Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 15

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

sevdam
16-03-07, 23:26
inanmiyorum bu diziyi kafayi yedi artik ya...yilmaz simdide aslini pesinde yok seni kayibetmek istemiyorum birlikte yaslanalim filan ne sacma ya..artik neyapacaklarini sasirmaktan sacmaliyorlar...

asliya dedigi sözleri sanki hatirliyorum...yillar önce filizede ayni sözleri sarf etmisti...demekki yilmazin baska kulanacagi laf yok...:img-hyste

kane
16-03-07, 23:28
yilmazin bebek ondan oldunu ögrenmemesine alistik ama simdide bence asli bir türlü doktora gitmez,oda son bölümlere kalir ve gitmedi icin artik ne hastaliki varsa cok gec kalmis olacak gibi geliyor bana.ama bende merak ediyorum bukadar olaydan sonra basil bir baris olacak dört gözle bekliyorum tam olarak tatmin olmiyacagim kesin

levoo
16-03-07, 23:52
4. bölümde;

Cem'in oyunuyla Filiz'in patronunun nasıl yamuk yapmak zorunda kaldığını gördük.

Filiz ve Ömer sahneleri gerçekten çok iç acıtıcıydı.

Ömer'in yediği dayağın da o adamdan olacağını tahmin etmiştim doğru oldu.

Yılmaz ve Aslı söz için hazırlanıyorlar.

Filiz'in elindeki kağıt ve Gazi mahallesine gelme sebebi de belli oldu Özlem.

kane
16-03-07, 23:55
yilmaz cok düsünceli ve cok uzaklarda asliyla beraber olunca son yüzük secme sahnesi bile bunu acikca kanitliyor.hala birseyi unutmus degil yilmaz kendi kendini kandiriyor resmen,aslida nasil bunu farkedemiyor anlamiyorum. ediyorda acaba görmemezlikten mi geliyor .

sevdam
16-03-07, 23:56
benim en cok merak ettigim sey yilmazin haftaya bebegin ondan oldugunu esin ögrenecek mi?
levoo nasil yani filizin hangi sebebten dolayi mahalleye geldiki...ne kagdi??

nazende_72
16-03-07, 23:56
ömer ve filiz sahnelerini içim titreyerek izliyorum.Bu kadar da olmaz ya.el insaf!

bego87
16-03-07, 23:57
zaten yılmaz ole bı evlılık teklıfı ettıkı aslının kabul etmemesı ımkansız gbı bısıydı .Bıde nedır bu handan hanımın hala merkezı bı evde oturma cabası anlayamadım oglu hapıste dayak yıyıo kadın merkezı evde otururuz dıo ne guzel gıt ıste mujgan hanım evıne koşa koşa daha iisini nerden bulucan :img-yes:

Figan
Sevgili Figan,
Ben de gozlerimden yaslar suzulmesine engel olamadim. O sahne dizinin son zamanlardaki en etkileyici, en dokunakli sahnesiydi. Oyuncularin tumu de cok basariliydi. Omer'in hali ise icimi parcaladi. Bir de uzerine sarki binince..

Mujgan Hanim'la evdeki konusmalari, Filiz'le Omer'in nezaretteki konusmalari da cok dokunakli geldi bana.

Evet denizim;

inan bende cok kötü oldum. Sinan Tuzcuya böyle roller cok yakisiyor. Demir parmakliklar ardindaki ömer cok iyiydi. Bu adama aci, keder, duygusallik cok yakisiyor. Hani yakisiyor derken; bu rollerin altindan iyi kalkiyor. inanilmaz begendim.

"Ner aglarsin benim zülfü siyahim" bu parcada hele bittim. Resmen gözlerimden yaslar süzüldü. Alkislarim SiNAN TUZCU`YA...

sinem*
ya filizin bir repliği vardı hayat bizi sınıyor bunuda atlatacağız ...allah aşkına ne biçim sınavmış bir türlü bitmedi her olay bunların başına gelmek zorunda mı ...ama filizi bir kez daha takdir ettim herkese ağzının payını verdi annesinede yılmazada tepkisini gösterdi bu kadar güçlü bir kız işte filiz...anlayan bunu anlar...Aynalı abimizde ne yanar döner bir karakter adamı fıtık eder aslı akıllı bir kız ahlaklı namuslu ...ne demek istiyorsa herkes anlamıştır ...bir insandan ancak bu kadar soğuyabilirim ...mualla hanım kalbime mi indireceksin dediğinde tüm evden aynı tepki geldi bunu yazmadan geçmeyim :) nerdeeee :):)

en kötü sahne geliyor bu kızın çocuğu bu strese dayandıysa annesi gibi güçlü bir çocuk olacaktır..umarım babasına çekmez

sevdam
16-03-07, 23:59
yilmaz cok düsünceli ve cok uzaklarda asliyla beraber olunca son yüzük secme sahnesi bile bunu acikca kanitliyor.hala birseyi unutmus degil yilmaz kendi kendini kandiriyor resmen,aslida nasil bunu farkedemiyor anlamiyorum. ediyorda acaba görmemezlikten mi geliyor .

bence görmemezlikten geliyor...ama asliyida anlamak lazim yilmazin sagi solu belli degil artik...bazen gülüyor bi bakiyorsun geri sahte zorla gülmeler gibi sonra bi bakiyorsun agliyor...artik hersey birbirine karisiyor...

bunca seyden sonra gercektetende filizle yilmaz birliktemi olacaklar???

sevdam
17-03-07, 00:00
ömer filize mektup verdi ferideye götürmesi için.

tesekür derim yanit icin...avrupada oturunca insan biraz geride kaliyor...

bego87
17-03-07, 00:06
yalnız aslı şunu dedi ben aslında o zaman da kabul edecektim maksat yılmaz aslıya güzel sözler söylesin yoksa aslı dünden razı.

oda var dogru soluosun ama kabul etmıcek bıle olsa yılmaz ole bı konustuki etmicek olan kabul eder..:)
bnce bu bolum tamamen fragman sahnelerınden ıbaretmıs sıfıra sıfır elde var sınfır dımı ama .. artık ogrenmesı lzm nasıl ogrenıcek bu yılmaz bebegı o kadar cok mrk edıorumm kıı....artık hrlde gazı mahalesıne yerlestıklerınde handan hanım soler yılmaza :img-help:

levoo
Ve Filiz'in söz yüzüğü takılma töreninde onları görmesiyle ve Çok Aşığın Var Diyorlar şarkısı eşliğinde 65. bölüm sona erdi.

Kısa bir yorum yapacak olursam geçiş bölümü izledik yine bence.Aslı ve Yılmaz'ın sözlenmesi dışında önemli bir gelişme yoktu.Asıl bombalar ve matrakanın geçen hafta verdiği tüyolar gelecekten haftadan itibaren başlayacak sanırım.Ömer'i Cem'in ziyareti falan.

Bu arada senaristleri tebrik etmek gerek Yılmaz 13 bölümdür bebeği olacağını öğrenemiyor!

gülbeşeker
yılmaz sözlenirken yüzündeki ifadeye dikkat ettiniz mi sarılırken,yüzükleri alırken çok mutlu çokkkkk neyse gelecek bölüm aslı-yılmaz fotolarını görürüz artık yalnız söz işi de ne kadar sadeydi bahçede otururken bir de arada söz keselim gibi olmuş,gelecek bölüm aslı-yılmaz yemeğe çıkıp kutlarlar.

nazende_72
17-03-07, 00:10
bu senaristler bizi avutmaktan başka birşey yapmıyor.Bundan sonra Aslı ile Yılmaza mutluluklar birlikte yaşlansınlar!
Tam bir hayal kırıklığı bu dizi.Artık sonuna kadar Filiz, Ömer ,.Gerisi boşFeride

mustiacar
17-03-07, 00:11
yürü be yılmaz kim tutar seni delikanlılığın kitabını değiştirdin valla bravo sana alem delikanlı görsün sen ancak aslı gibilerine layıksın aslıyı kötülemek için demiorum ama kızda teklifi kabul etti ya tencere kapak ikilisi oldular bundan sonra yılmaz filizin peşinden koşsa nolur koşmasa nolur nu aşka nasıl inandırcaklar bize

levoo
17-03-07, 00:11
Kağnı gibi ilerliyorlar çünkü Haziran'a yaymak zorundalar senaryoyu geçen hafta matraka bir sürü tüyo verdi ve o tüyoların gerçekleşmesi zamanla olacak e bu bölümde biraz onlara zemin hazırlandı işte.

Ağustos Böcüğü
17-03-07, 00:12
Oldukça vasat bir bölümdü. Ömerin bulunduğu sahneler hariç. Sinan Tuzcu'nun oyunculuğu takdire şayan. Bülent İnal'ı da es geçmeyelim. Nihayet tereddütlerini görebildik Yılmaz karakterinin gayet iyi yansıttı. Sözleniyor ama cenazeye gider gibi bir hali var. Ve bu iyi günleri.

nazende_72
17-03-07, 00:13
Arkadaşlar sinirden yazımda yanlışlık yaptım.Filiz ömer Feride.gerisi boş yazacaktım yanlış oldu.Özür dilerim.

SİDAL86_FB
17-03-07, 00:17
beklediğimiz gibi bir bölüm oldu ..yani vasat geçti bana göre..ama altını çizerek sölüyorukmki....ömer (sinan tuzcuoğlu) mükemmel bir performans gösterdi..feride ve filiz harikaydı filizin çabaları çırpınışı .ahhhh dedim güç bir kadın işte böyle olur..söz olayında bahs etmek istemiyorum..beni ilgilendirmiyor..o iki şahıs(adını vermiyorum)...cem sinsisi yine yapıcağını yaptı ...son sahnede filiz o bakışına bittim ya..:good:

modest2000
17-03-07, 00:18
ya filizin bir repliği vardı hayat bizi sınıyor bunuda atlatacağız ...allah aşkına ne biçim sınavmış bir türlü bitmedi her olay bunların başına gelmek zorunda mı ...ama filizi bir kez daha takdir ettim herkese ağzının payını verdi annesinede yılmazada tepkisini gösterdi bu kadar güçlü bir kız işte filiz...anlayan bunu anlar...Aynalı abimizde ne yanar döner bir karakter adamı fıtık eder aslı akıllı bir kız ahlaklı namuslu ...ne demek istiyorsa herkes anlamıştır ...bir insandan ancak bu kadar soğuyabilirim ...mualla hanım kalbime mi indireceksin dediğinde tüm evden aynı tepki geldi bunu yazmadan geçmeyim :) nerdeeee :):)

en kötü sahne geliyor bu kızın çocuğu bu strese dayandıysa annesi gibi güçlü bir çocuk olacaktır..umarım babasına çekmez

Aynı fikirdeyim:img-wink: Filiz süperdi,Ömer süperdi.İki kardeşin diyologları çok iyiydi.Filiz'in Yılmaz'a cevabı mükemmeldi.Ömer herşeyden önce Filiz'in abisi.Yılmaz bey, Filiz'e demediğini bırakma,abisini ise Feride için kurtarmak iste ama nezaketen bile Filiz'e abisi için "geçmiş olsun" deme.Filiz tavrının arkasında durdu ve mücadeleyi seçti.Yazık prensese.....Bu ne stres.Yılmaz bey Aslı'yı üzmekten korkarken Filiz birbaşına kahroluyor.Aynalının repliği de bir alemdi"tekinerlere bile acıyorum".Hadi Yılmaz neyse de Tekinerler bu Aynalıya ne yaptı acaba."Cem çocuğuna bile acımıyor" diyor Aynalı.Düşünmüyorki çocuk Cem'in olsa böyle mi davranır.
Söz sahnesi komikti.Hayatımda hiç bahçede söz kesildiğini görmedim:img-wink:

sezinti
17-03-07, 00:19
Nişan beklerken yarım söz gördük. Yılmaz'lar ve ailesi söz yaparken Aslı'yı istemediler, yüzüğü taktılar, ama nedense Canan'ı anmadılar. Sevgili senaristler TSM eserleri istiyoruz, lütfen. :img-blush

Canan hanımı görenlerin, haber alanların insaniyet namına ıhlamurlar altında dizisi izleyicilerine haber vermeleri önemle rica olunur.

Fatih'i oynayan Teoman Mermutlu'nun jenerikte olmamasını çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Uzun süredir dizide rol almaktadır.:img-wink:

Bölümün okudukları için dizi ekibine çok teşekkür ediyoruz. Dizide bu aralar özlü sözler duymaya başladık. Yılmaz, sonunda Filiz'deki ayrıldığı 4 yıllık zaman sürecini hatırladı.:good:

sevdam
17-03-07, 00:19
Ve Filiz'in söz yüzüğü takılma töreninde onları görmesiyle ve Çok Aşığın Var Diyorlar şarkısı eşliğinde 65. bölüm sona erdi.

Kısa bir yorum yapacak olursam geçiş bölümü izledik yine bence.Aslı ve Yılmaz'ın sözlenmesi dışında önemli bir gelişme yoktu.Asıl bombalar ve matrakanın geçen hafta verdiği tüyolar gelecekten haftadan itibaren başlayacak sanırım.Ömer'i Cem'in ziyareti falan.

Bu arada senaristleri tebrik etmek gerek Yılmaz 13 bölümdür bebeği olacağını öğrenemiyor!

vallah gercektende senaristleri tebrik ediyorum...13bölüm dile kolay ve bu gidisle inanki yilmaz hic ögrenemeyecek sanirsam...

haftaya ögrenecekmi yilmaz???

bego87
17-03-07, 00:20
evt gülbeşeker yılmaz sanki cenazeye gıder gıbı mutsuz.Eee bu dahaaa iii gunlerrii daha cok cekıcegı var.Bu arada bence ömerin borcunuda feride ödicek baska bı yol kalmadıgına gore .ztn evı yokmuydu ferıdenın orayıı star hrlde????

byuzax
17-03-07, 00:22
sonunda ağladım resmen hüngür hüngür gerçekten yani ... Of be filizim of... Yılmaz aslıyı operken filizcim baka kaldı...

levoo
Gelecek bölüm Yılmaz bebeği öğrenecektir.Biz de hele şükür ama bi değeri kalmadı be diyeceğiz.

Filiz'in gelecek bölüm biraz dağılmasını seyredeceğiz sanırım.Matraka yarın gerekli tüyoları zaten verecek.

