre yine yollari uzun süre kesismeyecek, hayatlarini yönlendirmeye calisacaklar - basaracaklarmi, elbette hayir - ama biz herseye hazirlikli olalim diyorum
1- aslı kız hastalığını öğrendikten sonra mı teklife evet der, yoksa öğrenmeden mi sizce bencil bir davranış olur mu bu aslı açısından?
2- filiz aslının hastalığını pişmanlığını yaşamaya başladığı bir anda mı öğrenecek yoksa daha önce mi öğrenir ve tepkisi ne olur?
3- mahalleli bir an önce düğün hazırlıklarına başlamak isteyecek ya peki bu hastalığı öğrenecekler mi?
4- ben diyorum ki belki de aslıdan bu hastalık gizlenebilir, sizce böyle birşey yaparlar mı?
5- aslının psikolojisini derinden etkileyecek ki bu hastalık filizyılmaz barışmasını sağlamak için birşeyler yapar mı?
Ihlamurlar altında dizisi özrün alışkanlık haline geldiği bir dizi haline gelmiş, Çoğu dizilerde olduğu gibi, Özürlerin alışkanlık haline gelmemesi dileğiyle.
Zaman atlaması olmaz artık, Neyse tatlı yiyelim, tatlı konuşalım.
Bu arada karakterlerimizden ilk önce hangisi Feride'ye, Özlem diyecek, Nevzat hariç
Sevgili pinkzone,
Düğün davetiyen muhteşem, İmza ise harika, Emeğine ve ellerine sağlık.
Filiz Yilmaz icin bir sarki
Bir gün sende beni ararsin
Deli bir hasret sarar
Birden gözlerin dolar
Aglarsin.
Geri dönmek istersin
Eski bir sarki yakar
Birden gözlerin dolar
Aglarsin.
Elimde degil unutmak seni
Kaçsamda kovalar anilar beni
Bos hayallere sarilir gibi
Kolaymi unutmak bir anda seni
yılmaz aslıya teklif ettiği gece red cvbını almıştır, ama bir başka gün yılmaz aslıya
yılmaz: hayır aslı kapatmadık o gün öfkeyle sana bu teklifi yaptığımı düşünüyorsun ama öyle değil
yılmaz: tmm sinirliydim ama teklifimde de samimiydim inan bana artık bende mutlu olmak istiyorum ve bu mutluluğum seninle bunu biliyorum
yılmaz: filiz yok bitti anlıyor musun, onu hayatımdan tamamen çıkardım ve bir daha bir araya gelmemiz imkansız
aslı: hayır yılmaz benimle birşeyleri düşünüyorsan benden birşeyleri saklaman doğru değil, hem nasıl emin olacağım
yılmaz: sana sadece filizi artık hayatımdan çıkardım ve hayatıma seninle devam etmek istiyorum, benim yanım senin yanın bunu daha iyi anladım, lütfen daha fazla birşey sorma ve teklifimi kabul et
aslı: bilmiyorum yılmaz, yani aklım o kadar karışık ki, tmm seni seviyorum ama senin beni seveceğinden emin değilim
yılmaz: emin olabilirsin aslı yeter ki fırsat ver ikimize, bana seni kazanmam için bu şansı istiyorum v seninle evlenmek istiyorum
yılmaz: pişman olmayacaksın, göreceksin çok mutlu olacağız, seni asla bırakmayacağım
Kelimelerle aram iyi olmasına rağmen konuşma repliklerinde pek iyi tahminler yapamam çünkü onları da uzun yazarım :img-hyste ama aşağı yukarı benim de beklediğim şeyler bunlar.
Ben de Tolga'nın tahminine katılıyorum. Aslı'nın hastalığını öğrendikten sonra Yılmaz bu replikleri kullanarak Aslı'yı ilk etapta reddettiği evlenme teklifine ikna edecektir diye düşünüyorum. Bu arada sevgili Tolga Aslı'yı beğenme konusunda istikrarını korumuş ve de Aslı'ya yeni bir umut olarak kendini öne sürmüş. Karakterlerimizin talipleri çoğalıyor :icon_whis
Not: Fatmacım davetiyeye çok güldüm, yine yaratıcılığının zirvesindesin ;)
Mesaj alınmıştır Hasan ;) Bundan sonra dikkat edeceğim.
Sezinti imzan harika yapanın da emeğine sağlık bu arada :)
1- aslı kız hastalığını öğrendikten sonra mı teklife evet der, yoksa öğrenmeden mi sizce bencil bir davranış olur mu bu aslı açısından?
2- filiz aslının hastalığını pişmanlığını yaşamaya başladığı bir anda mı öğrenecek yoksa daha önce mi öğrenir ve tepkisi ne olur?
3- mahalleli bir an önce düğün hazırlıklarına başlamak isteyecek ya peki bu hastalığı öğrenecekler mi?
4- ben diyorum ki belki de aslıdan bu hastalık gizlenebilir, sizce böyle birşey yaparlar mı?
5- aslının psikolojisini derinden etkileyecek ki bu hastalık filizyılmaz barışmasını sağlamak için birşeyler yapar mı?
Hemen cevaplayayım
1-Bence önce teklifi kabul edecek.Nişan olayı falan olur sonra aslı hasta olduğunu öğrenir ve yılmazı terkeder
2-Bence bu hastalığı herkes çok sonra öğrenecek yani aslı iyice fenalaşınca hasta olduğunu öğrenecekler tepkileride çok üzülürler yani aslı bu hastalığını kimseye söylemeyecektir
3-Dediğim gibi herkes sonlara doğru öğrenecek yani aslı kimsye söylemez bunu
4-zaten öyle olur
5-Aradan çekilecektir
tolgahuzur1
13-03-07, 13:43
Kelimelerle aram iyi olmasına rağmen konuşma repliklerinde pek iyi tahminler yapamam çünkü onları da uzun yazarım :img-hyste ama aşağı yukarı benim de beklediğim şeyler bunlar.
Ben de Tolga'nın tahminine katılıyorum. Aslı'nın hastalığını öğrendikten sonra Yılmaz bu replikleri kullanarak Aslı'yı ilk etapta reddettiği evlenme teklifine ikna edecektir diye düşünüyorum. Bu arada sevgili Tolga Aslı'yı beğenme konusunda istikrarını korumuş ve de Aslı'ya yeni bir umut olarak kendini öne sürmüş. Karakterlerimizin talipleri çoğalıyor :icon_whis
Not: Fatmacım davetiyeye çok güldüm, yine yaratıcılığının zirvesindesin ;)
Mesaj alınmıştır Hasan ;) Bundan sonra dikkat edeceğim.
