Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 16
Sayfalar :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
hehe filizciler alevlenmiş iletime. iyidir iyi forum hareketlenmiş biraz. ama derdimi tekrar anlatmak isterim. :) ben yılmazın hiç bir zaman ak kaşık olduğunu iddia etmedim. sadece filizin bu hatalara giden yolda lokomotif olduğunu söylüyorum. her olayda yılmaz filizin yaptığına göre guardını almıştır.bakalım şöyle bir;
filiz affetmiştir karşılığında yılmaz sevmiştir.
filiz basıp gitmiştir yılmaz beklemiştir.
filiz kaçmıştır yılmaz kovalamıştır.
filiz açgözlü,paragöz demiştir yılmaz al o zaman misketleri 1 ytl ye demiştir.
filiz affet demiştir yılmaz olur gülüm böyle şeyler demiştir.
filiz katil demiştir yılmaz hade be ordan yetti artık al sana kanıt demiştir.
filiz affet demiştir yılmaz bu sefer olmaz be gülüm demiştir.
filiz hamileliğini söylememiş yılmaz 50 defa neyin var demiştir.
kısaca yılmazda da hata vardır.onu tartışmıyorum. ama bu hataların çıkış noktası her zaman bayan yürüyen felaket filiz hanım olmuştur. ister inanın ister inanmayın :img-hyste :img-hyste
Cok cok sevgili ferman,
Bunları niye yazdınız anlamadım.. Eger askı için yapmısları sıralıyorsanız cok gülecem walla.
Yılmaz'ın yaptıklarına bu sekilde nedenler veriyorsan emin ol ki ben de Filiz'in yaptıklarına güze güzel uydururum :img-wink:
hehe filizciler alevlenmiş iletime. iyidir iyi forum hareketlenmiş biraz. ama derdimi tekrar anlatmak isterim. :) ben yılmazın hiç bir zaman ak kaşık olduğunu iddia etmedim. sadece filizin bu hatalara giden yolda lokomotif olduğunu söylüyorum. her olayda yılmaz filizin yaptığına göre guardını almıştır.bakalım şöyle bir;
kısaca yılmazda da hata vardır.onu tartışmıyorum. ama bu hataların çıkış noktası her zaman bayan yürüyen felaket filiz hanım olmuştur. ister inanın ister inanmayın :img-hyste :img-hyste
yılmaz intikam için filizi yerle bir etmiştir filizin sandiği gibi birisi olmadiğini
anladiği zaman bile intikam plınlarini gercekleştirmeye devan etmiştir
yılmaz filiz gercekleri bile ögrendiğinde bile yılmaza her zaman iyi davranmiş yılmaz pişkin pişkin sende beni istityorsun bensiz yapamazsin ayaklarina yaytarak hala anlamiş gelilim garip garip davranişlar yapmiştir
yılmaz bir yandan filizden af dilerken bir yandanda yine arkasında işler cevirerek
hala intikam plıanlarina devam edip hisseleri alarak filizin ve ailesinin karşisina geçmiştir
yılmaz filiz bebğimiz olack dediği halde ona inanmamiş ve yine ayni silahla filizin
onurunu yine lekelemiştir
ömerin vurulmasını öğrenme sırası
ilk olarak feride öğrenecek kimden nevzattan
filiz ve diğerleri ferideden
şimde gelelim yılmaz nasıl öğrendi aslının yüzüğü geri vermesi ile yılmaz biraz üsteleyecek ama aslı şu an konuşamayacağını ve yalnız kalmak istediğini söyleyecek ve yılmaz da mecburi ayrılmak zorunda kalacak, mahalleye geldiğinde müjganların evinin önünde ki karmaşayı görecek ve o da feridenin anlatması ile duyacak ve sonrasın hastane:img-yes:
sizin bir tahmininiz var mı? benimkiler bunlar bakalım sizler de nelrer çıkacak:img-yes:
tolgahuzur1
29-03-07, 14:16
puhahaa:img-hyste ferman abi inanki senin bu yazdıkllarını dışarıdan birisi okusa herşeyin suçlusu filizmiş zaneder..:img-hyste aaa ama böyle olmuyor abi yılmazda sütten çıkmış ak kaşık değil ki.. adam sadece yönünü filize göre belirlemiş o ne yaparsa yımazda tamamlıyor.. yahu abi senin bu yorumların beni çok tatmin ediyor.. yani filizci olsam filizi bırakır yılmazcıların yanına giderim..:img-hyste
Cok cok sevgili ferman,
Bunları niye yazdınız anlamadım.. Eger askı için yapmısları sıralıyorsanız cok gülecem walla.
Yılmaz'ın yaptıklarına bu sekilde nedenler veriyorsan emin ol ki ben de Filiz'in yaptıklarına güze güzel uydururum :img-wink:
çok çok sevgili secomsum,
kendime göre hataların referans noktasını yazmaya çalıştım. ikinci cümlenden bişi anlamadığım için haliyle neye güldüğünü de anlayamadım :)
eheh he :) ben bunları verebildim walla kendi çapımda seninkileri de heyecanla bekliyorum :img-yes: affına sığınarak şunu da söyliyeyim son cümlene istinaden, umarım yazdıkların güzel güzel uydurulmuş şeyler olmaz :img-hyste
tolgahuzur1
29-03-07, 14:23
şimde gelelim yılmaz nasıl öğrendi aslının yüzüğü geri vermesi ile yılmaz biraz üsteleyecek ama aslı şu an konuşamayacağını ve yalnız kalmak istediğini söyleyecek ve yılmaz da mecburi ayrılmak zorunda kalacak, mahalleye geldiğinde müjganların evinin önünde ki karmaşayı görecek ve o da feridenin anlatması ile duyacak ve sonrasın hastane:img-yes:
sizin bir tahmininiz var mı? benimkiler bunlar bakalım sizler de nelrer çıkacak:img-yes:
herşeyine katılıyorum ..ama yılmazın müjganların evinin orada ne işi var ki.. yılmazgilin evine sapa yerde oturmuyo mu onlar..:icon_whis bana göre feride söyledi yılmaza yılmazda atladı geldi..
Bu forumu gittikce daha enteresan bulmaya basliyorum birdenbire uyeler geriliyor sonra hersey normale donuyor ama dondugune cok sevindim :)
Suregelen tartismalara uzun suredir girmiyorum ama bazi arkadaslarimda hatali karakter sevilmez gibi bir dusunce olduguna inanmaya basladim. Ne sevdigimiz karaktere hata kondurabilir olduk ne de diger karakterler hata yaptiginda tahammul esigimiz yuksek degil. Bu havaya bazen ben de dahil oluyorum kendimi soyutlamiyorum sadece durum tespiti yapmak istedim.
Neyse, gelelim ilginc buldugum mesajlara;
Sevgili modum seni bir an önce tembellige davet ediyorum. Yoksa sayende bu yastan sonra maliyet muhasebesi konusunda tez hazirlayacagiz..
Acikcasi bu muhasebe konusunun yine hata muhasebesine donuseceginden korkmustum okuyunca ama baktim ki kiyisindan donmusuz yine :)
Cem bey sice Filizin karsisina hesap sormaya geldiginde tepkisi ne olcak.
Annesi ile dialoglari gerçekten süper. Dialoglardan yola çikarak Babasini Cemin öldürdügünü söyleyebilirmiyiz. Annesi Ve Cem Babadan çok çekmisler.. Ama bu babasini öldürmek için nedenmidir ? Sizce Safiye haniminda söyledigi gibi Cem giderek babasina mi benziyor. :) Çok hirsiligin nedeni babasina ölsede bazi seyleri kanitlama gayretimi... ?
Cem'in annesi cikinca sahnelerine hayat geldi ve de ben de ne olur diye dusundum ne yalan soyleyeyim. Cem ne olacak sucunu piskin piskin itiraf eder 'senin sucun' der. Ben babasinin oldugu olayda direkt kasit yoksa da Cem'in parmagi var diye dusunuyorum. Nedenmidir mesru mudafaa haric hicbir insani oldurmek icin gecerli bir neden olduguna inanmiyorum. Olunce uzulmeyecegim kisiler olur ama kimsenin canini almanin medeni oldugunu dusunmuyorum. Cem kesin babasina benziyor yoksa annesi hakli olmasa bu kadar sinirlenmezdi. Cem'in bu durumunun babasina birseyleri basardim diyebilmek oldugu konusunda emin gibiyim. Adam basarmak hirsi yuzunden psikopat olmus cikmis.
hehe sagol Fatma begendigin için sözü. çok uydu bana göre de. simdi de ömer için birsey yazayim Hasan görünce deli olsun :img-yes:
"Kadinlara büyük saygi duyan ve onlari herseyin üstünde tutan erkekler, kadinlar arasinda popüler olmayi nadiren basarabilirler."
Dalasmayin bana ben söylemedim walla bu sözü :img-hyste :img-hyste
Hasan olmasa da bu sozu ben yorumlayabilirim herhalde ;) Bu sozun kadinlarin geneli icin dogru olduguna ben inaniyorum. Ama aynisini erkeklerin geneli icin de soylenebilecegini dusunuyorum. Nedense insanoglunun yapisinda askta aci cekmeye bir merak var. Benim kisisel tercihim cok farkli o baska ama bu sozde itiraz edecek birsey bulamadim ben!
Vee farkli birseyler hakkinda yazmamizi saglayan sorular :) Tesekkurler artili filizim
1- ömerin kurtaricisi yilmaz gibi görünüyor ama navzat buna firsat birakir mi?
Nevzat konusunu bir sekilde cozen Yilmaz bu konuda Nevzat'tan once davranacaktir tahminimce.
2- feride nevzattan istedigi cevabi beklerken mi haberi alacak yoksa nevzat mi ögrenip ferideye haber verecek?
Feride haber alacak tuyolar bu yonde :) Adam tam cevap verecekken daha once oldugu gibi Feride Omer'in basina gelenleri duyunca cevap falan beklemeden gitmek isteyecek. Nevzat da yine askin buyuklugunu anlayacak ama yilmayacak belli ki.
3- tekinerlerin biçaklanma olayindan en sor haberleri oluyor bunun altinda cemin oldugundan süphe ederler mi?
Sanmiyorum cunku hastanede polisler olacagi icin gercegi soylerler yani olayin gecmis husumetten oldugunu.
4- yilmaz aslidan net bilgi almadan çikmamasi gerek demek ki yilmazdan
birinden ögreniyor bu durumu sizce kimden?
Bu soruyu anlayamadim ama Asli'nin hastaligiysa soz konusu olan o zaman Sema veya daha mantiklisi Ali'den hastane ve tetkik durumunu ogrenir. Sonrasini kendisi cozer.
5- ömer bundan sonra parayi nevzat öderse ferideye nasil davranacak, eger yilmaz öderse yilmaza karsi nasil bir tavir alacak?
Valla Feride ona parayi Nevzat odedi demez ama uzak durunca Omer bu isin pesini birakmaz Feride'nin yazdiklarindan yola cikarak. Ogrenince hayal kirikligi olacak, allah bilir kendini de suclar, ama kardesim secomsun da dedigi gibi trip yapmaz Feride'ye.
Yilmaz'a minnettar olacak ama birdenbire kanka olamazlar. Ama Filiz'e gercegi soylemesi konusunda iknaya calisacak.
6- handan hangi sahne sonrasi yilmaza itiraf edecek yaptigi yanlisi?
Herhalde su ozette yazan Omer'i hayata dondurme (yani ameliyata girme :)) esnasinda ;)
7- filizin yilmaza karsi yumusamasi hangi olayla olacak ömeri kurtarmasi mi yoksa rapor olayimi yoksa aslidan ayrilmasi mi?
Hepsi birden yumusamasina sebeptir bence, hangisi en sonra ortaya cikarsa ondan sonra diyebilirim.
puhahaa:img-hyste ferman abi inanki senin bu yazdıkllarını dışarıdan birisi okusa herşeyin suçlusu filizmiş zaneder..:img-hyste aaa ama böyle olmuyor abi yılmazda sütten çıkmış ak kaşık değil ki.. adam sadece yönünü filize göre belirlemiş o ne yaparsa yımazda tamamlıyor.. yahu abi senin bu yorumların beni çok tatmin ediyor.. yani filizci olsam filizi bırakır yılmazcıların yanına giderim..:img-hyste
e tolgacığım saolda mesajımda da belirttim yılmazın ak kaşık olmadığını. her şeyin suçlusu filizdir demiyorum herşeyin çıkış noktası filizdir diyorum.kalınlaştırdığım yeri savunuyorum kısaca. huzur yılmazda :)
İlk önce Nevzat nasıl öğrenecek ki.Hadi parayı ödemeyi kabul etti diyelim.Gecenin bir yarısı parayı nereye , kime ödemeye gidecekte öğrenecek.
Şöyle birşey geldi aklıma Feride Nevzattan aldığı olumlu veya olumsuz cevap karşısında Ömer'e ulaşmak istemek isteyecek.Hapisane nerede bilmiyorum ama hapisanenin etrafında dolaşırken Ömer'in ambulansla çıktığını görebilir.Sonra Filiz'e haber vermeye gelebilir.