Ağustos Böcüğü
Aynı fikirdeyim:img-wink: Filiz süperdi,Ömer süperdi.İki kardeşin diyologları çok iyiydi.Filiz'in Yılmaz'a cevabı mükemmeldi.Ömer herşeyden önce Filiz'in abisi.Yılmaz bey, Filiz'e demediğini bırakma,abisini ise Feride için kurtarmak iste ama nezaketen bile Filiz'e abisi için "geçmiş olsun" deme.Filiz tavrının arkasında durdu ve mücadeleyi seçti.Yazık prensese.....Bu ne stres.Yılmaz bey Aslı'yı üzmekten korkarken Filiz birbaşına kahroluyor.Aynalının repliği de bir alemdi"tekinerlere bile acıyorum".Hadi Yılmaz neyse de Tekinerler bu Aynalıya ne yaptı acaba."Cem çocuğuna bile acımıyor" diyor Aynalı.Düşünmüyorki çocuk Cem'in olsa böyle mi davranır.
Söz sahnesi komikti.Hayatımda hiç bahçede söz kesildiğini görmedim:img-wink:
Modest bu iki delikanlı karakterimizin gözlerinin önünde kalın bir sis perdesi var..Mantıkları seyahate çıkmış bekleki gelesin tatili uzatıp duruyorlar.

yesimcan
17-03-07, 00:23
bu bölümm agladim yaa resmen oturup agladimm filiz&ömer&feride sahnelerinde hele gelin türküsündee cokk kötü oldumm!!!!!

ilk kezz yilmaz ve asliya sinirlenmedimm yilmazinn ne hala varsa görsünn beni ilgilendirmiyoo kendine bi yol cizdi güyaa ama boss hala filizi deliler gibi seviyo bunu gördükk (yalan gülümsemeler) disi gülüyo ici kan agliyoo....ama daha bu nekii daha dursunn oo görürgününü !!!

ben yanarim yanarim ilk basta filiz&bebege sora elif&ömer&ferideye yanarimm gerisi bosss...

asliyada zaten bisey söylemim kiz bosbogazinn teki yaa gidip hemen haberii semaya yetistirdiii!!!!!
bide en cok sinir oldugum sahne asliyaa öyle güzel evlilik teklifi etmesiii yanii yilmazz bula bula sahilimi buldunn be kardesimm git karada yap yaa o güzelim filize evlenme teklif ettigin sahneyide maff ettinn filize bebege yaptin yapacaginii bari anilara hatiralara yyapma be kardesimm

sinem*
17-03-07, 00:23
Söz resmen filiz için hazırlanmış bir komediydi ...Aslında filiz gidip gözlerinin içine baka baka tebrik ederim dese harika olur ama kız bu kadarınada dayanamaz herhalde...

Filiz ve ömerin konuşmasında ömerin özür dilerim demesine bittim resmen ...üç kuruş etmeyecek bir adamın oyuncağı oldular hala da eylemlerine devam ediyor nerdeyse 20 bölümdür yılmaz ve aynalıda bu adamın peşinde onu bitirmeye çalışıyorlar...resmen boşlar sırf söz...hiç icraat yok ...madem tekinerler bu kadar berbat adamlar bırakın cemi izliyoruz ayağına yatmayın ...aynalının filizin karakolda söylediklerini duyması mümkün değil ama duymadı hiçte şaşırmadım :) adam zaten son zamanlarda resmen göçtü ..

SİDAL86_FB
17-03-07, 00:24
yılmazı savunanlara sesleniyorum..savunun savunulacak bir yeri kaldıysa...adam çevresindeki herkese zarar veriyor....belirtmeden yapamıcam söz olayını öğrendiklerinde şu mahallaenin tepkisi acayipti..ne yanar döner adamlar ya..aman haftaya işallah her şey ortaya çıkıcak

TPINAR
17-03-07, 00:25
artik cok siktilar bence.
Filiz asiri derecede antipati topluyor.Üzülmesine hic gerek yok kendi sucu.Annesinin ve Cemin hirsini Yilmazdan cikartiyor.
Yilmazda ne yapsin kurtulmak icin, zaten dünden razi olan asli yi kullaniyor.
Ömere gelince bencede onu Feride eski nisanlisina dönerek kurtaracak.Yani parayi ondan alacak ve ona dönecek

kursuni19
17-03-07, 00:25
Filizin durumu üzücü, hersey üst üste gelmekte, ama Yilmaz Asliyi sözlenirken görmek onu aslinda üzmemesi gerekiyor, daha önce resimleri yirtarken, annesinle konusurken ve Yilmazla konusurken, Yilmazi zaten hayatindan cikartmadimi?

eyschann
17-03-07, 00:27
seyretmiycem dedim dayanamadim seyrettim genelde hersey tahmin ettigim gibi oldu ,filize birkez daha hayran oldum ya kiz resmen herseyle tek basina savasiyor....ömere cok üzüldüm tek basina olsa adami fena dagitacakti ama kalabalikti,yilmaz dan bu bölüm resmen nefret ettim bu ne ya......buarada matrakaninda artik birseyler bildigine eminim...insallah filiz bu kizginlikla kötü birseyler yapmaz diye aklimdan gecirdimki matrakanin sözleri aklima geldi filiz asla cemle olmayacak bundan sonra cem sadece plan kurup durur demisti o yüzden bu düsünceleri kafamdan attim....onun disinda idare eder bi bölümdü zevk aldigimi söyleyemem

Buket_TY
Bu bolum fena degildi, ama bence abartilacak kadarda degildi..... Canan'i tamamen cikartmislar....Jenerikde bile
Haftaya bence bizi cok guzel bir bolum bekliyor....BEnce YIlmaz ogrenir.
Insallah FIliz oraya gidip ve Yilmaz cocuk senin diye bas bas bagrir....Hic sanmiyorum, ama umutlanmakda guzel birsey....:img-wink:

stormy
Bu bolumde dizideki herkesten nefret ettim..Ozelliklede birbirlerine deli gibi bagiran Yilmaz ile Filizden

Dizide bir dolu mantik hatasi var:

1) Haciz memurlari o kadar esyayi alirken o kadar degerli mucevhere el koymamis

2) Bankada para bile varmis

3) Arabalara niye el konmamis?

4) Asli ve Yilmazin nisaninda Canan neden yok? Canan goctuyse soyleyinde bizde bilelim...

5) Hapisanelerde gorus gunu olmaz mi?Her isteyen istedigi gibi ziyaret mi edebiliyor?

Ayrica Feride neden evini satamaya kalkmiyor?

Omere hapisanede bir tane Kemal Sadikoglu lazim :img-yes:

kane
ya pardon yilmaz dogacak cocukun kendinden oldunu anladi an ne olacak ,nasil bu isin icinden cikacak,söz kesmis bir asliyi birden bire terkedecekmi?onun icin bence cocuk davasi daha baya sürer heralde bir kac bölüm daha gecer ondan sonra ögrenir

sinem*
17-03-07, 00:28
Gelecek bölüm Yılmaz bebeği öğrenecektir.Biz de hele şükür ama bi değeri kalmadı be diyeceğiz.

Filiz'in gelecek bölüm biraz dağılmasını seyredeceğiz sanırım.Matraka yarın gerekli tüyoları zaten verecek.

bu bebek olayı çözülmeyecek gibi geliyor zaten kız kaç aylık hamile hiçbir değişiklik yok maşallah hala aynı :) aslında çok kötü bir durum diğer hamileler bu anların zevkini çıkarırken bu kız resmen sorunların ortasında boğuşuyor sorunuların biri bitiyor biri başlıyor ama hala ayakta ve inanıyor bunları yeneceğine ... Ömerde yazık hapiste onların zorda kimseye muhtaç kalmamasını istiyor ..Bu aileden olmadığını düşünmeye devam ettiğim handan hanımda hala merkezi bir evde oturmayı düşünüyor ..her şeylerini sattılar daha neyle oturacaklarsa ...

yesimcan
17-03-07, 00:30
Filizin durumu üzücü, hersey üst üste gelmekte, ama Yilmaz Asliyi sözlenirken görmek onu aslinda üzmemesi gerekiyor, daha önce resimleri yirtarken, annesinle konusurken ve Yilmazla konusurken, Yilmazi zaten hayatindan cikartmadimi?

arkadasimm yapmayin simdi ya siz nasil yilmazinki bi sinir ve bu sinirin sebebide filizdir dediyseniz ve evlenme teklifinide sinire bagladiysaniz ki(bu bölüm acik ve net gördükk adam gidipp cok hos bi evllik teklifi etti!!yani sinir deyildi))filizinkide yilmaza karsi bi sinir onun icin yanlis kararlarr aliyoo hepp bunuda bu b.esitlediler zatenn yilmazin teklifini geri cevirmesiylenn yanii filizin yaptiklarida yilmazdan kaynaklanan sinirden ibaret simdide yilmaz ne yapti dersinizz söylimm iki dafa asagliyci bi konusmaylann filize bu cocuk bendenmi gercekten diye sormuss ilk bastada yalan bizim cocugumuz deme sakin gibi cümleler sarfetmis bu yetmiyo gibide ben biliyodum yanilmamisim gibi sözler sarf etmesidirr!!!!!

modest2000
17-03-07, 00:31
Filiz kendisiyle tutarlı davrandı. O'nun rapor için gitmeyeceğini zaten tahmin ediyorduk ama Feride'ye mektup götüreceği hiç aklımıza gelmemişti.:img-wink: Filiz'in bu bölüm bakışları da sanki daha bir anlamlı,derin ve güzeldi.:img-wink: Ömer de tüm sahnelerde çok başarılıydı.Yılmaz'a açtığı kapı hayırlı olsun artık,ne diyelim.Günün iki gafı:bir kapı kapanır bir kapı açılır.Öyle de bu söz buraya pek oturmadı be Yılmaz:icon_whis.Diğeri"tekinerlere bile acıdım".Acıma Aynalı,ne olur sen acıma.

Buket_TY
17-03-07, 00:31
seyretmiycem dedim dayanamadim seyrettim genelde hersey tahmin ettigim gibi oldu ,filize birkez daha hayran oldum ya kiz resmen herseyle tek basina savasiyor....ömere cok üzüldüm tek basina olsa adami fena dagitacakti ama kalabalikti,yilmaz dan bu bölüm resmen nefret ettim bu ne ya......buarada matrakaninda artik birseyler bildigine eminim...insallah filiz bu kizginlikla kötü birseyler yapmaz diye aklimdan gecirdimki matrakanin sözleri aklima geldi filiz asla cemle olmayacak bundan sonra cem sadece plan kurup durur demisti o yüzden bu düsünceleri kafamdan attim....onun disinda idare eder bi bölümdü zevk aldigimi söyleyemem

Bende Filizi cok begendim, ama bas bas bagirmasina hic gerek yoktu. Insanca anlatabilirler bence. Eski gunler hatirina olsa bile

stormy Bu bolumde dizideki herkesten nefret ettim..Ozelliklede birbirlerine deli gibi bagiran Yilmaz ile Filizden

4) Asli ve Yilmazin nisaninda Canan neden yok? Canan goctuyse soyleyinde bizde bilelim...

5) Hapisanelerde gorus gunu olmaz mi?Her isteyen istedigi gibi ziyaret mi edebiliyor?

Omere hapisanede bir tane Kemal Sadikoglu lazim

Canani cikartmislar. Jenerikde Sebnem Kostemin ismi gecmiyor. Yani mualla ve nevzad yan yana.Cicekler arasinda. (cok komik olmus:img-hyste )

kursuni19
17-03-07, 00:32
bu bebek olayı çözülmeyecek gibi geliyor zaten kız kaç aylık hamile hiçbir değişiklik yok maşallah hala aynı :) aslında çok kötü bir durum diğer hamileler bu anların zevkini çıkarırken bu kız resmen sorunların ortasında boğuşuyor sorunuların biri bitiyor biri başlıyor ama hal ayakta ve inanıyor bunları yeneceğine ... Ömerde yazık hapiste onların zorda kimseye muhtaç kalmamasını istiyor ..Bu aileden olmadığını düşünmeye devam ettiğim handan hanımda hala merkezi bir evde oturmayı düşünüyor ..her şeylerini sattılar daha neyle oturacaklarsa ...

Sevgili sinem üc aylikken zayif insanlarin karni hamilelikte henüz belli olmaz, ama artik bu bebek isi gercekten biktirdi, gercek ortaya ciksin, sonra yollarimi ayrilcak, pismanlikmi yasayacaklar yoksa öfkemi, herneyse yasasinlar.

Tekinerlere Gazi mahallesi yollu gözüktü. Handan artik iki dünürüyle bol bol kadinlar günü düzenler. Baksana zengin sosyete dostlarindan hayir yok:img-hyste

Figan
Bu bolumde dizideki herkesten nefret ettim..Ozelliklede birbirlerine deli gibi bagiran Yilmaz ile Filizden

Ayrica Feride neden evini satamaya kalkmiyor?

Omere hapisanede bir tane Kemal Sadikoglu lazim :img-yes:

Aynen katiliyorum.
Bir sürü mantik hatasi vardi.
Canan Hanim`in olmamasi. Söz`ün Yilmazlarin evinde kesilmesi. Herbiri birer hata. Hic begenmedim.

TPINAR
tamam bende filize cok acidim.ama birazda kendi sucu.ayrica kendiside zamaninda za cektirmedi yilmaza.yilmazda medyum degil ya nerden bilsin cocuk ondan????
kendi düsen aglemez.filiz annesine kizacagina yilmaza tavir aldi.hem seviyor hem kahroluyor.
Tamam yilmazinda sanki bunu beklermis gibi hemen sözlenmesine diyecek bir seyim yok.ayip yani.asli zaten firsatci.yilmazin onu sevmedigini bile bile evet dedi

mervenil
17-03-07, 00:33
Hepimizin beklediği olayların gerçekleştiği gayet sıradan bir geçiş bölümüydü.
son iki bölümde yaşanılan gel gitler heyecanlar yoktu. Tamamen ızdırap hakimdi.Tekinerler hakikaten şimdi iflası yaşamaya başladılar. Yazık o kadar güçlü zengin bir aile ama yardım edenleri yok çevrelerinden.
Yılmazcım gene kendisini aştı bu bölümde. Bu ne ilgi alaka. Ya ben normalde Zeynp Beşer leri severim ama bu dizide hiçde öyle girdiği evi güneş gibi ısıtan bir hali yok. Kendinide çok kötü seslendiriyo. Heceleyerek konuşuyo vs. Bunların tabi 65 . bölümle bir alakası yok:img-wink:
Konuya dönersek Yılmaz ne zaman ne şekilde bebeği öğrenicek ayrı bir sorun,
Bu kadar ileri gitmişken nasıl işleri toparlıycak ayrı sorun.
Ve son olarak cidden merak içindeyim Filiz yoksa bir robotmu.:img-yes:

kursuni19
17-03-07, 00:34
arkadasimm yapmayin simdi ya siz nasil yilmazinki bi sinir ve bu sinirin sebebide filizdir dediyseniz ve evlenme teklifinide sinire bagladiysaniz ki(bu bölüm acik ve net gördükk adam gidipp cok hos bi evllik teklifi etti!!yani sinir deyildi))filizinkide yilmaza karsi bi sinir onun icin yanlis kararlarr aliyoo hepp bunuda bu b.esitlediler zatenn yilmazin teklifini geri cevirmesiylenn yanii filizin yaptiklarida yilmazdan kaynaklanan sinirden ibaret simdide yilmaz ne yapti dersinizz söylimm iki dafa asagliyci bi konusmaylann filize bu cocuk bendenmi gercekten diye sormuss ilk bastada yalan bizim cocugumuz deme sakin gibi cümleler sarfetmis bu yetmiyo gibide ben biliyodum yanilmamisim gibi sözler sarf etmesidirr!!!!!

