PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 16

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

pinkzone
01-04-07, 14:14
Ihlamurlar Altinda Bitmiycek Dimi....yani Bu Guzel Dizide Bitmez Insallah....bolumlerde Cok Iyi Su Aralar...tam Konulari Bulmuslar...ama Herkes Uzuluyoo

Biticek arkadaşım bu sezon son. Yani konuyu daha fazla süründürmenin manası yok.. Herşey tadında bitmeli.. Şahsen şu son bölümlerde ne tat var ne tuz.. Saman saman :img-hyste

yesimcan
01-04-07, 14:15
Yılmazın ilk günden beri çizilen birkarakteri vardı. Yılmaz neydi.. Zor zamanlarında dostlarını arkadaşlarını bırakmayan.. Maddi manevi sıkınıtlarda yardımcı olan..Bir nevi forum tabiriyle mah. iylik sever muhtarı idi..

Peki bu özellikte olan bir adam.. Sırf sözlüsü tümör diye bu durumda bir kızı bırakıymıydı. Sevmesede kıza aşk hissetmese de ortada bir bağlılık nişansesi var. Sözlenmişsin.. O sevdiğin adam tümör olmuş.. Ama hastalığın tedavisi var.. O da yüksek oranda moral deposu.. Bu durumda sen onu bırakıp hayatına devam mı edersin.. Yoksa onlan beraber bu mücadeleyi verirmisin.

Ortada bir aşk olmayabilir ama bir bağlılık var. Bağlılığı geçtim arkadaşlık olayı var. Ben de Yılmazın durumunda olsam sevdigim kadın yada sadece arkadaşım farketmez.. Aynı şeyi yapardım.

Eğer Yılmaz tamam ayrılalım.. Hastalığı öğrendikten sonra deseydi.. Forumda neler denirdi adama.. Vay üçkağıtçı ve nankör.. Hani beraber özgürlük kelimeleri havada uçuşcaktı. Yılmazın karakterine uymazdı. Senaristler baştan beri çizdikleri Yılmaz karakterine doğru eksende hareket ettirdiler.

Forumun çoğu Aslının hastalığından bahsetmeyeceğini zannediyordu... Ama bahsetti. O yüzüden eğer bahsetmezse bu ayrılık gerçekleşir sanıyordu. Ama ben emindim Yılmaz öğrensede yine aynı şeyi yapardı. Forum aslının böyle açıkyüreklilikle söyleceğini tahmin etmiyordu. O yüzden tahminlerde şaşma oldu..

benim sözüm yilmaza deyilki bendee biliyodum emindimm kii yilmaz hastaligi duyarsaa asliyi birakmazz ama birakma birakmama olayida tek tarafli deyildirr benim söylemek istedigim aslininm bencil birisi olusu asli&filiz konusmasinda bilee bana öyle geldii size nasil geldi bilemiyorum bu sadece benim düsüncemdirr sankii filize nispet yapar gibi catlatti kizi resmen neysee...
ha bidee bende biliyorumm aslii bu iliskiyi bozmadigini ama aslii bu ikilinin bir araya gelmemesinde bi sebebti tmm belki simdi deyill ama önceden öyledi bilemiyorum neysee....ama yanii suda bi gercekki asli sadece kendini düsünüyo bencill bi karekter bana öyle geldii...

Neslihan17
01-04-07, 14:26
bence filizin böyle bi tehlikeye girmesi iyi oldu. yoksa yılmazın bebeği öğreneceği yoktu. bebeğe bişey olmaz gibime geliyor. ama cem kesin filizi kaçırır. işte o anda her şey açığa çıkar. tabi bi yandan da aslı var. aslının ameliyatıyla filizin tehlikeye düşmesi aynı ana gelir sanırım. eğer cem filizi kaçırırsa yılmaz filizi bulmak için elinden geleni yapar tabi o arada aslıyı da ihmal eder. aslı da filizin yanındaki değerini anlamış olur. aslı ölmez büyük ihtimal ama ispanyaya yolcu edebiliriz onu. değersiz olduğunu anlayınca gitmek isteyecektir..:)

pinkzone
01-04-07, 14:32
benim sözüm yilmaza deyilki bendee biliyodum emindimm kii yilmaz hastaligi duyarsaa asliyi birakmazz ama birakma birakmama olayida tek tarafli deyildirr benim söylemek istedigim aslininm bencil birisi olusu asli&filiz konusmasinda bilee bana öyle geldii size nasil geldi bilemiyorum bu sadece benim düsüncemdirr sankii filize nispet yapar gibi catlatti kizi resmen neysee...
ha bidee bende biliyorumm aslii bu iliskiyi bozmadigini ama aslii bu ikilinin bir araya gelmemesinde bi sebebti tmm belki simdi deyill ama önceden öyledi bilemiyorum neysee....ama yanii suda bi gercekki asli sadece kendini düsünüyo bencill bi karekter bana öyle geldii...

Bu mesajdan sonra yazdığım mesajları oku... Onlarda emsal olacaktır. :)

Aslı bencil gözükebilir.. Ama mutluluk için kim bencil olmuyorki.. Filizde mutluluğu için hiç mi bencil olmadı.. Yani Mutluluksa bencillik konusu.. Bencilik kavramını biraz değiştriyor.

delfin23
01-04-07, 14:36

Aslı bencil bir insan degil bana göre bunu kanıtladı Yılmaza ayrılmak istedigini söyledi ayrılmak istemeyen Yılmazdı ve bana göre Yılmaz en dogrusunu yaptı Aslıyla ayrılmayarak Aslını Filize nispet yaptıgını yazmışsın açıkçası ben o sahneyi izledigimde böyle bir hisse kapılmadım tam tersi filiz onu kutlarken kendini kötü hisseti bunu yüz ifadesinde belli etti

jojoo
01-04-07, 14:57
asli ortaligi karistirmadi evet cunku o geldi zaten filiz yilmaz ayrilmisti...asli ile yilmazz su an iyi bi ikili oldular ama bence yinede filize yazik oldu....hos filizde yilmazdaa suclu iki tarafta ama...neyse bakalim neler olacakkk

ewet aslı yılmaz la fılız ayrıyken geldı ama sımdı aslı fılızle yılmaz arasında sorunlardan bırı tek sorun o değil ama yınede sorun.olduda fılızle yılmaz aralarındakı sorunları hallettıler(kı mumkun değil böle gıderse)zannedeyomusunuzkı yılmaz hasta bırını bıraksın bırakmıyacağı bır gerçek

denmavi
01-04-07, 15:22
aslı ölmez büyük ihtimal ama ispanyaya yolcu edebiliriz onu. değersiz olduğunu anlayınca gitmek isteyecektir..:)

Değersiz değilde biz buna aşkına karşılık alamayınca diyelim. Yılmaz'ın gözünde Aslı değerli olduğu için evlenme teklifi yaptı ve ısrarcı tutumları vardı. Kendisini rahat hissettiren birisi onun gözünde değersiz olamaz.

Benim tahminim Aslı ölmez, Filiz - Yılmaz birleşmesini saygıyla karşılar ve yine eline günlüğünü alıp yazmaya başlar. Baksanıza şimdiden yazmaya başladı bile :D

secoms
01-04-07, 15:27
Burdaki çoğu arkadaş Gururla Onuru şerefi karıştıyor. Bence sende onlardan birisin. :)

Filizi savunanların bu forumda gururu Israrla onurla şerefle özdeşleştirilmeye çalıştığı şey oldu çıktı gurur.

Evet olayın boyutu değişmeye basladı :img-wink:
Bu sekilde karısıyor demek en kolayı ama bir de yaptıgım hangi yorum üzerinden bu kanıya vardıgını söylersen cok sevinecegim.. Madem örnek istiyorum benim de örnek vermem lazım değil mi ?

Sizin bir yorumunuzda gururun gurusu Filiz'in 2. teklifi gurur için kabul etmedigini söylediginizi okudum.. O sahneyi izlerken neyi görüp su sekilde yorumladınız cok merak ediyorum.. Siz de bana yazdıgım mesajlardan bir örnek veiriseniz seve seve acıklarım..

secoms
01-04-07, 15:34
bende aslının yılmazla filizin arasına girdiğini düşünmüyorum ve aslı filizin yılmazdan hamile olduğunu duysa hemen bu ilişkiye bir son vermeye çalışır aslı yılmazın hayatına girdiğinde zaten yılmazala filiz ayrıydı bu ayrılağa zemin hazırlayan ve araya giren kişi gerçektende cemdir...

Bence de bu 3'lü arasında en az sucu olan Aslı'dır.. Her ne kadar araya giren kişi Cem olsa da bu ilişki kesinlikle Yılmaz ve Filiz'in oturup saglıklı sekilde konusamamaları sonucu buraya gelmiştir.. Tabi bir de karsılıklı güvensizlik..
Demek istedigim Cem her ne kadar türlü enrtikalar cevirmiş olsa bile bu ikili tabiri caizse adam olmadıkları sürece durum farklı olmayacaktır..

slayjic
01-04-07, 15:41
Bence de bu 3'lü arasında en az sucu olan Aslı'dır.. Her ne kadar araya giren kişi Cem olsa da bu ilişki kesinlikle Yılmaz ve Filiz'in oturup saglıklı sekilde konusamamaları sonucu buraya gelmiştir.. Tabi bir de karsılıklı güvensizlik..
Demek istedigim Cem her ne kadar türlü enrtikalar cevirmiş olsa bile bu ikili tabiri caizse adam olmadıkları sürece durum farklı olmayacaktır..

kesinlikle buna katılıyorum bu ilişkiyi bitiren yılmazın filizi filizin yılmazı dinlemeden birbirlerini yargılamalarıydı ve bir ilişkide güven yoksa o ilişkiyi hiç yaşamayın daha iyi ama şu bir gerçekki yılmaz aslıyla evlenmeye kalkıştıysa bu olayda en son kızılması gereken kişi aslıdır..
ayrıca ne kadar filizin tarafında olsamda bu hafta yılmazın o yüzüğü tekrar aslının parmağına takması ve bu zor zamanında onu bırakmaması benden takdir aldı...
arkadaşlar vizelerim yüzünden 2 hafta yokum birbirinizi fazla kırmayın...:img-wink: :img-wink:

forever_bim
01-04-07, 16:05
Forumda sanırım Filiz'e tapmayan dizi karakterlerine karşı bir antipati söz konusu. Zavallım ASLI da bundan nasibini almış. Kesinlikle Aslı bencil değil aksine dürüstlük bakımından dizideki tüm karakterlerden daha dürüst, bir kere kız neden ayrılmak istediğini Yılmaz'a açık olarak anlattı, Filiz'in daha beş yıl önce neden ayrıldığı meselesini anlatmadığını düşünürsek Aslı'nın açık ve net tavrına bayıldım diyebilirim.

cemotara
01-04-07, 16:06
Yılmaz yine bu bölüm öğrenemedi bebeği olacağını ama önümüzdeki bölüm kesin öğrenecek bundan eminim zaten dizinin bitmesine azkaldı adam daha öğrendikten sonra pişman olacak sonrada kendini affettirip filizle evlenecek onun için bu önümüzdeki bölümde yılmaz bebeği öğrenecektir kesin

cemotara
01-04-07, 16:10
Forumda sanırım Filiz'e tapmayan dizi karakterlerine karşı bir antipati söz konusu. Zavallım ASLI da bundan nasibini almış. Kesinlikle Aslı bencil değil aksine dürüstlük bakımından dizideki tüm karakterlerden daha dürüst, bir kere kız neden ayrılmak istediğini Yılmaz'a açık olarak anlattı, Filiz'in daha beş yıl önce neden ayrıldığı meselesini anlatmadığını düşünürsek Aslı'nın açık ve net tavrına bayıldım diyebilirim.

sevgili Hasan yorumlarının hepsini okudum ellerine sağlık geneline katılıyorum birde cevap vermeyin demişsin ama yinede vermek istedim yani filiz konusunda tamam haklısın ama çok acımasızca eleştirdiğini düşünüyorum bunuda ömer içerde olduğu için yaptığını düşünüyorum neredeyse filiz karakterinden nefretr edeceksin her yorumunda filize laf dokunduruyorsun yinede senin görüşlerin saygı duyuyorum

forever_bim
01-04-07, 16:28
sevgili Hasan yorumlarının hepsini okudum ellerine sağlık geneline katılıyorum birde cevap vermeyin demişsin ama yinede vermek istedim yani filiz konusunda tamam haklısın ama çok acımasızca eleştirdiğini düşünüyorum bunuda ömer içerde olduğu için yaptığını düşünüyorum neredeyse filiz karakterinden nefretr edeceksin her yorumunda filize laf dokunduruyorsun yinede senin görüşlerin saygı duyuyorum

Ben de senin görüşlerine sonuna kadar SAYGILIYIM. Benim Filiz'e kızdığım nokta şu. Tamam Yılmaz resmen çam devirdi, kıza demediği kalmadı onu kırdı, Filiz'in gururu kırıldı, ama Ömer'in olayında Yılmaz'ın iki teklifini bile düşünmeden reddetti. Ömer normal bir mahkum hayatı mı yaşıyor sizce. İnanın bana hapishanede uğradığı psikolojik şiddet, uğradığı bıçaklı saldırıdan bile daha kötü. Sen de erkeksin bilirsin, hapiste biri bana şahsen "godoş" dese çok sinirilerim gerilir, ya da her fırsatta sevdiğim kadının fularını ya da yazdığı mektubu alıp alay malzemesi yaparsa sinirden çıldırırım. Filiz bu psikolojik şiddeti bilmese bile dudağı iki yerinden patlamış, gözü morarmış Ömer'i gördüğünde Ömer'in on tane dallama tarafından ölümüne dövüldüğünü, idrak edebilmeliydi. Onu geçtim bıçaklandığını bu bıçak darbesinden iç organlarının yırtıldığını kendi kulaklarıyla duydu ölüme gittiğini kendi gözleriyle gördü, bu kadar sakin bu kadar fütursuz bir şekilde yapılan teklife sırt çevirip bunu Ömer'e danışma gereği bile duymuyor. Onun kurtulma ümidine deyim yerindeyse yaptıklarıyla set çekiyor.

Ömer için bunu yapsın demiyorum, ama ben bıçaklanmayı görünce tehlikenin boyutunu kavrayıp en azından beş yaşındaki küçük Elif için bu teklifi kabul etmeliydi. Bu davranışlarını tasvip etmiyorum. Anlamaya çalışıyorum. Başaramıyorum.

yesimcan
01-04-07, 16:33
Yılmaz yine bu bölüm öğrenemedi bebeği olacağını ama önümüzdeki bölüm kesin öğrenecek bundan eminim zaten dizinin bitmesine azkaldı adam daha öğrendikten sonra pişman olacak sonrada kendini affettirip filizle evlenecek onun için bu önümüzdeki bölümde yılmaz bebeği öğrenecektir kesin

sevgili cemotara bence hic emin olma önümüzdeki bölümde bebegi ögrenmez merak etmee ........bu gidisle dizin final bölümünde ögrenirrr gercektenn su bebek konusunda cokkk sacmaladilarr bu kadarda olmazz dedittirecek kadar yaniii....

cemotara
01-04-07, 16:42
Ben de senin görüşlerine sonuna kadar SAYGILIYIM. Benim Filiz'e kızdığım nokta şu. Tamam Yılmaz resmen çam devirdi, kıza demediği kalmadı onu kırdı, Filiz'in gururu kırıldı, ama Ömer'in olayında Yılmaz'ın iki teklifini bile düşünmeden reddetti. Ömer normal bir mahkum hayatı mı yaşıyor sizce. İnanın bana hapishanede uğradığı psikolojik şiddet, uğradığı bıçaklı saldırıdan bile daha kötü. Sen de erkeksin bilirsin, hapiste biri bana şahsen "godoş" dese çok sinirilerim gerilir, ya da her fırsatta sevdiğim kadının fularını ya da yazdığı mektubu alıp alay malzemesi yaparsa sinirden çıldırırım. Filiz bu psikolojik şiddeti bilmese bile dudağı iki yerinden patlamış, gözü morarmış Ömer'i gördüğünde Ömer'in on tane dallama tarafından ölümüne dövüldüğünü, idrak edebilmeliydi. Onu geçtim bıçaklandığını bu bıçak darbesinden iç organlarının yırtıldığını kendi kulaklarıyla duydu ölüme gittiğini kendi gözleriyle gördü, bu kadar sakin bu kadar fütursuz bir şekilde yapılan teklife sırt çevirip bunu Ömer'e danışma gereği bile duymuyor. Onun kurtulma ümidine deyim yerindeyse yaptıklarıyla set çekiyor.

