Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 16
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
ben orta yolu bulmak için Aslıcıyım diyorum canım.
Ben güvenin olduğu bir aşktan yanayım. Herkes dürüst olsun (Bak aslı dürüst :img-hyste ) herkes herşeyi birbirine söylesin ve inansın.. Böyle bir aşka her daim evet derim....
aman o orta yolda yalnız kalma cnm sana mutluluklar dilerim:img-hyste :img-hyste
o da olacak azıcık sabır güvenmeyi de gururlarını bir kenara bırakmayı da öğrenecekler demek ki zamanı var onlarda kendilerince dürüstler birbirlerine karşı olmasalarda bunu da öğrenecekler sen evet demeye başla cnm tamam:img-wink:
ya anlamak istemeyenler sadece bir zümrüt yeşili gözlere tav olmaktan ziyade eylem bekliyoruzdur sadece bakışmadan değil repliklerin devreye girmesini artık filiz yılmaz sahnelerinin zirve yapmasını bekliyorum ki yakında öyle olucak bülent inal seyrine doyum olmayan oyunculuk geçidi başlıyor pişmanlık nasıl yaşanır her hafta 22:00 kanald de bekliyoruz :img-hyste :img-hyste
sen zümrüt gözlere tav olmaya başla eylemi de görmeye başlarsın yeter ki gözlerle başla bu işe:img-wink: bende bekliyorum o replikleri filiz yılmaz replikleri şahane olur valla, zaten bülent çoktandır geri planda gibiydi sahne alsın da görelim artık herşeyini tabi en başta pişmanlık nasıl yaşanırmış görelim desene kayıp ilanıma cvp geliyor eski yılmazımdan hadi hayırlısı bakalım merakla bekliyorum:img-yes:
EvaLongoria
30-03-07, 17:43
sevgili yeşimcan sinirini bozsa bozsa bu bölüm filiz bozar o da son sahnede gerisi hikaye kalır kaçın derim ben o sahneden filiz karar alıyor tutumayın filiz engel olmayın karar alsın alsında görelim çok mücadeleci gördüm kendisini onun haricinde güzel bir bölüm vaat ediyorum sıkılmadan izlersiniz
sen böyle dedikçe meraklanıyorum iyice sevgili matraka :)
Ben heralde en çok Aslıcığıma üzüleceğim :))
**filizim yahu canım ben aşka evet diyim olar mı?
sevgili yeşimcan sinirini bozsa bozsa bu bölüm filiz bozar o da son sahnede gerisi hikaye kalır kaçın derim ben o sahneden filiz karar alıyor tutumayın filiz engel olmayın karar alsın alsında görelim çok mücadeleci gördüm kendisini onun haricinde güzel bir bölüm vaat ediyorum sıkılmadan izlersiniz
matrakaa ins filize kötü bisey olmazz:icon_whis kesinn sen o filizin aldigi karari biliyosun ondan üstüne basa basa filiz karar aliyosaa kacinn diyosunn var bunda bi iss bakalim ne cikicakk...inss cok kötü bisey olmazz dogrusuu ne olucagini hic kestiremiyorum cok cokk ceme hesap sormaya giderr sora cemin sabri tasarr ve filizi kacirir...bilemiyorum ins böyle bisey olmazz
Bizede anlati ver bakalim objective bakarsak olaya sinir bozucu birsey mi olcak..anlat vala bekliyorum....
Filizin aldigi her karar dogrudur buyuk bi yanlsiini gormedim.
hayatında görmek istemediği biri için etrafına her baktığında onun olması biraz tuhaf değilmi filiz belki çocuk olayında yılmazın soruş tarzını beğenmemiş kendisine hakaret saymış olabilir ama filiz hanım sadece handandan öğrendiklşeri ile bunu söyledi her krakter kendisine özeleştiri yapıyor yılmazda yapıcak ama karar aşamasında olan filizden doğru şeyler beklemek hayal yhaaaayyyyaaaaallll olur:img-hyste
dikkatli olması buysa gerisini merak ediyorum acı günde olsa yanlarında bir tek yılmazın olması birşeyler bile ifade etmiyor değilmi filiz için onunda yılmaz gibi gururu var alsınlar gururlarını bir ömür mesut yaşasınlar
not .ben cemin karşısına çıkmasından değil yılmazın karşısına çıkmasından bahsediyorum
sevgili matraka sele anlaşmayacağımızı bilsem bile yine söyliyeyim yılmaz cem tehlikeli biri dikkat et deyip uyardı filizde tamam dikkatli olurum dedi ve ondan sonra cemden kendini çekti yani eskisi gibi hiç yakınlık davranmadı
şimdi cem için yılmaza giderse filiz neden yüzsüzlük olsun diyorum sonuçta yılmaz herşeyi filize anlatmadı sadece uyardı filizde dikkate aldı ben diziyi izlerken bunu net bir şekilde gördüm
Birde bende yılmaz için aynı şeyleri düşünüyorum özelliklede son bölümlerde yani yılmazdan doğru şeyler beklemek hayal olur
Yılmazın şimdi acı günlerinde yanında olması filiz için ne ifade edecek bu bölümde görecez
Aslı'dan ümidi kesen Yılmaz, Filiz'i Aslı'nın üstüne kuma getirir. Artık işin içine töreler girmiştir. Tekiner aşiretinin ağası Ömer, bu kuma işine her ne kadar sıcak bakmasa da Gazi Mahallesinin dedikodusundan kurtulmak için mecbur kalıp Filiz'i Yılmaz'a vermiştir. Artık Filiz'in yeni hayatında hem Yılmaz'a çocuk vermek hem de hasta Aslı'ya yardım etmek vardır.
Töreler Altında Her Cuma Saat 22:00 de Kanal D ekranlarında.
sevgili matraka sele anlaşmayacağımızı bilsem bile yine söyliyeyim yılmaz cem tehlikeli biri dikkat et deyip uyardı filizde tamam dikkatli olurum dedi ve ondan sonra cemden kendini çekti yani eskisi gibi hiç yakınlık davranmadı
şimdi cem için yılmaza giderse filiz neden yüzsüzlük olsun diyorum sonuçta yılmaz herşeyi filize anlatmadı sadece uyardı filizde dikkate aldı ben diziyi izlerken bunu net bir şekilde gördüm
Birde bende yılmaz için aynı şeyleri düşünüyorum özelliklede son bölümlerde yani yılmazdan doğru şeyler beklemek hayal olur
Yılmazın şimdi acı günlerinde yanında olması filiz için ne ifade edecek bu bölümde görecez
filiz yılmazın yanına neden giderse gitsin ister teşekkür ister cem bu sahne çok güzel sahne olucaktır.
sevgili cemotara anlaşamayız biliyorsun uyarıyı almadan önce kendi fotosunu gören bir filiz var orda ve yılmaz çiflikteki gördüğü sahne var bunla onu izah etmem mümkün değil filiz cemden nasıl uzakdurdu tüm hayatındanmı çıkardı abisi ceme güvenirken güvenme mi dedi hayır annesi cemle ilgilşi birşey söyleyince karşımı çıktı hayır taki evlenme teklifine kadar olay budur
filiz yılmazın yanına neden giderse gitsin ister teşekkür ister cem bu sahne çok güzel sahne olucaktır.
sevgili cemotara anlaşamayız biliyorsun uyarıyı almadan önce kendi fotosunu gören bir filiz var orda ve yılmaz çiflikteki gördüğü sahne var bunla onu izah etmem mümkün değil filiz cemden nasıl uzakdurdu tüm hayatındanmı çıkardı abisi ceme güvenirken güvenme mi dedi hayır annesi cemle ilgilşi birşey söyleyince karşımı çıktı hayır taki evlenme teklifine kadar olay budur
Sevgili matraka allah aşkına filiz kendi fotosunu gördü ve üstünede yılmazın uyarısı geldi ondan sonra filiz cemle doğru düzgün görüşmedi bile teketek gördüğümüz sahnede sadece çiftlik evindeydi ondada cem kendisi geldi yani sonuçta ortakları birde kötü birisi olduğunu düşünmüyordu tabikide hayatlarından tamamıyla çıkarmadı ama eskisi gibide yakında davranmadı ben mi yanlış izledim yoksa yani yılmazın uyarısından sonra devamlı filiz cem ikilisini mi izledik kız doğru düzgün konuşmadı bile ama sonra tamamıyla gerçek yüzünü görüncede ilişkisini geçti ben yanlış mı hatırlıyorum yoksa bu sahneleri
Sevgili matraka allah aşkına filiz kendi fotosunu gördü ve üstünede yılmazın uyarısı geldi ondan sonra filiz cemle doğru düzgün görüşmedi bile teketek gördüğümüz sahnede sadece çiftlik evindeydi ondada cem kendisi geldi yani sonuçta ortakları birde kötü birisi olduğunu düşünmüyordu tabikide hayatlarından tamamıyla çıkarmadı ama eskisi gibide yakında davranmadı ben mi yanlış izledim yoksa yani yılmazın uyarısından sonra devamlı filiz cem ikilisini mi izledik kız doğru düzgün konuşmadı bile ama sonra tamamıyla gerçek yüzünü görüncede ilişkisini geçti ben yanlış mı hatırlıyorum yoksa bu sahneleri
sevgili cemotara bu sahneleri yorumlayan sensizn ben birşey demiyorum zaten haklılık ve ya haksızlık peşindede değilim ama dikkat eden insan bunu her alanda uygular değilmi annesi ile konuşurken abisi ile şirkette ve aldığı kararlarda bunu gördükmü hayır tekinerleri uyarmaya çalışan aslı bile suçlu neden acaba filiz gerçek uyarıyı anlamış olsa cemin toplantı odasına gelip beton direk olayında birşey söyler sesiz kalmazdı filizin yılmazın uyarısını dikkate alması demek bunu eyleme dönüştürmesi demek böyle birşey oldumu ben hatırlamıyorum hatırlayan hatırlatsın
Sadece Sıla'dan bahsetmiyorum. Sıla gibi birçok dizi var piyasada. Tamam bunlarında izleyeni var ama bazı diziler bu töre işini abartmaya başladı. Diziler farklı ama hedef aynı. İlk başta kadın programları yaygındı şimdi töre dizileri yaygın. Bu dizilerin töreler hakkında halkı biliçlendirmeye çalıştıklarını zaten hiç sanmıyorum. Neyse bu konuyu burada kapatayım. Bu akşam diziyi izleyemeyeceğim için sinirlerim gergin sanırım :D
tbi bilmekteyim aslında bu tarz dizilerin çekilmesi taraftarı da değilim çünkü bunu tam anlamı ile yansıtamazlar işin hakkının veremezler ama gende diğer diziler kapsamında bizim açımızdan öyle değilmi
herkesi akşam ki bölüm için sağduyuya davet ediyorum demicem:img-hyste zaten sakin olursunuz dizimizin başlamsına kalmış az bir zaman herkese ii seyirler arkadaşlar yarın görüşmek üzere hoş kalın hoşçakalın
ismailsurucu
30-03-07, 18:54
kesinlikle haklısın dizimiz kıymeti tartışılmaz her ne kadar memnun olmayanlarda olsa ben hala büyük bir keyifle izliyorum ve sadece ıhlamurlar izliyorum başak bir dizi yok ekrandaki en iyi oyuncuların olduğu tek yapım bana göre senaryo da aksaklıklarda olsa güzide çiftim yetiyor izlememe:img-yes:
daha öncedende söylediğim gibi Ihlamurlar Altında dizisini izlemek bir ayrıcalıktır.oyuncularıyla,müzikleriyle,arasıra tutarsız bir tutum sergileyen senarist grubu arkadaşlarıyla bir ekip olan Ihlamurlar Altında dizisi en iyi dizidir.
nisailayda
30-03-07, 20:33
daha öncedende söylediğim gibi Ihlamurlar Altında dizisini izlemek bir ayrıcalıktır.oyuncularıyla,müzikleriyle,arasıra tutarsız bir tutum sergileyen senarist grubu arkadaşlarıyla bir ekip olan Ihlamurlar Altında dizisi en iyi dizidir.
Gerçektende dizimizin kalitesi tartışılmaz...başlamasına 1.5 saat kaldı heyecandan tv nin karşısına geçemiyorum.Bunu hissedebiliyorsam bu insanlar işini iyi yapıyor demektir.
bende o konuya girecektim arkadasim dün gece habertürkteki cengiz semercioglunun full ekran programına takıldım konuk med yapım patronu fatih aksoydu ıhlamurlar altındayı yere göğe sıgdıramadi bi dramayı nasil 70 bölüm sürdürebiliyorlar falan ıhlamurlar iki senedir parmak ısırtıyor babında kelişmeler sarfetti.yapımcılarını kutlamak lazım süper ötesi dedi reytingleri sılayı gecmemiz işe yaradi anlasilan.rakip yapımcıdan bunları duymak güzeldi.ne kadar iyi bi dizimizin oldugunun herkes farkında ama senaristlerimizde anlasa
Dizi gayet güzel başladıda otogaz sponsor mu oldu dizimize:blink:
Daha romantik bir sponsor bulamadılar sanırım:img-wink:
Bu arada tam tahmin ettiğim gibi Yılmaz aynen taktı yüzüğü. Neyse Aslı Filizcim kadar ketum değil söyledi hemen hastalığını.
Çok etkili başladı bölüm Filiz her ne kadar istemese de bindi Yılmaz'ın arabasına.
Nevzat beklediğim gibi davrandı.Kabul etmedi böyle bir şeyi.
delikanlılık el değiştirrdi...
Ömer Yılmaz'dan delikanlı oluyo beee....
İş Yoksulluktan kaynaklanıyo sanırsam ...
Ömer'in hızla iyileşmesi ve sahneler güzeldi hele ki Yılmaz'la olan sahnede kafa sallamaları :)
Feride(Özlem) parayı Nevzat'tan istedi.Nevzat da tam beklediğim bir davranış sergileyerek parayı ödemeyi karşılıksız kabul etti.Feride(Özlem)'nin Ömer'in bu parayı kabul etmeyeceğini bilmesi gerekirdi.Ben o parayı ısrarla Yılmaz'ın ödeyeceğini söylüyordum hala da ısrarlıyım.Çünkü Yılmaz ve Ömer'i dost yapmaları böyle olaylarla gerçekleşir.Handan'ın da Yılmaz'a teşekkürü hoşuma gitti doğrusu :).
Bence Filiz hamileliğini Aslı'ya söyleyecek ve Aslı Yılmaz'dan tekrar ayrılmak isteyecek.
