PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 15

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10

gülbeşeker
19-03-07, 17:32
:img-hyste :img-hyste kesinn kapida yatar yilmazz oda olmadii kamp kurar oda olmadi eylemm yaparr yanina salih ekrem mualla fariyeyi de alipp gidip eylemm yaparlar filizin kapisinda :img-hyste :img-hyste ayy o bölümlerii zevkle izlicemm bidee handan müjganlan gidip atölyede calissa süper olurr:img-hyste

yeşimcan ne güzel hayaller kurmuşsun keşke öyle olsa ama yılmaz aslının yanından bir türlü ayrılamaz ki filizn kapısında yatsın demi bence yılmazın mahvoluşunu görsek tabiki yanında aslı olmadan öpüp başımıza koyalım.

matraka
19-03-07, 17:33
Valla bazı arkadaşları fazla doğum kontrol uzmanı gördüm.. :) Filiz bilmiyorki siz bilesiniz.. :) Bence bir tas koyacaklar senaristler ondan sonra belli olcak.. Gazi mah. olursa büyümemesi için sorun olmaz.. Handana bir gazi mah. büyüyen çocuk kabus gibi gelir. :)

fatma içimdeki ses güvenirim vede oda çocuk erkek diyor adını sezer koyarlarsa tam türk filmi olucak zaten çocuk erkek isim aramaya başlayalım :img-hyste handan hanım ve gazi

cemotara
19-03-07, 17:33
sevgili MATRAKA; bu bölümde kesin gazi mahalesine taşınıyormu tekinerler yani bu bölümden itibaren artık gazi mah. demi yaşayacaklar

ferman336
19-03-07, 17:34
vay be matraka demek öyle. mahvolmuş yılmaz ve affetmeyen güçlü filiz...hiç güleceğim yoktu ama neyse, ne olmadı ki bu dizide bu olmasın. pinkzone şu filizseverlere hazırladığın bir tepsi kınayı yok etme sanırım bize lazım olacak :img-yes:

matraka
19-03-07, 17:35
sevgili MATRAKA; bu bölümde kesin gazi mahalesine taşınıyormu tekinerler yani bu bölümden itibaren artık gazi mah. demi yaşayacaklar

olay sırası takip edecez ilk önce ömeri çıkaralım ondan sonra ev işlerine bakacaklar çünkü feride paranın üstüne tamamlayacak ya bunlar İETT otobüsüne mi binecekler acaba artık aman dikkatli olsunlar gazi merkezde olaylar var çocuk düşmesin:img-hyste :img-hyste

Neslihan17
19-03-07, 17:37
matraka öncelikle verdiğin tüyolar için sağol. biraz da olsun içimiz rahatladı. bu arada yılmazın haline sevineceğimize içerlemişsin. ben bi filizci olarak yılmazla alay etmem ya da dalga geçmem merak etme. sadece bebeği öğrendikten sonra yüzündeki pişmanlığı görmek istiyordum. sürünmesini ağlamasını hiç hiç istemem. çünkü erkeklerin ağlaması daha bi kötü oluyor. sadece o anki pişmanlığını, tekrar filiz için umutlarının yeşerdiğini görmek istiyordum. çünkü adı üstünde YILMAZ. yılmayan bi yapı, mücadele eden bir insan. ben o yılmazı görmeyi çok istiyorum. özellikle filiz için mücadele eden bir yılmazı!..

matraka
19-03-07, 17:39
vay be matraka demek öyle. mahvolmuş yılmaz ve affetmeyen güçlü filiz...hiç güleceğim yoktu ama neyse, ne olmadı ki bu dizide bu olmasın. pinkzone şu filizseverlere hazırladığın bir tepsi kınayı yok etme sanırım bize lazım olacak :img-yes:

sevgili yılmazdaşım dernek arkadaşım yılmaz filizin peşinde sürüm sürüm sürünecek demiyorum ama yılmaz dağılacak diyorum tabiki filizle konuşucak af dileyecek ama yılmaz başka sebeplerden kendini harap edicek endişe yok ne olursa olsun yılmazın arkasındayız delikenlı adam hata yapıyorsa özür de diler değilmi

filizim+y
19-03-07, 17:40
fatma içimdeki ses güvenirim vede oda çocuk erkek diyor adını sezer koyarlarsa tam türk filmi olucak zaten çocuk erkek isim aramaya başlayalım :img-hyste handan hanım ve gazi

erkekse neden sezer ya bunu daha önce de konuştuk başka bir isim bulalım lütfen türk filmlerinde başka isim mi yok ben sevmiyorum hem benim güzide çiftime de yakışmıyor bu isim tamam mı matraka daja güzel birşey rica ediyorum:img-wink: :img-wink:

forever_bim
19-03-07, 17:40
Yılmaz biraz çam meşe gürgen selvi ne varsa devirdiği için pişmanlık duyması kaçınılmazdır. Paşam çıkıyor demek. Vatana millete hayırlı olsun. Belki bel altı vurulmaktan da kurtulur forumda.

yesimcan
19-03-07, 17:42

ferman noldu seni birazz üzgün ve yikilmis gördümm:) biz sizin gibi deyilizz merak etmeyinn sahsen benn simdi yilmazin o pisman oluslarini görmek istiyosam bu en fazla 2 b.sürer soraa acirimm....sizin gibi 10.b. sürünmüs bi insan icin yok daha yeterli deyil demem:)

yilmazz filizin pesinden kosmazz neden?? malum yilmazin aslisi varr kiz elden gidiyoo yilmazinn aslinin yaninda olmasi lazim demi??:)

forever_bim
19-03-07, 17:43
Matraka bayağı bir nazlandın ama gene de sağol duyumlar ve tüyolar için. Bu arada eskilerden Deniz ve Sinem gelmiş keşke yine gelseler. :img-wink:

Bir de valla ben 32 dişimi gösterip izleyeceğim diziyi ve Yılmaz'ı bundan sonra:)

E Ömer'cim dayak yerken bile alay ettiniz. Yazları kışlar takip eder bilmez misiniz?

archshe
19-03-07, 17:45
müjganın evi yakında taşlanır demedi demeyin...dul kadının evinin penceresinde kızlar sevdikleriyle buluşuyo...elif-yılmaz nalan-kerem vee filiz-yılmaz...başrolde de muhtar var...nedense...acaba muhtarların dokunulmazlıkları varmıdır...yoksa namus elden gidiyo diye yılmaz taşlanır mı?hem de nişanlı adam bekar kadının penceresinde...gazi bunu kaldırır mı?:)

matraka
19-03-07, 17:45
Yılmaz biraz çam meşe gürgen selvi ne varsa devirdiği için pişmanlık duyması kaçınılmazdır. Paşam çıkıyor demek. Vatana millete hayırlı olsun. Belki bel altı vurulmaktan da kurtulur forumda.

sevgili modum hasan hayrola başlık açımındada bunu kullanmışsındır ben bıyık burka olayı ile dalga geçtim diyemi yazdın belaltı espirileride nerden çıktı çünkü ben böyle bir espiri yapmadım yanlışsam düzelt çünkü bünyeme ters bu durum

avrupali guzel
19-03-07, 17:47
evet o kismi kotuydu omerin dayak yemesi elleri kirilsin gicik adam kendisini kral felan saniyo herhalde... filiz desen yikildi...yilmaz asliyla mutlu gibi...olaylar iyicene yokus asagiya gidiyo...kotu oldu :icon_sorr

forever_bim
19-03-07, 17:50
sevgili modum hasan hayrola başlık açımındada bunu kullanmışsındır ben bıyık burka olayı ile dalga geçtim diyemi yazdın belaltı espirileride nerden çıktı çünkü ben böyle bir espiri yapmadım yanlışsam düzelt çünkü bünyeme ters bu durum

Sen yapmadın tabii. Bir diğer arkadaş hapisteyken sakın hamama girmesin gibisinden bir laf etti de bıyık burkan adamla bağlantı kurup sabah sabah midem bulandı yazıyı okuyunca. Kusmadan önce uyarayım demiştim. Senle alakası yok tabii:) Sen forumun gözdesi oldun farkında değilisin.:good:

yesimcan
19-03-07, 17:51
sevgili yılmazdaşım dernek arkadaşım yılmaz filizin peşinde sürüm sürüm sürünecek demiyorum ama yılmaz dağılacak diyorum tabiki filizle konuşucak af dileyecek ama yılmaz başka sebeplerden kendini harap edicek endişe yok ne olursa olsun yılmazın arkasındayız delikenlı adam hata yapıyorsa özür de diler değilmi

baska sebebler ne oluyo??? detay lütfen:)
eyer yilmazz asliyaa filiz&bebkten daha ok üzülür kendini harab edersee yilmaza diyicek söz bulamiyorum.....

sinem*
19-03-07, 17:53
müjganın evi yakında taşlanır demedi demeyin...dul kadının evinin penceresinde kızlar sevdikleriyle buluşuyo...elif-yılmaz nalan-kerem vee filiz-yılmaz...başrolde de muhtar var...nedense...acaba muhtarların dokunulmazlıkları varmıdır...yoksa namus elden gidiyo diye yılmaz taşlanır mı?hem de nişanlı adam bekar kadının penceresinde...gazi bunu kaldırır mı?:)

:img-hyste ee kadının penceresi güzeller geçidi gibi bir bakan takılıp kalıyor :img-hyste yılmazda sözlü hem de sözlüsüde hasta mahalleli ne der sonra yakışır mı ağaya :img-hyste

nisailayda
19-03-07, 17:54

Bunları farketmiş olmanız bile güzel ama yakın bir zamanda şunuda farkedeceksiniz sizlerin filizci diye tabir ettiği bir çok arkadaşın aslında yılaz karekterinide sevdiği ve tek dileklerinin temiz güzel bir aşk olduğu (ama yılmaz dahada anlamaz işi abartırsa ne derler bilmiyorum)kınaya filan da hacet yok :img-hyste

filizim+y
19-03-07, 17:55

az değilsin cnm ya ne bu şimdi :img-hyste :img-hyste valla muhtar olunca ne yapsa doğrudur bu yüzden bir sonraki seçimlere kadar mahalleli ses çıkaramaz hem nişanlısına hemde sevdiğine bakabilir onun dokunulmazlığı var, namus falan düşünmezler malum yoksa muhtar yüzünü çevirebilir mahalleliye onlar şu an görmez, duymaz ve konuşmaz oyunu oynayacaklar emin ol sen:img-hyste
yapan yılmaz olursa kaldırır sen kafanı takma ne de olsa muhtar bu:img-yes:

3c3m
19-03-07, 17:57
bncede yılmaz filiz yeerine aslı yüzünden harap olursaaa çok saçma olur .. çünkü filiz kaç bölümdür acı çekio 2 gözü 2 çeşmee yılmazdaaa orda burda nişanda mutlu mesutt.. ohh.. olan filize oldu yılmaz şimdi dürüm sürüm sürünsee yeridir!!

matraka
19-03-07, 17:58
baska sebebler ne oluyo??? detay lütfen:)
eyer yilmazz asliyaa filiz&bebkten daha ok üzülür kendini harab edersee yilmaza diyicek söz bulamiyorum.....

sevgili yeşimcan ben bunu şunu onu nasıl yaptığımın pişmanlığı ile kendini kaybedecek hayatla bağı kopucak her hal yakışır yiğidim yılmaza arkandayız dernek olarak :img-hyste :img-hyste

archshe
19-03-07, 18:02
az değilsin cnm ya ne bu şimdi :img-hyste :img-hyste valla muhtar olunca ne yapsa doğrudur bu yüzden bir sonraki seçimlere kadar mahalleli ses çıkaramaz hem nişanlısına hemde sevdiğine bakabilir onun dokunulmazlığı var, namus falan düşünmezler malum yoksa muhtar yüzünü çevirebilir mahalleliye onlar şu an görmez, duymaz ve konuşmaz oyunu oynayacaklar emin ol sen:img-hyste
yapan yılmaz olursa kaldırır sen kafanı takma ne de olsa muhtar bu:img-yes:

az değilim tabii...değme keyfime...zaten bu dizi boyunca muhtar ne yapsa doğru oldu..şaşırmadım...ama müjgan da ne yapsın sinemin dediği gibi güzeller evi mübarek...pencelerde boş kalmaz....:img-hyste

ferman336
19-03-07, 18:03
ferman noldu seni birazz üzgün ve yikilmis gördümm:) biz sizin gibi deyilizz merak etmeyinn sahsen benn simdi yilmazin o pisman oluslarini görmek istiyosam bu en fazla 2 b.sürer soraa acirimm....sizin gibi 10.b. sürünmüs bi insan icin yok daha yeterli deyil demem:)

yilmazz filizin pesinden kosmazz neden?? malum yilmazin aslisi varr kiz elden gidiyoo yilmazinn aslinin yaninda olmasi lazim demi??:)

puhahaha sevgili matraka, yeşimcan ve iletime yorum yapacak diğer arkadaşlar şimdiden söyliyeyim walla niyetim yılmaz birşey yapmasın demek değildi. matrakanın da dediği gibi yılmaz yaptıklarının sonucuna bir erkek gibi katlanacaktır,katlanmalıdır. ama bu sürünme pozisyonunda olacaksa buna karşı çıkarım işte. yılmaz af dilemeyi ,filizden özür dilemesini gerektirecek şeyler yapmıştır az biraz da mahvolmalıdır ama sürünme işte ona hayır. zaten matraka da sürünmeyecek mahfolacak hem bundan hem de başka sebeplerden diyor ben bunu baz alırım.:happy0064

tolgahuzur1
19-03-07, 18:03
bu formdaki arkadaşlar az çok bilir benim ne kadar yılmazcı olduğu mu... onun için yılmazın yalvarma ve yakarma sahnelerini hiç yakıştıramıyacağıö.. çünkü adamın suçu yok yahu... boşyere yalvaracak... Allahım sen bana sabır ver nasıl dyanacağım o sahnelerde...:img-help: ama her zaman arkasındayım kralın ne demişler en son gemiyi kaptan terkeder herkez bırakabilir ama ben asla bırakmam... neyse filizciler bu güzel günlerin tadına varın... gerçi düğün işi var daha ama onu aramızda hallederiz..:)

kursuni19
19-03-07, 18:05
sevgili yeşimcan ben bunu şunu onu nasıl yaptığımın pişmanlığı ile kendini kaybedecek hayatla bağı kopucak her hal yakışır yiğidim yılmaza arkandayız dernek olarak :img-hyste :img-hyste

Bülent Inal ocunculugunu konusturacak desene, hem öfke, hem pismalik, hem Asliyi teslli cabalari, Filizi gördügünden icinin yanip kavrulmasi...
Dolu dolu gözlerle bitmek bilmeyen gecelerde pencere önlerinde dolanmak, ah Yilmazim ah unutma dernek olarak herzaman arkandayiz:img-wink:

matraka
19-03-07, 18:07
az değilim tabii...değme keyfime...zaten bu dizi boyunca muhtar ne yapsa doğru oldu..şaşırmadım...ama müjgan da ne yapsın sinemin dediği gibi güzeller evi mübarek...pencelerde boş kalmaz....:img-hyste

ne geçicek filiz bizim yaptığımız nispetleri haketmişti zaten haketmediği hiçbir şeyi söylemedim filize filiz 3-4 bölüm hata yapmadı diye kusura bakmayın ama melek te olmuyor yani o dsa az değil yılmazdan aşağı kalır yanımı var

filizim+y
19-03-07, 18:07
neyse arkadaşlar ben bugünlük görevimi yerine getirdim sanırım ama kimse vir teşekkür etmeni yokken neler yazdınız olayım diye ama tüyoyu öğrenince beni unuttunuz:sad53: hadi öyle olsun, gitmem gerekiyor artık 1 saata kadar tekrar sizlerleyim çok karıştırmayın ortalığı beni bekleyin anlaştıkmı

