PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 14

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

filizim+y
15-03-07, 15:35
aaa sevgili filizm çok darıldım sana.:icon_sorr bizi niye düğüne almıyorsun.. bizi beğenmiyormusun..:img-hyste valla kapıdan kovsan bacadan girerim..:happy0064 hem bizlerden mahrum etme yeğenimizi amcaları onu parka götürür şeker alırız dondurma alırız.. valla her yerden girerim beni kimse mahrum edemez bu mutluluktan ..:img-pilot darıldım sana filizm..:img-blush

valla tolgacım ne darıl ne de gücen derim çünkü sen bindiğin dalı yazdığın yorumlarla kesiyorsun yani sen de az değilsin, daha süslemeleri bei bir yerdeleri unutmadım, sizi ben beğeniyorumda siz beğendirmemek için çok uğraşıyorsunuz haksız mıyım:img-wink: valla tüm kapı, baca, pencere her ne kadar delik varsa kapalı tutulacak sizin düğüne girme ihtimalinize karşılık:) siz annesine acımasızca yaklaşarak zaten kendiniz mahrum kalmak istediniz değil öz amca üvey amca, şekerci amca bile olamazsınızz size güvenip de çocuk mu emanet edilir annesinin mutsuluğu üzerinde çalışmalarınız varken olmaz unut sen o park, dondurma sahnelerini sil aklından:img-hyste bu mutluluktan mahrum kalmak istemiyorsan özüne dön derim sen anladın beni bak bende fırsatlar bitmiyor yeter ki gör, anlaştık mı

darıldın mı cicim bana, hiç bakmıyorsun bu yana
darıldınsa barışalım, güller gibi:img-hyste böyleydi sanırım

bego87
15-03-07, 15:37
sevgili bego87 hoşgeldin aramıza umarım iyi vakit geçirirsin, bizler elimizden geldiği kadar germeden ve saygılı bir ortamda tartışmak ve yorumlamak senden yorumlarını eksik etme:)

sevgili secomsum cnm ilgilendirmeyebilir mualla ve handan çünkü bende pek ilgilenmiyorum handanı çoktan bıraktım ama mualla ile işim bitmedi malum dua okuma sahnesi var daha yorumlayacağım es geçemem, anladın sen:img-wink:
cvpların için teşekkür ederim.

hosbulduk filizim+y
sende galıba bu aslı-yılmaz dugunue karsısın .bncede ya bole bı konuyu tartısmaya ne gerek var olmıcak bısy o düğün yanı inş :good:
hem ben yılmazın bebegı ogrendıkten sora aslıyla evlenebılceıne ınanmıorm.olayı o kadar uzatıcaklarını tahmın etmıorum

filizim+y
15-03-07, 15:38
hosbulduk tolgahuzur,
yok yokk yanlıs anlama bn fılızcı fln dıllm :img-blush .bn ikisininde hatası oldunu dusunuorum daha dogru iletişimsizlik oldugunu dusunuorum .ikiside daha sezon basından berı bı adam akıllı oturup konusamadılarkı . yani açıkcası yanlıs anlasılmalar corap söküğü gibi dvm edıoo .en son bölümdeki konusmalarına gelırsemde sorun yılmazın soruş biçiminde başlayıp filizin inadıyla devam edip yılmaz aslıya evlenme teklıfıyle son buluo .Yanı dedıdıgın gbı sırf fılızın hataları dıll bu hatalar karsılıklı..

benim baktığım pencereden bakan bir arkadaş ne güzel yanlız değilim, benim anlatmaya çalıştıklarımda bunlar iyi yanımda biri daha yer alacak çok sevindim, iyi ki geldin aynı fikirdeyiz okuduysan yorumlarımı görmüşsündür zaten:img-wink:

yesimcan
15-03-07, 15:38
matrakadan bugün tik cikmiycak biz anladik anlasilan biz bir 10 bölüm daha sabredecegiz yada daha erken matraka insafa gelecek yada belki biri matrakadan daha fazla sey ögrenip aramiza gelecek belli olmaz birazda sabredelim

evett yaaa eyyy matraka duy sesimizii:)
cektigimiz iskencelerr yetmedimii:)
söyle artikk suu 4-5 b.bizi ne bekliyoo:):img-hyste

su sorulara cvp ver baska biseye verme bunlar bizi idare eder!!

bu bölüm yilmaz bebegi ögreniyomu???
4-5 bölüm icindee barisma olucakmii,,, yada en azindan gectigimiz bölümlerdeki gibi yumusama!!!

tolgahuzur1
15-03-07, 15:40
valla tolgacım ne darıl ne de gücen derim çünkü sen bindiğin dalı yazdığın yorumlarla kesiyorsun yani sen de az değilsin, daha süslemeleri bei bir yerdeleri unutmadım, sizi ben beğeniyorumda siz beğendirmemek için çok uğraşıyorsunuz haksız mıyım:img-wink: valla tüm kapı, baca, pencere her ne kadar delik varsa kapalı tutulacak sizin düğüne girme ihtimalinize karşılık:) siz annesine acımasızca yaklaşarak zaten kendiniz mahrum kalmak istediniz değil öz amca üvey amca, şekerci amca bile olamazsınızz size güvenip de çocuk mu emanet edilir annesinin mutsuluğu üzerinde çalışmalarınız varken olmaz unut sen o park, dondurma sahnelerini sil aklından:img-hyste bu mutluluktan mahrum kalmak istemiyorsan özüne dön derim sen anladın beni bak bende fırsatlar bitmiyor yeter ki gör, anlaştık mı

darıldın mı cicim bana, hiç bakmıyorsun bu yana
darıldınsa barışalım, güller gibi:img-hyste böyleydi sanırım

sevgili filizm ne var bunda süslemeleri yapacağız dedik bir kere inkar etmiyorum.. filizin düğününde de süslemeler ve aydınlatma benden sen hiç merak etme..:img-wink: birde beni erol taş la karıştırdın galiba..:icon_sorr beni nasıl mahrum bırakırsın yeğenimden onunla gezecez daha kız kovalıyacaz..:img-hyste yahu ben objektifim işşte ama sende filiz gibi görmek istemiyorsun..:img-hyste

filizim+y
15-03-07, 15:41
yahu sevgili filizm bırak artık şu mualla sultanın yakasını..:img-hyste kadın ne yaptı sana .. omu dedi yılmaza git filizi bırak ona inanma diye..:img-wink: kadın doğal olarak sevinecek dua okuyacak daha pek çok şey yapabilir..ama ben bu kadarınada razıyım.. valla mualla sultanı ben çok seviyorum annem gibi..:img-hyste

bırakmam tolga bu konuda anlaşamayacağımızı öğrenmen gerek:img-wink: bırak beni bana muallayla başbaşa:img-hyste sen girme araya ben bilirim işimi demese bile tavırları yeter dedim ya sen başka taraftan bakıyorsun öyle görüyorsun benim baktığım mualla açısından uyuşamıyoruz sen yorma beni, fazlası olmayacak :img-yes: iyi sev sevme diyen yok ki, ben senin sevgine karışıyor muyum sende benim mualla ile arama girme:img-yes:

medsul
15-03-07, 15:45
1- filizyılmaz aşkına olan inancınızı yitirdiniz mi ve nasıl birşey olmalı ki yeniden o heyecanı hissedebilesiniz? (ben yitirmedim de bende mi bir problem var o yüzden sizlere soruyorum)
2- ömer feride cephesinde sular durulacak gibi görünmüyor, gayet sakin ilerleyen bu aşkta en ağır bedel ne olur karşılıklı?
3- aslı ve cem bu aşkı yaralayıcı iki unusur ne tür ceza alması gerekiyor sizin için, hastalık dışında ve aslı ceme göre melek kalsa da bile bile kendini yakmış mıdır sizce?
4- mualla ve handan bu aşka o kadar karşı çıkarken yeniden biraraya geldiklerinde nasıl bir tavır takınacaklar ve birbirleri ile görüşecekler mi?
5- ömerin bu aşka yeniden köprü oluşturacağını nasıl düşünüyorsunuz, ömer ne yapar?

biraz gec ldu ama yinede kısa cevapliyayim efem
1.vallahi filiz aşkindan hiç şüpe etmedimde yılmazınkinden malesf emin degilim
özellikle aslı iler aralarinda gecen konuşmalar ve tavırlari aşkina olan inancımi
zedeliyor nasıl tekrar inanirm dersen olaylari bu hale getiren senaristler
biliyorlardir sanirim inanmiyorum ya neyse
yılmazdan bekliyorum öyle sahneler olmaliki bu adam filizsiz yaşayamaz debeliyim umarim yılmazın aşkini tekrardan izliyebiliriz çünkü ben gercekten yılmazın aşkini izlemek cok güzel oluyr
2.nevzatin bela olacaği kesin dogrusu şimdi aklıma bir şey gelmedi
3.cem kesin ölecek yoksa bütün bunlari yapan adam hapse bile girse rahat bırakmaz aslıya gelince herne kadar kendi düşen aglamazda desem yaptıği
şeyi aşk için bile kabul etmesem olaylarin bu yönde gelişmesine sebeb
tabiki yılmazdir beni bekle diyen evlenme teklifi yapan yılmazdir nede olsa
ama yinede aslının ölmesini hiç istemem tedavi olup geldiği yere gitsin mümkünse
4.ilgilenmiyorum şahsen yılmaz&filizden uzat dursunlar yeter
5.ömer yılmazı gidip birşeyleri anlatmaz ama filize bu konuda fikrini belirtip
konuşmasi için yarddimci olabilir
şurasi kesin artık bu ilişkiye zarari degil faydasi dokunacak

modest2000
15-03-07, 15:46
sevgili MATRAKA, bari şunu söyle bu olay iyi yöndemi olacak kötü yöndemi yani bu olaya bizler sevinecekmiyiz yoksa filize bu olaydan ötürü kızacakmıyız

Selamlar,biz Filiz'e neden kızacağız?Yoğundum henüz girebildim,konuşmuşsanız mazur görün.Sevgili Matraka ne söylediki?

bego87
15-03-07, 15:47
benim baktığım pencereden bakan bir arkadaş ne güzel yanlız değilim, benim anlatmaya çalıştıklarımda bunlar iyi yanımda biri daha yer alacak çok sevindim, iyi ki geldin aynı fikirdeyiz okuduysan yorumlarımı görmüşsündür zaten:img-wink:

okuoyrum filizim+y hemde buyuk bı zevkle okuyorum .bu arada tolgahuzur ne o ole her dugune gıdılırmı yılmaz-aslı dugunu dıosunuz ona gıdıosunuz .sımdıde fılız -yılmaz dugunu dıoruz onada gelıcez dıosun.bırını secmek lzm dımı:img-yes:

bego87
15-03-07, 15:49
tahmin etsen iyi olur cünkü yilmaz gercegi ögrendiginde aslinin hastaliginida ögrenecek ve istesede birakamayacak bence insallah böyle olmaz tabi ama simdilik öyle görüküyor

dogru soluosun öle gozukuyo suanda ama sencede mantık hatası olmaz mı bı yanda cocugunu ve asık oldugu kadını bırakması.tmm aslıyı o halde bırakamaz ama bunu evlenmeyle sonuclandırması gerekmez bence

filizim+y
15-03-07, 15:51
sevgili filizm ne var bunda süslemeleri yapacağız dedik bir kere inkar etmiyorum.. filizin düğününde de süslemeler ve aydınlatma benden sen hiç merak etme..:img-wink: birde beni erol taş la karıştırdın galiba..:icon_sorr beni nasıl mahrum bırakırsın yeğenimden onunla gezecez daha kız kovalıyacaz..:img-hyste yahu ben objektifim işşte ama sende filiz gibi görmek istemiyorsun..:img-hyste

etsen ne olacak okudum onların hepsini forumdan erken ayrılmama neden olan yorumlar unuturmuyum, hayır filizin düğününde sana iş yok davetiye yok ilk önce affettirmen lazım bunu da sen düşün nasıl yapacağını yoksa mahrumsun :img-hyste sen istedin azıcık daha sabredip filizyılmaz düğününü bekleyemediniz sonu olmayack bir nişana tüm hazırlıkları bitirdiniz haksızmıyım:img-yes: senin gibi bir amcayla hiçbirşey yapamaz kendine dön bize affettir filize ve biz ondan sonra düşünürüz:img-wink: sen bir objektif bir subjektifsin bir tarafta durman lazım görüyorum da çok çabuk değiştiriyorsun sen yeter ki özüne dön filizde bende görürüz seni:img-yes:

eyschann
15-03-07, 15:53
dogru soluosun öle gozukuyo suanda ama sencede mantık hatası olmaz mı bı yanda cocugunu ve asık oldugu kadını bırakması.tmm aslıyı o halde bırakamaz ama bunu evlenmeyle sonuclandırması gerekmez bence

ohhhhhhh,sen hala diziye bakarken mantik ariyorsan ben bunu 10 bölüm önce biraktim yani buzamana kadar olanlar zaten gayet mantiksizdi simdi bi mantiksizlik daha yaparlar olur biter....benim fikrimi soruyorsan tabiki cok sacma olur

yesimcan
15-03-07, 15:54
matrakanin sordugu ve sora kendisi cvp vericegi ve sora vermekten vaz gectigi soruya tabi o filizin o asli yilmaz nisaninda sora napicagii sorusuna söyle bi yanit verim belki tutar hic sanmam ama hayal istee:)

filiz cokk sinirlenmiss ve nisandan kendini sorumlu tutuyodur (yani yilmaza bebegi söylemedi ya o bakimdann) ve tabi aglar bunu bana nasil yapti nasil bana bebegimize ihanet etti der vee o aksam yada o gün bi karara varir gidip yilmaza bebegi aciklarr....tabii aciklar ama yilmazida hayatindan cikarir!! sora yilmaz asliya gidip olanlari anlaticakken aslii yilmazz böyle böyle ben hastayiim derr yilmazz söyliyemezz ici icini yerr.....böyle sürüp giderrr offff yaaa!!!

filizim+y
15-03-07, 15:55
sevgili eyschann darıma seni de biliyorum ama bu arkadaşımız yeni düşüncelerini görünce benim gibi düşünen biri dedim seni atladığımı düşünme, objektifliğinin farkındayım, anlaştık mı nasılsa hepsi aynı noktada buluşacak bizler aynı yerdeyiz değil mi:img-wink:

modest2000
sevgili arkadaşım filiz yılmazın nişanlandığını öğrendikten sonra eve gidince neler yapacak diye bir soru sordu yani filiz birşeyler yapacakmış ve bu dizi için yine bir dönüm noktası olacakmış

Yoksa Filiz Cem'le evlenecek ve Yılmaz'ın rüyada gördükleri mi yaşanacak?Ama bunu hiç sanmıyorum,en fazla bebekle ilgili gerçeği söylememeye devam eder.

