PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 15

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

filizim+y
20-03-07, 15:03
Sizce Handan evde oldukça nelere daha çok ilgi duyar yada ilgi alanları nereye kayar ?

a) Dantel,Nakış işlerine
b) Sabahların sultanı seda sayana
c) Damardan şarkılar dinlemek için kral fm
d) Mahallenin altın günlerine
e) 7/24 Saat yayınlanan her diziyi izlemek..

NOT: Ihlamurlar Altındayı izlese yada Yersiz Yutrsuz kesin dramdan tarumar geçirir.

a- bu işlere eli yatkın değil eleyelim iplere de kumaşa da yazık olmasın, daha da çok zarar ederler malum ucuzda değil hani:img-hyste
b- bak bu olabilir hem seda bacım gibi kalın sese sahip yabancılık çekmez hatta izleyici olarak gider, katılır tekiner günlüğünü paylaşrı insanlarla hem de ek gelir alır:img-hyste
c- bak onu yapmaz çünkü kadın daha merkezi daha cemiyetten birşeyler dinler:)
d- buna da katılması gerekir ama alacaklarından şüpheliyim mahallelinin, çünkü onların sohbet ortamına çok yabancı hem de el sayılır onlar için:img-hyste
e- zaten yapacak bir işi de kalmayacak, gerçi müjgan atölyede olursa yemekti, çamaşırdı, bulaşıktı, ütüydü, elifti, nalandı derken bir de bakmış akşam olmuş yorgunluktan uyuya kalır kendi hayat dizisini izler:img-hyste

ferman336
20-03-07, 15:03
sevgili ferman Bob Marley'in "No woman no cry" sözlerini şarkının içeriğine bakarak tercüme atmen gerekiyor..Demek istediği "kadın yoksa gözyaşıda yok " demek değil..Tam tersine kadından ağlamamasını gözyaşlarını silmesini istiyor..:) Yanlış anlama olmasın diye açıklamak zorunda hisstetim kendimi.

sevgili ağustos böcüğü haklısın bununla ilgili bir yazıyı da koymak isterim buraya. idare et işte biz de kendimize yonttuk şarkıyı.:img-yes:

Bob Marley ve okuyuculardan özür dilerim!

Kurban Bayramı'ndan önce halkımızın devalüasyona kurban edilmesi elbette moral bozukluğuna yol açıyor. Bu moral bozukluğu ile yanlış şeyler de yapıyoruz. Tıpkı benim dün yaptığım gibi.

Okuyucular cehaletimi mazur görsün. Öncelikle hepsinden özür diliyorum. "Her şey çok güzel olacak" diyen Bob Marley'e de bir özür borcum var. Çünkü o güzelim şarkısının adını yanlış tercüme etmişim.

Cehaletimi maruz görün. O yazıyı yazarken o şarkı çalıyordu fonda. Bob Marley "No woman no cry" diyordu. Ben de o sözlerden mülhem ülkenin içinde ekonomik bunalım ortamında "no money no problem" diyordum…

Zaman okuyucularından ne kadar da çok Bob Marley hayranı varmış ve hemen hepsi dün bu sütunda yaptığım hatayı düzeltmek için seferber oldular. Öncelikle beni e-mail marifetiyle uyarma nezaketinde bulunan okuyuculara teşekkür ederim. Sayelerinde bir yanlışımı ve bir yanlış bilgilendirmeyi önlemiş oluyorlar. Her ne kadar bazı okuyucular fırça atsalar bile biz hata yaptığımızda buna hakları elbette var. Muhammed Yıldız adlı okuyucu şöyle diyor: "No woman no cry", "hayır kadınım ağlama" anlamına gelir. Siyahların başkaldırısının önemli isimlerinden Bob Marley'in meyhane senatörlerinin bile söylemekten gurur duymayacağı "kadın yok ağlamak yok" gibi bayağı sözleri şarkılarında kullanacağını aklınız alabiliyor mu?"

Gerçekten özür dilerim. Bob Marley'in felsefesini bilmiyorum tabii.

Vedat Verbeemen de tercümede yaptığım hatayı bildiriyor: "Bob Marley kadınına seslenerek ağlamamasını istiyor."

Sürekli bir okurum olarak benden bu hatayı beklemediğini bildiren bir okuyucu problemin esasını şöyle yazıyor: "Jamaica aksanından gelen bu söyleyiş şu anlamı verir: 'Yok, ağlama kadınım."

Tuğba Oten, bu konuyu araştırmadan yazmış olmamdan şikayetçi. Aslında yapılan hatanın çok da önemli olmadığını söylüyor. (Benim için gerçekten önemli. N.G.) "Ağlama kadın, ağlama" anlamına geliyor "No woman, no cry." Her şeyin güzel olacak olması da o şekilde alakalı oluyor. Keşke araştırmış olsaydınız. Okuyucunun yanlış bilgilendirilmesi içime sinmiyor."

Erdoğan Şimşek'ten bir şey daha öğreniyorum: "İngilizcenin Jamaica'da konuşulan şeklinde don't yerine "no" kullanılıyor genellikle: "Hayır kadın, hayır ağlama."

Ömer Özgün de benzeri şeyleri yazmış. Benzeri birçok e mail daha var posta kutumda.

Bob Marley'in şarkısından bahsederken yaptığım bir tercüme hatası bana büyük bir ders verdi. Ancak okuyuculardan gelen tepkiler ve bilgilendirmeler de beni o derece memnun etti. Zaman okuyucularının öyle her şeyi yazıldığı gibi kabul eden, x şahsı yazmışsa doğrudur, y yazmışsa yanlıştır gibi kabullenici kişiler olmadığını ayn-el yakin gördüm. Mutlu oldum.

Bu vesile ile şunu da belirtmek isterim. Bob Marley'in söz konusu şarkısı Türkiye'de hep benim hatalı şekilde yaptığım tercümede olduğu gibi anlaşılmıştır. Hatta müzik konularından çok iyi anlayan STV muhabiri Vefa İlhan'a sorduğumda o da "Bu tartışma Türkiye'de 4-5 yıl önce yaşandı. Ne yazık ki Türkiye'de uzun zaman o şarkının sözleri sizin yazdığınız gibi tercüme edilmiştir." dedi.

Bob Marley hatası benim için çok öğretici oldu. Hem okuyucuları hem de kendimi tanımış oldum. Tekrar affedersiniz!

cemotara
20-03-07, 15:05
Sizce Handan evde oldukça nelere daha çok ilgi duyar yada ilgi alanları nereye kayar ?

a) Dantel,Nakış işlerine
b) Sabahların sultanı seda sayana
c) Damardan şarkılar dinlemek için kral fm
d) Mahallenin altın günlerine
e) 7/24 Saat yayınlanan her diziyi izlemek..

NOT: Ihlamurlar Altındayı izlese yada Yersiz Yutrsuz kesin dramdan tarumar geçirir.

sevgili pinkzone iyikide Handan hanım var vede fakir oldu yoksa sen ne yapardın baksana handan hanımın ilgi alanına girmişsin zaten handan hanımda da olay çok iyi bir uğraş bizim için ama eminimki çok zevkli sahneler olacaktır handan hanımı gazi mah. izlemek çok büyük bir keyif olacak
bu söylediklerinden kesinlikle seda bacımın programını izler hatta programına bile çıkar herşeyi anlatır orda yılmazda tüm gerçekleri tv den öğrenir:img-hyste

matraka
20-03-07, 15:05
ömer filizi tebrik ediyor bakıyorum gece güzdüz ayrılmıyorsunuz diyor gündüz spor akşam yemekler diyor

filiz yılmazı paragöz ve açgözlü olmakla suçluyor :img-hyste

handan hanım yılmazın ofisine gelip yılmazı aşağılıyor

kursuni19
20-03-07, 15:10
Gazi Mahallede yasanacak hikayeler

1- Filiz geceleri Müjgan hanimin evinde maziye dalmisken Keremin motor seferlerinde acaba camdan Yilmaz geldimi diye bakarmi?
2- Yilmaz gercekleri ögrendikten sonra geceleri Gazi Mahallenin yollarina düsermi?
3- Mualla Handanlara mahalemmize hosgeldin ziyareti yaparmi?

cemotara
20-03-07, 15:11
ömer filizi tebrik ediyor bakıyorum gece güzdüz ayrılmıyorsunuz diyor gündüz spor akşam yemekler diyor

filiz yılmazı paragöz ve açgözlü olmakla suçluyor :img-hyste

handan hanım yılmazın ofisine gelip yılmazı aşağılıyor

sevgili matraka benimde aklıma yılmazın yaptıkları geldi nasıl bir kızın hayatı mahvolur vede namusuna leke sürülür yılmaz çok güzel öğretti bize
nasıl bıyık altından pispis gülünür yılmaz bunuda çok iyi yaptı vede çok iyi yapıyor

pinkzone
20-03-07, 15:16
Handan hanımın Seda Hanımın programını izleyeceğinden bende pek memnun olurum. Seda hanıma telefon eder konuya bile idrak eder katılabilir.

Müjgan hanımın evinde kaldı diye herşeyi Müjgana bırakcak hali yok. Oda kendi çapında yapacak. Kim bilir.. Ev işini bir günde bitirirler.. Alışverişi de haftada bir pazardan yaparlar. Sonrada baktı olmuyor meşgalem yok diye. Mağazada yada Atölyede çalışbilir. Ben atölyede çalışmasını yada Mağazada çalışmasını isterim.

Handandan daha çok malzeme çıkarcam daha neler.. :) Tekinerlerden sadece Handan benim için bir lüks. :)

Bir gün ansızın kapı çılnır. Gelen gariptir. Handan şaşırır..
Garip: Öyle kolay değil handan hanım.. Aşkım Ümraniye çöplüğünden büyük. Sana bunu ispatlayacağım. Benden kaçarın yok
Handan: Ne diyon sen be.. Ne ümraniyesi.
Garip: Öyle bir bakışla hayatımdan çıkamazsın. Sana dair ümitlerim var.. Bunları gerçekleştirmeden olmaz. Daha senle yarım ekmek kokoreç hayalimi gerçekleştiremedim.. Olmaz kaçamazsın benden.

Ağustos Böcüğü
20-03-07, 15:17
Sevgili Ferman lafı mı olur aramızda unuttuk bile idare etmeye ne hacet.
Ne olacak yani istediğin gibi yorumlarsın yani.Sen kadın yoksa, gözyaşıda yok dersen o da uyar.

filizim+y
20-03-07, 15:18
Gazi Mahallede yasanacak hikayeler

1- Filiz geceleri Müjgan hanimin evinde maziye dalmisken Keremin motor seferlerinde acaba camdan Yilmaz geldimi diye bakarmi?
2- Yilmaz gercekleri ögrendikten sonra geceleri Gazi Mahallenin yollarina düsermi?

1- filiz zaten yalnız kaldığı her an yılmazı ve malım şahsiyetin o halini getirecek gözüne nasıl yılmaz filizin can alıcı sahnesini hatırlarken elbette filiz de her motor sesinde yüreği koşacak pencereye
2- yılmaz gerçeği öğrensin değil gazi mahallenin yollarını müjgan hn. evinin içine kadar girer, baktı olmuyor elbette ki arşınlama çalışmalarına başlar
3- kesinlikle yapmaz, kızına nispet yapan annesine bir hoşgeldin der mi demez ama aslı kızını alıp da nispet yapmak için giderse bak bu olur işte malum filizin ümidini kesmesi için böyle bir yola da başruvabilir handana "gelinim aslı, tanıyorsundur ya" gibilerinden

pinkzone
20-03-07, 15:20
Geçen seneki Elif Yılmaz sahnelerini anımsarım.. Olmaz herkese başka fanteziler.. Bence daha değişik atmosfer olsun.
Evet. Muhakak hergün filizin evinde.. Hergece bir yazılı yoklama yapar.
Yapsın isterim. Bu ikilinin bakışmalarına ve konuşmamalarına hayrnaım. Hatta bir adım ileri gidip konuşsunlar.. Bu ikiliyi aynı sahnede görmek benim için inanılmaz bir keyif. Hayallerimin sahnesi.. :)

sinem*
20-03-07, 15:23

bu olmaz sanırım ama bir motor sesi duyduğunda içi cız edecektir.

gerçekleri öğrenmesede yılmaz sürekli o yollarda hem evi orada hem de kafasını kurcalayan dolu mesele var :) ama gerçekleri öğrensin dört dönecektir :img-hyste

ziyaret yapmaz bence :) ama yaparsa da nispet için gitmiş olur ..ben tam tersi yni handan hanımın muallalara gideceğini düşünüyorum :img-hyste çayınızı içmeye geldim diye :img-hyste

ferman336
20-03-07, 15:28
Sevgili Ferman lafı mı olur aramızda unuttuk bile idare etmeye ne hacet.
Ne olacak yani istediğin gibi yorumlarsın yani.Sen kadın yoksa, gözyaşıda yok dersen o da uyar.

ohh be şükürler olsun bu gün anlaşabileceğim birini buldum.:img-yes: yorumlarım biraz geyik, biraz espri, biraz felsefe e tabi haliyle de biraz filiz e laf söyleme içersin diyorum ama herkes başlıyor tamamiyle ciddiye almaya. bak böyle ne güzel anlaşıyoruz. :img-blush o zaman da bir özlü söz daha " kadınlar gülecekleri zaman gülerler ama istedikleri her zaman ağlayabilirler" gibi birşeydi diyeyim de yamulmayayım gene.:good:

not: ooo secomsum gelmiş :img-yes: alacam ben sana onu.:img-yes:
not2: filizim+y filizyılmazcıdır.:happy0064 aksini iddia etmeyin ve söylemeyin:img-blush

Ağustos Böcüğü
20-03-07, 15:34
ohh be şükürler olsun bu gün anlaşabileceğim birini buldum.:img-yes: yorumlarım biraz geyik, biraz espri, biraz felsefe e tabi haliyle de biraz filiz e laf söyleme içersin diyorum ama herkes başlıyor tamamiyle ciddiye almaya. bak böyle ne güzel anlaşıyoruz. :img-blush o zaman da bir özlü söz daha " kadınlar gülecekleri zaman gülerler ama istedikleri her zaman ağlayabilirler" gibi birşeydi diyeyim de yamulmayayım gene.:good:
Yorumlarını dikkatle okuyorum.Her ne kadar bazı konularda anlaşamazsakta ifade şeklini çok beğeniyorum.
Bende gayet ciddi oturup yorum yapamıyorum. Sıkıyor beni..Madem vakit ayırıyoruz işi gücü bırakıp buraya yazıyoruz birazda eğlence lazım.

Bu son özlü sözünü daha önce duymamıştım..Kim demişse (bende bir hatun kişiyim bu arada) hedefi 12 den vurdu demeyeyim ama oldukça yaklaştı diyeyim. Bizim cinsin %90 ı böyle maalesef. Sıkıştılarmıydı en büyük silahları gözyaşları devreye girer.

