Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 15
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
Yilmaz 0-Kizlar 3..vah canim ya cok talihsiz 3 te 0 yapti..:)...Handan iyice abartti ya cebinde 5 kurus kalmamis halen gurur yapiyor...Birde halen Ferideyi asagilamaya kalkmasi bardagi tasirdi....Bunlarda ne aileymis hic mi akrabalari yok hic mi Handanin anasi babasi bir kardesi yok..Hicmi Erol beyin yokmus bir kardesi falan..Omerin bicaklanmasi kotu oldu..Yine yogun bakimda gecirecek anlasilan zamanini...Ferideye oldu en kotu olan..Asliyada uzuldum acikcasi..
bir de şu var unutmadan :) filiz hamile olduğunu bir bölümde öğrenmişti belirtileri falan bir bölüm içinde olmuştu,aslı hasta olduğunu bir bölüm içinde anladı belirtileri arka arkaya gelmeye başladı :)ben umutluyum heran handan hanım veya mualla hanımda kötü bir hastalığa yakalanabilir :)
handana bu durumlara geldıkten sonra bırsey olmadıysa daha olmaz.
ama muallada olabılır hala bende senın gıbı umutluyum fılızın evlılık dısı cocuğu olacağını oğrensın yılmazdan ben o zaman guzel gelınım aslıyı gorurur.mualla torun hazır aslıdan toruna gerek yok.:)
tolgahuzur1
24-03-07, 00:21
Olabilir, gercekleri gormek istemiyorum belki. Ama yinede ondan gicik oluyorum. Filize aci cektirenlerden biri, bunun bedelini odemesi gerek bence:img-cool2 Tabi bir beyinuguruyla degil, ama senaristler iste sen bakma onlara. Daha acemiler......
yahu şimdi aslı filize ne acısı çektirdi..:icon_whis kızın suçu ne filizde sevdiğine sahip çıksaydı.. yaa gerçekten ben sizi anlamıyorum şimdi aslının bir tane filizin acı çekmesini sağlıyacak olayını gösterin..
Zaten Ömer'i hapisten çıkarmak için yazılmış bir sahneydi.Yılmaz bence bu bölüm bebeği Ömer'den hastanede öğrenecek...
NOT: Arkadaslar haftalardır neyi tartısıyoruz.. Baksanıza son sözü Cem Akman söyled. '' Herşeyin suclusu Filiz '' Bu lafı duyunca koptum haftanın repliği ilan ediyorum :img-hyste
aynen koptum orada :img-hyste adamda haklı ...
şirketin kasasının şifreside filiz çıkarmış :img-hyste
filizin karnı büyümüyor dedik büyüdü bu seferde kimse farketmiyor ...bir sürü saf insanı toplamışlar dizi yapmışlar yani :img-hyste
ya aklıma bişey takıldı bu kızın hamile olduğunu bir allahın kuluda anlamazmı enazından kilo almış falan der oda yok yuh yani kız 3 aylık hamile kimse anlamadı...
5 aylık ! 66-46=20/4=5 ! OF YAA SIKTI BU İŞ ARTIK HEEEE
yahu şimdi aslı filize ne acısı çektirdi..:icon_whis kızın suçu ne filizde sevdiğine sahip çıksaydı.. yaa gerçekten ben sizi anlamıyorum şimdi aslının bir tane filizin acı çekmesini sağlıyacak olayını gösterin..
Istiyerek yapmadi tabi, ama o Sincapmiydi neydi ya. Hani 57/58 bolumlerde gemi ustunde gordu yaaa. Off Off ici gitti FIlizin. Bu bolumde olan sozde. belli etmedi ama ben Filizin acisini gorebildim yuzunden...
Ama sozu hic umursamadan gectiler. Biraz daha zaman sokabilirlerdi, bence.
Zaten Ömer'i hapisten çıkarmak için yazılmış bir sahneydi.Yılmaz bence bu bölüm bebeği Ömer'den hastanede öğrenecek...
Artik ogrensinde nasil ogreniyorsa ogrensin. SU meseleyi cok uzatilar. Filiz Yilmazin sucsuz oldugunu bir bolumde ogrendi. Ama YIlmaz 6 bolumdur ogrenemedi gitti. Off OFf. Daha cok dert cekicegiz bu diziden!!!!:img-wink:
Bizi ne hale düşürdüler artık yani harbiden 5 ay oldu 5 aydada karının biraz daha büyük olması lazım müjgan hanım gibi bir hafiye filiz deki değişikliği nasıl anlamadı şaşırdım
Filiz e bu bölüm çok üzüldüm bu kadar sıkıntıya iyi çocuk hala sağlam yerinde duruyo hamilelikte bu kadar stres bebeğin düşük riski taşıması anlamına gelir Allah korusun bide bebek düşmesin o zaman seyretmeyi bırakırım finale kadar
modest2000
24-03-07, 00:29
Hızlı bir giriş yapayım:img-wink: Filiz'in,Ömer'in,Feride'nin yeraldığı her sahne iyiydi.Filiz'in annesine çektiği ayar mükemmeldi:img-wink: Aklımdan geçen herşeyi söyledi annesine.Ömer'in dediği gibi ailenin tüm sorumluluğu Filiz'in üstünde.Handan'ın kızından daha güçlü olması gerekirken,"şunu yap bunu yap" demekten başka bir iş yapmıyor.Kızın moralini daha da çok bozuyor.
Ömer'in Filiz'e söyledikleri,içerdeki konuşmaları son derece doyurucuydu.Mektuplar harikaydı.Doya doya Filiz,Ömer,Feride izledik.Bu üçlünün oyunculuklarını da zevkle izledim.Hele Filiz'in Kerem'le Nalan'ı izlediği sahnede bakışları,bebeğiyle konuşmaları v.b.........
Ev Feride'nin üstüne değilmiş.İyi de bu kız ünlü bir dansözmüş,hiç mi parası yokmuş?Ben Nevzat'ın Ömer'i karşılıksız çıkaracağına inanıyorum.Öyle hissettim,son sahnede.Zaten Filiz de herşeyi yapmaya razı olduğunu söyledi.:icon_sorr :icon_sorr
Bu arada Yılmaz'a da çok acıdım 3 kez sözlendiği kız onu bıraktı.Gerçekten çok zor bir durum olsa gerek...
bu dahada komik bir insan 5 aylık hamile pek belli olmuyo şimdiye kadar bayağı büymesi lazımdı karnının ozaman şu senaristler hamileliğin dönemlerini bilerek yazsalar fena olmaz hani
birde garibe bayıldımm o ne aşktır öyle garibim fena kaptırdı kendini handan hanım faziye alışsın garibede alışır:img-hyste
modest2000
24-03-07, 00:33
aynen koptum orada :img-hyste adamda haklı ...
şirketin kasasının şifreside filiz çıkarmış :img-hyste
filizin karnı büyümüyor dedik büyüdü bu seferde kimse farketmiyor ...bir sürü saf insanı toplamışlar dizi yapmışlar yani :img-hyste
:img-hyste :img-hyste Cem Akman'ın sözüne Ceyda'nınki ile yanıt vereyim.:img-wink: "sana hayranım Filiz":img-wink:
bu dahada komik bir insan 5 aylık hamile pek belli olmuyo şimdiye kadar bayağı büymesi lazımdı karnının ozaman şu senaristler hamileliğin dönemlerini bilerek yazsalar fena olmaz hani
birde garibe bayıldımm o ne aşktır öyle garibim fena kaptırdı kendini handan hanım faziye alışsın garibede alışır:img-hyste
bebegi leylekler getirecegi icin senaryoda bir onemi yok :img-hyste o kadar olur zaten ..Garip kaldi ortada..
Suan cok kotu bi durumdayim yani dokunsaniz aglicagim:
Bolum cok guzeldi hatta muhtesemdi filizle yilmazi bir arada gormeyince dahada guzel oluyor bolum..:)duygu dolu bi bolum izledim....
herzaman ki gibi filizle basliyorum.
Filiz:Bu bolum yine cok guzeldi her sahnesi cook heyecan doluydu(benim icin)basi dimdik ayakta ya helal olsun ceydanin dedigi gibi bende filiz olsam herhalde oraya "el bombasi atardim:)".caresizligine ragmen dimdik ayakta ve bu benim cok hosuma gidiyor,
osman beyin filizi kovma nedenini anlamis degilim herkez para derdinde yaa insanlik diye birsey kalmamis ben cemin onu filize borc vermemesi icin tehdit etigini sanmistim ki adam vur derken oldur dio....Mujgan hanimin evindeki davranislar da cok tatliydi hele camdan aksam nalana kereme bakarken cok tatliydi ahhahh kim bilir neler geldi aklina filizimin...Kucuk eliflede cook tatliydi....omerle olan sahneleri bi baska oluyo zaten snra ferideyle samimiyeti cok kotu bi durumdayim gercekten...Bi bolum daha gecti ve ben yine filizin arkasindayim umarim hep boyle olur filiz oldugu gibi olur....
Asli:u bolum asliyi ben aslinda nekadar sevdigimi anladim:good: ihtiraf edeyim asli cok samimi ve cok icten bi karekter zaten asliyi basindan seviyordumjda bakmayin belli etmiyordum...gercekten aslinin hastaligina cok uzuldum hele hastane sahnesinde dua etigi sahne"alahim ne olur birsey cikmasin"dedigi sahnede resmen gozumden yas geldi gozlerim doldu....bence asli olmemeli madem senaristlerimiz bu karekteri almis ana karekterin icine sokmus bence kalmali asli..bu arada zeynep beserler tebrik ederim agladigi sahne cok can aciticiydi cok kotu oldum yilmaza yuzugu verdigi sahnede bille bi tuhaf oldum asli bunnari haketmiyor...aslida durdurdu nisanlandiktan snrami basladi bas donmeleri....umarim olmez....az cektigimiz varmis gibi bide senin sahnelerinde aglamayalim...
Yilmaz:iyi oldu diycem ama dilim varmiyor...son sahnede yilmaz icin cook sevindim ama asli icin cok uzuldum...Yilmaz bunari haketiyormu bilmiyorum ama burda asliyi tabikide suclamamak lazim.....bu bolum iyi oldu yaa filiz yilmaz karsilasmasi olmadi daha guzel oluyor benim icin..:)yilmaza okadar simdilik..
feridemm:(yaaa feride yi ben acaip sevmeye basladim bilmiyorum ama bi kac bolumdur ferideye acaip yakinlasmis durumdayim.....hele omer icin yaptiklari irem altugu da ayriyeten kutlarim oda cok iyi rol yapiyor ki muala disi herkez super.
67bolum benim icin cok uzucu bi bolum olcak filizden daha cok ferideye uzulmeye basliyorum...hele omerin mektuplarini okudugu sahne,snra yilmazi icten tebrik etmemesi:happy0064 buda filizden yana....
nevzat icin o elbiseye girdi bence cook iyi yapti kim olsa yapardi sahsen...ooff
Omer:tek kelimeyle HARIKA her sahnessinde gozlerim doldu icim in yaglari eridi...ne diycegimi bilmiyorum kelimeler yetmez..
Mahkeme deki sahneler..snra bicaklandigi sahne ondan onceki o dudugu vurdugu sahne ne diycemi bilmiyorum arkadasi da cok iyi biri(unutum ismini)o biyandan hadi kocum hadi kocum diyediye bana da heyecan basti bende onla birlikte hadi omerim hadi omerim:):)ooff bidahaki bolumu izlemek istemiyorum:icon_sorr offf.
fahriye:nin bi sahnesi cok hosuma gitti cemil ve salihe bagiridigi sahne cok da hakliydi bence...
handan garip:oleyy garippi gorduk:)handanda da isinma varda iste kadin belli etmiyor:)garipede yazik ya nasil handan gibi biriyi sevdi anlamis degilim..
"gozleriniz gercek kendi gozlerinizmi":happy0064cok tatli..
handan:gicik kaptim bu bolum yaa oglu hapiste kizi kovuldu bu hale para derdinde ben mujgan olsam sahsen cok kirilirdim resmen bu kadin insanlari kucuk dusuruor alahtan filiz susturdu vala.....
Simdilik aklima gelen bunnar geldikce yazarim..
ya bu dizi hastalik gibi birsey insanin icine kurt dusuruyor yaa omere nolcak filize nolcak o olmesin bu olmesin diyediye burada deli oluyorum vala..gelde carsambayi fragman icin bekle...Ne guzel binbir gecenin fragmanini biterbitmez veriyor bizim ne eksigimiz var anlayamadim.....verinde bizide hayal dunyasindan kurtarin
iyi geceler.
modest2000
24-03-07, 00:43
Feride Nevzat'a en azından bıçaklanma olayından sonra gitse daha anlamlıydı.Yani Ömer'i içerden çıkarmak için Nevzat'la evlenirse Ömer ölmekten beter olmayacak mı çıkınca?Yaptığı büyük fedakarlık olacak ama Ömer ne hale gelecek?
Ama ben Nevzat'ın böyle bir teklifte bulunmasına rağmen, Feride'nin halinden etkilenerek karşılıksız para vereceğini düşünüyorum.Senaristler,en azından böyle gelişsin olay lütfen.Karşılıksız yardım yapsın.Yeni bir kriz eklenmesin.Ne bu ya,tam bir dilemma olacak yoksa:icon_sorr :icon_sorr
destina304
24-03-07, 00:49
benihalksecti@fox.com.tr adresine EN GÜZEL AŞK DİZİ ıhlamurlar altında yazıp yollarsanız ankette öne geçebiliriz
Feride Nevzat'a en azından bıçaklanma olayından sonra gitse daha anlamlıydı.Yani Ömer'i içerden çıkarmak için Nevzat'la evlenirse Ömer ölmekten beter olmayacak mı çıkınca?Yaptığı büyük fedakarlık olacak ama Ömer ne hale gelecek?
Ama ben Nevzat'ın böyle bir teklifte bulunmasına rağmen, Feride'nin halinden etkilenerek karşılıksız para vereceğini düşünüyorum.Senaristler,en azından böyle gelişsin olay lütfen.Karşılıksız yardım yapsın.Yeni bir kriz eklenmesin.Ne bu ya,tam bir dilemma olacak yoksa:icon_sorr :icon_sorr
evet ömer ölmekten beter olucak ama en azından feride ömeri ailesine ve kızına kavuşturmuş olucak aslında sadece sevgisinden ömeri kurtarmak için kendini feda eden bir olucak
forever_bim
24-03-07, 00:50
Ah Ömer'cim senin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmiş midir acaba.
