Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 17
Sayfalar :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
evet arkadaşlar kursta olduğum için maceramın 2.yarısına devam ediyorum ... :D
Dizifilmde gelen tüyoları okuduğunda hiç bilmediğimiz şeyleri yazıyosunuz nerden öğreniyosunuz dedi bazen ben bile neler olacağını sizden öğreniyorum dedi sete gittiğimde yazım ekibine sorduğumda evet bunlar olacak dediğinde çok şaşırıyorum dedi .. . çok değişik şeyler olaacak dedi dizi ile ilgili dedi Yılmaz'la kankamı olacaksınız dedimm güldü evet dedi ve Ömer Tekiner'in terzi olacağını söyledi bende aaa diye bi şaşkınlık ifadesi oldu tabi :) ve dizinin haziran ayında biteceğini söyledi...ve sizlere iletmem için bir kağıda birşeyler yazdı yarın işyerinde tarayıp sizlere göndereceğim arkadaşlar :) ve dedi ki inşallah seneyede takip edersiniz dedi bende ne demek tabi ki dedim ve Hamlet'e bekliyorum dedi Hamlet in ekibinde dağolma olmuş galiba Özge Özberk oynayacakmış ama Vahide hanım başka bri projede oynayacakmış onu söyledi..
ve bana dedi ki ben bu tür şeylere hiç alışık değilim o yüzden bende ne yapacağımı senin gibi şaşırıyorum dedi ahh ahh ikiside çok şekerlerdi..
Birde Resim çekilirken sevgili Doli dedi ki senre kendini kesip resimden öyle mi ekleyeceksin dedi bende hayır dedim imza gününde ki resmimi öyle kendimle eklemiştim dedim Dolunay hhanımda ii çok sevindim buna dedi geçen çekinen arkadaş kendini kesip eklemişti dedi (Secoms'cum bu sanaydı )
Ablacim yaa supersin vala inan 2defa bastan sona okudum okadar keyif aldimki......Verdigin tuyo icin tskurler vala omer terzinin krali olur bee inan bende cok sevindim keske benimde onlari gorme sansim olabilse(gozdem aglicam simdi:))
resimleride dort gozle bekliyoruz....:img-wink:
evet arkadaşlar Ömer in terzi olacağını duyunca bende çok şaşkınlık ifadesi verdim oda güldü bu arada dedim ki şu Feride yi hiç sevmiyorum dedim ''O da oyuncu bir arkadaşımız deme böyle dedi güldü '' bende evet öyle ama size yakıştıramıyorum dedim Dolunay Sinan ve ben güldük :img-hyste :img-hyste
evet arkadaşlar Ömer in terzi olacağını duyunca bende çok şaşkınlık ifadesi verdim oda güldü bu arada dedim ki şu Feride yi hiç sevmiyorum dedim ''O da oyuncu bir arkadaşımız deme böyle dedi güldü '' bende evet öyle ama size yakıştıramıyorum dedim Dolunay Sinan ve ben güldük :img-hyste :img-hyste
:img-hyste Verdiğin tüyo için sağol.. :) Demek terzi ha.. Açıkcası sevindim.. Yeni icraat alanı yaptı kendine..
Sevgili Destina
Terzilik kötü bir meslek değildir.. İnsan evine 3 kuruş para getirmek için gerekirse hamallık yapar.. Terzi seçimi bence güzel olmuş.. :) Yaptığı şeyleri merakla bekleyeceğim. Ya mağazada çalışcak.. yada atölyede işe başlayacak. Önemli olan ailesini ele güne muhtaç etmemek.. Bu uğurda meslek yapılabilir.
sevgili barbiee verdiğin tüyo için teşekkür ederim...cidden şaşırtıcı demek kendine bir yol seçiyo ömer...ne güzel...keşke şu bebek olayını da sorabilseydin ama heyecanını anlayabiliyorum tabii...secoms da sen de çok şanslısınız tanışmışınız ne güzel...fotoğrafları ve mesajımızı çok merak ettim şimdi...bekleyelim 1 gün daha napalım:)
barbiee ilk önce bu güzell haberii bizimle paylastigin icin cokkk tskler!!:) ne güzel yaa cok sanslisinn ben hala kafam almiyoo bi ünlü oyuncuu nasil bukadar sicak iceten olabilirr??gercekten hayret kaldimm....ayricaa bu siteyii takip etmeside cokk güzell bencee hayranlarini tanimasii falan bence cokk güzell...keske arada bi kac satir yazsalarr keske söyleseydin ama senide anliyorum cokk heycanlanir insan yaa sahsen ben tuba bülent yada sinani görsem bayaaa giderim:) bize gönderdigi msj herneysee cok merak ettim dogruu:)
gelelim tüyoyaa inanamiyorum ya demek handanin yerine ömer terzici oluyo koskoca ömer tekinerr cokk üzüldüm yaa bi an duygulandimm su cem yüzünden ne hala geldilerrr:icon_sorr terzici olmak kötü deyil ama ömerdee bu karari kesin cok zor verdii kolay deyil hey gidi günler heyy.......
mystery_ksk
08-04-07, 18:25
Sinan Tuzcu gerçekten çok sıcakkanlı çok canayakın biri.Bende izmirdeki imza gününde gördüm ve gerçekten beni şaşırtmıştı çünkü bu kadar güleryüzlü birini beklemiyordum.Demekki insanları dizilerdeki görünüşleriyle bağdaştırmamak lazımmış.Çünkü dizide gayet ciddi biri gibi görünüyo.Umarım Hamleti yeniden oynamay başlarlar ve İzmirede gelirler.
gülbeşeker
08-04-07, 18:25
sevgili barbie verdğin tüyo için çok teşekkürler ömerin terzi olmasına gerçekten şaşırdım terzilik elbette kötü bir meslek değil ama o da filizn bulduğu iş gibi bir iş bulabilirdi bence (cem olmasaydı hala o işte çalışıyordu filiz)tekinerlerin bu duruma gelmesine gerçekten üzülüyorum gerçi eninde sonunda yine evlerine arabalarına kavuşacaklar ama o zamana kadar bu zorlukları yaşayacaklar.
Cok cok cok tskr ederim barbiee
Demek Omer terzici? Nasil oldu simdi bu?:img-wink: Mujgan hanimi ogreticek ona? Bence guzel ve orjinal koskoca Tekiner holding'den terzicilige. Artik Filiz cizgileri yapar, omerde diker! Ve yeni bir holding yavas yavas olusur:img-hyste
forever_bim
08-04-07, 18:44
Deniz tüyo için çok sağol. Şunu söyleyim terzilik yapacak olması, gocunulacak bir durum değil sadece şaşkınlık yaratacak bir durum. Ama idrak etmemiz gereken bir durum var. Birincisi bu adam cezaevine ödeyemediği çek borçları yüzünden girdi. Hemen masabaşı bir iş ya da yöneticilik bulması imkansız gibi. Belki de deneyecek ama Cem son kininin etkisiyle Ömer'i de kovdurtacak kim bilir? O da eski kayınvalidesiyle çalışacak.
Filiz nerden baksanız 20 haftalık hamile,istese de çalışamaz kolay kolay. Ömer'in bakmakla yükümlü olduğu bir annesi kızı ve hamile kızkardeşi var. Müjgan'ın yanında sonsuza dek kalamazlar. Ömer pek belli etmese de ya da Yılmaz kadar olmasa da gururlu bir insan, çalışmaktan gocunacağını sanmıyorum. Hapishane çıkışında annesine demişti, elimden geleni yapacağım diye. Bu replikler o olaya yönelik yazıldı demek ki.
Filiz'in dikiş ile olan münasebetini gördükte Ömer'i sadece yönetici olarak gördük,gerçekten ilginç,acaba acemi bir terzimidir yoksa işin ehli birimi,
forever_bim
08-04-07, 18:54
Filiz'in dikiş ile olan münasebetini gördükte Ömer'i sadece yönetici olarak gördük,gerçekten ilginç,acaba acemi bir terzimidir yoksa işin ehli birimi,
Sevgili sude9
Filiz dikiş dikmiş miydi? Ben tasarım yapıyor diye hatırlıyorum. İlk sezonun başlarında Ömer'le evlendikten sonra Elif dikim departmanından sorumlu olmuştu diye hatırlıyorum.
destina304
08-04-07, 19:46
sevgili fatma zaten ben terziliği küçümseyerek sölemedim.sadece ömerde çok tuhaf olcağını onu öle görünce aynen handanın minibüsteki halina güleceğim gibi geliyo bana gülmenin nedenine gelirsek ömeri hep lüks hayat yaşaren gördük.onu terzi olarak görmek komiğime gidiyor :D:D
tolgahuzur1
08-04-07, 19:51
sevgili fatma zaten ben terziliği küçümseyerek sölemedim.sadece ömerde çok tuhaf olcağını onu öle görünce aynen handanın minibüsteki halina güleceğim gibi geliyo bana gülmenin nedenine gelirsek ömeri hep lüks hayat yaşaren gördük.onu terzi olarak görmek komiğime gidiyor :D:D
:img-hyste ben dizide ki herşeye güler oldum artık.. ömerinde terzi hali çok güzel ve sempatik olacağı kesin.. benim bir takım elbiseye ihtiyacım vardı ömer acaba dikebilir mi?:) şaka şaka yani başka yapacak bir meslek yok.. ömer için yabancı bir meslekte değil aslında.. yapabilir.. birde handanı manken olarak vitrinde kullanırlarsa çok süper olacak..:img-hyste
destina304
08-04-07, 20:03
:img-hyste ben dizide ki herşeye güler oldum artık.. ömerinde terzi hali çok güzel ve sempatik olacağı kesin.. benim bir takım elbiseye ihtiyacım vardı ömer acaba dikebilir mi?:) şaka şaka yani başka yapacak bir meslek yok.. ömer için yabancı bir meslekte değil aslında.. yapabilir.. birde handanı manken olarak vitrinde kullanırlarsa çok süper olacak..:img-hyste
valla tolgacım hiç gülceğim yoktu.bu handana yakışır manken gibi.ama kesinlikle kınamıyorum.ee ne yapcaklar ekmek parası sığıntı gibi yaşayacaklarına ömerin terzi, olması daha ii
forever_bim
08-04-07, 20:11
Açıkçası insanları takım elbise giyip giymemelerine ya da ceplerinin kabarık olup olmama durumuna göre değil, göğüs kafesinin altında bulunan kalplerine göre değerlendirme taraftarıyım. Daha hapishanede tahtadan sadece bıçak yardımıyla kızı için bebek yapıp boyayıp gönderdiğinde el becerisi gerektiren bir işte çalışacağını düşünmüştüm Ömer'in. Sorumluluğunda orta yaş üstü bir anne, beş aylık hamile ve psikolojik olarak zor günler yaşayan bir kızkardeş, 5 yaşında bir kız evlat bulunan bir adamın tam da yapması gerekeni yapıyor. Gocunmadan elinden ne iş gelirse. Ha hep ofiste çalışırken gördük ama hayat denen bu zorlu yolda bir sonraki virajda karşımıza ne çıkacağını kestiremeyiz. 3 hatta bebeği de sayarsak 4 insanın sorumluluğunu almalı Ömer ki alcak da ayrıca kızkardeşini annesini namerde(Cem'e) muhtaç ettirmemek adına bunu yapacak olması takdir gerektiriyor. Forum da farketmiştir artık Ömer karakteri hata da yapsa bunların faturasını ödedikten sonra hayata daha bir sarılan ve hatalarını tekrarlamayan biri. Bu yönlerini çok seviyorum ben Ömer'in. Kendini toplayıp hayata restart atıp yeniden herşeye başlaması benim açımdan keyif verici sahneler demek.