Ağustos Böcüğü
20-03-07, 15:40
evet filizin demekki o kadar kolay ağlayabilmesini izah etmiş oldun bize sağol diyorum forumdaşım bu kadınlardan korkucaksın diye sen mutlusun diye bizi ateşe atmak istiyorsun galiba ben genede bin düşünüp bir karar vermek istiyorum
Şşşttt o kadarda değil filiz gözyaşlarını silah olarak hiç kullanmadı..
Kullansa zaten her halükarda kazanan taraf olurdu.. Hatunda gözyaşı bol e dolayısıyla cephanede bol..Ve lakin o çıkıyo düz arazida cephaneyi heba ediyor.:)

filizim+y
20-03-07, 15:45
filiz ağlamayı da güzel yansıtıyor ama bunu hiçbirşekilde kullanmadı hele de yılmaza karşı kullandı diyen yanlış söyler, mesela yılmaza da çok yakışmıştı ağladığı sahne ben bayılmıştım valla (malum erkeklerin ağlamasını beğendiğimi yazmıştım ama forumda bu şekilde biri yok malesef:img-yes: )

matraka
20-03-07, 15:45
Şşşttt o kadarda değil filiz gözyaşlarını silah olarak hiç kullanmadı..
Kullansa zaten her halükarda kazanan taraf olurdu.. Hatunda gözyaşı bol e dolayısıyla cephanede bol..Ve lakin o çıkıyo düz arazida cephaneyi heba ediyor.:)

10 puanlık uyzman sorusu

filiz babasının vasiyetini tutmak içinmi evlenmeyi kabul etmedi yoksa babasının haklı olabileceğini düşündüğü içinmi
ee nede olsa mazi günü bugün arasıra gün düzenlemek lazım böyle arkadaşlar cevaplarınıza yarın bakarım bakalım 10 puanı kim alıcak

medsul
20-03-07, 15:46
bir filizsever göreyimki 13.bölümle karşıma çıkmasın filizin ne kadar eleştirilecek bir yanıı varsa hemen 13.bölüm halbuki ilşkisi ikisi içinde 34.bölümde başladı ama tabi filizseverler açısından bu böyle değil

yaniliyorsun martaka filiz yılmazla taniştiği ilk günlerden itibaren seviyordu
ama yılmaz 34 bölümden başlamiş oldu
unutmayalimki filiz yılmazın gercek kimliğini ögrenmeden önce yılmazla sevgiliydi
hatta onu ailesiyle bile taniştiracak kadar ama sizin mükemmel dediğiniz yılmaz
hala intikam planlarindaydi
ilişki yılmaz filizi gercekten aşik olunca başlamiyor yani bunlar gercekten 34 bölümde karşikikli sevgili oldu ömenli olan bundan sonra demek sacma
şimdi sen maziyi deşince aklıma şey geldi yılmaz filizle birlikte olduktan sonra
anladiki filiz sandiği gibi degil ama o yine aile yemeğine şu meşhür karşilaşmaya
yda yılbaşi partisine hala ayni dugulardaydi
yani ilişki 34 bölümde başladi yılmazın bundan önce yaptiği adiliklerin bir ömemi
yok çünkü agamiz 34 bölümden sonra sevgili oldu ömemli olan bu demeek
kusura bakma ama sacma

Ağustos Böcüğü
20-03-07, 15:50
10 puanlık uyzman sorusu

filiz babasının vasiyetini tutmak içinmi evlenmeyi kabul etmedi yoksa babasının haklı olabileceğini düşündüğü içinmi
ee nede olsa mazi günü bugün arasıra gün düzenlemek lazım böyle arkadaşlar cevaplarınıza yarın bakarım bakalım 10 puanı kim alıcak
Babasının haklı olabileceğini düşündüğünü hiç sanmıyorum. Aklında o an için babasından başka bir şey olabileceğini sanmadığım gibi. O durumda olan herkes öyle bir söz verebilirdi.Babasını kaybetmiş, son nefesine kadar yanında olmuş biri olarak ben geriye bakıp düşündüğümde babam benden ne isteseydi o an yapardım diye düşünüyorum.. O an şartlarında.. Ama istenen söz saçma sapan bir şey ise sonrasında tutmazdım diye de düşünmeden edemiyorum.

ferman336
20-03-07, 15:50
Yorumlarını dikkatle okuyorum.Her ne kadar bazı konularda anlaşamazsakta ifade şeklini çok beğeniyorum.
Bende gayet ciddi oturup yorum yapamıyorum. Sıkıyor beni..Madem vakit ayırıyoruz işi gücü bırakıp buraya yazıyoruz birazda eğlence lazım.

Bu son özlü sözünü daha önce duymamıştım..Kim demişse (bende bir hatun kişiyim bu arada) hedefi 12 den vurdu demeyeyim ama oldukça yaklaştı diyeyim. Bizim cinsin %90 ı böyle maalesef. Sıkıştılarmıydı en büyük silahları gözyaşları devreye girer.

çok teşekkür ederim ağustos böcüğü emin ol ben de senin yorumlarını dikkatle takip ediyorum ve özellikle esprili yaklaşımlarını bayıla bayıla okuyorum. sanırım forumda bazen oluşan kasvetli ve gergin hava bu dizinin ve karakterlerin hayal ürünü olduğunun unutulmasından kaynaklanıyor. sonuçta bu dizi, bu karakterler, bu forum hepsi bizim eğlenmemiz,vakit geçirmemiz ve diziden, karakterlerden ve birbirimizden birşeyler öğrenmemiz veya bazı mesajlar almamız için değil mi?:img-yes: gözyaşlarına gelince walla ben söylemedim biri söylemiş işte :img-hyste :img-hyste Allah herkese kendini savunacak bir güç vermiş işte.erkeklere kaba kuvvet, kadınlara gözyaşı, atlara çifte, aslanlara pençe :img-wink: sağlıcakla kal.

sinem*
20-03-07, 15:54
10 puanlık uyzman sorusu

babasının haklı olabileceğini düşünseydi ya da öyle bir ihtimal aklının ucundan geçseydi filiz yılmazla evlenmek için adım atmazdı zaten :) o yüzden sadece sözü tutmak için evlenmedi

tolgahuzur1
20-03-07, 15:55
10 puanlık uyzman sorusu

tabi ki düşündü düşünmez olur mu .. hatta italyadan geldikten sonra onu yanlış tanımışım felan dedi acilen hiseleri alaım dedi.. geçi ellerinde tutamadılar ama :img-hyste

forever_bim
20-03-07, 15:55
Arkadaşlar neden kavga ediyorsunuz ki? Herkes istediği tarafı savunur. Foruma deşarj olmak için geldim şarj oldum resmen. Gereksiz bir sürü geyik ve tartışma olmuş yine.

eaykut
20-03-07, 15:56
10 puanlık uyzman sorusu

bence ilk başta farkettiyseniz sonra konuşuruz diyor babası olmaz şimdi söle yani ısrar etti o anda babasını kırmamak için söylemiş olabilir he belki ölmese evlenebilirdi yine gizlice ama öldüğü için babasının son isteğini yerine getirmek istediğini düşünüyorum peki ondan sonra niye beraber oldu derseniz kalbine söz geçiremediği için derim.

filizim+y
20-03-07, 15:58
10 puanlık uyzman sorusu

kesinlikle öleceğini düşünmedi, hasta babasının ona yalvarır gözlerle bakınca birde erol beyinde yaşanan olayların etkisiyle kızından istediği akıllıca birşey değildi ya neyse filizde babasının o halini görünce yapacağı en mantıklı şeyin bu olacağını düşündü ve sözü verdi sonrasında babasını kaybetti zaten ve verdiği sözle de kaldı bu da ilişkisini etkiledi ve o malum süreç yaşandı

kesinlikle babasının haklı olabileceğini düşünmedi çünkü yılmazla evlenmeye çoktan karar vermişti ne olursa olsun evlenecekti ta ki babası rahatsızlanana kadar vazgeçmedi ne zaman sözü verdi ondan sonra filiz kaçan yılmaz kovalayan oldu:img-yes:

NOT: beni kızdırdın ama barış çubuğunu uzatayım dedim:) bakalım kaç puan vereceksin:img-yes:

Ağustos Böcüğü
20-03-07, 16:01
çok teşekkür ederim ağustos böcüğü emin ol ben de senin yorumlarını dikkatle takip ediyorum ve özellikle esprili yaklaşımlarını bayıla bayıla okuyorum. sanırım forumda bazen oluşan kasvetli ve gergin hava bu dizinin ve karakterlerin hayal ürünü olduğunun unutulmasından kaynaklanıyor. sonuçta bu dizi, bu karakterler, bu forum hepsi bizim eğlenmemiz,vakit geçirmemiz ve diziden, karakterlerden ve birbirimizden birşeyler öğrenmemiz veya bazı mesajlar almamız için değil mi?:img-yes: gözyaşlarına gelince walla ben söylemedim biri söylemiş işte :img-hyste :img-hyste Allah herkese kendini savunacak bir güç vermiş işte.erkeklere kaba kuvvet, kadınlara gözyaşı, atlara çifte, aslanlara pençe :img-wink: sağlıcakla kal.
Sanırım problem karakterleri fazlaca benimseyip, onlar üzerinden kendimizi ifade etme yolunu seçmemiz. Neyse ne yani...Ve fekat bir sır vereyim..Ben I.A.Yı ilk bölümden itibaren izliyordum ama ne zamanki bu forumu keşfettim. I.A.ile yatar I.A.ile kalkar oldum..Yakın aile üyeleri bile durumu şaşkınlıkla takip etmekte..Ve alttan alttan kıs kıs gülmekte..Yakındır psikolojimi iyice bozacak bu dizi..

Hay Allah bak şimdi matrakaya özendim.. Yorumdan hareketle soruyorum tüm forumdaşlara...10 puanlıktır..
Kaba kuvvet mi yoksa gözyaşı mı daha güçlü silahtır?

filizim+y
20-03-07, 16:04
Arkadaşlar neden kavga ediyorsunuz ki? Herkes istediği tarafı savunur. Foruma deşarj olmak için geldim şarj oldum resmen. Gereksiz bir sürü geyik ve tartışma olmuş yine.

sevgili modum, bunlara sebep olanlardan biri de benim elimde olmayan nedenlerden oldu ben başlatmadım en azından benden dolayı bazı yorumlar oldu bundan dolayı özür dilerim, dikkat etmeye de çalıştım yazarken kimseyi rencide etmemeyi, eğer istersen ceza verebilirsin:img-yes:

ferman336
20-03-07, 16:05
10 puanlık uyzman sorusu

hımmm bence bu soru iki taraflı bir soru. eğer hisse meselesinde annesiyle yaptığı konuşmada (43.bölüm) söylediği "babamın aslında haklı olduğunu farketmek çok canımı yakıyor" cümlesini baz alırsak öyle bir anlam çıkabilir. aklımdaydı ama dikkate almıyordum gibi bir anlam çıkarabiliriz bu cümleden.
ama diğer taraftan "babamın haklı olduğunu farketmemiştim,aklıma bile gelmemişti böyle bir olasılık" gibi bir anlam da çıkarabiliriz. daha fazasını düşünüp çıkarmaya devam edersek bizim beyinde yerinden çıkabilir.:img-pilot sonrasına bakılırsa bence sözünü tutmak için kabul etmedi.:icon_whis amannn o da saçma sapan bir sözdü bu arada. babasının da işi gücü yok ölüyon gidion be adam bırak napacaksa yapsın kız :img-hyste :img-hyste

kursuni19
20-03-07, 16:08
Matraka güzel bir soru

Hatirliyorumda, ozamanlar Filiz Salihe söyle demisti: Sevgimin gücü bu kadarmış Salih! Kimbilir belki sahiden birbirmize uygun değiliz!

Bunun üzerine cok fazla bir sey söylememe gerek yok sanirim

Matraka puanim kac

ferman336
20-03-07, 16:10
Sanırım problem karakterleri fazlaca benimseyip, onlar üzerinden kendimizi ifade etme yolunu seçmemiz. Neyse ne yani...Ve fekat bir sır vereyim..Ben I.A.Yı ilk bölümden itibaren izliyordum ama ne zamanki bu forumu keşfettim. I.A.ile yatar I.A.ile kalkar oldum..Yakın aile üyeleri bile durumu şaşkınlıkla takip etmekte..Ve alttan alttan kıs kıs gülmekte..Yakındır psikolojimi iyice bozacak bu dizi..

Hay Allah bak şimdi matrakaya özendim.. Yorumdan hareketle soruyorum tüm forumdaşlara...10 puanlıktır..

aile üyeleri neyse onlar bir nebze anlar bizi de oyuncular okuyorsa onlar kıs kıs gülüyordur bence :img-yes: sorunun cevabı çok basit ,:happy0064
kalem kılıçtan güçlüyse gözyaşı da kaba kuvvetten güçlüdür.:img-hyste

sinem*
20-03-07, 16:12

buna da cevap vereyim :) valla karşındakine bağlı bir durum :img-hyste
Kaba kuvvete her zaman karşıyız...bir de dizimizde sürekli anlamadan etmeden bir girişme söz konusu olduğu için kaba kuvveti es geçelim.Ama bu anlamadan etmeden kaba kuvvete sebep olanın kadınların gözyaşı olduğu da, bir örnekte aşikardı ,düşünürsek o yüzden gözyaşı daha etkili ve kalıcı olur diye düşünüyorum :)

not:herkes uzmanlık sorusu soruyor ama kimse uzmanlık rütbesi vermiyor :img-hyste rütbe istiyorum ama lütfen :)

tolgahuzur1
20-03-07, 16:15

valla sevgili arkadaşım bende senin gibi oldum. delirdim heralde rüyamda bile form yorum yazıyorum..:img-hyste şirkette bana gülüyorlar sen ne yapıyorsun diye birgün ıhlamurun altında kalacaksın diyorlar:)

neyse soruna geleyim her ikiside bir birinden kuvvetli ama göz yaşı yumuşamak için en iyi silah.. yani benim karşımda biri ağlarsa dayanamam..:icon_sorr biraz o konularda suluyum hiç acıya gelemem.. ama damarıma basarlarsa da hiç acımam..:good:

filizim+y
20-03-07, 16:19
1- feride ömer için kendini feda edecek ya buna ömerin tepkisi ne olacak, sonuçta işin ucunda ferideyi kaybetmek var?
2- gazi mahallesi tekinerler için bir hoşgeldin günü düzenlerler mi ve yılmazın ailesinin tepkisi ne olur?
3- filiz yılmaz karşılaşmasında nasıl bir konuşma geçer?
4- yılmaz ilk başta feridenin yapacaklarından habersiz olacak ya, feridenin
evine taşınması ile mi anlayacak bu durumu?
5- tekinerlerin artık daha da dibe vuracakları durumlar ne olabilir bununda daha beteri var mı?

forever_bim
20-03-07, 16:23
forum durgun ben soru sorsam bari...size göre ;
-65. bölümün en duygulu sahnesi en iç acıtan sahnesi hangisiydi?
-65. bölümün en komik sahnesi hangisiydi?
-65. bölümün en iyi oyuncusu ?
-65. bölümün en iyi repliği?
-65. bölümün en dağılan karakteri?
-65. bölümün en sinir bozucu karakteri?

