PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 15

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

forever_bim
21-03-07, 11:18
yani şöyle bişey var hasan bu teklifin ben filizi ilgilendirdiğini düşünüyorum...yani ömer zorda yılmaz para teklif ediyo evet ömer için ama ömer kim filizin abisi yılmaz eski sevgilisi onu sadakatsizlikle suçlayan adam...yani bu karar bence filizi bağlıyodu...herhangi biri teklif etse de filiz ömere sormadan kabul edecekti...şimdi bişey sorayım cem teklif etse de aynı mı düşünecektiniz?filiz ömere sormalımıydı ggene...tamam ömer kabul etmezdi ama belki çıkmak için isteyebilirdi sormalımıydı gene de filiz? bu iki adamdan biri sadakatsizlikten filizi suçlamış diğeri çirkin bir teklif yapmış...bana göre aynı kapıya çıkıyo...
filiz zorda olsa ömer sormalıydı çünkü ben yılmazla ilgili olan bişeyin sadece filizi bağladığını düşünüyorum..yılmazdan gelen kötülük de iyilik de filizi bağlar bitek filizin geçmişi var yılmazla acısı aynı zamanda..

Canım kusura bakma ama Filiz Cem'in teklifini reddettiğinde sonuna kadar Filiz'e destek verdim. Gene teklif ederse gene reddetmesini isterim. Ömer'e bile sormasına gerek yoktu. Yılmaz Cem gibi biri değil asla 5 yaşında bir çocuğu yetim bırakacak kadar gaddar değil. Kendi tutkuları uğruna. Yılmaz bu parayı Feride için vereceğim dediğinde Filiz'in söz hakkını elinden almış oldu. Neyse olan olmuş artık, bize izleyip forumca kıvranmak düşüyor.

filizim+y
21-03-07, 11:18
fragman çıktı ama biz yine başka konulardan konuşur olduk gibi sanki, eski defterler yeniden yeniden açılıyor, yok orada böyle davrandı yok burada böyle yani tartışma mı isteniyor anlamadın gitti, yoksa bu halden memnunmusunuz

fragmanı henüz göremedim ki yorum yapayım, en çok fömer sahnesi var sanırım belki ikinci bir fragman daha veriliebilir, olayların seyri az çok belli ama kim haklı kim haksıza getirmeyelim yorumları yine işin içinden çıkamayız:img-yes:

cemotara
21-03-07, 11:19
evet kaçıncı olucak aldığı kararlar yüzünden birilerinim açtığı belalar aslında herşey filizin suçu kabul edin yav kim haklı kim haksız olduğunu bir önemi yok artık yürüyen felaket ilan ediyorum filizi ahanda onayladım:img-hyste :img-hyste

sevgili matraka bende diyorum ki bu olanlarım tüm suçlusu yılmazdır bana görede yürüyen felaket yılmazdan başka kimse değil eğer biraz delikanlı olsaydı bunların hiçbiri olmazdı yılmaz kime bulaşsa insanların hayatı karardı nasıl güzel bir ortam oldu demi matraka
Birde bunların söylüyorsunya sonrada filiz yılmaz aşkı istiyorsun ozaman çok komik oluyor biliyormusun yani bukadar kötü bir insan olan filizi niye yılmazla beraber olmasını istiyorsun yazık değil mi yılmazına neyse inş. finalde veye daha önceki bölümlerde filiz ölürde hepimiz kurtuluruz bu canavardan

archshe
21-03-07, 11:20
teklif filizi ilgilendiyor tabiki ama kenarından arkadaşım üzerine aldı alınmaması gerekiyordı yılmaz o parayı neden verdi filiz küçük duruma düşsün diyemi hayır veriş nedeni bellidir bunu hakaret sayan filiz tekinerdir yani yürüyen felaket :img-hyste

evet filiz kendi için sandı diyorum ya...filizi küçük düşürmek istemedi tabii bence filiz de öyle algılamdı sadece hayatımda sen yoksundu onun isyanı benim çevremde olma diyeydi isyanı..sen olmasan da ben güçlüyümü kanıtlamaya çalıştı...peki cvp istiyorum cem teklif cemden gelse filiz gene de sormalımıydı?

gülbeşeker
21-03-07, 11:20
aslı yüzüğü yılmaza verdikten sonra aslının hastalığını öğrenecekmi yoksa bebek olayından sonramı öğrenecek MATRAKAbence yılmaz semadan aslının hastalığını öğrenir çocuğu da handandan daha sonra öğrenir tabi bu sorunun cevabını matraka daha iyi bilir heralde yılmazın çocuğu öğrendği günü özel bir gün ilan edicem bir mesele bu kadar uzar bakınız filizn karnı da büyümüş yılmaz ayakta uyuyor.

tolgahuzur1
21-03-07, 11:22
sevgili filizciler hala neyi ve kimi kimden savunuyorlar anlıyamadım.. yaa niye kabul etmiyorsunuz artık.. filiz bu oplayda suçlu diyen yok haa... hayret.. sevgili modum ne güzel demiş aynısını ömer yapsaydı şimdi ne olurdu.. valla başta ben olma üzere bütün form asardık adamı.. ama yok filizin geçiş üsütnlüğü var.. zaten o bu aralar normal değil hamile üsütne fazla gelinmemesi lazım bu yaşanılan olayları normal karşılmak lazım..

archshe
Canım kusura bakma ama Filiz Cem'in teklifini reddettiğinde sonuna kadar Filiz'e destek verdim. Gene teklif ederse gene reddetmesini isterim. Ömer'e bile sormasına gerek yoktu. Yılmaz Cem gibi biri değil asla 5 yaşında bir çocuğu yetim bırakacak kadar gaddar değil. Kendi tutkuları uğruna. Yılmaz bu parayı Feride için vereceğim dediğinde Filiz'in söz hakkını elinden almış oldu. Neyse olan olmuş artık, bize izleyip forumca kıvranmak düşüyor.

tamam da feride için verdiğini sonra öğrenmedi mi filiz? hem cemin abisini vurduğunu daha bilmiyo..hatta şirketi batırdığını da ...sadece filiz ona hayır dedi diye borcu ödemediğini biliyo..

matraka
sevgili matraka bende diyorum ki bu olanlarım tüm suçlusu yılmazdır bana görede yürüyen felaket yılmazdan başka kimse değil eğer biraz delikanlı olsaydı bunların hiçbiri olmazdı yılmaz kime bulaşsa insanların hayatı karardı nasıl güzel bir ortam oldu demi matraka
Birde bunların söylüyorsunya sonrada filiz yılmaz aşkı istiyorsun ozaman çok komik oluyor biliyormusun yani bukadar kötü bir insan olan filizi niye yılmazla beraber olmasını istiyorsun yazık değil mi yılmazına neyse inş. finalde veye daha önceki bölümlerde filiz ölürde hepimiz kurtuluruz bu canavardan

sevgili cemotara yok delikenlı olsaydı diye giriş yapma ben filize hakaret etmiyorum sende yılmaza etme yürüyen felakat de başka bir şey de ama delikenlı değil gibi cümleler krakterler için kullanmayalım lütfen ahanda geriliyorum gerim gerim :img-hyste :img-hyste içimdeki şeytan faaliyet içerisinde:img-hyste

modest2000
21-03-07, 11:23
olasıklar üzerinden gidiyorsunuz diye kızan benim olanlar hakkında konuşalım lütfen dediğimi ztekrarlıyorum aradığınız kişinin gurur saati gelmiştir.lütfen daha sonra tekrar ddeneyin filiz başlı başına hatadır daı hata kararları hata yürümesi hata yürüyen felaket:img-hyste :img-hyste

Çok Ömerci gördüm seni matraka:img-wink: Sonumuz hayır olsun vallahi:img-wink: Filiz'in yaptığını Ömer yapsaydı tutumum farklı olmazdı.Zaten birkeresinde Filiz içerde olsaydı Ömer'de aynısını yapmalıydı diye görüş bildirmiştim.:img-wink: Karakterlerin acı çekmesi meraklısı değilim elbette.Ama çekilmesi gereken birşey varsa da onurlarıyla çekmeleri lazım.Herşeye rağmen alınan geçici zaferlerin gerçekten uzun soluklu zaferler olduğunun garantisi yoktur çünkü.Zaten Filiz orda parayı kabul etseydi sıkı bir eleştiriyi hakederdi,çok sevmeme rağmen.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu olayı:img-wink: Ama kızcağız uğraşıp didinmeyi seçti.Mızmızlık edip kolaya kaçmadı.Milletin evine sığıntı olmaya bile razı oldu kardeşini kurtarmak için.Yani eli kolu bağlı beklemediki.Suç muydu elinden geleni yapmaya çalışmak.Sanki evin reisi herşeyi Filiz:img-wink:

filizim+y
21-03-07, 11:24
evet kaçıncı olucak aldığı kararlar yüzünden birilerinim açtığı belalar aslında herşey filizin suçu kabul edin yav kim haklı kim haksız olduğunu bir önemi yok artık yürüyen felaket ilan ediyorum filizi ahanda onayladım:img-hyste :img-hyste

değil mi çok verdi filiz bu kararları, haklısın filiz suçlu hatta diziden bir an önce ölümünü verip ayrılması gerekli yoksa yürüdükçe felaketi ile ne tekinerler, ne akınlar ne de gazi diye bir yer kalacak bence de tek çözüm aslının yerine filizde amansız hastalık çıkarsınlar ve bebeğini de dünyaya getiremesin, aslı-yılmaz sevenlerin arasına da girmemeiş olur filiz derhal set dışı olsun

ya da deli gömleğini geçirip ruh ve sinir hastalıklarına kapatalım bu da bir çözüm arada bize gösterirler aldığı kararlar neticesinde burada diyei ne dersin istersen başka çözümler de bulalım, herkes rahat etsin

gülbeşeker
21-03-07, 11:26
evet filiz kendi için sandı diyorum ya...filizi küçük düşürmek istemedi tabii bence filiz de öyle algılamdı sadece hayatımda sen yoksundu onun isyanı benim çevremde olma diyeydi isyanı..sen olmasan da ben güçlüyümü kanıtlamaya çalıştı...peki cvp istiyorum cem teklif cemden gelse filiz gene de sormalımıydı?
yılmazın teklif etme sebebiyle cemin teklif sebebi farklı cem filizi elde etmek için ömeri kurtarma teklifinde bulunacaktı ve tabiki bunu ömer de filiz de biliyor bu durumda cemin teklifini düşünmeye bile gerek yok ama yılmazın ömeri hapisten çıkarma isteğinin başlıca sebebi feridedir ne filiz ne ömer dolayısıyla filiz ömere danışmalıydı bence.

forever_bim
21-03-07, 11:27
Çok Ömerci gördüm seni matraka:img-wink: Sonumuz hayır olsun vallahi:img-wink: Filiz'in yaptığını Ömer yapsaydı tutumum farklı olmazdı.Zaten birkeresinde Filiz içerde olsaydı Ömer'de aynısını yapmalıydı diye görüş bildirmiştim.:img-wink: Karakterlerin acı çekmesi meraklısı değilim elbette.Ama çekilmesi gereken birşey varsa da onurlarıyla çekmeleri lazım.Herşeye rağmen alınan geçici zaferlerin gerçekten uzun soluklu zaferler olduğunun garantisi yoktur çünkü.Zaten Filiz orda parayı kabul etseydi sıkı bir eleştiriyi hakederdi,çok sevmeme rağmen.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu olayı:img-wink: Ama kızcağız uğraşıp didinmeyi seçti.Mızmızlık edip kolaya kaçmadı.Milletin evine sığıntı olmaya bile razı oldu kardeşini kurtarmak için.Yani eli kolu bağlı beklemediki.Suç muydu elinden geleni yapmaya çalışmak.Sanki evin reisi herşeyi Filiz:img-wink:

Sevgili modest

Bu açıdan bakarsak Filiz'in ilk sezonki evlilik teklifini kabul etmesi de son derece eleştirilmesi gereken bir nokta. Çünkü Yılmaz Elif ve Ömer'den alacağı intikam adına onun gururunu yine kırmıştı. Aynı şey değil mi? O zamanlar gurur nerdeydi?

matraka
21-03-07, 11:28
değil mi çok verdi filiz bu kararları, haklısın filiz suçlu hatta diziden bir an önce ölümünü verip ayrılması gerekli yoksa yürüdükçe felaketi ile ne tekinerler, ne akınlar ne de gazi diye bir yer kalacak bence de tek çözüm aslının yerine filizde amansız hastalık çıkarsınlar ve bebeğini de dünyaya getiremesin, aslı-yılmaz sevenlerin arasına da girmemeiş olur filiz derhal set dışı olsun

ya da deli gömleğini geçirip ruh ve sinir hastalıklarına kapatalım bu da bir çözüm arada bize gösterirler aldığı kararlar neticesinde burada diyei ne dersin istersen başka çözümler de bulalım, herkes rahat etsin

artılı filizim o kadar gaddar değilim ben bugün kendime engel olamıyorum yani madem ölücek çocuğu doğursun ondan sonra ölsün bari:img-hyste :img-hyste çok kızgın gördüm seni valla biri bveni durdursun:img-hyste

delfin23
21-03-07, 11:29
Filizin bu yaptıklarını nasıl hala dogru buluyorsunuz anlamıyorum hatta bazı arkadaşlar neye dayanarak bunu söylüyorlar anlamıyorum ama bu duruma bile yılmazı suçluyorlar yok efendim yılmaz filize şunları yaptıda ondan filiz parayı kabul etmedi arkadaşlar yılmaz filize ne yapmış olursa olsun filiz abisi için bu parayı kabul etmeliydi kaldıkı dedigim gibi teklif filize yapılmadı.Bazen gereksiz gururlu tavırlar insanı başına neler açıyor görüyoruz.Eger ömer ölseydi filiz ne yapacaktı nasıl vicdan azabıyla yaşayacaktı

cemotara
21-03-07, 11:30
sevgili cemotara yok delikenlı olsaydı diye giriş yapma ben filize hakaret etmiyorum sende yılmaza etme yürüyen felakat de başka bir şey de ama delikenlı değil gibi cümleler krakterler için kullanmayalım lütfen ahanda geriliyorum gerim gerim :img-hyste :img-hyste içimdeki şeytan faaliyet içerisinde:img-hyste

sevgili matraka belkide sana özenmişimdir ama dikkat et sadece delikanlı dedim senin gibi yerden yere vurup durmuyorum nezaman bu foruma gelsen filize sadaldırıp duruyorsun ondan sonrada filiz yılmaz ilişkisini destekliyorsun bu bana çok komik geliyor
inş. dediğim gibi filiz ölürde kurtuluruz hepimiz nede olsa haketti filiz bunu baksana kızda insanlık namına hiçbirşey yok ömer bile filiz yüzünden ölecek nerdeyse

forever_bim
21-03-07, 11:31
yılmazın teklif etme sebebiyle cemin teklif sebebi farklı cem filizi elde etmek için ömeri kurtarma teklifinde bulunacaktı ve tabiki bunu ömer de filiz de biliyor bu durumda cemin teklifini düşünmeye bile gerek yok ama yılmazın ömeri hapisten çıkarma isteğinin başlıca sebebi feridedir ne filiz ne ömer dolayısıyla filiz ömere danışmalıydı bence.