Ömer için bunu yapsın demiyorum, ama ben bıçaklanmayı görünce tehlikenin boyutunu kavrayıp en azından beş yaşındaki küçük Elif için bu teklifi kabul etmeliydi. Bu davranışlarını tasvip etmiyorum. Anlamaya çalışıyorum. Başaramıyorum.

sevgili Hasan ömer konusunda katılıyorum yani bu yaşadıklarını haketmedi ve bende bir an önce kurtulmasını istiyorum ama bazı noktalar var ilk reddetiğinde parayı ömerin durumundan haberi yoktu sonra bıçaklandığını öğrendi ve yine ömer için elinden geleni yaptı yılmazla birlikte sonra ömer yeniden hapise girdi ondan sonra yılmaz ikinci teklifi yaptı ama ondan önce filiz cemle ilgili tüm gerçekleri öğrendi ve kafasında plan kurdu planıda cemi mahvetmek ve herşeylerini geri almak onun için filiz ikinci teklifte gurur yapsa bile yine yılmazın yardımını kabul ederdi ama bunu cemi kullanarak yapacak ve bu önümüzdeki bölümdede kurtaracak yani demek istediğim yılmazın parayı ödeyip çıkarmasıyla filizin cemi kullanarak ömeri çıkarması aynı zamana denk gelecek
Birde ömer bu parayı kabul etmez deme çünkü tüm bunların suçlusu cem olduğunu ömerde biliyor onun için bu parayıda kabul eder

forever_bim
01-04-07, 16:50
sevgili Hasan ömer konusunda katılıyorum yani bu yaşadıklarını haketmedi ve bende bir an önce kurtulmasını istiyorum ama bazı noktalar var ilk reddetiğinde parayı ömerin durumundan haberi yoktu sonra bıçaklandığını öğrendi ve yine ömer için elinden geleni yaptı yılmazla birlikte sonra ömer yeniden hapise girdi ondan sonra yılmaz ikinci teklifi yaptı ama ondan önce filiz cemle ilgili tüm gerçekleri öğrendi ve kafasında plan kurdu planıda cemi mahvetmek ve herşeylerini geri almak onun için filiz ikinci teklifte gurur yapsa bile yine yılmazın yardımını kabul ederdi ama bunu cemi kullanarak yapacak ve bu önümüzdeki bölümdede kurtaracak yani demek istediğim yılmazın parayı ödeyip çıkarmasıyla filizin cemi kullanarak ömeri çıkarması aynı zamana denk gelecek
Birde ömer bu parayı kabul etmez deme çünkü tüm bunların suçlusu cem olduğunu ömerde biliyor onun için bu parayıda kabul eder

Filiz herşeyin sorumlusunun Cem olduğunu gördü ve ondan intikam almak istiyor, sence Cem'in bu olup bitene uyanması ne kadar sürer. Bana kalırsa Filiz, Yılmaz'ın Ömer için yaptıklarını, kan bulmasını, hastane masraflarını biran bile düşünmeden ödemesini, ameliyat boyunca endişeli bekleyişini gördükten sonra Yılmaz'ın ikinci teklifine evet demeliydi. Hadi ilkine anlayış gösteririm ama buna gösteremem. İntikam süreci uzayabilir, yeni bir yaralanma olmayacağını kim garanti edebilir? Kaldı ki bu planda Filiz açık verecek çünkü Cem gibi biri değil hesaplı gitmiyor ki onun kadar.

medsul
01-04-07, 17:08
acaba yılmaz gercekleri öğrendiğinde sevinmeye zaman bulacakmi
yani pişmanlik ve caresizlik içinde olacaği kesin ama bir an oley
filiz beni altatmamiş dolasiylada bebek benim baba oluyorum hemde hayalini kurdugum gibi tıpkı diye sevinirmi ben böyle bir sahne isterim dogrusu
güzel olur aslında ben hep yılmazın bebeğin kendisinden olmasini ne kadar
istediğini bekleyen bir sahne bekledim ama olmadi
birde artık ögrensin bebek olayini işin resmen suyu cikti

cemotara
01-04-07, 17:10
Filiz herşeyin sorumlusunun Cem olduğunu gördü ve ondan intikam almak istiyor, sence Cem'in bu olup bitene uyanması ne kadar sürer. Bana kalırsa Filiz, Yılmaz'ın Ömer için yaptıklarını, kan bulmasını, hastane masraflarını biran bile düşünmeden ödemesini, ameliyat boyunca endişeli bekleyişini gördükten sonra Yılmaz'ın ikinci teklifine evet demeliydi. Hadi ilkine anlayış gösteririm ama buna gösteremem. İntikam süreci uzayabilir, yeni bir yaralanma olmayacağını kim garanti edebilir? Kaldı ki bu planda Filiz açık verecek çünkü Cem gibi biri değil hesaplı gitmiyor ki onun kadar.

sevgili Hasan evet cem bu oyunu ilerde anlayacak ve filizin başı büyük derde girecek gibi ama cem olanı biteni anlamadan ömer çoktan çıkmış olacak yani ilk iş olarak filiz ömeri kurtaracak cemi kullanarak daha sonrada devam edecek bu oyuna ama sonrasında kötü olacak çünkü cem herşeyi öğrendiğinde filize zarar verecektir ama yılmazla ömer fazla zarar vermeden kurtarırlar filizi ama keşke bu yolu denemeseydi vede yılmazın teklifini kabul etseydi ama filiz daha tehlikeli bir yolu seçti eminim ki eğer cemin gerçek yüzünü görmeseydi yılmazın ikinci teklifini kabul edecekti ama kendi açısından zor olanı seçti ama ömer bu bölümün başında kesin çıkacak hapisten büyük ihtimalle yılmaz gizlice yatıracak parayı cemden önce

EvaLongoria
01-04-07, 17:11
Sevgili Yeşimcan

Aslı ne zaman Yılmazla Filiz arasına girdi ? Yılmaz Filiz o dönem ayrı değillermiydi. Hem Aslı bunu ne zaman sonra çaktı. O zaman da demişti hala unutamamışsın demişti. Aslı Yılmazın hala Filize aşık olduğunun bilincinde. Ama Yılmazın artık bu defter kapanmıştır. Başlamamak üzere bitti. Artık hayatıma yön vermek istiyorum gibi çeşitli açıklamaları olmuştur.

Yılmaz Filiz arasına birisi girdiyse bu Cemdir. İki kişi birlikteyken aralarını açmak için neler yaptı. Aslı ayrıldıkları dönemde çıka geldi. Ve Yılmaz Filiz ayrılığı 3 ayı buldu. Burda Aslı Yılmaz karakterini ayartmamış ve bu Filizle ilişkisini bozmak için çaba göstermemiştir. O dönem Yılmazın yeni bir aşktan çıktığını ve ayrıldıklarını biliyordu. Bu ayrılğa sebep Aslı değildir. Forum nedense bunu anlamamakta direniyor. Kötü kadın imajı aslıya yapışıyorç. Kız hayatını yaşıyor kötü kadın oluyor. Ortada bir araya girme durumu var Cem yapmıştır. Aslının bu çifti ayırmak için hiçbir çabası olmamıştır. Çünkü ayrılardı !!!

kesinlikle katılıyorum sevgili modum...

aslı nın üzerine yapışan kötü kadın imajı silinmeli. yılmaz aslıya ben filizle evlenmek istiyorum o benim bebeğimi taşıyor dese, aslı mutluluklar deyip çekilir. ama kimse bunu anlamak istemiyor. aslı ilk dakikadan beri dürüst. ben aşığım dedi aşıktı. hastayım dedi hastaydı. yalan yok !!!

ismailsurucu
01-04-07, 17:20
herkese merhabalar...
gene ben geldim foruma kayıtsız kalamadığım bir bölüm izledim...yazmasam çatlardım:) ondan yazmaya karar verdim...ama öncelikle şunu belirtmek istiyorum valla eski archshe olmayacağım...öyle filizi asanlara filizi savunup polemiğe girmeyeceğim...sadece düşüncelerimi yazacağım...çünkü aynı lafları kullanıp aynı cümlelri kurar olduk kendimizi tekrarlıyoruz..helle hele filizciler yılmazcılar savaşına hiç girmeyeceğim...
şimdi yorumuma gelirsem...
öncelikle şu filizin intikam planına bayıldım diyebilirim...ömer vuruldu filiz üzülüd ama bi kere pişmanlık cümlesi kurmadı para için..zaten pişman olsaydı yılmazın 2.teklifine hayır demezdi ...neden? çünkü filiz sizin (filiizi suçlayanlar) gibi kendini suçlu görmedi...ömerin bıçaklanması filizin suçu değildi...tamamen farklı olaylar neticesinde oluşan bir durumdu...yılmaz insanlığını gösterdi ve filizin yanında oldu...filiz bu durumdan memnun oldu ama tek amacı yılmaza borçlu kalmamaktı...ceydadan borç alarak yılmaza verdi...yılmazın ordaki 2.teklifi ilk teklifinde olması gereken gibiydi yani yılmaza yakışan cinsten...ben ilk tekliften de böyle cümlerler duymak istemiştim..ama o olayların sıralanışı da bunu dizginledi bence...neyse 2.teklife gene dönersem filiz gurur yapmadı orda...hatta hoşuna bile gitti ben halledicem dedi dikkat edersiniz senin parana ihtiyacımız yok demedi...bu parayı ceme ödettirecekti aklında bu vardı...herşeyleri cem almıştı o da cemden geri alacaktı...tehlikeli bir oyun...ben ofise cem için yılmazdan yardım istemeye gideceğini tahmin etmiştim..öyle olmadı ama sonraki cem filiz sahnelerine bayıldığımı söylebilirim...filizin ceme karşı müthiş bir rolü vardı...bi an içine cem kaçtı sandım...o kadar güzel rol yaptı ki ceme cemi parmağında oynataya başladı...cemle filizin rolleri değişti filiz şimdi cem için plan yapıyo cem de bunu gerçek sanıyo...eden bulur hesabı...filizin karakterinde bu yoktu aslında ama şuvar bence filiz yanlış bişey yapmıyo sadece ceme karşı cem gibi dersini veriyo...canı acıyınca herkes biraz kötü olabilir....filizin şu durumda mantıklı davranmasını beklemeyin bence..ama cemi parmağında oynatması çok hoş oldu ne kadar sürer bilemem ama sürdüğü kadar çok eğlenicem ben...sonunun kötü olmasından korkuyorum ama ona da çözüm bulmuşlardır senaristlerimiz ondan kafamı yormuyorum açıkçası...çok istediğim bişey var ki bu olayı filiz çözümlesin...zaten kasa da boş çıkmış yılmazdan da daha hayır yok...bari filiz şansını denesin bence...

not: bu yorumuma yazılan her eleştiriye cvp yazmıcam o da benim seçme hakkım olsun dimi..

tesbitlerinizde baştan sona kadar haklısınız.sonuna kadar katılıyorum.teşekkür ediyorum.herşeyide yılmaz çözmesin değilmi.yapabilseydi şimdiye kadar cemi açığa çıkartması gerekirdi.

elanur204
01-04-07, 19:43
bencede bu durumda aslıda hiç bi suç yok kız sadece yılmaza aşık oldu oda ona evlenme teklif edince kabul etti kendinizi onun yerine koyunda karar verin bence tamam kız bilio onun başkasını sevdiğini ama
yılmaz bu arada ona artık filizle olamayacağına ve kendine yeni bi hayat kurmak istediğini çok inanadırıcı bi şekilde anlattı kızda aşık olduğu adamdan bunları duyunca kabul etti sonuçta oda bi insan ve başkalrından önce kendi mutluluğunu düsünmek zorunda
bencede yılmaz biran önce öğrensin filizin kendinden hamile olduğunu ve dizi bitmeden bi görelim nasıl sürünüo filize kendini affettrmek için ama galibe bu uzun süre olmayacak önce bi yılmaz filizi cemle görür işler iice karışır buda en az bi 5 bölüm sürer bence

yesimcan
01-04-07, 19:52
bana göre filiz&yilmazin bu halde olmasina ilk cem filizin ailesi sorada aslii sucluu...
ben aslii yilmaz &filizi ayridi falanda demiyorumki zaten ama simdi onlarin bu halde olmasinin aslininda bi payii varr ....ayricaa ben asliyi bencill yilisik birisi olarak görüyorum ama siz görmeye bilirsinizz herkesin bakis acisi farklidirr ben herkesininkinede saygi gösteririmm ama benim bakis acim bu aslinin karekterinden anladigim bu kendini düsünen yilisik ve bencil birisi kusura bakmayin belki asli hayranlarinin yada aslicilar varsa onlarin kalbini kirmak istemem ama bana göre aslii byöle birisi size göre böyle olmaya bilirr:)

pinkzone
01-04-07, 20:21
Evet olayın boyutu değişmeye basladı :img-wink:
Bu sekilde karısıyor demek en kolayı ama bir de yaptıgım hangi yorum üzerinden bu kanıya vardıgını söylersen cok sevinecegim.. Madem örnek istiyorum benim de örnek vermem lazım değil mi ?

Sizin bir yorumunuzda gururun gurusu Filiz'in 2. teklifi gurur için kabul etmedigini söylediginizi okudum.. O sahneyi izlerken neyi görüp su sekilde yorumladınız cok merak ediyorum.. Siz de bana yazdıgım mesajlardan bir örnek veiriseniz seve seve acıklarım..

Hani sen bunu gurur olarak görmüyorsun ya.. Ben bu davranışını haklı buluyorum demiştin ya.. Bende dedim ki.. Neden haklı buluyorsun.. Sence ortada Gurulaşmış Gurur Abidelik olayı yokmu dur?

Hani dedin ya Filiz ne yaparsa yapsın.. Sen önceki mesajının birinde ortada gururla ilgili birşey göremiyiorum demiştin. Sevgili Modum Hasanın da dediği gibi.. İkinci olay tamamen iyi niyetli ve bir o kadar samimi idi. İlkine nazaran. Ama buna kanaat getirmemiş Filiz.
Sence o sahnede gurur yok mu idi. Ömerin bıçaklanmasını geçtim.. Hadi abisi için bir çok çabası var.. Ama bari o çok sevdiği Elif için alsaydı. Şu varki.. Filiz Yılmaz kadar medeni olamadı bu konuda.. Gururu hayır Yılmazdan para alamam.. Alırsamda ne şartla olursa olsun öderim anlayışı abisinin hapiste kalmasına.. Küçük elifin bir süre daha babasından uzak kalmasına neden olmuştur.

Çoğu arkadaş da gördüğüm gibi.. Ordaki davranışı onaylayanlar genelde gururu onur şeref haysiyetle karıştıyor. Filiz parayı niçin almadı ? neden almadı..
Bence Filizin orda Onur ve şerefini gurur yerine koymasından kaynaklanıyor.

Gerektiğinde hele ki.. Bir hayat ortada ise.. Gerçek gurur denilen şey yok olmalı.. Gururu ezmeliydi. Hiç bir gurur bir hayattan daha önemli değildir.

kursuni19
01-04-07, 20:22
Herşeyin bir kapasitesi olduğu gibi.. Filizin isteme kapasitesi de olcak.. Bu kadar çok istekte bulunan filiz. yerine geitren cem.. Birde karşılık görmez o zaman çakar köfteyi.. Yani yakındır.. Şurda kaç bölüm kaldı ki..