Neyse son on dakika iyiden adrenalin tavan yaptı dizide. Yani 80 dakikayı son 10 dak. için bekledim ama değdi.
aklıma bir şey daha geldi :) feride sürekli yatağın aynı yerinde her gece ağlıyor :) yılmazda sürekli aynı şekilde buluyor ve aynı tarz konuşmalar geçiyor:)
ömerin mektubuda çok manalıydı ...feridenin nevzata gittiğini duyunca aralarında bir şey olur mu acaba...çünkü ömerin korkuları vardı ve feride de onun istemediği şeyi yaptı...nevzatın bir şey yapacağını sanmıyorum ama gene de feride bunu ömere söyleyebilir...ama bir de şu var ömer yılmaz gibi değil :) hemen barışırlar :)
modest2000
24-03-07, 00:55
Aslı'nın hastalığına üzüldüm ama bu karakteri ne kadar delikanlı sevimli kız haline getirmeye çalışsalar da,ısındığımı ve fikrimin değiştiğini söyleyemem.Aslı'yla ilgili eski düşüncelerimi koruyorum.Kaç bölümdür izlediğimiz Aslı'yı unutacak değilim.Kimsesizliği v.b ile duygulara hitap ediliyor,sevdirilmeye çalışılıyor karakter.Aslı'nın hasta olmasını istemiyorum ama şahsen sempati de duymuyorum.Tabii isteyen beğenmekte sevmekte özgür:img-wink: Bu arada sevgili sinem anımsatmış,Fahriye'nin repliğini."Ahmet önce benim diyor ":img-wink: :img-wink:
Bu bölüm Aslı-Yılmaz az olduğu için dizi hiçbirşey kaybetmemişti.Ama özellikle Filiz ve Ömer'li sahnelerin artmasıyla daha keyifli hale gelmişti.Filiz'in ve Ömer'in durumu ne kadar üzücüyse de onları sık görmek o kadar keyif vericiydi.:img-wink:
Ömer eğer Feride Nevzat ile beraber olursa yıkılır ve kimse onu toplayamaz Nevzat inşallah vicdanlı bir davranış gösterirde Ferideye parayı karşılıksız verir
forever_bim
24-03-07, 01:06
Bu bölüm Feride'ye anlam veremedim ben. Elbette çok büyük bir aşkla seviyor çok büyük bir de acı çekiyor. Ama Ömer bizzat mektupta dayanabilecek misin dedi. Sanki olacakları görüyormuş gibi.
modest2000
24-03-07, 01:11
Farkındasınız değil mi,şu hastalık ne ise detaylı çalışılmamış.Geçiştirildi sadece.Öte yandan,Cem Akman da Filiz'i işten çıkarttırdı filan,eski türk filmlerindeki gibi.Ama o filmlerde o şehirde de yaşatmıyorlardı,bari Cem Akman Filiz'leri İstanbul'dan da sürsün tam olsun.Kim bu Cem Akman,her holding sahibi heryere söz geçirebiliyormuymuş.Abartı abartı abartı nereye kadar....:img-wink:
bu bölümde aslıya gerçekten çok üzüldüm,hastaneden çıktığında ağlaması falan çok üzücüydü,kendime inanamakla beraber acayip ağladım orda:icon_sorr
doktorun dedikleri uğultu olarak duyuldu bize ama umutsuz waka heralde,yzık walla umarım iyleşir:icon_sorr
filizin bir anda ortaya çıkan karnını kimse nasıl farketmedi anlamadım,eskiden dal gibi kızken karnındaki şişlik belli oluyo gayet de ama kimse farketmiyo nedense:img-hyste
cemin sürekli kötülükler yapıp durmasndan,filizi işinden etmesinden,we her seferinde dört ayağının üstüne düşmesnden bıktım artık,çekirge bir sıçrar iki sıçrar ama ceminki 23445. sıçrayış falan oldu sanırsam , filizi de işinden etti,keşke biraz daha geç girseydi annesinin odasına da safiye teyze yılmazla konuşabilseydi
filiz-feride konuşmaları,yani ömeri bu kadar çok seven iki kadının konuşmaları çok güzeldi,filiz in ordan uzaklaşıp ferideyi araması istabetli bi karar olmuş,aslında ceydanın önerisine koptum; el bombası atcaktı aslnda filiz nişan töreninin yapıldığı yere:img-hyste ben olsam öyle yapardm walla
kapıcı garip acayip komikti ya,handana gözleriniz sahici mi diye sormasnda gülmekten öldüm,bi de takım elbiseyle falan gelmiş:img-hyste giderlerken de nerdeyse telefonunu falan isticekti handanın ona ulaşabilmek için,yazık walla adama handanı göremicek bi daha:img-hyste
handan aslnda kocaman evden küçücük eve geçme olayına üzülmekte haklı ,ama bunu özellkle müjganın yannda fazlasıyla belli etmesi hiç hoş değil,müjgan mecbur değil onları evlerne almaya, buna şükretmesi lazım bence,bu arada bölümün başnda filizin handana söyledikleri süperdi,tüm ailenin yükü filizin üzernde we gerçekten yazık kıza
feride-ömer,beni çook ağlattı her zamanki gibi,birbirlerne yazdıkları mektuplar,mektupları okumaları,fonda çalan türküler süperdi,ömerin hapishane sahneleri süperdi,feridenin ona verdiği atkıyı özenle yıkaması,kokusunu içine çekmesi,birbirlerne yazdıkları mektupları koklamaları,ömer mahkemeden çıktıktan sonra feridenin ellerini tutması çook güzeldi gerçekten
ömerin arkadaşı seyfiyi sevdim ben çok iyi biri,ona ne güzel öğretti tahta oymacılığını,babasını çook özleyen elife çok güzel bi bebek yaptı ömer
aslnda feridenin yaptıklarını bi yandan haklı buldum bi yandan da garip,yani tamam ev onun üstüneyse evi satmak istemesi çok doğruydu ama nevzat istersen üzerine de yaparız dedi yalnış hatırlamıyosam we snra da sadece elbiseyi onun üzernde görmek istediğini ima etti,açıkca bi tehdid ,zorlama yoktu,zaten nevzat artık anlıyo feridenin ömeri çok sevdini,hem de feride ömere bu kadar sözler vermişken,onu bekliyeceğini söylemişken en azndan o elbiseyi giymeden feride nevzattan parayı isteseydi,adamın aklnda ona para vermek karşılığı istediği şeyi yaptırmak yokken böyle bi şeyi bence nevzatın aklına soktu feride,hayırlısı olsun ne diyim:icon_whis
we son sahne....öncelikle ömerin o adamı yannda başkaları olmadan,teketek bi kavgada yere sermesi süperdi,adam resmeniki büklüm oldu we ooh oldu,ama çok kötü bitti walla,feci bıçakladı adam onu,umarım ömere hiç bişey olmaz
we bu geceki -bana göre- en şahane performans Sinan Tuzcu ve İrem Altuğ'a aitti,tüm oyuncular süperdi ama bu ikiliyi daha çok sevdim ben şahane oynadılar ;)
bu arada filiz gece yarısı nalanla keremin gizli gizli buluşmalarını pencerden izlerken çok duygulandı we resmen filize içim acıdı orda:icon_sorr :icon_sorr
Farkındasınız değil mi,şu hastalık ne ise detaylı çalışılmamış.Geçiştirildi sadece.Öte yandan,Cem Akman da Filiz'i işten çıkarttırdı filan,eski türk filmlerindeki gibi.Ama o filmlerde o şehirde de yaşatmıyorlardı,bari Cem Akman Filiz'leri İstanbul'dan da sürsün tam olsun.Kim bu Cem Akman,her holding sahibi heryere söz geçirebiliyormuymuş.Abartı abartı abartı nereye kadar....:img-wink:
filizi şehirdışına değilde kendi yanına çekmeye çalışıyor aklı sıra filizi köşeye sıkıştıracak filizde koşa koşa ona gidecek :img-yes:
cemin anneside durdu durdu cemin hastanede olduğu zamanı bulup yılmazı aradı...cem gitsin sonra ara yılmaz kaçıyor mu :)
AAAA herşeyin suçlusu Filiz sürün gitsin yakında Cem bunuda yapar merak etme canım bu dizide abartmaya senaristlerimiz bayıldı vazgeçemiyorlar onlar abarta abarta bi hal oldular bizde şiştik artık bu abartılardan tek Cem olayı abartı olsa tamam diyeceğim herşey abartı oldu bu sezon klasik Türk filmlerini bile sollayacak yakında
Bence de Feride biraz fazla acele etti. Parayi bulsa bile bunu Omer'e nasil aciklayacak? Omer veya Filiz bu parayi nasil buldugunu sormayacaklar mi? Bile bile bu parayi kabul ederler mi? Keske yeniden Yilmaz'dan isteyip, evimi sattim falan deseydi.
Asli'nin hastaligi ile birlikte Turk filmlerine saygi isi bir adim daha ileri goturuldu. Filiz ve Yilmaz ille de birlikte olacaklarsa Asli'nin bir sekilde aradan cikmasi lazim ama keske daha farkli bir cozum bulsalardi. Acikcasi, dizilerde beyin tumoru, kanser vs hastaliklari bu kadar rahatca kullanmalari ve bunlari mutlaka olumcul diye sunmalari beni rahatsiz ediyor. Gercek hayatta bu hastaliklarla savasanlara ve ailelerine karsi dusuncesizlik herseyden once.
modest2000
24-03-07, 01:18
Bu bölüm Feride'ye anlam veremedim ben. Elbette çok büyük bir aşkla seviyor çok büyük bir de acı çekiyor. Ama Ömer bizzat mektupta dayanabilecek misin dedi. Sanki olacakları görüyormuş gibi.
Bıçaklanma olayından sonra olsa belki bir nebze anlaşılabilirdi.Sevdiğinin yaşamının tehlikede olması onu böyle bir davranışa sürükledi diye düşünülebilirdi.Ama şu anda acele ve düşünmeden hareket etti.Yapacağı şeyi Filiz'le paylaşsa bu kararından vazgeçerdi bence. Neyse,olan oldu ve ben yine de o Nevzatta Ferde'nin sevgisine hürmet edecek bir potansiyel gördüm:img-wink: Öyle olmasını diliyorum.Bu aşka dokunmasınlar,bari bunu karıştırmasınlar:icon_whis :icon_whis
forever_bim
24-03-07, 01:23
Bıçaklanma olayından sonra olsa belki bir nebze anlaşılabilirdi.Sevdiğinin yaşamının tehlikede olması onu böyle bir davranışa sürükledi diye düşünülebilirdi.Ama şu anda acele ve düşünmeden hareket etti.Yapacağı şeyi Filiz'le paylaşsa bu kararından vazgeçerdi bence. Neyse,olan oldu ve ben yine de o Nevzatta Ferde'nin sevgisine hürmet edecek bir potansiyel gördüm:img-wink: Öyle olmasını diliyorum.Bu aşka dokunmasınlar,bari bunu karıştırmasınlar:icon_whis :icon_whis
Gelen duyumlara göre Ömer yakında kurtuluyormuş hem azrailden hem hapisten bu açıdan bakarsak ya para Nevzat'tan ya Yılmaz'dan çıkacak. Neyse Ömer'in Cafer'i ezdiği sahne iyi ki oturup diziyi izlemişim dedirtti. E sosyete çocuğu diyor Cafoş (nasıl lakap:)) görsün bakalım. Sırtının tekmelenmesi nasılmış.:img-pilot
modest2000
24-03-07, 01:26
Gelen duyumlara göre Ömer yakında kurtuluyormuş hem azrailden hem hapisten bu açıdan bakarsak ya para Nevzat'tan ya Yılmaz'dan çıkacak. Neyse Ömer'in Cafer'i ezdiği sahne iyi ki oturup diziyi izlemişim dedirtti. E sosyete çocuğu diyor Cafoş (nasıl lakap:)) görsün bakalım. Sırtının tekmelenmesi nasılmış.:img-pilot
Vallahi çok güzel dövdü Ömer:img-wink: Şiddet övülmez ama iyi vurdu Ömer,hakkını teslim etmek lazım:img-wink: Bıçaklandığı sahnedeki performansı da etkileyiciydi.Resmen canının acıdığını içimde hissettim.:icon_sorr :icon_sorr
Acikcasi, dizilerde beyin tumoru, kanser vs hastaliklari bu kadar rahatca kullanmalari ve bunlari mutlaka olumcul diye sunmalari beni rahatsiz ediyor. Gercek hayatta bu hastaliklarla savasanlara ve ailelerine karsi dusuncesizlik herseyden once.
Sevgili denizim;
Bu yorumuna katilmamak elde degil..Evet onlarca hasta yakini izliyor dizileri belkide. Ve hep böyle hastaliklari mutlak ölümcül diye sunmalari cok bencilce vede düsüncesizce.. Oysaki dizi bile olsa; umut vermeli izleyen onca hasta insana..Careler vede cözüm yollari olmali..
illede Yilmaz ile Asli`yi ayirmak istiyorlarsa, baska sebep bulsalardi..Sahsen ben hic begenmedim bu Asli`nin hastalik senaryosunu.. Asli`ninda kesinlikle ölmesini istemiyorum.. Mutlaka cözümü olmali diyorum... Ayrilacaklarsa bile bu hastalikla gelen bir ölüm ayriligi olmamali..
Sagduyu Lütfen...
Mapusluk Türküleri yine harikaydi..Türkü secimleri cok iyi olmustu..
Tüylerimizi diken diken etti yine Sinan Tuzcu.. Ben ve E$im bir Türk Halk Müzigi a$IgI oldugumuz icin, ömer hapishaneye girdiginden beri calinan türküler sayesinde daha bir keyiflice izliyoruz diziyi..
modest2000
24-03-07, 01:30
Nişantaşında 4+1 oda ev kiralamak isteyen-beğenmeyerek hem de-Handan kızının maaşını ne sanıyordu acaba?Bir de forumda epey konuşulan Handan-Garip aşkı!!? da dikkat çekiciydi."gözleriniz kendinizin mi":img-hyste :img-hyste
Sevgili denizim;
Bu yorumuna katilmamak elde degil..Evet onlarca hasta yakini izliyor dizileri belkide. Ve hep böyle hastaliklari mutlak ölümcül diye sunmalari cok bencilce vede düsüncesizce.. Oysaki dizi bile olsa; umut vermeli izleyen onca hasta insana..Careler vede cözüm yollari olmali..
illede Yilmaz ile Asli`yi ayirmak istiyorlarsa, baska sebep bulsalardi..Sahsen ben hic begenmedim bu Asli`nin hastalik senaryosunu.. Asli`ninda kesinlikle ölmesini istemiyorum.. Mutlaka cözümü olmali diyorum... Ayrilacaklarsa bile bu hastalikla gelen bir ölüm ayriligi olmamali..
Sagduyu Lütfen...
bu konuda haklısınız böyle yaparak o hastalıkla mücadele veren insanlarında morallerini bozuyolar keşke aslı filizin yılmaza aşkını anlasaydı yada bebeği öğrenseydi yada çekip gitseydide hastalık eklemeseydiler ama illa azap çektiriceklerya yılmaza bizlere bu yöntem işlerine geliyor..
forever_bim
24-03-07, 01:33
Allah'tan hapishanede de olsa ufak bir adalet belirtisi gösterildi. Hoşgeldin dayağından ötürü CAFOŞ hak ettiği ayı inine gitti.
Benim anlayamadığım Ömer le Cafer kavga ediyor bir Allah ın kulu ayırmıyo hadi ayırmadılar kozlarını paylaşsınlar dediler diyelim ya adamı bıçaklıyo kimsede gık yok bu cezaevi gerçeğimi
modest2000
24-03-07, 01:39
Sevgili denizim;
Sagduyu Lütfen...
Yılmaz Aslı'ya sürekli yanında çok huzurluyum dediği için onları ayıracak başka bir neden bulamıyor senaristler:img-wink: Şaka bir yana,bu çift illa ayrılacaksa anlaşamayıp ayrılsalar çok mu tuhaf olur da,bunun yerine bin kez kullanılmış bayat bir hastalık öyküsünü kullanmayı tercih ediyorlar.Hastalık konusunda hem dikkat çektiğiniz gibi daha duyarlı olunmalı hem de ayırmak istiyorlarsa yaratıcı bir ayrılma öyküsü hazırlanmalı.
Nevzat bana da Feride'yi zorlayacak bir karakter gibi gelmedi. Belki para karsiligi o evde kalmasini ve gecmisini (dolayisiyla kendisini) hatirlayana kadar Omer'le gorusmemesini isteyebilir. Bu da Nevzat'la ilgili aklima gelen en kotu senaryo.
Ote yandan bizim senaristler Feride-Omer ciftini rahat da birakmazlar. Araya mutlaka yeni yanlis anlamalar, sevdigi icin, ici kan aglaya aglaya fedakarlik yapmalar falan girer. Asli da hastaligini Yilmaz'i dusunerek saklarsa kadro tamamlanmis ve dizinin tum kadinlari sevdiklerini dusunerek bir takim yalanlar soylemis olurlar.
