PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 14

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

secoms
14-03-07, 22:18
Zaten Filiz o bebek senden degil demesiyle kendini kücük düsürmüs olmuyormu? Filiz daha önce kendimi hic bukadar asalanmis hissetmemistim demisti, bu sözleriyle hic kimsenin onu asalamadigi kadar kendini asalamis olmadimi?
Filizin elinde o kadar güzel bir koz varken, kendini düsürdügü durum asil üzücü olan degilmi. Eger Filiz Yilmazin yüzüne dogrulari vurmus olsaydi, kendini asalamis hisseden o degide Yilmaz olmazmiydi?

Kime neye karsı kücük düşmüştür sorularına cevap bulmak lazım bence..
Yılmaz'ın gözünde küçük düşmüş olabilir ama Yılmaz'a göre yorumlayacaksak durum vahim o zaman cünkü Yılmaz karakteri son zamanlarda acayip bir hal almıştır.. Sahsen benim gözümde kücük düşmemiştir..Sadece hata yapmıştır ve bu ilk defa yaptıgı birsey degildir..Kaldı ki dizide hata yapmayan karakter yoktur..

kursuni19
14-03-07, 22:23
Kime neye karsı kücük düşmüştür sorularına cevap bulmak lazım bence..
Yılmaz'ın gözünde küçük düşmüş olabilir ama Yılmaz'a göre yorumlayacaksak durum vahim o zaman cünkü Yılmaz karakteri son zamanlarda acayip bir hal almıştır.. Sahsen benim gözümde kücük düşmemiştir..Sadece hata yapmıştır ve bu ilk defa yaptıgı birsey degildir..Kaldı ki dizide hata yapmayan karakter yoktur..

Yilmazin gözünden düsmekten ziade Filiz icin söyledim ben bunu. Ben bir bayan olarak kendime öyle bir seyi yakistiramazdim, kendi namusumu kendim lekelemezdim, ama Filiz böyle yapmis olmadimi?

sinem*
14-03-07, 22:30
Yilmazin gözünden düsmekten ziade Filiz icin söyledim ben bunu. Ben bir bayan olarak kendime öyle bir seyi yakistiramazdim, kendi namusumu kendim lekelemezdim, ama Filiz böyle yapmis olmadimi?

kime karşı kendisini savunacaktı ki karşısında önceden ona doğruyu söylediği halde kıza yalan söylüyorsun diyen adamdı...Bu seferde ona gerçeği söylemedi ama bu onu küçültmedi küçültse bile kime karşı küçük düşecek ona inanmayan yılmaza karşı mı...filiz kendinden emin olduğu için ve yorgun olduğu için kendisini ispat etmek istemiyor artık...Hata yaptı mı kesinlikle yaptı ama bence de küçük düşmedi küçük düşen birisi varsa o soruları soran yılmazdır ...aklımda şüphe var daha önce benden olduğunu söyledin ama öğrenmem lazım bu çocuk benim mi ...madem daha önce inanmadın neden geri geldin ...

levoo
14-03-07, 22:34
Rosalinda gibi yapıyorlar ya.Onu izleyenler bilirler yine kız hasta çıkınca esas oğlan esas kızla son bölüme kadar kavuşamıyo.Aynısını yapıyo bizim senaristler de :)

yakupoglu61
14-03-07, 22:39
nişanlanmaları çok önemli değil yılmazın aklı başına geldiği zaman rahatça ayrılabilir(tabi o zmna kadar aslı ölmesse).Nİşanlıyken rahatça ayrılabilindiğini biz önceden filizden görmüştük...

kursuni19
14-03-07, 22:46
kime karşı kendisini savunacaktı ki karşısında önceden ona doğruyu söylediği halde kıza yalan söylüyorsun diyen adamdı...Bu seferde ona gerçeği söylemedi ama bu onu küçültmedi küçültse bile kime karşı küçük düşecek ona inanmayan yılmaza karşı mı...filiz kendinden emin olduğu için ve yorgun olduğu için kendisini ispat etmek istemiyor artık...Hata yaptı mı kesinlikle yaptı ama bence de küçük düşmedi küçük düşen birisi varsa o soruları soran yılmazdır ...aklımda şüphe var daha önce benden olduğunu söyledin ama öğrenmem lazım bu çocuk benim mi ...madem daha önce inanmadın neden geri geldin ...

Yilmazin sorus sekili elbette hic hosdegildi, ama ben Filizi orda o bebek senden degil dediginde anlayamadim,halada anliyamiyorum. Yilmazi hayatinda cikartsin buna bir sey demiyorum zaten, o anda Yilmaza kizgin ve kirgin olmasinida anliyorum, ama Filizin bebegi söylememk icin hep bir bahanesi vardi, her ne olursa olsu bebegi Yilmazdan sakliyamaz, böyle bir hakki yoktur, Yilmazi cezalandirayim derken bebegini cezalandirmis oluyor Filiz. Eger Filiz gercegi söyleyip Yilmaza rest cekmis olsaydi, sonuna kadar hakli olan Filiz olurdu, ama malesef bunu yapmadi.

tolgahuzur1
14-03-07, 22:50
Yilmazin sorus sekili elbette hic hosdegildi, ama ben Filizi orda o bebek senden degil dediginde anlayamadim,halada anliyamiyorum. Yilmazi hayatinda cikartsin buna bir sey demiyorum zaten, o anda Yilmaza kizgin ve kirgin olmasinida anliyorum, ama Filizin bebegi söylememk icin hep bir bahanesi vardi, her ne olursa olsu bebegi Yilmazdan sakliyamaz, böyle bir hakki yoktur, Yilmazi cezalandirayim derken bebegini cezalandirmis oluyor Filiz. Eger Filiz gercegi söyleyip Yilmaza rest cekmis olsaydi, sonuna kadar hakli olan Filiz olurdu, ama malesef bunu yapmadi.

sevgili kursuni tebrik ediyorum tam benim içimden geçenleri yamışsın. :good: filiz yılmaza söyleyip resti çekseydi o zaman dizinin tadından yenmezdi..:icon_sorr ama yok kızımız gururlu hiç öyle birşey yapar mı ? sonuçta bir tekinere yakışmaz...:icon_whis şimdi ne olacak ben hiç birşey anlamadım.:img-help: bana biriniz yardımcı olsun gelişmeler nasıl olacak..:img-cool2

forever_bim
14-03-07, 22:51
Ya arkadaşlar bence Ömer'in dövülmesinde kesin Cem şeytanının parmağı var. Neden derseniz sapık psikopat ziyarete gidecekti ya, gider ziyarete, Ömer ona "Sen şerefsizin tekisin" der, ben de ekran karşısında zıplamaya başlarım:img-hyste Sonra Cem buna tabii bozulur malum adam hastalıklı beyinden. Şu Aslı'yı korkutan süt çocuğunu arar içeriden bir kaçını ayarlarlar. Onlar da Ömer'i pataklarlar. Neyse bu olay böyle gelişir bence, neden derseniz cem Halit'i de içerden kaçırtmıştı bunu da pek ala yapabilir. Dizilerde gördük adam bile şişletiyorlar içerde.[/

mıstaa
14-03-07, 22:53
multimedya bölümündeki aslı-yılmaz resimlerini görmeyen varsa kesinlikle baksın çok mutlu görünüyorlar.:img-wink: haydi hayırlısı:)

fragmana gelince..

Ömerin hapiste dayak yediği sahne daha öncede Yılmaz'ın yine hapiste dayak yediği sahnenin bir kopyası sanki.dizimiz kendini fena halde tekrar ediyor.
bu arada hapise düşme bakımından şuan durum yılmaz:2-ömer:2 şeklinde bakalım 3. gölü kim atacak ve üç puanı evine götürecek:)

sahnelere gelince.
Ömer'in şiiri Bülent Ersoy'un deyimiyle fevkaledenin fevkinde okuduğunu kabul etmek lazım.o duyguyu çok iyi veriyor.
Aslı-yılmaz-filiz üçlüsündeki son gelişmeler gösteriyorki işler dahada karışacak.moraller dahada bozulacak 1 kişi hariç Mualla hanım ağzı kulaklarındaydı:img-yes: mualla hanım gelin olarak aslı yı tek geçer kanımca.
Ömer'in hapis meselesine geri dönersek en fazla 1 bilemedin 2 bölüm hapiste kalır ondan sonra muhtemelen Yılmaz'ın katkısıyla hapisten çıkar diye düşünüyorum..bye

tolgahuzur1
14-03-07, 22:55
Ya arkadaşlar bence Ömer'in dövülmesinde kesin Cem şeytanının parmağı var. Neden derseniz sapık psikopat ziyarete gidecekti ya, gider ziyarete, Ömer ona "Sen şerefsizin tekisin" der, ben de ekran karşısında zıplamaya başlarım:img-hyste Sonra Cem buna tabii bozulur malum adam hastalıklı beyinden. Şu Aslı'yı korkutan süt çocuğunu arar içeriden bir kaçını ayarlarlar. Onlar da Ömer'i pataklarlar. Neyse bu olay böyle gelişir bence, neden derseniz cem Halit'i de içerden kaçırtmıştı bunu da pek ala yapabilir.Dizilerde gördük adam bile şişletiyorlar içerde.[/

Yok sevgili modum zanetmiyorum. cemin parmağının olacağının..niye dersen yahu bu nası adam her yerde kolu var acayip sinir oldun haa. bu nasıl bir pisiko anlamadım..

kursuni19
14-03-07, 22:56
Ya arkadaşlar bence Ömer'in dövülmesinde kesin Cem şeytanının parmağı var. Neden derseniz sapık psikopat ziyarete gidecekti ya, gider ziyarete, Ömer ona "Sen şerefsizin tekisin" der, ben de ekran karşısında zıplamaya başlarım:img-hyste Sonra Cem buna tabii bozulur malum adam hastalıklı beyinden. Şu Aslı'yı korkutan süt çocuğunu arar içeriden bir kaçını ayarlarlar. Onlar da Ömer'i pataklarlar. Neyse bu olay böyle gelişir bence, neden derseniz cem Halit'i de içerden kaçırtmıştı bunu da pek ala yapabilir. Dizilerde gördük adam bile şişletiyorlar içerde.

Banada öyle geliyor, Cem Ömeri ziaret etmistir, bana bagrimanin cezasi bu bak bensiz hic bir sey yapamassiniz, burdan cikman Filize bagli gibi birseyler der, Ömerde tekrar Cemi tersler, belki evet Yilmaz haklimis herseyi arkasinda sen varsin degilmi gibi bir sey söyler, Cem evet ama bu neyi degistirki ben serbestim seni ise tutuklu gibi bir seyler der ve Ömeri sisletme emrini verir

destina304
14-03-07, 23:04
multimedya bölümündeki aslı-yılmaz resimlerini görmeyen varsa kesinlikle baksın çok mutlu görünüyorlar.:img-wink: haydi hayırlısı:)

fragmana gelince..

Ömerin hapiste dayak yediği sahne daha öncede Yılmaz'ın yine hapiste dayak yediği sahnenin bir kopyası sanki.dizimiz kendini fena halde tekrar ediyor.
bu arada hapise düşme bakımından şuan durum yılmaz:2-ömer:2 şeklinde bakalım 3. gölü kim atacak ve üç puanı evine götürecek:)

sahnelere gelince.
Ömer'in şiiri Bülent Ersoy'un deyimiyle fevkaledenin fevkinde okuduğunu kabul etmek lazım.o duyguyu çok iyi veriyor.
Aslı-yılmaz-filiz üçlüsündeki son gelişmeler gösteriyorki işler dahada karışacak.moraller dahada bozulacak 1 kişi hariç Mualla hanım ağzı kulaklarındaydı:img-yes: mualla hanım gelin olarak aslı yı tek geçer kanımca.
Ömer'in hapis meselesine geri dönersek en fazla 1 bilemedin 2 bölüm hapiste kalır ondan sonra muhtemelen Yılmaz'ın katkısıyla hapisten çıkar diye düşünüyorum..bye

mıstaa kesinlikle katılıyorum.gülmek isteyen herkes o multimedyadki resimlere baksın çünki çok komik ben kırıldım gerçekten yılmazın o sahte mutluluğu ve yalancı glümsemeleri hakikaten çok komik ve salak aslının mutluluğu tabi hemen sazan nişanlanıyo vah vah yazık kıza :):)valla ben çok güldüm herkese tavsiye ediyorum

destina304
14-03-07, 23:08

alkışı hakedecek bir yorum:happy0064 :happy0064 süper ifade etmişsin.kesinlikle filiz küçük düşmedi orda asıl soruyu yılmaz bir daha sorarak ve zaten tahmin etmiştim seni yanlış tanışım diyerek en büyük hatayı ve küçük düşmeyi bize göstermiştir.sinem ellerine sağlık çok açık bir dille açıklamışsın

secoms
14-03-07, 23:13

Filiz'in orda kendinden süphesi olmadıgı için namusumu lekeledim gibi düşünceleri aklından gecirdigini düşünmüyorum..
Tabiki verilecek cok daha iyi cevaplar vardı..Aslında cok uzadı bırakalımda cumayı bekleyelim :img-wink:

paçiii_melos
14-03-07, 23:15
Tamam da arkadaşlar Yılmaz ne yapabilirdi ki yani bu durumda Yılmaz ya da bir başkası kim olsa inanırdı. Şahsen ben böyle düşünüyorum. Tabiiki insanların birbirlerine güvenmeleri lazım. Ama annesi Handan Hn. gelip diyor ki kızım hamile hem de 1 aylık diyor. Yılmaz ile de çoktan beri ayrıldığından ki zaten Cem de peşinde dolandığı için doğal olarak yanlış anlıyor. Ama tabiiki annesi ile konuştuktan sonra gidip de Filiz ile hemen konuşması lazımdı. Burada yanlış yaptı.

SİDAL86_FB
14-03-07, 23:17
tabiki filiz kesinlikle küçük düşmedi..sadece yılmazın karşısında onuru ve gruru kırılmış yılmazdan ve ailesinden çok büyük bir darbe yemiş bir filiz vardı ve o düşceyle öyle konuştu'bu bebek benim' dedi çokta doğru söyledi..belki doğruyu söylemsi onun açısından iyi olucaktı ama kırıldı param parça oldu canı yandı hırsla söyledi o sözleri... filizin yanlış yaptığını düşnmüyorum çünkü o başta doğruyu yaptı ve yılmaza bebeği söyledi ama diik kafalı yılmaz efendi dinleme zahmetinde bile bulunmadı şimdi gitsin aslısıyla ne yaparsa yapsın

forever_bim
14-03-07, 23:18
Filiz'in Gazi'ye gitmesinde bence iki sebep olabilir.

1. Ya yardımı kabul etti ve de Ömer çıkarıldı Filiz de teşekkür amaçlı gidiyor.

2. Ya da yardımı o anda kabul edeceğini söyleyebilir bence.

Bebek için gideceğini sanmıyorum. Sonuçta geçen bölüm gemileri yaktı.

destina304
14-03-07, 23:19
Filiz'in orda kendinden süphesi olmadıgı için namusumu lekeledim gibi düşünceleri aklından gecirdigini düşünmüyorum..
Tabiki verilecek cok daha iyi cevaplar vardı..Aslında cok uzadı bırakalımda cumayı bekleyelim :img-wink:

evet daha güzel cevaplar verebilirdi ama bu sfeer dizinin uzaması için bir neden olmucaktı tai senristler yine bir gıcıklık yapıp hem filize böle söletiler hemde yılmazı nişanladılar hadi hayırlısı ayrıca secom imzan süperr :):)bende yapcam kendime :)kıskandım valla

paçiii_melos
14-03-07, 23:23
Bu arada fragmanı ancak bu akşam görebildim.