Sevgili Pinkzone,

sana katiliiyorum. Filizin karsisindaki normal bir adam degil. Bu devirde kim kime karsiliksiz birseyler verirki? Tama eger birisi seni gercekten seviyorsa, burda sevgi kelimesi önemli, ben gercek sevgiden bahsediyorum hastalikli bir tutkudan degil, ozaman iste seni gercekten seven kisi senin mutlulugunu istedigi icin karsilik beklemeden senin icin birseyleri yapmayi ister.
Karsilik beklemez, örenek verilmesi gerekirse Nevzat mesela Feridenin mutlulugu icin karsilik beklemeden Ömer icin parayi vermeye razi oldu.
Ama isin icine Cem girince gercek sevgiden bahsedilmesi mümkün degil. Adam Filizin 180derecelik davranis sebebini henüz kavrayamadi, Filiz ona suan herzaman davranmasini istedigi gibi davrandigi icin Cem su an bir sokta, ve Filizin isteklerini yerine getirmekte, ama bunun uzun sürmeyecegi belli. Filiz istesin Cem versin Filiz alsin ama karsilik vermesin. Bu bir kere tutar, hadi bilemedin iki kere tutar ama ücüncü kez Filiz duvara toslar. Umarim bu toslamayla ne kendi nede bebegi bir zarar görmez.
Bu bebek gercekten zarar görürse ben iste buna yanarim. 15 bölümdür devlat sirri gibi Yilmazdan saklanan bebek daha babasi ögrenmemisken, yada yeni ögrendikten sonra düserse gercekten cok üzülürüm, ve bu durumda benim icin suclu Cem olmaz kesinlikle Filiz olur, ama dedigim gibi umarim böyle bir sey olmaz.

lawinia
01-04-07, 20:28
Hani sen bunu gurur olarak görmüyorsun ya.. Ben bu davranışını haklı buluyorum demiştin ya.. Bende dedim ki.. Neden haklı buluyorsun.. Sence ortada Gurulaşmış Gurur Abidelik olayı yokmu dur?

Hani dedin ya Filiz ne yaparsa yapsın.. Sen önceki mesajının birinde ortada gururla ilgili birşey göremiyiorum demiştin. Sevgili Modum Hasanın da dediği gibi.. İkinci olay tamamen iyi niyetli ve bir o kadar samimi idi. İlkine nazaran. Ama buna kanaat getirmemiş Filiz.
Sence o sahnede gurur yok mu idi. Ömerin bıçaklanmasını geçtim.. Hadi abisi için bir çok çabası var.. Ama bari o çok sevdiği Elif için alsaydı. Şu varki.. Filiz Yılmaz kadar medeni olamadı bu konuda.. Gururu hayır Yılmazdan para alamam.. Alırsamda ne şartla olursa olsun öderim anlayışı abisinin hapiste kalmasına.. Küçük elifin bir süre daha babasından uzak kalmasına neden olmuştur.

Çoğu arkadaş da gördüğüm gibi.. Ordaki davranışı onaylayanlar genelde gururu onur şeref haysiyetle karıştıyor. Filiz parayı niçin almadı ? neden almadı..

Gerektiğinde hele ki.. Bir hayat ortada ise.. Gerçek gurur denilen şey yok olmalı.. Gururu ezmeliydi. Hiç bir gurur bir hayattan daha önemli değildir.

ben de parayı abisinin o halde oldugunu gördükten sonra alması gerektiğini düsünüyrum ama gururla da pek ilgisi olmadıgı görüsündeyim. orda parayı almayıs sebebini de izin verirsen ben acıklayayım. filiz daha yılmaza gitmeden cemle ilgili planını yapmıstı ve ömeri cemin parasıyla kurtarmayı kafasına koymustu. yılmazın teklifini bu sebeple reddetmiştir filiz, hatta ben yakında cıkarıcam da demesi bu sebepledir. ben yaptıgı planı filize yakıstırmasam da filiz bunu düsünmüstür zaten yılmaza öncekinde oldugu gibi sert cıkmadı da dikkat ederseniz.

pinkzone
01-04-07, 20:33

Bencede..

Kızın patavasızlığı oluyor arada sırada ama.. O kadar kadı kızında da olur. Ama dürüstlüğü gerçekten takdire şayandı. Yani en azından ayrılma sebebini sana bunu yaşatamam hayır olmaz.. Ayrılırsak hiç üzülmeyeceğim söz diyebildi. En azından ayrılmak isteme nedeni ni paşa paşa en açıkca söyledi. Aslı zaten ilk başta bunları söyledi vazgeçebileceğini.. Yani Yılmaza söyledikten sonrada yineledi.. Kız size ağzıyla kuş tutsa yaranamayacak o şekil oldu bu durum.

Cem suçlu değil Aslı suçlu bulunmaya başlandı. Suçu ney sevmek.. Suçu ney.. Ayrılmış bir insanla nişanlanmak.. Suçu ney.. Filizin çok sevdiği adama aşık olmak.. Bu onu asmak için çok iyi nedenler dimi ..

kesinlikle katılıyorum sevgili modum...

aslı nın üzerine yapışan kötü kadın imajı silinmeli. yılmaz aslıya ben filizle evlenmek istiyorum o benim bebeğimi taşıyor dese, aslı mutluluklar deyip çekilir. ama kimse bunu anlamak istemiyor. aslı ilk dakikadan beri dürüst. ben aşığım dedi aşıktı. hastayım dedi hastaydı. yalan yok !!!

Kötü kadın imajı nasıl yapıştı.. Daha doğrusu nasıl yapıştırılmak istendi.. İlginçtir. Yılmaz-Filiz ayrlığı bitince gelen kız birden Yılmazla olmaya başlayınca Filiz Yılmaz ayrılığına sebep oluyor.. Ben mi yanlış diziyi izliyorum. Yoksa başkalarımı. Yılmaz-Filiz ayrlığının temelleri atılırken daha fosilleri yoktu kızın dizide.. Sebep olmak böyle birşeyse.. Kaçıncı bölümdü.. 56 mı ? Filiz Yılmazla knouşmak için kendini affetirmek için bağ evine gider.. Ve ilk defa dizinin başında Zeynep Beşerler adı geçer.. :img-hyste Filiz-Yılmaz birleşememe faturası Aslıya mı yükleniyor bana mı öyle geliyor.

İlk önce bu çift aralarındaki sorunu çözsün.. Ondan sonra dış cepheye yönelsin..

pinkzone
01-04-07, 20:37
Gurur neyse başka kavram değişelim konuları..

Gururu hadi es geçtim.. Ondan önceki sahneye ne demeli.. Handan Filiz knouşmasında.. Daha ortada cem olayı öğrenilmeden.. Neden ondan yardım isteyen mi oldu diyor.. Çaba etti günahkar oldu.. Para ödedi suçlu oldu.. Bunda da gurur yok diyin kafamı keseyim.

devil61
01-04-07, 20:42
fılızın son bolumde aldığı kararların hıcbırıne katılmıyorum:)ustelık ben:)cok guzel bır gerı donus yaptım:img-yes:

kursuni19
01-04-07, 20:44
Sevgili Pinkzone,

sana katiliyorum.

Ve birzamanlar okumus oldugum su yaziyi eklemek istiyorum.

"Şeref ve Onur" ve "Gurur ve Kibir"; Çogu zaman, birbirine denk anlamlar olarak veriliyor, ama aslinda aralarında ince detay farklar var.

"Şeref ve Onur" ve "Gurur ve Kibir"in "Türk Dil Kurumu" sözlük anlamları aynen şöyle:

Şeref: Başkalarının bir kişiye gösterdiği saygıda temel aldığı kişisel değer, onur; Erdem, gözü peklik ve yetenekle kazanılmış iyi şöhret (Yani, bu değer olmazsa başkaları da ona saygı duymaz; Birine saygı duyulabilmesinin, o birinden kaynaklanan temeli... Görüldüğü üzere, sanki "Şeref" eşittir "Onur" gibi gösterilmiş; Ama öyle değil tabii ki...)

Onur: İnsanın kendine karşı duyduğu saygı, şeref, öz saygı, haysiyet, izzetinefis; Başkalarının gösterdiği saygının dayandığı kişisel değer, şeref, itibar (Yine görüldüğü üzere, sanki "Onur" eşittir "Şeref" gibi gösterilmiş; ama öyle değil tabii ki...)

Gurur: Kendini beğenme, büyüklenme, kibir; Onur, Şeref; Övunme; Kurum, çalım (Anlamlandırma konusunda iyice eşanlamlı tasarım yapılmış: "Gurur" eşittir "Onur" ve "Şeref"; Ama öyle değil tabii ki...)

Kibir: Büyüklük, ululuk; Kendini beğenme, başkalarından üstün tutma, büyüklenme; Onur, gurur (Abartmayalim canım; Bu kadar da eşanlamli kelime üretmeyelim; Her kelime farklı birsey ifade "edebilmeli";Ne o "Kibir" eşittir "Onur" ve "Gurur"; Tabii ki eksik/yarım anlamlandırma, hatta yanlış bile denilebilir; Bırakın günlük dilde kullananları, konunun uzmanlarının bile konu hakkında net olmadığı cok açık seziliyor...)

Sonuç olarak, konuyu sistematik çözümsel toparlamak gerekirse:

Ortada toplamda bir "Saygı", bir "Başkaları" ve de bir "Kişi" var; Şöyle ki:

Bir kişi -kendisi için saygıya- kendinde sahipse "onur"lu oluyor;
Bir kişi -kendisi icin saygıyı- baskalarında barındırıyorsa "şeref"li oluyor;
Bir kişi -kendisi icin saygının baskalarında barınması gerektiği inancına- kendinde sahipse "gurur"lu oluyor;
Bir kisi -kendisi icin sayginin kendinde varolduğu inancına-kendinde sahipse "kibir"li oluyor...

Temel oluş sadece "Onur" ve "Şeref"... "Gurur" ve "Kibir" ise kişinin kendindeki inançlar...

lawinia
01-04-07, 20:48
Gurur neyse başka kavram değişelim konuları..

Gururu hadi es geçtim.. Ondan önceki sahneye ne demeli.. Handan Filiz knouşmasında.. Daha ortada cem olayı öğrenilmeden.. Neden ondan yardım isteyen mi oldu diyor.. Çaba etti günahkar oldu.. Para ödedi suçlu oldu.. Bunda da gurur yok diyin kafamı keseyim.

burdaki gurur artı kabalık olacak galiba. abarttı yani buna bi şey diyemem iyiki yüzüne söylemedi yılmaz zaten bu bölüm baya iyiydi karakter olarak daha farklı olmalıydı daha sert olmasını beklerdim ama gayet iyi ve düsünceliydi. hele bi de bebeği ögrensin, bu bölüm böyleyse kendini aldattıgını zannettiği sevgilisine karsı bebeği öğrendikten sonra nasıl olur kimbilir...

Boran&Sila
01-04-07, 20:49
bu bölüm cok güzeldi ama sonu cok sacmaydi yani ne heyecanli bitti nede anlamli...filiz tamam iyi yapiyor herseyi elinden almakla ama bunu cemle yalandan brlikteymis gibi yapmasi hic hos degil...yilmaz kesin yine yanlis anlicak hakli olarak....yilmaz ve filiz kavusamicaklarmi yaa??:sad53: artik aslida evlenmek istemiyo zatenn:icon_sorr

secoms
01-04-07, 20:50

İlk basta hangi davranısı haklı buldugumu anlamıs değilim.. Ya mesajlarımı manipule ediyorsun veya yanlıs anlamışsın.. Ben ne Filiz'in Yılmaz'ın ilk teklifini ne de 2. teklifini reddedişini haklı bulmadım.. Bana sorarsan bir daha bak mesajlara..

Senin öyle anlamış oldugum mesaj eminim ki; o durumda saglıklı bir sekilde karar verebilecek birinin olmayacagı'nı söyledigim yorumumdur sen de bunu bu sekilde yorumlamıssındır..

Soruma soruyla cevap vermişsin ama ben senin sorunu cevaplıyayım o zaman;
İkinci teklifin yapıldıgı sahnede Filiz kafasında kurdugu planın işleyecegini düşünerek o teklifi reddetmiştir..Ve bunu gayet de sık birsekilde yapmıstır.. Eger senin dedigin gibi muhtesem gururu ön planda olsaydı daha farklı sekilde de davranabilirdi..

Anladıgım kadarıyla senin gurur olarak nitelendirdigin sey birisine borclu kalmamayı istemek..Tam da tahmin ettiğim gibi kelime anlamı konusunda biraz problemimiz var.. Birisine borclu kalmamayı istemenin gurur ile alakası yoktur..

Sevgili Hasan'ın dediği seyleri iyi güzel anlatmışsın da zaten onlara karsı gelen yok.. Dediğim gibi Filiz hatalıdır. (Sanırım bunu duymak istiyorsun ama fazla zahmet etmişsin ben bunu zaten söyledim önceki mesajlarımda) Benim karsı cıktıgım nokta olayla alakası olmadıgı halde Gurur da gurur naraları atılması..

Bu yönde hiçbir mesajım olmadıgı halde benim gururu; onur seref ile karıstırdıgımı söylüyorsunuz ve yaptıgınız tek sey ise soruma soru ile cevap vermek..Acıkcası daha iyisini bekliyorum :img-wink:

Buket_TY
01-04-07, 20:51
fılızın son bolumde aldığı kararların hıcbırıne katılmıyorum:)ustelık ben:)cok guzel bır gerı donus yaptım:img-yes:

Bu biraz agir degilmi? Yani YIlmaz'in arabasina binmiyebilirdi de..... dolmus'a binmeyip taksiye binebilirdi...... Yilmaz'a tessekkur edmiyebilirdi..... Omer icin kan bulmuyabilirdi...... Asliya tebrik edmiyebilirdi...... Yani bazileri kucuk karar olsada yine bir kac sey dogru yapmis. Ama YIlmazin para red edmesini sacma buldum. Ama Omer gurur yapicaksa o niye yapmasin ki? Ama FIlizin biraz fazla oldu... Offf bende kimden yana olducagimi sasirdim, en iyisi Mualla'nin yaninda olmak. Her saniye nikah demesi cunku cok hosuma gidiyor!!!:dito Gercekten en sinir bozucu karakter bu hafta Mualla!

pinkzone
01-04-07, 20:51
67. Bölüm

Handan Yılmazı öve öve bitiremez.. :img-hyste :img-hyste

Handan: Beşer şaşar derler filiz. Doğruymuş. Yıllardır nefret ettiğim yılmaz. Bugün oğlumun hastane masraflarını ödeme nezaketi gösterdi. Çok düşünceli ve uygar bir çocukmuş. :img-hyste
Filiz: Ondan bunu isteyen oldu mu ?
Handan: Ödemeseydi ne olacaktı kızım. Hastanede rezil olcaktık.
Filiz: O parayı hemen geri ödemem lazım. Ona borçlu kalmak istemiyorum.
Handan: İyi de kızım nasıl ödüyeceksin.
Filiz: Yarın için ceydadan biraz borç istedim. Yılmaza verip bu yükten kurtulcam.
Handan: Nerden nereye. Eskiden yanımızda çalışan birinden borç isteyecek hallere düştük.

Sevgili Kursuni.. Eklediğin yazı için teşekkürler.. Yani bu gururun açık net tanımlaması oldu. Gülbeşeker zaten orda gurur yapmadı diyen tuhaf olur.. Orda gururun ağ babasını yaptı.. Valla Yılmaz onda kan olsaydı.. Bir sedyeye yatmadığı kaldı.. Onu yapsa yine yaranamazdı.

pinkzone
01-04-07, 20:58
Sevgili secoms..