Açıkçası insanları takım elbise giyip giymemelerine ya da ceplerinin kabarık olup olmama durumuna göre değil, göğüs kafesinin altında bulunan kalplerine göre değerlendirme taraftarıyım. Daha hapishanede tahtadan sadece bıçak yardımıyla kızı için bebek yapıp boyayıp gönderdiğinde el becerisi gerektiren bir işte çalışacağını düşünmüştüm Ömer'in. Sorumluluğunda orta yaş üstü bir anne, beş aylık hamile ve psikolojik olarak zor günler yaşayan bir kızkardeş, 5 yaşında bir kız evlat bulunan bir adamın tam da yapması gerekeni yapıyor. Gocunmadan elinden ne iş gelirse. Ha hep ofiste çalışırken gördük ama hayat denen bu zorlu yolda bir sonraki virajda karşımıza ne çıkacağını kestiremeyiz. 3 hatta bebeği de sayarsak 4 insanın sorumluluğunu almalı Ömer ki alcak da ayrıca kızkardeşini annesini namerde(Cem'e) muhtaç ettirmemek adına bunu yapacak olması takdir gerektiriyor. Forum da farketmiştir artık Ömer karakteri hata da yapsa bunların faturasını ödedikten sonra hayata daha bir sarılan ve hatalarını tekrarlamayan biri. Bu yönlerini çok seviyorum ben Ömer'in. Kendini toplayıp hayata restart atıp yeniden herşeye başlaması benim açımdan keyif verici sahneler demek.
Modum sana katılıyorum. Bu sahneleri izlemek güzel olacak... Bembeyaz bir sayfa... Ailesi için... Ama biz ömeri bu şekilde görmeye alışkın değiliz ilk zamanlarda garipsesekte sonra bizde bu duruma alışırız...
tolgahuzur1
08-04-07, 20:29
kullanıcı adımın değişimi için ö.mesaj attım ama hala yanıt gelmedi.:icon_whis neyse sevgili modum güzel demiş.. cem pisikosuna muhtaç olmaktansa çöpçü olmayı tercih ederim.. yani insanlar hayatta niçin yaşarlar kimsye muhtaç olmadan namusunla gururunla vatana millete hayırlı bir birey olmak için.. o yüzden ömeri tebrik ediyorum. ve kutluyorum.. hem feride de ona yardım eder .. gül gibi geçinir giderler..
aslında birde düşünüyorum zenginlik başa bela ... hiç değilse fakirin umudu var..:good:
yorumuna +imzam desem yeterli olur aslnda Hasancım
ben Ömerin hayata tutunma çabasını takdir ediyorum gerçekten,yaptığı hatanın farkında ve şu anda bakmakla yükümlü olduğu 3kişi var(+bir de bebek olcak).öMer'in "neden böyle oldu" diyip kendi kendini tüketmek veya içinde bulundukları durumla başa çıkamıycağını düşünüp pes etmek yerine,sıfırdan hayata başlama çabası tam da Ömer Tekiner'e yakışan bir davranış zaten
daha önce hiç denemediği tahta oymacılığını başarıp kızına bebek yapan Ömer Tekiner,kesnlkle bu işi de başarıcaktır,senin de dediğin gibi ömerin yeniden hayata başlaması sahneleri benm açımdan da çok keyif verici sahneler olcak ;)
katılıyorum kesinlikle. önce ömer müjgan hanımdan terziliğin inceliklerini ögrenir, evde de müjgan hanımın kendine ait makinası vardır belki hem filiz de ona modeller cizebilir bence cok dogru ve güzel bi seçim olmus. ömerin de pes edip evde bos bos oturmasındansa ki o da cok zor günler gecirdi böyle bir durum da olabilirdi tabiki ama onu böyle calsırken görmek gercekten keyifli olacak...
dizide bayılan bayılana bizde ekran başında bayılmak üzereyiz baydınız yanii
aynı zamanda hakkınızı ödeyemeyiz emrah,devran çağlar,ceylan,ferdi tayfur vb.açığını kapattığınız için taktir ediyorum..:happy0064 diziye başlamadan önce çarşaflarımızı,leğenlerimizi ve kolonyalarımızı hiç bi zaman unutmuyoruz ayriyetten kaybettiğimiz suyu telafi etmek için bi damacana da yanımızda bulunduruyoruz..:img-hyste
Ömer'in terzilik yapacak olması aslında şaşırtıcı bir durum ama çok gerekli bir durumdu.Bu ailede sürekli bir şeyleri çekip çeviren filizdi birazda ömerin ipleri eline alması gerekiyordu.Bu bölümde müjgan hanımın handan hanıma söyledikleri ömer için geçerli olmuş,öğrenmenin yaşı yok ben yardımcı olurum demişti sanırım ömer iş bulamayınca böyle bir işe girecek ya da iş aramadan hemen başlayacak belli olmaz :)
Bu hafta ömer bebeği söyler umarım filiz geldiğinde bakışmaları süper olur ..keşke söylese ama nedense hiç öğrenmeyecek gibi geliyor :)
Sevgili sude9
Filiz dikiş dikmiş miydi? Ben tasarım yapıyor diye hatırlıyorum. İlk sezonun başlarında Ömer'le evlendikten sonra Elif dikim departmanından sorumlu olmuştu diye hatırlıyorum.
Sen doğru hatırlıyorsun:img-yes:
Filiz kıyafetlerle iç içe sürekli malum,emri altındaki kişilere şu elbisinin şurasını şöyle yapın edin,şöyle dikin diye talimatlar veriyordu,şimdi diyeceksinki o iş başka dikmek başka haklısın ama bu işlerle uğraşanların az çok bunun hakkındada bilgisi vardır diye düşünüyorum,o yüzden Filiz'in bilmesi tahafıma gitmezdi,ya da ben saçmalıyorum
Bu bolumun yorumlari kapatip keske 69.bolum'e gecseydik. Bu bolum tek kelmeyle berbat'i fazla diyecek birsey yok....
Icimde sanki 69.bolum gercekten guzel olucak diyor ve Yilmaz bebegi ogrenecek, fotoraflar'a bakilirsa. Ama 80.bolum'e kadar surerse bu ancak 70.bolumden sonra ogrenilir, bence......:sad53:
Sevgili sude9
Aslında açık pazar meselesinde böyle bir sahne vardı :) ama sanırım orada model çıkarıyordu,dikimini müjgan hanımlar yapıyor olması gerek..sonra tasarladıklarıyla ilgili dikilenlere bakıp nasıl yapılacağını söylüyordu .Ailecek sanata yatkınlıkları var :)
feride-ömer
08-04-07, 21:51
Merhaba arkadaşlar ben sitenize yeni kayıt oldum.:img-wink: bugün ilk kez yazıyorum çok heycanlıyım umarım yazdıklarımdan hoşlanırsınız :img-yes:
Bu arada ben bu bölümü çok beğendim,filiz'in evlenme teklif edeceğini tahmin ediyordum.Gelecek bölüm heycanlı geçeceğe benziyor.Hem aslının rahatsızlığı da iyice ilerledi.Bu bölümde yılmaz aslıya daha fazla destek çıkacaktır.Cemle filize gelince filiz ne yaptığının hala farkında değil , cem gerçeği örendiğinde filizin hayatı tehlikeye girecek.Ömerin de terzi olacağını hala aklım almıyor. Sizce ömere terzilik yakışırmı?:img-hyste :img-wink:
tolgahuzur1
08-04-07, 21:54
Merhaba arkadaşlar ben sitenize yeni kayıt oldum.:img-wink: bugün ilk kez yazıyorum çok heycanlıyım umarım yazdıklarımdan hoşlanırsınız :img-yes:
Bu arada ben bu bölümü çok beğendim,filiz'in evlenme teklif edeceğini tahmin ediyordum.Gelecek bölüm heycanlı geçeceğe benziyor.Hem aslının rahatsızlığı da iyice ilerledi.Bu bölümde yılmaz aslıya daha fazla destek çıkacaktır.Cemle filize gelince filiz ne yaptığının hala farkında değil , cem gerçeği örendiğinde filizin hayatı tehlikeye girecek.Ömerin de terzi olacağını hala aklım almıyor. Sizce ömere terzilik yakışırmı?:img-hyste :img-wink:
aramıza hoşgeldin.:img-wink: aman yorumlarını eksik etme bizden.. modum çok sevinecek çünkü ömer -feride ikisini seven bir üyemiz ve arkadaşımız geldii..:happy0064 filizin ne yaptığnı kendiside bilmiyor zaten..:img-hyste
Bu bolumun yorumlari kapatip keske 69.bolum'e gecseydik. Bu bolum tek kelmeyle berbat'i fazla diyecek birsey yok....
