PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 14

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

ferman336
14-03-07, 13:39
[QUOTE=secoms;2647715]Cok sevgili Ferman :img-wink: ;
Karsısındakini dogru düzgün dinlemeyi beceremeyen(Daha bir sürü sıfat kullanabilirim Filiz gibi :)) biri için kücülmüş olabilir ama izleyicini gözünde daha dogrusu beni gözümde kücülmemiştir..

walla bir şey diyemem bu yorumuna sevgili secoms ne diyeyim.

:img-hyste Mesaj yazıyorsun sonra espiri diye not..Walla gülecegim yoktu

niye benim espri olarak düşünüp yazdığım birşeyi daha sonra insanların yanlış anlamaması için (ki bu forumda sıkça rastlanabilir bir durum bu) sonradan altına espri notu düşmemin neresi komik anlayamadım.umarım anlatırsın:img-yes:

Sevgili Ferman,
Bunda not yok ama ben bunun da espiri oldugunu düşünüyorum :)

not yok çünkü espri değil :)

filizim+y
ahh artılı filizim ahh bu gerekçelerin beni tatminden çok uzakk ayrı kulvarlarda cepheleşiyoruz yılmaz şüphe içinde kıvır kıvır kıvranıyor filize karşı zaten güveni yok olsa zaten filize böyle suçlamalar yapmazdı yılmaz hassas bir dönemde yaptığı hatlarda o yüzden ama filizden yımaza bir ışık yok olsa yılmaz dağları delip geçicek ama yok sana armağan ediyorum

aynı cephelerdeyiz sen görmek istemiyorsun sanırım, kıvransın ne yaparsa yapsın ama bri an evvel kendine gelsin lütfen yoksa yanlış anlaşılmalara yol açıyor bende bak sen bile anlayamadın beni oldu mu ne zamandır iyi anlaşıyorduk bak yılmaz girdi aramıza, hem nedenlerin bağlayıcılığı kişilere göre değişir ben filiz ve yılmazı anlayabilen ender insanlardan biriyim:img-wink:
tüm olaylar da karşılıklı ne yaşandıysa kimsenin kimseden fazlası yok

NOT: yılmazın aramıza ENGEL olmasına nasıl izin verirsin oldu mu şimdi:(

şarkı için teşekkür ederim aldım kabul ettim

Neslihan17
yalnız Filiz'in karnını hala şişirmemişler. ne biçim hamilelik bu yahu :img-help:

Ağustos Böcüğü
14-03-07, 13:40
Ben anladım forumdaki yılmazseverleri. :happy0064
Hepsinin gözü Filiz'de. Aslıyla yaptık ya nişanı Filiz onlara kaldı diye düğüne gidip halay çekecekler. Niyetleri kötü...:img-hyste

cemotara
14-03-07, 13:41
Keşke dizide Mehmet günsur olsa süper olurdu tubaylada inanılmaz yakışıyorlar yani ne olursa olsunda filiz yeterki mutlu olsun yeter bukadar acıya dizi başladığından beri kız hep acı çekiyor
sevgili ferman336,evet ben en başından bakıyorum olaylara sonuçta bunlar yaşandı yok sayamayız herhalde birde evet yılmazın son olaydan önce fazla hatası yok ama o olaydan sonra devamlı hata yaptı filizi suçlamalar aslıyla ilişkiye başlamalar falan
Birde filizinde yılmazı suçladıktan sonra hiç hatası olmadı taki yılmaza bebek senin değil diyene kadar ama ordada anlıyorum filizi çünkü zamanında söyledi bebeği adam inanmadı şimdide söylemedi ama busefer yılmaz inandı yani ikiside hatalı ama maalesef sen sadece filizde suç buluyorsun ama yılmazında çok suçu var

ferman336
14-03-07, 13:42
şşşttt ferman duymamış olayım.. Sen daha yeni baba olmadın mı? Derhal kış kış de kafandaki düşüncelere..Biz filiz'e en iyisinden bir aday buluruz. Hiç yorma kendini.

muhahaha:img-yes: iyi yorumdu ağustos böcüğü. ben hep diziyle alakalı konuşurum dert etme.eşimi yüzbin tane filize değişmem ben.bunu aklımdan bile geçirmem.ben dizide oyuncu olarak oynamaktan bahsediyorum.

secoms
14-03-07, 13:42
eskılerı bırakalım ben soru sorayım:)
aslı sızce kac bolum daha dayanır:).olsede yılmazda bızde fılızde rahatlasa:)
Walla Yılmaz'ın el attıgı yerin kurudugunu düşünürsek (ask anlamında); fazla bir
ömür bicmiyorum zaten ölecek gibi duruyor..Gözlerinden anlarım ben :img-hyste 12 bölüm :):)

biz baştan beri içten içe istemiyoruz ki zaten filiz-yılmaz birlikteliği.geçmiş mesajlara bir bakın isterseniz yılmaz olmazsa secoms var,o olmazsa ben.talibi çok forumda filizin. bari forum bizi satıp başka yerde aramasın kızın mutluluğunu:img-yes:
Kim tutar bizi :) Kesinlikle kalıtılıyorum :img-wink:

matraka
14-03-07, 13:43
aynı cephelerdeyiz sen görmek istemiyorsun sanırım, kıvransın ne yaparsa yapsın ama bri an evvel kendine gelsin lütfen yoksa yanlış anlaşılmalara yol açıyor bende bak sen bile anlayamadın beni oldu mu ne zamandır iyi anlaşıyorduk bak yılmaz girdi aramıza, hem nedenlerin bağlayıcılığı kişilere göre değişir ben filiz ve yılmazı anlayabilen ender insanlardan biriyim:img-wink:
tüm olaylar da karşılıklı ne yaşandıysa kimsenin kimseden fazlası yok

NOT: yılmazın aramıza ENGEL olmasına nasıl izin verirsin oldu mu şimdi:(

şarkı için teşekkür ederim aldım kabul ettim

yılmaz nasıl filizle ilgili konularda durup kalıyorsa filiz nasıl yılmaz ile konularda donup kalıyorsa bende yılmaz konusunda donup kalıyorum neyse bölüm yorumunu okudum nihayet artılı filizm çok güzel olmuş gerçekten seni kutsim:)gerçekten takdir ediyorum seni sorulardan aldığın puanlar gizli sonra cevap vericem

sude9
14-03-07, 13:44
Ya benim anlayamadıgım; Yılmaz nişanlandı forumda suclu yine Filiz oldu :) Yılmaz karakterinin basiretsizliği Filiz'e dayandırılıyor..Pes yani !!

Doğru söze ne denir
Filiz önce iyi bir insan olarak tanıdığı Cem'in sunduğu teklifi(çocuğuna ismimi veririm,seni mutlu ederim vs..) kabul etmeyip,kolay yolu seçmeyip yoluna devam etmeyi becerirken Yılmaz'ın kolaya kaçması hiç hoş olmadı,Yeni bir birlikteliğe hazır oladığını ifade ederken diğer yandan nişanlanması (Yılmaz'dan vazgeçtim) Aslı'ya haksızlık,kendisiyle beraber Aslı'nın da yaşamını zorlaştıracak
Anlamıyorum ki kendisini toparlamak ve sevdiğini unutmak istemenin yolu sevmediği biriyle evlenmekmidir:mad72:

pinkzone
14-03-07, 13:44
Nispet değilse daha bile kötü ya bu.Bu kadar köksüz bir aşkmış demekki.Çabucak başkasına koşulan. Yalnız yeni bir hayat kurmak için insan önce tüm defterleri şöyle iyi bir kapar önce.Ömer eşini kaybettikten sonra yüzükle sembolleşen Elif sayfasını kapamak için ne kadar mücadele verdi değil mi?

Her zaman aynı şeyleri farklı zaman dilimleri içerisinde kesin şunu yapar dememek lazım. Yılmaz neçe yapılmaz denilenleri yaptı.. Filizde öyle.. Dizide oynanmamış karakter olmadı. Aynı durumu karşılşatırmamak lazım.. Hele ki... Ömerle Yılmazı.. İkiside farklı çevrelerde ve farklı bakış açıları ile yetişti o zaman.. Belli bir süre geçsin o zaman evlenebilir gibi bir durum olamaz. Karakter kişi ne istiyorsa onu yapar.. Ama unutmuş ama unutmamış. Her zaman anyı tavır ve davranışları beklemek yanlış. Ne demişler.. İnsanoğlu kuş misali.. :good:

ferman336
14-03-07, 13:46
Keşke dizide Mehmet günsur olsa süper olurdu tubaylada inanılmaz yakışıyorlar yani ne olursa olsunda filiz yeterki mutlu olsun yeter bukadar acıya dizi başladığından beri kız hep acı çekiyor
sevgili ferman336,evet ben en başından bakıyorum olaylara sonuçta bunlar yaşandı yok sayamayız herhalde birde evet yılmazın son olaydan önce fazla hatası yok ama o olaydan sonra devamlı hata yaptı filizi suçlamalar aslıyla ilişkiye başlamalar falan
Birde filizinde yılmazı suçladıktan sonra hiç hatası olmadı taki yılmaza bebek senin değil diyene kadar ama ordada anlıyorum filizi çünkü zamanında söyledi bebeği adam inanmadı şimdide söylemedi ama busefer yılmaz inandı yani ikiside hatalı ama maalesef sen sadece filizde suç buluyorsun ama yılmazında çok suçu var

yaw sevgili cemotara yapma lütfen ben sadece filiz de suç bulmuyorum. defalarca yazdım ikisi de kabahatli diye. üzüm üzüme baka baka kararır olmuşlar artık. diğer konuya gelince çıkış noktalarımız farklı o yüzden fikirlerimiz de farklılık gösteriyor diyecek birşey yok.

yakupoglu61
14-03-07, 13:46
Ben anladım forumdaki yılmazseverleri. :happy0064
Hepsinin gözü Filiz'de. Aslıyla yaptık ya nişanı Filiz onlara kaldı diye düğüne gidip halay çekecekler. Niyetleri kötü...:img-hyste

valla 40 gün 40 gece düğün yapacaz zorlu birlikteliklerden sonra yılmazı evlendiriyoruz...
evleneceği kişi aslı da olsa önemli değil önemli olan yılmazın sonunda evlenecek olması...

lütfen filiz duysun beni ; yılmazın mutlu olmasını engellemesin karşısına çıkmasın bi daha hiç yılmazla aynı karede olmasın...:D

Ağustos Böcüğü
14-03-07, 13:49
arkadaşlar toparlanalım mı artık neler oluyor yine farklı denizlere daldınız çıkalım lütfen oralardan filize eş bulmak da nereden çıktı filiz "yılmaz her ne kadar beni hayal kırıklığına uğratsa da kalbimde onun aşkıyla öleceğim" dedi dizidekilere ve bize son kararını bildirdi siz bunu üzerine ne yapıyorsunuz olmadık şeyler tıpkı yılmazcılar gibi yapmayın olmuyor ne filiz yılmazsız ne yılmaz filizsiz olur, sadece olduklarını zannedeler tıpkı sizler gibi yapmayın

lütfen konuşacak başka konular mı kalmadı, bakın fragmanda geldi siz hala nerelerdesiniz rica ediyorum dinlenir miyim azıcık hatırım varsa sizde üzmeyin beni, yoksa soru sormaya başlayacağım siz istiyorsunuz böyle yaparak
Filizim cancaazım.. Haklısın sonuna kadar.. Ama vurduk deliliğe türlü çeşit senaryo yazıyoruz kafamızda.. Filiz "Kalbimde Yılmaz'ın aşkıyla ölecem"dedi ama Yılmazın niyeti o değil. Yılmaz Filizsiz devam edebileceğine inanmış. Gözlerine inen sis perdesi kalkarda gerçeği görürse full desteğim ondan yana olacak.. Şimdilik Filizci takılıyorum. Kederli gözleri gülsün istiyorum.

secoms
14-03-07, 13:50
Sevgili Ferman,
Lütfen yanlıs anlama bilmiyorum öyle not düşünce komik geldi..Yoksa hic bir ard niyetim yoktu :img-wink:

filizim+y
14-03-07, 13:51
yılmaz nasıl filizle ilgili konularda durup kalıyorsa filiz nasıl yılmaz ile konularda donup kalıyorsa bende yılmaz konusunda donup kalıyorum neyse bölüm yorumunu okudum nihayet artılı filizm çok güzel olmuş gerçekten seni kutsim:)gerçekten takdir ediyorum seni sorulardan aldığın puanlar gizli sonra cevap vericem

işte budur ya matrakam tmm yılmaz safhında koru kendini şaşma ama karşılıklı düşünmeyi de unutma tmm gerçekten birbirlerini düşündüklerinde ve gözgöze geldiklerinde donup kalıyorlar ama acı çektirmeye de bayılıyorlar ne yapcam şimdi bunları nasıl yola getircem yaşlanacağım kesin:) sence ne yapmalı, teşekkür ederim beğenmene sevindim:) takdir almışız vay be:) iyi unutturmam ama puanlamayı tamam:img-wink:

Ağustos Böcüğü
14-03-07, 13:52
valla 40 gün 40 gece düğün yapacaz zorlu birlikteliklerden sonra yılmazı evlendiriyoruz...
evleneceği kişi aslı da olsa önemli değil önemli olan yılmazın sonunda evlenecek olması...

lütfen filiz duysun beni ; yılmazın mutlu olmasını engellemesin karşısına çıkmasın bi daha hiç yılmazla aynı karede olmasın...:D
Sevgili arkadaşım 40 gün 40 gece düğüne Aslı'nın ömrü yetecekmi.. Şimdiden yedeğini hazırlayın derim. Düğün kesintisiz devam edebilsin diye.

sezinti
14-03-07, 13:52
Kendimle biraz çelişeceğim ama bölümdeki gerginliğin azalması için.