bego87
mantık aramak sacma dogru soluosun ama bıyerdende baslamaları lazm bunları bılestırmek ıcın .Bnce yılmaz baya bı surunucek bu yolda ama secıcegı taraf coktan bellı .bırazcık sabredıcez bunun ıcın ama olsun:happy0064

matraka
15-03-07, 15:56
arkadaşlar burası yorum yeri sizler ise 2-3 sayfa bana açıkla diye mesajlar yazmışsınız biliyorsunuz burayı takip edenlerde bilirki her cumartesi sabahı yazarım olacakları şurda bir gün kalmış beklemekten başka yapacağımız bir şey yok ama size söylediğim gibi yılmazın pişmanlığına şahit olacağınız günler gelicek biz neden aslının düğünü ile seviniyoruz çünkü filizseverler zamanı gelince bize nispet yapacaklar :):):)şimdi bizi rahat bıraksınlar devamlı mesaj yazamıyorum işler yoğun idare edelim

yelda92
15-03-07, 16:07
arkadaslar matrakayi en iyisi rahat birakalim zaten merak etmeyim en gec 2 bölüm sonra yilmaz gercegi ögreniyor buda burdan duyrulur ... seyredip görelim

yesimcan
15-03-07, 16:10
arkadaşlar burası yorum yeri sizler ise 2-3 sayfa bana açıkla diye mesajlar yazmışsınız biliyorsunuz burayı takip edenlerde bilirki her cumartesi sabahı yazarım olacakları şurda bir gün kalmış beklemekten başka yapacağımız bir şey yok ama size söylediğim gibi yılmazın pişmanlığına şahit olacağınız günler gelicek biz neden aslının düğünü ile seviniyoruz çünkü filizseverler zamanı gelince bize nispet yapacaklar :):):)şimdi bizi rahat bıraksınlar devamlı mesaj yazamıyorum işler yoğun idare edelim

kizma matraka istee merak:)

simdi sen diyosunkii yilmaz pisman olucak ama buna daha varr!!(sabir) ayyy ben bu gidisle sabir tasina dönücemm daha yilmazz olacaklari ozaman 2 3 b.sora ögrenir ozmanda mümkünse ögrenmesinn zatenn is isten gecmis olucakkk!!

ne diyelim allah ilk basta bana ve bütün i.a seyircilerine vede oyuncularina sabirr versinn!!!:)

eyschann
15-03-07, 16:10
arakadaşlar bişi merak ettim sizin ıhlamurlar kadar çok severek izlediğiniz başka bi diz varmı acaba

yani acikcasi ben Ihlamurlar altinin ilk 10 bölümüne bakmadim ama komsum acayip hastasiydi bende hep dalga gecerdim nasil böyle bir diziyi izledigini taki 10 bölüm yilmaz filiz sahnesine kadar simdi bakiyorumda nerden nereye o gün budiziyi bukadar saplanti haline getirecegimi kestiremezdim herhalde onun disinda baktigim diziler bence sadece zaman öldürmek icin mecburiyetten ama acikcasi HS dizisinide merak etmiyorum dersen yalan olur belki buhafta seyredebilirim

tolgahuzur1
15-03-07, 16:11
arakadaşlar bişi merak ettim sizin ıhlamurlar kadar çok severek izlediğiniz başka bi diz varmı acaba

sevgili yelda o kadar çok var ki.. hele benim bi favorim varki her pazatesi ortalığı yıkıp geçiriyo.. ismini vermiyim reklam olur..

birde sevgili filizm siz filizcilere ne yapsak yaranamıyoruz.. hem yılmaz hemde biz ne yapacağız şaşırdık:img-help: hem ben düğüne başka kılııkta girerim sen beni tanıyamassın..:img-hyste :img-hyste

tolgahuzur1
15-03-07, 16:21
sendende bu beklenirdi zaten neden hic sasirmadim acaba resmen siddet yanlisisiniz pes

aha ayvayı yedi başıma ikinci modest geldii:img-hyste şaka şaka yahu arkadaşım ne alakası var şimdi ben o diziyi izliyorum diye şiddet yanlısımı oldum.. hem orada onur ve delikanlılık işleniyor..:good:

filizim+y
15-03-07, 16:22
birde sevgili filizm siz filizcilere ne yapsak yaranamıyoruz.. hem yılmaz hemde biz ne yapacağız şaşırdık:img-help: hem ben düğüne başka kılııkta girerim sen beni tanıyamassın..:img-hyste :img-hyste

bak hala bana filizci diyorsun öğrenemedin beni bir türlü kızıyorum ama, ben filizyılmazcıyım onlar için buradayım ama sen ne diyorsun oldu mu:img-yes:
valla yılmazın acilen eski halini alıp kayıp ilanımı hatırlarsın o ilandaki haline dönmesi sizlerinde hayalötesi yorum ve hazırlıklara son vermeniz lazım, fazla birşey değil istediğimiz:img-yes: sen merak etme kılıkta değiştirsen tanırım ben bilmez miyim forumdaşımı:img-wink: sen affettirme çabalarına başladın mı ondan haber ver:good:

yelda92
15-03-07, 16:28
sevgili yelda o kadar çok var ki.. hele benim bi favorim varki her pazatesi ortalığı yıkıp geçiriyo.. ismini vermiyim reklam olur..

neden dizi adı vermiosunki nolcak yani reklam falan olmaz

mesela ben söliim Ihlamurların dışışnda benim tiryakisi olduum bi dizi daha vardı ama ne yazıkki bitti AŞK OYUNUNDAN bahsediorum yani :)

ama bunların dışında GÜMÜŞÜ de 3 yıldır izliorum ama şu ana kadar hiç bi resmini indirmedim sadece dizideki sevinç gürşen (bahar) karakterinin resmini indirdim bolcana çünkü onu çok seviorum

en iisi ben sana en sevdiim dizilerin ismini sayim

1-IHLAMURLAR ALTINDA:)
2-Aşk Oyunu
3-Hayat Bilgisi
4-Nefes Nefese
5-Serseri
6-Gümüş(3 yıldır izliom ama elimde hiç resmi yok bahar karakterinin dışında:)

tolgahuzur1
15-03-07, 16:28
bak hala bana filizci diyorsun öğrenemedin beni bir türlü kızıyorum ama, ben filizyılmazcıyım onlar için buradayım ama sen ne diyorsun oldu mu:img-yes:
valla yılmazın acilen eski halini alıp kayıp ilanımı hatırlarsın o ilandaki haline dönmesi sizlerinde hayalötesi yorum ve hazırlıklara son vermeniz lazım, fazla birşey değil istediğimiz:img-yes: sen merak etme kılıkta değiştirsen tanırım ben bilmez miyim forumdaşımı:img-wink: sen affettirme çabalarına başladın mı ondan haber ver:good:

sevgili filizim senden de kurtuluş yok anlaşılan neyse pes etmiyorum ama bu aralar filiz ile yorum yapmamaya çalışacağım..:good: yoksa sen bizi düğünü bırak konvoya bile sokmassın... :img-hyste zaten biz yılmazın mutluluğunu isityoruz yani ha filiz ha aslı yeter ki mutlu olsun..:img-pilot

modest2000
15-03-07, 16:29
Filiz'in nişan olayını öğrendikten sonra,onlarla gözgöze gelmeden dönüp gideceğini düşünüyorum.Daha sonraki zaman diliminde Yılmaz'a bebeğini söyleceğini de hiç sanmıyorum.Bu nişşan olayından sonra zaten hiç söylemez.Yılmaz bebekle ilgili gerçeği handan hnm.ya da Ömer'den öğrenebilir.Ya da Aslı karakterini biraz sempatik yapmak için senaristler birşekilde Aslı'nın öğrenmesini ve Yılmaz'a söylemesini sağlayabilirler."Evleneceğiz ama senin bebeğin olacakmış,ben aradan çekileyim" der.Tam o sırada hastalığı ortaya çıkar.İllaki bu hastalığı eski filmlerdeki ölümcül ince hastalığa benzetmek zorundaysalar,Yılmaz hasta bir kızı yüz üstü bırakmamak adına Aslı'yla devam eder.Klasik eski türk filmi hikayeleri.

eyschann
15-03-07, 16:35
Filiz'in nişan olayını öğrendikten sonra,onlarla gözgöze gelmeden dönüp gideceğini düşünüyorum.Daha sonraki zaman diliminde Yılmaz'a bebeğini söyleceğini de hiç sanmıyorum.Bu nişşan olayından sonra zaten hiç söylemez.Yılmaz bebekle ilgili gerçeği handan hnm.ya da Ömer'den öğrenebilir.Ya da Aslı karakterini biraz sempatik yapmak için senaristler birşekilde Aslı'nın öğrenmesini ve Yılmaz'a söylemesini sağlayabilirler."Evleneceğiz ama senin bebeğin olacakmış,ben aradan çekileyim" der.Tam o sırada hastalığı ortaya çıkar.İllaki bu hastalığı eski filmlerdeki ölümcül ince hastalığa benzetmek zorundaysalar,Yılmaz hasta bir kızı yüz üstü bırakmamak adına Aslı'yla devam eder.Klasik eski türk filmi hikayeleri.

yani yilmaz asliyi secer böyle bir durumda diyorsun....filizin ve cocugunun bir önemi olmazmi gercegi ögrendigi takdirde bebek bir soyisimsiz mi dogucak yani bumudur mantiklisi ben hala cözemedim yilmaz neolursa olsun gercegi ögrendiginde filize gitmeli baska bir izah yolu olamaz aslida ölecekse ölsün artik

filizim+y
15-03-07, 16:37
sevgili filizim senden de kurtuluş yok anlaşılan neyse pes etmiyorum ama bu aralar filiz ile yorum yapmamaya çalışacağım..:good: yoksa sen bizi düğünü bırak konvoya bile sokmassın... :img-hyste zaten biz yılmazın mutluluğunu isityoruz yani ha filiz ha aslı yeter ki mutlu olsun..:img-pilot

kurtulmak istiyorsan çok basit sen beni anla yeter bende alıntı yapmam sana olur biter madem kurtulmak niyetin:img-wink: yorum yap sen filizle ilgili konuşmadan durmazsın ama objektif olsun:img-wink: sizin tavırlarınız belirliyor neye ne kadar hakkınız olduğunu söyledim bunu kaç sefer, pes etmek değil anlaşmak bu, bak yine aslı demişsin yılmazın mutluluğu filiz herzamanda öyle oldu, yılmazın mutluluğunu iste ama yanlış limanda değil lütfen doğru limana gemi kaçabilir her an:img-hyste

mesburcum
15-03-07, 16:41
ya bişi dicem kızlar size eğer karşınıza bi gün yılmaz gibi biri çıksa onla evlenirmiydiniz

Yılmaz'da Filiz'de anlamadan, dinlemeden hüküm veren insanlar olduğu için onlar gayet hoş uyumlular. Ama ben tercihimden memnunum sevgilimi Yılmaz değil kimseye değişmem sanırım.

bego87
15-03-07, 16:45
yani aslı fınale kadar dızıdeymıs öle kolay koly ölmez bence.Hem zaten bu nişan olayında yeniden doğmuş gibi olucagından :img-hyste gidişi baya bi zorlaştı.:img-hyste

tolgahuzur1
15-03-07, 16:46
:kurtulmak istiyorsan çok basit sen beni anla yeter bende alıntı yapmam sana olur biter madem kurtulmak niyetin:img-wink: yorum yap sen filizle ilgili konuşmadan durmazsın ama objektif olsun:img-wink: sizin tavırlarınız belirliyor neye ne kadar hakkınız olduğunu söyledim bunu kaç sefer, pes etmek değil anlaşmak bu, bak yine aslı demişsin yılmazın mutluluğu filiz herzamanda öyle oldu, yılmazın mutluluğunu iste ama yanlış limanda değil lütfen doğru limana gemi kaçabilir her an:img-hyste

oo sevgili filizm bunu bir tehti olarak algılıyorum haa:good: ben zaten objektifim daha ne olsun..ama bazı gerçekler böyle saklanamaz filizim.. hataya bak şöyle sebebiyet kimden kaynaklanıyor..filizin bu ikinci hatası söz bakımından..1. cemin yanında seni sevmiyorum demesiii..2. bebeğim sen değildir.. yani bunlar göz ardı edilecek şeyler değil.. bu dediklerim 2. bölüm için geçerli..:img-yes: onun için artık yılmaz için limanın önemi yok kim daha güzel hizmet verirse oraya durur..:img-hyste bak yine bana filiz aleyine yazı yazdırdın.. sende filiz gibi gazı veriyorsun bana..:img-hyste

NOT: sevgili modest köprünün altından ne sular geçti bi bilsen..:img-hyste

Ağustos Böcüğü
15-03-07, 16:50
ya bişi dicem kızlar size eğer karşınıza bi gün yılmaz gibi biri çıksa onla evlenirmiydiniz
Merciiii almayayım niyetim en az 70 küsur yaşına kadar yaşamak :)
Verem yada kanser olup ölmek değil...

modest2000
15-03-07, 16:51
yani yilmaz asliyi secer böyle bir durumda diyorsun....filizin ve cocugunun bir önemi olmazmi gercegi ögrendigi takdirde bebek bir soyisimsiz mi dogucak yani bumudur mantiklisi ben hala cözemedim yilmaz neolursa olsun gercegi ögrendiginde filize gitmeli baska bir izah yolu olamaz aslida ölecekse ölsün artik

Bana kalsa ben Yılmaz'ı seçici makam olarak görmüyorum zaten:img-yes: Ne bu "Aslı'yı mı seçiyim Filiz'i mi"?Yılmaz'ı kimse seçecek?:img-wink: İşin aslı bir aşk ilişkisinde iki kişi arasında kalıp birini seçme gibi bir durumu kabullenmek tuhaf.Filiz, "Aslı'yla mı Filiz'le mi olayım" diyen biriyle beraber olur mu?Olmaz bence.Yılmaz'ın Filiz'e dönebilmesi için Filiz'e olan sevgisini ve tüm benliğiyle onunla dolu olduğunu ispat etmesi gerekir.Sırf soyadı için Yılmaz'ı kabul etmez Filiz.Artık annenin soyadını da alabiliyor çocuklar.Aslı'nın ölümcül hastalığı da nasıl bir hastalıkmış ki hiç semptom yok.Senaristlerimiz burada Yılmaz karakterini, hasta biriyle evlenmek istemeyen bir tona sokmamak ve vicdanlı biri olarak işlemek için Yılmaz'a Aslı'yı bıraktırmazlar.Ancak şunu unutmamalılar, vicdanlı olmak öncelikle sevdiğin kadına iftira atmamakla,doğacak bebeğini haketmekle başlar.:img-wink:

mesburcum
15-03-07, 16:53
ya benim demek istediim direk olarak yılmaz diil yılmazın kişiliğne sahip herhangi biri yada birileri karşınıza çıksa evlenirmiydiniz yani yılmazın kişiliği sizi etkiliomu onun kişilğinden hoşnutmusunuz

Yılmaz'ı çok seviyorum ama onun bir hatası var o da sevdiğini sahiplenmeyi yanlış yapması ne bileyim. Birisine çok ağır davranırken öbürüyle de pek ilgilenmeyebiliyor. ( Elif-Filiz) karşılaştırması yapınca bunu görüyorum. Yani benim bildiğim Yılmaz Filiz'in hamileliğini öğrendiğinde ne yapar eder, ya Filiz'e hesap sorardı ya da Cem'e...Üstelik kararlarını düşünmeden veriyor, (Aslı'ya evlenme teklifi) bir hırs uğruna. Onun için bu huylarında dolayı böyle bir insanla evlenmek zor olacaktır.

byuzax
15-03-07, 16:54
yılmazcı değilim ama yani yılmaz bana evlenme teklif etse kabul etmem neden çünkü filize ihanet edemem şaka şaka yani o kişilikte biri evlenme teklif etse kabul ederim ama üç gün sonra boşanırız gibime geliyor :D

Bu arada diziye bi kerem daha gelse sonra aslı ile kerem olsa bizde sülükgirlden kurtulsak ...

