PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 16

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10

medsul
28-03-07, 14:37
hehe yok yaa sendeee acar tv sesini kisarsinn sahnsen ben cuma günü i.a varkenn ve ben bakamiyorsammm yerimde duramazdimm mutlaka acmam lazimm...:)ins bakarsinn

ben kesin bir şekilde bakarim ama tamamini rahatlikla izliye bilirmiyim bilmiyorum:sad53:
zaten babab oturma odasindakini mümkün degil actirmaz ben artık
odamda izliye bilir bir gözüm kapıma bir gözüm tvde babam gelince kapatirim:img-hyste :img-hyste
bu konuda gercekten babam kızıyor inşallah rahat rahat izliyebilirim:icon_sorr
belki babam erkenden gelmez neyse bakacağiz:img-wink:
tamda güzel bölümde filiz&yılmaz karşilaşmasida cok inşallah izliyebilrirm:img-wink:

tolgahuzur1
28-03-07, 14:39
valla tolgacım dağıttığım bir konu yok yılmaz için içimden geçenleri yazdım tüm yazdıklarım doğrudur yılmazım içindi:img-yes: evet kurtulamadığımız aşikar
valla ben yılmazı gördüğüm gibi yazdım ama sen hala bir çapan oğlu arıyorsun bu yüzden de seninle ne yapacağım bilmiyorum:icon_whis

benimle ne yapacağın çok kolay.. :) benim görüşlerine katıldığını bildireceksin ve düğün davetiyeni alacaksın..:img-hyste ben biliyorum senin yılmazı gördüğün gibi yazdığını daaa farklı yazıyorsun.. yani yılmaz öyle sana göründüğü gibi biri değil..:img-hyste aslında o bir melek:img-angel filiz neden oldu onun bu haline..:img-pilot

filizim+y
28-03-07, 14:40
ohh ohhh ne güzel davetiyem işe yaradı forum hareketlendi ellerinize ve yüreğinize sağlık :img-yes:

cem filiz elde etmek için neler yaptı gördük valla kızı ailesinen, işinden, servetinden ve sevdiğinden etti yapacaklarının sınırsız olduğunu gösterdi cem

filizin ceme en azından bir özür "benim aşkımdan ne hale geldin cem olmaktan çıktın sen olmaktan da geçtin bambaşka biri oldun sana tüm bunları yaşattığım için özür dilerim"

bir de teşekkür etmesi lazım "benim aşkım karşısında yaptıkların o kadar güzel şeyler olmasa da senin sınırsız biri olmamı görmeme yardımcı oldu ve bana saplantılı hatta şizofreni derecesinde aşk nasıl yaşanırmış bunu gösterdin"

son olarak da kinini ve öcünü "tüm hayatıma mahvettin istemiyorum ne seni ne aşkını ne de türlü dolaplarını bu benim için, bu bebeğim için, bu sevdiğim için, bu da ailem için al sana al sana"

filizim+y
28-03-07, 14:46
benimle ne yapacağın çok kolay.. :) benim görüşlerine katıldığını bildireceksin ve düğün davetiyeni alacaksın..:img-hyste ben biliyorum senin yılmazı gördüğün gibi yazdığını daaa farklı yazıyorsun.. yani yılmaz öyle sana göründüğü gibi biri değil..:img-hyste aslında o bir melek:img-angel filiz neden oldu onun bu haline..:img-pilot

yemezler cnm benim kimsenin görüşüne katıldığım yok ben tam ortadayım filizyılmaz kısmında :img-yes: düğün konusuna girme en son sen pişmanlık yasasından faydalanmaktaydın direkt ceza alma derim:img-hyste

farklı yazdığım yok yılmazı sen fark olarak görüyorsun:img-yes: benim kimin ne olduğunu biliyorum yılmaz zaafımdan faydalanamazsın:img-wink: ben herşeyin karşılıklı olduğu taraftarıyım:img-yes:

matraka
28-03-07, 14:50
tünaydınlar demek için bile geç kaldığım günlerden biri forumu okudumda resmen tolga artılı filiz yazışması arada fatma birşeyler atmaya çalışmış

sevgili hasanımın yorumunu okudun ve forumda filiz yumuşuyor yorumları ağırlık kazanmış arkadaşlar kendinize gelin filiz yılmaza karşı yumuşamaz öyle bakışmalat olur zaten yılmaz daha çok bekler laf sokma bölümleri bunlar

pinkzone
28-03-07, 14:53
tünaydınlar demek için bile geç kaldığım günlerden biri forumu okudumda resmen tolga artılı filiz yazışması arada fatma birşeyler atmaya çalışmış

sevgili hasanımın yorumunu okudun ve forumda filiz yumuşuyor yorumları ağırlık kazanmış arkadaşlar kendinize gelin filiz yılmaza karşı yumuşamaz öyle bakışmalat olur zaten yılmaz daha çok bekler laf sokma bölümleri bunlar

Bende onu diyorum. Aslı söylediklerine sevinir ama yumuşamaz.

Yılmaza laf sokmaya gittiği belli gibi. Yılmazın ibraz sinirli sitem bakışları var. Ama ilk baktığında 10 numara bakıyor. Filiz yumuşamamış. Sanki hiçbirşey olmamış gibi bakıyordu bence.

tolgahuzur1
28-03-07, 14:54

puhaha aa:img-hyste yahu neredesin sevgili matraka beni yanlız bırakıp yok oldunuz..:icon_sorr ben cevap vermessem filiziler ortamı boş bulup sallıyorlar..:img-hyste dediğin gibi hep ben konuştum onun için biraz susuyım sıkılmayın benden..

EvaLongoria
28-03-07, 14:55

aşkolsun matraka araya bende bişiler serpiştirmeye çalışmıştım o kadar.

belli olmuyor mu :))

filiz yumuşamaz sadece kendi kendine güler, kendi kendine bebeği söyler, kendi kendine kızar, kendi kendine ağlar ... ah filiz ah

yesimcan
28-03-07, 14:56

yaaa matraka gözlerimizz yolda kaldii nerdesin ya:):img-hyste saka bi yana demekii bu bölümde birbirlerine laf sokmadan duramicaklarr filizz kesinn yilmazi teprikk ederrr ;yilmazz ex-askimm nisanlanmisinn teprik ederim; gibisinden:img-hyste:)

matraka
28-03-07, 14:57
puhaha aa:img-hyste yahu neredesin sevgili matraka beni yanlız bırakıp yok oldunuz..:icon_sorr ben cevap vermessem filiziler ortamı boş bulup sallıyorlar..:img-hyste dediğin gibi hep ben konuştum onun için biraz susuyım sıkılmayın benden..

geldim işlerim var ama o yüzden sık yazamayacağım yılmaza af yok yılmazdaşım zaten bizde beklemiyoruz yılmaz herşeyi öğrensin ondan sonra tansiyon yükselecek 68.bölümü bekleyin süper geliyor :img-hyste :img-hyste burda olucakları biliyorsunuz zaten ama filiz planların arkasında cem olduğunu anlıyormuş:img-hyste :img-hyste :img-hyste

filizim+y
28-03-07, 14:58
yılmazın fragmandaki bakışlarına esprili bir yaklaşım yapalım

ilk sahne ofiste filize yılmazın bakışı "hadi işine kızım, meşgul etme beni bak hala bakıyor kime diyorum alo":img-hyste

aslının yüzüğü vermesi ile yılmaz "ne oluyor aslı, erkek adama bu yapılır mı, herkes bana bayılır senin derdin ne, ben bırakıyorum sen sen beni değil":img-hyste

gazide feride filize anlatırken onlara "ferideyi de kendinize benzettiniz utanın ya kızın haline bak ah feride kardeşim ah tekinerler bünyelere zara dedim de inanmadın bana":img-hyste

arabada filize "oh olsun sana bu daha iyi günlerin filiz tekiner bana az mı çektirdin bak da anla gözlerimden ayıp olmasa gülcem şimdi":img-hyste

hastane de ömere "bunu çoktan haettin ömer o kadar da uyarmıştım seni sakalım da yok ki sözüm geçsin ama bıyıklarım var onlarla idare etseydin ya":img-hyste

:img-hyste :img-hyste :img-hyste

yesimcan
28-03-07, 15:01
bana öyle geliyokii resimlerde gelmiss ölsemde gam yemem artik:img-hyste :img-hyste yilmaz filiz handan 3lüsü hemde yilmaz ortada :img-hyste yani onlarii bi resimde beraber gördüm yaa hele handani ölsemde gam yeemem bencee bu bölümün sonunda handann yilmaza borclu oldugunu hisedipp gidip yilmaza aciklicak orda yilmaz bi bakis atarr bölüm sonuu.....artik 68.b.neler olucagini izlerizzz

yesimcan
28-03-07, 15:04
evet yılmaza laf sokmalar olucak filizin bazı olayları net görmeye başladığı bölüm olucak ama bu zaman kadar bulnık görmesi bir hata zaten öyle değilmi duvarda o fotoları gör yılmazdan uyarıyı al ama hiçbirşey anlama

ya iste bunu anlamiyorumm sana göre filiz kendini o resimi gördükten sora ve yilmazin uyarisindan soraa kendinii cekmedimii???hayir dersenn diyecek söz bulamiyorumm.....

yilmaz uyardii tmm belkii hemen kendinii cekmedi diyebilirsinn onu yanina gitti dersinn ama soraa o resmii gördüüü ve hemen evi terk ettii kendiside farkina vardii cemin kinin sevgi olmadigana sadece bi hastalikk hatta bunu dile geitrdii filizz baska da zaten ne cemlen hic görüsmediii sadece isyerinde okadarda olucak adam ortak yanii bide evine geliyosaa napsinn kovsunmuu???

filizim+y
28-03-07, 15:06
3 tane resim eklenmiş birinde filizn gözleri dalmışgibiydi set dışı gibi geldi bana bir de yılmazın yüzğü taktığı elini göremedim halbuki ben yüzğü çıkarıp çıkarmadığını çok merak ediyordum neyse dizide görücez artık.

bir zahmet çıkarsın gülbeşekerim hiç yakışmamıştı hem onu istemeyeni o da istemez çıkarmıştır sen içini ferah tut, belki unutmuş olabilirim filiz görür araba kullanırken hastane de falan bu da olabilir gerçi yüzüğe alışmamış da olabilir aslı ve bilumum çevresinin yanında takıyordur sonra hemen çıkartıyordur:img-hyste ne de olsa isteyerek yapmadı bir soğukluk vardır yüzüğe karşı:img-wink:

matraka
28-03-07, 15:07
sevgili matraka sence filizn alacağı önemli karar ne olabilir gidip yılmaza yardım ister mi bu konudaki tahmini soruyorum yani tüyo olarak değil kendi düşüncen nedir?

valla filiz önemli bir karar daha almıştı hatırlarsanız oda merali öldürme kararı::img-hyste :img-hyste valla filiz alacağı hiçbir kararın bir önemi yok o genelde yanlış kararlar aldığı içib doğru birşey bekleme :img-hyste :img-hyste nede olsa yürüyen felaket olur kendisi

yesimcan
28-03-07, 15:10
günün 10 puanlık uzmanlık sorusu feride ömerin yaralandığını nerden öğreniyor filizlerden önce bakalım arkadaşlar ne kadar iyisiniz :img-hyste :img-hyste

yaa feridee mualla falan tv bakarken ömerinn bicaklandiginii gösterirlerr flash flash diye:)soraa feridede hemenn filize giderr o arada yilmazlan kapida karsilasir ve yilmazda gelirr ferideylenn...

yada aynalii ögrenirr hemen yilmazi arar yilmazda apar toparr aslidan kalkarr ferideyii almaya giderr feridede filize haber verelim der verirlerr böyle biseylerr olabilirrr tabi olmaya bilir kac aldimm:)

filizim+y
28-03-07, 15:13
evet yılmaza laf sokmalar olucak filizin bazı olayları net görmeye başladığı bölüm olucak ama bu zaman kadar bulnık görmesi bir hata zaten öyle değilmi duvarda o fotoları gör yılmazdan uyarıyı al ama hiçbirşey anlama

yılmaza laf sokmazsa o zaman ne anlamı kalır ki değil mi, filiz artık görmek zorunda kalıyor bu son olaylarla bu zamana kadar bulanık görmedi hem yapan göstermedi hem de bilen söylemedi:img-yes: evet foto ve uyarıyı gördü ve aldı hatta geri çekti kendini hala inatlaşıyorsunuz ne diyim size:img-yes:

yesimcan
28-03-07, 15:14
bende sana o zaman yılmazın bahçede gördüğü sahneyi sorarım niye öpersin cemi başka zaman öptüğünü gördükmü birde arkadaş kalalım demeler felan ısrar etmeler çıkar hayatından be kızım ne işin var

ama yanii ozaman filiz cemii dost biliyodu ne resimden ne sundan ne bundan haberi yoktuu ve o aksam adamm bebegine bebekarabasi getirmiss kiz kafasindami kisaydi arabayii:)yanagina bi öpücük kondurdu nolmuss tsk amacllii yilmaz cemi dinlegecegine tutup kolundan cemi filize götürüpp söylediklerini tekrar etirseydi bakim ama nerde yilmazdaa o kafa.......:)

matraka
28-03-07, 15:15
yılmaza laf sokmazsa o zaman ne anlamı kalır ki değil mi, filiz artık görmek zorunda kalıyor bu son olaylarla bu zamana kadar bulanık görmedi hem yapan göstermedi hem de bilen söylemedi:img-yes: evet foto ve uyarıyı gördü ve aldı hatta geri çekti kendini hala inatlaşıyorsunuz ne diyim size:img-yes:

eskilere girmeyelim artılı filizim ama anladığa şükredelim bence alacağı karar gene bir delilik olur :img-hyste :img-hyste 10 bölümdür dolanıyor ne yapsamda şu çocuğu birine düşürtsem diye aklına cem gelmiş olabilir :img-hyste :img-hyste

EvaLongoria
28-03-07, 15:16
günün 10 puanlık uzmanlık sorusu feride ömerin yaralandığını nerden öğreniyor filizlerden önce bakalım arkadaşlar ne kadar iyisiniz :img-hyste :img-hyste

cvp veriyorum

televizyondan :))