Yılmaz seninde yazdığın gibi Aslı'nın ağzından laf almaya çalışacak ama olamayınca yanından hemen ayrılacak.Fragmanda Feride'nin arkasında Yılmaz duruyordu.Demek ki Feride ilk önce Yılmaz'a haber vermiş .
tolgahuzur1
29-03-07, 14:33
e tolgacığım saolda mesajımda da belirttim yılmazın ak kaşık olmadığını. her şeyin suçlusu filizdir demiyorum herşeyin çıkış noktası filizdir diyorum.kalınlaştırdığım yeri savunuyorum kısaca. huzur yılmazda :)
sevgili abim valla sende olmasan bu filizciler beni kıtır kıtır yer haa.:img-hyste yahu hep bizim dediklerimiz doğru diyorlar.. dediğim dedik çaldığım düdük..:img-hyste abi her zaman arkandayım hep destek tam destek.. huzur yılmazda lafına bittim..:):img-hyste
Fragmanı yeni seyrettim ve izlenimlerimi sizlerle paylaşmak istedim
Aslı ve Yılmaz hakkında çenemi yok yok ellerimi yormak istemiyorum bitmiş ve konu kapanmıştır:img-hyste :img-hyste
Ömer in vurulduğunu feride filize söylüyor arkada Yılmaz var oda duyuyor veya daha önce duymuş Feride ile beraber Filize gidiyorlar sonra Yılmazın arabasında beraber hastahaneye giderler Handan hanımcığım bu bölümde inşallah Yılmaz a gerçeği söyleyecek yoksa ben seti basıp haftaya söyleteceğim sıkıldım dokuz doğurdum artık Cem efendi duyup kesin hastahaneye koşar Filize yardım etmek ister Filizin artık aklı başında ona vereceği cevaplar kesin Cem efendiyi delirtir zaten pek akıllı değil :img-hyste neyse en sonunda da Cem bir oyun daha oynar inşallah son oyunu olur çekirge zıplayaadan düşer amannn ne karışık oldu anlayabilene aşk olsun:img-hyste
herşeyine katılıyorum ..ama yılmazın müjganların evinin orada ne işi var ki.. yılmazgilin evine sapa yerde oturmuyo mu onlar..:icon_whis bana göre feride söyledi yılmaza yılmazda atladı geldi..
yılmaz bu mahallenin muhtarı değil mi nerde olacağını bana ya da sana mı soracak:img-hyste adamın başı zaten dumanlı aslıdan da reddi aldı o sokak senin bu cadde benim dolaşacak kendi mahallesinde:img-hyste
dediğin gibi de olabilir feride arayıp söylemiş olabilir ama yılmaz orada şaşkın şaşkın bakıyor "ne oluyor burada, filiz ne işin var senin burada" gibi bakkıyor bakışları okumakta ne kadar iyi olduğumu söylemem gerek yok sanırım ben de bu yönde tahminde bulundum:img-yes:
NOT: sevgili bernam beni bilirsin senin gibi sevmem bu tarz şeyleri bu yüzden elimden gelidği kadar birşeyler yapmaya çalışıyorum, secomsum, benim, medsul ve yaramaz öğrenci tolga cvplarınız için teşekkür ederim ellerinize sağlık
İlk önce Nevzat nasıl öğrenecek ki.Hadi parayı ödemeyi kabul etti diyelim.Gecenin bir yarısı parayı nereye , kime ödemeye gidecekte öğrenecek.
Şöyle birşey geldi aklıma Feride Nevzattan aldığı olumlu veya olumsuz cevap karşısında Ömer'e ulaşmak istemek isteyecek.Hapisane nerede bilmiyorum ama hapisanenin etrafında dolaşırken Ömer'in ambulansla çıktığını görebilir.Sonra Filiz'e haber vermeye gelebilir.
Yılmaz seninde yazdığın gibi Aslı'nın ağzından laf almaya çalışacak ama olamayınca yanından hemen ayrılacak.Fragmanda Feride'nin arkasında Yılmaz duruyordu.Demek ki Feride ilk önce Yılmaz'a haber vermiş .
nevzat kabul edip gecenin bir vakti dediğimiz zaman akşam diliminde ne zaman olduğunu bilmiyoruz çok da geç değildir karakola gidip başvurmak istemiş olabilir o esnada da ömerin vurulduğunu öğrenmiş olabilir diye dedim
senin söylediğinde olası bence daha yakın ihtimal dur bakalım hangimizin ki olacak izledikten sonra konuşuruz tekrar:img-wink:
feridenin arkasında durması önce öğrenmesi değil bence çünkü şaşkın bir ifade var neler oluyor gibilerinden feridenin anlatmasıyla öğrenecek gibi geldi bana:img-yes:
tolgahuzur1
29-03-07, 14:43
yılmaz bu mahallenin muhtarı değil mi nerde olacağını bana ya da sana mı soracak:img-hyste adamın başı zaten dumanlı aslıdan da reddi aldı o sokak senin bu cadde benim dolaşacak kendi mahallesinde:img-hyste
dediğin gibi de olabilir feride arayıp söylemiş olabilir ama yılmaz orada şaşkın şaşkın bakıyor "ne oluyor burada, filiz ne işin var senin burada" gibi bakkıyor bakışları okumakta ne kadar iyi olduğumu söylemem gerek yok sanırım ben de bu yönde tahminde bulundum:img-yes:
NOT: sevgili bernam beni bilirsin senin gibi sevmem bu tarz şeyleri bu yüzden elimden gelidği kadar birşeyler yapmaya çalışıyorum, secomsum, benim, medsul ve yaramaz öğrenci tolga cvplarınız için teşekkür ederim ellerinize sağlık
sende doğa üstü güç var lafını tekrarlıyorum.. :img-hyste demek gözlerine bakınca anladın yılmazın şaşkınlığını.:img-hyste iye de yılmaz orada arabasının kapısının yanında yani ferideyle filizin gelmesini bekliyor.. ben zanetmiyorum şans eseri öğrendiğine kesin birisi arıyor.. hem aslıyı dert edip sokak sokak gezmez onu tek gezdirebilen filiz ..:img-hyste benim yaramaz öğrenci olduğumu da nereden çıkardın..:icon_sorr unutmaki hem yaramaz hemde çalışkan bir öğrenciyim..:img-hyste
arkadaşlar kabul edin komik :))
evet arkadaşlar yazdıklarım içine espri unsurları koydum komik olsun diye. ama espriler es geçilip mesaj komik bulunmuş olsun ne mutlu bana ki forumu güldürdüm. :) e bari espriye espriyle karşılık verinde biz de gülelim di mi ama.:)
öyle komik olmuş deyip kaçmak yakışıyor mu siz anlı şanlı filizcilere :img-hyste
haa cevap bile veremeyeceğimiz kadar komik diyorsanız ne diyeyim sağlık olsun :happy0064
tolgahuzur1
29-03-07, 14:47
ah bir kabul etseler evacım inan bende çok sevineceğim ama komikten de öte birşey var mı aynı o hesaba döndü:img-yes:
ah filizim ah birde ben filiz yılmazcıyım dersin.:) hani nerede bak yine filiz savunuyorsun.. birde siz bizi anlasanız.. artık hatayı kabullenseniz.. ama yok sizde de filizin ki gibi inat var.. inatçı keçiler sizi..:img-hyste
sende doğa üstü güç var lafını tekrarlıyorum.. :img-hyste demek gözlerine bakınca anladın yılmazın şaşkınlığını.:img-hyste iye de yılmaz orada arabasının kapısının yanında yani ferideyle filizin gelmesini bekliyor.. ben zanetmiyorum şans eseri öğrendiğine kesin birisi arıyor.. hem aslıyı dert edip sokak sokak gezmez onu tek gezdirebilen filiz ..:img-hyste benim yaramaz öğrenci olduğumu da nereden çıkardın..:icon_sorr unutmaki hem yaramaz hemde çalışkan bir öğrenciyim..:img-hyste
sen beni göklere de çıkarırsın yakında:img-hyste evet bak sende anlarsın o kadar zor değil ki hem benimki de bir tahmin yılmaz şans eseri öğreniyor gibi duruyor ama senin değin gibi de olabilir yani olmaz demiyorum ki ha bak filizin bakışlarına bakınca yılmazın hali hazırda durması senin dediğin gibi de olabiliri düşündürdü şimdi bana:img-yes: ya demek ki neymiş yılmaz filizsiz bir hiçmiş filizin yılmazsız bir hiç olduğu gibi:img-hyste yaramaz yaramaz sana kimse inanmaz hele de hocanla uğraştıktan sonra:img-wink:
EvaLongoria
29-03-07, 14:53
evet arkadaşlar yazdıklarım içine espri unsurları koydum komik olsun diye. ama espriler es geçilip mesaj komik bulunmuş olsun ne mutlu bana ki forumu güldürdüm. :) e bari espriye espriyle karşılık verinde biz de gülelim di mi ama.:)
öyle komik olmuş deyip kaçmak yakışıyor mu siz anlı şanlı filizcilere :img-hyste
haa cevap bile veremeyeceğimiz kadar komik diyorsanız ne diyeyim sağlık olsun :happy0064
Ama sevgili ferman komikti :) Şimdi ben nasıL bir espri ile karşılık veriyim ? Aynı şeyleri Yılmaz a uyarlasam oLar mı ki?
ah bir kabul etseler evacım inan bende çok sevineceğim ama komikten de öte birşey var mı aynı o hesaba döndü
Filizim sen sakin ol mutlu ol gülümse :)
hehe he :) hala cevap bekliyorum komikte olsa o yazdığım şeyler o şekilde olmamıştır diyip kıs kıs gülen arkadaşlardan. ne şekilde olmuştur yahu bu yazdıklarım söyleyin inandırın beni walla filizci olacağım. :img-yes:
artılı filizim seni de es geçmeyeyim :img-yes: seyrettiklerime mi inanayım yoksa söylediklerine mi? :img-hyste :img-hyste
yaaa ne gerek var uzatmaya arkadaşlar Cem abimiz söyledi herşeyin suçlusu filiz:img-hyste :img-hyste :img-hyste şaka bir yana suç tek taraflı değilll Yılmaz da Filiz de çok ama çok hatalı Yılmaz çok gururlu bilmiyor ki bütün büyük yanlışlıkların altında GURUR yatar.Yılmaz hatalarını gurur yüzünden yapıyor.
Bugün halledemedigimiz bir sorunun nedeni, dün onu dogru yapmak için zaman ayirmamis olmamizdir."
ah filizim ah birde ben filiz yılmazcıyım dersin.:) hani nerede bak yine filiz savunuyorsun.. birde siz bizi anlasanız.. artık hatayı kabullenseniz.. ama yok sizde de filizin ki gibi inat var.. inatçı keçiler sizi..:img-hyste
ya tolga inan modlardan laf yiyeceğiz şimdi birbirimize laf yetiştirmekten :img-wink: evet aynen öyleyim bu şekilde yazışmalara dedim sadece filiz değil yılmaz için de ya inan yoruldum artık bu yok filizcisin yok yılmazcısın son kez söylüyorum iyice gözlerini aç oku filizyılmazcıyım bundan sonra tek kelime etmicem:icon_sorr
her ikisi de hatalı her ikisi de yaşanalarda payları var, inatçılık forumun genelinde var engelleri aşmak yerine yeni engeller koymak gibi, dediğim dedik çaldığım düdük diyenler gibi:img-yes:
EvaLongoria
29-03-07, 15:02
Yılmaz kandırmıştır filiz üzülmüştür
Yılmaz kandırmıştır filiz sevmiştir
Yılmaz af dilemiştir filiz sevmiştir
Yılmaz beklemiştir filiz gelmiştir
Yılmaz kovalamıştır filiz kaçmıştır.
Yılmaz kaçmıştır filiz kocalamıştır (bu bir kısır döngü)
Yılmaz cömerttir filiz daha cömerttir
Yılmaz hep vermiştir filiz hiç almamıştır
Yılmaz katil değilim demiştir filiz inanmıştır
Yılmaz sürekli neyin var demiş ama araştırmamıştır filiz senden hamileyim demiştir.
senin ki gibi olmadı ama :)
artılı filizim seni de es geçmeyeyim :img-yes: seyrettiklerime mi inanayım yoksa söylediklerine mi? :img-hyste :img-hyste
geçtin geçtin sen beni es geçtin ferman ben de sana mı inanayım seyrettklerime mi her iki tarafı da görebilen nadir insanlardan biriyim bu yüzden tek taraflı yanlı yapılan eleştiriler kısmında olmaktansa orta da her iki tarafıda anlayan olmak daha çok hoşuma gidiyor ve yılmazı da filizi de o kadar dikkatli izliyorum ki bölüm yorumlarımı okuyorsan farkedersin:img-yes:
tolgahuzur1
29-03-07, 15:08
Yılmaz kandırmıştır filiz üzülmüştür
Yılmaz kandırmıştır filiz sevmiştir
Yılmaz af dilemiştir filiz sevmiştir
Yılmaz beklemiştir filiz gelmiştir
Yılmaz kovalamıştır filiz kaçmıştır.
Yılmaz kaçmıştır filiz kocalamıştır (bu bir kısır döngü)
Yılmaz cömerttir filiz daha cömerttir
Yılmaz hep vermiştir filiz hiç almamıştır
Yılmaz sürekli neyin var demiş ama araştırmamıştır filiz senden hamileyim demiştir.
senin ki gibi olmadı ama :)
puhahahaaa:img-hyste yaahu bu form beni acayip güldürüyor.. allahta sizi güldürsün.. neyse bu konular ciddi ciddi sıkmaya başladı.. yahu başka karakter yok mu bizim dizide hep filiz yılmazı tartışıyoruzz... açılalım biraz..:good: hocalardan sorular bekliyoruz... ama bu sefer aynı sorular olmasın sözüm meclisten dışarı :)
NOT: sevgili filizim tabi ki senin her iki karakteride sevdiğini biliyorum ama bana göre sende filiz biraz daha ağır basıyor.. tabi bu benim düşüncem..:good:
çok çok sevgili secomsum,
kendime göre hataların referans noktasını yazmaya çalıştım. ikinci cümlenden bişi anlamadığım için haliyle neye güldüğünü de anlayamadım :)
eheh he :) ben bunları verebildim walla kendi çapımda seninkileri de heyecanla bekliyorum :img-yes: affına sığınarak şunu da söyliyeyim son cümlene istinaden, umarım yazdıkların güzel güzel uydurulmuş şeyler olmaz :img-hyste
İlk basta gülüdügüm noktanın ne olduguna acıklık getireyim de yanlıs anlasılma olmasın :img-wink: Bu saydıklarını Yılmaz'ın Filiz'e olan askından yaptıgını söylediğini düşündüm.. Malum böyle düşünenlerde yok değil :img-wink:
Bir de; sevgili Ferman sen referans noktası alıyorum demişsin ama böyle seyler yazınca bazı arkadaslar külliyen Filiz'e yıkıyor olayları onun için sey ettiydim :img-blush
Seninki kadar olmasa da ben de birseyler karalıyayım..Bakalım begenecek misin
Yılmaz hata yapmıstır, Filiz kızgın olsa da sevmiştir. Üsütne hicbirsey beklemeden affetmiştir.
Yılmaz Filiz'i beklemiştir, Filiz zil takıp oynamıştır..
Yılmaz hisseler için istedigi paranın zamanını kısaltmıs, Filiz ''haklıymışsınız'' ve devamında bir sürü sey söylemiştir..
Yılmaz sacma sapan sorular sormus, Filiz katillikle suclamıştır..(Bunun büyük etkisi olmustur)
NOT: Yanlıs anlamayın fikrim değişmiş değil.. Bir oyun oynuyoruz ayak uyduruyorum..
Yılmaz kacmıs, Filiz kovalamıstır..