Ağustos Böcüğü
15-03-07, 16:54
Bana kalsa ben Yılmaz'ı seçici makam olarak görmüyorum zaten:img-yes: Ne bu "Aslı'yı mı seçiyim Filiz'i mi"?Yılmaz'ı kimse seçecek?:img-wink: İşin aslı bir aşk ilişkisinde iki kişi arasında kalıp birini seçme gibi bir durumu kabullenmek tuhaf.Filiz, "Aslı'yla mı Filiz'le mi olayım" diyen biriyle beraber olur mu?Olmaz bence.Yılmaz'ın Filiz'e dönebilmesi için Filiz'e olan sevgisini ve tüm benliğiyle onunla dolu olduğunu ispat etmesi gerekir.Sırf soyadı için Yılmaz'ı kabul etmez Filiz.Artık annenin soyadını da alabiliyor çocuklar.Aslı'nın ölümcül hastalığı da nasıl bir hastalıkmış ki hiç semptom yok.Senaristlerimiz burada Yılmaz karakterini, hasta biriyle evlenmek istemeyen bir tona sokmamak ve vicdanlı biri olarak işlemek için Yılmaz'a Aslı'yı bıraktırmazlar.Ancak şunu unutmamalılar, vicdanlı olmak öncelikle sevdiğin kadına iftira atmamakla,doğacak bebeğini haketmekle başlar.:img-wink:
Bir açıklamada bulunayım derhal..Sanırım geçtiğimiz yıldı çıkan bir kanuna göre artık anne-baba evli olmasada bebek babanın soyismini kullanabiliyor.
Yani bebeğin soyismi için endişelenmeye hiç gerek yok.

tolgahuzur1
15-03-07, 16:55
sevgili yılmazcılar filiz gibi bir karekter çıksa evlenirmiydiniz.. ? hayatınızı zehir edermiydiniz_?:img-hyste böyle gizemli bir ilşki istermiydiniz...?

eyschann
15-03-07, 16:56

aynen bende bunu kasdediyorum zaten ama yilmaz aslinin durumunu ögrenince sanmamki kizi biraksin acayip iyi kalpli ya yilmaz abi filiz ve bebek neyaparsa yapsin demiycektir kesin ama bir faliyettede bulunamayacak cünkü asli var onun icin cidden zor bi durum atalarimiz bosuna dememis
kendi düsen aglamaz

filizim+y
15-03-07, 16:57
benim uzun zamandır islediğim tek dizi ı.a. filizyılmaz için başladım öyle de bitireceğim bu çifti ben çok seviyorum ve kıyamıyorum ne yapıyım karşılıklı görüyorum yaşadıkları tüm olayları, bu kadar sorunu yaşayıpta başkaları ile mutlu olmalarını düşünemiyorumda olamayacaklarda bu yüzden hakettiklerine kavuşmalarını bekliyorum, hayalci olmayacağım sonuçta birleşecekler:img-yes:

Ağustos Böcüğü
15-03-07, 16:58
sevgili yılmazcılar filiz gibi bir karekter çıksa evlenirmiydiniz.. ? hayatınızı zehir edermiydiniz_?:img-hyste böyle gizemli bir ilşki istermiydiniz...?
Hmmmm... Gizem..Kulağa hoş geliyor...Pozitif bir mana içerdiğine göre.. Erkek olsam kesinlikle isterdim...Hiç bir şey yapmasına gerek yok geç karşısına seyret ömrü uzar adamın valla..:)

yesimcan
15-03-07, 16:59
arkadaslar matrakanin da dedegi gibi gelisicekmis madem yani filizin o nisandan sora yapicaklari yada davranisi bi dönüm noktasiymis bence böyle olucaktirr!!!

simdi filiz o tabloylan karsilastiginda resmen yikilicaktirr yani filiz ne kadarda desinki hayir artik yilmaz hayatimda yok su bu ama o sadece dilinde kalbinde hala bigün birlesicekleri umudu vardir ama o nisan ni gördükten sora gercekten biseylerin deyisitiginin farkina varicaktirr ve yikilirr eve giderr ömer cikmisa ömerde evdedir yoksa handan evdedir sora filiz cokk kötüdür eve gelirr sora aglar tabii handan (ömer) cokk merak ederlerr hemen soru yagmuru filiz az cok sakinlestigindede anlatirr anne yilmazz za herseyi anlaticaktim ama yine olmadi anne yilmaz nisanlaniyoo bunu nasil yaparr bana bebegimize nasil yapar nasil ihanet eder nasill olurda senin bi sözüne kanarr der sora handan zatenn melek oldu son zamanlarda:) dayanamazz filize rapor isini sora yilmazin aslinda oraya o gün geldigini ama filizi cemle gördügünü falan anlatirr filiz daha beter kahrolur sorada filiz annesini suclarr ayni su banyoda sinir kirizi gecirdigi gibi bi kriz gecirir handanda dayanamazz mejbur olarakk gidipp yilmaza herseyi anlatirr ama tabi is isten gecmistir yilmazz basini taslara vurur ama ne ye yarar tam asliya gidip anlatim derkenn aslii daha erken davranir ve yilmaza hasta oldugunu söylerr ama yilmazz olan biteni anlatmazz ama ici icini yerr ama asliyida birakmazz tabi kendini geri cekerr daha soguk davranirr.......sora böyle giderr...

sizce böyle olabilirmii???

eyschann
15-03-07, 16:59

bak iste yanlis bir tespitte bulunmamisim.....
senin sahir ruhlu oldugunu zaten tahmin ediyordum da bukadari beni bile soke etti o negüzel kafiye öyle eridim resmen

kursuni19
15-03-07, 17:02
10 puanık uzmanlık sorusu geniş açılarla düşüncelerinizi öğrenelim bakalım yılmaz aslı nişanını gören filiz eve geldiğinde neler olur evet uzaman olma şansını yakalayın bakalın kimin yorumuna hak vereceğiz görelim

en büyük hatasını yapmış yılmazı kaybetmiş zaten daha ne hata yapacak ama bu olay birşeylere sebeb olucak demekki bilen çıkmayacak o zaman bekleyip görelim cumartesi sabahı yazarız sorundeğil pun felan yok kimseye

bir soru daha uzmanlık sorusu ömeri hapiste neden dövüyorlar

Matrak sorularini yeni gördüm, sen cevabini verdinmi bilmiyorum henüz 24 sayfadayim, ama ben tahminim su yönde.

1- Bir dönüm noktasi yasanacagini söylemissin, burda sorulmasi gereken kimin icin dönüm noktasi, eger Filiz Yilmaz iliskisi icinse eger, ozaman Filizi öyle bir sey yapmasi lazimki bu iliski tekrar yasanabilsin diye, cünkü su an hem Yilmaz acisindan hemde Filiz acisindan bu iliski bitmistir, dönüm noktasi olacaksa bu iliski icin yenibir adim atilmasi gerekiyor, bu sebeblede Filiz mutlaka bebegi Yilmaza söyleyecektir - söylememekte kararliydi - Asli Yilmaz nisanina ragmen bebegin gercek babasi oldugunu Yilmaza söyleyecektir. Bence bi sorunun cevabi budur.

2- Ömerin hapiste dövülme sebebine gelicek olursam, Cemin plani Filizi elde etmek, bu nedenle Filize tekrardan bir teklif sunabilir, ama bu sefer bu plani sunarken gercek yüzünü gösterecektir, cünkü baska türlü Filizi ikna etmesi mümkün olmadigini anlamistir. Yani Filizi Ömerle tehdit edecektir, ya benimle evlenirsin yada Ömer icin iyi olmaz gibilerinden. Filizde yine red edince, Cem Filize gözdagi vermek icin Ömeri dovdürtücektir - cünkü Yilmazin Ömeri hapisten cikarma ihtimalini düsünmemekte ve bu nedenle tekinerlerin Ceme muhtac olduklarini düsünmekte ve bu durumu kendi lehine kulanmak istemekte - böylece Cemin gercek yüzünüde ögrenmis olacaktir Tekinerler

Puanim kac hocam?

mesburcum
15-03-07, 17:04
benim uzun zamandır islediğim tek dizi ı.a. filizyılmaz için başladım öyle de bitireceğim bu çifti ben çok seviyorum ve kıyamıyorum ne yapıyım karşılıklı görüyorum yaşadıkları tüm olayları, bu kadar sorunu yaşayıpta başkaları ile mutlu olmalarını düşünemiyorumda olamayacaklarda bu yüzden hakettiklerine kavuşmalarını bekliyorum, hayalci olmayacağım sonuçta birleşecekler:img-yes:

Ya bende öyle. Yılmaz Filiz'e birşeyler söyleyince ona kızıyorum, Filiz Yılmaz'a kızınca sinirleniyorum. Ama ikisindende vazgeçemiyorum. Ne olursa olsun ben biraz acıyı seviyorum. Filiz Yılmaz ne kadar acı çekerse birbirlerine daha da bağlandıklarını hissediyorum.

yelda92
15-03-07, 17:05

walla ben erkek olsam filiz gibi harika bi kızı asla kaçırmazdım ama erkek diilim ve onların açılarından bakamıorum bi erkek gibi düşünemiorum o yüzdende cewap weremiorum ama filiz süper bi kız

ferman336
15-03-07, 17:06
oooo arkadaşlar burası kadınlar matinesine dönüyor galiba. biz ufaktan voltamızı alalım. tolgaya cevap veriimm. filiz gibi biryle hayatta evlenmem ki zzaten de onun gibi biriyle evlenmedim.ne ya onunla mı uğraşcam bye

byuzax
15-03-07, 17:08
FİLİZİMDEN YILMAZ BEYİMİZE...

gönül bu engel dinlemez ki eğer severse gelir alır.
durur mu laftan anlamaz ki eğer severse gelir alır.
benim yasaklı kalbim yemin bozdu yolunda.
bekledi bekledi seni buldu sonunda.
sen telafisi olmayan en büyük hatam benim.
senin yüzünden dünyayı bir pula satan benim.

bego87
15-03-07, 17:08
arkadaslar matrakanin da dedegi gibi gelisicekmis madem yani filizin o nisandan sora yapicaklari yada davranisi bi dönüm noktasiymis bence böyle olucaktirr!!!

simdi filiz o tabloylan karsilastiginda resmen yikilicaktirr yani filiz ne kadarda desinki hayir artik yilmaz hayatimda yok su bu ama o sadece dilinde kalbinde hala bigün birlesicekleri umudu vardir ama o nisan ni gördükten sora gercekten biseylerin deyisitiginin farkina varicaktirr ve yikilirr eve giderr ömer cikmisa ömerde evdedir yoksa handan evdedir sora filiz cokk kötüdür eve gelirr sora aglar tabii handan (ömer) cokk merak ederlerr hemen soru yagmuru filiz az cok sakinlestigindede anlatirr anne yilmazz za herseyi anlaticaktim ama yine olmadi anne yilmaz nisanlaniyoo bunu nasil yaparr bana bebegimize nasil yapar nasil ihanet eder nasill olurda senin bi sözüne kanarr der sora handan zatenn melek oldu son zamanlarda:) dayanamazz filize rapor isini sora yilmazin aslinda oraya o gün geldigini ama filizi cemle gördügünü falan anlatirr filiz daha beter kahrolur sorada filiz annesini suclarr ayni su banyoda sinir kirizi gecirdigi gibi bi kriz gecirir handanda dayanamazz mejbur olarakk gidipp yilmaza herseyi anlatirr ama tabi is isten gecmistir yilmazz basini taslara vurur ama ne ye yarar tam asliya gidip anlatim derkenn aslii daha erken davranir ve yilmaza hasta oldugunu söylerr ama yilmazz olan biteni anlatmazz ama ici icini yerr ama asliyida birakmazz tabi kendini geri cekerr daha soguk davranirr.......sora böyle giderr...

sizce böyle olabilirmii???

bencede aynen boyle olur .O rapor olaynı handan ayarladı bu yuzden bnce senarıstler handana cözdurcekler bu olayı .hem ztn boyle olursa yılmazın fılız hakkında bi şüphesıde kalmaz .ikiside bırbırıne karsı yumuşamış olur.

cemotara
15-03-07, 17:09

Tabikide evet neden hayır diyeğim ki güzel,akıllı,zeki bir okadarda düzgün vede çok iyi bir karakter zaten filiz karakterini sevmemin vede desteklememin sebebide sıcak,samimi,düzgün vede iyi bir karakter olması

yelda92
15-03-07, 17:09
arakadaşlar bence filizin dönüm noktası şu=

filiz o sahneyi gördükten sora ömerin hapisten çıkmasını bekler ve italyaya göç eder sorada yıllar geçer aradan geri döner olan bu yani

61MERVE61
15-03-07, 17:10
oooo arkadaşlar burası kadınlar matinesine dönüyor galiba. biz ufaktan voltamızı alalım. tolgaya cevap veriimm. filiz gibi biryle hayatta evlenmem ki zzaten de onun gibi biriyle evlenmedim.ne ya onunla mı uğraşcam bye

aaaa olmadi boyle kizlar alana banada birisi sorsun yilmaz gibi birinle evlenirmiyim diye neyse sormadan cevaplim

ben hayata yilmaz gibi kaba gururlu adi bi adamla evlenmem...iki gunde kapiya atar beni haksizlaga gelemem ben...Istemedigi birsey yapacam adamda beni kapiya atcak yok oyle...

tolgahuzur1
15-03-07, 17:11

:img-hyste sevgili ferman inanki beni çok güldürdün.. dem ya onun nazıyla mızmızıylamı uğraşacan.. hiç çelimez valla çokta kıskanç biri haa:img-hyste :happy0064

archshe
15-03-07, 17:17
o zaman sizleri düğüne davet eder miyiz kesinlikle hayır sizler böyle davranarak hem düğüne katılma hem de yeğen sevme hakkını yitiriyorsunuz size kaç sefer fırsat verdim ama kullanmak istemiyorsunuz bu yüzden unutun filizyılmaz düğününe katılmayı beleş trübününde bile yer yok size, siz suçunuzu bilirsiniz bu yüzden mahrumsunuz:img-wink:

bu düğün kesinlikle yılmazılara kapalı yapılacaktır...biz filizcilerin elindeki listeden başka kimse giremeyecektir...aslında bu listede gaziye aynalıya ve muallaya da yer yok ama yılmaza bukadarı yapılmaz...ama yılmazcıları yılmaz bile sokamaz bukadar şeyden sonra ne filize ne filizcilere karşı çıkabilir...biz ne dersek o..:img-hyste

byuzax
15-03-07, 17:18
matrakam bi soru sormuş hemen cevaplayayım Filiz o manzarayı görünce gitmeye karar verir bebeğini yurtdışında büyütmeye karar verir... İşte sonra yılmaz filiz tam uçağa binecekken olanları orenir hemde nikah saatinde sonra kaçar filizi dondurur cart curt...

