PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 15

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10

gülbeşeker
18-03-07, 18:57
bence filiz aslı ve yılmazın nişan sahnesini de gördükten sora yılmazı kafasından tamamen silicek (hatırlarsanız karakola geldiinde yılmazın yüzüne bile bakmamıştı)ve sora cesaretini toplıcak gözyaşlarını silicek ve yılmazın evine giricek feridenin yanına gidip ona ömerden sana mektup getirdim diyecek ve mektubu verecek feride çok sevinecek ve filize bekle üstüme bişi alıyımda ömeri ziyarete gideyim dicek ve eve gircek feride (o sırada mektubuda okuyucağı için gelmesi uzun sürcek) sora filiz gayet soğukkanlı bi biçimde aslı ve yılmazın yanına gidip onları tebrik edecek sora kapının önüne gidip arkasını dönüp ferideye beklemeye başlıcak sora feride gelicek ve gidicekler tabii filizin arabası olmadığı için yürüyerek anayola çıkıcaklar fakat filiz ve feride ilk sokağı döndükten sora filiz hüngür hüngür ağlamaya başlıcak .... bu arada yılmazda filizin bu umursamaz tavrına sinir olcak ve keyfi kaçıcak ve aslı bi kere daha yılmazın filize deli gibi aşık oldunu anlıcakkkk...

yorum isterim.........

66.bölüm fotolarında yılmaz ve aslı el ele mutlu gibilerdi yani bir pürüz çıkmamış gibiydi bu yüzden bence filiz kimseye görünmeden ordan uzaklaşacak artık ceydanın yanına mı gider ağlar tek başına mı ağlar bilmiyorum.

mıstaa
18-03-07, 18:59
bence filiz aslı ve yılmazın nişan sahnesini de gördükten sora yılmazı kafasından tamamen silicek (hatırlarsanız karakola geldiinde yılmazın yüzüne bile bakmamıştı)ve sora cesaretini toplıcak gözyaşlarını silicek ve yılmazın evine giricek feridenin yanına gidip ona ömerden sana mektup getirdim diyecek ve mektubu verecek feride çok sevinecek ve filize bekle üstüme bişi alıyımda ömeri ziyarete gideyim dicek ve eve gircek feride (o sırada mektubuda okuyucağı için gelmesi uzun sürcek) sora filiz gayet soğukkanlı bi biçimde aslı ve yılmazın yanına gidip onları tebrik edecek sora kapının önüne gidip arkasını dönüp ferideye beklemeye başlıcak sora feride gelicek ve gidicekler tabii filizin arabası olmadığı için yürüyerek anayola çıkıcaklar fakat filiz ve feride ilk sokağı döndükten sora filiz hüngür hüngür ağlamaya başlıcak .... bu arada yılmazda filizin bu umursamaz tavrına sinir olcak ve keyfi kaçıcak ve aslı bi kere daha yılmazın filize deli gibi aşık oldunu anlıcakkkk...

yorum isterim.........

valla sevgili yelda ayrıntısına kadar anlatmışsın.aslında senaryon kuvvetli ihtimaller dahilinde..yanlız karakolda yüzüne bile bakmamıştı kısmına katılmıyorum.kızgın olsalarda alttan alta bakışlar vardı ikisi arasına. bilmiyorum belki bunlar yılmaz-filiz değil tuba-bülent bakışmalarıdır..:img-yes:

modest2000
18-03-07, 19:01
İyi akşamlar,hala parayı almadığı için Filiz'i haksız bulanlara bir de şunu düşünmelerini rica ediyorum.Diyelimli karşılıksız çekin altında Filiz'in imzası vardı ve Filiz içeri girdi.Yılmaz Filiz için yardım teklif eder miydi?Mantıken etmemesi gerekirdi çünkü Ömer'e bile Feride için yardım edecekti.Biz yine de varsayılımki,Yılmaz Filiz'i kurtarmak için Ömer'e para teklif etti.Eminimki Filiz içerde yatmaya razı olurdu da kendi için Yılmaz'dan o parayı almazdı.Ömer için neden alsın o zaman.
Ayrıca Tekinerlerin hayatında Yılmaz diye biri olmasaydı da Ömer zaten içerde yatmaya devam etmeyecek miydi.Filiz herkoşulda herşekilde para bulup Ömer'i çıkarmak zorunda mı?O zaman bunun boyutu herkesten gelecek her türlü teklife açık olmaya kadar gider,Ömer'i kurtarmak için.Kaldiki Filiz parayı toparlamak için yapabileceği herşeyi yapmaya gayret gösterdi.Hiç denemese miydi yoksa? Ayrıca, abisinin tüm sorumluluğu neden onun üzerinde olsunki.Annesi ne güne duruyor?:img-wink:

yelda92
18-03-07, 19:02
66.bölüm fotolarında yılmaz ve aslı el ele mutlu gibilerdi yani bir pürüz çıkmamış gibiydi bu yüzden bence filiz kimseye görünmeden ordan uzaklaşacak artık ceydanın yanına mı gider ağlar tek başına mı ağlar bilmiyorum.

66.bölüm fotoları ne zaman çıktı ya aslı ve yılmazın ele tutştuğu resimler 65.bölüm fotoları idi tamam dizide öle bi kare yoktu ama bu resimler sette çekilio sanırım yani o resimler bu bölüm aslı yılmaz nişanı varı duyurmak amaçlı sette çekilmiş resimler

destina304
18-03-07, 19:03
yelda yazmış olduğun senaryo bence çok güzel.ama bana kalırsa filiz ordan hiç ses çıkartmadan uzaklaşır.ama inş dediğin gibi olur öle olma ihtimalide var.belkide abisinin isteği üzerine o zarfı ona orda verebilir.eğer fotolardan yola çıkarsak filiz oraya gitmicek gibi duruyo ama ona bakarsak bizim bir zamanla merakla beklediğim iki fotnun sahnesi hiç yoktu burdaki resimlerde olmayabilir kafam iice karıştı

yelda92
18-03-07, 19:05
valla sevgili yelda ayrıntısına kadar anlatmışsın.aslında senaryon kuvvetli ihtimaller dahilinde..yanlız karakolda yüzüne bile bakmamıştı kısmına katılmıyorum.kızgın olsalarda alttan alta bakışlar vardı ikisi arasına. bilmiyorum belki bunlar yılmaz-filiz değil tuba-bülent bakışmalarıdır..:img-yes:

ya hani yılmaz ve feride karakoldaydı sora filiz ve handan geldiler filiz önce yılmazın orda oldunu gördü sora yüzünün çevirdi hiddetli ve hızlı bi biçimde yılmazın önünden rüzgar gibi geçti tabiii o sırada yılmaz bey naklen filize bakıodu

gülbeşeker
18-03-07, 19:08
66.bölüm fotoları ne zaman çıktı ya aslı ve yılmazın ele tutştuğu resimler 65.bölüm fotoları idi tamam dizide öle bi kare yoktu ama bu resimler sette çekilio sanırım yani o resimler bu bölüm aslı yılmaz nişanı varı duyurmak amaçlı sette çekilmiş resimler

ben bu bölüm o resimlerin çıkacağını tahmin ediyorum aslı ve yılmaz yılmazların evindeler nişan günü aynı kıyafetler bence diziden fotolar ama çıkmayabilir belki taaa 57.bölüm resimleri denilen filiz-yılmaz resimleri çıkmamıştı zaten çıkmaz da neyse bence bu aslı ve yılmaz resimleri çıkar.

yesimcan
18-03-07, 19:18
bencede o asli&yilmaz resimleri cikmaya bilir biliyomusunuz bilmiyorum ama aylar önce 3 tane filiz&yilmaz resmi gelmisti siteye ama onlarda cikmadi okadar umit etmistik aama cikmadilar:D

tolgahuzur1
18-03-07, 19:20
uzun ve yorucu bir iş yolculuğundan sonra nihayet yuvaya döndüm..:img-hyste şimdi hiç bieşey anlamadım yazılanlardan.. tüyolar ne yönde ilerliyor iki günde epeybi yol kaydetmişsiniz.. biri bana özetlerse çok sevinirim..:img-help:

archshe
18-03-07, 19:20
_sevgili talip 23 beğeni dileklerin için teşeekkürler...
_sevgili emraht bölüm yorumuma katılmadığının farkındayım ama emeğime saygın için teşekkür ederim...
_vee sevgili mıstaa bölüm yorumunu okudum ellerine sağlık bu sefer genell olarak katıldım sana ben de şaşkınlık içindeyimm..filiz yılmaz aşkını ex e benzetmen ii bir benzetme finalde ekeltro şokla hayata döner mi dersin?

mıstaa
18-03-07, 19:22
Ilk alinti yaptigim kisma tamamen katiliyorum. Feride'nin gozunun Omer'den baskasini gorecegi yok, hafizasini hatirlasa da aksinin olma ihtimali cok dusuk. Nevzat'a yapacagi teklif hakkindaki herkesin tahminiyle ayni olsa da bir surpriz olsa ne iyi olur degil mi ;)

Ikinci kisma ise cok guldum :img-hyste Tekinerler'i sevsem de sahane bir espri tebrikler. Boyle neseli yorumlarin hep yazilmasi dilegiyle. Mr. Secoms'la yarisiyorsun :good:

berna yorumun için teşekkürler.
süpriz konusunda hemfikiriz bizi şaşırtmaları lazım biraz. öyle bi şey yazsınlarki tahmin edilmez olsun..

tekinerler konusundada herkesde bir fobi vardırya bendede tekinerfobisi başgösterdi [handanın büyük katkısıyla] son günlerde..espri konusundada daha acemiyim secomsun yanında staj yapmayı falan düşünüyorum:)..gerçi belli olmaz boynuz kulağıda geçebilir....hatta ihtimalli konuşmaya gene gerek yok geçebilir değil geçer..:img-polic

gülbeşeker
18-03-07, 19:27
uzun ve yorucu bir iş yolculuğundan sonra nihayet yuvaya döndüm..:img-hyste şimdi hiç bieşey anlamadım yazılanlardan.. tüyolar ne yönde ilerliyor iki günde epeybi yol kaydetmişsiniz.. biri bana özetlerse çok sevinirim..:img-help:

tüyo olarak pek yeni bişey yok sadece milliyet kısa özet vermiş orda da feridenin ömerin kurtulması için nevzata beklenmedik bir teklifte bulunacağını yazıyor.

yelda92
18-03-07, 19:31
hayir olmadi yeldacimm bekledik haftalarca ama olmadi maleseff!!
bu sette cekilmis!!
belki asli yilmazinkide öyle olurr inss...
matrakanin patlatacagi bomba sakinn filizin gidip ferideye mektubu vermesi olmasin sakinn bide mutluluklar dilerr ahhh ahhh kkeske nerde o günlerr sanmiyorum ama allahtan umut kesilmezmis:)bizdede senaristlerden umut kesilmiyo:img-hyste :img-hyste

bencede sette çekilmiş ayy ne tatlı dimi tuba ve bülent inşallah aslıyılmaz resimleri 65.bölüme aittir ve inşallah filiz ferideye mektubu verir ve bide o mektupta ne yazıo çok merak ediorum belkide ömer hapisten kurtulamayacağını anladı ve feride onu beklemesin ondan ümidi kessin bari onun hayatı mahvolmasın die kötü bi mektup yazmış olabilir

tolgahuzur1
18-03-07, 19:33
tahminimce filiz hayatta gitmez.. o vaziyeti gördükten sonra hüngür hüngür ağlıyarak eve gider.. tabi dolmuş hemen gelmez biraz beklemesi lazım..:img-hyste vede annesine söyleyebilir olanları.. melek kalpli handanda kızına üzülür ve herşeyi anlatır.. bu seferde filiz yılmazın peşinden koşar ... nasıl olsa alışkın gerçi hiç durmadı devamlı koşuyoo.. yılmazda aslının hastalığını öğrenir.. ve onu kolay kolay yüz üstü bırakmaz.. sahiplenir..:good:

bu yılmaz karekterini o kadar çok seviyorum ki çok delikanlı adam..:) birde acaba aslıdan vazgeçip ferideye mi yanaşsam çok hoşuma gitmeye başladı..:img-in_lo :)

yesimcan
18-03-07, 19:33
arkadaslarr filizim nerde yaa matrakada ortalikta yokk offf bi gelselerde filiz hakindaki bomba tüyoyu matraka söylese 2 gündür meraktan ölücemm!!

bi tahmininiz varmi ne olabilir??altaki SIKlardan

filiz ordan hicbiyere ayrilmazz nisanlanan ciftimizin yanina gidip mutluluklar diler ve feideye mektubu verirr...
filiz cemin yanina gider filizin tepkisine karsi cem filizi kacirir...
filize handan herseyi anlatir filiz maf olurr dank dank ...
filiz handana tepki gösterince handan dayanamayip yilmazlan konusur....
yadaaa asli filiz konusmasi da olabilir....??

biraz sacma gelebilir ama aklima gelenleri yazdimm senaristlerden artik herseyi bekler oldumm

yelda92
18-03-07, 19:36
arkadaslarr filizim nerde yaa matrakada ortalikta yokk offf bi gelselerde filiz hakindaki bomba tüyoyu matraka söylese 2 gündür meraktan ölücemm!!

bi tahmininiz varmi ne olabilir??altaki SIKlardan

filiz ordan hicbiyere ayrilmazz nisanlanan ciftimizin yanina gidip mutluluklar diler ve feideye mektubu verirr...
filiz cemin yanina gider filizin tepkisine karsi cem filizi kacirir...
filize handan herseyi anlatir filiz maf olurr dank dank ...
filiz handana tepki gösterince handan dayanamayip yilmazlan konusur....
yadaaa asli filiz konusmasi da olabilir....??

biraz sacma gelebilir ama aklima gelenleri yazdimm senaristlerden artik herseyi bekler oldumm

bence

BERNA
18-03-07, 19:48
Demin dinlerken ister istemez bu sarki bana Ihlamurlar Altinda'yi hatirlatti :) Artik kim kime isterse adasin dedim ;)

Izel- Galibi Sen

Yorulma, bir faydasi yok artik
Ayni ben degilim ben inanmam
Sonunda kahreden o gerçegi
Bana sen mi yasattin inanmam
Bu son senin suçun
Yansin simdi için
Daha fazla üzme git
Hadi git

Belki inanirdim
Aski hiç bilmesem
Bu ask degil savasti sanki
Galibi sen sebebi de sen

Soz ve Muzik: Altan Cetin

yesimcan
18-03-07, 19:49
özette gelmedi yaa nazar deydi hep pazar geliyoduu aa cok erken geliyo dedikk simdi artikk yine eski günlere dönüyoruzz galibaa..:)

arkadaslarr hic sesiniz cikmiyo yaa canlanin birazz matrakanin vericegi bomba gibi tüyo sizce ne olucak:)
ben cokk merak ediyorum ins bu ask icin bi olumlu adim yada karar olur!!!

yelda92
18-03-07, 19:54
eğer ben filizi şu kadarcık tanıyosam gider ferideye başını öne eğmeden gayet gurulu onurlu ve cesaretli bi şekilde ferideye mektubu verir ama sorada gider evinde ağlar geçen bölüm pencerden fotoğrafları atmıştı şimdide yılmazın verdği yüzüğü atar ama satsa daha ii

gülbeşeker
18-03-07, 19:56
özette gelmedi yaa nazar deydi hep pazar geliyoduu aa cok erken geliyo dedikk simdi artikk yine eski günlere dönüyoruzz galibaa..:)

arkadaslarr hic sesiniz cikmiyo yaa canlanin birazz matrakanin vericegi bomba gibi tüyo sizce ne olucak:)
ben cokk merak ediyorum ins bu ask icin bi olumlu adim yada karar olur!!!sevgili yeşimcan en azından önümüzdeki 4 bölümde filiz-yılmazın barışmayacağı kesin matrakanın tüyosu için bişey diyemicem ama çok önemli olduğunu sanmıyorum
bir an önce yılmazın bebeği öğrenmesini istiyorum başka bişey değil bir de aslıyla taktıkları nişan yüzüğünü sinirli bir anında parmağından çıkarsın bir daha da takmasın kaybetsin veya kaybettim desin.

