PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 16

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]

gülbeşeker
04-04-07, 13:34
fragman cikti özet varr ama konuu yokk bu ne yaa gercktenn pesss diyorum bu kadardaa olmazz olamazzz 14.b.bebek olayii cikmadi yaa dile kolayyy artikk benim bu diziden umudum kalmadii artikk filiz ne hali varsa görsünn yilmazin ne hali varsa görsünn gercektenn cok SIKTI her bölüm ayni seylerr hepp tekrarliyoo yeter yanii....artikk bölümlerdee filiz-yilmazz sahnesi bile yokk bukadarda olmaz yanii gitgide azaltiyolarr düzelicegine dahada cikmaza sokuyolarr......

ben bisey demiyorum artikk ne hallleri varsa görsünlerr.

aynen yani hiçbir şey demiyorum son iki bölüm kala barışsalar nolucak biz hemen barışmalarını istemiyoruz ama karşılıklı sahne olsun,laf sokuşturmalar olsun aslı-yılmazdan bıktık,sıra filiz-ceme geldi dizinin nerdeyse her bölümnde filiz-yılmaz olurdu şimdi bir bölüm olur iki bölüm olmaz ayrıldılar diye karşılıklı sahneleri olmayacak mı?Daha yılmaz bebeği öğrenecek de filizn peşinden koşacak,inşallah görürüz o günleri.

EvaLongoria
fragmanı anlatan sevgili pinkzone çok teşekkürler...

yine dopdolu!bir fragman gelmiş. yani dizi kara melek dizisine dönmeye başladı. ve filiz intikam peşinde falan.. sanırım cem çıkarıyor ömer i de. iyi bari en azından bir kaç işe yarattırmış filiz..

yesimcan
arkadaslarr söyle bisey olamazmii belki handan yilmaza anlatmistirr ........oraya gecim iste sora arada tabi biseyler olabilirr... sora yilmazz ordann gecerkenn filizi görüyo karnini oksuyoo ve gözleri doluyoo yanii yilmazz cemin bebegini oksuyo diyee bence kizgin bisekilde bakardii ögrenmis olmasinn ahh ahh ben ne yaptimm filizimi bebegimi nasill bu hallere getirdimdiyee bakiyo olmasinn:icon_sorr

sanmiyorumm ama cikmadik candan umut kesilmezmis o misall ama bilemiyorummm

ferman336
04-04-07, 13:35
Şu ana kadar çizilen Yılmaz karakterini iyi tanımışsam.. Ne yardan geçcek Ne serden.. İki tarafta debelenip durcak.. Taki Aslı olayı çözene kadar.. Bana öyle geliyor ki.. Aslı vazgeçecek. Aslı vazgeçmezse.. Yılmaz gel ayrılalım diyemeyecek kadar mahçup. Filiz artık geçen sezonki gibi Elif ziyaret etti. Bu sezonda Aslıyı ziyaret eder. :img-hyste

tamamen aynı düşünüyoruz pinkzone. bence de aslı vazgeçecek.yılmaz ömrünü onunla geçirir kalkıpta ayrılalım demez. belki aslı ayrılalım dediğinde bile hemen kabul etmeyecektir laf olsun diye biraz direnip madem sen öyle istiyorsuna getirecektir. aslı ölmesin diyoruz ama filiz ziyaret ederse sonunu hayırlı görmüyorum.bakınız elif tekiner :img-yes:

pinkzone
04-04-07, 13:35
ev dediğiniz yer neresi acaba. Müjgan hanımların evimi ? Eğer öyleyse bencede çok müsayit bir yer, hatta geçerken Yılmaz'a da haber versin Ömer birlikte girişsinler...

Evet orası.. Zaten şu an ordan başka gidecekleri yer yok..

bence takım oluştursunlar.. Yılmazı çağırsın.. Yılmazda Aliyi ve Aynalıyı.. Paslaşa paslaşa döverler. :) Bir nevi Cem=Stres topu.. :img-hyste

yesimcan
04-04-07, 13:37
aynen yani hiçbir şey demiyorum son iki bölüm kala barışsalar nolucak biz hemen barışmalarını istemiyoruz ama karşılıklı sahne olsun,laf sokuşturmalar olsun aslı-yılmazdan bıktık,sıra filiz-ceme geldi dizinin nerdeyse her bölümnde filiz-yılmaz olurdu şimdi bir bölüm olur iki bölüm olmaz ayrıldılar diye karşılıklı sahneleri olmayacak mı?Daha yılmaz bebeği öğrenecek de filizn peşinden koşacak,inşallah görürüz o günleri.

asin acigiii biktikk yaa asli&yilmaz filiz&cemm sahneleri görmek istemiyorumm...
filizinkii intikam icin olsa yine ona sarilmasini sunu bunu istemiyorumm beni rahatsizz ediyoo ayni sekilde yilmazz ama napalimm diyecek söz bulamiyorumm

Oyuncuların özel hayatı hakkında yorum yapmayınız.

forever_bim

forever_bim
04-04-07, 13:38
Ya Ferman Abi'cim 5 ay Elif eridi gitti hastanede Filiz 2 kez ziyaret etti. Birinde Elif uyuyordu, ikincide "Eki nişanlınla evleniyorum ilk sen bil istedim" demişti, helal olsun Elif'e ama üzüldü fakat gözyaşlarını götermedi Filiz'e. Sessizce yalnız ağladı.

benim
04-04-07, 13:38
Sevgili Fatma Fragmanı anlattığın için çok teşekkürler.Ben hala o şerefe nail olamadım. Ömer hapisten bölüm ortalarında çıkarsa Filiz ve Cem'i gördükten sonra boş duracağını sanmıyorum.Filiz'i tekrar uyarır ama Filiz Ömer'i dinlemezse gidip Yılmaz'la konuşabilir. Hem Cem konusunda haklıymışsın der. Hemde Filiz'in girdiği tehlikeli oyunundan bahseder.Ve bu arada bebeğe ve Filiz'e birşey olacağından kortuğunu söyler.

pinkzone
04-04-07, 13:39
fragmanı anlatan sevgili pinkzone çok teşekkürler...

yine dopdolu!bir fragman gelmiş. yani dizi kara melek dizisine dönmeye başladı. ve filiz intikam peşinde falan.. sanırım cem çıkarıyor ömer i de. iyi bari en azından bir kaç işe yarattırmış filiz..

Yok bence.. Ya senaristlerimize ünlü entirka uzmanı Nuran Devres Senarist ustamız yardım ediyor.. Yada Nuran Devresin yetiştirdiği öğrencilerden.. Kesinlikle ilham kaynakları Nuran Devres.. :img-wink: Bugünden örnek vermek gerekirse.. Kara Duvak dizisine bir kere bakmanız yeter.. Yada Kara Melek - Melekler Adası.. Bunda bol bol ilginç entika ihtiras dallas türünde binlerce hikaye bulabilrsiniz..:img-hyste

EvaLongoria
04-04-07, 13:39
Evet orası.. Zaten şu an ordan başka gidecekleri yer yok..

bence takım oluştursunlar.. Yılmazı çağırsın.. Yılmazda Aliyi ve Aynalıyı.. Paslaşa paslaşa döverler. :) Bir nevi Cem=Stres topu.. :img-hyste

bir nevi koptum yani :img-hyste

evet güzel fikir. ama önce Ömer bir Yılmaz ile kanka olsun. Ondan sonra 4 lü dövsünler olmas mı?

delfin23
04-04-07, 13:40
tamamen aynı düşünüyoruz pinkzone. bence de aslı vazgeçecek.yılmaz ömrünü onunla geçirir kalkıpta ayrılalım demez. belki aslı ayrılalım dediğinde bile hemen kabul etmeyecektir laf olsun diye biraz direnip madem sen öyle istiyorsuna getirecektir. aslı ölmesin diyoruz ama filiz ziyaret ederse sonunu hayırlı görmüyorum.bakınız elif tekiner :img-yes:

Bencede ferman Yılmaz Aslıdan asla ayrılmaz Aslı istiycek Yılmazdan ayrılmayı dedigin gibi Aslı ayrılmayı istesede Yılmaz hemen kabul etmez

ferman336
04-04-07, 13:41
puhaghaha:img-hyste ee o zaman kimi seçecek abi sana göre.. bak filize f... diye yazıyoruz diye bize kızdılar..:icon_sorr o ne olacak.. bu yılmaz akıllanmaz haa filizi görünce yine yelkenler fora demiş..:) demek ki kolay kolay atamamış içinden sevgiyi..:img-hyste

e tabiki filizi seçecek tolgacım başka kim olabilir ki.ama bu seçimi kendi yapacağına inanmıyorum aslı da ayrılmak istemekle yılmaza bir hayli yardım edecektir bu seçimde.daha doğrusu ortada seçim yok.direk filiz diyecek adam da kendini de bağladı bir şekilde bunu da aslı çözecektir.hadi anca gidersin ben zaten gidiyorum sende sevdiğine git diyecektir.:) böylece aslı öteki tarafta sevdiğini söyleyemeden göçen sevgilisine kavuşacak bizimkilerde bu tarafta buluşacak biz de çıkacağız kerevetine. (şu kerevet nedir hala bakamadım :) merdiven gibi birşey mi ki acaba çıkılıyor) :img-hyste son olarak filize f.... diyoruz modlarımız kızıyor e biz filiz yazmak istemiyoruz. tek alternatif kalıyor geriye tolga foruma şunu deklere edelim. eğer modlarımız izin verirse biz filize bundan fisun demek istiyoruz :img-yes:

KırmızıBeyaz
04-04-07, 13:41
fragmanı anlatan arkadaşlara çok teşekkürler :) valla böyle detaylı dinleyince iyice sabırsızlanıyor insan :D
Ömer hapisten çıktığına ve Cem'de yanlarında olduğuna göre Filiz'in planı şimdilik yolunda gidiyor.. ama Cem fazla yemeyecektir bu oyunu bence haftaya anlar durumu..
fragmanda olmasa da ben Yılmaz'ın Cem'i Filiz ile beraber göreceğini düşünüyorum heleki Cem mahalleye kadar gelmişken..

pinkzone
04-04-07, 13:42
Valla Ömeri tanıyorsam.. Buna izin vermeeycektir. Cemi bırakın planla alt etmeyi adamı yakınında görmek istemiyor. Ömer hapisten çıktıktan bir kaç gün sonra yılmazla konuşabilir. Sen haklıydın gibilerinden.. Handan hala ötcek bizde o günleri görcez.. herhalde dizide kırmızı kar yağdığı zaman.. :)

delfin23
04-04-07, 13:45
Fragman nete düştü gerçekten çok güzel özelikle Yılmazın okudu şiiri çok begendim.Bebegin çinsiyeti bu bölüm belli oluyor herhalde

forever_bim
04-04-07, 13:46
Valla Ömeri tanıyorsam.. Buna izin vermeeycektir. Cemi bırakın planla alt etmeyi adamı yakınında görmek istemiyor. Ömer hapisten çıktıktan bir kaç gün sonra yılmazla konuşabilir. Sen haklıydın gibilerinden.. Handan hala ötcek bizde o günleri görcez.. herhalde dizide kırmızı kar yağdığı zaman.. :)

Fatma'cım makyavel kurnazlığı devam ediyor Filiz'in sanırım. Cem sarılması buna işaret. Ömer serbest madem ki, Yılmaz'la bir plan yapıp Cem'i çökertmek istemeleri olası. Madem belgeler de gelmeye başladı durum mantıklı görünüyor. Feride'yle uzun süre ayrı kalmazlar. Bir kangren yeterli diziye. Feride Ömer çabuk çözer sorunlarını yani inşallah.

yesimcan
fragman nette düsmüs dizi- sonunu yazmim yasak malum baka bilirsinnizz..

ay ayyy filizim ya canim benimm bu kiza yanmimda kime yanimm bu bölüm bebegin cinsiyeti belli oluyoo galibaa gercektenn filiz ccok sevinclii doktordaa efem bu bölüm filiz bayaa her zamanki gibi süper görüküyoo cokk güzell hele ceme sarildigi sahne süper yani:) gelelim malum sahnemizee yilmaz bu bölümde bebegi ögrenmiyoo gözlerii dolu dolu filize bakiyo yana bakiyo yöne bakiyo ama yani gözelerindee hala bi kizginlikk var demeki bebegi ögrenmedii cünküü gözleri ögrenmis gibi bakmiyoo......

offffff isyan ediyorumm isyannn biktim yaaa bebegii ögrensin artikkk yeterrrr

pinkzone
Olmaz Ferman olmaz.. Ne fisunu.. Sanki sen çok Binbir Gece izlerken gördüm.. :) Filiz diyeceksiniz.. :) Ne o öyle.. F... Valla yazın ben hiç erinmem düzeltirim.. Lütfen Yılmazada diğer arkadaşlar.. Yıldıran yada y... dese hoşunuza gidermi. :) O yüzden Filiz diyin yazarken.. İçinizdende de söz meclisten dışarı diyin.. :)

ferman336
04-04-07, 13:47
Ya Ferman Abi'cim 5 ay Elif eridi gitti hastanede Filiz 2 kez ziyaret etti. Birinde Elif uyuyordu, ikincide "Eki nişanlınla evleniyorum ilk sen bil istedim" demişti, helal olsun Elif'e ama üzüldü fakat gözyaşlarını götermedi Filiz'e. Sessizce yalnız ağladı.

e tamam işte Hasancım onu söylüyorum bende :) ilk gittiğinde uyumuyor olsaydı daha önce hakkın rahmetine kavuşurdu elif.uyuduğu için yırttı :img-hyste :img-hyste ama ikincisinde yırtamadı.:sad53: elife rahmet diliyor 5 ayda 2 defa ziyarete gelen görümcesini kınıyorum :img-hyste

EvaLongoria
04-04-07, 13:52

:img-hyste :img-hyste

Handan ötmez artık. Bence Ömer söyler Yılmaz a. Kanka olduklarında

sezinti
04-04-07, 13:52
Sevgili matraka benden icazet olmadığı halde tüyoları yazmış :), yine de kendisine çok teşekkür ediyoruz. Sevgili pinkzone'da fragmanı anlattığı için çok teşkkür ediyoruz :good: . Yılmaz, yeni kankasını hastanede ziyaret etti ama cezaevinde de ziyaret etseydi daha da güzel olurdu diye düşünüyorum. Cezaevinden çıktıktan sonra Ömer, teşekkür etmek için Yılmaz'ı ziyaret edecek mi ? Bu ziyarette Ömer ve Yılmaz arasında yeni kararlar alınır mı ? ( Güzel bir özet yazdım neredeyse :) )
Herkese iyi yorumlar. Dinlediğim bir şarkının etkisi altındayım. Sevgiyle kalınız.