En duygulu sahne: Feride Ömer karakol önündeki ayrılma sahnesi. Filiz Ömer nezarethane ve hapishane replikleri. En iç acıtan sahne: Nişanı Filiz'in görmesi ve Ömer'in şiddete maruz kalması.

En komik sahne: Nişan Sahnesi ve Mualla Hanım.

En iyi oyuncu: Tek isim söylemem gerekirse sadece SİNAN TUZCU. Birden fazla isim vermem gerekirse de Bülent İnal, İrem Altuğ ve Tuba Büyüküstün. (çok güzel yutkunuyor mutsuz olduğunda)

En iyi replik: Hapishane replikleri. Çünkü hem Filiz hem Ömer çok içtendi. İçi boş süslü laflar değil de içi dolu sade laflardı.

Tekiner Kardeşler. Ömer vs Filiz. Onlardan fazla dağılan olmadı bu bölüm.

Cem, Handan en başta olmak üzere Aynalı ve Mualla.

Benim arkadaş aşırı Yılmaz fanatiğidir. Kendisine Filiz'de de suç var Yılmaz'da da diyorum kabul etmiyor. Suç sadece Filiz'de diyor. Yılmaz bu zamana kadar hiç hata yapmamış. Filiz bebeği ona söylediğinde Yılmaz'ın ona inanmamasıda Yılmaz'ı haksız göstermiyormuş.
Arkadaşım Yılmaz'ın bu saatten sonra pişman olmasına anlam veremiyor. Daha beter sinirlenmesi lazımmış Filiz'in kendisine yalan söylemesinden dolayı ve Yılmaz'ın kendisine göre haklı gerekçelerinden dolayı. Bu zamana kadarki Yılmaz sanki hiç hata yapmamış onun gözünde.
Bilmem siz neler düşünüyorsunuz bu konuda. Ben onu ikna edemedim.

Arkadaşına fanatizmin kötü birşey olduğunu söyle.

Ağustos Böcüğü
20-03-07, 16:26
Hmmm..Cevaplardan yola çıktığımızda bu durumda kadın milleti için daha güçlüdür denmesinin sebebi açığa çıktı...
Heyyyyy erkek milleti (dememe bakmayın kaba kuvvet uygulayan hatun kişide gördüm, sadece çocuklarına uygulayan hatun kişi sayısı dudak uçuklatır) kaba kuvvetin yanına bir de gözyaşını yedeğe almayı öğrendiğinizde olay bitmiştir.

Sinemcim sen rütbe iste yeteki derhal yükseltiriz rütbeyi.

filizim+y
20-03-07, 16:27
Yorumdan hareketle soruyorum tüm forumdaşlara...10 puanlıktır..

valla bunun cvbı da içinde gizli ağustos böcüğüm ama açarsak, elbetteki kaba kuvvet can yakar ama gözyaşı kesinlikle daha güçlüdür, ağlamak bir duygu boşalması kaba kuvvet ise yanlış duyguların dışa vurumu bu yüzden gözyaşı diyorum dizime adapte edersem kaba kuvvetle hiçbirşey yürümüyor bunu gördük ne yılmaz ne de diğerleri sonuç alamadı, ama gözyaşı döken aldı mı dersen o da hayır ağlaya ağlaya filizde yaş kalmadı ama silahını kaybetmemek için direniyor elbet birgün işe yarayacak diye:):)

kaç aldım hocam:img-wink:

forever_bim
20-03-07, 16:29
1- feride ömer için kendini feda edecek ya buna ömerin tepkisi ne olacak, sonuçta işin ucunda ferideyi kaybetmek var?
Ömer Paşam Feride Bacımı kovalayıp bu nedensiz gidişi anlamaya çalışacak. Serbest bir Ömer her zaman tercihimdir. Böylece konuşarak sorunu hallederler gibi geliyor.

2- gazi mahallesi tekinerler için bir hoşgeldin günü düzenlerler mi ve yılmazın ailesinin tepkisi ne olur?
Kesinlikle düzenlemezler. Düzenlemesinler de.
Sende gurur bende inat kim kime pes edecek bakalım, ben susarım sen de unut boşyere pişman olmayalım.
Muhtar öğrenir bence ama nasıl olur bilemem.
5- tekinerlerin artık daha da dibe vuracakları durumlar ne olabilir bununda daha beteri var mı?
Ömer ve Filiz Cem'e güvendikleri için pişman olurlar. Cem onlara pis oyunlar oynar gibime geliyor.

Hocam sorular için sağolun yorumunuz da güzeldi.

Ağustos Böcüğü
20-03-07, 16:30
valla bunun cvbı da içinde gizli ağustos böcüğüm ama açarsak, elbetteki kaba kuvvet can yakar ama gözyaşı kesinlikle daha güçlüdür, ağlamak bir duygu boşalması kaba kuvvet ise yanlış duyguların dışa vurumu bu yüzden gözyaşı diyorum dizime adapte edersem kaba kuvvetle hiçbirşey yürümüyor bunu gördük ne yılmaz ne de diğerleri sonuç alamadı, ama gözyaşı döken aldı mı dersen o da hayır ağlaya ağlaya filizde yaş kalmadı ama silahını kaybetmemek için direniyor elbet birgün işe yarayacak diye:):)

kaç aldım hocam:img-wink:
Sen bu forumun en çalışkan talebesisin düşük not vermek ne mümkün..
Tüm arkadaşların yanıtı aynı forum toptan 10 aldı..

ferman336
20-03-07, 16:32
Hmmm..Cevaplardan yola çıktığımızda bu durumda kadın milleti için daha güçlüdür denmesinin sebebi açığa çıktı...
Heyyyyy erkek milleti (dememe bakmayın kaba kuvvet uygulayan hatun kişide gördüm, sadece çocuklarına uygulayan hatun kişi sayısı dudak uçuklatır) kaba kuvvetin yanına bir de gözyaşını yedeğe almayı öğrendiğinizde olay bitmiştir.

Sinemcim sen rütbe iste yeteki derhal yükseltiriz rütbeyi.

heh he :img-yes: ii de sevgili ağustos böcüğü işte olay orada zaten.bizi yaratanda biliyormuş ikisi birarada olursa tutulmaz bir güç olur diye o yüzden eşit bir şekilde paylaştırmış işte cinsler arasında.:img-yes:

tolgahuzur1
20-03-07, 16:33
SEVGİLİ filizm yine aynı soruları sormuşsun:img-hyste şaka şaka
hemen cevaplayayım nede olsa hatırın var :)
1-ömer üzülecek ama bir art niyet arıyacaktır.. ömer hiç değilse biraz araştırırsa öğrenir. yoksa oda yılmaz gibi böyle döner durur..
2-yoo hiç birşey yokmuş gibi davranırlar.. souçta tekinerlerin durumu ortadaaa
3-oooo çok zor bi soru cavap veremiyeceğim :)
4-evet olabilir..ama feride eve niye taşınsın ki sonuçta nevzattan para isteyecek yani eve gitmez..
5-olabilir beterin beteri var demişler....
NOT: biraz önce özür diledim ama demek ki kabul olmamış sağlık olsun..:icon_sorr

forever_bim
20-03-07, 16:33
Sevgili Ağustos Böcüğü Hocam

Öncelikle sorunuz çok klas bir soru. Mesela ben Ömer Paşamın ağladığı dönemlerde ya da Filiz Bacımın hemen yelkenleri suya indirebiliyorum. İlk sezon kumarhane sonrası Ömer'in bir sahnesi vardı Elif'le, "Neden beni sevmiyorsun Elif?", "Seviyorum.", "Öyle değil, benim seni sevdiğim gibi, Yılmaz'ı sevdiğin gibi". Tam anlamıyla yıkımdı o bölüm.

Dipnot: Allah size ve geride kalanlara uzun ömürler versin.

filizim+y
20-03-07, 16:34
sevgili modum, kızmadın değil mi?
soruları cevaplamışsın teşekkür ederim özellikle filizyılmaz karşılaşmasına yazdığın süper:) yorumumu beğemişsin sağol umarım beklediğin gibidir:img-wink:

sorularımı cvplayıp cvplamayacak herkese şimdiden teşekkür ediyorum

sevgili tolga, özrün için teşekkür ederim, alıntı yapmamaya özen gösterecekmişsin bana ama ben böyle olması gerektiğini düşünmüyorum şakaysa zaten birşey demedim bunu belirtmiştim o zaman öüzrde gereksiz:img-yes:

filizim+y
20-03-07, 16:38
SEVGİLİ filizm yine aynı soruları sormuşsun:img-hyste şaka şaka
hemen cevaplayayım nede olsa hatırın var :)
NOT: biraz önce özür diledim ama demek ki kabul olmamış sağlık olsun..:icon_sorr

bu yorumunu görmeden zaten özürle ilgili sana yazdım arkadaşım ne demek ama dediğim gibi şakaysa problem yok, anlaştık sanırım:img-yes:

secoms
20-03-07, 16:38
65 i şöyle üstten tekrar seyrettim şimdi. yok ya biz doğru tarafı tutuyoruz kesin emin oldum. filiz ne halt yerse artık çıksın gitsin yılmazın hayatından bela oldu adamın başına. adam onun yüzünden savrulup duruyor. bu kadar savrulması da doğru değil aslında böyle çizilen bir karakterin. hayret... şu kadarcık acıyorsam filize nolayım walla. gerçi yeğenimin annesi bi taraftan da acıyorum.

:img-hyste Bence dönme izledigin bölümlere bir daha..Mesela ben ilk dönemi bir daha izleyince Yılmaz sevgim kat be kat artıyor.. Ne bölümlermiş

Archshe'nin soruları ile devam edeyim :img-wink: ;
-65. bölümün en duygulu sahnesi en iç acıtan sahnesi hangisiydi?
ÖmeR-FiliZ hapishane kousması..Aslında örnekler cogaltılabilir..

Walla aklıma komik bir sahne gelmiyor..Mantıksıza cevap vereyim o zaman Aynalı'nın aksam hicbirsey olmamıs gibi sabah Yılmaz'ı kutlaması..

Absolutely Sinan TUZCU

-65. bölümün en iyi repliği?
Özür dilerim (Belki kısa ve öz ama anlam ve manaya bakarsak cok etkileyici)
Kara saplı hancer muhabbeti de iyidi ama hakkını yemiyelim :img-wink:

-65. bölümün en dağılan karakteri?
Var mı ötesi..Ömer Tekiner..Adamın agız burun dagıldı :)

Kesinlikle Aynalı

kimin hayatına kimin girdiğin bir önemi yok söyleyenler yanlış söylemiş filizin hayatına yılmaz girdi ama bu kötü oldu demek değildir ama filiz filiz tekiner kendi kaderi ile kendisi oynamıştır yılmaz değil

Acıkcası kimin hayatına kim girmiş derdinde degilim de; komik olan ne biliyor musunuz;
Yılmaz bir sey yaptı mı suclu FİLİZ ; Filiz yaptı mı yine FİLİZ..
En komiği de hala daha Filiz aklanmaya calısılıyor denmesi..HAYRET !!

diğer nasıl yılmazseverler derneğine üye olunur diye soran arkadaş; o dediklerinin hiçbirini yapmak zorunda değilsin üye olmak için sadece objektif seyredip, derneği 7 kere tavaf ettin mi alioz derneğe
:img-hyste Walla mı ?

aa sevgili archshe bak yine anlaşamıyoruz.. bir dediğin bir dediğini tutmuyor.. yahu yılmaz niye ve kimin yüzünden girdi hapise.. tabi ki tekinerlerin yüzünden.. ee muallanın filizi alıp koynuna basmasını mı istiyorsunuz.. kadın elinden geleni yaptı.. daha ne yapsın..

Buna Düz Mantık derler..Arkadasım bu sekilde bakarsan karakterlerin bütün davranıslarını,hatalarını rahatlıkla izah edilebilir..Bu bakıs acısını kesinlikle kabul etmiyorum..

Ben şahsen tekinerlerin benim eski mahalleme taşınmalarını istiyorum. Hem kiralarıda uygun.. Ha keselerine göre ev bulamazlarsa.. Onlara kirayada veririm.. Adresi veriyorum.. İstanbul- Küçük Çamlıca - Ünalan Mahallesi..
Uygun fiyatlarla kiraya verilir. Evi hafife almayın.. Doğalgazı,pimapeni vardır. Kadıköye çok yakındır. 15 dk. otobüs seferleri vardır. Tekinelerden iyi kiracımı bulcam canım..

Su adresi yazayım walla..Lazım olacak..Seneye eve cıkmayı düşünüyorum..Kadıköy'e de yakınmış..Cok iyi yaa :)

not: ooo secomsum gelmiş :img-yes: alacam ben sana onu.:img-yes:
not2: filizim+y filizyılmazcıdır.:happy0064 aksini iddia etmeyin ve söylemeyin:img-blush
Hocam sen sanki beni oyalıyorsun ya :img-hyste Dernekten atma calısmalarına da baslamıssın..

evet filizin demekki o kadar kolay ağlayabilmesini izah etmiş oldun bize sağol diyorum forumdaşım bu kadınlardan korkucaksın diye sen mutlusun diye bizi ateşe atmak istiyorsun galiba ben genede bin düşünüp bir karar vermek istiyorum

Yani Ferman'ın yazmıs oldugu o güzel sözü bile sen git Filiz'i kötülemek için kullan.. Var mı böyle bir sey ? :img-wink:

sinem*
20-03-07, 16:39

Ömer üzülecektir ama vazgeçmez :) feridenin peşinden gider...böyle olursa bundan sonraki bölümler kankaların kadınların peşinde koşarken nasıl olduklarını görürüz bakalım hangisi başarıya ulaşacak:img-hyste

düzenlemezler...yılmazın ailesinin tepkisi olsa ne olur olmasa ne olur :img-hyste

iğneleyici:) filiz tebrik eder yılmaz teşekkür edip darısı başına der :) filizde ona teşekkür eder sonra ikiside acı çeker

Bu aralar olaylar yılmazın gözünün önünde olsa bile anlamıyor o yüzden feride yılmaza söyleyince anlar diyorum :img-hyste

daha dibe derken son bölümde yaptıklarının sonuçlarını daha görmedik onlar olabilir...mesele evlerini sattılar evsiz kaldılar bu bölüm onu görürüz,arabalar para yok ve ömeride çıkaramadılar o yüzden perişan olacaklardır üstüne bir de ömerin dayak yediğini öğrenirlerse ve cemin yaptıklarını iyice üzüleceklerdir :)

not: buradaki soruları cevaplamaktan ödevimi yapamadım :img-hyste
not2: Rütbe için teşekkür ederim Ağustos Böcüğü :img-wink:
not3: bende bu not olayını secoms'tan öğrendim herhalde bir tane yazınca içimden sürekli not yazmak geldi :img-hyste

Ağustos Böcüğü
20-03-07, 16:41
heh he :img-yes: ii de sevgili ağustos böcüğü işte olay orada zaten.bizi yaratanda biliyormuş ikisi birarada olursa tutulmaz bir güç olur diye o yüzden eşit bir şekilde paylaştırmış işte cinsler arasında.:img-yes:
Lafın özü Mevlam neylerse güzel eyler..Herkes nasibine düşen silahı kullanacak artık. :)
Artık kim kaba kuvvete kim gözyaşına prim verir o da kişilerin takdirine kalır.

forever_bim
20-03-07, 16:45
Ağustos Böcüğü Hocam kaba kuvvet mi gözyaşı mı sorunuza yanıt verdim bakmadınız sanırım. Geçtim umarım:)

Ya bu forumda Sinem ve secomsun son yorumlarını okuyunca bayıldım desem yeridir.