Icimde sanki 69.bolum gercekten guzel olucak diyor ve Yilmaz bebegi ogrenecek, fotoraflar'a bakilirsa. Ama 80.bolum'e kadar surerse bu ancak 70.bolumden sonra ogrenilir, bence......:sad53:
bence bu bölüm yılmaz ve aslının düğününde biter. şöyle olabilir mesela aslı evet der tam yılmaza gecerken bölüm biter. sonraki bölümde de aslı bayılır daha imzalar atılmadan. aslı hastanedeyken de bu arada cem filizin planını anlayıp harekete gecer filize olacaklardan korkan handan da yılmaza gercekleri anlatabilir. yani bebek olayı 70e kalır bence gidisat bu yönde.
not: feride-ömer aramıza hosgeldin...:img-wink: :img-grin2
Hosgeldin! Bir Formerci araminiza girdige icin Modumuz cok sevinir!:img-wink: Su Cem Filiz evlenme isi olmaz. Filiz Cem suphelenmesin diye yapmistir.... Omer'e terzicilik yakisir ama o kadinlar arasinda biraz komik olur:happy0064
gülbeşeker
08-04-07, 22:02
bence bu bölüm yılmaz ve aslının düğününde biter. şöyle olabilir mesela aslı evet der tam yılmaza gecerken bölüm biter. sonraki bölümde de aslı bayılır daha imzalar atılmadan. aslı hastanedeyken de bu arada cem filizin planını anlayıp harekete gecer filize olacaklardan korkan handan da yılmaza gercekleri anlatabilir. yani bebek olayı 70e kalır bence gidisat bu yönde.
aynen söylediklerine katılıyorum hatta yılmaz da evet der ama imzayı atamazlar ya bir de tam o sırada aslıya bişeyler olur hemen ameliyata alırlar aslı ameliyattayken filizi de cem kaçırmış olur işte o zaman yılmazın vay haline bir de çocuğu öğrendğini düşünüyorum o sahneler süper olurdu.
tolgahuzur1
08-04-07, 22:02
BEBEK olayının 70 kalacağı malum..:icon_whis ama yılmaz aslı evliliği bu bölüm olacağını sanmıyorum.. acaba matraka demişti bir zaman atlaması olacak diye..bu bölümde olabilir mi??:icon_whis zaten cemin filizi kaçıracağı malum.. orada cem ya ömeri vuracaktır yada yılmazı... ömer kotayı doldurdu..:img-hyste ama yılmaz hastane yolu gözüküyo gibi yani yılmaz ölüm döşeğinde olacak ki filizde affetsin..:icon_sorr
Off Off icim karardi!!!!:sad53: Cok guzel senaryo yazdin da, ama evlenmesinler lutfen!!!! Boyle birsey kabul edmiyorum. Yok once bebek meselisini ortaya ciksin yaaa!!! Lutfen, sesimi duyun....
Ama evlenicek olsalar. FIliz gelsin Yilmazin gozunun icine baksin ve aglamaya baslasin. Yilmazda aglasin orda bitsin(bu sahneyi ask oyunun'dan aldim, cok duygulu oluyor ve aglamak istiyorum:img-wink: )
BEBEK olayının 70 kalacağı malum..:icon_whis ama yılmaz aslı evliliği bu bölüm olacağını sanmıyorum.. acaba matraka demişti bir zaman atlaması olacak diye..bu bölümde olabilir mi??:icon_whis zaten cemin filizi kaçıracağı malum.. orada cem ya ömeri vuracaktır yada yılmazı... ömer kotayı doldurdu..:img-hyste ama yılmaz hastane yolu gözüküyo gibi yani yılmaz ölüm döşeğinde olacak ki filizde affetsin..:icon_sorr
Ayni senaryoyu bende kafamda kurmusdum. Ama benim aklimda Asli tam o anda ameliyat olur. Ve Yilmaz karar vermek mecburulugunda Aslimi Filizmi.....
Yani biraz agir oldu, ama Filiz'e askini kanitlamasini istiyorsa:img-blush
Oncelikle barbiee'ye tesekkurler, yasadiklarini bizlerle paylastigi icin. Sinan Tuzcu'nun sempatik biri oldugu her halinden belli zaten. Muzip, sevimli bir gulumsemesi var hep. Cok da guzel ve samimi bakiyor. Umarim kariyerinde istedigi noktalara gelir.
Omer karakterinin terziligi once biraz sasirttiysa da, dusununce pek de mantiksiz gelmedi. Eski bolumlerde babasinin da sifirdan baslayip, isleri bu hale getirdigi soylenmisti. Muhtemelen o da terzilikle baslamistir tekstil isine.
Aslinda iflaslari kacinilmaz olunca Filiz ve Omer'in atolyede calismaya baslayip, orayi buyutebileceklerini dusunmustum. Sanirim bu konuda forumda da konustuk. Iki kardes icin de uygun bir isti. Ikisi birlikte hayata tutunurlarsa baskalarinin yardimindan cok daha guzel olur. Tabii yine abartip, Omer'e ilk denemesinde super guzel bir ceket diktirmesinler lutfen..
Yılmaz Aslı evliliği olmayacak bence,işin nikah masasına kadar geleceğini zannetmiyorum,gerçi senaristlerin yaptıklarını düşünecek olursak bu şekilde düşünmek ne kadar doğru kestiremiyorum.
barbie ye teskürler ederim e artık fılız kıyafetlerın tasarımını yapar ömerde onları diker super bı ıkılı olurlar ilk önce gazı mahallesınde satış yaparlar parayı bulurlar sonra nişantaşında güzel bir yer tutarlar işleri iyi gider.uufff fazla uçtum galıba :)))
dizinin sonunda ömer yılmazla çalışırmış ama ömer tövbelidir inşaat işine böyle bir teklife düşünmeden hayır diyebilir...sütten ağzı yandı yoğurdu üfleyerek yiyebilir...ama ömer hep terzilik yapmayacak ya geneden en azından orta gelirli bi adam yapmalılar...
dizinin sonunda ömer yılmazla çalışırmış ama ömer tövbelidir inşaat işine böyle bir teklife düşünmeden hayır diyebilir...sütten ağzı yandı yoğurdu üfleyerek yiyebilir...ama ömer hep terzilik yapmayacak ya geneden en azından orta gelirli bi adam yapmalılar...
Yılmazla omer kanka olcakmış ztn hey hey :D o zaman omerle yılmaz iş ortağı fln olur tam super olur .... :D
tolgahuzur1
08-04-07, 22:39
yılmaz kararsız bir insan değil.. kimin yanında olmak ve kimin yardıma ihtiyacı olduğunu bilir... ee bırakında filizin yanında olsun yani.. adam hiçbir zaman filizin kötü zamanında yanında olamadı..:) ( valla yılmazdaşlar beni kesecek:) )
ee birde çocuk var o kadar seviyorken neden filizin peşinden gitmesin ki:img-wink: aslıdan iyi bir dert ortağı ve arkadaş olabilir..:img-yes: onun için siz meraklanmayın yılmaz doğru kararı şimdiden verdi..:good:
barbie ye teskürler ederim e artık fılız kıyafetlerın tasarımını yapar ömerde onları diker super bı ıkılı olurlar ilk önce gazı mahallesınde satış yaparlar parayı bulurlar sonra nişantaşında güzel bir yer tutarlar işleri iyi gider.uufff fazla uçtum galıba :)))
Tekiner kardeşlerin şirketleri iflas etmemişmiydi. İflas masasında, şirket alacaklıları alacaklarından vazgeçtiler galiba. Filiz, Cem'e şirketin bütün borçlarını ödetir değil mi ? Tekiner kardeşler kalan borçlarını ödemekle zaman geçirirler. :icon_whis
Neyse, herkese iyi yorumlar, iyi geceler.
Sinan Bey'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.:good:
yılmaz kararsız bir insan değil.. kimin yanında olmak ve kimin yardıma ihtiyacı olduğunu bilir... ee bırakında filizin yanında olsun yani.. adam hiçbir zaman filizin kötü zamanında yanında olamadı..:) ( valla yılmazdaşlar beni kesecek:) )
ee birde çocuk var o kadar seviyorken neden filizin peşinden gitmesin ki:img-wink: aslıdan iyi bir dert ortağı ve arkadaş olabilir..:img-yes: onun için siz meraklanmayın yılmaz doğru kararı şimdiden verdi..:good:
sevgili tolga senin gece yazdıklarına genelde katılıyorum sabahları yazdıklarına katılamıyorum :):) Bence de yılmaz bebeği öğrendikten sonra filiz'in yanında olacaktır ama aslıyıda bir kenara itemez...
Bir de gene son bölümde Aslı ben bu kıza cem'in onlara neler yaptığını anlattım hala bu adamla ne işi var ...filiz böyle bir şeyi yapabilir mi diye neden düşünmüyor düşüncesi olursa lütfen sesli bir şekilde dile getirsin :) Şu kızı yani filizi dizide bir allahın kuluda tanımış olsun :)
resimlere bakilirsaa birbirini tutmuyoo yanii bi kac resimde filiz gazi.m agliyarak kosuyo yilmazlara gidiyomuss yetismek icin ömer söylemesin diye ama agliyoo...sora ayagi takiliyo düsüyoo yerdee agliyoo bi kac resimde böyle sora bi kac kadin gelip kaldiriyoo ....ama sora filizz ömerr orda ayakta filiz de yilmazlan konusuyo bi kac resimdee sora ömerlen birbirlerine destek olup eve gidiyolarr....resimler böyle simdi siz bundan bi sahne cikarta bildinizmii????? ben cikartamadimm yani ömer yilmaza bebegi söylemek icin gitiysee filiz agliyo maf olmuss ama yilmazlan resimlerde konusurken baya cesur görüküyodu yani hic öyle aglamis düsmüs gibi bi hali yokk .........o resimlerden yola cikarak sizce neler olucak o sahnede ömer bebegi yilmaza söylermii????
resimlere bakilirsaa birbirini tutmuyoo yanii bi kac resimde filiz gazi.m agliyarak kosuyo yilmazlara gidiyomuss yetismek icin ömer söylemesin diye ama agliyoo...sora ayagi takiliyo düsüyoo yerdee agliyoo bi kac resimde böyle sora bi kac kadin gelip kaldiriyoo ....ama sora filizz ömerr orda ayakta filiz de yilmazlan konusuyo bi kac resimdee sora ömerlen birbirlerine destek olup eve gidiyolarr....resimler böyle simdi siz bundan bi sahne cikarta bildinizmii????? ben cikartamadimm yani ömer yilmaza bebegi söylemek icin gitiysee filiz agliyo maf olmuss ama yilmazlan resimlerde konusurken baya cesur görüküyodu yani hic öyle aglamis düsmüs gibi bi hali yokk .........o resimlerden yola cikarak sizce neler olucak o sahnede ömer bebegi yilmaza söylermii????
