PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 16

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

gülbeşeker
26-03-07, 13:11
ömer alilerde kalırsa tam şenlik olur :img-hyste ali ömere yemek bile vermez çalış köle :img-hyste

sevgili ağustos böcüğü'nün yazdığı filiz nalanlarda doğurur bebeğin adını gazi yılmaz koyarlar lafına çok güldüm :img-hyste kesin valla ...dizide hastaneye düşmeyen bir filiz var kendi kendine doğurur hatta :img-hyste (geçen haberlerde vardı kadının teki sokakta doğurmuş filizden de beklerim :img-hyste )

babam ve oğlumda da çok normal bir doğum yapmadı tuba ben diyorum ki filiz,yılmazların evinde doğursun mualla da torun diye tutturmuştu bak ne güzel torunu gözlerinin önünde doğacak bir de bıyıklı doğsun :img-hyste

forever_bim
26-03-07, 13:14
bir arkdaş filizn ceydadan borç aldığı sahneyi gördüklerini söylemiş bence hastane masrafları için borç almıştır bence yılmaz filizn haberi olmadan hastane masraflarını ödemeli ve ömeri hapisten çıkaracak kişi de yılmaz olmalı yani yılmaz tekinerlere yardım etmezse tekinerlerin işi zor ömer hapisten çıkınca yeni bir ev tutmaları lazım şmdi cem filizn iş bulmasını engelliyor da acaba ömere de bu konuda köstek olur mu eğer öyle bişey olursa dünyayı cem yönetiyor diyecem yılmazı da iflas ettirsin,tam olsun.

Gülbeşeker

Tam içimi okudun desem yeridir. Malum Cem'in o kopasıca elleri kolları her yere uzanır. Ömer'e de köstek olur. Neyse Gazi'de bizimkiler 3 oda bir salon ev bulurlar bence de. Ömer Elifcikle, Filiz bir diğer odada Handan da evin en en en küçük odasında yatar. Şöyle çamaşırhane kadar:)

Neslihan17
26-03-07, 14:13
ben özellikle filizin doğum sahnelerini çok merak ediyorum. doğum anı gelecek arabaları da yok bunların taksinin gelmesini bekleyemezler sanırım. direk olarak yılmaza başvurabilirler. ben asmalı konaktaki gibi bir doğum sahnesi bekliyorum. kavgalı gürültülü. filiz bağırır artık "bu adamı neden çağırdınız, o bana inanmadı, bırakın kendim doğurcam bebeğimi, defolsuuun" filizden daha iyi performans bekliyorum. alışkın tabi böyle sahneyi canlandırmakta. ama bu sefer çok daha fazla gürültü olacak doğum esnasında. o sahneleri heyecanla bekliyorum valla. :)

archshe
26-03-07, 14:28
benim anlayamadığım bir durum var feride konusunda....yılmaz ferideye aldatıldım diyo...feride filiz bunu yapmaz eminmisin demiyo...aslı bile emin misin yılmaz diye sordu ama feride bişeycik demedi inandımı yani yılmaza...

ferman336
26-03-07, 14:47
bu arada hastane masrafına takılan arkadaşlar lütfen hastane masraflarını düşünmeyin. ömer bir mahkum olduğu ve hapishanede yaralandığı için masrafları devlet tarafından karşılanacaktır. :img-yes: :img-yes:

secoms
26-03-07, 15:14
bu arada filizin maaşı ne ki nişantaşında ev bakıyorlar diyen arkadaşım ufak bir bilgilendirme yapayım textile sektöründe olduğum için; piyasada isim yapmış iyi bir stilist veya modelist (esas önemli olan stilisttir onu da söyliyeyim arada) çalıştığı firmanın çapına göre 5-10 bin ytl maaş alır ortalama bu daha da yukarı çıkabilir. :) burdan hareketle nişantaşında bir daire tutabilir. :) nişantaşında ki kiralardan haberin yok galiba diyen olmasın işyerim nişantaşında.:img-hyste :img-hyste
Filiz'in maaşı ne kadar olur bilmem ama Nişantaşı'ndaki evler hakkında bir bilgim var.. Benim arkadaslarımın bazıları Nişnatası'nda kalıyorlar. Kendileri ögrenci.. Yani uygun ev bulmak zor ama imkansız değil..Gördügüm kadarıyla Handan da onlardan birini bulmuş..

Etiler'de bile uygun ev bulma imkanı var.. Biraz tuhaf bir memleket..Metropol bu demek oluyor herhalde

Hadi ev kirasını bir şekilde ödediler diyelim.

Bunun diğer giderleri de var. Bir kere çevre nedeniyle muhakkak alışverişler iki kat daha pahalı gelir. Bir gazi mah. Marketi ile bir nişantaşı marketi arasında dağlar kadar fark olur. Sorun taşınmak değil.. Ortam masrafları. Tek yani kira sorun değildir.
BİM ve DİA var ben gördüm :img-hyste

Ahanda yazıyorum buraya kesin evde doğuracak bu kız..Ebe bile bulamayacaklar..Oğlan olursa adını Gazi koyarız..Mekanın anlam ve önemini belirten..:) Babasının adınıda 2.isim yaparız..Oldumu sana Gazi Yılmaz Akın..
:) Hem babasına da gönderme yapmış oluruz..
Gecen de yazmıştım ama yine yazayım;
Bence Filiz bebegi Gazi mahallesinde bir Ihlamur Ağacının altında doguracak.. Gidisat o yönde..Yoksa ne alaka :img-hyste

tolgahuzur1
26-03-07, 15:23
valla ben bu resmi sitedeki kadına inanmaya başladım.. kadın ne dediyse çıktı genelde.. demek doğru diyor da.. dediğine göre aslı 71.-72. bölümde öleceğini söylemiş.. ama ne kadar doğru bilemem.. birde cem ömeri filiz-yılmazın düğününe yakın bir daha vurduracakmış.. eğer bir daha böyle olursa yani pes derim adam 9 canlı olu yahu..

filizim+y
26-03-07, 15:27
Bölüm gayet iyi bir bölümdü sıkılmadan ziledim ve beğendiğim sahneler çoğunluktaydı, oyunculuklar yine çok başarılıydı sadece filizyılmaz karşılaşması olmadığı için buruk bir tad bıraktı bende eksikliklerini hissettim ama yılmazın filizle ilgili düşünceleri ve filizinde pencere kenarında ki hali bir nebze olsun yetti bana, gelelim bölüm yorumuma

FİLİZ: geçen hafta gözlerine inanmak istemediği sahne de bırakmıştık filizi, devam edelim söz sahnesini görmesi ile yıkıldı oradan ayrılacağını düşünürken abisinin emanetini vermek için onların içeri girmesini bekledi, aslında duramıyordu o kadar üzülmüştü ki hemen verip oradan uzaklaşmak isitiyordu hemen ferideyi aradı ve yanına gelmesini istedi, yılmazı öyle görmenin de etkisiyle morali bozuk karşıladı ferideyi, onun sözlerine karşılık “yılmaz hiç vakit kaybetmemiş” bu kadar çabuk olacağını beklemiyordu yılmazın onu hayatından çıkarmasının, inanmak istemiyordu ama “artık herşeyi daha net görüyorum, yılmaz beni hayatından çoktan çıkarmış” buna inandım şimdi uzun zamandır görmek ve inanmak istemediğim birşeydi yılmazın beni hayatından çıkardığı, daha iyi anlamış oldum, “merak etme gayet iyiyim, daha önemli sorunlarımız var, ömeri düşünmem gerek” ne yapsın çevresine karşı dimdik ayakta durmak zorunda iyi değilim dese neyi değiştirebilir ki, şu an en önemlisinin abisini kurtarmak olduğunu dile getirdi, ama ya yüreği hapsettiği yerde isyanlardaydı filizin giderken “ona buraya geldiğimi, beni gördüğünü söyleme olur mu” ilk önce kendisinin bu durumu kabullenmesi gerekiyordu filizin bu yüzden feridenin yılmaza söylemesini istemedi, yılmazında bilmesini istemiyordu onları öyle gördüğünün, arkasını döndü ve gözlerinde sevdiğinin ele gittiği sahnenin buğularıyla ayrıldı mahalleden, eve geldiğinde kendine kabul ettiremediği bu acı sahnenin etkisiyle kabına sığamıyordu filiz annesinin tüm sorularına sanki üzgün olduğunu söylese herkesin gözünde yerin dibine girecek ya da acıyacaklar diye içinde yaşamayı seçti bu acısını, annesi ile paylaşmadı tüm ısrarlarına rağmen “yok bişey, iyiyim ben, iyiyim dedim anne” dedi, annesinin anlamsız sözlerine karşılık zaten sinirliydi de “bende bunun için uğraşıyorum anne, elimden geleni yapıyorum, her yolu denedim yok işte yok, başkalarından para dilenmek kolay mı” artık isyanlarda filiz ama gören yok “anne sadece akıl veriyorsun, neler yaşadığımdan haberin yok, bu dünyada yaşamıyorsun” annesinin onu anlamamasından o kadar yoruldu ki artık ağzına ne geldiyse söyledi annesine son olarak “evet önce ömeri düşünüyorum ama ömeri düşündüğüm kadar elifi de düşünmek zorundayım seni de, doğacak çocuğumu da düşünmek zorundayım”sadece sen değilsin benim yaptıklarımı da gör artık der gibiydi “sende bunları biraz düşünsen bana yaptığın haksızlığı anlardın” anlamamakla ve benim hayatıma yaptıklarının da ne kadar kötü şeyler olduğunu anlardın, filiz annesinin ona yaptığını da unutmuş değildi aslında.

Odasına geldiğinde yine tek desteği ve dert ortağı bebeğiyle konuştu “hep yanlızım biliyor musun, ama sen doğunca iki kişi olcaz, sen olmasan belki de tüm bunlara dayanamazdım” o kadar güzel bir sahneydi ki bebişi ile konuşması gerçekten de son zamanlarda o kadar yalnızdı ki onu anlayacak sevdiği bile ondan çok uzaklaşmıştı, ama ondan kalanın ona desteğini yansıttı ve sen olmasan dayanamazdım dedi, filizin gücü bebeğiydi, bu yüzden de sadece kendisi ve bebeği diye düşünüyordu hayatının ve yanlızlığının biteceğini, olayların üst üste gelmesiyle işinden çıkardı tüm hıncını, içindeki tüm öfke, kıskançlık, üzüntü ve her duyguyu çizimlerine işledi ve yorgunluktan uyuya kaldı.

İşyerinde ceydaya olanları anlatmıştı ve ceydanın tepkisine “Ceyda lütfen ,beni anlattığıma pişman etme, tamam Yılmaz sözlenmiş, bundan bana ne.” Umrunda olmadığını göstermeye çalışıyordu banane derken bile kızgınlığı ve kıskançlığı gözlerinden okunuyordu filizin.
“Abim hapiste, borç içinde yüzüyoruz.Ne yapıcaz belli değil.Annem korkutuyor, hali bir tuhaf, durumu tam idrak edemiyor.Oturduğumuz evi hemen boşaltmamız gerekiyor daha sayayım mı, en önemlisi de yarının ne getireceği hiç belli değil..Ama en azından işim var hayatımızı kazanabiliyorum, bu umut benim için” daha da inandırıcı kılmak için umursamadığını şu an ki durumunun arkasına saklandı filiz abisinin ve ne durumda olduklarından bahsetti, içi acısa da dışına yansıtmamaya kararlıydı, “Er ya da geç her şeyi çözücez, bu çıkmazdan kurtulucaz, bir yolu olmalı” zaman önemli değil ama üstesinden geleceğiz diyerek umudunu yitirmediğini belirtti ama işinin olmasından dolayı çok umutluydu filiz hep dile getirdi ama işten ayrılması gerektiği söylenince bir anda yıkıldı filiz ve hemen patronunun yanına gitti, nedendi niyeydi öğrenmek istedi ama öğrenemedi ve verilen parayı bile kabul etmedi, nedensiz bu yapılanın haksızlık olduğunu düşündü “insanları hala tanıyamadım” bu sözü ile yine birilerine msj verir gibiydi filiz sevdiğine, annesine, ceme kısacası herkese iyi niyetinin hep suistimal edilmesiydi filizi perişan eden.

Avukatla konuşurken artık hiçbirşey yapamayacağını düşünüyordu ve “abim için bunu bile beceremedim” dedi, filizin abisine birşey yapmadığını onun için çırpınmadığını söyleyen arkadaşlar filizden daha ne bekliyorsunuz anlamış değilim kız rahatlığından vazgeçti, herşeyinden oldu, annesi, yeğeni ve bebeği ile tek başına uğraşmak zorunda kaldı elinden gelenin fazlasını yaptı bir teklifi kabul etmedi diye yerden yere vurulması hatadır, ömer bile kendi hatası olduğunu ve bunun bedelini onların ödemesinden dolayı üzüntüsünü dile getirdi ve filiz herşey bitti derken bile çabaladı, avukantında dediği gibi “siz üstün bir gayret sarfettiniz, elinizden geleni yaptınız” diye ve tabi “Ömer'in haksız yere hapiste olmasına izin vermeyeceğim, ne gerekirse ,her şeyi göze alırım” daha ne yapması gerekiyorsa yapacağını söyledi, bunu görmemeniz yanlış bence, filizin gururu yüzünden olanlar diyorsunuz ya kız da ne gurur ne birşey kaldı herşeyinden vazgeçti birde para istedi hemde daha kaç gün tanıdığı insandan o kadar dibe vurdu ki filiz ne utandı, ne gocundu ne de gururunu düşündü isteği sadece abisini kurtarmak, sizin yerinize kendi özeleştirisini de yaptı zaten tekrar zilerseniz görürüsünüz:img-yes:

Feride ile konuşurken işinden ayrılmanın da etkisiyle tüm umutlarını yitirdiğini ama mahkemeden iyi bir sonuç beklemekten başka çaresinin kalmadığını dile getirdi ve feridenin verdiği haberle biraz olsun umutlandı ve abisine gitti.

Ömerin yanına geldiğin de ömerin yüzündeki morluğu görünce “Ömer yüzüne ne oldu ? Neyi saklıyorsun benden , kim yaptı bunu sana” endişelendi ama ömer üstelememesini isteyince daha fazla birşey soramadı, annesini ve kızını sorunca filiz “Hepsi iyi ..sevgilerini gönderdiler” dedi abisine, abisinin bebeğini sormasıyla “İçimizde en rahat olanı o, her şeyden habersiz, güvende” keyiflendi ve en rahat olanın o olduğundan bahsetti gülümseyerek, ve yine ömerin sorularına “Artık, öyle bir mesele yok, ne diyeceğimi o gün düşünürüm ömer” yılmazın sözlenmesiyle bu meselenin tamamen bittiğini düşünüyordu filiz, bebeğine verecek cvbıda şimdi değil o zaman düşünmek istiyordu ve abisinin yüzünü güldürmek için feride ile ilgili haberleri verdi abisine ne gariptir ki filiz abisinin iki sevgisinde de yanındaydı ve hep destekçiydi, abisini o şekilde görünce filizin mutlu olması kaçınılmazdı ne yazık ki filiz abisinden böyle bir destek hiçbir zaman göremedi.

Eve geldiğinde annesinin heyecanlı bekleyişine işinden olduğunu söyleyerek artık kaçınılmaz sonu annesinin yüzüne bir tokat gibi vurmuş oldu ve çaresiz müjganın teklifini kabul etmek zorunda kaldı gerçi filiz hiçbirzaman lüks düşkünlüğü olan biri değildi bu durum annesi için çok zordu biliyordu ve onuruyla oynayan annesine bile bu kadar anlayışlı davrandı, müjgana karşı hep teşekkür eder şeklindeydi ve onlar için yaptıklarına çok minnettardı, feridenin ev işinden de sonuç çıkmayınca feridenin üzülmesine “Sevgini veriyorsun ya bundan daha değerli ne olabilir? Üzülme ,sen elinden geleni yaptın, Artık yarınki mahkemeyi beklemekten başka çaremiz yok.Hem belki iyi bir sonuç çıkar” ilk cümlesi nefisti sevgini veriyorsun ya bundan daha değerli ne olabilir filiz fömer ilişkisinin özetini yapmıştı bu cümlelerle ne gariptir kendisi için bunları söylemek daha da uzaklaşıyordu filizden son yaşadıklarıyla.