Attila İlhan'dan

telaşlı karanlıkta yumuşak yarasalar
gittikçe genişleyen
yakılmış ot kokusu
yıldızlar inanılmayacak bir irilikte
yansımalar tutmuş bütün sâhili
çünkü ayrılmanın da vahşi bir tadı var
öyle vahşi bir tad ki dayanılır gibi değil
çünkü ayrılık da sevdâya dahil
çünkü ayrılanlar hâlâ sevgili

Bakalım Filiz'in karşısına yeni biri çıkarmı, zannetmiyorum. Ama Tayfun bey'le çok iyi ikili olurdu. ( Bizim Evin Hallerinde Kemal karakteri )

Yılmaz ve Aslı'nın nişanlanması çok ilginç, Söz kesme olmayacak mı ? Mualla hanım, Aslı'yı oğluna istemeye gitmeyecekmi ? Aslı, Yılmaz'ın kahvesine tuz katmayacak mı şimdi ?:)

Benim sormak istediğim, unutkanlığım için özür diliyorum. Handan ve Mualla hanım hiç karşılaştılarmı ?

ferman336
14-03-07, 13:54
Sevgili Ferman,
Lütfen yanlıs anlama bilmiyorum öyle not düşünce komik geldi..Yoksa hic bir ard niyetim yoktu :img-wink:

secomsum bir art niyet aramadım zaten biliriz biz birbirimizi. :img-yes: bu forumda dizide olanları gerçekten oluyormuş gibi ve sanki kendi abisi ve ya kızkardeşi yaşıyormuş gibi (hatta kendisi) yorum yazanlar ve yazılanları o gözle okuyan insanlar var.belki espri yeteneğim kötüdür diye ve onlarıda düşünerek altına sonradan not düştüm başka bir amacım yoktu.:happy0064

filizim+y
14-03-07, 13:56
Filizim cancaazım.. Haklısın sonuna kadar.. Ama vurduk deliliğe türlü çeşit senaryo yazıyoruz kafamızda.. Filiz "Kalbimde Yılmaz'ın aşkıyla ölecem"dedi ama Yılmazın niyeti o değil. Yılmaz Filizsiz devam edebileceğine inanmış. Gözlerine inen sis perdesi kalkarda gerçeği görürse full desteğim ondan yana olacak.. Şimdilik Filizci takılıyorum. Kederli gözleri gülsün istiyorum.

yılmaz kendine gelecek zaten siz böyle dağıtırsanız sizi nasıl getireceğiz kendinize yapmayın uslu durun olmuyor, valla gözlerine ine sis perdesi değil cnm filiz yılmaz yanlız kalınca filiz, gözlerini kapayınca filiz önüm, arkam, sağım, solum filiz oldu yılmaz ama yine de bunları hayalden ibaret sayıyor geçici olarak iptal kendileri yakında şebekeye bağlanacak siz merak etmeyin,

şimdiden alıyım filizyılmazcıları ama gerçekten isteyenleri çiftimin arkasından iş çevirmeyenleri, başkalarını yakıştırmayanları ben sizi yolun sonun da bekliyorum şimdiden katılmak isteyenlerde benimle gelsin:img-wink:

tolgahuzur1
14-03-07, 13:56
nişan için mutluyum öncelikle sade bir nişan olsun ki evlenme olayında kurtlar dökülsün ama yılmaz romantizmi arar gibime geliyor çünkü aslıyla birlikteyken odayı kokulu mumlarda donatsanda bi konuşursa herşey mahvolur valla aslıylayken bile adam filizi düşünür sonra bizde diyoruz yılmaz filizi neden unutmuyor aslı konuşunca zor unutur

aa sevgili matraka romantizim dışında başka şeylerde olmalı.. senin bize sözün var içki içerceksin..nişanda idman yaparız düğündede sahaya çıkarız..:img-hyste ama unuma içkiyi yoksa bi anlamı kalmaz nişanın.. aslının sesi güzel aslında bir şarkı söylesede nişanda ortalık şenlense.:good:

modest2000
14-03-07, 13:57
yılmaz aynısını elifede yaptı çocuğu olduğunu anlayınca vazgeçti son umudumda gitti dedi ve salihede şöyl demişti salih sen büyük adamsın ben senin gibi olamam evet herkes kimsyle eş olamaz farklıdır.umutların bitti yerde delilik başlar açalım ufkumuzu

Ama Matraka,unutmayalımki Yılmaz çocuğu öğrenmeden gitmeye başlamıştı, değil mi ya:img-yes: Yılmaz tanıştığı gün kaynaşmıştı Aslı'yla.Muradına erdi.:img-yes:

mervenil
ya özellikle bu hafta forumdaki yorumları okurken çok gerildim. Arkadaşlar fanatizmin gölgesinde bir aşk yorumlanamazki. ayrıca filizle yılmazın kopması sizleri nasıl bu kadar sevindirebiliyor. neticede ortada biten bir ilişki ve bir bebek var. Nolur yorumlarınızı biraz daha objektif ve sakin yapın gerçekten kendi adıma çok üzülüyorum.

pinkzone
Kendimle biraz çelişeceğim ama bölümdeki gerginliğin azalması için.

Attila İlhan'dan

telaşlı karanlıkta yumuşak yarasalar
gittikçe genişleyen
yakılmış ot kokusu
yıldızlar inanılmayacak bir irilikte
yansımalar tutmuş bütün sâhili
çünkü ayrılmanın da vahşi bir tadı var
öyle vahşi bir tad ki dayanılır gibi değil
çünkü ayrılık da sevdâya dahil
çünkü ayrılanlar hâlâ sevgili

Bakalım Filiz'in karşısına yeni biri çıkarmı, zannetmiyorum. Ama Tayfun bey'le çok iyi ikili olurdu. ( Bizim Evin Hallerinde Kemal karakteri )

Yılmaz ve Aslı'nın nişanlanması çok ilginç, Söz kesme olmayacak mı ? Mualla hanım, Aslı'yı oğluna istemeye gitmeyecekmi ? Aslı, Yılmaz'ın kahvesine tuz katmayacak mı şimdi ?:)

Benim sormak istediğim, unutkanlığım için özür diliyorum. Handan ve Mualla hanım hiç karşılaştılarmı ?

Yılmaz Aslı ile nişnalnasmı hemde ışık hızı gerçekten ilginç. Aslıyı kimden isteyecekler ki.. Ortada Cananda yok.. Kızda akraba bile yok sanırsam.. O yüzden o isteme olmayacak gibi.. Yada mahallelilerden biriyle anlaşcaklar.. Göstermelik bir isteme töreni.. :) tuz katmasını isterdim açıkcası. :img-wink:

:img-hyste O karşılaşmazlar mı ki.. Karşılaştılar.. Ama geçen sezon..

tolgahuzur1
14-03-07, 14:01
yılmaz kendine gelecek zaten siz böyle dağıtırsanız sizi nasıl getireceğiz kendinize yapmayın uslu durun olmuyor, valla gözlerine ine sis perdesi değil cnm filiz yılmaz yanlız kalınca filiz, gözlerini kapayınca filiz önüm, arkam, sağım, solum filiz oldu yılmaz ama yine de bunları hayalden ibaret sayıyor geçici olarak iptal kendileri yakında şebekeye bağlanacak siz merak etmeyin,

şimdiden alıyım filizyılmazcıları ama gerçekten isteyenleri çiftimin arkasından iş çevirmeyenleri, başkalarını yakıştırmayanları ben sizi yolun sonun da bekliyorum şimdiden katılmak isteyenlerde benimle gelsin:img-wink:

sevgili filizim ne yapsın yılmaz filizden hayır yok ... aslı onun için tek çare.. hem filiz kendi kendini yaktı..yılmazı hiç dinlemedi onun sözüne inanmadı yılmaz gel gidelim derken gelmedi..ee daha ne yapacak bu yılmaz... hem şebeke felan kalmadı koptu iletişim. filizin hattı kapandı yılmazda ..şimdi yeni oparetörü aslıyı kullanıyor.:img-hyste hem o daha iyi çekiyor.. yolun sonunda görüşürüz...

sinem*
arkadaşlar toparlanalım mı artık neler oluyor yine farklı denizlere daldınız çıkalım lütfen oralardan filize eş bulmak da nereden çıktı filiz "yılmaz her ne kadar beni hayal kırıklığına uğratsa da kalbimde onun aşkıyla öleceğim" dedi dizidekilere ve bize son kararını bildirdi siz bunu üzerine ne yapıyorsunuz olmadık şeyler tıpkı yılmazcılar gibi yapmayın olmuyor ne filiz yılmazsız ne yılmaz filizsiz olur, sadece olduklarını zannedeler tıpkı sizler gibi yapmayın

lütfen konuşacak başka konular mı kalmadı, bakın fragmanda geldi siz hala nerelerdesiniz rica ediyorum dinlenir miyim azıcık hatırım varsa sizde üzmeyin beni, yoksa soru sormaya başlayacağım siz istiyorsunuz böyle yaparak

bizim dememizle olsaydı keşke filizim ...o zaman işler zaten güllük gülüstanlık olurdu ...fragman geldi ama keşke gelmez olsaydı dedirtti bana :) filizin sürekli o halini görmek istemiyorum ben de artık filizin birazcıkta olsa mutlu olmasını istiyorum,sürekli birilerine kendini anlatmaya çalışması sıktı artık...yılmazla aşk yaşadı ailesine bu aşkı anlatmaya çalıştı,hamile oldu gene doğurmak istemesini anlattı ( ve her seferinde ona karşı gelindi ) ,yılmaz başkalarına inandı bu seferde kendisini anlatmaktan yorulduğu için nasıl inanıyorsa öyle kalmasını istedi..aslında bende filizden şunu beklerdim ilkinden söyledim inanmadın şimdi evet desem inanacak mısın ,açıklama yapmasına bile gerek yoktu zaten önceden diyeceğini demişti ...filiz çok yoruldu artık birilerine bir şey anlatmaktan ..biraz kendi başına bir yerlere gidebilse ama sorunlar bir türlü bırakmıyor ki kızı..

Sevgili arkadaşım 40 gün 40 gece düğüne Aslı'nın ömrü yetecekmi.. Şimdiden yedeğini hazırlayın derim. Düğün kesintisiz devam edebilsin diye.

:img-hyste harikasın Ağustos böcüğü :)

matraka
biz nişana değil düğüne sponsor olduk yılmaz severler derneği olarak tabi üyelerimiz hediyelerini şimdiden alsın ben aslıya beşibiryerde takıcam onun için fatmadan bilezik bekliyorum tolgadan süslemeleri fermandan yemekleri ayrıca içkileri de ben ayarlıyorum özlemden göbek şov mahalleliden halay

not.hediye almadan düğüne gelmeyin

ferman336
14-03-07, 14:03
Yılmaz Aslı ile nişnalnasmı hemde ışık hızı gerçekten ilginç. Aslıyı kimden isteyecekler ki.. Ortada Cananda yok.. Kızda akraba bile yok sanırsam.. O yüzden o isteme olmayacak gibi.. Yada mahallelilerden biriyle anlaşcaklar.. Göstermelik bir isteme töreni.. :) tuz katmasını isterdim açıkcası. :img-wink:

:img-hyste O karşılaşmazlar mı ki.. Karşılaştılar.. Ama geçen sezon..

walla pinkzone ben hatırlayamadım yaw ne zaman nerede karşılaştılar? hayır karşılaştılarsa ben diziyi baştan sona 2 kere nasıl seyretmişim diye kendime kızacam.

Ağustos Böcüğü
14-03-07, 14:05
Yanarım yanarım neye yanarım...Biz en sevdiğim klişe sahne anne-babanın bebeği ultrasonda beraber izlemelerini,babamızın annenin karnını okşayıp bebeğiyle konuşmasını ve dahi bebeğin ilk tekmeleriyle ilgili yorumlarını izleyemeyeciğiz. Ahhh senarist ablalar bu mutluluğu çok gördünüz bize ya Allah tepenizden baksın. :icon_whis

filizim+y
14-03-07, 14:05
fragman soruları

1- özette yılmaz yardım teklifi yapacak diye yazıldı ama fragmanda filzi yılmazın ofisine gidiyor, sizce hangisi olabilir yani daha önce bir sahneleri daha var mı?
2- filizin gaziye gelişinin nedenleri ne olabilir ve elinde tuttuğu şeyler nedir çünkü iki elide dolu ve bağrına basıyor?
3- nevzat bu olaydan kendine nasıl bir pay çıkaracak ensesinde takipte fömer çiftinin neler yapabilir?
4- yılmaz sahile neden gidiyor ve aslıyı ikna ettiği halde neden filizi hatırlıyor?
5- nişan yüzükleri kesildiğinde kutlama yapılırken çifte filiz donup kaldığından onu görecek olan kim olur ve siz kim görsün istediniz?
6- filiz gidip kutlayacak mı yoksa geldiği gibi hemen uzaklaşacak mı?
7- ömer, dövdüren cem mi yoksa ömer orada birşeye karşı çıkıyorda o yüzden mi dövülüyor?
8- nişan bu soğukta neden bahçede yapılıyor ve neden yüzükleri eller kalkmış aya çıkmış vaziyette kaldırıp kurdelayı kesiyorlar?

siz beni zorladınız, cvplayan ve cvplamayan herkese teşekkür ederim, kızmayın bana yapacak başka birşey kalmadı çünkü:img-wink:

pinkzone
14-03-07, 14:06
Ben valla oğlan tarafı olaraktan.. Geline 3 bilezik birde komple bir takı seti alcam.. :)

Düğün arabası önü ilk bende.. Valla bütün kurtlarımızı dökmeden düğünden çıkmak yok. Ha birde.. Davulcuya bahşiş matrakadan.. :)

modest2000
14-03-07, 14:07
Yılmaz ne yaparsa yapsın Filiz körü körüne Yılmaz mı diyecek,ben de bunu anlamıyorum.Filiz'den bunu kimin hakkı olabilirki?Her hatanın dönüşü olur mu?Sonsuza kadar Yılmaz Yılmaz diye sayıklamayı mı hak göreceğiz Filiz'e?:icon_whis

pinkzone
14-03-07, 14:08
Durun bakalım geçmişi iyice bir analiz ve denetlemem gerek. Onun için süre istiyorum. Bana böyle bir sahne var gibi geldi. Yoksada yuh derim.. Yani dizide iki anne nasıl olurda bir araya gelmemiş.. Oysaki.. Bu iki kadından ne malzeme çıkar.. Kesin bir karşılaşma olmuştur.. Düşünmem şart.. Hafızam bana oyunlar oynuyor olabilir.

tolgahuzur1
14-03-07, 14:09
biz nişana değil düğüne sponsor olduk yılmaz severler derneği olarak tabi üyelerimiz hediyelerini şimdiden alsın ben aslıya beşibiryerde takıcam onun için fatmadan bilezik bekliyorum tolgadan süslemeleri fermandan yemekleri ayrıca içkileri de ben ayarlıyorum özlemden göbek şov mahalleliden halay

matrakacım süsleme işini sen bana bırak..:img-hyste ortalığı biraz renklendireyim.. çok güzel yapacağım inan..:good: şöyle renkli ışıklar felan güzel efektler istersen orkestrayıda ben ayarlayım.. belki ebru gündeşi getiririm çevremiz çapımızdan geniş..:img-wink: haa dediğin gibi hediye almadan gelmeyin yoksa yılmaz küser valla.. ben yılmaza bebek arabası hediye edeceğim..:img-hyste

Ağustos Böcüğü
14-03-07, 14:10

Ben sayfalar önce hediyemi hazır etmiştim..Kendim icabet edemeyeceğim düğüne ama hediyeleri yollayacam kargo ile..
Aslıya Türk Mutfağından seçme yemekleri içeren bir adet yemek kitabı..
Yılmaza antik değeri yüksek bir adet gözyaşı şişesi..

yakupoglu61
14-03-07, 14:11

bekarlığa veda partisi yapmadan olurmu yılmaz sonunda evleniyo...
size söz yılmazla aslının evleneceği hafta derneği boğazda eylenmeye götürecem...

filizim+y
14-03-07, 14:12
bizim dememizle olsaydı keşke filizim ...o zaman işler zaten güllük gülüstanlık olurdu ...fragman geldi ama keşke gelmez olsaydı dedirtti bana :) filizin sürekli o halini görmek istemiyorum ben de artık filizin birazcıkta olsa mutlu olmasını istiyorum,sürekli birilerine kendini anlatmaya çalışması sıktı artık...yılmazla aşk yaşadı ailesine bu aşkı anlatmaya çalıştı,hamile oldu gene doğurmak istemesini anlattı ( ve her seferinde ona karşı gelindi ) ,yılmaz başkalarına inandı bu seferde kendisini anlatmaktan yorulduğu için nasıl inanıyorsa öyle kalmasını istedi..aslında bende filizden şunu beklerdim ilkinden söyledim inanmadın şimdi evet desem inanacak mısın ,açıklama yapmasına bile gerek yoktu zaten önceden diyeceğini demişti ...filiz çok yoruldu artık birilerine bir şey anlatmaktan ..biraz kendi başına bir yerlere gidebilse ama sorunlar bir türlü bırakmıyor ki kızı..

