PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 16

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

emraht
31-03-07, 03:35
yılmaz cemin işini kanuni yoldan bitirmek için emin adımlarla gidiyordu, delil peşindeydi yoksa yılmazın yüzünede dedi herşeyi ben yaptım diye dövüp bıraksamıydı? hayır. amacı onu içeri tıkmak. şimdi zeynamı mataharimi ne olduğunu sanan filiz olaya karıştı iş avantür macera entrika ya sardı. allah sonunu hayır etsin diyelim.
sonra bu bölümde ömerin o yaralı haliyle ceza evine gidişine pek bir tepki vermedi. daha uzun süre yatsın diye hastanede torpilde aramadı. oysa bizim kartal ceza evinde yatan ünlülerimiz nezle olsalar 6 ay hastanede yatıyor.

eyschann
31-03-07, 03:40
valla haklısın benimde çok moralim bozuldu o sahnede.ama handan karekteri yola girdi.şuan için çok iyi ilerliyo bu çöküş belkide onları ii yöndede etkiledi azı şeyleri görmelrini sağladı ama yinede bu tekiner çöküşnüü izlemek ve handanı bile bu durumda görmek istemezdim.biz filizciler olark yufka yürekli oluyoruz birazcık galiba :D

ne diyelim valah allah düsmanimiza vermesin böyle seyleri ama yakinda eski günlerine döneceklerine göre hazla üzülmeye gerek yok

Not:"Buarada allah kimseyi bazi firsatcilar düsürmesin kendilerini birsey sananlara, Gögde gösterisi yapmak isteyenlere......."

Neyse arkadaslar hepinize iyi yorumlar ve tatli uykular

slayjic
31-03-07, 03:41
yılmaz cemin işini kanuni yoldan bitirmek için emin adımlarla gidiyordu, delil peşindeydi yoksa yılmazın yüzünede dedi herşeyi ben yaptım diye dövüp bıraksamıydı? hayır. amacı onu içeri tıkmak. şimdi zeynamı mataharimi ne olduğunu sanan filiz olaya karıştı iş avantür macera entrika ya sardı. allah sonunu hayır etsin diyelim.
sonra bu bölümde ömerin o yaralı haliyle ceza evine gidişine pek bir tepki vermedi. daha uzun süre yatsın diye hastanede torpilde aramadı. oysa bizim kartal ceza evinde yatan ünlülerimiz nezle olsalar 6 ay hastanede yatıyor.

ilk önce filiz yılmazın cemin entrikalarını günyüzüne çıkarmaya çalıştığını bilmiyor ve oda kendince çözümler üretiyor..
ayrıca yattığı hastane gününün masrafını ödemeye parası olmayan insan torpili neyle yaptırıcak hadi torpili bir şekilde yaptırdı hastanede kalan günler ömer bedavamı yatacak bazı şeyleri yazarken diğer yönlerinide düşünelim..

emraht
31-03-07, 03:49
ilk önce filiz yılmazın cemin entrikalarını günyüzüne çıkarmaya çalıştığını bilmiyor ve oda kendince çözümler üretiyor..
ayrıca yattığı hastane gününün masrafını ödemeye parası olmayan insan torpili neyle yaptırıcak hadi torpili bir şekilde yaptırdı hastanede kalan günler ömer bedavamı yatacak bazı şeyleri yazarken diğer yönlerinide düşünelim..

aslı filize dedi ya: yalnızca cemle yılmaz uğraşiyor diye.
filiz neden daha çok bilgiye ulaşmak için yılmazla konuşma gereği duymadıki?
hadi kızgınsın yardım isteme ama bari cemi iyice tanı yılmazdan sorarak dimi?
ömerin bile beni vurduran cemmiş dedi yılmaz lafına yeterli şaşkınlığı hayreti gösteremedi filiz. dehşete düşmesi gerekirdi oysa.

slayjic
31-03-07, 03:58
aslı filize dedi ya: yalnızca cemle yılmaz uğraşiyor diye.
filiz neden daha çok bilgiye ulaşmak için yılmazla konuşma gereği duymadıki?
hadi kızgınsın yardım isteme ama bari cemi iyice tanı yılmazdan sorarak dimi?
ömerin bile beni vurduran cemmiş dedi yılmaz lafına yeterli şaşkınlığı hayreti gösteremedi filiz. dehşete düşmesi gerekirdi oysa.

yılmaza bişey sormadı çünkü yılmazın yanına gitmeden önce filiz kendi planını yapmıştı planındaki bütün maddeler yerli yerindeydi demekki yılmaza bişey sorma gerğini duymadı..
ewet filiz dehşete düşmedi çünkü o kadr çok şey duyduki, artık cemin neler yapabileceğini ve bunuda yapmış olabileceğini kabul ediyor...

stormy
31-03-07, 07:47
Kasanin icinde birsey bulacaklarini sanmiyorum...Cem Fatihin bakislarindan suphelenmistir bosaltmistir o kasayi..Fatihe eskiden briseylerini iyi kotu anlatiyordu artik soylemiyor...Mantiksiz olan nokta asil birde su..Ekrem diyorki bize kameralarin yerini soyle guvenligin yerini soyle falan..:) Fatih'te diyorki yangin merdivenlerinde birsey yok..Ee peki Cemin odasina dogrudan giren yangin merdiveni mi var :)..O odayi kac kere gosterdiler disaridan Istanbul manzarasi gorunuyor :)..Detaylari gectiler galibada,yoksa o kadar surede kameralari etkisiz hale getirdiklerine gore....Hem Cem gibi biri odasini bos birakir mi?..Yapacaklari sey Cemin Kemal abilerinin ofisine koydugu gibi bir kamera yerlestirip sifreyi ogrenmeleriydi..Cemin ilk suphelenecegi Yilmaz olacak..Ama bizimkiler testereyle kesmeyi uygun gorduler..:)..Cilingir cagirsalar daha iyiydi :)

Bu bolumde Yilmaz ile Omerin bir noktada benzediklerini gordum..kimseden yardim kabul etmeme ozelliklede bayanlardan :)..ikiside bu konuda cok gurur yapiyorlar.

mıstaa
31-03-07, 09:13
yorumları okuyamadım ama bu bölümden sonra forumda "filizciler" diye bir gurubun olacağını zannetmiyorum..
karamsar olmak istemem ama son zamanlarda izlediğim en vasat bölümdü..:img-help:

arzuinan
31-03-07, 09:30
Günaydınlar....

Filiz, Cem'le başa çıkamaz. Ben bu durumdan çok endişe ettim... Filiz'in hayatı şu andan itibaren tehlikededir...

Filiz'in aldığı kararı yanlış bulmadım. Ama sonuçlarından korktuğumu ifade etmeliyim...

arzuinan
31-03-07, 09:42
Aslı ve Yılmaz konusunda yanılmamışım herzamankigibi Aslı hanım aldığı kararı yerine getiremedi... Neyse şimdiki sorunumuz Aslı değil zaten...

yakupoglu61
31-03-07, 09:47
Yılmazcılar,Yılmaz'ın Filiz'i hiç bir zaman doğru dürüst uyarmadığına da dikkate alsınlar,"dikkali ol" dışında.Aslı'nın kaçırıldığını bugüne kadar kim söyledi Filiz'e.?
Yılmaz son dönemde yaptıklarıyla başlı başına sorunlu bir karakter.Filiz'e laf söyleyebilecek en son kişi.:img-wink: Bence siz önce Yılmaz'la uğraşın,Yılmaz adına özeleştiri yapın,o kadar onulmaz hataları varki,çok uzun zamanınızı alacaktır.

hiç yılmaza sataşmayın arkadaşım... Bu bölüm adam gibi adamlığını tekrar izletti bize. Ne kadar doğru dürüst biri olduğunu bir kez daha gördük[siz gördünüz mü bilmem]
Yılmaz gereken herşeyi yaptı.
Filiz kendini düşünerek yani bencillik ederek teklifi reddetti...!

filizim+y
31-03-07, 09:49
Filiz'in Yilmaz'dan parayi kabul etmemesiyle, Cem'le ilgili planini ayri tutmak gerek bence. Filiz Yilmaz'in ilk teklifini kabul etmemek de hakliydi. Ikinci de ise planini coktan yapmisti ve zaten parayi bulup, Omer'i cikaracagina emindi.

Diger taraftan ben Omer'in Yilmaz'in teklifini kabul edecegine hala inanmiyorum. Omer bu bolum gecmis iliskilerin simdiki hayati da ne kadar etkiledigini gosterdi bize. Omer'in Nevzat'in parasini istemesi ile Filiz'in Yilmaz'in parasini istememesi arasinda fazla bir fark yok. Ustelik Omer Feride'nin sevgisinden emin. Filiz'in gozunde ise Yilmaz kendisini asagilayan biri. Omer bu durumu kismen bildigi icin Yilmaz'dan para almanin Filiz'i zor durumda birakacagini dusunup, bu yardimi kabul etmezdi. Ayni sekilde Cem'in yardimini da kabul etmeyecegi gibi. Filiz bu duruma nasil bir kilif bulacak bilmiyorum.

Sevgili Forever_bim, senin soruna gelince. Benzer bir durumda ben Omer'i de Filiz gibi elestirmezdim. O parayi baska sekilde bulmasini tercih ederdim.

sevgili denizim yaklaşık 20 sayfa okuduğum yorumlarda, yaşanan bu iki olayın farkını ve olması gerekenin nasıl olması gerektiğini hatta nedenlerini açıklamışsın ancak bu kadar güzel bir yorum yapılır filiz, yılmaz ve ömer için ellerine sağlık izninle bu yorumuna imzamı atıyorum ve manasız tartışmalara giren arakadaşlarıma bu yazıyı tekrar okumalarını rica ediyorum:img-yes:

hala daha düz mantıkla yapılmış yorumlar okudum bazısı bana pes dedirtti ama bu haftanın malzemesi de çıktı arkadaşlara hayırlı olsun diyorum...

NOT: sevgili modum ömerin bıçaklanmasıyla sende ki gizli filiz gün yüzüne çıktı sanırım tekiner kardeşliğini savunan biri olarak senden filizle ilgili böyle yorumlar okumak şaşırmadım desem yeridir, filizin yaptıklarını bile bile hala daha filiz hatalı, sanırım diğer yapılanların önüne set çekmek için filizin yaptıkları göze batıyor, ona saldırmak daha keyif verici sonuçta anlamadan tek eleştirilebilen karakter ve katılımın da çok olacağını bir konu
(senden beklediğim cvbı da almış değilim henüz)

filizim+y
31-03-07, 10:07
herkese günaydınlar,

benim açımdan fena bir bölüm değildi filizyılmaz sahnelerini özlemişim iyi geldi bu bölüm ve bölüm sonrası yine forumu germeyi başarmışsınız tebirk ederim

bölümde en beğendiklerim

YILMAZ
--- yılmazın ömer için birşeyler yapması (eskiye dair tüm kırgınlıkları bir kenara bırakıp yardıma ihtiyacı olan birine her koşulda yardım etmesi benim eski yılmazımdı, alkışlar :happy0064 :happy0064 )
--- yılmaz kan bulmaya giderken araba direksiyonunda yüzüğünü gören filize karşı mahçubiyeti ve gizlemeye çalışması (yılmazımın tavrına bayıldım)
--- yılmazın filizin bir an tereddütle arabaya binip binmemek arasında kalmasına yılmazın destekler nitelikte ki "hadi filiz, merak etmeyin ömer bunu da atlatır, belki de o kadar önemli değildir" sözleri ve filizi ağlarken gördüğünde içinin gitmesi gözgöze gelmeleri (çok güzllerdi çiftim)
--- yılmazın ilk yaptığı teklife karşılık ikinci teklifinde geçmişi bir yana bırakması hatta içindeki kızgınlığa dur diyip nazikçe teklifini yinelemesi ve hastane masraflarını ödemesi (yapıaln davranış yılmaz karakteri ile örtüşen bir hareket beğendim ama direkt ömere yapsa daha makbule geçerdi bence filiz olmamalıydı ikinci teklifin muhatabı)
--- yılmazın aslı ya karşı yaklaşımı olması gerektiği gibiydi vedaha fazlasını da yapacağını gösterdi (yüzüğü geri taktı ama bebği öğrenince pişman olacaktır)

FİLİZ--- ömerin vurulması öğrendikten sonra ki hal, hareket ve tavırları enfesti endişesi ve abisi için üzülmesi
--- yılmazla birlikte kan bakmaya gittiklerinde yüzüğü görüşüyle yıkılışı (yılmazın da anlamasını sağladı bakışlarıyla içinin yandığını hissettirdi sevdiğine)
--- filiz cemin yanında yılmaza teşekkür etmesi ve yaptığından dolayı memnuniyetini belli edişi süperdi
--- filiz cemin gerçek yüzünü öğrendikten sonra sonuçları kötü olacak bir plana başladı ama kararlılığı, nefret dolu bakışları bu duyguları da çok güzel yansıttı (bu kararı verdi çünkü yalnız başına olduğunun farkında)
--- filiz yılmazın yaptığı jeste karşılık hemen geri ödemek istedi çünkü kendince haklı nedenleri vardı ve teklifini kabul etmemesi de planını yapmış olmasıydı
--- filiz işten ayrılmasında cemin parmağını olduğunu öğrenince yine fevri karar olan bu planı yapmak en mantıklısı geldi

güzide çiftim olarak beğenilerimi dile getirmek istedim sonra yapacağım bölüm yorumumda daha da geniş yer alacakları kesin bunlar tadı damağımda kalanlar:img-yes:

arzuinan
31-03-07, 10:14
67. bölümde herşeye rağmen aşıklarımın sahnelerine bayıldım. Yılmaz'ın yüzüğünü saklama çabası. beni acayip keyiflendirdi ama bir o kadarda içimi acıttı. -keşke böyle olmak zorunda olmasaydı- Buarada birbirlerine bakışları hala aynı. Aşk dolu. Bir arada oldukları her an gözler birleşiyor. ama... ama ikiside İNATÇI... Boşuna demiyorlar "AŞKA İNAT ZAMANLAR" Diye ...

68. bölümle ilgili şuanki tek tahminim Yılmaz'ın, Filiz ve Cem'i birlikte görüp, içinde duyduğu acıyla ani karar verip evlilik işlemlerini hızlandırması...

filizim+y
31-03-07, 10:27
sizler yorumlarınızla dile getiriyorsunuz filizin aldığı bu kararı bende şiirle dile getirmek istedim filizin intikam duygusunu, umarım beğenirsiniz...
(bence vurmadan önce abalıya düşünmek gerek neden yaptığına)

F ermanını yazdım ellerimle
İ ş çığrında çıktı ettiklerinle
L akin bunun bedelini ödeteceğim izninle
İ smini sileceğim yeryüzünde
Z amanıdır şimdi seni ezmek elimde
İ nat etsen de olmayacağım seninle
N e yaparsan yap yenileceksin bize

İ ntikam yeminini içtim o gece
N edenimsin bu hale düşmemize
T arif edilmez acılar yaşattın bize
İ nanmadım sevdiğime
K arşı geldim sözlerine
A ma haklıymış gördüm gözlerimle
M ahvedeceğim seni kendi ettiğinle
I sıttığın hain ateş meşalesiyle

matraka
31-03-07, 10:29
ilk önce tubabüyüküstüne oyunculuk eleştirim olsun bu bu bölüm tubayı oyunculukta vasat gördüm tepkilerini bir tek cem karşısında farkedebildim

senaristler işini biliyor açıkcası matrakanın eline filize teslim etmek kurda kuzu teslim etmeye benzer :img-hyste :img-hyste ama güvenip teslim ettiler

Not:matraka: 1 - serap :0
:img-hyste :img-hyste :img-hyste 2.darbeyide 69 bölümde yiyecek :img-hyste :img-hyste

arzuinan
31-03-07, 10:36
...
Not:matraka: 1 - serap :0
:img-hyste :img-hyste :img-hyste 2.darbeyide 69 bölümde yiyecek :img-hyste :img-hyste

çok pardon bu kısmı anlayamadın açıklama istesem çok şeymi istemiş olurum. şimdiden teşekkürler ...