kursuni19
18-03-07, 19:56
Önümüzdeki bölümlerde bolca Yilmaz Filiz karsilasmasi görecegimizi tahmin ediyorum, artik tesadüfmü olur yoksa bu tesadüfler bilincli olarakmi yaratilir bilmiyorum. Ama bildigim tek sey var oda hem Filizin hemde Yilmazin icinden gececek olan bu sözler: Karsima cikma cikarsan hic acimam, gözlerime bakma bakarsan dayanamam

tolgahuzur1
18-03-07, 20:02
bende şunu anlamıyorum daha filizin yılmazın yanına gidip mesut etsin demeye yüzü mü var? :icon_whis yani pes derim eğer gidip yüzsüz yüzsüz mutluluklar dilerim derse .. yahu bir türlü çıkamadı yılmazın hayatından.. bak yılmaz aryık mutlu olduğu yeri eçti sende seç..

mıstaa
18-03-07, 20:06
ins yaaa artik duva ediyorumm ama olacagina bi türlü inanmiyorumm o resimler olmasa gidip kutlar mektubuda verir derdim ama o resimler kafami karistiriyooo..

filizle yılmazın o resimleri muhtemelen gerçek hayattan yoksa çoktan gerçekleşrdi o sahneler....
bende uzun zamandır o resimleri bekliyordum ama umudumu katbettim dedğim gibi gerçek hayattan olduğu kanatindeyim o resimlerin...:good:

tolgahuzur1
18-03-07, 20:09
filizle yılmazın o resimleri muhtemelen gerçek hayattan yoksa çoktan gerçekleşrdi o sahneler....
bende uzun zamandır o resimleri bekliyordum ama umudumu katbettim dedğim gibi gerçek hayattan olduğu kanatindeyim o resimlerin...:good:

yaa o resmin aslı çekilmiş bir bölümdenmiş.. hatta sapanca karşılaşmasından sonra barışma sahnesininmiş.. fakat senarist değiştiği için konu bulamadıkları için o bölümü değiştirip ayrılığa devam etmişler.. hatta bir hafta yayınlanmamıştı hatırlarsanız o da bunun içinmiş.. anlıyacağınız o resimler bölüm resimleri ama gerçekleşmeyen bölümden:)

mıstaa
18-03-07, 20:12
bende şunu anlamıyorum daha filizin yılmazın yanına gidip mesut etsin demeye yüzü mü var? :icon_whis yani pes derim eğer gidip yüzsüz yüzsüz mutluluklar dilerim derse .. yahu bir türlü çıkamadı yılmazın hayatından.. bak yılmaz aryık mutlu olduğu yeri eçti sende seç..

onu yüzsüzlük olarak değerlendirmen yanlış tolga..
filiz yılmazın yanına Allah mesut etsin demeye giderse bunu mahsun kırmızı gül ün deyimiyle yıkılmadığını ayakta olduğunu göstermek için yapacaktır.:)
yani "kıskanmıyorum evlenebilirsiniz" mesajı verecek. tabii yanlarına giderse...

tolgahuzur1
18-03-07, 20:15
onu yüzsüzlük olarak değerlendirmen yanlış tolga..
filiz yılmazın yanına Allah mesut etsin demeye giderse bunu mahsun kırmızı gül ün deyimiyle yıkılmadığını ayakta olduğunu göstermek için yapacaktır.:)
yani "kıskanmıyorum evlenebilirsiniz" mesajı verecek. tabii yanlarına giderse...

yahu ben yüzsüz mü dedim sevgili mıstaa..:img-polic ben şunu kastetmiştim yani ne sebeble mutluluklar dileyecek.. hem yıkılmadım ayaktayım diyecek kadın önce doğruları söyler.. ama nerdee.

Neslihan17
18-03-07, 20:17
yaa o resmin aslı çekilmiş bir bölümdenmiş.. hatta sapanca karşılaşmasından sonra barışma sahnesininmiş.. fakat senarist değiştiği için konu bulamadıkları için o bölümü değiştirip ayrılığa devam etmişler.. hatta bir hafta yayınlanmamıştı hatırlarsanız o da bunun içinmiş.. anlıyacağınız o resimler bölüm resimleri ama gerçekleşmeyen bölümden:)

o resimler çıkalı aylar yıllar oluyor. ama arkadaşın dediği gibi gerçekleşmeyen bir sahne. ayrıca bazı arkadaşlar ömerin cemi öldüreceği şeklinde tüyolar vermişler. eğer öldürürse ömer ve feride asla kavuşamazlar ama dizi finalinde kavuşacaklar dendi. yani sinan tuzcu röportajında badirelerden sonra ömer ve feride kavuşacak yazıyordu. eğer ömer cemi öldürürse finalde de birlikte olamazlar. ben böyle bir ihtimal de tüyo da düşünemiyorum.

tolgahuzur1
18-03-07, 20:19
[QUOTE=tolgahuzur1;2693646]yaa o resmin aslı çekilmiş bir bölümdenmiş.. hatta sapanca karşılaşmasından sonra barışma sahnesininmiş.. fakat senarist değiştiği için konu bulamadıkları için o bölümü değiştirip ayrılığa devam etmişler.. hatta bir hafta yayınlanmamıştı hatırlarsanız o da bunun içinmiş.. anlıyacağınız o resimler bölüm resimleri ama gerçekleşmeyen bölümden:)[/

sen bunu nerden biliosun ya off keşke yayınlasalardı o bölümü boşu boşunamı çektiler yani emekleri boşa gitti ya bide senaristin değişmesi bence çok kötü ya bi dizi için

bu yazıyı bir paylaşım formunda okumuştum.. senaristler sürekli değiştiği için bu yola başvurmuşlar.. uzaması için bencede en iyi seçenek ayrılıktı.. baksanıza gümüş dizisinde bile kavga olmayınca kimse izlemiyor..:img-hyste biz türkler acıyı çekmeyi ders bilmişizdir.. onun için üzülme her zaman olduğu gibi sonunda mutlu son olacak..

yelda92
18-03-07, 20:26
[QUOTE=yelda92;2693730]

bu yazıyı bir paylaşım formunda okumuştum.. senaristler sürekli değiştiği için bu yola başvurmuşlar.. uzaması için bencede en iyi seçenek ayrılıktı.. baksanıza gümüş dizisinde bile kavga olmayınca kimse izlemiyor..:img-hyste biz türkler acıyı çekmeyi ders bilmişizdir.. onun için üzülme her zaman olduğu gibi sonunda mutlu son olacak..

eeth ben dizi izlerken üzülmeyide seviorum yani ağlamakta hoşuma gidio bazen ama bu ağlamadan sora mutluluk olmazsa olmaz mesela fırtınadaki zeynepin alinin öldüğünü düşünerek yaptığı konuşma ve uçurumdan atlama sahneleri süperdi yani gümüş dizisinide izliorum bence çok güzel bi dizi 3 sezondur var

nese konumuza dönelim senaristler sürekli değişiomuş demişşin neden acaba değişio

pinkzone
18-03-07, 20:35
Filizin Yılmazı sözlenmesinden dolayı tebrik etmesi yüzsüzlük değil.. Sitem ve laf sokmadır. Yılmaz Cemin evlenme teklifi ettiğinde de Filizi tebrik etmişti. Aynı şeyi Filizde yapacak.

Filiz içer düşseydi, Yılmaz teklifini yine yapardı.. En azından geçmişte yaşanan hatıralar adına verirdi.. İhanet ettiğini sansada.. Karnında da bir çocuk olduğunu biliyor. Onu bu durumda bırakması içten değil.

Yılmaz teklif etti. Filiz kabul etmedi. Burda kendi duygularını eline alarak ters yanıtlar verdi. Ömere danışma gereği duymadı.. Ömer reddetsede yada kabul etsede.. danışma gereği duyacaktı. Duymalıydı.. Filizin fevri davranışlarla alacağı kararlardan biri değildir bu karar.

Aslı suçlu olabilir.. Tek suçu sevmekte olabilir.. Gönlünün sesini dinlemesi suç sayılsada dinledi varmı ötesi. Filizde hemen dakika bir gol bir misali Yılmazın pişmanlığını görmeden kabul etmemişmiydi. Aslı bir gün düşünmüş sonra kabul etti. Yılmazın ordaki martıları şahit tutması.. Ve mahçup tavırları kararını kesinleştirmesini sağladı. Denemeden insanlar yanlışı bilemezler.. Yanlış yapacaklarını bilselerde.. Yapmak isterler.. İlerde keşke ben bu yanlış yapsaydım dememek için..

Matraka tüyorları vermeden kaçmış.. Kaçak.. :) Bende gün boyu giremedim.. Pek birşey kaçırmamışım.. Yarın alırız tüyoları.. :) Hepinize iyi akşamlar.

tolgahuzur1
18-03-07, 20:36
[QUOTE=tolgahuzur1;2693773]

eeth ben dizi izlerken üzülmeyide seviorum yani ağlamakta hoşuma gidio bazen ama bu ağlamadan sora mutluluk olmazsa olmaz mesela fırtınadaki zeynepin alinin öldüğünü düşünerek yaptığı konuşma ve uçurumdan atlama sahneleri süperdi yani gümüş dizisinide izliorum bence çok güzel bi dizi 3 sezondur var

nese konumuza dönelim senaristler sürekli değişiomuş demişşin neden acaba değişio

neden mi değişiyor?? sebebi belli para veya senaryo ve oyuncu kısıtlılığı.. dikkat edersen fırtınada bir hafta başka bir karekterle bir hafta başka bir karekterle oynayabiliyorlar.. yani oyuncu daracğı geniş.. ama bizim dizi kısır dögüde dönüyor.. ve senaristlerin işine gelmiyor bu olay.. tabi senarist değiştikçe yeni gelen eskiden ne olduğunu bilmiyor o da başka bi senaryo uyduruyor..böyle devam ediyor.. yani bir önceki sahne ile bir sonraki sahne birbirini tutmuyor..:good:

mıstaa
18-03-07, 20:38
bende şunu anlamıyorum daha filizin yılmazın yanına gidip mesut etsin demeye yüzü mü var? :icon_whis yani pes derim eğer gidip yüzsüz yüzsüz mutluluklar dilerim derse.. yahu bir türlü çıkamadı yılmazın hayatından.. bak yılmaz aryık mutlu olduğu yeri eçti sende seç..

sevgili tolga üstte işretlediğim yerde diyorsunki filizin yılmaza muutluluklar dilemesi yüzsüzlük anlamına gelir"...

bende filizin mutluluk dilemesini yüzsüzlük olarak algılama bu davranış kendince güç göstergesidir diyorum...yani mutluluklar dilemesi yüzsüzlük olmaz...umarım ifade edebilmişimdir kendimi.

her ne kadar filizin içi kan ağlasada bunu belli etmemek için gülecektir aslı&yılmaz çiftinin yüzüne....yineliyorum yanlarına giderse tabi...

yahu ben yüzsüz mü dedim sevgili mıstaa..:img-polic ben şunu kastetmiştim yani ne sebeble mutluluklar dileyecek.. hem yıkılmadım ayaktayım diyecek kadın önce doğruları söyler.. ama nerdee.

kursuni19
18-03-07, 20:46
Filiz onlari söz töreninde gördükten sonra kesinlikle oradan gidecektir, bosuna bir tebrik beklememek lazim. Daha sonra bir tebrik olablilir, ama ilk önce Filiz bunu hazm etmesi gerekir, bunun icin biraz yanliz kalmasi gerekir. Filiz Yilmazin böyle bir sey yapabilecegini hic tahmin etmemisti, Yilmazin onu bekleyecegini zanediyordu, simdi ayni Yilmaz gibi Filizde son umudunu yitirmis olacak.

yelda92
18-03-07, 20:47
[QUOTE=yelda92;2693852]

neden mi değişiyor?? sebebi belli para veya senaryo ve oyuncu kısıtlılığı.. dikkat edersen fırtınada bir hafta başka bir karekterle bir hafta başka bir karekterle oynayabiliyorlar.. yani oyuncu daracğı geniş.. ama bizim dizi kısır dögüde dönüyor.. ve senaristlerin işine gelmiyor bu olay.. tabi senarist değiştikçe yeni gelen eskiden ne olduğunu bilmiyor o da başka bi senaryo uyduruyor..böyle devam ediyor.. yani bir önceki sahne ile bir sonraki sahne birbirini tutmuyor..:good:

haklısın mesela gümüştede bi çok karakter ve sorunları war gümüş&mehmet var bahar&gökhan war pınar&onur var fikri&vekarısı war berk&didem var defne ve aşkı var nihan var rukiye&orhan var oo yazılıcak çok şey warr bunlar üzereine ama ıhlamurlarda öle bişi yok ve senaristlerin değişmesi çok kötü çünkü her gelen senarist dierinin yaptıklarını düşündüklerini bilemez

forever_bim
18-03-07, 20:48
Yanlış anlama lütfen çok hoşuma gitti:img-yes: Muhasebecimisin sen yaa:img-hyste hem sen nerden biliyorsun handanın takılarının 20 milyar edeceğini,nasıl görür görmez öyle hemen değer biçebildin:icon_whis sarraf mısın sen:img-wink: neyse çokk güldüm vallaha,herkese keyifli seyirlerbye

Matematikçiyim. Az çok toplama biliyorum o yüzden.

bu yılmaz karekterini o kadar çok seviyorum ki çok delikanlı adam..:) birde acaba aslıdan vazgeçip ferideye mi yanaşsam çok hoşuma gitmeye başladı..:img-in_lo :)[/QUOTE]

Tolga Ömer dururken Feride sana mı bakacak? Avcunu yalarsın sen:img-hyste :img-hyste (Tabii bu bir şaka)Alınma sakın.

