Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 16
Sayfalar :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
tolgahuzur1
27-03-07, 16:21
Sevgili kurşuni Filiz bebekleri olacağını söylemeyip,gizleseydi özür dilemesi gerekirdi.Ama Filiz Yılmaz'la bebekleri olacağını paylaşmıştır.Buna inanmamak Yılmaz'ın sorunudur.Çoğu arkadaşımız o zaman şunu da iddia etsinler: Filiz Yılmaz'ın peşinden koşup çocuğun ondan olduğunu ispat etseydi,günlerce Yılmaz'a gerçeği anlatmaya çalışsaydı bari.?
Halbuki Filiz gerçeği birkez söylemiştir,sakız gibi onu uzatmak,inanmayanı inandırmak,Yılmaz'ın şüphelerini gidermek zorunda değil diye düşünüyorum.Filiz'in özür borcu yok ama Yılmaz'ın da özürle affedilecek kadar basit değil suçu bence.
tamam sizin dediğiniz olsun bütün suç yılmazın ..yılmaz biraz sürtünsün ,sürünsün,yalvarsın.. filizde öyle baş köşede otursun herkes ona hitap etsin.. çünkü dizide ki en saf,temiz,ve vicdanlı kişi oo aslında yılmazıda hak etmiyor ama .. ne yaparsın..
NOT: bu aralar forma yazmama kararı aldım çünkü benden sıkıldığınızı fark ettim... birazda uzaktan takip etmeye çalışıyım..
hem yılmazın okadar filizin yüzüne karşı hitamlarda bulunmadı..bak yine beni eskiye götürüyorsun.. yahu filizde ona inanmamıştı katil demişti.. ama yılmaz ispatladı.. filizde ispatlasaydı.. hem yılmaz filize her zaman inandı ama bu son katilik olayından sonra yılmazın inanma direnci düştü..
Hala daha Yılmaz'ın söylediklerinin yenilir yutulur cinsten oldugunu savunanları anlamıyorum..Kız hic hayatımda bu kadar asagılanmamıstım diyor forum ise ithamlarda bulunmamıstım diyor.. Pes yani..
Bir diger durum ise; Yılmaz ispatladı.. Yılmaz kime neyi ispatladı ? Bir de ispatlamasatdı bakalım ne olacaktı.. Hapse düsecekti.. Acıkcası ben, askı veya Filiz için yapılmış bir sey göremiyorum.. Bu iki olayı bu sekilde karsılastırmayı da mantıklı bulmuyorum..
şimdi hani filiz çocuğumu yurtdışında doğururum kimsenin babasız bi çocuk dünyaya getirdiğimden haberi olmaz demişti şimdi artık paraları yok nasıl gitcek yurtdışına herkes öğrenicek bu durumda
bide hani diyoum filiz bi günlük tutsaydı hamileliğiyle ilgilide sonra yılmazda bu günlüğü okusaydıda öğrenseydi kıza neler çektirmiş hey allahm neler düşünüorm senaristler bi halt beceremio ben bari bi yol buluyum dedim
modest2000
27-03-07, 16:39
tamam sizin dediğiniz olsun bütün suç yılmazın ..yılmaz biraz sürtünsün ,sürünsün,yalvarsın.. filizde öyle baş köşede otursun herkes ona hitap etsin.. çünkü dizide ki en saf,temiz,ve vicdanlı kişi oo aslında yılmazıda hak etmiyor ama .. ne yaparsın..
NOT: bu aralar forma yazmama kararı aldım çünkü benden sıkıldığınızı fark ettim... birazda uzaktan takip etmeye çalışıyım..
Bunu da nereden çıkardan sevgili tolga?Şahsen ben foruma geldiğimde en az diğer arkadaşlar gibi seni de gözlerim arıyor.Kime takılacağız:img-wink: Uzaktan takip etme içinde ol.:img-wink:
tabıkı özür dilemek isnaanı yuceltir bence aralarındakı sorun özür değil sadece daha büyük sorunları war yukarıda yazmıştım yıne yazmıyorum
ne olabilirki sadece aralarındaki mesele güvensizlik ben ona güvenmiyorum sen bana güvenmiyosun o meselede bana neden güvenmedin falan filen şimdide allah bilir hani filiz yılmaza sormuştumu ne tam hatırlıyamıyorum aslıyla aranızda bi şey varmı dediğinde hayır yok demişti dimi şimdi filiz yılmaz karşılaşmasında hani aslıyla arkadaştınız söz kesmişsiniz diyebilir.burdada bana yalan söyledi halbuki ben ona inanmıştım (güvenmiştim) ömerin vurulması sırasında güvenmedi.bide yılmazın bebeği öğrendikten sonra ben filize sorduğum zaman bana senin çocuğun değil demişti şimdide benim çocuğum olduğu ortaya çıkıyor benim çocuğumu benden saklayan ile birlikte olamam dermişimm. ya daha neler neler anlat anlat b:img-wink: :img-wink: itmez yahuu
feridenin şiir okuması bekleyen arkadaşlar ben fragman gelmeden sizler için bir şiir yazdım feridenin sesini aklınıza getirin ömer sahnelerinide getirin gözleriniz önüne, bakalım beğenecek misiniz:img-wink: siz istersiniz de filizim+y yazmaz mı?
Geçmişimi yitirdiğim bir zamanda
İkinci bir şans verildi seninle bana
Geleceğimize ışık saçtın sevgi dolu bakışlarınla
Dünü hatırlamak istemedim
Ben yalnızce seni sevdim
Ama şimdi seni de kaybettim
Kader seni benden aldı koydu bir karanlığa
Ellerim ellerinde kalacakken karşında
Tükenmiş umutlara yenik düştüm sevdamla
Sana verdiğim sözü tutmaktı niyetim
Değil eskisi kimseydi istediğim yalnız sendin
Yazgım bırakmadı geçmişten gelenle beni sana
Şimdi sadece seni özlemek var bu bahtımda
Çoktan hüküm verildi bu aşkın yolunda
Umudum olduğun gün yeniden döneceğim sana
umarım beğenirsiniz...
Yılmaz karakterinin de.. Filiz karakterinin de bir özür borcu vardır. Ama eksik ama fazla.
İki tarafta söylenmeyecek sözlerde yapılmayacak hareketlerde bulunmuştur. Bir özür olcaksa.. Bu özür tek taraflı değil. Karşılıklı olmalı. O zaman yeniden herşeye sünger çekip bir başlangıç olabilir. Aksi mümkün değildir.
Yılmaz karakterinin de.. Filiz karakterinin de bir özür borcu vardır. Ama eksik ama fazla.
İki tarafta söylenmeyecek sözlerde yapılmayacak hareketlerde bulunmuştur. Bir özür olcaksa.. Bu özür tek taraflı değil. Karşılıklı olmalı. O zaman yeniden herşeye sünger çekip bir başlangıç olabilir. Aksi mümkün değildir.
sevgili pinknozem bayan modum ne güzel de yazmışsın bunu anlatmaya çalışıyorum bende karşılıklı olduğunu ve birşeylerin yapılması için de yeniden karşılıklı birşeylerin yapılması gerektiğini de söylüyorum destek almak güzel
kesinlikle karşılık özürlerini dilesinler, pişmanlıklarını yaşasınlar ve mutlu olmak için çabalasınlar ne kendilerine ne de bizlere daha fazla çektirmesinler:img-yes:
yakupoglu61
27-03-07, 16:59
yılmaz ile aslının düğün davetiyesini yapan arkdadaşlar şimdi cenaze töreni içinde bişeyler yapsınlar..... :img-hyste
söz ben gelip taşıyacam tabutu filizde gelir gerçi ağır kaldırması yasak ama kaldırıyormuş gibi yapar :D
başladık zaten aslının bir ayağı değil 2 ayağı birden çukurda olunca şimdiden başladık cenaze işlemlerini yapmaya...
bi düşüncemiz nereye gömeceğimizdir...
yok kalsın filiz gelmesin uğraşamayız onlan oralarda doğurur fln ...
filizim+y : aslı ölüme yaklaştı ayaklarda sıcaklık hissetmeye başladı
sn bize hemen öldürdünüz kızı diyosun...
Eğer hala bu ikilinin birliktelik kurmalarını istiyorsak.. İki tarafında da en olumlu şekilde özür dilemesi gereklidir. Tek taraflı olacaksa zaten bir tarafın eksikliği tamamlanmamış olur. Onun için bu durumu çift özür kurtarır.
Şahsen bu dizide özür sayısı gitgide artmakta ama.. Olsun.. Ha bir fazla ha bir eksik.. Bu karakterlerin duruma zor olamasa gerek. Çünkü her iki karakterde bir o kadar özür dileme özürlüsü ve bir o kadar özür dileme sever.. :)
isyanım yaradana !
yarrabim neydi günahım benim
önce sevdiğimi
sonra güvendiğimi aldın benden
şimdi tek tesellim geçmişim
ben yardanda serdende geçmişim...
şimdi ellerim boş
yüreğim dolu olsada
yaşamak anlamsız artık
yürekte olanlara......
yılmazcık okusa.. pek iyi olmadı ama...
feride nevzata açık zarf uzattı ne istersen yapmaya hazırım diye şimdi nevzat kötü birine benzemiyor da yine de bir acaba var aklımda yalnızca yanında kalmasını mı ister?
yoksa ömere bırakır mı feridenin sevgidsini görünce?
peki ömer ne yapacak gerçeği öğrendiğinde verdiği sözü tutmadığını venevzata gittiğini?
feridenin şiir okuması bekleyen arkadaşlar ben fragman gelmeden sizler için bir şiir yazdım feridenin sesini aklınıza getirin ömer sahnelerinide getirin gözleriniz önüne, bakalım beğenecek misiniz:img-wink: siz istersiniz de filizim+y yazmaz mı?
Ben yalnızce seni sevdim
umarım beğenirsiniz...
hocam yine döktürmüşsünüz.... :happy0064 :happy0064 :happy0064 birde yılmazdan filize yada filizden yılmaza yazsan mesela ?
Merhabalar!
Filizim siirin cok guzel olmus!!!
Bu arada ozet niye gelmedi? Okulda heyecanla cikmami bekliyordumki bir an once ozeti okuyum diye. Ach Ach! Neyse, bugun dunden daha actif forum, buna sukur.....:img-wink:
hocam yine döktürmüşsünüz.... :happy0064 :happy0064 :happy0064 birde yılmazdan filize yada filizden yılmaza yazsan mesela ?
yok döktürmek değil de elimizden geldiği kadar işte, ne demek cnm siz istersinizde ben yazmaz mıyım feride istediler yazdık senin içinde her iki cepheye de yazarım, teşekkür ederim beğenmene sevindim:img-yes:
sizde hiç fena değilsiniz hocam kendinizi yabana atmayın:img-wink:
forever_bim
27-03-07, 17:43
heh he yok filizim nereye kaçayım iş güç yoğun. artı biz dernek olarak görev bölümü yaptık her zaman yılmazı savunacak bir nöbetçi bırakıyoruz burada.
filiz yılmaza kafa tuttuğu için neden kızayım ki? filiz yılmaza kafa tutacak kadar cesur biri olsaydı etrafındakilere hayli hayli kafa tutar bu ilişkide 50 defa evlilikle sonuçlanırdı bu güne kadar. filiz kim tutarlılık kim? cesaret kim? :img-wink: dediğin gibi yılmazı ayrı tut, cemi ayrı tut, yılmazın etrafını ayrı tut e iyi de dizide kim kalıyor başka onu da söyle bir zahmet :) herkes hatalı bir filiz ak kaşık :img-hyste :img-hyste biz acımazsız değiliz biz de istiyoruz filiz-yılmaz birlikteliğini ama filizin bu şekliyle değil. :happy0064 son olarak beyzade,muhtar, eskisi yenisi hepsi aynı yılmaz sen merak etme. onu böyle şekilden şekile sokan filizden başkası değil.
bu arada avatarım filize ateş ediyor uyandiriiim..
Aslında ferman abim haklısındır kadınların erkekler üzerinde mutlaka etkileri vardır. Mesela rahmetli Elif Tekiner kocası Ömer Tekiner'e bir güler yüz bir sıcak ilgiyi çok görüp sonrasında gelişen kumar olayını farkettiğinde 28. bölümde enfes bir özeleştiri yapıp "Erkeği vezir de eden rezil de eden karısıdır" demişti. (Yanlış anlaşılmasın ben olaylarda Ömer hata payını inkar etmiyorum, beynim serbest çağrışım yaptı da Ferman abinin yazısını okuyunca:)) Ama katılmadığım husus şu, 22 yaşında gencecik bir delikanlı olarak, naçizane görüşüm erkeklerin de başlarının çaresine bakacak güçte oldukları ve vezir de olacaklarsa rezil de olacaksa kadınlarının etkisinin yadsınamaz olduğunu lakin, şekilden şekle girip dibi boyluyorlarsa da bunun yükümlüsünün kadın olmadığına inanıyorum.
Bu bölüm sizce hangi sahne ile başlayacak ?
Ve sizce bu bölüm şiirini kim okuyacak ?
Bence Ömer okuyacak. Ona birşey olduğunda her zaman okuyor çünkü.
İlk sahne bıçaklanma sahnesi olabilir. Ya da Aslı Yılmaz sahnesi olabilir.
Şirri iki haftadır Sinan Tuzcu okuyordu. Üçleme yapar mı acaba? Valla bana uyar:)
ömer bu bölüm de yırtacak malum aslında bunları hakermemişti en azından bu kadar ağırını yaşamayı ve hayatı hep kıyısından tuttu ömer her defasında gitti gitti geldi demek ki göreceği günler bitmemiş daha ferideli günleri var tadına doyamadığımız ne de olsa onları görmemiz gerek paşamızın:img-yes:
Ben yalnızce seni sevdim
umarım beğenirsiniz...
Birincisi şiir muhteşem. Geç oldu ama bölüm yorumun da enfes olmuş. Gerçi msn'de sana demiştim:) Seninki ansiklopedi de olsa okumaya değer enfes bir ansiklopedi olmuş. Sürükleyici yani.