Yılmaz kacmıs,filiz kovalamıstır..(Tabi bu bebek için)
Benim demek istedigim bu sekilde düşünürsek herkese birseyler bulabiliriz.. Yapılan bu yorumları kesinlikle mantıklı bulmuyorum..
bu da benim bakış açım naçizane yok o hatalı yok o hatalı derken alın size baştan beri tüm olanlar şiir tadında demek ki neymil durumlar eşitmiş kimse kimseden üstün değil, beğenirsiniz umarım:img-yes:
Y alnızca bir oyundu başlarda sana sevgim
I lımlı oluşum bundandı yalandı belki de
L akin sen başkaydın sendeki beni görünce
M ani olamadım yine de anlamsız öfkeme
A şkına yenildim ben sende bittim sevginde
Z amanı gelince kavuşmaktır dileğim sen isteyince
F arklıydın sandım sana kandım
İ nandım ah ben nasıl yandım
L ütuftun bana aşkına bağlandım
İ smini yüreğime kazıdım
Z amansız bir ayrılığa şimdi boyun eğdi yazgım
tolgahuzur1
29-03-07, 15:26
bu da benim bakış açım naçizane yok o hatalı yok o hatalı derken alın size baştan beri tüm olanlar şiir tadında demek ki neymil durumlar eşitmiş kimse kimseden üstün değil, beğenirsiniz umarım:img-yes:
İ smini yüreğime kazıdım
VALLA tek kelimeyle mükemmel.. ciddi ciddi sende bir ışık var değerlendir haa:img-yes: bu sefer çok ciddiyim bu yazdıklarını saklarsan ilerde işine yarayabilir... iyide bak yine yılmaza sataşmısın:img-hyste neyse bu sefer görmezlikten gelelim..:)
arkadaşlar filizin yılmazın ofisine gitmesi ile ilgili olarak bir tahmin yapalım bakalım ne kadar tutacak "cemle ilgili yılmazın yanına gidecek ne ömer için ne bebek için ne de teşekkür için" izleyelim görelim:img-wink:
Filizim tek kelime ile harika olmus ellerine saglık..Cok begendim cook :img-wink:
secomsum teşekkür ederim cnm çetele tutmaktansa ben bu yöntemle anlatıyım dedim beğenmene sevindim:img-yes: sizler böyle düşündükçe hoşuma gidiyor demek ki forumdaşlarıma hoş vakit geçirtebiliyorum diye düşünüyorum senin yüreğine sağlık:img-yes:
yakupoglu61
29-03-07, 15:31
arkadaşlar filizin yılmazın ofisine gitmesi ile ilgili olarak bir tahmin yapalım bakalım ne kadar tutacak "cemle ilgili yılmazın yanına gidecek ne ömer için ne bebek için ne de teşekkür için" izleyelim görelim:img-wink:
dünde söylemiştim hangi yüzlen yılmazın karşısına cemle ilgili çıkacak gerçekten merak ediyorum...!
teşke sana inansaydım mı diyecek(diyeceğini sanmıyorum)
VALLA tek kelimeyle mükemmel.. ciddi ciddi sende bir ışık var değerlendir haa:img-yes: bu sefer çok ciddiyim bu yazdıklarını saklarsan ilerde işine yarayabilir... iyide bak yine yılmaza sataşmısın:img-hyste neyse bu sefer görmezlikten gelelim..:)
sevgili tolgam teşekkür ederim:img-yes: şimdi hem mükemmel diyorsun hem de yine bir kulp y-takıyorsun ama bana takılmayı sevdiğini biliyorum bu yüzden görmezlikten geldim bende:) yok ya sadece bu foruma özel :img-wink:
EvaLongoria
29-03-07, 15:32
İ smini yüreğime kazıdım
Yüreğine sağlık sevgili filizim. çok güzel olmuş...
bir şiir yazmak istedim filizim hocam yazmış herzamanki gibi döktürmüş bizde onun kadar olmasada bişeyler yapmaya çalışıyoruz... :D
Aldanmam sandım zümrüt gözlerine
Aldanmazsın sandım güzel sözlerime
Herşey oyundu sanki
Bir an oyun bitti...
Aşık oldum mu ben diye
sordum oturdum kendime
evet ben aşık olmuştum
evet deliler gibi sevmiştim
ama önceden kestiremedim
bu aşkın boylesine acı vereceğini
yakupoglu61
29-03-07, 15:35
:)
eva yoksa bn mi yanlış okuyorum... üstde filiz inanmışmıdır yazıyor...?
gerçekten bu hiç olmadı eski konulara dönmeyelim diyoruz ama bi şekilde Bİ AYRINTI hep gözümüze çarpıyor
tolgahuzur1
29-03-07, 15:35
Buyur burdan yak..:img-hyste yahu sende matraka gibi ortaya birşey söyleyip çekiliyorsun..:) hayırdır bundan sonra senden mi alacağız tüyoları..:img-wink: bir bildiğin felan varsa paylaş...:good: ama bu ihtima çok düşük çünkü cemin daha hiç birşeyini görmedi ki hem niye yılmazın yanına gidip öyle bir tşk de bulunsun...
çok komik olmasına rağmen mesajıma cevap veren tüm arkadaşlara özellikle eva ve secoms a teşekkür ederim. secomsum walla sen de yazdın bişiler ama ben de hala aynı düşünüyorum napayım ben buyum. daha önceden de söylediğim gibi biz filizcilerle bu ilişkinin karşılıklı yaşanmaya başladığı tarihte anlaşamıyoruz ve anlaşmamız da mümkün değil. e farklı yerlerden başlıyoruz ve haliyle yorumlarımızda farklı oluyor ve bu yorumlar çeşitlilik yerine çatışmaya yol açıyor. neyse olanla ölmüşe çare yok. beter olsun ikisi de ne diyeyim. herhalde buna da karşı çıkmassınız. :img-hyste
EvaLongoria
29-03-07, 15:38
eva yoksa bn mi yanlış okuyorum... üstde filiz inanmışmıdır yazıyor...?
gerçekten bu hiç olmadı eski konulara dönmeyelim diyoruz ama bi şekilde Bİ AYRINTI hep gözümüze çarpıyor
Evet inanmıştı. Yılmaz ona ilk söylediği zamanlarda, Handan Hanım ve Cem Yılmazı suçladığında Filiz hep inanmıştı. Sonra ne oldu ? Bütün deliller Yılmaz üzerine döndü. Yanılıyor muyum?
tolgahuzur1
29-03-07, 15:38
bir şiir yazmak istedim filizim hocam yazmış herzamanki gibi döktürmüş bizde onun kadar olmasada bişeyler yapmaya çalışıyoruz... :D
Herşey oyundu sanki
Bir an oyun bitti...
Aşık oldum mu ben diye
sordum oturdum kendime
evet ben aşık olmuştum
ama önceden kestiremedim
ALLAH ALLAH!!! yahu bunlar ne güzel şiirler böyle bakın ben kendimi sizlerin için küçük görmeye başlıyorum haa haberiniz olsun..:icon_sorr çok güzel olmuş sevgili byuzax ellerine sağlık.. hem filizim ki kadar güzel yani sorun yapma ve devamını bekliyoruz... acaba bende mi birşeyler yazsam..:img-hyste
dünde söylemiştim hangi yüzlen yılmazın karşısına cemle ilgili çıkacak gerçekten merak ediyorum...!
niye cıkmasınki anlamadim yılmaz sadece filizi üstü kapali uyardi filizde
dikkat ederim dedi olay bu kaldiki ondan sonra zaten filizin cemle ilgili
bir şey olmadi yani cemden uyaridan sonra neredeyse hiç bir araya gelmedi
bende en cok merak ettiğim şey yılmaz gercekleri ögrendiğinde filizin
yüzüne nasıl bakacak göreceğiz gerci bundada filiz suclar
kaldiki filzin cemle ilgili konuşmaya gideceğini sanmam
hangi yüzle çıkacak diyorsun da cemle ilgili ne yaptı ki yüzü olmasın yımazın düşünüdüğü gibi birşey geçmedi ve ceme hiçbir şekilde fırsat vermedi sadece zor günlerinde yanında olması dışında, yani anlamadım bu sözünü filiz ne yaptı ki yılmaza yüzü olmayacak?
yılmaza üstü kapalı uyarısı için teşekkür eder, neden daha açık uyarmadığını sorar ve artık herşeyi bilmek istediğini söyler ama yılmazı eleştirmez yine hatayı kendilerinde bulur çünkü yılmaz da ona uyardığını, hatta ömere bile söylediğini ve cemin peşinde olduğunu söyleyecek arada laf sokmaktan ziyade sakin bir konuşma geçecek ve yılmazla birlikte hareket edecek:img-yes:
ALLAH ALLAH!!! yahu bunlar ne güzel şiirler böyle bakın ben kendimi sizlerin için küçük görmeye başlıyorum haa haberiniz olsun..:icon_sorr çok güzel olmuş sevgili byuzax ellerine sağlık.. hem filizim ki kadar güzel yani sorun yapma ve devamını bekliyoruz... acaba bende mi birşeyler yazsam..:img-hyste
teşekkür ederim tolga sendende şiirler bekliyoruz ! ama objektif olsun he :D aşıklar gibi atışmayalım sonra :img-hyste
Herşey oyundu sanki
Bir an oyun bitti...
Aşık oldum mu ben diye
sordum oturdum kendime
evet ben aşık olmuştum
ama önceden kestiremedim
ne güzel bak ellerine sağlık şiirin çok güzel olmuş benden de iyisin hani:img-wink: o kadar iyi değilim cnm o senin inceliğin:img-wink:
NOT: evacım beğenmene sevindim seninde yüreğine sağlık:img-yes:
yakupoglu61
29-03-07, 15:47
Evet inanmıştı. Yılmaz ona ilk söylediği zamanlarda, Handan Hanım ve Cem Yılmazı suçladığında Filiz hep inanmıştı. Sonra ne oldu ? Bütün deliller Yılmaz üzerine döndü. Yanılıyor muyum?
ewt yanılmıyorsun ama sonuç önemli neticeye bakacaksın...
yılmazda handan belgeyi gösterene kadar inanmamıştı ama bakın sonuca...?..!
çok komik olmasına rağmen mesajıma cevap veren tüm arkadaşlara özellikle eva ve secoms a teşekkür ederim. secomsum walla sen de yazdın bişiler ama ben de hala aynı düşünüyorum napayım ben buyum. daha önceden de söylediğim gibi biz filizcilerle bu ilişkinin karşılıklı yaşanmaya başladığı tarihte anlaşamıyoruz ve anlaşmamız da mümkün değil. e farklı yerlerden başlıyoruz ve haliyle yorumlarımızda farklı oluyor ve bu yorumlar çeşitlilik yerine çatışmaya yol açıyor. neyse olanla ölmüşe çare yok. beter olsun ikisi de ne diyeyim. herhalde buna da karşı çıkmassınız. :img-hyste
Üstüme alınsan mı bilemiyorum walla :)
Abi öyle deme ya; sen nerden basladıysan ben de ordan basladım.. Sadece olaylara basladıgımız yerde ben biraz daha subjektik yaklasmısım o kadar :img-wink:
Bu arada; Bizim kıza laf yok :img-hyste
NOT: Byuzax senin şiirinde cok güzel olmus,ellerine saglık.. Forumumuzda ne cevherler var yaw haberimiz yokmus :img-wink:
Aslı için gidebilir mi acep, Aslı hasta olduğunu Filiz'e söylemiştir.Yılmaz bilmiyor diye, Filiz Yılmaz daha fazla üzülmesin Aslı neden yüzüğü bıraktı diye , bilgi vereyim demiştir.:icon_whis
Buyur burdan yak..:img-hyste yahu sende matraka gibi ortaya birşey söyleyip çekiliyorsun..:) hayırdır bundan sonra senden mi alacağız tüyoları..:img-wink: bir bildiğin felan varsa paylaş...:good: ama bu ihtima çok düşük çünkü cemin daha hiç birşeyini görmedi ki hem niye yılmazın yanına gidip öyle bir tşk de bulunsun...
ben de dişi matraka:img-hyste memnun oldum:img-wink: evet benden alacaksınız ne sen beni beğenmiyor musun:icon_sorr çekildiğim yok tahmin bu cemle ilgili gidiyor yılmaza teşekkür için değil cemle ilgili gerçekleri öğreniyor bunu konuşmaya gidiyor ve belki yardım bile istebilir:img-yes: teşekkür de bulunmuyor ama önceden uyardığı için olabilir:img-yes: kendisinin görmediğine üzülerek yılmaza hak verecek:good:
sizler için tolgacım o kadar yoruluyorsunuz ki tartışmalardan nefes almanız için :img-wink: biraz rahatlayın diye ne güzel işe de yarıyor hani:img-yes: teşekkür ederim artılı filizininkini beğendiğin için:) yaz bakalım sende ki cevherler de dökülsün ama yanlı değil:icon_whis
EvaLongoria
29-03-07, 15:51
ewt yanılmıyorsun ama sonuç önemli neticeye bakacaksın...
yılmazda handan belgeyi gösterene kadar inanmamıştı ama bakın sonuca...?..!
Tamam da ben neticeye bakmıyorum. Ben olayların gidişatına bakıyorum. Buda benim bakkış açım..
yakupoglu61
29-03-07, 15:52
hangi yüzle çıkacak diyorsun da cemle ilgili ne yaptı ki yüzü olmasın yımazın düşünüdüğü gibi birşey geçmedi ve ceme hiçbir şekilde fırsat vermedi sadece zor günlerinde yanında olması dışında, yani anlamadım bu sözünü filiz ne yaptı ki yılmaza yüzü olmayacak?
yılmaza üstü kapalı uyarısı için teşekkür eder, neden daha açık uyarmadığını sorar ve artık herşeyi bilmek istediğini söyler ama yılmazı eleştirmez yine hatayı kendilerinde bulur çünkü yılmaz da ona uyardığını, hatta ömere bile söylediğini ve cemin peşinde olduğunu söyleyecek arada laf sokmaktan ziyade sakin bir konuşma geçecek ve yılmazla birlikte hareket edecek:img-yes:
hangi yüzle çıkacak sözümü 1 cümlende değil 2. cümlende doğru anlayarak cevaplamışsın...yani demek istediğim bnm bu lafı kullanmaktaki amacım yılmazın aklından geçen şeyi kastetmek değildi...
filiz hatayı kendinde bulacağına eminmisin...?