İşte benim birbuçuk haftadır kıvranarak anlatmaya çalıştığım ama muvaffak olamadığım husus bu. Ellerine sağlık.

modest2000
21-03-07, 11:32
Keşke Filiz yardımı kabul etseydi.Ne evlerinden ne arabalardan olurlardı.Sığıntı olmazdı hamile hamile.Hem de takdir edilirdi!!!.Ne onurlu kız diyen yok nasılsa.Bu kadar sıkıntı çekmeye değer mi sanki?En fazla ne yüzsüz kız derlerdi o zaman.Olsun,yüzsüzlük gururlu olmak kadar eleştiri almayabilirdi:img-wink: Ne işi var şimdi bu kızın hamile hamile müjgan hanımların yanında.Yardımı kabul edecekti.Sıkıntıya düşmeyecekti.Bir taşla iki kuş.Yılmaz'la karşılaşınca da kurtarıcısına yüzsüz yüzsüz bakardı,ne olurdu sanki.Şimdi de aferin diyen yok zaten.:img-hyste :img-hyste :img-hyste

filizim+y
21-03-07, 11:33
artılı filizim o kadar gaddar değilim ben bugün kendime engel olamıyorum yani madem ölücek çocuğu doğursun ondan sonra ölsün bari:img-hyste :img-hyste çok kızgın gördüm seni valla biri bveni durdursun:img-hyste

yooo ben gayet ciddiyim senin gaddarlığınla bir ilgisi yok madem herşeyin sebebi filize çıkıyor bu çözümleri denemk gerek, başka yollar da buluruz siz canınızı sıkmayın hatalı filiz ne yapalım, çocuğuda inadına doğurmaz aslı yengenizden istersiniz artık:)
kızgın değilim, sen tokmağı kafana vurmaya başla gelecen kendine:img-hyste hadi ilk önce yavaş yavaş sonra hızlandır ve kendine gel:)

archshe
21-03-07, 11:34
Sevgili modest

Bu açıdan bakarsak Filiz'in ilk sezonki evlilik teklifini kabul etmesi de son derece eleştirilmesi gereken bir nokta. Çünkü Yılmaz Elif ve Ömer'den alacağı intikam adına onun gururunu yine kırmıştı. Aynı şey değil mi? O zamanlar gurur nerdeydi?
o zaman aşkı gururunun önüne geçmişti...bi kere gururunu çiğnedi diye paspas mı yapması gerekiyo ...şu var filiz bilseydi ömerin başına gelecekleri zaten 1 dkka düşünmezdi...şöyle düşünüyorum ömer hasta olsa ve paraya ihtiyacı olsa filiz gurunu hiçe sayar kendi yılmaza giderdi...hatta ceme bile...ama bunların olacağı aklından geçmedi...filizin abisine sevgisini sorgulama istersen hasan...filiz her kötü ve ii gününde ömerin yanındaydı..ama ömer maalesef herzaman yanında olmadı hatırlatırım...

forever_bim
21-03-07, 11:34

Filizin bu yaptıklarını nasıl hala dogru buluyorsunuz anlamıyorum hatta bazı arkadaşlar neye dayanarak bunu söylüyorlar anlamıyorum ama bu duruma bile yılmazı suçluyorlar yok efendim yılmaz filize şunları yaptıda ondan filiz parayı kabul etmedi arkadaşlar yılmaz filize ne yapmış olursa olsun filiz abisi için bu parayı kabul etmeliydi kaldıkı dedigim gibi teklif filize yapılmadı.Bazen gereksiz gururlu tavırlar insanı başına neler açıyor görüyoruz.Eger ömer ölseydi filiz ne yapacaktı nasıl vicdan azabıyla yaşayacaktı

Bakarsınız gelecek hafta Ömer'in helvasını yemeye başlarız forum olarak. Daha ne olduğu adama belli değil ki. Hem Ömer ölsün bence de. Böylece Yılmaz'la Filiz kavuşur en büyük aradan kalkmış olur. :happy0064 :happy0064

delfin23
21-03-07, 11:36
Keşke Filiz yardımı kabul etseydi.Ne evlerinden ne arabalardan olurlardı.Sığıntı olmazdı hamile hamile.Hem de takdir edilirdi!!!.Ne onurlu kız diyen yok nasılsa.Bu kadar sıkıntı çekmeye değer mi sanki?En fazla ne yüzsüz kız derlerdi o zaman.Olsun,yüzsüzlük gururlu olmak kadar eleştiri almayabilirdi:img-wink: Ne işi var şimdi bu kızın hamile hamile müjgan hanımların yanında.Yardımı kabul edecekti.Sıkıntıya düşmeyecekti.Bir taşla iki kuş.Yılmaz'la karşılaşınca da kurtarıcısına yüzsüz yüzsüz bakardı,ne olurdu sanki.Şimdi de aferin diyen yok zaten.:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Bana göre bu olayın gurursuzlukla ilgisi yok filizi eger parayı kabul etseydi kimsenin filize gurursuz diyecegini zannetmiyorum.Sonuçta abisini kurtarmak için bu parayı alacaktı

cemotara
21-03-07, 11:37
Alıntı:
forever_bim tarafından gönderildi
Hayır efendim holdingin batmasının tek sorumlusu Ömer degildir. Sizlerden istirham edecegim 48. bölüm ihale öncesi Filiz Ömer konuşmasını izleyin bakalım neler var o konuşmada. Ömer "Sen de benimle gel" diyor, hanımefendi mızıkçılık yapıp gelmiyor. Neden biricik Yılmazcığını Ömer'in dövdürttüğüne inanıyor, kardeşinin böyle bir adilik yaptığına inanıyor. Ceyda ona inşaat işi parlak degil gel verdiğin vekaleti geri al diyor, Filiz ben Ömer'le yüz göz olmak istemiyorum diyor. Valla taş olsa insan çatlar bu olaylardan. Adam 49. bölüm sonunda vuruluyor Feride canhıraş arıyor feryatlar içerisinde Filiz Hanım şak diye telefonu indiriyor. Biliyor musunuz Ömer'in şu koşulda ölmesi Filiz'e çok harika bir ders olurdu. Dünyanın merkezinin kendi olmadığını nihayet anlardı o zaman belki.

Biliyorum Ömer benim kadar gaddar olmadığı için sadece kendine pay çıkarıyor sevdiklerine ceza kesemiyor ama ben bal gibi de keserim cezayı.

sevgili Hasan tamam bende ömer için üzüldüm yani bu olanları haketmedi ama ömerin başına gelenlerin sorumlusuda filiz değil ama dediğim gibi herşeyde suçlanan yine filiz oldu
Birde filiz karakteri senin dediğin gibi karakter olmadı bunu rahatlıkla görebiliriz ama sen ömere üzüldüğünden filize yoğunlaşmışsın yani filiz ömer için neler neler yaptı iyi yönde ama sen filize bencil biri diyorsun ne diyebilirim ki dünyanın merkezinin kendi etrafında olmadığını zaten biliyor ama sen filizi bunla suçluyorsun birde ömer ölmesi filiz için harika bir ders olurdu diyorsun yani bu lafı hak edecek ne yaptı filiz ömere çok merak ediyorum hep yanında oldu hep ömere destek verdi ama son olayda işler ters gidince tüm suç filizin oldu
Neyse inş. ömer en kısa zamanda çıkar hapistende işlerini yoluna koyar ferideyle,kızıyla ve annesiyle çok mutlu olur

archshe
21-03-07, 11:38

olsun cemin teklifini de iletmeliydi belki ömer gene de çıkmak isterdi...yılmaz da onu sadakatsizlikle suçlamıştı ama ömerin boşver filiz sineye çek ben çıkayım hele burdan dememsini mi bekliyosunuz...yani ömer bunu yaparsa cemin teklifini de kabul ederdi fark yok bence..

tolgahuzur1
Bakarsınız gelecek hafta Ömer'in helvasını yemeye başlarız forum olarak. Daha ne olduğu adama belli değil ki. Hem Ömer ölsün bence de. Böylece Yılmaz'la Filiz kavuşur en büyük aradan kalkmış olur. :happy0064 :happy0064

Evet sevgili modum ömer önümüzde ki hafta ölsün .. hem filiz-yılmaz ilişkisinde rahatlar.. feride de bana kalır.:img-hyste :img-hyste nevzatı boşver o kolay..

filizim+y

yok yok modum bugün sende bir haller var fragmanı izledin ki ömerin hayali gözlerinden gitmiyor sanırım ne bu ya kimse ömerin ölmesini istemiyor hem ben helvayı filize yapcam, afiyetlen yiyeceğiz hatta baklava bile yapmcam üzülenler için helva sevinenler için baklava:img-hyste :img-hyste çok da güzel yaparım hani:img-yes:

ömer aradan çıkalı çok oldu engel diye birşey kalmadı ki filizyılmaz arasında şu anda alışkanlık olduğundan engellerle karşılaşmak gurur ve inatlarını ömerin yerine koydular, bünye alıştı bir kere:img-hyste :img-hyste

modest2000
21-03-07, 11:39
Sevgili modest

Çok güzel bir soru sevgili forever.Filiz aşkı için gururunu ayaklar altına aldı o olayda.Ama o olayda evlenme teklifini kabul ederken Yılmaz'ın onu sevdiğine emindi.Şimdi Filiz Yılmaz'ın kendisini hala sevdiğini düşünüyor mu sizce?Yanında sürekli Aslı'yı görmesi birşey değiştirmedi mi?Ve yine o eski olayda Yılmaz kendini affettirmek için çok uğraşmıştı.Şimdi ise Yılmaz Filiz'e yönelttiği suçlama karşısında en ufak pişmanlık duymuyor ve Filiz'le arasındaki dyoloğu biliyoruz.Yani şartlar başka...bence Filiz'in bu dizideki en önemli hatası hiçbir açıklama yapmadan nikahta terk etmesiydi Yılmaz'ı.Filiz döndükten sonra hala Filiz'in peşinden koşan Yılmazsa beyat atlı prens gibiydi gerçekten.:img-wink: Bu karakterler nasıl böyle oldu sahi....:img-wink:

forever_bim
21-03-07, 11:42
Bana göre bu olayın gurursuzlukla ilgisi yok filizi eger parayı kabul etseydi kimsenin filize gurursuz diyecegini zannetmiyorum.Sonuçta abisini kurtarmak için bu parayı alacaktı

Hayret ama sana sonuna kadar katılıyorum delfin.

Biz Binbir Gece'de Şehrazat'ı yargıladık mı evladı için Onur'la siyah geceyi yaşadığında? Asla.

Ben şahsen kabul etse de hayatta Filiz'i yargılamazdım. Ailesinden bir birey için kendinden ödün vermiş daha büyük fedakarlık olabilir mi?

talip23

arkadaşım ne alakası var filiz ne olursa olsun o teklifi kabul etmemeliydi ve etmedi de kendisini namussuzlukla suçlayan birinin ömere yaptığı teklifide tabiki filiz kabul etmeyecekti feride için miş! yapmayın arkadaşlar ne feridesi siz sanıyor musunuz ömer yılmazın teklifini kabul edeceki diye ömer asla kabul etmezdi böyle bir teklifi filiz belki ön ayak olabilirdi ama kızda haklı niye kabul etsin ki hem yılmaz kimin parasını kime veriyor kendi parasınımı dağıtıyor bırakın ya hem bir kere filizlerin şirket hisselerini bile, kemal filiz ve yılmaza bıraktı evlilik hediyesi diye, sadece yılmaza bırakılmış bişey yoktu ortada ama muhtarımız sanki kendi hisselerimiş gibi hibe etti havasını bastı bırakın arkadaşlar kimin parasıyla kime hava atılıyor...filiz en güzelini yaptı bravo filize asıl o teklifi kabul etseydi benim gözümde biterdi hep gururu ve havayı yılmaz aga yapmayacak birazda filiz yapacak.:good:

modest2000
Filiz'in karnı bayağı belli oluyordu fragmanda.Acaba zaman atlaması bu bölümde mi olur?

delfin23

Ömerin bu ilşki için engel oldugunu düşünmüyorum zaten bana göre bu ilişkini kötü gitmesinin tek nedeni Filiz ve kaprisleridr üçüncü şahıslar bahane

matraka
21-03-07, 11:44

sevgili modum sanada yaranılmıyor ya yok ömer felan ölmüyor bir dahaki bölüme çıkacak belki bu bölüm bile çıkabilir yani hala üzülüyorsun hem ömer olmasa bu diziçekilmez yani :img-hyste :img-hyste ya bugün bana birşeyler oldu küresel ısınmanın etkilerini hissediyorum iliklerime kadar

delfin23
21-03-07, 11:45
arkadaşım ne alakası var filiz ne olursa olsun o teklifi kabul etmemeliydi ve etmedi de kendisini namussuzlukla suçlayan birinin ömere yaptığı teklifide tabiki filiz kabul etmeyecekti feride için miş! yapmayın arkadaşlar ne feridesi siz sanıyor musunuz ömer yılmazın teklifini kabul edeceki diye ömer asla kabul etmezdi böyle bir teklifi filiz belki ön ayak olabilirdi ama kızda haklı niye kabul etsin ki hem yılmaz kimin parasını kime veriyor kendi parasınımı dağıtıyor bırakın ya hem bir kere filizlerin şirket hisselerini bile, kemal filiz ve yılmaza bıraktı evlilik hediyesi diye, sadece yılmaza bırakılmış bişey yoktu ortada ama muhtarımız sanki kendi hisselerimiş gibi hibe etti havasını bastı bırakın arkadaşlar kimin parasıyla kime hava atılıyor...filiz en güzelini yaptı bravo filize asıl o teklifi kabul etseydi benim gözümde biterdi hep gururu ve havayı yılmaz aga yapmayacak birazda filiz yapacak.:good:

Kemel bey herşeyi yılmaz için yapıyordu Filiz için yapmış olsaydı en başında hisseleri filize verirdi

modest2000
21-03-07, 11:46
Hayret ama sana sonuna kadar katılıyorum delfin.

Biz Binbir Gece'de Şehrazat'ı yargıladık mı evladı için Onur'la siyah geceyi yaşadığında? Asla.

Ben şahsen kabul etse de hayatta Filiz'i yargılamazdım. Ailesinden bir birey için kendinden ödün vermiş daha büyük fedakarlık olabilir mi?

