PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 16

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

lawinia
03-04-07, 10:56
sevgili hasan
bana bu tarz fedakarlıklar hiç mantıklı gelmiyo...evt ömeri düşünmüş olabilir ama orda nevzat kabul edip nevzata da dönmesi gerekebilridi...ömer içerdeki cehennemden çıkardı ama dışarda cehennem yaşardı feridesiz...

buna katılıyorum. ayrıca hala neden yılmazdan parayı almadı ki diye düsünüyorum feride için. madem yılmaz feride için yapıyo bu iyiliği ferideye verseydi parayı, hadi filiz sordu diyelim ev benimmiş derdi feride illa yılmazın verdiği bilinmeli mi yani? hem zaten ömer içerden cıktıktan sonra ögrenseler de ömerin nevzata kızdıgı gibi kızacagını da sanmıyorum.

tolgahuzur1
03-04-07, 11:00
Çok haklısın, sonuna kadar katılıyorum. Bir çok kadının yapamayacağını yaptı o sevdiği adam için. Kız kardeşinin yapamadığını yaptı... Sadece, Filiz değil gururlu olan...

Ben Yılmaz'ın yerinde olsam Filiz'e bir daha asla böyle bir şey teklif etmem, direk Ömer'le konuşurum. Hastanedeki Ömer-Yılmaz sahnesinde bir anda geçen sezonun başları geldi aklıma, nereden nereye dedim. Bu insanlar neler yaşadı, ne nefret taşıyorlardı birbirlerine dedim. Onlar bile aralarındaki problemi aştı.

işte budur yani..yılmaz nefreti çoktan aklından ve kalbinden atmıştı.. yani handan ve ömeri f... hatırı için sevmeye başlamıştı...ama ne hikmetse onu seven ve dinleyen çıkmadı tekinerler ailesinden.. yahu yılmaz gurunu bir nebze çiğnedi ve yardım teklifinde bulundu bunun ne kadar büyük bir fedakarlık olduğunu anlıyamadı hanımefendi... feride feride feride benim en sevdiğim karakterler arasında yerini almıştır.. sevdiğini kendi hayatını hiçe atarak onu kurtarmaya çalışması beni çok duygulandırıyor..

denmavi
03-04-07, 11:05
Tekiner ailesi iyice dibe vurmuştur. Filiz ailesi için kendini feda eder ve Cem’in aşkından faydalanarak Cem’i yolmaya başlar. Filiz ile Cem arasında şöyle bir konuşma geçer :

Cem : Ne yemek istersin Filiz ?

Filiz : Benim için 4 adana, Ömer için 4 Urfa,Annem için 5 tavuk. Biliyorsun annem bu aralar rejimde ve Elif için 3 tane kaşarlı tost.

Cem : Biraz fazla değil mi ?

Filiz : Kusura bakma Cem, 2 gündür ağzımızdan lokma geçmedi.Biliyorsun ben hamileyim, abim de sabıkalı olduğundan kimse iş vermiyor. Bu arada içecek olarak da 1 koli ayran ve 1 koli Cola Turka lütfen. :D :D :D

Not : Sevgili matraka demişti Tekinerler daha da dibe vuracak diye. Acaba yukarıda yazdıklarım biraz fazlamı ağır? :D

arzuinan
03-04-07, 11:30
daha önceki bölümler için Yılmaz & Filiz barışması beklemiyorum demiştim hep... şimdi ise hiç umudum yok diyorum. en azından 3-4 bölüm asla birleşmezler hatta araları daha da kötü olacaktır... ve ben buna nasıl dayanacağım bilmiyorum. :img-blush

ayrıca Yılmaz, Filiz ve Cem'i samimi bir şekilde görecek, bakalım ondan sonra neler olacak... Yılmaz, soluğu nikah dairesinde almasa bari.:icon_sorr

ferman336
03-04-07, 11:52
sevgili filizm kıymeti bilinmedikten sonra ne önemi var ki yılmazın yaptığı iyiliğin.. yılmaz teklifte bulunmasaydıda benim gözümde yine aynı yılmaz olarak kalacaktı.. ama f.... benim gözümde artık bir değeri kalmadı.. zaten fi... karakterinin savunanlarda onu eskiden beri destekledikleri için savunuyorlar. sizde iyi biliyorsunuz ki f....zin son yaptıkları hatalar zincirinden ibaret..

NOT: sevgili ferman abi çok yakışıklı çıkmışsınız yahu..

bu mesajımla sevgili Hasan a da cevap vermiş olayım geç olsa da. işte yılmaz ölsün derken ben de bunu kastedmiştim.adamın yaptığı hiç bişeyin kıymeti harbiyesi yok.bari ölsün değeri anlaşılır dedim.sonuçta kör ölür badem gözlü olur :)

not:sağol tolgacım da benden köy kasaba olmaz oğlumun yakışıklılığı vurmuş ikimizin de suratına :img-hyste

ferman336
03-04-07, 11:55
Tekiner ailesi iyice dibe vurmuştur. Filiz ailesi için kendini feda eder ve Cem’in aşkından faydalanarak Cem’i yolmaya başlar. Filiz ile Cem arasında şöyle bir konuşma geçer :

Cem : Ne yemek istersin Filiz ?

Filiz : Benim için 4 adana, Ömer için 4 Urfa,Annem için 5 tavuk. Biliyorsun annem bu aralar rejimde ve Elif için 3 tane kaşarlı tost.

Cem : Biraz fazla değil mi ?

Filiz : Kusura bakma Cem, 2 gündür ağzımızdan lokma geçmedi.Biliyorsun ben hamileyim, abim de sabıkalı olduğundan kimse iş vermiyor. Bu arada içecek olarak da 1 koli ayran ve 1 koli Cola Turka lütfen. :D :D :D

Not : Sevgili matraka demişti Tekinerler daha da dibe vuracak diye. Acaba yukarıda yazdıklarım biraz fazlamı ağır? :D

:img-hyste :img-hyste heh he ortaya bi de gavur dağı söylesin yahu bunların yanına. onu yiyemedikleri zaman dibe vurmuşlar demektir işte :img-hyste :img-hyste

ferman336
03-04-07, 11:57
benim zaten büyük aşk kıstaslarımın buna ve foruma uymadığı kesin...feridede düşünmeden karar almıştır çünkü mektupda ömerin korkusunu biliyordu
sözü de o yüzden verdirdiğini ama feride gidip sözü unuttu

buna pek katılamayacağım. feride sözünü unuttu demek biraz zorlama bir yorum bana göre. tek yaptığı önem sıralaması yapmak oldu bence.:good: birde arcshe merak ettim yahu senin büyük aşk tanımını.ucundan paylaşsana azcık:img-yes:

pinkzone
03-04-07, 12:01
Şimdi Feride olayına girersem çıkamam.. Şunu söylemek istiyorum. Sevdiği için gerekirse şerefini namusunu haysiyetini ayaklar altına alabileceğini gösterdi. Ama yanlış ama doğru.. Bunu düşünmedi.. Sadece onu orda bırakmak istemedi.

Bu Ömer bıçaklanmadan önce ki para istemeydi.

Filiz hastanede abisinin can çekiştiğini görüyor. Yılmazla binbir çabayla kan buluyor. Yılmaz ve Ömer hastanede can ciğer kuzu sarması. Sonra Yılmaz hastane borcunu ödediğini öğreniyor. Yüzüne teşekkür ediyor. Sonra akşam eve gelince Ona öde diyen mi oldu diye bir cümle sarf ediyor. Yani o günün gündüzünde ve akşamında silerek önüne devam ediyor. Daha burda gurur kendini baş gösteriyor. Parayı geri vermek istediğini söylüyor. Daha 2. teklif gelmeden konuşuyor. Yani Filiz cemle ilgli gerçekleri öğrenmese yine kabul etmeyecekti.. Sanırım yeterince açık.

archshe
03-04-07, 12:09
buna pek katılamayacağım. feride sözünü unuttu demek biraz zorlama bir yorum bana göre. tek yaptığı önem sıralaması yapmak oldu bence.:good: birde arcshe merak ettim yahu senin büyük aşk tanımını.ucundan paylaşsana azcık:img-yes:

ömerin ondan istediği tekbişey vardı onu beklemesi...ömere değer verdiğinin farkındayım ama bi başkasına giderek bunu gösteremez bana göre...ömer en güzel cvbı verdi müebet yatmaya razıyım demesidir..ben erkek olsam beni düşündüğü için bunu yapması kaldıramayacağım bir durum olurdu..filiz gibi sorardım ona bunu yapmanı senden isteyenmi oldu diye...bikere dizideki aşklarda gerçekte yok...bukadar sınanan bir ilişkiden hayırmı gelir?benim büyük aşk anlayışım yok zaten...aşk anlayışımda da bu kadar gurur ve bukadar fedakarlık yok...herşeyin sınırı vardır...hatanın geri dönüşün gururun ve fedakarlığın bana göre...bunlar dozunu aştı...bazı şeyler sürekli engel oluyosa o ilişki yaşanmamalıdır diye düşünürüm...kimsenin de aşktan öldüğünü görmedim...herşey unutulur..hayat devam eder...kara sevda dedikleri eskidenmiş..

tolgahuzur1
03-04-07, 12:32
bu mesajımla sevgili Hasan a da cevap vermiş olayım geç olsa da. işte yılmaz ölsün derken ben de bunu kastedmiştim.adamın yaptığı hiç bişeyin kıymeti harbiyesi yok.bari ölsün değeri anlaşılır dedim.sonuçta kör ölür badem gözlü olur :)

not:sağol tolgacım da benden köy kasaba olmaz oğlumun yakışıklılığı vurmuş ikimizin de suratına :img-hyste

hahahahaa:img-hyste yahu abi uzun bir süreden sonra bu formda sen yüzümü güldürdün.. aa aşk olsun oğlan baBAYA çekermiş... maşallah..:img-yes:

demek sen yılmaz ölsün derken bunları dile getirmeye çalışıyordum..:img-wink: yaa abi iyilik yap kötülük bul diye boşa dememişler.. bundan sonra kalburla su taşısa yine yaranamaza f... ee. ama olsun o bizim gönüllerimizin kralı..:img-hyste

Buket_TY
03-04-07, 13:14
hahahahaa:img-hyste yahu abi uzun bir süreden sonra bu formda sen yüzümü güldürdün.. aa aşk olsun oğlan baBAYA çekermiş... maşallah..:img-yes:

demek sen yılmaz ölsün derken bunları dile getirmeye çalışıyordum..:img-wink: yaa abi iyilik yap kötülük bul diye boşa dememişler.. bundan sonra kalburla su taşısa yine yaranamaza f... ee. ama olsun o bizim gönüllerimizin kralı..:img-hyste

Off su FIliz Yilmaz konusunu uzatiniz, bence Filiz yazabilirsin, cunku o da senin sevdigin dizide oynuyor. BEnce biraz abartiyorsunuz. Sanki herseyin suclusu Filiz, bunu dusunsen cok yaniliyorsun cunku her ikisinin hatasi var. Onun icin esit tutmali, senin yaptigin biraz garip geliyor bana kusura bakma:img-wink:

Bu bizim foruma gercekten nazar deymis, cok sakin.....
Guve en cok bakilan forumlarinda 2.siradayiz. Hic fark edmiyorum.
Matraka hic girmedi degilmi? Hic tuyo felanda vermedi, iki tane verdi gerci ama bu ikisini bende tahmin edebiliyordum. Bir yonden iyi oldu bir yondende kotu oldu......
Insallah gecen haftaki gibi fragman bugun cikar!!!!:img-yes: Bu olayla forumda hizlanir

modest2000
03-04-07, 13:50
Şimdi Feride olayına girersem çıkamam.. Şunu söylemek istiyorum. Sevdiği için gerekirse şerefini namusunu haysiyetini ayaklar altına alabileceğini gösterdi. Ama yanlış ama doğru.. Bunu düşünmedi.. Sadece onu orda bırakmak istemedi.

Bu Ömer bıçaklanmadan önce ki para istemeydi.

Filiz hastanede abisinin can çekiştiğini görüyor. Yılmazla binbir çabayla kan buluyor. Yılmaz ve Ömer hastanede can ciğer kuzu sarması. Sonra Yılmaz hastane borcunu ödediğini öğreniyor. Yüzüne teşekkür ediyor. Sonra akşam eve gelince Ona öde diyen mi oldu diye bir cümle sarf ediyor. Yani o günün gündüzünde ve akşamında silerek önüne devam ediyor. Daha burda gurur kendini baş gösteriyor. Parayı geri vermek istediğini söylüyor. Daha 2. teklif gelmeden konuşuyor. Yani Filiz cemle ilgli gerçekleri öğrenmese yine kabul etmeyecekti.. Sanırım yeterince açık.

Selamlar!!Sevgili pinkzone,"sevdiği için gerekirse şerefini namusunu haysiyetini ayaklar altına alabileceğini gösterdi "demişsiniz.Sevdiği için şerefini namusunu ayaklar altına alabilen bir insanın sevdiğine verecek birşeyi kalmaz.Zaten gerçekten seven insan sevdiği insanın şerefini namusunu kendisi için feda etmesini kabul etmektense ölmeyi yeğler diye düşünüyorum.Örneğin Ömer bu şekilde alınacak bir parayı kabul ederse sevgisinden ve herşeyden öte kişiliğinden şüphe ederim.

KaDeRiM
03-04-07, 13:59
Heheheh görüyorum ki Yılmazcılar ve Filizciler diye iki grup oluşmuş. Ben şahsen hem Filiz'ci hem Yılmaz'cıyım. Birleşsinler de nasıl olursa olsun:))

Bu ilişkide her iki taraf da suçlu, biri diğerinden daha az suçlu diye bir şey söylemem mümkün değil. Bakıldığı zaman ilk bölümden itibaren hem Yılmaz hem de Filiz kendilerince haklılar...

Benim asıl deyinmek istediğim şey gidişattan hiç hoşlanmadığımdır. Bir türlü ardı arkası gelmeyen, sonuna yaklaşılmayan keder, üzüntü, dalavere... Sıkıldım artık bunlardan yahu! Biraz olsun huzur, mutluluk ve neşe görmeyi istemek suç mu? Umarım Ihlamurlar Altında senaryo ekibi daha fazla bu manasız senaryoya devam etmeden olayları rayına oturtur... Çünkü artık sabır kalmadı!!

Sevgiler
KADER

BERNA
03-04-07, 14:03
benim zaten büyük aşk kıstaslarımın buna ve foruma uymadığı kesin...feridede düşünmeden karar almıştır çünkü mektupda ömerin korkusunu biliyordu
sözü de o yüzden verdirdiğini ama feride gidip sözü unuttu

Feride'yi ne kadar cok seversem seveyim bu ne kadar buyuk bir fedakarlik olursa olsun bu konuda meslektasima katiliyorum. Ya Nevzat kabul edecek kadar kotu niyetli biri olsaydi, o zaman Omer icin Omer'e sormadan (tipki Filiz gibi) bir karar almis olmayacak miydi? Ayrica Omer'in 2,5 yil hapisi Feride'siz bir hayata tercih edecegini de cok iyi biliyorum. Feride burada sadece kendini feda etmeyecekti. Omer'i de bir sekilde feda edecekti kurtarmak isterken. Daha once de yazdim dusunmeden ve panikle son derece hatali bir karar verdi orada.Sonunda bu bolum kendisi de hatasini da anladi zaten.

