Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 15
Sayfalar :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
Eee bu dizide herkes tam seyirli sirayetli olması imkansız.. Muhakkak bir tutarsızlık göstermeleri şart.
Ha baktılar kime ellemedik senaryoda pek mah. ellememişiz.. Oraya bir el atak.. orayıda değiştirelim.. Ellemedikleri burunlarını sokmadıkları karakter kalmadı.. Değişmeyen karakter varsa söylemeyin. Neme lazım hemen ona da el atarlar..
Ben buna menfaatcilik derim.
O nikah günü terk etme olayinin üstünden neler gecti..Filiz atölyede onlar icin neler yapti. Filizi cok seviyorlardi hani. Enazindan bir tepki verselerdi. Ama TIK yok..
Yilmaz gibi ofke dolu bir kabadayiya kimse kolay kolay birsey diyemiyordur :img-hyste dover mover belli olmaz..:img-hyste
E Figan Abla;
Sema gibi fıstık ötesi karısı varken elin şişman kadınına sulanan Ali'den ne hayır gelir ki? Müjgan hariç kimse bakmadı bile Filiz'lerin olduğu tarafa. Ki o insanlar iyi ya da kötü bu kadar yıl size ekmek vermişler. Peh. Gaziliye de bak. Onlar da sapıttı.
Sevgili Hasan;
Emin ol, Gercek Gazililer bu olaya sessiz kalmazdi.
Senaristler burda gercekten Gazi Mahallesi insanina eksi bir puan verdirdiler gözümüzde. Ben asla bu olayin senaryoda cizildigi gibi olduguna inanmam..Gazi Mahallesindeki gercek halk bu kadar nankör degildir.
forever_bim
17-03-07, 02:59
Yılmaz'ın bir gün bir rapor okuduğunu görmedim.Müdürleriyle toplantı yapsa arada,iş hayatında sorunlarla boğuşsa filan hem daha gerçekçi olurdu,hem de birine sığınmak gibi saçma bir düşünceye kapılmaya vakti olmazdı.Aslı'nın evini boyamaya,gezmeye maşallah iyi vakit buldu.Bize de böyle bir iş olsa hiç fena olmazdı..:img-hyste 1 milyon dolar hibe edebileceğimiz bir iş.:img-wink: Adamın başını kaşımaya vakti olmaması lazım ama maşallah Yılmaz gönül adamı,iş adamı değil:img-hyste
Aa. Nasıl unutursunuz? Adam Cem'den bir milyon dolara arsa aldı. Her halde Aslı'yla kelebek kovalayacaklar. Bir de mağazayı aldı açık artırmada. Bir Filiz'in önünde kıvırmadıkları kaldıydı.
modest2000
17-03-07, 02:59
Bu arada sevgili gülbeşeker öpme sahnesinden bahsetmişti bugün.Bu bölümdeki öpme kastettiği öpme mi ve yeterli mi kızması için acaba,merak ettim.:img-wink:
Asli Yilmazlarin malikanesine nasil sigacak?:)..onu merak ediyorumm...Feridede var :)..
Hasan
sen off line gözüktügün halde nasil yaziyorsun?
Gizli modda misin yoksa? :)
Merak ettimde ...
Bu arada sevgili gülbeşeker öpme sahnesinden bahsetmişti bugün.Bu bölümdeki öpme kastettiği öpme mi ve yeterli mi kızması için acaba,merak ettim.:img-wink:
Bence yeterli değil.. Bence şöyle en ateşlisinden biri öpüşme sahnesi yada.. Yada bir göstermelik sahne olmalı.. :) O zaman inanır bence.. Bu biraz arkadaş öpüşmesi oldu..
Aslıda iyi kucak buldu.. Boş bulduğu yerde sarılıyor.. Omuz dayıyıor.. Tekke taşı Yılmazın omzu yaa.. Onda tek derdinin dermanı.. Belki başındaki çıakcak tümörde böyle erir. :img-hyste
modest2000
17-03-07, 03:03
Aa. Nasıl unutursunuz? Adam Cem'den bir milyon dolara arsa aldı. Her halde Aslı'yla kelebek kovalayacaklar. Bir de mağazayı aldı açık artırmada. Bir Filiz'in önünde kıvırmadıkları kaldıydı.
:img-wink: O arsayla ilgili de çalışmadılar sanırım,aldılar sadece:img-wink: Mağazaya da mahalleyi ortak edecekti.Çalışmasına gerek yok zaten,milyon dolarlar yağıyor ağaya,o da saçıyor maşallah.Ne stres var ne bişey iş hayatında.Ne güzel vallahi...Dostlar başına....:img-wink:
Yılmaz'ın bir gün bir rapor okuduğunu görmedim.Müdürleriyle toplantı yapsa arada,iş hayatında sorunlarla boğuşsa filan hem daha gerçekçi olurdu,hem de birine sığınmak gibi saçma bir düşünceye kapılmaya vakti olmazdı.Aslı'nın evini boyamaya,gezmeye maşallah iyi vakit buldu.Bize de böyle bir iş olsa hiç fena olmazdı..:img-hyste 1 milyon dolar hibe edebileceğimiz bir iş.:img-wink: Adamın başını kaşımaya vakti olmaması lazım ama maşallah Yılmaz gönül adamı,iş adamı değil:img-hyste
yılmaz işten anlamıyorki sezgileri sayesinde o seviyeye gedli hatırlarsanız hapishanede kemal beye borsada satması falan kağıdı alması konusunda tavsiyesi olmuştu. kemal bey ordan büyük para kazandı. yılmazıda yanına bunun için aldı. hakettin dedi
şirkettede danışmanlar müdürler rapor hazırlıyor yılmaza sunuyor oda sezgileriyle karar veriyor olsun veya olmasın. örneğin tekiner holdingin inşaat ihalesine sezgilerine güvenerek girmedi. bu iş karışık dedi farkındaysanız. ekremde hiç sorgulamadı. ama şunuda bu dizide gördük. iş bilmekde gerekmiyor sezgi güçlü olmalı. ömerde bu yok. filizdede yok ama filiz işi biliyor. iş bilen bir o zaten. yılmaz aşkı filiz işi :img-hyste :img-hyste
yılmazın çevresi ile ilgili geniş bir yorum yapacağım ama şu anda yeri geldi yazmadan çıkamadım
gerçekten bu kadar kolay mı bir insanı unutmak filizyılmaz aşkını biliyorlardı ve neler çektiklerini de özellikle fahriye-salih ve aynalı üçlüsü hiçbiri de kalkıp sorgulamadı yılmazı neden, niye ne oldu diye herzaman ki gibi yılmaz filizi hayatından çıkardığı için onlarda çıkardı yılmaz hayatına aslıyı aldığı için onlarda 2 günlük kıza sattılar filizi, nerede kaldı filizin yaptıkları unutldu gitti iflaslarına bile üzülmediler yeri geldi mi insanlıktan bahsederler ama inasanlığın i si yok bunlarda, aslı - yılmaz evliliğini destekleyerek filize karşı haksızlık yapmışlardır onlara göre yılmaz ne yaparsa doğru yapar yılmmaz ne karar verirse doğru veriri bunu üzerine ne soru sorulur ne tartışılır ne de fikiz beyan edilebilir yılmaz aga tamam dediyse olay bitmiştir hal böyle olunca da gerçekçilikten ne kadar uzaklaşıyor yılmazı resmen kusursuz ilan ediyorlar böyle davranarak sonuçta o da bir insan ve onun da yanlışları, hataları olabileceğini hiçbiri de kalkıp dile getirmiyor anlamadım gitti
merak ediyorum herşey açığa çıktığında yılmazın ailesi ve çevresi filizin yüzüne nasıl bakacak gerçekten çok merak ediyorum bana açıklayacak biri var mı?
Her bir isi Aynali yapiyor aslinda Yilmazda anca geziyor ortalarda..Eskiden baskalairndan birsey almayan Yilmaz milyon dolarlarin uzerinde yuzuyor su anda..Elife tokatlar atan Yilmaza ne oldu?coktan uctu gitti..
modest2000
17-03-07, 03:06
Yapmayın,hepimiz iş hayatındayız.Patronlar herkesten çok çalışır.Yılmaz modeli yok iş dünyasında.Kaldıki profesyonel yönetici de yok Yılmaz'ların şirketinde.Yılmaz karar alıyor göründüğü kadarıyla kimseye danışmıyor.
merak ediyorum herşey açığa çıktığında yılmazın ailesi ve çevresi filizin yüzüne nasıl bakacak gerçekten çok merak ediyorum bana açıklayacak biri var mı?
Merak etme bence.. Handanda çok yüz var.. Onlara peşin peşin satar.. Handan yüzsüzlükte 1 numara.. İsteyene yüz dağıtıyor.. Mah. yabancımı canım.. Bir pazarlama oalyı düzenler.. İsteyene yüz der.. :) Bir gelir kapısıda olur ona.. Mahalleli yüz aradıklarında.. İlk çalacakları kapı Handanın oalcaktır. Handan toptancısı.
peki yılmaz feridenin mutluluğu için parayı ödemek istiyor
filizin bunu kabul veya red hakkı varmı?
bu ömeri ilgilendirmezmi? ilerde feride eşi olurda yılmaza borçlu olmasını istemezzse öder. ödemesede yılmaz bu fedakarlığı aileden biri olarak gördüğü feride için yapmıştır ve ömerin veya filizin minnet duyması gerekirmiydi yılmaza?
Merak etme bence.. Handanda çok yüz var.. Onlara peşin peşin satar.. Handan yüzsüzlükte 1 numara.. İsteyene yüz dağıtıyor.. Mah. yabancımı canım.. Bir pazarlama oalyı düzenler.. İsteyene yüz der.. :) Bir gelir kapısıda olur ona.. Mahalleli yüz aradıklarında.. İlk çalacakları kapı Handanın oalcaktır. Handan toptancısı.
onu hiç hesaba katmıyorum ben handanı bırakalı çok oldu arkadaşım ne hali varsa görsün ben zaten hiçbir anneyi sevemedim bu dizide şimdiki favorim filizdir çok güzel ve mekemmel bir anne olacak
handan ne hali varsa görsün onun için parmaklarımı yormaya değmez astar çoktan yırttı bu kadın, ben yine de filize nasıl bakacaklar ben hala oradayım gerçekten çok merak ediyorum, inşallah pişmanlık bakışları ile karşılaşırım yoksa filizin yaptıkları için üzülürüm haketmediği halde bunlarla karşılanmaış olması
Handan o kadar olaydan sonra ne bir goz yasi doktu nede makyaji bozuldu..Eskiden kalp krizleri gecirirdi..:)..Hersey gittigi zamanki tepkileri hisseler gittikten sonraki tepkileri yaninda cok komik oluyor...Makyaji bile bozulmuyor artik..:img-hyste
bu ömeri ilgilendirmezmi? ilerde feride eşi olurda yılmaza borçlu olmasını istemezzse öder. ödemesede yılmaz bu fedakarlığı aileden biri olarak gördüğü feride için yapmıştır ve ömerin veya filizin minnet duyması gerekirmiydi yılmaza?
Bu duruma Feride bozuldu zaten dikkat edersen.
Hatta Yilmazada dedi odada..Filiz Hanim istememis yardimini nedense! diye.
icerledi sanirim.
herkese iyi geceler nasılsa önümüzde uzun bir hafta var konuşacak çok zamanımız v ekonularımız var şimdilik bu kadar yeter yarın aranızda olamayacağım için bugün biraz fazla yazdım sanırım:img-wink:
güzel yorumları bekliyorum, açtığımda inşallah güzel bir forumla karşılaşırım temennim bu:img-yes:
herkese iyi yorumlarbye bye
modest2000
17-03-07, 03:16
yılmazın çevresi ile ilgili geniş bir yorum yapacağım ama şu anda yeri geldi yazmadan çıkamadım
gerçekten bu kadar kolay mı bir insanı unutmak filizyılmaz aşkını biliyorlardı ve neler çektiklerini de özellikle fahriye-salih ve aynalı üçlüsü hiçbiri de kalkıp sorgulamadı yılmazı neden, niye ne oldu diye herzaman ki gibi yılmaz filizi hayatından çıkardığı için onlarda çıkardı yılmaz hayatına aslıyı aldığı için onlarda 2 günlük kıza sattılar filizi, nerede kaldı filizin yaptıkları unutldu gitti iflaslarına bile üzülmediler yeri geldi mi insanlıktan bahsederler ama inasanlığın i si yok bunlarda, aslı - yılmaz evliliğini destekleyerek filize karşı haksızlık yapmışlardır onlara göre yılmaz ne yaparsa doğru yapar yılmmaz ne karar verirse doğru veriri bunu üzerine ne soru sorulur ne tartışılır ne de fikiz beyan edilebilir yılmaz aga tamam dediyse olay bitmiştir hal böyle olunca da gerçekçilikten ne kadar uzaklaşıyor yılmazı resmen kusursuz ilan ediyorlar böyle davranarak sonuçta o da bir insan ve onun da yanlışları, hataları olabileceğini hiçbiri de kalkıp dile getirmiyor anlamadım gitti
Kesinlikle katılıyorum yorumunuza.Fahriye birkez olsun" Filiz ne yaptı sana" demedi.Oysa Elif'i hastanede ziyarete git diye ısrar etmişti Yılmaz'a.Demekki gıcıklığı Filiz'e.Eğer Yılmaz Fahriye'ye bebek olayından bahsettiyse, bu kez de "emin misin,ya yanılıyorsan" filan diyebilirdi abisine.Hele o mahalleli....Filiz'in tek suçu açık pazar bilmem ne için kendini paralamasıymış.İyi kötü Filiz'le bir mesai paylaşmışlar,faydasını görmüşler.Aslı'nın neyini gördüler ki bu kadar döndüler.Bu ne vefasızlık.Filiz'e zor gününde en küçük bir dayanışma göstermediler.Mualla hanıma da bir çift sözüm var:img-wink: Aslı'nın çok iyi bir eş olacağının garantisi mi var,oğlunun mutlu olacağı tescilli mi?
Handan o kadar olaydan sonra ne bir goz yasi doktu nede makyaji bozuldu..Eskiden kalp krizleri gecirirdi..:)..Hersey gittigi zamanki tepkileri hisseler gittikten sonraki tepkileri yaninda cok komik oluyor...Makyaji bile bozulmuyor artik..:img-hyste
Evet bu anneni tepkileri süper.. Asil.. Bundan sonra çok dertsiz tasasız görcez sanırsam Handanı.. Ve onda çalan müziğide değiştirsinler.. Bence onun sahnelerinde.. Şiki şiki baba parçası çalsın.. Handan tarzına uygun.. Asil bir parça.. :good:
Kesinlikle katılıyorum yorumunuza.Fahriye birkez olsun" Filiz ne yaptı sana" demedi.Oysa Elif'i hastanede ziyarete git diye ısrar etmişti Yılmaz'a.Demekki gıcıklığı Filiz'e.Eğer Yılmaz Fahriye'ye bebek olayından bahsettiyse, bu kez de "emin misin,ya yanılıyorsan" filan diyebilirdi abisine.Hele o mahalleli....Filiz'in tek suçu açık pazar bilmem ne için kendini paralamasıymış.İyi kötü Filiz'le bir mesai paylaşmışlar,faydasını görmüşler.Aslı'nın neyini gördüler ki bu kadar döndüler.Bu ne vefasızlık.Filiz'e zor gününde en küçük bir dayanışma göstermediler.Mualla hanıma da bir çift sözüm var:img-wink: Aslı'nın çok iyi bir eş olacağının garantisi mi var,oğlunun mutlu olacağı tescilli mi?