senle aynı yerdeyiz zaten sinemcim, katılıyorum sana bende onu diyorum zaten filiz artık yoruldu kimseyle konuşacak kimseye kendini kanıtlayacak takat kalmadı artık biraz kendince düşünmek istedi ve yılmazı uzaklaştırdı ama bunu yaparken aslıyı hesaba katmadı ve yılmazında bu kadar çabuk kendisinden vazgeçeceğine sadece zamana bıraktı kendini, tam ylnız kalacaktı şimdi ömerin sorunları var onun üstüne yılmazın nişanı var yani anlayacağın filiz istese de istemese de bu yorgunluklarının üzerine yorgunluk ekleyecek hem de daha şiddetlisin de canlı cenaze olup dolaşacak benimde içim el vermiyor o hallerine ama filizin kaderi bu ne yapalım onun hatırına katlancaz:img-wink:

devil61
fragman soruları

1- özette yılmaz yardım teklifi yapacak diye yazıldı ama fragmanda filzi yılmazın ofisine gidiyor, sizce hangisi olabilir yani daha önce bir sahneleri daha var mı?
bence yılmaz fılızı sırkete cağırıp teklıfı orda yapabılır.
2- filizin gaziye gelişinin nedenleri ne olabilir ve elinde tuttuğu şeyler nedir çünkü iki elide dolu ve bağrına basıyor?
bence rapor ısını oğrendı yılmaza herseyı acıklamaya gıdıyo elındekıde cocuklarının resmıdır belkı:)
3- nevzat bu olaydan kendine nasıl bir pay çıkaracak ensesinde takipte fömer çiftinin neler yapabilir?
bence o da zamanla ferıdenın(ozlemin:)) omerı ne kadar sevdığını anlayacak.
4- yılmaz sahile neden gidiyor ve aslıyı ikna ettiği halde neden filizi hatırlıyor?
sevdığı ıcın olmasın:)
5- nişan yüzükleri kesildiğinde kutlama yapılırken çifte filiz donup kaldığından onu görecek olan kim olur ve siz kim görsün istediniz?
bence bırı gormez zaten fılız ceker gıder bırı goreceksede ben yılmaz olsun ısterım.
bence ne kutlaması aslının sacını basını yolmamasına sukredın ceker gıder tabıkı:)
7- ömer, dövdüren cem mi yoksa ömer orada birşeye karşı çıkıyorda o yüzden mi dövülüyor?
cemın ısı değildır bence valla omere cok uzuldum o sahnede sınan tuzcuyu kutluyorum burdan cok guzel oynamıs:)
8- nişan bu soğukta neden bahçede yapılıyor ve neden yüzükleri eller kalkmış aya çıkmış vaziyette kaldırıp kurdelayı kesiyorlar?
nıye acaba:)fılız gorsun dıye uzaktan ve gıtsın dıye nıye olacak kı:)
eve sığmadılar dısarda yaptılar nısanı:)

bana musade kendınıze ıyı bakın hos sohbetler aksama gorusuruz:)

bye

ferman336

aybediosun matraka yemekleri tamam bil hemen Divan dan garsonlarıyla beraber söylüyorum. ben de 5 i 1 yerde takacam. üstüne de biraz batmış tekiner holding hissesi.:img-hyste

tolgahuzur1
14-03-07, 14:16
aybediosun matraka yemekleri tamam bil hemen Divan dan garsonlarıyla beraber söylüyorum. ben de 5 i 1 yerde takacam. üstüne de biraz batmış tekiner holding hissesi.:img-hyste

valla mızıkçılık yok.. bende takacağım 5i bir yerde yoksa darılırım haa.:img-hyste aman yemekler güzel olsun yoksa misafirlere ayıp olur..:img-hyste neyse çalgıcılar benden haberiniz olsun.. :good:

filizim+y
14-03-07, 14:17
yapma artılı filizim ya kıyma sorulardan nefret ediyoum yani sadece kendimi düşündüğümden değil inan okuyan için çok sıkıcı oluyor forumu geriden okudum mesela soru kısımlarını okumadam geçtim gerçekten sıkıcı oluyor ne güzel yazışıyoruz işte

cvpladığın için teşekkür ederim, ama siz bu düğün olaylarını abartmazsanız ve eskilere de dönmezseniz anlaşabiliriz yoksa bana daral geliyor bende bunlarda sinirleniyorum ve de yoruluyorum okurken

güzel yazışmalar bekliyorum o zaman yok eğer olmazsa kendim forumdan çıkarım hangisini istersiniz, ya güzel bir ortam da yorumlar ya sorular ya da artılı filiz yok siz belirleyin gerçekten çok ciddiyim, bende bu hayal ötesi senaryolardan sıkıldım bana cvp yazın bekliyorum ona göre davranacağım herkese soruyorum

pinkzone
14-03-07, 14:18
Loo lo.. Siz birbinizle yarışırken siz yılmazı zengin edeceksiniz.. Bence herkes kendi çapında taksın.. Daha bir de ev görme olayı var.. Ha birde sandık üzerine oturma.. Matraka ile ben oturacağım sandık üzerine.. Fazla yer yok kusura bakamyın. Kurucular başı çeksin.. Eğer çok isteyen olursa biz paraları aldıktan sonra. Sırayla oturursunuz..

sinem*
14-03-07, 14:19

Bence önce filiz reddetmiştir sonra belki yılmaza yumuşaması için bir şeyler olmuştur teklifi kabul etmeye gitmiştir.

bence bebekle ilgili resmi olabilir...:img-in_lo

durumdan faydalanıp özlemi rahat bırakmayacaktır.

? bir bilsem hayatına yön vermeye çalışıyor ama o kadar saçmaladı ki nerden tutsa elinde kalıyor artık

Aynalı görür yılmazım eski çivi geldi der :img-hyste .Şaka bir yana ya mualla görsün ya da feride çünkü ikiside filizin geldiğini söylemez

hemen uzaklaşır.

cemin işidir..

filiz daha net görsün diye :)

sorular için teşekkürler filizim :)

matraka
senle aynı yerdeyiz zaten sinemcim, katılıyorum sana bende onu diyorum zaten filiz artık yoruldu kimseyle konuşacak kimseye kendini kanıtlayacak takat kalmadı artık biraz kendince düşünmek istedi ve yılmazı uzaklaştırdı ama bunu yaparken aslıyı hesaba katmadı ve yılmazında bu kadar çabuk kendisinden vazgeçeceğine sadece zamana bıraktı kendini, tam ylnız kalacaktı şimdi ömerin sorunları var onun üstüne yılmazın nişanı var yani anlayacağın filiz istese de istemese de bu yorgunluklarının üzerine yorgunluk ekleyecek hem de daha şiddetlisin de canlı cenaze olup dolaşacak benimde içim el vermiyor o hallerine ama filizin kaderi bu ne yapalım onun hatırına katlancaz:img-wink:

artılı filizim hayatı için yeni kararlar alıyorsa filiz bu kararlarda yılmaz yoksa rtık önüne bakmalıdır.gördüğünüz gibi şekil aa da filizin kafasından dank dank diye tokmak sesleri yükselmekte aynısı ömerde var bu bölüm galiba senin tokmağı aldılar benden dava açıcam ya yoksa senle ben anlaşamatız

tolgahuzur1
cvpladığın için teşekkür ederim, ama siz bu düğün olaylarını abartmazsanız ve eskilere de dönmezseniz anlaşabiliriz yoksa bana daral geliyor bende bunlarda sinirleniyorum ve de yoruluyorum okurken

güzel yazışmalar bekliyorum o zaman yok eğer olmazsa kendim forumdan çıkarım hangisini istersiniz, ya güzel bir ortam da yorumlar ya sorular ya da artılı filiz yok siz belirleyin gerçekten çok ciddiyim, bende bu hayal ötesi senaryolardan sıkıldım bana cvp yazın bekliyorum ona göre davranacağım herkese soruyorum

oo filizm sen hemen mızıkçılık yapıyorsun.. :img-hyste bizimde hakkımızz değil mi eğlenip güzel hayaller kurmak.. bizde artık düğün istiyoruz kiminle olursa olsun artık.. :good: matraka bana içirmessen küserim haberin olsun..:icon_sorr

filizim+y
14-03-07, 14:21
evet bu soruma cvp bekliyorum ona göre yolumu çizeceğim, umrunuzda değilsem cvp vermemenizden anlarım:img-yes:

düğün muhabbeti kapansın artık:( rica ediyorum gerçekten sıktı.

ferman336
14-03-07, 14:21
Loo lo.. Siz birbinizle yarışırken siz yılmazı zengin edeceksiniz.. Bence herkes kendi çapında taksın.. Daha bir de ev görme olayı var.. Ha birde sandık üzerine oturma.. Matraka ile ben oturacağım sandık üzerine.. Fazla yer yok kusura bakamyın. Kurucular başı çeksin.. Eğer çok isteyen olursa biz paraları aldıktan sonra. Sırayla oturursunuz..

helali hoş olsun yılmazıma. olsa öyle bir altın modeli 10 u 1 yerde takacam da yok işte. o diğer dediğin adetleri bilmiyorum maalesef Allah tan ben evlenirken yoktu öyle şeyler:img-yes:

yesimcan
14-03-07, 14:23
fragmana baktim icim karardi acayip oldumm!!!

ne diyelim yilmaz&aslii mutluluklarrr yanarim yanarimda filize yanarimmm o manzarayii ben gördümm bi acayip oldumm bide düsünüyorumm filiz nasil olmustur!!!!

bence ilk öncee yilmazz gidipp filizee para teklifi edicekk ama filiz bisey demicekk yilmaz kesinn düsün falan derr.....
sora filiz o aksam eliflen yatarkenn cokk kötü olur zaten görüyoruzz cokk fena.. orda hem kendi bebegi hem elif abisi hersey aklina gelir ve elif icinn yilmazin ofisine giderr ve teklifi kabul eder....
soraa ömer onca seyden soraa cikarr hapistenn (bu bölüm hapissahnelerine nasil bakicam bilmiyorum:img-cray: ) ve filiz g.mah zatenn gelirkenn neseliydii elindekidee bence yaa bebegin cinsiyetii yada bebeginn yilmazdan olduguna dahir bi belgee g.mah. hemm tsk icin hemdee yilmaza bebklen olan gercigi anlatmak icin geliyodurr ama karsilastigi manzara acayipp orda zaten eli hemen bahrina gidiyoo canim yaa ama orda söyle bi sahne olucak galiba filiz yilmazz zi seyrederkenn yilmaz yada bi baskasi filizi görcekk sora o gören kisi öyle sokta filize bakinca yilmazda noldu diye bakarr filizi görür ve filiz ceker giderr tabi yilmazdaa yine soru isaretlerii olusurr bu daha ne istiyoo falan gibisinden sora orda deniz kenarinda filizlen aralarinda gecen konusmayii canlandiriyoo ve orda o nisan günü filizin kendisine geldiginii merak ediyodur ve filize ne yüzle hala kendisine geldigini sorar filizdee hele sükürr ne yüzlemi ben sana bebegimizin cinsiyetini ve bütün gercekleri söylemek icin gelmistim diyip agliyarak cikarr!!!!!

ayyyyyy ins böyle olurrrr yaa allahmm lütfenn yoksaa bebek isi cikmasa ben kalpten giderim asli&yilmaz sahnelerine dayanamam yaaa!!! AMINN

pinkzone
14-03-07, 14:24
Gelin sandığı canım.. Sende..Yılmaz znegin iki dakkada bir gelin sandığı yapar.. Gelin sandığı kızın evinden çıkmadan önce.. Bir toplanır.. Sergilenir.. Sonrada Damat evine gitmek için sandığa konulur. O sandık gitmeden önce de Gelin taraflarından biri yada birileri.. Ya sandığın üzerine oturur kalmaz.. Yada sanığı alıp bir odaya kitler.. Karşılığında cüz-i bir fiyat alır. .Sonra hayırlı olsnu der.. Sandık gider..
pardon gelin tarafı. olsun ben oturcam.. Ne de olsa oğlan bizim kız bizim.. :happy0064

secoms
14-03-07, 14:25
Filizim'in fragman soruları :img-wink:

Walla özetin yalan söyledigi oldu mu hic..Bilmiyorum ama özetin yazdıgı gibidir..Yani daha önce bir sahneleri olmustur..Belki; baska bir sey için ordadır o arada Yılmaz da teklif eder..

Bence Ömere yaptıgı yardımdan dolayı tesekkür için gelmiştir umarım Yılmaz'a bebek için gelmemiştir cok feci bir durum

Bu ikiliyi rahat bırakmayacaktır.. Hakketten için cıkılmaz bir hale geldi dizi..

Muhtar bu..Herseyi o bilir o yapar bana yorum düşmez :)

Biri görecekse eger Feride olsun ama digerlerinin kesinlikle haberi olmasın..Veya bir diger olasıklı Cem görsün Yılmaz ile barısacak diye Filiz'i kacırıp nikahı da bassın :img-hyste

Kutlarmış yarılırım orda..Yok artık zaten bunu haftaya tartısacaz gibi bölümün son sahnesidir o

Sabahki yorumları gördükten sonra bana da Cem'in parmagı varmış gibi geldi..Burdan senaristleri kınıyorum cifte standart var bu dizide..