Omer'e de bu karari hangi kosullarda aldigini anlatirsa Omer'in simdiye kadar cizilen sevdigine karsi bagislayici tarafi onu affedecektir.

sinem*
03-04-07, 14:18
O şarap değilmiş. Vişne suyuymuş. Valla Filiz'ciler öyle diyor. Renk olarak benzese de bence bal gibi de şaraptı. Cem'in de vişne suyu içeceğini hiç sanmıyorum. :img-hyste Bir bardaktan birşey olmazmış.

bunu diyen filizci bendim herhalde :img-hyste Şu var renkten ve kadehten dolayı şarap gibi görünüyor ama neden başka bir içecek olmasın :) görmeden inanmam...

Sevgili kaderim,
senaristler konusunda tamamen katılıyorum.Oturup doğru düzgün nsıl düzeltirim diye uğraşmıyorlar daha da aralarını açmaya çalışıyorlar..Cem'in yüzü açığa çıksa bir kaç bölüm onunla uğraşsalar diğer meseleler çözülse zaten dizi bitecek :) Ama hala filizle yılmazın arasına birilerini sokalım,sorunlar girsin o zaman aşk daha büyük olur...ne alaka ya :) Lütfen artık senarist ablalarımız silkinin ve kendinize gelin...bebeği düşürmeyin bir de :) bebekte düşerse filiz içinde güzel bir son nasıl yazarsınız bilmiyorum ...

arzuinan
03-04-07, 14:36
Heheheh görüyorum ki Yılmazcılar ve Filizciler diye iki grup oluşmuş. Ben şahsen hem Filiz'ci hem Yılmaz'cıyım. Birleşsinler de nasıl olursa olsun:))

Bu ilişkide her iki taraf da suçlu, biri diğerinden daha az suçlu diye bir şey söylemem mümkün değil. Bakıldığı zaman ilk bölümden itibaren hem Yılmaz hem de Filiz kendilerince haklılar...

MÜSADENİZLE YAZDIKLARINIZIN ALTIMA İMZAMI ATIYORUM...

Herşeye rağmen, karşılıklı yaptıkları her hataya rağmen onları ayrı görmek benim içimi acıtıyor... En kısa zamanda bir arada olmalarını diliyorum...

kursuni19
03-04-07, 14:58
Forum sessiz, biz sessiz, belki bir kac soru azda olsa hareket getirir...

1- Bazen ask, öfke, gurur ve intikam gibi duygular, icimizdeki bizim bile tanimadigimiz bir kisiliyi ortaya cikartir, ve bu duygulara kapanmis biz, bizi hükmeden bu gizemli kisiliye esir olur ve onun istedigi sekilde davraniriz - bizim normal davranislarimiza ters bile olsa. Her insan bu duygularla istediginden fazla karsilastigi icin, her insanda olan bir seydir bu ikinci kisilik. Peki ozaman bizi gercekten yönlendiren bu ikinci kisilik ise, normalinde sergilediyimiz davranisin altinda cok iyi bir oyunculukmu yatmakta?

2- Bir iliski geri dönüsü olmaksizin bittmisse, ama ona karsi olan ask hala sürmekteyse ve buna ragmen yeni bir iliskiye yelken acilmis ise, ama tüm hayallerini ve rüyalarini kalbinden cikartamadigin sevdigine adanmissa, bir ihaneten söz edilirmi? Evet ise bu ihanet sevgiye ve askami, yoksa hayatini sürdürmeye karar verdigin yeni kisiyemi olur?

3- Bazen sevgi ve ask bitmeden iliskiler bitmeye mahkumdur. Peki hangi tarafin acisi ve yanlizligi daha büyük olur, bu aski hangi sebebden dolayi olursa olsu bittirenmi, yoksa geriye kalaninmi?

ferman336
03-04-07, 14:59
ömerin ondan istediği tekbişey vardı onu beklemesi...ömere değer verdiğinin farkındayım ama bi başkasına giderek bunu gösteremez bana göre...ömer en güzel cvbı verdi müebet yatmaya razıyım demesidir..ben erkek olsam beni düşündüğü için bunu yapması kaldıramayacağım bir durum olurdu..filiz gibi sorardım ona bunu yapmanı senden isteyenmi oldu diye...bikere dizideki aşklarda gerçekte yok...bukadar sınanan bir ilişkiden hayırmı gelir?benim büyük aşk anlayışım yok zaten...aşk anlayışımda da bu kadar gurur ve bukadar fedakarlık yok...herşeyin sınırı vardır...hatanın geri dönüşün gururun ve fedakarlığın bana göre...bunlar dozunu aştı...bazı şeyler sürekli engel oluyosa o ilişki yaşanmamalıdır diye düşünürüm...kimsenin de aşktan öldüğünü görmedim...herşey unutulur..hayat devam eder...kara sevda dedikleri eskidenmiş..

sevgili arcshe biz seninle bir türlü anlaşamıyoruz. bak ömerin verdiği cevabı çok güzel diye nitelendiriyorsun.ömere deseler ki feride parayı almasın sende ömür boyu hapis yat.ömer diyecek ki tamam.böyle bişi olabilir mi?olamaz.işte büyük ve güzel olan ömerin bu konuda sonunu düşünmeden neleri göze alabileceğini görmemiz.şimdi al bunu ferideye uygula. ben feridenin kararının sonucunu konuşmuyorum.nevzat kabul etse nolurdu değil benim derdim.sadece doğru veya yanlış neleri göze alabileceği.

tolgahuzur1
03-04-07, 14:59
bakıyorum da bana yine zerzenişte bulunulmuş.. iyide ben bütün hata filizde demiyorum ki.. sadece son olaylardaki hataların baş rol oyuncusu dedim.. neyse kabak yine bana patlayacak gibi,ben fazla konuşmayayım...

sinem*
03-04-07, 15:05
sevgili arcshe biz seninle bir türlü anlaşamıyoruz. bak ömerin verdiği cevabı çok güzel diye nitelendiriyorsun.ömer feride parayı alsa ömür boyu hapis mi yatacak.hayır.işte büyük ve güzel olan ömerin bu konuda sonunu düşünmeden neleri göze alabileceğini görmemiz.şimdi al bunu ferideye uygula. ben feridenin kararının sonucunu konuşmuyorum.nevzat kabul etse nolurdu değil benim derdim.sadece doğru veya yanlış neleri göze alabileceği.

aslında feridenin yaptığı bir fedakarlık ama sonucu kötü şeylere yol açacak bir fedakarlıktı..Bende bu konuda archshe ve berna gibi düşünüyorum.Ömer mektubunda sürekli dile getiriyor beni bekleyeceksin değil mi diye, sonra hapishaneden çıkmış ya da çıkmamış neye yarar çıktığında onu beklediğini sandığı feride onunla olmayacaktı ki bu ömeri daha fazla yaralardı..Feride aşkı için saçma bir yolu göze aldı onun yerine başka şeyler yapsa bence daha doğru olurdu.

forever_bim
03-04-07, 15:06
Şunu söyleyim, Feride Nevzat'a "Ne istersen yaparım yeter ki Ömer serbest kalsın" dediğinde zaten Ömer'i kaybetmeyi göze almıştı. Şöyle bir şey var. Diyelim ki Nevzat "Parayı veriyorum karşılığında baştan nişan takacağız" dese para ödense Ömer serbest kalsa Feride Nevzat'la baştan nişanlansa artık Ömer ve Feride aşkı kesinlikle geri dönüşü olmaz bir yola girecekti. Feride'nin istediği serbest kalmış hayatına devam eden bir Ömer'di bence o onu uzaktan da severdi, yeter ki sevdiği adam içerde acı çekmesindi o aşkını kalbine gömerdi. Ömer'in istediği ise tutuklu da olsa Feride'yle bir hayattı. 2.5 yıl sonra yeni bir başlangıçtı. Ömer aşklarının hep devam etmesinden yanaydı Feride ise sevdiğinin hayatına devam etmesi için aradaki tüm engelleri kaldırmak adına kendi aşkından vazgeçiyordu.

Bakınız Nevzat Feride repliklerine, zaten Nevzat'ı para vermeye iten Feride'nin kendine isteyerek değil çaresizlikle gelişiydi. Feride o kendinin sandığı evi tereddütsüz satmaya hazırdı zaten.

tolgahuzur1
03-04-07, 15:11
evet yine güzel ve mantıklı sorular gelmiş kursuniden ellerine sağlık

1- Bazen ask, öfke, gurur ve intikam gibi duygular, icimizdeki bizim bile tanimadigimiz bir kisiliyi ortaya cikartir, ve bu duygulara kapanmis biz, bizi hükmeden bu gizemli kisiliye esir olur ve onun istedigi sekilde davraniriz - bizim normal davranislarimiza ters bile olsa. Her insan bu duygularla istediginden fazla karsilastigi icin, her insanda olan bir seydir bu ikinci kisilik. Peki ozaman bizi gercekten yönlendiren bu ikinci kisilik ise, normalinde sergilediyimiz davranisin altinda cok iyi bir oyunculukmu yatmakta?
yoo bu bir rol değilde o anki kişilikten kaynaklanıyor gibi geliyor.. yani insan sinirli olduğu zaman kendinden geçmesi normal... haa normal yaşantıda ki statü farklı olabilir iş yerinde farklı bir rol çizersiniz,arkadaş ortamında farklı o zaman rol yapabiliriz..
2- Bir iliski geri dönüsü olmaksizin bittmisse, ama ona karsi olan ask hala sürmekteyse ve buna ragmen yeni bir iliskiye yelken acilmis ise, ama tüm hayallerini ve rüyalarini kalbinden cikartamadigin sevdigine adanmissa, bir ihaneten söz edilirmi? Evet ise bu ihanet sevgiye ve askami, yoksa hayatini sürdürmeye karar verdigin yeni kisiyemi olur?
ihanet hayatına kattığın yeni bir kişiye olur.. kendi menfaati uğruna karşında ki kişinin gururu ve hayalleriyle oynamak tam bir fiyaskodur.. en iyisi kendini doğaya böceğe adamak..:img-hyste

3- Bazen sevgi ve ask bitmeden iliskiler bitmeye mahkumdur. Peki hangi tarafin acisi ve yanlizligi daha büyük olur, bu aski hangi sebebden dolayi olursa olsu bittirenmi, yoksa geriye kalaninmi?
valla bu soruyu tam anlıyamadım..:icon_whis ama aile baskısı ve yaşam şartları malum .. yani bunları bile bilede bir geçim riskkine girmek ne kadar doğru bilemem.. hangi tarafın acısı daha büyük oluruna gelirsen valla ben bir erkeğim bana göre erkek daha çok azı çeker..

forever_bim
03-04-07, 15:13
Sevgili modest

Hatırlıyorum da bana şey demiştiniz geçen hafta tartışırken. Filiz Ömer'in bıçaklanacağını bilse Yılmaz'dan tereddütsüz o parayı kabul ederdi demiştiniz. Şimdi bakıyorum da ölümüne dayak yemesine üstüne üstlük bıçaklanmasına ve Yılmaz'ın tüm inceliğine rağmen teklifi yine kabul etmedi. Bunu neye bağlayabiliriz hiç bilmiyorum bildiğim tek şey mantıklı bir gerekçesi olmadığıdır.

mesburcum
03-04-07, 15:14
aslında feridenin yaptığı bir fedakarlık ama sonucu kötü şeylere yol açacak bir fedakarlıktı..Bende bu konuda archshe ve berna gibi düşünüyorum.Ömer mektubunda sürekli dile getiriyor beni bekleyeceksin değil mi diye, sonra hapishaneden çıkmış ya da çıkmamış neye yarar çıktığında onu beklediğini sandığı feride onunla olmayacaktı ki bu ömeri daha fazla yaralardı..Feride aşkı için saçma bir yolu göze aldı onun yerine başka şeyler yapsa bence daha doğru olurdu.

Saçma bir yol mu? Başka neler yapabilirdi mesela? Feride her “gerçek seven” insan gibi davrandı. Ben eğer aynı durumda olsam, onun bu şekilde, hapishanelerde acı çekmesindense öyle acı çekmesini tercih ederim. Feride bu fedakarlığı yaparken sadece Ömer’in kurtulmasını düşünmedi. Onun daha minik bir yavrusu var. Zaten annesi yok, birde babasız ne yapacak? Feride bunların hepsini düşündü ve doğru olanı yaptı. Bunu kolay kolay hiç kimse yapamaz.

Belki Feride’nin yaptığı bu saçma hareket zamanla unutulabilir ama Filiz’in sadece kendi problemleri yüzünden abisini o delikten kurtarmaması unutlmaz…

medsul
03-04-07, 15:14
iyi güzelde modum sence feridenin yaptiği şey dogrumu yani ömerden
ayrılip nevzatla tekrar nişanlansa ömer cok mu mutlu olacakti
tam sevdiği ile bir hayata başlayacak bu sefer birde ferideden harbe yiyecekti
kaldiki ömerin derdi hapisten cıkmak yada cikmamak degil
feridenin onu beklemesi defalarcada bu konu hakkında korkusunu dile getirdi
ferideömere iylik yaptiğini sanarak ona hayati zehir edecekti
filiz konusuna gelince ikinci teklifi kabul edemilirdi ama o coktan ömeri
kurtarmak için cemle ilgili planı kurmuştu

medsul
03-04-07, 15:19
Belki Feride’nin yaptığı bu saçma hareket zamanla unutulabilir ama Filiz’in sadece kendi problemleri yüzünden abisini o delikten kurtarmaması unutlmaz…

filiz abisini o delikten kurtarmak için cemle ilgili intikam planlari kuruyor
endişe etmeyin bir dahaki bölüm filiz abisini kurtaracak
bende diyiyorum yılmazın ikinci teklifini kabul edebilirdi ama o coktan
ömeri kurtarmanın bir yolunu bulmuştur
ama cemin gercek yüzünü görmemiş olsaydi teklifi kabul ederdi

forever_bim
03-04-07, 15:20
Sevgili arkadaşlar

Filiz plan yapmasın şeklinde bir kampanya açsak nasıl olur acaba? Şu aşılamayan sorunlarını geçtim planın yüzüne gözüne bulaşacağından adım gibi eminim.

İlk sezon eline silah alır kumarhane basar titreyen eliyle Meral'e silah doğrultur. Meral'in adamı silahı doğrultunca silahı bırakır. Meral'den o enfes replik geliverir. "Silah doğrultacaksan önce tutmasını öğren o elindeki Göz Kalemi değil":img-hyste

sinem*
03-04-07, 15:20
Saçma bir yol mu? Başka neler yapabilirdi mesela? Feride her “gerçek seven” insan gibi davrandı. Ben eğer aynı durumda olsam, onun bu şekilde, hapishanelerde acı çekmesindense öyle acı çekmesini tercih ederim. Feride bu fedakarlığı yaparken sadece Ömer’in kurtulmasını düşünmedi. Onun daha minik bir yavrusu var. Zaten annesi yok, birde babasız ne yapacak? Feride bunların hepsini düşündü ve doğru olanı yaptı. Bunu kolay kolay hiç kimse yapamaz.

Başka daha mantıklı bir yerden bakarsak yılmazın verdiği parayı kendi hesabından filize verebilirdi bankada param varmış diyerek veya evi sattım diyerek...İlla birisine teslim olmak gerekmiyor bence birisinin kendisini feda etmeside gerekmiyor..Ömer hapishaneden 2 yıl içinde çıkacak ama feride bir ömür boyu o hapishanede kalacak hem kendisine hem de ömere büyük bir acı verecek...

Filiz abisini kurtaracak merak etmeyin :) zaten kız çabalıyor onunda birilerinin borcu ya da kendisini ihanetle suçlayan bir adamın verdiği paranın altında ezilmesini falan mı istiyorsunuz...Bence yılmaz hastane ziyaretinde pekala ömere sorabilirdi ama teklif ömeri ilgilendirmiyor gibi sürekli filize yapılıyor...madem filizin karar alma yetkisi yok yılmazın çokta güzel fırsatı vardı orada sorabilirdi..

ferman336
03-04-07, 15:22

insanlar ay`a benzer, her zaman göremediğiniz karanlık bir bölgeleri vardır derler. sanırım bu bölgeler senin bahsettiklerin.