Fahriye Cemile halen uzgun uzgun baktigi ve tepki gostermedigi icin.. boyle bir laf soyleyebilmesi icin IQ seviyesinin artmasi gerek diye dusunuyorum..:img-hyste
Fahriye sormadan Yılmaz söyledi..
O bebek söyleme sahnesinden önce.. Yılmaz fahriyelere geldi.. Yılmaza ne olduğunu sordular.. Oraları pas geçtiler.. Filizin yola çıkmasını gösterdiler.. Filiz geldiğinde.. Yılmaz herşeyi anlatmıştı onlara.. Daha ne istiyor benden demişti. Bu replik açıkca gösteriyor ki. Olanları Yılmaz anlatmış.
Bu duruma Feride bozuldu zaten dikkat edersen.
Hatta Yilmazada dedi odada..Filiz Hanim istememis yardimini nedense! diye.
icerledi sanirim.
filiz öfkesi ve gururyla ailesine bile zarar veriyor ama bunu gören yok
yılmaz öfkeli gururlu deniyor ama ailesine yakınlarına daha bir şey yansıtmadı.
mahallelinin aslıyı kabul etme nedenleride: filizin nikahta yılmazı terketmesi, yılmazın filizi kaçırdığı halde anlaşamadıkları ve nikaha ikna edemediği düşüncesidir. buna rağmen mahalleli neden sorgulasınki aşk larını.
modest2000
17-03-07, 03:22
Sevgili sezinti sizin kadar objektif olamadığım için kusura bakmayın.Karşınızdakinin birikimini,iş deneyimini,eğitimini bilmeden yorum yapmanız çok ilginç.Subjektif mesajlarımı dikkate almayın lütfen siz.Herkes sizin gibi iyi yorumlayamaz herşeyi,böyle kabul edin.
herhalde Ozge Borak diziyi izleyip guluyordur iyiki cikmisim simdi birde Omerin hapishanesiyle mi ugrasacaktim..Sirket bile gitti elden diye seviniyordur..:img-hyste..birde Asliya kizacaktim diyordur..
Neyse arkadaşlar herkese iyi geceler.. :) Yorumlar çok keyifli idi.. Artık yarın gelecek Matraka özel tüyosuna bekliyorum. O tüyo bence bizim biraz daha bakış açımızı genişletcek.
tolgahuzur1
17-03-07, 07:29
herkese günaydın ; sabah sabah form çok sessiz oluyor yani filizcilerin olmaması büyük şans:)
ilk önce yılmazın gözlerinden öpüyorum..:love05: bu ne güzel replikler bu ne kadar unutma çabası.. valla helal olsun aslanıma.. en iyisini yaptı aslıyı seçmekleee. filizde öyle dolansın dursun.. adam yardım ediyoo bir de gelmiş hesap soruyoo bu nasıl gururdur anlamdım..:img-help: ama feride kendine aşık etti beni.. yahu ne güzel kızmış o öyleee valla filizden bile güzell.:) acaba aslıyı bırakıp feride ye mi yanaşsam..:icon_whis ama ömer var onu ben yok ederim nasıl olsa herşeye inanıyo..:img-hyste
en beğendiğim bölümlerden biriydiii. herşey istediğim gibi gitti.. hele yılmaz cephesi beni çok mutlu ettii.:happy0064 tekrar yılmazı kutluyorum bravo aslanıma o en iyisini layık...
dün akşam yine döktürmüşsünüz yüne yılmaza yüklenilmiş ama sağlık olsun.. nöbetçi yılmaz geldiiii :)
Dün akşamı ki bölümü izlerken Filizin yaptıgı hareketlere sinir oldum.Yaptıgı şeyler inanılır gibi degil hala yılmazı suçluyor daha yılmaz ne yapacak abisini kurtarmayı teklif etti hanımefendi o kadar gururlu ki kabul etmedi birde yılmaza biton laf söyledi vay be kıza bak kızın gururu abisinde daha önemli bana göre orda gururu bir kenera bırakıp abisi için parayı kabul etmeliydi.Bana göre Yılmazı Aslıya iten Filizdir yaptıgı saçma sapan hareketlerle Aslı ve Yılmazın sözledigini görmesine çok sevindim biraz acı çeksin .Aslı bana göre çok tatlı bir kız ve Yılmazı hakediyor Dünkü bölümde de çok güzel gözüküyordu
Filiz için orda abisi önemli olsa parayı kabul ederdi. Diyorum ya gururu daha önemli ayrıca Filiz Ömere'de Yılmazın yaptıgı tekliften bahsetmedi bence bunu Ömere danışmalıydı kestirip atmak yerine çünkü sonuçta söz konusu hayat Ömerin hayatı ayrıca Yılmaz Ferideyle bu mevzuda konuştugunda Feride bozuldu
tolgahuzur1
17-03-07, 08:28
valla onu bunu bilmem filizin yaptığı bencillik.. başka hiçbir şey değil.. ne demek sana ihtiyacımız mı var ? senden yardım mı istedik.. valla hak ediyor bu filiz sakın kızmayında filizciler abini demir parmaklıklar arkasında görmek yılmazın teklifinden daha mı iyi?? birde beni sevindiren en güzel noktalardan biri benim sevdiğim ve saygı duyduğum türkülerin çalması o kadar güzel oturmuş ki o sahnelere valla duygulandırdı beniii....:icon_sorr bu arada ferideye ben talibim aslıyı bıraktım valla feride kendine aşık etti beni..:img-blush
tolgahuzur1
17-03-07, 08:35
Anlayamadigim vede cok kizdigim bir konu:
Hadi Filiz Yilmaza haksizliklar yapti sucladi falan filan. iki seven arasinda tatsizliklar yasandi, laflar söylendi, gücenildi, kirildilar. Bu Gazi Mahallesindeki yasayanlara ne oluyor? Aynali basta olmak üzere tüm magazada calisan isciler; Yilmazin Asli ile düsündügü evlilige nasil bu kadar tepkisiz kaldilar. Ve de hemen hazmettiler.. iclerinden biri cikipta " Hani Filize olan sevgin? Onu hani cok seviyordun?" demedi..Bunu cok garipsedim. Oysaki Filiz Tekiner onlarin en dar günlerinde yanindaydi vede destekcileriydi. Bu kadar da nankör olmamak gerekir. Ayipladim.
sevgili figan abla mahallenin insanlarının ne suçu var.. gidip yılmazı mı yargılasınlar ne yapıyorsun ne oldu senin sevgine diyee.!! yılmaz aklı başında adam ve filizden ayrıldı hatta tamamen kopardı ipleri ve artık o ipler çöpre gitti.. bende yılmazın yerinde olsam bende aslıyı seçer ve artık mutlu ,huzurlu olacağımı düşünerek aslı ile evlenirdim..:good:
ayrıca sevgili modest krallar işlere karışmaz.. onlar sadece koltuğunda oturur ..:img-hyste yılmazın iş yapmadığını da nereden çıkardın.. unuttun heralde şantiyeli günlerii filizin gelip özür dilediği sahneler yılmazın iş yaptığı sahneler... ama filiz rahat bırakır mı adam bi iş yapsın..:img-hyste
sevdigine inanmiyan ondan suphe duyan ona sahip cikmayan cocuguna babalik etmiyen onu kabul etmiyen birine bu alemde boyle derler yilmaz sana ugurlar olsun.
tolgahuzur1
17-03-07, 08:42
evet sevgili modest yakaladım seni :) bak yine gazidekilere kızmışsın.. sonuçta fahriye bir kardeş ve abisini mutlu eden kimse onu sevecek.. yılmaz 4 sene bekledim dedi ama sonuç sıfır gibi cümleler söyledi ve ben buna çok katılyorum.. aartık yılmazın filize güveni yok.. aslının hiç birşeyini görmediler çünkü görmek istemiyecekler çünkü aslı sıcak kanlı ...ama filiz don.. ve yılmaza çektirdiği acıları tüm mahalleli biliyor.. bu arada maddi destek hep yılmazdan gördü mahalleli ve yılmaz onların yanında oldu hep...
sevgili pinkzone aslının rolünü beğenmemişsin. bence firdiğinden beri en güzel sahnelerini oynadı.. sanki biraz yapmacıktan çıkmış gerçek kişiliği oturuyor gibi..:good:
sevgili figan abla mahallenin insanlarının ne suçu var.. gidip yılmazı mı yargılasınlar ne yapıyorsun ne oldu senin sevgine diyee.!! yılmaz aklı başında adam ve filizden ayrıldı hatta tamamen kopardı ipleri ve artık o ipler çöpre gitti.. bende yılmazın yerinde olsam bende aslıyı seçer ve artık mutlu ,huzurlu olacağımı düşünerek aslı ile evlenirdim..:good:
ayrıca sevgili modest krallar işlere karışmaz.. onlar sadece koltuğunda oturur ..:img-hyste yılmazın iş yapmadığını da nereden çıkardın.. unuttun heralde şantiyeli günlerii filizin gelip özür dilediği sahneler yılmazın iş yaptığı sahneler... ama filiz rahat bırakır mı adam bi iş yapsın..:img-hyste
Sana katılıyorum Tolga mahallelinin Yılmazın özel hayatına ve verdigi kararlara karışma hakkı yok.Herkes Mahallelinin ne yapmasını bekliyor anlamadım.Aslıyla evlenemesin sen Filizi seviyorsun diyecekler bu zaten saçma olurdu .
tolgahuzur1
17-03-07, 08:45
yilmaz duygularinda karekterinde hurdada bilem bes para etmez.sevdigine inanmiyan ondan suphe duyan ona sahip cikmayan cocuguna babalik etmiyen onu kabul etmiyen birine bu alemde boyle derler yilmaz sana ugurlar olsun.
filiz gerçeği söyledi mi ki yılmazda onlara sahip çıkmadı.. benim yılmazın böyle bi karekter değil.. eğer sevdiği onun sevgisine inansaydı ve çocuğu söyleseydi bunların hiçbiri başına gelmiyecektii. hem filiz son olayda tüm bu acıları hak ettiğini düşünüyorum..:img-polic
tolgahuzur1
17-03-07, 08:48
MİLLİYET TV EKİ
yılmaz aslı'nın sözlendiğini gören filiz,ömerin cezaevine girmesiyle yıkılır..
ancak hem filizi,hem de ömeri çok zor günler beklemektedir.. ömerin hapse girişi ile sarsılan feride de nevzat'a beklenmedik teklif yapar..
yilmaz duygularinda karekterinde hurdada bilem bes para etmez.sevdigine inanmiyan ondan suphe duyan ona sahip cikmayan cocuguna babalik etmiyen onu kabul etmiyen birine bu alemde boyle derler yilmaz sana ugurlar olsun.
Burda güvenden bahsetmişsin Filiz Yılmaza çokmu güvendi onunda Yılmaza neler yaptıgını hepimiz biliyoruz Çocuguna sahip çıkmadıgını söylüyorsun Yılmazın çocuktan haberi varmı burda sadece kendi düşünceleri önemli olan kendini hayatın ben merkezi zanneden bir kadının bir babayı çocugundan mahrum bırakması söz konusu Filiz yaptıgı hatalar sonucu bana göre Yılmazı kaybetmiştir ve bunuda çoktan haketmiştir
MİLLİYET TV EKİ
ancak hem filizi,hem de ömeri çok zor günler beklemektedir.. ömerin hapse girişi ile sarsılan feride de nevzat'a beklenmedik teklif yapar..
Bu özetten anladıgıma göre Yılmazı kurtaracak parayı Feride nevzattan alıcak tabiki bunun bir karşılıgı mutlaka olucak bu karşılıkta bence Feride Nevzata geri dönecek eger bu olay olursa bana göre yine bu olayın sorumlusu Filizdir eger Filiz bu bu parayı Yılmazdan kabul etseydi bu durumlarda olmazdı
biz seyircilere yapilan en buyuk haksizliktir diyorum basaka birsey demiyorum....Bu dizide hersey bitmis hatiralari bile alip gitmis..Filiz olmasa dizinin adini agzima almam...ne heves ne bisey biraktilar insanda...keske bu dizi ilk sezonda bitseydide bizimle burda dalga gecilmeseydi......
yilmaz desen safin kendini begenmis bir karekter buna denir....Bumu o buyuk aska sahip olan aci ceken yilmaz aslinin etrafinda dort donuyor yaziklar olsun vala....Yilmaz herif oldu cikti basimiza suan bunlarin iliskisinden zevk almayabilirim ama ilerde nasil zevk alacagim Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste,cok guzel bir ata sozu...Yilmazi ilerde gorecegiz...derler ya acele ise seytan karisir diye bunun kiside oyle olcak...asli ya cok uzuluyorum yazik vala yilmaz gibi dengesiz birinin eline dustu....denize dusen yilana sarilir....yilmaz da daha ne yeni adetler gorecegiz acaba...Yilmazdan nasil nefret etmeye basliyorum.
bolum yorumumu snra yapacam arkadaslar.
merveciğim senin yılmaz için hissettiklerini senin kadar ağır olmasada bende filiz için hissediyorum inan bana..:good:
yılmazı savunanlara sesleniyorum..savunun savunulacak bir yeri kaldıysa...adam çevresindeki herkese zarar veriyor....belirtmeden yapamıcam söz olayını öğrendiklerinde şu mahallaenin tepkisi acayipti..ne yanar döner adamlar ya..aman haftaya işallah her şey ortaya çıkıcak
bu yazının muhattablarından biri olarak buna cevap vermem lazım.
yılmaz çevresindeki herkese zarar veriyor demek. tabbii mahallenin işşizlik sorunu niye çözdükü bırak işşiz gezsinler değilmi ama.veya tekinerlere niye yardım teklifinde bulunuyorki bırak ne halleri varsa görsünler.
artik cok siktilar bence.
Filiz asiri derecede antipati topluyor.Üzülmesine hic gerek yok kendi sucu.Annesinin ve Cemin hirsini Yilmazdan cikartiyor.
Sevgili pınar düşüncelerime tercüman olduğun için teşekkürler..antipatik=filiz tekiner
Handan Hanimi kimse suclamiyor nedense. Filiz dengesizce davrandi bu bölüm.
Kendisini rezil eden Annesine karsi tavirlari nasil ? Demek ki; Yilmazi hic sevmemis Filiz. Annesi bile daha kiymetliymis Yilmazdan. Yilmaza sinirlenmesini vede hakaret etmesini bende yadirgadim. Ama zaten Yilmaz Feride icin yapicakti.
bu yorum içinde teşekkürler figan abla aynen katılıyorum.
filiz şuan 5 yaşında bir kız çocuğu gibi davranıyor. daha olgun olması lazım.
filize önerim çocuğu doğursun yılmaza versin aslıyla ikisi birlikte büyütsünler bebeği... Filiz hanımda arasıra fazla sık olmaması şartıyla gelip görsün bebeğini.:good:
Arkadaslar,
Bu dizi vizyonsuz senaristler sayesinde klasik olma sansini kaybetmis, siz hala yilmazci, filizci, omerci gibi terimler kullaniyorsunuz. Nedir yilmazci filizci olmak ben anlayamiyorum. Bende 5 bolume kadar diziyi televizyondan hem de amerikadan takip ediyordum ama hic filizci ve yilmazci olamadim. Bu dizideki karakterlerin hepsi yok edilmistir malesef. Hicbir karakterin tutar bir yani kalmamistir belki biraz Feride onunda hafizasi kayip diye. Bide filizcilerle yilmazcilarin birbirlerine girip kirici olmasini hic anlayamiyorum yani koru korune bu yoldan cikmis karakterleri savunmayi. Bu sadece dizi ve su an itibariyle yolundan sapmis kotu bir dizi. Malesef ihlamurlarin ikinci sezonu tam bir hayal kirikligi elif ve canan heralde simdi tam zamaninda ciktik bu corbadan diyip hallerine dua ediyorlardir...
dün neydi ya yılmaz gitti nişanlandı tabi bunu kendine göre çok ii yaptı ya filiz son sahnede gördü ağlamaya başladı neler olur bilmem ama bu noktaya filiz getirdi tamam yılmazı istemiyorum diyosun gururumu kırdı diyosunda söyle yılmaza bebeği ondan sonra çık istersen yok olmaz dimi bi yılmaz gurur yapcak bi filiz yoksa gitmz dizi dimi......