Bak arkadasim ben Yilmaz hatasiz demiyorum, bende böyle davranmasini hosbulmuyorum, sadece Filiz zaten kararini vermisti Yilmazi tamen hayatinda cikarmisti

61MERVE61
biz seyircilere yapilan en buyuk haksizliktir diyorum basaka birsey demiyorum....Bu dizide hersey bitmis hatiralari bile alip gitmis..Filiz olmasa dizinin adini agzima almam...ne heves ne bisey biraktilar insanda...keske bu dizi ilk sezonda bitseydide bizimle burda dalga gecilmeseydi......
yilmaz desen safin kendini begenmis bir karekter buna denir....Bumu o buyuk aska sahip olan aci ceken yilmaz aslinin etrafinda dort donuyor yaziklar olsun vala....Yilmaz herif oldu cikti basimiza suan bunlarin iliskisinden zevk almayabilirim ama ilerde nasil zevk alacagim Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste,cok guzel bir ata sozu...Yilmazi ilerde gorecegiz...derler ya acele ise seytan karisir diye bunun kiside oyle olcak...asli ya cok uzuluyorum yazik vala yilmaz gibi dengesiz birinin eline dustu....denize dusen yilana sarilir....yilmaz da daha ne yeni adetler gorecegiz acaba...Yilmazdan nasil nefret etmeye basliyorum.

bolum yorumumu snra yapacam arkadaslar.

Figan

Sevgili kursuni;

Aynen seni gibi düsünüyorum. Filiz kesinlikle aglamasin vede üzülmesin. Kendi bu sonu hazirladi. Elinde onca firsatlar varken Yilmaza bir türlü söylemedi. iyice kendinden soguttu Yilmazi. Aferin Filize! Annesine karsi gösterdigi anlayisi az da Yilmaza gösterebilseydi.

Annesi kizina resmen ne iftiralar atiyor. O hala annesine nasil davraniyor.
Yazik. Hemde cok yazik!

levoo
17-03-07, 00:38
Filiz'i en çok eleştireceğim bölüm annesine hala bir şey olmamış gibi davranmasıdır.Ya kadın senin namusuna laf söyletti,mutluluğunu engelledi ama sen hala anne aşağı anne yukarı.Ya kızım azıcık kalk da Yılmaz'ı söylediğine pişman etsene,hayatı zindan etsene Yılmaz'a hayatı onun bebeğini doğuracağını ona söylesene.

kursuni19
17-03-07, 00:38
Sevgili kursuni;

Aynen seni gibi düsünüyorum. Filiz kesinlikle aglamasin vede üzülmesin. Kendi bu sonu hazirladi. Elinde onca firsatlar varken Yilmaza bir türlü söylemedi. iyice kendinden soguttu Yilmazi. Aferin Filize! Annesine karsi gösterdigi anlayisi az da Yilmaza gösterebilseydi.

Yazik. Hemde cok yazik!

Sevgili Figan abla,

benim kizdigim noktada bu. Handan degilmiydi Filizin onurunu lekeleyen, o neden suclanmiyor, neden Yilmaza yikiliyor tüm suc.

Herseye ragmen Yilmaz Ömeri cikartmak icin parayi teklif etti, ama Filiz ne yapti? Kabul etmiyeceksen etme, ama Yilmazi azarlamaya ne hakkin varki orada?

Tekinerler Jeepsiz ne yapacak, cok merak ettim

stormy
17-03-07, 00:40
Yilmaz cok patavatsiz biri..Once Elife yapti herseyi Sonra Filize yapiyor ayni seyleri..Sacma sapan Cem denen adama inanip kizin namusuna laf uzatmaya kadar gitti ve tek suclu sanki Filizmis gibi davraniyor..

Cok bilmis Yilmaz efendi Elif kofte parasini vermeye kalktiginda, cep telefonlari aldiginda heyheyleniyordu..Simdi ise KENDINE AIT OLMAYAN paralarla ADAM oldugunu saniyor...Ofkeli kabadayi Yilmaz....

SİDAL86_FB
17-03-07, 00:40
ben merak ediyorumbu diziyi nasıl toparlıycaklar...yani şekli şemali kalmadı...yoldan çıktı dizi son sürat uçuruma gidiyo..biri bunları durudursunnnn..olayaları nasıl toprlıycaklar merak ediyorum...matraka yarın gelsede tüyo verse yaa

Figan
17-03-07, 00:41
biz seyircilere yapilan en buyuk haksizliktir diyorum basaka birsey demiyorum....Bu dizide hersey bitmis hatiralari bile alip gitmis..Filiz olmasa dizinin adini agzima almam...ne heves ne bisey biraktilar insanda...keske bu dizi ilk sezonda bitseydide bizimle burda dalga gecilmeseydi......
yilmaz desen salagin teki oldu safin kendini begenmis bir karekter buna denir....Bumu o buyuk aska sahip olan aci ceken yilmaz aslinin etrafinda dort donuyor yaziklar olsun vala....Yilmaz adi herif oldu cikti basimiza suan bunlarin iliskisinden zevk almayabilirim ama ilerde nasil zevk alacagim Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste,cok guzel bir ata sozu...Yilmazi ilerde gorecegiz...derler ya acele ise seytan karisir diye bunun kiside oyle olcak...asli ya cok uzuluyorum yazik vala yilmaz gibi dengesiz birinin eline dustu....denize dusen yilana sarilir....yilmaz da daha ne yeni adetler gorecegiz acaba...Yilmazdan nasil nefret etmeye basliyorum.

bolum yorumumu snra yapacam arkadaslar.

Merve;

Seni anliyorum. Sinirlendin.
Ama rica ediyorum "SALAK, ADi HERiF" gibi kelimeler kullanmayalim.
Bu bir dizi sonucta. Hic yakismiyor bu foruma bu tür laflar. Yilmazin yaptiklarina bende sasirdim. Ama olaya birazda Yilmaz acisindan bakinca hak vermemekte elde degil.

Filiz, en büyük hayati gecen bölüm sinirine vede hirsina yenik düsüp; "bu bebek senden degil !" demekle yapti. Bunu görmezden gelemez kimse. O yüzden biraz olaylarin buralara gelmesinde Filizinde payi var.

modest2000
17-03-07, 00:41
Sevgili kursuni;

Yazik. Hemde cok yazik!

Filiz kararlarından dolayı ağlamıyorki sevgili Figan.Hangimiz olsak o anda gözlerimiz dolar,gayet insani birşey bu.Kız ne yapsa suç,ben ona şaşırıyorum.Çocuk için Filiz'e dönecek bir adam hiç dönmesin zaten.

yesimcan
17-03-07, 00:42
Bak arkadasim ben Yilmaz hatasiz demiyorum, bende böyle davranmasini hosbulmuyorum, sadece Filiz zaten kararini vermisti Yilmazi tamen hayatinda cikarmisti

evet kararlarini verdilerr IKISIDE ikside kendilerine zarar veriyolarr ama bunun bedeli ikisi icinde cokk agir olucakk neden ikisi yanii matrakanin dedigi yilmazz sürünmicek pisman olucak gibi laflarr yada filizde suclu katiliyorumm tek yilmaz cekmicekk filizde bu hatasinin bedelini cekicekk bunuda görücezz:icon_sorr

filiz neden cekicek? cünküü bebegii ne olursa olsun yilmaza söylemek zorundaydi(söyledii ama yilmaz inanmadi ayri bi konu)
yilmazda ben bunu nasil yaparimm hem o laflar altinda ezilicek hem kendinden nefret edicekk böyle biseyi düsündügü inandigi icin hemde asliya nasil evlenme teklifi ettigi icinn!!!

Ağustos Böcüğü
17-03-07, 00:42
Bu bebek düşer yakında Yılmaz'ın haberi olmaz.. Sakız gibi uzattıkça uzattılar.
Heralde Filiz'in hamilelik eşzamanlı gidecek. Hamileliğini izleyicinin öğrendiği 3 ay olacak neredeyse yaw..

mervenil
17-03-07, 00:43
Merve bende aynen Aslı yılmaz sahnelerinde + mualla + fahriye hatırla sevgiliye baktım.Çünkü bana inandırıcı gelmiyo onların birlikteliği. İnandırıcılığı olmayan birşeyide izlemek istemiyorum.

sevdam
alahtan korkun sizde hicmi acima duygusu yok....
senaristler siz soktunuz bunlari basimiza her yilmaz gelismesinde(filiz disi)yeni yilmazci uye geliyor basimiza yaa yeter biktik tukendik Bikerede filizin yuzu gulsun yakkinda eyleme baslicaz....Yilmaz nisanlaniyorda mutluda filiz niye mutsuz yilmaz nasil iki gunluk arkadasina evlenme teklifi etti filizde teklifler alsin lutfen bikerede seyirci gozuyle izleyen....
Sirf filiz icin izliyoruz zaten.......yakkinda gercekten ihlamurlaraltinda diye bisey kalmicak hatirla sevgilide cok guzel dizi inanin asli yilmaz sahnelerinde ya ona bakiyorum yada mutfakta oluyorum:)...

sanada bicif sozum var
"Dereyi görmeden paçaları sıvama"

aynen öyle vallah..bende her yilmaz asli sahnesinde ya televzionun kanalini degistiriyorum yada cene caliyorum...yilmazla aslinin konustuklari bence hepsi bos laf ben hicbirsey anlamiyorumacikcsi...
herzaman arkandayim filiz...yilmazda kim???kitsin mutlu olsun o aslisiyla...

eyschann
Filiz'i en çok eleştireceğim bölüm annesine hala bir şey olmamış gibi davranmasıdır.Ya kadın senin namusuna laf söyletti,mutluluğunu engelledi ama sen hala anne aşağı anne yukarı.Ya kızım azıcık kalk da Yılmaz'ı söylediğine pişman etsene,hayatı zindan etsene Yılmaz'a hayatı onun bebeğini doğuracağını ona söylesene.

ayni fikirde degilim cünkü filiz zaten annesine tepkisini cok net bir sekilde gösterdi baslarda ama kusura bakmayin kizin abisi hapiste hala bir tavir yapmasina annesine karsi bir anlam tasimaz zaten herkez cok üzgün sanmiyorum böyle bir durumda annesine tepkisini sürdürsün ,filizin yerinde kim olsa aynisi yapar sonucta annesi ...asalamaya gelince tamam dogru ama yilmazin inanmamasi gerekiyordu bu da annesinin sucu degil herhalde .....

Figan
Sevgili Figan abla,

benim kizdigim noktada bu. Handan degilmiydi Filizin onurunu lekeleyen, o neden suclanmiyor, neden Yilmaza yikiliyor tüm suc.

Herseye ragmen Yilmaz Ömeri cikartmak icin parayi teklif etti, ama Filiz ne yapti? Kabul etmiyeceksen etme, ama Yilmazi azarlamaya ne hakkin varki orada?

Haklisin kursuni;

Handan Hanimi kimse suclamiyor nedense. Filiz dengesizce davrandi bu bölüm.
Kendisini rezil eden Annesine karsi tavirlari nasil ? Demek ki; Yilmazi hic sevmemis Filiz. Annesi bile daha kiymetliymis Yilmazdan. Yilmaza sinirlenmesini vede hakaret etmesini bende yadirgadim. Ama zaten Yilmaz Feride icin yapicakti.

sezinti
17-03-07, 00:44
Filiz'i bir nebze anlayabilirim. Müjgan hanım sahip olduğu gayri menkülün ucuza gitmesini önleyebilirdi. Yılmaz'dan evi satın almasını isteyebilirdi. Filiz ve Handan'ın öğrenmesini istemeyebilirdi.
Handan hanımda UNUTKANLIK başladı, rapor olayını neden söylemez.

Canan hanım nerede acaba ?

BAHARCIK
17-03-07, 00:45
asliya dedigi sözleri sanki hatirliyorum...yillar önce filizede ayni sözleri sarf etmisti...demekki yilmazin baska kulanacagi laf yok...:img-hyste
evet sirf onada degil,elif pesinden filiz pesinden asli... benim demek istedigim biraz abartili oluyor yani herkeze ayni söz filan,asliya yazik vallah keske kabul etmeseydi..filizde kendi ettigini buluyor bence.bu dizide birgünde nese göreyim hep gözyasi mutsuzluk aci sacma sapan gurur bencillikler...simdi yilmazin bebegi oldugu cikacak ortaya,yilmaz pisman olacak,asli ortada kalacak v.s..simdiden ne olacagini görüyorum,tahmin etmek zor degil...artik son 1 senedir yani 2.sezon dan hep böyle gel git gel git var...zaten dizinin 10 bölümü filan kaldi...

sinem*

filiz annesine tepkisini verdi zaten şuan için zorunlu bir görüşme yaşıyorlar...bu durumda hem ömer yokken hem de her şeylerini tamamen kaybetmişken bir de annesini silmesi bence olmazdı...zor günlerinde bir arada olmaya mecburlar.

Aslıda ben ilk ettiğinde kabul edecektim demesi yok mu kız resmen kendini ateşe atıyor...nasıl mutlu olacağını düşünüyor ki aslında mutlu olur o kız...çünkü gözlerini tüm olanlara tamamen kapatmış durumda...

Filiz'in yılmaz hakkında söyledikleri bebeği olacağını bilmeyi haketmiyor demesi kızgınlıkla söylemiş olduğu bir söz ama gerçekten içini doldurdu o yılmazı şüphelerinden arındırmış olarak karşısında görmeyi umut ederken adam karşısına geçip hala inatla bu çocuk benden mi diyor ...biraz durup düşünse belki çocuğun kimden olduğunu anlayacak ama bir acelesi var...dört yıl beklemişmişte yok boşaymışta kalbindeki bışağı çekiyormuşta ...acısını yaşamadan aslıyı mutlu edeceğini sanıyor bundan sonra çekeceklerini yılmaz kendisi hazırlıyor ne kadar ileri giderse o kadar çok acı çekecek ...bir an önce bu bölümleri görmek istiyorum ...

denizim_
Bence Filiz annesini affetmedi. Ona karsi tavirlarini da bolum basinda gosterdi ama sonra araya Omer olaylari girince hersey mecburen unutuldu ya da ara verildi. Onca aci ve zorluk icerisinde birbirlerine kilitlenmekten baska careleri yoktu.
Filiz'in son sahnede nasil tepki verecegini bilemiyoruz. Ama ben de o durumda olsam, o insani silip, atmaya bile calissam cok bozulurum, cok da hayal kirikligina ugrarim. Herseyden once bu kadar sevdigim, ugruna aci cektigim adam, cocugumun babasi bu muymus diye? Birini hayatindan cikarma karari baska, boyle bir durum karsisinda uzulup, sasirmak baska.

bego87

bu konuda sana katılmıorum cunku dıkkat ettıysen omer tutuklanmadan evvel bolumun basında fılız annesıne gayet tepkılydı odasından kovdu ,yalnız bırak benı dedi.handan hepsı bnm sucum dedı fılızde senı tesellı etmemı bekleme dedı ..yanı fılız tepkısını gosterıodu annesıne.ne zaman kı ömerin ttutuklandıgını duydu o zamanda annesıyle bırlık olmak zorunda kaldı .bu kızda herseyı tek basına halledemezkı dımı ztn bole bı durumda annesıne tepkısını dvm ettıremez

levoo
17-03-07, 00:46
Matraka'nın bahsettiği dönüm noktası bence Filiz'i Cem kaçırdıktan sonra Yılmaz ve Ömer'in Filiz kurtarma çalışmalarında Yılmaz'ın bir şekilde ölümden dönmesi olacaktır.Tabi bu olaylar gerçekleri öğrendikten sonra olacaktır.Yani ikisi de gerçekleri öğrenecekler fakat Filiz Yılmaz'ı affedemeyecek.Yılmaz Filiz'i Cem'den kurtulurken belki vurulcak belki de son anda ölümden dönecek ve birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini bir kere daha anlayacaklar.Başka türlü bunlar birbirlerini ne kadar sevdiklerini anlayamazlar...

modest2000

Ne yapsın sevgili levoo:img-wink: Sonuçta annesi o.Hem Ömer içeri girdikten sonra Filiz'in annesiyle uğraşacak hali mi kaldı.Dertleri başından aşmış.Ne yapsın,evden mi ayrılsın,annesini evden mi atsın.Ne bekliyorsunuz anlamadım.:img-pilot

61MERVE61
Merve;

Seni anliyorum. Sinirlendin.
Ama rica ediyorum "SALAK, ADi HERiF" gibi kelimeler kullanmayalim.
Bu bir dizi sonucta. Hic yakismiyor bu foruma bu tür laflar. Yilmazin yaptiklarina bende sasirdim. Ama olaya birazda Yilmaz acisindan bakinca hak vermemekte elde degil.