Bir anlaşma konusu bulmuşuz. Tamam.. Sende haklı görmüyorsun. Cem planı ortaya çıkmadan da o parayı verecekti Filiz. Ne dedi akşam annesine.. Ondan bunu isteyen mi oldu ?.. Yani orda bir Cem olayı ortaya çıkmadan bir plan var.. Reddetmesi öncesine dayanıyor. Yılmaz ne yaptı.. Boğazına bıçak mı dayadı. Kanlı bıçaklı oldular.. Abisi için çabasını gördü.. Nasıl debelendiğini gördü.. Ama yaranamamış. Çabayı görmese anlıycam. Ama hala aynı şeyleri mazeret koyuyor. Abisi için çabasını gören Yılmazı hastane parasını neden ödüyor.. Diye sorguluyor.. İlginç.. Adam bir Ömer için sedeyeye yatıp kan vermediği kaldığı halde.. Para verişi öncesine dayanıyor ama.. Bu çabayı gören Filizin gözünde Yılmaz tablosu hala değişmiyor..

gülbeşeker
01-04-07, 20:59
Sevgili Kursuni.. Eklediğin yazı için teşekkürler.. Yani bu gururun açık net tanımlaması oldu. Gülbeşeker zaten orda gurur yapmadı diyen tuhaf olur.. Orda gururun ağ babasını yaptı.. Valla Yılmaz onda kan olsaydı.. Bir sedyeye yatmadığı kaldı.. Onu yapsa yine yaranamazdı.
evet ben bir ara izlerken yılmazın ömerle aynı kan grubundan olup kan vereceğini düşündüm ki öyle bişey olmadı ama olsaydı da şaşırmazdım çünkü yılmazın kendinden başka herkese hayrı var bu bölümde zaten iyilik meleğiydi yılmazım .

pinkzone
01-04-07, 21:06
evet ben bir ara izlerken yılmazın ömerle aynı kan grubundan olup kan vereceğini düşündüm ki öyle bişey olmadı ama olsaydı da şaşırmazdım çünkü yılmazın kendinden başka herkese hayrı var bu bölümde zaten iyilik meleğiydi yılmazım .

Bende keşke tutsa dedim ama.. Ömer paşamızda pek nadir bulunduğundan kanıda nadir olmuş.. :)

Ama Ömer için kan arama çabası bile yetti. :img-hyste Ömer Yılmaz kafa selamı yaptılar.. Filiz orda biraz tebessüm etti. Yani aslında Ömer Yılmaz arasında sorun yok. :)

Ömer nevzatın para teklifini kabul etmedi.. Peki 2. kere Cem parasını kabul eder mi ?. Sormaz mı bu parayı nasıl buldun filiz.. O zaman ben bunu cemden aldım diyen filiz.. Abisinden iyi bir zılgıtı haketmez mi ?

Nevzatın parasını kabul etmeyen adam Cemin bu 2. para mevzusunu kabul etsin.. Neden Filiz bunu kafasında sorgulamaıyor.. Neden abisine sorma gereksinimi duymuyor. Neden hamile olduğu halde Zeyna olmaya özeniyor. İntikam iyidir.. Tamam aldığı şey doğru hamile olmasa anlıycam. Ama bu kadarı tuhaf. Karnındakinin riskli olduğunu bile bile böyle bir tehlikeli oyuna nasıl kalkışır. :img-wink: Filizi anlayan varsa parmak kaldırsın.

Tıpkı Yılmazda Aslı gibi Ağzında kuş tutsa yaranamaz.. Kuşu Filiz için 1000 kere tutsa.. neden 1001 kez tutmadın diye yargılanır.. :img-hyste

secoms
01-04-07, 21:07
Sevgili secoms..

Bir anlaşma konusu bulmuşuz. Tamam.. Sende haklı görmüyorsun. Cem planı ortaya çıkmadan da o parayı verecekti Filiz. Ne dedi akşam annesine.. Ondan bunu isteyen mi oldu ?.. Yani orda bir Cem olayı ortaya çıkmadan bir plan var.. Reddetmesi öncesine dayanıyor. Yılmaz ne yaptı.. Boğazına bıçak mı dayadı. Kanlı bıçaklı oldular.. Abisi için çabasını gördü.. Nasıl debelendiğini gördü.. Ama yaranamamış. Çabayı görmese anlıycam. Ama hala aynı şeyleri mazeret koyuyor. Abisi için çabasını gören Yılmazı hastane parasını neden ödüyor.. Diye sorguluyor.. İlginç.. Adam bir Ömer için sedeyeye yatıp kan vermediği kaldığı halde.. Para verişi öncesine dayanıyor ama.. Bu çabayı gören Filizin gözünde Yılmaz tablosu hala değişmiyor..

Dediğiniz Handan Sahnesinde ben de Filiz'e kızdım acıkcası.. Her ne kadar sapına kadar Filizci olarak görünsem de izlerken kızdıgım sahneler oluyor.. Ama ben yine de Yılmaz'ın sirketinde yaptıgı konusmada sizi dediginiz anlamda birsey hissetmedim.. Gözler,konusmalar tavır falan hepsi de gayet sıcaktı..
Mesela bir önceki teklif için yaptıgım yorumu okuduysanız orda kendi duyguları ön plandaydı demiştim nitekim tavrı, davranısları ve bakısları bu yöndeydi..

Filiz kararı bence Ceyda ile olan sahnede aldı.. Handan ile olan konusmada dedigim gibi kızdım.. Ayrıca lawinia'nın dedigi gibi cok kabaydı :img-wink:
Ama ben onun ilerisi için düşünülüpte söylenmiş birsey oldugunu sanmıyorum.. Kızdıgımız biri için verilmiş 'simultane' bir cevap olarak yorumladım ki dizimizde bu örnekleri cogaltmak hic de zor değil :img-wink:

pinkzone
01-04-07, 21:16
Evet öyle denilebilir.. Kabaydı.. Handanın ağzında birden Yılmaz hakkında iylik timsali.. Sözler duyunca da şaşıyor insan.. Filiz Yılmazın yüzüne teşekkür etti.. Akşam eve gelince şikayet etti.. :) Çelişki var.

Geçen bölümlerde yargılanan Yılmaz yavaşça zirveye adımlar atıyor.. Ömer için seferber olması.. Yılmazın iyi günde de kötü gündede kara gün dostu olduğunu gösteriyor..İnsanın böyle düşmanı olmalıki.. Düşmanın değeri artsın.. Ne demişler.. Düşmanın dürüstünden merdinden korkma narmertdinden kork diye..

Geçen bölümlerde Feride için seferber olan Yılmaz-Ömer ikilisi.. Bu sefer Filiz için olur..

Sizce Cem bütün olayı öğrendi.. Ve Filizi kaçırdı.. İlk kaçıracağı yer nere olur ?

Yılmaz-Ömerin ilk bakacakları yer nere olur ?

kursuni19
01-04-07, 21:23
Filiz ve Gurur

Filiz bu hafta cok nazik yapilmis olan bir teklifi red etti. Peki bunun sebebi neydi?

1- Yilmaza daha önce söylemis oldugu sözü bizim senin parana ihtiyacimiz yok kendine yedirmek istemedi

Bence kesinlikle bu ***. Daha öncede Yilmaz hastane borcunu ödedikten sonra Handan söylemis oldugu ona borclu kalmak istemiyorum ve bu yükten kurtulcam bunun en güzel ispatidir.

2- Cemin gercek yüzünü ögrendikten sonra intikamini kendi almak istedi

Gercekleri ögrendikten sonra, Yilmaza parayi geri verdi, ama bu arada Filizin bu plani kurmus oldugunu inanmiyorum ben. Önce duyfuklarini hazmetmesi gerekiyordu ve kafasini toparladikten sonra tüm olaylari kafasinda biriktirdikten sonra kendince bu mükemmel plani kurmustur.

Filiz ve Intikam

Yilmazin zamaninda onun onuruyla oynamis oldugunu ögrendikten sonra Yilmazdan intikam almak aklinin ucundan bile gecmemisti, hatta tüm olaylari unutup, yani gururunu ayaklar altina alip Yilmazi aff etmisti.

Simdi Cem onlarin iflasina sebeb oldugunu ve daha önce Ömeri vurdurtmus oldugunu anladiktan sonra Cemden intikam alma kararini aldi.

Bu iki olayi karsilastirmamim sebebi sudur. Iki olayda intikam alma isteyi dogaldir. Ama aradaki fark sudur, birincisinde intikamini kendi almasi kolay olurdu, ikincisinde ise bu intikami hukuki yoldan aramalidir.

61MERVE61
01-04-07, 21:24
Bende keşke tutsa dedim ama.. Ömer paşamızda pek nadir bulunduğundan kanıda nadir olmuş..

Ama Ömer için kan arama çabası bile yetti. :img-hyste Ömer Yılmaz kafa selamı yaptılar.. Filiz orda biraz tebessüm etti. Yani aslında Ömer Yılmaz arasında sorun yok.

Ömer nevzatın para teklifini kabul etmedi.. Peki 2. kere Cem parasını kabul eder mi ?. Sormaz mı bu parayı nasıl buldun filiz.. O zaman ben bunu cemden aldım diyen filiz.. Abisinden iyi bir zılgıtı haketmez mi ?

Nevzatın parasını kabul etmeyen adam Cemin bu 2. para mevzusunu kabul etsin.. Neden Filiz bunu kafasında sorgulamaıyor.. Neden abisine sorma gereksinimi duymuyor. Neden hamile olduğu halde Zeyna olmaya özeniyor. İntikam iyidir.. Tamam aldığı şey doğru hamile olmasa anlıycam. Ama bu kadarı tuhaf. Karnındakinin riskli olduğunu bile bile böyle bir tehlikeli oyuna nasıl kalkışır. :img-wink: Filizi anlayan varsa parmak kaldırsın.

Tıpkı Yılmazda Aslı gibi Ağzında kuş tutsa yaranamaz.. Kuşu Filiz için 1000 kere tutsa.. neden 1001 kez tutmadın diye yargılanır.. :img-hyste

:good:Simgelere baktim istedigim gibi simge bulamadim gereksiz simgeler var yaa:)

Neyse Sevgili mod..
ben filizi gayet iyi anliyorum keske filizin aklina daha once gelseydi bu fikir...cok guzel yapiyor bence:)filiz zaten bilmiyordiki feridenin nevzatdan para aldigini o feride evin taposunu alacak diye biliyor...yada dedigin gibi bi sahne oldu da benim mi haberim yok.....omer filize sordugunda filiz de"simdilik bana birsey sorma omer"der olur biter...ki omeri hapisten cikartiktan snra neye yarar...omer de filize destek olmasini isterim hatta super olur:):)
filiz cemi kulansin samimi olsunki yilmaz da catlasin:):)tek isteyim oo...
alahtan yilmaz omere kan felan vermedi korkum suyduki yilmazin kani omere bulasmasin snra oda yilmaz gibi dengesiz olur:):)alah muhafaza

Neslihan17
01-04-07, 21:29
eğer filiz gerçekten çaresiz durumda kalmasaydı yılmazın ömer için yardımlarını da kabul etmezdi. bazılarının dediği gibi gurur yapardı ewet. ama biliyorum ki şu forumda bi çok kişi kendini filizin yerine koyup düşünebilir. ben olsam beni namussuzlukla suçlayan adamın yüzüne bile bakmam. hatta nefret bile edebilirim ki filiz nefret etmiyor aksine eskisi gibi çok seviyor.
ayrıca filizden eski sıcaklığı göremedik diyen arkadaşlara bölümü tekrar izlemelerini tavsiye ederim. özellikle hastanedeki teşekkür sahnesini..nerdeyse yılmazın boynuna sarılacaktı. ama maalesef buna "ENGEL VAR"

filizim+y
01-04-07, 21:29
Sizce Cem bütün olayı öğrendi.. Ve Filizi kaçırdı.. İlk kaçıracağı yer nere olur ?

sevgili modum cemin filizi kaçıracağı yer kuvvetle ihtimal
tekiner villası bir de
karanlık odası (ama bu tehlikeye girmez) ve
belki de çiftliğide almıştır orayada saklayabilir yani üç ihtimalden biri

gelelim yılmaz ve ömerin kurtarmasına onların ilk bakacağı yer

cemin evi
tekiner malikanesi (bu ömerin aklına gelebilir)

alakasız bir tahmin de filizi alıp şirketinde gizli bir bölüme de saklayabilir cem
yılmaz ve ömerde cemin neler yapabileceğini düşünürken belki akıllarına çok saçma sapan bir yerde gelebilir cemin evi gibi

gülbeşeker
01-04-07, 21:34
Evet öyle denilebilir.. Kabaydı.. Handanın ağzında birden Yılmaz hakkında iylik timsali.. Sözler duyunca da şaşıyor insan.. Filiz Yılmazın yüzüne teşekkür etti.. Akşam eve gelince şikayet etti.. :) Çelişki var.

Geçen bölümlerde yargılanan Yılmaz yavaşça zirveye adımlar atıyor.. Ömer için seferber olması.. Yılmazın iyi günde de kötü gündede kara gün dostu olduğunu gösteriyor..İnsanın böyle düşmanı olmalıki.. Düşmanın değeri artsın.. Ne demişler.. Düşmanın dürüstünden merdinden korkma narmertdinden kork diye..

Geçen bölümlerde Feride için seferber olan Yılmaz-Ömer ikilisi.. Bu sefer Filiz için olur..

depo olur dermişim ne deposu önce cemin evi falan bütün alakasız yerlere bakarlar bir tek polonezköydeki filizlerin evi akıllarına gelmez heralde.Güya hemşireyi takip ettiriyorlardı takip böyleyse takip ettirmeme nasıl olur merak ediyorum?

kursuni19
01-04-07, 21:38

Büyük ihtimal tekinerler villasina götürür, nede olsa orasi kimsenin aklina gelmez ya, hem bu sekilde annesinle tanistirmis olur Filizi.
Yanlis hatirlamiyorsam eger Yilmaz bir adamini hemsirenin pesine takmisti, cemin annesinin yerini bulmasi icin, bu nedenle eger oraya saklarsa bulmasi fazla uzun sürmez.
Bir ikinci ihtimalde Cemin bir yerlerde bag evi vardir.:img-hyste

pinkzone
01-04-07, 21:40
:good:Simgelere baktim istedigim gibi simge bulamadim gereksiz simgeler var yaa:)

Neyse Sevgili mod..
ben filizi gayet iyi anliyorum keske filizin aklina daha once gelseydi bu fikir...cok guzel yapiyor bence:)filiz zaten bilmiyordiki feridenin nevzatdan para aldigini o feride evin taposunu alacak diye biliyor...yada dedigin gibi bi sahne oldu da benim mi haberim yok.....omer filize sordugunda filiz de"simdilik bana birsey sorma omer"der olur biter...ki omeri hapisten cikartiktan snra neye yarar...omer de filize destek olmasini isterim hatta super olur:):)
filiz cemi kulansin samimi olsunki yilmaz da catlasin:):)tek isteyim oo...
alahtan yilmaz omere kan felan vermedi korkum suyduki yilmazin kani omere bulasmasin snra oda yilmaz gibi dengesiz olur:):)

Ben zaten Filizin bu nevzat olayını bilmemesinden bahsetmedim. Ömerin bilmesinden bahsetmiştim. Sadece Filiz cephesini bilemiyor. Yani ben ömeri kast ettim.

Yılmaz neden çatlasın ? Yılmaz zaten çocuğun cemden olduğunu sanarak ve Filizde bu sözü senden değil diyerek olay açıklığa kavuşmnamışmıdır. Yani Yılmaz açısından sorun olmaz çocuğu öğrenene kadar. Çocuk söylenmeden bir karşılaşma olsa.. Yılmaz kazr kıskanır ama şunu da düşünür.. Ha bunalr bir ara küstüler herhalde.. Şimdide barışmışlar diye düşünür. Çatlatıcak en son kişi Cemdir. Filiz nispet değil intikam alma peşinde bunu daha öncede yapardı yapsa.

Ömerin de ara sıra dengesizlikleri oldu.. Yılmazında oldu.. Ama şu bir gerçek ki.. Filiz kadar kimse dengesiz olamaz. :) Yılmaz ve ömer hatalarından ders alabiliyor.