çok uzuuunn bir cevap gerek çokkkkkk. :)

acı her zaman geride kalanın tekelindedir derim ben buna.:good: ya birde ek yapayım.:) derler ki erkekler terkedilince severler. belki cinsiyete göre de değişebilir bu sorunun cevabı.

forever_bim
03-04-07, 15:23
Birincisi

Ben Feride'nin doğru yaptığını savunmadım ben kendimi o şekilde feda etmem belki de.

Ama ikincisi ve en önemlisi göze aldığı durumu görünce demek ki aşk böyle bir şeymiş dedim kendi kendime.

Üçüncüsü parayı borcu Yılmaz'dan almak çok daha az bir risk içerir. Cem'in neler yaptığını da biliyor Filiz sonuçta. Ateşle oynuyor.

kursuni19
03-04-07, 15:23
Sevgili arkadaşlar

Filiz plan yapmasın şeklinde bir kampanya açsak nasıl olur acaba? Şu aşılamayan sorunlarını geçtim planın yüzüne gözüne bulaşacağından adım gibi eminim.

İlk sezon eline silah alır kumarhane basar titreyen eliyle Meral'e silah doğrultur. Meral'in adamı silahı doğrultunca silahı bırakır. Meral'den o enfes replik geliverir. "Silah doğrultacaksan önce tutmasını öğren o elindeki Göz Kalemi değil":img-hyste

Kesinlikle katiliyorum, birde söyle birsey var. Hadi diyelim Filiz bu planinda basarili oldu:img-hyste , Ömeri cikarti, sonra kaybetmis olduklari herseyi geriye aldi, peki ondan sonra ne yapmayi düsünüyor Filiz. Evet Cem buraya kadarmis, oyun bittimi diyecek. Adamin gercek yüzünü ögrendi, ne yapabileceginden az cok bir fikri var, bunun böyle bitmesini hic izin verirmi?

sinem*
03-04-07, 15:25
Sevgili arkadaşlar

Hasan niye dalga geçiyorsun ki kız çabaladı hem de ailesi için abisinin yaptığı hatayı toplamaya çalışması için :)

Tekinerlerde ilk sezondan hatta ilk sezonun ilk bölümünden beri ömer asi,çapkın genç filizde arkasını toplayan biri gibi görünüyor..Abisi kaza yapar onun arkasını toplar,abisi fakir bir kızla evlenir ailesine karşı onu tutar,abisi kumar oynar hisseler için bir şeyler yapar,abisi yatırım yapar işler kötü gider öyle ya da böyle filiz onu tersine çevirmek için bir şeyler yapar...Filiz bu çabaladıklarının hepsinde başarıya ulaşmamış olabilir ama en azından çabası var..

forever_bim
03-04-07, 15:26
Başka daha mantıklı bir yerden bakarsak yılmazın verdiği parayı kendi hesabından filize verebilirdi bankada param varmış diyerek veya evi sattım diyerek...İlla birisine teslim olmak gerekmiyor bence birisinin kendisini feda etmeside gerekmiyor..Ömer hapishaneden 2 yıl içinde çıkacak ama feride bir ömür boyu o hapishanede kalacak hem kendisine hem de ömere büyük bir acı verecek...

Filiz abisini kurtaracak merak etmeyin :) zaten kız çabalıyor onunda birilerinin borcu ya da kendisini ihanetle suçlayan bir adamın verdiği paranın altında ezilmesini falan mı istiyorsunuz...Bence yılmaz hastane ziyaretinde pekala ömere sorabilirdi ama teklif ömeri ilgilendirmiyor gibi sürekli filize yapılıyor...madem filizin karar alma yetkisi yok yılmazın çokta güzel fırsatı vardı orada sorabilirdi..

Filiz bence daha fazla uğraşmasın yakında Ömer tabutta kendi başına çıkacak hapisten. Onun için çabalaması gereken bir ağabeyi kalmayacak bu gidişle.

ferman336
03-04-07, 15:28
Filiz bence daha fazla uğraşmasın yakında Ömer tabutta kendi başına çıkacak hapisten. Onun için çabalaması gereken bir ağabeyi kalmayacak bu gidişle.

:img-hyste :img-hyste muhahaha çok iyiydi Hasan ne diyebilirim ki. gerçi o zamana kadar f... cemi harcamamış olur. cenaze masraflarını da garibim yılmazım öder. f.... de cenazede senden isteyen oldu mu der :img-hyste :img-hyste hatta hatta yılmazın getirdiği hocaya da laf eder.bunun duası kabul olmaz ben bulup geleyim bir tane diye. :good:

Buket_TY
03-04-07, 15:29
Kesinlikle katiliyorum, birde söyle birsey var. Hadi diyelim Filiz bu planinda basarili oldu:img-hyste , Ömeri cikarti, sonra kaybetmis olduklari herseyi geriye aldi, peki ondan sonra ne yapmayi düsünüyor Filiz. Evet Cem buraya kadarmis, oyun bittimi diyecek. Adamin gercek yüzünü ögrendi, ne yapabileceginden az cok bir fikri var, bunun böyle bitmesini hic izin verirmi?

Handan bence Filiz'e kizacak ve yapma diyecek, inatci FIliz bildigini yapicak.. Bunun ustune Handan Yilmaz'a gidecek, ve ona Filiz boyle boyle yapiyor diyecek.... Yilmazda onu durdurmak isteyecekdir. Bence boyle birseyler olur, ama gec kalirlar ve dediginiz gibi Filiz beceremez ve Cem onu kacirir maf eder.... Yilmaz yine pesinden kosar, oyle devam eder. Yani boyle birseyler olur bence.
68.bolumde insallah Omer ve Yilmaz sahnesi olur, oyle cok istiyorumki. Gecen bolumde vardi ama birsey demediler, sinir seyler....:img-wink:

sinem*
03-04-07, 15:32

merak etme artık ömere kimse dokunmaz..Hem filiz abimi dövmüşler falan dese cem hapishaneyi yıkar geçirir :img-hyste Adamları içerde şişlettirir valla :img-hyste

ferman336
03-04-07, 15:34
bakıyorum da bana yine zerzenişte bulunulmuş.. iyide ben bütün hata filizde demiyorum ki.. sadece son olaylardaki hataların baş rol oyuncusu dedim.. neyse kabak yine bana patlayacak gibi,ben fazla konuşmayayım...

bişicik olmaz tolga sen dilediğin kadar konuş :) ben arkanı kollarım. :) bütün saldırıları püskürtecek donanıma sahibiz evelallah. :) hiç bişi olmasa doğru tarafta olduğumuzu bilmenin gururuyla veririz son nefesimizi :img-hyste :img-hyste

forever_bim
03-04-07, 15:35
Zaten parayı Cem'in ödemesi Filiz'in kurtarması olmaz ki. İlahi adalet yerini bulur yalnızca.

Ayrıca da Cem konusunu öğrenince Ömer'den 120 desibellik bir bağırma performansı bekliyorum. Ama karnından yaralı tüh ya dikişleri patlatmamak lazım bağırmasın. Vazgeçtim.:icon_sorr

forever_bim
03-04-07, 15:38
merak etme artık ömere kimse dokunmaz..Hem filiz abimi dövmüşler falan dese cem hapishaneyi yıkar geçirir :img-hyste Adamları içerde şişlettirir valla :img-hyste

Ya bıçaklandığını biliyor o yüzden Filiz'in bir şey söylemesine gerek yok. Bıçaklanma haberini bildiği halde birşey yapmadı.

Bu arada secoms'un imzaya baktım da Filiz'le Cem pek yakışmışlar. Freddy vs Jason misali.:img-hyste :img-hyste

benim
kursuni19; Forum sessiz, biz sessiz, belki bir kac soru azda olsa hareket getirir

İkinci kişiliği çok iyi bir oyunculuk olarak görmüyorum.Bastırılmış , gün yüzüne çıkmamış, yaşanmamış duygular olarak görüyorum..

Hayatını sürdürmeye devam etmek istediği kişiye ihanet olarak görüyorum.

Bence geride kalanın acısı ve yalnızlığı daha fazla olur.Hele damdan düşer gibi bir ayrılık söz konusu olursa afallayıp kalırsın..

sinem*
Zaten parayı Cem'in ödemesi Filiz'in kurtarması olmaz ki. İlahi adalet yerini bulur yalnızca.

Ayrıca da Cem konusunu öğrenince Ömer'den 120 desibellik bir bağırma performansı bekliyorum. Ama karnından yaralı tüh ya dikişleri patlatmamak lazım bağırmasın. Vazgeçtim.:icon_sorr

ömer kendi elleriyle verdi filizde kurnazlıkla alacak :img-hyste
Yılmazdan alsaydı da filiz kurtarmış olmayacaktı ki yılmaz kurtarmış olacaktı..cemden alsa gene filiz kurtarmış olmuyor :img-hyste bu kız size nasıl yaranacak anlamadım :img-hyste

ferman336
03-04-07, 15:41

:img-hyste sevgili Hasan; f.... in kurtarması olmaz ki falan diyerek tehlikeli sularda yüzüyorsun haberin olsun. yüce,ulu zeynamız için lütfen biraz daha usturuplu konuşalım :happy0064 :happy0064 seni ömer bile kurtaramaz.:img-hyste

forever_bim
03-04-07, 15:41
ömer kendi elleriyle verdi filizde kurnazlıkla alacak :img-hyste
Yılmazdan alsaydı da filiz kurtarmış olmayacaktı ki yılmaz kurtarmış olacaktı..cemden alsa gene filiz kurtarmış olmuyor :img-hyste bu kız size nasıl yaranacak anlamadım :img-hyste

Filiz mi? Kendini ilgilendirmeyen konularda tek başına karar almasın. Ben herşeyin en'iyim modundan çıksın yeter.

Hatırlatırım Ömer kadar Filiz de güveniyordu Cem'e. Aile meselelerini anlatacak kadar.

sinem*
03-04-07, 15:42
Ya bıçaklandığını biliyor o yüzden Filiz'in bir şey söylemesine gerek yok. Bıçaklanma haberini bildiği halde birşey yapmadı.

Bu arada secoms'un imzaya baktım da Filiz'le Cem pek yakışmışlar. Freddy vs Jason misali.:img-hyste :img-hyste

o zaman filizle bir şey yoktu filiz ondan yüzüğü aldırdığı gibi istese cemin planları gene devreye girer...benim filizimin abisini bıçaklayan siz misiniz diye :img-hyste

mesburcum
03-04-07, 15:43
Mümkünse artık Filiz hiç bir şeye karışmasın.

Filiz'in Cem kurnazsa ben ondan daha kurnazım dediği sahnede koptum resmen. :) Bakalım ne kurnazlıklar yapacak. Gerçi ilkinde başarılı oldu hakkını yemeyelim ama...

Birde merak ediyorum Filiz'in canı gecenin bir yarısı karpuz istediğinde Cem market market karpuz aramaya çıkacak mı? Ben böyle bir sahne bekliyorum. :)

forever_bim
03-04-07, 15:44
:img-hyste sevgili Hasan; f.... in kurtarması olmaz ki falan diyerek tehlikeli sularda yüzüyorsun haberin olsun. yüce,ulu zeynamız için lütfen biraz daha usturuplu konuşalım :happy0064 :happy0064 seni ömer bile kurtaramaz.:img-hyste

Meraklanma acı patlıcanı kırağı çalmaz. Doğruyu söylemek adına gerekirse haşlanmaya hazırım.

modest2000
Sevgili modest

Hatırlıyorum da bana şey demiştiniz geçen hafta tartışırken. Filiz Ömer'in bıçaklanacağını bilse Yılmaz'dan tereddütsüz o parayı kabul ederdi demiştiniz. Şimdi bakıyorum da ölümüne dayak yemesine üstüne üstlük bıçaklanmasına ve Yılmaz'ın tüm inceliğine rağmen teklifi yine kabul etmedi. Bunu neye bağlayabiliriz hiç bilmiyorum bildiğim tek şey mantıklı bir gerekçesi olmadığıdır.

Sevgili forever,ben Filiz'in Yılmaz'ın ikinci teklifini kabul etmemesini -diğer Filizci arkadaşlardan farklı olarak-eleştiriyorum:img-wink: Hatta Yılmaz'ın ilk teklifini eleştirirken,nezaketten uzak olduğunu da üstüne basa basa söylemiştim.İkinci teklif ise son derece nazikti.Filiz madem bu yardım teklifini kabul etmeyecekti,o zaman Ömer'in hastanede yatttığı süreçte Yılmaz'ın diğer yardımlarını neden kabul etti?Bazı arkadaşlarımız Ömer'in zor durumunda buna mecburdu demişler.O zaman Yılmaz'ın teklifini kabul etmeye de mecbur olması gerekiyor?Filiz kendisiyle çelişmiştir.Yılmaz'a tavır koymuş,ama bu tavrında gelgitler yaşamış,kendi savlarına ters işler yapmıştır.Yılmaz'ın hastanedeki yardımını red etmiyorsa,Ömer'i hapisten çıkarma teklifini de red etmemelidir bence.Yılmaz'la hastenede iyi kötü beraber koşturuyorlarsa ve sonunda mesafeli de olsa teşekkür ediyorsa,Ömer2i çıkarma yardımını da bir borç olarak kabul edebilir ve mesafeli bir şekilde nazikçe teşekkür edebilirdi.Filiz'in Cem'le girdiği oyunu ise sonucu ne olursa olsun onaylamıyorum.

Karakterlerin her davranışını körü körüne savunmayı çok yersiz buluyorum.Aklıma yatmayan her davranışı sorgularım.:img-wink: Bu her karakter için geçerli.Ben Yılmazcı olsam da onun adına sıkı bir eleştiriye girişirdim.Yılmazcı arkadaşların nasıl Yılmaz'ın her davranışını savunabildiğini aklım almıyor doğrusu.İnanmıyorum gerçekten.

Not:Dün bu diziyi pek izlemeyen bir arkadaşımla Filiz-Yılmaz olaylarını paylaştım.Arkadaşımın söylediği tek cümle vardı ,"bir erkek olarak asla sinirle gidip kimseye evlenme teklifi etmem".Yılmazcı arkadaşlar bu teklifi bile savunmuştu.

tolgahuzur1
bişicik olmaz tolga sen dilediğin kadar konuş :) ben arkanı kollarım. :) bütün saldırıları püskürtecek donanıma sahibiz evelallah. :) hiç bişi olmasa doğru tarafta olduğumuzu bilmenin gururuyla veririz son nefesimizi :img-hyste :img-hyste

VAYY aslan abim allah razı olsun.:happy0064 . tamam o zaman bundan sonra kimse beni durduramaz... dediğin gibi doğru ve güvenilir tarafta olduğumu bildiğim için sonuna kadar savaşacağım.. :good:

forever_bim
03-04-07, 15:48
Sevgili forever,ben Filiz'in Yılmaz'ın ikinci teklifini kabul etmemesini -diğer Filizci arkadaşlardan farklı olarak-eleştiriyorum:img-wink: Hatta Yılmaz'ın ilk teklifini eleştirirken,nezaketten uzak olduğunu da üstüne basa basa söylemiştim.İkinci teklif ise son derece nazikti.Filiz madem bu yardım teklifini kabul etmeyecekti,o zaman Ömer'in hastanede yatttığı süreçte Yılmaz'ın diğer yardımlarını neden kabul etti?Bazı arkadaşlarımız Ömer'in zor durumunda buna mecburdu demişler.O zaman Yılmaz'ın teklifini kabul etmeye de mecbur olması gerekiyor?Filiz kendisiyle çelişmiştir.Yılmaz'a tavır koymuş,ama bu tavrında gelgitler yaşamış,kendi savlarına ters işler yapmıştır.Yılmaz'ın hastanedeki yardımını red etmiyorsa,Ömer'i hapisten çıkarma teklifini de red etmemelidir bence.Yılmaz'la hastenede iyi kötü beraber koşturuyorlarsa ve sonunda mesafeli de olsa teşekkür ediyorsa,Ömer2i çıkarma yardımını da bir borç olarak kabul edebilir ve mesafeli bir şekilde nazikçe teşekkür edebilirdi.Filiz'in Cem'le girdiği oyunu ise sonucu ne olursa olsun onaylamıyorum.

