Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 16

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

filizim+y
24-03-07, 13:55
sevgili artılı filizim sorarım bunu bir gün filiz yaptımı böyle bir fedakarlığı filiz yılmaz için ne zaman yaptı.sevdiğin için endişenlenmek farklı bu farklı aşk fedakarlıkta demektir.ama bunu göremedim ben hiç filizde kusura bakmayacaksın doğruya doğru

sevgili matrakam yine bulmuşsun bir yer kaçırmamışsın bakıyorum da:img-wink: filizin yaptığı fedakarlıklar da ama bence ver sence yoktur birçok kez fedakarlık yapmıştır ama sonuç etkili olmuş mudur hayır yaptıkları çok abartı şeyler belki senin beklediğin gibi şeyler değildir ama sonuçta var bunlar es geçilmez, hem fedakarlık diyorsan bu fedakarlıkta bulunmayan bir de yılmaz tarafı var değil mi onu es geçmemek lazım bence,

filiz yeri geldi yılmazı seçti, onu kaybetmeme pahasına vazgeçmeyi denedi, onurunu yıkmasına rağmen aşkına yenildi nitekim kendince birşeyler yaptı elle tutulur birşeyi var peki yılmazın bir fedakarlığı var mı bence sadece sevmekten başka bir fedakarlığı yok hisse olayını söyleyeceksin sanırım bunda da bir bit yeniği var diye saymıyorum:img-yes:

matraka
24-03-07, 13:55
Ekşi Sözlük Yorumu

billur sesli ablamızın beni bağımlısı yaptığı dizidir, hani şu bursaya yerleşen.. o canım şarkılarla beni her hafta ekran başına bağlayan ses gitti, yetmedi jeneriği bestelediler, titreyen sesiyle intizarı dinler olduk her hafta.. izlemeye harcadığım zamana acımaya başladım.. ayrıca bu akşamki bölümden sonra dizinin finalini az çok kestirmekteyim... kötülerin güldüğü şu fani dünyada, cem emellerine ulaşır ve filizle evlenir.. aslının da ciddi sağlık problemleri ortaya çıkar.. tesadüfün böylesi demeyin, aylar sonra aslının tedavi olmak için yattığı hastane ile filizin doğum yaptığı hastane aynıdır... aslıyı ziyarete gelen yılmaz, kucağında bebeğiyle taburcu olan filizi* görür veee haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyy (o bilindik muzik duyulur bir anda).. yılmaz bebeğini bıyıklarından tanır..*

o sözlüğe zaten normal birşey yazsalar kafamı kırıcam herkes kendi kafasına göre yorum yapıyor dizinin bu gidişatla lakası yok ama nerde kime anlatıyorsun galina intizarı dinlemeyi çok seven birisi:img-hyste :img-hyste intikam almak istemiş ama ben nedense bende kaldı ellerinle başlayan şarkıyı seviyorum nedense

tolgahuzur1
24-03-07, 13:56
Mualla hanım bölüm içerisinde kaç kere torun kelimesi kullandı hatırlamıyorum. Görende hiç torun sahibi olmamış der.Gül gibi Ahmet var karşısında ,Yoksa kız evladının doğurduğu çocuk torun sayılmıyor mu merak ettim.Bana sanki Filiz'in bebeğini öğrendiği zaman Yılmaz'ın bu kadar çok çocuk sahibi olmasını isteyen Mualla hanım , bu çocuğu istemeyecek gibi geliyor.Torun olursa illa Aslı'dan olsun istiyor.

ee sevgili benim erkek evladın çocuğu bir başka olur sonuçta.. bunu hepimizde iyibiliriz.. birde muallanın ben torun torun diye tutturmasına kızdım..zaten yoldabir tane var.. acele etme önce oğlum öğrensin sonra da sen öğrenirsin.:img-hyste

akşam en sinir olduğum sahne yüzük çıkarma sahnesiydi.. yani bizim yılmaz aslıya neden çıkardın diye sorarken!! filize hiç bir şey sormaması (dizi boyunca) beni acayip sinirlendirdi.. yahu filiz ile o kadar ayrıldınız bir kere niye sormadın neden diye..:icon_whis

sinem*
24-03-07, 13:56
orda yılmaz tercih felan edilmedi sevdiğine hastaneye kadar eşlik etti nasıl olduğunu öğrenmeden annesine koştu ondan sonra gene yılmazdan uzaklaştı yılmaz filizde hep korktu çünkü filizin elinde4n kayıp mgitmesi bir çok kere yaşadı ve bu oldukça kolaydı güvenemedi arkamda tapu sevdiğim var benim diyemedi ama ömer bu duyguyu yaşayan kişi şimdi anlatabiliyormuyum

bu da bir bakış açısı bir olaya nerden bakarsan öyle görürsün hesabı :) ben annesi hastanedeyken telefonu kapatıp kimi tercih ettiğinin belli olduğunu söylerim sen hastaneye bıraktıktan sonra annesine gitti diye tercih olmadığını söylersin ...alıştık artık :):)

Nedense dizide her karakter yeri geldiğinde fedakarlıklar yaptı ama bazı yerlerde bazıları öne çıktığında diğerlerinin yaptıkları unutuluyor..

forever_bim
24-03-07, 13:57
bende o konuya girmiyorum sadece sahnelerde gördüklerimi yazıyorum hasan demekki iş seven kadında bitiyormuş diyebiliyorum artık herkese mükemmel gelen filiz bana gelmiyor bunu izah etmeye çalışıyorum yapmayayımmı ?

Valla ben kendim yazmayacağım o konuda birşey diyorum. Sen sonuna kadar özgürsün. Evet Feride'ninki büyük fedakarlık, herkes yapmaz bunu yapamaz. Ama bıçaklanma sonrası gitseydi de daha anlamlı olabilirdi.

Bir gerçek var matraka Feride Ömer'in aşkı her engelde biraz daha büyüyor. Bu açıdan bakınca izlenebilirlik artıyor. Sadece seni seviyorumla sınırlı değil bu aşk, senin için kendimden vazgeçebilirimden tut da, seni herşeyinle kabul ettim, seni tüm kötülüklerden korumak istiyoruma kadar herşey söylemek mümkün.

medsul
24-03-07, 13:58
sevgili artılı filizim sorarım bunu bir gün filiz yaptımı böyle bir fedakarlığı filiz yılmaz için ne zaman yaptı.sevdiğin için endişenlenmek farklı bu farklı aşk fedakarlıkta demektir.ama bunu göremedim ben hiç filizde kusura bakmayacaksın doğruya doğru

sevgili matraka filizin fedakarlik konusuna gelince yılmazı ömerin dövdürtüğünü
sandiği ve mualla hanımım filizi ziyaret ettiğinde oglumdan uzat dur felanderken
filiz yılmazdan uzat durdu ve senin ölümüne pahasine senle olamam dedi
uzanlar yılmazın iyiliği için ondan ayrılmayi düşündü hatırlarsan

tolgahuzur1
24-03-07, 14:00
sevgili matrakam yine bulmuşsun bir yer kaçırmamışsın bakıyorum da:img-wink: filizin yaptığı fedakarlıklar da ama bence ver sence yoktur birçok kez fedakarlık yapmıştır ama sonuç etkili olmuş mudur hayır yaptıkları çok abartı şeyler belki senin beklediğin gibi şeyler değildir ama sonuçta var bunlar es geçilmez, hem fedakarlık diyorsan bu fedakarlıkta bulunmayan bir de yılmaz tarafı var değil mi onu es geçmemek lazım bence,

filiz yeri geldi yılmazı seçti, onu kaybetmeme pahasına vazgeçmeyi denedi, onurunu yıkmasına rağmen aşkına yenildi nitekim kendince birşeyler yaptı elle tutulur birşeyi var peki yılmazın bir fedakarlığı var mı bence sadece sevmekten başka bir fedakarlığı yok hisse olayını söyleyeceksin sanırım bunda da bir bit yeniği var diye saymıyorum:img-yes:

yani pes filizim.. daha nasıl fedakarlık olsun.. anladım ben seni sen filizci olmuşsun.. hadi hayırlı olsun.. :img-hyste :img-hyste yılmaz ömeri hapisten kurtardı şirketi batmaktan kurtardı.. ee bunlar fedakarlık değil mi? 4 sene bekledi bu fedakarlık değil mi? hisse olayında nasıl bir bit yeniği var anlıyamadım.:icon_whis yaa sen diziyi farklı bir gözle iziliyorsun yada ben diziyi iyi izliyemiyorum...?

tolgahuzur1
24-03-07, 14:03
Valla ben kendim yazmayacağım o konuda birşey diyorum. Sen sonuna kadar özgürsün. Evet Feride'ninki büyük fedakarlık, herkes yapmaz bunu yapamaz. Ama bıçaklanma sonrası gitseydi de daha anlamlı olabilirdi.

Bir gerçek var matraka Feride Ömer'in aşkı her engelde biraz daha büyüyor. Bu açıdan bakınca izlenebilirlik artıyor. Sadece seni seviyorumla sınırlı değil bu aşk, senin için kendimden vazgeçebilirimden tut da, seni herşeyinle kabul ettim, seni tüm kötülüklerden korumak istiyoruma kadar herşey söylemek mümkün.

evet modum sana katılıyorum feride ve ömer ilişkisi her geçen gün biraz daha kenetleniyor.. acaba ayın olay yılmazın başına gelse filiz yaparmıydı:icon_whis feridenin zamanlamasında bir sorun görmüyorum .. mahkemede 2,5 yılı duyunca o da ömer dışarı çıkamıyacak diyince mecburen nevzatı aradı ve elbiseyi giydii

NOT: elbise de çok yakışmışştı haaa:good:

matraka
24-03-07, 14:03
bu da bir bakış açısı bir olaya nerden bakarsan öyle görürsün hesabı :) ben annesi hastanedeyken telefonu kapatıp kimi tercih ettiğinin belli olduğunu söylerim sen hastaneye bıraktıktan sonra annesine gitti diye tercih olmadığını söylersin ...alıştık artık :):)

Nedense dizide her karakter yeri geldiğinde fedakarlıklar yaptı ama bazı yerlerde bazıları öne çıktığında diğerlerinin yaptıkları unutuluyor..

yanlışın var bir kere filiz telefonu kapalı iken annesinin hastanede olduğunu bilmiyordu evet haklısın bakış açısı diyelim ama tekrar söylüyorum sevmek ona sadık kalmak mı oldu sadece veya herşeye rağmen dimdik ayakta kalmakmı şimdi düşünüyorumda acaba diyorum filiz yerinde feride olsa nasıl davranırdı yılmaz genemi tercih edilirdi neden bu soruyu soruyorsan artık filizin ayakta durmaya güçlü durma çabalarını hiç takmıyorum ve önemsemiyorum neden kendi için olduğu için filiz yılmaz için olmadığı için gerisi boş demekki filiz gerçekten suçlanmayı haketmiş

ee gözüm kapalı sevdiğine güvenmek başkaymış onuda gördük dizide şükürler olsun demek istediğimi sahneleri nedense feride ömerde görmeye başladım

filizim+y
24-03-07, 14:04
yani pes filizim.. daha nasıl fedakarlık olsun.. anladım ben seni sen filizci olmuşsun.. hadi hayırlı olsun.. :img-hyste :img-hyste yılmaz ömeri hapisten kurtardı şirketi batmaktan kurtardı.. ee bunlar fedakarlık değil mi? 4 sene bekledi bu fedakarlık değil mi? hisse olayında nasıl bir bit yeniği var anlıyamadım.:icon_whis yaa sen diziyi farklı bir gözle iziliyorsun yada ben diziyi iyi izliyemiyorum...?

ne pesi tolga hemen atlama dur matrakayı sinirlendirmek için yazıldı yılmaz kısmı sende hemen atladın yani ben sana pes diyorum, karşılıklı yapılan fedakarlıkların ben farkındayım azıcık sabretsen ne olur ama yok tolga buldu artılı filizin açığını dur hemen hasap sorayım modunda:img-hyste :img-hyste
yok yok acele eden ecele gider misali senin bu aceleciliğin bei öldürecek anladım ben senş, ama sen hala beni anlayamadın yanarım da ona yanarım:img-hyste :img-hyste hayırlı olacak birşey yok yanlış kutlama:img-yes:

forever_bim
24-03-07, 14:05
Sevgili modest

Şu görüşe katılıyorum. Evlilik için aşk lazım. Ama sadece aşk yetmez. Bencil olmamak lazım. Birlikte susabilmek lazım. Evli de olsalar bireylerin kendine ait alanları olması lazım. Saygı lazım. Hoşgörü lazım. Dertleri zamanında uygun zamanda irdelemek lazım. Konuşabilmek de lazım, birlikte susabilmek de lazım.

Sadece birine sürekli dokunarak aşk yaşanmaz. Herşey lazım bir ilişki için. Sabır lazım anlayış lazım. Seni seviyorum lafının içinin çeşitli emekle doldurulması lazım.

matraka
24-03-07, 14:06
sevgili matraka filizin fedakarlik konusuna gelince yılmazı ömerin dövdürtüğünü
sandiği ve mualla hanımım filizi ziyaret ettiğinde oglumdan uzat dur felanderken
filiz yılmazdan uzat durdu ve senin ölümüne pahasine senle olamam dedi
uzanlar yılmazın iyiliği için ondan ayrılmayi düşündü hatırlarsan

evet işte ben aşkta bunu arıyorum ölümünede olsa seninle olsunu arıyorum nedense bu cephede bunu göremiyorum yılmaz akının dediği gibi

filiz seni benden almaları için kaç gün gerekli
1 gün 4 gün bir hafta 4 senede dahamı söyle ne kaadar zaman gerekli
filiz biz(filiz-yılamz;)için çabalamadı kendisi güçlü durmuş hiç umrumda değil açıkcası

tolgahuzur1
24-03-07, 14:08
ne pesi tolga hemen atlama dur matrakayı sinirlendirmek için yazıldı yılmaz kısmı sende hemen atladın yani ben sana pes diyorum, karşılıklı yapılan fedakarlıkların ben farkındayım azıcık sabretsen ne olur ama yok tolga buldu artılı filizin açığını dur hemen hasap sorayım modunda:img-hyste :img-hyste
yok yok acele eden ecele gider misali senin bu aceleciliğin bei öldürecek anladım ben senş, ama sen hala beni anlayamadın yanarım da ona yanarım:img-hyste :img-hyste hayırlı olacak birşey yok yanlış kutlama:img-yes:

PU HAHAA:img-hyste Yahu çok güldürdün beni..:) yaa benden kaçmaz.. birde birşey dikkatimi çekti.. sen yine suçu aslıya bulmuşsun.. yani o kız sana ne yapsa yaranamaz.. sanki o ayırdı yılmaz ile filizi... birde kız delikanlı işte yılmaza hiç birşey söylemden yüzüğü attı... daha bu kızdan ne istiyorsun anlamdım..:img-help:

sinem*
24-03-07, 14:09
yanlışın var bir kere filiz telefonu kapalı iken annesinin hastanede olduğunu bilmiyordu evet haklısın bakış açısı diyelim ama tekrar söylüyorum sevmek ona sadık kalmak mı oldu sadece veya herşeye rağmen dimdik ayakta kalmakmı şimdi düşünüyorumda acaba diyorum filiz yerinde feride olsa nasıl davranırdı yılmaz genemi tercih edilirdi neden bu soruyu soruyorsan artık filizin ayakta durmaya güçlü durma çabalarını hiç takmıyorum ve önemsemiyorum neden kendi için olduğu için filiz yılmaz için olmadığı için gerisi boş demekki filiz gerçekten suçlanmayı haketmiş

ee gözüm kapalı sevdiğine güvenmek başkaymış onuda gördük dizide şükürler olsun demek istediğimi sahneleri nedense feride ömerde görmeye başladım

ben ömerle telefonu kapatırken ömerin yüzüne kapatmasından bahsetmiştim ...ma gerek yok bu tartışmalara ikiside bu aşk için çok emek verdi ne yılmazın yaptıklarını ne de filizin yaptıklarını es geçemiyorum...

