PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 17

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

tolgahuzur1
06-04-07, 16:37
Siz Yılmaz'cılar -ki ben Yılmaz'ı herşeye rağmen sevdiğim halde kendime Yılmaz'cı yada aynı şekilde Filiz'i ne kadar seversem seveyim kendime Filiz'ci demiyorum. Ben ikisini ayrı ayrı düşünmüyorum ve inanıyorum aslada öyle olmayacak.- Yılmaz'ın tüm olanlara rağmen Filiz'i hala deliler gibi sevdiğini bile bile Aslı/Yılmaz düğününde nasıl mutlu olacaksınız... Bence olamazsınız...

niye mutlu olmasın ki mantık evliliği yapacak yılmaz.. ee tabi ki de aslıyı sevmiyor.. bu demek değildir ki aslı çirkin,kötü bir kız.. yılmazı seviyor anlıyorda daha ne olsun.. hem aklından bu ilişkiyi bitiren filiz olmuşştur.. yılmazda cem ile birlikte gezdiğini görünce her erkeğin yaptığı gibi gidip hıncını çıkaracaktır. zaman herşeyin ilacıdır. kimler unutulmadı ki filizde unutulmasın..:img-wink:

tolgahuzur1
06-04-07, 16:42
yaa arkadaşlar siz ne diyorsunuz yaaaa ben evlilik hazırlıklarina başliyacaklari için deli oluyorum ne yani şimdi bunlar gercekten evleneceklerse
asla ve asla sonunda bize yılmaz ve filizi birleştirip mutlu son felan olmasin
birisi bana olup biteni acıklaya bilirmi acaba şimdi aslı yılmaz evleneceklermi yoksa sadece karar verim son anda nikah olmuyacak mi:sad53:

:img-hyste no panik sevgili medsul no panik.. sakin ol.. matraka sadece nikah masası var dedi ama evet diyemiyeceklermiş herald..ee:img-hyste çünkü filiz nikahı basıyor.:) ve herşey eskisine dönüyor orada yılmaz ile filiz evlenip mesut oluoyrlar..:img-hyste valla inanın artık alışın daha doğrusu olacak yani aslıyı gelin olarak görün derim ben..:) hem ne güzel kız..:img-pilot

secoms
06-04-07, 16:44
yaa arkadaşlar siz ne diyorsunuz yaaaa ben evlilik hazırlıklarina başliyacaklari için deli oluyorum ne yani şimdi bunlar gercekten evleneceklerse
asla ve asla sonunda bize yılmaz ve filizi birleştirip mutlu son felan olmasin
birisi bana olup biteni acıklaya bilirmi acaba şimdi aslı yılmaz evleneceklermi yoksa sadece karar verim son anda nikah olmuyacak mi:sad53:

Sevgili medsul,
Sence bu durum cok önemli mi ? Yılmaz nikah masasına oturacak, sonra bebegin kendinden oldugunu görenip vazgececek. Hooop mutlu son..Ee nerde Filiz'in bebek için bana dönmesin lafının önemi veya Yılmaz'ın yaptıkları bu sekilde izah edebilir mi ? Sacma bari senaryoya sadık kalsınlar.. Gerci daha ne olacagını bilmiyoruz ama kendileriyle celişmesinler bize yeter :img-wink:

forever_bim
Ya yangından mal kaçırır gibi evlenildiği nerde görülmüş. Peh. Ben de kendi çiftimin düğün hazırlıklarını organize edecektim. Aslı Yılmaz önümüzü kestiler. Hainler!!!

modest2000
niye mutlu olmasın ki mantık evliliği yapacak yılmaz.. ee tabi ki de aslıyı sevmiyor.. bu demek değildir ki aslı çirkin,kötü bir kız.. yılmazı seviyor anlıyorda daha ne olsun.. hem aklından bu ilişkiyi bitiren filiz olmuşştur.. yılmazda cem ile birlikte gezdiğini görünce her erkeğin yaptığı gibi gidip hıncını çıkaracaktır. zaman herşeyin ilacıdır. kimler unutulmadı ki filizde unutulmasın..:img-wink:

Sen bunun için izliyor olabilirsin,senin için farketmiyor olabilir sevgili tolga img-wink: Ama benim için farkediyor. Soruyorum, biz bu kadar bölüm Aslı-Yılmaz evliliği için mi izledik bu diziyi.:icon_whis

yesimcan
06-04-07, 16:45
arkadaslarr neden yilmaz&filiz evliligine bukadar sasirdiniz ki??? bunun böyle olucagi belli deyilmiydii?? bence cokk belliydii sözlüler tabikide evleniceklerrr yilmazdan baska bisey beklemek biraz sacma olurdu zatenn bile bilee kendinii atese atti simdide yanmaya baslicakk ilerki bölümlerdede yanmaya devam edicekk öfkeyle kalkan zararlan otururmuss.....

ben eyer asli yilmaz nikah masasina kadar giderse ikiside evet derlerseee ozamann filiz ve yilmazin birlesmesini istemiyorumm ister bebek olsun ister birbirleri icin ölsünler istemiyorumm ne anlami önemi güzeligi kalirkii yilmaz bikere asliylan evlenmis is isten gecmis olucakk hic birlesmesinler daha iyi yilmaz bebegi ögrensinn bebege babalik yapsinn bebegine baksinn yeterr filizden de uzak dursunn......

artikk bu yilmaz filiz icin hic umudum kalmadii gercektenn böyle sacmalik daha görülmemiss bune yaa kiz hamile öbürü bilmezz baba olucagini baska seyler zanleder o sinirlen sunlan bunlan gider evlenir kizz maf olmustur intikam icin kendini atese atar haberi yokturrr offf cik isin icinden cika bilirsinn bastan sona kadar sacmalikk uzattkca iyce suyunu cikardilarr seyircilerii nefret ettirmeye ugrasiyolar galiba...

secoms
06-04-07, 16:49

Evet yeni dayanak da mantık evliliği Bana sorarsan mantık evliliği hangisi biliyor musun ? Filiz'in Cem ile evlenmesiydi.. Bundan daha mantıklı birsey olabilir mi ? Lakin işin kolayına kacmayı secmek her zaman kolaydır.. Eger senaryo sizin dediginiz gibi gerceklesecekse ben Yılmaz'ın Aslı'ya yapacagı acıklamayı cidden ve siddetle merak eder oldum.. Umarım komik bir sahne olmaz..

Neslihan17
06-04-07, 16:49
:img-hyste no panik sevgili medsul no panik.. sakin ol.. matraka sadece nikah masası var dedi ama evet diyemiyeceklermiş herald..ee:img-hyste çünkü filiz nikahı basıyor.:) ve herşey eskisine dönüyor orada yılmaz ile filiz evlenip mesut oluoyrlar..:img-hyste valla inanın artık alışın daha doğrusu olacak yani aslıyı gelin olarak görün derim ben..:) hem ne güzel kız..:img-pilot

bu söylediğiniz sahne rosalinda adlı dizinin finaliydi.:img-hyste yalnız orada erkek değil bayan evleniyordu. erkek düğünü basıyordu ve sevilmeyen adamın yerini alıp damat oluyordu. hakkaten dizimiz brezilya usulü oldu. :img-hyste biz eski Türk filmleri havasında olacak zannediyorduk ama gittikçe dünyaya yayıldı..:img-hyste

tolgahuzur1
06-04-07, 16:51
Sen bunun için izliyor olabilirsin,senin için farketmiyor olabilir sevgili tolga img-wink: Ama benim için farkediyor. Soruyorum, biz bu kadar bölüm Aslı-Yılmaz evliliği için mi izledik bu diziyi.:icon_whis

valla bu senin özel sorunun ben yılmazın mutluluğu ve çevresindekilerin mutluluğu için izliyorum..sen istediğin kişinin mutluluğu veya kötülüğü için izleyebilirsin!

NOT: Sevgili modum sen hiç merak etme feridenin düğününde de halay çekmek bana düşer..:happy0064 artık beraber gideriz..:)

jojoo
06-04-07, 16:51

mantık ewlılığıyle yılmazın mutlu olabıleceğini hiç zannetmıyorum ya yılmaz ınat uğruna aslının da başını yakacak o kızı ne kadar mutlu edebılırkı yılmaz. dusunsenıze sewgılınızın bır başkasını sewdığını bılıosunuz we ewlenıosunuz bıle bıle lades yanı.yılmaz fılızı,fılzde yılmazı unutamaz bu bir gerçek

medsul
06-04-07, 16:53

ben panik yapmaktan öte senaristlere kızıyorum kaç bölüm oldu bebek
olayi halaaaaa aciğa kavuşmadi birde üstüne yılmaz&aslı ile evlenirse ve yahut o acamaya kadar gelirse bize acaba hangi aşki inandirackalar ona kızıyorum beni deli eden şey bu hani bilsemki bu dizinin sonunda yılamz&filiz
mutlu son olmuyacak o zaman tamam yılmaz kiminle evlenirse evlensin
ama badem biz bu diziyi yılmaz&filiz aşki için izliyoruz o zaman o şki zadeleycek
şeyleri zaten yaptilar birde nikah oyada hazırliklar olursa benim için bu dizinin
bir özelliği ve finelde mutlu son olmasi hiç ama hiç önemli degil
tolga kardeşim:img-wink:

arzuinan
06-04-07, 16:53

Aslı için asla böyle şeyler ne söyledim ne düşündüm. bunu belirteyim. Yılmaz ve Filiz böylesine birbirlerini sevmeseler Yılmaz ve Aslı birlikteliğine gıkım çıkmaz.

Yanlız yazınızda anlamadığım bir durum var. Yılmaz mutlu olur demişsiniz... ben Yılmaz'cılar mutlu olur mu diye sormuştum. (yazınızı yanlış anladıysam kusura bakmayın lütfen) :good:

Fakat siz şimdi, Yılmaz mutlu olursa bizde oluruz dersiniz :img-hyste

modest2000
06-04-07, 16:55
arkadaslarr neden yilmaz&filiz evliligine bukadar sasirdiniz ki??? bunun böyle olucagi belli deyilmiydii?? bence cokk belliydii sözlüler tabikide evleniceklerrr yilmazdan baska bisey beklemek biraz sacma olurdu zatenn bile bilee kendinii atese atti simdide yanmaya baslicakk ilerki bölümlerdede yanmaya devam edicekk öfkeyle kalkan zararlan otururmuss.....

ben eyer asli yilmaz nikah masasina kadar giderse ikiside evet derlerseee ozamann filiz ve yilmazin birlesmesini istemiyorumm ister bebek olsun ister birbirleri icin ölsünler istemiyorumm ne anlami önemi güzeligi kalirkii yilmaz bikere asliylan evlenmis is isten gecmis olucakk hic birlesmesinler daha iyi yilmaz bebegi ögrensinn bebege babalik yapsinn bebegine baksinn yeterr filizden de uzak dursunn......

artikk bu yilmaz filiz icin hic umudum kalmadii gercektenn böyle sacmalik daha görülmemiss bune yaa kiz hamile öbürü bilmezz baba olucagini baska seyler zanleder o sinirlen sunlan bunlan gider evlenir kizz maf olmustur intikam icin kendini atese atar haberi yokturrr offf cik isin icinden cika bilirsinn bastan sona kadar sacmalikk uzattkca iyce suyunu cikardilarr seyircilerii nefret ettirmeye ugrasiyolar galiba...

Bence de Aslı-Yılmaz nikah masasına otururlarsa bir daha Filiz-Yılmaz birleşmesi olmasın.Ne bu,çocuk oyuncağı oldu iyice...Nikah masasında Aslı hastalanıp evet diyemeyecek türü tahminler var.Bu hiç birşey değiştirmez.İyice komikleşmesin herşey.:sad53:

tolgahuzur1
Evet yeni dayanak da mantık evliliği Bana sorarsan mantık evliliği hangisi biliyor musun ? Filiz'in Cem ile evlenmesiydi.. Bundan daha mantıklı birsey olabilir mi ? Lakin işin kolayına kacmayı secmek her zaman kolaydır.. Eger senaryo sizin dediginiz gibi gerceklesecekse ben Yılmaz'ın Aslı'ya yapacagı acıklamayı cidden ve siddetle merak eder oldum.. Umarım komik bir sahne olmaz..

evet buda doğru asıl mantık evliliği cem ile filiz evliliği.. ama cem onların herşeyi aldı ve yok etti. yani sıradan sadece filizi seven bir karakter değil. eğer bu dediklerim olaydı ok diyecektim.. bende merak ediyorum ama nikah olmayacak seddece nikaha kadar giderler ve aslı vazgeçer ve çeker gider bu benim düşüncem :)

evet dizi brezilya dizini geçti artık kabul edin..:img-hyste

yesimcan
bu söylediğiniz sahne rosalinda adlı dizinin finaliydi.:img-hyste yalnız orada erkek değil bayan evleniyordu. erkek düğünü basıyordu ve sevilmeyen adamın yerini alıp damat oluyordu. hakkaten dizimiz brezilya usulü oldu. :img-hyste biz eski Türk filmleri havasında olacak zannediyorduk ama gittikçe dünyaya yayıldı..:img-hyste

neslihann yanii eski türk filimleri sence sacma deyilmii bence cok sacma eee i..a eski türk filimleri havasinda ozaman i.a sacma geliyorrr suu sonn izlediklerimizz tam bir türk filimi bide asli yilmaz evlenirlerse tam olucakk sacmaliga bak senn...neysee bakalim bugün nolcak zatenn 69.b filizim cnmm benim yaa hep göz yasi dökücekk o asli yokmu o asli yakalasam sacini basini yolucam filizin yerine yaa kiz filize tam nispet yapiyo ya yilmazin kolunu bi tutmuskii yani sanki yilmazi kaciricaklarr bbide 32,.disi birden görüküyo yilmazda filize baka kalmis filizde okadar üzgün kii güzelimm ömer onun kollarinda tutuyo yoksa filiz yani düsücek okadarki fenalasmiss ahh yilmaz ahhh gör bakk sevdiginn ne hallerde yerlerdee sürünüyoo sende oo yapiskaninlan evlenn ..........