Sezinti imzan harika yapanın da emeğine sağlık bu arada :)
sevgili berna yine yineliyim isterseniz aslıya her zaman talibim. güzel ve akıllı kız benim gözümde.. hem sevgisini saklayabiliyor hemde hükmedebiliyor benim gözümde.. yılmaz bırakır bırakmaz aslıya talibim..:img-hyste
Hocam cevaplayim
1- Ögrendikten sonra eger kabul ederse bencilik yapmis olur, bence ilk Yilmaz ögrenir ve Asliyi bu sekilde evlenmeye ikna edebilir
2- Önce teklifi ve daha sonra Aslinin hastalini ögrenir, hasta oldugunu duyunca tepkisi azalabilir
3- Ögrenirlerse ve Aslinin bundan haber yok ise ona belli etmemeye calisirlar, ama Ali bunu basarablirmi bilmiyorum:img-wink:
4- Banada öyle geliyor
5- Eger Yilmazi gercekten seviyorsa yapabilir, git onunla mutlu ol der gibi geliyor bana
Not: Sevgili Sezinti imzan harika, pinkzone ellerine saglik
Aslı evlenme teklifini önce düşünür sonra kabul eder. Neden, bencilce bir davranış olsun.
Filiz, hassas birisi, Yılmaz'la Aslı'nın evlenmesini ister. Aradan çekilir.
Tabiki kırk gün sürecek, ama hastalığı öğrendiklerinde çok üzülürler
Nereye kadar saklayacaksın ?
Filiz, Aslı'nın son zamanlarında Aslı'nın mutlu olmasını ister. Düğün günü düğünden vazgeçer. Bu sahne yabancı gelmedi, kendini tekrar eden sahneler
Sevgili filizim+y
Diğer notta geçer not almışım, sevindim. Bu sınavda sadece dersi geçmek için çalıştım. Fazla notta gözüm yok. 5' ten şaşma 6'yı aşma :)
tolgahuzur1
13-03-07, 13:50
birde hala mualla sultandan hesap sormak isteyen arkadaşlar var çok ayıp çok ayıp.:img-hyste . o sizden büyük niye böyle yapıyorsunuz :img-hyste mualla sultanı beğenmiyormusunz?:img-hyste neyse bence özür dileyen filiz olmalı .. niye.e.. 1-filizdüğün günü hesap vermeden çekip gitti 2- oğlunun çocuğu olacağından kendisininde torunu olacağından haberdar etmedii çok ayıp hiç yakıştıramadım filizee niye böyle yapıyor anlamıyorumm:img-wink: :img-polic neyse filizim yine aynı soruları soruyormuşsun gibi geldi bana...
tolgahuzur1
13-03-07, 13:57
sevgili filizm her ne kadar soruların hep aynı mantığa dayansada seni kıramayıp cevaplayayım..
1-bu soruyu anlıyamadım..:img-hyste
2-kesin pişmanlık duygusu içinde yılmaza gerçeği söylemeye hazırlanırken öğrenecek..ve çok morali bozulacak bunları hak etmediğini düşünecek.:icon_sorr
3-yok zanetmem ama mualla yada kızından olabilir...
4-benim düşüncem bu yönde ama saklamaya çalışsa bile yılmaz öğrenecek malum gözünden birşey kaçmaz..:img-hyste
5-yapabilir ama etkisi büyük olacağı kesin.. yani aslının sözlerinden sonra biraz yumuşama veya barışma olabilir..
şimdi filiz rapor olayını öğrendiğinde yılmazla ilgili pişmanlık yaşayacak ya bunun sonucunda gidip yılmazla konuşmak isteyecek ama bu sefer de aslının evlenme teklifini duyacak
şimdi filiz pişmanlığın üzerine yeniden kızacak mı yılmaza
yoksa aslının hastalığını da öğrenmiş olup yılmazın sırf aslıya uyardım etmek için böyle bir teklif yaptığını mı düşünür?
bence yılmaz filizin rapor olayı ve aslı olayını öğrenmesinden sonra bebekle ilgili gerçeği öğrenecek bence
bu sahne sıralaması nasıl olacak sizce,
yılmazın bebeği öğrenmesi, aslının hastalığı, filizin rapor olayını öğrenmesi, filizin evlilik teklifini duyması, filizin aslının hastalığını öğrenmesi hangisi sıra ile gerçekleşir tahmininiz nedir?
bence öğrenmeden evet der..
Bence hastalığını duymadan önce öğrenir yılmaz'ın yanına bu pişmanlığını göstermek için gittiğinde karşılaştığı manzara yüzünden ümitlerini yitirip döner .Daha sonra da Aslı'nın hastalığını öğrenebilir.
Ya ben mahalleliden hala ümitliyim :) yılmaz filizi severken nasıl oluyorda evleniyorlar diye en azından bir kişide olsa sorgulamasını bekliyorum..sonra düğün hazırlıklarına başlasınlar...Hastalığı duyabilirler ,Aslı'nın hastalığını duyduklarında Aslıyada üzülürler ama en çok üzülecekleri kişi yılmaz olur gene yalnız kaldı diye :img-hyste
Yaparlar ama elbet birileri öğrenir belki aslı tedavi için uzaklara gider orada birine aşık olur mutlu olur :img-hyste allahtan ümit kesilmez :)
Yapabilir ama bence filizle yılmaz kendileri bir şeyler yapmalı her zaman aşklarında bir gölge olmasın...Aslı barışmalarını sağlarsa bir de ölürse filizin bebeğide kız olursa isminide aslı koyarlar tam olur :img-hyste
sorular için teşekkürler filizim ayrıca şiir süper olmuş...repliklerde öyle ama yeter artık diyorum ben daha fazla dayanabileceğimi sanmıyorum:) ne sabrım kaldı ne de ümidim ...
Senarist ablalarımız lütfen artık ...kaç bölüm kaldı da gene böyle işkence yapıyorsunuz herkes barıştı bir bizim çiftimiz kaldı...Zaten kalan bölümlerde geçmişle hesaplaşsalar ancak biter,cemin yüzünü çıkarsanız ya da diğer konuları işleseniz dizinin son bölümlerine bolca konu kalır...
Sorular - Ihlamurlar altinda icin gecerlidir bu sorular
1- Askta fedakarlik diye bir sey varmidir, varsa bu kendinden taviz vermekle esit degilmidir?
2- Ben merkezli bir davranis aski ne dereceke etkiler, yada aski öldürmeye bir sebebmidir?
3- Baskasinin mutlulugu icin askindan vazgecmek ve bu sekilde kendi mutsuzlugunu yaratmak kendi mezarini kazmis demek olmuyormu?
4- Bitmis bir iliskinin ardindan, onu kaybetmeninmi acisimi daha agir basar yoksa onun hayatina baskasinin girmesimi?