feride ve ömer konusunda güvenme konusunda haklısın ...ama iki sezondur bu çift üzerine de yoğunlaşsalardı onların sevgisini de görürdük...bir de şöyle bir durum var ömer ve feride iflas nedeniyle neden bir güvensizlik yaşayacak onu anlamadım ...birisi ömere gidip feride hamile nevzattan falan diye bir şey mi dedi ya da ferideye gidip ömer seni aldatıyor gibi bir şey mi dediler...ya da başka güven zedeleyecek bir olayla mı karşılaştılar..

mıstaa
24-03-07, 14:10
yılmaz filizdede eliftede arkamda bir sevdiğim var diyebilecek güven ne zaman aldı hiçbir zaman sevdiklerinde hep seçilen değil tercih edilen adam oldu filizde ailesine bir çok kez tercih edildi eliftede başka birisine arkasında duran birine sahip olamadı

hep diyorlar aferin filize bak sevdiğine ihanet etmedi sevmek sadece bu değil sevmenin içini doldurmak lazım

Dediğin gibi matraka Filizin aşkının içini dolduramadığı yapmaya çalışdığındada yarım yamalak yaptığı kesin...
Hani 5 yaşındaki çocuğun elinden oyuncağını alırsında ağlar ya Filizinkide de o hesap..Kendini bir şeye kaptırıyor sonra kendiside inanıyor buna..
katil damgası olayında yılmazın tetikçi olduğuna o kadar emin olduki cananın evine gidip gazeteyi yılmazın yüzüne çarpıp hesap sorabildi..
Başlarda aslı ile yılmazın arasında bir ilşki var zannetti sırf bu yüzden bebeği söylemedi.niye peki yılmazın aşkından emin olmaya çalışıyordu.insana sormazlarmı yılmazı tanıyamadınmı diye yılmazın aşkının iki üç günde geçmeyecek kadar büyük ve asil olduğunu bilmiyormusun..
tamam yılmazın hatalarıda var ama bu ilişkinin buralara gelmesindeki aslan payı filiz tekinerindir...
birde anlamakta hayli güçlük çektiğim nokta filizin yılmazın para teklifine hayır derkenki gururu şirket şirket dolaşıp para isterken kayboluyor heralde o sırada gururunu buzluğa falan kaldırıyor büyük ihtimal....:)

bu arada reytinglerimiz muhteşem ötesi Allah nazarlardan korusun..:happy0064

tolgahuzur1
24-03-07, 14:10
Sevgili modest

Şu görüşe katılıyorum. Evlilik için aşk lazım. Ama sadece aşk yetmez. Bencil olmamak lazım. Birlikte susabilmek lazım. Evli de olsalar bireylerin kendine ait alanları olması lazım. Saygı lazım. Hoşgörü lazım. Dertleri zamanında uygun zamanda irdelemek lazım. Konuşabilmek de lazım, birlikte susabilmek de lazım.

Sadece birine sürekli dokunarak aşk yaşanmaz. Herşey lazım bir ilişki için. Sabır lazım anlayış lazım. Seni seviyorum lafının içinin çeşitli emekle doldurulması lazım.

iyide sevgili modum bu dediklerin sevgiden ve aşktan geçmez mi?:icon_whis
sen sevmediğin birine böyle davrnışlar sergilermisin...? şimdi ki insanlar görücü usulu bile olsa bi elektrik bir ısınma alamazlarsa istemiyorlar..

adalar
24-03-07, 14:11
ıhalamurlar altındayı izlemiyorum devamlı .
ama inşallah haftaya totaldede 1.olur.

medsul
24-03-07, 14:12
evet işte ben aşkta bunu arıyorum ölümünede olsa seninle olsunu arıyorum nedense bu cephede bunu göremiyorum yılmaz akının dediği gibi

filiz seni benden almaları için kaç gün gerekli
1 gün 4 gün bir hafta 4 senede dahamı söyle ne kaadar zaman gerekli
filiz biz(filiz-yılamz;)için çabalamadı kendisi güçlü durmuş hiç umrumda değil açıkcası

zaten bence yılmazı ölümüne sevdiği için ondan ayrılmayi düşündü
çünkü ölümüne sevmek sevdiğinin ölmesini degil onsuz onun için ondan ayrılmak demektir filizde bunu düşümdü:img-wink:

filizim+y
24-03-07, 14:12
PU HAHAA:img-hyste Yahu çok güldürdün beni..:) yaa benden kaçmaz.. birde birşey dikkatimi çekti.. sen yine suçu aslıya bulmuşsun.. yani o kız sana ne yapsa yaranamaz.. sanki o ayırdı yılmaz ile filizi... birde kız delikanlı işte yılmaza hiç birşey söylemden yüzüğü attı... daha bu kızdan ne istiyorsun anlamdım..:img-help:

hani yakaldığın şeyde doğruluk payı olsa tamam diyeceğim de:img-hyste güldürmek güzeldir ne mutlu seni güldürdüysem:img-yes: nerde aslıya suç buldum arkadaşım onunla ilgili açıklamamı yaptım sen yine anlamıyorsun o yğrumları dön tekrar oku aslıya bulduğum tek suç hataya iştirakidir yoksa onları ayrıran diye birşey söylemedim ben:img-yes: bak ne diyorum o ayırdı demiyorum tolga neden inatlaşıyorsun benle, benim için yapması gerekeni biliyor onu yaparsa yaranacak inşallah o zaman bende aslıya methiyeler düzeceğim burada aşka gelip bir de şiir yazarım olur biter:img-yes: daha dur söylemeyeceği ne malum orada bitti, ne istediğimi yorumlarımı okuyorsan bilirisn:img-wink:

matraka
24-03-07, 14:14
Dediğin gibi matraka Filizin aşkının içini dolduramadığı yapmaya çalışdığındada yarım yamalak yaptığı kesin...
Hani 5 yaşındaki çocuğun elinden oyuncağını alırsında ağlar ya Filiz de o hesap..Kendini bir şeye kaptırıyor sonra kendiside inanıyor buna..
katil damgası olayında yılmazın tetikçi olduğuna o kadar emin olduki cananın evine gidip gazeteyi yılmazın yüzüne çarpıp hesap sorabildi..
Başlarda aslı ile yılmazın arasında bir ilşki var zannetti sırf bu yüzden bebeği söylemedi.niye peki yılmazın aşkından emin olmaya çalışıyordu.insana sormazlarmı yılmazı tanıyamadınmı diye yılmazın aşkının iki üç günde geçmeyecek kadar büyük ve asil olduğunu bilmiyormusun..
tamam yılmazın hatalarıda var ama bu ilişkinin buralara gelmesindeki aslan payı filiz tekinerindir...
birde anlamakta hayli güçlük çektiğim nokta filizin yılmazın para teklifine hayır derkenki gururu şirket şirket dolaşıp para isterken kayboluyor heralde o sırada gururunu buzluğa falan kaldırıyor büyük ihtimal....:)

bu arada reytinglerimiz muhteşem ötesi Allah nazarlardan korusun..:happy0064

evet filiz yılmaz olunca herkes bravo desin diye yapıyor herhalde ama filize güzel cevabı şirket sahibi verdi filiz ben böyle davranmazdım dediğinde şirlet sahibinin söylediği sözler tokat gibiydi kendi güçlü durmuş açıkcası umrumda değil

tolgahuzur1
24-03-07, 14:16
hani yakaldığın şeyde doğruluk payı olsa tamam diyeceğim de:img-hyste güldürmek güzeldir ne mutlu seni güldürdüysem:img-yes: nerde aslıya suç buldum arkadaşım onunla ilgili açıklamamı yaptım sen yine anlamıyorsun o yğrumları dön tekrar oku aslıya bulduğum tek suç hataya iştirakidir yoksa onları ayrıran diye birşey söylemedim ben:img-yes: bak ne diyorum o ayırdı demiyorum tolga neden inatlaşıyorsun benle, benim için yapması gerekeni biliyor onu yaparsa yaranacak inşallah o zaman bende aslıya methiyeler düzeceğim burada aşka gelip bir de şiir yazarım olur biter:img-yes: daha dur söylemeyeceği ne malum orada bitti, ne istediğimi yorumlarımı okuyorsan bilirisn:img-wink:

bak hala aslıdan birşeyler ekliyo yaaa:img-polic ciddi ciddi sen beni öldürecen..:img-hyste şimdi de aslı çöp çatanlık mı yapsın onu mu istiyorsun?? yani kız sevdiğini elleriyle başkasına versin.. pardon sözlüsünü diyecektim..:img-hyste senin şiir yazmanla düzelseydi aslı önce bizler düzelirdikl..:img-hyste ayrıca yok ben seni kesin anlıyorum sen artık filizci olmuşsun.. yılmaz veya aslıyı hiç desteklediğini görmedim..:good:

61MERVE61
24-03-07, 14:17
Oncelikle reytingler le basliyim alahim bu nasil bi duygu boyle super yaa alah nazardan saklasin silayi da gectik yaa...hedefimiz artik turkiyede de 1 gelmek ki ihlamurlar altinda avrupalilar tarafindan feci ilgi goriyor neyse
1 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 12,10 33,20

ne cok ilerlemisiz yaa simdi gelde oku bunlarca sayfayi....
dunki bolum gercekten superdi haketik yani 1olmaya..Yorumlari okuyup doncem ben size:)

filizim+y
24-03-07, 14:17
ben ömerle telefonu kapatırken ömerin yüzüne kapatmasından bahsetmiştim ...ma gerek yok bu tartışmalara ikiside bu aşk için çok emek verdi ne yılmazın yaptıklarını ne de filizin yaptıklarını es geçemiyorum...

feride ve ömer konusunda güvenme konusunda haklısın ...ama iki sezondur bu çift üzerine de yoğunlaşsalardı onların sevgisini de görürdük...bir de şöyle bir durum var ömer ve feride iflas nedeniyle neden bir güvensizlik yaşayacak onu anlamadım ...birisi ömere gidip feride hamile nevzattan falan diye bir şey mi dedi ya da ferideye gidip ömer seni aldatıyor gibi bir şey mi dediler...ya da başka güven zedeleyecek bir olayla mı karşılaştılar..

sinemcim bugün formundasın bakıyorum gayet ince noktalara değiniyorsun ellerine sağlık katıldığımı söylemesem de anladın sen zaten, bence de iki aşk karşılaştırılmamalıçünkü filizyılmaz ve fömer farklı kişiler ve farklı bir ilişki yaşıyorlar ve her iki aşkın da sınanma şekli ve fedakarlık şekli farklıdır aslı bunları karşılaştırdığımızda biz hata yapıyoruz bence:img-yes:

forever_bim
24-03-07, 14:18

feride ve ömer konusunda güvenme konusunda haklısın ...ama iki sezondur bu çift üzerine de yoğunlaşsalardı onların sevgisini de görürdük...bir de şöyle bir durum var ömer ve feride iflas nedeniyle neden bir güvensizlik yaşayacak onu anlamadım ...birisi ömere gidip feride hamle nevzattan falan diye bir şey mi dedi ya da ferideye gidip ömer seni aldatıyor gibi bir şey mi dediler...ya da başka güven zedeleyecek bir olayla mı karşılaştılar..

Ya Sinemcim 66. bölümdeyiz 47. bölümü tartışıyoruz.

Hem senin dediğin şeyi gidip Ömer'e yöneltseler Ömer gider Feride'yle konuşurdu bence. Nevzat olayı çıktığında onu seviyorsan aranızdan çekilirim diyor paşam daha ne yapsın?

Bu sefer kaybetmeye de niyeti yok çünkü Feride Ömer'in kendi deyimiyle başına gelen en büyük mutluluk.

Ha iki sezon degil de aslında bir sezon bile yıpratmak için uğraşılan çift Feride Ömer olsaydı ben onları da desteklemezdim. Bazı şeyler aşkın büyüsünü götürüyor. Filiz Yılmazda da aşkın büyüsü çoktan uçtu benim için.

matraka
zaten bence yılmazı ölümüne sevdiği için ondan ayrılmayi düşündü
çünkü ölümüne sevmek sevdiğinin ölmesini degil onsuz onun için ondan ayrılmak demektir filizde bunu düşümdü:img-wink:

medsul deli etme beni neden birlikte değil neden olsunda başına ne gelicekse ikimize gelsin öleyimde onun yanında öleyim değilde ondan vazgeçmek kim için ayrıca vazgeçti sevdiğinden feride sevdiğinin içeride kalmaya bu kadar dayanamadığı için fedakarlık yapıyor ama filiz ne için yaptı mualla içinmi ömer içinmi kim için yılmaz için bu fedakarlık mı oldu bak göre bu iş uzamadan ömer feride cephesi kendisini nasıl toparlayacak filiz yılmaz aşkında göremediklerimin hepsini bana inat olsun diye sunuyorlar bende direniyorum hewr seferinde yok diyorum boş bunların sevgisi kendi kendimi teselli ediyorum işte

modest2000
Sevgili modest

Saydıkların olmazsa olmaz zaten sevgili forever.Tek başına aşk yetmez evlilik için ama aşk olmadan da bu yola çıkılamaz.En azından ben öyle düşünüyorum.Yola çıkanların tercihleridir,saygı duyarım bu arada.:img-wink: Bu konularda ahkam kesmeye karşıyım,sadece düşüncemi iletmek isterim.Dizide de bu düşünceme yakın kadın karakter olarak Filiz'î (Aslı-Filiz arasından)görmekteyim.:img-wink:

pinkzone
24-03-07, 14:20
Görüşmeye gittiği şirket sahibinin tokat gibi cevabı kesinlikle profesyonelce.. Yani olması gereken bu.. Kardeşi bile gelse böyle davranacağını söyledi. Yani iş hayatında ciddiyet kararlılık önemli. Adam orda haklıydı. Her rica ile dava çekilseydi.. Şirket çoktan kapılarını kapatmıştı.

Gurur tuhaf birşey.. Yılmazdan para teklifi yada para diyince ortaya çıkıyor.. Her türlü şekilde reddediliyor.

Ama gidip ricada bulununca da gurur derin dorundurucuya kaldırılıyor.