61MERVE61
06-04-07, 16:57
mantık ewlılığıyle yılmazın mutlu olabıleceğini hiç zannetmıyorum ya yılmaz ınat uğruna aslının da başını yakacak o kızı ne kadar mutlu edebılırkı yılmaz. dusunsenıze sewgılınızın bır başkasını sewdığını bılıosunuz we ewlenıosunuz bıle bıle lades yanı.yılmaz fılızı,fılzde yılmazı unutamaz bu bir gerçek

ben geldim:)
Hyrdir matraka tuyo mi verdi:):)Ben gelen tuyolara inanmiyorum malesef...
Ki keske yilmaz asliyla evlensede gorse..
sakin yilmazla asli evlenipte filizyilmaz mutlu son demesinler zaten yilmaz coktan beri gozumde 0points:)
ama biran once su yilmaz bebegi ogrensin vala baydim burda hersey cabuk gelisio tekinerler disi...Yaa bu Yilmaz i ne cok sevio senaristler..

secoms
06-04-07, 16:59
evet buda doğru asıl mantık evliliği cem ile filiz evliliği.. ama cem onların herşeyi aldı ve yok etti. yani sıradan sadece filizi seven bir karakter değil. eğer bu dediklerim olaydı ok diyecektim.. bende merak ediyorum ama nikah olmayacak seddece nikaha kadar giderler ve aslı vazgeçer ve çeker gider bu benim düşüncem :)

evet dizi brezilya dizini geçti artık kabul edin..:img-hyste

Benim bahsettigim su anki durum degil Sevgili Tolga.. İlk teklifti.. Hani Yılmaz Filiz'in gözlerinin içine baka baka 'artık bitti' 'içimden bir parca koptu' dedigi sahneden sonra Cem'in cocugu kabul edip Filiz'e evlenme teklif ettigi dönemden bahsediyorum :img-wink:

Neslihan17
06-04-07, 17:03
neslihann yanii eski türk filimleri sence sacma deyilmii bence cok sacma eee i..a eski türk filimleri havasinda ozaman i.a sacma geliyorrr suu sonn izlediklerimizz tam bir türk filimi bide asli yilmaz evlenirlerse tam olucakk sacmaliga bak senn...neysee bakalim bugün nolcak zatenn 69.b filizim cnmm benim yaa hep göz yasi dökücekk o asli yokmu o asli yakalasam sacini basini yolucam filizin yerine yaa kiz filize tam nispet yapiyo ya yilmazin kolunu bi tutmuskii yani sanki yilmazi kaciricaklarr bbide 32,.disi birden görüküyo yilmazda filize baka kalmis filizde okadar üzgün kii güzelimm ömer onun kollarinda tutuyo yoksa filiz yani düsücek okadarki fenalasmiss ahh yilmaz ahhh gör bakk sevdiginn ne hallerde yerlerdee sürünüyoo sende oo yapiskaninlan evlenn ..........

eski Türk filmlerinde bu kadar uzun süreli ayrılıkları ben hiç izlemedim. bana göre brezilya dizilerinden farkı kalmadı. 1. sezon için Türk filmi havası var diyebilirim ama 2. sezon tam bi arjantin dizisi. senaristler heralde marimar rosalinda yalan rüzgarı vb. dizileri karıştırıp bize izletiyorlar sanırım. :img-hyste çünkü hatırladığım kadarıyla senaryo nerdeyse aynı. eski Türk filmlerinde bi konunun bu kadar uzatıldığını da görmedim. bebek konusu 14 bölümdür dizide var olan bi konu. en az 3 bölüm daha bu konuyu işleriz. eder 17. ben sadece insaf diyebiliyorum. başka da ağzımdan kelime çıkamıyor.

benim
06-04-07, 17:40
Fotoğraflarda Yılmaz çok hoş giyinmiş.Bir gömleği var üzerinde kol düğmesi de takmıştır ona ( En son Filiz'i kaçırdığında üzerinde olan gömlek gibi) Yılmaz kol düğmelerini özel günlerde takıyor.Yılmaz sadelikten hoşlanıyor .Aslı'da sadelikten hoşlanıyor.Her genç kızın gelinlik giymek hayalidir ama sanki bunlar apar topar yıldırım nikahı yapacak galiba.

tolgahuzur1
06-04-07, 17:44
Benim bahsettigim su anki durum degil Sevgili Tolga.. İlk teklifti.. Hani Yılmaz Filiz'in gözlerinin içine baka baka 'artık bitti' 'içimden bir parca koptu' dedigi sahneden sonra Cem'in cocugu kabul edip Filiz'e evlenme teklif ettigi dönemden bahsediyorum :img-wink:

sevgili secoms sence bu mantıklı bir evlilik mi olacaktı?? yani hiç mi öğrenmiyecekti filiz cemin gerçek yüzünü.. annesi ile birlikte olupta sevdiğinden ayırdığını,şirketini batırdığını bunları hiç mi öğrenmiyecekti.. o zaman nerede bunun mantıklı olanı.. haa eski bölümde ki murat olsa ok onunla olabilir mantık evliliği... içimden bir parça koptu derken ne anlamda dedi ben anlıyamamıştım..:icon_whis ama eski bıraktığı yılmaz olmadığını söyledi filize ki filizde eski filiz değil zaten..

filizim+y
06-04-07, 17:44
umut garibin umut ışığıdır.. bizimkide o hesap.. yani bir yılmazcı olarak bizlerden üzülmemizimi bekliyorsun.. haa bir nebze üzüntü var tabiki niye çocuğunun annesi ile evlenmesinde aslı ile evlensin diyorum içimden.''DAL RÜZGARI AFFETMİŞTİR AMA KIRILMIŞTIR BİRKERE!!'' yani ikiside krıldı ama içlerinde ki gurur ve kin onları adım attırmaya yöneltmiyor.. yüzüğe baktı ama karşısında ki ne aldı ki... çünkü filiz bir tepki göstermedi en azından mutluluklar dileyebilirdi..:) kii düğüne gelebilsin..:img-hyste

siz hesabınızı dikkatli tutmuyorsunuz o zaman ne demek ya o kadar cefasını çeksinler bu aşkın daha sonra 3.şahıslar gelsin biri psikolukları ile biride vurdumduymazlığı ile bu aşkın tatlısını yesinler oluyor ama bence kesinlikle olmuyor haketmeyenler yaşamasın bu mutluluğu filizyılmazım yaşasın onlar çektikler acısını bırakalım da sürsünler sefasını, dal kırılsın önemli olan onarmak bunu yılmaz da filiz de yapacak ama bu kadar ortalığı to duman etmenin alemi ne ya olmuyor ki ama hemen de evlilik ne kadar evlilik düşkünüymüş yılmazım ya silkinde kendine gel hadi yılmazım be hadi.. düğünde ne işi var kendi elleriyle getirdiği kızı sevdiğine verdi bir de kutlayıpta düğününe mi gidecek filiz yapmaz unutsen bu sahneyi:img-yes:

tolgahuzur1
06-04-07, 17:52
iyide tozu dumana katan filizdi sevgili filizim. herşeyi yaygaraya verdi ondan sonra sitem ediyorsun.. yılmaz o cem ile filizin sarılma sahnesini görsün yeter hemen gaza gelip yıldırım nikahını yapar.. birde dikkatimi çekti hep yılmaz sirkelen felan diyorsun .bir kerde filiz sirkelense olmaz mı doğruyu söylese de yine affetmesse olmaz mı yani?

ferman336
06-04-07, 18:00
iyide tozu dumana katan filizdi sevgili filizim. herşeyi yaygaraya verdi ondan sonra sitem ediyorsun.. yılmaz o cem ile filizin sarılma sahnesini görsün yeter hemen gaza gelip yıldırım nikahını yapar.. birde dikkatimi çekti hep yılmaz sirkelen felan diyorsun .bir kerde filiz sirkelense olmaz mı doğruyu söylese de yine affetmesse olmaz mı yani?

tieyyttt herkes tolgama dalaşmış açılın ben geldim :img-hyste :img-hyste ne var yahu bırakın adam evlensin kimle istiyorsa Allah Allah. filiz evlilik sırasını savdı.ona zamanında teklif yapıldı.kabul etti devamını getiremedi getirseydi. :img-yes: şimdi kalkıp öyle mızıkçılık yapmasın. hiç ortaya senin bebeğini taşıyorum o kızla evlenme diye de çıkmasın.zamanında o istemedi bebek yüzünden dönmesini.:happy0064 resti çekti yılmaz da gördü pass dedi ne var bunda.:img-pilot

not: tolgacım sen istanbula sadece sete gitmek için geliyorsan 4 saat yolu çekip Allah filizden önce sana akıl versin ne diim :img-hyste :img-hyste

filizim+y
06-04-07, 18:00
sevgili tolga başından beri diyorum ya her ikisi de yaptıklarının cezasını çekiyor ama fazla ama az farketmiyor her ikisi de etken ve edligen olarak yaşadıkları bu olayların tarafları, ben her iki cepheden de bakıyorum bu yüzden şu an da yılmaz daha çok hata yapmakta dellendikçe daha da fazlasını yapacak o zaman iş çıkılmaz hale gelecek keşke dediğin gibi olsa da filiz söylese ondan sonra bakmasa yılmazın yüzüne ama filiz bu fırsatı kullanmadı, şu an filiz bu aşkı kendi kendine yaşıyor yılmazın onu unuttuğunu yeni bir hayata yelken açtığını biliyor bu yüzden de ses çıkarmıyor belki yılmaz aslı ile sözlenmese farklı bir şekilde birşeyler olabilirdi ama filiz bittiğini düşünüyor, şu an yılmaz hatalar silsilesine devam ettiği için ona diyorum silkelen diye filize bebkle ilgili hep diyorum zaten silkelenmesi gerektiğimi, dikkatini çeken nokta da eksiğin var filizin de yılmazın da birlikte silkelenmeleri gerek ama şu anda en çok hata yapmaya meyilli yılmaz var bunu unutmamak gerekir, keşke filiz sözleriyle hançerlesiydi yılmazı söylediği sözlerle bir de filizin sözleriyle hançerleseydi sevdiğinin yüreğini ama olmadı dediğim gibi tek taraflı değil iki taraflı herşey bu aşkta...

filizim+y
06-04-07, 18:05
tieyyttt herkes tolgama dalaşmış açılın ben geldim :img-hyste :img-hyste ne var yahu bırakın adam evlensin kimle istiyorsa Allah Allah. filiz evlilik sırasını savdı.ona zamanında teklif yapıldı.kabul etti devamını getiremedi getirseydi. :img-yes: şimdi kalkıp öyle mızıkçılık yapmasın. hiç ortaya senin bebeğini taşıyorum o kızla evlenme diye de çıkmasın.zamanında o istemedi bebek yüzünden dönmesini.:happy0064 resti çekti yılmaz da gördü pass dedi ne var bunda.:img-pilot

sevgili ferman tolgana sataşan yok valla tolga yaramaz:img-hyste
evlenemez kesinlikle evlenemez bıraktık da ne oldu davulcuyu bıraktı zurnacıya kaçtı yılmaz:img-hyste bu sefer olmaz imkanı yok bırakmam banane:)

filizin hakları saymakla bitmez bir de olsa bin de olsa filizin hakkıdır bu ne sırası filiz sıra bile yapmadı ki malum şahsiyet kaymağını yemeye uğraşıyor:) merak etme sözlendiğinde yapardı filiz bebeğini taşıyorum falan diye o zaman sessiz kaldıysa evlilikde de sesini çıkartmaz hatta nikah şahidi olur:img-hyste :img-hyste nasıl olur ister misiniz hemde yılmazın şahidi:img-wink:

denmavi
06-04-07, 18:15
not: tolgacım sen istanbula sadece sete gitmek için geliyorsan 4 saat yolu çekip Allah filizden önce sana akıl versin ne diim :img-hyste :img-hyste

O Yılmaz için 4 saat yolu üşenmeden gidiyorsa ben Filiz için 16 saat yolu teperim valla :D

Gidip Filiz'i teselli edeceğim. Bak Filiz eski günlere tekrar döneceksiniz,sen hiç üzülme Yılmaz'la aranızı yapmak bana düşer, artık ikinizde bırakın şu gururu, Canan gitti yerine ben geldim diyeceğim :D. Artık şu bebeği söyleme işi bana düşüyor :D :D :D

filizim+y
06-04-07, 18:17
bu evlenme kararı cnmı sıktı ya yılmazı anlayan beri gelsin şimdi benden yılmaza bir şiir tüm hislerimi alt üst eden:icon_sorr :icon_sorr

Yılmazım bunu nasıl yaparsın
Kendini elinle ateşe atarsın
Hadi sevdiğini geçtim de
Bana bunu nasıl yaparsın
Sen değil miydin aşkın için neler yapan
Uğrunda neleri feda eden sen
Şimdi gittin başkasına yar dedin
Sadece bedenen yanında olduğun
Yüreğin ve gözlerin benim dediğimdeyken
Ne şimdi bu kendini kandırmaca mı
Hadi herkesi kandırdın da peki ya ben
Kanar mıyım sahte gülüşlerine
Sen bile inanmazken bu haline
Nasıl olurda beklersin beni sevdiğini
Sana inanmamızı bitirmemizi bu sevgiyi
Şimdi orada dur yılmaz efendi
Kendine gel de delirtme bizi
Sana bir değil bin umut işte
Yeter ki sen iste dön geri
Ama geç kalma vakit çoktan tükendi

tolgahuzur1
06-04-07, 21:22

waayy aslan abim benim.. hiç sanki yılmaz mutluluğu hak etmeyen bi karakter.. bırakında adam evlensin..:) hem dediğin gibi filizde gelip deseydi çocuğu heralde nikah masasında öğrenecek ylmaz..:img-hyste aslıda onu duyunca basar gider ispanyaya.... hem bebek yüzünden dönmesin diyende filizcilerdi.. şimdi niye mızıkcılık yapıyorsunuz ki.. mutluluk ve nispet hakkı yılmazda elinden geleni ardına koyma filiz..:)

abi şurada askere gidecez..:sad53: hem seti görme bahanesiyle şöyle ist. baştan ağaı bi gezeyim.. ölümlü dünya belki görmek bir daha nasip olmaz..:icon_sorr

secoms
06-04-07, 21:22
sevgili secoms sence bu mantıklı bir evlilik mi olacaktı?? yani hiç mi öğrenmiyecekti filiz cemin gerçek yüzünü.. annesi ile birlikte olupta sevdiğinden ayırdığını,şirketini batırdığını bunları hiç mi öğrenmiyecekti.. o zaman nerede bunun mantıklı olanı.. haa eski bölümde ki murat olsa ok onunla olabilir mantık evliliği... içimden bir parça koptu derken ne anlamda dedi ben anlıyamamıştım..:icon_whis ama eski bıraktığı yılmaz olmadığını söyledi filize ki filizde eski filiz değil zaten..

Öncelikle sevgili Tolga,
Bu mevzuyu sen,ben,o,biz,siz herkes biliyor.. Tek bilmeyen onlar..Belki de sorun da burda.. Yani demek istedigim olaylar o noktada iken Filiz Cem'in gercek yüzünü bilmiyordu.. Ve gidip de Cem ile evlenmeyi tercih etmedi..

Bir diger mevzu ise; eninde sonunda ögrenmeyecek mi mevzusu.. Ee biz burda o zaman bosuna sayfalarca yorum yazıyoruz..Ne de olsa Filiz ve Yılmaz evlenecek.. Bu sekilde bakarsak durum bu :img-wink:

sinem*
06-04-07, 21:23
okuduklarımdan anladığım kadarıyla aslıyla yılmaza nikah masası görünüyor (tabi matraka serpile yem atmıyorsa :) ) tam evlenecekken herkes evet dedikten sonra bir olay olacak bu da cemin filize yapacağı olay olabilir...ömer ya da handan hanım düğünü basar yılmaz yetiş diye :) evlenmeden masadan kalkılıyor yılmaz filizin peşine ...
Ya da aslıyla yılmaz evlilik hazırlıklarını hızlandırıyorlar..Yılmaz bebeği öğreniyor ama artık evlidir filizin değildir :)

Valla ağlanacak halimize gülüyoruz...güzelim diziyi resmen dallas versiyonuna çevirdiler..ben ceyarın kızımıza ne yapacağını merakla bekler oldum ..

Senaristlerin hepsi kadın ama dizide en çok acı çekende filiz,anladılar filiz acı çekince çok etkili oluyor kıza sürekli acı .... Dizinin başından beri Filiz hiç haketmediği acılar yaşıyor ;ilk sezon hiç alakası olmayan olaylarda acı çeken,acı çektirilen taraf oldu..Sonra mutluluğu yakaladı babası ölürken o mutluluğu elinden aldı..Geldiğinde gene mutlu oldu bu seferde güvensizlik işin içine girdi karşı taraf bir türlü affetmedi,güvenmekle ilgili dersler verdi sonra kendisi güvenmedi hem de en olmayacak konuda..Filiz bundan sonra affetmem dedi ama bir türlüde yılmazı unutamadı.Evlerini,mallarını,baba yadigarlarını her şeylerini kaybetmek bir tarafa bebeğiyle bir başına kaldı şimdide bebeğinin babasını evliliğine şahit olacak..ve hala acı çekiyor ...
Resimlerde de yere düşmüş veya sancısı tuttuğu için yere yığılmış olabilir önümüzdeki bölümler ne kadar güzel olacak değil mi ....Kim bilir ne oluyor gene...biz ne zaman yılmazın pişmanlığını sürüneceğini görebiliriz acaba...Gerçi bu senaristlerle zor,acıyı kadınlar çeker sonra ölür gider arkasından mezarına gidende olmaz :img-hyste

tolgahuzur1
06-04-07, 21:25
Öncelikle sevgili Tolga,
Bu mevzuyu sen,ben,o,biz,siz herkes biliyor.. Tek bilmeyen onlar..Belki de sorun da burda.. Yani demek istedigim olaylar o noktada iken Filiz Cem'in gercek yüzünü bilmiyordu.. Ve gidip de Cem ile evlenmeyi tercih etmedi..