Ömer 'in ses tonuna hayranım. Ne kadar güzel şiir okuyor ;) Neyse fragmanda görüp de en çok şaşırdığım yerler Ömer'in cezaevinde dayak yemesiydi. Neden böyle bir şey yapma gereksinimi duyuldu anlamadım gitti. Bir de bir baktım Yılmaz Aslı ile nişanlanıyordu. Soğuk havada bir de sanki ev yetmiyormuş gibi dışarıda yapıyorlardı. Filiz de ordan görünce "Eyvah, Eyvah" dedim. Bizi gene çok heyecanlı, sinirlendiricek bir bölüm bekliyor ama napalım..

" Ya Sabır ! Ya Sabır !!! "

ipek_
14-03-07, 23:24
nişanlanmaları çok önemli değil yılmazın aklı başına geldiği zaman rahatça ayrılabilir(tabi o zmna kadar aslı ölmesse).Nİşanlıyken rahatça ayrılabilindiğini biz önceden filizden görmüştük...

iide bu saatten sonra ayrılmalarının ne manası varki!!?? bn artık yılmazın aşkına inanmamaya başladım ve hernekadar o resimleri nişan sahnesini gördüümde sinirim teepeme çıksada ben artık mutlu sonla bitmesi konusunda ısrarcı olmadımı farkettim..!! yazık aslıyya ben ona üzülüyorum ne suçu varki kızın alt tarafı bi adamı sevdi üstelik ısrarcıda diildi gitmeyi bile düşündü ama yılmazın bu kadar hareketinden bni bekle demesinden sonra bnde kabul ederdim teklifi!! gayette mutlu gözüküolardı kız zati öle olcakta yılmaz.... bakalım nası bağlıcaklar bizi nası tekrar inandırcaklar açıkçası ben çok merak ediyorum nası başarcaklarını!! bide inş barıştıktan sonra tabi barışırlarsa bn bebeği görmek istiyorum filizle bebeğin arasındaki bağı çok merak ediyorum.... acaba kızmı erkekmi geçen bölüm anne isterse öğrenilir demişti bakalım ne olcak bana kız olcakmış gibi gelio her nekadar erkeğin daha çok yakışcaanı düşünsemde..!!

nazende_72
14-03-07, 23:24
Fragmanı henüz izlemedim ama anladığım kadarıyla Filiz elinde raporla tam da nişan günü Yılmazın yanına gidiyor.Filizin Yılmaza en büyük nişan hediyesi bu olur herhalde.Filiz güçlü tavrını ortaya koyup Aslı ve Yılmaza mutluluklar dileyip "yILMAZ BU DA BENİM SANA NİŞAN HEDİYEM"deyip arkasına bile dönüp bakmadan gitmeli.Ama senaristlerimiz böyle birşeyi yapmazlar.Filizi süründürürken Yılmaza toz kondurmazlar.Çünkü yılmaz ağadır, paşadır,Gazi mahallesinin biricik gülüdür.Filiz çoktur ama Yılmaz yoktur.Kıymetini bilmek pamuklar arasında büyütmek lazımdır.Özenle korunmalı itinayla bakılmalıdır.Allah korusun Yılmaz gibisini bir daha nerde buluruz?

SİDAL86_FB
14-03-07, 23:28
ay yazmadan yapamıycam:) aslının elbisesi aynı benim odanın perdesine benziyo:):) bu gerçek :).şu kızı kim giydiriyo ya çok kötü giyinmiş...filizin nişan elbisesini hatırlıyorumda arasında dağlar kadar fark var...canan çıkıp gelsede bir el atsa şu kızın kıyafetine nede olsa tecrübeli:img-hyste

kursuni19
14-03-07, 23:29
Düsünüyorumda Yilmaz bebegin kendinden oldugunu ögrendiyi zaman tebkisi ney olurdiye ve Yilmazi eger taniyabildigsem söyle bir tepkiyle karsilasacagimizi zannediyorum.

Yilmaz ilk duydugunuda sok olacaktir, cünkü böyle bir ihtimal asla aklinda gecmemistir, son konusmadan sonra cocugun kesin cemden oldugunu düsünmektedir. Biraz kendine gelince Filize karsi cok öfkeli olacaktir, cünkü birincisi cocugu kendinden sakladigi icin, yada daha dogrusu en bastan söylemedigi icin ve ikincisi Asliya yapmis oldugu evlilik teklifinden dolayi Filizi suclu tutacaktir, cünkü onun acisindan bakarsak bu teklifi Filizin hatasi tetiklemistir. Sakinlestikten sonra pismanlik duygusu gelecektir, ben ne yaptim, böyle bir seyi nasil düsünebildim, nasil kanipta Asliya evlilik teklifi ettim, nasil olurda Asliyla hemen nisanlandim gibilerinden olacaktir

sezinti
14-03-07, 23:38
Sevgili Pinkzone

Handan ve Mualla hanım karşılasması olup olmadığı hakkındaki bilgiyi unutmazsanız, sevinirim.

Dizi final yapacak, Handan ve Mualla karşılaşmadılar, ne kadar enterasan. Bu sahneleri çok merak ediyorum.

Asıl uzmanlık sorusu karakterlerden hangisi, dünürüm nasılsın diyecek. Handan hanım'ın dünür kelimesini kullanacağını tahmin etmiyorum. Handan' daki değişim nedense bu cümleyi kuracağını düşündürüyor.

Bu bölümde karakterlerimizden hangisi ilk gafı yapacak. Çoktan seçmeli sorular

a) Ali
b) Ekrem
c) Hayri
d) hiçbiri

Bu arada bir çok kelime, kelime dağarcığıma giriyor. Müsterih, enterasan :img-wink:

kursuni19
14-03-07, 23:41
Sevgili Pinkzone

Handan ve Mualla hanım karşılasması olup olmadığı hakkındaki bilgiyi unutmazsanız, sevinirim.

Dizi final yapacak, Handan ve Mualla karşılaşmadılar, ne tesadüf. Bu sahneleri çok merak ediyorum.

Asıl uzmanlık sorusu karakterlerden hangisi, dünürüm nasılsın diyecek. Handan hanım'ın dünür kelimesini kullanacağını tahmin etmiyorum. Handan' daki değişim nedense bu cümleyi kuracağını düşündürüyor.

Bu bölümde karakterlerimizden hangisi ilk gafı yapacak.

a) Ali
b) Ekrem
c) Hayri
d) hiçbiri

Sevgili Sezinti,

Mualla ve Handan karsilasmasi 40. Bölümde Handan hanimin Elifi atölyeye getirdiyinde gerceklesmisti.

Bu haftanin ilk gafi Aliden gelecektir, Yilmazla Aslinin evlenme kararini duydukdan sonra. Aynali gecen bölüm yine yapici konusmalarina kavustu, ondan bir gaf beklemiyorum artik

forever_bim
14-03-07, 23:52
Sevgili Sezinti

Daha önceden de yazmıştım. Sanırım kaçırdınız. 40. Bölümde Handan Hanım Gazi Mahallesinden gelip küçük Elifi haftasonu için almıştı. Mualla ile de merhabalaştılar. Adım gibi eminim.

sezinti
14-03-07, 23:55
Sevgili Sezinti,

Mualla ve Handan karsilasmasi 40. Bölümde Handan hanimin Elifi atölyeye getirdiyinde gerceklesmisti.

Bu haftanin ilk gafi Aliden gelecektir, Yilmazla Aslinin evlenme kararini duydukdan sonra. Aynali gecen bölüm yine yapici konusmalarina kavustu, ondan bir gaf beklemiyorum artik

Sevgili kursuni19

Çok teşekkür ederim. Aralarında diyalog olmadığı ve iki karakterin birbirlerine karşı vücüd dillerini kullanmadıklarından sanırsam anımsayamadım. Çok teşekkür ederim.

İnsanlar her an gaf yapabilir. Olmaz, olmaz deme :)

Ali'nin gaf yapacağı kesin ama Yılmaz Ekrem'e Filiz'le konuşmasını, konuşmasının hemen sonrasında söyleme durumu olabilir. :img-wink:

Lütfen, TSM şarkıları istiyoruz.:img-wink:

denizim_
14-03-07, 23:56
Birakin Filiz'i ben bile yoruldum bu iliskiden. Anladigim birsey var, o da senaristlerin, herhalde erkek seyirci cekebilmek ugruna, filmin kadin karakterlerini harcadiklari. Ya da dupeduz kadin dusmani olduklari. Simdi Filiz'i yeniden Yilmaz'in pesinde dolasir hale getirirlerse "pes" diyebilecegim ancak. Asli'ya evlilik teklifini kabul ettirerek yeterince harciyorlar zaten.

Nisan sahnelerini ve fotograflarini gordukten sonra Filiz ve Yilmaz birlesmesinler artik diye dusunuyorum. Film her ikisinin de baska hayatlar kurmasiyla son bulsun. Zaten boylesi cok daha inandirici olacaktir. Yilmaz omur boyu en iyi ikinci (ucuncu mu demeliydim?) alternatif tercihini sorgulasin, Filiz de bebegiyle cok mutlu olsun, gunun birinde, yaralari artik kabuk bagladiginda yeniden asik olabilsin. Yilmaz'i gordugunde de hicbir sey hissetmesin artik.

Mutlu sonun inandiriciligi konusunda artik benim hicbir umidim kalmadi. Ne bunca sozun uzerine, ne bir olumun golgesinde mutlu hayat kurulamaz gibi geliyor bana. Hersey bir yana Yilmaz'in saniye sektirmeden baska kadinin kollarinda teselli aramasini, bir omru o kadinla gecirme istegini nasil unutabilir Filiz?

sezinti
15-03-07, 00:07
Sevgili forever_bim

Sevgili kursuni19'a belirttiğim üzere anımsayamadım. Açıklamalar için çok teşekkür ederim. Bende de unutkanlık başladı, enterasan. :img-cold:

Neyse, gelecek sezon dizi kahramanları yeni bir projede bir araya geleceklerse. kadrolarına Tilbe Saran, Tayfun Erarslan ve İdil Yener'i mutlaka katsınlar.

Daha Handan Hanım Erol beyi ziyarete gitmedi, Müjgan hanım'ın eski eşi nerede, Canan Hanım nerede, Yılmaz ve Ekrem Canan'ı anmıyorlar, anmışlarsa bilemem.:img-bored

archshe
15-03-07, 00:18
fragmanı dikkatlice izledim filizin elinde ne var neden gaziye gidiyo bilemem ama fragmanda tek emin olduğum şey ömeri cem dövdürtüyo...başka ihtimal yok bence...ya seni çıkartırım filiz benle evlenir ya da gurur yaparsın burda kalacağına pişman olursun demeye getiryo yani ya filiz ya filiz hesabı...ama tekiner kardeşler pabuç bırakmazlar bu psikoya..fotolarda aslıyı beğnememiş forumdakiler ama ben çok beğendim elbiseyi askıları dışında çorabın siyah olmasıda elbisedeki siyah bantlara uyum açısından bence sırıtmamış...ama beyaz elbiseye imitasyon inciler hoş gitmişti....ön gelinlik giymiş aslı ne diyeyim bu saatten sonra yılmazdaki sırnaşmayı da gördüm haklarında hayırlısı olsun...yılmaz boşa flashback görüyo bir işe yaramıyo ki..yarasa gam yemicem...ama şunu düşündüm yanında aslıya yüz vermeketen kalbinde filizi düşünmekten yılmaz aslıdan daha erken gider öteki dünyaya...iki kadın arasında gelgit yaşayan kimse sağlıklı kalmaz...neden aldatan erkekler daha az yaşar 2 kadını idare ettikleri için yılmaz da bi yandan aslıyı idare edecek bi yandan kalbinde filizle çabalayacak...

forever_bim
15-03-07, 00:19
Sevgili Denizim

Binbir Gece'yi izliyor musunuz bilmiyorum ama orda da Onur ve Şehrazat aşkı söz konusu. Onur da çok büyük bir yanlışla başladı Şehrazat'la olan ilişkisine. Dizinin senaristleri ERKEK. Ama dizide çizilen Şehrazat tüm dizilerin en güçlü kadın karakteri. Şöyle ki daha çocuğu 9 aylıkken kocasını yitirdi. Çocuğu 5 yaşına kadar kendi büyüttü. Lösemi hastası oğluna ilik bulmak için siyah bir gece yaşadı Onur'la. Onur işin aslını 6. bölümün başında öğrendi. 16. bölümü bitirdik Onur kadının peşinde pervane oldu. Sürünmüyor asla ama öyle bir pişmanlık yansıtıyor ki ben Onur'un tüm aşkından samimiyetinden eminim hatta aşkına sadakatine sevgisine güvenim sonsuz oldu. E dizi de boşuna zaten 25 reyting 60 share almıyor. Adamlar yapmış. Megaloman ve bencil bir erkek baş karakter yerine süper bir aşık koymuşlar.

Ağustos Böcüğü Kadın kadının kurdudur dedi. Evet bu dizinin kadın senaristleri ilk sezon Elif'i yerden yere çarptılar bu sezon da Filiz'i duvardan duvara sallıyorlar.

archshe
15-03-07, 00:37
şimdi bu nişanla beraber yılmazın nişanlılarının ortak noktalarına bakarsak...
1-bayanların hepsinin ilk nişanı..yılmaz gibi üçlemediler:img-hyste
2-aslı hariç... elifle filizin ilk aşkı yılmaz...
3-elifi kendi bıraktı nişanı attı filiz babasına söz verdi filiz terketti ee allah da durum eşit bi sen terk ettin bi seni bıraktılar sonuncusunu da ben alim demiş:img-hyste
4-bu kadar güzel kadınları nasıl kendine aşık etti yılmaz bence bunu kendi de bilmiyo...ama allah çirkin şansı versin demişler bakın güzel kızlarımıza hepsi yılmaz mağduru...kendi hataları ve yılmazın mağrur gururu birleşince ortada tek sonuç var : AYRILIK
5-elifle aile arasında filizle büyük bir törenle aslıylaysa ortalama bi mahalle nişanıyla nişanlanıyolar...
6- elifin kıyafeti mütevazi aslının güzel filizinse muhteşemdi..
7-elife aldığı yüzük eski tarz bir alyans aslıya aslının ki normal sıradan hatta vasat bir alyans filizinse tek taş pırlanta...
8-bu arada yılmazın parmağında ilk kez alyans gördük...alifte parası yoktu bitek elife aldı filizde de gizli kalacağı için takamazdı aslı geçirdi ya o halkayı yılmazın parmağına helal olsun derim...ama bi tuhaf oldum yılmazın parmağındaki prangayı görünce:icon_sorr
9-elif öldü aslı hasta ölmek üzere korkuyorum filizde bişey çıkmasa...bu adamda bi şey var elini attığı kuruyo...filizden uzak durması en doğrusu galiba...hayati tehlike yaratıyo yılmaz nişanlı büünyelerde:img-hyste

eyschann
15-03-07, 00:45
3-elifi kendi bıraktı nişanı attı filiz babasına söz verdi filiz terketti ee allah da durum eşit bi sen terk ettin bi seni bıraktılar sonuncusunu da ben alim demiş:img-hyste
4-bu kadar güzel kadınları nasıl kendine aşık etti yılmaz bence bunu kendi de bilmiyo...ama allah çirkin şansı versin demişler bakın güzel kızlarımıza hepsi yılmaz mağduru...kendi hataları ve yılmazın mağrur gururu birleşince ortada tek sonuç var : AYRILIK
5-elifle aile arasında filizle büyük bir törenle aslıylaysa ortalama bi mahalle nişanıyla nişanlanıyolar...
7-elife aldığı yüzük eski tarz bir alyans aslıya aslının ki normal sıradan hatta vasat bir alyans filizinse tek taş pırlanta...
8-bu arada yılmazın parmağında ilk kez alyans gördük...alifte parası yoktu bitek elife aldı filizde de gizli kalacağı için takamazdı aslı geçirdi ya o halkayı yılmazın parmağına helal olsun derim...ama bi tuhaf oldum yılmazın parmağındaki prangayı görünce:icon_sorr
9-elif öldü aslı hasta ölmek üzere korkuyorum filizde bişey çıkmasa...bu adamda bi şey var elini attığı kuruyo...filizden uzak durması en doğrusu galiba...hayati tehlike yaratıyo yılmaz nişanlı büünyelerde:img-hyste

valla tebrik ederim süper bir analiz yapmissin helal olsun

forever_bim
15-03-07, 00:56
Archshe

Gece gece iyi tozunu aldın Yılmaz'ın:):)