Ömerin hapsi kesinleşince filiz feridenin çıkışına “Kabullendiğimden değil, ben sadece şuan sağlıklı düşünemiyorum;Ömer'in haksız yere hapiste olmasına izin vermeyeceğim, ne gerekirse ,her şeyi göze alırım, Neyin var ,topla kendini” bu durumu kabul etmediğini ama şu an yapacak birşey olmadığını ama ne olursa olsun abisinin orada kalmaması için ne gerekirse yapacağını ve göze alınacak en kötü birşey bile olsa alabileceğini söyledi ve ferideye bile destek çıkarak toplamasını istedi kendisini.

Elifi görünce yine hüzünlendi ve onun bu durumu anlamaması için yalan söyledi “gözüme toz kaçtı da” yeğeninin gözyaşlarını silmesiyle daha da içlendi filiz bu da bölümün güzel sahnelerinden biriydi.

Ve son sahnesi filizin sırf filize yılmazı unutturmamak adına yapılmış olan kerem-nalan sahnesi ile filiz hatıralarına döndü bazen yutkunarak bazen bir tebessüm bazen de gözlerin nemli izledi bu çifti aklından sevdiği ile yaşadığı güzel anlar geçerek ve yeniden içindeki yılmaz aşkının depreşmesini sağladı bu görüntü ve filize ahh yılmaz ahh neden bu haldeyiz neden karşımdaki tablodaki gibi değiliz der gibiydi.

Filiz bu bölüm sevdiğini kaybetmenin acısını bile yaşayamadı buna izin verilmedi yine, abisini, annesini ve yeğenini düşünmesi gerekiyordu yani yine üzüntüsünü içine attı ve bir an durup düşünmedi bile düşünemedi sevdiğini, hem abisine umutlar verdi hem annesinin tüm huysuzluklarına rağmen anlayışlı davrandı ve yanında oldu, elifi zaten hiç bırakmadı ve ferideye bile destek verdi, herşeyinden olan bir filiz var şu an sevdiğinden, evinden, arabasından, işinden kısacası herşeyinden olan ama yine herşeyin iyi olması için ondan beklentiler var o da bunun için ayakta durmaya çalışıyor ve dahası bebeğinden güç alarak.

YILMAZ: beyzademin söz sonrası sevdiğinin geldiğinden habersiz kutlamaları kabul ederken ki hali her ne kadar kamuflaj yapmış mutlu maskesiyle kabul ederken bile ben gözlerinden hüznü anlayabildim, feridenin tebrik etmemesi içine dokundu çünkü feridenin düşüncelerini biliyordu zorla da olsa kalabalığın içinde tebrik etmesini sağladı

Aslının evinde malum verdiği sözlerde var beyzademin birşey yapması gerektiğinin farkında en azından bunu unutmamış beyzadem şirin gözükmeye çalışarak “Kahveyle beni test ettin, öylemi?, Ne yani bir tuzlu kahveden korkucağımımı sandın” sen kahveyi bir yudumdan sonra içmedin ki kimi kandırıyorsun beyzadem ha tabi aslı kız kanar o başka:), senin korktuğun birşey yok ki sadece filizin gözlerinden korkarsın sen içine daldı mı çıkamamaktan,Aslının sözlerine karşılık “Bu gece hayati paylasmaya söz verdik. Artik bana emanetsin, yanındayım. Birdaha korkmanı istemiyorum, tamammı?” beyzademin vere vere yine verecek sözü varmış söz vermişmiş bu sözü daha önce de verdin ne oldu tuttabildin mi hayır gerçi sadece senin hatan değil tutamamak ama olsun, bunda garanti nedir onu merak ettim bu sözün garantisi kaç yıl? Afilli sözlerde bilirmiş beyzadem benim ama filize söyledikleri kadar değil hem içinde duygu da eksik boş kalıyor, emanetmiş, yanındaymış ve korkmamasını istiyormuş geç bunları yılmaz beyzadem geç daha da süslü hatta yürekten gelen sözler olması gerekiyor kandırma bizi, malum sahne de yapmak istediğin şeyin bu olduğundan emin olmadığın için yanakla geçiştirdin yapsaydın ben bak ne yapardım seni hani söz verdin bir hata yaptın bunun yüzünden yapman gerekenler var diye ses çıkarmıyorum tepeme çıkma benim, fena olur:img-yes: :img-wink: :)

Eve geldiğinde mutsuz bir yılmaz vardı yaşadığı günü idrak etmek ister gibi, ne yapıyorum diye ve ferideyi gördü dayanamadı ve benimde en çok sevdiğim sahneydi bu konuşma
Yılmaz feridenin aslı ile ilgili düşüncelerini merak ediyordu “Ozaman sen Aslidan pek hoslanmiyorsun, Niye bizi gönülden tebrik etmedin ozaman?” tebriğinin gerçek olmadığını düşündü bunu neden yapmadığını merak etti, ama bence feridenin ona yol göstermesini ister gibiydi bir umut olması açısından, feridenin söylediğine karşılık “Ne duymak istiyorsunki Feride? Filizi unuttum diyecegimimi?” aslında feridenin bunu söylemesini bekliyordu yılmaz kimse ile konuşamadığı için, içinde ne varsa dökmek istiyordu “Ben o aşka hep sadık kaldım Feride. Bütün dünyamı onun üzerine kurmuştum, yani bir cocuğum olacaksa ondan olmasını hayal etmiştim. Sen şimdi nasıl seviyorsan, işte bende öyle sevmiştim” evet sadık kaldın ama inanman gereken şeylere inanmadığın için hatalar yapmaya başladın ne zaman ki sevdiğinden şüphe eder oldun bu sadakatinden vazgeçme kararı aldın, işte benim istediğim yılmaz herşeyini filizin üstüne kuran, çocuğunun bile ondan olmasını isteyen zaten tüm ipleri koparması bu yüzden olmadı mı sevdiğinin başkasının çocuğunu taşıdığını bilmesi bakın yine kıskançlık var yılmazda neden ben değil neden diyor kendisine bebekle ilgili bir bilse aslında tüm hayallerinin gerçekleştiğini onu seven, ondan bebek bekleyen filizi sevdiği daha ne ister ki yılmaz, öğrense bir ahhh, sevmiştim diyerek geçmişte bıraktığını söylemeye çalışan bir yılmaz ama bırakamadın sevmiştim değil hala daha seviyorum bunu kabul ettirmen gerekiyor kendine işte o zaman aldığın bu yeni kararların yanlışlığının farkına varacaksın:img-yes:
“Ta derinden, ama aldatıldım ben Feride, aldatıldım. O yüzden içim rahat, hemde çok rahat.” Derinden derken bile sevgisinin son bulmadığı ve bulmayacağı gerçeğiydi söyledikleri ve birden yılmaz beyzadeye dönüşü aldatıldım diyerek bunu yeni yılmaza yakıştırdım çünkü değişen yılmazdan beklenebilecek bir davranıştı bu aldatılmışlığında verdiği öfkeyle dile getirmesi bu yüzden sorgulamayacağım ama yanlıştı bunu dillendirmesi her ne kadar acı da çekse sevdiği insanı bir zamanlar geçmişi olan bir insanı karalamaktır bu yaptığı ve onu dinleyen insanlara da yanlış düşüncelere itmesiydi bu sözler, için rahat olduğu için mi diken üzerindesin hala, hala gözlerinde hüzün içinde filiz var, “istersen teselli de, istersen deme. Artik hayatıma yeni bir yön vermem gerekiyor; içinde aşk olsun, yada olmasın” evet feride haklı teselliden başka birşey değil bu ya da kaçmak diyelim sevginden kaçmak, yeni bir yön verirken hem kendi hem filiz hem de aslının mutsuzluğu üzerine kurulmak istenen yeni bir yön yanlış işte bu bunu kabul etmiyorum, aşktan vazgeçebileceğini düşünüyor beyzadem ama yakındır pes etmesi, “Yo, senin yanlıs anlamanı istemedim, iyi oldu konuştuğumuz, ayrıca hiç kimseyi kandırmıyorum Feride, Aslıda biliyor kalbimin aşkla çarpmadığını, biz yalansız, dolansız, sade bir hayata yol alıyoruz, bu da bana yeter.” Ferideye değer verdiğinin göstergesiydi ona söyledikleri ve yanlış düşünmesini istemiyordu, kimseyi kandırmıyormuş yalan bende böyle derim başından beri kendisini:) çevresini, aslıyı, filizi ve dahası bizleri kandırmak istemiyor mu? Benim cvbım evet aynen öyle yapıyor hadi ordan diyorum beyzademe, aslı zaten bildiği şeyleri yapsa ama nerde sana uydu kızda, vay be sözlere bakalım “yalansız, dolansız, sade bir hayata yol alıyoruz” aslı olmayınca afilli cümleler nasılda dökülüyor ağzından tabi duygu kısmıda giriyor işin içine beyzadem bu lafları filize de söylemiştin şimdi sana yalan, dolan ve yapmacık bir ilişki gibi geliyor ki filizle yaşadıkların aslı için bunları söylüyorsun ve bu da bana yeter diyorsun aman iyi ki aslı duymadı da biz duyduk bunları sır çıkmaz bizden filizle barıştığında unuttuk gittik bu lafları için rahat olsun:), kızgınlığına veriyorum nasılsa gerçeği öğrendiğinde bu sözlerin yanlış kişiye söylendiğinin farkına kendin varacaksın zaten bu yüzden o zamanın gelmesini bekliyorum ben:img-wink:

Yılmazın aslı ile ilgili sahneleri bana yavan geldiği için yazamayacağım duygu yansıması yok, zaten bu bölüm sadece aslı, annesi ve cemin peşindeydi yılmaz çok fazla ön planda değildi ama tek geçtiğim sahnesi feride ile konuştuğu sahnedir.

Yılmazın final sahnesi doğal olarak sözlüsüne ulaşamadığı için meraktan etekleri tutuşmuş vaziyette soluğu aslının evinde aldı beyzadem, meraklı gözlerle aslıya bakarken avucunun içinde hiçte yabancı olmadığı söz yüzüğüne bakar vaziyette buldu kendini ve aslının gözlerine bakarak bu da neyin nesi aslı gibi baktı.

byuzax
26-03-07, 15:28
arkadaşlar doğum son bolum olur diye tahmin ediyorum o şöyle olur filizle yılmaz evlenmiş gece uyuyuorlar filz yılmazı durtuyor

filiz: yılmaz yılmaz kalk
Yılmaz: Hı ne oldu ?
Filiz: Sancım tuttu.
Yılmaz: Ne ?! Dur sakin ol dur !
Filiz :: Tamam
Yılmaz : Hadi doğrul hadi gidiyoruz
Filiz: Tamam
Yılmaz: Derin derin nefes al filiz
Filiz: TaMaM TaMAm
Yılmaz: Hadi bin arabaya
Filiz: Çok kötüyüm
Yılmaz: Tamam canım şimdi gidiyoruz hemen
Filiz: Aman
Yılmaz: Ne oldu ?!
Filiz: Bişey yok

Hstaneye gelirler filiz doğurur Hemşire gelir

Hemşire : Nurtopu gibi bi kızınız oldu :img-hyste

gülbeşeker
26-03-07, 15:29
valla ben bu resmi sitedeki kadına inanmaya başladım.. kadın ne dediyse çıktı genelde.. demek doğru diyor da.. dediğine göre aslı 71.-72. bölümde öleceğini söylemiş.. ama ne kadar doğru bilemem.. birde cem ömeri filiz-yılmazın düğününe yakın bir daha vurduracakmış.. eğer bir daha böyle olursa yani pes derim adam 9 canlı olu yahu..

hayır öyle demedi filiz-yılmaz evlilk hazırlıkları yaparken cem yine bir plan mı yapacakmış ne işte ömer de cemi vuracakmış,cem ömeri değil.Yani ömer sırf filiz-yılmaz mutlu olsun diye cemi öldürecek(fazla hayal kurdum)sonuç olarak ömer kimseyi vurmasın,elini kana bulamasın bence.

filizim+y
26-03-07, 15:31
ÖMER: ömerde yine bu bölüm yükselişini devam ettirdi sahneleri izlerken bazen iç acıtıcıydı bazense gülümseyerek izledim, sevdiğinin şalını yıkarken çok şirindi, “yavuklun mu” sorusuna gururla verdiği bakışlar evetden de öteydi ömerin., seyfinin sorularına cvbı süperdi “çok sevdiğim ve güvendiğim birisi beni oyuna getirdi” cemin gerçek yüzünü artık tamamen gördüğünün cümleleriydi bu ama bilmediği birde yaralanma sahnesi var asıl onu öğrendikten sonra ömerde tüm şalterler atacak ceme karşı, devamında “yoo ben suçluyum, burada olmayı fazlasıyla hakediyorum, ihanet bir bilmecedir seyfi, benim gibi körlere beceriksizlere müstehak, etrafımda dönen dolapları farketmediysem suç benim” ömer bunu çoktan kabul etmişti zaten şimdide yinelemiş oldu bu sözleri ile ne kadar gözünü hırsın bürüdüğünü ve yanlış kişiye yaslandığını farkettiğini ama çok geç olduğunu, “herşeyimi kaybettim, tam ne kaldı kaybedecek derken, sonunda özgürlüğümü de kaybettim, başımın üstünde ki gökyüzü bile gitti” daha ne kadar dibe vuracağım burası son kısım dediğimde herşeyimi kaybettiğim zaman bir de baktim özgürlüğümde gitti elimden daha beterini de görmüş oldum “işin gerçeği bu, ben kendi kendimi mahkum ettim buraya” tüm yaşadıklarının özetiydi bu sözler ömer için ve cezasını da kendi kendisine kesmişti bile burada kalacağını düşünerek, düşünmeden kalkıştığı ve hiç sorgulamadan güvendiği insan yüzünden ve kendisininde buna inanarak bu sona hazırlamasına yardımcı olmasından dolayı cemden çok kendini suçlu görüyordu ömer, ders aldığını gösteriri gibiydi.

Seyfinin tahtadan birşeyler yaptığını görünce kızı için birşeyler yapmak istedi, çünkü en çok da kızına karşı mahçup olmak içini yiyip bitiriyordu ömerin ve kızının italyadan beklediği dünyanın en büyük bebeği değil belki ama sanki onu affettirmek istercesine tahtadan bir bebek yapmak istedi ilk başta seyfiden istedi ama sonra bunu kendisinin yapmasının daha anlamlı olacağını düşündü ve “bunu ben yapabilir miyim, elim yatkın değil ama sen gösterirsen yapabilirim, ama başına bir bela alıyorsun” dedi ömer çok sevimliydi bu sahneleri, bebeğin bitişini elifte gördük ve ömerin sevgisini nakış ettiği bebeğin güzelliğinden belliydi, ömer gerçekten bir babaydı bunu daha da çok hissettirmeye başladı.

Filizin ziyaretine gelmesiyle kardeşinin endişelenmesine izin vermeksizin yalan söyledi yüzündeki morluk için ve üstelemesini de istemedi, annesini ve kızını sordu iyi olduklarını öğrendiğinde yüzü güldü ve yeğenini sordu filize ve filizin bu olayla ilgili ne yaptığını merak etti “Peki ya babası ..Filiz artık çözmeyecek misin bu meseleyi” bunu söylemesi gerektiğini yine vurguladı ve bir an önce sonuçlandırmasını istedi “daha doğmadı o yüzden böyle rahat konuşuyorsun , “babam kim” dediğinde yok senin baban mı diyeceksin” sonrasında daha büyük acıların yaşanabileceğini hatırlatmak istedi kardeşine ve bunu mutlaka bilmesi gerektiğini yılmazın, yanlış yaptığını da ama filizin bunu geçiştirmek istemesini de anlamaya çalıştı durumunun zor olduğunun farkındaydı ömer “Senin için endişeleniyorum Filiz, bütün ailenin yükü senin sırtında, hamilesin .Ne olur kendine dikkat et, hatalarımın bedelini size ödetiyorum, beni asıl kahreden bu” filiz için endişeliniyordu bu kadar sorunun altında kalmasından ve kendisine dikkat etmesi gerektiğini ve kendisi yüzünden bunları yaşamak zorunda olduğundan dolayı kardeşine karşı mahçuptu ve kendisini en çok yıkanında filize bu kadarını yaşatmış olmasıydı bunu da çok güzel ifade etti, feride ile ilgili haberleri alınca yine bir gülümseme yayıldı yüzüne ömerin feridenin kendisini sevdiğini filize söylemesine şaşırdı ve sevindi.