Şiir ölüm temalı olmuş biraz. Ama üstteki yorumunda da haklısın, Ömer'in başına hep kötü yaralanmalar geldi. Biz de ancak sadece biz müslümanlara özgü o yüce tevekkülle dizi senaryosu bile olsa paşamın iyileşmesini bekledik. Alışığız ümitle ve tevekkülle beklemeye, can yoldaşım Berna'cımla beraber.:good:
yok döktürmek değil de elimizden geldiği kadar işte, ne demek cnm siz istersinizde ben yazmaz mıyım feride istediler yazdık senin içinde her iki cepheye de yazarım, teşekkür ederim beğenmene sevindim:img-yes:
sizde hiç fena değilsiniz hocam kendinizi yabana atmayın:img-wink:
e hocam hadi bekliyoruz
ARTILI FİLİZİM KLAVYE BAŞINA ! :happy0064 :happy0064
forever_bim
27-03-07, 17:55
Sevgili Modest2000
Olayların bu noktaya gelmesinin sorumlusu sade ve sadece sevgili SECOMS'tur. :img-hyste :img-hyste Kendisi dün değil önceki gün, CaddeBostan Kültür Merkezinde Sinan Tuzcuyla tanışmasına rağmen akıl edip sormamıştır "Abi sen bıçaklanmamış mıydın? Ne ara ayaklandın diye?" O yüzden yeni hedefimiz Secoms olmalıdır:img-hyste
Şaka bir yana senaristler bence foruma sağlam kinaye yapmışlardır. Çünkü herşeyin sorumlusu olan Cemişko "Herşeyin sorumlusu Filiz" demiştir. Bu göndermenin babasıdır yani. Ötesi olamaz.
yılmaz aslıya daha fazla soru soramadan ömerin haberiyle uzaklaşacak daha sonra aslıya dönüş yaptığında aslı ne kadar direnir ki?
fazla bir çaba sarfetmeden yılmaz öğrecek bu durumu ve bundan sonra olaylar çözülmeye başlayacakmış merak ediyorum ne özet ne de fragman var:icon_whis
Sevgili Modest2000
Olayların bu noktaya gelmesinin sorumlusu sade ve sadece sevgili SECOMS'tur. :img-hyste :img-hyste Kendisi dün değil önceki gün, CaddeBostan Kültür Merkezinde Sinan Tuzcuyla tanışmasına rağmen akıl edip sormamıştır "Abi sen bıçaklanmamış mıydın? Ne ara ayaklandın diye?" O yüzden yeni hedefimiz Secoms olmalıdır:img-hyste
Şaka bir yana senaristler bence foruma sağlam kinaye yapmışlardır. Çünkü herşeyin sorumlusu olan Cemişko "Herşeyin sorumlusu Filiz" demiştir. Bu göndermenin babasıdır yani. Ötesi olamaz.
:img-hyste Bencede bu foruma çok güzel bir kinayedir. Senaristlerin bize hafiften laf sokmasıdır. Kinaye lafları belirli yerlere mesaj yollayamaya çalışmayı bıraksalarda.. Senaryoyu adam etseler.. Kinaye kinaye nereye kadar sayın senaristler.. :img-hyste
Bir dahaki bölüme Yine cemin ağzından bu sefer secomsa bir kinaye istiyoruz. Hep senin başının altında çıktı secoms diye bir replik.. :img-hyste Çok mu aşmış oluşuruz.
Arkadaşlar o meşhur Serpil filizle yılmazın kesin olarak 69. bölümde barışacaklarını söyledi hatta daha erkende olabilir ama engeç 69. bölüme kadar barışıyorlarmış bakalım doğru çıkacak mı dediği genellikle hep doğru çıkıyor dedikleri
modest2000
27-03-07, 18:04
Sevgili Modest2000
Hele şükür aynı hissi paylaşan biri çıktı::img-hyste Gerçekten de göndermenin babasıdır sevgili forever:img-hyste
Arkadaşlar o meşhur Serpil filizle yılmazın kesin olarak 69. bölümde barışacaklarını söyledi hatta daha erkende olabilir ama engeç 69. bölüme kadar barışıyorlarmış bakalım doğru çıkacak mı dediği genellikle hep doğru çıkıyor dedikleri
:img-hyste Bakalım.. Doğru çıkcak mı ? Ama şu varki.. Şu ana kadar doğru çıkan tüyo yüzdelik oranla %100 matrakanın olmuştur. Serpil çok tyo veriyor. Bence bu kız sette yatıp kalkıyor.. :img-hyste Yada Sete artık o kadar yapışmış ki.. Vallahi tüyo almadan bırakmam abi ayaklarında.. :img-hyste
yılmazdan filize
Seni unutmaktı tek isteğim
Bunun için gittim bir günahsız seçtim
Yeni hayatıma taze umutlar ektim
Seni ise yüreğimin derinlerine gizledim
Günahsızıma bakarken bile gözlerim
Yalnızca senin hayalini görüyor
Yüreğimi bıraksam senin gözlerinde sonu ister
Bir an sevgime yenilmeyi düşünürken
Sana yeniden dönmek isterken
Sözlerin beynimden vuruyor kalbime
Yeniden dönüyorum verdiğim söze
Sevilmeye razı oldum artık sensizim
Herşey bitti tamam dediğim de seçtiğime yenildim
Elimde yarım kalmış söz, yüreğimde sen
Şimdi son sözü kime söylesem
Senden gelecek bir umuda mı
Yoksa bsenin yüzünden kıydığım bir masuma mı
Ama korkum olcaka sanırım yüreğim seni istiyor
okuyun bakalım nasıl bulacaksınız, buyur byuzax :img-wink:
yılmazdan filize
:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :
Üstad sen varya bu iş için yaratılmışsın yağ çekmiyorum çok güzel yazdın harbiden yaaaaaaa of ya of yine dertlendim of anam of Klavyene sağlık
seni ayakta alkışlıyorum !
Hele şükür aynı hissi paylaşan biri çıktı::img-hyste Gerçekten de göndermenin babasıdır sevgili forever:img-hyste
valla ben filizi asacağım kadar asmışım bana bu saatteb sonra mesaj göndermeleri hiçbir şey ifade etmez zahmet etmesinler :img-hyste :img-hyste benimki haklıdır haksızdırı geçti madem bütün olanların suçu cemde senaryoyu doğru yazsalardı filiz krakterini bu kadar batırmasalardı
filiz böyle davranmaya devam ettiği sürece asılmasında bir mahsur görmüyoruz iletiriz
yılmazdan filize
cok güzel ya, ellerine saglik :good:.. bu arada 69. bölümde barisacaklarini sanmam.. bebegi 13. bölümdür ögrenemeyen, iki / üc bölümde filiz ile mi barisacak?!
sıyrılıp_gelen
27-03-07, 18:27
bugün çekim vardı bülent inal'ı ve saz arkadaşlarını gördüm gidecektim çekimi izlemeye fakat ve lakin işim vardı bye
bişe ilgimi çekti bülent ile tuba ayrı ayır yerlerdeydi
fragmanı gordummmm gördüm gördüm şimdi aslı ile filiz bakışıolar aslı şaşkın şaşkın bakıo filiz üzgün sonra yılmaz aslı sahnesine donuo yılmaz şaşkın aslı üzgn sonra filiz ağlıo yılmazla arabadalar filiz çok fena ağlıo yılmaz ona üzgün üzgün bakıo feride soyluyo filize omerin bıçaklandığını işte hastaneye gidiolar omer yatıo filiz ona bakıo ağlıyor saçını okşuo yılmazda üzgün şiiri yılmaz okuyor....
Matraka bende gelmek isterdim ama.. Ne yazıkki.. Yıllar yollar diyorum.. Şu an ki durumda İstanbulda olsaydı ben her 2 haftada bir setteydim. :) Açıkcası kaybolma gibi durumum da olmazdı.
Sanırım set ekibimiz az da olsa zorluklar çekiyordur. Gerek çekim yerlerini darlığından gerekse mahallenin son günlerde yaşadığı hareketli gündemden. Allah kolaylık versin. Dizi çekmek bu işi sağlam kafayla götürmekte bir o kadar zor.
forever_bim
27-03-07, 18:30
Arkadaşlar
Set organizasyonu işini özel mesajla halledin.
ne olabilirki sadece aralarındaki mesele güvensizlik ben ona güvenmiyorum sen bana güvenmiyosun o meselede bana neden güvenmedin falan filen şimdide allah bilir hani filiz yılmaza sormuştumu ne tam hatırlıyamıyorum aslıyla aranızda bi şey varmı dediğinde hayır yok demişti dimi şimdi filiz yılmaz karşılaşmasında hani aslıyla arkadaştınız söz kesmişsiniz diyebilir.burdada bana yalan söyledi halbuki ben ona inanmıştım (güvenmiştim) ömerin vurulması sırasında güvenmedi.bide yılmazın bebeği öğrendikten sonra ben filize sorduğum zaman bana senin çocuğun değil demişti şimdide benim çocuğum olduğu ortaya çıkıyor benim çocuğumu benden saklayan ile birlikte olamam dermişimm. ya daha neler neler anlat anlat b:img-wink: :img-wink: itmez yahuu
fılız ne zmn yılmaza aslıyla aranızda birşey war mı dıye sordu bn hatırlamıorum bn sadece fılızin ceydayla olan konuşmasını hatırlıyorum yılmazla aslı arasında bırşey war galıba dıye.hem fiilizin bebek konusunda yalan solemesının tek sebebı yılmazın ona supheyle gelmesı isteyerek saklamadıkı fılız çocuğu yılmazın da fılıze supheyle yaklaşması ona guwensızlığınden değil yanı kım olsa yılmazın yerınde ınanır sonuçta ortada hıpokrat yemını etmış doktor tarafından ımzalanan belge war
modest2000
27-03-07, 18:31
Serpil kim arkadaşlar?Nerde tüyo veriyor anlamadım.Şehir efsanesi gibi:img-hyste :img-hyste
sıyrılıp_gelen
27-03-07, 18:32
Matraka bende gelmek isterdim ama.. Ne yazıkki.. Yıllar yollar diyorum.. Şu an ki durumda İstanbulda olsaydı ben her 2 haftada bir setteydim. :) Açıkcası kaybolma gibi durumum da olmazdı.
Sanırım set ekibimiz az da olsa zorluklar çekiyordur. Gerek çekim yerlerini darlığından gerekse mahallenin son günlerde yaşadığı hareketli gündemden. Allah kolaylık versin. Dizi çekmek bu işi sağlam kafayla götürmekte bir o kadar zor.
size şöyle söyliyebilirm ki dizi ekibi mahalle konusunda hiç bir zorluk çekmiyor ayrıca çekim mahalle halkının umrunda bile değil artık dönüp bakmıyorlar bile yaşanan olaylar dizi çekimini hiç bir şekilde etkilemiyor
inanamıyorum az önce fragmanı gösterdiler hiç bu kadra erken beklemiyordum fragman ilk olarak filiz ve yılmaz ile başlıyoo bakışma her zaman ki gibi daha sonra aslı ile yılmaz aynı gece ki konuşmaın devamı sanki
o gecenin devamında feride filizllerin yanına gidiyo ve ömerin vurulduğunu haber veriyo(bu kız nevztın yanında deil miydi?) aslı ile filizkonuşuyoo (bu nu hiç anlamadım ) yılmaz arabayı kullanıyoo filiz ve feride araba filiz ağlıyoo
ömer ölmüş mü tam olrak blemiyorum ama ömeri çok kötü gösteriyolar sanki ölmüş gibi (umarım ölemz) nevzat ve feride sahnesi nevzat üzeincde n ve ö yazan bir mendil veriyo ferideye feride o mendikli işlediği günü anımsıyoo
şiiri yılmaz okuyoo
fılız ne zmn yılmaza aslıyla aranızda birşey war mı dıye sordu bn hatırlamıorum bn sadece fılızin ceydayla olan konuşmasını hatırlıyorum yılmazla aslı arasında bırşey war galıba dıye.hem fiilizin bebek konusunda yalan solemesının tek sebebı yılmazın ona supheyle gelmesı isteyerek saklamadıkı fılız çocuğu yılmazın da fılıze supheyle yaklaşması ona guwensızlığınden değil yanı kım olsa yılmazın yerınde ınanır sonuçta ortada hıpokrat yemını etmış doktor tarafından ımzalanan belge war
ya orayı tam hatırlamıyorum sorup sormadığını ama sorucaktı onun için yılmazla dışarı çıkmıştı maa yılmaz sölemişti aslıyla aramızda bi şey yok diye
tamam işte burdada yılmaz haksız annen bana böle bi belge verdi onun için inandım filiz bana şimdi söle çocuk benden mi diyebilirdi
size şöyle söyliyebilirm ki dizi ekibi mahalle konusunda hiç bir zorluk çekmiyor ayrıca çekim mahalle halkının umrunda bile değil artık dönüp bakmıyorlar bile yaşanan olaylar dizi çekimini hiç bir şekilde etkilemiyor
Sağol arkadaşım. Aman keyifleri yerinde olsunda.. Başka birşey istemeyiz.. :)
Serpil kim arkadaşlar?Nerde tüyo veriyor anlamadım.Şehir efsanesi gibi:img-hyste :img-hyste
I.A Resmi sitesinin tüyo veren efsane kişisi.. Millette doğru sanıp buraya yazmıyor mu ona bitiyorum. Serpil kızımızın bir özelliğide yapımcıdan önce herşeyi hangi bölümde olcağını bilmesi.. Hatta senaryoya bakabilen.. Ve Dünya sallama rekorunu çoktan egale etmiş olan zat.. Sanırım baya açıklamalı oldu.. :img-hyste
hocam sey sorcaktım bu altın kelebek ödülleri hangi knlda yayınlanıyor dizimize oy vermeyi unutmayalım ! ! ! Lütfen !
evet arkadaşlarr 68 bomba bolum olacakmış bir kişi şahsiyet avşar yapımı aramış çok sıkıldık artık diye ordaki bayan birine bağlamış adamı bole o da demişki artık herşey çözülüyor lütfen içinizi ferah tutun fln demiş pek inandırıcı gelmedi ama...
sıyrılıp_gelen
27-03-07, 18:40
Sağol arkadaşım. Aman keyifleri yerinde olsunda.. Başka birşey istemeyiz.. :)
wlla bugün gördüm pek keyifleri yoktu hepsi somurtkun somurtkun sanki
"çekimler bitese de kurtulsak bugünden" der gibilerdi
Demek fragman yayınlandı anlattığınıza göre muhteşem bir bölüm olacak ama hiç hoşlanmadığım kısım ömerin ölme ihtimali inş. ömere birşey olmaz birde lütfen artık yılmaz tüm gerçekleri öğrensin yoksa delirecem
Bu bölümde filiz yılmaz sahneleride çok olacak gibi
Birincisi şiir muhteşem. Geç oldu ama bölüm yorumun da enfes olmuş. Gerçi msn'de sana demiştim:) Seninki ansiklopedi de olsa okumaya değer enfes bir ansiklopedi olmuş. Sürükleyici yani.
Şiir ölüm temalı olmuş biraz. Ama üstteki yorumunda da haklısın, Ömer'in başına hep kötü yaralanmalar geldi. Biz de ancak sadece biz müslümanlara özgü o yüce tevekkülle dizi senaryosu bile olsa paşamın iyileşmesini bekledik. Alışığız ümitle ve tevekkülle beklemeye, can yoldaşım Berna'cımla beraber.:good:
Oncelikle filizim+y'nin her iki siirini ben de cok begendim forumdaki Ferideci klasmanindan olaya girererek :img-wink: Ellerine saglik canim.