1.5 saate kadar dikkat edin kendinize, güzel yorumlar bekliyorum sizlerden
şimdilikbye bye

eyschann
19-03-07, 18:08
bölüm özeti gelmis ama tahmin ettigimiz gibi cok kisa üstelik....neyse diger sayfalardaki yorumlarinizi okudum tek tek, öncelikle filizim siirin cok güzel olmus ama bende digerlerine katiliyorum sanki sende orda bir filizi suclar gibisin, neyse onun disinda tek kelimeyle muhtesem di....
diger sayfalara ilerledikce birde negöreyim matrakanin bombasi digerlerini bilmam ama benim icin gercekden bomba tahmin ediyordum ama simdi matraka sayesinde eminim coooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkk saol matraka.....ben filizin eski günlerine dönecegine ve yilmazin biraz sürünecegine cok sevindim......tabi bazi yilmazcilar baya bi üzülmüsler hakli olarak nede olsa onlarda yilmaz la birlikte üzülecek eeee bunlar parayla degil sirayla simdi sira sizde...

matraka
19-03-07, 18:10
Bülent Inal ocunculugunu konusturacak desene, hem öfke, hem pismalik, hem Asliyi teslli cabalari, Filizi gördügünden icinin yanip kavrulmasi...
Dolu dolu gözlerle bitmek bilmeyen gecelerde pencere önlerinde dolanmak, ah Yilmazim ah unutma dernek olarak herzaman arkandayiz:img-wink:

o yüzden dişyorum ya keyifli diye uzun zamandır bülent inala doğru dürüst bir replik bile yazılmadığını düşünürsek veya ruh hali deymeyin keyfime valla bu sahnelerle teselli bulucaz artık

archshe
19-03-07, 18:12
ne geçicek filiz bizim yaptığımız nispetleri haketmişti zaten haketmediği hiçbir şeyi söylemedim filize filiz 3-4 bölüm hata yapmadı diye kusura bakmayın ama melek te olmuyor yani o dsa az değil yılmazdan aşağı kalır yanımı var

sizin elinize ne geçti peki?tamam melek demedik zaten...bak sen de demişin o da az değil yılmazdan aşağı kalır yanı yok...diye o zaman çekmesi gerekeni çeksin...üzülürüm demiştim...belki...ama bülent inala bağlı gerçi onun oyuncuğu beni yumuşatır ama şuanki halimle bayılarak izleyebilirim yılmazı...

lawinia
19-03-07, 18:13
valla yılmaza da üzüldüm simdi kim kötü haldeyse, pişmansa bende ona karsı sempati baslıyo, kıyamıyorum valla kimsenin üzülmesine tabi cem ve handan dahil değil buna onlara yasadıkları müstehak... bu bölüm ömerin sahnelerinde dayanamadım bayadır filiz için üzülüyorum sıra yılmaza geliyo demek bilemiyorum ya bunları duyunca filiz de cok uzatmasa dedim içimden ama yılmazın da pişmanlıkları olmalı muhakkak ki güzide ciftimiz artık uslansın birbirlerini anlamayı ögrensinler; yılmaz ben onu sucladım bana güvenmedi diye ama demek ki olabiliyomus desin tabi filizin üstüne nasıl baskasını sokabildim hayatıma diye de üzülsün. filiz de yılmaza güvenmesi gerektiğini, bebek konusunda da filiz hata yaptıgını anlasın ne olursa olsun simdiye kadar söylemeliydim desin ve sonunda konussunlar her seyi, mutlu sonumuzu görelimm...
bu arada senaristlerimiz Türk hukukuna uygun senaryo yazıyorlarsa ahmet salihin cocugu olarak gözüktüğü için cemil istediği kadar kendi çocugu oldugunu kanıtlasın ahmeti alamaz ancak salih ahmetin kendi cocugu olmadıgını kanıtlayıp onu nüfusundan cıkarırsa bu mümkün olur ki salih de böyle bi şey yapmaz zaten...

nisailayda
19-03-07, 18:18
filizim+y sana teşekkür etmez olurmuyuz hiç matraka nın inadınıda görmüş olduk ama sonuca değecekse herzaman bekleriz:img-yes: inş.güzel günler bizleri bekliyor şöyle ortaya karışık acılı bir yılmaz :img-pilot yerken büyük keyf alacağım:img-hyste ömerle ilgili de haberlerde fena değil bir bölüm sonra dışarda olacakmış daha ne isteyelim değilmi?:happy0064

ismailsurucu
19-03-07, 18:21
cuma günü 22 de izleyeceğiniz bunlar hepsini alırmı bilinmez ama bu bundan fazlası değil yani biliyoruz keşke bir olay söylesem bundan sonra diğer gelişmeleri söylemesem diye düşünüyorum sayende ne yapim yani 5 bölümün tamamını buraya yazrsan kim gelir kim yorum yapar sen mi ben mi:img-hyste taktik meselesi ya birde aslı ölüyor deniyor ama şu an için böyle birşey yok ölüceksede ben söylerim:img-hyste :img-hyste benden izin almadan ölemez ama içimden bir ses :img-hyste aslı fedakarlık yapıcak diyor :img-hyste :img-hyste

olması gerekende zaten bu. olaylar karşısında aslının fedakarlık yapıp aradan
çekilmesi.

cemotara
19-03-07, 18:22
Bu bölümden sonra herşey dahada netleşecek yani ömer hapisten çıktıktan sonra vede gazi mahalesine taşındıklarında olaylar dahada güzel olacak yani herkes gazi mahlesinde olacak ve yılmazın pişmanlıklarını izleyeceğiz tabi bu sahnelerde ömerlede kanka olurlar ömer filizi yumuşatmak için uğraşır mualla hanım gerçekleri öğrendiğinde filize ziyaretine falan gider barışmak için filiz yılmazı hemen affetmese bile mualla hanımı affeder ve iyi anlaşırlar ve tabi bebekde doğar yakında valla çok güzel sahneler olacak şimdiden sabırsızlanıyorum o sahneleri izlemek için
çok yakında yılmaz,ömer,aynalı,salih vede Aliyi hayri abinin meyhanesinde kafaları çekerken izlersek hiç şaşırmayın yılmaz dert yanar hepsine ben ne yapacam şimdik diye

medsul
19-03-07, 18:27
oh be sonunda matraka tüyoyu söyledi :img-wink: öncelikle verdiği bilgiler
için sagol matraka gerci bizde biliyorduk efsane filizin geri döneceğini ve
yılmazın sürünecegini ama senin gibi tüyolari dogru cıkan birisinin
bunu söylemesi aklımdaki acaba sorulaini
giderdi o yüzden içim rahat sonunda acayip keyif alacağim bölümler geliyor:happy0064 :happy0064
birde acaba yılmaz filizi gördüğünde filiz agliyor mu olacak yoksa
hiç görmemiş gbi yada önemsemiyor gibi yapıp yılmazı delim
edecek umarim ikincisi olur
yılmazcılar sizin için kötü günler başliyor:img-hyste

TPINAR
19-03-07, 18:28
Yeter artik ya.eger dizi böyle devam ederse kimse bakmayacak gibi geliyor.
bencede aslinin kötü bir hastaligi cikacak ve sonunda filiz le yilmaz olayini cözen yine asli olacak.ama artuik cabuk olsun.filiz bir yanda yilmaz bir yanda.bune ya

61MERVE61
19-03-07, 18:50
ozeten birsey anlamadim cok kisa zaten biz bunlari biliyorduk ki..
asli yi bekleyen kotu supriz herhalde hastane raporu olur.....asli ya byebye:):)

61MERVE61
19-03-07, 19:03
Yaa bide arkadaslar omerin cezaevinde bitane adam var ya hani surekli omerle konusan iyi biri ne benziyor...insalah ceza evinden omerle ayni zamanda cikarda filizle tanisir....vala filiz le o adami bir gormek isterim..super yakisirlar..

archshe
19-03-07, 19:11
Yaa bide arkadaslar omerin cezaevinde bitane adam var ya hani surekli omerle konusan iyi biri ne benziyor...insalah ceza evinden omerle ayni zamanda cikarda filizle tanisir....vala filiz le o adami bir gormek isterim..super yakisirlar..
hah tam oldu mervecim şimdi...biz filize yılmazdan daha iyi birini ararken holding sahipleri falan sen gittin kime verdin kızcağızımızı...olmazki...valla ben dört dönüyorum filize uygun eş adayı için hatta izmirde bile tv yüzü aramaya başladım...:img-wink: secomsla bunun muhabbetini çok yapıyoruz...ben bulucam filize yakışan mükemmel birini az sabır..:icon_whis nescafeci vardır hatırlayan vardır belki bu espri mi gerçi secoms iyi hatırlar adam sevimli ama filize yapmıcam onu vazgeçtim...hep filizi düşünecek değilim ya onu kendime alıcam:img-hyste ...bakınmaya devam ediyorum daha iyisini bulucam bulamazsam yolum yılmazda tıkanırsa artık o da adam olduysa yapacak bişey yok kızın da gönlü var zaten:img-hyste

archshe
19-03-07, 19:14
arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aranıza yeni katılabildim çünkü ders çalışamam gerekiodu ve bu yüzden matrakanın verdeği tüyoyu kaçırdım lütfen aranızdan biri bana şu tüyoyu sölesin artık kalpten giidicem yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sevgili arkadaşım...kısaca açıklarsam filizin perişanlığını görüyomuş yılmaz nişan zamanı...ne yapıyorum ben diyomuş bu da ilişkide dönüm noktası oluyomuş...en kötü ihtimal haftaya bebeği öğreniyomuş handandan ve pişmanlıklarını yaşamaya başlıyomuş...kısaca gün filizcilerin günü artık...:happy0064 ama filiz yıllmazı affetmiyomuş raporu öğrenmesi de fikrini değiştirmiyomuş

medsul
19-03-07, 19:17
aslında tekinerler devamli gazilerde mi kalacak yoksa finale dogru eski hallerine
döneceklermi ben yani evlerini ve şirketlerini bir şekilde alsınlar o pisikonun
elinden işte o zaman tam olur yani filizin evinin bütün bu olaylara sebeb olan pisikonun elinde kalmasın tekrar ömer &filiz geri alsın
daima hayatlarinin gazi mahhallede kalacaklarini sanmam
kısa bir süreli olacağini düşünüyorum
tabiki filiz eski ahline gelip içinde fırtilarak kopsada yılmaza ve etrafindaki
herkese karşi dim dik ayakta duracak ve yılmazın pişmanliğini
göreceğiz benden daha mutlusu olamaz:happy0064 :happy0064 :happy0064

yesimcan
19-03-07, 19:17
puhahaha sevgili matraka, yeşimcan ve iletime yorum yapacak diğer arkadaşlar şimdiden söyliyeyim walla niyetim yılmaz birşey yapmasın demek değildi. matrakanın da dediği gibi yılmaz yaptıklarının sonucuna bir erkek gibi katlanacaktır,katlanmalıdır. ama bu sürünme pozisyonunda olacaksa buna karşı çıkarım işte. yılmaz af dilemeyi ,filizden özür dilemesini gerektirecek şeyler yapmıştır az biraz da mahvolmalıdır ama sürünme işte ona hayır. zaten matraka da sürünmeyecek mahfolacak hem bundan hem de başka sebeplerden diyor ben bunu baz alırım.:happy0064

hehe ferman sen yilmazina cokk güvenme baska sebeblerdeee su yanii ben nasil böyle bisey yaparim filize nasil bunu yaparim ben nasil nisanlanirim olucakmis!!:) az biraz deyill tamm derinden maf olmalidir her filizi gördügünde utanmalidirrr.....:)

yesimcan
19-03-07, 19:22

vayyyyyy yilmaz cimm kendini kaybetme amann sen aslina lazimsinn ya:):img-hyste bu sahnelerii görmeyii inanin sabirsizlikla bekliyorum ama yilmaz filizi 11. b.afetmedigi gibi filizde onu afetmesin demiyorum söyle aradan zaman gecsinn ama yilmazda biseyler yapmalidir filiz geri kazanmak icin öyle oturup aglamklan özürdilemeklen olmuyo bu isler:img-hyste :img-hyste sora zaten filiz afedicktirrr dayanamaz oo yilmazina:)

archshe
19-03-07, 19:22
evet gelelim bu bölüme bu bölümde filizin ordan üzüntülü birşekilde ayrıldığına şahit olucak bu yılmaz filiz ilşkisinde neden dönüm noktası olucak çünkü rapor olayını öğrense bile filiz yumuşamayacak filiz yılmazı kabul etmeyecek nişan olayını filizin görmesi sonucunda yılmazın bebek olyını öğrenme süreci devreye girecek yani hızlanacak en büyük soru bunu kim söyleyecek son zmanlarda kime vicdan nakli yapıldıysa o söyleyecek yılmaza bundan sonra izleyeceğimiz filiz yılmazdan vazgeçemeyen yani unutamayan ama taviz vermeyen filiz olucak ama tekiner ailesi için zorluklar yeni başlıyor yılmaz bu bölüm aslının hastalığı öğreniyorsa demektirki bir dahaki bölüm artık çocuk olayını yılmaz öğreniyor

tüyo bu sevgili yelda92

medsul
19-03-07, 19:24
lütfen cwp verin nolurrrrrrrrrrrrrrrr matrakanın TÜYOSUUUU neee

hemen anlatayim kısaca filiz nişandan kimse görmeden ayrılacak
üzüecek ama hemen toparlanacak sonra handan vicdana gelecek ve yılmaza
gerceği söyleyecek ama filiz rapor olayini ögrense bile yılmazı afetmiyecek
yılmazın pişmaliğinin yani sıra herkes filizin hamile oldugunu ögrenecek
herkesde bir pişmanlik olacak
ömer bir dahaki bölüm hapisten cıkacak sonra tekinerler gazi mahallesine
taşinacaklar ve devamli yılmaz&filiz karşilaşmasi olacak
filiz herne kadar yılmazı untmasada yılmaza karşi dim dik duracak ve onu afetmiyecek yani bizim beklediimz güzel günler gelecek
yılmaz sürüm sürüm sürünecek ve mafolacak
cok üzüldüm şimdi bak:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

yesimcan
19-03-07, 19:25
şimdi filiz yılmazı tebrik etmeye gidicekmimiş nolcakmış ayyy ben hiç bişi bilmiorum bana biri doru dürüst açıklasın şu tüyoyu

yeldacimm filiz o gördügü sahnede maf olucakmis bunuda yilmaz görücekmiss, ben ne yapiyorum diycekmis pisman olucakmis !zaten önümüzdeki b.de cocugu ögreniyomuss iyce pisman olucakmis derinden maf olucakmiss azbiraz deyil yani filiz den özürdilicekmis ama filiz affetmicekmiss filizler gaz.m. tasiniyolarmiss ömerde ya bu bölümün sonunda yada öbür bölümun basinda hapisten cikiyomuss.handan dayanamayip bide galiba yilmaz cikariyo ömeri ve handan buna karsilik dayanmayip yilmaza gidip hereyi anlatiyo yilmazda filize rapor olayini anlaticakmiss ama filiz ilmazi afetmicekmiss yilmazz yani önümüzdeki bölüm acilarin adami olucak filizde eski filiz ze dönücekmis!!:)

yesimcan
19-03-07, 19:30
hemen anlatayim kısaca filiz nişandan kimse görmeden ayrılacak
üzüecek ama hemen toparlanacak sonra handan vicdana gelecek ve yılmaza
gerceği söyleyecek ama filiz rapor olayini ögrense bile yılmazı afetmiyecek
yılmazın pişmaliğinin yani sıra herkes filizin hamile oldugunu ögrenecek
herkesde bir pişmanlik olacak
ömer bir dahaki bölüm hapisten cıkacak sonra tekinerler gazi mahallesine
taşinacaklar ve devamli yılmaz&filiz karşilaşmasi olacak
filiz herne kadar yılmazı untmasada yılmaza karşi dim dik duracak ve onu afetmiyecek yani bizim beklediimz güzel günler gelecek
yılmaz sürüm sürüm sürünecek ve mafolacak
cok üzüldüm şimdi bak:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

aaaa görmicekmi bende yilmaz filiz ordan maf olmus bisekilde geri gitmek isterken görücek zanletim yaa keske görseydii:icon_sorr neysee filizim güclüdür bununda altindan kalkicaktirrr:)

tolgahuzur1
19-03-07, 19:31
valla bu dizinin sonunu pek iyi görmüyorum. herşey arap saçına döndü.. ne olacak şimdi garibim yılmaz sürnmeye devam mı edecek.. doğru söylemeyen filiz peşinde koşturan filiz.. :icon_sorr yılmazın suçu nr ne güzel aslı ile evlenip mutlu olacaklardı.. neyse sağlık olsun artık düğüne gideriz tabi bizi alırlrsa...:img-hyste
bu arada tekrarlıyorum ferideye bende talibim.. ömer hapisten çıkmassa ben istiyecem.. tabi ankarada yaşamayı isterse...:)

yesimcan
19-03-07, 19:31
arkadaslarr bende diyer arkadaslar gibi simdi bisey anlamadim ben yilmaz filizi orda o sekilde görücek zanlediyodumm simdi görücekmi görmicekmii??? anlamadimm söylersenizz cok iyi olur:)

tolgahuzur1
19-03-07, 19:40
arkadaslarr bende diyer arkadaslar gibi simdi bisey anlamadim ben yilmaz filizi orda o sekilde görücek zanlediyodumm simdi görücekmi görmicekmii??? anlamadimm söylersenizz cok iyi olur:)

yahu niye panik yapıyorsunuz.. görmeyecek.. hem nasıl görsün kii? birde bölüm resimlerine bir daha bakın hiç yılmazda filizi görmüş gibi bakıyor mu? hayır aslı ile gayet mutlu bir poz vermişlr..:img-hyste anlıyacağınız filizi görmeyecek..