Sevdiğini mektubunu okurken yine çok şirindi, sanki yıllarca hasret çekmiş gibi her harfi kazımak istedi içine tekrar tekrar okuması da bundandı sanırım ömerin, hiçbir harfi hiçbir cümleyi atlamak istemiyordu hem aklına hem yüreğine kazımak istiyordu ve sevdiğinin “ömer seni bekleyeceğim, eski yaşantımda ne olmuşsa olsun bunu geleceğimize yön vermesine izin vermeyeceğim, güzel günler bizi bekliyor” sözleri ile ferideye sorduğu sorunun cvbını almanın huzuruyla uykusuna daldı ömer.

Hapis kararı kesinleşinsce annesine, kardeşine ve sevdiğine bir bakışı vardı ki, bunları onlara yaşattığı için perişan, çaresiz ve umutsuz dolu bakışlarla bakakaldı ve sevdiğinin elleriyle birleşti elleri ama ayrılmak zorunda kalışı bitirdi ömeri, koğuşa geldiğinde bitmeyeceğini düşündüğü bu günlerin ne olacağının üzüntüsüyle oturdu yatağına bir rüya olsaydı der gibiydi tüm bu yaşananların.

Ömer yine sevdiğinin mektubunda teselli araken malum şahsiyet ismini bile yazmak gelmiyor içimden yine ömeri çileden çıkaracak bir hamle ile elinden aldı mektubunu buna ömer dayanır mı elbette ki hayır çok güzel bir şekilde karşılık verdi adamı yere yapıştırdı içimin yağları eridi derken malum şahsiyetin kahpeliği ile bu sefer yeri boylama sırası yine ömere geçmişti eriyen yağlarımda dona kaldı o sahneyle ne diyim malum şahsiyetin elleri kırılsın daha da beter bir duruma düşsün ne diyim, ömerin tüm sahnelerde ki özellikle de bu sahnede ki başarısı süperdi.

FERİDE: zoraki katıldığı nişan sahnesinde öyle kıyıda köşede kalmış vaziyette sevdiğini düşünüyordu ve filizin telefonuyla dışarı çıktı, filizin bu manzarayı görmesinden duyduğu üzüntüyü “bu manzarayı görmesen daha iyiydi, üzgünüm filiz” diyebildi ne yapabilirdi ki, ömerden gelen mektuba sevindi ve ömere “ona onu sevdiğimi söyler misin, görmek isterdim bende” söylemesini istedi, filize de ömere duyduğu aşkı rahatlıkla anlatabiliyordu artık saklamaktan ziyade apaçık yaşıyordu feride bu duygularını, filizin gidişiyle yeniden söz evine gelince yılmazında zorlamasıyla çifti tebrik etti ama yılmaz buna kanmadı diğerleri kansa da, akşamında sevdiğinden gelen mektubu tıpkı sevdiği gibi içine kazımak ister gibi ama gözyaşlarını da ekleyerek okudu ve sevdiğinin “ayrılık ne zormuş, sensizlik ne zormuş, burda senin sevginle avutuyorum kendimi” bu sözleriyle daha da üzüldü ve “sevgimize sadık kalacak mısın, 3 yıl bekliyecekmisin, eğer geçmişteki yaşamına dönersen işte ben o zaman ölürüm” demesiyle feride çoktan vermiş olduğu sözü gözyaşları ile destekleyerek evet evet evet dedi ömere ve mektubuyla da bu cvbı görmüş olduk.

Yılmazın da gelişiyle beğendiğim sahnenin bir diğer cephesi feridenin konuşması ile “Ask olsun Yilmaz. O cok iyi bir insan, hem senide cok seviyor. Nerden cikti simdi bu? Senin icin endişeleniyorum, ondandır. Kalbin Aslı için çarpıyormu Yılmaz? Eğer çarpmıyorsa yanlıs yapıyorsundur. Eğer yaptığından emin değilsen o kızıda arada harcamış olacaksın. Sanki bir teselli arıyorsun, ama teselliyi başkasında arama” yılmaza söylenmesi gereken herşeyi bir çırpıda söylemiş oldu, aslıdan hoşlandığını ama yılmazın yaptığı şeyin yanlışlığını dile getirmek istedi, yılmazın ona değer verdiğini bilmesiyle o da ona senin için endişeleniyorum kalbin onun için çarpmıyorken böyle bir işe kalkışman doğru değil, yanlış yapıyorsun o kıza da yazık ediyorsun, teselliyi başkalarında değil ilk önce kendinde bulman gerekir diye.

Filizle buluştukları sahne de ömer için ne yapabileceğini düşündü durdu ve evi geldi aklına o sevinçle nevzatı aradı ve evin kağıtlarını ararken aslında onun olmadığını duydu ve çok üzüldü, nevzatın teklifine karşılık “bana da sevmeyi ömer öğretti, sonrada dört duvar arasina girdi, benim kalbimde sadece o var” ömere duyduğu aşkı ve şu an ki çaresizliğini dile getiren cümleleri kurdu nevzata karşı, kararlı ve ne olursa olsun ömeri sevdiğini ve hep onun olacağını söyledi gözyaşları ile ve filizin yanına gelip ömer için birşey yapamadığı için kahrolduğunu “Neden böyle Allah’ım, neden hiçbir şey yapamıyorum onun için, öyle çaresizim ki, Ömer’e verebilecek hiçbir şeyim yok” çaresizliği sevdiğine birşey yapmaması yıkmıştı ferideyi, hapisin kesinleşmesi ile tüm umutların tükendiğini düşünerek kararını verdi ve nevzatın istediğini “Eğer Ömeri kurtarırsan, onu hapisten çıkarırsan, istediğin, herşeyi yapmaya hazırım” yaptı ve sevdiği için son çare olan bu yola başvurdu ama zamanlama hatasıydı biraz daha beklemeliydi ana kafasının karışmasından kaynaklandı aceleciliği.

Handana çıkışı güzeldi sen engel olamazsın der gibi ve müjgana karşıda mahçuptu ama duydukları karşısında ondan yana da içi rahat etti feridenin giderek daha da etkinleşiyor rolü ve hakkını da veriyor zaten.

Bölümden inciler

-- Aslının hiç sevinemediğim hastalığı öğrenişi, durgunlaşması ve üzülmesi beni de üzdü, hiç de haketmiyordu:img-yes:
-- Müjganın iyi niyetli yaklaşımı ve insanlık dersi:img-yes:
-- Handanın bir taraftan anlayabileceğim bir taraftan kızabileceğim psikolojik vakaya dönüşmesi ve vicdan kısmının bu bölümdeki AN kısmını tamamlamamış olması:icon_whis
-- Garip’in pastane hayali, “gözleriniz kendinizin mi”:img-hyste :img-hyste , handanların taşınırken ki hüznü:img-help:
-- Alinin sema ya mirsadın kalması için yaptığı düzmece oyun:)
-- Muallanın yapmacık gelin takıntısı ve dilinden düşürmediği torun isteği
-- Fahriyenin artık eşi ve çocuğunun babasına karşı pes edişi “bu çocuk sizden önce benim”
-- Cemin annesini yakaladıktan sonra nereye götüreceğini tahminimdeki doğruluğum annem bile o okuduğun yerden mi öğrendi dedi ben de hayır tahmin ettim “filizlerin evine götürecek” dedim yanılmadım

Okuyan ve sabır gösteren herkese çok teşekkür ederim, bı bölümde ki düşüncelerim bu gelen tiyolarda gelecek bölümde beklentilerimizin birçoğunun karşılandığı bir bölüm olacağı için şimdiden heyecanlandım.

sude9
26-03-07, 15:32
hayır öyle demedi filiz-yılmaz evlilk hazırlıkları yaparken cem yine bir plan mı yapacakmış ne işte ömer de cemi vuracakmış,cem ömeri değil.Yani ömer sırf filiz-yılmaz mutlu olsun diye cemi öldürecek(fazla hayal kurdum)sonuç olarak ömer kimseyi vurmasın,elini kana bulamasın bence.

Bence de vurmasın.Cem'i durdurmanın başka bir yolumu kalmadı,senaristlerin Cem için uygun bir son yazmalarını ümit ediyorum:img-polic :img-polic

medsul
26-03-07, 15:35

ömcelikle herkese merhaba arkadaşlar:img-wink: vallahi ömeri bir kez daha vurulursa yuh diyecem ardeşim başka vurulacak adam mi yok:img-hyste
adami zaten delik deşit ettiler :img-hyste
ama olmaz herhalde böyle bir şey
filiz&yılmazın düğününe kadar cem hala dişarida yada ölmemiş loursa bela olacaği kesin aman final bölümündede cem manyaği coktan ölmüş ollur
aslıda son bölümlere kadar bizimle olacağina göre
ya bir de aklıma geldi istermisiniz aslı hastane odasinda olur sonra yanına filiz&yılmaz gelir aslı son nefesinde iki sevgiliin ellerini birleştiri
ve evlenip mutlu olamlarini ister sonrada ölürse yani diyecek söz bulamyorum:img-hyste :img-hyste :img-hyste
bu arada inşallah aslı ölmez ben ölen birisinin ardından mutlu son felan olmaz
aslı ölmesinde tedavi için ispanyaya yada iyleşsim ama ölmesin
belkide senaritler aslının hastaliğinin ne oldugunu tam olarak bize yansimadi
belkide tepkilere bakarak aslıyi öldürmezler :img-wink:

filizim+y
26-03-07, 15:39
herkese merhabalar, bölüm yorumumu eklemeden yazmak istemedim:img-yes:
yine döktürmüşsünüz ancak bitti tüm yorumlar yeni bir tartışma çıkmasın diye alıntı yapmayacağım bu seferlik kurtuldunuz:)

ilk önce matraka dışında gelen hiçbir tiyoyu kabul etmiyorum hatta güvenmiyorum, gereksiz yere kafa bulandırmaktan başka birşey değil:img-yes:

bölüm yorumlarını büyük zevkle okuduğum sevgili modum, bernacım ve denizim ellerinize, yüreğinize sağlık, teşekkür ederim katıldığım birçok nokta var:img-wink:
bernacım sana ayrıyeten bir teşekkürüm var hastane replikleri ile ilgili beğenmene sevindim, sağol cnm:img-yes:

gülbeşeker
26-03-07, 15:42
ömcelikle herkese merhaba arkadaşlar:img-wink: vallahi ömeri bir kez daha vurulursa yuh diyecem ardeşim başka vurulacak adam mi yok:img-hyste
adami zaten delik deşit ettiler :img-hyste
ama olmaz herhalde böyle bir şey
filiz&yılmazın düğününe kadar cem hala dişarida yada ölmemiş loursa bela olacaği kesin aman final bölümündede cem manyaği coktan ölmüş ollur
aslıda son bölümlere kadar bizimle olacağina göre
ya bir de aklıma geldi istermisiniz aslı hastane odasinda olur sonra yanına filiz&yılmaz gelir aslı son nefesinde iki sevgiliin ellerini birleştiri
ve evlenip mutlu olamlarini ister sonrada ölürse yani diyecek söz bulamyorum:img-hyste :img-hyste :img-hyste
bu arada inşallah aslı ölmez ben ölen birisinin ardından mutlu son felan olmaz
aslı ölmesinde tedavi için ispanyaya yada iyleşsim ama ölmesin
belkide senaritler aslının hastaliğinin ne oldugunu tam olarak bize yansimadi
belkide tepkilere bakarak aslıyi öldürmezler :img-wink:

haklısın aslının hastalığı tam olarak bize yansımasa da ölmcül olmalı ki aslı hemen yılmazdan ayrılmak istedi ameliyatla iyileşecek bir hastalık olsaydı bunu yılmaza söylerdi gerçi yine de söyleyecek hastalığını.Ben de aslının ölmesini istemiyorum ama aslı ölse de ölmese de filiz ve yılmazı birleştirecek kişi aslı olacak bence.

sude9
26-03-07, 15:44
Bölümden inciler

-- Aslının hiç sevinemediğim hastalığı öğrenişi, durgunlaşması ve üzülmesi beni de üzdü, hiç de haketmiyordu:img-yes:
-- Müjganın iyi niyetli yaklaşımı ve insanlık dersi:img-yes:
-- Handanın bir taraftan anlayabileceğim bir taraftan kızabileceğim psikolojik vakaya dönüşmesi ve vicdan kısmının bu bölümdeki AN kısmını tamamlamamış olması:icon_whis
-- Garip’in pastane hayali, “gözleriniz kendinizin mi”:img-hyste :img-hyste , handanların taşınırken ki hüznü:img-help:
-- Alinin sema ya mirsadın kalması için yaptığı düzmece oyun:)
-- Muallanın yapmacık gelin takıntısı ve dilinden düşürmediği torun isteği
-- Fahriyenin artık eşi ve çocuğunun babasına karşı pes edişi “bu çocuk sizden önce benim”
-- Cemin annesini yakaladıktan sonra nereye götüreceğini tahminimdeki doğruluğum annem bile o okuduğun yerden mi öğrendi dedi ben de hayır tahmin ettim “filizlerin evine götürecek” dedim yanılmadım

.

Sen yine Handan'ı bir bakımdan anlayabiliyorsun,ben ne kadar uğraşsamda sıfırı tüketmiş,gidecek hiçbir yeri olmayan Handa'nın Müjgan'ın tüm içtenliği ve samimiyeti ile onlara yardım etmeye çalışmasına rağmen hala burun kıvırabilmesini anlayamıyorum.

Aslı'nın Yılmaz'dan ayrılışı bu şekilde olmamalıydı.Yılmaz Aslı'ya verdiği büyük sözlerden dönüşü kolay olmayacaktı olsa da bunun vicdani rahatsızlığını duyacaktı,böyle de olmalıydı ama şimdi Aslı kendisi çekildiği için Yılmaz ne pişmanlık duyacak ne de üzülecek

medsul
26-03-07, 15:47
arkadaşlar bu bölüm sanırım 2 kes yılmaz filiz karşılaşması olcakmış.birde son sahne filiz ve ıylmazda bitcekmiş.çarşamba günü 68.bölümün çekimelrine başlıyorlarmış.ayrıca tuba ve bülent ayrılmamış dün çekimlerde keyifleri gayet yerindeymiş ilgilenen arkdaşlara duyrulur :D:D

aslında bu dogru olabilir ilk karşilaşma hastanede olur sonra handan bir şekilde yılmaza gerceği söyler son sahnede yılmazın gerceği ögrendikten sonra
filizle olan konuşmasında biter ama senaritler son sahneyi yılmazın gerceiği ögrendiği anda bitirir nede olsa herkesin merakla beklediği sahnelerden biri
böyle firsati kacırmazlar bizi merak tan öldüreceklerya
birde bu haberi nerden dyudun tuba&bülent ayrılmadiği felan kesin bir yerlerden mi bu haber söylersen sevinirim arkadaşim:img-wink:

tolgahuzur1
26-03-07, 15:47
evet biraz önce yanlış okumuşum formu.. orada ömer cemi vuracak demiş ama ne olacak bilemem..:icon_whis birde bence o kızın dediklerine inanmakta fayda var çünkü filiz gaziye taşınacak dedi taşındı,filiz işten çıkacak dedi çıktı, valla ben onu takip ediyorum kızın dediği genellikle çıkıyor...:good: birde filizim destan yazmış mübarrek.. ama güzel olmuş ellerine sağlık.. acaba bu bölüm yılmaz öğrenecek mi çocuğunu ??:icon_whis

tolgahuzur1
26-03-07, 15:50
Aslı'nın Yılmaz'dan ayrılışı bu şekilde olmamalıydı.Yılmaz Aslı'ya verdiği büyük sözlerden dönüşü kolay olmayacaktı olsa da bunun vicdani rahatsızlığını duyacaktı,böyle de olmalıydı ama şimdi Aslı kendisi çekildiği için Yılmaz ne pişmanlık duyacak ne de üzülecek

sizleri anlamak mümkün değil.. yahu ben filiz ile yılmazı birleştirsinler diyorsunuz hemde aslıya verdiği sözü yerine getirsin diyorsunuz.. eğer yılmaz aslıya verdiği sözü yerine getirirse evlenmek zoruda kalacak ki hangi bayan başkasına vaate bulunan onunla evlenen ama daha sonra tekrar geriye dönen bir adamla evlenir ki?? yani bu filize biraz haksızlık olur..

gülbeşeker
26-03-07, 15:51
Sen yine Handan'ı bir bakımdan anlayabiliyorsun,ben ne kadar uğraşsamda sıfırı tüketmiş,gidecek hiçbir yeri olmayan Handa'nın Müjgan'ın tüm içtenliği ve samimiyeti ile onlara yardım etmeye çalışmasına rağmen hala burun kıvırabilmesini anlayamıyorum.