Sanırım Filizin havaları sadece Yılmaza.. Yılmaz ve para cümleleri birlikte geçince.. :) Gurur şaha kalıyor.

lawinia
24-03-07, 14:20

feride ve ömer konusunda güvenme konusunda haklısın ...ama iki sezondur bu çift üzerine de yoğunlaşsalardı onların sevgisini de görürdük...bir de şöyle bir durum var ömer ve feride iflas nedeniyle neden bir güvensizlik yaşayacak onu anlamadım ...birisi ömere gidip feride hamle nevzattan falan diye bir şey mi dedi ya da ferideye gidip ömer seni aldatıyor gibi bir şey mi dediler...ya da başka güven zedeleyecek bir olayla mı karşılaştılar..

bi de sunu ekleyebilirim ömer ferideye devamlı eski hayatına dönebilirsin diyor yani feride beni bırakmaz diyemiyor tabi hak veriyorum burda ömere ama denildiği gibi tam bi güven yok. simdi feride nevzata döndü denirse ömere, ömer hayır gitmez asla diyemeyebilir feride için. bu askı cok seviyorum ama daha bi sınav olmadı onlar için. yılmaz zamnında iflas etse eminim filiz de onun yanında olurdu eger iflasa sınav denirse.

filizim+y
24-03-07, 14:22
bak hala aslıdan birşeyler ekliyo yaaa:img-polic ciddi ciddi sen beni öldürecen..:img-hyste şimdi de aslı çöp çatanlık mı yapsın onu mu istiyorsun?? yani kız sevdiğini elleriyle başkasına versin.. pardon sözlüsünü diyecektim..:img-hyste senin şiir yazmanla düzelseydi aslı önce bizler düzelirdikl..:img-hyste ayrıca yok ben seni kesin anlıyorum sen artık filizci olmuşsun.. yılmaz veya aslıyı hiç desteklediğini görmedim..:good:

sen ne beklediğimi hatırladın mı:img-wink: kim kimi öldürecek sen ce böyle yazarak sen beni öldürecen gibi hala odunumun parası diyon:) aslıdan istediğim çöpçatanlık değil bak yanlış hatırlamışsın biraz daha düşün bulamazsan yardımcı olurum:) sevdiğini versin değil ki istediğim:img-yes:
bak bunu doğru söyledin şiir yazmakla azıcık düzeldiniz aman nazar değmesin dur buradan ders çıkarılmış gibi sanki öyle değil mi:img-wink:
aslıya şiir düzelmesi için değil benim beklentimi yerine getirirse yazacağım yine anlamadan yazmışsın:img-yes:

ya arkadaşım inatla filizci diyorsun ne diyim ben sana anladım sen bana takılmayı seviyorsun takıl nasılsa ben kendimi biliyorum, niye aslı- yılmaz ilişkisini destekleyecekmişim ki desteklesem inancakmısın filizci olmadığıma bu yazından bu anlaşılıyor, ben bu ilişkiyi istemiyorum ki destekliyim:img-yes:

sinem*
24-03-07, 14:23
Ya Sinemcim 66. bölümdeyiz 47. bölümü tartışıyoruz.

Hem senin dediğin şeyi gidip Ömer'e yöneltseler Ömer gider Feride'yle konuşurdu bence. Nevzat olayı çıktığında onu seviyorsan aranızdan çekilirim diyor paşam daha ne yapsın?

Bu sefer kaybetmeye de niyeti yok çünkü Feride Ömer'in kendi deyimiyle başına gelen en büyük mutluluk.

Ha iki sezon degil de aslında bir sezon bile yıpratmak için uğraşılan çift Feride Ömer olsaydı ben onları da desteklemezdim. Bazı şeyler aşkın büyüsünü götürüyor. Filiz Yılmazda da aşkın büyüsü çoktan uçtu benim için.

bende onu diyorum ya :) hala filizin yok aşkına sahip çıkmamış yok bilmem ne yapmamış o tartışılıyor şuan parmağında yüzük oln filiz değil yılmaz...

Ömerle yılmaz ayrı ayrı kişilr,ferideyle filizde öyle...mesela bende feridenin geçmişi umursamamasını anlayamıyorum ...belki gerçekten çok sevdi nevzatı ama hiç araştırma ya da kendini yorma gibi bir gayreti yok :icon_whis ömeri sevdiği için geleceğe bakmak istiyor herhalde..

bir de fömerin başına gelen olaylar bence onları ayırmaktan çok birleştirmeye yönelik olaylardı..ömerler iflas etti feride ömeri yalnız mı bırakacaktı ömer hapse girdi feride ömerden uzaklaşacak mıydı...ya da feridenin geçmişinde feridenin nişanlı olduğu ortaya çıktı feride geçmişini hatırlamak istemezken ömer ferideyi bırakacak mıydı...bunların hepsi birleştiriciydi bence ...

tolgahuzur1
24-03-07, 14:24
Görüşmeye gittiği şirket sahibinin tokat gibi cevabı kesinlikle profesyonelce.. Yani olması gereken bu.. Kardeşi bile gelse böyle davranacağını söyledi. Yani iş hayatında ciddiyet kararlılık önemli. Adam orda haklıydı. Her rica ile dava çekilseydi.. Şirket çoktan kapılarını kapatmıştı.

Gurur tuhaf birşey.. Yılmazdan para teklifi yada para diyince ortaya çıkıyor.. Her türlü şekilde reddediliyor.

Sanırım Filizin havaları sadece Yılmaza.. Yılmaz ve para cümleleri birlikte geçince.. :) Gurur şaha kalıyor.

haahaaa:img-hyste son cümlene mest oldum.. heralde filizin gurur sadece yılmaz için geçerli.. bence filizde şirket hattı var sadece yılmazı arayabiliyor..:img-hyste bencede görüşmeye gittiği şirket patronu çok güzel cevap verdi de adamın tipi hiç hoşuma gitmedi şimdi ben dedim heralde filize sulanır cemden sonra bu da kervana katılır diyee:img-hyste ama olmadı..:)

forever_bim
24-03-07, 14:24
Saydıkların olmazsa olmaz zaten sevgili forever.Tek başına aşk yetmez evlilik için ama aşk olmadan da bu yola çıkılamaz.En azından ben öyle düşünüyorum.Yola çıkanların tercihleridir,saygı duyarım bu arada.:img-wink: Bu konularda ahkam kesmeye karşıyım,sadece düşüncemi iletmek isterim.Dizide de bu düşünceme yakın kadın karakter olarak Filiz'î (Aslı-Filiz arasından)görmekteyim.:img-wink:

Sevgili modest son kısmı biraz daha açarsanız sevinirim. Yani ben net olarak kavrayamadım. Algılarım kapalı bugün özür dilerim. :img-blush

archshe
24-03-07, 14:25
bir sürü yorum okudum gene...şu filizden vazgeçseniz de darağacında cemi sallandırıversek derim destek alırmıyım ?filizin bi işi vardı bi umudu onu da elinden aldı...zaten izlerken iyiyki işim var deyip duruyodu kesin dedim onu da kaybedecek bu kadar vurgu yapıldığına göre..şimdi feridenin fedakarlık
durumuna gelirsek bu benim sevdiği için herşeyi yapma çabası saçma...sen daha çok üzersin böyle adamı...hem başka çabasını da görmedim hangi yolu denedi de son çare bu oldu? filizin bütün kapıları denediğini gördüm herşeyi denedi baktı olmuyo yılmazın yardımını ya kendi kabul eder ya da yılmaza o teklif eder...yılmaz filiz için son çare olur o elinden geldiğini fazlasıyla yaptı yapmadı diyenlere tekrar izlemelerini öneriyorum..bi de şunu anlamış değilim ömer yılmaz öğrenmesin diye çaba sarf etmişken 2 haftadır takdı bebeğe...büyüyünce babası yok mu diyeceksin diyo...peki o karşı çıktığında ne düşünmüştü...bu bebek gene büyüyüp babasını sormayacak mıydı?ömeri çok takdir ediyorum ama bazen eskiyi düşününce günah çıkarttığını düşünüyorum bu konuşmalarla...diziyi tuhaf bir gerginlikte izledim ama filizin nalanla keremi görüp yutkunması çok hoş ve zevkle izlediğim sahneydi...ey gidi eski günler ey...filizin hamileliğini farkedilmemesinin mantığını da anlamış değilim...sıkıntıdan kilo mu aldı sanıyolar...bi de ben de matraka gibi feridenin filize neden kabul etmedin yılmazdan parayı toparlayacağını sabdın ama olmadı yılmazdan alsak olmazmı demesini bekledim...

matraka
24-03-07, 14:26

biliyorsun fatma 45.bölümden beri söylüyorum böyle olmamalıydı diye herşeyin içi boş bahaneler hoş...filiz ayaktaymış güçlüymüş herkese bunları söylediğimde yaşasıın yuppi nidaları yükseldi forumdan şimdi filiz bu durumda yani filiz severlerin istediği oldu peki ben neden mutlu değilim beni bu sahneler neden tatminden uzak (şimdi dermiş kendine sor)filiz o kadar boş şeyler yapıyorki ne için ama ne için sevdiği adam onu suçladı diye kesmediği ceza bırakmadı.üstelik hala yalan konuşabiliyor ya kaçkere yılmaza yalan söyledi zor zaman olunca birşeyleri sakla yalan söyle sonrada yılmaz senin aşkını haketmeyecek konuma gelsin çok komik :img-hyste :img-hyste

medsul
24-03-07, 14:26
[QUOTE=mıstaa;2751810][B]

nedenini sana söylüyeyim çünkü o şirketlerin sahipleri onun onuruna şerefine ve namusuna laf etmedi sevdiği adam tarafindan böylesine onursuz bir şeyle
suclanmadi sence bu nedenden olabilir mi arkadaşim biraz düşün istersen:img-wink:

mıstaa
24-03-07, 14:27
evet filiz yılmaz olunca herkes bravo desin diye yapıyor herhalde ama filize güzel cevabı şirket sahibi verdi filiz ben böyle davranmazdım dediğinde şirlet sahibinin söylediği sözler tokat gibiydi kendi güçlü durmuş açıkcası umrumda değil

.Şirket sahibini bende takdir ettim doğrusu profesyonellik-prensipler herşeyden önce gelir dedi alkışı haketti..
anlamıyorum şirket yöneticiliğinde bu kadar deneyimli olan filiz başka şirketlerden para konusunda nasıl bu kadar kolay hoşgörü isteyebiliyor.burdan Tekiner şirketinin batma nedenide açıkca görülüyor doğrusu...
YÖNETTİĞİN ŞİRKETİ KALBİNLE DEĞİL MANTIĞINLA YÖNETECEKSİN..ki ayakta kalabilesin...

61MERVE61
24-03-07, 14:28
iste bende onu diyorum yaa ömer biliyo o caferin ne bas belasi oldugunuu dövmesi hataydii bulasma dedigimde dövmesii....neysee olan olmus biten bitmiss
birinci olmusuzz yaa inanamiyorumm galiba filizin acilarin kadini olusu reytinglerii tavana vurduruyoo:)
tuba da egitim almamiss ama tubaa cokk ii oyunuyoo onun ne hissettigini biz anliya biliyoruzz hissediyoruzz konusma sa bile gözleriylen konusuyo o bakislarlan ama zeynep beserler öylemii aglamayii hele hic yapamiyolarr cokk yapmacik geliyoo ben zeynep beserleri sahsen cok yapmacik buluyorumm...cocuk gibi ...yapmacik:)

vala yesimcamcim bence omer cok hakliydi yani dovmesi lazimdi caferi ki dovdu:)adam omerle dalga gecti resmen sosyete cocugu felan snra elinden mektupu aldi omerin gururuda burda soz konusu vala tepki vermeseydi samar oglani diye adi cikcakti,bence omer iyi yapti nasil vurdu adami helal:happy0064 yaa su omerin arkadasinin ismi neydi hani "hadi kocum hadi kocum diyen(hani bi ara filize ayarladigim:))o da cok hosuma gidiyor...ama snra omer bicaklandi yaaa cafer resmen bicagi adamin icinde dondurdu :icon_sorr ...umarim omere birsey olmaz..
reytingleri hic sorma vala bende cok sevindim nedemek mis izleyicimiz filizi tek basina ve dimdik seviyormus yada yilmazin maf olusunu gormek icin izlediler:)fragmani demek guzel hazirladilar:)....
ama burada sana katilmiyorum bence zeynep beserler cok iyi ol yapiyor vala hastanede dua etigi sahnede gozlerim doldu agladi aglicaktim ki eminim yanimda abim olmasa aglardim(asliya dusman oldugumu saniyor bende havami bozmadim kendisi yilmazcidir cunku:img-hyste :)).

tolgahuzur1
24-03-07, 14:28
sen ne beklediğimi hatırladın mı?
ya arkadaşım inatla filizci diyorsun ne diyim ben sana anladım sen bana takılmayı seviyorsun takıl nasılsa ben kendimi biliyorum, niye aslı- yılmaz ilişkisini destekleyecekmişim ki desteklesem inancakmısın filizci olmadığıma bu yazından bu anlaşılıyor, ben bu ilişkiyi istemiyorum ki destekliyim:img-yes:

valla neyi hatırlamam gerkti anlıyamadım?? :icon_whis birde ben aslı yılmazı desteklemiyorsun dediğimde ayrı ayrı düşünmeni istemiştim.. tabi ki biliyorum senin bu ilişkiyi desteklemediğini ama tek başına aslının hiç bir yönünü doğrulamadın.. yani bu kız hep mi günah keçisi.. neyse fazla uzatmıyalım yoksa senden kurtuluş yok..:) tamam pes ediyorum..:img-hyste

lawinia
24-03-07, 14:29
medsul deli etme beni neden birlikte değil neden olsunda başına ne gelicekse ikimize gelsin öleyimde onun yanında öleyim değilde ondan vazgeçmek kim için ayrıca vazgeçti sevdiğinden feride sevdiğinin içeride kalmaya bu kadar dayanamadığı için fedakarlık yapıyor ama filiz ne için yaptı mualla içinmi ömer içinmi kim için yılmaz için bu fedakarlık mı oldu bak göre bu iş uzamadan ömer feride cephesi kendisini nasıl toparlayacak filiz yılmaz aşkında göremediklerimin hepsini bana inat olsun diye sunuyorlar bende direniyorum hewr seferinde yok diyorum boş bunların sevgisi kendi kendimi teselli ediyorum işte

feride de ömerden vazgecti yeter ki ömer iyi olsun diye o zaman filiz de yılmaz benim yüzümden zarar görüyo diye düsünürken mualla hanım gelip bi de o lafları edince büsbütün üzüldü benim yüzümden bi şey olmasındansa ben ondan uzak olayım da o iyi olsun düsüncesi hakimdi filizde de. filiz benim de basım belaya girer diye uzaklasma niyetinde değildi benim yüzümden oluyo diye düsünüyordu. ömer feride cephesi için umutluyum zaten bari onlar iyi olsun bizimkileri göremiyoruz onların askını izleyelim...

pinkzone
24-03-07, 14:30
Filiz çocuğu gibi gördüğü için Ordaki konuştuğu patrona ben olsam ben böyle yapmazdım dedi. Ordaki adamda en iyi lafı söyledi. Yani kalbiyle yönetmediği apaçık söyledi.

Zaten iş hayatı da bunu gerektirir. İş hayatı acımasızdır. Kalbiyle düşünenler kolaylıkla barınamaz bu piyasada.

forever_bim
24-03-07, 14:32
bir sürü yorum okudum gene...şu filizden vazgeçseniz de darağacında cemi sallandırıversek derim destek alırmıyım ?filizin bi işi vardı bi umudu onu da elinden aldı...zaten izlerken iyiyki işim var deyip duruyodu kesin dedim onu da kaybedecek bu kadar vurgu yapıldığına göre..şimdi feridenin fedakarlık
durumuna gelirsek bu benim sevdiği için herşeyi yapma çabası saçma...sen daha çok üzersin böyle adamı...hem başka çabasını da görmedim hangi yolu denedi de son çare bu oldu? filizin bütün kapıları denediğini gördüm herşeyi denedi baktı olmuyo yılmazın yardımını ya kendi kabul eder ya da yılmaza o teklif eder...yılmaz filiz için son çare olur o elinden geldiğini fazlasıyla yaptı yapmadı diyenlere tekrar izlemelerini öneriyorum..bi de şunu anlamış değilim ömer yılmaz öğrenmesin diye çaba sarf etmişken 2 haftadır takdı bebeğe...büyüyünce babası yok mu diyeceksin diyo...peki o karşı çıktığında ne düşünmüştü...bu bebek gene büyüyüp babasını sormayacak mıydı?ömeri çok takdir ediyorum ama bazen eskiyi düşününce günah çıkarttığını düşünüyorum bu konuşmalarla...diziyi tuhaf bir gerginlikte izledim ama filizin nalanla keremi görüp yutkunması çok hoş ve zevkle izlediğim sahneydi...ey gidi eski günler ey...filizin hamileliğini farkedilmemesinin mantığını da anlamış değilim...sıkıntıdan kilo mu aldı sanıyolar...bi de ben de matraka gibi feridenin filize neden kabul etmedin yılmazdan parayı toparlayacağını sabdın ama olmadı yılmazdan alsak olmazmı demesini bekledim...