Karakterlerin her davranışını körü körüne savunmayı çok yersiz buluyorum.Aklıma yatmayan her davranışı sorgularım.:img-wink: Bu her karakter için geçerli.Ben Yılmazcı olsam da onun adına sıkı bir eleştiriye girişirdim.Yılmazcı arkadaşların nasıl Yılmaz'ın her davranışını savunabildiğini aklım almıyor doğrusu.İnanmıyorum gerçekten.

Not:Dün bu diziyi pek izlemeyen bir arkadaşımla Filiz-Yılmaz olaylarını paylaştım.Arkadaşımın söylediği tek cümle vardı ,"bir erkek olarak asla sinirle gidip kimseye evlenme teklifi etmem".Yılmazcı arkadaşlar bu teklifi bile savunmuştu.

Sevgili Modest

O kızgınlıkla yaptığı o hata Yılmaz'a geri dönecek zaten. Kızıp gidip evlenme teklif etmesiyle çam devirdi.

sinem*
03-04-07, 15:48
Filiz mi? Kendini ilgilendirmeyen konularda tek başına karar almasın. Ben herşeyin en'iyim modundan çıksın yeter.

Hatırlatırım Ömer kadar Filiz de güveniyordu Cem'e. Aile meselelerini anlatacak kadar.

her şeyin en iyisiyim diyen filiz değil ki :) her şeyin en iyisini o yaptı ben bir başarı elde edemedim diyen ömerdi :img-hyste onun dışında ben hatırlamıyorum ben yaparım ben ederim diye bir şey dediğini...hıı son zamanlarda annesi sürekli ne yapıcaz kızım diyor filizde halledicem anne merak etme diyor..abisi dışardayken halledeceğiz merak etme sen kendini bırakma diyordu ama kız boşa konuşuyor :img-hyste kulağa gitme mesafesinde laflar değişiyor olabilir mi acaba :icon_whis :img-hyste

cemotara
03-04-07, 15:52

Esasında hiç yazmak gelmiyor artık içimden ama yinede yazayım evet filiz kendisini ilgilendirmeyen konularda karar vermesin ama ömerde zamanında çok fazlaca kendisini ilgilendirmeyen konularda hep karar verdi filizin kararlarına hiç saygı duymadı nedenide yılmazdan nefret etmesiydi şimdide filiz yılmazdan dolayı parayı kabul etmediği için kötü insan oldu neyse zaten bu konuda çok uzadı hep aynı konu tartışılıyor ve dalga geçiliyor malum konu filiz
Artık bundan sonra fazla yorum yapmayacağım zaten çünkü forumdaki hava çok acayip oldu

forever_bim
03-04-07, 15:54
her şeyin en iyisiyim diyen filiz değil ki :) her şeyin en iyisini o yaptı ben bir başarı elde edemedim diyen ömerdi :img-hyste onun dışında ben hatırlamıyorum ben yaparım ben ederim diye bir şey dediğini...hıı son zamanlarda annesi sürekli ne yapıcaz kızım diyor filizde halledicem anne merak etme diyor..abisi dışardayken halledeceğiz merak etme sen kendini bırakma diyordu ama kız boşa konuşuyor :img-hyste kulağa gitme mesafesinde laflar değişiyor olabilir mi acaba :icon_whis :img-hyste

Filiz'in birinci bölümden itibaren kendini gösteren manipulatif davranışları, net tavırlı olmaktansa sürekli bir şeyleri saklama kapasitesi, herşeyi ben yaparım herşeyi ben yıkarım düşüncesi bahsettiğim konunun somut birkaç küçük örneği.

Ömer boyundan büyük işe kalkıştı iflas edip herşeyini yitirerek ağır bir bedel ödedi. Hapishaneye düşmesi ve orada başına gelenler de olayın bonusu. Ben Ömer'in yaptıklarının sonucu bu kadar ağır olmamalıydı diye düşünüyorum. :icon_whis

ferman336
03-04-07, 15:55
bir yılmazcı olarak cevap hakkı doğduğunu düşünüp cevap vereyim;
biz ya da şahsi olarak ben, yılmazın evlenme teklifini savunmadık. sadece bunu neden yaptığını anlatmaya çalıştık.onu bu noktaya getiren sebepleri iyi veya kötü ortaya koymaya çalıştık. ki genelimiz yılmazın hatalı olduğunu söyledi.
adam evlenme teklif etmiş işte nedenlerinin bir önemi yok denemez. bir adam bir adamı öldürürse sen adam öldürmüşsün sebebin ne olursa olsun asılacaksın denemez. her şeyin bir mantığı vardır.adam sonuç olarak suçludur aynı yılmazın olduğu gibi. ama bunun hafifletici sebepleri vardır, tahriği vardır o su vardır bu su vardır. sonuç olarak bizim yaptığımız yılmazın hatasını savunmak değil sebep sonuç ilişkisi içinde ne yaptığını irdelemeye çalışmaktır.saygıyla.

yılmazı körü körüne savunduğumuz savı temelden yoksundur. bu konuda f....cilerle karıştırılmamamız önemle rica olunur :)

modest2000
03-04-07, 15:57
Filiz'e kurnazlık repliği yazmışlar.Nasıl Cem'den kurnazmışki,,inşaat işinde Cem'den en ufak bir şüphe duymamış.:img-wink: Filiz kurnaz filan değil.Filiz'i kurnaz yapacağız diye naifliğini bozmasınlar lütfen.
Kaldiki Filiz kurnaz olmasın,akıllı olsun,muhakeme gücü olsun isterim.İnşaat işindeki sahtekarlıkları çözsün ve mahkemede çatır çatır haklarını alsın.Hürrem sultan triplerini mi izleyeceğiz artık.

sinem*
03-04-07, 15:58
Filiz'in birinci bölümden itibaren kendini gösteren manipulatif davranışları, net tavırlı olmaktansa sürekli bir şeyleri saklama kapasitesi, herşeyi ben yaparım herşeyi ben yıkarım düşüncesi bahsettiğim konunun somut birkaç küçük örneği.

Ömer boyundan büyük işe kalkıştı iflas edip herşeyini yitirerek ağır bir bedel ödedi. Hapishaneye düşmesi ve orada başına gelenler de olayın bonusu. Ben Ömer'in yaptıklarının sonucu bu kadar ağır olmamalıydı diye düşünüyorum. :icon_whis

bu anlattığın filiz ikinci sezondaki filizin davranışlarından ..ilk sezon filiz kimseden bir şeyini saklamadı son bölümlerde ailesinden ilişkisini saklamak zorunda kaldı...

Ömerin yaptıklarının sonucu tabiki bu kadar ağır olmamalı ama Filizin çabasını görmeyip bir yerde saplanmakta bence haksızlık oluyor..Parayı yılmazdan almadı ama cemden alarak abisini çıkarak hem de bu para borç değil kendi paraları olacak.

forever_bim
03-04-07, 15:59
Esasında hiç yazmak gelmiyor artık içimden ama yinede yazayım evet filiz kendisini ilgilendirmeyen konularda karar vermesin ama ömerde zamanında çok fazlaca kendisini ilgilendirmeyen konularda hep karar verdi filizin kararlarına hiç saygı duymadı nedenide yılmazdan nefret etmesiydi şimdide filiz yılmazdan dolayı parayı kabul etmediği için kötü insan oldu neyse zaten bu konuda çok uzadı hep aynı konu tartışılıyor ve dalga geçiliyor malum konu filiz
Artık bundan sonra fazla yorum yapmayacağım zaten çünkü forumdaki hava çok acayip oldu

Evet Ömer her zaman Filiz Yılmaz aşkına karşıydı ama onları engellemek için somut hiçbirşey yapmadı. Ona göre Yılmaz kardeşini kullanan kötüniyetliş biriydi ne zaman ki Feride kaçırıldı ve beraber yardımlaşarak onu kurtardılar Yılmaz'ın iyi bir adam olduğunu gördü.

Ömer Filiz Yılmaz aşkını veto etti ama hiçbir zaman onlara fiziksel bir zarar vermedi, hatırlıyorumn da Yılmaz dayak yediğinde elinde tek bir kantı olmamasına rağmen Filiz Ömer'i düşman bilmişti. Ömer olmadığı ortaya çıkınca ve Filiz özür dileyince de "Sen benim kardeşimsini özür dileyecek bir şey yok" deyip konuyu kapatmıştı.:img-yes:

tolgahuzur1
03-04-07, 15:59
şimdi bir tane arkadaşım ben yılmazcı olsam onun bir çok yönünü eleştirirdim demiş.. iyi güzel bizde eleştiriyoruz.. adam suçlu tamam bunu da kabulleniyoruz.. ama bir ayrıntıyı atlamayayım yılmaz hatalarından ders alabilen bir karakter.. ve etrafındakilerin ve sevdiklerinin mutluluğu ve iyiliği için yapamıyacağı hiç birşey yok..

secoms
03-04-07, 16:04
Bu konuda sana tamamiyle katılıyorum Tolga Yılmaz iyi niyeti yüzünde habire fırça yiyor Filizden.Bu Yüzden bende sinir oluyorum Yılmaza bırak ne hali varsa görsün Filiz hanım

Aslında iyi bir noktaya parmak bastınız..Zaten Filiz de bunu istemektedir :img-wink:

Bal gibide Filiz'in basarısı olur.. Bölye bir senaryo olmayacak ama Filiz Cem planını devereye sokmasa korkarım ki Ömer 2,5 yıl içerde yatardı :sad53:
Ayrıca Ömer Cem'den parayı aldı diye Filiz'e bagırırsa alnını karıslarım :) Hapse girmeden önce sen değil miydin Cem'in parasını kabul eden ?

Yanlıs anlasılmak istemem İlk basta Filiz'in teklifi rededişini ben de hatalı buluyorum.. Ama sizin dediginiz gibi 'madem teklifi kabul etmeyeceksin neden hastanedeki yardımları kabul ediyorsun' lafını da anlamıs degilim.. Peki o anda ne yapsaydı ? Emin olun ki olay teklifin rededilişindeki gibi müsait bir zaman ve mekan icerseydi Filiz yine teklifi rededecekti..(Bahsettigim hastane yardımları) Peki dogru mu tabiki değil ama olması gerekeni yaptı..Zaten elinden geldigince de yaptıklarının karsılıgını ödedi.. Anlatmak istedigim o durumla Yılmaz'ın Ömer'i cıkarması teklifinin oldugu durum karsılatırılmamalı.. Hele ki celişkiye düştü lafını hic kabul edemiyorum.. :img-wink:

ferman336
03-04-07, 16:05
sevgili Hasan bu sorum özellikle sana geliyor;
ömer ilk sezon açık pazarın patlatılması olayında da yılmazla beraber çalışmış, sonuçta orada f... yani kardeşini kurtarmışlar,olay sonunda elini sıkmış ama hemen ertesi gün :) düşmanlık duygularına geri dönmüştür.
ikinci sezonda ise beraber ömerin daha topu topu 3-5 aydır tanıdığı ve sevdiği ferideyi kurtarmışla ama bu olay sonucunda ömerin yılmaza bakışı neredeyse 180 derece değişmiş ve neredeyse kardeşlik tohumları atmıştır kafasında yılmaz için.
bu durumda ömer için feride , kardeşi olan ulu kişiden daha mı değerlidir?:img-yes:

forever_bim
03-04-07, 16:08
bu anlattığın filiz ikinci sezondaki filizin davranışlarından ..ilk sezon filiz kimseden bir şeyini saklamadı son bölümlerde ailesinden ilişkisini saklamak zorunda kaldı...

Ömerin yaptıklarının sonucu tabiki bu kadar ağır olmamalı ama Filizin çabasını görmeyip bir yerde saplanmakta bence haksızlık oluyor..Parayı yılmazdan almadı ama cemden alarak abisini çıkarak hem de bu para borç değil kendi paraları olacak.

Filiz'in çabasını görmezden gelmiyorum. Çabasını eksik buluyorum. Evi arabları sattı nakiti kullandı diyebilirsiniz ki haklısınız(gerçi ev Müjgan Hanım'ın eviydi ama olsun) ama o ağır yaralanma benim kardeşimin başına gelse kardeşim uğrunda gider dilenirim ama geri o cehenneme göndermem. Kaldı ki hayatta herşeyi paylaştığım aşkı yaşadığım kişi bu ince davranışı gösteriyor bir de yineliyor.

Forumda adım Ömerci'ye çıktı. Ama parayı Yılmaz'ın vermesi beni gocundurmuyor, çünkü Yılmaz'ın niyeti, Ömer'i varlığıyla yardımıyla ezmek değil, kardeşim dediği ve öyle benimsediği Feride'nin en çok değer verdiği insanı o cehennemden kurtarmak. Hiçkimse için değilse bile 5 yaşındaki bir çocuk için o yerden çıkarılması lazımdı Ömer'in. Yılmaz'ın da davranışı çok iyi niyetliydi. Adam kan bulacak diye canını dişine taktı. Ama hep terslendi. :img-help:

pinkzone
03-04-07, 16:10
Selamlar!!Sevgili pinkzone,"sevdiği için gerekirse şerefini namusunu haysiyetini ayaklar altına alabileceğini gösterdi "demişsiniz.Sevdiği için şerefini namusunu ayaklar altına alabilen bir insanın sevdiğine verecek birşeyi kalmaz.Zaten gerçekten seven insan sevdiği insanın şerefini namusunu kendisi için feda etmesini kabul etmektense ölmeyi yeğler diye düşünüyorum.Örneğin Ömer bu şekilde alınacak bir parayı kabul ederse sevgisinden ve herşeyden öte kişiliğinden şüphe ederim.

Yani ben de bu durumu onaylamıyorum.. Ama kendinden vazgeçen bir Feride vardı orda.. Yani Ömer çıksın.. Ben ondan da vazgeçerim.. Uzaktanda yaşarım düşüncesi vardı. Ömerin kabul etmemesini kesinlikle onaylıyorum. Ama Feride Filiz kadar geniş olmadığı için.. Bu konuda kendi hayatını feda edebilecek bir kişi. Ondan birşey kalmaz ama.. En azından sevdiğinin dışarda olması ona teselli olur.

Şunu söyleyim, Feride Nevzat'a "Ne istersen yaparım yeter ki Ömer serbest kalsın" dediğinde zaten Ömer'i kaybetmeyi göze almıştı. Şöyle bir şey var. Diyelim ki Nevzat "Parayı veriyorum karşılığında baştan nişan takacağız" dese para ödense Ömer serbest kalsa Feride Nevzat'la baştan nişanlansa artık Ömer ve Feride aşkı kesinlikle geri dönüşü olmaz bir yola girecekti. Feride'nin istediği serbest kalmış hayatına devam eden bir Ömer'di bence o onu uzaktan da severdi, yeter ki sevdiği adam içerde acı çekmesindi o aşkını kalbine gömerdi. Ömer'in istediği ise tutuklu da olsa Feride'yle bir hayattı. 2.5 yıl sonra yeni bir başlangıçtı. Ömer aşklarının hep devam etmesinden yanaydı Feride ise sevdiğinin hayatına devam etmesi için aradaki tüm engelleri kaldırmak adına kendi aşkından vazgeçiyordu.