Sevgili forever,binbir gece dizisindeki gibi düşünürsek,bu dizide kara gece Cem'in teklifini kabul etmektir.O zaman Ömer'i kurtarmak için Filiz Cem'le evlense yargılamayacak mıyız?

archshe
21-03-07, 11:46
Çok güzel bir soru sevgili forever.Filiz aşkı için gururunu ayaklar altına aldı o olayda.Ama o olayda evlenme teklifini kabul ederken Yılmaz'ın onu sevdiğine emindi.Şimdi Filiz Yılmaz'ın kendisini hala sevdiğini düşünüyor mu sizce?Yanında sürekli Aslı'yı görmesi birşey değiştirmedi mi?Ve yine o eski olayda Yılmaz kendini affettirmek için çok uğraşmıştı.Şimdi ise Yılmaz Filiz'e yönelttiği suçlama karşısında en ufak pişmanlık duymuyor ve Filiz'le arasındaki dyoloğu biliyoruz.Yani şartlar başka...bence Filiz'in bu dizideki en önemli hatası hiçbir açıklama yapmadan nikahta terk etmesiydi Yılmaz'ı.Filiz döndükten sonra hala Filiz'in peşinden koşan Yılmazsa beyat atlı prens gibiydi gerçekten.:img-wink: Bu karakterler nasıl böyle oldu sahi....:img-wink:

evet haklsın modest filizin en büyük hatası evlenmezken sebeplerini söylememesiydi..bi de bebeğin senden değil demesi hataydı ama bunu bile bi noktada anlayabiliyrum...o eski yılmaz yıkılan umutlarına rağmen filize hoşgeldin çiçeği göndermiş ve öğrenmek için peşinde dolanmıştı hala tüm kırgınılığına rağmen aşkını saklıyodu filize hala aşkla bakıyodu nefretle değil...nerde o yılmaz ah nerde?

forever_bim
21-03-07, 11:47

Hayır kabul etmiyorum. Yılmaz özür bile DİLEMEMİŞTİ. Kendi haklı gerekçelerini sıralayıp durmuştu. 23. Bölüme kadar da Elif'e dair umutları vardı. Elif'in hamile olduğunu duydu Filiz'e yöneldi. Filiz bal gibi de kıskanıyordu Elif'i. Elif'le Ömer'e düşman olmuştu. Yılmaz'a ise hiç kini bile yoktu. Ha bu arada 32. bölüm sonunda Ömer'i şirketten kovan Yılmaz'ı kocalığa kabul etti Filiz bir bölüm sonra hatırlatırım. Yılmaz'ın ne çabası oldu Filizi kullandıktan sonra? Hisseleri toplamak mı? Ömer'i kovmak mı?

filizim+y

1- Filiz Yılmaz'ın kendisini hala sevdiğini düşünüyor mu sizce?
sevgisinden şüphe etmediği aşikar malum kulis sahnesi anladı yılmazın hala kendisini sevdiğini
2- Yanında sürekli Aslı'yı görmesi birşey değiştirmedi mi?
ilk başlarda kıskandı anlamaya çalıştı ama yılmazdan böyle birşey olmadığını duyunca bu şüphe de kalktı

şimdi bundan yola çıkarsak filiz yılmazın aşkından şüphe değil de böyle birşeye inanıp onu yargılamasına üzüldü ve aslı ile sözlendiklerini gördüğünde de yılmazın fevrilikle buna kalkıştığını düşünecek yani aslıyı sevdiği için olmadığını biliyor ve gözgöze geldiklerinde pekala bakakaldıklarıda aşikar ama filizin bilmedi rapor olayı var yılmazında filizin bilmediğinden haberi yok ve sonuçta olaylar buraya kadar geldi, yılmaz kendini haklı bulduğu için sorgulamıyor ve affettirmek için çabalamak gerektiğini düşünmüyor ve filizde kendini haklı görüyor çünkü sevdiği onun kadınlık gururuna leke sürdüğünü bunu yaparakda bebeği haketmediğini düşünüyor ikisi de birbirinden habersiz farklı şeyler yüzünden acı çekiyorlar:img-yes:

gülbeşeker
İşte benim birbuçuk haftadır kıvranarak anlatmaya çalıştığım ama muvaffak olamadığım husus bu. Ellerine sağlık.

Teşekkürler sevgili modum ama ben senin bu konuda ne düşündğünü doğru ve anlaşılır bir şekilde ifade ettğini gördüm sadece bu düşüncene bir kısım forumdaşlarımız katılıyor, bir kısım da katılmıyor.Herkesin kendine göre haklı sebepleri var demekki acı olan şu ki ömer de iflas etti yetmedi,sevgilisi nevzata gitti(gibi),dayak yedi, şimdi de bıçaklanıyor ondan öncesinde de bir keresinde ayağından vurulmuştu,bu sezon da göğsünden vurulmuş,nerdeyse ölüyordu ömer mafya babası olsa bütün bu yaşadıklarını anlardım da pis işlerle alakası olmayan bir iş adamıyken bu kadar da silahlarla ,bıçaklarla iç içe olunmaz ki şimdi de nevzatın ferideyle beraber olma karşılığında vereceği parayı hayatta kabul etmez bu durumda ömeri kurtaran yılmaz olacaktır en azından yılmazın vereceği paranın karşılığında herhangi bir beklentisi olmayacak.(filizi elde etmek gibi)

cemotara
21-03-07, 11:48
Ömerin bu ilşki için engel oldugunu düşünmüyorum zaten bana göre bu ilişkini kötü gitmesinin tek nedeni Filiz ve kaprisleridr üçüncü şahıslar bahane

Eminim senin dediğin gibidir mesela bana göre filizin hataları var yani bu ilişkide filizde suçlu ama yılmazında saçmasapan hareketleri,kaprisleri,fazlaca gururu bu ilişkiyi buralara kadar getirdi bak filizinde hataları var diyorum ama sen hemen bütün suçu filize attın ama sana böyle yorum yakışır zaten çünkü filizi eleştirmekten başka yaptığın yorum yok sende haklısın devam et

matraka
21-03-07, 11:48

yok yok her zaman böyleleri çıkar söylersin yazarsın ama anlayan olmaz nedense bu meseleyi kaçıncı kez yazdım artık hatırlamıyorum yılmazın hissesi kendine ait %35 hisse vardı kaçmilyon dolar eder bir tahmin et sen fazla küçük hatta daracık biryerden bakıyorsun galiba yerin rahat değil hele bu konuları bilmeden böyle şeyler yazmayacaksın konunun ehilleri dururken mali konularda bunları söyleme bence

archshe
21-03-07, 11:49

ömerin ölmesi fayda etmez modum...boşun ölmüş olur...bence filiz ölsün bak ozaman ne kadar güllük gülüstanlık hatasız felaketsiz bir dizi olur...

forever_bim
21-03-07, 11:50
Sevgili forever,binbir gece dizisindeki gibi düşünürsek,bu dizide kara gece Cem'in teklifini kabul etmektir.O zaman Ömer'i kurtarmak için Filiz Cem'le evlense yargılamayacak mıyız?

Hayır alakası yok. Keşke Yılmaz da Onur gibi olsa. Onur aşkını öyle bir ispatladı ki adama karşı en ufak bir kızgınlığım kalmadı. Cem bir psikopat cem bir katil. Onur sadece kadınlara inanmayan bir adam.

cemotara
21-03-07, 11:51
Hayır kabul etmiyorum. Yılmaz özür bile DİLEMEMİŞTİ. Kendi haklı gerekçelerini sıralayıp durmuştu. 23. Bölüme kadar da Elif'e dair umutları vardı. Elif'in hamile olduğunu duydu Filiz'e yöneldi. Filiz bal gibi de kıskanıyordu Elif'i. Elif'le Ömer'e düşman olmuştu. Yılmaz'a ise hiç kini bile yoktu. Ha bu arada 32. bölüm sonunda Ömer'i şirketten kovan Yılmaz'ı kocalığa kabul etti Filiz bir bölüm sonra hatırlatırım. Yılmaz'ın ne çabası oldu Filizi kullandıktan sonra? Hisseleri toplamak mı? Ömer'i kovmak mı?

sevgili Hasan bu yorumları yaptığına inanamıyorum şahsen demek filiz, elif ve ömerden nefret etti ha neyse sen söylüyorsan doğrudur

delfin23
21-03-07, 11:52

Ne alakası var şehrazatın teklifi kabul etmesiyle. Bir kere şehrazatın teklifi kabul etmesinin sebebi farklıydı oglunun hayatını kurtarmak için bu teklifi kabul etti.ayrıca hatırlarsan şehrazat kayınpederinin ona onca hakaretine ragmen ondan para istemişti yani şehrazat için burda gurur önemli degildi önemli olan ogluydu.

matraka
21-03-07, 11:55

sevgili modum genede iş meselesini bundan ayrı tut yılmaz o konuda haklıydı haklı olduğu zaten ortaya çıktı bunları yılmaz üzerinden belirtmene hacet yokki yılmaz o konuda duygularını karıştırmadı ama filiz karıştırdı yılmazı silmeye kalktı yılmazın yaptığı doğru filizin yaptığı yanlıştı iş dünyasında duygularla hareket edersen sonun olur bu o yüzden bu kısmı geçelim bence ama filizin yılmazı süründürmesi kısmına katılıyorum

ama olaya filiz açısından bakarsan olan çok büyük bir şey yılmaz kendisine aşık bunu inansınmı şaşırsınmı ne yapsın evet dedi zaten bu onun için yeterli bir gelişme idi olaylara bakıyoruz ama biraz özen lütfen

filizim+y
bugün foruma gerçekten birşeyler olmuş

modum ilk defa bu kadar farklı yorumlar yapıyor, okudukça şaşırtıyor beni, fragmanı da göremedim ki hak vereyim ama yok gerçekten hasan seni okuyup üflediler mi matrakanın parmağı mı var bu işte anlayacağım :img-wink:

matraka ömeri anlıyor daha ömeri eleştiren bir yorumu olmadı bugün hayret vicdan muhasebesi başlamış olmasın matraka da:img-hyste

diğer üyeler kendilerini bozmamış aynı seyirde ilerliyorlar bakalım sonuç ne olacak merak ettim:img-yes:

forever_bim
sevgili Hasan bu yorumları yaptığına inanamıyorum şahsen demek filiz, elif ve ömerden nefret etti ha neyse sen söylüyorsan doğrudur

Hayır nefret etti demiyorum. Evin içinde soğuk savaş vardı. Can ciğer kuzu sarması olan iki kardeş kanlı bıçaklı olmuştu.

delfin23
21-03-07, 11:57
Eminim senin dediğin gibidir mesela bana göre filizin hataları var yani bu ilişkide filizde suçlu ama yılmazında saçmasapan hareketleri,kaprisleri,fazlaca gururu bu ilişkiyi buralara kadar getirdi bak filizinde hataları var diyorum ama sen hemen bütün suçu filize attın ama sana böyle yorum yakışır zaten çünkü filizi eleştirmekten başka yaptığın yorum yok sende haklısın devam et

Arkadaşım ben ne kadar filizi eleştiriyorsam sende o kadar yılmazı eleştiriyorsun
birbirimizden az kalır yanımız yok bu benim fikrim ben seni eleştiriyormuyum yılmazı neden suçluyorsun diye sende beni eleştirme İnsanlar farklı düşünebilir herkez filizci olmak zorunda degil

archshe
21-03-07, 11:58
Hayır nefret etti demiyorum. Evin içinde soğuk savaş vardı. Can ciğer kuzu sarması olan iki kardeş kanlı bıçaklı olmuştu.

peki bu da filizin suçu mu? gerginlik yaratan kıyamet koparan ömer değilmiydi..filizin aşkını anlamayan büyük aşkıyla dalga geçen...bi gün herkes filizi anlayacak...bi gün herkes filizci olacak:img-hyste

matraka
21-03-07, 11:58

kanlı bıçaklı olmalarının nedeni filizin elifi kıskanması değildiki lütfen sevgili hasan tamam ömerin şu anda durumları benim duygularımı kinimi ömere karşı yumuşatmış olabilir ama dönemlerde ömeri savunma şimdiki ömeri savun ama o döneme girme bence doğruluğu yanlışlığı tartışılacak çok konu var

forever_bim
21-03-07, 11:59
Tamam ben daha fazla yorum yapmayacağım. Ne de olsa kimseye yaranamadım bugüne kadar.

Tabut olayına kafam takıldı bakarsınız Ömer bize temelli bye bye der. Hem borç da bıraktı ailesine felaketlere sebep oldu. en iyisi bu karakterden kurtulmak.

yakupoglu61
21-03-07, 11:59
hasan; bnce yılmaz ömeri kovmakla çok iyi yapmış ama matrakanın dediği gibi bakınız durum ortada şirketin hisseleri yılmazdayken şirketin durumu kötü değildi hisselerini ne zmn devretti tekinerler duraklamayla beraber geriledi ve en sonundada dağıldı...KİMİN YÜZÜNDEN ÖMERİN BİLMEDİĞİ İŞE EL ATMASI...

modest2000
21-03-07, 12:00
Ne alakası var şehrazatın teklifi kabul etmesiyle. Bir kere şehrazatın teklifi kabul etmesinin sebebi farklıydı oglunun hayatını kurtarmak için bu teklifi kabul etti.ayrıca hatırlarsan şehrazat kayınpederinin ona onca hakaretine ragmen ondan para istemişti yani şehrazat için burda gurur önemli degildi önemli olan ogluydu.

Sevgili arkadaşım,ben alaka kurmadım.Alaka kuran bir yoruma yanıttı o:img-wink: Hatlar karıştı sanırım.:img-wink:

gülbeşeker
21-03-07, 12:02

sevgili modest2000 binbir gecedeki olayla burdaki olay birbirine ne kadar benziyor sence?Orada şehrazat her şeyi yaptı etti geriye bu son çare olarak onurun teklifini kabul etmek kaldı ki onura çocuğum ameliyat olmazsa ölecek deseydi zaten böyle bir gece de yaşanmazdı onur parayı yine verirdi şimdi filizn durumuna bakın deliler gibi sevdği, bir zamanlar evlenmeyi düşündğü adam ona bu teklifte bulunuyor tamam şimdi yılmazdan nefret ediyor iyi ama filiz cemin teklifini kabul edecek kadar düşmedi, çaresiz kalmadı ki, ayrıca yılmazın hiçbir karşılık beklemeden etttği bu teklifi kabul etmek yerine gitsin cemle mi evlensin yılmaz cemden daha mı kötü?Evet ben yılmazın teklifini kabul etmesini değil ama şu durumda filizn cemle evlenmesini yargılardım.

cemotara
Arkadaşım ben ne kadar filizi eleştiriyorsam sende o kadar yılmazı eleştiriyorsun
birbirimizden az kalır yanımız yok bu benim fikrim ben seni eleştiriyormuyum yılmazı neden suçluyorsun diye sende beni eleştirme İnsanlar farklı düşünebilir herkez filizci olmak zorunda degil

arkadaşım herkes filizci olacak birşey demedim birde evet bende yılmazı eleştiriyorum çünkü hataları var bu ilişkinin buraya gelmesinde yılmazında çok büyük payı var ama ben filizide hatalı bulduğumu söylüyorum onuda eleştirdim
Ama sen kalkıp sadece bu ilişki bu durumdaysa filizin yüzünden ve kaprisleri yüzünden diyorsun başkada birşey değil diyorsun bumu yani ozaman filizi öldürsünler iş kökten hallolsun yılmazda mutlu olur diğerleride tabi forumda

matraka
Tamam ben daha fazla yorum yapmayacağım. Ne de olsa kimseye yaranamadım bugüne kadar.