Ebrucum yeni bir maça hazır gördüm seni:img-wink: Ömer'in önce bu bebeği istememesi ve sonradan benimseyip babasına söylemelisin demesi sonra da son bölümde babasına bildir artık şu çocuğu demesine benim terminolojimde "Yapılan hatayı farkettikten sonra onu telafi etmeye çalışmak" denir.

Yani Ömer karşı çıkarken yaptığı hatayı bu şekilde telafi etmeye çalışıyor. Günah çıkarmasına gerek yok günahkar değil çünkü.

tolgahuzur1
24-03-07, 14:32

sevgili archshe bende nerede bu diyordum :) yahu feride niye üzsün ömeri hatta ömerin daha çok sevinmesi lazım.. çünkü ilk defa sevdiği birisi onu kurtarmak için çaba gösteriyo.. filizde göstermedi mi gösterdi ama hala durumu anlıyamadı.. ömere gözüne ne oldu diye sorunca ben orada koptum.. yahu ne olacak işte adamı yavaş yavaş harcıyorlarr.. bende çocuk konusunda ömere kızıyorum.. sanki kendisi çok güzel babalık yaptı ..

murat2007
24-03-07, 14:33
Handan cadısına süper oldu şimdi beğenmediği gece kondularda oturuyor...İnsan ne oldum değil ne olacağım demeliymiş...Bu arada Aslının hastalığı ne????*

matraka
24-03-07, 14:34
Filiz çocuğu gibi gördüğü için Ordaki konuştuğu patrona ben olsam ben böyle yapmazdım dedi. Ordaki adamda en iyi lafı söyledi. Yani kalbiyle yönetmediği apaçık söyledi.

Zaten iş hayatı da bunu gerektirir. İş hayatı acımasızdır. Kalbiyle düşünenler kolaylıkla barınamaz bu piyasada.

ondan sonra takınca filize taktı diyorlar evet sezintide hep iş hayatı deyip dururdu gaipten filize böyle bir cevap gelmesi varmış sezinti hadi gene iyisin :img-hyste valla gerçei yorumlar bellidir senaristlerin filiz yılmaz aşkının mekik dıkur gibi dokumaları gerekecek yanlışmıyım yoksa senaristler geri dönmeye mi başladı bize tekrar

bide yılmaz çok fazla geri planda ya

filizim+y
valla neyi hatırlamam gerkti anlıyamadım?? :icon_whis birde ben aslı yılmazı desteklemiyorsun dediğimde ayrı ayrı düşünmeni istemiştim.. tabi ki biliyorum senin bu ilişkiyi desteklemediğini ama tek başına aslının hiç bir yönünü doğrulamadın.. yani bu kız hep mi günah keçisi.. neyse fazla uzatmıyalım yoksa senden kurtuluş yok..tamam pes ediyorum..:img-hyste

iyi başka bir zaman hatırlatırsın anlatırım sana tmm:img-wink: öyle dersen tmm yılmazı ayrı düşündüğüm zaman anlıyorum sen merak etme beyzade olmadığı zaman tamamdır benim için mesela bu bölümde feride ile konuşmasında beğendim:img-yes: aslıya gelirsek dedim ya asıl konu aslının bana duyguları yansıtmaması başka bir nedeni yok:img-yes: ya günah keçisi ilan etmedim bak sen kendin diyorsun bunu ben demedim çarpılcan şşimdi demedi deme:img-hyste :img-hyste uzatmak istersen uzat benden kurtuluş var biliyorsun sen hem silahları tam kuşanmamışsın hemen pes ettin:img-hyste demiştim zaten ben sana bana sökmez diye:):) kaç bakalım:img-wink:

mıstaa
nedenini sana söylüyeyim çünkü o şirketlerin sahipleri onun onuruna şerefine ve namusuna laf etmedi sevdiği adam tarafindan böylesine onursuz bir şeyle
suclanmadi sence bu nedenden olabilir mi arkadaşim biraz düşün istersen:img-wink:

Valla sevgili medsul aynı dizidenmi bahsediyoruz bilmiyorum ama filizin namusuna laf ettiren yılmaz değil annesidir diye gördüm ben en son... eğer filiz o kadınla [handan] aynı evde oturabiliyor göz göze bakabiliyorsa yılmazın teklifinede hayli hayli evet derdi. Filiz ikili oynuyor kabul edin artık...:img-yes:

tolgahuzur1
24-03-07, 14:35
Handan cadısına süper oldu şimdi beğenmediği gece kondularda oturuyor...İnsan ne oldum değil ne olacağım demeliymiş...Bu arada Aslının hastalığı ne????*

aslının hastalığı su çiçeği:img-hyste :img-hyste doktor sevdiklerinden uzak dur yoksa onlarada bulaşır dedi.. :) o da yüzüğü attı.. handana çok güzel oldu birde gazide şöyle salına salına gezse çok süper olacak..:img-hyste

archshe
24-03-07, 14:35
bi de şu var bombayı cem patlattı herşeyin suçlusu filiz diye...ben şimdi bi de yılmazdan bekliyorum bu cümleyi...o zaman tam olacak...diğer bişey de kadın senaristler filizi harcasa da şu konuda hemfikirler çocuk ilk annenindir...fahriyeye de söylettiler ahmet önce benim çocuğum diye..:img-hyste

pinkzone
24-03-07, 14:37
Evet bu bölüm çok geri planda kaldı diyebilir yılmaz için.. Anca annesinin çenelerini dinledi.. Sonra Cemi çözmeye çalışa durdu.. Aslıyla uğraştı.. :) Yok yok.. Gelecek bölüm bence bunun acısını çıkarcak.. Her anlamda daha fazla sahne bekliyorum. Bu bölüm sadece ağzından Feride ile knouşurken Filiz odaklı cümleler geçti. Bebeğim ondan olsun isterdim.. :)

tolgahuzur1
24-03-07, 14:38
Valla sevgili medsul aynı dizidenmi bahsediyoruz bilmiyorum ama filizin namusuna laf ettiren yılmaz değil annesidir diye gördüm ben en son... eğer filiz o kadınla [handan] aynı evde oturabiliyor göz göze bakabiliyorsa yılmazın teklifinede hayli hayli evet derdi. Filiz ikili oynuyor kabul edin artık...:img-yes:

sevgili mıstaa senin bu özelliğini çok seviyorum.. çok güzel noktalara değiniyorsun.. demi yaa handanı kabul eden yılmazın teklifini hayli hayli kabul etmesi lazım..

sinem*
24-03-07, 14:38
iş hayatı bunu gerektirir diyorsunuzda aklıma bir şey geldi ömer satışa mağazaları çıkarırken önce açık pazarı çıkarması eleştirilmişti orada çocuğunun anneannesi var diye ...madem öyle ömerde profesyonelce bir adım atmış oluyordu niyetinin ne olduğunuda açıklamıştı...şimdi böyle deniyor sanırım yeterki filizi bozsunlar o zaman herkes kıymete biner

mervenil
24-03-07, 14:39
Herkesin fikrine saygılıyım. Gerçekten. Herkes istediğini sevmekte yada sevmemekte özgürdür. Ama farkettiğim bişey varki, artık bu forumda ciddi anlamda Filizden nefret eden insanlar olduğunu görüyorum. Bu beni çok üzüyor. Olaylar üzerine takılıp uzun tartışmalara hiçbir zaman girmedim istemedim. Yoksa bir sürü şey çıkartılır Filizin Yılmaz için yaptığı. Ama çok acımasızca eleştiriliyor,bunada katlanamıyorum. :icon_sorr
Bir ilişki ya kendi içinde yıpranır yada çevre tarafından yıpratılır. Onlar kendi içlerinde birbirlerini ne kadar çok seviyorlar. Bunu hepimiz biliyoruz. İlişkiyi kendi içinde en temelden sarsacak şey birinin artık ya karşısındakini sevmemesidir yada aldatmasıdır. Ortada böyle bir durum yok.
Burada tamamen Türk filmlerine saygıyla dan yola çıkılarak detaylar , sırlar,gizler izleyiciye aktarılıyo ama kahramanlar ketumluklarını koruyorlar. Böylece olaylar gelişiyorda gelişiyor. Bir noktadan sonrada çözüme ulaşıcak.
Ama nedir bu Filiz düşmanlığı. Tamamen onların iradesi dışı gelişen şeyler yüzünden ayrılar. Kumpaslar,komplolar,entrikalar...
Bu olaya nasıl ve kimin tarafından baktığınızla alakalı.
Bence herkes biraz empati yapmalı:img-blush

matraka
24-03-07, 14:40
sevgili sinem yok böyle bir şey çocuklar ilk önce annelerininmiş senaristler iki kere bunu söylettiler diye doğru bumudur hayır o çocuk gaipten inmedi leylekler de getirmedi o ikişiye ait babanın bunu hakedip etmediğine kararı nverecek olana kişi filiz tekiner değildir .filiz tekinerin yaptığı yanlıştır.sevdiği adam ne yaparsa yapsın bunu onun hakkıdır bak anladınmı bilmiyorum tekrar yazıyorum hak bir daha hak hakkı alma yetkisi ve karar mercihide filiz tekiner olamz

ferman336
24-03-07, 14:41
iyide sevgili modum bu dediklerin sevgiden ve aşktan geçmez mi?:icon_whis
sen sevmediğin birine böyle davrnışlar sergilermisin...? şimdi ki insanlar görücü usulu bile olsa bi elektrik bir ısınma alamazlarsa istemiyorlar..

iyi ve mutlu bir evlilik için önce aşk gerekir olmazsa olmaz gibi sözlere sadece güldüğümü belirteyim evli bir erkek olarak.bu bahsettiğiniz şey en muhteşem olanıdır o ayrı bir konu. aşk sadece adımı atmayı sağlar gerisini ise Hasan ın dedikleri yürütür. hayır Tolgacığım tamamen sevgiden ve aşktan geçmez Hasan ın dedikleri. çok uzun bir konu. yazmaya takatim yok :)

filizim+y
24-03-07, 14:41
bende yılmazın feride ile konuştuğu sahneye bayıldım özellikle filizle ilgili kurduğu cümlelere yalnız şu aldatılmaya gelene kadar o kısımda resmen batırdı yılmaz ama bebeğinin ondan olmasını ve hayatında onun olmasını istediğini güzel dile getirdi, feride-yılmaz replikleri özenli oluyor :img-yes:

arkadaşlar herkese iyi yorumlar, en artık gidiyorum forumu sizlere emanet ediyorum umarım bir sürpriz yapmazsınız banabye bye

NOT: bölüm yorumumda en sevdiğim sahnelere genişce yer vereceğim zaten o yüzden yorumlarda çok söz etmedim:img-yes:

archshe
24-03-07, 14:43
Ebrucum yeni bir maça hazır gördüm seni:img-wink: Ömer'in önce bu bebeği istememesi ve sonradan benimseyip babasına söylemelisin demesi sonra da son bölümde babasına bildir artık şu çocuğu demesine benim terminolojimde "Yapılan hatayı farkettikten sonra onu telafi etmeye çalışmak" denir.

Yani Ömer karşı çıkarken yaptığı hatayı bu şekilde telafi etmeye çalışıyor. Günah çıkarmasına gerek yok günahkar değil çünkü.

yok cnm maç beni yorar almayayım:img-hyste seni mi kırıcam hatasını telafi ediyo diyelim...

tolgahuzur1
24-03-07, 14:45
bende yılmazın feride ile konuştuğu sahneye bayıldım özellikle filizle ilgili kurduğu cümlelere yalnız şu aldatılmaya gelene kadar o kısımda resmen batırdı yılmaz ama bebeğinin ondan olmasını ve hayatında onun olmasını istediğini güzel dile getirdi, feride-yılmaz replikleri özenli oluyor :img-yes:

arkadaşlar herkese iyi yorumlar, en artık gidiyorum forumu sizlere emanet ediyorum umarım bir sürpriz yapmazsınız banabye bye

NOT: bölüm yorumumda en sevdiğim sahnelere genişce yer vereceğim zaten o yüzden yorumlarda çok söz etmedim:img-yes:

evet bende o bölümü çok sevdim.. sanki yılmazla konuşan feride değilde pisikolog zanettim..:img-hyste yahu feride hafızasını kaybetmesine rağmen ne güzel sevgi ve anlam dolu şeyler söylüyo hayret..:icon_whis

NOT: ferman abi ne diyorsan doğrudur..:good:

archshe
24-03-07, 14:47
sevgili archshe bende nerede bu diyordum :) yahu feride niye üzsün ömeri hatta ömerin daha çok sevinmesi lazım.. çünkü ilk defa sevdiği birisi onu kurtarmak için çaba gösteriyo.. filizde göstermedi mi gösterdi ama hala durumu anlıyamadı.. ömere gözüne ne oldu diye sorunca ben orada koptum.. yahu ne olacak işte adamı yavaş yavaş harcıyorlarr.. bende çocuk konusunda ömere kızıyorum.. sanki kendisi çok güzel babalık yaptı ..

buralardayım:happy0064 yani sevdiğği için bu tip fedakarlıklar bana saçma geliyo bi seçim yapıyo ve bu seçimde ömer yok neden ömerin iyiyliği için...herşeyin bi çıkışı vardır yoksa da o zaman beklenmelidir...bu fedakarlık gerekesiz bir üzütüye yol açar..ömer hapisten çıkar feride ömerin değil nevzatın yanındadır..

slayjic
24-03-07, 14:50
sevgili sinem yok böyle bir şey çocuklar ilk önce annelerininmiş senaristler iki kere bunu söylettiler diye doğru bumudur hayır o çocuk gaipten inmedi leylekler de getirmedi o ikişiye ait babanın bunu hakedip etmediğine kararı nverecek olana kişi filiz tekiner değildir .filiz tekinerin yaptığı yanlıştır.sevdiği adam ne yaparsa yapsın bunu onun hakkıdır bak anladınmı bilmiyorum tekrar yazıyorum hak bir daha hak hakkı alma yetkisi ve karar mercihide filiz tekiner olamz

matraka bunu senaristler iki kere söyletti diye kabullenmiyoruz ama bu bence doğru bir yargıdır ne olursa olsun çocuk ilk annenindir görüşünü ben kabul ediyorum tamam leylekler getirmiyor babanında emeği vardır çocuğu üstünde ama annenin bebeğibe bakması büyütmesi emeği babadan daima daha fazladır o yüzdendirki bebek ilk annenindir..