Ya bu arada ben birşeye dikkat çekmek istiyorum. Bu Yılmaz, aldatıldığını sanıyor. Filiz'in ayrılarken Cem'le beraber olup çocuk yaptığını ve de ona yamamaya kalktığını düşünüyor. E madem böyle olduğuna inanıyorsun be adam ne diye teselliyi başka kucaklarda arıyorsun? Bu kadar mı zayıf karakterli bu adam? Kadınsız duramaz mısın be adam?

archshe
15-03-07, 00:58
valla tebrik ederim süper bir analiz yapmissin helal olsun

beğenmene sevindim..teşekkür ederim..

archshe
15-03-07, 01:01
Archshe

Gece gece iyi tozunu aldın Yılmaz'ın:):)

Ya bu arada ben birşeye dikkat çekmek istiyorum. Bu Yılmaz, aldatıldığını sanıyor. Filiz'in ayrılarken Cem'le beraber olup çocuk yaptığını ve de ona yamamaya kalktığını düşünüyor. E madem böyle olduğuna inanıyorsun be adam ne diye teselliyi başka kucaklarda arıyorsun? Bu kadar mı zayıf karakterli bu adam? Kadınsız duramaz mısın be adam?

ee yılmaz ortalığı tozu dumana katmışken temizlik yapim deddim arada yılmaz da kaynadı...:img-hyste kendi ettii kendi buldu sonuna kadar eleştiricem..aslında 4 yıl onu düğün günü terk eden kadını bekleyen yılmaz bu sefer neden acele etti nereye yetişyo peşinden atlı mı kovalıyo bilmiyyorum...ama hayırlı işlerde bulunmuyo bunda eminim...

emraht
15-03-07, 01:01
resimlere baktımda yılmazla aslı el ele içeride rahat oturduğuna göre filiz kendisini göstermiyor onlara, demekki ordan görünmeden geri dönüyor.
yılmaz filizi görseydi yine dağılırdı sabancadaki gibi nişanı falan bırakır koşardı noldu neyin var neden geldin diye:img-yes:

eyschann
15-03-07, 01:09
resimlere baktımda yılmazla aslı el ele içeride rahat oturduğuna göre filiz kendisini göstermiyor onlara, demekki ordan görünmeden geri dönüyor.
yılmaz filizi görseydi yine dağılırdı sabancadaki gibi nişanı falan bırakır koşardı noldu neyin var neden geldin diye:img-yes:

sanmam resimler kesin nisan öncesi falan..... bence biri kesin görür filizi hem görsünler zaten darmadagin olsun yilmaz

forever_bim
15-03-07, 01:10
ee yılmaz ortalığı tozu dumana katmışken temizlik yapim deddim arada yılmaz da kaynadı...:img-hyste kendi ettii kendi buldu sonuna kadar eleştiricem..aslında 4 yıl onu düğün günü terk eden kadını bekleyen yılmaz bu sefer neden acele etti nereye yetişyo peşinden atlı mı kovalıyo bilmiyyorum...ama hayırlı işlerde bulunmuyo bunda eminim...

Valla, ben de buna şaşırdım. Yılmaz kendi kendine yetemiyor mu? Yoksa evde kalıcam telaşesi içerisinde mi acaba kendileri?

Ya neyse ben Mualla'ya takığım. Süpürgesiz cadı. Yani başından beri Filiz'i istemedi gitti. Sebebi neymiş zamanında? Elif o kızın abisiyle evliymiş. Ee? Ömer'le Filiz cüzzamlı mılar ki, kardeş olmaları bu kadar batıyor be kadın? Ya bir de ben bu kadına gıcığım ta 49. bölümden beri. Ömer'e-suçsuz olduğu halde- öyle okkalı beddua etti paşam az daha öteki tarafı boyluyordu. Madem bu kadın bir anne bir başka insan evladına nasıl böyle beddua savurur? Hangimizin annesi bunu yapar? Ya neyse takip eden bölümde 50. bölümde "Hay dilim kopaydı da beddua etmeseydim" demişti ya biz de ailecek "Nerde o günler?" demiştik:):)

archshe
15-03-07, 01:14
sanmam resimler kesin nisan öncesi falan..... bence biri kesin görür filizi hem görsünler zaten darmadagin olsun yilmaz

yok görmez..o fotolar nişandan sonra parmaklarında alyans var...fiiliz takılırken görmüştü fotolar takıldıktan sonra...

eyschann
15-03-07, 01:16
Valla, ben de buna şaşırdım. Yılmaz kendi kendine yetemiyor mu? Yoksa evde kalıcam telaşesi içerisinde mi acaba kendileri?

Ya neyse ben Mualla'ya takığım. Süpürgesiz cadı. Yani başından beri Filiz'i istemedi gitti. Sebebi neymiş zamanında? Elif o kızın abisiyle evliymiş. Ee? Ömer'le Filiz cüzzamlı mılar ki, kardeş olmaları bu kadar batıyor be kadın? Ya bir de ben bu kadına gıcığım ta 49. bölümden beri. Ömer'e-suçsuz olduğu halde- öyle okkalı beddua etti paşam az daha öteki tarafı boyluyordu. Madem bu kadın bir anne bir başka insan evladına nasıl böyle beddua savurur? Hangimizin annesi bunu yapar? Ya neyse takip eden bölümde 50. bölümde "Hay dilim kopaydı da beddua etmeseydim" demişti ya biz de ailecek "Nerde o günler?" demiştik:):)

yapmayin lütfen tamam ömer bedduayi hakketmedi ama sütten cik mis akkasikda degil yani muallayi bende bir yere kadar anlarim ama cidden ileri gidiyor melek rolündeki anne

eyschann
15-03-07, 01:18
yok görmez..o fotolar nişandan sonra parmaklarında alyans var...fiiliz takılırken görmüştü fotolar takıldıktan sonra...

yani aslinda busaaten sonra görse ne olur görmese ne olur is isten gecmis görmedikleri iyi bile olur belki simdi filiz tutamaz kendini aglar iyi olmaz yani

secoms
15-03-07, 01:20
Cok cok sevgili archshe :img-wink: ;
Yaptıgın analiz tek kelimeyle harika olmuş..Özellikle;
filizden uzak durması en doğrusu galiba...hayati tehlike yaratıyor yılmaz nişanlı büünyelerde tespitini okurken kendimi fazla kaptırmısım ki oda arkadasım uyandı..Uzun lafın kısası gece gece beni güldürdün Allah da seni güldürsün :img-wink:

forever_bim
15-03-07, 01:21
yapmayin lütfen tamam ömer bedduayi hakketmedi ama sütten cik mis akkasikda degil yani muallayi bende bir yere kadar anlarim ama cidden ileri gidiyor melek rolündeki anne

Yok birşey yapmıyorum ben de sadece iyi anne pozlarına yatan bir kadının beddua etmesi tuhaf kaçmıştı. Sonuçta-o gerçeği bilmese de- oğlunu dövdürten Ömer değildi. Hayır yani Cem'e beddua etsin canımı yesin. Başımın üstünde yeri olur hatta:)

Ya neyse Filiz'i bir türlü beğenmiyor bu kadın Aslı'ya ilk görüşte nasıl hayran kaldı ikinci ya da üçüncü görüşte nasıl uygun gelin adayı olduğuna kanaat getirdi onu çözemedim ben.

eyschann
15-03-07, 01:24
Yok birşey yapmıyorum ben de sadece iyi anne pozlarına yatan bir kadının beddua etmesi tuhaf kaçmıştı. Sonuçta-o gerçeği bilmese de- oğlunu dövdürten Ömer değildi. Hayır yani Cem'e beddua etsin canımı yesin. Başımın üstünde yeri olur hatta:)

Ya neyse Filiz'i bir türlü beğenmiyor bu kadın Aslı'ya ilk görüşte nasıl hayran kaldı ikinci ya da üçüncü görüşte nasıl uygun gelin adayı olduğuna kanaat getirdi onu çözemedim ben.

aaaa cözemiycek birsey yok formul gayet acik biraz padavasiz biraz da sinir bozucu aklina geleni söyle bak ozaman mualla seni bile sevebilir...ama malesef filiz bunlari yapamadi

archshe
15-03-07, 01:35
Cok cok sevgili archshe :img-wink: ;
Yaptıgın analiz tek kelimeyle harika olmuş..Özellikle;
filizden uzak durması en doğrusu galiba...hayati tehlike yaratıyor yılmaz nişanlı büünyelerde tespitini okurken kendimi fazla kaptırmısım ki oda arkadasım uyandı..Uzun lafın kısası gece gece beni güldürdün Allah da seni güldürsün :img-wink:

AMİN...allah hepimizi güldürsün sevgili arkadaşım secoms...ee sen beni hep güldürüyosun bi kerede de benden olsun dimi...beğenmene sevindim...

emraht
15-03-07, 01:39
ahh filiz ahh diziyi izlemem sebebimsin ama savunamıyorum seni kız:sad53:
naptın böyle be. şimdi otur bak aslının mutlu mesut hallerine. kızın ağzı kulaklarında allah bilir içindende bu filiz ne zalakmış falan diyordur.

eyschann
15-03-07, 01:52
ahh filiz ahh diziyi izlemem sebebimsin ama savunamıyorum seni kız:sad53:
naptın böyle be. şimdi otur bak aslının mutlu mesut hallerine. kızın ağzı kulaklarında allah bilir içindende bu filiz ne zalakmış falan diyordur.

merak etme sen aslinin mutlulugu fazla uzun sürmez nedemis atalarimiz son gülen iyi güler insallah tabi gerci benim de artik bi umudum kalmadi...asli kapti resmen yilmazi ya helal olsun kiza valla merak ediyorum hemen kabul ettimi ki acaba hic düsünmedimi ki???

BERNA
15-03-07, 02:18
Süpürgesiz cadı Mualla'ya ne yalan söyleyeyim fragmanda güldüm sinirden olabilir ama bana çok komik geliyor, zaten Cem'in de neredeyse bütün sahnelerinde gülüyorum, artık komedi dizisi mi izliyorum ne izliyorum ben de şaşırdım :)

Bu arada ben o bölümde Ömer'in beddua edilecek birşey yaptığını hatırlamıyorum. Sanki Feride'yi zorla evine götürdü ve kaçırdı. Kıza iş teklif etti o da düşündü taşındı Yılmaz'ın fikrini aldı ve de kendi rızasıyla evden ayrıldı. Tabi Mualla'nın Feride için başka planları vardı o başka! Neyse ki Aslı kızımız dünden razıydı bu planlara ;)

Tabi bir de Filiz'in abisi vurulduğunda Filiz Yılmaz için kapıya kadar gelip nasıl diye sorarken abisi için 'geçmiş olsun' bile dememişti. Fahriye açığı kapatmaya çalışmıştı ama benim gözümden kaçmamıştı :img-cool2

byuzax
15-03-07, 08:22

ARCHSHE yine dokturmuşsunnnnn seni tebrik ediyorum mukemmel bir analiz yapmışsın büüüüüüyük bir zevkle okudum ...

delfin23
15-03-07, 08:38
Açıkçası fragmanı izlerken mualla hanıma çok güldüm ne kadar tatlıydı bazı arkadaşlar mualla hanıma kızmışlar ama ben kızmadım oglunun istedigi kızla nişanlanmasına çok seviniyor.Birde Filizin nişanı görme sahnesi çok güzel açıkçası bu şekilde ögrenmesini tahmin etmiyordum kış günü nişanı bahçede yapmak hemde güzdüz vakti inanılır gibi degil ama olsun filizin bu şekilde ögrenmesine sevindim

ferman336
15-03-07, 08:47
- yılmaz hemen niye nişanlanıyor diyen arkadaşlar; matraka bu konuda zaman atlaması olacağını söylemişti sanırım birkaç haftalık veya aylık o yüzden bu konuda seyretmeden fazla giydirmeyin yılmaza derim.
- kadınsız yaşayamıyor mu diyen arkadaşlar; aslıya niye evlilik teklif ettiği gün gibi açık. olayı saptırmayalım derim ben. tek kelime geriye dönmemek üzere bağlamak istedi kendini.
- yılmaza inansaymış diyen arkadaşlara filiz de söyleseymiş derim ben.
- şu yılmaz katil olayında filizi affetme işini uzattı diyen arkadaşlara da şunu söylemek isterim. yılmaz bir şeyi uzatmadı.yılmaz o olayda filizi sildi. sonra bu kararını uygulamayı beceremedi. ortada affetcem ama dur önce bir süründüreyim olayı yok.
- katil-namussuz olayı temelde birbirinden çok farklı bence.
- katil olayı -- beraberlerdi birbirlerine güvenleri tamdı, yılmaz suçlanmadan önce suçsuz olduğunu söyledi filiz inandı sonra delillere göre suçladı.
- namussuz olayı -- ayrılardı yılmaz filize güvenmiyordu. filiz birşey söylemedi uzattı da uzattı, yılmaz suçladı kafasında, filiz söyledi, yılmaz inanmadı.

tüm bunları yılmazın kabahati yok anlamında yazmadım sadece ben niye bu kadar farklı görüyorum olayları diye yazdım.eğer öyleyse ben de bir gariplik var:sad53: gene eskilere girdim ama yorumlar şaşırtıyor beni kendi fikrimi söylemek istedim sadece. filiz-yılmaz ilişkisi bitsin zaten ben filizi secoms a alıcam.

tolgahuzur1
15-03-07, 08:49
herkese günaydın;
bakıyorumda gece gece yine mualla sultana ve yılmaz ağaya saldırıda bulunmuş:img-hyste :img-hyste sevgili modum bu adam kadınsız durmaz mı demiş.. evet duramaz durmamalı..:img-pilot şahsen ben duramam muhakkak etrafıma bakınmam lazım.. ne yani oturup yasmı tutsun,ağlasın mı kendini içkiye mi vursun..:icon_sorr adam sözde aldatıldı işte çocuğun başkasından olduğunu biliyor,karşı tarafa güven zaten hiç kalmamış.. valla helal olsun yılmaza :good: karalar bağlamadı kafasını dağıtmaya başladı..
mualla hanıma gelince kadın sevinmekte haklı bir tane oğlu var.. onun saadetini göremeden mi gitsin kadın..:img-hyste filiz ile yılmaza kalırsa kadın ne toun sever ne de rahat rahat oturur..:good:

NOT: sevgili ferman çok güzel açıklamışsın ellerine sağlık..

emraht
15-03-07, 09:01
şimdi 64.bölümü tekrar izliyorumda yılmaz karakolda ömere tlf ettiğinde ömerde tlf u filize verdi konuş şunla diyerek ya yılmaz filizin sesini duyunca dağıldı resmen eridi nasıl hemen yumuşadı. sonra ferideyi bulduklarındada filiz ilk yılmazın aklına geldi. merak etmesin dedi. yinede yılmazı suçluyorsunuz ya pes diyorum

mıstaa
15-03-07, 09:06
1-bayanların hepsinin ilk nişanı..yılmaz gibi üçlemediler

bu eleştiriri yılmaza değil brezilya dizilerini çok izledikleri her hallerinden belli olan sevgili senarislerimize yapman lazım..
3-elifi kendi bıraktı nişanı attı filiz babasına söz verdi filiz terketti ee allah da durum eşit bi sen terk ettin bi seni bıraktılar sonuncusunu da ben alim demi
yılmazı terk eden elif fazla dayanamadı kahrından öldü. filizinde bu gidişle rahibe olup manastıra kapanacağını düşünüyorum.:img-hyste
4-bu kadar güzel kadınları nasıl kendine aşık etti yılmaz bence bunu kendi de bilmiyo...ama allah çirkin şansı versin demişler bakın güzel kızlarımıza hepsi yılmaz mağduru...kendi hataları ve yılmazın mağrur gururu birleşince ortada tek sonuç var :

bu analizin cevabı şuan kullandığım imzamda mevcut. yılmaz abimdeki karizma kimde var.?