Söyler diyorum başka bişey demiyorum :D zaten senaryo da yazdım ne kadarı tutar bilemem :D İsterseniz snaryoya bakın :D
Söyler diyorum başka bişey demiyorum :D zaten senaryo da yazdım ne kadarı tutar bilemem :D İsterseniz snaryoya bakın :D
ins söylerrr amin aminn o günü ve tarihii tarih kitabina yazicamm :)
dur ben gidip okimm kesin cokk güzelldirr ahh ahh senarist biz olucaktikki kesinn süper olurduuu:img-wink:
hani yılmaz filiz ektiğini biçiyo dediya...bu lafı filizin hamileliği için dedi...filiz cemden hamile kaldı şimdi ceme katanmak durumunda kalıyo diye...aynalı demişti filize acıyorum çocuk olmazsa bu adama katlanmazdı dedi...yılmaz o cümleyi bundan sonra kurdu hani bana neler yaptı şimdi acısını çekiyo demek değil bu...
byuzax senaryonn cok güzel olmuss gercektenn keske böyle olsaa ama benim senaristlere güvenim yokk onlar herseyi sündürmeyii seviyolarr daha sünrürler kopana kadarr....
archshe sana katiliyorumm yilmaz orda filiz cemden hamile kaldi diyee ceme katlandigini saniyoo !!!:img-hyste hala filiz kendini seviyo zanlediyoo sadece cocuk ve mejburiyet karsiliginda ceme öyle davrandigini düsünüyo(tabii filiz hala yilmazi seviyoo) ama yinedee acayip kiskaniyoo ikisi birbirlerini yiycekmis gibi bakiyolarr o aksam birbirlerini catlatmak icin ellerinden geleni yaptilarr kiskandirmak icin tabi zavalli asli ve cemiskonun bunlardan haberleri yokk:):)
cemin hakindan ancak filiz gelir ama bu oyunun sonu filiz icin cok kötü olucakkk:icon_sorr
byuzax senaryonn cok güzel olmuss gercektenn keske böyle olsaa ama benim senaristlere güvenim yokk onlar herseyi sündürmeyii seviyolarr daha sünrürler kopana kadarr....
archshe sana katiliyorumm yilmaz orda filiz cemden hamile kaldi diyee ceme katlandigini saniyoo !!!:img-hyste hala filiz kendini seviyo zanlediyoo sadece cocuk ve mejburiyet karsiliginda ceme öyle davrandigini düsünüyo(tabii filiz hala yilmazi seviyoo) ama yinedee acayip kiskaniyoo ikisi birbirlerini yiycekmis gibi bakiyolarr o aksam birbirlerini catlatmak icin ellerinden geleni yaptilarr kiskandirmak icin tabi zavalli asli ve cemiskonun bunlardan haberleri yokk:):)
cemin hakindan ancak filiz gelir ama bu oyunun sonu filiz icin cok kötü olucakkk:icon_sorr
saol yesimcan.....
Yılmaz bu laflarını yicek ! Ektiğini biçiyo oyle mi ? tu sana yılmaz hiç yakışmıo sana hiççççç ama bekle orenince dumur olacan :D işte o zaman merveden çok okkalı imza ve avatarlar bekliyorum :D
Öncelikle sevgili Deniz'e teşekkürler.Tüyolar ve anlattıkları için.
ben geçenlerde Ömerin ayakkacıda kalfa olarak işe başlayacağını söylemiştim.:)
ama terzi olacakmış olsun..yakında ayakkabı kalfacılığına yatay geçiş yapacaktır:)
şaka bir yana ömerin yakında bir işte çalışmaya başlayacağı kesin. peki filiz cemi tuzağa düşürüp parasını aldığında.. acaba ömer filizin cemden kopardığı parayla yeniden eski lüks hayatınamı dönecek yoksa parayı reddedip mütevazı yaşamına devammı edecek.?
sevgili mustafa bende biliyorum aslıyla cemin aynı kafada insanlar olmadığını tabikide cem psikopatın teki aslıda zararsız iyi biri ama sende ozaman aynı yanlışı yapmışın sende yorumunda cemle filizi aynı kefeye koyuyorsun ve ikisini bir tutuyorsun birde aslı iyi biri olabilir ama yılmazla sahneleri hiç hoşuma gitmiyor vede sevmiyorum ikilinin sahnelerini
bu konu çoktan kapandı ama sonkez cevap vereyim..:img-wink:
sevgili cemotara;
ben filiz ile cemi aynı kefeye koymuyorum koysam hiç eleştirmem ne halleri varsa görsünler derim..ama filizi sevdiğimden cem gibi bir dallamayla oyun icabıda yan yana olmasaına dayanamıyorum eleştirilerim ve tepkim bundan.
ben sadece önemsediğim kişileri eleştiririm.. filizi önemsememden dolayı bunca sayfalar dolusu eleştiri yapıyorum...yoksa banane derim..
mıstaa cevap biraz geç olucak ama yazamadan duramadım.filiz dizide savunulacak üç kişiden en başta yer alıyor.filiz ömer ve feride bu forumda sonsuza kadar savunulur.
filizin ne yaptığını kavramış değilim yorumunu okuduktan sonra.filiz cemden intikam almak ve kaybettiklerini geri almak için yakın davranıyo.bunu göremiyosan ne diyeyim pes.
bana göre:
en sempatik:
cemin saf olup filize inanması
en iticide:
aslı ile yılmaz
hani ünlü Roma imparatoru Julius caesar diyorya SENDEMİ BRÜTÜS diye.
bende diyorumki sendemi BENGÜSU.:)
şaka bir yana sevgili bengüsu;
filizin kaybettiklerini geri almak için ceme yakın davrandığını bende biliyorum..
benim eleştirimde burda zaten (daha önce söylemiştim ama) filiz şuan dizide bunları yapacak en son karakter çünkü hamile..kendini mümkün olduğunca o psikopattan uzak tutması gerekirken tam tersini yapıyor..
ÖZET OLARAK ŞUNU DİYORUMKİ FİLİZİN CEMDEN ALACAĞI İNTİKAM VEYA BİR KAÇ KURUŞ BEBEĞİNDEN ÖNEMLİ DEĞİL...
İyi karşılaştırıyorum o zaman bende aslı ile filizi madem siz istediniz
Aslı patavaktsız yapışkan itici işine geleni anlayan işine gelmeyince anlamamış ayağına yatan yüzsüz....
Filiz duygusal mükemmel bir iş kadını , nerede ne konuşacağını bilen , yapışkan olmayan , gerektiği yerde gerektiği gibi davranın doğru dürüst bi insan
forumumuzun en objektif fanı sevgili byuzax..:img-wink: :):):)
saol yesimcan.....
Yılmaz bu laflarını yicek ! Ektiğini biçiyo oyle mi ? tu sana yılmaz hiç yakışmıo sana hiççççç ama bekle orenince dumur olacan :D işte o zaman merveden çok okkalı imza ve avatarlar bekliyorum :D
ay evet o ankii surat ifadesii kesin kalpten giderr kesinn yada cokk sevinirr!!!!!!mervede o surat ifadesiylen hem imza hemde avatar yaparr dizi bitene kadar kulanirim:):)
size bi soru sorim barii biraz forumm canlansinn:
sizce yilmaz bebegii ögrenirseee ilk duydugu ann ne yaparr???
bence ilk duyudugu an inanmicak sora sorucak bi kac defa sora cokk sevinicekk cünkü hep bunun hayalini kuruyomuss istiyomus filizden bi bebegi olmasini bence cok sevinicek üstünden soku atlatincada söyle bi 5-10 dk soraa düsünücek filize cokk kizicak ona söylemedigi icinn ama sora düsünücekk flashbackler canlanicakk sora kendine cok kizicakk gözleri dolucakk o an kendinii öldürmek bile itiye bilir sora hemenn filize kosarr filiz beni affet nolur filizde sen annem birtek sözüne inandin defol git sen ne beni ne bebegi hakediyosun diycek yilmazdaa filiz hayir bana annem rapor getirdi doktordan yine inanmadim sana geldimm sorucaktim cem vardii bebek arabisi getirmisti sen onu öptün sora bana gelip o bizim bebegimiz olucak cekil git artik gibi laflar etti diycekk filiz de neeee nasil falan ama yine tavir koyucakk sora hemen cemi araryip sen kendini ne zanlediyosun neden bunu yaptin defol git seni istemiyorum hepsi bi oyunduu gibisinden laflar söylicek cem deliricekk filizi kaciricak tabi o sirada aslii ameliyata giricekk yilmaz hastanede aslinin ameliyatan cikmasini belicekk sora ömer tlf edicek yilmaza durumu anlaticak yilmazi tutana ask olsunn gidip filizi cemden kurtaricakk ama filiz yumusicak sevinicek ama yilmazi affetmicek yilmazda hem asli hem filiz arasinda SIKISIP kalicakk...........böyle devam edicekk
arkadaslar bana böyle geliyokii olaylar böyle olucak böyle gelisicekk sizcee?? böyle bisey olabilirmii??
forumumuzun en objektif fanı sevgili byuzax..:img-wink: :):):)
Çok teşekkür ederim mustafa :D Gerçekten o konuda bayağı objektif davranmıştm.... Zaten arkadaşlar beni bilir :D
Yılmaz Bebeği Öğrendikten Sonraaaaa
Gözlerin duvarlar örmüş aramıza
Sözlerin kalbinin aynası mı ?
Senin kalbinin sesini duyan ben
Şimdi haline ağlasın mı ?
Bakışlarında yalan biliyorum
Onlar öfkenin haykırışları
Kalbin ne der biliyorum
Yüzüne baktığımda
Bizi görebiliyorum...
Gel etme !
Kıyma sevdamıza
Sevdamıza tuzak kuranlar
Gülüyor şimdi halimize...