Hasancigim ben biz sonunda tevekkul yuzunden erecegiz diye korkuyorum. Eminim izlerken cok etkilenecegim ama bu sefer gecen seferki gibi acaba bile aklimdan gecmedi. Sebebi bu ermislik duygusu olabilir mi sence ;) Saka bir tarafa, artik Feride de kaniksayacak herhalde zaten kaza oldugunda 'artik bitsin' demisti. Onda da herhalde onceden bazi olaylar mevcut. Nevzat sakin gorunuyor ama cok affedersiniz benzetme kotu oldu ama bir soz vardir 'yumusak (sakin) atin ciftesi pek olur' diye. Kesin o adamda birseyler cikar.
Bakiyorum secoms kardesim Sinan Tuzcu'yla tanisti diye kiskanclik damarin tutmus forumda ayaklanma cikaran mod durumuna gelmissin sevgili can yoldasim :) Kardesim secoms'a laf yok benden ona destek tam destek :happy0064 :img-hyste Saka bir tarafa, ben Omer'in basina birsey daha gelirse tip kitaplarinda mucize bunye olarak okutulmasi taraftariyim. Boylece kitap yazmasina gerek kalmaz kendi kitabi olur :img-hyste
Bu arada alinti yapamadim ama bir arkadasimiz Filiz de gunluk tutsun demis. Bence iyi fikir bakin Asli bir siir yazdi gunlugunde Yilmaz ona karsi hislerinin derinligini sip diye anladi, denenmis cozum en iyi cozumdur :good:
yaaa bu yilmazz hizir gibi yaa peki filizin yilmazin arabasinda ne isi varr???o ölsee yilmazinn arabasina binmezz ömer icin binmistirdee yilmaz siirde ne diyoduu bebegi ögrenmis gibimiydi yoksa kizginligi devam mi ediyoo ????
ins bu bölüm bebegi yilmaz ögrenir yoksaaa ben artikk sinir hastasi olucamm
bnce burda yılmaz haksız değil sonuçta ortada doktor tarafından ımzalanmış rapor war bnde yılmazın yerınde olsam inanırdım raporu gordukten sonra kımn aklına gelırkı bole bı sahtekarlık olduğu
tamam işte burda filize sorduğu soru yanlıştı direk kafasında soru işaretleri ile filiz o çocuuğun babası benmiyim dedi halbuki annen bana böle böle bi rapor verdi şimdi sana soruyorum çocuğun babası benmiyim diyebilirdi ama demedi senin dediğinde olbailir kimsenin aklına böoyle bir sahtekarlık gelmez ama sorması gerekirdi
ayyyyy offf yaaa keske bakmasaydimm cok kötü oldumm yaaa
yanarim yanarim filiz ve ömere yanarimm off yaaa bu kiz hicmi gülmicekk !!!
acaba asliylan filiz ne konusuyo....???sizce ne konusuyolarr filizin yüz ifadesi cok tuaff!!
yilmaz bebegi ögreniyo bencee öyle baygin baygin filize bakiyoo offf ya simdii öyle bi merak ettim kii ömer ölmemistirr!!
Fragman harika!!!!:img-wink:
Ilk Filiz ve yIlmazla basliyor, birbirlerine uzun uzun bakiyorlar.
Sonra Asli Yilmaz yuzuk sahnesi birsey belli degil harla yuzuk elde....
Sonra Feride Filiz Yilmaz arabada, Filiz agliyor, Yilmaz aynadan uzun uzun ona bakiyor. Hastaneye geliyorlar Omeri goruyorlar, yarali tabiki. Handan Elife bakiyor, Elif boya yapiyor. Feride Nevzadin yaninda agliyor, bir mendil var ona bakip birsey hatirliyor.....
Siir cok guzel!!!!:img-wink:
Birde Asli Filiz birbirleni goruyorlar:img-wink:
ismailsurucu
27-03-07, 19:14
yılmaz bebeği öğrenince ulusal bayram ilan edelim
taksimde havai fişek gösterileri düzenleyelim.
genel af ilan edip hapishaneleri boşaltalim.
belediye ötübüsleri 10 gün bedava çalişsin.
ne bu yaaaaaaaaaaaaa
hala öğrenecek diye umut yok:img-blush
doğru diyorsun.dile kolay tam 12 bölümdür çocuğun kendinden olduğunu öğrenemiyen bir baba olabilirmiç
bence asli filiz ile bulusmak istedi ve yilmaz onu hala unutamadigini söyler belki.. yoksa neden bulussunlarki.. filiz ve yilmaz nasil bakisiyorlar ya, cok tatlilar.. bence yilmaz bölüm sonunda ögrenir..
fragmani izledim ve suan berbat bi durumdayim:(uff yaa siir herzamanki gibi muhtesem...filiz yilmazin arabasina biniyor cunku yilmaz onu hastaneye getiriyor..merak etiklerim
1.feride kimden duyuyor
2.asli filizle niye konusuyor
guzel bi bolum bizi bekliyor.
Fragmanı Tv de seyrettiğim kadarıyla Filiz ve Yılmaz'la başlıyor.Filiz Yılmaz'ın iş yerine gidiyor.Sonra Aslı ve Yılmaz'ın sahnesi var.Geçen hafta kalan yerdeler hala.Feride Müjgan hanımın evine geliyor.Ömer diyor.Yılmaz'ın arabasıyla hastaneye gidiyorlar.Filiz arkada Feride önde ağlıyor.Yılmaz dikiz aynasından Filiz'e bakıyor.Hastaneye geldiklerinde Ömer sedyede yatıyor.Filiz gidip Ömer'in başını okşuyor.Ömer nerdeyse sedyeden düşecek yan yatmış duruyor.Yılmaz Filiz Ömer'in başındayken Filiz'e bakıyor.
ya matraka bu bölümdemi ögrenmicek yilmaz bebegi hani ögreniyoduu varya cokk cidiyim ben sinir hastasi olucamm yaaa....12.bölümdürr bekliyoruzz ama yok yok yokk bu bölümde ögrenmesii ögrenmeden bitirsinler diziyii tmm anlatikk uzatilirr ama bukadar mi uzatir insann yuhhh yanii.....
filiz ama kendini toparlamis görünüyoo asliylan falan konusuyoo sora yilmazlan konusuyolarr kesin yilmaz parayii ödemistir filizde gelipp tsk mü ediyo acaba yoksaa yilmazz neden ödedinmi diyoo???
en cok merak ettigimm bu bölüm
yilmaz bbeegi ögrenicekmi???
asli filiz ne konusuyolar???
yilmaz filiz ne konusuyolarr ??
aslıyla filizin konuşması ömer hakkında olabilir. işte filiz geçmiş olsun üzüldüm falan filen bide filizin yılmazın parmağındaki yüzüğü görünce nişanlan demek yılmaz efendi demesini beklerim yani ordaki yılmazın cevabını merak ediyorum açıkçaı
Fragmanı Tv de seyrettiğim kadarıyla Filiz ve Yılmaz'la başlıyor.Filiz Yılmaz'ın iş yerine gidiyor.Sonra Aslı ve Yılmaz'ın sahnesi var.Geçen hafta kalan yerdeler hala.Feride Müjgan hanımın evine geliyor.Ömer diyor.Yılmaz'ın arabasıyla hastaneye gidiyorlar.Filiz arkada Feride önde ağlıyor.Yılmaz dikiz aynasından Filiz'e bakıyor.Hastaneye geldiklerinde Ömer sedyede yatıyor.Filiz gidip Ömer'in başını okşuyor.Ömer nerdeyse sedyeden düşecek yan yatmış duruyor.Yılmaz Filiz Ömer'in başındayken Filiz'e bakıyor.
Benimde tahminim oyle yaa filiz nicin gidiyor yilmazin is yerine alaala:)
neyse insalah omere birsey olomaz cok sacma olur yaa bide son sahne baya karisik feride nevzatla konusuyor elinde mendik gibi birsey var...o neyin nesi..
ya omerime bise olmasin:img-blush
Aslı Filizin oturup konuştukları yer bana mağaza gibi geldi. Arka tarafta çiçekler felan. Merdiveni görünce direkt mağaza geldi. Birde Filiz Yılmaz karşılaşması var. Sanki ertesi gün. Yılmazın ofisinde yada başka yerde olabilir. Ark tarafta tablo vardı. ofise benziyordu.
Filiz Yılmaz karşılaşmasında Filizinde deri ceket tarzı.. Yılmazda da şık bir takım elbise. Valla bu sahne herhalde ertesi güne denk geliyor.
Ama bir gariplik var.......
Ozet gelmeden fragman nasil geldi:img-wink:
Yani kizgin felan degilim, cunku ozet hep sorularla dolu....Fragman goruntuler var.... Ama ozete artik gelsin!:img-wink:
modest2000
27-03-07, 19:27
Arkadaşlar hangi adresten izlediniz fragmanı.Biriniz özele mesaj gönderirse çok sevineceğim.Teşekkürler şimdiden.
Sanırım Aslı söylüyor nişanı attığını.. Filizin yüzü biraz yere doğru eğliyor. Bu bakışı tanıyorum.. Çaktırmıyorum ama seviniyorum bakışı.. Açıkcası haberi öğrenmiş. Ama şu var bu konuşmadan sonramı Yılmaza gidiyor yoksa öncemi ?
Aslı Filizin oturup konuştukları yer bana mağaza gibi geldi. Arka tarafta çiçekler felan. Merdiveni görünce direkt mağaza geldi. Birde Filiz Yılmaz karşılaşması var. Sanki ertesi gün. Yılmazın ofisinde yada başka yerde olabilir. Ark tarafta tablo vardı. ofise benziyordu.
Filiz Yılmaz karşılaşmasında Filizinde deri ceket tarzı.. Yılmazda da şık bir takım elbise. Valla bu sahne herhalde ertesi güne denk geliyor.
evet olabilir...de filizin oldugu yer neresi acaba ne cabuk ise girdi yani omeri gordukten snra olcak bu sahneler dimi...vala ne yalan solim yilmazfiliz sahnelerindeki eski tadi taticaz gibi...:img-in_lo (dermisim:img-wink: :))
umarim omere bise olmaz
bence yilmaz bu bolumde bebegi ogrenmiyor.. sadece belki aralarinda bir ilima olacak.. fragmanda hicbir isaret yok cunku..
sinir oldum..
Bu arada fragmanın ilk başında Bülent inalın bir bakışı varki sormayın.. 10 numara bakmış vallahi.. :good: :img-in_lo
yılmaz fılızın mahallelerıne taşındını öğrencek we fılızı gızlıce izlicek.yılmaz fılızın ewıne gizlice bakarken ferıde gelck we ömerin wuruldunu solıcek dışarı çıkcaklar yılmazı gocekler fılız ılk önce şaşrıck nıe burda dıe sonra durumu anlatcaklar yılmaz onları hastaneye goturcek bnce bole olck yanı fragmandan bole anladım çünkü ferıde geldıkten sonra fılız dışarı çıkınca bır yere bakıyo we sonra yılmaz gozukuo sizce bole olur mu
Neslihan17
27-03-07, 19:35
yılmaz fılızın mahallelerıne taşındını öğrencek we fılızı gızlıce izlicek.yılmaz fılızın ewıne gizlice bakarken ferıde gelck we ömerin wuruldunu solıcek dışarı çıkcaklar yılmazı gocekler fılız ılk önce şaşrıck nıe burda dıe sonra durumu anlatcaklar yılmaz onları hastaneye goturcek bnce bole olck yanı fragmandan bole anladım çünkü ferıde geldıkten sonra fılız dışarı çıkınca bır yere bakıyo we sonra yılmaz gozukuo sizce bole olur mu
ewt onu ben de düşündüm ama küçük bir ihtimal gibi. ayrıca filiz aslı konuşmasında ilk önce filiz aslıyı tebrik eder. sonra aslı açıklar biz nişanı bozduk falan diye. pinkzone'nin dediği gibi bu bakışlar tanıdık bakışlar. sonra aslı konuşmayı filiz yılmaz ikilisine getirir bence. artık öğüt mü verir yoksa yılmaz hakkında bişeyler mi söyler o kadarını tam kestiremiyorum.
jojoo guzel bir tahmin ama bence ole olmicak...
bence yilmaz omerin vurulduguna dagir haberi alacak cunku mumkun degil feridenin filizden once duymasi yilmaz duycak ferideye diycek birlikte filizlere gitcek ve filiz le ferideyi hastaneye getircek yaa filiz nasil omerin basini oksuo ooff icim gitti omerin o durusuna:(yilmazdaki bakista super yaaa pinkzonun dedigi gibi..snra arabadaki sahne nasil bakiyor yilmaz aynaya onunda ici gidio yaa.,..
ama herhalde yilmazin donusu aslidan olcak herhalde senin dedigin gibide olabilir ordan gecerken gorup durabilir...
destina304
27-03-07, 19:37
arkdaşlar ben dikkat etim.filizin üzerindeki kahverengi deri ceket gurbetçi arkdaşımızın eklediği fotodaki ceket buda demek oluyki o gördüğümüz fotolar yenidir büyük ihtimal eğer yeniysede ayrılma haberleri yalandır
Birde su Serpilin soyledigi gibi 69.bolumde barisiyorlarsa, bu bolum ogrenir.
Zaten uzatmanin anlami yok..... Insallah ogrenir ve ilk sahnelerde ogrenir:img-wink: Ki bu olmiyacak:img-yes:
Aslı Filiz konuşmasında Filiz resmen alttan altan gülüyor.Gülmemek için sanki kendini zor tutuyor.Aslı muhtemelen ayrıldıklarını söylüyor.Önce şaşırıyor , sonra o gülümseme geliyor.
Aslı Filiz konuşmasında Filiz resmen alttan altan gülüyor.Gülmemek için sanki kendini zor tutuyor.Aslı muhtemelen ayrıldıklarını söylüyor.Önce şaşırıyor , sonra o gülümseme geliyor.
yok ya, ayip olmaz mi asliya karsi?? nede olsa yilmazi seviyor..