Dizilerde moda artık hastalık seyredenler düşünülmüyo kaldı ki artık tıp çok ileride hemen hemen her hastalığın çaresi yada tedavisi var en azından umut var dizilerde abartılıyo
forever_bim
24-03-07, 01:42
Benim anlayamadığım Ömer le Cafer kavga ediyor bir Allah ın kulu ayırmıyo hadi ayırmadılar kozlarını paylaşsınlar dediler diyelim ya adamı bıçaklıyo kimsede gık yok bu cezaevi gerçeğimi
Dayak sahnesinde ayırsalardı o dombili obez mahkumla tayfası Ömer'i linç ederlerdi. Tamam Ömer yapılı bileği sağlam biri ama on kişiyle baş edemez. Zaten Cafoş'tan hapishane tırsıyor bıçağı alınca kimseden ses çıkmadı.
modest2000
24-03-07, 01:44
Nevzat bana da Feride'yi zorlayacak bir karakter gibi gelmedi. Belki para karsiligi o evde kalmasini ve gecmisini (dolayisiyla kendisini) hatirlayana kadar Omer'le gorusmemesini isteyebilir. Bu da Nevzat'la ilgili aklima gelen en kotu senaryo.
Ote yandan bizim senaristler Feride-Omer ciftini rahat da birakmazlar. Araya mutlaka yeni yanlis anlamalar, sevdigi icin, ici kan aglaya aglaya fedakarlik yapmalar falan girer. Asli da hastaligini Yilmaz'i dusunerek saklarsa kadro tamamlanmis ve dizinin tum kadinlari sevdiklerini dusunerek bir takim yalanlar soylemis olurlar.
Aslı ağlayarak hastalığını bir anlamda belli etti zaten.Hastalığını gizleyecek olsa ağlamasını da gizlerdi.Bence konuyu açmaya niyetliydi Yılmaz'a.
nevzat bence de öyle bir adam değil hatta ferideye o elbiseyi giy dediğinde falan da verebilirdi ...Nevzat ben seni böyle istemiyorum diyebilir :img-wink: ben o adamın ferideye aşık olduğunu düşünüyorum nedense hiçte kötü gelmiyor..
Aslı bence gerçeği anlatacaktır...Çünkü konuşmaya girişinden öyle anlaşılıyor.Gene de belli olmaz..
Haftaya da feride ağlaya ağlaya eve gider,yılmazda oradadır ya da yılmaz aslıdadır sonra ferideye haber gelir filizden ,sonra yılmazı arar, hastaneye koşarlar...filiz orada bayılır herhalde ömerin durumu kötüyse falan yılmazda bu sefer bebeği öğrenir ...önce aslının hastalığını öğrenip sonra bebeği öğrenecekse aklıma bu geldi :img-yes: Ama filizin dizide hiç hastalanmadığını düşünürsek bayılma olur mu olmaz mı bilmiyorum...
Ya bir de handan hanıma doktorlar stresi yasaklamışlardı filiz yılmazla giderken hastalanmıştı ...onca olay oldu battılar istemediği yerlerde,ömer hapiste şimdide hastaneye düşecek ama handan hanım hala iyi...:icon_whis
Dayak sahnesinde ayırsalardı o dombili obez mahkumla tayfası Ömer'i linç ederlerdi. Tamam Ömer yapılı bileği sağlam biri ama on kişiyle baş edemez. Zaten Cafoş'tan hapishane tırsıyor bıçağı alınca kimseden ses çıkmadı.
Orası öyle ama hiç delikanlı yokmuş Ömer den başka orada kafa tutacak İnşallah Cafoş gereken cezayı alır bu tarz tek kişilik mafya bozuntuları herhalde gerçek hayatta da var ki esinlenerek yazılıyo bunları tek kişilik hücreye atacaksın ki herkes rahat etsin
Aslı ağlayarak hastalığını bir anlamda belli etti zaten.Hastalığını gizleyecek olsa ağlamasını da gizlerdi.Bence konuyu açmaya niyetliydi Yılmaz'a.
bence aslı hastalığını yılmaza söyliyecek öyle duruyodu yani kararlı bir şekli vardı hastayım tümor var birlikte geleceğimiz yok anla falan filan keşke açıklama yapmadan gitseydi şimdi yılmaz aslı peşinden koşar hasta yaa..
Bölüm tahminlerim
Filiz Ömerin vurulduğunun haberini alır Handan ile hastahaneye koşarlar
Nevzat Feride diyaloğu kısa sürer Nevzat Ferideye parayı vereceğini söyler
Feride Filizi arar Ömerin vurulduğunu öğrenir
Yılmaz Ferideden Ömerin hastahanede olduğunu öğrenir Yılmaz meraklanır hemen aynalıyıda alır hastahaneye gider Filiz fenalaşır odaya alırlar Yılmaz merak eder Filize ne olduğunu doktorla konuşur doktor 4 aylık falan hamile der yılmaz gerçeği öğrenir hem sevinir hem yıkılır bu arada Aslı gerçeği söyler hasta bir insanla ömür geçirmene razı olamam falan der delikanlı ablamız Yılmaz bırakamaz Aslı ve Filiz arasında sıkışır kalır Cem tabii sahneye çıkar vs vs vs benim düşüncelerim bunlar bayağı hareketli bir bölüm olacak gibi geliyo bana
Bu_arada_önümüzdeki_bölümdeki_hastahane_sahneleri_ ümraniyede_yanibizim_burda_çekildi.
Ama_çokgeç_Haberimoldu.Annem_söledi.Filiz&Yılmaz'ın-gelmiş.nie_gitmedin-diye.valla_kafamı_duvarlar-vurdum.
Şunu_zamanında_söylese_filiz&yılmazı_görücektim-çok_üzgünüm.
Sevgili denizim;
Sagduyu Lütfen...
Kesinlikle arkadaşım! benim kanser olan çok samimi bir arkadaşım var ve bu diziyi onunla izlerken moralinin bozulduğunu bizzat kendi gözümle gördüm bu kadar da düşüncesizlik olmaz!!
Bence önümüzdeki bölüm dananın kuyruğu kopacak yılmaz her şeyi öğrenecek,bu ara ömer ölmezse ki ölmeyecek gibi bir daha hapishaneye falan da gitmez büyük ihtimalle nevzat parayı ferideye karşılıksız olarak verecek,aslı yılmaza hastalığını anlatacak tabi beyimiz baba olacağını da öğrenecek iki arada bir derede bakalım pastırma sucuk nasıl bu işin altından kalkacak hep beraber görecez..herkese keyifli seyirler..:img-wink: bye
3 saattir okuyorum herkesin eline sağlık ama ben kör olcam o ayrı
ya diziyi izliyorum aklım forumda forum sanki dizinin önüne geçti.
garip-handan sahnesinde forumda şenlik var dedim. ceydanın el bombası espirisinde yine aynı. artık dizi gelecek bölüm tahmini değil forum tahmini yapıyorum:img-hyste
bu bölüm güzeldi ben beğendim. herkes güzel oynadı irem altuğ sinan tuzcu tavan yaptı.
hapishanede cafer gibi adamlar varmıdır diye biri sordu bildiğimden dolayı onu cevaplayayım da hapishane gerçeği ne kadar korkunçtur anlayın. kimse rahat yatamaz orda.
adam vardır cezası çoktur başka cezaevine nakledilecektir ama gitmek istemez bunun için sebepsiz yere koğuştan birini öldürür veya yaralarki suç burda işlendiğinden mahkeme boyunca nakledilemesin aynı koğuşta kalsın
adam(lar) vardır dışarda hasım edinmişlerdir her yeni gelen mahkumu onların kendisini öldürtmek için tutup basit suçtan içeri soktuğunu düşünür. bunu kafasında kurar kurar yeni gelen uyuduğu andada öldürmeye kalkar.
bunun için koğuş tipi ceza evlerinde herkes çok iyi bir arkadaş edinir ve nobetleşe uyurlar.
yani adam öldürmek için sebep gerekmemektedir cezaevinde. filiz bunları bilseydi değil yılmazdan cemden bile para isterdi.
Bademgözlü
24-03-07, 03:28
Ömersiz bu diziyi düsünemiyorum. Tamda hayatinda onu gercekden seven bir Kadina ratlamisken. Cünkü Elif onu gercekden sevemeden öldü. O hep yilmazi sevdi. Sadece Ömerin ona sundugu hayat gözlerini kamastirmisti. Tabbiki bir de Ömerin ona karsi son derece anlayisli ve iyi davranmasiydi. Oysa Feride Ömeri her haliyle oldugu gibi seviyor. Bence Omerle Feride aski bitmemeli. Bitmesi gereken bir tek sey var. Oda Yilmaz ile Filizin anlamsiz gururu. Ve Yilmazin bir türlü aklinin basina gelememesi. Oysa bir düsünse Cemin simdiye kadar yaptiklarini. Ve Filizin niye hala Cemle bir araya gelmediyini. Herseyi arastiriyorda bunlari niye arastirmiyor. Onun tek derdi daldan dala kosmak bence. Elifi de cok cabuk unutup Filize ilgi duymaya baslamisti. O bir baska Kadinla ilgilenirken. Sevdigi ve cocugunun annesi olan Filiz cok zor mücadeleler vermekde. Yilmaza sevdigi Kadini yanliz birakip onun namusundan süphe duydugu icin cok sinirleniyorum.
ortalık kızışmadan sakinken yorumumu yapıyım...
ASLI-YILMAZ:bu ikili tam mantık evliliği için yaratılmış ama yılmazda hala filizden anılar varken buna mantık evliliği dememizde zor olduğuna göre aslı hasta olmasada bu iş zaten olmayacaktı ama biraz acıklı olsun diye klişe hasta sahnesi koymuş yine senaristlerimiz değişik olaylar gelmez zaten akıllarına...
MUALLA-HANDAN-MÜJGAN:annelerimiz mualla hanım pek mutlu oğlunun mürvetini görücek diye bohçalar bile hazırlamış halbuki filizi kabullendiğinde sırf bir gelinlik almıştı mualla hanım kendini fazla kaptırdı ama hevesi kursağında kalıcak..handan hanım belkide çocuklarının hayatlarını yönetmenin cezasını çekiyor bazen çocukların anne babalardan daha çok şey bildiklerini kabullenmek lazım sonunda gariple mutlu olurlar inşallah:img-hyste..müjgan hanım ne olursa olsun aslında iyi bir insan en zor anlarında yanlarındaydı handan hanım ondan gazi mahalesinde yaşamayı öğrenicek daha...bu arada mualla hanıma söylemek lazım gariple handan içinde bir bohça yapsın:img-hyste :img-hyste
SALİH-FAHRİYE-CEMİL: belki fahriyenin konuşması akıllarını yerine getirmiştir cemil bukadar fevri ve yanlış davranmasa çocuğuna uzaktan bakmazdı şuan ama fahriye dedi ya "ahmet ikinizden önce benim çocuğum"diye işte filizde böyle düşünüyor benim çocuğum aslında her çocuk ençok annesinindir...
ÖMER-FERİDE:ömer bunuda atlatıcak feride sayesinde hapisten çıkıcak kızına ailesine kavuşucak. belki nevzat feridenin aşkının büyüklüğünü görürde karşılık beklemz ama hiç sanmıyorum açıkçası.ömer her geçen gün benim sevgimi kat kat kazanıyor filize bebek hakkında yılmazı unuturmaması güzeldi yılmaz bu bebeği ömerden öğrenicek galiba aşkın en masum hali ferideyle ömerin...
FİLİZ-YILMAZ:"Giden istemeden gidiyorsa,gönderiliyorsa yanlızlığa doğru yol alacak bilmezliklerin içinde kaybolacak,dönmek isteyecek yapamıycak,dönse bile kabul edilmeyecek,vazo kırıldı ya,hiç kimse tamir edemiyecek,bir ilişki daha tarihe gömülecek,yüreklere yeni yaralar eklenecek,aşk acısı bu insanlık var oldukça birileri tarafından hep çekilecek..." yılmazla filizin hikayesinin kısaltılması bu ,birbirlerini severken hala birbirlerinin canını yakıyorlar ya aşktan dolayı ve buaşkı yaşamıyorlar ya gururdan dolayı en büyük acıyıda cezayıda birbirlerine yaşatıyorlar..yılmaz bu bölüm aslıyı öpmeye yeltendi ama öpemedi bazen yaşamak dile getirmekten daha zordur evlenme teklifini ederken bunu düşünemedi yılmaz..
Filiz Yilmaz icin neler yapti...neler yapmadi
1- Katilikle sucladiktan sonra, bir kere gitti Yilmazdan aff diledi tamam, ama sonra ne yapti, yenilgiyi kabul etti, pisman oldu, ama Yilmazi tekrar kazanmak icin cabasi neredeydi. Yilmazin istedigi zamndi, olaylari hazmetmek icin, ama Filiz bunu anliyamadi
2- Filiz hamile oldugunu ögrendi, ve bebegi söylememekte kararliydi. Herkes hamile oldugunu ögrendi ve babasininda Yilmaz oldugunu, ama garibim Yilmaz hala bilmememkte
3- Cocugu söyleme kararini nezaman aldi, ü Yilmazi kazada kaybetecegini düsündügü anda, sonra Asliyla ilgili bir süphe düstü icine, ve yine bebegi saklama karari aldi
4- Bebegi söylediginde, isi isten gecmisti, Yilmaz baskalarinda Filizin hamile oldugunu ögrendi, bir de üstüne sahte rapor isi geldi, ve Yilmazin Filize degilde rapor inanmasi kacinilmaz oldu
5- Filiz son hakkinida kaybetti,cünkü Yilmaza bebek senden degildedi
Simdi Filiz ne kadar savas verdi Yilmaz icin.
Bir odada aglamak ve pisman olmak savasmakmi oluyor simdi?
Simdi sira Yilmazda, tüm Filizcilerin dikkatle Yilmazi izlemelerini istiyorum. Pismanligin nasil yasandigini, sevdigin icin nasil savasildigini...
çok güzel anlattın
herşeyden geçtim son parağrafa dikkat derim. sevdiğin için savaş nasıl verilir görecek umuyorum herkes.
Artık daha fazla dibe çöküş var mı acaba.. Kör kuyuda hepsi çıkış çok zor gözüküyo
Dün akşam diziyi izlerken ben filizin yerinde olsam ne yapadım diye ciddi ciddi düşündüm. bi yandan iflas bi yandan ağabeyin bi yandan kendi çocuğun bi yandan annen bi yandan yeğenin bi yanda da kalbin... ve sanki hiçbişey olmamış gibi güçlü bi duruş Ceyda demişti ya sana hayranım filiz diye aşk konusunu çıkarırsak gerçekten hayran olunabilir.
Feride aşkını bu bölüm çok güzel ispat etti belki biraz Handan etkilenir sanmıştım ama olmadı. Nevzat'ın Özlem/Feride için bi tehlike olduğunu düşünmüyorum(tip olarak öyle duruyo) bilhassa çıkış notkası olucak...
Handan hanım oğlu hapse girdiğinde bu kadar üzülmemişti... Kuru lafla peynir gemisi gürümüyo akıl vermektense biraz kendiside bişeyler yapmalıydı. İyiki bi Gazi Mahallesine gelmiş incileri döküldü sanki...
Yılmaz ve Aslı'nın yolları ayrılır.Cezaevinde ugradıgı saldırıda agır yaralanan Ömer.ölüm kalım savaşı vermektedir.Bu olayla yolları kesişen Filiz ve Yılmaz Ömer'i hayata döndürmek için birlikte mücadele edecektir.