Bölüm acayip akıcı geçiyor bu arada.
arkadaslar handan hanima baya bi güldüm ya.. halada gülüyorum ne o otobüsdeki hali:img-hyste :img-hyste
şunu söylemek isterim...ıhlamurlar altında dizisi son 5 bölümdür inanılmaz yükseliyor...senaryo oyuncular...sanki her sahne daha bir anlam taşıyor. ikinci sezon için çok kötü başladılar demiştim daha önce ama son bölümlerde inanaılmaz bir gelişme var....sanki her bölüm bir film...:img-hyste figuran olan osman bey bile oynuyor!!
bu bölümü çook beyendim....çok.
sılayı seyrederken sıkıldım.:sad53: amam ıhlamurlar .... seviyorum ben bu diziyi ya :)
edit: tek itirazım bu sponsor...yakısmıyor!:sad53: :sad53:
Bu bölüm de çok akıcıydı.
Filiz Cem'in gerçek yüzünü gördü.Aslı ile konuşma sebebi de Cem'miş.Yılmaz'ın şirketine gitme sebebi ise parayı ödeme.
Handan hanım anladı Yılmaz'ı en sonunda :).Harbi minibüsteki hali çok komikti :).
Ömer Feride(Özlem)'ye çok sinirli.Feride(Özlem) her ne kadar doğru yaptım diyosa da Ömer'in şimdiki tepkisi doğru zamanla geçecektir siniri ama Nevzat'ın parasını asla kabul etmez Ömer.Yılmaz o parayı öder.
Küçük Elif'e de bayağı acıdım ya ne güzel resim çizdi öyle...
Ben sponsora taktım. Oto gaz firması ya, e tabi aynalı Yılmaza gaz verir Yılmaz filize bebek benim değil der, bendenmi der
Seyfi Ömere gaz verir, Ömer kendini aldatılmış gibi hisseder. Allah bilir Ferideye neler diycek daha.
Çok hızlı geçiyo bölüm bitmesin yaa bütün hafta bekledim:icon_sorr
atiker sıralı otogaz sistemlerinin sunduğu ıhlamurlar altında yorumu başlıyor....
ömerle feride çok iyiydi be aralarından sinek uçmuyordu olsun bu kadar ...
filizle yılmazın yakınlaşmasını bu bölüm daha beklemeyin aslıyla inşaat konuşacak bizim deli filiz....
cem iyice kötü duruma düştü...
muallaya gıcık kapıyorum..
Aslı Ölsün...
fatih yürü be şifreyi tuttumu sizce aklnda?
akiter sıralı otogaz sistemleri ıhlamurlar altında yorunlarını sundu...
umarım bu atikel zamazingo sunar vıdıvıdısının saçmalığını kanal ve avsar film duyar....yahu dizi duygusallaşınca bu kadar saçma bir sponsor alınırmı....:) :)
ömer yılmazı geçiyor yorumunu hatırlatırım...:)
"delikanlılık el değiştiriyor" lafına katılmıyorum lakin... filiz ve ömer hatta handan uyanıyor desek daha doğru :) :)
bu sene muhteşem bir final izleyeceğiz sanırım... son 5 böülümün yükselişi devam ederse.... bittiğinde ...neden bitti dedirtecek bu dizi....tıpkı çemberimde gül oya...yada kurtlar vadisi gibi...
Filiz'i muhteşem ötesi planı yüzünden kutluyorum arkadaşlar(!).
Fazla diyecek söz yok aslında.Bu kadar da gurur olmaz.Yılmaz bırak bitiriyim diyo Filiz hanım hala gurur yapıyor.Adam ölüyodu Filiz ölüyodu!!Adamın hayatıyla oynuyo Filiz.
Aslında Yılmaz'da da hata var.Sen söylemeden ödesene!
Filizin gözünde bir an şeytanı gördüm...
ne amaçladığını anlamadım dorusu....
Olmadı be .....
Tek engel aslı bence şu an...
Kasa olayındada yakalanırlarmı dersiniz?
Bide kafama takılan bi olay var
Ömerin hapishanede görüntülendiği anda arkada çalan grup yorum tarzı müzik olmamış....Sanki siyasi suçlu...Eski kapitalistlerden...
Bu filiz olayını Ömer duymasın !!!
Filiz Cem'le evlenir....Asli fenalaşır...Filizle dogum için aynı hastaneye yatarlar.....Yılmazda oraya gelir...Filiz o ıirada doğum yapar.....Yılmaz çocuğu bıyıklarından tanır :img-hyste ve olay çözülür :img-hyste
kaynak: ekşisözlük :img-hyste
edit: filizle cemin yemekte olduğu gece kasa çalındı ve cem bunun filiz-yılmaz planı olduğunu düşünecek. cemin saldırı böyle başlayacak sanırım.
gördüğüm en heyecansız finallerden biriydi....
1 hafta gelde sabret...
filiz işleri batıradabilir...
yılmaz -filiz beraberliği ihtimaline zınnık kalmadı....
finale daha 10 bölüm rahat var...
cem de ne saf adamis ya hemen baliklama atladi ve inandi filize ,cemin cekeceyi var filizden,su kasa olayina gelince sanki bana ici bos cikacak gibi geliyor,eger bos cikarsa cem fatihden kusku duymus olmali,ve bu fatihin sonu olabilir.
handan bu parayi ben ne yapacagim dedine baya güldüm dolmusa bininde
Aslan Filiz goster su Ceme gununu..Ama dikkat et, o herif cok tehlikeli..Ama Yilmaz var o seni kurtarir..Filiz evide geri alacak...
Omer bu bolumde hayal kirikligina ugratti..O parayi kabul etmeyebilir ama Ferideye cok kotu davrandi..
Salihin rolu azaldi..Figuranlar bile ondan cok konusuyor
Boyle kan bulundugunuda ilk defa gorduk...
filizin yaptığı filize göre bir durum değil ama cem'i en zayıf noktasından vurdu :) tam 12'den diyebilirim ama malesef bunun sonucu kötü olacak gibi...bölüm çok güzeldi beğendim :)
ömerin ferideye tepkisi bence anlamsız ve abartıydı ...hadi istemeyebilirsin ama bu kadar sert tepki vermemen gerekirdi..
Aslı yılmaza anlattı her şey beklenen gibi oldu yılmaz bırakmadı ...hala bebeği kimse farketmedi...hala yılmaz bebeği öğrenemedi valla ben son bölümde öğrenir diye düşünüyorum :)
yılmazla filizin sahneleri iyiydi özelliklede arabadayken yılmazın yüzüğü saklama sahnesi güzeldi..Aslıyla konuşurken aslının şaşırmasına ben şaşırdım sanki olanları filize anlatmış gibi bilmesini bekliyor :)
bence filiz çok iyi yapıyor. cemde nasıl kanıyor ama. oh olmuş. ne biçim yerde bitirdiler yaa... biraz daha uzun sürseydi keşke.
Anlamadıgım şey filiz gurur yapıp yılmazdan para almıyo ama en büyük düsmanına yüzüğü aldırıyo..
Mantık !
fili< filiz diyenelr nerede demiş bir arkadaş?? biz buradayız! kaçtığımız yok biz herzamn filizn arkasındayız tabiki hatası oldğnda sölerz amaa filiz hata yaptı diyede kaçacak değiliz!!!!!!! yaa arkadşlar benm kafam karıştı bu bölümü babamla izledik:) babam yanlış bişe görmyorum dedi..oyunu cemin kurallarına göre oynyor okadr dedi...ama ben ne düşüncğmi şaşırdım iyimi yapıyor kötümü bilmyorum:( yani biyandan diyoruum kız iyilkle hiçbirşyi halledemedi o dürüst oldkça o iyi oldkça yeni bir kötlk çıktı! ama şimdide oyun içi bile olsa filzii o adman yannda görmek istemyorum hem ben masum filze alışmışm şeytani bir tavır ona pek yakışmamış sizz ne düşnyosunz? oyunu kurallrna göre oynayıp doğrmu yapyo yoksa yanlş yoldamı???
Valla üfleyip püflemeden seyrettiğim bölümler arasındaydı diyebilirim:img-yes:
sadece Filiz in Yılmaz dan parayı kabul etmeyişine kızmıştım ama Filiz in planını öğrenince oda geçti Cem efendinin kuyusunu kazacak kişi Filiz miş meğer gözleri tamamen açıldı.:happy0064 Başladı zaten ilk iş yüzüğü aldı Cem in elinde ne var ne yok alır inşallah Yılmaz duyunca Filiz Cem beraberliğini ne olacak bakalım Aslı ya acımam geçti ayrıl dost kal kızım ya sende rahat ol bizde rahat olalım yakışmıyosunuz Ömer ve Feride ilk atışmalarını yaşadı olsun buda gelir buda geçer sonuçta kavgasız aşk olmaz kıskandı adam haklı
Handan hanıma minübüs sahnesinde koptum :img-hyste :img-hyste Aslında çok zor bi durum kadına iyi ki inme inmedi hele poşetleri taşıması varya gülmekten kırıldım afilli gözlüğüde gözünde gazi mahallesinde poşet taşıyo rüyasında görse inanmazdı herhalde eeee düşmez kalkmaz bir Allah hayatta herkesin başına herşey gelebilir
Bu arada bebek olayı hala askıda kaldı herhalde son bölümde öğrenecek :img-blush
unuttuğum bir şey var...nevzata bayıldım :) helal olsun ona ...adam hiçbir şey beklemeden yardım teklif etti ..özlemin ona dönmesini istedi ama hiçbir zorlama yok...benim ikinci favorim oldu böyle devam etsin :)
nisailayda
31-03-07, 00:07
Yaktın beni Matraka ne zaman öğrenecek Yılmaz ya...tüyoya şartlandık izlerken ters köşe olduk.:icon_sorr diyeceksin ki ben kesin böyle net bir şey söylemedim diye ama napalım senin sözün bizim için çok önem taşıyor.Yinede bu bölüm benim için iyi sayılırdı.her duyguyu yaşattı bana.Ömerle feridede aşkın muhteşemliğini gördüm.feridenin nevzatla olan anlaşmasını ömer öğrenince ömerin aşk acısını .canım çiftimin bakışmalarını ... hele filiz yılmazın yüzüğünü görünce muhtar nasılda utandı...:img-hyste hadi handan cadısı yap bir iyilikte seni ayakta alkışlayalım:img-hyste filiz inatçı kızsın en azından cemden yüzüğü kurtardın ya ...:happy0064
Mantıksızlık diz boyu Filiz'de.Abisi ölümden dönüyo hapiste her an diken üstünde hala gurur yapıp Yılmaz'dan parayı almıyor.Bana hikaye anlatmasın Filiz.
Yılmaz 15 bölümdür öğrenecek çocuğu bakalım ne zaman :D
Filiz yani haklı durumdayken ne olursa olsun Cem'den intikam almaya çalışarak haksız duruma düşmeyi becerebilmene şaşırıyorum!
neden haksız duruma düşmüş olsun! filiz şu ana kadar aldığı en iyi kararlardan biri bu ve böylede devam etmeli! cemin üstesinden anca onun gib hareket ederek gelinebilir! yılmaz o kasada bişey bulamaz! ayrıca filizin yılmazdan para kabul etmemeside doğru bişey zaten hastane masrafını ödedi! yılmaza borçlu kalmak istemiyo! gurur denen şeyi o kadar hafife almasın kimse! ama diyeceksinizki o gurur feride evi satmayı söylediğinde nerdeydi! burada bi tezat var ama feride ömerin sevgilisi ve ömeri çok seviyo bunu kabul etmesi normal filizin! artık filizin hayatında yılmaz yok bu saatten olması saçma gibi! aslıyla yılmaz bu bölüm daha bi yakındı ama bana hiç evlencek bi çift gibi gelmediler daha çok dost gibiler! handanında bu bölümkü kesin tavrı çok iyiydi! dizide bi dönüm noktası oldu! ömerle handan yılmaza yumuşadı filiz ise tam tersi durumda yinede en azından konuşabiliyolar! filizde açıklasın çocuğu saklaması saçma! yılmazda aslıyla evlenir işte! hastalığıda düzelsin inşallah o da ölmez! sadece filizyılmaz birlikte olsun diye aslının ölmesini istemek çok acımasızca!
fili< filiz diyenelr nerede demiş bir arkadaş?? biz buradayız! kaçtığımız yok biz herzamn filizn arkasındayız tabiki hatası oldğnda sölerz amaa filiz hata yaptı diyede kaçacak değiliz!!!!!!! yaa arkadşlar benm kafam karıştı bu bölümü babamla izledik:) babam yanlış bişe görmyorum dedi..oyunu cemin kurallarına göre oynyor okadr dedi...ama ben ne düşüncğmi şaşırdım iyimi yapıyor kötümü bilmyorum:( yani biyandan diyoruum kız iyilkle hiçbirşyi halledemedi o dürüst oldkça o iyi oldkça yeni bir kötlk çıktı! ama şimdide oyun içi bile olsa filzii o adman yannda görmek istemyorum hem ben masum filze alışmışm şeytani bir tavır ona pek yakışmamış sizz ne düşnyosunz? oyunu kurallrna göre oynayıp doğrmu yapyo yoksa yanlş yoldamı???
filizi cem cileden cikardi bakti normal yolardan birsey olmuyor bu ceme ,ozaman cemin oynadi tür oynindan oyniyacaksin ve göstereceksin gününü,baska care kalmadi onun icin böyle oyuna basladi filiz iyi mi yapiyor yapmiyormu bilmiyorum ama basi belaya girecek o kesin
Anlamadıgım şey filiz gurur yapıp yılmazdan para almıyo ama en büyük düsmanına yüzüğü aldırıyo..
Mantık !
mantık şu sen bizden her şeyimizi aldın bende senden hepsini bir bir geri alırım ...yılmazın bu işle hiçbir ilgisi olmadığından ve aralarında geçen olaylardan dolayı ve onu sevdği için ona gurur yapıyor..Ama cem onları batıran olduğu için filizde onu batıracak sanırım :img-hyste
helal be filiz bu kadın milletinden korkulmalı diye boşuna demiyorum hem yılmazdan borç alıp ona bağlanmıycak hem cemden intikamını alıp parayı ödeticek hemde ömeri kurtarıcak en iyisini yapıyor ...
ama yılmazı bu bölüm taktdir ettim hem aslıyı zor durumda bırakmadı hemde filizi..
handan hanım sonunda anladı neyin ne olduğunuda geç kaldı yaa.. neyse bölüm yorumumda hepsine değinirim daha sonra..
Tehlikeli sularda yüzüyorsun sözcügü bu durumlar icin söylenmis olmalidir.