Yazmadan da geçemedim, hakikaten çok konuşulan şiddet sahnesinde karizması uçan hapishane ağasıydı madem o kadar erkek teke tek dövüşmeye devam etseydi Ömer'le üzerine obezitenin son sınırına ulaşmış kırmızı kazaklı dozer amcayı ve sürüsünü salmasaydı. Bakalım o zaman kimin suratı dağılacaktı. :img-hyste :img-hyste

Ağustos Böcüğü
20-03-07, 16:47
Sevgili Ağustos Böcüğü Hocam

Öncelikle sorunuz çok klas bir soru. Mesela ben Ömer Paşamın ağladığı dönemlerde ya da Filiz Bacımın hemen yelkenleri suya indirebiliyorum. İlk sezon kumarhane sonrası Ömer'in bir sahnesi vardı Elif'le, "Neden beni sevmiyorsun Elif?", "Seviyorum.", "Öyle değil, benim seni sevdiğim gibi, Yılmaz'ı sevdiğin gibi". Tam anlamıyla yıkımdı o bölüm.

Dipnot: Allah size ve geride kalanlara uzun ömürler versin.
Sağolasın ..
Çivi çiviyi sökmüyor..Kimsede bu dünyaya çivi çakamıyor.Maksat gönüller şen olsun..
Kaba kuvvete bir yere kadar mukavemet edebilirsin ama gözyaşları.. Ah o gözyaşları.. Hiç dayanamam..Eziliverir yüreğim..Anında yelkenleri indiririm.

secoms
20-03-07, 16:50

İlk Agustos Böcüğü'nün uzmanlık sorusunu cevaplıyayım :img-wink: ;
Walla cok extreme olacak ama ben de bir olay anlatayım :);

Sehr-i memleketim olan Trabzon'da birgün kendimi bir kavganın ortasında bulmustum :)(O dönemlerde bulmak için fazla aramaya gerek yoktu :)) Walla hayatımda yedigim en kötü yumruklardan biri yüzümde patlayınca otamatikmen (Kesinlikle isteyerek değil :)) gözümden yas gelmişti..Gelin görün ki; gözümden yas gelmesine ragmen sag duyulu arkadas hic aldırış etmedi :) 22 yıllık hayatımda yedigim en kötü dayaktı..Siz bu soruyu sorunca aklıma o geldi :img-blush Neymiş efendim kaba kuvvet daha iyi iş görüyor :img-hyste

Konu ile alakası yok ama olsun...

filizim+y
20-03-07, 16:51
1- ömer dayak sahnesinden sonra adama tip tip baktı sizce bu bölüm adamı darma duman eder mi?
2- filizin son sahne bakışları aslıyı görürse ki gaziya taşınacaklarsa bu kesin ben bir karşılaşma bekliyorum, etkisi nasıl olur?
3- yılmaz artık başını da bağladığına göre ya da yakmak mı diyelim, filizi her gördüğünde başka yöne bakması gerekmez mi ve dahası dişi olan hiçbirşeyle ilgilenmemesi gerekmez mi ama nasıl yapacak?
4- alinin tahmin ettiğiniz bir gafı var mı tekinerlerin haline? (ben sonra yazacağım size aliden inciler diye)
5- garibi mahalleye nasıl tarnsfer ederiz?

forever_bim
20-03-07, 16:54
Bir de sevgili Fatma'ya teşekkür ediyorum buradan. Forum gerginken bile hoş espriler deneyip ortamı yumuşatmaya çalışmış. Pek tınlayan olmamış ama olsun. Fatma'dan Handan serisi bekliyorum. 1-Handan Bulaşık yıkarken, 2-Handan Alışverişte, 3-Handan çocuklarının hayatlarına müdahale ederken vs vs.

Ağustos Böcüğü
20-03-07, 16:55
Ağustos Böcüğü Hocam kaba kuvvet mi gözyaşı mı sorunuza yanıt verdim bakmadınız sanırım. Geçtim umarım:)

Ya bu forumda Sinem ve secomsun son yorumlarını okuyunca bayıldım desem yeridir.

Yazmadan da geçemedim, hakikaten çok konuşulan şiddet sahnesinde karizması uçan hapishane ağasıydı madem o kadar erkek teke tek dövüşmeye devam etseydi Ömer'le üzerine obezitenin son sınırına ulaşmış kırmızı kazaklı dozer amcayı ve sürüsünü salmasaydı. Bakalım o zaman kimin suratı dağılacaktı. :img-hyste :img-hyste
Valla cevap verdim ama geç geliyor sanırım..O kadar fazla program açıkki bilgisayarımda sayfa değiştirirken bile uzunca beklemem icap ediyor..

Bahsettiğin sahnede teke tek bir dövüşte Ömer 1000 defa sahne alsa 1000 indede yeri öptürürdü hapisane ağasına.. Bahse girerim yani..Zaten daha öncedende dediydim sanırım öyle 2 yumruk salladiki ömer. I.A. da öyle sallayanı görmedim.

tolgahuzur1
20-03-07, 16:55

hahaaaa :img-hyste sevgili modum beni çok güldürdün..:img-hyste demek buldoze haa ciddi ciddi onu gibi birşeydi adam.. birde olaya şöyle bak demek ki adam söz sahibi yani bir vukatı var kesin birini şişlemiştir.. öbür tırsaklarda korkmuştur.. dediğin gibi teke tek olsaydı ömer icabına bakardı:img-wink: not ferideye ben talibim öyle kolay kolay bırakmam..:img-pilot

secoms
20-03-07, 16:58
Kursuni'nin soruları ile balayayım :img-wink: ;

1- Filiz geceleri Müjgan hanimin evinde maziye dalmisken Keremin motor seferlerinde acaba camdan Yilmaz geldimi diye bakar mi?
Bence olmaz..Bu fantazi Elif ve Yılmaz'ındı..Hem ev aynı değil..Elif'in odası su an Semaların evde..

2- Yilmaz gercekleri ögrendikten sonra geceleri Gazi Mahallenin yollarina düser mi?
Düşebilir walla..Onu bilmem ama Yılmaz Güney resminin altında bir poz olacagı kesin..(Her ne kadar sevmesemde böyle seyleri dizilerde)

3- Mualla Handanlara mahallemize hosgeldin ziyareti yapar mi?
Sanmam.. Filiz'i sevmiyor zaten ne işi var orda..

Ağustos Böcüğü
20-03-07, 17:00
İlk Agustos Böcüğü'nün uzmanlık sorusunu cevaplıyayım :img-wink: ;
Walla cok extreme olacak ama ben de bir olay anlatayım :);

Sehr-i memleketim olan Trabzon'da birgün kendimi bir kavganın ortasında bulmustum :)(O dönemlerde bulmak için fazla aramaya gerek yoktu :)) Walla hayatımda yedigim en kötü yumruklardan biri yüzümde patlayınca otamatikmen (Kesinlikle isteyerek değil :)) gözümden yas gelmişti..Gelin görün ki; gözümden yas gelmesine ragmen sag duyulu arkadas hic aldırış etmedi :) 22 yıllık hayatımda yedigim en kötü dayaktı..Siz bu soruyu sorunca aklıma o geldi :img-blush Neymiş efendim kaba kuvvet daha iyi iş görüyor :img-hyste

Konu ile alakası yok ama olsun...
Sen azınlığı temsil eden bir zatı muhtereme çatmışın sevgili secoms. Gözü dönmüş bir kısım vatandaşımız var. Ve maalesef sayıları gün geçtikçe artmakta.

Ve fekat memleketlim olduğundan mütevellit seni sınıfta bırakmayada gönlüm razı olmuyor.

tolgahuzur1
20-03-07, 17:02
1- ömer dayak sahnesinden sonra adama tip tip baktı sizce bu bölüm adamı darma duman eder mi?
2- filizin son sahne bakışları aslıyı görürse ki gaziya taşınacaklarsa bu kesin ben bir karşılaşma bekliyorum, etkisi nasıl olur?
3- yılmaz artık başını da bağladığına göre ya da yakmak mı diyelim, filizi her gördüğünde başka yöne bakması gerekmez mi ve dahası dişi olan hiçbirşeyle ilgilenmemesi gerekmez mi ama nasıl yapacak?
4- alinin tahmin ettiğiniz bir gafı var mı tekinerlerin haline? (ben sonra yazacağım size aliden inciler diye)

ooo sevgili filizm gaza gelmiş gördüm seni..:img-hyste
1-bence tam tersi adam ömeri darmma duman edecek zaten özette de yazıyor..
2-iyi olmaz tabi ki ama aslı bebeği duyarsa belki birşeyler olur ben ne yaptım sevenlerin arasına girdim diyip gidebilir...
3-hiçbir fikrim yok ama yılmazda benim gibi ayran gönüllü:img-hyste
4-yoo olmaz zanetmiyorum...
5-o iş zor işte buna bende sevindim. demek ki beni handanla birleştirmeyeceksin bu iyi bir haber oldu:happy0064 artık orada bir garip buluruz..

filizim+y
20-03-07, 17:04
biraz önce okudum cem psikosu için ömer ve yılmaz cephesinden bakınca bakalım nasıl bulacaksınız bu yazıları ne kadar doğru açıklıyor bu ikisinin durumunu değil mi?

YILMAZ (cemin gerçek yüzünü bilmesi ve onu daha kolay açığa çıkarması gerektiği ile ilgili ama hala bir faaliyeti yok)

Açık düşman, en basit düşman ve belki de en iyi düşmandır, çünkü ona karşı tedbir almak ve ondan korunmak çok kolaydır.

ÖMER (cemi dostu sanması ile karşılaştığı güçlükler)

Dost görünen düşmanla ve bu düşmanın hileleriyle uğraşmak ise güçtür.

sinem*
20-03-07, 17:06

valla ben o sahneleri izlerken içimden ve dışımdan :) ömer biraz daha orada kalırsa kesin gerçekten katil olur demiştim o yüzden darma duman eder sonra bakarsınız bunlarda kanka olur :img-hyste

2- filizin son sahne bakışları aslıyı görürse ki gaziye taşınacaklarsa bu kesin ben bir karşılaşma bekliyorum, etkisi nasıl olur?

Valla işin içinde aslı var :) o kız biraz ilginç ...filizin yılmazla ilişkisini bildiği halde rahatsız olmuyor ,kıskanmıyor o yüzden aslıdan filiz sözümüze seni çağıramadık kusura bakma..yılmaz acilen teklif edince fırsatımız olmadı derse hiç şaşırmam :img-hyste

yılmaz muhtar değil mi :) yılmaz herkese bakabilir görev icabı ,mahallenin kızına (filiz artık gazide olduğuna göre ) başkası bakacağına yılmaz baksın daha iyi :img-hyste

Ali önce kendi işine baksın :) ama belki mağazadan bir kaç kıyafet alıp handan hanıma hediye edebilir...handan hanım çekinmeyin batan geminin malları bunlar diye :img-hyste

şimdi :) handan hanımın gittiğini duyunca onun peşinden mahalleye taşınır ya da garip'i boşverelim aynalıyla handan hanım iyi olur diyorum ben :img-hyste

NOT: secoms sen etkili ağlayamamışsındır o yüzden dayak yemişsindir :img-hyste ama çok üzüldüm ,gerçekten ..geçmiş olsun zaten geçmişte

secoms
20-03-07, 17:06
10 puanlık uyzman sorusu

Matraka'nın uzamanlık sorusu :)
Acıkcası bu sorunun niyetini anlamış değilim :icon_whis
Eee kız kabul etmemiş miydi zaten teklifi bosuna mı gelinlik baktılar ? Türk milleti olarak komplo teorileri üretmekte üstümüze yok bu bilir bunu söylerim..

NOT: Bence söz hakkında fazla yorum yapmayalım..Yasamayan bilemez bence..Hassas bir konu

NOT2: Bu sorunun akabinde Kursuni yaptıgın yorumu anlamadım..Eger sakıncası yoksa konuya acıklık getirebilir misin ? (Filiz'in Salih'e söyledigi sözler)

forever_bim
20-03-07, 17:12
Valla cevap verdim ama geç geliyor sanırım..O kadar fazla program açıkki bilgisayarımda sayfa değiştirirken bile uzunca beklemem icap ediyor..

Bahsettiğin sahnede teke tek bir dövüşte Ömer 1000 defa sahne alsa 1000 indede yeri öptürürdü hapisane ağasına.. Bahse girerim yani..Zaten daha öncedende dediydim sanırım öyle 2 yumruk salladiki ömer. I.A. da öyle sallayanı görmedim.

Umarım bu Ömer'in karşı karşıya kaldığı son şiddet olayıdır diyeceğim ama demiyorum aklıma Cem geliyor. Kendi kişisel seyir zevkim adına 5 dakikalık Cem'in duvardan duvara uçtuğu bir dayak sahnesi istiyorum. Çoktan hek etti Cem sapığı bunu. Bir de Sinem'le msn'de o yumruğu tartıştık mübarek yumruk Fizan'dan gelmiş gibiydi. Her neyse bu bölüm Ömer çıkıyor büyük ihtimal artık o berbat yerden de kurtulacağına göre yeni cephelere yönelebilir (Cemişko gibi)

EvaLongoria
20-03-07, 17:17
Bir de sevgili Fatma'ya teşekkür ediyorum buradan. Forum gerginken bile hoş espriler deneyip ortamı yumuşatmaya çalışmış. Pek tınlayan olmamış ama olsun. Fatma'dan Handan serisi bekliyorum. 1-Handan Bulaşık yıkarken, 2-Handan Alışverişte, 3-Handan çocuklarının hayatlarına müdahale ederken vs vs.

:)) sevgili forever bim bence de pinkzone çok eğlenceli şeyler yazdı.

Handan Hanım'ı bulaşık yıkarken düşünemiyorum da :img-hyste hele mücadele ederken imkansızz :img-hyste

forever_bim
20-03-07, 17:19
hahaaaa :img-hyste sevgili modum beni çok güldürdün..:img-hyste demek buldoze haa ciddi ciddi onu gibi birşeydi adam.. birde olaya şöyle bak demek ki adam söz sahibi yani bir vukatı var kesin birini şişlemiştir.. öbür tırsaklarda korkmuştur.. dediğin gibi teke tek olsaydı ömer icabına bakardı:img-wink: not ferideye ben talibim öyle kolay kolay bırakmam..:img-pilot

Evet ama biz senin Aslı'ya aşık olduğunu sanıyorduk be Tolga'cım. Pek şansın yok gibi Feride konusunda. Yanlış anlama görünüm olarak demiyorum ama Feride'nin kalbinde birisi var ve o da onun için en iyi alternatif oluyor be Tolga'cım. Sana Ceyda'yı uygun görüyorum. Bak o da güzel ve akıllı bir kız.

archshe
20-03-07, 17:20
Matraka güzel bir soru

Hatirliyorumda, ozamanlar Filiz Salihe söyle demisti: Sevgimin gücü bu kadarmış Salih! Kimbilir belki sahiden birbirmize uygun değiliz!