Bilmem..Ama muhtarın parmagı var..O onaylamazsa olmaz..

modest2000
14-03-07, 14:25
Nişan sahnesinde de Canan hanım yok.Kimden istediler bu kızı?Yılmazcılar düğünü de kır düğünü yaparlar artık:img-yes:Ya da balonda filan evlensin bu romantik çift:)Sponsor olmuşken tam olun:happy0064

matraka
14-03-07, 14:27

tamam tamam şurda ağız tadıyla geyikler altında yorumları yaptırmadınız artılı filizim son sahnede filizin içi neden gidiyor.neden kalbinde bir acı hissediyo dank dank diye sesler neden duyuyor bu kız hayatından yılmazı silmedimi onun hayatında yılmaza yer bunu biliyorsa yaşadığı bu çelişkiyi bana izah edermisin

not.10 puanlık soru

yakupoglu61
14-03-07, 14:27
davetiyeler ne zaman basılıyo yanlız davetiye basıtaracak ark. lütfen sadıkoğlu ailesine yakışır bir davetiye bastırsın...
şöle teknolojik bişey yazı değilde ses kayıtlı bi davet...:D

filizim+y
14-03-07, 14:28
artılı filizim hayatı için yeni kararlar alıyorsa filiz bu kararlarda yılmaz yoksa rtık önüne bakmalıdır.gördüğünüz gibi şekil aa da filizin kafasından dank dank diye tokmak sesleri yükselmekte aynısı ömerde var bu bölüm galiba senin tokmağı aldılar benden dava açıcam ya yoksa senle ben anlaşamatız

o kararı aldı ama uygulamayacağını sende, bende, herkeste biliyor ve tebi ki filizde bu yüzden önüne falan bakamaz onu geçelim, sen vermiş olabilirmisin bende sana emanet ettim tokmağı sahip çıkamadın şimdi nasıl geri alacaksın dava mı açarsın ne yaparsan yap o kısım seni ilgilendirir, sorduğumda devraldım dersin tamam mı, eğer alamazsan anlaşamayacak mıyız anlayamadım sen benimle tokmak yüzünden mi anlaşır görünüyorsun:) ben öyle düşünmemiştim:img-yes:

devil61
14-03-07, 14:29
evet bu soruma cvp bekliyorum ona göre yolumu çizeceğim, umrunuzda değilsem cvp vermemenizden anlarım:img-yes:

düğün muhabbeti kapansın artık:( rica ediyorum gerçekten sıktı.

ben cevabımı verdım sorularını cevaplayarak.bırak fılızım eğlensınler ne de olsa fılız hata yapmasada onlara gore yapmıs uzun zamandan berı beklıyorlar bu anı tadını cıkarsınlar.gercektende aslı-yılmaza mutluluklar nasıl mutlu olacaklarsa.

ben cıkıyordum:)

sakın cıkma yorumlara devam gelınce okuyacam.

sinem*
14-03-07, 14:30
tamam tamam şurda ağız tadıyla geyikler altında yorumları yaptırmadınız artılı filizim son sahnede filizin içi neden gidiyor.neden kalbinde bir acı hissediyo dank dank diye sesler neden duyuyor bu kız hayatından yılmazı silmedimi onun hayatında yılmaza yer bunu biliyorsa yaşadığı bu çelişkiyi bana izah edermisin

not.10 puanlık soru

kız seviyor peki bir de sen şunu izah et...yılmaz hayatına aslıyla başlamaya karar verdiyse neden sahile gidip filizi hatırlıyor ...sanki bunları sadece filiz yapıyor biraz daha yansız bakarsan aynısını yılmazında yaptığını görürsün

sezinti
14-03-07, 14:31
Fragmanı az önce seyretme şansı elde ettim. Mualla hanımın durumu hayli enterasan,:not_i: fragman sonunda Aslı Filiz'i görüyor gibime geliyor. Sinan bey, şiiri çok güzel okumuş, tebrik ederim.:good: Yılmaz, Özlem'i üzgün halini gördüğünde çok üzülmüş, umarım haklarında hayırlı olur. Karakterler aldıkları kararların pişmanlığını yaşamasınlar.:kahve

Handan ve Mualla hanım karşılaşması ve bu iki karakterin sahneleri çok ilginç olurdu.

pinkzone
14-03-07, 14:32
kız seviyor peki bir de sen şunu izah et...yılmaz hayatına aslıyla başlamaya karar verdiyse neden sahile gidip filizi hatırlıyor ...sanki bunları sadece filiz yapıyor biraz daha yansız bakarsan aynısını yılmazında yaptığını görürsün

Son bir flashback geçiriyor.. Evleniyorm bari.. Son kez ağız tadıyla flashback geçeyim demiş olamaz mı.. Geçmişi düşünürek belkide daha çok nefret duymak içni hatırlamış da olabilir.

Figan
14-03-07, 14:34
Bakiyorumda keyifler yerinde. Asli-Yilmaz dügünü bile düsünülür olmus.
Sahsen ben kabul edemiyorum. Ortada yeni biten bir iliski vede bu iliskiden bir bebek var. Her ne kadar Yilmaz bu bebegi bilmesede enazindan biz biliyoruz izleyici olarak..

O yüzdende bu nisan töreni hic ilgimi cekmiyor, gelecege yönelikte Asli-Yilmaz dügününün hayallerini kuramiyorum nedense.

tolgahuzur1
14-03-07, 14:36
mızıkçılık değil gerçekten uzattınız hem hakkınızı çoktan bitirdiniz azıcık daha sabretseniz olacak hemde en alasından ne kadar düğün meraklısıymışsınız, filizle olması için niye bu kadar uğraşmadınız peki ama neyse hayalcilik olurda bu kadarı fazla ben çok ciddiyim devam ederseniz ya ben sorularımla olacağım ya da tamamen yok olacağım

tamam tamam sen kazandın:icon_sorr o zaman fazla can sıkmayan 3-4 tane soru sorda cevaplıyalım. ama mümkünse aynı sorular olmasın..:img-polic

DEADMAN
14-03-07, 14:37
ya bu nişanmı tam emin olamadım! nişansa niye yılmazın annesi kesmiyo! canan yine yok ortalıkta! bide bu kurdaleyi kesen bu meyhanenin sahibi olan adammı ismini unuttum her neyse filiz kabul etmez başta sonrada kabul etmek için yılmazın eve gidebilir ve o manzarayla karşılaşır veya yılmaza teşekkür içini gidebilir! her iki durumdada sonuç hüsran olcak

sinem*
14-03-07, 14:37
Son bir flashback geçiriyor.. Evleniyorm bari.. Son kez ağız tadıyla flashback geçeyim demiş olamaz mı.. Geçmişi düşünürek belkide daha çok nefret duymak içni hatırlamış da olabilir.

malesef ne son ne de ilk ..yılmaz filiz onun yanına geldiğinde de tuhaf tuhaf bakıyor ne nefret var ne de başka bir kin ...ne filiz ne de yılmaz birbirlerini sileceklerini söylediklerinde sözlerinin hiç arkasında durmadılar bunu hepimiz gördük...ikinci sezonun ilk bölümlerinde yılmazdan gene aynı şeyleri duyduk unuttum onu artık,filiz diye biri yok ne oldu gene barıştılar ..bunu yapan tek filiz değil

yakupoglu61
14-03-07, 14:38
mızıkçılık değil gerçekten uzattınız hem hakkınızı çoktan bitirdiniz azıcık daha sabretseniz olacak hemde en alasından ne kadar düğün meraklısıymışsınız, filizle olması için niye bu kadar uğraşmadınız peki ama neyse hayalcilik olurda bu kadarı fazla ben çok ciddiyim devam ederseniz ya ben sorularımla olacağım ya da tamamen yok olacağım

olmadı filizim olmadı.lütfen böyle yapma...
biz sadece yılmazın mutluluğu için çabalıyoruz.BN kendi açımdan filizin şu anki durumuna hiç üzülmüyorum çünkü kendisi getirdi bu noktalara...
bn yılmazla beraber olmadıkları için üzülüyorum...

modest2000
[QUOTE=filizim+y;2648057]fragman soruları

Filiz red eder.Ama Ömer'in ziyarete gider.Ömer'in yüzü yara bere içindedir.Filiz kabul eder yardımı.Ama niye Yılmaz'a telefon etmez de illaki ayağına gider?Parayı veren misali...Filiz'i ezik yapsınlar da ne olursa olsun:sad53:
Bence tek eliyle bişeyi okşuyor.Biliyorum çok anlamsız ama ben yine telefona benzettim.
Bence Ömer-Feride sarılma sahnesi hatırlayan Nevzat.Ömer hatırlasa neden Nevzatı görsün.Yani Feride'nin sevgisini anlayıp,onu tamamen kaybetmeme adına yardım teklif edebilir Nevzat.
Yalnız kalsın biraz.
Filiz'i görürlerse gidip kutlar,görmezlerse durduk yerde "ben de burdayım" demez ve çaktırmadan geri döner.
%50-%50 ihtimal.
Filiz o sahnede görsün diye.:img-yes:

Yılmaz Cem'i uzaktan görmüştü ya,ona gönderme yapıyorlar sanırım.

matraka
Fragmanı az önce seyretme şansı elde ettim. Mualla hanımın durumu hayli enterasan,:not_i: fragman sonunda Aslı Filiz'i görüyor gibime geliyor. Sinan bey, şiiri çok güzel okumuş, tebrik ederim.:good: Yılmaz, Özlem'i üzgün halini gördüğünde çok üzülmüş, umarım haklarında hayırlı olur. Karakterler aldıkları kararların pişmanlığını yaşamasınlar.:kahve

Handan ve Mualla hanım karşılaşması ve bu iki karakterin sahneleri çok ilginç olurdu.

sezinti kesinlikle şane bir sahne olurdu tahminen galip mualla olurdu handan laf sokarken genelde yiyorda ordan biliyorum:)demek hayli enterasan buldun neden peki mualla zaten aslıyı istiyordu sevinmesinden doğal ne olabilirki değilmi

valla bu dizide pişmanlık yaşamayan kalmadı önemli olan ileriye dönük ders alıp yapmamak ki bizim çift hiçte böyle değil

Figan
14-03-07, 14:39
Evet Ben olaylara bir Anne gözüyle vede sagduyusuyla baktim.
Yilmaz cok sevdigini söyledigi hemde hamile bir kadina nasil olurda bu sekilde sorular sorar, tedirginlikler yasar. Bu konu da hayli kizginim Yilmaza.

Filizide hatali buldugum noktalar zaten var. Diyeceklerini söylemede gec kalmasi aralarindaki ucurumu iyice aciyor. Az daha acik olsa, annesinin amacinin ne oldugunu zaten biliyor bu durumu Yilmaza daha net bir sekilde sunsa vede hakeze Yilmazda eline annesi tarafindan bir rapor geldigini söylese bu kadar sorunlar olmazdi.

inat, kin vede gurur nelere mal oluyor. Olusan durumlarada sasmamak lazim ama yinede sasiyorum.

sinem*
14-03-07, 14:40
yılmaz filize git dediğinde bitti dediğinde bile bu çelişkiyi yaşayan taraftı sinemciğim git desede yaşadı bunu ne onla ne onsuz olamadı ama filiz bir daha çıkmama karşına çocuk senden değil diyerek bir kararlardır alıp gidiyor alıyorsa bir zahmet duruversin arkasında madem pişman olucaksın o zaman iki düşün bir konuş değil mi ama

filiz yaptığı hatadan dolayı pişmanlık duymuştur o yüzden de aldığı kararın doğruluğunu kendi kendine tartmıştır.Ya da rapor olayını öğrenmiştir bu yüzden yılmaza olan kızgınlığı bir nebzede olsa hafiflemiştir.

blackmees
olmaz olamaz yanlıs mı gordum yoksa aslı ıle yılmaz nısan yuzuklerını mı takıyolar allahım ruya olsun bu kadarda olmaz yanı sıktı ıyıce bütün acıları filiz mi cekecek ben.ozaman fılız de cemle evlensın barı olduda bıttı masallah yanı .tam türk filmi

filizim+y

not.10 puanlık soru

yani böyle yorumlardan vazgeçildi mi net birşey istiyorum

matraka bunu cvbını sende herkeste çok iyi biliyor filiz yılmazı seviyor hemde ilk gördüğü andan itibaren (rahmetli elif söylemişti) yani filiz ne yaşarlarsa yaşasınlar ayrı da kaldılar, birbirlerini çok da üzdüler, suçladılar, kırdılar, barıştılar ve ayrıldılar yani her yaşanması gerekeni yaşadılar ama sevgilerinden birşey kaybetmeden sen filizi sorduğun için ondan devam ediyorum filizde herşeye rağmen yılmazı seviyor, olaylar onu yılmazdan uzaklaştırdı yoksa yılmaza olan tutku, aşk herşey her geçen gün artarak devam ediyor ne kadar canının acıdığını düşünse de yılmazdan vazgeçemiyor, kopamıyor hem artık bebeği de ondan son kalan parça olarak düşünüyor bu aşkın son parçası,
yılmazı çıkarmak istedi bunu daha önce de yaptı ama başarılı olamadı şimdide olamayacak ve kızgınlıkla yaptığı hatanın bedelini de çekecek filiz, unuturum yeniden başlarım o olmasa da olur diye düşünürken nişan olayıla kendine gelecek ve vazgeçemeyeceğini anlayacak

ne olursa olsun yılmaza hala aşık bir filiz var kalakalması ondan:img-yes:

evet puanlamayı alalım

modest2000
14-03-07, 14:43
ya bu nişanmı tam emin olamadım! nişansa niye yılmazın annesi kesmiyo! canan yine yok ortalıkta! bide bu kurdaleyi kesen bu meyhanenin sahibi olan adammı ismini unuttum her neyse filiz kabul etmez başta sonrada kabul etmek için yılmazın eve gidebilir ve o manzarayla karşılaşır veya yılmaza teşekkür içini gidebilir! her iki durumdada sonuç hüsran olcak

Nişan törenlerinde anneler pek kurdela kesmez sevgili deadman:img-wink: Aile yakını bir büyük keser.

CrazyWOW
14-03-07, 14:46
sonunda asliyla yilmaz nisan yuzuklerini takiyolar, filiz bu bebek senden dese ne farkedecek? FIliz belki cemin teklfini kabul eder gordugu manzara karsisinda

matraka
14-03-07, 14:46
Evet Ben olaylara bir Anne gözüyle vede sagduyusuyla baktim.
Yilmaz cok sevdigini söyledigi hemde hamile bir kadina nasil olurda bu sekilde sorular sorar, tedirginlikler yasar. Bu konu da hayli kizginim Yilmaza.

Filizide hatali buldugum noktalar zaten var. Diyeceklerini söylemede gec kalmasi aralarindaki ucurumu iyice aciyor. Az daha acik olsa, annesinin amacinin ne oldugunu zaten biliyor bu durumu Yilmaza daha net bir sekilde sunsa vede hakeze Yilmazda eline annesi tarafindan bir rapor geldigini söylese bu kadar sorunlar olmazdi.

inat, kin vede gurur nelere mal oluyor. Olusan durumlarada sasmamak lazim ama yinede sasiyorum.

sevgili figan zaten bieyu dediğim yok haklı taraflarınızda çok ama bu ilşkinin öncesi var sadece yılmazı filizin onuru ile oynadı diye sıçlu çıkarmayı adil bulmuyorum ki hata çateresi tutulursa filizi daha çok suçlu bulurum sende bu diziyi izliyorsun filizn sevdiği adam için kulanmadığı sıfat veya tamlama kaldımı bir olay için suçlu edilmek haksızlık diyorum sadece

şüphe konusuna değilsin ordada haklı buluyorum ama zaten ne filiz yılmaza ne yılmaz filize güvenmiyor yılmaz şüphe etmekle haklı hiçbir anne bilyorumki kızının mutlulu için ona çamur atma olayını seçmez bunu başka yollardan yapabilir ama bu yolu seçmez bence kızının onuru ile oynayan handan hanm suçlu onu anlayabilen filiz dahada suçludur

modest2000
14-03-07, 14:47
filiz yaptığı hatadan dolayı pişmanlık duymuştur o yüzden de aldığı kararın doğruluğunu kendi kendine tartmıştır.Ya da rapor olayını öğrenmiştir bu yüzden yılmaza olan kızgınlığı bir nebzede olsa hafiflemiştir.