ferman336
15-03-07, 17:21
:img-hyste sevgili ferman inanki beni çok güldürdün.. dem ya onun nazıyla mızmızıylamı uğraşacan.. hiç çelimez valla çokta kıskanç biri haa:img-hyste :happy0064

hehe hee walla doğru dion. de allaı var güzel kız o da ayrı bir dert zaten. boy pos yerinde. adamın başına beladan başka birşey getirmez ben söliim. gezmeye gitsen gezemezsin walla ona bakanlarla laf atanlarla kavga etmekten.
hem ne demişler kadınlar; "güzelleri nadiren sadık, sadıkları nadiren güzel" :)

modest2000
15-03-07, 17:23

filiz o sahneyi gördükten sora ömerin hapisten çıkmasını bekler ve italyaya göç eder sorada yıllar geçer aradan geri döner olan bu yani

Bu senaryo da olabilir.İtalya'lardan boş dönmese bari.:img-wink:

tolgahuzur1
15-03-07, 17:23
bu düğün kesinlikle yılmazılara kapalı yapılacaktır...biz filizcilerin elindeki listeden başka kimse giremeyecektir...aslında bu listede gaziye aynalıya ve muallaya da yer yok ama yılmaza bukadarı yapılmaz...ama yılmazcıları yılmaz bile sokamaz bukadar şeyden sonra ne filize ne filizcilere karşı çıkabilir...biz ne dersek o..:img-hyste

buyur burdan yak yahu sevgili archshe bizi niye düğüne almıyorsun.. ikinci filim+y çıktı:img-hyste siz zanediyormusunuz yılmaz sizi içeriye alacak.. bende bi liste yapacağım kapının önünde filizci gördüm mü kapıyı kapatacağım.:img-hyste valla siz ne derseniz diyin ben gelmeden o düğün olamaz..:good:

yesimcan
15-03-07, 17:25
matrakam bi soru sormuş hemen cevaplayayım Filiz o manzarayı görünce gitmeye karar verir bebeğini yurtdışında büyütmeye karar verir... İşte sonra yılmaz filiz tam uçağa binecekken olanları orenir hemde nikah saatinde sonra kaçar filizi dondurur cart curt...

yapma byuzax ya eyer böyle bi senaryo olursaa ben o finali görememkii kalpten giderimm finale kadar:)
iyi düsünelim iyi olsunn demi??:)

filizim+y
15-03-07, 17:27

aynen öyle olacak cnm ve bizlere kendilerini affettirmeden ve filize karşı yaptıklarında aşırıya gittiklerini itiraf etmeden almıyoruz kimseyi hem onlar düğünlerini hazırladılar bu düğünde olma hakkını yitirdiler kendileri o kadar fırsatta verdik ama hala aynı tas aynı hamam, yok be cnm onlar gelsin yılmazın hatırına yoksa dediğin gibi olurdu ama biz gaddar değiliz, kesinlikle yılmaz bile cephe alacak siz benim eşime ve bebeğimin annesine neler yaptınız hangi yüzle buradasınız hadi git artık, gidin artık, hadi hadi :img-hyste diyecek bizde yılmazcılara el sallayacağız, kesinlikle yılmazda filizi istiyor ve istediğini alacak ve bizim dediğimiz olacak:img-wink:

Buket_TY
15-03-07, 17:28

Bence bu son bolumlerde sacma olur. FIliz'i Italya'ya gondermek isterseler son bolumde yapsinlar ve Filiz orda kalsin....Orda yine geri don felan oyle seyleri gorduk ve gectik bence...Zaman atlama felan olursa, bence en fazla 6 ay yani Filiz'in cocugu dogurucagi anda felan yapsinlar. Boyle birsey ola bilir. Asli ve Yilmaz evlenmek uzere, Filiz geliyor. YIlmaz onu goruyor. Ve tam orda sanci tutar... Filiz'i acil hastaneye goturur ve gercegi ogrenir. Ama yillar sonra'yi hic cekemem..:img-beee:
Bu arada ikinci fragmanda varmi yoksa tek birtane mi verdiler?....

filizim+y
15-03-07, 17:33
buyur burdan yak yahu sevgili archshe bizi niye düğüne almıyorsun.. ikinci filim+y çıktı:img-hyste siz zanediyormusunuz yılmaz sizi içeriye alacak.. bende bi liste yapacağım kapının önünde filizci gördüm mü kapıyı kapatacağım.:img-hyste valla siz ne derseniz diyin ben gelmeden o düğün olamaz..:good:

ya yanlız değilim demiştim tolgacım valla yılmaz mecburen alacak çinki bu aşka bizin kadar sahip çıkan olmadı, sizler bir saf aslı kıza sattınız filizi bunları yazmadan önce düşünecektiniz hem yılmaz sizide istemez biliyor ki neler yazdınız eşine:img-yes: valla filizciler içeride olacağı için sen yine hayal görürsün içerideyim diye hem ben sen gelme diye her yeri kapattırdım sen böyle devam edersen de sensiz olacak hiç üzülme sen istiyorsun bunu
bak şimdiden başlıyoruz almaya filizyılmazcıları ama pişman olanlarıda kabul ediyoruz ne de olsa sizler kadar acımasız değiliz:img-wink:

benim
15-03-07, 17:34
Filiz'in Yılmaz'ın nişan anını gördükten sonra karar alıp İtalya'ya gideceğini sanmıyorum.Altlarında son model arabaları olsa dahi iflas etmiş durumdalar.İtalya'da yaşamak için yüklü bir parasının olması lazım.Ama 4 sene boyunca İtalya'da iş çevresi edindi.Belki bir iş bulursa gidebilir.Ben italya konusuna ihtimal vermiyorum.

Buket_TY
15-03-07, 17:36
saçma soruma bi yanıt istiorum

Neden sacma soru olsun bende merak ediyorum, yani her hafta sayarim artik... daha 10, daha 9 bolum oh ne guzel. Bence 74.bolumde biter yada 75.bolum... Ama bence 70.bolumde her sey cozulur ve mutlu olular... sadece ortaya kucuk sorunlar kalir. Mesela Mualla'nin Filiz'e karsi dusuncesi, Salih-Cemil, Nalan-Kerem ve Aslinin ne yapacagi. Ama Filiz'le Yilmaz aralarinda cogu problemler cozulmus olurd. Ve son 4, 5 bolum mutlu gecirirler...Ben zaten mutlu son isterim...Ama mutlu son olmasa sonsuza kadar Filiz'in arkasindayim!!!:happy0064

modest2000
15-03-07, 17:37
ya yanlız değilim demiştim tolgacım valla yılmaz mecburen alacak çinki bu aşka bizin kadar sahip çıkan olmadı, sizler bir saf aslı kıza sattınız filizi bunları yazmadan önce düşünecektiniz hem yılmaz sizide istemez biliyor ki neler yazdınız eşine:img-yes: valla filizciler içeride olacağı için sen yine hayal görürsün içerideyim diye hem ben sen gelme diye her yeri kapattırdım sen böyle devam edersen de sensiz olacak hiç üzülme sen istiyorsun bunu
bak şimdiden başlıyoruz almaya filizyılmazcıları ama pişman olanlarıda kabul ediyoruz ne de olsa sizler kadar acımasız değiliz:img-wink:

Bence deAslı'yı Filiz'e değişenlerin olası bir düğünde işi ne:img-wink:Onlar en fazla nişanda bulunsunlar ama Filiz gibi uzaktan seyretsinler sadece:img-wink:

Neslihan17
15-03-07, 17:39
Filiz'in Yılmaz'ın nişan anını gördükten sonra karar alıp İtalya'ya gideceğini sanmıyorum.Altlarında son model arabaları olsa dahi iflas etmiş durumdalar.İtalya'da yaşamak için yüklü bir parasının olması lazım.Ama 4 sene boyunca İtalya'da iş çevresi edindi.Belki bir iş bulursa gidebilir.Ben italya konusuna ihtimal vermiyorum.

katılıyorum. daha ömeri kurtaracak parayı bulamıyorlar italyaya nasıl gidiyor. öyle italyaya gidecek paraları olsaydı müjgan hanımın ev teklifini kabul etmezler kendilerine yeni bir ev alırlardı. bence böyle bişey olması imkansız!

tolgahuzur1
15-03-07, 17:42
Bence deAslı'yı Filiz'e değişenlerin olası bir düğünde işi ne:img-wink:Onlar en fazla nişanda bulunsunlar ama Filiz gibi uzaktan seyretsinler sadece:img-wink:

yok yaa:img-hyste öyle yağma yok filizciler..ceremesini yılmaz ile yılmaz sevenler çeksin sefasını siz sürün.. iyi gününde kötü gününde hep beraber olduk paşamın.. o bizi ne yapar eder içeriye alır..:good: hem siz fazla ümitlenmeyin son gülen iyi güler.. sizi kapıda bekliyor olacağım..:img-pilot

yelda92
15-03-07, 17:42
Neden sacma soru olsun bende merak ediyorum, yani her hafta sayarim artik... daha 10, daha 9 bolum oh ne guzel. Bence 74.bolumde biter yada 75.bolum... Ama bence 70.bolumde her sey cozulur ve mutlu olular... sadece ortaya kucuk sorunlar kalir. Mesela Mualla'nin Filiz'e karsi dusuncesi, Salih-Cemil, Nalan-Kerem ve Aslinin ne yapacagi. Ama Filiz'le Yilmaz aralarinda cogu problemler cozulmus olurd. Ve son 4, 5 bolum mutlu gecirirler...Ben zaten mutlu son isterim...Ama mutlu son olmasa sonsuza kadar Filiz'in arkasindayim!!!:happy0064

keşke 100. bölümde bitmiş olsa dizi aslında kabaca hesaplarsak düz hesap 80.bölümde biter dizi çünkü sezon finali 40.bölümdü yani koca yıl 40 bölüm çekmişler eee bu sezonda 40 bölüm çekmiş olsalar 80 bölüm oluo

matraka
15-03-07, 17:43
katılıyorum. daha ömeri kurtaracak parayı bulamıyorlar italyaya nasıl gidiyor. öyle italyaya gidecek paraları olsaydı müjgan hanımın ev teklifini kabul etmezler kendilerine yeni bir ev alırlardı. bence böyle bişey olması imkansız!

arada sırada yorum yapabiliyorum cem filizciğini hiçbiryere göndermez onun başına bela olucak daha yılmaz ömer onu yok etmeden tekinerlere rahat olmadığına göre filizde haddini bilsin otursun oturduğu yerde:)mümkünse akşama kadar çocuk büyütüp mantı açsın hergün belki bir gün yılmaz mantı yemeye gelir

filizim+y
15-03-07, 17:44

bizde onu anlatmaya çalışıyoruz filizyılmazcılar ve filizcilerin bir kısmı bu düğüne davetli diğerleri ancak uzaktan değil hiç göremeyecekler çünkü ben bütün önlemleri aldım siz merak etmeyin:img-wink:

ama pişmanlık yasasından faydalanmak isteyenlerde kabulümüz çünkü biz gaddar değiliz hem filiz hem de yılmaz gibi:img-yes:

Neslihan17
15-03-07, 17:44
eğer bi terslik yaratmazlarsa 76. bölüm tam 1 hazirana denk geliyor. oyuncuların söylediklerine göre de dizi haziranda bitecekmiş.

modest2000
15-03-07, 17:45
arada sırada yorum yapabiliyorum cem filizciğini hiçbiryere göndermez onun başına bela olucak daha yılmaz ömer onu yok etmeden tekinerlere rahat olmadığına göre filizde haddini bilsin otursun oturduğu yerde:)mümkünse akşama kadar çocuk büyütüp mantı açsın hergün belki bir gün yılmaz mantı yemeye gelir

Bu Yılmaz ağa mı matraka:icon_whis Başka emirleri varsa buyursun.Hem de Filiz'e ne emredebilir ya:happy0064

filizim+y
15-03-07, 17:48
filizyılmazıma benden bir şiir tüm hünerlerimi kullandım yazarken, beğenilerinize sunulur tabi beğenirseniz, dizimizin adını çiftimin aşkı ve yaşadıklarını anlatmaya çalıştım:img-wink:

I zdırap sizin kaderiniz mi
H asretlik canınıza yetmedi mi
L üzumsuz hatalarınız bitmedi mi
A şkınızı yaşamak da gecikmediniz mi
M utlu olmak için çok fazla bedel ödemediniz mi
U nutmak kolay mı sandınız birbirinizi
R üya olsun yaşadığınız tüm hüzünler
L ütuftur size aşkınızın meyvesi bebeğiniz
A nlamya çalışın artık birbirinizi
R azı gelmeyin artık dışardan gelen etkenlere

A yrılık sizleri bitirmedi mi
L ayık olduğunuz sevgi birleştirsin artık sizi
T utun ellerinizi birleştirin yüreklerinizi
I sıtın sevginizle bebeğinizi
N e olur herkese karşı gösterin bu sevginizi
D üğününüzü yapalım bitirelim bu çileyi
A ma hakedenler olsun görsün sizleri

onlar bu mutluluğu çoktan haketti bana da bu şiiri hediye etmek düşer güzide çiftime, pkuyan herkese teşekkür ederim:img-yes:

modest2000
15-03-07, 17:50
bizde onu anlatmaya çalışıyoruz filizyılmazcılar ve filizcilerin bir kısmı bu düğüne davetli diğerleri ancak uzaktan değil hiç göremeyecekler çünkü ben bütün önlemleri aldım siz merak etmeyin:img-wink:

ama pişmanlık yasasından faydalanmak isteyenlerde kabulümüz çünkü biz gaddar değiliz hem filiz hem de yılmaz gibi:img-yes:

Yalnız pişmanlık yasasından faydalanmak için süre koymak lazım:img-wink: Pişman olmak için son..................gün.Bunu da ayarlamak iyi olur.:img-hyste

ferman336
15-03-07, 17:53
filizyılmazıma benden bir şiir tüm hünerlerimi kullandım yazarken, beğenilerinize sunulur tabi beğenirseniz, dizimizin adını çiftimin aşkı ve yaşadıklarını anlatmaya çalıştım:img-wink:

onlar bu mutluluğu çoktan haketti bana da bu şiiri hediye etmek düşer güzide çiftime, pkuyan herkese teşekkür ederim:img-yes:

eheheh walla filizim var ya bu dizinin senaryosunu sen yazsaydın muhtemelen yarın akşam ki bölüm son bölüm olurdu ama filiz-yılmaz sahnelerinin tadına doyum olmazdı. :good: gerçi reklam pastasından bir yarın akşamı alırdı. kanal d de seni kovardı :img-in_lo

filizim+y
15-03-07, 17:53
Yalnız pişmanlık yasasından faydalanmak için süre koymak lazım:img-wink: Pişman olmak için son..................gün.Bunu da ayarlamak iyi olur.:img-hyste

şu ** için süre koymuyorum cnm bakalım çalışmalara göre karar veririz, malum kolay olmayacak onlar içinde pişmanlık yaşamak tabi işin ucunda yılmazı ve yeğenlerini kaybetmek var, düğünden ve yeğenlerini gezdirmekten mahrum kalacaklar bu yüzden biraz zaman verelim, bize taşla vurana biz eklmekle vuralım filizyılmazcılara bu yakışır:img-wink:

pinkzone
15-03-07, 17:54
Arkadaşlar koca kafaların Ihlamurlar Altındayı tiye aldığı bir video var.. İzlemek isteyenler.. Bildik youtube sitesine bıyıklar Altında yazsınlar.. çıkar.. Keyifle izleyin.. aslıyı bıyıklı yapmışlar.. Handanında adı değişmiş.. Bülent İnalında.. Bülent Bıyık..