Filiz, en büyük hayati gecen bölüm sinirine vede hirsina yenik düsüp; "bu bebek senden degil !" demekle yapti. Bunu görmezden gelemez kimse. O yüzden biraz olaylarin buralara gelmesinde Filizinde payi var.

Kusura bakma figan abla ama bu sozler yetmez yilmazi anlatmaya ee tamam bizde burda zaten dizi hakkinda konusuyoruz yilmazda diziden olduguna gore bende dizideki karektere yorum yapiyorum hakkim yokmu ben sinirimi nasil dile getirebilirim......millet filize demedigini birakmiyor onlara kizilmiyorda bize mi kiziliyor...ne diye yilmaz ERKEK filiz Kadin diyemi anlamiyorum burda ne ayirimi yapiliyor nerde gorulmus yilmaz gibi bi adam...yaziklar olsun vala.....yilmaza suan neler demek isterdim....Bu iliskiyi ben artik kesinlikle istemiyorum yilmazin yaptiklari yutulacak sey degil......

Ağustos Böcüğü
Ne hikmetse senin bana cvp yazacagini biliyordum, feminist sey ne olacak

Filiz kim oluyor, kendi dusen aglamaz, bide gidip hesap soruyor Yilmazdan

Yilmaz onu keyfinimi bekliycek, bi suru kiz var aha buldu bi tane daha iste, skilinca baskasini bulur.
Ne demek oluyor arkadaşım "feminist şey ne olacak" Hakaret seziyorum ifadenizde. tanımadığınız insanlara nasıl böyle tavır takınabilirsiniz..
Bilginize feminizm utanılacak birşey değil. Manasını gerçi çokda bildiğinizi sanmıyorum. Diziyi eleştirin lütfen yorum yapan izleyiciyi değil.

Figan
17-03-07, 00:47
Filiz kararlarından dolayı ağlamıyorki sevgili Figan.Hangimiz olsak o anda gözlerimiz dolar,gayet insani birşey bu.Kız ne yapsa suç,ben ona şaşırıyorum.Çocuk için Filiz'e dönecek bir adam hiç dönmesin zaten.

Ben Filize ne yapsa suclu demedim. Ama hatalarida yok degil. Bu diziyede gayet objektif bakiyor vede izliyorum..
Ne Filizi ne Yilmazi savunurum. Benim savundugum tek sey; özen gösterilmesi gereken vede bu kadar ucuzca harcanmamasi, bitmemesi gereken sevgidir.
Benim derdim bu.

Yoksa banane Filizden
banane Yilmazdan..

Ben bu tür iliski yasayarak "Sevgi" yi kirletmis insanlarin savunacak neyini söyliim. Ne halleri varsa görsünler. !

FoRzA
17-03-07, 00:49
Kusura bakma figan abla ama bu sozler yetmez yilmazi anlatmaya ee tamam bizde burda zaten dizi hakkinda konusuyoruz yilmazda diziden olduguna gore bende dizideki karektere yorum yapiyorum hakkim yokmu ben sinirimi nasil dile getirebilirim......millet filize demedigini birakmiyor onlara kizilmiyorda bize mi kiziliyor...ne diye yilmaz ERKEK filiz Kadin diyemi anlamiyorum burda ne ayirimi yapiliyor nerde gorulmus yilmaz gibi bi adam...yaziklar olsun vala.....yilmaza suan neler demek istemezdim....Bu iliskiyi ben artik kesinlikle istemiyorum yilmazin yaptiklari yutulacak sey degil......

Yilmaz ne yaptiysa en iyisini yapti.

Sanki filizden baska kiz yok Yilmaz icin, Yilmazi dugun gunu terketti, bunu hic bir erkek gururuna yediremez canim.

Filiz simdi gitsin Cem Akman ile mutlu olsun

sevdam
evet sirf onada degil,elif pesinden filiz pesinden asli... benim demek istedigim biraz abartili oluyor yani herkeze ayni söz filan,asliya yazik vallah keske kabul etmeseydi..filizde kendi ettigini buluyor bence.bu dizide birgünde nese göreyim hep gözyasi mutsuzluk aci sacma sapan gurur bencillikler...simdi yilmazin bebegi oldugu cikacak ortaya,yilmaz pisman olacak,asli ortada kalacak v.s..simdiden ne olacagini görüyorum,tahmin etmek zor degil...artik son 1 senedir yani 2.sezon dan hep böyle gel git gel git var...zaten dizinin 10 bölümü filan kaldi...

e bu cogu dizilerde öyle...yani gel gitler...10bölüm kadi dedigin gbi...yani9 bölüm daha gel gitler izleriz rahatlikla...e son bölümdede artik barisirlar herhal:img-help:

levoo
Matraka'nın bahsettiği dönüm noktası bence Filiz'i Cem kaçırdıktan sonra Yılmaz ve Ömer'in Filiz kurtarma çalışmalarında Yılmaz'ın bir şekilde ölümden dönmesi olacaktır.Tabi bu olaylar gerçekleri öğrendikten sonra olacaktır.Yani ikisi de gerçekleri öğrenecekler fakat Filiz Yılmaz'ı affedemeyecek.Yılmaz Filiz'i Cem'den kurtulurken belki vurulcak belki de son anda ölümden dönecek ve birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini bir kere daha anlayacaklar.Başka türlü bunlar birbirlerini ne kadar sevdiklerini anlayamazlar...

Bu arada bence yine de Ömer'i Yılmaz kurtaracak.Bu onların gerçekten dost olmaları için gerekli bi hamle...

Rionlion
17-03-07, 00:50
Bu dizi 10 bolum once yoldan cikti zaten arkadaslar. Ben artik sizin degerli yorumlarinizdan takip ediyorum. Oyunculara yazik ettiler. Boyle uzattikca cok iyi dizi yaptiklarini zannediyor yapimcisi,yonetmeni ve senaristti. Ama herkes notunu verdi bile bu arkadaslara. Kisacasi yazik ettiler bu diziye hem de cok yazik...

modest2000
17-03-07, 00:50
Ben Filize ne yapsa suclu demedim. Ama hatalarida yok degil. Bu diziyede gayet objektif bakiyor vede izliyorum..
Ne Filizi ne Yilmazi savunurum. Benim savundugum tek sey; özen gösterilmesi gereken vede bu kadar ucuzca harcanmamasi, bitmemesi gereken sevgidir.
Benim derdim bu.

Yoksa banane Filizden
banane Yilmazdan..

Ben bu tür iliski yasayarak "Sevgi" yi kirletmis insanlarin savunacak neyini söyliim. Ne halleri varsa görsünler. !

Sevgili Figan,size cevap verirken biraz diğer yorumları da dikkate aldım.Siz ne yapsa sözünü üstünüze almayın lütfen.Her durumda, her ne yapsa,en insani olayda bile Filizi suçlayan bakış açısına gönderme yaptım:img-wink: Sizi kastetmedim,öyle anlaşıldıysa kusura bakmayın.

yesimcan
17-03-07, 00:52
Haklisin kursuni;

Kendisini rezil eden Annesine karsi tavirlari nasil ? Demek ki; Yilmazi hic sevmemis Filiz. Annesi bile daha kiymetliymis Yilmazdan. Yilmaza sinirlenmesini vede hakaret etmesini bende yadirgadim. Ama zaten Yilmaz Feride icin yapicakti.

senin fikrine tamamen katiliyorumm figan ama simdi söyle düsünsek handan annesi yilmazz sevdigi adam onunla bi cokk özel seylerini paylastigi adam ve cocugunun babasii!! simdi yanii ben kendi acimdann filiz gibi davranirdim neden cünkü zatenn herkes üzgünn ömer hapistee bunu birakk filizin rapordan yada cemin o oyunundan haberi yokk filizin neyden ve nasil haberi varr filiz simdii ne zanlediyo?? söylimm filiz yilmazinn tek bi annesinin lafina inandigini zanlediyoo ve o kadar agir laflarlan karsilastii!! yani herhaldee yilmaza daha cok tepki göstericekk cünküü yilmaz sevdigi adamm insan kime kizar? sevdigine simdi annesini sevmiyomu diyceksiniz onu da seviyoo ama yilmaz ayri handan ayrii!!

simdi bana kizmayinn ben filizi savunmuyorumm yilmazida savunmuyorumm sadece bana göre bunlar dogrularr herkesin dogrusu ayridir ben her zaman filizyilmazciyimm!! ama yani bu son iki b. olanlara artikk inanamiyorumm

Figan
17-03-07, 00:53
ömer..........

Bölümün en iyi
Bölümün en basarili
Bölümün en dürüst
Bölümün en duygusal
Bölümün en karizma
Bölümün en agir gölgesi
Bölümün en kendine vede üslubuna yakisir derecede tavirlari olan
Bölümün en beni aglatan vede duygu yogunluguna sokan

adami;

Sinan Tuzcu..

Seni Tek gectim bu bölümde..iyi ki varsin vede iyi ki bizi o güzel varliginla vede oyunculugunla tanistirmissin.. Tebrik ediyorum kendisini.. Bravo!

pinkzone
17-03-07, 00:53
Sezinti çok istedin.. Allah gönlüne göre verdi.. Tuzlu kahve sahnesi gerçekleşti.. Ben yüzük sahnesi görcem diyordum gördüm.. Sanki diziyi önceden izlemiş gibi oldum..

Bir dizi bu kadar batırılır.. Bizde baka kalırız. Filiz hala devam ediyor. Hala çocuğu bu işe bulaştırıyor. Bu bölümde öğrnemediler birşey.. Bu gidişle çıkmaz ayın son çarşambası..

Güzel bölümdü.. Yalnız fotolardaki Yılmaz- Aslı sahnelerini göremedik. Demekki gelecek bölüme kaldı o görüntüler..

Elele neden tutuştular demeyin.. Adam evlenme teklifi etti.. Kucağına alıpta taşıyacak hali yoktu.. Yani birşey kabul edilmiş.. Elele tutması normaldir.. Allah muhabbetlerini arttırsın.. Pek çok ortak noktaları var canım.. :)

61MERVE61
17-03-07, 00:54

Sanki filizden baska kiz yok Yilmaz icin, Yilmazi dugun gunu terketti, bunu hic bir erkek gururuna yediremez canim.

cem adam olsada onla mutlu olsa desene yilmaz adam oldu da neoldu......sen daha cok beklersin bir kadina "bebek kimden"diye sormak ta nekadar can acitici bilemezsin....sanki simdiye kadar filizi baskasiyla gordu...
Kabul olunmayacak duaya amin denmez bosuna konusma.

stormy
Madem Canani diziden cikardiniz bir neden koyunda nedenini diziden ogrenelim ustun koru bir kararla oldu bittiye getirmisler..Halbuki Cananin bir onemi vardi..Sadikogullari sirketinin tek bagi gibi birseydi..Canan meraklisi degilim ama dizide mantiksizliklar cikinca kotu oluyor ayni bu haciz memurlarinin mucevherleri ve arabalari birakmalari gibi birsey..

Aslida kotu ahci yaptigi yemeklerle Yilmazi zehirlesede herkes kurtulsa...:img-hyste

filizim+y
Haklisin kursuni;

figan ablam dur celallenme, filiz tepkisini verdi sonrasında olması gerektiği gibi davrandı annesine, hem daha bilmediği bir rapor olayı var filizin annesine ister istemez anlayışlı davranmak zorunda yapma sende bir annesin, anlıyorum filizin annesine daha fazla tepki vermesini bende çom istiyorum ilk sahnede muhteşemdi ama sonrasında anladım ben filizi:img-yes: valla kimin ne kadar kıymetli olduğu tartışılır gördük kim kim için kıymetli:img-yes:

Figan
17-03-07, 00:55
Sevgili Figan,size cevap verirken biraz diğer yorumları da dikkate aldım.Siz ne yapsa sözünü üstünüze almayın lütfen.Her durumda, her ne yapsa,en insani olayda bile Filizi suçlayan bakış açısına gönderme yaptım:img-wink: Sizi kastetmedim,öyle anlaşıldıysa kusura bakmayın.

Asil siz Kusura bakmayin o halde.
Yanlis anladim sizi. Tsk.ler.

SsimsalabimM
17-03-07, 00:56
Yanarim yanarim yilmazin hala savunulmasina yanarim.

Hani diyorumki Filize bir hata yüzünden oh olduysa,acaba filiz yilmazin bu güne kadar yaptiklarini yapmis olsaydi ne denilirdi hic düsünmek dahi istemiyorum.

Yilmazin yaptigi hatalar coktan cizmeyi asti.
Elif icin magazalar basti göya sevgisinden eee ne oldu?buldu filizi
filiz icin deli oluyordu ee ne oldu?buldu asliyi.Hadi hayirlisi
Peki yilmaz cocugu ögrendiginde ne yapacak?"ay pardon asli ben biraz filizin pesinden mi kosayim"diyecek?Yilmaz´mi?ASLA.Yine suclu Filiz olacak.
Benim namusuma dil uzatan bir insana ben filizin yaptiginin bin beterini yaparim.yemin olsun!