Not : Filiz : Zeyna
Yılmaz: Muhtar, Herkül
Ömer :? Ömer'e de lakap bulmalıyız değil mi? :)

yesimcan
04-04-07, 13:53
enetkilendigim fragman sahnesii filizin doktordaki sahnesii bu bölüm bebegin cinsiyetii belli olur herhaldee cünküü bebek bayaa büyümüss cnmm ya:)

bidee yilmaz filiz sahnesii filiz tekk bebegiylee yilmazii düsünür yilmaz yollarda (gerci aslidan geliyodurr:)) filizi düsünürr yilmazz gitmekk istiyoo ama bi türlü ayagi gitmiyoo sankii cnmm yaaaa off offf gider bu böyle daha bi 5 bölümmm

ferman336
04-04-07, 13:54
Olmaz Ferman olmaz.. Ne fisunu.. Sanki sen çok Binbir Gece izlerken gördüm.. :) Filiz diyeceksiniz.. :) Ne o öyle.. F... Valla yazın ben hiç erinmem düzeltirim.. Lütfen Yılmazada diğer arkadaşlar.. Yıldıran yada y... dese hoşunuza gidermi. :) O yüzden Filiz diyin yazarken.. İçinizdende de söz meclisten dışarı diyin.. :)

:img-yes: yok walla sevgili pinkzone binbir geceyi hiç izlemedim.:img-yes: f ile başlayan bişi olsun dedim ilk aklıma gelen fatma oldu.e o da senin ismin diye olmaz dedim bide fisun geldi aklıma walla.tamamen iyiniyetliyim.:img-yes: tamam dediğin gibi olsun filiz deriz de bişi soracağım sana yazıyı editlemek mi daha kolay silmek mi? :img-yes: çünkü filiz kullanacağım bana dalaşacaklar e haliyle bende bana dalaşana dalaşacam :img-hyste sende editlemek yerine silmekle uğraşacaksın mesajları :) sana ve Hasan a her halukarda bir iş çıkaracağım gibi gözüküyor :img-yes:

pinkzone
04-04-07, 13:57
Bu arada fragmanı bir daha izledim.

İlk sahnede bahçede Filizin mont beyaz. Ve gül var elinde.. Ve Yılmazın üstünde beyaz gömlek ve takım elbise uzun kaban var. Yani Son sahne ile ilk sahne çok yakın sahneler.. Bir başa serpiştirmişler bir sona.. :)

İki kıyafete da baktığımda çok örtüşüyor. Sanırım böyle yaparak taktik yapıyorlar..

tolgahuzur1
04-04-07, 13:59
vallahi artık bende filiz ve bebeğine üzülmeye başladım..:icon_sorr yazık kıza ya ne yerleri belli nede yurtları kaldı öyle ortada.. birde denize düşen yılana sarılır misali ceme sarıldı iyice arap saçın dönderdi ... yaa yılmaza ne demeli hala öğrenemedi yahu bebeği valla bu işin içinden nasıl çıkacak anlıyamadım.. yani ya ömerden öğrenecek yada handandan.. işin entresan yanıda filize inanmayıp bu ikiliden birine inanması.. hayat ne garip demi..

forever_bim
04-04-07, 13:59
Ya ben de izledim Gözdem sağolsun bu arada. Feride'ye sanırım Ömer Filiz aracılığıyla fular ve mektubu göndermiş. Paşama aşırı gurur sirayet etmiş bu aralar demek ki. Neyse umarım uzamaz.

Bu arada sarılan sarılana yahu biri de gelsin bana sarılsın:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Neslihan17
04-04-07, 14:01
filizin ceme sarılma nedeni ömer. geçen bölümden ömerin hapisten çıkacağı belliydi zaten. (filizin sözleri üzerine) hapishaneye ailesi dışında kimseyi almıyolardı güya feride girmiş bile :) ömer mektubu ve mor yazmayı ferideye geri gönderiyor sanırım. aldığı karar da ferideden ayrılmak yönündedir büyük ihtimal. ama ilerde o da pişman olanlar kervanına katılacak sanırım. serpil hanfendinin dediğinin tersine bölümde hiç bişey yok. bu kadar atılabilirdi ancak.:)

pinkzone
04-04-07, 14:01
Filizin Cemi ziyaret edeceği sahne sanki bana son sahne gibi geldi.. :) Bana öyle geliyorki.. Bu sahnelerin devamı son olcak.. :)

Ömer Yılmazı bir an önce kanka görmek ümidiyle.. :)

Cezaevinden çıktıktan sonra Ömer, teşekkür etmek için Yılmaz'ı ziyaret edecek mi ? Bu ziyarette Ömer ve Yılmaz arasında yeni kararlar alınır mı ?
Bana öyle geliyorki ziyaret edecek. Alırlar.. Yılmaz eline kanıt geçtiğini söyler.. Çok kesin kanıtlarsa bunu Ömerle paylaşır.

Ömere lakap zor.. Biraz geniş düşünmek lazım.

pinkzone
04-04-07, 14:04
Ya ben de izledim Gözdem sağolsun bu arada. Feride'ye sanırım Ömer Filiz aracılığıyla fular ve mektubu göndermiş. Paşama aşırı gurur sirayet etmiş bu aralar demek ki. Neyse umarım uzamaz.

Bu arada sarılan sarılana yahu biri de gelsin bana sarılsın:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Paşamız fena fena.. Umarım aldığı karardan bir an önce döner.. :)

Ben sarılırım canım modum.. Mod mod sarılalım.. Düşman çatlatalım.. :) Hem Yılmaz-Aslıyı Hem Filiz-Cemi.. :) :img-hyste

ferman336
04-04-07, 14:06

ama Hasan ömerde gurur yapsın ki ona da giydirelim değil mi biraz biraz :img-yes: hep filiz hep yılmaz olmaz ki. sarılma meselesine herkes layığını bulmuş gözüyle bakıyorum :img-hyste yılmaza ölen bir kız ,filize öldüren bir erkek.:img-yes: denk düşmüş :img-hyste yılmaz acısından ölüyor ,filiz acısından cemi öldürmek istiyor.daha ne olsun.:good:

EvaLongoria
04-04-07, 14:07
bende izledim fragmanı. cem e sarılmış filizi görmek çok tuhafıma gitti. bir aslı yılmaz bir filiz cem sarılmasını gösterdiler. ama filiz gözlerinde ki nefreti çok güzel yansıtmış.

forever_bim
04-04-07, 14:07
Paşamız fena fena.. Umarım aldığı karardan bir an önce döner.. :)

Ben sarılırım canım modum.. Mod mod sarılalım.. Düşman çatlatalım.. :) Hem Yılmaz-Aslıyı Hem Filiz-Cemi.. :) :img-hyste

Ya nasıl duygulandım ya çok sağol canımın içi, ben de seni sevgiyle kucaklıyorum, ya farkettin mi, Ömer son sahnede Cem'e öyle bir baktı, "Sana bir çakarım bir de yer çakar" der gibiydi. Ya bu arada ben Feride'ye üzüldüm gel iyisi mi sen ve ben sarıldıktan sonra Feride'ye sarılıp teselli edelim.:good:

benim
04-04-07, 14:09
Filiz Cem'e sarılırken elinde tuttuğu çantasını sıkıyor.Gül veriyor gülü sıkıyor dikenleri batıyor.İğrenç bir durum nefret ettiğin birine bu kadar yakın olmak.
Birde anlayamadığım eğer Cem sayesinde Ömer çıkıyorsa bundan Filiz'in mutlaka haberi olurdu.Hapisane kapısında falan beklerlerdi.Ömer tahmin etmedikleri bir anda çıkıyor sanırım. Evde Cem'le karşılaşmasına izin vermezdi herhalde.Belkide ne zaman çıkacağı belli olmadığı için bu durum oluşmuştur.

forever_bim
04-04-07, 14:10
ama Hasan ömerde gurur yapsın ki ona da giydirelim değil mi biraz biraz :img-yes: hep filiz hep yılmaz olmaz ki. sarılma meselesine herkes layığını bulmuş gözüyle bakıyorum :img-hyste yılmaza ölen bir kız ,filize öldüren bir erkek.:img-yes: denk düşmüş :img-hyste yılmaz acısından ölüyor ,filiz acısından cemi öldürmek istiyor.daha ne olsun.:good:

Yahu gurur yapar da umarım cacığını çıkarmaz. :) Gurur hiç de olmasın demiyorum ki ben aşkı ezmesin yeter:)

Bakarsınız Handan Hanım Feride Ömer'i barıştırır. Nasıl iyi uçtum mu?:img-hyste

arzuinan
04-04-07, 14:10
Fragmanı henüz izleyemedim ama anladığım kadarıyla yine kasvetli bir bölüm olacak. en azından benim için. Umarım Filiz & Yılmaz karşılaşması olur. Yani Yılmaz Filiz''i görecek biliyorum ama benim demek istediğim birbirlerinin gözünün içine bakacak bir karşılaşma. Malum, yan yana geldiklerinde gözlerini ayıramıyorlar...

pinkzone
04-04-07, 14:13
Ya nasıl duygulandım ya çok sağol canımın içi, ben de seni sevgiyle kucaklıyorum, ya farkettin mi, Ömer son sahnede Cem'e öyle bir baktı, "Sana bir çakarım bir de yer çakar" der gibiydi. Ya bu arada ben Feride'ye üzüldüm gel iyisi mi sen ve ben sarıldıktan sonra Feride'ye sarılıp teselli edelim.:good:

Aynen.. Ömerin ordaki bakışları resmen dalacağım hemen burada der bakışları idi. Beraber sarılalım ilk önce.. :) Sonra Feridenin o derin aşk acısını bir nevi hafifletmek için sarılalım.. Ömeri unutturamaz ama.. Sözlerimizle ve sarılmamızla kıza teselli veririz..

Merak etme kısa zamanda yanlıştan döner.. Ömer Elife bile kaç bölüm dayandı ki.. Buna hiç dayanmaz.. Gördükçe içi gider.. Bu tutumu Ferideyi Nevzata yaklaştırmaz ama.. Feridenin bütün umutlarını yok eder. Nevzatta sevinçten.. Göbek atar.. :img-hyste

yesimcan
04-04-07, 14:15
Filiz Cem'e sarılırken elinde tuttuğu çantasını sıkıyor.Gül veriyor gülü sıkıyor dikenleri batıyor.İğrenç bir durum nefret ettiğin birine bu kadar yakın olmak.
Birde anlayamadığım eğer Cem sayesinde Ömer çıkıyorsa bundan Filiz'in mutlaka haberi olurdu.Hapisane kapısında falan beklerlerdi.Ömer tahmin etmedikleri bir anda çıkıyor sanırım. Evde Cem'le karşılaşmasına izin vermezdi herhalde.Belkide ne zaman çıkacağı belli olmadığı için bu durum oluşmuştur.

evet aynen yaa ama bence ömeri hapisten cem cikarmicakk yilmaz cikaricaktirr??acaba bence evet yilmaz parayi öder sora ömer süprizz yapim derr eve giderki ne gitsinn filiz zatenn cem ömeri hapisten cikartsin diyee eve cagirmistr iste ne bilim duygu sömürüsü:) aama ömerii yilmaz cikarir cünküü ordaa cem sasiriyoo handan donmuss orda bi is varrr... cok karisik yaaa

gzd_gzd
04-04-07, 14:15

ne demek Hasancım,önemli değil :)
fragmanın 32. saniyesinde feride nin bi ağlaması var,sanırsam filiz ferideye şalı ve mektubu getirdikten snra feride ömer'e gidiyor,çünkü yüzüne parmaklıkların gölgesi vurmuş :(
ama bi yandan da feride nin resimlerine bakıyor ömer,seviyor hala ferideyi,lakin gurur olayını biraz abartmış sanırım

bu arada son sahnede ömerin cem'e bakışından çok korktum ya,walla ömerin güçlü yumruklarından birinin cemin yüzünde patlama ihtimali çook yüksek

forever_bim
04-04-07, 14:18
Arkadaşlar ne diyecektim ya acaba parayı Yılmaz yatırdı da Ömer sürpriz yapıp eve geldi ve Cem'i gördü? Çünkü Cem ödese Filiz çıkış gününde Ömer'i karşılamaya gitmez miydi? Aklım karıştı.:img-blush

forever_bim
04-04-07, 14:21
ne demek Hasancım,önemli değil :)
fragmanın 32. saniyesinde feride nin bi ağlaması var,sanırsam filiz ferideye şalı ve mektubu getirdikten snra feride ömer'e gidiyor,çünkü yüzüne parmaklıkların gölgesi vurmuş :(
ama bi yandan da feride nin resimlerine bakıyor ömer,seviyor hala ferideyi,lakin gurur olayını biraz abartmış sanırım

bu arada son sahnede ömerin cem'e bakışından çok korktum ya,walla ömerin güçlü yumruklarından birinin cemin yüzünde patlama ihtimali çook yüksek

Gözdecim valla öyle. Feride'nin yüzüne hapishane telinin gölgesi vurmuş. Ömer Paşam gurur yapıyor sanırım. Yemezler diyorum ben de hele bir Feride Bacım o sırma saçlarını savura savura yürüsün yelkenler fora olacaktır Ömer'de. Ya da ben avunuyorum:):):img-hyste

pinkzone
04-04-07, 14:24
Arkadaşlar ne diyecektim ya acaba parayı Yılmaz yatırdı da Ömer sürpriz yapıp eve geldi ve Cem'i gördü? Çünkü Cem ödese Filiz çıkış gününde Ömer'i karşılamaya gitmez miydi? Aklım karıştı.:img-blush

Olabilir.. Hem Handanda evde olmazdı.. Ortada bir süpriz var ama ne.. :)

Filiz belki abisinin arkasından geliyordur.. Görüntü sanki Ömerin arkasında biri varmış gibi.. Birde Filiz-Cemin sarıldığı yer daha çok hapishane duvarına benziyordu valla.. :) Yada Evin önündeki set gibi olan Duvara.. Burda belki Yılmaz görebilir.. Mahallede sarılıyorsa.. Bir çekincesi yok :)

yakupoglu61
04-04-07, 14:25

bu dizide gurursuz olan bi karakter varmı herkes gururundan taviz vermiyo...

1- ilk olarak yılmaz yaptı
2- filiz yaptı devam etmekte hala
3- son olarakda ömer yapıyor...

bu karakterleri bu kadar gururlu yapan akla ...!

mesburcum
04-04-07, 14:29
Olabilir.. Hem Handanda evde olmazdı.. Ortada bir süpriz var ama ne.. :)

Filiz belki abisinin arkasından geliyordur.. Görüntü sanki Ömerin arkasında biri varmış gibi.. Birde Filiz-Cemin sarıldığı yer daha çok hapishane duvarına benziyordu valla.. :) Yada Evin önündeki set gibi olan Duvara.. Burda belki Yılmaz görebilir.. Mahallede sarılıyorsa.. Bir çekincesi yok :)

Bence Filiz gidecek abisini karşılamaya, annesine sürpriz olsun diye söylemeyecekler, bu sırada Cem Filiz'i almaya eve gelir ve karşısında Ömer...
Yalnız Ömer'in Cem'e bakışları öyle güzel ki.

