PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 17

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

ferman336
07-04-07, 12:28
izninle ben acıklayayım. acıkcası evlilik teklifi beni hiç sasırtmadı ben böyle bi şey bekliyodum filizden. abisini cıkarttıktan evi de almak istiyosa filizin mutlaka ceme ciddi umutlar vermesi gerekiyodu böyle devam ederken cemin ona evi vermesi zor olurdu. filiz simdi ceme verdigi bu gazla evi üstüne yaptırmaya calısacak yani amac umut verip cemi gaza getirerek kendi evlerini ele gecirmek tabi bunu yapabilir mi bilemiyorum.

ben senin gibi düşünmüyorum maalesef sevgili lawinia. niye dersen özellikle ev konusunda filizin kaçış yolu çok kolay. ceme büyük bir umut vermesi gerekmiyordu. evlenme olayı olmadan da üstüne aldırabilirdi.ceme ev için gaz verirdi buna karşılık cem evlensek falan dediğinde "gene mi o çirkin teklife getiriyorsun olayı" cem derdi bitirirdi cemi. evlilik ve ev kelimelerini yanyana duymak istemiyorum beni seviyorsan gene bu muhabbetleri açma diyerek çok rahat cemi ekarte edebilirdi. çok zeki ve kurnaz ya :img-hyste :img-hyste

walla filiz için tek söyliyeceğim şey; Allah akıl fikir versin ve yolunu açık eylesin ne diyim daha.:good:

forever_bim
07-04-07, 12:32
Ya arkadaşlar akşam bir hesap tuttum da Filiz'le Yılmaz 52'nin hemen başında ayrılmışlar, yani 17 haftadır ayrılar dizide, zaten 40 ile 46 arası da kovalamaca yakalamaca oynadıkları bölümlerdi.

Ben geçen hafta hastane sonrası Filiz'i anlamayı bıraktım olduğu gibi kabullendim bu sefer Yılmaz'a takıldım. İlla Filiz'i kıskandıracak diye, Aslı'yı yakması mı lazım? Bu tam anlamıyla BENCİLLİKTİR. İlk sezon da Elif'i kıskandıracak diye Filiz'i yakmıştı. Biz buna BENCİLLİK diyoruz.

EvaLongoria
07-04-07, 12:34
diziyi izlerken beni anmanız ne büyük şeref :img-hyste :img-hyste ama öyle filiz bu korkucaksın yürürken bir yerlere zarar veriyor kız gene kendi kendine birşeyler yapamaya ve uygulamaya çalışıyor

ömer;artık filizi tanıyamıyorum
yılmaz;filiz ne ekdiyse onu biçiyor
cem;herşeyin suçlusu filiz:img-hyste :img-hyste :img-hyste

:img-hyste :img-hyste

evet buna bende dikkat ettim. nedense Filiz number one oldu :) kimse filizi tanıyamıyor. bende tanıyamıyorum :)

ferman336
07-04-07, 12:36
Ya arkadaşlar akşam bir hesap tuttum da Filiz'le Yılmaz 52'nin hemen başında ayrılmışlar, yani 17 haftadır ayrılar dizide, zaten 40 ile 46 arası da kovalamaca yakalamaca oynadıkları bölümlerdi.

Ben geçen hafta hastane sonrası Filiz'i anlamayı bıraktım olduğu gibi kabullendim bu sefer Yılmaz'a takıldım. İlla Filiz'i kıskandıracak diye, Aslı'yı yakması mı lazım? Bu tam anlamıyla BENCİLLİKTİR. İlk sezon da Elif'i kıskandıracak diye Filiz'i yakmıştı. Biz buna BENCİLLİK diyoruz.

ben aslıyı yaktığını düşünmüyorum hele hele filizi kıskandırmak için yaktığını hiç düşünmüyorum Hasan. adam kendi ağzıyla söylüyor her şey ortada diye.bunu aslıda biliyor ki matrakanın dediğine göre aslıyla olanlar için pişman da olmayacak ki (tekrar "ki" kullanıyorum pişmanda olmasın) biz buna birşeylerden umudunu kesip lanet olsun diyerek hayatını yeniden kurma çabaları diyoruz :)

EvaLongoria
07-04-07, 12:37
aynen ama psikopatlık açısından neden bu halde olduğunu en azından gösteriyor buda bir gelişme psikopatın temelleri sağlam en azından ama adam hayatı boyunca çocuğa baskı yapmış ve antenler komuş

tekrar belirtmek istiyorum ölümün üzerine aşk yeşermez diyor senaristleden aslıyı öldürmemeleri bekliyoruz

not.sevgili fatma aslı için kampanya yapalım aslı ölmesin kampanyası senden bu konuda imza üzerine sözler bekliyoruz söylim birde dernekle ilgilenmiyorsun hiç bize katılım için başvuranlar oluyor

kampanyaya hep destek tam destek veriyorum.

her türlü desteği yaparım. yeter ki Aslı ölmesin...

matraka
07-04-07, 12:38

sevgili hasa bilip bilmeden bencillik demeyelim lütfen e olucağını bilmiyoruz henüz yılmazın aslıyı kullanmak gibi bir niyeti de yok üstelik şöyle replikler bekliyorum filiz yılmaz konuşmasında

yılmaz:yalansız dolansız birbirimizden bir şey saklamayan bir dünya kurdum ona güvenebiliyorum herşeyini benimle paylaşıyor benden birşey gizlemiyor arkamdan antria çevrilmiyor.aslı bu mutluluğu hak ediyor.sen bana acıdan başa bir şey vermedin filiz evet tamam belki aslıya aşık değilim ama sevmesemde sevilicem en azından gibi replikler olucaktır filiz yılmaz arasındqa bir dahaki bölüm

forever_bim
07-04-07, 12:40
ben aslıyı yaktığını düşünmüyorum hele hele filizi kıskandırmak için yaktığını hiç düşünmüyorum Hasan. adam kendi ağzıyla söylüyor her şey ortada diye.bunu aslıda biliyor ki matrakanın dediğine göre aslıyla olanlar için pişman da olmayacak ki (tekrar "ki" kullanıyorum pişmanda olmasın) biz buna birşeylerden umudunu kesip lanet olsun diyerek hayatını yeniden kurma çabaları diyoruz :)

Sevgili Ferman Abi;

Aslı'nın elinin hangi sahnenin akabinde kavradı Yılmaz? Filiz'le Cem'i görünce. Daha düne kadar nikah denilince yan çizen daha erken diyen Yılmaz hangi sahneden sonra gidip evlilik tarihini aldı?

Hayatını tek başına da kurabilir sonra da ilişki yaşayabilir bir adam. Biz erkekler bu kadar aciz değiliz değil mi? Aşk babında birşeyler hissetseler Allah gani gani mutluluk versin. Ama aşk yok.

ferman336
07-04-07, 12:40
kampanyaya hep destek tam destek veriyorum.

her türlü desteği yaparım. yeter ki Aslı ölmesin...

ben de tam destek veriyorum aslı ölmesin yılmaz ölsün :sad53: çocuğu filiz,feride,handan,müjgan,fahriye,mualla beraber büyütsün.:img-hyste

lawinia
07-04-07, 12:41
ben senin gibi düşünmüyorum maalesef sevgili lawinia. niye dersen özellikle ev konusunda filizin kaçış yolu çok kolay. ceme büyük bir umut vermesi gerekmiyordu. evlenme olayı olmadan da üstüne aldırabilirdi.ceme ev için gaz verirdi buna karşılık cem evlensek falan dediğinde "gene mi o çirkin teklife getiriyorsun olayı" cem derdi bitirirdi cemi. evlilik ve ev kelimelerini yanyana duymak istemiyorum beni seviyorsan gene bu muhabbetleri açma diyerek çok rahat cemi ekarte edebilirdi. çok zeki ve kurnaz ya :img-hyste :img-hyste

walla filiz için tek söyliyeceğim şey; Allah akıl fikir versin ve yolunu açık eylesin ne diyim daha.:good:

filiz ömer olayında alttan alta söyledi ceme direk sen öde demese de tabi handan hanımın tepkisi de eklenince cem ödemek durumunda kaldı ama ev olayında biz hiç rahat değiliz o mahallede hep yılmazla karsılasıyorum artık bundan rahatsız oluyorum dese de cem tamam evinize gecin istediğiniz kadar oturun diyebilir illa evi filizin üstüne yapması gerekmiyo ama filiz böyle bi gazla cok daha rahat evi üstüne alabilir kanımca gerci son sahnede cem süphelenmeye basladı gibi geldi bana ne bileyim ya da filizi kaybetme korkusundandı o hali. ayrıca cemin sacma sapan askını niye bu kadar vurguladılar anlayamdım filiz&yılmaz ya da feride&ömer için yapmıyolar da cem için yapıyolar bunu senaristlerimiz anlamak güç.

Buket_TY
07-04-07, 12:41
Sevgili matraka bomba surpriz neymis? Simdi cok merak ettim bak:img-wink: .
Filiz ne yapacak su evlenme teklifi? Gercek teklifmiydi acaba???

matraka
07-04-07, 12:43
Sevgili Ferman Abi;

Aslı'nın elinin hangi sahnenin akabinde kavradı Yılmaz? Filiz'le Cem'i görünce. Daha düne kadar nikah denilince yan çizen daha erken diyen Yılmaz hangi sahneden sonra gidip evlilik tarihini aldı?

Hayatını tek başına da kurabilir sonra da ilişki yaşayabilir bir adam. Biz erkekler bu kadar aciz değiliz değil mi? Aşk babında birşeyler hissetseler Allah gani gani mutluluk versin. Ama aşk yok.

sevgili hasan biz erkekeler bu adar aciz değiliz deyip duruyorsun yılmaz ın yaptığını acizlik olarak görmüyorum ben bende öyle davranırdım bitmiş bir ilşki için yapılacak bir şey yok üstelik cemle filizi öyle gören yılmaz köprüleri atmakta haklıdır.ömerin vurulduğunu bunu vuranın cem olduğunu,aslıyı kaçırdığını felan öğrenen ben değilim dizide filiz tekinerdir yılmazı hiç aciz görmüyorum o senin fikrin

jojoo
07-04-07, 12:44
sevgili hasa bilip bilmeden bencillik demeyelim lütfen e olucağını bilmiyoruz henüz yılmazın aslıyı kullanmak gibi bir niyeti de yok üstelik şöyle replikler bekliyorum filiz yılmaz konuşmasında

yılmaz:yalansız dolansız birbirimizden bir şey saklamayan bir dünya kurdum ona güvenebiliyorum herşeyini benimle paylaşıyor benden birşey gizlemiyor arkamdan antria çevrilmiyor.aslı bu mutluluğu hak ediyor.sen bana acıdan başa bir şey vermedin filiz evet tamam belki aslıya aşık değilim ama sevmesemde sevilicem en azından gibi replikler olucaktır filiz yılmaz arasındqa bir dahaki bölüm

ya ne kadar saçma ya sewmesem de sewılıcem sankı fılız yılmazı sewmıyodu hem aralarında yalan dolan yok dıye aslı bu mutluluğu hak mı etmış oluyor yılmaz aslıyla beraber olursa emınımkı aslı daha az mutlu olr eğer yılmaz aslıyı mutlu etmek ıstıyosa bıraksın kızı ha bırde fılız yılmaza acıdan başka bısey wermemiş onun çocuğunu doğurcak daha ne wersın kız

matraka
07-04-07, 12:44
Sevgili matraka bomba surpriz neymis? Simdi cok merak ettim bak:img-wink: .
Filiz ne yapacak su evlenme teklifi? Gercek teklifmiydi acaba???

cem kabul etcek o teklifi şaşıracak ama cem işlerleyen bölümlerde filize yaklaşmak isteyecek ve şüphelenmeye başlayacak ama şimdilerde değil bu olay şu an için filizin planları tıkır tıkır işleyecek

ferman336
07-04-07, 12:46
Sevgili Ferman Abi;

aslıya daha öncede sarıldı Hasan kimsenin görmediği yerlerde bunu kıstas kabul edemezsin. nikahı hızlandıran sebep aslının gitgide kötüleşmesi ve yılmazın aslının nikahı erteleme sebebinin hastalığı olduğunu düşünmesidir. ikinci paragraf doğru ama bizim dizi için geçersiz olay, buna doğru kaydı ve öyle gidiyor maalesef. yılmazın aslı ile telefon görüşmesine bakın bir de yemekte filize bakışına. hangisine ne hissettiği o kadar açık ki.:sad53: bülent inalı yemekteki bakışı için ayrıca tebrik ediyorum.sen sus gözlerin konuşsun lafı ancak bu kadar iyi oynanabilirdi.

matraka
07-04-07, 12:46
ya ne kadar saçma ya sewmesem de sewılıcem sankı fılız yılmazı sewmıyodu hem aralarında yalan dolan yok dıye aslı bu mutluluğu hak mı etmış oluyor yılmaz aslıyla beraber olursa emınımkı aslı daha az mutlu olr eğer yılmaz aslıyı mutlu etmek ıstıyosa bıraksın kızı ha bırde fılız yılmaza acıdan başka bısey wermemiş onun çocuğunu doğurcak daha ne wersın kız

tamam doğru diyorsu çocu doğuracakya o daha bellideğil ne yani bu bir lutufmu yalan söylüyormu filiz söylüyor birşeyler saklıyormu saklıyor neyi tartışıyoruz az önce yazdıklarımı okumadın galiba

ömer:artık filizi tanıyamıyorum
yılmaz:ne ektiyse onu biçiyor
cem:herşeyin suçlusu filiz :img-hyste

forever_bim
07-04-07, 12:47
filiz ömer olayında alttan alta söyledi ceme direk sen öde demese de tabi handan hanımın tepkisi de eklenince cem ödemek durumunda kaldı ama ev olayında biz hiç rahat değiliz o mahallede hep yılmazla karsılasıyorum artık bundan rahatsız oluyorum dese de cem tamam evinize gecin istediğiniz kadar oturun diyebilir illa evi filizin üstüne yapması gerekmiyo ama filiz böyle bi gazla cok daha rahat evi üstüne alabilir kanımca gerci son sahnede cem süphelenmeye basladı gibi geldi bana ne bileyim ya da filizi kaybetme korkusundandı o hali. ayrıca cemin sacma sapan askını niye bu kadar vurguladılar anlayamdım filiz&yılmaz ya da feride&ömer için yapmıyolar da cem için yapıyolar bunu senaristlerimiz anlamak güç.