Aynen öyle alttan alttan gülüyor. Diyorum ya ben bu bakışı tanıyorum. Ama yüzünde değilde gözünde gülücükler açıyor. Ordaki şen şakrak gülse Aslıya ayıp olcak. İşim var diyip havadisi aldıktan sonra belkide yol boyunca güler.. :img-hyste Hani Yılmazı hayatında çıkartmıştı. Bu çıkartmış haliyse.. Vay halimize..
tolgahuzur1
27-03-07, 19:54
anlamadığım filiiz yılmazın ofisine neden gelir niçin gelir hemde surat ifadesindende hiç kızgın olmadığı anlaşılıyo bence aslıyla konuştuktan sonra yılmaza gidecektir aslı filize muhakkak önmli açıklamalarda bulunacaktır gibime geliyor.
biraz yorum yazmamaya niyetlendim ama dayanamadım. :) bana öyle geliyor ki aslı önemli açıklamalarda bulunacak yılmaz hakkında ..aslı filizin yanına gitmiş gibi gözüküuyor .. ama bu görüşmeden sonra mı yılmazın yanına gitti yoksa daha öncemi onu kestiremedim.. birde heralde bir yumuşama daha izleyeceğiz valla yumoş gibi oldu bizimkiler yakında hafifklikten uçacaklar..:img-hyste
tolgahuzur1
27-03-07, 19:58
evet şimdi bir daha izledim fragmanı aslı ile konuşmadan sonra filiz yılmazın yanına gidiyor.. demek ki önemli bir gelişme var.. acaba ne:icon_whis birde feride nevzat sahnesi feridenin gittiği günün sabahı yani son sahnelerden biri değil gibi geldi bana..:icon_whis
destina304
27-03-07, 19:59
Aynen öyle alttan alttan gülüyor. Diyorum ya ben bu bakışı tanıyorum. Ama yüzünde değilde gözünde gülücükler açıyor. Ordaki şen şakrak gülse Aslıya ayıp olcak. İşim var diyip havadisi aldıktan sonra belkide yol boyunca güler.. :img-hyste Hani Yılmazı hayatında çıkartmıştı. Bu çıkartmış haliyse.. Vay halimize..
valla fatma sana katılmamak elde değil.kesinlikle katılıyorum.ikiside zaten birbirini hiçbir zaman hayatından çıkaramadı bu zamana kadar çıkaramayan bu zamndan sonra hiç çıkaramaz.valla bayılıyorum filizin bu hallerine
yaa arkadaşlar hepiniz izlemişssinz neyazıkki ben izleyemedm:( aslında hepiniz yorumluyorsunz sayenzde bişeler hakkında fikrimz oldu amaaa fragmanın şöle önemli sahnelerni sıralayablrmsnz??? birde şiir nasıl? yani şiirde bir pişmnalıkmı var bir kızgınlıkmı bir silip atmamı yoksa vazgeçemememi??? lütfena rkdşalr hatrlayan varsa cvblasın gerçkten çok merak etyorum?????:'(
forever_bim
27-03-07, 20:02
Ya geçenlerde ekşi sözlükte okumuştum da neden herkes fragmanda bön gibi bakıyor demişlerdi.Fragman da tamamen öyle bakışmalardan oluşuyor. Şiir çok güzel ama. Filiz hakikaten alttan gülüyor. Aslı'ya gülüyorsa çok ayıp etmiş. Eğer ki Yılmaz'ın haline gülüyorsa da Yılmaz ona bakınca durum değişeceğinden bu gülme çok kısa sürecek. Tabii bir de Aslı'nın hastalık yüzünden Yılmaz'dan feragat etmesi açığa çıkacaktır. Ömer çok kötü görünüyordu ama ölmez sanırım. Filiz Ömer'in saçını okşuyordu herhalde bu ameliyat sonrasıdır. Nevzat'a gelince bir insan ancak bu kadar çıkarcı olur. Uzattığı mendile bakın. N. Ö. yani Nevzat Özlem. Kız orda ne için ağlıyor adamın yaptığı soytarılığa bak. Neyse fragman pek tuhaf umarım bölüm güzeldir.
en güzeli filizin ılk sahnedekı yılmaza bakışı bu bakışları özlemişizzz ne gusel bakıyo oyle:)
Ya geçenlerde ekşi sözlükte okumuştum da neden herkes fragmanda bön gibi bakıyor demişlerdi.Fragman da tamamen öyle bakışmalardan oluşuyor. Şiir çok güzel ama. Filiz hakikaten alttan gülüyor. Aslı'ya gülüyorsa çok ayıp etmiş. Eğer ki Yılmaz'ın haline gülüyorsa da Yılmaz ona bakınca durum değişeceğinden bu gülme çok kısa sürecek. Tabii bir de Aslı'nın hastalık yüzünden Yılmaz'dan feragat etmesi açığa çıkacaktır. Ömer çok kötü görünüyordu ama ölmez sanırım. Filiz Ömer'in saçını okşuyordu herhalde bu ameliyat sonrasıdır. Nevzat'a gelince bir insan ancak bu kadar çıkarcı olur. Uzattığı mendile bakın. N. Ö. yani Nevzat Özlem. Kız orda ne için ağlıyor adamın yaptığı soytarılığa bak. Neyse fragman pek tuhaf umarım bölüm güzeldir.
sağolun valla siz konuşunca fikir sahibi olyoruz göremedğmz içiinn..şiirde ne denldğni hatırlayan varsaaa süper olurrr....şiiri çok merak etyorum..bide dikiz aynasndan bakyo demşsnz o sahneyi çok merak etyorum:)
forever_bim
27-03-07, 20:12
sağolun valla siz konuşunca fikir sahibi olyoruz göremedğmz içiinn..şiirde ne denldğni hatırlayan varsaaa süper olurrr....şiiri çok merak etyorum..bide dikiz aynasndan bakyo demşsnz o sahneyi çok merak etyorum:)
Ya şiiri pinkzone ekledi.
Şiirler başlığında bulabilirsin. Bir de Filiz ağlıyordu arabada giderken. Yılmaz da endişeli bir şekilde bakıyordu.
arkadaşlar hepinize çook teşekkür ederimm....destina304 nickli arkdaşıma özellikle teşekkür ediyorumm.sayesnde fragmanı izlediiimmm güzeeel bir bölüm bizi bekliyor dediğiniz gibiii...tekrardan sağolun iyi sohbetler
gülbeşeker
27-03-07, 20:13
o serpil bildğimiz serpil değil(uslubundan onun olmadığını düşünüyorum) bu yüzden bu tüyo yanlış olabilir ki mantıken de 69.bölümde barışmaları mümkün değil yılmaz bu bölümde de çocuğu öğrenmiyor kaldı ki 69.bölümde barışacaklar biraz zor.
forever_bim
27-03-07, 20:19
Özet yoksa kapı gibi fragman var. Bu başlıktan devam ediyoruz.
Önceki başlığın linki:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=17901
Özet de tam bir gün sonra geldiğine göre onu da ekleyelim bakalım.
67. Bölüm özeti
Yılmaz'ın, birlikte bir gelecekleri olmadığını söyleyerek söz yüzüğünü geri veren Aslı'yla yolları ayrılacak mı?
Cezaevinde uğradığı saldırıda ağır yaralanan Ömer,ölüm kalım savaşı verir.
Ömer'in yaralanmasıyla yolları kesişen Filiz ve Yılmaz,onu hayata döndürmek için birlikte mücadele ederler.
Ömer'in cezaevinden kurtarması karşılığında istediği herşeyi yapmaya hazır olduğunu söyleyen Feride'ye,Nevzat'ın cevabı ne olacak?..
Başlarına gelen tüm felaketlerin sorumlusunun Cem olduğu konusunda hiçbir şüphesi kalmayan Filiz,çok önemli kararlar alır.
hayırlı olsuuunnn hepimizee...yaa ben teşekkürlerimi etmek istiyorum destina304 Neslihan17 ve secoms üçüde fragman linkni yollamşlar çok sğolun arkdşlar...forever bim sen ve diğer arkdşalrda önemli bilgler vermşssnz çook sağolunn:)
nese arkdşlar ben kaçııım dizimiznde fragmanı çıktııı daha rahatız şimdi:) hepinize iyi sohbetler dilerimm..bzim senarstlerde kendilerne gelsnler biran önceee....bakışmaları nekadr özlemş onu farkettm hadi iyi sohbetler iyi akşamlar
destina304
27-03-07, 20:27
bu bölüm çok heycanlı ve akıcı olacağa benziyor.filizin yılmazın şirketine gittiğindeki bakışları çok farklıydı eskisi aşk doluydu herhalde aslıyla yaptığı konuşma filiz açısından olumluydu.ayrıca tebessüm t.etme nezaketinde bulunduğun için saol hiç önemli deil
bence fragmanda şöyle bir olay gerçekleşiyor aslı yılmaza bişeyle anlatıyor..falan filan neyse mahalleye döndüğünde feride ile karşılasıyor ordan fılızlere gıdıyorlar muhtemelen bu dogrultuda bıtecek o gece...
Yelkenleri indirmek,
Sevgili Filizciler işte bu kadardı :) Filiz bundan sonra Yılmaz'a yumusayacaktır.(Bak yine yumusamayı kullandım) Gerci gördüğüm kadarıyla Filizci diye tanımlanan arkadaslar da bu yönde :img-wink:
Neyse; Ben orda Filiz'in güldügünü düşünmüyorum..Daha dogrusu öyle bir sahne yazacaklarını düşünmüyorum aslında..Ne yani birinin mutsuzlugu üzerine sevinen bir basrol yazmazlar hehalde..Eger öyle bir durum varsa -ki bunu repliklerden rahatca anlayabiliriz- cok cok ayıp.. Böyle bir seyi hakedecek ne yapmıstır Aslı karakteri.. Umarım olaylar bu yönde gelişmez..
Bie de Nevzat var..Adama bak ya iyisin hoşsun dedik de kızın halini görüyorsun yaptıgına bak yakıstıramadım..
NOT: Pinkzone senin dedigin sahnede Yılmaz'ın bakısa Filiz yelkenleri indirdi :img-wink:
Özeti ve fragmanı seyretme imkanım olmadı. Geçtiğimiz hafta, sağlık nedenlerinden dolayı izleyemedim. Garib'in Handan'a olan aşkını izleme şansım olur. Garib, üzülmese keşke ama üzülecek.
Neyse, TRT INT'te Reşat Nuri Güntekin'in Acımak adlı romanından uyarlanan Acımak dizisi var. İzlemenizi tavsiye ederim. İyi seyirler. Dizi yapımcıları bu romanı değerlendirmeye alırlar.
tolgahuzur1
27-03-07, 20:44
aslı-filiz ikilisinin bir araya geleceğini aklımın ucundan geçirmezdim..:img-cool2 ama olmuş bu karşılaşmada filizin güldüğü söylenmiş ama böyle birleyin olması imkansız o surat ifadesinden sonra filizden bir ağlama bekliyorum..:img-wink: evet bazı arkadaşları dediği gibi yelkenler fora olmaya yakınlaştı.. ama yılmazın önce aslı ile ilgili net ve kesin kararlar vermesi lazım.. heralde yılmaz daha çocuğunu öğrenemedii..:icon_sorr ne bahsız adammış....
gülbeşeker
27-03-07, 20:46
arkdaşlar ben fragmanda filizn aslıyla konuşurken alttan alttan güldğünü görmedim frgamnda en çok hoşuma giden sahne yılmazın arabada filize bakışı ve ilk sahneleri sanırım filiz yılmazın ofisinde ama çok tatlı bakıyor.
arkadaşlar gözümüz aydın özetten önce fargamanımız gelmiş öncelikle izlememde yardımcı olan sevgili modum ve secomsa teşekkür ederim:img-wink:
benim bölüm yorumum okunmuş sanırım, güzide çiftimin ayrı oluşu hiçbir sahnede karşı karşıya gelmemesi buruk bir tad bırakmıştı dedim fragmana bakarsam bol bol görüşüyorlar:):)
paşa ömerin dışında herşey iyi görünüyor, fragman yorumumu sonra yapacağım
bir de filizin bir gülümsemesi yok bence aslıya "kızım yılmaz gibi birini buldun bırakılır mı sen de hakkaten safmışsın ha, meydan senindi artık hakkını kaybettin güzelim ben sahne alacağım şimdi yılmazım için sana güle güle, bırakılır mı yılmaz be ama iyi yaptın boşver çocuklu dul bir adamı ne yapcan her ne kadar evli olmasa da o arık çocuklu bir erkek:img-hyste :img-hyste
destina304
27-03-07, 20:49
tam filiz ve yılmaz için:D
Gece karanlığına gömüldü..bense kendi yalnızlığıma..odamda ki ışık bile gecemi aydınlatmaya yetmiyor.. sevgimi,özlemlerimi,hıncımı,hırsımı anlatmak istiyorum sana..
Duygusuzluğumu bende kalmış duygu kırıntılarımla anlatmak istiyorum
ama nafile...anlatamıyorum..hissedemiyorum.. seviyorum.. seviyorum.. seviyorum..
ilk kez itiraf ediyorum..sana..kendime..ve belkide son kez.......
sadece bilmeni istiyorum..umutsuzluğumu...
yanlışlarımın bedelini ödüyorum...fazlasıyla hemde...
Kanatarak..içimi acıtarak.. fırtınalarla..şimşeklerle.. bedenimle..beynimle..
Umutsuzluğumu haykırıyorum sana....
Önemli olan beni duyman değil..duymaman daha iyi aslında....ama duy..sende bil..gör canımın acısını...ama hissetme, çekme benim gibi.. sana kıyamam ki....
Benim yanlışım benim hatam... ama hep birlikte ödüyoruz dimi?? nasıl kendim yaptıysam ööle de temizleyemedim bu yasak sevgiyi.. sadece şunu bil.. hayatım da geçmişe dair hiç bişi yok senden başka...
Kalan tek anı sensin..ve ööle de güzell,belki birazda hüzünlü bir anı olarak kalacaksın..kalbimin derinliklerinde..orda kal..kal ki daima benimle ol..
Sen güçlüsün biliyorum..ama ben senin kadar güçlü olamadım...
yasağım bilinmeyene doğru son yolculuğuna çıktı ama..
sen........... neyse sanırım bu kadar yeter..kafanı şişirdim yine dimi???