Gurur diye bagaran Filizin gururu nedense sadece Yilmazaymis.
Intikam atesi icini öyle tutusturmuski Filizin, suan kendisine energi vermekte olsada, uzun sürmeden kendini bile bile ateslere atmis olmanin bedelini ödeyecegine benziyor, umarim kendide, bebegide cok fazla hazar görmez bu durumda. Ne yazikki kendini Cemden daha kurnaz görüpte, Cemin yapabileceklerini hafife alicakmisa benziyor.
Bence doğru yolde gidiyor arkadaşım başka türlü başa çıkamaz bu Cem efendiyle oyunu kurallarına göre oynuyor herkesin bildiği dilden konuşmak lazım adam şeytan onunla başa çıkabilmek için şeytan olmak lazım bak Yılmaz adamı bir türlü köşeye sıkıştıramadı çünkü yanlış oynuyo ama Filiz ipine çekecek içim rahatladı tabii annesini de safiye hanımdı sanırım unutmamak lazım oda yardımcı olacak herhalde
hıımm bu yorumuma eklemek istedğm birşey dahaa vaar...hiç böyle birşey beklemyordum yılmaz cemn iplğni pazara çıkaracak onu mahvedeck diye beklerken filiz işe el attı:) yaaaa ben ondan daha kurnazım dedğnde altından bişleern gelcği bellydi sonuçta filiz boş konuşmazz amaa ben böyle bişey beklemyordum vee bu olaya ne tepki vercğmi şaşırdım biryandan dyorum cemi mahvetsn filiz neyi var neyi yok alsın zaten onların kaybettği herşeyn sorumlusu cem biryandanda diyorum ben oyun olsada görmek istemyorum böyle sahneler ama neolursa olsn biz filizcyzz ve sonuna akdr filizmzn arkasndayz bakalm görcez neler olcak?
filize helal olsun sefdim filizim sen devam et hep cemi kulan:)bu gidisle evide geri alcak:)aferim sana...
nevzati bu bolum cok begendim helal olsun vala adam gibi adam...bolumu pek fazla sefmedim sahne gecisleriyle binbir geceyi de gectiler bakarsin yilmaz sirkete ara girmeden disarda birsey anlamadim...Bi de bisey solicem dizinin renk kalitesi cook dusuk soluk geliyor hersey net gorunmuo fazla bi kusur yok ama eski kalitesi daha guzeldi bence...simdiki koyu ve soluk..
omerin tepkisine vala bende anlam veremedim ferideye de acidim..
asliyi da sefdim:):)asli kalsin:)
Yılmaz'dan o parayı abisini o halde görüp kabul etmemesi başlı başına bi hatadır.Bunun kimse aksini söyleyemez.
Yılmaz kasada bir şeyler bulamazsa Cem'in peşinde koşma işi biraz daha sürer.
ya bilmiyorum sanki asli ölmiyecek gibi geldi bana bu bölümde hep ümitli konustular,asli düzelir ama yilmazin kendini gercekten sevmedini anladi icin nisani bosar gibi geliyor sirf filizle evlensin diye ozamana kadar zaten yilmazda ögrenir cocuk ondan oldunu
helal be filiz bu kadın milletinden korkulmalı diye boşuna demiyorum hem yılmazdan borç alıp ona bağlanmıycak hem cemden intikamını alıp parayı ödeticek hemde ömeri kurtarıcak en iyisini yapıyor ...
ama yılmazı bu bölüm taktdir ettim hem aslıyı zor durumda bırakmadı hemde filizi..
handan hanım sonunda anladı neyin ne olduğunuda geç kaldı yaa.. neyse bölüm yorumumda hepsine değinirim daha sonra..
arkadaşlar bende bir filizci olarak uzun zman sonra yılmazı taktir ettğmi söylemek istedm:) bu bölm yılmaz hatasızdı resmen..bakın gördnzmü filizclerde yılmazı haklı bulablyormuş( tabi haklı oldğnda:) neyse sonçta filizlerle birlkte hastanye koşuşu onların ozordurumnu öğrenp parayı ödemes aslıya verdği destek herşeyiyle yılmazı beğendm bu bölüm...filizm gene zorluklarda umarım artık acı çekmez neyaparsa yapsın arkasndayz yeterki filizi üzen bir sonuç olmasın
walla ben bölümü beğendim..filizin yaptığını da gayet haklı buluyorum.herşeyden cemin sorumlu olduğunu öğrendikten sonra napabilirdi ki sessizce dursun mu.elinde bi ispat olmadığı için de daha farklı şeyler yapamaz bu şekilde intikam alması gayet normal kim olsa aynısını yapardı.
Yilmaz Filizi tekrar Cem ile gorurse. O zaman yine yanlis anlayabilir..Asil kiyamet o zaman kopar gibime geliyor..Ya bunlarda ne mantiksiz kasayi almislar sirketten, birde testereyle aciyorlar..Adam anlamayacakmis kasasinin kesildigini?
Eğer Ömer bu olayı duyarsa Filiz'e gerçekten çok kızacaktır.Ben parayı Yılmaz'ın ödeyeceği konusunda iddaalıyım.Feride(Özlem)'ye dayanamayıp ödeyecektir parayı...
arkadaşlar hepnz sorduğum soruya yorum yapşssnz çook sağolun zaten hepnz aynı cvbı vermşssnz..ben fanatik bir filizci olarak başlarda biraz afalladım yaa alışmışz onun melek haline o müthş davranşlrna böyle görnceee bian şok oldum amaa sonrasnda özelkle yemekte cem başını eğdğğnde öyle bir baktıki koptuuum:) sanki şöle der gibiydi:sen görürsün ceem efendiii neler yaşatacam sana neler:)
arkadaslar acikcasi bu sezon izledigin en iyi 2 bölüm dü ya harika ötesiydi resmen.... gerci bundan sonra her bölüm güzel olur, filizi cidden kutluyorum harikaydi ya cemde cidden cok safmis ya diyen arkadaslara katiliyorum ama söylemeden gecemiycem resmen filizin gözlerinde nefreti gördüm bu nasil bir oyunculuktur ve son sahnede yemin etti ya ben orda koptum yani az kaldi herseyi geri alacak ve ceme cezasini cok iyi verecek.........
buarada sanirim iddiayida kazandim cünkü ben o 3 secenekden birini secmemistim ve hicbiri demistim bazi arkadaslar gayet morarirken ben umarim güzel bir ödül alirim, son birsey disi matrakamizin böylece ilk tüyosuda cikmadi ask Olsun yilizim +y foruma yanlis bilgi verdin yani az kalsin sana inananiyordum ve morariyordum ucuz kurtuldum.....
aaaaa ömeri ve yilmazi unutuyordum öncelikle ömer ve feride arasindaki kontakt cok hosuma gitti ikiside birbirinden birsey saklamadan yalansiz bir sekilde konustular harikaydi ömerde hatasini anladi feride hatasini anladi buarada nevzat konusundada hakli ciktim öncede belirtigim gibi parayi karsiliksiz verir demistim adamda ki sevgiyide yabana atmamak gerekiyor helal olsun................
gelelim yilmaza ya ni söylicek söz yok herzaman ki gibi iyilik melegi mübarek asliyi birakmamasini hepimiz tahmin etmisdik zaten bencede zaten hakliydi kiz ölümcül bir hastalik sahibi neyapsin terk mi etsin yani????????????
ama birsey cok dikkatimi cekti yilmaz arabada filizden yüzügü sakladi ya adam herhalde filize ihanet ettigini yani sevgilerine ihanet ettigini iyice anladi.......
yilmaz icin ilerki bölümlerde cok üzülecegim kesin ama neyse harika bir bölümdü umarim artik bu hizda gider, ya bide su cemin kasayi disari cikarma operasyonu cok enteresandi zaten böyle bir fikir sadece aynalinin aklina gelirdi anlamadigim bulamamislar mi 2 3 hirsiz yani kendileri girdiler birde piskin piskin söylüyorlar yakalanirsak halimiz duman diye..............neyse simdilik bukadar hepinize iyi yorumlar
nisailayda
31-03-07, 00:19
ya yanarımda yılmaz sevenler derneğine malzeme çıktı ona yanarım:img-hyste şimdi hepsi başlar yok filiz ceme gitmemeliydi...yılmazın teklifini kabul etmeliydi...her zammanki gibi hata yaptı...bence filiz şartları doğrultusunda en doğrusunu yaptı oyunu cemin kuralları ile oynayacak çünkü dürüstlük ona bir şey kazandırmıyor .yılmaz paşada yolunu çizmiş napsın kız intikam soğuk yenir :good: ah o şeytani bakışları beni mahvetti..kendimi filizci olarak sınıflandırmıyorum ama şu bölümlerde ona haksızlıkların yapıldığını düşündüğüm için sempatim daha fazla:img-in_lo
arkadaşlar hepnz sorduğum soruya yorum yapşssnz çook sağolun zaten hepnz aynı cvbı vermşssnz..ben fanatik bir filizci olarak başlarda biraz afalladım yaa alışmışz onun melek haline o müthş davranşlrna böyle görnceee bian şok oldum amaa sonrasnda özelkle yemekte cem başını eğdğğnde öyle bir baktıki koptuuum:) sanki şöle der gibiydi:sen görürsün ceem efendiii neler yaşatacam sana neler:)
Cem'in Filiz'i kaçıracağı tüyosu elimizde olduğuna göre bence Filiz bir yerde açık verecek!Cem Filiz'den çok daha kurnaz en ufak bi açıkta Filiz'in oyun oynadığını anlayacak demektir bu.Filiz yanlış yapıyor!
modest2000
31-03-07, 00:20
*Bu bölüm bebek olayının açığa çıkacağını tahmin etmiyordum.Malesef öyle oldu.Artık bu bebek konusu hiç açıklığa kavuşmayacakmış gibime geliyor.İyice sıktı bu durum.
*Ömer Feride'yi Nevzat'ın arabasına binerken görmeseydi o kadar set davranmayabilirdi.Aklına başka şeyler geldi.Feride'nin bu olaydan Filiz'e bahsetmemesine anlam veremiyorum.Belki Filiz Ömer'le konuşurdu ve Feride hakkında yanlış bişeyler düşünmesini engellerdi.Ama nerde....Bu dizide kimse kimseye açıklama yapmıyor,gerçek hayatla çok bağdaşmayan bir durum bu.Dizinin en sıkıcı noktası.Bazen de hiç açıklama yapmadan bazı şeyler kavranıyor.Örneğin Filiz Handan'a Cem konusunda bildiklerini aktarmadan son sahnede "bizden aldığı herşeyi geri alacağım" filan dedi.Handan "bizden ne aldıki" demedi.Handan Cem'i sadece çek tutarını ödememesi ve Filiz'e "çirkin teklifi" nedeniyle suçluyor.İnşaattaki sorumluluğundan haberdar değil ki.....
*Yılmaz-Aynalı o kasayı nasıl çıkardı öyle?Geçiştirilmiş.
*Aslı hastalığını söyledi beklediğimiz gibi.Ama Yılmaz'dan ayrılmak konusunda hiç ısrar etmedi.Yarım ağızla ayrılıktan bahsetti ama aslında Yılmaz'ın yüzüğü geri takmasını bekliyordu bence.Bu karakteri samimi bulmuyorum,sevmiyorum.Hasta olduğu için Yılmaz'a kıyamayan adam öyle kolay kolay ikna olmaz.Bu kızın reddedişleri bile öylesine.
*Ayrıca Aslı'nın Filiz'le dalga geçer gibi konuşması neydi öyle?Hiçbişeyden haberi yok diye Filiz'i dövmediği kaldı nerdeyse.Sanki kaçırıldığını haber verdi Filiz'e?
Arkadaşlar cemin tek zayıf karnı filiz zaten tüm bu olanlar da filize olan sapıkça tutkusu yüzünden oldu! bu ara senaristleri tebrik ediyorum çok iyi bir yerden yakaladılar! şimdi filiz,türkan şoray taktiklerine başlayacak hatırlarsanız! türkan şoray filmlerinde bunu çok iyi kullanırdı bence harika oldu kimsenin aklınada gelmezdi böyle bir senaryo bravo! :good: cemi ancak böyle alt edebilirlerdi yoksa yılmaz aynalıyla bu işin olacağı yoktu! :icon_whis filizin yılmazın teklifini kabul etmemesinide son derece olumlu buldum en güzelini yaptı :happy0064 zaten bu ailenin çektiği yeter küçülecekleri kadar küçüldüler bravo filize! :good: canım benim :img-wink: reddetmekle en güzelini yaptı şimdi herkes bu forumda görecek cem akman nasıl mat edilir? onun donuna kadar alacak filiz! kimse korkmasın cem filize hiç bir kötülük yapamaz içiniz rahat olsun! dizinin bundan sonraki bölümleri olay olacak hadi bakalım filiz göster kendini!bye
,filizin canı öyle yandıki cemden dolayı canımı yakanın daha fazla canını yakarım mantığını kullanıyor ve bunu kesin başarır erkekler nekadar zeki olsada bir bayana kolay tav oluyorlar malesef filizde bunu kullanıcak ve intikamını kendine zarar gelmeden alıcak...
Evet kadinlar zekidir, ama ayni zamanda bir zaaflari vardir, o da duygusallik. Filizinde bu duygusalligi kendisine elle verecektir. Filiz su an mantigina güveniyor, ama mantik onu bir yere kadar götürür, Filiz ne ruhunu nede bedenini satacak biri, ama suan uyguladigi taktik ve Ceme karsi ortaya koydu samimiyet bu durumu yaratacaktir ve en gec ozaman Cem Filizin sadece bir intikam oyunun pesinde oldugunu anlayacaktir diye düsünmekteyim.
ya yanarımda yılmaz sevenler derneğine malzeme çıktı ona yanarım:img-hyste şimdi hepsi başlar yok filiz ceme gitmemeliydi...yılmazın teklifini kabul etmeliydi...her zammanki gibi hata yaptı...bence filiz şartları doğrultusunda en doğrusunu yaptı oyunu cemin kuralları ile oynayacak çünkü dürüstlük ona bir şey kazandırmıyor .yılmaz paşada yolunu çizmiş napsın kız intikam soğuk yenir :good: ah o şeytani bakışları beni mahvetti..kendimi filizci olarak sınıflandırmıyorum ama şu bölümlerde ona haksızlıkların yapıldığını düşündüğüm için sempatim daha fazla:img-in_lo
canım ne üzülüyorsun neden olmasada filiz eleştiriliyor zaten :img-hyste hem gözü açılmış ve fazlaca açılmış bir filiz var artık...aynalıyla yılmazın yapamadığını kız bir bölümde cemin iç çamaşırına kadar alırsa hiç şaşırmam :img-hyste korkun filizden :img-hyste
Sen gizlice kasayi al disari cikar sonrada testereyle kes...:img-hyste: kusura bakmayin ama cok komik geldi bu...Cem o kadar salak degil herhalde..