Tabut olayına kafam takıldı bakarsınız Ömer bize temelli bye bye der. Hem borç da bıraktı ailesine felaketlere sebep oldu. en iyisi bu karakterden kurtulmak.

sevgili modum ya yazdıklarımı okumuyorsun yada görmezden geliyorsun ya 100 kere söylememmi lazım ömere yaralanıyor ölmüyor bunu biliyordum zaten sen yorumlarımdan anlamış olman lazımdı hala inanamıyorum her yorumuma başlamadan ömerin hapiste işi zor dedim devamlı ama yaranamıyorum keşke açık olsaydım

Not. bu arada geçen gün ıhlamurlar altındanın setindeyim tekrar söylüyorum tuba-bülen ayrılığı gerçek hayatta yok tubayı görseydiniz anlardınız

filizim+y
21-03-07, 12:04
bugünkü forum günlüğü

--- "maziye bir bakıver, neler neler bıraktın" diye bir şarkı vardı tam gelmedi aklıma eskiler karıştırılıyor
--- filiz bu teklifi kabul etmeliydi, kendisinden ödün vermeliydi, boşuna bir kapristi
--- yılmaz kendine yakışanı yaptı, delikanlı adam
--- ömer yine yumrukların bir üstü olan bıçaklanma olayı ile karşı karşıya kaldı gururlu kardeşi yüzünden
--- feride nevzata gitmek zorunda kaldı gururlu görümce adayı yüzünden
--- tekinerler gaziye taşınmak zorunda kaldılar bayan gurur filiz yüzünden
--- mualla ve tayfasının rahatı bozulacak sebep hayırsız gelin adayı filiz yüzünden
--- aslı kız yüzüğünü geri veriyormuş filize verdiği söz yüzünden
--- yılmaz yine bir başına kalakalmış kara saplı bıçağı yüzünden

modest2000
21-03-07, 12:07
Hayır alakası yok. Keşke Yılmaz da Onur gibi olsa. Onur aşkını öyle bir ispatladı ki adama karşı en ufak bir kızgınlığım kalmadı. Cem bir psikopat cem bir katil. Onur sadece kadınlara inanmayan bir adam.

Öyle de sevgili forever,burada sorun şu.O dizideki bayan karakter Onur çok iyi bir adam olduğu için değil ,oğlunu kurtarmak için hiç istemeyeceği birşey yaptı.Bunu yaparken Onur henüz birşey kanıtlamamıştı şehrataz'a.Onur'un iyi bir adam olması yaşadıklarının çirkinliğini değiştirmezki.Resmen bedel ödedi Şehrazat,çirkin telifi kabul ederek. Filiz'de Cem'in çirkin kendisine teklif ettiğini algıladı ve red etti."Şimdi abim için o teklifi kabul edeyim ya da etseydim" deseydi yargılamayacak mıydık?Konuyu siz açtınız diye yazdım.:img-wink: :img-wink:

filizim+y
21-03-07, 12:09
ne söylim o gün çocuklar gibi şendik bin atlı dev gibi bir orduyu yendik kıvamında şeylermi ne söylim yani iyi olsu aslında birde 38-39 bölümlerde görmüştüm dizi ailesini aslı yılmaz sahnelerinden sonra tubayı görmeliydiniz ya bu kadar olmaz arkadaşlar :img-hyste :img-hyste

insanları meraktan çatlanmaktan zevk alıyorsun matraka, ne olur sanki gittin anlatsan, yediğin içtiğin senin olsun gördüğün şeyleri paylaş ama yok bu senin en büyük özelliğin alttan alttan birkaç cümle yazarsın bırakırsın, demek ki çok feciydi aslı-yılmaz sahnesi sonrası ee doğal başka nasıl olsun ki hadi:img-wink:

matraka
21-03-07, 12:13
nasıldı çok kıskanıyormuş diye duydum doğru mu set arasında hemen gidip bülente sarılıyormuş.

bu kadar olmaz arkadaşlar bülent e Allah sabır versin:img-hyste :img-hyste her güzelin bir kusur olurmuş evet çok iyiler ya Allah nazardan saklasın bu adam bu kıza büyü yaptırmıştır kesin:img-hyste :img-hyste

not.bülent inala sevgiler duyduklarımıza inanarak gerçi orda sormak aklımıza gelmedi burdan söyleyelim dizi tekliflerinde senaryo-kadro-oyuncu gibi unsurlara dikkat etmesini tavsiye ediyorum nacizane olması gerektiği yerde söylemedik ama iletelim üzerimizden gitsin eee malüm reyting canavarı kol geziyor

archshe
21-03-07, 12:17
bu kadar olmaz arkadaşlar bülent e Allah sabır versin:img-hyste :img-hyste her güzelin bir kusur olurmuş evet çok iyiler ya Allah nazardan saklasın bu adam bu kıza büyü yaptırmıştır kesin:img-hyste :img-hyste

not.bülent inala sevgiler duyduklarımıza inanarak gerçi orda sormak aklımıza gelmedi burdan söyleyelim dizi tekliflerinde senaryo-kadro-oyuncu gibi unsurlara dikkat etmesini tavsiye ediyorum nacizane olması gerektiği yerde söylemedik ama iletelim üzerimizden gitsin eee malüm reyting canavarı kol geziyor

ama tubaaya yakışır kıskanmak da....hem daha ne istiyo bülent inal tuba gibi bi kız onu kıskanıyo...ama şuvar imza gününde tuba da sinan tuzcuyla çok iyiydi...hatta bülent i.dan daha samimiydi bülent bey kısakanmıyo herhalde...ya da taktik bu..:img-hyste

modest2000
21-03-07, 12:28
ama tubaaya yakışır kıskanmak da....hem daha ne istiyo bülent inal tuba gibi bi kız onu kıskanıyo...ama şuvar imza gününde tuba da sinan tuzcuyla çok iyiydi...hatta bülent i.dan daha samimiydi bülent bey kısakanmıyo herhalde...ya da taktik bu..:img-hyste

Bence de:img-wink: Yalnız sevgili matraka diziyle o kadar bütünleşmiş ki,gerçek hayatta bile Bülent İnal'ı Tuba kıskansız istiyor gibime geliyor:img-wink: çok yansız mı bu bakış bilemiyorum yani:img-hyste :img-hyste :img-hyste Bir röportajda Filiz'e " başka aşk olacak mı Filiz için" demiştilerdi de Bülent inal Olur mu öyle şey diye lafa atlamıştı.:img-wink: yani kıskanan daha çok bülent inal gibiydi.:img-wink: şaka bir yana, umarım gerçek hayatta dizideki gibi olmazlar,ikiside birbirini ölçüsü içinde kıskanırlar.

gülbeşeker
21-03-07, 12:30
ya gördünüzmü forum nerden nereye kadar geldi :img-hyste :img-hyste arkadaşlar izleyin keyfinize bakın ya gerilmeye gerek yok bir gün dünya güzel bir yer olucak :img-hyste :img-hyste şimdi hiç çekilmiyor.bu arada sanki yaz havalara bakın ya şu küresel ısınma varya :img-hyste bir yakalarsam ...:img-hyste

sevgili matraka bir sete gittim dedin bak konu nerden nereye geldi bu arada sana son bir soru sorayım bari sen nişan sahnesini mi izledin?Eğer öyleyse dizimiz bazı arkdaşların dedği gibi 3-4 bölüm önde gitmiyor en fazla bir bölüm önde gidiyor olmalı bir de daracık mekanlarda çekim yapıyorlar işleri zor.

matraka
21-03-07, 12:34
sevgili matraka bir sete gittim dedin bak konu nerden nereye geldi bu arada sana son bir soru sorayım bari sen nişan sahnesini mi izledin?Eğer öyleyse dizimiz bazı arkdaşların dedği gibi 3-4 bölüm önde gitmiyor en fazla bir bölüm önde gidiyor olmalı bir de daracık mekanlarda çekim yapıyorlar işleri zor.

senaryo 4-5 bölüm önde gidiyor çekimler bazen bir bölüm bazen iki bölüm önde oluyor bazen yetişmiyor bile...birde söylentiler çıkar arkadaşlar kimler için söylenti çıkmıyorki magazin dünyasında alışmamız lazım buna bizim dizi nedense favori olmaya başladı reytinglerden hamle gelince özel bölümler felan yayınlama yani kanald madem bunu yapacaktın başından şu diziye yeterince önem versydin ya hadi tuba bülent kameraları sevmiyor dizinin diğer oyuncuları var git onları çıkart her hafta

ferman336
21-03-07, 12:42
forumu diziye döndüreyim tekrar ucundan :img-yes: :img-yes:

filiz, kendini aşağılayan, namusuna leke süren adamın para teklifini red etmiştir.ne kadar gururlu ve asil bir davranıştır bu.:img-yes: ömerde elbet çıkar bir gün hapisten.

diğer tarafta ise yılmaz adlı filizin namusuna leke süren, ağzından çıkanı kulağı duymayan kaba insan, "sevdiği, kendisini sevdiğini düşündüğü, ama maalesef başkasından hamile olduğunu zannetmesine ve bu zannının o kişi tarafından onaylanmasına" rağmen hala kalkıp yardım teklif edebilmektedir.ve diğeride hala bu teklifi üzerine alabilmektedir.

asalet ve gurur.:img-in_lo filiz için ne kadar boş diğer kişi için ne kadar da dolu. :good: enteresan....

matraka
21-03-07, 12:46

filiz, kendini aşağılayan, namusuna leke süren adamın para teklifini red etmiştir.ne kadar gururlu ve asil bir davranıştır bu.:img-yes: ömerde elbet çıkar bir gün hapisten.

diğer tarafta ise yılmaz adlı filizin namusuna leke süren, ağzından çıkanı kulağı duymayan kaba insan, "sevdiği, kendisini sevdiğini düşündüğü, ama maalesef başkasından hamile olduğunu zannetmesine ve bu zannının o kişi tarafından onaylanmasına" rağmen hala kalkıp yardım teklif edebilmektedir.

asalet ve gurur.:img-in_lo filiz için ne kadar boş diğer kişi için ne kadar da dolu. :good: enteresan....

yürü be yılmazdaşım kim tutar seni!!enteresan gerçekten yok gururlu davranmasına birşey demiyorum filizin haklı yönleri de yok değil ama gururunda bir kenara atılması gereken yerler var değilmi ama

archshe
21-03-07, 12:48
Kemal ikisinide çok seviyordu ve hatta birlikte olmaları için her şeyi yaptı nişan bile yaptı daha ne yapsın ne yaptıysa ikisi için yaptı...bye

delfin 23 hisse konusunu açmışken ben geçen sezon kemal bey filize yardım için meralle uğraşıyo hisseleri alıyo sanmıştım...hisseleri geri iade edecek sanmıştım...oysa kumardan kazandığını kendine sakladı ....bu beni çok şaşırtmıştı hala mantığını da anlamış değilim..

matraka
21-03-07, 12:48
matraka dün bir uzmanlık sorusu sormuştun...cvplara baktınmı...değerlendirmeler nedir?

evet yorumlara bakarak geliyorum okudum bazıları okumayada devam ediyorum forumun susma nedeni benim yazmayışım:img-hyste :img-hyste ya sanki filiz babasının sözlerine hak verdiği için bu sözü uyguladı gibi geldi bana diziyi tekrar izlemeyin yılmazcı olmak kaçınılmaz oluyor inanın:img-hyste :img-hyste

tolgahuzur1
21-03-07, 12:49

diğer tarafta ise yılmaz adlı filizin namusuna leke süren, ağzından çıkanı kulağı duymayan kaba insan, "sevdiği, kendisini sevdiğini düşündüğü, ama maalesef başkasından hamile olduğunu zannetmesine ve bu zannının o kişi tarafından onaylanmasına" rağmen hala kalkıp yardım teklif edebilmektedir.

Valla sevgili abicim sabahtan beri dediklerimi ne güzel özetlemişsin.. ellerine sağlık.. ama hala bunu anlıyan ve kabullenen yok... şöyle formu dışarıdan baktımda herkes kendini bildiğini kanıtlamak için uğraşıyor.. ve sevdiği karaktere toz kondurmuyor buda çok ilginç..:icon_whis

ferman336
21-03-07, 12:51
yürü be yılmazdaşım kim tutar seni!!enteresan gerçekten yok gururlu davranmasına birşey demiyorum filizin haklı yönleri de yok değil ama gururunda bir kenara atılması gereken yerler var değilmi ama

gururlu davranmasına ben de birşey demiyorum matraka her ne kadar zamanlaması ve amacı yanlış olsa da. tek demek istediğim sadece bu hareketi için filizi gururlu harika bir insan olarak betimleyenler bir de diğer tarafın neler hissetmesine,sanmasına rağmen nasıl hareket ettiğini gözden kaçırmasınlar ve hakkını versinler istiyorum. çok mu şey istiyorum nedir:img-yes: yılmaz filiz için "şeytan görsün onun suratını parmağımı kımıldatmam" dese sonuna kadar desteklerim bu zannettikleri ışığında. gerçek ayrı tabi:img-cool2

filizim+y
21-03-07, 12:51
fragmanın nete düşmesini bekler oldum bakalım birşeyler bulabilecekmiyiz merak ediyorum herkes sustu bu güzel havada bizde çalışıyoruz:img-hyste mesaj yazmaya bir dahaki bölüm için tahminleri olan varmı arkadaşlar :img-hyste :img-hyste tiyolar geldimi

sevgili arkadaşım aynı şekilde nete düşmesini bekliyoruz belki birşeyler çıkarabileceğiz ama malesef, ne yapalım susmak zorunda kaldık sanki ya da herkes geçmişten okuya okuya geliyor ki yazan yok:img-yes:

tahminleri yazdık arkadaşım, tiyo veren arkadaşımızı da tanıyorsun kendisi forumun gözdesi MATRAKA ancak o verirse var diğerleri yanıltmaca ama sen yenisin sanırım forumda büyük harflerle yazdığım ismi kazı beynine istediğin tüm tiyolara ondan ulaşabilirsin:img-hyste :img-hyste :img-hyste

archshe
21-03-07, 12:52
evet yorumlara bakarak geliyorum okudum bazıları okumayada devam ediyorum forumun susma nedeni benim yazmayışım:img-hyste :img-hyste ya sanki filiz babasının sözlerine hak verdiği için bu sözü uyguladı gibi geldi bana diziyi tekrar izlemeyin yılmazcı olmak kaçınılmaz oluyor inanın:img-hyste :img-hyste

ya matraka böyle düşündüğün için sorduğunu anlamıştım filize çomak sokmadan rahat edemiyosun sen...oysa sen de bal gibi biliyosun sadece babasına söz verdiği için bunu yaptığını...öyle düşünse evlenmeye kalkar mı? öyle olsa öyle veda edermi? öyle olsa ömere ben yılmaz olmadan nasıl atlatıcam bu günleri der mi? bence sen bi ddaha izle derim...ben çok ii izledim...ağlamak istedikçe açıp izliyorum tekrar...