Ben yine de Filiz'in Gazi'ye Yılmaz için gittiğini düşünmüyorum.Tören dışarıda çünkü Filiz'in görmesi amaçlanıyor.Demekki Filiz sadece oradan geçiyor.Belki Elif'i müjgan hanımdan almaya gidiyor.Y da Feride'yi görmeye,Ömer'in selamını söylemeye.Çünkü birinci derece akrabalar dışında görüşe kabul etmezler diye biliyorum.

tolgahuzur1
14-03-07, 14:49
bitti yani şölen havanız teşekkür ederim, ama bak yine bana sataşıyorsun gibime geliyor aynı soruları sordum mu ben hiç olmuyor ama hem ben soruları sordum sen arada kaynattın sanırım eee tabi başınız dönüyor ondan sanırım

sevgili filizm hiç sataşırmıyım sana aşk olsun.. ama hevesimizi kursağımızda bıraktın:icon_sorr şurda ne güzel hayal kurup mutlu olacaktık. ama filizciler kıskandıı:img-hyste neyse soru işini sonra yapalım istersen ... bu mutlu olaylardan sonra soracağın sorular içimizi karartabilir..:img-cool2

filizim+y
14-03-07, 14:50
olmadı filizim olmadı.lütfen böyle yapma...
biz sadece yılmazın mutluluğu için çabalıyoruz.BN kendi açımdan filizin şu anki durumuna hiç üzülmüyorum çünkü kendisi getirdi bu noktalara...
bn yılmazla beraber olmadıkları için üzülüyorum...

oldu arkadaşım oldu ben çok ciddiyim eğer biraz daha devam ederseniz iki seçenek sundum size, bende yılmazfilizin mutluluğu için çabalıyorum bunu neden görmüyorsunuz yapmayın hayalci değilim ben olması gereken filizyılmaz mutluluğudur malum şahsiyet değil, filiz tek başına getirmedi hala diretiyorsunuz bir ilişki var ortada ve bu ilişkide iki taraflı yaşanıyor hataları ve sevapları da karşılıklı bunu neden anlamıyorsunuz, her ikiside bu yanlışları yamıştır tek taraflı bakınca göremiyorsunuz, yılmazla beraber olmadıklar için üzülüyorsunda neden böyle hayalci takılıyorsun

sinem*
resimlri gördüniz mü hep aslı yılmaz ...sanki düğün gibi ikiside çok mutlu bu saatten sonra bıraksınlar böyle kalsın...resimler bölümünde bakmak isteyenler.

matraka
yani böyle yorumlardan vazgeçildi mi net birşey istiyorum

matraka bunu cvbını sende herkeste çok iyi biliyor filiz yılmazı seviyor hemde ilk gördüğü andan itibaren (rahmetli elif söylemişti) yani filiz ne yaşarlarsa yaşasınlar ayrı da kaldılar, birbirlerini çok da üzdüler, suçladılar, kırdılar, barıştılar ve ayrıldılar yani her yaşanması gerekeni yaşadılar ama sevgilerinden birşey kaybetmeden sen filizi sorduğun için ondan devam ediyorum filizde herşeye rağmen yılmazı seviyor, olaylar onu yılmazdan uzaklaştırdı yoksa yılmaza olan tutku, aşk herşey her geçen gün artarak devam ediyor ne kadar canının acıdığını düşünse de yılmazdan vazgeçemiyor, kopamıyor hem artık bebeği de ondan son kalan parça olarak düşünüyor bu aşkın son parçası,
yılmazı çıkarmak istedi bunu daha önce de yaptı ama başarılı olamadı şimdide olamayacak ve kızgınlıkla yaptığı hatanın bedelini de çekecek filiz, unuturum yeniden başlarım o olmasa da olur diye düşünürken nişan olayıla kendine gelecek ve vazgeçemeyeceğini anlayacak

ne olursa olsun yılmaza hala aşık bir filiz var kalakalması ondan:img-yes:

evet puanlamayı alalım

ben izlediklerime inanmayı tercih ediyorum madem filiz bunu devamlı dektare ediyor her sahnede yılmaz olmayacak diyor bir zahmet daha fazla acı çekmesin lütfen söyle ona yazık kendisine filiz ne olursa olsun bedeli ayrı yılmaza çocuğunu söylemek zorundaydı çocuk önce annelerinin dir lafları geyik dozajında söylmlerdir.o çocuğun kabul etsin veya etmesin bir babası var kendi ilşkisi için çocuğa ceza kesilmez kestiysen bırak peşini artık

modest2000
14-03-07, 14:51
sevgili figan zaten bieyu dediğim yok haklı taraflarınızda çok ama bu ilşkinin öncesi var sadece yılmazı filizin onuru ile oynadı diye sıçlu çıkarmayı adil bulmuyorum ki hata çateresi tutulursa filizi daha çok suçlu bulurum sende bu diziyi izliyorsun filizn sevdiği adam için kulanmadığı sıfat veya tamlama kaldımı bir olay için suçlu edilmek haksızlık diyorum sadece

şüphe konusuna değilsin ordada haklı buluyorum ama zaten ne filiz yılmaza ne yılmaz filize güvenmiyor yılmaz şüphe etmekle haklı hiçbir anne bilyorumki kızının mutlulu için ona çamur atma olayını seçmez bunu başka yollardan yapabilir ama bu yolu seçmez bence kızının onuru ile oynayan handan hanm suçlu onu anlayabilen filiz dahada suçludur

Filiz annesini anladı sevgili Matraka ama hak vermedi.İkisi oldukça farklı şeyler bildiğiniz üzere. Yılmaz'ın ayrıntıları görmeme huyu size de sirayet etmiş:img-yes:

matraka
14-03-07, 14:55
Filiz annesini anladı sevgili Matraka ama hak vermedi.İkisi oldukça farklı şeyler bildiğiniz üzere. Yılmaz'ın ayrıntıları görmeme huyu size de sirayet etmiş:img-yes:

anlaşılabilir tarafı olmayan olaylar anlanabiliyorsa hiçte öyle değil cemin kendisi hakkında düşündüklerinide biliyor ama cemi ve yılmazı anlamıyor anlayışsızdır filiz eğer anneyse kendi öncelikerinmden önce çocuğun gelmesi lazım ama filiz ne yapıyor ne yaptığı belli bkz.

tolgahuzur1
14-03-07, 14:57
ooo resimleri gördünüz mü yahu? valla çok sevindim..:happy0064 sevgili filizm demek ki bizim yazdıklarımız hayal değilmiş.. baksana yılmaz ne kadar mutlu demek ki filizi unuttu bizim ki:img-pilot allah mesut etsin .. bizede düğüne gitmek düşer öyle değil mi yılmazdaşlar..:img-hyste

Neslihan17
14-03-07, 14:58
yılmazcılar sevinin :) yılmaz çok mutlu görünüyor. Allah bozmasın ne diyelim. darısı Filizimizin başına!..

Figan
14-03-07, 14:58

Yilmaz Filizin onuruyla oynamadi. Ben buna hic katilmadim. Katilmamda.
iki kisi isteyerek ve o anki duygu vede heyecanlarina yenik düserek birlikte oldular. O zamanlarda Yilmaza kizdigim tek konu; bir zamanlar ben "Elif ile nisanliydim, o benim nisanlimdi.." cümlesini agzindan cikarmamasiydi. Aksi takdirde o konuda Yilmazi hicte suclu bulmamistim. Yilmaz zorla birsey yapmadi. Filizde akli basinda bir kiz, isteyerek vede bilerek yasadilar.

Filizi su konuda hakli buluyorum. Hic bir Anne olacak kadin karsisindaki adamin "Bu cocuk benim mi sahiden?" lafini kaldiramaz. Ama tabiiki de Filizin Yilmaz hakkinda zamaninda neler dedigini cok iyi biliyorum, isittimde. özelliklede Cem ile olan sahnelerinde Yilmaz vede Yilmaz ile olan iliskisi hakkinda hicte kendine yakismayan sözler kullanmisti Filiz. Susmamasi gereken yerlerde susup Yilmaza karsi olan ailesine destek olmustu.

Bencil, merhametsiz, duygusuz vede aklim almiyor bu nasil bir kadin ki; 2 cocuk dogurmus ve daha Annelik duygusunun ne kadar yüce vede degerli bir makam oldugunu anlamayarak, hissetmeyerek Filiz`in karnindaki o masum yavruya böyle aci bir fatura kesebiliyor!! Kimden bahsettigimi siz anladiniz..
Bu kisi HANDAN ZAVALLISINDAN baskasi degil !!

Tek suclu o..

sinem*
14-03-07, 15:01
yılmaz paşa elele gözgöze dizdize ..allah mutlu etsin başka bir şey demiyorum ...bundan sonrada filizin adını bile ağzına almasın...senaristlerde filizi biran önce diziden atsınlar nasıl olsa kıza mutluluğu çok görüyorlar...cem kaçırsın kıza işkence yapsın onlarda rahatlasın artık ..bu bölümü izlemesem mi acaba iyice sinirlerim bozuluyor

Eylotuerk
resimlri gördüniz mü hep aslı yılmaz ...sanki düğün gibi ikiside çok mutlu bu saatten sonra bıraksınlar böyle kalsın...resimler bölümünde bakmak isteyenler.

Fragmani gorunce yeterince sinirim bozulmusu simdi fotolar i gorunce daha bir sinir oldum...
yilmazz da nasil orda piskin piskin siritmis...........
Sinir oldum resimlere, yilmaz in sahte gulusleri....... Ama cok pisman olacak cooook....AHH YILMAZ AHH!!!!! Filiz hic affetmesinde vicdan azabi icinde kivransin....... Asil filiz yilmaz i bugune kadar hic taniyamamis, yaziklar olsun....
Yilmaz kadinsiz yapamiyor......... bunca seyden sonra o bebek babasiz buyusun daha iyi bunlardan sonra filiz+yilmaz barismasin......yilmaz surunusun

filizim+y
ben izlediklerime inanmayı tercih ediyorum madem filiz bunu devamlı dektare ediyor her sahnede yılmaz olmayacak diyor bir zahmet daha fazla acı çekmesin lütfen söyle ona yazık kendisine filiz ne olursa olsun bedeli ayrı yılmaza çocuğunu söylemek zorundaydı çocuk önce annelerinin dir lafları geyik dozajında söylmlerdir.o çocuğun kabul etsin veya etmesin bir babası var kendi ilşkisi için çocuğa ceza kesilmez kestiysen bırak peşini artık

bırakmayacak hatta bunu anlaması da bu bölüm aslı-yılmazı görünce daha da kazınacak beynine ve yüreğine, aynı şeylerş tekrar eden yanlız filiz değil sevdiği de yapıyor aynı şeyleri nasıl aslıyı tercih ettiyse gerçekleri öğrendiğinde yeniden filizin hayatına dahil olmayı isteyecek tıpkı filizin de yılmazın hayatnına dahil olma istemesi gibi, demek ki sınavları bitmemiş son sınavları bu olay olur inş. ne diyim, izlediklerine tek yönlü bakma yeter:img-wink:

gülbeşeker
14-03-07, 15:03
ya insallah filiz bu yillmaza cok hazla kizip gidip cemle sirf ona ceza vermek icin evlenmez, yani tamam filiz yapmaz böyle birsey ama senaristler var yani zorla yaptirir kiza

yapar yapar yani cemin teklifini kabul eder belli mi olur hele de yılmazla aslının nişanını görünce nişanda yılmazın yüzünü göremedim dizinin tamamını izlerken görürüz artık bari biraz da olsa yılmazın yüzünde mutsuz bir ifade görmek istiyorum.

matraka
14-03-07, 15:04
Yilmaz Filizin onuruyla oynamadi. Ben buna hic katilmadim. Katilmamda.
iki kisi isteyerek ve o anki duygu vede heyecanlarina yenik düserek birlikte oldular. O zamanlarda Yilmaza kizdigim tek konu; bir zamanlar ben "Elif ile nisanliydim, o benim nisanlimdi.." cümlesini agzindan cikarmamasiydi. Aksi takdirde o konuda Yilmazi hicte suclu bulmamistim. Yilmaz zorla birsey yapmadi. Filizde akli basinda bir kiz, isteyerek vede bilerek yasadilar.

Filizi su konuda hakli buluyorum. Hic bir Anne olacak kadin karsisindaki adamin "Bu cocuk benim mi sahiden?" lafini kaldiramaz. Ama tabiiki de Filizin Yilmaz hakkinda zamaninda neler dedigini cok iyi biliyorum, isittimde. özelliklede Cem ile olan sahnelerinde Yilmaz vede Yilmaz ile olan iliskisi hakkinda hicte kendine yakismayan sözler kullanmisti Filiz. Susmamasi gereken yerlerde susup Yilmaza karsi olan ailesine destek olmustu.

Bencil, merhametsiz, duygusuz vede aklim almiyor bu nasil bir kadin ki; 2 cocuk dogurmus ve daha Annelik duygusunun ne kadar yüce vede degerli bir makam oldugunu anlamayarak, hissetmeyerek Filiz`in karnindaki o masum yavruya böyle aci bir fatura kesebiliyor!! Kimden bahsettigimi siz anladiniz..
Bu kisi HANDAN ZAVALLISINDAN baskasi degil !!

Tek suclu o..

benim söylemek istediğimi söylemişsin ben sadece dün sizin yorumlarınızı okuyunca şaşırdım sanki tek suçlu yılmazmış gibi yazınca hiçbir insan bir annenin bunu yapabileceğini düşünmez hele yılmaz gibi çevresi farklı olan biri hiç düşünmez ve rapora inanır yılmaz suçludur kabul ediyorum ama handan hanım böyle bir damgayı kızına vurduğu için dahada suçludur filizde annesinin durumunu anlayabildiği ve bütün faturayı sevdiği adama kestiği için hatalıdır.

modest2000
14-03-07, 15:04

Bak burada size biraz katılabiliyorum.Filiz de bir seçim yaptı ve bunu deklare etti. Yılmaz'a tavır koydu.O zaman kendisine yakışır bir şekilde acısını yaşamalı,duruşunu korumalı.Ama bu acıda boğulmamalı.Yarasını sarmalı,sevgisini haketmediğini anladığı ve bunu ilan ettiği insanı biran önce kalbinden çıkarmalı.Filiz gerçek bir aşık ama mazoşist olmamalı.Sevdiği adam gerçekten onu sevseydi "sen bana kızgınsın, benden kurtulmak için yalan söylüyorsun" deyip kapısında yatardı.Bu kadar kolay sineye çekip,arkasını dönüp gitmezdi.Hesap sorardı (tabi lafla).Yılmaz hesap bile sormadı sadece suçladı.Ve sonuç olarak nişanlandı.Bunu gören Filiz'in artık kararlarının arkasında durması ve şu anda bebeğine odaklanması gerekir.Hayatın ne getireceği belli olmaz demeli ve kendi hayatı için umutlu olmalı.Başkasıyla evlilik arifesinde biri için yas tutmamalı.Hatalarından aldığı dersleri yeni hayatına yansıtmalı artık.Ve ben herkesin düşüncesine saygı duymakla beraber, çoğu arkadaşımız gibi Filiz'e ömür boyu yalnızlığı layık görmüyorum.Hayatında illa biri olmak zorunda değil ama hayatına illa birini sokmamak zorunda da değil.Bu kadar genç bir kadından bu nasıl istenebilir anlamıyorum.(Şunu da biliyorum herşeye rağmen Filiz-Yılmaz'ı birleştirecekler ve bunun da Aslı'nın ölmesi gibi zorlama olaylarla olması ihtimali var)

eyschann
14-03-07, 15:08
yapar yapar yani cemin teklifini kabul eder belli mi olur hele de yılmazla aslının nişanını görünce nişanda yılmazın yüzünü göremedim dizinin tamamını izlerken görürüz artık bari biraz da olsa yılmazın yüzünde mutsuz bir ifade görmek istiyorum.

hic sanmiyorum mutsuz olacagini yilmaz icin fark etmiyor elif olmazsa filiz filiz olmazsa asli oda olmazsa baska biri durmadan sahte mutluluklar ariyor insallah hic bulamaz sürünür hic gülmesin yüzü filize cektirdiklerinin 100 katini 1000 katini ceksin .....amin

tolgahuzur1
14-03-07, 15:12
hic sanmiyorum mutsuz olacagini yilmaz icin fark etmiyor elif olmazsa filiz filiz olmazsa asli oda olmazsa baska biri durmadan sahte mutluluklar ariyor insallah hic bulamaz sürünür hic gülmesin yüzü filize cektirdiklerinin 100 katini 1000 katini ceksin .....amin

yahu bu ne öfke arkadaşlar sakin olun biraz..:good: yani bunlar normal şeyler..adam hiç mi nişanlanmasın hiç mi evlenmesin.. yapmayın allah aşkına!! yılmaz filizden aldı cevabını artık önüne bakıyor.. kimseye eyvallahı yok yapmayın böyle sanki tek suçlu yılmaz.. hem yılmaz ne çektirdi filize onuda anlamış değilim..:img-cool2

Neslihan17
14-03-07, 15:13
Filiz ceme asla evet demez hele de ömerin bu hapis olayından sonra ölse de kabul etmez hatta hatta yüzüne tükürmemek için kendini zor tutar. ama şu resimlerden sonra diziye bi yakışıklının girmesi şart oldu :):)

Ağustos Böcüğü
14-03-07, 15:14
Resimlere baktım şimdi..Aslı'yı yılın rüküşü ilan ediyorum. O ne kıyafettir öyle.