Son cümlene iki kez diğer yazdıklarına da en az bir kez katılıyorum, Allah'a bin şükür, Ömer Feride'ye ağır konuşmadı hapiste, nefesimi bile tuttum, şimdi kızı çiğ çiğ yiyecek diye Allah'tan fazla uzatmadı. Çabuk düzelecek gibi duruyor benim çift bakalım uzamaz umarım.

matraka
07-04-07, 12:48
aslıya daha öncede sarıldı Hasan kimsenin görmediği yerlerde bunu kıstas kabul edemezsin. nikahı hızlandıran sebep aslının gitgide kötüleşmesi ve yılmazın aslının nikahı erteleme sebebinin hastalığı olduğunu düşünmesidir. ikinci paragraf doğru ama bizim dizi için geçersiz olay, buna doğru kaydı ve öyle gidiyor maalesef. yılmazın aslı ile telefon görüşmesine bakın bir de yemekte filize bakışına. hangisine ne hissettiği o kadar açık ki.:sad53: bülent inalı yemekteki bakışı için ayrıca tebrik ediyorum.sen sus gözlerin konuşsun lafı ancak bu kadar iyi oynanabilirdi.

ya yılmazdaşım benim işte budur ama sevgili hasan görmek istediğini görüyor alışmamız lazım buna benzer görenler bu forumda mevcutlar yılmaz aslı konusunda ciddidir.kimse bunun farkında değil

forever_bim
07-04-07, 12:51
sevgili hasan biz erkekeler bu adar aciz değiliz deyip duruyorsun yılmaz ın yaptığını acizlik olarak görmüyorum ben bende öyle davranırdım bitmiş bir ilşki için yapılacak bir şey yok üstelik cemle filizi öyle gören yılmaz köprüleri atmakta haklıdır.ömerin vurulduğunu bunu vuranın cem olduğunu,aslıyı kaçırdığını felan öğrenen ben değilim dizide filiz tekinerdir yılmazı hiç aciz görmüyorum o senin fikrin

Sevgili matraka

Ben "Yılmaz acizdir" demiyorum, çizilen Yılmaz karakteri Filiz'in yarattığı travmayı tek başına da atlatacak kadar güçlü olmalıydı diyorum. Kötülemek babında yazmıyorum bunu. Anladın umarım.

jojoo
07-04-07, 12:51
tamam doğru diyorsu çocu doğuracakya o daha bellideğil ne yani bu bir lutufmu yalan söylüyormu filiz söylüyor birşeyler saklıyormu saklıyor neyi tartışıyoruz az önce yazdıklarımı okumadın galiba

ömer:artık filizi tanıyamıyorum
yılmaz:ne ektiyse onu biçiyor
cem:herşeyin suçlusu filiz :img-hyste

fılızde durup dururken bırseylerı saklamıyor yılmaza kızdığı ıçın bazı konularda yalan soyluyor weya saklıyor yılmazda sutten çıkmış ak kaşık değil(fılızde ole dğil)

matraka
07-04-07, 12:52
Son cümlene iki kez diğer yazdıklarına da en az bir kez katılıyorum, Allah'a bin şükür, Ömer Feride'ye ağır konuşmadı hapiste, nefesimi bile tuttum, şimdi kızı çiğ çiğ yiyecek diye Allah'tan fazla uzatmadı. Çabuk düzelecek gibi duruyor benim çift bakalım uzamaz umarım.

ama ömer bir daha ki bölüm feride için kafasında eski hayatında geri döndü izlenimi oluşcak filiz ömer konuşması var birde çocuk olayına handan ve ömer karışcak

ferman336
07-04-07, 12:54

işte lawinia benim anlatmak istediğim bu.ben öyle bir sebap buldum sen böyle bir sebep. dediğin gibi derdi bir müddet sonra da orda da sığıntıydık burda da sığıntıyız diyip evi kendi üztüne yaptırabilirdi.alternatif çoktu yani. ama o gitti evlilik gibi garip bir yol seçti.anlamak mümkün değil.gerçi filizden bahsediyoruz anlayıp ta napacaz :img-hyste :img-hyste

matraka
07-04-07, 12:54
fılızde durup dururken bırseylerı saklamıyor yılmaza kızdığı ıçın bazı konularda yalan soyluyor weya saklıyor yılmazda sutten çıkmış ak kaşık değil(fılızde ole dğil)

biz zaten hiçbir zaman yılmazın sütten çıkmış ak kaşık demedik hatalarını bi
liyoruz ama filiz yalan konuşan gerçekleri saklayan bildiğini okuyan gerisini takmayan aldığı kararların ne gibi etkisi olur düşünemeyen biridir.bunu görüceksin merak etme :img-hyste :img-hyste

matraka
07-04-07, 12:56
işte lawinia benim anlatmak istediğim bu.ben öyle bir sebap buldum sen böyle bir sebep. dediğin gibi derdi bir müddet sonra da orda da sığıntıydık burda da sığıntıyız diyip evi kendi üztüne yaptırabilirdi.alternatif çoktu yani. ama o gitti evlilik gibi garip bir yol seçti.anlamak mümkün değil.gerçi filizden bahsediyoruz anlayıp ta napacaz :img-hyste :img-hyste

sevgili yılmazdaşım ferman filiz anlamak istiyorum neden?dizideki kimse anlamıyorken biz neden anlamaya çalışalım ki bence kendini yorma filizde kendini anlamıyor :img-hyste :img-hyste herşeyin suçlusu filizdir.:img-hyste

ferman336
07-04-07, 12:58
filizcilere koz vereyim biraz :img-hyste şimdi efenim yılmaz aslıya "filiz seninle ne konuşacakmış" diye soran bir adam daha sonra ne konuştuklarını sormaz mı?sormuş ise aslının filize söylediklerinden sonra filizi cemle gördüğünde (tabi filizi de tanıyor) filiz ceme dersini vermeye çalışıyor herhal yoksa onunla niye birlikte olsun diye bir fikir yürütmesi gerekmez mi? :img-hyste ah yılmaz ahh kafan kuş kadar çalışmıyor yahu:img-hyste :img-hyste

lawinia
07-04-07, 12:58

umarım fazla uzatmazlar ama basladılar bile ferideyi evine gönderek ömer gene benden umudu kesti diye düsünecek bi de nevzatla görürse ferideyi tam olur yani. su set resimlerindeki yılmaz aslı kıyafetleri bu bölümün sonundakilerle aynıydı sonra ömer geliyo galiba aslı yılmaz bahcedeyken acaba feride için konusmaya mı geliyo ömer? cünkü henüz cemle ilgili bi mesele konusmazlar gibi ya da filizle ilgili de ne diyecek ki, belki tesekkür eder ama edecek olsa bu bölüm de edebilirdi umarım feride için geliyodur. yılmaz da sadece evine döndügünü nevzatla ilgili bi sey düsünmediğini anlatır ona.

matraka
07-04-07, 12:59
S.No PROGRAM ADI KANAL Rt-A/B Sh-A/B
1 SILA [NET] ATV 15.10 41.30
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 12.10 33.20
3 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 10.90 31.40
4 YABANCI DAMAT [NET] KAND 10.80 30.50
5 ATV SPOR HABERLERI ATV 5.30 19.00
--------------------------------------------------------------

S.No PROGRAM ADI KANAL Rt-TOTAL Sh-TOTAL
1 SILA [NET] ATV 16.60 40.60
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 10.40 28.50
3 YABANCI DAMAT [NET] KAND 8.60 21.70
4 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 7.40 22.10

destina304
07-04-07, 13:00
sevgili yılmazdaşım ferman filiz anlamak istiyorum neden?dizideki kimse anlamıyorken biz neden anlamaya çalışalım ki bence kendini yorma filizde kendini anlamıyor :img-hyste :img-hyste herşeyin suçlusu filizdir.:img-hyste

yılmazcıların filizi anlamaması kaddar doğal bişey yok.biz filizi gayet iyi anlıyoruz.filiz gayet iyi kendini anlatabiliyor.asıl anlayamdığımız kişi yılmaz ne yaptığını v ne yapacğını bilmiyo.filizi cemle görünce neden sinirleniyo sonuçta oda aslı ile nişanlı birde inat olsun diye aslının elini tutmalar birden evlenlim hemen demeler çok güldüm çok hele filizin o yılmazı moraratma sahnesi MUTLUKLUAR ... :img-hyste :img-hyste

ferman336
07-04-07, 13:01

muhahaha :img-hyste doğru diyosun matraka da.daha önceden de yazdığım gibi düşünüp düşünüp filizi anlamaya ve hak vermeye çalışıyorum sonra tam doğru yanlış birşeyler bulmuşken (haliyle uzun sürüyor bulmam) hoppp filiz başka birşey yapıyor. e bunu niye yapmaya çalışıyorum e abicim ucundan yengemiz olur kendisi. tutalım elinden diyoruz ama yaramaz kız çocuğu gibi başını sırf derde sokuyor:img-hyste

matraka
07-04-07, 13:02
yılmazcıların filizi anlamaması kaddar doğal bişey yok.biz filizi gayet iyi anlıyoruz.filiz gayet iyi kendini anlatabiliyor.asıl anlayamdığımız kişi yılmaz ne yaptığını v ne yapacğını bilmiyo.filizi cemle görünce neden sinirleniyo sonuçta oda aslı ile nişanlı birde inat olsun diye aslının elini tutmalar birden evlenlim hemen demeler çok güldüm çok hele filizin o yılmazı moraratma sahnesi MUTLUKLUAR ... :img-hyste :img-hyste

bana niye diyorsinki mutluluklar diye mutlu olucak olna yılmaz :img-hyste :img-hyste nikah filiz ilgilendirmiyor :img-hyste :img-hyste dağılması normal bide ilgilendirse ne olucak :img-hyste

destina304
07-04-07, 13:04
bana niye diyorsinki mutluluklar diye mutlu olucak olna yılmaz :img-hyste :img-hyste nikah filiz ilgilendirmiyor :img-hyste :img-hyste dağılması normal bide ilgilendirse ne olucak :img-hyste

artık bilemiyorum yılmaz mutlumu olur yoksa hasta bakıcımı olur yada dünyası üzerinemi yıkılrı.valla eğer yılmaz evlenirse filiz onu asla istmez.aslaa bu seefr filiz kabul ederse bu olaydan sonra filize pess derim ama yılmazın evlenceğini asla sanmıyorum birşey çıkcak ve evlenemicek onlar

matraka
07-04-07, 13:05
muhahaha :img-hyste doğru diyosun matraka da.daha önceden de yazdığım gibi düşünüp düşünüp filizi anlamaya ve hak vermeye çalışıyorum sonra tam doğru yanlış birşeyler bulmuşken (haliyle uzun sürüyor bulmam) hoppp filiz başka birşey yapıyor. e bunu niye yapmaya çalışıyorum e abicim ucundan yengemiz olur kendisi. tutalım elinden diyoruz ama yaramaz kız çocuğu gibi başını sırf derde sokuyor:img-hyste

boşuna yürüyen felaket demedik kendisine ama hakikaten öyle oldu ne zaman özet geliyor filiz karar alıyor diyor ben uçuyorum:img-hyste :img-hyste eyvah kimlerin başını yakıca diyorum şimdi namı diğer yürüyen felaket nickini bu kız hak ediyor yakında handan da filizi suçlayacak mualla zaten çluyor bide fahriye suçladımı dizidekilerde filizden bıkmış olucak:img-hyste :img-hyste

ferman336
07-04-07, 13:11
boşuna yürüyen felaket demedik kendisine ama hakikaten öyle oldu ne zaman özet geliyor filiz karar alıyor diyor ben uçuyorum:img-hyste :img-hyste eyvah kimlerin başını yakıca diyorum şimdi namı diğer yürüyen felaket nickini bu kız hak ediyor yakında handan da filizi suçlayacak mualla zaten çluyor bide fahriye suçladımı dizidekilerde filizden bıkmış olucak:img-hyste :img-hyste

esasında var ya en temeline inelim bu işin. bütün suç harbiden yılmazda. baksana adamın seçtiği kızlara ; biri zenginlik meraklısı çıktı. diğerinde yalan dolan her şey var, diğeri kafadan kontak ölecek mi ölmeyecek mi belli değil :img-hyste hep tercihler deyip duruyoruz esas yanlış tercihlerin sahibi yılmaz ya şöyle bir geriye dönüp baktığımızda.:happy0064

matraka
07-04-07, 13:16
esasında var ya en temeline inelim bu işin. bütün suç harbiden yılmazda. baksana adamın seçtiği kızlara ; biri zenginlik meraklısı çıktı. diğerinde yalan dolan her şey var, diğeri kafadan kontak ölecek mi ölmeyecek mi belli değil :img-hyste hep tercihler deyip duruyoruz esas yanlış tercihlerin sahibi yılmaz ya şöyle bir geriye dönüp baktığımızda.:happy0064

evet yılmaz için tahlihim yok bahtım kara şarkısını filiz için ben seni ellerin ol diyemi sevdim parçasını yollayalım malüm bir dahaki bölüm filizi dövünme modunda izleyeceğiz :img-hyste

ferman336
07-04-07, 13:19
evet yılmaz için tahlihim yok bahtım kara şarkısını filiz için ben seni ellerin ol diyemi sevdim parçasını yollayalım malüm bir dahaki bölüm filizi dövünme modunda izleyeceğiz :img-hyste

heh he :img-yes: bana filizi hem yılmaz için dövünme modunda hem de cem tarafından dövülme modunda izleyeceğiz gibi geliyor bana. bakalım hangisi şifa bulduracak filize:img-hyste :img-hyste

matraka
07-04-07, 13:21
heh he :img-yes: bana filizi hem yılmaz için dövünme modunda hem de cem tarafından dövülme modunda izleyeceğiz gibi geliyor bana. bakalım hangisi şifa bulduracak filize:img-hyste :img-hyste

güzellerin almadığı tek konu var ise oda derstir sevgili yılmazdaşım boşuna ümitlenme ben filizi çoktan kendi haline bıraktım kendileri kendi kendi takılsın yılmazcılar tarafına uğramasın

matraka
07-04-07, 13:23
fılız bu kadar bölümdür acı çekıyo gerçı yılmazda çekıyor ama fılızınkı daha ağır basmıyordur emınım sonuçta ortada bebekk war yılmaz bebeği öğrendıkten sonra kaç bölüm pişmanlık yaşıycak fılız kadar değil haksızlık war ya bunda

buna bölümün repliği ile cevap vermek istiyorum ne ekersen onu biçersin bu replik tanıdık geldimi sizlere :img-hyste yoksa matraka okusun diyemi koyuyarlar anlamadın gitti bana mesaj göndermek için ellerinden geleni yapıyorlar :img-hyste tebrikler

jojoo
07-04-07, 13:24
milliyet gazete alan war mı hanı orda kısa bölüm özeti werıolardı ya gerçi gçn hfta wermemişlerdi ama bu hfta wermışlerdır belkı

ferman336
07-04-07, 13:25
güzellerin almadığı tek konu var ise oda derstir sevgili yılmazdaşım boşuna ümitlenme ben filizi çoktan kendi haline bıraktım kendileri kendi kendi takılsın yılmazcılar tarafına uğramasın

iyi ama matraka elimizdeki tek şey ümit.o da olmazsa napcaz yaw biz. doğru dion filiz için hep beraber "saldım çayıra mevlam kayıra" :img-hyste :img-hyste

medsul
07-04-07, 13:30
matraka harika dediğin bölüm vasat cıkti birde yılmazın bebeğini ögrenmeden önce bir olay olacak dedin acaba o olay nikah tahirinin alinmasimi
yoksa hala beklediğin şey olmadimi söylesene bir zahmet

medsul
07-04-07, 13:44
öncelikle gercekten kötü bir bölümdü:sad53: offff önceden yılmazın aşkini
hissedemiyordum dün filizin aşkinida hissdemedim sanki hiç birşey olmamiş gibi
ben tabiki tekinerlerin cem manyağindan intikam almalarini isterim cem onca şey yapacak ve tekinerler bunun üstüne bir bardak su içmicekler tabiki
ama filizin yaptiği şey cok pahaliya maal olacak ahhh filiz aaah
başka yol yokmu intikam almanın olaylari evlenmeye getirmenin ne alami
vardi:sad53: canım cok sıkılıyor yaaaaa özellikle ekrem bu bölüm beni deli etti
yok yazikmiş filize bbeebek olmasa cemle birlikte olurmuyumuş felan filan
hiç kimsenin aklınada yaaa filiz böyle şeyler yapmaz diyen yok herkes ilk duydugu nada bile böyle tepkiler vermediler yazık gercekten yazık
aşk diye izlediğimiz dizide aşka dair sadece ömer&ferde çifti olmasa
inanmiyacam artik bu aşka inancim kalmadi umarim filizle yılmaz sonunda
barişmaz

forever_bim
07-04-07, 13:50
Medsul'cüm hakikaten çok kötüydü ya bu haftaki bölüm. Battıkça battı dizi. Senaryo açısından. Reytinglere de yansıyacak zaten, Sıla kapanan farkı adamakıllı açmaya başladı.

medsul
07-04-07, 13:52
birde bu kötü bölümün en güzel sahnesi atbiki filiz yılmazın pişti
oldugu sahneydi hele filiz yılmazi tebrik ettiyaaa işte orda hellal be sana filiz
deim cok güzel yapti valla o sahnede acayip sevindim
bu kadarida yılmaza yeterde artar zaten

pinkzone
07-04-07, 13:54
Puhaha ne bölümdü.. Ama.. :img-hyste

Charlie Chaplin filmi izlesem bu kadar gülmezdim.. :img-hyste :img-hyste

İlk önce İddayı kaybettim.. Yaktı bizi Yılmaz Olsun tamamladıktan sonra hemen ekleyeceğim.