5-elifle aile arasında filizle büyük bir törenle aslıylaysa ortalama bi mahalle nişanıyla nişanlanıyolar.
bunlarda itiraz edebilecek bir şey yok doğrusu. yılmazın mali durumu bir iyi bir kötü...:good:
7-elife aldığı yüzük eski tarz bir alyans aslıya aslının ki normal sıradan hatta vasat bir alyans filizinse tek taş pırlanta
bunun yılmazın mali durumuyla alakası var.elif zamanında meteliğe kurşun atıyordu geceli gündüzlü çalışıp ancak gücünün yettiğini almıştı.Filiz zamanında ise holding patronu olduğundan şanına uygun bir yüzük almıştı. aslı ise daha mütevazı olduğundan küçük maddi değerinden çok manevi değeri olan bir şeyi takmış normal..

8-bu arada yılmazın parmağında ilk kez alyans gördük...alifte parası yoktu bitek elife aldı filizde de gizli kalacağı için takamazdı aslı geçirdi ya o halkayı yılmazın parmağına helal olsun derim...ama bi tuhaf oldum yılmazın parmağındaki prangayı görünce
doğru sözlere ne hacet yılmaz ve alyans tuhaf oluyor bir arada..ne diyeyim yılmaza alyansı taktırmayanlar utansın...
9-elif öldü aslı hasta ölmek üzere korkuyorum filizde bişey çıkmasa...bu adamda bi şey var elini attığı kuruyo...filizden uzak durması en doğrusu galiba...hayati tehlike yaratıyo yılmaz nişanlı büünyelerde
bu manidar analizin cevabı ilk cevabımda mevcut. brezilya dizileriii..

benim
15-03-07, 09:22
Dün sabahta bu şarkıyı yazmıştım.Tamamını hatırlayamamıştım.Yılmaz'ın duygularını anlatan güzel bir şarkı

uzaktan görenler mesut sanıyor (Filiz 'den bahsediyor galiba)
bilmezler gözlerim hergün ağlıyor
içimde dinmeyen yaram kanıyor
bir meçhule döndü benim hayatım
geceyi yaşarım , doğmaz güneşim
zamansız küllendi yanan yanan ateşim
yarına çıkarmı bilmem gidişim
mevsimsiz sarardı benim hayatım
zamansız sarardı benim hayatım
ışıklar altında sönüş gibiyim (nişan anı olsa gerek)
dostların içinde yalnız biriyim (bu da nişan anı olsa gerek)
bilinmez yollara girmiş gibiyim
nerede bitecek benim hayatım
yorgunum dertliyim yürek dayanmaz
mutsuzum desemde kimse inanmaz (kime dert yanıyor acaba )
maziyi ararım böyle yaşanmaz
çekilmez çiledir benim hayatım (gerçekleri öğrendiğinde hakikatten çekilmez olacak)

shayan
15-03-07, 09:23
- yılmaz hemen niye nişanlanıyor diyen arkadaşlar; matraka bu konuda zaman atlaması olacağını söylemişti sanırım birkaç haftalık veya aylık o yüzden bu konuda seyretmeden fazla giydirmeyin yılmaza derim.
- kadınsız yaşayamıyor mu diyen arkadaşlar; aslıya niye evlilik teklif ettiği gün gibi açık. olayı saptırmayalım derim ben. tek kelime geriye dönmemek üzere bağlamak istedi kendini.
- yılmaza inansaymış diyen arkadaşlara filiz de söyleseymiş derim ben.
- şu yılmaz katil olayında filizi affetme işini uzattı diyen arkadaşlara da şunu söylemek isterim. yılmaz bir şeyi uzatmadı.yılmaz o olayda filizi sildi. sonra bu kararını uygulamayı beceremedi. ortada affetcem ama dur önce bir süründüreyim olayı yok.
- katil-namussuz olayı temelde birbirinden çok farklı bence.
- katil olayı -- beraberlerdi birbirlerine güvenleri tamdı, yılmaz suçlanmadan önce suçsuz olduğunu söyledi filiz inandı sonra delillere göre suçladı.
- namussuz olayı -- ayrılardı yılmaz filize güvenmiyordu. filiz birşey söylemedi uzattı da uzattı, yılmaz suçladı kafasında, filiz söyledi, yılmaz inanmadı.

tüm bunları yılmazın kabahati yok anlamında yazmadım sadece ben niye bu kadar farklı görüyorum olayları diye yazdım.eğer öyleyse ben de bir gariplik var:sad53: gene eskilere girdim ama yorumlar şaşırtıyor beni kendi fikrimi söylemek istedim sadece. filiz-yılmaz ilişkisi bitsin zaten ben filizi secoms a alıcam.

-zaman atlamasi sadece bir kac günmüs.. gercekten mantik evliligi yapcak herhalde bizim kral.. nasil barisacaklarsa :bilmim

archshe
15-03-07, 09:24
sevgili mıstaa
sabah sabah eleştirmişin gene beni...ama olmuyo böyle...:img-hyste biraz yılmaza yüklendim sen hemen filize çekmişin o yazının konusu yılmaz saptırmayalım...:icon_whis epey dikkatlice okumuşun teşekkür ederim...
not:byzuax beğenmene sevindim..teşekkürler..

ismailsurucu
15-03-07, 09:27
Fragmanı henüz izlemedim ama anladığım kadarıyla Filiz elinde raporla tam da nişan günü Yılmazın yanına gidiyor.Filizin Yılmaza en büyük nişan hediyesi bu olur herhalde.Filiz güçlü tavrını ortaya koyup Aslı ve Yılmaza mutluluklar dileyip "yILMAZ BU DA BENİM SANA NİŞAN HEDİYEM"deyip arkasına bile dönüp bakmadan gitmeli.Ama senaristlerimiz böyle birşeyi yapmazlar.Filizi süründürürken Yılmaza toz kondurmazlar.Çünkü yılmaz ağadır, paşadır,Gazi mahallesinin biricik gülüdür.Filiz çoktur ama Yılmaz yoktur.Kıymetini bilmek pamuklar arasında büyütmek lazımdır.Özenle korunmalı itinayla bakılmalıdır.Allah korusun Yılmaz gibisini bir daha nerde buluruz?

görüşlerinize sonuna kadar katılıyorum.yeni dönem senarist grubu hanımlar filiz'le bir problemleri varki sürekli süründürüyorlar.yoksa daha mantıklı replikler ortaya çıkartabilirlerdi.

mıstaa
15-03-07, 09:28
bu durumda gidip aslı'ya hemen evlenme teklifimi etmesi lazımdı?

yılmazın açısından baktığımız zaman evet etmesi lazımdı.
niye beklesinki artık?bekleyecek ne kaldı? filiz ağzıyla ima etmedimi bebek senin deği diye.?
eğer filiz orda yılmaza bebek senin deyip gerçekleri söyleseydi yılmazda yinede aslıya evlenme teklifi etseydi yüzde yüz siz haklıydınız. ama filiz hem bebek konusunda imalı imalı konuşacak hemde yılmazdan sonsuza kadar beklemesini isteyecek ne ala memleket..:good: yılmaz kendine çıkış olarak sadece aslıyı görüyor şuan..:good:dolayısıylada evlenme teklifi ediyor..

mıstaa
15-03-07, 09:33
sevgili mıstaa
sabah sabah eleştirmişin gene beni...ama olmuyo böyle...:img-hyste biraz yılmaza yüklendim sen hemen filize çekmişin o yazının konusu yılmaz saptırmayalım...:icon_whis epey dikkatlice okumuşun teşekkür ederim...
not:byzuax beğenmene sevindim..teşekkürler..

gerçeği söylemek gerekirse kötü yerlerden yakalamışsın yılmazı.:img-help: açıkcası pek hoşuma gitmesede güldüğümü itiraf etmeliyim:) eleştiri olacaksa böyle olmalı ellerine sağlık..:good::good:

SİDAL86_FB
15-03-07, 09:33
evet artık bu cuma bir şeyler kesin değişicek..taşlar yerinden oynadı hatta duvar dahi yıkıldı:)ben yılmazın bu bölüm bebek olayını öğreniceğini düşünüyorum...nişanı eğer hemen yapıuolarsa (ki zaman aşımı olucak denilmişti matraka dedi:))..düğünüde yapa bilirler hemen..yapsınlarda kurtulalım şu yılmaz -aslı çiftinden..

filizim+y
15-03-07, 09:38
herkese günaydın, dünkü gereksiz tartışmalardan ve hayal ötesi yorumlardan dolayı erken ayrılmak zorunda kalmıştım, umarım bugün ısrarcı olmaz beni yine erkenden ayırmak zorunda bırakmazlar, onler kendilerini biliyor:img-wink:

sevgili archshe cnmne güzel bir analiz olmuş bu, çok beğendim sabah sabah iyi geldin valla eleştirilere tıka kulaklarını cnm gerçekten süper bir analiz olmuş yılmaz beyzadem için eline, emeğine v yüreğine sağlık, yalnız farketmişsindir herşeyin güzelini FİLİZLE yaşamış bilmem benim dikkatimi çekti de anlaizde bile filiz diğerlerine ezici bir üstünlük sağlamış, aslı kız parmağı geçirse ne yazar boşversene, haksız mıyım sence:img-wink:

NOT: sevgili secomsum imzanı gördüm tam istediğin gibi olmasa da yine de tuba ile aynı kareye girmişsin tebrikler, çok güzel olmuş, seni gören biri olarak gizemini korumuşsun resimde de:img-yes: iyi ki istediğin gibi olmamış yoksa seni ne yapardım biliyorsun, buna da şükür:)

tolgahuzur1
15-03-07, 09:38
evet artık bu cuma bir şeyler kesin değişicek..taşlar yerinden oynadı hatta duvar dahi yıkıldı:)ben yılmazın bu bölüm bebek olayını öğreniceğini düşünüyorum...nişanı eğer hemen yapıuolarsa (ki zaman aşımı olucak denilmişti matraka dedi:))..düğünüde yapa bilirler hemen..yapsınlarda kurtulalım şu yılmaz -aslı çiftinden..

bende artık bir izleyici olarak sıkılmaya başladım..ya alı ile yılmazı evlendirsinler yada bu dizinin sonunda ana karakterlerden birini öldürsünler.. belki onları allah affeder..:img-yes: nişan olmasıyla ilgili hastalığın alakası olmayak bana göre.. çünkü daha hastalığı öğrenmeden nişan yapıyorlar gibi geliyor bana.. bir düğün olacaksa olsun sıkılmaya başladım ben..:img-wink:

emraht
15-03-07, 09:41
hadi filiz yine yılmazın kıyağını unutmasın. yılmaz aslıyı otele götürmedi motorlada gezdirmedi:img-hyste :img-hyste aslıyı annesine teslim edip filizle yine çıkabilir:img-blush

archshe
15-03-07, 09:44
[QUOTE=filizim+y;2655695]
sevgili archshe cnmne güzel bir analiz olmuş bu, çok beğendim sabah sabah iyi geldin valla eleştirilere tıka kulaklarını cnm gerçekten süper bir analiz olmuş yılmaz beyzadem için eline, emeğine v yüreğine sağlık, yalnız farketmişsindir herşeyin güzelini FİLİZLE yaşamış bilmem benim dikkatimi çekti de anlaizde bile filiz diğerlerine ezici bir üstünlük sağlamış, aslı kız parmağı geçirse ne yazar boşversene, haksız mıyım sence:img-wink:

cnm teşekkür ederim...evt farkettim en güzel nişan en güzel nişanlı en güzel elbise en güzel alyans hepsi filiz içindi...ama en hazin nişanda filizinkiydi kemal abi ölmüştü:sad53:

SİDAL86_FB
15-03-07, 09:47
bende artık bir izleyici olarak sıkılmaya başladım..ya alı ile yılmazı evlendirsinler yada bu dizinin sonunda ana karakterlerden birini öldürsünler.. belki onları allah affeder..:img-yes: nişan olmasıyla ilgili hastalığın alakası olmayak bana göre.. çünkü daha hastalığı öğrenmeden nişan yapıyorlar gibi geliyor bana.. bir düğün olacaksa olsun sıkılmaya başladım ben..:img-wink:

evet ya bari hemen evlendirsinler hazır nişan yapmışlar ikisi bir arada çıksın bizde alışmış oluruz:) ..artık iyice zıvanadan çıktı..bence filizin hayatına başka bir erkek sokmalılar (aman cem olmasın:)) şöle daha anlayışlı ,hoş görülü,filize değer vericek biri ..birazda yakışklı olsun tatmmm:) şiprişi verdimmm geliyo:):img-hyste

tolgahuzur1
15-03-07, 09:52
evet ya bari hemen evlendirsinler hazır nişan yapmışlar ikisi bir arada çıksın bizde alışmış oluruz:) ..artık iyice zıvanadan çıktı..bence filizin hayatına başka bir erkek sokmalılar (aman cem olmasın:)) şöle daha anlayışlı ,hoş görülü,filize değer vericek biri ..birazda yakışklı olsun tatmmm:) şiprişi verdimmm geliyo:):img-hyste

yahu siz filizciler bellemişsiniz başka bir erkek girsin diziye diye..iyi girsinde filiz yine eski filiz olduktan sonra yeni gelen adam ne yapacak.. kız hatalarından ders almıyor ki yine yapacak aynı hataları.. hem yılmazın hangi yönünü beğenmiyorsunuz anlamıyorum.. adamda her özellik var daha ne olsun.. bütün suç yılmazda mı..? bize objektif olun diyen filizciler lütfen sizde biraz objektif olun.. bütün suç yılmazın değil .. bak yine beni eskilere götürüyorsunuz ..

filizim+y
15-03-07, 09:57
[B]

cnm teşekkür ederim...evt farkettim en güzel nişan en güzel nişanlı en güzel elbise en güzel alyans hepsi filiz içindi...ama en hazin nişanda filizinkiydi kemal abi ölmüştü:sad53:[/QUOTE]

kesinlikle tüm EN leri hakeden filiz olduğu için ona yakışırdı , evet sonu hüzünlüydü hayatlarındaki en önemli insanı kaybetmişlerdi vefilizyılmazın birlikte olmasını isteyen birkaç kişiden biriydi ve en çok üzülen tabi ki onlar oldu

ama yine de bence yılmaz herşeyin en güzelini filizle yaşadı ne olursa olsun, bak baba olma heyecanını da ilk filizle tadacak her ne kadar şu anda bilmese de yakında nasılsa öğrenecek:)

Ağustos Böcüğü
15-03-07, 09:59
yahu siz filizciler bellemişsiniz başka bir erkek girsin diziye diye..iyi girsinde filiz yine eski filiz olduktan sonra yeni gelen adam ne yapacak.. kız hatalarından ders almıyor ki yine yapacak aynı hataları.. hem yılmazın hangi yönünü beğenmiyorsunuz anlamıyorum.. adamda her özellik var daha ne olsun.. bütün suç yılmazda mı..? bize objektif olun diyen filizciler lütfen sizde biraz objektif olun.. bütün suç yılmazın değil .. bak yine beni eskilere götürüyorsunuz ..
Bütün suç elbetteki Yılmazın değil. Bu forumdaki herkes karşılıklı yapılan hataların farkında.Sadece algılamalarımız farklı.
Mademki karakterlerimizden biri hayatına yeni bir yön vermiş ve bunun için harekete geçmiş diğer karakterimizdende aynı tavrı beklemek mümkün. Ne bekliyorsunuz. Yılmaz haremini kursun Filizde onun yasını mı tutsun.
Ha bu arada "Zemheri zürefası" bu haremde ancak ve ancak cariye olur Valide Sultan rolünü Filiz çoktan kaptı 4 nala gidiyor.