ömer canım ya çok üzüldüm hallerine filiz yılmaza öyle davranmasaydı şimdi ömer dışarda olucaktı.....
bie benim aklıma şu geldi bu özlem yani feride çok ünlüymüş falan filan demişti ya nevzat yani bunun mlı mülkü varı evi varı hani onları satarak bi şekilde ödeyebilir yani ben ondan bişeyler bekliyorum bu satten sonra......
bide cem bir mualla iki handan üç onları öldürcemya herşeye burunlarını sokuyolar handan ceme gitmeseydi patronundan para alcak demeseydi cem patronu tehdit etmiycekti ve ömerde dışardayı şimdi ya.......
aslıya çok gıcık oluyorum yaaa..çok yapmacık biri..yılmaza çok kızgınım..neden kendisine yapılmasını istemediği şeyi başkasına yapıyo bencil işte..ayrıca filiz bebeğim cemden demedi..sadece benim dedi..yılmaz biraz zeki olsaydı ne demk istediğini anlardı filizin..yaa yılmazın zaten ben emindim demesi çok onur kırıcıydı..sonuna kadar arkasındayım filizin..bence çok iyi yaptı parayı kabul etmemekle..yılmazda bence şimdiden oturup aptallığına ağlamaya başlasın..hakikaten çok APTALMIŞ...
MİLLİYET TV EKİ
işte filiz abisinide ferideden ettitam sopalık oldu bu filiz:img-hyste
hala bu kızı nasıl savunurlar anlamıyorum.
ömer duysaki yılmaz parayı veriyordu bakalım nolcak hadi...
tolgahuzur1
17-03-07, 09:25
sevgili emraht sana bu konuda katılıyorum. göz göre göre bir insan hem kendini hem abisini hemde ailesini nasıl yok eder anlayamıyorum. oturdukları evde gitti heralde gaziye yerleşir bunlardaaa.. ama hiç üzülmem sadece küçük elif için üzülürüm. yazık kıza hem annesiz büyü hemde baba yokluğu çek..
ömer duysaydı bu olanları filize kızar gibime geliyor.. sonuçta yılmaz o parayı kendi şahsı için teklif etmedi sadıkoğlu adına teklif etti.. bu bir şireket yani ne var bunda gurur yapacak anlamadım.. ama hak ettiler benim kralım çok güzel cümleler söyledi beni sevindirdii... hep destek tam destek yılmaz arkandayım ..:good:
iyide arkadaşım herşey para demek değildir.yani sen olsan namusuna dil uzatan,sana inanmayan,zaten ben emindim diyen birinden onurunu hiçe sayıp para alırmıydın çok merak ediyorum doğrusu..peki yılmazın aklı nerdeydi şimdiye kadar nie filiz ilk sölediği zaman gidip adam gibi sormadı....bence aslı ile iyi ikili oldular..bu oyunun sonunda üzülen yine yılmaz olacak...hak etti ama
aslıya çok gıcık oluyorum yaaa..çok yapmacık biri..yılmaza çok kızgınım..neden kendisine yapılmasını istemediği şeyi başkasına yapıyo bencil işte..ayrıca filiz bebeğim cemden demedi..sadece benim dedi..yılmaz biraz zeki olsaydı ne demk istediğini anlardı filizin..yaa yılmazın zaten ben emindim demesi çok onur kırıcıydı..sonuna kadar arkasındayım filizin..bence çok iyi yaptı parayı kabul etmemekle..yılmazda bence şimdiden oturup aptallığına ağlamaya başlasın..hakikaten çok APTALMIŞ...
işine gelmeyen kısmı nasılda yazmıyorsun
filiz yılmazın yüzüne karşı net bir şekilde çocuk senden değil dedi
benim demesi ise, istenmeyen bir ilişki sonrası bebeğini kendisi sahiplenmesi olarak algılanır.
birini savunurken burda iddia kazanmak için savunma gerçeklerle savun.
tolgahuzur1
17-03-07, 09:29
bende yılmazın sonuna kadar arkasındayım..:good: yanlız şöyle bir durum var filiz 'gerçeği söyleyeyim o zaman bu çocuk senden değil' dediğinde sen ne anlam çıkarırsın merak ettim.. yani bu cümle ne ifade eder insanlar için.. zaten yılmaz bu cümleden sonra geri kalanını duymadı bileeee.. hem aslı sevmeye bilirsin ama bence çok tatlı bi hatun :) hem iyilik et kötülük bul diye boşuna dememişler.. adam iyili yaptı aptallık oldu..
Senaristler işi isteklerine göre çeviriyorlar. Karakterler bir anda salaklaştı.
Yılmaz Filizle ilk birlikte olduğunda 4-5 yıl öncesini söylüyorum. hani eliften intikam almak maksadıyla ona yaklaştığı yıllarda, onun ne denli saf ve masum olduğunu, kısacası daha önce kimseyle birlikte olmadığını görmüştü. Hatta kendince şaşırmıştı. Onuda geçtim aradan 4 yıl geçiyor, bu denli uzun bir süre Filizden asla şüphe etmiyor. Acaba İtalyada birisini sevdimi, biriyle ilişkisi oldumu diye, Kalkıyor Zaten tehlikeli olduğunu bildiği Cem ve onu asla istemeyen Handanın dediklerine inanıyor. Bebek Cemden olsa Handan yılmazın kapısına kadar neden gitsin. Gerek bile duymaz. Yılmazın anlaması lazım tamamen panikle yapılan bir kumpas olduğunu.
Bu dizide kimse hareketlerinde % 100 haklı diyemem. Filizide eleştirdiğim çok yer var. Bebek haberini bu kadar geciktirmemeliydi, vs.
Ama Filizi her zaman çok seviyorum ve takdir ediyorum. O kadar ahlaklıki sevdiği adam ona bunca suçlama ve ithamda bulunuyor o genede onu sevmeye ona bağlı kalmaya devam ediyor.
Yılmazın Aslıyla olan yakınlaşması Yılmazı gözümde dahada küçülttü. Her aşk acısından sonra ama intikam için ama mutluluğu için birilerini kullanmaya kalkıyor.
Ben böyle bir karaktere asla saygı duyamıyorum.
En ufak bir şüphe duyması bile ona olan onun aşkına olan inancımı zedeledi benim.
iyide arkadaşım herşey para demek değildir.yani sen olsan namusuna dil uzatan,sana inanmayan,zaten ben emindim diyen birinden onurunu hiçe sayıp para alırmıydın çok merak ediyorum doğrusu..peki yılmazın aklı nerdeydi şimdiye kadar nie filiz ilk sölediği zaman gidip adam gibi sormadı....bence aslı ile iyi ikili oldular..bu oyunun sonunda üzülen yine yılmaz olacak...hak etti ama
para almıyorlarda o zaman ferideyide almasınlar
size göre madem yılmaz namus falan bilmiyor dil uzatıyor feridede 5 aydır o evde. bu anlayışa göre ondada namus kalmamıştır.
yakupoglu61
17-03-07, 09:30
diziyi izlemeye sondan 2. reklamdan sonra başladım evde olmadığım için sanırım fazla önemli birşeyde kaçırmadım yılmaz -filiz konuşmasının dışında...
ALLAH tan nişan değil de sözleniyolar, söz önemli değil çok birşey ifade etmiyor...
AH FİLİZ ah övünmelisin yaptığınla...
Herşeyi şıp diye anlayan Yılmaz,herşeyi net konuşan Yılmaz sırf senaryo uzasın diye deformasyona uğratılıyor..
En başında Çiftlik evi kapısında Cem gıcığının "çocuğumuz olacak" deyip gittiği vakit düşünmeliydi madem bu adamın çocuğu beni niye burada sevdiği kadınla bırakıyor diye..
Hadi Filiz'in kapısına geldin Filiz senden değil dedi ama Cem'den olduğunuda söylemedi.."Bana ait "dedi bu ne demek diye hiç sorgulamadı..
Ve tamam Filiz'i unutmak istiyor ama kendisini seviyor diye Aslı'ya koşmak neyin nesi..Aşk öyle zorlamayla olmuyor.Kendi kendine gelişir ama o şimdi kendini Aslı'yı sevmeye zorluyor..
Allah aşkına o sokak ortasındaki söz kesme olayı nedir.Sırf Filiz görsün diye..
Birde mahalleli ve Mualal neysede ben Salih,Fahriye ve Aynalı'ya sinir oldum..Bu kadarmı kolay harcıyorlar Filiz'i.
Ayrıca Filiz donuk değil bence..Çok lüks şartlarda yetişmiş,elit sınıf diye tabir edilen bir tabakadan olmasına reğmen kimseyi küçümsemedi.Filiz'in karakteri daha olgun ve gerçek geliyor .Hatta öyle bir ortamdan gelen biri için çok fazla alçakgönüllü ve sıcak..Görmek istemeyen MUALLA hanım ..
filiz işe burnunu sokmasaydı da yılmaz parayı ödeyip ömeri kurtarsaydı
ömer bile yılmaza kızamazdı senin yardımına ihtiyacım yok falan diyemezdi. deseydide yılmazın cevabı net olurdu: senin için değil, feride kardeşim sayılır onun üzülmemesi için 1m$ helal olsun. buna ne diyebilirdi ömer??
herkese günaydın öncelikle;
bunca mesajı okudum öncelikle şunu söyleyebilirim ki bizler ve sevgili filizciler (nasıl kamplaşma yaptım iki dakikada :) ) ne desek beyhude. herkes yazıyor ama diğerleri sadece okuyor anlamaya çalıştığı falan yok karşısındakinin yazdıklarını. karakterlerin tavrı dediğim dedik çaldığım düdük diye herkes kızıyor buradaki insanların yaptığı farklı sanki. "dinime küfür eden bari müslüman olsa" dese oyuncular ve senaristler ne yazacaksınız merak ediyorum. şimdi geleyim muhtemelen sevgili Hasan tarafından silinecek olan eleştirilerime :) gene bir özür borçlu olacağım sanki sevgili modum.
sevgili modest ; artık yorumlarınıza ne cevap vereceğimi şaşırdım açıkcası. çünkü siz artık bence böyle sizce nasıl acaba ? kıvamında yorumlar değil ne bulayımda yılmaza giydireyim şeklinde yorum tarzınızı belirlemişsiniz. yılmazın niye iş hayatını göstermiyorlar çok basit çünkü konuyla veya senaryoyla alakası yok da o yüzden. yılmazı toplantıda veya çok meşgul bir şekilde rapor okurken veya müdürlerini işler ne durumda diye dinlerken izlemenin konuya veya biz seyirciye ne faydası olacak anlamadım.zaten ara ara yılmazın işle ilgili birşeyler yaptığını da gösteriyorlar. ha tamamen ben gerçekçi olsun istiyorum diyorsanız ben de karakterlerin sabah kalktıklarında banyoya gidip dişlerini fırçaladıklarını görmek istiyorum hem böyle birşey toplum (özellikle küçük çocuklar için) doğru bir mesaj olur. sonuçta bunlarda gerçek hayatta en azından iki defa gerçekleştirdiğimiz eylemler :) sevgili sezintiyle aranızda olan muhabbete girmek istemem ama "karşınızdakinin bilgi birikimi, iş deneyimi ve tecrübeleri hakkında birşey bilmeden nasıl yorum yapıyorsunuz" sözünüze istemeden de olsa bir cevap vermek isterim. biz de yorumlarımızı sizin dediğiniz şeylere sahip olarak yapıyoruz yani biz de kendi çapımızda bilgili, tecrübeli ve çok şükür hayat hakkında birşeyler bilen insanlarız. bu saçları değirmende ağartmadık nihayetinde :) gerçi sizin mesajlarınızın salt, direkt ve katıksız olarak filizi savunan ve ilk cümlemde de yazdığım gibi ne bulayımda yılmaza giydireyim tadında olduğunu anlamak ve bunu yazmak için uzun beyaz sakallı bir bilge olmak gerekmiyor :) şayet delfin23 bu forumu geriyorsa ki öyle deniyor bence sizin de ondan aşağı kalır yanınız yok gerçi bu mesajımla aranıza bende katılıyorum ama napayım durduramadım parmaklarımı işte. bu yüzden de affınıza sığınıyorum.
bir ikincisi ömer böyle bir olay olsaydı gidip bin kere sorardı ömer böyle muhteşem bir adam mesajlarına geleyim. sizin o çok muhteşem ömeriniz (gene gerginlik yaratacak bir ifade ama napayım :)) sanırım 21. bölümdü hakikaten bir aşk adamı,anlayışlı bir insan olarak bir nikah resmi ve ne zaman yazıldığı hakkında en ufak bir fikri olmadığı aşk mektubu için dünyayı yakmıştı hatırlatırım ve o sahnede bırakın elife birşey sormayı konuşmasına bile izin vermediği ki bir sonraki sahnede filizin kendini savunmasına izin verdin mi sorusuna yoooo diye cevap verdiği dün gibi aklımdadır. bugünkü durumda ise ortada bir resim veya mektup yoktur kabak gibi bir bebek vardır ve bu bebek yılmaz tarafından başkasından bilinmektedir annesi sağolsun. ee sizin anlayışlı aşk adamınız bir mektup ve resimle dünyayı yakıyorsa bizim kaba,özür dilemeyi bile bilmeyen kara yağız yılmaz ağamız bırakında bir bebek için galaksiyi yaksın.:)
bölüm için bir şey yazmayacağım yılmazın dediği gibi herşey ortada. son derece yavan bir bölümdü.
not: sevgili Hasan foruma yakışmayan, bölüm yorumuyla alakası olmayan ve çokca diğer yorumculara sataşma içeren bir ileti yazdığımın farkındayım.bu kadar yazmış adam yazıktır diyip silmemek gibi karar alırsan üzülürüm. niye yazdın be adam o zaman deme lütfen diyorum ya parmaklarıma hakim olamadım. özür olsun :)
tolgahuzur1
17-03-07, 09:47
sevgili filizciler siz bu mualla hanımdan ne istiyorsunuz anlamıyorum..:img-help: kadın ne yapsa size yaranamıyor.. oğlunun mutlu görmek istemesini çok mu gördünüz.. ayrıca aynalı salih fahriye üçlüsüne niye kızıyorsunuz onu anlamadım.. sonuçta hayat yılmazın onların müdahale etmesi sizce saçma olmaz mı? yılmaz mutluluğu hak ediyor artık .. çok üzüldü sok sıkıldı,bunaldı..
ayrıca yılmaz cin gibi bir insan niye bu olayı anlamak istemiyor denmiş.. çünkü sevdiği kadın çocuk senden değil demiş artık ne yapmasını bekliyorsunuz..
birde senaristler şu cemi o kadar çok abartılar ki adam oldu başımıza baron.. herşeyi çözer ama hiç yakalanmaz bi karekter olarak vurgulanması beni çok üzüyor..ama kime yazıyoruz ki boşuna..