KırmızıBeyaz
04-04-07, 14:32
kanald özetin yanına yeni bölüm resimlerinden koymamış :( defile sırasında giydikleri kıyafetlerle bir resim var ama o da dizi içinden değil yani :(

delfin23
04-04-07, 14:39
Bana göre Ömer gurur olayını abartmış biraz zavallı Feride ne yapsın Ömeri sevdigi için Nevzattan para istedi. Filizin yapamadıgını o yaptı. filizin gururu agır basıyordu Filiz yılmazdan parayı kabul etmedi.Oda çözüm olarak Nevzattan parayı istedi Ömerin burada ferideye tavır alması yanlış parayı istemiyorsan söylersin olup biter sanki Feride ona çok kötü bir şey yapmış gibi davranıyor.Yazık kıza bana göre dizinin en masumu feride bu kadar üzülmeyi haketmiyor

pinkzone
04-04-07, 14:42
Resimleri görünce kopma krizine girdim.. Sanki bu resimlerde biraz nispet var.. Hani ayrıldı diyenlere inat sırt sırtta james bond pozu vermişler.. daha doğrusu..Photoshop kullanmışlar.. :) Ama pek başarılı olunmamış.. Çok komik olmuş.. :)

http://www.kanald.com.tr/dizi/img/ihlamurlaraltinda/68/140x220.jpg

yesimcan
04-04-07, 14:42
kanald özetin yanına yeni bölüm resimlerinden koymamış :( defile sırasında giydikleri kıyafetlerle bir resim var ama o da dizi içinden değil yani :(

evet yaaa kanaldye zaten bizim dizeye gelince biseyler oluyoo diyer dizilerde gayett hos ama bizim dizide öylemii neyseee.....bozlar güzel ama yanyana birlestirincee iyi durmuyo neyseee....

ferman336
04-04-07, 14:44
Bana göre Ömer gurur olayını abartmış Bana göre Feride suçsuz Ömeri sevdigi için Nevzattan para istedi Ömerin burada ferideye tavır yapması yanlış parayı istemiyorsan söylersin olup biter sanki Feride ona çok kötü bir şey yapmış gibi davranıyor.Yazık kıza bana göre dizinin en masumu feride bu kadar üzülmeyi haketmiyor

e delfincim kötü birşey yaptı tabi. ömer demedi mi böyle bir şey yapmandansa ömür billah hapis yatmayı isterdim diye. ömerin tek istediği feride şimdi de onu istiyor, 2,5 sene sonrada onu isteyecekti.nevzatın gölgesini istemiyor bu ilişkinin üstünde. zaten anlamıyorum ömeri de. adam makarna süzgecine döndü hala feride diyor :img-hyste

shayan
04-04-07, 14:45
matraka dedigi gibi yilmaz ömeri hapisten cikarir herhalde... ay bu hafta yine izleyemiyecegim.. simdiden heyecanlandim :sad53:

yilmaz ve filiz, ikiside aci cekiyor.. filiz elini nefretden sikmasi.. yilmazin asliya sarildiginda filizi düsünmesi :icon_sorr ..

delfin23
04-04-07, 14:48
e delfincim kötü birşey yaptı tabi. ömer demedi mi böyle bir şey yapmandansa ömür billah hapis yatmayı isterdim diye. ömerin tek istediği feride şimdi de onu istiyor, 2,5 sene sonrada onu isteyecekti.nevzatın gölgesini istemiyor bu ilişkinin üstünde. zaten anlamıyorum ömeri de. adam makarna süzgecine döndü hala feride diyor :img-hyste

Tamam haklısın Ferman ama Feride onun hapiste yatmasına yüregi el vermedigi için yaptı.Ferideye kızabilir ama bu kadarıda çok fazla bence zaten tekinerlerin başına ne geliyorsa fazla gururdan geliyor

cemotara
04-04-07, 14:48
Sonunda fragmanı bende izledim bence bu bölümde baya olay olacak fragmanda filiz cemle olan sahnesinde felaket derecede nefret doluydu birde filiz cemin evine gündüz gidiyor bakalım ne teklif edecek filiz ceme çok merak ediyorum
Ömerde sonunda hapisten çıktı ve cemi gördüğünde şalterleri atacak gibi bence kesin orda girişecek ceme
Birde bu bölümde bebeğin cinsiyetini öğreneceğiz filizin o hali çok şekerdi inş. güzel bir bölüm izleyeceğiz ve busefer lütfen yılmaz bebeği kendisinin olduğunu öğrensin artık

ferman336
04-04-07, 14:54
Tamam haklısın Ferman ama Feride onun hapiste yatmasına yüregi el vermedigi için yaptı.Ferideye kızabilir ama bu kadarıda çok fazla bence zaten tekinerlerin başına ne geliyorsa fazla gururdan geliyor

tamam delfin ben ferideye bişi demiyorum o elinden geleni yapmaya çalıştı ama yanlış kişiyle.muhtemelen geçen bölüm sadece kızgındı bitirme gibi bir kararı yok gibi gözüküyordu.özette feride bi kararlar alıyor yazıyor belki de onunla alakalıdır bu eşyaları geri gönderme kararı bilemiyoruz ki.

KırmızıBeyaz
04-04-07, 14:58
walla pinkzone photoshop kullanarak vermek istedikleri mesaj "siz bunları anca photoshopla yanyana görürsünüz" de olabilir.:happy0064

ağzını hayra aç yahu :) gerçektende resimler çok iğreti durmuş bari eski bölümlerden bir resim seçseydiler, ellerinde yoksa söyleselerdi biz gönderirdik :D

yesimcan
04-04-07, 15:01
bu bölümm

ömer hapisten cikiyoo (yilmaz parayi ödüyodurr)
asli iyce kötülesiyo ameliyat olmasi lazimm...(onun icin asli yilmaz sariliyolar galiba)
filizz bebegin cinsiyetini ögreniyoo(bencee erkek olucak:))
önemli belgeler cikiyomus kasadan yilmaz cemi SIKISTIRIYOMUS(inanmasi güc ama..)
veee icimden bi ses bu bölümm yilmazz bebegi ögrenicek diyorrr (bölüm sonunda)

ins yaaa umarim icimdeki ses dogruu cikarrr okadar cok istiyorumkiii:)

ferman336
04-04-07, 15:02
ağzını hayra aç yahu :) gerçektende resimler çok iğreti durmuş bari eski bölümlerden bir resim seçseydiler, ellerinde yoksa söyleselerdi biz gönderirdik :D

heh he.:img-yes: walla kırmızıbeyaz benim ağzımı hayıra açmamla olacaksa bu işler, ağzımı hayıra da açarım bayıra da.:img-hyste ama yok bunlardan bir cacık olmaz.:sad53:

gülbeşeker
04-04-07, 15:04
walla pinkzone photoshop kullanarak vermek istedikleri mesaj "siz bunları anca photoshopla yanyana görürsünüz" de olabilir.:happy0064

bu fikre tamamiyle katılıyorum 60.bölümn set arasında beraber bir poz verselermiş bari zavallı kanald photoshopla ikisini biraraya getirmek zorunda kalmış artık dizinin sonuna kadar böyle gider heralde.Biz filiz-yılmazı bu gidişle rüyamızda bile beraber zor görürüz bakınız filiz bu bölüm çocuğun cinsiyetini öğreniyor ama babası yanında yok yakında karnı iyice büyür yine yılmaz yanında olmaz en güzel sahneleri bizlerden esirgiyorlar.

filizim+y
04-04-07, 15:06
herkese iyi yorumlar

bana fragmanı izlemem için yardımcı olabilecek bir forumdaşım var mı? şimdiden teşekkür ederim...

yesimcan
04-04-07, 15:12
ben artikk umudumu kestimm yilmaz&filizi sevgili gülbesekerin dedigi gibi ancak rüyalarimizda görürüz oda zor yaaa neysee:icon_sad:

bebegide yilmazz 72.b ögrenir ancakk sora bi 4 b. filizin pesindee 2 bölümde beraber görürüz al sana mutlu sonn gercektenn her bölüm hayal kirikligina ugruyorumm umudum kalmadiii hep hüsran hep hüsrann:sad53:

filizim+y
04-04-07, 15:19
forumdaşlarım ferman, yesimcan, shayan, mesburcum, arzuinan, kırmızıbeyaz
hepinizi çok teşekkür ediyorum izlemem de göstermiş olduğunuz incelik için
iyi ki varsınız:good:

güzel bir bölüm matraka söylemişti zaten fragmandan da belli oluyor..

byuzax
04-04-07, 15:26
fragmanı isledim isteyen arkadaşlara yollarım bu bölüm bebeğin cinsiyeti ortaya çıkıyor erkek gibi sanki erkeğe benziyo yani :img-hyste Matraka çok süper bolum dedi ama 69 için soyledi herhalde...

benim
04-04-07, 15:34
Fragmanda gösterilmeyen birçok şey oluyor.Kimse ümitsizliğe kapılmasın.Bu bölüm sonunda Yılmaz bebeği öğrenecek gibi geliyor ama bir yandan da Filiz'in Cem'i yonması için Yılmaz'ın öğrenmemesi gerek.Eğer bebeği öğrenirse Filiz'le Cem'i bir araya getirtmez.Filiz'i gölge gibi takip eder.Bu bölüm sonu olabilir mi bilmiyorum Cem oyunları çakacak , Yılmaz bebeği öğrenecek mi acaba....

gülbeşeker
04-04-07, 15:43
Fragmanda gösterilmeyen birçok şey oluyor.Kimse ümitsizliğe kapılmasın.Bu bölüm sonunda Yılmaz bebeği öğrenecek gibi geliyor ama bir yandan da Filiz'in Cem'i yonması için Yılmaz'ın öğrenmemesi gerek.Eğer bebeği öğrenirse Filiz'le Cem'i bir araya getirtmez.Filiz'i gölge gibi takip eder.Bu bölüm sonu olabilir mi bilmiyorum Cem oyunları çakacak , Yılmaz bebeği öğrenecek mi acaba....

bence bu bölüm ne cem oyunları çakacak ne de yılmz bebeği öğrenecek çok mu karamsar oldum yoksa gerçekçi mi bilmiyorum ama inşallah yanılırım(hiç sanmıyorum)biz bu bölüm şöyle güzel güzel filiz-cem,aslı-yılmaz sahnelerii izler dururuz keşke ömeri yılmaz çıkarsa süper olurdu o zaman bu sahnelere bile katlanırdım.

byuzax
04-04-07, 15:44
kanal d nin sitesinde 60.bolumdeki resimi kesip koymuşlar malum artık koyacak bişey kalmadı.... kaç bolumdur onları birlikte goremiyoruz adamlarda photoshopla yapmışlar hehe anca bolesini goruruz....:img-hyste

tolgahuzur1
04-04-07, 15:49
bence bu bölüm ne cem oyunları çakacak ne de yılmz bebeği öğrenecek çok mu karamsar oldum yoksa gerçekçi mi bilmiyorum ama inşallah yanılırım(hiç sanmıyorum)biz bu bölüm şöyle güzel güzel filiz-cem,aslı-yılmaz sahnelerii izler dururuz keşke ömeri yılmaz çıkarsa süper olurdu o zaman bu sahnelere bile katlanırdım.

bu hafta da ömerin haftası olacak..:good: onların gayretini izleriz biraz.. ferideme yazık kızın zaten hafızası yerinde değil birde ömer beynini sulandıracak.. birde kasayla ilgili bir detay vermemişler. demek ki bu bölüm bi hızlanma var.. cem bakalım nasıl bir önlem alacak.. gerçi adam örümcek adam gibi her dala atlıyo..:img-hyste garibim yılmaz nasılda boynu bükük bakıyor filize:) içim gitti yahu bunu gören hangi kadın affetmez bu adamı:)

arzuinan
04-04-07, 15:52
Fragmanı birkaç kez izledim. Ne düşüneceğimide şaşırdım açıkcası. Aşıklarımın başkalarıyla el ele diz dize sarmaş dolaş görmek beni üzdü. Aslında demiştiniz, anlattınız ama yine de gözümle görünce daha bi sinir yaptım. Bakalım bölümü izlerken ne yapacağım...

arzuinan
04-04-07, 16:04
Ömer, Cem'e nefretle bakıyor. Handan sanki önceden tembihli gibi ifadesiz... Ömer bunun hesabını Filiz'e sorar...

Son sahne ise içimi parçaladı. Yılmaz'ın yada Filiz'in ağlamasını istemiyorum artık... Yılmaz'ın aklından neler geçti kim bilir... ooofff ooofff

benim
04-04-07, 16:06
Filiz'in Cem'e sarılma sahnesi öncesinde Cem'e bayağa bir duygu sömürüsü yapacağını sanıyorum.Ömer'de yanımızda değil Elif babasını çok özledi.Elif'in hiçbirşeyden haberi yok.Ömer 2 yıl hapiste kalırsa Elif'e nasıl açıklarız . Annemde çok üzülüyor Ömer'in durumuna , keşke Ömer yanımızda olsaydı .Ona çok ihtiyacımız var diyebilir.Ondan sonra Cem'de Filiz istersen ben Ömer'i çıkartabilirim .Filiz'de Yaa Gerçektende yaparmısın der.

tolgahuzur1
04-04-07, 16:11
Filiz'in Cem'e sarılma sahnesi öncesinde Cem'e bayağa bir duygu sömürüsü yapacağını sanıyorum.Ömer'de yanımızda değil Elif babasını çok özledi.Elif'in hiçbirşeyden haberi yok.Ömer 2 yıl hapiste kalırsa Elif'e nasıl açıklarız . Annemde çok üzülüyor Ömer'in durumuna , keşke Ömer yanımızda olsaydı .Ona çok ihtiyacımız var diyebilir.Ondan sonra Cem'de Filiz istersen ben Ömer'i çıkartabilirim .Filiz'de Yaa Gerçektende yaparmısın der.

yaa banada tam tersi geliyor.. cemin surat ifadesi onu hiç beklemiyor gibiydi.. ömerde bak ben çıktım yılmaz ağam sağ olsun der :) o zamanda filiz gider dermi acaba senden yardım isteyen oldu mu diye... birde bu handanda bek cıvıkmış hemen cemi eve kabul etmiş..daha düne kadar neler söyledi adama çook yanar döner ir kadın..:img-hyste

benim
04-04-07, 16:15
yaa banada tam tersi geliyor.. cemin surat ifadesi onu hiç beklemiyor gibiydi.. ömerde bak ben çıktım yılmaz ağam sağ olsun der :) o zamanda filiz gider dermi acaba senden yardım isteyen oldu mu diye... birde bu handanda bek cıvıkmış hemen cemi eve kabul etmiş..daha düne kadar neler söyledi adama çook yanar döner ir kadın..:img-hyste

Tam terside olabilir.Filiz Cem'den yardım isterken Yılmaz'da Ömer'i çıkartmış olabilir.Feride belkide hapisaneye Yılmaz'la beraber gidyordur.Yılmaz Ömer'e teklifi yapar.

filizim+y
04-04-07, 16:25
fragmanda

--- en iç yakan sahne filizimin bebeğini okşadığı ve sevdiğinin ona bakışı muhteşemdi hele yılmazımın gözlerindeki buğu ah demeye devam diyorlar bana
(bu sahneyi görüpte yılmazımın aşkından şüphe edebilir miyim kesinlikle ikinizde haketmediniz ama bebeğiniz olacak sizi yeniden kavuşturan)

yılmazımın aklından geçenler filizi öyle görünce

sevdiğim elinle okşadığın bizim bebeğimiz olabilirdi
sen başkasının değil benim bebeğimin annesi olabilirdin
neden yaptın bunu ikimize
ben seni sevmekten vazgeçmedim ki sadece unutmak istedim ama yapamadım, olmuyor yanıyorum her gün yaktığın ateşinle her gördüğümde kavrularak seni içinde bana ait olmayan büyüdükçe sana karşı hasretim daha da büyüyor bu yaşarken ölmek değil de ne:icon_sorr :icon_sorr

--- en sevimli sahne filizimin bebeğini gördüğü an ve gülümsemesi

--- en sinir olduğum sahne yılmazım - aslı ve filizim - cem sarılması (3.şahıslara giderek daha da öfkelenmeme neden oluyorlar başkasına ait bir bedene sarılmak hem de bile bile)

--- en üzüldüğüm sahne feridenin eline verilen mektup, şal sahnesi, feridenin ağlaması, ömerin ağlaması, tabi ki yılmazımın filize melül melül iç yakıcı bakışı
(ama ömer ferideyi silemeyiyor resmi de vermesi lazımdı bence feride hapishaneye resmini istemek için gider madem herşeyi gönderdin onu da alıyım:img-hyste )

--- en öfkeli sahne ömerin cemi gördüğü sahne (sen ne yüzle geliyorsun buraya şimdi sana bir çakarsam bir de yer çakar daha yeni çıktım içerden senin yüzünden girdim yine senin yüzünden giremem ama içim de kalmasın al sana:img-hyste :img-hyste cem de ama benim sayemde çıktın naber:img-hyste )

--- en intikam hisli sahne filizin gülü sıkıp parmağını kanatması (kötüyüm ben kötüyüm onun yanında dura dura ne hale geldim ben) ve çantasının sapını sıktığı sahne (ceme sarılmadan önce sanırım)

sinem*
04-04-07, 16:31
Fragmanı netten izledim :) Filizin hali çok kötü ya..Bu cemden intikam alacağım diyerek kendini kasıyor sonra bir de başına belayı alacak..Zaten bu kızın yüzü ancak son bölüm gülecek gerçi fragmanda bebeği sayesinde gülüyor ama :) Sanırım bebeğin cinsiyetini öğreneceğiz :)

Cemle filizin sarılışında filizin çantayı sıkması sonra verdiği gül yüzünden elini kanatması bu sahneler başarı kazandığı sahneler olacaktır haftaya filiz cem meselesi çözülecek gibi...