Aslı için gidebilir mi acep, Aslı hasta olduğunu Filiz'e söylemiştir.Yılmaz bilmiyor diye, Filiz Yılmaz daha fazla üzülmesin Aslı neden yüzüğü bıraktı diye , bilgi vereyim demiştir.:icon_whis
sevgili benim emin olabilirsin bu görüşmenin odağı cem aslı değil güvenilir kaynak:img-wink: aslı hem filize hastalığından hiç bahsetmeyecek sadece nişanın bozulduğunu söyleyecek:img-yes: filiz böyle birşey yapmaz aslıya üzülür ama yılmaz onun arasına girmez:img-yes:
tolgahuzur1
29-03-07, 15:53
yok yaa hiiç zanetmiyorum.. niye desin ki... ama bak kafam karıştı bu kızın adı filiz ne yapacağı belli olmaz..:) elinde bir bomba geziyor artık nerede patlatır bilemem..:img-polic ama aslınında hastalığı söyliyeceğini hiç zanetmiyorum.. heralde hastalığı tedavi edilebilir cinsten..:icon_whis
tolgahuzur1
29-03-07, 15:59
şöyle bakıyorumda aşağıda kaç tane kayıtlı üye var ..ama yazan ve yorumlayan sayısı 5 geçmez.. arkadaşlar biraz daha aktif olun yahu.. ben bile iş yerinden nasıl yazıyorum.. sizde izlemeyin görüşlrinizi söyleyin beraber tartışalım...belik yeni cevherler çıkar..:img-hyste
NOT: soru soran ve şiir yazan arkadaşlara çok tşk ediyorum.. cidden bütün günün yorgunluğunu bir nebze olsada alıyor.. ortamı yumuşatıyor.. devamını bekliyorum haa.:good:
hangi yüzle çıkacak sözümü 1 cümlende değil 2. cümlende doğru anlayarak cevaplamışsın...yani demek istediğim bnm bu lafı kullanmaktaki amacım yılmazın aklından geçen şeyi kastetmek değildi...
filiz hatayı kendinde bulacağına eminmisin...?
o zaman ikinci tahmin tutmuş anladım şimdi:img-yes:
filize bunu düşünmesi sağlanacak çünkü cemin gerçek yüzünü görmeyen tekinerlerdi yılmazın uyarısı üstü kapalı da olsa uyarıdır yılmaz için filizde onun anlattıklarına karşı hak verecek ve sen haklıymışsın diyecek çünkü ömeri uyardığını da dile getirecek yılmaz:img-yes: sadece serzeniş olarak keşke daha açık konuşsaydın diye ama yılmaz da beni dinlemek istemiyordun o zamanlar yalnış anlamamn için bir de cemi çok çabuk açık edeceğimi düşünmüştüm ama olmadı adam her pisliğini kapatabiliyor bu yüzden filizin yılmazı suçlaması söz konusu olmayacak:img-yes:
Filiz Yılmaz'ın yanına Cem'le ilgili gidiyor diyelim.Filiz Yılmaz'dan yardım isterse Yılmaz Filiz'e Cem konusunda yardımcı olurmu acaba, yoksa ben zamanında seni ve Ömer'i uyarmıştım mı deyip yardım isteğini red mi eder.
yakupoglu61
29-03-07, 16:19
bn filizin yılmaza ömer konusunda yardımından dolayı teşekkür için gideceğini düşünüyorum
özette filizin önemli bir karar alacağı yazıyordu acaba bu önemli kararı BU BULUŞMADA yürürlüğe koyarmı?
Filiz Yılmaz'ın yanına Cem'le ilgili gidiyor diyelim.Filiz Yılmaz'dan yardım isterse Yılmaz Filiz'e Cem konusunda yardımcı olurmu acaba, yoksa ben zamanında seni ve Ömer'i uyarmıştım mı deyip yardım isteğini red mi eder.
Eğer filiz cem konusunda yılmaza gidiyorsa ve cemle ilgili yılmazdan yardım isterse yılmaz kesinlikle yardım eder sonuçta filizi çok seviyor yani ceme meydanı bırakmaz filize kesin yardım eder hatta bu olay filizle yılmazı birbirine yakınlaştırır yani filizin yumuşamasına falan sebep olur
dedik bile:) evet yardım eder bakışlarında filize yardım edeceği anlaşılıyor zaten cemi takipteydi şimdi filizden de duyduklarından sonra elbette yardım edecektir etmezse yılmaz karakterine ters bir davranış olur bu bu yüzden yılmaz arada ne kadar sorun da olsa filizi yalnız bırakmayacak bence:img-yes:
Ooo yorumlar baya birikmiş..
Sizlerden ricam.. Kişisel sorunlarınızı foruma yansıtmamanız. Mümkünse bir anlaşmazlık yaşıyorsanız Ö.m yoluyla hallediniz.
Bence şu sistemi uygulayalım.. İddasına girelim.
Filiz neden Yılmazın ofisine gidiyor ?
1- Teşekkür etmek için
2- Cemi söylemek için
3- Aslı ile olaydan ötürü tebrik etmek için.
Kaybedenler Mor avatar kullancak. Binbir Gecede böyle bir taktik var.. Bizdede pekela ugulanabilir. Mor avatarlılar çok morsluğun işareti. Kırmızı avatarlar da karaktere kızgınlığın ifadesi olsun.
Ben teşekkür etmek için gideceğini söylüyorum. Eğer kaybersem ya Mor avatar kullanırım.. Yada Mor imza..
bence filiz yılmazın yanına
para teklifi hala geçerlimi onu sormaya gidiyordur. çünkü hastanedeki koşuşturmacada yılmaz dicek değil ya: inat etme filiz ödeyeyim çekleri ömer çıksın.
sonuçta bu durumdaki abisini tekrar hapise yollamamk için parayı isteyecektir.
yakupoglu61
29-03-07, 16:46
dedik bile:) evet yardım eder bakışlarında filize yardım edeceği anlaşılıyor zaten cemi takipteydi şimdi filizden de duyduklarından sonra elbette yardım edecektir etmezse yılmaz karakterine ters bir davranış olur bu bu yüzden yılmaz arada ne kadar sorun da olsa filizi yalnız bırakmayacak bence:img-yes:
bundan sora filiz yanlız dolaşmasa iyi olur çünkü cemin artık kaybedeceği hiç bir şey yok kaçırır falan naparız sonra ...
kaçırılma olayı olsa aslında güzel olur yılmazda arar durur kurtarıncada barışırlar, başka barışmaları nasıl olurki...
Sizlerden ricam.. Kişisel sorunlarınızı foruma yansıtmamanız. Mümkünse bir anlaşmazlık yaşıyorsanız Ö.m yoluyla hallediniz.
1- Teşekkür etmek için
2- Cemi söylemek için
Kaybedenler Mor avatar kullancak. Binbir Gecede böyle bir taktik var.. Bizdede pekela ugulanabilir. Mor avatarlılar çok morsluğun işareti. Kırmızı avatarlar da karaktere kızgınlığın ifadesi olsun.
Ben teşekkür etmek için gideceğini söylüyorum. Eğer kaybersem ya Mor avatar kullanırım.. Yada Mor imza..
cemi söylemek için bence.teşşekür etmek için hastanede de edebilir.aslı ile olaydan ötürü tebrik etmek için gideceğini zannetmem yanı fılizıın bunu söylemek için ofısıne kdr gıdeceğini zannetmem
bence yılmaz bebek olayını ömerden öğrenebilir.ömer iyileştiğinde(işallah iyileşi)yılmaz ın yaptığı iyilkleri(yanı fılızle bırlıkte ömerı kurtarmak için birlik yapcakmış)duyar we bnde ona bı ıyılık yapımm su bebek olayını bı daha soylıyeyım der we fılızın 4 aylık hamıle olduğunu soyler yılmaz da artık durumu anlar
tolgahuzur1
29-03-07, 16:49
1- Teşekkür etmek için
2- Cemi söylemek için
tamam bende varım bu işe.. bende mor avartar kullanacağım.. .benim tahminim tşk için gidecek olması... ama bu süre bir hafta ile sınrılı kalırsa sevinirim:)
EvaLongoria
29-03-07, 16:51
1- Teşekkür etmek için
2- Cemi söylemek için
Sevgili modum 4-Hiçbiri diye bir seçenek de açsak fena olmas mı? Yani bu üçü de olmayabilir öyle değil mi ??
ismailsurucu
29-03-07, 16:51
İ smini yüreğime kazıdım
çok güzel olmuş.yüreğinize sağlık.siz artık bu şiir konusunda bayağı bir uzmanlaştınız.bu yazdıklarınızı yakında bir kitap haline getirirsiniz artık.
bencede böyle olur ama dıyelımkı cem ıçın gıttı yılmazın ofısıne ne dıyecek onu bırlıktemı yok edelım dıyecek yada sen haklı çıktın cem gerçektende senın dediğin gibi psiko bırıymış mı dıycek eğer boyle dıycekse çok gereksız yılmaz bu sefer ona daha çok kızar sn bnı dha dınleme kafanın dıkıne gıt der
saydıklarını deme ihtimali yüksek ve dieyecektir de sen uyarmıştın sen söylemiştin ama biz göremedik bu kadarını yapabileceğini yılmazında cvplarına karşılık daha da anlayacak durumun vehametini ve kendisine kızacak yılmaza inanmadığı için ona da daha net olmadığı için:img-yes:
yılmazın kızmaya hakkı yok çünkü daha net bir açıklama yapmadı ne filize ne ömere ama bu durmumu tekiner kardeşler anlayacak neden yapmadığının bu yüzden ne filiz kızacak ne de yılmaz filize olumlu bir görüşme olacak bence:img-yes:
tolgahuzur1
29-03-07, 16:54
bence yılmaz bebek olayını ömerden öğrenebilir.ömer iyileştiğinde(işallah iyileşi)yılmaz ın yaptığı iyilkleri(yanı fılızle bırlıkte ömerı kurtarmak için birlik yapcakmış)duyar we bnde ona bı ıyılık yapımm su bebek olayını bı daha soylıyeyım der we fılızın 4 aylık hamıle olduğunu soyler yılmaz da artık durumu anlar
yaa bende birde şuna çok kızıyorum.. yani yılmaza... ebe adam sevdiğin kadın çocuğunun annesi sana gerçeği söylüyor inanmıyor... ama düşmanı gibi gördüğü sevdiği kadını kaptırdığı adamın bir lafına inanıyor.. valla böyle birşey olursa yılmazı benim elimden kimse alamaz...
:img-hyste :img-hyste Şuna bir iyilik mi yapayım.. :img-hyste Ooo Filiz Tekiner Şuna bir iyilik yapayım diyecekte bizde bakacağız. Çok beklersin.. Bu bebeği söyleyecek kişi Handandır. Başkasından beklemeyin bu protokol görevini.
İddayı kaybedenler mor avatar kullanacaklar. 1 hafta boyunca. Cuma günü akşamına doğruda avatarlar değişcek.
Karakter istediğini gibi davranmıyorsa kırmızı avatar kullanırız.
Tabibasit olmayacak bu avatarlar.. Şekilli şemallı.. :) Morarmak istemiyorum. Bir iddaya girdim bakalım ne olcak. İnş. Morarım çıkmam.. :img-hyste
İddaya katılanlar ben katılyıroum demeliler.. Kayıtlarınızı tutcam. Ona göre.. Morarıpta kaçmak yok.
EvaLongoria
29-03-07, 16:54
1- Teşekkür etmek için
2- Cemi söylemek için
Bu 3 seçene içinde bana en mantıklı gelen "1- Teşekkür etmek için ".
1- Teşekkür etmek için
2- Cemi söylemek için
[B]Kaybedenler Mor avatar kullancak. Binbir Gecede böyle bir taktik var.. Bizdede pekela ugulanabilir. Mor avatarlılar çok morsluğun işareti. Kırmızı avatarlar da karaktere kızgınlığın ifadesi olsun. [/B
ben 2.cemi söylemek için şıkkını seçiyorum kaynağım güvenilir bu yüzden kesinlikle cem için gidecek eğer beni yanıltırsa mor avatarı ona kullandıracağım:img-wink: bana özel bir renk bulacağız eğer tutturursam sevgili modum hatırlatırım:img-yes:
diğerlerini eleyin arkadaşlar teşekkür hastanede yapılabilir, aslı şu an kimseye bahsetmeyecek ve tebrik olayıda dolayısıyla olmayacak geriye tek seçenek kalıyor ben bunu daha önce de yazdım zaten:img-yes:
NOT: iddiada bende varım ama benimki çıkarsa özel isterim:img-yes:
Seçeneklerden hiçbir çıkmazsa.. Hepimiz mor kırmızı karması avatarlar kullanırız.. :)
Bana da şu an için en mantıklısı teşekkür etmek için. Hadi bakalım bu yarış nasıl sonuçlancak. ?
bende arasıra sohbet için aranıza katılmk istedim aslında çok yazmak istedim ama o kadar güzel şeyler yazıyorsunu hararretli bir şekilde konuları tartışıyorsunuzki okumatan yazmaya vakit kalmıyor.
(bir muhasebeci olarak beni kasvetli günlerden kurtarıyorsunuz aslında)
neyse sadece siz forumcular harikasınız demek daha kolay olacak uzun uzun yazmaktan.
bende modum pinkzone'nin filizin yılımazın yanına ne için gittiği ile ilgili olarak şöle bir yorum getireyim...
filiz yılmazın yanına cemle ilgili konuşmaya gider daha önce yılmaz bu konuda uyarıda bulunduğu için bildiklerini anlatmasını yada yardımını ister(sanmıyorumya) bahane olarak ilk önce ömerle ilgili yardımı iiçin teşekkürü sunar arada hararet başlamışken aslıyıda sıkıştırır (kıskançlığından) laf çarpar yine her zamnki gibi sert bakışlar gurur ve yanlışlıklar zinciri olur.
galiba uzun yazdım idare edin:)))
2.Seçeneğin dorğu çıkma olasılığı yüzde kaç artılı filizim.. Yani çok yüksekse tuhaf olurum. Bneim hala ümidim.. Her tüyoya güvenemiyorum. O yüzden sezgilerim yolunda ilerleyim. 1 seçenek hala benim için geçerli.
sevgili Pinkzone bende varım iddaya ben diyorum filiz yılmazın ofisine teşekkür için gidecek yani yılmaz filizin durumuna vede hastanede olanlar için üzülecektir ve kimseye sormadan parayı yatırıp ömeri kurtaracak filizde bunu öğrenince yılmaza teşekkür etmek için gidecektir
çok güzel olmuş.yüreğinize sağlık.siz artık bu şiir konusunda bayağı bir uzmanlaştınız.bu yazdıklarınızı yakında bir kitap haline getirirsiniz artık.
teşekkür ederim sizlerin de yüreğine sağlık sizlere hoş vakit geçirmek yoksa kitap falan olmaz sanmıyorum:img-yes: ı.a. sağolsun ne hale getirdi bizi:)
sağolun...