Ya tenine bıyık değdi.. :)

tolgahuzur1
15-03-07, 17:55
ya matraka şu filizcilere bir kaç cümle söyle bizi düğüne almıyacaklarını idda ediyorlar.. biraz destek çık lütfen.. bunları nasıl içeriye alamayız..:img-hyste ama hiç merak etmeyin filizciler size daha sonra düğün kasetini izlettireceğim.:img-hyste

NOT: filizm senin şair olman gerekiyormuş ama yorumcu olmuşsun..:img-hyste

yesimcan
15-03-07, 17:55

filizim siir cokk güzell olmuss ellerine saglikk serdar oguza rakip ciktin vallah:)
evet gercekten onlar mutlu olmayi mutlulugu coktan hak ettilerr...
her zaman ne FILIZ&YILMAZ artik bebekte varr FILIZ&YILMAZ&BEBEK:):happy0064

matraka
15-03-07, 17:56

bakıyorum da neşeniz yerinize gelmiş valla sevindim sizler dına hep böyle olun sırayla bu işler şimdi biz düğün ve hazırlık yapalım sonraz siz yaparsınız biz iki düğünede geliriz bizim dernek kartımız var :)

yılmaz severler derneği dernek başkanı

filizim+y
15-03-07, 17:58
eheheh walla filizim var ya bu dizinin senaryosunu sen yazsaydın muhtemelen yarın akşam ki bölüm son bölüm olurdu ama filiz-yılmaz sahnelerinin tadına doyum olmazdı. :good: gerçi reklam pastasından bir yarın akşamı alırdı. kanal d de seni kovardı :img-in_lo

bu dizinin senaryosunu ben yazsaydım gerçekten çok daha iyi iş çıkartırdım sevgili ferman bu kadar çileden çıkarmadan da nasıl başarılırmış gösterirdim beğenmedin şiiri sanırım, evet doyum olmazdı valla filizyılmazıma:good: sizde memnun olurdunuz ben kovulursam ama kovmaktan çok yaptığım işin başarısıyla övünürlerdi sen merak etme:img-wink: kendimi çok beğenmiş gördüm şaka şaka:img-yes:

modest2000
15-03-07, 18:00
Arkadaşlar koca kafaların Ihlamurlar Altındayı tiye aldığı bir video var.. İzlemek isteyenler.. Bildik youtube sitesine bıyıklar Altında yazsınlar.. çıkar.. Keyifle izleyin.. aslıyı bıyıklı yapmışlar.. Handanında adı değişmiş.. Bülent İnalında.. Bülent Bıyık..

Ben izlemiştim.Tüm resimlere bıyık koymuşlar ama en çok Aslı ve Handan'ı gösteriyorlar.:img-wink:

matraka
15-03-07, 18:01

harkettinmi resim aslıya gelince hadi gene şanslısın diyor:)orda bile anlamışlar aslının şanslı olduğunu nede olsa kız hayatında ilk defa bu kadar mutlu kızla bir de dalga geçiyorlar ya safım aslı konuşmadığın sürece seni seviyorum:)

ismailsurucu
15-03-07, 18:04
ya bazen gerçekten sınırları zorlayan yorumlar geliyor.. Filiz içinde bulunduğu zor şartlara rağmen senelerdir bu aşkı taşıyor ve mücadele veriyor.. Yılmaz kimseye Filiz'i kabul ettirmek gibi bir zorluğun içine girmedi ama Filiz Yılmaz'ın kendisine ilk yanaşma şeklini öğrendikten sonra bile ona olan aşkını kaybetmedi, abisine, Elif'e, annesine babasına bütün ailesine karşı Yılmaz'ı savundu.. Yılmaz hisseleri alarak ailenin karşısına çıktı yine onunla beraber mücadele verdi.. babası ölüm döşeğinde bir yemin ettirdi, dayanamadı yine Yılmaz ile beraber oldu.. abisi vuruldu Yılmaz suçlandı yine onu savundu ta ki bütün deliller onu gösterene ve Yılmaz onu saçma sapan bir teste tabi tutana kadar..sonrasında da defalarca özür diledi Yılmaz'dan, ama Filiz'e güvensizlik nutukları atan Yılmaz aynı hatayı kendisi yaptı ona gösterilen delillere inanıp Filiz'i başkasının çocuğunu kendisine yamamakla suçladı.. e Filiz'in yaşadığı bu kadar zorluğun yanında bırakın Yılmaz da acı çeksin yani..
Filiz çocuğu hemen söylememiş.. nasıl söyleseydi Yılmaz onu görmek istemiyordu, kaç defa peşinden gitti.. yanında sürekli bir başka kadınla gezen bir erkeğe nasıl ben senden hamileyim desin hiçbirşey yokmuş gibi..
ben Filiz Yılmaz birlikteliğini sonuna kadar isteyen biriyim, ama bütün suç Filiz'inmiş yada Yılmaz'ınmış herkes artık kendi hayatına baksınmış gibi tartışmalar bütün forumu yoruyor..

filiz&yılmaz birlikteliğini isteyen biri olarak bu görüşlerinize aynen katılıyorum.
şüphelerinden kurtulup araştırmasını öyle yapmalıydı.

filizim+y
15-03-07, 18:04
ya matraka şu filizcilere bir kaç cümle söyle bizi düğüne almıyacaklarını idda ediyorlar.. biraz destek çık lütfen.. bunları nasıl içeriye alamayız..:img-hyste ama hiç merak etmeyin filizciler size daha sonra düğün kasetini izlettireceğim.:img-hyste

NOT: filizm senin şair olman gerekiyormuş ama yorumcu olmuşsun..:img-hyste

ya filizciler başlatmadı ki bunu ben filizyılmazcı filizim+y başlattı onlarda bana destel çıktı sen yine karıştırıyorsun almayacağız diye korku sarmaya başlamış seni matraka da olsa hiçbirşey değişmez destek bekleme sen benim dediklerimi yapmaya başla hem pişmanlık yasası da çıkarttım sizler için, sana düğün kaseti bile yok bu kadar inatçı davranırsan:img-hyste

eee tolgacım şair de olurum yorumcu da her ikisinide yapabilirim seni yanlız mı bıarakayım sadece şiir yazsam sen neyapcan o zaman:img-hyste

ferman336
15-03-07, 18:05
bu dizinin senaryosunu ben yazsaydım gerçekten çok daha iyi iş çıkartırdım sevgili ferman bu kadar çileden çıkarmadan da nasıl başarılırmış gösterirdim beğenmedin şiiri sanırım, evet doyum olmazdı valla filizyılmazıma:good: sizde memnun olurdunuz ben kovulursam ama kovmaktan çok yaptığım işin başarısıyla övünürlerdi sen merak etme:img-wink: kendimi çok beğenmiş gördüm şaka şaka:img-yes:

ehehee yok yaw nerden çıkardın şiiri beğenmediğimi çok beğendiğim için sen yazsaydın bu ikisini çok iyi yazardın ve yansıtırdın dedim yanlış anlama. ama bi taraftan da düşünüyorum da bunlar hep mutlu hep mutlu şekilde de 2 bölüm giderdi bu dizi. süresi kısa olsa neyse ama her hafta 1,5 saat mutluluk sahnesi de sıkar be.sorun olacak yani sonuçta uzatmak adına hep ıvır kıvır şeylerde olmaz o zaman ciddi sorunlar çıkması lazım bak onlarda çıkarıolar işte. o yüzden gel sen bu dizi işinden vazgeç sen film çek. tek parça..:good:

Buket_TY
15-03-07, 18:05

Bencede cok guzel yazmisin, emegine saglik. Ama birsey soyliyecem, oyle hep mutlu cift izleme zorunda kalsak dizi kim seyredirki. Bu diziyi ayak ustunde tutan bence bunun acilari. Yani sen Yilmaz ve FIliz engelsiz ve cok mutlu gorursen, yani Cem'i, Asliyi, Handan'i ve diger engeleri dusunmeden onlari her bolum cok mutlu gorsen dizi guzel olmaz bence....Zaten bu bir drama dizisi...

matraka
15-03-07, 18:09
Ama zamanında pişman olmazsanız Yılmaz savarlara takılabilirsiniz matraka:img-hyste

yılmaz severler derneğine üye olanlar iki düğüne de girerler merak etme bence siz düşünün nasıl gireceğinizi bizde promosyondan bol ne var keşke bizimkileri kavuşturmasalar yılmaz Allah ın hakkı üçtür deyip orda kalsaydı filizde veremden ölseydi çünkü yılmaz adamı verem eder elifin ne yaptığı ortada filizin ne yaptığı ortada yılmazın ne yapacağı ortada:)sen ortalarda fazla dolanma:)kenarda dur bence:)

filizim+y
15-03-07, 18:13
ya arkadaşlar ben de yazsam herzaman mutluluk olmazdı merak etmeyin acıyı da mutluluğuda dozajında veriridim bu kadar uzatmazdım uzatsamda bu kadar arap saçına döndermezdim, bende hep mutluluk olan şeyleri sevmiyorum gerçekçiliğini yitirir sahte olur farkettiyseniz o şiirde yaşadıkları olaylar ve olması gerekenler yazılı yani senaryomda da her şey olurdu aşk, guru, öfke, kıskançlık ne ararsanız yoksa mutluluk gerçekten bayar siz anladınız beni değil mi arkadaşlarım bu şiiri çiftimin artık hakettiği mutluluk için yazdım:img-yes:

benden bu kadar herkese teşekkür ederim, güzel bir forum günlüğüydü böyle devam edin, yarın görüşürüz

şiirimi okuyp beğenen ve beğenmeyen herkese sonsuz teşekkürbye

eyschann
15-03-07, 18:13
Bencede cok guzel yazmisin, emegine saglik. Ama birsey soyliyecem, oyle hep mutlu cift izleme zorunda kalsak dizi kim seyredirki. Bu diziyi ayak ustunde tutan bence bunun acilari. Yani sen Yilmaz ve FIliz engelsiz ve cok mutlu gorursen, yani Cem'i, Asliyi, Handan'i ve diger engeleri dusunmeden onlari her bolum cok mutlu gorsen dizi guzel olmaz bence....Zaten bu bir drama dizisi...

sana bi konuda katilamayacagim niye insanlar hep aci seyretmek zorunda bunuda anlamis degilim sahzen ben artik sikiliyorum neolurdu sanki sorunsuz ask olsa herkez mutlu mesut olsa bizde seyretsek yok illa Türk milleti aci ister aci verelim tripi yapiyorlar buda artik kabak tadi veriyor örnegin bir sürü yabanci dizi var nicin onlarda yok bu bizdeki acilar benimde söyledigime bak adi üstünde yabanci dizi onlarin sözcügünde yoktur aci herhalde

filizim+y
15-03-07, 18:21
yılmaz severler derneğine üye olanlar iki düğüne de girerler merak etme bence siz düşünün nasıl gireceğinizi bizde promosyondan bol ne var keşke bizimkileri kavuşturmasalar yılmaz Allah ın hakkı üçtür deyip orda kalsaydı filizde veremden ölseydi çünkü yılmaz adamı verem eder elifin ne yaptığı ortada filizin ne yaptığı ortada yılmazın ne yapacağı ortada:)sen ortalarda fazla dolanma:)kenarda dur bence:)

matraka neler oluyor gene iki düğüne malesef giremezsiniz siz yanlış denizlerde sörf yaptığınızdan yalnızca pişmanlık yasasından faydalandırabilirim bu fikir benden çıktı filizciler desteğiyle devam etmekte yani bu düğün işi filizyılmazcı olarak artılı filizinin sizleride bekliyorum ama ilk önce yapmanız gerekenler var ondan sonra

dernek kartında olsa başkan da olsan bu isteklerimiz yapman gerekiyor:img-hyste

secoms
15-03-07, 18:22
:img-in_lo Ayıp ettin yaa.. Filiz gibi bir kadınla kim evlenmek istemez ki ? Tamam cevap veriyorum YILMAZCILAR :img-hyste

Mantı olayına Aslı daha egimli sanki baksana Mualla'ya (Allah bildigi yapsın bu kadını :)) mantı acıyordu ve kapatıyordu tam hatırlayamadım ama hatırladıgım beceriksiz oldugu..Ve bu beceriksiziliği son derece klişe bir sahneyle bize aktardıklarıdır..

NOT: Filizim bence sen burda harcanıyorsun..Sana sponsor bulduk mu voleyi vurdun ha :img-wink:

NOT2: Ferman yine güldürdün beni :) allah da seni güldürsün :img-wink:

ismailsurucu
15-03-07, 18:29

güzel bir şiir olmuş.sizde bu yetenek mevcut.emeğinize sağlık.teşekkürler.

rain_man
15-03-07, 18:35
slm arkadaşlar bu siteyi 8 aydır takip ediyorum güzel ve eğlenceli bir site stres atmak için ideal bir yer ıhlamurlar altındanın sıkı bir takipçisiyim kim haklı kim haksız bilemiyorum ama iki tarafında yanlış yaptığı durumlar var ne 100 de yüz filiz haklı diyebilirim ne de yılmaz tabiki bende ikisinin birarada mutlu olmalarını isterim zaten bu diziyi yılmaz filiz için izliyorum şimdilik bu kadar arkası yarın....

ferman336
15-03-07, 18:36
yılmazın nişan ve düğünlerinin yemek organizasyonu bana ait olduğu için beni sokmama ihtimaliniz yok. gerçi yılmaz bu hızla ve bu sayıda nişanlanırsa ocağıma çam dikecek ayrı konu. herifi seviyoruz diye para almıyoruz ama bu gidişle bizi de batıracak arkadaş.:img-hyste

modest2000
15-03-07, 18:39

Filiz severler şeref misafiri olacağı için girmek mesele olmayacak.Size de teşrifatçılık filan ayarlarız belki.:img-wink: Ve günün sözü senden döküldü,çok beğendim.Yılmaz adamı verem eder:happy0064

ferman336
15-03-07, 18:44
oooooo yilmaz böyle giderse yakinda sizin evide hicra memurlari ziyaret eder benden söylemesi sen gel filize transfer ol böyle dertlerde biter bisey degil paran cebinde kalir

eheheheue boşversene sen para dediğin nedir köpeği olsun yılmazımın paralar. sonuna kadar harcarız icabında. (de yılmazım da bir şeyler söylesin artık hayır bilelim kaç kız daha var sırada ona göre tedarikli olalım)

modest2000
15-03-07, 18:51
Yılmaz sever derneği üyeleri son birkaç bölüm iyi eğlenin çünkü ( verilen tüyolara göre)sonra Yılmaz'la beraber çıra gibi yanacaksınız. :img-hyste Bunlar iyi günleriniz,tadını çıkarın:img-wink:

kursuni19
15-03-07, 18:52
Aynalinin tabirine göre dizideki entresan olaylar

1- Aynali acaba Leyla görüsmeye devam ediyormu, yoksa neden civi civiyi söker mantigini uygulamiyor
2- Cemilin arabasina ve koruyucularinia ne oldu, Cemil kisa zamnda bulmus oldugu parayi ani hizla kayibmi etti yine
3- Ceyda kizimizdami umutsuz bir ask yasamiski, hayatina birini sokamiyor - evide yok galiba garibanimin
4- Canan yurt disina cikacak tam zamani bulmus, yoklugunda gelismis olan olaylar varligindan cok daha fazlaydi - kafasini dinlemistir
5- Mualla, Handan ve Müjgan hayatlarini cocuklarina feda etmisler ya, cocuklari yuvadan ucunca dört duvar arasinda bogulmazlar umarim

forever_bim
15-03-07, 18:57
Ben de diyorum forum neden sakin. Tahrik gücü yüksek bombalar gittiği için olabilir mi acaba?