Bunun üzerine cok fazla bir sey söylememe gerek yok sanirim

Matraka puanim kac

yapma kursuni ama aynı tarz sözleri yılmaza da söyledi...yalandı biliyosun...ya yılmazcıların yorumlarını okudum da hepsi ağız birliği etmişcesine bunu düşünmüştü diyosunuz..adınız kadar iyi biliyosunuz sadece babasının sözünü yerine getirdiğini bunu nasıl kahrolarak yaptığını da gördünüz...aklında böyle şüphe olan insan bigün önce evlilik hazırlığı yaparmı?bu sorunun cbını herkesin izlediğini düşünüyorum...

Ağustos Böcüğü
20-03-07, 17:21
Umarım bu Ömer'in karşı karşıya kaldığı son şiddet olayıdır diyeceğim ama demiyorum aklıma Cem geliyor. Kendi kişisel seyir zevkim adına 5 dakikalık Cem'in duvardan duvara uçtuğu bir dayak sahnesi istiyorum. Çoktan hek etti Cem sapığı bunu. Bir de Sinem'le msn'de o yumruğu tartıştık mübarek yumruk Fizan'dan gelmiş gibiydi. Her neyse bu bölüm Ömer çıkıyor büyük ihtimal artık o berbat yerden de kurtulacağına göre yeni cephelere yönelebilir (Cemişko gibi)
Umarım bu bölüm hapisaneden çıkışını izleriz.. Kanaatimce sen o çok istediğin (bende dört gözle bekliyorum) sahneyi izleyeceksin. Bu kadar zarar vermiş psiko öyle elini kolunu sallayarak ölemez. Temiz bir dayağı haketti. Ama ölümü Ömerden olmasın lütfen Adliye Saraylarında izlemek istemiyorum ömeri.

Not: Hesapta şiddetten hoşlanmam ama haketti diyorum..Bu ne yaman çelişkidir. :) Bende insanın..Çelişkilerim elbette olacak di mi yaaa.

forever_bim
20-03-07, 17:25
biraz önce okudum cem psikosu için ömer ve yılmaz cephesinden bakınca bakalım nasıl bulacaksınız bu yazıları ne kadar doğru açıklıyor bu ikisinin durumunu değil mi?

YILMAZ (cemin gerçek yüzünü bilmesi ve onu daha kolay açığa çıkarması gerektiği ile ilgili ama hala bir faaliyeti yok)

Açık düşman, en basit düşman ve belki de en iyi düşmandır, çünkü ona karşı tedbir almak ve ondan korunmak çok kolaydır.

ÖMER (cemi dostu sanması ile karşılaştığı güçlükler)

Dost görünen düşmanla ve bu düşmanın hileleriyle uğraşmak ise güçtür.

Durum bundan güzel özetlenemezdi tebrikler. Yalnız şu var. Bir delile dayanmasa da Yılmaz Ömer'i Cem konusunda uyardı. Lakin o zaman olaya Ömer açısından bakarsak Cem paraya sıkıştıklarında 50 milyon YTL yi bir çırpıda veren, annesinin hastalığında, Filiz kaçırıldığında Ömer'e destek olan ve de en önemlisi kendisi vurulmuş hastanede yatarken ailesine bakan ilgi gösteren kişiydi. Cem'in öteki yüzü Ömer için ancak Filiz'e yaptığı ahlaksız teklif ve çeklerin ödenmediği dönemde açığa çıkmaya başladı.

tolgahuzur1
20-03-07, 17:25
Evet ama biz senin Aslı'ya aşık olduğunu sanıyorduk be Tolga'cım. Pek şansın yok gibi Feride konusunda. Yanlış anlama görünüm olarak demiyorum ama Feride'nin kalbinde birisi var ve o da onun için en iyi alternatif oluyor be Tolga'cım. Sana Ceyda'yı uygun görüyorum. Bak o da güzel ve akıllı bir kız.
hiç şansım yok demek ki :icon_sorr neyse sağlık olsun.. senin dediğin gib ya ceyda yada zeynep diyeceğim ama zeynep yok oldu ortalıktan.. nereye gitti acaba..:icon_whis allah mutlu mesut etsin ömer-feride ikilisin ama ben uradayım onuda söyleyeyim..:)

archshe
20-03-07, 17:27

insan olan için duygusu olan için gözyaşı enbüyük silahtır...hele kadın için...ama anlamayan anlamaz be güzelim...kaba kuvvet sadece konuşacak lafı olmayanların seçimidir...nefsi müdafayı ayrı tutuyorum...sana vurana oturup laf anlatacak değilsin ya:img-hyste

tolgahuzur1
20-03-07, 17:30
yapma kursuni ama aynı tarz sözleri yılmaza da söyledi...yalandı biliyosun...ya yılmazcıların yorumlarını okudum da hepsi ağız birliği etmişcesine bunu düşünmüştü diyosunuz..adınız kadar iyi biliyosunuz sadece babasının sözünü yerine getirdiğini bunu nasıl kahrolarak yaptığını da gördünüz...aklında böyle şüphe olan insan bigün önce evlilik hazırlığı yaparmı?bu sorunun cbını herkesin izlediğini düşünüyorum...
sevgili archshe inanmıyacaksın ama sana katılıyorum. :) filizin gerçekten böyle birşeyi istiyerek yaptığını zanetmiyorum. sadece on an babasının duymak istediğini söyledi o kadar.. yoksa unutmak ve yüz üstü bırakmak kolaymı.. bu işler çocuk oyuncağımı bütün işler bitmiş son gün filiz içi kan ağlıya ağlıya son sözü söyleyip oradan ayrılıyor... bunu şöyle güzel bir sözle ifade edeyim iznin olursaa

Birine çarpılmak için bir an yeterlidir, birinden hoşlanmak için bir saat, ve birini sevmek içinde bir gün yeterlidir, ama birini unutmak ise bir ömür sürer.

archshe
20-03-07, 17:35
kahrolacak ..valla hapiste yatmaya razıdır yeterki feride onu beklesin..
öyle bişey yapmazlar zaten...bu gazi hayırsız çıktı filize...gösteriş yapmaya gerek yok...zaten muhtardan izin almadan yapamazalar:img-blush
3- filiz yılmaz karşılaşmasında nasıl bir konuşma geçer?filiz sadece yılmazı tebrik eder birbirinize yakışmışsınız iyi bir çift olacaksınız:img-yes: bunlar yılmazın lafları geri dönüyo bumerang gibi...:happy0064
evine taşınması ile mi anlayacak bu durumu?olabilir...ama feride de diyebilir bilemiyorum yani...
5- tekinerlerin artık daha da dibe vuracakları durumlar ne olabilir bununda daha beteri var mı?vallahi benim dahasını aklım almıyo...aslında bu tekinerleri başta filizi cem katletse herkes rahatlıcak malum forumun derdi oldu...filiz olmazsa hata da yok sorun da:sad53:

secoms
20-03-07, 17:44
Filizim'in ilk soruları ile baslayayım :img-wink: ;

Ömer'in beni ona tercih etti diye sacma tripler içine girecegini düşünmüyorum..Zaten Feride'nin duygular an beyan ortada..Feride'nin pesini bırakmaz :img-polic

Yok canım ne alaka..Zaten niye Gazi'ye tasındıklarını da anlamak mümkün değil..Bunun tek bir manası var o da Filiz ve Yılmaz'ın daha fazla acı cekmesi
NOT: Daha cok cekecek olan Filiz'dir :) Eee ne de olsa Aslı bulundugu yeri ısıtıyor..Bakalım ne kadar dogru izleyip görelim :)

Matraka'nın da dedigi gibi Filiz'den tesekkür ve tabiki karsıdan cevap :)

Walla bilmiyorum ama Feride'nin evden tasınacagını duyunca birseyler yapabilir..

Önceden de dediğim gibi birkac konu daha var onlar da olursa cekecekleri baska cile kalmayacak..Ya sabır !!

NOT: Filizim bölüm yorumunu bir solukta okudum ellerine saglık cok güzel olmuş ama bu olanlardan Yılmaz'ı bu kadar soyutlama bence..

yesimcan
20-03-07, 17:45
bu bölüm kesinn yilmaz filiz karsilasicaktirr yada bi kac kez belli mi olur:) sizcee nerde karsilasirlarr??ikisinin tepkisi nasil olur???ve konusurlarmi???
bence konusma olmaz en azindan filiz tarafindann belki filizz yilmaza yilmaz teprik ederimm nisanlanmisinn umarim mutlu olursun diyip gecerr....(yilmazda filizi teprik etmistii:img-hyste cemlen evlenicek diye)malum senaristlerr esitlemek zorundalar ya belki bunuda esitlerler:)

sahsen ben gidip yilmazi teprik etmesini istiyorum hatta asli da yilmazin yaninda olursaa daha iyi olurr onuda teprik edip gitsinn...

filizim+y
20-03-07, 17:53
yılmazdan filize "insan vardır, şafak vakti doğar, gün batarken ölür! Unutma ki dünya sandığın kadar büyük değildir!"

filizden yılmaza "Öfken ve benliğin bir olup aklını yener! Daima sabırlı ol, sebatlı ve iradene sahip olasın! Azminden dönme!"

yılmazdan tekinerlere "Üç kişiye acı; cahiller arasında alime, zenginken fakir düşene, hatırlı iken itibar kaybedene!"

yılmazdan ömere "Düşmanını çoğaltma, düşmanlığın başını da sonunu da sen belirle, haklı olduğunda kavgadan korkma!"

aslıdan yılmaza "sözünü unutma, sözü söz olsun diye söyleme!"

yılmazdan ceme "güçlüsün, akıllısın söz sahibisin! Ama; bunları nerede, nasıl kullanacağını bilemezsen, sabah rüzgarında savrulur gidersin!"

mahalleliden handana "Unutma ki; yüksekte yer tutanlar, aşağıdakiler kadar emniyette değildir"

benden aynalıya "Açık sözlü ol! Her sözü üstüne alma! Gördüğünü söyleme, bildiğini bilme!"

forever_bim
20-03-07, 17:59
Sevgili filizim

Yorumunu çok begendim ama Filiz Yılmaz Ömer Feride kısımlarını okudum. Aynalı Mualla muhabbeti beni hiç sarmadı. O yüzden okuduğum kısmında şunu gördüm yanlış anlaşılma olmayacaksa şunu vurgulayım. Hafta sonu benim foruma sorduğum soruda öncelikli olarak vurgulamak istediğim şuydu: Ömer ister kabul eder ister kabul etmez haklısın Filiz der, bu karar ona danışılmalıydı. Sadece danışmamaktı Filiz'in hatası. Atıyorum, hapiste olan Filiz yardım teklifini geri çeviren Ömer olsaydı forumda Ömer bencil nidaları yükselmez miydi? Aynı yüksek hoşgörü kontenjanı Ömer için sarfedilir miydi?

Bir de Ömer'le Yılmaz'ın arası eskisi gibi değil ama Filiz bunun farkında değil demişsin eskiden Ömer Yılmaz'ı gördüğünde yüzüne bile bakmazdı ya da Yılmaz Ömer'i gördüğünde selam bile vermezdi. Feride'yi bulduklarında Gazi Mahallesi'nde Yılmaz'ın evinin orda Filiz arabadayken ayaküstü beş dakika da olsa konuştular, bunu Filiz görmedi mi? Ya da bebeği olacağını Yılmaz'ın bilmek haklı diyen Ömer değil miydi? Sözün özü ben Filiz'in parayı reddetmesinin anlayabilirim belki ama danışmadan karar vermesini asla anlayamam.

secoms
20-03-07, 18:00
Filizim'in ikinci soruları ile devam edeyim :img-wink: ;

Teke-tek kalsalar problem değil..Paşanın yumruklar bir hayli etkili..Etkiyi göz önüne alırsak elleri 'kemikli' olsa gerek :):)

2- filizin son sahne bakışları aslıyı görürse ki gaziya taşınacaklarsa bu kesin ben bir karşılama bekliyorum, etkisi nasıl olur?
Walla Filiz'in ne kadar kıskansa da ters bir cevap vermez..

Yok canım daha neler..Bu soruyu Ferman abimiz cevaplasın bence :img-hyste

Alma mazlumun ahını kcar aheste aheste..Baska bir işe yaramıyor zaten kendileri..

5- garibi mahalleye nasıl transfer ederiz?
MirsatIn babası cıkarmış gör bak o zaman cümbüşü.. Entrika tavan yapar :img-hyste

archshe
20-03-07, 18:09
sevgili archshe inanmıyacaksın ama sana katılıyorum. :) filizin gerçekten böyle birşeyi istiyerek yaptığını zanetmiyorum. sadece on an babasının duymak istediğini söyledi o kadar.. yoksa unutmak ve yüz üstü bırakmak kolaymı.. bu işler çocuk oyuncağımı bütün işler bitmiş son gün filiz içi kan ağlıya ağlıya son sözü söyleyip oradan ayrılıyor... bunu şöyle güzel bir sözle ifade edeyim iznin olursaa

Birine çarpılmak için bir an yeterlidir, birinden hoşlanmak için bir saat, ve birini sevmek içinde bir gün yeterlidir, ama birini unutmak ise bir ömür sürer.

valla gözlerime inanamadım tolga...bu sen misin? bu sensen diğerleri kim:img-hyste ..şaka bi yana ortak bir payda bulduğumuza sevindim filizin o son sahne beni affet demesi sessizce içimi dağlamıştı:sad53:

eyschann
20-03-07, 18:14
yine güzel sorularla baslayalim

Ömer herhalde budurumla karsilasmaktansa hapisde kalmayi tercih eder.....

Yok artik bukadarda olmaz herhalde hem ben hala inanmiyorum tekinerlerin gazi mahallesine tasinacagina handan haniminda söyledigi gibi birazdaha merkezi biryerden tutarlar evi.......

filiz yilmazi tebrik eder herhalde.......

Ben acikcasi sanmiyorum feriden yilmazlardan ayrilacagini kendi evine falan tasinmaz......

bende aynen böyle düsünüyorum tekinerlerin daha cekecegi cok cile var cem filizi elde etmek cin herseyi yapacaktir, ise filizi isten attirmakla baslar ve ömerin is bulmasini engeller ve daha bir sürü sey yaparak ellerinde olan son sey Huzurlarinida bozar adam resmen pisokopat nedesem bos.....

bu bölüm kesinn yilmaz filiz karsilasicaktirr yada bi kac kez belli mi olur:) sizcee nerde karsilasirlarr??ikisinin tepkisi nasil olur???ve konusurlarmi???
bence konusma olmaz en azindan filiz tarafindann belki filizz yilmaza yilmaz teprik ederimm nisanlanmisinn umarim mutlu olursun diyip gecerr....(yilmazda filizi teprik etmistii:img-hyste cemlen evlenicek diye)malum senaristlerr esitlemek zorundalar ya belki bunuda esitlerler:)

sahsen ben gidip yilmazi teprik etmesini istiyorum hatta asli da yilmazin yaninda olursaa daha iyi olurr onuda teprik edip gitsinn...

bencede bu bölüm bir cok kez karsilasacaklardir ne konusacaklari hakkinda bir tahmin yürütemiyorum malum bizimkilerin sagi solu belli degil ama izlerken zevk verecegi kesin sabirsizlikla bekliyorum........