fortuna1
19-03-07, 19:52
arkadaşlar herkese merhaba bundan sonra sizlerle beraber olmaya çalışacağım.. ben tolganın kuzeniyim o bana tavsiye etti ve bende girdim.. ama ben filiz hastasıyım.. siz hiç merak etmeyin onu sonuna kadar destekliyeceğim..

yelda92
19-03-07, 20:10
ya neden kimse bişi yazmıo çok sıkıldım ben ama hadi harekete çabuk çabuk off ben 66.bölümü iple çekiorum bence bu bölüm tam bi dönüm noktası olacak yani düşünsenize yılmaz filizi ağlarken görücek ve kendi kendine ne yapıorum ben böle kimle nişanlanıorum dicek filizler gazi mahallesine taşıncaklar ömer ilerki bölüm hapisten çıkcak yılmaz ilerki bölüm bebği örencek ve vicdan azabı onu yiyip bitircek sora mahallede zırt pırt karşılaşacaklar ayyy çok romantik yaaa

yelda92
19-03-07, 20:21
yılmaz filizi görmücek yılmaz bebeği öğrendikten sonra pişman olup yıkılacakmış ha bir de bu bölümde aslının hastalığı da ortaya çıkıyor bütün bu olanlar yılmazı mahvedicekmiş.

hyr görücek matraka öle sölemiş ben archshe adlı üyeden rica ettim matrakanın orjinal mesajını bana göstermesini çünkü ben ders çalıştığım için matrakının açıklamasını kaçırmıştım sora işte archshe adlı üye bana orjinal matraka mesajını gösterdi alıntı yaparak işte archshe nin bana gösterdği orjinal matraka tüyosuu

evet gelelim bu bölüme bu bölümde filizin ordan üzüntülü birşekilde ayrıldığına şahit olucak bu yılmaz filiz ilşkisinde neden dönüm noktası olucak çünkü rapor olayını öğrense bile filiz yumuşamayacak filiz yılmazı kabul etmeyecek nişan olayını filizin görmesi sonucunda yılmazın bebek olyını öğrenme süreci devreye girecek yani hızlanacak en büyük soru bunu kim söyleyecek son zmanlarda kime vicdan nakli yapıldıysa o söyleyecek yılmaza bundan sonra izleyeceğimiz filiz yılmazdan vazgeçemeyen yani unutamayan ama taviz vermeyen filiz olucak ama tekiner ailesi için zorluklar yeni başlıyor yılmaz bu bölüm aslının hastalığı öğreniyorsa demektirki bir dahaki bölüm artık çocuk olayını yılmaz öğreniyor

tüyo bu sevgili yelda92

medsul
19-03-07, 20:24
arkadaşlar herkese merhaba bundan sonra sizlerle beraber olmaya çalışacağım.. ben tolganın kuzeniyim o bana tavsiye etti ve bende girdim.. ama ben filiz hastasıyım.. siz hiç merak etmeyin onu sonuna kadar destekliyeceğim..

ömcelikle aramiza hoşgeldin:img-wink:
dmek fanatik yılmazcı olan tolganın kuzenisin
hemde filizcisin iyi vallahi şimdi tolganın ailesinde bir adamimiz var:img-hyste :img-hyste :img-hyste neyse zaten senin kuzenin için kötü
günler başliyacak:img-hyste balum yılmaz için başliyor kötü günler:img-hyste

tolgahuzur1
19-03-07, 20:27
ömcelikle aramiza hoşgeldin:img-wink:
dmek fanatik yılmazcı olan tolganın kuzenisin
hemde filizcisin iyi vallahi şimdi tolganın ailesinde bir adamimiz var:img-hyste :img-hyste :img-hyste neyse zaten senin kuzenin için kötü
günler başliyacak:img-hyste balum yılmaz için başliyor kötü günler:img-hyste

ooo benim kuzen girmiş hemen ortalığı karıştırmış.. yandık desenize şimdi birde onunla tatış..:) hoşgeldin canım..
sevgili medsul sen hiç kafanı yorma canım ben yılmazı filizin yaptığı gibi değil hatalarıyla kabullendimm.. benim kralım ooo onun için evet kötü günler başlıyo ama her rampanın bir düzlüğü vardır.. artık düğünde görüşürüz..:) sonuçta benim kırmızı pasaportm vaar...:img-hyste

destina304
19-03-07, 20:28

aramıza hoşgeldin.senide filizci oalrak aramızda görmek çok daha güzel aslında eskiden filizci yılmazcı diye bişey yoktu ama işte yılmazın yaptıkları neyse bende çok büyük filiz fanıyım adım beren tekrardan hoşgeldin

destina304
19-03-07, 20:29
Söyle hangi rüzgar aldı seni
Söyle hangi yağmur
İçimde bir fırtına koptu sanki
Dön özledim seni...

Oğlum sen gidemezsin uzaklara
Gel bırakma gözleri yaşlarla
Anlamadım ben bu ne yalan dünya
Uyan nolursun uyan...

Seneler bu ne çabuk geldi geçti
Seni bekliyorken haberin geldi
O an bu şehir de hüzünlendi
Dön özledim seni...

tam filiz ve yılmaza göre bir şarkı

yelda92
19-03-07, 20:31
ya tamam herşey güzel hoşta allah aşkına aslının beyninde bi hastalık çıkması ne saçma iş yahu senaristler ammaa kolaya kaçıo daha doru dürüst bişi yazamazmıdılarrr yani ahh bu dizinin senaristi ben olcaktımki siz o zaman görcektiniz ama nerde

ya ben hala yılmaz filizi görcekmi görmicekmi anlamadım ya iice kafam karıştı biri açıklasın şunuda hepimiz kurtulalım

tolgahuzur1
19-03-07, 20:36
ya tamam herşey güzel hoşta allah aşkına aslının beyninde bi hastalık çıkması ne saçma iş yahu senaristler ammaa kolaya kaçıo daha doru dürüst bişi yazamazmıdılarrr yani ahh bu dizinin senaristi ben olcaktımki siz o zaman görcektiniz ama nerde

ya ben hala yılmaz filizi görcekmi görmicekmi anlamadım ya iice kafam karıştı biri açıklasın şunuda hepimiz kurtulalım

sevgili yelde söylüyoruz, söylüyorum anlamıyorsun.. sen cidden fazla taktın kafana bunu .. bence görmeyecek.. ama yok emin değilim diyorsan fragmanı bekle görürsün...hem ben sana dün senaristlerle ilgili birşeyler söylemiştin o yorumum hala aynıdır.. yani senaryo oyunları bunlar.. hemde ismini bilmediğimiz bir hastalık olabilir bu..

filizim+y
19-03-07, 20:38
hah tam oldu mervecim şimdi...biz filize yılmazdan daha iyi birini ararken holding sahipleri falan sen gittin kime verdin kızcağızımızı...olmazki...valla ben dört dönüyorum filize uygun eş adayı için hatta izmirde bile tv yüzü aramaya başladım...:img-wink: secomsla bunun muhabbetini çok yapıyoruz...ben bulucam filize yakışan mükemmel birini az sabır..:icon_whis nescafeci vardır hatırlayan vardır belki bu espri mi gerçi secoms iyi hatırlar adam sevimli ama filize yapmıcam onu vazgeçtim...hep filizi düşünecek değilim ya onu kendime alıcam:img-hyste ...bakınmaya devam ediyorum daha iyisini bulucam bulamazsam yolum yılmazda tıkanırsa artık o da adam olduysa yapacak bişey yok kızın da gönlü var zaten:img-hyste

archshecim bu yazdıklarından sonra seni de ve senin gibi düşünenleri de almayacağım düğüne, ne demek şimdi bu filize birilerini bulmayı düşünüyormuşsun sinirlerimi zıplattın oldu mu şimdi, sende yangına körükle gidiyorsun, kelin ilacı olsa başına sürer sen kendine bul cnm sakın filize dokunma bak beni de germe eski yılmazına dönecek bende filizde onu bekliyoruz seninde dediğin gibi kızın da gönlü var gel etme eyleme yakışmıyor sana:):) yok yok ben filizcileri ve yılmazcıları mercek altına alıyım yoksa başka türlü olmayacak:img-wink:

yelda92
19-03-07, 20:41
sevgili yelde söylüyoruz, söylüyorum anlamıyorsun.. sen cidden fazla taktın kafana bunu .. bence görmeyecek.. ama yok emin değilim diyorsan fragmanı bekle görürsün...hem ben sana dün senaristlerle ilgili birşeyler söylemiştin o yorumum hala aynıdır.. yani senaryo oyunları bunlar.. hemde ismini bilmediğimiz bir hastalık olabilir bu..

ya tamam kızma ya :(:(:(:(:(;( peki tamam anladım görmicek yılmaz filizi senarisler konusundada haklısın ya ben acilen şu fragmanı görmek istiorum ya çatlıcam bu dizi bende hastalık oldu resmen hele sizlerle tanıştıımdan ve sizlerle konulmaya diziyi en ince detayına kadar ölçmeye tartmaya başladık diziye iice bağlandım ve tüm haftam acaba ilerki bölüm nolucak die düşünmek geçiooo

tolgahuzur1
19-03-07, 20:42
archshecim bu yazdıklarından sonra seni de ve senin gibi düşünenleri de almayacağım düğüne, ne demek şimdi bu filize birilerini bulmayı düşünüyormuşsun sinirlerimi zıplattın oldu mu şimdi, sende yangına körükle gidiyorsun, kelin ilacı olsa başına sürer sen kendine bul cnm sakın filize dokunma bak beni de germe eski yılmazına dönecek bende filizde onu bekliyoruz seninde dediğin gibi kızın da gönlü var gel etme eyleme yakışmıyor sana:):) yok yok ben filizcileri ve yılmazcıları mercek altına alıyım yoksa başka türlü olmayacak:img-wink:

sevgili filizm umarım beni alırsınız düğüne :) her insan hata yapabilir ama önemli olan anlamak ve ders çıkarmak.. yılmaz da bende hatalrımızdan der aldı.. artık alırsınız beni..:img-hyste gerçi kovsanızda gireceğim düğünee hem pasaportta var... off off valla şu ömer olmasa ferideye acayip kafamı taktım ne kadar güzel kız öyle yaa:img-blush valla hep onu izliyorum netten.. belki düğüne beraber geliriz yada dans ederiz...:happy0064

yesimcan
19-03-07, 20:46
arkadaslarr i.a sitesinde bi kiz varya seval filiz&yilmazin cocuklari erkek olucakmis onlarin cocugunuda o sevall lin yiyeni oynucakmiss:) sevall denen kisi öyle yazmiss demeki ki cocuk erkek ayy ne güzel ya:)

yelda92
19-03-07, 20:56
Alıntı:
archshe tarafından gönderildi
hah tam oldu mervecim şimdi...biz filize yılmazdan daha iyi birini ararken holding sahipleri falan sen gittin kime verdin kızcağızımızı...olmazki...valla ben dört dönüyorum filize uygun eş adayı için hatta izmirde bile tv yüzü aramaya başladım... secomsla bunun muhabbetini çok yapıyoruz...ben bulucam filize yakışan mükemmel birini az sabır.. nescafeci vardır hatırlayan vardır belki bu espri mi gerçi secoms iyi hatırlar adam sevimli ama filize yapmıcam onu vazgeçtim...hep filizi düşünecek değilim ya onu kendime alıcam ...bakınmaya devam ediyorum daha iyisini bulucam bulamazsam yolum yılmazda tıkanırsa artık o da adam olduysa yapacak bişey yok kızın da gönlü var zaten

ya inanmıcaksınız ama bende sürekli filize birini arıorum ama ne zaman düşünmeye kalksam aklıma bi tane bile ünlü gelmio ama filize bulcağım kişinin ismini kararlaştırdım bence adı selim olsun bide ben her düşündüğümde aklıma 2 kişi gelio birincisi karizaması süper bi adam mehmet aslantuğ ikinciside tuba hani babam ve oğlumun ilk sahnesinde oynuodu kocası vardı işte fikret kuşkan birbirlerine yakışabilirler

medsul
19-03-07, 20:59
arkadaslarr i.a sitesinde bi kiz varya seval filiz&yilmazin cocuklari erkek olucakmis onlarin cocugunuda o sevall lin yiyeni oynucakmiss:) sevall denen kisi öyle yazmiss demeki ki cocuk erkek ayy ne güzel ya:)

aaa nedek şimdi bu yaaa cocuk kac yaşinda olacakki
filiz ve yılmazın finalde barişacağina göre cocuk okdar büyümesin yaaaa
bebek dogar dogmaz barişsinlar o zamana kadar yılmazın süründügü yeter
ama bebeği birlikte büyütmeleri isterim umarim okadar uzun bir süre ayrı kalmazlar yani bebek 4,5 yaşlarinda barişmalarini hiç istemem

filizim+y
19-03-07, 21:01
sevgili filizm umarım beni alırsınız düğüne :) her insan hata yapabilir ama önemli olan anlamak ve ders çıkarmak.. yılmaz da bende hatalrımızdan der aldı.. artık alırsınız beni..:img-hyste gerçi kovsanızda gireceğim düğünee hem pasaportta var... off off valla şu ömer olmasa ferideye acayip kafamı taktım ne kadar güzel kız öyle yaa:img-blush valla hep onu izliyorum netten.. belki düğüne beraber geliriz yada dans ederiz...:happy0064

sevgili tolga, sen sürekli bir pişman bir geri adım arasında gidip geliyorsun ne yapcaz senle bilmiyorum ki:) iyi yılmazda sende hatalarınızdan ders çıkarın vip tarafına alacağım sizi söz ama sen bu yorumdan sonra herhangi birşey yazarsan değil yılmaz kimse seni kurtaramaz anlaştık mı pasaportların geçerrsiz bunu söylemiştim aha da koyulttum:) valla sen avucunu yalayacaksın malum filizi hiç istemedin ama agamızın, aslı da ince hastalıktan gidecek ee feride de paşamızın sen bence başka birine bak sana yaşlıu gelmezse annelerden birini verelim olmaz mı benim favorim handan:):) o zaman düğünede gelebilirsin sorun olmaz:):)

yesimcan
19-03-07, 21:05
ama bebeği birlikte büyütmeleri isterim umarim okadar uzun bir süre ayrı kalmazlar yani bebek 4,5 yaşlarinda barişmalarini hiç istemem

yok cnm sakin oll cocuk dediysem bebek yanii serpil adinda bi bayan varr onun yiyeniymiss kac yasinda bilmiyorumm ama bebektir belki yeni dogmustur falan bilemiyorumm cünkü onlar artikk tubaylan falan icice olmuslarr belkii yiyenini görüncee settekiler oyuncularr tatli bulmuslardirr ondan o bebek yada cocuk oynicakmis ama bilemiyorum:)

gülbeşeker
19-03-07, 21:08

belki barışıp evlenirler ömer de cemi vurup hapse girerse eğer 4-5 yıl zaman atlaması olur ömer hapisten çıkar o zaman da filizle yılmazın çocukları büyümüş olur yalnız ömerin cem yüzünden tekrar hapse düşmesi bence olmaz burda bir yanlışlık var ama serpil denen kişi ne söylese çıkıyor da o açıdan doğru da olabilir.