Aslı yılmaz sarılmasında sanırım aslıyı teselli ediyor..Aslıya da kötü bir şey olmasa bari..

Ömerle feride neden ayrılmış anlamadım ..gururun alasını ömer yapmaya başladı :) Herhalde aşktan karşılık alınca sürekli daha fazlasını istiyorsun :) baksana ömer bile bunu yaptıysa artık ne diyeyim :) Hem de kız açıkladı ...neyse ömer çıkıyorsa düzeltirler artık...

Son sahne çok kötü ya ..ama hala umutlarım nasıl taze olduğunu anladım son sahnede düşündüğüm tek şey yılmaz bebeğin nasıl büyüdüğünü düşünür de belki bu sefer anlar diye düşündüm :) Yoksa iki aylık bebek o kadar büyümez bunu bilir herhalde yılmaz :)

kursuni19
04-04-07, 16:42
Son sahne icin Yilmazdan bir siir

Aglamak aci verir oluyor yüregime,
Renklerin mevsimini yasamak isterken,
Saplanip kaldigim gecenin siyahina,
Boyun egmekte, cagresizligim

kursuni19
04-04-07, 16:47
Bitanede Filizden gelsin

Hüzünlü bir aksam
Korku veren söguk, ürkekligimi beslerken
Sehrin isiklarina bulanmis yanlizligi
Görmezlikten gelebilirmiyim acaba?

yesimcan
04-04-07, 16:55
filizim kursuni19 yaaa sizde gercketenn yetenek var serdar oguzaa rakip cikiyo:) siirler ve yazii cokk güzell ellerinize saglik:img-wink:

icimden bi ses bu bölüm yilmazz bebegi ögrenir diyoo....eyer ögrenmese ozaman kesinn 73.bölümde ögrenir bu gidisleee..
neysee artikk biri cemlen biri asliylann yalanda oslaa o sahneleri izlemekk cok SIKICI olucak kesinn napalimm katlanicazz:sad53:

arzuinan
04-04-07, 17:02
vallahi artık bende filiz ve bebeğine üzülmeye başladım..:icon_sorr yazık kıza ya ne yerleri belli nede yurtları kaldı öyle ortada.. birde denize düşen yılana sarılır misali ceme sarıldı iyice arap saçın dönderdi ... yaa yılmaza ne demeli hala öğrenemedi yahu bebeği valla bu işin içinden nasıl çıkacak anlıyamadım.. yani ya ömerden öğrenecek yada handandan.. işin entresan yanıda filize inanmayıp bu ikiliden birine inanması.. hayat ne garip demi..

Filiz'e inanmamasının sebebide Handan'dı eğer o rapor olmasaydı. Şuan başka şeyler konuşuyor olurduk eminim...

Bu işi kesinlikle Handan düzeltmeli. O batırdı, O çıkartmalı... Hemde ağlaya zırlaya ben ettim Yılmaz sen etme şeklinde...

***aRmaNciK***
04-04-07, 17:04
fragmani sonunda bende izledim... umarim bu hafta yilmaz bebegi ögrenir,yoksa dizi iyice cigrindan cikar. zaten eskisi gibi sürükleyici degil, ama yinede bakiyorum,cünkü en sevdigim dizilerden birisi...ve sonuna kadar bakacam.
sonuna kadar FILIZ&YILMAZ:)

medsul
04-04-07, 17:10
efendim fragmanın sonuna rast geldim neyazıkki tamamini izliyemedim
yılmazın filizi görünceki hali ne üzüldüm be yazık belkide aklından filiz cemin bebeğini seviyordiye cok kötü olmuştur bir an önce ögrensede bizde
rahatlasak ben nete bakayimda ama size zahmet olmassa bbana
fragman link atarmisiniz şimdiden teşekkür ederim

sezinti
04-04-07, 17:13
Fragmanı kanalda izledim. Bölümde öne çıkan karakterlerimizin duygu yoğunlukları ve gözleri. Bölümde dikkatle izleyeceğim yerler bu sahneler olacak sanırım. Fragmanını en son sahnesinde Yılmaz ve Filiz'in aynı karedeki sahnesi çok muhteşem olmuş. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Sevgili Berna, pinkzone, filizim+y ve kursuni19, anladınız siz onu. :)

jojoo
04-04-07, 17:14
fragmanı bnde izledim we özetı ılk okuduğumda olduğu gıbı hıç heycanlanmadım.yılmaz bu bölümde öğrenmez bnce bebeği.yılmazın fılıze bakarken kı sahne çok guzel ama fılızın onu goreceğini sanmıyorum.fragmandada pek tartışılıcak bırşey yoq gbı bu bölm sıkmaz işllh yanı fılızle yılmaz arasında artk bı yol kat edılsın surda ne kaldı fınale yılmazın pısmanlığını seyredelım bıraz

BERNA
04-04-07, 17:21
Ya nasil duygulandim ya çok sagol canimin içi, ben de seni sevgiyle kucakliyorum, ya farkettin mi, Ömer son sahnede Cem'e öyle bir bakti, "Sana bir çakarim bir de yer çakar" der gibiydi. Ya bu arada ben Feride'ye üzüldüm gel iyisi mi sen ve ben sarildiktan sonra Feride'ye sarilip teselli edelim.:good:

Oncelikle fragmani bilgisayarima ulastirdigin icin tesekkurlerimi sunuyorum kader arkadasim :good:
Ancak bakiyorum Omer esyalari yollar yollamaz teselli bahanesiyle Feride'ye sarilmaya kalkmissin, bacim derken sonu kotu olacak Nevzat'tan sonra bir de seninle ugrasacagiz diye korkuyorum :img-hyste :img-hyste

Omer'in mektup gonderdigini dogru tahmin etmisim de fular niye gonderilmis ve de herseyden once Feride eger fragmanda goruldugu gibi hapishaneye gittiyse nasil gitti? Tabi o pencerenin parmaklari degilse bu nedir ya senaristler artik uc bolum oncesini de mi hatirlamiyorlar? Omer'in bunu yapacagini dusunmemistim ama, madem o da Gazi Mahallesi'nde, muhtara ikametgah icin giderken Feride'yi gorur ve de oturup konusurlar; yani umarim oyle olur. Benim korkum Feride'nin de gitmeye falan karar vermesi, o zaman cami aciyorum bagiriyorum kesin ;)

Fragmanda Cem bana da sasiriyormus gibi geldi, Yilmaz bir surpriz yapmis olsa keske ama pek sanmiyorum iki kez denedikten sonra. Omer'in Cem'e girismesi kulaga hos geliyor ama tahminim simdilik sadece bagiracagi yonunde. Handan 'i da rol yapmaya Filiz ikna etmistir diye dusunuyorum. Zaten gozlerinde korku dolu bir bakis var olay cikacak diye.

Filiz'in plani hakkinda hala ciddi suphelerim var. Bebegin cinsiyeti konusunda tahminim benim de erkek.

Edit: Sevgili Sezinti anlamaz olur muyuz ;) Benim de dinlerken aklimdan gecmedi degil Filiz ve Yilmaz da diger baska duygularla beraber :good:

medsul
04-04-07, 17:27
fragmanı arkadaşlarimin sayesinde tamamini izledim sagolun tekrar
filiz nasıl bakıyor ceme sarilirken neredeyse öldürecek
birde bu bölüm kesin bebeğin cinsiyetini ögreniriz baksaniza artık tamamiyle
belli oluyor ayrıca merak ettiğim şey feride nasıl oluyorda ömeri ziyaret etmesine izin verdiler hani ömerde ceme kötü kötü bakti kavga etmeseler iyi
şimdi ömer nerde kalacak acaba merak ettim neyse ben bu bölümden
ümitliyim dogrusu inşallah yılmaz artık gercekleri ögrenir yoksa

arzuinan
04-04-07, 17:31
Yılmaz, bu bölümde bebeği öğrenmez gibi geliyor bana. Tabiki çok isterim öğrenmesini ama sanki daha var gibi... Bana kalırsa, hem Filiz'in oyununu hemde bebeği anyı zamanda öğrenecek...

tolgahuzur1
04-04-07, 17:38
ne oldu yahu hepiniz sustunuz.. bi işim vardı dışarıya gidip geldim 1 sayfa zor yazmışsınız.. cidden konuşacak konu kalmadı.. inşallah yılmaz öğrenir bebeği diyeceğim ama yine tık yok fragmanda.. birde bomba bölüm bu bölümmüydü.. ben dikkat çekecek birşey görmedim..

tolgahuzur1
04-04-07, 17:42
Yılmaz, bu bölümde bebeği öğrenmez gibi geliyor bana. Tabiki çok isterim öğrenmesini ama sanki daha var gibi... Bana kalırsa, hem Filiz'in oyununu hemde bebeği anyı zamanda öğrenecek...

hiç sanmam önce yılmaz bebeği öğrenecek ondan sonra gerçekler ortaya çıkacak gibi geliyor bana.. bu sefer yılmaz gerçeği öğrenecek filize anlatacak filizde inanmıyacak.. sonrada yılmaz tavır yapar filizde gerçeği annesinden öğrenince yılmazın peşinden koşar.. valla kafamda karıştı..:img-help:

yesimcan
04-04-07, 17:45
ne oldu yahu hepiniz sustunuz.. bi işim vardı dışarıya gidip geldim 1 sayfa zor yazmışsınız.. cidden konuşacak konu kalmadı.. inşallah yılmaz öğrenir bebeği diyeceğim ama yine tık yok fragmanda.. birde bomba bölüm bu bölümmüydü.. ben dikkat çekecek birşey görmedim..

aynennn matraka 2 haftadir 68.b. diyip duruyoduu ne özete öylee bomba bisey varr nede fragmanda hersey aynii tekrarlaniyoo sahnelerrr .....amann been arrtik umudumu kestimm gercektenn ondan yorum yapmak bile gelmiyor icimdenn aklim almiyo yaa gercekten bir bebek meselesi tam 14.b. ortaya cikmadii nasill olur buya akla mantiga sigicak is deyill......neysee zaten hem filiz hem yilmazz ayri ayri yerlere sürükleniyolarr o gururlari yokmu o gururlarii neyse ikiiisine gururlariylan mutlulaklarr

okadar icim karardikii ........:sad53:

archshe
04-04-07, 17:45
fragmanı sevgili hasan sayesinde izledim...teşekkürler hasan..fragmanı izleyince insanoğlu işte neler yaşıyo dedim...filiz cemle aslı yılmazla...birbiri için çarpan iki kalp ama dört kişiler...yanlış tercihler yaşıyolar...filiz ceme zor sarıldı zaten kafasını ezmemek için zor tuttu kendini...yılmazda da tuhaflık vardı aslı için endişesinenmi ben kimin yanında olmak istiyodum şimdi kime sarılıyorum düşüncesinden mi bilemedim.. son sahnede ise filizim güzel açıklamış zaten yılmazın düşüncesi bunu bize neden yaptın filiz o bebeğin babası ben olabilirdim diyedir..filiz düşüncesiyse yanlızız bebeğim sadece ikimiz olucaz..:)

jojoo
04-04-07, 17:46
hiç sanmam önce yılmaz bebeği öğrenecek ondan sonra gerçekler ortaya çıkacak gibi geliyor bana.. bu sefer yılmaz gerçeği öğrenecek filize anlatacak filizde inanmıyacak.. sonrada yılmaz tavır yapar filizde gerçeği annesinden öğrenince yılmazın peşinden koşar.. valla kafamda karıştı..:img-help:

tuyo weren arkadaş yanlış hatırlamıyosamm sey demişti ilk önce aslının hastalığını öğrenecek sonra bebeğii öğrenecek demişti. e aslının hastalığını öğrendı bebeği öğrenmesi yakındır ama 68. bölümde olmıyck bnce bu önceden bı soru sorulmuştu 68. böşümde bebeği öğrenecek diye bnde ewet öğrenecek demiştim ama lafımı gerı alıyorum öğrenmeyecek bnce

tolgahuzur1
04-04-07, 17:50
aynennn matraka 2 haftadir 68.b. diyip duruyoduu ne özete öylee bomba bisey varr nede fragmanda hersey aynii tekrarlaniyoo sahnelerrr .....amann been arrtik umudumu kestimm gercektenn ondan yorum yapmak bile gelmiyor icimdenn aklim almiyo yaa gercekten bir bebek meselesi tam 14.b. ortaya cikmadii nasill olur buya akla mantiga sigicak is deyill......neysee zaten hem filiz hem yilmazz ayri ayri yerlere sürükleniyolarr o gururlari yokmu o gururlarii neyse ikiiisine gururlariylan mutlulaklarr

okadar icim karardikii ........:sad53:

yani sevgili yesimcan sana katılmamak mümkün değil..ya bu ne gururmuş bee taşı bile yerinden oynatır valla.. neredeyse çocuk doğacak ama bizim yılmazın haberi yok.. işin entrasan yanıda iki karakterin yaptığı hatalardan dolayı bu hale glmesi.. şimdi cidden üzülmeye başlıyorum..:icon_sorr yazık yani ortada bir emek var paylaşılmış birşşeyler var bunları hak etmiyorlardı... aslında en güzel tepki diziyi bu hafta izlememk.. yapımcıları mail ile boğmak.. ama bu dediğim imkansız gibi.

kursuni19
04-04-07, 17:52
Ne demisler Kadınlar, sevmedikleri adama hiç acımazlar (Alexandre Dumas Fils) , Filizde su Ceme kesinlikle acimiyor ve kaybettigi hersey geriye almak istiyor. Bakalim bu oyun ne zaman patlak verecek.

pinkzone
04-04-07, 18:07
Yine döktürmüş.. Serpil bence medyum.. :) Tüyo sallama rekortmeni.. :) Bölümü izlemeden ilk yarıyı söyleyebiliyor.. Üstün yetenek kızımız.. Allah Matrakadan sonra onu da başımızdan eksik etmesin.. Matraka sevindiriyorsa.. O tam tersi yerlere yatırabiliyor.. :)

denmavi
04-04-07, 18:09
bu bölüm çok heyecanlı ve güzel olacak

Bu sözü sanki biri daha önce söylemişti. Kim acaba? Yoksa matraka mıydı :img-yes:

yesimcan
04-04-07, 18:11
Yine döktürmüş.. Serpil bence medyum.. :) Tüyo sallama rekortmeni.. :) Bölümü izlemeden ilk yarıyı söyleyebiliyor.. Üstün yetenek kızımız.. Allah Matrakadan sonra onu da başımızdan eksik etmesin.. Matraka sevindiriyorsa.. O tam tersi yerlere yatırabiliyor.. :)

:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste fatma yorumu okuyuncaa kirildim resmen yaa:img-hyste :img-hyste hala gülüyorumm eevet serpil reklam aralarini bile biliyoo:img-hyste

kursuni19
04-04-07, 18:13
yalnız diziye ilk reklam verildikten sonraki sahne çok sinir bozucu olacak

Ikinci reklamdan sonra, ah ah neler olacak bir bilseniz

Ücüncü reklamdan sonra Filizi görcez, a evet birde Yilmazi, tabi Ömeri ve Ferideyi,
Asliyi ve Cemi unutmayalim, bide olmazin olmazi handan

Son reklamdan sonra, yani dizinin son kismini sakin kacirmayin, cok güzel bir yerde bitecek

sinem*
04-04-07, 18:15
bu bölüm çok heyecanlı ve güzel olacak

Bu sözü sanki biri daha önce söylemişti. Kim acaba? Yoksa matraka mıydı :img-yes:

hangisi daha önce söyledi bilmiyorum ama yanılmıyorsam hem efsane serpil hem de bizim forumun tüyocusu matraka söylemişti tabi matraka bunu serpili yanıltmak için mi dedi yoksa başka bir şey için mi bilinmez :) Ama artık tüyolara güvenmiyorum :)

Yılmaz Cem karşılaşması olmadığına göre yılmaz bu sefer kanıt elde edip cem'i dövmeyecek gibi :img-hyste

Bu arada gururlar altında bir dizi oldu çıktı hadi filizle yılmaz konuşamıyorda gurur yapıyor ömer abicim sana ne oldu şimdi :img-hyste Elif'e gurur yapmadın en yapılacak yerde yapmayıp bu feride kıza yapacaksan ben sana ne diyeyim :) Kız karşısına alıp anlattı neden parayı aldığını falan filan ama ömer şalı ve mektubu geri gönderiyor umarım sadece bu sahnelerle sınırlı bir küslüktür..Birde ömerin gururunu izlemeye başlarsak yandık

pinkzone
04-04-07, 18:15
Ben serpile bizzat sitede sorcam yakalarsam..