5- Hüzünlü biten bir askin ardindan, yasanmis bu iliski hata olarak degerlendirilirmi?
tolgahuzur1
13-03-07, 14:09
şimdi filiz rapor olayını öğrendiğinde yılmazla ilgili pişmanlık yaşayacak ya bunun sonucunda gidip yılmazla konuşmak isteyecek ama bu sefer de aslının evlenme teklifini duyacak
şimdi filiz pişmanlığın üzerine yeniden kızacak mı yılmaza
yoksa aslının hastalığını da öğrenmiş olup yılmazın sırf aslıya uyardım etmek için böyle bir teklif yaptığını mı düşünür?
bence yılmaz filizin rapor olayı ve aslı olayını öğrenmesinden sonra bebekle ilgili gerçeği öğrenecek bence
bu sahne sıralaması nasıl olacak sizce,
yılmazın bebeği öğrenmesi, aslının hastalığı, filizin rapor olayını öğrenmesi, filizin evlilik teklifini duyması, filizin aslının hastalığını öğrenmesi hangisi sıra ile gerçekleşir tahmininiz nedir?
kanımca yine aynı sorular ama cevaplıyım..:img-polic
sahene sıralaması şöyle olur
1-aslının hastalığı
2-filizin rapor olayını öğrenmesi
3-filizin evlilik teklifini duyması ki bu iki olay peş peşe geldiği için yıkacak filizi..
4-yılmazın bebeği öğrenmesi
5-filizin aslının hastalığını öğrenmesii benim görüşüm ve tahminim bu yönde..
ama her zaman dediğim gibi ilk aslının hastalığını yılmaz öğrenecek ve aslıyı teklifini kabul etmesi için zorlayacak ve kabul ettirecek..
ilk önce sorularımı bıkmadan cvplayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
sevgili tolga aynı değil ama benzer sorular malum kişiler aynı kırmamak için eziyet etme kendine cvplamak istemiyorsan cvplama:)
sevgili sezinti cvpların herzaman doğru ve güzel olduğu için her daim geçer not alırsın sen merak etme, çalışmasan bile ben eminim:img-wink:
tolgahuzur1
13-03-07, 14:15
Sorular - Ihlamurlar altinda icin gecerlidir bu sorular
1- Askta fedakarlik diye bir sey varmidir, varsa bu kendinden taviz vermekle esit degilmidir?
2- Ben merkezli bir davranis aski ne dereceke etkiler, yada aski öldürmeye bir sebebmidir?
3- Baskasinin mutlulugu icin askindan vazgecmek ve bu sekilde kendi mutsuzlugunu yaratmak kendi mezarini kazmis demek olmuyormu?
4- Bitmis bir iliskinin ardindan, onu kaybetmeninmi acisi daha agir basar yoksa onun hayatina baskasinin girmesimi?
5- Hüzünlü biten bir askin ardindan, yasanmis bu iliski hata olarak degerlendirilirmi?
ooo sorular peş peşe geliyor devam edeyim..:img-wink:
1-yok bu dizide kimse kendini feda etmiyor bir tek yılmaz hariç ..:img-cool2
2-kesinlikle evet..:good: aşk diye birşey olmuyor bu merkezli davranış olduğu zaman... bizim dizide örneği çok..
3-oluyor ama işte dediğim gibi vijdan meselesii demekki aslının tarafı daha ağır basacak yılmazda....
4-her ikisede hele sevmişken.. ama elden birşey gelmez.. çünkü filiz kendi kazdığı kuyuya kendi düştü.. söyleseydi çocuğu yılmaza yılmaz düşecekti .:icon_whis
5-yoo her zaman iyi yönden bakmak lazım yaşanmş ilişkilerde onun için pişman olunmaz kanımca..
tolgahuzur1
13-03-07, 14:17
ilk önce sorularımı bıkmadan cvplayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
sevgili tolga aynı değil ama benzer sorular malum kişiler aynı kırmamak için eziyet etme kendine cvplamak istemiyorsan cvplama:)
sevgili sezinti cvpların herzaman doğru ve güzel olduğu için her daim geçer not alırsın sen merak etme, çalışmasan bile ben eminim:img-wink:
sağol filizm güzel bir fırçalama oldu ben aldım cevabımı..:icon_sorr :img-blush tabi bize puan veren yok daha ne yapayım ... objektif cevap verdim sorulara işte..:img-hyste neyse en az 5 bölüm bu işler ortaya çıkmaz bizde böyle sorularla teselli ararız..:img-blush
kurşuni sorular çok zor valla :):) ama cevaplamaya çalışayım
Aşkta fedakarlık vardır..Bizim dizi için düşününce kesinlikle kendinden taviz vermek oluyor,kendinden derkende kendi mutluluğundan ...
Bence aşkta ben merkezli davranış her zaman vardır (ama bu aşkına ya da karşındakine zarar verecek türde bir davranıştan çok kendinden taviz vermemekle ilgili :) ) sevgide birlik olunur o yüzden aşk gel gitli bir şekilde yaşanır ..yani ben merkezli davranış her zaman etkilidir ama aşkı öldürmeye sebep değildir.
Son olayları düşünürsek kesinlikle öyle olur kendi mezarını değilde kendi mutsuzluğuna sebep oluyor.
4- Bitmis bir iliskinin ardindan, onu kaybetmeninmi acisi daha agir basar yoksa onun hayatina baskasinin girmesimi?
ikisi de sanırım :) filizi düşünürsek sevdiğin adamın çocuğunu bekle ama ondan ayrılmış ol üstüne bir de sevdiğin adam her gün başka biir kadınla beraber düşünmesi bile kötü...:icon_whis
İlk zamanlar evet sonra düşününce hata olarak değerlendirilmeye bilir.Özellikle bu ilişki yılmaz ve filiz ilişkisi içinse değerlendirilmez sanırım :img-hyste
Zaten insanlar bir süreden sonra acı hatıralarını değilde mutlu anılarını hatırlarlar ..
kurşuni başında belirttim ama gerçekten zordu :)
cvplayayım hocam hemen umarım olabilmiştir
Elbette ki vardır, fedakarlık olmasa aşkın bir tadı eksik kalmıştır, bu yüzden zamanı gelirse yapılmalı hemde hiç düşünmeden, kendinden taviz vermek değildir bu eşdeğer değil en azından fedakarlık yapılan olay ölçü olabilir belki ama bence eşit değil.
Dizimizde fedakar olanını henüz göremedik.
Bu verilen karara göre değişir ama etkileyeceği aşikar, akı öldürmez ama öldürdüğünü zanneder.
İlk olarak yılmaz yaptı tamamen bitirmek isteyerek, şimdi de filiz bebeği söylemeyerek kendince kendini haklı çıkarmaya çalışarak
Kesinlikle evet ama bunu nadir insanlar başarabilir, yine de herzaman bi çıkış yolu olduğu için kendi mutluluğunu da es geçmeden diğer insana yardımcı olabilir bence engel olmamalı
Yılmaz şu an tam bu aşamada kararı aynen bu yönde sırf başkasını mutlu etmek adına tabi gerçeklerini öğrenene kadar
4- Bitmis bir iliskinin ardindan, onu kaybetmeninmi acisimi daha agir basar yoksa onun hayatina baskasinin girmesimi?