medsul
19-03-07, 21:14
ooo benim kuzen girmiş hemen ortalığı karıştırmış.. yandık desenize şimdi birde onunla tatış..:) hoşgeldin canım..
sevgili medsul sen hiç kafanı yorma canım ben yılmazı filizin yaptığı gibi değil hatalarıyla kabullendimm.. benim kralım ooo onun için evet kötü günler başlıyo ama her rampanın bir düzlüğü vardır.. artık düğünde görüşürüz..:) sonuçta benim kırmızı pasaportm vaar...:img-hyste

biliyoruz sen aslında içten içe filizcisin dimi hedi itiraf et:img-wink: :img-hyste
hepimizden cok istiyorsun filiz&yılmaz aşkini ben biliyorum o yüzden düğüne bence gelebilirsin ama filizim-y dende izin cıkarmaya bak kardeşim
cokta üzülme yılmazın kötü günleri bitecek amaaaaa biz ne zaman
afedersek yılmazı :img-hyste buda biraz uzun sürecek ne yapalim kendi düşen aglamaz:img-yes: sizin üstünüze fazla gelmeyiz meraklanma bizim
derdimiz yılmazla biz onla hesaplaşacağiz :img-wink: :img-hyste

yelda92
19-03-07, 21:15
bu dizide filize yeni birini bulmaya gerek yok da başka bir dizi için ozan güven fena olmazdı bence bülent inala da ahu türkpençe yakışabilirdi iyi anlaşıyorlarmış zaten.

ya bence gerek var mesela filizin italyada tanışdığüı bi arkadaşı çıksa ortaya aniden ve ömer için parayı ödese bu yüzden filiz çok mutlu olsa yada filizin çok yakın bi arkadaşaı bu iflas olaylarını duyup yurt dışından gelse ve parayı ödese hatta bu adam çok yakışıklı olsa (kıvanç t. kadar) ve ömer içiin parayı ödediğini filize sölerken yılmazda o sırada orda olsa sora filiz sevinçten arkadaşını kucakığa atlasa yılmaz çatlasa süper olurdu yani

medsul
19-03-07, 21:23
yok cnm sakin oll cocuk dediysem bebek yanii serpil adinda bi bayan varr onun yiyeniymiss kac yasinda bilmiyorumm ama bebektir belki yeni dogmustur falan bilemiyorumm cünkü onlar artikk tubaylan falan icice olmuslarr belkii yiyenini görüncee settekiler oyuncularr tatli bulmuslardirr ondan o bebek yada cocuk oynicakmis ama bilemiyorum:)

şimdi oldu canım :img-wink: bebek dogdogunda barişmiş olsunlar bu güzide
ciftiğimiz bebeklerini hep birlikte mutlu bir şekilde büyütmelerini cok isterim
umarim o zamaalari izlemekte en az yılmazın pişmanliğini
izlemek kadar güzel olacak:img-wink:

gülbeşeker
19-03-07, 21:23
ya bence gerek var mesela filizin italyada tanışdığüı bi arkadaşı çıksa ortaya aniden ve ömer için parayı ödese bu yüzden filiz çok mutlu olsa yada filizin çok yakın bi arkadaşaı bu iflas olaylarını duyup yurt dışından gelse ve parayı ödese hatta bu adam çok yakışıklı olsa (kıvanç t. kadar) ve ömer içiin parayı ödediğini filize sölerken yılmazda o sırada orda olsa sora filiz sevinçten arkadaşını kucakığa atlasa yılmaz çatlasa süper olurdu yani
yılmazın aslısı yeter şimdi de filizn x kişisini çekemem ayrıca yılmaz filizi cemin yanağından öperken gördü bir de bebek arabası malum yani yeter yılmaza ayrıca yılmaz zaten sürünecek ,cemle uğraşacak ,aslının hastalığı bir de filizi kıskanmakla mı uğraşacak eğer öyle bişey olsa yılmaz kendini boğaz köprüsünden atsın daha iyi.Zaten filizn yılmazı affetmemesi yılmaza en büyük cezadr ,filizi başkasıyla görüp de kıskanmasına gerek yok.

medsul
19-03-07, 21:27
belki barışıp evlenirler ömer de cemi vurup hapse girerse eğer 4-5 yıl zaman atlaması olur ömer hapisten çıkar o zaman da filizle yılmazın çocukları büyümüş olur yalnız ömerin cem yüzünden tekrar hapse düşmesi bence olmaz burda bir yanlışlık var ama serpil denen kişi ne söylese çıkıyor da o açıdan doğru da olabilir.

böyle bir şey olmasini hiç istemem zaten matrakada olmuyacağini
acık bir şekilde söyledi o tüyolari veren arkadaş tamami yanlişmiş
bencede öyle bir şey olmaz pisikonun yaptiği yetmiyor muş gibi
birde onun için eline kana bulucak oda yetmiyip hapsemi girecek
illa ölecekse kendi yapsın bunu yada polis abiler bizim için onu temizlesinler
hem onlar hapistede yazmaz:img-hyste hatta böyle bir pisikoyu öldürdükleri
için madalya bile verirler :img-hyste :img-hyste nede olsa adam vatana
millete zarar:img-hyste

ferman336
19-03-07, 21:32
bravo tolga harikasın. :img-yes: daha kendi kuzenini yılmazcı yapıp derneğe kaydettirmemişsin:icon_whis buradaki filizcileri nasıl yılmazcı yapacaksın yahu. senden daha iyi performans bekliyoruz dernek olarak:img-blush kuzeninin de tez zamanda yılmazcı olarak aramızda görmek isteriz. huzur yılmazda :good:

not : sevgili pinkzone yılmaz sevenler derneği imzasındaki secoms adının çıkarılmasını talep ediyorum :img-yes: secomsun gözü filizde yılmazın da gözü filizde. ikisi birarada olmaz eşyanın tabiatına aykırı. espri için secomsun affına sığınıyorum. alacam ben sana onu :happy0064

filizim+y
19-03-07, 21:33
birde farklı bir youm özete filizin hiçbirşeyi takmadığı şekilde olursa nasıl olur güleleim biraz, secoms kadar olmasa da esprilerim olmuştur umarım ne yapalım secoms eskisi kadar paylaşmıyor bizimle bende elimden geleni yaptım oldu mu acaba bilmiyorum, prof secoms artık yorumlar:)

Yılmaz ve Aslı nın sözlendiğini gören Filizin tepkisi ne olacak?

Filiz nişanı görünce hemen gidecek aaa bakın ex aşkımla yurtdışından ihracımız aslının sözü varmış ayıp ama bensiz olur mu küstüm şimdi size ben yabancımıyım:), ne demişler hayırlı işler bunlar Allah bir yastık da kocatsın sizi (aslının kulağına eğilir) sağolasın bacım beni kurtardın bu adamdan Allah da seni kurtarsın, sen şimdi bu dediklerimi anlamazsın zamanı gelecek, neyse yok mu müziğiniz çiftetelli halay dönelim gerçi ben mazeretliyim ama olsun bu muhteşem ikili için dönerim biraz:img-hyste :img-hyste

Ömerin cezaevine girmesiyle yıkılan Filiz, abisini kurtarmak için mücade eder.
ancak hem Filizi hemde Ömeri çok daha zor günler beklemektedir.

Ömercim cnm üzülme erkek adamın hayatı bir askerlikte bir de hapishane de olgunlaşırmış:), bunlar geçici kafana takma hapishane de bol bol “ham meyvayı kopardılar dalından” dinle bende çok sevinçliyim zaten sana da müjdeli haberi veriyim yılmaz akından sonsuza dek kurtulduk:), sözlenmiş hemde kimle biliyor musun dışardan ihraç ettiğimiz aslı kızla gün bizim günümüz artık hapiste de olsa bu sevinmene yeter

Ömerin hapse girişi ile sarsılan Feride, Nevzata beklenmedik bir teklif yapar.

Nevzat tamam özlem olmayı kabul ediyorum zaten sana da şaka yapmıştım benim hafıza gitmedi ki hem herkesi kandırım seni de sırf merak da bırakmak için yaptım tüm bunları yoksa ben senden geçer miyim yiğidim ama bu kadar oyun oynadığım insanlara son iyilik yapalım olmaz mı

Yılmazla sözlenerek mutluluğu yakalayan Aslı nın hayatı, kötü bir süprizle allak bullak olur.

Yılmazım bu oyunu filizi kıskandırmak için yaptığının farkındayım olsun be yılmazım kısacıkta olsa yalan da olsa güzeldi bana yaşattıkların, çiviyi çivinin sökmeyeceği aşikardı ama biz en azından denedik ama şimdi bana yol göründü hem de dönülmeyen yol, sen beni bırak asıl olan aşkına koş hadi aslanım benden fayda yok sana hem benim söylediklerim de şakaydı ama sen gerçek sandın, hadi ben saf ayağına yattım da sana ne oldu be:img-hyste :img-hyste

archshe
19-03-07, 21:36

ooo filizim sen beni tolga mı sandın da düğüne almıyosun cnm?ben düğün gerçekleşirse filizin dibinde olucam düğünde sen öyle san bikere...nnasıl giremeyecekmişim acaba?valla filizi çok seviyorum üzülmesine dayanamıyorum yarasını saracak şöyle eski yılmaz gibi birini bulma çabasındayım...haa yılmaz değişirse amena ama değişmezse seççeneklerim gittikçe çoğalacaktır...kızın gönlü yılmazda yılmaz adam olmayı becerebilirse filizci olarak karşı durmam ama değişme amacı yoksa filize birini bulmam hiç zor olmaz ...e güzel kız maksat onun yaralarını sarmayı becerecek yılmazı ona unutturcak birini bulmaktır çabam...yılmaz adam oldu oldu olmadı kendi bilir...:img-hyste

BERNA
19-03-07, 21:39
Ya bu forum diziden cok daha eglenceli oldugu kesin (en azindan baktigim bu basligin).

Ozet hakkinda yorum yapmazsam cok alinir misiniz arkadaslar? Kisa ozet dedik dedik uzunu da ondan pek farkli cikmadi ;) Fatma'nin da yazdigi gibi ya destan ya da mani yaziyorlar ama ben herseyi bildigim bolumler yerine az da olsa sasirmayi tercih ederim. Matraka belki bana kizacaklar ama tuyolarini dozajinda vermeye devam et bence, zaten merak eden seni bir sekilde bulur :good:

Gelelim forumlardaki ask trafigine :img-in_lo
Tolga modumuz Feride'yi Omer'le cok mutlu gorunce aradan cikmaya karar verdi yoksa Feride bos kalirsa SIKI bir rakibin var haberin olsun :img-hyste Tabi bu ayrilik durumunda Gozde'ye caktirmadan aradan ben de siyrilip Omer'i kapabilirim :img-wink:

Secoms Yilmaz'a yuklenerek Filiz'le sansini tekrar denemeye karar vermis gibi gozukuyor, demek bebek biyikli dogacak muthis espriydi :happy0064 Benden sana destek var biliyorsun ama Filiz'in gonlu hala Yilmaz'da sonunda senin basin yanar diye korkuyorum, mazallah muhtar evi de basar cunku :img-help: :img-help: Yoksa ablalik gorevimizi yapar Omer'den isteriz (bak bahaneyle Omer'i de goruyorum) Filizimizi :) Saka bir tarafa, dizilerdeki bu arapsaci devam ettigi surece dizi karakterlerine biz de talip oluruz baskalari da :)

Biraz da ciddi bir yorum yapayim, Cem Akman'in olmesine ben hic sasirmadim ama ben onun ya son bolum ya da sondan bir onceki bolum olecegini tahmin ediyordum zaten. Daha biz Cem Akman'i cok gorecegiz gibime geliyor :)

Nevzat ile Feride'nin durumu bana bir Turk Filmi'ni animsatti. Cuneyt Gokcer'in benzer bir durumda sevdigi kadini zorla yaninda tutmaya gonlu razi olmuyordu ve de sonra aile dostu oluyordu diger ciftin. Bu dizide de boyle birsey olursa hic sasmam valla :img-pilot

61MERVE61
19-03-07, 21:42
aaa ole deme archshe cim vala o adam guzel ve iyi birine benziyor yilmazda hapise girdiginde neydi ne oldu:)bakarsin omer hapisten snra sirket kurar patron olup o adami da alir yanina vala benim gozum tuttu bu adami...yakkinda imzasinida yapcam sole filizle yanyana:):)...bende ariyorum vala filize birini mutlaka bulacagiz:)(sen yinede benimkini dusun:))

sinem*
19-03-07, 21:42
ooo filizim sen beni tolga mı sandın da düğüne almıyosun cnm?ben düğün gerçekleşirse filizin dibinde olucam düğünde sen öyle san bikere...nnasıl giremeyecekmişim acaba?valla filizi çok seviyorum üzülmesine dayanamıyorum yarasını saracak şöyle eski yılmaz gibi birini bulma çabasındayım...haa yılmaz değişirse amena ama değişmezse seççeneklerim gittikçe çoğalacaktır...kızın gönlü yılmazda yılmaz adam olmayı becerebilirse filizci olarak karşı durmam ama değişme amacı yoksa filize birini bulmam hiç zor olmaz ...e güzel kız maksat onun yaralarını sarmayı becerecek yılmazı ona unutturcak birini bulmaktır çabam...yılmaz adam oldu oldu olmadı kendi bilir...:img-hyste

katılıyorum :img-hyste yılmaz kendine gelecekse yılmazı kabul ederiz bize bi kendini kanıtlasın değil mi ama :) yoksa kızımız elini sallasa ellisi :) bir evetine dünyaları alacak bir sapık bile var :img-hyste Hem kızımıza bir adamda gerekmez o tek başına yaralarını sarma becerisine sahip birisi illa yanına biri gerekmiyor :img-yes:
kız tarafı olarak düğünde bulunmamız en doğal hakkımız bu hakkımızı söke söke alırız :img-hyste