ferman336
24-03-07, 14:52

ya matraka zaten bu konuda senaristler doğru olan mesajı fahriye ile vermişlerdir. doğrusu budur. kadının kocası gitti, nereye belli değil, hamile olduğunu ulaşıp söylemeye çalıştı hem de hiç bir şekilde geri dönmeyecek olmasına rağmen.(fahriyenin tekrar cemille beraber olması anlamında) saklaması için çok iyi nedenleri vardı. salihle evlenecekti. mutlu mesut olacaktı. yahu sıkıldım bu mevzudan yok çocuklar annelerininmiş neymiş.biz neyiz şam babası mı? alsın filiz çocuğunu turşusunu kursun.:icon_whis

not: yılmaza fazla dalaşan yok bugün. iyi iyi...:) herkese iyi hafta sonları :)

mıstaa
24-03-07, 14:56
sevgili mıstaa senin bu özelliğini çok seviyorum.. çok güzel noktalara değiniyorsun.. demi yaa handanı kabul eden yılmazın teklifini hayli hayli kabul etmesi lazım..

yorumun için teşekkürler Tolgacığım..:img-yes:
bende bu ıhlamurlar forumunu çok seviyorum.diziden dolayı forumumuz ortadan ikiye ayrılmış durumda buda çok güzel bir tartışma alanı olmasını sağlıyor. diğer forumlarada ara sıra bakıyorumda herkez aynı fikirde monotonluktan geçilmiyor..
Herkesin fikrine saygılıyım. Gerçekten. Herkes istediğini sevmekte yada sevmemekte özgürdür. Ama farkettiğim bişey varki, artık bu forumda ciddi anlamda Filizden nefret eden insanlar olduğunu görüyorum. Bu beni çok üzüyor. Olaylar üzerine takılıp uzun tartışmalara hiçbir zaman girmedim istemedim. Yoksa bir sürü şey çıkartılır Filizin Yılmaz için yaptığı. Ama çok acımasızca eleştiriliyor,bunada katlanamıyorum. :icon_sorr
Bir ilişki ya kendi içinde yıpranır yada çevre tarafından yıpratılır. Onlar kendi içlerinde birbirlerini ne kadar çok seviyorlar. Bunu hepimiz biliyoruz. İlişkiyi kendi içinde en temelden sarsacak şey birinin artık ya karşısındakini sevmemesidir yada aldatmasıdır. Ortada böyle bir durum yok.
Burada tamamen Türk filmlerine saygıyla dan yola çıkılarak detaylar , sırlar,gizler izleyiciye aktarılıyo ama kahramanlar ketumluklarını koruyorlar. Böylece olaylar gelişiyorda gelişiyor. Bir noktadan sonrada çözüme ulaşıcak.
Ama nedir bu Filiz düşmanlığı. Tamamen onların iradesi dışı gelişen şeyler yüzünden ayrılar. Kumpaslar,komplolar,entrikalar...
Bu olaya nasıl ve kimin tarafından baktığınızla alakalı.
Bence herkes biraz empati yapmalı:img-blush
sevgili merve filiz düşmanlığı diye bir şey yok.filizin yaptığı hataları söyleme olayı var.. ki bu dizideki bütün karakterler için geçerli....
olaylar üzerine takılmak konusuna gelince olaylara takılmayıpta ne yapacağız yani? bir konuyu iki üç cümleyle geçiştirelimmi?takılacağızki forum bir anlam kazansın..anlam kazansınki doğruya daha rahat ulaşabilelim..:img-yes:

sinem*
24-03-07, 14:59

ben onu bir gazili söylediği için doğrudur dedim yoksa kendi düşüncem değildi..aslında bir mantıkla bakarsak bebekler önce annelerindir sözü çokta saçma gelmiyor :) Bence sen filiz tekinere yüklenmekten yılmaz akını unutuyorsun...Filiz tekiner şuan ne zorluklarla uğraşıyor hala da yılmazı unutamıyor,huzur aramıyor senin yanında mutluyum seninle olayım demiyor...birazda filizi bırakıp yılmaza baksan süper olacak...Bebek bekleyen bir kadının psikolojisi sahiplenmeyi getiriyor,bu bebek madem benimle birrlikte benim kanımdan benim vücumda yaşıyor öyleyse bu bebek önce benim diye düşünmesi hiçte saçma değil bence...Ama babasına söylemeli bu konuda zaten hemfikiriz ama hala aynı konu açılıp duruluyor..

archshe
24-03-07, 15:01
ya matraka zaten bu konuda senaristler doğru olan mesajı fahriye ile vermişlerdir. doğrusu budur. kadının kocası gitti, nereye belli değil, hamile olduğunu ulaşıp söylemeye çalıştı hem de hiç bir şekilde geri dönmeyecek olmasına rağmen.(fahriyenin tekrar cemille beraber olması anlamında) saklaması için çok iyi nedenleri vardı. salihle evlenecekti. mutlu mesut olacaktı. yahu sıkıldım bu mevzudan yok çocuklar annelerininmiş neymiş.biz neyiz şam babası mı? alsın filiz çocuğunu turşusunu kursun.:icon_whis

not: yılmaza fazla dalaşan yok bugün. iyi iyi...:) herkese iyi hafta sonları :)

yılmaza dalaşan yok demişin de hemen geleyim dedim:img-hyste şaka bi yana ferideyle konuşmalarında filize olan aşkını hala yaşaması çok güzeldi..kızamadım yılmaza..çocuğum olacaksa annesinin filiz olmasını hayal ettim dedi ya hadi gene iyiyisin dedim allahtan başka bişey dileseydin olacakmış...ama beyzadem aslı konusunda gardını almış herkese aslı herşeyi biliyodu kimseyi kandırmadım diyo...yani tüm eleştirilere bu kadar muntazam şekilde set çekilir..bi de aslıyı öpemedi ya dört köşe oldum zevkten anlatamam mutluluğumu...

slayjic
24-03-07, 15:10
yılmaza dalaşan yok demişin de hemen geleyim dedim:img-hyste şaka bi yana ferideyle konuşmalarında filize olan aşkını hala yaşaması çok güzeldi..kızamadım yılmaza..çocuğum olacaksa annesinin filiz olmasını hayal ettim dedi ya hadi gene iyiyisin dedim allahtan başka bişey dileseydin olacakmış...ama beyzadem aslı konusunda gardını almış herkese aslı herşeyi biliyodu kimseyi kandırmadım diyo...yani tüm eleştirilere bu kadar muntazam şekilde set çekilir..bi de aslıyı öpemedi ya dört köşe oldum zevkten anlatamam mutluluğumu...

o sahnede bende çok mutlu oldum insanlar konuşurken düşünmüyorlar ama iş uygulamaya gelince böyle kalıyorlar işte içinde filizin aşkı varken zor öper filizi normal bir aşk olmuş olsaydı ozaman yapardıda onca olay yaşamış hala içinde aşk varken bunu yapması zordur böyle işte...

yesimcan
24-03-07, 15:21
simdi yorumlari okudumda yaa sunu anlamis deyilim feridee iyi hosta yani feride bu zamana kadar ömer icin ne yapti allah askina ne yaptii??ferideylen filizi kiyaslamaniz bile cok yanliss...feridenin ne derdi varkii calismiyo etmiyoo yilmazlarda kaliyoo evi var herseyi var hafizasini kaybetmisti tmm oda kolay bisey deyil ama gecmiside ortaya ciktii ne derdi varkii??tek ömer hapiste diye agliyo sizliyo mektup yaziyoo ben feridenin ömer icin bisey yaptigini görmedimm...

filizz arabalari evii bankadaki parasinii herseylerini satti didindi durduu herseyi yapti hatta daha 1gün önce basladigi patronundan bile parayi istedi cem olmasa bilee ömeri kurtariyoduu bu bölümde filizin dile getirdigi gibi okadar kolay mii daha yeni ise basladigin birinden o kadar para istemekk...??filiz herseyii yaptii ama olmadii napsinn......

feridede bu son bölümdee o kiyafeti giydi cok kötü biseymii hayir!!hemen diyosunuzkii feride kendini feda eti fedakerlik yapti filiz ne zaman fedakarlik yapmadiki??? lütfenn birazcikk adil olalim feride o kiyafeti giymeseydii gitseydi filizlen konussaydii filize neden yilmazin parasini kabul etmedin deseydi onu yumusatmaya calissaydi yilmaza gitseydiii...bi kiyafet giymeklen aglamaklann ne istersen yaparim demek len malesef ki fedakarlik olmuyoo...

filizee ne zaman fedakarlik yapmadi dedinizz mualla hanim oglundan ckindi gitti filize olmadik sey söyledii filizi sessini bile cikartmadii o bencil olsaydi fedaker olmasaydii gidip yilmaza derdikii yilmaz senin annen geldi bana bunlari bunlari söyledii derdii ama filiz yapmadii filizz mualla nin öldürmekmi istiyosunuzz oglumuu birak dedigi icinn yinee kendini feda etti mutlulugunu feda etti yilmaz soguk davranmaya basladii ama baskasi olsaydi bencil davranipp yilmaza herseyi birbir anlatirdiii!!!! bu sadecee 1 tane örnektti..

byuzax
24-03-07, 15:24
SELAM ARKADAŞLAR

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2752811&posted=1#post2752811

Çabuk girin 67. ozetinin bir kısmı

bu arada matraka tuyo verdi mi verdiyse biri soyleyebilir mi ?

mıstaa
24-03-07, 15:27

"kızamadım yılmaza" lafının hem altını çizdim hemde kırmızya boyadım:)
bu söz forum için küçük internet alemi için büyük bir adım.:img-yes:
sen yılmaza kızamamışsın ama ben filize yine bol bol kızdım..filiz çaresiz-hamile-tek başına bu drumda bile " gururu"nu ön planda tututor.. yılmazdan parayı alsaydı abisi hapiste bıçaklanmıyacaktı..evlerinden olmayacaklardı
gerçi şöyle olsaydı böyle olsaydı diye konuşmak yanlış ama filiz yılmazın gururundan şikayet ederken kendi gururunada bakması lazım.
hani derlerya "iğneyi kendine çuvaldızı başkasına" diye filiz iğneyi kendine çuvaldızı yılmaza batırıyor..bu yüzdende işler içinden çıkılmaz bir hal alıyor..

not: aslında filizin gazi mahallsine taşınmasına çok sevindim böylece yılmaz la daha sık karşılaşabilirler dolayısıylada ilginç sahneler izleyebiliriz..ekmek almaya giderken karşılaşırlar falan:)

slayjic
24-03-07, 15:32
sen yılmaza kızamamışsın ama ben filize yine bol bol kızdım..filiz çaresiz-hamile-tek başına bu drumda bile " gururu"nu ön planda tututor.. yılmazdan parayı alsaydı abisi hapiste bıçaklanmıyacaktı..evlerinden olmayacaklardı
gerçi şöyle olsaydı böyle olsaydı diye konuşmak yanlış ama filiz yılmazın gururundan şikayet ederken kendi gururunada bakması lazım.
hani derlerya "iğneyi kendine çuvaldızı başkasına" diye filiz iğneyi kendine çuvaldızı yılmaza batırıyor..bu yüzdende işler içinden çıkılmaz bir hal alıyor..

not: aslında filizin gazi mahallsine taşınmasına çok sevindim böylece yılmaz la daha sık karşılaşabilirler dolayısıylada ilginç sahneler izleyebiliriz..ekmek almaya giderken karşılaşırlar falan:)

filiz neden hatalı anlamış değilim açıkçası eski sevgilisinden abisini kurtarmak için para almadı diyemi bu konuda herkes gurur yapar hem ozaman parayı almadı daha denemedi yollar vardı arabayı evi satmamış bankadaki parayı almamıştı sonrada zaten yılmaz aslıyla sözlendi sözlenmese bile birinden kötü bir şekilde ayrıldıysanız eğer hiçbirşey olmamış gibi gidip yardımını kabul etmezsiniz yorumlar yapılırken birazda kendi açımızdan düşünsek daha iyi olur...

archshe
24-03-07, 15:37

ben gördüğümü söyledim..hani şu yanlı bakıyosun diyenler de okusunlar...yılmaza kızmam gerekmiyosa kızmıyorum...bi bildiğimiz var herhalde...sen gene kızmışın filize canın sağolsun biz alıştık..dediğin konuyu kaç gün konuştuk bişeye bağlanmadı herkes aynı yerde konuşmucam konuşmam kar etmiyo nitekim bu konuda..yılmazla karşılaşmaları için güzel bi fırsat oldu gaziye taşınmak da tekinerlerin sığıntı gibi orda kalması çok zoruma gitti açıkçası...müjgan hnmın insanlığına bayıldım...nalan yerde yatıyo handana oda veriyolar ama o hala nişantaşında 4 odalı ev beğenmiyo...şeytan diyo ki müjgan bunu kapıya koysun bak nasıl gaziye bayılacak...ama handanı da anlmak çok güç değil...düşmek herzaman daha kötüdür..alışması da zordur ama alışmaktan başka çaresi de yoktur...sonuçta filiz de aynı koşullarda yaşadı ama bak nasıl yadırgamadan yaşıyo...ya işte filizimin farkı bu...

CrazyWOW
24-03-07, 15:39
Uzun zamandir reytingler boyle guzel olmadi, oh be sonunda sila dizisini gectik, ama aradaki share farki cok deil ama olsun. dunku bolum cok guzeldi, filiz sonunda annesine patladi. Filizin ustundeki yuku anneside sonunda filzin zoruyla gördü. Nekdara garib, filiz gazi mahalelsine tasindi ama yilmazin hale haberi yok. Yeni gelen ozette ise bence haftaya yilmazla filzi karsilasacak ve birbirlerine yardipm edecek, ve belki omer yilmaza cocugun babasi sensin diyecek.

Dun nalan ve keremde guzeldi, nazanda cocuklari bir yanliz birakmiyor.

Handan acidim diyemem, cunku yilmazi kucumsedi, gazi mahhallesini kucumsedi, sonunda yine gazi mahallesi ona sahip cikti.