Mustafa yorumun güzel olmuş. Ellerine sağlık.

tolgahuzur1
18-03-07, 20:51
sevgili modum garibanın umudu olmasa yaşayamazmış..:) bende ümit ettim belki olur mu diye :icon_sorr valla çok hoşuma gitmeye başladı çok güzel kız yaa. birde oyunculuk bakımından muhteşem.. yani bir karekter en iyi nasıl anlatılır .... valla bu bölümün en iyisi yeni favorim ferideydiii. ahh ahh belki olur ne diyeyim..:img-hyste :)

yesimcan
18-03-07, 20:52

gercektenmi?? yaa su senaristlerr ahh ahh yani ayrilsalarda diyer gelicek senaristlerlern oturup dogru düzgün konussalar olmazmi? yok olmazz senarist deyisimin bedelini biz ödüyoruzz ayrica oyuncularada aciyorum bos bosuna calisiyolarr:D o sahneleri bölümlerii görmeyi cokk isterdim yaa!!

pekii bu haberii veren dernen biliyomus??haberin varmii??

mıstaa
18-03-07, 20:53
Mustafa yorumun güzel olmuş. Ellerine sağlık.

sevgili HASAN yorumun için teşekkürler..
arkadaşlar basında çıkan haberler bölümüğne ahu türkpençe ile bülent inalın 2002 yılında ortaklaşa verdikleri röportajı ekledim. çok matrak bir röportaj bakmanızı tavsiye ederim...:good:

forever_bim
18-03-07, 20:56
sevgili HASAN yorumun için teşekkürler..
arkadaşlar basında çıkan haberler bölümüğne ahu türkpençe ile bülent inalın 2002 yılında ortaklaşa verdikleri röportajı ekledim. çok matrak bir röportaj bakmanızı tavsiye ederim...:good:

Ya konuyla kel alaka olacak ama onlar Azad'da oynamıştı değil mi? Annem D Max'ta bir bölüm izleme fırsatı bulmuş. Çok hoş bulmuş diziyi.

tolgahuzur1
18-03-07, 20:59
gercektenmi?? yaa su senaristlerr ahh ahh yani ayrilsalarda diyer gelicek senaristlerlern oturup dogru düzgün konussalar olmazmi? yok olmazz senarist deyisimin bedelini biz ödüyoruzz ayrica oyuncularada aciyorum bos bosuna calisiyolarr:D o sahneleri bölümlerii görmeyi cokk isterdim yaa!!

sevgili yesimcan bu haberi verenin kim ve neye dayanarak verdiğini bilmiyorum.. ama ben düşününce bunlar bana mantıklı geldi.. tabi inanıp inanmamak sizin elinizde ama ben inandım.. heralde bu şahıs star tv çalışıyormuş ve avşar yapımda arkadaşı söylemiş.. bu arada diziyide izlemiyormuş..

mıstaa
18-03-07, 21:02
Ya konuyla kel alaka olacak ama onlar Azad'da oynamıştı değil mi? Annem D Max'ta bir bölüm izleme fırsatı bulmuş. Çok hoş bulmuş diziyi.

evet evet azad dizisinin setinde yapılmış zaten röportaj. 2002 yılında hem ahunun hemde bülentin ilk başrol deneyimleri..söylediklerine bakılırsa durmadan didişiyorlamış sette.:img-hyste:img-hyste

yelda92
18-03-07, 21:02

hakılsın emekleri boşa gitmiş oluo o bölümleri çekmek çok zor bişi mesela TUBA BÜYÜKSÜTÜN bi röportajında şöle demişti

soru=rol sırasının sana gelmesi saatler alabiliyor,cinnet geçirmiyormusun?
cewap=hepimiz geçiriyoruz tabiiki ben yemek yeme krizine giriyorum dizi başlayalı 2 ay oldu ve 4 kilo aldım kitap okuyorsun.kitap bitiyor hala bekliyorsun artık sete paket paket çikolatalarla gidiorum biri beni alıp 10 saat ara vermeden çalıştırırsa sıkılmam ama beklemek çok kötü bazen dokuz saat bekliyorsun sora -bugün sizin sahneyi çekemeyeceğiz- diyebiliyorlar ve sen onca saat boşa beklemiş oluyorsun.

pinkzone
18-03-07, 21:07
Her hafta bir eksililiyor bir artıyor dizimizin senaristleri 2 haftadan beri bir değişme yok.. Kesin kurban kescem.. :) 3 kişilik kadro devam ediyor.. Ne eksik ne fazla.. :) 3'ne de farklı yerlerde rastlaşsam yada yakalasam.. Bir çift sözüm olcak.

fatmaa22
18-03-07, 21:10
tv başında çok sinirliydim kumanda elimde geziyodum
yılmaz ve aslıyı öle görünce yeter artık dedim ve hatırla sevgiliyi
izlemeye başladım ama gönlüm el vermedi geri ıhlamurlar altındayı açtım
sonra aslıyı görünce tekrar hatırla sevgiliyi sonra acaba o sahne
geçmişmidir die geri döndüm çok beterdi yani çok sinir oldum
tam tamına izlediğim sahne tek olarak ömer ve filizin hapishanede
konuşmasıydı ömere gerçekten çok acıdım filizede git gide snir
oluyorum ama onada hak vermio deilim yılmazda hemen gidip aslıya
evlenme teklif etti bunu hiç beklemezdim valla semra hanımında dediği
gibi yılmaza bir laf ''daldan dala daldan dala'':img-hyste ama çok
sinirlerimi bozdu yılmazı o kadar taktir ediodum ki davranışlarıyla son 1 ay
boyunca yerle bir oldu filiz hamile zaten onun verdiği bişey var üzerinde
valla aslı hastalanıp ölmeden önce bu iş bitmez ama bir yandan
onada acıyorum:img-blush zavallı oda sevio yılmazı ama ben bu zamana
kadar yılmaz ve filizin aşkı için izledim diziyi atık bundan sonra ömer ve
feride olucak sanırım yada bilemiorum:img-blush

yesimcan
18-03-07, 21:12
sevgili yesimcan bu haberi verenin kim ve neye dayanarak verdiğini bilmiyorum.. ama ben düşününce bunlar bana mantıklı geldi.. tabi inanıp inanmamak sizin elinizde ama ben inandım.. heralde bu şahıs star tv çalışıyormuş ve avşar yapımda arkadaşı söylemiş.. bu arada diziyide izlemiyormuş..

aha banada mantikli geldi yanii o siralarr bölümlerde baya tuhafliklarr oluyoduu...neysee senaristlerr yapti yine yapicaklarinii o sahneleri öyle cok görmek isterdimkii olmadi:D

hakılsın emekleri boşa gitmiş oluo o bölümleri çekmek çok zor bişi mesela TUBA BÜYÜKSÜTÜN bi röportajında şöle demişti

soru=rol sırasının sana gelmesi saatler alabiliyor,cinnet geçirmiyormusun?
cewap=hepimiz geçiriyoruz tabiiki ben yemek yeme krizine giriyorum dizi başlayalı 2 ay oldu ve 4 kilo aldım kitap okuyorsun.kitap bitiyor hala bekliyorsun artık sete paket paket çikolatalarla gidiorum biri beni alıp 10 saat ara vermeden çalıştırırsa sıkılmam ama beklemek çok kötü bazen dokuz saat bekliyorsun sora -bugün sizin sahneyi çekemeyeceğiz- diyebiliyorlar ve sen onca saat boşa beklemiş oluyorsun.

evet yaa bende bu röportaji biliyorumm yanarim yanarimda oyunculara yanarim tabi bide bizee!!!.....

medsul
18-03-07, 21:16
eğer ben filizi şu kadarcık tanıyosam gider ferideye başını öne eğmeden gayet gurulu onurlu ve cesaretli bi şekilde ferideye mektubu verir ama sorada gider evinde ağlar geçen bölüm pencerden fotoğrafları atmıştı şimdide yılmazın verdği yüzüğü atar ama satsa daha ii

aslında bende cok isterim böyle olmasini ama matraka söyledi oradan görünmeden gidecek dedi(yanliş okumuş olabilirim)benimde hep aklıma geldi
hep hayal ettim bu sahneyi yılmaz nişanlanirken filiz yanına gidip elini tutacak ve gözlerinin içine bakarak yılmazın yüzügünü eline koyacak felan
neyse bu böyle bir dorumda pek mümkün degil
birde ama yüzügü satma fikri fene degil:img-hyste :img-hyste :img-hyste
akşam akşam güldürdün beni:img-hyste :img-hyste

yelda92
18-03-07, 21:17
aha banada mantikli geldi yanii o siralarr bölümlerde baya tuhafliklarr oluyoduu...neysee senaristlerr yapti yine yapicaklarinii o sahneleri öyle cok görmek isterdimkii olmadi:D

evet yaa bende bu röportaji biliyorumm yanarim yanarimda oyunculara yanarim tabi bide bizee!!!.....

ya aslında bence tüm suç senaristlerin değişiminde aslında baksanıza karakterine hasta olduğumuz yılmazın durumu tavırları kişiliği son 1 aydır ne halde handan ve ömer pişman oldular kalpleri yumuşadı okadar kötülük ve karşı çıkmadan sora yani birdenbire değiştiler bakasanıza handan geçen bölüm kızına herşekilde yanındayım dedi yılmazla yada yılmazsız vede gitti ceme neler söledi walla ölürdümde handanın ağzından bu lafların çıkcağına inanmazdım ama ömerin pişman olma ihtimali vardı yani o aslınjda ii biri

yelda92
18-03-07, 21:20
tv başında çok sinirliydim kumanda elimde geziyodum
yılmaz ve aslıyı öle görünce yeter artık dedim ve hatırla sevgiliyi
izlemeye başladım ama gönlüm el vermedi geri ıhlamurlar altındayı açtım
sonra aslıyı görünce tekrar hatırla sevgiliyi sonra acaba o sahne
geçmişmidir die geri döndüm çok beterdi yani çok sinir oldum
tam tamına izlediğim sahne tek olarak ömer ve filizin hapishanede
konuşmasıydı ömere gerçekten çok acıdım filizede git gide snir
oluyorum ama onada hak vermio deilim yılmazda hemen gidip aslıya
evlenme teklif etti bunu hiç beklemezdim valla semra hanımında dediği
gibi yılmaza bir laf ''daldan dala daldan dala'':img-hyste ama çok
sinirlerimi bozdu yılmazı o kadar taktir ediodum ki davranışlarıyla son 1 ay
boyunca yerle bir oldu filiz hamile zaten onun verdiği bişey var üzerinde
valla aslı hastalanıp ölmeden önce bu iş bitmez ama bir yandan
onada acıyorum:img-blush zavallı oda sevio yılmazı ama ben bu zamana
kadar yılmaz ve filizin aşkı için izledim diziyi atık bundan sonra ömer ve
feride olucak sanırım yada bilemiorum:img-blush

haklısın walla şu senaristleri öldürücem ya we bu arada hatırla sevgili gsel bi diziye benzio ama ben bi okan yalabık hastası olduğum için serseride oynadığı dönemden okanın acı çekmesine platonik aşık olmasına dayanamıorum vede aynı saatte ıhlamurlar var ve ben ıhlamurların bi saniyesini bile kaçırmamam yaniii

Neslihan17
18-03-07, 21:20
bilmiyorum duydunuz mu ya da okudunuz ama kırık kanatlar dizisini bitirdikleri hatta saçma sapan bitirdikleri için avşar filmin sitesini hacklemişler. şu anda siteleri test yayınında. yakında ben de şirketlerini basıcam. acayip sinir olmaya başladım çünkü :img-fie: :img-sorry

tövbekar
18-03-07, 21:21
arkadaslar resmi sitede filiz cemin teklifini kabul edecek diyor matraka kardesimiz inznmayın dedi ama yüzde yüz olacak diyo bana ne derseniz diyo olmazsa.kafam iyice karıstı

yelda92
18-03-07, 21:22
aslında bende cok isterim böyle olmasini ama matraka söyledi oradan görünmeden gidecek dedi(yanliş okumuş olabilirim)benimde hep aklıma geldi
hep hayal ettim bu sahneyi yılmaz nişanlanirken filiz yanına gidip elini tutacak ve gözlerinin içine bakarak yılmazın yüzügünü eline koyacak felan
neyse bu böyle bir dorumda pek mümkün degil
birde ama yüzügü satma fikri fene degil:img-hyste :img-hyste :img-hyste
akşam akşam güldürdün beni:img-hyste :img-hyste

ıhlamrlar yüzünden böle üzgün olduğumuz bi dönemde seni güldürebildiğim için çok mutlu bencede gitsin satsın o yüzüğü damlaya damlaya göl olur para toplanır dimi ama ya bence filiz orayı terketmemeli kesinlikle böle bişi olmamalı hele bide yılmaz filizi görürse ve filizde kaçarak giderse bu çok kötü olur yani

medsul
18-03-07, 21:28
ıhlamrlar yüzünden böle üzgün olduğumuz bi dönemde seni güldürebildiğim için çok mutlu bencede gitsin satsın o yüzüğü damlaya damlaya göl olur para toplanır dimi ama ya bence filiz orayı terketmemeli kesinlikle böle bişi olmamalı hele bide yılmaz filizi görürse ve filizde kaçarak giderse bu çok kötü olur yani

cok ben asla ve asla eger yılmaz yada herhengi birisi filizi görürde
filizde oradan aglayarak giderse cok kötü olur böyle olsun hiç istemem
eyer gidecekse yahiç kimse görmeden gitsin yada gidip tebrik etsin ve
herkesin ortadan ikiye ayırsın yılmaz ve digerleri cok kötü olurlar

yesimcan
18-03-07, 21:29
aaaa filizim gelmiss hosgeldin yaa dünden beri seni bekliyorum ama bi türlü gelmedin:D

ya yapmayin arkadaslarr cemin teklifini kabul ederseee ben kalpten giderimm böyle bisey olamaz eyer olursaa yilmaz aslida kalsinn filizdee cemdee ohh ohh gel keyfim gel !!!

medsul
18-03-07, 21:31
sonunda filizimy gelmiş nerdesin be güzel arkadaşim
inanirmisin dünden beri seni bekliyoruz çünkü matraka şu meşhür tüyoyü sen gelmeden söylemedi sen geldin şimdi ortalikta mataka yok iyimi biz
bu sferde matrakayi bekliyeceğiz

tövbekar
18-03-07, 21:32
bende pek ihtimal vermiyorum matrakaya bakarak ama kesin diyo bide o siteye girmeyi kesinlikle daha düsünmüyorum ben duymadigim küfürleri orda gördüm sok oldum denetlenmiyomu acaba bilen var mı bizim sitemiz cok iyi şükür

pinkzone
18-03-07, 21:34
O tüyonun söylenişi ancak yarın olur.. Öğlen saatlerinde burda olun.. :) Matraka ve artılı filizimin kesişme saati.. :) İnşallah önemli bir tüyordur.. Yoksa çekeceği var matrakanın elimden.

Cemin teklifini kabul etmiyecek arkadaşlar.. Matraka bunu söylemişti zaten. Hata kontenjanını doldurmuştu. Daha doğru büyük hata kontenjanını.. :)

Neslihan17
18-03-07, 21:34
bende pek ihtimal vermiyorum matrakaya bakarak ama kesin diyo bide o siteye girmeyi kesinlikle daha düsünmüyorum ben duymadigim küfürleri orda gördüm sok oldum denetlenmiyomu acaba bilen var mı bizim sitemiz cok iyi şükür

sanırım ziyaretçi defterinden bahsediyorsunuz. ordakiler kendi kafalarına göre senaryo yazıyorlar kabul edilmeyince de basıyorlar küfürü. özet daha gelmemiş ben de takip ediyorum. bence siz ordakilere fazla kafayı takmayın ;)

yesimcan
18-03-07, 21:38
arkadaslar filizimy geldi ama matraka ortalikta yokk acaba aranizdan birisi matrakanin ceptfl nr sini biliyomuu foruma gelmesi icin msj atsa ben yarina kadar bekliyemem hazir filizimy de gelmisken:)

bende ceme gidecegini hic sanmiyorumm ordaki cocuk kendine göre senaryo yazmiss hem pinkzone dedigi gibi matraka yok öyle bisey demisti yani filiz gitmicek!!!:)

gülbeşeker
18-03-07, 21:38
evet evet azad dizisinin setinde yapılmış zaten röportaj. 2002 yılında hem ahunun hemde bülentin ilk başrol deneyimleri..söylediklerine bakılırsa durmadan didişiyorlamış sette.:img-hyste:img-hyste

roportaj için sağol mistaa gerçekten çok hoşlar ben o diziyi hiç izlemedim zaten kısa sürdü ama keşke izleseymişim şimdi nerden nereye geldiler bülent o kadar utangaçmış ki kız arkdaşlarının bile yüzüne bakamıyormuş neyse bakalım ahu ile bülent didişmelerine rağmen iyi anlaşıyorlarmış belki yeniden yeni bir projede birlikte oynarlar.

yelda92
18-03-07, 21:40
O tüyonun söylenişi ancak yarın olur.. Öğlen saatlerinde burda olun.. :) Matraka ve artılı filizimin kesişme saati.. :) İnşallah önemli bir tüyordur.. Yoksa çekeceği var matrakanın elimden.