Bir diger mevzu ise; eninde sonunda ögrenmeyecek mi mevzusu.. Ee biz burda o zaman bosuna sayfalarca yorum yazıyoruz..Ne de olsa Filiz ve Yılmaz evlenecek.. Bu sekilde bakarsak durum bu :img-wink:

sevgili secoms hayır kabul etmiyorum filiz cemin gerçek yüzünü bilmiyodu.. kaldı ki cemin teklifinden sonra arkadaş kalalım demişti .. cemin gerçek yüzünü yılmazın uyarısından sonra kafasında sorgulayarak çözdü.. dediğin gibi elinde sonunda mutluluk var.. ama dışarıdan bir izleyici mutlu biteceğini düşünmüyor.. neyse herkese iyi seyirler ..bye

denmavi
06-04-07, 21:27
Ben de millet neden yazmıyor diye meraklanmaya başlamıştım ki bir yazı yazayım dedim anladım durumu :D. Artık milleti dizinin heyecanı sarmaya başladı. Ben ise yarını beklemek zorundayım. Sabah saat 5.30 gibi nete düşüyor dizi. Artık o saatte kalkar yüklemeye başlarım. Kanal D ye o kadar mail attım 10 gündür şu online tv yi onaramadılar. Yılmazcılara iyi seyirler diliyorum. Filizcilere de Allah sabır versin demekten başka bir şey elimden gelmiyor. Elbet bugünlerde geçecek ümidiyle esen kalın :D :D :D

tolgahuzur1
06-04-07, 21:31
birde yeni bir fragman gördüm ... ama tam çözemedin neyse zaten dizi saati geldi.. sevgili secoms anlaştığımıza sevindim herkese iyi seyirler bakalım filiz nasıl bir hata daha yapacak..:img-hyste

levoo
06-04-07, 22:28
Cem iyice sıkışacak Yılmaz'ın bu hamlesiyle...

Filiz oyununa devam ediyor.Bebeğimiz erkek :).Ömer dışarda diyebiliriz...

levoo
06-04-07, 22:54
Cem'in babasını öldürdüğü ödül 2.lik ödülüymüş.

Cem yenilgiye uğradığını kabul etti ve kötü işler yapmayacağına söz verdi ama ne kadar durur sözünde merak konusu.

Annesi şimdilik Cem'i ele vermedi ama gelecekte ne olur göreceğiz.

Ömer ve Feride'nin duygusal konuşması da iyiydi...

ismailsurucu
06-04-07, 22:56
ikinci arada verildi.geçen hafta sararmıştık bu haftada morardık.yılmaz'ın cem üzerindeki hamlesi güzeldi.bakalım sonraki gelişmeler nasıl olacak.izlliyelim.görelim.

ares7
06-04-07, 23:01
Ya ben buy ceme aslıdan daha çok gıcık oluyorummmm off ya bu filizde hani guruluydun.Abini vurduran adamdan para alıyorsunda seni sevenden, seninde sevdiğinden para almıyorsun? bune perhiz bune lahanaa..

levoo
06-04-07, 23:24
Ömer çıkıyor.Filiz ve Yılmazın acıları gözlerinden belli oldu.Aslı ile nikah tarihi alacak Yılmaz fakat Aslı'yı üzecek haber sanırım bu nikahın hiç olmamasına sebep olacak.

tolgahuzur1
06-04-07, 23:26
puhahahaaa:img-hyste yahu ne güzel bir bölüm böyle.. gülmekten cırıldım..:img-hyste hele cemin o uzun saçlı hali beni yerlere yatırdı..:img-hyste birde yılmazın filiz ektiğini biçiyor cümlesiyle hemen ferman abim geldi aklımaaa:img-hyste bak gördün abi yılmazda anlamış herşeyi..:img-hyste

delfin23
06-04-07, 23:29
Filize katlanamıyorum intikam için Cemle birlikte ama Yılmazı cemle kıskandırıyor inanılır gibi degil Fizi bu bölüm o kadar itici buldumki anlatamam Yılmazın söyledigine hak veriyorum Filiz ektigini biçiyor ilerki günlerde başına ne büyük bela aldıgını görücek.

arzuinan
06-04-07, 23:30
Yılmaz'ım senin için az üzülmedim, gururla "mor" da gezerim hiç merak etme...:happy0064

Yılmaz, bir çoğumuzun tahmin ettiği gibi Filiz'e kızıp evlilik işlemlerini hızlandırdı. :icon_sorr

Ayrıca bebek olayı ortaya çıktığında en az Yılmaz'ın tepkisi kadar Ekrem'inkinide merak ediyorum :img-wink:

_NazLım_
06-04-07, 23:39
Bu bolumde uzulmekten cok guldum ben valla:img-yes:

Handan hanim artik yeni ayakkabisini cuma pazarindan alir:img-hyste

Birde mujgan hanim ne guzel dedi Handana, Allah kimseyi attan indirip eşeğe bindirmesin cok guldum ya :img-hyste

Ama yilmaz herzamanki gibi.. Filizin durumunu bilmeden.. sucluyor.. sinir oldum ya:icon_sorr

Ya Cemin annesine ne demli hem kocasini oldurmus.. hemde
herkse zarar verdigi halde cemi koruyor.. oglu olsa bile bence yilmaza ve polise herseyi anlatmaliydi..

Ya uzun lafin kisasi ben artik bu dizinin sonunu iyice merak ediyorum..
bu kadar uzucu bolumlerden sonra Umarim mutlu bir final olur...:img-in_lo

sevdam...
06-04-07, 23:39
ya arkadaslar lütfen sizlerden rica ediyorum biri bana yilmazin ne zaman cocugun kendinden oldugunu anlayacak.?..ben bu bölüm oldugunu biliyordum...lütfen rica ediyorum biri bana söylesin...fittiracam yoksa

byuzax
06-04-07, 23:56
puhahahaaa:img-hyste yahu ne güzel bir bölüm böyle.. gülmekten cırıldım..:img-hyste hele cemin o uzun saçlı hali beni yerlere yatırdı..:img-hyste birde yılmazın filiz ektiğini biçiyor cümlesiyle hemen ferman abim geldi aklımaaa:img-hyste bak gördün abi yılmazda anlamış herşeyi..:img-hyste

sahi tolga cemin uzun saçlı hali amma komikti yaws :D yılmaz : -filiz ektiğini biçiyor aynalı ? e be yılmazım senin hasat zamanın geldi de geçiyor :D :img-hyste

şu an tek umudum omerin filize kızıp yılmazın kapısına dayanıp herşeyi anlatması ama o da çok saçma bi umut :D olmayacak duaya amin diyorum :D :img-hyste

delfin23
06-04-07, 23:56
Yılmaz'ım senin için az üzülmedim, gururla "mor" da gezerim hiç merak etme...:happy0064

Yılmaz, bir çoğumuzun tahmin ettiği gibi Filiz'e kızıp evlilik işlemlerini hızlandırdı. :icon_sorr

Ayrıca bebek olayı ortaya çıktığında en az Yılmaz'ın tepkisi kadar Ekrem'inkinide merak ediyorum :img-wink:

Budurumda Bile Filize hak vermenize gerçekten inamıyorum daha Yılmazın bebekten bile haberi yok psikopat cemin çocugun cinsiyetinden bile haberi var Yılmazı mor gördügünü söylüyorsun ne yapmasını bekliyorsun adam şaşkına döndü Filizle cemi görünce sonuçta karşısındaki cem onun neler yaptıgını biliyor ve Filizin nasıl olurda hala onunla birlikter olduguna inanamıyor.Ekremde Filiz hakında kötü bir söz söylemedi tam tersi Filize üzüldü

levoo
07-04-07, 00:04
Filiz hata üstüne hata yapıyor.Ne diyebilirim ki bu yaptığının savunulacak hiç bir yanı yok hiç bir!!

tolgahuzur1
heuhaahaha:img-hyste yahu cırldım cırıldım akşam akşam.:img-hyste bu ne komik bölümdü öyle aklıma hep filizim ve ferman abi geldi kendimi yerlere attım.. eee süper ikili oldu filiz ile cem.. hem yakıştılar mantıklarıda aynı:img-hyste daha ne olsun.. :happy0064

byuzax
Aman yarabbiiiii BU Filiz üşütmüş herhal ya matraka sende ya diodun ki 68 super olcak aha super oldu tobesdafurullah yaw ! Neyse Filizcim git ceme iyicene yapış sen canım :D Bu filiz harbi gıcığıma geliyor her an yılmazcılar tarafına donebilirim he ! Ay yarabbim ama yılmaz filize nası baktı yemekte oraya bittim :D hehe pinkzone demişti pişti olcak die ahanda oldu :D

_NazLım_
07-04-07, 00:05
Tabiki Yılmaz Filizi suçluycak nerden bilsin Cemle neden birlikte oldugunu Yılmaz münecimmi

en azindan o kadar cabuk kararlar almasi gerekmiyor yilmazin..

Neyse.. Filizin evlenme teklifine inanamiyorum yaaa:icon_sorr
cildiricam ben bu dizi yuzunden..

arzuinan
Çok rica edeceğim çifte düğün olabilir mi... Nikah masalarını yan yana koysunlar lütfen :img-hyste :img-hyste :img-hyste

yoksa karşı karşıya mı koysalar daha iyi olur. :good: Birbirlerinin gözüne bakıp dalıııpppp giderler. hem yan yana olursa;yandan bakmak zor olur. mazallah boyunları falan tutulur...:img-hyste :img-hyste :img-hyste

tolgahuzur1
Filiz hata üstüne hata yapıyor.Ne diyebilirim ki bu yaptığının savunulacak hiç bir yanı yok hiç bir!!

demek sizde anladınız..:img-hyste yılmaz sevenler derneği herkese açık kayıt kabul yapılabilir..:img-hyste yahu alışın artık alışın bakın biz alıştık..:img-hyste

delfin23
07-04-07, 00:07
İşte Filiz hanımın kendi çapındaki intikam planı kendisini tebrik etmek gerekir.Gerçekten olaganüstü bir intikam planı cemi mahvederbütün yaptıklarınıda ortaya çıkarır.Çok zeki gerçekten Filiz bu planı kolay kolay kimse akıl edemez vay be ne plan ama ayakta alkışlamak lazım Filizi

levoo
demek sizde anladınız..:img-hyste yılmaz sevenler derneği herkese açık kayıt kabul yapılabilir..:img-hyste yahu alışın artık alışın bakın biz alıştık..:img-hyste

Ben Filizci değildim ki.Ben Yılmazcı da değilim de.Bu kadar da yapılmaz ama yuh yani :D

tolgahuzur1
evet düğüne gelmek isteyenlere adres verilecektir herkesi bekleriz.. özellikle filizyılmazcıları..:img-hyste çok süper bir düğün olacak...:happy0064 valla yılmazın düğün konvoyunda ben olacağım herkes yerini alsın yoksa kaçırırsınız haa:img-hyste yaa ne komikti yaa filiz ceme evlenme teklifi etti. puhahaa:img-hyste

byuzax

le bu kız resmen psikoya evlenme teklif etti yaw deli midir nedir tobe tobeeeeeeeeee Allah Allah yaw ALLAHIM SEN BANA SABIR VER ! FİLİZE AKIL VER ! Psiko cem ALLAH BELANI VERSİN SENİN İNŞALLAH !

delfin23
07-04-07, 00:08

Sevgili Tolga her geçen gün Yılmazcılar daha fazla olucak.Çünkü Filiz hata yapmaya devam edicek

yesimcan
arkadaslarr ben rüyami gördüm yoksa evlenme teklifini kabul mu etti???

rezillik filizz yapmaaa uyann filizzzzz kabus mu görüyosunn:img-hyste
cifte düyün yapariz artikk ilk asli&yilmaz arkasinada cem&filiz gazi.m davullu zurnalii...........

rezalett!!!!

Bi soru sorabilirmiyimm?? bize bu askii 3 4 bölüm sora nasil inandiricaklarrr????

_NazLım_
Çok rica edeceğim çifte düğün olabilir mi... Nikah masalarını yan yana koysunlar lütfen :img-hyste :img-hyste :img-hyste

yoksa karşı karşıya mı koysalar daha iyi olur. :good: Birbirlerinin gözüne bakıp dalıııpppp giderler. hem yan yana olursa;yandan bakmak zor olur. mazallah boyunları falan tutulur...:img-hyste :img-hyste :img-hyste

:img-hyste :img-hyste

Valla hersey beklenir.. oyle bir final olursa hic $a$irman...

Filizciyim ama bu yaptiginin hic bir savunulur tarafi yok:img-yes:

levoo
le bu kız resmen psikoya evlenme teklif etti yaw deli midir nedir tobe tobeeeeeeeeee Allah Allah yaw ALLAHIM SEN BANA SABIR VER ! FİLİZE AKIL VER ! Psiko cem ALLAH BELANI VERSİN SENİN İNŞALLAH !

Şu durumda Cem'in ne suçu var ki.Filiz resmen kendi etti adam ne güzel umudu kesmişti.İğrenç bi durum ya!!

tolgahuzur1
07-04-07, 00:09

yahu bu iş çok hoşuma gitti haa.:) acaba şimdi filizin hiçbir suçu yok diyen arkadaşlar ne diyeyecek merak eder oldum..:icon_whis sevgili ferman aibimin kulakları çınlasın..kaçılın yürüyen felaket geliyooo:img-hyste

byuzax
Sevgili Tolga her geçen gün Yılmazcılar daha fazla olucak.Çünkü Filiz hata yapmaya devam edicek

Yok senaristlerin Tubaya gıcığı var halkı ondan soğutmak için filizi kullanıolar :D kesin yani ben boyle algılıom baska açıklaması yok !

61MERVE61
Aslan filizim..super yaaa bi insan bukadar iyi bir karar verir:):)Bence filizin teklifi cok guzeldi aferin ona.....Bu gidisle evide alir tekiner sirketide:)

Neyse bolum guzeldi yaa filiz ve cem karisilikli sahnelerden acaip zevk aliyorum varya:)insani gururlandiriio:)
Ya bu arada feride costurdu bizi:)ne guzel oyniyor oyle mezdeke sarkisida geldi aslinda onu dizi muzigi olarak kulansalar soyle yilmazin sahnelerinde:):)
Omerde cikti sonunda......

marbella
07-04-07, 00:10
uzun zamandır bu kadar heyecansız bu kadar boş bir bölüm izlememiştim bi kaç sahne hariç
Filiz kendini ateşlere attı ama çooookkk geçççç Cem efendi artık gazı yedi tutabilene aşk olsun Filiz herhalde Cem ile evlenecek ve Cem in servetine konacağını sanıyor ama çoookkk yanılıyooo

tolgahuzur1
07-04-07, 00:11
arkadaslarr ben rüyami gördüm yoksa evlenme teklifini kabul mu etti???

rezillik filizz yapmaaa uyann filizzzzz kabus mu görüyosunn:img-hyste
cifte düyün yapariz artikk ilk asli&yilmaz arkasinada cem&filiz gazi.m davullu zurnalii...........

rezalett!!!!

Bi soru sorabilirmiyimm?? bize bu askii 3 4 bölüm sora nasil inandiricaklarrr????