"Ünlü işadamı Ömer Tekiner, karşılıksız çek nedeni ile girdiği hapishanede bıçaklandı. Durumunun ağır olduğu bildirildi"

yesimcan
28-03-07, 15:18
eskilere girmeyelim artılı filizim ama anladığa şükredelim bence alacağı karar gene bir delilik olur :img-hyste :img-hyste 10 bölümdür dolanıyor ne yapsamda şu çocuğu birine düşürtsem diye aklına cem gelmiş olabilir :img-hyste :img-hyste

kesinn ceme hesap sormaya gider:):) ya filizim cnm bnm kime ne icin hesap sorucan yaa bari yanina koruyucu melegimiz yilmazida all ama kesinn filiz ceme hesap sormaya giderr sorada tabi geri dönmezz cemm asli cemi nasil bagladiyssaa cemde filizi öyle baglarr:):):):img-hyste

filizim+y
28-03-07, 15:18
bende sana o zaman yılmazın bahçede gördüğü sahneyi sorarım niye öpersin cemi başka zaman öptüğünü gördükmü birde arkadaş kalalım demeler felan ısrar etmeler çıkar hayatından be kızım ne işin var

siz erkekler hep düz mantıktan bakıyorsunuz ne diyim filiz gördüğü ve aldığı uyarı karşısında cemden ne gördü hep destek hep iyi niyet bunları göz ardı edemezsiniz o da ne kadar geri çektiyse kendini cem o kadar yaklaştı filize bir de filiz ceme sürekli yılmaza olan aşkını anlattı durdu yani filizi eleştirirken mantıklı bakmak gerek, hayatının en zor zamanlarında cem psikosunun tavrını gördü ne zaman işler tersine döndü ilk resimle sonra çirkin teklifle gerçekle başbaşa kaldı filiz bunu yeni görmesi hata değil, zarraın neresinden dönse kar demektir yapan göstermemişse bilen de söylememiştir (uyarı kapaılıydı)
öptüyse art niyet neden aranır o anki heyecanına bağlanamaz mı kusura bakmayın ama biraz daha geniş düşünmek lazın neden öptü demekle olmaz
cemin iyi biri olduğunu düşündüğü için arkadaş kalalım dedi bilse bir psiko olduğunu değil yanında yakınından bile geçmez:img-yes:

gülbeşeker
28-03-07, 15:23
boşuna uğraşmayalım ikiside birbirleri konusunda kafasız kalırlar birinin birinden aşağı kalır yanı yok ama barışma beklemeyin arkadaşlar yaz gelmeden :img-hyste :img-hyste

ben beklemiyorum yumuşama olsa da bu yılmaz tarafından olur tahminimce malum bebeği öğrenecek,tekinerler zor durumda falan ,ömerle kanka olacak,filize olan aşkı yine gün yüzüne çıkacak tabi bir de aslı var.
Not:Sanırım sete gidecektin matraka bu sefer mümkünse fotoğraf çektirebilir misin?

yesimcan
28-03-07, 15:25
bence bebğin öğrenilip öğrenilmesinde takılı kalmayın öğrenecek dedikya hangi sahneden sonra olacağını biliyorsunuz bekleyin bebek olayından önce mecburen yakınlaşma olucak şimdi tabi karşılıklı laf sokmalar

yapma yaaa yakinlasiyolarr demekk yaa offf istemiyorumm filiz yilmaza cektirmelii yaa filiz tam 13.b.sürünüyoo cnmm yaa sira yilmazda ama yilmazz galibaa bebegi ögrenirsee bi özürlen barisirlarr:icon_whis oooo ozaman bizz daha 4.b falan beklerizzz....neysee ben agic oldumm yakindaa erikk falan veririm:)

filizim+y
28-03-07, 15:25

nasıl istersen girmeyelim bu konulara girmeyelim olay bitmiştir büyütmeyelim eski günlerin hatırına iki yabancıya dönüşmeyelim:img-hyste :img-hyste şarkı böyleydi sanırım:img-yes: bence de şüredelim olsun delilik de olsa yapsın artık birşeyler:img-wink: ne yani bebek düşecek mi bak bir laf atıyorsun sonu yok illa ki merakta bırakcan ya:img-yes:

matraka
28-03-07, 15:26
ben beklemiyorum yumuşama olsa da bu yılmaz tarafından olur tahminimce malum bebeği öğrenecek,tekinerler zor durumda falan ,ömerle kanka olacak,filize olan aşkı yine gün yüzüne çıkacak tabi bir de aslı var.
Not:Sanırım sete gidecektin matraka bu sefer mümkünse fotoğraf çektirebilir misin?

tabi iki tarafta birbirini görmek istiyor duramıyor zaten ne kadar sözlerde verilse olmuyor ama bunu yumuşama olarak algılmayın yazın gelmesini bekleyin havar güzel :img-hyste :img-hyste filizi şimdi çocuğu düşürme planları yapıyor engel olmayalım:img-hyste :img-hyste hayati kararlar alıyormuş:img-hyste :img-hyste

EvaLongoria
28-03-07, 15:31
tabi iki tarafta birbirini görmek istiyor duramıyor zaten ne kadar sözlerde verilse olmuyor ama bunu yumuşama olarak algılmayın yazın gelmesini bekleyin havar güzel :img-hyste :img-hyste filizi şimdi çocuğu düşürme planları yapıyor engel olmayalım:img-hyste :img-hyste hayati kararlar alıyormuş:img-hyste :img-hyste

:)) Tabi havalar güzel yaza da az kaldı. zaten hangi dizide doyasıya aşk izlettirirler ? hiç. E şaşmamak lasım aslında

denmavi
28-03-07, 15:31
Benim yazdıklarım arada kaynıyor ama şunlarıda yazayım içimde kalmasın:

Aslı’nın dediğine bakın “ Kötü bir şey çıkmasın. Çıkacaksa da şimdi çıkmasın”. Buradan benim çıkardığım şu : Yani ben mutlu olayım bir süre Yılmaz’ı ve çevremdekileri de mutlu etmeye çalışayım sonra bir şey çıkarsa da Allah Kerim. Geride bıraktıklarım ne hâle düşecek şimdi önemli değil.

Onlar seninle o kadar hayaller kurarken senin böyle bir şey demen hiç yakışık alıyor mu Aslı Hanım ? . Mualla Hanım çocuk istiyor, çocuk yapmadan mı çıksın hastalığın ya da Yılmaz tam sana alışmış Filiz’i tamamen unutmuş iken mi çıksın yani bunu mu istiyor Aslı ?
Bence orada demesi gereken şuydu : “Çıkacaksa da şimdi çıksın. Onların hayatlarını sonradan mahvetmeyeyim.”

Yorumlarınızı bekliyorum.

filizim+y
28-03-07, 15:33
yılmazın bakışlarının gerçek manasını yazalım şimdi de

ilk sahne de ofiste filize "neden ayrıyız filiz, böyle mi olmalıydı, biz ne hale geldik":img-yes:

aslıya yüzük eline konduğunda "bunu nasıl yaparsın verdiğin sözden dönersin, yazık değil mi bana, kaçıncı kez elime veriliyor bu yüzük, kıyma bu yiğide"

gazide feride filize "üzülmeyin bu da gelir bu da geçer"

arabada filize "kıyamam benim cnm ağlama benim kusurlarım olsa silerdim gözyaşlarını, içime aktı yapma sevdiğim"

hastane de ömere "bu adamın çektiği ne be dağ olsa dayanmaz, daha kanka olcaz böyle erken final yapamazsın kendine gel ben dahil herkes seni bekliyoruz"

yesimcan
28-03-07, 15:38
herşeyi bekleyin arkadaşlar filiz gene hayati kararlar alıyorsa korkun filizden bir felaket geliyor demektir adına boşuna yürüyen felaket demiyorum daha fazlası cumartesi sabahı :img-hyste :img-hyste

:img-hyste :img-hyste cok komiksinn cumartesi sabahii:img-hyste :)

okadarr bekliye bilsemm söylee sende kutul bizde yaaa:)

filizimm yilmazin bakislarina yazdiklarinnn cokk güzel yaa gülmekten öldümm :img-hyste

archshe
28-03-07, 15:39
herşeyi bekleyin arkadaşlar filiz gene hayati kararlar alıyorsa korkun filizden bir felaket geliyor demektir adına boşuna yürüyen felaket demiyorum daha fazlası cumartesi sabahı :img-hyste :img-hyste

okadar işim var ve gergindim ki valla bunu okuyunca rahatladım..çok güldüm çünkü...ya filiz sizin yılmaz ağaya yakışmaz siz boşverin bukızı...yılmaza başka birini bulun..yada tez elden aslıyı iyileştirin...baksanıza kız yürüyen felaketmiş:img-hyste

denmavi
28-03-07, 15:41
aslıyı melek felan sanmıyorsak düşündüğü doğrudur bence orda kendisini düşünecek tabi kız emara girerken yılmazla ilişkişm ne olucak diyemi düşünecek olmaz tabiki kendisini sdüşünecek

Hiçbir şey çıkmasın da diyebilirdi. "Çıkacaksa da şimdi çıkmasın" sözü biraz ters geldi bana. Herhalde kendini düşünmeli ama geride bırakacaklarını da gözardı etmemeli. O yüzden bu söz biraz Aslı'nın egoist biri olduğu havası oluşturuyor bende .

yakupoglu61
28-03-07, 15:42

matraka cumartesi diyosunda sora gene filizim+y i arama...filizim cumartesi lütfen burda ol...

filiz karar almasında bn cemin tüm dizi boyunca suratını görmeye razıyım...!

filizim+y
28-03-07, 15:44
Hiçbir şey çıkmasın da diyebilirdi. "Çıkacaksa da şimdi çıkmasın" sözü biraz ters geldi bana. Herhalde kendini düşünmeli ama geride bırakacaklarını da gözardı etmemeli. O yüzden bu söz biraz Aslı'nın egoist biri olduğu havası oluşturuyor bende .

sevgili denmavi, aslı egoistliği birkaç kez daha gösterdi sadece burada değil li, yılmaz filiz aşkını bildi uzaklaşmadı, yılmazın başka aşka yer yok demesini umursamadı, yılmazın kal deyişine kaldı burada yılmazı değil kendini düşündü en sonuncusu da evlenme teklifine evet demesi oldu, her ne kadar yılmazın da hatası olsa o da hataya destek veren taraf oldu bu yüzden bu son cümlesi beni şaşırtmadı aslıdan beklenileni söylemiş oldu:img-yes: şimid buna kızacaklar çıkacaktır ama içimde kalmasın:img-wink:

yesimcan
28-03-07, 15:46
matraka cumartesi diyosunda sora gene filizim+y i arama...filizim cumartesi lütfen burda ol...

yapmayin arkadaslarr yaa filizz zii siz iyce bisey bilmez saf yaptinizz tmm belki hatalar yapmistirr ama hatasiz kul olmazzz yilmazz filizden iyisimi???bence yilmazin filizde azkalir yanii yokk.....
filiz nasil o sinirle parayi kabul etmediyseee....
yilmazda ooo sinirlee gidip asliya evlenme teklifi ettii oda yetmedii ikinci kezz ettii.......

neysee yinee kim hatali kim hatasiza girmeyelimm nasil olsaa filizz yürüyen felakett günah kecisii ......ozamannn aslinin yerine filizdee cemin kurbani olup ölsünn hem cem hem yilmaz rahatlarr hemde bizzz....

matraka
28-03-07, 15:47
okadar işim var ve gergindim ki valla bunu okuyunca rahatladım..çok güldüm çünkü...ya filiz sizin yılmaz ağaya yakışmaz siz boşverin bukızı...yılmaza başka birini bulun..yada tez elden aslıyı iyileştirin...baksanıza kız yürüyen felaketmiş:img-hyste

sevgili ebru

biz filizi seviyoruz ama aldığı kararlarıda biliyoruz iyi birşey olacağını sen tahmin edebiliyor olabilirsin ben tahmin etmiyorum neden acaba :img-hyste :img-hyste aldığı her kararda yanlı yapan biri vardsa ben buna rahatlıkla yürüyen felaket derim arkadaş kimse tutamaz beni

Ağustos Böcüğü
28-03-07, 15:50
Sen böyle diyorsan demekki benim haftalar önce yapıp sürekli yazdığım tahminim gerçekleşecek demek oluyor.
Bebek doğmayacak!!!!

modest2000
filiz herşeyi öğrenince bu sefer kahramanlık yapmayacaktır...cemin ne türlü bir manyak olduğunu anlaması güç değil başına gelenlere bakarsa...bu noktada yılmazdan yardım isteyecektir diye düşünüyorum...gerçi yılmazın cem konusunda başarısı da tartışılır kaç bölümdür adamın peşinde ama bir arpa yolu kat edemedi...ama şöyle bir durum var filizin herşeyi öğrenmesi yılmazı rahatlatacak gerçi kendi söylese daha iyiydi bunları yaşayarak görmezlerdi....bi bakıma yılmaz da ceza kesti tekinerlere uzak durun demek ne kadar uyarıdır ki...herşeyi biliyosun anlat madem...filiz sadece cemi dost görmelerine üzülecektir...oysa yılmaz filizi cemden hamile sanıyo ama filizden oysa bebeğmin babası falan demeyeceğine göre bi de cem filizi elde etmiş istediğini almışken neden hala uğraştını düşünüp olanlara anlama veremeyecek ve gene kafası karışacaktır...bu iyi bir gelişme...ve filizle yılmaz cem için sürekli görüşecektir...aynı açıkpazar olayındaki gibi...yavaşca yılmaz gene özürsüz sürünmeden filizin aşkından yararlanarak olayı kapatacaktır...umarım filiz aşkına busefer yenilmezde hesabını sorar sorgular bu aşkı...

Herkese merhabalar!Temennine kesinlikle katılıyorum.Yılmaz için sancısız bir süreç görmek istemiyorum.Artık bu noktadan sonra bir barışma olacaksa,izleyiciyi Yılmaz'ın pişmanlığına ve aşkına ikna etmemeliler.:img-wink:Kendiliğinden,süreç içinde bir barışma izlemek istemiyorum.Filiz dirençli olmalı.:icon_whis

arzuinan
Eğer Filiz'in ve Yılmaz'ın bebeğine herhangibir sebepten dolayı bir şey olursa, yani kaybederlerse; dizinin büyüsünün kaçacağını düşünüyorum... Derseniz ki zaten büyü mü ? kaldı diye onada saygılıyım ama bence hala o büyü devam ediyor...

matraka

sevgili yakup yılmazdaşım valla öyle ne zaman hayırlı bir karar almış filiz tekiner görenler lütfen danışmaya gelsin:img-hyste :img-hyste aradığınız kişiye ulaşamıyor kendisi karar alıyor şu an daha sonra tekrar deneyin:img-hyste

filizim+y
28-03-07, 15:51
yürüyen felaket:img-hyste :img-hyste doğru ağırlığı da fazlalaştı bastığı her yerde ses çıkartır artık filiz kimse de kaçamaz bu ayak seslerinden herkes nasibini alır vay be filiz neymiş gerçi insan sevdiğini yerden yere vururmuş bizim forumda filizi o kadar çok seviyor ki yapmadıkları kalmadı kız ben bu sonucu çıkardım artık tüm yorumlardan:img-wink:

matraka
28-03-07, 15:52
Sen böyle diyorsan demekki benim haftalar önce yapıp sürekli yazdığım tahminim gerçekleşecek demek oluyor.
Bebek doğmayacak!!!!

ben birşey demedim:img-hyste :img-hyste valla filiz karar alıyorsa hayırlı değil dedim bir filizsever olarak sen söyle olumlu bir karar aldığı ıhlamurlar altında nın tarihinde varmı tarihi tarihçiler yazar ıhlamurlar altında felaketleri filiz yazar

archshe
28-03-07, 15:54
sevgili ebru

biz filizi seviyoruz ama aldığı kararlarıda biliyoruz iyi birşey olacağını sen tahmin edebiliyor olabilirsin ben tahmin etmiyorum neden acaba :img-hyste :img-hyste aldığı her kararda yanlı yapan biri vardsa ben buna rahatlıkla yürüyen felaket derim arkadaş kimse tutamaz beni

de arkadaşım yürüyen felaket de bişey demiyorum artık...öyle olsun...sen dedin diye olmayacak ya:img-hyste ama ben filizin kararının yılmazdan yardım istemek olacağını düşünüyorum...gerçi sen biliyosundur...biz boşa konuşuyoruz ama ben öyle düşündüm..

matraka
28-03-07, 15:54
yürüyen felaket:img-hyste :img-hyste doğru ağırlığı da fazlalaştı bastığı her yerde ses çıkartır artık filiz kimse de kaçamaz bu ayak seslerinden herkes nasibini alır vay be filiz neymiş gerçi insan sevdiğini yerden yere vururmuş bizim forumda filizi o kadar çok seviyor ki yapmadıkları kalmadı kız ben bu sonucu çıkardım artık tüm yorumlardan:img-wink:

filizden cem kaçacak adam kaç bölümdür yılmazdan dayak aslıdan tokat yedi kaçtımı filiz ne yapacak hamile hamile uçan tekmemi atacak:img-hyste :img-hyste yada çocuğumu dövecek ceme bulaşma bulaşır sana

EvaLongoria
28-03-07, 15:55
ben birşey demedim:img-hyste :img-hyste valla filiz karar alıyorsa hayırlı değil dedim bir filizsever olarak sen söyle olumlu bir karar aldığı ıhlamurlar altında nın tarihinde varmı tarihi tarihçiler yazar ıhlamurlar altında felaketleri filiz yazar

ya bebek zaten düşme tehlikesi geçirdi. şimdi tekrar bi olay olursa iyice sapıtırlar yani.. reddediyorum..

filizim+y
28-03-07, 15:55

sen merak etme yakupoğlu matraka bu sefer seferber etmez sizleri benim yüzümden için rahat olsun:img-yes: belli bir saate kadar burada olabilirim artık şansınıza ne çıkarsa kabul edersiniz:)

alsın be yakupoğlu belki bu sefer 12 den vurur, denesin ne olur ki boş durmasından iyidir:img-yes:

matraka
28-03-07, 15:56
de arkadaşım yürüyen felaket de bişey demiyorum artık...öyle olsun...sen dedin diye olmayacak ya:img-hyste ama ben filizin kararının yılmazdan yardım istemek olacağını düşünüyorum...gerçi sen biliyosundur...biz boşa konuşuyoruz ama ben öyle düşündüm..