FİLİZ-YILMAZ:"Giden istemeden gidiyorsa,gönderiliyorsa yanlızlığa doğru yol alacak bilmezliklerin içinde kaybolacak,dönmek isteyecek yapamıycak,dönse bile kabul edilmeyecek,vazo kırıldı ya,hiç kimse tamir edemiyecek,bir ilişki daha tarihe gömülecek,yüreklere yeni yaralar eklenecek,aşk acısı bu insanlık var oldukça birileri tarafından hep çekilecek..." yılmazla filizin hikayesinin kısaltılması bu ,birbirlerini severken hala birbirlerinin canını yakıyorlar ya aşktan dolayı ve buaşkı yaşamıyorlar ya gururdan dolayı en büyük acıyıda cezayıda birbirlerine yaşatıyorlar..yılmaz bu bölüm aslıyı öpmeye yeltendi ama öpemedi bazen yaşamak dile getirmekten daha zordur evlenme teklifini ederken bunu düşünemedi yılmaz..
sevgili slayjic, ellerine, yüreğine sağlık kısa ve bu kadar öz anlatılabilecek bir yorumdu teşekkür ederim:img-yes: özellikle koyulttuğum paragraf bu kadar uyardı filizyılmazımai filizyılmaz aşkının özeti:img-wink:
aşk acısı çekiyorlar ama sonun umarım bebekleri ile birlikte tüm bu yanlış anlaşılmalara, anlamsızlıklara ve gururlarına dur diyebilecekler artık hakediyorlar sonunda aşk acısı da olsa bunu tatlıya çevirmek o kadar zor değil yeter ki birbirlerini anlamaya çalışsınlar:img-wink:
tolgahuzur1
24-03-07, 09:06
herkese günaydın;
dünkü bölümde filiz yılmaz karşılaşması olmaması çok kötüydü.. yani bize tamamen ayırdık demek isityor senaristler...
dün akşamki bölümün yıldızı bana göre ferideydi:) çünkü ömeri kurtarmak için neler yapabileceğini gösterdi bizlere beni kendine daha çok hayran bıraktı..
dün akşam yılmaz beni çok sinirlendirdi...!! yahu aslı yüzüğü çıkarıp verdiğinde sorguladı niye veriyorsun diye... ama filiz yüzüğü eline verdiğinde öyle bön bön bakmıştı.. demek ki yılmaz filizi hiç sorgulamıyor..
Yılmaz ve Aslı'nın yolları ayrılır.Cezaevinde ugradıgı saldırıda agır yaralanan Ömer.ölüm kalım savaşı vermektedir.Bu olayla yolları kesişen Filiz ve Yılmaz Ömer'i hayata döndürmek için birlikte mücadele edecektir.
ayrıldılarmı???
mualla hanımın ocağına el bombası düştü resmen:img-hyste
yılmaz hastane masraflarını öder. en iyi dr ları getirtir.
filizde yılmaza nispet yapar: bana kaldın bende olmasam evde kalcan:img-hyste
Öyle uzun uzadıya yazamam..Bugün cuma odama gelenin haddi hesabı yok.
Ayrıva neler yaptı yazmama gerek yok aynı diziyi seyrediyoruz.Sen bana yaz Yılmaz o 10 bölüm ne yaptı bende yazayım sana..Sen bebeği saklarken gördüm diyorsun. Ben bebeği söylemek için fırsat kollarken gördüm. Aynı pencereden bakamıyoruz.. Açılar farklı.
Benden efsanevi aşık asla olmaz zaten..Hiç öyle bir iddiam yok.Öyle uzun boylu herşeyi ciddiye alan bir yapımda yoktur..Asla feminist değilim ama kendimce bir düzenim var hayatımı bir başkasına göre yaşayamam. Diyonuz ya Yılmaz şeker adam ama damarına basmayacan. Heh işte o damara ben tutar özellikle basarım. :)
dünkü arızadan sonra gecikmeli olarak cevap yazayım;
uzun uzadıya yazacak birşey yok ki zaten ağustos böcüğü hatta yazacak bişi yok.:) yılmaz 10 bölüm ne yaptı? ne yapacaktı ki onu anlayamadım sen git adamı katil diye suçla ondan sonra onun birşey yapmasını mı bekliyosun.ne yapması gerekiyordu? evet haklısın bebeği söylemek için fırsat kolluyordu lafına ben de ek yapayım kolluyordu bulunca da ottan çiçekten bir sebep buluyordu söylememek için.:) ben salondaki denize bakan çift kanatlı camdayım seni de oraya beklerim :) e güzel kardeşim karşındakinin hassas damarına basmayı seviyorsan bedeline de katlanacan ne diyim :img-hyste :img-hyste
Herkese günaydın:)
yine güzel bir bölüm izlemiş oldum geçen hafta sıkıldığım sahnelerin az olmasının payı büyük bunda sanırım:) oyunculuklar yine muhteşemdi hepsine teşekkür ederim böyle güzel oyunculuklarla dizi izlettirebildikleri için:img-yes:
genel olarak aldığımız tiyoların da etkisiyle az çok nelerin olacağını bilerek izledik bu bölümü,
yalnızca filizyılmazım sahnesi yoktu ve bir aroması eksikti bu bölümün beklediğim karşılaşma yaşanmadığı için:icon_sorr
en güzel sahneleri filizin bebeğiyle konuşması, feride-yılmaz konuşması, feride-ömer mektup sahneleri, filizin elife sarılıp ağlaması, filiz-ömer hapishane konuşması, ömerin bıçaklanma sahnesi en çok beğendiğim sahneler oldu.
sevgili pinknoze gözün aydın olsun, bu arada GARİP diye diye nihayet atağa kalktı diyecektik ki handanlar gaziya taşınmak zorunda kaldı, ama GARİP orayı biliyormuş ya kesin peşinde pervane olacaktır:img-hyste :img-hyste
şu anda en masum aşk GARİPin aşkı:img-yes: hele "gözleriniz kendinizin mi" koptum:img-hyste :img-hyste
tolgahuzur1
24-03-07, 09:22
benim en beğediğim sahne ömer feridenin karşılıklı mektup okumaları ve bizim türkülerden çalması.. valla beni çok duygulandırdı söyliyen adamında sesi çok güzeldi..:icon_sorr
Allahhh. filizin yaptıkları gelmiş bakalım hemen :)
işte filizin yaptıkları
1-ailesi ve yılmaz arasında seçim yapamak zorunda kaldı ve yılmazı seçti.
ne zaman oldu bu? :img-yes:
2-ailesi her ne kadar karşı olsada evlenmeye karar verdiler vemalesef babası vefat ettiği için evlenemediler
babası vefat ettiği için değil babası istemediği için evlenemediler. ilk madde güme gitti. :img-yes:
3-babasına verdiği söze karşı dayanamadı yılmazın tekrar peşinden koştu(herkes izlemiştir yılmazın bi zamanlar kaçtığını)ve affettirdi kendini...
walla hatırladığım italya dönüşü yılmazın deli gibi filizn peşinden koştuğu.
4-yılmazı dövdüklerinde ilk onun yanındaydı sonradan annesine gitti(bazı arkadaşlar sonradan gitti diye onu seçim olarak saymıyo ama sonuçta annesi gitmesi gerekti)
bunu birşey yapmak olarak algılamıyorum.nedir olay anlamadım?hastaneye götürmesini de mi büyük aşk olarak niteleyeceğiz.
5-ömerin vurulması işte en büyülk olay bu oldu onlar için filiz ilk başlarda yılmazın yanındaydı fakat cemin tüm delilleri yılmaza çevirmesi filizi kuşkuya düşürdü belkide yaptı hata burdaydı
evet hata ekleyecek birşey yok.
6-ama olaylar çözüldüğünde gidip özür dilemesini bildi(ama gururlu yılmazımız kabul etmedi)
şu gururlu yılmaz olayının artık açıklanmasını gerektiğini düşünüyorum elli defa kim isterse açıklasın cevap vereceğim dedim kimseden ses çıkmadı maalesef. yılmaz affetmedi çünkü gururundan değil filizi istemediği için.:icon_whis
7-ve hamilelik olayı ilk başlarda söylemek istemedi ama bu onun bencil düşüncesinden değil tamamiyle çevre etkenlerinden kaynaklandı.
doğru söylemek için baharın gelmesi çiçeklerin açması lazım.:img-yes: hangi çevre etkileri? kendi çaldı kendi oynadı.
8-sonra söylemek istedi ama yılmaz beyimizin daha önemli işleri vardı(aslı)
geçti borun pazarı sür eşeğini niğdeye. filiz timing özülüdür.:happy0064
9-tabi annesiyle cem yılmazı yalanlarıyla etkiledi peki yılmaz niye inandı(oysa ömerin vurulması olayında filizin yaptığı hatayı yaptı yılmaz)
evet yılmaz hata yaptı kabul ama iki olaydaki süreçler ve o süreçlerde birbirlerine bakışları farklı. gene de hata yaptı yılmaz.
10-sonrada cemin tüm planlarının tutup tekinerleri batırması sonunda cemin yaptığı teklif ama hiç düşünmeden cemi tesledi)
bunu yılmaz için değil kendi onuru için yapmıştır. son teklifi baz aldığını düşündüğüm için bunu yazdım. ilki için de cevap verebilirim.:)
11-tabi ömerle yılmazın arasının yavaş yavaş düzelmesi sonucunda yılmazın kuşkuları başladı...
filizin yaptığı şeyler iletisinde anlayamadım bu maddeyi :)
12-ama çok geç çünkü filiz kararını vermişti çocuğu söylemicekti(haklıydı bence)çünkü bu filiz gibi biri için çok büyük hakaretti...
:) :)
13-yılmazın sormak aklına geldi ama öyle imalı bi şekilde ve hala filize inanmayarak sordu ve filiz sade ve sadece çouk benim dedi...
hayır ondan önce "çocuk senden değil" dedi.yılmaz için de konuşma orada bitti.
14-çok seven yılmazımız naptı hemen aslıya evlenme teklif etti(oysa cem bile çocuğu yılmazdan olduğu halde bile kabul etti peki yılmaz...)
cemin neyi ne amaçla yaptığını biliyoruz ulvi bir davranış gibi göstermeyelim lütfen. yılmazın aslıya teklifini detaylarıyla açıkladım dilimin döndüğünce
15-ya daha ne söylenirki yılmazın en büyük hatası hala kendini kandırması filizi unutmaya çalışması ve bu yüzden hatalar zincirine devam etmesi aslıyla sözlenmesi...
büyük bir inatla filizin hatalarına yetişmeye çalışıyor adam napsın? kendini kandırıyor zira hayatını bir düzene sokmaya çalışıyor. bu kadar basit.
daha ne olsunn???
buyrun karar sizin????
kararımı çoktan verdim. filiz kadar hayatımda hata yapan, sevdiği için hiç birşey yapmayan birini görmedim. kurşuninin dediği gibi seyredelim görelim yılmazdan nasıl sevilirmiş :)
son olarak özellikle 3 ncü madde için şunu sormak isterim.senin seyrettiğin dizide filiz, bıyıklı ve genelde takım elbise ile dolaşan bir tip mi? :img-hyste :img-hyste
not: bölüm için birşey söylemeye gerek görmüyorum benim için gene yavan bir bölümdü. bizimkilerin karşılaşmadığı her bölüm benim için yavan oluyor nedense. İyi veya kötü karşılaşsınlar yaw :)
benim anlamadim bir konu var neden feride yilmaza israr etmez parayi gizli öde diye,ne yani simdi gizli bir sekilde ömerin parasi yatirilmis olsaydi yilmaz tarafindan ,filiz veya ömer yok kardesim ben istemiyorum mi diyecekti?
maksat yilmaz ömeri kurtarsin bu zor günlerinde ve ömer gercek dostlari kimmis diye ögrensin diye mi bu duruma gelindi acaba.
merak ettim bir konuda asli yilmaza ne diyecek, ne icin ayrilmak istedini acik ve secik diyecek mi acaba yoksa yalan mi söyliyecek.
katılıyorum sana mıstaa maalesef böyle bir hal aldı dizi. şimdi 11 nci bölüme bakıyordum da elif evlenirken yılmazın gidip deniz fenerine toslaması, o anda elifin elindeki bardağı düşürmesi ve surat ifadesi ne güzelmiş be..bu arada geç te olsa özge borak ı tebrik ederim o duygu ve ifade anca öyle yansıtılabilirdi. tek kelimeyle müthiş.
aynen bende katılıyorum özgeyi bu dizide tek geçerim doğrusu.Kendisi oyunculuğun ne demek olduğunu herkese gösterdi 39 bölüm boyunca.Özge borak Hem Bülent İnal la hemde Sinan Tuzcu ile olan sahnelerinde döktürüyordu karşısında iki usta olmasına rağmen bazen onlarında önlerine geçiyordu.Doğruyu söylemek gerekirse dizide Bülent inal-Sinan tuzcu-Özge borak bir tarafa kalan diğer oyuncular bir tarafa..:img-yes: .
ama olmadı şimdi mıstaa...şakacıktan yazdım ben onu ciddiye mi aldın..buarada eleştirilerimi yerli yerinde ve güzel bulduğun için teşekkürler..ben de sana sataşmadan edemiyorum napalım şimdi:img-hyste
dediğim gibi eleştirilerin güzel oluyor.keşke sende Yılmazcılar tarafına geçsen yani doğrunun tarafına.:)
şaka bir yana sinem* ede dediğim gibi şu sıralar forumun dengesi çok hassas. Bazen çok sert tartışmalar çıkıyor. Gerçi çoğunda zaman kıtlığından ötürü burda olmuyorum ama yapılan yorumları okuduğumda o sırada forumun tansiyonun ne kadar yükssek olduğunu yorumlardan anlıyorum.. galiba forumun bu yüksek tansiyona bizimde alışmamız lazım..:img-yes:
66. bölüme gelince..
nacizane bölüm yorumumu daha sonra yapmak kaydıyla bir kaç şey söylemek istiyorum.