Gel bir tanem
Vakit geçmeden gel
Sen ben ve bebeğimiz
Uzaklarda bir biz
Gel ay yüzlüm
Affetmek bu kadar zor mu ?
Bir şans daha ...
Son bir şans
Sana bana ve ona...
Şimdi filiz yılmaza iki kere döndü . Allahın hakkı üçtür üçüncü şansı vermesi lazım
Yılmaz: Filiz Beni affet !
Filiz : Olmaz yılmaz iki defa affettim . Yap yap özür dile !
Yılmaz: Filiz Allah'ın hakkı üçtür .
Filiz : Allah'ı katma
Yılmaz : Kattım bile valla . Ölümü gör kız
Filiz : Tamam affettim :D
yılmaz filize kızacak deniyo ya aklım cidden almıyo...yılmaz bunu öğrenince flasbackleri hatırlasın ve desinki filiz bana demişti ben inanmamıştım sonra yalan söyledi demek ne kadar üzmüşüm filizi demeli...bi de filize kızarsa cidden yuh derim...
Yılmaz Bebeği Öğrendikten Sonraaaaa
Gözlerin duvarlar örmüş aramıza
Sözlerin kalbinin aynası mı ?
Senin kalbinin sesini duyan ben
Şimdi haline ağlasın mı ?
Bakışlarında yalan biliyorum
Onlar öfkenin haykırışları
Kalbin ne der biliyorum
Yüzüne baktığımda
Bizi görebiliyorum...
Gel etme !
Kıyma sevdamıza
Sevdamıza tuzak kuranlar
Gülüyor şimdi halimize...
Gel bir tanem
Vakit geçmeden gel
Sen ben ve bebeğimiz
Uzaklarda bir biz
Gel ay yüzlüm
Affetmek bu kadar zor mu ?
Bir şans daha ...
Son bir şans
Sana bana ve ona...
Şimdi filiz yılmaza iki kere döndü . Allahın hakkı üçtür üçüncü şansı vermesi lazım
Yılmaz: Filiz Beni affet !
Filiz : Olmaz yılmaz iki defa affettim . Yap yap özür dile !
Yılmaz: Filiz Allah'ın hakkı üçtür .
Filiz : Allah'ı katma
Yılmaz : Kattım bile valla . Ölümü gör kız
Filiz : Tamam affettim :D
siir süper olmus cok anlamlli gercektenn bu dizi yüzünden cogu arkadas sair olucak:)elllerine saglik...
yılmaz filize kızacak deniyo ya aklım cidden almıyo...yılmaz bunu öğrenince flasbackleri hatırlasın ve desinki filiz bana demişti ben inanmamıştım sonra yalan söyledi demek ne kadar üzmüşüm filizi demeli...bi de filize kızarsa cidden yuh derim...
archshe bence ilk önce sevinicek soraa kizicak yani bi an neden neden filiz idye aklindan geciricek sen bana söyleseydinn bunlarr olurmuydu simdi diye aklindan geciricekk sora aklindan flashbackler canlanicak ve ben ne yaptimm filize bebegimize bunu nasil yaparim diye kafasini taslara vurucakk sora filize hem afetmesi icin hemde biraz öfekeli gidicek orda tabii sinirden üzüntüden ask kokan bi konusma bagrisma gerceklesicek sora yilmaz kendini gazi.m sokaklarina atar galiba:img-hyste yada aslisinin kolllarina:img-hyste
ismailsurucu
09-04-07, 00:21
doğru diyorsun tolgahuzur.zaten o restaurantaki bakışlar herşeyi ifade ediyor zaten.
BİR DİYALOGDA BENDEN..:)
YILMAZ:filiz bebek benimmiş demek yeni öğrendim daha
FİLİZ:ben 10 bölümdür ne anlatmaya çalışıyorum yılmaz
YILMAZ:beni ikna etmeliydin filiz üzerime gelip bebek senin yılmaz demeliydin böylece 10 bölüm kaybetmezdik
FİLİZ:özür dilerim.
YILMAZ:özür dilemeyle olmuyor işte bak şimdi çok sinirlendim
FİLİZ:!!!!!!!!!!
YILMAZ:en iyisi filiz sen bebeği doğur bana ver biz aslıyla büyütelim onu sen annelik yapamazsın oğluma..
FİLİZ:tamam yanlız hafta sonları görebilirmiyim bebeğimi?
YILMAZ:bilmemki aslı izin verirmi..neyse ben aslıyla konuşurum şöyle kapıdan görüp gidersin bebeği...
FİLİZ:oleeey çok teşekkür ederim çok saol yılmaz
YILMAZ:hadi yine iyisin ah şu merhametli kalbim olmasa....:img-wink:
forever_bim
09-04-07, 00:28
Sen doğru hatırlıyorsun:img-yes:
Filiz kıyafetlerle iç içe sürekli malum,emri altındaki kişilere şu elbisinin şurasını şöyle yapın edin,şöyle dikin diye talimatlar veriyordu,şimdi diyeceksinki o iş başka dikmek başka haklısın ama bu işlerle uğraşanların az çok bunun hakkındada bilgisi vardır diye düşünüyorum,o yüzden Filiz'in bilmesi tahafıma gitmezdi,ya da ben saçmalıyorum
Yok zaten tasarımcı olduğu için zaten ilgileniyordu dikim aşamasında. Hatta Elif'le beraber bakıyorlardı nasıl durmuş diye.
Efendim hoşgeldiniz. Safalar getirdiniz. Hep yazınız:)
BİR DİYALOGDA BENDEN..:)
YILMAZ:filiz bebek benimmiş demek yeni öğrendim daha
FİLİZ:ben 10 bölümdür ne anlatmaya çalışıyorum yılmaz
YILMAZ:beni ikna etmeliydin filiz üzerime gelip bebek senin yılmaz demeliydin böylece 10 bölüm kaybetmezdik
FİLİZ:özür dilerim.
YILMAZ:özür dilemeyle olmuyor işte bak şimdi çok sinirlendim
FİLİZ:!!!!!!!!!!
YILMAZ:en iyisi filiz sen bebeği doğur bana ver biz aslıyla büyütelim onu sen annelik yapamazsın oğluma..
FİLİZ:tamam yanlız hafta sonları görebilirmiyim bebeğimi?
YILMAZ:bilmemki aslı izin verirmi..neyse ben aslıyla konuşurum şöyle kapıdan görüp gidersin bebeği...
FİLİZ:oleeey çok teşekkür ederim çok saol yılmaz
YILMAZ:hadi yine iyisin ah şu merhametli kalbim olmasa....:img-wink:
:img-hyste gece gece güldürdün beni mıstaa Allah da seni güldürsün emi..bu bemim kabusum senin rüyan olur ama kesin bildiğim bişey var gerçek olmaz....zaten gerçek olsun diye yazmamıştın...
dediğin gibi archshe yılmazın filize kızması biraz saçma olur
aksine filiz yılmaza kızacaktır..bebekle ilgili.seni affetmiyeceğim git burdan falan diyecektir. o sıralarda yılmaz kesin tekinerlere herhangi bir konuda büyük bir yardımda bulunur.filizde yılmaza olan kızgınlığını bu sayede unutur vede mutlu son olur.
not:inşallah bu kadar basit bir son olmaz.:icon_sorr umarım daha yaratıcı olurlar senaristlerimiz...
iyi geceler... 68. bölüm yorumlarımı yarın sizlerle paylaşmaya çalışacağım. İmzamı değiştirdim. avatarımı bekliyorum. yada varda ben göremedim. ayrıntılı yarın inceleyeceğim.
Yılmaz dostum, Filiz bu işi yakında eline yüzüne bulaştıracak... İş sana düşecek gene... Allah kolaylık versin, ne diyem...
dediğin gibi archshe yılmazın filize kızması biraz saçma olur
aksine filiz yılmaza kızacaktır..bebekle ilgili.seni affetmiyeceğim git burdan falan diyecektir. o sıralarda yılmaz kesin tekinerlere herhangi bir konuda büyük bir yardımda bulunur.filizde yılmaza olan kızgınlığını bu sayede unutur vede mutlu son olur.
not:inşallah bu kadar basit bir son olmaz.:icon_sorr umarım daha yaratıcı olurlar senaristlerimiz...
ben de bukadar basit bir durumu kabullenemem...gerçi filiz kabullenirse bize bişey demek düşmez ama....bu kadar ipler koparılmışken sırf yılmaz yardımcı oldu diye özürsüz ya da az bi pişmanlıkla aşkına yenilmiş bir barışmayı istemiyorum....artık onlar yeterki birleşsinde özür olmasa da olur diyemem...bağ evinde aşklarına yenilmişlerdi ben ozaman sadece bu barışmanın keyfini çıkarıyodum....ya da filiz yılmazı affetmiş evlenme teklifini kabul etmişti gene aşkı ağır bastığı için aman seviyomuş işte yılmaz diye sevinmiştim...ama bu sefer yeterki birleşsinler diyemicem ...güzel bir özür ve göz boyayacak kadar bir çaba bekliyorum yılmazdan...tabiiki bu bebeği bilmeliydi ama bileceği zaman setleri çeken yılmazdı....onun için filize kızmaktan çok affettirmeyi düşünsün de kızdırmasın beni...
hani yılmaz filiz ektiğini biçiyo dediya...bu lafı filizin hamileliği için dedi...filiz cemden hamile kaldı şimdi ceme katanmak durumunda kalıyo diye...aynalı demişti filize acıyorum çocuk olmazsa bu adama katlanmazdı dedi...yılmaz o cümleyi bundan sonra kurdu hani bana neler yaptı şimdi acısını çekiyo demek değil bu...