çok güzel tahmin etmişsin yılmazla filiz gider döverler bu sefer :img-hyste :img-hyste ya ebru sen inanıyormusun filizin mantıklı davranacağına bunu söyle bana inanıyorsan söyle valla

modest2000
28-03-07, 15:56

Matraka:img-hyste Yakında Cem'in ağzından "felaketleri Filiz yazdı" gibi bir iğneleme görürsek şaşırmayalım yani:img-hyste O kadar da abartmazlar mı diyorsun,duyamadım?????

denmavi
28-03-07, 15:58
sevgili yakup yılmazdaşım valla öyle ne zaman hayırlı bir karar almış filiz tekiner görenler lütfen danışmaya gelsin:img-hyste :img-hyste aradığınız kişiye ulaşamıyor kendisi karar alıyor şu an daha sonra tekrar deneyin:img-hyste

Çocuğu doğurma kararı almakla hayırlı işe girdi en azından .Orada kendi içinmi yoksa Yılmaz için mi bebeği aldırmaktan vazgeçti tartışılır tabi :D .

Bir de Yılmaz'ın verdiği tay karşılığı bir kuruma para vermesi en azından hayır yaptı artık Allah katında Yılmaz' mı yoksa Filiz'e mi sevap yazılır bilinmez :D.

Yılmaz ve Elif'i hemen evlendirebilmek için gelinlik ve damatlık hediye etti tabi bunda Ömer'i kurtarma çabası vardı :D

filizim+y
28-03-07, 15:58
filizden cem kaçacak adam kaç bölümdür yılmazdan dayak aslıdan tokat yedi kaçtımı filiz ne yapacak hamile hamile uçan tekmemi atacak:img-hyste :img-hyste yada çocuğumu dövecek ceme bulaşma bulaşır sana

bir zahmet kaçsın kızı herşeyinden mahrum eden bir psiko karşısında ki ama bizim korkak filiz cemden yine korkmaz gider açar ağzını yumar gözünü artık hamile diye bedensel şiddet değil de psikolojik şiddet uygular sözleriyle ama adam zaten psiko çok da tınlamaz hem yılmaz ve aslının yapamadığını filiz acı szölerle yapar ama sonuç ne olur işte orası ceme kalmış fena olur:img-yes:

Ağustos Böcüğü
28-03-07, 15:59
Birşey bilmesen ortaya böyle bir şey atmazsın sen.. :)
Gerçi senide anlamak mümkün değil.. Bir diyorsun Filizin son hatası bebeği saklamak olacak.. Sonra arkasından alıntıda yazdıklarını yazıyorsun..
Sağ gösterip sol vuruyorsun. :)
Olmuyor... Net ol matrakacım..

matraka
28-03-07, 16:00
Matraka:img-hyste Yakında Cem'in ağzından "felaketleri Filiz yazdı" gibi bir iğneleme görürsek şaşırmayalım yani:img-hyste O kadar da abartmazlar mı diyorsun,duyamadım?????

cem ayrı zaten felaketin babası olur kendisi ama filizde bayan olarak ondan aşağı kalır yanı yok aldığı karar lar ortada iken bence tartışmayada gerek yok:img-hyste :img-hyste filiz karar alır cem uygular son zamanların ikilisi olur ikisi fenamı filizin bastırılmış duyguları açığa çıkar :img-hyste

archshe
28-03-07, 16:00
çok güzel tahmin etmişsin yılmazla filiz gider döverler bu sefer :img-hyste :img-hyste ya ebru sen inanıyormusun filizin mantıklı davranacağına bunu söyle bana inanıyorsan söyle valla

inanıyorum...bitek bunu yazacaktım ama tek cümlelik mesajlar yasak:img-hyste

modest2000
28-03-07, 16:01
sevgili denmavi, aslı egoistliği birkaç kez daha gösterdi sadece burada değil li, yılmaz filiz aşkını bildi uzaklaşmadı, yılmazın başka aşka yer yok demesini umursamadı, yılmazın kal deyişine kaldı burada yılmazı değil kendini düşündü en sonuncusu da evlenme teklifine evet demesi oldu, her ne kadar yılmazın da hatası olsa o da hataya destek veren taraf oldu bu yüzden bu son cümlesi beni şaşırtmadı aslıdan beklenileni söylemiş oldu:img-yes: şimid buna kızacaklar çıkacaktır ama içimde kalmasın:img-wink:

Çok haklısın Filizim.Yılmaz kendi kendine gelin güvey olmadı.:img-wink: Tamam Aslı karakteri hasta olmasın bunları da unutamayız değil mi?Şahsen ben unutmam zaten:img-hyste

modest2000
28-03-07, 16:02
cem ayrı zaten felaketin babası olur kendisi ama filizde bayan olarak ondan aşağı kalır yanı yok aldığı karar lar ortada iken bence tartışmayada gerek yok:img-hyste :img-hyste filiz karar alır cem uygular son zamanların ikilisi olur ikisi fenamı filizin bastırılmış duyguları açığa çıkar :img-hyste

Yani matraka,bu söze ne denir?:icon_sorr Teessüf ediyorum Filiz adına.:icon_sorr :img-blush :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

yesimcan
28-03-07, 16:08
bebek düsmesinn yaaa offf canim SIKILDI simdii o bebek suan en güzel seyyy ama senaristleronuda yok ediceklerr galibaa......
hele bu düsmee cem yüzünden olursa daha bii felakettt....

bu bölümde filizin herseyi ögrenmesinden baska bisey olmicakk galibaa ....

artikk hersey 68.b. okadar sey bekliyoruzkiii hic birsey cikmiyoo ayni seylerrr ....

tolgahuzur1
28-03-07, 16:09
HAHAA:img-hyste yahu bi dinleneyim dedim beni yordunuz sizi okumak daha yorucu .. valla bu matrakaya helal olsun sizlerin hakkınızdan bir tek o geliyor..:) devam matraka arkandayım :) bide filizin yürüyen felaket olduğuna hem fikiriz..:img-hyste demek ki çocuğu kendi kendine düşürecek..:icon_sorr bakın yine tek suçlu ve hatalı filiz oldu.:img-pilot

yesimcan
28-03-07, 16:12
son büyük hatası o olucak değil değilmi ama bu daha hata yapmaz demek değil hala öyle düşünüyorum bundan büyük hata yok ama filizin aldığı kararları görünce iyi birşey beklemek bence hayal :img-hyste :img-hyste

tmm madem hayall ozaman fragmanda gördügümüzz gibi filiz yilmaza gitmiss neden gidiyo???sen kesin biliyosunn:)
bide su asli&filiz konusmasii galibaa aslii filize yilmaz hala seni seviyoo biz ayrildikk gibi seyler söyleyipp sorasii icinn kolaylik mii aciyolarr senaristlerr yanii asli yüzünden filiz promlem cikartmasin diyeee???

Ağustos Böcüğü
28-03-07, 16:16
son büyük hatası o olucak değil değilmi ama bu daha hata yapmaz demek değil hala öyle düşünüyorum bundan büyük hata yok ama filizin aldığı kararları görünce iyi birşey beklemek bence hayal :img-hyste :img-hyste
Bu yazdıkların temenni yada tahmin mi?
Yoksa tüyo mu?
Net ol derken bunu kastetmiştim..
İnsanoğlu her daim hata yapar.. Sadece Filiz'e özgü değil..Gerçi aynı açıdan bakmadığımızdan dolayı biz FİLİZCİLER filiz öyle çok büyük hata yaptı demiyoruz (bebek hariç ha bide evliliği iptal sebebini söylemeliydi)..
Bak şimdi onun hatası bunun hatasını döver polemiğine girecez..Kiiiii girmeyelim..Çok kabak tadı verdi zira..

BERNA
28-03-07, 16:17
Yılmaz'ın, birlikte bir gelecekleri olmadığını söyleyerek söz yüzüğünü geri veren Aslı'yla yolları ayrılacak mı?
Ne bileyim ben diziyi ben mi yaziyorum :icon_whis Eger Asli hastaligini soylemezse ayrilabilir ama hastaligi Yilmaz ogrenince Asli'yla yollarin birlestirmek isteyecek bence. Madem Turk Filmleri klisesi kullaniyoruz boyle olmali.

Cezaevinde uğradığı saldırıda ağır yaralanan Ömer,ölüm kalım savaşı verir.
Alistik artik ne diyeyim ki :img-pilot Artik Omer de alisti herhalde ki fragmanda bile iyilesecegi hakkinda ipuclari verilmis cunku herkes normal yasamina donmus.

Ömer'in yaralanmasıyla yolları kesişen Filiz ve Yılmaz,onu hayata döndürmek için birlikte mücadele ederler.
Bu cumle de beni cok gulduruyor :img-hyste Eger kan ihtiyaci varsa ve bunu Filiz ve Yilmaz da kendi cevrelerinde ariyorsa ancak bu cumlenin mantikli bir aciklamasi olabilir ;)

Ömer'in cezaevinden kurtarması karşılığında istediği herşeyi yapmaya hazır olduğunu söyleyen Feride'ye,Nevzat'ın cevabı ne olacak?..
Bence parayi verecek ama kendisine bir sans vermesini ve gecmisini hatirlamasi icin yapacagi ataklara direnmemesini sart kosacak. Yoksa Feride'yle bu durumda beraber olacak bir sahsiyet izlenimi vermiyor Nevzat.

Başlarına gelen tüm felaketlerin sorumlusunun Cem olduğu konusunda hiçbir şüphesi kalmayan Filiz,çok önemli kararlar alır.
Ne yapacak yani Cem'i yok etmeye mi gidecek? Onun is tezgahlarini mi ortaya cikaracak numara yaparak? Mesela 15 bolumdur isi cozemeyen Aynali ve Yilmaz'in aksine Filiz iki bolumde cozermis :img-hyste :img-hyste Ne sacma olur o zaman!

Ooo Handan kazak yapmasını öğrenene kadar ipler yıpranır sök çıkar.. :img-hyste

Bence müjgana versinler.. Hem Handana ders vermiş olur..

Sence ne örerler selanik mi ? Yoksa iki düz bir ters mi ?

Bence ikisi de olmaz her ikisi de cok iplik yiyen modeller, biz en iyisi dumduz orelim sonra masraf cikar. Ekonomik olmak lazim degil mi? :icon_whis

Filizim+y bir siir yazmis Omer'in isyanini anlatan valla ben de benzer bir isyandayim, yani Hasan'la bana bu yapilir mi? Bekliyoruz sabirla Omer ne zaman rahata kavusacak diye aksine adamin basina gelmeyen kalmadi, tamam bir kismi da kendi hatasi ama pes yani!!

Uyari meselesi kapanmis tekrar acmayacagim ama meslektasimin yazdiklarinin altina imzami atabilirim, tamamen ayni sekilde dusunuyorum onunla bu konuda.

Filiz Yilmaz'in ofisine neden gitmistir temali mesajlari icin de bayan modumuza ve artili filizime forumu canli tuttuklari icin tesekkuru bir borc biliriz :) Cok guldum ya 'Bir Filiz Tekiner kolay yetismiyor demek icin' favorim oldu :img-hyste

Matraka zaten yazmissin ama Omer'in durumu yine TV'de olacak belli ki, son zamanlarda bir kere bile hayirli bir haber verilmiyor ki zaten Omer Tekiner'le ilgili. Galiba bir tek batmalarina sebep olan Relieve City temel atma toreni vardi onun da sonu pek bir hayirli oldu masallah.

Bu arada Asli'nin MR'e girerken soyledikleri son derece normal seyler. Tam mutlulugu yakaladigina inanmisken bu tarz seyler soylemeyecek bir kisi olduguna ben inanmiyorum. Filiz'i daha cok severim ama Asli'ya goz gore gore BENCIL mualemesi yapilmasina da katilmiyorum. Ayni durumda ben de ayni seyleri soylerdim bencillikse bencillik :) Asli'yi savunduguma inanamiyorum ama hakkini da teslim etmek lazim.

tolgahuzur1
28-03-07, 16:21
Bu yazdıkların temenni yada tahmin mi?
Yoksa tüyo mu?
Net ol derken bunu kastetmiştim..
İnsanoğlu her daim hata yapar.. Sadece Filiz'e özgü değil..Gerçi aynı açıdan bakmadığımızdan dolayı biz FİLİZCİLER filiz öyle çok büyük hata yaptı demiyoruz (bebek hariç ha bide evliliği iptal sebebini söylemeliydi)..
Bak şimdi onun hatası bunun hatasını döver polemiğine girecez..Kiiiii girmeyelim..Çok kabak tadı verdi zira..

evet aynen öyle artık kabak tadi vermeye başladı.. matraka adam akıllı birşey söylemiyor ki yahu .. bombanın fitilini ateşliyo sonra ortaya bırakıyor.. artık kimin elinde patlarsaaa.:img-hyste ama hala filiz büyük hata yapmadı diyorsunuz ya ona ayrı şaşıyorum..

matraka
28-03-07, 16:21
matraka size çocuk düşecek diye tüyo mu verdi de hemen çocuğu düşürdünüz bence çocuk düşmeyecek ve erkek olacak filz bir hata yapacaksa illa çocuk düşecek değil ya cemle gidip konuşması bir hata olur mesela ama böyle bişey yapabilir.

haklısın gülbeşeker birdaha hakaret sayıyorum siz demeyin :img-hyste valla çocuğun düşmesini ben istemiyorum düşmez inşallah ama filizin kararından sonra ya düşürmek için zemin yoklması yapıyor gibi geldi ahanda buraya yazıyorum filiz hayırlı bir karar almaz :img-hyste :img-hyste

matraka
28-03-07, 16:29
Yılmaz'ın, birlikte bir gelecekleri olmadığını söyleyerek söz yüzüğünü geri veren Aslı'yla yolları ayrılacak mı?
Ne bileyim ben diziyi ben mi yaziyorum :icon_whis Eger Asli hastaligini soylemezse ayrilabilir ama hastaligi Yilmaz ogrenince Asli'yla yollarin birlestirmek isteyecek bence. Madem Turk Filmleri klisesi kullaniyoruz boyle olmali.