:img-hyste bunu sen mi diyorsun sevgili yesimcan?? alışın artık.. biz alıştık bak yılmaz ne güzel geçinip gidiyor yılmazla.. hem dediğinizde oldu filiz patavatsızlaşıp yılmazı tebrik etti..:img-hyste ama yılmaz çok ayıp etti insan bi tşk eder yahu..:img-hyste

yesimcan
07-04-07, 00:12
ben filizin ne yapmak istedigini biliyorum galibaa ama ins benim düsündügüm gibi olmaz eyer öyle olursaaaa cem kafayi yerr orda filizi bogarr kesinn!!

efem filizin düsüncesi yada plani su galiba!!

cemin evlenme teklifini kabul edicek soracima ayni ömerdeki gibi evi üstene yapmasii icin cabalicakk soraa evi geri alicak sora nikahh masasina kadar gidiceklerr sora FILIZ TEKINER CEM AKMANI KOCALIGA KABUL EDIYOMUSUN? sorusuna filiz ayaga kalkicakk hayirrr etmiyorum hepsi bi oyunduu ben kazadim gibisinden laflarr edicekk cekip gidicekk ama filize bu oyun cok paliya patliyacakk..........

aaa bide hayirli ugurlu olsunn bebis erkek oluyo yilmazz sevinsin erkek adamin erkek cocugu olurmuss:):):)

61MERVE61
07-04-07, 00:12
Arkadaslar noluyor yaa iyimisiniz:)
Ya filiz evlenme teklifi ettide hemen gidip oturmicak nikah masasina adamin biri gibi...Filiz bunu yapiyorki isini garantiye alsin cem filizin onu sevdigini sansin Filizde ciftlik evini,villasini,tekiner sirketini geri alsin bukadar yani..Abartmayinn sanki filiz keyifinden cemle birlikte:)

tolgahuzur1
07-04-07, 00:13
babasını öldüren adamdan kime koca olur yahu..:img-hyste ama filizede öyle maço bir erkek lazım hani.. hött dedimi kaçacak delik aramalı filiz..:img-hyste bu pisiko ömeride öldürür hee demedi demeyin.. adam alışkın.:img-hyste

arzuinan
Budurumda Bile Filize hak vermenize gerçekten inamıyorum daha Yılmazın bebekten bile haberi yok psikopat cemin çocugun cinsiyetinden bile haberi var Yılmazı mor gördügünü söylüyorsun ne yapmasını bekliyorsun adam şaşkına döndü Filizle cemi görünce sonuçta karşısındaki cem onun neler yaptıgını biliyor ve Filizin nasıl olurda hala onunla birlikter olduguna inanamıyor.Ekremde Filiz hakında kötü bir söz söylemedi tam tersi Filize üzüldü

bi yanlış anlaşılma söz konusu sanırım. ben "mor" gezmeyi kendim için demiştim iddaa'yı kaybettik ya ondan :img-yes:

Yılmaz, bunu hep yapıyor ama ne zaman Filiz'e kızsa aslıya koşuyor, soluğu yanında alıyor. Şimdi yine öyle oldu :icon_sorr

Ekrem, evet bu bölüm Filiz için üzüldüğünü söyledi ya bende onuniçin dedim zaten. Bakalım gerçeği öğrenince ne yapacak. Ayrıca ben Yılmaz'a bebek için en büyük desteği Ekrem'in vereceğini düşünüyorum oda ayrı. :img-wink:

delfin23
en azindan o kadar cabuk kararlar almasi gerekmiyor yilmazin..

Neyse.. Filizin evlenme teklifine inanamiyorum yaaa:icon_sorr
cildiricam ben bu dizi yuzunden..

Filizin yaptıklarına göre Yılmaz geç bile kaldı sence Yılmazın daha neyi anlamsı gerekiyor.Görünen köy kılavuz istemez sonuçta Yılmaz gördüklerine inandı. Bana göre Yılmaz budurumda suçlanamaz

modest2000
07-04-07, 00:14
Bu bölüm tek aklımda kalacak şey,Cem'in "ne olur beni bırakma Filiz" diye ağlamasaydı.Yılmaz hiç böyle ağlamadı Filiz için.Psikopat filan ama adam gerçekten aşık.:icon_sorr
Yılmaz Aslı ile evlenirken Filiz'in yalnız kalmasını ve sonsuza kadar onu beklemesini istiyor.O kadar uzun boylu değil Yılmaz bey:img-wink: Filiz bir plan için değil ama gerçekten biriyle çıksaydı karışmaya hakkı mı vardı Yılmaz'ın.Kendin git sözlen sonra Filiz'e kız.Başka bir arzun var mı derler adama:img-wink:
Bölümde herşey tahmin ettiğimiz gibi oldu.Onları ayrıca konuşuruz.

tolgahuzur1
07-04-07, 00:15
ARKADASLAR BENCE FILZI COK AKILLI
COK IYI BIR PLAN YAPTI
HATA YAPMIYOR O
CEMI OYALIYARAK ONU IFLAS ETTIRECEK VVE HERSEYINI ELINDEN ALACAK!:happy0064

:img-hyste kesin canım cemin bütün mal varlığını üstüne yapar filiz.. hatta cemi dövebilir piskoluk onada bulaşır.. plan felan yaptığını göremiyorum.. öfkeyle kalkan zararla oturur:img-hyste ama filiz oturamıyacak bu gidişle hep ayakta kalacaık..:img-hyste

Buket_TY
07-04-07, 00:15
Bu bolumu hic beyenmedim, cok anlamsiz bir bolumdu. Bu bolum'un ismi Psiko Cem olsaydi. Bu ne ya. Filiz evlenme teklifi edmesi sacma, ama evlenmiyecek. Herseyi geri alicak evlige dogru ve orda bitirecek konuyu....
Birde iki iddayi kaybedim!!! hem avatar kulanicagim hemde imzayi!!!:sad53:

oburixs40
07-04-07, 00:16
bence filiz cemin açıklarını ortaya çıkarıp şutlıycak yada onunla evlencek ama bu gerçek bi evlilik olmıycak afferin filize acı çektiniz ama yılmaza bu aşkı ispatlıycaksın:) ne kadar bunu kabul etmesende:)

nisailayda
07-04-07, 00:18
Bu ne yaaaaa ...her bölüm sonrası ülserim azıyor bu senaristler işin iyice cılkını çıkardı..filiz bizim psikoyla geze geze iyice sıyırdı.nereden nereye geldik...bu bölümü ilk defa beğenmedim..filiz kimseyle konuşmadan kendi kendine işler çeviriyor inş derin sularda boğulmaz.Ne gurur ne kibir bunlardaki ya...burunlarından kıl aldırmıyorlar sılkıldım artık....bir yılmaz yerlerde sürünüyor karakter olarak bir filiz olanda bizim aşk dizisine oluyor ıhlamurlar altında oldu ızdıraplar altında:img-fear2

tebessüm
arkadaşlar öncelle iddayı kaybedenler el kaldırabilr mi??:img-hyste cem çıkarır dedm çıkardı yılmaz öğrenmez dedm öğrenmedii ahh ahh senarstmi olsam ne:img-hyste bölüme gelnce berbattı filizmn artık bu şeklde oyunlar oynmasnı istemyorum yaa ona yada bebeğe bi zarar gelsn istemyorum onu cemn yannda görmek istemyorum yılmaz aynalı günlerce çalştılar hiçbşe yapamadılar iş gene filize düştü! plana iğrenç diyosnzda geçen bölm yüzüğü aldı bu bölüm ömeri çıakrdı gelecek bölmde evi alır artık:img-hyste plan mantıklı çnkü cemi en hassa noktasnda vuryo amaaaaa neolursa olsn böle yapmasnı istemyorum ben filizn oyundanda olsa o adamn yannda görmek istemyorum şu dizide artık bir filiz var benm için onuda böyle sahnelerde görmek istemyorum..birde bi sorum var yaa yılmazn son hatası affedlr gbi değl ama senaryo icabı affedcek haftaya 69.bölüm 74tte dizi bityo ama bu nasıl iş yılmaz nezamn öğrencekte özür dilicek çaba sarfedecek??? filize gidip özür dicek filzide boynunamı atlıcak!!!! böle bir hatanın hemen üstünü kapatırlarsa yazık hem filiz karakterne hem bize yanlş olur bn kaç bölmdr yılamzn öğrnmsni istyrm o pişmanlık ifadelerni vee filizn yaşadklarnı birazda o yaşasın istyorum buyzdende bunu cvblarsanz çok sevnrm dizinn bitmesne nekadr kaldı hala blmyo nasıl abrşcaklar yaaa yılmaz hiç bşe yapmadan filiz boynunamı atılcak!!!!???

tolgahuzur1
Bu bolumu hic beyenmedim, cok anlamsiz bir bolumdu. Bu bolum'un ismi Psiko Cem olsaydi. Bu ne ya. Filiz evlenme teklifi edmesi sacma, ama evlenmiyecek. Herseyi geri alicak evlige dogru ve orda bitirecek konuyu....
Birde iki iddayi kaybedim!!! hem avatar kulanicagim hemde imzayi!!!:sad53:

tabi canım cemde saftı bütün mal varlığını filizin üzerine yapacak ,filiz ona bir tekme hadi eyvallah diyecek..:img-hyste cem bu adamın çorabına kadar alır valla.. şu yılmaza yazık yahu şimdi kimin için savaşacak adam..:img-hyste neyse aslanım heryere yetişir..:good:

yesimcan
:img-hyste bunu sen mi diyorsun sevgili yesimcan?? alışın artık.. biz alıştık bak yılmaz ne güzel geçinip gidiyor yılmazla.. hem dediğinizde oldu filiz patavatsızlaşıp yılmazı tebrik etti..:img-hyste ama yılmaz çok ayıp etti insan bi tşk eder yahu..:img-hyste

evet ben söylüyorumm tolga:)
aslinda filizi bu bölüm cok beyendimm cemlenn mükemmel oluyolarr:img-hyste
hic kizmadimm evlenme teklifini kabul etmesine de kizmadim niye kizimkii sonuctaa bu bir oyun evlenmiceginii hepimiz biliyoruzz:)ama yinede üzülüyorum neden? cünkü bu oyunun sonu filize cokk kötü mal olucakk onun icin yoksaaa oooooo süper zevklen izliyorumm::):img-hyste helal olsunn filizeee hadi beeeeeee filizim kimmm tutar seniii :) bidee yahuu bu filiz neymisss filizcigim cem psikopatini bu bölüm cemisko yaptii:) adam bi melek olduu kanatlari olsa ucucakkk:img-hyste

en cok beyendigim yerr restaurant sahnesiyldii mükemmeldii yaa cok hosuma gitti hele filizin gidip yilmazi teprik ettigi ann cok zevk aldimmm :)
yilmazda filizi kiskaniyo haaa yanii dayanamiyo cemin yaninda görmeye hahahaha

marbella
Cem in bu güne kadar yaptıklarını bir kenara bırakırsak Cem e bu bölüm acıyabilirdim o kadar zavallıydı ki tabii ben bi türlü yaptıklarını kenara bırakamadım ve beter ol beter ol dedim o ağladıkça ne kadar vicdansızım seyrede seyrede cem efendiden banada bulaştı :img-hyste
Cem gerçekleri öğrendiği zaman çok kötü şeyler olacak Filiz sonunu düşünmedi herhalde

Buket_TY
07-04-07, 00:19
ooo bakıyorum filizciler hemen sahiplenmiş cemi.. alın sizin olsun tepe tepe kullanın..:img-hyste ama bakın ha son kullanma tarihi geçmiş olmasın. sonra zehirler..:img-hyste demek cemin filiz için ağlamasına çok sevindiniz ..:img-hyste iyide adamdan iki damla yaş gelmedi yahu..:img-hyste

Sen oyle diyorsun ama Omeri cikartmayi becerdi Filiz. Son evlenme teklifi mantiksizdi, ama hem yuzugu geri almaya becerdi hemde Omeri cikartmayi. Bundan sonra biraksa mantikli olurdu ama neyse. O restaurant sahnesine kicik kaptim off off!!!

_NazLım_
07-04-07, 00:19
Filizin yaptıklarına göre Yılmaz geç bile kaldı sence Yılmazın daha neyi anlamsı gerekiyor.Görünen köy kılavuz istemez sonuçta Yılmaz gördüklerine inandı. Bana göre Yılmaz budurumda suçlanamaz

Valla canim yilmaz hakkinda tartismak istemiyorum..
cunku filizin bu duruma dusmesi hep onun yuzunden..
Oyle herseyi bilmeden kararlari yuzunden filiz bu gunlere kaldi.

Neyse ne olursa olsun.. Ben Filizi destekliyorum sonuna kadar..!

byuzax
07-04-07, 00:21
Anlamak ozr gelio herhalde:) Yahu filiz onu keyifinden yapmadi adi ustunde CEMI KULANIO....Nerenizle izliyorsunuz diziyi...

YAW merve beni guldurdun ya Allah da seni guldursun :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste Nerenizle izliyonuz diziyi arkadaşlar :img-hyste :img-hyste :img-hyste

tolgahuzur1
07-04-07, 00:21
helal be filiz seni kim tutar... :img-hyste valla artık f16 gelse filizin hızına yetişemez.. hemen evlenme teklifi etti adama.. dur bi adamı iyice tanısaydın.:img-hyste ama çok sevindim.. inanın.. hep desek fuul destek filizz. her zaman arkandayım artık..:img-hyste

kursuni19
07-04-07, 00:22
Bu bölüm tek aklımda kalacak şey,Cem'in "ne olur beni bırakma Filiz" diye ağlamasaydı.Yılmaz hiç böyle ağlamadı Filiz için.Psikopat filan ama adam gerçekten aşık.:icon_sorr
Yılmaz Aslı ile evlenirken Filiz'in yalnız kalmasını ve sonsuza kadar onu beklemesini istiyor.O kadar uzun boylu değil Yılmaz bey:img-wink: Filiz bir plan için değil ama gerçekten biriyle çıksaydı karışmaya hakkı mı vardı Yılmaz'ın.Kendin git sözlen sonra Filiz'e kız.Başka bir arzun var mı derler adama:img-wink:
Bölümde herşey tahmin ettiğimiz gibi oldu.Onları ayrıca konuşuruz.

Sevgili modest Cemin hissettikleri kesinlikle ask degil. Asik olan yada seven karsindakini üzmemek adina herseyi yapar, ama Cemin tek niyeti Filizi elde etmek, hemde ne pahasina olursa olsun. Ömer Filizden ayrilmamak adina Ömere birkez daha zararda verir, eger onu engel olarak görürse, sence bu ask olabilirmi?

Yilmaz Filizin sonsuza kadar yanliz kalmasini beklemiyor, neden beklesinki Yilmaza göre Filiz Cemden hamile ve eninde sonunda Cemle evlenecek.
Yilmaz Asliyla sözlenmekte sonuna kadar hakkli, hatta gitip evlenme islemlerini hizandirmaktata. Filiz neredeyse 5 aylik hamile ve bunu hala israrla Yilmazdan saklamakta ve bu yetmiyormus gibi sadece alismis oldugu yasam standartlarina kavusabilmek adina Cemin evlenme teklifini kabul etmekte.
Yilmaz ise ihanete ugradigini zanetmekte ve hayatini yeni yönlendirme cabasinda. Filiz onun icin bitmistir, umutlarini yikmistir, dönüsü yoktur neden hayatini yeniden yönlendirmesinki. Filiz baskasinin cocugunu tasicak ve Yilmaz onu o sekilde kabul edecek, Yilmaza cok ters bir olay - zaten ailesinde buna benzer bir durum var ve Yilmaz bunun zorluklarinin bilincinde, böyle bir seyi yapmasini kimse beklemesin.

Figan
07-04-07, 00:22
rezalett!!!!

Ben cevap vereyim ....

Beni artik hicbir kuvvet bu askin inandiriciligina vede büyüsüne inandiramaz..
Yilmaz-Filiz ciftinin aski, sevdasi artik umurumda bile degil..! ikili benim gözümde "Sevgi" sözcügünü kirletip, hice saydiklari icin coktan bittiler bile..

Ne halleri varsa görsünler..

Benim icin en önemli konu Sema-Ali cifti`nin o cocugu evlatlik alip almamasidir..
Bu güzel konuya degindikleri icinse senaristleri kutluyorum vede biraz daha bu konunun üstünde durmalarini istiyorum..

Yilmaz-Filiz ikilisinin sahte a$k kokan bakismalarini izlemekten daha hayirlidir diyorum..

sevgiler..

NOT: Bölüm yorumu bile yapmaya deger bulmuyorum bu bölümü...

byuzax
07-04-07, 00:23
Yesimcanın dediği olur ha hatta şole çifte nikah yaparkene nikah memuru sorar

siz Erol tekiner kızı Filiz tekiner hiçbir baskı ve tesir altında kalmadan Dinç Akman oğlu Cem akman ile evlenmeyi kabul ediyor musunuz ?

HAYIR ! (Puhahahh :img-hyste )

arzuinan
07-04-07, 00:23
arkadaşlar öncelle iddayı kaybedenler el kaldırabilr mi??:img-hyste cem çıkarır dedm çıkardı yılmaz öğrenmez dedm öğrenmedii ahh ahh senarstmi olsam ne:img-hyste ...