İlk önce karnıma ağrılar girerek güldüren sahneleri sayayım..
Kesinlikle bu bölüm Cemin babasını öldürme fantezisi süperdi.. :img-hyste Tam komedi.. Yüzüne bakılmayacak kadarda çirkin Cem.. Saçlar süperdi.. Blendaxa çok takılmış o sıralar. :img-hyste
Çok hata var aslında.. Ama gözüme en çok batan hata.. Yılmaz Ömer sahnesi idi. Kapı nasıl açıldı.. Neden şıp diye konuşmaya geçildi. Oysaki en önemli sahnelerden biriydi. Bu bölüm Yılmaz bazı forumdakilere inat çalıştı.. Hiç görmediğimiz kadar işleriyle ilgilenir gördük. Yani burda modeste selam yollamışlar.. :)Sonra bazı replikler sırf bizim yapımımız.. Senaristlere ilham kaynağı veriyorsak ne ala.. Valla komedi dans üçlüsü izlemiş kadar oldum. Herhalde hiç bir bölüm bu kadar gülmemiştim.. :img-hyste

68. Bölümün gerçekten sonu bomba oldu.. :) :img-hyste Filiz neden beni şaşırtmıyor. Kesinlikle bu kızın karar alması bazı dengeleri bozuyor.. Aman banane.. :) Çok geçiştirilmiş bir bölümdü.. Çok tuhaftı.. Bu bölümü ölsem unutmam herhalde.. :img-hyste

pinkzone
07-04-07, 13:58
Medsul'cüm hakikaten çok kötüydü ya bu haftaki bölüm. Battıkça battı dizi. Senaryo açısından. Reytinglere de yansıyacak zaten, Sıla kapanan farkı adamakıllı açmaya başladı.

Kesinlikle katılıyorum.. Bu bölüm bence I.A Tarihinin en çok komedi bölümü oldu..

Cem sahnesine doyduk. Başrole geri döndü beyimiz.. :) Cem ha gayret.

Yani bu bölüm Cemin herşeyi boşlaması sadece Filiz yeter demesi.. Nasıl durumunu açıklıyor. Filizden kazık yediğini anlayınca süper olcak dizi.. :) Eee ne dedi.. Yılmazımız.. Daha doğrusu forumumuz.. Filiz ektiğini biçiyor.. Kesinlikle doğru bir söylem. :img-wink:

sarıseren
07-04-07, 14:02
ya ben dizinin sonlarını izleyemedim.Biri anlatabilir mi??

pinkzone
07-04-07, 14:04
Filizi takdir ediyorum.. Çocuk Ultrasyonuna bile Cemi götürdü ya helal olsun.. Madem kendini bulaştırdın intikam işine bebeğini bulaştırma.. O sahneler resmen sabır taşı gibiydi. Dayanana aşk olsun. Filiz bir bölüm öncesinde olduğu gibi Ceyda ile gitmeliydi. Cemle değil. Kızdan parayı aldı unuttu mu yoksa.. O sahnelere fıtık olmayan yoktur herhalde..

pinkzone
07-04-07, 14:05
ya ben dizinin sonlarını izleyemedim.Biri anlatabilir mi??

Filiz Ceme evlilik teklifin hala geçerli mi dedi ?

Bunu duyan Cem ne yapar.. Havada 5 takla atar.. :img-hyste

cemotara
07-04-07, 14:09
Bu filizin oyunu ne olacak çok merak ediyorum cem öğrenince kesin psikopata bağlananacak ve ondan sonrasını düşünemiyorum ama yinede cemden kurtulacaklardır sonuçta mutlu son olacak
valla diziyi izlerken sinir olup durdum hem filiz cem sahneleri hemde yılmaz aslı sahneleri allahtan filizki oyun birde gerçek olsaydı hiç çekilmezdi bakın yılmaz aslı sahnelerinde felaket derecede sinir oluyorum birde üstüne evleniyorlar o bölümleri nasıl izlerim bilmiyorum

DEADMAN
07-04-07, 14:10
gereksiz saçma komik ı.a bölümlerinden biriydi diziyi seyrederek reytinginin artmasını hiç istemiorum ama yinede meraktan izliyorum neyse nasılsa az kaldı bitiyo! olaylar bu kadar uzatılmaz bu arada basında çıkan haberler bölümündeki son haberde ayrıldıkları yazıyo yine ben anlamadım şimdi serpil ayrılmamışlar demişti!

forever_bim
07-04-07, 14:17
Fatma'cım sence şu zar şans getirir mi Ömer'e. Seyfi amma düşünceli adammış yahu. Bak Elifciğe de hediye yaptı. Bakarsın senaristler bize selam çakarlar Ömer'in iş yaşamını toparlayıp.

pinkzone
07-04-07, 14:17
Açıkcası bakalım evlilik gerçekleşcekmi.. Yoksa kağıt üzerinde mi kalcak.. Yoksa imza atmadan Aslı kendinden mi geçecek.

Merak ediyorum.. Bu bölüm bir o kadar rahat olan Filiz. Kıskansada gidip tebrik edebilmesini bildi.. Bakalım bu olayı öğrenince ne yapcak. Açıkcası fotolardan anlaşıldığı üzere dağılcak.

Ömer Filiz Yılmazın evine jet hızıyla giriş yapacakmış.. Nedeni ne merak ettim. Ömer belkide artık saçmalama kendine gel. Kardeşim senden mi hamile diyecek yoksa ?

Davetiyeler bir şekilde yada duyum Filizin kulağına ulaşcak. O haberin yayılması 10 dk . alır. Maşallah mahallemiz ayaklı posta servisi.. :)

pinkzone
07-04-07, 14:18
Fatma'cım sence şu zar şans getirir mi Ömer'e. Seyfi amma düşünceli adammış yahu. Bak Elifciğe de hediye yaptı. Bakarsın senaristler bize selam çakarlar Ömer'in iş yaşamını toparlayıp.

Bence bundan sonra Ömerde toplayacak. Eskisi gibi iş hayatındaki yanlışları yapmayacak gibi. Artık hayat dersini aldı bundan sonra öğrendi gibi. Şans içnide zar iyi düşünülmüş. O zar bundan sonra ona uğur getirebilir. :img-wink:

burcu_yağmur
07-04-07, 14:22
sılanın farkı açamsı notmal çünkü saatleri atnı değil aslında ıhlamurlar altında 20:00 de olsa o zaman başa baş mücadel olur ve güzel olur

kübra_naz
07-04-07, 14:24
Diziye gelince izlerken hop oturup hop kalktım ya.Diğer arkadaşların dediği gibi çocuğu en son Yılmaz öğrenecek heralde bu ne ya kaç hafta oldu.Bu hafta öğrenecek öğrenecek diye diye hala öğrenemedi.O Cem e de ohh olsun.Yakında batacak.Yılmaz Filiz barışsın artık ya..Zaten şu çocuğu bir öğrense Filzi in Cem den değilde kendinden çocuğu olacağını nasıl affeddirecekse kendi.Ama evlenmeden önce filiz-cem le ,aslı yılmaz la öğrensin artık .Sabır kalmadı artık.Dizi de ayrı kala kala gerçek hayattada ayrıldılar.ama yalandır. inş.

yesimcan
07-04-07, 14:32
arkadaslar baska siteden bi arkadass sette gitmistii hatta resim lerde var istee seyy ömer yilmaza gidiyormuss bebegi söylemeyee sora filiz bunu ögreniyormuss ve hani yere düsmüs karnini tutuyo sokakata agliyarak kousyodu yaa resimlerde iste filiz bunu ögerenince yani ömerinn yilmaza bebegi söylemeye gittigini ögrenince öyle kosuyomus kii yetisin ömer söylemesin iste kosarken agliyomus falan sora bi yerde ayagi takilmis ve yere düsmüs sora mahalleli gelip kaldiroymuss...............

anlicaginizz cocuk dediki 69.b baya heycanli olucakmisss:):)

kursuni19
07-04-07, 14:36
Filizi takdir ediyorum.. Çocuk Ultrasyonuna bile Cemi götürdü ya helal olsun.. Madem kendini bulaştırdın intikam işine bebeğini bulaştırma.. O sahneler resmen sabır taşı gibiydi. Dayanana aşk olsun. Filiz bir bölüm öncesinde olduğu gibi Ceyda ile gitmeliydi. Cemle değil. Kızdan parayı aldı unuttu mu yoksa.. O sahnelere fıtık olmayan yoktur herhalde..

A pinkzone olurmu hic, yazik Filize ultrasona gitmek icin minibüslerle parami harcasin hazir söförlü, klimali cip dururken ama.
Eskiden bozuk para bulunmazdi ceplerinde millete bahsis birakmaktan simdi ise yirtilmis ceplerden düsütügü icin. Hayat zor ne de olsa, nerede tasaruf yapman gerektigini bilmelisin.

sarıseren
07-04-07, 14:40
Filiz Ceme evlilik teklifin hala geçerli mi dedi ?

Bunu duyan Cem ne yapar.. Havada 5 takla atar.. :img-hyste

ya şimdi şu malum sitede gördüm.Niye öle bişey dediya üfff.O adamla evlenmez herhalde...

pinkzone
07-04-07, 14:41
A pinkzone olurmu hic, yazik Filize ultrasona gitmek icin minibüslerle parami harcasin hazir söförlü, klimali cip dururken ama.
Eskiden bozuk para bulunmazdi ceplerinde millete bahsis birakmaktan simdi ise yirtilmis ceplerden düsütügü icin. Hayat zor ne de olsa, nerede tasaruf yapman gerektigini bilmelisin.

Doğru kim böyle son model konforu kaçırır ki.. Çocuğu bile alet etti ya helal olsun. Gerçek babasının hakkı bir psikopata devredilmiş gibi ..

Filizin burdaki tutumunu kesinlikle anlamıyorum. Kendi yapıyorsun bari çocuğu bulaştırma. Ama olmazsa olmazdır zaten bu.

Filizin yeni tasarruf paketini biz beğendik diyelim.. Aynı şeyi Ömer beğenecek mi.. :img-hyste Tasarruf pakati cem.. Evden alır eve servis eder.

Cem bu teklifi kabul eder.. Eee abimiz kabul etti.. O zaman bir yakınlaşma bekler. Öpmek isteyecek yada bayada birşeyler yapcak. Filiz 1 reddeder 2 reddeder. 3 oltaya takılır. Bu sahneleri merakla bekliyorum. Cemden temennim Vantuz gibi yapışması.. :img-hyste

medsul
07-04-07, 14:42
arkadaslar baska siteden bi arkadass sette gitmistii hatta resim lerde var istee seyy ömer yilmaza gidiyormuss bebegi söylemeyee sora filiz bunu ögreniyormuss ve hani yere düsmüs karnini tutuyo sokakata agliyarak kousyodu yaa resimlerde iste filiz bunu ögerenince yani ömerinn yilmaza bebegi söylemeye gittigini ögrenince öyle kosuyomus kii yetisin ömer söylemesin iste kosarken agliyomus falan sora bi yerde ayagi takilmis ve yere düsmüs sora mahalleli gelip kaldiroymuss...............

anlicaginizz cocuk dediki 69.b baya heycanli olucakmisss:):)

buna sevindim demekki yılmazın nikah işini duyunca aglamiyor:happy0064 bebeği söylemesine agliyor tabi aglamasina cok üzüldüm ama yinede yılmaz&aslı nikah işine ağlamamasina sevindim:happy0064

yesimcan
07-04-07, 14:44
oo eğer gerçekten böyle olacaksa asıl bomba bölüm 69. bölüm peki kesin olarak söyluyomuymuş ömer yılmaza ayyy heycanlandm sımdı

orasini bilmiyorum cocuk bisey demedii sadece ömerinn yilmaza bebegi söylicegi icin yilmaza gitigini sora filizin bunu duydugunu vee kosarakk agliyarakk yilmaza gidicegini soraa ayagi takilip düsüceginii sora mahaledeki bi kac kadin yardima geliceginii soraa iste filiz kalkip yine yilmaza gidicekmiss ama tabi söylüyomu ömer bilemiyorumm söyler gibi artik söylesinn ins söylerr filiz yetismeden öncee:)

sinem*
07-04-07, 14:53
buna sevindim demekki yılmazın nikah işini duyunca aglamiyor:happy0064 bebeği söylemesine agliyor tabi aglamasina cok üzüldüm ama yinede yılmaz&aslı nikah işine ağlamamasina sevindim:happy0064

bende ona sevindim ama bence ömer bebeği söylemeye gidecek tabiki söyleyemeyecek tam söylerken filiz gelir.Sonra ömerle filiz aslıyla yılmazın evlilik tarihi aldığını öğrenir..Filizle ömerin konuşmasıda vardı çünkü ...Filiz'in çırpınışları gerçekten çok kötü oluyor :icon_sorr hem cem yüzünden saçma bir planı götürüyor hem de bebeği öğrenmesin diye çabalıyor..

Dizide her karakter evrime uğradı ..yılmaz evleniyor resmen ,biz yılmazın pişmanlığını görüp üzüleceğini,filizin aşkından kavrulacağı günleri sayarken adam resmen evleniyor :icon_sorr ...

EvaLongoria
07-04-07, 15:19
pinkzone

sana kesinlikle katılıyorum. bu bölüm hiç gülmediğim kadar güldüm. hatta bir ara avrupa yakasınımı izliyorum diye düşündüm :)))

bir dizi bu hale nasıl gelebilir? tez yasalım bu konuda

elif219
07-04-07, 15:31
size bişy sorucm arkadşlr bu dizinin eski bri fanı olark filiz naapmaya çalışıo ya da yılmaz yani bn çözemdm de hani belki sz bişyler biliosnzdr die düşündm yani bunun sonu nerey varck bileninz var mı???dün sonunda diziyi baştn sona kadr izleyebldm ama bu bnm bildiim ı.a. olmz....

pinkzone
07-04-07, 15:31
pinkzone

sana kesinlikle katılıyorum. bu bölüm hiç gülmediğim kadar güldüm. hatta bir ara avrupa yakasınımı izliyorum diye düşündüm :)))

bir dizi bu hale nasıl gelebilir? tez yasalım bu konuda

Avrupa yakasıyla bence boy ölçüşür olduk. Her bölüm ayrı bir komedi.. Ayrı bir trajedi.. Açıkcası sırf dizinin sonunu merak ettiğimden izliyorum.