Herşeyi şıp diye anlayan Yılmaz,herşeyi net konuşan Yılmaz sırf senaryo uzasın diye deformasyona uğratılıyor..
En başında Çiftlik evi kapısında Cem gıcığının "çocuğumuz olacak" deyip gittiği vakit düşünmeliydi madem bu adamın çocuğu beni niye burada sevdiği kadınla bırakıyor diye..
Hadi Filiz'in kapısına geldin Filiz senden değil dedi ama Cem'den olduğunuda söylemedi.."Bana ait "dedi bu ne demek diye hiç sorgulamadı..
Ve tamam Filiz'i unutmak istiyor ama kendisini seviyor diye Aslı'ya koşmak neyin nesi..Aşk öyle zorlamayla olmuyor.Kendi kendine gelişir ama o şimdi kendini Aslı'yı sevmeye zorluyor..
Birde mahalleli ve Mualal neysede ben Salih,Fahriye ve Aynalı'ya sinir oldum..Bu kadarmı kolay harcıyorlar Filiz'i.
Ayrıca Filiz donuk değil bence..Çok lüks şartlarda yetişmiş,elit sınıf diye tabir edilen bir tabakadan olmasına reğmen kimseyi küçümsemedi.Filiz'in karakteri daha olgun ve gerçek geliyor .Hatta öyle bir ortamdan gelen biri için çok fazla alçakgönüllü ve sıcak..Görmek istemeyen MUALLA hanım ..
çok güzel bir yorum olmuş tebrikler..kesinlikle ben de aynı düşüncedeyim..aslı ne meraklıymış meger yılmazla nişanlanmaya..bahçede olması da çok saçma dedigin gibi birileri görsün diye..ne kadar mutlu olabilirki yılmaz aslıyla..aslı sadece kendini kandırıyor..adamın kalbinde yer olmadıgını bile bile onunla nişanlandı..üstelik filizi de tanıyor..bende karaktersiz buluyorum aslıyı..yılmaz da çok zeki biriydi ama son 5 bölümdür zekasından şüphe ediyorum..
iyi yorumlar
Senaristler işi isteklerine göre çeviriyorlar. Karakterler bir anda salaklaştı.
Yılmaz Filizle ilk birlikte olduğunda 4-5 yıl öncesini söylüyorum. hani eliften intikam almak maksadıyla ona yaklaştığı yıllarda, onun ne denli saf ve masum olduğunu, kısacası daha önce kimseyle birlikte olmadığını görmüştü. Hatta kendince şaşırmıştı. Onuda geçtim aradan 4 yıl geçiyor, bu denli uzun bir süre Filizden asla şüphe etmiyor. Acaba İtalyada birisini sevdimi, biriyle ilişkisi oldumu diye, Kalkıyor Zaten tehlikeli olduğunu bildiği Cem ve onu asla istemeyen Handanın dediklerine inanıyor. Bebek Cemden olsa Handan yılmazın kapısına kadar neden gitsin. Gerek bile duymaz. Yılmazın anlaması lazım tamamen panikle yapılan bir kumpas olduğunu.
Bu dizide kimse hareketlerinde % 100 haklı diyemem. Filizide eleştirdiğim çok yer var. Bebek haberini bu kadar geciktirmemeliydi, vs.
Ama Filizi her zaman çok seviyorum ve takdir ediyorum. O kadar ahlaklıki sevdiği adam ona bunca suçlama ve ithamda bulunuyor o genede onu sevmeye ona bağlı kalmaya devam ediyor.
Yılmazın Aslıyla olan yakınlaşması Yılmazı gözümde dahada küçülttü. Her aşk acısından sonra ama intikam için ama mutluluğu için birilerini kullanmaya kalkıyor.
Ben böyle bir karaktere asla saygı duyamıyorum.
En ufak bir şüphe duyması bile ona olan onun aşkına olan inancımı zedeledi benim.
canım çok doğru birden 360 derece döndü ve tam olarak araştırmadan inandı yılmaza bu yüzden sinir oluyorum diyoum filiz söylemedi bi söylese bebği neler olcak mutlu olcaklar flan ama olmadı o söylemedi yılmazda hemen inandı cemden diye ve dahası ekrem falan ne oluyo anlamadım herkez cemin nekadar psikopat olduğunu biliyo ama bebek konusunda tam diyolar bebek cemin ya bir kere olsun ceme karşı yakın oldumu yok yılmaz hem güvenmiyo hemde aslının yanından hiç ayrılmıyo nedense....
bu arada mıstaydı galiba arkadaşım kusura bakma sinirden öyle yazdım kapasite konusunda tabiki var ama yılmaz dediğin haklıyım belki yazmamalıyım ama öyle işte.....
yılmaz hala zeki merak etmeyin
gözünün içine baka baka çocuk senden değil diyen kişi ne hale düştü son bölüm gördünüz işte. intikam böyle alınır:img-hyste
haftaların stresini attım o sahnede. ,nş lah gelecek bölümdede uzun uzun gösterir filizi öylece:img-hyste :img-hyste :img-hyste
360 derece dönemez arkadaşlar..180 derece döndü demelisiniz :good:
ne olursa olsun filizi her zaman haklı buluyorum ben..ama dünkü bölümde çok sinirliydi..herkese fırça attı bol bol :img-hyste bu sinirle o bebegi nasıl doguracak bilmiyorum..
gözünün içine baka baka çocuk senden değil diyen kişi ne hale düştü son bölüm gördünüz işte. intikam böyle alınır:img-hyste
haftaların stresini attım o sahnede. ,nş lah gelecek bölümdede uzun uzun gösterir filizi öylece:img-hyste :img-hyste :img-hyste
çocugum bana ait dedi..bundan bir şeyler çıkarmalıydı madem şüphelendi..bilmiyorum ya karışık mevzular..bu senaristler bizide ekran başında mahvettiler helal olsun..:img-blush
şu yılmaz cin gibi adam niye düşünemiyor bunları denilen yorumlar var benimde aklıma bir şey takıldı onu sormak isterim. hani filiz bebeğimiz olacak dediğinde yılmaz bizim bebeğimiz deme gibi birşeyler söyledi. filiz orada niye "sen benim hamile olduğumu biliyor muydun ki böyle birşey diyorsun" niye demez.bebek haberine yılmazın niye şaşırmadığını niye merak etmez.ben söylemeden kim söyledi ki bu adama diye niye sormaz? hani yılmaz cin ya bildiğim kadarıyla filiz ondan da cin.bunlar niye gelmez acaba filizin aklına? yoksa insanlar istemediklerini duydukları anda kararlarını verip karşılarındaki insanların söylediklerini duymamakta mıdırlar? ne bileyim bence yılmazın yaptığı bu. tabi ki filizinde. yok işte birbirlerinden farkları :)
Forumlardaki tartışmaları her zaman çok saçma ve gereksiz bulmuşumdur. Neticede herkes istediğini yazabilir. Ama bu ne acımasızlık. Tamam birlikte olmalarını istemediğinizi anlıyorum ve saygı duyuyorum. Ama Filizin ne kötülüğünü gördünüzde bu halini izlemek istiyorum dediniz. Sanki söz konusu Cem , falan
çocugum bana ait dedi..bundan bir şeyler çıkarmalıydı madem şüphelendi..bilmiyorum ya karışık mevzular..bu senaristler bizide ekran başında mahvettiler helal olsun..:img-blush
ilk önce çok merak ediyorsan senden değil dedi
sonra bana ait dedi
yılmazda orda soracak değildi ya rastgele birindenmide adamı babalığa layık görmüyon :img-hyste
sonra yılmazın çevresine yükleniyorsunuzda neden ceydaya laf yok
yılmaz ceydayı sever ceydada yılmazı. neden bi tlf edipte yılmaz kardeşim sen napıyon yeter bu kız perişan oldu babaysan babalığını bil bebek senden nasıl inanmassın falan. bunu derse ceydanın kelime haznesimi eksilir.
ismailsurucu
17-03-07, 10:06
ay ağzına saglık arkadaşım.hislerime tercüman oldun.teşekkür ederim.
birde bu senaryo grubundaki insanlara da bir çift sözüm var.cem'i ne zaman açığa çıkarmayı düşünüyorlar.dizinin sonuna geliniyor,adam hala ayakta.hala planlar peşinde.adamlarına filizi nasıl takip ettiriyor,filiz'in patronuyla merhabası olmamasına rağmen nasıl konuşuyor,nediye tehtit edip adamı fikrinden caydırıyor.senaristlerin bu tutumlarına akıl sır erdiremedim.bir öykü yolundan bukadarmı saptırılır.çözemedim.
Forumlardaki tartışmaları her zaman çok saçma ve gereksiz bulmuşumdur. Neticede herkes istediğini yazabilir. Ama bu ne acımasızlık. Tamam birlikte olmalarını istemediğinizi anlıyorum ve saygı duyuyorum. Ama Filizin ne kötülüğünü gördünüzde bu halini izlemek istiyorum dediniz. Sanki söz konusu Cem , falan
ben filizi seviyorum imzama bak yeter
filiz-yılmaz derim herzamanda
aşkda gurur olmaz öyleydi böyleydi falanda filanda yok öyle şey. bu tartıştıklarımız reel yaşamdada karşımıza çıkar, çıkıyorda. randevuya gelmeyen yılmaza kızacağına bahçede ayak üstü bir solukta ben hamileyim diyen filiz, çay bahçesinde yılmazla otururken yılmaz kalkma diye elini bile tutuğu halde, yılmazın ısrarlı sorularına neyin var diye: bir şeyim yok diyen filiz. neymiş aslıyla ilişkisini bilmeden diyemezmiş. sanane aslıdan. varsın ilişkisi olsun sen söylede gerisinide yılmaz düşünsün.
ben böyle kıza kızarım kusura bakmada:img-wink:
aslıyla ilişkisi var diye bebeği söylemeyi düşünmeyen
bu nişandan sonra artık hiç söyleyemez. söylerse nerde kaldı gururu. ama filiz karakteri söylemez zaten ona inanıyorum. ömer veya handan söyleyecektir. yılmaz garibim yine bebek için dönmediğini onu hala sevdiğini ispata çalışacak.
yani kabak yine yılmazın başına patlayacak. bari şu günlerin tadını çıkaralım.:img-hyste aslıyı sevelim koklayalım kar kardır :img-hyste
Sevgili Ferman ben mesajınızda herhangi bir sataşma göremedim gayet usturuplu bir dille forumda bir süredir devam eden bir yanlışa vurgu yapmışsınız.Dün yine herkes büyük bir itinayla Yılmaz'a giydirme yarışına girmiş.Adamın ne adiliğini bırakmışlar ne de adamlığını.Asılıp kesilen Yılmaz olduğunda herkes birbiriyle ne güzel anlaşıyor değil mi?Ben dün hiç uyarı mesajı göremedim ortam da hiç gerilmemiş maşallah ama ne hikmetse Ömer ve Filiz'e olumsuz eleştiri yapıldığında hemen ortam geriliyor.Yılmaz,tüm iyi niyetiyle kimseyi rencide etmeden yardım teklif ediyor yine suçlu oluyor karşısında ihanet ettiğini sandığı kadın ağzına geleni söylerken bile kibarlığını kaybetmiyor ama yine bencil kaba ve hödük oluyor.Ömer'in geçen sene Elif'i dinlemeden asmasını iyi hatırlattın .Hatırlarsan aynı anlayışlı süper aşık Ömer Elif bebeğini aldırıp boşanmak isteyip sonra da vazgeçince çok uzunca bir süre ona tavır alıp bebeğinin annnesi olacak kadına evde yabancı muamelesi yapmıştı.Belki haklıydı,ama demek istediğim Ömer burada abartılacak kadar ya da örnek gösterilecek kadar da mükemmel bir insan değil.Yılmaz nasıl olur da Cem'in oyununa düşer.Yahu bu dizide kim mantık kurabiliyor ki kaç bölüm filiz,Ömer gözlerinin önünde olup biteni farkedemiyecek kadar kör değiller miydi ?.Ama nedense Tekiner kardeşler Cem'in tuzaklarına düştüğünde saf ve iyi niyetli oluyor.Ama Yılmaz bir annenin bu kadar alçalabileceğini düşünemeyip oyuna gelince gerizekalı,adi aşağılık oluyor.Senaristler de handan denilen adi kadına zorla iyi anne elbisesi giydirmeye çalışıyorlar ya pes.madem bu kadın insafa geldi artık Yılmaz'ların hayatlarında olmalarına herhangi bir itirazı yok o zaman niye rapordan bahsetmiyor.Maşallah Filiz'de annesine iyi tavır aldı değil mi tebrik ederim.Tabii herşeyin sorumlusu günah keçisi Yılmaz vurun abalıya
allemalle42
17-03-07, 10:22
Dunku bölumde filiz biraz yanlıslar yaptı ama ona asla bu sekilde nefret duyulmamalı yılmaza bir kez daha sınır oldum hemen niye aslıya gitti yılmaz cok yanlıs yapıyor sinirine hakim olamıyor bundan dolayıda dusunemıyor ve sonuclar kötu oluyor...
Son:Diziyi daha nereye kadar mahvetcekler bilmiyorum bu sekilde olmaz ama herkez sırf tuba or bulent için seyreder oldu diziyi...:img-wink:
Söz konusu olan abimse kabul ederim bir insan abisinin hapiste yatmasına nasıl seyirci kalabilirki filizn burda yapması gereken parayı kabul edip daha sonra yılmaza borçlu kalmak istemiyorsa parayı bulmaya çalışmaktı.Ama ne yaptı yılmaza laf söyledi sanki parayı bulabilecekmiş gibi parayıda bulamadı ömer hapisnede dayak yedi bu gidişle feride ve ömerde ayrılır.Bunların bütün sorumlusu bana göre Filiz kendi mutlu olamıyor onun yüzünden feridede mutsuz olacak
allemalle42
17-03-07, 10:24
aslıyla ilişkisi var diye bebeği söylemeyi düşünmeyen
bu nişandan sonra artık hiç söyleyemez. söylerse nerde kaldı gururu. ama filiz karakteri söylemez zaten ona inanıyorum. ömer veya handan söyleyecektir. yılmaz garibim yine bebek için dönmediğini onu hala sevdiğini ispata çalışacak.
yani kabak yine yılmazın başına patlayacak. bari şu günlerin tadını çıkaralım.:img-hyste aslıyı sevelim koklayalım kar kardır :img-hyste
Bizde yılmazın bu son hallerinden dolayı onun o filizin peşinde koscagı gunlerı 4 gözle beklicez...