:):)Bencede..
ya insalah yilmaz bebegi ogrenir archshe senle karsilikli bi imza kulaniriz vala super olur(anladin sen onu:))
ben de bukadar basit bir durumu kabullenemem...gerçi filiz kabullenirse bize bişey demek düşmez ama....bu kadar ipler koparılmışken sırf yılmaz yardımcı oldu diye özürsüz ya da az bi pişmanlıkla aşkına yenilmiş bir barışmayı istemiyorum....artık onlar yeterki birleşsinde özür olmasa da olur diyemem...bağ evinde aşklarına yenilmişlerdi ben ozaman sadece bu barışmanın keyfini çıkarıyodum....ya da filiz yılmazı affetmiş evlenme teklifini kabul etmişti gene aşkı ağır bastığı için aman seviyomuş işte yılmaz diye sevinmiştim...ama bu sefer yeterki birleşsinler diyemicem ...güzel bir özür ve göz boyayacak kadar bir çaba bekliyorum yılmazdan...tabiiki bu bebeği bilmeliydi ama bileceği zaman setleri çeken yılmazdı....onun için filize kızmaktan çok affettirmeyi düşünsün de kızdırmasın beni...
archshe senin bu dediğinin bir benzerinide filiz söylemişti.
yılmazı asla affetmiyeceğim-bebeğimi tek başına büyüteceğim gibi keskin ve sert ifadeler kullanmıştı geçen bölümlerde..ben ve bir çok kişide filizden bu keskin sözlerinin arkasında durmasını ve yılmaza dönmemesini istemiştik..
bundan sonra gerçekleşebilecek iki ihtimal var..
*senaristlerimiz ya filiz-yılmaz mutlu sonundan vazgeçti onun için filize o kadar sert ifadeler kullandırdılar..
*yada yılmaz ilerleyen bölümlerde öyle bir şey yapacakki hem filizi hemde en koyu filizcileri bile kendi safına çekecek..
1. ihtimal zayıf.
2. ihtimalde ise durum öyle bir ayarlanmalıki kimsenin bu mutlu sona bir şey demeye hakkı olmasın.
sözün özü finalde herkes DİYETİNİ ÖDESİN....
YOKSA dizi biter bizde forumda keşke daha güzel bir finalle bitseydi diyerek kendimizi avuturuz..
ANA FİKİR:80 bölüm biz ı.a fanlarını bekletip saçma sapan bir mutlu son yapılmasın.
inanın bize saçma sapan bir mutluluk yerine mutsuz ama daha mantıklı bir finali yeğleriz.
senaristlerimize duyrulur..bye
forever_bim
09-04-07, 01:32
Sevgili Arkadaşlar;
Moralinizi bozmak gibi olmasın ama ikinci sezonun vasat gidişatı finalimizin güzellik derecesinin teminatıdır. Yani ben klasik olacak efsane bir son beklemiyorum. Sakız gibi uzayan senaryoda anca tüm kaba düğümler çözülür ve dizi de öylece biter.
herkese günaydın diyim öncelikle :)
sevgili yılmazseverler derneği üyeleri, okuduğum yorumlar karşısında (yılmaz filizin niye cemle olduğunu düşünmeli ve anlamalı, yılmaz filize kızarsa haksızdır kızmamalı,bebeği söylemek istedi yılmaz engel oldu....vb gibi) size tek diyebileceğim bu hafta oldukça işimiz var filizcilerle :img-hyste umarım hafta sonu iyicene dinlenmişsinizdir :img-yes: çok uzun bir hafta olacak çokkkk...:img-hyste
not: tolga yazdılarını okudum.umarım yılmazdaşlarım kızmaz demişsin. cephede gedikler verme be canım kardeşim zaten fırsat kolluyorlar :img-hyste yoksa yoksaaa sen truva atı mısın??:img-hyste :img-hyste
tolgahuzur1
09-04-07, 08:41
herkese günaydın diyim öncelikle :)
sevgili yılmazseverler derneği üyeleri, okuduğum yorumlar karşısında (yılmaz filizin niye cemle olduğunu düşünmeli ve anlamalı, yılmaz filize kızarsa haksızdır kızmamalı,bebeği söylemek istedi yılmaz engel oldu....vb gibi) size tek diyebileceğim bu hafta oldukça işimiz var filizcilerle umarım hafta sonu iyicene dinlenmişsinizdir :img-yes: çok uzun bir hafta olacak çokkkk...:img-hyste
not: tolga yazdılarını okudum.umarım yılmazdaşlarım kızmaz demişsin. cephede gedikler verme be canım kardeşim zaten fırsat kolluyorlar :img-hyste yoksa yoksaaa sen truva atı mısın??:img-hyste
puyhahah:img-hyste öncelikle günaydın
abi sabah sabah nereden buldun bu espiriyi..:img-hyste ne yapayım abi objektif değilsin diyorlar beni gaza getiriyorlar,bende yazıyorum..:) ama sen hiç merak etme kaleyi içten bitiremezler..:good: ben kimseye taviz vermem abi sen korkma..:) bu hafta filizcilerle işimiz olduğu kesin. baksana daha şimdiden yargılamaya başlıyorlar yılmazı.. ama yılmaz haklı kızmakta yani..:icon_whis niye söylemiyorsun kardeşim..:img-hyste
puyhahah:img-hyste öncelikle günaydın
abi sabah sabah nereden buldun bu espiriyi..:img-hyste ne yapayım abi objektif değilsin diyorlar beni gaza getiriyorlar,bende yazıyorum..:) ama sen hiç merak etme kaleyi içten bitiremezler..:good: ben kimseye taviz vermem abi sen korkma..:) bu hafta filizcilerle işimiz olduğu kesin. baksana daha şimdiden yargılamaya başlıyorlar yılmazı.. ama yılmaz haklı kızmakta yani..:icon_whis niye söylemiyorsun kardeşim..:img-hyste
hehe he :) abicim esas objektif olan bizleriz. filizin yaptıkları ortada. yaptıkları duygu sömürüsüyle :) seni etkilemesinler. yılmazımın bu bölüm filizle alakası bile yoktu adam sırf cemle uğraştı ama faydası yok gene kabahatli oldu. filizciler en iyi savunma saldırıdır felsefesini benimsemişler. adam 500 defa sordu neyin var diye ama yok filiz hanım ayaküstü söylemez onun sapı bunun çöpü 50 tane sebep bulur en sonunda söylemeye karar verir ama yemekli olsun der o da olmaz döner dolaşır gene ayaküstü söyler demek ki söylenebiliyormuş.:) Allah ın sopası yok ki. işte böyle söyletirler adama ayaküstü. daha önceden de söyledim yfilizciler artık yılmazı kahraman sıfatından da ayırdılar direk evliya payesi biçtiler.:img-hyste herşeyi düşünsün herşeyi affetsin herşeyi kurtarsın. erkek olmasam ben evlenecem yılmazla.nerden bulacan böyle kerizi :happy0064
Malesef tüm yorumları okuyamadım... Bölüm yorumuma geçmeden önce, Cem Filiz'in numarasını öğrenip psikoya bağladığında Filiz'i kurtaracak tek kişinin Yılmaz olduğunu düşünüyorum. Ömer ve Yılmaz birlikte hareket edeceklerdir...
Eğer birisi vurulacaksada bu kişi Filiz olacaktır. Cem, Yılmaz'a nişan aldığında Filiz önüne atlayıp vurulacak. Bence hastane yolu Filiz'e görünecek. Böylece hem Yılmaz hemde Yılmaz'ın çevresi Filiz'i affedecek ve kabullenecek özelliklede Mualla hanım... Filiz'in Yılmaz'ı affetmesi an meselesi zaten 1-2 ayrıntı Filiz'in yelkenleri suya indirmesine yetecektir.
:):)Bencede..
ya insalah yilmaz bebegi ogrenir archshe senle karsilikli bi imza kulaniriz vala super olur(anladin sen onu:))
anladım anladım cnm...hele bi öğrensin yılmaz da pişman olsun senden süper imzalar gelecektir...:happy0064 ve ben zevkle kullanıcam...
Malesef tüm yorumları okuyamadım... Bölüm yorumuma geçmeden önce, Cem Filiz'in numarasını öğrenip psikoya bağladığında Filiz'i kurtaracak tek kişinin Yılmaz olduğunu düşünüyorum. Ömer ve Yılmaz birlikte hareket edeceklerdir...
Eğer birisi vurulacaksada bu kişi Filiz olacaktır. Cem, Yılmaz'a nişan aldığında Filiz önüne atlayıp vurulacak. Bence hastane yolu Filiz'e görünecek. Böylece hem Yılmaz hemde Yılmaz'ın çevresi Filiz'i affedecek ve kabullenecek özelliklede Mualla hanım... Filiz'in Yılmaz'ı affetmesi an meselesi zaten 1-2 ayrıntı Filiz'in yelkenleri suya indirmesine yetecektir.
ben olayın senin anlattığının tam tersi olacağını düşünüyorum. cem filize nişan alır klasik Türk filmi hesabı "ya benimsin ya kara toprağın" o sıra yılmaz atlar filizin önüne. nasılsa ilk sezon da hayatını teklif etmişti yılmaz gene yapar kahraman ya.:img-yes: yılmaz vurulur mahalleli yılmazın filizi ne kadar sevdiğini anlar gerçi mahalleli ve diğerleri önemli değil filiz anlasın yeter ama ondan da pek ümidim yok:sad53: :img-hyste :img-hyste
ferman336, sizin dediğiniz gibi olursa Mualla hanım büyük sorun olarak kalır ki bu bence önemli bir durum. Ama dersenizki erkek torun ona yeter, o zaman birşey diyemeyeceğim...
Sevgili Deniz;
Not için teşekkürler.
Öncelikle şunu söyleyeyim Sinan Tuzcu'nun yazısı güzelmiş...:img-wink:
İkinciside Hamlet Oyun'nu görmeyi gerçekten çok isterim.inşallah yakın zamanda mümkün olurda giderim..Özge Özberk de oynuyor bildiğim kadarıyla..:happy0064
sevgili barbiee bunu bizle paylaştığın için teşekkürler..çok hoş bir not...sinan tuzcuyu imza gününde görmüş ama konuşamamıştım her haliyden belliydi sıcakkanlı olduğu...
ferman336, sizin dediğiniz gibi olursa Mualla hanım büyük sorun olarak kalır ki bu bence önemli bir durum. Ama dersenizki erkek torun ona yeter, o zaman birşey diyemeyeceğim...
mualla hn. sorun hele hele büyük bir sorun olmadı ki hiçbir zaman sorun olarak o kalsın.kadının istediği her annenin istediği çok basit birşey.oğlunun mutlu olması. eğer ki filiz-yılmaz cephesinde sular durulur sorunlar çözülür ve gerçekler ortaya çıkarsa mualla hn sonuna kadar destek olacaktır bu işe.gerçi hala aslıyı ne yapacaklarını bilemiyoruz ama ona da bir çözüm bulunacak artık. herşey ortaya çıktıktan sonra torun tombalak ta ballı böreği olur olayın :img-yes:
HAmlet eylül yada ekim de arkadaşlar evet Özge Özberk te oynuyor ben elbette gidicem sizlerinde gelmesini tavsiye ederim.. :)
Not:İmza gününde de çok sıcak kanlıydı cumartesi gördüğümde de Dolunay hanımda oda çok sıcakkanlı insanlar..:happy0064 :happy0064
Bu bölümden hiç keyif almadım öncelikle onu belirteyim. Aşıklarımın pişti sahnesi ve aynı gecenin devamında Yılmaz'ın Filiz'i bahçede izleyişi dışında beni memnun eden bir sahne yoktu. Resmen diken üstünde izledim bölümü...