Dizi bende sonunda göz arpacığıda oluşturdu. Rüyalarıma bebek kimin soruları bastı.. Korkarak uyandım.. :) Sabah bir kalktım gözümde göz arpacağı şimdi balon gibi oldu.. :img-hyste Ve görmekte zorlanıyorum.. Allah sonumu hayır etsin.. Rüyalarımıda bastı bu konu.. :img-hyste

eyschann
07-04-07, 15:34
herkeze selam arkadaslar iyi cumartesi dilegiyle......
Ya matraka yine tüyomu verdi nedir bu asli yilmaz evliligi biriniz tüyolari aciklarsaniz cok sevinirim...
simdiden tesekkürler

byuzax
07-04-07, 15:38
Arkadaşlar ben dün akşam dediydim omer filize kızıp yılmaza bebeği soyler die :happy0064 hehe Filizde alem kız kocimen topuklarla koşuo sonra düşünce ay düştüm :D

sinem*
07-04-07, 15:38
size bişy sorucm arkadşlr bu dizinin eski bri fanı olark filiz naapmaya çalışıo ya da yılmaz yani bn çözemdm de hani belki sz bişyler biliosnzdr die düşündm yani bunun sonu nerey varck bileninz var mı???dün sonunda diziyi baştn sona kadr izleyebldm ama bu bnm bildiim ı.a. olmz....

valla şuan filizinde ne yapmaya çalıştığı hakkında bir fikri olduğunu sanmıyorum aklında sadece cemi mahvetmek var oraya adapte oldu.Yalnız cem'in nasıl bir psikopat olduğunu bilmiyor ..Aklında bir plan var umarım haftaya birisine anlatırda bizde öğrenmiş oluruz ...

elif219
07-04-07, 15:44
valla şuan filizinde ne yapmaya çalıştığı hakkında bir fikri olduğunu sanmıyorum aklında sadece cemi mahvetmek var oraya adapte oldu.Yalnız cem'in nasıl bir psikopat olduğunu bilmiyor ..Aklında bir plan var umarım haftaya birisine anlatırda bizde öğrenmiş oluruz ...

hmmm..analadm yani anlamaya çalışıorm birine anlatıcağını sanmıorm ama bellide olmas....cemi mahvetmk ii fikr tabii ama bu psikopt cem onu mahvediim derkn kendini mahvetmz umarm...

pinkzone
07-04-07, 15:44
sevgili PİNKZONE ne yaptın sen ya imzaya bak şimdi bunumu kullanacaz o patlıcan resmi ne oluyor yinede ellerine sağlık güzel yapmışsın

:) Evet bunu kullancaz.. Tamamen tasarıma uygun.. Çok adil.. Onlar olsalardı onlarda bunu kullancaklardı.. Morarma tanımı Patlıcana uyduğu için bence gayet iyi oldu..

Patlıcana dayanamayan avatarı kullanabilirler.. :img-wink:

kursuni19
07-04-07, 15:45

Cem iki dakika evel Filize Ömeri eger onlara engel olmazsa onu yok edebilecegini ima ediyor ve Filiz evlenme teklifini kabul ediyor - bu sadece planin bir parcasi olsada - Benim anliyamadigim nasil piskopatligindan haberi olmazki. Neler yaptigini gördü, ve bunu yapmasini sebeb olan kiside Filizin ta kendisi, simidi eger bu kadar umut vermisken onu yari yolda birakirsa basina neler geleceginide bilmelidir heralde

sinem*
07-04-07, 15:51
Cem iki dakika evel Filize Ömeri eger onlara engel olmazsa onu yok edebilecegini ima ediyor ve Filiz evlenme teklifini kabul ediyor - bu sadece planin bir parcasi olsada - Benim anliyamadigim nasil piskopatligindan haberi olmazki. Neler yaptigini gördü, ve bunu yapmasini sebeb olan kiside Filizin ta kendisi, simidi eger bu kadar umut vermisken onu yari yolda birakirsa basina neler geleceginide bilmelidir heralde

Diğer olayları diyorum daha onları bilmiyor babasını öldürdüğünü veya annesine neler yaptığını,kendisine yapacağı zararıda bence görmezden geliyor..Ömere ya da başkasına filiz yanındayken zarar vermez bunun için onlarıda görmezden gelmiş olabilir..Şahsen ne planladığını çok merak ediyorum nikah masasında mı bırakacak ya da annem bizden aldıklarını vermezsen seninle evlenmemi istemez falan mı diyecek merakla bekliyorum ...tesadüf bu ya belki aynı gün aynı saatlerde aslı yılmaz,filiz cem nikah masasına oturur :img-hyste evlilik teklifleri aynı anda söylenmişti teki evet teki hayır demişti gene aynı şey olabilir..Yılmaz evet der filiz hayır ...:img-hyste

EvaLongoria
07-04-07, 15:54
Avrupa yakasıyla bence boy ölçüşür olduk. Her bölüm ayrı bir komedi.. Ayrı bir trajedi.. Açıkcası sırf dizinin sonunu merak ettiğimden izliyorum.

Dizi bende sonunda göz arpacığıda oluşturdu. Rüyalarıma bebek kimin soruları bastı.. Korkarak uyandım.. :) Sabah bir kalktım gözümde göz arpacağı şimdi balon gibi oldu.. :img-hyste Ve görmekte zorlanıyorum.. Allah sonumu hayır etsin.. Rüyalarımıda bastı bu konu.. :img-hyste

geçmiş olsun sevgili pinkzone ..

bende sırf sonunu merak ettiğim için izliyorum.

Bu arada cem ciğimin :img-hyste psikopat haline bayıldım. resim istiyorum kihkihkih :img-hyste :img-hyste

imzan yakıyor pinkzone. çok mor gördüm sizi. gururluyum mutluyum yaşasın Cem :img-hyste :img-hyste

eyschann
07-04-07, 15:59
evet ya sevgili pinkzone imzalar gercekden cok güzel olmus mor mor acmis ya forumu bayildim malesef iddiya kazandim yoksa bilirsinizki seve seve kulanirdim .......artik bidaki sefer insallah buarada bende aslinda bir imza istiyorum filiz ve cemin görüntülerinden olusan ama rica edecegim herhangi bir yerinde pisiko veya pisikopat yazmassa sevinirim .... eger biriniz bunu benim icin yaparsaniz cok makbule gecer simdiden tesekkürler

pinkzone
07-04-07, 16:00
geçmiş olsun sevgili pinkzone ..

bende sırf sonunu merak ettiğim için izliyorum.

Bu arada cem ciğimin :img-hyste psikopat haline bayıldım. resim istiyorum kihkihkih :img-hyste :img-hyste

imzan yakıyor pinkzone. çok mor gördüm sizi. gururluyum mutluyum yaşasın Cem :img-hyste :img-hyste

Teşekkür ederim.. :)

Açıkcası gocunmam birşeyine iddasına girmişsen ceremesinide çekmesini bilirim.. :)

Cemin psikopat hallerine özellikle babayı 2.Kupasıyla öldürmesine bittim.. :img-hyste Bu kadar güzel sahne olamazdı. Cemin o dönemler kullandığı şampuan Blendaxmış. Sonradan arap suyu yada kolanya kullanmış olsa gerek.. :img-hyste Kellikler başlamış garibimde.. :img-hyste

pinkzone
07-04-07, 16:02
evet ya sevgili pinkzone imzalar gercekden cok güzel olmus mor mor acmis ya forumu bayildim malesef iddiya kazandim yoksa bilirsinizki seve seve kulanirdim .......artik bidaki sefer insallah buarada bende aslinda bir imza istiyorum filiz ve cemin görüntülerinden olusan ama rica edecegim herhangi bir yerinde pisiko veya pisikopat yazmassa sevinirim .... eger biriniz bunu benim icin yaparsaniz cok makbule gecer simdiden tesekkürler

Kayıtlarıma göre 1.Seçenek demişsin.. Ama sen bilrisin.. :)

EvaLongoria
07-04-07, 16:03

:img-hyste :img-hyste üstüme alındım valla :img-hyste

ama cemciğimi çok seviyorum ben :img-hyste

EvaLongoria
07-04-07, 16:05
Teşekkür ederim.. :)

Açıkcası gocunmam birşeyine iddasına girmişsen ceremesinide çekmesini bilirim.. :)

Cemin psikopat hallerine özellikle babayı 2.Kupasıyla öldürmesine bittim.. :img-hyste Bu kadar güzel sahne olamazdı. Cemin o dönemler kullandığı şampuan Blendaxmış. Sonradan arap suyu yada kolanya kullanmış olsa gerek.. :img-hyste Kellikler başlamış garibimde.. :img-hyste

bende geçen hafta sararıp solmuştum malum :img-wink: bu hafta da iddaa istiyorum :) ama kazananlarada özel imza olsun :)

pinkzone
07-04-07, 16:11
Kesinlikle resim ekleyecek arkadaşlardan bol bol cemli resimler eklemelerini rica ediyorum bilhassa Cemin kupa finali.. :) O saçların hastası oldum ya.. :)

pinkzone
07-04-07, 16:16
saka yapiyorsun herhalde ben cem demistim üstüne basa basa yani burda benidemi bir morartma cabasinizdaniz ask olsun artik bidakine morarayim ben

Valla o zaman kusura bakma.. Adını imzaya kattım.. :) Yanlışlık yapmışsam mazur gör.. :img-wink:

Buket_TY
07-04-07, 16:17
Bolumun benim icin enleri:

En iyi oyuncusu:
Tuba Buyukustun
O Cem'e once gulumseyrek bakmasi sonra Cem gidikten sonra sinirli bakmasi felaket guzeldi

En iyi repligi:
Asli:Filiz'in bu maniakla ne isi var?
Aynen katiliyorum Asli hanim kizima

En komik sahne:
Butun bolum komikti

En yanlis kararlar alan:
Filiz
Insan oyle hemen evlenme teklifi edmezki

En guzel sahne:
Filiz Yilmaz Asli Cem restaurant
Orda Filiz ve Yilmaz birbirlerini sanki kiskandirmak istiyordu, Filizin tebrik edmesine sevindim

En sevindigim sahne:
bebegin oglan olucagini duydugum an
Kiz olsaydi da fark edmezdi ama cinsiyeti belli oldu ya, butun bolum yeterdi

En kicigi:
Cem
Insan annesine oyle davranirmi? Insan bir bolumde yuzunu her sahnede gosteririmi?

Bolum'e sunu eklemek istiyorum:
59.bolumden sonra dizinin en kotu bolumu buydu. Cem'i her saniye gormek kicigma gitti ve Yilmaz ve Filiz'i biraz olsun yakinlastirmalari gerekirdi. Ama habire uzaklasiyorlar.... Ask Bitti geriye ne kaldi simdi?:img-wink:

sinem*
07-04-07, 16:17
Bu arada dizide feridenin göbek atma çabaları reklam arasında da billur kalkavanın göbek atması çok hoştu :) gelin kaynana döktürüyorlar :):)
Umarım yarışmadan elenmezde dizideki sahneleri azalır :):)

EvaLongoria
07-04-07, 16:21
aaa ask olsun sen niye üstüne alindin ki arkadasim ben cemi cok begemdigimi ve imzamda da ona hakaret etmek istemedigim icin pisiko veye pisikopat yazmasin dedim....

bende espri yaptım. zaten cemciğimi kim beğenmes ki :)) başrol oyuncum o benim.. ama yine de ben psikopat haline bayılıyorum :)))

pinkzone
07-04-07, 16:22
Bu arada dizide feridenin göbek atma çabaları reklam arasında da billur kalkavanın göbek atması çok hoştu :) gelin kaynana döktürüyorlar :):)
Umarım yarışmadan elenmezde dizideki sahneleri azalır :):)

Sorma aynı duruma bende düştüm. Feridenin göbek çabalarını izledikten sonra reklam bitti. Kanallar arasında zap yaparken Billur Kalkavan döktürüyordu.. :) Siyah saç çok yakışmıştı.. :) Kaynana gelin programında iyi dökerlerdi kurtlarını.. :img-hyste Bu hafta iyiydi Beğenildi. En azında hemen çıkmayacağı kesinleşti. :img-wink:

pinkzone
07-04-07, 16:24
bende espri yaptım. zaten cemciğimi kim beğenmes ki :)) başrol oyuncum o benim.. ama yine de ben psikopat haline bayılıyorum :)))

Onun her sahnesi ayrı bir güzel.. :) Yılmazdan sonraki favorim oldu.. Onun bari hayat gayesi var.. Filiz.. Çok idealist gördüm Cemi bu bölüm...

Meleğim.. :img-hyste

sinem*
07-04-07, 16:27
Onun her sahnesi ayrı bir güzel.. :) Yılmazdan sonraki favorim oldu.. Onun bari hayat gayesi var.. Filiz.. Çok idealist gördüm Cemi bu bölüm...

ama adam filiz için değişmeye karar verdi :img-hyste ey aşk sen nelere kadirsin...:img-hyste Cem kasayı gördü fazla tepki vermedi aşk sarhoşu herhalde :) yılmaz ne yapacaksa çabuk yapsın filiz cemi oyalarken :img-hyste

eyschann
07-04-07, 16:27

biliyorum bende öyle sanmistim zaten cem konusunda da ben oyunculugunu aslina bakarsaniz kötü bulmuyorum ama adamdaki karizmayida göz ardi yapamayiz herhalde........sahzen ben cok beyeniyorum yok yani dizideki karakteri iyi birsey olsa filiz hic kacirmasin diycem ama senaristler iste.....

pinkzone
07-04-07, 16:29
ama adam filiz için değişmeye karar verdi :img-hyste ey aşk sen nelere kadirsin...:img-hyste Cem kasayı gördü fazla tepki vermedi aşk sarhoşu herhalde :) yılmaz ne yapacaksa çabuk yapsın filiz cemi oyalarken :img-hyste

Valla öyle.. Cemi batırabildiği kadar batırsın.. :) Hazır aşk sarhoşu iken.. Nedense bu manzara bana pek tanıdık geldi. Yılmazla Filiz tekrar birleştiğinde Yılmazda işi gücü boşvermişti. Aynı şey Cemde de oldu.. Yok yok iki erkektede bu oluyorsa.. Filizde birşey var.. Görünmeyen iple bağlıyor sanki erkekleri.. :img-wink:

EvaLongoria
07-04-07, 16:32

Yilmazin gayesi bile yok bosuna yasiyor yahu. surekli kizlari olduruyor iste

yesimcan
07-04-07, 16:33
filiz cemi 2 bölümde melek yapti yahuuu kanatlari olsa ucarr:img-hyste filiz neymiss bir bakis atti cemin kalbini yakti hahaha:)

en beyendigim yer bu bölüm restaurant sahnesiydii ikisidee yarisa girdiler sankii birbirlerini kiskandirmak icinn o kacamak bakislar yokmuu :) bide filiz teprik etti yaa yilmaz nasil olduu hahaha yilmaz daha zanlediyokii filiz evlilik haberini duyunca agliycak sizliycakk kiz gidip yilmazii teprik etti:img-hyste süperdi orasi aslinda elini verip öpücektii ozaman tamm olurdu:):)

bu bölüm en beyendigim kisilerr cem ve handandi onlarin oldugu her sahnedee gülmekten öldümm topukk kirildi yaaa:img-hyste :img-hyste

pinkzone
07-04-07, 16:34

Yilmazin gayesi bile yok bosuna yasiyor yahu. surekli kizlari olduruyor iste

Öyle deme en azından kendine aşık ediyor... Yaşamadıkları aşkı yaşatıyor. Mutlu ölüyorlar en azından.. Azap çekerek değil.. :img-wink:

Yılmazın tek gayesi filizdi. Şimdi oda yok. Neden yaşadığını unuttu. Onun için şu an baya bir boşlukta.. Artık ne olursa olsun.. Bundan daha kötü başımıza gelmez nasılsa modunda.