Zurefanın düşkünü beyaz giyer kış günü.. :img-hyste

archshe
14-03-07, 15:17
fotolara baktım da hakkını yememk lazım aslı güzel olmuş da sanki evleniyo beyazlar içinde aslı hnm...buarada seçilen alyans kötü özensiz...hatırlatırım yılmaz filize tek taş pırlanta takmıştı alyans yerine nişanda ama aslıda yok..:img-hyste

gülbeşeker
14-03-07, 15:18

evet fotolarda gördüm gayet mutlu gözüküyordu ama sadece gözüküyor içinde öyle hissetmedğini biliyorum yılmaz aslıyla mutlu olacağına inandırmış kendini bakalım nolucak şimdi yılmaz bir de nişan yüzüğü takacak bu sinir bozucu umarım o yüzüğü filizle ilgili gerçekleri öğrendğinde çıkarıp atar bir daha da takmaz.Aslında yılmaz bu evlilği kendisi istedi,aslının da canına minnet şimdi yılmaz somurtsa da olmaz yani etrafına sahte gülücükler saçmaya devam etsin yalnız yılmaz bebekle ilgili gerçekleri öğrensin de yeter artık bu konu uzadıkça uzadı,bu gidişle nikah günü öğrenecek.

modest2000
14-03-07, 15:18
söylediklerine katılıyorum ama tam söylediğin gibi olmayacak mecburi bir dönüş olmayacak yani orası yanlış bence istekli bir dönüş olucak unutmayalım bir şeyi yılmaz gerçekleri bilmiyorum artık hayatında yeni bir döneme giriyor ne derece mutlu olucak beraber görücez

Bana kalırsa gönülü de dönüş olmasın artık.Nedeni ne olursa olsun sevdiği adamı bir başka kadınla nişanlanırken gören kaç kadın tekrar onu kabul eder?Edenleri de kınayamam, ebette tercih meselesi ama ben şahsen Filiz'i o davranışta görmek istemiyorum.Bu kadar üçüncü kişiler girmiş bir aşktan hayır mı gelir?Ortada aşk mı kalmış.Aşk buysa aşksızlık ne.Yılmaz Aslı'yla mutlu olamayıp dönmek isterse,iş işten geçmiş olmayacak mı sanki.Dene mutlu olma dön,oh ne ala:img-yes: Dizinin sloganı söz vermiş aşklara.Demezler mi Yılmaz'a "nişan söz vermedir,söz verdin Aslı'ya "diye.:img-yes: Deneme yanılma yöntemi...

sinem*
14-03-07, 15:19
Resimlere baktım şimdi..Aslı'yı yılın rüküşü ilan ediyorum. O ne kıyafettir öyle.

Zurefanın düşkünü beyaz giyer kış günü.. :img-hyste

:img-hyste :img-hyste aslında aslı güzel olmuş saçlarını kıvırcık yapınca daha bir hoş oluyor :)

ama beyaz elbise altına siyah çorap çok uyumlu olmuş diyebilirim :img-hyste

yesimcan
14-03-07, 15:19
ohhhhhh ohhhh resimleri gördümdeee acayipp cikmislarrr ilk önce asli(zeynep besserler) cokk rüküss yaa kizz bu kiyafetleri acaba cokmu arriyoo igrenc kusura bakmayin ama igrencc bi deri bi kemikk berbatt:)

resimleri gördüm acayip sinirlerim bozuldu yilmazz acayip mutlu gözgöze dizdize elele acayip yanii ayni sekilde zaten aslinin 32 disi görüküyooo..... ins son güldügü olur zaten öyle olucakk hastaligi ortaya ciktiginda ins geberirr...
yilmazinda hic öyle bi mejbur kalmis nisanlaniyoo gibi bi seyide yokk herseyin bilincindee pasamm gözlerii elleri hersiyi aslida ne varsaa kizdaa bütün resimlerde hayranliklan bakiyoo yaaa neye bakiyosaaa!!!

neysee ne diyelimm bizede artik yilmaz&aslii demek düsüyoo...ins bi yastikta kocarlarr bundan sora filiz bebegi söylese ne söylemese ne...iykide söylememiss...

hic filizimde özülmesinn ona bbebegi yeter filiz&bebek o utanilicak bisey yapmadii....

filizimi bu hala getirenler utansinnlarr ins!!! cokk sinirliyim yaa böyle bisey olacagii 3 hafta önce aklimin ucundan bile gecmezdii bence öbür haftaya dügün varr 2 hafta sorada asli hamile kalirr...

bide ins söyle bi sahne olmazz asli yilmaz öpüsme sahnesii ben orda kesin kalpten giderim resimlere bakilirsa olucakmis gibi ama elele göz göze dizdizee ama tanrimmm yazmasii bile kötüü

Ağustos Böcüğü
14-03-07, 15:20
Bundan böyle Aslı Hatun tarafımdan "zemheri zürefası" olarak adlandırılacaktır bilgilerinize..Cuk oturdu valla..

gülbeşeker
14-03-07, 15:22
Filiz ceme asla evet demez hele de ömerin bu hapis olayından sonra ölse de kabul etmez hatta hatta yüzüne tükürmemek için kendini zor tutar. ama şu resimlerden sonra diziye bi yakışıklının girmesi şart oldu :):)

yılmazın saçmalıkları yetmedi şimdi de filizn yeni bir aşka yelken açışını izlemeyelim buna kalbim dayanmaz neyse ben artık bu nişan olayından sonra sahte gülücükler saçan yılmazın gidip yerine pişmanlık içinde kıvranan bir yılmaz göreceğimizi sanıyorum.Yılmaz 66.bölümde gerçekleri öğrensin, başını taşlara vursun lütfen.

Ağustos Böcüğü
14-03-07, 15:23
:img-hyste :img-hyste aslında aslı güzel olmuş saçlarını kıvırcık yapınca daha bir hoş oluyor :)

ama beyaz elbise altına siyah çorap çok uyumlu olmuş diyebilirim :img-hyste
Ciddi siyah çorap mı giymiş. Elbise gözlerimi öyle kamaştırdıki (!) çorapları gözden kaçırmışım. Sakın dantelli çorap deme. Koparım.

launara
14-03-07, 15:23
sabahleyin fragmanı izledim ve sadece şunu söylüyorum arkadaşlar.bu senaristlerin yaptığı tek iş bu güzelim diziyi mahvettikleri.hani o eski yılmaz ve filiz karakterleri şimdi eser yok o hallerinden.söz vermiş aşklara sloganınıda boşuna kullanmasınlar bence.bide türk filmlerine ve ustalara saygıyla sloganı var.peki ya seyircilere yaptıkları saygısızlık deilmi?yorumlarınızı bekliyorum...saygılar

sinem*
14-03-07, 15:26
Ciddi siyah çorap mı giymiş. Elbise gözlerimi öyle kamaştırdıki (!) çorapları gözden kaçırmışım. Sakın dantelli çorap deme. Koparım.

yılmaz beşiktaşlı diye yapmış olmasın :) iyice kalbine girmeye çalışıyor :) beyaz elbise siyah kurdela sanırım kanto yapacak :) saçına da bir tül koysalarmış keşke :img-hyste

Ağustos Böcüğü
14-03-07, 15:30
yılmaz beşiktaşlı diye yapmış olmasın :) iyice kalbine girmeye çalışıyor :) beyaz elbise siyah kurdela sanırım kanto yapacak :) saçına da bir tül koysalarmış keşke :img-hyste
Tam süper olurdu. Kesin elbise Muallanin sandığından çıkmıştır. Kendi nişanında giydiği elbisedir. Bu materyal fi tarihinde çarşaf kenarına vs dikilen cinsten bişi. Bi ismide vardı ama hatırlayamadım onca yıl geçmiş yani.
Kantocu benzetmeni çok tuttum.

gülbeşeker

ama beyaz elbise altına siyah çorap çok uyumlu olmuş diyebilirim :img-hystebeyaz elbise ama siyah askılı açıkçası ben pek beğenmedim kıvırcık saç yakışmış ama elbise bence hoş değil yüzük de basit bişey yılmazın yüzük taktığı eli pek görünmüyor ama o da aynı yüzükten takmıştır şimdi gerçeği öğrenirse yılmaz şöyle düşünür belki ,aslıya bir yüzükle bağlandı, filizle olan bağı ise hem aşk hem çocuk neyse kara kara düşünsün artık.Bu sahne nişandan sonraki bir sahne demek ki başta yılmaz olmak üzere kimse filizi görmüyor.Filiz niye oraya geldi ,niye şirkete gitti ?Biz bişey olsun da yılmaz filizn peşinden koşsun diyoruz filiz bir şekilde yılmaza gidiyor sen değil miydin yılmaza bu çocuk senden değil diyen?

Neslihan17

o elbiseyle donmayacak mı bu kız. bi de ince çorap. (siyah! lisedeki kızlar bile okul eteklerinin altına çorap uydurmasını bilirler.:img-hyste ) :img-hyste

yesimcan

:img-hyste :img-hyste evet aynenn bence acayip görüküyoo yilmazda hayran hayrann bakiyoo her resimdeee dikkat et yilmazz düsme kizin icinee sabret birazz nisanlaniyosunuzz zaten bi hafta bekle sora evleniceksinizz:img-hyste :img-hyste

asli (zeynep beserler) acaba bu kiyafetleri cok mu ariyo yaa igrenc yaaa!!! yoksa extramii böyle giyidiriyolarr bu kizii yanii zaten ses mes yokk bidee elbise kiyafet olmayincaa hic asli yilmaz sahneleri cekilmezzz:img-hyste :img-hyste

denmavi
14-03-07, 15:32
Resimde ikiside hallerinden mutlu. Artık ikisinede mutluluklar diliyorum.
Yalnız bu mutluluk,ilk önce Aslı hastalığını öğrenince mi yoksa Yılmaz bebeği öğrenince mi biter bilinmez.

Ağustos Böcüğü
14-03-07, 15:33
o gelinlik öyle olmayabilir sadece hazırlık bence hemen sevinme çok güzel gelin olucak aslı siz kabul etsenizde etmesenizde evlilik çok yakın bu ikiliye filiz artık hayatını düzene soksun tavsiyem :)
Hııııı. Bir de düğün var diyorsun bizi bekleyen..
Peki o zaman...
Şimdi bu durumda Filiz'inde başından bir evlilik geçmesini beklemek çok mümkün yani. Neticede skor eşitlenecek. Yok öyle biri harama el uzatacak biri temiz kalacak... Madem Filiz bu dizinin en suçlusu..Suçunu katlayalım.

matraka
sabahleyin fragmanı izledim ve sadece şunu söylüyorum arkadaşlar.bu senaristlerin yaptığı tek iş bu güzelim diziyi mahvettikleri.hani o eski yılmaz ve filiz karakterleri şimdi eser yok o hallerinden.söz vermiş aşklara sloganınıda boşuna kullanmasınlar bence.bide türk filmlerine ve ustalara saygıyla sloganı var.peki ya seyircilere yaptıkları saygısızlık deilmi?yorumlarınızı bekliyorum...saygılar

seyirciye yaptıklartı tabiki saygısızlık değil bir senaryo var ve uygulanıyor biz beğenelim veya beğenmeyelim izleyici tepkisi izlememek le olur ama izlemiyeceğim diyor san tepkini koyabilirsin ama bence izlemeden duramayız o yüzden izleyelim

not.bunu ne olarak kabul ederseniz edin aslı yılmaz birlikteliği olmayacak (cinsel anlamda )

yesimcan
asli kizim sana sesleniyorumm bakk filiz ablacinaa ne güzel giyiniyoo (giyinmesede olur o hep güzel)bakta örnek al canimm ne o öylee 80.yilarda kalma elbiseler hemde hayatinin adamiylan nisanlanirken olmadii ama filiz ablani arada ders alll :img-hyste :img-hyste :img-hyste

sinem*
14-03-07, 15:34
o gelinlik öyle olmayabilir sadece hazırlık bence hemen sevinme çok güzel gelin olucak aslı siz kabul etsenizde etmesenizde evlilik çok yakın bu ikiliye filiz artık hayatını düzene soksun tavsiyem :)

aaa ben niye etmeyim allah mesut bahtiyar etsin :) gelin olsun yılmazla mutlu mesut yaşasınlar tüm dileklerimiz karşılıklı hatta bu sefer düğüne bizde geliriz ...aslı belki o zaman kantoda yapar :img-hyste

modest2000
14-03-07, 15:34
Bir sevgili arkadaşımız Yılmaz sadece tepki olarak Aslı'ya evlenme teklif etti demişti.Hatta, ısrarla benim Yılmaz Aslı'dan hoşlanmadı mı sorularıma ısrarla "hayır" demişti.Resimlerde tepkili bir adamdan çok Aslı'ya hayran hayran bakan,el ele diz dize bir adam var.Aslı nişan kostümümü giymiş yoksa kötü bir gelinlik provası mı belli değil:img-yes: Yani bunu sadece göz zevkim açısından söylüyorum,objektif gözle emin olun.
Şimdi bu mutlu aile tablosundan sonra Filiz için yazılan en ufak bir pişmanlık gösterisi ve Yılmaz'a en ufak bir yakınlık beni bayıltır abartısız:img-yes: Üzülse de kale gibi sağlam, kendine güvenli ve asla taviz vermeyen bir Filiz izlemek istiyorum.Aslı-Yılmaz kumdan kalelerine de hayrını görsünler diyorum:img-yes:

Ağustos Böcüğü
14-03-07, 15:35
yapmayin ya asli kanto yapmasini da beceremez onun becere bildigi tek sey yemek yakmasi onun icinde baya bi ugrasiyor kiz
O sorunu hallettik canım. ben kendilerine düğün hediyesi yemek kitabı yolluyorum.
Gerçi sorun değil Yılmazdaki mide ENTERESAN..