Her 2 idda'yı da kaybetmiş biri olarak. İmzam "mor" olacak. o bkımdan avatarımında "mor" olmasını istiyorum. takım olsun. :img-hyste :img-hyste

bu bölümde ne hissedeceğimi bilemedim. hem kızdım hem üzüldüm... daraldım valla ya bu ne :icon_sorr

tebessüm
07-04-07, 00:24

suçlanamazmı?? yaaa inanmyorum yaa bu kız nasıl bir aşk besledi bu adama ve bu adam kızı başkasndan hamile olmakla suçladı bunun sebebi nedeni olmaz arkadşm sevgide güven vardır güven onca yılnı geçrdği sevdğne inanmyoda bir kağıt parçasna bir adama inanyosa yazık!! ayrıca filizde gördüklerne inandı polisin gösterdklerne ozman filiz yerden yere vurulurken gördüklerne inandı suçlayamassnz dednzmi çok merak etyorum..bir bayana yapılmş böyle bir aşağılama nasıl suç olarak görmyosunz anlayamyorum bundan daha ağır daha acı bişe olurmu yaa?

modest2000
07-04-07, 00:24
evet ben söylüyorumm tolga:)
aslinda filizi bu bölüm cok beyendimm cemlenn mükemmel oluyolarr:img-hyste
hic kizmadimm evlenme teklifini kabul etmesine de kizmadim niye kizimkii sonuctaa bu bir oyun evlenmiceginii hepimiz biliyoruzz:)ama yinede üzülüyorum neden? cünkü bu oyunun sonu filize cokk kötü mal olucakk onun icin yoksaaa oooooo süper zevklen izliyorumm::):img-hyste helal olsunn filizeee hadi beeeeeee filizim kimmm tutar seniii :) bidee yahuu bu filiz neymisss filizcigim cem psikopatini bu bölüm cemisko yaptii:) adam bi melek olduu kanatlari olsa ucucakkk:img-hyste

en cok beyendigim yerr restaurant sahnesiyldii mükemmeldii yaa cok hosuma gitti hele filizin gidip yilmazi teprik ettigi ann cok zevk aldimmm :)
yilmazda filizi kiskaniyo haaa yanii dayanamiyo cemin yaninda görmeye hahahaha

Filiz'in Yılmaz'a ömür boyu mutluluklar dilediği sahneye ben de bayıldım.:img-wink: Yılmaz neden bozulduki buna:img-wink:

tebessüm
07-04-07, 00:26
Filizin bu durumlara düşmesi kesinlikle Yılmaz yüzünden degil kendi ve ailesinin yaptıgı hatalar yüzünden bu durumda kendi düşen aglamaz misali Filiz hanım Cemin ona yapıcaklarına hazırlıklı olsun

filiz ne yaptı bu hatay düşmek için? doğru bu işe girmelem demesi bn bunalrı izmalamıcam demesi hata dmi?? filizn bu duruma gelmesi konsnda kmse yılmazı suçlamadı zaten yılmazı filize karşı düşündkleri için suçluyoruz işle alakası yok ayrıca kendi düşen ağlamazmı şirketn batmasnda en suçsuz insanlardan biri filizdr kendi düşmedi düşürüldü ama kendi kalkacak!

yesimcan
07-04-07, 00:27
Anlamak ozr gelio herhalde:) Yahu filiz onu keyifinden yapmadi adi ustunde CEMI KULANIO....Nerenizle izliyorsunuz diziyi...

:img-hyste :img-hystekullanma hemde ne kullanma yaa bizim psiko cem ne safmis yaahuu filiz cem psikopatini bi bölümde cemiskoo yaptii:img-hyste :img-hyste :) adam resmen melek oldu kanatlari olsa ucarr hahaha:img-hyste

hadii be filizim kim tutar senii filiz en güzelini yaptii bencee herseyi geri alicak almasada önemi yokk en deyerli seyleri geri aldi nasilsaa:) yilmazi nasil teprik ettii bide öpmesi lazimdii yaa ozaman tam olurduuu :img-hyste bu bölüm cok keyiff aldim artik asli&yilmaz sahnelerinde hic üzülmüyorumm hic bisey olmuyoo gülüyorum zevk aliyorumm:img-hyste hep yilmazin bebegi ögrenicegi sahne geliyo aklima daha bi nese geliyoo:)

byuzax
07-04-07, 00:27
Filiz'in Yılmaz'a ömür boyu mutluluklar dilediği sahneye ben de bayıldım.:img-wink: Yılmaz neden bozulduki buna:img-wink:

evet ya o sahne superdi filizin içi gidio bakmayın sizzzzzz ah ah dio yılmaz dio aslı kadar başına taş düşsün dio ama bunu size omur boyu mutluluklar diyerek ifade ediyor :D Filiz neden ole bişe yaptı anlamış değilim belki de yılmaza bakkk sende varsa bende de var demek için fln.

tolgahuzur1
07-04-07, 00:28
filiz ne yaptı bu hatay düşmek için? doğru bu işe girmelem demesi bn bunalrı izmalamıcam demesi hata dmi?? filizn bu duruma gelmesi konsnda kmse yılmazı suçlamadı zaten yılmazı filize karşı düşündkleri için suçluyoruz işle alakası yok ayrıca kendi düşen ağlamazmı şirketn batmasnda en suçsuz insanlardan biri filizdr kendi düşmedi düşürüldü ama kendi kalkacak!

evet hatta ceme evlenme teklif et diyede yılmaz baskı yaptı filize..:img-hyste aman ne olur bak yumurta gibi oğlanı kaçırma hem benden sana hayır gelmez bak parası da var hemde pisko daha ne olsun.. dedi..:img-hyste neyse ki filiz doğru yolu buldu ve cemle evlenme hazırlıkları yapıyoo:happy0064

byuzax
07-04-07, 00:29
Filiz cemi nikah günü naş yapar ne de olsa alışkın kızımız :D sonra derki beni affet :D hehehe

tebessüm
07-04-07, 00:29

bnde bende arkadşlar filizimiz gene gücünü koydu en iyisini yaptı valla yaa neye bozulyosa gülü verdğni göryo onada bozulyo filizn önnde aslınn elni tutarken hoş ama dmi alalalala bırakın yaa yılmaz beymz aslısıyla mutlu olsun bide filzie demedimi ne ektyse onu biçiyor diye varmı böyle bişe bu söledği lafların altından nasıl kalkacak bu adam gerçeği öğrendğnde

delfin23
07-04-07, 00:30
suçlanamazmı?? yaaa inanmyorum yaa bu kız nasıl bir aşk besledi bu adama ve bu adam kızı başkasndan hamile olmakla suçladı bunun sebebi nedeni olmaz arkadşm sevgide güven vardır güven onca yılnı geçrdği sevdğne inanmyoda bir kağıt parçasna bir adama inanyosa yazık!! ayrıca filizde gördüklerne inandı polisin gösterdklerne ozman filiz yerden yere vurulurken gördüklerne inandı suçlayamassnz dednzmi çok merak etyorum..bir bayana yapılmş böyle bir aşağılama nasıl suç olarak görmyosunz anlayamyorum bundan daha ağır daha acı bişe olurmu yaa?

Bana görede Filiz hiç bir zaman Yılmaza güvenmedi .Bebek olayında kesinlikle Yılmazı suçlamıyorum bunu daha öncede belirmiştim.Budurumda suçlanacak tek kişi handan hanımdı ve Filizin namusuna bir laf atıysada bu annesiydi.

modest2000
07-04-07, 00:30
Sevgili modest Cemin hissettikleri kesinlikle ask degil. Asik olan yada seven karsindakini üzmemek adina herseyi yapar, ama Cemin tek niyeti Filizi elde etmek, hemde ne pahasina olursa olsun. Ömer Filizden ayrilmamak adina Ömere birkez daha zararda verir, eger onu engel olarak görürse, sence bu ask olabilirmi?

Yilmaz Filizin sonsuza kadar yanliz kalmasini beklemiyor, neden beklesinki Yilmaza göre Filiz Cemden hamile ve eninde sonunda Cemle evlenecek.
Yilmaz Asliyla sözlenmekte sonuna kadar hakkli, hatta gitip evlenme islemlerini hizandirmaktata. Filiz neredeyse 5 aylik hamile ve bunu hala israrla Yilmazdan saklamakta ve bu yetmiyormus gibi sadece alismis oldugu yasam standartlarina kavusabilmek adina Cemin evlenme teklifini kabul etmekte.
Yilmaz ise ihanete ugradigini zanetmekte ve hayatini yeni yönlendirme cabasinda. Filiz onun icin bitmistir, umutlarini yikmistir, dönüsü yoktur neden hayatini yeniden yönlendirmesinki. Filiz baskasinin cocugunu tasicak ve Yilmaz onu o sekilde kabul edecek, Yilmaza cok ters bir olay - zaten ailesinde buna benzer bir durum var ve Yilmaz bunun zorluklarinin bilincinde, böyle bir seyi yapmasini kimse beklemesin.

Sevgili kurşuni,Cem'in duygularını tartışmayalım gece gece.Ama adam kesinlikle aşık bir adam gibi baktı,o duygusal yoğunluğu yaşattı bu gece.Saplantı da aşkın bir boyutudur kaldıki.Bunları elbette Cem psikopatını ve aşkını olumlamak için söylemiyorum.
Ayrıca Yılmaz ve Yılmazcılar Filiz'in yalnızlığını elbette istiyorlar.Aksi halde o yemekte ve daha sonra Aynalı'yla konuşurken Yılmaz sinirlenmezdi.Filiz tebrik edince teşekkür bile edemedi.Kendi istediğini yapsın ama karşısındaki yapmasın mantığı bu.:img-wink: Yılmazcılar şu anda Filiz'i sorgulamamalılar aslında.Onlar için Yılmaz'ın mutluluğu önemli.Yılmaz Aslı'yla mutlu diyorlar.O zaman Filiz'in doğru yanlış ne yaptığı onlara neki:img-wink:

kursuni19
07-04-07, 00:31
Bölümün repligi Ömerden geldi Filiz cok degisti artik onu ben bile taniyamiyorum,

Filiz Cemi kullaniyormus, kullansin bakalim cemi yanliz sunu unutmasin bu isler bir cipi kullanmaya benzemez. Cem esitir fosfos seni her an yol üsüt birakabilir, hatta viraji almak isterken bir ucurum kenarindan düser ve ne oldugunu bilmeden enkazlar arasinda bulursun kendini ve oradan cikmak isterken kurulmus saatli bomba gibi tam kurtuldugunu zanederken bom yapar.

sinem*
07-04-07, 00:31
İzlerken acaba doğru diziyi izliyorum mu diye baktım...Hatta senaristlere de baktım nuran devres senarist ekibine mi girdi falan diye ama yoktu :) hani 68'de eski ıhlamurlar altında gelecekti..ama şurdan bakarsak ilk sezon yılmaz intikam alıyordu ikinci sezonda filiz intikam alıyor alın işte ıhlamurlar altında diyorsanız ben bu diziyi daha önce izlediğimi hiç düşünmem...Yılmazda filizde ayrı yerlerde savruluyorlar ...filizin kıskançlıkla yılmaza bakması,yılmazın filizi görüp kıskanması ve aslının elini tutması neyse de gerisi ne hiç anlamadım...Bu bölümü hiç ama hiç beğenmedim..Filizin nefreti gözünü o kadar boyadı ki resmen cemi nikah masasında bırakacak ama farketmediği bir şey var.Cem o kadar ümitlendi ki ömer karşı çıkarsa resmen ömeri öldürecek kıvamda...Babasını falan öldürdüğünü öğrense bence böyle davranmaz...

Feridenin fahriyeye söylediklerini daha önce filizden de duymuştuk.Şimdi de ferideyle ömeri saçma sapan bir gururla ayırdılar...

Yılmaz trenin altından adamı aldı helal :) gerçekten de herkül :) süperman :) Bir de aslıyla evlilik tarihi alırken neden zorlandı anlamadım sanki daha önce hiç yapmadı :) üçüncü olacak bu

Filiz intikam planını hazırladı şimdi onu uyguluyor,evlilik teklifide bunun bir parçası o adamın karısı olacağını hiç sanmıyorum..Ama ceme bakışı ve istediğini yaptırması çok güzel oluyor...

Bir daha ki bölüm için değilde inşallah yılmaz bebeği askere gitmeden öğrenir :) tek temennim bu

tolgahuzur1
07-04-07, 00:32
Arkadasim siz ciiten nerenizle bakiyorsunuz diziye:)
Alahim yarabim kac kere diycem filiz degilmi cemin onunde caktirmadan migdesi bulanmis gibi yuzler yapan:):)ciiten etmedi yah bu teklifi...........

Simdilik Filiz dogru yapiyor...

:img-hyste ŞAKA MI yaptı yani filiz..:img-hyste ama 1 nisan geçti kabul olmaz bak bu şaka..:img-hyste ama filiz alıkın onuda nikah günü bırakıp japonya ya gider artık:img-hyste bi 4 sene gelmez..

tebessüm
07-04-07, 00:33
evet hatta ceme evlenme teklif et diyede yılmaz baskı yaptı filize..:img-hyste aman ne olur bak yumurta gibi oğlanı kaçırma hem benden sana hayır gelmez bak parası da var hemde pisko daha ne olsun.. dedi..:img-hyste neyse ki filiz doğru yolu buldu ve cemle evlenme hazırlıkları yapıyoo:happy0064

arkadaşım farkndamsn blmyorum ama filizn planları için yada iş olayları için biz yılmazı suçlamadık filzie söledği çirkn sözler için vee kafasnda öle bir konuma filizi oturtabldği için suçlu başka nedenleri söleyp biz sölemşz gibi davranmayın ayrıcatolga senden bişe rica edicem yaa bir bayana yapılmş böle bir aşağılamyı nasıl olyoda doğru bulyosnz çok merak etyorum? yılmazı seveblrsn hayhay amaa hatasnıda görmeyi bilin..forma gelyorum oleyy bugn filizi asmamza kmse engel olamaz ya nedr bu hırs anlamyorumki ayrıca son bişe yılmaz geçen bölm çok ii davranşlar sergledi ben fanatk bir filizci oalrk kutladım onu filiz bu bölm oyun işini abarttı onada kızdım ama ben en azndan sevdğim karakterlern hatalrnıda kabuletyrm yılmazclar gbi yılmazn hatasnı kapatmak için önme gelen her fırsatı kaçırmayım filzii suçlayım mantğyla hareket etmyorum

61MERVE61
şimdi neremizle izlediğimi söylersem olmaz..:img-hyste yaa bu formdaki filizciler niye sıkıya gelemiyoo:img-hyste tepe tepe kullansın canım.. alın sizin olsun isterseniz parada veriririz ... hatta şöyle bir promosyon yapalım cemi alana pisiko dersleri bedava..:img-hyste :img-hyste

muahahahavala gulegule koptum yerlere yattim...
size soran yok zaten oglan bizim kiz bizim....:):)

nisailayda
kararsız tutarsız biri değilim ama bu dizi benim dengemi bozuyor yahu :icon_whis sevgili tolga sana hak vermeden edemeyeceğim herkes ektiğini biçecek herhalde tabiki filizde ..bu arada YILMAZ SEVENLER DERNEĞİ ndeartış olacağı kesin..boş yer varmıbye

mıstaa
07-04-07, 00:34
bölümün "in"leri..

ASLI-YILMAZ-ÖMER-FERİDE

bölümün "out" ları..

FİLİZ-CEM-HANDAN..

filiz aklınca cemi tuzağa düşüyor cemi kullanıyor...bir insan bu kadarmı saf olabilir..Allahım
diyelim tuzak işe yaradı cemin bütün servetini aldın ömer o şekilde alınmış bir parayı kabul edermi?..ne işin var senin cemin yanında bebeğine konsantre olsana...şahsen filizin gözümdeki kredisi her geçen bölüm düşüyor..karnındaki bebekde olmasa daha sert eleştirirdimde bebeğe dua etsin.

yılmaz ise aslı ile nikah tarihi almakla çok doğru ettti..her ne kadar aslının öleceğini bilsemde aslı-yılmaz çifti her geçen bölüm dahada güzelleşiyor gözümde..:img-yes:

bunca yaşanan şeyden sonra dizinin sonundaki filiz-yılmaz mutlu sonuna kim inanır?..tabiki Kadir inanır:img-hyste

yakupoglu61
07-04-07, 00:34
Arkadasim siz ciiten nerenizle bakiyorsunuz diziye:)
Alahim yarabim kac kere diycem filiz degilmi cemin onunde caktirmadan migdesi bulanmis gibi yuzler yapan:):)ciiten etmedi yah bu teklifi...........

Simdilik Filiz dogru yapiyor...

Filize mi düştü cemden intikam almak...