Aşkımmmm..bunu bir tek sana yakıştırdım bende..bir tek senin üstünde güzel durdu..bir tek sen Hakettinn..ama ben sana söyleyebilmeyi Hakedemedim....Üzgünümmm..........
acikcasi ben orda filizin suratina bi anlam veremedim ama banada gülüyo deyilde yere bakip seviniyo gibi geldii....sanki orda asli filiz yilmaz hep seni seviyo hic bi zaman beni sevmedii nisani bozdumm baska bi kadini seven biriylen olamiyacagimi anladim gibisindende konusa bilir!!!
galiba asli o konusmada yilmaza hasta oldugunu söylemiyorr cünkü söyleseydii yilmaz asliyi 1 dk bile yanliz birakmazdii demeki söylemiyokii tamamen yüzügü atiyo ayriliyolarkii yilmaz eve gelmis sorada zaten filiz&yilmazz sahneleri var hepp....
ama o yilmaz&filiz sahnesi bana yilmazin ofisinde gibi geldii filizde süper bakiyo ama yilmazda ayni sekildee en cok merak ettigim ne konusucaklari sanki bana orda yilmaz bebegi ögrenmis gibi geldii ne dersinizz??
destina304
27-03-07, 20:56
özge beyenmene sevindim.bencede çok yugun çok uygun bvulduğum içinde sizlerle paylaşmak istedim.bence en fazla 4 bölüme kadar tam anlamıyla filiz ve yılmaz barışır
tolgahuzur1
27-03-07, 20:57
birde şimdi birşey dikkati mi çekti.. feridenin filize haber vermesiyle,yılmazın kapının önünde beklemesi; aslının yüzüğü verdiği sahnenin devamı.. demek kii hemen haberleri oluyor.. ondan sonra ki sahneler sıralaması bana göre aslı-filiz karşılaşması, filiz-yılmaz karşılaşması ve burada bitebilir..
sahne sıralaması:img-wink:
1- yılmazın aslı ile konuşması
2- feridenin öğrenmesi (nasıl öğreniyor anlamadım)
3- feridenin öğrenmesiyle mahalleye gelişi filize söylemesi
4- yılmazın aslı dönüşü müjganların evinin önündeki kalabalığı görüp merak etmesi ve öğrenmesi ve hastaneye götürmesi
5- hastaneye gelişleri, ömerin durumu
6- aslı filiz konuşması
7- handan küçük elif
8- nevzat ve feride hastane önü karşılaşması
9- yılmaz filiz ofisteki karşılaşma
arada gazi mahallesinden sahneler, cemin sahneleri ve aslının yalnızken yaşadığı anlar ve birkaç sahne daha ekleyebiliriz:img-yes:
finali başka bir sürpriz sahne olacak fragmanda olmayan:img-yes:
NOT: tolgacım yorulma sen ben sana yardımcı olayım ne kadar tutarsa artık:img-wink:
tolgahuzur1
27-03-07, 21:11
yılmaz aslıdan dönerken ferideyi görüyor birlikte filizlere gidiyor sanırım sonra da gecenin o saatinde taksiyi nereden bulacaklar yılmazın hazır olması gerek ne de olsa muhtar birlikte hastaneye ve handan da yılmazın arabasında olacak sanırım vay be kaynana handan ve damat yılmaz:img-hyste :img-hyste
bak demek ki yılmaz her derde deva..:img-hyste adam hızır acil gibi heryere yetişiyor... garibim ya o yüzük sahnesinden sonra o kafayla nasıl gidiyor filiz ve ferideyi hastaneye hayret..:icon_whis birde aslının ne kadar iyi ve delikanlı bir kız olduğunu umarım herkes görmüştür.. kız kendinden vazgeçti başkalarının hayatlarını kurmaya yardım ediyor..
bak demek ki yılmaz her derde deva..:img-hyste adam hızır acil gibi heryere yetişiyor... garibim ya o yüzük sahnesinden sonra o kafayla nasıl gidiyor filiz ve ferideyi hastaneye hayret..:icon_whis birde aslının ne kadar iyi ve delikanlı bir kız olduğunu umarım herkes görmüştür.. kız kendinden vazgeçti başkalarının hayatlarını kurmaya yardım ediyor..
evet yalnızca filiz ve kendine deva olamıyor:img-yes: o kadar kusur kadı kızında da olur ben yılmazı böyle de kabuş ederim biraz toparlasa kendini:img-wink: valla yüzüğün etkisini zate göremedi bunu da biliyor yılmaz göremediğini çok da fazla umursamamış ki yeni bir yaraya merhem oluyor beyzadem sen daha çok üzüldün sanırım:) umarım aslı ile ilgili düşüncelerin doğru çıkar bekleyip göreceğiz:img-yes: henüz birşey yok olunca ben söylerim sana:img-hyste
çiçeği burnunda başlığımıza bir şiir yazdım sizlere sunuyorum umarım beğenirsiniz iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum !
Ayrılık ferman dinlemeyen yazgı
sensizlik zincir vurulamayan acı
hasret her geçen gün bedenimi saran sancı
Gözlerin mahkum olduğum kodes
karanlık ıssız sensiz ve soğuk
seni arıyorum , kendimi,bizi arıyorum
elimi uzattığım her yer boşluk
Gönül şimdi arar teselliye bir sebep
Bulamaz...
Çünkü yoktur senden başka senin yokluğuna teselli
Şimdi yaşıyorsam buna sebep
senden kalma umutlarım
ve senden kalma tebessümlerimdir...
''belki geri döner '' diyerek !
tolgahuzur1
27-03-07, 21:22
evet yalnızca filiz ve kendine deva olamıyor:img-yes: o kadar kusur kadı kızında da olur ben yılmazı böyle de kabuş ederim biraz toparlasa kendini:img-wink: valla yüzüğün etkisini zate göremedi bunu da biliyor yılmaz göremediğini çok da fazla umursamamış ki yeni bir yaraya merhem oluyor beyzadem sen daha çok üzüldün sanırım:) umarım aslı ile ilgili düşüncelerin doğru çıkar bekleyip göreceğiz:img-yes: henüz birşey yok olunca ben söylerim sana:img-hyste
umursamadığını nasıl anladın anlıyamadım:icon_whis valla sana helal olsun sevgili filizim:) mübarrek radar gibisin:img-hyste hem daha ne görecen kız yüzüğü vedi işte yılmazın önünü bir nebze açtı birde kalmış filizle konuşmaya gitmiş.. acaba diyirum ki aslı filizin yanına cemle ilgili mi konuşacak.. hani cemin evinde filizin resmini görmüştü yaaa... bak şimdi kafam karıştı... hep senin yüzünden artılı filizim..:img-hyste
arkadaslar simdii fragman resimlerine baktimda yanii o asli filiz konusmasinda filiz basini yere eyiyo gözleri gülüyoo yani sevicli sankii ben demistim yada ben bildimm gibisinden bence aslii filize yilmaz hala seni seviyoo falan gibi sözler söylerr.....sora yilmaz parayi büüyük ihtimalle ödüyo galiba belki filiz yilmazin yanina parayi ödedigi icin tsk gitmistirr:icon_whis orda bakislarii gecen bölümlerde ki gibi kizgin öfeklii nefretlii deyildii önceki gibi yilmaza ask lan bakiyo acaba nolduda filiz bi bölüm icinde 180 derece deyistii demekki aslii filize iyi geldii
fragmanı yeni gördüm :) çok şaşırdım neden erken verdilerse ama forever_bim'in kehaneti doğru gibi filizle yılmaz karşılaşınca fragmanı erken veriyorlar :):) inanmaya başladım :)
neyse fragmanda filizle yılmazın bir kaç yerde karşılaşacağı görünüyor filiz sanırım yılmazın şirkete veya başka bir yere gidiyor ne için sanırım para için gidiyordur..Yılmazın filize kaçamak bakışları çok güzeldi.Filizinde yılmaza bakışları artık öğrenselerde bizde kurtulsak :)
en son sahnede feride mi vardı bilmiyorum ama çok güzel görünüyordu..Ömerle filizin sahneleri çok güzel olacaktır..
tolgahuzur1
27-03-07, 21:25
çiçeği burnunda başlığımıza bir şiir yazdım sizlere sunuyorum umarım beğenirsiniz iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum !
Ayrılık ferman dinlemeyen yazgı
sensizlik zincir vurulamayan acı
hasret her geçen gün bedenimi saran sancı
Gözlerin mahkum olduğum kodes
karanlık ıssız sensiz ve soğuk
seni arıyorum , kendimi,bizi arıyorum
elimi uzattığım her yer boşluk
Gönül şimdi arar teselliye bir sebep
Bulamaz...
Çünkü yoktur senden başka senin yokluğuna teselli
Şimdi yaşıyorsam buna sebep
senden kalma umutlarım
ve senden kalma tebessümlerimdir...
''belki geri döner '' diyerek !
aha da ikinci filizim..:img-hyste valla bu dizi herkesi başka mesleklere yönlendirdi helal olsun bu yapımcıları bizlere böyle yetenekli kişilerin çıkmasına vesile oluyorlar..:) tebrik ederim filizim şiirlerinden iyi olmuş..:good:
NOT: sevgili filizm bu dediğim şaka gibi dee senin şiirler sanki alıntı gibi geliyor bana..:img-hyste
aaaaaa inanamiyorum bende kanalda ye bakıyorum özet gelmiş mi diye
megersem formda cok tan fragman gelmiş hem cok şaşirdim hemde cok sevindim
nete düştümü acaba birisinde fragman linkini bana yollarsa cok sevinirim
arkadaşlar tabi zahmet olmassa
ya bu bölüm acaba yilmaz bbegi ögreniyormuu artikk bu bölümde ögrenmese pesss ögrendigi bölümü tarih kitabina geciricem:)
en cok merak ettiklerim:
yilmaz bebegi ögreniyormu???matraka 67.b.ögreniyo demistii ama ögrenmiyo galiba..
asli filiz konusmasii acaba ne konusucaklar???
yilmaz &filiz konusmasii ve hangi nedenle filizin yilmazin ofisine geldigi ve bi bölümde 180 derece deyismesii yani bakislarii ask doluydu galiba yumosun icine girip ciktilarrr:)
arkadaslar nolduyaa fragman geldi hala forum cokk sesizzz!!:)
off yaaa bu bölümden en cok istedigim artik yilmazin bebegi ögrenmesii baska bisey istemiyorumm bebegi ögrensin yeterrr!!!
yilmazda zatenn hizir gibi yaaa nerde sorunn hemen alo yilmazz ama su cok hosuma gitti yaaa hahaha o derdin icindee filiz arkaya oturmuss yilmazin yanina asla oturmazz:img-hyste feridede önee:)
ama arabadaki bakislarr süperr ikiside alttan altan bakiyolarr filiz hem agliyo hem bakiyoo yilmaz hem sürüyoo ama bi gözüde filizdee:) onlari yakin görmeyelii okadar zaman oldukii yanyana bile görsemm seviniyorumm düsünün artikk...
tam 15 yada 16.b küslerr dile kolayyy...
ya yılmazın nasıl haberi oluyor acaba...filizden önce haberi oluyor hatta filize bile ferideyle yılmaz haber veriyor :) anlamadım gitti...hapishaneden filizi aramazlar mı ilginç bir durum :) adamın her şeyden en önce haberi olur kaç bölüm oldu bir bebeği öğrenemedi bu daha da ilginç :)
ya yılmazın nasıl haberi oluyor acaba...filizden önce haberi oluyor hatta filize bile ferideyle yılmaz haber veriyor :) anlamadım gitti...hapishaneden filizi aramazlar mı ilginç bir durum :) adamın her şeyden en önce haberi olur kaç bölüm oldu bir bebeği öğrenemedi bu daha da ilginç :)
Benim tahminim ilk önce Feride ögreniyor. Kesin hapise Ömere parayi buldugunu söylemeye gidiyordur. Belki bir mektup vericekti Ömere görüsmesi yasakya.
O arada Ömerin bicaklanip hastaneye gittiyini ögrenmistir. Yilmaza haber verir, onlarda Filize.
Benim tahminim ilk önce Feride ögreniyor. Kesin hapise Ömere parayi buldugunu söylemeye gidiyordur. Belki bir mektup vericekti Ömere görüsmesi yasakya.
O arada Ömerin bicaklanip hastaneye gittiyini ögrenmistir. Yilmaza haber verir, onlarda Filize.
bence de böyle olabilir...Fragman çok karışık ne yılmaz öğrenmiş gibi duruyor ne başka bir şey var sadece anladığım
aslıyla filiz konuşurken filizin gülümser tarzı ağız burun karışımı hareket hıh ben dedim gibi bir tarz :)
feride ve nevzatın mendille olan kısmındaysa feridenin geçmişini hatırlaması gibi olaylar oluyor..Bu arada feride kendi işlemiş ne olmuş ki aralarında :img-hyste merak ettim ya
tolgahuzur1
27-03-07, 22:17
bence ferideden de önce yılmazın haberi oluyor ama nasıl oldu anlamadım.. yine aynalının bir adamı haber vemiştir..:icon_whis hapisaneden filizgilin evini aramışlardırda taşındıkları için ulaşamamışlardı gibi geldi.. ama dediğin gibi işin en ilginç yani yılmazın herşeyi bilip ama hala çocuğu olacağını bilmemesi..:img-help:
tolgahuzur1
27-03-07, 22:19
birde filizin ağız hareketi bana aslının dediklerine inanmadığı için yaptığı gibi geldi.. ilk başta aslının ylmaz hakkında dediklerine inanmamış olacak ki öyle umusamaz bir hali vardı ama .. ondan sonra kesin birşeyler oluyor ve filiz yılmazın yanına gidiyor.. filizin aslı ile konuştuğu sahne ile yılmazın yanına gittiği sahne devamı gibi.. filizin elbisesi aynı çünkü..
bence de böyle olabilir...Fragman çok karışık ne yılmaz öğrenmiş gibi duruyor ne başka bir şey var sadece anladığım
aslıyla filiz konuşurken filizin gülümser tarzı ağız burun karışımı hareket hıh ben dedim gibi bir tarz :)
feride ve nevzatın mendille olan kısmındaysa feridenin geçmişini hatırlaması gibi olaylar oluyor..Bu arada feride kendi işlemiş ne olmuş ki aralarında :img-hyste merak ettim ya
Evet Filizin ufaktan gülümsemesi cok hos, acaba Asli tam olarak neyi anlatiyor. Kesin sözü attigini, yada Yilmazin hala Filizi sevdigini, hastaligi anlatsa Filiz gülmezdi cünkü.
Yilmaz Filiz bakismalarida insanin icini ciz ettiriyor. Ne kadar direnselerde. gözler bulusunca hersey unutuluyor
Ferideyi bende merak ediyorum. Nevzatla olan tüm hatiralari sanki onunla mutluymus yolunda. Feride neden kacti Nevzattan hala anlayabilmis degilim, zaten Nevzat kötü birine benzemiyor, Ferideye siril siklam asik.
o sahnede aslı filize ayrıldık dio herhalde filizde içinden
hehhehe yılmaz yine bana kaldın dio bakışı super hele surat ifadesi bitiom bu kıza yaaaaa
filiz içinden
hehheyt aslı kurudun kaldın :D yılmaz ya benimsin ya kara toprağın lokey !!! :D
tolgahuzur1
27-03-07, 22:25
o sahnede aslı filize ayrıldık dio herhalde filizde içinden
hehhehe yılmaz yine bana kaldın dio bakışı super hele surat ifadesi bitiom bu kıza yaaaaa
filiz içinden
hehheyt aslı kurudun kaldın :D yılmaz ya benimsin ya kara toprağın lokey !!! :D
siz bu aslıdan ne istiyorsunuz anlamadım.. yahu kız elinden geleni yaptı işte daha ne olsun.. hem filiz orada sevinmiyor sadece bir şaşkınlık var gibi.. heralde yılmazın filiz beni aldattı lafını söyledi filize filizde buna biraz gülerek şaşırdı.. tabi ki konuşmanın devamı ne olu bilemem..:icon_whis
Evet Filizin ufaktan gülümsemesi cok hos, acaba Asli tam olarak neyi anlatiyor. Kesin sözü attigini, yada Yilmazin hala Filizi sevdigini, hastaligi anlatsa Filiz gülmezdi cünkü.