medsul
07-04-07, 16:35
imzalarin harika olmuş pinkzone :img-wink: vallahi bayıldim emeğine saglık:img-wink: patlicanada dayanamam haaaa:img-in_lo
ama malesef iddayi kazandiğim için kullanamayacağim:img-yes:
artık başka zaman nasip olur kullanmak
aahhhh ahhhh keşke biz morrarsaydik ben bırakın patlican imzasini kullanmayi
yılmazın bile imzasini kullanirdim:img-hyste :img-hyste :img-hyste

eyschann
07-04-07, 16:44
filiz cemi 2 bölümde melek yapti yahuuu kanatlari olsa ucarr:img-hyste filiz neymiss bir bakis atti cemin kalbini yakti hahaha:)

en beyendigim yer bu bölüm restaurant sahnesiydii ikisidee yarisa girdiler sankii birbirlerini kiskandirmak icinn o kacamak bakislar yokmuu :) bide filiz teprik etti yaa yilmaz nasil olduu hahaha yilmaz daha zanlediyokii filiz evlilik haberini duyunca agliycak sizliycakk kiz gidip yilmazii teprik etti:img-hyste süperdi orasi aslinda elini verip öpücektii ozaman tamm olurdu:):)

bu bölüm en beyendigim kisilerr cem ve handandi onlarin oldugu her sahnedee gülmekten öldümm topukk kirildi yaaa:img-hyste :img-hyste

evet ya restoran sahnesinde bend eacikcasi koptum ama filizi tebrik ediyorum valla kiz hem yilmazi hemde cemi dize gitiriyor, cemide yavas yavas nakis gibi isliyor umarim igne eline batmaz ......
ama seninle handan konusunda ayni fikirde degilim cünkü ben o sahnede gülme yerine acayip duygulandin kadinin yasadiklarini biraz anlamaya calisirsaniz durumunun hic basit birsey olmadigini anlarsiniz üstelik ben bu bölüm handani cooook begendim ........

yakupoglu61
07-04-07, 16:57
eğer yılmaz evlenme kararı aldıysa yılmazımıza layık bir düğün yaparız bizde,
bi kaç hafta önce başladığımız düğün hazırlıklarına hız verelim

haftaya düğünümüz var...

byuzax
07-04-07, 17:01
eğer yılmaz evlenme kararı aldıysa yılmazımıza layık bir düğün yaparız bizde,
bi kaç hafta önce başladığımız düğün hazırlıklarına hız verelim

haftaya düğünümüz var...

yakupcum boşuna hazırlık yapma kaporanız yanar :D sonra demedi demeyin eğer düğün olursa filizle bende gelcem benden yılmaza bir tam altın aslıyada çeyrek takarım heralde ama boşuna umutlanmayın derim :D

eyschann
07-04-07, 17:13
yakupcum boşuna hazırlık yapma kaporanız yanar :D sonra demedi demeyin eğer düğün olursa filizle bende gelcem benden yılmaza bir tam altın aslıyada çeyrek takarım heralde ama boşuna umutlanmayın derim :D

aynen katiliyorum bencede yilmazcilar fazla kaptirmasin kendilerini bu dügüne cünkü yilmaz asli dügünlerini yapana kadar filiz ve cem coktan balayini cikar:img-hyste tabi bu isin sakasi umarim ikisida daha fazla ileri gitmeden yanlislarinin farkina varirlar

bal gözlüm
07-04-07, 17:33
selam arkadaşlar ben buraya pek yorum yapmasam da ıhlamurlar altında'yı 68 bölümdür kaçırmadan izliyorum..bu bölüm şimdiye kadar izlediğim en kötü bölümdü, komikti, saçmaydı..
dizinin başından itibaren her ne kadar filizci olsam da filiz beni delirtti bu bölümde. cem'in ne kadar tehlikeli olduğunu görmüyor mu yani? adam iki saniye önce abisini tehdit ediyor ama kızımızın umrunda değil teklifin halen geçerli mi diyor...........cem ömer'e zarar verecek diye korkuyorum.:sad53: yılmaz da az değil bu kız bu kadar olaydan sonra cem'e neden yaklaşıyor diye düşünmüyor. aslı'ya filiz seninle ne konuşmuştu diye sormuyor. ya ekrem'e ne demeli üzülüyormuş filiz'e cem'le çocuk için beraber diye..çocuğun babasının yılmaz olduğu ortaya çıkınca ne yapacaklar çok merak ediyorum. cenk ertan yine çok göründü bu bölümde bu adam çok görününce sinirlerim bozuluyor. haziran gecesi'nde hayran olduğum adamdan nefret ediyorum artık...
oyunculuklar yine çok iyiydi. en iyiler tuba büyüküstün ve sinan tuzcu'ydu bence.. ve de irem altuğ tabiki....:img-yes:

byuzax
07-04-07, 17:34
1-Sizce yılmaz bebekle ilgili gerçeği oğrenince ne yapar ? (filize gider , kendi kendine ağlar... )

2-Filiz Yılmazın bebeği duyduğunu öğrenince ne yapar ?

3-Mualla duyunca ne yapar ?

4-Aslı duyunca ne yapar ?

5-Matraka yılmazın bebeği oğrendiğini görünce ne yapar :D ?

61MERVE61
07-04-07, 17:56
1-Sizce yılmaz bebekle ilgili gerçeği oğrenince ne yapar ? (filize gider , kendi kendine ağlar... )
Filiz sen bebegi dogur ben asliyla bakarim der:):):)saka biyana herhalde yilmaz bu gidisle ogrenmicek bebek doguduktan snra anca..Ondan bilmiyorum asliyi birakmazda..

Filiz Yumusar herhalde o dayanamaz...:icon_sorr

Vala bu kadin cadinin teki ne yapar bilmiyorum ama kesin yilmazi evlatliktan red eder :)

Asli Birsey yapmaz neyapcak 3gunluk dunyada:):)

BERNA
07-04-07, 18:01
Oncelikle internet baglantisinin da azizligi nedeniyle iskence mi cektim dizi mi izledim anlayamadim. Fakat basrol oyuncusunun da yine Cem Akman olmasindan dolayi memnuniyetimi anlatacak kelimeler bulamiyorum, ayrica Cem-Filiz, Asli-Yilmaz ve Nevzat-Ozlem sahnelerinin cok az geldigini daha da artmasi gerektigini dusunuyorum. Bu bolum hakkinda neler yazabilirim neler!! (Belki ters yazarsak senaristler ciddiye alir) :img-hyste Dizi hikayelerine gelirsek;

Cem-Filiz: Oyunculuk eskiye kiyasla fena olmamasina ragmen ben bu sahnelerden hic etkilenmiyorum; Filiz icin de hic uzulmuyorum, Filiz'i cok severim o yuzden bunu ben bile garipsiyorum. Cem'in parayi odeyip hapisten cikarmasi Omer'i iddia acisindan kotu olsa da, dizide bence birkac guzel sahneden birini seyretmemize yol acti. Iddiayi kaybettigime memnunum o baska ama bu sahnelerde sonradan eklenmis olan Cem'in herseyi silip yeni bir sayfa acma niyeti ve en ufak bir terslikte psikopatlik yonunun ortaya cikmasi (o da tabi ki dizinin en bahtsizi Omer'e patladi) arasinda kalmasi da senaryo acisindan kotu olmayabilir ama o sahnelerde hicbir heyecan duymadim cunku hem oyuncu bence zayifti hem de o kadar Cem gorduk ki o noktaya kadar biktim. Her neyse, Cem'in en ufak bir terslikte eski haline dondugunu dusunursek Filiz hala ne yaptiginin farkinda degil. Plani biraz isleyince herseyi basarabilecegini saniyor ama sonunda olan yine Omer'e olacak gibi gelmeye basladi, eger bu da olursa artik benim diyecek tek sozum yok. Bu arada "Filiz'in oglu benim oglumdur' ve 'Cehenneme bile gelirim seninle' repliklerini Cem'e soyleten senaristlere de teessuflerimi bildiriyorum. Filiz artik bu noktaya geldikten sonra bu oyunu nasil birakacagini dusunuyor, ciddi olarak cok merak ediyorum. 'Ne yaptigini biliyorum' dedi biz de bekliyoruz bakalim. Evlilik teklifini kabul etti, evi de geri alinca olan planini ozellikle merak ediyorum.

Cem'in Pis Isleri Birakmasi: Bu sahnelerde bazi dogrular gordugum icin bu sefer en sonda degil. Oncelikle hele sukur bir operasyona polisin de davet edilmesi ne hayirli oldu degil mi? Yilmaz'in kasadan cikan belgeleri polisle paylasmasi da, polise ihbar etmesi de dogruydu. Gerci altin kacakciligi gibi bir iste silahsiz bulunmalari ve iki kisinin oradaki butun adamlari polis gelene kadar tutabilmesi biraz mantigimi yine zorladi ama fazla kurcalamak istemedim. Cem'in gerekirse annesini ihbar edecek kadar adi birisi olmasi, Yilmaz'in da aksine fazla merhametli olmasi isin seyrini tamamen Filiz'e biraktirdi. Yilmaz'in yerinde ben olsam bilmiyorum bu kadar merhametli davranirmiydim, sonucta Cem saatli bomba gibi. Annesi her ne kadar sucsuz da olsa, en azindan Cem'in akil hastanesine kapatilmasi konusunda cok da israrci olacagini ben dusunmuyorum polis karsisinda. Her neyse, Yilmaz'in Cem'in esyalarini getirmesi de ilgincti ama o Cem'in karanlik sirri ile ilgiliymis megersem. Bu arada hemsirenin takibini yapinca isler ne kadar kolay cozuluyormus degil mi? Aynali daha once uydurmus herhalde takibe aldik derken...

Ali-Sema-Mirsad: En sonunda Ali gercek niyetini soyledi soylemesine de yanlis yerde cocugun yaninda soyledi. Oglan bosu bosuna umutlandi, Sema'nin ilk etapta reddecegini ben bile biliyorum, kocasi olarak onun bilmemesi garip, ama soz konusu olan Ali elbette!! Ayrica yine kendi ozel sorunlarini atolyede tartismalari, orasi her ne kadar Handan'in deyimiyle sicak bir ortam da olsa, gayet gereksizdi. Sema en sonunda ikna olacak belki ama ben 'Vicdansiz kadin' yakistirmasini cok agir buldum onu da soyleyeyim. Biz disaridan bakiyoruz, Sema'nin icinde ne firtinalar koptugunu tahmin bile edemeyiz.

Cem'in Karanlik Sirri ve Annesi ile Iliskileri: Senaristler diziyi yeni bastan yaziyorlar bizi de aptal saniyorlar herhalde. Ya bu Cem'in babasi bu sezonun basinda olmemis miydi? Cem de babasinin olumune uzulmedigini soylemisti falan ama sirketin basina gecmek icin yurtdisindan gelmemis miydi o siralarda? Hadi Handan annesiyle konustu cem hakkinda sezon basinda bunu hazmedebildik ama babasi yillar once, Cem delikanliyken olmus de haberimiz yok. Acaba bu sezon basinda olen uvey babasi miydi :img-hyste Yine de Ruchan Hanim oyle dogal oynuyor ki etkilenmedim desem yalan olur, gecmisi hatirladigi sahneden. Ondan once de Cem artik kimseyi incitmeyecegim senin istedigin gibi bir evlat olacagim dediginde de, ne olursa olsun cocugu ruh hastasi da olursa olsun, cocuguna inanmak isteyen bir anne vardi karsimizda. Bu yuzden de Yilmaz'in tehditlerini kulak arkasi etti, cunku Cem'in degistigine inandi. Cem'in annesini seviyorum kisacasi.

Asli-Yilmaz: Yilmaz bu iliskide sozunden donmemesiyle dogru birsey yapti yapmasina ama nikahi erkene alma fikrini Cem ve Filiz'i gormeden once israrla soyleseydi daha inandirici olacakti benim gozumde. Her neyse, bu ikilinin ask anlaminda degil ama bazi replikleriyle beni eglendirmediklerini de soyleyemem. Hediye gelince Yilmaz 'Ne bu' der. Asli da 'Ne bu denmez, once acip bir bakar insan' der ;) Yilmaz deri montu giyer 'Surekli ayni palto var ustunde bir degisiklik olsun diye aldim' Valla bayagi guldum bu tespitlerine Asli'nin. Ancak tabi ki super insan Asli'nin tasarim konularinda da uzman olmasi, isinde profesyonellik konusunda israrci davranmasi, prensipli kadin pozlarini da gayet yapmacik buldum. Asli herhalde acil ameliyata alinacak, umarim olmez. Asli'nin olumunun bu sorunlari cozmesini istemiyorum, hem boyle guzel tespitleri yapacak biri lazim dizide ;)

Yilmaz-Filiz: Yemek sahnesi tesadufun bu kadari dedirtmesine ragmen iyi oyunculuk vardi o sahnede. Ozellikle Bulent Inal'i cok basarili buldum. Bir taraftan gozu takilip surekli bir taraftan Asli'ya caktirmamaya calismasinda basariliydi. Calan muzigi de begendim. Her neyse, bu sahnede karsilikli olarak kirgin bakislar vardi Yilmaz'da da Filiz'de de. Yilmaz'in iyice hirslanip Asli'ya israr etmesiyle sonuclandi bu kirginlik. Filiz ise bozulsa da sadece planina konstantre oldugundan istifini daha az bozan tarafti. Bu ask gozlerde hala yasansa da beyinlerde de bitmek uzere, bu iliskinin nereye dogru gidecegini cidden merak etmeye basladim. Sonu hep mutlu bitecek diyordum ama sanki birlesseler de cocuk yuzunden mi birlesildi denilecek noktaya dogru yaklasiyorlar. Yilmaz 'Cem'in yaninda ektigini biciyor'der, Filiz cocuk sanki Yilmaz'in degilmis gibi davranir. Bakalim daha neler gorecegiz. Bu arada erkek cocuk konusunda cogumuz yanilmamisiz. Biyikli bebegi de bekliyoruz ;)

Handan Hanim'in Gazi Mahallesine Alisma Cabalari: Handan Hanim kendi ailesi disinda kirmis oldugu insanlarin gonlunu almaya basladi, bu da dizimizde bir ilk herhalde. Gercekten alismasi cok zor Handan Hanim'in ama goruyoruz ki o da yavas yavas hayatin gercekte ne kadar zor oldugunu anlamaya basliyor. Mujgan Hanim'a Omer'e sofra hazirladigi sahnede 'Eline saglik, hersey cok guzel gorunuyor' demesi de bu adimlardan ilkiydi. Billur Kalkavan'in bu kadar iyi oynayabilecegini dusunmemistim. Insan kibirli olmasa da rahata gercekten kolay alisiyor o yuzden hakaret etmesini tasvip etmesem de, Handan Hanim'in yerine kendimi koyunca uzuluyorum da biraz onun icin. Bebek kiyafeti dikecekmis, Filiz'e dogru durust bakan yok herhalde, nasil anlamaz Mujgan Hanim ustelik cin gibi kadin. Handan Hanim Hayri Bey askina sicak bakabilir miyiz acaba??