61MERVE61
19-03-07, 21:47
katılıyorum :img-hyste yılmaz kendine gelecekse yılmazı kabul ederiz bize bi kendini kanıtlasın değil mi ama yoksa kızımız elini sallasa ellisi :) bir evetine dünyaları alacak bir sapık bile var :img-hyste Hem kızımıza bir adamda gerekmez o tek başına yaralarını sarma becerisine sahip birisi illa yanına biri gerekmiyor :img-yes:
kız tarafı olarak düğünde bulunmamız en doğal hakkımız bu hakkımızı söke söke alırız :img-hyste

:)sinem halaya alirim seni:):)ben kesin gitcem de...Soyle cameraya da cekim youtube e koyariz:):)yok ollle yilmaz Nolamaz...simdi asli si yolcu diye filize donmek yakismaz ona...O en iyi si asliyi beklesin:):)

filizim+y
19-03-07, 21:50
sevgili archshecim,
valla tolga sanmadım arama kurtarma çalışmaları yaptığını görünce kızdım biraz ondan, eğer filize birini yakıştırma çabalarından vazgeçersen elbette dizinin dibinde olursun yok eğer inatla devam edersen bu çalışmalara hakkını yitirirsin:) valla bende seviyorum filizi ve üzülmesini istemediğim için sevdiği ile olmasını istiyorum bu yüzden sizlere karşı savaşıyorum ya sizler beni anlayan taraftınız ama bu yorumunla yanlış yollara sapıyorsun gibi geldi ama içinde art niyet taşımadığını bildiğimden ve benim gibi eski yılmaz olursa sonuna kadar destekçi olacağından eminim, yani yılmazın eski haline döndirilmesi çabalarına girişsen iyi olacak diğer taraflarda uğraşma cnm ona göre yoksa gözlem sürenizi başlatırım şimdilik uyardın:img-wink: anladın sen:)

gülbeşeker

ben diyorum ki yılmaz adam olmaz filiz de yılmazdan başkasına yar olmaz nolucak şimdi o yılmazı kaba,bencil,öfkeli,gururlu,başkasıyla sözlenmiş her haliyle sevmş kabul etmiş gönül sonuçta bu zamana kadar yılmazı unutmadı bundan sonra hafızasını kaybetse bile gider yine yılmaza aşık olur nolucak bu filizn hali karasevdalı kız bence boşuna uğraşıp kendini yorma üzülen sen olursun filiz yine gelir yılmaza varır haberin olsun.

sinem*
:)sinem halaya alirim seni:):)ben kesin gitcem de...Soyle cameraya da cekim youtube e koyariz:):)yok ollle yilmaz Nolamaz...simdi asli si yolcu diye filize donmek yakismaz ona...O en iyi si asliyi beklesin:):)

hangi halaya :img-hyste bugünlerde forum sırf halay çekiyor :) şimdi önce ben yılmazın bebeği öğrenmesi konusunda halay çekeyim diyorum :) yılmazı mahvoluşunda çifte telli oynarız bir farkımız olsun değil mi ama :img-hyste

Figan
19-03-07, 21:53
Yilmaz bebegi oldugunu kimden ögreniyor.?

Birde tüyolar belli ölcüde verilse daha iyi olur bence. Aksi takdirde isin sürprizi vede sasirticiligi ortadan kalkiyor.

filizim+y
19-03-07, 21:56
aaa ole deme archshe cim vala o adam guzel ve iyi birine benziyor yilmazda hapise girdiginde neydi ne oldu:)bakarsin omer hapisten snra sirket kurar patron olup o adami da alir yanina vala benim gozum tuttu bu adami...yakkinda imzasinida yapcam sole filizle yanyana:):)...bende ariyorum vala filize birini mutlaka bulacagiz:)(sen yinede benimkini dusun:))

mervecim seni zaten biliyorum şimdi de sinemle archshenin kafasını bulandırma lütfen, olmuyor ama hem bu arama kurtarma çalışmalrı da boş tıpkı yılmazcıların düğün telaşesi gibi bak senide incelemeye alacağım ama çoktan kararını verdim sen de düğüne giremeyeceklerdensin ama pişmanlık yasasından faydalanabilirsin yoksa mümkünatı yok yılmazvılarla kapıda kalırsınız sen pek sevmezsin onları bilirim o yüzden senden bir hamle bekliyorum:img-hyste :img-hyste

sinem*
19-03-07, 21:56
Yilmaz bebegi oldugunu kimden ögreniyor.?

Birde tüyolar belli ölcüde verilse daha iyi olur bence. Aksi takdirde isin sürprizi vede sasirticiligi ortadan kalkiyor.

figan abla çok şaşırtıcı bir durum ama handan hanımdan öğreniyormuş...handan hanımda acayip derecede gelişme var ..yılmaz şimdi de handan hanıma inanmazmış :img-hyste filize inanırmış bebek senden değil dediğine :img-hyste

61MERVE61
19-03-07, 21:58
hangi halaya :img-hyste bugünlerde forum sırf halay çekiyor şimdi önce ben yılmazın bebeği öğrenmesi konusunda halay çekeyim diyorum yılmazı mahvoluşunda çifte telli oynarız bir farkımız olsun değil mi ama :img-hyste

:img-hyste :img-hyste Evt vala 60-70-80 guzel de oynarim haa:):)evt bencede halay yilmazin oyunu filizinkide cifteteli olsun...heyecanlandim vala...Bi imza yaparim sole yilmazin mahf olusu snra yandada biz:):)Oynarken:):):img-hyste

filizim+y
19-03-07, 21:59
ben diyorum ki yılmaz adam olmaz filiz de yılmazdan başkasına yar olmaz nolucak şimdi o yılmazı kaba,bencil,öfkeli,gururlu,başkasıyla sözlenmiş her haliyle sevmş kabul etmiş gönül sonuçta bu zamana kadar yılmazı unutmadı bundan sonra hafızasını kaybetse bile gider yine yılmaza aşık olur nolucak bu filizn hali karasevdalı kız bence boşuna uğraşıp kendini yorma üzülen sen olursun filiz yine gelir yılmaza varır haberin olsun.

evet haklısın cnm tıpkı yılmazından filizden vazgeçemeyeceği gibi bunu forumda inatla görmek istemeyenler var gerçi güzide çiftimden bulaştı sanırım bu inat ve gurur gibi değerler:) ama dediğin gibi kesinlikle ne filiz yılmazsız yapabilecek ne de yılmaz filizsiz bunun örmekleri mevcut her ikisi de bu konuda başarısız olmuşlardır tarafımızca bilinmektedir, sen de orta noktada olduğun için düğüne davetlisin cnm:img-wink:

gülbeşeker
19-03-07, 21:59

yılmaz aslıyı beklese de aslının yılmazı beklemesi söz konusu değil filiz de affetmezse yılmaza ben mi talip olsam dizinin sonuna kadar yılmaz tam kıvamında olur böyle pişman hayattan hiçbir beklentisi olmayan ,mülayim yok neyse vazgeçtim arada çocuk var ayrıca sevenlerin arasına giremem ben uzaktan filizle yılmazın aşkını izleyeyim yeter bana.

stormy
19-03-07, 22:03
Ozetten anladigim kadariyla Asli ciddi bir hastaligi oldugunu ogreniyor
Feridede Omerin hapisten cikmasi karsiligi Nevzatla evlenecegini soyluyor...Hepsi KABADAYI Yilmaz yuzunden

61MERVE61
19-03-07, 22:03
mervecim seni zaten biliyorum şimdi de sinemle archshenin kafasını bulandırma lütfen, olmuyor ama hem bu arama kurtarma çalışmalrı da boş tıpkı yılmazcıların düğün telaşesi gibi bak senide incelemeye alacağım ama çoktan kararını verdim sen de düğüne giremeyeceklerdensin ama pişmanlık yasasından faydalanabilirsin yoksa mümkünatı yok yılmazvılarla kapıda kalırsınız sen pek sevmezsin onları bilirim o yüzden senden bir hamle bekliyorum:img-hyste :img-hyste

:):)vala ben onuda anlamam once nikahi basacagiz snra filizi kacircagiz...yilmaz pesten soyle kapiyi acmicaz:)ya bilezik ya altin isterim:)snra kiz senin....saka biyana yilmaz iki bolumde adam oldu oldu olmadi aramaya devam:):)....hakketen demedi deme...simdilik sustum tamam..ama biz sinemle 6bolumdur damat arioz zaten:):

tolgahuzur1
19-03-07, 22:04
sevgili tolga, sen sürekli bir pişman bir geri adım arasında gidip geliyorsun ne yapcaz senle bilmiyorum ki:) iyi yılmazda sende hatalarınızdan ders çıkarın vip tarafına alacağım sizi söz ama sen bu yorumdan sonra herhangi birşey yazarsan değil yılmaz kimse seni kurtaramaz anlaştık mı pasaportların geçerrsiz bunu söylemiştim aha da koyulttum:) valla sen avucunu yalayacaksın malum filizi hiç istemedin ama agamızın, aslı da ince hastalıktan gidecek ee feride de paşamızın sen bence başka birine bak sana yaşlıu gelmezse annelerden birini verelim olmaz mı benim favorim handan:):) o zaman düğünede gelebilirsin sorun olmaz:):)

yani yuh sevgili filizm.. bula bula handanımı buldun bana asşk olsun..:icon_sorr
hadi ceyda veya şu filizlerin evinde ki hizmetçi kızı desen neyse :) yahu bende iyice karıştırdım haa aslıdan girdim nereden çıktım.:img-hyste neyse bundan sonra önümüzde ki maçlara bakacağız.. ama yılmaz yıkılmadı ayakta ve bende arkasındayım..:good:

tolgahuzur1
19-03-07, 22:06
biliyoruz sen aslında içten içe filizcisin dimi hedi itiraf et:img-wink: :img-hyste
hepimizden cok istiyorsun filiz&yılmaz aşkini ben biliyorum o yüzden düğüne bence gelebilirsin ama filizim-y dende izin cıkarmaya bak kardeşim
cokta üzülme yılmazın kötü günleri bitecek amaaaaa biz ne zaman
afedersek yılmazı :img-hyste buda biraz uzun sürecek ne yapalim kendi düşen aglamaz:img-yes: sizin üstünüze fazla gelmeyiz meraklanma bizim
derdimiz yılmazla biz onla hesaplaşacağiz :img-wink: :img-hyste

sevgili medsul ölürümde dönmem ben yolumdan..:img-hyste hem anca beraber kanca beraber öyle yılmaz acı çekecek bizde sizinle eğleneceğiz sanma.. muhakkak filizde bi hata yapacak ve benim elime düşecek..:) neyse fazla konuşmıyımda sonra düğün felan :):img-hyste

destina304
19-03-07, 22:08
:):)vala ben onuda anlamam once nikahi basacagiz snra filizi kacircagiz...yilmaz pesten soyle kapiyi acmicaz:)ya bilezik ya altin isterim:)snra kiz senin....saka biyana yilmaz iki bolumde adam oldu oldu olmadi aramaya devam:):)....hakketen demedi deme...simdilik sustum tamam..ama biz sinemle 6bolumdur damat arioz zaten:):

valla dizide şuan bulunan kimse filize uygun değil ee biz hemen herkesi seçemiyoruz filizciler olrak filize layık biri lazım.aslında kenan imirzalıoğlu süper olur yada tolgahan sayışman süper çift olurlar :D:D:D

archshe
19-03-07, 22:09
sevgili archshecim,
valla tolga sanmadım arama kurtarma çalışmaları yaptığını görünce kızdım biraz ondan, eğer filize birini yakıştırma çabalarından vazgeçersen elbette dizinin dibinde olursun yok eğer inatla devam edersen bu çalışmalara hakkını yitirirsin:) valla bende seviyorum filizi ve üzülmesini istemediğim için sevdiği ile olmasını istiyorum bu yüzden sizlere karşı savaşıyorum ya sizler beni anlayan taraftınız ama bu yorumunla yanlış yollara sapıyorsun gibi geldi ama içinde art niyet taşımadığını bildiğimden ve benim gibi eski yılmaz olursa sonuna kadar destekçi olacağından eminim, yani yılmazın eski haline döndirilmesi çabalarına girişsen iyi olacak diğer taraflarda uğraşma cnm ona göre yoksa gözlem sürenizi başlatırım şimdilik uyardın:img-wink: anladın sen:)

oo ben de ambargo aldım yani..olmaz filizim olmaz karşındakii archshe birfilizci ...karıştırma beni kimseyle sen beni bilirsin...evet diyorum ya yılmaz eski yılmaz olursa destek veririm bu ilişkiye yoksa ben ayarlarım bişeyler..yılmazın eski haline döndürülmesi çalışmalarına giriş demişin...neden? ben mi yaptırdım yılmaza onları...çeksin cezasını aklı başına gelirse filizin gönlünü alırsa olur yoksa bu iş yaş haberin ola...

tolgahuzur1
19-03-07, 22:09
bravo tolga harikasın. :img-yes: daha kendi kuzenini yılmazcı yapıp derneğe kaydettirmemişsin:icon_whis buradaki filizcileri nasıl yılmazcı yapacaksın yahu. senden daha iyi performans bekliyoruz dernek olarak:img-blush kuzeninin de tez zamanda yılmazcı olarak aramızda görmek isteriz. huzur yılmazda :good:

not : sevgili pinkzone yılmaz sevenler derneği imzasındaki secoms adının çıkarılmasını talep ediyorum :img-yes: secomsun gözü filizde yılmazın da gözü filizde. ikisi birarada olmaz eşyanın tabiatına aykırı. espri için secomsun affına sığınıyorum. alacam ben sana onu :happy0064

:img-hyste :img-hyste sevgili ferman allah iyiliğin versin hemi beni akşam akşam gülüdürdün.. yahu ne yapayım adamı bir türlü vazgeçiremedim şu filizden.. ne zaman bir araya gelsek kavga ediyoruz.. valla evde şamata oluyor sonra.. hem o acayip hastaa bende bile kendini dizide zanediyor.. yılmaza acayip kızıyor.. ama o da sonunda doğru yolu bulacak..:good: dediğin gibi huzur yılmaz da...:img-hyste

filizim+y
19-03-07, 22:10
bizim forum bakıyorum da oyunculardan ümitlerini kesmişler ki birileri birilerine talip ne oluyoruz hiç yakışıyor mu başkasının yarine göz koymak aaa ne bayanlara ne erkeklere neyse analizimi yatım bakın bakalım:img-wink:

secoms filize, en azından başka birine gönlünü kaptırmadı hala umutla filiz diyor bence filiz hakeden secoms olabilir onunki de karşılıksız:) ama elimde olsa dükkan secomsunda malesef filizin gönlü dolu:)

gelelim tolgaya işte en ayran gönüllüsü forumun aslı olmadı şimdi de feride yakında kim olur bilemiyorum ama ben hala favorim handan diyorum tolga için:)

bernacım ömere yanık ama sevenleri ayırmaya kıyamıyor en akıllı yolu bulan kişi ömerin mutluluğu için susuyor hatta feride için çırpınıyor:):)

az önce gülbeşeker yılmaz demiş ama o da kıyamamış sevenlere:)

daha kimler var hatırlayamadım, şimdilik bunlar geldi aklıma:)

demekki neymiş arkadaşlar bayanlar bu konuda daha duyarlı imiş, bakın berna ve gülbeşekere karşılıksız onların mutluluğunu istiyorlar ama secoms ve tolga ellerinden gelse yılmaz ve ömeri ekarte etmek için cemden de beter olacaklar

gülbeşeker
19-03-07, 22:12
Feridede Omerin hapisten cikmasi karsiligi Nevzatla evlenecegini soyluyor...Hepsi KABADAYI Yilmaz yuzunden

aslının hastalığı ve feridenin nevzata teklif götürmesi yılmazın suçu, bir yaşıma daha girdim ne diyeyim?Yılmaz şimdiden bunlar için de vicdan azabı çeksin dizinin sonuna kadar ancak kendine gelir.