matraka
21-03-07, 12:54
delfin 23 hisse konusunu açmışken ben geçen sezon kemal bey filize yardım için meralle uğraşıyo hisseleri alıyo sanmıştım...hisseleri geri iade edecek sanmıştım...oysa kumardan kazandığını kendine sakladı ....bu beni çok şaşırtmıştı hala mantığını da anlamış değilim..

o hisseleri kemal bey verecekti aslında filizin babası ile konuşurken ama yılmazla konuşurken buna açıklama yaptı zaten kendisi ne demişti

---yılmaz o adamı öyle görünce hisseleri vermeyi düşündüm ama aynalı geldi aklıma sonra onun oğlu için değmeyeceni anladım gibi bir replikti.

yani filizin babası biraz geç ziyaret etse kemal bey verecekmiş hisseleri aynalının durumu belirsiz ken bunu yapmadı zaten sonrada filizle yılmaza verdi hisseleri hatta yılmaz kemal beyin ölümünden sonra şirketi kemal beyin yılmaz ve aynalıya bıraktığını filize söylerken

yılmaz hisse meselesinide filize söyledi

---filiz hissleri nasıl yapalım dedi yılmaz
filizde sonra bakarız bunu şimdi düşünmeyelim dedi

archshe
21-03-07, 12:54
Valla sevgili abicim sabahtan beri dediklerimi ne güzel özetlemişsin.. ellerine sağlık.. ama hala bunu anlıyan ve kabullenen yok... şöyle formu dışarıdan baktımda herkes kendini bildiğini kanıtlamak için uğraşıyor.. ve sevdiği karaktere toz kondurmuyor buda çok ilginç..:icon_whis

ama sende aynısın tolga amacın yılmaza toz kondurmamak ve hakllığını ispat etmek ve kabullendirmek...neden ilginç geliyo o zaman ama bak böyle düşünmen ilginç

matraka
21-03-07, 12:56
ya matraka böyle düşündüğün için sorduğunu anlamıştım filize çomak sokmadan rahat edemiyosun sen...oysa sen de bal gibi biliyosun sadece babasına söz verdiği için bunu yaptığını...öyle düşünse evlenmeye kalkar mı? öyle olsa öyle veda edermi? öyle olsa ömere ben yılmaz olmadan nasıl atlatıcam bu günleri der mi? bence sen bi ddaha izle derim...ben çok ii izledim...ağlamak istedikçe açıp izliyorum tekrar...

izledikçe daha fewna yılmazcı oluyorum damarlar kabarıyor:img-hyste :img-hyste ondan sonra filizin her yaptığının altında birşeyler aramaya başlıyorum şaka maka arkadaşlar ben filizi çok severim :img-hyste :img-hyste evet baba sözü yüzünden vazgeçti biliyorum yani ama davranışarı da veya kararlarıda babasının haklı olduğunu düşünme kararları gibiydi yani gel fifti fifti yapalım:img-hyste :img-hyste

cemotara
21-03-07, 12:58
gururlu davranmasına ben de birşey demiyorum matraka her ne kadar zamanlaması ve amacı yanlış olsa da. tek demek istediğim sadece bu hareketi için filizi gururlu harika bir insan olarak betimleyenler bir de diğer tarafın neler hissetmesine,sanmasına rağmen nasıl hareket ettiğini gözden kaçırmasınlar ve hakkını versinler istiyorum. çok mu şey istiyorum nedir:img-yes:

sevgili Ferman zaten konunun otarafında değiliz ki yani kimse yılmaza birşey demiyor yılmazın teklifi yapmasında art niyet yok zaten vede güzel bir davranıştı biz filiz kısmını tartışıyoruz yani haklı mı haksız mı diye bana göre filiz yılmazın teklifini kabul etmeyerek doğru bir karar verdi ve kendisi çabaladı ama maalesef cem engeline takıldı şimdi ise ömeri öyle görünce çok üzülecek zaten yılmazda bu olaydan sonra parayı yatırıp ömeri kurtaracak

matraka
21-03-07, 12:58
kemal bey ekrem vuruldu diye tekinerlere daha doğrusu ömere kızgındı sanırım bu yüzden erol beye geri vermedi ama düğün hediyesi olarak yılmaz ve filize vercekti yılmaz da kabul etmemişti yanlış anlaşılır diye nerden nereye bir hisse yüzünden yılmaz-filiz evlenmedi gitti son durum da bu .

zamanında yılmaz bu kadar zekiydi bazı şeyleri düşünüyordu ve bu kadar inceydi ama şimdi adamı filiz ne hale getirdi arada ki bu ne yaptıysa filiz yaptı yılmaza onu değiştirende yokedende filiz oldu :img-hyste :img-hyste genede filizi seviyorum

archshe
21-03-07, 12:59
izledikçe daha fewna yılmazcı oluyorum damarlar kabarıyor:img-hyste :img-hyste ondan sonra filizin her yaptığının altında birşeyler aramaya başlıyorum şaka maka arkadaşlar ben filizi çok severim :img-hyste :img-hyste evet baba sözü yüzünden vazgeçti biliyorum yani ama davranışarı da veya kararlarıda babasının haklı olduğunu düşünme kararları gibiydi yani gel fifti fifti yapalım:img-hyste :img-hyste

yok fifti fifti yapmayalım bari sadece burda filizin aşkından filizin yılmaza olan inancından şüphe duyma...filiz babasına sadece yılmaz hisselerden 10 katı para isteyince hak vermiştir...o da hatasıdır zaten..

tolgahuzur1
21-03-07, 13:00
ama sende aynısın tolga amacın yılmaza toz kondurmamak ve hakllığını ispat etmek ve kabullendirmek...neden ilginç geliyo o zaman ama bak böyle düşünmen ilginç

sevgili archshe tamam kabul ediyorum bende toz kondurmamaya çalışıyorum.. ama sonra düşününce haksız olduğumu düşünüyorum.. ama buraya fazla belli etmemeye çalışıyorum.. ama siz filizi hiç suçlu olarak bile görmüyorsunuz..:img-yes: onun için biraz vicdana çağırıyorum sizi..:img-wink:

matraka
21-03-07, 13:00
bunları hatırlıyorum ama ömeri sevmesede filizin hatrı olmalıydı kemal beyde erol beye acımasını geçtim...

ne kadar güzel söylüyorsun yıllarca yanında çalışmış adamı ecelle uğraşıyor sen hala filizin hatrına vermeliydi diyorsun bu kadarına pes diyebilirmiyim izin varsa:img-hyste zaten sonra yılmazla filize hediye etmiş yılmaz bunu şu an yanlış anlarlar demiş harbiden öyle oldu nerde o yılmazın nerde şimdiki yılmazım

ferman336
21-03-07, 13:03
sevgili Ferman zaten konunun otarafında değiliz ki yani kimse yılmaza birşey demiyor yılmazın teklifi yapmasında art niyet yok zaten vede güzel bir davranıştı biz filiz kısmını tartışıyoruz yani haklı mı haksız mı diye bana göre filiz yılmazın teklifini kabul etmeyerek doğru bir karar verdi ve kendisi çabaladı ama maalesef cem engeline takıldı şimdi ise ömeri öyle görünce çok üzülecek zaten yılmazda bu olaydan sonra parayı yatırıp ömeri kurtaracak

cemotara benim anlatmak istediğim esasında daha geniş birşey sadece bu konu değil. kimsenin yılmazın teklifine birşey demediğini biliyorum. sadece adam neler düşünmesine, sanmasına rağmen hala birşeyler yapmaya çalışıyor.yapacağını filiz için değil feride için yapacaktı da denilebilir ama bu biraz sığ bir yorum olur her ne kadar yılmaz kendi ağzıyla da söylemiş olsa bile.
sadece bu hareketle bile yılmaza biçilen rolün ne kadar ulvi bir rol olduğu anlaşılsın " filizi haketmiyor, filize olan sevgisinden şüpheliyim, gebersin, sürünsün" gibi yorumlar yapılırken yılmazın esasında taşıdığı o kaba yüzün :img-yes: altında ne kadar ince bir ruh olduğu görülsün istiyorum.derdim budur.:good:

archshe
21-03-07, 13:05
ne kadar güzel söylüyorsun yıllarca yanında çalışmış adamı ecelle uğraşıyor sen hala filizin hatrına vermeliydi diyorsun bu kadarına pes diyebilirmiyim izin varsa:img-hyste zaten sonra yılmazla filize hediye etmiş yılmaz bunu şu an yanlış anlarlar demiş harbiden öyle oldu nerde o yılmazın nerde şimdiki yılmazım

iizin yok:img-hyste kemal beyin o hisselerini kendisine almasını anlamadım anlamıcam...ben o anda filize teslim edecek sanıyodum...filiz neden tehlikeye attı kendini ozaman kemal beyde kalsın hisseler diye mi?hem kemal bey gene filize vermedi evlilik hediyesi olarak yılmaza verdi..

filizim+y
21-03-07, 13:06
nerede değil mi eski yılmaz kayıp ilanımı mı yenilesem yoksa başka yollara mı başvursam ben sevemedim beyzade yılmazı, nerede benim o mağrur, kendini dinleyen, öfkesini dizginlemesini bilen, düşünmeden karar vermeyen, pire için yorgan yakmayan ahhh ahhhh bak yine aklıma getirdiniz eski yılmazımı:icon_whis

gülbeşeker
21-03-07, 13:06
bunları hatırlıyorum ama ömeri sevmesede filizin hatrı olmalıydı kemal beyde erol beye acımasını geçtim...

iyi ama kemal beyin can dostu ekrem ölüm-kalım savaşındaydı cefasını biz çektik sefasını tekinerler mi sürsün diye düşünmüş olabilir yani o durumda filiz için hisseleri hemen vereyim diye düşünmedi bir süre sonra kemal bey zaten düğün hediyesi olarak verdi kemal bey filizi çok seviyordu ama o dönem filizn hatrını düşünecek durumda değildi haklı olarak.

matraka
21-03-07, 13:07
sevgili modest2000le birşey daha konuşmuştuk bülent inal aynı rollerde diye valla şimdi kısada olsa zuhal olcayında oynadığı hiçbiryerde filmini izledim çok farklı gene tartışma çıkarmayalım ordada lehçeyle konuşuyor üstelik :img-hyste :img-hyste valla tartışma çıkıcak

archshe
sevgili archshe tamam kabul ediyorum bende toz kondurmamaya çalışıyorum.. ama sonra düşününce haksız olduğumu düşünüyorum.. ama buraya fazla belli etmemeye çalışıyorum.. ama siz filizi hiç suçlu olarak bile görmüyorsunuz..:img-yes: onun için biraz vicdana çağırıyorum sizi..:img-wink:

aa benim filize kızdığım hiçbir mesajımı okumadın mı?çarpılırsın vallahi..allah kuru iftiradan korusun...ben filiz yapmamalıydı diyorum ama anlayabildiğim noktalarda oluyo...anlamadığım tek nokta yılmazı yalan söylerek terk etmesiydi...diğer şeylerini anlayabiliyorum..

cemotara

sevgili Tolga bu yazdıklarını şaka olarak söylediğini zannediyorum çünkü filizi hiç suçlu görmüyoruz diye birşey yok yani filizinde hatalarını olduğunu söylüyorum mesela yılmazı katillikle suçlaması gibi sonra en son konuşmasında bebek senden değil dediğindede hata olduğunu söyledim
Ama sen maalesef çok ağır konuşuyorsun filize karşı bukadar da değil yani birde ben seni anlamadım zaten çünkü artık yorumların çoğu bir dediği bir dediğini tutmuyor birde genellikle tüm yorumlarında hep geyiğe vuruyorsun yorumlarını

matraka
21-03-07, 13:10
iyi ama kemal beyin can dostu ekrem ölüm-kalım savaşındaydı cefasını biz çektik sefasını tekinerler mi sürsün diye düşünmüş olabilir yani o durumda filiz için hisseleri hemen vereyim diye düşünmedi bir süre sonra kemal bey zaten düğün hediyesi olarak verdi kemal bey filizi çok seviyordu ama o dönem filizn hatrını düşünecek durumda değildi haklı olarak.

boşuna uğraşma sevgili arcshe anlamayacağım dediğinde iş bitmiştir.hala filiz etkisi devam ediyor demektir.trans hali yani o yüzden gerçekler yüzüne vurulsada öyle bir gerçek yokmuş gibi davranıyor

filizim+y
21-03-07, 13:11
sadece bu hareketle bile yılmaza biçilen rolün ne kadar ulvi bir rol olduğu anlaşılsın " filizi haketmiyor, filize olan sevgisinden şüpheliyim, gebersin, sürünsün" gibi yorumlar yapılırken yılmazın esasında taşıdığı o kaba yüzün :img-yes: altında ne kadar ince bir ruh olduğu görülsün istiyorum.derdim budur.:good:

" filizi haketmiyor, filize olan sevgisinden şüpheliyim, gebersin, sürünsün" bak bu kısmına katılıyorum kesinlikle sevmiyoruk bu tarz yorumları ne yılmaz için ne de filiz için böyle yazılan yazıları anlam veremiyorum, sonuçta yaşanan bir ilişki var taraflar her ne kadar bitti deselerde akıllarında, yüreklerinde ilk günkü gibi bu yüzden de yok yılmaz filizi haketmiyor yok filiz yılmazı haketmiyor bence doğru değil, her ikiside bu aşkın tarafları ve ne yaşadılarsa karşılıklı yaşadılar ama hatalarıyla ama sevaplarıyla hiçbiri birinden üstün değil:img-yes:

benim derdim de bu ferman ikili bakmak ve olayları o şekilde yorumlayabilmek çünkü tek taraflı değil bu ilişki:img-wink:

gülbeşeker
21-03-07, 13:12
nerede değil mi eski yılmaz kayıp ilanımı mı yenilesem yoksa başka yollara mı başvursam ben sevemedim beyzade yılmazı, nerede benim o mağrur, kendini dinleyen, öfkesini dizginlemesini bilen, düşünmeden karar vermeyen, pire için yorgan yakmayan ahhh ahhhh bak yine aklıma getirdiniz eski yılmazımı:icon_whis
sorma filizm ben de o eski yılmazı özlüyorum ne kadar düşünceli,ince ,anlayışlı sevdğine inanan şimdi o yılmazı mumla arasak da bulamayız hele bu sezonun başında yılmaz nerdeyse melek olup uçacaktı ben bile şaşırdım napıyor filiz istemiyor hala peşinde koşuyor şimdi filzn peşinde koşması gerekiyor ama koşacak mı?Tabiki hayır neyse pişmanlığını da izlesek yeter.

sezinti
21-03-07, 13:12
Filiz, güvenlik güçlerinden neden yardım almadı da kendisini Zeyna karakteri olarak koyarak Meral'e gitti. Nede olsa Filiz'in her yaptığı doğru bir bir hareket olarak algılanır. Filiz bir Zeynadır, Yılmaz ise bir Herkül'dür. Konu, nereden nereye geldi, birinci sezona geri döndük.