Sen gizlice kasayi al disari cikar sonrada testereyle kes...:img-hyste: kusura bakmayin ama cok komik geldi bu...Cem o kadar salak degil herhalde..
Komik mi?O kasayı geri götürmeyecekler ki neden komik olsun?Bence sen saçmaladın arkadaşım...
Komik mi?O kasayı geri götürmeyecekler ki neden komik olsun?Bence sen saçmaladın arkadaşım...
oncelikle bence sen uslubuna dikkat et..ben burada bir kisiye yada bir uye icin cok sacma lafi kullanmadim...bana yaziyorsun sacma diye..ayip etme..
Cem'in Filiz'i kaçıracağı tüyosu elimizde olduğuna göre bence Filiz bir yerde açık verecek!Cem Filiz'den çok daha kurnaz en ufak bi açıkta Filiz'in oyun oynadığını anlayacak demektir bu.Filiz yanlış yapıyor!
aaa öyle bir tiyomu varrrr??? yaa arkadşlar şimdi birşey diceem ama kimse inanmayacak:(( çok öncelerden arkdşlarla sohbet etyoduk başka birformda ozamnlar cemn teklf ettği amaa filizn kabuletmedği zmanlar ilk zamnalr ben dedmki bu cem kaçırır filizi formda herkes saçmalama nerden uydurdun falan ama çok ciddiym buşeklde hissettm sonra konu kapndı gitti öle bisahnede olmadı zaten şmdi senden duydum vee çok şaşırdım altıncı hissimi yoklayım ben bakalım beğei nezman öğrencğni bulurum belki:) tiyo kesnmi?? daha öncekler pek tutmadı şu nişan sahnesndekler faln
oncelikle bence sen uslubuna dikkat et..ben burada bir kisiye yada bir uye icin cok sacma lafi kullanmadim...bana yaziyorsun sacma diye..ayip etme..
Eğer kırdıysam özür dilerim.Biraz ağır bir kelime oldu sanırım.Niyetim seni kırmak değildi fakat senin komik bulman bana saçma geldiği için bunu yazdım.
ya bu senaryoların mantıksızlığı nereye kadar gitcek şimdi eğer aslının yerinde filiz olsaydı kesinlikle yılmaza ben hastayım ölücem fln demezdi sessiz sedasız giderdi ki bunu daa önce yaptı(biz söylemesini istiyoruz ya)aslı hanım ise hemen söyledi ben hastayım oyüzden senden ayrılmak istiyorum diye (çünkü neden biz aslının söylemeden çekip gitmesini istiyoruz)
aaa öyle bir tiyomu varrrr??? yaa arkadşlar şimdi birşey diceem ama kimse inanmayacak:(( çok öncelerden arkdşlarla sohbet etyoduk başka birformda ozamnlar cemn teklf ettği amaa filizn kabuletmedği zmanlar ilk zamnalr ben dedmki bu cem kaçırır filizi formda herkes saçmalama nerden uydurdun falan ama çok ciddiym buşeklde hissettm sonra konu kapndı gitti öle bisahnede olmadı zaten şmdi senden duydum vee çok şaşırdım altıncı hissimi yoklayım ben bakalım beğei nezman öğrencğni bulurum belki:) tiyo kesnmi?? daha öncekler pek tutmadı şu nişan sahnesndekler faln
matrakanın bütün tüyoları tutar.O Cem'in daha da psikopatlaşacağını yazmıştı zaten daha önceden.
Arkadaşlar cem filizin tırnağına bile dokunamaz! içiniz rahat olsun! cemin işi bitti zaten bu adamı başka şekilde alt etmenin imkanı yoktu! yılmaz da fos çıktı! hem herkes ne bekliyordu ki kızcağızın tüm yollarını cem psikosu kapattı artık bu yapılacak en mantıklı hareketti ve filiz de bunu yaptı! filizin karekterinde en küçük bir oynama dahi olmaz! olamaz kimsenin kuşkusu olmasın! bu işi çözse çözse filiz çözer! bakalım ben bundan sonra dizinin gidişatını çok merak ediyorum acaba ömer hapisten çıkınca filiz durumu ömere anlatacak mı? çünkü ömer böyle bir şeye asla izin vermez belkide ömerde bu oyunun içine girecek! kim bilir..hep beraber görecez..
Yılmaz Filiz i kırdı Filiz o yüzden gurur yapıyo
Cem ise batırdı bu yüzden de intikam almak istiyo
Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır
sen bence bayanları pek tanımıysun yeri geldimi mantıklarını öyle kullanıyolarki şaşar kalırsın dediğim gibi filizin canı fazla yandı şimdi acısını çıkarma zamanı duygusallığı kullanarak bu intikamı mahvetmez hiçbir zaman..
Belki hepsini yapacak ama Cem gerçeği öğrendiğinde bu planın sonunda Filiz'e zarar verecek banko!
forever_bim
31-03-07, 00:35
Öncelikle Pu ha ha ha ha
Demek istiyorum. Filiz nere Cem nere? Kızımız galiba ateşin yanına barutla yaklaşılmayacağını öğrenememiş.
Filiz Please be careful!
Belki İngilizce söylenince anlaşılır.:img-wink: Uyarı.
sorfangirls
31-03-07, 00:35
bekledıgımız bazı seyler olmasada cok guzel bır bolumdu fılız artık uykudan uyandı ve cem olayını gordu bıraz gecte olsa afferım helal olsun cemı kendı sılahıyla vuracak ama ben bu ısın sonunu pek hayırlı gormuyorum cem seytanın ta kendısı enınde sonunda anlıycak gercegı ve ıste o zaman olanlar olacak su aslıya da gecen bolum baya uzulmustum yazık kıza dıe ama bu bolum fıkrım degıstı ne o ya yılmaz olmaz dedı dıye hemen kabul ettı oda adam heralde kabul etmıcek ılk basta tamam olurmu desın bence olmucek o kız solım sıze yenecek bu hastalıgı fılızle olan konusmasıda pek garıptı fılızın olanları bılmemesıne cok sasırmıs fılıze bırsey anlatıldımı kı bılsın kız
aceba kasanın ıcınden ne cıkacak gercı o kasayı ordan nasıl cıkardılar cok merak edıyorum ıcıde bos cıkarsa hıc sasırmam :img-hyste
ayyy ben gelrken dedm şidmi herkes filize yüklenmştrr diyee forma bi baktııım herkes helal filiz cemi mahvet filiz yapsan yapsan sen yaparsn filiz:) süpermş yaaa zaten bizm kız sadce güzel değl sadece dürüst değil sadece masum değil sadece bambaşka değil aynı zamnda zeki zeki:) filzii çok sevyrm yaa ama cemi onn yannda görmek üzyo genede:( amaa birde cemn o çökmş halni göstersn filizz ozman biraz keyfmz yerne gelrr dmi arkadşlar=???:)
Haklısın Arkadaşım bakalım sevgili senaristlerimiz buna nasıl bir kılıf uyduracaklar Cem gibi zeki bir adam kasada çizik olsa anlar değil ki testere izini anlamayacak yeni kasa alıp koydular diyelim onunda şifresi ne olacak sadece söyle bişey olabilir kasanın arkasından kesmişlerdir bunu Cemin anlaması bi kaç bölüm sürer
yaaa arkadaşım olacak iş mi yılmaz adama diyor ki açabilir misin? adam zor olacak ama imkansız değil gibi laflar ediyor ardından da kasayı elektirikli testereyle kesiyor:img-hyste bu mudur yani zor olup da kimsenin yapamayacağı şey! bırakın allah aşkına yaaaaa! saçmalık tabiki:img-pilot oldu olacak dinamit koyup patlatsaydı:img-hyste
Belki hepsini yapacak ama Cem gerçeği öğrendiğinde bu planın sonunda Filiz'e zarar verecek banko!
bence ozmanda işin içine yılmaz gireck...hoş şu zamna kadr sadc kendi birşyler yapmya çalştı filize durumalrı açıklamadı amaa busefer açıklamsna gerek birşeyde yokk filiz planı tamamladğnda cem anlarsa sorun yok amaaa daha önce farkedersde pek bişe olcğnı sanmyorum cem bişeler yapmya çalşr ama yılmaz yetişşir malum sperman o:)
Sevgili Slayjic,
bayanlari takmama gibi bir sansim oldugu sanmiyorum, cünkü kendim bir bayanim.
Ve bu nedenle bayanlari cok iyi tanidigimi ve genelde nasil davrandiklarini sezmem pek zor olmuyorki. Sen eger Filizin Zeyna gibi tüm olaylari kendisinin cözmesini bekliyorsan eger, daha cok beklersin gibime geliyor, cünkü Cemin gercekyüzüne Filiz henüz sahit olmadi, ama olacakmis tüyolara göre
Sok oldum!! Filiz bence basi belaya girecek baksaniza intikam alacak Cemden ama, Filizin plani hic te fena degildi heheh !!
Cem arkasinda varirsa varya, filizin cekecegi var Cemden!! :O:O
bence ozmanda işin içine yılmaz gireck...hoş şu zamna kadr sadc kendi birşyler yapmya çalştı filize durumalrı açıklamadı amaa busefer açıklamsna gerek birşeyde yokk filiz planı tamamladğnda cem anlarsa sorun yok amaaa daha önce farkedersde pek bişe olcğnı sanmyorum cem bişeler yapmya çalşr ama yılmaz yetişşir malum sperman o:)
yaa arkadaşım cem psikosu durumu öğrense bile filize zarar veremez o adamın ki normal bir sevgi değil! filiz onu parmağının ucunda oynatacak bak herkes görecek! adam öğrense bile filize hiç bişey yapmaz adamın ki psikopatça bir tutku filizin tırnağına bile zarar vermez!
yaaa arkadaşım olacak iş mi yılmaz adama diyor ki açabilir misin? adam zor olacak ama imkansız değil gibi laflar ediyor ardından da kasayı elektirikli testereyle kesiyor:img-hyste bu mudur yani zor olup da kimsenin yapamayacağı şey! bırakın allah aşkına yaaaaa! saçmalık tabiki:img-pilot oldu olacak dinamit koyup patlatsaydı:img-hyste
abartmayın bu olayı bu kadar... dinamit koysalardı evraklarda yanardı mantıklı olun azcık...
o çalma sahnesini göstermedikleri kötü oldu...
Sevgili Slayjic,
Ve bu nedenle bayanlari cok iyi tanidigimi ve genelde nasil davrandiklarini sezmem pek zor olmuyorki. Sen eger Filizin Zeyna gibi tüm olaylari kendisinin cözmesini bekliyorsan eger, daha cok beklersin gibime geliyor, cünkü Cemin gercekyüzüne Filiz henüz sahit olmadi, ama olacakmis tüyolara göre
filizin zeyna olmasını kimse beklemiyor ama cem'i çözen neden filiz olmasın ...bu dizide her şeyi yılmaz mı çözer...Kaç bölümdür adamın peşindeler elde ettikleri sonuç ne ...filizin br avantajı var cemi en zayıf olduğu yerden vurabilir.Yılmaz'ın herkül olmasını beklemediğimiz gibi filizinde zeyna olmasını beklemiyoruz ama yılmaz herkül olabiliyorsa filizde zeynalık yapabilir.Sonucunda filiz belki zarar görecektir ama gene de filiz bir çok şeyi elde edebilir .
Aliyide kınıyorum ...düşenede bir tekmede biz atalım diyor ...çok yazık valla..
forever_bim
31-03-07, 00:43
Yılmaz'ın 15 haftadır yapamadığını Filiz yapacak. Güldürmeyin beni. Filiz'in Meral karşısındaki başarısı buna çok güzel örnek olur.
Dip not: Ömer ölür, türbe masraflarını Yılmaz karşılamak ister, Filiz gurur yapar. Sana borçlu kalamam der. Olaylar sürer gider.:img-wink:
modest2000
31-03-07, 00:44
Filiz'i ne yaptınız
Yılmaz'ın Filiz'e bu sefer yaptığı yardım teklifi ilki gibi değildi.Aralarında bir geçmiş olduğunu ama bu durumun farkını anlatarak son derece nazik bir teklif yaptı.Bir Filizci olarak (hem de en koyularından:img-wink: ) diyorumki,Filiz bu nazik yardım teklifini değerlendirmeliydi.Bu yardımı "borç" olarak kabul edebilirdi.Bunu sadece teklifin nezaketi nedeniyle söylemiyorum.Yılmaz'ın teklifini red edip Cem'le tehlikeli bir oyuna girmesi nedeniyle Filizciğimi eleştiriyorum.Sevgili senaristlerimiz, Filiz karakterini neden makyevelist yaptınız (ama giden yol mübahtır),neden entrikalara sokuyorsunuz.Cem'den hesap sormanın başka yolu yok mu?Filiz'in Cem'e entrika ile hesap sormasını yakıştıramıyorum,onaylamıyorum.Filiz'e nasıl Cem'i öptürttünüz.Filiz bu şekilde Cem'den hesap sorsa,herşeyi alsa ne farkeder.Bu karakterin masumiyeti gittikten sonra.Filiz'in Cem'i öpmesini kabullenemiyorum.Filiz'in çizgisinde bu yok.Filizci arkadaşlar bunu nasıl savunur anlamıyorum.Filiz bu değil.Entrikaları insanın karakterinde bişeyler alır götürür.Filiz'i entrikacı ve makyevelist görmek istemiyorum.Filiz karakterine bunu yapmayın lütfen.
Birde dikkatimi su cekti. Filiz hamile oldugu halde kirmizi sarabtan icti. Demek intikam hirsi bir sarinca insani göz hicbir sey görmez oluyormus
abartmayın bu olayı bu kadar... dinamit koysalardı evraklarda yanardı mantıklı olun azcık...
o çalma sahnesini göstermedikleri kötü oldu...
çalma sahnesinde ne görecektin:img-hyste yılmaz ekrem ve arkadaşı ayak parmak ucunda yükselmiş hafif eğilip kambur çıkmış kollar kanat gibi açılmış yürüyorlar bunumu görecektin. ben ölürdüm gülmekten:img-hyste :img-hyste
Cemin filizi annesine nasıl anlatığını görmediniz mi arkadaşlar! adam filizi tanrı gibi görüyor! tapıyor resmen! o yüzden filize zarar veremez kendini öldürür yine zarar veremez filize ben size diyim!
modest2000
31-03-07, 00:46
Filiz'i ne yaptınız!!!!!