Feride'nin Gecmisi Hatirlama Karari: Acikcasi Feride'nin bunu er gec yapmasi gerekiyordu gerekmesine de, bunu Omer'e olan kirginligiyla yapmasa daha mi olurdu acaba? Yine tutan tahminlerimden birisi de bu oldu. Fahriye'nin ne yapmaya calistigini tam anlayamasam da, ask konusunda ozellikle, Feride'yi Ozlem'in kim oldugunu arastirma kararinda desteklemesini de ben dogal buldum. Feride uzerindeki Ozlem golgesinden kurtulmadikca gercek anlamda hayatina yon veremeyecekti. Hem olmasini istedigi iliskisinde Nevzat golgesi olacakti hep, hem de ask konusunda belki olmasa da, eski yasami hakkinda hep bir acabasi olacakti. Feride'nin Ozlem'i arastirma karari alirken yasadigi cekingenligi, korkmasini, tereddutlerini yansitmasini cok begendim. Nevzat simdilik cok uyumlu davraniyor ama olaylarin istedigi yonde gelisecegini dusundugu icin oyle. Sonrasinda neler olacagini bilmiyoruz. Feride son derece iyi niyetli oldugu icin Nevzat'in dostca davranma vaadini tutabilecegini dusunuyor. Belki de tutar bilmiyoruz ama gecmisi hatirlamak istememesinin bugunku askini kaybetme korkusundan degil, gecmisten geldigini dusunuyorum. Nevzat bu kadar sabirliysa mutlaka bir sebebi, bir pismanligi var bence.

Feride'nin Yilmaz'larin Yanindan Ayrilmasi: Cok duygulandim bu sahnede, icim parcalandi. Ozellikle 'Ozlem'in bir ailesi yoktu ama Feride'nin var' repligi harikaydi. Yilmaz ve ailesinin onu destekleme karari ama korktugunda kapilarinin her zaman acik oldugunu soylemeleri, ozellikle Yilmaz'in 'islerini hallet ve gel' demesine bayildim. Kisaydi ama dizideki en iyi sahnelerden birisiydi Feride'nin Akin ailesine vedasi. Artik bagimsiz ve guclu bir birey olmaya karar vermek Feride icin zordu ama yapmasi gerektigini biliyordu, ustelik en ufak bir tokezlemede ona destek olacak bir ailesi vardi, aski konusunda tereddutleri olsa bile ;)

Omer'in Hapishaneye Vedasi ve de Ozgur Yasamina Geri Donusu: Omer Tekiner'in hapishanede kendini bu kadar sevdirmis olmasi hosuma gitti. Seyfi de ona ilerde iyi bir dost olacak belli ki, birbirlerine onlari hatirlatacak kucuk de olsa hediyeler vermeleri, kisa surede de olsa saglam dostluklarin kurulabilecegini gosterdi. Zaten hapishanede aklini basina getiren kisi de oydu. Omer'in cezaevinden cikisi goz yasarticiydi, en azindan benim icin. Annesini de kizkardesini de gordugune cok sevindi, onlara ozgurce sarildi. Aralarinda her ne gecerse gecsin ailenin birbirine olan bagliligi cok guzeldi. 'Cok calisacagim herseyi duzeltecegim' 'Olsun oglum biz iyiyiz, artik yanimizdasin ya bu bize yeter' Omer'in kiziyla birlesmesi de son derece guzeldi, gercekten de is seyahatinden geliyormus gibi davrandi, ozledigini soyledi, bir daha birakmayacagini soyledi ama ailesiyle olan sahnesindeki kadar duygularini belli etmemeye calisti. Zaten Elif de babasini gordugu anda duzeldi, ee ne de birazcik bilmis de olsa cocuk degil mi?

Omer bu mutluluk tablosu icinde Cem'i gorunce elbette zaten bozulmus olan sinirleri iyice gerildi, Filiz'in tuhaf oyunundan da haberdar olmadigi icin iyice sinirlendi, cok da alisik oldugumuz bir sahne bu sefer de Cem icin yasandi ;) Cem'in teklifini unutmasi mumkun degildi ve de elbette unutmadi, sinirden kopurdu. Adam hapisten ciktigina pisman olmustur herhalde :) Zaten Cem psikosunun yeni hedefi de heran olabilir, adam Yilmaz'i bile birakti, isi birakti ama Filiz'i birakmayacak belli ki ve bunun onundeki engeli bu sefer Omer zannediyor. Omer'in bu kararli tavirla tuhaf oyunu ogrense bile isbirligi icin Yilmaz'i arayacagi belli, zaten gayet de medeni konustular onlarin evine gittiginde.

Omer ve Feride: 'Asklar ayrilikla sinanir' Sanirim Omer-Feride iliskisinin son durumunun ozetini Filiz yapti. Feride hepimizin bekledigi gibi tum iletisim yollarini deneyerek Omer'e derdini duyurmaya calisti. Omer ise kati tavrini korudu Filiz'e karsi, gozlerinde buyuk bir kirginliktan baska hicbirsey yoktu Feride hakkinda konusurken. Zaten sormadi da ozellikle tavrini belli etmemek icin. Feride mektup ve fular geri gelince cok bozuldu, beni istemiyor diye dogal olarak ama orada Fahriye'nin destegiyle, Cem'in de soyledigi gibi 'konusurlar sorunlarini cozerler' dusuncesi icinde Omer'le konusmaya cezaevine gitti. Orada aslinda etkili oldu da konusmasi ama Omer son ana kadar sessizligini korudu. Feride'nin 'Hayir susmayacagim ne dusunduklerimi anlatacagim' demesine bayildim. Omer'in kirgin olmasini bekliyordu zaten buna takilmadan savini soyledi. Omer'in duygularinin degisimini aslinda biz gozlerde farkettik ama Feride somut bir soz bekledi, hicbirsey cikmayinca da uzulerek gitti. Omer ne 'bekle' diyebildi, ne de 'hayatimdan cik' diyebildi. Sadece Feride dedi gittikten sonra. Kafasi karismisti iyice. Bu arada en azindan 'hayatimdan cik' demedigi icin memnun oldum. Kafasi karisikti ve bunu aynen yansitti Omer. Her neyse, tam olarak net bir yanit alamayan Feride ne yapacagini bilemez haldeyken gecmisi arastirmakla en azindan kendi icin birseyler yapabilecegine karar verdi. Bu kararini Omer'in hayatindan cikmak olarak gormuyorum ben cunku sonuc olarak Omer'in beraber olsalar da bu gecmisle yuzlesmeyi yasamasi gerekecekti. Kizcagizin son gelismelerden de haberi yok zaten.

Her neyse, Omer Seyfi'ye kaybetme korkusunun kendisini nasil cilgina cevirdigini anlatti, sonra akilli ve mantikli bir sekilde soylenenleri dinleyince (onu dinledi cunku o da kendisiyle ayni ortamdaydi, onu anladigini biliyordu) Feride'ye tavrini uzatmakla ona haksizlik ettigini anladi. Omer'i kaybetme korkusu nasil Feride'nin saglikli dusunmesine engel olduysa, hapishane ortami ve Feride'yi kaybetme korkusu onun saglikli dusunmesini engelledi. Gerci cikarken para konusunda ilk anda aklina takilan soruyu sordu, oyle olmadigini anlayinca rahatladi, gerci sonraki isim de cok hosuna gitmedi ama neyse :) Evde de 'Feride'nin ciktigimdan haberi var mi?' diye sorarken Omer'im gozlerindeki parlama, Filiz'in 'Sen soylersin diye dusundum'u ile birden umutsuzluga donustu. Feride'yi nasil uzdugunu, ondan ozur dilemesi gerektigini hatirladi ama yine de Yilmazlar'a gitmek icin cok da tereddut etmedi dogrusu. Sonuc olarak genelde iletisim sorunu olmadiklari bir gercek, ozur dileyecek olan da gurur yapmadan dileyebiliyor. Tabi kapida beklenmedik haber Omer'i soke etti. Ne oldugunu anlamadi, Feride'nin niye gittigini tam olarak bilemedi. Daha da onemlisi korkularinin gerceklesip gerceklesmedigini bilemedi, kendini sucladi biraz da. Yine de arayip aramamak arasinda tereddut gecirdi ilk anda bile olsa. Sanirim birisi ona arasana, konussana dese arayacak durumdaydi. Sonra Cem karabasan gibi coktu uzerine o baska!!

Bolumu fazla begenmedim ama yine de uzunca bir yorum yaptim aliskanlik olmus. Tek dilegim gelecek bolumde daha az Cem Akman gormek olacak ama nedense bana hic de oyle olacakmis gibi gelmiyor.

Not: Mor renkli imzayi kullanacagim patlicani severim yemegini de cok guzel yaparim ;) Yilmaz bile sasirmadigini soyledi Cem'in Omer'i cikarmasina, biz de kendi icgudulerimize yanalim :img-hyste

...Özlem...
07-04-07, 18:20

5-Matraka yılmazın bebeği oğrendiğini görünce ne yapar :D ?

1.Yilmaz bu gidisle ögrenirde bende görürüm
ama eger ögrenirse bence filizle konusmak ister filiz onunla konusmak istemeyince cemi filizden uzak tutmak icin elinden geleni yapar bu arada aslidan nasil kurtulacagini da düsünür

2.bence handan yilmaza söyler filiz bunu duydugunda handana ilk önce bi güzel bagirir sonra yilmazla konusunca biraz da olsa yumusar ama onu affedemez

3.mualla hanimin napacagini kestiremem kadin torunhasretiyle yanip tutusuyo sonra bi bakiyo ki filiz karni burnunda gelmis bence kabul etmez onun sadece bir tane gelini var oda asli ama bebek dogdugunda tavri degisir kesin

4.aslinin hayati bu sefer karmakarisik olur bir yandan o tümör bir yandan ise yilmazdan olan bir bebek tamda hayatini düzene koymusken galiba yine italya ya dönmek isteyecektir ve tedavisini yarim birakacaktir ama yilmaz onu birakmaz karakterlerin ne yapacagini bilmiyorum artik her bölüm baska türlü karsimiza cikiyorlar

5.matraka sete gider cocugu öldürür sonra hapise girer bizde forum olarak elimizde celenklerle ziyaretine gideriz:img-hyste

kusura bakmayin biraz uzun oldu cevaplar

bu arada ben iki iddia yi da kazandim o yüzden o imzayi kullanmiyorum zaten patlicanda sevmem

sevdam...
07-04-07, 18:30
bölüm yorumumu yapma firsatini ancak buldum...nerdeyse bütün yazdiginiz yorumlari okudum...filizciler bir yanda yilmazcilar bir yanda...herneyse...

yilmaz herzamanki gibi bir kabadayilik yapacak...demek istedigim o altin kacakciliginda orda kosmasi ondan sonra cemin adamini tirenlerin yaylarindan kurtarmasi:img-hyste ne diyim...gercektende diyecek söz bulamiyorum...
ha bide yilmaz, aynali bide o yanlarindaki bir adam daha var ya altin kacakciligina giderken ücünü (yilmaz ortada) yan yana görünce "carlinin melekler geliyor" dedim...:img-hyste

filiz ceme yaptiklarini ödetmek istiyor(cok normal)...kendine fazla güveniyor bravo...ama ne diyim allah sonunu hayir etsin...:icon_whis

asli ne yapim bu kiza isinamadim gitti...hele o yapmacik konusmalari...asli karakterine ne kadar az replik verilirse o kadar iyi olur...

ömer-feride yilmazla filizden hayir yok gine bunlari ikilisini seyretmek daha zevkli...sinan tuzcu ömer karakterini cok iyi oynuyor tebrik ediyorum...ahh keske feride karakterini canlandiran (su an ismi aklima gelmiyor) biraz daha iyi oynasa...yani onun en begenmedigim sahnesi hep agladigi sahne...cok yapmacik...bence bu konuda filizden ders almasi lazim:img-hyste ...

forever_bim
07-04-07, 18:39
Berna'cım klavyene sağlık. Çok güzel bir yorum oldu. Beni bu haftalık affet. Cem sahnelerinden öyle içim dışıma çıktı ki, hoşuma giden detayları yazıp terk-i diyar eyledim. 68 sayısını hafızamdan silmek istiyorum.

Bu arada bu hafta, Nalan, Kerem, Alp, Salih, Cemil dizide yoklardı. Dizinin dörtte üçünce Filiz Cem "Devlerin Aşkı" ile dörtte birinde Aslı Yılmaz "Karşı Takımdaki Devlerin Aşkı"nı izledik. Dizinin temelini oluşturan Filiz Yılmaz ve Feride Ömer aşklarından birincisi çoktan yandı bitti kül oldu denize savruldu, öteki de tuhaf bir şekilde zorlama bir ayrılığa doğru gidiyor. :sad53: :icon_sorr

byuzax
07-04-07, 18:41
Filiz : Bu bölümün başında annesine korkmamasını soyledi handan gibi bir kadın bile durumu idirak ederken filiz cemin ne kadar tehlikeli biri olduğunu henüz anlayabilmiş değil.... Kendisi bu işin üstesinden gelebileceğini düşünüyor ama Cem filizin amacını öğrendiğinde çok geç olabilir ve filiz yüzünden bebeğe zarar gelirse...

Yılmaz : Ahh yılmazım vah yılmazım o yemek sahnesinde sana ne oldu ya nası baktın filize filiz sana nası baktı ikinizinde içi gidiyor ama iki yabancı gibi oldunuz bu durum beni ne kadar üzüyor bi bilsen ... Sanki ikiniz sadece selamlaşan insanlar gibi... yaşadığınız onca şey of of ne diyeyim ki bilmem.....Şu bebeği bi oğrensennnn

Cem : Çok kısa bişey dicem bu adam Filizli sahneleri flashback ler eşliğinde hatırladı mesela o dudak dudağa sahnesini fln o sahnede zaten çılgına dondum neyse bu cem neden sadece o kısmı hatırladı da tokat kısmını hatırlamadı ... Cemişkonun gençlik halleri pek matraktı yaw Saçlarrrr :D :D

tolgahuzur1
07-04-07, 18:45
PUHAHAAA:img-hyste sevgili modum pinkzone o ne kadar güzel bir imza olmuş öyleee...:img-hyste benim imzam ile patlıcan çok uyumlu olmuş..:img-pilot valla arık sıkıldım burada hatalardan tartışmayı.. hepside hatalı.. ama yılmazın hataları hiç değilse etrafına tehlike saçmıyor ama filiz fuzuli zarar..:img-hyste tam bir yürüyen felaket..:img-hyste

medsul
07-04-07, 18:53
ilk önce şoka girer daha sonra filize kızar sonra pişmanliktan kafasini
duvarlari vurur ama iş işten gecer o ayri mesele

ömeri engellemeye calişindiğina göre bu hiç ,stemiyecektir
heralda bu işe canı sıkılır

kalpten gidebilir ama mutluluktan mi yoksa üzüntüden mi:img-hyste :img-hyste sorasi mechül

hastaliği ilerler hatta ilk duydugunda bayilir
5-Matraka yılmazın bebeği oğrendiğini görünce ne yapar :D ? [/B][/QUOTE]

jojoo
07-04-07, 19:01
önce kızar sonra pişmanlık duyar
yılmazdan kaçmaya başlar
çok karmaşık duygular içerisine girer fılızı gelın olarak ıstemıyo ama torunu olcuk we aslı war tabı(ah bu aslı ahhhhh)
yılmazla eğer o anda ewlenmemış olursa ewlenmez iyice çöker heralde.ispanyaya da gidebilir(en iyisi bu olur)
5-Matraka yılmazın bebeği oğrendiğini görünce ne yapar
hıç birşey yapmaz.matraka zaten yılmazın bebeği ne zmn öğreneceğini öğrendıkten sonra wereceği tepkiyi bildiğinden bışey yapmaz