Kaybetmek bir nevi yeniden kavuşmaktır, ama başka biri girdiğinde tamamen kaybettim demektir geri dönüşü zor olur.
Bu durumda filizin aslıyı öğrendikten sonra yaşayacağı zor anlar
Bence değerlendirilmemeli çünkü yaşanmışlıklarda mutlu zamanlarda ve o insanın hayatına kattığı güzelliklerde unutulmamalı tabi bir de karşılık emek.
Ben biten bir aşk görmediğim için dizimde benim için hala filizyılmaz aşkı devam ediyor bu yüzden bu soruyu dahil etmiyorum sayın hocam affınla
Aşk'ta fedakarlığa inanmam, Sevgide fedakarlığa inanırım. Kendinden taviz vermek ve fedakarlık bir yere kadar aynı anlam taşır sonrasında farklılaşır
Aşkı doğuran ben merkezli davranışlardır.. Aşk kendine göre sevmektir. Sevgiyi doğuran ise saygıyla yoğrulmış biz merkezli davranışlardır
Hayır, Önemli olan karşılıklı olarak sevebilmek, tek taraflı vazgeçmek, mutsuzluktur. Vazgeçiyorsan noktayı orada koyabilmektir. Gerekirse alacağın karardan önce uzman kişilerden yardım al.
Beraberlik bittiğinde noktayı koyabilmektir. Sonrası sadece ayrıntıdır.
Hatasız kul olmaz ama önemlisi bir beraberlik bittiğinde geriye dönmemektir. Geriye döndüğünüzde acılar, mutluluğun önündedir.
Neyse, sorular bir o kadar kolay, bir o kadar zor. :icon_sorr
Kaldım mı, sevgili hocam :img-hyste
* Elif`i sevdi kaybetti.
Walla Figan abla yazdıklarında haklısın ama bakarsak bu dizide kimse mutlu değil ki Yılmaz olsun.. Değil mi ? Hem ana karakter (her ne kadar son dönemlerde bunu kactırmıyorsa da) mutlu olursa dizi biter..Onun için daha cok var Yılmaz'ın mutlu olmasına :img-wink:
Filizim yine döktürmüşsün walla ellerine saglık..
Ayrıca cok gercekçi olmuş Yılmaz'ın yine gerekceleri var anlasılan :):)
NOT: Yazdıgın şiir gercekten nefis olmuş hatta fragman da bile kullanabiliriz..
sağol filizm güzel bir fırçalama oldu ben aldım cevabımı..:icon_sorr :img-blush tabi bize puan veren yok daha ne yapayım ... objektif cevap verdim sorulara işte..:img-hyste neyse en az 5 bölüm bu işler ortaya çıkmaz bizde böyle sorularla teselli ararız..:img-blush
aaa aşkolsun tolga fırçalam değil alınganlık yapma:img-wink: senin puanın belli cvplamadığın soru yok bu yüzden herzaman tam puan alıyorsun anladın da sen illa okumak istiyorsun anladım ben seni:) ne güzel objektiflik yakıştı sana ben çok memnunum valla hem sözüm geçerli aslıyı ikna ettiğin anda tüm masraflar benden:img-wink:
sevgili tolga sorular olmayınca gereksiz yere geriliyoruz ve eskilere dönüyoruz birbirimizi kırabiliyoruz en azından bu şekilde dizi ile ilgili düşüncelerde açığa çıkıyor kısa ve net cvplar uzun sorulara cvp oluyor gerçi bu gidişatı sevmeyenler de var sıkıldıkları anda söylesinler hem biz kimseyi zorlamıyoruz illa cvplayacaksınız diye, ama cvplayıp kırmayan arkadaşlarında emeğini gözardı edemeyiz değil mi?
Sorulari cevaplayan herkeze tesekkür ederim. Hepiniz sinavi gectiniz arkadalar.
filizim+y yine döktürmüşsün baya bir aradan sonra sizlerleyim...bu hafta düm düğümler çözülcek galiba ama karışık olcak bence
1. aslı evlenme teklfini hemen kabul etmez düşünceğini söler ve etesi gün hastalığını öğrenip kabul etrmez..
2.filiz rapor meselesini öğrenmicek bence bu hafta çünkü özette bunla alakalı hiç tüyo göremedim.. filizin öğrenceği şey yılmazın aslıya evlenme teklifi ettiği ve aslının hasta olduğu olcak ve kararsızlıklar yine filizi beklicek
3.bence bu hafta cem fena şeyler yapabilir filizi kumpasa düşürebilir gibime geliyor
Gelelim sorulara; Filizim ile başlayayım :img-wink: ;
Bence bu bölüm evet der..Yani hastalıgını ögrenmeden önce..Nasıl olacak derseniz Yılmaz-Aslı öpüşmesi bekliyorum ben :img-yes:
Sonra ögrenir gibime geliyor.. Üzülür tabi canım..Eski sevgilisi ile nikah kararı aldı diye insanlıgını kaybetmedi ya :)
Ne hastalıkmış bütün soruların ana teması mubarek :img-wink: Walla bilemeyecegim zaten beni cok da ilgilendirmiyorlar..
Mümkün değil..Birinin bilmesi lazım gidisat acısından bu da Aslı'dan baskası olmamalı..
:bilmim walla.. Zannetmiyorum acıkcası..Kimse de onu suclamaz herhalde
iki tarafta ben buyum deyip kenara cekilirse zaten ilişki olmaz ki karsılıklı olup kişilikleri tümüyle değiştirme özelliği tasımadıkca elbetteki tavizler verilebilir yılmaz da filiz de ödün verdi sonucta ilk sezon onuru kırılan filiz gururunu hiçe sayıp askına dönmedi ki görüyoruz filiz aslında ne kadar gururlu yılmaz da evlenmesine ragmen elife dönmeyi düsünmedi mi ya da filiz onu bırakıp gittiği halde gururunu hiçe sayıp filizin pesinden kosmadı mı mutlu olmak için fedakarlık yapmamız da gerekir.
ilişkinin basında cok etkilemese de sonraları biz olamamak ilişkiye derin yaralar verir ve ölümüne sebep olur zaten ben merkezli olan taraf kendi istekleri olmadıkca mutsuzlasır ve yine "ben" diyerek cekip gider. ben yılmazın da filizin de ben demekten cok empati yapamadıkları için mutlu olamadıklarını düsünüyorum iki taraf da hiç karsısındakinin ne hissettiğini düsünmüyor gerci bu da sonuc olarak ben diye düsünmeyi getiriyor...