Filiz doğru yapıyo doğru yolda diyosun yakında cemle birlikte olursada filiz doğru yapıyor dersiniz...

bebeğin filizin yaptığı bu plan yüzünden düşmesini o kadar çok istiyorum ki...

tolgahuzur1
07-04-07, 00:35
Bir daha ki bölüm için değilde inşallah yılmaz bebeği askere gitmeden öğrenir :) tek temennim bu

hahaaa:img-hyste diziden sonra en çok güldüğüm bu oldu allah iyiliğini versin sinem..:img-hyste yok yaa onun babası zengin bedelli yapar oo cem onu hiç ezdirir mi? sonuçta filizin oğlu ceminde oğlu sayılır..:img-hyste BİRİ BENİ DURDURSUN YOKSA GÜLMEKTEN EVDEN ATACAKLAR BENİ..:img-hyste

tebessüm
Bana görede Filiz hiç bir zaman Yılmaza güvenmedi .Bebek olayında kesinlikle Yılmazı suçlamıyorum bunu daha öncede belirmiştim.Budurumda suçlanacak tek kişi handan hanımdı ve Filizin namusuna bir laf atıysada bu annesiydi.

şimdi senn annen böle bir hata yapsa sen sevdğn buna inansa burda tek suçlu olacak öylemi? yan sen hiçbir hesap sormıcaksın madem annem böle yapmuş annem suçlu sevdğmn hiçbir suçu yok diyeblcekmsn lütfen dürüstçe cvb beklyorum?

delfin23

Şirketin batmasında tabiki Filizinde hatası var işlerle ilgilenmedi tüm kararları Ömerin vermesine izin verdi.Eger zamanında Ömeri ikna etmeye çalışsaydı eminimki Ömerde bu işe girmezdi o kolay yolu seçti.Ayrıca Filizin bu durumun altından kalkacagını zannetmiyorum Cemi çok hafife alıyor dedigim gibi Filizin cemin elinden çekicegi var ama merak etmeyi Yılmaz onu kurtarır herzaman ki gibi Yılmazın yapmadıgı şey degil adamın hayatı Tekinerleri kurtarmakla geçiyor

tolgahuzur1
07-04-07, 00:37
arkadaşım farkndamsn blmyorum ama filizn planları için yada iş olayları için biz yılmazı suçlamadık filzie söledği çirkn sözler için vee kafasnda öle bir konuma filizi oturtabldği için suçlu başka nedenleri söleyp biz sölemşz gibi davranmayın ayrıcatolga senden bişe rica edicem yaa bir bayana yapılmş böle bir aşağılamyı nasıl olyoda doğru bulyosnz çok merak etyorum? yılmazı seveblrsn hayhay amaa hatasnıda görmeyi bilin..forma gelyorum oleyy bugn filizi asmamza kmse engel olamaz ya nedr bu hırs anlamyorumki ayrıca son bişe yılmaz geçen bölm çok ii davranşlar sergledi ben fanatk bir filizci oalrk kutladım onu filiz bu bölm oyun işini abarttı onada kızdım ama ben en azndan sevdğim karakterlern hatalrnıda kabuletyrm yılmazclar gbi yılmazn hatasnı kapatmak için önme gelen her fırsatı kaçırmayım filzii suçlayım mantğyla hareket etmyorum

yahu filize hak vermez olurmuyum hiç ayıp ettin. şimdi benim eski yazdıklarımı oluduysan ben filiz için üzldüğümü bunları hak etmediğini söylemiştim.:icon_sorr ama bu son yapptığı karar çok doğru bir karar.. ne diyeyim darısı başımaa:img-hyste filiz suçlamıyorum o da ve çevresindekiler suçlu olarak görüyo zaten.. ama bak yine suçlu değil demişsin.. ne diyeyim dediğim dedik diyorsun..

61MERVE61
07-04-07, 00:38
:img-hyste ŞAKA MI yaptı yani filiz..:img-hyste ama 1 nisan geçti kabul olmaz bak bu şaka..:img-hyste ama filiz alıkın onuda nikah günü bırakıp japonya ya gider artık:img-hyste bi 4 sene gelmez..

Iyi olur filiz icinde degisiklik...iyi yaa kurtulur yilmazin yuzunu gormekten aa unutmusum yilmazi gormek artik filize aci vermiyor ne guzel bir duygu yahuu:):)
itiraf etmeliyim filizin tebrigi muhtesemdi(cemin gulusunede bayildim:))vala intizarin sarkisi calmasaydi o sahnede gulmekten olecektim ki sarki caldi bana bise oldu:icon_sorr :img-blush :img-in_lo :img-pilot

yesimcan
07-04-07, 00:39
arkadaslarr bizz artik bosuna ümit etmeyelim bu bölüm gerckekten belli olduu bu bebek olayii ancak finale 4 b. kala ortaya cikarrr artikk o bölümü ve o günün tarihini tarih kitabina bizat ben yazicam:)

ahh ahhh bebiss erkek oluyo yaa keske orda cem yerine yilmaz olsaydii ahh ahh:):) olsun neyse biz artikk yilmazida asliylan görürüzz okadar hizlilarkii yilmazi tutana ask olsunn yanii evlendikten 1 hafta soraa bi bakarizz asli kizimiz hamile:img-hyste ozaman artik yilmazii görürüzz:)

bende artik hic ümit falan kalmadii ne filiz&yilmaz icin nede bu ask icin inanin bu bölümlenn hepsi gitti bidahada gelmesin zaten istemiyorumm bence bundan soraa yilmaz&filiz birlesmesinler ona göre bi final olsunn daha inandirici olurr......:sad53:
cünkü bu saaten sora bu aska kimse beni inandiramazz gercekten suann sanki ne filiz yilmazdan hamileymis gibi ne onu seviyomus gibi davraniyo nede yilmazz sankii iki yabancii ............söylenecekk ifade edicek kelimeler bulamiyorumm okadarki aci bi durum:icon_sorr

medsul
merakla beklenen ve güzel olacağindan söz edilen 68 bölüm bence
gercekten vasatti hiç beyenmedim cok sıkıldim ben yaaa gercekten cok sıklıldim valla haftalardie harika olacak delinen böyleyse gerisini düşünmek hiç istemiyorum
filize gelince tamam ben cemden intikam almasini isterim ama bu yol cok tehlikeli cem gercekleri ögrendiğinde filiz başina acayip bir bela olacak

tolgahuzur1
kararsız tutarsız biri değilim ama bu dizi benim dengemi bozuyor yahu :icon_whis sevgili tolga sana hak vermeden edemeyeceğim herkes ektiğini biçecek herhalde tabiki filizde ..bu arada YILMAZ SEVENLER DERNEĞİ ndeartış olacağı kesin..boş yer varmıbye

olmamıı herkese açığız özellikle şiddete ve acıya mahrum kalanları kabul ediyoruz.. bakın pişman olmadan kayıt olun.. sonra başvuru tarihi geçerse açıkta kalırsın... arkadaşım her zaman yerimiz var tabiki aramıza hoş geldin..

hehee ferman abi kulağın çınlasın bak burada yeni üyeler ediniyoruz...:happy0064

tebessüm
07-04-07, 00:40
Şirketin batmasında tabiki Filizinde hatası var işlerle ilgilenmedi tüm kararları Ömerin vermesine izin verdi.Eger zamanında Ömeri ikna etmeye çalışsaydı eminimki Ömerde bu işe girmezdi o kolay yolu seçti.Ayrıca Filizin bu durumun altından kalkacagını zannetmiyorum Cemi çok hafife alıyor dedigim gibi Filizin cemin elinden çekicegi var ama merak etmeyi Yılmaz onu kurtarır herzaman ki gibi Yılmazın yapmadıgı şey degil adamın hayatı Tekinerleri kurtarmakla geçiyor

evet filiz ikna etmedi peki öemern filizn kararlarnı görcek hali varmıydı? filizin hayır dedği herşeye evet dedi kız ben bu kararı onaylamyoru dedğnde kızı toplantıda herkesn içinde rencde etti sırf yılmaza karşı oldğu için filizn onca ememğni hiçe saydı açıkpazarı sattı sen kararlarnın dinlenmedği nedersen tersnn yapıldğı bir durumda neyn ansıl mücadelesni vereblrsn? son bişe filiz bir konua karşı çıkmşıştı gene öemr nededi imzan hiçbşeyi değştrmez bunuda değşteremeycğni bilyosn filiz dmeedmi? ne iknası yaa filizi konştrmyodu bile

61MERVE61
07-04-07, 00:42
bölümün "in"leri..

ASLI-YILMAZ-ÖMER-FERİDE

bölümün "out" ları..

FİLİZ-CEM-HANDAN..

filiz aklınca cemi tuzağa düşüyor cemi kullanıyor...bir insan bu kadarmı saf olabilir..Allahım
diyelim tuzak işe yaradı cemin bütün servetini aldın ömer o şekilde alınmış bir parayı kabul edermi?..ne işin var senin cemin yanında bebeğine konsantre olsana...şahsen filizin gözümdeki kredisi her geçen bölüm düşüyor..karnındaki bebekde olmasa daha sert eleştirirdimde bebeğe dua etsin.

yılmaz ise aslı ile nikah tarihi almakla çok doğru ettti..her ne kadar aslının öleceğini bilsemde aslı-yılmaz çifti her geçen bölüm dahada güzelleşiyor gözümde..:img-yes:

bunca yaşanan şeyden sonra dizinin sonundaki filiz-yılmaz mutlu sonuna kim inanır?..tabiki Kadir inanır:img-hyste

SAFFFFFMI:img-hyste alah iyiligini versin emi......yilmaz asliya evlenme teklifi edince onun kredisi cikiomu dusuomu:)yahh nedir bu erkek kadin ayirimi yilmaz yapinca eywalah filiz yapinca yalah.......
elestirilerini heyecanla bekliyoruz:):)
zamaninda bizde yilmazi az elestirmedik karninda ki bebege dua etsin:)ayy pardon filizin karnindaki bebege dua etsin:)
sonucta yiyenimizin babasi:):):img-hyste

modest2000
07-04-07, 00:43
Ben Filizci olmama rağmen geçen bölüm Filiz'i Cem'le oyuna girmesi nedeniyle eleştirmiştim.Bu konudaki eleştirim aynen bakidir.Ancak,Yılmazcıların argümanlarını çok yersiz buluyorum.Diyorlarki Yılmaz çeşitli nedenlerle hayatına yeni bir yön vermeye çalışıyor.Doğrudur.Yılmaz kendine yeni bir yol çizdi.O zaman sevgili Yılmazcı arkadaşlar,Filiz'in de kendine yeni bir yol çizmeye hakkı yok mu?Siz Filiz'in karşısındaki insan Cem olduğu için Filiz'e zarar gelicek diye mi tavır alıyorsunuz,yani Filiz'e sevginizden mi böyle davranıyorsunuz?.Yoksa Filiz'in karşısında harika bir adam olsaydı da Filiz'e kızacak mıydınız?
Sonuçta Yılmaz nasıl hayatına yeni bir yön verdiyse,Filiz'in de doğru ya da yanlış hayatına yön verme çabaları olabilir.Çoktan sözlenen bir insanın taraftarları olarak bunu irdeleme hakkınız var mı sizce?:img-yes: :img-wink: :img-wink:

tolgahuzur1
arkadaslarr bizz artik bosuna ümit etmeyelim bu bölüm gerckekten belli olduu bu bebek olayii ancak finale 4 b. kala ortaya cikarrr artikk o bölümü ve o günün tarihini tarih kitabina bizat ben yazicam:)

ahh ahhh bebiss erkek oluyo yaa keske orda cem yerine yilmaz olsaydii ahh ahh:):) olsun neyse biz artikk yilmazida asliylan görürüzz okadar hizlilarkii yilmazi tutana ask olsunn yanii evlendikten 1 hafta soraa bi bakarizz asli kizimiz hamile:img-hyste ozaman artik yilmazii görürüzz:)

bende artik hic ümit falan kalmadii ne filiz&yilmaz icin nede bu ask icin inanin bu bölümlenn hepsi gitti bidahada gelmesin zaten istemiyorumm bence bundan soraa yilmaz&filiz birlesmesinler ona göre bi final olsunn daha inandirici olurr......:sad53:
cünkü bu saaten sora bu aska kimse beni inandiramazz gercekten suann sanki ne filiz yilmazdan hamileymis gibi ne onu seviyomus gibi davraniyo nede yilmazz sankii iki yabancii ............söylenecekk ifade edicek kelimeler bulamiyorumm okadarki aci bi durum:icon_sorr
bak gördün mü sevgili arkadaşım bende bunu diyorum artık mutlu son olmasın mümkünse.. ferman abimin dediği gibi yılmaz ölsün çünkü bunlara sebeb yılmaz. filiz kendi elleriyle ceme teslim ettii.. ah bu yılmaz yok mu beni acayip sinirlendiriyo:) zaten oğlan askere gider yılmazda kırmızı ışıkta etrafına bir bakarki oğlu arabada ona bakıyor ... hemen etkilenir ve peşine düşer ve oğlu olduğunu anlar..:img-hyste yılmazın kalbi buna dayanamaz ve kalp krizinden ölür..:icon_sorr

tebessüm
yahu filize hak vermez olurmuyum hiç ayıp ettin. şimdi benim eski yazdıklarımı oluduysan ben filiz için üzldüğümü bunları hak etmediğini söylemiştim.:icon_sorr ama bu son yapptığı karar çok doğru bir karar.. ne diyeyim darısı başımaa:img-hyste filiz suçlamıyorum o da ve çevresindekiler suçlu olarak görüyo zaten.. ama bak yine suçlu değil demişsin.. ne diyeyim dediğim dedik diyorsun..

tolga pardon bazı yazıları hayretle okuyorum ondan biraz etklndm daha önceki yazılarını görmemşm özür amaa iş konsnda suçsuz dedm bir filizci olarak söylyorumki yılmaza güvenmedği konuda çok hatalı bir filizci olarak son oyununuda onaylamyorum ama tolga sende bana hak ver kim filizi neyle suçlayacğnı şaşırmış herkste bi filzi hata yapsada onu assak edası var bu yanlş nee yaptğı ii şeleri göryolar ne bişe herşey için suçlyolar ömer hapse girdi kim suçlu?filiz! paraları bitti kim suçlu filiz! yılmaz aslıya gtti kim suçlu filiz bukadrda olmazki dmi?

marbella
07-04-07, 00:45
Yılmaz sütten çıkmış ak kaşık değil ki en az Filiz kadar suçlu Filiz şuanda kaybettiklerini geri alabilmek için Cem ile beraber yeni bir hayat kurmak için değil sonuçta bunlar Cem in yüzünden başlarına geldi. Yılmaz yeni bir hayata yelken açtı Filizi hiç tanımamış neden Filiz bu bebek senden dedi diye çok fazla düşünmedi daha fazla üstünü gitmeliydi sonuçta Filizin böyle bişey yapmayacağını bilmeliydi.Bu aşkın bu hale gelmesinde ikiside suçlu ne Filiz nede Yılmaz masum değiller al birini vur ötekine tencere kapak muhabbeti

tolgahuzur1
07-04-07, 00:46
SAFFFFFMI:img-hyste alah iyiligini versin emi......yilmaz asliya evlenme teklifi edince onun kredisi cikiomu dusuomu:)yahh nedir bu erkek kadin ayirimi yilmaz yapinca eywalah filiz yapinca yalah.......
elestirilerini heyecanla bekliyoruz
zamaninda bizde yilmazi az elestirmedik karninda ki bebege dua etsin:)ayy pardon filizin karnindaki bebege dua etsin:)
sonucta yiyenimizin babasi:):):img-hyste

istiyorsanız bebeği alırız... yılmaz ile aslı ona filizden iyi bakacaklarına emin olabilrsiniz..:img-hyste hem devir değişti şim kadınlar erkeklere evlenme teklifi ediyorlar.. hatta döven bile var..:img-hyste onun için KADINA YAPILAN ŞİDDETE SON..:img-hyste KADINLARIN HER ZAMAN YANINDAYIZ BİZ YILMAZCILAR..:good:

minetka
Arkadaşlar artık ben de bütün bölüm boyunca doğru diziyi mi izliyorum diye düşündüm durdum. Her geçen bölüm bu aşka zarar veren senaristleri tebrik ediyorum. Sevgili byuzax ve figan yorumlarınıza katılıyorum, beğenerek izlediğim bu aşk neredeyse bütün inandırıcılığını kaybetti. Haftalardır bütün dizi boyunca bir iki kere yılmaz filiz sahnesi izleyebildik. Keşke bu diziyi geçen sezon bitirselerdii erol bey ölmeseydi filizle yılmaz evlenseydi ve bitseydi. Bütün sezon boyunca diziyi boşu boşuna izlediğim izlenimine kapılıyorum.
Herhalde Yılmaz bebeği son bölümde öğrenecek, aslıyla nikah masasındayken öğrenir. Sonra aradan yıllar geçer biz yılmazla filizi çocuklarıyla birlikte görürüz, senaristler de bizden bu aşka inanmamızı beklerler. Filiz çocuğu söylememe kararı aldı da peki handan neden hala rapor olayından bahsetmedi, neden kızının hayatını tehlikeye atmasına göz yumuyor, neden gidip yılmaza gerçeği söylemiyor.
Sorularımızın cevabını alana kadar da dizi bitecek, senaristler aslının alışverişi, yılmazın çeyizleri, cemin mesajları gibi çok gerekli olan sahnelerle dizimizi ilerletcekler. Yılmazın bebeği öğrenmesi ne de olsa o kadar önemli bir konu değil. Bunu söylemek ne kadar acı verse de artık diziyi feride ömer aşkı için izleyeceğim.