Bu arada Filizim yorumunu okudum ve düsüncelerini yine cok begendim ellerine saglik

talip23
20-03-07, 18:15
BURDAN ŞİDDETE HAYIR DİYORUM!!!
sevgili forumdaşım dayak neyi çözer olan olmuşsa olana ancak ağlanılır öfkelenilir sinirlenilir her insan farklı davranır ayrıca unutmayalım suçlanır evet yılmaz öyle biriydi ama filizle tanışında adam tuhaflaştı :img-hyste :img-hyste şimdi eski yılmazı mumla arar oldum y harfi bile geri gelse yeter

matraka tabiki dayak olayını desteklediğimden değil kadına asla el kalkmaz ama hiç mi insan bir şey söylemez bişey yapmaz yanii yuhh pess geri çekilip hiç bişey yapmadan kuzu gibi oturururmusun olan oldu yapacak bişey yok! bunu kabullenemezdi benim bildiğim yılmaz karakteri onu demeye çalışıyorum, yılmaz çok fazla sakin kaldı! bu kadar büyük bir aşk yaşayacaksın ve bu kadar sakin kalabileceksin yoksa hani tokat falan olayı lafın gelişi..neyse umarım meramımı anlatabilmişimdir...bir de birbiriyle konuşamayan iki insan nasıl çift olursa!!anlayana..bye

fortuna1
20-03-07, 18:48
sevgili arkadaslar bu is artık cıgrından cıktı..neden diye sorarsanız..filiz yılmazı yüzüstü bırakıp italyaya gittiginde yılmaz onu beklemisti ve sonunda filize deliler gibi asık oldugundan onu affetmisti..ama simdi filize bakıyorumda yılmaz ona güvenmiyo diye büyük bir askı bitirmeye calısıyo..

miskin
20-03-07, 18:48
foruma bir iyi bir de kötü haberim var...

ıhlamurlar altında ümraniye devlet hastanesinde cekim yapıyormus bu hafta... nerdeyse her gün ordalarmış... gelelim haberlere...
çekimlerde ömer yılmaz filiz handan feride varmış...diğer karakterler pek görülmemiş..iyi haber ömerin hapisten yakından çıkacağı demek bu...hastane çekimi yaptığına göre hapisten çıkmıştır...

kötü haber...tabut gibi bir şeyin önünde çekim yapılyormuş...birisi ölüyor sanırım dedi görenler..ama kim bilinmiyor... figüranlar genelde doktor ve hastabakıcı konumundaymış... ömer filiz yılmaz ve handan orda olduğuna göre... aslı yada cem ölüyor!!

bu haberi nasıl yorumlamak gerekir bilemedim... umarım aslı ölmez!! ama ne yalan söyleyeyimk cem in ölüp aradan çekilmesi işime gelir :)

fortuna1
20-03-07, 18:53
miskin kardesim niye öyle diyorsun..aslının ölmesi isimize gelir..aslı ölürse yılmazla filizin arsındakı engel kalkar..zaten filiz ceme gıcık ona yuz vermez..

shayan
20-03-07, 19:08

ıhlamurlar altında ümraniye devlet hastanesinde cekim yapıyormus bu hafta... nerdeyse her gün ordalarmış... gelelim haberlere...
çekimlerde ömer yılmaz filiz handan feride varmış...diğer karakterler pek görülmemiş..iyi haber ömerin hapisten yakından çıkacağı demek bu...hastane çekimi yaptığına göre hapisten çıkmıştır...

kötü haber...tabut gibi bir şeyin önünde çekim yapılyormuş...birisi ölüyor sanırım dedi görenler..ama kim bilinmiyor... figüranlar genelde doktor ve hastabakıcı konumundaymış... ömer filiz yılmaz ve handan orda olduğuna göre... aslı yada cem ölüyor!!

bu haberi nasıl yorumlamak gerekir bilemedim... umarım aslı ölmez!! ama ne yalan söyleyeyimk cem in ölüp aradan çekilmesi işime gelir :)

hadi hayirlisi.. ama eger biri ölürse, bu cem olur.. handan hanim aslinin yanina neden gitsinki!!

yesimcan
20-03-07, 19:16

aaaaaa öylemii ilk aklima gelen cemm eyer ceme bisey olduysaa hastanede filiz handan ömer ve en akil karistirici yilmaz neden orda ölürse ölsün tekinerlere yilmaza bukadar sey yaptii...:icon_whis

asliysa hic sanmiyorum filizin orda ne isi var ömerin ne isi var handanin ne isi varr asli hic deyildir olsa olsa cemdirr!!!
belkidee filize bisey olmasinn bayginlik falan gecirir sora handan ömer hastaneye giderler handan vijdan azabina dayanamaz yilmazi arar yilmazz gelir....

yesimcan
20-03-07, 19:31
arkadaslarr canlanin yaaa:)

simdi eyer arkadasin verdigi tüyo dogruysaa handan ömer filiz zi anladim ama ferideyide anladim diyelim yilmazin orda ne isi varr filiz falan ordaykenn....
kimin icin hastanedeler??

ya off yaa kafam allak bulak olduu kimin icin neden??simdi cik isin icinden cikabilirsen:)

gülbeşeker
20-03-07, 19:40
miskin kardesim niye öyle diyorsun..aslının ölmesi isimize gelir..aslı ölürse yılmazla filizin arsındakı engel kalkar..zaten filiz ceme gıcık ona yuz vermez..

filizle yılmazın kavuşması için aslının ölmesi gerekmez bence hastalığını öğrenip tedavi için yurt dışına gitmesi yeterli.Ama en önemlisi aslının filizle konuşup yılmazın hala onu sevdğine inandırması gerekir yoksa filiz yılmazı zor affeder.

yesimcan
20-03-07, 19:41
cemin annesi ölebilir mi veya fatih ,fatih kaç bölümdür dizide hala jenerikte adı yok ben açıkçası ne aslının ne de cemin şu sıralar öleceğini sanmıyorum.

fatihh olsaa handanin orda ne isi varr ömerin ne isi var feridenin ne isi var filizin ne isi varkii adami dogru dürüst tanimiyolar bile bilee:icon_sorr
asli zaten olamazz cünkü ölye bisey olsa tekinerler niye gelsinki???
cem olsa tekinerler ve ferideyi anladim malumm ömerden dolayiii yilmaz zin ne isi var tekinerler ordaysaa filiz ordaysaa:) kim dir acaba??

en yakin cem geliyoo ama sanmiyorum baska kimse olamazz kim varki ortak cemden baskaa...

belki filiz fenalastii hastaneye kaldirdilarr sora ömer yilmazi aradi yada handan malum vijdan sora feridede meraklaip yilmazlan beraber gelmistir:) böylece hersey ortaya cikar ama filiz afetmez

yesimcan
20-03-07, 20:05
iyi ama tabutun önünde çekim varmış aslında ben anlamadım tabutu hastaneye mi getiriyorlar neyse izleyip görmek lazım ama şuna eminim ki ne aslı ne de cem dizinin sonuna kadar ölmezler.

evet bencedee ölmezler bu hastanedeki kisi bence filizdirr kesinn:icon_sorr dayanamayipp bayilirr yada fenalik gecirir ama bebis düsmezz filiz yorgun halsiz oldugu icin bayilir sora hastanedede ya ömer ferideyi arar feridede yilmaza ben hastaneye gidiyorum der filiz hastalanmis yilmazda dünden razi oda gider:)
yada ya ömer yada handan vijdan nina yeniik düsüp yilmazi arar yilmaz feride gelir offf yaa cikamiyorum isin icinden:)

gülbeşeker
20-03-07, 20:12
arkdaşlar flash tvde bugün dizilerle ilgili magazinde bizim diziyle igili bişeyler gösterecekler ama ya nevzat ya da ferideyle roportaj var sanırım.Birazdan başlar.

tolgahuzur1
20-03-07, 20:26
hayırdır secomsum :img-yes: ikili ilişkiler uzmanı mı zannettin beni niye ben yaw? walla racon ve delikanlılık konusunda tolga aldı bayrağı gidiyor. bence ona soralım.:good:

sevgili ferman sen hiç merak etme yılmaz ve yılmaz sevenler olarak racon ve delikanlılığımız sürdüreceğiz..:) yılmaz dizi aleminde delikanlıların kralı..:img-polic adam elinden geldiğince etrafına yardım ediyor ama demişler yaa iyilik et kötülük bul diye.. doğru demişler..:img-hyste hep yılmaz tekinerlere yardım etti ama ondan kötüsü yok.. baksana filiz bile yılmazın çocuğu hak etmediğini savunuyor... bu nasıl zihniyet anlıyamadım..:icon_whis sakın filizciler kızmasın bu konuda filiz haksız..

tolgahuzur1
20-03-07, 20:29

iyi allah rahmet eylesin.. yahu hani bunlar bizden 2 bölüm öndelerdii.. ne çabuk öldürdüler aslıyı kı ne güzel oynuyordu..:img-hyste ömerin hapisten çıkmasına sevinmedin çünkü yine ders almadan iyilik meleği olacak...
ben bu habere inanmıyorum niye derseniz... matrakanın dediğine göre aslı sessizce çekip gidecekmiş heralde ölmeden gidecek..:img-hyste

filizim+y
20-03-07, 20:33
arkadaşlar bu tüyoyu yarın matraka da okur ve gerçek mi değil mi öğrenmiş oluruz, hem belki başkasının cenazasidir çekim anında olmuştur hemen kimleri öldürdünüz, aslı da cem de dizi sonuna kadar buradalar siz merak etmeyin

diyelim ki cemin annesi ölüdü tekinerler ceme bu kadar kıgınken ne işleri var
ya da fatih öldü o zamanda yine tekinerleri ilgilendirmez
aslıya birşey olmayacağı da kesin daha hastalığı piyasaya çıkmadı (ama birkeç bölüm sonrasının çekimleriyse diyeceğim ama aslı sonuna kadar buradaymış)
ceme ölse yine tekinerler canın cehenneme der ne işleri var hem cemin planları daha bitmedi ki nereye ölecek

geriye tek ihtimal filizin fenalaşması kalıyor bu daha olası bir ihtimal umarım bebeğe birşey olmaz, çünkü ben istemiyorum:icon_sorr

tolgahuzur1
20-03-07, 20:38
arkadaşlar bu tüyoyu yarın matraka da okur ve gerçek mi değil mi öğrenmiş oluruz, hem belki başkasının cenazasidir çekim anında olmuştur hemen kimleri öldürdünüz, aslı da cem de dizi sonuna kadar buradalar siz merak etmeyin

diyelim ki cemin annesi ölüdü tekinerler ceme bu kadar kıgınken ne işleri var
ya da fatih öldü o zamanda yine tekinerleri ilgilendirmez
aslıya birşey olmayacağı da kesin daha hastalığı piyasaya çıkmadı (ama birkeç bölüm sonrasının çekimleriyse diyeceğim ama aslı sonuna kadar buradaymış)
ceme ölse yine tekinerler canın cehenneme der ne işleri var hem cemin planları daha bitmedi ki nereye ölecek

geriye tek ihtimal filizin fenalaşması kalıyor bu daha olası bir ihtimal umarım bebeğe birşey olmaz, çünkü ben istemiyorum:icon_sorr

iyide filizim tabut felan diyor.. heralde öldürmezle çocuğu... hem filizde görülmüş demekki filiz ayakta birşey olmuyor ona... acaba zaman atlaması burada mı olacak yani belkide filiz doğum yapmıştır..

medsul
20-03-07, 20:40
İyi akşamlar,
o zaman tabuttaki Nevzat'mıymış.

hoş geldin madest nerelerdeydin kaç gündür :img-wink: göremedim seni gerci bende pek fazla giremedim :img-yes:
bence bu kadar erken ne aslı ne cem nede nevzat ölür
başka bir şey olmali hem haber ne kadar dogru onuda bilemem
bence biz matrakanın tüyolarindan haric gerisine pek inanmayin derimben
yarın sorar ögreniriz:img-wink:

filizim+y
20-03-07, 20:50
Sevgili modum, foreverım, teşekkür ederim beğenmene sevindim ilk defa ömer ve feride bayağı yer almış bende sizi geçermişim:)

Seni yanlış anlamak mı kesinlikle seninle ortak noktalar çok sevgili modum en son yanlış anlayacağım kişilerden birisin, ben filiz yönünden baktığımdan olması gerekenin filizin yaptığı gibi olduğunu hala daha düşünüyorum çünkü ömeri bağlayan bir olayda olsa filize karışmak yerine onun aldığı karara kesinlikle saygı duyar ve hapisten çıkacağını bu olayın sağlayacağını bile bilse ömer bunu kabul etmezdi bu yüzden de filiz biraz yaşananların etkisi birazda ömerin yılmaza karşı tavrını bildiği için doğru kararı vermiştir, danışmak elbette olabilirdi ama yine de filiz bunu sormak yerine tıpkı ömer nasıl davranır ve kendi kişisel sorununu da katarak direkt reddetti, valla benim için ömerin kontenjanı sınırsız hiçte böyle düşünmezdim:img-yes:

Evet filiz gördü ama dediğin gibi feride yüzünden mecburi birliktelik olarak düşündü bunu filiz ve ne konuştuklarını bilmediği içinde anlamasını bekleyemeyiz bu sahnede değil mi? Bebeği söylemesinin de kendisinin de baba olduğu için bu histen dolayı olduğunu düşünmüş olabilir çünkü yılmazla ne geçti bilmiyor aralarında yani daha somut bir şeylerin olması gerekiyor hem yılmazdan hemde ömerden duyması gerekli ben bu şekilde anlayabiliyorum danışmamasını belki sana da yardımcı olmuş olabilirim:img-wink:

BERNA
20-03-07, 20:51
Forumda bugun sorularin gunu olmus

Arsche sormus:

-65. bölümün en duygulu sahnesi en iç acitan sahnesi hangisiydi?
Omer-Filiz sahnesi en duygusal sahneydi ama en cok icimi acitan sahne pasamiz Omer'in dayak yemesinden sonraki bakisi oldu :icon_sorr

Fragmanda da gorunce gulmustum nisanin bahcede yapilmasi ve ustune ustluk Mualla'nin okuyup uflemesiydi :img-hyste Sinirden de olabilir ama cok guldum o sahneye...

Ilk verecegim isim Sinan Tuzcu olacak ama bu bolum Tuba Buyukustun'u de cok begendim.