Cemin teklifini kabul etmiyecek arkadaşlar.. Matraka bunu söylemişti zaten. Hata kontenjanını doldurmuştu. Daha doğru büyük hata kontenjanını.. :)

ya acaba matraka şu tüyoyu yarın öğlen saatinde sölerse ben orda olamam çünkü okulda olurum eve geldiimdede zaten 65.bölüm yorumları almış başını gitmiş olur ve ben matrakanın verdiği tüyoyu öğrenememiş olurum çok üzülürüm rica etsem pinkzone bana matrakanın tüyosunu özel mesajla gönderebilirmisin yada aranızdan bi üyee

mıstaa
18-03-07, 21:50
roportaj için sağol mistaa gerçekten çok hoşlar ben o diziyi hiç izlemedim zaten kısa sürdü ama keşke izleseymişim şimdi nerden nereye geldiler bülent o kadar utangaçmış ki kız arkdaşlarının bile yüzüne bakamıyormuş neyse bakalım ahu ile bülent didişmelerine rağmen iyi anlaşıyorlarmış belki yeniden yeni bir projede birlikte oynarlar.

bende hayal meyal hatırlıyorum zaten..1o bölüm falan sürmüş dizi. sonra reyting canavarına kurban gitmiş.

ama bence bu tanınmışlıkla ilgili. ne ahu nede bülent şimdiki kadar şöhret değilerdi o zaman. azad dizisini seneryosuna dokunmadan aynı şekilde şimdi çekseler dizinin tutmama şansı yok bence..:good: popülerite ile alakalı her şey...

filizim+y
18-03-07, 22:06
arkadaşlar herkese merhabalar,

merakla beni bekleyip durmuşsunuz yollarımı kırmızı halı serseydiniz, hazırlıklar yapsaydınız gelirdim :) herkesten özür diliyorum benim yüzümden öğrenememişsiniz inşallah affedersiniz beni:img-wink:

şöyle açıklama yapıyım ben matrakadan özelden bana bildirmesini istedim ama o yazmamış ve bana söz verdiğini sizlere de ben geldikten sont,ra açıklayacağını yazmış ne diyim teşekkür ederim kendisine ama sizlere yazık etmiş:icon_whis

yorumları ancak bitirebildim, bakıyorum da yokluğumdan bolca yorum yapılmış bana bari acısaydınız olmaz mıydı:) kaç saattir anca bitirdim es geçemedim kimseyi öncelikle teşekkürlerimi yazayım

sevgili arcshe, berna, forever, denizim bölüm yorumlarınızı çok beğendim katılıp katılmadığım çok noktalar var hepinizin eline, yüreğine ve emeğine sağlık özellikle archsecim filiz yorumun ve aynalı süper ve berna ve hasan sizlerde de ömeri okumak çok keyfiliydi:img-wink:

sevgili secoms yine esprili yorumların güzeldi, kurşuni seninde yorumların ortak payda üzerinden olmuş :img-wink:

sevgili pinknoze kesişme noktası he güldürdün beni ama matraka yok yine kesişemedik:img-hyste :img-hyste

fatmaa22
18-03-07, 22:19
valla bizde avrupa atv var orda daha geç başlıo
ıhlamurlar reklam olunca falan izliorum öle ama
güzel bir dizi beğendim açıkçası :img-wink: ama ıhlamura değiş etmem
kaç senedir izliyorum reklamlarda bakarım işte
ayrıca bende cansel elçin ce beren saati sevdiğimden
izliyorum biraz zaten okan yalabıkta iyi ona üzülüyorum
ama ahmetle yasemin daha iyi:img-yes: :img-in_lo

filizim+y
18-03-07, 22:21
ya arkadaşlar neler neler yazmışsınız ay kimisne sinir oldum kimisine hak verdim ama alıntı yapmak da gelmedi içimden

neyse kısa bir özet verilmiş ömeri feridenin kurtarması ile ilgili bence de ferişde kurtarsın ve yılmaz karışmasın, bu aşk fömere aitse bırakalım da bu iki aşığın böylesi bir olayda neler yapabileceğini izleyelim mahrum kalmayalım muhtarımız beyzademiz yılmaz bu sefer gerçekten karışmasın bir zahmet, feride belki bazılarına göre hatalı bir davranış sergileyecek ama olması gereken bu en azından bu aşkta da gerçekçi birşeyler olsun, sorunsuz bir ilişki yapaylıktan öteye gitmez değil mi:img-wink:

filizim+y
18-03-07, 22:25
arkadaşlar ben geldim ama sevgili matraka yok ne yapalım artık yarına kaldı biliyorum bana kızgınsınız bunu nasıl telafi ederim bilmiyorum ama umarım beklediğinize değer yoksa matraka ile beraber bana da şöyle inceden sitemli yorumlar gelir:):) gelir mi olabilir valla ne diyim :img-yes:

yesimcan
18-03-07, 22:32
arkadaşlar ben geldim ama sevgili matraka yok ne yapalım artık yarına kaldı biliyorum bana kızgınsınız bunu nasıl telafi ederim bilmiyorum ama umarım beklediğinize değer yoksa matraka ile beraber bana da şöyle inceden sitemli yorumlar gelir:):) gelir mi olabilir valla ne diyim :img-yes:

yok cnmm sana niye kizalim sadece yolunu gözledim ben:) artikk bende aksama size katilirim maleseff yarinn isim varr ancak aksama napimm sansima küsim:)
ins sevinicegimizz bi tüyodurr en azindan olumlu olsunn filiz ve yilmaz aski icinn yoksaa bukadar bekledigime deymezz yani olumsuzsa:) hadii herkese ii yorumlarr yarinn görüsmek üzre iyi geceler:)

forever_bim
18-03-07, 22:44
ya arkadaşlar neler neler yazmışsınız ay kimisne sinir oldum kimisine hak verdim ama alıntı yapmak da gelmedi içimden

neyse kısa bir özet verilmiş ömeri feridenin kurtarması ile ilgili bence de ferişde kurtarsın ve yılmaz karışmasın, bu aşk fömere aitse bırakalım da bu iki aşığın böylesi bir olayda neler yapabileceğini izleyelim mahrum kalmayalım muhtarımız beyzademiz yılmaz bu sefer gerçekten karışmasın bir zahmet, feride belki bazılarına göre hatalı bir davranış sergileyecek ama olması gereken bu en azından bu aşkta da gerçekçi birşeyler olsun, sorunsuz bir ilişki yapaylıktan öteye gitmez değil mi:img-wink:

Öncelikle hoşgeldin sevgili filizim;

Yalnız şu sorun kısmına feci takıldım. Ömer'le Feride'nin de her normal ilişki gibi sorunları oldu ve olmaya da devam edecek. Zaten en başlarda Handan vardı olası bir ilişki tehlikesine karşılık kızı kovmuştu. Akabinde inşaat durdu, iflas gerçekleşti bu maddi anlamda bir sıkıntıydı ve yine bir aradaydılar, en önemlisi Feride'nin geçmişteki nişanlısı ortaya çıktı, o kızı kaçırdı onunla uğraştılar, Ömer tutuklandı onu kurtarmaya çalışıyorlar. Ya da çalışacklar. Sorundan kastınız iletişim özrüne dayanan 10 bölümlük bir ayrılık ve karşılıklı kafa ütüleme olacaksa böyle bir şeye ben gelemem şahsen.

filizim+y
18-03-07, 23:01
Öncelikle hoşgeldin sevgili filizim;

Yalnız şu sorun kısmına feci takıldım. Ömer'le Feride'nin de her normal ilişki gibi sorunları oldu ve olmaya da devam edecek. Zaten en başlarda Handan vardı olası bir ilişki tehlikesine karşılık kızı kovmuştu. Akabinde inşaat durdu, iflas gerçekleşti bu maddi anlamda bir sıkıntıydı ve yine bir aradaydılar, en önemlisi Feride'nin geçmişteki nişanlısı ortaya çıktı, o kızı kaçırdı onunla uğraştılar, Ömer tutuklandı onu kurtarmaya çalışıyorlar. Ya da çalışacklar. Sorundan kastınız iletişim özrüne dayanan 10 bölümlük bir ayrılık ve karşılıklı kafa ütüleme olacaksa böyle bir şeye ben gelemem şahsen.

hoşbulduk modum uzun uzun beklenmişim ama geldim işte:)

sevgili modum yanlış anladın sınanmaktan kastım o değildi yılmazın bunda bir katkısı olmasın, feride ve ömerin ne yapacağını görmek istiyorum aşklarının sınanması derken de en azından yaşadıkları kötü olaylar karşısında nasıl davranacaklarını görmek istiyorum benim istediğim bu, hem onların aşkını da izlemek zevkli ama dediğim gibi hep mutluluk olmaz biraz da diğer tarafını görmek şimdiye kadar yaşananlar ufak tefek şeylerdi asıl sınavları şimdi başlıyor bu sınavda nasıl davranacaklarını merak ediyorum, ömer hapiste yatmaya razı ama feride buna razı değil bu yüzden dedim, yoksa son yazdığın cümledeki gibi birşey değil istediğim, umarım anlatabildim.

talip23
19-03-07, 00:03
Herkese iyi geceler!
Yarın yine lanet iş var! tüyoyuda öğrenemedik! neyse umarım yarın foruma düşer bu arada bu diziyi çok seviyorum ama sigara içmeyen ben dizinin her reklam arasında sigara içer hala geldim! ne hale geldi bu dizi arkadaşlar? umarım ilerleyen bölümlerde bu bu deli saçması senaryolar düzelir! birbirini çok seven iki insan nasıl olurda bu kadar iletişim problemi yaşar ya! birbiriyle konuşamayan iki aşık! gerçek hayatta böyle bir şey mümkün mü ya! neyse filiz karekterinide yılmaz karekterinide çok seviyorum! ama yılmaz azcık sürünsün dimi ama insan köpeğini kaybetse 15 gün matemini tutar! bu kadar çabuk rövaşataya kalkılmaz ki canım! neyse benden bu kadar! herkese keyifli seyirler!

eyschann
19-03-07, 00:09
Arkadaslar öncelikle bölüm yorumlariniz hepinizinkini büyük bir keyifle okudum bazilarina katildim bazilarina katilmadim ama bence herkez kendince yorumlamis......
önceki sayfalari okurken bu yorum dikkatimi cekti ben bir Mücevfer tasarimcisi olark söylemek istedim, handan hanimin takilari nerden baksaniz ene az 300-400 milyar arasinda dir. örnegin, yildizi animsatan tasli bir yüzügü vardi eyer gercekse ki gercek en az 80 milyar baska bir örnek ise künyesi vardi ki nerden baksaniz 150 milyarlik bir taki acayip ince bir tasarim ve muhtesem bir iscilik ben seyrederken aklima kazidim resmen ama sonra bölümü indirince resimini bile cizdim ve hemen denemeyi düsünüyorum ki gördügüm katiriyla kadinin acayip degerli mücevferleri vardi yani 20 milyar onun esinin verdigi yüzügün 4 de biri bile etmez ki onu hala satmadi.....burdan bilgilerinize sunulur

Yanlış anlama lütfen çok hoşuma gitti:img-yes: Muhasebecimisin sen yaa:img-hyste hem sen nerden biliyorsun handanın takılarının 20 milyar edeceğini,nasıl görür görmez öyle hemen değer biçebildin:icon_whis sarraf mısın sen:img-wink: neyse çokk güldüm vallaha,herkese keyifli seyirlerbye

emraht
19-03-07, 04:51
ihlamurlar altinda 66. bölüm özeti

Yılmaz ve Aslı nın sözlendiğini gören Filizin tepkisi ne olacak?

Ömerin cezaevine girmesiyle yıkılan Filiz, abisini kurtarmak için mücade eder.
ancak hem Filizi hemde Ömeri çok daha zor günler beklemektedir.

Ömerin hapse girişi ile sarsılan Feride, Nevzata beklenmedik bir teklif yapar.

Yılmazla sözlenerek mutluluğu yakalayan Aslı nın hayatı, kötü bir süprizle allak bullak olur.

özet bu arkadaşlar ama çok boş bir özet değilmi??

emraht
19-03-07, 05:03
ihlamurlar altinda 66. bölüm özeti

çok yazıldı burda herkesin bildiği gibi eve koşup ağlayacak:img-hyste

filizi anladıkda merin rahatı yerindeydi ceza evinde.. yoksa.. yoksa matraka ikide bir adamın bıyık burkmasına takmıştı:img-hyste düşünmesi bile korkunç ya ömer aklı varsa orda hamama girmesin:img-hyste :img-hyste

seninim ömerin parasını öde.. yuh derim bende

Yılmazla sözlenerek mutluluğu yakalayan Aslı nın hayatı, kötü bir süprizle allak bullak olur.

beyinde ur var fazla yaşamassın kızım sen dicek dr.
demekki yılmazın haberi olmayacak. aslı kendisi mücadele edecek hastalığıyla sanırım.

nisailayda
19-03-07, 09:29
sevgili matraka neredesin filizim+y de geldi .senin tüyo uğruna tek haftasonumu ve canım güneşli hava yı kaçırdım dün umarım değer....::sad53: unutmadan EMRAHT kardeşim biraz fazla acımasız olmuyormuyuz ömere karşı hayal etmesi bile çirkin aman ne me lazım ben hep diyorum senaristler bu forumu okuyor diye......şu bıyık burma sahnesini unutsakda güzel güzel geçinsek.....:good:

denmavi
19-03-07, 09:30
Bizi merakta bırakacak bir cümle olsa daha iyi olurdu. Orda yazanların hepsini zaten biliyoruz ve Aslı'ya ne olacağını da. Hastalığının ne olduğunu bilmiyoruz o kadar.

tolgahuzur1
19-03-07, 09:37
herkese günaydın;
öncelikle bölüm özeti için sevgili emraht tşk.. zaten bilinmedik herhangi bir cümle yok.. ama yılmazın çocuğundan haberi olacağı haberi hala yok.. böyle gidersede olmıyacak gibi..:sad53: yazık bu yılmaza hep acı çeken oldu...

herkesi matrakanın söyliyeceği tüyonun merakı sarmış.. acaba bu tüyo ne yönde olabilir.. birde sevgili filizm beklemesinin sebebi ne.. kesin aslı ile düğün olacak..:happy0064 malum filizm düğün işlerine kafayı fazla takmıştı heralde ona bir süpriz olur..:)

cemotara
19-03-07, 10:06
Özet gelmiş ama hiç yeni birşey yok zaten aslının hasta çıkacağını biliyoruz
Bu arada yılmazın mutluluğu sadece bir bölüm sürecek çünkü aslı ölümcül bir hastalığı olduğunu öğrenince en yakın zamanda yılmazla nişanı bozacak ve ayrılacak büyük ihtimalle bölümün sonu aslı yılmaz ayrılığıyla biter
Birde daha filizle ömeri daha zor günler bekliyormuş yani bundan daha kötü ne gelebilir başlarına acaba belki ömeri hastanelik edebilirler hapishanede
Birde Matraka gelsede artık şu filizin ne yapacağını söylese baksana dizide dönüm noktası olacakmış filizin kararı inş. olumlu yöndedir

emraht
19-03-07, 10:12
filizin en olumlu kararı psikopata bağlaması olacaktır.
geçecektir yılmazın karşısına: ya benimsin ya kara toprağın:img-hyste
aşk dizisi diye izliyoruz iş bulmacaya sardı be
senaristler bunları nasıl barıştırcak aklım almıyor. filiz o kadar çektikten sonra (haksızda olsa) yılmazı napsın? iyi izleyelim bizimde başımıza gelir:img-hyste :img-hyste

tolgahuzur1
19-03-07, 10:20
filizin en olumlu kararı psikopata bağlaması olacaktır.
geçecektir yılmazın karşısına: ya benimsin ya kara toprağın:img-hyste
aşk dizisi diye izliyoruz iş bulmacaya sardı be
senaristler bunları nasıl barıştırcak aklım almıyor. filiz o kadar çektikten sonra (haksızda olsa) yılmazı napsın? iyi izleyelim bizimde başımıza gelir:img-hyste :img-hyste

sevgili emraht dizinin en kolay sahnesi barışma sahnesi olacağından adım gibi eminim.. yine başka bir senarist gelir bir öpücük bir özür dileme bakarsın ertesi gün evlilik.. birde aslının hastalığı ölümcül olmayabilir çünkü fazla bir belirti olmadı.. ama izleyip bakalım...