2.Seçeneğin dorğu çıkma olasılığı yüzde kaç artılı filizim.. Yani çok yüksekse tuhaf olurum. Bneim hala ümidim.. Her tüyoya güvenemiyorum. O yüzden sezgilerim yolunda ilerleyim. 1 seçenek hala benim için geçerli.
sevgili modum sen yavaş yavaş morarmaya başla derim hatta kızarmaya da:img-yes: kaç desem %70-80 nasıl uygun mu sana, kaynak güvenilir eğer çıkmazsa bende onu afişe edeceğim burada:img-yes: ümitten vazgeçme de artılı filizini de yabana atma derim söz istiyorum bu şık çıkarsa özel bir renk istiyorum ama tmm:img-wink: bakalım c.tesi sabahı sen mi ben mi:img-yes:
tolgahuzur1
29-03-07, 17:08
bi dkkkkk bi dkkkk tolga bu senmisin bu senmisinnnnn SENİ CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM BU ANI KAYITLARIMA ALIYORUM ! :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
sevgili arkadaşım ben eğer ömere inanırsa onu kimse elimden alamaz dedim..:) ama ciddende öyle yani o zaman sevdiğin kdına niye inanmdın kardeşim.. ama yok illa başkasının dediğine inanacak..
sevgili modum sen yavaş yavaş morarmaya başla derim hatta kızarmaya da:img-yes: kaç desem %70-80 nasıl uygun mu sana, kaynak güvenilir eğer çıkmazsa bende onu afişe edeceğim burada:img-yes: ümitten vazgeçme de artılı filizini de yabana atma derim söz istiyorum bu şık çıkarsa özel bir renk istiyorum ama tmm:img-wink: bakalım c.tesi sabahı sen mi ben mi:img-yes:
sevgili filizim+y sende mi başladın tüyolara yani cem için mi gidiyor filiz peki bu sahnenin devamı nasıl olacak acaba
Birde bende mi cem seçeneğini seçsem acaba yani morarmak hiç istemem
1- Teşekkür etmek için
2- Cemi söylemek için
Bence : Teşekkür etmek için.
Valla ne kadar güvenir olsa sezgilerime göre hareket etcem. Yani aslında senin tüyo kaynağını tahmin edebiliyorum ama bende kalsın.. :img-wink:
Cumartesi öğlenleyin burda olurum. :) O zaman kullanırım ne gerekirse.. Ama bir bakmışsın ki.. O çok güvendiğin tüyo tam tersi olmuş. Bence her tüyonun bir yanılma payı vardır. Her tüyo gerçekleşmeyebilir. O yüzden ben 1 seçenkte kararlıyım.
yılmaz hangı bolumde hatırlamıoyrum ama ömerın oofısıne gıtmıştı cemle ılgılı bısey ler soylemek ıçın yanı uyarmak ıçın bnce yılmz yeterı kadar uyardı ama tekınerler hıç dınlemıokı yılmazımı
yılmaz yaptı ama ne filize ne de ömere net bir açıklama yapmadı ve o zamanlarda cemden destekten başka birşey görmeyen tekinerler varıd filiz yılmazdan ayrıydı ve ömer de yılmazla eskiden husumetliydi yani olması gerekene inanıldı o zamanlar ömer tınlamadı ama filiz kendini geri çekti.
sevgili filizim+y sende mi başladın tüyolara yani cem için mi gidiyor filiz peki bu sahnenin devamı nasıl olacak acaba
Birde bende mi cem seçeneğini seçsem acaba yani morarmak hiç istemem
dedim ya dişi matrakalığa özendim:img-hyste bununla ilgili bir sahne yazarım merakın gider olur mu, ama olumlu olur devamı:img-wink:
bilmem sana kalmış forumdaşım nasıl istersen:img-yes:
Valla ne kadar güvenir olsa sezgilerime göre hareket etcem. Yani aslında senin tüyo kaynağını tahmin edebiliyorum ama bende kalsın.. :img-wink:
Cumartesi öğlenleyin burda olurum. :) O zaman kullanırım ne gerekirse.. Ama bir bakmışsın ki.. O çok güvendiğin tüyo tam tersi olmuş. Bence her tüyonun bir yanılma payı vardır. Her tüyo gerçekleşmeyebilir. O yüzden ben 1 seçenkte kararlıyım.
nasıl istersen modum ben mani olmıyım:img-yes: tahmininde yanılmıyorsun sanırım dediğim gibi çıkmazsa afişe etcem zaten kendisini:img-wink:
c.tesi beklerim belki ben kullanırım morarmışkırmızı olabilir yani, kesinlikle yanılma payı olabilir ama dur bakalım güvendik bir kere:img-yes:
NOT: eğer hem teşekkür hem de cem için gittiyse ne olacak
ismailsurucu
29-03-07, 17:21
1- Teşekkür etmek için
2- Cemi söylemek için
eğer ayrıldığı işyerine gidip patronu Osman Bey'le Cem'in konuşmalarına kulak misafiri olursa Yılmaz'ın yanına Cem konusunda yardımlarını istemeye gidebilir.
tolgahuzur1
29-03-07, 17:21
yılmaz yaptı ama ne filize ne de ömere net bir açıklama yapmadı ve o zamanlarda cemden destekten başka birşey görmeyen tekinerler varıd filiz yılmazdan ayrıydı ve ömer de yılmazla eskiden husumetliydi yani olması gerekene inanıldı o zamanlar ömer tınlamadı ama filiz kendini geri çekti.
yaa hala kendini geri çekti diyorsun yaa pes yanii!! daha bundan iki gün önce cemi dost gibi görüyordu diyordun.. yılmaz diyeceğini dedi açıklayacağını açıkladı ve inanıp inanmamak onlara kalmıştı.. sonuçta inanmadılar ve başlarına bunlar geldi..
Yine dökrürmüssünüz.
Sevgili Filizim ve Byuax siirleriniz cok güzel olmus ellerinize saglik
Sevgili Filizimin Sorularinida cevaplayim
1- ömerin kurtarıcısı yılmaz gibi görünüyor ama navzat buna fırsat bırakır mı?
Ben Nevzatein kötü bir insan oldugunu düsünmüyorum, Ferideyi gercekten seviyor ve bu nedenle Feridenin teklifini kabulda edecegini zannetmiyorum, cünkü kendisine para nedeniyle gelmesini isteyecegini tahmin edemiyorum. Bu nedenle Ömerin kurtaricisi Yilmazdir
2- feride nevzattan istediği cevabı beklerken mi haberi alacak yoksa nevzat mı öğrenip ferideye haber verecek?
Nevzatin haberi olacagini sanmiyorum, haberlerden duyar bir sekilde Feride, belki eve giderken taxide duyar
3- tekinerlerin bıçaklanma olayından en sor haberleri oluyor bunun altında cemin olduğundan şüphe ederler mi?
Henüz Cemin neler yapabileceklerini bilmedikleri icin, tekinerler Cemden bastan süphe etmez, ama daha sonra Cemin yüzünü ögrenince süphe edebilirler
4- yılmaz aslıdan net bilgi almadan çıkmaması gerek demek ki yılmazdan birinden öğreniyor bu durumu sizce kimden?
Yilmaz büyük ihtimal Ferideden ögreniyordur, ve Ferideyi o durumda yanliz birakamiyacagindan onun yanina gidiyordur
5- ömer bundan sonra parayı nevzat öderse ferideye nasıl davranacak, eğer yılmaz öderse yılmaza karşı nasıl bir tavır alacak?
Yilmaza karsi zaten yumsamis durumda Ömer ve Yilmazin gercek yüzünü ögrenmis olacak, yani bu yana kadar Ömerin Yilmaz hakkindaki düsüncelerini atmasini saglayacak. Nevzat öderse bilmiyorum
6- handan hangi sahne sonrası yılmaza itiraf edecek yaptığı yanlışı?
Yilmazin hic bir seye karsilik onlara destek ve yardimci oldugunu görünce, bu simdiye kadar Yilmaza karsi olan önyargilarini yok etmeye yetecektir. Belkide arada Filiz Yilmaz bakismalari yakalar, ve birbirlerini gercekten sevdiklerini anlar?
7- filizin yılmaza karşı yumuşaması hangi olayla olacak ömeri kurtarması mı yoksa rapor olayımı yoksa aslıdan ayrılması mı?
Gözlerine bakmasi yeterli aslinda, ama sanirim hepsinin üst üste gelmesi Filizin yumsamasini saglaya bilir
sevgili Tolga nasıl filiz yılmazı suçlayarak hata yaptıysa yılmazda filizi suçlayarak hata yaptı ve halada hatasına devam ediyor sen diyorsun hala yılmaz nerede hata yaptı ama filiz hata yaptıktan sonra gerçekleri hemen öğrendi ve hatasını anladı ve kendini affettirmek için çok uğraştı ama yılmaz hata yaptı ve gerçekleri öğrenmediği için hala hata yapıp duruyor ama sonuç ne yerden yere vurulan ve dalga geçilen karakter filiz
Sevgili Cemotara, yine eskiye dönmüssün, artik su hata olayini acmak istemesemde, bu yorumun cevap vermeden edemedim.
Ilk basta sunu söylemem gerekiyor, evet ikiside hatali, ama olyalar farkli.
Filiz Yilmazi sucladi ve hatasinin anlayinca suclulugunu kabul etti. Ama olayin farki burda. Evet Filiz hatasini cabuk fark etti, peki bunun sebebi neydi? Yilmaz sucsuslugunu ispatlamak adina elinden geleni yapti ve bu nedenlede yanlis anlamalar ortadan kalkmis oldu, kendini temize cikarttmayi basardi, yanliz gönlü kirik oldugu icin Filizi hem affedemedi. Filizde kendini aff ettirmek adina fazla bir sey yapmadi. bir kere tam olarak Yilmazdan aff diledi, ama Yilmazin yarasi ozman daha cok tazeydi, affi kabul edemedi, sonra Filiz pes etti, ayriligi kabullendi ve ne zamanki hamile oldugunu anladi, Yilmazi tekrar düsünmeye basladi. Ama bu düsünme bir sonu getirmedi, cünkü Yilmaza bebegi söylememekte kararliydi, taki Yilmazi kaybedecegini düsünene kadar. Simdi sen diyorsun Yilmaz hatasini sürdürüyor. Peki Filiz hatasini sürdürmüs olmuyormu. Tamam Filiz bebegi söyledi diyeceksin, ama ozaman zaten is isten gecmemismiydi. Yilmaz bebegin baskasindan oldugunu zanetmiyormuydu? Tamam Yilmazin hatasi burda basliyor, rapora ve bir lafa inandi Filize inanmadi, ama buna sebeb olanda Filizdi, cünkü 3 aydan fazla bir süre bebegi Yilmazdan gizlemisti ve Filizin hamile oldugunu ögrendiyi gün geldi söyledi Filiz. Yilmazin düsünceside suydu, madem benden hamile bunu neden 3 ay saklasinki, eger bebek benden olsaydi, simdiye kadar söylemesi gerekiyordu.
Simdi sen diyorsun Yilmaz hatasini sürdürüyor. Hangi hatayi sürdürüyor ben bunu merak ediyorum. Yilmaz emin olmak icin kafasini toparladiktan sonra gitti Filize bebegi sordu ve aldigi cevap net bir sekilde bu cocuk senden degildi. Simdi Yilmaz hayatini yönlendirmek adina Asliya evlenme teklifi etti ve Asliyla sözlendi. Bu olayda Yilmaz hangi hatasini sürdürüyor? Tamam bende Yilmazin hemen gidipte Asliyla hayatini birlestirme istegini dogru bulmuyorum, ama Yilmaz acisindan artik Filize dönüsü olamazdi, cünkü baskasinin cocugunu tasiyordu Filiz, umudu bitti ve umudu bittiyi yerde kendine hayata tekrar baglayacagi birine ihtiyac duydu ve Asliyi bunun icin uygun gördü. Karari dogru , dogru degil bu tartisilir, ama Filizle ilgili hatasini sürdürdüyü söylenemez kesinlikle. Hatasini sürdüren biri var ise oda Filizdir, cünkü hala bebegin kendinden oldugunu bilmeyen Yilmazdir. Yilmaza kirginda olsa, onu hayatinda artik istemesede bebegi bilmek Yilmazin hakkidir, Filiz bu karariyla hem Yilmazin hemde bebegin hayatini etkileyen bir karar vermistir cünkü.
Filiz Yilmazin yanina gidecek, cünkü Yilmazin Cem hakkinda ne kadarini bildigini ögrenmek isteyecek. Filiz Cemin tekin biri olmadigini ögrenmis olacak, ama tam olarak neleri yaptigini bilmedigi icin, ve daha önce Yilmazdan üstü kapali bir sekilde uyarildigi icin, Yilmazin bilgisinin ne kadar oldugunu merak edecek
tolgahuzur1
29-03-07, 17:24
eğer ayrıldığı işyerine gidip patronu Osman Bey'le Cem'in konuşmalarına kulak misafiri olursa Yılmaz'ın yanına Cem konusunda yardımlarını istemeye gidebilir.
iyi güzelde yılmaza o kadar laf diyen bir kadın nasıl oldu da cem için yardım istemeye gidiyor anlamadım.. bir kere yardım için gitse abisinin yardımını kabul ederdii.. malum bizim filizim çok gururlu niye gitsin ki yardım istemeye.. o herşeyi tek başına çözer..
Filizim yanlış bir seçenek seçebilrsin.. :) Yani cem için gittiyse zaten teşekkür söz gelimi olacaktır. Yani birinci seçenek ekarte olacaktır. Asıl amacı cem olacaktır Teşekkür değil.