baskasının mutlulugu için kendi askından vazgeciyosan zaten ya asık oldugun kişi baskasına asık oldugundandır ki zaten istesen de mutlu olamazsın baskasına asık biriyle ya da asık oldugunu bırakıp sana asık olanla birlikte olmandandır bu kendi mezarını kazmak demek olur seni istediği kadar sevsin sen sevmedikçe o ilişkinin mutluluk vermesi imkansız. ben yılmazın huzur buluyorum laflarına inanmıyorum zaten asık olmadıgın biriyle yasamak onunla bi ömür gecirmek nereye kadar huzur verebilir ki insana simdi hep filizi düsünmüyo mu madem huzur yetiyo niye aklı onda?
onun hayatına baskası girmesi umutlarını gercek anlamda yitirmen anlamına gelir bu da daha acı filiz simdi ne kadar yılmazı istemiyorum dese de içten içe deli gibi istiyo da onu asıl simdi yılmazla aslının evlenecegini duyunca görelim bakalım istiyo mu yılmazı istemiyo mu?
zamanında sizi cok mutlu etmişse bu ilişkinin varlıgı ne kadar hüzünlü biterse bitsin hata olarak değerlendirilmemeli. filiz yılmaz ilşkisi de aynı sekilde nasıl hata denebilri ki yani böyle büyük bi aşkı yasadınız sonucta?[/QUOTE][/B]
tolgahuzur1
13-03-07, 14:44
şimdi aklıma şöyle bir şey geldi ömerin hapisten kurtulmasıyla ilgili.. bizim feride ünlü bir dansçı aynı zamanda eğitmen değilmiydi? ee kesin bunu parsı pulu vardır.. belki resul(adını unuttum:img-blush ) ona parası olduğunu hatırlatır.. zaten filiz yılmazın teklifini kabul etmeyeceğine göre .. o zaman tek ihtimal feride kendi parasıyla borcun bir kısmınıda olsa ödemek istiyecek gibi geliyor..
çok mu haylci oldum nee:img-hyste
Filizim yine döktürmüşsün walla ellerine saglık..
Ayrıca cok gercekçi olmuş Yılmaz'ın yine gerekceleri var anlasılan :):)
NOT: Yazdıgın şiir gercekten nefis olmuş hatta fragman da bile kullanabiliriz..
teşekkür ederim secomsum, ne yapalım gereksiz tartışmalara girmektense sevgili modumuzun uyarılarıışığında forumu verimli kullanmaya çalışıyorum:img-hyste başka bir nedeni de sizlere hoş vakit geçirmek :)
yılmaz beyzadem gerekçesiz bir iş yapmış mı hiç gördün mü bak gördüysen söyle öyle değilmişte:):)
NOT: benim şiirlerimin daha iyi olduğunu sizler görüyor ve söylüyorsunuz ama serdar oğuza ayıp olmasın diye burayı okuyanlarda kullanamıyor ben anlıyorum onları:img-hyste olsun sizlere yazıyorum bende:)
Kursuni ile devam edeyim :img-wink: ;
1- Askta fedakarlik diye bir sey varmidir, varsa bu kendinden taviz vermekle esit degil midir?
Ooo sorulara önceden bakmamısım..Calısıp gelirdim walla :)
Ask da fedakarlık diye bir sey vardır ama herseyin cogu zarar felsefesinden yola-cıkarak (Böyle bir felsefe var mı onu da bilmiyorum.Yoksa özür :img-blush ) dozunu iyi ayarlamak gerektigini düşünüyorum..İkinci bahsettiğiniz durum da bunda ibaret zaten..
2- Ben merkezli bir davranis aski ne dereceke etkiler, yada aski öldürmeye bir sebeb midir?
Kesinliklee..Sürekli kendini düşünen biriyle beraber olmayı kim ister ki..Bazen olabilir ha ne dersiniz :img-blush
3- Baskasinin mutlulugu icin askindan vazgecmek ve bu sekilde kendi mutsuzlugunu yaratmak kendi mezarini kazmis demek olmuyor mu?
Kesinlikle ve bunu anlamıs degilim..Diziden örnek verirsem; son zamanlarda Feride'nin Nevzat'ın parasını kabul edip Ömer'in hayatından cıkacagı senaryoları dolasıyor..Acıkcası hic sevmedigim,klişe ve anlam veremedigim bir durum kesinlikle karşıyım..(Ölüm durumunu hesaba katmayınız :img-wink: )
4- Bitmis bir iliskinin ardindan, onu kaybetmenin mi acisimi daha agir basar yoksa onun hayatina baskasinin girmesi mi?
Şimdi duruma göre degişir..Eger ayrıldıgın kişiyi bir daha görmeyeceksen kaybetmenin acısı tabi fakat ayrıldıgın kişi ile sürekli görüşüyor ve baskası ile birlikte ise işte en kötüsü bu :sad53:
5- Hüzünlü biten bir askin ardindan, yasanmis bu iliski hata olarak degerlendirilir mi?
Bitiş sekline baglı diyorum ben..Bu konu hakkında da fazla konusmak istemiyorum :)
sevgili secomsum sana böyle hitap ediyorum ama sen neler yapıyorsun cvpladığın soruların ilkinde aslı-yılmaz birşeyi bekliyormuşsun oldu mu şimdi cnm dedik senin bu lafınla benim cana ne olacak :img-wink:
bak kaç zamandır aslı-yılmaz savaşı veriyorum ona göre secoms bilmiyorum anladın sen beni bir anlık gafletine veriyorum o cvbı ve boş olarak aldım sorumun cvbını
NOT: sevgili kurşuni değerlendiririm fırsat verirlerse siz de denk gelirseniz bir zamanlar ı.a. forumun bir filizim+y vardı aynı onun gibi yzıyor kesin bu o dersiniz olur mu:img-wink:
sevgili figan ablam, sevgiye emek verdiler ama tek başlarına bir olup sadece ANI yaşadılar, ama olası bir hatada ya da yaşanan bir acı da tek taraflı yaşamayı tercih ettiler güzide çiftim, ne birbirlerini dinlediler ne de anlamak istediler aşk selinde boğuldular sanki kurtulmak istedikçe daha da birbirlerine bağlandılar şimdi isteseler de kopamıyorlar
öyle birbirlerine eşit olacaklar ya herşey mevcur bu çiftte kıskançlık, gurur, aşk, öfke, inat ne ararsan
istediğimiz aynı şeyler ama ah senaristler yok mu senaristler
bu arada teşekkür ederim abla dememe kızmadığın için sende cansın:img-wink:
Ay ay sagol canim ne demek.. Sana kizilir mi..:img-wink:
Bu konuda haklisin. $u senaristler yok mu, bogmak lazim bunlari. Yahu ne kadar uzattilar. ögrensin Yilmaz $u bebegi, mutlu olsunlar ne var bunda.
Her hafta bekliyoruz ha ögrendi, ha ögrencek. Vallahi gIna geldi:img-yes:
tolgahuzur1
13-03-07, 15:04
şimdi aklıma geldi ilk sezon falcı kadında bilmişti olayların böyle olacağını:img-hyste demek ki senaryonun böyle olacağını taa o zaman yazmışlar.. ama sonunda mutlu olacakları kesin..