En büyük Ömer diyorum baska bir sey demiyorum,adam bir sevdimi kalpten seviyor,Ey Yilmaz git ömerden biraz ders al.
yazacak daha cok sey var ama sinirden su an yazamiyorum ve bu yazdiklarim sadece kendi düsüncelerimdir.

saygilarimla

Simsalabim

SİDAL86_FB
17-03-07, 00:57
annesi konusunda filizi sorgulamaktan vazgeçin filiz bölüm başında annesine tavrını koydu..durunları ortada ne tapsın çekip gitsinmi..ayrıca ömer hapise düşmüş birbirlerinden başka sığınacak kimseleri yok ne yapsın filzi birde bunlamı uğraşssın..en büyük darbeyi yılmazdan yemişken gitip onamı sığınsın..biraz insaflı olun bu kız robot değil..sonuçta karşısındaki annesi...onu ne yaparsa yapsın silemz..

gzd_gzd
öncelikle bana göre en mantıksız yeri belirterek başlıyım yorumuma,neden aslının nişanına canan abla katılmadı? we hatta neden sürekli aslıya senin kimsen yok diye vurgulandığında hiç kimsenn aklına Canan abladan ,onun aslıya yaptıklarından bahsedilmedi? hiç olmazsa bi telefon etselerdi ya :(

bölümün yıldızı kesinlikle Sinan Tuzcu'ydu,nezaretteki çaresizliği,feridenin onun yanına gelişi we konuştukları,hapishaneye götürülürken ailesine we aşkına vedası we ferideden atkıyı alışı,hapishanedeki hali mahvetti beni gerçekten,öylesine yaşattı ki o ruh halini onunla beraber ben de çöktüm resmen:icon_sorr hele şahane ötesi "bu da gelir bu da geçer ağlama" çalarken kızının ve feridenin resimlerine baktığında benim gözyaşlarım sel olmuş akmıştı artık,o hapishanedeki kendini bişey zanneden, feridenin ömere verdiği şalla dalga geçen we ömerin dayak yiyip mahvolmasına sebep olan adamı da kınıyorum ayrıca...daha çok şey diyorum ya neyse:icon_whis mahvettiler adamı yaa nasıl kanattılar ağzını burnunu

Tekinlerlerin durumu gerçekten iyce kötü oldu,zavallı hamile filize mi üzüliyim,babasız kalan elife mi,handan daha merkezi bi yerde ev kiralama:img-hyste :img-hyste hayalleri kuradursun,ne arabaları kaldı ne mücevherleri,handan başta direnir ama sokakta kalınca heralde gazi mahallesine gelmeyi kabul eder:img-pilot

cem her zamanki gibi sinir etti,osman amca ne güzel parayı vercekti çıkcaktı ömer hapisten,ama filizin tüm yollarını tıkıyo,hele handan hesap sormaya geldiğinde ettiği kelime oyunlarndan midem bulandı gerçekten,o ömere atılan tekmelerin dayakların alasını hakediyo cem....

beni sinir eden başka bi sahne de yılmaz-aslı sahneleriydi,aslının reddetmesinin nedeni zaten evlenme teklifinin ortamını beğenmemesiymiş,denizin üstü oluverince evlenme teklifi yeri hemen kabulediverdi:icon_whis

hele o söz olayını filizin görmesi çook kötüydü gerçekten,o kurdele kesilirken sanki filizin içinden de bişeyler koptu gibi bi bakışı wardı yazık walla ya acayip ağladım o haline filizin:icon_sorr :icon_sorr

pinkzone
Benim derdim bu.

Yoksa banane Filizden
banane Yilmazdan..

Katılıyorum.

Bu bölüm resmen iki taraf ta birbirleri için kan kustu.. Kızılcık şerbeti içtiler.. Ne o öyle içinden seslenmeler.. cık cık ..

Sinan tuzcuyu bu bölüm bende çok başarılı buldum. Çok güzel oynadı.

Madem Aslı teklifi bu kadar çabuk kabul edecektin.. Neden o akşam kabul etmedin.. Yılmaz agamızın saçlarında o akşam dökülmedik saç kalmadı yaw. :img-hyste

Figan
figan ablam dur celallenme, filiz tepkisini verdi sonrasında olması gerektiği gibi davrandı annesine, hem daha bilmediği bir rapor olayı var filizin annesine ister istemez anlayışlı davranmak zorunda yapma sende bir annesin, anlıyorum filizin annesine daha fazla tepki vermesini bende çom istiyorum ilk sahnede muhteşemdi ama sonrasında anladım ben filizi:img-yes: valla kimin ne kadar kıymetli olduğu tartışılır gördük kim kim için kıymetli:img-yes:

Ya filizim, birtanem;

Haklisinda.. Napim yahu bende Anneyim. Ama olmaz olsun böyle bir Anne.
Yakti kizinin mutlulugunu. Ay zoruma gidiyor napiimm.. Filiz ögrensede su rapor olayini hele neler yapicak, cok merak ediyorum..

Bunak Handan:)
Söylesene Rapor olayinida. Kizina dürüst olsanaaaaaa !!!

sevdam
17-03-07, 00:58
Figan

yazdiklarin herseye harfi harfine katiliyorum...bencede bu bölüm en basarili ömerin sahneleri oldu...
ve bence filizin artik o hüzünlü sahneleride tartisilmaz güzel ve icten...

Sinan Tuzcuyu burdan tekrar kutluyorum..tek kelimeyle benim gözümde bu bölüm öyle bir yükseldinki...artik inmen imkansiz

stormy
17-03-07, 01:00
Filizin akli varsa bir daha su Yilmazi affetmez..Ofke dolu adam ya Elifi harcadi oda yetmedi Filiz harcadi..Simdi sirada Asli var onuda kullandi kendi duygularini yatistirmak icin bu Yilmaz hicbirseyi hakketmiyor bana kalirsa..Gitsin kabadayilik yapsin yakisir..

Figan
Asli-Yilmaz Nisani bahane/ bananeee
Sinan Tuzcu $ahaneeeeee :img-wink:

sinem*
cem adam olsada onla mutlu olsa desene yilmaz adam oldu da neoldu......sen daha cok beklersin bir kadina "bebek kimden"diye sormak ta nekadar can acitici bilemezsin....sanki simdiye kadar filizi baskasiyla gordu...
Kabul olunmayacak duaya amin denmez bosuna konusma.

mervecim istediğin kadar yaz bir şey değişmez hala filiz suçlu hala filiz olanları hakediyor...bende bu mantığı anlamıyorum filiz bu kadar acıyı çekecek ne yaptı birinin canına kastı falan mı vardı ..yılmazdan soğumamın aslında tek nedeni varsa o da kesinlikle bu forum olmuştu hala da devam ediyor her halukarda yılmaz haklı her yaptığı doğru ..:img-yes: filizin her yaptığı hata yılmazı hala seviyor hata bebeğine sahip çıkıyor hata ...filiz sürünsün filiz yok olsun ..gerçekten forumda enteresan

pinkzone
17-03-07, 01:01
Handan hanım hala devam ediyor hatasına.. Kadına bu bölüm biraz daha vicdan nakil etmişler ama.. Bu raporu söylemedikçe o vicdanın var olup olmadığına inanmayacak seyirci. Cık cık.. Söylesede çok geç..
Filizin de hatası yok değil. Hala çocuğu öğrenmesin diyor.. Hatırla sevgiliyi kopya etmeye başladık yahu..

mervenil
17-03-07, 01:01
FoRzA tarafından gönderildi

Ya çok özür dilerim. Herkesin fikrine saygım sonsuz ama bu ne kadar acımasız bir yorum. Filiz sanki tatile gitmek içinmi Yılmazı düğün günü bıraktı. Kızın bir gün önce babası öldü. Tamam bende İtalyaya gitmesini eleştirdim. Ama ben olsam bende evlenmezdim babamın öldüğü gün.
Ayrıca Fili Cemle ne zamandır birlikte yada böyle bi çaba içerisindede şimdi mtlu olucak Gerçekten anlamıyorum

Figan
17-03-07, 01:02
Figan

yazdiklarin herseye harfi harfine katiliyorum...bencede bu bölüm en basarili ömerin sahneleri oldu...
ve bence filizin artik o hüzünlü sahneleride tartisilmaz güzel ve icten...

Sinan Tuzcuyu burdan tekrar kutluyorum..tek kelimeyle benim gözümde bu bölüm öyle bir yükseldinki...artik inmen imkansiz

Tsk.ederim sevdam.

Hakikaten öyle Sinan bey sahaneydi. Bir adam bu kadar mi rolünün hakkini iyi verir? Kesinlikle gelecegin en iyi oyuncularina aday bir isim..

forever_bim
17-03-07, 01:03
ömer, ömer, ömer....

inanilmaz bir oyunculuk cikartiyor. Beni resmen aglatti hapishaneye götürüldügü sahnede. Bir insan bu kadar mi duygusal vede iyi oynar? Bu dizide beni bu 3. dür aglatan tek kisi;

Sinan Tuzcu.

Helal olsun süper oyuncu. Aynur Dogan`in o güzel sesi ile birlikte calan müzik esliginde inanilmaz bir sahne olusmus.

Valla ben bu yorumdan ziyade senin artık diziyi TV'den izlemene kendini inidirecem diziyi diye harap etmemene sevindim abla.

Sevgili Figan abla,

Öyle deme be Kursuni. Jeep düşünecek halleri mi kaldı.

filizim+y
bu bölümün ENLERİ

ÖMER
FİLİZ
FERİDE

kesinlikle mükemmel bir oyun çıkarmışlar sahneleri, replikleri, tavırları ve hareketleri muhteşemdi tüm alkışlar muhteşem üçlüye:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 herkesi alalım bu alkış tufanına, en beğendiğim sahneler bu üçlünün sahneleri bölüm yorumumda geniş geniş yer vereceğim hem de büyük bir zevkle

NOT: haklısın figan ablamolmaz olsun böyle ana ama ne yapalım filizin başına gelmiş çekilecek başka çare yok:img-yes:

yesimcan
Ya filizim, birtanem;

Haklisinda.. Napim yahu bende Anneyim. Ama olmaz olsun böyle bir Anne.
Yakti kizinin mutlulugunu. Ay zoruma gidiyor napiimm.. Filiz ögrensede su rapor olayini hele neler yapicak, cok merak ediyorum..

Bunak Handan:)
Söylesene Rapor olayinida. Kizina dürüst olsanaaaaaa !!!

sana aynen harfi harfine katiliyorum figan abla yanii yeterr ama ben diyorumki neden söylemiyo onunda bi nedeni vardirr tipki filiz 10.b. yilmaza bebegi aciklamadigi gibii ahh senaristler ahh siz nelere kadirsiniz:) bide handann kendine güvenmiyokii zatenn filizi kaybetti eyer raporu ögrensee filiz evi handanin basina yikar mazallah keske yapsa ama nerde o günler:)

modest2000
17-03-07, 01:04
Yanarim yanarim yilmazin hala savunulmasina yanarim.

Hani diyorumki Filize bir hata yüzünden oh olduysa,acaba filiz yilmazin bu güne kadar yaptiklarini yapmis olsaydi ne denilirdi hic düsünmek dahi istemiyorum.

Yilmazin yaptigi hatalar coktan cizmeyi asti.
Elif icin magazalar basti göya sevgisinden eee ne oldu?buldu filizi
filiz icin deli oluyordu ee ne oldu?buldu asliyi.Hadi hayirlisi
Peki yilmaz cocugu ögrendiginde ne yapacak?"ay pardon asli ben biraz filizin pesinden mi kosayim"diyecek?Yilmaz´mi?ASLA.Yine suclu Filiz olacak.
Benim namusuma dil uzatan bir insana ben filizin yaptiginin bin beterini yaparim.yemin olsun!

En büyük Ömer diyorum baska bir sey demiyorum,adam bir sevdimi kalpten seviyor,Ey Yilmaz git ömerden biraz ders al.
yazacak daha cok sey var ama sinirden su an yazamiyorum ve bu yazdiklarim sadece kendi düsüncelerimdir.

saygilarimla

Simsalabim

Mesela Filiz Cem'le sözlenseydi, ona "beraber özgür olalım deseydi",elele,gözgöze oturup,"kuşların şahitliği eşliğinde beraber yaşlanmaya,sevmeye hazır" olsaydı verilecek tepkiyi tahmin edebiliyorum.Bu arada Yılmaz, "bir kapı kapanır diğeri açılır" lafının aşk için değil de iş ve para tarzı şeyler için söylendiğini bilmiyor sanıırım:img-wink:

Figan
17-03-07, 01:05
Handan hanım hala devam ediyor hatasına.. Kadına bu bölüm biraz daha vicdan nakil etmişler ama.. Bu raporu söylemedikçe o vicdanın var olup olmadığına inanmayacak seyirci. Cık cık.. Söylesede çok geç..
Filizin de hatası yok değil. Hala çocuğu öğrenmesin diyor.. Hatırla sevgiliyi kopya etmeye başladık yahu..

Evet Filiz hatali..

Filizi cok seviyorum ama ona cok kiziyorumda. Bebegi söylemedigi icin kiziyorum. Evet söyledi ama diyenler olacak; ama gec kaldi. Keske zamaninda söyleseydi. Asli ile Yilmazin arasinda birsey olup, olmadigini netlestirene kadar gercegi anlatsaydi. Kizdigim konu bu..

Bir bebegi olacagini hala söylememeye inat ediyor. Kizdigim konu bu.
Söyletinde bizde kurtulalim.

pinkzone
17-03-07, 01:06
Olan çocuğa oldu.. Sanırsam gelecek bölümlerde Yılmaz öğreniyor.. Filiz raporu öğrencek.. Belkide annesinden Belkide Yılmazdan.. Ama affetmeyecek gibi. Cem kaçırcak. Yılmaz seferber olcak.. Yılmaz Filizi kurtarayım derken yaralancak. Ölüm kalım savaşı vercek. Böylece barışmış olacaklar. Tabi bu esnada aslı hastalığını öğrnecek.. Bunu yılmaza yaşatmak istemediğinden yüzüğü atcak.. Yada Aslının durumunu öğrencek yılmaz.. Hem filize gidecek.. Hem aslıya.. Böylece al sana dönem sonuna kadar konu..