Anladık senaristler filiz-yılmazı mutlu sonla kavuşturacaklr bir itirazımda yok zaten . ama bunu yaparken neden aslıyı öldürme gereği duyuyorlar anlamak mümkün değil
yaratıcılıklarını kullaıp başka bir yol bulsunlar.Aslı'nın ölmesini kesinlikle ama kesinlikle istemiyorum..gördüğüm kadarıyla forumumuzda aynı kanaatda umarım sevgili senaristlerimiz yazddıklarımızı okurlarda bu niyetlerinden vazçayarlar..
neyse şimdi çıkmak zorundayım filizi çok yılmazı az eleştirin haa:)
haftalardır filizin hamileliğinin belirgin olmamasından şikayetçiydik diğer dizidekiler bile ya doğum yapmışlardı ya cinsiyetini öğrenmişlerdi ya da karınları büyümüştü nihayet sesimizi duydular bu bölüm filizin karnı daha belirgindi ve hareketleri de hamile bir bayan edasıyla yapışı vardı süper, hamilelikte yakışıyor hani:img-yes:
ama ne gariptir o kadar belirgin bir karnı kimse farketmedi elif, müjgan, nalan ve feride anlamadı bende onları anlamadım gözlerine perde inmiş kesin dedim ya biri de çıkıp ne oluyor filiz sende bir durum var ne bu demedi pes dedim artık, bence en büyük hata bu oldu bu bölüm belli olan bir karın var burnunun dibinde olanlar bile görmüyor ki yılmaz görsünden şüphelensin diyeceğim ama o da göremeyecek ne de olsa sadece filiz ve biz görebiliyoruz:img-wink:
aslı ölecek filiz-yılmaz evlenecek bizde bu sondan memnun olacağız. peki bizim psikopat cemden farkımız ne olur??
arkadaşlar şu filizin hamileliğinin belirginleşip belirginleşmemesi hakkında da birşeyler yazmak isterim. tamam bir erkeğim belki ama eşi daha 25 gün önce doğum yapmış bir erkeğim o yüzden söylediklerimin doğru olduğu konusunda emin olabilirsiniz. bir arkadaş ufak bir hesapla hamileliğin 20 haftasında olduğu belirlemiş. buradan hareketle şöyle özetleyebilirim. hamilelik ay hesabı değil hafta hesabı giden bir süreç.bu sürecin toplamı ise 40 hafta.ama genelde dr lar eğer normal doğum olmayacaksa 38-39 haftalarda alıyorlar çocuğu. bazı kadınlarda periton denilen iç karın genişse karnın şişmesi o kadar çabuk olmuyor. ama özellikle 5 nci aydan sonra iç karın genişte olsa darda olsa şişmeye başlıyor. filizin şu an ay hesabına çevirip 4,5 aylık hamile olduğunu düşünürsek 2-4 hafta sonra saklanamayacak dereceye gelecektir.tabi dizideki hafta kavramı bizim haftalarla eş zamanlı gidiyorsa :)
şunu da eklemek isterim çok nadirende olsa bazı kadınlarda doğum yapana kadar hamile olduğunu anlayamazsınız.tecrübeyle sabittir. :img-yes:
Dünkü bölümde Aslıya gerçekten çok üzüldüm doktora gittiginde dua edişi doktorun hastalıgını söyledikten sonra aglamısı gerçektende çok üzücüydü ama dün gördük ki aslı hiç bencil bir insan degil hastalıgını ögrendikten sonra yılmazdan ayrılması bunu kanıtlıyor bence aslı yılmaza hastalıgını söylemiycek yılmaz kendisi ögrenecek
aslı ölecek filiz-yılmaz evlenecek bizde bu sondan memnun olacağız. peki bizim psikopat cemden farkımız ne olur??
walla kesinlikle haklısın emrah nasıl olacak da çevirecekler ben bilmiyorum. gerçi ben kendimi ayrı tutuyorum cemden ne farkımız kalacak konusunda :) zira ben aslı-yılmaz istiyorum. nikahta keramet vardır :img-hyste :img-hyste
bu sabah kendimi çok çenebaz buldum vara yoğa yazıyorum bişiler affedin.
aslının ölmesinden önce değil mi bizlerin bu isteği filizyılmaz birlikte evlenip mutlu olmaları bunu atlıyorsun arkadaşım, hem aslının ölümü olmadan dizi biter sen merak etme dizi sonuna kadar buradaymış kendileri:img-yes:
valla cemden farkım var çünkü ne aslı ne de cem yokken bile isteğim güzide çiftimin mutluluğuydu, 3.şahıslar beni hiç ilgilendirmiyor açıkcası onlardan öncesi var farklılıkları görmek zor değil cem gerçek bir psiko sadece saplantılı filize ama bizlerin niyeti çok açık seven iki insanın birbirini anlaması ve hayatlarını birleştirmeleri ve bizlerinde onlarla birlikte yaşadıkları üzüntülere, sorunlara nokta koyup mutlu olmaları ve hakettikleri hayatı birlikte yaşamaları bak ne kadar farklıymış niyetimiz, bunu istememizde cemle eş değer tutulmamız sence de bizlere hakısızlık olmuyor mu sence?
walla kesinlikle haklısın emrah nasıl olacak da çevirecekler ben bilmiyorum. gerçi ben kendimi ayrı tutuyorum cemden ne farkımız kalacak konusunda :) zira ben aslı-yılmaz istiyorum. nikahta keramet vardır :img-hyste :img-hyste
bu sabah kendimi çok çenebaz buldum vara yoğa yazıyorum bişiler affedin.
sende mi sevgili ferman nasıl haklı bulursun anlamadım doğru bugün vara yoğa yazıyorsun ona veriyorum bunu:img-yes: cemle eş değer tutulmak mı haklılık yapma ya, bizler başından beri filizyılmaz mutluluğu isteyenler değil miyiz? her ne kadar yaşanan olaylar sonucunda taraf değiştiren arkadaşlar da olsa mesela senin gibi:) yine de olması gerekenin filizyılmaz olduğunu belirtmek istedim unutmuşsundur diye:img-yes: o kadar zorluklarını yaşamış ve birbirlerini hala seven insanlara bunu çok görmezsiniz sanırım öyle değil mi?
aslı-yılmaz birlikteliğini isteyerek cemleştin bilmem farkındamısın boşuna ayrı tutma kendini, bu nikahta keramet olmayışı başından belli değil miydi?
hem filizin hem yılmazın hem de aslının mutsuzluğu üzerine olacak olan bir nikahtan ne hayır bekliyorsun merak ettim:img-yes:
kızmadın umarım ama malum birlikteliği desteklediğin için cem kaçtı içine sanırım yoksa başka bir açıklaması olamaz:):):)
bu arada yılmazın özellikle son iki bölümdür aslı ve ferideye söylediği "beni aldattı, aldatıldım" repliklerini hiç hoş bulmuyor ve hata olarak değerlendiriyorum. tamam senin gözünde öyle olsun ama etrafındaki herkese filizin aldatan bir kadın olduğunu söylemek yanlış. kabul edemeyeceğim birşey yaptı de geç. şimdi o insanların filize bakışı ne olacak bunu düşünmesi lazım. senaristlerin bu konuda daha hassas olmalarını beklerdim.:sad53:
bu arada yılmazın özellikle son iki bölümdür aslı ve ferideye söylediği "beni aldattı, aldatıldım" repliklerini hiç hoş bulmuyor ve hata olarak değerlendiriyorum. tamam senin gözünde öyle olsun ama etrafındaki herkese filizin aldatan bir kadın olduğunu söylemek yanlış. kabul edemeyeceğim birşey yaptı de geç. şimdi o insanların filize bakışı ne olacak bunu düşünmesi lazım. senaristlerin bu konuda daha hassas olmalarını beklerdim.:sad53:
bak sana katılıyorum ne hikmetse demek ki bazen hedefi 12 dende vurabiliyorsun:img-hyste kesinlikle bu yorumun çok doğru ama yeni yılmaz beyzadenin değişen özelliklerinden biri dr düşünmeden konuşması değil mi? çok da kızma eski halini alınca bunun yanlış olduğunu anlayacak:img-yes:
kesinlikle kendi içinde bıraksın ama çevresine filizi bu şekilde lanse etmesi çok yanış bir de aynı mahalledeler şimdi, gerçi aslı da feride de boşboğaz değil bu konuda ama yine de hoş bir durum değil yılmazın bu tavrı, tamam kızgın ve öfkeli içinde tutamıyor ama hassas bir konu diyorum ya yılmaz beyzadem son zamanlarda "güneşi balçıkla sıvamaya çalışıyor" ama nafile:img-yes:
NOT: bir önceki yorumumda sorularım vardı görmedin sanırım:img-wink:
sende mi sevgili ferman nasıl haklı bulursun anlamadım doğru bugün vara yoğa yazıyorsun ona veriyorum bunu:img-yes: cemle eş değer tutulmak mı haklılık yapma ya, bizler başından beri filizyılmaz mutluluğu isteyenler değil miyiz? her ne kadar yaşanan olaylar sonucunda taraf değiştiren arkadaşlar da olsa mesela senin gibi:) yine de olması gerekenin filizyılmaz olduğunu belirtmek istedim unutmuşsundur diye:img-yes: o kadar zorluklarını yaşamış ve birbirlerini hala seven insanlara bunu çok görmezsiniz sanırım öyle değil mi?
aslı-yılmaz birlikteliğini isteyerek cemleştin bilmem farkındamısın boşuna ayrı tutma kendini, bu nikahta keramet olmayışı başından belli değil miydi?
hem filizin hem yılmazın hem de aslının mutsuzluğu üzerine olacak olan bir nikahtan ne hayır bekliyorsun merak ettim:img-yes:
kızmadın umarım ama malum birlikteliği desteklediğin için cem kaçtı içine sanırım yoksa başka bir açıklaması olamaz:):):)
yok canım niye kızayım. ama sende biraz fazla filizyılmazcı bakıyorsun olaya. aslı yı ne kadar görmemezlikten gelsen de bu kız girdi bir kere olaya. o girmeden önce bizimkilerin neler yaşadığı onu ilgilendiren ve suçlu olmasını gerektiren bir durum değil. şöyle düşün kızın kimseye bir zararı olmadı yılmazı karşılıksız sevmekten de başka birşey yapmadı. onun ölümüyle kurulacak bir mutluluk tablosuda istemiyorum ben.o yüzden senaristler nasıl çevirecek bakalım dedim. yılmazla filizin mutsuzluklarına gelince bunlar kendi suçları. hayat yaptığın tercihlerle şekillenir. filiz tercihlerini yaptı bunun karşılığında yılmaz da yaptı tercihlerini ve sonuç olarak buna göre yaşayacaklar. herşeye rağmen mutlu olsunlar demem ben eğer arada yılmazın şiirde dediği gibi herşey bir günahsızın sırtına yüklenecekse. desteklediğim ve desteklemediğim konular bunlardır. statü böyle korunursa yani yılmaz bebeği öğrenmezse ve aslıyla evlenirse ve de aslı ölmezse dediğin gibi hepsi mutsuz olmaz. aslı mutlu olur, yılmaz şimdi olmaz ilerleyen zamanda olur (zaman herşeyin ilacı) bir tek filiz mutsuz olur ona da kendi etti kendi buldu derim. bu kadar basit. kendimi hem çenebaz hem de sadist buldum bugün. cemle yakından uzaktan alakam yoktur içime de girmemiştir belirteyim :img-yes: :img-hyste
aslının ölmesinden önce değil mi bizlerin bu isteği filizyılmaz birlikte evlenip mutlu olmaları bunu atlıyorsun arkadaşım, hem aslının ölümü olmadan dizi biter sen merak etme dizi sonuna kadar buradaymış kendileri:img-yes:
valla cemden farkım var çünkü ne aslı ne de cem yokken bile isteğim güzide çiftimin mutluluğuydu, 3.şahıslar beni hiç ilgilendirmiyor açıkcası onlardan öncesi var farklılıkları görmek zor değil cem gerçek bir psiko sadece saplantılı filize ama bizlerin niyeti çok açık seven iki insanın birbirini anlaması ve hayatlarını birleştirmeleri ve bizlerinde onlarla birlikte yaşadıkları üzüntülere, sorunlara nokta koyup mutlu olmaları ve hakettikleri hayatı birlikte yaşamaları bak ne kadar farklıymış niyetimiz, bunu istememizde cemle eş değer tutulmamız sence de bizlere hakısızlık olmuyor mu sence?
dediğinle ne ilgisi var ltf
tabiki burda herkes filiz-yılmaz birlikteliğini istiyor ama aslıyı diziye al bize sevdir arada kara çalı göster bir kısım forumdaşımız ta baştan beri ölsün gitsin lafları söylesin. herkesinde gördüğü gibi aslı gayet düzgün bir bayan yılmazada yakışıyordu. illa filiz-yılmaz olcak diye aslıyı neden öldürür senaristler. ömer gibi onunda mutluluk hakkı olmasınmı? aslıyı aradan öyle çıkarsınlarki filiz yılmazın mutluluğu aslının gitmesine ölmesine falan bağlı kalmasın.
bak sana katılıyorum ne hikmetse demek ki bazen hedefi 12 dende vurabiliyorsun:img-hyste kesinlikle bu yorumun çok doğru ama yeni yılmaz beyzadenin değişen özelliklerinden biri dr düşünmeden konuşması değil mi? çok da kızma eski halini alınca bunun yanlış olduğunu anlayacak:img-yes:
sevgili filizim iyi ki bi nikahta keramet vardır aslı-yılmaz dedik ha her mesajında giydirion bize :img-hyste :img-hyste ben bana göre bazen değil çoğu zaman 12 den vururum. :img-yes: :img-yes: :img-pilot
Ömersiz bu diziyi düsünemiyorum. Tamda hayatinda onu gercekden seven bir Kadina ratlamisken. Cünkü Elif onu gercekden sevemeden öldü. O hep yilmazi sevdi. Sadece Ömerin ona sundugu hayat gözlerini kamastirmisti. Tabbiki bir de Ömerin ona karsi son derece anlayisli ve iyi davranmasiydi. Oysa Feride Ömeri her haliyle oldugu gibi seviyor. Bence Omerle Feride aski bitmemeli. Bitmesi gereken bir tek sey var. Oda Yilmaz ile Filizin anlamsiz gururu. Ve Yilmazin bir türlü aklinin basina gelememesi. Oysa bir düsünse Cemin simdiye kadar yaptiklarini. Ve Filizin niye hala Cemle bir araya gelmediyini. Herseyi arastiriyorda bunlari niye arastirmiyor. Onun tek derdi daldan dala kosmak bence. Elifi de cok cabuk unutup Filize ilgi duymaya baslamisti. O bir baska Kadinla ilgilenirken. Sevdigi ve cocugunun annesi olan Filiz cok zor mücadeleler vermekde. Yilmaza sevdigi Kadini yanliz birakip onun namusundan süphe duydugu icin cok sinirleniyorum.
Sevgili Bademgözlü ,
Yılmazın daldan dala koşma amacı olduğunu sanmıyorum ama diğer tüm dediklerine yürekten katılıyorum.
yok canım niye kızayım. ama sende biraz fazla filizyılmazcı bakıyorsun olaya. aslı yı ne kadar görmemezlikten gelsen de bu kız girdi bir kere olaya. o girmeden önce bizimkilerin neler yaşadığı onu ilgilendiren ve suçlu olmasını gerektiren bir durum değil. şöyle düşün kızın kimseye bir zararı olmadı yılmazı karşılıksız sevmekten de başka birşey yapmadı. onun ölümüyle kurulacak bir mutluluk tablosuda istemiyorum ben.o yüzden senaristler nasıl çevirecek bakalım dedim. yılmazla filizin mutsuzluklarına gelince bunlar kendi suçları. hayat yaptığın tercihlerle şekillenir. filiz tercihlerini yaptı bunun karşılığında yılmaz da yaptı tercihlerini ve sonuç olarak buna göre yaşayacaklar. herşeye rağmen mutlu olsunlar demem ben eğer arada yılmazın şiirde dediği gibi herşey bir günahsızın sırtına yüklenecekse. desteklediğim ve desteklemediğim konular bunlardır. statü böyle korunursa yani yılmaz bebeği öğrenmezse ve aslıyla evlenirse ve de aslı ölmezse dediğin gibi hepsi mutsuz olmaz. aslı mutlu olur, yılmaz şimdi olmaz ilerleyen zamanda olur (zaman herşeyin ilacı) bir tek filiz mutsuz olur ona da kendi etti kendi buldu derim. bu kadar basit. kendimi hem çenebaz hem de sadist buldum bugün. cemle yakından uzaktan alakam yoktur içime de girmemiştir belirteyim :img-yes: :img-hyste
kızmayacağını bildiğimden rahat rahat yazdım ya:img-wink: eee benim olduğum taraf filizyılmaz üstüne bastın çek ayağını olması gerekende bu dğil mi ama:img-yes:
benim görmemezlik nedenlerim belli fermancım elbette öncesi onu ilgilendirmez ama sence de bile bile lades yapmadı mı aslı kız da tmm kötü biri değil bunda hemfikiriz kesinlikle kötü biri demiyorum ama onun da yanlışı bazı şeyleri bile bile kendini ateşe atması oldu bana göre, ölümünü bende istemiyorum bunu zaten hiçbir zaman da istemedin isteyen arkadaşlara da birşey diyemem bende bunu çok güzel bir şekilde bağlamalarını isterim abak yine ortak düşünüyoruz,
bazen kendi tercihleri bazen de çevrenin etkisiyle şu anda yaşamamaları gereken zorlukları yaşıyorlar elbette bend ebu yüzden diyorum ya o kadar zorluğunu yaşadıktan sonra sefasını da neden 3.şahıslar sürsün bırakalımda filizyılmaz sürsün benim istediğim bu, yoksa birilerinin ölümünün üzerine kurulu birşey değil istediğim yanlış anladın beni sanırım:img-yes:
zaman herşeyin ilacı diyorsun da bunu da görmedik mi 4 yıl geçmesine rağmen ne filiz ne de yılmaz ilacı bulmadılar ki yine buluştular şimdi de aynısı olacak onların devası birbirlerinde yani biri mutsuzken biri mutlu olamaz bana göre, aslının da mutlu olmasını elbette isterim bir de bu hastalık olayı beni desıktı keşke başka bir yol bulsalardı.