Yılmaz'ın Filiz'e bu sefer yaptığı yardım teklifi ilki gibi değildi.Aralarında bir geçmiş olduğunu ama bu durumun farkını anlatarak son derece nazik bir teklif yaptı.Bir Filizci olarak (hem de en koyularından ) diyorumki,Filiz bu nazik yardım teklifini değerlendirmeliydi.Bu yardımı "borç" olarak kabul edebilirdi.Bunu sadece teklifin nezaketi nedeniyle söylemiyorum.Yılmaz'ın teklifini red edip Cem'le tehlikeli bir oyuna girmesi nedeniyle Filizciğimi eleştiriyorum.Sevgili senaristlerimiz, Filiz karakterini neden makyevelist yaptınız (amaca giden yol mübahtır),neden entrikalara sokuyorsunuz.Cem'den hesap sormanın başka yolu yok mu?Filiz'in Cem'e entrika ile hesap sormasını yakıştıramıyorum,onaylamıyorum.Filiz'e nasıl Cem'i öptürttünüz.Filiz bu şekilde Cem'den hesap sorsa,herşeyi alsa ne farkeder.Bu karakterin masumiyeti gittikten sonra.Filiz'in Cem'i öpmesini kabullenemiyorum.Filiz'in çizgisinde bu yok.Filizci arkadaşlar bunu nasıl savunur anlamıyorum.Filiz bu değil.Entrikaları insanın karakterinde bişeyler alır götürür.Filiz'i entrikacı ve makyevelist görmek istemiyorum.Filiz karakterine bunu yapmayın lütfen.
filizin zeyna olmasını kimse beklemiyor ama cem'i çözen neden filiz olmasın ...bu dizide her şeyi yılmaz mı çözer...Kaç bölümdür adamın peşindeler elde ettikleri sonuç ne ...filizin br avantajı var cemi en zayıf olduğu yerden vurabilir.Yılmaz'ın herkül olmasını beklemediğimiz gibi filizinde zeyna olmasını beklemiyoruz ama yılmaz herkül olabiliyorsa filizde zeynalık yapabilir.Sonucunda filiz belki zarar görecektir ama gene de filiz bir çok şeyi elde edebilir .
Aliyide kınıyorum ...düşenede bir tekmede biz atalım diyor ...çok yazık valla..
Elbette Filiz neden basarmasi, basarmasini bende isterdim, ama daha Ömer ve Yilmaz is birligi seyredecekmisiz. Simdi Filiz herseyi cözü verirse, bu isbirligini seyretmemiz mümkün olmaz, hem Cemin daha cok piskopatliklarini izleyecegimizi düsünmekteyim
Birde dikkatimi su cekti. Filiz hamile oldugu halde kirmizi sarabtan icti. Demek intikam hirsi bir sarinca insani göz hicbir sey görmez oluyormus
vişne suyu olabilir ..kadehte gelmesi şarap olacak anlamına gelmez ..fakat hamile kadınlarda arada sırada bir bardak içmelerine izin veriyorlar bildiğim kadarıyla..
yaa arkadaşım cem psikosu durumu öğrense bile filize zarar veremez o adamın ki normal bir sevgi değil! filiz onu parmağının ucunda oynatacak bak herkes görecek! adam öğrense bile filize hiç bişey yapmaz adamın ki psikopatça bir tutku filizin tırnağına bile zarar vermez!
Bende zarar veremez diye düşünüyorum ama Cem bu işine pek güven olmaz belki Filiz e bişey yapamaz ama filizin sevdiği insanlara daha fazla zarar verebilir adam sonuçta ruh hastası
forever_bim
31-03-07, 00:47
Bu bölüm ASLI'ya BAYILDIM, BAYILDIM BAYILDIM. Kız tek kelimeyle DÜRÜST. Yalan söylemiyor, kelime oyunları yapmıyor, içi dışı bir tek kusuru gafları ve patavtasızlığıydı. Aslı'ya eğer Yılmaz olmazsa tez zamanda çok yakışıklı ve iyi kalpli bir kısmet istiyorum. Hem de Aslı'ya sırılsıklam aşık olacak bir adam olmalı.
secoms bak neler yaptın cay markası olmus mu dedin sana inat otogazcı bulmuslar görünce acaip güldüm ya:img-hyste
bölüm cok güzeldi keyifle izledim özellikle filizin yüzügü gördüğü sahneye bayıldım cok güzel düsünülmüs ve cok da güzel oynamıslar yılmazın utanması yüzügü saklamak istemesi cok güzeldi.
en sacma buldugum yer yılmazla ekremin kasayı calmasıydı yani hiç mi adamınız yok gidin baskasına yaptırın koskoca is adamı olmussunuz ya bu kadar olur ama yılmaza laf etmiyorum senaristlerin sacmalıgı yılmaz bu bölüm gayet iyiydi gercekten hatasızdı. elinden geleni yaptı daha ne yapacak.
filiz acıkcası beklediğimden iyi plan yaptı ama bi arkadas demiş kasanın calındıgını görünce cem, filizle yılmazın planı zannedecek diye bu olacak büyük ihtimal ki cem uyansın. filiz yine de hatalı onun bu tavrını gören handan gidip yılmaza gercekleri anlatacak filizin basına bi şey gelmesinden korktugu için ama is isten gecmiş olacak cem coktan filizin planı anlamıs belki de filizi kacırmıs olacak...
kasada dolu cıkacak 68 güzel bi bölüm olacagına göre bos cıkması olmaz böylece düğüm cözümlenmeye baslar...
nevzata da cok üzüldüm kesinlikle art niyetli değil bu adam sevdiği kadını istiyo ama kötü planlar yaparak değil eskisi gibi onu sevmesi sartıyla ve karsılıgını alamasa da yanında olmaya calısıyo üzülsün istemiyo iste sevgi budur ya. keske aslıyla nevzat asık olsa birbirine ya ikisi de sevgi istiyo mutlu mesut yasarlar valla...
bekledıgımız bazı seyler olmasada cok guzel bır bolumdu fılız artık uykudan uyandı ve cem olayını gordu bıraz gecte olsa afferım helal olsun cemı kendı sılahıyla vuracak ama ben bu ısın sonunu pek hayırlı gormuyorum cem seytanın ta kendısı enınde sonunda anlıycak gercegı ve ıste o zaman olanlar olacak su aslıya da gecen bolum baya uzulmustum yazık kıza dıe ama bu bolum fıkrım degıstı ne o ya yılmaz olmaz dedı dıye hemen kabul ettı oda adam heralde kabul etmıcek ılk basta tamam olurmu desın bence olmucek o kız solım sıze yenecek bu hastalıgı fılızle olan konusmasıda pek garıptı fılızın olanları bılmemesıne cok sasırmıs fılıze bırsey anlatıldımı kı bılsın kız
aceba kasanın ıcınden ne cıkacak gercı o kasayı ordan nasıl cıkardılar cok merak edıyorum ıcıde bos cıkarsa hıc sasırmam :img-hysteyaa valla yaa kasayı çıkarmak lazımdı ama buna bir kılıf uyduramamaşılar sahne atlatmışlar çok saçmaydı orası yaaa onca güvenlğn içinden üçtane adama ellerni kolrnı sallaya sallaya kasa çıkardılar arkdşlar burası çok mantıksızdı yaa..birde bölümü yorumlamak istedm..
ömerin ferideye verdği tepkiyi abartı buldum alaalal öyle bir davrandıki! yani ok kabuletmesn ferideyede böyle birşeyi kabuledemycğni birdaha böle bişe yapmamsnı sölesn ama neden buşklde tepki verdi pek anlayamadım..
en beğendğm sahne yılmazn filizle ofisteki konşmları birkezdaha yılmaz için filizn nekadr değerli odlğnu gördük başkasından hamile oldğnu sanyo
ona rağmen senn üzülmeni istemem diyor harikaydı birde yüzüğü sakladğı sahne hala nasıl filzii sevdğni gördük hepbrlkte..
filiz yılmazdan parayı almalydı diyorum ilknde almamasnı yanlş oalrk görmedm çünkü neler yapablcğni bilmyordu hem bu teklf daha içtendi kendsne yapılmştı taksiiye binemeskn ömeri nasıl kurtarcak? ceydanın borç para verrkenki konuşmları harikaydı işte bu dedim..
aslının filizle konşması sırasnda takındığı tavırı anlayamadım sanki kzı herşyi bilyomuş gibi uyarılan ömerdi filiz değil ne diye kzıı uyarmş gibi davrandı anlayamadım...bölmde en çok yılmaz ve nevzatı taktir ettim.yılmazn filiz için yaptıkları vee aslıya verdği destek güzeldi...handanın para davası bölümn komedsydi koptuum resmen bukadrda olmazki cnmm:) ali bekledğmz gibi davranyo ama neolrsa olsns emanın yaptğı güzeldi yapılmalıydı..mualla herzmanki sinir Allahtan bu bölme mualllayı çok konştrmadılar yoksa çatlardım:) bölümn en iyi olaı filizn cemin gerçk yüzünü öğrenmesydiii...son olarak filizn tavrı konusnda biryandan çekincelerm avr biryandanda helal demedn alamyorum kendmi:) çekindiğim şeyler:filizi sürekli cemn yanında görmek,yılmazın görmesi vee bebek olayınn dahada uzaması,cemin kötü birşey yapma olasılığı; helal dedm nokta ise cemn düşecği durumlar,herkesle oynayan cemin busfer oynatıln konumna düşmesi vee onca zmandr yılmazla aynalı uğraşrken filizn harekete geçtği an sonuç elde etmeye başlaması..benden buakdr sizinde yorumlarnzı beklyorum arkdşlar
Sevgili Slayjic,
valla bende bayanım ve işe duygusallığı katmadanda mantık kullnılabilir diye düşünüyorum çünkü benim mantığım herzaman duygusallığımın önüne geçiyo ve benim canımı çok derinden yakanın ben canı daha çok yakarım işi sonuna kadar götürüceğine inanıyorum sonunda yılmaz yardım edebilir ve böylece barışmalarına olanakda doğar belki..
Filiz'i ne yaptınız!!!!!
Yılmaz'ın Filiz'e bu sefer yaptığı yardım teklifi ilki gibi değildi.Aralarında bir geçmiş olduğunu ama bu durumun farkını anlatarak son derece nazik bir teklif yaptı.Bir Filizci olarak (hem de en koyularından ) diyorumki,Filiz bu nazik yardım teklifini değerlendirmeliydi.Bu yardımı "borç" olarak kabul edebilirdi.Bunu sadece teklifin nezaketi nedeniyle söylemiyorum.Yılmaz'ın teklifini red edip Cem'le tehlikeli bir oyuna girmesi nedeniyle Filizciğimi eleştiriyorum.Sevgili senaristlerimiz, Filiz karakterini neden makyevelist yaptınız (amaca giden yol mübahtır),neden entrikalara sokuyorsunuz.Cem'den hesap sormanın başka yolu yok mu?Filiz'in Cem'e entrika ile hesap sormasını yakıştıramıyorum,onaylamıyorum.Filiz'e nasıl Cem'i öptürttünüz.Filiz bu şekilde Cem'den hesap sorsa,herşeyi alsa ne farkeder.Bu karakterin masumiyeti gittikten sonra.Filiz'in Cem'i öpmesini kabullenemiyorum.Filiz'in çizgisinde bu yok.Filizci arkadaşlar bunu nasıl savunur anlamıyorum.Filiz bu değil.Entrikaları insanın karakterinde bişeyler alır götürür.Filiz'i entrikacı ve makyevelist görmek istemiyorum.Filiz karakterine bunu yapmayın lütfen.
evet filizin karakterine tamamen ters bir durum ama gözü o kadar dönmüş ki,intikam peşine düşmüş oldu :img-yes: Aslında süper bir plan ama yılmazın kasayı çalması yüzünden ters dönebilir hem de olmayacak kadar hızla...Cemi mahvedecek ve çileden çıkaracak tek şey filiz...Yılmazın kasayı çalmasıyla filizin o gün ona iyi davranmasını birbirine bağlarsa bir de hastane görüntüleri eklenirse olaylar kopar
Öncelikle nefis bir bölüm izledigimizi düşünüyorum..Birkac konu hakkında yazmak istedim :img-wink:
Birincisi; hafta içinde Filiz'in Aslı ile konustugu sahnede güldügü söylenmişti..Acıkcası ben öyle sezmemeiştim ve gördük ki alakası yok.. Demek oluyo ki bölümü izlemeden saglıklı yorum yapılmıyor..Size de öneririm.
İkincisi; Filiz için birkac kelam edeyim..Walla ne yalan söyleyeyim izlerken müthiş keyif aldım..Hem güzelliği :img-in_lo hem de bakısları, yaptıkları vs cok begendim(dogrudur demiyorum) Her ne kadar bunun cok uzun sürmeyecegini düşünsem de bir sonraki hafta Ömer'in cıkacagını düşünürsek bunu da yaptıracagını düşünüyorum.. Keske devam etse de güzel sahneler izleyebilsek.. Sizi bilmem ama ben cok keyif aldım (Kac haftadır karın agrısı ile izledikten sonra cok iyi geldi :img-wink: ) Ee biraz da intikam duygusu ile Filiz'i izleyelim.. Acıkcası cok basarılıydı. Hele baskıslar yok mu :good:
Yılmaz hakkında konusmam gerekirse bu bölüm gercekten cok iyiydi..Özellikle teklifi yineledi sahnede bende alkısı aldı.. Yılmaz'ı en fazla alkısladıgım bölüm olarak bendeki yerini aldı.. Bölüm yorumu yapmayacagım sunu belirtmek isterim; özellikle Aslı ile olan sahnede cok begendim..Yüzüğü yeniden Aslı'nın parmagına taktıgında benden ilk alkısını almıstı zaten :img-wink:
Filiz'in Yımaz ile final yapacagını düşünürsem; Cem ile olan sahneleri görüp ona göre davranmasından korkar oldum ama biraz da kendini Filiz'in yerine kosun. Bakalım nasıl oluyormuş :img-wink:
Birde Cem bu bölüm Filizin ne yaptigini algilama sansi olmadi. Adam resmen Filizin ilimli yaklasimi karsisinda soka ugradi ve olup biteni kavramadan, ani yasamanin zevkini sürdü. Cok fazla zaman gecmeden Filizin hal ve tavirlarinda bir seyin yolunda gitmediyini anlar Cem. Neden birden bire Filiz degismis olsunki? Filizin istekleri yavas yavas cogalacaktir, ve Cem en gec ozama Filizin planini anlayacaktir
'Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır.'