1. Bölümden 69. Bölüme kadar Enler
1- Dizinin en tutarsizi
2- Dizinin en gururlusu
3- Dogruyu bulmak adina en cok hatayi yapan kisi
4- Iste ask böyle yasanira en fazla layik olan kisi
5- Pismanligini en güzel yansitan ksi
Not: Sevgili barbiee tüm paylasimlarin icin sonsuz tesekkürler
EvaLongoria
09-04-07, 10:25
Yahu 2 gün uzaklaşıyorum karman çorman oluyor forum..
Neleri kaçırıyorum bende farkına varamıyorum..
Herkeslere günaydınlar olsun.
1- Dizinin en tutarsizi
2- Dizinin en gururlusu
1- Filiz
2- En yersiz gurur yapanı diye cevaplıyorum Filiz :img-yes:
3- Doğruyu bulmak gibi bir çabası olmadan diye cevaplıyorum Filiz :img-yes:
4- Yılmaz.
5- Hiçbirşey yapmayan sadece yansıtan diye cevaplıyorum Filiz.:img-yes:
heheh he sevgili kurşuni kusura bakma sorularına biraz ek yapıp cevapladım ama böyle daha bir anlamlı oldu benim için:good:
EvaLongoria
09-04-07, 10:36
1- Dizinin en tutarsizi
Aslında herkes geneL olarak bakıLdığında tutarsız görünüyor. Ama yine de Filiz demek istiyorum.
2- Dizinin en gururlusu
Bu da 1.bölümden 69'a kadar oLunca Ömer ya da Yılmaz ya da Filiz denilemiyor. Kerem'in babası bence. (Adı neydi yahu unuttum inanmıyorum)
Kesinlikle Filiz
Çok zor bir soru bu. Ömer demek istiyorum.
5- Pismanligini en güzel yansitan kisi
Yine Filiz...
1- Dizinin en tutarsizi
2- Dizinin en gururlusu
1-üzülerek filiz diyorum...:img-sorry ben bile zorlanıyorum anlamak isterken....gerçi son zamaanlarda yılmazı da anlamak güç..
2-kesinlikle yılmazı tek geçerim bu konuda
3-galiba gene filiz:icon_cry:
4-ayırt edemeden filiz yılmaz demek isterim ama okadar hatalı şeyler yaptılarki aşk böyle yaşanır diyemicem...ama ömer olabilir ...sadece sevmeyi biliyo ömer gururunu bile uzatmıyo..
5-kesinlikle ömeri tek geçerim:happy0064
1- Dizinin en tutarsizi
2- Dizinin en gururlusu
1-Yılmaz ve filiz
2-başta yılmaz sonra yılmaz kadar olmasada filiz ve ömer
3-yılmaz ve filiz
4-filiz
5-tabikide filiz
forever_bim
09-04-07, 10:45
Arkadaşlar Denizciğim daha cumartesinin etkisinde kalmış olmalı ki yanlışlıkla yazıyı bölüm yorumlarına eklemiş. Yazıyı Basında Çıkan Haberler Bölümüne taşıdım. Basında Çıkan Haberlerden ulaşabilirsiniz.
P.S. Madem ki sürekli burayı okuyor sevgili Sinan Tuzcu'ya bu ince jesti için teşekkürlerimizi sunuyoruz.
forever_bim
09-04-07, 10:49
1- Dizinin en tutarsizi
Yılmaz ikinci sırada Filiz, ikisi kadar olmasa da Ömer.
2- Dizinin en gururlusu
Yılmaz, Filiz, onlar kadar olmasa da Ömer.
Filiz ve de Yılmaz
Kesinlikle Ömer. E aşk adamı.
Ömer ve Filiz.
Yahu bunların üçü de birbirinden tuhaf:img-hyste :img-hyste
şu kabul edilmeli ki 3 ana karakterimizde tutarsız, gururlu ve hata yapabilme potansiyeline sahip kişilikler...aşık olmayı güzel beceriyolar da illa biryerde tökezlemeden de edemiyolar...al birini vur ötekine....
1- Dizinin en tutarsizi
Filiz ve Yılmaz
2- Dizinin en gururlusu
Yılmaz
Filiz,
Ömer, Filiz
Filiz,Ömer
şu kabul edilmeli ki 3 ana karakterimizde tutarsız, gururlu ve hata yapabilme potansiyeline sahip kişilikler...aşık olmayı güzel beceriyolar da illa biryerde tökezlemeden de edemiyolar...al birini vur ötekine....
Katilmamak ne mümkün:img-wink:
Birde aklima su geldi, dizi bastan analiz edersek eger, Yilmaz maddi gücü olmayan biriydi ve Kemal beyin yardimiyla bugünkü duruma geldi. Ömerle Filize ise maddi gücleri olan ve Cemi sayesinde bugünkü duruma geldiler. Demek istedigim su hayatlarindaki bir kisi onlarin kaderlerini degistirmis oldu ve bu hayat degisimin gerceklestigi sürecte herbiri sevdiklerinden uzak.
1- Dizinin en tutarsizi:Filiz
2- Dizinin en gururlusu:Filiz
3- Dogruyu bulmak adina en cok hatayi yapan kisi:Filiz
4- Iste ask böyle yasanira en fazla layik olan kisi:Yılmaz
5- Pismanligini en güzel yansitan kişi:Filiz
Birde aklima su geldi, dizi bastan analiz edersek eger, Yilmaz maddi gücü olmayan biriydi ve Kemal beyin yardimiyla bugünkü duruma geldi. Ömerle Filize ise maddi gücleri olan ve Cemi sayesinde bugünkü duruma geldiler. Demek istedigim su hayatlarindaki bir kisi onlarin kaderlerini degistirmis oldu ve bu hayat degisimin gerceklestigi sürecte herbiri sevdiklerinden uzak.
çok doğru bir analiz...doğru insanı seçmek ne kadar önemli...yılmaz şanslıydı kemal beyi tanıdı...tekinerlerse şansız dost dediklerinden darbe aldılar....ama bu belayı başlarına handan sarmıştı cezasını beraberce çekiyolar...uyuyan ayıyı uyandırıp ininden çıkartmaya ne gerek vardı handan tekiner...yılmaz olumlu gelişim yaşadı yükselmek herzaman iidir...elifi kaybetti ama filizi buldu...oysa filiz attan indi eşeğe bindi diyebiliriz...üstüne sevdiğinden de oldu...:icon_sorr
sevgili kurşuni dediklerinden yola çıkarsak şunu da söyleyebilir miyiz? aslında ne kadar da hayatlarına kendileri karar verememiş ve sahiplenememişler.baksana tek birer kişi hepsinin hayatını kökünden değiştirmiş.işte bu kaderine sahip çıkamama yüzünden sevdiklerinin yanlarında olup olamama durumuna bile kendileri karar veremiyor.illa dışarıdan destek lazım. kebapçılarda perde pilavı diye birşey vardır yöresini hatılamıyorum. içinde horoz eti, tavuk eti,pirinç vardır üstü de kalın bir tabakayla kapalıdır. merak edip sormuştuk nedir hikayesi diye. horoz eti erkeği, tavuk eti kadını, pirinçlerde çocukları temsil edermiş.dışarıda ki kalın tabaka ise ailenin dokunulmazlığını ve içeride olup biten şeylerin dışarı,dışarıda ki şeylerin de içeri girmemesi içinmiş. bizimkilere bakarsan dizideki herkes olaya müdahil bir şekilde.nerde çokluk orda b..... ne diyeceksin.:img-hyste :img-hyste
1- Dizinin en tutarsizi:Filiz
2- Dizinin en gururlusu:Filiz
3- Dogruyu bulmak adina en cok hatayi yapan kisi:Filiz
4- Iste ask böyle yasanira en fazla layik olan kisi:Feride
5- Pismanligini en güzel yansitan kişi:Filiz
sevgili kurşuni dediklerinden yola çıkarsak şunu da söyleyebilir miyiz? aslında ne kadar da hayatlarına kendileri karar verememiş ve sahiplenememişler.baksana tek birer kişi hepsinin hayatını kökünden değiştirmiş.işte bu kaderine sahip çıkamama yüzünden sevdiklerinin yanlarında olup olamama durumuna bile kendileri karar veremiyor.illa dışarıdan destek lazım. kebapçılarda perde pilavı diye birşey vardır yöresini hatılamıyorum. içinde horoz eti, tavuk eti,pirinç vardır üstü de kalın bir tabakayla kapalıdır. merak edip sormuştuk nedir hikayesi diye. horoz eti erkeği, tavuk eti kadını, pirinçlerde çocukları temsil edermiş.dışarıda ki kalın tabaka ise ailenin dokunulmazlığını ve içeride olup biten şeylerin dışarı,dışarıda ki şeylerin de içeri girmemesi içinmiş. bizimkilere bakarsan dizideki herkes olaya müdahil bir şekilde.nerde çokluk orda b..... ne diyeceksin.:img-hyste :img-hyste
Ilginc bir hikaye, asil olmasi gereken budur belki, ama senin dediklerini katiliyorum gercekten bizim dizideki herkes bir sekilde olaya müdahil.
Kapi, pencere, cati olayi yok gelmek isteyen geliyor, gitmek isteyen gidiyor son:img-hyste cda ortada
ben de soru sormak istedim ama kurallara uygun mu bilmem...ben sorayım da uygun değilse modlarımız silerler...
1-bu diziyi neden ve nasıl izlemeye başladınız?
2-bu diziyi izlemeye hangi oyuncunun katkısı var ve izlemeye başladıktan sonra etkilendiğiniz karakter hangisi?