Asliyada cok uzuldum, zaten cocuklugu kotu gecmis, bir de bu beynindeki tumor, allah hic kimseye vermesin. amùa yilmazla asli iliskisine oaylamayan birilerdenim, yilmaz filzin,baskasinin deil. Keske asli bu durumu ilk once canan anlatsaydi, hatta canan aslinin nisanindada yoktu.

babal dun ilk defa ilhlamur altindayi acin dedi, omere bakacam dedi, omerin hali herkezi uzdu evde. Hatta adam bicagi icinden kivirarak cikardiginda dediki, ah en kotusu bu, ama bobrege girdi yani birsey olmaz dedi.

mıstaa
24-03-07, 15:42
filiz neden hatalı anlamış değilim açıkçası eski sevgilisinden abisini kurtarmak için para almadı diyemi bu konuda herkes gurur yapar hem ozaman parayı almadı daha denemedi yollar vardı arabayı evi satmamış bankadaki parayı almamıştı sonrada zaten yılmaz aslıyla sözlendi sözlenmese bile birinden kötü bir şekilde ayrıldıysanız eğer hiçbirşey olmamış gibi gidip yardımını kabul etmezsiniz yorumlar yapılırken birazda kendi açımızdan düşünsek daha iyi olur...

sevgili slayjic;
yılmaz filizin eski sevgilisi değil çocuğunu babası.filizin bu açıdan bakması lazımdı. sonuçta bu para evladınında geleceğine teminattı..
tamam yılmaz çocuğu kabul etmedi ama bu abisini hapisten kurtarmaya engel değil. sonuçta abisinin özgürlüğü söz konusu olan.
bir de Allah aşkına şirket şirket dolaşıp hiç tanımadığı adamlardan para isteyene gururunu ezdirene kadar onlardan çok daha zengin olan yılmazdan para istemek daha zor değilki...hatta para istemesine bile gerek yoktu yılmaz parayı zaten kendiliğinden verecekti.:good: filiz gururu yüzünden abisini yaktı kanımca..:img-yes:

cemotara
24-03-07, 15:45
Evet tüm yorumları okudum ama yine filizi eleştirip durmuşsunuz özelliklede Matraka ya bu kızın daha ne yapmasını bekliyorsunuz anlamadım kız ömer için uğraşıp didişip durdu ama yinede ömer için endişenmedi diyorsunuz birde yılmaza olan aşkını sorguluyorsunuz bence filizden önce yılmazın filize duyduğu aşkı sorgulayın
Birde ferideyle karşılaştırılmış kusura bakmayın ama yılmaz hapiste olsaydı vede çıkması imkansız olsaydı filiz yine yılmazla arası kötü olsaydı yinede yılmaz için uğraşırdı hatta cem yılmazı kurtarırım ama benimle evlen dese filiz yılmaz için bu fedakarlığı yapardı zamanında da yaptı zaten yani öyle bir anlatıyorsunuz ki bu aşk için herşeyi yapan yılmaz,filiz ise hiç uğraşmadı gibi söylüyorsunuz
sevgili matraka madem filizin aşkından şüphe ediyor vede yılmaz için hiçbirşey yapmadı diyor ozaman bu aşkı niye destekliyor onuda anlamış değilim sonuçta yılmazında bu aşk için yaptıkları ortada filizinde yaptıkları ortada

archshe
24-03-07, 15:45
Handan acidim diyemem, cunku yilmazi kucumsedi, gazi mahhallesini kucumsedi, sonunda yine gazi mahallesi ona sahip cikti.

gazi sahip çıkmadı handana müjgan sahip çıktı...gazi mahallesi filize bile sahip çıkmadı...gazide filizi bi müjgan bi de göstermese de yılmaz düşünüyo...yoksa gazinin filizin kötü gününde yaptıklarını da gördük...ayıla bayıla kutlayarak filizlerin mağazasını almaya gittiler..dahası da var...ama neyse...

CrazyWOW
24-03-07, 15:56
tmm, tekinerlerin magazasini satin almaya gittiler, ama filiz onlara yeni is imkani verdi filizle yilmaz olmasi acik pazar olmazdi, sonunda omer yuzunden issiz kaldilar, Filiz abisine cok karsi cikti ama olmadi, ellinden baska birsey gelmedi, ama dukkanlarin acilisina omer gitti. tmm mujgan sahip cikti handana, yanlis kullandim kelimeleri, ama filiz gazi mahallesi icin cok sey yapti. Bu gercek.

mıstaa
24-03-07, 15:56
ben gördüğümü söyledim..hani şu yanlı bakıyosun diyenler de okusunlar...yılmaza kızmam gerekmiyosa kızmıyorum...bi bildiğimiz var herhalde...sen gene kızmışın filize canın sağolsun biz alıştık..dediğin konuyu kaç gün konuştuk bişeye bağlanmadı herkes aynı yerde konuşmucam konuşmam kar etmiyo nitekim bu konuda..yılmazla karşılaşmaları için güzel bi fırsat oldu gaziye taşınmak da tekinerlerin sığıntı gibi orda kalması çok zoruma gitti açıkçası...müjgan hnmın insanlığına bayıldım...nalan yerde yatıyo handana oda veriyolar ama o hala nişantaşında 4 odalı ev beğenmiyo...şeytan diyo ki müjgan bunu kapıya koysun bak nasıl gaziye bayılacak...ama handanı da anlmak çok güç değil...düşmek herzaman daha kötüdür..alışması da zordur ama alışmaktan başka çaresi de yoktur...sonuçta filiz de aynı koşullarda yaşadı ama bak nasıl yadırgamadan yaşıyo...ya işte filizimin farkı bu...

sevgili archshe
yanlış anlıyorsun benim filize kızmamın ana nedeni bu çocukca tavırları.yoksa filize art niyetli falan değilim.bende mutlu bir filiz-yılmaz portresi görmek istiyorum. artık gına geldi sürekli aynı sahneleri izlemekten..özelliklede filizi gözyaşlı görmek istemiyorum artık..:sad53:zaten 67. bölüm kısa özetinden anladığım filiz-yılmazlı sahnelerin bizleri beklediği.zira bu bölümde hiç karşılaşmadılar tuhaf oldum doğrusu..

sığıntı konusuna gelince haklısın müjgan hanım çok iyi niyetli başkası olsaydı handanı çoktan kapı dışarı etmişti.o kibirli tavırları yokmu insanı deli ediyor şükür etmesini hiç bilmiyor.burda filize Allah kolaylık versin. handanı çekmek çok çok zor olsa gerek..

medsul
24-03-07, 15:58
sevgili slayjic;
yılmaz filizin eski sevgilisi değil çocuğunu babası.filizin bu açıdan bakması lazımdı. sonuçta bu para evladınında geleceğine teminattı..
tamam yılmaz çocuğu kabul etmedi ama bu abisini hapisten kurtarmaya engel değil. sonuçta abisinin özgürlüğü söz konusu olan.
bir de Allah aşkına şirket şirket dolaşıp hiç tanımadığı adamlardan para isteyene gururunu ezdirene kadar onlardan çok daha zengin olan yılmazdan para istemek daha zor değilki...hatta para istemesine bile gerek yoktu yılmaz parayı zaten kendiliğinden verecekti.:good: filiz gururu yüzünden abisini yaktı kanımca..:img-yes:

evet eski sevgilisi degil cocugunun babasi o babaki filize inanmayan
ve hatta başkasının cocugunu kendisine yamamaya calişan ve asla bizim
cocogumuz deme diyen adamim cocugu
bütün bunlari yapmiş bir adamdan para almaktansa hiç tanimadiği adamlardan yardim istemesi daha kolay
kaldiki kendi imkanlarini zorladi ellerinde ne varsa satti baktiki olmuyor bu sefer
abisi için yardim istedi
ama yılmaz teklif ettiğinde daha bir şeyler yapmamişti imkanlaryla
toparlaya bileceğini düşündü ve cem olmasaydi halletmişti bu işi ama
olmadi birde abisini yakti diyorsunuz yaa anlayamiyorum sizi

cemotara
24-03-07, 15:59
sevgili slayjic;

Bukadar kolay mı sevgili Mıssta ömeri filiz yaktı demek ya allah aşkına ömerin verdiği karalar ondan sonra psiko cemin iflas etmeleri vede ömerin hapse girmesi için elinden gelen herşeyi yaptı ama nedense filiz kendisini aşşağılayan bir insandan para almayınca tüm suç onun oldu birde daha hiçbirşey yapmamışken yani reddettikten sonra tüm imkanlarını kullandı ama olmadı ve şimdi yeni bölümde baktı olmuyor ömerde tehlikede yılmazın yardımını kabul edecek lütfen artık herşeyin suçlusu olarak filizi görmekten vazgeçin
ya inanamıyorum cem gibi psiko biri varken ençok nefret edilen ve yerden yere vurulan filiz oluyor bunu birtürlü anlamıyorum

slayjic
24-03-07, 16:06
sevgili slayjic;

mısta en basiti eski sevgilisi olmasa bile filiz yılmazı bebeğinin babası olarak kabul etmezken ama yinede çocuğumun geleceği birkereden birşey olmazmı demesini bekliyorsun ömer müebbet yargılanmıyor altı üstü 2,5 yıl onuda yatabilir insanlar yıllarca hapiste yatıyor ömerde yatsın okadar ama çocuğunu kabullenmeyen birnden para istemez ayrıca filiz yılmazı hayatından silmeye çalışırken yılmazdan para alırsa yılmaz sürekli onun hayatında olmuş olucak buda filizin istediği son şey...

ismailsurucu
24-03-07, 16:09
ıhlamurlar altında dizisini seyretmek bir ayrıcalıktır.oyuncularıyla,seçtikleri müziklerle,senaryodaki bazı abartmalar dışında hakikaten ayrıcalıklı bir dizi.

mervenil
24-03-07, 16:11
Evet tüm yorumları okudum ama yine filizi eleştirip durmuşsunuz özelliklede Matraka ya bu kızın daha ne yapmasını bekliyorsunuz anlamadım kız ömer için uğraşıp didişip durdu ama yinede ömer için endişenmedi diyorsunuz birde yılmaza olan aşkını sorguluyorsunuz bence filizden önce yılmazın filize duyduğu aşkı sorgulayın
Birde ferideyle karşılaştırılmış kusura bakmayın ama yılmaz hapiste olsaydı vede çıkması imkansız olsaydı filiz yine yılmazla arası kötü olsaydı yinede yılmaz için uğraşırdı hatta cem yılmazı kurtarırım ama benimle evlen dese filiz yılmaz için bu fedakarlığı yapardı zamanında da yaptı zaten yani öyle bir anlatıyorsunuz ki bu aşk için herşeyi yapan yılmaz,filiz ise hiç uğraşmadı gibi söylüyorsunuz
sevgili matraka madem filizin aşkından şüphe ediyor vede yılmaz için hiçbirşey yapmadı diyor ozaman bu aşkı niye destekliyor onuda anlamış değilim sonuçta yılmazında bu aşk için yaptıkları ortada filizinde yaptıkları ortada

Sevgili cemotara dediklerine tamamıyla katılıyorum. Belki biraz ağır bir kelime sarfettim ama gördüğüm de o Filizi karalama kampanyası başlamış sanki. Lütfen tekrar söylüyorum biraz daha ılımlı olun arkadaşlar:img-wink:
Ayrıca şunuda eklemek istiyorum. Filizi hem yaptıkları için hemde yapmadıkları için yargılıyosunuz buda çok komik,kız ne yapsa yaranamıyo:img-hyste

mıstaa
24-03-07, 16:12
sevgili cemotara ve medsul;

hatırlarsanız filiz geçen bölümlerde yılmaza kızmıştı. şu gururunu bir kenara bırak ilişkimizi mahvediyorsun diye...buna yakın bir şey demişti..

işte filizinkide o hesap. bende diyorumki filize; gururunu bir kenara bırak filiz abini mahvediyorsun...gerçi iş işten geçti karnından delindi ömer..
abini yaktın dememin ana nedeni bu.
para=özgürlük
işte ömerinkide o hesap gerekli para bulunsaydı özgürlüğe doğru kanat açacaktı adam. ama şimdi tahtalı köye doğru kanatını açmış durumda..:)

archshe
24-03-07, 16:13
Bukadar kolay mı sevgili Mıssta ömeri filiz yaktı demek ya allah aşkına ömerin verdiği karalar ondan sonra psiko cemin iflas etmeleri vede ömerin hapse girmesi için elinden gelen herşeyi yaptı ama nedense filiz kendisini aşşağılayan bir insandan para almayınca tüm suç onun oldu birde daha hiçbirşey yapmamışken yani reddettikten sonra tüm imkanlarını kullandı ama olmadı ve şimdi yeni bölümde baktı olmuyor ömerde tehlikede yılmazın yardımını kabul edecek lütfen artık herşeyin suçlusu olarak filizi görmekten vazgeçin
ya inanamıyorum cem gibi psiko biri varken ençok nefret edilen ve yerden yere vurulan filiz oluyor bunu birtürlü anlamıyorum
ömer ceme güvendi inşaat işine girdi şirketi batırdı cem psikosu türlü iş çevirdi...sonra olaylar patladı iflas etmeleri falan...filiz ne yaptı bu işi bozan şirketi batıran değil şirketi kurtarmaya çalışan ama başaramayan battıktan sonra hapse giren abisinin cezasını çekmemesi için çabalayan biri...yani bu olaylarda hiç suçu yok bu cephede sadece onarıcı olma tarafında var filiz...hep kötü giden bişeyi düzeltme tarafında ama bunu yaparken bile suç filize kalıyo...filizin tek suçu var o da onun elinde değildi cem aşık oldu olaylar başladı..

medsul
24-03-07, 16:13

şimdi sen bu yaziyi yazınca bende şüpe ettim acaba aynı diziyimi izliyoruz diye:img-hyste evet handan namusuna laf etti ama bu yılmazında aynı hatayi yaptiğini degiştirmez deyilmi
mısta sonucta ortada kesin bir şey var oda yılmaz filize inanamayarak
onun namusuna leke sürmüştür neden herne olursa olsun onurunu lekelemişitr
ve filiz bu adamdan para almadiği için ondan daha kötüsü yoktur öylemi
kendisini bir kadının en kötü bir şekilde kendisine bile sormadan suclayan
bir adamdan para almayarak en iyisini ve dogrusunu yapmiştir
handan konusuna gelince olayi atm olarak bilmiyor
aynı evde kalmaktan başka şansi yok

byuzax
24-03-07, 16:16
Allah razı olsun arkadaşlar iyiki bişey istedik neyse hadi eyw...

Herşeyin suçlusu Filiz ! Bu kadar güzel bu kadar iyi kalpli biri olmasaydı başımıza bunların hiç biri gelmezdi...

archshe
24-03-07, 16:18
sevgili archshe
yanlış anlıyorsun benim filize kızmamın ana nedeni bu çocukca tavırları.yoksa filize art niyetli falan değilim.bende mutlu bir filiz-yılmaz portresi görmek istiyorum. artık gına geldi sürekli aynı sahneleri izlemekten..özelliklede filizi gözyaşlı görmek istemiyorum artık..:sad53:zaten 67. bölüm kısa özetinden anladığım filiz-yılmazlı sahnelerin bizleri beklediği.zira bu bölümde hiç karşılaşmadılar tuhaf oldum doğrusu..

sığıntı konusuna gelince haklısın müjgan hanım çok iyi niyetli başkası olsaydı handanı çoktan kapı dışarı etmişti.o kibirli tavırları yokmu insanı deli ediyor şükür etmesini hiç bilmiyor.burda filize Allah kolaylık versin. handanı çekmek çok çok zor olsa gerek..

yok yanlış anlamıyorum mıstaa...sadece tek neden filiz herşeyde bu kaçışınızı anlamıyorum..neyse bende sıkıldım ağlayan filizi görmekten..filiz çocukça davranıyosa yılmazınki daha çocukça farklı limanlara demir atıyo bu da çocukça...pireye kızıp yorgan yakmak yılmazınki...filiz bu kadar kötü günler geçirirken başkasında huzur bulma çabası var mı?asıl huzura ihtiyacı olan filiz...

cemotara
24-03-07, 16:22

hatırlarsanız filiz geçen bölümlerde yılmaza kızmıştı. şu gururunu bir kenara bırak ilişkimizi mahvediyorsun diye...buna yakın bir şey demişti..

işte filizinkide o hesap. bende diyorumki filize; gururunu bir kenara bırak filiz abini mahvediyorsun...gerçi iş işten geçti karnından delindi ömer..
para=özgürlük
işte ömerinkide o hesap gerekli para bulunsaydı özgürlüğe doğru kanat açacaktı adam. ama şimdi tahtalı köye doğru kanatını açmış durumda..:)

sevgili mıssta kusura bakma ama bu sadece filizi eleştirmek için bir bahane hepimiz biliyoruz ki ömerin başına gelenlerin sorumlusu filiz değil daha olay olur olmaz yılmaz teklif etti daha filiz hiçbirşey yapmamıştı ve gidip teklifi reddetti sonrada ömer için çabaladı durdu ama olmadı şimdi ise yılmazın teklifini kabul edecek başka çaresi olmadığı için ayrıcada ömerin bıçaklanmasının suçlusuda filiz oldu ya artık hiçbirşey demiyorum

mıstaa
24-03-07, 16:24
mısta en basiti eski sevgilisi olmasa bile filiz yılmazı bebeğinin babası olarak kabul etmezken ama yinede çocuğumun geleceği birkereden birşey olmazmı demesini bekliyorsun ömer müebbet yargılanmıyor altı üstü 2,5 yıl onuda yatabilir insanlar yıllarca hapiste yatıyor ömerde yatsın okadar ama çocuğunu kabullenmeyen birnden para istemez ayrıca filiz yılmazı hayatından silmeye çalışırken yılmazdan para alırsa yılmaz sürekli onun hayatında olmuş olucak buda filizin istediği son şey...