Yilmaz Filiz bakismalarida insanin icini ciz ettiriyor. Ne kadar direnselerde. gözler bulusunca hersey unutuluyor
Ferideyi bende merak ediyorum. Nevzatla olan tüm hatiralari sanki onunla mutluymus yolunda. Feride neden kacti Nevzattan hala anlayabilmis degilim, zaten Nevzat kötü birine benzemiyor, Ferideye siril siklam asik.
geçen fragmanda da filizle yılmazın karşılıklı sahnesi vardı ve filizin suratı öyle ne sert ne de yumuşaktı :) sonra bir anda kavga gürültü oldu..Bu seferde öyle olmaz umarım inşallah doğru düzgün konuşma olur ..
Gözler zaten işin içine girince herkes yumuşuyor :) ikisi karşılaşınca özellikle gözler karşılaşınca malesef dünya duruyor :img-in_lo
Bir de feride yani özlem ve nevzat arasındaki olayları bende çok merak ediyorum.Nevzatla nişanlarında feride hep gülümsüyor ve çok mutlu sonra bu mendili dikerkende öyle ne olmuş olabilir acaba...Bu feridenin geçmişini ferideden daha çok merak ediyorum ya :icon_whis
gülbeşeker
27-03-07, 22:44
bence özet gelince aslıyla filiz konuşması hakkında az-çok bilgi sahibi oluruz bence aslı o kadar da önemli bişey söylemez hasta olduğunu kesin söylemez zaten yılmazın bebeği öğrenmeyeceği kesin bu arada 69.bölümde bizim çift barışacak diye bişey okudum ama yanlış böyle bişey mümkün değil yılmaz bebeği öğrenecek de filizden af dileyecek de filiz onu afedecek de ayrıca aslının hastalığı var yani böyle gider sanırım dizinin bitmesine 10 bölüm var ve hala yılmaz bebeği öğrenemedi yılmazın telini bilsem arayıp ben söylücem:img-wink:
efendim ilk önce fargmani izlememde yardimci olan arkadaşlar teşekkür ederim:img-wink: aslında benim anlamadiği nasıl oluyorda bu olayi ferde ve yılmaz filizden önce ögreniyor yani hapishende müdürü ilk önce ömerin yakınlarina yani ailesine heber vermezmi valla bnede merak ettim nasıl ögreniyorlar neyse fragman yorumuma gelince
yılmazın arabada aynadan filize bir bakişi var adamin içi gitti:sad53:
dayanamiyor filiz üzlmesine
aslı filiz konuşmasina gelince orada filiz bence pek gülümsebiyor yaaa
aslı yılmazın filizi sevdiğini söylüye bilir belkide ayrıldiğini felan söyler
ooofff cok karişik bir fragman bu yaaa ne desem olmuyor
merhaba arkadaslar ben yeni uyeyim ve yeni fragmani gormem icin lutfen yardim edin kac gundur pc basinda merakla bekliyorum lutfen nasil nerde koymussunuz bi yerlere ama bulamıyorum simdiden coook tesekkur ederim
Ağustos Böcüğü
27-03-07, 23:21
Arkadaşlar rica etsem fragman linkini atabilirmisiniz.
Özetten önce gelmiş fragman..Hayrettttt.
herkes filizin yılmaza karşi yumuşadiğini felan düşünüyor sanirim böyle bir şey olamaz yani filiz yılmazı bu kadar kısa zamanda afetmesi mümkün degil
birde yumuşamasi felan da olmaz olmaz ben filiz gercekleri ögrendiğinde
yılmaza karşi seert bir tavır takınmasini isterim yani gecen sezon gibi
bçyle gülümsemeler felan olmasi tavrini net bir şekilde koysun bie zahmet
yoksa istemem yan cebime koy diye bir tabir yaparsa filizede koca bir yuh diyecem ama sanmam böyle olsun
birde aramiza yeni gelen arkadaşimiz lema 001 hoşgeldin diyiyorum
bu form başka formlara benzemez burasi üyüleriyle gercekten harika bir yer
öncelikle sevgili sineme sonsuz teşekkürler...fragmanı sayesinde izledim...sağol sinemcim gene ve herzaman beklerim özeti elimize ulaştıraamadın ama een azından fragmanı bana ulşaştırdın..:happy0064 öncelikle ömer iiyi bu çok belli...filizin durumu gayet iyiydi ağlayan sızlayan bir filiz yoktu...ama şu aklıma geldi ömere neler olmuş bunlar resemen gözlerle kesişiyolar çok güldüm ama:img-hyste hele yılmazla dikiz aynasından bakışmaları bana bunu düşündürdü...:happy0064 bolcana filiz yılmaz sahnesi var ama ben ençok filiz aslı sahnesini merak ediyorum valla bir filizci olarak filiz yarım ağız güldü aslıya ...ne anllattı acaba?filizi çok memnun etmiş belli...bu sahne benim için bomba sahne olacak...son sahnede ferideyi göseriyo feride nevzata aşık en azından eskiden aşık....bence bu adam ferideyi aldattı feride onları gördü kaçarken yılmaz çarpttı...belki feridenin bir arkadaşıydı ondan bukadar şaşırdı...valla feride gerçeği hatırlayınca biraz kafası karışacak gibi...
SİDAL86_FB
27-03-07, 23:57
bende göremedim banada yolarsanız çok teşekkür ederim..çok merak ediyorum...ne olucak diye
SİDAL86_FB
28-03-07, 00:03
saolsun sinem sayesinde izledim..:) çok güzel bir bölüm bizi bekliyor...galiba yılmaz yine bebği öğrenemiyo..yeter artık gitip ben sölicem aaaa....şiir çok güzel bu arada:img-blush
fragmanın ilk sahnesinde filiz gidecekken yılmaz dur dio galiba filizde efendim vali bi bakışla bakıo ? olabilir mi aceba ay şu aslı sahnesini Halatla çekiom :D
forever_bim
28-03-07, 00:08
öncelikle sevgili sineme sonsuz teşekkürler...fragmanı sayesinde izledim...sağol sinemcim gene ve herzaman beklerim özeti elimize ulaştıraamadın ama een azından fragmanı bana ulşaştırdın..:happy0064 öncelikle ömer iiyi bu çok belli...filizin durumu gayet iyiydi ağlayan sızlayan bir filiz yoktu...ama şu aklıma geldi ömere neler olmuş bunlar resemen gözlerle kesişiyolar çok güldüm ama:img-hyste hele yılmazla dikiz aynasından bakışmaları bana bunu düşündürdü...:happy0064 bolcana filiz yılmaz sahnesi var ama ben ençok filiz aslı sahnesini merak ediyorum valla bir filizci olarak filiz yarım ağız güldü aslıya ...ne anllattı acaba?filizi çok memnun etmiş belli...bu sahne benim için bomba sahne olacak...son sahnede ferideyi göseriyo feride nevzata aşık en azından eskiden aşık....bence bu adam ferideyi aldattı feride onları gördü kaçarken yılmaz çarpttı...belki feridenin bir arkadaşıydı ondan bukadar şaşırdı...valla feride gerçeği hatırlayınca biraz kafası karışacak gibi...
Ebrucum
Valla ne yalan diyeyim arabada Filiz'in Yılmaz'ı kestiğini düşünmüyorum, Yılmaz da bence endişelenmiş gibiydi. Yok yani arabada kesişmeler başlamışsa edilecek bir iki cümle olur yani bu konuda. :good: :img-pilot Öte yandan şirkette kesişmeler var, ve senin bomba dediğin sahne bana fragmandan biraz sinir bozucu olarak yansıdı, ha Filiz, Yılmaz için bak bana bunları yaptın ama etme bulma dünyası Aslı seni kapıya koydu diye düşünürse amenna. Sonuna kadar Filiz'e destek veririm. Yok ama önce diziyi izlemeliyim.
Bu kadar çentik atılan, içi boşaltılan temeli tamamen yıkılan bir ilişki iki bakışma üç öpüşmeyle düzelecekse ben almayım kalsın. Ben de barışmalarından yanayım ve olacak da, ama adam gibi oturup tüm sorunları çözüp gerekli özürleri dileyerek.
Ebrucum
Valla ne yalan diyeyim arabada Filiz'in Yılmaz'ı kestiğini düşünmüyorum, Yılmaz da bence endişelenmiş gibiydi. Yok yani arabada kesişmeler başlamışsa edilecek bir iki cümle olur yani bu konuda. :good: :img-pilot Öte yandan şirkette kesişmeler var, ve senin bomba dediğin sahne bana fragmandan biraz sinir bozucu olarak yansıdı, ha Filiz, Yılmaz için bak bana bunları yaptın ama etme bulma dünyası Aslı seni kapıya koydu diye düşünürse amenna. Sonuna kadar Filiz'e destek veririm. Yok ama önce diziyi izlemeliyim.
Bu kadar çentik atılan, içi boşaltılan temeli tamamen yıkılan bir ilişki iki bakışma üç öpüşmeyle düzelecekse ben almayım kalsın. Ben de barışmalarından yanayım ve olacak da, ama adam gibi oturup tüm sorunları çözüp gerekli özürleri dileyerek.
hasancım
filizle yılmazın kesişmeleri orda tabii ki söz konusu değldi...öylesine dedim...ama filize bakmaya dayanamıyo yılmaz yılmazın baktığını fark eden filizde alttan alttan bakıyodu tuhaf bir durum...endişe tabii ki var ama fırsattan istifadede var...aslıyla ayrılmaları filizin hoşuna gitti...belki aslı yılmaz hala seni unutamadı demiştir bana evlenme teklif etti ama aklında kalbinde hep sen vardın demiş olabilir...ben filizin o surat ifadesne bittim ne diyeyim...
son sahnede ferideyi göseriyo feride nevzata aşık en azından eskiden aşık....bence bu adam ferideyi aldattı feride onları gördü kaçarken yılmaz çarpttı...belki feridenin bir arkadaşıydı ondan bukadar şaşırdı...valla feride gerçeği hatırlayınca biraz kafası karışacak gibi...
Fragmani ben de izledim ama herkes yorumlarini yapmis bende de ekleyecek fazla birsey yok aslinda. Sadece sevgili meslektasimin bu yorumuna katiliyorum. Benim de Nevzat'la ilgili tahminim bu yonde acikcasi.
Bir de Filiz Asli'nin Yilmaz'la ayrildik haberi karsisinda boyle tepki veriyordur. Tahminim Asli kizimiz Yilmaz Agamiza SIKINTI vermesin diye hastaligini soylemekten vazgeciyor.
Senaristlere kisisel olarak rica ediyorum bazi arkadaslarimin hatiri icin Filiz'in istegi de bu dogrultuda oldugu icin dizi sonunda gerceklesecek Filiz Yilmaz birlesmesine isinmaya calisiyorum ama bunu olmus asik bir kadinin fedakarligi ustunden yapmasinlar. Dizinin efsanesi yoksa Asli olacak ve de bu son en azindan benim icime sinmeyecek.
filiz aslı buluşmasında filizin güldüğüne takmış bazı arkadaşlar. yok öyle bir şey de ben aslı ne dediyse filizin memnuniyetini gördüm.
aslı heralde ben hastayım yılmazı bıraktım demeyecek ya. kesin seni unutamadı seni hala seviyor bunu nişanlanınca benle daha iyi anladım. nişanlısını bile kardeşini öper gibi öpenden kocamı olur:img-hyste falan demiştir, filizinde hoşuna gitmiştir. buda demektirki ilerde yılmazı sen aslıyı sevdin diye suçlamayacaktır.
tolgahuzur1
28-03-07, 08:53
filiz aslı buluşmasında filizin güldüğüne takmış bazı arkadaşlar. yok öyle bir şey de ben aslı ne dediyse filizin memnuniyetini gördüm.
aslı heralde ben hastayım yılmazı bıraktım demeyecek ya. kesin seni unutamadı seni hala seviyor bunu nişanlanınca benle daha iyi anladım. nişanlısını bile kardeşini öper gibi öpenden kocamı olur:img-hyste falan demiştir, filizinde hoşuna gitmiştir. buda demektirki ilerde yılmazı sen aslıyı sevdin diye suçlamayacaktır.
herkese günaydın..