Sevgili Serpil.. Diziyi çok iyi biliyorsun.. Bütün tüyoların şıp diye çıkıyor (Tabi yersen) Soruyorum sana en yüce medyum serpil Ihlamurlar Altında yayınlanırlarken kaç kere ara verilcek.. Ve reklam sayısı ne kadar olcak.. Mümkünse dizi içindeki reklamları da rica edeyim..:img-hyste Niye mi soruyorum.. Bende diziye katkıda bulunsu diye reklam vercem.

Atiker Oto gaz sıralı sistemleri I.A reklam kuşağını sundu.. :img-hyste

secoms
04-04-07, 18:19
Evet arkadaslar itiraf ediyorum;
Ben Serpil'im..Bugüne kadar kimliğimi sakladım ama şimdi bu yazılanları okuyunca cok darıldım.. Özellikle sevgili modum size cok kırgınım :img-hyste

Gazi Mahallesi'nde oturduguma bakmayın Tuba'ya Paris'e niye gittigini soracak kadar da yakınım.. Ve o kadar samimiyiz ki Tuba hala daha Bülent'e ilk zamanlardaki gibi asık oldugunu sadece benimle paylasıyor :)

Ya var mı böyle birsey..Neyse arkadaslar benimkisi sadece bir sakaydı haberiniz ola..Sonra özel mesajlarla ugrasmayayım :img-wink:

mesburcum
04-04-07, 18:23
Yani bu Serpil sanki dizinin montaj departmanında...

Bu bölüm dizinin künyesinde arayacağım onu. Gerçi Serpil onun kod adı da olabilir... :)

pinkzone
04-04-07, 18:26
Secoms aramızda köstebek varmış da bilmiyormuşuz.. :)

Hahah aslında nickte çağrıştırıyor.. Secoms Serpil -Se... Hahah :img-hyste

Aaa ayıp ediyon secoms.. Sende bir sanat yapıyorsun sonuçta.. :) Çok uğraş gerektirir bu aktivite.. Serpil olma fikrine çok güldüm.. :img-hyste

Serpil arkadaşımızı gönülden tbrik ediyoruz.. Guinees Rekorlar kitabına dizi tüyolarını en çok sallayan kişi olarak girmeye aday oldu.. Az daha yazsın.. Bizzat ben başvuracağım onun adına.. :) Yorulmasın birde evraklarla.. Tüyoları getirse yeter.. :img-hyste

Ama kesin aramızdan biri ve yazmayan biri olabilir.. Matraka ağzından a çıksa b ekleyip ab yapabiliyor.. :img-hyste

byuzax
04-04-07, 18:26

kıza bu kadar yüklenme bence pinkzone ... bazı yerleri abarttığı doğru fakat daha önce soyledikleri çıktı hatta ilk tüyo verişinde filizler gaziye taşınacak demişti hepimiz sallıyor falan dedik ama cümletten dumur olduk.... bu kız güvenimi kazanmaya başladı valla...

pinkzone
04-04-07, 18:29
Yani bu Serpil sanki dizinin montaj departmanında...

Bu bölüm dizinin künyesinde arayacağım onu. Gerçi Serpil onun kod adı da olabilir... :)

Arkadaşım montajcı olsa.. TÜyoları bilirdi.. Matrakadan değişik tüyo söylemedi.. Ayrıca tam tersini söyledi.. Sonra tuhaf şekilde reklam arasını biliyor.. :) Senaryoya bakıyor.. Bu serpil ya in ya cin.. Söyle serpil inmisin cinmisin.. :img-hyste Yoksa Medyum musun ?

pinkzone
04-04-07, 18:31
kıza bu kadar yüklenme bence pinkzone ... bazı yerleri abarttığı doğru fakat daha önce soyledikleri çıktı hatta ilk tüyo verişinde filizler gaziye taşınacak demişti hepimiz sallıyor falan dedik ama cümletten dumur olduk.... bu kız güvenimi kazanmaya başladı valla...

Onu matrakada söylüyordu ona bakarsan.. Bir kere onun tüyoları tamamen tahmin.. Az çok herkes tahmin yapar bu forumu okur.. Bu forumu okusa bile binlerce mesajdan kendine tüyo çıkarır.. Bel bağlamayın şuna inandıkça dahada inandırıyor masalına sizi..

Tüyoda bir I.A Markası Matraka.. Şaşmıyor.. Bölümler belli olmuyor ama..Kesinlikle tüyolar tutuyor.. :good:

yesimcan
04-04-07, 18:33
Secoms aramızda köstebek varmış da bilmiyormuşuz.. :)

Hahah aslında nickte çağrıştırıyor.. Secoms Serpil -Se... Hahah :img-hyste

Aaa ayıp ediyon secoms.. Sende bir sanat yapıyorsun sonuçta.. :) Çok uğraş gerektirir bu aktivite.. Serpil olma fikrine çok güldüm.. :img-hyste

Serpil arkadaşımızı gönülden tbrik ediyoruz.. Guinees Rekorlar kitabına dizi tüyolarını en çok sallayan kişi olarak girmeye aday oldu.. Az daha yazsın.. Bizzat ben başvuracağım onun adına.. :) Yorulmasın birde evraklarla.. Tüyoları getirse yeter.. :img-hyste

Ama kesin aramızdan biri ve yazmayan biri olabilir.. Matraka ağzından a çıksa b ekleyip ab yapabiliyor.. :img-hyste

:img-hyste beni güldürdün allahta seni güldürsün yaa sabahtan beri gülüyorum:img-hyste yaaa kizz reklam aralarini bile biliyo yaa montajdan sora galibaa diziyii serpile izlettiriyolarr:img-hyste bide nedensee özet ve fragman ciktiktan soraaa geliyoo tüyo vermeyee:) (resmi sitedekiler ip nosuna bakmiss serpil deyilmis onun adina yazan biriymiss serpil olarak yazmismis) neyseee bakalimm ilk reklamdan soraki sahneye:img-hyste

ferman336
04-04-07, 18:35
bende tüyo yazacam :)
- filiz cemin ciğerini sökecek
- cem bunu öğrenince o da filizin dalağını alacak.
- bunları öğrenen yılmaz dr olan deli kız nalan dan yardım alıp olaya dahil olacak. (baktı olay tıptan gidio napsın adam :)
- ömer bayrampaşadan çıktıktan sonra cemi vurup ümraniye hapishanesine düşecek.
- ömerin sağlam olduğunu duyan ümraniye hapishanesindeki mahkumlar ömere roketatar ve bilumum ağır silahlarla saldıracak ama ömere gene birşey olmayacak.
- feride tekrar dansözlüğe dönecek.cuma ve c.tesi akşamları günayda sahne alacak.hıncal onun için güzel şeyler yazacak.
- yüzüğünün geri geldiğini gören handan tekrar satacak ve bumerang aleti hakkında araştırmalara başlayacak.
- aslı ölecek ama dirilecek. zombi mühendis olarak mahşer yerinin hazırlanmasında görev alacak.
şimdilik bu kadar. bunlar ilk reklam arasına kadar olacak :img-hyste :img-hyste

eyschann
04-04-07, 18:35
Onu matrakada söylüyordu ona bakarsan.. Bir kere onun tüyoları tamamen tahmin.. Az çok herkes tahmin yapar bu forumu okur.. Bu forumu okusa bile binlerce mesajdan kendine tüyo çıkarır.. Bel bağlamayın şuna inandıkça dahada inandırıyor masalına sizi..

Tüyoda bir I.A Markası Matraka.. Şaşmıyor.. Bölümler belli olmuyor ama..Kesinlikle tüyolar tutuyor.. :good:

bence sende bukadar emin olma arkadasim cünkü matrakanin da sastigi tüyolar oluyor kasa bos cikacak dedi ama özette tam tersi yaziyor kasa gayet dolu.....
tamam bende serpilin biraz abartigini düsünüyorum ama takip ettigim kadariyla söylediklerinin 100/ 70 cikiyor buda büyük bir basaridir bence..........

ismailsurucu
04-04-07, 18:36
fragmanı bnde izledim we özetı ılk okuduğumda olduğu gıbı hıç heycanlanmadım.yılmaz bu bölümde öğrenmez bnce bebeği.yılmazın fılıze bakarken kı sahne çok guzel ama fılızın onu goreceğini sanmıyorum.fragmandada pek tartışılıcak bırşey yoq gbı bu bölm sıkmaz işllh yanı fılızle yılmaz arasında artk bı yol kat edılsın surda ne kaldı fınale yılmazın pısmanlığını seyredelım bıraz

o gözlerden süzülen yaşlar pişmanlık ifadesinin başlangıcı zaten.çocuğu öğrendikten sonra o sahneleri çok seyrederiz diye düşünüyorum.

pinkzone
04-04-07, 18:37
:img-hyste beni güldürdün allahta seni güldürsün yaa sabahtan beri gülüyorum:img-hyste yaaa kizz reklam aralarini bile biliyo yaa montajdan sora galibaa diziyii serpile izlettiriyolarr:img-hyste bide nedensee özet ve fragman ciktiktan soraaa geliyoo tüyo vermeyee:) (resmi sitedekiler ip nosuna bakmiss serpil deyilmis onun adina yazan biriymiss serpil olarak yazmismis) neyseee bakalimm ilk reklamdan soraki sahneye:img-hyste

Öyle deme..

Serpil hanım montajdan çekimine senaryodan ışık bölümüne kadar bütün bölüme hakim ve yönetici kişisi.. :) Ondan izin almadan ne öpüşüyor karkaterler ne sarılıyorlar.. Nede konuşuyorlar.. Serpil I.A setine bir nevi Hitler olmuş.. O höyt demedikçe işler başlamıyor. Çekime başlarken bir kul elham okumadan başlamıyorlarmış.. :img-hyste

denmavi
04-04-07, 18:39
- bunları öğrenen yılmaz dr olan deli kız nalan dan yardım alıp olaya dahil olacak. (baktı olay tıptan gidio napsın adam :)
- ömerin sağlam olduğunu duyan ümraniye hapishanesindeki mahkumlar ömere roketatar ve bilumum ağır silahlarla saldıracak ama ömere gene birşey olmayacak.
- feride tekrar dansözlüğe dönecek.cuma ve c.tesi akşamları günayda sahne alacak.hıncal onun için güzel şeyler yazacak.
- yüzüğünün geri geldiğini gören handan tekrar satacak ve bumerang aleti hakkında araştırmalara başlayacak.
- aslı ölecek ama dirilecek. zombi mühendis olarak mahşer yerinin hazırlanmasında görev alacak.

Verdiğin tüyolar için teşekkür ederim.Dizimizin bu yönde gelişmesi heyecan verici. Şimdi daha da bağlanacağım diziye sayende :D :D :D

Not: Sevgili ferman, tüyoların hepsini biranda vermeseydin. Biliyorsun forum sessiz kalıyor. Serpiştire serpiştire lütfen :img-hyste

yesimcan
04-04-07, 18:40

:img-hyste :img-hyste :img-hyste ayyyy gülmektenn öldüm yaaa aklima geldikcede gülüyorumm:img-hyste süpersinizzzcemin cigerini sökücekk---cem bunu ögrenince filizin dalagini sökücekk:img-hyste :img-hyste

pinkzone
04-04-07, 18:41

Serpilden daha yaratıcı gördüm seni.. Bir nevi Fredy &Jason I.A veriyonu olmuş helal olsun sana.. :img-wink:

bence sende bukadar emin olma arkadasim cünkü matrakanin da sastigi tüyolar oluyor kasa bos cikacak dedi ama özette tam tersi yaziyor kasa gayet dolu.....
tamam bende serpilin biraz abartigini düsünüyorum ama takip ettigim kadariyla söylediklerinin 100/ 70 cikiyor buda büyük bir basaridir bence..........

Valla ben kendimden çok eminim. Matraka tam tüyoyu vermediğini söylemişti zaten.. Aslında ben ne diye yazıyorumki.. Matraka tüyo yazmayınca onda da musluklar duruyor.. Sanırım iSki suyu matrakaya bağlamış. O akıtınca serpilede su geliyor.. :img-hyste

ismailsurucu
04-04-07, 18:45
bende sana katılıyorum eğer bu bomba bölümse ya fragmandan anlaşılmıyor yada buu bölüm bombaa fılann değill

belkide bomba fragmanın içinde değil de bölümün içindedir.olamaz mı.herşey fragmanın içinde olacak değil ya.

ferman336
04-04-07, 18:46
Verdiğin tüyolar için teşekkür ederim.Dizimizin bu yönde gelişmesi heyecan verici. Şimdi daha da bağlanacağım diziye sayende :D :D :D

Not: Sevgili ferman, tüyoların hepsini biranda vermeseydin. Biliyorsun forum sessiz kalıyor. Serpiştire serpiştire lütfen :img-hyste

:) hepsini vermedim zaten bunlar ilk reklam arasına kadar olacak olanlar. ikinci reklam kuşağından sonra daha neler olacak neler :img-hyste :img-hyste

tolgahuzur1
04-04-07, 18:47

ABİ çok sağol tüyolar için ellerine sağlık.. abi keşke birde bu hafta dizinin reklamını yine otogazcılar mı almış onuda söyleseydin.:img-hyste bu hafta kesin sponsor ZAYIFLAMA hapları olur:img-hyste birde bu serpili fazla tiye almışsınız ama kızın dedikleri hemen hemen çıktı..

pinkzone
04-04-07, 18:49
Ya ferman 3. reklam kuşağı oalyları bana tamam mı.. O pastadan büyük dilimler kapıyorum.. :)

Bu hafta diziyi başka sponsor sunacakmış... Serpile sordum dediki bu haftada Next-Bext star sunuyormuş.. :)

ferman336
04-04-07, 18:52
ABİ çok sağol tüyolar için ellerine sağlık.. abi keşke birde bu hafta dizinin reklamını yine otogazcılar mı almış onuda söyleseydin.:img-hyste bu hafta kesin sponsor ZAYIFLAMA hapları olur:img-hyste birde bu serpili fazla tiye almışsınız ama kızın dedikleri hemen hemen çıktı..

rica ederim tolgacım ne demek:img-yes: şu an elimde 143.sezon 1236.bölüme kadar olan senaryo mevcut :img-hyste sorun söyliyeyim.:img-yes: bu diziye selpak kağıt mendilleri sponsorluğu yakışır ama bir türlü farkedemedi adamlar bu dizideki dramı ve ağlatma kapasitesini. yöneticilik zor iş görmek lazım bazı şeyleri :img-hyste

ferman336
04-04-07, 18:54
Ya ferman 3. reklam kuşağı oalyları bana tamam mı.. O pastadan büyük dilimler kapıyorum.. :)

Bu hafta diziyi başka sponsor sunacakmış... Serpile sordum dediki bu haftada Next-Bext star sunuyormuş.. :)

ne demek pinkzone merakla bekliyorum 3.reklam arası tüyolarını senden :) bütün pasta senindir. :good:

pinkzone
04-04-07, 18:58
--- Made in serpil---

Son aldığım tüyolara göre.. :) dizi her hafta başka sponsor suncakmış.