ömer rahata ve lükse alışmış bir insan. böyle insanlara hapis ortamı çok ağır gelir...
birde filizin teklifi reddetmesine aynalı bile şaşırdı hatırlarsan. "delirdimi bu kız" diye.

burda gurur mekanizması işlemez burda mantık konuşur. filiz mantığını kullanıp parayı yılmazdan almalı abisini hapisten kurtarmalıydı..sonra zaten ömer parayı yılmaza çalışarak öderdi...

slayjic
24-03-07, 16:29
şimdi sen bu yaziyi yazınca bende şüpe ettim:img-hyste evet handan namusuna laf etti ama bu yılmazında aynı hatayi yaptiğini degiştirmez deyilmi
mısta sonucta ortada kesin bir şey var oda yılmaz filize inanamayarak
onun namusuna leke sürmüştür neden herne olursa olsun onurunu lekelemişitr
ve filiz bu adamdan para almadiği için ondan daha kötüsü yoktur öylemi
kendisini bir kadının en kötü bir şekilde kendisine bile sormadan suclayan
bir adamdan para almayarak en iyisini ve dogrusunu yapmiştir
handan konusuna gelince olayi atm olarak bilmiyor
aynı evde kalmaktan başka şansi yok

ömer rahata ve lükse alışmış bir insan. böyle insanlara hapis ortamı çok ağır gelir...
birde filizin teklifi reddetmesine aynalı bile şaşırdı hatırlarsan. "delirdimi bu kız" diye.

burda gurur mekanizması işlemez burda mantık konuşur. filiz mantığını kullanıp parayı yılmazdan almalı abisini hapisten kurtarmalıydı..sonra zaten ömer parayı yılmaza çalışarak öderdi...

bu benim mantığımada duygularımada uymuyor hayatımda görmek istemediğim bir insandan borç almak istemem ne olursa olsun ayrıca lükse alışmışta olsa bu cezayı çekmek ve hayata alışmak zorunda lüks içinde yaşan handan hanım bile gazi mahallesinde yaşıyorsa ömerde hapiste yaşar artık büyük tekinerler kalmadı lüksü unutup bu şartlarda yaşamayı öğrenmeliler...

medsul
24-03-07, 16:32

para=özgürlük

yılmazda filize ve aynaliya güvenmek konusunda nutuklar attida
ne oldu filizi dinlemden yargiladi ve hemen suclu ilan etti
yani pes ömerin bıcaklanmasinida filizi suclu buluyorsun yaa nediyeyim
söylüyecek bir şey bırakmiyorsun:img-wink:

tebessüm
24-03-07, 16:32
yaa yazmayım dedim ama dayanamadıım yaa..ömer karar veriyo filizn söylediklerini hiç umursamıyor toplantılarda sürekli filizi rencide ediyor hiçbir kararına saygı duymuyor..girmeyelim diyor giriyor yapmayalım diyor yapıyor..cemin tuzaklarının ortasına düşüyor ama suçlu filiz neden yılmazdan para almamış??? ne demek bu yaa? herşeyi ömer bu noktaya getiriyor( tabiki cemin planları ama ömerde düşmeseydi filizi dinleseydi) amaa filiz karakterine ters düşen birşeyi yapmadığı için suçlu oluyor..bu mantığı anlayamıyorum..ömeri sevnler sırf ömeri korumak için filizi suçluyor yılmaz sevenler sırf yılmazı haklı çıkarmak için filizi suçluyor...ömer bile kabuletmiş..ben suçluyum kendi elimle düştüm diye filize dönüp sizi bu durumlara ben soktum diyor siz hala filiz suçluu yaa tabi filzin suçu doğruları savunmak dimi???? filizin kararını dinleseydi ne hapse gierdi ne ailesi bu duruma düşerdi nede bıçaklanırdı bunu niye söyleyemiyorsunuz???? aaa sölenebilirmiki herdeafsında nede olsa biirni aklamak için filiz suçlanıyor!!!

mıstaa
24-03-07, 16:34
yok yanlış anlamıyorum mıstaa...sadece tek neden filiz herşeyde bu kaçışınızı anlamıyorum..neyse bende sıkıldım ağlayan filizi görmekten..filiz çocukça davranıyosa yılmazınki daha çocukça farklı limanlara demir atıyo bu da çocukça...pireye kızıp yorgan yakmak yılmazınki...filiz bu kadar kötü günler geçirirken başkasında huzur bulma çabası var mı?asıl huzura ihtiyacı olan filiz...

asıl huzura ihtiyacı olan filiz konusuna katılıyorum. hamile çünkü...
ama diğer taraftanda yılmazında acıları taa 1. bölümden araba çarpmasıyla başladı. o da şöyle okkalı bir huzuru hak ediyor..huzuruda aslıda arıyor. ki bu sanal bir huzurdu baksanıza tümör çıktı kızda...:icon_sorrinşallah ölmez aslı...

not:belki ben filize kızıyorum ama hala avatarrımda filizin resmi var. ama sizin yani filizcilerin ava ve imzalarına yılmazın esamesi okunmuyor.niye kine..:icon_sorr

slayjic
24-03-07, 16:37
yaa yazmayım dedim ama dayanamadıım yaa..ömer karar veriyo filizn söylediklerini hiç umursamıyor toplantılarda sürekli filizi rencide ediyor hiçbir kararına saygı duymuyor..girmeyelim diyor giriyor yapmayalım diyor yapıyor..cemin tuzaklarının ortasına düşüyor ama suçlu filiz neden yılmazdan para almamış??? ne demek bu yaa? herşeyi ömer bu noktaya getiriyor( tabiki cemin planları ama ömerde düşmeseydi filizi dinleseydi) amaa filiz karakterine ters düşen birşeyi yapmadığı için suçlu oluyor..bu mantığı anlayamıyorum..ömeri sevnler sırf ömeri korumak için filizi suçluyor yılmaz sevenler sırf yılmazı haklı çıkarmak için filizi suçluyor...ömer bile kabuletmiş..ben suçluyum kendi elimle düştüm diye filize dönüp sizi bu durumlara ben soktum diyor siz hala filiz suçluu yaa tabi filzin suçu doğruları savunmak dimi???? filizin kararını dinleseydi ne hapse gierdi ne ailesi bu duruma düşerdi nede bıçaklanırdı bunu niye söyleyemiyorsunuz???? aaa sölenebilirmiki herdeafsında nede olsa biirni aklamak için filiz suçlanıyor!!!

aynen katılıyorum ömerin hatalarınıda filiz çekiyor dert anası oldu mübarek nerde biri hata yapar suçlusu filiz çıkar tamam ömerin durumuna çok üzülüyorum orda olmasını bende istemiyorum ama ömer orda diye filizi suçlayamayız ayrıca ömeri kurtarmak için bütün doğru yolları deneyip kendini paraladı..

tebessüm
24-03-07, 16:40
ama diğer taraftanda yılmazında acıları taa 1. bölümden araba çarpmasıyla başladı. o da şöyle okkalı bir huzuru hak ediyor..huzuruda aslıda arıyor. ki bu sanal bir huzurdu baksanıza tümör çıktı kızda...:icon_sorrinşallah ölmez aslı...

not:belki ben filize kızıyorum ama hala avatarrımda filizin resmi var. ama sizin yani filizcilerin ava ve imzalarına yılmazın esamesi okunmuyor.niye kine..:icon_sorr

selaam yaa aslında yazdığn güzel olmuş hala filiz resmi olması çok güzel..ben istedğm her resmi koyamıyorum zaten boyut büyük diyo?:( nese zaten filizimi istyorum sadece..sebebide şu ikisnnde çok büyük hataları olmasına rağmen yılmaznklern çokdaah ağır olduğunu düşnyorum..bide biz bu aşka çok inanmıştık filiz yılmazla olmasada başkasylada olamsn gözyle baktık ama bazı yılmazclar bu gözle bakmadı yılmazda bu gözle bakmadı zaten aslıyla evleneblmeyi düşndü bu bu aşkı gölgeledi bundan öncede bebek davası gölgelemşti..hernekadr bu aşkın savunucusu olsamda artık bnm için sadece FİLİZ var ondan yani:D

slayjic
24-03-07, 16:43

haklısın yılmazı huzura ihtiyacı var belki ozaman aklı başına gelir yılmaz kendi verdiği yanlış kararların ceremesini çekiyor çünkü eliften ayrıldı intikam için filize gitti aşık oldu ayrıldı falan filan derken onuda unutmak için huzur bulduğu aslıya gitti bir zamanlar filizde bulduğu huzuru aslıda aradı aradan zaman geçip filizin aşkı ağır basınca bebeği öğrenince huzuru kimde arıyacak bu sefer aslında huzursuzluğunun ana kayanağı yine yılmaz ani kararlarla hayatını yanlış yollara sokmakta üstüne yok...

benim
24-03-07, 16:43
Bu bölümde de geçen birkaç bölümde de Ömer işlerin bu duruma gelmesinde bir tek kendini suçlamıştır.Filiz neden parayı kabul etmedi diye hala konuşuluyor anlamış değilim.Eğer Filiz bu teklifi Ömer'e söylemiş olsaydı. Yılmaz'la aralarında biraz yumuşama olsa dahi .Bana göre Ömer parayı kabul etmezdi.Ömer zaten her ne olursa olsun cezasını çekmeğe razı.Neden hala Filiz suçlanıyor anlamadım.Eğer Ömer teklifi öğrenip red etseydi.Yine aynı şekilde bıçaklansaydı.Parayı almadığı için Ömer'i suçlayacaktık. Bak Ömer parayı alsaydın bu şekilde olmazdı ,ölecektin diye onumu suçlayacaktık.

tebessüm
24-03-07, 16:44
aynen katılıyorum ömerin hatalarınıda filiz çekiyor dert anası oldu mübarek nerde biri hata yapar suçlusu filiz çıkar tamam ömerin durumuna çok üzülüyorum orda olmasını bende istemiyorum ama ömer orda diye filizi suçlayamayız ayrıca ömeri kurtarmak için bütün doğru yolları deneyip kendini paraladı..

kessinlkle arkadaşım yani ömerin orda olmasnı bende istemem..yılmazla filiz aşknı istememsne rağmen herzamn tatlı gelmştr ömer..aşkı sevgii hep gerçek başka gelmştr..iyi bir abi olmasna rağmen filizi çok üzdü ama oda akıllandı..neolursa olsn ömern bukadrnı hakettğni düşnmyorum çünkü özünde iyi bir insan bnm sinerlendğm en büyük nokta filizn sorumlu tutulması..filizci olduğum için değil bu konuda belkide en haklı olan hiçbir suçu olmayan filizdr ömere bu noktalara gelmemeleri için gerekn her çıkışı yaptı ama dinlettremedi şimdide koşulsuz yanında daha neyapablr?Allah herkese filiz gibi kardeş nasip etsin diyorum başkada birşey demiyorum..

mıstaa
24-03-07, 16:44
sevgili mıssta kusura bakma ama bu sadece filizi eleştirmek için bir bahane hepimiz biliyoruz ki ömerin başına gelenlerin sorumlusu filiz değil daha olay olur olmaz yılmaz teklif etti daha filiz hiçbirşey yapmamıştı ve gidip teklifi reddetti sonrada ömer için çabaladı durdu ama olmadı şimdi ise yılmazın teklifini kabul edecek başka çaresi olmadığı için ayrıcada ömerin bıçaklanmasının suçlusuda filiz oldu ya artık hiçbirşey demiyorum

direkt bir etkisi yok ömerin bıçaklanması ile filizin ama dolaylı yoldan bayaa bir etkisi var. biraz önce bol bol saydım zaten...yeniden saydırmayın bana şimdi.:)

ne olursa olsun parayı almalıydı filiz nokta.
hatta yılmaz vermek istemese yılmazın yakasına yapışıp ver parayı yılmaz demeliydi..:)zorla almalıydı yani...

archshe
24-03-07, 16:50

neden avatarımda yılmaz yok? güzel soru...ben filiz yılmaz aşkını destekliyorum ama filizciyim...ve şimdi yılmaza filiz kadar kırgın ve kızgınım...filiz yılmaz evlenince belki beraber avatarını ve imzasını kullanırım...ama şuvar bu ilişkide filiz bikaç adım önde benim için artısı daha çok yılmazdan...zaten tuba büyüküstün için izliyodum diziyi ee filizi de severek izlemem bundandır...

tebessüm
24-03-07, 16:51
ayyy artık bişe diyemiceem bide yakasına yapışsaydı:):):) ben filiz haklı buluyorum daha neler yapablcğni bilmyodu namusuna laf sölemş biradamın teklfni neden pat diye kabul etsn anlayamadımki??? çok doğru yaptı karakterne kişilğne uygun olanı yaptı..ayrıca filiz nerden bielsn içere bir psikopat oclak ömere takcak bıçaklancak yapmayın yaa:):) nesee bu konuda daha afzlA YORUM YAPMICAM suçsuz oaln biri varsa oda filizdir..yaa arkadaşlr büyük ihtmal görmşssnzdr amaa ben genede paylaşmak istedmmm birincyzz yaaaa bu hafta IHLAMURLAR GENE ZİRVENİN SAHİBİ:):):)

medsul
24-03-07, 16:54
bu benim mantığımada duygularımada uymuyor hayatımda görmek istemediğim bir insandan borç almak istemem ne olursa olsun ayrıca lükse alışmışta olsa bu cezayı çekmek ve hayata alışmak zorunda lüks içinde yaşan handan hanım bile gazi mahallesinde yaşıyorsa ömerde hapiste yaşar artık büyük tekinerler kalmadı lüksü unutup bu şartlarda yaşamayı öğrenmeliler...

iyide bende zaten seninle aynı fikirdeyim de sen benim yazdiğim mesaja
alınti yapmişsin sanirim sen yanliş anladim benim yazdiklarimi
okursan ayni şeyi düşündüğümüüzü anlarsin
şüpe ettiğim şey diye mıstaya katılmiştim sanirim sen yanliş anladim
para konusu degilde aynı diziyi izlediğimiz konusunda dair bir şakaydi

gülbeşeker
24-03-07, 16:55

ben hala filizle yılmazın neden bu sığınma meselesinde karşılaştırıldığını anlamıyorum o filizn kendi karakteri illa birine aşık olmak veya sığınmak gibi bir derdi yok ama yılmazın karakteri farklı ,bişeyi yılmaz yaptı,filiz de yapsın veya filiz yaptı yılmaz da yapsın olmak zorunda mı her ikisinin de kendine göre hataları vardır da şu sığınma meselesinde karşılaştırma yapmak bana çok doğru gelmiyor filiz eleştirilnce olay hemen yılmazın sığınma meselesine geliyor her karakteri kendi hatalarıyla değerlendirebilsek bence daha mantıklı olur.Filizn veya yılmazın hatalarını karşılaştırmaktan bıkmadınız mı?(sevgili archshe bu msjım direkt sana değil yanlış anlama forumda bu konu sakız gibi uzadı serzenişim buna)

mıstaa
24-03-07, 16:55
haklısın yılmazı huzura ihtiyacı var belki ozaman aklı başına gelir yılmaz kendi verdiği yanlış kararların ceremesini çekiyor çünkü eliften ayrıldı intikam için filize gitti aşık oldu ayrıldı falan filan derken onuda unutmak için huzur bulduğu aslıya gitti bir zamanlar filizde bulduğu huzuru aslıda aradı aradan zaman geçip filizin aşkı ağır basınca bebeği öğrenince huzuru kimde arıyacak bu sefer aslında huzursuzluğunun ana kayanağı yine yılmaz ani kararlarla hayatını yanlış yollara sokmakta üstüne yok...