ferman336
15-03-07, 10:00

al benden de o kadar be tolga.nedir yani bi de muhteşem özelliklerle donaltılmış bir adam istiyorlar.e geldi diyelim nolacak? o adamı da deli edecek filiz. adam geldiğine geleceğine pişman olacak yılmazla beraber ömrünün geri kalanını bakırköyde geçirecek.:img-yes: nerde ilk sezon ki yılmazım.elif çıldırtarak attı temelleri filiz deli etti hepten, aslı da muhtemelen giderken yanında götürür yılmazımı tahtalı köye:img-hyste

not: sabahları rahat oluyor yaw.filizciler pek olmuyor sabah erken saatlerde biz de istediğimiz gibi at koşturuyoruz forumda yılmaz için :happy0064

tolgahuzur1
15-03-07, 10:05
Bütün suç elbetteki Yılmazın değil. Bu forumdaki herkes karşılıklı yapılan hataların farkında.Sadece algılamalarımız farklı.
Mademki karakterlerimizden biri hayatına yeni bir yön vermiş ve bunun için harekete geçmiş diğer karakterimizdende aynı tavrı beklemek mümkün. Ne bekliyorsunuz. Yılmaz haremini kursun Filizde onun yasını mı tutsun.
Ha bu arada "Zemheri zürefası" bu haremde ancak ve ancak cariye olur Valide Sultan rolünü Filiz çoktan kaptı 4 nala gidiyor.

yılmazın harem kurduğunuda nereden çıkardın sevgili arkadaşım.. adam kimi sevse kime elini verse adamı yüz üstü bırakıp gidiyor.. tamam filiz sultan oldu da ama görevini yerine getiremiyor.. kralı mutlu etmeyen sultanı kim ne yapsın..
hem filiz çocuğu doğursun ne yaparsa yapsın .. ister evlensin ister gezsin ama önce çocuğun babasının haberi olsun bü olaydan..:good:

ferman336
15-03-07, 10:07
Bu haftaki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum malum nişanımız var sizide bekleriz nişan sırasında filizin kıskançlıktan çatlıycagını görücegiz ne derler biliyorsunuz kendi düşen aglamaz filiz bunu çoktan haketti

yaw tamam ben de filize, yılmaza kızdığımdan çok kızıyorum da bu kadarını da hak etmedi kızcağız be delfin. yazık günah. bir bayan olmanın acısını çok çekti aile baskısı, aileye bağlılık anlamında bunu da gözardı etmeyelim.

Ağustos Böcüğü
15-03-07, 10:09
Bu haftaki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum malum nişanımız var sizide bekleriz nişan sırasında filizin kıskançlıktan çatlıycagını görücegiz ne derler biliyorsunuz kendi düşen aglamaz filiz bunu çoktan haketti
Karamanın koyunu sonra çıkar oyunu..Siz şimdilik eğlenmenize bakın arkadaşlar.
Keyfinize limon sıkmayalım.
Alt tarafı bir muharebe kazandınız..
Filizim+y her ne kadar bazı yorumlarımızla seni bunaltsakta biliyoruz ki savaşın sonucu belli.. Müsterihiz yani.

tolgahuzur1
15-03-07, 10:09

ya ben aslında direkt evlenme felan bekliyordum ama nişanla oldu sadece..:icon_sorr neyse bununla yetiniriz...:good:
filiz karekterini sırf yılmaz için seviyorum.. ama o da yılmazı hak etmiyor.. bir türlü güldüremedi adamı .. bir insan hep mi acı verir sevdiğine.. hep mi düşündürür karşı tarafı..:img-cool2 bu nasıl sevgi anlıyamadım. fazla naz aşık usandırır derler aynen öyle .. bu filizde amma nazlıymış bi çocuğu söyleyemedi..
yani cem gibi bi adamın haberi olacak ve yılmazın haberi olmıyacak.. bence yılmaz filizi bu olaydan sonra hiç affetmemesi lazım ama.. bizimki yine oltaya gelir..

SİDAL86_FB
15-03-07, 10:14
ya inanılıcak gibi değil yine günah keçisi filiz oldu..artık bunu tartışmıycam..ayrıca ben bir filizci olarak filizn hayatına bir erkek girmesini isterim..o da mutluluğu hak ediyo...mükemmel erkek diye bişey yoktur en azından ben görmedim..ama aşkta grur yapmıycak filize ve bebişne sahip çıkıcak biri gelsin...ayrıca bundan sonra yılmaz hakkında yorum yapmıycam bu adamıda sütten çıkmış ak kaşık yaptınız ya ...:img-pilot

SİDAL86_FB
15-03-07, 10:15
Karamanın koyunu sonra çıkar oyunu..Siz şimdilik eğlenmenize bakın arkadaşlar.
Keyfinize limon sıkmayalım.
Alt tarafı bir muharebe kazandınız..
Filizim+y her ne kadar bazı yorumlarımızla seni bunaltsakta biliyoruz ki savaşın sonucu belli.. Müsterihiz yani.

haklısın arkadaşım bizimde gülüceğim günler gelicek..mutlu günler..sabır eden derviş muradına ermişşşş:) :happy0064

Ağustos Böcüğü
15-03-07, 10:16
yılmazın harem kurduğunuda nereden çıkardın sevgili arkadaşım.. adam kimi sevse kime elini verse adamı yüz üstü bırakıp gidiyor.. tamam filiz sultan oldu da ama görevini yerine getiremiyor.. kralı mutlu etmeyen sultanı kim ne yapsın..
hem filiz çocuğu doğursun ne yaparsa yapsın .. ister evlensin ister gezsin ama önce çocuğun babasının haberi olsun bü olaydan..:good:
Demekki düztabanlık Yılmazda arkadaşım.
"Vermeyince Mabud Neylesin Sultan Mahmut". Gönül ilişkilerinde başarısızsın işte.
Yenilen güreşçi misali kahramanımız o olmadı bu, bu olmadu şu zihniyetiyle yol katetmeye çalışıyor. Kardeşim olmuyor işte.. Mademki onca yorulmuş gönlün.. Bırak hele bir nadasa..Dinlen biraz ağam.

tolgahuzur1
15-03-07, 10:21
Demekki düztabanlık Yılmazda arkadaşım.
"Vermeyince Mabud Neylesin Sultan Mahmut". Gönül ilişkilerinde başarısızsın işte.
Yenilen güreşçi misali kahramanımız o olmadı bu, bu olmadu şu zihniyetiyle yol katetmeye çalışıyor. Kardeşim olmuyor işte.. Mademki onca yorulmuş gönlün.. Bırak hele bir nadasa..Dinlen biraz ağam.

sevgili ağustos böcüğü yılmaz tarlaya birşey ekemedi ki nadasa bıraksın kendini.. adam tam filiz ekiyor ama yağmur yağmayınca toprakta kuruyor.. bence yılmaz gönül işinde başarıssız değil ama karşı taraf onun duygularını anlayamıyor sorun burada..

tolgahuzur1
15-03-07, 10:26
Sevgili ferman belki Filiz bu kadarını haketmedigini düşünebilirsin ama onun için her şeyi yapan ölümü bile göze alabilecek bir adamı durmadan yüzüstü bırakan filizin bunu çoktan hakettigini düşünüyorum dizinin sonunda filiz ve yılmazın birleşecegini biliyorum ama o zamana kadar filizin yılmazın degerini anlaması için acı çekmesi gerekiyorsa çeksin

sevgili delfin her ne kadarda acımasız olsanda:img-hyste senin yorumlarını destekliyorum.. yılmaz yeterince acı çekti ve artık pişkinleşti, olgunlaştı.. sıra filizde biraz acı çeksinki pişsin. hem biraz alınganlığı,kıskançlığı,güvensüzliği gider üstünden iyi gelir ona... seninde dediğin gibi ölümü göze almış bir sevgilisi var ama filiz onun için hiçbir şeyi göze alamıyor ..işte ben buna kızıyorum..

emraht
15-03-07, 10:27
yılmaz ömerin parasını verir hapisten cemin dayaklarından kurtarınca bakalım ne dicek yine filizciler:icon_whis
bi tşk yazarlar heralde acaba yılmaz hapse düşseydi ömer den beklermiydik hiç böyle bir davranış. yılmaz silah olayında kendi girdi kendi çıktı yanında bir ekrem vardı.

Ağustos Böcüğü
15-03-07, 10:28
sevgili ağustos böcüğü yılmaz tarlaya birşey ekemedi ki nadasa bıraksın kendini.. adam tam filiz ekiyor ama yağmur yağmayınca toprakta kuruyor.. bence yılmaz gönül işinde başarıssız değil ama karşı taraf onun duygularını anlayamıyor sorun burada..
Demekki kendini anlatmakta başarısız.
Ben Yılmaz'a baktığımda sadece gurur ve öfke görüyorum.. Aynı sebeplerden mütevellit Elif'le de ayrılmıştı. O ilişkisinden ders almamış olacakki aynı hataları tekrar ediyor.

archshe
15-03-07, 10:31
Tabiki oltaya gelicek yılmaz o kadar iyi kalpliki istesede kimseye kin duymaz tekinerler yılmazcıgıma neler yaptı bizim melek kalpli adamımız hala onlar için çabalıyor filizdede aynısı olacak bundan eminim zaten insanın başına ne gelse iyilikten gelirmiş
çok şeyler yazdın cvp yazmıcaktım çünkü çok sabit fikirlisin filiz konuusunda ama yılmaz kinci değil dersen orda dur derim...yılmaz kadar kindar biri var mı acaba elifin hırsını almak için nasıl intikam alıp kinini kusmuştu...gururuyla kini karışıyo bu adama hata yapmaya gelmez bin pişman edeer adamı...

yılmazın suçu yok karşısındaki bayanların kanı bozuk(elif ömere gitti,filiz çok şey sakladı)
yılmazında hatası oldu ama karşısındakiler böyle şeyler yapmasaydı şu an yılmaz tempolu bir hayat yerine rahat bir hayat yaşamış olacaktı...

yılmazı sevebilirsiniz elifi filizi sevmeye bilirsiniz ama kanı bozuk ne demek?çok ağır bence bu..

SİDAL86_FB
15-03-07, 10:32
Ben Yılmaz'a baktığımda sadece guru ve öfke görüyorum.. Aynı sebeplerden mütevellit Elif'le de ayrılmıştı. O ilişkisinden ders almamış olacakki aynı hataları tekrar ediyor.

çok güzel bir yorum..bu yoruma parmak basar imaz atarım..haklısın yılmaz bazen okadar bencil oluyoki insanların kalbini kırıyor..hayat her şey grurr değildir..bazen sevdiklerin için grurunu bile çiğneye bilirsin..

emraht
15-03-07, 10:33
Ben Yılmaz'a baktığımda sadece guru ve öfke görüyorum.. Aynı sebeplerden mütevellit Elif'le de ayrılmıştı. O ilişkisinden ders almamış olacakki aynı hataları tekrar ediyor.

yılmazı öfkeye itenler hep karşısındakiler. yılmaz elifinde filizinde hayatlarına karışmamıştır. onları yönlendirmemiştir. hatalarından kaynaklanacak aşkın bitmesine sebep olacak olaylarda tavrını ortaya koymuştur. bu aşkın bitmesinde yılmazın suçu yoktur kesinlikle elinden geleni yapmıştır elinden gelmeyen müneccimlikti filiz müneccim olmasını istedi.

KırmızıBeyaz
15-03-07, 10:34
ya bazen gerçekten sınırları zorlayan yorumlar geliyor.. Filiz içinde bulunduğu zor şartlara rağmen senelerdir bu aşkı taşıyor ve mücadele veriyor.. Yılmaz kimseye Filiz'i kabul ettirmek gibi bir zorluğun içine girmedi ama Filiz Yılmaz'ın kendisine ilk yanaşma şeklini öğrendikten sonra bile ona olan aşkını kaybetmedi, abisine, Elif'e, annesine babasına bütün ailesine karşı Yılmaz'ı savundu.. Yılmaz hisseleri alarak ailenin karşısına çıktı yine onunla beraber mücadele verdi.. babası ölüm döşeğinde bir yemin ettirdi, dayanamadı yine Yılmaz ile beraber oldu.. abisi vuruldu Yılmaz suçlandı yine onu savundu ta ki bütün deliller onu gösterene ve Yılmaz onu saçma sapan bir teste tabi tutana kadar..sonrasında da defalarca özür diledi Yılmaz'dan, ama Filiz'e güvensizlik nutukları atan Yılmaz aynı hatayı kendisi yaptı ona gösterilen delillere inanıp Filiz'i başkasının çocuğunu kendisine yamamakla suçladı.. e Filiz'in yaşadığı bu kadar zorluğun yanında bırakın Yılmaz da acı çeksin yani..
Filiz çocuğu hemen söylememiş.. nasıl söyleseydi Yılmaz onu görmek istemiyordu, kaç defa peşinden gitti.. yanında sürekli bir başka kadınla gezen bir erkeğe nasıl ben senden hamileyim desin hiçbirşey yokmuş gibi..
ben Filiz Yılmaz birlikteliğini sonuna kadar isteyen biriyim, ama bütün suç Filiz'inmiş yada Yılmaz'ınmış herkes artık kendi hayatına baksınmış gibi tartışmalar bütün forumu yoruyor..

filizim+y
15-03-07, 10:36

ben erkek girmesine kesinlikle karşıyın dünden beri kaç defa yazdım bu aşk yaşanmışsa ve hala daha karşılıklı birşey bitmemişse ne yenisi ne de yeni giracak olanın bir etkisi olur bu aşkta, sadece unuttuklarını sanarlar ama yine birbirlerini görünce ve gözgöze gelince aynı tas aynı hamam filizyılmaz için
bu ilişki ik taraflı bu yüzden yaşanan hatalarda güzelliklerde iki taraflı, tek taraflı birini suçlamak ne kadar doğru olur, filiz de hatalı yılmaz da konu budur daha ne uzatıyorsunuz sonuçta ne filiz yılmazsız ne de yılmaz filizsiz kalır bunu hala öğrenemediniz mi

hala yok yenisi girmeliymiş, yok aslı ile çok mutlu yok şöyle yok böyle uzatmayın bu ilişki yeniden başladığında bu yazdıklarınız ne olacak, tolgaya alıntı yaptım ama bu yorumum herkese, lütfen iki taraflı ve objektif bakalım illa ki bir karakteri bir diğerinden daha fazla sevebilirsiniz ama yine de çok hayalci olmamak gerekir:img-yes:

benim
15-03-07, 10:36
yılmazın suçu yok karşısındaki bayanların kanı bozuk(elif ömere gitti,filiz çok şey sakladı)
yılmazında hatası oldu ama karşısındakiler böyle şeyler yapmasaydı şu an yılmaz tempolu bir hayat yerine rahat bir hayat yaşamış olacaktı...

Bu söylem çok ağır kaçtı bence.O sözü kullanmak bile istemiyorum.Ne Elif ne de Filiz sizin dediğiniz gibi değil.Yaşanan olaylar ve karşılıklı yapılan hatalar sonucu hem Elif'in hemde Filiz'in Yılmaz'la ilişkileri bozulmuştur.