medsul
14-03-07, 15:37

ah nerde o günler keşke evlense inan ben en başta mutluluk diliyecek
şahane ikiliye ama bir şartim var tabiki asla ve asla geriye dönmeyecek ve filizi
rahat bırakacak o zaman olur hatta halay başina bile gecerim
onlarin mutluluugu için degil filiz kurtuldu diye:img-hyste :img-hyste

SİDAL86_FB
fragmanı izlemez olaydım..son sahne çok dokundu bana ya..filiizz çok üzgündü..hemen de nişanlanıyolar..aman boşverin..yılmaz çok pişman olucak çokkkk

yesimcan
seyirciye yaptıklartı tabiki saygısızlık değil bir senaryo var ve uygulanıyor biz beğenelim veya beğenmeyelim izleyici tepkisi izlememek le olur ama izlemiyeceğim diyor san tepkini koyabilirsin ama bence izlemeden duramayız o yüzden izleyelim

not.bunu ne olarak kabul ederseniz edin aslı yılmaz birlikteliği olmayacak (cinsel anlamda )

ayyyyy öylemii cokk saoll matraka öyle bisey olursa zatenn yilmaz aslida kala bilirr.. ama yani bu bölümm o nisan su bu baya beraberlerr öpüsme sahnesii olmaz ins demi??? lütfen olmaz de yoksa benn tv nin basinda kalpten gidderimm.....

ferman336
14-03-07, 15:39

hımmm olmadı ki ama matraka düğünden sonra sırtına vura vura haşat edecektik yılmazı. dövecek başka birini bulalım bari.:happy0064

matraka
14-03-07, 15:42
matraka bu nişan olayı bana sanki rüya gibime geliyo olabilirmi acaba

evet bu bir rüya hatta yılmaz bu rüyadan evlenmiş olarak kalkıcak ama mutlu bir rüya değilmi :)filiz kabus görüp uyanıyor olanların hepsi rüya zaten babasının sözünde uyanacak:)

kendim ettim kendim buldum

sinem*
14-03-07, 15:42
sevgili modest2000 kişiden kişiye değişir olaylar o yüzden izleyelim görelim yılmaz ağam nasık şok olucak :)dereyi görmeden paçaları sıvamış gördüm seni yılmaz bu sıralar sanal aleme takılıyor bu mutluluk ta ordan kalma züğürt tesellisi yani

ahh matraka diyorsunda iş işten geçtikten sonr yüzükleri taktıktan sonra daha kaç bölüm bekleyelim söyler misin :) kaç bölüm var yılmazın şok olmasına

gülbeşeker
14-03-07, 15:43
Bir sevgili arkadaşımız Yılmaz sadece tepki olarak Aslı'ya evlenme teklif etti demişti.Hatta, ısrarla benim Yılmaz Aslı'dan hoşlanmadı mı sorularıma ısrarla "hayır" demişti.Resimlerde tepkili bir adamdan çok Aslı'ya hayran hayran bakan,el ele diz dize bir adam var.Aslı nişan kostümümü giymiş yoksa kötü bir gelinlik provası mı belli değil:img-yes: Yani bunu sadece göz zevkim açısından söylüyorum,objektif gözle emin olun.
Şimdi bu mutlu aile tablosundan sonra Filiz için yazılan en ufak bir pişmanlık gösterisi ve Yılmaz'a en ufak bir yakınlık beni bayıltır abartısız:img-yes: Üzülse de kale gibi sağlam, kendine güvenli ve asla taviz vermeyen bir Filiz izlemek istiyorum.Aslı-Yılmaz kumdan kalelerine de hayrını görsünler diyorum:img-yes:
yılmaz ne yapsın somurtsun mu adam mutluymuş gibi görünecek hatta kendini aslıyı sevmek için zorluyacak neden çünkü nişanlandı neden yakında evlenecek,bunu kendisi istedi kimse onu bu nişana zorlamadı.Şimdi yılmaz aslının suratına üzgün ve ağlamaklı mı baksın biz yılmazı yalnız kaldığında ya da ferideyle konuşurken ya da ekremle bakalım o zamanda aslıyla evleneceği için çok mutlu ve sürekli sırıtan bir yılmaz mı göreceğiz.Son olarak yılmaz aslıyı çok seviyor ama ona karşı duygusal anlamda bişey hissetmiyor.Yılmaz mantık evlilği yapma arifesinde.

Neslihan17
14-03-07, 15:44
sevgili modest2000 kişiden kişiye değişir olaylar o yüzden izleyelim görelim yılmaz ağam nasık şok olucak :)dereyi görmeden paçaları sıvamış gördüm seni yılmaz bu sıralar sanal aleme takılıyor bu mutluluk ta ordan kalma züğürt tesellisi yani

matraka çatlama da söyle yahu :) zaten sinirden ölüyoruz belki senin söyleyeceklerin merhem gibi gelir bize.

bu arada fazla samimi yazıyorsam düzeltebilirim :img-wink:

secoms
14-03-07, 15:44
walla bu iletiye ne denir ki tek kelmieyle ayakta alkışlasam çok mu germiş olurum forumu:img-yes: o değil dizi bitecek forumdaki filizciler bizi kuytularda bekliyecek harcamak için.

:img-hyste Alemsin ferman walla. Ben kuytuda bekleyecegim kişiyi belirledim ama sürpriz :)

Sevgili matraka,
Ben bir öpüşme sahnesi bekliyordum ama öpüşmenin sizi için cinsel bir birlikteliğe girip girmedigini bilmedigim için bu soruyu soruyorum: Var mıdır böyle bir sahne :img-wink: ?

modest2000
14-03-07, 15:45

Denize düşen yılana sarılır diyorsun yani.Ama denizden çıkınca onu sahilde bekleyen kçoktan gitmiş olabilir.Sarılmasaydın yılana der,sorun işte bu sevgili matraka:img-yes:

yelda92
14-03-07, 15:46
ya az önce aklıma bişi geldi ve bu yüzden sölemeden edemicem

diyelimki filiz ve yılmaz ayrı diildi barışmışlardı ve çok mutlulardı ve bu duruma cem deliriodu ne yaparsa yapsın filizi evliliğe ikna edemiodu ve bi gün çıldırdı ve filizi kaçırıp tecavüz etti o gecede filiz hamile kaldı cemden ve bunu yılmaza söleyemedi ve handan gidip yılmaza filizin cemden hamile olduğunu söledi ve yılmaz bi şekilde araştırıp filizin cemden hamile kaldını tecavüze uradını örendi sorarım size durum böle olsaydı sizce yılmaz napardı sevdiinin yanında mı olurdu yoksa onu terk mi ederdi???????????

matraka
14-03-07, 15:48
yılmaz ne yapsın somurtsun mu adam mutluymuş gibi görünecek hatta kendini aslıyı sevmek için zorluyacak neden çünkü nişanlandı neden yakında evlenecek,bunu kendisi istedi kimse onu bu nişana zorlamadı.Şimdi yılmaz aslının suratına üzgün ve ağlamaklı mı baksın biz yılmazı yalnız kaldığında ya da ferideyle konuşurken ya da ekremle bakalım o zamanda aslıyla evleneceği için çok mutlu ve sürekli sırıtan bir yılmaz mı göreceğiz.Son olarak yılmaz aslıyı çok seviyor ama ona karşı duygusal anlamda bişey hissetmiyor.Yılmaz mantık evlilği yapma arifesinde.

mantık evliliği bu lafı kaç bölüm önce yazmıştım hatırlamıyorum kimse olmaz böyle şey demişti.:)ne demiştir.fazla güvenme kendine senden büyük Allah var :)

yakupoglu61
14-03-07, 15:49
yılmazla beraber olmadıklar için üzülüyorsunda neden böyle hayalci takılıyorsun

napiyim filizim onların beraberliklerini şu anki durumda hayal etmek bile zor...
biz şu an kolay olanı yapıp yılmazı aslıyla hayal ediyoruz istemesekte...

modest2000
14-03-07, 15:51

O zaman Yılmaz çok mantıklı değil sevgili gülbeşeker.Aslı'dan daha iyi seçim yapabilirdi:img-yes: Ben pek "mutluymuş gibi görünen" değil de o an gerçekten mutlu bir adam görüyorum o resimlerde.Öyle hissediyorum.Yılmaz Aslı'yla mutlu olduğunu çeşitli şekillerde dillendirmişti zaten.Yılmaz hiçbirşey hissetmediği bir kadının elini tutabilecek kadar duygusuz,gelişmemiş bir erkek mi?Yılmaz'a ne kadar kızsam da böyle biri olduğunu sanmıyorum.

medsul
14-03-07, 15:52
ya az önce aklıma bişi geldi ve bu yüzden sölemeden edemicem

diyelimki filiz ve yılmaz ayrı diildi barışmışlardı ve çok mutlulardı ve bu duruma cem deliriodu ne yaparsa yapsın filizi evliliğe ikna edemiodu ve bi gün çıldırdı ve filizi kaçırıp tecavüz etti o gecede filiz hamile kaldı cemden ve bunu yılmaza söleyemedi ve handan gidip yılmaza filizin cemden hamile olduğunu söledi ve yılmaz bi şekilde araştırıp filizin cemden hamile kaldını tecavüze uradını örendi sorarım size durum böle olsaydı sizce yılmaz napardı sevdiinin yanında mı olurdu yoksa onu terk mi ederdi???????????

agzından yel alsın be kardeşim daha neler :img-wink:
yılmaz ne yapardi aslısına giderdi ne yapacak :img-hyste :img-hyste
vallahi bilmem eski yılmaz heralde yanında olurdu
ama şimdiki yeni versuyonu :img-hyste bilemem yanında olsada evlilik felan olmazdi

yelda92
14-03-07, 15:54
yok sekerim yilmaz okadar genis biri degil kabul etmezdi harhalde aman ya nerden bulursunuz böyle senaryolari düsünmesi bile tüylerimi ürpertiyor.....

hyr bi an aklıma geldi işte aman allah korusun cem filize tecavüz etse falan neler olurdu bilmiorum ama bence böle bişi olsa filiz yılmaza ondan ayrılmak istedini sölerdi yani bi kadın olarak bunu yapmalı yani gururlu bi davranış vede sevdiği adamın hayatını mahvetmemek için

gülbeşeker
14-03-07, 15:54
mantık evliliği bu lafı kaç bölüm önce yazmıştım hatırlamıyorum kimse olmaz böyle şey demişti.:)ne demiştir.fazla güvenme kendine senden büyük Allah var :)

yılmaz evlenme teklifi ettğine göre gerisini getirir o yüzden mantık evlilğini bekliyorum yani nikah masasına kadar imzalar atılmaz neyse matraka son kez soruyorum yılmaz 66.bölümde bebek olayını kesin öğrenecek mi?Ve kimden öğrenceğini biliyor musun acaba?

Figan
14-03-07, 15:57
Bana kalırsa gönülü de dönüş olmasın artık.Nedeni ne olursa olsun sevdiği adamı bir başka kadınla nişanlanırken gören kaç kadın tekrar onu kabul eder?Edenleri de kınayamam, ebette tercih meselesi ama ben şahsen Filiz'i o davranışta görmek istemiyorum.Bu kadar üçüncü kişiler girmiş bir aşktan hayır mı gelir?Ortada aşk mı kalmış.Aşk buysa aşksızlık ne.Yılmaz Aslı'yla mutlu olamayıp dönmek isterse,iş işten geçmiş olmayacak mı sanki.Dene mutlu olma dön,oh ne ala:img-yes: Dizinin sloganı söz vermiş aşklara.Demezler mi Yılmaz'a "nişan söz vermedir,söz verdin Aslı'ya "diye.:img-yes: Deneme yanılma yöntemi...

Dediklerinize bende mantik olarak katiliyorum. Ama su var ki; neden ne olursa olsun sevdigi adamin bir baskasiyla nisanladigini bilen yada gören bir kadin inanin bir gün geliyor ki; onu tekrar hayatina dahil edip hatta evlenebiliyor bile.

Yasadigim icin örnek vermek isterim. Sevgili E$imde bir zamanlar ailesini kirmamak icin onlarin tavsiye ettigi bir kiz ile hayatini birlestirme karari almisti. Bunu banada söyledi. Ben mutluluklar diledim. Ama aslinda sevmedigi bir kizdi karsisindaki. Hicbirsey hissetmedigi, kardesi gibi hislendigi birisi. Ama o da ne gariptir ki ayni Asli gibiydi.:) E$imin beni cok sevdigini bile bile, yinede e$imle nisanlanmayi kabul etmisti.. Bana dedigi gibi de yapti zaten. 10 gün nisanlilik yasadilar ve en nihayetinde yapamadi. O kiz icin cok üzüldüm.
Ailesine durumu aciklayip bu nisanliligi sona erdirdi. Bu 10 gün icinde ne seslerimizi, nede yüzlerimizi gördük. Ailesine durumu izah edip benimle hayatini birlestirmeye karar verdigini söyledi ve suanda Allahima sükür 6 yillik mutlu bir evliligimiz vede 2 bicirik bebegimiz var. :img-wink:

Nisanlandigini biliyordum ama yinede bekledim. Filizinde birsey kaybetmeyecegini saniyorum. Cünkü Yilmazi cok seviyor. Gercekten seven insaninda yüregi büyük olur.

diyecegim su ki;

Kesinlikle ani öfkelerle kararlar alip; karsinizdaki insanlari bos yere ümitlendirmemelisiniz. Caninizdan cok sevdiginiz varken, onun icin mücadele etmek varken, sevmediginiz biriyle vede sirf aileniz istiyor diye hayatinizi birlestirmeye kalkmak inanin cok can acitici olmali sanirim.

medsul
14-03-07, 15:58
matraka nasıl yani bu nişan olayı bi rüya olabilirmi biraz tiyo ver allah aşkına

bu rüye felan olamaz kesin bu bizim gördüğümüz bir kabus kabus:sad53:
hemde bütün filizcilerin gördüğü bir kabus başak şey degil:img-hyste
kesin bu bir gercek arkadaşim yani herbiden nişanlaniyorlar
eee bizede allah mesut etsin demekten de başka bir şey kalmiyor
ama şuda kesin bir şey aslı rüyalar aleminde sanki adam kiza deli gibi aşik
agzı kulaklarinda anlamiyorum bu aslıyı yılmaz ne dedide aslı hemen kabul ettti
merak ettim dogrusu

matraka
14-03-07, 15:59
yılmaz evlenme teklifi ettğine göre gerisini getirir o yüzden mantık evlilğini bekliyorum yani nikah masasına kadar imzalar atılmaz neyse matraka son kez soruyorum yılmaz 66.bölümde bebek olayını kesin öğrenecek mi?Ve kimden öğrenceğini biliyor musun acaba?

yılmaz öğrenecek yakın zamanda merak etme

birde şöyle bir senorya oluyormuş yılmaz bu sırrı hiç öğrenemiyor aslıyla evleniyor aradan yıllar geçiyor felan arkadaşım daha cemin defteri dürülecek ama cem hem yılmaza hem ömere hem filize zarar vermek isteyecek yani dahada bir heyecan fırtınası geliyor

gülbeşeker
14-03-07, 16:02
O zaman Yılmaz çok mantıklı değil sevgili gülbeşeker.Aslı'dan daha iyi seçim yapabilirdi:img-yes: Ben pek "mutluymuş gibi görünen" değil de o an gerçekten mutlu bir adam görüyorum o resimlerde.Öyle hissediyorum.Yılmaz Aslı'yla mutlu olduğunu çeşitli şekillerde dillendirmişti zaten.Yılmaz hiçbirşey hissetmediği bir kadının elini tutabilecek kadar duygusuz,gelişmemiş bir erkek mi?Yılmaz'a ne kadar kızsam da böyle biri olduğunu sanmıyorum.