Yılmaz ve Filiz, bana göre ikiside ani karar verip hemen hayata giçiriyorlar ve sonuçta da "öfkeyle kalkan zararla oturur" sözünü doğruluyorlar ...

matraka
31-03-07, 10:38
çok pardon bu kısmı anlayamadın açıklama istesem çok şeymi istemiş olurum. şimdiden teşekkürler ...

Yılmaz ve Filiz, bana göre ikiside ani karar verip hemen hayata giçiriyorlar ve sonuçta da "öfkeyle kalkan zararla oturur" sözünü doğruluyorlar ...

resmi sitede bir kız varmış tiyoları veren bir kız bende dedim önüne bir yem atayım :img-hyste :img-hyste attım tuttu demekki denymiş serapa kanmayın matrakadan şaşmayın:img-hyste :img-hyste

ferman336
31-03-07, 10:40
karakter yorumumdur;
Yılmaz : iyiydi. fakat anlamadığım bir tutarsızlık içinde maalesef. sen ki keskin çizgileri olan bir karakter çiziyorsun niye hala başkasından hamile olduğunu düşündüğün bir kadına için eriyerek bakıyorsun. sanki hadi dese kollarının arasına alacak gibi. yardımları için bir şey diyemem insani bir vazife. bu tutarsızlığı da f...e (bilerek malum şahsın adını yazmadım gene kullanmışsın onun adını diyip sataşma olmasın diye) duyduğu büyük aşka bağlıyacam ama yılmaz gibi bir karakter bunu yapmamalı silip atmalı. katillikle suçlandığında bile çok daha ters bakıyordu.hayret...

Nevzat : yılmazdan ve son 5 bölümdeki ömerden sonraki üçüncü delikanlı karakter. hele ki "sevdiğim kadını kaybettim ona mı yanayım, yoksa beni tanımıyor ona mı yanayım" cümlesi gecemi aydınlatan süper bir replikti. eşimle beraber bu dizide bu kadar güldüğümüzü hatırlamıyorum. adamın bir suçu da yok tek üzüldüğüm karakter.

Ömer : bu bölüm. he is the best .... of the rest (ingilizce moda olmuş forumda)

Feride: yaptığı şey onu seven bir erkek tarafından kabul edilecek birşey değil her ne kadar iyiniyetle yapılmış olsa da. elinden gelen bu yazık.

Cem - Fatih : sanırım fatih ebediyete intikal biletini kesti. cem gibi takıntılı adamlar kasanın o açma kolunu nerde bıraktığını bile bilir.oynandığını anlamış ve kasayı boşaltmıştır. e tek şüpheli fatih.güle güle fatih.:sad53:
cenk ertanı bu bölüm beğendim. f.... karşısındaki duygu ve düşüncelerini suratına çok iyi yansıttı gibi geldi bana.herkes aynı düşünmeyebilir.

kasa açıcısı : be adam madem spiralle(avuç taşlama aleti) dalacaksın kasaya ne trip yapion zor falan diye.hayret bişi :)

aslı: yol yapıldı ölmeden devam edecek gibi yola.

f.... : yorum yok. sadece yemek sırasında canına okuyacağım senin modundan seni yanlış değerlendirmişim düzelteceğim moduna geçişte harika bir surat ifadesi. tebrikler.

handan : kelimelere kifayetsiz kalıyor. insan ne çabuk değişebilen bir varlık :)

matraka
31-03-07, 10:43
burdan sevgili fermanı anmak geldi içimden eşini tebrik ederim arkadaşım güzel tahmimn olduğunu o zamanda belirtmiştim zaten

sevgili modum dediklerinin hepsine imzamı atarım haklı şeylerdi yılmazın başaramadığını kaç bölümdür uğraştığını bilen bizler filizin cemi alt edeceğini sanmışlar:img-hyste :img-hyste bu kız bir karar alıyorsa korkucaksın diye bitiriyorum filizi eleştirmek için bana malzeme veriyorlar ya :img-hyste :img-hyste yapmayın diyorum ama nafile

not.tekrar belirtiyorum tubabüyüküstünün oyunculuk performansı bu bölüm vasattı etkiye tepki meselesi

zeynep beşerler iyi yolda devem ediyor ses terbiyesi inşallah dizi sonuna kadar halleder

denmavi
31-03-07, 10:44
1. si Handan Cem'i hastahanede gördüğünde önceden Yılmaz'a yaptığı gibi fevri davranmadı.

2. si o kasanın içinden birşey çıkmayacak bence çıksa bu bölüm öğrenirdik :D Bence bizim zeki ve kurnaz Cem yine Yılmaz'ı eledi :good:

matraka
31-03-07, 10:47
karakter yorumumdur;
Yılmaz : iyiydi. fakat anlamadığım bir tutarsızlık içinde maalesef. sen ki keskin çizgileri olan bir karakter çiziyorsun niye hala başkasından hamile olduğunu düşündüğün bir kadına için eriyerek bakıyorsun. sanki hadi dese kollarının arasına alacak gibi. yardımları için bir şey diyemem insani bir vazife. bu tutarsızlığı da f...e (bilerek malum şahsın adını yazmadım gene kullanmışsın onun adını diyip sataşma olmasın diye) duyduğu büyük aşka bağlıyacam ama yılmaz gibi bir karakter bunu yapmamalı silip atmalı. katillikle suçlandığında bile çok daha ters bakıyordu.hayret...

Nevzat : yılmazdan ve son 5 bölümdeki ömerden sonraki üçüncü delikanlı karakter. hele ki "sevdiğim kadını kaybettim ona mı yanayım, yoksa beni tanımıyor ona mı yanayım" cümlesi gecemi aydınlatan süper bir replikti. eşimle beraber bu dizide bu kadar güldüğümüzü hatırlamıyorum. adamın bir suçu da yok tek üzüldüğüm karakter.

Ömer : bu bölüm. he is the best .... of the rest (ingilizce moda olmuş forumda)

Feride: yaptığı şey onu seven bir erkek tarafından kabul edilecek birşey değil her ne kadar iyiniyetle yapılmış olsa da. elinden gelen bu yazık.

Cem - Fatih : sanırım fatih ebediyete intikal biletini kesti. cem gibi takıntılı adamlar kasanın o açma kolunu nerde bıraktığını bile bilir.oynandığını anlamış ve kasayı boşaltmıştır. e tek şüpheli fatih.güle güle fatih.:sad53:
cenk ertanı bu bölüm beğendim. f.... karşısındaki duygu ve düşüncelerini suratına çok iyi yansıttı gibi geldi bana.herkes aynı düşünmeyebilir.

kasa açıcısı : be adam madem spiralle(avuç taşlama aleti) dalacaksın kasaya ne trip yapion zor falan diye.hayret bişi :)

aslı: yol yapıldı ölmeden devam edecek gibi yola.

f.... : yorum yok. sadece yemek sırasında canına okuyacağım senin modundan seni yanlış değerlendirmişim düzelteceğim moduna geçişte harika bir surat ifadesi. tebrikler.

handan : kelimelere kifayetsiz kalıyor. insan ne çabuk değişebilen bir varlık :)

sevgili fermana yılmazdaşı olarak cevap vermek bana düşer

yılmaz filizi seviyor ferman hala seviyor şu sahneye dikkat ettinmi hastanede cem vardı ve yılmaz iyi akşamlar deyip ordan ayrıldı arabaya binerkenki hali cemle filizi gene yanyana görünce fenalaşması aşık ne onla ne onsuz bu gelgitleri yaşıyor hala belki filiz için olmasa bile feride için orda olmak zorunda

hala belirtiyorum tuba oyunculuk olarak vasattı bu bölüm

gülbeşeker
31-03-07, 10:48
resmi sitede bir kız varmış tiyoları veren bir kız bende dedim önüne bir yem atayım :img-hyste :img-hyste attım tuttu demekki denymiş serapa kanmayın matrakadan şaşmayın:img-hyste :img-hystesevgili matraka o serpildi serap değildi neyse haklısın o kız aslı ölecek demişti de aslının iyileşeme olasılığı epey varmış ölecek gibi durmuyor eee gelecek bölüm tüyoları yok mu?Bu arada filizn başına bir işler açacağı belliydi.Bu arada yılmazı takdir ettim filizi başkasından hamile sanıyor ama onun için çok üzülüyor ,yardım etmek istiyor,ve de hala içli içli bakıyor aşk bu olsa gerek.

forever_bim
31-03-07, 10:48
Sevgili Filizim

Ben Filiz'i yeri geldi senden fazla bile savundum ama 64. bölümde "Bebek senden değil" lafından sonra ve akabinde yaptığı türlü yanlışlıklarla, Yılmaz'la olan sorununa bebeğini ve Ömer'i dahil etmesiyle bu karakter benim gözümdeki itibarını yitirmiştir.

Filiz'in yaptıklarını doğru bulmama, onaylamama, beğenmeme hakkımı kullanıyorum.

levoo
31-03-07, 10:49
Matraka gelecek haftaki bölüm muhteşem olacak yorumları vardı sanırım senin tüyolarınla paralel haftaya ve bundan sonraki bi kaç bölümde yaşanacak gelişmelerin tüyolarını verebilirsen sevinirim...

filizim+y
31-03-07, 10:51
bölümün enleri yılmaz, ömer, filiz, feride ve nevzattı
bölümün iyilik meleği yılmaz
bölümün gururcuları ömer ve filiz
bölümün kendini feda edeni feride
bölümün intkam yeminini içen filiz
bölümün pişmanlık yaşayanı feride
bölümün itirafçısı ömer, filizin patronu
bölümün karşılık beklemeden iyilik yapanı yılmaz ve nevzat
bölümün en sevineni ve safı cem
bölümün patavatsızı ali
bölümün yardımseveri sema ve müjgan
bölümün inatçısı cemil
bölümün en üzgünleri aslı, feride ve salih
bölümün eğlencesi handan
bölümün en gereksiz sahnesi kasanın çalınması

sizlerin en'leri neler:img-wink:

arzuinan
31-03-07, 10:55
resmi sitede bir kız varmış tiyoları veren bir kız bende dedim önüne bir yem atayım :img-hyste :img-hyste attım tuttu demekki denymiş serapa kanmayın matrakadan şaşmayın:img-hyste :img-hyste

cevap için tekrar teşekkürler. O tiyoları veren kişinin adı serpil, ama küçük bir ayrıntı önemli değil sanırım...

Normal şartlarda olsa Aslı ve Yılmaz ilişkisine hiç sesim çıkmazdı. Aslı iyi niyetli ve mutluluğu sonuna kadar hak eden biri. Ama gelin görünki Yılmaz ve Filiz birbirlerinin kaderi...

Aslı'nın Yılmaz'la olan her sahnesinde sinirlerim tepeme çıksada bu Aslı'dan kaynaklanmıyor onun yerinde kim olsa ben bu şekilde düşünürdüm. Çünkü Yılmaz'ın yanında görmek istediğim tek kişi FİLİZ...

ferman336
31-03-07, 10:56
sevgili fermana yılmazdaşı olarak cevap vermek bana düşer

yılmaz filizi seviyor ferman hala seviyor şu sahneye dikkat ettinmi hastanede cem vardı ve yılmaz iyi akşamlar deyip ordan ayrıldı arabaya binerkenki hali cemle filizi gene yanyana görünce fenalaşması aşık ne onla ne onsuz bu gelgitleri yaşıyor hala belki filiz için olmasa bile feride için orda olmak zorunda

hala belirtiyorum tuba oyunculuk olarak vasattı bu bölüm

sevgili matraka; doğru yılmaz f...i hala çok seviyor. ama bugüne kadar yılmaza çizilen karakter bunu yapmamalı , bağrına taş basıp silmeliydi diye düşünüyorum. düşünsene yılmaza göre f... kendini aldatan ve başkasından hamile bir kadın ve kendi değerlerine göre bu ilişki için en ufak umut yok. çizilen karaktere göre, ona yapılabilecek en büyük yanlış yapılmıştır ve daha ufak şeyler için bile dünyayı yıkan yılmaz hala f...e içi bayıla bayıla bakmaktadır. hayır şunu anlamıyorum kendini aldattığını düşünüyorsun e bu olayın sonucu olarak ortada kabak gibi bir bebek var niye hala f...e karşı ezik bir tavırla davranıyor ve bakıyor bunu anlamak zor benim için. ikinci paragrafına katılıyorum sadece yemek sahnesi hariç.surat ifadesinin değişimi beğendim ben walla.

matraka
31-03-07, 11:01
Sevgili Filizim

Ben Filiz'i yeri geldi senden fazla bile savundum ama 64. bölümde "Bebek senden değil" lafından sonra ve akabinde yaptığı türlü yanlışlıklarla, Yılmaz'la olan sorununa bebeğini ve Ömer'i dahil etmesiyle bu karakter benim gözümdeki itibarını yitirmiştir.

Filiz'in yaptıklarını doğru bulmama, onaylamama, beğenmeme hakkımı kullanıyorum.

sevgili modum oyunculuk olarak tubayı bu bölüm nasıl buldun merak ediyorum senin görüşlerini önemserim biliyorsun çok merak ediyorum

not.arkadaşlar sezgili modumuz sezintiye verdiğim sözden dolayı 68 bölüm tiyosu yazmayacağım birde serpil hanımı 69 bölümde birkez daha nakavt edeceğim çünkü filiz yılmaz barışıcak demişti :img-hyste :img-hyste barışma yok ama 2 detayı paylaşabilirim herhalde merak etmeyin diye yazayım sakıncası yoksa

---kasan boş çıkar cem şirkette köstebek olduğunu anlar
--- filizin planları şimdilik işlemektedir.(ama kiminle dans ettiğini bilidğinde herşey için çok geç olucak)

filizim+y
Sevgili Filizim

sevgili modum teşekkür ederim, (ama asıl cvbımı hala vermedin ö.m.)

benim ki filizi savunmak değil elbette benden fazla savunduğun dönemler var bunları bildiğim için şaşkınlığımı dile getirdim her koşulda filizi anlayan sen söz konusu ömer olduğunda bambaşka bir filizle karşılaşmış gibi yorum yapıyorsun niyetim hakkını elinden almak ya da eleştirmek değil bunu çok iyi biliyorsunbölyle söyleyerek üzüyorsun beni:icon_sorr

yapılan yanlışların bende farkındayım ama düz mantıkla bakıldığı için anlamak istemiyorum sonuçta tek taraflı yapılan hiçbirşey yok ne yılmaz ne filiz ne de ömer bir şekilde geçmişte yaptıklarının bedelini ödüyorlar hepsi de farklı farklı bunu yaşıyor

yılmaz sevdiğini
filiz herşeyini ve sevdiğini
ömer herşeyini, hatta özgürlüğünü

bunları çoğaltabiliriz ama tek taraflı bunlara neden olan bir kişi değil her 3 tarafada bakarsan hepsinin kendince hataları olmuştur benim anlatmak istediğim bu anlaşılamıyorum ona üzülüyorum:icon_sorr :icon_sorr

yakupoglu61
olmadı matraka olmadı herkese bi söz veriyosun ...?
sora biz açıkta kalıyoruz...!

filiz yaptığı çok tehlikeli bi plan ....!

matraka
31-03-07, 11:02
sevgili matraka; doğru yılmaz f...i hala çok seviyor. ama bugüne kadar yılmaza çizilen karakter bunu yapmamalı , bağrına taş basıp silmeliydi diye düşünüyorum. düşünsene yılmaza göre f... kendini aldatan ve başkasından hamile bir kadın ve kendi değerlerine göre bu ilişki için en ufak umut yok. çizilen karaktere göre, ona yapılabilecek en büyük yanlış yapılmıştır ve daha ufak şeyler için bile dünyayı yıkan yılmaz hala f...e içi bayıla bayıla bakmaktadır. hayır şunu anlamıyorum kendini aldattığını düşünüyorsun e bu olayın sonucu olarak ortada kabak gibi bir bebek var niye hala f...e karşı ezik bir tavırla davranıyor ve bakıyor bunu anlamak zor benim için. ikinci paragrafına katılıyorum sadece yemek sahnesi hariç.surat ifadesinin değişimi beğendim ben walla.

iyide ferman leyla o haldeyken mecnun kayıtsız mı kalmış aşktan bahsediyoruz çizilen krakterden değil aşka söz geçirebilmek ne mümkün ola

sendende bir ricam car tuba bu bölüm oyunculuk açısından nasıl dı?

arzuinan
31-03-07, 11:04
...64. bölümde "Bebek senden değil" lafından sonra ve akabinde yaptığı türlü yanlışlıklarla, Yılmaz'la olan sorununa bebeğini ve Ömer'i dahil etmesiyle bu karakter benim gözümdeki itibarını yitirmiştir.