Sadece filiz ve bebegi diyorum...:img-wink:
şu yılmaz cin gibi adam niye düşünemiyor bunları denilen yorumlar var benimde aklıma bir şey takıldı onu sormak isterim. hani filiz bebeğimiz olacak dediğinde yılmaz bizim bebeğimiz deme gibi birşeyler söyledi. filiz orada niye "sen benim hamile olduğumu biliyor muydun ki böyle birşey diyorsun" niye demez.bebek haberine yılmazın niye şaşırmadığını niye merak etmez.ben söylemeden kim söyledi ki bu adama diye niye sormaz? hani yılmaz cin ya bildiğim kadarıyla filiz ondan da cin.bunlar niye gelmez acaba filizin aklına? yoksa insanlar istemediklerini duydukları anda kararlarını verip karşılarındaki insanların söylediklerini duymamakta mıdırlar? ne bileyim bence yılmazın yaptığı bu. tabi ki filizinde. yok işte birbirlerinden farkları :)
Çünkü Yılmaz bir defasında Filiz'in karşıısna geçip etbrik ederim Cem'le evleniyormuşsunuz dedi.Yani Cem ve Filiz'in birlikte olduğunu düşünmüştü.Doğal olarak bizim bebeğimiz deme dediği zamanda Filiz Cem'i kastettiğini düşünmüş ve aklına bu gelmemiştir.Ayrıca o an kendini nasıl berbat hissettiğinide unutmamak lazım...
allemalle42
17-03-07, 10:25
Söz konusu olan abimse kabul ederim bir insan abisinin hapiste yatmasına nasıl seyirci kalabilirki filizn burda yapması gereken parayı kabul edip daha sonra yılmaza borçlu kalmak istemiyorsa parayı bulmaya çalışmaktı.Ama ne yaptı yılmaza laf söyledi sanki parayı bulabilecekmiş gibi parayıda bulamadı ömer hapisnede dayak yedi bu gidişle feride ve ömerde ayrılır.Bunların bütün sorumlusu bana göre Filiz kendi mutlu olamıyor onun yüzünden feridede mutsuz olacak
Bunların sorumlusu handan yine...
ceme sölemese filiz patronundan alcaktı parayı...
handan yine bilmeden mahveti herseyi...
Dunku bölumde filiz biraz yanlıslar yaptı ama ona asla bu sekilde nefret duyulmamalı yılmaza bir kez daha sınır oldum hemen niye aslıya gitti yılmaz cok yanlıs yapıyor sinirine hakim olamıyor bundan dolayıda dusunemıyor ve sonuclar kötu oluyor...
Son:Diziyi daha nereye kadar mahvetcekler bilmiyorum bu sekilde olmaz ama herkez sırf tuba or bulent için seyreder oldu diziyi...:img-wink:
Neden sinir oldun anlıyamadım Filiz kendi söyledi yılmazı istemiyorum diye ne yapmasını bekliyorsunuz ömrünün sonuna kadar filizimi beklesin senelerdir bekliyor eline geçen sadece mutsuzluk yılmazın seneleri filizin yüzünden heba oldu ben yılmazı yaptıklarından dolayı taktir ediyor dünkü bölüm bana gösterdiki yılmaz tam bir sevgi adamı feride için 1 milyon doları gözünü kırpmadan vercekti
hayır delfin orda ekrem avukata tlf ediyor direk filizi ilgilendiren bir konu yok
ama o maydanoz oluyor. oysa teklif o kadar güzel yapıldıki kimsenin gururnu incitmeden sadıkoğlu şirketi (yılmaz adı geçmiyor,) feride için parayı ödeyecek. buna ömer bile birşey diyemez. tamamen feridenin sorunu.
Bunların sorumlusu handan yine...
ceme sölemese filiz patronundan alcaktı parayı...
handan yine bilmeden mahveti herseyi...
Bundan handanı suçluyorsun ama filiz parayı bulamıycagını hesaba katmalıydı yılmaza tavrı yanlıştı kestirip atmamalıydı filizn herşeyi düşünmesi gerekirdi burda birkaç milyardan bahsedilmiyor
allemalle42
17-03-07, 10:28
Neden sinir oldun anlıyamadım Filiz kendi söyledi yılmazı istemiyorum diye ne yapmasını bekliyorsunuz ömrünün sonuna kadar filizimi beklesin senelerdir bekliyor eline geçen sadece mutsuzluk yılmazın seneleri filizin yüzünden heba oldu ben yılmazı yaptıklarından dolayı taktir ediyor dünkü bölüm bana gösterdiki yılmaz tam bir sevgi adamı feride için 1 milyon doları gözünü kırpmadan vercekti
Bak sinirine hakimolsa biraz dusunsa fılızın bebegım sadece bana ait lafını anlardı filiz adi birimiki önce senden desinde sonra hayır desin bunları bıraz dusunse sınırlenmeyip herseyi anlar ama ben bunu kızıyorum...
Benimde yolmazda bulduğum tek hata hemen gidip aslı ile evlenmeye kalkmasıı.İnsan bir ilişkiyi beyninde ve kalbinde bitirmeden yeni bir aşka yelken açmamalı.Bu önemsediğini sölediğin birine yapılan en büyük kötülüktür bana göre.Aslı yı garipdedim ben sana her koşlda evet derdim dedi.Demmki aynalının sölediği kadar onur ve gurur shibi deilmiş.Aslı başına gelicekleri üzülüyodum ama kendi istedi artık.Onun yeridne ben olsaydım filizi tanıyo,filizin sevdiğini nsdna böle bişey ypmayacağını bilmeli.Mdem yılmazı seviyo ,sevdiğin adamnı mutluluğunu ister seven kişi.Olayın aslını araştırıp yılmazın gerçeği öğrenmesinde yardımxı olmalıydı bence.Sevmek özgürlük diel budur.Filiizn yerinde olsam bend eu parayı kabul tmezdim.Hangi gururlu kadın bu telkifi kabul eder.Mantıklı abakasrak abisi için,aöa ömer d ekkardeşini aşağılaya bi adamdan para kabul tmesini istemesdi.
hayır delfin orda ekrem avukata tlf ediyor direk filizi ilgilendiren bir konu yok
ama o maydanoz oluyor. oysa teklif o kadar güzel yapıldıki kimsenin gururnu incitmeden sadıkoğlu şirketi (yılmaz adı geçmiyor,) feride için parayı ödeyecek. buna ömer bile birşey diyemez. tamamen feridenin sorunu.
Tamam bende onu demeye çalışıyorum filizin teklifi reddetmesi yanlıştı önce ömere sormalıydı sonuçta bu kararı ömer vermeliydi onun hayatı söz konusu ama filiz için gururu daha önemli
Sevgili Ferman ben mesajınızda herhangi bir sataşma göremedim gayet usturuplu bir dille forumda bir süredir devam eden bir yanlışa vurgu yapmışsınız.Dün yine herkes büyük bir itinayla Yılmaz'a giydirme yarışına girmiş.Adamın ne adiliğini bırakmışlar ne de adamlığını.Asılıp kesilen Yılmaz olduğunda herkes birbiriyle ne güzel anlaşıyor değil mi?Ben dün hiç uyarı mesajı göremedim ortam da hiç gerilmemiş maşallah ama ne hikmetse Ömer ve Filiz'e olumsuz eleştiri yapıldığında hemen ortam geriliyor.Yılmaz,tüm iyi niyetiyle kimseyi rencide etmeden yardım teklif ediyor yine suçlu oluyor karşısında ihanet ettiğini sandığı kadın ağzına geleni söylerken bile kibarlığını kaybetmiyor ama yine bencil kaba ve hödük oluyor.Ömer'in geçen sene Elif'i dinlemeden asmasını iyi hatırlattın .Hatırlarsan aynı anlayışlı süper aşık Ömer Elif bebeğini aldırıp boşanmak isteyip sonra da vazgeçince çok uzunca bir süre ona tavır alıp bebeğinin annnesi olacak kadına evde yabancı muamelesi yapmıştı.Belki haklıydı,ama demek istediğim Ömer burada abartılacak kadar ya da örnek gösterilecek kadar da mükemmel bir insan değil.Yılmaz nasıl olur da Cem'in oyununa düşer.Yahu bu dizide kim mantık kurabiliyor ki kaç bölüm filiz,Ömer gözlerinin önünde olup biteni farkedemiyecek kadar kör değiller miydi ?.Ama nedense Tekiner kardeşler Cem'in tuzaklarına düştüğünde saf ve iyi niyetli oluyor.Ama Yılmaz bir annenin bu kadar alçalabileceğini düşünemeyip oyuna gelince gerizekalı,adi aşağılık oluyor.Senaristler de handan denilen adi kadına zorla iyi anne elbisesi giydirmeye çalışıyorlar ya pes.madem bu kadın insafa geldi artık Yılmaz'ların hayatlarında olmalarına herhangi bir itirazı yok o zaman niye rapordan bahsetmiyor.Maşallah Filiz'de annesine iyi tavır aldı değil mi tebrik ederim.Tabii herşeyin sorumlusu günah keçisi Yılmaz vurun abalıya
sevgili yami, iletimde kabul etmek gerekir ki biraz sevgili modest e sataştım, sataşma dediğim odur bundan sonrası sevgili Hasan ın sataşma sözüne ne anlam yüklediğiyle ilgili, benim ricam silmesidir ayrı konu artık onun kararına kalmış.yılmaz a klavyenin bile yazarken utanç duyacağı şeyler söylemek kolay tabi forum genelinde zaten kimse de anlamaya çalışmıyor adamı. :) sanırım yılmaza bu kadar yüklenilmesinin sebebi bunu özellikle forumdaki bayanlar açısından söylüyorum; "doğduklarından beri büyütüldükleri beyaz atlı prens masallarıyla alakalıdır bence. ya da doğduğumuzdan beri her türlü şartta sahip olduğu kadını koruyan kollayan amerikan filmlerinde ki kahraman figürleridir. sanırım yılmazdan beklenen şey her ne olursa olsun (kabul edemeyeceği şeyler de dahil) her şartta filizin yanında olması. dikkat edersen yorumlar şu şekilde başlar "yılmaz filizi korusun, yılmaz filizi kurtarsın, yılmaz filizi gözünün önünden ayırmasın.....vb...gibi. yahu dizinin senaryosuna göre yılmaz süper kahraman değildir ve bende uçtuğunu veya duvarlara tırmandığını görmedim. yılmaz sadece belli kalıplarla büyümüş, yaşadığı herşeyi coşkuyla yaşayan, sevdimi seven kızdı mı kızan, kesti mi kesen bir tiptir siz onu böyle kabul edin veya etmeyin yılmaz karakteri budur. ve yaşadığı olaylar çerçevesinde verdiği tepkiler ben tarafından anlaşılmaktadır.konu bu kadar basittir.
bu bölüm yılmaza çok sinir olmadım artık benim için eskisi kadar değeri olmadığındandır belki... Bu davranışları çok bencil... Size açık açık birşey söyliyim en beğendiğim sahne filizin yılmazın resimlerini yırtmasıydı... Harika bi sahneydi bence... Mualla yada eskisi kadar sinr olmuyorum babamla kavga ettik aslı yüzünden ben dedimki geber inşallah emi babam dedi ki kız ne yaptı ben dedim sevenleri ayırdı o dedi bak kız kabul etmedi ben dedim kabul etcek babam dedi kız bunları ayırmak için uğraştı mı ? ben dedim o saflığıyla ve yüzsüzlüğüyle herşeyi mahvetti bole babamla tartıştık o da yılmazı haklı buluyor ... ah ah
Arkadaslar fılızın buyrdaskı tavrına lutfen saygı gösterelim filiz sonucta yılmaza cok kızgın ve bunu neden yapotıgını dusunemez o ankı cıkısı ondandır yılmaza olan sinirinden...
filizin o anki davranışını anlıyorsunda yılmazın aslı ile olmak istemesini neden anlamıyorsun
adam 5 yıldır filizin peşinde süründü. nkahdan kaçtı (tam bir rezalet ve onur kırıcı bir davranış) dünüsenize kendi başınıza geldiğini.
sonra azmı yalvardı gidelim neyi bekliyoruz? seni benden almaları için kaç gün kaç ay kaç yıl gerekli? filiz tınmadı bile
arabesk bir milletiz diye yılmazdamı arabeske sarılsın şimdi. hemde aslı gibi kız varken:img-hyste tabiki aslıya sarılacak paşam.
Canan Hanım neden piyasalarda yok diyenlere ufacık bir bilgi..
Geçen akşam kendisini tvde izledim. Mutlulukk filmi için konuşuyorlardı. Afife Jale ödüllü oyuncumuz şu ara çok yoğunmuş.. Tiyatro oyunu varmış sanırsam.
Birde 5 Martta bir kanun çıkcakmış. Oyuncular hem dizide oynayıp hemde Devlet tiyatrosunda göre alması engelenecekmiş. Yani birinden birini seçmesi istenecekmiş. Bu da bir çok sektördeki oyuncuyu etkileyecektir.. Sanırım devlet kaş yaapyım derken iyi bir göz çıkarma operasyonu yapcak.
ufak bir düzeltme operasyonu yapmak istiyorum herhalde bu haberler kasıtlı gündem işgal ediyor amaç belki siyasi olabilir orasını karıştırmamak lazım kültür bakanlığı bu işe itiraz etti şu anki durumun devam etmesi taraftarı ve öyle olucak.bilgilendireyim dedim
ferman,Yılmaz süper kahramanlığa soyunduğunda da bu sefer gerçeklik kayboluyor,senaristler yeni bir süpermen mi yaratmak istiyorlar diye eleştiriler geliyor.Adam ne yaparsa yapsın yaptıklarına mutlaka bir kulp bulunuyor.Seyirci Yılmaz'dan diğer dizilerdeki esas oğlanların yaptığı gibi kendini içkiye vurmasını sapıtıp kafayı bozmasını ya da intiharın eşiğine kadar gelip hayatını karartmasını bir ömür yas tutmasını bekliyor sanırım.Hatırlarsan geçen sezon Yılmaz,Elif'in hamile kaldığını öğrenip ondan umudu tamamen kesince Filiz'e yönelmişti.ama o dönemde forumda Filiz-Yılmaz aşkını destekleyen arkadaşlar bu adam hala Elif'e aşıkken nasıl oluyor da Filiz'e yöneliyor onunla yakınlaşabiliyor diye sorgulamadı.Ama şimdi Yılmaz yerden yere vuruluyor.Zaten dizide kim olursa olsun eğer Filiz'e bir yanlış yapıyorsa direkt kötü adam muamelesi görüyor forumda .(bkz mualla),(bkz Aslı) bu insanlar Filiz'e ne kötülük yapmış onu da anlamadım.Bence bir insanın başına gelen herşeye rağmen dimdik ayakta durabilmesi umutsuzluğa kapılmadan hayatına yeni bir yön vermek istemesi saygı duyulacak bir davranış.O yüzden Yılmaz'ın Aslı'yla yeni bir hayat kurma çabasını destekliyorum
Sevgili pinkzone
Tuzlu kahve sahnesini çok istedim. Göremeyeceğimi düşünüyordum. Çok sevindim. Söz kesilirken Aslı'yı istemediler, aile büyüğü Canan hanım nerede. Bu sahneleri sözlenme olarak kabul etmiyorum. Bir ara Aslı kahveyi yanlış kişiye verecek diye düşündüm. :img-wink:
Gelecek bölüm, Filiz, mektubu bırakmadan giderse Filiz'in Yılmaz'a olan sevgisi bitmemiş demektir ve sadece kızgınlık olarak değerlendiririm.
Filiz, Yılmaz'ı unutmak istiyorsa, Yılmaz'ı ve Aslı'yı tebrik etmesi, mutluluklar dilemesi gerekir.