şimdi yılmaz için durum daha kötü oldu aslının hastalığını öğrenince hem aslıyı bırakamıcak hem filize dönemeycek yani tam bir çıkmazda olacak bu arada aslı kendisi geri çkildi ama yılmaz onu bırakmayacak bir an önce evlenmek bile isteyebilir.

medsul
26-03-07, 15:55
haklısın aslının hastalığı tam olarak bize yansımasa da ölmcül olmalı ki aslı hemen yılmazdan ayrılmak istedi ameliyatla iyileşecek bir hastalık olsaydı bunu yılmaza söylerdi gerçi yine de söyleyecek hastalığını.Ben de aslının ölmesini istemiyorum ama aslı ölse de ölmese de filiz ve yılmazı birleştirecek kişi aslı olacak bence.

belkide doktor hastaliğinin ilerlediğini fakat zor bir amaliyatle felan kurtulma
şansinin olabileceğini söylemiştir aslıda bu uzun tedavi süresince yılmazında
kendisiyle birlikte olmasini istememiştir
ama sanmamki doktor tedavisi yok iki aylık ömrüm felan kaldi desin
senarritler bir acık kapi bıracaktir ve tepkilere göre öldürmeyi yada tedevi yolunun acık birakırlar hem bir tedavi süresi olmaliki yılmaz aslının yanında hep bulunsun ama takrar söylüyorum aslı ölmesim ölmesi gerekenler ölse bize yeter
aslı gercekleri ögrendiğinde kendiliğinden kimseye haber vermeden tedavi çin
gider ve bir meuktupla yılmaz&filizin evlenmesini ve asla kırgın felan olmadiğini söyler zamana atlamasi felan olursa iyleştiğini ögreniriz ve böylecelikle bu işte güzel bir şekilde bağlanir:img-wink:

sude9
26-03-07, 15:58
sizleri anlamak mümkün değil.. yahu ben filiz ile yılmazı birleştirsinler diyorsunuz hemde aslıya verdiği sözü yerine getirsin diyorsunuz.. eğer yılmaz aslıya verdiği sözü yerine getirirse evlenmek zoruda kalacak ki hangi bayan başkasına vaate bulunan onunla evlenen ama daha sonra tekrar geriye dönen bir adamla evlenir ki?? yani bu filize biraz haksızlık olur..

Ben Yılmaz Aslı ile evlensin demiyorum
Yılmaz gerçekleri öğrensn Filiz'e yaptığı haksızlığın farkına varsın kendini affettirmek için elinden geleni yapsın,Gerçekleri öğrendiğinde Aslı'ya vediği sözleri tutamayacak olduğu için bunun üzüntüsünü yaşasın.Sözün özü Filiz'e yaptıklarından ötürü çeksin biraz,ak kaşık gibi işin içinden çıkmasın

filizim+y
26-03-07, 16:01
birde filizim destan yazmış mübarrek.. ama güzel olmuş ellerine sağlık.. acaba bu bölüm yılmaz öğrenecek mi çocuğunu ??:icon_whis

sen dua et diğer karakterleri de irdelemedim bölümün incileri olarak yazdım yoksa değil destan roman olacaktı:):):) hadi yine iyisin sıkılmayasınız diye dört büyükleri uzun uzadıya yazdım:img-wink: rica ederim beğendiyseniz ne mutlu:img-yes:

dileğimiz bu yok artık karnı görüpte hala birşeyler bilmezse pes demektan başka çare kalmıyor gerçi geöen bölümde kimse farketmedi ama muhtar olarak yılmazın farketmesi lazım nasılsa filizler artık gazili tüm sorunları artık muhtar yılmazı da ilgilendirir değil mi?:img-yes: öğrensin de biz yılmaz öğrenecek diye dokuz doğrumaktan kurtulalım:img-hyste

sinem*
26-03-07, 16:02
belkide doktor hastaliğinin ilerlediğini fakat zor bir amaliyatle felan kurtulma
senarritler bir acık kapi bıracaktir ve tepkilere göre öldürmeyi yada tedevi yolunun acık birakırlar hem bir tedavi süresi olmaliki yılmaz aslının yanında hep bulunsun ama takrar söylüyorum aslı ölmesim ölmesi gerekenler ölse bize yeter
gider ve bir meuktupla yılmaz&filizin evlenmesini ve asla kırgın felan olmadiğini söyler zamana atlamasi felan olursa iyleştiğini ögreniriz ve böylecelikle bu işte güzel bir şekilde bağlanir:img-wink:

zaman atlaması sanırım bu kavgalı dönemde falan olacaktır yılmaz perişan olur ama aslı ölene kadar onun yanından ayrılamaz...Aslı'nın ölmesini hiç istemem ama hüzünlü ve mutlu bir final diyorlarsa birileri ölecek cem'in ölmesine kimsenin üzülmeyeceğini varsayarak aslı'nın öleceğini düşünüyorum...Zaten bebek doğduktan sonra yılmazla filiz evlenecek falan deniliyordu ...Aslında herkes bir şey diyor hangisine inanacaksak hepside birbiriyle örtüşüyor o yüzden hepsine olabilir gözüyle bakıyorum...

tolgahuzur1
26-03-07, 16:04

Banada böyle geliyor.. yani aslıyı pat diye öldürmezler.. eğer böyle birşey olursa çok saçma olur... bari tedavi için yurt dışına gitsin.. sonra bi zaman atlaması yaparlar o zamanda filiz ile yılmaz barışır aslıda düğün için iyileşmiş bir biçimde yurt dışından buraya gelir..:img-hyste şaka maka bende iyi senaryo yazıyorum..:img-hyste

filizim+y
26-03-07, 16:06

handanı anlıyorum derken gerçek hayatada bakarsan bu tür vakalar akıl hastanesine düşebilecek durumlarda yaratabiliyor böyle olaylar yaşayan insanları handanı bu yüzden neydi ne oldu diye anlayabiliyorum dedim kolay değil o kadar lükse alışkın birisinin bu hallere gelmesi benim en çok istediği handan yüzündendi iflası yaşamaları gerektiğini, çünkü zamanında küçümsediği insanları anlaması bu şekilde olacaktı şu an bunu yaşıyor, kesinlikle mmüjgana yaklaşımı çok feciydi kızdım bende handana ama onun durumu da kolay deği, büyük konuştu geçmişte şimdi o lokmaları yiyor:img-yes:

sinem*
26-03-07, 16:08
benim anlayamadığım bir durum var feride konusunda....yılmaz ferideye aldatıldım diyo...feride filiz bunu yapmaz eminmisin demiyo...aslı bile emin misin yılmaz diye sordu ama feride bişeycik demedi inandımı yani yılmaza...

feride ve yılmaz sahnelerinde hep bir beklentim oluyor çünkü feride filizin sinir krizi geçirdiğinde falan hep yanlarındaydı hatta yılmaz yok artık derkende yanındaydı...Ama bu feride yılmaz sahneleri sadece yılmazın filizi unutmadığını bir kezde sözlü olarak söylenen sahneler olarak kalıyor.Ferideyle hep aynı tarz konuşmalar geçiyor feride de bir kez olsun senin arkandan bu kadar göz yaşı döken insan seni nasıl aldatır hem bunları nerden çıkardın gibi bir şey demiyor...Yılmaz beni aldattı diyor feride sessiz kalıyor...nasıl aldattı kiminle,emin misin diye sorular yok :icon_whis

byuzax
26-03-07, 16:08
filizim destan gibi yorumunu okudum ellerine sağlık herzaman olduğu gibi dediklerine sonuna kadar katılıyorum ...

Bence bu bolumun en şahane ve tam süper repliği ceyda dan geldi

ben olsam o nişan törenine el bombası atardım Sonuna kadar katılıyorum !

gülbeşeker
26-03-07, 16:14
feride ve yılmaz sahnelerinde hep bir beklentim oluyor çünkü feride filizin sinir krizi geçirdiğinde falan hep yanlarındaydı hatta yılmaz yok artık derkende yanındaydı...Ama bu feride yılmaz sahneleri sadece yılmazın filizi unutmadığını bir kezde sözlü olarak söylenen sahneler olarak kalıyor.Ferideyle hep aynı tarz konuşmalar geçiyor feride de bir kez olsun senin arkandan bu kadar göz yaşı döken insan seni nasıl aldatır hem bunları nerden çıkardın gibi bir şey demiyor...Yılmaz beni aldattı diyor feride sessiz kalıyor...nasıl aldattı kiminle,emin misin diye sorular yok :icon_whis

ilerleyen bölümlerde feride filizle konuşur filiz yılmaz beni unuttu ,sevmiyor ,bu yüzden aslıyla sözlendi falan der merak ediyorum feride yılmazla konuştuklarını filize anlatcak mı yoksa sadece filizi dinleyip susacak mı?Bir de kimse filizn hamilelğini farketmiyor ya gülesim geliyor cidden.

tolgahuzur1
26-03-07, 16:21
ilerleyen bölümlerde feride filizle konuşur filiz yılmaz beni unuttu ,sevmiyor ,bu yüzden aslıyla sözlendi falan der merak ediyorum feride yılmazla konuştuklarını filize anlatcak mı yoksa sadece filizi dinleyip susacak mı?Bir de kimse filizn hamilelğini farketmiyor ya gülesim geliyor cidden.

valla bu dizideki hangi olay komik değil ki? eğer böyle devam ederse bu iş çığrından çıkacak.. dediğin gibi filizi hiç kimse fark etmiyor.. aca karnını içine mi çekiyor..:img-hyste birde şı yılmaza kızıyorum mesala aslının hastalığını araştıracak ve öğrenecek.. neden filizin hamileliğini araştırmadın be adam..:img-polic çok kızıyorum bu yılmaza çok ama onu desteklemeden de vazgeçemiyorum..:img-hyste

medsul
26-03-07, 16:22
arkadaşlar sizce yılmaz gercekleri ögrendiğinde ve filiz onu afetmiyeceğini
söylediğinde tıpkı bir zamanlar filzin sinir krizi gecirdiği gibi yılmazda
gecirirmi bence olur valla:img-wink:
yılmaz herşeyi ögrenir filizde afetmez üstüne aslının hastaliği cıkar
artık yılmazda patlar bir yerde hep öyle olyor dizilerde esas adam sinirlenir ve bir anda genelde( ayna oluyor) elini ayna vurur ayna kırılır elinden kanlar akar
felan filan işte ben böyle bir sahne kesinkile bekliyorum:img-wink:
yaa şimdi yılmaz gerceği ögrendiğinde ne diyecek filize bir de a slının hastaliği cıkacak eee aslıyı birakamiyacağina göre filiz beni afet benimle evlen felan da
diyemez beni bekle seniz seviyorum ama aslıyı bırakamam felan mi diyecek sizce nasıl olru bir fikri olan varmi:img-wink:

jojoo
26-03-07, 16:27
bence yılmaz fılızın hamıle oldunu ogrenınce çok fecı kızcak nıe bna çocuk başkasından dıe yalan soledın der. bı kaç bölümde ylmz gurur yapar bna yalan soledı dıe sona pesındn koşar

filizim+y
26-03-07, 16:32
filizim destan gibi yorumunu okudum ellerine sağlık herzaman olduğu gibi dediklerine sonuna kadar katılıyorum ...

ya abartmayın arkadaşlar o kadar uzun mu sadece dört büyükleri yazdım diğerlerini de yazsam o zaman ne derdiniz, sağol cnm beğendiğin için katıl tabi pişman olmazsın:img-wink:

ben o repliği yazacaktim bak atlamışım hatırlattın kesinlikle ceyda ve garipin replikleri damgasını vurdu bence

ceyda: ben olsam o nişan törenine el bombası atardım (süper ama filiz ceyda değil işte:img-wink: )
garip: gözler kendinizin mi:img-hyste

tolgahuzur1
26-03-07, 16:49
ben yılmazdan çocuğu öğrendiği zaman müthiş bir tepki bekliyorum yılmazdan filize.. ama kim kimin peşinden koşacak onu anlıyamadım.:icon_whis ama bu çocuğu her iki karakterde hak etmiyor..:img-yes: çünkü ikise inat uğruna çocuğu yaktılar

sinem*
26-03-07, 16:50
ya abartmayın arkadaşlar o kadar uzun mu sadece dört büyükleri yazdım diğerlerini de yazsam o zaman ne derdiniz, sağol cnm beğendiğin için katıl tabi pişman olmazsın:img-wink:

ben o repliği yazacaktim bak atlamışım hatırlattın kesinlikle ceyda ve garipin replikleri damgasını vurdu bence

ceyda: ben olsam o nişan törenine el bombası atardım (süper ama filiz ceyda değil işte:img-wink: )
garip: gözler kendinizin mi:img-hyste

filizim iyiki dört büyükleri yazmışsın :img-hyste muallayıda keşke yazsaydın bak o daha çok yer alırdı ...kadın sırf torun derdinde hazırda olan var ama onuda bilmiyor öğrenince yüzünün ifadesini merakla bekliyorum :img-hyste
neyse canım yorumun çok güzel olmuş...katıldığım dolu yer var..Filizle yılmaz karşılaşması 67.bölümden sonra olacakmış 68 den sonrada eski hareketli günlere geri dönecekmişiz çok sevindim valla :) o zaman bol bol filiz yılmaz yazarsın

filizim+y
26-03-07, 17:12
filizim iyiki dört büyükleri yazmışsın :img-hyste muallayıda keşke yazsaydın bak o daha çok yer alırdı ...kadın sırf torun derdinde hazırda olan var ama onuda bilmiyor öğrenince yüzünün ifadesini merakla bekliyorum :img-hyste
neyse canım yorumun çok güzel olmuş...katıldığım dolu yer var..Filizle yılmaz karşılaşması 67.bölümden sonra olacakmış 68 den sonrada eski hareketli günlere geri dönecekmişiz çok sevindim valla :) o zaman bol bol filiz yılmaz yazarsın

ya tmm sende başlama cnm ne yapıyım beni en çok ilgilendiren bunlar şu anda:img-wink: onu yazsam dediğin gibi romandan öte ansiklopedi olur malum annemizin torun hasreti anlatmaya kelimeler yetmez:img-hyste bende seninle beraber bekliyorum o sahneyi:img-yes:

sağol cnm, beğenmene sevindim:) bende bekliyorum bu bölümleri:img-yes: valla bol bol yazacağım kesinde sizin sabrınız kalır mı bilmiyorum destanken roman sonra ansiklopedi olurmuş hızımı alamazsam ne olur bilmiyorum bu sahnelerin heyecanından:):):)

tolgahuzur1
26-03-07, 17:16

pu hahaaaa :img-hyste :img-hyste zaten filizim yakında kitap çıkaracak... bu yazdıklarını bir kitapta toplayacakmış..:) birde serpil isimli bayan 68. bölümden sonra dizi gayet güzel ve izlenir bir hale gelecekmiş.. yahu bu kadın ne derse çıktı benim takip ettiğim kadarıyla.. bakalım..:icon_whis neler olacak.. birde halaa yılmaz çocuğu 1-2 bölüm içerisinde öğrenecekmiş.. yazık yahu bu yılmaza..