Benim gözümdeki itibarı bitmiş değil ama bir konuda size katılıyorum...

Filiz, Yılmaz'a "senden değil" yerine "senin değil" dese daha anlamlı olurdu. Burada hatalı karar verdiğini düşünüyorum. Çünkü, o anda Filiz'den çok daha başka cümleler beklerdim. öyle şeyler söylemeliydi ki Yılmaz'ın kafası daha çok karışsın ve gerçeği öğrenmek için çabalasın... Hemde gerçek ortaya çıktığında derdini anlatabilme şansı olurdu. Fakat şimdi yine zor durumda kalacaktır, Yılmaz karşısında...

yakupoglu61
31-03-07, 11:09
filizin planları şimdilik işlemektedir.(ama kiminle dans ettiğini bilidğinde herşey için çok geç olucak)

acaba bu olay sonunda bebek düşermi...?

son zamanlarda yılmaz için yaptığımız bu uşak kendinde değil ne yaptığını bilmiyo sözünü bu bölümden itibaren FİLİZ için kullanmak istiyorum...

filiz ne yaptığını bilmiyo biri lütfen bir TOKAT atsın...!

levoo
31-03-07, 11:11
sevgili modum oyunculuk olarak tubayı bu bölüm nasıl buldun merak ediyorum senin görüşlerini önemserim biliyorsun çok merak ediyorum

not.arkadaşlar sezgili modumuz sezintiye verdiğim sözden dolayı 68 bölüm tiyosu yazmayacağım birde serpil hanımı 69 bölümde birkez daha nakavt edeceğim çünkü filiz yılmaz barışıcak demişti :img-hyste :img-hyste barışma yok ama 2 detayı paylaşabilirim herhalde merak etmeyin diye yazayım sakıncası yoksa

---kasan boş çıkar cem şirkette köstebek olduğunu anlar
--- filizin planları şimdilik işlemektedir.(ama kiminle dans ettiğini bilidğinde herşey için çok geç olucak)

Fatih'in başı belaya doğru sürükleniyor.
Filiz'in Cem uğraşması hataydı zaten sonunda da Cem her şeyin farkına vardığında Filiz'e zarar verecek ve hayatını yine Yılmaz kurtaracak.(Meral olayında olduğu gibi)

psikoanaliz
31-03-07, 11:12
MATRAKA sen hep 66 yada 67 de yılmaz bebek olayını öğrenecek dedin ama öğrenmedi seninde bazen dediklerin çıkmıyo hakikaten yılmaz ne zaman öğrenecek 68. bölümde öğrenme ihtimali varmı cumartesini bekleyin dedin bekledik şimdide diyosun tiyo vermiycem bari 68.bölüm hakkında bişeyler söyle merakyan öleceğiz

matraka
31-03-07, 11:12
olmadı matraka olmadı herkese bi söz veriyosun ...?
sora biz açıkta kalıyoruz...!

filiz yaptığı çok tehlikeli bi plan ....!

herkese söz verme meselesi değil bu sevgili yılmazdaşım sezinti modumuz ricası tiyolar hakkındaki endişeleri farklı idi ama açıkta kalan gelişmeleri zaten belirttim

tekrar belirteyim

---filizin planları şimdilik iyi gider ama kimle uğraştığını anladığında herşey için çok geç olucaktır.
---kasa boş çıkar cem köstebek olduğunu anlar

filizim+y
31-03-07, 11:13
yılmaz yabancı birine bakmadı ki deliler gibi sevdiği aşkı en iyi yaşatan ve hala daha unutamadığı sevdiğine baktı bunun neresi garip anlayamadım, hadi akla söz geçer de yüreğe geçer mi geçmiyor işte bu bölüm de de yılmaz yapamadı bakmadan edemedi o halleri benim çok hoşuma gitti

arabanın içinde bakması ve gözgize gelmesi, sürekli bakması
hastane de bakışları
yüzüğü saklamak için binbir hal alması
ofisteki bakışları

yılmaza alkışlar:happy0064 :happy0064

lawinia
31-03-07, 11:14

katılıyorum bende aynı seyleri düsündüm izlerken. gecen sezon elif ona ömer için geldiğinde ne kadar sert davranmıstı aslında simdi yılmazın yapması gereken böyle sert tavırlardı yardım edebilir ama filiz ona gittiğindeki hali gibi de olmamalıydı cizilen karakter bu yöndeydi ama işte nasıl işlerine gelirse senaristlerimiz o yönde değiştirdiği için karakterleri... mesela handan da bu zamana kadar anlamadı bi hastane yardımıyla anladı yılmazın nasıl biri oldugunu bari ömeri kurtarmak için para teklif ettiğini falan da duysaydı, herhalde önümüzdeki bölüm yılmaza gidip gercekleri anlatacak sarfettiği cümlelerle buna hazırlık yaptırdılar...

levoo
31-03-07, 11:14
MATRAKA sen hep 66 yada 67 de yılmaz bebek olayını öğrenecek dedin ama öğrenmedi seninde bazen dediklerin çıkmıyo hakikaten yılmaz ne zaman öğrenecek 68. bölümde öğrenme ihtimali varmı cumartesini bekleyin dedin bekledik şimdide diyosun tiyo vermiycem bari 68.bölüm hakkında bişeyler söyle merakyan öleceğiz

Atladığın bir şey var matraka Yılmaz çocuğu Aslı'nın hastalığından sonra öğrenecek demişti.Bölüm olarak bilmese de sıra olarak biliyor.Yani matrakanın tüyolarının hepsi doğru bi sapma yok...

lawinia
31-03-07, 11:18
yılmaz yabancı birine bakmadı ki deliler gibi sevdiği aşkı en iyi yaşatan ve hala daha unutamadığı sevdiğine baktı bunun neresi garip anlayamadım, hadi akla söz geçer de yüreğe geçer mi geçmiyor işte bu bölüm de de yılmaz yapamadı bakmadan edemedi o halleri benim çok hoşuma gitti

arabanın içinde bakması ve gözgize gelmesi, sürekli bakması
hastane de bakışları
yüzüğü saklamak için binbir hal alması
ofisteki bakışları

yılmaza alkışlar:happy0064 :happy0064

bu sahneler benim de cok hosuma gitti özellikle yüzügü saklamaya calısması utanması süperdi cok da iyi düsünülmüstü senaristlerimizce. ama iste bunlar bi asık için normalde yılmaz karakterine uymadı biraz yoksa asık insanın yüregine söz geciremeyecegi ortada zaten.

filizim+y
31-03-07, 11:19
evet arkadaşlar matraka sahne sıralaması olarak değil de neler olabileceğini biliyor yani yanlış söylediği görülmedi şimdiye kadar ben sonuna kadar güveniyorum matrakaya zaten sahne sıralaması da bilinse ne zevki kalır böyle olması daha iyi

diğer tiyolar benim için geçerli değildir:img-yes:

arzuinan
31-03-07, 11:19
Filiz, bebeğini bir şekilde kaybederse bu benim için asla kabul edilebilir durum olmaz... O zaman derim ki; Yılmaz ve Filiz birleşmesin çünkü ilişkileri asla eskisi gibi olmaz. Aşklarının büyüsü bozulur... -bebeğim düşmesi olayını seneryo açısınından da çok acımasızca bulurum- Dilerim böyle bir olay olmaz...

Neslihan17
31-03-07, 11:22
BİNDİK Bİ ALAMETE, GİDİYORUZ KIYAMETE!..
dün akşam filizi izlerken saçlarımı yoldum resmen. sanane kızım yaaa ne uğraşırsın elin psikopatıyla. bana göre filizin bugüne kadar yaptığı en büyük hata buydu. aslı bile uyarmış seni "bu adam normal değil kendine dikkat et" diye. normal olmayan bi adama ne bulaşırsın. bari bulaşıyorsun tek başına bulaşma yılmazla iş birliği yap. elinin hamuruyla ne diye erkek işlerine karışırsın, otur evinde bebeğini bekle. töbe Allahım yaaa. ben filizci olarak yılmaza hayran kaldım. bu bölüm yaptığı bütün hataları tek bi davranışıyla kapattı. helal olsun!..

matraka
31-03-07, 11:22

ben hiçbir zaman bölüm tiyosu vermem olay sırasına göre evet aslının hastalığından sonra öğrenecek dedim ama hemen demedim o yüzden bekle bence

olanları bende inan söylemek isterdim ama sevgili modum sezinti sakıncalı bulduğunu söyledi yani ona söz verdiğimden değil o öyle istedi aradaki farkı anlatabildim umarım belki sadece bu bölüm için istemiş olabilir onu kendisine sorucam zaten merakte kalınanları yazdım daha fazlasını yazamam

delfin23
31-03-07, 11:23
Bu bölümü açıkçası çok saçma buldum özelikle nasıl olduda filiz cemin yaptıgı herşeyi bir bölümde anladı jeton yeni düşmeye başladı herhalde özelikle ömer beni cem vurdu dedigi sahnede hiç tepkisi yoktu şaşırmadı bile kendisin cemden daha uyanık buluyor inanılır gibi degil bence filiz çok büyük bela alıcak başına cemi çok hafife alıyor.

filizim+y
31-03-07, 11:26
bu sahneler benim de cok hosuma gitti özellikle yüzügü saklamaya calısması utanması süperdi cok da iyi düsünülmüstü senaristlerimizce. ama iste bunlar bi asık için normalde yılmaz karakterine uymadı biraz yoksa asık insanın yüregine söz geciremeyecegi ortada zaten.

yılmaz karakterine uymadı değil bence ben yakıştırdım valla tamam karşısındaki insanı ona yapabilecek en kötü şeyi yapmış olarak düşündüğünden dolayı geri çekilmesi gerekirdi fakat dediğim gibi yılmaz filizin gözlerind ebaktığı anda unutmak için çabaladığı aşkı ona hükmediyor bu yüzden de bakmadan edemiyor burada ne karakteri ne de aldığı kararlar etki ediyor yılmaza sadece yüreeğinin sesine kula veriyor, bence de en güzelini yapıyor:img-yes:

gülbeşeker
31-03-07, 11:34
yılmaz karakterine uymadı değil bence ben yakıştırdım valla tamam karşısındaki insanı ona yapabilecek en kötü şeyi yapmış olarak düşündüğünden dolayı geri çekilmesi gerekirdi fakat dediğim gibi yılmaz filizin gözlerind ebaktığı anda unutmak için çabaladığı aşkı ona hükmediyor bu yüzden de bakmadan edemiyor burada ne karakteri ne de aldığı kararlar etki ediyor yılmaza sadece yüreeğinin sesine kula veriyor, bence de en güzelini yapıyor:img-yes:

ben de o sahneleri çok beğendim gerçek aşk bu olmalı diye düşündüm istese de kalbine söz geçiremiyor filizn de bu bölümde yılmaza olan aşkını hissettim ama yılmazın bakışlarını iyi niyetini çok beğendim filizde bu bölüm yine gurur ön plandaydı bir de cemden intikam alıyor ömer diyor cem beni vurdurmuş falan aslı da söyledi bazı şeyleri ama filizde cesaret varmış ondan uzaklaşması gerektği yerde daha da yakınlaştı tek başına bir oyuna kalkışıyor umarım bu oyunun sonucunda bebeğe bişey olmaz.

delfin23
31-03-07, 11:34
beni kimse engelleyemez valla filizi bir ordan bir burdan eleştiricem pzartesiden itibaren ayrıca üstüne basa basa söylüyorum bu bölüm oyunculuğu berbattı tek kelime ile öğrendiği olaylar karşısında hiçmi suratı değişmez insanın kısacası tuba düşüşte

Sana tamamiyle katılıyorum matraka filizin tepkileri çok kötüydü.cemle ilgili geçekleri ögrediginde yüzünde hiç bir ifade göremedim sanki ömer ve aslının anlatıkları havadan sudan şeylerdi.Ben daha öncede söyledim Tubanın oyunculugunu çok begenmiyorum aglaması dışında çünkü çok güzel aglıyor o kadar

mervenil
31-03-07, 11:36
Öncelikle herkese merhaba.
Benim açımdan çok güzel bir Ihlamurlar gecesiydi. Dizinin genel akışını ve olayları çok beğendim. Ve bitmemesi için dua ettim. Tahmin ettiğime ve az da olsa okuyabildiğim yorumlara göre gene canım Filizimi suçlayanlar var. E bu benim beklediğim birşeydi.:img-wink: ve herkesin fikrine sonsuz saygı duyuyorum. Filizin yaptıklarını sonuna kadar haklı buluyorum. Cem bir suçlu . İspat edildiği takdirde adalet önündede cezalandırılıcak. Tüm bunlar sonuçlandığında Cem hapse giricek . Peki Tekinerlerden aldıkları götürdükleri nolucak. Tekiner ailesi bunları hakedicek hiçbirşey yapmadı. Filiz iyiki Ceme bu planı uyguladı. Ailesinden çaldıklarını birer birer geri alıcak ve en sonundada öldürücü darbeyi vurucak. İşte en tehlikeli kısımda bu son kısım. Cem kahrolucak ve kimbilir neler yapıcak. Ama o zamana kadar bende keyifle Cemin aldanışlarını izliycem. Şimdiye kadar sezon başından beri Cem herkesi parmağında oynattı. Koskoca bir holdingi batırdı. İnsanları mutsuz etti, sevdiklerinden ayırdı. Onun için en büyük ödül ölüm yada hapis olur. Daha Cem'in çekiceği çok şey var. Ve bunu gerçekleştirmek içinde elinde en büyük silah olan kişi Filiz.Filizimin sonuna kadar arkasındayım.
Yılmazın Filize yardım etmesini eleştirenlere de şunu söylemek istiyorum. İnsanlar sevdikleri kişileri çocuklarıyla bile kabul edebiliyorlar. Yılmazın Filizle annesini hastaneye götürmesimi garip geldi size:img-wink:
Herşey olması gerektiği gibi ilerliyor. Ve dizi hiç olmadığı kadar heyecanlı ve keyifli. Bir kaldı Yılmazın bebeği öğrenmesi.