Filiz, mektubu vermeden geri dönecek mi ? yoksa Yılmaz ve Aslı'yı tebrik edecek mi ?:img-blush
filiz mektubu vermeden oradan ayrılacak gördüğü sahneyi hazmetmekte zorlanacak kendileri bilgilerinize sevgili sezinti böyle devam soruların takdire şayan :)düşüncenizede katılıyorum
ii o zaman bebeği oğrenincede filizin peşinden koşmasın filiz yılmazı nikah günü bıraktıysa babasına verdiği söz yüzünden sen babana olum doseğinde bole bi soz versen yinede evlenir misin ? Hayret bişe alın yılmazınızı başınıza çalın ya yokki soyle yakışıklı bi patron filizime....... ah ah ! Alın yılmazı Filize koca mı yok ? elini sallasa ellisi ..... Gitsin aslıya sarılsın hatta omur boyu sarılık kalsınlar mezarlarında bile. Artık yok ya yılmaz gerçekten filizin peşinden koşmasın herkes kendi yoluna olsun siz boyle diyin diyin tepemin tası atsın..... Şimdi yılmaz & aslı diyenler ilerde bu laflarını nası sindircek orasını hiçç bilemiyorum .ayrıca birinin aşık olduğu kadını unutmasına imkan yok sadece yokluğuna alışabilir ama bunu yaparken başka bi kadını kullanmasına HİÇ GEREK YOK !
sevgili byuzax niye böyle yapıyorsunuz anlayamıyorum sizi. yılmazın kimseyi kullandığı falan yok. filiz yılmazı sildi asla affetmeyeceğim dedi. yılmaz da filizi sildi ve kendine yeni bir hayat kurmaya çalışıyor. bu yapmaya çalıştığı için niye birini kullanıyor oluyor ve ya başka bir şey oluyor anlayamıyorum. ha bunlar bir şekilde birleşecek ama nasıl birleşecek. olayı bu dereceye getiren senaristler buna da bir çözüm bulacaktır eminim.
karcicegim
17-03-07, 10:59
Sevgili matraka,
Bu haftadaki bölüm için tüyoların yok mu? Merakla bekliyorum.
Sevgi ile kal.
ferman,Yılmaz süper kahramanlığa soyunduğunda da bu sefer gerçeklik kayboluyor,senaristler yeni bir süpermen mi yaratmak istiyorlar diye eleştiriler geliyor.Adam ne yaparsa yapsın yaptıklarına mutlaka bir kulp bulunuyor.Seyirci Yılmaz'dan diğer dizilerdeki esas oğlanların yaptığı gibi kendini içkiye vurmasını sapıtıp kafayı bozmasını ya da intiharın eşiğine kadar gelip hayatını karartmasını bir ömür yas tutmasını bekliyor sanırım.Hatırlarsan geçen sezon Yılmaz,Elif'in hamile kaldığını öğrenip ondan umudu tamamen kesince Filiz'e yönelmişti.ama o dönemde forumda Filiz-Yılmaz aşkını destekleyen arkadaşlar bu adam hala Elif'e aşıkken nasıl oluyor da Filiz'e yöneliyor onunla yakınlaşabiliyor diye sorgulamadı.Ama şimdi Yılmaz yerden yere vuruluyor.Zaten dizide kim olursa olsun eğer Filiz'e bir yanlış yapıyorsa direkt kötü adam muamelesi görüyor forumda .(bkz mualla),(bkz Aslı) bu insanlar Filiz'e ne kötülük yapmış onu da anlamadım.Bence bir insanın başına gelen herşeye rağmen dimdik ayakta durabilmesi umutsuzluğa kapılmadan hayatına yeni bir yön vermek istemesi saygı duyulacak bir davranış.O yüzden Yılmaz'ın Aslı'yla yeni bir hayat kurma çabasını destekliyorum
walla yami mesajına cevabi birşeyler yazayım dedim ama bulamadım zira o kadar güzel yazmışsın ki ekleyecek birşey bulamadım. "en kötü baba kendi gençliğini unutan babadır" derler. bu lafı seyircilere mi uygulasak ne dersin?
ilk önce çok merak ediyorsan senden değil dedi
sonra bana ait dedi
yılmazda orda soracak değildi ya rastgele birindenmide adamı babalığa layık görmüyon :img-hyste
sonra yılmazın çevresine yükleniyorsunuzda neden ceydaya laf yok
yılmaz ceydayı sever ceydada yılmazı. neden bi tlf edipte yılmaz kardeşim sen napıyon yeter bu kız perişan oldu babaysan babalığını bil bebek senden nasıl inanmassın falan. bunu derse ceydanın kelime haznesimi eksilir.
ben kimseye yüklenmiyorum karıştırıyorsun..sadece filiz ve yılmazdan bahsettim..ayrıca yorum yapmak için burdayız.yazılanları tartışmaya çevirme..
Ama farklı bir durum var ortada..Elif ve Ömer'den intikam için Filiz'e yaklaştı sonradan aşık oldu kendini Filiz'e aşık olmaya zorlamadı..Burada tam tersi bir durum var Filiz'den umudunu kesemiyor sürekli "hayatımdan çıksın" diyor çünkü Yılmaz Filiz'i hayatından istesede çıkaramıyor çünkü çok seviyor ve aşık Ve sırf buna istinaden Aslı ile evlenmek istiyor..
Hayır birde anlamadığım şey Aslı akşam teklifi kabul etmedi ertesi gün motorda konuşulanlarmı onu ikna ettii.Aslı Filiz'e birşey yapmadı evet ama dobra ayakları üstüne sağlam basan Aslı'nında kollarında teselli bulacağı için kendine gelen birini eş olarak kabul etmemeliydi..
şimdi ömer irdelenmiş bazıları tarafından hayran olunan aşk adamı ömer olsa böyle yapmazdı diyebilmişler yılmazın yaşadıklarının 10 dabirini bu krakter yaşamadı yaşanmamış olmamış birşey için ömer böyle yapmaz demek doğrumudur.ayrıca geçmişin tozlu sahnelerine gidesim geldi paşam ömer mektup yüzünden eşinden şüphe etmemeişmiydi.herkesin zor zamanlarda sıkıntılı ve psikolojilerinin iyi olmadığı zamanlarda acı çektiği zamanlarda zaafları olduğunu ne zaman kabul edicek bu forum ve ömeri bulunduğu tahtan indiricek merak ediyorum
ömer krakterini aciz ve tutarsız iradesi zayıf biri olarak görmekteyim ve siz yılmazın çektiklerini bu adamın kaldırmasını ve yanlış yapmayacağını savunuyorsunuz
bazı kimseler aynada kendilerini görünce komplekse kapılıyor galiba
bir kaç sayfa önceki mesajımda ben de aynı şeye değindim matraka aynı düşünmüşüz napalım. mektup ve resim varken bebeğin lafı mı olur sence. başakasından sanılan bebek dediğin nedir ki? gidip efendi efendi sorarsın senin derse sahiplenirsin senden değil derlerse gene sahiplenirsin. yılmaz böyle yapsaydı walla ölünce gidip mezarını türbeye çevirirdim millet gelsin de çaput bağlasın diye. evliya mı bu adam yahu. (türbe,çaput olaylarını hayatta savunmam yanlış anlaşılmasın, inananlara da saygım var)
arkadaşlar biliyorum herkes merak içinde geçen hafta verilenlerden bir çoğu henüz gerçekleşmedi aslının hastalığı ceyda filiz dertleşmesi ve ömer cem buluşması içerde kalmak ömere yaramayacak galiba söylemdei demeyin
artılı filiz arkadaşıma önemli açıklamayacağıma söz verdim o yüzden onu açıklamıcam
--- yılmaz paravan şirket bilgilerine ulaşır
---feride aklınca nevzata teslim olur ömeri kurtarmasını ister
---filiz dünyası ters döner:):img-help: :img-help: :img-help: :sad53: :img-hyste dank dank dank
---dayanamaz ve ordan uzaklaşır
---aslının hastalığı
---cemin planları
---filizin mahvoluşları
kısaca tekinerler şu anda birşey görmediler cehemnnemi dünyada yaşayacaklar bu kadar yeter önemli kararların eşiğine geldi filiz bakalım ne olucak yılmaz çocuğu öğrenecek dedim şimdi oda şüpheye bindi çünkü söylediğim 3 sahne bir dahaki bölüme kaldı ama bildiğim birşey varsa aslının hastalığından sonra öğrenecek çocuk olayını yani bu bölümde olabilir bir daha ki bölümde bölümleri hiç tutturamam ama yaşanacakları biliyorum
filiz çok güçlüdür.:img-help: :img-help:
ii o zaman bebeği oğrenincede filizin peşinden koşmasın filiz yılmazı nikah günü bıraktıysa babasına verdiği söz yüzünden sen babana olum doseğinde bole bi soz versen yinede evlenir misin ? Hayret bişe alın yılmazınızı başınıza çalın ya yokki soyle yakışıklı bi patron filizime....... ah ah ! Alın yılmazı Filize koca mı yok ? elini sallasa ellisi ..... Gitsin aslıya sarılsın hatta omur boyu sarılık kalsınlar mezarlarında bile. Artık yok ya yılmaz gerçekten filizin peşinden koşmasın herkes kendi yoluna olsun siz boyle diyin diyin tepemin tası atsın..... Şimdi yılmaz & aslı diyenler ilerde bu laflarını nası sindircek orasını hiçç bilemiyorum .ayrıca birinin aşık olduğu kadını unutmasına imkan yok sadece yokluğuna alışabilir ama bunu yaparken başka bi kadını kullanmasına HİÇ GEREK YOK !
filizi seven arkadaşlarla her zaman aynı düşüncede olmuşumdur..:happy0064 yılmazın başka kadınlarla birlikte olması gerektigini savunanlar var görüyoruz..zamanında nasıl elifi unutamadıysa,filizi de unutamayacak yılmaz..ve bebek olayı ortaya çıkınca hiç geri dönmeye kalkmasın yılmaz bey..çok yakıştılar aslıyla Allah mesut etsin..filizcigime de yeni biri lazım tabii..ben senaristlerden böyle birini diziye katmalarını istiyorum..
bir kaç sayfa önceki mesajımda ben de aynı şeye değindim matraka aynı düşünmüşüz napalım. mektup ve resim varken bebeğin lafı mı olur sence. başakasından sanılan bebek dediğin nedir ki? gidip efendi efendi sorarsın senin derse sahiplenirsin senden değil derlerse gene sahiplenirsin. yılmaz böyle yapsaydı walla ölünce gidip mezarını türbeye çevirirdim millet gelsin de çaput bağlasın diye. evliya mı bu adam yahu. (türbe,çaput olaylarını hayatta savunmam yanlış anlaşılmasın, inananlara da saygım var)
arkadaşlar biz yanlış yapıyoruz bu forumda filize toz kondurulmuyor maalisef ama filiz yanlış yapıyor demek zorundayım çünkü yanlış yapıyor (yılmaz asla seni affetmeyeceğim):img-help: :img-help: çok kararlı gördüm filizi bilmem dikkatinizi çektimi çekmiş olması lazım filiz yılmaz hakkında konuşurken handan hanım kıvranıyordu.:img-hyste :img-hyste
bu dizi bence artık komik olmaya başladı! izlerken gülüyorum nedense! aslının yılmaz gittikten sonra ağlaması filizin nişanı görmesi filizin yılmazla kavgası ve daha bi sürü sahne bana komik geliyo!
Sevgili matraka,
Bölüme yorumlarımı yazmaktan çekinir olmaya başladım. Bölümde neredeyse Yılmaz, bölümün eleştirilecek karakteri, Filiz, ne yapsa doğrudur mantığı ile hareket edilen karakter, 2. sezon başında elif'e uyguladığı psikolojik şiddeti unutulan, birden değişen Ömer, dünkü bölümde Kızına Yılmaz ve Filiz beraberliğini destekleyecek duruma geldiğini söyleyen Handan.
Handan Karakteri rapor olayından dolayı Yılmaz'dan özür diledi mi, Yılmaz'a Yılmaz'ın Filiz'e yaptığının ve kendisinin Filiz Yılmaz beraberliğine yaptığı tüm yanlış davranışları için konuşma gereği duydu mu,? Ne de olsa Yılmaz hatalı, neden Handan Yılmaz'la konuşsun ki.
Filiz'in söze gelmesini ve görmesini isteyen sanki Yılmaz ve ailesi, Filiz mektubu vermek istiyorsan Özlem'e telefon aç. Yılmaz'ı hayatından çıkartmak istiyordu değil mi
Neyse, Ihlamurlar altında dizisi yorumlarına yazmama kararı aldım. Yorumlarımı okuyan ve okumayan herkese çok teşekkür ederim. Keyifli zamanlarımı geçirdiğim bu bölümde dostluklarını ve arkadaşlıklarını gösteren herkese teşekkürler.
Sevgili matraka,
Bölüme yorumlarımı yazmaktan çekinir olmaya başladım. Bölümde neredeyse Yılmaz, bölümün eleştirilecek karakteri, Filiz, ne yapsa doğrudur mantığı ile hareket edilen karakter, 2. sezon başında elif'e uyguladığı psikolojik şiddeti unutulan, birden değişen Ömer, dünkü bölümde Kızına Yılmaz ve Filiz beraberliğini destekleyecek duruma geldiğini söyleyen Handan.
Handan Karakteri rapor olayından dolayı Yılmaz'dan özür diledi mi, Yılmaz'a Yılmaz'ın Filiz'e yaptığının ve kendisinin Filiz Yılmaz beraberliğine yaptığı tüm yanlış davranışları için konuşma gereği duydu mu,?
Ne de olsa Yılmaz hatalı, neden Handan Yılmaz'la konuşsun ki.
Neyse, Ihlamurlar altında dizisi yorumlarına yazmama kararı aldım. Yorumlarımı okuyan ve okumayan herkese çok teşekkür ederim. Keyifli zamanlarımı geçirdiğim bu bölümde dostluklarını ve arkadaşlıklarını gösteren herkese teşekkürler.