Neslihan17
19-03-07, 10:22
tekinerler ki özellikle ömer sefilliğin ne olduğunu öğrenecekler. ömer beyim zamanında çok küçük gördü. tepeden baktı. acısı çıkıyor. filiz özellikle bankadaki paralarına dokunmamalıydı. bu konuda çok sıkıntı çekecekler. sonra cem psikosu filizi işten de çıkarttırır ve tekinerlere büyük ihtimal iş kapılarının hepsini kapatır. gazi mahallesine taşınırlar büyük ihtimal çünkü evi sattılar ev kiralamak için paraları yok. her ne kadar ömer için olsa da ömerin dediği gibi bankadaki paraya dokunmamalıydı. en kötüsü bu olabilir.

emraht
19-03-07, 10:23
herkese günaydın;
öncelikle bölüm özeti için sevgili emraht tşk.. zaten bilinmedik herhangi bir cümle yok.. ama yılmazın çocuğundan haberi olacağı haberi hala yok.. böyle gidersede olmıyacak gibi..:sad53: yazık bu yılmaza hep acı çeken oldu...

herkesi matrakanın söyliyeceği tüyonun merakı sarmış.. acaba bu tüyo ne yönde olabilir.. birde sevgili filizm beklemesinin sebebi ne.. kesin aslı ile düğün olacak..:happy0064 malum filizm düğün işlerine kafayı fazla takmıştı heralde ona bir süpriz olur..:)

yılmaz ne zaman çocuğu öğrenecek??
cocuk çıkacak yılmazın karşısına: amca size baba diyebilirmiyim sorcak, o zaman yılmaz şüphelenip araştıracak:img-hyste tabi yılmaz küçüklüğünde bol bol türk filmi izlediyse
matrakanın tüyo eminim bombadır. bu kadar kastığına göre...
bişi çıkmassa topa tutarlar matrakayı:img-hyste

emraht
19-03-07, 10:31
sevgili emraht dizinin en kolay sahnesi barışma sahnesi olacağından adım gibi eminim.. yine başka bir senarist gelir bir öpücük bir özür dileme bakarsın ertesi gün evlilik.. birde aslının hastalığı ölümcül olmayabilir çünkü fazla bir belirti olmadı.. ama izleyip bakalım...

balık hafızalıyız ya! belkide dediğin gibi olur ama sanmam o kadar basit olsun.
filiz kadar yılmazında bedel ödemesi gerekir, herşeyde eşitliyorlar ya.. sürünmedede eşitlik isterse ya filiz:img-hyste

aklıma şimdi geldi bu cem ömerleri batırdı. iş açığa çıkınca cem ya akıl hastanesi yada hapishaneyi boylayacak. şirket annesine kalacak. kadın sağlam gördüğümüz kadarıyla
ve iştende anlamıyor başka mirascıda yok. kadını cem belasından kurtaran yılmaz olduğuna göre yönetimide yılmaza verir. hatta ömerin zararınında ödenmesini ister. tekinerler böyle fakir kalacak değiller ya dimi??

forever_bim
19-03-07, 10:39
Arkadaşlar Basın Özeti elimize ulaşmıştır. Yorumlara buradan devam ediyoruz. Olmazsa olmaz uyarımı da yapayım.

1- Tek cümlelik mesajlar yazmayınız.

2- BAYAĞI ve BELALTI ESPRİLER yapmaktan kaçınınız. Bu tarz espriler yapmadan duramıyorsanız da bunları foruma yazmayınız.

SAYGIMLA

forever_bim

DİZİFİLM MOD.

66. BÖLÜM ÖZETİ

tolgahuzur1
19-03-07, 10:40
ilk yazanlardan biri ben olayım..:)
sevgili emraht daha durum nasıl eşitlenir bilmiyorum.:img-help: . daha ne olacak yılmaz çekti çekeceği kadar adam 4 yıl boyunce gecesi gündüzü kalmadı..ama bu olaydan sonra patlamayı gerçekleştirmesse ben yılmazdan şüphe ederdim.. yani en iyisini yaptı..
birde senin tahmin bana göre gerçekleşmesi zor.. yani kadın niye yılmaza versin ki şirketi.. zaten şirkete devlet el koyar çünkü kaçak işler yapıyor cem.. annesi devam eder huzur evine parasınıda yılmazr .. cem hapise herkes düğüne..:img-hyste

mesburcum
19-03-07, 10:50
ilk yazanlardan biri ben olayım..:)
sevgili emraht daha durum nasıl eşitlenir bilmiyorum.:img-help: . daha ne olacak yılmaz çekti çekeceği kadar adam 4 yıl boyunce gecesi gündüzü kalmadı..ama bu olaydan sonra patlamayı gerçekleştirmesse ben yılmazdan şüphe ederdim.. yani en iyisini yaptı..
birde senin tahmin bana göre gerçekleşmesi zor.. yani kadın niye yılmaza versin ki şirketi.. zaten şirkete devlet el koyar çünkü kaçak işler yapıyor cem.. annesi devam eder huzur evine parasınıda yılmazr .. cem hapise herkes düğüne..:img-hyste

Ya benim aklıma Cem'in Tekiner'lerin villasını annesinin şirketi adına satın almış olabileceği geld. Belki o zaman kadın Tekinerler'e geri verir villayı.

cemotara
19-03-07, 11:01
Arkadaşlar dediğim gibi bence ömeri yılmaz kurtaracak yani feride nevzate gidip ömeri kurtar sana geri dönerim falan diyecek nevzatta kabul edecektir ama nevzattan önce parayı yılmaz yataracaktır yani kesin yılmaz kurtaracak

emraht
19-03-07, 11:07
Arkadaşlar dediğim gibi bence ömeri yılmaz kurtaracak yani feride nevzate gidip ömeri kurtar sana geri dönerim falan diyecek nevzatta kabul edecektir ama nevzattan önce parayı yılmaz yataracaktır yani kesin yılmaz kurtaracak

inş lah yılmaz kurtarırda
halayda filizciler kola alır bizi:img-hyste :img-hyste
yoksa haremlik selamlık düğün olur vallabye

delfin23
19-03-07, 11:10

Açıkçası Filizin Yılmaza söyledigi sözlerden sonra Yılmazın parayı ödiycegini zannetmiyorum sonuçta Filiz Yılmaza onadan yardım istemedigini açıkça söyledi.Bence Parayı Nevzat verecek Feridenin kendisine dönmesi şartıyla

emraht
19-03-07, 11:16
sayın modum sanırım benim bıyık burkma yorumuma bayağı, belaltı espri dedin ama, adam resmen dizide ömerin karşısında bunu yapıyor. bunun başka anlamı yokki ve özet gelene kadar yalnızca o sahne hakkında matraka yazıyordu bizler görmemezlikten geldik. ama ömerin dahada zor günler yaşaması özette yer alınca: matrakada oraya takılınca akla her şey geliyor. bu senaristlerden korkulur yani.
ceza evinde yemek devletten. mahkuma yalnızca sigara traş için jilet birde mektup için zarf kağıt lazım bunlaradamı para bulamayacak? dayak falan derseniz koğuşunun değişmesini ister. o sorunda çözülür

tolgahuzur1
19-03-07, 11:16
Açıkçası Filizin Yılmaza söyledigi sözlerden sonra Yılmazın parayı ödiycegini zannetmiyorum sonuçta Filiz Yılmaza onadan yardım istemedigini açıkça söyledi.Bence Parayı Nevzat verecek Feridenin kendisine dönmesi şartıyla

bencede parayı nevzat ödiyecek. .yılmazın artık yardım edeceğini bende sanmıyorum.. çünkü filiz gelip birde azarladı senden para mı istedik diye.. ama cem ömerin yanına gidip ilginç bir teklif sonrası ömerin kafası donk donk edip ,filize yılmazı çağırmasını ve konuşması gerktiğini söyleyerek yılmazı tetikleyebilir..

tolgahuzur1
19-03-07, 11:25
bunların hepsi beklenen şeyler ama aklımın almadığı bişey var ömer cemi nasıl vurur...bu ihtimalin çıkmamasını diliyorum...

bende ömerin cemi vurmasını bekliyorum.. yani cem o kadar çok şeyler kaybettirdiki tekinerlere bu onun için az bile olabilir.. ama ömerin cemi vurması kendini koruma amaçlı yapıp hapise girmez gibi geliyor bana ..:icon_whis

filizim+y
19-03-07, 11:28
herkese merhabalar,

özet gelmiş ama özette pek birşey yok, okuyunca hadi biz zaten bunların hepsini biliyoruz sen bizle dalga mı geçiyorsun dedim:)

beklenilen olaylar var ve kimin ne şekilde davranacağını geçen haftadan beri yazıyoruz zaten yani çok da birşey yok bu özette, yorumlamaya değmez

bu arada yılmazın yardım edeceği yazılmış beyzademin işi başından aşkın, yapmayın arkadaşlar söz takıldı sözlüsüne ısınması lazım, kızın yanında mahkeme suratlı kalmaması, sevdiğinin gözlerinden ve yüreğinden çıkarması lazım, aslı kıza vaadlerini gerçekleştirmesi gerekir daha nişanı var, şimdiden hazırlıklara başlamaları lazım, kolay işler değil daha düğün, ev, eşya çok işleri var çok bu yüzden beyzademin başını kaşıyacak vakti yok siz neler diyorsunuz, böyle gereksiz şeylerle ömeri kurtarma filize yardım etme ve ferideyi düşünme işlerine yılmaza nasıl yüklersiniz, lütfen gereksiz yere zamanını almayın beyzademin:img-hyste :img-hyste olmuyor böyle:)

tolgahuzur1
19-03-07, 11:32
herkese merhabalar,

özet gelmiş ama özette pek birşey yok, okuyunca hadi biz zaten bunların hepsini biliyoruz sen bizle dalga mı geçiyorsun dedim:)

beklenilen olaylar var ve kimin ne şekilde davranacağını geçen haftadan beri yazıyoruz zaten yani çok da birşey yok bu özette, yorumlamaya değmez

bu arada yılmazın yardım edeceği yazılmış beyzademin işi başından aşkın, yapmayın arkadaşlar söz takıldı sözlüsüne ısınması lazım, kızın yanında mahkeme suratlı kalmaması, sevdiğinin gözlerinden ve yüreğinden çıkarması lazım, aslı kıza vaadlerini gerçekleştirmesi gerekir daha nişanı var, şimdiden hazırlıklara başlamaları lazım, kolay işler değil daha düğün, ev, eşya çok işleri var çok bu yüzden beyzademin başını kaşıyacak vakti yok siz neler diyorsunuz, böyle gereksiz şeylerle ömeri kurtarma filize yardım etme ve ferideyi düşünme işlerine yılmaza nasıl yüklersiniz, lütfen gereksiz yere zamanını almayın beyzademin:img-hyste :img-hyste olmuyor böyle:)
sevgili filizm ben sana dediğimde sen bana kızıyordun..:img-hyste
bizde düğün ve nişan telaşı sardı ama şimdilik.. ilerde ne olur bilemem..:icon_whis zaten bizim çifte pasaport var her iki düğün ve nişana girebiliriz..:img-hyste

shayan
19-03-07, 11:33
bencede yilmaz ömeri hapisten cikarir, yilmaz asla feridenin para karsiligi nevzata dönmesini istemez..

cemil oglunu almak degil görmek istemiyor muydu?

filizim+y
19-03-07, 11:38
sevgili filizm ben sana dediğimde sen bana kızıyordun..:img-hyste
bizde düğün ve nişan telaşı sardı ama şimdilik.. ilerde ne olur bilemem..:icon_whis zaten bizim çifte pasaport var her iki düğün ve nişana girebiliriz..:img-hyste

sevgili tolgacım hala kızıyorum sana, iki gün yoktum döktürmüşsün yine filize sataşmayacağın halde yine vardı birşeyler göüzmden kaçmadı:img-wink: anladın sen:)
telaşlarınızın içinde kalasınız emi:) ilersi belli görmek isteyene ama siz hala ama gibi takılmayı seviyorsunuz:)

valla o pasaport benim kontrolümden geçmiyor malesef:img-hyste :img-hyste yani boşuna güvenme bak yine karar değiştiriyorsun seni tamamen silerim baka ona göre:img-yes:

Ağustos Böcüğü
19-03-07, 11:42
bunların hepsi beklenen şeyler ama aklımın almadığı bişey var ömer cemi nasıl vurur...bu ihtimalin çıkmamasını diliyorum...
Meşru müdafa sonucu vurabilir..
Ya da birini korumak isterken..Ve hapis yatmaz..yatsada kısa bir süre..
Gerçi ben ömerin elini kana bulamasını hiç istemem..Ama Cem psikosuda az şey yapmadı aileye..Biri cezasını verecek.. En çok zararıda Ömer Tekiner'e verdi.
Ölüyordu psiko yüzünden.