Neyse kinayeyi bir kenara bırakırsak arkadaşlar, tek cümlelik çok fazla mesaj yazdınız. Hepsini silmek vaktimi aldı. Neyse tek cümlelik mesajlar yazmıyoruz. Tamam mı?

modest2000
15-03-07, 18:58

1- Aynali acaba Leyla görüsmeye devam ediyormu, yoksa neden civi civiyi söker mantigini uygulamiyor
2- Cemilin arabasina ve koruyucularinia ne oldu, Cemil kisa zamnda bulmus oldugu parayi ani hizla kayibmi etti yine
3- Ceyda kizimizdami umutsuz bir ask yasamiski, hayatina birini sokamiyor - evide yok galiba garibanimin
4- Canan yurt disina cikacak tam zamani bulmus, yoklugunda gelismis olan olaylar varligindan cok daha fazlaydi - kafasini dinlemistir
5- Mualla, Handan ve Müjgan hayatlarini cocuklarina feda etmisler ya, cocuklari yuvadan ucunca dört duvar arasinda bogulmazlar umarim

Gerçekten enterasan olayları tespit etmişsiniz.Ben ilk çıktığında Aslı'yı Aynalı'ya yakıştırmıştım.

tolgahuzur1
15-03-07, 18:59
yılmazın nişan ve düğünlerinin yemek organizasyonu bana ait olduğu için beni sokmama ihtimaliniz yok. gerçi yılmaz bu hızla ve bu sayıda nişanlanırsa ocağıma çam dikecek ayrı konu. herifi seviyoruz diye para almıyoruz ama bu gidişle bizi de batıracak arkadaş.:img-hyste

eee ferman bende aydınlatma ve ses organizaysonu yapacağıma göre benide mecbur alacaklar..:img-hyste yoksa elektrikleri keserim...:img-pilot valla yılmazın hızına yetişilmiyor.. ne yapacağımı şaşırdım nişana mı gideyim yoksa düğüne mi.. en iyisi kredi çekip her ikisinede gitmek..:img-hyste
birde bir kart bastırsa yılmaz severler diye.. girşte sorun olmasın.. yani filizcileri almıyacağız yaa o bakımdan..:img-grin2

kursuni19
15-03-07, 19:02
Gerçekten enterasan olayları tespit etmişsiniz.Ben ilk çıktığında Aslı'yı Aynalı'ya yakıştırmıştım.

Cok fazla secenek yok zaten, ama Asli olabilirdi, Ceyda olabilirdi, Feride olabilirdi...
Asli, Feride kapildigina göre geriye kalan tek Ceyda kaliyor:img-yes:

tolgahuzur1
15-03-07, 19:02
Ben de diyorum forum neden sakin. Tahrik gücü yüksek bombalar gittiği için olabilir mi acaba?

Neyse kinayeyi bir kenara bırakırsak arkadaşlar, tek cümlelik çok fazla mesaj yazdınız. Hepsini silmek vaktimi aldı. Neyse tek cümlelik mesajlar yazmıyoruz. Tamam mı?

sevgili modum sabah ki asabiliğin ve sinirin geçmiş heralde..:good: biraz daha relax gördüm seni.. neyse senide düğüne bekleriz biliyorsun ki filizcilerin girmesi yasak ama seni sevdiğimiz için ömer ve ailesine kapılar açık...ee ne de olsa kayınço..:img-hyste

forever_bim
15-03-07, 19:11
Sevgili Tolga

Ben normalde son derece sabırlı bir adamım. Ama benim de bir limitim var. Bu duvara tosladıkları zaman ister istemez gergin olabiliyorum.

Neyse e şimdi Yılmaz Aslı'yla evlenirse Ömer nasıl kayınço oluyor ben onu anlayamadım.

Bu arada, Filiz'i ben kesinlikle kaçırmazdım. Güzellik bir yana Yılmaz hayatına girmeden önce Filiz tam bir sevgi kelebeğiydi. Feride de olabilir. O da hoş bir bayan. Ayrıca Ömer'i nasıl kabullendiğine bakarsak yani karşısındaki adamı kar-zarar hesap etmeden sevabıyla günahıyla benimseyebiliyor. Sarıp sarmalıyor her koşulda.

modest2000
15-03-07, 19:13
Sabah ne olduki burada,marek ettim.Tek tek dönüp tüm mesajlara bakmak çok zor.Sevgili modlarımızı her sabah,öğren ve akşam yorumların kısa bir özetini çıkarsalar ne iyi olurdu:happy0064

tolgahuzur1
15-03-07, 19:14
Sevgili Tolga

Ben normalde son derece sabırlı bir adamım. Ama benim de bir limitim var. Bu duvara tosladıkları zaman ister istemez gergin olabiliyorum.

Neyse e şimdi Yılmaz Aslı'yla evlenirse Ömer nasıl kayınço oluyor ben onu anlayamadım.

Bu arada, Filiz'i ben kesinlikle kaçırmazdım. Güzellik bir yana Yılmaz hayatına girmeden önce Filiz tam bir sevgi kelebeğiydi. Feride de olabilir. O da hoş bir bayan. Ayrıca Ömer'i nasıl kabullendiğine bakarsak yani karşısındaki adamı kar-zarar hesap etmeden sevabıyla günahıyla benimseyebiliyor. Sarıp sarmalıyor her koşulda.

sevgili modum biz yılmaz ile filizin düğününden bahsediyoruz .. heralde bi karışıklık oldu... iyide herşey güzellik değil be sevgili modum.. ama bak feride tam ideal bir eş onu çok seviyorum. iyi ki diziye girdii. hiç değilse ömeri biraz çekip düzeltti..:good:

forever_bim
15-03-07, 19:17
Ya bu arada sevgili benim, fragman resimlerini Sinan Tuzcu sayfasına eklemiş. Ömer'e ilk vuran ve yere düşmesini sağlayan kırmızı kazaklı amca kantarda 150 kg çeker ve bir de kel üstelik yani amiyane tabirle "hem kel hem de fodul!":):)

Bu arada Yılmaz fragmanda meşhur güven testi sahnesini hatırlıyor, ne düşünüyor acaba.

byuzax
15-03-07, 19:19
Valla arkadaşlar aslı yılmaz muhabbetleri artık beni baydı ... Sıkıldım gerçekten sıkıldım yani foruma giresim gelmiyor... O mesajları gordukçe sinirim bozuluyor... Aslı Yılmaz diyenler kendilerine bir phpBB sitesi açsın orda yazsınlar yani bedava ben bile yardım ederim ama yani yeterki buraya yazmayın moralimi bozuyorsunuz...

kursuni19
15-03-07, 19:20
Ya bu arada sevgili benim, fragman resimlerini Sinan Tuzcu sayfasına eklemiş. Ömer'e ilk vuran ve yere düşmesini sağlayan kırmızı kazaklı amca kantarda 150 kg çeker ve bir de kel üstelik yani amiyane tabirle "hem kel hem de fodul!":):)

Bu arada Yılmaz fragmanda meşhur güven testi sahnesini hatırlıyor, ne düşünüyor acaba.

Sevgili modum öncelikle allah sana sabir versin.

Evet bende o meshur güven sahnesini hatirladigini fark ettim. Yilmaz Filiz benim güvenimi test etmis olabilirdiye düsünecegini zannetmiyorum, ama bu sahneyi hatirlamasinin altinda baska ney olabilirki?

forever_bim
15-03-07, 19:20
Sevgili modest2000 durumu size özel mesajla açıklamak isterdim. Ama sanırım sizin özel mesaj sisteminde bir sorun var. O yüzden durumu anlatamıyorum. Burada da anlatmam söz konusu degil sonuçta burası bölğm yorumları.

modest2000
15-03-07, 19:25
Sevgili modest2000 durumu size özel mesajla açıklamak isterdim. Ama sanırım sizin özel mesaj sisteminde bir sorun var. O yüzden durumu anlatamıyorum. Burada da anlatmam söz konusu degil sonuçta burası bölğm yorumları.

Anlıyorum,teşekkürler.

medsul
15-03-07, 19:28

1.görüştüğünü sanmam ama yinede az cok haberi vardir yılmaza yaptiği
tavsiyeyi neden kendi yapmiyor dersen ata sözüyle karşilik vereyim
bekara karı boşamak kolydir
2.cemilin korumalari göndermesinin nedeni ben değişmedim eski cemilim havasi yaratmak belkide böylece fahriye&salih iyi bir izlenin yaratabilir
ama bu adam ne iş yapıyorda bu kadar para kazandi ve şimdi hiç işe gitmiyor
aoda harbiden cok garip
3.evet ya gercekten ceydaya bir sevgili bulsalar senaristlerimiz sadece filizin arkadaşi olarak görmekten başka sahneleri olabilir
4.zaten canan olsaydi kesinlikle olaylar buraya kadar gelmezdi bir şekilde gercekleri ögrenir ve yılmaza anlatirdi bu zamanda olmamasi gercekten cok kötü oldu bu ikili için
5.vallaha onlarda cocuklarinin hayatlarina karişacaklarina istediği şeylerde destek olup onlarla beraber mutlu olsunlar ama dimi yok yapmiyorlarsa ne olursa olsun ilgilenmiyorum

forever_bim
15-03-07, 19:34
Anlıyorum,teşekkürler.

Aslında olayı anlatmam yanlış olmaz. Şöyle diyeyim, forumda Ömer'in başına gelen şiddet olayının sonuna kadar hakkı olduğu, Yılmaz'a inanmayan güvenmeyen bu insana bunun sonuna kadar müstehak olduğu dillendirildi. Bir de Filiz'in sürünmesi devam etmeliymiş, başına gelenler azmış dendi.

Tabii bu iki tür yorum birleşince bende va arkadaşlarda kısa devre meydana geldi. Biz de tepkimizi gösterdik tabii kibarlığı ve seviyeyi elden bırakmadan.

Bir de şiddetin ne türlüsü olursa olsun bunun mazur görülemeyeceğini mazur görmenin insanlığa sığmayacağına dair bir yorum yazdım.

modest2000
15-03-07, 19:45
Aslında olayı anlatmam yanlış olmaz. Şöyle diyeyim, forumda Ömer'in başına gelen şiddet olayının sonuna kadar hakkı olduğu, Yılmaz'a inanmayan güvenmeyen bu insana bunun sonuna kadar müstehak olduğu dillendirildi. Bir de Filiz'in sürünmesi devam etmeliymiş, başına gelenler azmış dendi.

Tabii bu iki tür yorum birleşince bende va arkadaşlarda kısa devre meydana geldi. Biz de tepkimizi gösterdik tabii kibarlığı ve seviyeyi elden bırakmadan.

Bir de şiddetin ne türlüsü olursa olsun bunun mazur görülemeyeceğini mazur görmenin insanlığa sığmayacağına dair bir yorum yazdım.

Şiddeti övmek çok yanlış,tamamen katılıyorum.Ben Ömer Cem'i öldürsün yorumlarına karşı çıkarken de bunu ifade etmiştim.Kaldıki Yılmaz'la anlaşamayan herkese ceza müstahak görülmesi nasıl bir mantık bunu da anlamıyorum.Bir de Filiz sürünsün polemiği oldu demek.İyiki sabah yokmuşum,sabah sabah ister istemez gerilmek istemezdim:img-wink:

eyschann
15-03-07, 19:48
Valla arkadaşlar aslı yılmaz muhabbetleri artık beni baydı ... Sıkıldım gerçekten sıkıldım yani foruma giresim gelmiyor... O mesajları gordukçe sinirim bozuluyor... Aslı Yılmaz diyenler kendilerine bir phpBB sitesi açsın orda yazsınlar yani bedava ben bile yardım ederim ama yani yeterki buraya yazmayın moralimi bozuyorsunuz...

arkadasim 2 bölüm daha sabret sonra nasil olsa asli tarih olacak kizin eseri bile kalmaz herhalde yilmaz gercegi ögrendiginde hem ben artik biliyorum yilmaz ci arkadaslar bizden daha fazla üzüldükleri icin böyle tekler veriyorlar ama neyse uzun sürmeyecek

medsul
15-03-07, 20:00
arkadasim 2 bölüm daha sabret sonra nasil olsa asli tarih olacak kizin eseri bile kalmaz herhalde yilmaz gercegi ögrendiginde hem ben artik biliyorum yilmaz ci arkadaslar bizden daha fazla üzüldükleri icin böyle tekler veriyorlar ama neyse uzun sürmeyecek

evet evet az kaldi yılmazın pişmanliğini görmeye ama ben nasıl olacakta
yeni bölümde aslı&yılmaz sahnelerine dayanacağim işte onu bilmiyorum
bu zamana kadar bile zar zor dayaniyordum şimdi nişanlantiklarini felan
izliyeceğiz filizciler işin kötü bir blüm olacak
şimdi bir düşünün1. yılmaz evlilik teklifi yapacak 2. aslı rededecek sonra yılmazın ıkna etme cabasini görecegiz 4.sonra mahallenin muallanın tepkisi
aralarindaki kouşmalr5. nişan hazırlıklari daha aklıma gelmeyen bürsürü şey
sinirden ölmezsem iyidir bu kadar sahne yi aynı aynda nasıl izliyecm bilemiyorum
birde inşallah yılmazın pişmanliğini şöyle 4.5 bölüm hatta daha fazla izlemenk
isterim ama aslının hastaliği buna bani olmas balide keyifle izlesek

forever_bim
15-03-07, 20:01
Yanlış anlaşılmak istemem Aslı'ya bayılmıyorum ama onun ölmesini hiç istemiyorum. Bir ölümün üstüne nasıl mutluluk kurulur ki?

modest2000
15-03-07, 20:04
evet evet az kaldi yılmazın pişmanliğini görmeye ama ben nasıl olacakta
yeni bölümde aslı&yılmaz sahnelerine dayanacağim işte onu bilmiyorum
bu zamana kadar bile zar zor dayaniyordum şimdi nişanlantiklarini felan
izliyeceğiz filizciler işin kötü bir blüm olacak
şimdi bir düşünün1. yılmaz evlilik teklifi yapacak 2. aslı rededecek sonra yılmazın ıkna etme cabasini görecegiz 4.sonra mahallenin muallanın tepkisi
aralarindaki kouşmalr5. nişan hazırlıklari daha aklıma gelmeyen bürsürü şey
sinirden ölmezsem iyidir bu kadar sahne yi aynı aynda nasıl izliyecm bilemiyorum
birde inşallah yılmazın pişmanliğini şöyle 4.5 bölüm hatta daha fazla izlemenk
isterim ama aslının hastaliği buna bani olmas balide keyifle izlesek

Bence Aslı red etmeyip,azıcık bir mırın kırından, "emin misin Yılmaz" gibi laflardan sonra direkt kabul edecektir.Bahsettiğiniz, tabiri caizse "vıcık vıcık" nişan sahnelerini izlemek gerçekten çok zor olacak.:icon_sorr

modest2000
15-03-07, 20:06
Yanlış anlaşılmak istemem Aslı'ya bayılmıyorum ama onun ölmesini hiç istemiyorum. Bir ölümün üstüne nasıl mutluluk kurulur ki?