çok merak ediyorsan şimdiden söylim için rahat etsin handan için bunu yapmak takdir edersin seviye takılıyor kendisi ama bunu yapıcak izleyim görelim izlerken çerez almayı lütfen unutmayalım
ayrıca sevgili sezinti seni biraz kızgın ve kırgın gördüm hayrola gene söylediğin gerçekler gene birilerine dokunduda uslüp mu bozuldu?gerçekten merak ediyorum
Neslihan17
17-03-07, 11:27
bu bölümden hiç umutlu olmadığımı daha önce de belirtmiştim. bölüme hızlı bi giriş yaptık. filizin resimleri yırtması..çok güzel bir sahneydi. sonunda kıyabildi o resimlere. annesine olan tepki daha da müthişti. sonra bölüm vasatlaştı. hiç zevk almadım. fragman gibi bir bölümdü desem yeridir. boş bir bölüm yani. yalnız tek bi sahnede ben koptum. filiz ve ömerin hapishanede konuşmaları. ömerin suçluluk duygusu, her şeyi berbat etmesine rağmen onu hiç yalnız bırakmayan ve hala onun için çabalayan bir filiz. o sahnede ben çok duygulandım. helal olsun ikisine de çok güzel oynamışlar yine.
bazı arkadaşlar parayı neden kabul etmedi diye filize yüklenmişler. kabul etmemesi normaldi ama tepkisi fazla oldu. kendisini namussuzlukla suçlayan birinden neden yardım kabul etsin ki. bu kadar aşağı bi karakter mi filiz. yılmazın o yardımını kabul etmesi demek cemin evlenme teklifini kabul etmesi gibi bir şeydi. bu yüzden kabul etmemesi çok normal. ama şirketteki konuşma ağırdı. yapmaması gerekirdi.
yılmazın başkasıyla hayat kurmasını yadırgamıyoruz. tamam kursun ama bebeği öğrendiği zaman da filizi rahat bıraksın. madem sen yoluna ben yoluma. bebeği öğrendiği zaman da öyle olsun. sadece kendi vicdanıyla başbaşa kalsın. her şeyin bir sonu varmış diyen yılmazdı. ewt her şeyin bir sonu olacağını sen de çok iyi göreceksin. yani evlenme teklifi ederken ve nişanlanırken o sahte mutluluğunda bir sonu gelecek.
son bir şey daha. eğer önümüzdeki hafta da bu bebek öğrenilmezse. ben antalyadan kalkıp istanbuldaki seti basacam ve senaristlerin boğazlarına sarılacam. yani yeter ama her şeyin de bi sınırı vardır. bu kadar uzamaz bir konu. ne kadar büyük saçmalık olduğunu göremiyorlar sanırım.
bu dizide illa bizi güldürücekler herkes ömerin mapus damlarındaki haline acımış içleri giderek izlemişler bende nedense güldüm devamlı o adamın ömere bıyık burkmasından olsa gerek :):img-hyste :img-hyste ömer mapusta bir dahaki bölüm neyle karşılaşacak ?:img-help:
önüzümdeki haftalarda filize dank dank daha sonra yılmaz a dank dank. işte böyle olmalı herkes cem yaptıklarının cezasını ödemeli derken diğer karakterler için niye aynı şeyler söylenmiyor anlamıyorum illa ki adli bir olay mı yapmaları lazım cezasını çekmeleri için. herkes bedelini ödemeli yaptıklarının, söylediklerinin. bizim konumuzda bu zaten. yılmaz bunları ödüyor, ödeyecek. ama yılmazın güzelliği şurda ki bir kere ödüyor. filiz gibi kombine bilet almıyor.
tekrar tekrar yazmaktan yoruldum. yılmaz bebeği öğrendikten sonra filizi ve bebeği kendi haline bıraksın diyen arkadaşlar.hadi filizi bıraksın onu anladık. ama bebeği rahat bırakmasını (daha önceden sorduğum gibi tekrar sorayım )istemeyi hangi vicdan, hangi felsefi akım, hangi disiplin ve ya hangi kanuna dayanarak istiyorsunuz lütfen açıklayın.
Sevgili matraka , son olarak belki okumamışsındır diye yazayım.
Filiz'in söze gelmesini ve görmesini isteyen sanki Yılmaz ve ailesi, Filiz, Ömer'in Özleme yazdığı mektubu vermek istiyorsan Özlem'e telefon aç. Filiz, Yılmaz'ı hayatından çıkartmak istiyordu değil mi ?
Sevgilerimle, tekrar teşekkür ederim.
Ömer'in bazı şeyler kafasına dank etmesi için yaşaması gerekenler varda Filiz garibim ne yaptı ben onu anlamıyorum..Filiz'in hataları en fazla Yılmaz'lın Filiz'e yaptıkları kadardır yani bu ilşkide ikiside birbirine kötü zamnlar yaşattı yaşatmayada devam ediyorlar ama onun dışında karakter olarak çok düzgün.Gayet aklıbaşında kaprissiz bence TEKİNER'ler demekle iş karışıyor Ömer ve özellikle Handan Filiz'den çok başka karakter..Handan daha "Yılmaz'a sahte rapor" gösterdiğini söylemediki Filiz'in Handan'ı bu kadar kolay affetmesi bundandır...
bu bölümden hiç umutlu olmadığımı daha önce de belirtmiştim. bölüme hızlı bi giriş yaptık. filizin resimleri yırtması..çok güzel bir sahneydi. sonunda kıyabildi o resimlere. annesine olan tepki daha da müthişti. sonra bölüm vasatlaştı. hiç zevk almadım. fragman gibi bir bölümdü desem yeridir. boş bir bölüm yani. yalnız tek bi sahnede ben koptum. filiz ve ömerin hapishanede konuşmaları. ömerin suçluluk duygusu, her şeyi berbat etmesine rağmen onu hiç yalnız bırakmayan ve hala onun için çabalayan bir filiz. o sahnede ben çok duygulandım. helal olsun ikisine de çok güzel oynamışlar yine.
bazı arkadaşlar parayı neden kabul etmedi diye filize yüklenmişler. kabul etmemesi normaldi ama tepkisi fazla oldu. kendisini namussuzlukla suçlayan birinden neden yardım kabul etsin ki. bu kadar aşağı bi karakter mi filiz. yılmazın o yardımını kabul etmesi demek cemin evlenme teklifini kabul etmesi gibi bir şeydi. bu yüzden kabul etmemesi çok normal. ama şirketteki konuşma ağırdı. yapmaması gerekirdi.
yılmazın başkasıyla hayat kurmasını yadırgamıyoruz. tamam kursun ama bebeği öğrendiği zaman da filizi rahat bıraksın. madem sen yoluna ben yoluma. bebeği öğrendiği zaman da öyle olsun. sadece kendi vicdanıyla başbaşa kalsın. her şeyin bir sonu varmış diyen yılmazdı. ewt her şeyin bir sonu olacağını sen de çok iyi göreceksin. yani evlenme teklifi ederken ve nişanlanırken o sahte mutluluğunda bir sonu gelecek.
son bir şey daha. eğer önümüzdeki hafta da bu bebek öğrenilmezse. ben antalyadan kalkıp istanbuldaki seti basacam ve senaristlerin boğazlarına sarılacam. yani yeter ama her şeyin de bi sınırı vardır. bu kadar uzamaz bir konu. ne kadar büyük saçmalık olduğunu göremiyorlar sanırım.
filizseverlerin genelinde bu çelişkili açıklamalr var bebeği öğrendiği zaman yılmaz filizi rahat bıraksın mümkün olmayan şeyler istemekte üstünüze yok tebrik ederim kendisinden saklanan olayları ilk önce duyması gereken kişi iken yılmaz hala birşeylerden şüphe eder konumda asalak asalak gezmekte kendisine yeni bir yön vermekle meşgul tabi sizler
yılmazın filizle karolkolda karşılaşmasında filiz ona bakmadığında kötü olduğunu görmessiniz kavga sahnesinde nasıl olduklarını görmessiniz devamlı kafasında gaipten seslerle gezmesini görmessiniz bunlar hoş
bir şeyi kabul etmek zorundayız bebek filize ait tapulu bir mal değildir hem çocuğun hem babasının hakları vardır istesennizde istesenizde istemesenizde olucak olan bu alıştırın kendinizi derim
bu dizide illa bizi güldürücekler herkes ömerin mapus damlarındaki haline acımış içleri giderek izlemişler bende nedense güldüm devamlı o adamın ömere bıyık burkmasından olsa gerek :):img-hyste :img-hyste ömer mapusta bir dahaki bölüm neyle karşılaşacak ?:img-help:
ağa olup racon kesmeye kalkmasın sakın?:img-hyste
mahkumlarıda rezil eder
bana göre yılmazla filiz kavuşacaklar şuan ole gorunmese bıle dızının sonlarında kesın bişeyler olacak bence aslı ölecek çünkü doktor bukadar bekletmezdi tomografi falan cektırmezlerdı bı hastalıgı cıkacak buseferde yılmazı kotu duruma dusurmemek ıcın aslı yılmazla evlenemıyecek eger bole bısey yoksada sakın fılızle cemıde evlendirmeye kalkmayın yoksa butun herkes kalp krizinden gider solımmm bu arada tuba senı çok seviyorum tubabuyukustun.orada kucukluk resımlerını koyarmısn onlarada bakmak istiyorumm
Sevgili matraka , son olarak belki okumamışsındır diye yazayım.
Filiz'in söze gelmesini ve görmesini isteyen sanki Yılmaz ve ailesi, Filiz, Ömer'in Özleme yazdığı mektubu vermek istiyorsan Özlem'e telefon aç. Filiz, Yılmaz'ı hayatından çıkartmak istiyordu değil mi ?
Sevgilerimle, tekrar teşekkür ederim.
ne zaman başardıki bunu şimdi başarabilsin madem başaramıyorsun eline yılmazı süründürmekle ilgili bir fırsat gemiş neden bunu yapmassın da gururun depreşir aynısı yılmazdada var ikisindede bazı yönler uç noktada seyrediyor anlaşmanın yolu birinin pes edip konuşması yani diyalog kurmaları tüm dünyanın buna ihtiyacı var yoksa neden hergün toplantılar düzenlensin çağrı yapalım burdan ikisinede diyalog diyalog diyalog özürlüler konuşun artıkkkk!!!:img-help: :img-help:
Ömer'in bazı şeyler kafasına dank etmesi için yaşaması gerekenler varda Filiz garibim ne yaptı ben onu anlamıyorum..Filiz'in hataları en fazla Yılmaz'lın Filiz'e yaptıkları kadardır yani bu ilşkide ikiside birbirine kötü zamnlar yaşattı yaşatmayada devam ediyorlar ama onun dışında karakter olarak çok düzgün.Gayet aklıbaşında kaprissiz bence TEKİNER'ler demekle iş karışıyor Ömer ve özellikle Handan Filiz'den çok başka karakter..Handan daha "Yılmaz'a sahte rapor" gösterdiğini söylemediki Filiz'in Handan'ı bu kadar kolay affetmesi bundandır...
biri annesi biri sevdiği adam ben olsam annem arkamdan böyle işler çevirse büyük konuşmuyorum affetmem demiyorum annedir sonuçta ama tepkim böyle olmazdı hadi tepkimi göstermedim faturanın tümünü sevdiğim insana kesmezdim bazı bilgileri söylemesede handana yüklenen vicdan nerden çıktı gerçi yoktu gökten birden indi ne kabus ne de rüya görüyor gerçi ben rüyasına aksakallı dede girmesi taraftarıydım neyse handanın vicdanı bence bir şeyleri kaldırmayacak izleyelim gayet zevkli sahneler
Neslihan17
17-03-07, 11:46
filizseverlerin genelinde bu çelişkili açıklamalr var bebeği öğrendiği zaman yılmaz filizi rahat bıraksın mümkün olmayan şeyler istemekte üstünüze yok tebrik ederim kendisinden saklanan olayları ilk önce duyması gereken kişi iken yılmaz hala birşeylerden şüphe eder konumda asalak asalak gezmekte kendisine yeni bir yön vermekle meşgul tabi sizler
yılmazın filizle karolkolda karşılaşmasında filiz ona bakmadığında kötü olduğunu görmessiniz kavga sahnesinde nasıl olduklarını görmessiniz devamlı kafasında gaipten seslerle gezmesini görmessiniz bunlar hoş
bir şeyi kabul etmek zorundayız bebek filize ait tapulu bir mal değildir hem çocuğun hem babasının hakları vardır istesennizde istesenizde istemesenizde olucak olan bu alıştırın kendinizi derim
ben forumdaki arkadaşların yorumlarına cvp olarak yazdım onu. yani yılmazın elifden ve filizden sonra yeni hayat kurma çabaları yazılmış. ben de bi babanın haklarını biliyorum. sonuçta filiz bu bebeği tek başına yapmadı. bebeğini öğrendiği zaman filizin değil de bebeğinin peşinden koşsun. bebek için filize koşmasın. ben şu an sadece yılmazın vicdan azabını izlemek istiyorum. çünkü zamanında filiz sevdiğini katillikle suçladığı zaman bedelini ödedi. yılmazda ödesin. herkes yaptığının bedelini ödemeli. benim izlemek istediğim bu. ama yeni hayat kurma çabası içindeyken ödesin!
sahi matraka filiz yılmazın resimlerini yirtip onu asla affetmeyeceğim diye bağırrıken annesi saklanacak delik arıyordu. onu nasıl farketmedi filiz?
yılmaz gerçekleri öğrendiğinde neden sürünsün anlamıyorum
filizde gerçekleri görecek oğrenecek. bu şartlarda kimin hatası ağır basıyor bi bakarmısınız?
yılmaz gerçekleri öğrendiğinde neden sürünsün anlamıyorum
filizde gerçekleri görecek oğrenecek. bu şartlarda kimin hatası ağır basıyor bi bakarmısınız?
tabi ki yılmazın emraht. cevabını bildiğin soruları niye soruyorsun ki? :img-yes:
burası ıhlamurlar altında forumu olmaktan yavaş yavaş çıkıp "ne olursa olsun filiz haklıdır " forumu olmaya doğru hızla yol alıyor. :good:
Neslihan17
17-03-07, 11:59
tabi ki yılmazın emraht. cevabını bildiğin soruları niye soruyorsun ki? :img-yes:
burası ıhlamurlar altında forumu olmaktan yavaş yavaş çıkıp "ne olursa olsun filiz haklıdır " forumu olmaya doğru hızla yol alıyor. :good:
bu taş banaysa..ben onu ima etmiyorum. yani filiz haklı diye bir şey söylemedim. ben herkesin yaptığı şeylerin bedelini ödemesi taraftarıyım. filiz yılmaza güvenmemenin cezasını çekti çekmeye de devam ediyor. yılmazda filize güvenmemenin cezasını çeksin. benim istediğim bu!
ben bir de olayları irdelemeyi bırakıp direk yılmaza giydirmek isteyen arkadaşlar için bir kaç madde yazmak istiyorum.onların gözünden kaçmamıştır gerçi ama benimde tuzum olsun anlamında;
- yılmaz niye bıyıklıdır. sene olmuş 2007, araştırmalar kadınların bıyıklı ve sakallı erkeklerden hoşlanmadığını söylemektedir,kendisi bir holdingin patronudur yakışmıyordur kesmelidir. ömere yakışıyor o kesmesin:img-yes:
- bu adam da kum gibi para var. niye kendine yakışan bir arabaya binmiyor. para kazanmayı biliyor ama harcamayı mı bilmiyor. harcamak için bile bir vizyon gerekir insana.demek ki bu adamda vizyon yoktur.
- borsayı eskisi gibi takip etmemekte hatta bütün işi gücü oturup, çay,kahve içmek sanmaktadır.böyle patron olmaz olsundur.zaten yılmaz kemalin paralarını yiyen bir mirasyedidir.
şimdilik 3 tane yazdım istenirse daha da yazarım.:img-cool2
bu taş banaysa..ben onu ima etmiyorum. yani filiz haklı diye bir şey söylemedim. ben herkesin yaptığı şeylerin bedelini ödemesi taraftarıyım. filiz yılmaza güvenmemenin cezasını çekti çekmeye de devam ediyor. yılmazda filize güvenmemenin cezasını çeksin. benim istediğim bu!
aslıyla olması ceza değilmi?
sevdiği tarafından aldatılmasını sanması ceza değilmi?