Bari tahmni edilmesi güç konu işleselerdi.. Bunu bebekler bile tahmin eder.. Off off

SİDAL86_FB
17-03-07, 01:07
FoRzA lütfen fazla ilari gitme yazdigin sözlere dikkat edersen cok sevinirim...biz burda diziyi tartisiyoruz....filizciler yilmazcilar degil...
hepimiz türk insaniyiz...yani sözlerine cok dikkat et lütfen...

bence sen böyle yorum yapan inasanlarla diyaloga bile girme ..ben o yazıyı okudum geçtim amaç belli boşver...saygımızı sevgimizi yitirmyrlim..IHLAMURLAR ALTINDA BİZİM DİZİMİZ BİZİM FORMUMUZ:)

denizim_
Aslinda kucuk Ahmet bile Yilmaz'dan daha iyi dusunuyor sanirim. Sen simdi Asli Abla'ya soz mu verdin diye sordu. Yilmaz cok ciddi bir soz verdi gercekten, birlikte yaslanmayi, omur gecirmeyi. Soz konusuna epeyce vurgu yapildigi icin bu durumdan zor kurtulacagini ima etmeye calistilar herhalde. Hos Asli onu her haliyle kabul ettigine gore, ayrilmak icin bahane bulmasi da zor olur zaten..

sezinti
Sevgili pinkzone

Tuzlu kahve sahnesini çok istedim. Göremeyeceğimi düşünüyordum. Çok sevindim. Söz kesilirken Aslı'yı istemediler, aile büyüğü Canan hanım nerede. Bu sahneleri sözlenme olarak kabul etmiyorum. Bir ara Aslı kahveyi yanlış kişiye verecek diye düşündüm. :img-wink:
Gelecek bölüm, Filiz, mektubu bırakmadan giderse Filiz'in Yılmaz'a olan sevgisi bitmemiş demektir ve sadece kızgınlık olarak değerlendiririm.
Filiz, Yılmaz'ı unutmak istiyorsa, Yılmaz'ı ve Aslı'yı tebrik etmesi, mutluluklar dilemesi gerekir.
Filiz, mektubu vermeden geri dönecek mi ? yoksa Yılmaz ve Aslı'yı tebrik edecek mi ?:img-blush

aykara
Yilmaz Omer'den asik olan adam nasil olurmus ders alsin.
Len Cem adam gibi biri olsa valla Filiz al Cem'i kurtul diyecem

Yilmaz da Asli ile mutlu mesut yasasin yakisirlar birbirlerine

Nasil olup da ihanete ugradigini dusunuyor, peki neden Cem bu kadar israr ederken Filiz cocugunun babasi ile evlenmiyor, Abisi hapiste fellik fellik care ararken Cem'e siginmiyor? Omer, Filiz asla Cem'i kabul etmez diyor Yilmaz'in yuzune. Neden ya kafasi mi calismiyor bu herifin?

Filiz ah canim benim, buradan ogrendigime gore bebegi ogrendikten sonra Yilmazin Filiz'e ofkesi gecmiyor daha da artiyormus. Ne ofkeymis be kardesim...

Cok sinirliyim, diziyi seyrederken agzimi bozuyorum, sinirden kuduruyorum ama yine de izliyorum iste mazosistim ben

pinkzone
17-03-07, 01:08
Bu bölümün en yapmacık karakterleri..

Mualla
Ve Aslı..

Kusura bakmasınlar ama.. Handan bile bu bölüm daha iyi performans gösterdi.

61MERVE61
mervecim istediğin kadar yaz bir şey değişmez hala filiz suçlu hala filiz olanları hakediyor...bende bu mantığı anlamıyorum filiz bu kadar acıyı çekecek ne yaptı birinin canına kastı falan mı vardı ..yılmazdan soğumamın aslında tek nedeni varsa o da kesinlikle bu forum olmuştu hala da devam ediyor her halukarda yılmaz haklı her yaptığı doğru ..:img-yes: filizin her yaptığı hata yılmazı hala seviyor hata bebeğine sahip çıkıyor hata ...filiz sürünsün filiz yok olsun ..gerçekten forumda enteresan

sinemcim gel biz bu forumden vazgecelim aramizda dizi hakkinda konusuruz...bende aynen dedigin gibiyim...Yilmaza olan nefretim dizideki yaptiklarindan daha cok burda soleyenler sanki yilmaz sutten cikan ak kasik yilmaz mahalenin krali, her yaptigi dogru yanlisi olmayan biri,neyaparsa yapsin hakli....cook can SIKICI burasi bende birsey olusturdu her diziye baktigimda yilmazin yanlisini gordugumde forumdeki ortam aklima geliyor simdi herkez filizle dalga gecer yilmazi ayakta alkislar gibisinden...yazikk vala yilmazin yaptigi her yanlista burdaki insanlar iyi yapti aferim filize iyi oldu diyediye bende bi nefret olustu ki ben sevdigim karekterlere laf gelmesini istemem benimle dalga gecilmesinide sevmem ve izin vermem.
Yilmaz hata yaptikca burda filizcilerle dalga geciliyor ne biliyim grup olusuyor...
yazik..

filizim+y

sevgili pinknoze handan da vicdan kelimesinin Vİ kısmı geçen hafta başladı, CD kısmı bu bölüm artık AN kısmı da inş. gelecek bölüm olacak, handan bir anda toplayamadı ne yapsın, hem daha yeni öğreniyor ablası Vİ-CD-AN hecelemekle meşgul:img-hyste :img-hyste :img-hyste en sonunda vicdanlı handan olacak ama kara vicdanlı:img-hyste :img-hyste

bu arada senin adına da üzüldüm ev satıldı GARİP ne olacak, bir bölünlük sevdamıydı yoksa handan cadısının bir parmağı var mı ne dersin, sence saonları ne olur handan gaziye gidecek bu seferde HAYRİ BEY olmasın kısmeti olur mu olur:img-hyste :img-hyste

Figan
17-03-07, 01:09
Valla ben bu yorumdan ziyade senin artık diziyi TV'den izlemene kendini inidirecem diziyi diye harap etmemene sevindim figan abla.

Cok tsk.ederim Canim Kardesim.

Valla öyle ne güzel canli izleyebilmek, mutluluk verici inan ki.. Allah izlemeyenlerde izlettirsin diyelim.

Lütfen Filizci, Yilmazci diye ayrilmayalim. Ben derim ki; bu ikilinin arasindaki kirlenmis, hirpalanmis ve hor görülmüs sevgilerini tartisalim derim. Böyle olur mu ? Nerde kaldi bu sevgi ? Hani Emek, hani fedakarlik..

Eylotuerk
17-03-07, 01:09
Ya bir sorum olacak, yilmaz o tuzlu kahveyi ictimi????

pinkzone
17-03-07, 01:10
Sevgili pinkzone

Filiz, mektubu vermeden geri dönecek mi ? yoksa Yılmaz ve Aslı'yı tebrik edecek mi ?:img-blush

Bence mektubu vermeyecek. Bu sahneyi bozmak istemeyecek. Ferideye mektubu daha sonrada verebilir.. Bir ertesi gün mesela.

Ama Yılmaza inat olsun diye.. Hamilelik psikolojisi ile tebrik bile edebilir.. Ortamdaki gerginliği düşünemiyorum.. :img-wink:

modest2000
17-03-07, 01:10
İddia ediyorumki,hamilelik olayı Ömer-Feride arasında olsaydı,Ömer Feride'yi suçlamadan önce gerçeği bin kere sorardı ona.Eminimki,ne kadar kızarsa kızsın onu kırmadan bin kere bu konuyu konuşmuş ve sorunu halletmişti Ömer.

stormy
17-03-07, 01:11
Olan çocuğa oldu.. Sanırsam gelecek bölümlerde Yılmaz öğreniyor..

Bu dogacak cocuk ya kabadayi olur..yada ofkeli bir tip..baska birsey olmaz hem anasindan hem babasi gibi keci inadida olur...:img-hyste :img-hyste

oburixs40
17-03-07, 01:11
merhaba arkadaşlar ben buraya ilk yazıyorum çok koyu olmasamda bende ıhlamuralr altında sevenlerdenim bu akşamki bölümde çok üzüldüm yılmazla filiz artık birbirlerinden nefret edicek duruma geldi o ona bebeğ isölememesi onun inadına aslıyla nişanlanması bence dizi uzasın die böle yaptılar bu bu bizim için çok üzücü oldu filiz kendine ve bebeğine çok haksızlık edio bence yılmaz dersen çok saçma düşünüyor ikisinin ayrılması çok üzücü oldu

Figan
17-03-07, 01:12
Sevgili pinkzone

Bence Yilmazi hayatindan tamamen cikardigini söyleyen Filiz`in;
gidip o mektubu vermesi vede Yilmaz-Asli`yi tebrik etmesi gerekir diye düsünüyorum. Bencede bunu yapicaktir diyorum...

Cekip gitmeyecektir.

pinkzone
17-03-07, 01:12
İşte olan benim garibe oldu.. Bir bölümkük sevda yaşadı.. Ama bu aşk her zaman kalplerde her daim yaşayacak.. ahh ahh..

Kadın hala güzel muhitte ev derdinde.. Geçim derdi yok sanırsam. Gazi Mahallesinde olursa belki oranın insanını daha bir tanır diyordum ama.. Handan işte.. Yardım teklifini insanın kursağında bırakıyor. Handan ve Müjgan hanım ev muahbbetleri süper olurdu ama.. :)

modest2000
17-03-07, 01:13
Bence mektubu vermeyecek. Bu sahneyi bozmak istemeyecek. Ferideye mektubu daha sonrada verebilir.. Bir ertesi gün mesela.

Ama Yılmaza inat olsun diye.. Hamilelik psikolojisi ile tebrik bile edebilir.. Ortamdaki gerginliği düşünemiyorum.. :img-wink:

İnat olsun diye bişey yapmaz Filiz, sevgili pinkzone:img-wink: Yılmaz ağayla karıştırdın:img-wink: Filiz'le ancak gözgöze gelmeleri lazım konuşması için.Durup dururken ortama girmez Filiz.

Ağustos Böcüğü
17-03-07, 01:13
sevgili pinknoze handan da vicdan kelimesinin Vİ kısmı geçen hafta başladı, CD kısmı bu bölüm artık AN kısmı da inş. gelecek bölüm olacak, handan bir anda toplayamadı ne yapsın, hem daha yeni öğreniyor ablası Vİ-CD-AN hecelemekle meşgul:img-hyste :img-hyste :img-hyste en sonunda vicdanlı handan olacak ama kara vicdanlı:img-hyste :img-hyste

bu arada senin adına da üzüldüm ev satıldı GARİP ne olacak, bir bölünlük sevdamıydı yoksa handan cadısının bir parmağı var mı ne dersin, sence saonları ne olur handan gaziye gidecek bu seferde HAYRİ BEY olmasın kısmeti olur mu olur:img-hyste :img-hyste
Vallahi diziyi izlerken kızkardeşim manyak bir tahmin yaptı..Handanı Aynalıya yazdı..Koptuk valla.. Önünden salınarak geçti ya.. Aynalıyada ancak Handan yakışır. Çok sinirlendirdi beni çoooookk..Yılmazın aklına o girdi.. O olmasaydı zemheri zürefası çoktan İspanya'ya gitmiş Yılmaza kart bile atmıştı.

sezinti
17-03-07, 01:14

Garip aşkında ısrar ederse, Handan'ı arayıp bulur. Eminim ki Handan'lar evden ayrılırken Garip onları uğurlayacaktır. Uğurlarken smileyimdeki gibi :sad53: olur.

Size diyorum. Handan ve Hayri bey, ideal çift olacaklar. İkinci bahar yaşayacakar. süpriz aşk Handan-Hayri beraberliği :happy0064

filizim+y
17-03-07, 01:14
Sevgili pinkzone

Tuzlu kahve sahnesini çok istedim. Göremeyeceğimi düşünüyordum. Çok sevindim. Söz kesilirken Aslı'yı istemediler, aile büyüğü Canan hanım nerede. Bu sahneleri sözlenme olarak kabul etmiyorum. Bir ara Aslı kahveyi yanlış kişiye verecek diye düşündüm. :img-wink:
Gelecek bölüm, Filiz, mektubu bırakmadan giderse Filiz'in Yılmaz'a olan sevgisi bitmemiş demektir ve sadece kızgınlık olarak değerlendiririm.
Filiz, Yılmaz'ı unutmak istiyorsa, Yılmaz'ı ve Aslı'yı tebrik etmesi, mutluluklar dilemesi gerekir.

filiz mektubu vermeyecek bir an önce çekip gidecek ve seninde dediğin gibi filizin sevgisi bitmiyor ki o gördüğü sahne sonrası hemen uzaklaşmayı tercih edecek, yıkılmış vaziyette artık mektubu sonra verir, ama filizin duruşu bakışları çok feciydi kurdela kesilirken filiznde içinden birşeyler gitti sanırım duygusu süperdi

kesinlik gidip tebrik etmeyecek, bunu yılmazla karşılaştığı bir zamanda daha can yakıcı sözlerle dile getirecek:img-yes:

geçtim sezinti hocam, cvbım nasılen az kaç eder:img-wink:

sevdam
17-03-07, 01:15
bence sen böyle yorum yapan inasanlarla diyaloga bile girme ..ben o yazıyı okudum geçtim amaç belli boşver...saygımızı sevgimizi yitirmyrlim..IHLAMURLAR ALTINDA BİZİM DİZİMİZ BİZİM FORMUMUZ:)

dogru diyorsun Ihlamurlar Altinda bizim dizimiz tadimizi hic kimse bozaman...

neyse 10bölüm kaldi...sabredecegiz artik ama ben artik filizle yilmaz birlikte olsun istemiyorum...bunca olaydan sonra bence asklari biraz yapmacik gelir bana...ve bu arada yilmaz kahveyi icmedi sanirsam???

pinkzone
17-03-07, 01:16
İddia ediyorumki,hamilelik olayı Ömer-Feride arasında olsaydı,Ömer Feride'yi suçlamadan önce gerçeği bin kere sorardı ona.Eminimki,ne kadar kızarsa kızsın onu kırmadan bin kere bu konuyu konuşmuş ve sorunu halletmişti Ömer.

Ömerle Yılmazı bir tutuyorsun.. Yılmaz kendi ağzıyla söylüyor.. Ben kabayım.. Bencilim diye..

Ömerde de yeri zaman sevdikleri için bencillik gördük. Ama yılmaz karakteri ile çok zıt.. Ömer dediğin gibi yapardı..

Bence dizide en son karşılaştırılcak karakterleri karşılaştırmışsın.. Ömer ilk önce öfkesine yenik düşüyor. Kızıyor ama sonra özür dilemesini biliyor.

Yılmazsa diyorki.. Ben kabayım.. Ben bencilim.. Ben bir özür dilemesini bile bilmiyorum.. Eee bunu söyleyen karaktere daha ne dersin..

Karşılaştırma şartları yanlış. Haksız rekabet.. :img-wink:

sinem*
17-03-07, 01:16
Vallahi diziyi izlerken kızkardeşim manyak bir tahmin yaptı..Handanı Aynalıya yazdı..Koptuk valla.. Önünden salınarak geçti ya.. Aynalıyada ancak Handan yakışır. Çok sinirlendirdi beni çoooookk..Yılmazın aklına o girdi.. O olmasaydı zemheri zürefası çoktan İspanya'ya gitmiş Yılmaza kart bile atmıştı.

evide sattılar handan hanımın kısmeti garipte gitti :) malesef aynalıya kaldı :) bu adama kaç bölümdür sinir oluyorum..handan hanımla tam olurlar :)

61MERVE61
17-03-07, 01:17
filiz mektubu vermeyecek bir an önce çekip gidecek ve seninde dediğin gibi filizin sevgisi bitmiyor ki o gördüğü sahne sonrası hemen uzaklaşmayı tercih edecek, yıkılmış vaziyette artık mektubu sonra verir, ama filizin duruşu bakışları çok feciydi kurdela kesilirken filiznde içinden birşeyler gitti sanırım duygusu süperdi

kesinlik gidip tebrik etmeyecek, bunu yılmazla karşılaştığı bir zamanda daha can yakıcı sözlerle dile getirecek:img-yes:

kesinlikle tebrik etmesin oraya gidipte mualanin yuzunu mu gorcek ne gicik yapmacak biri su muala yaaa..filiz artik yilmazi kalbinden cikartsin ne olur yaa..cokmu birsey istiyoruz.

filizim+y
Ya bir sorum olacak, yilmaz o tuzlu kahveyi ictimi????