Ama bende teşekkür içni gideceğini söylüyorum. Senin içni özel renk karşımı yapcam. Onu kullanırsın.. İkisi de tatmin etmezse onu kullanırsın.. :)
ismailsurucu
29-03-07, 17:30
iyi güzelde yılmaza o kadar laf diyen bir kadın nasıl oldu da cem için yardım istemeye gidiyor anlamadım.. bir kere yardım için gitse abisinin yardımını kabul ederdii.. malum bizim filizim çok gururlu niye gitsin ki yardım istemeye.. o herşeyi tek başına çözer..
bazı şeyler herzaman birşeyleri tekbaşına çözmeye yetmiyebilir.o zamanda birilerinden bu daha önce redettiğin insan bile olsa ondan yardım istiyebirsin.ben böyle düşünüyorum.
1- Teşekkür etmek için
2- Cemi söylemek için
Bende morarmak istiyorum.Alnım açık bir şekilde dolaşmayayım etrafta. Fragmandan anladığım kadarıyla Filiz'in yüz ifadesinde bir eziklik var.Kızgınlık ve öfke yok.Cem'le ilgili gerçekleri öğrenince biraz daha sert durması gerekiyor. (Yanlış anlaşılmasın Yılmaz'a karşı değil)
Cevabımı Teşekkür etmek için olarak kullanıyorum.
sevgili modum şimdi 1 ve 2 şıkta seçimler söz konusu bu yüzden dedim her ikisi de olursa ne olur diye:) yani söz gelimi olacaksa yine benim dediğime geliriz ama senin gibi düşünenlerin kurtulması demek mi olacak yani moraramayacaksınız:img-hyste
emin olamıyorsun o zaman izleyelim görelim:img-yes: tmm başım üstüne zevkien güveniyorum:)
kursuni döktürmüşsün.. :) Valla çok net açıklamışsın.. Filizin hatasının sürmediğini söylemek bencede yanlış . Bir kere o bebek tek başına olmadı. Baba Anne arasında ne geçerse geçsin bu çocuğa yansıtılmamalı. Tek başına çocuğun gelecekteki hayatı ile ilgili önemli kararlar alınmamalı. Bir karar alacaksa iki kişi karar almalı. Filizin baştan beri istemediğ iolay başına gelcek. Yani Yılmaz bebeği öğrenince daha yakınlaşcak. Bunu istemiyordu filiz. Ama bu duruma da getiren de filiz oldu.
yaa hala kendini geri çekti diyorsun yaa pes yanii!! daha bundan iki gün önce cemi dost gibi görüyordu diyordun.. yılmaz diyeceğini dedi açıklayacağını açıkladı ve inanıp inanmamak onlara kalmıştı.. sonuçta inanmadılar ve başlarına bunlar geldi..
cemi dost gördüğü doğru farkındaysan arkadaş kalalım dedi ama yakınında da durmadı yanaşmadı da bunu de görmazden gelemeyiz değil mi bir nevi çekilmedir bu da sen öyle düşünmüyorsan bu senin düşüncen bence cemden uzaklaştı göreceli kavram:img-yes: filiz inandı inanmayan ömerdi ömer yüzünden olan oldu uğraştırma beni:)
sevgili modum şimdi 1 ve 2 şıkta seçimler söz konusu bu yüzden dedim her ikisi de olursa ne olur diye:) yani söz gelimi olacaksa yine benim dediğime geliriz ama senin gibi düşünenlerin kurtulması demek mi olacak yani moraramayacaksınız:img-hyste
emin olamıyorsun o zaman izleyelim görelim:img-yes: tmm başım üstüne zevkien güveniyorum:)
Kazansam kaybetsemde bir iddadır. Sonunda morarmak olsada girerim.. Şöyle der büyük iddacılar.. :img-hyste İdda bir sanattır. :img-hyste Onun için öenmli olan sonuç değil.. Önemli olan o anki adrenalin..
sevgili KURŞİNİ19;Birincisi bu hataları tartışmaktan bende sıkıldım ama aynı şeyi açıp duruyorlar
İkincisi filizle yılmazın durumları farklı yani yılmazın durumu hukuki bir süreç ve peşinde polisler vardı tabikide kendini aklayacak yoksa hapise girecek yılmazda bunu yaptı ve adalete suçsuz olduğunu kanıtladı bunuda filiz öğrendi ve pişman oldu yılmazdan kendisini affetmek için baya bir çaba sarfetti ama yılmaz maalesef affetmedi
Filiz ise yılmaz tarafından aşşağılanmıştı bebeğin kendisinden olmadığını söyledi yılmaz yalan söylüyorsun dedi bu durumda filizin ne yapmasını bekliyorsun kız yerin dibine girdi orda yani bu durum çok farklı
Bbek konusuna gelince ise ilk başta söylemiyecekti ama daha sonra söyleme kararı aldı ve söylemek için baya uğraştı ama yılmaz izin vermedi yani filizle randevusunu bile iptal edip haber vermeden aslıyla sapancaya gitti filiz yine peşinden gitti söylemek için ama gördüğü manzara karşısında kötü oldu ama yılmazla konuşmasında bence yine söyleyecekti ama yılmaz ne oldu diye soracağına direk filizi haşladı orda ondan sonrada yine olumsuz şekilde konuşmaya devam etti en sonouda da ne olduğunu sordu filiz tabikide yılmazın söylediklerinden sonra vazgeçti söylemekten ama sonra aslıyla arasında birşey olmadığını anladığında söylemeye karar verdi bu seferde yılmaz inanmadı şimdi burda filizin ne suçu var anlamadım burda suçlu varsa yılmaz ,cem vede handan hanımdır
Daha sonra yılmaz kuşkuya düşünce giti filize birdaha sordu ama soruş şekli felaketti tamam filiz orda söylemeliydi ama yılmazında tavırları çok kötüydü raporu bile söylemedi madem şüphelendi niye rapor olayını söylemedi yani filizin cevabından sonra yılmaz gitti aslıya evlenme teklif ederek yine hata yaptı zaten gerçeği öğrendiğinde çok büyük hatalar yaptığının farkına varacak birde filize çok büyük haksızlık ettiğini
Bana göre bu son gelişen olaylarda filizin tek hatası şuanda bebeği söylememesi ama filizi anlıyabiliyorum çünkü karşısındaki adamın hal ve tavırları ve kendisine karşı sözleri ortada ama yinede söylememekle hata yaptı ama yılmaz kadar değil zaten herşey yakında ortaya çıkacak ama yılmazın işi çok zor bakalım yaptıklarını nasıl temizleyecek
tolgahuzur1
29-03-07, 17:48
cemi dost gördüğü doğru farkındaysan arkadaş kalalım dedi ama yakınında da durmadı yanaşmadı da bunu de görmazden gelemeyiz değil mi bir nevi çekilmedir bu da sen öyle düşünmüyorsan bu senin düşüncen bence cemden uzaklaştı göreceli kavram:img-yes: filiz inandı inanmayan ömerdi ömer yüzünden olan oldu uğraştırma beni:)
sevgili filizm anlamamak için inatlaşıyorsun.. yahu hem dost kalalım diyor hem uzak duruyor diyorsun..:img-hyste valla senin bana kastın var .. acaba beni kızdırmak için mi böyle yazıyorsun.?:icon_whis ömerde inanmadı filizde inanmadı bunu söylemenin bir sakıncası yok... korkma ben seni korurum..:img-hyste
EvaLongoria
29-03-07, 17:48
1- Teşekkür etmek için
2- Cemi söylemek için
Bende morarmak istiyorum.Alnım açık bir şekilde dolaşmayayım etrafta. Fragmandan anladığım kadarıyla Filiz'in yüz ifadesinde bir eziklik var.Kızgınlık ve öfke yok.Cem'le ilgili gerçekleri öğrenince biraz daha sert durması gerekiyor. (Yanlış anlaşılmasın Yılmaz'a karşı değil)
Cevabımı Teşekkür etmek için olarak kullanıyorum.
Teşekkürler çoğalıyor :))
Eee şimdi hepimiz cumartesi ya morarıcas ya kzıarıcas öyLe mi :))
Teşekkürler çoğalıyor :))
Eee şimdi hepimiz cumartesi ya morarıcas ya kzıarıcas öyLe mi :))
Bencede secenek 1, yani tessekur. ama neye tessekkur edicegini bilimiyorum:img-hyste
Cemi soylemek icin cok gec, bosversin artik!!!:img-wink:
tolgahuzur1
29-03-07, 17:51
yaa hala bazı arkadaşlar filizin suçsuz olduğunu ,suçluların handan,yılmaz,ömer olduğunu söylüyorlar ve ben pes diyorum.. yani katil olayının italya ya sebebsiz bi şekilde düğün günü terk etmenin suçu yok nasıl olsa... yaa acayip sıkıldım.. yaa bir kerede bizim gibi hatalıdır diyin yani ne var çok mu zor..:icon_sorr
yaa hala bazı arkadaşlar filizin suçsuz olduğunu ,suçluların handan,yılmaz,ömer olduğunu söylüyorlar ve ben pes diyorum.. yani katil olayının italya ya sebebsiz bi şekilde düğün günü terk etmenin suçu yok nasıl olsa... yaa acayip sıkıldım.. yaa bir kerede bizim gibi hatalıdır diyin yani ne var çok mu zor..:icon_sorr
Ben Filizi destekliyorum, ama Filiz hatasiz demiyorum....:img-wink:
Ikisi de hatali, ama bana gore Yilmazin simdiki hatasi FIlizinkiden daha buyuk...
iöncelikle herkeze iyi günler diliyorum arkadaslar!!!!!
bugün forum düne bakilarak daha iyi gibi sankineyse öncelikle filizim+y siirin cok güzel olmus arkadaslara katiliyorum sen bir siir kitabi cikarmalisin.......
Birde söylemeden gecemiycem basimizda bir disi matraka eksikti oda sayende tamamlandi eeee artik ilerleyen günlerde tüyolari senden aliriz
ve birde tolgahuzur arkadasimiz beni acayip cok sasirtti cidden sanirim artik olaylara biraz objektiv bakiyor neyse kendini kutluyorum dogru yolu bulmasina az kalmis
Ve gelelim su iddia meselesine Valla sevgili pinkzone seni tebrik etmek lazim güzel bir konu olmus, bende bugüzellige bir yanit vereyim
1- Teşekkür etmek için
2- Cemi söylemek için
Bence hicbiri bu seceneklerden dolayi gitmiyor cok farkli bir sebeptendir(benimde tüyom saglam diyomusum tabiki öyle birsey yok sadece benimki his meselesi ben böyle hissettim yani cevabim hicbiri).....
sevgili filizm anlamamak için inatlaşıyorsun.. yahu hem dost kalalım diyor hem uzak duruyor diyorsun..:img-hyste valla senin bana kastın var .. acaba beni kızdırmak için mi böyle yazıyorsun.?:icon_whis ömerde inanmadı filizde inanmadı bunu söylemenin bir sakıncası yok... korkma ben seni korurum..:img-hyste
sevgili tolga yılmaz filizi üstü kapalı uyardı filizde daha önce kendi fotoğrafını gördüğü için birde yılmazın uyarısı olunca kendini cemden çekti yani o uyarıdan sonra filiz cemle hiçbirzaman yakın olmadı doğru düzgün konuşmadı bile o dost kalaım lafıda toplantıdan sonraydı yani filiz cemin teklifini kabul etmediği için yardımını çektiğini zannetti ve onun için dost kalalım dedi zaten o konuşmadan sonra cem filiz sahnesi hiç olmadı taki cemin hediye alıp çiftliğe geleseye kadar ordada zaten durum ortada yani teşekkür amaçlı yanağından öpmüştü
sorfangirls
29-03-07, 18:04
1- Teşekkür etmek için
2- Cemi söylemek için
bu sorunun cevabı aslında bıraz celıskılı hıc bırıde olmayabılır hangı sahnenın sonunda gıttıgıne baglı bırde cemı ogrendıkten sonramı gıttı yada aslı ıle konusmadan sonramı bu durumlarda cevap deısebılır ama bırseyler tahmın etmem grekırse eger aslı ve yılmazın durumunu bılmeden gıttıyse ve parada yatmıssa oncelıkle tesekkur etmek ıcın vede gıtmısken bıde tebrık edeyım der
ama yok para henuz yatmadan vede cem olayı ortaya cıktıktan sonra gıtmısse yınede cem ıcın gıttıgını dusunmuyorum belkı o zaman sadece tebrık ıcın gıtmıstır
egerkı aslı ve yılmazın ayrıldıgını ogrendıyse yılmazda parayı yatırdıysa vede cem olayıda ortaya cıktıysa o zaman sadece yardımları ıcın tesekkure gıtmıstır
üff aman be kafam karıstı sahnesıne gore dusunucek olursak bır suru senaryo cıkar ortaya hersey ıcın gıtmıs olabılır :img-hyste
arkadaşlar yılmaz bu ilişkinin bu noktaya gelmesindeki tek sorumludur bu kadar net söylüyorum...her şey ortada yılmaz aslının elini tuttuğu gün bu ilişkiyi bitirdi,o zavallı kızı da filizide kaybetti yazık! haketmiyor filizi!
tolgahuzur1
29-03-07, 18:08
sevgili tolga onu ben söyledim ama sadece bebek olayıyla ilgili yani yılmazın filize inanmamasının vede filizi suçlamasının sebebi handan hanım,cem vede yılmazın suçudur
yaa sevgili cemotara daha yeni öyle bir yazdın ki sanki filiz bütün karakterler arasında hiç suçu ve günahı olmayan tek kişiymiş gibi... yapmaya allah aşkına şöyle bir dön bak bu olaylara (bu olay derken yılmaz ile filiz arasında kileri kast ediyorum) başlangıç sebebi kim.. kim dedi ona bu kadar güzel o diye milleti kendine bağla diye..:img-hyste şaka bir yana filizi lütfen mele kyapmayın.. aynı zamanda şeytanda yapmayın..ama filiz son hatalarından dolayı yılmazıda hataya teşvik ettiğini unutmayın ...her ikiside bir birinden suçlu..:good:
bende filizim me katiliyorum cem icin yilmaza gidicek ama yardim icin deyill!!
yilmaza gidicekk soru sorucakk!! ;yilmaz sen cemden uzak dur demistinn neden siye sordugumda net bi cevap vermedinn simdii bana cem hakinda tüm gerceklerii anlatirmisinn diycekk sorucakk!!ben böyle tahmin ediyorumm yilmaza gidip cem hakindaa ne bildigini sorarr ....
:img-hyste :img-hyste Şuna bir iyilik mi yapayım.. :img-hyste Ooo Filiz Tekiner Şuna bir iyilik yapayım diyecekte bizde bakacağız. Çok beklersin.. Bu bebeği söyleyecek kişi Handandır. Başkasından beklemeyin bu protokol görevini.