-65. bölümün en iyi repligi?
Filiz'in Omer'e soyledigi 'mal mulk her zaman kazanilir, asil senin olmaman bizim icin yokluktur' ana fikrine sahip su anda kelimesi kelimesine hatirlayamadigim repligi

-65. bölümün en dagilan karakteri?
Omer'di sadece agzi yuzu dagilmadi pasamizin duydugu sucluluk duygusu yuzunden de tam anlamiyla dagildi. Filiz'in cabasina degmedigine kanaat getirdi hatta.

Ya az gorundugunden ya da artik bagisiklik kazandigimizdan Cem'e eskisi kadar sinir olmadim. Bu bolum Aynali beni sinir etti, 'hayatini temize cekecekmis Yilmaz Bey' Asli'yla. Asil sen kendin her bolum celisen dusuncelerine bir format attir :dito

filizim+y sormus

1- feride ömer için kendini feda edecek ya buna ömerin tepkisi ne olacak, sonuçta isin ucunda ferideyi kaybetmek var?
Bence Omer ilk basta yasadigi soktan sonra bu isin pesini birakmaz ve gercegi bir sekilde ogrenir. Sonra da olay cozulur ama bu is uzayacak gibi umarim yanilirim, yalniz Elif'ten zamaninda Elif'in yaptigi hata icin ozur dileyen Omer'in trip yapmamasi gerekir mantikli dusununce...

2- gazi mahallesi tekinerler için bir hosgeldin günü düzenlerler mi ve yilmazin ailesinin tepkisi ne olur?
Gazi Mahallesi dukkanda parti bile verir onlardaki bu vurdumduymazlik varken :img-wink: Isin sakasi bir yana asil olay muhtarda bittigi icin Yiilmaz'a ne tepki verirse ona gore davranirlar. Yilmaz'in ailesi de sozun nesesiyle cok sevinmeseler de fazla uzulmezler bence.
Ali'ye replik yazdim bile 'Neydim demeyeceksin ne oldum diyeceksin' :icon_whis

3- filiz yilmaz karsilasmasinda nasil bir konusma geçer?
Filiz sozu kutlar, Yilmaz da dustukleri durumdan dolayi uzuntusunu dile getirir, yine soguk bir konusma olur.

4- yilmaz ilk basta feridenin yapacaklarindan habersiz olacak ya, feridenin
evine tasinmasi ile mi anlayacak bu durumu?
Yuksek ihtimal oyle olacak bence

5- tekinerlerin artik daha da dibe vuracaklari durumlar ne olabilir bununda daha beteri var mi?
Senaristlerin cektirecekleri acilar bitmez :img-hyste Muhtemelen Tekinerler'e baska bir yerden daha borc takarlar, o olmazsa faiz isler ve de Omer birkac sirkete basvurur ve geri cevrilir :img-wink:

Not: filizim+y Aynali'ya soyledigin soze bayildim canim :good:

filizim+y
20-03-07, 20:56
iyide filizim tabut felan diyor.. heralde öldürmezle çocuğu... hem filizde görülmüş demekki filiz ayakta birşey olmuyor ona... acaba zaman atlaması burada mı olacak yani belkide filiz doğum yapmıştır..

işte diyorum ya belki çekimler sırasında birinin vefatı gerçekleşmiştir bu yüzden de bunu izleyen arkadaş da o kısmını görüp dizide geçecek bir sahne olarak da düşünmüş olabilir dediğim gibi matrakanın hala bize söylemediği şeyler var yarın bunu okur ya da sorarız ona göre çıkar doğru mu yanlış mı

zaman atlaması olacaksa evet doğum gerçekleşmiş olabilir o zaman tabuttta mı çıkarıyorlar çocuğu:img-hyste :img-hyste Allah iyiliğini versin senin güldürdün beni:)

modest2000
20-03-07, 20:58
hoş geldin madest nerelerdeydin kaç gündür :img-wink: göremedim seni gerci bende pek fazla giremedim :img-yes:
bence bu kadar erken ne aslı ne cem nede nevzat ölür
başka bir şey olmali hem haber ne kadar dogru onuda bilemem
bence biz matrakanın tüyolarindan haric gerisine pek inanmayin derimben
yarın sorar ögreniriz:img-wink:

Teşekkür ederim medsul,ben de fırsat bulamadım pek.Bir arkadaş tabutlu çekimden bahsedince aklıma en erken ölebilecek kişi olarak nevzat geldi.Ama dediğin gibi çokta mantıklı değil bu üçlüden birinin şu anda ölümü.:img-wink:

tolgahuzur1
20-03-07, 21:02
işte diyorum ya belki çekimler sırasında birinin vefatı gerçekleşmiştir bu yüzden de bunu izleyen arkadaş da o kısmını görüp dizide geçecek bir sahne olarak da düşünmüş olabilir dediğim gibi matrakanın hala bize söylemediği şeyler var yarın bunu okur ya da sorarız ona göre çıkar doğru mu yanlış mı

zaman atlaması olacaksa evet doğum gerçekleşmiş olabilir o zaman tabuttta mı çıkarıyorlar çocuğu:img-hyste :img-hyste Allah iyiliğini versin senin güldürdün beni:)

haaahaaa :img-hyste ne yapayım aklıma başka senaryo gelmedi.. belkide cemil ölmüştür fazla alkolden:img-hyste yada cananı öldürmüş olabilirler mesala yurt dışı seyahatinde rahatsızlanıp ölmüştür .. diyeceğimde handanın felan ne işi varr..:icon_whis yahu biri ortaya bişey atıyo oo sonrada kayboluyorrr..:img-help:

sezinti
20-03-07, 21:03
Flash Tv'de bir programda Ihlamurlar Altında dizisi ile ilgili haberler var. İzlemek isteyenler Flash Tv'deki ilgili programı seyredebilirler, iyi seyirler, iyi günler

filizim+y
20-03-07, 21:06
cnm bernam hoşgeldin nerelerdesin, özlettin:img-wink: cvpların için teşekkkür:good:

aynalıya yakışanı yapzdım tam onu anlatıyordu:img-yes:

ama ömerden yılmaza olanı yazdım sandım şimdi kontrol ettim yoktu buraya ekliyim "Gördüğünü söyleme! Bildiğini bilme! Dinlemeden de gitme!"

Buket_TY
20-03-07, 21:06
Senaryolar bolumunde bir senaryo, yazdim. Sizce bu dizide boyle birsey olabirlirmi? Cunku benim aklima hep Yilmazin boyle bir ikilem yasicagini geliyor. Ve sonunda Filizi secip, Filiz onu yavas yavas afediyor, gibi birseyler....:img-wink:

tolgahuzur1
20-03-07, 21:07
Teşekkür ederim medsul,ben de fırsat bulamadım pek.Bir arkadaş tabutlu çekimden bahsedince aklıma en erken ölebilecek kişi olarak nevzat geldi.Ama dediğin gibi çokta mantıklı değil bu üçlüden birinin şu anda ölümü.:img-wink:

modest hoşgeldin..:) ben diyorum bu aralar benimle uğraşan yok nerede acaba diye..:img-hyste sen fazla inanma tabut felan çünkü kim ölebilir diye düşünüyorum kimse gelmiyor aklıma.. birde matraka aslı kendisini fazlalık hisettiği zaman çekip gidecek diye espirili birşey atıp sustuu vardır bunun altında birşeyler...

secoms
20-03-07, 21:07

Acıkcası ben, senaristlerin 2 bölüm değil de daha ilerde olduklarını düşünüyorum.. Bu sekilde bir senaryo olası aslında ve en az 5 bölüm gerekli..

NOT: Bu hafta sürekli ordaysalar bir cay icmeye gidebiliriz Tuba Hanıma :img-hyste Walla öyle birsey varsa bilelim avucumuzun içi gibidir oralar :)

Buket_TY
20-03-07, 21:15
Benimde su tabut olayi aklima takildi.....
Kim olabilicegini dusunuyorum ama hic kimse aklima gelmiyor....
NEyse, Filizim dedigi gibi, yarin belki Matrakadan ogreniriz....
BEnden tavsiye bu aksam binbir geceye bakin, cunku gecen hafta reklam arasinda fragmani vermislerdi yanlis hatirlamiyorsam?...

BERNA
20-03-07, 21:34
Sorulara devam

Agustos Bocugu sormus
Kaba kuvvet mi yoksa gözyasi mi daha güçlü silahtir?
Hem gozyasi dokene hem de gozyasina maruz kalana gore degisir ama genelde kadinlarin gozyaslariyla daha etkili olacagi kesin bence. Ben gozyaslari daha cok etkiler ama. Karsimdaki kisinin samimi olduguna inanirsam yelkenleri suya
indirmem cok surmez :img-wink: Kaba kuvvetin gecici bir cozum yolu oldugunu dusunuyorum, bakiniz Cem :icon_whis Simdiye kadar ne dayaklar yedi hic vazgecti mi??

Filizim+y yine sormus
1- ömer dayak sahnesinden sonra adama tip tip bakti sizce bu bölüm adami darma duman eder mi?
Acikcasi adama kizsam da Omer'in kimseyle kavga etmesini istemiyorum (Feride'den calinti replik ;)), teke tek yakalasa ve dovse de bir daha sefere 20 adamdan dayak yer :icon_sorr Bu isin sonu nereye kadar degil mi?

2- filizin son sahne bakislari asliyi görürse ki gaziya tasinacaklarsa bu kesin ben bir karsilasma bekliyorum, etkisi nasil olur?
Onu buz gibi bir ifadeyle tebrik eder, Filiz bakislarina hakim olamaz ama. Mesela Asli da mutlulugunu anlatirmis yuzsuzce :img-hyste

3- yilmaz artik basini da bagladigina göre ya da yakmak mi diyelim, filizi her gördügünde baska yöne bakmasi gerekmez mi ve dahasi disi olan hiçbirseyle ilgilenmemesi gerekmez mi ama nasil yapacak?
soruya yorum katmissin cok guldum valla!! Yilmaz bence ilk karsilasmalarda tam da dedigin gibi baska yone bakar :img-beee: sonra dayanamaz onun gozlerine bakip birseyler cikarmaya calisir.

4- alinin tahmin ettiginiz bir gafi var mi tekinerlerin haline? (ben sonra yazacagim size aliden inciler diye)
Soruyu bilmeden obur soru setinde cevaplamisim :img-wink: Biraz ucusa gecmis bir tahmin daha yapayim. Ali Tekinerler'in eski magazasi olan GAMA magazasinda Omer'e is teklif eder ve de 'yabancilik cekmezsin ortama aliskinsin' der :img-hyste

5- garibi mahalleye nasil transfer ederiz?
Yaratici ucuslara devam :img-wink: Cem Handan'i ziyarete gider sirin gozukmek icin. Garip'in ilgisini farkeder ve onu yeni sag kolu yapar Tekinerler'i takip ettirir ona.

Kursuni19 sormus
1- Filiz geceleri Müjgan hanimin evinde maziye dalmisken Keremin motor seferlerinde acaba camdan Yilmaz geldimi diye bakar mi?
Ilk zamanlarda hayir ama bircok kez karsilastiktan sonra olabilir.

2- Yilmaz gercekleri ögrendikten sonra geceleri Gazi Mahallenin yollarina düser mi?
Bu soruyu tam anlayamadim zaten orada oturmuyor mu :img-wink: Filiz'i gormek icin diyorsan evet duser, bu arada Asli saf saf pirinc ayiklar :)

3- Mualla Handanlara mahallemize hosgeldin ziyareti yapar mi?
Onlarin cok fazla bir diyaloglari olmadi ki, hatta oldu mu onu bile hatirlayamadik gecen gunlerde. Ancak Filiz'i gormezse o sahnede Yilmaz sozlendi mujdesini (!!) vermek icin gelebilir de belli mi olur?

Filizim+y yorumunu buyuk bir zevkle okudum. Artik sadece Filiz'i degil ozellikle Feride'yi ve de Omer'i de cok iyi tahlil eder olmussun. Para konusunu Omer'e danismasi gerekiyordu bence de ama yazdigin sebeplerin buradaki etkisini de asla inkar edemem. Cok iyi bir yorum olmus.
Ya bu arada sevgili meslektasimin yorumunu ne kadar cok begendigimi yazmadim galiba hafta sonu yolculuk odevin son rutuslari derken, gec oldu ama ellerine saglik.

mıstaa
20-03-07, 21:37
Fikir birliğine sevindim.:) Ayrıca Nevzat konusunda da sana katılıyorum:)

Feride mahkeme önünde Ömer'e ne ceza verileceğini bekliyor, adam gelmiş "Ben zorda olsam Özlem de beni böyle beklerdi" diyor. Koyun can derdinde kasap yağ derdinde aynı o hesap.

Aslı konusuna gelirsem, Aslı ya fenalaşacak bu bölüm ya da tetkiklerin veya tomografinin sonucunu kesin olarak öğrenecek. Allah yardımcısı olsun ne diyelim. Bu kadar saf bir kızın ölmesini hiç istemiyorum.

Ya bir de Cem ölecekse kendi ölsün. Meşru müdafa bile olsa Yılmaz ya da Ömer ellerini o pisliğin kanına bulaştırmasınlar. Bir de sanırım nihayet bu bölüm Ömer onu vurdurtanın Cem olduğunu ve ihaleye fesat karıştıranın inşaat işini mahvedip onları bu hale getirenin güzide nadide psikopatımız olduğunu öğrenecek. Aslına bakarsak Cem'i gebertmesi için bunlar başlı başına sebep ama bence elini kana bulaştırmamalı.:img-yes:

Sevgi Hasan yorumuna o kadar katılıyorumkii.:good:

nevzat senin deyiminle "kaptan mağara adamı":) konusundada aynı fikirdeyiz.:good:

Cemin kendi kendine ölmesi şart.[mümkünse eceliyle]çünkü Yılmaz vursa bir dert Ömer vursa bir başka dert.yanarım yanarım cemi öldürenin hapse gireceğine yanarım..:icon_sorr diziye baktığımda cemi öldürmeye en güçlü iki aday ömer-yılmaz plase handan.en iyisi handan galiba..durmadan handan cem geri geri plana çekilsin diyip duruyorduk.handan cemi öldürürse ikisindende kurtulmuş oluruz.biri mezara biri hapse bir taşla iki kuş misali..:):)

burda kötü kötü gülmemiz lazım galiba:mu ha ha pu haha mu haha:img-hyste

yesimcan
20-03-07, 21:45
arkadaslar simdi flash tv de i.a setini gösterdilerr!!:)

ayy adim aticak yer yok yaa okadar cok kisi varki herkess birbirlerini cigneyip gecicek resmenn:)
hemde gece sahnelerinide gündüz cekiyolarr süper yaa...:)
ekibi ikiye bölmüsler birazi yilmaz gilde ceiliyo birazida müjganin evinde tuba billur falan varr cokk komikti yaa!!
gidisati birazda reyting ve seyircilere göre belirliyolarmiss...
öyle dedi ama gercektenn sett acayippp:)

modest2000
20-03-07, 21:45
Flash tv'yi izlediniz mi arkadaşlar :img-wink: Çekimlerde Filiz ve annesi Müjgan hanımlardalar.Bir de programda T.Büyüküstün ve B.İnal'ın gerçek hayatta ayrıldığı yönünde bir ifade kullanıldı.Bir anlam vermedim buna,hani evlilik hazırlıkları yapıyorlardı.Acaba bu nedenle mi eskisi gibi sıcak değiller birbirlerine karşı.

modest2000
20-03-07, 21:51

ayy adim aticak yer yok yaa okadar cok kisi varki herkess birbirlerini cigneyip gecicek resmenn:)
ekibi ikiye bölmüsler birazi yilmaz gilde ceiliyo birazida müjganin evinde tuba billur falan varr cokk komikti yaa!!