filizim+y
26-03-07, 17:33
pu hahaaaa :img-hyste :img-hyste zaten filizim yakında kitap çıkaracak... bu yazdıklarını bir kitapta toplayacakmış..:) birde serpil isimli bayan 68. bölümden sonra dizi gayet güzel ve izlenir bir hale gelecekmiş.. yahu bu kadın ne derse çıktı benim takip ettiğim kadarıyla.. bakalım..:icon_whis neler olacak.. birde halaa yılmaz çocuğu 1-2 bölüm içerisinde öğrenecekmiş.. yazık yahu bu yılmaza..

ne o tolga gülecek beni bulmuşsun bakıyorum da:img-wink: güzel bir fikir aslında okuyucu kitlem de hazır forumdakiler destek çıksa yeter:img-yes:
ama bu kitapları almazsan o zaman sorarım sana yandın:img-hyste :img-hyste
ben matrakadan başka kimsye güvenmiyorum hem okuyup kendimi şartlandırmakta istemiyorum o zaman bir zevki kalmıyor hem bu kız neden matraka yazdıktan sonra yazıyor nem ce kafanızı bulandırmayın:img-yes:

tolgahuzur1
26-03-07, 17:40
ne o tolga gülecek beni bulmuşsun bakıyorum da:img-wink: güzel bir fikir aslında okuyucu kitlem de hazır forumdakiler destek çıksa yeter:img-yes:
ama bu kitapları almazsan o zaman sorarım sana yandın:img-hyste :img-hyste
ben matrakadan başka kimsye güvenmiyorum hem okuyup kendimi şartlandırmakta istemiyorum o zaman bir zevki kalmıyor hem bu kız neden matraka yazdıktan sonra yazıyor nem ce kafanızı bulandırmayın:img-yes:

ayıp ettin en önce ben alacağım kitabı..:) birde hayran kitlenin fazla bir kesime ulaşacağını sanmıyorum..:img-hyste yani hep tek taraflı yazdığın için.. mesella handanı anladığını söyledin ama mualla sultanı anlamıyorsun.. bak bu da bir tek taraf..:img-hyste birde o kızın tüyoları matrakanınkinden çok farklı şeyler .. neyse bunlarla kafamızı yormayalım..

byuzax
26-03-07, 17:53
arkadaşlar neden forum sakin ? Alla allaaa benden bi soru takımı ilk defa :

1-Yılmaz aslının kendisini terketmesinin sebebini nasıl oğrenir ?
2-Yılmaz ömerin bıçaklandığını nasıl oğrenir ?
3-Filiz Ömerin bıçaklandığını duyunca Yılmazın teklifini kabul eder mi ?
4-Bu bölüm sonunda karşılaşma olcak orda bitecek denildi bu karşılaşmada yılmaz bebeği oğrenir mi ?
5-Yılmaz bebeği kimden öğrenir?
6-Yılmaz bebeği öğrenince tepkisi nasıl olacak ?
7-Filiz yılmazı nasıl affeder ?

pinkzone
26-03-07, 17:55

Bende şunu diyorum.

Bekara karı boşamak kolay.

Ceydanın aynı durumda ne yapacağı belli olmaz. Açıkcası kızı aşık yada aşk acısı çekerken görmedik o yüzden bekara karı boşamak kolay. Ceyda başına gelince böyle mi yaparsın görürüz.. :)

pinkzone
26-03-07, 17:59
Öğrenir.. Olmazsa Ceyda misali.. Aslıyı el bombası ile korkutur.. :img-hyste
Feride yada Aynalıdan. Açıkcası bence ferideden öğrenir gibi geliyor.
Orası kalsın bi.. İlk önce bir güzelce laf sokcak. Hoş bu saatten sonra kabul etse ne olcak. Abisi delik deşik olduktan sonra.. :img-hyste
4-Bu bölüm sonunda karşılaşma olcak orda bitecek denildi bu karşılaşmada yılmaz bebeği oğrenir mi ?
Yok bence son bölüm öğrencek.. :img-hyste
Leyleklerden. :img-hyste
Bu çocuk benden mi yoksa.. :img-hyste
2 kilo baklava alırsa.. Yada kış günü karpuz alırsa.. :img-hyste

filizim+y
26-03-07, 17:59
ayıp ettin en önce ben alacağım kitabı..:) birde hayran kitlenin fazla bir kesime ulaşacağını sanmıyorum..:img-hyste yani hep tek taraflı yazdığın için.. mesella handanı anladığını söyledin ama mualla sultanı anlamıyorsun.. bak bu da bir tek taraf..:img-hyste birde o kızın tüyoları matrakanınkinden çok farklı şeyler .. neyse bunlarla kafamızı yormayalım..

bak başta sevindiriyorsun alırız ilk ben alcam falan diye:img-wink: sonra taşlamalar ne oluyor tolga içine cem mi kaçtı senin:img-hyste demek fazla bir kesime ulaşmaz öyle olsun:sad53: buna kızarımişte tek taraflıymış hadi ordan :icon_whis handanı anlama nedeni mi açıkladım hem handanı daha affetmiş değilim benim için hala kötü annedir düşüncem değişmedi ama sizler gibi de insanların kötü günlerinde kına yakmıyorum ben bu yüzden handanın psikolojil vakasını anlayabiliyorum:img-yes: muallaya girme o bekleme de gerçekleri öğrensin onu da anlamaya çalışırım ama şimdi anlamak için yoramam kendimi bu kadar yapmacıkken hele hiç:img-yes: bence sen benle uğraşırken tam kuşan silahlarını böylesi yavan oluyor:)

tolgahuzur1
26-03-07, 18:00

evet aramıza yeni felsefe öğretmeni geldi hayırlı olsun..:img-hyste evet sevgili arkadaşımı kırmayıp soruları sorayım hiç değilse aynı soruları sormamış..:icon_whis

1-aslının kendi ağzından öğrenir gibi başka kim söyleyebilir ki:icon_whis
2-aynalı söyleyebilir,aynalıda tvden öğrenir...
3-teklif aklına gelmez önce abisini kurtarması lazım.. ama yılmaz bu sefer teklif etmeyecek direk parayı yatıracak..:img-yes:
4-hiç sanmam garibim daha öğrenemez..
5-handandan...:img-hyste ne garip demi insan baba olacağını başkasından duyması..:icon_sorr
6-çok şaşkın ve aynı zamanlada filize öfkelii
7-işte orasını tahmin edemiyoruuumm çünkü hayal ötesi bir durum gerçekleşecek..:img-hyste

pinkzone
26-03-07, 18:04
Bu bölüm Filizin pencereden Keremleri izlemesi hoştu. Bence yine değişik bir sahne olcak. Pencereye hülyalı hülyalı bakarken.. Birden Yılmaz karşısında biticek. Yılmazın yeni kamp yeri belli oldu. Pencere önü. Hem kapıdandan zorlanmaz. Onun pencere önü yeni kamp yeri bu bölmüden gösterdiler. Yakında Yılmaz Yerli izci kıyafetleri ile çadırın kurar bahçeye.. Filizi bekler.. :)

Buket_TY
26-03-07, 18:06

1-Bence Asli kendisi soyler.
2-Ferideden ogrenir. Feride geri eve gelir ve Filiz Ferideye telefon eder. Feridede YIlmaz telefon eder.
3-Hayir kabul edmez. Cunku bu isi NEvzad cozucek gibi geliyor. Ama Yilmaz ve Filiz beraber Omer icin mucadele ederler.
4.Yaa bunu bilemicegim. Ama insallah bolumun son dakikasinda ogrenmez. Tabi bunada ragiziyir. Ama insallah haftaya ogrenir.
5.Insallah Filizden. Ama buyuk ihtimale HAndan yada Feride yada Omer....:img-blush
6.Filize sarilir....:img-blush :img-in_lo Yada cikar ve disarda aglar. Beter ol YILMAZ!
7.Bence boyle birsey olur:Cemi Filizi kacirirken, Asli ameliyat olur. Artik Yilmaz kime gidecek?..... FIlize, FIlizde ona yaklasir biraz. Ondan sonra affeder.

NOT:Ben boyle seylerde hic iyi degilim ama yinede birseyler yazim dedim.
NOT2:Ozet gelince bana biri yolluyabilirmi?:good:

lawinia
26-03-07, 18:06
sema doktorun tekrar cagırdıgını söyleyebilir yılmaz da doktora gider ögrenir ya da aslı söyler ısrarına dayanamayıp.
filiz ferideye haber verir feridede yılmazı arar.
kabul etmek zorunda kalacak abisini o halde görünce.
ilk karsılasma ömer hastaneye kaldırıldıgı sırada olur ferideyle yılmaz gelir hastaneye. ikinci karsılasma yılmaz bebegi öğrendikten sonra bölüm sonunda olur.
handan söyleyecek sanırım.
hem kızacak ve hem de cok üzülecek
öncelikle askını kanıtlayacak bi şeyler yapmalı cünkü filiz askından süphe ediyo artık beni hayatından cıkardı falan diyor askına inandırabilirse sonra bi ev tutup bebekle ilgili jestler yapabilir, zaten filiz askına inanınca içten içe affetmeye baslar bebekle ilgili jestlerle de iyice yelkenler suya iner.

lawinia
26-03-07, 18:13
Bu bölüm Filizin pencereden Keremleri izlemesi hoştu. Bence yine değişik bir sahne olcak. Pencereye hülyalı hülyalı bakarken.. Birden Yılmaz karşısında biticek. Yılmazın yeni kamp yeri belli oldu. Pencere önü. Hem kapıdandan zorlanmaz. Onun pencere önü yeni kamp yeri bu bölmüden gösterdiler. Yakında Yılmaz Yerli izci kıyafetleri ile çadırın kurar bahçeye.. Filizi bekler.. :)

handan hanım hastanede ömeri beklerken yılmaz gelir handan dayanamaz söyler, filiz de bu arada hamile oldugu için dinlenmeli düsüncesiyle evdedir ve yılmaz haberi alınca filize gelir bu arada filiz camdan bakıyo olur ve orda biter bölüm. sonra da her aksam gelir elife gittiği gibi filiz affedene kadar... zaten resmi sitedeki bayan romantik cok hos ve iç burkan bi sahne olacak demiş ama bu bölüm için mi dedi bilemiyorum....

filizim+y
26-03-07, 18:13
1-Yılmaz aslının kendisini terketmesinin sebebini nasıl oğrenir ? kız kaçtıkça yılmaz kovalar bu kovalamaca oyunu sonunda yılmaz aslıyı köşeye sıkıştırır ve aslı da kaçacak yer bulamayınca söylemek zorunda kalır ya da aslı sema ile paylaşırsa ondan öğrenebilir

feride yılmazı arar o sayede öğrenmiş olur, aslıyı da daha fazla soru sorması engellenmiş olur.

3-Filiz Ömerin bıçaklandığını duyunca Yılmazın teklifini kabul eder mi ? evet edecek çünkü bunun sinyallerini bu bölüm verdi, ne gerekiyorsa yapacağını

artık öğrensin diye dokuz doğurduk muradımıza erebiliriz ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım

handan kuvvetle ihtimal hele de hastanede ki hallerini görünce

ilk başta kendisine kızacak, pişmanlık duyacak filize inanmadığı için sonra da filize kızacak onu yanılttığı için ama önce hazmetmesi lazım:img-yes:

7-Filiz yılmazı nasıl affeder ?affeder affeder sevdiği ona dönsün tüm siniri geçer ve bu sefer de bebeği için yılmazı affeder tabi sevdiği içinde ama özellikle yakaladığı son şansı kaybetmek istemez, çünkü sözle bu ümidi tükenmişti ama yılmazın pişmanlığı ile kendine gelip affedecek:img-yes:

kaç aldım sayın hocam:img-wink:

kursuni19
26-03-07, 18:15
Asli biraz direndikten sonra söyler Yilmaza

Haberde yayinlaya bilirler, yada Ferideden

Ferideden para gelmesse ve Yilmaz teklifini yenilerse, evet

4-Bu bölüm sonunda karşılaşma olcak orda bitecek denildi bu karşılaşmada
yılmaz bebeği oğrenir mi ?
Bence bu bölüm ögrenir artik, yani ögrensin bi zahmet

Handan hanimdan ögrenecekmis

Hem öfkeli, hem pisman, hem cagresiz

Merakla bekliyorum

byuzax
26-03-07, 18:17
1-Yılmaz aslının kendisini terketmesinin sebebini nasıl oğrenir ? kız kaçtıkça yılmaz kovalar bu kovalamaca oyunu sonunda yılmaz aslıyı köşeye sıkıştırır ve aslı da kaçacak yer bulamayınca söylemek zorunda kalır ya da aslı sema ile paylaşırsa ondan öğrenebilir

feride yılmazı arar o sayede öğrenmiş olur, aslıyı da daha fazla soru sorması engellenmiş olur.

3-Filiz Ömerin bıçaklandığını duyunca Yılmazın teklifini kabul eder mi ? evet edecek çünkü bunun sinyallerini bu bölüm verdi, ne gerekiyorsa yapacağını

artık öğrensin diye dokuz doğurduk muradımıza erebiliriz ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım

handan kuvvetle ihtimal hele de hastanede ki hallerini görünce

ilk başta kendisine kızacak, pişmanlık duyacak filize inanmadığı için sonra da filize kızacak onu yanılttığı için ama önce hazmetmesi lazım:img-yes:

7-Filiz yılmazı nasıl affeder ?affeder affeder sevdiği ona dönsün tüm siniri geçer ve bu sefer de bebeği için yılmazı affeder tabi sevdiği içinde ama özellikle yakaladığı son şansı kaybetmek istemez, çünkü sözle bu ümidi tükenmişti ama yılmazın pişmanlığı ile kendine gelip affedecek:img-yes:

kaç aldım sayın hocam:img-wink:

Hocam size puan vermek ne haddimize ama herzaman olduğu gibi 10 üzerindn 10 ! sizin yorumlarınız ve tahminleriniz superdir .Diğer yanıtlayan arkadaşlarda çok güzel cevaplar vermişler teşekkürlerimi iletirim.

pinkzone
26-03-07, 18:18
Zaten dizinin özelliği romantik ve iç burakn sahneler olması. Başka diziler bile bizden romantik sahne araklıyor. Onun için senaristler romantik sahne yazmada üstlerine senarist yok.. :)

kursuni19
26-03-07, 18:18
[B]evet aramıza yeni felsefe öğretmeni geldi hayırlı olsun..:img-hyste evet sevgili arkadaşımı kırmayıp soruları sorayım hiç değilse aynı soruları sormamış..:icon_whis

Ask olsun Tolga, ben nezaman ayni sorulari sordum. Demekki bizim sorulari begenmiyorsun artik, öyle olsun bundan sonra sormayiz

byuzax
26-03-07, 18:19
Zaten dizinin özelliği romantik ve iç burakn sahneler olması. Başka diziler bile bizden romantik sahne araklıyor. Onun için senaristler romantik sahne yazmada üstlerine senarist yok.. :)

haklısın yılmazın filizin gözünün yaşlarını silmesi süperdi !!!!! dur onlar benim kabahatim ! senin yüzünden akan diğer yaşları kim silecek ?

Buket_TY
26-03-07, 18:22
67.Bolum ozeti
Omer hayatti icin savasiyor...

Omer bicaklandiktan sonra olum'le mucadele eder, Omer hayatta kalmayi basaracak mi?

Asli yuzugu geri verdikten sonra, Yilmaz ne yapacak? Asli'nin hasta oldugunu ogrenecekmi?

Feride Omer'i kurtarma sartiyla Nevzad'a geri doner. Nevzad bu durumu kabul eder ve Ferideyi yanina alir. Feride hem bu duruma hem Omer'in durumuna nasil davranacak?