Cezaevinde uğradığı saldırıda ağır yaralanan Ömer,ölüm kalım savaşı verir.
Alistik artik ne diyeyim ki :img-pilot Artik Omer de alisti herhalde ki fragmanda bile iyilesecegi hakkinda ipuclari verilmis cunku herkes normal yasamina donmus.

Ömer'in yaralanmasıyla yolları kesişen Filiz ve Yılmaz,onu hayata döndürmek için birlikte mücadele ederler.
Bu cumle de beni cok gulduruyor :img-hyste Eger kan ihtiyaci varsa ve bunu Filiz ve Yilmaz da kendi cevrelerinde ariyorsa ancak bu cumlenin mantikli bir aciklamasi olabilir ;)

Ömer'in cezaevinden kurtarması karşılığında istediği herşeyi yapmaya hazır olduğunu söyleyen Feride'ye,Nevzat'ın cevabı ne olacak?..
Bence parayi verecek ama kendisine bir sans vermesini ve gecmisini hatirlamasi icin yapacagi ataklara direnmemesini sart kosacak. Yoksa Feride'yle bu durumda beraber olacak bir sahsiyet izlenimi vermiyor Nevzat.

Başlarına gelen tüm felaketlerin sorumlusunun Cem olduğu konusunda hiçbir şüphesi kalmayan Filiz,çok önemli kararlar alır.
Ne yapacak yani Cem'i yok etmeye mi gidecek? Onun is tezgahlarini mi ortaya cikaracak numara yaparak? Mesela 15 bolumdur isi cozemeyen Aynali ve Yilmaz'in aksine Filiz iki bolumde cozermis :img-hyste :img-hyste Ne sacma olur o zaman!

Bence ikisi de olmaz her ikisi de cok iplik yiyen modeller, biz en iyisi dumduz orelim sonra masraf cikar. Ekonomik olmak lazim degil mi? :icon_whis

Filizim+y bir siir yazmis Omer'in isyanini anlatan valla ben de benzer bir isyandayim, yani Hasan'la bana bu yapilir mi? Bekliyoruz sabirla Omer ne zaman rahata kavusacak diye aksine adamin basina gelmeyen kalmadi, tamam bir kismi da kendi hatasi ama pes yani!!

Uyari meselesi kapanmis tekrar acmayacagim ama meslektasimin yazdiklarinin altina imzami atabilirim, tamamen ayni sekilde dusunuyorum onunla bu konuda.

Filiz Yilmaz'in ofisine neden gitmistir temali mesajlari icin de bayan modumuza ve artili filizime forumu canli tuttuklari icin tesekkuru bir borc biliriz :) Cok guldum ya 'Bir Filiz Tekiner kolay yetismiyor demek icin' favorim oldu :img-hyste

Matraka zaten yazmissin ama Omer'in durumu yine TV'de olacak belli ki, son zamanlarda bir kere bile hayirli bir haber verilmiyor ki zaten Omer Tekiner'le ilgili. Galiba bir tek batmalarina sebep olan Relieve City temel atma toreni vardi onun da sonu pek bir hayirli oldu masallah.

Bu arada Asli'nin MR'e girerken soyledikleri son derece normal seyler. Tam mutlulugu yakaladigina inanmisken bu tarz seyler soylemeyecek bir kisi olduguna ben inanmiyorum. Filiz'i daha cok severim ama Asli'ya goz gore gore BENCIL mualemesi yapilmasina da katilmiyorum. Ayni durumda ben de ayni seyleri soylerdim bencillikse bencillik :) Asli'yi savunduguma inanamiyorum ama hakkini da teslim etmek lazim.

işte berna çok güzel temas etmiş gene valla ceme gider uçan tekme atar karar bu olsa zor bir karar çünkü çocuk var acaba düşermi diye karar vericek herhal o da ceme tokat atmaya gidiyorsa boşuna zahmet etmesin aslı yılmaz bunu yaptı :img-hyste :img-hyste

Ağustos Böcüğü
28-03-07, 16:31
evet aynen öyle artık kabak tadi vermeye başladı.. matraka adam akıllı birşey söylemiyor ki yahu .. bombanın fitilini ateşliyo sonra ortaya bırakıyor.. artık kimin elinde patlarsaaa.:img-hyste ama hala filiz büyük hata yapmadı diyorsunuz ya ona ayrı şaşıyorum..
Hiç şaşma.. Bizlerde tüm suçu Filizin üzerine yüklemenize şaşırıyoruz..
Sorunda değil yani..Körler ve sağırlar birbirini ağırlar durumu olmuyor işte forumumuzda..Yoksa burada tartışmanın ne anlamı var değil mi tolgacım!!!

Not: Matraka bunu hep yapıyor! Aksini yapsa kıracam 20 lik dişimi.(Son zamanlarda epey ağrı yapıyorda kurtulmuş olurdum hem :) )

archshe
28-03-07, 16:33
şu olamaz mı?filiz ceme hesap sormaya gider..cem filizi yeni depoya saklar kaçırıp...yılmazda filizi bulmuşken yasadışı olan depoyuda bulr...ve filiz sayesinde olay çözülmüş olur...:img-hyste

Ağustos Böcüğü
28-03-07, 16:36
ben suçsuzum ya banane filizde kararkar felan almaya kalkmasın valla yatır ziyaretlerini başlatmanın zamanı geldi Allah ım ne olur bu sfer filiz doğru bir karar alsın yada hemen bir koyun almak lazım filiz hayırlı bir karar alsın fakirlere dağıtam etleri diye başka şansımız yok
Sadece koyun mu????
Allah allah benim bildiğim matraka deve alırdı yaw..Filiz mevzu bahis olunca çok cimrisin matraka çoooookkkkk..Sadece suçlarken cömertsin... :)

pinkzone
28-03-07, 16:39
şu olamaz mı?filiz ceme hesap sormaya gider..cem filizi yeni depoya saklar kaçırıp...yılmazda filizi bulmuşken yasadışı olan depoyuda bulr...ve filiz sayesinde olay çözülmüş olur...:img-hyste

:img-hyste Hazır Filiz depodayken bakarki birde ne görsün.. Külçe külçe altın.. :img-hyste

Yılmazda hem Cemin şirketi bastırır hemde filizi kurtarır.. 1 işi 2 işe mal olur..

Açıkcası Filizin bu durumuda yüzüne gözüne bulaştıracağından hiç şüphem yok. Yani matraka yazıyorsa doğrudur. Bende kesinlikle Filizin muhakkak fevri davranışlarıyla bu hesap sorma işini yüzüne gözüne bulaştıracağını tahmin ediyorum. Eee tahmin etmek Filizse hiç zorlanmıyorum orası kesin.. :)

Bir Filiz Tekiner Kolay yetişmiyi.. :img-wink:

tolgahuzur1
28-03-07, 16:40
bu dizi iyice polisiye oldu haa:img-hyste baksana olaylar çözümlenmeye başladı.. herkes 68. bölüme odaklandı heralde sanki ne olacak ki olayların nasıl gelişeceğini hepimiz biliyoruz.. birde filizin hata yapacağına inanıyorum artık.. çünkü matrakaının dediği gibi o kız rahat durmaz tek başına birşeyler yapmaya çalışır ama yine beceremez.. o huyuda aslıya benziyoo ama aslı tuttuğunu oparan kız.. öyle etkisiz değil..:img-hyste

matraka
28-03-07, 16:42
:img-hyste Hazır Filiz depodayken bakarki birde ne görsün.. Külçe külçe altın.. :img-hyste

Yılmazda hem Cemin şirketi bastırır hemde filizi kurtarır.. 1 işi 2 işe mal olur..

Açıkcası Filizin bu durumuda yüzüne gözüne bulaştıracağından hiç şüphem yok. Yani matraka yazıyorsa doğrudur. Bende kesinlikle Filizin muhakkak fevri davranışlarıyla bu hesap sorma işini yüzüne gözüne bulaştıracağını tahmin ediyorum. Eee tahmin etmek Filizse hiç zorlanmıyorum orası kesin.. :)

Bir Filiz Tekiner Kolay yetişmiyi.. :img-wink:

hemde hiç kolay yetişmiyor buraya kolay gelinmedi hatalar yapa yapa uzmanlaştı bu seferki hatayı daha çok profesyonel işi bekliyorum artık bu meslekte pişti filiz tekiner :img-hyste :img-hyste kalfalıktan ustalığa geçti ee boynuz kulağı geçermiş filiz cemi bu sfer geçicem derse vay halimize

archshe
28-03-07, 16:42
siz beklemeyin arkadaşlar ama ben ve çoğu filizci doğru şeyler yapacak diyoruz...cuma gecesinden itibaren yapılanı bolcana tartışırız...yüzümüzü kara çıkartmaz filiz...

yesimcan
28-03-07, 16:43
tmmm ozaman filizin verecegi karar ceme hesap sormak olucakk ve cemin sabri tükenecekk ve filizi annesinin yanina götürürmüs:img-hyste

eee ozamann filiz yilmazin yanina neden gidiyoo ne icin yilmazi teprik etmek icinmii hic sanmiyorummm???

destina304
28-03-07, 16:43
bu dizi iyice polisiye oldu haa:img-hyste baksana olaylar çözümlenmeye başladı.. herkes 68. bölüme odaklandı heralde sanki ne olacak ki olayların nasıl gelişeceğini hepimiz biliyoruz.. birde filizin hata yapacağına inanıyorum artık.. çünkü matrakaının dediği gibi o kız rahat durmaz tek başına birşeyler yapmaya çalışır ama yine beceremez.. o huyuda aslıya benziyoo ama aslı tuttuğunu oparan kız.. öyle etkisiz değil..:img-hyste

sana bir soru tolga aslı hangi tuttuğu işi kopardı?filiz hangi işi yarıda bıraktı?şimdi cevabını çok merak ediyorum

pinkzone
28-03-07, 16:45
Filiz Yilmaz'in ofisine neden gitmistir temali mesajlari icin de [B]bayan modumuza ve artili filizime forumu canli tuttuklari icin tesekkuru bir borc biliriz :) Cok guldum ya 'Bir Filiz Tekiner kolay yetismiyor demek icin' favorim oldu :img-hyste

Bencede Bir Filiz Tekiner kolay yetişmez. I.A Tarihinin en zor yetişen karakteri. :img-hyste

Aslı için bencil olmuş demelerine bende kızıyorum. Ne yani kız en mutlu anında inşallah başıma birşey gelir de kurtulurum demesi mi lazımdı.. Kim olsa orda o sözleri söylerdi. Bu kadar mutluyken kim mutsuz olmak isterki.. Bu kızın günah keçisi olmasına itirazım var.. Mutluluk istemek günah olmuşta haberimiz olmamış. :)

Ağustos Böcüğü
Yok daha dizide polis neyin göremedik..Polisiye demek saçma olur.. Herkes kendi işini görüyor..:) Keşke olsa biraz atraksiyon izlerdik.. Tabi adam gibi olacaksa..
Aslı hangi tuttuğunu koparmış tolgacım??
Şayet sözlenme olayını diyorsan.. Meydanı boş bulduda ondan..Yoksa koparacağı birşey yoktu :)

matraka
sevgili matraka filize karar almasın deyip duruyorsun hayırlı olmazdiyorsun ama yılmazında neler yaptığı ortada yılmazda nezaman karar alsa hep kötü şeyler oluyor demek ki aynısı yılmazda da var

ama sevgili cemotara ben filiz eleştirmiyorum yanlış anlama :img-hyste :img-hyste yani filizin iyiliğini istiyorum artık hata yapmasın diye adak adamayı bile düşünüyorum ama yaranamıyorum

not.ağustos böcüğü haklısın deve kesmek lazım forumu koyun kesmez ama bazıları et yemiyor zaten:img-hyste

matraka
28-03-07, 16:47
tmmm ozaman filizin verecegi karar ceme hesap sormak olucakk ve cemin sabri tükenecekk ve filizi annesinin yanina götürürmüs:img-hyste

eee ozamann filiz yilmazin yanina neden gidiyoo ne icin yilmazi teprik etmek icinmii hic sanmiyorummm???

evet cümlenin devamını getirim cem filiz alır eski evlerine götürür bak anne gelinin geldi der :img-hyste :img-hyste sonrada filize döner öp annenin elini bakim der :img-hyste bundan sonra bir sen bir ben birde bebek der ailecek mutlu mesut yaşarlar

tolgahuzur1
28-03-07, 16:48
sana bir soru tolga aslı hangi tuttuğu işi kopardı?filiz hangi işi yarıda bıraktı?şimdi cevabını çok merak ediyorum

puuhaahaa:img-hyste yahu bugün form beni çok güldürdü hayırdır içinize cem yılmaz mı kaçtı.. söyleyeyim aslı inşaat işini araştırdı ve kimin nerelerde hata yaptığını buldu.. filiz bir işi yarıda bırakmadı çünkü bir iş yapamadı:img-hyste bana göre aslı hoşgörülü ve altan alan bir karakter ama filizde durum tam tersi..:img-wink:

archshe
28-03-07, 16:49
ama sevgili cemotara ben filiz eleştirmiyorum yanlış anlama :img-hyste :img-hyste yani filizin iyiliğini istiyorum artık hata yapmasın diye adak adamayı bile düşünüyorum ama yaranamıyorum

not.ağustos böcüğü haklısın deve kesmek lazım forumu koyun kesmez ama bazıları et yemiyor zaten:img-hyste

ben seni anlıyorum matraka senin amacın filizi düzeltip yılmaza yakışır eş yapmak...ama bence uğraşma hamurunda var kızın....düzelmez o...senin dediğn kıvama gelmez...:img-hyste bi de böyle sevmeyi dene...bak cidden seviliyo isteyince günahıyla sevabıyla hatasıyla...bak yılmaza bak filizcilere...

yesimcan
28-03-07, 16:50
evet cümlenin devamını getirim cem filiz alır eski evlerine götürür bak anne gelinin geldi der :img-hyste :img-hyste sonrada filize döner öp annenin elini bakim der :img-hyste bundan sonra bir sen bir ben birde bebek der ailecek mutlu mesut yaşarlar

:img-hyste olurmu olurr cemin isi hic belli olmazz:img-hyste :img-hyste
sen simdi onu bosverdee sen kesin biliyosundurr soruyu atladigina göree:)

filiz yilmazin yanina hangi sebeble gidiyoo madem yinee yanlis karar alicakmiss ozamann ne icinn gidiyokiii???