Ağustos Böcüğü
15-03-07, 10:43
yılmazı öfkeye itenler hep karşısındakiler. yılmaz elifinde filizinde hayatlarına karışmamıştır. onları yönlendirmemiştir. hatalarından kaynaklanacak aşkın bitmesine sebep olacak olaylarda tavrını ortaya koymuştur. bu aşkın bitmesinde yılmazın suçu yoktur kesinlikle elinden geleni yapmıştır elinden gelmeyen müneccimlikti filiz müneccim olmasını istedi.
Sizde yılmazı yeni doğmuş masum bebek yaptınız.
Eminmisiniz aynı diziyi mi izliyoruz.
Ben hata çetelesi tutmuyorum. Karakterler bana ne hissettiriyorsa o dur aldığım. Yılmazdan 10 bölüm civarıdır negatif enerji alıyorum.
Delikanlı adam jargonları beni açmıyor arkadaşım.

emraht
15-03-07, 10:47
ya bazen gerçekten sınırları zorlayan yorumlar geliyor.. Filiz içinde bulunduğu zor şartlara rağmen senelerdir bu aşkı taşıyor ve mücadele veriyor.. Yılmaz kimseye Filiz'i kabul ettirmek gibi bir zorluğun içine girmedi ama Filiz Yılmaz'ın kendisine ilk yanaşma şeklini öğrendikten sonra bile ona olan aşkını kaybetmedi, abisine, Elif'e, annesine babasına bütün ailesine karşı Yılmaz'ı savundu.. Yılmaz hisseleri alarak ailenin karşısına çıktı yine onunla beraber mücadele verdi.. babası ölüm döşeğinde bir yemin ettirdi, dayanamadı yine Yılmaz ile beraber oldu.. abisi vuruldu Yılmaz suçlandı yine onu savundu ta ki bütün deliller onu gösterene ve Yılmaz onu saçma sapan bir teste tabi tutana kadar..sonrasında da defalarca özür diledi Yılmaz'dan, ama Filiz'e güvensizlik nutukları atan Yılmaz aynı hatayı kendisi yaptı ona gösterilen delillere inanıp Filiz'i başkasının çocuğunu kendisine yamamakla suçladı.. e Filiz'in yaşadığı bu kadar zorluğun yanında bırakın Yılmaz da acı çeksin yani..
Filiz çocuğu hemen söylememiş.. nasıl söyleseydi Yılmaz onu görmek istemiyordu, kaç defa peşinden gitti.. yanında sürekli bir başka kadınla gezen bir erkeğe nasıl ben senden hamileyim desin hiçbirşey yokmuş gibi..
ben Filiz Yılmaz birlikteliğini sonuna kadar isteyen biriyim, ama bütün suç Filiz'inmiş yada Yılmaz'ınmış herkes artık kendi hayatına baksınmış gibi tartışmalar bütün forumu yoruyor..

katillikle suçlamakla bebek benden değil suçlaması arasında dağlar var.
filiz katillikle suçladı. birkere bu sürece kadar aşkını tanıması lazımdi yılmaz bu aşk için filizin ailesine zarar verebilirmiydi. vermek için bir emare hiç olmuşmuydu şimdiye değin bunları düşünmesi lazımdı filizin.
yılmazın suçlaması konusuna gelince. yılmaz ne zaman görse cem filizle beraber. yemeklerde davetlerde gezmelerde hatta cananla buluşmayada cemle geldi ve orda cem filizin kulağıyla uğraşıyordu bunu yılmaz gördü. kısaca filiz hal ve hareketleriyle yılmaza güvenveremedi cem konusunda. katillik suçlarsın suçlamassın ama bir süre sonra olay aydınlanır ak koyun kara koyun belli olur. ama başkasından bebek olayı bu güvenle kapatılamaz yılmazın kendisine inanmamasını aşağılama hakaret olarak algılıyorsa bunun sebebinide kendisinde aramalıydı. filiz sormalıydı kendisine ben nerde hata yaptımda böyle düşünüyor diye.

forever_bim
15-03-07, 10:48
Ben de diyorum sabah sabah forumdaki hareket neden bu kadar fazla?

Sevgi pıtırcığı (??) arkadaşlarımız gelmiş, Tekiner Kardeşlere kibar(??) duygularını sunuyorlar. Bir de arada Filiz ve Elif için "kanı bozuk" ibaresini okudum. Kınıyorum. Ömer'in şiddete maruz kalmasıyla alay edilmiş, protesto ediyorum. Ben farkettim ki Yılmaz'dan FORUMA GELİNCE SOĞUYORUM. Neden acaba?

yakupoglu61
15-03-07, 10:49
yılmazı sevebilirsiniz elifi filizi sevmeye bilirsiniz ama kanı bozuk ne demek?çok ağır bence bu..

Bu söylem çok ağır kaçtı bence.O sözü kullanmak bile istemiyorum.Ne Elif ne de Filiz sizin dediğiniz gibi değil.Yaşanan olaylar ve karşılıklı yapılan hatalar sonucu hem Elif'in hemde Filiz'in Yılmaz'la ilişkileri bozulmuştur.

valla lafımın arkasındayım; bu sözüm filize ağır olsada elife ağır değil...
elif para için bırakmadımı yılmazı.
benimyılmaz elife ne yapmıştıki ayrılmışlardı...?

filizim+y
15-03-07, 10:50

sevgili yakupoğlu bu ithamı yalıştıramadım size gerçekten çok ağır, her ne kadar bu karakterleri sevmesenizde bu karakterleri seven bir yılmazı sevip desteklemektesiniz bunu unutuyorsunuz hem gerçekten söylediğiniz gibi olsalardı yılmaz nasıl severdi bu iki insanı söyler misiniz, elifi unuttu gibi ama filiz hala onun aşık olduğu kadın her ne kadar bilmese de çocuğunun annesi ve kendi deyimiyle "kalbine filizin aşkından başka bir aşka daha yer yok" diyen bir yılmaz var o sizler kadar acımasız olmazdı birde sizlerin gördüğü yılmazın görmediği olaylar varken böyle davranıyorsunuz pes

bak ne güzel yılmazın da hataları var diyebiliyorsan karşısındakilerinde hata yapması doğal, hatasız kul olmaz demişler bir ilişki çift taraflı ve ne yaşanırsa yaşansın her karşılıklıdır o az yapmış bu çok yapmış olamaz

buna cvp yazmayacağını biliyorum arkadaşım ama gerçekten bu laf hiç yakışmadı ve de şık durmadı naçizane düşüncem

forever_bim
15-03-07, 10:51
Sevgili filizim;

Arkadaşlarımızın Felsefesi belli. "Yılmaz mutlu olsun da kiminle mutlu olursa olsun." Senin felsefen belli. "Yılmaz mutlu olacaksa onu sevenle ve sevdiğiyle mutlu olsun". Arkadaşım boşver gül geç kendini yıpratma. Dizinin sonu belli zaten.

tolgahuzur1
15-03-07, 10:51
yaa sevgili delfin ben seni daha önce niye tanımamışım. beni çok güldürdün yaa:img-hyste :img-hyste evet o dayağı hak etti ama bence başkası tarafından..kimlere ne acılar çektirdi ömer bunlar onun yaptıkları yanında bir hiç.. yılmaza zamanında güvenip inansaydı,duygusallığı ve filiz gibi gururunu ( bu gurur heralde tüm tekinerlerde mevcut) bir kenara bıraksaydı iş icabıda olsa birlikte mücadele etselerdi bunların hiçbirini yaşatmazdı etrafına.. sırf kendi çekse bu acıyı okey diyeceğim ama etrafınada acı çektiriyor..

NOT: sevgili filizm dünkü sinirli tavırların gitti heralde... siz filizcileride objektif olmaya davet ediyorum.. hep hatalı yılmaz yapmayın lütfen..

Ağustos Böcüğü
15-03-07, 10:54
Ben de diyorum sabah sabah forumdaki hareket neden bu kadar fazla?

Sevgi pıtırcığı (??) arkadaşlarımız gelmiş, Tekiner Kardeşlere kibar(??) duygularını sunuyorlar. Bir de arada Filiz ve Elif için "kanı bozuk" ibaresini okudum. Kınıyorum. Ömer'in şiddete maruz kalmasıyla alay edilmiş, protesto ediyorum. Ben farkettim ki Yılmaz'dan FORUMA GELİNCE SOĞUYORUM. Neden acaba?
Yılmaz sever arkadaşlar aynı zamanda şidder sever olmuşlar.
Yağları eriyerek izleyecekler bölümü..Ben bu kadarına ancak pes derim..
Filize 1000 düşün 1 konuş diyen arkadaşların aynısını kendileri için yapmalarını öneririm.
Ben bu foruma yazmaya başlamadan önce hayli Yılmazseverdim ama bu yorumları okudukça tam aksi yönde tavır almaktayım maalesef.

forever_bim
15-03-07, 10:55
valla lafımın arkasındayım; bu sözüm filize ağır olsada elife ağır değil...
elif para için bırakmadımı yılmazı.
benimyılmaz elife ne yapmıştıki ayrılmışlardı...?

Sevgili Yakupoglu

Bu sorunun cevabı gün gibi ortada. İlk beş bölümü izlemen kafi. Ömer'in arabasına bindi diye sokağın orta yerinde Osmanlı Tokadını sevdiğim dediği kadının yüzüne çarpan bir adamdan bahsediyoruz. Sonrasında mağazada herkesin içinde işini tercih etti diye parmağından yüzüğü çekip almış bir adamdan bahsediyoruz. Elif Ömer'e parası için gidecek olsa Ömer'i bu kadar peşinde koşturmazdı. Sizin deyiminizle kanı bozuk olsaydı gider hemen koynuna girerdi. Elif'in evlendikten sonraki tek lüksü Ömer'in aldığı araba oldu.

filizim+y
15-03-07, 10:56
Sevgili filizim;

Arkadaşlarımızın Felsefesi belli. "Yılmaz mutlu olsun da kiminle mutlu olursa olsun." Senin felsefen belli. "Yılmaz mutlu olacaksa onu sevenle ve sevdiğiyle mutlu olsun". Arkadaşım boşver gül geç kendini yıpratma. Dizinin sonu belli zaten.

evet sevgili modum haklısın, ve sana teşekkür ediyorum benim analizimi ve düşüncemi şu cümlenle "Yılmaz mutlu olacaksa onu sevenle ve sevdiğiyle mutlu olsun" özetlemişsin ellerine sağlık, sen beni bilirsin:img-wink:

kesinlikle bu felsefeden bir türlü vazgeçemiyorlar hem de sonunu bile bile bu yüzden inanamıyorum ya bu hayal ötesi yorumlara ve düşüncelere sonuç belli ama herkes netice değil hatice kısmına takılmış vaziyette, gülmeyi inan çok istiyorum ama son gülen iyi gülermiş modum bu kişi ben olacağım nasılsa:)

emraht
15-03-07, 10:58
Sevgili Yakupoglu

Bu sorunun cevabı gün gibi ortada. İlk beş bölümü izlemen kafi. Ömer'in arabasına bindi diye sokağın orta yerinde Osmanlı Tokadını sevdiğim dediği kadının yüzüne çarpan bir adamdan bahsediyoruz. Sonrasında mağazada herkesin içinde işini tercih etti diye parmağından yüzüğü çekip almış bir adamdan bahsediyoruz. Elif Ömer'e parası için gidecek olsa Ömer'i bu kadar peşinde koşturmazdı. Sizin deyiminizle kanı bozuk olsaydı gider hemen koynuna girerdi. Elif'in evlendikten sonraki tek lüksü Ömer'in aldığı araba oldu.

ee noldu elif yine ömere gitti. yılmaz o dediklerini yapmasaydı daha rahat uçarak gidecekti. yılmazda eli böğründe kalacaktı. o zamanda yazacaktınız hiç bişi yapmadı diye.

forever_bim
15-03-07, 10:58
Yok ya ben farkettim ben Yılmaz'dan gıcık kapmıyorum fazla, beni deli eden forumdaki bu tavır. Sevdiğini dile getirirsin ama sevdiğin karakterin birşeyler paylaştığı kadını da bu kadar paspas yapmazsın.

Ya da bir başkasının yediği dayakla dalga geçmezsin. Ne kadar iğrenç duygular ya bunlar.

SADECE KINIYORUM.

Ağustos Böcüğü
15-03-07, 10:59
yaa sevgili delfin ben seni daha önce niye tanımamışım. beni çok güldürdün yaa:img-hyste :img-hyste evet o dayağı hak etti ama bence başkası tarafından..kimlere ne acılar çektirdi ömer bunlar onun yaptıkları yanında bir hiç.. yılmaza zamanında güvenip inansaydı,duygusallığı ve filiz gibi gururunu ( bu gurur heralde tüm tekinerlerde mevcut) bir kenara bıraksaydı iş icabıda olsa birlikte mücadele etselerdi bunların hiçbirini yaşatmazdı etrafına.. sırf kendi çekse bu acıyı okey diyeceğim ama etrafınada acı çektiriyor..

NOT: sevgili filizm dünkü sinirli tavırların gitti heralde... siz filizcileride objektif olmaya davet ediyorum.. hep hatalı yılmaz yapmayın lütfen..
Ömer kimlere ne acılar çektirmiş..Bir anlatsanızda öğrensem.. Sevdiği kadını ikna etme başarısını gösterdi evlendi diyemi kendisine bu hıncınız.
E sizde haklısınız. Adam sevgi adamı kıskanılmayacak gibi değil. Birde ağamıza bakalım. Tuttuğu dalı kurutuyor mübarek.

Not : Zemheri zürefayı tutmasına gerek dahi kalmadı aynı ortamı soluması yetti.
O da toprak olup gidecek.

yakupoglu61
15-03-07, 11:01
sevgili yakupoğlu bu ithamı yalıştıramadım size gerçekten çok ağır, her ne kadar bu karakterleri sevmesenizde bu karakterleri seven bir yılmazı sevip desteklemektesiniz bunu unutuyorsunuz hem gerçekten söylediğiniz gibi olsalardı yılmaz nasıl severdi bu iki insanı söyler misiniz, elifi unuttu gibi ama filiz hala onun aşık olduğu kadın her ne kadar bilmese de çocuğunun annesi ve kendi deyimiyle "kalbine filizin aşkından başka bir aşka daha yer yok" diyen bir yılmaz var o sizler kadar acımasız olmazdı birde sizlerin gördüğü yılmazın görmediği olaylar varken böyle davranıyorsunuz pes

bak ne güzel yılmazın da hataları var diyebiliyorsan karşısındakilerinde hata yapması doğal, hatasız kul olmaz demişler bir ilişki çift taraflı ve ne yaşanırsa yaşansın her karşılıklıdır o az yapmış bu çok yapmış olamaz

buna cvp yazmayacağını biliyorum arkadaşım ama gerçekten bu laf hiç yakışmadı ve de şık durmadı naçizane düşüncem

filizim; bn yinede bi cvp yazayım ,

önceki msjımda dediğim gibi söylediğim doğru yada yanlış olsada lafımın arkasındayım...size göre yanlış yakışmayan bi laf olabilir saygı duyuyorum,
ama aşırı derecede kötü,argo bi kelime olduğunu düşünmüyorum...

doğru hatasız kul olmaz;filizle karşılıklı hata yapmışlardır ama elifleyken yılmaz ne hatası yaptı; sevdiği için tekinelerin dükkanını birbirine katması hatamıydı...

forever_bim
ee noldu elif yine ömere gitti. yılmaz o dediklerini yapmasaydı daha rahat uçarak gidecekti. yılmazda eli böğründe kalacaktı. o zamanda yazacaktınız hiç bişi yapmadı diye.

Aman hiç uğraşamayacağım. Ölen ölmüş giden gitmiş. Kocasını sevemese bile ona bir çocuk bırakmış avunsun diye.

Onu geçtim Yılmaz bile kendi dedi sezon finalinde "Elifi ben korkuttum" diye.