Ama Filiz Ömerin hastane parasını ödedi diye Yılmazı yargılayabiliyor.. Ne yaman çelişki.. Yılmaz kötü ki yardım ettiği için.. Filiz olmasa idi yine yardım ederdi. Yardım etti iyi oldu. Bu olayda sineye çekti.. Ömer için seferber oldu. Ama aynı davranışı Filizden göremedik. Sineye çekilcekse böyle bir zamanda çekilmeli.. Yüzüne teşekkür edipte arkasından neden ödedi diye yargılamamalı.

pinkzone
01-04-07, 21:45
Büyük ihtimal tekinerler villasina götürür, nede olsa orasi kimsenin aklina gelmez ya, hem bu sekilde annesinle tanistirmis olur Filizi.
Yanlis hatirlamiyorsam eger Yilmaz bir adamini hemsirenin pesine takmisti, cemin annesinin yerini bulmasi icin, bu nedenle eger oraya saklarsa bulmasi fazla uzun sürmez.
Bir ikinci ihtimalde Cemin bir yerlerde bag evi vardir.:img-hyste

İyi espiri.. :img-hyste Bağ evi.. Alıştı kızımız. Bu arada bu bağ evini başka bir dizide daha gördüm.. O dizide gördümğümle daha bir değişik geldi. En azından evin odalarını bahçesini yakından gördüm.. Tavuk kümesi bile varmış.. :img-hyste

Cem akıl edemesin de birşeyi.. Tekiner villasına Safiye hanımın yanına götürsün.. Yılmaza zaten hemşire olayı dolayısıyla safiye hanımın yeri uçurulcak. O yüzden az da olsa Cemi bulma yeri oluşcak. :img-wink:

sinem*
01-04-07, 21:47
Aslı , filiz ve yılmaz ilişkisinde hiç suçu olmayan bir insan olabilir hatta bu ilişkiyi bozan bir karakter hiç değil.Ama gördüklerini görmezlikten gelmesi beni şaşırtıyor filizle konuşurken ya da filizle karşılaşınca bir şey hissetmemesini anlamıyorum :) Hele son bölümde filize gidip bir şeyler anlatmış gibi kızı terslemesi yok mu (bir bu eksikti o da söyledi kadro tamam :):) ) deli etti...Her şeyini yılmazla paylaş sonra beni kaçırdı,biz gittik hesap sorduk inanamıyorum sana filiz de :) kaynanasına benzemeye başladı :)

pinkzone
01-04-07, 21:51
Yorumlarınıza bu başlıktan devam edebilirsiniz.

61MERVE61
01-04-07, 21:56
Ben zaten Filizin bu nevzat olayını bilmemesinden bahsetmedim. Ömerin bilmesinden bahsetmiştim. Sadece Filiz cephesini bilemiyor. Yani ben ömeri kast ettim.

Yılmaz neden çatlasın ? Yılmaz zaten çocuğun cemden olduğunu sanarak ve Filizde bu sözü senden değil diyerek olay açıklığa kavuşmnamışmıdır. Yani Yılmaz açısından sorun olmaz çocuğu öğrenene kadar. Çocuk söylenmeden bir karşılaşma olsa.. Yılmaz kazr kıskanır ama şunu da düşünür.. Ha bunalr bir ara küstüler herhalde.. Şimdide barışmışlar diye düşünür. Çatlatıcak en son kişi Cemdir. Filiz nispet değil intikam alma peşinde bunu daha öncede yapardı yapsa.

Ömerin de ara sıra dengesizlikleri oldu.. Yılmazında oldu.. Ama şu bir gerçek ki.. Filiz kadar kimse dengesiz olamaz. :) Yılmaz ve ömer hatalarından ders alabiliyor. Ama Filiz Ömerin hastane parasını ödedi diye Yılmazı yargılayabiliyor.. Ne yaman çelişki.. Yılmaz kötü ki yardım ettiği için.. Filiz olmasa idi yine yardım ederdi. Yardım etti iyi oldu. Bu olayda sineye çekti.. Ömer için seferber oldu. Ama aynı davranışı Filizden göremedik. Sineye çekilcekse böyle bir zamanda çekilmeli.. Yüzüne teşekkür edipte arkasından neden ödedi diye yargılamamalı.

Handan:onca sene nefret etigim adam bugun oglumun hastane masraflarini odedi
filiz ona soran oldumu::):):):)super bir tepkiydi bu replikte koptum aferin kiz filiz...Filiz o sahnede "evt anne haklisin sen yilmazi yanlis tanidin"deseydi filiz karekterini buyuk bi zarar gelirdi ozaman iste ben filiz dengesiz derdim:):)ki Yilmaz olsa "evt haklisin"derdi...ben yilmazi tanirim uzaktan takip edenlerden sanabilirsiniz ama ben yilmazin her sozune dikkat ediyorum....:)ki filizde yilmaza borclu kalmak istemiyor haklida yilmazdan gelen hayir alah tan gelsin gibisinden ama ceme beles:):)cem e de birsey aldirtmazdi ama gercekleri ogrendi tekinerleri batiran cemdi ondan filizin afedersiniz cemin donuna kadar herseyi almaya hakki var:)

pinkzone
01-04-07, 21:59
filiz ona soran oldumu::):):):)super bir tepkiydi bu replikte koptum aferin kiz filiz...Filiz o sahnede "evt anne haklisin sen yilmazi yanlis tanidin"deseydi filiz karekterini buyuk bi zarar gelirdi ozaman iste ben filiz dengesiz derdim:):)ki Yilmaz olsa "evt haklisin"derdi...ben yilmazi tanirim uzaktan takip edenlerden sanabilirsiniz ama ben yilmazin her sozune dikkat ediyorum....:)ki filizde yilmaza borclu kalmak istemiyor haklida yilmazdan gelen hayir alah tan gelsin gibisinden ama ceme beles:):)cem e de birsey aldirtmazdi ama gercekleri ogrendi tekinerleri batiran cemdi ondan filizin afedersiniz cemin donuna kadar herseyi almaya hakki var:)

Yani sen bu şekilde Filizi haklı görüyorsan.. Vay halimize..

O zaman bu tanımdan yola çıkarsak.. Filiz vefa duygusu nedir bilmeyen.. Gerektiğinde bazı şeyleri bir süreliğine erteleyemen, ama yine de süper zeki, Süper yetenekli süper intikamcı olarka nitelendirebiliriz. O zaman arkadaşlar lütfen filiz için zeyna tabiri kullanmamamıza kızmayın. Bu tabirlere bakarsak.. Zeyna=Filiz.

sinem*
01-04-07, 22:05

şahsen bende filizin onun parasını isteyen mı var lafında dengesizlik görmedim hatta geçen haftayla hiç çelişmedi..Herkese borçlu kalabilir ama yılmazdan borç para istemiyor bunu da hayata geçiriyor..

Filizin mayışarak yılmaza bakmamasını çok sevdim..Eskiden yılmazla o olaylar olmadan önce , onu gördüğü anda kitlenirdi ; ama şimdi kalbi o kadar kırıldı ki artık eskisi gibi gözlerinde kaybolmuyor ...sonuç olarak zeyna'ya :img-hyste :img-hyste

pinkzone
01-04-07, 22:09
Evet sinem eskiden kilitlenirdi. Artık alışmış olsa gerek otomatiğe bağladı.. :) Yani o sahnelerde donmak yerine hızlı olup.. Ne kadar hızlı o kadar iyi felsefesini benimsemiş. :)

İyi de.. Nasıl uyuşur bu sözler filiz karakterine.. Hani filiz en iyiydi.. Hani filiz yapılan iyiliği görürdü.. Filiz en azından vefa duymalı.. Yardım etti diye.. Ama sağolsun ama ödemem lazım.. Borçlu kalamam desede olurdu. Bunda çelişme olmazdı. Ama hem yüzüne gülerek sağol teşekkür ederim.. Sonrada akşam arkasından neden ödedi ki tarzında serzenişi anlamıyorum. Vefa var bari buna saygı duy. O parayı gçeyim adamın çabalarını vefa say.

61MERVE61
01-04-07, 22:10
şahsen bende filizin onun parasını isteyen mı var lafında dengesizlik görmedim hatta geçen haftayla hiç çelişmedi..Herkese borçlu kalabilir ama yılmazdan borç para istemiyor bunu da hayata geçiriyor..

Filizin mayışarak yılmaza bakmamasını çok sevdim..Eskiden yılmazla o olaylar olmadan önce onu gördüğü anda kitlenirdi ama şimdi kalbi o kadar kırıldı ki artık eskisi gibi gözlerinde kaybolmuyor ...sonuç olarak zeyna'ya :img-hyste :img-hyste

:img-hyste :img-hyste Hay alahim Bu forume ben bayiliyorum ne guzel anlasiyoruz sinemcim senle:)

vala bende filizin yilmaza sirkete gitiginde nekadar dua etim filiz ne olur susma mayisma yilmazin dudaklarina bakma dedim:):)ki filizde bakmadi zarfi masaya savurup gitti snra dengesizyilmaz filiz diye cagirmasaydi alam yilmaz harbiden dengesizin teki filizden nefret edecegini iyilik yapio zaten bu aralar yilmaz iyice melek oldu:):)dengesizlikten kaynaklanio herhalde:img-hyste

kursuni19
01-04-07, 22:11
Biri Herkül biri Zeyna. Ikiside efsanelesmis...

Benim birde dikatimi su cekti. Asliyi konusmaya cagriyor, bilmek istediklerini soruyor, cevaplari aliyor, sonra parmagindaki yüzüygü görüyor tebrik ediyor ve arkasini dönüp kacarcasina oradan uzaklasiyor

61MERVE61
01-04-07, 22:13
En azindan Yilmaz yüzüne tesekür edip arkasinda isteyenmi oldu demezdi, ya istemezdi yada kabul etmisse eger icten tesekkür eder ve arkasindan laf sokusturmazdi.

bolumu bidaha bakmani tavsiye ederim filiz
"ben halederdim yinede sagol dedi"gayet normal olarak o durumda yilmaza"senin parani isteyen yok"mu deseydi filiz tam dengesine gore cevap verdi(taktim dengeye yaa:))ki ondan snra eve gidinceondan isteyen oldumu dedi ki gercekten filiz parayi istemedi yilmazin dengesizligi:):)

pinkzone
Merve lütfen dengesiz gibi kelime kullanma bir nevi hakaret oluyor. Biz filize dengesiz diyormuyuz. Ayrıca bu bölüm dengesiz tutarsız davranışları olan yılmaz değil.. Tam tersine en olmulu en anlaşmalı.. en işbirlikçi.. en azında geçmişe saygı duyan yılmaz vardı. Filizde bunu göremedik..

Dengesiz kelimesini kullanmamanı rica ediyorum.. Deli demekten tımarhanelik demekten farksız çünkü.

sinem*
sevgili pinkzone,
Neden şaşırıyorsunuz ki sizin için filiz kötü değil miydi :) filizin iyiliğini biz görüyoruz :) o yüzden neden sorun oldu anlamadım ...

kursuni19
01-04-07, 22:17
dengesizyilmaz filiz diye cagirmasaydi alam yilmaz harbiden dengesizin teki filizden nefret edecegini iyilik yapio zaten bu aralar yilmaz iyice melek oldu:):)dengesizlikten kaynaklanio herhalde:img-hyste

Yilmazin dengesiz oldugunu düsünmüyorum. Yilmaz zaten orada gerekli aciklamayi yapti Filizebizim bir gecmisimiz var ve elbette senin üzülmeni istemem.
Iste bu gercek sevgi, karsindakine her ne yapmis olursa olsun ona kiyamamak, onun yaninda duygularina hakim olamamak, bazen bu duygu yükü bir sevgi gösterisine döner bazen bir öfke patlamasina, ama kimileri bunu dengesizlik olarak degerlendirirler iste

pinkzone
01-04-07, 22:19
sevgili pinkzone,
Neden şaşırıyorsunuz ki sizin için filiz kötü değil miydi :) filizin iyiliğini biz görüyoruz :) o yüzden neden sorun oldu anlamadım ...

Şaşırmak doğal birşeydir. Ama şunu öğrenemem lazım.. Konu Filizse hiç şaşırmamak lazım. Bundan sonra fazla şaşırmamak için dilimi ısırcam.. :)
Kötü kavramını sıkça kullanmadım.. Filiz kötüdür demedim üstüne basa basa.. İnsan sevdiğini eleştirirmiş bizimkiside o hesap. Eleştiyorum ama kötü olduğunu ima etmedim. İyi bir insan.. Ben sadece iyi çizilen bir karaktere neden böyle arkadan kötü bir biçimde laf söyletiyor onu merak ediyorum. Yılmaz olsa aynısını yapmazdı orasını kestirebiliyorum ama.

61MERVE61
01-04-07, 22:20
Merve lütfen dengesiz gibi kelime kullanma bir nevi hakaret oluyor. Biz filize dengesiz diyormuyuz. Ayrıca bu bölüm dengesiz tutarsız davranışları olan yılmaz değil.. Tam tersine en olmulu en anlaşmalı.. en işbirlikçi.. en azında geçmişe saygı duyan yılmaz vardı. Filizde bunu göremedik..

Dengesiz kelimesini kullanmamanı rica ediyorum.. Deli demekten tımarhanelik demekten farksız çünkü.

Yilmazcilara gelince filize demediklerini birakiolar bize gelince rica ediolar........filize her soz kulaniliyorda yilmaza niye kulanilmiyor ki ilk yorumunda sende kendi agzinla dengesiz sozunu kulandin ben bunda sakinca gormiyorum sahsen...gucunuze mi gidiyor filizin gecmise saygisi olmasa yilmazin yuzune bakmaz konusmaz ki yine o ahlaksiz suclamadan beri filiz yilmazla konusuo.....Yilmaz tekinerlere yardim ediyor tabi onlarla uyum saglicak....

kursuni19
01-04-07, 22:21
bolumu bidaha bakmani tavsiye ederim filiz
"ben halederdim yinede sagol dedi"gayet normal olarak o durumda yilmaza"senin parani isteyen yok"mu deseydi filiz tam dengesine gore cevap verdi(taktim dengeye yaa:))ki ondan snra eve gidinceondan isteyen oldumu dedi ki gercekten filiz parayi istemedi yilmazin dengesizligi:):)

Ben seyretmeme gerektiyi kadar seyrettim ve evet Filizin ne dedigini gayet iyi biliyorum. Benim kastim ondan bunu isteyenmi oldu lafina, bu tabiriyle neredeyse dövecek Yilmazi. Sükür edecegine, asalayici bir sekilde bu tabiri kulanmasi hicde hos bir davranis degil, ama söz konusu Filiz olunca, daha fazlasini beklemek mümkün degil bu siralar

pinkzone
01-04-07, 22:22
Yilmazin dengesiz oldugunu düsünmüyorum. Yilmaz zaten orada gerekli aciklamayi yapti Filizebizim bir gecmisimiz var ve elbette senin üzülmeni istemem.
Iste bu gercek sevgi, karsindakine her ne yapmis olursa olsun ona kiyamamak, onun yaninda duygularina hakim olamamak, bazen bu duygu yükü bir sevgi gösterisine döner bazen bir öfke patlamasina, ama kimileri bunu dengesizlik olarak degerlendirirler iste

Dengesizliği herhalde Aslı ile olmasından kaynaklanıyor.. Oysa ki.. Adam tamamen çizdiği yolda ilerliyor. Dengesizlik kişiden kişiye değişir. Bazısıda Tutarlılığı dengesiz olarak yorumlar.. Buda öyle birşey..

Dengesiz konusunun kapanması dileğiyle.. Bu son mesajım olsun dengesiz konusunda.

secoms
01-04-07, 22:22

Nasıl yani :img-hyste
2 nolu mesajda 61Merve61 arkadasımızın alıntı yaptıgı mesajın 3. paragrafını ben mi yanlıs okudum :img-wink:

Neyse cok da önemli değil..
Ya bir de bu en iyi Filiz, en iyi sevilen, en bilmem ne Filiz gibi demogoji sınırlarını zorlayan mesajlarını görünce cok acayip oluyorum.. Cok can sıkıcı bir durum söyleyeyim dedim :img-wink: Cok dikkatli Aslı Yılmaz sahneleri izlenmiş sanırsam..