...Özlem...
07-04-07, 19:04
medsul matraka ne degil kim diye sormalisin
matraka da burda bir üye o da ayni benim gibi koyu bir yilmazci
filize de düsman desem yeridir

medsul
07-04-07, 19:21
medsul matraka ne degil kim diye sormalisin
matraka da burda bir üye o da ayni benim gibi koyu bir yilmazci
filize de düsman desem yeridir

kardeşim beni yanliş anladin yada ben yanliş ifade ettim(yanliş yazmişim şimdi mesajini okuuyunca fark ettim ve hemen düzeltim)
matrakanın kim oldugunu ve koyu bir yılmazcı oldugunu biliyorum
filizden neftret ettiğini sanmam sadece sert bir şekilde eleştiriyor
benim demek istediğim soruyu anlamadim yani matraka ögrendiğinde niye bir şey yapsınki diye sordum yanliş anlaşilmiş

byuzax
07-04-07, 19:24
kardeşim beni yanliş anladin yada ben yanliş ifade ettim(yanliş yazmişim şimdi mesajini okuuyunca fark ettim ve hemen düzeltim)
matrakanın kim oldugunu ve koyu bir yılmazcı oldugunu biliyorum
filizden neftret ettiğini sanmam sadece sert bir şekilde eleştiriyor
benim demek istediğim soruyu anlamadim yani matraka ögrendiğinde niye bir şey yapsınki diye sordum yanliş anlaşilmiş

yani demek istediğim matraka bütün duyguları yılmazla aynı yaşıyorlar onlar tek vucut :D matraka nın tepkisi ne olur diyorum yani ? do you understand me ?

kursuni19
07-04-07, 19:24
Bu hafta benim cift hayatlarindaki ücüncü sahislarla ugrasmaktan, aski ben Ömer ve Feridede gördüm. Bu nedenle Ferideden Ömere gelsin

Iki hayat arasinda...Sikisip kaldim yine belirsizliyimle, kendimle basbasa...Maziden bir kac buglu hatira ve düslerimi süsleyen bir sen varsin yanimda...Yoruldum...Derin sularda, yollunu sasirmis baliklar gibi kaybolmaktan her defasinda..Sana dogru yüzsemde, akintilar götürür beni pesimi birakmamaya yeminili olan süphe diyarlarina…Hatirlamak istemesemde…Ince detayina kadar yazilmis sayfalar silinmez ki birdaha…

Bitmek bilmeyen gecelerde…Uykuzuz beklerken günesin ilk isiklarini seni bana kavustursun diye …Kader aramiza tastan bir duvar örmüs…Askimizin gücünü ölcmek istercesine…Oysaki yanimdayken bile hasretimdin sen…Simdi kaldim koca sehrin isiklariyla basbasa…Cagresizim…Avuclarimda siir gibi aklima kazinmis olan ayrilik kokan satirlar... Okumaya bile korktugum...Mürrekeple yazilmis cümleler yagmur olmus gözyaslarimla birlikte silinir diye…

Ayni gökyüzü altinda, yildizlara bakabilmek adina…Vazgecerim bana ait her ne varsa…Bunun bedeli kefenimde olsa…Her gece seni kaybetme korkusuyla ölmektense, bir kere ölürüm senin ugruna…
Asik oldugum gözlerin süpheyle dolmus… Elveda demeselerde…Üzerime bir bakisla ayrılığın elbisesini gecirmis olmus.. .Yoksun şimdi yüreğim çırılçıplak kaldı sokak ortasında…Oysa ben ismini isledim ince taslarla kalbimin her bir yanina…Sanki pahasi bicilemez bir takiyi islercesine…Degersiz bir esya gibi nasil söker atarim…Söylesene…Onu bir daha…

Kalbimle sevmisken seni…Bulursam bile kaybetmis oldugum gercegi…Söyle...Hangi gercek unuttururki yoklugunun bilincini… Sensizlikte olan yüregim unutmaski sana olan sevgimi…Gururdan giydigin o yelek…Izin verme…Olmasin ayriligimiza sebeb… Puslu sabahlarda yarınlarımda kurduğum hayallerimsin…Hayallerimin anlami olmaski eger yoksan sen… Hasretin her gece yanıyor icimde…Gel birakma beni yaban ellere… Karanligimi aydinlatan sen…Korkuyorum…Günes bir daha dogmaz diye…Öksüz geldim bu dünyaya ve yine öksüz göcerim eger sen olmassan yanimda...

tolgahuzur1
07-04-07, 19:53
yokyaa ben karar verdim sevgili kursuni bize inat öyle yazıyor..:icon_sorr yahu bunlar ne güzel şeyler böyle ..tebrik ederim sevgili kursuni..:happy0064 ellerine sağlık... ama ben kendimi beceriksiz hissediyorum :icon_sorr ne olacak şimdi..:sad53: helal olsun ne diyeyim..

kursuni19
07-04-07, 19:55
yokyaa ben karar verdim sevgili kursuni bize inat öyle yazıyor..:icon_sorr yahu bunlar ne güzel şeyler böyle ..tebrik ederim sevgili kursuni..:happy0064 ellerine sağlık... ama ben kendimi beceriksiz hissediyorum :icon_sorr ne olacak şimdi..:sad53: helal olsun ne diyeyim..

Sagol Tolga begendiyine sevindim.
Kendine haksizlik etme, bizde senden bekliyoruz, bir siir yazcam dedin haftalar önce ama henüz bir sey yok ortada:img-wink:

byuzax
07-04-07, 19:57
Kurşuni sende yetenek çok . Birde Filizden yılmaza bi kompozisyon yazsan tam süper olacak !

kursuni19
07-04-07, 20:05
Yilmazin Filizi bahcede gözetlediyi an

Gecenin bir karanliginda, buldum kendimi yine sokaklarda...Cok yorgun olsamda, biliyorum uykular artk haram bana...Her gece senin düsünle kafami koysamda yastigima... Senin yoklugunu hic bitmek bilmeyen kabuslar hatirlatir bana...Oysaki günesin ilk isiklariyla parlayan saclarina dokunarak baslamak isterdim yeni dogan sabaha...

Yine ayaklarim götürüyor beni, senin oldugun sokagin basina...Belki perdenin arkasinda ay isiginda yansir gölgen diye bana...Icim titriyor... Havalar artik soguk olmasada...Günesim olup isiginla icimi issitmassan birdaha...Oysaki yosun gözlerine bakmak isterdim Istanbulu aydinlatan yildizlarin altinda...

Dikildim beni gizleyen bir agacin gövdesi altina... Bekliyorum, öksüz bir cocugun annesine kavusmasini bekledigi gibi, sevdicegimi …Imkansiz oldugunu bile bile... Son kez görecekmisim gibi, kazimak istiyorum seni begnimin her hücresine, yanlizligimi gidermesi icin...Senin olmadigin gecelerde...Oysaki kalbimi paylasmak isterdim umudun hic bitmedigi bize ait dört duvarlar arkasinda...

Yine seni göremeden bir gece sona eriyor...Ayaklarim istemesemde beni soguk yatagima götürmek istiyor...Birden bir kapi gicirtisi gecenin sessizligini bozuyor...Saatlerce bekledigim, bahcede huzur ariyor...Bana okadar yakin iken, sonu olmayan bir labirent aramizdaki mesafeyi koruyor…Iki damla yas süzülüyor gözlerimin pinarina...Oysaki sevinc gözyaslarimi paylasmak isterdim seninle birlikte yasadigima dair her güne…

Öyle sessizce izliyorsun askimizin tek sahidi olan yildizlarla kaplanmis gökyüzünü...Karanlik olsada...Yanagindan süzülen yaslarin her biri, bir pirlanta edasinda yansiyor gözlerimin ucuna…Benim kusurum olsada, silmek düsmez onlari artik bana…Oysaki ben o pirlantayi görmek isterdim o incecik parmaginda…

Icimi isitan ellerin, oksuyor karninda tasidigin bebegi…Seni görmemle yeseren umudlarim,susuz kalmis cicekler gibi soluyor birdaha acmaksizin…Kapanmayan yarama bir bicak saplaniyor...Sana olan askimin yerini…Dort bir yanima saran öfkem aliyor…Oysaki bir gün benim cocugumun annesi olmanin hayalini kurardik birlikte gecirdigimiz gecelerde…

medsul
07-04-07, 20:11
valla helel olsun kursuni gercekten harika
okadar iyi anlatmişsinki tebrik erdim cok güzel olmuş tebrikler arkadaşim
bu arda sen yaziyorsun bunlari dimi yoksa başka yerden mi aldin

anny
07-04-07, 20:20
cemin sahneleri komikti bence..anladık küçüklükten yemiş kafayı :img-hyste o saçlar filan çok komikti gerçekten..babasını öldürmüş mü??o kısmı biraz kaçırdım.filizi tebrik ediyorum şu anda cemi parmagında oynatıyor..:img-wink: ama kendine dikkat etmeli cem bu ne yapacagı belli olmaz:img-blush

yılmaz ise yine hüsrana ugradı..yemek sahnesi güzeldi..bu aşıklar ne zaman kavuşacak..o bölümler umarım yakındır..

eyschann
07-04-07, 20:24
öncelikle bernaya bölüm yorumu icin cok tesekkür etmek istiyorum harika yazmissin katildigim yerler oldugu kadar katilmadigim yerlerde vardi ama keyifle okudugumu belirtmek istedim....
vede kursuni yine döktürmüssün harika olmus valla nediycemi bilmiyorum büyük yetenek buralarda kaybolup gittmezsin insallah arkadasim.....

secoms
07-04-07, 20:45

Cok sevgili ferman abicim,
Bu yorumunuza katılmam mümkün değil. Ben Yılmaz'ın nikah tarihi almasını kesinlikle Cem ile Filiz'i yan yana görmesine baglıyorum.. Aslı'nın hastalıgı hakkından henüz fikir sahibi degiller ki..3 gün önce ne biliyorlarsa hastalıgın gidisatı hakkında su anda onu biliyorlar..yoksa doktora gittiler mi ? Ben kacırmıs olabilirim o kadar sıkıldım ki bu bölümüm izlerken..

Yılmaz ne zaman hisselerin parasının ödenmesi tarihini öne alıyor; Filiz ve Cem Cana ile olan görüşmeye beraber gelince,
Yılmaz ne zaman Aslı'yta evlenme teklif ediyor; Filiz'in Cem'den bebek bekledigini düşündügü sahnenin akabinde,
Yılmaz Aslı'nın elini ne zaman tutuyor; Cem ile Filiz'i beraber görünce,
Yılmaz ne zaman nikah tarihi alıyor; Cem ile Filiz'i gördügü sahnenin akabinde,

Acıkcası bu kadar rastlantı olmayacagını düşünüyorum ve Sevgili moduma katılıyorum o sahnede Aslı'nın duyguları ve olayın sonucunun düşünmeden sadece kendi duyguları ile hareket etmiştir..Adını siz koyun :img-wink:
Bunu yaparken Yılmaz'ın hal, davranıs ve bakıslarına bakmanız önemle rica olunur..

NOT1: Aslı'nın Yılmaz'a Aldıgı ceket benim cok hosuma gitti walla..Ben begendim..

NOT2: Berna abla yorumu bir solukta okudum ellerine saglık.. Bu arada bu bölüm için bu kadar uzun yorum yapabilmiş olmanı da canı gönülden tebrik ediyorum..

kursuni19
07-04-07, 20:48
Sevgili sinem ve eychann begendiyiniz icin tesekkür ederim.

Not1: Kesinlikle hasklisin sinem, Bülent Inanil vurgulari inanilmaz, sessini cok iyi kulanabiliyor.
Not2: Demekki ayrilmislar, bakalim belki dizinin gidisattina göre hayatlarini yönlendirirler

pinkzone
07-04-07, 21:13
Kursuni döktürmüşsün.. Ellerine sağlık .:)

Bende yeni dinlemeye başladım.. :) Bülent İnal burçlara inanıyormuş. Boğa burcuymuş.. :)

kursuni19
07-04-07, 21:17
Kursuni döktürmüşsün.. Ellerine sağlık .:)

Bende yeni dinlemeye başladım.. :) Bülent İnal burçlara inanıyormuş. Boğa burcuymuş.. :)

Tesekkürler Fatma.

Yilmaz sevenler dernegine üyelere Bülen Inal tarafindan astrologik analiz yapilir, herkesi bekleriz:img-hyste

pinkzone
07-04-07, 21:43
Dizi 80. bölümde bitiyormuş. Hayırlı olsun. :)

kursuni19
07-04-07, 21:45
Dizimizin 69. Bölümü cekilmis ve 80. bölümde bitiyorumus.
Bülent Inal kendi senaryonun uzadikca ayni kalitede devam etmediyini söylüyor.
Ilk basdaki heyecan yokmus artik.

tebessüm
07-04-07, 21:54
80demi buna hem üzüldm hem sevndm sevndm çünkü biz filizciler olarak olayları hemen üstünün kapatlmasnı istemyrduk gerçkçi bişklde halledlmeli üzüldm eeee 80de btyosa yılmaz daha bebeği 10 bölm öğrenmezz yaa yeter artık 69 öğrensn diye beklcez öğrenmyecek 70 dcez olmıcak yeter öğrensnde onlarda kurtulsn ayrıca 74 diye blyoduk hep tabi olayları okadr karıştrdeılarki kendileri bile çözemedi bizde kurşini yazılarını okudum gerçkten çok beğendm ellerne emeğne sağlık şair arkadşmzzz hadii herksee iyi geceler ii sohbetler

byuzax
07-04-07, 21:55
Dizi 80. bölümde bitiyormuş. Hayırlı olsun. :)

modum özel hayat karıştırma bak hee :D neyse şaka bir yana yaşasın ya 80 bolum olcak ... Bebek son bolum doğacak hatta erken gelecek 2 hafta hehehe çok gusel olcak ayyy !!!! :happy0064 İNŞ yan yana olurlar...

forever_bim
07-04-07, 21:55
Sevgili Arkadaşlar

Yaklaşık iki haftadır yazdığımız gibi burası I.A. bölüm yorumları başlığıdır. Oyuncuların özel hayatı bu başlıkta tartışılmaz. Oyuncular hakkındaki yorumlar oyuncuların kendi başlığında tartışılır.