Filiz ve Yilmaz Omer'in hayatta kalmasi icin ograsirlar. Bu durum onlar'i nasil yakinlastirir? Yilmaz bebegin onun oldugunu ogrenirmi?

NOT:canim istedi ve boyle bir ozetti ben yaptim... Sanirim boyle bir ozet bizim elimize olasir. Yani bu gercek basin ozeti degildir!:img-wink:

minetka
26-03-07, 18:22
Filizim+y yorumunu keyifle okudum, eline emeğine sağlık.
Gelecek bölümlerde dizimiz hareketlenecekmiş, yılmaz bebekle ilgili gerçeği öğrensin ve eski yılmazımıza kavuşalım da başka birşey istemiyorum.
Ben de aslının ölmesini istemiyorum, tedavi olup iyileşebilir ama senaristlerimiz ne düşünüyorlar bilemiyoruz. Bir de aslıyı öldüreceklerse belki şöyle bir sahne düşünüyorlardır, geçen sene erol beyin son isteği nasıl filizin yılmazla evlenmemesiyse, belki aslı ölmeden önce filizle konuşmak ister ona yılmazın her zaman kendisini sevdiğini söyler ve son isteği olarak da yılmazı affedip onunla evlenmesini ister. Bilmiyorum aklıma böyle bir senaryo geldi sizinle paylaşayım dedim.
Bir de yılmazla aynalıya yardım eden hüseyin diye birisini kadroya almışlar, hüseyinle de ceyda arasında birşeyler yaşanır mı acaba, ceydanın da mutluluğunu görelim, bir ara ceydayla ekremi düşünmüştüm ama kızın başını yakacakmışım valla...

sinem*
26-03-07, 18:24

aslı söyler..kız çok konuşuyor o yüzden birden ağzından kaçırır ya da mualla annesi aslıdan öğrenir sonra yılmaza söyler :)

feride ağlaya ağlaya arar :) zaten nerde lüzumsuz şey var erkenden öğrenir kaç bölüm oldu bir bebeği öğrenemedi :img-hyste ( bu arada ömerin vurulması lüzumsuz bir şey de değil öyle bir anlam çıkıyor ama yanlış anlamayın :) )

son bölümdeki repliklerine bakılırsa kabul edecek..

hiç ümidim yok ama belli mi olur öğrenebilir :)

bu gidişle garipten öğrenirse çok güzel olacak :img-hyste

benim miymiş :img-hyste ama ya cemin bebeği o ne oldu :img-hyste

amuda kalkıp özür dilesin sonra tek el üstünde leventten gaziye giderse ya da kaf dağından anka kuşunu bulup getirirse affedebilir :img-hyste ama bunları beklemeden de affedebilir :img-hyste

filizim+y
26-03-07, 18:25
evet aramıza yeni felsefe öğretmeni geldi hayırlı olsun..:img-hyste evet sevgili arkadaşımı kırmayıp soruları sorayım hiç değilse aynı soruları sormamış..:icon_whis

ah tolga ah hep yakalanıyorsun düşünmeden yazıyorsun bak üzerime alındım şimdi ne olacak hep aynı sorular mı soruluyor size de iyilik yaramıyor ne diyim hem isterisiniz hem sorarız aynı olur:img-wink: ne yapcam ben senle kesinlikle yaramaz öğrencisin karar verdim kanaattende bırakacağım seni dizi sonunda :img-yes:

pinkzone
26-03-07, 18:27
Buket_TY bende gerçek özet sanış başlığı kapatıp özeti koaycaktım. Sahte özettidr diye belirttin.. Olmuyor böyle.. :)

filizim+y
26-03-07, 18:28
Hocam size puan vermek ne haddimize ama herzaman olduğu gibi 10 üzerindn 10 ! sizin yorumlarınız ve tahminleriniz superdir .Diğer yanıtlayan arkadaşlarda çok güzel cevaplar vermişler teşekkürlerimi iletirim.

aaa aşkolsun sende çiçeği burnunda hocamızsın ne demek hoşgeldin aramıza:img-wink: teşekkür ederim puanlamanız için ve tabi ki yorumlarımı beğendiğiniz için sağolun herşey sizler için :img-wink: hoşça vakit geçirmek için birlikte başka bir nedeni yok:img-yes:

Buket_TY
26-03-07, 18:32
Buket_TY bende gerçek özet sanış başlığı kapatıp özeti koaycaktım. Sahte özettidr diye belirttin.. Olmuyor böyle.. :)

Yaa keske soylemeseydim. Sahte bir ozet icin yeni baslik acicak olsaydin, komik olurdu:img-wink:

forever_bim
26-03-07, 18:35

Feride'nin Yılmaz'la konuşurken bile bu kadar konuşmasına şükretmeliyiz bence. Sonuçta birincisi Filiz'le Yılmaz'ın sorunları bunlar kendileri çözmeli. İkincisi de Feride'nin aklı daha ziyade Ömer'de. Olması gereken de bu zaten.

Tesadüfen öğrenir ya da Aslı'yı zorlar konuşması için.
Vurulduğunu Ekrem'den öğrenmişti.
Etmediğine pişman olur orası kesin
Filiz'den asla öğrenmez.
Öğrenmesi için Ömer ısrar ediyor. Umarım ondan öğrenir.
Pişman ve kızgın.
Dizinin sonuna doğru seni affettim diyerek.

Buket_TY
26-03-07, 18:44
Forum niye boyle sakin yaaa?
okuyucak birseyler olsa..... Byuzax'in sorularina cevap verelim. Tabi cogumuz bunu yapmis zaten....Herkesin cevaplari cok guzel. Hele Pinkzone cevaplarin cok komik:img-hyste . bencede leyleklerden ogrenir, artik hic birseyden sasmam bu dizide!:img-wink:

tolgahuzur1
26-03-07, 18:56
hahaaa:img-hyste :img-hyste sevgili kursuni senin sorularını zevkle ve isteyerek cevapladığımı biliyorsun.. bizi sorularından mahrum bırakma..

bundan sonra karar aldım filizime artılı filizim diyeceğim çünkü o ,o artıyı hak ediyor.:img-hyste yahu sanada iyilik yaramıyor.. senin sorularını içtenlikle çözdüğümü biliyorsn... ama arada sırada aynı soruları dönüp folaştırıp farklı bir hale getirip önümüze sunuyorsun sayın hocam..:) bu durumda cevaplarıda aynı oluyor...:img-hyste

NOT: sevgili buket bölüm özetini gerçek zannettim kendimi kaptırdım.:img-hyste allah iyiliğini versin.

tolgahuzur1
26-03-07, 19:01
Filizim+y yorumunu keyifle okudum, eline emeğine sağlık.
Gelecek bölümlerde dizimiz hareketlenecekmiş, yılmaz bebekle ilgili gerçeği öğrensin ve eski yılmazımıza kavuşalım da başka birşey istemiyorum.
Ben de aslının ölmesini istemiyorum, tedavi olup iyileşebilir ama senaristlerimiz ne düşünüyorlar bilemiyoruz. Bir de aslıyı öldüreceklerse belki şöyle bir sahne düşünüyorlardır, geçen sene erol beyin son isteği nasıl filizin yılmazla evlenmemesiyse, belki aslı ölmeden önce filizle konuşmak ister ona yılmazın her zaman kendisini sevdiğini söyler ve son isteği olarak da yılmazı affedip onunla evlenmesini ister. Bilmiyorum aklıma böyle bir senaryo geldi sizinle paylaşayım dedim.
Bir de yılmazla aynalıya yardım eden hüseyin diye birisini kadroya almışlar, hüseyinle de ceyda arasında birşeyler yaşanır mı acaba, ceydanın da mutluluğunu görelim, bir ara ceydayla ekremi düşünmüştüm ama kızın başını yakacakmışım valla...

yılmaz yine eski yılmaz ben pek fazla değiştiğini düşünmüyorum..:icon_whis sadece biraz daha mantıklı ve geniş düşünmeye başladı o kadar.. birde bu dediğin son istek olayı gerçekleşebilir.. zaten genelde böyle olur.. birde ceyda da fena kız değil hanii:) yani ferideyi bıraksam kesin onunla birşeyler düşünürdüm.. :) neyse kısmei bol olsun inşalllah.. gerçi üzüm üzüme baka baka kararır ..o da filizin yanında dura dura kısmeti kapandı..:img-hyste

sezinti
26-03-07, 19:02

Bu soru sorulabilir ama tek taraflı soru olduğundan ve Yılmaz karakteri kadar Filiz'înde hataları vardır. Filiz'in, Yılmaz'a " Bu çocuk, senden değil, bu çocuk benim " sözleri dolayısıyla bu sorunun Filiz, Yılmaz'ı nasıl affeder şeklindeki sorunun yanlış olduğunu düşünüyorum. Her iki karakterinin karşılıklı hataları vardır. Karakterler, birbirlerini nasıl affeder ? sorusunun daha doğru bir soru olduğunu düşünüyorum.

Filiz, Yılmaz'a söylediği " Bu çocuk senden değil, bu çocuk benim " sözleriyle Yılmaz kadar çocuğundan da özür dilemelidir. Filiz, çocuğuna her dokunuşunda, konuşmasında aldığı kararın pişmanlığını yaşamalıdır. Aynı şekilde Yılmaz'da özür dilemelidir

pinkzone
26-03-07, 19:03
Dizideki hiçbir karakter eskisi gibi değil. Tolga kendimizi kandırmayalım. Ne Yılmaz eski yılmaz.. Ne filiz eski filiz.. Ne ömer eski ömer.. Dizide karakterleriyle oynanmamış karkater yok.

Buket_TY
26-03-07, 19:05
yılmaz yine eski yılmaz ben pek fazla değiştiğini düşünmüyorum..:icon_whis sadece biraz daha mantıklı ve geniş düşünmeye başladı o kadar.. birde bu dediğin son istek olayı gerçekleşebilir.. zaten genelde böyle olur.. birde ceyda da fena kız değil hanii:) yani ferideyi bıraksam kesin onunla birşeyler düşünürdüm.. :) neyse kısmei bol olsun inşalllah.. gerçi üzüm üzüme baka baka kararır ..o da filizin yanında dura dura kısmeti kapandı..:img-hyste

Bence haklisin, daha mantikli dusunmeye basladi. ama onun icin herkes onun destigini dusunuyor. Cunku eskiden Yilmaz aski icin savasirdi, simdi ise mantikli dusunup dogru yollari seciyor. Eskiden boyle dusunmezdi ve askinin pesine duserdi.:img-yes: O zamanlar Yilmaz hayraniydim. Gerci Filizde artik askini umursamiyor gibi, ama en azindan o baskasiyla evlenmegi bile dusunmuyor...:img-wink:

tolgahuzur1
26-03-07, 19:06
Dizideki hiçbir karakter eskisi gibi değil. Tolga kendimizi kandırmayalım. Ne Yılmaz eski yılmaz.. Ne filiz eski filiz.. Ne ömer eski ömer.. Dizide karakterleriyle oynanmamış karkater yok.

sevgili modum tabi ki büyük gelişmeler ve değişimler oldu.. ama benim değişmedi dediğim yılmazın gururu,öfkesi,sevgisiydi.. tabi ki karakter zaafları vardı..hiç bir olayı sorgulamadan infaz yaptı.. bak bu konularda filizcilerin yanındayım ama hiçbir zamanda sözünü yemedi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.:icon_whis

pinkzone
26-03-07, 19:07
sevgili modum tabi ki büyük gelişmeler ve değişimler oldu.. ama benim değişmedi dediğim yılmazın gururu,öfkesi,sevgisiydi.. tabi ki karakter zaafları vardı..hiç bir olayı sorgulamadan infaz yaptı.. bak bu konularda filizcilerin yanındayım ama hiçbir zamanda sözünü yemedi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.:icon_whis

Bak şimdi bunlar yarı bir knou ama.. Zamanla her karaktere söylediği lafı yedirtiyorlar.. Göreceksin diyorum.. Söylediği lafı yemeyen karkater yok bence. :img-wink:

medsul
26-03-07, 19:09

1.zaten yılmazin ısrari sonucu söylüyecektir inşallahda öyle olur birde
yılmazın gercekleri ögrenmesi için cabasini izliyemem
2.bence gazetelerden ögrenir yada televizyondan ögrenir son dakika
felan olabilir hayır ferdeden ögrenemez balum nevzatin yaninda
ama bundan gazetecilerin haberi olurmu bilmem
3.etmeden ya nezvat sayesinde feride yada yılmaz gizlice verecektir
ama umarim filiz gercekten yılmazdan para almadiği için pişman etmezler
4.ögrenmiş ve filizle konuşmak için geldiği sahne olabilir
5.handandan aslında ben filizden ögrenmesini isterim ama matrakanın dediği
olursa handan cadisi olacak
6.pişmanlik pişmanlik pişmanlik şaşkinlik eee birazda kızar gerci hakkı yok ama
7.afetmez bende merak ediyorum aslında nasıl eder bekleyip göreceğiz

yesimcan
26-03-07, 19:10
o gazi.m kiz bu bölüm galiba yanlis anlamadiysam cok romantikk bi sahne olucakmis ve yilmaz filiz iki kez karsilasiyolarmiss....:):)

peki bu yilmaz bebegi ögrendikten soramii olur??
romantik sahne olucagina göre yilmaz bebegi ögreniyoo eee filizden özürdillemek icin romantik bi aksam ayarlarr sora filizi cagirir filiz gitmek istemezz yilmazin israrlariylan giderr soraa özürdiller su buu bi konusmada gecer aradan ama filiz afetmezz....

peki diyelim filiz afetti (böyle bisey olmica) pekii ozaman asli nolcakk yedekte kizi dondurucakmi??

sizce bu romantik sahne bu bölümün son sahnesimii olurr yada filiz pencereden bakarken yilmazz gelir disari cagirir filiz cikarr aradan bi konusma gecer???

pinkzone
26-03-07, 19:12

Bu soru sorulabilir ama tek taraflı soru olduğundan ve Yılmaz karakteri kadar Filiz'înde hataları vardır. Filiz'in, Yılmaz'a " Bu çocuk, senden değil, bu çocuk benim " sözleri dolayısıyla bu sorunun Filiz, Yılmaz'ı nasıl affeder şeklindeki sorunun yanlış olduğunu düşünüyorum. Her iki karakterinin karşılıklı hataları vardır. Karakterler, birbirlerini nasıl affeder ? sorusunun daha doğru bir soru olduğunu düşünüyorum.

Filiz, Yılmaz'a söylediği " Bu çocuk senden değil, bu çocuk benim " sözleriyle Yılmaz kadar çocuğundan da özür dilemelidir. Filiz, çocuğuna her dokunuşunda, konuşmasında aldığı kararın pişmanlığını yaşamalıdır. Aynı şekilde Yılmaz'da özür dilemelidir

Biraz daha değişik soru tarzı ile daha objektif cevaplar alınabilirdi. Dorğu söylüyrsun.