Bence Yılmazcıların en büyük ortak özelliği bu

Kraldan fazla kralcı olmak.

filizim+y

evet gitti gibi ama bazı yorumlar her an yeniden zıplatabilir, bak ben filizci değilim diyorum hala anlamıyorsun ben filizyılmazcıyım siz her ne kadar bu aşkın bittiğini düşünseniz de benim için bu hala daha ne den anlamak istemiyorsunuz beni

inan sizin filizciler diye tabir ettiğiniz kişiler sizlerden daha yapıcı ve sizin kadar ağır bir şekilde ve ağır ithamlarda bulunmuyorlar, filiz hatalı olduğu zaman bunu dile getirmekten çekinmiyorlar ve yılmaz hata yapınca da sizler kadar süründürmüyorlar ama siz tam tersini yapıyorsunuz aslı ben size lütfen diyorum objektifliğin ne oldu hangi ara kaybettin daha yeni bulmuştun olmuyor ama böyle:)

gurur konusunda buna girme yılmazın gurur ve öfkesini tartışmamak gerekir filizde sevdiği olduğu için yılmazdan kapmış birşeyler ama onun kadar değil:img-wink:

emraht
15-03-07, 11:02
Ömer kimlere ne acılar çektirmiş..Bir anlatsanızda öğrensem.. Sevdiği kadını ikna etme başarısını gösterdi evlendi diyemi kendisine bu hıncınız.
E sizde haklısınız. Adam sevgi adamı kıskanılmayacak gibi değil. Birde ağamıza bakalım. Tuttuğu dalı kurutuyor mübarek.

yarım akıl kız dolu etraf yani karşımızdaki bizi sevmesede onu nikah masasına oturtmak marifetmidir. ( elif için. feride için değil bu dediğim)

delfin23
15-03-07, 11:02
Nedense Ömerle iligili yazdıgım herşey siliniyor ama gende yazıcam aynı şeyleri ömerin hapisane maceralarını izliycegiz dayak sahneleriyle birlikte yılmaza inat girdigi ihaleden zaferle döndü ya bak bu zafer ona neler kazandırdı güzel bir hücre hatta sevecen hücre arkadaşları ona çok nazik davranıyor sen cemin lafıyla kuyuya inersen daha başına çok gelecek şeyler var

Ağustos Böcüğü
15-03-07, 11:04
yarım akıl kız dolu etraf yani karşımızdaki bizi sevmesede onu nikah masasına oturtmak marifetmidir. ( elif için. feride için değil bu dediğim)
Yılmaz marifet olarak algılamış ki üzerine onca intikam planı yaptı.
Ayrıca evet sevmeyen birini nikah masasına oturmaya ikna etmek marifettir.

forever_bim
15-03-07, 11:05

Aman boşver

Yılmaz bile Elif'ten dolayı olan hıncını bastırdı. Forum Ömer'den yediği bu golün acısını çıkaramıyor. Yazık ya. İnsan en azından Ömer'in sevdiği kadınlara verdiği değeri görür de ibret alır. Ama nerde. Bu foruma yazı yazmak duvarla konuşmak gibi. Aşk adamı tanımlaman çok hoş bu arada.

Forumdakiler zevki sefa eylesinler Ömer dayak yiyor diye. Timsah Gözyaşı dökmelerinden iyidir. Bari kimin fikri ne onu öğreniyoruz.

tolgahuzur1
15-03-07, 11:06

sevgili arkadaşım yılmazın tuttuğu dallar kırılıyo çünkü dallar çürük.. yılmaz gibi bir kişiliği taşıyamıyorlar ağır geliyior yılmaz onlara... hem ömerin sevgi adamı olduğunu da nereden çıkardın.. daha sevgi ile işi birbirinden ayıramıyor.. ömere kimlere acı çektirdi diye sormuşsun önce babasın acı çektirdi şirketi batıracaktı ki yılmaz yetişti,kardeşine acı çektirdi kendi gurur yüzünden kardeşine acımadan baskı yaptı, elife acı çektirdi çünkü elifi kendine bağlıyarak evlenmedi,yılmaza acı çektirdi en ağır hitaplarda bulundu... sanırım yeter bu kadar...

NOT: sevgili modum dalga geçme olayını üstüme alınıyorum.. ben dayak yiyen bir adam için dalga geçmem.. çünkü bende bir çok dayak yedim:happy0064 ben sadece ömerin bu yaptıklarından sonra bu yaşananları hak ettiğini düşündüm.

filizim+y
15-03-07, 11:08
filizim; bn yinede bi cvp yazayım ,

önceki msjımda dediğim gibi söylediğim doğru yada yanlış olsada lafımın arkasındayım...size göre yanlış yakışmayan bi laf olabilir saygı duyuyorum,
ama aşırı derecede kötü,argo bi kelime olduğunu düşünmüyorum...

doğru hatasız kul olmaz;filizle karşılıklı hata yapmışlardır ama elifleyken yılmaz ne hatası yaptı; sevdiği için tekinelerin dükkanını birbirine katması hatamıydı...

teşekkür ederim, ben aşırı derecede argo ve kötü bir kelime demedim farkındaysan sadece siz yakıştıramadığımı belirttim, farkındaysanız bende size saygı çerçevesinde cvp verdim, filiz ya da elif her kim olursa olsun bu dizide yakıştırabileceğiniz en son kişiler hatta hiç değiller bunu anlatmak istedim.

valla ben elifle olan kısımları hiç sevmedim hatta izlemek bile içimden gelmedi bu konu da sevgili modum gereken cvbı verir benim ilgi alanım dışında benim filizyılmaz ilgi alanım bu yüzden cvplayamayacağım, özür dilerim:img-yes:

forever_bim
15-03-07, 11:08
Nedense Ömerle iligili yazdıgım herşey siliniyor ama gende yazıcam aynı şeyleri ömerin hapisane maceralarını izliycegiz dayak sahneleriyle birlikte yılmaza inat girdigi ihaleden zaferle döndü ya bak bu zafer ona neler kazandırdı güzel bir hücre hatta sevecen hücre arkadaşları ona çok nazik davranıyor sen cemin lafıyla kuyuya inersen daha başına çok gelecek şeyler var

Yok tek cümlelik yazıyorsunuz aynen şu yukardaki mesajınız gibi.

Forumu germekten başka bir icraatınız yok.

Hakkınızda sürekli şikayet özel mesajı almaktan bıktım.

Filiz'le ilgili yazdığınız sabit kırcı tek cümlelik mesajlarınız da siliniyor. Çünkü forumu germekten başka yaptığınız bir şey yok.

delfin23
15-03-07, 11:09
Aman boşver

Yılmaz bile Elif'ten dolayı olan hıncını bastırdı. Forum Ömer'den yediği bu golün acısını çıkaramıyor. Yazık ya. İnsan en azından Ömer'in sevdiği kadınlara verdiği değeri görür de ibret alır. Ama nerde. Bu foruma yazı yazmak duvarla konuşmak gibi. Aşk adamı tanımlaman çok hoş bu arada.

Forumdakiler zevki sefa eylesinler Ömer dayak yiyor diye. Timsah Gözyaşı dökmelerinden iyidir. Bari kimin fikri ne onu öğreniyoruz.

Belki Ömer elifle evlenmiş olabilir ama asla elifin aşkını kazanamadı evlenmek önemlimi sence kendisine soguk ve mesafeli davranan bir kadınla evlendi elif yılmazı o kadar seviyordu ki ı evli olmasına karşı fenerde hala seni seviyorum diyebildi tabi ömer beyin bunlardan haberi yok

tolgahuzur1
15-03-07, 11:10
Aman boşver

sevgili modum yılmaz ömerden daha çok değer veriyor sevdiği kadınlara buna inan.:good: sende sanki bi yılmaz düşmanlığı seziyorum..:img-help: sende ömeri sütten çıkmış ak kaşık ilan ettin. hep onunla ilgili örnek veriyorsun. .sevgide bile onu örneklerini görüyorum... yapma ömer bazı konulardışında örnek alınacak bi karekter değil..

Ağustos Böcüğü
15-03-07, 11:11
sevgili arkadaşım yılmazın tuttuğu dallar kırılıyo çünkü dallar çürük.. yılmaz gibi bir kişiliği taşıyamıyorlar ağır geliyior yılmaz onlara... hem ömerin sevgi adamı olduğunu da nereden çıkardın.. daha sevgi ile işi birbirinden ayıramıyor.. ömere kimlere acı çektirdi diye sormuşsun önce babasın acı çektirdi şirketi batıracaktı ki yılmaz yetişti,kardeşine acı çektirdi kendi gurur yüzünden kardeşine acımadan baskı yaptı, elife acı çektirdi çünkü elifi kendine bağlıyarak evlenmedi,yılmaza acı çektirdi en ağır hitaplarda bulundu... sanırım yeter bu kadar...

NOT: sevgili modum dalga geçme olayını üstüme alınıyorum.. ben dayak yiyen bir adam için dalga geçmem.. çünkü bende bir çok dayak yedim:happy0064 ben sadece ömerin bu yaptıklarından sonra bu yaşananları hak ettiğini düşündüm.
Hak hukuk konusundaki adalet duygunuza hayran oldum.
Aceba "Hukukçu" Yılmazdan feyz mi aldınız.

delfin23
Yok tek cümlelik yazıyorsunuz aynen şu yukardaki mesajınız gibi.

Forumu germekten başka bir icraatınız yok.

Hakkınızda sürekli şikayet özel mesajı almaktan bıktım.

Filiz'le ilgili yazdığınız sabit kırcı tek cümlelik mesajlarınız da siliniyor. Çünkü forumu germekten başka yaptığınız bir şey yok.

Kimseyi kırdıgımı ve kimseye hakaret etigimi zanetmiyorum ayrıca filizcilerde aynılarını yazıyorlar neden bizimkiler bu kadar göze batıyor anlamadı filiz içn tek söyledigim laf bencil bunu dışında hakaretli konuşmalar yapmadım bir insanın bencil oldugunu yazmak çok büyük hakaretmi anlıyamadım

forever_bim

Sevgili Tolga

İstediğini algılmakta özgürsün. Yalnız ben on kişinin bir kişiye uyguladığı şiddeti doğru ya da şiddete maruz kalanın hak ettiğini yazarsan ben iyi niyet arayamam altında. Kusura da bakma.

cemotara
15-03-07, 11:12
Nezaman foruma gelsem yorumlar karşısında sinir oluyorum yine filize hertürlü hakaret edilmiş.Hala daha ne istiyorsunuz filizden anlamadım bakın yılmaz aslıyla nişanlandı filizlede ayrıldı sizde sadece yılmazı sevdiğiniz için filiz sizi ilgilendirmemesi gerekiyor niye hala filizi yerden yere vuruyorsunuz
yılmaz kıza neler neler yaptı ama ona birşey demiyorsunuz inş. yılmaz aslıyla ayrılmaz ve filizdende uzak durur zaten yılmazda çok mutlu
Artık yeter foruma geldiğimde güzel vakit geçirmek istiyorum onun için lütfen dizi karakteride olsa hakaret etmeyiniz

KırmızıBeyaz
15-03-07, 11:13
katillikle suçlamakla bebek benden değil suçlaması arasında dağlar var.
filiz katillikle suçladı. birkere bu sürece kadar aşkını tanıması lazımdi yılmaz bu aşk için filizin ailesine zarar verebilirmiydi. vermek için bir emare hiç olmuşmuydu şimdiye değin bunları düşünmesi lazımdı filizin.
yılmazın suçlaması konusuna gelince. yılmaz ne zaman görse cem filizle beraber. yemeklerde davetlerde gezmelerde hatta cananla buluşmayada cemle geldi ve orda cem filizin kulağıyla uğraşıyordu bunu yılmaz gördü. kısaca filiz hal ve hareketleriyle yılmaza güvenveremedi cem konusunda. katillik suçlarsın suçlamassın ama bir süre sonra olay aydınlanır ak koyun kara koyun belli olur. ama başkasından bebek olayı bu güvenle kapatılamaz yılmazın kendisine inanmamasını aşağılama hakaret olarak algılıyorsa bunun sebebinide kendisinde aramalıydı. filiz sormalıydı kendisine ben nerde hata yaptımda böyle düşünüyor diye.

ağırlık olarak bu iki suçlama arasında bir fark olduğunu düşünmüyorum.. Filiz aşkını tanımalıydı demişsin, Yılmaz değilmiydi vurulma meselesi ortaya çıktığından beri yanında olan Filiz'i eğer ben vurmuş olsaydım diye test etmek isteyen, Yılmaz değilmiydi telefonda bana istemediğim şeyler yaptıracaksın diyen..
peki Yılmaz Filiz'i onca senedir neden tanıyamadı Filiz'e bu kadar güvensizlik duyması için Cem ile gezdiğini görmesi yeterli bir sebepmiydi.. kaldı ki Filiz ona cem ile arasında birşey olmadığı söyledi ve hala yok, ama Yılmaz aramızda hiçbirşey yok dediği Aslı ile şu anda nişanlanıyor..
benim Yılmaz ile hiçbir derdim yok ama Filiz'e bu kadar haksızlık yapılınca bu konulara girmek elzem oluyor..
neyse herkes kendi düşünce tarzıyle izlesin dizisini ama karakterleri de bu kadar yerlerde çiğnemeyelim..

forever_bim
15-03-07, 11:16
Sevgili Delfin23

Sana şunu söyleyim. Forumda sürekli gergin bir atmosfer yaratıyorsun. Ne zaman foruma gelsen sürekli ortam geriliyor. Ve sürekli senden şikayet alıyorum. Forumda diğer üyeleri tahrik etmek sonuna kadar yanlıştır ve yaptırımı da ağırdır.

filizim+y
filiz ve yılmazı bitirdiniz şimdi de eskilere ta yılmaz-elif ve ömer-elife mi döndünüz yapmayın ya yılmaz bununla ilgili hesaplaşmasını yaptı hem kendi ile hemde elifle ama sizin yaranız geçmemiş sanırım hala acısı yüreğinizde sanırım, yılmazı seviyorsunuz ama nasıl sevmek anlamadım gitti, yılmaz ki yaptıklarından dolayı özür dilemek hariç hesaplaşmak, acı duymak, karşısındakine affettirmeyi becerebilen biri yani yılmaz hem elifi hem de filizi anlayabildi siz anlamamakta diretiyorsunuz temcit pilavı gibi eskileri deşip yılmaza yanlış yaptılar , yılmazı haketmediler, yılmaz gibi birini alıp başlarına koysunlar zaten bunu bilincindeler ama sizler onlar gibi olamıyorsunuz ben sizi çözemedim gitti

yılmaz elifle olan meselesini bitirdi arkadaşlar, filizle evlenmek istediğinde gitti,
konuştu ve desteğini de aldı, öldüğünde de içi rahattı çünkü elifle dargın ayrılmadılar
yılmaz şimid ömer ve filizle de olan sorunlarını halledecek ve geçmişe sünger çekecek ama sizler aynı yerlerde dolaşıp duracaksınız çünkü düşüncelerinizi tek taraflı amayanlış bakarak kabul ettirmeye çalışıyorsunuz, ne filiz ne de yılmaz bu kadar ağır şeyleri haketmiyor.

tolgahuzur1
Sevgili Tolga

İstediğini algılmakta özgürsün. Yalnız ben on kişinin bir kişiye uyguladığı şiddeti doğru ya da şiddete maruz kalanın hak ettiğini yazarsan ben iyi niyet arayamam altında. Kusura da bakma.

sevgili modum sana saygım sonsuz..onun için bu dayak olayına fazla girmeyeceğim. senin dediğin doğrudur.. şidettin onuda aynı biride..

mesburcum
15-03-07, 11:17

Sanırım sen hayatınbda hiç hata yapmadın delfin23, o bir dosta inanmanın hatasını hiç hak etmediği şekilde çekiyor ama bu sözlerin inan hiç hoş değil... Ömer karakterini bende sevmezdim ama onu başta sevememenin nedeninin Elif olduğunu bende sonradan anladım.
Bu sözlerin neyin hırsı neyin hıncı anlamakta zorlanıyorum. Bence biraz daha dikkatli konuşmalısın.