Aslı karakterini sevmiyorum ama ben de ölmesini istemiyorum.Kimsenin ölümünü istemeye hakkımız yok zaten.Ayrıca bir ölümle ve mecburen mi birleşecek "kahramanlarımız".

medsul
15-03-07, 20:20
Bence Aslı red etmeyip,azıcık bir mırın kırından, "emin misin Yılmaz" gibi laflardan sonra direkt kabul edecektir.Bahsettiğiniz, tabiri caizse "vıcık vıcık" nişan sahnelerini izlemek gerçekten çok zor olacak.:icon_sorr

daha ömnceki yorumdada yazmiştim aynı akşam kabul edecek ilk önce sen ne dediğin farkında misin felan diyecek yılmaz agada kendi ipini kendi cekerek
ona artık yeni bir ilişkiye hazır oldugunu söylüyecek ah yılmaz ah
birde inşallah en azından yılmaz kendi başinda kaldiği zamanlarada onun filize
olan sevgisini felan izletirler bize senaristeler yoksa bu bölümü izlerken sinirlerimin acayip redecede gerileceği kesin tabiki son zamanlarda yılmazın aşkinan şüpe ediyordum artık inancimida yitirecem

byuzax
15-03-07, 20:21
65.Bölüme hazırlık olarak televizyonun onune koruyucu birşey koycam harbiden yoksa benim tv mefta :D gıcığım kardeşimmmm ÖLÜMÜNE FİLİZ-YILMAZ aksini idda eden çıksın karşıma yeter yaa sus sus bi yere kadar ! Aslı - Yılmaz diyenler hayal dünyalarında bu çifti birleştirirler... Valla tam kavga modumdayım :D :img-hyste

|*BeLaLım*|
15-03-07, 20:25
65.Bölüme hazırlık olarak televizyonun onune koruyucu birşey koycam harbiden yoksa benim tv mefta :D gıcığım kardeşimmmm ÖLÜMÜNE FİLİZ-YILMAZ aksini idda eden çıksın karşıma yeter yaa sus sus bi yere kadar ! Aslı - Yılmaz diyenler hayal dünyalarında bu çifti birleştirirler... Valla tam kavga modumdayım :D :img-hyste

Aynen! :img-wink:
Aslı - Yılmaz hayatta olmayacak, olursada mutlu olamayacaklar!
Yılmaz bunları neden yapıyor? - Filiz'e inat olsun diye ...
Yılmaz Aslı'ya karşı hisleri yok ki ...
Herşey inadına ... :img-yes:

levoo
15-03-07, 20:26
Forumu baştan sona okuyorum da Filizciler de Yılmazcılar da hiç objektif olamamışlar bir türlü.Halbuki ben ne Filizciyim ne Yılmazcı şu an hatalar konusunda gözümde ikisi de eşit ve ikisinin de hataları yaparkenki psikolojileri göz önüne alındığında mantık dışı bir hataları yok.

Bu arada Ömer Tekiner'e lütfen fazla yüklenmeyin.O hiç de kötü biri değil.Sadece haklı olarak ne olursa olsun Yılmaz'ın ona yaptıklarından sonra Yılmaz'a karşı sertti.Bu da normaldi yani.

byuzax
15-03-07, 20:30
OHOO forumda yılmazcı kalmamış tamda formumdayken of of neyse bende gidiyorum o zaman sizlere iyi yorumlar forum nedense perşembe akşamları tenha oluyor... Hadi eyww...

forever_bim
15-03-07, 20:31
Sevgili levoo

İyisi mi biz senle Feride'nin repliğini kullanalım.(62. bölümde Yılmaz'a demişti ya)

"Ömer kötü biri değil, kötü olsa sevebilir miydik biz bu karakteri?":img-hyste :img-hyste

*mavilim*
15-03-07, 20:35
arkadaşlar bu dizi kabak değil isot tadı verdi.dizideki tek seyretme sebebi FİLİZ kızı valla harcıyolar bu dizide millet aya giderken o sürekli yaya gidiyor.yılmaz da iyice şıpsevdi adama kim yakınlaşsa onunla evlenmeye kalkıyo ben yakınlaşsam benimle bile evlenicek:img-hyste

avrupali guzel
15-03-07, 20:37
haklisin filize yazik oluyo...sipsevdi evet..daldan dala atliyo sanki.... elifden filize filizden asliya sirada kim acaba... ama dizi artik cok sacmalamaya basladi konu kalmadi o ona asik oluyo... bence artik iyi seyler olsa filiz le yilmazin arasinda daha iyi olur ama nerdeeeeeeee

seheripek46
15-03-07, 20:48
haklisin filize yazik oluyo...sipsevdi evet..daldan dala atliyo sanki.... elifden filize filizden asliya sirada kim acaba... ama dizi artik cok sacmalamaya basladi konu kalmadi o ona asik oluyo... bence artik iyi seyler olsa filiz le yilmazin arasinda daha iyi olur ama nerdeeeeeeee

ama yılmazın da fazla suçu yok oda sevgisinden yapıyor bence
biraz saömalık var ama oda olmasa dizi olmaz yinede harika davam ediyor
:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

Buket_TY
15-03-07, 20:56
Herkes simdiki bolumleri begenmiyor, ama ben nedense cok begeniyorum:img-yes: Bence boyle konular bu diziye dahada cok tad verdi..... Cunku her bolum heyecanla bekliyorsun...Belki cok mantikli degil, ama yinede ben bu bolumleri daha cok seviyorum. Ben cok kotu bir insanim yaa, insanlarin aci cekmesini cok seviyorum....Psikoyum ben resmen:img-wink:

levoo
15-03-07, 20:57
Sevgili levoo

İyisi mi biz senle Feride'nin repliğini kullanalım.(62. bölümde Yılmaz'a demişti ya)

"Ömer kötü biri değil, kötü olsa sevebilir miydik biz bu karakteri?":img-hyste :img-hyste

Zaten Ömer ve Özlem(Feride) aşkına bayılıyorum ya.Gerçekten çok saf ve temiz bir aşkları var.Yılmaz ve Filizci olmama rağmen giderek çok büyük sevgimi kazanıyorlar bakalım bu sınavı nasıl atlatacaklar... :)

tolgahuzur1
15-03-07, 20:57
arkadaşlar bu dizi kabak değil isot tadı verdi.dizideki tek seyretme sebebi FİLİZ kızı valla harcıyolar bu dizide millet aya giderken o sürekli yaya gidiyor.yılmaz da iyice şıpsevdi adama kim yakınlaşsa onunla evlenmeye kalkıyo ben yakınlaşsam benimle bile evlenicek:img-hyste

aha buyur burdan yak..:img-hyste şimdi de yılmaz şıpsevdi oldu..:img-polic yahu adam aslıyı sevmedi ki sadece mantık evliliği yapıyor..:img-cool2 adamın mutlu olmaya hakkı yok mu.. sabredin çnce aslı-yılmaz düğününü yapalım sonra filiz-yılmaz düğününü yapacaz..:img-hyste ee iki düğünün ses ve görüntü efektleri benden.. hadi yine iyisinizz..:img-wink: :)

ezgi15
15-03-07, 21:00
ama yılmazın da fazla suçu yok oda sevgisinden yapıyor bence
biraz saömalık var ama oda olmasa dizi olmaz yinede harika davam ediyor
:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

ii ama bi yerde yılmaz da haklı çünkü düşünsenize nerdeyse evleniceksiniz o sanıokifiliz başka biriyle miş gibi gelio o zmn bence filizin sölemesigerkiodu ama bi bakımdn filizde haklııı bide aslıı ne kdr mutluydu gördünüxmü inşallah evelnemezlerrrr

ezgi15
15-03-07, 21:03
aha buyur burdan yak..:img-hyste şimdi de yılmaz şıpsevdi oldu..:img-polic yahu adam aslıyı sevmedi ki sadece mantık evliliği yapıyor..:img-cool2 adamın mutlu olmaya hakkı yok mu.. sabredin çnce aslı-yılmaz düğününü yapalım sonra filiz-yılmaz düğününü yapacaz..:img-hyste ee iki düğünün ses ve görüntü efektleri benden.. hadi yine iyisinizz..:img-wink: :)

bence aslıyla yılmaz evlenemiceklerrrrr orda filiz fln gelicek durun diomuş:img-wink: şaka ama olabilrii keşke evlenemedenn anlaşılsa herşeyyy ya bide bence filiz kaçırılsınn sora yolda ömer filizin çocuğun babası sensin değsin sorada zati öle öle giderr

tolgahuzur1
15-03-07, 21:04
OHOO forumda yılmazcı kalmamış tamda formumdayken of of neyse bende gidiyorum o zaman sizlere iyi yorumlar forum nedense perşembe akşamları tenha oluyor... Hadi eyww...

yoo ben hep buradayım.. her gün 7/24 ben buradayım..:img-hyste hem yılmazcı olsa ne yapacaksınız.. hep sizin dediğiniz doğru oluyor.. biz sadece yazıyoruz burada ama kimee..:) zaten hiç yılmaz da haklı demediniz ki ? bi deseniz dişimi kıracağım..:img-hyste

Buket_TY
15-03-07, 21:21
yaa off cildiracam yaaaa!
on saatdir bir imza kayit edmek istiyorum bir turlu beceremedim....\
Birisi lutfen bana yardim edsin!!!:sad53:
(Yani fotoraf nasil kayit edecegimi!)
Bu linkdekini indirmek istiyorum!

bego87
15-03-07, 21:22
yoo ben hep buradayım.. her gün 7/24 ben buradayım..:img-hyste hem yılmazcı olsa ne yapacaksınız.. hep sizin dediğiniz doğru oluyor.. biz sadece yazıyoruz burada ama kimee..:) zaten hiç yılmaz da haklı demediniz ki ? bi deseniz dişimi kıracağım..:img-hyste

dıorum ya sen okumadın galba yılmazında haklı oldugu noktalar varrr:img-grin2 .kır sen dişini en iyisi.:img-yes: o mantık evliliği onun başına daha ne işler acıcak ama onun daha haberi yok .senın hbrınde varr ve hala desteklıosunn bence sende vazgec bu evlılıgı destekklemekten hem bunun sonunda düğüne alınıp alınmamakta var:good:

mıstaa
15-03-07, 21:46
adamda mantık yokki....

sevgili mavilim;
"mantık yokki" demişsin yılmazın kendisini seven kendisine aşık olan bir kadınla evlenmesinden daha doğal ne olabilirki? mantık çerçevesinde değerlendirdiğimiz zaman aslı ile evlenmesi son derece mantıklı normal..
ama işin içine "kalp sevgisini" sokarsan ve o çerçeveden bakarsan tek taraflı bir aşk olduğundan son derece yanliş tabiki bu evlilik...

bu arada sevgili tolga sabah 9:30 da burdaydın akşam 21:30 da yani 12 saat sonra yine burdasın helal valla:good:seni nöbetçi yılmazcı ilan ediyorum.:good::img-hyste
neyse hp nin finali var herkese iyi akşamlar iyi yorumlar..

eyschann
15-03-07, 21:51
sevgili mavilim;
"mantık yokki" demişsin yılmazın kendisini seven kendisine aşık olan bir kadınla evlenmesinden daha doğal ne olabilirki? mantık çerçevesinde değerlendirdiğimiz zaman aslı ile evlenmesi son derece mantıklı normal..
ama işin içine "kalp sevgisini" sokarsan ve o çerçeveden bakarsan tek taraflı bir aşk olduğundan son derece yanliş tabiki bu evlilik...

bu arada sevgili tolga sabah 9:30 da burdaydın akşam 21:30 da yani 12 saat sonra yine burdasın helal valla:good:seni nöbetçi yılmazcı ilan ediyorum.:good::img-hyste

ben öncede yazdim ama siz israrla hala mantik evliligi diyorsunuz....allah siz yilmazcilarada bir mantik evliligi nasip etsin insallah...amin

archshe
15-03-07, 22:00

yılmaz kim ki bizi içeri almayacak biz ondan önce sahip çıktık onun eşine bebeğine aşkına...o önce bunların hesabını versin sonra çıksın karşımıza...yılmazcılar derneği kartı falan işe yaramaz arkadaşlar öyle vip servisimiz yoktur...bizden izin yok ama filize güvenemem bu konuda o acıya bilir baksana yılmaza bile döndüğüne göre siz hayda hayda sizi de affeder içinde var kızın insanlık...buarada öyle yemekler ışık düzeni diye içeri sızacağınızı sanmayın sevgili ferman ve sevgili tolga ...biz filizcilerden buluruz bunları sağlayacak birilerini olmadı parasıyla değilmi başkasını buluruz...bu arada hem aslıyla nişanına hem filizle düğününe gitme lüksünüz yok aslıyı veto edebn gherkese açıktır..herkesin tek düğün hakkı var artık siz kullanın hakkınızı ama sonra mızıkçılık yapmayın ne filizim acır ne ben öyle uzaktan seyredersiniz yılmazın mutluluğunu...

archshe
15-03-07, 22:12
forumda iki tane soru sorulmuş bunu bende kendime daha önce sormuştum zaten...

yılmaz gibi birisiyle evlenebilirmiyim?

yılmaza buaralar çok kızsam da severim yılmazı hele filizle iyi oldukları zamanlarda...ama şu var yılmaz feci gururlu bir adam hayatta hataya gelemeyen burnu dik ...biraz törpülenmesi lazım gerçi elif zamanında daha kötüydü filiz genede törpüledi ama yetmezmiş...kısaca cvp verim çok uzattım..hayır hayatımda böyle bir adam istemezdim...isteyecek olursam bu dizide bitek ömer gibi birini isterdim..sevdiği kadını anlayabilen karşısındaki sevmese de ona sevgisinden bişey kaybetmeyen bi tercih yapacaksam ben ömer derim...

filiz gibi biriyle evlenmek istermiydiniz?

eee hem cinsim bunu düşünmem saçma olur dimi? neden cvpladım? bence filiz hayran kalınacak kadın...güzel sevmeyi bilen akıllı tek başına şirket yönetcek kadar hem de..güçlü kararlı tek zaafı sevdiğ adam her kadın gibi sadece ona karşı güçsüz böyle bir kadınla evlenmeyi istemeyecekleri anlayamam valla otursun dua etsinler böyle bir kadın beni sevsin diye söz yılmazcılardan dışarı...ama şı-undan eminim yılmazcılarda filize hayran çok kişi var...kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş onların ki de o hesap:img-hyste

forever_bim
15-03-07, 22:32
Archshe ne yaptın canım foruma resmen bomba attın:) Hiç ağa dururken paşa seçilir mi? :)Aslında bal gibi de seçilir. :happy0064

archshe
15-03-07, 22:52
Archshe ne yaptın canım foruma resmen bomba attın:) Hiç ağa dururken paşa seçilir mi? :)Aslında bal gibi de seçilir. :happy0064

evet bal gibi seçilir...ben ömerin sevdiği kadına yaptığı bi yanlışını görmedim sevmeyi bilen güzel seven bir adam...yılmazın aşkını yaşaması da seviyorum ama bazen herşeyi çok büyütüyo anlayışlı değil fazla ne bileyii işte şimdi tek tek yazdırma hasan bunları anladın sen onu...:icon_whis

forever_bim
15-03-07, 23:00
evet bal gibi seçilir...ben ömerin sevdiği kadına yaptığı bi yanlışını görmedim sevmeyi bilen güzel seven bir adam...yılmazın aşkını yaşaması da seviyorum ama bazen herşeyi çok büyütüyo anlayışlı değil fazla ne bileyii işte şimdi tek tek yazdırma hasan bunları anladın sen onu...:icon_whis

Anladım canım ben onu. Neyse her ne kadar özgür bir platformdaysak da kafamıza taş isabet etmeden kapatalım konuyu:) Sen beni bilirsin ben de seni.

kursuni19
15-03-07, 23:01

Sevgili archshe, ama sunu unutmamak lazim Yilmazin aska olan saygisi Ömerinkinde cok daha büyüktür. Ömer Yilmaz Filiz askina mesela hic bir zaman saygi göstermemistir, ama Yilmaz herzaman sevenlerin asklarini doya doya yasamalarini istemistir.