Çünkü Yılmazın hatası olduğu kadar filizinde vardır. Filiz affetcekmiş. Yılmaz peki bu yalanı nasıl affetsin. Biraz daha geniş çaplı sorular lütfen. :) Objektif..

tolgahuzur1
26-03-07, 19:13
o gazi.m kiz bu bölüm galiba yanlis anlamadiysam cok romantikk bi sahne olucakmis ve yilmaz filiz iki kez karsilasiyolarmiss....:):)

romantik sahne olucagina göre yilmaz bebegi ögreniyoo eee filizden özürdillemek icin romantik bi aksam ayarlarr sora filizi cagirir filiz gitmek istemezz yilmazin israrlariylan giderr soraa özürdiller su buu bi konusmada gecer aradan ama filiz afetmezz....

peki diyelim filiz afetti (böyle bisey olmica) pekii ozaman asli nolcakk yedekte kizi dondurucakmi??

sizce bu romantik sahne bu bölümün son sahnesimii olurr yada filiz pencereden bakarken yilmazz gelir disari cagirir filiz cikarr aradan bi konusma gecer???

sevgili yesimcan kimden öğrendin romantik bir ortamın olacağını:icon_whis hem sadece karşılaşıyorlarmış.. yani öyle bir durum söz konusu değil.. daha yılmaz çocuğun kendisinden olduğunu öğrenmedi..:img-help:

Buket_TY
26-03-07, 19:20

Romantik sahnemi? Hemen oyle romantik sahnemi yapicaklar? O kadar agir laf soyledikten sonra, birbirlerini gormek istemiyorlar romantik sahne olucak? Vallah boyle birsey varsa hic dogru bir karar bulmuyorum....Once bir Yilmaz bebegi ogrensin, af dilesin. Filizde suclari icin ozur dilesin, birbirlerini afedsinler. Ve sonra romantik sahneyi konusuruz.
Tabi romantik sahneyi cok izlemek isterdimde neyseee:img-wink:

Buket_TY
26-03-07, 19:23
bir tane sorum var, kafama takildi. Yilmaz Filizin gazi mahallesinde oturdugunu nasil ogrenir sizce? Kendisimi gorur, yada birimi soyler. Ve Akin ailesinin buna tepkisini nasil olucagini merak ediyorum. Bir fikir varmi arkadaslar?:img-blush

yesimcan
26-03-07, 19:29
arkadaslar ben serpilin yalancisiyimm o bugün öyle yazmistii cokk romantik icleri burkacak gibi bi cümle kurmuss du böyle bi sahne olucakmiss haa bu bölümdür cünkü daha önümüzdeki hafta 68.b.cekimlerine baslicaklarmiss demeki o sahne bu b. ben umuyorumkii bu bölümün basinda yilmaz bebegi ögrenirr!!:)

Buket_TY
26-03-07, 19:31
1-Bence Asli kendisi soyler.
2-Ferideden ogrenir. Feride geri eve gelir ve Filiz Ferideye telefon eder. Feridede YIlmaz telefon eder.
3-Hayir kabul edmez. Cunku bu isi NEvzad cozucek gibi geliyor. Ama Yilmaz ve Filiz beraber Omer icin mucadele ederler.
4.Yaa bunu bilemicegim. Ama insallah bolumun son dakikasinda ogrenmez. Tabi bunada ragiziyir. Ama insallah haftaya ogrenir.
5.Insallah Filizden. Ama buyuk ihtimale HAndan yada Feride yada Omer....:img-blush
6.Filize sarilir....:img-blush :img-in_lo Yada cikar ve disarda aglar. Beter ol YILMAZ!
7.Bence boyle birsey olur:Cemi Filizi kacirirken, Asli ameliyat olur. Artik Yilmaz kime gidecek?..... FIlize, FIlizde ona yaklasir biraz. Ondan sonra affeder.

NOT:Ben boyle seylerde hic iyi degilim ama yinede birseyler yazim dedim.
NOT2:Ozet gelince bana biri yolluyabilirmi?:good:

7. sorunun cevapina ben bir hafta once bir senaryo yazmisdim. Buraya ekleyim:
Asli tam ameliyat oldugu sirada Cem Filizi kacirir.....

Ekrem Yilmazi arar ve ameliyata ne zaman geldigini sorar...

E:Yilmaz, ne zaman geliyorsun, Asli ameliyat olucak yarim saat sonra.
Y:Geliyorum Aynali, annemi alicagim. O da gelmek istiyor...
E:tamam Yilmaz, bekliyoruz cabuk gel...
Yldu, gorusuruz...

Omer ve Filiz gazi mahellesindeki eve giderken, cemin adamlari etraflarini sarar...

F:Siz kimsiniz...ne istiyorsunuz...
O:dagilan burdan, cabuk....

Adamlar omeri doverler ve omeri oyle birakirlar. Filizi alip arabayla gotururler...
Omer caresiz kalir ve Yilmazi arar...

Y:Efendim Omer
O:Yilmaz, yardim et
Y:Neoldu omer telaslanma...
O:Buraya gelirmisin...
Y:Ben simdi Aslinin yanina gidiyorum, ameliyat oluyor....baska zaman gelsem olmazmi?
O:Hayir olmaz, bir kac adam Filizi kacirdilar Yilmaz. Benimde arabam yok....Lutfen Yilmaz yardim et....
Y:Filizimi kacirdirlar?

Intizar:kar tanesi gibi.........

Ve diyer hafta:
YILMAZ FILIZI MI ASLIYIMI SECER
O:Yilmaz, yilmaz ordamisin.... Geliyormusun
Y:Tamam geliyorum....

yilmaz aynaliya telefon eder

E:Efendim Yilmaz
y:ben gelemicegim
e:nasil gelemicegim, ne oldu YIlmaz....
y;Cem FIlizi kacirmis
e;oldu sen git, ben aslinin yanindayim

pinkzone
26-03-07, 19:31
Acaba şu serpil hakkında yasak mı getirsek.. Kızın söyledikleri yada söylemedikleri tutar yada tutmaz oldu. Açıkcası seanryoya bakmam lazım diyince koptum. Sanki arkadaşımız sette oyuncu repliğini ezberliyor.. Atmanın da bir kapasitesi olur. :)

tolgahuzur1
26-03-07, 19:32
arkadaslar ben serpilin yalancisiyimm o bugün öyle yazmistii cokk romantik icleri burkacak gibi bi cümle kurmuss du böyle bi sahne olucakmiss haa bu bölümdür cünkü daha önümüzdeki hafta 68.b.cekimlerine baslicaklarmiss demeki o sahne bu b. ben umuyorumkii bu bölümün basinda yilmaz bebegi ögrenirr!!:)

serpil sadece içleri burkacak bir sahne olacak dedi.. yani romantik bir ortam yok.:img-hyste artık bende yılmazın çocuğu öğrenmesini istiyorum.. yani artık öğrensede ne yapacaksa yapsın..

sevgili buket yılmaz bence keremden yada hayri abiden öğrenecek gibi geliyor. çünkü filiz taşınırken kerem görmüştü... tabi müjganda söyleyebilir..:good:

sezinti
26-03-07, 19:34
bir tane sorum var, kafama takildi. Yilmaz Filizin gazi mahallesinde oturdugunu nasil ogrenir sizce? Kendisimi gorur, yada birimi soyler. Ve Akin ailesinin buna tepkisini nasil olucagini merak ediyorum. Bir fikir varmi arkadaslar?:img-blush

Bu sorunuza tahminimizi yazalım. Bence, sevgili secoms'un tabiriyle muhtar Yılmaz, sevgili arkadaşı Ali sayesinde öğrenir. Ali'nin Tekiner'lerin mahalleye taşındıklarını öğrenmesi ve Filiz'i görmesi an meselesidir.

Sevgili pinkzone, teşekkür ederim:img-wink:

tolgahuzur1
26-03-07, 19:35
Acaba şu serpil hakkında yasak mı getirsek.. Kızın söyledikleri yada söylemedikleri tutar yada tutmaz oldu. Açıkcası seanryoya bakmam lazım diyince koptum. Sanki arkadaşımız sette oyuncu repliğini ezberliyor.. Atmanın da bir kapasitesi olur. :)

puhaa haa:img-hyste bende en çok buna gülmüştüm... sanki senaryo yu eline veriyorlar al serpil birde sen bak senin yorumun ve düşüncelerin ne diyee:img-hyste birde bu kadar olayı nasıl bildiği ilginç:icon_whis yani bazılarıda çıktı

gülbeşeker
26-03-07, 19:39
puhaa haa:img-hyste bende en çok buna gülmüştüm... sanki senaryo yu eline veriyorlar al serpil birde sen bak senin yorumun ve düşüncelerin ne diyee:img-hyste birde bu kadar olayı nasıl bildiği ilginç:icon_whis yani bazılarıda çıktı

evet ya bir de dedi ya okuduğuma göre aslı 71 veya 72.bölümde ölcekmiş heralde eline senaryoyu veriyorlar dedikleri çıkmasa iyi atıyor dicem ama çıkyor yani mesela aslı-yılmaz nişanı,filizlerin gaziye taşınması ta 3 hafta önceden söylemişti yalnız kaç haftadır yılmaz ömeri hapisten çıkaracak dedi henüz öyle bişey olmadı ki olacağa da benzemiyor.

Buket_TY
26-03-07, 19:39
:img-wink: Bu sorunuza tahminimizi yazalım. Bence, sevgili secoms'un tabiriyle muhtar Yılmaz, sevgili arkadaşı Ali sayesinde öğrenir. Ali'nin Tekiner'lerin mahallye taşındıklarını öğrenmesi ve Filiz'i görmesi an meselesidir.

Sevgili pinkzone, teşekkür ederim:img-wink:

Off su Ali varya su Ali, bazen komik oluyor. Ama herseye biyigini sokmasi var yaaa, kadinlarin arasinda kendiside dedikoducu olmus.:img-hyste
Ama ben sevgili Tolgahuzur1'e dedigim gibi, insallah Yilmaz kendi gorur. Daha guzel olur ve Yilmaz Filiz sahneler artmis olur....

tolgahuzur1
26-03-07, 19:46
:img-wink:

Off su Ali varya su Ali, bazen komik oluyor. Ama herseye biyigini sokmasi var yaaa, kadinlarin arasinda kendiside dedikoducu olmus.:img-hyste
Ama ben sevgili Tolgahuzur1'e dedigim gibi, insallah Yilmaz kendi gorur. Daha guzel olur ve Yilmaz Filiz sahneler artmis olur....

yok yaa ben alinin söyleyeceğini tahmin etmiyorum.. çünkü adam ayaklı gazete oldu mahallede..:img-hyste yani senaristler adamla güzel oynuyorlarda bu kadarıda olmaz yani..

sezinti
26-03-07, 19:58
Ya da şöyle bir sahne düşünüyorum, Yılmaz mahallede Ahmet'i parktan eve getirirken Handan'la yolda karşılaşır. Handan ve Yılmaz böylece konuşma fırsatı bulur. Handan, Yılmaz'a pişmanlığını anlatır ve böylelikle mahalleye taşındıklarını öğrenir. Yılmaz, Ali'den öğrenecektir ama böyle bir sahne bekliyorum.

Sevgili pinkzone, sizden son bölümle ilgili Garib imzası bekliyorum. :)

dalya
26-03-07, 20:07
Eskiden hic bir bölümünü kacirmadigim Ihlamurlar Altinda'ya gecenlerde cok kisa bir baktim. Gecen dedigim 3-4 hafta oluyor. Yilmaz ve Filiz'in iliskisinde öpüsmenin cok özel bir anlami var sanirim. Birbirlerini tanisinlar-tanimasinlar (bkz: "ben istemeden bana kimse dokunamaz"), küs olsunlar-olmasinlar (durup dururken defilede.. ne alaka :img-hyste ), hep öpüsüyorlar.
Eskiden, 20li bölümlerde her firsatta nerdeyse öpüsüyordular. Öpüsmüyordular, yakinlasiyordular..
Ne yalan söyleyeyim, hic inandirici gelmiyor. Her sey öpüsmek-koklasmak degildir.
Bence..

kursuni19
26-03-07, 20:07
Ya da şöyle bir sahne düşünüyorum, Yılmaz mahallede Ahmet'i parktan eve getirirken Handan'la yolda karşılaşır. Handan ve Yılmaz böylece konuşma fırsatı bulur. Handan, Yılmaz'a pişmanlığını anlatır ve böylelikle mahalleye taşındıklarını öğrenir. Yılmaz, Ali'den öğrenecektir ama böyle bir sahne bekliyorum.

Sevgili pinkzone, sizden son bölümle ilgili Garib imzası bekliyorum. :)

Sevgili Sezinti, Ömerin bicaklanmasi araya girdigi icin Handan Hanimla Gazi mahallesinde karsilasmalari pek mümkün oldugunu sanmiyorum, sonucta Handan Hanim hastanede Ömerin basini bekler.

Yilmaz mahalleye tasindiklarini ya Müjgan Hanimdan ögrenebilir diye düsünüyorum, yada Ferideden. Gerci önce Ömerin bicaklanmasini ögrenecegini tahmin ediyorum.

sezinti
26-03-07, 20:13
Handan Hanim hastanede Ömerin basini bekler.

Yilmaz mahalleye tasindiklarini ya Müjgan Hanimdan ögrenebilir diye düsünüyorum, yada Ferideden. Gerci önce Ömerin bicaklanmasini ögrenecegini tahmin ediyorum.

Sevgili kursuni19,

Elbette, böyle bir ihtimaller var. Handan hastanede yorgunluğu olur, devamlı başında beklemeyebilir. Dinlenmek için eve gidebilir, Ömer'in başında Filiz'inde bekleyeceği günler olacaktır. Bunu yazmamdaki neden, Handan'ın rapor olayını bir an önce çözüme kavuşturmalıdır. Yılmaz'ın hastanede Ömer'i ziyareti, Handan'ın Yılmaz'la konuşmasını hızlandırmasını isterim.:img-wink:

Neyse, sizlere iyi yorumlar iyi akşamlar.

kursuni19
26-03-07, 20:17
Elbette, böyle bir ihtimaller var. Handan hastanede yorgunluğu olur, devamlı başında beklemeyebilir. Dinlenmek için eve gidebilir, Ömer'in başında Filiz'inde bekleyeceği günler olacaktır. Bunu yazmamdaki neden, Handan'ın rapor olayını bir an önce çözüme kavuşturmalıdır. Yılmaz'ın hastanede Ömer'i ziyareti, Handan'ın Yılmaz'la konuşmasını hzılandırmasını isterim.

Anliyorum seni, bende bir an evel Yilmazin gercegi ögrenmesini istiyorum. Benim tahminimce Yilmaz Ömerin hastanede oldugunu ögrenince zaten ziyarete gidecektir, hem maddi hemde manevi destegi olacaktir. Handanda Yilmazin bu cabalarini görünce Yilmaza gercegi anlatacaktir, ama dedigim gibi önce Ömerin bicaklanmasini ögrenir Yilmaz ve daha sonra tekinerlerin mahalleye tasindiklarini

secoms
Elbette, böyle bir ihtimaller var. Handan hastanede yorgunluğu olur, devamlı başında beklemeyebilir. Dinlenmek için eve gidebilir, Ömer'in başında Filiz'inde bekleyeceği günler olacaktır. Bunu yazmamdaki neden, Handan'ın rapor olayını bir an önce çözüme kavuşturmalıdır. Yılmaz'ın hastanede Ömer'i ziyareti, Handan'ın Yılmaz'la konuşmasını hzılandırmasını isterim.

Arkadaslar,
Ömer'i kimseyle görüştürmeyebilirler.. Prosedür nasıl bilmiyorum ama sonucta mahkum ve cezasını cekiyor.. Dediğim gibi refekatçi kabul edilmeyebilir

gülbeşeker
Eskiden hic bir bölümünü kacirmadigim Ihlamurlar Altinda'ya gecenlerde cok kisa bir baktim. Gecen dedigim 3-4 hafta oluyor. Yilmaz ve Filiz'in iliskisinde öpüsmenin cok özel bir anlami var sanirim. Birbirlerini tanisinlar-tanimasinlar (bkz: "ben istemeden bana kimse dokunamaz"), küs olsunlar-olmasinlar (durup dururken defilede.. ne alaka :img-hyste ), hep öpüsüyorlar.
Eskiden, 20li bölümlerde her firsatta nerdeyse öpüsüyordular. Öpüsmüyordular, yakinlasiyordular..
Ne yalan söyleyeyim, hic inandirici gelmiyor. Her sey öpüsmek-koklasmak degildir.
Bence..

evet her şey öpüşmek koklaşmak değildir ama aşkın tutkusunu hissettirmenin en güzel yollarından biri olduğunu düşünüyorum en azından dizilerde romantik bir ortam yaratıyor üstelik kaç bölümdür bırak öpüşmeyi sarılma bile yok biz buna hasretiz sen de öpüşme inandırıcı falan gelmiyor diyorsun böyle ayrı gayrı olmaları daha mı inandırıcı?Ayrıca senin bahsettğin öpüşme sahneleri dizinin en romantik sahneleriydi bana göre.

BERNA
26-03-07, 20:21
Sorulari cevaplamadan once guzel yorumlar ve ilginc mesajlar okudum. Onlari yazmak istiyorum.