3.5 aylık bebeğini bilmemesi ceza değilmi?
aşkının sesi, gözü karşısında dağılan yılmazın onu kaybettiğini bilmesi ceza değilmi?
filizsizlik ceza değilmi?
ceza hüngür hüngür ağlamakmıdır? kafayı duvarlara vurmakmıdır? içkiye sarılmakmıdır?
biri annesi biri sevdiği adam ben olsam annem arkamdan böyle işler çevirse büyük konuşmuyorum affetmem demiyorum annedir sonuçta ama tepkim böyle olmazdı hadi tepkimi göstermedim faturanın tümünü sevdiğim insana kesmezdim bazı bilgileri söylemesede handana yüklenen vicdan nerden çıktı gerçi yoktu gökten birden indi ne kabus ne de rüya görüyor gerçi ben rüyasına aksakallı dede girmesi taraftarıydım neyse handanın vicdanı bence bir şeyleri kaldırmayacak izleyelim gayet zevkli sahneler
yani simdi diyosunkii filiz bu asli yilmaz nisanlanmasinda iyce dagiticakk öyle olucak zatenn yanii simdi siz diyosunuzzki onu hayatindan cikartmak istiyorduu falan neden simdii üzülsün yilmazin nisanlandigina bunu anlamiyorum iste unutmaya calismak istemek ayrii (hala deli gibi seviyosanki seviyo) ama sevdigin adamii baska bi kizlan nisanlandigini görmekk ve aci cekmek ayrii kim olsa o aci cekerr sen cekmezmiydin? bidaha söylüyorum unutmak istemi ayri sevdigi adami nisanlanirkken görmek ayrii bu kime olsa dokanir hemde yanii bu kadar yasanmisliklardan dolayii kizda zaten hamilee halada yilmazii deliler gibi seviyoo(yilmazda onu) simdi filiz eve giderr ve arrtik haftalarca bize filizinnn üzülmesini cagresizligini izletirlerr soraa bizi cileden cikartiktan sorada handan vijdanina yenik düser ve yilmaza giderr herseyi bastan sora anlatir tabi aslinin hastaligida cikmistirr ortayaa sora yilmazin cagresizligini pismanligini filizlen konusma cabalarinii seyrederizzzz........off offf bune yaa dünkü bölümde resmen sinirlerim oynadi yaa oturup agladim....dünkü b.dede gördügümüz gibi senaristlerimizz diiziyi uzatmak icin her yola basvuruyolarr cem hala gitmedii sora aslinin hastaligi ögrenmesi ertelendii off ki ne off biktim yaa...
herkes burda birbirini yiyor dizi yüzünden..gerçekten izleyiciyi deli ediyor artık ıhlamurlar altında..bence toplanıp sete gidelim arkadaşlar :img-hyste senaristlere de bir şekilde ulaşmak lazım :)
o degilde.. yilmaz ne olursa olsun asliya evlenme teklifi yapmamaliydi.. bu onu cok yipratacak, aslinin yaninda bile her an filizi düsünüyor.. ne kötü bir durum..
filiz bence yilmaza tabiki tepki gösterecek, ama bence cok asiriydi..
yok rica ederim taş atmak gibi bir niyetim yoktu birincisi.ikincisi ise genel anlamda konuştum sizinle alakalı değil sözlerim. zaten ben de sizinle bu mesajınızda yazdığınız şeyleri savunuyorum umarım düşündüklerimi doğru ifade edebilmişimdir.
aşkının sesi, gözü karşısında dağılan yılmazın onu kaybettiğini bilmesi ceza değilmi?
ceza hüngür hüngür ağlamakmıdır? kafayı duvarlara vurmakmıdır? içkiye sarılmakmıdır?
sana aynen katiliyorumm cok dogruu yilmazz cokk aci cekiyoo ama bize onub güclü birsi oldugunu göstermeye calisiyolarr tipki filizdeki gibi....
yilmazin askindan emin deyildimm yani neden cünkü hemen asliya evlenme teklifi etmesindendi ama bu bölüm gördüm kü yüzükler takilirken sanki bi off cekti icindee sanki o an biseyini kaybetti......o yüzük secimlerinde falanda gördükkk istekliymis gibi durdu ama deyildii hala icinde filizin oldugunu gördük yilmaz filizi beyninde bitirmiss tam olmasa cabaliyo ama icine sözüü gecmiyoo...yilmazda bu bölüm bize aci cektiginii falan gösterdiii.....
herzaman filiz&yilmaz&bebek:)
offf ya keske bular olmasaydii ben bu b.dayanamadimm hallerine acaba önümüzdeki b.nasil dayanicamm
o degilde.. yilmaz ne olursa olsun asliya evlenme teklifi yapmamaliydi.. bu onu cok yipratacak, aslinin yaninda bile her an filizi düsünüyor.. ne kötü bir durum..
filiz bence yilmaza tabiki tepki gösterecek, ama bence cok asiriydi..
sevgili shayan ben de kendi adıma iyi ki yaptı demiyorum zaten. yapmamalıydı o ayrı bir tartışma konusu. ama bir taraftan da filizciler anlamaya çalışsın şu adamı filiz herşeyi yıktı geçti bebek senden değil diyerek.yılmazda bunun üzerine lanet olsun dedi ve başka bir hayat kurmaya çaılışıyor kendisine. hata yaptığında değil zamanlamasındadır.
Neslihan17
17-03-07, 12:11
kimse ona git aslıyla evlen diye baskı yapmadı. yeni bir hayata başlamasını söyleyen ve bunun çok normal olduğunu söyleyen sizlerdiniz. ben de normal olduğunu düşünüyorum.
o söylediğiniz cezaları filizde çekiyor. ama gerçekleri bilerek. sevdiğinin bi katil olmadığını bilerek. yılmazda sevdiğinin bi namussuz olmadığını bilerek bedel ödemeli. ben gitsin kendini içkiye versin demiyorum. içki bi kaçış yolu değildir. ceza gerçekten pişman olmaktır! vicdanının sesini susturamamaktır. yılmaz şu an vicdanen rahat. ama bebeği öğrendiği zaman güvenmemenin bedelini ödeyecek. ama sizin söylediğiniz şekilde değil. o zaman ne demek istediğimi anlayacaksınız zaten!
matraka bi sorum olucaktii sen bize bi soru sormustun filizin eve gitiginde tepkisi nasil olucak ve filizin tepkisi veya davranislari dönüm noktasi olucakmis?? biz bulamamistik sende cumartesi cevaplarim demistin bize söylermisin simdi o dönüm noktasi ne olucakk bizim yilmaz&filiz asiklarimizz icin önemli bi dönüm noktasimi dha dogrusu olumlumu bu aski kurtarmak icinn??
nişanda filiz geri dönecekmiş görünmeyecekmiş
zaten böyle olması gerekir. çünkü bize tanıtılan yılmaz orda filizi görse anında o nişan bozulur. yılmazın sabancadaki gibi eli ayağı dolanır rezil olur ordakilerede. kem küm ehem biz prova yapıyorduk falan gibi saçmalardıki buda olmaz en iyisi filiz görünmeden geri dönsün.
kimse ona git aslıyla evlen diye baskı yapmadı. yeni bir hayata başlamasını söyleyen ve bunun çok normal olduğunu söyleyen sizlerdiniz. ben de normal olduğunu düşünüyorum.
o söylediğiniz cezaları filizde çekiyor. ama gerçekleri bilerek. sevdiğinin bi katil olmadığını bilerek. yılmazda sevdiğinin bi namussuz olmadığını bilerek bedel ödemeli. ben gitsin kendini içkiye versin demiyorum. içki bi kaçış yolu değildir. ceza gerçekten pişman olmaktır! vicdanının sesini susturamamaktır. yılmaz şu an vicdanen rahat. ama bebeği öğrendiği zaman güvenmemenin bedelini ödeyecek. ama sizin söylediğiniz şekilde değil. o zaman ne demek istediğimi anlayacaksınız zaten!
çok ilginç bir mantık yürütüyorsunuz ya da seyrettiklerimizin kronolojik sırasını değiştiriyorsunuz. doğru filiz yılmazın bir katil olmadığını bilerek acısını çekiyor. yılmaz ise daha beter durumda sevgilisinin namusundan şüphe ederek acısını çekiyor. e böyle düşünmesini de filiz sağladı sağolsun varolsun.:img-yes:
yani simdi diyosunkii filiz bu asli yilmaz nisanlanmasinda iyce dagiticakk öyle olucak zatenn yanii simdi siz diyosunuzzki onu hayatindan cikartmak istiyorduu falan neden simdii üzülsün yilmazin nisanlandigina bunu anlamiyorum iste unutmaya calismak istemek ayrii (hala deli gibi seviyosanki seviyo) ama sevdigin adamii baska bi kizlan nisanlandigini görmekk ve aci cekmek ayrii kim olsa o aci cekerr sen cekmezmiydin? bidaha söylüyorum unutmak istemi ayri sevdigi adami nisanlanirkken görmek ayrii bu kime olsa dokanir hemde yanii bu kadar yasanmisliklardan dolayii kizda zaten hamilee halada yilmazii deliler gibi seviyoo(yilmazda onu) simdi filiz eve giderr ve arrtik haftalarca bize filizinnn üzülmesini cagresizligini izletirlerr soraa bizi cileden cikartiktan sorada handan vijdanina yenik düser ve yilmaza giderr herseyi bastan sora anlatir tabi aslinin hastaligida cikmistirr ortayaa sora yilmazin cagresizligini pismanligini filizlen konusma cabalarinii seyrederizzzz........off offf bune yaa dünkü bölümde resmen sinirlerim oynadi yaa oturup agladim....dünkü b.dede gördügümüz gibi senaristlerimizz diiziyi uzatmak icin her yola basvuruyolarr cem hala gitmedii sora aslinin hastaligi ögrenmesi ertelendii off ki ne off biktim yaa...
fliizin üzüntüsünün bunlarla sınırlı kalacağını sanmıyorum bu kadar olmayacak daha da düşücekler dibe vurmak tabiri neyse tekiner ailesi bunu yaşayacak filiz aldığı kararlardan sorumlu ise sorumluluğunu üstlensin her seferinde yılmaz biryerlerden geliyor ömeri kurtarıyordu böyle olmaması iyi oldu
bakalım feride ömer aralarına girenleri nasıl çözücek:)aşk adamı her konuyu çözüp tatlıya bağlarlar
ilk önce herkese merhaba arkadaşlar
yine filize yükleniyorsunuz ama niyese hiç şaşirmadim
bu kız ne yapsa hata ne yapsa suclu
parayi almama konusunda bende istemezdim almasini iyi yapti
tamam yılmazın parayi teklif edişinde bir kötülük yok ama filizin bunu kabul
etmesini beklemek cok zor nasıl kabul etsin daha dün akşam olanlardan sonra birde diyorsunuzki ömere haksızlık yapti bencillik yapti diye sizce
ömer bu teklifi kabul edermi ben hiç sanmiyorum
zaten yılmaz yardim etmesin onlar kendi kurtulsunlar bu işten
ve hala filizi sucluyor ve pişman olmasından acı cekmesinden mutluluk duyuyorsunuz ya hakikaten anlamiyorum hayret bir şey
ilk önce herkese merhaba arkadaşlar
yine filize yükleniyorsunuz ama niyese hiç şaşirmadim
bu kız ne yapsa hata ne yapsa suclu
parayi almama konusunda bende istemezdim almasini iyi yapti
tamam yılmazın parayi teklif edişinde bir kötülük yok ama filizin bunu kabul
etmesini beklemek cok zor nasıl kabul etsin daha dün akşam olanlardan sonra birde diyorsunuzki ömere haksızlık yapti bencillik yapti diye sizce
ömer bu teklifi kabul edermi ben hiç sanmiyorum
zaten yılmaz yardim etmesin onlar kendi kurtulsunlar bu işten
ve hala filizi sucluyor ve pişman olmasından acı cekmesinden mutluluk duyuyorsunuz ya hakikaten anlamiyorum hayret bir şey
valla ben yüklenmiyorum filize töbe aman ağzıma biber sürücem şimdi bak filizdedim:img-hyste sevgili senaristlerim yükleniyor bizim günahımız ne onlar yükleniyor biz azarlanıyoruz bugün eylem yapmaya karar verdim meydanı filizsever ailelerine bırakıyorum nede olsa gerginlik =bizleriz
fliizin üzüntüsünün bunlarla sınırlı kalacağını sanmıyorum bu kadar olmayacak daha da düşücekler dibe vurmak tabiri neyse tekiner ailesi bunu yaşayacak filiz aldığı kararlardan sorumlu ise sorumluluğunu üstlensin her seferinde yılmaz biryerlerden geliyor ömeri kurtarıyordu böyle olmaması iyi oldu
bakalım feride ömer aralarına girenleri nasıl çözücek:)aşk adamı her konuyu çözüp tatlıya bağlarlar
yapma matraka yaa!! off ki ne off ozamann ya finala gittikce düzelmesi gerekirkenn dahada batiriyolarr off!!!
peki yilmazin pismanligini ne zaman izlicezz???vicdanini susturamamisini filizi hayal etmesini onu görme konusma cabalarini??bana öyle geriyoki bizz bu sahnelerin hic birini izlemicezz yilmazz filize daha cok öfekeleneckk gidip filize hesap sorucakk sen nasil böyle bisey yaparsinn nasil bana bebegin benden oldugunu inkar edersinn der ve sucunu bastirir hatta asliya evlenme teklifini nisanlanmasinida filize yikarr senn bana bunlari yapmasaydin yalan söylemeseydinn bende bunlari yapmazdimm derr sen bana dogruyu söyleseydin asliylann nisanlanmazdim derr ve yaptiklarindan dolayii kendini sorgulicana gidip filize öfekisini bosaltirr!!!!!!
kesin böyle olurr!!! acikcasii bayiyo bu senaryo artikkk hic bisey cözüme kavusmuyoo hersey daha cok düyümleniyoo .....dizinin bitmesine 10 11 b.kaldi ama daha hic bisey ortada deyill...bu giidisle ömer finalde hapisten cikarr cikicimazz hemen ferideylen yildirim nikahii filiz yilmazz finalde oturup konusurlarr sora barisma evlilikk daha varda varr offff
millet filize yükleniyor da ,senaristlerin günahı yokmu...diziyi uzatcağız diye tadı kaçmaya başladı..
ne yazıkki onu söyleyemem şimdlik artılı filizm gelicek ben gelmeden söyleme diye söz verdirtti o yüzden bekliyorum kendisini ve kendisi yarın uğrayacakmış bence sözlediklerimin oynacak bölüm için yeterli gelişmeler
öbür bölümdede eminimkii bebek olayi cikmicakk!!!
aslinin hastaligi cikarr yilmazz sok olurr yilmaza aci mamak elde deyilya hangi kadina elini atsa ölüyolarrr aman filizimden uzak olsunn:img-hyste
sora ömer cem sahnesi ömerinn daha cok pisman olusu bu bölümden binbirkatt yane...
sora efem filizindee gerceklerii ögrenmesii cem hakindaa sora filizinnn ceme yine sert cikmasii bunudaa son darbe alan cemin filizi kacirma planlarii.....
daha varda varr önümüzdeki bölümdende bisey cikmazzz
yapma matraka yaa!! off ki ne off ozamann ya finala gittikce düzelmesi gerekirkenn dahada batiriyolarr off!!!
peki yilmazin pismanligini ne zaman izlicezz???vicdanini susturamamisini filizi hayal etmesini onu görme konusma cabalarini??bana öyle geriyoki bizz bu sahnelerin hic birini izlemicezz yilmazz filize daha cok öfekeleneckk gidip filize hesap sorucakk sen nasil böyle bisey yaparsinn nasil bana bebegin benden oldugunu inkar edersinn der ve sucunu bastirir hatta asliya evlenme teklifini nisanlanmasinida filize yikarr senn bana bunlari yapmasaydin yalan söylemeseydinn bende bunlari yapmazdimm derr sen bana dogruyu söyleseydin asliylann nisanlanmazdim derr ve yaptiklarindan dolayii kendini sorgulicana gidip filize öfekisini bosaltirr!!!!!!
kesin böyle olurr!!! acikcasii