Saygımla.

sinem*
07-04-07, 21:58
Tüm olayların düğümü 80.bölümde çözülecek :) ve filizle yılmaz son reklamdan önceki sahnede bir araya gelir son yazısı çıkmadan barışırlar :):)
Daha 11 bölüm olduğuna göre şu son bölümleri lütfen yılmazın pişmanlığı odaklı yazarsanız sevinirim :) özellikle bizim için artık hop oturup hop kalkarak dizi izlemek istemiyorum...tüyo geldi filizciler çok sevinecek yılmaz çok üzülecek dendi ama hala yok adam biraz endişelense dünyalar bizim olacak zaten..Biz sürünsün,yalvar yakar olsunda demiyoruz artık :):) Şöyle bir kaç bölüm ya :)

Neyse tekrarlayayım..Bülent inal çok şeker biri...ses tonu harika,tonlamaları müthiş :)

mıstaa
07-04-07, 21:58
arkadaşım aslıya bişey dedğimiz yok Allah sahibine bağışlasın benim derdim orda mesleki...başarılı mühendis dedirtmek için fazlaca şişiriyolar aslı karakterini...5 dkkaya projelerinin konseptini çözdü ve karar verdi hiç mantıklı değil hem de hiç...

sevgili archshe;

69. bölümde eleştirilecek ve o kadar irdelenecek şey varken gidipte aslının mühendisliğine takman ilginç geldi..

ayrıca dizide şişirilmiş bir karakter varsa oda Cemil ipekçi-Atıl kurtoğlu misali çizimler yapan filizdir. maşallah bir gecede oturup sayfalar dolusu elbise çizebiliyor. yetenek fışkırıyor kızdan:)muhteşem şirket yöneticiliğinden bahsetmiyorum bile....bye

bölümün enleri..

en güzel sahne...
ömerin kızını kucağına aldığı sahne
en dramatik sahne.
aslının bayıldığı sahne
en komik sahne..
cem-filiz sahnelerinin hepsi
en mantıksız sahne..
15 milyon nufuslu istanbulda filiz-cem ve yılmaz-aslı çiftinin aynı restoranda karşılaşmaları..
en sempatikler..
aslı-yılmaz ve ömer-feride
en iticiler..
filiz-cem
en berbat replik..
handanın gazi mahalleli kadınlarca yapılan yemeklere pis demesi..bu handan hastalıklı...
bölümün en iyi oyuncuları..
bülent inal ve irem altuğ

not;gözlerime inanamıyorum ama hala forumda filizi savunan arkadaşlar var..bundanda şunu çok net anlıyorumki filiz ne yaparsa yapsın savunulmaya devam edilecek..forumumuz açısından ne kadar trajik bir durum..:icon_sorr :icon_sorr

tebessüm
07-04-07, 22:04
Tüm olayların düğümü 80.bölümde çözülecek :) ve filizle yılmaz son reklamdan önceki sahnede bir araya gelir son yazısı çıkmadan barışırlar :):)
Daha 11 bölüm olduğuna göre şu son bölümleri lütfen yılmazın pişmanlığı odaklı yazarsanız sevinirim :) özellikle bizim için artık hop oturup hop kalkarak dizi izlemek istemiyorum...tüyo geldi filizciler çok sevinecek yılmaz çok üzülecek dendi ama hala yok adam biraz endişelense dünyalar bizim olacak zaten..Biz sürünsün,yalvar yakar olsunda demiyoruz artık :):) Şöyle bir kaç bölüm ya :)

Neyse tekrarlayayım..Bülent inal çok şeker biri...ses tonu harika,tonlamaları müthiş :)

sinem izninle imza tebessüm diyorum..nanırmsın bir filiz için birde o sahneler için izlyorum artık.hakka çok önem verrm dizi dahi olsa yılmazn filize yaptı haksızlığn üstnn kapatılmsnı istemyorum kaçç bölm filizi hep ağlarken gördk o bölmleri nasıl seyrettk hala blmyorum tek bişe blyorumki artık herkes hatasının bedelni ödemeli filiz yılmaza güvenmedi sonra kıza çektrmedkleri şey kalmadı halada rahata kavuşamadı eşit davransn vee artık o bölmler gelsn bn senn gbi düşnmyorum telaşlanması yetmezzz yaptğı hata nekadr büyükse pişmlğda üzüntsde oakdr büyük olmalı....ben b filzici oalrk filiz olmadık üzüntlrde gördm artık okızın yüzü gülsn yılmaz bey koşssun yoksa daha fazla dayanamıcam

tolgahuzur1
07-04-07, 22:09
ben b filzici oalrk filiz olmadık üzüntlrde gördm artık okızın yüzü gülsn yılmaz bey koşssun yoksa daha fazla dayanamıcam

YAHU sevgili filizim sizin içinizin rahat etmesi için yılmazı bir at arabasına bağlayığ türkiyeyi gezdirmek lazım..:img-hyste filizin ne sürünmesini gördük kii. sadece aşkının peşinden kendini affettirebilmek için koştu o kadar.. :img-hyste

cemotara
07-04-07, 22:10
sevgili archshe;

69. bölümde eleştirilecek ve o kadar irdelenecek şey varken gidipte aslının mühendisliğine takman ilginç geldi..

ayrıca dizide şişirilmiş bir karakter varsa oda Cemil ipekçi-Atıl kurtoğlu misali çizimler yapan filizdir. maşallah bir gecede oturup sayfalar dolusu elbise çizebiliyor. yetenek fışkırıyor kızdan:)muhteşem şirket yöneticiliğinden bahsetmiyorum bile....bye

bölümün enleri..

en güzel sahne...
en dramatik sahne.
aslının bayıldığı sahne
en komik sahne..
en mantıksız sahne..
15 milyon nufuslu istanbulda filiz-cem ve yılmaz-aslı çiftinin aynı restoranda karşılaşmaları..
en sempatikler..
en iticiler..
filiz-cem
en berbat replik..
handanın gazi mahalleli kadınlarca yapılan yemeklere pis demesi..bu handan hastalıklı...

not;gözlerime inanamıyorum ama hala forumda filizi savunan arkadaşlar var..bundanda şunu çok net anlıyorumki filiz ne yaparsa yapsın savunulmaya devam edilecek..forumumuz açısından ne kadar trajik bir durum..:icon_sorr :icon_sorr

sevgili mustafa neden filizi savunmayıp yerden yere vurmamızı istiyorsun anlamdım sonuçta filiz cemle ilgili konuda bana göre yanlış yaptı ama kendi iyiliği için yani yoksa yılmazla ilgili yanlış yaptığını düşünmüyorum bence yılmazında savulunacak tarafı yok banada yılmaz aslı sahneleri çok komik geliyor o sahnelerin hiçbiri hoşuma gitmiyor tabi filiz cem sahneleride hoşuma gitmiyor yani ne bu filiz nefreti anlamadım yılmaz neler yapıyor ama onlara sesiniz çıkmıyor ama filiz cemden intikam almaya çalıştığı için yerden yere vuruluyor zaten siz yeteri kadar eleştiriyorsunuz vede sevmiyorsunuz filizi bırakta bizde sevelim filizi yeri geldiği zamanda eleştiriyoruz zaten
Birde çizim konusunda tam emin değilim ama çizimleri çizen tuba hanım yani kendisi tasarım okumuştu yani gerçekten o çizimleri yapan kendisi galiba

byuzax
07-04-07, 22:11
Ya modum siliyorsun ama bi insan bu kadar tahrip edilmez damarıma basmayın ya anladık tamam sevmiyorsunuz filizi ama yani yeter yani bi yere kadar biz filiz haksız olduğunda tamam diyoruz . Sonra siz kızın işine laf atıyorsunuz sanki filiz moron hiç bişe yapamıo olmazki canım ...

tebessüm
07-04-07, 22:12
YAHU sevgili filizim sizin içinizin rahat etmesi için yılmazı bir at arabasına bağlayığ türkiyeyi gezdirmek lazım..:img-hyste filizin ne sürünmesini gördük kii. sadece aşkının peşinden kendini affettirebilmek için koştu o kadar.. :img-hyste

eee bizimde süürnmekten kastımız o zaten yani ben yılmzclar gbi düşnmyoruum hadi yılmazı asalım diye bir kaygım yok:img-hyste sadece filşz nasılsevgsi için çaba sarfetti sürekli geri çevrldyse o sinir krizini hiç unutmyorum filiz ne süründü demeyn filiz aşkı için elnden geleni yaptı snra işin içine aslı girdi oda yapması gerektği gibi bu çabayı bıraktışimdi sıra yılmzada daha ağır hatalrın bedeleleri daha ağır olur filiz 10 bölm koştysa yılmaz 20 koşssn ama senn hatrna tolga geçende onca güzel yorum yaptın 15e indryorum:D:img-hyste

byuzax
07-04-07, 22:14
Ya hem madem filizi sevmiyorsunuz filizin aldığı kararların yılmaza zararı var mı kız kendine yapıyor ? filizi sevmiyorsanız filiz sizi ilgilendirmiyor demektir bu da demektir ki filizin kararlarını eleştirmesi gereken bizleriz...

medsul

ben hepsini dinlyemedim de arkadaşlar şimdi tüyo dediğini bülent mi söyledi
sinem yani filizcilerin sevineceğini
bu arda 80 bölümde bitmesine sevindim bende 74 biterse abr topar olur diye
üzülüyordum şimdi yılmazın süründüğünü ve aşkini tekrar bize izletirler

shayan
sevgili archshe;

bölümün enleri..

en güzel sahne...
en dramatik sahne.
aslının bayıldığı sahne
en komik sahne..
en mantıksız sahne..
en sempatikler..
en iticiler..
filiz-cem
en berbat replik..

bes saniyede projenin ne ve nerde oldugunu cözmek imkansiz birsey.. tasarim baska birseydir, fikir üretirsin ve eger tam havanda olursan bes dakikada güzel bir proje ortaya cikar.. ve filiz gece boyunca calismistir bunun üzerine..

bana da ama asli karakteri bize sevdirilmeye calistiriliyor gibi geliyor, basta baska bir etki birakiyordu..
filizden ise herkez kötü düsünmeye basladi.. istedigi gibi yönetiyorlar..

tolgahuzur1
07-04-07, 22:15
Ya modum siliyorsun ama bi insan bu kadar tahrip edilmez damarıma basmayın ya anladık tamam sevmiyorsunuz filizi ama yani yeter yani bi yere kadar biz filiz haksız olduğunda tamam diyoruz . Sonra siz kızın işine laf atıyorsunuz sanki filiz moron hiç bişe yapamıo olmazki canım ...

sevgili byuzax biraz daha relax ne yahu bu sinir..:happy0064 burada hataları tartışıyoruz.. yani filiz karakterini sevebilirsin ama bizlere sevdirme yetkin yok.. onun için senin yorumların bizler için önemli lütfen böyle sitem etme..

ama şöyle bir bak siz hep hatalrın sebebini yılmaz gösteriyorsunuz.. bir tane hatasını söyleyin ok diyeceğim.. ama birde filizin hatalrına bak.. ondan sonra düşün ..:icon_whis

tebessüm
07-04-07, 22:16
sevgili mustafa neden filizi savunmayıp yerden yere vurmamızı istiyorsun anlamdım sonuçta filiz cemle ilgili konuda bana göre yanlış yaptı ama kendi iyiliği için yani yoksa yılmazla ilgili yanlış yaptığını düşünmüyorum bence yılmazında savulunacak tarafı yok banada yılmaz aslı sahneleri çok komik geliyor o sahnelerin hiçbiri hoşuma gitmiyor tabi filiz cem sahneleride hoşuma gitmiyor yani ne bu filiz nefreti anlamadım yılmaz neler yapıyor ama onlara sesiniz çıkmıyor ama filiz cemden intikam almaya çalıştığı için yerden yere vuruluyor zaten siz yeteri kadar eleştiriyorsunuz vede sevmiyorsunuz filizi bırakta bizde sevelim filizi yeri geldiği zamanda eleştiriyoruz zaten
Birde çizim konusunda tam emin değilim ama çizimleri çizen tuba hanım yani kendisi tasarım okumuştu yani gerçekten o çizimleri yapan kendisi galiba

çok haklsıın yaa filizin en küçük hatasından bile dağlar yaratılyo yılmazn yaptkları ise filiznkler öne sürülerek kapatılmya çalşyobu hep böle devam etyo yılmaz yaptığndaa eee filzi bnu yaptı şnu yaptı ondan yaa buakdrmı hatalar örtpas edlr size bi tavsye arkadşalr sevdğnz karaktri hatalarıyla sevin yani ona toz kondurmamak yerne evet bu knuda hatalı ama gende favormz deyin..filizclerle yılmazclar arsnda böle bi fark var filizcler filiz hatalı oldğnda açık yüreklilkle sölyo son bişe sözüm meclsten dışarı yılmazcı olupta objektf olan isnnalrda var olmayanlar üstne alınsın

secoms
07-04-07, 22:18
Cok sükür yayın bitti.. Dinlerken cok zevk aldıgımı söyleyemem..Hele en ciddi konular konusulurken arkadan verilen gülme efektleri yok mu ? Bir de bunlara DJ'in kulakları rahatsız edecek gülüşü eklenince degmeyin keyfime..Dizi oyunları olmasa dinleyecegimiz yok yani.. Bir daha dinlememek dilegiyle.. (Tabi haftaya Tuba cıkmazsa :))

Neyse foruma dönersek;
Sürekli karsılastıgımız mesajlardan inciler.. Tabi ki mevzu sürekli Filiz'in destekleniyor olması.. Ya arkadaslar sürekli bunları dile getiriyorsunuz ama ben de sizin gibi forumu okuyorum ve bahsettiginiz tarzda yorumları cok fazla göremiyorum.. Aksine '' Filiz yürüyen felaket, Ne yapsa yeridir, Ektiğini biciyor, bunu haketti'' tarzında yorumların daha fazla oldugunu düşünüyorum.. Eger bu sekilde yazacaksanız bir dahakine alıntı yaparsanız bizim için de daha iyi olur.. Yoksa cidden bazı arkadasların inandırıcılıgı deger kaybediyor..

sinem*
07-04-07, 22:18
ben hepsini dinlyemedim de arkadaşlar şimdi tüyo dediğini bülent mi söyledi
sinem yani filizcilerin sevineceğini
bu arda 80 bölümde bitmesine sevindim bende 74 biterse abr topar olur diye
üzülüyordum şimdi yılmazın süründüğünü ve aşkini tekrar bize izletirler

bülent inal söylemedi matraka demişti..hem de kaç hafta önce ama hala durum ortada filiz acı çeker yılmaz aslıyla sözlenir evlenir,torun torbaya sahip olur ama hala filiz acı çeker :icon_sorr senarist ablalarımız ayşe abla lütfen artık kendinize gelin ilk sezonda siz yazıyordunuz :) isterseniz eski bölümleri oturup bir izleyin :) Sonra biraz insaf deyin artık bir insan evladına bu kadar acıyı yüklemek günah ya :) onu izlerken ben daralıyorum gene iyi ayakta duruyor kız...

archshe
07-04-07, 22:19
sevgili archshe;

sevgili mıstaa,
bu bölümü sevmedim hem de hiç..zaten düşündüğüm herşeyi daha önce yazdım okumadın herhalde...evt aslının şişirilmiş mühendisliğine daha çok laf ederim...ben mimarım ve doğal olarak buna takılabilirim...bikere projenin ne projesi olduğunu bile sormadı aslı bi kaç projeye şöyle bile bakmadı bi paftayı kaldırdı işte bu olmalı dedi...olmaz ki mıstaa..eğer bu kızın ii bir mühendis olduğunu ifade edeceklerse aslı masaya oturur yapılacak işin türünü sorar projelere en azından ne yaıldığını anlayacak kadar inceler ve yorum yapardı bende alkışlardım...haa bunu yapacak da mühendis değildir ya bak bunu bile geçtim....filize gelirsem belki stilist olsam saçma bişeyler bulurdum ama maalesef değilim yorum yapamam...ama şu var filiz bir tasarımcı ve tasarımcılar odaklanınca sabaha kadar çok şey çıkartabilirler biz de tasarımcyız bu kadarını biliyorum bu konuda sadece...filizin başarısını gösteriyolar ya da ben anlıuyorum ama aslıyı cidden anlamıyorum....

tebessüm
07-04-07, 22:19
sevgili byuzax biraz daha relax ne yahu bu sinir..:happy0064 burada hataları tartışıyoruz.. yani filiz karakterini sevebilirsin ama bizlere sevdirme yetkin yok.. onun için senin yorumların bizler için önemli lütfen böyle sitem etme..

ama şöyle bir bak siz hep hatalrın sebebini yılmaz gösteriyorsunuz.. bir tane hatasını söyleyin ok diyeceğim.. ama birde filizin hatalrına bak.. ondan sonra düşün ..:icon_whis

tolga bu soruya bi anlam veremmyorum daha o gün konşmadıkmı senle sende onayladın yılmazn filize yaptğı son hata ona bu çocuk benden değl demesi böle bişe düşüneblmesinden daha büyük bir hata varmıı yaaaaa??????
hata vardır hata vardır arkadşlar bazı hatalar vardır tüm hatalara bedeld