bende filizin öyle aşağılayıcı bir şeilde güldüğünü görmedim sadece bir tebessüm vardı.. yani aslı birşey diyor ki bizim safta mutlu oluyor.:img-hyste evet aslının öyle demesi ileride bu ikilinin başına sorun olmaması içindi.. yani yılmazın zaten suçu yoktu da bu onun için güzel bir sebeb olur..:img-wink:
umursamadığını nasıl anladın anlıyamadım:icon_whis valla sana helal olsun sevgili filizim:) mübarrek radar gibisin:img-hyste hem daha ne görecen kız yüzüğü vedi işte yılmazın önünü bir nebze açtı birde kalmış filizle konuşmaya gitmiş.. acaba diyirum ki aslı filizin yanına cemle ilgili mi konuşacak.. hani cemin evinde filizin resmini görmüştü yaaa... bak şimdi kafam karıştı... hep senin yüzünden artılı filizim..:img-hyste
sevgili tolga günaydın, gecikmeli de olsa cvp veriyim sana:img-wink:
benden kaçmaz demedim mi sana bakışlardan anlamak o kadar da zor değil ki yeter ki görmek iste:img-wink: ben yılmazın gözlerinde görebiliyorum ne dersen de sen
yüzüğü verdi evet hasta olmasa buna niyeti olmazdı ve aklının ucundan bile geçirmezdi bunu unutuyorsun
yılmazın önü zaten açıktı kapayan beyzademdi:img-yes:
filizle konuşmaya gitti diye birşey olduğunu düşünmüyorum mağaza da pişti oluyorlar sanırım yoksa aslının gideceğini düşünmüyorum açıkcası:img-yes:
cemle ilgili de konuşmaz aslı kızın işi başından aşkın bunu mu düşünecek
ne güzel işte seni düşünmeye sevk etmişim daha ne istiyorsun:img-wink: kafanın karışıklığını gidermek için açıklama yaptım sen yeter ki iste filizinden:img-wink:
NOT: demek artılı filizini geçmiş şiir konusunda byuzax hadi öyle olsun bakalım sen beni beğenmiyorsun:) kendi şiirlerim için alıntı yaptığımı düşünmüyorum çünkü kendim yazıyorum elimden geldiği kadar sen öyle düşünüyorsan birşey diyemem:img-yes:
tolgahuzur1
28-03-07, 09:18
sevgili filizim bir geldin pir geldim..:img-hyste bana senin düşündüğün gibi gelmiyor..yani aslı ile filizin pişti olacağını zannetmiyorum.. kesin ya aslı gitti yada filiz elifi almak için mağazaya gitti.. bakalım.. sen heralde notumu iyi okuymadın. ben seninde yazdığın roman ve şiirleri beğenerek okuduğumu söylemiştim..:img-hyste ama ısrarla tekrarlatıyorsun... ayıp oluyor hocam..:)
birde ilginç olan cem hala piyasada yok... fragmanda da yok o zaman hain bit plan yapıyor olabilir..:img-yes:
tolgahuzur1
28-03-07, 09:29
birde ben bu formda sayılı kişilerin tartıştığını görüyorum.. diğer üyeler dantel mi ötüyor acaba :) yahu sizde görüşlerinizi katılmadıklarınızı belirtsenize hep ben yazıyorum gibi geliyor..:icon_whis
sevgili filizim bir geldin pir geldim..:img-hyste bana senin düşündüğün gibi gelmiyor..yani aslı ile filizin pişti olacağını zannetmiyorum.. kesin ya aslı gitti yada filiz elifi almak için mağazaya gitti.. bakalım.. sen heralde notumu iyi okuymadın. ben seninde yazdığın roman ve şiirleri beğenerek okuduğumu söylemiştim..:img-hyste ama ısrarla tekrarlatıyorsun... ayıp oluyor hocam..:)
birde ilginç olan cem hala piyasada yok... fragmanda da yok o zaman hain bit plan yapıyor olabilir..:img-yes:
sevgili tolgam baktım ki bana cvp hakkı meydana getirmişsin yorumunla kaçırır
mıyım:img-wink: seni yalnız bırakır mıyım:) aynen öyle geliyor bak senin söylediğin gibi de olsa yine pişti durumunu düşüyor filiz ve aslı kız fark yok aynı fakat farklı yorumluyoruz bu durumu:img-yes: ama sen illa ayrılık çıkarackasan bilemem:)
notunu okumaz mıyım takılıyorum sana hoşuma gidiyor ne yapıyım ama sen de az değilsin notuna tekrar dön bak alıntı gibi geliyor yazmışsın ondan huylandım:img-yes: teşekkür ederin beğenilerin için:) sana ayıp olmaz yabancı değilsin ne o parmakların mı yooruldu tekrar yazdın da:img-wink:
birde ben bu formda sayılı kişilerin tartıştığını görüyorum.. diğer üyeler dantel mi ötüyor acaba :) yahu sizde görüşlerinizi katılmadıklarınızı belirtsenize hep ben yazıyorum gibi geliyor..:icon_whis
iyi yazıyon iyi. bize laf bırakmıyonki.
filizi yine saf yaptın. her halukarda filizcileri delirtiyon:img-hyste
izlemekde güzel.
sevgili tolga huzur düsüncelerimizde hep bi yerde tıkanıp kalıyoruz o yüzden yorum yazmamızda bi degişiklik olmuyo takılı kalıyoruz.forum zaten gruplara ayrılmıs gibi filizciler yılmazcılar diye o yüzden bi noktada tıkanıp kalıyoruz. bu arada yorumlarını begenerek okuyorum
filizin o bakışları nedir yaa
şeytan diyor git seti bas hepsin teslim al filizi 49 saat öyle baktır.
bendeki sabırada bakarmısınız yaa filiz 2 sn bakacak diye 12 bölümdür işkence çekiyoruz.
sevgili tolga huzur düsüncelerimizde hep bi yerde tıkanıp kalıyoruz o yüzden yorum yazmamızda bi degişiklik olmuyo takılı kalıyoruz.forum zaten gruplara ayrılmıs gibi filizciler yılmazcılar diye o yüzden bi noktada tıkanıp kalıyoruz. bu arada yorumlarını begenerek okuyorum
bizim dizi edebi eserden sayılmıyor:img-hyste
H.P çilere hayrandım. neler döktürüyorlardı forumlarında diziyi izlemiyor onları takip ediyordum:img-hyste
67. bölüm fragmanı şiiri..
Aşkınla beni kendimden çaldığın gün adını koydum ayrılığın
yoksul bir öğün gibi..
Taşırken bastırılmış isyanlardan bir diğerine bedenimi
bir daha dolduramamya senle kendimi
kanatmam açtığın yaraları duymadan ayak seslerini
Hadi gelmediğin her gece ruhumu siper etmişken sevdana
Kanım akmaz nasılsa bir kez daha sapla acıları
bıçak yarası yanlızlığım pahasına
Sende sönerken gündüzlerim akşamı edemem nasılsa
Lutfuna eremediğim gün durma bir kez daha sapla
Nasıl olsa siper ederim kendimdem çaldığın beni
şarapnel acısı gözyaşlarına...
Bol gözyaşlı tahminmce güzel bir bölüm bizleri bekliyor...
bu arada geçde olsa......
:happy0064 TÜRKİYE:4-YUNANİSTAN:1
ya filizim+y bu kadar geniş şiir portföyünü nerden hissederek yaziyorsun hayran kaldım süper tek kelimeyle mükemmel basarılarının devamını dilerim
sevgili tövbekar hayatımda ilk defa bu forum ve dizi sayesinde şiir yazdım ve yazmaya da devam ediyorum sizler beğendikçe de hoşuma gidiyor devam ediyorum yoksa hiç yapmadığım birşey:img-yes:
teşekkür ederim ilgine ve desteğine sevgili forumdaşım:)
NOT: yeni üyemiz lema001 hoşgeldin aramıza umarım bizler gibi hoş vakitler geçirirsin bir arkadaşımızın dediği gibi diğer forumlarda farklıyız :img-wink:
Ağustos Böcüğü
28-03-07, 09:43
Sevgili Tolga,
7/24 nöbetçi gibisin forumda. En sadık forumdaş olarak sen yazmayacaksında kim yazacak :)
Şaka bir yana zaten hemen hemen herşey konuşuldu. Kendimizi tekrar etmenin faydası olmuyor..Suskunluğumuz ondandır..Yorum yapmamamız burda değiliz manasına gelmiyor.Yoksa dantel falan örüyor değiliz..:)
tolgahuzur1
28-03-07, 09:44
sevgili tövbekar öncelikle tşk ederim.. ama sizden biraz daha aktiflik bekliyorum. yani katılıp katılmadığınızı bize bildirin.. gruplara ayrılmamız sadece yorumlarda geçerli yoksa bizde süper ikiliği destekliyoruz..:good:
desem ki senden kimseye fırsat kalmıyor ne yapsınlar boş durmaktansa işe yaramak için dantel örüyorlar:img-hyste :img-hyste şaka şaka arkadaşım sen yaz tabi sen de olmasan ben kimle uğraşacağım:img-wink:
diğer üyelerinde katılımını bekliyoruz katılıyorum tolga arkadaşıma bak aynı nokta da buşuştuk nihayet:) çok nadirdir bu zamanlar tolgacım değil mi?
özet için dizi sitesinde 10-12 nöbetcisi varmı arkadaşlar:img-hyste
ben 12-14 ü tutarım.
tolgahuzur1
28-03-07, 09:56
desem ki senden kimseye fırsat kalmıyor ne yapsınlar boş durmaktansa işe yaramak için dantel örüyorlar:img-hyste :img-hyste şaka şaka arkadaşım sen yaz tabi sen de olmasan ben kimle uğraşacağım:img-wink:
diğer üyelerinde katılımını bekliyoruz katılıyorum tolga arkadaşıma bak aynı nokta da buşuştuk nihayet:) çok nadirdir bu zamanlar tolgacım değil mi?
yahu filizim seninle işim var ..:img-hyste demek benden fırsat kalmıyor.. herkesin elinde bir bilgisayar var ve nette var ee ne duruyosunuz yorum yazsanıza..:img-hyste valla bende şaşırdım ilk defa benim dediğim bir lafa katıldın..:icon_whis sana bugün birşey olmadı demi eminsin..:) ama aslında biz aynı noktada buluşuyoruzda ama sen işi zora sokuyorsun..:img-hyste
nöbetçi yılmazcı valla 7/24 hep buradayım yahuu biri benim bilgisayarımı çökertsede kurtulsanız..:img-hyste eğer bu siteye giremessem rahat duramam..:) birde acaba filiz-yılmaz karşılaşması son sahne olacağını kaanat getirdim acaba filiz ona bu sefer bebekle ilgili gerçekleri söyleyecekmi..??
filiz bebeği asla söylemez tolga. keçi bu kız keçi
anca annesi söyler. ömerde he gurban kuran çarpsın der yılmaz inanır:img-hyste
fragman bayağı iç açıcı olmuş bence paşamın dışında herşey yoluna giriyor gibi sadece paşamın o halini gördüğümde içim cız etti ama diğer sahneler çok güzeldi bu bölün yine bizi güzel bir bölüm bekliyor sanırım:img-yes:
en çok merak ettiğim sahneler
filizyılmaz ofis karşılaşması
aslı- filiz karşılaşması (az çok bir tahminim var bu sahne ile ilgili)
ömerin durumu (bunu da tiyolardan dolayı biliyorum birşey olmayacak)
feride ve nevzat cephesinde de olaylar hızlı gidiyor
fragman yorumu yapacaktım ama herkes yapmış söylenecek fazla birşey bırakmamışlar yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum benim sahne sıralamam belliydi zaten özette bakalım neler yer alacak:img-yes:
forever_bim
28-03-07, 10:07
Ya aslında ben de Filiz neden ofise gidiyor diye merak ediyorum. Bir de parayı kimin ödeyeceğini. Yılmaz ödemezse de yadırgamam adam teklifi yaptı dayak yemekten beter oldu. Aslı herhalde geçmiş olsun demek için gelmiştir hastaneye. Ben halen daha Handan'ın değil Ömer'in söyleyeceğine inanıyorum. Ya da Aslı'yla Filiz mağazada da karşılaşmış olabilirler ama hastane yakınında bir kafe gibi geldi bana oturulan yer. Neyse izleyip göreceğiz.
Bu arada konuyla çok alakası yok ama reytinglerinin fazlalığından mıdır nedir, Binbir Gece'de en en en pahalı ve gösterişli mekanlarda çekim yapılıyor, bizim dizideki mekanlar fazla sade. :icon_sorr
fragman bayağı iç açıcı olmuş bence paşamın dışında herşey yoluna giriyor gibi sadece paşamın o halini gördüğümde içim cız etti ama diğer sahneler çok güzeldi bu bölün yine bizi güzel bir bölüm bekliyor sanırım:img-yes:
en çok merak ettiğim sahneler
filizyılmaz ofis karşılaşması
aslı- filiz karşılaşması (az çok bir tahminim var bu sahne ile ilgili)
ömerin durumu (bunu da tiyolardan dolayı biliyorum birşey olmayacak)
feride ve nevzat cephesinde de olaylar hızlı gidiyor
fragman yorumu yapacaktım ama herkes yapmış söylenecek fazla birşey bırakmamışlar yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum benim sahne sıralamam belliydi zaten özette bakalım neler yer alacak:img-yes:
sahi filizin yılmazın ofisinde ne işi var bende merak ettim iyimi
acaba iş başvurusumu yapmaya gitti:img-hyste
yoksa reddettiği parayı istemeyemi? ömerden sonramı yoksa ömerden öncemi o sahne?
yahu filizim seninle işim var ..:img-hyste demek benden fırsat kalmıyor.. herkesin elinde bir bilgisayar var ve nette var ee ne duruyosunuz yorum yazsanıza..:img-hyste valla bende şaşırdım ilk defa benim dediğim bir lafa katıldın.. sana bugün birşey olmadı demi eminsin..:) ama aslında biz aynı noktada buluşuyoruzda ama sen işi zora sokuyorsun..:img-hyste
nöbetçi yılmazcı valla 7/24 hep buradayım yahuu biri benim bilgisayarımı çökertsede kurtulsanız.. eğer bu siteye giremessem rahat duramam..birde acaba filiz-yılmaz karşılaşması son sahne olacağını kaanat getirdim acaba filiz ona bu sefer bebekle ilgili gerçekleri söyleyecekmi..??
ben olmasam sen ne yaparsın bi de bana hele:img-hyste yalnız kalırsın buralarda değil mi:img-wink: yazsınlar tolgacım kimseyi tutmuyoruz bak senle yine döktürüyoruz sabah sabah:img-yes: demek şaşırdın ne yapalım suyuna gidelim bugünde değil mi katılmamak mümkün mü:) sence ne olmuş olabilir bana bir tahmin alalım mutluyum çünkü:img-wink: bak işi zora sokan kendinsin ama kamufle ediyorsun kendini inatçılık sende:img-hyste
kurtulmak gibi bir isteğimiz yok eğer senin öyle bir isteğin varsa da izin yok:img-yes:
bence son sahne olabilir gibi ama daha farklı bir sahne de bekliyorum ben içimden bir ses öyle diyor, bebeği filizin söylemeyeceğini biliyoruz ama kafasını karıştırabilir nasıl olsa aslı olayının bittiğini de öğrendi filiz ama söylemeyecek
siz daha çok beklersiniz diyor bizlere:img-yes:
yakupoglu61
28-03-07, 10:17
son bölümde filizle yılmaz hiç karşılaşmadılar diye sitem edenler bu bölüm çok sevinecekler gibi...
baksanıza bölümün çoğunda yılmazla filiz beraber...
aslıyla filiz acaba ne konuşuyorlar en çok merak ettiğim o; bide ömer kafası yan yatmış ölmüşmü ne...?
tolgahuzur1
28-03-07, 10:19
yahu filizm sen beni öldüreceksin..:) yorum yazmayayım diyorum ama sana güzel cevap verenler nadir..:img-hyste yani senin hakkından bel geliyorum.. ama bazende başa çıkamıyorm.:icon_sorr idare et... sevgili emraht iş başvurusuna gitmiş olabilir diyeceğim ama yılmazın tasarımcıya ihtiyacı yok ki..:img-hyste ama inşaatta usta başı olacaksa onu bilemem..:img-hyste
sahi filizin yılmazın ofisinde ne işi var bende merak ettim iyimi
acaba iş başvurusumu yapmaya gitti:img-hyste
yoksa reddettiği parayı istemeyemi? ömerden sonramı yoksa ömerden öncemi o sahne?