Bu arada halamın bulunduğu hastanedeki çekimler sayesinde geçen hafta kendimce bir kaç ufak şey söylemiştim. Hatırlayanlar bilir. Onlar sahidende çıktı ve bunu izlemek çok güzeldi:img-yes:

gülbeşeker
31-03-07, 11:38
beni kimse engelleyemez valla filizi bir ordan bir burdan eleştiricem pzartesiden itibaren ayrıca üstüne basa basa söylüyorum bu bölüm oyunculuğu berbattı tek kelime ile öğrendiği olaylar karşısında hiçmi suratı değişmez insanın kısacası tuba düşüşte
bu konuda sana katılıyorum matraka birkaç sahne hariç tubanın oyunculuğu bu bölüm biiraz donuk gibi geldi belki de bazı sahnelerde konsantre olamadı ömerle olan ,ceydayla olan ,aslıyla olan konuşmalarında daha güzel mimikler kullanabilirdi bence ama yılmazla ve cemle olan sahnelerini beğendim.

matraka
31-03-07, 11:39
filizciler nerde göremiyorum filizi savunmaya geçmeyeceklermi...?

biz her zmn yılmazı savunduk şimdi sizin nasıl savunacağınızı görelim...?

sevgili yakup ister savunsunlar ister savunmasınlar umrumda da değil ayrıca doğruları konuşuyorum ben tubanın oyunculuğu hiç sevmedim bu bölüm vasattı
ayrıca filiz bir karar alıyorsa korkucaksın bunu hala öğrenemedinmi çekilin yoldan yürüyen hata geliyor bulaşma bana bulaşırım sana

sudemnaz
31-03-07, 11:39
BİNDİK Bİ ALAMETE, GİDİYORUZ KIYAMETE!..
dün akşam filizi izlerken saçlarımı yoldum resmen. sanane kızım yaaa ne uğraşırsın elin psikopatıyla. bana göre filizin bugüne kadar yaptığı en büyük hata buydu. aslı bile uyarmış seni "bu adam normal değil kendine dikkat et" diye. normal olmayan bi adama ne bulaşırsın. bari bulaşıyorsun tek başına bulaşma yılmazla iş birliği yap. elinin hamuruyla ne diye erkek işlerine karışırsın, otur evinde bebeğini bekle. töbe Allahım yaaa. ben filizci olarak yılmaza hayran kaldım. bu bölüm yaptığı bütün hataları tek bi davranışıyla kapattı. helal olsun!..

sana katılıyorum

inş. en kısa zamanda barışırlar sıkıldım artık onları çok seviyorum...

filizim+y
31-03-07, 11:42
ben de o sahneleri çok beğendim gerçek aşk bu olmalı diye düşündüm istese de kalbine söz geçiremiyor filizn de bu bölümde yılmaza olan aşkını hissettim ama yılmazın bakışlarını iyi niyetini çok beğendim filizde bu bölüm yine gurur ön plandaydı bir de cemden intikam alıyor ömer diyor cem beni vurdurmuş falan aslı da söyledi bazı şeyleri ama filizde cesaret varmış ondan uzaklaşması gerektği yerde daha da yakınlaştı tek başına bir oyuna kalkışıyor umarım bu oyunun sonucunda bebeğe bişey olmaz.

gülbeşekerim filiz cemin işten ayrılmasına ve yardımında ondan dolayı yapılmadığını öğrendiği zaman yavaş yavaş ceme karşı intikam tohumlarını attı içinde sonra aslıdan duydukları ile birşeyler yapması gerektiğini düşündü ve son olarak da ömerden vurulmayla ilgli olanı öğrenince filiz bambaşka bir hal aldı tepki vermekten ziyade aldığı kararında öfkesiyle için kin bürüdü bu yüzden cemin tüm yaptıklarını da öğrense tepki vermekten çok tamamen aklını cem için kurduğu plana yönlendirmiştir filiz sonuçlarını düşünmeden bir de hayatta yapayalnız kaldığını da kanaat getirmiştir yılmazın sözlenmesiyle, ister aslı ister ömer ya da yılmaz kim yaparsa yapsın uyarı filiz dinlemeyecekti çünkü neler çektiğini ancak filiz bilirdi herşeyle tek başına mücedele eden oydu çünkü bu yüzden anlayabiliyorum onu...

ben de bebeğe birşey olsun istemiyorum:icon_sorr

ferman336
31-03-07, 11:43
iyide ferman leyla o haldeyken mecnun kayıtsız mı kalmış aşktan bahsediyoruz çizilen krakterden değil aşka söz geçirebilmek ne mümkün ola

sendende bir ricam car tuba bu bölüm oyunculuk açısından nasıl dı?

tamam ona da katılıyorum eyvallah.da ne bileyim daha önceki olaylarda mesela katil olayı daha bir kızgın daha bir kırgın daha bir silmiş gibiydi.hani orada biraz da olsa affedilebilecek bir çıkış olmasına rağmen daha bir tepkiliydi.ama bence şuan sandığı şeyler daha büyük ve tepkisi daha zayıf.bana göre silmeli, gerçekleri öğrendiğinde daha büyük bir aşkla peşinden koşmalıydı.herneyse senaristler öyle uygun görmüş ne diyeyim. tubanın oyunculuğunu ben de senin gibi vasat buldum ne yalan söyliyeyim.daha önceki mesajımda da belirttiğim gibi sadece cemle olan yemek sahnesinde şeytandan meleğe geçişteki surat ifadesini beğendim. gerçi bölüm itibariyle hani öyle çokta oyunculuğunu konuşturacağı bir yer yok gibi geldi. özellikle patronuyla olan sahnede hiç beğenmedim desem yalan olmaz.

delfin23
31-03-07, 11:46
Filizin oyunculugu bu bölüm bana göre çok vasattı verdigi tepkiler çok komik buldum Cemle ilgili gerçekleri ögrendigi zaman yüzünde hiç bir ifade göremedim.Sanki normal şeylerden bahsediliyor bana görede Tuba düşüşte

matraka
31-03-07, 11:47
tamam ona da katılıyorum eyvallah.da ne bileyim daha önceki olaylarda mesela katil olayı daha bir kızgın daha bir kırgın daha bir silmiş gibiydi.hani orada biraz da olsa affedilebilecek bir çıkış olmasına rağmen daha bir tepkiliydi.ama bence şuan sandığı şeyler daha büyük ve tepkisi daha zayıf.bana göre silmeli, gerçekleri öğrendiğinde daha büyük bir aşkla peşinden koşmalıydı.herneyse senaristler öyle uygun görmüş ne diyeyim. tubanın oyunculuğunu ben de senin gibi vasat buldum ne yalan söyliyeyim.daha önceki mesajımda da belirttiğim gibi sadece cemle olan yemek sahnesinde şeytandan meleğe geçişteki surat ifadesini beğendim. gerçi bölüm itibariyle hani öyle çokta oyunculuğunu konuşturacağı bir yer yok gibi geldi. özellikle patronuyla olan sahnede hiç beğenmedim desem yalan olmaz.

yılmaz o zaman filize posta koysa bile kaybetme korkusu yoktu filizi ama şimdi var cemi ve filiz yanyana gördü unutamıyor nasıl olucak yapamıyor işte ama zeynep beşerler iyi yolda oyunculuk açısından geliştirmeye başladı az konuşsun yeter

birde herkes dizimizin sponsoruna takmış nedense A/B grubu arkadaşlar parayı veren düdüğü çalar

lawinia
31-03-07, 11:48

kesinlikle en güzeli yüreginin sesini dinlemek buna katılıyorum keske hep yüreklerinin sesini dinleselerdi de böyle olmasaydı ama işte elife karsı da katillikle suclandıgında da acaip sert olan yılmaz su an bu kadar sakin olmamalıydı dedim içimden de sonucta aldatıldıgını düsünmek katillikle suclanmaktan kötü olsa gerek... yılmazın asık halleri filize bakısları cok güzeldi yüzügü saklamaya calıstıgı sahnede cok basarılıydı valla bebeği ögrendikten sonra özellikle bülent inalı izlicem cok güzel oynayacagına eminim o sahneleri....

yesimcan
31-03-07, 11:54
ilk önce tubanin oyunculugu icin bisey söylemek istiyorumm ben tubayii ve oyunculugunuu cokk iyi buluyorumm cok SICAK ve samimii benim icin o kadinlardan 1nr.ama bu bölüm sankii bana oyunculugu yine iyiydi ama sanki kendi özel hayatinda bisey olmuss cani cokk SIKIN gibi geldii yanii cokk soguk geldii SANKI BISEYE CANI COK SIKILMIS GIBI GELDI bilemiyorum ama tubam herzaman 1.nr:)

bu bölüm filizi cok beyendim neden cemi en hasas yerinden vuruyoo basladii ama tabii cemii tanimamis gibi bu isin sonunun kötü ola bilicegini hic aklina getirmiyoo umarim ne filize nede bebege bisey olmazz:icon_sorr

yilmazz bu bölüm süperdii ya hele o bakislarr yokmuu resmen ici gitti hele o arabadaki sahneler cokk yüzünlendim ya:sad53: eskideki araba sahneleri geldi aklima bide simdikii kötü oldumm buralara kadar geliceklermis demekkii....

en gicik oldugumm kisi bu bölüm asliydii öyle bi gicik oldumkii anlatamam o kadar yilisikk yapiskan birisi görmedimm yaa inanamiyorumm hani yilmazcilar nerdesinizz hani aslii yilmazz icin yüzügü aticakti yilmazdan ayrilicaktii hani fedakarlik yapiyooduu nerdee??? benim hanim kizim herzamanki gibi yine kendini düsündüü cok sinir oldum yanii...
ilk basta suu anne banasini kaybetmesii beni üzmüstü ama artikk ben o ailesini kaybetmesini resmen duygu sömürüsü gibi görmeye basladimm yokk anemi surda söyle yok babami surda söyle ya kizim yeterr yapma yaa resmen duygu sömürüsüü yapiyoo siinir oldumm bi birak aileni yapma ya....

matrakaya böyle olurmuu simdii kac günüdr bu günü bekliyoruzz simdide söylemiyorsunn böyle olmazz kii yanii gecen hafta 68.bölüm diyip durdunn cumartesiyi bekleyin dedik veridgin 2 tüyoyuu bizde tahmin edebiliyodukk yanii bu bölümdee bana göre cokk olmasa bile yine bos gectiii yanii gecistirdiler cogu seyii yani bi insan iki bicak darbesi aliyoo ve bi gürn hastanede kaliyo kendine geliyo ikinci günde gerii taburcu ediliyoo....bilemiyorumm ins 68.b. böyle gecistirmeli olmaz

arzuinan
31-03-07, 11:56
Filiz'in Cem'e oynadığı ouun sonucunda Yılmaz, Filiz ve Cem birlikte sanacak. Ve yine çok üzülecek tıpkı Aslı ve Yılmaz sözlenirken Filiz'in duyduğu acı gibi...

Bu durumda Yılmaz, evlilik işlemlerini hızlandırır bundan hiçşüphem yok. Bebeğidi Cem ve Filiz birlikte sanarken öğreneceğine göre işler yine karışacak demektir... bu durumda Yılmaz'dan beklediğim tepkiler gelmez. iş iyice içinden çıkılmaz bir hal alacağa benziyor...

Ayrıca bir dörtlü karşılaşması bekliyorum ileriki bölümlerde. Yılmaz-Aslı / Filiz-Cem...

ferman336
31-03-07, 11:57
yılmaz o zaman filize posta koysa bile kaybetme korkusu yoktu filizi ama şimdi var cemi ve filiz yanyana gördü unutamıyor nasıl olucak yapamıyor işte ama zeynep beşerler iyi yolda oyunculuk açısından geliştirmeye başladı az konuşsun yeter

birde herkes dizimizin sponsoruna takmış nedense A/B grubu arkadaşlar parayı veren düdüğü çalar

iyi de matraka gene bir tutarsızlık oluşuyor bence yılmazda.o zaman f...i kaybetme korkusu yoktuysa şimdi hiç olmamalı zira zaten f....i kaybetmiş durumda daha doğrusu kaybetmiş demeyelim de kabul edemeyeceği nedenlerle silmiş durumda. neyse cennette o cehennem de o. sponsor konusu çok komik:) gelen gideni aratıyor işte. :) romantik-dram bir dizi için kuyumcudan çaycıya oradan da sıralı doğalgaz sistemlerine...:img-hyste korkum bundan sonraki tuvalet kağıdı üreticisi olmasın :) onlarda iyi para kazanıyor. :img-yes:

gülbeşeker
31-03-07, 11:57
Filizin oyunculugu bu bölüm bana göre çok vasattı verdigi tepkiler çok komik buldum Cemle ilgili gerçekleri ögrendigi zaman yüzünde hiç bir ifade göremedim.Sanki normal şeylerden bahsediliyor bana görede Tuba düşüşte

sanırım tubanın oyunculuğu konusunda pek çok kişi aynı görüşte dedğim gibi tuba bazı sahnelerde kendini verememiş olabilir neyse umarım özel hayat diziye karışmaz tuba-bülent bitmiş olabilir ama filiz-yılmaz bakışları ve barıştıktan sonraki hallerinde eskisi gibi bir filiz-yılmaz görmek istiyorum bebekleriyle mutlu mesut hallerini bu sahnelerde her ikisinin de oyunculuğunu konuşturmalarını istiyorum bu kadar ayrılıktan sonra çok güzel sahneler istiyorum zaten 10 bölüm kalmış bitmesine.

maigece
31-03-07, 12:02
tünaydın herkese
dün akşam tuhaf bir ı.a.daydı bir yandan olayların akışı iyi gitti ama bazı sahneler hem sıkıcı hemde oycularının performansı düşüktü.
bende filizci ve yılmazcı olmama rağmen yılmazcılara katılmamak mümkün değil.filizin bundan fazla değil daha 5 yada 6 bölüm önceki oyunculuk kalitesinden çok uzaktı.verdiği tepkiler mimikler çok kötüydü bir insanın bazı şeyler planlarken,öfke duyarken yada ilk defa duyduğun ve şok olman gereken bir yerde konuşma nasıl başladıysa konuşmanın bitiminde de aynı yüz fadesi
filiz belki yapması gerekeni yapıyor cemi mahvetme planları yapıyor haklı ama hamile haliyle bu kadar tehlikeli biri olduğunu öğrendiğin birine oyunlar yapıp(şeytan kadın rolü) bebeğini tehlikeye atması beni memnun etmedi inş. o bebeğe bir şey olmaz tabi yılmaz öğrenmeden çünkü yılmazın o halini dört gözle bekliyorum.:)

matraka
31-03-07, 12:05
sanırım tubanın oyunculuğu konusunda pek çok kişi aynı görüşte dedğim gibi tuba bazı sahnelerde kendini verememiş olabilir neyse umarım özel hayat diziye karışmaz tuba-bülent bitmiş olabilir ama filiz-yılmaz bakışları ve barıştıktan sonraki hallerinde eskisi gibi bir filiz-yılmaz görmek istiyorum bebekleriyle mutlu mesut hallerini bu sahnelerde her ikisinin de oyunculuğunu konuşturmalarını istiyorum bu kadar ayrılıktan sonra çok güzel sahneler istiyorum zaten 10 bölüm kalmış bitmesine.

belki de o yüzdendir bilmiyorum ama ilk defa düz seyrettim diziyi yani filiz etkilemedi beni ne kadar sinir olsamda hep etkilerdi üstelik kafamda soru işaretleri artık nerde filiz sahnesi orda handan sahnesi çok tuhaf bu kadar sık olmazdı ömer opaşamda artık ağa olucak gerçi çıkıcak ama

denmavi
31-03-07, 12:11
Tuba güzelliğiyle yine büyüledi. Oyunculuk bir kenara bu bölüm çok hoştu kendileri :D .
Bunun haricinde Filiz, dediğine göre Cem'den daha kurnazmış. Bu tarafını yeni öğrendik :D . Hadi bakalım Filiz Hanım acaba dinsizin hakkından gelebilmen için imansız olabilecekmisin :img-hyste

gülbeşeker
31-03-07, 12:12
belki de o yüzdendir bilmiyorum ama ilk defa düz seyrettim diziyi yani filiz etkilemedi beni ne kadar sinir olsamda hep etkilerdi üstelik kafamda soru işaretleri artık nerde filiz sahnesi orda handan sahnesi çok tuhaf bu kadar sık olmazdı ömer opaşamda artık ağa olucak gerçi çıkıcak ama

filizle handanın çok sahnesi var ama bence bu normal şimdi yanlarında ömer de yok yılmazla filiz de ayrı neyse zaten billur kalkavanla özel hayatta çok iyi anlaşıyormuş tuba eminim onunla karşılıklı oynadığı sahnelerden büyük zevk alıyordur gerçi billurun oyunculuğunun tubaya bir katkısı yok bence.

maigece
31-03-07, 12:12
[QUOTE=matraka;2827306] ömer o paşamda artık ağa olucak gerçi çıkıcak ama

valla matraka az öyle gibi yakında koğuşun yeni ağası olarak ömeri görecez.bi iyileşsin bakalım orada neler yapacak.Ben o kadar kısa zamanda çıkacağını sanmıyorum şu anda oda gurur meselesi yaptığından gelen teklifi bile geri çeviriyor.(geri gerekçesi var oda kıskançlık )

filizim+y
31-03-07, 12:14

herzaman muhteşem olmak zorunda değil bunu diğer karakterlerde de çoğu kez yaşadık belki özel hayat belki o anki psikolojiden kaynaklı duygu yansımaları olmamış olabilir filizin, gelecek bölüm daha da iyi olacaktır bunda dediğim gibi özelin de etkisi olabilir ama işine yansıtmaması gerekir o da ayrı ama hepimiz insanız değil mi? ne yapsın yılmaz yok ömer yok kimse yok annesi olacak tabi ki de ömer ağa olmak için zaten geri döndü koğuşa asıl nedeni buydu anlayamadın mı için de kalmış paşamın:img-hyste :img-hyste

matraka
31-03-07, 12:17
[QUOTE=matraka;2827306] ömer o paşamda artık ağa olucak gerçi çıkıcak ama

valla matraka az öyle gibi yakında koğuşun yeni ağası olarak ömeri görecez.bi iyileşsin bakalım orada neler yapacak.Ben o kadar kısa zamanda çıkacağını sanmıyorum şu anda oda gurur meselesi yaptığından gelen teklifi bile geri çeviriyor.(geri gerekçesi var oda kıskançlık )