61MERVE61
01-04-07, 22:25

Ilk sezondaki yilmaz olsa nefreti icinde alev almazmiydi elife yaptiklarini gorduk...Yilmaz filizin hamile oldugunu ogrendi oki cok seviyor niye ozaman hic bir sey olmamis gibi filize iyi davraniyor birisine sozleniyor yilmazin nefreti nerde ondan ben yilmaza dengesiz diyorum akli gidip geliyor:icon_whis..ben sahsen yilmazin filizden nefret etmesini isterdim aci cektigini gormek isterdim....

nerde o sarkinin anlami

"yar tenine haram deydi zamansiz bu ayrilik kalbimi gomdum topraga ihlamurlar kan agladi...
dilerim lal dokunmayin aski bende sokulmayin basimi bana eydirdi bu yarayi kanatmayin"

Benden bukadar ilk sezon yilmazin gozu kara
ikinci sezon yilmaz iyilik melegi...

pinkzone
01-04-07, 22:26
Sevgili Merve son mesajım olsun dedim ama.. :)

Zoruma gitmedi.. Hakeret edene ben müdahale ediyorum. İlk önce dengesiz lafını öne süren sensin. Ama ben bizzat filiz dengesizdir.. Dengesiz işte diye aşşağılamadım. Yani bir benzetme yaptım.. Sen cümlende kullandın. lütfen bu konu burda kapansın. Dengesizlik her karakterde vardır. Önemli olan dengesizliği devam ettirmemek..

Dengesizlik konusunun kapanması dileğiyle.

forever_bim
01-04-07, 22:28
ben de parayı abisinin o halde oldugunu gördükten sonra alması gerektiğini düsünüyrum ama gururla da pek ilgisi olmadıgı görüsündeyim. orda parayı almayıs sebebini de izin verirsen ben acıklayayım. filiz daha yılmaza gitmeden cemle ilgili planını yapmıstı ve ömeri cemin parasıyla kurtarmayı kafasına koymustu. yılmazın teklifini bu sebeple reddetmiştir filiz, hatta ben yakında cıkarıcam da demesi bu sebepledir. ben yaptıgı planı filize yakıstırmasam da filiz bunu düsünmüstür zaten yılmaza öncekinde oldugu gibi sert cıkmadı da dikkat ederseniz.

Sevgili lawinia;

Ömer'i içerden kurtarmanın en temiz en hasarsız ve en tehlikesiz yolu Yılmaz'ın parasının kabul edilmesiydi.

Ama öte yandan uzun boylu düşündüğümde Cem'in bu parayı ödemesi de mümkün, Ömercim onun yüzünden hapiste yatıyor. Şirketini, evini parasını itibarını Cem yüzünden kaybetti, ve Cem onun ailesini de dağıttı. O yüzden Cem'in ödemesi çok da mantıksız değil. Ömer'i vurdurtan Cem, hapse düşmesine orada dayak yeyip bıçaklanmasına kızından ayrı kalmasına vesile olan da Cem.

sinem*
01-04-07, 22:31
Ilk sezondaki yilmaz olsa nefreti icinde alev almazmiydi elife yaptiklarini gorduk...Yilmaz filizin hamile oldugunu ogrendi oki cok seviyor niye ozaman hic bir sey olmamis gibi filize iyi davraniyor birisine sozleniyor yilmazin nefreti nerde ondan ben yilmaza dengesiz diyorum akli gidip geliyor:icon_whis..ben sahsen yilmazin filizden nefret etmesini isterdim aci cektigini gormek isterdim....

nerde o sarkinin anlami

"yar tenine haram deydi zamansiz bu ayrilik kalbimi gomdum topraga ihlamurlar kan agladi...
dilerim lal dokunmayin aski bende sokulmayin basimi bana eydirdi bu ayaryi kanatmayin"

ilk sezonki yılmazla bu sezonki yılmaz gerçekten çok farklılar...İlk sezon daha çılgındı şimdi yılmazı bu hale getiren filiz denir ama ben genede yazayım ...yılmazın son bölümdeki yardım teklifinde seninle bir geçmişimiz var o yüzden yardımı mı kabul et demesine çok şaşırdım eski yılmaz böyle bir şey demezdi,yardım yapardı ama böyle laflar etmezdi..ama davranış hoştu..

Yılmazın çok fazla gelgitleri oldu,dengesiz demeyeyim hadi aşırı çelişkili davranıyor ...Başkasından çocuk beklediğinde daha az nefret vardı ama katil olduğunu söylediğinde tüm bağı koparıyordu..:icon_whis

61MERVE61
01-04-07, 22:37
ilk sezonki yılmazla bu sezonki yılmaz gerçekten çok farklılar...İlk sezon daha çılgındı şimdi yılmazı bu hale getiren filiz denir ama ben genede yazayım ...yılmazın sn bölümdeki yardım teklifinde seninle bir geçmişimiz var o yüzden yardımı mı kabul et demesine çok şaşırdım ama davranış hoştu..

Yılmazın çok fazla gelgitleri oldu,dengesiz demeyeyim hadi aşırı çelişkili davranıyor ...Başkasında çocuk beklediğinde daha az nefret vardı ama katil olduğunu söylediğinde tüm bağı koparıyordu..:icon_whis

Hahahah:)Hatirliyormusun o zamanlar bitane sahne vardi yilmaz ve aynali arabanin icinde yilmaz"aynali artik filizin adini duymak istemiyorum)(gibi birseydi)hani yilmaz ozamanlar filizden nefret ediyordun bi suclama yuzunden:)simdi niye iyilik melegi oldu aklim kesmio...
yilmaz cok degisti cokkk nerde gozu kara delikanli yilmaz....kimse filiz yilmazi boyle yapti demesin elifin yaptigi daha kotuydu onu kesip astida filizi niye kesip asmadi onu merak ediyorum bi ogrendigi gece mahalede motorla gezdi agladi snra FISSS....:):):)

BERNA
01-04-07, 22:38
Sevgili lawinia;

Ömer'i içerden kurtarmanın en temiz en hasarsız ve en tehlikesiz yolu Yılmaz'ın parasının kabul edilmesiydi.

Ama öte yandan uzun boylu düşündüğümde Cem'in bu parayı ödemesi de mümkün, Ömercim onun yüzünden hapiste yatıyor. Şirketini, evini parasını itibarını Cem yüzünden kaybetti, ve Cem onun ailesini de dağıttı. O yüzden Cem'in ödemesi çok da mantıksız değil. Ömer'i vurdurtan Cem, hapse düşmesine orada dayak yeyip bıçaklanmasına kızından ayrı kalmasına vesile olan da Cem.

Ben de Filiz'in plani hakkinda yazarken sunu yazmistim zaten: 'Tum parayi Cem'in odemesi kulaga ne kadar hos gelse de bu plani cok tehlikeli buluyorum.' Sonra da pek cogumuzun da ayni fikirde oldugu malum nedenleri siralamistim.
Benim itirazim plana degil bunu kimseden habersiz korumasiz hamile hamile tek basina yapmasina zaten. Yoksa Cem'in zaafi oldugu noktayi dogru buldugu kesin.

Filiz kafasinda tek hedefle (Cem'in altedilmesi) ve bu hedefe ulasacagindan emin oldugu icin Yilmaz'in ikinci teklifini reddetti. Yine de Omer'in saglik durumu dusunulunce bu teklifi kabul edebilirdi (borc olarak) ve de daha sonra madem Cem'i oyuna getirecek planla butun parayi yine geri alabilirdi. Yilmaz'a borclu kalmak istemiyorum dedigi anda Cem parayi vermeyecek miydi?

kursuni19
01-04-07, 22:39

nerde o sarkinin anlami

dilerim lal dokunmayin aski bende sokulmayin basimi bana eydirdi bu yarayi kanatmayin"

Zaten ikinci sezonun basindan beri söyledigim bir sey bu tüm karakterlerde deformasyonlar var. hic bir karakter ilk szondaki karakteristik özeliklerini tasimiyor. Illaki ilk sezondan bir karsilastirma istiyorsan sana Filizinde cok degistigini göstere bilirim

Ilk sezonki Filiz onuru ayaklar altina alindiktan sonra hic bir sey olmamis gibi Yilmazi affeden olmadimi. Nerde Filizin gururu?
Simdi ise Yilmazin bir lafi üzerine gurur yapan Filiz degilmi. Ilk olay cok daha agirdi. Gurur yapmasi gereken olay oydu.
Demek hic bir karakter ayni karakter degilmis

forever_bim
01-04-07, 22:43
İlk sezonu açmayın ben valla Yılmaz'ı testereyle doğrarım. Sırf Elif, Ömer'i seçti diye onlara yeryüzünde cehennemi yaşatmıştı, Ömer'e yaptığının onda birini Cem'e yapmadı. Cem konusunda kağnı hızında ilerliyor haftalardır, hazır Yılmaz'la aramı düzeltmişken aramı bozmayım bari:):img-hyste

sinem*
01-04-07, 22:44
Hahahah:)Hatirliyormusun o zamanlar bitane sahne vardi yilmaz ve aynali arabanin icinde yilmaz"aynali artik filizin adini duymak istemiyorum)(gibi birseydi)hani yilmaz ozamanlar filizden nefret ediyordun bi suclama yuzunden:)simdi niye iyilik melegi oldu aklim kesmio...
yilmaz cok degisti cokkk nerde gozu kara delikanli yilmaz....kimse filiz yilmazi boyle yapti demesin elifin yaptigi daha kotuydu onu kesip astida filizi niye kesip asmadi onu merak ediyorum bi ogrendigi gece mahalede motorla gezdi agladi snra FISSS....:):):)

Değişme derken iyi anlamda demiştim :) hani eski fevri,kıskanç yılmazı filiz toparlamıştı o anlamda değişmeden bahsediyordum canım :)

Diğer karakterlerde de değişme oldu ama onlarınki bu kadar çelişmiyordu bence..Yılmazın profili daha çok delikanlı gazili ve onun dışına fazla çıkmamıştı son olayda resmen o sınırı iyice aştı..Kalbinde başka biri varken diğerini aldı,filize eski sevgilimsin geçmişimiz var diyerek yardım teklif etti.Hayat işte :)

Senaristler bu olayları nasıl toplayacaklar merak ediyorum..Umarım bu bölüm yılmaz bebeği öğrenirde artık bir sonuç görürüz

61MERVE61
01-04-07, 22:45
Zaten ikinci sezonun basindan beri söyledigim bir sey bu tüm karakterlerde deformasyonlar var. hic bir karakter ilk szondaki karakteristik özeliklerini tasimiyor. Illaki ilk sezondan bir karsilastirma istiyorsan sana Filizinde cok degistigini göstere bilirim

Ilk sezonki Filiz onuru ayaklar altina alindiktan sonra hic bir sey olmamis gibi Yilmazi affeden olmadimi. Nerde Filizin gururu?
Simdi ise Yilmazin bir lafi üzerine gurur yapan Filiz degilmi. Ilk olay cok daha agirdi. Gurur yapmasi gereken olay oydu.
Demek hic bir karakter ayni karakter degilmis

O baska bu baska arasinda Buyuk Bi fark var..........Ozamanlar filizin aski tazeydi yipranmamisti arada hic birsey yoktu taki ogrenene kadar ogrendikten snra filiz cok aci cekti bu olayda yilmazida kiyaslamayiz cunku ayri birsey..Yilmaz filizin zar zor gonlunu aldi"hislerim var"dedi ve filiz affeti bunu gectik bu bitmis gitmis olay...

ama elifle olan iliskisiyle filizle olan iliskisi cok baska biliyorum ama,,,filizle elifin durumu ayni
elif evlendi baskasiyla filiz ise baskasindan hamile kaldi(o ole bilio ya:))bunun arasindaki fark ne nicin yilmaz gidip filizden imtikam almiyor canini yakmiyor...suan filiz cok mutlu o ve bebek:):)

medsul
01-04-07, 23:09

Filizin mayışarak yılmaza bakmamasını çok sevdim..Eskiden yılmazla o olaylar olmadan önce , onu gördüğü anda kitlenirdi ; ama şimdi kalbi o kadar kırıldı ki artık eskisi gibi gözlerinde kaybolmuyor ...sonuç olarak zeyna'ya :img-hyste :img-hyste

vallahi harika bir yorum sinem :happy0064 bende bir an dedimi sakın yumuşama öyle gülerek felen bakma dedim sonra parayi verip hemnen gitmesinede cok sevindim resmen bir ohh cektim:happy0064
tamam yılmaz bu hafta gercekten yılmaz cok iyiydi bunuda söyledik
ama bu demek degilki yılmazın yaptiklarini unutacağiz ve hemen öyle
yumuşama yok:img-hyste :img-hyste yılmazın daha filizden ve filizcilerden
cok çekecek cok:img-hyste

kursuni19
01-04-07, 23:12
ama elifle olan iliskisiyle filizle olan iliskisi cok baska biliyorum ama,,,filizle elifin durumu ayni
elif evlendi baskasiyla filiz ise baskasindan hamile kaldi(o ole bilio ya:))bunun arasindaki fark ne nicin yilmaz gidip filizden imtikam almiyor canini yakmiyor...suan filiz cok mutlu o ve bebek:):)

Eskiye gitme taraftari degilim, ama su kadarini söyleyeyim. Yilmazin ozamanlar Eliften intikam alma sebebi, Elifin secmis oldugu Ömerin zengin bir oldugundan dolayidi. Yilmaz Elifin tercihini paradan yana yapmis oldugunu zanetti, ve bir sekilde kendi zengin oldu ve plani tekinerlerin iflasini saglamakti.

Simdi Filizden ne intikami alsinki. Artik yorulmus Yilmaz, aska inancini kaybetmis, hayatini yeni yönlendirmek istiyor bunun icinde zaten ilk adimini atmis durumda, ama hala Filiz sevdigi icin ona kiyamamamkta

tolgahuzur1
01-04-07, 23:18
Eskiye gitme taraftari degilim, ama su kadarini söyleyeyim. Yilmazin ozamanlar Eliften intikam alma sebebi, Elifin secmis oldugu Ömerin zengin bir oldugundan dolayidi. Yilmaz Elifin tercihini paradan yana yapmis oldugunu zanetti, ve bir sekilde kendi zengin oldu ve plani tekinerlerin iflasini saglamakti.

Simdi Filizden ne intikami alsinki. Artik yorulmus Yilmaz, aska inancini kaybetmis, hayatini yeni yönlendirmek istiyor bunun icinde zaten ilk adimini atmis durumda, ama hala Filiz sevdigi icin ona kiyamamamkta

yorum yazmayayım dedim ama bir çift cümle söyleyin ve gideyim.. bu konuda kursuniye katılyorum.. şimdi filizden niye ve neden intikam alsın ki.. sadece filizin onu aldattığını düşünüyor..ama elifin onu para şöhret için terk ettiğini düşündü ve intikam çalışmalarına başladı.. ama filizin durumu farklı sadece bir gecelik aldatma olarak düşünüyor...

61MERVE61
01-04-07, 23:23
yorum yazmayayım dedim ama bir çift cümle söyleyin ve gideyim.. bu konuda kursuniye katılyorum.. şimdi filizden niye ve neden intikam alsın ki.. sadece filizin onu aldattığını düşünüyor..ama elifin onu para şöhret için terk ettiğini düşündü ve intikam çalışmalarına başladı.. ama filizin durumu farklı sadece bir gecelik aldatma olarak düşünüyor...