Filiz, Ömer hakkında karar verme gereği duyarken, Handan'ın neden görüşü almaz, Nede olsa Filiz'in her yaptığı doğrudur. Filiz, Yılmaz'ın teklifini red etmeden önce Handan, ne kadar yanlış yaparsa yapsın, Handan'ın görüşünü almalıydı.

cemotara
21-03-07, 13:13
cemotara benim anlatmak istediğim esasında daha geniş birşey sadece bu konu değil. kimsenin yılmazın teklifine birşey demediğini biliyorum. sadece adam neler düşünmesine, sanmasına rağmen hala birşeyler yapmaya çalışıyor.yapacağını filiz için değil feride için yapacaktı da denilebilir ama bu biraz sığ bir yorum olur her ne kadar yılmaz kendi ağzıyla da söylemiş olsa bile.

sevgili ferman sende bilirsin ki herkes bunları kızgınlıkla söylüyor yani haketmiyor lafını aynı şekilde bu yorum filiz içinde geçerli sende çok iyi biliyorsun ki filiz için neler neler söylediler filizde bunları haketmemişti ben yılmazında filizde nasıl karakterde insanlar olduğunu biliyorum hernekadar kızsamda sinir olsamda trek istediğim şey filizle yılmazın mutlu hallerini görmek ama maalesef öyle yorumlar yapılıyor ki bunun yüzünden tartışma çıkıyor

archshe
21-03-07, 13:13
boşuna uğraşma sevgili arcshe anlamayacağım dediğinde iş bitmiştir.hala filiz etkisi devam ediyor demektir.trans hali yani o yüzden gerçekler yüzüne vurulsada öyle bir gerçek yokmuş gibi davranıyor

aa matraka ben sabit fikirli bi insan değilim ama benim beklentim bu yöndendi kemal beyden...belirttiğim budur...

tolgahuzur1
21-03-07, 13:14
sevgili Tolga bu yazdıklarını şaka olarak söylediğini zannediyorum çünkü filizi hiç suçlu görmüyoruz diye birşey yok yani filizinde hatalarını olduğunu söylüyorum mesela yılmazı katillikle suçlaması gibi sonra en son konuşmasında bebek senden değil dediğindede hata olduğunu söyledim
Ama sen maalesef çok ağır konuşuyorsun filize karşı bukadar da değil yani birde ben seni anlamadım zaten çünkü artık yorumların çoğu bir dediği bir dediğini tutmuyor birde genellikle tüm yorumlarında hep geyiğe vuruyorsun yorumlarını

sevgili cemotara ben filize o kadar da dediğiniz gibi ağır hakaretlerde bulunmadım.. tüm yorumlarını geyiğe vuruyorsun demişsin zaten dizi geyik tadında ben ne yapayım.. yani senin aklına yatan ciddi bir olay oldu mu dizide hep saçma sapan şeyler.. sence bu son olayda filizin suçu yok mu ? bütün suçlu filiz değil mi?

filizim+y
21-03-07, 13:17
sorma filizm ben de o eski yılmazı özlüyorum ne kadar düşünceli,ince ,anlayışlı sevdğine inanan şimdi o yılmazı mumla arasak da bulamayız hele bu sezonun başında yılmaz nerdeyse melek olup uçacaktı ben bile şaşırdım napıyor filiz istemiyor hala peşinde koşuyor şimdi filzn peşinde koşması gerekiyor ama koşacak mı?Tabiki hayır neyse pişmanlığını da izlesek yeter.

değil mi ama gerçekten sezon başında bambaşka bir yılmaz izledik tadı damağımızda kaldı ki tekrar o hallerini ister olduk, filizi bağ evinde affetmediği gece kapattığı ağzını geçen bölüm konuşmaya başlayarak suskunluğuna nokta koydu uzun zamandır bu kadar güzel bir konuşma duyamaz olmuştuk bu yüzden devamı gelecek diye düşünüyorum:img-yes: filizin peşinde koşmaktan ziyade ilk önce kendi pişmanlığını yaşayacak sonra koşmasına gerek kalmadan filizde gerçekleri öğrenecek, dediğin gibi sadece pişmanlığını izleriz hem yılmazı koşturmazlar:img-yes:

matraka
21-03-07, 13:17
Filiz, güvenlik güçlerinden neden yardım almadı da kendisini Zeyna karakteri olarak koyarak meral'e gitti. Nede olsa Filiz'in her yaptığı doğru bir bir hareket olarak algılanır. Filiz bir Zeynadır, Yılmaz ise bir Herkül'dür. Konu, nereden nereye geldi, birinci sezona geri döndük

sorma hemde çok saçma bir davranış yapmıştı aslında işi batırmıştı filiz:img-hyste :img-hyste nerden nereye değilmi olsun ya sezinti iyisi ile kötüsü ile 10 bölüm kalmış ne yapalım bundan sonraki sezona artık

zaten sevinçliyim hem bir dahaki sezon eğer kaliteli iş olursa bülent inalı tekrar televizyonda görücem hemde mehmet aslantuğu ikisinide ayrı severim

not.sana bir söz vermiştim bundan sonrası için geçerlidir artık

devil61
21-03-07, 13:19
dayanamadım yazıyorum:)

fılız nıye suclu oluyomus kabul etmemekte yılmazdan parayı anlamadım hadı kabul edelım suclu.

aıleyı bu duruma getıren omer,sonuclarınada katlanıyor bır guzel omer bıcaklanıyor dıye nıye fatura fılıze kesıldı anlamadım.omer sırketı ıyı yonetseydı haddınden buyuk ıhalelere katılmasaydı ne hapıse duserdı ne de bıcaklanırdı.
ıs dunyasında babana bıle guvenmeyeceksın ceme guvenıp gırdı ıhaleye ve sonuclarına katlanıyor.yok efendım fılız kabul etmelıymıs.daha ne kadar kuculebılır kı yılmazın onunda onu anlamadım.

kabul etmeyecek tabı bende olsam etmezdım.

sezinti
21-03-07, 13:22
sevgili matraka, belki okumamışsındır

Filiz, Ömer hakkında karar verme gereği duyarken, Handan'ın neden görüşü almaz, Nede olsa Filiz'in her yaptığı doğrudur. Filiz, Yılmaz'ın teklifini red etmeden önce Handan, ne kadar yanlış yaparsa yapsın, Handan'ın görüşünü almalıydı.

sevgili matraka, size dizi önerim var, imzamdaki diziyi mutlaka izleyin. Heroes

matraka
21-03-07, 13:23
dayanamadım yazıyorum:)

fılız nıye suclu oluyomus kabul etmemekte yılmazdan parayı anlamadım hadı kabul edelım suclu.

aıleyı bu duruma getıren omer,sonuclarınada katlanıyor bır guzel omer bıcaklanıyor dıye nıye fatura fılıze kesıldı anlamadım.omer sırketı ıyı yonetseydı haddınden buyuk ıhalelere katılmasaydı ne hapıse duserdı ne de bıcaklanırdı.
ıs dunyasında babana bıle guvenmeyeceksın ceme guvenıp gırdı ıhaleye ve sonuclarına katlanıyor.yok efendım fılız kabul etmelıymıs.daha ne kadar kuculebılır kı yılmazın onunda onu anlamadım.

kabul etmeyecek tabı bende olsam etmezdım.

ömerin davranışında o kısmına bende katılıyorum mert ama filiz kendi duyguları ile hareket etti ne annesine ne de abisine sormadı bile duyar duymaz yımaz gene bize iyiliğinin altında ezmek istiyor yaptıklarını böyle kapatacağını düşünüyor gibi kişisel bir duygu bütünlüğü içerisindeydi bu yanlıştı ömere sormalıydı eğer para yatırılsa ömer o dakka içeriden çıkıcaktı filiz bunu kabul etmeyince senaristler ferideye o zaman aşıksan fedakarlık yap dediler :img-hyste :img-hyste bende ssenin için yapardım mert:img-hyste :img-hyste

modest2000
21-03-07, 13:24
sevgili modest2000le birşey daha konuşmuştuk bülent inal aynı rollerde diye valla şimdi kısada olsa zuhal olcayında oynadığı hiçbiryerde filmini izledim çok farklı gene tartışma çıkarmayalım ordada lehçeyle konuşuyor üstelik :img-hyste :img-hyste valla tartışma çıkıcak

sevgili matraka müsait olursan akşama doğru çıkaralım o tartışmayı:img-hyste Polis filmini izledin mi bu arada?:img-wink:

matraka
21-03-07, 13:27
sevgili matraka, belki okumamışsındır

sevgili matraka, size dizi önerim var, imzamdaki diziyi mutlaka izleyin.

sevgili sezinti o dizide dahil pel çok diziyi o kanalda izliyorum ne dublaş felan yok :img-hyste geröekten kanal kaliteli yapımları oynatıyor yani o dediğin dizide dahil pek çok diziyi takip ediyorum o kanaldan

bende bunu söylemeye çalışıyorum filiz bir kararlar alıyor ve uyguluyor faturası ömere çıkıyor adam topuğuna kurşun yedi yetmedi 3 kurusn yedi yetmedi şimdide bıçakladılar yav bunun sınırı yokmu merak eder oldum yılmaz paşamı bir vuramadılar gitti:img-hyste :img-hyste

devil61
21-03-07, 13:29
ömerin davranışında o kısmına bende katılıyorum mert ama filiz kendi duyguları ile hareket etti ne annesine ne de abisine sormadı bile duyar duymaz yımaz gene bize iyiliğinin altında ezmek istiyor yaptıklarını böyle kapatacağını düşünüyor gibi kişisel bir duygu bütünlüğü içerisindeydi bu yanlıştı ömere sormalıydı eğer para yatırılsa ömer o dakka içeriden çıkıcaktı filiz bunu kabul etmeyince senaristler ferideye o zaman aşıksan fedakarlık yap dediler :img-hyste :img-hyste bende ssenin için yapardım mert:img-hyste :img-hyste

filizin duyguları onemlı değil.

evet evet kesınlıkle haklısınız fılız suclu dıyelım rahat edın.

kımse fılızı anlamak ıstemıyor zaten fılızın bır açığı bulundumu(kı her ne kadar acık omasada:)) ucu sevdığı karaktere dayandımı fılız oo sen ne yaptın ya:)butun suc senın.:)
fılız omer senın yuzunden bıcaklandı:)fılız hadı vıcdan muhasebesıne:)
bak ders cıkaracağın bır olay daha:img-hyste

fılız mukemmel olamaz bunu kabul edelım bence.

gülbeşeker
21-03-07, 13:32
sevgili sezinti o dizide dahil pel çok diziyi o kanalda izliyorum ne dublaş felan yok :img-hyste geröekten kanal kaliteli yapımları oynatıyor yani o dediğin dizide dahil pek çok diziyi takip ediyorum o kanaldan

bende bunu söylemeye çalışıyorum filiz bir kararlar alıyor ve uyguluyor faturası ömere çıkıyor adam topuğuna kurşun yedi yetmedi 3 kurusn yedi yetmedi şimdide bıçakladılar yav bunun sınırı yokmu merak eder oldum yılmaz paşamı bir vuramadılar gitti:img-hyste :img-hyste

ben diyorum ki artık son bölümlere doğru cem delirip filizi vurmaya kalkışır işte o zaman devreye yılmaz girer kurşunların önüne atlar sonra ömer yılmazla kanka oldu ya ceme bunu nasıl yaparsın diye vururmuş sonra cem mezara,yılmaz yoğun bakıma,ömer de hapisaneye filiz de bunca olaydan sonra akıl hastanesine gidermiş işte oldu mu yılmaz da bir güzel kurşunlara geldi.

matraka
21-03-07, 13:32

kımse fılızı anlamak ıstemıyor zaten fılızın bır açığı bulundumu(kı her ne kadar acık omasada:)) ucu sevdığı karaktere dayandımı fılız oo sen ne yaptın ya:)butun suc senın.:)

yok böyle bir şey mert filiz haklıdır yılmaz haksızdır veya filiz haksız yılmaz haksız demiyorum bak söylediğime filize hakta verebilirim ama haksız tarafıda var yani durum fifti fiftidir o kısımda ama filize tamemen suçsuz diyemem yani bunuda bekleme

modest2000
21-03-07, 13:33
Sevgili arkadaşlar Filiz'in görüşüne başvurucağı en son kişi Handan olmalı Ömer'in çıkarılması konusunda.:img-wink: Handan entrikalar çevirirken Filiz'e mi danıştı.:img-wink: Bu arada fragmanı netten izleyen var mı?

matraka
21-03-07, 13:35
ben diyorum ki artık son bölümlere doğru cem delirip filizi vurmaya kalkışır işte o zaman devreye yılmaz girer kurşunların önüne atlar sonra ömer yılmazla kanka oldu ya ceme bunu nasıl yaparsın diye vururmuş sonra cem mezara,yılmaz yoğun bakıma,ömer de hapisaneye filiz de bunca olaydan sonra akıl hastanesine gidermiş işte oldu mu yılmaz da bir güzel kurşunlara geldi.

kurşunlara gelesin gülbeşeker ne yaptın aslında herkes biliyorki dizinin finali normalde ölümle diğerininde bu ölüme dayanamaması ile intiharla sonuçlanıyor du ama mutlu son istediler mutlu yaptık genede yaramadık :img-hyste :img-hyste size bunları ben 20 bölüm önce söylemiştim

denmavi
21-03-07, 13:37

Yılmaz hep ensesinden darbe yiyor. O da o konuda bahtsız garibim. Adamın ensesinden ne istiyorsunuz. Bir Meral bir Cem'in adamları :D :D :D

modest2000

Cem'in delirmesi de Filiz'in yüzünden olur.Vicdan muhasebesi yapsın o zaman da Filiz.Yazık değil mi bir insanı psikopatta olsa delirtmek.:img-wink: (Sevgili gülbeşeker senin şahsına değil bu gönderme,forumun genel havasına):img-hyste :img-hyste

matraka
Sevgili arkadaşlar Filiz'in görüşüne başvurucağı en son kişi Handan olmalı Ömer'in çıkarılması konusunda.:img-wink: Handan entrikalar çevirirken Filiz'e mi danıştı.:img-wink: Bu arada fragmanı netten izleyen var mı?

yok fragman düşmedi ama biz harap olduk nete düşsede izlesek diye bekler olduk tamam akşama doğru dediğin konu iyi gider bülenti çekimiyormusun sen :img-hyste :img-hyste ne bülenti ne sinanı kıyaslamam söylim ikiside iyi oyuncu ayrımda yapmam biri daha iyide demem sinan tuzcuyu ayrıca bundan sonrada takip edicem

sinem*

tabiki suçlu :img-hyste yılmaz ağa lutfedip ömer paşayı çıkarmak için para veriyor filiz kabul etmiyor vay be :img-hyste kendini ne sanıyorsa densiz :img-hyste

Ömer hapiste olmayı kabul etmiş filiz parayı bulmak için onu oradan çıkarmak için çabalıyor..Ömere kalsa zaten orada kalacaktı kabullenmişti zaten :img-hyste

devil61
yok böyle bir şey mert filiz haklıdır yılmaz haksızdır veya filiz haksız yılmaz haksız demiyorum bak söylediğime filize hakta verebilirim ama haksız tarafıda var yani durum fifti fiftidir o kısımda ama filize tamemen suçsuz diyemem yani bunuda bekleme

filizn sucsuz olduğunu bende soylemıyorum kı benm soyledığım fılız ne yaparsa cok buyutuluyor olay.sevdığımız karakterın canı acırsa ve bunun olmasında onunda yaptığı yanlıslar varsa baska karaktere suclamalarda yonelme oluyor sevdığımız karakterlerın sucu goz ardı edılıyor.