Aşkta fedakarlık değilde.. Sevgide bence olur. Tabi bu tanımı nereye çekersen oraya gider.. Onun için bence sevgide fedakarlık olabilir.
Çok etkiler.. Aşk ben merkezlidir. Ama eğer mutlu olmak isteniyorsa.. Biz olarak düşünülmelidir. Yok illa ben ben diyecekse.. O zaman al sana buram buram acı.. :img-hyste
Neden olsun. Asıl başkasına duyduğu sevgiye saygı duymak büyük erdemdir. Tamam acı çekersin ama.. Onun mutlu olduğunu bilmek içini tek dolduran bir şey olur. O mutlu olsun varsın.
Onu kaybetmenin acısı basar. İlişiki bitmişse bir soğuk su içilsin. İlerde ne yaşayacağı entrese etmemeli. Artık ortada bir birliktelilik yada sana döncem sözü yok.
Yılmazın şu an ki durumu hata. Ama farketmez. 3 ay ayrı kalmış. Baktı olmuyor yeni ufuklara yelken açmak lazım. Yoksa insan olduğu yerde sayarsa bu ayrılığın hiç bir gideri olmaz. Yani onu başkasında araması normal çoğu insan bazı aşklar olayınca umudu kesip yoluna bakar. Yılmazda öyle.
1- müjgan fömer olayını öğrendi en azından bakışlarıyla bu çifte bakarken birşeyler söyleyecek gibiydi sizce nasıl olacak tepkisi?
2- kerem-nalan aşkı diğer cepheler yüzünden pek artalarda yok ilk fırtınayı bu bölüm yaşarlar mı?
3- cemilin son yaşanan olaydan sonra ahmetle ilgili planı ne olacak kaçırma klişe başka bir seçenek var mı?
4- handan garibi bir gördü bir daha da karşılaşamadı bu bölüm adamı merak edip aramaya kalkar mı, sizce bu aşk gerçeğe dönüşür mü?
5- mualla evlilik olayına zaten onay vermişti peki hastalığı öğrenince ne tepki verecek, yine filize kaldım diye düşünür mü?
Bu arada karakterlerimizden ilk önce hangisi Feride'ye, Özlem diyecek, Nevzat hariç
Sevgili pinkzone,
Düğün davetiyen muhteşem, İmza ise harika, Emeğine ve ellerine sağlık.
Nevzat hariçse belli olmaz.. Belki Mahalleli yakında özlem demeye başlar.
Düğün davetiyesi tamamen tesadüf üzeri çıktı.. :img-hyste Bu kada uyacağını tahmin edemezdim. İmzaya gelince oldukça yaratıcı olmaya çalıştım.. Chucky biraderlerde pek bir yakıştı. Ceme de ufakan makyaj yaptım. Göz çevresi kırmızı bunalım şeklinde.. :good:
1- müjgan fömer olayını öğrendi en azından bakışlarıyla bu çifte bakarken birşeyler söyleyecek gibiydi sizce nasıl olacak tepkisi?
Evet söyleyecekti. Ama vazgeçti. Bu bölüm sonuna doğru Özlemin halini görünce inandı gibi. Bence birşey demez.. Hakkı da yok zaten. Özlemden iyi mi anne bulacak hem. Kızı ürkütür laf söylerse.. :img-wink:
2- kerem-nalan aşkı diğer cepheler yüzünden pek artalarda yok ilk fırtınayı bu bölüm yaşarlar mı?
Bence yaşarlar. Bu bölüm ya hastane için yada hastane önü bir gerilim ve tartışma sahnesi bekliyorum. Çok bile sürdü.. :img-wink:
3- cemilin son yaşanan olaydan sonra ahmetle ilgili planı ne olacak kaçırma klişe başka bir seçenek var mı?
Kesin kaçırcak.. Yada bir başka çareye başvurarak velayet davası açcak.
4- handan garibi bir gördü bir daha da karşılaşamadı bu bölüm adamı merak edip aramaya kalkar mı, sizce bu aşk gerçeğe dönüşür mü?
Ahh nerde gel sen birde onu bana sor.. Adamın aşkını 10dk ile sınırlandırdılar.. Oysa bu öyküden roman olur be roman.
5- mualla evlilik olayına zaten onay vermişti peki hastalığı öğrenince ne tepki verecek, yine filize kaldım diye düşünür mü?
Bence hemen öğrenmezler.. Ama öğrenirlerse tedavinin mümkün olduğuna kızı ve kendilerini ikna ederler. Ama bence birazda oğluna yanar.. Vahh vahh yılmazım.. Kadınlardan yana hiç şansı yok çocuğumun. :good:
Cevaplayim hocam
Sevindim tarzinda olabilir, cünkü Ömerin ömür boyu Elifin yasini tutacagini bekleyemezdi Müjgan Hanim, eger torunun basina bir anne gelecekse, bunun icin en uygun kisi Feridedir.
Duyumlara göre bu hafta bir tartisma yasayacaklardir, belki Müjgan Alpi yemege cagra bilir ve mahallede Alp cok iyi, kültürlü ve en önemlisi doktor olacak gibi laflar söyleyebilir, e buda keremin kulaklarina giderse, tartisma kacinilmaz olur.
Yada yeni isi yüzünden asalanmis hissedebilir kendini Kerem ve bunun üzerine tartisma cikabilir
Kacirma klise evet, ama sanirim Cemil yinede bu yönteme basvuracak, en azindan benim aklima baska bir sey gelmemekte
Gaib acisindan kesinlik ask gelismistir, benim Handan icin hala umudum var, belki vicdaniyla birlikte buz tutmus kalbide ermistir ve artik kapilari aska aciktir
Valla üzülecegi kesin, tama oglunu mutlu edecek birini buldugunu zanederken onu kaybetmek Muallayi yikar, ama tüh Filize kaldi demez, Mualla her ne kadar tuhafda olsa, Yilmaz ben Filizle mutluyum dedigi zaman boyun egebilen biri
Bana öyle geliyorki ya bu bölüm sonuna doğru yada gelecek bölüme doğru bir nişan töreni göreceğiz. Yılmaz bu kadar jet hızı teklif ettiyse.. Bir o kadar jet hızıyla evlenmek isteyecektir. Onun için ilk önce ailesine sonra mahalleli ile paylaşacak. Sonra herkesi nişana davet edecek. Nişan olcak gibi. Direkten evlenmeyi hemen Mualla istemez. Hemen bir mahalleye şenlikli şekilde duyurmak ister. Eee bundan iyi mi fırsat olur.. Nişanı isteyen Mualla olur gibi.
1- aslında ferideyi seviyor mutlu olmalarını ister diye düsünüyodum ama bu bölüm bakıslarında bi fesatlık gördüm sanki sinir oldu bence ve bunu ferideye soguk davranarak belli edebilir.