Ağustos Böcüğü
28-03-07, 16:50

Adak nasılsa... Biz yemeyiz fakir fukaraya dağıtırız.. Onlar nasiplenirler..
:)
Aaa sen bize yaranamıyor değilsin... Hiç bişi yoksa tüyo alıyoruz senden.. Her ne kadar istediğim kadar net olamasanda.. Eyvallah diyoruz..Eksik olma..
Ama Filiz kesin sana yaranamıyor.. Eminim senaristler sana özel bir replik söyletecekler Filiz'e :)

sıyrılıp_gelen
28-03-07, 16:52
ne kadar da son 10 bölümdür olaylar aynı olsa da dizi yine güzel gidiyor
ama filiz ömer için her seyi yapacağını söyledi fakat yılmaz dan para almadı bence ömrin yaralanmasından filiz sorumlu parayı alsaydı ömer çıkardı:img-hyste

destina304
28-03-07, 16:53
puuhaahaa:img-hyste yahu bugün form beni çok güldürdü hayırdır içinize cem yılmaz mı kaçtı.. söyleyeyim aslı inşaat işini araştırdı ve kimin nerelerde hata yaptığını buldu.. filiz bir işi yarıda bırakmadı çünkü bir iş yapamadı:img-hyste bana göre aslı hoşgörülü ve altan alan bir karakter ama filizde durum tam tersi..:img-wink:

ASLININ İNŞAAT konusunda bişey yaptğını düşünümüyorum.hatta çatlakları bile sonradan farketmişti yılmaz olmasaydı cemden süphelenmezdi akıllının aklına bile gelmezdi.ama filiz tekiner şirketini kurtardı açık pazar konusunu hatırlatırım aslı bulduğundan relavycıty battı :img-hyste :img-hyste ee aslı tabi herşeyi alttan alır çünki yılmaz onu sevmiyo oda kendini sevdirmek ister demi cnm ama filizin böle bir çabası yok valla sende beni güldürdün ALLAHta seni güldürsün:img-hyste

pinkzone
Aslı karakteri ne biçimde girmişti diziye ?

Aslı Üniversiteyi Sadıkoğlu bursu ile bitirmişti. Ve İspanyada başarılı işlerle anılıyordu. Cv denilene göre çok iyiydi.

Tekinerlerin İnşaat şirket sektörüne girmesi ile Proje Müdürünün ayrılması bir oldu. Eee onlarda bu işi profesyonelce yapan biri aradılar.. Aslının özelliklerini sayınca Aslı aslında başarısız biri değil.

Ama Tekinerlerle işi yapınca biraz şans değil.. Şanslıklar eseri oldu. Nede olsa işin içinde Cem varsa hayır beklemek yanlış olurdu. Birazda kime başvuracağını bilemedi.

İnşaat için geldi.. Yılmaza gönlünü kaptırdı. Yinede birine aşık olduğu için bir yandan kendini karlı görebilir. Nişanlandıda... Başarızlık profili sadece inşaat sektöründe Tekiner işinde oldu.

tolgahuzur1
ben seni anlıyorum matraka senin amacın filizi düzeltip yılmaza yakışır eş yapmak...ama bence uğraşma hamurunda var kızın....düzelmez o...senin dediğn kıvama gelmez...:img-hyste bi de böyle sevmeyi dene...bak cidden seviliyo isteyince günahıyla sevabıyla hatasıyla...bak yılmaza bak filizcilere...

evet filiz sevilince bi daha ondan kurtulmak kolay olmuyor..:img-hyste insanda sigara gibi bağımlılık yapıyor.. ve mutluluk hormonu salgılıyor..:img-hyste ee demek ki aynı şey sizin içinde geçerli yılmazın biraz iyi yönünü görseniz çok süper olacak.. yılmazdan vaz geçemiyeceksiniz.:)

archshe
28-03-07, 16:55

inşaat işine girersen dur derim sana ...aslı okadar hata yaptıki inşaat işinde sayarım istersen...hatta saymıştım vakti zamanında...aslıyı yüceltirken filizi aşağıya çekmene izni vermem tolga...dağdan gelip bağdakini kovmak denir buna..aslı iyi kız lafım yok ama melek değil tıpkı filiz gibi...

cemotara
28-03-07, 16:55

sevgili Tolga yorumlarınla bazen beni çok güldürüyorsun yani filizin nasıl biri olduğu ve neler yaptığı ortada filiz hangi işe elini atdıysa hep başarılı oldu
Birde aslıdan daha düzgün ve iyi bir karakter olduğu kesin hiç olmazsa aslı gibi insanlara yapışmıyor patavatsızlık yapmıyor

byuzax
28-03-07, 16:56

tolga kavga etmek istiyo herhalde canın :D Aslı tuttuğu elmayı bile koparamıyor... o kız dediğin yılmazın sevgilisi bu bir o kız bu dizide izlediğin en sağlam karakterli kişilerden bu iki eğer o kızı sevmiyorsan onun hakkında yorum yapma yada o kızla o geri aslıyı karşılaştırma ama eğer yazdıkların şakaysa değişir? ?

destina304
28-03-07, 16:57
valla bravo matraka çok şaşırttın beni demekki aslı filizden daha çok hakedyo mutlu olmayı vah vah bugün herkeste bişeyler var.aslı bugüne ne yaptıki mutluluğu haketmek için yılmaz için çokmu acı çekti senelerce ondan ayrı kalıp onumu düşündü yoksa yıllarca ona aşıkmıydı?aman bu konular boş konular aslı ne yaparsın yılmaz aslıyı sevmezzzzz ama filiz hiçbişey yapmayım sırf axı çektirse bile yılmaz onun uğruna ölürrr

matraka
28-03-07, 17:00
Adak nasılsa... Biz yemeyiz fakir fukaraya dağıtırız.. Onlar nasiplenirler..
:)
Aaa sen bize yaranamıyor değilsin... Hiç bişi yoksa tüyo alıyoruz senden.. Her ne kadar istediğim kadar net olamasanda.. Eyvallah diyoruz..Eksik olma..
Ama Filiz kesin sana yaranamıyor.. Eminim senaristler sana özel bir replik söyletecekler Filiz'e :)

evet o replik şöyle olur herhalde matraka anla artık bütün hata cemin bak bu kadar açık söylüyoruz hala anlamıyorsan senaristler olarak eylem yapıcaz :img-hyste :img-hyste cem bile kabul etti bütün hata filizin diye daha üstüne birşey denmez filiz her aldığı karar dizide bir yol ayrımı olmuştur çünkü amntıklı hiçbir karar almamıştır aldığı kararlar herkesi etkilemiştir.

filiz karşı hatasavar olarak çocuk vericez o çocuk bizim umudumuz arkadaşlar o çocuk annesine hata yapıyorsun diye devamlı tekme atıcak artık :img-hyste :img-hyste

tolgahuzur1
28-03-07, 17:01
inşaat işine girersen dur derim sana ...aslı okadar hata yaptıki inşaat işinde sayarım istersen...hatta saymıştım vakti zamanında...aslıyı yüceltirken filizi aşağıya çekmene izni vermem tolga...dağdan gelip bağdakini kovmak denir buna..aslı iyi kız lafım yok ama melek değil tıpkı filiz gibi...

sevgili archshe inşaat işinde aslının ne suçu var .. kıza malzeme verselerdi de dikseydi inşaatı..:img-hyste ama tekinerler iflas etti yani aslının bunda bir etkisi yok.. birde dağdan gelip bağdakini kovmak demekle ne demek istedin anlamadım..:icon_sorr benim filiz ile aslıyı aynı kefeye koymam mümkün olamaz zaten.. ikiside ayrı ayrı dallarda başarılı insanlar.. unutmayın ki bu güne kadar yaptığı işlerde birilerinin yardımı var ... neyse fazla karıştırmayayım..

benim
28-03-07, 17:01
Acaba Filiz Cem'in yaptıklarını öğrendikten sonra, herşeyin sorumlusu sensin Ömer'i hapisten çıkaracaksın , buna mecbursun deyip parayı ondan mı ister..
Bana öyle geliyorki Yılmaz bebeği öğrendiği zaman , aynı anda Cem Filiz'e birşeyler yapacak.

archshe
28-03-07, 17:20
sevgili archshe inşaat işinde aslının ne suçu var .. kıza malzeme verselerdi de dikseydi inşaatı..:img-hyste ama tekinerler iflas etti yani aslının bunda bir etkisi yok.. birde dağdan gelip bağdakini kovmak demekle ne demek istedin anlamadım..:icon_sorr benim filiz ile aslıyı aynı kefeye koymam mümkün olamaz zaten.. ikiside ayrı ayrı dallarda başarılı insanlar.. unutmayın ki bu güne kadar yaptığı işlerde birilerinin yardımı var ... neyse fazla karıştırmayayım..

aslının inşaat işinde denetim ve kontrol hatası vardır...inşaatı alırken denetlememiştir...denetlese hatayı fark edecekti...eğer iş değişimi olduysa bunu kontrol etmeden işi almak hatadır...ustanın verdiği teste güvenmiştir...bu testi usta yapmaz proje müdürü dediğiniz ama aslı şantiye şefi olan zat yapar...eğer bu denetimi yapsaydı malzeme kalitesizliği ortaya çıkardı öyle inşaatın başında bekçi gibi durmayla ustaya iş verip bakmamayla olmaz bu işler...onun tek görevi vardır inşaatın proje uygun yapılması...çalışmanın her safhasında bulunmalı rutin kontroller yapmalıydı...çatalağı fark etmemesi bir hatadır...dağdan gelp bağdakini kovmak deyimi sana değil aslıyadır...yanlış anlamadın umarım...filizin tekstil konusundaki başarısı ortadadır zaten...konuşacak bişey yok bukonuda:img-wink:

sezinti
28-03-07, 17:32
Yine eski konulara giriş yaptık, buyrunuz. Bir karakter diğerini daha çok hakediyormuş, haketmiyormuş konularına girmek sağlıklı olmasa gerek. Karşılıklı hataların yapıldığı beraberliklerde, saygı, güven, iletişimin olmadığı beraberliklerde karakterlerin karşısındaki daha çok hakediyor tartışmalarını yapmak ne kadar doğru acaba.

Ekrem'in dediği gibi enteresan, hemde hayli enterasan.

" Mutlu aşk yoktur" ( Louis Aragon )

Sevgili pinkzone, imzanı bekliyorum.

herkese iyi yorumlar.

pinkzone
28-03-07, 17:33
Arkadaşlar lütfen şu kim daha çok mutluluğu hakediyor.. Olaylarını kapatalım. Forumu germekten başka bir işe yaramıyor.

archshe
28-03-07, 17:36
sevgili kursuni bu aralar fazla yoruma imza atamadım ama bu yorumun altına imzamıo atayım izninleee.
imzaa tolgaaa

bazen beklemek herşey değidir.. insan hayatından fedakarlık yapması lazım..
tamam filiz çabaladı ama sonuç :icon_whis sonucu yok ortada...:img-help: aslı hiç değilse doğru dürüst ve fedakar çıktı ve yılmazın önünü açtı..:img-yes:

sevgili archshe aslı inşaat şefi oldu diye bütün işi o yapacak diye bir kaide yok.. sonuçta o işi yapma üzere bulunan işçiler var.. ve o inceleme işini yapanda cemin adamı unutma..:img-wink:

her işi aslı yapmayacak tabiii tolga..usta değilki o mühendis..o denetlemekle yükümlü sadece bi de iş düzeniyle...denetimler doğru olmazsa hatalı olur...işte o inceleme işi cemin adamının değğil şantiye şefinin işidir...hatası burda zaten...hem şuvardır...bir bina yıkılırsa sorumlu usta inşaat işçisi değildir direk işi yapan firma ve şantiye şefinin suçudur..aslında bu inşaat çökseydi varya görürdünüz kıyameti... ömer de aslı da yargılanırdı mahkemede...hem belediye tarafından kamu davası hem de iş veren tarafından özel dava açılırdı..olay okadar basit değil arkadaşım..

matraka
28-03-07, 17:38
:img-hyste Yine eski konulara giriş yaptık, buyrunuz. Bir karakter diğerini daha çok hakediyormuş, haketmiyormuş konularına girmek sağlıklı olmasa gerek. Karşılıklı hataların yapıldığı beraberliklerde, saygı, güven, iletişimin olmadığı beraberliklerde karakterlerin karşısındaki daha çok hakediyor tartışmalarını yapmak ne kadar doğru acaba.

Ekrem'in dediği gibi enteresan, hemde hayli enterasan.

" Mutlu aşk yoktur" ( Louis Aragon )

Sevgili pinkzone, imzanı bekliyorum.

herkese iyi yorumlar.

mutlu bir aşk yoktur ama bu kadar acının olduğu bir aşkta yoktur herhalde evet kim kimi hakedyor tartışması yapılmaz arkadaşlar eskiden yapıyorduk onları baktılar senaristler yılmaz fazla melek kaldı uçucak yere indirdiler

not.sezinti inşallah dediklerini bu haftadan itibaren yapıcam,sen vazgeçene kadar

pinkzone
28-03-07, 17:42
Bazı mesajlarınızı sildim arkadaşlar..

Yani eski konu falan demedim.. Kusura bakamyın.. Mutluluk kavramını kim daha çok hakediyor kim daha çok etmiyor tartışmak yersizdir. Lütfen konu burda kapansın. Başka konular açılsın.