çıkıcak aslında filizin planı son sahneye kalınca yetişmemiş ben bu bölüm çıkabilir sanıyordum dedimya araya dünya kadar sahne koyuyorlar yetişmiyor ayrıca ömeri hergeçengün zirveye çıktığını hissediyorum bülentle ikisi aynı sahnede olunca çok şey değişiyor

matraka
31-03-07, 12:19
herzaman muhteşem olmak zorunda değil bunu diğer karakterlerde de çoğu kez yaşadık belki özel hayat belki o anki psikolojiden kaynaklı duygu yansımaları olmamış olabilir filizin, gelecek bölüm daha da iyi olacaktır bunda dediğim gibi özelin de etkisi olabilir ama işine yansıtmaması gerekir o da ayrı ama hepimiz insanız değil mi? ne yapsın yılmaz yok ömer yok kimse yok annesi olacak tabi ki de ömer ağa olmak için zaten geri döndü koğuşa asıl nedeni buydu anlayamadın mı için de kalmış paşamın:img-hyste :img-hyste

sevgili yeliz;
olanı söylemeyelimmi izlediğimiz dram dizisi değilmi o zaman ben filiz entrika görüyorsan ve bunun hırsını görmüyorsam eleştiririm doğru oynasın, zeynep beşerler yol katetmeye başladı mesela

yakupoglu61
31-03-07, 12:23
çıkıcak aslında filizin planı son sahneye kalınca yetişmemiş ben bu bölüm çıkabilir sanıyordum dedimya araya dünya kadar sahne koyuyorlar yetişmiyor ayrıca ömeri hergeçengün zirveye çıktığını hissediyorum bülentle ikisi aynı sahnede olunca çok şey değişiyor

bu msjından ömeri cemin çıkaracağı anlamı çıkıyor...
dün akşam kesin böle bişey olacak demiştim snn imalı konuşmanla dahada inandım bu duruma...

ferman336
31-03-07, 12:25
matraka;
açıkcası benim bu dizinin bu sezon biteceğine dair inançlarım gitgide azalmakta. daha f....in ceme karşı planları var bunları başaramayacağı var bunun üzerine ömer-yılmaz ikilisinin devreye girmesi var var oğlu var. hani tüyo vermek olarak kabul etmezsen f....in planı uzun soluklu birşeymi olacak? yoksa tez zamanda yanlış kişiyle dans ettiği ortaya çıkacak mı bunu sorsam çok mu şey istemiş olurum? :)

filizim+y
31-03-07, 12:30
sevgili yeliz;
olanı söylemeyelimmi izlediğimiz dram dizisi değilmi o zaman ben filiz entrika görüyorsan ve bunun hırsını görmüyorsam eleştiririm doğru oynasın, zeynep beşerler yol katetmeye başladı mesela

söyle elbette seni zorlamıyorum ki söyleme diye bunun nedeni ne olabilir onu yazmak istedim yoksa niyetim senin isteklerini göz ardı etmek değil elbette filizden beklenilen davranışları istemek hakkın ben de farkettim özellikle ömerin vurulma olayını öğrendikten sonra ama bununla ilgili de ne olabileceğini yazdım ben biraz daha geniş çerçeveden baktığım için nedenlerini anlayabiliyorum:img-yes: zaynep beşerler sustuğu sürece iyi katettiği bir yol yok:img-hyste

matraka
31-03-07, 12:34
bu msjından ömeri cemin çıkaracağı anlamı çıkıyor...
dün akşam kesin böle bişey olacak demiştim snn imalı konuşmanla dahada inandım bu duruma...

sevgili yakup yılmazdaşım az çok beni tanıyorsun düşüncelerine güveniyorum.öyle diyorsan öyledir valla çok kötü eleştirler bekliyor filiz pazartesiden itibaren herkes kendini hazırlasın derim ben

arzuinan
31-03-07, 12:36
Bir sonraki sezona uzayacağını hiç sanmıyorum zaten bitmelide, bence zamanı geldi. 5-10 bölümde gayet güzel toparlayabilirler gerekli süreleri var...

Yılmaz ve Filiz birşelmesi ancak Handan hanımın itirafından sonra olur. Şuan Filiz'in ne yapmak istediği bilen tek kişi Handan. -ki ben Filiz başını derde socaka yapmak istediğini başaramayacak diyorum- Yılmaz, iyice Filiz'den ümit kesecektir. Filiz'in başının dertte olduğunu anlamayacaktır bile. Filiz'in zor durumda kaldığını eğer Handan hissederse, Yılmaz'a gidip herşeyi açıklarsa ancak o zaman Yılmaz, Filiz için birşeyler yapmak isteyecektir...

cemetu
31-03-07, 12:36
Dünkü bölüm çok hoştu özellikle tubanın kendine güveni ve cem' e gününü gösterme kararlılığını takdir ettim. Minübüs sahnesi matraktı cidden şarkı seçimi daha iyi olabilirdi ama hatasız kul olmaz mesela :happy0064 yılmazda nedense bana iyice antipatik gelmeye başladı oyunculuğunuda beğenmedim bu bölümde çok donuktu sıradan bir oyunculuk cidden 67 . bölüme gelmiş dizi yadırgadım.. Tuba herzaman ki gibi çok güzeldi tabi her bölüm daha da güzelleşiyo kırmızı şapkalı hali ne hoştu ya :good: ömerde gurur halini iice abarttı gibi bakalım napcak..

filizim+y
31-03-07, 12:40
sevgili yakup yılmazdaşım az çok beni tanıyorsun düşüncelerine güveniyorum.öyle diyorsan öyledir valla çok kötü eleştirler bekliyor filiz pazartesiden itibaren herkes kendini hazırlasın derim ben

bunu uyarı olarak kabul ediyorum ve bende pazartesiden itibaren olmayacağım forumda, yine yanlı ve tek taraflı şeyleri kaldıracak gücüm yok sanırım bensiz devam edin

filizi mi eleştiriyorsunuz, yılmazımı övüyorsunuz, aslıya mı üzülüyorsunuz ne biliyim kiminle uğraşmak isterseniz uğraşın ben kaldıramam gibi ve mümkünse de almıyım:img-yes:

ferman336
31-03-07, 12:44
bence handan filizn bu oyunu yüzünden hayatının tehlikede olduğunu düşüneceği için yılmazdan yardım ister cem konusunda ve bu arada bebeği de söyler ha bir de yılmaz ömeri hapisanden çıkardı mı kesin handan yılmazla konuşur.

peki gülbeşeker sence handanın cemle ilgili ne kadar bilgisi olacak.f.... şu anda bana soru sorma dediğine göre.yani kısaca handan henüz cemin hayati tehlikeler yaratabileceğini bilmiyor tek bildiği fırsattan istifade edip kızını elde etmeye çalışan biri olduğu. e f.... sorma dediğine göre cem hakkındaki tüm gerçekleri nereden öğrenecekte olayın vahametinin farkına varıp yılmaza gidip yardım isteyecek?nasıl bir senaryo olabilir?

jojoo
31-03-07, 12:47
bence handan filizn bu oyunu yüzünden hayatının tehlikede olduğunu düşüneceği için yılmazdan yardım ister cem konusunda ve bu arada bebeği de söyler ha bir de yılmaz ömeri hapisanden çıkardı mı kesin handan yılmazla konuşur.

banada yılmaz kurtaracak ömeri gibi geliyo çunku ömer newzatın parasını kbul etmedı fılız cemı yıne kandırıp cemın parayı ödemesını sağlarsa ömer yıne kbul etmez gerıye 1 şık kalıyo o da yılmaz eğer yılmaz oderse parayı artık handan hnm da solesın yanı su bebek olayındakı butun gerçeklerı ile yılmaza

matraka
31-03-07, 12:48
bunu uyarı olarak kabul ediyorum ve bende pazartesiden itibaren olmayacağım forumda, yine yanlı ve tek taraflı şeyleri kaldıracak gücüm yok sanırım bensiz devam edin

filizi mi eleştiriyorsunuz, yılmazımı övüyorsunuz, aslıya mı üzülüyorsunuz ne biliyim kiminle uğraşmak isterseniz uğraşın ben kaldıramam gibi ve mümkünse de almıyım:img-yes:

sevgili yeliz ;
burası özgür bir platfrom ister ol ister olma ama eksikliğin hissedilecektir genede kendin bilirsin filizden ziyade bu bölüm tubada bir elektirk kaçağı durumu söz konusu idi düşüncelerim hem filiz hemde tuna ile ilgili burda sanırsam oyuncuları eleştirebiliyoruz ortayı bulmak gibi bir niyetim yok alırım filizi bir oyana bir buyana çevirir dururum herkes seyreder herkes istediğibi davranabilir ister yazar ister seyreder kendi arzularıdır

gülbeşeker
31-03-07, 12:50
peki gülbeşeker sence handanın cemle ilgili ne kadar bilgisi olacak.f.... şu anda bana soru sorma dediğine göre.yani kısaca handan henüz cemin hayati tehlikeler yaratabileceğini bilmiyor tek bildiği fırsattan istifade edip kızını elde etmeye çalışan biri olduğu. e f.... sorma dediğine göre cem hakkındaki tüm gerçekleri nereden öğrenecekte olayın vahametinin farkına varıp yılmaza gidip yardım isteyecek?nasıl bir senaryo olabilir?

bence şöyle olabilir handan ömeri hapisanede ziyaret eder ömer de filize dikkat et cemden uzak dursun falan der beni cem vurdurdu v.s diyebilir handan da bunun üzerine filizn hayatının tehlikede olduğunu anlayıp yılmaza gidebilir

ferman336
31-03-07, 12:57
bence şöyle olabilir handan ömeri hapisanede ziyaret eder ömer de filize dikkat et cemden uzak dursun falan der beni cem vurdurdu v.s diyebilir handan da bunun üzerine filizn hayatının tehlikede olduğunu anlayıp yılmaza gidebilir

evet bak bu aklıma gelmedi gayet olası bir senaryo. sonuçta ömer f....e yaptığı cemle ilgili uyarıların f....i etkilemeyeceğini düşünüp,aynı uyarıları handana yapmakta bir beis görmeyecektir. diğer taraftan ömerin haftaya çıkacağını varsayıp,yılmazla işbirliği yapıp cemle dalaşacağını düşünürsek handanı karıştırmak da istemeyebilir. bu olası mı?

filizim+y
31-03-07, 12:59
sevgili artılı filizim ;
burası özgür bir platfrom ister ol ister olma ama eksikliğin hissedilecektir genede kendin bilirsin filizden ziyade bu bölüm tubada bir elektirk kaçağı durumu söz konusu idi düşüncelerim hem filiz hemde tuna ile ilgili burda sanırsam oyuncuları eleştirebiliyoruz ortayı bulmak gibi bir niyetim yok alırım filizi bir oyana bir buyana çevirir dururum herkes seyreder herkes istediğibi davranabilir ister yazar ister seyreder kendi arzularıdır

sevgili matraka bey,

kesinlikle özgür bir platform olduğunun farkındayım bu yüzden dedim ya ne yaparsanız yapın ama ben kaldırabileceğimi düşünmüyorum dedim, yokluğumu o hararetli tartışmaların için de farkedeceğinizi de düşünmüyorum içiniz rahat olsun, elbette bunda sana yapamazsın edemezsin diye birşey söylemedim farkındaysan kimi ister eleştir ister tozo dumana kat uzun zamandır kabul etmediğim bir durumdan dolayı olmayacağım dedim, yine eskilere gidilir hata çeteleleri tutulur ben gerilirim bu yüzden...

o zaman bende seyretmeyi seçerim, nasıl olsan farketmiyor sizin için bende burada olursam yapmayın etmeyin böyle değil dersem zevkine varamazsınız bu yüzden rahat rahat yapın ne yapmak istiyorsanız:img-yes:

cemetu
31-03-07, 13:00
Tubanın oyunculuğunu ben şahsen beğendim bu bölümde elektrik vermeyen oyuncu varsa oda Bülent inaldı çok ruhsuz oynuyodu. cool takılıyo bu ara ilginç bi durumu var: tuba bence her geççen gün oyunculuğunu geliştiriyo hem oyunculuğuyla hem güzelliğiyle onu daha çok seneler çok iyi rollerde izliyeceğiz bundan eminim ama bülent inal öyle olmayacak bu dizi bitsin bi daha teklif alırmı bilmiyorum. Zaten hiçde öyle bi jön havası yok .3 4. rollere daha uygun gözüküyor.

Neslihan17
31-03-07, 13:00
ben filizi bu bölümde aldığı kararlar dolayısıyla eleştirdim ama tubayı eleştirmiyorum. çünkü oyunculuğu o kadar da kötü değildi. ewt önceki bölümlere göre biraz vasat görünüyordu ama bence böyle olması gerektiği içindir. yani senaristlerin parmağı vardı bence. durgun oynadı, intikam almak isteyen bi kadını canlandırdı bu yüzden mimikleri, jestleri de ona göre ayarlıydı. öyle bi bayana fazla mimik yüklemek hata olurdu zaten. ama filiz karakterine hakkaten çok fazla kızdım. hamile bi bayan böyle işlerle uğraşmaması gerek. en azından tek başına yapmamalıydı. geçen bölüm annesine "ömeri düşündüğüm kadar seni de elifi de bebeğimi de düşünmek zorundayım" demişti. ama bu bölüm maalesef hiç birini düşünmemiş oldu. cemin psiko olduğunu biliyor. ve ona rağmen çevresindekileri tehlikeye atıyor. tabi en başta kendisini..

ferman336
31-03-07, 13:01
sevgili fermen zaten handanın yeterince endişe edeceği durum var kızı cemle birlikte ve ne yapacağını filiz söylüyor endişe edicek tabi ne yapmasını bekliyoruz buu durum yeter de artar bile

tamam matraka illaki handan endişe edecektir.ama benim burda sorgulamak istediğim endişenin boyutu. hani zararlı görürsün endişe edersin bir de öldürücü görürsün endişen başka olur. e handanı yılmaza götürecek şeyin ciddi bir şey olması lazım.bu durumda ya filizin başına ciddi birşey gelecektir veya handan cemin ne yaptığıyla ilgili daha detaylı bilgilere ulaşacaktır ki tehlikenin boyutlarını farkedebilsin diyorum.bu arada sorduğum soru tüyo kapsamındaymış galiba. :)

matraka
31-03-07, 13:01
ya arkadaslarr filizin bu bölüm neyini gördünüzz ceme yakinlasti demiceksiniz herhalde demii?? böyle seylerdenn gerceten cokk SIKILDIMM yok filiz yok yilmaz al birini vur ötekinii!!bugün cok Ssinirliyim yaa gercektenn bu gazetedeki haberlerle diziden bile sogudumm gercektenn!!!benim icin ne filizin nede yilmazinn ikisi arasinda bi fark varr tencere yuvarlanmis kapagini bulmuss yanii artikk diziyi seyrederken bile zevk almiyorum belki tuba&bülent özel hayatlarindan yazilip cizilenlerden dolayidirr gerci öyle neysee:sad53:

arkadaslarr sete ne zaman gidiyosunuzz lütfen bi an önce gidip bilgi edinin !!:sad53:

nisanın son haftası henüz tarih ve zaman yazmadık ama gideceğiz bence diziyi özel hayat etkiliyor hem özel hayatta hem dizide beraber görmeye alıştığımızdan içinizin cız etmesi normal ama bülent çok iyi bakıyordu ytubaya bölümde ama aynısını tubada görmedim tubanın sahnelerdeki hiçbir ifadeyi verememesi bunlara dahil hayatının dönüm noktası gerçeklerini öğrendi yetmedi yılmazın neler yaptığını öğrendi ailesi için ama tık yok ifade donul oynayalımda bitsin gibi