2- yasayabilirler zaten keremin orda ise baslaması hata bastan beri sonucta arkadaslarını gördü müjganın tepkisine benzer seylerin onlardan da gelecegini tahmin etmeliydi...
3-kacrmaktan baska bi sey yapamaz bence. dava acsa diyelim salih ahmeti nüfusundan cıkarmadıgı sürece istediği kadar babası oldugunu kanıtlasın ahmet salihin cocugu olarak görünecektir değişen bi şey olmaz...
4-belki garip gelince onun omzuna yatar dertlesirler kızı onla dogru düzgün konusmuyo oglu da hapse girdi sıgınacak limanı olur garip:img-hyste
5-bence gazi mahallesindekiler de filiz de bu hastalıgı cok sonra ögrenecek, valla muallayı da pek sevmiyorum asıl filiz düsünsün bula bula bunun oğlunu buldum diye mualla filizi öpsün de basına koysun...
Bana öyle geliyorki ya bu bölüm sonuna doğru yada gelecek bölüme doğru bir nişan töreni göreceğiz. Yılmaz bu kadar jet hızı teklif ettiyse.. Bir o kadar jet hızıyla evlenmek isteyecektir. Onun için ilk önce ailesine sonra mahalleli ile paylaşacak. Sonra herkesi nişana davet edecek. Nişan olcak gibi. Direkten evlenmeyi hemen Mualla istemez. Hemen bir mahalleye şenlikli şekilde duyurmak ister. Eee bundan iyi mi fırsat olur.. Nişanı isteyen Mualla olur gibi.
Evet banada öyle geliyor, Filiz Yilmazin nisanina gitmemisti, simdi Asli Yilmaz nisaninda kurtlarini döker mualla, halayin basinida kesinlikle o ceker, kimseye birakmaz
tolgahuzur1
13-03-07, 15:34
bende nişan gibi bir tören bekliyorum. herkese göstermek ve duyurmak istiyecektir evleneceğini.. ve filizin kulağına ömer sayesinde ulaşacaktır.. çünkü feride ömere söyle ömerde şaşırır ve bi konuşma sırasında filize söyleyebilir.. ve filiz orada bayılırrr:img-hyste ya bu bayılmaya ben fazla kafa takıyorum heralde çünkü herkesi bayıltım...:img-hyste
NOT: FİLİZİM+Y ÖYLE ZOR SORULAR SORMUŞSUN Kİ SUSMA HAKKINI KULLANIUYORUM..ayrıcada sen bana cevaplama dedin..:icon_sorr
Eeee Nisan oldu diyelim. Tüm Mahalleli duydu.
Filiz ne olacak? Yilmaz vallahi Asli ile nisanlanirsan seni 1 kasik suda bogarimmmmm :img-polic En azindan ben halay cekmem valla dügünlerinde ona göre!!
Yilmaza zaten sinir oluyorum her gecen gün.. Ne öyle Asli`nin yaninda durmalar.
Aslida kuyruk mübarek Yilmaz nerde Asli orda. Ahh YILMO Ahhhhh :)
Filiz ne olacak? Yilmaz vallahi Asli ile nisanlanirsan seni 1 kasik suda bogarimmmmm :img-polic En azindan ben halay cekmem valla dügünlerinde ona göre!!
oyle deme figan abla:) vala ben asliyi cook seviyorum alahtan var yani...
yilmazla insalah nikah masasina kadar gider snrasi neolur bana kalsin:):)
NOT: FİLİZİM+Y ÖYLE ZOR SORULAR SORMUŞSUN Kİ SUSMA HAKKINI KULLANIUYORUM..ayrıcada sen bana cevaplama dedin..:icon_sorr
aaa bak alınganlık yapma demiştim hem o kadar zor soruları cvpladın ki bunlar senin için çocuk oyuncağı anladın sen:img-wink:
ne zaman dedim istemiyorsan dedim değiştirme lafı anlaştık mı:img-yes:
oyle deme figan abla:) vala ben asliyi cook seviyorum alahtan var yani...
yilmazla insalah nikah masasina kadar gider snrasi neolur bana kalsin:):)
Kizzzzzzz Merve;
üstüme iyilik, saglik. Sen mi diyorsun bunlari..Viyyy:)
Vallahi sasirdim. Olur mu hic canim öyle. Allah korusun.
Yilmaz Filiz ile evlenmeli. Kesinlikle ama. Ben istemiyorum Asli`yi.
Asli iyi biri olabilir ama ben yinede Filiz`i tercih ediyorummmm..
benden sana tam destek full destek ablacım yılmaz öyle birşey yaparsa beraber yılmazın defterini dürelim, oh be yandaşlarımı çoğalıyor ne güzel bu beraberliği istemeyenleri bizim halaya alalım hadi:happy0064
yeni yılmaz bana da ah hemde ne ahlar ettiriyor bir bilsen nerde gerçi dün kayıp ilanı vermiştim hala ses yok:img-wink:
Öyle deme figan Yılmaz artık Filizi unutmak istiyor. Şimdi evlilik teklifi etmesiyle.. Aslıyı müstakbel eş konumuna soktu. Yani şimdi şu saatten sonra uzak dursa ne olcak. Nişanlısı tabiki.. Birde artık karım olacak gözü ile baktığı için yaklaşması normal. Birde Allahtan Aslının düşkünü yok.. Bir işi gücü yok onla uğraşcaktı.. Eee gören görüyor.. Kız mübarek buzdolabı.. Ama Zyenp beşerler çok sıcakmış.. :) Setteki herkese selam vermeden çekime başlamıyormuş.. :img-wink:
Bana öyle geliyor ki.. Nişan günü yani akşamı Filiz kaçırılcak cem tarafından bunu duyan Yılmaz o nişanı bırakır koşar peşinden. Onun için nişan sözde ve gözde geçecek. Yüzükler parmaklara geçmeden Yılmaz uçmuş olcak.. Sizinde boğmanıza gerek kalamayacak. :good:
modest2000
13-03-07, 15:42
Okuduğum tüyolar iyici kafamı karıştırdı.Zaman atlatmalar,Ömer-Yılmaz dostluğu....Birkere zaman atlatırlarsa ve Aslı_Yılmaz evlenirse,tekrar Yılmaz_Filiz birleşmesine kargalar bile güler.Bu kadar zorlama bir birleşme olacaksa hep ayrı kalsınlar.Aslı ölecek deniyor.Neden kaderini Elif'e benzetecekki senatristler.Tümör olan herkes ölüyor mu,hastalığı bu kadar trajik hale getirmek zorundalar mı?Ömer-Cem'i öldürecek deniyor.Yılmaz Cem'i öldürmedi,Ömer'i öldürmeye kalkmadı.Yılmaz bunları yapacak bir karakter değil denilebilir.Ömer katil ruhlu biri mi?Ömer'e biçilen bu rolü şahsen kabullenemem.Bu diziyi seneye de mi devam edecekki (etmeyeceğini söylemişlerdi)birleşme olacaksa bu kadar uzattılar anlamıyorum.