cem kaçmadıysa sorun yok ama şüphede de bırakmıyor değilsin hani:img-hyste
dediğinle ne ilgisi var ltf
tabiki burda herkes filiz-yılmaz birlikteliğini istiyor ama aslıyı diziye al bize sevdir arada kara çalı göster bir kısım forumdaşımız ta baştan beri ölsün gitsin lafları söylesin. herkesinde gördüğü gibi aslı gayet düzgün bir bayan yılmazada yakışıyordu. illa filiz-yılmaz olcak diye aslıyı neden öldürür senaristler. ömer gibi onunda mutluluk hakkı olmasınmı? aslıyı aradan öyle çıkarsınlarki filiz yılmazın mutluluğu aslının gitmesine ölmesine falan bağlı kalmasın.
o kişiler beni ilgilendirmiyor arkadaşım ve hiçbir yorumumda da aslı ölsün diye bir yorumum olmadı ben onlardan değilim bunu biliyorum:img-yes:
aslı karakterini sevmediğimi belirtmiştim zaten belki oyunculuğundan kaynaklı da olabilir donuk ve yavan oluyor sahneleri bu yüzden ilgilendirmiyor beni dedim
bende hemfikirim sizinle ölüm olayı konusunda haketmediği bir sona doğru gidiyor aslı kız, umarım sonucunu güzel bağlarlar, elbette mutluluk hakkı olmadığını söylemedim ki:img-yes: bak son cümlen de gayet güzel açıklamışsın evet öyle güzel bir şekilde çıkarmaları lazım ki buna değisin
kızmayacağını bildiğimden rahat rahat yazdım ya:img-wink: eee benim olduğum taraf filizyılmaz üstüne bastın çek ayağını olması gerekende bu dğil mi ama:img-yes:
benim görmemezlik nedenlerim belli fermancım elbette öncesi onu ilgilendirmez ama sence de bile bile lades yapmadı mı aslı kız da tmm kötü biri değil bunda hemfikiriz kesinlikle kötü biri demiyorum ama onun da yanlışı bazı şeyleri bile bile kendini ateşe atması oldu bana göre, ölümünü bende istemiyorum bunu zaten hiçbir zaman da istemedin isteyen arkadaşlara da birşey diyemem bende bunu çok güzel bir şekilde bağlamalarını isterim abak yine ortak düşünüyoruz,
bazen kendi tercihleri bazen de çevrenin etkisiyle şu anda yaşamamaları gereken zorlukları yaşıyorlar elbette bend ebu yüzden diyorum ya o kadar zorluğunu yaşadıktan sonra sefasını da neden 3.şahıslar sürsün bırakalımda filizyılmaz sürsün benim istediğim bu, yoksa birilerinin ölümünün üzerine kurulu birşey değil istediğim yanlış anladın beni sanırım:img-yes:
zaman herşeyin ilacı diyorsun da bunu da görmedik mi 4 yıl geçmesine rağmen ne filiz ne de yılmaz ilacı bulmadılar ki yine buluştular şimdi de aynısı olacak onların devası birbirlerinde yani biri mutsuzken biri mutlu olamaz bana göre, aslının da mutlu olmasını elbette isterim bir de bu hastalık olayı beni desıktı keşke başka bir yol bulsalardı.
cem kaçmadıysa sorun yok ama şüphede de bırakmıyor değilsin hani:img-hyste
heh he yok kaçmadı cem emin olabilirsin şüpheye mahal yok.:) şimdi iletine gelelim filizim. tamam aslı bile bile lades yaptı ama bana göre bu da bir hata değil ki.bu da onun tercihi. sevdiği adam var karşısında yıkılmış tükenmiş seni sevmiyorum ama sevebilirim diyen,yanında mutluyum diyen ne yapmasını bekliyorsun hayır sen filizi seviyorsun ömür billahta onu seveceksin diyip çekip gitmesini mi? ki sürekli ne kadar acı ve üzücü, mutluluğu bir kere olsun yakalayamamış bir geçmişi olduğu gözümüze gözümüze sokulurken. kız mutlu olmak için bir fırsat yakalamış ve bunu kullanmak istiyor. yılmazdan kendini sevmesini de istemiyor (yani ilerleyen zamanda yılmaz onu sevmezse de mutsuz olmayacağını söylüyor . bakınız sen beni sevmesende ben seni sevmeye devam edeceğim repliği) şimdi sen kalkıp böyle bir karakteri öldürüp diğerlerini evlendirip bana al işte mutlu ol filizle yılmaz evlendi dersen ben bunu kabul edemem. ::img-yes:
e senin dediğin gibi olursa aslı ölür ebedi mutluluğa erişir, filiz yılmaz evlenir ikisi mutlu olur. iyi de ben ? ben mutlu olmam.
sevgili filizim iyi ki bi nikahta keramet vardır aslı-yılmaz dedik ha her mesajında giydirion bize :img-hyste :img-hyste ben bana göre bazen değil çoğu zaman 12 den vururum. :img-yes: :img-yes: :img-pilot
sevgili ferman senden bana geçti sanırım sabahtan beri bende de bir çene düşüklüğü söz konusu sanırım senle benden fazla yorum yapan yok okuyanlar sabah sabah bu ne diyecekler:):)
o zaman neymiş dememen gerekiyormuş aslı - yılmaz bende giydirmem ama sen inatla yaparsan bende değil giydirmek ötesini bile yaparım:img-hyste ne yapıyım damarıma basıyorsun içime yılmaz kaçtı da damara basılınca tutamıyorum kendimi:img-hyste 12 den vurma meselesi şakaydı alınmışsın :img-yes: biliyorum seni ben o yürumun gerçekten 12 likti:img-yes:
sevgili ferman senden bana geçti sanırım sabahtan beri bende de bir çene düşüklüğü söz konusu sanırım senle benden fazla yorum yapan yok okuyanlar sabah sabah bu ne diyecekler:):)
o zaman neymiş dememen gerekiyormuş aslı - yılmaz bende giydirmem ama sen inatla yaparsan bende değil giydirmek ötesini bile yaparım:img-hyste ne yapıyım damarıma basıyorsun içime yılmaz kaçtı da damara basılınca tutamıyorum kendimi:img-hyste 12 den vurma meselesi şakaydı alınmışsın :img-yes: biliyorum seni ben o yürumun gerçekten 12 likti:img-yes:
hehe he giydir filizim ben zevk duyarım tatlı tatlı didişmek güzeldir :) yok alınmadım 12 den sözüne yanlışı düzelteyim dedim :img-hyste aslı-yılmaz deme diyorsun ama nasıl demiyeyim Allah ın bildiğini kuldan saklayamam ki ben.:icon_whis her ne kaar sonuç farklı olacaksa da. gerçi bu konuda ısrarcı değilim.konuları güzel bağlarlarsa herkesi mutlu ederlerse ben de dahil filiz-yılmazdan daha fazla zevk alacağım kesin.:good:
heh he yok kaçmadı cem emin olabilirsin şüpheye mahal yok.:) şimdi iletine gelelim filizim. tamam aslı bile bile lades yaptı ama bana göre bu da bir hata değil ki.bu da onun tercihi. sevdiği adam var karşısında yıkılmış tükenmiş seni sevmiyorum ama sevebilirim diyen,yanında mutluyum diyen ne yapmasını bekliyorsun hayır sen filizi seviyorsun ömür billahta onu seveceksin diyip çekip gitmesini mi? ki sürekli ne kadar acı ve üzücü, mutluluğu bir kere olsun yakalayamamış bir geçmişi olduğu gözümüze gözümüze sokulurken. kız mutlu olmak için bir fırsat yakalamış ve bunu kullanmak istiyor. yılmazdan kendini sevmesini de istemiyor (yani ilerleyen zamanda yılmaz onu sevmezse de mutsuz olmayacağını söylüyor . bakınız sen beni sevmesende ben seni sevmeye devam edeceğim repliği) şimdi sen kalkıp böyle bir karakteri öldürüp diğerlerini evlendirip bana al işte mutlu ol filizle yılmaz evlendi dersen ben bunu kabul edemem. ::img-yes:
iyi şimdilik şüpheleri çektim üzerinden:img-wink: ben hata olarak yazmadım aslının bu olayını benim anlatmak istediğim aslının yanlışının aşkına yenilmesi kendince haklı mıdır haklıdır, sevdiği insan yanında ve onu hayatının devamında seçmiş ama sonuçta yüreğini biliyor (filizin aşkından başka bir aşka yer yok yüreğimde) diyen yılmazı duydu, kendinin acısını daha da katlamaz mı bu cümle karşısındaki insanın başkasını sevdiğini bile bile bunu anlamak istemiyorum sanırım, her ne kadar karşısındaki kişi ondan şansta istese acele etmeyecekti ve yılmazın bunu böyle aceleye getirmesine izin vermeyecekti, mutsuz bir yaşam sürse de bu mutsuzluğa bir yenisini eklemek dğil mi bu başkasını seven bir insanı hayatına dahil etmek bu da yanlış, belki dediğin gibi bunu fırsat olarak görüyor mutluluğu için ama gerçek yüzüne vurulduğu zaman daha çok üzülmeyecek mi , tmm yılmazdan bir beklentisi yok ama zaman geçtikçe tek başına yaşadığı mutluluk oyunu sıkmaya başlayacak onu ve yılmazın hala bakışlarında ve yüreğinde filizi düşünmenin etkisiyle aslıya karşı zaten bir soğukluk var bu gittikçe aslıya acı verecek hele biraz zaman geçsin onun bu düşüncesi ona yetmeyecek, daha fazlasını isteyecek yılmazdan her ne kadar şu anda olanla yetinmeye çalışsa da:img-yes:
bende öldürmeden bir çözüm bulmalarını istiyorum ve bunun üzerinden kurulan bir mutluluğu bende istemiyorum, ama bu olayı sadece aslının hastalık olayıyla bağdaştırmayalım derim daha öncesi ve sonrası olarak değerlendirelim:img-yes:
e senin dediğin gibi olursa aslı ölür ebedi mutluluğa erişir, filiz yılmaz evlenir ikisi mutlu olur. iyi de ben ? ben mutlu olmam.
Herkese günaydın
Şu anlattıklarınız aynı Ömer'in yaşadığı şeyler.Kendisini sevmeyen biriyle evlenmesi.Arada aşık olunan 3.bir şahıs varsa Çok değer vermek, saygı duymak bir birlikteliğe yetmiyor. Ömer'de ilk başta beni sevmese bile ben onu seveceğim diyordu.Ta ki bazı olaylar ortaya çıktığında , Ömer isyan etmişti.Aslı ve Yılmaz'da ufak bir tartışmada veya başka bir olayda Aslı aynı Ömer gibi Yılmaz'a neden beni sevmiyorsun , diye sormazmı ,Yılmaz'da seni seviyorum dediğinde öyle değil beni seni sevdiğim gibi ,Filiz'i sevdiğin gibi demez mi.
hehe he giydir filizim ben zevk duyarım tatlı tatlı didişmek güzeldir :) yok alınmadım 12 den sözüne yanlışı düzelteyim dedim :img-hyste aslı-yılmaz deme diyorsun ama nasıl demiyeyim Allah ın bildiğini kuldan saklayamam ki ben.:icon_whis her ne kaar sonuç farklı olacaksa da. gerçi bu konuda ısrarcı değilim.konuları güzel bağlarlarsa herkesi mutlu ederlerse ben de dahil filiz-yılmazdan daha fazla zevk alacağım kesin.:good:
bak yazıda da olsa sana filizim dedirtebiliyorum helal bana:) sahiplendiriyorum seni farkettirmeden filize karşı:img-wink: bak sen de diyorsun spnuç farklı olsa da diye o zaman bu inatlaşma niye :img-yes: diyecektim ısrarcı değilmişsin bu da birşeydir:) işte benim de istediğim bu herkesi memnun edecek şekilde bağlamaları ve yaraşır bir şekilde veda etmeleri olacak, ya demek ki neymiş aklın yolu birdir sözü burada bizi anlatıyor forumca filizyılmazda buluşacağız ben sizi bekliyor olacağım:img-yes:
Herkese günaydın
Şu anlattıklarınız aynı Ömer'in yaşadığı şeyler.Kendisini sevmeyen biriyle evlenmesi.Arada aşık olunan 3.bir şahıs varsa Çok değer vermek, saygı duymak bir birlikteliğe yetmiyor. Ömer'de ilk başta beni sevmese bile ben onu seveceğim diyordu.Ta ki bazı olaylar ortaya çıktığında , Ömer isyan etmişti.Aslı ve Yılmaz'da ufak bir tartışmada veya başka bir olayda Aslı aynı Ömer gibi Yılmaz'a neden beni sevmiyorsun , diye sormazmı ,Yılmaz'da seni seviyorum dediğinde öyle değil beni seni sevdiğim gibi ,Filiz'i sevdiğin gibi demez mi.
sana da günaydın,
bende bunu anlatmaya çalışıyorum senin verdiğin örnek de tam bu drurumluk aslı- yılmaz için, şimdilik herşeyi kabul eden aslıya zaman geldiğinde bunu yetmeyeceğini, daha da fazlasını beklemeye ve hatta yılmaza karşı dillendirmeye dönüşecek çünkü yılmaz gerçeği bilmediği için aslıya yaklaştı onu sevdiği için değil ve ne olursa olsun filizi unutamayacağının da farkında bu yüzden evlenseler de senin de dediğin gibi aslı sevgisini sorgulayacak yılmazın ve filizin yılmazdaki sevgisini kıskanacak hem daha bu sevginin boyutundan habersiz aslı kız öğrendiğinde onu sevdiği gibi sevmesini isteyecek, hangi kadın istemez ki:img-yes:
o kişiler beni ilgilendirmiyor arkadaşım ve hiçbir yorumumda da aslı ölsün diye bir yorumum olmadı ben onlardan değilim bunu biliyorum:img-yes:
aslı karakterini sevmediğimi belirtmiştim zaten belki oyunculuğundan kaynaklı da olabilir donuk ve yavan oluyor sahneleri bu yüzden ilgilendirmiyor beni dedim
bende hemfikirim sizinle ölüm olayı konusunda haketmediği bir sona doğru gidiyor aslı kız, umarım sonucunu güzel bağlarlar, elbette mutluluk hakkı olmadığını söylemedim ki:img-yes: bak son cümlen de gayet güzel açıklamışsın evet öyle güzel bir şekilde çıkarmaları lazım ki buna değisin
Aslının oyunculugunu begenmiyorsun sence filiz çok iyi bir oyuncumu bende açıkçası filizin oyunculugunu çok begenmiyorum çok güzel bir kız tamam çok güzelde aglıyor felanda oyunculugu çok iyi degil özellikle yürüyüşü sanki podyumda yürüyor çok komik buluyorum yürüyüşünü
iyi şimdilik şüpheleri çektim üzerinden:img-wink: ben hata olarak yazmadım aslının bu olayını benim anlatmak istediğim aslının yanlışının aşkına yenilmesi kendince haklı mıdır haklıdır, sevdiği insan yanında ve onu hayatının devamında seçmiş ama sonuçta yüreğini biliyor (filizin aşkından başka bir aşka yer yok yüreğimde) diyen yılmazı duydu, kendinin acısını daha da katlamaz mı bu cümle karşısındaki insanın başkasını sevdiğini bile bile bunu anlamak istemiyorum sanırım, her ne kadar karşısındaki kişi ondan şansta istese acele etmeyecekti ve yılmazın bunu böyle aceleye getirmesine izin vermeyecekti, mutsuz bir yaşam sürse de bu mutsuzluğa bir yenisini eklemek dğil mi bu başkasını seven bir insanı hayatına dahil etmek bu da yanlış, belki dediğin gibi bunu fırsat olarak görüyor mutluluğu için ama gerçek yüzüne vurulduğu zaman daha çok üzülmeyecek mi , tmm yılmazdan bir beklentisi yok ama zaman geçtikçe tek başına yaşadığı mutluluk oyunu sıkmaya başlayacak onu ve yılmazın hala bakışlarında ve yüreğinde filizi düşünmenin etkisiyle aslıya karşı zaten bir soğukluk var bu gittikçe aslıya acı verecek hele biraz zaman geçsin onun bu düşüncesi ona yetmeyecek, daha fazlasını isteyecek yılmazdan her ne kadar şu anda olanla yetinmeye çalışsa da:img-yes:
bende öldürmeden bir çözüm bulmalarını istiyorum ve bunun üzerinden kurulan bir mutluluğu bende istemiyorum, ama bu olayı sadece aslının hastalık olayıyla bağdaştırmayalım derim daha öncesi ve sonrası olarak değerlendirelim:img-yes:
iyide filizim, filiz, yılmaz ilişkileri için kumar oynayıp duruyor aslı niye oynamasın?