Anlata anlata biktim...:)ben simdi yorumuna yonelerek cevap yazsam bu sabaha kadar surer biz sabah a dogru burdayiz zaten ama sizin icin diyorum...:)Bende yorumsuz kalim..size yilmaz hakli bize filiz Boyle kalsin hep.........oldumu hadi iyi geceler.

sinem*
01-04-07, 23:24

Elifin ömere gittiğini aşkına ihanet ettiğini onu aldattığını düşünüyordu.Şan şöhret tek neden değildi ömerle evlendiği için intikam aldı..Aynı durum filizde de var sayılır filiz cemle birlikte oldu ve ondan çocuk yaptı yılmaz bu durumda filizin canını acıtmak istemeliydi ( tabi esli yılmaz açısından )

61MERVE61
01-04-07, 23:29
Elifin ömere gittiğini aşkına ihanet ettiğini onu aldattığını düşünüyordu.Şan şöhret tek neden değildi ömerle evlendiği için intikam aldı..Aynı durum filizde de var sayılır filiz cemle birlikte oldu ve ondan çocuk yaptı yılmaz bu durumda filizin canını acıtmak istemeliydi ( tabi esli yılmaz açısından )

sagol sinemcim agzimi yormaktan kurtardin beni..
ama susamicam san sohret degildi ondan nefret duymadi yilmaz yilmaz aldatildigi icin eliften nefret etii san sohret ne alaka...ondanmi yilmaz aglayagalaya elifin nikahini gizlice izledi......san sohret de yilmazin gucune gitmis olabilir ama aski daha agir basti ve sevdigi kadin baskasina teslim oldu filizde oyle oldu biliyor bir gecelik yilmazi aldati bu da baskasina teslim olmak degilmi..illa evlenmek mi lazim:):)

forever_bim
01-04-07, 23:31

Sevgili Sinem

İlk sezonun sonunda zaten Yılmaz, Elif'e aldığı intikamın çok çocukça olduğunu ve gereksiz bir kıskançlık sebebiyle alındığını itiraf etmişti. Herhalde artık intikam almaya bile değmeyeceğini düşünüyor. :img-cool2

tolgahuzur1
01-04-07, 23:31
yılmazın değiştiğini göremiyorsunuz oda sizin sorununuz..:icon_whis yılmaz çok geniş ve mantıklı kararlar almaya başladı.. dediğiniz gibi eski yılmaz olsa filizle elifle uğraştığı için uğraşırdı... amazanetmeyin ki şimdi de uğraşmıyor şimdi de uğraşıyor.. işte cemin gerçek yüzünü ortaya çıkarıp filize kimden hamile olduğunu ispatlamaya çalışıyor... ama eski yılmaz gibi göz önünde değilde perde arkasında yapmaya çalışıyor.. koskoca holding sahibi kasa çaldı acaba niye çaldı düşündünüz mü??:img-help:

kursuni19
01-04-07, 23:34

Yilmaz nasil bir intikam alsinki.
Zamaninda intikam planina mahsum kisileri yani Filizi dahil ettiyi icin zaten pisman olmustu, Filizden intikam alimdiye simdi baska masum olan kisileri dahil etme niyetinde degil.
Simdi tekinerler zaten iflas etmis, varini yogunu kaybetmis, haketmediyi halde Ömer hapiste ve bicaklanmis, Ömeri deli gibi seven Feride var, hicbirsey umrunda bile olmasa Feridenin bu aski Yilmazin yumsamasini saglamasina yeter. Ilk para teklifinide Feride icin yapmisti, simdi yine ayni düsünceyi tasiyor olabilir.

61MERVE61
01-04-07, 23:36
yılmazın değiştiğini göremiyorsunuz oda sizin sorununuz..:icon_whis yılmaz çok geniş ve mantıklı kararlar almaya başladı.. dediğiniz gibi eski yılmaz olsa filizle elifle uğraştığı için uğraşırdı... amazanetmeyin ki şimdi de uğraşmıyor şimdi de uğraşıyor.. işte cemin gerçek yüzünü ortaya çıkarıp filize kimden hamile olduğunu ispatlamaya çalışıyor... ama eski yılmaz gibi göz önünde değilde perde arkasında yapmaya çalışıyor.. koskoca holding sahibi kasa çaldı acaba niye çaldı düşündünüz mü??:img-help:

Yilmaz keyifinden cemle ugrasiyor diye dusunmuyor degilimBi piskopatla ugrasmasi hosuna gidiyor herhalde 45bolumden beri yilmaz efendi cemle ugrasiyor sonuc=gitti cemden cd aldi herseyi kanitlicak dedi o oolay orda fis diye giiti..
bizde zaten burda yilmazin degistigini soliyoruz dengesizlesti diyoruz ya sabahtan beri..daha kulanmicam o sozu ama:):)
haha guldurme beni yilmazmi filizin kimden hamile oldugunu ispatlamaya calisiyor deget yaa:)Yilmaz cemin yuzunu ogrenmek istiyor insanlara zarar vermesin diye onun filizi dusundugu yok.

sinem*
01-04-07, 23:39
Sevgili Sinem

İlk sezonun sonunda zaten Yılmaz, Elif'e aldığı intikamın çok çocukça olduğunu ve gereksiz bir kıskançlık sebebiyle alındığını itiraf etmişti. Herhalde artık intikam almaya bile değmeyeceğini düşünüyor. :img-cool2

Filizin mi :img-hyste değmeyeceğini düşünüyor :)

Yilmaz nasil bir intikam alsinki.
Zamaninda intikam planina mahsum kisileri yani Filizi dahil ettiyi icin zaten pisman olmustu, Filizden intikam alimdiye simdi baska masum olan kisileri dahil etme niyetinde degil.
Simdi tekinerler zaten iflas etmis, varini yogunu kaybetmis, haketmediyi halde Ömer hapiste ve bicaklanmis, Ömeri deli gibi seven Feride var, hicbirsey umrunda bile olmasa Feridenin bu aski Yilmazin yumsamasini saglamasina yeter. Ilk para teklifinide Feride icin yapmisti, simdi yine ayni düsünceyi tasiyor olabilir.

İntikam alsın demiyorum ama sadece eski yılmaz bu durumda filizle karşılaştığında ona böyle bakmazdı nefretle bakardı şimdi yılmaza baktığımda ununu elemiş bir amca tavrı görüyorum :) o eski halinden eser yok :)

Canını acıtacağı tekinerler olmayacaktı ama sadece filizin canını yakmak isteyebilirdi..İlk seferinde yılmazın amacı elif bu mala mülke gitti bende onları batırırım gibi bir hava vardı.Şimdiyse en azından yüzüğünü filize göstermekten çekinmemesi gerekirdi.Bilemiyorum intikam almasını istemiyorum sadece filizle olan yılmazı arıyorum ..

yakupoglu61
01-04-07, 23:40

merve asıl şimdi çok zarar geldi...filiz bu aralar çok bencillik yapıyor.Lafa bak ONA SORAN OLDUMU... YILMAZ ödemeseydi ne yapacaktı...
hastahanede paranın karşılığını vermek için hademelik mi yapacaktı...?

tolgahuzur1
01-04-07, 23:42
haha guldurme beni yilmazmi filizin kimden hamile oldugunu ispatlamaya calisiyor deget yaa:)Yilmaz cemin yuzunu ogrenmek istiyor insanlara zarar vermesin diye onun filizi dusundugu yok.

Bu saatten sonra zaten niye filizi düşünsün ki??? filiz onu düşünüyor mu ki!! filiz cemden intikam alacağım derken iyice yılmaz ceepesinden tepki alacak.. yani yılmaz onları gazi mahallesinde hiç mi bir arada görmeyecek.. ozaman filiz ne diyecek??? neyse akşam akşam yeter bu kadar...

61MERVE61
01-04-07, 23:45
merve asıl şimdi çok zarar geldi...filiz bu aralar çok bencillik yapıyor.Lafa bak ONA SORAN OLDUMU... YILMAZ ödemeseydi ne yapacaktı...
hastahanede paranın karşılığını vermek için hademelik mi yapacaktı...?

sende ayri bi telden girdin olaya....O konu coktan kapandi..

tabikide filiz o hastane masrafini bi senet imzalayarak snra ceydadan borca alarak kapatabilirdi...illa hademelik mi yapmasi lazim...tobetobe

61MERVE61
01-04-07, 23:47
Bu saatten sonra zaten niye filizi düşünsün ki??? filiz onu düşünüyor mu ki!! filiz cemden intikam alacağım derken iyice yılmaz ceepesinden tepki alacak.. yani yılmaz onları gazi mahallesinde hiç mi bir arada görmeyecek.. ozaman filiz ne diyecek??? neyse akşam akşam yeter bu kadar...

:)Ne yani yilmaz filize hesap mi sorcak!!daha neler ozamanda filiz"sana ne"der olur biter oki yilmazin umrunda degil...ona mi kalmis filiz istedigini yapar..gezer tozar:)zaten bende onu istiyorum yilmaz cem le filizi gordukce catlasin da patlasin ohhh bende burda ciftetelli atarim...sinemle beraber:)

forever_bim
01-04-07, 23:49
67. Bölümde en sevdiğim detayı yazmak istiyorum.

Ömer hapishaneye geri girdiğinde önce yastığı kaldırıp itinayla Cafer'den koruduğu mektuba baktı ama kırgındı o yüzden yastığı indirdi. Sonra bir anda kızgınlığı arttı yastığın altından mektubu aldı ama yırtmaya kıyamadı, elinde biraz sıktı kağıdı sonra cebine koydu. Ben Ömer'in bakışlarında öfke değil de kırgınlık seziyorum bence yumuşayacak Feride'siz yapamaz Ömer. Yani inşallah.:icon_whis

yakupoglu61
01-04-07, 23:50
sende ayri bi telden girdin olaya....O konu coktan kapandi..

tabikide filiz o hastane masrafini bi senet imzalayarak snra ceydadan borca alarak kapatabilirdi...illa hademelik mi yapmasi lazim...tobetobe

ewt merve ayrı elden girdim çünkü forumu en baştan okudum sorasına bakmadım...

yılmaz insanlık yaptı parayı ödedi teşke ödemeseydi ama yılmaz adam gibi adam...
ne olursa olsun filize kızgın olmasına rağmen aralarındakini düşünmeden ödedi...

filize arkası yarın ...!

tolgahuzur1
01-04-07, 23:51
aman filizciler fazla sevinmeyin çünkü filizi kurtaracak yine yılmaz olacak..:img-yes: yani her ne olursa olsun yılmazın külüne muhtaç bir filiz var... onun için şimdilik sevinin zamanı gelince bizde seviniriz..:happy0064

kursuni19
01-04-07, 23:53
:)Ne yani yilmaz filize hesap mi sorcak!!daha neler ozamanda filiz"sana ne"der olur biter oki yilmazin umrunda degil...ona mi kalmis filiz istedigini yapar..gezer tozar:)zaten bende onu istiyorum yilmaz cem le filizi gordukce catlasin da patlasin ohhh bende burda ciftetelli atarim...sinemle beraber:)

Iste Yilmazla Filizin arasindaki fark burada. Yilmaz her ne olursa olsun Filiz üzülmesin, zarar göremesin diye ugrasip durur. Filiz yüzügü görünce üzülmesin diye saklamaya calisir, ama Filiz Yilmazin karsisina Cemle birlikte cikar ve hatta nispet yaparcasina mutluyu oynaya bilir

61MERVE61
01-04-07, 23:53
ewt merve ayrı elden girdim çünkü forumu en baştan okudum sorasına bakmadım...

yılmaz insanlık yaptı parayı ödedi teşke ödemeseydi ama yılmaz adam gibi adam...
ne olursa olsun filize kızgın olmasına rağmen aralarındakini düşünmeden ödedi...

filize arkası yarın ...!

Yilmazinda onu bugun:):)Bi gunde olup bitio onun seyleri daha si yok.
keske odemeseydi ona soran oldumu...

bende zaten yilmazin degistigini soliyordum onceden olsa odemezdi simdi iyilik melegi oldu dedim yaa obur yorumlarimida oku lutfen ayni cevapi iki kere yazmim:)

61MERVE61
01-04-07, 23:55
aman filizciler fazla sevinmeyin çünkü filizi kurtaracak yine yılmaz olacak..:img-yes: yani her ne olursa olsun yılmazın külüne muhtaç bir filiz var... onun için şimdilik sevinin zamanı gelince bizde seviniriz..:happy0064

aman ondan gelen hayir alahtan gelsin...gorecegiz...yilmaz aman neolur oyle birseye kalkisma alirsin ters cevapi oturursun asagi...:)

61MERVE61
01-04-07, 23:58
Iste Yilmazla Filizin arasindaki fark burada. Yilmaz her ne olursa olsun Filiz üzülmesin, zarar göremesin diye ugrasip durur. Filiz yüzügü görünce üzülmesin diye saklamaya calisir, ama Filiz Yilmazin karsisina Cemle birlikte cikar ve hatta nispet yaparcasina mutluyu oynaya bilir

alahim....filiz nispet icin cemle degil filiz intikam icin cemin pesinde bu hikayede yilmazin adi gecmio lutfen onu buna sokmayin...filiz ailesi icin cemi kualniyor madi yonden.....Eyer filiz nispet etseydi yilmaza coktan ceme evt derdi...
filizmiydi asliyla yilmazi gordukten snra ceme evet dyen onu gite yilmaza sor...

filzi bebek sadece bana ait dedi yilmaz kizdi vurdu savurdu asliya evlenme teklifi etti aradaki fark bu iste..

elanur204
02-04-07, 00:03
arkadaşlar ne derseniz deyin yılmaz hatayı baştan yaptı filiz bizim bir bebeğimiz olucak dedğinde tereddüt duyması en büyük hatası bugüne kadar filizi hiç tanımamış gibi filiz başkasının çocuğunu başkasına kakalycak kadar karaktersiz bi insanmı filiz üzülmesin diye yüzüğü saklıo demiş bi arkadaşta bu yüzüğü saklama olayıda utancından ne çabuk unuttunda başkasıyla nişanladı diye

yakupoglu61
02-04-07, 00:04
bende zaten yilmazin degistigini soliyordum onceden olsa odemezdi simdi iyilik melegi oldu dedim yaa obur yorumlarimida oku lutfen ayni cevapi iki kere yazmim:)

yılmaz her zaman adam gibi adamdı öle olmaya devam ediyor ama görmeyenlere diyecek sözüm yok...

yılmazın ben hiçbir zaman şeytan olduğunu görmedim.Yaptığı iyilikleri yazmayı lüzum görmüyorum...

kursuni19
02-04-07, 00:09
filzi bebek sadece bana ait dedi yilmaz kizdi vurdu savurdu asliya evlenme teklifi etti aradaki fark bu iste..[/B]

O bölümü bir daha izlemeni tavsiye ederim. Filizin sözleri hayır yılmaz ...senden değiliste fark burada.

Birde Yilmaz Filizi kurtarmasin diyorsun. Bakalim bir kac bölüm sonra Filiz Cemin ellerinde kivranirkende ayni sözleri sarf ediekmissin. Yilmaz canin ortaya koyup Filizi kurtarinca, keske kurtarmasaydi ona soran oldumu diye olayi gecistirecekmisin.

Filizcilerle Yilmazcilarin arasindaki fark bu, Bizim isteyimiz Filiz Yilmaz birlikteligi.

yakupoglu61
02-04-07, 00:14
İlk sezonu açmayın ben valla Yılmaz'ı testereyle doğrarım. Sırf Elif, Ömer'i seçti diye onlara yeryüzünde cehennemi yaşatmıştı, Ömer'e yaptığının onda birini Cem'e yapmadı. Cem konusunda kağnı hızında ilerliyor haftalardır, hazır Yılmaz'la aramı düzeltmişken aramı bozmayım bari:):img-hyste

hasan ömer cem gibi psikopat değildi.Cemle ilgili evet yavaş gidiyor AMA ne yapsın cem kurnaz...
ne kadar yavaş ilerliyo olsada cemin yaptığı tüm planların ters tepmesini sağladı[bir tek filizi kendisinden koparmasını engeleyemedi] tabi kendi yaptığı planlarda tepiyo bu arada...

Ömer cemin yanında melek melek...!

sinem*
02-04-07, 00:17
Filizcilerle Yilmazcilarin arasindaki fark bu, Bizim isteyimiz Filiz Yilmaz birlikteligi.