Not: Sezinti imzan yapıldı.. I.A Multimedia bölümünde ..

tolgahuzur1
28-03-07, 17:43
her işi aslı yapmayacak tabiii tolga..usta değilki o mühendis..o denetlemekle yükümlü sadece bi de iş düzeniyle...denetimler doğru olmazsa hatalı olur...işte o inceleme işi cemin adamının değğil şantiye şefinin işidir...hatası burda zaten...hem şuvardır...bir bina yıkılırsa sorumlu usta inşaat işçisi değildir direk işi yapan firma ve şantiye şefinin suçudur..aslında bu inşaat çökseydi varya görürdünüz kıyameti... ömer de aslı da yargılanırdı mahkemede...hem belediye tarafından kamu davası hem de iş veren tarafından özel dava açılırdı..olay okadar basit değil arkadaşım..

neyse sevgili archshe bu inşaat işlerini iyi bilmediğim için birşey diyemiyeceğim.. ama aslı yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalıştı buna inan..:good: birde form yine gerildi fazla bu konulara girmeyelim isterseniz çünkü çok can sıkıcı oluyor..

yesimcan
28-03-07, 17:44
neysee yeni konuyaa girelimm bende bi soru sorimm bariii:)

sizcee filiz neden yilmazin yanina gidiyoo??

matraka nin dedigine göre filiz orayaa yilmazdan yardim istemeye gitmiyoo eee ne icin gidiyooo....bi bakarsiniz yilmazii teprik etmeye gidiyomusss:)

tolgahuzur1
28-03-07, 17:47
tolga ben bu söze takmadım gündeme geldi bende fikrimi söledim.ayrıca senin kadar konuları saptıranıda görmedim.her sözün yeni bir tartışmaya sebebiyet verdiğinin farkındamısın.senin için yılmaz her zman haklı olabilir.yılmazı paylaşamadığımız yok.aslıyla mutlu olsunlar tabi olabilirlerse :D:Dadam kimle beraber olmaya kalktıysa herkesi ölüdrdü (elif):D:D şimdide aslı aman bir tek filiz kaldı sağlam ALLAH onu korusun

benim mi söylediklerim tartışma yaratıyor.. aşk olsun..:icon_sorr yahu ben ne dedim ki tartışma konusu oldu.. sevgili destina sen benim yorumlarımı iyi okumuyorsun heralde..

matraka
28-03-07, 17:50
neysee yeni konuyaa girelimm bende bi soru sorimm bariii:)

sizcee filiz neden yilmazin yanina gidiyoo??

matraka nin dedigine göre filiz orayaa yilmazdan yardim istemeye gitmiyoo eee ne icin gidiyooo....bi bakarsiniz yilmazii teprik etmeye gidiyomusss:)

buna ben cevap verebilirmiyim ne olur :img-hyste bence filizin aklı başına geldi delilik yapmadan önce akıllı bir iş yapacak nasıl hocam puanım kaç lütfen çok merak ediyorum

destina304
28-03-07, 17:51
benim mi söylediklerim tartışma yaratıyor.. aşk olsun..:icon_sorr yahu ben ne dedim ki tartışma konusu oldu.. sevgili destina sen benim yorumlarımı iyi okumuyorsun heralde..

yok aslında foruma girince direkt olarka sen ve matrakanın yorumlarını okuyorum.çünki hatalarıyılmazında çok olmasıan rağmen devamlı filizi suçlayan siz varsınız :D:D sakın yanlış anlama ama yılmazı savunurken birazda diğer filizcileri düşünün ayrıca senin yorumlarını zevkle okuyorum tabi filize olan düğşünlerin dışında:D:D

destina304
28-03-07, 17:53
uzay süper yamışsın.valla bayıldım gidiş geliş artık dizinin şliirlerini yazmak için size teklif gelcek :D:D tam filiz ve yılmaza göre süper ellerine sağlık

pinkzone
28-03-07, 17:54
Sevgili Yeşimcan bu soruna bende cavp vermek istiyorum.. :)

Bence Filiz Yılmazın ofisine Bir Filiz Tekiner Kolay yetişmiyi demek için gittii :) Şaka bir tarafa..

Bence Filiz Yılmın ofisine hem tebrik hem bu olaylardan dolayı desteği için hemde belkide Cemi söylemeye gelmiştir.

Açıkcası Yılmazın bu duruma dair güzel bir laf sokması olur.. Çift taraflı laflar bekliyoruz. Yılmaz pası aldımı golda atar.. :)

tolgahuzur1
28-03-07, 17:57
yok aslında foruma girince direkt olarka sen ve matrakanın yorumlarını okuyorum.çünki hatalarıyılmazında çok olmasıan rağmen devamlı filizi suçlayan siz varsınız :D:D sakın yanlış anlama ama yılmazı savunurken birazda diğer filizcileri düşünün ayrıca senin yorumlarını zevkle okuyorum tabi filize olan düğşünlerin dışında:D:D

sevgili destina benim ne kadar objektif olduğumu bilmiyorsun heralde.. :)
ben tek suçlu filiz demiyorum ki ..ama bu son olayda filizin hatası var bana göre.. tabi ki yılmaz sütten çıkmış ak kaşık değil.. ama ne yapayım seviyorum keratayı..:img-hyste

cemotara
28-03-07, 17:57
buna ben cevap verebilirmiyim ne olur :img-hyste bence filizin aklı başına geldi delilik yapmadan önce akıllı bir iş yapacak nasıl hocam puanım kaç lütfen çok merak ediyorum

Bence filizin yılmaza gitmesinin sebebi teşekkür içindir yani yılmaz filizi vede ömeri kötü görünce hiçbirşey sormadan parayı yatırıp ömeri kurtarır filizde bunu öğrendiğinde teşekkür etmek için yılmaza gider tabi aslıyla konuşması olduktan sonra yani aslı filize ne söylüyorsa filizin hoşuna gitti kesin yılmazla ilgili birşey söyledi yani bunlarla ilgili ama esas neden yılmazın ömeri kurtarmasından dolayı filiz yılmaza teşekkür vede özür dilemek için gitmiştir

kursuni19
28-03-07, 17:58
Ben hala senaristlerin Ömerin ve Filizin Yilmaza etmis olduklari "Bizim senin parana ihtiyacimiz yok" lafini yedirmesini bekliyorum, cünkü aksi halde iki kez bu lafi Yilmaza söyletmezdiler.

destina304
28-03-07, 18:03
sevgili destina benim ne kadar objektif olduğumu bilmiyorsun heralde.. :)
ben tek suçlu filiz demiyorum ki ..ama bu son olayda filizin hatası var bana göre.. tabi ki yılmaz sütten çıkmış ak kaşık değil.. ama ne yapayım seviyorum keratayı..:img-hyste

çok doğru söledin yılmazda sütten çıkmış ak kaşık değil filizde.ama bende filiz ne yaparsa yapsın onu seviyorum ve yaptıklarını doğru buluyorum.aslında aynı telden çalıyoruz :D:D

yakupoglu61
28-03-07, 18:05
hemde belkide Cemi söylemeye gelmiştir.

Açıkcası Yılmazın bu duruma dair güzel bir laf sokması olur.. Çift taraflı laflar bekliyoruz. Yılmaz pası aldımı golda atar.. :)

hangi yüzlen gider cemi söylemeye...!
bu konuda yılmazdan özür dilemesi gerekiyo, önceden inanmadığı için ...
Ama bn cemi söylemek için gideceğini sanmıyorum...

pinkzone
28-03-07, 18:05
valla bende yapacaklarını biliyorum şahseb hatta eminim filiz tekiner çok büyük laflar edip altında ezilme rekorunu kırıcak zaten bu gidişler zaten bizim yılmazda ondan aşığı değil ama ee onlara bu yakışır yarışı kim kazanır?

Bilinmez yarışı kimin kazanacağı.

Bizde şöyle karşılıklı laf sokmayla oluşcak tabloyu izleriz.. Açıkcası ne zamandan beri şöyle karşılıklı ağzı dalaşına girdiklerini görmedik.. Bir taraf susuyor hep.. Bu sefer iki taraftan da atak bekliyoruz. Full Performans.. :img-hyste

byuzax
28-03-07, 18:06
Ben hala senaristlerin Ömerin ve Filizin Yilmaza etmis olduklari "Bizim senin parana ihtiyacimiz yok" lafini yedirmesini bekliyorum, cünkü aksi halde iki kez bu lafi Yilmaza söyletmezdiler.

filizin lafını yemesine gerek yok neden bknz : yılmaz aslıya bi kere evlenme teklif etti aslı hayır dedi paşam yılmadı yine teklif etti aslı da evet dedi bunun gibi olabilir

kafamda sole bi senaryo var:

yılmaz ömere yardım eder.
Ömer iyileşir
Sonra yılmazla konuşur
Onu çok yanlış tanıdığını bi kez daha anlar
Cem ile berabr savaşmayı teklif eder
Yılmaza bebeği söyler
Yılmaz filizin peşinden koşar
Filiz red eder
Yılmaz aslının hastalığını orenir
Yılmaz çok fena olur :D
Bi durum yada olaydan oturu Aslıya yada filize gitmesi gerekir o filizi seçer
( mesela : cem filizi kaçırır . Aslı amelyat olur ) daha sonra filiz yılmaz onu seçtiği için yılmazı affeder...

kursuni19
28-03-07, 18:08

Bizde şöyle karşılıklı laf sokmayla oluşcak tabloyu izleriz.. Açıkcası ne zamandan beri şöyle karşılıklı ağzı dalaşına girdiklerini görmedik.. Bir taraf susuyor hep.. Bu sefer iki taraftan da atak bekliyoruz. Full Performans.. :img-hyste

Evet katiliyorum. Baslangici Filiz yapacak, sonra Yilmaz bebegi ögrenecek ve sirasini devir alacak. Sonra karsilikli penaltilari gecicekler. Bakalim kaleci olarak kim daha kabiliyetli, gerci Filiz hamile oldugundan dolayi, Yilmaz 1-0 önde.

matraka
28-03-07, 18:09

aklımda mazi :img-hyste :img-hyste gelip gelip duruyor 12-13 bölümler hatta bu olay 20ci bölüme kadar devam eder belki daha fazla filiz her akşam eve gelir birilerinin tavla oynadığını görür ben öğreneceğim der her gelişinde seyreder ama hala öğrenememiştir.:img-hyste :img-hyste ben öğretmeyi düşünüyorum

pinkzone
28-03-07, 18:10
byuzax Bence bir seçim ortamı oluşcak.

Ama Aslının hastalığını öğrenen Yılmaz yüzük atılsada onu bırakmayacak. Ve Filizden vazgeçmeyecek. Yani ne serden geçcek ne yardan.

Filiz bu seçimde kendisini seçtiği için Yılmazı affetmek mi .. Ortada bir yarış mı var.. Ne seçimi.. :) Aksine bu kadının onurunu daha da kırar.

Aslı bu düğümü çözecek kişi.. Fedekarlık yapıp.. Erkenden ya öeleyim diyecek.. Yada ölmesine yakın çekip gidecek. Yada Filiz-Yılmaz arasını düzeltip gidecek.

byuzax
28-03-07, 18:10
Evet katiliyorum. Baslangici Filiz yapacak, sonra Yilmaz bebegi ögrenecek ve sirasini devir alacak. Sonra karsilikli penaltilari gecicekler. Bakalim kaleci olarak kim daha kabiliyetli, gerci Filiz hamile oldugundan dolayi, Yilmaz 1-0 önde.

sen meraklanma biz alemde filize panter diyoruz yılmazada pembe panter :D şaka bi yana filiz daha baskın olur malum çok sinirli yılmazda şaşırır içinden Allah Allah benim laf sokmam onun susması gerekiyodu aceba neden bole davranıo ? diyerekten

byuzax
28-03-07, 18:13
Filiz bu seçimde kendisini seçtiği için Yılmazı affetmek mi .. Ortada bir yarış mı var.. Ne seçimi.. :) Aksine bu kadının onurunu daha da kırar.

gidecek.

yani seçim derken dar anda aslının yanına değilde kendisine gelmesi filize büyük bir haz verir diye düşünüyorum. (bknz : 67.blm fragmanı filizin surat ifadesi )

matraka
28-03-07, 18:13
birde arkadaşlar dizi 78 bölüm sürecek galiba görünen köy kılavu zistemiyorsa öyle olucak oly çok haziran ise bitiş 78 bölüm garanti yani dizimizde finalı 11 kala ne ola hayrola diyoruz hep beraber filiz yılmaz için oleyyyyy

forever_bim
28-03-07, 18:14
Müjgan örecekse Selanik örer.
Ama Handan öğrenemez onu. Ona iki düz bir ters i öğretmek lazım.

Yok o en iyisi Cem e gidip ondan kazak istesin.

Cem'in kazağını giydirtmiyorum Ömer'e. Ansızın içine iblis kaçar.

Ya bu arada matraka az değilsin ha. Filizcilerle uğraşıyorsun, Dinsizin hakkından imansız gelir misali. Seninki de o hesap

pinkzone
28-03-07, 18:15
aklımda mazi :img-hyste :img-hyste gelip gelip duruyor 12-13 bölümler hatta bu olay 20ci bölüme kadar devam eder belki daha fazla filiz her akşam eve gelir birilerinin tavla oynadığını görür ben öğreneceğim der her gelişinde seyreder ama hala öğrenememiştir.:img-hyste :img-hyste ben öğretmeyi düşünüyorum

Sende mi eski bölümleri izliyorsun. Bende aynı sahneleri izliyordum. :)

Açıkcası o bölümlerde öğrencem diyip öğrenmemişti Filiz. Ama Bir tavla turnavası yapılsa.. Bütün Tekinerleri yenerdim.. Elif dahil. :img-wink: Filiz tavlayı öğrenmemesinin sebebi Yılmazdır. Bak bir sebep buldum. :img-hyste

byuzax
28-03-07, 18:15
birde arkadaşlar dizi 78 bölüm sürecek galiba görünen köy kılavu zistemiyorsa öyle olucak oly çok haziran ise bitiş 78 bölüm garanti yani dizimizde finalı 11 kala ne ola hayrola diyoruz hep beraber filiz yılmaz için oleyyyyy

ben başından beri ole süyorum nedeni ise şudur sözleşme iki sezon her sezon 39 bolum 39+39 : 78 hatta bi ara filiz final bolumunde doğurur dedim ya hani iki üç hafta erken normalde tam 80.bolmde 8.5 aylık aylık oluyo :D

EvaLongoria
28-03-07, 18:16

sen ve pinkzone beni öldürüyorsunuz gülmekten :)))

çok alemsiniz yahu :)

matraka
28-03-07, 18:22

Ya bu arada matraka az değilsin ha. Filizcilerle uğraşıyorsun, Dinsizin hakkından imansız gelir misali. Seninki de o hesap

ya hasan filizsever olmasa idi ben ne yapardım senaristler filize saldırmasın matraka diye mesaj bile yolluyorlar ama durduramıyorum kendimi filiz öğrenicem dediklerini öğrenseydi o kadar hata yapmadı hayatında

ahhh mazi gene girdin aklıma :img-hyste :img-hyste yılmaz hakkında filiz gerçeği öğrenmiştir.annesi ile dertleşir.birine güvenmeyi sevmeyi .....öğrenicem der yahu bu kız hiç ders almıyor bu iş tavla işine döndü :img-hyste :img-hyste

cemotara
28-03-07, 18:22

Bende öyle tahmin ediyorum çünkü dizinin haziran sonlarına doğru biteceği söylendi yani dizi herhafta oynarsa ki büyük ihtimalle oynar onun için 74 . bölümde bitmez çünkü 74. bölüm mayısın ikinci haftasına denk geliyor onun için 78 de falan biter inş. öyle olur

matraka
28-03-07, 18:24
sevgili hasan ayrıva geçenlerde bana bir soru sormuşsun cevap vericem diyorum ama hep unuyorum parayı kim ödeyecek diye ben hala söylediğimin arkasındayım kimin ödeyeceğini sen biliyorsun kararından vazgeçme :img-hyste :img-hyste sezgilerine güven korkma topa vurmassan gol atamassın:img-hyste :img-hyste ne alaka ise

byuzax
28-03-07, 18:29
Arkadaslar dizimiz gercekten 78 bölümde bitiyor mu ?:img-help:

evet canım daha fazla uzatılmadan en süperi bu olcak ;) bu arada yenisin sanırım tek cümlelik mesajlar yasaktır solemedi deme he birde cepheni seç filizciler mi yılmazcılarmı ? :D :img-hyste

jojoo
28-03-07, 18:31

sonunda anladı fılız hnm cemın ne bela oldunu acaba ne karar alck merak landm sımdı

EÖ17
28-03-07, 18:32
yok yeni degilim ama fazla mesaj yazmiyordum.
Filiz mi yilmaz mi diyorsan ben her ikisinide tutuyorum onlarai birbirlerinden ayiramiyorum.ama filiz biraz daha agir basiyor:icon_whis

byuzax
28-03-07, 18:33
Aşktır ki bizi diri diri toprağa gömen ve yine aşktır ki bizi hayata bağlayan ve yeniden filizlenmemizi sağlayan yeni yeşillenen bir ağaçcasına sonbaharda solan ve dökülen ilkbaharda yeniden yeşeren...
[ Byuzax ] Copyright ©2007

matraka
28-03-07, 18:36
Aşktır ki bizi diri diri toprağa gömen ve yine aşktır ki bizi hayata bağlayan ve yeniden filizlenmemizi sağlayan yeni yeşillenen bir ağaçcasına sonbaharda solan ve dökülen ilkbaharda yeniden yeşeren...
[ Byuzax ] Copyright ©2007

bravo bizim dizide tam böyle oldu yaprak döktü tekrar açtı tekrar döktü tekrar açtı tekrar döktü tekrar açtı herkesin neden sıkıldığı belli oldu sanırım:img-hyste :img-hyste

diri diri toprağa gömülen yılmaz ,hayata çocuk sayesinde yeniden bağlanan filiz,sonbaharda ikide bir dökülen filizdir:img-hyste :img-hyste

medsul
28-03-07, 18:42
yani her zaman oldugu gibi yine filiz suclu filiz başarisiz ve
yine yine filiz hata yapacak duyanda yılmazın yaptiği şeylerin hepsi dogru
eee nede olsa dogru dürust insan yılmaz akın:img-hyste

yakupoglu61
28-03-07, 18:43
hayda korkutmayın arkadaşı filizcidir büyük ihtimal bizim yılmazcılar azınlıkta ee doğruyu görenler az olur zaten fazla değil arkadaşlar tekrar söylüyorum 68 bölüm çok güzel bir bölüm gene tavsiye edesim geldi:img-hyste

matraka; yılmazcı olunmaz yılmazcı doğulur; biz yılmazcılar yılmazcı olarak doğdukda bugünlere geldik...

iyi günde kötü günde hep beraberiz çünkü biz yılmazcıyız...