İddayı kaybedenler mor avatar kullanacaklar. 1 hafta boyunca. Cuma günü akşamına doğruda avatarlar değişcek.
Karakter istediğini gibi davranmıyorsa kırmızı avatar kullanırız.
Tabibasit olmayacak bu avatarlar.. Şekilli şemallı.. :) Morarmak istemiyorum. Bir iddaya girdim bakalım ne olcak. İnş. Morarım çıkmam.. :img-hyste
İddaya katılanlar ben katılyıroum demeliler.. Kayıtlarınızı tutcam. Ona göre.. Morarıpta kaçmak yok.
Anlamadıgım bir iki şey var;
Birincisi; Filiz ne için Yılmaz'a tesekküre gidecek..Bu önemli cünkü sırası önemli değil mi :img-wink:
Bir digeri ise; imzaları kim yapacak :img-hyste
hımm yesimcan evet buda cok mantıklı gorunuyor eger cem hakkında az bucuk bısıler ogrenmısse vede asloyla olan konusmasıda bu konu hakkındaysa fılızde yılmaza butun bıldıkelrını anlat demek ıcın gıtmıs olabılır
bence böyle olucakk ama asli hemm cem konusunu acarr belkii ama daha cokk yilmazdan bahsederr filiz fragmandaa hic ölyee sasirmiss yada üzgün bi yüz ifadesi yoktuu daha cokk gözlerii gülüyooduu yanii asli filizinn hosuna gidicek seyler söylemistirr ne bilim istee hala seni seviyo gibisinden ondada cesaret alarak hemdee nisan bozuldugu icinn yilmazin yanina gidip herseyi anlatmasini söyliye bilirr.....ins böyle olurr...
belkidee hem herseyii anlatasini isterr hemde yilmaz filizee hani suu cemin gelip yilmaza cekil aramazindan filiz benden hamilee gibi laflar etmistii cem yilmaza beki yilmazz bunuda üstü kapalii söylerr ama filiz bebegi yine söylemezz gurursora cekipp giderr böyle biseydee olabilirr bilemiyorumm hersey olabilir acikcasii sorada hemen ceme gidip hesap sorar istee sen ne haklaa sen kimsinkii gidip bebegimin senden oldugunu söylüyosunn gibisinden laflarr sora cemin sabri ttasarr filize zarar vermek isterr
tolgahuzur1
29-03-07, 18:57
bence böyle olucakk ama asli hemm cem konusunu acarr belkii ama daha cokk yilmazdan bahsederr filiz fragmandaa hic ölyee sasirmiss yada üzgün bi yüz ifadesi yoktuu daha cokk gözlerii gülüyooduu yanii asli filizinn hosuna gidicek seyler söylemistirr ne bilim istee hala seni seviyo gibisinden ondada cesaret alarak hemdee nisan bozuldugu icinn yilmazin yanina gidip herseyi anlatmasini söyliye bilirr.....ins böyle olurr...
belkidee hem herseyii anlatasini isterr hemde yilmaz filizee hani suu cemin gelip yilmaza cekil aramazindan filiz benden hamilee gibi laflar etmistii cem yilmaza beki yilmazz bunuda üstü kapalii söylerr ama filiz bebegi yine söylemezz gurursora cekipp giderr böyle biseydee olabilirr bilemiyorumm hersey olabilir acikcasii sorada hemen ceme gidip hesap sorar istee sen ne haklaa sen kimsinkii gidip bebegimin senden oldugunu söylüyosunn gibisinden laflarr sora cemin sabri ttasarr filize zarar vermek isterr
yaa böyle birşeyin olması imkansız... yani ne filiz yılmaza hesap sormak veya cem hakkında bilgi almak için gider ... nede gidip ceme zerzenişte bulunur... bana öyle geliyor ki aslı birşeyler fısıldıyacak... hani yılmaz aslı filizle ilişkiniz niye bitti dediğinde aldatılmaktan bahsediyordu.. belkide böyle bir konuşma geçer aralarından sonra filiz bunları yılmazın ağzından duymak ister ve kalkar gider.. gerçii o sahne her olaya açık :)
yaa böyle birşeyin olması imkansız... yani ne filiz yılmaza hesap sormak veya cem hakkında bilgi almak için gider ... nede gidip ceme zerzenişte bulunur... bana öyle geliyor ki aslı birşeyler fısıldıyacak... hani yılmaz aslı filizle ilişkiniz niye bitti dediğinde aldatılmaktan bahsediyordu.. belkide böyle bir konuşma geçer aralarından sonra filiz bunları yılmazın ağzından duymak ister ve kalkar gider.. gerçii o sahne her olaya açık :)
bilmem bana öyle geldii
ama yanii filiz aslaa yilmazin yanina öyle bisey icin gitmez bencee...
tahmin etmesi zor bi sahne hemen hemen hersey icin gidebilirr bilemiyorumm....
Bence dizide dönüm noktası Filiz'in Cem'den emin olup ona hesap sormaya gittiğinde yaşadığı tehlike ve Yılmaz'ın onu kurtarırken ölümün kıyısından dönmesi olacaktır.Filiz kesinlikle başına iş alacak.
Bu arada Yılmaz'a bebeği ÖMER söyleyecek bence hastanede...
Filizle Yilmaza cok uyuyor. Yazarin kim oldugunu bilmedigimden ismini veremiyecegim.
Sensizliğe ait kaçıncı acıyı yaşıyorum bir ben bilirim...
Farkında değilsin sana olan sevgimin. Ya öyle görünmek zorundasın, ya da senin doğanda var "Sevmemek, acısını yaşatmak"
Şimdi yüreğim mi sana hesap sorsun yoksa dökülen gözyaşlarım mı? Duygular sınır tanımıyor, sonu yok, yolu yok yordamı yok…
Ben kim, sen kim...
Sensizliğe ait kaçıncı acıyı yaşıyorum bir ben bilirim ama seni bilmiyorum ne durumdasın, biliyor musun bilmemek işime geliyor, çünkü fark etmiyorsun! Yoksa "Sen" diyerek tükeneceğim, "Sen" diye kırılacak içimdeki umutlar birer birer…
Hayat öyle zor ki bazen ipini çekmek istiyorum. Bozmalıyım bu düzeni diyorum… Bu çaresizlik sana mı gerçekten. Sevilmeyi hak etmeyen sen için mi dökülüyor yüreğimdeki maviler avuçlarıma... Bazen bir bakış öyle kıvılcım bırakır ki yürekte, bazen de bir şeyler kopartırda gider…
Sen özlenensin, sen beklenen...
Seni düşünürken yaşadığım heyecan, senli tutkum içinde sen olan her şey çok güzel…
Kaç kez sabaha geceden kalma gözyaşlarıyla uyandım. Kaç kez mavi gökyüzüne anlattım derdimi…
Beni benliğimden alan beni sana yolculayan, beni yaşadığım şehre düşman eden yüreğime kızdım hep…
Gitmelerde anlam katardı. Sevgiye, kim bilir biz kopmasak bizim yerimize ne sevgiler dağılacaktı. Sevgi fedakarlık demekti, sevgi boyun eğmek, sevgi acı çekmek…
Son sözler söylenmişti zaten, tükenen umutlar kalmıştı bir tek…
Ne mutlu sana değil mi? Beni yitirmiştik artık. Öyle sıktım ki kendimi gözlerine bakarken dağılmamak için, hep boynumda taşıdığım gururun sevgimin altında kalacağını hiç düşünememiştim...
Bir damla bir damla daha aktı gözlerimden. Bana "ağlama, başkasını seversin" deyişindi belki de içimi acıtan. Ben böylesine senle doluyken, senin doğruların bana neden acı yaşatıyordu? Farkında değildin demek bunca zaman sevgimin. Ne acı seni unutmaya çabalamak, ne acı sensizliğin ta ortasında bırakmak, tek başıma yaşadığım aşk’ı…
Şu dört köşe hayatımın içine sığdıramadım seni! Şimdi yarınları beklemenin anlamı yok, gidiyorum senin gibiyim artık ben de, kırdım kalemimi işte ben de farkında olmadan gidiyorum.
Gidebilir miyim acaba?
forever_bim
29-03-07, 19:52
hehe sağol Fatma beğendiğin için sözü. çok uydu bana göre de. şimdi de ömer için birşey yazayım Hasan görünce deli olsun :img-yes:
"Kadınlara büyük saygı duyan ve onları herşeyin üstünde tutan erkekler, kadınlar arasında popüler olmayı nadiren başarabilirler."
Dalaşmayın bana ben söylemedim walla bu sözü :img-hyste :img-hyste
Şimdi Ferman Abimizi yanıtlamamak olmaz. Sevgili Ferman,
Ben şahsen sözün Ömer için geçerli olduğunu düşünmüyorum. Şöyle ki örnekler üzerinden gideceksek, daha 2. bölümde, Ömer Elif'e defile kulisinde denerken gördüğü siyah elbiseyi yollayıp akşam yemeğine çağırmıştı -ha bu arada daha nişanlı olduğunu bilmiyordu, öğrenince de vazgeçmedi o ayrı mesele- Elif, restorana gidip elbiseyi verip geri dönmüştü. Aradan bir iki sahne ya geçti ya geçmedi Ömer'i restoranda sarışın bir bayanla otururken gördük hatta deyim yerinceyse kız Ömer'i eve atmıştı:img-hyste Yani pek de popülaritesi düşüşte sayılmaz. :good: Bir de 25. bölümde sarhoşken yine böyle bir olay olur gibi olmuştu ama kendini toparlayıp basıp gitmişti.
Evet başta inanmıştı. Yalnız 51'de Yılmaz gaf yapmıştı. "Ölüm Ömer'i birkaç kz yokladı. Daha vakti değilmiş" gibisinden.
modest2000
29-03-07, 20:09
İyi akşamlar!!!Filiz'in Yılmaz'ın ofisine gittiğine göre bu bölüm de bebek konusundaki gerçek ortaya çıkmayacak.Çünkü o zaman Filiz'in gitmesine gerek kalmazdı,Yılmaz Filiz'i bulurdu zaten.:img-wink:
İyi akşamlar!!!Filiz'in Yılmaz'ın ofisine gittiğine göre bu bölüm de bebek konusundaki gerçek ortaya çıkmayacak.Çünkü o zaman Filiz'in gitmesine gerek kalmazdı,Yılmaz Filiz'i bulurdu zaten.:img-wink:
ben de söyle düsündüm yılmaz bu bölüm bebeği ögreniyo olsaydı özette de yılmaz aldıgı bi haberle derinden sarsılır gibi bi cümle olurdu bu zamana kadar hep böyle seyler özette yazdı sonucta önemli bi sey bu. bu bölüm filizin kararını görürüz artık diğer bölümde yılmaz bebegini ögrenir herhalde...
filiz cemin gercek yüzünü nasıl ögrenecek tiyo lara göre iki şekilde ögrene bilir 1.filiz şirkete(kovuldugu)kalan eşyalarini almaya gidecek ve orada cemi
görüp şüpelenecek ve patronuyla konuşacak ve parayi vermemesinin sebebi
ve işten kovulma nedenini ögrenecek ve cemle konuşmaya daha dogrusu
hesap sormaya gidecek
2.cem ömerin yanina gidip gercekleri ömere söylüyecek ve ömerde
filize anlatacak
aslında benim en cok merak ettiğim şey tekinerler cemin gercek yüzünü
ne kadarini ögrenecekler sadece işten cıkmasina sebeb olna kişi olarakmi
yoksa gerceklerin hepsinimi ögrenecekler aslında hepsini ögreneceklerini sanmam ya neyse
modest2000
29-03-07, 20:39
filiz cemin gercek yüzünü nasıl ögrenecek tiyo lara göre iki şekilde ögrene bilir 1.filiz şirkete(kovuldugu)kalan eşyalarini almaya gidecek ve orada cemi
görüp şüpelenecek ve patronuyla konuşacak ve parayi vermemesinin sebebi
ve işten kovulma nedenini ögrenecek ve cemle konuşmaya daha dogrusu
hesap sormaya gidecek
2.cem ömerin yanina gidip gercekleri ömere söylüyecek ve ömerde
filize anlatacak
aslında benim en cok merak ettiğim şey tekinerler cemin gercek yüzünü
ne kadarini ögrenecekler sadece işten cıkmasina sebeb olna kişi olarakmi
yoksa gerceklerin hepsinimi ögrenecekler aslında hepsini ögreneceklerini sanmam ya neyse
Ya da Yılmaz Filiz'e anlatacak.:img-wink: Yılmaz Cem ile ilgili konuşmak için Filiz'e telefon açıp,görüşmek istediğini söyleyebilir.Filiz'de Yılmaz'ın işyerine gider v.b.
Bence bolum sonu bu olacak.....
Artik o kadar da olsun, biliyoruz omer derdi var, onun icin ogrenmiyecek ama sonra omer uyanirsa YIlmaza soyler ve kar tanesi diye calirlar gibi me geliyor. Tabi bunu Filiz anlatsaydi daha da guzel olurdu, ama bunu olucagini tahmin edmiyorum....
Bence bolum sonu bu olacak.....