sevgili modest yılmazın nişan fotoğraflarından bahsediyoruz ne demişler kendi düşen ağlamaz yılmaz aslıyla evlenmeye karar verdi bunun öncesinde de nişan yapıyorlar yani aslının yüzüne gülüyor diye yılmaz şimdi çok mu mutlu?Ayrıca yılmazın yüz ifadesinden nasıl anlıyacağız yılmaz gülüyor neden çok mutlu ve aslıya aşık o yüzden sırıtıyor işin aslı öyle değil biz yılmazın içini biliyoruz gerçekte kimi sevdğini her şey göründğü gibi olsaydı ama değil bu arada nişan yüzüğü taktıkları gün elbette yılmaz aslının elini tutacak ya da yanağından öpecek yılmaz böyle olmasını kendi istedi ona göre davranır artık ama bir öpüşme olacağını sanmam.

yelda92
14-03-07, 16:02
bu rüye felan olamaz kesin bu bizim gördüğümüz bir kabus kabus:sad53:
hemde bütün filizcilerin gördüğü bir kabus başak şey degil:img-hyste
kesin bu bir gercek arkadaşim yani herbiden nişanlaniyorlar
eee bizede allah mesut etsin demekten de başka bir şey kalmiyor
ama şuda kesin bir şey aslı rüyalar aleminde sanki adam kiza deli gibi aşik
agzı kulaklarinda anlamiyorum bu aslıyı yılmaz ne dedide aslı hemen kabul ettti
merak ettim dogrusu

eeth kesinlikle bu bi kabus

we bence nolcak biliomusnuz aslı yılmaz nişanlancak sora yılmaz filizle ilgili gerçeği örencek o sıradada aslının beynindeki hastalığı içi filize koşmak isticek ama aslının ömrünün az olduğunu örendiği için aslıyı bırakamıcak evelencek

ayyyy bu bi kabusssss

modest2000
14-03-07, 16:05
Dediklerinize bende mantik olarak katiliyorum. Ama su var ki; neden ne olursa olsun sevdigi adamin bir baskasiyla nisanladigini bilen yada gören bir kadin inanin bir gün geliyor ki; onu tekrar hayatina dahil edip hatta evlenebiliyor bile.

Yasadigim icin örnek vermek isterim. Sevgili E$imde bir zamanlar ailesini kirmamak icin onlarin tavsiye ettigi bir kiz ile hayatini birlestirme karari almisti. Bunu banada söyledi. Ben mutluluklar diledim. Ama aslinda sevmedigi bir kizdi karsisindaki. Hicbirsey hissetmedigi, kardesi gibi hislendigi birisi. Ama o da ne gariptir ki ayni Asli gibiydi.:) E$imin beni cok sevdigini bile bile, yinede e$imle nisanlanmayi kabul etmisti.. Bana dedigi gibi de yapti zaten. 10 gün nisanlilik yasadilar ve en nihayetinde yapamadi. O kiz icin cok üzüldüm.
Ailesine durumu aciklayip bu nisanliligi sona erdirdi. Bu 10 gün icinde ne seslerimizi, nede yüzlerimizi gördük. Ailesine durumu izah edip benimle hayatini birlestirmeye karar verdigini söyledi ve suanda Allahima sükür 6 yillik mutlu bir evliligimiz vede 2 bicirik bebegimiz var. :img-wink:

Nisanlandigini biliyordum ama yinede bekledim. Filizinde birsey kaybetmeyecegini saniyorum. Cünkü Yilmazi cok seviyor. Gercekten seven insaninda yüregi büyük olur.

diyecegim su ki;

Kesinlikle ani öfkelerle kararlar alip; karsinizdaki insanlari bos yere ümitlendirmemelisiniz. Caninizdan cok sevdiginiz varken, onun icin mücadele etmek varken, sevmediginiz biriyle vede sirf aileniz istiyor diye hayatinizi birlestirmeye kalkmak inanin cok can acitici olmali sanirim.

Sevgili figan öncelikle mutlu olmanıza çok sevindim ve paylaştığınız için teşekkür ederim.Ama anladığım kadarıyla sizin durumunuz çok farklı,aranızda aile dışında sizden kaynaklanan sorunlar olmamış,ilişkiniz yıpranmamış.Sadece aile baskısı yüzünden böyle bir nişanlanma sürecine girilmiş.Ama Yılmaz-Filiz ilişkisi çok yıprandı, ithamlarsuçlamalar vesaire.Hele de Filiz bir kadın olarak inanılmaz bir iftira aldı.Nişanlanan eski sevgilisini neden beklesinki.Çocuk için denilecekse buna katılamam.Yılmaz'a babalık hakkını tanımalı Filiz ama kocalık hakkını kaybetti Yılmaz bey.:img-yes:

yelda92
14-03-07, 16:08
kabus olsa iyi bu resmen karabasan

bencede karabasan ama aslında şöle bi ihtimal daha varki çok düşük bişi hani yılmaz kabus gördüya belki durum eşitleyen bi kabusta filiz görmüştür olmazmı (bence olmicak öle bişi saçmaladım)

ya aslında bence aslı ve yılmaz evlencek bebek falan doğcak ve bi dahaki bölüm aradan 4 yıl falan geçmiş olcak (hani hatırla sevgilidede oldu ya gerçi hatırla sevgiliyi hiç izlemedim ama)

yesimcan
14-03-07, 16:10
alabilirsin öğrenecek diyorsam öğrenecek bizde yalan yok:)arkadaşlar yılmaz filiz haketmiyor yılmaz kaka tabirlerinden bence vazgeçelim siz vazgeçtiniz belki ama ikiside bu sevdadan vazgeçmedi her ne kadar nişan olsada

ya söylede hangi bölüm ögrenicekk bizde kurtulalim sende bee!!:)
sabir ede ede sabir tasina dönücemm olmazki ama tam 54.b. beri ya sabir ya sabir diye diyeee aradan 10 bölüm gectiii bende sabir falan kalmadii!!

hangi.b.ögrenicek bebegi???(matraka) ve yilmaz o an ne yapar sence?? yada sizce

SİDAL86_FB
14-03-07, 16:10
alabilirsin öğrenecek diyorsam öğrenecek bizde yalan yok:)arkadaşlar yılmaz filiz haketmiyor yılmaz kaka tabirlerinden bence vazgeçelim siz vazgeçtiniz belki ama ikiside bu sevdadan vazgeçmedi her ne kadar nişan olsada

haklısın sen nedersen doğrudur:)..bencede bırakalım bu biribirni hak etmiyolar olayını adam evlenicek çoluk çocuğa karışıcak biz hala hak etmiyo mevzuları

tolgahuzur1
14-03-07, 16:13
sevgili matraka yılmaz ne zaman öğrenecek cidden bende merak ettim. yani öğrense bile aslıyı bırakacak mı? inşallah bırakmaz diyeceğim ama sende halaa yılmaz filizin peşinde koşacak diyorsun.. bize biraz yol verde bizde görelim virajları:img-wink:

gülbeşeker
14-03-07, 16:15
bencede karabasan ama aslında şöle bi ihtimal daha varki çok düşük bişi hani yılmaz kabus gördüya belki durum eşitleyen bi kabusta filiz görmüştür olmazmı (bence olmicak öle bişi saçmaladım)

ya aslında bence aslı ve yılmaz evlencek bebek falan doğcak ve bi dahaki bölüm aradan 4 yıl falan geçmiş olcak (hani hatırla sevgilidede oldu ya gerçi hatırla sevgiliyi hiç izlemedim ama)
aslı ve yılmaz evlense de aynı hatırla sevgilide olduğu gibi evlilkleri kağıt üstünde kalacaktır yalnız şu var aslının beyninde tümör var ve bu durumda dizi bir anda 3-4 yıl ileriye gitmez en fazla 2 ay ileri gider bu sırada aslının hastalığı iyice kendini gösterir ve tam evlenecekleri zaman aslı yılmazın kendisiyle sadece hasta olduğu için evlenceğini öğrenir ve nikahtan vazgeçer.

forever_bim
14-03-07, 16:17
Forum gerekli temizlik yapılana kadar KAPALI kalacaktır.

modest2000
14-03-07, 16:17
aynı şeyleri yılmazda aldı bunları unutmadan yazıyorsun galiba sizde terazi var ama bende yok filizinde yılmazanda hataları çok 4 yanlış bir doğruyu götürseydi dizide merak etme öncelik filizin olurdu bu kolay yazabiliyorsun bunu şaşıyorum ama

Haklısınız da karşılıklı ithamları es geçmiyorum zaten.İkise de maruz kaldı çeşitli şeylere.Ama Filiz'inkinin vehametinin ağırlığını vurgulamak istedim.:img-pilot Hemen dersinizki Yılmaz'ınki de vahim.Yılmaz tavır koydu zaten Filiz'e. (Filiz bu resti anladı Yılmaz'ın peşinden koştu).E şimdi de Filiz tavır koydu.

forever_bim
14-03-07, 18:33
Nispet değilse daha bile kötü ya bu.Bu kadar köksüz bir aşkmış demekki.Çabucak başkasına koşulan. Yalnız yeni bir hayat kurmak için insan önce tüm defterleri şöyle iyi bir kapar önce.Ömer eşini kaybettikten sonra yüzükle sembolleşen Elif sayfasını kapamak için ne kadar mücadele verdi değil mi?

Valla ben bunu dile getirdiğimde forumda sallandırılmıştım. Ömer Paşam farklıdır efendim. Boşuna Paşa diye hitap etmiyoruz. Bak Cem ihaleyi kazandıktan sonra gittikleri restoranda kızın tekini önermişti. One Night Stand için. Paşam yaklaşmadı teklife. Eve gideyim dedi. Kadınsız da yaşanır bence.

walla pinkzone ben hatırlayamadım yaw ne zaman nerede karşılaştılar? hayır karşılaştılarsa ben diziyi baştan sona 2 kere nasıl seyretmişim diye kendime kızacam.

40. Bölüm. Mahalleye küçük Elifi almaya gelmişti Handan.

forever_bim
14-03-07, 18:36
Bir de yazmadan geçemedim. Bu resimlere baktıktan sonra bir zahmet Yılmaz AGA geri Filiz Hatuna dönmesin. E zamanında Elif de aşık olmadığı adamla evlenince kimse Elif geri gelsin istemiyordu. E şimdi de bir zahmet Yılmaz geri dönemesin Filiz'e.

Yılmaz'ın Aşkına İHANETİ her cuma 22de

cemotara
14-03-07, 18:41
Evet aslıyla yılmaz çok mutlu gözüküyorlar birde resimlerde muhteşem çıkmışlar ben çok beğendim ama mutlulukları kısa sürecek gibi çünkü aslı kısa bir süre sonra ölecek önce nişanlandıktan sonra kanser olduğunu öğrenecek sonrada yılmazdan ayrılacak ve filizle yılmazın yolları yine kesişecek aslıda zaten hastalığını öğrendikten iki üç bölüm sonra ölüyor ama bundan sonra filizle yılmaz inandırıcı olurmu orası baya bir zor işte dediğim gibi keşke aslı ölmesede yılmazla çok mutlu olsalar filizde bebeğinle

pinkzone
14-03-07, 18:41
Aman allahım o ne güzel fotolar öyle. :) Zaten hasan biz ne diyoruz.. Bu saatten sonra dönmesin.. Ama acaip bakmış ya.. Kızın üstündeki ne gerlisek.. Bir nevi gelinlik provası yapmış.. Beyazları geçirmiş üstüne.. Yılmazda lacileri .. :) Bir bakayım derken şok oldum fotolara..

forever_bim
14-03-07, 18:42
40. Bölümde diziye yeni sezonda kavuştuğumuzda Yılmaz Filiz ve de Ömer'in 4 yıl 3 ay 12 gün boyunca kimse ile aşk, evlilik, birliktelik, yaşamadıklarına vurgu yapılmıştı. 4 yıl dayanan Yılmaz AGA şimdi niye bu kadar memnun niye bu kadar mesut. AGA AGA kendine gel. Senin büyük aşkın nerde?

cemotara
14-03-07, 18:42
Bir de yazmadan geçemedim. Bu resimlere baktıktan sonra bir zahmet Yılmaz AGA geri Filiz Hatuna dönmesin. E zamanında Elif de aşık olmadığı adamla evlenince kimse Elif geri gelsin istemiyordu. E şimdi de bir zahmet Yılmaz geri dönemesin Filiz'e.

Aynene Hasan bende filizle birleşmesini istemiyorum artık zaten filizle olmazda baksana aslısında çok mutlu gözüküyor

gülbeşeker
14-03-07, 18:48

Arkdaşlar bu resimlerde bir tuhaflık yok bence yılmaz evliliği kendisi istemedi mi istedi, nişanı da zorla yapmıyorlar heralde bu durumda aslıya gülecek nişanlı olduğu için elini de tutacak kendi etti bu durumda davranması gerektği gibi davranacak ama yılmaz öncelikle kendi duygularına ihanet etti,ayrıca sevmedği bir kızla evlilliğe kadar gittği için bencillk de etti.İLerleyen zamanlarda aslıyı sevebilirim düşüncesiyle hem aslıyı hem kendini kandırıyor bakalım gerçekler yüzüne tokat gibi çarpınca ne yapacak?Tabi bu arada başka bir gerçekle de karşılaşacak o da aslının hastalığı, gel de işin içinden çık.

pinkzone
Ortada ayrılık var ne ihaneti.. Öyle algılamak isteyen öyle algılar.. Bırakın ya çocuğun başını .. Zatne yaktı yakacağı kadar.. Aslı yaşlanınca hiç çekilmez ha.. :) Şimdi kafa ütülüyor.. Yaşlanınca işi ilerletir kuru temizleme bile yapar.. ama çok uzun sürmeyecek onun da başını yaktılar..

forever_bim
Ya gelmişken tahminler yapayım.

Birincisi Yılmaz AGA Ömer Paşa'mın durumunu Feride Bacımdan öğrenir. Filiz Hatun'a sana yardım edeyim der. Filiz Hatun nayır nolamaz der. Ömer Paşa'mın muhteşem burnu nazara gelir ve hapishanede kırılır dallamalar tarafından. Bunu gören Filiz Hatun çaresizlikle para teklifini kabul eder. Paşam sondan önceki sahnede kurtulur. Son sahnede de gidip teşekkür edecek olan Filiz Hatun, Yılmaz Aga ile Aslı Hatunun nişanına denk gelir. DAN, DAN, DAN efektiylle bir bölüm daha son bulur.

pinkzone
14-03-07, 18:50
Arkdaşlar bu resimlerde bir tuhaflık yok bence yılmaz evliliği kendisi istemedi mi istedi, nişanı da zorla yapmıyorlar heralde bu durumda aslıya gülecek nişanlı olduğu için elini de tutacak kendi etti bu durumda davranması gerektği gibi davranacak ama yılmaz öncelikle kendi duygularına ihanet etti,ayrıca sevmedği bir kızla evlilliğe kadar gittği için bencillk de etti.İLerleyen zamanlarda aslıyı sevebilirim düşüncesiyle hem aslıyı hem kendini kan