matraka
31-03-07, 13:05
tamam matraka illaki handan endişe edecektir.ama benim burda sorgulamak istediğim endişenin boyutu. hani zararlı görürsün endişe edersin bir de öldürücü görürsün endişen başka olur. e handanı yılmaza götürecek şeyin ciddi bir şey olması lazım.bu durumda ya filizin başına ciddi birşey gelecektir veya handan cemin ne yaptığıyla ilgili daha detaylı bilgilere ulaşacaktır ki tehlikenin boyutlarını farkedebilsin diyorum.bu arada sorduğum soru tüyo kapsamındaymış galiba. :)

ferman yılmazdaşım tabiki sana katılıyorum ama bunu yapmak zor birşey olmasa gerek bir sahne ile halledilebir bir durum ama dediğin gibi inandırıcılık açısından bu gerekli katılıyorum

handan ın pazar macerası ve dolmuşa binmesi harikaydı bende nedense bunu bir hafta önce söylemiş dalga geçmiştir.fatma bu konuda pazar fiat listesi çıkarmıştı ve fatma haklı çıktı yüzükten aldığı parayı harcadı kadım bütün marketi almış

yesimcan
31-03-07, 13:07
nisanın son haftası henüz tarih ve zaman yazmadık ama gideceğiz bence diziyi özel hayat etkiliyor hem özel hayatta hem dizide beraber görmeye alıştığımızdan içinizin cız etmesi normal ama bülent çok iyi bakıyordu ytubaya bölümde ama aynısını tubada görmedim tubanın sahnelerdeki hiçbir ifadeyi verememesi bunlara dahil hayatının dönüm noktası gerçeklerini öğrendi yetmedi yılmazın neler yaptığını öğrendi ailesi için ama tık yok ifade donul oynayalımda bitsin gibi

evet matraka ya aynen sana katiliyorumm ben tubam mi cokk ii buluyorum cokta seviyorum ama bu bölüm bana cok soguk geldi sanki herseyden SIKILMIS bitsinde kurtulim gibiydii ve cokk yorgun görüküyoduu bilemiyorumm artik gercektenn diziyi bu hafta okadar cok bekledimkii ne umutlarlar ama dün gercetnn cok moralim bozulduu hem diziden hemde ikisinden sogudumm belki haberler yalan ama gercekten cikipp bi aciklama yapmalri lazim ama onuda yapmiyolarr neysee bos bosuna konusuyorum....... nisanin son haftasimii??oooooo daha cok var neysee cevap icin cokk saol:sad53:

matraka
31-03-07, 13:07
sevgili matraka bey,

kesinlikle özgür bir platform olduğunun farkındayım bu yüzden dedim ya ne yaparsanız yapın ama ben kaldırabileceğimi düşünmüyorum dedim, yokluğumu o hararetli tartışmaların için de farkedeceğinizi de düşünmüyorum içiniz rahat olsun, elbette bunda sana yapamazsın edemezsin diye birşey söylemedim farkındaysan kimi ister eleştir ister tozo dumana kat uzun zamandır kabul etmediğim bir durumdan dolayı olmayacağım dedim, yine eskilere gidilir hata çeteleleri tutulur ben gerilirim bu yüzden...

o zaman bende seyretmeyi seçerim, nasıl olsan farketmiyor sizin için bende burada olursam yapmayın etmeyin böyle değil dersem zevkine varamazsınız bu yüzden rahat rahat yapın ne yapmak istiyorsanız:img-yes:

sevgili yeliz:

hataları hesaplamaya hiç niyetim yok :img-hyste artık önüme bakıyorum arkaya değil çünkü önemdede yeterince malzeme var sağolsunlar senaristler düşünmüşler matrakanın eline verelim filizi diye onlar istemiş ben ağırlamazmıyım en iyi şekilde :img-hyste :img-hyste

matraka
31-03-07, 13:12
Tubanın oyunculuğunu ben şahsen beğendim bu bölümde elektrik vermeyen oyuncu varsa oda Bülent inaldı çok ruhsuz oynuyodu. cool takılıyo bu ara ilginç bi durumu var: tuba bence her geççen gün oyunculuğunu geliştiriyo hem oyunculuğuyla hem güzelliğiyle onu daha çok seneler çok iyi rollerde izliyeceğiz bundan eminim ama bülent inal öyle olmayacak bu dizi bitsin bi daha teklif alırmı bilmiyorum. Zaten hiçde öyle bi jön havası yok .3 4. rollere daha uygun gözüküyor.

biz yanlış görmüşüz demekki bakışmaları görmesek tamam diyeceğimde gördük be yapacak birşey yok hayatının en önemli gelişmelerini öğrenen biri için fazla sakindi sanki o masum içten pazarlıklı olmayan filiz gitmiş içine cem kaçmış gibi :img-hyste :img-hyste ama bakışları o kadar bir donul insan hiçmi şaşırmaz hiçmi yüzünden tepki anlaşılmaz valla işin bitmesini beklemiş bir hali vardı

denmavi
31-03-07, 13:12
ferman yılmazdaşım tabiki sana katılıyorum ama bunu yapmak zor birşey olmasa gerek bir sahne ile halledilebir bir durum ama dediğin gibi inandırıcılık açısından bu gerekli katılıyorum

handan ın pazar macerası ve dolmuşa binmesi harikaydı bende nedense bunu bir hafta önce söylemiş dalga geçmiştir.fatma bu konuda pazar fiat listesi çıkarmıştı ve fatma haklı çıktı yüzükten aldığı parayı harcadı kadım bütün marketi almış

Yok ya nerde bütün marketi almış ben bile kendime daha fazla yiyecek alıyorum :D Hem taşıdığı şeyler o kadar mı ağırdı dakikada bir yere koyup devam ediyordu. Madem taşıyamayacaksın taşıyabileceğin kadarını al bir defada bu kadar alım niye :D Handan Hanım artık mahalleye alışmalı etrafında çoluk çocuk kaynıyor. Çağır birtanesini sana yardım etsin karşılığında birşey bekleyen de olmaz (bazı yaramaz çocuklar hariç) :D

ferman336
31-03-07, 13:14

sen de haklısın be matraka. ömerle handanı bir bölümde ters yüz ettiler. biz de inandık. :) handan gibi burnu yere düşse eğilip almayacak bir karakteri yarım sahnede yılmazın ayağına götürürler biz gene inanırız. ben hala kasaya spiralle dalacak adamın, bu zor açılır demesine gülüyorum walla.bari zor kesilecek de be abicim. :)

filizim+y
31-03-07, 13:15
sevgili artılı filizim:

hataları hesaplamaya hiç niyetim yok :img-hyste artık önüme bakıyorum arkaya değil çünkü önemdede yeterince malzeme var sağolsunlar senaristler düşünmüşler matrakanın eline verelim filizi diye onlar istemiş ben ağırlamazmıyım en iyi şekilde :img-hyste :img-hyste

sevgili matraka bey, (samimiyeti kaldırmama neden sizsiniz bundan sonra böyle)

umarım öyledir eğer o hata hesaplamasına girersen bak o zaman görüşürüz:)
iyi ağırlamalar oz aman işin başından aşkın olacak senin malum karşılama hazırlıkları uzun sürer bir de filizse karşılanacak kişi kusur etmemek lazım ne olsa gelen kişi bunu çok daha iyi beceriyor değil mi? sustum mani olmayım ben sana:img-yes:

gülbeşeker
31-03-07, 13:19

bülent te mi jön havası yok tabi senin düşüncen de 3. veya4. rolleri oynayacak bir pozisyonda asla değil olamaz da hele bu bölüm filizden çok onun aşkını hissettim dizi bitince tabi teklif alacaktır ama kabul eder mi bilmem kendisi bir roportajında dizi bitince en az 6 ay çalışmyacağını söylemişti.

jojoo
31-03-07, 13:20

bence özel hayt etkılemıyo dızıyı belkı sız psıkolojık olrak etkıledığını zannedıyosunz yanı eğer tuba we bulent sewgılı olmasalardı hıç bole konuşmalar olmazdı fılızın soğuk dawranmasının sebebı yılmaza olan guwenının fılan dağılması aralarında bı soğukluk war e ole bır durumdada guzel guzel bakamaz yanı.tuba bnce profesyonel bırı bnce özel hayıtla işini karışıtıracağını zannetmıorum

matraka
31-03-07, 13:21
sevgili matraka bey, (samimiyeti kaldırmama neden sizsiniz bundan sonra böyle)

umarım öyledir eğer o hata hesaplamasına girersen bak o zaman görüşürüz:)
iyi ağırlamalar oz aman işin başından aşkın olacak senin malum karşılama hazırlıkları uzun sürer bir de filizse karşılanacak kişi kusur etmemek lazım ne olsa gelen kişi bunu çok daha iyi beceriyor değil mi? sustum mani olmayım ben sana:img-yes:

matraka bey:img-hyste :img-hyste

sevgili yeliz:img-hyste

filiz bu karar alıyorsa nerde bir delik oraya saklanmak lazım sevgili senaristler filizin içine cem kaçmış modelinde ne kadar ısrar edebilirler ne kadar ceme umut veren filiz cem bunu anladığında ne yapacak hala tehlikenin farkındamı acaba ki o yüzden ben filizi ve tubanın oyuncuğunu eleştirmek istiyorum tutma beni engel olma bana ben durdurma

matraka
31-03-07, 13:23
sen de haklısın be matraka. ömerle handanı bir bölümde ters yüz ettiler. biz de inandık. :) handan gibi burnu yere düşse eğilip almayacak bir karakteri yarım sahnede yılmazın ayağına götürürler biz gene inanırız. ben hala kasaya spiralle dalacak adamın, bu zor açılır demesine gülüyorum walla.bari zor kesilecek de be abicim. :)

biz onlarıda gördük handanın oğlu için kabuslar görmesinide gördük meğerse melek miş handan haberimiz yokmuş:img-hyste :img-hyste ama maalisef böyle işler bizim dizimizde olmaz olmaz deme böyle oldururlar melek handan

matraka
31-03-07, 13:25
bence özel hayt etkılemıyo dızıyı belkı sız psıkolojık olrak etkıledığını zannedıyosunz yanı eğer tuba we bulent sewgılı olmasalardı hıç bole konuşmalar olmazdı fılızın soğuk dawranmasının sebebı yılmaza olan guwenının fılan dağılması aralarında bı soğukluk war e ole bır durumdada guzel guzel bakamaz yanı.tuba bnce profesyonel bırı bnce özel hayıtla işini karışıtıracağını zannetmıorum

iyide sen hayatında bu kadar haberi üst üste alıpta bu kadar normal davranamassın tepkin yüzüne hiçmi yansımaz ömer hapishanede beni onun vurdurduğunu söyledi diye filiz bunu normal karşılıyor ben yanlış görmüyrum tuba bu bölüm vasatın altında idi

filizim+y
31-03-07, 13:25
matraka bey:img-hyste :img-hyste

sevgili yeliz:img-hyste

filiz bu karar alıyorsa nerde bir delik oraya saklanmak lazım sevgili senaristler filizin içine cem kaçmış modelinde ne kadar ısrar edebilirler ne kadar ceme umut veren filiz cem bunu anladığında ne yapacak hala tehlikenin farkındamı acaba ki o yüzden ben filizi ve tubanın oyuncuğunu eleştirmek istiyorum tutma beni engel olma bana ben durdurma

valla matraka bey seni hiç durdurmaya niyetim yok ne yapmak istersen yap içine cem modeli kaçmış filizle mi uğraşmak istiyorsun uğraş yoksa yılmazı bu hale mi getiren bir filizle mi uğraşmak istiyorsun uğraş kılımı bile kıpırdatmam herkesin bu hale gelmesine neden olan filizi mi eleştirmek istiyorsun eleştir umrum da olmaz sen sendeki filizle uğraşacaksın ne de olsa herkesin filizi farklı o yüzden ne engel olmuyorum sana ne de hiçbir şey sadece kolay gelsin sana kendini çok hırpalama olur mu ne de olsa filiz bünyelere zarar:img-hyste :img-hyste

cemetu
31-03-07, 13:26
biz yanlış görmüşüz demekki bakışmaları görmesek tamam diyeceğimde gördük be yapacak birşey yok hayatının en önemli gelişmelerini öğrenen biri için fazla sakindi sanki o masum içten pazarlıklı olmayan filiz gitmiş içine cem kaçmış gibi :img-hyste :img-hyste ama bakışları o kadar bir donul insan hiçmi şaşırmaz hiçmi yüzünden tepki anlaşılmaz valla işin bitmesini beklemiş bir hali vardı

Çok ta mütevazisiniz teşekkür ederim hemen kabul ettiniz yanlış gördüğünüzü :P Görmek vardır görmek vardır siz ne taraftan bakarsanız o taraftan görürsünüz anladığım kadarıyla yada üstte msjlarınızı okuduğum kadarıyla siz bir taraftar gibi takım tutar gibi izliyorsunuz dizi yi bense daha dışardan daha uzaktan hal böyle olunca benim neyi gördüğüm ile sizin neyi gördüğünüz arasında çok kesin net bi farklılık orataya çıkıyor bilmem anlatabildimmi. Ben sadece izlediğimi yorumladım o kadar saygılar...

forever_bim
31-03-07, 13:27
Matraka

Her ne kadar bu gerçeği itiraf etmek canımı sıksa da Handan'ın en kıymetlisi Ömer. O yüzden kabus görmesi abes kaçmadı. Handan en fazla oğlunu seviyor.:img-yes:

matraka
31-03-07, 13:29
valla matraka bey seni hiç durdurmaya niyetim yok ne yapmak istersen yap içine cem modeli kaçmış filizle mi uğraşmak istiyorsun uğraş yoksa yılmazı bu hale mi getiren bir filizle mi uğraşmak istiyorsun uğraş kılımı bile kıpırdatmam herkesin bu hale gelmesine neden olan filizi mi eleştirmek istiyorsun eleştir umrum da olmaz sen sendeki filizle uğraşacaksın ne de olsa herkesin filizi farklı o yüzden ne engel oluyorum sana ne de hiçbir şey sadece kolya gelsin sana kendini çok hırpalama ne de olsa filiz bünyelere zarar:img-hyste :img-hyste

sevgili yeliz ::img-hyste
bunda haklısın ama zamnında söyler insan filizci olduğunu şimdi itiraf etmenin sırası idi zamanla hatan var ondan forumda ben yılmaz filizciyim diye dolandur sen yemezler bunu gherkesin gördüğü filiz bir çok filizcide görememiş görmemek için kör olmak lazım yada tuba fanı yada gerçek yaşamla diziyi karıştırmak lazım sen hangisisin

jojoo
31-03-07, 13:30
iyide sen hayatında bu kadar haberi üst üste alıpta bu kadar normal davranamassın tepkin yüzüne hiçmi yansımaz ömer hapishanede beni onun vurdurduğunu söyledi diye filiz bunu normal karşılıyor ben yanlış görmüyrum tuba bu bölüm vasatın altında idi

işte orda dewreye profesyonellık gırıyo bn tubanın profesyonel bırı olduğunu tahmın edıyorum tuba ne kdr haber alsada kamera motor dediğinde herşeyı unutacağına inanıyorum çunku o andn ıtıbaren orda tuba değil fılız olyor.
tubanın oyunculuğu kotu olsaydı,o sahnelerde dızı setınde emınım kı tecrubelı kısıler war we o sahneyı ıyı olana kdr çekeceklerdır.hem tubanın bu ilk ooyunculuğu değil yanı çaylak değil bu kdr bolum çekmışler wasat bır oyunculuk sahnelediği konusunda senınle ayı fıkırde değilim

shayan
31-03-07, 13:32
bir insan kendini o kadar kaptiriyorki, tuba ve bülentin ayrilmasina gercekten cok üzüldüm :sad53: .. dün seyredemedigim icin simdi youtube dan izledim.. matrakanin dedigi gibi yilmaz filize karsi duygularini daha iyi yansitti, filiz gercekten herseyi bitirmis gibi davrandi, sadece yüzügü gördügü zaman biraz belli oldu üzüldügü.. ama yoksa güzel oynadi..