Kizzzzzzz Merve;
üstüme iyilik, saglik. Sen mi diyorsun bunlari..Viyyy:)
Vallahi sasirdim. Olur mu hic canim öyle. Allah korusun.
Yilmaz Filiz ile evlenmeli. Kesinlikle ama. Ben istemiyorum Asli`yi.
Asli iyi biri olabilir ama ben yinede Filiz`i tercih ediyorummmm..
:):)gitte yilmaza sor
ben diyorum tabi:)basindan beri tutmadi su yilmazi gozum:)artik yeter:img-hyste filiz ve bebegi tek basina butun zorluklara gogus gerer.
Sorulara devam...
1- Dogru zamanda dogrulari konusmak bir sanatir, yanlis yerde ise bir hancer gibi kalbe saplanir, o sözleri duymak yerine gercek bir kursuna kurban gitmek dahami az aci olur?
2- Iliski bitmisse ama ask hala devam ediyorsa, ask icin sonuna kadar savasmakmi lazim, yoksa aski kalbe gömmek dahami mantikli?
3- Askta mantik olurmu, olursa eger bu ask olurmu?
4- Aski bitirmek bir defteri kapatmak kadar kolaymi, kolaysa actigin yeni sayfada silikde olsa kalem izi kalmazmi?
5- Dis etkenler bir aski sarsmayi basariyorsa, bu ask ne kadar saglam olabilirki?
Bu soru uzmanlık sorusu olmaya aday bir soru olduğunu düşünüyorum. Garip mi Handan'ı gördü, Handan mı Garip'i gördü ?, tartışılır. Bence, Garip Handan'ı gördü ? Çok yakında Garip'ten Handan'a çicekler gider. Handan, çiceklerin kimden geldiğini bilmez :)
Neyse, sevgiler, herkese iyi yorumlar.
tolgahuzur1
13-03-07, 15:47
ben diyorum tabi:)basindan beri tutmadi su yilmazi gozum:)artik yeter:img-hyste filiz ve bebegi tek basina butun zorluklara gogus gerer.
sevgili devil sana hiç yakıştıramadım...:img-hyste bak ben bile artık objektif oldum ama sen hala olduğun yerde sayıyorsun..:img-hyste istiyorsan beraber bakın çocuğa filizle kanka olursunuz:img-pilot bende aslı ile arada kaynarım .:img-hyste olan yine yılmaza oldu..:img-blush
not filizm bundan sonra senin sorularına cevap yok:img-hyste sen beni beğenmiyorsun..:icon_sorr
Kiz öyle deme, yaziktir günahtir..:)
Babasiz olur mu hic a-aa..Yilmaza bende sinir oluyorum Asli ile görünce.
Ama ne yapcan;
O da kendince hakli demek ki..
Umarim Asli ile nisanlanacagini kimseye söylemez. Hani Asli ile Yilmazin arasinda kalir bu konu. Yoksa ohooo düsünemiyorum Mualla Hanimi.
Sevincten dört köse olur valla. :)
nişanı mualla isterse ütfen bir zahmet tescilli olmayı da kabul etsin, yok ipin ucunu iyice kaçırdı bu anne handana rakip çıkacak filizin annesinden aşağı kalmamalı ne eksiği var değil mi olmaz, nişan olayı filizciler ve tabi ki filizyılmazcıları mahvedecek tabi başta beni, tutmayın o zaman beni başta yılmaz, mualla ve bilimmum yandaşlarını asacağım:(
yeni yılmaz bana da ah hemde ne ahlar ettiriyor bir bilsen nerde gerçi dün kayıp ilanı vermiştim hala ses yok:img-wink:
Ben bugün kayıbı buldum.. Dedi ki halimden memnunum.. Söyle Filizim+y beni aramak için kayıp ilanı vermesin dedi. :) Antalyada Konya altı plajında güneşleniyorlardı..
Aramızda geçen konuşma şöyle idi.
pinkzone: Aaa naber yılmaz abi.. Ne haber.. Sen buralarda ha..
Yılmaz: Aaa iyiyiz be canım. Ne olsun.. Küresel ısınmadan yola çıktık. Baktık hava sıcak denize girelim dedik. Balayındayız aslı ile.. Ön balayı.. :img-hyste
pinkzone: Aaa yapma be abi gül gibi filizi bıraktın.. Ne yaptın sen abicim.
Yılmaz: Eee geç artık onları.. Ben bembeyaz kalbin kadar temiz sayfa açtım.. Sana da tavsiye ederim.
pinkzone: ee peki be yılmaz abi. Yengeye uyanınca selamımı söylersin.. Aman dikkat et.. Fazla kararmasın yengemiz.
Yılmaz: Tamam canım dikakt ederim.. Ha bu arada dernek faalliyetlerinizden haberim var.. Devam edin.. Düğünde manevi desteğinizi görmek beni mutlu edicek.. :)
Öyle deme figan Yılmaz artık Filizi unutmak istiyor. Şimdi evlilik teklifi etmesiyle.. Aslıyı müstakbel eş konumuna soktu. Yani şimdi şu saatten sonra uzak dursa ne olcak. Nişanlısı tabiki.. Birde artık karım olacak gözü ile baktığı için yaklaşması normal. Birde Allahtan Aslının düşkünü yok.. Bir işi gücü yok onla uğraşcaktı.. Eee gören görüyor.. Kız mübarek buzdolabı.. Ama Zyenp beşerler çok sıcakmış.. :) Setteki herkese selam vermeden çekime başlamıyormuş.. :img-wink:
Bana öyle geliyor ki.. Nişan günü yani akşamı Filiz kaçırılcak cem tarafından bunu duyan Yılmaz o nişanı bırakır koşar peşinden. Onun için nişan sözde ve gözde geçecek. Yüzükler parmaklara geçmeden Yılmaz uçmuş olcak.. Sizinde boğmanıza gerek kalamayacak. :good:
evet böyle olabilir cok mantıklı bu bölümün sonunda cem filizi kacırır aslıyla yılmazın nisanı olurken bu haber yılmaza gelir ve bölüm orda biter... bi de zaten matraka bikaç hafta önce yılmaz bebegi öğrendikten sonra aslıyla ilişkisi nasıl olur diye sordugunda aslıdan kacmaya baslar cevabıyla filizim tam puan almıstı yani bebeği iki bölüm içinde ögrenen yılmaz aslıdan kacmaya baslar tabi bu arada da aslının hastalıgını öğrenir ve ayrılamaz da aslıdan...
tolgahuzur1
13-03-07, 15:54
kursuni19 Sorulara devam...
1- Dogru zamanda dogrulari konusmak bir sanatir, yanlis yerde ise bir hancer gibi kalbe saplanir, o sözleri duymak yerine gercek bir kur