çimez mi arkadaşım ilk başta bozuldu ama fahriye ve aslının baktığını görünce içmeye devam etti ama içinden ne saydı artık bilmiyorum ama iyi şeyler geçmemiştir bu kesin

yesimcan
arkadaslarr(bazilari icin gecerli)) ya lütfenn dogru dürüst yorum yapalim yorum yapmak icin deyill!!
en iyisi cevap vermemekk:)

bence filiz bi kac dakka bakar öyle sora tam gidicekken yilmaz görür zaten bu bölümdee bi ara haaa yilmaz görücek dedim sevindim ama olmadii!!!

ayrica yaa artikk cem olaylarida baydii adam sankii dört göz gibi herseyden haberi varr ve hersyin altindan o cikiyoo ama nedense bi acik vermiyo veriyosada kimse aldirmiyoo böyle sey olurmu yaa cokk SIKTI yeterr artikk yani hep 4 ayak üstüne düsmesii biraz benim hayal gücümü zorluyoo senaristlerr lütfenn biraz daha gercekci bakalimm olaylara !!!
yilmaza ve aynaliyada pes yani tamm 11 12.b. cem cem diyip duruyolarr patakliyolar azarliyolarr ama bisey yaptiklarida yokk yilmaz bos bos konusuyoo yaa aynilada varya acayip sinir etti yanii cocuk cemdenmismisde cem neden hala ugrasiyomusta alacagini almista gibi laflarr!!!sinir bozucuu

SİDAL86_FB
17-03-07, 01:18
dogru diyorsun Ihlamurlar Altinda bizim dizimiz tadimizi hic kimse bozaman...

neyse 10bölüm kaldi...sabredecegiz artik ama ben artik filizle yilmaz birlikte olsun istemiyorum...bunca olaydan sonra bence asklari biraz yapmacik gelir bana...ve bu arada yilmaz kahveyi icmedi sanirsam???

benimde içimden hiç gelmiyo birlikte olmaları..bu aşka okadar çok şüpe*güvensizlik*ayrılık girdiki çok sarsıldı..başka bir boyuta geçtii resmen..

pinkzone
İnat olsun diye bişey yapmaz Filiz, sevgili pinkzone:img-wink: Yılmaz ağayla karıştırdın:img-wink: Filiz'le ancak gözgöze gelmeleri lazım konuşması için.Durup dururken ortama girmez Filiz.

Hamilelik psikolojisi insana herşeyi yaptırır.. Bence.. İnat uğruna olmasada.. Hayatından çıkardğını göstermek için tebrik eder.. Mektubu verir.. Sonra eve gittimi heryeri yakıp geçirir.. Buda o evdeki son vukaatı olur.. :img-wink:

sevdam
Ömerle Yılmazı bir tutuyorsun.. Yılmaz kendi ağzıyla söylüyor.. Ben kabayım.. Bencilim diye..

Ömerde de yeri zaman sevdikleri için bencillik gördük. Ama yılmaz karakteri ile çok zıt.. Ömer dediğin gibi yapardı..

Bence dizide en son karşılaştırılcak karakterleri karşılaştırmışsın.. Ömer ilk önce öfkesine yenik düşüyor. Kızıyor ama sonra özür dilemesini biliyor.

Yılmazsa diyorki.. Ben kabayım.. Ben bencilim.. Ben bir özür dilemesini bile bilmiyorum.. Eee bunu söyleyen karaktere daha ne dersin..

gercektende aradaki fark bu...ama yilmazla ömer dizinin sonunda iyi arkadas olacaklarmi...ben rüyamda öyle görmüstümde???

forever_bim
17-03-07, 01:19

Biz buna iletişim diyoruz sevgili modest.

Konuşmak diyoruz. Bak paşam dam altında da olsa iletişimin yolunu bulmuş mektup yazıyor.

Valla Ömer hiç karizmayı çizdirmedi bu bölüm, hatta iyi çaktı herife, onlardan da korktuğunu sanmıyorum hepsine birden diyorum "Erkekseniz tek tek gelin".

Daimi'nin "Ne Ağlarsın Benim Zülf-ü Siyahım"ı beni dağıtmaya yetti.

Buket_TY
17-03-07, 01:19
FoRzA

Bence Filiz o bebegi hak etmiyor !!

Dogunca Yilmaz ve Asliya versin, Yilmaz daha iyi bakar ona

Burda yaniliyorsun bence. Bence Asli ve Yilmaz beraber mutlu olamazlar. Yilmaz Asliyi sevmiyor, bu acik. Tek yaralarini sarmak icin evlenmek istiyor. Onun icin bebek Filizde olmasi daha iyi. Hem sizce Mualla cocugu istermi? Yok...Ama HAndan artik karsi cikmiyor, yani bakmaya oda yardim eder... Birde Filiz bir anne olarak cocugundan uzak duramazki. Benim kendim tercihm beraber buyutmeleri. Beraber olsunlar demiyorum, ama ikisininde pir payi olsun. Bence bir cocuk annesiz yada babasiz buyumeyi hakedmiyor.

yesimcan
17-03-07, 01:20
Bence Yilmazi hayatindan tamamen cikardigini söyleyen Filiz`in;
gidip o mektubu vermesi vede Yilmaz-Asli`yi tebrik etmesi gerekir diye düsünüyorum. Bencede bunu yapicaktir diyorum...

Cekip gitmeyecektir.

aminnn ins yaa ins cekip gitmezz ins..... gidip cesur bi sekilde mektubu ferideye vermesi lazimm ayrica gidip ilk basta mualla sora yilmaz sora asli ve sorada fahriyeyii tebrik etmesi lazimm!!!! sorada zaten cekip gitsinn.....

ama yapmick gibi yani o resimler önümüzdeki bölüme ayit oldugu icin filiz öyle bisey yapsaydi o kadar mutlu olmazlardii hicbiri buna tek asli yilmaz deyil herkes dahill ama yani galiba cekip gidicek bisey demedenn!!!

ahh filiz ahhh naptin keske söyleseydin be kizim ilk bastan berii......offf off

marbella
17-03-07, 01:20
Merhaba
Bu akşam sinirden kas katı kesildim hangi birini söyleyeyim Yılmaz Aslı ahtapotuna evlenmek teklifi etti kabul ettirmek için bi ton çaba sarf etti Aslı zaten kabul etmeye dünden razı biraz naz kabul etti. Nasıl bir insan bir başkasına aşık olduğunu bile bile kabul edebilir karşısındaki ne söylemiş olursa olsun hemde aşk yarası en zor kapanan yaradır.Yılmaz a hele çok aşırı kızdım çivi çiviyi söker zihniyeti ile davrandı anlamadığım bişey var.Bu kadar zeki akıllı mantıklı olan Yılmaz ve Ekrem bey Cem canavarının neden yardım etmediğini merak ediyorlar Filizin Cemden çocuk beklediğini düşündükleri halde akıllarına gelmiyormu ya çocuk bu adamdan olsa neden yardım etmesin yada aralarında ne oldu diye bildiğim kadarıyla Yılmaz beyimiz çok meraklı zahmet edip neden araştırmadı.Filiz e çok üzüldüm o söz sahnesinde yerinde olmak istemezdim işte hayat o kadar acımasız ki herşey üst üste geliyor dertler bi kere başlamaya görsün.Ömeri hapisten kurtarabilecek bir kişi kaldı o da Feride olabilir diye düşünüyorum ya o nevzat bey yardım edecek yada Feridenin bankada falan parası olduğu orataya çıkacak belki saçma ama başka kimse kalmadı.Tabii Filiz cem denen canavara gitmezse hırsla kalkıp zararla oturur bunu yaparsa

modest2000
17-03-07, 01:21

Bence ikisi de sevdalı olduğuna göre (en azından Yılmaz bir ara öyleydi)karşılaştırma hakkım var:img-wink: Zaten aynı kişilikte olsalar karşılaştırma olmaz benzeştirme olurdu.Sonuç olarak Ömer sorunu şimdiye kadar defalarca çözmüştü hem de kırıp dökmeden.:img-yes: Ömer sevgilisine karşı daha anlayışlı,kibar ve mantıklı olabiliyor.Yılmaz'ın kabalığı ise en çok güya sevdiği kişiye,yani Filiz'e.Yılmaz neden sürekli Aslı'ya kabalığından dem vuruyor anlamadım.Aslı'ya karşı gayet kibar ve düşünceli oysa.

seker kiz
bu bölüm gene sinirlerim siplayip durdu. bölümün basinda ilk defa asli icin vaay be gururlu kizmis dedim, evliklik teklifini kabul etmedigi icin. yilmazin baskasini sevdigini bildigi icin kabul etmedi ve gururunu yerlere sermedi.. ama sonra teknede kabul etti hanimefendi ve icimden dedimki bundaki gururu bu kadarlik iste. inanamiyorum ya gercekten sözlendiler. hele teknede asli yilmaza sarildi ya ben tamamen derildim orda. yilmaza hic bukadar sinir oldugumu hatirlamiyorum... söyliyecek söz bulamiyorum onun icin...filize nasil yapiyor bunu, ne olursa olsun bunu yapmamaliydi. yilmazdan böyle birseyi hic ama hic beklemezdim. nerde o eski yilmaz. aralarinda daglar kadar fark var. yilamzin kendine gelmesi lazim artik. eski yilmazi özledim ben.yilmaz asik adamin nasil davranmasi gerektigini ömere sormasi lazim, isterse ömer ders bile verir yilmaza.... filize o kadar cok üzüldümki zavallim ya bunlarin hic birini hak etmiyor. :( acaba bir dahaki bölümde ne yapacak yanlarina gidecekmi
yilmaz coook pisman olacak ama is isden gecmis olacak...
feride ile ömere gelince onlarada cok üzülüyorum. ömere ise bayiliyorum tam bir delikanli gibi davraniyor. insallah en kisa zamanda ömer hapisden cikar. hele ömeri döverlerken icim gitti ya. yazik :(
yilmaz insallah cemin planlarini ortaya dökerde su cemden kurtuluruz. insallah iflas edip o hapislere düser cünkü bunu o hak ediyor. bana geliyorki cemin pis islerini cözmek icin en büyük anahatar cemin arkadasi olacak. cünkü artik cemden iyicene süphelenmeye basladi.

sezinti

Eğer Filiz mektubu vermeden geri dönerse bütün yaptıklarını kızgınlık olarak değerlendiririm.
Filiz, Yılmaz'ı unutmak istiyorsa yeni çifti kutlamalı ve Özlem'e mektubu vermeli

Özlem son sahnede varmıydı, göremedim, siz gördünüz mü ? :sad53:

Not olarak 60 verdim, notum kıttır.:img-wink: ( gerekçe :İletişimsizlik konusunda tavan yapmış iki karakteri çözmek zor oluyor. çoktan seçmeli 4 secenekli bir soru olursa 5. seçeneği varmı diye bakardım :) )

Eylotuerk
17-03-07, 01:22
çimez mi arkadaşım ilk başta bozuldu ama fahriye ve aslının baktığını görünce içmeye devam etti ama içinden ne saydı artık bilmiyorum ama iyi şeyler geçmemiştir bu kesin

cevab verdigin icin sagol.......
ah o yilmaz ahhh, illaki evlenecek, birgun gelecek filiz in kiymetini anlayacak ama iste o zaman affetmeyecek filiz onu....yazik oldu bu aska

pinkzone
Bu bölüm seçilen Türküler özenle seçilmiş belli ki... Seçenlerin ellerine sağlık diyorum.. Özellikle Gelin hasretine nasıl dayanam gelin parçası cuk oturmuş.. Parça seçimleri bu bölüm süperdi.. Tebrikler.. :good:

Birde tahminlerimde adamın piskopat olacağını.. Bir neden olmaksızın Ömere takacağını söylemiştim.. Ömeri dişine göre buldu sandı.. Yumuruğu yedi.. Artık Ömer içerde kaldıkça bu adam Ömeri çok tahrik edecek orası kesin.

sevdam
herkeze iyi geceler arkadaslar...sizlere keyifli sohbetler dilerim...hersey gönlünüzce olsun...
bundan sonra yilmazla asli mutlu olsun dilemek düser bana...
filizde bence baska birisiyle vlensin...ve o bence yeni gelen bir oyuncuyla olsun...dermisim...

stormy
Filizin ultrasonda bebegi gorunuyor ama Filiz nasilsa DAPDARACIK kotlari giyebiliyor ne gobek var ne bisey :img-hyste :img-hyste..

Yilmazi is seyahatine gondersinler uzun sure yeter.

FoRzA
17-03-07, 01:23
FoRzA

Bence Filiz o bebegi hak etmiyor !!

Dogunca Yilmaz ve Asliya versin, Yilmaz daha iyi bakar ona

Burda yaniliyorsun bence. Bence Asli ve Yilmaz beraber mutlu olamazlar. Yilmaz Asliyi sevmiyor, bu acik. Tek yaralarini sarmak icin evlenmek istiyor. Onun icin bebek Filizde olmasi daha iyi. Hem sizce Mualla cocugu istermi? Yok...Ama HAndan artik karsi cikmiyor, yani bakmaya oda yardim eder... Birde Filiz bir anne olarak cocugundan uzak duramazki. Benim kendim tercihm beraber buyutmeleri. Beraber olsunlar demiyorum, ama ikisininde pir payi olsun. Bence bir cocuk annesiz yada babasiz buyumeyi hakedmiyor.

Harika bir cevap olmus, Katiliyorum size

Keske herkes sizin gibi mesaj atabilse bu forumda, saygili olup

Acik konusiim bana boyle bir cevap gelecegini dusunmuyordum, sasirtiniz beni tebrikler

Saygilarimla

Figan
17-03-07, 01:23
aminnn ins yaa ins cekip gitmezz ins..... gidip cesur bi sekilde mektubu ferideye vermesi lazimm ayrica gidip ilk basta mualla sora yilmaz sora asli ve sorada fahriyeyii tebrik etmesi lazimm!!!! sorada zaten cekip gitsinn.....

Evet Filiz bunu yapmali.
Mantiken bu olmali. Neden cekip gitsin ki ? Madem bir karar aldin, ardinda dur korkmadan. Ne kaybetceksin ki ? Sen zaten Yilmazi cikarmissin hayatindan. Git cesurca tebrik et. Bakalim Mualla Hanimin yüzü ne olacak.