tolgahuzur1
19-03-07, 22:14
bizim forum bakıyorum da oyunculardan ümitlerini kesmişler ki birileri birilerine talip ne oluyoruz hiç yakışıyor mu başkasının yarine göz koymak aaa ne bayanlara ne erkeklere neyse analizimi yatım bakın bakalım:img-wink:

secoms filize, en azından başka birine gönlünü kaptırmadı hala umutla filiz diyor bence filiz hakeden secoms olabilir onunki de karşılıksız:) ama elimde olsa dükkan secomsunda malesef filizin gönlü dolu:)

gelelim tolgaya işte en ayran gönüllüsü forumun aslı olmadı şimdi de feride yakında kim olur bilemiyorum ama ben hala favorim handan diyorum tolga için:)

bernacım ömere yanık ama sevenleri ayırmaya kıyamıyor en akıllı yolu bulan kişi ömerin mutluluğu için susuyor hatta feride için çırpınıyor:):)

az önce gülbeşeker yılmaz demiş ama o da kıyamamış sevenlere:)

daha kimler var hatırlayamadım, şimdilik bunlar geldi aklıma:)

demekki neymiş arkadaşlar bayanlar bu konuda daha duyarlı imiş, bakın berna ve gülbeşekere karşılıksız onların mutluluğunu istiyorlar ama secoms ve tolga ellerinden gelse yılmaz ve ömeri ekarte etmek için cemden de beter olacaklar

haaahaaa :img-hyste ilahi filizim valla elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.. ama şu ömer ferideyi bi bıraksa neler yapacağımda... ne diyeyim allah sevenleri mutlu mesut etsin ...:happy0064 inşallah arada da biz kaynayıp mutlu oluruz... bu arada düğüne gelmeyi hak ettim mi? gerçi bacadan girerim tuvaletten girerim yani benden kurtuluş yok.. hatta sanatçı olarakta girebilirim..:img-hyste

filizim+y
19-03-07, 22:16
yani yuh sevgili filizm.. bula bula handanımı buldun bana asşk olsun..:icon_sorr
hadi ceyda veya şu filizlerin evinde ki hizmetçi kızı desen neyse :) yahu bende iyice karıştırdım haa aslıdan girdim nereden çıktım.:img-hyste neyse bundan sonra önümüzde ki maçlara bakacağız.. ama yılmaz yıkılmadı ayakta ve bende arkasındayım..:good:

valla yuh falan deme hala anlaşamadık senle zaten o yüzden ceza kesiyorum sana handanı:) diğerlerine kıyamadım malum sen biraz ayran gönüllüsün yakmayalım onlarında başını ne zaman anlaştık o zaman birşeyler düşünürüz:img-wink: ya bak nasıl da tanımışım seni ayran gönüllü seni:) bakacak maç kaldı mı muallayı annen gibi sevdiğin için handan kaldı sana :img-hyste

tolgahuzur1
19-03-07, 22:16

ahada buyrun düğün halayına:happy0064 yahu yılmazın ne suçu var şimdi.. hem o kabadayı değil DELİKANLI yılmaz mı dedi ömere bilmediğin işlere karış diyeee sen ne anlarsın inşaattan ama enkaz işlerinden anlıyor..:img-hyste
neyse sen merak etme feride ömerle olmassa ben nevzatı yok ederim..:img-hyste biraz cem usulü oldu ama...:img-hyste

kursuni19
19-03-07, 22:17
Arkadaslar sevenlerin arasina girmek yakisiyormu hic sizlere.
Asliyla Cemden ne farkiniz kaldi, mahsum bir sokak kedisi degil resmen kara kedi olmussunuz.
Onca ugrasacak dert yokmus gibi bir de sizlerle ugrasmayalim:img-hyste
Filiz Yilmazin, Yilmazda Filizindir bunu unutmayin, illaki bir ask istiyorsaniz size sunabilecegim Handan hanim, Mualla hanim, Müjgan hanim, Asli ve Ceyda var, sec sec bitmes:img-hyste :img-hyste :img-hyste

tolgahuzur1
19-03-07, 22:19
valla yuh falan deme hala anlaşamadık senle zaten o yüzden ceza kesiyorum sana handanı:) diğerlerine kıyamadım malum sen biraz ayran gönüllüsün yakmayalım onlarında başını ne zaman anlaştık o zaman birşeyler düşünürüz:img-wink: ya bak nasıl da tanımışım seni ayran gönüllü seni:) bakacak maç kaldı mı muallayı annen gibi sevdiğin için handan kaldı sana :img-hyste

sevgili filizm darılmaya başlıyorum..:icon_sorr yahu bula bula handanı mı buldun.. gerçi ben onu melek gibi yaparım biraz eğitmem lazım..:img-hyste ama yinede ben onu istemem.. olursa feride olmassa zeynep olsun:good: hem o da güzell.. ortaya bi karışık gibi oldu amaa :) ben feride de ısrarcıyım... hem yılmazda bu ilişkiye onay verir sonuçta bizde onu destekliyoruz..

tolgahuzur1
19-03-07, 22:22
olmaz handan hanım kapıcının :img-hyste :img-hyste onu listeden silin :img-hyste

yahu neslihan sana ne kadar duacıyım beni handandan kurtardın..:img-hyste yoksa başıma kalacaktı... ee o zaman ben filizin babası mı olacaktım..:img-hyste haaahaaa yahu kotum haaa yılmaz ile filiz el öpmeye gelirler artık..:img-hyste

Neslihan17
19-03-07, 22:29
yahu neslihan sana ne kadar duacıyım beni handandan kurtardın..:img-hyste yoksa başıma kalacaktı... ee o zaman ben filizin babası mı olacaktım..:img-hyste haaahaaa yahu kotum haaa yılmaz ile filiz el öpmeye gelirler artık..:img-hyste

handana ömrü hayatında kimse kapıcı kadar güzel bakmamıştır. tolga bence sen unut handanı. girme büyük aşkın arasına..:img-hyste

filizim+y
19-03-07, 22:30
oo ben de ambargo aldım yani..olmaz filizim olmaz karşındakii archshe birfilizci ...karıştırma beni kimseyle sen beni bilirsin...evet diyorum ya yılmaz eski yılmaz olursa destek veririm bu ilişkiye yoksa ben ayarlarım bişeyler..yılmazın eski haline döndürülmesi çalışmalarına giriş demişin...neden? ben mi yaptırdım yılmaza onları...çeksin cezasını aklı başına gelirse filizin gönlünü alırsa olur yoksa bu iş yaş haberin ola...

sen amborgo almadın cnm seni biliyorum merak etme hem archshesiz filizyılmaz düğünü olur mu ama sende beni anla beni acıtacak bu aşkı yaralayacak sözler yazma anlaştık mı, seninde yılmazı ne kadar sevdiğini bilirim ben:img-wink: tmm sen yaptırmadın da yine de destek ol sana taşla vurana sen ekmekle vur demişler vicdanlı filizcilerim benim size yakışan bu, o zaten cezasını çekecek tıpkı bir zamanlar filize kendisini nasıl mahrum bıraktıysa şimdi filizden de o mahrum kalacak sende dayanamayacaksın yılmazı affedeceksin ben bilirim seni yufka yüreklim:img-yes:

archshe
19-03-07, 22:35
sen amborgo almadın cnm seni biliyorum merak etme hem archshesiz filizyılmaz düğünü olur mu ama sende beni anla beni acıtacak bu aşkı yaralayacak sözler yazma anlaştık mı, seninde yılmazı ne kadar sevdiğini bilirim ben:img-wink: tmm sen yaptırmadın da yine de destek ol sana taşla vurana sen ekmekle vur demişler vicdanlı filizcilerim benim size yakışan bu, o zaten cezasını çekecek tıpkı bir zamanlar filize kendisini nasıl mahrum bıraktıysa şimdi filizden de o mahrum kalacak sende dayanamayacaksın yılmazı affedeceksin ben bilirim seni yufka yüreklim:img-yes:

ay cnm bu kadar güzel sözlerin ardından senin hatrına yılmazı bile affederim ben...seni üzmektense tamam kapattım konuyu..hem sen bensiz gitmezsin düğüne archshe de archshe diye tutturursun di mi?ama son cümlen çok doğru bu sefer filiz yılmazı aşkından ve kendisinden mahrum bırakarak ceza vercek...malum durum eşitliyoruz...:happy0064

tolgahuzur1
19-03-07, 22:40
tolgacım darılma ne yapalım yaptıklarını düşün bu ceza hafif bile oldu sana:img-wink: valla kapıcıyı unutun gaziye taşınıyorlar yani kurtulamadın be tolga:):)

sevgili filizm aşk olsun... yani tamam ferideyide geçtim bari zeynep olsun..:icon_sorr bak bu handan işini bizim kuzen duyarsaaa seni yaktım demektir... valla bütün sülaleye malzeme çıkar ondan sonra ayıkla pirinci taşını..:img-polic

filizim+y
19-03-07, 22:41
ay cnm bu kadar güzel sözlerin ardından senin hatrına yılmazı bile affederim ben...seni üzmektense tamam kapattım konuyu..hem sen bensiz gitmezsin düğüne archshe de archshe diye tutturursun di mi?ama son cümlen çok doğru bu sefer filiz yılmazı aşkından ve kendisinden mahrum bırakarak ceza vercek...malum durum eşitliyoruz...:happy0064

işte bak benim archshem :) anlaştık cnm, elbette sensiz olur mu sen filizin ben de yılmazın nikah şahidi olacağız şimdi seyreyle cümbüşü neden sizde biz değiliz diye:) biraz torpil yapıyım sana ne de olsa benim için bile affedermişsin ya yılmazı, ah yılmazcılarda azıcık şöyle olabilse bu aşka birşey olamaycak da nazar değdiriyorlar bazı filizciler gibi onların olumsuz yazıları güzide çiftimin yaşantılarına sıçrıyor, kırk defa diyorlar oluyor :img-yes:
bak işte olay budur ama filiz yılmaz kadar ağır kesmeyecek bu kesin:img-yes:

filizim+y
19-03-07, 22:45
sevgili filizm aşk olsun... yani tamam ferideyide geçtim bari zeynep olsun..:icon_sorr bak bu handan işini bizim kuzen duyarsaaa seni yaktım demektir... valla bütün sülaleye malzeme çıkar ondan sonra ayıkla pirinci taşını..:img-polic

senin kuzende üye olmuş hem de filizciymiş yandın sen tolga başında filizciler varken bir de kuzen de karşı kalede seni zor anlar bekliyor, eminim okumuştur bile o msjlarısen şimdiden sülaleye yapacağın konuşmayı hazırla:):) istesem bu kadar ağır bir ceza olmazmış sen de yola gelirsin işte fena mı ama dediğim gibi olursa söz kimi istersen alacağım handanı da başkasına veririz ama senden emin olamıyorum ki:icon_whis

beni yak kendini yak herşeyi yak, senin yazıların bunu aklamama neden olabilir ancak yoksa kuzen zaten 1-0 başlamış bile foruma filizci olarak:img-hyste :img-hyste

tolgahuzur1
19-03-07, 22:52
senin kuzende üye olmuş hem de filizciymiş yandın sen tolga başında filizciler varken bir de kuzen de karşı kalede seni zor anlar bekliyor, eminim okumuştur bile o msjlarısen şimdiden sülaleye yapacağın konuşmayı hazırla:):) istesem bu kadar ağır bir ceza olmazmış sen de yola gelirsin işte fena mı ama dediğim gibi olursa söz kimi istersen alacağım handanı da başkasına veririz ama senden emin olamıyorum ki:icon_whis

beni yak kendini yak herşeyi yak, senin yazıların bunu aklamama neden olabilir ancak yoksa kuzen zaten 1-0 başlamış bile foruma filizci olarak:img-hyste :img-hyste

sevgili filizm beni ateşe attın ama intikamım kötü olacak..troest :icon_twis
yahu yapma gözüne sevem böyle ceza mı olur..:icon_sorr bak bende sana bir tane bulurum haa:img-hyste biraz araştırmam lazım ama bulurum sen m:img-hyste erak etme..:good:

tolgahuzur1
19-03-07, 22:54
ahadaa buldum sanada cemin yardımcısını yaparız.. hem fena değil hani.. hem senle o müthiş ikili olursunuz haa :img-hyste
şaka maka ama bana gerçekten ferideyi görünce birşeyler oluyor.. valla yılmazı geçtim aslıyı unuttum sıra feride de ahhh ahh. ne yapsam aca ferideyi kazanmak için.. acaba parayı ben mi ödesem?:good: :img-hyste hem ömeri kurtarırım hemde feridenin gönlünü kazanırım..:img-hyste

filizim+y
19-03-07, 22:55
sevgili filizm beni ateşe attın ama intikamım kötü olacak..troest :icon_twis
yahu yapma gözüne sevem böyle ceza mı olur..:icon_sorr bak bende sana bir tane bulurum haa:img-hyste biraz araştırmam lazım ama bulurum sen m:img-hyste erak etme..:good:

benim sizler gibi gözüm yok kimse de ben sevenlere kıyamam öyle bir yapım yok malesef tolga, sen kendi sonunu kendin hazırladın ben sana dedim o yorumları yaparken valla bir anda handan geldi aklıma düşünsem bu kadar olmazdı sanırım hem benim tokmak matraka da bu acıtmaz:) intikam kötü duygudur pişman eder insanı ona göre ölümcül olmadığı sürece buradayım:img-wink: nasıl bir intikam olacaksa bunu sen kendin istedin :icon_whis
dedim ya kimsede gözüm yok benden duydunuz mu hiç şuna talibim diye kafanı çok yorma bana uygun çıkmaz:img-wink:

kursuni19
19-03-07, 22:56
Yilmazda Filize

Bir kabus gördüm…
Eski günlerdeki gibi kenetlenmiste ellin elime
Mutluydum…
Seni bana baglayan yüzük vardi parmaginda
Ama ne fayda…
Yüregimi isitan sicakligin dogmuyordu nedense icime
Kafami kaldirdim…
Aklimdan cikaramadigim gözlerini baglamak icin kendime
Cok korktum…
Senin gözlerin degildiki bakan gözlerime
Uyandim kabusumdan…
Ihanetle suclamistim benden bir parca tasiyan sevgilimi
Agladim…
Pismanlik atesi sardi don tutmus bedenimi
Yandim…
Bile bile atmistim kendimi yaban ellere
Yanlizim…
Kalabalik olsada dört bir yanim
Senden uzakta…
Her günüm cehennem olur bundan sonra bana
Ama ne cagre…
Kendimi affedemezken beni son kez affedebilecekmisin diyemem
Boynum egik…
Gözlerine bakmak tek isteyim
Ama cesaretim yok…
Nasil bakarimki birdaha o gözlerine

filizim+y
19-03-07, 23:01
sevgili tolga o da kim oluyor ben tanıyamadım valla bula bula onu mu buldun hem nasıl ortak yönlerimiz olduğunu anladın da müthiş ikili falan :) ben sana dedim bana uyan yok orada boşuna uğraşma:img-yes:

hem ferideyi rahat bırak ömer almazsa sevgilim modum alacak, okursa bu yazdıklarını yandın kesinlikle nevzatın yerini hasan alır seninde tüm seçtiklerinde engeller var be tolga gel sen handana evet de en iyi seçenek bu:img-hyste :img-hyste yoksa onu da elden kaçıracaksın demedi deme:)

filizim+y
19-03-07, 23:08
Yilmazda Filize

Bir kabus gördüm…
Eski günlerdeki gibi kenetlenmiste ellin elime
Mutluydum…
Seni bana baglayan yüzük vardi parmaginda
Ama ne fayda…
Yüregimi isitan sicakligin dogmuyordu nedense icime
Kafami kaldirdim…
Aklimdan cikaramadigim gözlerini baglamak icin kendime
Cok korktum…
Senin gözlerin degildiki bakan gözlerime
Uyandim kabusumdan…
Ihanetle suclamistim benden bir parca tasiyan sevgilimi
Agladim…
Pismanlik atesi sardi don tutmus bedenimi
Yandim…
Bile bile atmistim kendimi yaban ellere
Yanlizim…
Kalabalik olsada dört bir yanim
Senden uzakta…
Her günüm cehennem olur bundan sonra bana
Ama ne cagre…
Kendimi affedemezken beni son kez affedebilecekmisin diyemem
Boynum egik…
Gözlerine bakmak tek isteyim
Ama cesaretim yok…
Nasil bakarimki birdaha o gözlerine

sevgili kuşunim ellerine sağlık çok güzel olmuş, naçizane bu forumun amatör şaircisi olarak eleştirilecek bir taraf bulamadım:good: sen benim ekmeğimle mi oynayacaksın tam serdar oğuzu ekarte edeceken şimdide sen çıktın:img-hyste :img-hyste şaka şaka gerçekten eline, emeğine ve yüreğine sağlık:happy0064 :happy0064

yılmazın duyguları bu kadar güzel anlatılırdı, pişmalığı acısı ve sevdiğine yeniden dönmek isteği:good:

kursuni19
19-03-07, 23:11
sevgili kuşunim ellerine sağlık çok güzel olmuş, naçizane bu forumun amatör şaircisi olarak eleştirilecek bir taraf bulamadım:good: sen benim ekmeğimle mi oynayacaksın tam serdar oğuzu ekarte edeceken şimdide sen çıktın:img-hyste :img-hyste şaka şaka gerçekten eline, emeğine ve yüreğine sağlık:happy0064 :happy0064

yılmazın duyguları bu kadar güzel anlatılırdı, pişmalığı acısı ve sevdiğine yeniden dönmek isteği:good:

Ask olsun Filizim, senin ekmeginle hic oynarmiyim. Hem sana rakip olmak kim ben kim.

Eh iste Yilmazimin dugularini yansitmaya calistim, begenen ve begenmeyen herkese tesekkürler:img-wink:

forever_bim
19-03-07, 23:49
Sevgili Arkadaşlar;

Dizide zaten kimin eli kimin cebinde pek belli olmadığı için bizim forum olarak diziye dahil olmamız dizinin sonsuza dek sürmesi anlamına gelir. Şurda 20 kişiysek Cem gibi her bölüm degil de herkes sırayla 2 şer entrika yapsa eder sana 40 bölüm. Her entrikanın çözülmesi 10 bölüm sürse 400 bölüm daha diziye eklenir. The Young And The Restless (Yalan Rüzgarı) misali 1973 ten sonsuza dek sürebiliriz. O yüzden herkes dizi ile ilgili fantazilerine biraz mola versin ve diziyle ilgili yorumlara dönelim. Bu arada Tolga üzülme Feride Ömer'in düğününde seni gelinle damadın şoförü yaparız. Ben ve Berna nikah şahidiyiz sen de bir yandan "Gelin oldun gidiyorsun" şiirini okursun Feride'ye.

stormy
19-03-07, 23:50
aslının hastalığı ve feridenin nevzata teklif götürmesi yılmazın suçu, bir yaşıma daha girdim ne diyeyim?Yılmaz şimdiden bunlar için de vicdan azabı çeksin dizinin sonuna kadar ancak kendine gelir.

Haha dogum gunun kutlu olsun o zaman..kusura bakmada Ferideyi Nevzata dogru iten Yilmaz olacak ayrica Asliyi sevmedigi halde onunla evlenmeye kalkip ve dahada hasta olmasina neden olacakta Yilmaz olacak daha ne diyieyim sana

talip23
20-03-07, 00:26
Şimdii arkadaşlar yılmaz bu bölümde çocuk meselesini öğremeyecek mi diyorsunuz? Birde ben istemiyorum yaa filizin gazi mahallesine taşınmasını! o ne yaa! bence çok saçma olur,filizle annesi ceydada kalsın veya hakanda veya kiralık bir eve çıksınlar evi komple eşyalarıyla mı sattılar?ne yani koca istanbulda kiralık ev mi kalmadı..hani kısa bir süreliğine müjganlarda kalabilirler düşünsenize filiz şimdi elifin odasında mı kalacak oldu artık yuhh!:icon_whis yılmazda gece sürekli evin etrafında dolaşır,filizi görmek için iyi mi! :img-yes: aslında şimdi düşününce kulağa hoş gelmeye başladı!!!:img-blush hımmmmm:icon_whis olabilir hemde gayet iyi olur!tamam o zaman filizler kalsın müjganlarda ben fikrimi değiştiriyorum!:happy0064 filizin gazi mahallesinde olması,yılmazı geceleri uyutmaz artık sabaha kadar! :happy0064 artık evi mi gözler pencerinin önünde mi yatar artık ne yapar orası yılmazın hayal gücüne kalmış ben bilmem..bakalım nasıl af dileyecek filizden!hadi bakalım vallaha arkadaşlar dizi başladığı yere geri döndü!:happy0064 başladığı yerdede son bulacak! güzel olacak güzel!bye :img-wink:
herkese keyifli seyirler!:good:

talip23
20-03-07, 00:38
Şimdii arkadaşlar yılmaz bu bölümde çocuk meselesini öğremeyecek mi diyorsunuz? Birde ben istemiyorum yaa filizin gazi mahallesine taşınmasını! o ne yaa! bence çok saçma olur,filizle annesi ceydada kalsın veya hakanda veya kiralık bir eve çıksınlar evi komple eşyalarıyla mı sattılar?ne yani koca istanbulda kiralık ev mi kalmadı..hani kısa bir süreliğine müjganlarda kalabilirler düşünsenize filiz şimdi elifin odasında mı kalacak oldu artık yuhh!:icon_whis yılmazda gece sürekli evin etrafında dolaşır,filizi görmek için iyi mi! :img-yes: aslında şimdi düşününce kulağa hoş gelmeye başladı!!!:img-blush hımmmmm:icon_whis olabilir hemde gayet iyi olur!tamam o zaman filizler kalsın müjganlarda ben fikrimi değiştiriyorum!:happy0064 filizin gazi mahallesinde olması,yılmazı geceleri uyutmaz artık sabaha kadar! :happy0064 artık evi mi gözler pencerinin önünde mi yatar artık ne yapar orası yılmazın hayal gücüne kalmış ben bilmem..bakalım nasıl af dileyecek filizden!hadi bakalım vallaha arkadaşlar dizi başladığı yere geri döndü!:happy0064 başladığı yerdede son bulacak! güzel olacak güzel!bye :img-wink:
herkese keyifli seyirler!:good:

:img-wink:

Filizin elifin odasında kalması,elifçileri rahatsız eder mi?::icon_whis

forever_bim
20-03-07, 00:54
Ya tuhflaştı forum. Bekleyecek olan adam gider villanın kapısında da Leventteki dairenin bahçesinde de beklerdi. İlla herşeyin ayağımıza mı gelmesi lazım.

sinem*
20-03-07, 01:03
Ya tuhflaştı forum. Bekleyecek olan adam gider villanın kapısında da Leventteki dairenin bahçesinde de beklerdi. İlla herşeyin ayağımıza mı gelmesi lazım.

aşk olsun modum :) muhtar her şeyi ayağına bekliyor bak kaç bölüm oldu daha bebeği öğrenemedi illa gidip biri bu bebek senin diyecek gerçi bebeğin annesi dedi de ne oldu ona da inanmadı :img-hyste

tolgahuzur1
20-03-07, 08:39
herkese günaydın;
dün akşam modum beni gelin arabasının şoförü yapmış.. tşk ediyorum.. ama feride de olsaydı çok süper olurdu.. neyse o mutlu olsunda :img-blush eee buda demek oluyor ki düğüne bende giriyorum :)
bu hafta ki bölümden olumlu gelişmeler bakliyorum.. artık bazı şeylerin açığa kavuşması lazım...:good: yılmaz yine haftaya kaldı.. ne olacak bunun sonu valla çözemedim gitti...

tolgahuzur1
20-03-07, 09:02
Haha dogum gunun kutlu olsun o zaman..kusura bakmada Ferideyi Nevzata dogru iten Yilmaz olacak ayrica Asliyi sevmedigi halde onunla evlenmeye kalkip ve dahada hasta olmasina neden olacakta Yilmaz olacak daha ne diyieyim sana

sevgili stormy şimdi sen bu yorumunla bütün suçu yılmaza bırakmışsın. şimdi yılmaz ferideyi niye nevzata itsin adam yardım yapacaktı ama gururlu ve inatçı kızımız filiz kabul etmediii.. hem de şirket adına teklif etti.. şimdi yılmazın bi hastalığı yaratmadığı kalmıştı o da olmuş ve yılmaz aslıyı daha çok hasta edecekmiş.. valla bu yorumuna şaşırdım.. bunların gelişmesinde ki tek karekter filiz ve handan ikilisidir...

mıstaa
20-03-07, 09:02
Yılmaz ve Aslı nın sözlendiğini gören Filizin tepkisi ne olacak?
Filiz in tepkisi ağlamak olacaktır:sad53: . ağlayarak ordan uzaklaşır ve müjgan hanımın evine gider.müjgan hanım ne olduğunu falan sorar "bir şey yok" der filiz elindeki mektubu ferideye vermesini söyler ve gazi mahallesinden yaya bir şekilde uzaklaşır...
Ömerin cezaevine girmesiyle yıkılan Filiz, abisini kurtarmak için mücade eder.ancak hem Filizi hemde Ömeri çok daha zor günler beklemektedir.
valla filizin gururunu bir kenara bırakıp yılmazın teklifini kabul etmesi lazımdı.şimdi ya evsiz kalacaklar yada ömer hapiste kalacak..

Ömerin hapse girişi ile sarsılan Feride, Nevzata beklenmedik bir teklif yapar.
hepimizin tahmin ettiği üzre feride ömerin hapisten çıkması karşılığında nevzata "sana dönerim " teklifi yapacaktır..
Yılmazla sözlenerek mutluluğu yakalayan Aslı nın hayatı, kötü bir süprizle allak bullak olur.

işte en korktuğum şey. sevgili senaristlerimiz umarım eliften sonrada aslıyı öldürmezler. illede aslı-yılmazı ayıracaklarsa başka bir yol bulunsun ama bu yol ölüm olmasın..:icon_sorr

forever_bim
20-03-07, 09:13
Filiz in tepkisi ağlamak olacaktır:sad53: . ağlayarak ordan uzaklaşır ve müjgan hanımın evine gider.müjgan hanım ne olduğunu falan sorar "bir şey yok" der filiz elindeki mektubu ferideye vermesini söyler ve gazi mahallesinden yaya bir şekilde uzaklaşır...

valla filizin gururunu bir kenara bırakıp yılmazın teklifini kabul etmesi lazımdı.şimdi ya evsiz kalacaklar yada ömer hapiste kalacak..

hepimizin tahmin ettiği üzre feride ömerin hapisten çıkması karşılığında nevzata "sana dönerim " teklifi yapacaktır..

işte en korktuğum şey. sevgili senaristlerimiz umarım eliften sonrada aslıyı öldürmezler. illede aslı-yılmazı ayıracaklarsa başka bir yol bulunsun ama bu yol ölüm olmasın..:icon_sorr

Sevgili Mustafa

Özet yorumu için sağol. Kırmızı yaptığın yerin ikisi birden olacak bence. Yani durum vahim:icon_sorr

Öte yandan her ne olursa olsun ya da ne şekilde olursa olsun serbest bir Ömer daha çok işime gelir. Neden derseniz serbet kalınca Feride Nevzat'a yönelmeye çalışsa bile Ömer onu konuşturmayı deneyecektir. Feride istediği kadar kaçsın onu nihayetinde konuşturur bence Ömer.

Aslı konusunda sonuna kadar katılıyorum. Aslı kesinlikle ölmemeli:good:

mıstaa
20-03-07, 09:31
Sevgili Mustafa

Özet yorumu için sağol. Kırmızı yaptığın yerin ikisi birden olacak bence. Yani durum vahim:icon_sorr

Öte yandan her ne olursa olsun ya da ne şekilde olursa olsun serbest bir Ömer daha çok işime gelir. Neden derseniz serbet kalınca Feride Nevzat'a yönelmeye çalışsa bile Ömer onu konuşturmayı deneyecektir. Feride istediği kadar kaçsın onu nihayetinde konuşturur bence Ömer.

Aslı konusunda sonuna kadar katılıyorum. Aslı kesinlikle ölmemeli:good:

Sevgili Hasan;

Şahsen ömerin hapisten çıkmasını bende istiyorum. :img-yes: çünkü ömer kesinlikle filizden daha mantıklı düşünebiliyor şuanda ...ömer filiz-yılmaz aşkında kilit isimdir bence..
ömerin hapisten çıkmasının diğer bir güzel tarafıda nevzatın istediği gibi top koşturamaması olacaktır..senin dediğin gibi ferideyide er veya geç konuşturacaktır ömer bu konuyla ilgili...

aslı konusundada aynı düşündüğümüze sevindim..:img-yes: aslı ölmesin..

%100 fikir birliği sağladığımız ilk dizifilmcom mesajı:img-yes:öncedende sağlamıştık fikirbirliği ama onlar %80 %70 lerde falan kalıyordu..:)

forever_bim
20-03-07, 09:46
Sevgili Hasan;

Şahsen ömerin hapisten çıkmasını bende istiyorum. :img-yes: çünkü ömer kesinlikle filizden daha mantıklı düşünebiliyor şuanda ...ömer filiz-yılmaz aşkında kilit isimdir bence..
ömerin hapisten çıkmasının diğer bir güzel tarafıda nevzatın istediği gibi top koşturamaması olacaktır..senin dediğin gibi ferideyide er veya geç konuşturacaktır ömer bu konuyla ilgili...

aslı konusundada aynı düşündüğümüze sevindim..:img-yes: aslı ölmesin..

%100 fikir birliği sağladığımız ilk dizifilmcom mesajı:img-yes:öncedende sağlamıştık fikirbirliği ama onlar %80 %70 lerde falan kalıyordu..:)

Fikir birliğine sevindim.:) Ayrıca Nevzat konusunda da sana katılıyorum:)

Feride mahkeme önünde Ömer'e ne ceza verileceğini bekliyor, adam gelmiş "Ben zorda olsam Özlem de beni böyle beklerdi" diyor. Koyun can derdinde kasap yağ derdinde aynı o hesap.

Aslı konusuna gelirsem, Aslı ya fenalaşacak bu bölüm ya da tetkiklerin veya tomografinin sonucunu kesin olarak öğrenecek. Allah yardımcısı olsun ne diyelim. Bu kadar saf bir kızın ölmesini hiç istemiyorum.