68. bölüm çok güzel diyosun SORARIM SANA acaba FİLİZ Mİ ÖLECEK...

denmavi
28-03-07, 18:43
yani her zaman oldugu gibi yine filiz suclu filiz başarisiz ve
yine yine filiz hata yapacak duyanda yılmazın yaptiği şeylerin hepsi dogru
eee nede olsa dogru dürust insan yılmaz tekiner

Sanırım sinirden Yılmaz'ın soyadını karıştırdın :D . Yılmazcılara en büyük hakaret oldu bu :img-hyste

sezinti
28-03-07, 18:45
Fragmanı izledim, fragmanda etkileyici olan bölüm, bence Elif'in elindeki resmin gösterildiği bölümdü. Anne-babasının elini tutan çocuğun birlikte olduğu aile resmiydi. İyi düşünülmüş detay, kutluyorum:good: . Anlaşılan, Yılmaz ve Filiz bu bölümde gözlerle çok konuşacak. Ömer ilk gözlerini açtığında karşısında ilk olarak kimi görecek. :img-wink:
Neyse, herkese iyi yorumlar.

tolgahuzur1
28-03-07, 18:58
[QUOTE=yakupoglu61;2798704]denmavi bu hakareti yoksa sn mi yaptın...?
medsul arkadaşımız yılmaz akın yazmış...?[/QUOT

yanlişlikla ben yazdim ama hemen düzelltim meraklanmayin yılmaz laf etmiyorum canim:img-hyste
hem niye hakaret olsunki yılmaz aganizin sevdiği kadın adi filiz tekiner

iyide sevdiği soyadı değil..:img-hyste sadece filizi sevdi oo.. tekinerler ona alarji yapar tahriş olur yılmaz..:img-hyste tekinerler başına bela oldu yılmazın haa bir tek filiz hariç.. yahu bu adam bunları kurtrmayla yükümlü mü??:icon_whis

sinem*
28-03-07, 19:09

teşbihde hata aranmaz derler ama çok kırıldığımı belirtmek istedim ...

bakıyorumda sakinleşmissiniz biraz..:) böyle çok süper olmuş..:img-hyste lütfen biraz daha objektif yorumlar yapalım.. yine yılmaza yüklenilmiş.. aa olmuyor ama..:img-blush

gerçekten yılmaza nasıl yüklenilmiş o kadar mesaj okudum "filiz" adı altında yılmaza laf sokuluyorsa o ayrı ama benim okuduğum bütün mesajlarda filiz yürüyen hata (felaket),sözünde durmayan,bir işi beceremeyen,yapmak isteyip yapamayan falan filan diye yazılmış.Bazen kendimden şüphe ediyorum acaba ben yanlış diziyi mi izliyorum diye :icon_whis Benim izlediğim filiz sizin bahsettiğiniz filizden çok ayrı...hatta ben sizin anlattığınız filizi hiç tanımıyorum

tolgahuzur1
28-03-07, 19:17
gerçekten yılmaza nasıl yüklenilmiş o kadar mesaj okudum "filiz" adı altında yılmaza laf sokuluyorsa o ayrı ama benim okuduğum bütün mesajlarda filiz yürüyen hata (felaket),sözünde durmayan,bir işi beceremeyen,yapmak isteyip yapamayan falan filan diye yazılmış.Bazen kendimden şüphe ediyorum acaba ben yanlış diziyi mi izliyorum diye :icon_whis Benim izlediğim filiz sizin bahsettiğiniz filizden çok ayrı...hatta ben sizin anlattığınız filizi hiç tanımıyorum

şaka bir yana sevgili sinem tabikide hiç bir karakter böyle olaylar yaşamayı hak etmiyor.. filizde buna dahil.. ben her ne kadar filizi suçlasamda özünde filiz karakterini severim çünkü sadık insan.:img-wink: ha bu kadar suçu ve hakareti hak ediyor mu tabikide hayır.. ama biz burada karakterlerin hatasını yazıp tartışmazsak buranında tadı kalmaz demi.. yılmaz başta suçlulardan biri ama o da sizin dediklerinizi hak etmiyor.. filizde aynı şekilde..:img-yes:

medsul
28-03-07, 20:24
[QUOTE=medsul;2798778]

iyide sevdiği soyadı değil..:img-hyste sadece filizi sevdi oo.. tekinerler ona alarji yapar tahriş olur yılmaz..:img-hyste tekinerler başına bela oldu yılmazın haa bir tek filiz hariç.. yahu bu adam bunları kurtrmayla yükümlü mü??:icon_whis

gercekten filizi seviyorsa tekinerleride sevmesede saygı duymak zorunda
kimin kimin başina bela oldugu konusu tartişilir aslındaya neyse
birde benimde en cok istediğim şeylerden biriside tekinerlerin bu zor zamanlarinda kendileri başina halletmeleri yani ne yılmaza nede başkalarina
muhtac olmadan baş edetmelerini isterim
ama yılmazın yardim etmesine bir şey demiyorum yanliş anlaşilmasin

yesimcan
28-03-07, 21:25
dikkat etinizmi bilmiyorum ama resimlerdee filizin karnii iyce belli oluyoo:):) canim benim yaaa!!!dogru durust sevinemedi bile yaa aslinda filizin hamile kalacagi 36.b.belliydii cananla filiz ahmet icin kiyafet almaya gitmislerdii sora filizz yaaa bütün magzayi alabilirim dedi cananda bütün magazayii kendii cocugun olursa alirsin dedii sora filiz onun icin ilk önce evlenmemiz lazim dedii hey gidi günlerr yaaa bilsekii filiz bunlar basina gelicekkk:sad53:

sinem*
28-03-07, 22:07
resimlerde filizin karnı belli oluyordu yılmaz onu görünce bir şeyler anlarsa ne mutlu bize :) ama sanmıyorum yılmaz bu aralar gözünün önünü bile görmüyor onu da farketmesi mümkün değil

archshe
28-03-07, 22:18

teşekkürler hasan bu ne güzel benzetme!:sad53: sen de yolunu seçmişin hayırlı olsun...

ellerine sağlık sinemcim aynen anladığın gibi oldu yılmaza yükleniliyo diyenleri anlamıyorum her mesajda filiz asılırken böyle kurmasınlar bari...bütün gün filiz eleştirildi malum yürüyen felaket filiz....ben de tanımıyorum bu filizi...başkasından bahsediyolar yada başka açıdan bakıyolar...hele bi kaçı varki artık yorum yazmama kararı aldım Allaha havale ettim..gerçekten bazısı hakarete varıyo yazılanlar...bunlar birer karakter ama gene de hoş olmuyo...

SİDAL86_FB
28-03-07, 22:28
teşekkürler hasan bu ne güzel benzetme!:sad53: sen de yolunu seçmişin hayırlı olsun...

ellerine sağlık sinemcim aynen anladığın gibi oldu yılmaza yükleniliyo diyenleri anlamıyorum her mesajda filiz asılırken böyle kurmasınlar bari...bütün gün filiz eleştirildi malum yürüyen felaket filiz....ben de tanımıyorum bu filizi...başkasından bahsediyolar yada başka açıdan bakıyolar...hele bi kaçı varki artık yorum yazmama kararı aldım Allaha havale ettim..gerçekten bazısı hakarete varıyo yazılanlar...bunlar birer karakter ama gene de hoş olmuyo...

görmeyeli filize bayağı yüklenmişler...gerçekten hayret verici bir olay..ben artık bu konuları aştım ya.kim ne derse desin filizciler olarak filizim bizim gözümüzde aynı.:happy0064 ondan asla vazgeçmeyiz:):)

archshe
28-03-07, 22:33
farkettinizmi resimlerde yılmazın alyansı solda ama nişanda ve sözde alyans sağda olur...filizin karnı da belirgin artık anlamayana gözlük yollucam...

sinem*
28-03-07, 22:38

Evet bunlar birer karakter ama bunların karakter olması ömer ya da yılmaza mahsus bir olay söz konusu filiz olunca her türlü eleştirilir hatta sabah akşam öğlen,kuşluk vakti yani her zaman filiz eleştirilebilir kimse de arkadaşlar ne oluyorsunuz bunlar sadece bir dizi karakteri bu kadar abartmayın demez...Ama yılmaz eleştirilmeye başlandığında ya da ömer hemen uyarılar gelir..Eleştiriye kapalı olduğumuzu söyleyebilirsiniz belki ama bu artık eleştiriyi aştı,hatta filizi de geçti hedef filizciler gibi oldu..

modest2000
28-03-07, 22:52

Aynı fikirdeyim.Filizcilerden Yılmaz'a hakaretvari en ufak bir eleştiri yok ama bazı Yılmazcı arkadaşlar eleştiri sınırını aşarak Filiz'e yükleniyorlar.Ne yürüyen hata olması,ne felaketliği ne de psikopatlığı kaldı.Çünkü bir yorumda, şakayla karışık, "Filiz içindeki bastırılmış duyguları çıkararak Cem'le yan yana çalışsın gibi" laflar vardı. Sonuçta ortadaki bir dizi karakteri olsa da, sert eleştiri ile hakaret ve dalga geçme arasındaki ayrımı dikkate almayan yorumlar görmek üzücü.Bu yorumları yapan sevgili arkadaşlarımız bu ayrıma biraz dikkat ederlerse daha şık olacaktır. :img-wink:

modest2000
28-03-07, 22:59
Evet bunlar birer karakter ama bunların karakter olması ömer ya da yılmaza mahsus bir olay söz konusu filiz olunca her türlü eleştirilir hatta sabah akşam öğlen,kuşluk vakti yani her zaman filiz eleştirilebilir kimse de arkadaşlar ne oluyorsunuz bunlar sadece bir dizi karakteri bu kadar abartmayın demez...Ama yılmaz eleştirilmeye başlandığında ya da ömer hemen uyarılar gelir..Eleştiriye kapalı olduğumuzu söyleyebilirsiniz belki ama bu artık eleştiriyi aştı,hatta filizi de geçti hedef filizciler gibi oldu..

Filiz'e yüklenilince ve Filiz savunulunca "eski konuları açmayın" mesajları veriliyor ama aynı tavır Yılmaz için pek görülmüyor.Sevgili modlarımız iki karakter savunularına aynı mesafede yaklaşmıyorlarsa bile uyarılarını aynı mesafede kalarak yapmalılar.:icon_whis

sorfangirls
28-03-07, 23:45
resimlerde filizin karnı belli oluyordu yılmaz onu görünce bir şeyler anlarsa ne mutlu bize :) ama sanmıyorum yılmaz bu aralar gözünün önünü bile görmüyor onu da farketmesi mümkün değil

walla aynen katılıyorum sana sınem yılmaz burnunun ucunu goremıyorkı fılızın karnını nasıl farketsın normal bır sekılde karsılar adama acık acık soylemek gerekıyor bu bebek senden dıye yoksa baska turlu anlıyacagı yok
bu arada dıger konudada sana ve fılıze destek veren dıger arkadaslara katılıyorum fılıze karsı aldıkları bu tavır nedır anlamıs degılım yazılanları hep takıp edıyorum ama nedense bu forumda fılız soyle fılız boyle o yaptı o ettı vb tarza konusmaların ardı arkası nıyeyse hıc kesılmedı ve gercektende dedıgınız gıbı fılızı yuruyen bır felaket halıne getırmısler dızıyı ızlemeyen bılmeyen bırı bu yazılanları okuyunca fılızın dızıdekı en kotu karakterlı ınsan oldugunu hatta yılmazın dusundugu gıbı bebegınde cemden oldugunu falan sanacaklar

tolgahuzur1
28-03-07, 23:54
walla aynen katılıyorum sana sınem yılmaz burnunun ucunu goremıyorkı fılızın karnını nasıl farketsın normal bır sekılde karsılar adama acık acık soylemek gerekıyor bu bebek senden dıye yoksa baska turlu anlıyacagı yok
bu arada dıger konudada sana ve fılıze destek veren dıger arkadaslara katılıyorum fılıze karsı aldıkları bu tavır nedır anlamıs degılım yazılanları hep takıp edıyorum ama nedense bu forumda fılız soyle fılız boyle o yaptı o ettı vb tarza konusmaların ardı arkası nıyeyse hıc kesılmedı ve gercektende dedıgınız gıbı fılızı yuruyen bır felaket halıne getırmısler dızıyı ızlemeyen bılmeyen bırı bu yazılanları okuyunca fılızın dızıdekı en kotu karakterlı ınsan oldugunu hatta yılmazın dusundugu gıbı bebegınde cemden oldugunu falan sanacaklar

bakıyorumda ortamı boş bulup yine zerzenişte bulunmuşsunuz :) şimdi senin bu yazdığını okuyanda filizin melek olduğunu sanacak..:good: size görede yürüyen felaket değil mi..? bak yine beni teşvik ediyorsunuz ama ben konuşmayayım çünkü çok yoruldum..:icon_sorr kusura bakmayında filizde sütten çıkmış ak kaşık değil.. :img-wink: tabi ki yılmazda...:img-yes:

kursuni19
28-03-07, 23:59
Aslinda bugün Filizi elestirmekten cok önümüzdeki bölüm yeni bir hata yapmasindan korktugumuzu dile getirmek istedik. Özete göre Filiz Cemin gercek yüzünü ögrenecekmis ve bunun üzerine ataga gececekmis. Bizimde endisemiz Cemin gercek yüzünü ögrendiyi halde nasil olurda Ceme hesap sormaya gitmesi. Bunca zamandir Yilmzala Aynali Cemin pesinde ve Ceme karsi hic bir sey yapamadilar, simdi Filiz hamile halyle ne yapabilecegini zannediyorki? Merala hesab sormaya gittiyinde basina gelenleri unutmus olmali, yine böyle bir tehlikeyi göze aliyorsaki eger.