Filizin karakteri bazi olaylar yüzünden okadar degistiki -> yilmaz / elif/ yurtdisi / ömerin vurulmasi / bebek olayi / ve simdi cem.. yazik yaa..

gercekten cok merak ediyorum bu ikili nasil barisacagini.. bence handan hanim filiz icin endiselendigi icin yilmaza gider ve cocugu olacagini söyler..

matraka
31-03-07, 13:32
Çok ta mütevazisiniz teşekkür ederim hemen kabul ettiniz yanlış gördüğünüzü :P Görmek vardır görmek vardır siz ne taraftan bakarsanız o taraftan görürsünüz anladığım kadarıyla yada üstte msjlarınızı okuduğum kadarıyla siz bir taraftar gibi takım tutar gibi izliyorsunuz dizi yi bense daha dışardan daha uzaktan hal böyle olunca benim neyi gördüğüm ile sizin neyi gördüğünüz arasında çok kesin net bi farklılık orataya çıkıyor bilmem anlatabildimmi. Ben sadece izlediğimi yorumladım o kadar saygılar...

keşke yazdıklarında bana cevap olsaydı evet takım tutar gibi izliyoruz diziyi ben tubanın oyunculuğuna hiçbir zaman laf ettiğimi gören olmamaıştır yiğidi öldür ama hakkını yemem bende yemem ama bu bölüm kendisi vasatın altında idi nacizane görüşümdür tabi seni memnun etmek gibi bir çabam yok herkesi memnun etmek gibi bir çabam yok gördüğümü paylaşıyorum sende paylaşmışsın sorun varmı :img-hyste :img-hyste bence yok

matraka
31-03-07, 13:35
Matraka

Her ne kadar bu gerçeği itiraf etmek canımı sıksa da Handan'ın en kıymetlisi Ömer. O yüzden kabus görmesi abes kaçmadı. Handan en fazla oğlunu seviyor.:img-yes:

evet hasan haklısın handan oğlunu çok seviyor kızından fazla seviyor bunu kaç kere gördük aslında orda başka şeylerden bahsetmiştik ama hakkının teslim ediyorum genede bilmeni isterin handan hanım bu profili oğlunu çok seven anne profilini bu kadar oynamadı yani krakteri oğlunu seven anne olabilir ama nedense bunu tam olarak ben hissedemiyorum sorun bende kesinlikle

filizim+y
31-03-07, 13:35
sevgili yeliz ::img-hyste
bunda haklısın ama zamnında söyler insan filizci olduğunu şimdi itiraf etmenin sırası idi zamanla hatan var ondan forumda ben yılmaz filizciyim diye dolandur sen yemezler bunu gherkesin gördüğü filiz bir çok filizcide görememiş görmemek için kör olmak lazım yada tuba fanı yada gerçek yaşamla diziyi karıştırmak lazım sen hangisisin

matraka bey konuyu saptırıyorsun tehlikeli sularda yüzüyorsun filizci olsam inan bu kadar sabırlı olmazdım size karşı hem filizci olduğumu nerden çıkardınız anlamışda değilim ben sadece sizin istediğiniz "bana engel olma olur mu" lafınıza istinaden ne yapmak isterseniz yapın amacıydı yorumum filize karşı yoksa banane kim kimi asmak isterse assın damarıma basılıyor gibi bu konuda ki hassasiyetimi daha önce de dile getirmiştim unutulmuş sanırım

hala daha benim filizyılmazcı olduğumdan şüpheniz varsa konuşacak birşey de yok demektir, ister ye ister yeme nasıl istersen ben hala aynı karardayım
ben filizyılmazcıyım ya da yılmazfilizci

cemetu
31-03-07, 13:39
keşke yazdıklarında bana cevap olsaydı evet takım tutar gibi izliyoruz diziyi ben tubanın oyunculuğuna hiçbir zaman laf ettiğimi gören olmamaıştır yiğidi öldür ama hakkını yemem bende yemem ama bu bölüm kendisi vasatın altında idi nacizane görüşümdür tabi seni memnun etmek gibi bir çabam yok herkesi memnun etmek gibi bir çabam yok gördüğümü paylaşıyorum sende paylaşmışsın sorun varmı :img-hyste :img-hyste bence yok

Bencede yok :D bende naçizane dedimki bülent ruhsuz oynadı tam tersi tuba iyiydi yani buda benim yorumum :D hoşcakalın arkadaşlar ii eğlenceler ii surfler...

pinkzone
31-03-07, 13:49
Evet ilk önce akıcı bir bölüm izledik.

Şimdi gelelim iddaaya sözümün arkasındayım. İki tarafta kazanamasa da iki tarafında senarsitlerin mors edilmemiz şerefimize züğürt tesellisi maamında imzalar kullancağız. Ve listedeki herkes kullancak. İmza hazır. Az sonra ekleyeceğim. Sararıp solma tarzında modunda oldu bu imza.. 1.Seçenek mordu. 2.Seçenek kırmızı 3. seçenek sarı yani solma rengi.. :)

Diziye geçersem.. Açıkcası Yine bol bol gurur estanteneli manzaralar gördüm.
Gurur olunca çok şeyin önüne geçtiğini gördüm de bu kadarına pes dedirteni görmemiştim. :) Filiz son dönemlerin en büyük gurur gurusu yapıyorum.

Gururların Gurusu Filiz.. Bir nevi Gururların efendisi Filiz.. Buserinin bir çok eserini görmüştük ama bu sonuncusu gerçekten şaheser oldu. .:)

Açıkcası Ömer Yılmaz anlaşmasını gördükten sonra hatta hastane odasına tebessüm de bile bulundu filiz. Ama bu güzel manzaraya rağmen üstün çabaya rağmen yine ödün vermedi.

Hak verenleri anlamakta güçlük çekiyorum. Hadi birincisi adabınca teklif edilmemişti.. Ya bu.. Buna ne demeli.. Yılmaz o kadar şey yaşadığını sanmasına rağmen bile geçmişliği unutmayarak teklfini yineliyor. Hastane parasını ödüyor.

Filizin gururu çok madem Neden Cem cephesinde narin görüyoruz. Yılmaza garezin var analdık.. Ama abine de mi garezin var. Hiçmi düşünmüyon.. Yok yok..

Filiz üzerine bir daha iddaa midda yok. Bu karakter üzerine iddaya girmiycem bir daha. Girersem Yılmaz Ömer olmasına özen göstereceğim.

Filizin cemle ilgili özette yazılandan yola çıkarsam.. Daha o zaman anladım.. Çorapların silsilesini öreceğini. Yani Filiz varsa ortamda muhakak kaçınılmaz hatada vardır.

İddaa geregi imzayı kullanacağım 1 hafta. Sonra diğer iddalara girersem onlara geçeriz. :)

Bu arada Matraka ve Sevgili Sezinti alınan karar destek veriyor.. Tüyoların böyle ortalarda dolaşmasını onaylamıyorım. Ufak çapta olan tüyoların içinde teşekkür ederim Matraka..

Filize sardırmak istemeyenlerin mesajlarına bakıyorum.. Haklı gibi türlerinden mesajlar alıyorum. Tamam bir açıdan haklı olabilir ama.. Yöntem kesinlikle yanlış. Filiz tecrübesiz civcivdir. Cem tecrübeli horoz.. Filiz Pişene kadar bu olayda.. Cem çoktan tepesine biner.. :) Yani ummayın ki Filiz kurtulur. Filizin henüz bir şey daha göremediği şey var. Cemin istenildiğinde ne kadar tehlikeli olacağı.. Yani Filizin hareketleri bir zaman sonra geri tepecek..Uyuyan Yılanı uyandırcak..

benim
Bölümü az önce tekrar seyrettim.Filiz'in Cem'e yaptıklarını destekliyorum.Helal olsun Filiz sana Cem'in ellerin aldığı şeyleri teker teker geri alacak.Cem'i ne güzelde oyuna getirdi. Tuba Büyüküstün bu sahneleri muhteşem oynamış. Umarım kaybettiği herşeyi geri aldıktan sonra Cem uyanır. Bu kadar çaba boşa gitmesin Filiz mutlaka bir yerde açık verecektir.Umarım sonu kötü olmaz..

Birde anlayamadığım birşey var.Forum arkadaşlarımın bazıları diziyi Filiz'i eleştirmek için mi seyrediyorlar acaba .Nerde açık yakalarız diye bakıyorlar herhalde. Cımbızla , maşayla neyle derseniz artık , hata olmayan şeyleri dahi önümüze hata diye sunup duruyorlar.Sadece bu bölüm için değil diğer karekterlerin hataları Filiz'in ki gibi hiçbir zaman eleştirilmemiştir.Onlarda Filiz kadar hatta Filiz'den daha büyük hatalar , yanlışlar yapmışlardır.Ama nedense hep bir nedenleri oluyor.Filiz'in nedenleri es geçiliyor sanırım.Hata olarak adlandırılıyor.Tuba Büyüküstün bu bölüm bence vasat değildi.Her zamanki performansını sergiledi.Hatta Cem'le olan sahnelerinde uçtu resmen..

matraka
matraka bey konuyu saptırıyorsun tehlikeli sularda yüzüyorsun filizci olsam inan bu kadar sabırlı olmazdım size karşı hem filizci olduğumu nerden çıkardınız anlamışda değilim ben sadece sizin istediğiniz "bana engel olma olur mu" lafınıza istinaden ne yapmak isterseniz yapın amacıydı yorumum filize karşı yoksa banane kim kimi asmak isterse assın damarıma basılıyor gibi bu konuda ki hassasiyetimi daha önce de dile getirmiştim unutulmuş sanırım

hala daha benim filizyılmazcı olduğumdan şüpheniz varsa konuşacak birşey de yok demektir, ister ye ister yeme nasıl istersen ben hala aynı karardayım
ben filizyılmazcıyım ya da yılmazfilizci

bak yeliz artık işin suyu ve bilumum herşeyi kaçtı:img-hyste :img-hyste

filizi severim eleştiricem diyorum ama oyunculuğunu neden çünkü bu bölüm kötü idi zeynep beşeleri konuşurken bir şey yokta tuba konuşulunca neden sorun oluyor yunanistan türkiye gibi olduk hassaslarıma dokunma bilerek yapmıyoruz herhal oyunculuğunu hiçbirşey demediğim birini ilk defa eleştiricem sense foruma girmem diyorsun ne diyelim yolun bahtın açıkolsun :img-hyste

gzd_gzd
31-03-07, 13:50
reytingler

TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
30 MART 2007 CUMA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 SILA [NET] ATV 11,60 30,60
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 11,20 29,70
3 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 9,40 25,80
4 YABANCI DAMAT [NET] KAND 8,30 22,20
5 BEYAZ SHOW [NET] KAND 4,60 31,20
6 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,60 18,60
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,00 16,30
8 MEVLID DUASI KAN7 3,90 9,50
9 DOSTA DOGRU (KANDIL OZEL) [NET] STAR 3,80 9,60
10 TRT ANA HABER BULTENI TRT1 3,40 12,00
11 DEMENICO SPADA-MAHIR ORAL [NET] FOX 3,30 8,50
12 ATV SPOR HABERLERI ATV 2,90 10,60

TELE - BAROMETRE
30 MART 2007 CUMA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 SILA [NET] ATV 13,60 34,20
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 9,60 25,30
3 MEVLID DUASI KAN7 7,20 17,40
4 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 6,40 17,50
5 YABANCI DAMAT [NET] KAND 5,70 14,50
6 DOSTA DOGRU (KANDIL OZEL) [NET] STAR 5,40 13,30
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,60 17,30
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,40 16,10
9 MEDINE (TV FILMI) [NET] KAN7 4,20 10,70
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,10 15,20
11 ACEMI CADI [NET] STAR 4,10 10,40
12 MEVLID KANDILI MEVLUD YAYINI KAN7 3,80 10,30
13 BEYAZ SHOW [NET] KAND 3,50 27,30

minetka
31-03-07, 13:53
Merhaba arkadaşlar ben de dünkü bölümle ilgili yorumlarımı yazayım. Öncelikle son birkaç bölümdür dizi çok yavaş ilerliyor, ve her geçen bölümde olaylar çözümlenecek diye beklerken daha da karışıyor. Her bölümde yılmaz bebeği öğrenecek mi diye bekliyorum ve bu konuda hiçbir gelişmenin olmaması beni üzüyor.
Ben daha önceki yorumlarımda da belirtmiştim yılmazcı ya da filizci olmadığımı diziyi elimden geldiğince objektif bir biçimde değerlendirmeye çalıştığımı belirtmiştim. Bu bölümde bence filiz cemle ilgili almış olduğu kararda hatalıdır. Cemin ne kadar tehlikeli birisi olduğunu aslıdan duydu, istediklerini elde ettikten sonra cemin kendisiyle ilgili beklentisini bitmeyeceğini düşünmesi gerekir, ne zaman ne yapacağı belli olmayan ömeri vurdurtan, aslıyı kaçıran inşaat işinde tekinerleri kandıran, şirketi batıran, filizi işten çıkaran bir psikopat söz konusu, cem sıradan bir insan değil. Filizin göze aldığı şey çok tehlikeli bence...
Dizide ayrıca benim de takıldığım şey filizin karnını kimsenin farketmemesi. Ne yılmaz, ne müjgan, ne mahalleli ne de aslı farketti bu da beni şaşırttı doğrusu. Artık birşeylerin açığa çıkmasını istemiyorum, öylesine geçiştirilmiş bölümler izlemek istemiyorum. Zaten şunun şurasında dizimizin bitmesi ne kaldı ki...
Ben Tuba Büyüküstünün oyunculuğunu çok beğenirim. Çemberimde Gül Oya'da da çok başarılıydı, ayrıca özellikle bu sezon kendisini çok geliştirdiğini düşünüyorum. Ama ne yalan söyliyim matrakanın bu haftaki yorumuna katılıyorum, Tuba Büyüküstün bu haftaki oyunculuğundan eski zevki alamadım...

tolgahuzur1
31-03-07, 13:54
çok sevdiğim ve kıramadığım bir insan için bi yorum yapıp kenara çekileceğim..

dün akşam ki bölüm izlediğim en saçma ve gereksiz bölümlerden biriydi.. yine bir gelişme sağlanamadı.. zaten oyuncularda bu gereksizliği oyunlarında yansıttılar ve beni tatmin edemediler... filiz karakterine gelince iyice ne yaptığını şaşıran her dala atlayan konan bir tavır sergiledi... ama alıştık zaten.. aç tavu kendini buğday ambarında sanarmış.. yılmaz karakterine gelince yine delikanlılığını korudu ve aslı kızı yanlız bırakmadı.. birlikte hareket etmeleri bence gayet olumluydu.. yılmaz filizi içinde bitirememiş ama filiz bitirmiş bir izlenim verdii.. ömer ve handan karakterli bu hafta gayet güzeldi.. ferideyi söylemiyorum hiç onun yeri farklı dizide en iyi oyunculardan biri diyebiliriz..:good:

matık hatalarına gelirsem ömer göğsüne o kadar kurşun yemesine,
o kadar bıçak darbesi almasına rağmen ne bir dikiş izi var nede bir rahatsızlık.. adam eyilebiliyo kalkabiliyo neredeyse halay çekecek... neyse herkese iyi yorumlar....

matraka
31-03-07, 13:56
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
30 Mart 2007 Cuma
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Sila [net] Atv 11,60 30,60
2 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 11,20 29,70
3 Hatirla Sevgili [net] Atv 9,40 25,80
4 Yabanci Damat [net] Kand 8,30 22,20
------------------------------------------------

-tele - Barometre
30 Mart 2007 Cuma
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Sila [net] Atv 13,60 34,20
2 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 9,60 25,30
3 Mevlid Duasi Kan7 7,20 17,40
4 Hatirla Sevgili [net] Atv 6,40 17,50

filizim+y
31-03-07, 13:57
bak yeliz artık işin suyu ve bilumum herşeyi kaçtı:img-hyste :img-hyste

filizi severim eleştiricem diyorum ama oyunculuğunu neden çünkü bu bölüm kötü idi zeynep beşeleri konuşurken bir şey yokta tuba konuşulunca neden sorun oluyor yunanistan türkiye gibi olduk hassaslarıma dokunma bilerek yapmıyoruz herhal oyunculuğunu hiçbirşey demediğim birini ilk defa eleştiricem sense foruma girmem diyorsun ne diyelim yolun bahtın açıkolsun :img-hyste

bence de herşeyi kaçtı ağız tadıyla bir naz yapamadık döndürdün döndürdün nerelere getiridn yazılanları çıkardığın sonuç bumu tubannın oyunculuğu ile ilgili sana serzenişte mi bulundum yapma yanlış yoldasın elbette eleştirirsin dedim sen beni anlamamak için direniyorsun sanırım o yprumumdan çıkardın sonuç buysa gerçekten garip ben sana eleştiremezsin demedim :img-yes:
benim hassaalarım dediğim noktaları çok iyi biliyorsun bu yüzden dokunmadan geçemiyorsun bilerek yapıyorsun baştan beri savunduğum düşüncenin aksi olduğunu söylüyorsun ne kadar eleştirmek istersen eleştir ben sana birşey demedim ki:icon_whis

forumama girmeme nedenim senin oyunculuk eleştirin değil anlıyorsun da anlamazlıktan gelip beni yoruyorsun ne diyim sana, hem meydan sana kalacak kadar geniş değil:):):) yolumuz hep beraber açık olacak:img-wink:

gülbeşeker
31-03-07, 14:01
çok sevdiğim ve kıramadığım bir insan için bi yorum yapıp kenara çekileceğim..