Bakınız Nevzat Feride repliklerine, zaten Nevzat'ı para vermeye iten Feride'nin kendine isteyerek değil çaresizlikle gelişiydi. Feride o kendinin sandığı evi tereddütsüz satmaya hazırdı zaten.

Birincisi

Ben Feride'nin doğru yaptığını savunmadım ben kendimi o şekilde feda etmem belki de.

Ama ikincisi ve en önemlisi göze aldığı durumu görünce demek ki aşk böyle bir şeymiş dedim kendi kendime.

Üçüncüsü parayı borcu Yılmaz'dan almak çok daha az bir risk içerir. Cem'in neler yaptığını da biliyor Filiz sonuçta. Ateşle oynuyor.

Feride doğru yapmadı evet.. Ama Filiz kadarda yapamadı. Feride herşeyden feragat etmişti. Yanlızca Ömer dışarda olsun diye.. Tamam yaptığı şey doğru değil. Nitekim Ömerde kabul etmedi parayı. Kendinden vazgeçti Ömeri çıkartmak için. Ama Filiz bir gururundan geçemedi. Çok mu önemli insan hayatından gurur. Ne yazıkki şu var... Gurur karın doyurmuyor.

Filiz'e kurnazlık repliği yazmışlar.Nasıl Cem'den kurnazmışki,,inşaat işinde Cem'den en ufak bir şüphe duymamış.:img-wink: Filiz kurnaz filan değil.Filiz'i kurnaz yapacağız diye naifliğini bozmasınlar lütfen.
Kaldiki Filiz kurnaz olmasın,akıllı olsun,muhakeme gücü olsun isterim.İnşaat işindeki sahtekarlıkları çözsün ve mahkemede çatır çatır haklarını alsın.Hürrem sultan triplerini mi izleyeceğiz artık.

Hürrem sultan değil.. Hürrem Sultanlık bir yere.. Onun ki Zeynalık.. Filizin tanımı şu aslında.. Modern Zeyna.. :img-hyste

modest2000
03-04-07, 16:11
şimdi bir tane arkadaşım ben yılmazcı olsam onun bir çok yönünü eleştirirdim demiş.. iyi güzel bizde eleştiriyoruz.. adam suçlu tamam bunu da kabulleniyoruz.. ama bir ayrıntıyı atlamayayım yılmaz hatalarından ders alabilen bir karakter.. ve etrafındakilerin ve sevdiklerinin mutluluğu ve iyiliği için yapamıyacağı hiç birşey yok..

Yılmaz'ın sevdiklerinin mutluluğu için yapamayacağı şey yok demişsin.Öncelikle herkesin yapamayacağı ve yapmak istemeyeceği şeyler vardır sevgili tolga.:img-wink: Ayrıca önemli olan yapılan şeylerin doğruluğudur.Örneğin Filiz sevdikleri için sürekli fedakarlık yapan bir karakter.Babasına -ölürken mutlu etmek- için söz verdi Yılmaz'ı terk edeceğine ve Yılmaz'ı nikah günü terk etti.Doğru muydu bu tavır: yanlıştı.Demekki önemli olan eylemlerin doğru olmasıdır sadece yapılması değil.

Gelelim Yılmaz'ın evlenme teklifine....Bu teklif hata değil kusurdur.:img-wink: Bu teklifte kasıt vardır.Her kastın ve sonuç olduğu kusurun bir nedeni vardır.Ama her neden aynı sonucu doğurmayabilir.Yılmaz bir öfke ve bir çeşit intikam duygusuyla evlenmek istemiştir.Yılmaz'ın yerinde olsan herkes aynı mı davranırdı?Hayır.Yılmaz karakterinin davranışı kişiliğine de özgü olan ağır bir kusurdur.Öfkesini yönetemeyen neyi kazanır.:img-wink:

sinem*
03-04-07, 16:15
Filiz'in çabasını görmezden gelmiyorum. Çabasını eksik buluyorum. Evi arabları sattı nakiti kullandı diyebilirsiniz ki haklısınız(gerçi ev Müjgan Hanım'ın eviydi ama olsun) ama o ağır yaralanma benim kardeşimin başına gelse kardeşim uğrunda gider dilenirim ama geri o cehenneme göndermem. Kaldı ki hayatta herşeyi paylaştığım aşkı yaşadığım kişi bu ince davranışı gösteriyor bir de yineliyor.

Forumda adım Ömerci'ye çıktı. Ama parayı Yılmaz'ın vermesi beni gocundurmuyor, çünkü Yılmaz'ın niyeti, Ömer'i varlığıyla yardımıyla ezmek değil, kardeşim dediği ve öyle benimsediği Feride'nin en çok değer verdiği insanı o cehennemden kurtarmak. Hiçkimse için değilse bile 5 yaşındaki bir çocuk için o yerden çıkarılması lazımdı Ömer'in. Yılmaz'ın da davranışı çok iyi niyetliydi. Adam kan bulacak diye canını dişine taktı. Ama hep terslendi. :img-help:

sevgili modum :)

Bu kız takdir edersin ki hamile..abisi hapiste olduğu içinde bakmakla yükümlü olduğu dört beş kişi var...Müjgan hanımlarda kaldıkları içinde yan gelip yatmamak istiyorlar bir yandan iş arıyor ev bütçesi için bir yandan ömere para arıyor kızın tek istediği yılmazın parasını almamak.Takdir edersiniz ki :) seni namussuzlukla suçlayan bir adamdan gelecek her türlü yardımı hamileyseniz özelliklede çok kırılmışsanız yanlış değerlendirebilirsiniz..

İkinci teklifi kabul edebilirdi ama bence o ikinci teklif filize değil ömere yapılmalıydı..bunu üstüne basa basa söylüyorum yılmazın fırsatı vardı teklifi filize değil ömere yapmalıydı..Ömer ben bu parayı alacağım dedikten sonra filiz zaten karşı gelmezdi..

forever_bim
03-04-07, 16:15
sevgili Hasan bu sorum özellikle sana geliyor;
ömer ilk sezon açık pazarın patlatılması olayında da yılmazla beraber çalışmış, sonuçta orada f... yani kardeşini kurtarmışlar,olay sonunda elini sıkmış ama hemen ertesi gün :) düşmanlık duygularına geri dönmüştür.
ikinci sezonda ise beraber ömerin daha topu topu 3-5 aydır tanıdığı ve sevdiği ferideyi kurtarmışla ama bu olay sonucunda ömerin yılmaza bakışı neredeyse 180 derece değişmiş ve neredeyse kardeşlik tohumları atmıştır kafasında yılmaz için.
bu durumda ömer için feride , kardeşi olan ulu kişiden daha mı değerlidir?:img-yes:

Ferman Abicim

Eğer ki dikkatli izlediysen açık pazar patlatıldıktan sonra Ömer elini uzatıp Yılmaz'a geçmiş olsun demiştir ki bu atılan ilk adımdır. Bölüm 35. Zaten o bölümde bir zaman aşımı yaşanmış, Ömer İtalyaya gidip geri gelmiştir Elif'in hamileliği ilerlemiştir. 35 ile 39 arası hiç Ömer Yılmaz karşılaşması ya da sürtüşmesi olmamıştır. Dizinin sezon finalinde Kemal Sadıkoğlunun hisselerinin Yılmaz'a düğün hediyesi olarak devredildiği ortaya çıkmış, Ömer hastanede Filiz'le Elif'in konuşmasına denk gelmiş eve gelince de kızılca kıyamet kopmuştur. Erol Beyle bu evliliğin hisseler için yapıldığına kanaat getirmişler sonra da malum söz olayı gerçekleşmiştir.

arzuinan
03-04-07, 16:16
Ben Yılmaz'ı seviyorum, ama ben Filiz'ide seviyorum. Hele onlar hala birbirlerini seviyorlar ya ben onları daha çok seviyorum... ve yaptıkları her hatayı sırf onlar, herşeye rağmen birbirlerini sevmekten vazgeçmedikleri için fazla önemsemiyorum. sadece umut ediyorum, dua ediyorum sonuçları çok ağır olmasın diye. tabiki tüm sorunları aşıp kavuşacakları günü heyecanla bekliyorum...

tolgahuzur1
03-04-07, 16:16
Yılmaz'ın sevdiklerinin mutluluğu için yapamayacağı şey yok demişsin.Öncelikle herkesin yapamayacağı ve yapmak istemeyeceği şeyler vardır sevgili tolga.:img-wink: Ayrıca önemli olan yapılan şeylerin doğruluğudur.Örneğin Filiz sevdikleri için sürekli fedakarlık yapan bir karakter.Babasına -ölürken mutlu etmek- için söz verdi Yılmaz'ı terk edeceğine ve Yılmaz'ı nikah günü terk etti.Doğru muydu bu tavır: yanlıştı.Demekki önemli olan eylemlerin doğru olmasıdır sadece yapılması değil.

Gelelim Yılmaz'ın evlenme teklifine....Bu teklif hata değil kusurdur.:img-wink: Bu teklifte kasıt vardır.Her kastın ve sonuç olduğu kusurun bir nedeni vardır.Ama her neden aynı sonucu doğurmayabilir.Yılmaz bir öfke ve bir çeşit intikam duygusuyla evlenmek istemiştir.Yılmaz'ın yerinde olsan herkes aynı mı davranırdı?Hayır.Yılmaz karakterinin davranışı kişiliğine de özgü olan ağır bir kusurdur.Öfkesini yönetemeyen neyi kazanır.:img-wink:

sevgili modest bence yılmazın yaptığı şeyler doğruluk değerlerine denk geliyor.. ben yılmazın söz veripde tutmadığını görmedim..yani aklından ne geçerse hemen hemen yaptı.. evet yılmaz öfkesine hakim olamıyarak bir evlenme teklifi hatası yapmıştır.. bak bunu kabulleniyorum.. ama buda onun farkında yani fi... bir adım gelse yılmaz on adım gidecek.. herşey karşı tarafın tavırlarında bitiyor.. yani f... ne olurdu orda bu bebek senden desydide herşey bitseydi.. neysee.

tolgahuzur1
03-04-07, 16:20
ben birde şunu kabullenmiyorum.. yılmaz fi.. namussuzlukla iligi bir kavramda küçük düşürmedi.. yani böyle birşey olsa bir daha yüz yüze bakmazlardı.. olay sadece yanlış anlamdan ibaret.. yani net bir suçlama yok kaldı ki filizde o anki sinirle bu çocuk senden değil dedi.. yani burda da yılmaza bir küçültme var..

secoms
03-04-07, 16:22
Yani ben de bu durumu onaylamıyorum.. Ama kendinden vazgeçen bir Feride vardı orda.. Yani Ömer çıksın.. Ben ondan da vazgeçerim.. Uzaktanda yaşarım düşüncesi vardı. Ömerin kabul etmemesini kesinlikle onaylıyorum. Ama Feride Filiz kadar geniş olmadığı için.. Bu konuda kendi hayatını feda edebilecek bir kişi. Ondan birşey kalmaz ama.. En azından sevdiğinin dışarda olması ona teselli olur.

İşte katılamadıgım bir yorum daha :img-wink:
Sevgili Pinkzone,
Öyle bir anlattmıssınız ki Filiz'i tanımasam ne kadar geniş biri diyecegim.
Öncelikle hafta basından beri dalgası gecilen- ki hak vermemek elde - Meral olayını Filiz kim için yaptmıstır veyahut Yılmaz dövüldügünde ayrılma kararını-ki bunu da kısmen hatalı buluyorum- Filiz kim için almıştır.. Su an aklıma baska bir örnek gelmedi ama eminim ki cogaltmak mümkündür :img-wink:

sinem*
03-04-07, 16:23
Ben Yılmaz'ı seviyorum, ama ben Filiz'ide seviyorum. Hele onlar hala birbirlerini seviyorlar ya ben onları daha çok seviyorum... ve yaptıkları her hatayı sırf onlar, herşeye rağmen birbirlerini sevmekten vazgeçmedikleri için fazla önemsemiyorum. sadece umut ediyorum, dua ediyorum sonuçları çok ağır olmasın diye. tabiki tüm sorunları aşıp kavuşacakları günü heyecanla bekliyorum...

O kadar yazsam da :) bende seviyorum ikisini de ama bende filiz ağır basıyor özellikle bu forumda acayip ağır basıyor :img-hyste ..

Onlar karşılaştığında hala aynı etkiyi aldığım için bende kavuşmalarını bekliyorum ama yılmazın son yaptıklarının kafasında dank etmesini bekliyorum.Kendisiyle kavga etsin kafasında tartıp biçsin sonra filize kendisini affettirsin çaba sarfetsin..her ikiside :img-blush sonra onların kavuşmalarını zevkle izleyelim.

filizim+y
03-04-07, 16:24
feridenin yaptığı şeye karşılık naçizane karşılıklı fömer çiftimin yaşadıklarını şiirimle özetlemek istedim...

ömer den feridesine

F eridemsin sen benim gözbebeğimsin
E skiye dönüşün bil ki benim ölümüm
R azıyım sensiz kalmaktansa bir ömür müebbete
İ smini yazdım yüreğimin en güzel köşesine
D ayanamam bir başkasına gitmene
E ngel olacak bu sevgiye
M üebbetim elinden olsun sen yeter ki ele gitme

feride den ömerine

Ö merim seni kırmak değildi niyetim
M utluluğunu görmekti dileğim
E llerinden gitmek değildi isteğim
R azı gelemedim seni dinlemedim
İ stemediğin birşeye boyun eğdim
M aksadım amacını aşmış ben neyleyim

yakupoglu61
03-04-07, 16:25

en başından beri diyorumya filiz bencilin biri... kendi yaşadıklarını bir kenara koyup ömeri ,yeğeni elifi düşünmek yerine bencillik edip teklifi reddetti...
filiz artık biz yılmazcılar için tamamen ölmüştür...

filiz kendi kendini dar ağacına astı...!

ferman336
Ferman Abicim

Eğer ki dikkatli izlediysen açık pazar patlatıldıktan sonra Ömer elini uzatıp Yılmaz'a geçmiş olsun demiştir ki bu atılan ilk adımdır. Bölüm 35. Zaten o bölümde bir zaman aşımı yaşanmış, Ömer İtalyaya gidip geri gelmiştir Elif'in hamileliği ilerlemiştir. 35 ile 39 arası hiç Ömer Yılmaz karşılaşması ya da sürtüşmesi olmamıştır. Dizinin sezon finalinde Kemal Sadıkoğlunun hisselerinin Yılmaz'a düğün hediyesi olarak devredildiği ortaya çıkmış, Ömer hastanede Filiz'le Elif'in konuşmasına denk gelmiş eve gelince de kızılca kıyamet kopmuştur. Erol Beyle bu evliliğin hisseler için yapıldığına kanaat getirmişler sonra da malum söz olayı gerçekleşmiştir.

sevgili Hasan ertesi gün lafım yanlış anlaşılmış düzelteyim. evet ömer ylmaza elini uzatmış geçmiş olsun demiştir.35-39 arası hiç karşılaşma olmamış ama 39bölümde f...-elif konuşmasına tanık olduğundaki surat ifadesi olsun, f.... eve döndüğünde "delirdin mi sen onunla mı evleneceksin, hadi beni boşver anneme babama ne diceksin..."vb.gibi laflarla o kurtarma olayı dolayısıyla yılmaza karşı düşündüklerinin ve hissettiklerinin hiç değişmediğini ortaya da koymuştur. hisse olayını öğrenip olayı daha da abartması birkaç sahne sonradır. sonuç olarak açık pazarda f....in kurtarılması (zeynalık orda sökmemiş) :) olayında beraber olmaları yılmaza sadece kuru bir teşşekürü getirmiş, ömerin yılmaz hakkındaki düşüncelerini değiştirmemiştir. ama feride olayında zırt diye değişmiştir ömerin düşünceleri. hani kurtarılan şey daha mı değerli ki ilkinden böyle kökten bir değişim gerçekleşmiştir diye düşünmeden edemiyor insan :img-hyste

modest2000

Feride doğru yapmadı evet.. Ama Filiz kadarda yapamadı. Feride herşeyden feragat etmişti. Yanlızca Ömer dışarda olsun diye.. Tamam yaptığı şey doğru değil. Nitekim Ömerde kabul etmedi parayı. Kendinden vazgeçti Ömeri çıkartmak için. Ama Filiz bir gururundan geçemedi. Çok mu önemli insan hayatından gurur. Ne yazıkki şu var... Gurur karın doyurmuyor.