Neslihan17
19-03-07, 11:42
daha önce yazdım yine yazayım. ömer cemi vurursa ferideyle dizinin sonunda da birleşemezler. adam hapse girer nasıl birleşecekler bunlar yahu. oysa sinan tuzcunun röportajında feride ömerin büyük badirelerden sonra birleşeceklerini yazıyordu. adam cemi vurursa nasıl birleşecekler yaaa :img-help:

tolgahuzur1
19-03-07, 11:46
sevgili tolgacım hala kızıyorum sana, iki gün yoktum döktürmüşsün yine filize sataşmayacağın halde yine vardı birşeyler göüzmden kaçmadı:img-wink: anladın sen:)
telaşlarınızın içinde kalasınız emi:) ilersi belli görmek isteyene ama siz hala ama gibi takılmayı seviyorsunuz:)

valla o pasaport benim kontrolümden geçmiyor malesef:img-hyste :img-hyste yani boşuna güvenme bak yine karar değiştiriyorsun seni tamamen silerim baka ona göre:img-yes:

sevgili filizm biz yılmazcıların kırmızı pasaportu var..:img-hyste yani her ülkeye giriş ve çıkış serbeste.. bu şu demek oluyor düğüne bütün yılmazcılar girebilir..:good: karar felan değiştirmiyorum ayrıca filiz hakkında fazlada yorum yapmıyorum:icon_whis arada sırada kaçıyor..:) birde matraka seni beklediğine göre pekte hayırllı bir haber olmıyacak gibi.. heralde düğüne senide çağırır..:img-hyste

filizim+y
19-03-07, 11:56
sevgili filizm biz yılmazcıların kırmızı pasaportu var..:img-hyste yani her ülkeye giriş ve çıkış serbeste.. bu şu demek oluyor düğüne bütün yılmazcılar girebilir..:good: karar felan değiştirmiyorum ayrıca filiz hakkında fazlada yorum yapmıyorum:icon_whis arada sırada kaçıyor. birde matraka seni beklediğine göre pekte hayırllı bir haber olmıyacak gibi.. heralde düğüne senide çağırır..:

anlaşıldı sen beni özlemişsin tolga kaç gündür yazışamayınca:img-wink: neyse bende geçersiz olduğunu yazdım ister yeşil, lacivert, kırmızı bilumum tüm renkli pasaportlarda olsa malesef:img-hyste yılmazcıların tüm yaptıkları mercek altında incelenecek ve karar ondan sonra verilecek:good: şimdilik incelemniz devam ediliyor tarafımdan:img-yes:

yapılmayan yorumlara da bak, işte kaçmaması gerek değil mi:)

valla matraka bekliyormuş sizlerde tabi, ben açıkladığını düşündüm ama yapmamış birazdan gelir:) hayırlı mı ya da hayırsız mı olur bilmiyorum ama inş. sizlerin beklediğine değer yoksa hem matraka hem de ben yanarım:icon_whis
o çağıracağı cenaza töreni olmasın sakın:img-yes:

tolgahuzur1
19-03-07, 12:04
yok canım daha neler niye cenaze olsun ki?? aslı daha aramızda hatta aslı kalbimizde:img-hyste onun için sen içini ferah tut.. hemen ölmez önce bazı şeyler yaşaması lazım ve yaşatması..:) kanımce matraka seni düğüne çağıracak..hani sen havanızı alırsınız dediğin düğüne..:img-hyste

zaten matrakanın beklettiğine göre önemli birşeydir.. ama kimler için önemli bilemem..:icon_whis neyse gelir şimdi yılmazdaşım..:)

filizim+y
19-03-07, 12:07
ömerin kurtuluşu gene yılmaz gibi yorumlar yazılıyor ama bu nevzatta boşa girmedi değil mi diziye, bir şeylere bağlamaları gerekir nevzatın fömer olayının merkesinde olması gerekli ki o malum badireler yaşansın değil mi, yoksa feride hatırlayamamaktan şikayetçi değil çünkü kendince bir sevdiği adam var yeni bir hayat kurma çabasındaydı ve geçmişi bırakmışken nevzat çıkageldi bu yüzden ömerin olayını birşeye bağlamak gerektiği için ömere biraz daha ağır bir fatura kesildi, şimdi hem sevgisi için hem kendisi için sınanma zamanı, ben bu ikiliyi gerçekten nasıl davranacaklarını merak ettiğim için yılmazın karışmasından ziyade feridenin neler yapacağını merak ediyorum ve bunun karşısında ömerin ne yapacağı merakla bekliyorum ama beyzade yılmaz her işe karıştığı gibi buna da karışmazsa tabi beklediğim sahneler olacak

şimdi ömerin daha da ağır bir şiddet mi yaşamasını istiyorsun diyecek olanlar çıkabilir elbette ki istediğim bu değil, ömer içeride ne kadar kalırsa o kadar çok zorlanacakdır malum hapishane ahalisi tarafından farkındayım ama onun bu halini feride görecek ve bunun üzerine nevzata gidecek sanırım, yani çok da kalmayacak hapiste bakalım ben açıkcası bu cepheyi merak eder oldum malum benimkiler bayağı bir duraklama devrine girdiler bakalım nasıl yükselişe geçecekler:img-yes:

filizim+y
19-03-07, 12:15
yok canım daha neler niye cenaze olsun ki?? aslı daha aramızda hatta aslı kalbimizde:img-hyste onun için sen içini ferah tut.. hemen ölmez önce bazı şeyler yaşaması lazım ve yaşatması..:) kanımce matraka seni düğüne çağıracak..hani sen havanızı alırsınız dediğin düğüne..:img-hyste

zaten matrakanın beklettiğine göre önemli birşeydir.. ama kimler için önemli bilemem..:icon_whis neyse gelir şimdi yılmazdaşım..:)

valla ben aslı için demedim onu sen yanlış anladın şu anda canlı cenazemiz mevcut zaten hemde size çok yakın yılmazdan başka cenaze mi var:img-hyste ha bir de şimdi filiz eklendi iki sevgili canlı cenazeye dönüştüler resmen:img-wink:
benim içim o kadar rahat ki, alın aslıyı başınıza çalın kalbinizden hiç çıkarmayın beni zerre kadar ilgilendirmiryor:img-yes: doğru yaşaması gereken o kadar acı var ki yaşatacaklarını unutturacak cinsten:img-wink:

matraka düğüne çağıramaz beni sen için ferah tut, öyle havanızı alacaksınız zaten bile bile lades demek iszin yaptığınız işte:)

dediğim gibi umarım önemlidir, yoksa forum şu an matrakanın patlatacağı bombadab daha beter merakla bekliyorlar, yoksa yandık hemde ne yanma:icon_whis

EvaLongoria
19-03-07, 12:19
65. bölümün yorumunu yapamadan 66. bölümün özeti gelmiş.

Evet Aslı ile Yılmaz ı sonunda nişanladık ay bir de evlendirsek de muradımıza ersek de rahatlasak.

Şahsen ben artık Yılmaz ı Filizin yanında görmek istemiyorum. Bunca yaşananlardan sonra onların aşkına inanasım gelmiyor. Bu nedenle Aslı Yılmaz birlikteliği olsun. Filiz de bebeği ile mutlu mesud yaşasın işte..

Sinan Tuzcu bu bölüm kalbimi resmen fethetti. O nasıl oyunculuktur ya. Gerçekten mükemmel birisi. Tebrik ederim.

pinkzone
19-03-07, 12:20
Puhaha.. :img-hyste :img-hyste

Özete bir parargaf daha eklenmiş.. Sanırım bugüne kadar Özetler arasında en kısası bu oldu.. Yoksa ben mi yanılıyorum.. Bir hafta destan yazılıyor.. Bir hafta ise mani.. :img-hyste

O tüyocu arkadaşların yazdığı tahminler bence.. Az çok beklenen şeyleri yazmışlar.. Ekip bizden 2 bölüm önden gidiyor.. Bu anlattıkları neredeyse sene sonuna kadar dayanır. MAtraka tüyolarından şaşmayın derim ben size.. O ziyaretçi defterinde yazan.. Bir çok tüyo vardı mesela.. Elif dirilip geri döncek mesela. :img-hyste

Matraka gelir gelmez paylaşır.. Tabi artılı filizimde burda olursa.. Biraz sabır.. :)

filizim+y
19-03-07, 12:38
bu hafta fragman şiirini filizin okumasını çok istiyorum, çünkü bu durumu anlatan bir şiir ne güzel giderdi, filizin düşüncelerinin tercümanı olurdu ama ben dayanamadım filizden yılmaza bir şiir yazdım:img-wink:

Sevdiğim beni affet, sensiz olamam dediğimde
Sen beni dinlemedin bile
Şimdi bu gördüğüm sen misin
Yoksa başka bir bedende hayal misin
Gözlerim inanmak istemiyor
Yüreğim sanki yerinde duramıyor
Yerinden çıkıp sana koşmak istiyor
Ama yaptıkların buna engel oluyor
Bana ve kendine yaşattıklarını anlamanı
Pişmanlığımızı birlikte yaşamayı
Senin bana inanmanı beklerken
Sen başka limanlarda demir atmaktasın
Oldu mu söz verdiğin bu aşka
Seni kaybettim mi ben şimdi
Kendi ellerimle verdim mi ele seni
Ne yapsam artık faydasız
Herşey için çok geç mi
İnan içimde sevgini ve senden kalanı taşırken
Yine bırakırım gururumu, ne zaman yapmadım ki
Senden bir umut kırıntısına ihtiyaç şimdi bu yürek
Yine yeniden olmamız için bir şans gerek ikimize

beğenmeniz dileğiyle, teşekkür ederim okuyan herkese, az kaldı serdar oğuzun yerini alacağım:img-wink:

tolgahuzur1
19-03-07, 12:41
bu hafta fragman şiirini filizin okumasını çok istiyorum, çünkü bu durumu anlatan bir şiir ne güzel giderdi, filizin düşüncelerinin tercümanı olurdu ama ben dayanamadım filizden yılmaza bir şiir yazdım:img-wink:

Sen beni dinlemedin bile
Ne yapsam artık faydasız
Herşey için çok geç mi

beğenmeniz dileğiyle, teşekkür ederim okuyan herkese, az kaldı serdar oğuzun yerini alacağım:img-wink:
valla filizm ne diyeyim ağzına ve gönlüne sağlık.. ama sanki burada da suçlu filizmiş gibi anlatmışsın.. :img-hyste demekki sende yavaş yavaş özüne dönüyorsun..:good:

filizim+y
19-03-07, 12:42
sevgili pinknoze ben şimdilik buralardayım ama matraka ile anlaştık o girdiğinde ben hemen yok olacağım adrenalinizi ve heycanınızı yükseltmek için:img-wink:

yani hemen paylaşamayacak sizlerle:img-hyste :img-hyste
daha çok beklemeniz gerek çok ne yaparsın söz verildi bir kere tutması gerek değil mi olan sizlere oluyor:)

bu kadar beklemeye değerdir umarım yoksa yandık sizin elinizden bu kesin, patlamaya hazır bömba dedi ama forum daha da bomba:icon_whis

archshe
19-03-07, 12:46

Sen beni dinlemedin bile
Ne yapsam artık faydasız
Herşey için çok geç mi

yani cnm mahvettin beni...bayıldım bu kadar anlatılır...ama gene filizi yolundan çevirmişin...içim yansa da seni affedemezdim ama bunu yapmamalıydın kalbimi tekar kazanmalıydın falan yazsan filizciler için tadından yenmezdi...ellerine sağlık...

filizim+y
19-03-07, 12:48
valla filizm ne diyeyim ağzına ve gönlüne sağlık.. ama sanki burada da suçlu filizmiş gibi anlatmışsın.. :img-hyste demekki sende yavaş yavaş özüne dönüyorsun..:good:

teşekkür ederim naçizane ne de olsa serdar oğuzu ekarte etmek için:img-wink: daha ne istiyorsun ağzına bir parmak bal çaldım senin:) filizin o an ki durumu ancak böyle anlatılır yoksa suçlu olmasını sağlamak değil bu sen burada gerçeği görmek yerine yine hayalci takılmışsın bana öyle geldi:img-yes:
ben zaten özümdeyim yerimi hiç değiştirmedim ki bir ondan bir bundan olmadım ki en iyi senin bilmen lazım, özümüzden hiçbirşey kaybetmedik çok şükür:):)

tolgahuzur1
19-03-07, 12:53
teşekkür ederim naçizane ne de olsa serdar oğuzu ekarte etmek için:img-wink: daha ne istiyorsun ağzına bir parmak bal çaldım senin:) filizin o an ki durumu ancak böyle anlatılır yoksa suçlu olmasını sağlamak değil bu sen burada gerçeği görmek yerine yine hayalci takılmışsın bana öyle geldi:img-yes:
ben zaten özümdeyim yerimi hiç değiştirmedim ki bir ondan bir bundan olmadım ki en iyi senin bilmen lazım, özümüzden hiçbirşey kaybetmedik çok şükür:):)

sevgili filizim seni biraz alıngan gördüm:icon_sorr ben sadece şaka yapmıştım ama neyse sağlık olsun.. zaten bende bunu bildiğim için sana takılıyorum.. yoksa bi art niyetim yok.:good: bu dizide kim gerçeği görebiliyorki bende göreyim? herkes hayalci... filiz,yılmaz,ömer vs... bunlar zaten gerçeği görselerdi inan bende görürdüm..

filizim+y
19-03-07, 12:55
yani cnm mahvettin beni...bayıldım bu kadar anlatılır...ama gene filizi yolundan çevirmişin...içim yansa da seni affedemezdim ama bunu yapmamalıydın kalbimi tekar kazanmalıydın falan yazsan filizciler için tadından yenmezdi...ellerine sağlık...

sağol cnmcım, filiz zaten yoldan dönmeye meyilli ama tek bir umut kırıntısına ihtiyacı var hele de sevdiğini bu halde görünce inan aklından başka birşey geçmezdi, geçiremezdi çünkü burada mantığı değil kalbi konuşurdu filizin değil mi valla ben filizciler için değil filizi düşünüp yazdım, onun o anki düşüncesi ne olurdu diye ama bunu da beğenirsiniz siz ben sizi bilmem mi:img-wink:

ama ufak bir ekleme yapayım senin güzel hatırın için:img-wink:

archshe
19-03-07, 12:57
sağol cnmcım, filiz zaten yoldan dönmeye meyilli ama tek bir umut kırıntısına ihtiyacı var hele de sevdiğini bu halde görünce inan aklından başka birşey geçmezdi, geçiremezdi çünkü burada mantığı değil kalbi konuşurdu filizin değil mi valla ben filizciler için değil filizi düşünüp yazdım, onun o anki düşüncesi ne olurdu diye ama bunu da beğenirsiniz siz ben sizi bilmem mi:img-wink:

ama ufak bir ekleme yapayım senin güzel hatırın için:img-wink:

bunları bende biliyorum ah filiz ah gene yumuşayacak bu adama...şiirin bütünlüğünü bozma...biz filizi biliriz gene severiz şiiri böyle...gene filiz pişman olsa da...

sinem*
19-03-07, 13:00
Yılmaz ve Aslı nın sözlendiğini gören Filizin tepkisi ne olacak?.

Çok üzüleceği kesin bir de yılmazın hızına şaşırır :)

ancak hem Filizi hemde Ömeri çok daha zor günler beklemektedir..

Filiz mücadele edecektir orası kesinde cem rahat bırakmadığı için hep sonuçsuz kalacaktır.Ömerle filizi zor günler bekliyormuş bakın buraya çok şaşırdım :img-hyste halbuki her zaman güzel günler beklerdi :icon_whis şaka bir yana cem iyice etkili pozisyona geçecektir .Yılmazla aynalı peşinde ama adam hala ayakta ve planlara son sürat devam ediyor :)

Ömerin hapse girişi ile sarsılan Feride, Nevzata beklenmedik bir teklif yapar..

gerçekten hiç beklemiyorduk :img-hyste ama umarım sen ömeri kurtar ben seninle olayım gibi saçma sapan bir teklif değildir ..nevzat demişti bu ev senin diye o yüzden o evi satması için yardım isteyebilir ama bu olmaz gibi sorun yaratmak adına :img-hyste

Yılmazla sözlenerek mutluluğu yakalayan Aslı nın hayatı, kötü bir süprizle allak bullak olur
.

kötü sürprizler bu seferde aslının başında :) kötü sürpriz hastalığı olacaktır,hastalığı öğrendiklerine göre bölümün sonunda bebeğide öğrenirler herhalde yoksa çocuk doğacak evlenecek yılmaz hala öğrenemeyecek :img-hyste

Özette hiçbir şey yok sadece bir cümle daha eklenmiş...Fragmanda yılmazın yüzünü şaşırmış,üzülmüş,pişman vs gibi görürsek bebeği öğrendiğini anlarız artık ya da aslının hastalığını

filizim+y
19-03-07, 13:01
bunları bende biliyorum ah filiz ah gene yumuşayacak bu adama...şiirin bütünlüğünü bozma...biz filizi biliriz gene severiz şiiri böyle...gene filiz pişman olsa da...

öyle olacak cnm ama şiirde gerekli düzeltmeler yapıldı bütünlük bozulmadı inan bana belki senin sayende daha da güzel oldu:img-wink: evet ne yılmazdan ne de filizden vazgeçeriz, kızarız, eleştiririz gerekirse neler neler söyleriz ama bu güzide çiftimden vazgeçmeyiz değil mi? onları böyle sevdik böyle kabullendik bazıları gibi yarı yolda bırakmayız değil mi?