ferman336
15-03-07, 11:17
Sevgili Yakupoglu

sevgili Hasan bu yorumunda biraz hata var. Yılmaz elife tokatı Ömerin arabasına bindi diye değil köfteciye verecek paran yok dedi diye atmıştır. böyle bir laf karşısında ben tokat atmam ama çok korkunç bir tepki vereceğim kesin. diğerinde ise yılmazın tavrı kendisiyle işiş arasında bir tercih yapmasını istemiş elif işini tercih etmiştir bunun üzerine yılmazda tercihini yapmış ve yüzüğü almıştır ki bu benim için anlaşılabilir birşeydir.o ilişki de hatası yok mudur yılmazın elbette vardır ve bunu kendi de itiraf etmiştir.o ayrı bir konu.

cemotara
15-03-07, 11:19
Kimseyi kırdıgımı ve kimseye hakaret etigimi zanetmiyorum ayrıca filizcilerde aynılarını yazıyorlar neden bizimkiler bu kadar göze batıyor anlamadı filiz içn tek söyledigim laf bencil bunu dışında hakaretli konuşmalar yapmadım bir insanın bencil oldugunu yazmak çok büyük hakaretmi anlıyamadım

sevgili arkadaşım filize hertürlü sıfatı kullanıyorsun herlafı söylüyorsun ondan sonra kalkıp sadece bencil dedim diyorsun yazdıklarınız ortada forumu karıştırmaktan başka birşey yaptığınız yok ayrıcada filizseverlerin yılmaza hakater ettiği falanda yok sadece eleştiriliyor yaptıkları için ama sizlerin neler dedikleri ortada

pinkzone
15-03-07, 11:21
Niye ortam bu kadar gergin.. Neden Relax olamıyorsunuz arkadaşlar.. Dizinin sonunda mutlu sonla biteceğine eminim.. Sizden ricam relax olun.. Forumu germeyin.. Eğer mesajlarınızda karşı tarafı rencide şeyler yazmasanız forum gerilmez.. Lütfen dikkat ben burda seviyeli bir forum görmek istiyorum. Bu bölüm ne olursa olsun.. Hakaret dolu lafları Karakterler hakedebilir ama.. Ben bu forumdakilerin hakettiğini düşünmüyorum. Onun için hakaretinizi foruma yansıtmayın.. Sizlerden rica ediyorum.

delfin23
15-03-07, 11:21
Sevgili Delfin23

Sana şunu söyleyim. Forumda sürekli gergin bir atmosfer yaratıyorsun. Ne zaman foruma gelsen sürekli ortam geriliyor. Ve sürekli senden şikayet alıyorum. Forumda diğer üyeleri tahrik etmek sonuna kadar yanlıştır ve yaptırımı da ağırdır.

Benmi geriyorum filizcilerde yılmaza laf söylediginde ortam gerilmiyorda ben söyledigimdemi geriliyor kusura bakma ama bu söylediklerini kabul etmiyorum bunlar benim düşüncelerim söyledigim sözlerin arkasındayım çünkü çok kötü sözler söylemedim kimseye hakaret etmedim

filizim+y
15-03-07, 11:22
ya yine aynı şeyler arkadaşlar sıkılmadınız mı ben sıkılıyorum ne olur konuşacak hiçbirşey yokmu ki hala aynı denizlerde sörf yapmaktasınız, kime neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz ya da neyi kabul ettirmeyi, herkes fikirlerini yazmaktan elbette özgür ama karşısındakinı rencide etmeden ve saygı çerçevesi içinde olmalı aksi takdirde gerçekten gergin bir ortam oluyor ve hiç zevk vermiyor.

lütfen konuşacak bir konu başlatalım yoksa hiç hoş değil bu:img-yes:

yakupoglu61
15-03-07, 11:22
teşekkür ederim, ben aşırı derecede argo ve kötü bir kelime demedim farkındaysan sadece siz yakıştıramadığımı belirttim, farkındaysanız bende size saygı çerçevesinde cvp verdim, filiz ya da elif her kim olursa olsun bu dizide yakıştırabileceğiniz en son kişiler hatta hiç değiller bunu anlatmak istedim.

valla ben elifle olan kısımları hiç sevmedim hatta izlemek bile içimden gelmedi bu konu da sevgili modum gereken cvbı verir benim ilgi alanım dışında benim filizyılmaz ilgi alanım bu yüzden cvplayamayacağım, özür dilerim:img-yes:

zaten söledin demedim bn sölediğim söz argo falan olmadığını belirttim.

forever_bim; ömer dayak yediği için dalga geçiyosunuz cümlesi bnimle ilgisi yok ama yine birşey söyleyeyim; ömerin dayak yemesine bn sevinmedim dışarda dayak yese fazla önemli olmaz ama hapishanede dayak yemesi çok kötü karşılıkta veremez bütün koğuş birden dalar...
ömer dik başlı olduğu için yedi dışarı çıkınca bu dik başlılığı dayak sonrasında biraz düzelebilir...

forever_bim
15-03-07, 11:23
sevgili Hasan bu yorumunda biraz hata var. Yılmaz elife tokatı Ömerin arabasına bindi diye değil köfteciye verecek paran yok dedi diye atmıştır. böyle bir laf karşısında ben tokat atmam ama çok korkunç bir tepki vereceğim kesin. diğerinde ise yılmazın tavrı kendisiyle işiş arasında bir tercih yapmasını istemiş elif işini tercih etmiştir bunun üzerine yılmazda tercihini yapmış ve yüzüğü almıştır ki bu benim için anlaşılabilir birşeydir.o ilişki de hatası yok mudur yılmazın elbette vardır ve bunu kendi de itiraf etmiştir.o ayrı bir konu.

Sevgili Ferman

Bir senle tartışabiliyorum Yılmazcılardan o yüzden konu hakkındaki son mesajımı da sana yazıyorum.

Olay nasıl başladı hatırla. Sertifika töreninde Ömer Elif'e sertifikayı verirken Yılmaz dedikodulara kulak misafiri oldu. Sonra kapıda Elif'in gelmesini bekledi. Onu hesaba çekti neden Ömer'in arabasına biniyorsun diye, sonra kolundan tutup çekiştirmeye başladı, yarın işe gitmeyeceksin diye, Elif de aynen şu cümleyi kurdu, iki çay parasını ödeyemiyoruz(bunu çoğul kullandı, aynı sahneyi 15 defa izledim adım gibi eminim)ve Yılmaz tokadı çaktı.

delfin23
15-03-07, 11:23
sevgili arkadaşım filize hertürlü sıfatı kullanıyorsun herlafı söylüyorsun ondan sonra kalkıp sadece bencil dedim diyorsun yazdıklarınız ortada forumu karıştırmaktan başka birşey yaptığınız yok ayrıcada filizseverlerin yılmaza hakater ettiği falanda yok sadece eleştiriliyor yaptıkları için ama sizlerin neler dedikleri ortada

bende filizi eleştirdim bencil demek çok kötü bir küfürmü kusura bakmayın bilmiyordum beni aydınlatıgın için sevindim ama sende hemen hemen aynı cümleleri yılmaz için kullandın

pinkzone
15-03-07, 11:25
Sevgili Sezinti..

Ben karşılşatıklarından emindim. Eee çıktıda.. Dedim ben mi yanlış hatırlıyorum. Sağolsun kursuni yazmış bölümünü... Aslında bu iki kişinin bir araya gelmesinden acaip muhabbet çıkar ya.. İşte bu ağız tadıyla görülen muhabbeti bize çok görüyorlar.. :) Oysa tam bir mahalle ağzı dalaşı yaşanırdı bu karakterler arasında.. Senin kızın hatalı.. Benim oğlum.. :)

forever_bim
15-03-07, 11:27
Arkadaşlar

Gerilim devam ederse, forumu yarın akşam dizi vaktine kadar kapatacağım. İlk ve son uyarımdır.

Mesajlarınızda kullandığınız usluba dikkat ediniz.

cemotara
15-03-07, 11:30
bende filizi eleştirdim bencil demek çok kötü bir küfürmü kusura bakmayın bilmiyordum beni aydınlatıgın için sevindim ama sende hemen hemen aynı cümleleri yılmaz için kullandın

Arkadaşım benim yılmaz için söylediklerim ortada ben yılmaz karakterini seviyorum ama hatalarınıda söylüyorum hakaret de etmedim ayrıca bencil lafı hakaret değil yani sen bencil dedin diye bieşey demedim ama bencilin yanında diğer kötü sıfatlarıda söyleyip duruyorsun

delfin23
15-03-07, 11:32
Arkadaşım benim yılmaz için söylediklerim ortada ben yılmaz karakterini seviyorum ama hatalarınıda söylüyorum hakaret de etmedim ayrıca bencil lafı hakaret değil yani sen bencil dedin diye bieşey demedim ama bencilin yanında diğer kötü sıfatlarıda söyleyip duruyorsun

Ne söyledim hakaret olarak söylermisin aydınlat beni çünkü ben filize hakaret edici bir söz söylemidim bunu senden rica ediyorum

filizim+y
15-03-07, 11:32
sevgili modum artık ne yaparsan başım üstüne çünkü gerçketen dünden beri hem kızdım, kırıldım ve üzüldüm bu kadar uzamasından bu yüzden ne karar verirsen kabulüm diyorum, çünkü seninde bilzeri düşündüğünü biliyorum
teşekkür ederim sana:)

ferman336
15-03-07, 11:33
Sevgili Ferman

Bir senle tartışabiliyorum Yılmazcılardan o yüzden konu hakkındaki son mesajımı da sana yazıyorum.

Olay nasıl başladı hatırla. Sertifika töreninde Ömer Elif'e sertifikayı verirken Yılmaz dedikodulara kulak misafiri oldu. Sonra kapıda Elif'in gelmesini bekledi. Onu hesaba çekti neden Ömer'in arabasına biniyorsun diye, sonra kolundan tutup çekiştirmeye başladı, yarın işe gitmeyeceksin diye, Elif de aynen şu cümleyi kurdu, iki çay parasını ödeyemiyoruz(bunu çoğul kullandı, aynı sahneyi 15 defa izledim adım gibi eminim)ve Yılmaz tokadı çaktı.

evet sevgili Hasan şu an tekrar izledim o sahneleri aynen dediğin gibi olmuş olay ve replikler. ama gene de yılmazın tokatının sebebinin "iki çay parasını ödeyemiyoruz" lafından dolayı olduğunu düşünüyorum.daha önceki repliklerde etken olmuştur tabi tokat olayında ama bunun etkisinin %80 lerde olduğunu düşünüyorum tabi benim fikrim. çoğul olması birşeyi dğeiştirmez benim için çünkü her ne kadar dünya ve şartlar değişmiş olsa da bir çiftin harcayacağı paranın erkek tarafından ödenmesi gerektiğini daha doğrusu temel olarak erkeğin görevi olduğu gibi düşünce yapım var.biraz eski kafalı mıyım nedir?:good:

emraht
15-03-07, 11:33
bu bir dizi. kahramanlarıda belli. sonuda belli
yorumlarımızı kendimiz olsak nasıl davranırdık üzerine yaparsak o zaman daha taraf oluruz ve birbirini anlarız. tabiki hepimizaynı düşünmek zorunda değiliz filiz haklı diyenler nedenleri üzerinde yazsın yılmaz haklı diyenlerde nedenleri üzerine yazsın. belki mükemmel aşkı biz forumcular keşfederiz:img-hyste
bir tarafa haklı derken diğer tarafa hakaret etmeyelim. ben örneğin yılmazı doğru buluyorum ama filizide seviyorum. ömeri sevmezdim feride onu sevdi diye bende sevmeye başladım örneğin. dayak içinse valla içim cız etti.

forever_bim
15-03-07, 11:34
Kime uygulanırsa uygulansın şiddeti mazur göremiyorum. Tıpkı 47. Bölümde Cem'in adamlarının Yılmaz'a sopalarla saldırmasını protesto ettiğim gibi bu bölüm hapishanedeki şiddet sahnelerini kınıyorum.

Bu nasıl insanlıktır ki bir insanın ağzından kan kusuncaya kadar dövülmesinden marazi bir zevk duyulabiliyor. Napmış bu insan? İhale kazanmış. İyi bundan sonra her ihale kazanıp zarar eden adamı pataklayalım.

Kimin forumu ne kadar gerdiği ortada. Ben 18 aydır bu diziyi izliyorum ve de forumdayım. Kimin ne kadar gerilim yaratabileceğini de biliyorum. Son sözüm budur.

Yorum yazacaksınız usturuplu yazın.

Ağustos Böcüğü
15-03-07, 11:37
Arkadaşlar susmak bazen verilebilecek en güzel cevaptır.
Tahrik edici olduğunu düşündüğümüz yorumlara cevap vermemek en güzeli.
Herkes aynı makamdan okuyacak diye bir kaide yok.
Kimi fazlaca düşünmez kendini lügatındaki 3-5 kelime ile ifade eder kimi nasıl güzel ifade edebilirim der zihnini zorlar ifade eder.

filizim+y
15-03-07, 11:41
ömer karakterine anti pati duymamın nedeni ilk başta elifti ve daha sonra da filizyılmaz ilişkisi karşısında aldığı tavırdı bu yüzden ömeri ne anlamak istedim ne de zevk verdi bana ta ki ömerde birşeylerin değiştiğini görmeme yardımcı olan sevgili modum ve bernacım sayesinde sağolsunlar, ömer karakterini yeniden keşfettim ve uzun zamandan beride istikrarlı bir şekilde devam ediyor bu karakter yanlışlarını da görüp ders çıkarabiliyor, anlamaya çalışıyor yani kendini bana yakın hissettiriyor bu yüzden ömer karakteri şu anda bana izlerken zevk veriyor

fragmandaki sahnede içim cız etti gerçekten haketmedi ömer bunu ne kadar olaylar yaşansa da haklı haksız taraflar olsa da ömerin haketmediği aşikar, bu yüzden o sahnelerde ömer için üzüleceğim ama bu onun yaşamı için gerekliyse birşeyleri görmesi açısından yaşasın ve eminim ömer bu dayak sahnesi ile ve dayaksonrasındaki tavırları benden alkış alacak, çünkü beklediğim davranışlar olacak ömer karakterinde

forever_bim
15-03-07, 11:42
Sevgili Agustos Böcüğü

Haklısın. Cevap vermemek lazım. Ama şiddet olayını zevk içinde izleyeceğim diyenler tepkimi çekiyor. Malum en fazla şiddet de bizim ülkemizde var dünyada. Ülkemde her yüz kadından 60'ı şiddete maruz kalıyor. Tepki veriyorum diye yanlı ilan ediliyorum. Tarafsız da değilim evet bazı düşüncelere muhalifim. Yanlı ilan edilsem de düşündüğümü söyleyeceğim.

tolgahuzur1
15-03-07, 11:42
ben burada yorumlarımın gerektiği kadar üsluplu olduğunu düşünüyorum. her hangi bir gerginlik veya tatsızlık yaratacak yorumlar yapmadığım kanaatindeyim.. sevgili ağustos böcüğünün dediği gibi bazen susmak en güzel cevaptır. tıpkı yılmazın filize yaptığı gibi.. bazı arkadaşlarımında üstüne fazle gidildiği düşüncesindeyim. bunu buraya taşımanın bir anlamı yoktu bana göre ö.mesajla şikayet veya uyarı yapılabilir gibime geliyor..:icon_whis

cemotara
15-03-07, 11:43
Ne söyledim hakaret olarak söylermisin aydınlat beni çünkü ben filize hakaret edici bir söz söylemidim bunu senden rica ediyorum

Arkadaşım şimdi senin filizi için yaptığın yorumları arayacak halim yok ama düzgün şeyler söylemediğin ortada senin filiz için söylediklerini okuyunca cidden bu kız gerçekten böyle bir karaktermi diye düşünüyorum yani kızı paspas edip duruyorsun vede bu beni rahatsız ediyor ve forumda gerilm