yesimcan
merakla beklenen ve güzel olacağindan söz edilen 68 bölüm bence
gercekten vasatti hiç beyenmedim cok sıkıldim ben yaaa gercekten cok sıklıldim valla haftalardie harika olacak delinen böyleyse gerisini düşünmek hiç istemiyorum
filize gelince tamam ben cemden intikam almasini isterim ama bu yol cok tehlikeli cem gercekleri ögrendiğinde filiz başina acayip bir bela olacak

merak etme medsull filizin kurtaricisi varr yilmazz var yilmaz ne güne duruyoo :img-hyste sen simdi onun öylee sert durduguna bakma ona birilerii gaz veriyoo:) sora yilmazi tutana ask olsunn gazin hafasii gittikcee iniyoo indikten soraa filiz desinlerr adam ucar merak etmee senn:img-hyste

saka bi yana bu olaylarr simdi iyi hos zevkli güzel ama önümüzdeki bölümleri düsünmek bile istemiyorumm filizz gercketen maf olucakk:icon_sorr

bide 69.b filiz gazi.m sokaklarinda agliyarak kosuyoo sora düsüyoo yerde sürünüyo falan filan yilmazlan konusuyoo ömer yilmazlan konusuyoo varda var yanii acaba ne icin filiz kendini bukadar harab ediyoo??? bu bölümden soraa böylee aglamasi yerlerdee olmasii gercektenn cokk tuaff:icon_sorr off offf

tolgahuzur1
07-04-07, 00:49
tolga pardon bazı yazıları hayretle okuyorum ondan biraz etklndm daha önceki yazılarını görmemşm özür amaa iş konsnda suçsuz dedm bir filizci olarak söylyorumki yılmaza güvenmedği konuda çok hatalı bir filizci olarak son oyununuda onaylamyorum ama tolga sende bana hak ver kim filizi neyle suçlayacğnı şaşırmış herkste bi filzi hata yapsada onu assak edası var bu yanlş nee yaptğı ii şeleri göryolar ne bişe herşey için suçlyolar ömer hapse girdi kim suçlu?filiz! paraları bitti kim suçlu filiz! yılmaz aslıya gtti kim suçlu filiz bukadrda olmazki dmi?

ben size hak veriyorum şu anda ne yapacağınızı bilmiyorsunuz..:icon_sorr ama alışın filiz bu yani hatalrdan ibaret hayatı.. sadece yılmaz yanindayken doğru kararlar alabiliyo... birde filiz beni bir sahnede mutlu etti yılmazı tebrik etme sahnesi. bak ne güzel vur kaç.. gerisini yılmaz düşünsün.. söyle bebeği gerisini yılmaz düşünsün.. artık başını taşlara mı vurur ... delirir mi bilemiyecem.:good:

tebessüm
07-04-07, 00:51
Benim annem böyle bir şey yapsa asla Filiz gibi iki gün konuşmayarak her şeyin düzelecegini düşünmezdim.Annemi Asla afetmezdim sadece faturayı sevdigim erkege çıkarmazdım.Tabiki kızardım ama bu kadar abartarak degil ona bütün gerçekleri açıklardım.Seszis kalarak olaylar çözülmüyor.

o konuda haklsın susarak hiçbişe çözümlenmez amaa bak herşeyi açıklarsn böle bişe çok ağır yani ben düşnyorum gerçk hayatta Allah göstermesn başıma gelse ben affetmem affedemem..bnm kızdğm nokta(senn için sölmyrm sakın yanlş anlama) filizi herşeklde suçlayablyolar yani filiz yılmazdan vakt istyo yılmaz ayrmyo filizde sölmyo suçlu gene filiz sonra sölyo yılmaz inanmyo eee filiz suçlu ocuk bana ait dedi yılmazn filizi ne konuma soktğnn farkndamsnz hangnz böle bişeyi affedersnzzz ???? bu affdlrmi bu aşka sevgye güvene herşeye ihanettr yılmazn bu hatayı yaptğı zaman filiz&yılmaz diye bişe kalamdı bnm için inancm kalmadı bn artık SADECE_FİLİZ diyorum başka bişe demyorum

tolgahuzur1
07-04-07, 00:52
merak etme medsull filizin kurtaricisi varr yilmazz var yilmaz ne güne duruyoo :img-hyste sen simdi onun öylee sert durduguna bakma ona birilerii gaz veriyoo:) sora yilmazi tutana ask olsunn gazin hafasii gittikcee iniyoo indikten soraa filiz desinlerr adam ucar merak etmee senn:img-hyste

yaa gördün filiz yılmaz olmadın hiç bir iş yapamaz... ona muhtaç şuan.. tabi ki yine yılmaz kurtaracak kim kurtaracak başka filizi..:img-polic polis desen kendinee hayrı yok dizide..:good: ama cemin sonu yılmazdan olacak demedi demeyin..:img-hyste

secoms
Evett...
Yılmaz'ın Aslı ile nikah tarihi alma kararı hangi duygularla yapılmıstır sorarım..
Sizin cevaplarını almadan ben kendimce cevaplıyayım.. Bu bildiginiz BENCİLliğin alası ve bir tutam kıskanclık :) Karşısındaki insanın duygularını, olayların sonuclarını düşünmeden, kendi duygularına göre alınmıs bir karar.. Gerci bu sahne bize biraz tanıdık geldi.. Yılmaz değil miydi Cem ile Filiz'i görünce hisselerin parasının ödeme tarihini öne alan.. İşte bu da buna benzer duygularla verilmiş karar.. Hadi hayırlısı..Sonu hayrolsun :)

yesimcan
bak gördün mü sevgili arkadaşım bende bunu diyorum artık mutlu son olmasın mümkünse.. ferman abimin dediği gibi yılmaz ölsün çünkü bunlara sebeb yılmaz. filiz kendi elleriyle ceme teslim ettii.. ah bu yılmaz yok mu beni acayip sinirlendiriyo:) zaten oğlan askere gider yılmazda kırmızı ışıkta etrafına bir bakarki oğlu arabada ona bakıyor ... hemen etkilenir ve peşine düşer ve oğlu olduğunu anlar..:img-hyste yılmazın kalbi buna dayanamaz ve kalp krizinden ölür..:icon_sorr

:img-hyste :img-hyste tolga olurmu olurr yanii ben artik hersey beklerimm:)
haaa bidee bencee yilmazz ölmesinn yazik mualla ya kadinn kizi gibi sevdigi gelini gidiyo:img-hyste bide oglunu vermesinn kara topraga haha:img-hyste en iyisi filiz gitsinn yilmazin yerinee:img-hyste sora yilmaz ve oglu birbirlerini tesseli ederlerr ahh sezer ahh nolduu baba ben anensiz napcamm :img-hyste yapma babayaa olurmuu sen kendi harab etme senin karsina daha ne citirlar cikarr 3 tane devirmisin 3 tane daha devirirsin:img-hyste

delfin23
07-04-07, 00:54
evet filiz ikna etmedi peki öemern filizn kararlarnı görcek hali varmıydı? filizin hayır dedği herşeye evet dedi kız ben bu kararı onaylamyoru dedğnde kızı toplantıda herkesn içinde rencde etti sırf yılmaza karşı oldğu için filizn onca ememğni hiçe saydı açıkpazarı sattı sen kararlarnın dinlenmedği nedersen tersnn yapıldğı bir durumda neyn ansıl mücadelesni vereblrsn? son bişe filiz bir konua karşı çıkmşıştı gene öemr nededi imzan hiçbşeyi değştrmez bunuda değşteremeycğni bilyosn filiz dmeedmi? ne iknası yaa filizi konştrmyodu bile

Filizi şirkette Ömer kadar hakkı var ama Filiz ne yaptı bana göre Ömerin kararlarını sorgulmadı.Sözünü geçiremedi kısaca şirkette pasif kaldı bana göre Ömer kadar Filizde suçlu şirketin batması konusunda çünkü Filiz isteseydi Ömerin ihaleye girmesini engelliyebilirdi

tebessüm
07-04-07, 00:54
ben size hak veriyorum şu anda ne yapacağınızı bilmiyorsunuz..:icon_sorr ama alışın filiz bu yani hatalrdan ibaret hayatı.. sadece yılmaz yanindayken doğru kararlar alabiliyo... birde filiz beni bir sahnede mutlu etti yılmazı tebrik etme sahnesi. bak ne güzel vur kaç.. gerisini yılmaz düşünsün.. söyle bebeği gerisini yılmaz düşünsün.. artık başını taşlara mı vurur ... delirir mi bilemiyecem.:good:

yok beni hiç anlamamışsın:img-hyste ben ne konşcağmı iyi bilyorum yani filizn hayatı hatalrdan ibaret değl ben filiz nasıl savnrm diye bir çaba içindede değlm karşı tarafn daha fazla hatası oldğnu blyorum çnkü daha fazla dedm çnkü filizde hatasız değil amaa son bişe o kızın görmedğnz oAKDR fazla özellği varki okadr iyi özlekleri varki en bastndan isterdmki bir lafa dikkat edn handana dedi yaa ne var burdaki insanlarda hepsi insan gibi insan filizde insan gibi insan evet tolga o saneyi bnde çok beğendm sennde dedğn gi vurkaç oldu harkydı

tolgahuzur1
07-04-07, 00:55
Evett...
Yılmaz'ın Aslı ile nikah tarihi alma kararı hangi duygularla yapılmıstır sorarım..
Sizin cevaplarını almadan ben kendimce cevaplıyayım.. Bu bildiginiz BENCİLliğin alası.. Karşısındaki insanın duygularını sonuclarını düşünmeden, kendi duygularına göre alınmıs bir karar.. Gerci bu biraz tanısık bir sahne.. Yılmaz değil miydi Cem ile Filiz'i görünce hisselerin parasının ödeme tarihini öne alan.. İşte bu da buna benzer duygularla verilmiş karar.. Hadi hayırlısı..Sonu hayrolsun :)

evet bak bu bir bencillikti.. yani yılmazın burada hatası var.. tamam sözlünde bu kadar fikrinin değişmesi için de kimseye baskı yapmasının anlamı yoktu.. yılmazı kınıyorum bu onuda:good: valla ne diyeyim çok güzel örnekler sunmuşsun secoms ..:good:
herkese iyi geceler ama fazla dalmayın çıkamassınız..:img-hyste

yesimcan
07-04-07, 00:56
yaa gördün filiz yılmaz olmadın hiç bir iş yapamaz... ona muhtaç şuan.. tabi ki yine yılmaz kurtaracak kim kurtaracak başka filizi..:img-polic polis desen kendinee hayrı yok dizide..:good: ama cemin sonu yılmazdan olacak demedi demeyin..:img-hyste

aaaa simdi olmadii ama tmm hepimiz biliyoruzz yilmaz kurtarir ama kim ona diyokii kurtarsmasinii kurtarmasinn madem filiz ektigini biciyoo kurtarmasinn:):)

ben artik diycek söz bulamiyorum bakmayin simdii girgir geciyorumm ama icimm agliyo:icon_sorr :) filiz&yilmaz askina yazik oldu yaa eskilerdee nasillardii bide simdi bakk evleniyolarrr ....:sad53:

modest2000
07-04-07, 00:57
*Filiz Feride konusunda Ömer'le ne kadar güzel konuştu.Feride'ye de ne güzel destek verdi.Filiz'le hiç kimse böyle konuşmadı şimdiye kadar,kimse bu denli destek vermedi.Şansı işte Filiz'in:icon_sorr
*Fahriye de Feride'yle konuşurken,geçmişteki aşkından mı korkuyorsun gibi kafa karıştırıcı laflar etti biraz.Ağabeyi ile Filiz konusunda konuşmamıştı:icon_whis
*Ömer Yılmaz karşılaşmasında sahne mi kesildi anlamadım. Ömer kapıyı çalmadan Yılmaz'la konuşmaya başladı.Yılmaz'da geçmiş olsun filan demedi.
Not:Yılmaz pişmanlığını bu gidişle izlemeyeceğiz anlaşılan.Doğrusu diyecek bişey bulamıyorum buna:icon_sorr

sinem*
07-04-07, 00:58
Yılmaz'ı tebrik ettiği sahneye bayıldım :) Adam aslıyla elele siz ne yapmasını bekliyordunuz.Ah yılmazım ben ettim sen etme bırakma beni falan mı demeliydi :)

Yılmaz'ın da arkalarından bakışı süperdi..Yalnız bu yılmaz filizi seviyor buna hepimiz evet diyoruz değil mi :) peki aynı yılmaz yani filize aşık olan yılmaz cemin kötü bir adam olduğunu neler yaptığınıda biliyor değil mi buna da evet diyorsunuzdur...peki nasıl filizle cemi birlikte görünce filize dur seninle bir geçmişimiz var sana zarar gelmesini istemem falan demiyor..sonuçta konu filizin hayatı değil mi...ne olursa olsun sevdiği kadının o psikopatla yan yana gezerken sadece kıskançlık değilde endişe duyması da lazımdı..

tolgahuzur1
07-04-07, 00:59
aaaa simdi olmadii ama tmm hepimiz biliyoruzz yilmaz kurtarir ama kim ona diyokii kurtarsmasinii kurtarmasinn madem filiz ektigini biciyoo kurtarmasinn:):)

ben artik diycek söz bulamiyorum bakmayin simdii girgir geciyorumm ama icimm agliyo:icon_sorr :) filiz&yilmaz askina yazik oldu yaa eskilerdee nasillardii bide simdi bakk evleniyolarrr ....:sad53:

:img-hyste :img-hyste onlara ümit besenden NİKAHINA BENİ ÇAĞIR SEVGİLİM İSTERSEN ŞAHİİDİN OLURUM SENİN'' ADLI eserini istiyorum.. çok uyumlu bir çift oldu.. hem için kan ağlamasın filiz çocuk mu doğru kararlar alabilir..:img-hyste

marbella
07-04-07, 00:59
Bu arada ben hala Canan Hanıma taktım kadın sır oldu gitti
Kayıp aranıyor Garip,Canan hanım bilenler görenler var ise ıhlamurlar altında setine göndermeleri rica olur

tebessüm
07-04-07, 01:01
Filizi şirkette Ömer kadar hakkı var ama Filiz ne yaptı bana göre Ömerin kararlarını sorgulmadı.Sözünü geçiremedi kısaca şirkette pasif kaldı bana göre Ömer kadar Filizde suçlu şirketin batması konusunda çünkü Filiz isteseydi Ömerin ihaleye girmesini engelliyebilirdi

pasif kalmadı işte anlatmak istedğm bu pasif bırakıldı yani hep böyle oldu ömer karar aldı şirket zora girdi filiz kurtardı dön başa kararlar gene ömer tarafndan alındı ömerde biraz filizin kararlarna saygı olsa hiçbişe bu noktya gelmezdi anlamyorum yaa senn yüzünden şirket batyodu kardeşn neyaptı etti yılmazla birlkte kurtardı amaa gene aynı davranşlar artık geriye dönmylm ömerde düzledi hatalrndan ders aldı ama ömern bile söledği şeyi hala kabuletmyosnz odemedi filzie sizi bu durama ben düşürdm tabi asıl suçlu cemde sonçta filizn suçu yok bu konuda ama sen öle düşnyosn ben böle dicek bişe yok son szö bukonuda en hatasız kii filizdir

marbella
07-04-07, 01:03
Yılmaz'ı tebrik ettiği sahneye bayıldım :) Adam aslıyla elele siz ne yapmasını bekliyordunuz.Ah yılmazım ben ettim sen etme bırakma beni falan mı demeliydi :)

Yılmaz'ın da arkalarından bakışı süperdi..Yalnız bu yılmaz filizi seviyor buna hepimiz eve diyoruz değil mi :) peki aynı yılmaz yani filize aşık olan yılmaz cemin kötü bir adam olduğunu neler yaptığınıda biliyor değil mi buna da evet diyorsunuzdur...peki nasıl filizle cemi birlikte görünce filize dur seninle bir geçmişimiz var sana zarar gelmesini istemem falan demiyor..sonuçta konu filizin hayatı değil mi...ne olursa olsun sevdiği kadının o psikopatla yan yana gezerken sadece kıskançlık değilde endişe duyması da lazımdı..