NOT: şiirde biraz değişiklik yapılmıştır, bilginize arkadaşlar...

ismail200
19-03-07, 13:04
öyle olacak cnm ama şiirde gerekli düzeltmeler yapıldı bütünlük bozulmadı inan bana belki senin sayende daha da güzel oldu:img-wink: evet ne yılmazdan ne de filizden vazgeçeriz, kızarız, eleştiririz gerekirse neler neler söyleriz ama bu güzide çiftimden vazgeçmeyiz değil mi? onları böyle sevdik böyle kabullendik bazıları gibi yarı yolda bırakmayız değil mi?

sonuna kadar katılıyorum sana.ölümüne FİLİZ&YILMAZ

filizim+y
19-03-07, 13:05
sevgili filizim seni biraz alıngan gördüm:icon_sorr ben sadece şaka yapmıştım ama neyse sağlık olsun.. zaten bende bunu bildiğim için sana takılıyorum.. yoksa bi art niyetim yok.:good: bu dizide kim gerçeği görebiliyorki bende göreyim? herkes hayalci... filiz,yılmaz,ömer vs... bunlar zaten gerçeği görselerdi inan bende görürdüm..

aaa sana alınır mıyım tolga beni tanıyorsun artık değil mi:img-wink: şaka yaptığının farkındayım yok yok bence sende alınganlık baş gösterdi yazdığımda ne var ki benimki de şaka, beğenmene sevindim sağol:good: seni biliyorum artık bilmesem alıntı yapıp cvp yazmam emin ol, iyi niyetinden şüphem yok ne filiz gibi ne de yılmaz gibi:img-hyste :img-hyste

archshe
19-03-07, 13:07

sayılır hatrım varmış sende kırmadın beni sağol...valla çok daha iyi olmuş ellerine sağlık...yılmazsız filiz mutlu olamaz ondan sonuna kadar filiz&yılmaz diyorum ama kırdıklarını tamir edebilirse yılmaz...

filizim+y
19-03-07, 13:10
arkadaşlar matraka yine naz yapıyor sanırım bakın bana kızmazsınız artık ben buralardayım ama beyzademiz sayın matraka çıkamadı henüz sahneye bende şimdi merak ettim ee öğleyi de geçti, forumda olmayan arkadaşlarımızın aklı burada kaldı zaten ama ne gelen var ne giden, gerçi ben geldim ama haberin kaynağı yok ortada:)

filizim+y
19-03-07, 13:16
sayılır hatrım varmış sende kırmadın beni sağol...valla çok daha iyi olmuş ellerine sağlık...yılmazsız filiz mutlu olamaz ondan sonuna kadar filiz&yılmaz diyorum ama kırdıklarını tamir edebilirse yılmaz...

ne demek cnm, teşekkür ederim...

evet kesinlikle yılmazsız filiz mutlu olamaz bunu bazıları es geçiyor tıpkı filizsiz yılmazın da olamayacağı gibi her ne kadar bunu yılmaz çevresine ve bizlere kanıtlamaya çalışıyor gibi görünse de yanlız kaldığın da ya da farketmez bulunduğu ortamda gözlerine bakmanız yeterli hele bir de filizle karşı karşıya gelince bu yüzden filizsiz de yılmaz olmaz ben sonuna kadar inanıyorum ve ikisi de kırdıkları her neyse tamir edeceklerine ve bir daha birleşeceklerine eminim, sevgileri o kadar güçlü ki şu an filiz bunu daha çok yansıtsa da yılmaz da gerçeği öğrensin bak bakalım beyzade yılmazdan eser kalcak mı, bunu tamir etmek için en iyi şeyleri yapacağına inancımı yitirmedim ben daha ama yitirenler var sa mani olmayayaım, bana göre hala bitmemiş bir aşk var bu ikilide ve bir araya da en güzel şekilde gelecekler bence öyle ya sizce?

EvaLongoria
19-03-07, 13:36
aşkolsun filizim. ben can alıcı yorumlar yapıyorum sen tepkisiz kalıyorsun. sonra da sessiz diyorsun :))

tolgahuzur1
19-03-07, 13:37
ya özet eskiden roman gibi verilirdi bayağı kısaltmışlar ve bildiğimiz şeylerin dışında birşey yok yani fragman bekleyeceğiz şimdi

forum sessiz
özette birşey yok
matraka yok

bugün haftabaşı sendromu sanırım neredesiniz:img-wink:

özet çok muhteşem herşeyi anlatmış..:img-hyste Allah hazırlıyandan razi olsun
sevgili filizm yorum yazıyoruz kızıyorsun valla ben çözemedim bu işi.. bari soru sor biraz değişiklik olsun..:img-hyste senin soruların güzel oluyor..:)

medsul
19-03-07, 13:37
66. BÖLÜM ÖZETİ

Yılmazla sözlenerek mutluluğu yakalayan Aslı nın hayatı, kötü bir süprizle allak bullak olur.[/QUOTE]

vaybe özete bak ne kadar uzun yazmişlar:img-hyste :img-hyste
birgünde bilmediğimiz bir şey yazsalar kurban kesecem:img-hyste
neyse tabiki filiz nişanladiklarini ögrendiğinde üzülecektir
bundan daha dogak bir şey olamza kimsede görmeden gidecektir
aslında kalıp tebrik etmesini isterim ama zor nede olsa kız şokta
ama kesin ilk karşilaşmalarinda güzel şöyle yılmazın içine oturacak bir tebrik bekliyorum:img-wink:
ben diyiyorum bu senaristlerin tekinerlere garezi var artık buna eminim
yaa allah aşkina daha başlarina ne gelebilir merak ediyorum:sad53:
feride nevzata para için digecektir ama belkide ona benim param felan varmi
ben hafizami kaymettiğim için bilmiyorum der ama parasi olsada nevzat
söylemez ve kendisine dönme karşiliğinda para teklifinde bulunacak
aslının kötü süprizi söylemeye gerek yok balum hepimiz biliyoruz
şimdide ortalikta martaka yok ooffff kaç günden beri merakten catlicam inşallah beklediğimize deger bir tüyodur:img-wink:

filizim+y
19-03-07, 13:42
aşkolsun filizim. ben can alıcı yorumlar yapıyorum sen tepkisiz kalıyorsun. sonra da sessiz diyorsun :))

valla aslıyı kaale almadığımı söyledim senin can alıcı dediğin yorumda da malum şahsiyet olunca haliyle bende tepkisiz kalıyorum, sen başka birşeylerden bahset bak o zaman nasıl oluyorum:img-wink: sende diğerlerinin yolundasın ne diyim filizyılmazı unuttun çoktan yeni yeni şeylere destek verir gördüm seni o yüzden yoksa seni severim bilirsin:img-yes:

filizim+y
19-03-07, 13:52
özet çok muhteşem herşeyi anlatmış..:img-hyste Allah hazırlıyandan razi olsun
sevgili filizm yorum yazıyoruz kızıyorsun valla ben çözemedim bu işi.. bari soru sor biraz değişiklik olsun..:img-hyste senin soruların güzel oluyor..:)

o senin düşüncen ben beğenmedim özeti, zaten biliyorduk bunları yani abarttın gibi geldi bana:img-wink: senin gibi anlayanlardan da:):)

tolgacım yorum yaz da nasıl yazman gerektiğini biliyorsun damara basmadıktan sonra problem yok:img-yes: çözdün de ya da çözemediysen daha nasıl anlatıyım sana:) şimdi soru sorarasam aynı sorular diyeceksin ya da kaytaracaksın ben seni bilmez miyim yaramaz öğrencisin sen:) belki matraka gelir soruları görürse kaçar, biraz daha bekleyelim gelmezse sorarım tamm:img-yes:

EvaLongoria
19-03-07, 13:53
valla aslıyı kaale almadığımı söyledim senin can alıcı dediğin yorumda da malum şahsiyet olunca haliyle bende tepkisiz kalıyorum, sen başka birşeylerden bahset bak o zaman nasıl oluyorum:img-wink: sende diğerlerinin yolundasın ne diyim filizyılmazı unuttun çoktan yeni yeni şeylere destek verir gördüm seni o yüzden yoksa seni severim bilirsin:img-yes:

ya filizim ; yılmaz aslı ile sözlendikten sonra nasıl filiz tekrar ona dönsün ki? bu aşk mümkün olur mu sence bu saatten sonra? ben filiz e layık görmüyorum artık yılmaz ı. o yüzden de aslı & yılmaz diyorum. bu aşkı da (olmayan aşkı) destekliyorum.

gülbeşeker
19-03-07, 13:58
slm arkadaşlar sevgili filizm+y geldi şimdi matraka yok ortalıklarda bence biz bu gidiişle bu tüyoyu öğrenemicez yarın fragman gelir artık ordan bişeyler anlarız özet konusunda yorum yapmama gerek yok gelmese daha iyiymiş ,resmi sitede bazı tüyolar veren bir bayan var onun tüyoları çıkıyor gibi ama tam emin değilim eğer ömerler gazi mahallesine taşınırsa ve yılmaz ömeri hapisten kurtarırsa bu kişinin tüyolarına inanmaya devam edicem matrakayı söylemiyorum onunkiler zaten doğru çıkıyor yalnız bu son bomba tüyo için çok naz yaptı bakalım bekledğimize değecek mi?Bu arada filizm+y şiirin muhteşem olmuş eline,yüreğine sağlık bu hafta da şiiri bence filiz okumalı ama yılmaz da okuyabilir ve özetten anlaşıldığına göre yılmaz bebeği bu bölümde de öğrenmeyecek bu yüzden bu konuyu bu kadar uzattıkları için senaristleri tebrik ediyorum.

medsul
19-03-07, 14:01
ya filizim ; yılmaz aslı ile sözlendikten sonra nasıl filiz tekrar ona dönsün ki? bu aşk mümkün olur mu sence bu saatten sonra? ben filiz e layık görmüyorum artık yılmaz ı. o yüzden de aslı & yılmaz diyorum. bu aşkı da (olmayan aşkı) destekliyorum.

bencede hak etmiyor yılmaz filizin aşkini bende en cok filiz&yılmazın evlenmesini istedim ve hep bu aşki destekledim ama son zamanlarda yılmazın aslı ile aralarinda gecen konuşmalr ve olaylar bu aşka olan inancimi daha dogrusu yılmazın aşkini inandirici kilmiyor
umarimki mutlu son olaacaksa bile yılmazın aşkinin ne kadar büyük oldugunu ve yaptiği hatalarin farkina varip filizin kırdıgı kalbini tamir edebilsin
ve biz o sahneleri izliyelim yoksa son anada hemencecik bir barişmanın
hiç bir anlami kalmayacak ve ben mutlu son oldugu için bile üzüle bilirim
birde martaranın vereceği tüyo bana göre hem yılmazın aslının hastaliğini ögrenmesi hemde bebeği ögrenecek böylece yılmaz&filiz cifti için dönüm noktasi olacaktir diye düşünüyorum:img-wink:

sinem*
19-03-07, 14:05
slm arkadaşlar sevgili filizm+y geldi şimdi matraka yok ortalıklarda bence biz bu gidiişle bu tüyoyu öğrenemicez yarın fragman gelir artık ordan bişeyler anlarız özet konusunda yorum yapmama gerek yok gelmese daha iyiymiş ,resmi sitede bazı tüyolar veren bir bayan var onun tüyoları çıkıyor gibi ama tam emin değilim eğer ömerler gazi mahallesine taşınırsa ve yılmaz ömeri hapisten kurtarırsa bu kişinin tüyolarına inanmaya devam edicem matrakayı söylemiyorum onunkiler zaten doğru çıkıyor yalnız bu son bomba tüyo için çok naz yaptı bakalım bekledğimize değecek mi?.

matrakanın getirdiği son tüyoları görünce aslında bu tüyonunda o kadar etkili olacağını düşünmüyorum ama herkes merakla bekliyor :) bu kadar beklemeye doğru düzgün bir şey gelir inşallah herkesin tahmin edeceği bir şeyse hayal kırıklığına uğrarız :) diğerleri öyleydi çünkü :)

filizim+y
19-03-07, 14:07

evacım kısalttım çok uzun oluyor birde samimi yazdım artık kusura bakma:)
biz bizeyiz şurada değil mi?

çok ağır girmişsin söze yılmazı filize layık görmüyorsun ama ben öyle düşünmüyorum yorumlarımı okuyorsan az çok bu aşka ve aşıklara olan inancımı kaybetmediğimi görmüşsündür:img-yes:

filiz yılmaza değil, yılmaz filize dönecek her ne kadar senaryo filizin başına patlasa da yılmazın pişmanlığı söz konusu olacak, bu aşk zaten mümkün yürekte ve gözlerde hala aynı tazeliğini koruyor sen sözlere bakma gerçi dil yarası acıdır ama sevgi olduktan sonra herşey unutmaya ve unutulmaya mahkumdur, daha önceki yaşananlar hatırlanıyor mu hayır, sadece forumcak biz hatırlıyoruz ne filiz ne yılmaz ne de diğerleri değil mi? valla ben filizi layık görüyorum ama yeni beyzadeden bahsetmiyorum gerçekleri öğrendikten sonraki yeniden eski haline dönen yılmazdan bahsediyorum elbette layık, filiz yılmaza yılmaz da filize, bu yüzden desteklediğin cephe beni ilgilendirmiyor

bu kadar acı ve yaşanmışlıktan sonra yaşanacak güzel şeyler varsa bunu hakeden bu aşktır, 3. şahıslar buna layık değildir ben böyle düşünüyorum yani artık hakettiklerini yaşasınlar ama bu aşka inancını yitirenleride düşünerek yapsınlar bunu ben yitirmedim:img-yes:

nasıl cvp oldu mu senin için ne dersin:img-wink:

tolgahuzur1
19-03-07, 14:08
yani şu filizcileri anlamak mümkün değil.. :img-help: daha ne olmasını istiyorsunuz anlamadım.. yılmaz çekti çekeceği kadar daha ne olsun.. birde filiz o şaşkınlıkla gidip ne desin yılmaza.. zamanında doğru düzgün söyleyemedi ondan sonra kıvranacak.. birde ömer biraz daha kalsın içeride belki bir nebze sevenlere yaptığı acıları hisedebilir.. bu olayda şöyle gerçekleşebilir ömeri o serseri adam şişletebilir.. ömerde hastaneye kaldırılır. bunu duyan yılmaz üzülür ve parayı yatırır.. sonra süper kanka olurlar..ömerde gerçeği söyler yılmaza ondan sonra gelsin çileli bekleyiş..

gülbeşeker
19-03-07, 14:09
bencede hak etmiyor yılmaz filizin aşkini bende en cok filiz&yılmazın evlenmesini istedim ve hep bu aşki destekledim ama son zamanlarda yılmazın aslı ile aralarinda gecen konuşmalr ve olaylar bu aşka olan inancimi daha dogrusu yılmazın aşkini inandirici kilmiyor
umarimki mutlu son olaacaksa bile yılmazın aşkinin ne kadar büyük oldugunu ve yaptiği hatalarin farkina varip filizin kırdıgı kalbini tamir edebilsin
ve biz o sahneleri izliyelim yoksa son anada hemencecik bir barişmanın
hiç bir anlami kalmayacak ve ben mutlu son oldugu için bile üzüle bilirim
birde martaranın vereceği tüyo bana göre hem yılmazın aslının hastaliğini ögrenmesi hemde bebeği ögrenecek böylece yılmaz&filiz cifti için dönüm noktasi olacaktir diye düşünüyorum:img-wink:

sevgili medsul yılmaz hala bebeği öğrenemedi şimdi aslının hastalığını hemen bu bölüm veya sonraki bölüm öğreenirse nolucak bence yılmaz önce bebeği öğrenmeli hiç değilse 3-4 bölüm sırf filizi kaybettiği ve ona inanmadığı için pişman olmasını izleyelim şimdi ikisini aynı anda öğrenirse yılmazın pişmanlıktan dolayı çektği acıya bir de aslının hastalığı yüzünden çektği acı eklenecek ve ben bunu istemiyorum.Bu durumda yılmazın ne pişmanlığını izleyebilirz ne de filizn peşinden koştuğunu daha doğrusu aslıyla filiz arasında mekik dokur oysa ben en azından birkaç bölüm sadece filize konsantre olmasını istiyorum.

filizim+y
19-03-07, 14:13
sevgili gülbeşeker, valla ben geldim ama dediğiniz gibi matraka yok ama biz aramızda anlaştık o geldiğinde de ben yok olacağım:img-wink: umarım bu kadar beklemeye değer sadece beni çok üzecek birşey olmasın da, bu tüyolar kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramıyor:img-yes:

teşekkür ederim elimden geldiği kadar birşeyler yazmaya çalıştım, beğenmenize sevindim:)

secoms
19-03-07, 14:13
Yanlarına gidecegini düşünmüyorum..Cok üzülecegi aşikar..