dün akşam ki bölüm izlediğim en saçma ve gereksiz bölümlerden biriydi.. yine bir gelişme sağlanamadı.. zaten oyuncularda bu gereksizliği oyunlarında yansıttılar ve beni tatmin edemediler... filiz karakterine gelince iyice ne yaptığını şaşıran her dala atlayan konan bir tavır sergiledi... ama alıştık zaten.. aç tavu kendini buğday ambarında sanarmış.. yılmaz karakterine gelince yine delikanlılığını korudu ve aslı kızı yanlız bırakmadı.. birlikte hareket etmeleri bence gayet olumluydu.. yılmaz filizi içinde bitirememiş ama filiz bitirmiş bir izlenim verdii.. ömer ve handan karakterli bu hafta gayet güzeldi.. ferideyi söylemiyorum hiç onun yeri farklı dizide en iyi oyunculardan biri diyebiliriz..:good:

matık hatalarına gelirsem ömer göğsüne o kadar kurşun yemesine,
o kadar bıçak darbesi almasına rağmen ne bir dikiş izi var nede bir rahatsızlık.. adam eyilebiliyo kalkabiliyo neredeyse halay çekecek... neyse herkese iyi yorumlar....

ayrıca ferideye nevzattan telefon geldğinde ömer yatıyordu zorla kalkıyordu falan sonra bi baktım ki camdan ferideyle nevzatı izliyor neyse açıkçası bu bölümden pek zevk almadım belli sahneler hariç yani artık bu dizi bitse de kurtulsak moduna geliyorum yavaş yavaş sanırım gerçek hayattaki bazı haberler de diziye konsantre olmamı etkiliyor ister istemez etkilendim.

pinkzone
31-03-07, 14:06
Oyunculuk konusuna gelirsek..

Çok geçiştirilmiş sahneler gördüm.. Ve bu bölüm sanırım Tuba hanım özel hayatındaki gazetelere çıkan haberlerden etkilenmiş olacak.. Bazı sahnelerde tepki vermek yerine sanki havadan sudan muhabbet modunda mimikler.. Haberlerden etkilenmiş izlenimini doğuruyor.

Bu bölüm ilk sahneden son sahnelere kadar..Sinan Tuzcu ve Bülent inalın oyunculuğu güzeldi.

Birde Tuba hanımın sadece Cemle ilgli sahnelerde performansı iyiydi. Eee Cem bu insanın ister istemez psikolojisini etkiliyor.

yakupoglu61
31-03-07, 14:06
filizim+y ndn yılmaz eleştirilirken foruma girmeme kararı almıyorsunda biz filizi eleştirmeye başlayacakken böyle bir karar almayı uygun buluyorsun...

pazartesi olman lazım filizi kim savunacak bize karşı sora...

minetka
31-03-07, 14:07
Sevgili gülbeşeker ben de dün ilk defa çok sevdiğim diziyi izlerken bir an öyle bir hisse kapıldım, sevgili modlarımız kızacak ama oyuncularımızın özel hayatlarıyla ilgili haberleri de bunda etkili oldu sanırım. Ben güzide çiftimizi birbirine o kadar çok yakıştıryordum ki hiç ayrılmayacaklarını düşünüyordum. Aslında doğru bir mantık geliştirmediğimin farkındayım ama özel hayattaki bu ayrılıkla dizimizin büyüsü benim açımdan azalmaya başladı...

destina304
31-03-07, 14:07
valla bence bu bölümün en iyi oyuncusu TUBA idi.ee tabi bu kişiden kişiye değişir bence bu sezondaki en iyi oyunculuğunu segilediği bölümdü vasat kelimsini duyunca baya bir güldüm.acaba karıştırmış olaiblirmisz diye düşündüm evet dizide vasat biri vardı oda şüphesizki BÜLENT İNALdı.bu bölüm oyunculuk konusunda tuba herkesi sildi süpürdü başka dencek söz yokk

medsul
31-03-07, 14:08
öncelikle herkese merhaba arkadaşlar ilk önce diziyi izliyemediğim için neler olddugu konusunda bir fikrim yok nete ne zaman düşer acaba
sadece son sahneyi izliye bilidim filiz annesine yüzügü verdi ve cemden herşeylerini alacağini söyledi
bu arada hiç bir tahminimiz tutmamiş bizde özeti yazalanlarla dalga gecmiştik
filizin cemin ona yaptiği gibi gizli gizli oyun oynamasi bence harika

filizim+y
31-03-07, 14:11
herkese iyi yorumlar

bölümle ilgili genel düşüncelerimi dile getirmiştim zaten daha sonra bölüm yorumumda sizlerle olacağım, lütfen gereksiz yere gerilmeyin ve sonradan okuyacak olan bana acıyın güzel yorumlar olsun bu bir ricadır:img-yes:

herkese iyi günler...bye bye

sorfangirls
31-03-07, 14:14
masallah hızınıza yetısmek mumkun degıl arkadaslar yaklasık 1 saatır pc basında dun geceden berı yazılan yorumları okumaya calısıyorum hepsını okuyamsamda okudum sayılır

fılızın oyunculugu hakkında soylenen sozlere cevap vermek ıstıyorum ben dızının yonetmenı veya yapımcısı bızlermıyızkı tubanın oyunculugunu elestırme lutfunda bulunuyoruz nerden bılıyoruz belkıde bu ısteyerek yapılmıs bır seydır yonetmen oyle ıstemıs olmazmı kıza butun herseyı yasattılar butun acıları cektı aglaya aglaya gozunde yas kalmadı daha ne beklıyorsunuzkı cemden azda olsa suphelenıyordu zaten gercegı tam olarak ogrenıncede napsın sınır krızlerınemı gırsın yeterınce gırmedımı bu krızlere karnındakı bebegı dusunmelı ılk basta oyle degılmı ozel hayatta yasadıgı olayları rolune yansıtacagını hıc sanmıyorum cunku tuba tecrubelı ve cok basarılı bır oyuncu yenı yetme acemı bır oyuncu degılkı ozel sorunlarını yansıtsın hem rolundekı bu degısımı sadece bızlermı gorduk settekı hıc kımse yonetmen dahıl farketmedılermı bunu oyle bırseyı hısettıklerı anda sahneyı tekrar cekerlerıdı ve ne gerekırse onu yaparlardı

belkı bunu kotu nıyetle soylememıs olabılırsınız ama bence tuba yapması gerekenı fazlasıyla yapmstır ayrıca vasat kelımesınıde kesınlıkle kınıyor ve yazmamıssınız farzedıyorum

pinkzone
31-03-07, 14:14
Filizin neler alabileceği konusuna gelirsek..

Şimdi Filiz neler alabilir ?

1- Yüzüğü aldı.Elde var 1
2- Ne ister ikinci olarak.. Abisini çıkartmak olabilir..
3- Sonra abisi eve gelince.. Cem sorar rahatmısınız.. Abin nasıl diye.. işi icabı.. Filizde cevap hazır.. Ehh sayılır.. Aslında cem hiç rahat değiliz.. Çok küçük ev. Eski evimi çok özledim.. Sizce bu konuşma benzerinde Cem Filizin üzerine Evi yapar mı? Bana geliyorki evet. Ama karşılıksız olmamak kaydı ile.

Filiz Cemden birşeyler elde etmek istiyorsa mecbren ona karşı gelmeyecek. Yakında Safiye- Filiz karşılaşması bekliyorum. İçime doğru sanki.. :) Eee bakalım.. Filizi bu seferki kaynanası beğencek mi ? :)

yakupoglu61
31-03-07, 14:17
PİNKZONE; dün herkes bir iddiaya girmişti Filiz yılmaza gidip ne diyecek; teşekkürmü edecek cemle ilgilimi konuşacak falan filan...

snn belirttiğin şıklardan hiçbiri olmadı şimdi hangi renk avatar kullanacan...?

gülbeşeker
Sevgili gülbeşeker ben de dün ilk defa çok sevdiğim diziyi izlerken bir an öyle bir hisse kapıldım, sevgili modlarımız kızacak ama oyuncularımızın özel hayatlarıyla ilgili haberleri de bunda etkili oldu sanırım. Ben güzide çiftimizi birbirine o kadar çok yakıştıryordum ki hiç ayrılmayacaklarını düşünüyordum. Aslında doğru bir mantık geliştirmediğimin farkındayım ama özel hayattaki bu ayrılıkla dizimizin büyüsü benim açımdan azalmaya başladı...

çok garip aynı şey bende de oldu iki yıldır süregelen bir ilşki durdu durdu son 10 bölüm kala bu tarz haberlerle gündeme geldi iki haftadır ciddi anlamda diziye konsantre olamıyorum sorun sadece bende mi var diye düşünüyordum neyseki yalnız değilmişim oyunculuk konusuna konusuna gelisek sanırım bülentte de tuba da bir eksiklikler vardı ama ben yılmazın filize olan aşkını hissedebildim umarım dizi bitene kadar da hissederim filiz-yılmaz aşkını.

filizim+y
filizim+y ndn yılmaz eleştirilirken foruma girmeme kararı almıyorsunda biz filizi eleştirmeye başlayacakken böyle bir karar almayı uygun buluyorsun...

pazartesi olman lazım filizi kim savunacak bize karşı sora...

sevgili yakupoğlu tam çıkacaktım yorumunuzu gördüm, ben her iki karakterinde gereksiz tartışılması sevmiyorum bunu çok defa yorumlarımda dile getirdim zaten takip ediyorsan görmüşsündür mutlaka bu kararımın filizle alakası bile yok sadece gerginlikten hoşlanmıyorum ve tek taraflı düz mantık çerçevesinde bakıldığı için ben bulunmak istemiyorum dedim...

filizi savunmak gibi bir çabam olmadı benim hiçbirzaman onu diğer filizci diye tabir ettiğiniz forum arkadaşlarınıza söyleyin çünkü ben filizyılmazcı ve yılmazzfilizciyim hala anlamamakta direniyorsanız sizin bileceğiniz inanın ben yoruldum bunu anlatmaktan....

*mavilim*
31-03-07, 14:23
dizi ciddi ciddi arabeske dönüştü:img-hyste en komiği de minibüs sahnesiydi.handanın bu parayı napıcam demesi yokmuydu..yeni bir tür oluşturdu adıda arabeskomik:img-hyste bence kullandıkları kozmetik parasıyla bile geçimlerini rahatlıkla sağlarlar.bazen konunun binbir gece gibi sapmasından korkuyorum.yılmaz ödemeseydi ömerin hastane parasını oladabilirde:img-in_lo ne diyim Allah senaristlere doğru düzgün ilhamlar versin:img-hyste

pinkzone
PİNKZONE; dün herkes bir iddiaya girmişti Filiz yılmaza gidip ne diyecek; teşekkürmü edecek cemle ilgilimi konuşacak falan filan...

snn belirttiğin şıklardan hiçbiri olmadı şimdi hangi renk avatar kullanacan...?

Şöyleydi.. iki tarafta kazanamazsa.. Sarı imza yada avatarları kullanacaklardı. I.A multimedia bölümünde paylaştım..

Sevgili Filizim ya imzanda yada avatarında bu sarı idda simgelerini görmek istiyorum. Nede olsa iddaya ikimiz başladık. Sembolü biz devam ettirmezsek kimse ettiremez.. :) Birde sanırım Filize yapılan eleştirilerden dolayı forumdan uzak kalcakmışsın.. :) Niye.. Neden.. ? Yılmaz ve Ömerde neden aksi olmuyor.. Bu son bölümde Filiz eleştiriyi hak etmedi mi ?. Yoksa hepsini Zeyna edasıyla yaptığı içinmi haklı görülüyor. Zeynaları da eleştirecek Bir herkül bulunur. Hangi bölüm hata görüyorsak yazacağız. Bak Yılmazın hata yaptığı bölümlerde ben hiç aksini yazdım mı.. Onu savundum mu ? Haklı dedimmi.. Neden hata yapan karakterin hata yapmamamışcasına sahipleniyor.. Yada şunu diyeyim.. Hata yapan filiz olunca neden sineye çekiliyor.. :)

Hata hatadır.. Ders derstir. Hatalardan ders çıkarılır.. Çıkarını görmedik.. Hata varsa eleştiride vardır.. Eleştiri düzeyli oldukça yasaldır. Eleştir hakkımı kullanmak istiyorum.

filizim+y
Filizin neler alabileceği konusuna gelirsek..

Şimdi Filiz neler alabilir ?

1- Yüzüğü aldı.Elde var 1
2- Ne ister ikinci olarak.. Abisini çıkartmak olabilir..
3- Sonra abisi eve gelince.. Cem sorar rahatmısınız.. Abin nasıl diye.. işi icabı.. Filizde cevap hazır.. Ehh sayılır.. Aslında cem hiç rahat değiliz.. Çok küçük ev. Eski evimi çok özledim.. Sizce bu konuşma benzerinde Cem Filizin üzerine Evi yapar mı? Bana geliyorki evet. Ama karşılıksız olmamak kaydı ile.

Filiz Cemden birşeyler elde etmek istiyorsa mecbren ona karşı gelmeyecek. Yakında Safiye- Filiz karşılaşması bekliyorum. İçime doğru sanki.. :) Eee bakalım.. Filizi bu seferki kaynanası beğencek mi ? :)

sevgili modum buna

4- şirketi
5- arabaları

ekleyelim bence eğer cem öğrenmeden bunları yaptı yaptı yapamadı artık tamamen unutsun herşeyini filiz:)

safiye- filiz karşılaşmasında safiye hn.oğlunun saplantılı derece de ve zarar verdiği insanlardan biri olan filizi görünce canım cicim olmaktan ziyade bira ürkek karşılayacak senin için üzgünüm kızım gibi ama elinden gelen sıcaklığı da göstermeye çalışacak cemden dolayı, filiz ise ceme karşı planladığı oyunu devam ettirmek istediği için sevecen davranacak...

safiye hn. filizi beğenecek istersen iddiaya girelim her ne kadar filiz için girmesen de iddiaya bak bu sefer yüzünü güldürür:img-hyste :img-hyste

NOT: imza da bulunmuşuz ne yapalım elimiz mahkum ama matrakayı eklememişsin o da bendendi:)

pinkzone
31-03-07, 14:30
Filiz üzerine iddaya girmememe kararı aldım. Ömer yada Yılmaz üzerine yada Aslı üzerine idda olabilir. :)

Not: İmzada sadece idddaya giriyorum ve şu seçneği seçiyorum diyenler alınmıştır. Açıkcası bütün forum katılsaydı.. Nasıl imzaya sığdırırdım bilemiyorum.. :)

medsul
31-03-07, 14:32
Ben komik olduğumu hiç de sanmıyorum. Sataşma yapmazsan sevinirim ayrıca. Ben Filiz'le ilgili yorum yapıyorum seninle ilgili değil.

Ömer'e git sor bakalım Cem'den gelecek parayı kabul eder mi? 100 yerinden bıçaklansa bunu kabul etmez Ömer.

sevgili mobum ömer parayi cemin ödemesini akbul etmişti zaten hatırlatirim
hani zaten iflas etmelerinde ceminde payi oldugunu düşünmüş ve para
teklifini kabul etmişti ama cem caydi sonra bence bunu gurur meselesi
yapmazdi yapsa ilk baştayken yapardi zaten yapmasinada gerek yok