Hürrem sultan değil.. Hürrem Sultanlık bir yere.. Onun ki Zeynalık.. Filizin tanımı şu aslında.. Modern Zeyna.. :img-hyste

"Hürrem sultan tripleri" ifadesini Filiz'e bunları yakıştırdığım için değil tam tersi asla yakıştırmadığım için söyledim.Herkes Filiz'i bu tarz bir aksiyonda izlemekten hoşlanabilir ama ben oyun,entrika v.b. içinde sevdiğim karakteri görmek istemedimi vurgulamak için bu göndermeyi yaptım.
Hertürlü etik tartışmayı bile bir kenara bıraksak,bu dizide entrika ve oyun Cem'le özdeşleşmiştir.Yılmaz'ı hiç bir oyunun,entrikanın için dahil etmezken neden Filiz'e bu reva görüldü anlamak zor.Konuyu abarttığımı düşünebilirsiniz ama bence bu ayrıntı önemli.
Filiz "mülkleri geri almak için bu aksiyona girişti" argümanını seçilen yöntemi meşrulaştırmada hiçte yeterli görmüyorum.Filiz karakterini kurnazlıği için mi sevdik biz?Filiz'i nedenlerinde haklı da olsa tilki kurnazlığı içinde görmekten keyif mi alacağız?Yoksa akıllı ama masum görmekten mi?

secoms
03-04-07, 16:27
sevgili modest bence yılmazın yaptığı şeyler doğruluk değerlerine denk geliyor.. ben yılmazın söz veripde tutmadığını görmedim..yani aklından ne geçerse hemen hemen yaptı.. evet yılmaz öfkesine hakim olamıyarak bir evlenme teklifi hatası yapmıştır.. bak bunu kabulleniyorum.. ama buda onun farkında yani fi... bir adım gelse yılmaz on adım gidecek.. herşey karşı tarafın tavırlarında bitiyor.. yani f... ne olurdu orda bu bebek senden desydide herşey bitseydi.. neysee.

İşte en basta anlasamadıgımız nokta bu..
Ne olurdu da bu bebek senden deseydi ve hersey bitseydi Sizin dediginiz her sey bitmeyecekti.. Burda acıkcası Filiz hic umrumda değil.. Bu durumda Önemli olan Aslı'dır.. Peki Yılmaz'a bebek senden deseydi Yılmaz Aslı'ya ne diyecekti ki bu sorunun cevabını cok merak ediyorum insallah güzel baglarlar.. Yoksa 'gerekcelerim vardı' 'ben değiştim' 'ben eski Yılmaz değilim' sözleri artık kesmeyecek beni :img-wink:

(V)aViSs_NL
03-04-07, 16:29
Valla Helal Filize... gec olsada ... Cemllee oylee bir oyun oynayacakkkii, ohhh insallahh Cem'e daha beterii oluurr (amin aminn) :happy0064 :img-hyste

Filiz ve Yilmaz birbirlerinii halaaa seviyorlarrr :img-in_lo belli oluyorr..

Ama Asli :sad53: yazikk kiza... :icon_sorr

forever_bim
03-04-07, 16:36
sevgili Hasan ertesi gün lafım yanlış anlaşılmış düzelteyim. evet ömer ylmaza elini uzatmış geçmiş olsun demiştir.35-39 arası hiç karşılaşma olmamış ama 39bölümde f...-elif konuşmasına tanık olduğundaki surat ifadesi olsun, f.... eve döndüğünde "delirdin mi sen onunla mı evleneceksin, hadi beni boşver anneme babama ne diceksin..."vb.gibi laflarla o kurtarma olayı dolayısıyla yılmaza karşı düşündüklerinin ve hissettiklerinin hiç değişmediğini ortaya da koymuştur. hisse olayını öğrenip olayı daha da abartması birkaç sahne sonradır. sonuç olarak açık pazarda f....in kurtarılması (zeynalık orda sökmemiş) :) olayında beraber olmaları yılmaza sadece kuru bir teşşekürü getirmiş, ömerin yılmaz hakkındaki düşüncelerini değiştirmemiştir. ama feride olayında zırt diye değişmiştir ömerin düşünceleri. hani kurtarılan şey daha mı değerli ki ilkinden böyle kökten bir değişim gerçekleşmiştir diye düşünmeden edemiyor insan :img-hyste

Sevgili Ferman abi

Olaya Ömer'in iyi yönde geçirdiği bir gelişim olarak bak. Önyargısını kırmış işte. Valla bana sorarsan benim için Feride çok değerli, ama Ömer için bilemiyorum. :good:

ferman336
03-04-07, 16:39
Ne olurdu da bu bebek senden deseydi ve hersey bitseydi Sizin dediginiz her sey bitmeyecekti.. Burda acıkcası Filiz hic umrumda değil.. Bu durumda Önemli olan Aslı'dır.. Peki Yılmaz'a bebek senden deseydi Yılmaz Aslı'ya ne diyecekti ki bu sorunun cevabını cok merak ediyorum insallah güzel baglarlar.. Yoksa 'gerekcelerim vardı' 'ben değiştim' 'ben eski Yılmaz değilim' sözleri artık kesmeyecek beni :img-wink:

secomsum sanırım tolganın bahsettiği sahne bahçede f....in bebek senden değil dediği sahne. orda senden deseydi yılmazın aslıya birşey demesine gerek kalmayacaktı ki.

sinem*
03-04-07, 16:43
Sevgili Ferman abi

Olaya Ömer'in iyi yönde geçirdiği bir gelişim olarak bak. Önyargısını kırmış işte. Valla bana sorarsan benim için Feride çok değerli, ama Ömer için bilemiyorum. :good:

ona ne şüphe :img-hyste

Yalnız bir şey var :) ben izlerken çok gülüyorum demeden geçmeyim :) fömer çiftinin ilk zamanlarında ilişki hep elifin iteklemesiyle ilerliyordu hani sende gel yat falan diyordu sonra çıkmaya başladılar :) elif ortadan kayboldu :) feride elifi aramamaya başladı sadece arada buluştuklarında falan görüştüler :img-hyste Sarını bu ilişki elif için değil demeye getiriyorlar ama böyle olunca da elif aracı gibi oldu :)

filizim şiirlerin harika olmuş...ferideden ömere olana bayıldım

tolgahuzur1
03-04-07, 16:44

İYİ güzelde sevgili secoms aslıya teklifi o replikten sonra söyledi yılmaz.. eğer filiz orada biraz ışık yaksaydı yılmaz o gün kapının önünde yatardı.:img-hyste tabi ki eski yılmaz değil bunu sende biliyorsun.. etrafındakiler kabuğunu çok çabuk değiştiriyor ama yılmaz yavaş kaldığı için evrimi geç tamamladı.. ve şimdi aklı başına gelme zamanı

secoms
03-04-07, 16:44
secomsum sanırım tolganın bahsettiği sahne bahçede f....in bebek senden değil dediği sahne. orda senden deseydi yılmazın aslıya birşey demesine gerek kalmayacaktı ki.

İyi de Sevgili Abicim,
Sonucta Yılmaz evlilik teklifinden önce de Aslı ile bazı konusmalar içindeydi.. Acıkcası simdiki kadar olmasa bile onların izahı da cok zor.. Ne diyeyim izleyip görecegiz.:img-wink:

ferman336
03-04-07, 16:48
Sevgili Ferman abi

doğru diyorsun öyle bakayım olaya kurcalamayayım fazla :) olur mu canım senin için değerli, ömer için değerli, yılmaz için değerli, biz oryantel dans sevenler için çok değerli çok :) :)

ferman336
03-04-07, 16:58
İyi de Sevgili Abicim,
Sonucta Yılmaz evlilik teklifinden önce de Aslı ile bazı konusmalar içindeydi.. Acıkcası onların izahı bile cok zor.. Ne diyeyim izleyip görecegiz.:img-wink:

iyi ama secomsum sende azıcık tut şu yılmazın elinden yahu :img-hyste arkadaş olarak konuşuyordu çocuk yapma etme :img-hyste :img-hyste walla kötü niyeti yoktu:happy0064

modest2000
03-04-07, 16:59
Feride'nin de enteresan bir davranışı oldu.Yılmaz-Aslı sözünden sonra,Yılmaz Feride'ye yine açıklamalar yapıyordu ve Filiz'in kendisini aldattığını söyledi.Feride'de sadece bakmakla yetindi.Normalde insanlar bu durumda bir tepki verir."Nasıl yani", "emin misin","kimle" filan gibi şeyler söyler.Şüphe beyan eden en ufak sözü olmadı Feride'nin.Yadırgadım.
Feride'nin Filiz'e, Ömer'in parayı red etmesini neden anlatmadığını da anlamak güç.Parayı Nevzattan almadığını ve evini sattığını da söyleyebilirdi.Kurnaz değilmiş:img-wink: :img-yes:

pinkzone
03-04-07, 17:01
Modest Bende zaten bunu görmek istemediğimi belirtmek isterim.

Yani Filizi neden seviyoruz.. Hiç bir zaman Böyle bir kurnazlığı olmadığı için. Şimdi üzerine bindirilmeye çalışınıyor. Kızımız iyi niyetli kaybettiklerini doğal olarak almak isitoyr sebep olandan. Ama şu kurnazlık kavramına bende katılmıyorum. Kurnazlığı Handan Cem vb. Karakterler yapıyor bu dizide. Onun dışındaki iyi karakterlere bindirilince abest duruyor.

Bir de kimse kimseyi ben daha kurnazım moduna sokmamalı. Yani ben kurnazım dememeli.. Bence iddalı bir söz. Bu işlerde kimi kurnaz olacağı kimin olmayacağı belli olmuyor. Kurnazlık profesyonnelik gerektirir. Yakalanmayıp bu işi bir çok kez yapana kurnaz denir. Bu tanıma uyanda daha çok Cemdir. Yani Kurnazım alt ederim düşüncesi tamamen yanlış. İnsan kendini daha fazla ateşlemek için O kurnazsa ben daha kurnazım lafına sığınır. Kurnaz olunabilmesi için belirli bir tecrübeden geçmek şarttır. Birden olgunlaşmıyor bu kurnazlık kavramı.

kursuni19
03-04-07, 17:08
Sevgili forumdaslarima,

Sizlere doğrultuyorum yönümü, yüreğimi… Saçlarımı okşayan rüzgarlara, dipteki acılara, çığ düşmüş yollara… Sisiz kalmayı kaldırmıyor yüreğim, özlüyorum o güzel yorumlarinizi. Güzel yorumlariniza hasretin yaktığı günlerle geçip gidiyor ömrüm.

Sizlerle bu güzel forumda tartismak, konusmak ve yorumlari paylasmak istiyorum
Ama forumuza ihanetler yazılıyor, yetmiyor gücüm, yeniğim, çaresizim, acizim… Suya düşüyor anılar, ıslanıyor duygu tellerim, düzen tutmuyor saz… Yine de ümitliyim, yine de ümidimi yitirmeden yaşıyorum…

Ateşi sönmüş bir küldeyim, her yer karanlık; yalnız bırakılmış çöllere dönüyorum… Dönsün artık gittiğiği diyarlardan keyif veren yorumlarin yazarlari… Yağmura hasret topraklar gibi bekliyor forumun okurlari keyif almaya doyamadiklari paylasimlari..

Gelin artik, özlemde gül damlıyor, gül’de özlem!.. Dizimizin her kıyısinda sevda kokuyor güller, ayrılıklar özlem kokuyor …
Gelin, nisan yağmuru gibi yağsin yorumlariniz gerginlik mesajlarin üzerine, söndürsün dizi karakterlere karsi olan öfke ateşini… Biliyoruz ki, Filizsiz hasretin ve acının yangınında kar yığını bir şarkıdır Yilmazin dudağın da zaman… Biliyoruz ki, Yilmazsiz bir yanı mecnundur Filizin kıyılarının, bir yanı leyla… Gelin,gelin senlendirin Allah aşkına forumumuzu…nede olsa az kaldi bitecek Filizin Yilmaza, Yilmazinda Filize olan bu hasret cok yakinda...

Ey Filiz aşk ehlinin sultanı, ey aşk iksiri, güzelliklerin yüreği, sevda mevsiminin en güzel iklimi gel artık. Yıllardır ki, yüreğini sana rehin tutuan Yilmaz, sana saklıyor içinin gizli yollarını.

Geniş ve yeşil çayırlar gibi seriyor yüreğini önüne , salkım söğütleri gibi eğelim forum arkadaslarim başımızı bu büyük askin önünde. Yürek tellerimizde hasret ateşleri yakıp, yıllardır bu yangınla bekliyoruz bu büyük kavusmayi … Bekliyoruz… Bir gün güneşin ardından, yağmuru içinden taşıyan bulutlar gibi tuttusun elleri diye… Biliyoruz ki, sabrımızin son sınırlarindayız…

Özlemin doruklarındayız, bir kanat uzaklığında gökyüzü ve beklenen büyük final. Oysa bizler çok uzaklarda bir yerdeyiz … Belki Türkiye‘de belki Almanya da, belki bunlarin hic birinde… Elimizi uzatsak dokunamayiz… Ama yorumlarimiz bizi bize ve onlara baglayan…Özlesek bizi kavusturan… Biliyoruz ki, dizi bitecek, ama dostluklar sürecek…Ne gerek var ki birbirimizi kirmaya ve germeye…Varken birlikte keyifli sohbet etmeler…Sizlere soruyorum…Beni duymasanizda…Ben güzel yorumlarinizi bekliyorum…Nasil Filiz Yilmazi bekliyorsa, Yilmazda Filizi…

Saygilarimla

filizim+y
03-04-07, 17:11
bu şiirlerimde kendi güzide çiftime yine şu anki durumlarını göz önüne alarak yazdım naçizane fikrim...

yılmaz dan filizine

F arkındayım çektiğin çilenin
İ yi niyetti sana ettiğim teklifim
L akin anlamak istemedin
İ natla geçmişi sildin beni ezdin
Z amanı gelmişti seni bitirmemin
İ mkanı olmadığını gözlerinde farkettim
M ani olmada kalanı bitireyim

filizden yılmazına

Y aralarımı açtın derinden
I sıttığın yüreğimi söktün içerden
L üzumsuz ettiğin sözden
M ümkün olsa alırdım senden
A nlıyorum seni ama ne gelir elden
Z oruma gidecekti duyduğun şüpheden
Il ımlı oluşun etkiledi derinden
M erak etme kendim kurtulacağım bu dertten

tolgahuzur1
03-04-07, 17:12
Demek Yılmaz'ın yaptığı şeyler doğruluk değerleriyle örtüşüyor:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

sevgili modest herşey bitti sıra dalga mı geçmeye kaldı??? o zaman söyle seni dinleyelim..aydınlat bizi.. bakalım yılmazın yaptığı şeylerin doğruluk değeri ne..

pinkzone
03-04-07, 17:14
Sevgili Kursuni.. Valla ne diyeyim döktürmüşsün.. Yani okupta etkilenmeyen bir kişi tanıyamıyorum.. Ellerine sağlık.. Bu yazı tam bir duygu fırtınası olmuş. :)

Sevgili Modest.