Et bakalım nereye kadar edeceksin.(Gerci Nevzat yetişti ama :)) Bu arada Tekiner kardeşleri daha zor günler bekleyecekmiş..Vay be cok sasırdım. Birkac konu daha bulurlarsa gecirecek baska kötü gün kalmayacak.. Dayanın arkadaslar az kaldı :)

Yani bu adamın diziye bosuna girmedigini düşünürsek; olaylar benim hiç sevmedigim sekilde devam edecek gibi..İnsallah o yönde gelişmez..

Yılmazla sözlenerek mutluluğu yakalayan Aslı nın hayatı, kötü bir süprizle allak bullak olur..
Kesinlikle Aslı'nın hastalıgı..Bu bölüm Yılmaz yanındayken düşüp bayılabilir..Hastanede Yılmaz doktordan ögrenir diyorum :)

NOT: Filizim şiir cok hos olmus ellerine saglık :good:

medsul
19-03-07, 14:20
sevgili medsul yılmaz hala bebeği öğrenemedi şimdi aslının hastalığını hemen bu bölüm veya sonraki bölüm öğreenirse nolucak bence yılmaz önce bebeği öğrenmeli hiç değilse 3-4 bölüm sırf filizi kaybettiği ve ona inanmadığı için pişman olmasını izleyelim şimdi ikisini aynı anda öğrenirse yılmazın pişmanlıktan dolayı çektği acıya bir de aslının hastalığı yüzünden çektği acı eklenecek ve ben bunu istemiyorum.Bu durumda yılmazın ne pişmanlığını izleyebilirz ne de filizn peşinden koştuğunu daha doğrusu aslıyla filiz arasında mekik dokur oysa ben en azından birkaç bölüm sadece filize konsantre olmasını istiyorum.

bende inan böyle olmasını cok isterim ama martakanın söylediğine göre yılmaz bebegi aslının hastaliğindan sonra ögrenecek zaten özettende aslının hastaliğinin bu bölümde ortaya cıkacaği belli bu yüzden yılmaz arada kalacak
ve nekadar pişman olsada filizin peşinden gitmiyecek
birde beni deli eden şey yılmazın aslıyla nişanlanmasi felan degil yanı onu bir yerde anladim diyelim aralarindaki konuşmalr taaaaa en başindan beri aslının ilk geldigi zamandan bu güne kadar zaten aralarindaki konuşmalr felan hep bana
iki sevgiliyi hissettiriyordu şimdi iş resmiyete döküldü okadar ben yılmazın aslıyal beraberken bile filize olan aşkini izlemek istiyorum
filizn kini hisstettiğim gibi

yakupoglu61
19-03-07, 14:31
matraka umarım güzel şeyler söylersin yoksa durumun hiç iç açıcı değil...
belli ki bugün matraka foruma girmeyecek bu zamana kadar girmediğine göre...

tolgahuzur1
19-03-07, 14:33
artık türk insanı sıkıldı böyle olaylardan.. hep bildik şeyler.. hep aynı karekter hep aynı senaryo.. biraz daha diğer ikililere önem verseler insanlar sıkılmaz.. ciddi ciddi ben sıkıldım artık diziden ama yüzdüm sonuna geldim bırakmıyım diyorum ama zorla bıraktıracaklar.. böyle saçma sapan bir senaryo olamaz.. daha yılmaz çocuğunu bilmiyor,filiz desen ayrı bir konu.. valla formun ve biz izleyenlerin sabrı ne zaman taşacak bakalım.. benim ki taşmak üzere..

benim
19-03-07, 14:36
Cumartesi günü iş yaparken bir yandanda çalan şarkıları dinliyorum.Bir şarkı çıktı aman Allahım.Bir an Filiz'in son gördüğü sahne aklıma geldi.İnanın gözyaşlarımı tutamadım.Sanki o anı ben yaşamışım gibi hissettim.İçim acıdı valla Filiz'e, Herkes bilir bu şarkıyı Sezen Aksu perişanım ...

Şarkıdan birkaç satır.

Sen hiç fark etmeden kalp kırmadın mı,
Merak edip vicdanına sormadın mı
Ne yaptım ben sana
Bende bir anadan doğmadım mı
Bir daha olmaz bin kere tövbe
Kan davası mı bu
Bu nasıl öfke
Perişanım şimdi
Mutlu oldun mu
Başını yastığa rahat koydun mu...

medsul
19-03-07, 14:40
yani şu filizcileri anlamak mümkün değil.. :img-help: daha ne olmasını istiyorsunuz anlamadım.. yılmaz çekti çekeceği kadar daha ne olsun.. birde filiz o şaşkınlıkla gidip ne desin yılmaza.. zamanında doğru düzgün söyleyemedi ondan sonra kıvranacak.. birde ömer biraz daha kalsın içeride belki bir nebze sevenlere yaptığı acıları hisedebilir.. bu olayda şöyle gerçekleşebilir ömeri o serseri adam şişletebilir.. ömerde hastaneye kaldırılır. bunu duyan yılmaz üzülür ve parayı yatırır.. sonra süper kanka olurlar..ömerde gerçeği söyler yılmaza ondan sonra gelsin çileli bekleyiş..

yılmaz acı cekmedi diyen yok (gerci aslıyla beraberken acı cektiğini görmüyorumya neyse balum martılari felan şadit tuuttu aganiz)
ama filizde bu dizide en fazla ve haksız yere acı cekti halada cekecek
filizin o an bir şey diyeceğini sanmiyorum ama desede fena olmaz dimi:img-wink: yardim konusuna gelecek olursak aslında istemem dost olacakdalar
böyle olmamali ama sagolsun senaristler yılmaza mecmr edecek ler galiba:img-wink:

EvaLongoria
19-03-07, 14:49
filizim canım :))

evet ağır girdim ama kanımca öyle görünüyor durum. bi arkadaşımızın da dediği gibi çok çalışmaları lazım çok... yani resmen senaryo batmış durumda.

filizcim ; sen asmalı konak'ı izledin mi? orada hiç birbirlerinden başkasını gördü mü bu iki deli aşığın gözü ? başkaları ile evlenemeye kalkıştılar mı? hep kavga etselerde yanyana değiller miydi ? peki o dizi zamanında çok tutulmadı mı? tutuldu.. aşkı izleterek de zirveye çıkaiblirler değil mi? ama hayır ille de bizim damak tadımızı bozacaklar. benim isyanım senaristlere yani..

minetka
19-03-07, 14:55
Arkadaşlar, matrakanın vereceği tüyoyu gerçekten çok merak ediyorum, yani bu kadar uzun süredir söylemediğine göre çok önemli birşey olsa gerek. Bir de artık bir an önce yılmazın bebeği öğrendiği sahneleri izlemek istiyorum, senaristlerimiz artık bu konuyu daha fazla uzatmasınlar lütfen, neredeyse 15 bölüm olacak....
Senaristlerimiz bu hafta da fömer çiftimiz için çalışacak herhalde, daha önceden arkadaşlarımızın içine doğmuştu zaten herhalde feride ömerin hapisten çıkması karşılığında nevzata geri dönecek. Nevzatı henüz çözemedim çok kötü birisi değil gibime geliyor ama belki feridenin yanında mutsuz olduğunu görüp ömere dönmesine izin verir. İzleyip göreceğiz ah bir de yılmazın çocukla ilgili gerçeği öğrendiğini görebilsek....

archshe
19-03-07, 15:00
filizim canım :))

evet ağır girdim ama kanımca öyle görünüyor durum. bi arkadaşımızın da dediği gibi çok çalışmaları lazım çok... yani resmen senaryo batmış durumda.

filizcim ; sen asmalı konak'ı izledin mi? orada hiç birbirlerinden başkasını gördü mü bu iki deli aşığın gözü ? başkaları ile evlenemeye kalkıştılar mı? hep kavga etselerde yanyana değiller miydi ? peki o dizi zamanında çok tutulmadı mı? tutuldu.. aşkı izleterek de zirveye çıkaiblirler değil mi? ama hayır ille de bizim damak tadımızı bozacaklar. benim isyanım senaristlere yani..
ay bunu yazınca aklıma bi sahne geldi izleyen hatırlar.. baharın doğum sancısı başlamış sırf kocasına kızgın diye doğurmucam diye debeleniyodu...düşündüm de tubayı öyle inat eden çocuklar gibi gülesim geldiii:img-hyste

EvaLongoria
19-03-07, 15:03
ay bunu yazınca aklıma bi sahne geldi izleyen hatırlar.. baharın doğum sancısı başlamış sırf kocasına kızgın diye doğurmucam diye debeleniyodu...düşündüm de tubayı öyle inat eden çocuklar gibi gülesim geldiii:img-hyste

:img-hyste :img-hyste ay evet o sahne çok iyiydi ya..
yani tuba ' yı o halde düşünemiyoruz bile. neden senaristler bize bu aşkı doyasıya izlettirmiyorlar ki? neden filiz de küçük bir çocuk gibi yılmaz'ına mızmızlanamıyor ki? ille her şey ciddi olacak hıh...

sinem*
19-03-07, 15:04

valla olur mu olur :) filizde bu kıskançlık ve inatçılık varken ben beklerim zaten yılmaz anca doğururken öğrenir :img-hyste o yüzden tam yeri :)

archshe
19-03-07, 15:08
:img-hyste :img-hyste ay evet o sahne çok iyiydi ya..
yani tuba ' yı o halde düşünemiyoruz bile. neden senaristler bize bu aşkı doyasıya izlettirmiyorlar ki? neden filiz de küçük bir çocuk gibi yılmaz'ına mızmızlanamıyor ki? ille her şey ciddi olacak hıh...

evet yılmaz ağır adam filiz de ağır kadın...gerçi seymen gerçekten ağaydı yılmaz gibi yalandan değil ama bahar ağa falan dinlemiyodu...arada iletişim sorunu da yoktu sadece kıskançlık vardı...ah filiz yılmaza bunların yarısını yapsa şuan yılmaz aliden beş beter filizin dizi dibindeydi ama nerde....

EvaLongoria
19-03-07, 15:10
evet yılmaz ağır adam filiz de ağır kadın...gerçi seymen gerçekten ağaydı yılmaz gibi yalandan değil ama bahar ağa falan dinlemiyodu...arada iletişim sorunu da yoktu sadece kıskançlık vardı...ah filiz yılmaza bunların yarısını yapsa şuan yılmaz aliden beş beter filizin dizi dibindeydi ama nerde....

Seymen gerçek ağaydı Yılmaz'dan ağa falan olmaz. O ancak paşa olur işte. Aslı nın dizinin dibinden ayrılmaz!

Ay gerim gerim gerildim..

pinkzone
19-03-07, 15:11
Ooo hala gelmemiş.. :) Olsun.. İnaşşalh değicek birşeydir.. Çekeceğin var yoksa elimden matraka.. Dernek üyelerini bu tüyodan mahrum bırakıyorsun ya helal olsun.. :) Unutma.. Paylaşılmayan hiç bir tüyo.. Güzel değildir.. Tüyo paylaştıkça güzeldir.. :)

tolgahuzur1
19-03-07, 15:13
kimseden ses yok demek ki sizde sıkıldınız artık.. hep ayın konular feride-ömer,filiz-yılmaz ikilisi çünkü dizide onlardan başka oynayan yok konular bu çiftin üzerinde dönüyor.. mesela aynalı aşık olsa birazda onunlaa uğraşsak.. yada ceyda ya birşey olsa ... ama yok konu yok ki ellerinde heralde bu senaristler acemi bu konularda ..

Neslihan17
19-03-07, 15:16
kimseden ses yok demek ki sizde sıkıldınız artık.. hep ayın konular feride-ömer,filiz-yılmaz ikilisi çünkü dizide onlardan başka oynayan yok konular bu çiftin üzerinde dönüyor.. mesela aynalı aşık olsa birazda onunlaa uğraşsak.. yada ceyda ya birşey olsa ... ama yok konu yok ki ellerinde heralde bu senaristler acemi bu konularda ..

ceyda dediniz de ne kadar gereksiz bi karakter yaaa. sadece dert dinliyor. akıl veriyor akıl verme para ver derler yaaa sen de arkadaşın için bişeyler yap bee. diline mi yapışacak. :icon_sorr

si_nice
19-03-07, 15:20
size bir haber vermek istedim arkadaşlar...
şok şok şokk dizinin ilerleyen bölümlerinde aslıı amansız bir hastalığa kapılıp ölüyorrrrr:(
anti aslıcılara bildirilir..
ve ve veeee son bomba nedenini bilmiyorum ama cemde ölecekmiş

EvaLongoria
19-03-07, 15:21
ceyda dediniz de ne kadar gereksiz bi karakter yaaa. sadece dert dinliyor. akıl veriyor akıl verme para ver derler yaaa sen de arkadaşın için bişeyler yap bee. diline mi yapışacak. :icon_sorr

oldukça güldüm bu mesaj karşısında :))

ceyda nın rolü de bu ne yaparsın sevgili neslihan

pinkzone
sevgili pinkzone ;

imzana bayıLdım bittim öLdüm.

Anladın sen onu :))

Daha iyileride multimedia bölümünde gözüme kestirdiğimi kullanıyorum.. Valla iki imza arasında gidip geldim.. :) değiş tokuşlu kullancam. :)

sinem*

eskiden derdini dinleyen de yoktu en azından kıza içini boşaltıyor ve rahatlıyor..ceyda da ona akıl veriyor bence o kadar da gereksiz değil hatta son zamanlarda hızır gibi yetişmiş biri...filiz kimseyle konuşamayacağı en önemli konuları bile ceydayla paylaştı..Aynalı gibi gereksiz öğütler saçma sapan laflar da etmiyor :)

EvaLongoria
19-03-07, 15:22
şok şok şokk dizinin ilerleyen bölümlerinde aslıı amansız bir hastalığa kapılıp ölüyorrrrr:(
ve ve veeee son bomba nedenini bilmiyorum ama cemde ölecekmiş

sevgili si_nice ;

adını çok duydum tanışmak bugüne kısmetmiş. çok memnun oldum :)

aslının öleceğini biliyoruz çok üzgünüz..

cem de büyük ihtimal ömer tarafından vurulacak..

si_nice
19-03-07, 15:24
walla cematora arada bakıyorum hatırla sevgiliden fırsat buldukça..
EvaLongoria yazdıklarınada şaşırdım adımın formda anıldığını tahmin etmiyordum

sinem*
19-03-07, 15:24
ve ve veeee son bomba nedenini