1.hafta: Selpak
2.hafta: Prima çocuk bezi.
3.Hafta: Çilek çocuk odası
4.Hafta: Şelale su arıtma tesisleri
5.Hafta: Çelik Silah Tam şarjörlü otamatik silah
6.hafta: Cemile düğün organizsayon
7.Hafta: Ayşe gelinlik .. :)

denmavi
04-04-07, 19:08
--- Made in serpil---

Bence serpile çok yüklendik ben artık korkmaya başladım. Serpil'in içindeki canavarı ortaya çıkarmayalım.
Her an foruma patlayabilir Allah korusun. Allah bizi sevdiklerimize bağışlasın. Lütfen herkes Nas ve Felak suresini okusun :D Her türlü şer ve beladan uzak oluruz o zaman :img-yes:

pinkzone
04-04-07, 19:09
3. Reklam kuşağından sonraki olacakları yazıyorum.. :img-wink:

Atiker sıralı otagaz sistemleri.. I.A yı sunar..

-- Cemin öldü dediği babası çıkar gelir.
-- Safiye hanım takma dişlerini kaybeder..
-- Handan hanım Yılmazın ofisine gitmek için Belediye otobüsüne biner. Ama yanlış bindiği için tüm şehri gezer içi dışına çıkar.
-- Aslı organ mafyasının eline düşer.
-- Yılmaz 10 dk. doktor çıkıp Aslının Beyin ameliyatına gircek.
-- Handan evin yolunu bulamayınca cami önünde dilenmeye başlamıştır.
-- Küçük elif Pokeman süpermen ve Spiderman yerine yeni idolü olan Light Polat Alemdarı izlemektedir.
-- Cemin üvey kardeşi annesinin son kalan altın dişlerini söker.
-- Ömer Feride beraber Okey oynamak isterler.. Deniz kenarına gidip okeye 3. ve 4. aramaya çıkmışlardır.
-- Filiz bebeğine 3 yaşındaki bebek donlarını alır.
-- Filiz karnındakinin kızmı erkek mi olacak iddasında iddaya varmısın sitesinde iddaya girip köşeyi dönme hevesine girişmiştir.

Son bölümleri yazamadım.. Artık bu olayıda bir dahaki yaratıcı arkadaş bırakıyoruz..

yesimcan
04-04-07, 19:19
3. Reklam kuşağından sonraki olacakları yazıyorum.. :img-wink:

Atiker sıralı otagaz sistemleri.. I.A yı sunar..

-- Cemin öldü dediği babası çıkar gelir.
-- Safiye hanım takma dişlerini kaybeder..
-- Handan hanım Yılmazın ofisine gitmek için Belediye otobüsüne biner. Ama yanlış bindiği için tüm şehri gezer içi dışına çıkar.
-- Aslı organ mafyasının eline düşer.
-- Yılmaz 10 dk. doktor çıkıp Aslının Beyin ameliyatına gircek.
-- Handan evin yolunu bulamayınca cami önünde dilenmeye başlamıştır.
-- Küçük elif Pokeman süpermen ve Spiderman yerine yeni idolü olan Light Polat Alemdarı izlemektedir.
-- Cemin üvey kardeşi annesinin son kalan altın dişlerini söker.
-- Ömer Feride beraber Okey oynamak isterler.. Deniz kenarına gidip okeye 3. ve 4. aramaya çıkmışlardır.
-- Filiz bebeğine 3 yaşındaki bebek donlarını alır.
-- Filiz karnındakinin kızmı erkek mi olacak iddasında iddaya varmısın sitesinde iddaya girip köşeyi dönme hevesine girişmiştir.

Son bölümleri yazamadım.. Artık bu olayıda bir dahaki yaratıcı arkadaş bırakıyoruz..

:img-hyste :img-hyste famaa tüyolarr gercekten bu yöndemii hahahaha cok eylenicez desene:img-hyste sizde cok is varr yakinda i.a senaristlerine tas cikartirsinizz:img-hyste

mıstaa
04-04-07, 19:23
uzun bir aradan sonra herkese merhaba..bye

67. bölüm...

*Yılmaz'ın bu dizinin ana direği-esas karakteri olduğunun bir kez daha ispatlandığı bir bölümdü..

*Ömer'in takdirimi yine kazandığı bir bölümdü...

*Filiz'in bittiği bölümdü..

*Handan'ın Yılmaz'ı ilk kez övdüğü bölümdü..

*Cem'in uzun süre sonra kıs kıs güldüğü bölümdü...[Filiz'in sayesinde]
bölümün enleri..:(

en güzel sahne: Yılmaz'ın yüzüğü Aslının parmağına yeniden taktığı sahne..:good:
en dramatik sahne:Handanın yüzüğünü sattığı sahne..:sad53:
en komik sahne: Ne yazıkki öyle bir sahne yoktu...:icon_sorr
en trajikomik sahne:Filiz-Cem yemeği....:img-yes:
FRAGMANA GELİNCE...Filiz'in Cem ile olan hain planları..(ki bence çok saçma)devam ediyor..bir türlü anlamıyorum Filiz cemden intikam almak için niye böyle saçmalıklar yapıyor.Yılmaz zaten cem efendinin gerçek yüzünü ortaya ha çıkattı çıkartacak...Filiz'in Cem'e yaklaşıp hem kendini hemde "bebişini" tehlikeye atmasına gerek yok...filiz cemden uzak dursun çünkü en kibar deyimiyle o bir psikopat..

not:"bebiş" sözcüğü BURHAN ALTINTOP tan alıntıdır.:)

diğer taraftan yılmaz ile aslı tarafında olumlu gelişmeler gözüküyor. Aslının hastalığı inşallah ölümüne sebebiyet vermez..
yeniden söylüyorum yılmaz-filiz evlensin okey...:good:
ama bu evlilik ölmüş bir insanın üzerine kurulmasın...bu sadece aslı için değil cem içinde geçerli...cemde ölmesin.daha doğrusu dizimizde bundan sonra hiç kimse ölmesin.. Finali sağ sağlim bu kadro ile yapalım....:img-pilot

byuzax
04-04-07, 19:35
Yılmaz ben bu adamı çok seviyorum ama bezen çok yanlış kararlar alıyor delikanlı adam ama önyargılı ayrıcanada gazman gibi mübarek fakirin dostu yetimin yoldaşı :D bir fasulyesi eksik :D Neyse Yılmazı çok seviyorum . ama filizi üzdüğü zaman ondan çok soğuyorum bir nefret geliyor kargalar .... ! neyse gelelim filizciğimeeeeee kızımız deli divane abuk zamanlarda abuk kararlar alsada genelde onun kararlarını iyi buluyorum ama şu son iki hareketi beni çılgına çevirdi neyse uzun süre tartışılan bir konu vardı filiz yılmaza nedn bebeği soylemedi çünkü bencildi fln diyen arkadaşlarımız oldu onlara doktorlar dizisindeki bilgeyi ornek veriyorum . arkadaş ortada bir bebek olmamasına rağmen bebek var diyip eski eşini evlenmeye zorluyor bence gerçek bencillik budur ....

destina304
04-04-07, 19:41
Yılmaz ben bu adamı çok seviyorum ama bezen çok yanlış kararlar alıyor delikanlı adam ama önyargılı ayrıcanada gazman gibi mübarek fakirin dostu yetimin yoldaşı :D bir fasulyesi eksik :D Neyse Yılmazı çok seviyorum . ama filizi üzdüğü zaman ondan çok soğuyorum bir nefret geliyor kargalar .... ! neyse gelelim filizciğimeeeeee kızımız deli divane abuk zamanlarda abuk kararlar alsada genelde onun kararlarını iyi buluyorum ama şu son iki hareketi beni çılgına çevirdi neyse uzun süre tartışılan bir konu vardı filiz yılmaza nedn bebeği soylemedi çünkü bencildi fln diyen arkadaşlarımız oldu onlara doktorlar dizisindeki bilgeyi ornek veriyorum . arkadaş ortada bir bebek olmamasına rağmen bebek var diyip eski eşini evlenmeye zorluyor bence gerçek bencillik budur ....

uzay bayıldım.öldüm burda gülmekten valla bencede yılmaz gazman gibi adam filiz hakkında düşündüklerine baştan sona katılıyorum

tolgahuzur1
04-04-07, 19:44

AA bak şimdi olmadı sevgili byuzax sen hatalı yılmaz demişsin FİLİZİ de normal demişsin. filizin aldı kararlar insanları nasıl etkileyecek izle ve gör.. doktorlar dizisinin senaryosuyla hiç alakası yok bence bu dizinin.. yine beni eskiye götürdün:) neyse yılmaz bana göre hatalı ama filizin ki kadar ağır bedeller ödemiyecek..

mıstaa
04-04-07, 19:44

ikiside bencillktir sevgili byuzax....

bir bebeğin var ve bunu babasına söylemiyorsan bencilsinn..

bir bebeğin yok ama var diyorsan verdiğin örnekteki gibi hem bencil hemde sahtekarsın...

filiz hanım yılmaz la hiç barışmayacağını bilse bile bebeği söy-le-me-liy-di..:img-cool2

alternatifi yoktu....ya söylecekti ya söyleyecekti..:img-yes:

tolgahuzur1
04-04-07, 19:47
uzay bayıldım.öldüm burda gülmekten valla bencede yılmaz gazman gibi adam filiz hakkında düşündüklerine baştan sona katılıyorum

GAZMAN la ne alakası var anlıyamadım:img-help: hiç değilse arkadan duman bırakmıyor yılmaz :img-hyste delikanlı adam hep bana demiyor tekinerler gibi..:img-cool2 etrafında ki yoksul insanlarıda düşünüyor.. bu bir erdemdir aslında.. keşke tekinerlerde yılmaz gibi iyi ve yardım edebilen birisi olsalar. ama nerede.. filiz bu hatasını bana göre çok acı çekerek ödeyecek..

byuzax
04-04-07, 19:53
ikiside bencillktir sevgili byuzax....

bir bebeğin var ve bunu babasına söylemiyorsan bencilsinn..

bir bebeğin yok ama var diyorsan verdiğin örnekteki gibi hem bencil hemde sahtekarsın...

filiz hanım yılmaz la hiç barışmayacağını bilse bile bebeği söy-le-me-liy-di..:img-cool2

alternatifi yoktu....ya söylecekti ya söyleyecekti..:img-yes:

bir de şu yanından bakın olaya yılmaza soyleyip sanki onun aslıyla başladığı hayatı mahvetmek gibi birşey olurdu o konuda size hak veriyorum söylemesi gerekirdi ama olayı obur turlu bakarsak soylerse bencil davranacaktı yılmazı bak bebek var gelmek zorundasın diye yaptırım altında tutacaktı... ama elbette soylemesi gerekti...

BERNA
04-04-07, 19:58
--- Made in serpil---

Madem herkes tuyo verme pesinde ben de bu sponsorlarin sanal reklamlarinin hangi sahneler oynuyorken verilecegini soyleyeyim ;)

1. Hafta: Fragmani gorduk kolay bir hafta benim icin Yilmaz'in gozleri dolu doluyken bir cocuk yanina yaklasacak ve mendili uzatacak...
2. Hafta: En sonunda mahalleli Filiz'in hamileliligini ogrenecek ama kendi dertleri disindaki konularda gamsiz olduklari icin ona cocuk bezi hediye edecekler...
3. Hafta: Filiz'in plani hala islemektedir ve Cem'den evi geri almistir ama kucuk Elif'in hala bir odasi yoktur, o da Cem'le beraber alisverise cikar ve sponsor firmanin dukkanina girerler...
4. Hafta: Alilerin su tesisati arizalanmistir, Ali hicbir isini Yilmazsiz halledemedigi icin Asli'nin ameliyati basinda bekleyen Yilmaz'i kolundan cekerek eve cagirir ve de su aritma cihazi taktirir. Eee muhtar olmak kolay degil...
5. Hafta: Ferman'in tuyosu dogrudur ama haftasi tutmamaktadir. Filiz'in plani ortaya cikinca Cem'i olduren Omer cezaevine girer ve de orada bu silahi kullanan bir mahkum tarafindan onun ayagina basti diye kursuna dizilir ama Omer ameliyattan sonra 'kaldi 6' diyerek espri yapar...
6. Hafta: Asli'nin ameliyati basarili gecince Mualla Hanim sevgili gelinine mahalle arasinda sozden sonra alelade bir dugunun yakismayacagina karar verip bu sirketle anlasir ve de Ciragan'da dugun yapmaya karar verir...
7. Hafta: Ikinci kez hapse dusen Omer daha bir bolum once baristigi Feride'yi Nevzat'a kaptirmamak icin cezaevinde evlenmek ister. Yilmaz'a bebegi soylememesi karsiliginda Filiz de bu gelinlikciden gelinlik diktirir Feride icin surpriz olsun diye...