şöyle olabilir
--- yılmaz filize söylemeden parayı yatırmıştır ve filiz de aslı ile bu görüşmeden önce görüşüyorsa bir de üstüne parayı yılmazın yatırdığını öğreniyorsa teşekkür amaçlı gidebilir yılmazın ofisine
--- bir diğer neden para teklifi yenilenmiştir ve filizde kabul ettiğini söylemek için gitmiş olabilir ya da yenilenmeden de filiz teklifi tekrar hatırladığında abisini de öyle görünce gururunu bırakıp kabul etttiğini söylemek için gitmiştir.
iş başvurusu olmadı aşikar ** güzel espri:img-wink:
bu sahne ömerden sonra bence ömerin durumu gayet iyi ki aslı ile konuşurken de yılmazın ofisinde de kıyafet aynı ve üzgün bir filiz yok :img-yes:
forever_bim
28-03-07, 10:20
son bölümde filizle yılmaz hiç karşılaşmadılar diye sitem edenler bu bölüm çok sevinecekler gibi...
aslıyla filiz acaba ne konuşuyorlar en çok merak ettiğim o; bide ömer kafası yan yatmış ölmüşmü ne...?
Ömer'in öleceğini sanmıyorum yakupoğlu, ama o hali çok kötüydü, baksana diğerlerinin keyfi yerinde Ömer ölse bu kadar da sevinçli olmazlar değil mi?
Bakalım Aslı'yı da merak ediyorum ben. Bir an önce tedaviye başlasa bari. :img-help:
tolgahuzur1
28-03-07, 10:23
birde bu ömer dokuz canlı haa.:) adamı karşı taraftan çağırıyorlar ama girmek istemiyor.. çünkü sevgiyi,sevilmeyi ,babalık duygusunu tam olarak yaşayamadı.. önce bu zevkleri tadacak ondan sonrası allahın bileceği iş..:img-wink: ömer iyileşince muhakkak yılmazla beraber bir iş yapacaklarına eminim yani kanka olmasalarda bir işi beraber yürütecekler.. tabi bu filliz ve yılmaz ilişkisine nasıl yansır bunu bir türlü kestiremedim.. filiz değilmiydi italyadan gelişte ömeri gaza getiren ve hisseleri her ne olursa olsun almamız gereken.. demekki herşeyi tetikleyen filizmiş..:img-hyste yoksa ömer ve yılmaz süper bir iş çifti olabilirmiş.. onur ve kerem gibi..:img-hyste
valla bunların başında ben geliyorum bölümün aroması eksik demiştim yorumumda inan sevindim ne kadar ayrı da olsalar karşılaşmaları birbirlerine bakışları bile yetiyor, kesinlikle ben fragmanı gördüğüm andan beri seviniyorum:img-yes: ne güzel işte gözümüz bayram etsin:)
aslı ile filiz konuşmasında neler olabilir birazdan yazarım tahmini:img-wink:
yok bıçaklanmanın etkisiyle baygınlık geçirmiş bu yüzden kendinden geçmiş vaziyette yatıyor paşam:img-yes: ağzından yel alsın ölmeyecek:img-yes:
EvaLongoria
28-03-07, 10:28
Herkese Günaydın
Fragmanı izledim. Bol Filiz&Yılmaz sahneleri var. Ama ben Aslıya takıldım. Çok üzülüyorum. Kız illa ki ölmek zorunda mı yahu? Bırakın gitsin başka ülkeye. Yaşasın. Yok illa ki bi ölüm olacak. Zaten geçen sezondan beri o kadar insan öldü..
Ömer'in hastanede ki yatışı şahane. Sinan Tuzcu mükemmel oyuncu..
Artık imzamı değiştirme vakti geldi mi ne ? :)
sevgili tolga hala anlayamadın mı tüm çabam bu ama ömerden de 9 canlı çıktın ne yapayım:img-hyste :img-hyste kendimizi de beğenmişiz bakıyorum da cvp verenler nadirmiş de beni düşünürmüş aman aman:) hakkımdan geldiğin buysa :img-wink: sen elinden geleni yapıyorsun da artılı filizin anlamıyor seni o yüzden zorlanıyorsun:img-yes:
filiz yöneticilkte yapabilir yılmaz cemin peişnde koştururken şart değil ki tasarımcı olması pekala yöneticiliğin de hakkını veriyor:img-yes:
gülbeşeker
28-03-07, 10:30
arkdaşlar özet gelmiş ama farklı olarak filiz başına gelen bütün felaketlerin sorumlusunun cem olduğunu anlıyormuş bu yüzden önemli kararlar veriyormuş.
yakupoglu61
28-03-07, 10:35
67. Bölüm özeti
Yılmaz'ın, birlikte bir gelecekleri olmadığını söyleyerek söz yüzüğünü geri veren Aslı'yla yolları ayrılacak mı?
Ömer'in yaralanmasıyla yolları kesişen Filiz ve Yılmaz,onu hayata döndürmek için birlikte mücadele ederler.
Ömer'in cezaevinden kurtarması karşılığında istediği herşeyi yapmaya hazır olduğunu söyleyen Feride'ye,Nevzat'ın cevabı ne olacak?..
Başlarına gelen tüm felaketlerin sorumlusunun Cem olduğu konusunda hiçbir şüphesi kalmayan Filiz,çok önemli kararlar alır.
Ömer'in öleceğini sanmıyorum yakupoğlu, ama o hali çok kötüydü, baksana diğerlerinin keyfi yerinde Ömer ölse bu kadar da sevinçli olmazlar değil mi?
Bakalım Aslı'yı da merak ediyorum ben. Bir an önce tedaviye başlasa bari. :img-help:
sevgili modum keyfi yerinde olan yok niye alınganlık yapıyorsun ki ilk sahne de telaşlanmaları ve ömerin yanında olduklarını unutuyorsun diğer sahnelere takılmışsın elbette paşam iyi olmasa olmazlar tebi böyle ama paşamın kurtuluşunun bile sevinci yeter öyle olmalarına, sen filizyılmaza takılma bence bırak biraz da onlar mutlu olsunlar:img-yes:
aslı kızı merak etmeyen mi var ben bile sevmediğim halde yaşaması gereken bu olaya karşıyım, tedaviye başlasa da sadece çabalarını göreceğiz gibi:img-yes:
tolgahuzur1
28-03-07, 10:37
özette gelmiş ..ama farklı bir durum söz konusu değil.. hayret bizim saf filiz nasıl oldu da anladı herşeyin sorumlusun..:img-hyste cemde ona herşeyin sorumlusu filiz demişti ..:) demek ki bir birlerine kaşık atıyorlar..:img-hyste önemli karar ne olabilir diye düşünüyorum:icon_whis yine yılmaz yani önemli karar yılmazın yanında olma olabilir..:img-hyste eee tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı... aynı şey yılmaz içinde geçerli..
NOT: bu aralar kendimi yılmazcı olarak tek başıma kalmış gibi görüyorm..:icon_sorr yahu insan biraz destek çıkar bu filicilerle uğraştığım yetmiyor bir başıma filizim ve modest gibi arkadaşlar var..
bitter_lemon
28-03-07, 10:38
filizin açıklayacagnı düşünmüyorum ama açıklasn artık!!!nereye kadar sürecek bu açıklamama durumu..çocuk dogucak-yılmaz şüphelencek-saçından bir tel koparp dna testimi yaptrcak-ozamanmı ögrenck..:img-hyste biraz saçmaladım ama başka bişey gelmio aklma.... fragmann linki warsa yollamsnız??
Filiz yine başına bela alcak. Sanırım hesap sormaya ceme gitcek. Son parargafta bela kokusu alıyorum... Hemde böyle ağır cinsten
tolgahuzur1
28-03-07, 10:42
filizin açıklayacagnı düşünmüyorum ama açıklasn artık!!!nereye kadar sürecek bu açıklamama durumu..çocuk dogucak-yılmaz şüphelencek-saçından bir tel koparp dna testimi yaptrcak-ozamanmı ögrenck..:img-hyste biraz saçmaladım ama başka bişey gelmio aklma.... fragmann linki warsa yollamsnız??
puhahaa :img-hyste ne yapsın garibim yılmaz öğrenmeye çalışıyor.:icon_sorr ama ona yardımcı olacak bir delilde yok elinde.. yani neye güvenerek araştıracak bu işi.. filiz bile senden değil dedi.. yani bu yılmaz çocuğu kendi doğursaydı biraz değişiklik olurdu:img-hyste acaba hamilelik yakışır mı yılmaza..:img-hyste
gülbeşeker
28-03-07, 10:42
Filiz yine başına bela alcak. Sanırım hesap sormaya ceme gitcek. Son parargafta bela kokusu alıyorum... Hemde böyle ağır cinsten
filizn alacağı karar tek başına hesap sormak için ceme de gidebilir ama sırf cem amacına ulaşamasın diye yılmazın teklifini de kabul edebilir,keşke yılmaza çocuğu söylemek gibi bir karar alsa.
forever_bim
28-03-07, 10:43
Sevgili Filizim
Ben kimsenin mutluluğuna takık değilim. Açıkçası edilen o kadar karşılıklı ağır itham aşağılayıcı ağır sözlerden sonra dünyanın en büyük aşkı olsa çatırdar. Bir bölümde de barış olmaz olursa mantıksız olur komik olur. Saçmalığın daniskası olur. Ben onu yakupoğluna yazmıştım herşey yolunda olmasa diğer karakterler gündelik hayatlarına devam etmezlerdi diye. Nerden nereye geldi konu.:img-polic
Evet. Fragmana bakarsak. Aslı söylemiyor hasta olduğunu ama ilerdeki bölümlerde muhakkak Yılmaz öğrencek. Yani bu konuyu süründürme durumları var.
Yani ölmüyor. Filiz oraya gittiğinde abisi baygın oluyor. Kolay değil bıçak yarası.
Opr. Dr Yılmaz Akın ve Opr. Dr Filiz Tekiner 3 numaralı ameliyathaneden bekleniyorsunuz. :img-hyste
Bana red edecek gibi geliyor. Geliceksen bana mecburiyetten değil sevdiğin için gel diyebilir.
Bela kokusu.. Rahat dursan şaşarım. Cemi perişan etcem.. Onu kırk gün kırk gece çöl ortasında susuz bırakcam :img-hyste
özette bildiğimiz şeyler var gene...tek farklılık cemin öğrenilmesi...bi arkadaş yazmıştı iş yerinde cemi eeski patronuyla konuşurken görecek diye ....demek bu bölüm filiz görüyo alacağı önemli karar da yılmazdan yardım istemek olabilir...bukadar felaket başına açan bir adamla uğraşmayacağını düşünmüştür...ve yılmazdan yardım isteyecektir...fragmanın başındaki filizli yılmazlı sahne bu olacaktır diye düşünüyorum...
67. Bölüm özeti
aslıya göre ayrılacaklar ama yılmaz gerçeği öğrenmeden peşini bırakmayacak aslının, daha birkaç saat öncesine kadar sorunsuz olan bu yeni başlangıcı neden bitirmek istediğini öğrenmek isteyecek
ömerin ölüm kalım savaşı değil drmatik olması için yazılmış o kadar da derinden değildir her ne kadar öyle gözükse de kurtukması imkansız olurdu ama paşam üstesinden gelecek zaten
işte bu kısmı biliyorduk ve tahminlerimiz ameliyatı birlikte yapacakları yönündeydi ama doktorları işinden etmek istemedikleri için diğer tarafı yani para işini halledecekler:img-yes:
nevzat kabul edecek ama eski özlemi istediğini belirtecek bu yüzden de peşinden ayrılmıyor ya da yapmayabilirde kıskandığı için
bu şüpheyi işyerine yeniden gittiğinde cemin ağzından duyacağı birşeyler olacak ki sanırım bunun üzerine tüm olanları anlayacak ve olayları birbirine bağlayacak filiz ve yılmazın ofisine gittiği sahne de bununiçin olabilir artık tüm gerçekleri bildiğini ve cem hakkında yılmazın doğru söylediğini ve ona yardım etmesi gerektiğini tek başına bunun altından kalkamayacağını söyleyebilir:img-yes:
NOT: teşekkürler yakupoğlu:good:
67. Bölüm özeti
Evet galiba benim söylediğim olacak, umarım Filiz kötü bir şeyler yapmaz hesap sormaya gitmek falan gibi.
Fragmanı da izledim galiba Aslı ayrıldıklarını Filiz'e söylüyor. Filiz'in orda tebessüm ettiğini bende farkettim.
Sevgili Filizim
Ben kimsenin mutluluğuna takık değilim. Açıkçası edilen o kadar karşılıklı ağır itham aşağılayıcı ağır sözlerden sonra dünyanın en büyük aşkı olsa çatırdar. Bir bölümde de barış olmaz olursa mantıksız olur komik olur. Saçmalığın daniskası olur. Ben onu yakupoğluna yazmıştım herşey yolunda olmasa diğer karakterler gündelik hayatlarına devam etmezlerdi diye. Nerden nereye geldi konu.:img-polic
sevgili modum,
biliyorum sana şaka da yapılmıyor hani bend ebir bölümlük bir barışma istemiyorum en iyi sen bilirsin beni, orada karakterlere dediğinin farkındayım ben de ona istinaden yazdım zaten ömer kötü olsa olmazlardı o şekilde diye san akatılıyorum ama azıcık alınganlık gördüm gibi dermişim şak şaka modum ben seni biliyorum:img-yes: amacım konuyu saptırmak değil kesinlikle ben de böyle olmalarının güzel olacağını düşünüyorum hatırlıyorsan ömerin bu bıçaklanma olayı filiz ve yılmazın yeniden bir araya gelmesi için gerekli olan birşey demiştim nitekimde öyle oluyor birlikte harekete geçiyorlar:img-yes:
Bu bölüm çok güzel olacak defalarca izledim fragmanı
Aslıyla filizin konuşmasını merak ettim ne konuşacaklar acaba ama filizin sevineceği şeyler söylüyor aslı çünkü filiz yere doğru bakarken tebessüm etti yani aslının söyledikleri hoşuna gitti birde filizin yılmazın ofisine gitme sebebi bence teşekkür etmek için yani yılmaz filizin ve ömerin durumlarını gördü ve çok üzülmüştür sonuçta sevdiği kadın ve parayı hemen yatırmıştır filizde bunu öğrenince şirkete gitmiştir tabi aslıyla konuşmasından sonrada cesaret almış olabilir neyse izleyip görecez
Birde bu bölümde feridenin de kesin hafızası yerine gelicek valla bana nevzat kötülük yapacak gibi birisi gelmedi
Ömere de çok üzülüyorum adam ha