Yilmaz anlayisli degil demissin, bundan kastin ne onu merka ettim, sakin yanlis anlama ama. Sence anlayisli olmak, sevdiginin baskasini sevdigini bile bile onu kabullenmekmi? Yoksa sevenleri ayirma cabasimi?

forever_bim
15-03-07, 23:08
İşte dediğim gibi konunun yanlış yönlere çekilmesi mümkün. Neye ben konuyu kapatıyorum. Bir gün için ortalama 30 gerilim yeterli.

Sanırım archshenin demek istediği ilişkilerdeki yapıyla alakalı. Anlayış derken.

kursuni19
15-03-07, 23:14
İşte dediğim gibi konunun yanlış yönlere çekilmesi mümkün. Neye ben konuyu kapatıyorum. Bir gün için ortalama 30 gerilim yeterli.

Sanırım archshenin demek istediği ilişkilerdeki yapıyla alakalı. Anlayış derken.

Modum amacim gerilim yaratmak degil, zaten bende son zamanda cok fazla geriliyorum forumu okurken.
Ama sunu belirtmeden edmiyecegim ben Yilmazin güzel bir asik oldugun düsünüyorum, bu Ömerin kötü bir asik oldug anlamina gelmez tabiki.
Yilmaz cabuk öfkelene biliyor belki, bazende cok gururlu olabiliyor, ama Yilmazin basina gelmis olan olaylar bir hayli yüksek, Ömer bi iliskide bu kadar cok olayla karsilasmamistir.

archshe
15-03-07, 23:17
Sevgili archshe, ama sunu unutmamak lazim Yilmazin aska olan saygisi Ömerinkinde cok daha büyüktür. Ömer Yilmaz Filiz askina mesela hic bir zaman saygi göstermemistir, ama Yilmaz herzaman sevenlerin asklarini doya doya yasamalarini istemistir.

Yilmaz anlayisli degil demissin, bundan kastin ne onu merka ettim, sakin yanlis anlama ama. Sence anlayisli olmak, sevdiginin baskasini sevdigini bile bile onu kabullenmekmi? Yoksa sevenleri ayirma cabasimi?

beni yanlış anlamışsın kursuni eminim yazdıklarımın tamamını okumuşundur aşık bir adam olarak yılmazı seviyorum yılmaz aşka saygılı olmuştur son olarak feride de gördük ama benim kastım filiz yılmaz ilişkisi...bu ilişkisinde ben filizin yerinde olsam çok yorulurdum ve filiz kadar çabalamazdım tamam filizin hataları yön vermiş olabilir ama kendimi aynı hataları yaparken düşündüm yılmazın tepkisini düşündüm ben kapatırdım bu defteri kendi açımdan baktım olaya ben yapamazdım dedim sadece anlaştık mı?
ömerin aşka saygı duymamaısndan bahsetmişin ömeri sevmediğim dönemlerdi filiz yılmaz aşkına saygı duymadığı dönemler ama ben ömer-elif ömer-feride ilişkisinden bahsediyorum iki kişilik olan bişeyden ömer bu iki kadına da çok güzel aşkını yansıtmıştır...tercih meselesi kurşuni ömerin aşkı beni hiç yormadı...zorluk görmediler diyebilirsin ama ömerden daha farklı bir elektrik alıyorum...filiz-yılmaz olunca farklı sadece yılmaz olunca da farklı bir lektrik alıyorum...
yılmaz anlayışlı değil dedim bu genel olarak filize tutumu çok büyüttü olayları gururu aşkının önüne geçti hem kendini hem filizi yordu anlayışlı olmaktan kastım yazdığın değil...bu biraz geniş olmaya girer ama kabul edin yılmaz ilişkilerine fevri davranıyo birden bitiryoo söküp atıyo düşmanı gibi görüyo bunlar yılmazın eksileri artısı yok mu fazlasıyla var ama ben almim alana da mani olmayayım...anlaştık umarım...tercih meselesi dimi?

forever_bim
15-03-07, 23:27
kursuni yok canım ben senin amacın gerilim çıkarmak demedim zaten ki asla da öyle birşey olmaz. Biz gerilime sebebiyet vermeyelim demek istedim. Ben yani.:img-wink:

kursuni19
15-03-07, 23:29
beni yanlış anlamışsın kursuni eminim yazdıklarımın tamamını okumuşundur aşık bir adam olarak yılmazı seviyorum yılmaz aşka saygılı olmuştur son olarak feride de gördük ama benim kastım filiz yılmaz ilişkisi...bu ilişkisinde ben filizin yerinde olsam çok yorulurdum ve filiz kadar çabalamazdım tamam filizin hataları yön vermiş olabilir ama kendimi aynı hataları yaparken düşündüm yılmazın tepkisini düşündüm ben kapatırdım bu defteri kendi açımdan baktım olaya ben yapamazdım dedim sadece anlaştık mı?
ömerin aşka saygı duymamaısndan bahsetmişin ömeri sevmediğim dönemlerdi filiz yılmaz aşkına saygı duymadığı dönemler ama ben ömer-elif ömer-feride ilişkisinden bahsediyorum iki kişilik olan bişeyden ömer bu iki kadına da çok güzel aşkını yansıtmıştır...tercih meselesi kurşuni ömerin aşkı beni hiç yormadı...zorluk görmediler diyebilirsin ama ömerden daha farklı bir elektrik alıyorum...filiz-yılmaz olunca farklı sadece yılmaz olunca da farklı bir lektrik alıyorum...
yılmaz anlayışlı değil dedim bu genel olarak filize tutumu çok büyüttü olayları gururu aşkının önüne geçti hem kendini hem filizi yordu anlayışlı olmaktan kastım yazdığın değil...bu biraz geniş olmaya girer ama kabul edin yılmaz ilişkilerine fevri davranıyo birden bitiryoo söküp atıyo düşmanı gibi görüyo bunlar yılmazın eksileri artısı yok mu fazlasıyla var ama ben almim alana da mani olmayayım...anlaştık umarım...tercih meselesi dimi?

Tamam simdi anladim nedemek istedigini. Sorun yok, yanliz tamam haklisin Yilmaz bazen olaylari cok abarta biliyor yada tepkisi cok fazla olabiliyor, ama Ömerde biraz fazla passiv kalabiliyor. Passiv su yönden. Ömerde bazi olaylari cok altan alabiliyor, mesela son bölümde Ferideye eger Nevzatla gitmek istiyorsan ona secebilisin gibi bir sey söylemisti.
Ömerle Yilmazin kararkterini karistirma sansimiz varmi?

kursuni19
15-03-07, 23:31
kursuni yok canım ben senin amacın gerilim çıkarmak demedim zaten ki asla da öyle birşey olmaz. Biz gerilime sebebiyet vermeyelim demek istedim. Ben yani.:img-wink:

Tamam modum, konuyu kapata biliriz benim acimdan bir sorun yok:img-wink:

archshe
15-03-07, 23:35
Tamam simdi anladim nedemek istedigini. Sorun yok, yanliz tamam haklisin Yilmaz bazen olaylari cok abarta biliyor yada tepkisi cok fazla olabiliyor, ama Ömerde biraz fazla passiv kalabiliyor. Passiv su yönden. Ömerde bazi olaylari cok altan alabiliyor, mesela son bölümde Ferideye eger Nevzatla gitmek istiyorsan ona secebilisin gibi bir sey söylemisti.
Ömerle Yilmazin kararkterini karistirma sansimiz varmi?

bak ömerle yılmaz karışırsa orta sertlikte ama mükemmel bir adam çıkar...%100 aşk adamı...hiç bir bayan da bu eseri kaçırmak istemez...valla tadından yenmez o zaman..keşke olsa..

kursuni19
15-03-07, 23:44
Acaba Filiz Yilmaz-Asli nisanini gördükten sonra ne yapacakta dönüm noktasi yasanacak, yada daha önemlisi bu dönüm noktasi kim icin gecerli olacak

secoms
16-03-07, 00:08
Acaba Filiz Yilmaz-Asli nisanini gördükten sonra ne yapacakta dönüm noktasi yasanacak, yada daha önemlisi bu dönüm noktasi kim icin gecerli olacak

Walla cok güzel ve cok zor bir soru Kursuni..Eee bosuna matrakadan 10 puan almadı..Kendi nacizane fikrimi beyan etmem gerekirse;

Olayın ardından Filiz, bir sekilde eve gider ama sonra ama hemen; annesine durumu sert bir sekilde anlatır aglayacagını düşünmüyorum o an..(Genelde tek kalınca aglıyor) Karara gelirsek olasılıkları sıralayalım söyle bir ;
1.Cem'in teklifi söz-konusu; ama bu teklife olumlu yanıt verecegini kesinlikle düşünmüyorum
2.Yılmaz'a bebegi söylemek; en tuhaflarından biri de bu olur herhalde..Sonucta Aslı ve Yılmaz birlikte mi değil mi diye bebegi zamanında söylemeyen Filiz nişanlanınca mı söyleyecek..Eee düşüncelerinin merak ediyordun al işte nisanladı..Gel de çık işin içinden..

giderek bu bebek mevzusundan sıkılmaya basladım ya düşsün ya da biri bunu bu adama acıkcalasın canım..
Kusuni sanırım soruna cevap veremedim :img-blush

NOT: HP'nin finalini izledim insallah bizim dizimiz bu tarz bir final yapmaz..Cok cile cekiyoruz bari unutulmaz bir final yapsınlar..

kursuni19
16-03-07, 00:13
Walla cok güzel ve cok zor bir soru Kursuni..Eee bosuna matrakadan 10 puan almadı..Kendi nacizane fikrimi beyan etmem gerekirse;

Olayın ardından Filiz, bir sekilde eve gider ama sonra ama hemen; annesine durumu sert bir sekilde anlatır aglayacagını düşünmüyorum o an..(Genelde tek kalınca aglıyor) Karara gelirsek olasılıkları sıralayalım söyle bir ;
1.Cem'in teklifi söz-konusu; ama bu teklife olumlu yanıt verecegini kesinlikle düşünmüyorum
2.Yılmaz'a bebegi söylemek; en tuhaflarından biri de bu olur herhalde..Sonucta Aslı ve Yılmaz birlikte mi değil mi diye bebegi zamanında söylemeyen Filiz nişanlanınca mı söyleyecek..Eee düşüncelerinin merak ediyordun al işte nisanladı..Gel de çık işin içinden..

giderek bu bebek mevzusundan sıkılmaya basladım ya düşsün ya da biri bunu bu adama acıkcalasın canım..
Kusuni sanırım soruna cevap veremedim :img-blush

NOT: HP'nin finalini izledim insallah bizim dizimiz bu tarz bir final yapmaz..Cok cile cekiyoruz bari unutulmaz bir final yapsınlar..

Benimde aklima baska secenek gelmiyor, ama nedense bebegi söyleyecektir diyorum bende, Cemin teklifini kesinlikle kabul etmiyecek. Filiz önce cocugu saklayarak Yilmazi cezalandirmak istemisti simde bebegi söyleyerek cezalandirmak isteyebilir.

secoms
16-03-07, 00:18
Benimde aklima baska secenek gelmiyor, ama nedense bebegi söyleyecektir diyorum bende, Cemin teklifini kesinlikle kabul etmiyecek. Filiz önce cocugu saklayarak Yilmazi cezalandirmak istemisti simde bebegi söyleyerek cezalandirmak isteyebilir.

Ya bebegi söyleyebilirde bence baska nedenlere baglarlar bunu..Yoksa Filiz'den bu sekildeki bir repliğin devamında bu tarz bir davranıs görecegimizi zannetmiyorum..
Olaylar dediginiz sekilde gelişirse ; işte o zaman Filiz'in bebegi intikam için kullanması söz konusu kabul edilebilir bir durum değil..Zannetmiyorum ki böyle birsey olsun..

kursuni19
16-03-07, 00:23
Ya bebegi söyleyebilirde bence baska nedenlere baglarlar bunu..Yoksa Filiz'den bu sekildeki bir repliğin devamında bu tarz bir davranıs görecegimizi zannetmiyorum..
Olaylar dediginiz sekilde gelişirse ; işte o zaman Filiz'in bebegi intikam için kullanması söz konusu kabul edilebilir bir durum değil..Zannetmiyorum ki böyle birsey olsun..

Bende bilmiyorum acikcasi, iyi barin cok fazla beklememiz gerekmiyor yarin ögreniriz.:img-wink:

Herkese iyi geceler

secoms
16-03-07, 00:24
Bende bilmiyorum acikcasi, iyi barin cok fazla beklememiz gerekmiyor yarin ögreniriz.:img-wink:

Herkese iyi geceler

İnsallah dediğin gibi yarın ögreniriz..
Cünkü ben nişanın son sahne oldugunu düşünüyorum..Haftaya da kalabilir :img-wink:

kursuni19
16-03-07, 00:28
İnsallah dediğin gibi yarın ögreniriz..
Cünkü ben nişanın son sahne oldugunu düşünüyorum..Haftaya da kalabilir :img-wink:

Umarim öyle olmaz, bu konunun daha fazla uzamasini istemiyorum acikcasi. Birde artik su cocuk meselesinden gercekten biktim, söyleyecekse söylesin, yada Yilmaz ögrenecekse ögrensin, ama sakiz gibi uzatmaktan vazgecsinler artik:img-yes:

marbella
16-03-07, 00:31
Yılmaz ve Aslı nişanlanıyor nişan olduğuna göre evlenme teklifini kabul etmiş bayan hevesli gurursuz bir adamın başkasını sevdiğini bile bile nasıl nişanlanırsınnnnnnnnn
bu işe son noktayı koyan yine aslı olacak Yılmaz bitiremez bu saatten sonra Aslı hastalığını öğrenecek ve Yılmazdan ayrılacak tabii bu kaç bölüm sürer bellii olmaz bizim sabrımızı epey z