Ya bir de Cem ölecekse kendi ölsün. Meşru müdafa bile olsa Yılmaz ya da Ömer ellerini o pisliğin kanına bulaştırmasınlar. Bir de sanırım nihayet bu bölüm Ömer onu vurdurtanın Cem olduğunu ve ihaleye fesat karıştıranın inşaat işini mahvedip onları bu hale getirenin güzide nadide psikopatımız olduğunu öğrenecek. Aslına bakarsak Cem'i gebertmesi için bunlar başlı başına sebep ama bence elini kana bulaştırmamalı.:img-yes:

tolgahuzur1
20-03-07, 10:01
konuşulacak konuda kalmadı.. eee demek ki sizde benim gibi diziden sıkıldınız heralde.. yani başka konu yok yılmaz-filiz hep bunun üzerine konuşmak daraltıcı oluyor.. mesala ben ömerin biraz daha içeride kalmasını isitoyrum ..yani koskoca şirketi batıracak ve 2 günde dışarı çıkacak.. yok öyle o kadar insan aç kaldı işsiz kaldı birazda hatalarını düşünsün.. ama anca ferideyi düşünüyor ben nerede yanlış yaptım bunlara sebeb neydi diye düşünmüyor..

ferman336
20-03-07, 10:13
65 i şöyle üstten tekrar seyrettim şimdi. yok ya biz doğru tarafı tutuyoruz kesin emin oldum. filiz ne halt yerse artık çıksın gitsin yılmazın hayatından bela oldu adamın başına. adam onun yüzünden savrulup duruyor. bu kadar savrulması da doğru değil aslında böyle çizilen bir karakterin. hayret... şu kadarcık acıyorsam filize nolayım walla. gerçi yeğenimin annesi bi taraftan da acıyorum.:sad53:

tolgahuzur1
20-03-07, 10:18
65 i şöyle üstten tekrar seyrettim şimdi. yok ya biz doğru tarafı tutuyoruz kesin emin oldum. filiz ne halt yerse artık çıksın gitsin yılmazın hayatından bela oldu adamın başına. adam onun yüzünden savrulup duruyor. bu kadar savrulması da doğru değil aslında böyle çizilen bir karakterin. hayret... şu kadarcık acıyorsam filize nolayım walla. gerçi yeğenimin annesi bi taraftan da acıyorum.:sad53:

sevgili ferman beni sabah sabaj gülüdürdün..:img-hyste sen heralde düğünden vazgeçtin.. sevgili yılmazdaşım sana katılıyorum.. adamın hayatına bütün kötülükler filizin yüzünden geldi.. mesala yılmaz cemi nereden tanıyacaktı.. adamı musalat etti sonrada çekildi... garibim yılmaz keşke şu çocuk olmasa da bunlar bir daha birleşmese..:icon_sorr

pinkzone
20-03-07, 10:24
Ferideyi Nevzata İten Yılmaz mı olacak.. :)

Sen fazla uçmuşsun.. O cephede Yılmaz teklifini yaptı kabul görmedi. Teklif yapmasa idi.. Bu seferde neden yapmadı diyecektiniz.. O zaman da suçlu yine Yılmaz olacaktı. Adamda şaştı teklif etse reddediliyor.. Etmese vay hayırsız deniyor.. İşte ikilem buna denir. Teklif etmese vay neden yılmaz teklif etmiyor diye yerin dibine sokan arkadaşlarda bulunurud biliyorum. Yılmazda hataki o teklifi etmesi.. Yok ya yaşaması hata dimi sizin için.. Pardon.

Yılmaz gerektiği kadar ilgilendi konuyla.. Bu konu yılmazı aştı. Feride ne yaparsa bu saatten sonra kendisi için yapacaktır.

Aslıyı hastalığı iten Yılmaz değil senaristlerdir. Yılmaz kızın damarına tümor yada benzeri bir hastalıkmı enjekte ettide bunu mu idda ediyorusun..

Kısacası stormy sen taraflı yorumu geçmişsin.. Aşmışsın sen kendini.. Buralarada çok durma.. Harcanıyorsun.. :) Sana daha iyi meşgaleleler bulalım ne dersin. Gençliğini harap etme buralarda.

fortuna1
20-03-07, 10:46
ben yılmazın her zaman arkasındayım.ne yaparsa yapsın o herzaman haklı cünkü o sadece filizi sevdi ve tek hatası bu oldu....:good:

tolgahuzur1
20-03-07, 10:50
ben yılmazın her zaman arkasındayım.ne yaparsa yapsın o herzaman haklı cünkü o sadece filizi sevdi ve tek hatası bu oldu....:good:

oooo kimleri görüyorum bizim kuzen sonunda doğru yolu buldu.. sevgili ferman bak en sonunda bizim kafileye dahil ettim.:img-hyste konuş be kuzen kim tutar seni.. tek suçu sevmek olsa yine iyi birde çocuk var şimdi o ne olacak..

rain_man
20-03-07, 11:16
vaybe gruplaşmalar bu kısımda güzel baya eğleneceğiz o zaman filmin sonuna kadar bu yılmazı sevenler derneğine üye olmak için en az 3 tane kızla nişanlanmak gerekiyormu varmı öyle bir şart yada peşin hükümlümü olmak gerekiyor yada acele karar veripte yanlış davranışlarda bulunmak gerekiyor biri bana açıklayabilirmi bazı arkadaşlar filizin yılmazın hayatına girdiğini söylüyor ama geçmişe bakarsak kim kimin hayatına girmiş anlayabiliriz...yorumlaşmak dileğiyle ii seyirler

archshe
20-03-07, 11:18
forum durgun ben soru sorsam bari...size göre ;
-65. bölümün en duygulu sahnesi en iç acıtan sahnesi hangisiydi?
-65. bölümün en komik sahnesi hangisiydi?
-65. bölümün en iyi oyuncusu ?
-65. bölümün en iyi repliği?
-65. bölümün en dağılan karakteri?
-65. bölümün en sinir bozucu karakteri?

delfin23
20-03-07, 11:26

Bu yorumunu okurken hayrete düştüm şimdi feride nevzata giderse nasıl oluyorda bunun sorumlusu yılmaz oluyor anlamadım arkadaşım yılmaz parayı vermeyi teklif etti parayı kabul etmiyen filiz burda filizi suçlasaydın anlardım ama yılmazı suçlaman komik olmuş . Birde yılmazı aslıyı hasta etmekle suçlamışsın aslının vücüduna tümörü yılmazmı soktu inanılır gibi degilsin pes yani

emraht
20-03-07, 11:32
tüyolarda yılmaz-öemr kanka olacağına göre..
feridenin neczattanpara isteyeceğini yılmaz duyacak ve kendisi ödeyecek. feridede ömerle dışarda sohpet anında bunu ömere söyler. sanırım arkadaşlık vefa böyle kurulacak yılmazla arasında.

cemotara
20-03-07, 11:34

herkese günaydın bari şu soruları cevaplayayım
1-Benim için en duygulu ve iç acıtan 4 sahne vardı o sahnelerde çok duygulandım bir tanesi filizle ömerin hapihanedeki görüşmesi,ikincisi,filizin yılmazı aslıyla nişanlanırken görmesi ve filizin yüz ifadesi,üçüncüsü ömerin ailesiyle ve ferideyle vedalaşması,sonuncusuda filizin elifin yanında yatarken elife bakıp ağlaması bu sahneler çok duygusal vede muhteşem sahnelerdi
2-Aslıyla yılmazın olduğu tüm sahneler çok komikti hele yılmazın evlenme teklif ettiği sahnede öldüm gülmekten
3-Bölümün en iyi oyuncusu kesinlikle sinan tuzcu vede Tuba Büyüküstündü.Bülent inalda iyiydi bu bölüm
4-şuanda replikler tam aklımda değil ama filizle ömerin hapishanedeki görüşmesindeki replikler çok güzeldi
5-Tabiki ömer ve filizdi vede feride
6-Aslı,yılmaz vede yılmazın dostları

kursuni19
20-03-07, 11:37
Sorularin icin tesekkürler

1- 65. bölümün en duygulu sahnesi en iç acıtan sahnesi hangisiydi?
Ömer ve Filizin hapisanedeki konusmalari, Yilmazin kafasindaki sesler:img-wink:

2- 65. bölümün en iyi oyuncusu ?
Secim yapamiyorum, Bülent Inal, Tuba Büyüküstün, Sinan Tuzcu hepsini cok basarili buldum

3- 65. bölümün en komik sahnesi hangisiydi?
Mualla hanim nisan törenindeki okuma sahnesi

4- 65. bölümün en iyi repliği
Doğmak ölüme yazgılıysa, başlayan herşeyde bitmeye yazgılı

5- 65. bölümün en dağılan karakteri?
Siraya göre Ömer, Filiz ve Yilmaz

6- 65. bölümün en sinir bozucu karakteri?
Ömeri hapisande dövdüren arti Cem, Handan, Mualla...

emraht
20-03-07, 11:41
en duygulusu yılmazın nişanı. iç acıtanı filizin tbr etmemesi
filizin inşanı seyretmesi
yılmaz
kara saplı hançeri söküp atacağım (yılmaz)
ömer (iyi dayak yedi)
cem (filizi kandırıp evlenemedi)

:img-hyste :happy0064 :img-hyste :happy0064 :img-hyste :icon_whis

matraka
20-03-07, 11:41
forum bugümlerde çok sessiz takılıyor herşeyi bilmek gördüğünüz gibi hiçbirşey yazmamaya sebeb oluyor bundan sonra daha dikkatli olmak lazım

---şimdi 38.bölümden bir sahne aklıma geldi yılmaz filiz beraber yürürler kemal bey ölmüştür.
filiz :seni kaybetmeye dayanamazdım diyor
yılmaz:bende dayanamazdım inşallah böyle birşey yaşamayız diyor

şimdi yaşanan ne acaba

birde filiz o sahnede çok üzüleceği burdan belli olucakmış

Buket_TY
20-03-07, 11:43

Bence Filizin Yilmazin fotoraflarini yirtmasi, bence bunu cok guzel oynadi.

Alinin dukanda kadina kazak satirmasi. Kadina cok dar gelmisti, ali tuturmus cok guzel oturdu...:img-hyste

Bence Sinan Tuzcu, cok basarili oynadi. Acisini gozlerinden okuya biliyordun...

F:Omer
O:Feride
F:Omer hic endiselenme tamami? Cikicaksin burdan, cok kalmicaksinki. Ne olur guclu ol hersey yoluna girecek...

O:Sende kendini ozmuceksin kendini Feride, tamami? HEr gecenin bir sabahi olur, bunuda atlaticagiz. Seni sevidigim varken gerisi hic onemli degil..
F:Seni seviyorum, hoscakal omer...

Filiz diyecegim, belli dagilmisti, ama yinede ailesine karsi cok saglam duruyordu. O ve Yilmaz 66.bolumde cok dagilacaklar.
Ama bu bolum Feride cok dagilmisti.......Ben Ferideyi seciyorum....

Asli, insan birisinin seni sevmedigini BILE BILE onla evlenirmi? Ilkj basta dedigi gibi, o Ferideyle konusmasini duydu...BIliyor baskasina yer olmadigini niye evleniyor? Kesin su tumor bunun beyini tamamen maf edmis.....

archshe
20-03-07, 11:45

bende cevaplayaylım...
- en iç acıtan sahne filizin yılmazın nişanını gördüğü sahneydi benim için...ilk sırayı bu alı bende ama ömerin her sahnesi de yürek dağladı...
_mualla sultanın ağzı kulaklarına varan her sahnesi...
-kesinlikle sinan tuzcu...tek geçerim bu bölüm...
-filiz ömer sahnelerini çok sevdim.. o sahnedeki her replik güzeldi...
filizden'yokluksa yokluk bunu da yaşamamız gerekiyosa yaşarız hapise girersen senden ayrı kalıcaz bundan büyük yokluk olur mu? Mal mülk yeniden kazanılır ama senin yerini hiçbirşey tutamaz'
- filiz dağıldı ama ayakta durmaya çalıştı o yüzden ömer derim...
-aynalı aslı ve yılmaz ama en çok dersem yılmaz...

delfin23
20-03-07, 11:46

1-Feridenin sahneleri durmadan aglaması ömerle konuşmaları

2-Mualla hanımın Yılmaz ve Aslının nişanındaki hareketleri

3-Yılmaz,Feride,Ömer

4-Doğmak ölüme yazgılıysa, başlayan herşeyde bitmeye yazgılı

5-Ömer , Feride ,Filiz

6-Filiz , Handan, Cem

kursuni19
20-03-07, 11:48
forum bugümlerde çok sessiz takılıyor herşeyi bilmek gördüğünüz gibi hiçbirşey yazmamaya sebeb oluyor bundan sonra daha dikkatli olmak lazım

---şimdi 38.bölümden bir sahne aklıma geldi yılmaz filiz beraber yürürler kemal bey ölmüştür.
filiz :seni kaybetmeye dayanamazdım diyor
yılmaz:bende dayanamazdım inşallah böyle birşey yaşamayız diyor

şimdi yaşanan ne acaba

birde filiz o sahnede çok üzüleceği burdan belli olucakmış

Bence sessizlik bazi seyleri bilmekten dolayi degil, dizideki bazi konularin cok uzadigindan dolayi kaynaklaniyor.

Evet o sahneyi bende hatirliyorum, zaten ondan sonra ayrilik basladi, acaba kendi kendilerin nazarlarimi dokundu:img-hyste

matraka
20-03-07, 11:48
ömerin hapse götürüldüğü sahne duygusal bir sahneydi bence içlerinde en iyi sahneydi

bence bölümün en komik sahnesi hapishanede adamın bıyık burkma sahnesi üstüne tanımam

bu bölümde sinan tuzcuyu tek geçtim ama yılmazın feride konuşması bence muhteşemlerin arasında yer aldı

Kalbimdeki kara saplı bıçağı çekip çıkartıyorum feride. Hep kendimi oyaladım durdum. 4 yıl bekledim. Yıllarımı harcadım. Niçin ? Yeryüzünde herkesin bir tek eşi olduğuna inandığım için. Ama yanlış düşünüyormuşum. Herşeyi bir sonu varmış. Doğmak ölüme yazgılıysa, başlayan herşeyde bitmeye yazgılı. Ben bunu çok geç anladım feride. Sevdalıyımdım. Başım dumanlıydı. Belki hayat başka bir yerde idi. Bilmiyorum. Değişmek gerekiyormuş farkında değildim. İşte şu an değişmeye hazırım feride. Bi kapı kapanırsa diğeri açılır. Bu da umut demektir.

aslı bir sahne hariç hiç iyi değildi ama bir sahnede gerçekten zeynep beşerlerin oyunculuğundan zevk aldım doğruya doğru

ben herkesten farklı handan hanım diyorum cemden bile öne geçti bence filizin resimleri yıkma sahnesinde söyledikleri handan hanım gene söylemedi bence bu sinir bozucu idi.

matraka
20-03-07, 11:53
vaybe gruplaşmalar bu kısımda güzel baya eğleneceğiz o zaman filmin sonuna kadar bu yılmazı sevenler derneğine üye olmak için en az 3 tane kızla nişanlanmak gerekiyormu varmı öyle bir şart yada peşin hükümlümü olmak gerekiyor yada acele karar veripte yanlış davranışlarda bulunmak gerekiyor biri bana açıklayabilirmi bazı arkadaşlar filizin yılmazın hayatına girdiğini söylüyor ama geçmişe bakarsak kim kimin hayatına girmiş anlayabiliriz...yorumlaşmak dileğiyle ii seyirler

derneğimize girmek için yılmazı sevmek yeterli sorularına cevapları ben vereyim

yılmaz peşin hükümlü davranan birisi değil peşin hükümlü olmak için filizi öernek almak lazım yılmazın peşin olmadığı bölümleri 40-54 arasında rahatlıkla görürsün izlemelisin

acele kararı birşeylere göre verdi krakterler ona bakarsan filiz çok aceleci kararlar vermiştir.ben filizin hatalarını sayarsam bu forum kaldırmaz

kimin hayatına kimin girdiğin bir önemi yok söyleyenler yanlış s