Yazdıklarınızın çoğunda haklısınız Bence Bişeyi atlamışsınız. Yılmaz bu uyarıyı Filiz e bir çok kere yaptı Filiz onu kaileye almadı.Şimdi ise Filizin Cemden hamile olduğunu sanıyor böyle bir endişe duyması gereksiz olurdu.

modest2000
07-04-07, 01:03

Yılmaz'ın da arkalarından bakışı süperdi..Yalnız bu yılmaz filizi seviyor buna hepimiz evet diyoruz değil mi :) peki aynı yılmaz yani filize aşık olan yılmaz cemin kötü bir adam olduğunu neler yaptığınıda biliyor değil mi buna da evet diyorsunuzdur...peki nasıl filizle cemi birlikte görünce filize dur seninle bir geçmişimiz var sana zarar gelmesini istemem falan demiyor..sonuçta konu filizin hayatı değil mi...ne olursa olsun sevdiği kadının o psikopatla yan yana gezerken sadece kıskançlık değilde endişe duyması da lazımdı..

Yılmaz sadece Aslı için endişe duyuyor.Ama Filiz hiç bir zaman Cem için endişelenmedi.

destina304
07-04-07, 01:05
Yılmaz sadece Aslı için endişe duyuyor.Ama Filiz hiç bir zaman Cem için endişelenmedi.

ya kardeşim bırak.bundan sonra duymasın zaten endişe falan bırakın aslının hasta bakıcılığını yapsın.bir bone birde etetk :D:D: artık filizle ilglenmesin filize nispet olsun diye aslının elini tutmalar yok evlebnme teklifi tarihini öne almalar heh ne oldu filiz onu orda güzel bir morarttı bi baktım yılmaz patlıcan :D:D:D:

tebessüm
07-04-07, 01:05
*Filiz Feride konusunda Ömer'le ne kadar güzel konuştu.Feride'ye de ne güzel destek verdi.Filiz'le hiç kimse böyle konuşmadı şimdiye kadar,kimse bu denli destek vermedi.Şansı işte Filiz'in:icon_sorr
*Fahriye de Feride'yle konuşurken,geçmişteki aşkından mı korkuyorsun gibi kafa karıştırıcı laflar etti biraz.Ağabeyi ile Filiz konusunda konuşmamıştı:icon_whis
*Ömer Yılmaz karşılaşmasında sahne mi kesildi anlamadım. Ömer kapıyı çalmadan Yılmaz'la konuşmaya başladı.Yılmaz'da geçmiş olsun filan demedi.
Not:Yılmaz pişmanlığını bu gidişle izlemeyeceğiz anlaşılan.Doğrusu diyecek bişey bulamıyorum buna:icon_sorr

filizin yanında böyle biri yoktu çünkü bir filiz daha yok..eşi benzeri yok yaa bir numara o..modest sana katılyorum bu diziyi bukadr sabırla izlememn tek nedeni yılmazn pişmnlğı izlmktr ama senarstlrmze helal önclkle bu aşka hiç yakışmyacak bir hatayı çıakrdılar ortaya sonrasndada filizmzzze tek favormizee yakşmyacak bişeler yaptrcaklar yılamz senarstlerden torpilli ben anladım:img-hyste bukadrda olmazkii yaa buu yapılan nasıl emeksz affdlr? filizle yılmazla evlenmeyecek ama yılmaz koşacak bölüm böğm deseler ii derim yaa yeterki hak yerni bulsun

sinem*
07-04-07, 01:08
Filizi neden uyarması gereksinki zaten zamanında Filiz hanımı bir çok kez uyardı ne yapsın Yılmaz anladıki anlatıkları Filizin bir kulagından giriyor diyerinden çıkıyor

bir çok kez derken ne gibi :) ben bir uyarıyı gördüm başkada uyarmadı zaten...hem sadece uyarıyı kastedmiyorum.Cemle filizi görünce o duyguları yaşatabilir..Filiz için endişelendiğini gösterebilirdi..Banane derken kıskançlığı vardı ama gözlerinde de endişesi olabilirdi madem seviyor karşılık beklememeli sevgi de karşılık aranmaz eğer gerçek bir aşksa...ki yılmazın aşkınında gerçek olduğunu düşünüyorum

tebessüm
07-04-07, 01:10
Filiz başkalarına akıl verecegine önce kendi ilişkisi baksın bence

alalla filize olan bu tutum endr anlamyorum kız bişe yapsaaa hadiii asalııım diyosunz kız iyi bişe yapıncaa o karşmasın o kendi işlerne baksın bırakın arkdşlar filiz neyaprsa yapsın yaranamaz çoktan günah keçisi ilan edlmş!!buarada tolga beni çok şaşırtyosun bikaç yazdğnı okudumda ciddmsn şakamı ayırtedemedm gerçkten öle düşnyosan seni tebrk ederm senden bunalrı duymak güzel ama şakaysa bozulcam habern olsun:(

modest2000
07-04-07, 01:11
Yazdıklarınızın çoğunda haklısınız Bence Bişeyi atlamışsınız. Yılmaz bu uyarıyı Filiz e bir çok kere yaptı Filiz onu kaileye almadı.Şimdi ise Filizin Cemden hamile olduğunu sanıyor böyle bir endişe duyması gereksiz olurdu.

O zaman, Filiz'in de Yılmaz'a kırgınlığını dikkate alın..Peki neden Filiz Cem'e sevgiyle bakmıyor?Verdiği çiçeği bile eziyor?Yılmaz'ın çeşitli nedenlerle Aslı'ya tavrı ile Filiz'in çeşitli nedenlerle Cem'e tavrı farklı.Filiz şu anki eyleminde hatalı da olsa Cem'e yoğun bir nefreti var.Yılmaz'ın ise Aslı'ya bir çeşit sevgisi var.Yılmaz Aslı'yla cidden evlenmek istiyor,Filiz ise bir oyun gereği.:img-wink:
Yılmaz Filiz'den ayrıldıktan sonra Aslı'ya koşmasaydı,yeni bir hayata yelken açmasaydı ve Filiz oyunda olsa Cem'in yanında olsaydı eleştirmeye hakkınız olurdu.Yılmaz aşk acısı çekerken Filiz ne yapıyor diyebilirdiniz o zaman.:img-wink:

stormy
07-04-07, 01:11
Filiz kendini resmen atese atiyor..Cemin daha manyak oldugu iyice ortaya cikti..Babasini oldurmus..Adam neredeyse Omeri ortadan kaldirma plani yapacakti...Bu Gazi mahallesi hangi beledeyiye ait bilmiyorum ya insanlar hic gormuyormu biraz ceki duzen verseler yani dusunun bu dizileri yurtdisindada goruyorlar..:(

delfin23
07-04-07, 01:13
bir çok kez derken ne gibi :) ben bir uyarıyı gördüm başkada uyarmadı zaten...hem sadece uyarıyı kastedmiyorum.Cemle filizi görünce o duyguları yaşatabilir..Filiz için endişelendiğini gösterebilirdi..Banane derken kıskançlığı vardı ama gözlerinde de endişesi olabilirdi madem seviyor karşılık beklememeli sevgi de karşılık aranmaz eğer gerçek bir aşksa...ki yılmazın aşkınında gerçek olduğunu düşünüyorum

Aynı şekilde bende Filizin aşkını gerçekçi bulmuyorum her seferinde sevdigi erkege sırtını dönen bir kadının sevgisi de tartışılır bence o kadar bencil bir insanki bir erkegi çocugundan mahrum bile bırakabiliyor ve sizlerde bu tür davranışlara sevgi diyorsunuz

modest2000
07-04-07, 01:14
Filiz başkalarına akıl verecegine önce kendi ilişkisi baksın bence Filiz de başkalarına dagıtacak akıl çok ama iş kendine gelince bu konu tartışılır

Başkası değil,kardeşi Ömer :img-wink: Ayrıca Filiz'in desteğini görmediğinizi sanmıyorum:img-wink: Görmek istemiyorsanız tabiki başka.....Bu kadar katı olmamak lazım.

secoms
07-04-07, 01:14
Filiz kendini resmen atese atiyor..Cemin daha manyak oldugu iyice ortaya cikti..Babasini oldurmus..Adam neredeyse Omeri ortadan kaldirma plani yapacakti...Bu Gazi mahallesi hangi beledeyiye ait bilmiyorum ya insanlar hic gormuyormu biraz ceki duzen verseler yani dusunun bu dizileri yurtdisindada goruyorlar..:(

Bildigim kadarıyla Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne ait..

Bu arada dizinin bu bölümünü hic begenmedigimi söylemek istiyorum.. Nedenini bilmiyorum ama cok sıkıldım izlerken..

stormy
07-04-07, 01:15
Aynı şekilde bende Filizin aşkını gerçekçi bulmuyorum her seferinde sevdigi erkege sırtını dönen bir kadının sevgisi de tartışılır bence o kadar bencil bir insanki bir erkegi çocugundan mahrum bile bırakabiliyor ve sizlerde bu tür davranışlara sevgi diyorsunuz

Yilmazda Filizi neredeyse iffetsizlikle suclamisti unutmayin..Oyle dan dun bagiran adama napsin?

Zaten bu dizide bagirtlak dolu: En basta Omer ve Yilmaz..

sinem*
07-04-07, 01:15

Ben filizin aşkını veya yılmazın aşkını tartışmıyorum..Yılmazın endişe duymamasına şaşırdığımı söyledim ama her konu bumerang gibi filize dönüyor bunu farkettim ...:img-hyste

mıstaa
07-04-07, 01:16
Ben Filizci olmama rağmen geçen bölüm Filiz'i Cem'le oyuna girmesi nedeniyle eleştirmiştim.Bu konudaki eleştirim aynen bakidir.Ancak,Yılmazcıların argümanlarını çok yersiz buluyorum.Diyorlarki Yılmaz çeşitli nedenlerle hayatına yeni bir yön vermeye çalışıyor.Doğrudur.Yılmaz kendine yeni bir yol çizdi.O zaman sevgili Yılmazcı arkadaşlar,Filiz'in de kendine yeni bir yol çizmeye hakkı yok mu?Siz Filiz'in karşısındaki insan Cem olduğu için Filiz'e zarar gelicek diye mi tavır alıyorsunuz,yani Filiz'e sevginizden mi böyle davranıyorsunuz?.Yoksa Filiz'in karşısında harika bir adam olsaydı da Filiz'e kızacak mıydınız?
Sonuçta Yılmaz nasıl hayatına yeni bir yön verdiyse,Filiz'in de doğru ya da yanlış hayatına yön verme çabaları olabilir.Çoktan sözlenen bir insanın taraftarları olarak bunu irdeleme hakkınız var mı sizce?:img-yes: :img-wink: :img-wink:

sevgili modest...

tabiki filizinde kendine bir yol çizme hakkı var ama bu asla ve kat-a cemle olmaz....

senin dediğin gibi eğer filizin karşısına dört dörtlük birisi çıksaydı desteklerdim çünkü bilirdimki filiz hamile ve zor durumda ve o harika insanla evlenmesi lazım en azından bebeğin geleceği için yapması lazım bunu.ama piyangodan çıka çıka cem çıktı işte biz yılmazcıların koptuğu yerde burası zaten filizin son bölümlerdeki ceme olan tavırları ve cıvıklığı..
filizin cem gibi birisiyle oyun icabıda olsa yan yana olmasını kabul edemiyorum.. ömerde benim gibi düşünüyor ki bağırdı saf kardeşine..:img-wink:

filiz şuan dizide entrika kurup planlar yapacak en son karakter çünkü iki canlı kendini böyle saçma sapan maceralara atması o kadar anlamsız ve şaçmaki..kelime dağarcığım kifayetsiz kalıyor bu saçmalığı anlatmaya..

not:biz yılmazcılara yeni yeni arkadaşlar katılacak gibi görünüyor. havada yeni imza kokusu var...:happy0064

destina304
07-04-07, 01:20
sevgili modest...

tabiki filizinde kendine bir yol çizme hakkı var ama bu asla ve kat-a cemle olmaz....

senin dediğin gibi eğer filizin karşısına dört dörtlük birisi çıksaydı desteklerdim çünkü bilirdimki filiz hamile ve zor durumda ve o harika insanla evlenmesi lazım en azından bebeğin geleceği için yapması lazım bunu.ama piyangodan çıka çıka cem çıktı işte biz yılmazcıların koptuğu yerde burası zaten filizin son bölümlerdeki ceme olan tavırları ve cıvıklığı..
filizin cem gibi birisiyle oyun icabıda olsa yan yana olmasını kabul edemiyorum.. ömerde benim gibi düşünüyor ki bağırdı saf kardeşine..:img-wink:

filiz şuan dizide entrika kurup planlar yapacak en son karakter çünkü iki canlı kendi böyle saçma sapan maceralara atması o kadar anlamsız ve şaçmaki..kelime dağarcığım kifayetsiz kalıyor bu saçmalığı anlatmaya..

not:biz yılmazcılara yeni yeni arkadaşlar katılacak gibi görünüyor. havada yeni imza kokusu var...:happy0064

mıstaa asıl saf olan filiz değil.yılmaz asıl kendini ateşe atan filiz gibi yılmaz.yılmaz sadece filiz ile cemi orda gördü diye havlanıp hemen evlenme teklifini yakın bir zamana aldırmak istedi.biraz düzgün cümle kurarsan seviniim.yılmazcıların sayısının artması filizciler açısından hiç önemli değil.10 yılmazcı varsa 1000 filizci var komik bir fark demi :D:D: bu arada filiz cıvık değil asıl cıvık olan aslı ve yılmaz iklisi filiz ne yaptıki ceme cıvık diyebiliyosun.ayrıca filiz zor durumda olduğu için ceme oyun yapmıyo sadece kaybettiğini almak ve en önemliside intikam almak için yapmış olmasııdrçbuda hiçbir yılmazcıyı ilgilendirmezzz.

denizim_
07-04-07, 01:21
Sinem'cim,
Ben de Yilmaz'in Filiz'i bir kere, o da gayet ustu kapali bir sekilde uyardigini hatirliyorum. Yilmaz'i daha onceki bolumlerde yani henuz bebek meselesi bile cikmadiginda en cok da bu yuzden elestirmistim. Cem'in Filiz'in yaninda oldugunu gore gore hicbir sey yapmadi bu konuda. Yilmaz Asli icin cok daha fazla endiselendi ve endiselendigini de gosterdi.

Bir de bu bolum Aynali'nin bir sozu dikkatimi cekti. Filiz'e uzuldugunu falan soylerken, bebek de olmasa Cem denen adam cekilmez falan gibi birsey soyledi. Simdi Aynali bile boyle dusunurken bunun Yilmaz'in aklina hic gelmemesi yine Aynali'nin deyimiyle "enteresan". Belki Cem Filiz'e tecavuz etti. Yilmaz, Filiz'e nasil olup da hamile kaldigini, kendisiyle barismak icin elinden geleni yaparken ne vakit Cem'le oldugunu falan hic sorma geregi duymadi. Sanirim aldatilma fikrine takildi kaldi ve daha ilerisini dusunemedi.

Bir de modest2000'e katildigimi soyliyeyim. Filiz'in plani geregi Cem'le yakinlastigini her sahnede goruyoruz. Oysa Yilmaz'inki bilincli bir secim. Yilmaz gercekten Asli ile olmayi istiyor. Bariz bir sekilde de Asli'yi kullani