Artik o kadar da olsun, biliyoruz omer derdi var, onun icin ogrenmiyecek ama sonra omer uyanirsa YIlmaza soyler ve kar tanesi diye calirlar gibi me geliyor. Tabi bunu Filiz anlatsaydi daha da guzel olurdu, ama bunu olucagini tahmin edmiyorum....
bende böyle düsünüyorumm bence de bu bölüm sonuu bebegi yilmaz ögrenir ve heemen kar tanesii calar yilmazz surat ifadesiylende biterr bence böyle olucak tabii filiz cem lende bite bilirrr belli mi olurr bazen okadar sacma yerde bitiriyolarkii yaniii......
tolgahuzur1
29-03-07, 22:04
bence o kadar heveslenmeyin.. yılmaz bu bölüm bebeği öğreneceğini sanmıyorum.. büyük bomba 68. bölümde patlayacak hem aslının hastalığı hemde bebeği bir arada öğrenecek.. ve iki duyguyuda beraber hissedecek.. bir yandan mutluluk bir yandanda hüzünü yaşayacak..:icon_sorr iki arada bir derede kaldı yılmazz birde dikkat ettim atv nin yeni dizisinde bizim müziklerede yer verilmiş..:img-yes:
bence o kadar heveslenmeyin.. yılmaz bu bölüm bebeği öğreneceğini sanmıyorum.. büyük bomba 68. bölümde patlayacak hem aslının hastalığı hemde bebeği bir arada öğrenecek.. ve iki duyguyuda beraber hissedecek.. bir yandan mutluluk bir yandanda hüzünü yaşayacak..:icon_sorr iki arada bir derede kaldı yılmazz birde dikkat ettim atv nin yeni dizisinde bizim müziklerede yer verilmiş..:img-yes:
hadi yaaaa aşk yolunda da vardı hangi müzikler ? ı.a yı taklit etmye çalışıyorlar .... :D I.A TAKLİT EDİLEMEZ TAKLİTLERİNDEN SAKININ !
tolgahuzur1
29-03-07, 22:30
hadi yaaaa aşk yolunda da vardı hangi müzikler ? ı.a yı taklit etmye çalışıyorlar .... :D I.A TAKLİT EDİLEMEZ TAKLİTLERİNDEN SAKININ !
yokya ı. a. taklidi felan değil hatta hiç alakası yok ama.. bir hüzünlü sahnesinde bizim dizinin müziğinin aynısıydı ben bi ara inanmadımda kuzende vardı benim o da onayladı bu o müzik diye.. neyse yarına ne kaldı şurada canım.:) cuma mübarrek gün.:) izleyelim görelim..gerçi filizciler için birşey değişmeyecek şimdi sürünme sırası biz yılmazcılarda:icon_sorr allah siz filizcilerin gazabından korusun..:img-hyste
Şimdi gözlerim senin gözlerinde
Simdi yüreğin benim yüreğimde
Şimdi ellerin benim ellerimde
ve şimdi anlıyorum biraz geç olsada
senden vazgeçemeyeceğimi
ve şimdi daha iyi hissediyorum
seni ve kokunu ... sizi ve kalbinizi
Affet bilemedim
beni ne kadar sevdiğini
Affet anlayamadım
seni ne kadar sevdiğimi
şimdi ne yapsan mübah bana
Ama beklerim .
Yaptıklarımın bedelini öderim
tabiri caizse cezamın dolacağı günü
O günün geleceğini bilmek bile huzur verir bana
Hüzünlerin aşka dönüşeceğini bilmek...
yokya ı. a. taklidi felan değil hatta hiç alakası yok ama.. bir hüzünlü sahnesinde bizim dizinin müziğinin aynısıydı ben bi ara inanmadımda kuzende vardı benim o da onayladı bu o müzik diye.. neyse yarına ne kaldı şurada canım.:) cuma mübarrek gün.:) izleyelim görelim..gerçi filizciler için birşey değişmeyecek şimdi sürünme sırası biz yılmazcılarda:icon_sorr allah siz filizcilerin gazabından korusun..:img-hyste
valla korkma ben o sahneleri çok büyük bir haz alarak izleyeceğimden size sataşmaya hiiiiiiiiç niyetim yoooook . ah ah o bölümleri iple çekiyorum heheyttt :happy0064 Merve ztn tamam dedi yılmaz bebeği öğrendiğindeki surat ifadesini imza ve avatar takımı yapacak bende göğsümü gere gere o takımı kullanacam :D
valla korkma ben o sahneleri çok büyük bir haz alarak izleyeceğimden size sataşmaya hiiiiiiiiç niyetim yoooook . ah ah o bölümleri iple çekiyorum heheyttt :happy0064 Merve ztn tamam dedi yılmaz bebeği öğrendiğindeki surat ifadesini imza ve avatar takımı yapacak bende göğsümü gere gere o takımı kullanacam :D
bende o sahneleri sindire sindire izlicem bir güzelde yorumlarımı yapıcam yılmazcılara dokunmak gibi bir niyetim yok ama onlar yazdıklarımdan alınırsalar o kadarını bilemem ama yılmazın sirinme af dileme sahnelerini dört gözle bekliyorum...
yılmaz geçen bölüm sanırım aslıya
''sevmek özgürlüktür'' dedi
evet bu söze katılırım sevmek özgürlüktür ama aşık olmak esarettir...
Filiz Yılmazın yanına muhtemelen teşekkür etmek için gidecek eğer yılmaz parayı ödemişse daha önce yada Ömer in hapisten çıkartmak için borç isteyecek ömerin başına gelenlerden sonra gurur yapmayabilir veya Cemin annesi filize ulaşır yılmazı uyarmasını falan ister başka bişey gelmiyo aklıma
Kac gündür aklımdaydı şimdi yazmak nasipmiş :img-wink:
Önceden dizimizi 'Label' sunuyordu :) şimdi ise 'Doğus Çay'..
Niye 'Label' bizden memnun kalmadı mı ? Forum ahalisi, sakın bu da Filiz'in sucu olmasın :img-hyste
Saka bir yana; sponsor kuyumcu olunca daha bir güzeldi sanki..
'' Label'in sundugu Ihalamurlar Altında devam ediyor ''lafı kulaga daha hos geliyordu sanki.. Neyse ya gece gece tuhaf seyler yazmaya basladım herkese iyi geceler bye
NOT: Forum saolsun..Sayesinde herseyi eleştirir oldum :img-wink:
forever_bim
30-03-07, 02:06
Secoms
İlk sezonki sponsorumuz Altınbaştı canım. Ömer'in inşaat işine gireceğini on bölüm önceden öngördüklerinden 38'de zınk diye bizi bıraktılar. E bunun da Ömer'le alakası var bence. Pek Filiz kadar olmasa da Cem'den Cafer'den sıra gelirse arada bir de forumda asılıyor.:img-wink:
Şimdi Ferman Abimizi yanıtlamamak olmaz. Sevgili Ferman,
Ben şahsen sözün Ömer için geçerli olduğunu düşünmüyorum. Şöyle ki örnekler üzerinden gideceksek, daha 2. bölümde, Ömer Elif'e defile kulisinde denerken gördüğü siyah elbiseyi yollayıp akşam yemeğine çağırmıştı -ha bu arada daha nişanlı olduğunu bilmiyordu, öğrenince de vazgeçmedi o ayrı mesele- Elif, restorana gidip elbiseyi verip geri dönmüştü. Aradan bir iki sahne ya geçti ya geçmedi Ömer'i restoranda sarışın bir bayanla otururken gördük hatta deyim yerinceyse kız Ömer'i eve atmıştı:img-hyste Yani pek de popülaritesi düşüşte sayılmaz. :good: Bir de 25. bölümde sarhoşken yine böyle bir olay olur gibi olmuştu ama kendini toparlayıp basıp gitmişti.
Evet başta inanmıştı. Yalnız 51'de Yılmaz gaf yapmıştı. "Ölüm Ömer'i birkaç kz yokladı. Daha vakti değilmiş" gibisinden.
Sevgili Hasan, o tip ilişkilerden bahsetmemiştim onlar direk statü ve parayla ilgili şeyler diye düşünüyorum. :) ben sadece elife olan sevgi ve ilgisine istinaden öylesine makara olsun diye yazmıştım :) gerçi kendi kendimi çürüteyim mesela elif eve geri döndüğünde hala çok sevmesine rağmen tavır yapmayı da ihmal etmemişti ömer.takdir edilecek şey...onu bunu bilmem bildiğim, erkekler açısından her dediklerini yapan kadınlar makbul görülürken kadınlar açısından bu kabul edilmiyor gibi görüyorum ben.hiç bir kadın fino köpeklerini sevmiyor. filizin dediği gibi "o ne giysem beğenir zaten".filiz de benim gibi düşünüyor :)
Evet pek katılan olmamış. İddayı kapatıyorum. Bu saatten sonra katılım yok. Artık bir daha ki iddaya.
Bütün kayıtları tuttum. Morararanlar kızaranlar ve bozaranlar..
Şöyle olcak.
1.Seçenek Moraranlar
2. Seçenek Kızaranlar
3- Yani her ikisi de olmazsa sararıp bozaranlar olcak.
İmzaları ben hazırlayacağım. Orjinal fikirlerim var. Açıkcası çok iç acıcı br o kadar sempatik olcaklar. Cumartesi günü Öğnleyin burda olurum. Çünkü o gün sabahtan sınavım var. Hem o saate kadar da kimin morardığını kimin morarmadığını anlarız. Cemotaranın sadece seçeneği değiştirlmiştir.O da erken davrandığından. iStediğini seçti. Bu saatten sonra caymak yok. Adını aldıklarım eğer morarrısa imzaları kullanacaklar. Kullanmayanı ben bizzat takip edeceğim. Açıkcası imzaları görünce daha bir kullanmak isteyeceksiniz.
1- Teşekkür etmek için
2- Cemi söylemek için
Muhtemelen teşekkür için.....:img-yes:
Geçen bölüm yardım teklifi için Yılmaz'ı bir dövmediği kalmıştı..Ama şimdi muhtemelen abisi için teşekkür etmeye gidecek..Teşekkür ederken arara bebeğide sığdırsa ne olur sanki..:)
Not: Pinkzone imza için teşekkürler..:good:
Muhtemelen teşekkür için.....:img-yes:
Geçen bölüm yardım teklifi için Yılmaz'ı bir dövmediği kalmıştı..Ama şimdi muhtemelen abisi için teşekkür etmeye gidecek..Teşekkür ederken arara bebeğide sığdırsa ne olur sanki..:)
Not: Pinkzone imza için teşekkürler..:good:
Rica ederim.
Teşekkür ederken araya bebeği de sığdırırsa şöyle replik çıkar ortaya..
Filiz: Merhaba..
Yılmaz: Hoşgeldin Merhaba
Filiz: Ben şey.. Abimin kefalet parasını yatırmışsın.. Teşekkür ederim.
Yılmaz: Önemli değil. Abini o durumda görünce sormadan yatırdım.
Filiz: hıhı tamam. Neyse sonra görüşürüz.
Yılmaz: Görüşürüz
Filiz çıkar kapıdan.. Yılmaz işine döner. Birden kapı açılır ve Filiz kapının arasından kafasını uzatarak Yılmaz şöyler..
Filiz: Bir Filiz Tekiner kolay yetişmiyi.. :img-hyste
Aslında burda söyletcektim çocuk senden diye ama.. Bak senarist muzurluğu banada bulaşmış. :img-hyste
Yeni çıkan bir grubun şarkı sözleri.. Valla çok özlü olmuşlar..
"Aşkın gözü kör olabilir ama inan bana karnı açtır. İyi sindirilmemiş bir aşk üçüncü tekillere muhtaçtır".
Rica ederim.
Teşekkür ederken araya bebeği de sığdırırsa şöyle replik çıkar ortaya..
Filiz: Merhaba..
Yılmaz: Hoşgeldin Merhaba
Filiz: Ben şey.. Abimin kefalet parasını yatırmışsın.. Teşekkür ederim.
Yılmaz: Önemli değil. Abini o durumda görünce sormadan yatırdım.
Filiz: hıhı tamam. Neyse sonra görüşürüz.
Yılmaz: Görüşürüz
Filiz çıkar kapıdan.. Yılmaz işine döner. Birden kapı açılır ve Filiz kapının arasından kafasını uzatarak Yılmaz şöyler..
Filiz: Bir Filiz Tekiner kolay yetişmiyi.. :img-hyste
Aslında burda söyletcektim çocuk senden diye ama.. Bak senarist muzurluğu banada bulaşmış. :img-hyste
repliğin devamı..:img-yes:
Yılmaz:Bebekmi hani şu Cem Akman'ın bebeğimi?
Filiz:Bebek senden Yılmaz inan bana aşkım..Ben birtek seni seviyem...
Yılmaz:Yalan söylemiyorsun değilmi bak burnun uzar yoksam..
Filiz:Yalan söylüyorsam jenerikte ismim son sırada yazılsın..Figuran oliim
Yılmaz:Bunlar büyük yeminler..Sen doğru söylüyorsun ..Desene "mutluluğun formülü çok açık bir sen bir ben birde bebek" oleeyy..:happy0064
forever_bim
30-03-07, 09:40
Mustafa sabah sabah kopardın beni gülmekten. Repliklerin şahane olmuş.
Fatma senin de öyle, "Bir Burhan Altıntop kolay yetişmiyi"den çok güzel esinlendin. :img-hyste
herkese günaydınlar:)
yine günlerden cuma ve ıhlamurlar günü yani biim günümüz umarım sessiz bir gün olmaz bugün:img-yes:
merakımızın son bulacağı bir bölüm daha olacak geçiş bölümlerinden biri bu bölümde en azından psiko cemin tekiner cephesinde biraz daha bilinmesine neden olacak bir de nişan olayı hızlı başladı hızlı bitti bu cephe de var,
daha muallanın nasıl karşılayacağı merak konusu bu nişanın bozulduğunu
aslı-filiz konuşması (biten nişan olayı ve cem olacak bu konuşmanın ana konusu)
filizyılmaz konuşması var...
tolgahuzur1
30-03-07, 09:43
herkese günaydın
maşallah bizim formda ne cevherler varmışta bizim haberimiz yokmuş:img-hyste ben birde mualla sultanın yüz ifadesini merak ediyorum..aslı ile yılmazın ayrıldığınıduyunca nasıl bir tepki verecek bakalım...yazık kadına tam yüzü gülerken torun beklerken..:)
Hemen öğrenmez. Yılmaz 1 gün sonra yada 2 gün sonra el mahkum söyleyecek. Eee Aslı ayrıldığına göre Mualla Hanımın evine gitmeyecek. Eee bu durumda da Mualla çok meraklı şekilde Yılmaza sorcak.. Ne yaptın kıza.. gelmiyor evladım.. :)
yakupoglu61
30-03-07, 09:50
HER cuma günü gibi bugünde sessiz bir gün yaşayabiliriz, artık yorumlar bitti herkes merak içindee dizi saatini beklemeye başladı...
mualla hanım kalpten gider herhalde... Aslıyı nerdeyse fahriyeden bile çok seviyordu...
yılmaz kaç gündür evden kaçarken mualla en sonunda yakalar oğulcuğunu (tolganın meraki gitsin bakalım:img-wink: )
mualla: yılmaz oğlum ne oluyor kaçar gibisin:)
yılmaz: yok anacım ne alakası var işer yoğun
mualla: yılmaz aslı kızım nerelerde kaç gündür yok
yılmaz: işleri vardır herhalde
mualla: oğlum yoksa kızı üzdün mü ne yaptın benim güzel gelinime
yılmaz: şey anacım sana söylemeliyim
mualla: ne oldu ne söylicen bak eğer aslı kızımı üzdüysen
yılmaz: yok anne üzer miyim o beni üzdü
mualla: amand