Kurnazlığı Filiz yapınca tuhaf olur. Ama kendi eliyle kendi ateşe attığı için kurnazlığı yaparım alt ederim düşüncesi var.

Kurnazlık Filize kısa süre yardımcı olur. Bir süre sonra Kurt Kuzuyu kapar.

sinem*
03-04-07, 17:21
Forum yetenek kaynıyor :) şiirler,yazılar valla harikasınız...

kurşuni yazı çok güzel olmuş ellerine sağlık...birleşsinlerde biz o zaman nasıl güzel şeyler yazarız :)

Filizim şiirlerin gene harika olmuş ...bu seferde yılmazdan filize olana bayıldım :)

Bu hafta yılmaz bebeği inşallah öğrenir :) sonra filiz için endişelenmesini izleriz:)

secoms
03-04-07, 17:22
Filizim yazmıs oldugun şiirler enfes.. Önceden de dediğim gibi forumumuzda harcanan bazı arkadaslar var :img-wink: Bunlardan biri de Kursuni tabiki :img-wink: Walla nefis yazmıssınız ellerinize saglık..

ferman336
03-04-07, 17:24
Demek yılmazın yaptığı şeyler doğruluk değerleriyle örtüşmüyor :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

sanırım o iletinin cevabı da böyle birşey olur :img-hyste :img-hyste

filizim+y
03-04-07, 17:24
Özlemin doruklarındayız, bir kanat uzaklığında gökyüzü ve beklenen büyük final. Oysa bizler çok uzaklarda bir yerdeyiz … Belki Türkiye‘de belki Almanya da, belki bunlarin hic birinde… Elimizi uzatsak dokunamayiz… Ama yorumlarimiz bizi bize ve onlara baglayan…Özlesek bizi kavusturan… Biliyoruz ki, dizi bitecek, ama dostluklar sürecek…Ne gerek var ki birbirimizi kirmaya ve germeye…Varken birlikte keyifli sohbet etmeler…Sizlere soruyorum…Beni duymasanizda…Ben güzel yorumlarinizi bekliyorum…Nasil Filiz Yilmazi bekliyorsa, Yilmazda Filizi…

cnm kurşunim ellerin ve yüreğin dert görmesin yazının tamamı müthiş son kısmını almam vurgulamak maksatlıdır, kesinlikle etkilenmeyen olmamıştır bir nevi benimde duygularımın tercümanı oldum, paylatşığın için sağol cnm iyi ki varsın benim gibi düşünen birisi olduğun için de ayrı bir teşekkür benden sana...

ismailsurucu
03-04-07, 17:30
Sevgili forumdaslarima,

Sizlere doğrultuyorum yönümü, yüreğimi… Saçlarımı okşayan rüzgarlara, dipteki acılara, çığ düşmüş yollara… Sisiz kalmayı kaldırmıyor yüreğim, özlüyorum o güzel yorumlarinizi. Güzel yorumlariniza hasretin yaktığı günlerle geçip gidiyor ömrüm.

Sizlerle bu güzel forumda tartismak, konusmak ve yorumlari paylasmak istiyorum
Ama forumuza ihanetler yazılıyor, yetmiyor gücüm, yeniğim, çaresizim, acizim… Suya düşüyor anılar, ıslanıyor duygu tellerim, düzen tutmuyor saz… Yine de ümitliyim, yine de ümidimi yitirmeden yaşıyorum…

Ateşi sönmüş bir küldeyim, her yer karanlık; yalnız bırakılmış çöllere dönüyorum… Dönsün artık gittiğiği diyarlardan keyif veren yorumlarin yazarlari… Yağmura hasret topraklar gibi bekliyor forumun okurlari keyif almaya doyamadiklari paylasimlari..

Gelin artik, özlemde gül damlıyor, gül’de özlem!.. Dizimizin her kıyısinda sevda kokuyor güller, ayrılıklar özlem kokuyor …
Gelin, nisan yağmuru gibi yağsin yorumlariniz gerginlik mesajlarin üzerine, söndürsün dizi karakterlere karsi olan öfke ateşini… Biliyoruz ki, Filizsiz hasretin ve acının yangınında kar yığını bir şarkıdır Yilmazin dudağın da zaman… Biliyoruz ki, Yilmazsiz bir yanı mecnundur Filizin kıyılarının, bir yanı leyla… Gelin,gelin senlendirin Allah aşkına forumumuzu…nede olsa az kaldi bitecek Filizin Yilmaza, Yilmazinda Filize olan bu hasret cok yakinda...

Ey Filiz aşk ehlinin sultanı, ey aşk iksiri, güzelliklerin yüreği, sevda mevsiminin en güzel iklimi gel artık. Yıllardır ki, yüreğini sana rehin tutuan Yilmaz, sana saklıyor içinin gizli yollarını.

Geniş ve yeşil çayırlar gibi seriyor yüreğini önüne , salkım söğütleri gibi eğelim forum arkadaslarim başımızı bu büyük askin önünde. Yürek tellerimizde hasret ateşleri yakıp, yıllardır bu yangınla bekliyoruz bu büyük kavusmayi … Bekliyoruz… Bir gün güneşin ardından, yağmuru içinden taşıyan bulutlar gibi tuttusun elleri diye… Biliyoruz ki, sabrımızin son sınırlarindayız…

Saygilarimla

nekadar doğru diyorsunuz arkadaşım.bırakalım aradaki dargınlıkları ve kırgınlıkları.dizi sona yaklaşmakta.haykıralım ne filiz yılmazsız,nede yılmaz filizsiz olabilir.herzaman filiz&yılmaz.

ferman336
03-04-07, 17:44
evet arkadaşlar öncelikle sevgili modlarımızdan da özür dileyerek birşeyler yazmak isterim ki niyetim kesinlikle ukalalık değildir bilginize;
sevgili kurşuninin de kastettiği gibi mantıklı,makul ve sıcak bir forumda konuşmak istiyorsak, öncelikle lütfen kullanıcıların yaptıkları yorumlara ve savundukları tezlere, size uymuyorsa cevabınız karşıt bir görüş açısını barındıran nitelikte şeylerle ve anti-tezlerle dolu olsun. karşı olmanız veya onun gibi düşünmüyor olmanız kısa cümlelerle "sen tekrar seyret, mantıksızsın, çok komik gibi" içinde hiçbirşey barındırmayan bir şekilde cevap yazma hakkını size vermez. kendimden biliyorum oldukça kırıcı bir durum oluşuyor. bunları söylüyorum ama belki de en çok yapan benim o da ayrı konu :img-hyste başta da dediğim gibi niyetim modlarımızın forumu düzenleme görevine halel getirmek değil sadece küçük bir katkıda bulunmaktır.saygıyla.

kursuni19
03-04-07, 18:27
Öncelikle yazimi begenen herkese tesekkür ederim, özellikle sevgili pinkzone, sinem, filizim+y, secoms, ismailsürücü ve ferman arkadaslarima. Hisslerinize azda olsa tercüman olabilmissem ne mutlu bana. Iyi varsiniz.

Not: Sevgili Filizim+y siirlerin cok güzel olmus, ellerine saglik

modest2000
03-04-07, 19:09
Bu bölüm Ömer çıkacak gibime geliyor (Cem tarafından).Yılmaz Filiz'i Cem'le beraber görecek v.b.Bebek konusu açıklığa kavuşmayacak.İlerleyen bölümlerde Handan Filiz'in tehlikeye düşmesi gibi bir durum karşısında Yılmaz'a gerçeği söyleyecek.Tahminlerim bunlar.:img-wink:

benim
03-04-07, 19:13
Özet gelmiş arkadaşlar .Ben yazamıyorum .Ihlamurlar Altında Resmi sitesinde yazıyor .kasadan belge çıkıyormuş bu arada Aslı'yı kötü bir sürpriz bekliyormuş.Ömer Ferideyle ilgili kararlar alıyormuş.Feride'de hayatıyla ilgili yeni kararlar alıyormuş.Ömer'i sevindiren bir haber oluyormuş.Filiz Cem'le ilgili önemli karar alıyormuş.
Bu haftada karar alan alana yanii

cemotara
03-04-07, 19:18
Arkadaşlar özet gelmiş öncelikle ömer hapisten çıkacak galiba sonra filiz cemden intikam almak için ömemli adımlar atacakmış
Birde ömer ferideyle ilişkini noktalamak istiyormuş
yılmaz ise kasadaki belgelerle cemi dahada sıkıştırıyormuş vede filiz ceme reddettemeyeceği teklifle gidiyormuş valla özet bu hafta çok iyi
Birde sanırım yılmaz bebeği yine öğrenemiyor vede filizle yılmaz arasında da hiçbir gelişme yok galiba

yesimcan
03-04-07, 19:19
Özet gelmiş arkadaşlar .Ben yazamıyorum .Ihlamurlar Altında Resmi sitesinde yazıyor .kasadan belge çıkıyormuş bu arada Aslı'yı kötü bir sürpriz bekliyormuş.Ömer Ferideyle ilgili kararlar alıyormuş.Feride'de hayatıyla ilgili yeni kararlar alıyormuş.Ömer'i sevindiren bir haber oluyormuş.Filiz Cem'le ilgili önemli karar alıyormuş.

aynen yaaa bu ne kadar karar acaba asliyi ne gibi bi kötü süpriz bekliyoo ??? ay cok merak ettim bide filiz cem konusunda ne gibi bi karar aliyoo acaba? ins yinee kötü bisey olmazzz offfff yaaa resmen bize sorular soruyolarrr

modest2000
03-04-07, 19:21

*Ömer'in sevineceği haber çıkacak olması bence.
*Aslı kötü sürprizle karşılacakmış.Tahminimin tersine demekki bebek konusu açığa çıkacak.
*Filiz Cem'e hayır diyemeyeceği bir teklifle gidecekmiş. Umarım ilk aklıma gelen şey değildir.:icon_sorr

sinem*
03-04-07, 19:23
68.bölüm özeti

Cem'den intikam alacağına yemin eden Filiz,amacına ulaşmak için önemli bazı adımlar atar.

Yılmaz,kasasında bulduğu bilgi ve belgelerle Cem'i iyice köşeye sıkıştırmaya başlar.

Feride ve Nevzat arasında bir şeyler olduğunu sanan Ömer, büyük bir aşkla sevdiği Feride ile yollarını ayıracak mı?... Feride hayatıyla ilgili önemli kararlar alır.

Cezaevinde zor günler geçiren Ömer,hangi haberler sevinecek?

Hastalığının belirtileri her geçen gün daha da ilerleyen Aslı'yı kötü bir sürpriz beklemektedir.

Filiz,Cem'e hayır diyemeyeceği bir teklifle gider.

bego87
03-04-07, 19:27
Ihlamurlar Altında
68.Bölüm Özeti

Cem'den intikam alacağına yemin eden Filiz, amacına ulaşmak için önemli bazı adımlar atar.

Yılmaz, kasasında bulduğu bilgi ve belgelerle Cem'i iyice köşeye sıkıştırmaya başlar.

Feride ve Nevzat arasında birşeyler olduğunu sanan Ömer ,büyük bir aşkla sevdiği Feride^yle yollarını ayıracak mı?..
Feride hayatıyla ilgili önemli bir karar alır.

Cezaevinde zor günler geçiren Ömer, hangi haberle sevinecek?..

Hastalığının belirtileri her geçen gün saha da ilerleyen Aslı'yı , kötü bir süpriz beklemektedir.

Filiz, Cem'e hayır diyemeyeceği bir teklifle gider.

nslmia
03-04-07, 19:27
Sevgili Arkadaşlar
Lütfen tek cümlelik mesajlar yazmayalım.
Herkese iyi yorumlar.

yesimcan
03-04-07, 19:28
bence bu bölüm yilmaz bebegi ögreniyoo.....aslinin kötü süprizidee yilmazinn bebegi asliyaa söyleyisi olucaktirr cünkü yilmaz bi kac bölümdür üstüne basa basa hep yalansizz dolansizz bir iliski diyoduu yanii gidipp herseyii asliya anlaticaktirr...

cemin hayir diyemicegi tekliftee filiz kesinn ömerii cikartmasi icin yüzük olayindaki gibi biseylerr söyler yada yaparrr cemdee hayir diyemezz ömerii cikartirr ömerde bu yüzdenn sevinecektirrr

destina304
03-04-07, 19:28
sinem özet için teşekküler.bana kalırsa öemri sevindirecek olay hapisten çıkması.aslının süprizi bebeği öğrenmesi.filizin teklifi ömeri hapisten çıkart olcak.bence çok ama çok zevkli bir bölüm izlicez

arzuinan
03-04-07, 19:30
Filiz,cem'e hayır diyemeyeceği bir teklifle gider.

son cümleye takıldım kaldım. Filiz, Cem'e kesin evlenelim diyecek...

eyschann
03-04-07, 19:30
özeti okudum güzel bir bölüme benziycek anladigim kadariyla.....
Ya filiz ceme hayir diyemiycegi bir teklifle gidiyor diyor ?????
Insallah bizimki evlilik falan teklif etmez:::::::...
Buarda ömer anlasilan hapisden cikiyor buna cok sevimdim artik ciksinda yani, ferideyle ayrilacaklarin sanmiyorum.........
Asliyi bekleyen kötü sürpriz bence iylesemiyecek olmasidir cok gec falan kalinmistir son günlerini iyi gecir nasiyati duymustur doktorlar dan buda kiza kötübir sürpriz olmustur........
BU arada matrakaninda ilk defan tüyosu cikmadi ya cok sasirdim kasa bos cikacak demisti özetten anladigim kadariyla kasa baya bi dolu.....

destina304
03-04-07, 19:34

kesinlikle evlenme teklifi etmez.sadece ona öle darabdığı için cem herşeye evet diceğini için filizin isteğide ömeri hapisten çıkaretmak olcaktır.asla evlenmeyeceği kesin yada teklif etmeyeceğii kesin

byuzax
03-04-07, 19:35
Cem : Girin
Filiz : merhaba
Cem : Hoş geldin filiz haber verseydin keşke
Filiz : Uzatma len
Cem : tamam canım kızma
Filiz: Sana reddedemeyeceğin bir teklifim var ...

BABA FİLMİNİ İZLEYENLER BİLİR :img-hyste

yesimcan
03-04-07, 19:35

yokk böyle bisey olmazz filiz ceme ömerii cakartmasi icin imali laflarr ederr bunada cem hayir diyemezz ayni yüzükteki gibi hemen parayii öderr ve cemm hapisten cikarr ömer de bunu icin sevinir...

aslinin karsilasicagii kötü süprizz bebegii ögrenmesii olucaktirr cünkü yilmazz asliya herseyi anlatirr.....

matrakada diyoduu 68.b. bekleyinn cokk güzel sabredin falann demekii gercekten öyleymiss yilmazz bebegii ögreniyo yaa ben baska ne isterimm:):)

kursuni19
03-04-07, 19:37
Sevgili sinem, özeti ekledigin icin tesekkür ederim.

Yorumuma gelince

Cem'den intikam alacağına yemin eden Filiz,amacına ulaşmak için önemli bazı adımlar atar.

Bol bol Filiz Cem sahneleri bizi beklemekte, e buda Filizle Cemin ve Yilmazla Aslinin pisti olma durumunu yol acacaktir. Bakalim Filiz oyununu nasil sekilendirecek

Yılmaz,kasasında bulduğu bilgi ve belgelerle Cem'i iyice köşeye sıkıştırmaya başlar.