Filiz bu mantıkla yola çıkıyor sanırım Eğer Handan hanım Filizn planlarını Yılmazla paylaşırsa ki muhtemelen paylaşacak gidecek kimsesi olmadığı için yardım isteyecek o zaman olaylar sarpa sarar Cemin anlaması an meselesi olur bide bu kasa olayı filiz ve yılmazın iş birliği olarak algılanırsa Allahhhhh Cem iyice psikopata bağlar
evet filizin karakterine tamamen ters bir durum ama gözü o kadar dönmüş ki,intikam peşine düşmüş oldu :img-yes: Aslında süper bir plan ama yılmazın kasayı çalması yüzünden ters dönebilir hem de olmayacak kadar hızla...Cemi mahvedecek ve çileden çıkaracak tek şey filiz...Yılmazın kasayı çalmasıyla filizin o gün ona iyi davranmasını birbirine bağlarsa bir de hastane görüntüleri eklenirse olaylar kopar
Plan iyi olabilir, ama Filiz bu konuda kesinlikle cok toy. Bu sekilde davranmak Filiz karakterine cok aykiri. Böyle bir seyleri yapabilmek icin biraz tecrübe gerekir. Olaylari hizli kavramak ve olaylara ayak uydurmak
çalma sahnesinde ne görecektin:img-hyste yılmaz ekrem ve arkadaşı ayak parmak ucunda yükselmiş hafif eğilip kambur çıkmış kollar kanat gibi açılmış yürüyorlar bunumu görecektin. ben ölürdüm gülmekten:img-hyste :img-hyste
aklımdan o geçiyordu dorusu :D :D :D
ya kesmişlermi koymamışlarmı nedendir drek olaya girdiler
Yılmaz'ın 15 haftadır yapamadığını Filiz yapacak. Güldürmeyin beni. Filiz'in Meral karşısındaki başarısı buna çok güzel örnek olur.
Dip not: Ömer ölür, türbe masraflarını Yılmaz karşılamak ister, Filiz gurur yapar. Sana borçlu kalamam der. Olaylar sürer gider.:img-wink:
Kusura bakma be arkadaşım yılmazın cem karşısındaki acizliğini gördükçe cinnet geciriyordum kaç bölümdür bir dizi karekterinin kötü adam karşısında bu kadar ezildiği başka bir dizi yoktur! geçiniz bunları! herkes görecek filizi! bu dediklerimi buraya yazıyorum altınada imzamı atıyorum hep beraber izleyecez ben lafımı yemem! filizin cemi ne halllere sokacağına hepiniz tanık olacaksınız azcık sabredin!
forever_bim
31-03-07, 00:55
Filiz'i ne yaptınız!!!!!
Sevgili Modest;
Ömer'in hayatından canından daha önemli şeyler vardır forumda unutmayınız, Filiz'in gururu da bunlardan biridir.
Bir insan kardeşini aptal gururu yüzünden BIÇAKLANDIĞI koğuşa geri nasıl gönderir?
Yılmaz'a hiçbir zaman bayılmadım ama adam SAMİMİ kardeşim. İlkel kimi zaman kimi zaman antipatik ama adam SAMİMİYET SAHİBİ. Ya Filiz Tekinerin kardeşliği bu kadar işte. Kardeşini bıçaklandığı koğuşa geri gönderdi. BRAVO. BRAVO. BRAVO.
Filiz'i ne yaptınız
Yılmaz'ın Filiz'e bu sefer yaptığı yardım teklifi ilki gibi değildi.Aralarında bir geçmiş olduğunu ama bu durumun farkını anlatarak son derece nazik bir teklif yaptı.Bir Filizci olarak (hem de en koyularından:img-wink: ) diyorumki,Filiz bu nazik yardım teklifini değerlendirmeliydi.Bu yardımı "borç" olarak kabul edebilirdi.Bunu sadece teklifin nezaketi nedeniyle söylemiyorum.Yılmaz'ın teklifini red edip Cem'le tehlikeli bir oyuna girmesi nedeniyle Filizciğimi eleştiriyorum.Sevgili senaristlerimiz, Filiz karakterini neden makyevelist yaptınız (ama giden yol mübahtır),neden entrikalara sokuyorsunuz.Cem'den hesap sormanın başka yolu yok mu?Filiz'in Cem'e entrika ile hesap sormasını yakıştıramıyorum,onaylamıyorum.Filiz'e nasıl Cem'i öptürttünüz.Filiz bu şekilde Cem'den hesap sorsa,herşeyi alsa ne farkeder.Bu karakterin masumiyeti gittikten sonra.Filiz'in Cem'i öpmesini kabullenemiyorum.Filiz'in çizgisinde bu yok.Filizci arkadaşlar bunu nasıl savunur anlamıyorum.Filiz bu değil.Entrikaları insanın karakterinde bişeyler alır götürür.Filiz'i entrikacı ve makyevelist görmek istemiyorum.Filiz karakterine bunu yapmayın lütfen.
iştee bu yorum size sorularımın sebebiydii..çünkü sonucu neolrsa olsn bende filizmi kendi karakternde görmek istyorum...o hep masumlğyla farklılığyla dürüstlğyle o saf güzellğyle sevdrdi kendniii...demn size sordumya kafam karıştı biryanım cemn düştğnü görcez yaa dyo flize başka seçenek bırakmadılar dyo biryanım neolrsa olsn filizi o admala görmyi oyun içinde olsa cemn filizi öpeblmsni görmek istemyorum dyoo:( off yaaa cemi şu duruma yılmaz soksaydıda filizmz herzmanki gibi karşmzda kalsaydı açıkçası sana katılmamak mümkn değil şeytan şeklni sevmedm yaaa ben melek filizmi istyorum:(
Plan iyi olabilir, ama Filiz bu konuda kesinlikle cok toy. Bu sekilde davranmak Filiz karakterine cok aykiri. Böyle bir seyleri yapabilmek icin biraz tecrübe gerekir. Olaylari hizli kavramak ve olaylara ayak uydurmak
Filiz sanıldığı kadar saf değil Cem sadece çok zeki adam biraz mantıklı düşünce Filizin bir planı olduğunu u dönüşünden sonra anlar ama aşıkkkk adam kör kütük hemen anlamayacak bu arada Filiz epey yol kat etmiş olur.Anladığı zaman ama Filizin kaçması lazım
Sevgili Modest;
Ömer'in hayatından canından daha önemli şeyler vardır forumda unutmayınız, Filiz'in gururu da bunlardan biridir.
Bir insan kardeşini aptal gururu yüzünden BIÇAKLANDIĞI koğuşa geri nasıl gönderir?
Yılmaz'a hiçbir zaman bayılmadım ama adam SAMİMİ kardeşim. İlkel kimi zaman kimi zaman antipatik ama adam SAMİMİYET SAHİBİ. Ya Filiz Tekinerin kardeşliği bu kadar işte. Kardeşini bıçaklandığı koğuşa geri gönderdi. BRAVO. BRAVO. BRAVO.
hasancım o da uğraşıyor cemden aldığı parayla ömeri çıkarmayı planlıyor (sen bunu dediğim için kızarsın gene ama düşüncem böyle kusura bakma )
Filiz'i ne yaptınız!!!!!
bastan sona katılıyorum izninle imzamı atıyorum hatta. :img-wink:
plan beklediğimden iyiydi ama azıcık olsun filiz karakterine uygun değildi ayrıca yılmazdan parayı almalıydı hele de ömer bu hallere düstükten sonra yapmak zorundaydı bunu bence.
Bir de Nevzat'tan bahsetmek istiyorum..
Fragmanı izleyince acaba mı demştim ve o yönde yorum yapmıstım ama kendisinden özür diliyorum :)
Yaptıgı davranıs 10 numaraydı. Helal olsun diyorum.
Bu arada Yılmaz hastanede Cem ve Filiz'in durumu görüp birseylerden süphelenmez mi ? Burası bir tuhaf olmuş gibi
NOT: Kasa bos muydu ? Ben izlerken öyle gördüm ve cok güldüm :img-hyste
Sevgili Modest;
ben bu yoruma kesinlkle katılmıyorumm...bir filizci olarak bnde diyorumki filiz yılmazn buseferki teklfni kabuletmelydi amaa senn söyledğn lafıda hakettğni düşünmyorum...sen filizn yaptğı birhareketle onun kardeşlğni buşeklde küçümsememelsn...ayrıcaaa ömer göznönnde filizn acı çektğni resmen yaşarken öldğnü gördğü zaman nederece kardeşlk yaptı söylermsn oo muhteşem inadını yılmaza olan kinini birkenara bıraktmı????????????? filizn belkde ne önemli özzelkklernden biri kardeşlğdr buyzden kardeşlğne edlen lafları asla kabuletmyorum!
Geçtiğimiz hafta, Handan Tekiner'in yüzüğünü neden satmadığını eleştirmiştim. Kendilerine gerekli olan parayı temin etmeye çalışırken, yüzüğünü satmaması ilginç gelmişti. Cem'in Ceyda'nın işyerinden çıkarken o kadar yakın mesafeden Filiz'i duymamasını ilginç geldi.
Neyse, Canan hanım hala aranıyor, Garib'i görmemek üzüntü verdi.
Filizin bu yaptığını Türkan Şoray eski filmlerinde yapardı ve çok güzel de intikamını alırdı! canım benim! filizi bu şekilde bu dizide görmek istiyordum artık güçlü ve baskın bir filiz karekterini görecez! yeter artık muhtarın bu işin üstesinden gelemeyeceği bu bölümde tescillendi !zorlamanın anlamı yok! artık her şey filizin elinde!
mahalledekiler bebeği heralde 9 aylık olunca anliyacaklar,filiz iş başvurusuna hamile olduğu için kabul edilmediğine göre karnı dışardan bakanlar tarafından farkediliyor demektir,ama kimse filize hamilemisin diye sormuyor mahallede....
filizin bi ara cem'e bu kadar yakınlaşmasını "noluyoruz ya,nası yani ?" diyerek izledm ama yemeğe gittiklerinde kadeh kaldırdıktan sonra ceme öyle şeytani bi bakışı wardı ki,helal olsn walla,gözünü geç açtı bu cem konusunda ama kendine bir geldi pir geldi,artık inşallah acı çekme sırası cemde olcak çünkü filiz onu en zayıf noktasndan vurmaya hazırlanıyor,aslında bi yandan korkmuyor da değilim,cem bilmiyorum filize çook kötü şeyler de yapabilir filizin bu planlarını anladıktan sonra
ama inşallah korktuğum başıma gelmez,filiz resmen şeytanla oynuyor,mecazi anlamda da değil üstelik,cem gerçek bi şeytan:icon_whis
handan hanım gerçekten dolmuşta çook komikti:img-hyste :img-hyste gülmekten karnıma ağrılar girdi parayı ne yapıcam diyince,bi de gözünde havalı gözlüklerle poşet taşıma çabaları,orda aliye sinir oldum o ayrı, gerçi bi yandan o da haklı handan hnm,alışkın değil ama artık üzülceğine kendini toparlayıp en azndan alışmaya çalışması gerekiyor,özellkle mağzada kıyafete yaparken geçmişe eski görkemli günlerine flashback yaptığında acayip duygulandm
açıkcası ben aslının hastalığını hemen söyliyceğini hiç tahmin etmiyordum ,sanki beyninde tümor olduğunu söyledikten sonra yılmaza bırak beni ayrılalım dedikten sonra yılmaz onu bırakcak,ama gerçekten hali çok üzdü beni,bişey olmaz we olcağı muhtemel ameliyatı başarılı geçer inşallah,ayrıca filizin gözünün böyle açılmasının en önemli sebeplerinden biri olduğu için de ayrıca gözüme girdi aslı,onu her geçen bölüm sevmeye başlıyorum
ömerin sadece en feci halini fragmanda gösterdikleri için açıkcası kefeni bu kadar çabuk yırtcağını hiç tahmin etmiyodum,hatta bi an gerçekten gidici sanmıştım,ama ferideye de dediği gibi o 9 canlı:img-in_lo en başta ömer acildeyken kardeşinin onun yanına girmesine izin vermeyen askerlerin ömer odaya alınınca sevdiklerini rahatça görebilmesine izin wermelerne çok sevindim,yılmaz ömerı odada ziyarete geldiğinde ikisinin de yüzünde oluşan tebessüm süperdi,bi de cemin ömerin yanına gelmesi büyük yüzsüzlüktü,Allahtan ömer kendine gelip görmedi cemi,yoksa kalırdı 6 canı :icon_sorr
ferideyle olan sahneleri başta süperdi,ama sonrası çok üzdü beni walla,keşke ömer feridenin nevzatın arabasına bindiğini görmeseydi,allahtan feride nereye gittiği hakknda yalan söylemedi,ama ömerin verdiği tepki biraz fazla aşırıydı,istemiyorum parayı diyebilirdi, ferideyi odadan kovması,sonra belki de iyi olmadığı halde koğuşa gitmek istemesi çok üzücüydü,gerçi ömer genelde böyle başta tepki verip sonra anlyor yaptığını (feride evde çalışıyorken yüzüğünün yerini değiştirdi diye kızıp sonra özür dilemesi mesela) ,ama bu sefer aralarında kocaman demir parmaklıklar war,ömer öyle ya da böyle bi an evvel kurtulsun we ferideyle araları eskisi gibi olsun
bu arada nevzatı gerçekten çok seviyorm,helal olsun adama,feridenin bu çaresizliğini kullanmadı we hiç bir karşılık beklemeden parayı ödemeyi kabul etti,gerçekten seviyor özlem olan ferideyi :(
bi de aynalı,yılmaz we öbür adamın kasayı cemin odasından yürütmeleri süperdi,gerçekten koskoca iş adamları kasa yürütürken yakalansa çok komik olurdu:img-hyste :img-hyste bakalım cem efendi napcak odasnda kasasını göremeyince,gerçi bu adam şeytana papucunu ters giydirir çıkmadan kasayı boşaltmış da olabilir ya neyse:icon_whis
COk guzel bir bolumdu, bir filizci olarak onunla gurur duydum:img-wink: Ama Yilmazin parasini kabul edseydi keske, orda hatasi var. O arabada Yilmaz'in yuzugune bakarken icim gitti!!!:sad53: Haftayi nasil bekliyecem??? Haftaya artik bebegi ogrenir YIlmaz degilmi? Bukadar da olmaz!!! Ama senaristler yavas yavas kendilerini topraliyorlar!:img-yes:
Yılmaz'dan o parayı abisini o halde görüp kabul etmemesi başlı başına bi hatadır.Bunun kimse aksini söyleyemez.