ıcımdekı heyacan kalmadı artık zaten dızıye karsı eskıden carsamba ne zaman gelecekde fragmanı gorecem dıye beklıyordum.sımdı hıc bır duygu yok ıcımde alıskanlık olduğundan pc basına oturmus fragmanın cıkmasını ve kaydetmeyı beklıyorum.ıns en kısa surede fılız-yılmaz barısırda bız de rahat ederız tuba da:)

ferman336
21-03-07, 13:38

biz filizi anlıyoruz devil. tek anlamadığımız onun kimseyi anlamama çabası ve dolap beygiri gibi dönüp dolaşıp aynı hataları yapması. hadi biz filizi anlamıyoruz ve herşeyde onu suçluyoruz diye hatalı olalım e sizin yaptığınız da bizim yaptığımızın tersi.ama siz hatalı olmuyorsunuz. :img-yes: lisedeki mantık hocama saygılar herşeyi yanlış öğretmiş bize.:img-yes:

matraka
21-03-07, 13:44
biz filizi anlıyoruz devil. tek anlamadığımız onun kimseyi anlamama çabası ve dolap beygiri gibi dönüp dolaşıp aynı hataları yapması. hadi biz filizi anlamıyoruz ve herşeyde onu suçluyoruz diye hatalı olalım e sizin yaptığınız da bizim yaptığımızın tersi.ama siz hatalı olmuyorsunuz. :img-yes: lisedeki mantık hocama saygılar herşeyi yanlış öğretmiş bize.:img-yes:

:img-hyste :img-hyste ilahi ferman valla öyle benimde mantık hocamı arayasım gelmedi değil her tartıştığımda arıyacağım diyorum ama çıkınca unutuyorum ben filizi seviyorum arkadaşlar valla billa bak:img-hyste :img-hyste ama ders alma özürlü bunu kabul etmek lazım bizler iszlerden ufak bir adım bekliyoruz :img-hyste

gülbeşeker
21-03-07, 13:45
kurşunlara gelesin gülbeşeker ne yaptın aslında herkes biliyorki dizinin finali normalde ölümle diğerininde bu ölüme dayanamaması ile intiharla sonuçlanıyor du ama mutlu son istediler mutlu yaptık genede yaramadık :img-hyste :img-hyste size bunları ben 20 bölüm önce söylemiştim

sevgili matraka bu kadar acı biberli olaydan sonra bir de mutlu son olmasaymış vay halimize daha doğrusu senaristlerin vay haline istanbuldakileri bırak ist. dışındakiler bile seti basardı.Zaten billur kalkavan da dedi senaryonun gidişatı halkın isteklerine göre ilerliyormuş bir de reytinglere göre.

devil61
21-03-07, 13:47

lısedekı mantık hocana topu atacağına dırek mantıksızsın dıye soyleyebılırsın.

sana mantıklı gelen bana mantıklı gelmeyebılır bu cok normal.
fılızın yaptıklarını ben anlarım ve haklı olduğunu dusunurum sız yılmazın yaptığını anlarsınız ben burda yılmaz suclu tartırsamasınada gırmıyorum zaten.
fılızın yaptıkları bana doğru gelır sıze gelmez ben fılızın duygularını anlayabılırım sız anlayamazsınız nasıl sız ne yaparsa yapsın yılmazı anlıyorsunuz.

fılızın bence bu olyda sucu cok yok eğer suclu aranacaksa olayların bu hale gelmesınde omere yonelebılırsınız sucluyu goreceksınız.olayların buraya gelmesınde suclu omer sucunuda gereğınden fazlasıyla cekıyor zaten.

matraka
21-03-07, 13:48
sevgili matraka bu kadar acı biberli olaydan sonra bir de mutlu son olmasaymış vay halimize daha doğrusu senaristlerin vay haline istanbuldakileri bırak ist. dışındakiler bile seti basardı.Zaten billur kalkavan da dedi senaryonun gidişatı halkın isteklerine göre ilerliyormuş bir de reytinglere göre.

sende haklısın be ne diyeyim valla haklısın basardık demi seti:img-hyste :img-hyste zaten moda oldu yapardık valla ne olucak billur kalkavan acayip bir kadın ya gerçekten soruyorlar rolle ortak bir yanınız varmı diye cevap veriyor sosyetik olmamız:img-hyste :img-hyste

devil61
21-03-07, 13:54
sende haklısın be ne diyeyim valla haklısın basardık demi seti:img-hyste :img-hyste zaten moda oldu yapardık valla ne olucak billur kalkavan acayip bir kadın ya gerçekten soruyorlar rolle ortak bir yanınız varmı diye cevap veriyor sosyetik olmamız:img-hyste :img-hyste

sosyetık olmamız:img-hyste

fragman nete dustu:)

aslı oğrenıyo hasta olduğunu,fılızın karnı bırden cıkmıs:)kı aynı kazağı belkıde fakırlık baska gıyecek kazağı yok:img-hyste

yılmaz fılıze kazak alsana:)

aslıya cok uzuldum:img-hyste Allah erkenden versın olumu aslıya:)

cemotara
21-03-07, 13:54
sevgili cemotara ben filize o kadar da dediğiniz gibi ağır hakaretlerde bulunmadım.. tüm yorumlarını geyiğe vuruyorsun demişsin zaten dizi geyik tadında ben ne yapayım.. yani senin aklına yatan ciddi bir olay oldu mu dizide hep saçma sapan şeyler.. sence bu son olayda filizin suçu yok mu ? bütün suçlu filiz değil mi?

sevgili tolga son olayda yani filizin parayı kabul etmemesi kötü bir olay değil yani yılmazla durumu ortada ve kabul etmedi ne yani filiz parayı kabul etmedi diye feride ve ömere olanlar filizin suçu mu olacak o nerden bilsin böyle olacağını parayı bulurum diye düşündü olmadı ozaman sende biraz daha geriye git eğer yılmaz cemin işini bitirseydi veya herşeyi anlatsaydı yine bunlar olmazdı şimdi tüm olanlar yılmazın suçumu tabikide hayır yani filiz teklifi kabul etmedi diye tüm suç onun olmuyor ama sen inatla filiz ömerin ve feridenin hayatını mahvetti diyorsun bu yorum bence çok acımasızca kız nerden bilsin böyle olacağını

matraka
21-03-07, 13:55

fılızın yaptıklarını ben anlarım ve haklı olduğunu dusunurum sız yılmazın yaptığını anlarsınız ben burda yılmaz suclu tartırsamasınada gırmıyorum zaten.
fılızın yaptıkları bana doğru gelır sıze gelmez ben fılızın duygularını anlayabılırım sız anlayamazsınız nasıl sız ne yaparsa yapsın yılmazı anlıyorsunuz.

fılızın bence bu olyda sucu cok yok eğer suclu aranacaksa olayların bu hale gelmesınde omere yonelebılırsınız sucluyu goreceksınız.olayların buraya gelmesınde suclu omer sucunuda gereğınden fazlasıyla cekıyor zaten.

mertciğim bu polemiklere girmeye gerek yok zaten iyi veya kötü herkes doğru yolu bulucak öyle değilmi sonunda final belli kandimizi kasmaya sinirlenmeyede gerek yok seni ben böyle tanımadım bizim dizi sinirlerini bozmaya başlamış :img-hyste senide seviyorum ben kardeşim:img-hyste valla bak filizide seviyorum:img-hyste

61MERVE61
21-03-07, 13:59
sosyetık olmamız:img-hyste

fragman nete dustu:)

aslı oğrenıyo hasta olduğunu,fılızın karnı bırden cıkmıs:)kı aynı kazağı belkıde fakırlık baska gıyecek kazağı yok:img-hyste

yılmaz fılıze kazak alsana

aslıya cok uzuldum:img-hyste Allah erkenden versın olumu aslıya:)

mertcim bizahmet fragmanin linki om ile ati ver:)deme o tabutun icinde olan aslimi olcak vahvah bende diyordum ki kim bu tabutun icindeki en mantiikli yolu bulmus senaristlerimiz aslinin kirkina gitmeye caliscam:)
neyse saka biyana fragmani gormedim cook merak da etmiyorum acikcasi..

bagzi arkadaslar filizin karni baya sismis dedi demekki bolumu 4-5AY SNRAya alcak..iyisiniz gene yilmzcilar hemen olmuyo asli:):):img-hyste

gülbeşeker

fragman nete düşmüş az önce izledim aslıyla yılmazın sarıldıkları sahne nişan gününün gecesi kıyafetler aynı filizn karnı da büyümüş ama nişan günü ilginç yakın çekim yapıldığı için büyümüş gibi mi gözüküyor pek bişey anlamadım gündüz karnı hiç belli olmazken gece mi büyüyecek bence bu bölümde de zaman atlaması olmayacak yılmaz çocuğu öğrensin ondan sonra zaman atlaması olur diye düşünüyorum.

ferman336

sevgili devil, ben tarz olarak genelde karşımdakine mantıksızsın demem.herkesin kendine göre bir mantığı vardır. seninki öyle benimki böyle.napalım anca finalde sarılırız birbirimize gibi geliyor. o yüzden senden alıntı yaptığım için özür diliyor, yanlış anlaşılmaktan dolayı özürümü ikiyle çarpıyorum. kal sağlıcakla.

gülbeşeker
21-03-07, 14:02
mertcim bizahmet fragmanin linki om ile ati ver:)deme o tabutun icinde olan aslimi olcak vahvah bende diyordum ki kim bu tabutun icindeki en mantiikli yolu bulmus senaristlerimiz aslinin kirkina gitmeye caliscam:)
neyse saka biyana fragmani gormedim cook merak da etmiyorum acikcasi..

bagzi arkadaslar filizin karni baya sismis dedi demekki bolumu 4-5AY SNRAya alcak..iyisiniz gene yilmzcilar hemen olmuyo asli:):):img-hyste

o kadar büyümemiş karnı zaten aynı gün yani nişan günü her şey aynı saçı,kıyafeti bence yakın çekim yapılmış sanki karnı çok büyükmüş gibi görünüyor yoksa aynı gün mümkün değil bir anda karnı büyümez.

benim
21-03-07, 14:06
fragman nete düşmüş az önce izledim aslıyla yılmazın sarıldıkları sahne nişan gününün gecesi kıyafetler aynı filizn karnı da büyümüş ama nişan günü ilginç yakın çekim yapıldığı için büyümüş gibi mi gözüküyor pek bişey anlamadım gündüz karnı hiç belli olmazken gece mi büyüyecek bence bu bölümde de zaman atlaması olmayacak yılmaz çocuğu öğrensin ondan sonra zaman atlaması olur diye düşünüyorum.

zaman atlaması olacağını sanmıyorum.Filiz'in karnı kot pantolandan belli olmuyor herhalde.Pantolunu çıkarınca bebek rahat nefes almıştır.Ya da bebek annesine yardımcı oluyordur.Kimse fark etmesin annemi aşağılamasınlar diye..Çok akıllı bir bebek..

61MERVE61
21-03-07, 14:06
Oyyyyyoyy mert cok sagol da simdi nerden izledim ben bunu acaip biseydi yaa ufff:(omer ime noluo elifimi filizimi ve annemi dedi yaa sirrde bi tuhf oldum...Insalah omere birsey olmaz..40yil dusunsem aklima gelmez omerin olecegi.....

asli:):)supersin seni cok seviyoruz daha arkandan bisey demicem ee olununun arkasindan laf edilmezmis:):)

bu arada filizin karnida baya sismiss yaa..

pinkzone
21-03-07, 14:08
Fragmanı izlemek isteyen arkadaşlar youtube sitesinden 66. bölüm fragman yazsınlar çıkar.

Ben bugün pek yazışamadım.. Hem Açıköğretime çalışıyorum hemde kötü derecede hastayım.

Sevgili sezintinin de dediği gibi.. Filiz Zeynadır. Kimseye danışmadan karar alma yetisine sahiptir. Yılmaz herküldür. :)
Handan ne kadar yanlış yaparsa yanlış yapsın. Annedir. Filiz bu kararı tek başına almak yerine birine danışma gereği duyabilirdi. Filizin belkide Ömerin vurulması ile birlikte bu bölüm kendini suçladığını görebilirz. Zeynanın bence Türkiye Versiyonu Filizdir. Filizin görünmez olağanüstü güçleri ve ışın kılıcı vardır.

devil61
21-03-07, 14:08
sevgili devil, ben tarz olarak genelde karşımdakine mantıksızsın demem.herkesin kendine göre bir mantığı vardır. seninki öyle benimki böyle.napalım anca finalde sarılırız birbirimize gibi geliyor. o yüzden senden alıntı yaptığım için özür diliyor, yanlış anlaşılmaktan dolayı özürümü ikiyle çarpıyorum. kal sağlıcakla.

ozur dılemeye gerek yok ferman kardesım.alıntı yapıp fıkrını belırtmek en doğal hakkın.

o kadar büyümemiş karnı zaten aynı gün yani nişan günü her şey aynı saçı,kıyafeti bence yakın çekim yapılmış sanki karnı çok büyükmüş gibi görünüyor yoksa aynı gün mümkün değil bir anda karnı büyümez.

fılız artık fakır bunu kabul edelım kazak almaya parası kalmadı kızın ne yapsın:)aynı kazakla kışı sıkarmıs yazıda kazakla gecırıyor:)
atlasa atlasa 1 ay atlamıslardır ben zaten fılızın karnını farketmıstım annem sağolsun fılız sısmanladı mı mert dedı karnıda cıkmıs sankı anne fılız zaten hamıle ondandır dedım:)

fragmanda ben tabut falan gormedım:)bı daha ızlıyım kacırdım mı acaba:)

matraka
21-03-07, 14:13
ozur dılemeye gerek yok ferman kardesım.alıntı yapıp fıkrını belırtmek en doğal hakkın.