Ben olsam gider tebrik ederdim.
Hepsinin yüzünün ne hale gelecegini görmek icin.

modest2000
17-03-07, 01:24
Handan karakterini elbette savunmak için söylemiyorum bunu ama "merkezi yerde ev tutma" isteği gaziyi beğenmemekten öte Müjgan hanımın yanında sığıntı olmak istememekten kaynaklı bir refleksti,bahaneydi sadece arkadaşlar.Bir karakter ne kadar kötü olsa da her söylediğini yanlış anlamaya hakkımız yok,değil mi:img-yes:

pinkzone
17-03-07, 01:24
Eğer Filiz mektubu vermeden geri dönerse bütün yaptıklarını kızgınlık olarak değerlendiririm.
Filiz, Yılmaz'ı unutmak istiyorsa yeni çifti kutlamalı ve Özlem'e mektubu vermeli

Not olarak 60 verdim, notum kıttır.:img-wink: ( gerekçe :İletişimsizlik konusunda tavan yapmış iki karakteri çözmek zor oluyor. çok seçmeli 4 secenekli bir soru olursa 5. seçeneği varmı diye bakardım :) )

Özlem vardı.. O sahnede herkesin yüzünde 32 diş ifadesi varken O sadece tebessüm etti..

Birde Yımaz yüzükleri takarken iş icabı gülümsedi.. o anki surat ifadesinden içinin kan ağladığı anlaşılıyordu.

Figan
17-03-07, 01:26
Bu bölüm seçilen Türküler özenle seçilmiş belli ki... Seçenlerin ellerine sağlık diyorum.. Özellikle Gelin hasretine nasıl dayanam gelin parçası cuk oturmuş.. Parça seçimleri bu bölüm süperdi.. Tebrikler.. :good:

.

Katiliyorum..
Türküler harikaydi. Yine bekleriz. Sinan Tuzcuyu türküler esliginde izlemek daha bir hos vede aglamakli oluyor.

Not:

Bu arada Filizin kot giymis oldugu kiyafetini hic begenmedim. Oldukca dardi ve 3 ayliga yakin hamile bir kadin bu pantolunu giyemez öyle kolay kolay.
Az gercekcilik..

filizim+y
17-03-07, 01:27

Not olarak 60 verdim, notum kıttır.:img-wink: ( gerekçe :İletişimsizlik konusunda tavan yapmış iki karakteri çözmek zor oluyor. çok seçmeli 4 secenekli bir soru olursa 5. seçeneği varmı diye bakardım :) )

buna da şükür hakkaten kıt sezinti hocamsın ne diyebilirim ben de o zaman seni yolu izliyim malum ben herkese bol keseden veriyorum:img-wink:
evet vardı yüzük kesilirken alkış yapması için adam lazım, ee feridenin mutsuz gününde ferideye nispet yaparcasına olan bir söz de bulunmak zorunda kaldı garibim , oradaydı

fliz unutmak istiyor gibi davranıyor unutamayacağını aslı , yılmaz sahnesini görünce anlayacak ama filiz nasıl tepki vereck şaşırtabilir bizi ya hiç,birşey demeden çekip giderr acısını sesszi seszi yaşar ya da gider direkt gözlerinin içine baka baka umrumda bile değilsiniz, canınız cehenneme diyen bakışlar fırlatabilir başta yılmaz ve bilumum yılmaz ailesine ve basar gider

modest2000
17-03-07, 01:28
Filiz neden durup dururken tebrik etsinki.Filiz'in çağrılmadığı bir merasimde işi ne arkadaşlar.O kadar mı küçültecek kendini.Hanginiz davetlisi olmadığınız bir olaya atlarsanız,nerden çıktın demezler mi?Filiz'i orada görüp çağırırlarsa ayıp olmasın diye tebrik eder.Ya da karşılaştığı ilk yerde zaten tebrik eder.Ama bunun dışında sanki olay çıkarmak için gelmiş gibi çağrılmadığı bir ortama niye girsin,ne alaka yani:img-wink: :img-wink:

FoRzA
17-03-07, 01:29
Bu arada Filizin kot giymis oldugu kiyafetini hic begenmedim. Oldukca dardi ve 3 ayliga yakin hamile bir kadin bu pantolunu giyemez öyle kolay kolay.
Az gercekcilik..

Evet haklisiniz,

Mantik hatasi var orda

Bu arada bin mesaj atmissiniz tebrikler, Birminghama slmlar

61MERVE61
yaa hasancim hakliymisin dun konustugumuz seye dikkat etim(omer ve filiz sahnelerine)yaa hakketen yilmazin yerine omer yilmaz olsaymis:)acaip ikili olurdu filiz omerden..cookk tatli ve sicaklar birbirlerine karsi..yaaa omer bu bolum sahaneydi bayildim resmen..ooff hapisteki sarkilar da cook guzeldi tam uydu omere..o sahneden kesin bi imza sart....

yesimcan
arkadaslar bisey dikkatinizi cektimi bilmem ama ben ve bi kac arkadas gecen haftalarda bölümler artik cok kisa gitikce kisaltiyolarr demistikk!! bu bölüm yine uzattilarr 2 saat 20 dakka sürdü 30d.reklam desek baya sürdü gecen bölümler bazen reklamlar icinde 2h bile doldurmuyodu!!! böylecede kanitlanmis olduu belki senaristlerr deyil ama setteki bazi kisilerrbu forumu okuyolarr!!! bizim burda yazdiklarimizida zaman zaman dile getirip uyguluyolarr!!!!

bari sunuda uygulayinn!
cemi artikk istemiyoruzz baydii yeterr yani hayal gücümüzü zorluyo artik hep 4 ayak olmaz!!
asli&yilmaza bi an önce durdeseniz cokk iyi olur lütfen birisi onlara el atmasa onlarr bu hizlaa ucuruma savrulucaklarr aman dikkat:)
tekinerlerr artik cektiler cekiceklerini en azindan ömer ve filizz heter onlarr artik gülsünler yaa bu bölüm onlarlan beraber bende agladimm oturupp!!!!!

emraht
yılmaza gururlu diyenler nerdesiniz? filizinki sanki yılmazdan az. adam sadıkoğlu fırması olarak filizide rencide etmeden avukatı arayarak sessizce borcu ödemek istiyor, hanfendi filiz gelip fırçasını atıp gidiyor. sanki sana iyilik olsun diye yapıyor. arada feride var bunuda söylüyor yılmaz ama ne çare. helal sana filiz abinde sayende dayak yedi. sen bu kafayla git daha çok dayak yer ömer içerde. bulunmaz hint kumaşı mubarek. son sahne öyle hoşuma gittiki helal sana yılmaz. filiz yılmazın kapısında yatmadanda affederse onu yılmaz yuh derim

forever_bim
Bu arada Müjgan Hanım anneler arası yarışta vites büyültüp öne geçti. Harika bir atakla. Mualla yapmacıklık rekoru kırdı. Handan ise bir garip. Garip'le uymuşlardı oysa ki.

sinem*
Katiliyorum..
Türküler harikaydi. Yine bekleriz. Sinan Tuzcuyu türküler esliginde izlemek daha bir hos vede aglamakli oluyor.

Not:

Az gercekcilik..

bence de türküler ve eşlik ettiği sahneler harikaydı...

figan abla filizin daracık kıyafetleri beni de şaşırtıyor kızda bir gram bile değişme yok zaten hamile gibi bir hava da yok ne midesi bulanıyor ne bayılıyor,ne kaprisi var :) sadece bir bölüm ya da iki bölüm oldu sonra tamamen bitti göstergeler :)

bir de artık diziden mantık aramayı kestim kimse elifin mezarına gitmedi,canan hanım,hakan diziden ayrılmış hadi hakan neyse de canan hanım hakkında en azından bir kaç kelime edin,handan hanım erol beyi her bölüm yad eder bir mezarına gitmez...daha bir sürü şey

gzd_gzd
17-03-07, 01:30
Evet Filiz bunu yapmali.
Mantiken bu olmali. Neden cekip gitsin ki ? Madem bir karar aldin, ardinda dur korkmadan. Ne kaybetceksin ki ? Sen zaten Yilmazi cikarmissin hayatindan. Git cesurca tebrik et. Bakalim Mualla Hanimin yüzü ne olacak.

kesinlikle katılıyorum,filiz ordan kaçmayıp onların yanına gitmeli,önce ferideye mektubu werip snra da aslı we yılmazı tebrik etmeli,gerçekten böyle bişey olduğunda diğerlerinin suratlarının alcağı hali çook merak ediyorum ben de......:img-pilot :img-pilot

marbella
Bence ikisi de sevdalı olduğuna göre (en azından Yılmaz bir ara öyleydi)karşılaştırma hakkım var:img-wink: Zaten aynı kişilikte olsalar karşılaştırma olmaz benzeştirme olurdu.Sonuç olarak Ömer sorunu şimdiye kadar defalarca çözmüştü hem de kırıp dökmeden.:img-yes: Ömer sevgilisine karşı daha anlayışlı,kibar ve mantıklı olabiliyor.Yılmaz'ın kabalığı ise en çok güya sevdiği kişiye,yani Filiz'e.Yılmaz neden sürekli Aslı'ya kabalığından dem vuruyor anlamadım.Aslı'ya karşı gayet kibar ve düşünceli oysa.

Arkadaşım sana bi yere kadar katılılıyorum Ömer Yılmaz a göre daha modern bir ortamda büyümüş play boy olarak anılıyordu bir ara Elifle ilk beraberliklerinde gazetelerde çıkmıştı yanılmıyosam eee adam daha önce çok sevgili değiştirmiş kadına nasıl davranacağını biliyor sevdimide tam seviyor Yılmaz daha yeni yeni öğreniyor hayatına giren kadınlar sayılı Elif,Filiz,AHTAPOT yeni öğreniyor ne yapsın :img-wink: 3. nün kıymetini bilecek herhalde Filizimin kıymetini bilemedi

Buket_TY
Evet Filiz bunu yapmali.

Off off, bu ne ofke yaa... Bence cekip gider...Bu dizi mutlu sonla bitecek, yani bunu %95 eminim... Onun icin mecburen bir duzelme olmali...Ben harla mutlu son istiyorum, ama haftaya Filiz cekip gidmese ben o zaman fikrimi degistire bilrim. Ama Filiz Yilmazi gercekten hayatinda cikartmis olsaydi basda sinir krizi gecirmezdi, o fotoraflari oyle deli gibi yirtip atmazdi. Adamca cope atardi ve unuturdu. Yilmazin teklifine oyle sinirli davranmazdi ama Yilmazla adam gibi konusurdu...Bence Filiz unutmaz, hem nasil unutucaki? Bebegi Yilmazdan, bebegi hep yaninda olucak. Cocugunu(cinsiyetini harla ogrenemedik:sad53: ) her gordugunde Yilmazi hatirlar....

stormy
17-03-07, 01:31
Bolum notlari: 5 uzerinden

Yilmaz: Yildizli 0
Omer: 4 ( Kizindan cok Ferideyi sordugu icin 1 kirildi) :)
Filiz: 2
Feride: 4
Ekrem: 2
Handan: 1
Mujgan: 3
Sema: 3
Ali: 3
Mualla: 0
Cem Hakman: -5
Salih: 2
Cemil: 0

pinkzone
17-03-07, 01:31
Filiz neden durup dururken tebrik etsinki.Filiz'in çağrılmadığı bir merasimde işi ne arkadaşlar.O kadar mı küçültecek kendini.Hanginiz davetlisi olmadığınız bir olaya atlarsanız,nerden çıktın demezler mi?Filiz'i orada görüp çağırırlarsa ayıp olmasın diye tebrik eder.Ya da karşılaştığı ilk yerde zaten tebrik eder.Ama bunun dışında sanki olay çıkarmak için gelmiş gibi çağrılmadığı bir ortama niye girsin,ne alaka yani:img-wink: :img-wink:

Bizde diyoruz ki.. Eğer kalabalıktan biri dahi görse.. Gitsin tebrik etsin. Filizin o anki tebriği ortamı gerecektir ama.. Bazılarının surat ifadelerini merak ediyorum..

Ama sanırım tebrik etmiyor. Evin içindeki o Aslı-Yılmaz fotosunda hiç birşey olmamış gibi gülümsüyorlardı. Sanırım Filiz o durumu gördükten sonra tebriği bırakmış.. Ortamdan acilen ayrılmış.

gzd_gzd
17-03-07, 01:33
yaa hasancim hakliymisin dun konustugumuz seye dikkat etim(omer ve filiz sahnelerine)yaa hakketen yilmazin yerine omer yilmaz olsaymis:)acaip ikili olurdu filiz omerden..cookk tatli ve sicaklar birbirlerine karsi..yaaa omer bu bolum sahaneydi bayildim resmen..ooff hapisteki sarkilar da cook guzeldi tam uydu omere..o sahneden kesin bi imza sart....

merveem bekliyorum walla resmleri ben de imza yapcam :D
filiz-ömer ikilisi şahaneydi gerçekten,filiz ömeri ziyarete geldiğinde ikisinin de gözleri dolu dolu konuşması (o sahnede ömerin gözleri masmavi olmuştu,ama siyahlı yeşilli kazağı giydiğinde yeşildi :)) süperdi:icon_sorr

marbella
17-03-07, 01:34
Katiliyorum..

Not:

Az gercekcilik..

Arkadaşım her hamilelik bir olmuyor ama ben hamileyken 4. aya kadar kot giymiştim karın büyümediği zaman sorun olmuyo

sezinti
17-03-07, 01:36
Soru 2- Ihlamurlar altında dizisinde bundan sonra hangi aşk'ın olması sizleri mutlu edecek.

a) Handan-Hayri
b) Handan-Garip
c) Hayri-Mualla
d) Hayri-Müjgan

Sevgili filizim+y, 60 not vermemin nedenlerinden biri de sizi her zaman çalışmaya hazır tutmak.

Handan hanım'ı anlamakta güçlük çekiyorum. Ömer tutuklanmış, hala eşinden yadigar kalan yüzüğü düşünüyor, hayli enterasan :(

pinkzone
17-03-07, 01:36
Canan Hanım neden piyasalarda yok diyenlere ufacık bir bilgi..

Geçen akşam kendisini tvde izledim. Mutlulukk filmi için konuşuyorlardı. Afife Jale ödüllü oyuncumuz şu ara çok yoğunmuş.. Tiyatro oyunu varmış sanırsam.

Birde 5 Martta bir kanun çıkcakmış. Oyuncular hem dizide oynayıp hemde Devlet tiyatrosunda göre alması engelenecekmiş. Yani birinden birini seçmesi istenecekmiş. Bu da bir çok sektördeki oyuncuyu etkileyecektir.. Sanırım devlet kaş yaapyım derken iyi bir göz çıkarma operasyonu yapcak.

yesimcan
17-03-07, 01:37
bence de türküler ve eşlik ettiği sahneler harikaydı...

figan abla filizin daracık kıyafetleri beni de şaşırtıyor kızda bir gram bile değişme yok zaten hamile gibi bir hava da yok ne midesi bulanıyor ne bayılıyor,ne kaprisi var :) sadece bir bölüm ya da iki bölüm oldu sonra tamamen bitti göstergeler :)

bir de artık diziden mantık aramayı kestim kimse elifin mezarına gitmedi,canan hanım,hakan diziden ayrılmış hadi hakan neyse de canan hanım hakkında en azından bir kaç kelime edin,handan hanım erol beyi her bölüm yad eder bir mezarına gitmez...daha bir sürü şey

sana katiliyorumm bi gram kilo falan