Demekki, kasa bos degilmis. Bakalim bilgileri Yilmaz ne sekilde degerlendirecek, umarim gercekten Cemi köseye sikistirmaya yeter

Feride ve Nevzat arasında bir şeyler olduğunu sanan Ömer, büyük bir aşkla sevdiği Feride ile yollarını ayıracak mı?... Feride hayatıyla ilgili önemli kararlar alır.

Yollarini ayiracagini hic sanmiyorum, ayirmak isteseydi Feridenin mektubunu yirtardi, ama mektubunu bile yirtmaya kiyamadi.
Feridenin önemli karari Ömere Nevzatla aralarinda birsey olmadigini ispatlamak olabilir, yada gecmisini ögrenmeye ve hatirlamaya hazir oldugunu düsünüp Nevzat tüm bildiklerini ögrenmeye gidebilir

Cezaevinde zor günler geçiren Ömer,hangi haberler sevinecek?

Muhtemelen hapisten cikacaktir ve buna sevinir, belki Yilmaz Cemin köseye sikismis oldugunu Ömere anlatir

Hastalığının belirtileri her geçen gün daha da ilerleyen Aslı'yı kötü bir sürpriz beklemektedir.

Demekki ilac tedavisi ise yaramayacak ve Aslinin tek kurtulusu ameliyat oldugunu söyleyecek doktorlar, yoksa mahaleli durumu ögrenip Asliya sirtmi cevirecek, yoksa büyük devlet sirri yani Filizin Yilmazdan hamile oldugunumu duyacak

Filiz,Cem'e hayır diyemeyeceği bir teklifle gider.

Bu teklifin ne oldugunu gercekten merak etmekteyim, evlenme teklifi edicek degil ya Filiz Ceme

modest2000
03-04-07, 19:39
Cem karşılıksız birşey yapmaz.Filiz'in teklifini de red edememesi için bir karşılık alması gerekir.Demekki Filiz'in somut bir önerisi olacak.İki güzel lafa Cem fazla bişey yapmayacaktır. Filiz Cem'in evlenme teklifini kabul edebilir.Planı da tüm mülkleri geri almak ama evlenmemek olur.Tabi sonunda da Cem'in gazabına uğrayacaktır.

cemotara
03-04-07, 19:39
Filizin ceme reddetemiyeceği teklif ne acaba bence bizler için kötü süpriz olacak acaba evlenme teklifini filiz kabul mu edecek çok merak ettim şimdi bari bir an önce fragman çıksada sahneleri izlesek

yesimcan
03-04-07, 19:44
Filizin ceme reddetemiyeceği teklif ne acaba bence bizler için kötü süpriz olacak acaba evlenme teklifini filiz kabul mu edecek çok merak ettim şimdi bari bir an önce fragman çıksada sahneleri izlesek

yapmayinn yaa yüregime inicek simdi:) öyle biseyyy olursa isterr filiz oyun yapsin ceme ister ciddi fark etmezz benim yine kalbime inerr ama böyle bisey olmazz hic zanletmiyorumm....filiz kesinn ceme ikii güzel laff söylerr:img-hyste cemdee tmm cnm bnmm ben gidip ömeri cikarimm derr bana öyle geliyoo.....

Neslihan17
03-04-07, 19:54
olayların sıralanışına göre filizin teklifi ömeri çıkartması değil bence. evlenelim diye cemi oyuna getirebilir. o yolla da kaybettiği her şeyi geri alacaktır. kasanın boş çıkmaması süper olmuş. yani o kasadan hiç umudum yoktu ama umarım işe yarar bişeyler bulabilirler. tek isteğim fatihe zarar gelmemesi. yazık adam ortada helak olacak diye üzülüyorum. ben bebek konusunda hala ümitsizim. aslıyı bekleyen sürpriz bence başka. en büyük ihtimal de ameliyat olacak olmasıdır. bi çok arkadaşın dediğinin tam tersine benim bu bölümden hiç umudum yok. bol bol filiz-cem, aslı-yılmaz sahnesi seyredeceğiz. katlanılmaz bişey bu yaaa!..

destina304
03-04-07, 19:54
arkdaşlar evlilik teklifine evet demez.hayatta filiz ne demişti annesine assla onla evlenmem beraber olmam .sadece bana zaman ver ve soru sorma dedi.yani sadece onunla beraber gezip onu kandırıp elinden herşeyi almaya çalışcak okadar

modest2000
03-04-07, 19:58
Yılmaz bebeği öğrenirse,Filiz de Cem'le mülkleri karşılığında evlenmeyi kabul ederse işle iyice karışır.Yılmaz Filiz'i Cem'le görecek ve evleneceğini duyacaktır,Filiz'in planından bihaber olacaktır.Hem bunun oyun olduğunu duysa da bakalım kabul eder mi?
Olaylar böyle gelişirse,bizim Yılmaz'ın pişmanlığını görmemiz yine mümkün olmayacaktır.:icon_sorr

Buket_TY
03-04-07, 20:03
Keske boyle bir cumle olsa:Yilmaz hayatinin yonunu degistirecek bir gercegi ogrenir ve derinden sarsilir... Bu bize ogrenicegini garantilerdi.
Ama bence once Asli ogrenecek ve sonra YIlmaz.....

byuzax
03-04-07, 20:18
bakın ömer yılmazdan cemi sıkıştırdığına dair haberi alır ömer buna sevinir . Sonra tam yılmaz çıkacakken

Ömer :Yılmaz!
Yılmaz: Efendim ömer
Ömer: Filizle konuştunuz mu ?
Yılmaz: Ömer filiz artık cemin çocuğunu taşıyor onu hala seviyorum ama...
Ömer: Anlıyorum . Filiz sana söylemedi demek...
Yılmaz: Neyi ?
Ömer: Yılmazz Sen filize boyle birşeyi yakıştırıyor musun ?
Yılmaz: Biraz daha açık ol ...
Ömer: Yılmaz filiz senin bebeğini taşıyor !
Gardiyan : Süre doldu !!!
Yılmaz: Ne nasıl yani ?
Ömer: Benden duyduğunu söyleme....

yesimcan
03-04-07, 20:19
arkadaslarr özetlerr dee hic birseyi belli etmek istemiyolarr hep üstü kapali yada soru seklinde özette yilmaz hayatini tamemen deyistiricekk bi süprizle karsilarsir olsaydiozamann ne heycan kalicaktikii yanii bizz biliyo olucaktikk onlarda bunu istemediklerii icin aslidan girmis olamazlarmi?? yanii asli kötü bir süprizle karsilasiyoogibi biseylerr lenn bize ikilemde koymak icin yapmis olamazlarmii neysee bilemiyorumm ama filiz asla ceme gidip evlenme teklifine evet demezz yaniii böyle bisey olabilir ama olursaa zatenn sacmaliyolarr 15 b. baba baba olacaginii daha bilmiyo en büyük sacmalik buu bide üstüne bu eklenirseee vayyy halimizeee

özete bakalirsaa ve sizin yorumlarinizi okudukcaa bendee bu bölümden ümidimii kesiyorumm her bölümm bisey olmadan gectigi gibi bu bölümde öyle olurr yilmazdaa 72.b. bebegi ögrenirr ne diyebilirimkiii

medsul
03-04-07, 20:21
özeti eklediği için sinem teşekkür ederim:img-wink:
efendim filizin intikam planlarina devam etmesi güzelde benim en
büyük korkum cem&filiz sahnelerinin suyunu cikarmalari
inşallah böyle bir sacmalik yapmazlar ben filizin ceme iyi davranip evi felan üstüne mi yapacak yani filiz tıpkı cemin onlara yaptiği gibi yüzüne gülüp bu
işi hukkuki yollardan halletmesi yani delil bulmak için iyi davransin evi üstüne
yapmak için degil inşallh evlilik teklifini kabul etmez bu bir oyunda olsa
ben istemiyorum beni rahatsiz ediyor:sad53:

modest2000
03-04-07, 20:35
özeti eklediği için sinem teşekkür ederim:img-wink:
efendim filizin intikam planlarina devam etmesi güzelde benim en
büyük korkum cem&filiz sahnelerinin suyunu cikarmalari
inşallah böyle bir sacmalik yapmazlar ben filizin ceme iyi davranip evi felan üstüne mi yapacak yani filiz tıpkı cemin onlara yaptiği gibi yüzüne gülüp bu
işi hukkuki yollardan halletmesi yani delil bulmak için iyi davransin evi üstüne
yapmak için degil inşallh evlilik teklifini kabul etmez bu bir oyunda olsa
ben istemiyorum beni rahatsiz ediyor:sad53:

Ben içinde evlilik olsun ya da olmasın hiç bir oyunu kabul etmiyorum:img-wink:
Umarım dediğin gibi iyice suyunu çıkarmazlar.
Bu arada dikkatimi çekti.Her ne kadar çok farklı konseptlerde de olsa iki dizide de paralel şekilde hamile bayan karakterler aynı dönemde ateşle oynuyorlar.:img-wink:

medsul
03-04-07, 20:41
Yılmaz bebeği öğrenirse,Filiz de Cem'le mülkleri karşılığında evlenmeyi kabul ederse işle iyice karışır.Yılmaz Filiz'i Cem'le görecek ve evleneceğini duyacaktır,Filiz'in planından bihaber olacaktır.Hem bunun oyun olduğunu duysa da bakalım kabul eder mi?
Olaylar böyle gelişirse,bizim Yılmaz'ın pişmanlığını görmemiz yine mümkün olmayacaktır.:icon_sorr

evet ya işin birde o yünü var ben kac haftadir bekliyorum yılmazın pişmanliğini izlemek için ama ne mümkün şunun şurasinda finale ne kadar kadli daha yılmaz gercekleri ögrenecekte filizden af dileyecek
inşallah uzun bir zaman yılmazın pişmanliğini ve filizin peşinden koştugu
bölümleri izleriz tek istediğim bu aamma ne yalan söylüyeyim sanki iki bölüm felan sorna barişmasinlar zaten yılmazın aşkini görmüyorum sürünsünde biraz
büyük aşkini izliyelim:img-wink:

levoo
03-04-07, 20:41
Aslı'yı bekleyen kötü sürpriz ne?
Ömer'i mutlu eden haber ne?
Feride'nin kararı ne?
Yılmaz'ın bulduğu belgeler ne?
Filiz Cem'e ne teklif edecek?

byuzax
03-04-07, 20:51
Feride'nin kararı ne?

1-Bi fikrim yok filizin hamileliği olabilir...
2-Yılmazdan Ömeri sıkıştırdığına dair haber...
3-bİlMEM...
4-şu paravan şirket...
5-Brçok sy...

denmavi
03-04-07, 20:53
Bu sıralar fragmanda yayınlanır. O zaman bazı soruların çözümlerine ulaşabiliriz. Şimdi kafa yoruyoruz ama bakalım fragmanda bize ipucu verecek bir yer olacakmı.

modest2000
03-04-07, 20:54
Feride'nin kararı ne?

İnşaat işine girişirken Cem sözleşme metninie değil de hile ile başka bir belgeyi imzalatmıştı.Sonra nedense bu unutuldu.Belki ona ilişkin bir belge bulunur.Önemli bir belge bulunursa ve onu Filiz'le paylaşırsa Filiz'in Cem'le intikam oyunu devam etmez herhalde.Çünkü Cem zaten biter.Ama Filiz-Cem oyunlarını devam ettireceklerse mantıken Yılmaz'ın önemli bir belgeye ulaşamaması gerekir.

medsul
03-04-07, 20:59
acaba yılmaz kasada bir şeyler bulacaği kesin heralde ilki
şu paravan şirketi hakkındadir ikinciside acaba tekinerlerin evinin tapusu
olabilirmi sahi yılmaz evi cemin aldiğini biryerlerden duydumu acaba
hatirladiğim kadariyla bilmiyor
birşey kafasina dak dak eder diyorum ama gecen bölümde bile dak
etmediyse bu bölüm hiç olmaz

denmavi
03-04-07, 21:15
Evlilik teklifini kabul etse bile evlenene kadar Cem'den intikamını almak isteyecektir.Yani evlilik teklifini kabul etse bile bu birşeyi değiştirmez sadece Cem'i daha da saf bir hale getirtmiş olur.
Ama Cem, evlilik işinin bir düzmece olduğunu anlarsa işte o zaman hayalleri yıkılan bir psikopat neler yapabilir bir düşünün :img-yes:

gülbeşeker
03-04-07, 21:15
İnşaat işine girişirken Cem sözleşme metninie değil de hile ile başka bir belgeyi imzalatmıştı.Sonra nedense bu unutuldu.Belki ona ilişkin bir belge bulunur.Önemli bir belge bulunursa ve onu Filiz'le paylaşırsa Filiz'in Cem'le intikam oyunu devam etmez herhalde.Çünkü Cem zaten biter.Ama Filiz-Cem oyunlarını devam ettireceklerse mantıken Yılmaz'ın önemli bir belgeye ulaşamaması gerekir.

bence de çok önemli bir belge olmaması lazım ayrıca aslının karşılaşacağı sürpriz ameliyat olmasının kesinleşmesidir filizn teklifi de ömeri hapisten çıkarması karşılığında cemin evlilik teklifini yeniden düşüneceği veya kabul edeceği yönündedir bence ve yılmaz bu bölümde de çocuğu öğrenmiyor dizi haziranın sonuna kadar sürecek sanırım bu yüzden bu çocuk meselesini uzattıkça uzatıyorlar benim de sabrım kalmadı artık.

Buket_TY
03-04-07, 21:19
Filizin bebegini ogrenir, ama Yilmaz ogrenmez
Cezaevinden cikar
Feride'nin kararı ne?
Bilmem, mualla'yi dovsun lutfen!!!!
Paravan sirketinin nerede oldugunu
Senin sirketinde calismak isterim, tabi sen kabul edersen. Buda olmaz cunku teklif felan degil, ama asla evlenme teklifi olmaz....

jojoo
03-04-07, 21:24
bnce tedawısının mumkun olamıyacağını öğrenecek
elifin yaptığı resımi gorunce mutlu olabılır
Feride'nin kararı ne?
walla ferıde karakterını tam olarak çozmuş değilim o yuzdn fıkrım yoq
cemi köşeye sıkıştırıcak bı belge olsunda kı ole oluomuş belgenın ıçerığı bnı ılgılendırmıyo
walla bu kzıın sağı solu bellı değil her an herşeyi teklif edebilir o yuzdn yanlş bı yorum ypmk ıstemıorum

Buket_TY
03-04-07, 21:25
önceden weırlen tuyolarda kasadan bırsey çıkmıyacaktı yazıyor ama özette yılmaz kasadakı belgelerle cemı koseye sıkıştıracak yazıyo

Vallah bende bunu anlam veremedim. Matraka yanilmazdi, neyse onunda bir bildigi vardir herhakde. Moderatorlerden birisi artik 68.bolumu acsin diyorum degilmi? Ozet ulasdi elimize, sanirim bu aksam binbir gece sirasinda yada yarin sabah fragman da gelir. 67.bolum yorumlari herkes yazdi....

denmavi
03-04-07, 21:26
Arkadaşlar neden Aslı'yı kötü süpriz bekliyor derken bebeği öğrenmesi aklınıza geliyorki ? Sizce bebeği nasıl öğrenecek ? Onları bir daha karşılaştıracak etken ne olacak ?

Aslı ile Filiz birbirlerinden bağımsızlar. Onları biraraya getirecek bir neden yok; vardı bitti geçen bölüm. Filiz mutluluklar diledi ve gitti.

ares7
03-04-07, 21:30
Ya arkadaşlar boşuna ümitlenmeyin.Hem nerde çıkartıyorsunuz, yılmazın bebeği öğreneceğini ben özetten ole bişi olacağını anlamadım.

gzd_gzd
03-04-07, 21:34
öncelikle özet için çok teşekkrler S