Evet gidişatı biraz reytinge ve seyircilere göre belirliyoruz dediler.:img-wink: O zaman lütfen Filiz'i aynen devam ettirsinler.Filiz'i hep başı dik ve kararlı görmek istiyorum.Yılmaz'da geçen bölüm dediği gibi rüzgar ekip fırtına biçsin.Çünkü henüz onun iyi günleri diye düşünüyorum.:img-wink:

mıstaa
20-03-07, 21:52

Flash tv'yi izlediniz mi arkadaşlar :img-wink: Çekimlerde Filiz ve annesi Müjgan hanımlardalar.Bir de programda T.Büyüküstün ve B.İnal'ın gerçek hayatta ayrıldığı yönünde bir ifade kullanıldı.Bir anlam vermedim buna,hani evlilik hazırlıkları yapıyorlardı.Acaba bu nedenle mi eskisi gibi sıcak değiller birbirlerine karşı.

arkadaşlar bilgiler için saolun. bu ayrılma konusunda ne tubanın nede bülentin ağzından bir laf çıkmadıkça inanmayın arkadaşlar. çünkü daha önce onlarca kez duyduk bu safsataları...hepsi fasa fiso...
diğer taraftan magazin programında ıhlamurlar altındanın setini izleme fırsatı bulduğunuz içinde çok şanslısınız...:good:

medsul
20-03-07, 21:54

aaaa bak şimdi akşam akşam meraklandim :img-wink:
acaba bu soruyu muhabir mi sordu da onlarmi cevap vermedi
peki naslı görünüyorlardi acaba yani sogukmu davraniyorlardi
izliyen arkadaşlar biraz deteyli anlatabilirmisiniz
yaaa ben ayrıldiysalar üzülürüm yaaaa:sad53: birbirlerine cok yakişiyorlar
umarim bu haber yalandir ve en kısa zamanda gerceği ögreniriz:img-wink:

filizim+y
20-03-07, 21:54
Filizim+y yine sormus

Filizim+y yorumunu buyuk bir zevkle okudum. Artik sadece Filiz'i degil ozellikle Feride'yi ve de Omer'i de cok iyi tahlil eder olmussun. Para konusunu Omer'e danismasi gerekiyordu bence de ama yazdigin sebeplerin buradaki etkisini de asla inkar edemem. Cok iyi bir yorum olmus.
Ya bu arada sevgili meslektasimin yorumunu ne kadar cok begendigimi yazmadim galiba hafta sonu yolculuk odevin son rutuslari derken, gec oldu ama ellerine saglik.

sitem mi var berna yine sormuş:img-wink: sorularda olmasa seni göremeyeceğiz bölüm yorumu dışında:img-yes:

bernacım teşekkür ederim cnm elimden geldiği kadar, malum filizi benden okumayı seviyorsun biliyorum seni:) moduma da dedim ömer ve feride de ilk defa bu kadar uzun yazdım yakında tahtınızı sallayabilirim demedi deme:) gerçi hocalarım kim:img-wink: ben filiz tarafından baktığım için danışma konusuna son sayfalara geldiğinde görürsün tekrar bir açıklama yaptım moduma, baktığımız yerler farklı diye olabilir bu ayrılık:img-yes: çok teşekkür ederim seninkinin yanında naçizane:img-wink:

medsul
20-03-07, 21:57
Evet gidişatı biraz reytinge ve seyircilere göre belirliyoruz dediler.:img-wink: O zaman lütfen Filiz'i aynen devam ettirsinler.Filiz'i hep başı dik ve kararlı görmek istiyorum.Yılmaz'da geçen bölüm dediği gibi rüzgar ekip fırtına biçsin.Çünkü henüz onun iyi günleri diye düşünüyorum.:img-wink:

zaten matrakanın verdiği tüyolara göre yılmaz agamiz için kötü
günler başliyormuş filiz rapor olayını ögrense bile yılmazı afetmiyecek
gercette yılmazı unutmasa bile yılmaza karşi dim dik ayakta duracak ve onu aftemiyecek
cok sevincliğim yaaaa sonunda istediğimiz sahneleri izliyeceğiz
ne yapalim canım yılmaz agada hak etti ama:img-wink:

filizim+y
20-03-07, 22:00
bende izledim programı ama yılmazn evindekini kaçırdım, müjganın evinde filiz, handan ve müjgan var,çekimlerin güçlüğünden falan bahsettier, filiz konuşmadı handanın ropörtajı vardı ser verip sır vermedi ama

"gidişati halkın tepkisine ve reytinglere göre belirliyoruz diyorlar" demek ki etkilenmeler söz konusu:img-wink:

"dizinin başrol oyuncuları tuba büyüküstün ve bülent inal aşklarına nokta komuşlar" dedi devamında sürprizleri izleyip görelim dediler bitirdiler umarım dizi için söylenmiştir hani ayrılar ya yoksa çok üzülürüm bende:icon_sorr

yesimcan
20-03-07, 22:02
arkadaşlar bilgiler için saolun. bu ayrılma konusunda ne tubanın nede bülentin ağzından bir laf çıkmadıkça inanmayın arkadaşlar. çünkü daha önce onlarca kez duyduk bu safsataları...hepsi fasa fiso...
diğer taraftan magazin programında ıhlamurlar altındanın setini izleme fırsatı bulduğunuz içinde çok şanslısınız...:good:

eevet ya süperr ama iste gecicek yer bile yokk :img-hyste bide gece olan sahneler aslinda gündüzz bize yutturuyolar:img-hyste
tubada ordaydi bülente ama ikiside bisey konusmadilarr handan konustuu ama tabi onlarin hakinda deyil dizi hakinda ortaya bisey attilar ayrilik falan sora program bitti sinir oluyorum ya bencede bisey ok ama istee ne bilim icime kurt düstü:)

modest2000
20-03-07, 22:03
gercette yılmazı unutmasa bile yılmaza karşi dim dik ayakta duracak ve onu aftemiyecek

Kesinlikle haketti:img-wink:Filiz'in bulutlu bir havası vardı.Sığıntı gibiler.Neyse bu dibe vuruşun sağlam bir çıkışı elbet olacaktır.:img-wink:

yesimcan
20-03-07, 22:05
aaaa bak şimdi akşam akşam meraklandim :img-wink:
acaba bu soruyu muhabir mi sordu da onlarmi cevap vermedi
peki naslı görünüyorlardi acaba yani sogukmu davraniyorlardi
izliyen arkadaşlar biraz deteyli anlatabilirmisiniz
yaaa ben ayrıldiysalar üzülürüm yaaaa:sad53: birbirlerine cok yakişiyorlar
umarim bu haber yalandir ve en kısa zamanda gerceği ögreniriz:img-wink:

ya grup yapmislar ikiye bölmüsöer bi kismi müjganlarda yani filiz (tuba)handan müjganlarda diyer kisim feride yilmaz(bülent) kendi evlerindee ondan hic yanyana deyillerdii ayri ayri evler oldugu icinn ikisiylende röportaj yapmadilarr:icon_sorr belki ikisi istemedi malum hemen özel hayat konusuldugu icin onlarda özel hayatlarini konusmak istemedikleri icin röportaj yapmamislardirr!!umarim yalan haberdirr ki bence öyle ama iste:icon_sorr

modest2000
20-03-07, 22:06
bende izledim programı ama yılmazn evindekini kaçırdım, müjganın evinde filiz, handan ve müjgan var,çekimlerin güçlüğünden falan bahsettier, filiz konuşmadı handanın ropörtajı vardı ser verip sır vermedi ama

"gidişati halkın tepkisine ve reytinglere göre belirliyoruz diyorlar" demek ki etkilenmeler söz konusu:img-wink:

"dizinin başrol oyuncuları tuba büyüküstün ve bülent inal aşklarına nokta komuşlar" dedi devamında sürprizleri izleyip görelim dediler bitirdiler umarım dizi için söylenmiştir hani ayrılar ya yoksa çok üzülürüm bende:icon_sorr

Kamera arkasında ayrıldıkları konuşuluyor dedi.Ama ben de sanmıyorum.Bir laf attılar ortaya,desteksiz.

kursuni19
20-03-07, 22:06
Aciklama

Matrakanin sormus oldugu soruya söyle bir yanit vermistim

Ve bu replik hersey acikliyor diye devam etmistim, cünkü ozamanlar Filizin bahanesi buydu.

Sanrim yanlis anlasildim, benim demek istedigim bu tarz aciklamalari hem Filizden, hemde Yilmazdan o kadar cok duydukki, gerceklik payi olmadigini zaten biliyoruz.
Eger Erol bey ölmemis olsaydi, ertesi gün Filiz Yilmaz düyünü gerceklesecekti, demekki Filiz Yilmaz gibi bu evlilik kararinda emindi, yani soruda denilen gibi bir seyin olmadigini söylemek istemistim.
Uzun lafin kisasi, Filiz sadece babasina verdigi söz nedeniyle Yilmazla evlenmedi.
Umarim bu kadar aciklama yeter

mıstaa
20-03-07, 22:11
sevgili medsul yılmazı kötü günlerin beklediğini bilmek için kahin olmaya gerek yokki..aslı ölecek bebek gerçeği ortaya çıkacak istediğiniz olacak işte..birde anlamadığım nokta yılmazın göz yaşı dökmesine ne kadar meraklısınız..bir iki bölüm güldü 10 bölüm ağlar artık yılmaz tam istediğiniz gibi...:icon_sorr:sad53: :icon_sorr

eevet ya süperr ama iste gecicek yer bile yokk :img-hyste bide gece olan sahneler aslinda gündüzz bize yutturuyolar:img-hyste
tubada ordaydi bülente ama ikiside bisey konusmadilarr handan konustuu ama tabi onlarin hakinda deyil dizi hakinda ortaya bisey attilar ayrilik falan sora program bitti sinir oluyorum ya bencede bisey ok ama istee ne bilim icime kurt düstü:)

daha önce starda kanald de röportajlarını izledim tuba-bülentin ikiside çok utangaç kameraya konuşmak çok zorlarına gidiyor çekiniyorlar..tabii ikisi konuşmayınca ne olacak billur hanım kapacak mikrofonu...:)

cemotara
20-03-07, 22:14
ya grup yapmislar ikiye bölmüsöer bi kismi müjganlarda yani filiz (tuba)handan müjganlarda diyer kisim feride yilmaz(bülent) kendi evlerindee ondan hic yanyana deyillerdii ayri ayri evler oldugu icinn ikisiylende röportaj yapmadilarr:icon_sorr belki ikisi istemedi malum hemen özel hayat konusuldugu icin onlarda özel hayatlarini konusmak istemedikleri icin röportaj yapmamislardirr!!umarim yalan haberdirr ki bence öyle ama iste:icon_sorr

Arkadaşlar bende izledim set arkasındaki halerini çok güzeldi ilk olarak yılmazın evinde çekimde yapıyorlardı ferideyle yılmaz vardı ferde ağlıyordu sonra set arasında yılmaz telefonla konuşuyordu
Daha sonra müjgan hanımın evlerini gösterdiler tuba hanım,billur hanım ve nur hanım vardı set aralarını gösteriyorlardı ve üçününde keyfi yerindeydi gülüp duruyorlardı yani bu bölümden itibaren artık gazi mah. yaşayacaklar tekinerler sonra billur hanımla röportaj yaptılar ama çok güzeldi tuba gülüp duruyordu
En sonundada haberi söyleyen adam tubayla bülentin bir hafta önce ilişkilerinin bittiğine dair dedikoduların çıktığını söyledi sonra hemen bitirdiler zaten
Ama ayrıldıkları falan yok tuba çok keyifliydi birde gazi mah oturan kız iki gün önce evleneceklerini söylemişti yani hala beraberler ve büyük ihtimallede dizi bitince evlenecekler

tolgahuzur1
20-03-07, 22:26
arkadaşlar ben izleyemedim ama yalan haber olduğu kesin..:img-hyste zaten flaşın doğru söylediği nerede görülmüş..:) fazla inanmayın onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine..:good: demek tepkiye göre gidiyorlarmış.. AMA hiçte belli olmuyor.. daha yılmaz çocuğu öğrenemedi..:img-hyste

modest2000
20-03-07, 22:30
arkadaşlar ben izleyemedim ama yalan haber olduğu kesin..:img-hyste zaten flaşın doğru söylediği nerede görülmüş..:) fazla inanmayın onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine..:good: demek tepkiye göre gidiyorlarmış.. AMA hiçte belli olmuyor.. daha yılmaz çocuğu öğrenemedi..:img-hyste

Haksızlık ediyorsun sevgili tolgahuzur1:img-wink: Yılmaz'a çocuk kaç bölüm önce söylenmişti.Hala orada mısın sen:img-hyste

mıstaa
20-03-07, 22:41
Haksızlık ediyorsun sevgili tolgahuzur1:img-wink: Yılmaz'a çocuk kaç bölüm önce söylenmişti.Hala orada mısın sen:img-hyste

yok sevgili modestciğim tolga aslında doğru yerde. yanlış yerde olan handan cem ve hain yalanları.:good:ben yılmaza sadece yalan bir belgeyle hazırlanan kumpası hatırlıyorum şahsen.:img-wink:

medsul
20-03-07, 22:46
Kesinlikle haketti:img-wink:Filiz'in bulutlu bir havası vardı.Sığıntı gibiler.Neyse bu dibe vuruşun sağlam bir çıkışı elbet olacaktır.:img-wink:

ah bu senaristler yok mu beni deliedecekler birde mujganların evinde sıgıntımi olacaklar pes dogrusu yeter ama yaaa bali artik işleri düzelse
yani bu tekinerler hem işte hende aşkta kaybediyor kinnederse
desin ben tekinerlerin bu kadarini hak ettiğini düşünmüyırum
birde şu anda kanad reklam var belki sanşimiz yaver giderse fragmanı görürüz:img-wink:

medsul
20-03-07, 22:49
bide gecen hafta fragmanda yılmaz sahildeyken filizi
hatırlamiyormuydu ama bölümü izlerken göstermediler dimi
yoksa benmi kaçirdim offf bölüm resimlerinide koymamişlar:img-wink:

modest2000
20-03-07, 22:54
bide gecen hafta fragmanda yılmaz sahildeyken filizi
hatırlamiyormuydu ama bölümü izlerken göstermediler dimi
yoksa benmi kaçirdim offf bölüm resimlerinide koymamişlar:img-wink:

Fragmanda yanıltmışlar:img-wink: Ben de Filiz'li günleri hatırlıyor sanmıştım,meğer Aslı'yı arıyormuş sahilde.

medsul
20-03-07, 22:59

gerci biraz geciktim cevaplamak için ama hazır işimde yokken fik