Yılmaz kasada bir şeyler bulamazsa Cem'in peşinde koşma işi biraz daha sürer.
sanırım olayların sonuna geliyoruz. yılmaz kasada bir şeyler bulur. ve cemin annesine ihtiyaç duyar. anneyide bulunca devreye polis girer. polis işin içine girincede cem kaçak duruma düşecek bu sıradada filizi kaçırır olaylar böyle gelişir sanırım. bu hengamede filiz için endişe eden handan hanımda yılmaza gerçekleri açıklar.
forever_bim
31-03-07, 01:04
Bütün bir hafta boyunca Ömer kendine gelince Yılmaz'la konuşma fırsatı bulur diye bekledim. Hayır efendim ben anlayamıyorum artık bu diziyi. Filiz'in o iblisin yanında ne işi var karnındaki çocukla, yahu gurur yapma Ömer kurtulsun, Yılmaz'la birbirlerine göz bile kırptılar, savaş istiyorsan sen komuta et onlar savaşsın senin yerine. Hey Allah'ım akıl fikir. Feride konusunda ben ikisini de anlıyorum, etle tırnak gibi, Feride Ömer, hangisini çekersem canım acır, ben Ömer'e de hak veriyorum Feride'ye de.
Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür
Filiz önce tüneli gördü ve yapacaklarında tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni gördü
modest2000
31-03-07, 01:05
Filiz'in planı içinde Cem'e yakınlaşma var.Bu kesinlikle yanlış.Kurnazlık başka makyevelizim başka bişey sevgili sinem.Filiz'in planı içinde kendini eve bıraktırırken Cem'i öpmekte var.Bunu şahsen kabul edemiyorum.Filiz Cem'den başka türlü hesap sorma şekli bulamıyorsa bu şekilde hiç sormasın.Filiz aklını Cem'i öperek,ona yakınlaşarak değil,başka yollardan foyasını ortaya çıkararak göstersin.Ya da bişey yapmasın.
Yılmaz'ın hatalarından sonra Filiz'in masumiyetine dokundular.Ben bundan hoşlanmadım.Akıl,kurnazlık,tilkilik,entika farklı kavramlar.Filiz Cem'den bu yöntemle istediklerini elde etse bile içime sinmeyecek benim.Neden oturup avukatıyla bir değelerlendirme yapmadı.Hesapları incelemedi v.b.Amaca her yolla ulaşmayı kabul etmiyorum,Özellikle de Cem'e Cem'in taktikleriyle savaş açma gibi argümanları hiç kabul etmiyorum.:icon_sorr
buarada geçen hafta filizin biraz şişmiş olan karnı bu bölüm hiç farkedilmiyodu bu kız dikkatli valla hiç kilo almıyo nasıl hamilelikse artık bi karnı şişiyo bir iniyo bir türlü dişik tutturamadılar valla...
Sevgili Modest;
Sen diziyi iyi izleyemedin heralde ömer istese çıkamaz mıydı hapisten? hatırlatırım! o da kendince ferideye gurur yaptı! bende hak verdim bu konu da ömere! filize gelince sonuna kadar hak veriyorum ve BRAVO diyorum! ne bekliyordunuz bu kız yeterince aşağılanmadı mı? bırakın bunları! filizi de artık suçlamayın bir zahmet !kızcağaz ömer için elinden gelen her şeyi yaptı ve halada yapıyor! kolaydı sanki! sen kendini onun yerine koyda göreyim! komik olmayın!
ben nevzata çok acıyorum..
gayet masum bir karakter ve ciddi acı çekiyor.....
o peçeteyi hatırladıında heyecanla nasıl fırladı.....
UMUT böyle birşey :)
Filiz'in planı içinde Cem'e yakınlaşma var.Bu kesinlikle yanlış.Kurnazlık başka makyevelizim başka bişey sevgili sinem.Filiz'in planı içinde kendini eve bıraktırırken Cem'i öpmekte var.Bunu şahsen kabul edemiyorum.Filiz Cem'den başka türlü hesap sorma şekli bulamıyorsa bu şekilde hiç sormasın.Filiz aklını Cem'i öperek,ona yakınlaşarak değil,başka yollardan foyasını ortaya çıkararak göstersin.Ya da bişey yapmasın.
Yılmaz'ın hatalarından sonra Filiz'in masumiyetine dokundular.Ben bundan hoşlanmadım.Akıl,kurnazlık,tilkilik,entika farklı kavramlar.Filiz Cem'den bu yöntemle istediklerini elde etse bile içime sinmeyecek benim.Neden oturup avukatıyla bir değelerlendirme yapmadı.Hesapları incelemedi v.b.Amaca her yolla ulaşmayı kabul etmiyorum,Özellikle de Cem'e Cem'in taktikleriyle savaş açma gibi argümanları hiç kabul etmiyorum.:icon_sorr
yapma allah aşkına seni duyanda filiz cemi dudaklarından öpmüş sanır çoğumuz tanıdığımız insanlarla böyle öpüşüyoruz filiz yemeğe çıkmış yüzüğü aldırmış iş evdalaşmaya gelince öpme benimi diyecek bukadar ufak ayrıntılara takmayın arkadaşlar lütfen ...
kesinlikle katılıyorum sana...filizin bu yaptığını doğru bulmuyorum,filizin karakterine tamamen ters belki ama izlerken birinin cemi böyle parmağında oynatması hoşuma gitti.Filizin kendilerini mahveden adamı kendisinin mahvetmesini istiyorum.Çünkü kaç bölümdür bu adamın foyasını ortaya çıkaracak sağlam adımlar yoktu filizde cemi en zayıf noktasından vuruyor çok uzatacağınıda sanmıyorum ama bedelini ağır ödetecek... bence cem planını anlamadan filiz bu planı bitirmeli ve yüzüne vurmalı o zaman daha keyifli olur...
ben nevzata çok acıyorum..
gayet masum bir karakter ve ciddi acı çekiyor.....
o peçeteyi hatırladıında heyecanla nasıl fırladı.....
UMUT böyle birşey :)
Sana katılıyorum Nevzat dizinin en masum karakteri olmalı adam Aşkı yüzünden içkiye verdi kendini sevdiği mutlu olsun diyede parayı karşılısız verdi
Sevgili Modest;
First of all;
Filiz'in bu bölüm yaptıgı davranısın gururla bir ilgisi olmadıgını düşünüyorum sevgili modum..Buna entrika veya intikam duygusu diyebilirsin ama gurur denmez diye düşünüyorum..
Bir ikincisi; forumda gurur gurur diye bahsediliyor ama bazı durumlarda da yapılması gerekiyor bence.. Kötü sonuclar getirecegini tahmin etmesek bile..
Filiz'i gurur abidesi olarak lanse etmişsin ama Ömer'in yaptıgı da ortada.. Sonucta kogusa alel acele gitmek isteyen de Ömer'di..Peki bu kararının altındaki düşünce neydi ? Benim fikrimi sorarsan yapılması gereken yerdeki gurur tablosuydu..
yaa arkadaşım hangi yüzyılda yaşıyoruz ne var ya her gün yaptığımız bir şey insanların birbirini yanağından öpmesi kadar doğal ne olabilir bunu niye kızcağız için namus meselesi yaptınız anlamış değilim! yahu cenaze gidiyorsun tanımadığın onlarca insanı öpüyorsun merabalaşıyorsun bir yere bir toplantıya gidiyorsun keza! arkadaşlar ne var bundaya! üstelik yılmazın aslıyla olan sahnelerini gördükten sonra nasıl olup ta hala filizi eleştirebiliyorsunuz onu da anlamış değilim!
forever_bim
31-03-07, 01:13
Sen diziyi iyi izleyemedin heralde ömer istese çıkamaz mıydı hapisten? hatırlatırım! o da kendince ferideye gurur yaptı! bende hak verdim bu konu da ömere! filize gelince sonuna kadar hak veriyorum ve BRAVO diyorum! ne bekliyordunuz bu kız yeterince aşağılanmadı mı? bırakın bunları! filizi de artık suçlamayın bir zahmet !kızcağaz ömer için elinden gelen her şeyi yaptı ve halada yapıyor! kolaydı sanki! sen kendini onun yerine koyda göreyim! komik olmayın!
Ben komik olduğumu hiç de sanmıyorum. Sataşma yapmazsan sevinirim ayrıca. Ben Filiz'le ilgili yorum yapıyorum seninle ilgili değil.
Ömer'e git sor bakalım Cem'den gelecek parayı kabul eder mi? 100 yerinden bıçaklansa bunu kabul etmez Ömer.
Filiz zaten Cem e sevgili olarak yaklaşmıyor ki dost olarak yaklaşıyor Cem onunla dostluğa bile razı durumda öpmeye falan kalkma ihtimali çok az bu durumda Cem efendi Filizi tekrar kaybetmeyi göze alamaz böyle bişey denemez bile eee arada dostça öpücükler olacak her ne kadar beraber görmek istemesek de en azından Yılmaz ve Aslıyı el ele görmekten daha iyidir .
First of all;
Filiz'in bu bölüm yaptıgı davranısın gururla bir ilgisi olmadıgını düşünüyorum sevgili modum..Buna entrika veya intikam duygusu diyebilirsin ama gurur denmez diye düşünüyorum..
Bir ikincisi; forumda gurur gurur diye bahsediliyor ama bazı durumlarda da yapılması gerekiyor bence.. Kötü sonuclar getirecegini tahmin etmesek bile..
Filiz'i gurur abidesi olarak lanse etmişsin ama Ömer'in yaptıgı da ortada.. Sonucta kogusa alel acele gitmek isteyen de Ömer'di..Peki bu kararının altındaki düşünce neydi ? Benim fikrimi sorarsan yapılması gereken yerdeki gurur tablosuydu..
yaa çok teşekkr ederm valla bu yorumu görnce sevndm...şimdi bu yorumda ama filiz yılmaza guru yaptı ömer ise feridenn eski nişanlsna denlmez umarım! ömerde kendni kurtarablrdi ki ben buşeklde davranmasnı yanlış bulmyorum ömer sonradan nasıl kendni rahat hissedecek???? amaa aynı şeklde filiz kötü kardeş suçlamalrnıda kanbuletmyrm...evet filiz almalydı ama buşeklde yargılanmamalı.buarada arkadşm izin verrsen eğer yorumun için imza tebessüm demek istyorum:)
forever_bim
31-03-07, 01:16
First of all;
Kardeşim hapse düşecek, dayak yiyecek akabinde bıçaklanacak, sevdiğim dediğim insan bana 2 kez yardım eli uzatacak ikisinde de reddedeceğim intikam almak adına, ne kadar saçma.
Yok nerden tutarsam tutayım olay elimde patlıyor.
modest2000
31-03-07, 01:16
Sevgili Modest;
Sevgili forever,Filiz'in kardeşliği çok güçlü.Her kardeşin kardeşliği güçlüdür.Kim kardeşinin kötülüğünü ister.Filiz'de kardeşine zarar gelmesini istemez.Ama Ömer'e olan tüm sevgisine rağmen Filiz burada yanlış yapmıştır.Filiz'in gururunu sonuna kadar savundum ve savunurum.Ancak Filiz gururu için Yılmaz'ın teklifini redderken Cem'le yakınlaşma pahasına oyunlara girmiştir.Bu kabul edilebilir bir durum değil.Filiz'i kendiyle çeliştirdiler.Cem'le yemeğe çıkmak ödün değil de nedir.Yılmaz'a ödün vermiyorsan Cem'e hiç vermeyeceksin.Nasıl o psikopatı öpersin.Artık hesap sorsan ne sormasan ne.Hesap soracam diye kendi çizgini mi kaybedeceksin.Her entrika kişiden birşeyler alıp götürür.Lütfen Filiz'i bu duruma sokmasınlar ve bugün ilk ve son olsun gördüklerimiz.Cem teknikleri Filiz'e yakışmaz.
sorfangirls
31-03-07, 01:18
kesinlikle katılıyorum sana...filizin bu yaptığını doğru bulmuyorum,filizin karakterine tamamen ters belki ama izlerken birinin cemi böyle parmağında oynatması hoşuma gitti.Filizin kendilerini mahveden adamı kendisinin mahvetmesini istiyorum.Çünkü kaç bölümdür bu adamın foyasını ortaya çıkaracak sağlam adımlar yoktu filizde cemi en zayıf noktasından vuruyor çok uzatacağınıda sanmıyorum ama bedelini ağır ödetecek... bence cem planını anlamadan filiz bu planı bitirmeli ve yüzüne vurmalı o zaman daha keyifli olur...
evet fılızı bu sekılde gormek hıc bırımız ıstemeyız ama artık bırının bu ıse son vermesı gerekıyordu yılmaz ve adamları kac bolumdur bırsey elde edemedıler ama fılız dakkasında cozecek bu ısı egerkı cem gercegı cakmassa bence bu kasa olayı planlarda deısıklık yaratabılır cem kasayı yılmazın aldıgını ogrendıgı an fılızınde bu ısın ıcınde oldugunu dusunup kotu seyler cıkabılır bundan oda kendınce fılıze bır oyun oynayabılır
Kardeşim hapse düşecek, dayak yiyecek akabinde bıçaklanacak, sevdiğim dediğim insan bana 2 kez yardım eli uzatacak ikisinde de reddedeceğim intikam almak adına, ne kadar saçma.
segili modumuz ben burdaki yorumnu pek anlayamadım buyzden sormak istedm hoş sen daha önceki yorumlrma bir cvb yazmadın ama ben genede sorim..intikam??? anlayamadım bu kelmeyi filiz grur yaptı de kendisiinn ödemesnn gerektğni düşündü okde filiz yılmazdan intikam almaya çalşmyo burasını anlayamadım???
First of all;
katılıyorum sana :) Hem nevzat karşılığında hiçbir şey istemedi..Bir de şu var yılmaz teklifi ömere de yapabilirdi ziyarete gittiğine göre onunla konuşup ikna edebilirdi...