Herkesin isteiği bu ama bazı yılmazcıların filizi istediğini sanmıyorum hatta bu forumdaki yılmazcı mantığınında şöyle olduğunu düşünüyorum ( bazıları hariç gene ) yılmaz mutlu olsunda kiminle olursa olsun...yılmaza biri yanlış mı yaptı sürünsün sonra yılmazdan özür dilesin..yılmaz birine yanlış mı yaptı affedecek başka yolu mu var ...belki son kısımları birazcık abartmış olabilirim ama genelde filizci diye tabir edilen insanların yılmaza hakaret ettiğini görmedim..Filizcilerin hep bir beklentisi oluyor yılmaz keşke şöyle yapsa yılmaz bunu yapsa ama yılmazdan beklentiler karşılanmayınca yılmaza karşı bir öfke oluşuyor sonra o da hemen geçiyor..Bence filiz yılmazı isteyen taraf senin dediğinden farklı,senin dediğin taraftada bunu canı gönülden isteyenler vardır ama mantık şu yılmaz mutlu olsunda kiminle olursa olsun

kursuni19
02-04-07, 00:21
Herkesin isteiği bu ama bazı yılmazcıların filizi istediğini sanmıyorum hatta bu forumdaki yılmazcı mantığınında şöyle olduğunu düşünüyorum ( bazıları hariç gene ) yılmaz mutlu olsunda kiminle olursa olsun...yılmaza biri yanlış mı yaptı sürünsün sonra yılmazdan özür dilesin..yılmaz birine yanlış mı yaptı affedecek başka yolu mu var ...belki son kısımları birazcık abartmış olabilirim ama genelde filizci diye tabir edilen insanların yılmaza hakaret ettiğini görmedim..Filizcilerin hep bir beklentisi oluyor yılmaz keşke şöyle yapsa yılmaz bunu yapsa ama yılmazdan beklentiler karşılanmayınca yılmaza karşı bir öfke oluşuyor sonra o da hemen geçiyor..Bence filiz yılmazı isteyen taraf senin dediğinden farklı,senin dediğin taraftada bunu canı gönülden isteyenler vardır ama mantık şu yılmaz mutlu olsunda kiminle olursa olsun

Ben Yilmazci olarak Yilmazin mutlulugunu istiyorum, evet, ama Filizden baskasiyla mutlu olamiyacagimi bildigim icin sonuna kadar Filiz ve Yilmaz diyorum.
Filizin hatalarini elbetteki elestiriyorum, ama zamani geldiginde Yilmazi elestirdigimde oluyor.
Yilmaz kusursuz degil, bunu hic bir zaman itta etmedim, bu nedenle bir hata yaptiktan sonra pismanligini yasamasini bunu göstermesini ve aff dilemesini görmeyi istiyorum, ve genelde senaristlerde bunu bize izletiyoru.

sinem*
02-04-07, 00:25
Ben Yilmazci olarak Yilmazin mutlulugunu istiyorum, evet, ama Filizden baskasiyla mutlu olamiyacagimi bildigim icin sonuna kadar Filiz ve Yilmaz diyorum.
Filizin hatalarini elbetteki elestiriyorum, ama zamani geldiginde Yilmazi elestirdigimde oluyor.
Yilmaz kusursuz degil, bunu hic bir zaman itta etmedim, bu nedenle bir hata yaptiktan sonra pismanligini yasamasini bunu göstermesini ve aff dilemesini görmeyi istiyorum, ve genelde senaristlerde bunu bize izletiyoru.

senin gibileri tenzih etmek için parantez içinde notlar yazmıştım :) bende ikisininde hatta dizideki herkesin mutlu olmasını istiyorum ..

Senaristler söz konusu yılmaz olunca bence çok töleranslı davranıyorlar.Filiz yılmazın suçsuz olduğunu hemen öğrenmişti şimdi bekleki yılmaz bebeğin kendisinden olduğunu öğrensin zaten öğrendiği zaman son bölüme pek br şey kalmayacak hemen affettirecekler..Korkarım ki yılmazın pişmanlığını göremeyeceğiz görsek bile biz sızlamasını göremeyeceğiz..

kursuni19
02-04-07, 00:29
senin gibileri tenzih etmek için parantez içinde notlar yazmıştım :) bende ikisininde hatta dizideki herkesin mutlu olmasını istiyorum ..

Senaristler söz konusu yılmaz olunca bence çok töleranslı davranıyorlar.Filiz yılmazın suçsuz olduğunu hemen öğrenmişti şimdi bekleki yılmaz bebeğin kendisinden olduğunu öğrensin zaten öğrendiği zaman son bölüme pek br şey kalmayacak hemen affettirecekler..Korkarım ki yılmazın pişmanlığını göremeyeceğiz görsek bile biz sızlamasını göremeyeceğiz..

Toleransli davrandiklarini sanmiyorum. Son zamanlarda en özensiz replikler mesela Yilmaza yaziliyordu ( bir kac bölümdür düzeltildi)

Hatta bebek olayinda Yilmazi cok saf yaptilar, adam 15 bölümdür bebegin kendinden oldugunu bilmiyor.

Neyse herkese iyi geceler, iyi yorumlar

61MERVE61
02-04-07, 00:33
O bölümü bir daha izlemeni tavsiye ederim. Filizin sözleri hayır yılmaz ...senden değiliste fark burada.

Birde Yilmaz Filizi kurtarmasin diyorsun. Bakalim bir kac bölüm sonra Filiz Cemin ellerinde kivranirkende ayni sözleri sarf ediekmissin. Yilmaz canin ortaya koyup Filizi kurtarinca, keske kurtarmasaydi ona soran oldumu diye olayi gecistirecekmisin.

ederim ben im dedigim dediktir burdaki bagzi arkadaslara benzemem ben yilmaz yardim etmesin dediysem hep oyle gider...o bolumu inan 2kere izledim cok ta guzzel bir bolumdu afedersiniz ama yilmaz anlamakla zorlukmu cekiyor anlamadimi filizin dediklerini...anlamadimi filizin onu soleme sevebini filiz yilmaza onu soledi baktiki yilmazin tepkisi neolcak..sagolsun yilmaz hemen"tahmin etigim gibi"demeseydi filiz berki baska birsey solerdi eyerki yilmaz orda "hayir yalan soyliyorsun filiz bana gercegi anlat"deseydi olay degisirdi......Bizimde isteyigimiz filizyilmaz ama sizin sayenizde bu iliskiye dusman olduk...en iyi si diziyi kendince izlemek ve forume girmemek..

yakupoglu61
02-04-07, 00:43

valla bn diğer yılmazcı arkadaşlarımın ne düşündüğünü bilmiyorum ama ;

bn bir yılmazcı olarak aralarındaki sorunları hallettikleri zaman filizle beraber olmalarını istiyorum...
yılmaz mutlu olsunda kiminle olursa olsun mantığına bn katılmıyorum kimseyle olmasını istemiyorum tek başına devam etmesi taraftarıyım, aslı falan hikaye...

emraht
02-04-07, 02:02

bence hatalısınız. tekinerlere acıma duygusu yılmazın kıskançlığının önüne geçti. ekrem bile demedimi ' kim derdiki gün gelecek tekinerlere üzüleceğiz''
filizin eski durumu olsaydı şirketleri batmamış olsaydı o zaman seyrederdik o eski yılmazı.

tuliplale
02-04-07, 02:33
valla bn diğer yılmazcı arkadaşlarımın ne düşündüğünü bilmiyorum ama ;

bn bir yılmazcı olarak aralarındaki sorunları hallettikleri zaman filizle beraber olmalarını istiyorum...
yılmaz mutlu olsunda kiminle olursa olsun mantığına bn katılmıyorum kimseyle olmasını istemiyorum tek başına devam etmesi taraftarıyım, aslı falan hikaye...

Katılıyorum, yani Yılmazcı şunu ister, Filizci bunu ister diye tek bir şey düşünülecek diye birşey yok ki. Ben Yılmazın Aslıya nasıl bi ruh haliyle yakınlaştığını anlayabiliyorum. Ama bu sonuna kadar onunla olması gerektiğini düsündügum anlamına gelmiyor. Eninde sonunda Yılmazla Filiz aralarındaki sorunları halledecekler ve birlikte olacaklar. Bazen hayat arada başka şeyler getirsede birbirini o kadar cok seven iki insan sonunda yine birbirini bulur.

emraht
02-04-07, 05:36
bu dizide esas kız filiz, esas oğlanda yılmaz değilmi?
bizim tercih hakkımız varmı yani: yılmaza filiz olmaz yok filize yılmaz uymaz. tabiki bunların birlikteliğini savunarak eleştirilerimizi yapacağız.
gelelim eleştiriye :happy0064
Filiz gibi kız allah düşmanıma vermesin:img-hyste
adamı katil eder bu kız. orda aslı sana diyor dimi yılmaz uğraşıyor cemle. sonra ömer dedi beni vurduranda şirketi batıranda cem dedi yılmaz diye. be güzelim bi git yılmaza cemin yüzünü açığa çıkarmada hangi aşamadasın? daha başka neler var? kaybettiklerimizi geri alabilmek için napabiliriz? sor danış. bu kız bu kafayla yılmazla evlenirse mutlumu olacaklar sanıyorsunuz? diceksinizki o zaman eşi olacak ona sorumludur hareketlerini ona göre yapar. bende derimki bir kız evlenmeden öncede ailesine karşı sorumludur. onlara hesap veriyormuki ilerde kocasına hesap versin. sopalık bu kız sopalık anlayın artık:img-hyste :img-hyste

forever_bim
02-04-07, 08:20
Günaydın

Valla ben birazcık I.A. dizisi izlediysem (Birazcık dediğime bakmayın 67 bölümdür izliyorum:)) Yılmaz Aslı, Filiz Cem'le pişti olacak. Olacak ki dizi uzasın Yılmaz ben haklıydım desin. Malum Filiz intikam alacak ya Cem'le görüşmesi şart.

Ömer'e gelirsem umarım bu trip yapma olayını abartmaz yoksa camı açıp İmdat diye bağıracağım:):)

cemetu
02-04-07, 09:14
Günaydın

Ömer tripcan olarak yaşamayı seviyo sen cama doğru yaklaş :D 67 bölümde çok yahu ben o kadar izlemedim :img-in_lo

ferman336
02-04-07, 09:15
herkese günaydın;

yorumları okuduktan sonra şuna karar verdim :) "yılmaz ölsün". bazılarının değeri ancak öldükten sonra anlaşılır. biz yılmazcılar hakkımız helal olsun deriz f....ciler de belki başka açıdan bakmaya başlarlar yılmaza.hangi açı? ölü adam açısı :img-hyste :img-hyste (kötü bir espri oldu)

tolgahuzur1
02-04-07, 09:19
herkese günaydın;

yorumları okuduktan sonra şuna karar verdim :) "yılmaz ölsün". bazılarının değeri ancak öldükten sonra anlaşılır. biz yılmazcılar hakkımız helal olsun deriz f....ciler de belki başka açıdan bakmaya başlarlar yılmaza.hangi açı? ölü adam açısı :img-hyste :img-hyste (kötü bir espri oldu)

herkese bendende günaydın

abi sabah sabah beni güldürdün:) yani bazı f...cilerde yılmazın ölmesini istiyor heralde.. yok ondan yardım isitiyen mi oldu parayı niye ödedi.. saçma şeyler bunlar.. dünya fani her an herşey olabilir.. zaten yılmazın başına birşey gelse herkes değerini bilecek.. ama ..

Boran&Sila
02-04-07, 09:26
yilmaz ve filize nezaman kavuscaklr onu merak ediyorum...bitürlü kavusamadilar yaw...aslida artik aradan cekildi...ama filiz gurur yapti söylemedi cocugun yilmazdan oldugunu..kim bilir daha nekadar sürcek yilmazin bu gercegi ögrenmesi...insallah filiz cemi kandirirken yilmaz herseyi yanlis anlamaz...ama bence sonunda yine handan söylicek herseyi yilmaza..cünkü bu bölümde yilmazi baya bi övdü hem artik kizinin mutlu olmasini istiyosa der tahminimcee:icon_whis

ferman336
02-04-07, 09:30
herkese bendende günaydın

abi sabah sabah beni güldürdün:) yani bazı f...cilerde yılmazın ölmesini istiyor heralde.. yok ondan yardım isitiyen mi oldu parayı niye ödedi.. saçma şeyler bunlar.. dünya fani her an herşey olabilir.. zaten yılmazın başına birşey gelse herkes değerini bilecek.. ama ..

tolgacığım günaydın;
boşver ya yılmazı f...i.boş işler bunlar:) iyilik yap denize at balık bilmezse Halık bilir kıymetini demişler.başına birşey gelmesi yetmez ölmesi lazım.:happy0064 senaristlerden ricamdır :img-hyste :img-hyste

denmavi
02-04-07, 09:50
Herkese günaydın. Yorumları okudum biri Yılmaz'dan girmiş biri Filiz'den. Zaten dizinin günah keçileri Filiz ve Yılmaz oldu :D .
Artık Cem ve Handan muhabbeti fazla yapılmıyor onlardan malzeme çıkmıyor anlaşılan. Buldunuz Filiz ve Yılmaz'ı ezin bakalım garibanları. Eğer sevmek bir hataysa siz de vurun :img-yes:

Not: Bende sizden aldığım derslerle tavrımı değiştirdim. Bende vuracağım acımayacağım garibanlara :D.

tolgahuzur1
02-04-07, 09:58
handan ile cem mi dedi ,filizle yılmaza birbirinize güvenmeyin kötü ve ağır cümleler söyleyin diye.. tabi ki hayır.. ben bu ilişkide handan ile ceme suç bulmuyorum.. onlar sadece derslerine iyi çalışmış iki kötü karakter.. vede başardılar... ama filiz ile yılmaz birbirlerine güvenmedikleri ve inanmadıkları için bu durumu çoktan hak ediyorlar...sevgili ferman abimin dediği gibi yılmaz artık dizi bazında ölmeli ki her karakter rahat etsin.. ama bu ihtimal olabilir çünkü gerçek hayatta da ayrılmışlar artık.. yani dizide olsa beraberliğin bir anlamı yok..

denmavi
02-04-07, 10:06
Handan ve Cem onları nereden vuracaklarını bildiler. Öyle bir yerden vurdular ki ,öyle kanıtlar ortaya koydular ki güven falan hikaye oldu.

Birbirlerine tam anlamıyla güvenmeleri için ne kadar beraber olabildiler ki. Evlenmeye karar veren bir çift toplasan çok az sayıda birbirleri ile görüşmüşlerdir. Ne kadar iyi birbirlerini tanıma fırsatı verildiki bunlara ? Görücü usulü ile evlenmelerde bile çiftlerin evlenmeden önce daha çok birbirlerini tanıma fırsatı olmuştur :D :D :D .

yılmaz_filiz
02-04-07, 10:10
handan ile cem mi dedi ,filizle yılmaza birbirinize güvenmeyin kötü ve ağır cümleler söyleyin diye.. tabi ki hayır.. ben bu ilişkide handan ile ceme suç bulmuyorum.. onlar sadece derslerine iyi çalışmış iki kötü karakter.. vede başardılar... ama filiz ile yılmaz birbirlerine güvenmedikleri ve inanmadıkları için bu durumu çoktan hak ediyorlar...sevgili ferman abimin dediği gibi yılmaz artık dizi bazında ölmeli ki her karakter rahat etsin.. ama bu ihtimal olabilir çünkü gerçek hayatta da ayrılmışlar artık.. yani dizide olsa beraberliğin bir anlamı yok..

GERÇEK hayatta ayrılıp ayrılmadıkları belli değil.gazi mahallesinde oturan bir kişi ayrılmadıklarını söylüyor.ve o kişide güvenilir.
bu bölümde handan hanım baya iyiydi.yılmaza yaptıklarından pişmanlık duydu.daha kimler pişmanlık duycakk :D

EvaLongoria
02-04-07, 10:28
Herkese günaydın...

Yine gündemimizde Filiz & Yılmaz var galiba.

Oysa ben bu hafta bir değişiklik yapıp, Aslı hakkında konuşuruz diye düşünmüştüm...

denmavi
02-04-07, 10:49
Sevgili ferman, ancak dediğin gibi Yılmaz bütün doğruları mezarda sorguya çekilirken öğrenecek ve pişman olacak. Filiz'de aynı şekilde öğrenecek ve pişman olacak. Yılmaz'ın dediği gibi