ileride yetmeyecek ve mutsuz olacak demişsin ne belli ki. belki yılmaz filizi hakikaten silecek hayatından. bu riske girmeye değmez mi aslı için? ne kaybeder ki? yılmazı mı? şu an zaten kendinin olmadığını biliyor ileride filiz-yılmaz olursa niye dehşete düşsün ki? aslının ki mutluluk kumarıdır. kazanabileceği gibi kaybedebileceğini de biliyor ve ikisine de razı. dah ne olsun diyecek birşey yok. olayın öncesi sonrası diyorsun e iyi de bu olayların ortası yok mu? :)
Aslının oyunculugunu begenmiyorsun sence filiz çok iyi bir oyuncumu bende açıkçası filizin oyunculugunu çok begenmiyorum çok güzel bir kız tamam çok güzelde aglıyor felanda oyunculugu çok iyi degil özellikle yürüyüşü sanki podyumda yürüyor çok komik buluyorum yürüyüşünü
bu benim kişisel düşüncem evet beğenmiyorum tüm sahnelerinde bir yapmacıklık var, ne sevinmeyi ne de üzülmeyi karşısında ki insana hissettirebiliyor bu yüzden bende bu duyguları alamadığım için bana öyle geliyor etkilene arkadaşlar elbette vardır zaten farkındaysan kendi adıma söyledim kimse geçti mi yorumum da hayır, aslının oyunculuğu tadsız:img-yes:
filizin oyunculuğu evet çok beğeniyorum özellikle duygu akışlarını, karşısındakine vermek istediği herşeyi rahatlıkla verebiliyor, tepkileri ve sevinçleri yerli yerinde yapabiliyor çok yol katetti özellikle 2.sezon sadece ağlaması değil ya da güzelliği değil bunlar elbette artısı ama oynadığı role yakışır şekilde bir oyunculuk sergiliyor bu gözardı edilemez bence, yürüyüşüne gelirsem beni rahatsız etmiyor o kadarcık kusur kadı kızında da bulunur benim için kusur olmasa da için rahat etsin diye yazıyorum, filizin oyunculuğu bence gayet başarılı benim fikrim ben beğeniyorum:img-yes:
herkese günaydın ile tünaydın arası birşeyler
ya bu kadar sahne çekilipte hiçmi,bir şey ilerlemez yav :img-hyste artık dizimiz sahne bölüm fazlalığından uzun sürüyor galiba ya garip iizlerken gülmekten koptumya :img-hyste :img-hyste aklımageldikçe gülüyorumve o sahnede sankifiliz garibin annesine baktığını görünce anladı
birde feridenin bu bölümhepyılmazın parasını neden kabuletmedin diyeceğinisandımhep öylebirizlenimoluştu sanki mahkeme çıkışı biran filizebağıracak sandım
Yılmazın Aslının yanında mutsuz olacagını zannetmiyorum ona bakarsan Elifte Yılmaza aşıkken Ömerle evlendi.Sonunda ne oldu belki ömere çılgınca aşık olmadı belki ama ömeri sevdi buda demek oluyorki evlilikte aşk çok önemli degil sevgi yeterli
gülbeşeker
24-03-07, 11:14
bu bölüm sadece fragmanı izlesem de olurmuş diye düşündüm filiz-yılmaz sahnesi yoktu eksiklğini çok hissettim ama aslı ve yılmaz sahnelerinde de sinir olmadım güzeldi yani ama en çok feride-yılmaz sahnelerini seviyorum bu bölümde de bu ikiliyi çok sevdim hele yılmaz dedi ya çocuğumun annesinin filiz olmasını isterdim sanki yılmazın içine doğdu yakın zamanda çocuğu öğreneceği,filizn karnı da iki dakikada büyüdü geçen bölüm patronuyla konuşurken karnı dümdüz gibiydi sanki bu bölümde aynı gün devam etmesine rağmen pat diye büyüdü karnı ve işin komik tarafı kimse farketmiyor şimdi hastanede yılmazla karşılaşacaklar yılmaz da farketmez bu arada aslı hastalığını söyleyecek gibi duruyordu ama bence söylemeyecek yılmaz çocuğu öğrendikten sonra tam filize kendisini affettirmek için uğraşacakken bu hastalığı öğrenecek belki de tesadüf eseri öğrenir ya da aslı semaya falan söyler(geçen bölümlerde doktora beraber gitmişlerdi,aralarında az-çok bir samimiyet var)yılmaz da ondan öğrenir.Bu arada ömer-cem konuşması sanırım hastande gerçekleşecek.Özete göre filiz ve yılmaz ömer için beraber mücadele edeceklermiş,bu arada yılmaz çocuğu öğrenecektir ya handandan ya ömerden .
iyide filizim, filiz, yılmaz ilişkileri için kumar oynayıp duruyor aslı niye oynamasın?
ileride yetmeyecek ve mutsuz olacak demişsin ne belli ki. belki yılmaz filizi hakikaten silecek hayatından. bu riske girmeye değmez mi aslı için? ne kaybeder ki? yılmazı mı? şu an zaten kendinin olmadığını biliyor ileride filiz-yılmaz olursa niye dehşete düşsün ki? aslının ki mutluluk kumarıdır. kazanabileceği gibi kaybedebileceğini de biliyor ve ikisine de razı. dah ne olsun diyecek birşey yok. olayın öncesi sonrası diyorsun e iyi de bu olayların ortası yok mu? :)
filizyılmaz kumar oyununda son kısma geldi, aslının daha çok yol katetmesi lazım
görünen köy klavuz ister mi ferman, mutsuz olacak bu belli :img-yes: sende inanıyor musun hakikaten silebileceğini ki bunu kaç sefer denedi beceremedi biliyoruz, şimdi bir de bebeği var bunu öğrenince tıpkı filizi italya dönüşünde gördüğü gibi herşeyi silecek ve unutacak, bebeğini öğrenince de yine filize karşı duyguları harekete geçecek her ne kadar kilitli kasada tutuyor çıkmaması için çabalıyor ama bu kaçınılmaz olması gereken bir sonuç:img-yes:
aslı için riske girmek istedi zaten evlenme teklif etti ama dediği gibi "daha aşılması gereken engeller var" yılmaz şu an sevdiğini kaybettiğini düşünüyor,
aslı ise onu sevdiği için değil sadece bir hayat kurmak için aslıyı isteyen bir adamı istiyor evet mutluluk kumarı aslı için ama dediğim gibi bunun da başlaması sağlam bir şekilde olmadı ki devamı gelsin değil mi?
filizyılmazı öğrendiğinde dehşete düşmez bence böyle bir aşka saygı duyacaktır, kendisinin ki tek taraflıydı ama karşılıklı, evet kaybetmek ya da kazanmaya razı kızımız ama sonuç bak ne oldu bazı insanların mutsuzluğu üzerine kurmaya çalışırsan birşeyleri yıkılması kaçınılmazdır aslının olayıda bu
sen iste ortasını da buluruz:img-wink:
gülbeşeker
24-03-07, 11:22
herkese günaydın ile tünaydın arası birşeyler
ya bu kadar sahne çekilipte hiçmi,bir şey ilerlemez yav :img-hyste artık dizimiz sahne bölüm fazlalığından uzun sürüyor galiba ya garip iizlerken gülmekten koptumya :img-hyste :img-hyste aklımageldikçe gülüyorumve o sahnede sankifiliz garibin annesine baktığını görünce anladı
birde feridenin bu bölümhepyılmazın parasını neden kabuletmedin diyeceğinisandımhep öylebirizlenimoluştu sanki mahkeme çıkışı biran filizebağıracak sandım
sevgili matraka ben de seninle aynı fikirdeyim hiçbişey olmadı nerdeyse 3 haftadır yılmaz çocuğu öğrenecek diyorsun hala öğrenemedi gitti suç sende değil ama dizi çok yavaş ilerledği için bu olayı da uzatıp duruyorlar sanki yılmaz çocuğu öğrense ertesi gün dizi bitecekmiş gibi bir durum var,öğrensin de yılmaz ne yapacak ne edecek,başını taşlara vuracak mı,filize kızacak mı, bunları görelim.
tolgahuzur1
24-03-07, 11:22
ahhh ahh garibim feride kendini ömner için yaban ellere attı... ama feridenin kararlılığını seviyorum.. çünkü aklını yitirmesine rağmen yılmaza çok güzel öğütler veriyoo:img-hyste acaba bu kız bizi kandırıyor mu?:icon_whis yani hafızası yerine geldide bizimi oyalıyuor.. neyse aranızda aslının rolünü iyi oynamadığını belirtenler olmuş.. hiç katılmıyorum gayet güzel ve rolüne kaptırmış gördüm aslıyı... hem bu bölümün en yapmacık oynayan oyuncusu tubaydı... yani annesine kızışı ,elif ile sahnesi tam bir facia..
birde yılmazın ne kadar iyi bir insan olduğunu bu bölümde tekinerler öğrenecek.. bu handana acayip kıl oldum sankii müjgandan güzel yer bulacak.. ne güzel ev, ne güzel yemekler.. daha ne olsun.. ben dedim heralde yılmaza haber verir kerem filiz abla müjgan teyzelere gelir diye ama ...
bu bölüm mualla sultanı sevdim kadın gelinini ne güzel sahiplendi onu korudu.. yazık ya canım nasılda torun sahibi olmak istiyoo ama yolda var bi tane zaten:img-hyste oda benim gibi bu olayı sinesine çekip susacak..:icon_sorr burada yine filizciler kazandı bende avucumu yaladım..:img-blush
Bende bir taraftan Feridenin Yılmazın şu aldatma lafına takılıp aslında öyle olmadığını ispatlamasını istiyorum
Bence yapsa yapsa o yapar.
Aslında biliyormusunuz Müjganda yapabilir. Aynı evde farkedebilir. Handanda ona yediği naneyi anlatır. Belki Müjganda gider Yılmaza söyler
:img-hyste :img-hyste iyi dedin yürüyüşünü. bi benmi beğenmedim sanıyordum. filiz yürümek için ileri adım attığında hep aklıma gelirki şimdi orda bir at var üzerine sıçrayacak:img-hyste
Handan hanımın düştüğü durumu kabullenmemesine hak veriyorum.Kadın nerden nereye geldi.Ömrü boyunca ne fakirlik çekmiş, ne de bu tür bir zor durumda kalmış.Lüks malikanelerde yaşamış, Filiz ve Ömer'de bu şekilde bir yaşam sürmüş.Ama anneleri gibi sadece o hayata bağlı kalmamışlar.Handan Hanım yeni yaşamını kabullenecek ama biraz zaman gerekli.Ya da Ömer'in bıçaklanması ona ders verecek.
Garip kapıya geldiğinde Pinkzone'nin yazdığı replikler aklıma geldi.Mahalle ziyaretide yakındır herhalde.
yakupoglu61
24-03-07, 11:25
sadece bi kaç sahneyi izledim.VAlla izlemediğime hiç üzülmüyorum çünkü gördüğüm sahnelerden bölümün ne kadar sıkıcı olduğu anlaşılıyodu...
zaten son 2 bölümdür feci sıkıcı...Artık senaristler bu durgunluktan vazgeçsinler...
ahhh ahh garibim feride kendini ömner için yaban ellere attı... ama feridenin kararlılığını seviyorum.. çünkü aklını yitirmesine rağmen yılmaza çok güzel öğütler veriyoo:img-hyste acaba bu kız bizi kandırıyor mu?:icon_whis yani hafızası yerine geldide bizimi oyalıyuor.. neyse aranızda aslının rolünü iyi oynamadığını belirtenler olmuş.. hiç katılmıyorum gayet güzel ve rolüne kaptırmış gördüm aslıyı... hem bu bölümün en yapmacık oynayan oyuncusu tubaydı... yani annesine kızışı ,elif ile sahnesi tam bir facia..
birde yılmazın ne kadar iyi bir insan olduğunu bu bölümde tekinerler öğrenecek.. bu handana acayip kıl oldum sankii müjgandan güzel yer bulacak.. ne güzel ev, ne güzel yemekler.. daha ne olsun.. ben dedim heralde yılmaza haber verir kerem filiz abla müjgan teyzelere gelir diye ama ...
bu bölüm mualla sultanı sevdim kadın gelinini ne güzel sahiplendi onu korudu.. yazık ya canım nasılda torun sahibi olmak istiyoo ama yolda var bi tane zaten:img-hyste oda benim gibi bu olayı sinesine çekip susacak..:icon_sorr burada yine filizciler kazandı bende avucumu yaladım..:img-blush
Tubanın oyunculuğu hakkında o kadar farklı düşünüyorumki senden. Aksine bende Zeynep Beşerleri çok yapmacık buluyorum hemde en başından beri. Ondan sinir oluyorum. Yoksa Aslı karakterinde sinir olunucak o kadarda bişey yok. Tubanın tek tuhaf tarafı yürüyüşü:img-in_lo
gülbeşeker
24-03-07, 11:27
Yılmazın Aslının yanında mutsuz olacagını zannetmiyorum ona bakarsan Elifte Yılmaza aşıkken Ömerle evlendi.Sonunda ne oldu belki ömere çılgınca aşık olmadı belki ama ömeri sevdi buda demek oluyorki evlilikte aşk çok önemli degil sevgi yeterli
evet elif ömeri sevdi ama aşık olmadı sonra noldu kendisini deliler gibi seven, bir dediğni iki etmeyen kocasını terkedip yılmaza onu affetmesini söyleyip,yeniden onunla olmak istedi,eğer yılmaz kabul etseydi nolucaktı?Sence bu evlilik mutlu bir evlilik mi?Aynı şeyin aslı ve yılmazın başına gelmeyeceğini nerden bilebiliriz,yılmaz pişman olup filize geri dönmeyi isteyemez mi aslıyla evli olmasına rağmen,filize olan duyguları ağır basamaz mı?
tolgahuzur1
24-03-07, 11:30
Tubanın oyunculuğu hakkında o kadar farklı düşünüyorumki senden. Aksine bende Zeynep Beşerleri çok yapmacık buluyorum hemde en başından beri. Ondan sinir oluyorum. Yoksa Aslı karakterinde sinir olunucak o kadarda bişey yok. Tubanın tek tuhaf tarafı yürüyüşü:img-in_lo
HAHAAA :img-hyste :img-hyste bak sende anlamışsın yakında uçacak filiz...:) ama nereye düşer bilemem.. artık yılmazın kucağına mı yoksa başka yere mi:icon_whis zeynep beşler gayet düzgün filikli güzel bir kadın ayrıca benim eski yavuklum..:) oyuncu performansı olarak gayette iyi ... hatırlatırım ilk başlarda filizde rolüne iyi ayak uyduramadı.. yani bi yakınlaşma süreci içerisinde aslı...
filizyılmaz kumar oyununda son kısma geldi, aslının daha çok yol katetmesi lazım
görünen köy klavuz ister mi ferman, mutsuz olacak bu belli :img-yes: sende inanıyor musun hakikaten silebileceğini ki bunu kaç sefer denedi beceremedi biliyoruz, şimdi bir de bebeği var bunu öğrenince tıpkı filizi italya dönüşünde gördüğü gibi herşeyi silecek ve unutacak, bebeğini öğrenince de yine filize karşı duyguları harekete geçecek her ne kadar kilitli kasada tutuyor çıkmaması için çabalıyor ama bu kaçınılmaz olması gereken bir sonuç:img-yes:
aslı için riske girmek istedi zaten evlenme teklif etti ama dediği gibi "daha aşılması gereken engeller var" yılmaz şu an sevdiğini kaybettiğini düşünüyor,
aslı ise onu sevdiği için değil sadece bir hayat kurmak için aslıyı isteyen bir adamı istiyor evet mutluluk kumarı aslı için ama dediğim gibi bunun da başlaması sağlam bir şekilde olmadı ki devamı gelsin değil mi?
filizyılmazı öğrendiğinde dehşete düşmez bence böyle bir aşka saygı duyacaktır, kendisinin ki tek taraflıydı ama karşılıklı, evet kaybetmek ya da kazanmaya razı kızımız ama sonuç bak ne oldu bazı insanların mutsuzluğu üzerine kurmaya çalışırsan birşeyleri yıkılması kaçınılmazdır aslının olayıda bu
sen iste ortasını da buluruz:img-wink:
yahu iyi de filizim sen herşeyi bilen biri olarak olaylara kuşbakışı bakıyorsun. :)
olaya aslının gözüyle ve bildikleriyle bak bir de.herşey değişecek ve aslı-yılmaz mutluluğu içinde bulacaksın kendini :img-hyste
Ama dizide bence boyle sayimiyorlar...