archshe
29-03-07, 00:13
bakıyorumda ortamı boş bulup yine zerzenişte bulunmuşsunuz :) şimdi senin bu yazdığını okuyanda filizin melek olduğunu sanacak..:good: size görede yürüyen felaket değil mi..? bak yine beni teşvik ediyorsunuz ama ben konuşmayayım çünkü çok yoruldum..:icon_sorr kusura bakmayında filizde sütten çıkmış ak kaşık değil.. :img-wink: tabi ki yılmazda...:img-yes:

sevgili tolga
serzenişte bulunmak için boşluk kollamıyoruz ki...valla yılmazcılar doluyken bile yapıyoruz bunu...filiz tabii ki sütten çıkmış ak kaşık değil ama fazla abartılmadımı sencede...cidden olaylar artık filizcilere sataşma boyuta vardı...bazı msjlar hiç hoş olmuyo unutuyoruz bazen karakterleri tartışmayı filizcileri yılmazcıları tartışıyoruz..haksızmıyım?

marbella
29-03-07, 00:15
Filiz ve Yılmaz tencere ve kapak muhabbetti Filiz yuvarlanmış Yılmaz ı bulmuş:happy0064 ikiside çok hatalı bir ilişkide sorun varsa bu iki taraflıdır tek taraflı hiç bir şey olmaz.Filiz de Yılmaz da suçsuz değil tartıya koysak kafa kafaya gelirler belki Yılmaz Aslı yüzünden biraz daha ağır basar fakat bunda da Filiz in konuşmaları önemli rol oynadı bunuda göz ardı etmemek lazım.Ama hala bizimkiler birbirini çok seviyor ve hala aşık gözlerinden belli
Aşk Fransa'da bir komedi, İngiltere'de bir trajedi,İ talya'da bir opera, Almanya'da bir melodramdır Bizim dizimizde ise Aşk bir akıl hastalığıdır

Hayatin en güzel ani her şeyden vazgeçtiğiniz zaman sizi hayata bağlayan biri olduğunu düşündüğünüz andır

lawinia
29-03-07, 00:17
Aslinda bugün Filizi elestirmekten cok önümüzdeki bölüm yeni bir hata yapmasindan korktugumuzu dile getirmek istedik. Özete göre Filiz Cemin gercek yüzünü ögrenecekmis ve bunun üzerine ataga gececekmis. Bizimde endisemiz Cemin gercek yüzünü ögrendiyi halde nasil olurda Ceme hesap sormaya gitmesi. Bunca zamandir Yilmzala Aynali Cemin pesinde ve Ceme karsi hic bir sey yapamadilar, simdi Filiz hamile halyle ne yapabilecegini zannediyorki? Merala hesab sormaya gittiyinde basina gelenleri unutmus olmali, yine böyle bir tehlikeyi göze aliyorsaki eger.

valla ben bugün okuduğum mesajlarda böyle bi korkudan cok işte filize yine hata yaptıryolar oh ne güzel suclayacagımız bi sey daha oluyo diye duyulan bi sevinç hissettim belki ben yanlıs anlamısımdır ama genel kanaatim bu yönde bugün yazılanlara bakınca. filizin böyle bi tehlikeyi göze almaması lazım elbette hele de cemin nasıl biri oldugunu iyice anladıktan sonra ama ilk sezon da gördük filiz böyle bi durumda gözü kara davranabilyo dogru değil ama yapabilecegini de biliyoruz.

denizim_
29-03-07, 00:17
Sevgili kursuni19
Sen de haklisin ama bizim seyirci olarak buyuk bir ustunlugumuz var. Her cephede olup, biteni, Cem'in yapabileceklerini biliyoruz. (Sahi bir de Yilmaz bunlari biliyor ama bu konuda agzindan kerpetenle laf cikiyor) Filiz henuz bunlarin cok az bir bolumunu biliyor. Herseyi ogrenecek demeleri muhtemelen onun yuzunden isten atildigini ogrenmesidir. Bir de en fazlasindan sahte imza olayini ogrenir. Cem'in Omer'e, Yilmaz'a ve Asli'ya yaptiklarini ogrenecegini sanmiyorum. Bu durumda gidip Cem'le konusmasi cok da olmayacak birsey degil. Bir de bunca felaketin bir kisinin plani olmasi insani cildirtip, gozunu karartmaz mi? Kizin ve ailesinin hayati mahvoldu Cem yuzunden .

Yazamaya baslamisken sunu da ekleyeyim. Her bolum oncesi, daha Filiz birsey yapmadan elestiriler basliyor. Her gun Filiz'in dizinin en kotu karakteriymis gibi gosterilmesi beni de rahatsiz ediyor. Sanirim Sinem yazmisti, bazen yorumlari okudukca ben baska bir dizi mi seyrediyorum diye dusnmeden edemiyorum. Galiba is artik bir oyuna donustu. Dizide olup, bitenlerden bagimsiz olarak da Filiz karakterine yukleniliyor. Belki de forumdaki arkadaslari kizdirmak hosa gidiyor, bilemiyorum. Ama bana bu tartismalar fazlasiyla can sikici gelmeye basladigi icin bir suredir yazasim gelmiyor. Ne dersek diyelim, bir sekilde konu Filiz'in sozde hatalarina gelecek nasilsa. Bir sure sonra yazismak, fikirlerini belirtmek de anlamini kaybediyor.

forever_bim
29-03-07, 00:24
Değerli Arkadaşlar;

Sanırım forumda yaptığım benzetme yanlış anlaşılmış, teşbihte kusur aranmaz düsturunun ardına saklandık, ama işe yaramamış gibi.

Açıkçası şunu söyleyim, Şubat 2005'ten beri siteye üye, Nisan 2006'dan beri de yönetim kadrosundayım, Eylül 2006'dan beridir de bu başlığın moderatörüyüm. Başlığa mod olduğumda başlıkta toplam 8000 (sekiz bin) mesaj vardı, şu anda 40000 (kırkbin) e ulaşmış durumdayız. Geçen haftaya kadar başlıktaki aktif tek moderatör bendim. Tüm atılan 32000 mesajı ve bir o kadar da sildiğim mesajı tek tek BEN okudum. Site yapısına uygun olup olmadıklarına karar verdim. Uyarılarımı her zaman nazik bir dille yaptım. Kimseyi rencide edici konuşmadım. Dizide herkesin kendine yakın hissettiği bir karakter var. Benim de var. Ama mesaj silerken ya da forumu okurken ben beynimi dış etkenlere dış tahriklere kilitleyerek işimi gayet düzgün bir şekilde kim kimin fanıymış kim bana darılırmış şeklinde düşünmeden yapıyorum. Yani sözün özü diziye ve olaylara bakarken SUBJEKTİF işimi organize ederken de OBJEKTİF davranıyorum.

Geçtiğimiz hafta biraz da duygusallığıma denk geldi dizimizin foruma göre en süper karakterini eleştirir gibi oldum. Ama bu sadece bir günlük bir olaydı. Bu eleştiri yasağını sadece bir kez deldim. Yani Filiz'i eleştirdim. O gün bugündür uzaylı muamelesi görmem bir yana işimin öğretilmeye kalkışılması diğer yana.

Filizcilerin tabiriyle Yılmazcılar her Allah'ın günü Filiz'i, Yılmazcıların tabiriyle de Filizciler her Allah'ın günü Yılmaz'ı "Asıyorlar". Her iki taraf da yapıyor bunu. Kimse lütfen gruplaşma yaratıp da ben ve dahil olduğum grup bunu asla yapmaz demesin. Neler okuduğumu,neler sildiğimi, kimin hangi olaya nasıl yaklaştığını en iyi ben bilirim.

Ek olarak sanırım saat başı uyarı verilmezse bu forumun düzeni yürümeyecek. Ben ne zaman hangi durumda uyarı vereceğimi çok iyi bilirim. Dakika başı uyarı yapmaktan da hoşlanmam diktatör değilim. Sadece sizler gibi forum üyesiyim ve işimi beş kuruş almadan icra ediyorum. Gün boyunca okuldayım çoğunlukla toplu mesaj temizliği yapıyorum.

Bugüne gelirsem, gün boyunca burada değildim akşam okuduğumda aşırı bir davranış hal ve de hareket görmedim. Her günkü olağan terane sürüp gitmiş işte. Ben de gerekli temizliği yaptım.

Bir de madem ki bu kadar tuttuğunuz karakterin eleştirilmesine dayanamıyorsunuz özel mesajla arkadaşlarınıza gerekli ricada bulunun. Sorunlarınızı kendi aranızda da çözmeye çalışın. Bunu yapmak bu kadar mı zor? Herşeyi ben çözemem ki. Herkesi yönetemem ki.

Neyse uyarımı yineleyim de eksik kalmasın.

Değerli Arkadaşlar

Forumda tek cümlelik mesajlar yazmayınız.

Dizi karakterlerini eleştirirken rencide edici küçümseyici ifadeler kullanmayınız.

Forumda sohbet ortamı oluşturmayınız.

Forumda tahrik edici kışkırtıcı mesajlar yazmayınız.

Saygımla

forever_bim

DİZİFİLM MOD.

Ağustos Böcüğü
29-03-07, 00:29
Efems forumu boş buldum fırsattan istifade bir iki satır yazıvereyim.
Son yorumları okurken düşündüm..Aceba dedim ben neden bu dizide filizi daha çok seviyorum.. Çokda düşünmek zorunda kalmadım açıkçası. Bu kız iyi niyetli herşeyden önce..İçinde yaşadığı sosyal çevre onu hiç şımartmamış..Samimi, ihtiyaç anınında yardımını esirgemeyen şekermi şeker güzelmi güzel bir kızcağız.
Bilerek, isteyerek kalp kırmayan bir güzel..
Mahallemizin ağır abisi esas oğlan Yılmaz'ın ise en belirgin özelliği şahane gururu.. O gurur ki ilk aşkına hafif yollu dünyayı dar etti. Feleğini şaşırttı.. O meşhur gururu Elifi Ömere itti.. Elif aynen şu an Yılmazın yaptığı gibi buldu sığınılack limanı attı demiri..O neeeee... Başladı Yılmaz kasırgası..Sırf gurur yüzünden tuttu halefinin mağazasını darmaduman etti maddi zarara uğrattı. O kesmedi tuttu kızkardeşine taktı. Onu elde etmeden içi rahat etmedi.
Tabi bir şeyi hesap edemedi.."Ava giden avlanır""..O da düz ovada keklik gibi avlandı aşka düştü..Çok şanslı bir esas oğlanmış kızımız pek çabuk affetti..Durumdan gayet kolay yırttı. Bizde bu aşkın hatrına kendisine birşey demedik..
Sonra efems malumunuz araya ayrılıklar vs girdi..Tekrar bir araya geldiler tam işler yoluna girecek derken cem psikopatının oyunlarına gelip tekrar ayrı düştüler. Amanin ne ayrı düşme.. Ağır abimizde bir gurur bir gurur..
Handan için söylendi ama onun içinde denebilir"Burnu düşse eğilip almayacak" yani..Tabi bu esnada kızımız hamile..Detay anlatmıyom..Niyet ediyor bebeği söylemeye ama abimiz meşgul..Sığınılacak liman arıyor..Ve netekim buluyor..Hayırlı uğurlu olsun efems..Biraz safçana bi kızcağız bu bulduğu...Ağzı var dili yok (!) :) Tam abimizin kalem.. Öyle uğraşacak ailesi falanda yok heee..
Bundan iyisi Şam'da kayısı..Gerçi aşık değiliz ama olsun..Nikahta keramet var..
Hallolmayacak problem değil.. Bu arada esas kızımız bebeği abimize söylüyor ve lakin abimiz inanmıyor..Yine o muhteşem gurur.. Sormuyor bile elindeki sahte delile rağmen Filiz'e..Açıklama beklemiyor..Zaten kalemi de kırmış daha önceden hükmü vermiş... Aşıkmış bu kıza ama... Pekde tanıyamamış.
Ayn ı abimiz aradan bi vakit geçiyor müstakbel kayınbiraderinin söylediği bir laf üzerine kurtlandı yaa dikiliyor Filizin kapısına bu defa soruyor.. O ne soruş öyle.. O ne replikler amanın... Bravo dedim yani..Nitekim Filizde aynısını düşünmüş olmalı ki hepinizin hepimizin bildiği cevabı veriyor..Abimiz kısa devre yapıyor..Derhal saf kızımıza.. Malum bu saf kızımız oldukça becerikli..Elinden her iş geliyor inanmayacaksınız elektrik tesisatlarından bile anlar.. Hatta bu uğurda kendi kabusunun başlangıcına uçmuş yere çakılmış bir zatı muhteremdir. Abimiz tamirat için soluğu kendilerinde almıştır. Yine abimizin yapmadığı bir hesap vardır bu kızımız diziye girdiği andan itibaren hiç bir işi tamamlayamamış yarım bırakmak zorunda kalmıştır..
Diğer mühim karakterimiz Ömer'e gelince...Aşkda her yol mübah demiş nişanlı olduğunu bile bile Elif'e yanaşmıştır. Sonra istediğini elde etmiş Elifle evlenmiştir. Yukarıda nikahta keramet vardır dediydim yaaa.. Heh bunların nikahta olmadı işte..Problemler başladı..
Paşamız Yılmaz sayesinde hapisten kurtuldu o soluğu Yılmazın ofiste aldı..Müjdeyi vermek için..Her ne kadar entrika çevirmediysede kızkardeşinin aşkıyla epey dalga geçmiş bu konuda kardeşinin yanında hiç olmamıştır. Hatta inanırmısınız 2.sezon kardeşinin hamileliğinden kurtulmasını istemiş bebek hakkında doğmamalı hükmünü vermiştir. Kumardı, inşaat sektörüydi falan bu konulara girmeyecem..Son bölümlerde epeyce ilerleme katetmiş kendisini tarafıma sevdirmiştir efems..Birde şimdi ölüm döşeğinde ardından kötü konuşmak istemiyorum :icon_whis :img-wink:

Diyeceksiniz şimdi bunları yazmanın ne alemi vardı..Yoktu tabi..Ama canım öyle istedi. Özendim uzun uzun yazan arkadaşlara :) Yorumumda bir bütünlük olmayabilir ama artık idare edin arkadaşlar..Gecenin bu vakti anca bu kadar oluyor.

lawinia
29-03-07, 00:34
Efems forumu boş buldum fırsattan istifade bir iki satır yazıvereyim.
Son yorumları okurken düşündüm..Aceba dedim ben neden bu dizide filizi daha çok seviyorum.. Çokda düşünmek zorunda kalmadım açıkçası. Bu kız iyi niyetli herşeyden önce..İçinde yaşadığı sosyal çevre onu hiç şımartmamış..Samimi, ihtiyaç anınında yardımını esirgemeyen şekermi şeker güzelmi güzel bir kızcağız.
Bilerek, isteyerek kalp kırmayan bir güzel..
Mahallemizin ağır abisi esas oğlan Yılmaz'ın ise en belirgin özelliği şahane gururu.. O gurur ki ilk aşkına hafif yollu dünyayı dar etti. F