Veee benden de bir tuyo Ihlamurlar Altinda artik Brezilya- Turk ortak yapimi bir dizi olacaktir. Avsar Yapim'la Brezilya'dan La Amour sirketi bunun icin iki hafta sonra anlasma imzalayacaktir. Eee yazdiklarima gore bu kadar cok uzatilan bir diziyi baska yapim paklamazdi :img-hyste :img-hyste

mıstaa
04-04-07, 20:04
bir de şu yanından bakın olaya yılmaza soyleyip sanki onun aslıyla başladığı hayatı mahvetmek gibi birşey olurdu o konuda size hak veriyorum söylemesi gerekirdi ama olayı obur turlu bakarsak soylerse bencil davranacaktı yılmazı bak bebek var gelmek zorundasın diye yaptırım altında tutacaktı... ama elbette soylemesi gerekti...

söylediğin açıdanda filizin düşünmesi olayları iyi idrak etmesi lazımdı..

filiz biliyorki yılmaz bir iki günde başkasına aşık olabilecek bir anda her şeyi unutacabilecek biri değil.. yılmazın aslı ile gezmesi ona bir şey ler hissetiği anlamına gelmezki..filizin bunu biliyor olması lazımdı...yılmazı tanıyamadımı bunca sürede..

neresinden tutsan elinde kalıyor sevgili byuzax..
filiz çok hatalı davranışlar sergiliyor...ha yılmazın hatası yokmu var elbet..
ama ikisini bir tartıya koyarsak filizinki bayaa ağır basıyor..tartıyı bozacak derecede...:img-yes:

Buket_TY
04-04-07, 20:05
Bu bolume Matraka cok guzel demisti, bakalim fragmanda gormediyimiz neler olucak. Insallah dedigi cikar. Icimde bir his Yilmaz bebegi ogreniyor diyor, ve sonra FIlizin yanina gidiyor ve orda FIlizin karnini oksandigini goruyor, ki siz benim hislerime inanmayin, beni cok kandiriyorlar:img-wink: .
Byuzax'e hem katiliyorum hem katilmiyorum. Bence bu davranis Filizin cocuguna dogru bencildi. Sen bir cocuk olarak babasiz buyumek istemesinki, insan babali anneli buyumek ister..... Ama Yilmaz'a karsi bencil degildi, cunku Yilmaz orda kendisi bencilik yapti. Kendisi icin gidip konusur, ama Filiz mesela senle bir konu hakkinda konusalim derken, o Asliyla Sincapliya gitti. Buda bir benciliktir.
Neyse ben yine cikiyorum ve ders ogrenicegim. Cunku bu aksam iki yabanci var!!!!:img-cool2

byuzax
04-04-07, 20:08
söylediğin açıdanda filizin düşünmesi olayları iyi idrak etmesi lazımdı..

filiz biliyorki yılmaz bir iki günde başkasına aşık olabilecek bir anda her şeyi unutacabilecek biri değil.. yılmazın aslı ile gezmesi ona bir şey ler hissetiği anlamına gelmezki..filizin bunu biliyor olması lazımdı...yılmazı tanıyamadımı bunca sürede..

neresinden tutsan elinde kalıyor sevgili byuzax..
filiz çok hatalı davranışlar sergiliyor...ha yılmazın hatası yokmu var elbet..
ama ikisini bir tartıya koyarsak filizinki bayaa ağır basıyor..tartıyı bozacak derecede...:img-yes:

valla mısta sana katılmıyorum filizin yerinde olsan ... kız onları kayıkta yakaladı aralarında birşeyler olduğunu düşünmesi sence de normal değil mi ? Yani bu boş bi durum da değildi ayrıca filiz yılmaza soyledi bebeğin kendisinden olduğunu ama paşam inanmadı . paşamın gururu varsa filizinde var filizde insan uzaydan inmedi yani !

arzuinan
04-04-07, 21:39
Yılmaz, Filiz'in karnının büyüklüğünden birşey anlamaz. Açıkcası bu durumda anlamasınıda beklemiyorum. Kafası gereğinden fazla karışık... O na daha somut birşeyler gerekir...

nazende_72
04-04-07, 21:43
sevgili modumuz,
Özel hayata yönelik yazılan birçok mesaj silinmiş ve de haklısınızdır.Ancak şu da bir gerçek ki sevilen insanların özel hayatları her zaman merak uyandırır.Bence bilen kişiler(matraka gibi tüm tiyoları o verdiği için 1. kaynak kişi olarak onu gördüğümden ) tarafından yapılacak evet doğru veya hayır böyle birşey yok diye bir açıklama eminim herkesi tatmin edecektir.Şu zamana kadar nasıl ki bu iki insanın özeli bu forumda tartışılmadıysa bundan sonra da tartışılmaz sanırım.Bu arada bende merak etmiyorum dersem yalan söylemiş olurum.

denmavi
04-04-07, 22:06
sevgili modumuz,
Özel hayata yönelik yazılan birçok mesaj silinmiş ve de haklısınızdır.Ancak şu da bir gerçek ki sevilen insanların özel hayatları her zaman merak uyandırır.Bence bilen kişiler(matraka gibi tüm tiyoları o verdiği için 1. kaynak kişi olarak onu gördüğümden ) tarafından yapılacak evet doğru veya hayır böyle birşey yok diye bir açıklama eminim herkesi tatmin edecektir.Şu zamana kadar nasıl ki bu iki insanın özeli bu forumda tartışılmadıysa bundan sonra da tartışılmaz sanırım.Bu arada bende merak etmiyorum dersem yalan söylemiş olurum.

Bülent İnal ya da Tuba Büyüküstün'ün özel hayatını merak ediyorsan onların adında başlıklar var oralardan bakabilirsin.Ama orada da gerçekler yansıltılmıyor.Zaten özel hayatlarını basından uzakta tutuyorlar onun için biraz öğrenmek zor. Birde tüyo veren bir kişi özel hayatlarını da bilecek diye birşey yok. Zaten benim bildiğim kadarıyla matraka gerçek yaşamları hakkında bilgiye sahip değil.

Neslihan17
04-04-07, 22:38
şu serpil hanımefendiye biraz da ben yükleneyim ki gelsin de forumda versin DEĞERLİ TÜYOLARINI!.. ya insaf et be kardeşim oyuncular bile bu kadar bilmez dizide neler olacağını. yakında diziye oyuncu olarak giriyorum derse hiç şaşmam. ancak bu kadar sallanabilir yani. bazı arkadaşlar verdiği tüyoların çıktığını yazmışlar onun verdiği tüyoları biz zaten tahmin etmiştik. tahmin etmek çok da zor değil hani. madem çok biliyo forumlarda yazsın tüyolarını. reklam arasıymış!..mübarek kanal d çalışanlarının da işine karıştı helal olsun valla.

bu arada geçen bölüm bişey dikkatimi çekti. handan hanım AKIN GIDA dan alışveriş yaptı. marketin adını da değiştirmişler. :img-hyste

gülbeşeker
04-04-07, 22:49
şu serpil hanımefendiye biraz da ben yükleneyim ki gelsin de forumda versin DEĞERLİ TÜYOLARINI!.. ya insaf et be kardeşim oyuncular bile bu kadar bilmez dizide neler olacağını. yakında diziye oyuncu olarak giriyorum derse hiç şaşmam. ancak bu kadar sallanabilir yani. bazı arkadaşlar verdiği tüyoların çıktığını yazmışlar onun verdiği tüyoları biz zaten tahmin etmiştik. tahmin etmek çok da zor değil hani. madem çok biliyo forumlarda yazsın tüyolarını. reklam arasıymış!..mübarek kanal d çalışanlarının da işine karıştı helal olsun valla.

bu arada geçen bölüm bişey dikkatimi çekti. handan hanım AKIN GIDA dan alışveriş yaptı. marketin adını da değiştirmişler. :img-hyste

arkdaşlar serpile inanmayın söyledği her şey yalan gazide oturuyor olabilir ama onun dışında söyledikleri yalan ya da abartılı diyeyim mesela ömer 69.bölümde hapisten çıkacak demişti bakınız bu bölüm çıkıyor.

forever_bim
04-04-07, 23:10
hangisi daha önce söyledi bilmiyorum ama yanılmıyorsam hem efsane serpil hem de bizim forumun tüyocusu matraka söylemişti tabi matraka bunu serpili yanıltmak için mi dedi yoksa başka bir şey için mi bilinmez :) Ama artık tüyolara güvenmiyorum :)

Yılmaz Cem karşılaşması olmadığına göre yılmaz bu sefer kanıt elde edip cem'i dövmeyecek gibi :img-hyste

Bu arada gururlar altında bir dizi oldu çıktı hadi filizle yılmaz konuşamıyorda gurur yapıyor ömer abicim sana ne oldu şimdi :img-hyste Elif'e gurur yapmadın en yapılacak yerde yapmayıp bu feride kıza yapacaksan ben sana ne diyeyim :) Kız karşısına alıp anlattı neden parayı aldığını falan filan ama ömer şalı ve mektubu geri gönderiyor umarım sadece bu sahnelerle sınırlı bir küslüktür..Birde ömerin gururunu izlemeye başlarsak yandık

Üzüm üzüme baka baka şarap olurmuş. Ömer de eskinin üzümü şimdinin şarabı oluyor işte gurur bulaşıcıymış. Ona da sirayet edivermiş:)

forever_bim
04-04-07, 23:17
Bu arada ben de Serpil'in ekürisi oluyorum ve Serpil'den aldığım tüyoları aktarıyorum.

Reklam arasında

forever_bim bir bardak su içecek.
yeşimcan Şu yılmaz bebeği öğrense diyecek.
Sinem- Ömer bulmuş Feride'yi bunuyor diyecek.
gülbeşeker- Yeter şu Aslı Yılmaz sahneleri HS'ye bakayım diyecek.
berna1-Diziyi reklamsız izleyecek.
pinkzone-Ya yeter ama bir senaryo bu kadar sündürülmez diyecek.
secoms- Lost nere bu dizi nere diyecek.
cemotara- Ne olacak Filiz'in bu hali deyip efkarlanacak.
archshe- Filiz yine en doğrusunu yaptı diyecek:)
filizim- ben Filiz Yılmazcıyım diyecek.
byuzax-Bu ikili beni tımarhanelik ettiler diyecek.
matraka-Yarın tüyo versem mi acaba dyecek.
denizim-Senaryodaki kopukluklar herşeyi mahvediyor diyecek.
levoo-Dizi reklamdayken olan biteni foruma yazacak.
Gözde-Ne olacak benim Fömerimin hali diyecek.
Tolga-Ah Feride Ah Aslı ben kıymetinizi bilirim sizin dert etmeyin diyecek.

Tüyolarımız bunlar efendim. E reklam arasında olup bitenler de yazılmalı.

Buket_TY
04-04-07, 23:30
Ben su Serpil meselesini anlamadim?
Simdi hanki Serpil hankisi. Iki tane varmis ve su tuyo meselesi ne? Reklam aralari felan, on saatir herseyi okuyorum bir anlam veremedim. :dito

denizim_
04-04-07, 23:39
Sevgili forever_bim,
Hakikaten senin kehanetlerin pardon tuyolarin kesin tutacak olan seyler. En azindan bizleri cok iyi taniyorsun. Uc asagi bes yukari bu dediklerinin tamami gerceklesecek.
Sevgili sinem'in yardimiyla ben de fragmani seyrettim ama fragmanda bilmedigimiz, enteresan birsey yoktu. Omer cikiyor, bir tek onu kesinlestirdik. Cem Omer'i gorunce yuzu tuhaflasti sanki. Bu da acaba Omer'i hapisten cikaran Cem degil mi diye dusundurtmedi degil. Belki de, Cem cikarmis olsa bile, Omer'i ve bakislarini gorunce tedirgin olmustur.

Bu bolum gururlular kervanina Omer de katiliyor demek ki. Omer Feride'ye ilk cikismasinda hakli da olsa isi ayriliga kadar getirerek biraz abartiyor bence. Umarim hemen Feride ile karsilasip, aralarindaki problemi hallederler.

Bir de sette bugun sette cekildigi soylenen fotograflar da Yilmaz, Omer ve Filiz birlikte gozukuyorlar. Bu onumuzdeki bolumden sonra birlikte hareket edecekleri anlamina gelir mi? Eger oyleyse bu bolum tahmin etmedigimiz gelismeler oluyor demektir.

sinem*
05-04-07, 00:03
Bu bolum gururlular kervanina Omer de katiliyor demek ki. Omer Feride'ye ilk cikismasinda hakli da olsa isi ayriliga kadar getirerek biraz abartiyor bence. Umarim hemen Feride ile karsilasip, aralarindaki problemi hallederler.

Bir de sette bugun sette cekildigi soylenen fotograflar da Yilmaz, Omer ve Filiz birlikte gozukuyorlar. Bu onumuzdeki bolumden sonra birlikte hareket edecekleri anlamina gelir mi? Eger oyleyse bu bolum tahmin etmedigimiz gelismeler oluyor demektir.

Ömer'inki damdan düşen bir gurur olmuş :) Elif Ömer'e neler yaptı adam bir gram gurur yapmadı feride onu seviyor ya aşkta da karşılıklı olunca illa acı olmalı mantığıyla ömerde gurur yapmış :) Ama uzatmasın..Bu arada bu nevzat-ömer-feride üçlüsü ömer-elif ve yılmaz üçlüsü gibi oluyor :) nevzat ve feridenin bir geçmişi var ama feride ömeri seviyor ..ömer gurur yapıyor kızında nevzata gitmesi lazım ...umarım böyle olmaz.

Sette çekilen fotoğraflarda aslı,salih falan da var...Ama birlikte çalışacakları çok belli..Filiz'i o kıyafetle görüp hala hamile olduğunu anlamazlarsa mahallelinin aklından şüphe etmeye başlayacağım :)

forever_bim
05-04-07, 00:09
Ömer'inki damdan düşen bir gurur olmuş :) Elif Ömer'e neler yaptı adam bir gram gurur yapmadı feride onu seviyor ya aşkta da karşılıklı olunca illa acı olmalı mantığıyla ömerde gurur yapmış :) Ama uzatmasın..Bu arada bu nevzat-ömer-feride üçlüsü ömer-elif ve yılmaz üçlüsü gibi oluyor :) nevzat ve feridenin bir geçmişi var ama feride ömeri seviyor ..ömer gurur yapıyor kızında nevzata gitmesi lazım ...umarım böyle olmaz.

Sette çekilen fotoğraflarda aslı,salih falan da var...Ama birlikte çalışacakları çok belli..Filiz'i o kıyafetle görüp hala hamile olduğunu anlamazlarsa mahallelinin aklından şüphe etmeye başlayacağım :)

Sinemcim hakkaten benziyor.

Bak mesela Elif cezaevinde Yılmaz'la görüşebilmek için bahaneler yaratmış yalan söyleyip içeri girmişti. Mankenlik işine evet dediği için de Yılmaz resmen yutmuştu kızı, bu olaydan sonra olanlar da malum Elif cephesinde.

Şimdi de bir yolunu bulup Feride Ömer'i cezaevinde görmeye gidiyor, umarım aynı derecede haşlanmaz. Gerçi Ömer gözlerini kaçırıyor ve sanki kızgından ziyade kırgın. Ama paşama da belli olmuyor.

denizim_
05-04-07, 00:14
Sinem'cim,
Demek ki ben fotograflarin tamamini gormemisim! Simdi bu saydigimiz insanlarin tumu birarada calisacaklarsa, artik Filiz'in hamileliginin bilinecegini varsayiyorum. Aslinda sanirim Yilmaz hamilelik konusunu Fahriyelere soylemisti. Ya da ben oyle algiladim davranislarindan.

Diger taraftan Asli da yanlarindaysa Yilmaz ve Asli hala bebegin gercek babasini bilmiyorlar mi demek oluyor? Cocuk Cem'den olsa bu kiz niye bizimle birlikte hareket etsin diye dusunmezler mi? Yoksa hepsinin birlikte olusu oylesine, aklimiza gelmeyen gereksiz bir olaydan mi? Mesela Feride'nin yeniden ortadan kaybolmasi!

Gonul ister ki Yilmaz durumu bir an once ogrensin. Filiz'le Cem'e karsi birlikte hareket etsinler ama henuz barisma olmasin. Ikisinin de gel-gitlerini seyredelim.

sinem*
05-04-07, 00:18
Keşke denizim ama yılmazın gelgitlerini bile izleyebileceğimize şüpheyle bakar oldum :) İşler o kadar karıştı ki dizinin sonunda cem iyi adam olup bebeğe falan bakıp , aşk emek ister dedikten sonra selvi boylum al yazmalım gibi de bitirebilirler :) Ben senaristlerden her şeyi beklerim :)

Diğer resimlerde ömer filiz sahneleri var karşılıklı..sonra yılmaz,ömer filiz sahneleri var mualla hanımların evinde,diğer bir resimde de aslı,salih,filiz,ömer,yılmaz bahçedeler ama belki o sahnede hepsi olmaz çünkü set arkası resimler...

yakupoglu61
05-04-07, 00:31
yılmaz acaba öğrendidemi filize öyle bakıyo gözlerinden yaş geliyo...
sanki öğrenecek gibi eğer öğrenmesse zaten matrakanın tüyosu[68. bölümde öğrenecek] boş çıkacak...