Cunku baksaniza bu 65.bolum ve 66.bolum arada en fazla 3 gun gecti.
.
evet elif ömeri sevdi ama aşık olmadı sonra noldu kendisini deliler gibi seven, bir dediğni iki etmeyen kocasını terkedip yılmaza onu affetmesini söyleyip,yeniden onunla olmak istedi,eğer yılmaz kabul etseydi nolucaktı?Sence bu evlilik mutlu bir evlilik mi?Aynı şeyin aslı ve yılmazın başına gelmeyeceğini nerden bilebiliriz,yılmaz pişman olup filize geri dönmeyi isteyemez mi aslıyla evli olmasına rağmen,filize olan duyguları ağır basamaz mı?
Tamam senin dedigine katılıyorum ama ömerin onu suçlamasından sonra yılmaza gitti ömerden ayrılmayı düşünüyordu o zaman bana göre elif son zamanlarda ömere çok yakınlaşmıştı yani bana göre sevmeye bile başlamıştı
elbette ki tüm evlilikler aşk evliliği değil karşılıklı saygı ve sevgi neticesinde oluşan evlilikler de var, ya da evlendikten sonta brbirlerine ısınan çiftler bunları kesinlikle atlamıyorum
benim anlatmak istediği yılmazın hatasına aslının hata ile cvp vermesini yanlış buluyorum, yılmaz fevri olarak verdiği kararı uygulamaya çalışıyor bu yüzden emin olmadan sadece sözlerle verilen vaadlere bakarak bir yaşam nasıl kurulabilir ki yılmazın ne durumda olduğunu farkında, tmm belki mutlu olacaklarına ya da yılmazı mutlu edebileceğini düşünüyor ve belki olabilir de ama yine birşeyler eksik onları doldurdurmak gerekir hadi yılmaz öfkeyle kalktı diyelim en azından aslı kız düşünerek yaklaşmalıydı bu olaya zaman vermeliydi ve dahası emin olmalıydı sonrasında gerçekten zor olanı yaşayacak kendisi içinde neden böyle birşey istediğini sorgulayacak yılmazı sorgulayacak, çünkü yılmaz istediklerinin hepsini sunamayacak bunu biliyoruz:img-yes:
Ama Tuba Buyuktsun once Modeldi. Hic oyunculukla alkasi yokmus. Bunun icin hic okula felanda gidmemis. Yani bunu dusunursek, performanslari bence harika....:img-yes:
matraka geldi forum tavan yaptı
bazıları hala yılmaza bebeği yok ömer yok müjgan haber verecek diyor.
matraka yanlış hatırlamıyorsam handan hanım haberi verecek demişti.
lafı aynen şuydu -kime yukardan vicdan yüklendiyse :img-yes:
gülbeşeker
24-03-07, 11:35
Ama dizide bence boyle sayimiyorlar...
Cunku baksaniza bu 65.bolum ve 66.bolum arada en fazla 3 gun gecti.
.evet dizinin senaryosu kadar günler de yavaş ilerliyor ama filiz 4 veya 5 aylık hamiledir ,3 aylık olsa karnı belli olmaz zaten.Filiz bebeği doğuracak,5 ay kaldı, yılmaz artık bu gidişle filiz doğururken öğrenir.
bu bölüm sadece fragmanı izlesem de olurmuş diye düşündüm filiz-yılmaz sahnesi yoktu eksiklğini çok hissettim ama aslı ve yılmaz sahnelerinde de sinir olmadım güzeldi yani ama en çok feride-yılmaz sahnelerini seviyorum bu bölümde de bu ikiliyi çok sevdim hele yılmaz dedi ya çocuğumun annesinin filiz olmasını isterdim sanki yılmazın içine doğdu yakın zamanda çocuğu öğreneceği,filizn karnı da iki dakikada büyüdü geçen bölüm patronuyla konuşurken karnı dümdüz gibiydi sanki bu bölümde aynı gün devam etmesine rağmen pat diye büyüdü karnı ve işin komik tarafı kimse farketmiyor şimdi hastanede yılmazla karşılaşacaklar yılmaz da farketmez bu arada aslı hastalığını söyleyecek gibi duruyordu ama bence söylemeyecek yılmaz çocuğu öğrendikten sonra tam filize kendisini affettirmek için uğraşacakken bu hastalığı öğrenecek belki de tesadüf eseri öğrenir ya da aslı semaya falan söyler(geçen bölümlerde doktora beraber gitmişlerdi,aralarında az-çok bir samimiyet var)yılmaz da ondan öğrenir.Bu arada ömer-cem konuşması sanırım hastande gerçekleşecek.Özete göre filiz ve yılmaz ömer için beraber mücadele edeceklermiş,bu arada yılmaz çocuğu öğrenecektir ya handandan ya ömerden .
KAtiliyorum. Fragman ve Matrakanin verdigi Tuyolarla beraber, biz bu bolumu cozmustuk. Ne olucagini biliyorduk. Bir Yilmaz FIliz sahnesi koysalardi olmazmiydi. Butun hafta onlar icin bekledim...:sad53:
Ama yinede fena bolum degildi..... Yani izlemeye degerdi.
yahu iyi de filizim sen herşeyi bilen biri olarak olaylara kuşbakışı bakıyorsun. :)
olaya aslının gözüyle ve bildikleriyle bak bir de.herşey değişecek ve aslı-yılmaz mutluluğu içinde bulacaksın kendini :img-hyste
hdefi 12 den vurma olayına takılmışsın sen içinde kalmış :img-hyste daha ne istiyorsun en güzel bakış kuşbakışı ile bakmakmış bilirmisin herşeyi bir bütün olarak gözlerini tırmalamadan bende öyle bakıyorum demek ki bak ne güzel:img-wink: bunda incede bir dokundurma seziyorum ama rövanşını alıyorsun sanırım:)
valla aslının gözüyle baktığım zaman da sonuç pek değişmiyor be arkadaşım ne yapıyım asıl aslı kız bunun da nedeni:img-yes: sen aslı - yılmaz mutluluğu içinde buldun da kendini ne oldu başın göğe mi erdi :img-hyste :img-hyste merak ettim eğer öyleyse bende denerim gerçekten oluyorsa ama zannetmiyorum senin de gözlerine perde inmiş kaldıracağım yakında:img-wink:
67,bölümden seçmeler (hepsi olursa tabi)
---hala gözümüz yollarda bekliyoruz ömer -cem karşılaşması çok yavaş gidiyor ya
---aslı söylemicek ilk başta ama yılmaz ikna edip öğrenecek durumunu
---bizimkilerin hastanede pişti olma durumları olucak her ikiside hoşnut olmasada bu durumdan ömer için herşey
---ömer ileşecek
---para yatacak
---ömer çıkacak
---feride nevzat sahnesi feridenin o haline bayılmasada kabul edecek
---yılmaz çocuğu öğrenecek ama biliyorsunuz durumu gerçekten zor:img-hyste
gene olna birşey yok
---cem yılmaz kovalamacası devam aynen
---cemin bir planı olabilir bu bölümde çıkartırlarmı bir bilmiyorum bir planı var
---cemin annesine ulaşılacak
bu kadar yeter maşallah dizimizde hiç gelişme olmuyor ama 2 saat sürüyor:img-hyste :img-hyste sahneler yetmiyor valla
Not.kapıcı handan karşılaşmasını 2 saat boyunca izleyebilirim dizimizin acının diplerinde boğulmaya debam ediyor
eleştiri:filizden beklediğim fedarkarlığı feride yapıyor olmasada yapıyor bu filizin gururu ben öldürdü bitirdi resmen feride bile ömer için daha fazla endişeli idi abisinin içeride rahat olmadığını bile bile
elbette ki tüm evlilikler aşk evliliği değil karşılıklı saygı ve sevgi neticesinde oluşan evlilikler de var, ya da evlendikten sonta brbirlerine ısınan çiftler bunları kesinlikle atlamıyorum
benim anlatmak istediği yılmazın hatasına aslının hata ile cvp vermesini yanlış buluyorum, yılmaz fevri olarak verdiği kararı uygulamaya çalışıyor bu yüzden emin olmadan sadece sözlerle verilen vaadlere bakarak bir yaşam nasıl kurulabilir ki yılmazın ne durumda olduğunu farkında, tmm belki mutlu olacaklarına ya da yılmazı mutlu edebileceğini düşünüyor ve belki olabilir de ama yine birşeyler eksik onları doldurdurmak gerekir hadi yılmaz öfkeyle kalktı diyelim en azından aslı kız düşünerek yaklaşmalıydı bu olaya zaman vermeliydi ve dahası emin olmalıydı sonrasında gerçekten zor olanı yaşayacak kendisi içinde neden böyle birşey istediğini sorgulayacak yılmazı sorgulayacak, çünkü yılmaz istediklerinin hepsini sunamayacak bunu biliyoruz:img-yes:
ii de filizim, bak şimdi gene aslının gözleriyle bak olaya. kız zaten ilk seferinde red etti. direk hayır da demedi açıkladı sebebini de. olmaz bu iş dedi. kendini sevmediğini, acele bir teklif olduğunu da anladı ama ona rağmen yılmazın,semanın sonraki gün kü konuşmaları kıza neden olmasın dedirtti diyorum bende.bu bir hata değildir ki. "fırsata kaza yapmayacaksın " derdi teyzem.
Bana göre Aslı Yılmaza çok güvendigi için bu teklifi hiç düşünmeden kabul etti.Sonuçta Yılmazın ona ne kadar samimi yaklaştıgının farkında buda bir ilişki için çok önemli Bana göre Aslı Yılmazı mutlu edebilecegi için bu teklifi kabul etti kız kendine güveniyor helel olsun ona
tolgahuzur1
24-03-07, 11:40
iyi de sevgili filizim yılmaz artık aşktan sevgiden dili yandı ki birde sevmeden evleniyim diye tutturdu.:img-hyste hem aslının niye hata yaptığını anlıyamadım.. karşısında yeniden hayat kurmak isteyen ,herşeye bir çizik çeken adam var ve de bu adam ona bir ömür beraber yaşlanmak teklif ediyoo..aslının niye elif gibi olacağını düşündünüz anlamadım... elif anne baskısı ve geleceği için ömeri seçmiştii .ama baktı ki mutlu olamıyor yılmaza dönmeyi düşündü ama yılmaz tabi kide bunu kabul etmedi.. hem ben aslı ile yılmazın evlenip zaman geçtikçe mutlu olacaklarına inanıyorum..
nisailayda
24-03-07, 11:42
Herkese selam dün bol konulu güzel bir bölümdü benim için..:img-yes: .Bir çok arkadaşın aksine sıkılmadan izledim .Belki tek sabırsızlığım yılmazın bebeği ne zaman öğreneceği konusundaydı malum oda yine ertelendi:sad53: .Ayrı ayrı bütün oyuncuların performansı çok güzeldi.Ömer Feride fahriye ve Filizin Elifle olan sahneleri beni çok etkiledi.Aslı konusundada bir çok arkadaşla hemfikirim Aslının ölmesi şart değil .akıllı kız aslı sevenlerin arasında gerçekte kendinin mutsuz olacağını anlayıp geri çekilebilir.yanlız şu söz meselesinin uzamamasına sevindim zira tahammül etmek benim için zor oluyordu.Güzel günleri düşünüp sabredeceğiz artık.:good:
67,bölümden seçmeler (hepsi olursa tabi)
---hala gözümüz yollarda bekliyoruz ömer -cem karşılaşması çok yavaş gidiyor ya
---aslı söylemicek ilk başta ama yılmaz ikna edip öğrenecek durumunu
---bizimkilerin hastanede pişti olma durumları olucak her ikiside hoşnut olmasada bu durumdan ömer için herşey
---ömer ileşecek
---para yatacak
---ömer çıkacak
---feride nevzat sahnesi feridenin o haline bayılmasada kabul edecek
---yılmaz çocuğu öğrenecek ama biliyorsunuz durumu gerçekten zor:img-hyste
gene olna birşey yok
---cem yılmaz kovalamacası devam aynen
---cemin bir planı olabilir bu bölümde çıkartırlarmı bir bilmiyorum bir planı var
---cemin annesine ulaşılacak
bu kadar yeter maşallah dizimizde hiç gelişme olmuyor ama 2 saat sürüyor:img-hyste :img-hyste sahneler yetmiyor valla
Not.kapıcı handan karşılaşmasını 2 saat boyunca izleyebilirim dizimizin acının diplerinde boğulmaya debam ediyor
eleştiri:filizden beklediğim fedarkarlığı feride yapıyor olmasada yapıyor bu filizin gururu ben öldürdü bitirdi resmen feride bile ömer için daha fazla endişeli idi abisinin içeride rahat olmadığını bile bile
Yani bu sefer kesin ogrenicek diyorsun YIlmaz? Bizi kandirmiyorsun demi?:img-wink: Insallah Filizden ogrenir...... Cok istiyorum bunu, ama bu kac gundur hep hayal kuruyorum ben. Bence boyle olmaz.
tolgahuzur1
24-03-07, 11:43
ii de filizim, bak şimdi gene aslının gözleriyle bak olaya. kız zaten ilk seferinde red etti. direk hayır da demedi açıkladı sebebini de. olmaz bu iş dedi. kendini sevmediğini, acele bir teklif olduğunu da anladı ama ona rağmen yılmazın,semanın sonraki gün kü konuşmaları kıza neden olmasın dedirtti diyorum bende.bu bir hata değildir ki. "fırsata kaza yapmayacaksın " derdi teyzem.
sevgili ferman abi seninle yorumlarımız aynı yönde :) birde şunu anlamıyorum insanların eline bir kere fırsat geçer ve bunu iyi değerlendirmek lazım.. aslıda yılmazdan iyi birini bulacağını düşünmedi için kabul etti.. zaten yılmaz ne dedi ben aslıyı kandırmıyorum o da biliyor benim ona aşkı sevgiyi