Fatmacim yeni gorevin hayirli olsun, valla zor bir gorev ne diyeyim ;) Yilmaz'in izci olup kamp kurma esprini okudugumda gozumun onunde biyikli izci canlandi ve de cok guldum :img-hyste

Filizim+y yorum super olmus, gittikce Ihlamurlar Altinda destanini yazmaya yaklasiyorsun. Eger bu bolumu izlemeyen arkadaslar varsa bu yorumu okumalarini oneririm cok da guzel bir sekilde kilit sahneler anlatiliyor cunku. Bir de beni cok gulduren bir replik vardi onu kacirmissin Cem 'Herseyin sorumlusu Filiz' dedi ya aklina forum gelmedi mi :img-hyste

Onun disinda ne zamandir yazacaktim sude9'un bolum yorumunu cok begenmistim. Bence de Yilmaz Asli konusunda aceleyle verdigi soz yuzunden en azindan SIKINTI cekmeli. Yoksa hatalari yuzunden dizide sadece Tekinerler'in bedel odediginden suphelenmeye baslayacagim.

Buket ozeti ben de once gercek sandim. Ozellikle ilk iki cumlen ayni ozeti yazanlarin cumleleri gibi olmus :img-wink:

Feride'nin niye Filiz hakkinda konusmadigini emektar modumuz Hasan cok iyi aciklamis, benden once davranmis. Hem Omer'in mektubun etkisinde hem de her iki tarafi da cok sevdigi icin Yilmaz ve Filiz arasinda kalmak istemiyor. Ayrica bolum yorumuma da yazmistim, Feride'nin bilmedigi konularda konusmak gibi bir adeti yok.

1-Yilmaz aslinin kendisini terketmesinin sebebini nasil ogrenir ?
Bence tam bu bolum tam ogrenecekken Omer'in bicaklandigi haberi gelecek ve de Asli'ya konusmamiz burada bitmedi tarzi birsey soyleyecek. Daha sonra da biraz israrla Asli'dan gercekleri ogrenecek, zaten bunu saklayacak gibi de durmuyordu.

2-Yilmaz ömerin biçaklandigini nasil ogrenir ?
Filiz Nevzat'in yanindaki Feride'yi, Feride de Yilmaz'i arayacak tahminimce.

3-Filiz Ömerin biçaklandigini duyunca Yilmazin teklifini kabul eder mi ?
Bence bu bolum sonunda Filiz'in eger Yilmaz teklifini tekrarlasaydi kabul edecek gibi bir havasi vardi ama bilemiyorum. Eger Nevzat once davranmazsa bence Filiz kabul edecek.

4-Bu bölüm sonunda karsilasma olcak orda bitecek denildi bu karsilasmada yilmaz bebegi ogrenir mi ?
Hic sanmiyorum desem :icon_whis

5-Yilmaz bebegi kimden ögrenir?
Omer kendine gelince soyleyecek herhalde. gecmiste kendisi nasil kayinvalidesinden ogrendiyse ve cok mutlu olduysa o da Yilmaz'a soyler.

6-Yilmaz bebegi ögrenince tepkisi nasil olacak ?
Yilmaz'i su aralar kestiremiyorum ama Filiz'e inanmadigi icin kendini sorgulamasi ve de Asli konusunda vicdan azabi duymasi lazim. Ancak Filiz'e de kendi sordugunda niye baska bir cevap verdigini anlamak icin birseyler sormasi lazim.

7-Filiz yilmazi nasil affeder ?
Valla ben bunu 10-15 bolum once de yazmistim, bu iki karakter oturup konusmali bu surecte olanlari tek tek gozden gecirmelidirler. Cocuk icin elbette ortak hareket edecekler ama bu kadar olaydan sonra sevgileri kirginliklarinin ustunde olabilecekse biraraya da gelsinler. Eger kirginliklari ve gururlari agir basiyorsa da ayrilsinlar ama konussunlar.

Tabi biz ideal olani soyluyoruz, iletisim ozurlu olduklari icin bunlarin hicbirisi de olmayabilir :) Bir opusme iki tatli soz sonra 'canim cicim' de olabilirler. Fakat oyle olsa bile gecmisteki defterler kapanmadikca o hatalar surekli burada oldugu gibi ortaliga dokulecektir normal bir iliskide de emin olabilirsiniz :img-yes:

kursuni19
26-03-07, 20:22
Arkadaslar,
Ömer'i kimseyle görüştürmeyebilirler.. Prosedür nasıl bilmiyorum ama sonucta mahkum ve cezasını cekiyor.. Dediğim gibi refekatçi kabul edilmeyebilir

Öyle olmali aslinda, ama tüyolara göre Cem Ömeri ziyarete gelecekmis. Belki Ömeri hastanedeyken parayi yatirirlar...

sezinti
26-03-07, 20:35
Arkadaslar,

sevgili secoms,
Detay için çok teşekkür ederiz.
Ailesinin ve ziyaretçilerin hastanede Ömer'le görüştürmesi olmaz ama Tekiner'ler ve ziyaretçiler hastane koridorlarında bekleyebilirler. Ailesinden önce hastaneye kim önce gelecek ?

filizim+y
26-03-07, 20:36
[B]bundan sonra karar aldım filizime artılı filizim diyeceğim çünkü o ,o artıyı hak ediyor.:img-hyste yahu sanada iyilik yaramıyor.. senin sorularını içtenlikle çözdüğümü biliyorsn... ama arada sırada aynı soruları dönüp folaştırıp farklı bir hale getirip önümüze sunuyorsun sayın hocam..:) bu durumda cevaplarıda aynı oluyor...:img-hyste

bu kararının nedeni nedir sevgili tolga :img-wink: o artıyı ne yapmışımda haketmiş bi de bana merak ettim:img-yes: bana iyilik yaptığın görüldü mü forum tarihinde iki dkk bıraksam farklı denizlerde sörf yapıyorsun yahu:):) içtenlikle çözmekten ziyede mızıkçılık yaparak çözüyorsun yaramaz öğrenci:img-wink: bunu birtek sen söylüyorsun şimdi sana mı inanamalı tüm forumamı:icon_whis hadi ordan bak kanaatin iyice sıfırlanıyor haberin olsun benim sorularım yok bak kaç gündür için rahat olsun:img-yes:

lawinia
26-03-07, 20:36
Öyle olmali aslinda, ama tüyolara göre Cem Ömeri ziyarete gelecekmis. Belki Ömeri hastanedeyken parayi yatirirlar...

aynı gece herkesin haberi olur, büyük ihtimal ertesi gün yatırırlar parayı hastanede de kalır ömer herhalde baya bi. bu sürecte de gelir cem paranın ödenmediğini sanır bak ben olmadan neler geliyo basına falan tarzı konusabilir ya da ömeri uyuyo zanneder, ben vurdurdum yırttın simdi de kurtuldun ama hapiste isin zor bak bensiz ne haldesin size yaptıgım hiçbi seyi anlamadın falan diyebilir yoksa ömere acıkca itirafı zor yani bunları ömere acıkca söylerse filize dair hiç umudu kalmaz hala umudu var ya psikopatımızn.:img-hyste

kursuni19
26-03-07, 20:39
sevgili secoms,
Ailesinin ve ziyaretçilerin hastanede Ömer'le görüştürmesi olmaz ama Tekiner'ler ve ziyaretçiler hastane koridorlarında bekleyebilirler. Ailesinden önce hastaneye kim önce gelecek ?

Sanirim ilk ailesi gelir, muhtemelen ilk önce onlara haber verilir, onlar yolla cikar Müjganda Ferideye haber verir, Feridede Yilmaza. Yilmaz hizli söfördür, tekinerler sonucta taxiyle gidecektir, bakarsin Yilmazla Feride daha önce varir

eyschann
26-03-07, 20:49
uzun zamandir girmiyordum.......ama anladigim kadariyla birsey kacirmamisim öncelikle bölüm yorumlari yapan arkadaslarin ellerine saglik hepsininkini büyük bir zevkle okudum ......ama birsey dikkatimi cekti herkez romantik bir bölüm falan diyor bilmedigim bir tüyo falan mi geldi yada yilmaz bu bölüm bebegi kesin ögreniiyor diyorlar,birisi beni bukonuda aydinlatirsa cok sevinirim

filizim+y
26-03-07, 20:51
Sorulari cevaplamadan once guzel yorumlar ve ilginc mesajlar okudum. Onlari yazmak istiyorum.

Filizim+y yorum super olmus, gittikce Ihlamurlar Altinda destanini yazmaya yaklasiyorsun. Eger bu bolumu izlemeyen arkadaslar varsa bu yorumu okumalarini oneririm cok da guzel bir sekilde kilit sahneler anlatiliyor cunku. Bir de beni cok gulduren bir replik vardi onu kacirmissin Cem 'Herseyin sorumlusu Filiz' dedi ya aklina forum gelmedi mi :img-hyste

sevgili bernam teşekkür ederim cnm beğenmene çok sevindim yok ya o kadar ileri gidebilmiş miyim gerçi bugün destan diyen çok oldu ama sizler kadar olmasa da fena değildi yorumum, forumda düşüncelerine önem verdiğim insanlardan birisin ve yorumumu beğendiğini söylemen bile yetti inan, sağolasın:img-yes:

bahsettiğin sahneyi aslında atlamadım bölümün incileri kısmında yer alacaktı arada kaynamış sonra da eklemedim ama senden de kaçmamış han:) kesinlikle aklıma geldi gelmez olur mu o kadar da savaşıyorum forumla:img-wink: kesinlikle cem 12den vurdu bende forumun cemi el üstünde tutmasını bekliyordum bu replikle ama hala tebrik eden çıkmadı, forumdakilerle hemfikir olduğu ve onların seslerini duyurduğu için:img-yes:

ben senin bölüm yorumunla ilgili düşüncelerimi yazdım okumuşsundur

sezinti
26-03-07, 20:57
Bu haftaki bölümün hastane sahneleriyle ve Ömer ağırlıklı bir bölüm olacağını az çok tahmin ediyoruz. Son olarak Ihlamurlar altında dizisinde Fatih karakterini oynayan Teoman Mermutlu'nun jenerikte bölüm oyuncusu olarak değil, ana jenerikte yer alması gerektiğini düşünüyorum. Ne de olsa Fatih bu sezon hemen her bölümde var değil mi ?
CSI:NY dizisi başlamak üzere olduğundan sizlere iyi yorumlar.

eyschann
26-03-07, 21:14
bölüm romantik değil de belki bir sahnesi biraz iç acıtıcı falan olabilirmiş o da kesin değil yılmazın bebeği de bu bölüm öğreneceğini sanmıyorum yani öğrenirse çok şaşıracam desem yeridir.

cok saol yanitin icin arkadasim ama aslina bakarsan bende sanmiyorum bu bölüm ögrenecegini,.....
neyse yine cok güzel sorular var hazir girmisken cevaplayalim....

1-Yilmaz aslinin kendisini terketmesinin sebebini nasil ogrenir ?

Bence bunu asli kendisi aciklayacaktir....

2-Yilmaz ömerin biçaklandigini nasil ogrenir ?

nevzat parayi ferideye verir, feridede parayi biran önce filize vermek icin gider filizle birlikteyken tam o sirada Avukat arar ve ikisi birden Hasteneye gider yilmaz da ferideyi arar feridenin sesi kötü gelince yilmazda dogal olarak sorar, feridede biz hastanedeyiz ömeri bicaklamislar der,ve böylece ögrenir....

3-Filiz Ömerin biçaklandigini duyunca Yilmazin teklifini kabul eder mi ?

Ben Sanmiyorum yilmazin tekrar soracagini yada filizin kabul edecegini bence parayi nevzat verecek karsiligindada ferideden hic birsey beklemiycek(biraz hayal kurmak Kimseye zarar vermez)

4-Bu bölüm sonunda karsilasma olcak orda bitecek denildi bu karsilasmada yilmaz bebegi ogrenir mi ?

Varsayimlarla yola cikarsak yilmaz bu cocugu ancak dogdugunda falan ögrenir herhalde her bölüm ögrenecek diyoruz yaklasik 13 bölüm gecti hala tik yok...

5-Yilmaz bebegi kimden ögrenir?

yilmaz bebegi ögrenirse eger bunu ya handan söyler yada tesadüf eseri kendi ögrenir bence böylesi daha iyi olur.....

6-Yilmaz bebegi ögrenince tepkisi nasil olacak ?

bence yilamz bütün duygulari ayni anda yasiycaktir, Mutluluk bir bebegi olacagi icin ayni zamanda kesin sok olur, üzüntü, pismanlik,kirginlik yani baya bir duygu seli görürüz......

7-Filiz yilmazi nasil affeder ?

Bu soruyu sormadan önce ben cok merak ediyorum acaba yilmaz kendini afedebilecekmi filize inanmadigi icin onu bukadar asaladigi icin vede yetmiyormus gibi asliyla nisanlandigi icin......eger yilmaz kendini afedebiliyorsa ozaman diyecek sözüm yok ama filiz sanirim affetmez kolay kolay ( yok ya filizde fazla uzatmaz herhalde 5-6 bölüm süründürür sonra oda yelkenleri suya indirir nede olsa cocugunun babasi)

forever_bim
26-03-07, 21:16
sevgili secoms,

Sevgili Sezinti

Bir de bakmışız herkesten önce Cem'in adamı hastaneye varır. Üzerine bir önlük giyip doktor süsü verir elinde şırıngayla Ömer'e yaklaşır. Tabii ben artık herşeyi bekler oldum senaryodan.

tolgahuzur1
26-03-07, 21:19
sevgili artılı filizim artık ben pes ediyorum.. :icon_sorr çünkü seninle uğraşmak beni çok yoruyor ama bir o kadarda mutlu ediyor.. :) şimdi ben ne desem sen onu dekart ediyorsun onun için fazla konuşmıyım.:img-hyste cemin o lafı ile biz yılmazcıların gaza geleceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz..
birde ömerin yanına ailesinden sonra ilk gelen yeni kankası olan yılmaz gelecekç:img-hyste birde cemin ömeri ziyaret edeceğini diğer arkadaşlar gibi bende umuyorum.. ama parayı yatıran o olmaz inşallah.. yoksa iyice sarpa biner bu iş :img-blush

tolgahuzur1
26-03-07, 21:22
Sevgili Sezinti

Bir de bakmışız herkesten önce Cem'in adamı hastaneye varır. Üzerine bir önlük giyip doktor süsü verir elinde şırıngayla Ömer'e yaklaşır. Tabii ben artık herşeyi bekler oldum senaryodan.

hahaahaa:img-hyste yok sevgili modum o kadar da değil.. çünkü cem ömerin içeride bıçaklandığını bilmiyor.. yani onun böyle birşey yapması imkansız.. gerçi bende beklerim böyle bir senaryo sonuçta bu dizi hastaneler altında..:img-hyste

kursuni19
26-03-07, 22:31
Bügün forumda affetme konusu gecmis bunun üzerine bir kac soru gelsin benden - bizim diziye yöneliktir sorular - kimsenin özel hayatini desifre atmeye calismiyorum:icon_whis

1- Baskalarini affetmekte güclük cekilirmi?
2- Yürekten affetmek ne anlama gelir, böyle bir sey varmidir?
3- Affetmek bir insanlik görevimidir, yoksa allah affetsinmi denmeli?
4- Affetmenin karsiti cezalandirmamidir?
5- Büyüklük affedende kalirmi?
6- Affetme affedene yarar saglarmi?
7- Affedilmek icin yalvarilmalimi?
8- Bazi konularda göz yummak affetmek anlamina gelirmi?
9- Affetmenin bir siniri varmidir?

medsul
26-03-07, 22:53
1- Baskalarini affetmekte güclük cekilirmi?
afetmek cok zor bir iş ama asıl zor olan insanın kendisini
afetmesi ve vicdanın rahat etmesi
2- Yürekten affetmek ne anlama gelir, böyle bir sey varmidir?
yürekten afetmek gercekten tamamiyle yaptiği şeyi untmak ve kızdiği sinirlendiği anlarda bile bu hatayi bir koz olarak görmeemektir
3- Affetmek bir insanlik görevimidir, yoksa allah affetsinmi denmeli?