Bu arada yılmazı bu bölüm bende beğendim :) filize yaptığı teklif güzeldi..ayrıca ömer için mücadele ederken gene çok hoşlardı :)
kesinlikle katılıyorum sana...filizin bu yaptığını doğru bulmuyorum ama izlerken birinin cemi böyle parmağında oynatması hoşuma gitti.Çünkü kaç bölümdür bu adamın foyasını ortaya çıkaracak sağlam adımlar yoktu filizde cemi en zayıf noktasından vuruyor çok uzatacağınıda sanmıyorum ama bedelini ağır ödetecek bence cem planını anlamadan filiz bu planı bitirmeli ve yüzüne vurmalı o zaman daha keyifli olur...
dediğin gibi planı bitirip cemin yüzüne vurursa cemi kimseler tutamaz valla filize bi sey yapmasa cevresindekilere yapar asla durmaz yani bence bu boyuta varmadan filiz daha planı bitirmeden cem kendi süphelenecek ki zekiyse süphlenmesi de lazım gerci filizden baska sey bi süre görmeyebilir de. televizyonda slayt yaptırmıs onu izliyo valla koptum orda tam sapık bu ya...:img-hyste
ferideye de cok üzüldüm yazık valla elinden geleni yapmaya calısıyo ama olmuyo bi türlü keske ömer biraz daha anlayıslı olsaydı tamam parayı kabul etmemesi normal tabi ferideyi nevzatla görünce bi yandan üzüldü bi yandan sinirlendi onu da anlıyorum ama keske o da ferideyi anlasaydı biraz.
Sevgili modum,
Beni yanlıs anladın..Ben Yılmaz'dan alacagı intikamdan bahsetmiyorum..Cem'den alcagı intikamdan bahsediyorum..Yani su sekil Filiz Yılmaz'ın yanına gittiginde bazı seyleri kafasında kurmustu..Yılmaz ile konusunca pekişti ve uygulamaya koyuldu..
BKZ=Cem kurnazsa ben ondan daha kurnazım..
Ben komik olduğumu hiç de sanmıyorum. Sataşma yapmazsan sevinirim ayrıca. Ben Filiz'le ilgili yorum yapıyorum seninle ilgili değil.
Ömer'e git sor bakalım Cem'den gelecek parayı kabul eder mi? 100 yerinden bıçaklansa bunu kabul etmez Ömer.
Bende bir filiz sever olarak ve bu diziyi yakından takip eden biri olarak filiz hakkında yazdığın bu yorumu esefle kınıyorum! kendi üzerime alındığım ve sana sataştığım falan da yok! yazdıklarım senin yaptığın yorumaydı! bunu da mı yapmayalım? forumun kuralları mı değişti haberim olmadan!
forever_bim
31-03-07, 01:21
Ben 22 yaşındayım 24 yaşında güzeller güzeli bir ablam var, aynı olaylar başıma gelse ayağımdaki çorabı satar yalın ayak kalırım, uçan kuşa borç eder, gerekirse borcumdan dolayı ben içerde yatarım, ama onun özgür kalmasını sağlarım. Bu konudaki düşüncemin özeti bu.
modest2000
31-03-07, 01:23
yaa arkadaşım hangi yüzyılda yaşıyoruz ne var ya her gün yaptığımız bir şey insanların birbirini yanağından öpmesi kadar doğal ne olabilir bunu niye kızcağız için namus meselesi yaptınız anlamış değilim! yahu cenaze gidiyorsun tanımadığın onlarca insanı öpüyorsun merabalaşıyorsun bir yere bir toplantıya gidiyorsun keza! arkadaşlar ne var bundaya! üstelik yılmazın aslıyla olan sahnelerini gördükten sonra nasıl olup ta hala filizi eleştirebiliyorsunuz onu da anlamış değilim!
Arkadaşım,siz benim daha önceki yazılarımı hiç okumadınız sanırım.:img-wink: Bir yaklaşımı ve bakış açısını eleştiriyorum.İster dudaktan ister yanaktan öpsün.Makyevelizim diye birşey duymuşsunuzdur.O yaklaşımı Filiz'e yakıştıramıyorum.Senaristler Filiz'in çizgisini bozmasın istiyorum.Belki sizi rahatlatır,bir "filizciyim".Ama Filiz'in girdiği bu tutumu eleştiriyorum.Siz gördüğünüz herşeyi savunabilirsiniz.Ben eleştiriyorum ve Filiz'e bu tarz sahneler yazmasınlar istiyorum.Sizin namus filan dediklerinizle benim anlattığım şeylerin hiç alakası yok kısacası.
Sevgili forever,Filiz'in kardeşliği çok güçlü.Her kardeşin kardeşliği güçlüdür.Kim kardeşinin kötülüğünü ister.Filiz'de kardeşine zarar gelmesini istemez.Ama Ömer'e olan tüm sevgisine rağmen Filiz burada yanlış yapmıştır.Filiz'in gururunu sonuna kadar savundum ve savunurum.Ancak Filiz gururu için Yılmaz'ın teklifini redderken Cem'le yakınlaşma pahasına oyunlara girmiştir.Bu kabul edilebilir bir durum değil.Filiz'i kendiyle çeliştirdiler.Cem'le yemeğe çıkmak ödün değil de nedir.Yılmaz'a ödün vermiyorsan Cem'e hiç vermeyeceksin.Nasıl o psikopatı öpersin.Artık hesap sorsan ne sormasan ne.Hesap soracam diye kendi çizgini mi kaybedeceksin.Her entrika kişiden birşeyler alıp götürür.Lütfen Filiz'i bu duruma sokmasınlar ve bugün ilk ve son olsun gördüklerimiz.Cem teknikleri Filiz'e yakışmaz.
ben açıkçası senn gibi düşnyoryum evet filizme hiçbir çıkış bırakmadılar evet filizmze yaşatmadıkları kalmadı evet filizmze boş durmak ters amaa filizmze cem teknikleri gerçkten yakışmadı çnkü onun o masumlğnu değştrmerni filiz karaktrne aykırı davranmalrnı istemyorum...off benmde kafam karıştı biryandan dyorum aynalyla yılmazn hiçbşe yapabldklari yok kaç bölmdr hiçbşe elde edemedler buişi halledeck başka kişide yok amaa biyanımda melek filizmzden vazgeçemyor yaaaaa:'(
sorfangirls
31-03-07, 01:25
evet ya benım anlamadıgım kısımda orası neden fılıze soyluyorsun kı kız almaz senden o parayı sankı bılmıyor sen caktırmadan yatır yada omere soyle nedır yanı ılla fılızın onayının cıkması gerekmıyorkı eger gercekten yatırmak ıstıyorsan baska yollar dene gercı fılız keske ıkıncı teklıfte alsaydı parayı ama cemın oyunlarını ogrenmıstı ve planını coktan yapmıstı parayı bu sefer o yuzden kabul etmedı ben halledıcem dedı cektı gıttı eger cem olayını ogrenmeseydı belkıde kabul ederdı o parayı
Sevgili modum,
Beni yanlıs anladın..Ben Yılmaz'dan alacagı intikamdan bahsetmiyorum..Cem'den alcagı intikamdan bahsediyorum..Yani su sekil Filiz Yılmaz'ın yanına gittiginde bazı seyleri kafasında kurmustu..Yılmaz ile konusunca pekişti ve uygulamaya koyuldu..
bu cok dogru filiz aslında orda ben nasılsa cemden alıcam bu parayı diye düsündü hatta yakında cıkarıcam da dedi bu planına dayanarak ama yaptıgı plan yanlıs iste uyarıları dikkate alıp ceme böyle yaklasmamalıydı.
forever_bim
31-03-07, 01:26
Sevgili modum,
segili modumuz ben burdaki yorumnu pek anlayamadım buyzden sormak istedm hoş sen daha önceki yorumlrma bir cvb yazmadın ama ben genede sorim..intikam??? anlayamadım bu kelmeyi filiz grur yaptı de kendisiinn ödemesnn gerektğni düşündü okde filiz yılmazdan intikam almaya çalşmyo burasını anlayamadım???
İkinize birden açıklayım
Artık şu noktada anlaşalım, Yılmaz'ın teklifi (ikincisi) kabul edilmeyecek bir teklif değildi. Filiz, Yılmaz'dan değil Cem'den alacağı intikamın hayaliyle yollara çıktı, hem de Aslı ona "Cem beni kaçırdı" demesine rağmen. Umarım anlaşıldım.
Ben Filiz'in planini pek anlamadim. Cem'den herseyi geri alabilmek istiyor. Peki, Cem bu geri alma donemi boyunca Filiz'den hicbir sey talep etmeyecek mi? Filiz kendilerine ait herseyi geri aldiktan sonra ne yapacak? Cem'e gule gule deyip, hicbir sey olmamis gibi hayatina devam mi edecek? Bir de Filiz'in plani Cem'in de tam yapmak istedigi sey degil miydi? Ne nedenle olursa olsun Filiz'in kendisine gelmesini istiyordu. Sonucta oyle veya boyle bunu basarmis olmuyor mu?
Eger Filiz'in plani Cem'e yakinlasarak bir takim aciklarini bulmak ( mesela Yilmaz'in aradigi belgeler gibi ) ise nisbeten anlasilabilir ama hedefi kendilerine ait mallari geri almak ise oldukca kotu bir plan. Cem'inki epeyce dusunulmus, calisilmis ve bin tane yedegi olan bir plandi. Filiz ise profesyonel bir manyaga karsi tek cepheden bodoslama ise daldi. Intikam gozunu kararttigi icin ne kadar tehlikeli bir ise bulastiginin farkinda degil bence.
modest2000
31-03-07, 01:26
ben açıkçası senn gibi düşnyoryum evet filizme hiçbir çıkış bırakmadılar evet filizmze yaşatmadıkları kalmadı evet filizmze boş durmak ters amaa filizmze cem teknikleri gerçkten yakışmadı çnkü onun o masumlğnu değştrmerni filiz karaktrne aykırı davranmalrnı istemyorum...off benmde kafam karıştı biryandan dyorum aynalyla yılmazn hiçbşe yapabldklari yok kaç bölmdr hiçbşe elde edemedler buişi halledeck başka kişide yok amaa biyanımda melek filizmzden vazgeçemyor yaaaaa:'(
Ben Filiz'den vazgeçmediğim ve Filiz karakterini nacizane sahiplendiğim için bu eleştiriyi yaptım zaten.Karakterine sahip çık:img-wink: :img-wink:
Ben 22 yaşındayım 24 yaşında güzeller güzeli bir ablam var, aynı olaylar başıma gelse ayağımdaki çorabı satar yalın ayak kalırım, uçan kuşa borç eder, gerekirse borcumdan dolayı ben içerde yatarım, ama onun özgür kalmasını sağlarım. Bu konudaki düşüncemin özeti bu.
Sevgili modum,
Filiz de zaten onun için ugrasıyor..Sadece biraz fanazi pesinde..Olmadı zaten Ylmaz cepte :):)
Saka bir yana; öyle Filiz'in yıkıldıgı öyle bölümler izledim ki, ben bu sahneleri izlerken müthiş keyif aldım.. Ee ne de olsa zamanında Cem avatarı kullandım kanımda var :img-wink:
modest2000
31-03-07, 01:30
Sizce o Filiz'in o yüzüğü o şekilde aldırması başarı mı? (tek cümlelik mesaj ama ne yapayım).
Ben Filiz'in planini pek anlamadim. Cem'den herseyi geri alabilmek istiyor. Peki, Cem bu geri alma donemi boyunca Filiz'den hicbir sey talep etmeyecek mi? Filiz kendilerine ait herseyi geri aldiktan sonra ne yapacak? Cem'e gule gule deyip, hicbir sey olmamis gibi hayatina devam mi edecek? Bir de Filiz'in plani Cem'in de tam yapmak istedigi sey degil miydi? Ne nedenle olursa olsun Filiz'in kendisine gelmesini istiyordu. Sonucta oyle veya boyle bunu basarmis olmuyor mu?
Eger Filiz'in plani Cem'e yakinlasarak bir takim aciklarini bulmak ( mesela Yilmaz'in aradigi belgeler gibi ) ise nisbeten anlasilabilir ama hedefi kendilerine ait mallari geri almak ise oldukca kotu bir plan. Cem'inki epeyce dusunulmus, calisilmis ve bin tane yedegi olan bir plandi. Filiz ise profesyonel bir manyaga karsi tek cepheden bodoslama ise daldi. Intikam gozunu kararttigi icin ne kadar tehlikeli bir ise bulastiginin farkinda degil bence.
Bence de ilersi için kötü bir plan ama zaten çok ilersi olacağını sanmıyorum..cem kasayla yılmaz ve filizin birlikte plan yaptığını birleştirir..Ama ceme çokta sıcak davranmadı sadece yanlış anladığını ve arkadaşlıklarını düşüneceğini söyledi..Cemde bunun için elinden geleni yapmaya çalışır :)
edit:kesin diyorum ama yanılma ihtimalim çok yüksek :img-hyste o yüzden kesinliği kaldırıyorum :)
forever_bim
31-03-07, 01:31
Yılmaz
Eve gelen Feride'ye Ömer'i soruyor, Ömer'in kan gurubuna uygun kanı bulmak için canını dişine takıyor, bir kez daha bu işi bitireyim adam zorda diyor, hastane masraflarını ödüyor, komutanlara adam kaçacak değil diyor, kelepçeleri takmayın diyor.
İşin tuhafı Yılmaz Ömer'le olan 60 haftalık sorunu tek aşamada çözüyor, tabii Ömer de aynı şekilde, arada 108 bilinmeyenli denklem misali Filiz kalıyor.
tek cümlelik cevap ama napayım
kesinlikle hayır !olay entrikaya dönüşmemeliydi...
İkinize birden açıklayım
Artık şu noktada anlaşalım, Yılmaz'ın teklifi (ikincisi) kabul edilmeyecek bir teklif değildi. Filiz, Yılmaz'dan değil Cem'den alacağı intikamın hayaliyle yollara çıktı, hem de Aslı ona "Cem beni kaçırdı" demesine rağmen. Umarım anlaşıldım.
ben anladım açıklama için sağooll ayrıca bukonuda hemfikiriz yorumlarımı okudunmu bilmyorum ama yılmaz çok ince birşeklde teklf etti filiz hakkında olan yanlış düşünclerne rağmen onun üzülmemesni istedi vee kırmadn kibarca bir teklf yaptııı evet kabuletmelydi aksini asla idda etmyorum...intikam konusuda doğru yalnz intikam hayali demiylm oan oadamn yaptıklarnı öğrendi vee boşduramayacğna kararverdi yaptıklarnı ödetecğni intikam hırsıı desek daha doğru olcak...yaa bide diyorum kızdğmz bu olay acaba iyi olaylara vesile olrmu neblm cem filiz kaçırır yılmaz kurtarr ona ve beğe kötü bişe olmadn artı gerçkleri öğrener falan hş sahnelerde olabalr hemen kötüye yormayalım derim ben..tabi büyük ihtmal kötü gelşcek ama:(
modest2000
31-03-07, 01:33
Filiz "biz