fılız artık fakır bunu kabul edelım kazak almaya parası kalmadı kızın ne yapsın:)aynı kazakla kışı sıkarmıs yazıda kazakla gecırıyor:)
atlasa atlasa 1 ay atlamıslardır ben zaten fılızın karnını farketmıstım annem sağolsun fılız sısmanladı mı mert dedı karnıda cıkmıs sankı anne fılız zaten hamıle ondandır dedım:)

evet mert bir dahaki bölümde ömer yolcu :img-hyste :img-hyste yeter ulen diyor ne bu diyor adam gelen bana patlıyor topuktu kurşundu bıçaktı
artık yeter diyor adam buda ilk oldu galiba iki hafta üst üstte ömer fragmanda birde enteresan bir dipnot.yılmaz filizi hatırlamadığı zamanlar şiir okunmuyor :img-hyste

pinkzone
21-03-07, 14:15
Filizin birden karnının büyümeside çok tuhaf. Geçen bölüm öyle daracık pantolon giymişti.. Bırakın hamile olmayı diyet yapıyor sanılırdı. O kadar dar pantolonda belli olmayan şişkinlik. Bir bölüm sonramı top gibi oluyor. :) Bence Filiz baktı çocuk erkenden büyümüyor.. Çocuk doğmadan danone ile beslemeye başlamış. Yada çok büyük bir tesirli hap içmiş. Annesi Babası tuhaf olduğu için bu çocuğada yansımış sanırsam.. Erken doğup ikisine de hadlerini bildircek gibi.. :)

gülbeşeker
21-03-07, 14:15

tabut fragmanda değil zaten hastane çekimlerinde görülmüş ömer,filiz,yılmaz,handan,feride varmış çekimlerde.Ömer yeşil önlüklüymüş malum bıçaklandı ya hastaneye kaldırıldı işte o çekimler yapılıyor büyük ihtimal 67.bölüm sahneleridir.

devil61
21-03-07, 14:17
evet mert bir dahaki bölümde ömer yolcu :img-hyste :img-hyste yeter ulen diyor ne bu diyor adam gelen bana patlıyor topuktu kurşundu bıçaktı
artık yeter diyor adam buda ilk oldu galiba iki hafta üst üstte ömer fragmanda birde enteresan bir dipnot.yılmaz filizi hatırlamadığı zamanlar şiir okunmuyor :img-hyste

baksana aslımıza yılmaza yuzuğude verıyo yok boyle bır alcak gonulluluk:img-hyste

aslıcı mı olsam ne:)bu kadar alcak gonullu,acık sozlu,yılmazı mutlu eden bırını nerde bulacam baska:)

matraka
21-03-07, 14:18
Filizin birden karnının büyümeside çok tuhaf. Geçen bölüm öyle daracık pantolon giymişti.. Bırakın hamile olmayı diyet yapıyor sanılırdı. O kadar dar pantolonda belli olmayan şişkinlik. Bir bölüm sonramı top gibi oluyor. :) Bence Filiz baktı çocuk erkenden büyümüyor.. Çocuk doğmadan danone ile beslemeye başlamış. Yada çok büyük bir tesirli hap içmiş. Annesi Babası tuhaf olduğu için bu çocuğada yansımış sanırsam.. Erken doğup ikisine de hadlerini bildircek gibi.. :)

belkide kot olmuyordu sıkmıştır korse felan giymiştir.kılıf çok fatma baktı çocuk hava alamıyor iki tekme filizde başka bir pantolon giymişti.bu arada çocuk şimdiden racon kesiyor :img-hyste

gülbeşeker
21-03-07, 14:19
bence filiz denemek için karnına bişey koyuyo. (YASTIK OLABİLİR.)

bu da mümkün olabilir yani kesinlkle emnim zaman atlaması falan yok bu bölüm daha ömer bıçaklanacak,hastaneye gidecek,aslı nişanı bozacak hele bunlar olsun sonra zaman bi dakikada atlar.

pinkzone
21-03-07, 14:20
Youtube arama bölümüne = ıhlamurlar altında 66.bolum fragmanı yazın çıkar.

Çocuk şimdiden herkese kafa tutuyor. Filizin hem yılmazdan çekeceği var hem çocuktan. Neden beni babama söylemiyorsun diyip tek kale maç oynar filizin karnında.. :)

sezinti
21-03-07, 14:21
Sevgili pinkzone

Handan eşyalarını satarken Ömer için toplanan parada Handan'ın katkısı kabul edildi, değil mi ? Filiz her zaman doğruyu düşünür, yaptıkları ve söyledikleri her zaman tutarlıdır. Ailesine danışmadan karar vermesinde herhangi bir yanlışlığı yoktur. Filiz, teklifi red etmeden önce, Yılmaz'ın teklifini bir şekilde aile bireylerine söylemeliydi.
Rapor olayını hatırlatmayalım. Ne de olsa Filiz, Handan'a tepkisi gösterdi, değil mi, Filiz her şeyin doğrusunu düşünür.:img-yes:

matraka
21-03-07, 14:21
baksana aslımıza yılmaza yuzuğude verıyo yok boyle bır alcak gonulluluk:img-hyste

aslıcı mı olsam ne:)bu kadar alcak gonullu,acık sozlu,yılmazı mutlu eden bırını nerde bulacam baska:)

yılmazseverler derneği olarak aslıya boşunamı sponsor olduk sanıyorsunuz herşey bu kızda birleşmiş valla yılmaz iki tarafıda idare eder merak etme sen beyninde tümör çıkarsa çok gülerim ama daha yaratıcı hasyalık bekliyorum çünkü şimdiye kadar belirti felan olmadı tümörde olurda aslı gibi odamı saf tümör acaba diye düşünmeden edemiyorum

matraka
21-03-07, 14:24
Sevgili pinkzone

Handan'ın eşyalarını satarken Ömer için toplanan parada Handan'ın katkısı kabul edildi değil mi ? Filiz her zaman doğruyu düşünür, yaptıkları ve söyledikleri her zaman tutarlıdır. Ailesine danışmadan karar vermesinde herhangi bir yanlışlığı yoktur. Filiz, teklifi red etmeden önce Yılmaz'ın teklifini bir şekilde aile bireylerine söylemeliydi.
Rapor olayını hatırlatmayalım. Ne de olsa Filiz, Handan'a tepkisi gösterdi, değil mi, Filiz her şeyin doğrusunu düşünür.

evet valla şapka çıkardım o tepkiye yansıma yaptı filiz bence sezinti tabi şimdi budurumda annesine tepki ne kadar gösterilebilir denilebilir katılıyorum zaten birlik olmak adına es geçilmez bence filizin tepkileri ne kadar sürdü diye başlık açalım sonra filiz ne zaman dönmüş bakalım derim ben :img-hyste

benim
21-03-07, 14:25
Ben şu görülen tabut olayını şu şekilde yorumladım.( adı bile korkunç Allah herkese uzun ömür versin)
Ömer vurulunca herkes hastanede olacak.Ömer'e müdahele yapılırken. (yada ameliyathanede) Müdahele odasında başka biri ölmüştür.Onun tabutu çıkıyordur.Bizimkilerde birden Ömer'e mi birşey oldu diye telaşlanıp ağlamaya başlamışlardır.

tolgahuzur1
21-03-07, 14:26
fragmanı izlediim.. neler oluyo öyle ... heralde ömerin elini ayağını tutmuşlar ki adamda bıçağı sokuyor yoksa tek başına becerecek bi tip değil... birde modum ferideye birşey olmaz diyor yahu kız eski elbiselerini giymiş nasıl birşey olmaz..bu aslıya saf diyenler.. gördünüz mü kızı ne kadar delikanlı çıltı.. hemen yüzüğü verdi yılmazın eline.. filizde her bölüm ağlıyo kardeşim hiç zevk vermiyo artık.. alıştık heralde ondan..

pinkzone
21-03-07, 14:27
Sevgili pinkzone

Handan'ın eşyalarını satarken Ömer için toplanan parada Handan'ın katkısı kabul edildi değil mi ? Filiz her zaman doğruyu düşünür, yaptıkları ve söyledikleri her zaman tutarlıdır. Ailesine danışmadan karar vermesinde herhangi bir yanlışlığı yoktur. Filiz, teklifi red etmeden önce Yılmaz'ın teklifini bir şekilde aile bireylerine söylemeliydi.
Rapor olayını hatırlatmayalım. Ne de olsa Filiz, Handan'a tepkisi gösterdi, değil mi, Filiz her şeyin doğrusunu düşünür.

Handana gerçekten tepkisi büyük oldu.. Ya biz pek seçemedik.. Yoksa kızgınlığı içinden.. Tepkisi içinden..

Bende reddedip reddetmesinde birşey demiyorum. Kendi kararıdır. Ben sadece danışmamasına ve kararı kendi başına almasına kızıyorum. Bu kararı alması normaldir diyenleri anlamıyorum. Tıpkı iyikide çocuğun babası olmadığını söylemesi gibi. Anne baba aralarındaki sorunlara çocukları dahil etmemeleridir. Onların geleceğini düşünürek karar almak zorundadırlar. Filiz ömrü boyunca saklayınca ne olcak çocuğu.. Başı arşamı ercek. Çocuk yarın birgün gerçeği sormayacak mı.. O zaman çocuk anneye tavır alamazmı. Filiz geniş çapta düşünemiyor. Filizin yaptığı her davranış her türlü söz ve tavırlar doğrudur. :img-wink: Filiz Zeynadır. :good: Allah Filiz gibi Zeyna timsallerini hayatımızdan çıkarmasın. Hayatımıza bir ışık gibi doğuyorlar.

yesimcan
21-03-07, 14:28
hayttt beee aslii kim tutar senii be kizim son gülen iyi gülermisss:img-hyste ne diye bile bile sevenlerin arasina girdinn bakk girme mazlumun ahina cikar aheste aheste:img-hyste..
ömere cokk üzüldüm yaa filiz zatenn offf elif sahnesii süperdi yaa bende kesin aglarimm o sahede:)
bu bölüm hic yilmaz filiz karsilasmasi olmicakmi???

matraka
21-03-07, 14:31
Handana gerçekten tepkisi büyük oldu.. Ya biz pek seçemedik.. Yoksa kızgınlığı içinden.. Tepkisi içinden..

Bende reddedip reddetmesinde birşey demiyorum. Kendi kararıdır. Ben sadece danışmamasına ve kararı kendi başına almasına kızıyorum. Bu kararı alması normaldir diyenleri anlamıyorum. Tıpkı iyikide çocuğun babası olmadığını söylemesi gibi. Anne baba aralarındaki sorunlara çocukları dahil etmemeleridir. Onların geleceğini düşünürek karar almak zorundadırlar. Filiz ömrü boyunca saklayınca ne olcak çocuğu.. Başı arşamı ercek. Çocuk yarın birgün gerçeği sormayacak mı.. O zaman çocuk anneye tavır alamazmı. Filiz geniş çapta düşünemiyor. Filizin yaptığı her davranış her türlü söz ve tavırlar doğrudur. :img-wink: Filiz Zeynadır. :good: Allah Filiz gibi Zeyna timsallerini hayatımızdan çıkarmasın. Hayatımıza bir ışık gibi doğuyorlar.

fatma karamizah yapar gördüm seni arkadaşım altına imzamı atıyorum bu yorumun gerçekten çok güzel bir yorum ve öz ancak bu kadar anlatılabilir benimde kızdığım noktalar bunlardı açıkcası bunu anlatmaya çabaladık sana katılma yetiniyorum kusura bakma ekleme yapamadım kelimeler bazen kifayetsiz kalabiliyor :img-hyste

sinem*
21-03-07, 14:31
ya bu yılmaza yazık değil mi adamın eli sürekli yüzükle doluyor :):) hem de saçma sapan nedenler öne sürülerek :) Ama ben aslıdan bu sırrı saklamasını beklemiyorum o ağzında tutamaz :)

Fragmanın en güzel sahnesi elifin halasının gözyaşlarını silmesi herhalde :) çok şeker çıkmışlar

tolgahuzur1
21-03-07, 14:32
:img-hyste hayttt beee aslii kim tutar senii be kizim son gülen iyi gülermisss:img-hyste ne diye bile bile sevenlerin arasina girdinn bakk girme mazlumun ahina cikar aheste aheste:img-hyste..
ömere cokk üzüldüm yaa filiz zatenn offf elif sahnesii süperdi yaa bende kesin aglarimm o sahede:)
bu bölüm hic yilmaz filiz karsilasmasi olmicakmi???

valla aslının ne kadar harbi bi kız olduğunu görün.. bakalım ilerliyen bölümlerde neler olacak..:icon_whis hem sen niye aslıya kızıyorsun ki.. kız zorla mı aldı yılmazı filizden.. o da sahip çıksaydı seviğnie.. allaalllaa bak yine kızdım.. aslıya helal olsun ne de olsa eski dostum sayılır..:img-wink:
benide feride öldürecek niye o elbiseyi giydi ki acabaa prova mı yapıyordu..

ferman336
21-03-07, 14:32
fragmanı şimdi izledim.ömeri gitgide sevmeye başladım.:img-yes: adam bıçağı gösteriyor bizim ki "ulan ben topuğundan tek, göğsünden 3 kurşun yemiş adamım o çakıdan mı korkacam" der gibi bakıyor adama.şu ömer son 3 bölümdür acayip delikanlı bir adam oldu çıktı. bravo walla...:icon_whis (bi de filizi adam ettiler mi senaristler bu iş tamamdır :img-yes: :img-yes: )

pinkzone
21-03-07, 14:33
Kanal D sitesine baktımda.. Ömerli fotolar var. Onu kafasına takan adam demekki Ömeri hobi haline getirmiş. Adamın güzel takıntıları var.

1- Ömer
2- Karbonatsız çay
3- Bıyık burkmak. :)

Ömer bıçaklanıp içerden çıktığına dua etsin. İçerde oldukça daha çok tehlikede hayatı.

matraka
21-03-07, 14:34
:img-hyste

valla aslının ne kadar harbi bi kız olduğunu görün.. bakalım ilerliyen bölümlerde neler olacak..:icon_whis hem sen niye aslıya kızıyorsun ki.. kız zorla mı aldı yılmazı filizden.. o da sahip çıksaydı seviğnie.. allaalllaa bak yine kızdım.. aslıya helal olsun ne de olsa eski dostum sayılır..:img-wink:
benide feride öldürecek niye o elbiseyi giydi ki acabaa prova mı yapıyordu..

ya evet prova yapıyordur :img-hyste :img-hyste bak bakalım iyi kıvırtabiliyormuyum kaç gece çıkarsam ömerin parasını toplarım diyordur nevzata sen bana borç ver ben sana kıvırtim:img-hyste eee filizin gösteremediğini böyle gösterenler çıkar bizde bakarız zaten filiz hanım yılmaza bir sahip çıkmadı ne zaman çıktıki:img-hyste :img-hyste eyvah bazılarını kaybetcez şimdi bunları benmi yazdım

gülbeşeker
21-03-07, 14:35
ya bu yılmaza yazık değil mi adamın eli sürekli yüzükle doluyor :):) hem de saçma sapan nedenler öne sürülerek :) Ama ben aslıdan bu sırrı saklamasını beklemiyorum o ağzında tutamaz :)

Fragmanın en güzel sahnesi elifin halasının gözyaşlarını silmesi herhalde :) çok şeker çıkmışlar

yılmaz da yüzüğü çıkarır umarım aslının çıkarması beni enterese etmiyor yılmazın parmağına o yüzük yakışmadı neyse bence yılmaz gelecek bölüm aslının hastalığını öğrenir belki aslı söylüyordur yüzüğü verdği sırada çünkü ağlıyordu ben ölecem,bana acımanı