sevgili slayjic
hep aynı şeyleri yazıp duruyoruz ama ben yazarım valla farketmez..:img-yes:

şuan aslıyı bir liman yılmazıda ağır hasarlı bir gemi olarak kabul edin. gemi o kadar hasarlıki hemen limana yaklaşıp güç toplması lazım.
işte aslıda o liman gibi yılmazın hayatına güneş gibi doğdu kız...

diziyi hiç izlemeyen birini getirin sorun filizni-aslımı diye
kuvvetle muhtemel aslı der çünkü aslının hilekar bir annesi ve sorunlu bir abisi yok.hatta kimsesi yok gürültüsüz bir kız aslı....:img-yes:

slayjic
24-03-07, 16:58
iyide bende zaten seninle aynı fikirdeyim de sen benim yazdiğim mesaja
alınti yapmişsin sanirim sen yanliş anladim benim yazdiklarimi
okursan ayni şeyi düşündüğümüüzü anlarsin
şüpe ettiğim şey diye mıstaya katılmiştim sanirim sen yanliş anladim
para konusu degilde aynı diziyi izlediğimiz konusunda dair bir şakaydi

yok arkadaşım biz seninle aynı şeyleri savunuyoruz farkındayım mıstadan alıntı yaparken yanlışlıkla senin yorumunuda alıntı yapmış sonradan farkettim yani yorumum sana değil mıstaya idi özür dilerim ya..

luciapink
24-03-07, 16:58
dün televizyon başından ayrılamadım yaa ömere çok üzüldüm yaa salak adam ömerden ne istiyosa ya çok üzüldüm şimdi ömeri çıkarıcaz diye sevinir dururlar ama malesef yine kötü birşey orataya çıkar offf umarım çıkmaz feride ne istersen yaparım dedi nevzata aşkı için yaa ama umarım nevzat onu anlar ve hayır ben senin mutlu olmandan başka bişey istemiyorum falan der yaa çünkü ömer feridesiz ne yapsın ki...aslının kafasında ur çıkmış yani yılmaz onu öğrendiğinde aslıyı hiç bırakır mı bırakmaz ki yaa filizle yılmazın arası acaba nasıl olacak acayip merak ediyorum yaa...

archshe
24-03-07, 17:01
ben hala filizle yılmazın neden bu sığınma meselesinde karşılaştırıldığını anlamıyorum o filizn kendi karakteri illa birine aşık olmak veya sığınmak gibi bir derdi yok ama yılmazın karakteri farklı ,bişeyi yılmaz yaptı,filiz de yapsın veya filiz yaptı yılmaz da yapsın olmak zorunda mı her ikisinin de kendine göre hataları vardır da şu sığınma meselesinde karşılaştırma yapmak bana çok doğru gelmiyor filiz eleştirilnce olay hemen yılmazın sığınma meselesine geliyor her karakteri kendi hatalarıyla değerlendirebilsek bence daha mantıklı olur.Filizn veya yılmazın hatalarını karşılaştırmaktan bıkmadınız mı?(sevgili archshe bu msjım direkt sana değil yanlış anlama forumda bu konu sakız gibi uzadı serzenişim buna)

haklısın belki ama yılmazın bu hatasını görmezden gelmeyin diyorum....filizin yaptığı her hata pişirilip pişirilip önümüze yılmaz bunu yapmazdı diye sunulmuştu...evet filiz bunu yapmadı bu filizin artısı oysa bu huzura ona destek çıkacak birine yılmazdan çok filizin ihtiyacı var bunu yapmaması benim filizden bekledeğim bişey yılmazdan da beklemiyodum ama bunu yaptı benim de filizcilerin de serzenişi bu yüzden..

tebessüm
24-03-07, 17:01
sevgili slayjic

şuan aslıyı bir liman yılmazıda ağır hasarlı bir gemi olarak kabul edin. gemi o kadar hasarlıki hemen limana yaklaşıp güç toplması lazım.

kuvvetle muhtemel aslı der çünkü aslının hilekar bir annesi ve sorunlu bir abisi yok.hatta kimsesi yok gürültüsüz bir kız aslı....:img-yes:açıkçası bu görüşüne hiç katılmıyorum diziyi izlemeyenlerde sorsalar çoğunluğun aslı diyeceğni hiç sanmıyorum hatta aslı diyenin fazla olacağını bile sanmyorum..aşk aileyle yaşanmaz iki kişiyle yaşanr aşk aileylede kurulmaz iki kişiyle kurulur..filizn ailesnde yanlış yapanlar oldğu çin insanalrın filizi yargılayacğnı hiç zannetmyorum sanırım sen zeynep beşerleri çok sevyosun buyzden böle düşnyosun amaa ben gene gene ve gene filizmn üstün olacğnı düşnyorum..dizi elifle başladı ona bakarsan amaa filiz eveni çok daha fazla anketlerden yorumalrdan belli oldğna göre..filiz zor oalnı başardı çünkü herkes o karaktere o doğallığa hayran kaldı başta aşıklardan biri olmamasna rağmen büyük bir kitleye ulaştı ama aslının böleb kitleye ulaşblcğni hi sanmyorum bana mesela çok itici geliyor

slayjic
24-03-07, 17:04
sevgili slayjic

kuvvetle muhtemel aslı der çünkü aslının hilekar bir annesi ve sorunlu bir abisi yok.hatta kimsesi yok gürültüsüz bir kız aslı....:img-yes:

yılmaz bir limana sığınmaya ihityaç arıyor çok hasarlı filizin hayatı mükemmel ve sığınması gereken bir liman yok tabi peki aslıda güçü toplayınca ne olcak sonra o gücü harcamak için başka limana gider hiç şüphem yok zaten yılmaz hep zorluğu gördüğünde ilişkiden kaçıp başka limana sığındığı için bunlar vaşına geldi neyse yılmaz filizi falan düşünmektense aslısıyla mutlu olsun ve mafyacılık oynayarak cemle uğraşsın o zaman hayatı düzene girer...

archshe
24-03-07, 17:05
sevgili slayjic

bak işte tam erkek gibi düşünmüşün erkekler bayılır öyle çöpsüz üzüme..eğer bi bölüm izleseler filizle yılmazın birbirlerine içlerinin gittiğini görüp filiz derler bence..

mıstaa
24-03-07, 17:07
neden avatarımda yılmaz yok? güzel soru...ben filiz yılmaz aşkını destekliyorum ama filizciyim...ve şimdi yılmaza filiz kadar kırgın ve kızgınım...filiz yılmaz evlenince belki beraber avatarını ve imzasını kullanırım...ama şuvar bu ilişkide filiz bikaç adım önde benim için artısı daha çok yılmazdan...zaten tuba büyüküstün için izliyodum diziyi ee filizi de severek izlemem bundandır...

sevgili archshe yılmaz-filiz muhtemelen finalde evlenecekler.. yani bir kaç dakika evli görünecekler ekranda...benim en kızdığım nokta bu işte..
şahsen ben 1. bölümden beri elifide sevmeme rağmen filiz ile yılmazın evlenmesi görmek istiyorum.bana yetmezki bir kaç dakika.:sad53:
yılmazamı yoksa filizemi daha yakınsın dersen söylememe gerek yok heralde:)

ben filize kızsamda tubaya haryanlığım devam ediyor. ondan avatarımda hala filiz var...tubanın yerinde başka bir aktris olsaydı çoktan yılmaz-aslı cı olmuştum...

luciapink
24-03-07, 17:12
açıkçası bu görüşüne hiç katılmıyorum diziyi izlemeyenlerde sorsalar çoğunluğun aslı diyeceğni hiç sanmıyorum hatta aslı diyenin fazla olacağını bile sanmyorum..aşk aileyle yaşanmaz iki kişiyle yaşanr aşk aileylede kurulmaz iki kişiyle kurulur..filizn ailesnde yanlış yapanlar oldğu çin insanalrın filizi yargılayacğnı hiç zannetmyorum sanırım sen zeynep beşerleri çok sevyosun buyzden böle düşnyosun amaa ben gene gene ve gene filizmn üstün olacğnı düşnyorum..dizi elifle başladı ona bakarsan amaa filiz eveni çok daha fazla anketlerden yorumalrdan belli oldğna göre..filiz zor oalnı başardı çünkü herkes o karaktere o doğallığa hayran kaldı başta aşıklardan biri olmamasna rağmen büyük bir kitleye ulaştı ama aslının böleb kitleye ulaşblcğni hi sanmyorum bana mesela çok itici geliyor

sana her sözünle katılıyorum tebessüm
çünkü filizle yılmazın aşkına sürekli aileler girdi filizin bunda bir suçu yoktu izin verseydi aileler şuan filizle yılmaz başka bir konumda olabilirdi ikisinin yaşadığı çok büyük bir aşktı ve her ikiside istesede istemesede yaşadıklarını unutamaz ama yılmaza bir konuda kızgınım keşke filizden o sözü duyduktan sonra hemen aslıya evlenme teklifi etmeseydi şimdi öfkeyle kalkıp zararla oturucak yılmaz çocuğun kendinden olduğunu öğrendiğinde evlenmeden nasıl vazgeçecek merak ediyorum...

mıstaa
24-03-07, 17:12
bak işte tam erkek gibi düşünmüşün erkekler bayılır öyle çöpsüz üzüme..eğer bi bölüm izleseler filizle yılmazın birbirlerine içlerinin gittiğini görüp filiz derler bence..

değilmi ama sorunsuz kız varken sorunluyu ne yaparım ben.:img-wink: ben yılmazın yerinde olsam çoktaan aslı ile evlenmiş ispanyaya uçmuştum:)ne güzel aslının annesi olmadığından kayınvalide derdide yok. Canan var ama şuanda kayıp:) listesinde:img-hyste kendileri..

mıstaa
24-03-07, 17:17
yılmaz bir limana sığınmaya ihityaç arıyor çok hasarlı filizin hayatı mükemmel ve sığınması gereken bir liman yok tabi peki aslıda güçü toplayınca ne olcak sonra o gücü harcamak için başka limana gider hiç şüphem yok zaten yılmaz hep zorluğu gördüğünde ilişkiden kaçıp başka limana sığındığı için bunlar vaşına geldi neyse yılmaz filizi falan düşünmektense aslısıyla mutlu olsun ve mafyacılık oynayarak cemle uğraşsın o zaman hayatı düzene girer...

slayjic eğer cem dört dörtlük bir insan olsaydı yani aslı gibi. filizde eminim cemle evlenmeyi düşünürdü..:img-yes: .

slayjic
24-03-07, 17:21
slayjic eğer cem dört dörtlük bir insan olsaydı yani aslı gibi. filizde eminim cemle evlenmeyi düşünürdü..:img-yes: .

hiç zannetmiyorum çünkü filiz ilk başlarda cemin nasıl bir kişilik olduğunu bilmiyordu ve ona öyle bir teklif gelmişti cem filize çok dosthane hep yanında olan biri gibi duruyodu ve filiz cemi o zamanda istememişti çünkü filiz sevmeyi kalbini yılmaz dışındakilere kapalı tutmayı biliyor...

cemotara
24-03-07, 17:22

sevgili mıssta zaten filize görede cem çok iyi biriydi dört dörtlük insandı ama filiz yine cemle evlenmei düşünmedi iki kere evlenme teklif etti ama filiz hayır dedi zaten ikinci evlenme teklifinden sonra cem gerçek yüzünü gösterdi birde daha öncesinde fotoğrafını görmüştü cemin
Kim nederse desin filiz yılmazdan başka kimseyle birlikte olmak istemedi ama yılmaz istedi

mıstaa
24-03-07, 17:26
açıkçası bu görüşüne hiç katılmıyorum diziyi izlemeyenlerde sorsalar çoğunluğun aslı diyeceğni hiç sanmıyorum hatta aslı diyenin fazla olacağını bile sanmyorum..aşk aileyle yaşanmaz iki kişiyle yaşanr aşk aileylede kurulmaz iki kişiyle kurulur..filizn ailesnde yanlış yapanlar oldğu çin insanalrın filizi yargılayacğnı hiç zannetmyorum sanırım sen zeynep beşerleri çok sevyosun buyzden böle düşnyosun amaa ben gene gene ve gene filizmn üstün olacğnı düşnyorum..dizi elifle başladı ona bakarsan amaa filiz eveni çok daha fazla anketlerden yorumalrdan belli oldğna göre..filiz zor oalnı başardı çünkü herkes o karaktere o doğallığa hayran kaldı başta aşıklardan biri olmamasna rağmen büyük bir kitleye ulaştı ama aslının böleb kitleye ulaşblcğni hi sanmyorum bana mesela çok itici geliyor

evet zeynep beşerleri çok seviyorum imzamdan anlaşılacağı üzre.
aslı karakterinide şuan için filizden daha mantıklı buluyorum.
filiz yılmazın gözünde artık evlenilmeyecek bir insan aslı ise aşık ve anlayışlı birisi. yılmazın yaptığı gibi aklı olan aslıya evlenme teklifi ederdi. bunu aşk la anlatamayız ki bu daha çok mantıkla alakalı...:img-yes:
yılmaz aslı ile evlenirse tam bir mantık evliliği yapacak belkide ilerde aşka dönüşür bu evlilik kimbilir..
not:sadece ihtimaller üzerine konuşuyorum muhtemelen filiz-yılmaz evlenecek finalde

byuzax
24-03-07, 17:31

e yuh artık ! yani mıstaa bazen sana soyliyecek söz bulamıyorum birincisi aslı dört dörtlük bi kız deil bu ayrı ve aklının bi köşesinde olsun Filizi yılmazla karıştırma

benim
24-03-07, 17:37
Benim anlamadığım birşey var.42.bölüm olacak sanırım, şu otel sahnesinde Yılmaz Filiz'e seni tanıyorum Filiz kokunu , bakışlarını, gözlerini, sesini ,bende sakladığın birşeyler var diyor.Beni unutmuş olsan bu halde olmazsın diyor.Bu kadar Filiz'i iyi tanıyan adam Filiz'in bakışlarını , sesini tanıyamaz oldu. Her söylediğinin yalan olduğunu düşünmeye başladı.

mıstaa
24-03-07, 17:39
hiç zannetmiyorum çünkü filiz ilk başlarda cemin nasıl bir kişilik olduğunu bilmiyordu ve ona öyle bir teklif gelmişti cem filize çok dosthane hep yanında olan biri gibi duruyodu ve filiz cemi o zamanda istememişti çünkü filiz sevmeyi kalbini yılmaz dışındakilere kapalı tutmayı biliyor...

sevgili mıssta zaten filize görede cem çok iyi biriydi dört dörtlük insandı ama filiz yine cemle evlenmei düşünmedi iki ke