61MERVE61
05-04-07, 03:27
VayVayVay her yorumdan bi gulucuk simge goruyorum hayirdir:):)
dizinin gidisatindan cok memnunsunuz herhalde.....
Neyse burasi olmus birinci tuyo savasi matraka vs serpil:)Bunlarin derdi bizimi gerdi:)vala benim bildigim tuyolar hep serpilden geliyor ben serpilciyim:)

Fragmani gordum yaa cok uzuldum filizin bi hirsla ceme sarilmasi snra elindeki gulu SIKMASI felan bi ara diken batacak diye odum koptu:)
yazik yaa nedir bu filizimin derdi dizide okadar sey var bunnar filizimle ugrasiyor Bi gelisme yok...Yilmaz anca asliya gidip gelsin yandan filizi gozlesin cem anca filizin pesinden kuyruk gibi dolansin asli yilmaza yapisin..vsvs ne bunlar yaa...Hayret birsey...

tolgahuzur1
05-04-07, 08:55
herkese günaydın

bakıyorumda yılmazı filizin yanında görmek istemiyenler. şimdide filizin cemden kurtarması için yılmazdan yardım istiyorlar.. demek ki onlarda anladı hata yaptıklarını çünkü tek derman tekinerler için yılmaz..

ömere gelirsem bu ne gurur valla..tekinerlerde ırsi heralde..:) feride ömerin iyiliği için eski nişanlısından yardım istediyse suç mu ? kızın hafızası yerine gelse istermiydi.. bu ömer ne yaptığını bilmiyor.

ferman336
05-04-07, 09:05
herkese günaydın

bakıyorumda yılmazı filizin yanında görmek istemiyenler. şimdide filizin cemden kurtarması için yılmazdan yardım istiyorlar.. demek ki onlarda anladı hata yaptıklarını çünkü tek derman tekinerler için yılmaz..

ömere gelirsem bu ne gurur valla..tekinerlerde ırsi heralde..:) feride ömerin iyiliği için eski nişanlısından yardım istediyse suç mu ? kızın hafızası yerine gelse istermiydi.. bu ömer ne yaptığını bilmiyor.

herkese günaydın;
heh he :img-yes: tolgacım bu ne giriş böyle sabah sabah. bu gün kasıp kavuracan anlaşılan ortalığı :happy0064 devam......anlatacağız yılmazın değerini yedi düvele :img-hyste

not: Sevgili Hasan beni yazmamışın ama söyliyeyim ben de balkona gidip tüttürecem. :img-pilot

tolgahuzur1
05-04-07, 09:05
Bu arada ben de Serpil'in ekürisi oluyorum ve Serpil'den aldığım tüyoları aktarıyorum.

Reklam arasında

forever_bim bir bardak su içecek.
yeşimcan Şu yılmaz bebeği öğrense diyecek.
Sinem- Ömer bulmuş Feride'yi bunuyor diyecek.
gülbeşeker- Yeter şu Aslı Yılmaz sahneleri HS'ye bakayım diyecek.
berna1-Diziyi reklamsız izleyecek.
pinkzone-Ya yeter ama bir senaryo bu kadar sündürülmez diyecek.
secoms- Lost nere bu dizi nere diyecek.
cemotara- Ne olacak Filiz'in bu hali deyip efkarlanacak.
archshe- Filiz yine en doğrusunu yaptı diyecek:)
filizim- ben Filiz Yılmazcıyım diyecek.
byuzax-Bu ikili beni tımarhanelik ettiler diyecek.
matraka-Yarın tüyo versem mi acaba dyecek.
denizim-Senaryodaki kopukluklar herşeyi mahvediyor diyecek.
levoo-Dizi reklamdayken olan biteni foruma yazacak.
Gözde-Ne olacak benim Fömerimin hali diyecek.
Tolga-Ah Feride Ah Aslı ben kıymetinizi bilirim sizin dert etmeyin diyecek.

Tüyolarımız bunlar efendim. E reklam arasında olup bitenler de yazılmalı.

hhahahaaa:img-hyste sevgili modum ne diyeyim sabah sabah beni güldürdün..:img-hyste ama gerçekten ben her ikisininde değerini bilirim..:icon_sorr hadi feride ömerle arayı düzeltip barışabilirde..yaa aslı karşı taraf aynı robot gibi davranıyo kıza.. yazık yahu bırak şu kızıda yılmaz ben ilgileneyim..:)

arzuinan
05-04-07, 09:14
... bu ömer ne yaptığını bilmiyor.

Günaydınlar...:img-in_lo

Ne zaman ne yaptığını bildi ki ! diyeceğim, olmayacak... Bir kaç bölümdür kendisiyle kafamda-içimde barışmaya çalışıyorum, tekrar çatışma çıksın istemiyorum. :img-wink: o nedenle Ömer'i anlamaya çalışıyorum. kim neler geçti aklından... Bu durumu Filiz ve Yılmaz'da da gördük. yaşanılan aşklar ne kadar büyük olursa insan, o derecede kör-sağır oluyor... :img-cool2

emraht
05-04-07, 09:45
benim anlamadığım filiz-handan-ömer, cem hakkında hala asıl gerçekleri bilmiyorlar. ömeri öldürmeye teşebbüs ve iflasın kesin ondan olduğunu gibi. bildikleri sadece filize çirkin evlenme teklifi ve ömeri inşaat işine sokup iflasına neden olduğu.
sizce tekiner ailesinin ceme şu anki tepkisi çok değilmi buna karşı?
birde asıl gerçekleri öğrendiklerinde ... düşünemiyorum yani o zaman tepkiyi.

tolgahuzur1
05-04-07, 09:53
insan oğlu ne garip ..kimiler bebek sahibi olabilmek için kapı kapı doktor gezerken. kimileride coçuğunun olacağından haberi olmuyor.. acaba çocuk olmasa bu ikili barışabilirmiydi? ömer ve handan yılmaza karşı yumuşayabilirlermiydi? daha etrafında ki dostunu düşmanını ayırt edemiyenler böyle acı çekmeye mahkumlardır.. ömer efendi ceme güveneceğine işine gücüne baksaydı bunlar olmazdı. acayip sinirleniyorum yılmaz daha bebeği öğrenemedi, cem ise hala açığa çıkmadı. acaba bu senaristler izleyiciyi saf felan mı zanediyorlar..

emraht
05-04-07, 09:55
Ömer'in hapise giriş sebebinin Cem'in ödemediği çek olduğunu biliyorlar bunun için de tepkililer :img-yes:

iyide cem mecburmu ödemeye? nakit sıkıntım var der çıkar işin içinden. bir kezde yapmıştı onu zaten inşaata para lazımdı vermedi.

KırmızıBeyaz
05-04-07, 10:05
iyide cem mecburmu ödemeye? nakit sıkıntım var der çıkar işin içinden. bir kezde yapmıştı onu zaten inşaata para lazımdı vermedi.

Ömer ofisine gidip yarın ödemem gerekiyor dediğinde Cem ödeyeceğini söylemişti, sonuçta bir günde para sıkıntısına düşmeyeceğini biliyorlar.. zaten bu konuşmanın akşamında Cem'in Filiz'e yaptığı teklifi ve reddedildiğini öğrendiler yani çekin ödenmemesinin Cem'in buna tepkisi olduğunu düşündüler..

filizim+y
05-04-07, 10:15
insan oğlu ne garip ..kimiler bebek sahibi olabilmek için kapı kapı doktor gezerken. kimileride coçuğunun olacağından haberi olmuyor.. acaba çocuk olmasa bu ikili barışabilirmiydi? ömer ve handan yılmaza karşı yumuşayabilirlermiydi? daha etrafında ki dostunu düşmanını ayırt edemiyenler böyle acı çekmeye mahkumlardır.. ömer efendi ceme güveneceğine işine gücüne baksaydı bunlar olmazdı. acayip sinirleniyorum yılmaz daha bebeği öğrenemedi, cem ise hala açığa çıkmadı. acaba bu senaristler izleyiciyi saf felan mı zanediyorlar..

tolgacım günaydın koyulttuğum kısımlara kendimce cvp yazayım bakalım beğenecek misin, o kadarcık hatırında var tolgacım senin için yazdım :img-yes:

acaba çocuk olmasa bu ikili barışabilirmiydi?

ben herzaman dediğim gibi aralarındaki aşk onları bebekleri olmasa da birleştirdi, ne yaşarlarsa yaşasınlar kaç kere dönmeyeceklerini ve artık bittiklerini söylesinler, gözgöze geldiklerinde bunun imkansız olduğunu her ikisi de düşünüyor ve bu yüzden de birbirlerine duydukları AŞK onları barıştırırdı bence

ömer ve handan yılmaza karşı yumuşayabilirlermiydi?

ilk ve 2. sezon tekinerler kesinlikle yılmaza karşıydı malum olaylarda da tepkileri
bilinmekte ve eğer başlarına bu olaylar gelmeseydi tavırları değişmezdi ama feride ve filizin de yılmazdan bebek beklemesi sadece zorunlu görüşmeleri biraraya getirirdi yoksa kesinlikle bu kadar kötü olaylar yaşanmasa gerçekleri görmekde yılmazı tanımakta istemeyeceklerdi bana göre:img-yes:

denmavi
05-04-07, 10:18
Forum sakin seyrinde devam ediyor.

Filiz-Yılmaz çatışmasından öyle bir duruma geldim ki artık yazdıklarım ne Filizcileri ne Yılmazcıları kızdırsın diye ilk önce yazacağım metni worde kaydediyorum. Sonra bu metni bir güzel inceliyorum. Bazen bu metin 1-2 gün elimde kalıyor. Sonra bakıyorum ki metinde milleti kızdıracak bir şey yok, metni yollamak için cevap yaz butonuna tıklıyorum.

Olay şu : Forumun en kalabalık anıdır. Heyecanla 2 gün beklettiğim metni kopyalayıp yapıştırıyorum. Biraz orada da düzeltmelere gidip gönder butonuna basıyorum. Ama yazım 8. sayfada kalmış millet 10. sayfadan devam ediyor. Konular çoktan değişmiş bile. Benim ruh halim şu :dito

Belki bu yazdığım yazı bile arada kaynayacak :D :D :D Herkese iyi günler diliyorum.

tolgahuzur1
05-04-07, 10:23
sevgili filizim tşk ediyorum yorumun için.. bende filiz-yılmaz ikilisinin çocuk olmasada barışacaklarını düşünüyorum.. çocuk onları birbirlerine daha çok bağlıyacağına iyice ipleri koparttı.. ikiside ipin ucunu iyi tutamadılar..benim merak ettiğim acaba bu çocuk dünya ya geldiğinde bu yaşanan olayları anlatacaklar mı?.. handan nasıl torunum diyip sevecek merak eder oldum.?:icon_whis ömerde bu olaylar olmassa yılmaza yakınlaşacağını bende düşünmüyorum.. yani yaşanan bu kadar geçmişi silmek hala kolay olmıyacak ki ömer yılmazı her gördüğünde içinde bir kıpraşım olacağını düşünüyorum.. ama yılmazı tanıyınca onlarda yaptıkları hatanın farkına varacaklar..:img-yes:

Filiz-Yılmaz çatışmasından öyle bir duruma geldim ki artık yazdıklarım ne Filizcileri ne Yılmazcıları kızdırsın diye ilk önce yazacağım metni worde kaydediyorum. Sonra bu metni bir güzel inceliyorum. Bazen bu metin 1-2 gün elimde kalıyor. Sonra bakıyorum ki metinde milleti kızdıracak bir şey yok, metni yollamak için cevap yaz butonuna tıklıyorum.
Olay şu : Forumun en kalabalık anıdır. Heyecanla 2 gün beklettiğim metni kopyalayıp yapıştırıyorum. Biraz orada da düzeltmelere gidip gönder butonuna basıyorum. Ama yazım 8. sayfada kalmış millet 10. sayfadan devam ediyor. Konular çoktan değişmiş bile. Benim ruh halim şu :dito
Belki bu yazdığım yazı bile arada kaynayacak :D :D :D Herkese iyi günler diliyorum.

hahaa:img-hyste sevgili denmavi biraz zerzenişte bulunmuş anladığım kadarıyla.. sevgili arkadaşım için rahat olsun ben kimsenin yorumunu atlamıyorum.. senin yorumunda dahil buradaki tüm yorumları okuyorum..:good: birde niye yazdığını beklettiğini anlıyamadım..:icon_whis yaz gitsin inceldiği yerden kopar.. merak etme burada ki inanların hepsi saygı sevgi içerisinde yazışıyor..

filizim+y
05-04-07, 10:32
sevgili filizim tşk ediyorum yorumun için.. bende filiz-yılmaz ikilisinin çocuk olmasada barışacaklarını düşünüyorum.. çocuk onları birbirlerine daha çok bağlıyacağına iyice ipleri koparttı.. ikiside ipin ucunu iyi tutamadılar..benim merak ettiğim acaba bu çocuk dünya ya geldiğinde bu yaşanan olayları anlatacaklar mı?.. handan nasıl torunum diyip sevecek merak eder oldum.?:icon_whis ömerde bu olaylar olmassa yılmaza yakınlaşacağını bende düşünmüyorum.. yani yaşanan bu kadar geçmişi silmek hala kolay olmıyacak ki ömer yılmazı her gördüğünde içinde bir kıpraşım olacağını düşünüyorum.. ama yılmazı tanıyınca onlarda yaptıkları hatanın farkına varacaklar..:img-yes:

riva ederim tolgacım:img-wink: bak ortak noktada buluşmuşuz filizyılmaz ve ömer hakkında kesin barış çubukların elinde bugün tolgacım:):) yoksa beni özledin de ondan mı?:img-hyste
yine kendimce merakını gidereyim:img-wink:

acaba bu çocuk dünya ya geldiğinde bu yaşanan olayları anlatacaklar mı?

kendileri yeteri kadar çekmediler mi be tolga bırakalım da çocuklarına anlatıp onu da üzmesinler, gerçi anne karnındaki çocuk annenin yaşadıklarını birebir yaşarmış annesi ile beraber az çok haberdardır:) dünyaya geldiğinde anne ve babası onu üzmemek için anlatmazlar oda onları üzmemek için duymadım, görmedim, biilmiyorum der:)

handan nasıl torunum diyip sevecek merak eder oldum?

yılmaza karşı ısınma turlarına başladı baksana handan dan hiç duyamayacağımız sözler geldi yılmaz için bu yüzden daha da anlayacak yılmazın nasıl bir insan olduğunu:img-yes: hem daha yılmazın bu yönünü görmeden yılmazın bebeğini sevmeye başlamadı mı? evet şimdi üzerine düşen görevi yapacak nasıl bu olaya neden olduysa, şimdi yeniden düzelmesi için yılmazla konuşacak ve muallayla handan bebek hazırlıklarını başlayacak ve torununu da sevme hakkını kazanacak:img-yes:

ferman336
05-04-07, 10:39

:img-yes: boşver kızanları denmavi. sen yılmazın tarafını tut her daim huzurlu olursun:happy0064 hem yazdıkların arada kaynamaz :) hemen hemen tüm forum sana karşı bir