3-bu kadar saçmalayan bir diziyi(sitemler fazlacana)hala neden izliyosunuz?
4-oyuncularda değişiklik yapmak isteseniz hangi karakteri kim oynasın isterdiniz?
5- başarılı olacağını tahmin edip yanılmadığınız ve başarısı ve başarısızlığı konusunda şaşırdınığınız oyuncu kimdir?
tolgahuzur1
09-04-07, 11:48
ben de soru sormak istedim ama kurallara uygun mu bilmem...ben sorayım da uygun değilse modlarımız silerler...
2-bu diziyi izlemeye hangi oyuncunun katkısı var ve izlemeye başladıktan sonra etkilendiğiniz karakter hangisi?
4-oyuncularda değişiklik yapmak isteseniz hangi karakteri kim oynasın isterdiniz?
5- başarılı olacağını tahmin edip yanılmadığınız ve başarısı ve başarısızlığı konusunda şaşırdınığınız oyuncu kimdir?
sevgili archshe bu sorular daha öncede sorulmuş gibi geldi ama neysee:icon_whis senin hatırına cevaplayayım.. mualla düşmanı seni..:img-hyste
1- ilk başta çok saçma diye aileme kızmıştım. değiştirin diye ...:) sonradan alışkanlık oldu işte.. bende anlıyamadım nasıl oldu:img-help:
2-bülent inal ve tubanın etkisi herkeste var tabiki.. ama ilk baştaki senaryoda güzeldi hani..
3-başladığım işi yarım bırakmamda ondan..:img-yes:
4-yılmaz karakterini kenan imirzalıoğlu oynasın isterdim.. filiz karakterinide burcu kara oynamasını isterdim..:)
5-böyle biri yok benim için..
eline sağlık..:happy0064
müzikleri güzeldi sonra da oyunculuklar
izlemeye başlamam tuba büyüküstün.
bu kadar seyrettim sonunu getirmem lazım
hiçbir fikrim yok.
5- başarılı olacağını tahmin edip yanılmadığınız ve başarısı ve başarısızlığı konusunda şaşırdınığınız oyuncu kimdir
başarı tuba ve bülent. zeynepten daha iyi birşeyler bekliyordum.
sorular için çok sağolasın hemen cevaplayayım
1-Bu diziyi reklamda müziği duyunca çok hoşuma gitti ve baktım fragmana sonra bülent inalın oynadığını görünce izlemeye karar verdim sonra dizide birde tuba büyüküstün olduğunu görünce dahada çok sevindim ve izlemeye başladım sonrada dizinin tiryakisi oldum
2-tabikide ilk başta bülent inal ve tuba büyüküstün için izlemeye başladım sonra sinan tuzcu vede özge borak gibi iki tane çok iyi oyuncuyu tanıdım
şuanda izlememde en büyük katkısı olan oyuncu kesinlikle tuba büyüküstün sonrada sinan tuzcu ve bülent inal geliyor
En çok etkilendiğim karakter filiz çok seviyorum bu karakteri aynı şekilde ömer ve yılmaz karakterleride çok iyi
3-öncelikle oyuncuları için yani bu dizide tuba,sinan ve bülent olduktan sonra nekadar saçmalarsa saçmalasın sonuna kadar izlerim çünkü oyuncuları çok seviyorum birde diziyi nasıl bağlayacaklar çok merak ediyorum
4-şuanda öyle bir düşüncem yok ama aslı karakterini başkasının oynamasını isteyebilirim çünkü aslıyı oynayan zeynep beşerlerin oyunculuğunu pek beğenmiyorum bana yapmacık geliyor birde cem karakterinin dizide hiç olmamasını isterdim
5-valla şaşırdığım bir oyuncu yok yani bülent inal ve tuba büyüküstünün çok başarılı olacaklarını biliyordum öylede oldu çünkü zamanında izlemiştim iki oyuncuyuda ikiside başarılıydı ama tuba büyüküstünün kendisini dahada geliştirdiğini düşünüyorum bence çok iyi bir oyuncu
sinan tuzcuya gelince onu tanımıyordum ama nekadar süper bir oyuncu olduğunu gösterdi zaten bundan öncede çok iyi oyuncu olduğu belli oldu
zeynep Beşerler esasında beni çok şaşırttı yani diğer projelirinde iyi oyunculuk çıkarmıştı hatta diziye girdiğinde iyi seçim yapmışlar dedim ama daha sonra maalesef iyi seçim olmadığını düşünüyor çünkü ıhlamurlar altında da kötü bir oyunculuk gösteriyor
archshe, soruların için teşekkürler...
Dizinin ilk fragmanındaki aşk dolu bakışmalar ve o muhteşem parça beni bağladı bu diziye ama nerelere geldik tabi o başka. :(
beni en çok etkileyen karakter Yılmaz, zaten onun sayesinde izledim, izliyorum.
Sadece aşka olan saygımdan. :)
Kesinlikle onların yerine başka kimseyi istemem. Ama Sinan Tuzcu' Yılmaz karakterini oynasaydı nasıl olurdu diye hep merak ettim.
Bu dizide gerçekten oyuncular mükemmel(Zeynep Beşerler hariç) ama senaryo felaketleşti...
Önce Ask yolunu izlemistim, Tubayla Bülent ikilisinden positif bir elektrik aldim ve izledim
Tuba büyüküsütn icin izlemeye basladim, malum C.G daki performansindan sonra, sonra Bülent Inalin oyunculugundan ve Sinan Tuczunun performansindan cok etkilendim
Bukadar eziyet cektikten sonra, sonuna kadar izlemek hakkimdir diye düsünüyorum:img-hyste
Güzel bir soru, ama kadromuzun cok basarili oldugunu düsünüyorum, degisiklik yapsam Cenk Ertan ve Zeynep Beserlerde degidiklik yapmak isterdim, ama onlarin yerinde kimi görmek istedigimi sorarsan...Bilmiyorum
Yanilmiyacagimi bildigim oyuncular Bülent Inal, Tuba Büyüküstün, Özge Borak...
Sinan Tuczuyu bu diziyle birlikte tanidim ve positiv etkilendim
Zeynep Beserleri baska projelerde daha basarili buluyordum, Cenk Ertaninda belki cok antipatik bir rolda oynadigi icin ve rolu ayni düzeyde ilerledigi icin fazla basarili gelmiyor
Sevgili archshe sorular için teşekkürler.
BİM'den sonra Töbe bir daha böyle diziye bağlanmayacağım demiştim. Arkadaşlarımla toplandığımızda sürekli bu dizden bahsediyorlardı.Bende bir bakayım dedim.Yapıştım kaldım..
2-bu diziyi izlemeye hangi oyuncunun katkısı var ve izlemeye başladıktan
sonra etkilendiğiniz karakter hangisi?
Bu diziye seyretmeye geç başladım.Seyretmeye başladığımda Filiz'in gerçekleri öğrenmişti. Filiz'den çok etkilendim.O sıralar acı çekiyordu.
Senaryo gerçekten dağılmış durumda.Bir kere başlayınca sonuna kadar gitme taraftarıyım.Konular saçmalasada hala beğenerek seyrettiğim bir dizi.
Şu anki oyuncular karakterlere çok oturmuş durumda.
Cenk Ertan'a nedense ısınamadım.Ben daha başarılı olacağını düşünmüştüm. Belkide canlandırdığı karakterden dolayı olabilir.
gülbeşeker
09-04-07, 12:01
1-Dizinin fragmanlarını gördüm ,izlemek istedim ilk bölümlerini izlerken sıkıldım bıraktım sonra 11.bölümden itibaren diziye bağımlı bir hale geldim.
2-Bu diziyi öncelikle tuba için izledim şimdi ise tuba,bülent,sinan hepsi için izliyorum.Yılmaz karakterini çok seviyorum.
3-Ben de bilmiyorum müthiş oyunculuklar var bir de filizle yılmazın sadece bakışmaları bile onların aşkını hissetmemi sağlıyor sanırım bu yüzden dizi bitene kadar izlemeyi düşünüyorum.
4-Bence hepsi rolüne oturmuş aklıma başka isimler gelmiyor.
5-Tuba eğitimsiz olmasına rağmen rolünü en iyi şekilde yapmaya çalışıyor çok çok iyi bir oyuncu diyemem ama başarılı olduğu kesin ,billur kalkavan beni şaşırtmadı tam bekledğim gibi bunun yanında zeynep beşerleri oyunculuk konusunda biraz vasat buldum daha iyi olabilirdi bülent inal ve sinan tuzcu dizinin en iyi oyuncuları beklentimin çok üstündeler.
Not:Bülent inal radyo programında 5-6 aydır kick boks yaptığını söyledi ve bunu dizinin dövüş sahnelerinin daha gerçekçi olması açısından çok faydalı olduğunu söyledi,yani ilerleyen bölümlerde cemi dövdğünde güzel sahneler izleyeceğiz sanki gerçekmiş gibi.
ilk önce hikayesi eski türk filmlerinden alinti oldugunu duyunca seyretmemeye karar vermistim.. hani fakir diye sevdigini birakip baskasiyla evlenmesi, ama sonunda yinede kavusmalari..
fragmanda filiz ve yilmazin asklari baslayinca takip etmeye basladim..
tuba bülent
filiz ile yilmazin nasil barisacaklarini ve sonu merak ettigim icin
asli karakteri
yok aslinda, hicbir oyuncuyu önceden izlemedim..
ben de cvplayayım....:img-wink:
ilk bölümlerde elif yılmaz aşkını beğenmedğimden her gördüğümde zaplıyodum...şu an diziden nefret eden kardeşim aksine beğeniyodu taaki filiz-yılmazın bir geleceği olacağını düşünmeye başladığımda diziyi izlemeye başladım tam olarak..5.bölümdü galiba...fragmanı ve müzikleri özellikle tubayı da es geçemedim...
kesinlikle tuba büyüküstünün katkkısı var...izlemeye başladıktan sonra bülent inal'ı ve sinan tuzcuyu kaşfettim...en etkilendiğim karakter kesinlikle filiz..
cefasını çektikten sonra sefasını sürmeyi planlıyorum...çok mu beklerim acaba:icon_whis
kadro süper kesinlikle...ama cenk ertan ve zeynep beşerleri değiştirmek isterdim...cenk ertan yerine psikopat olmaycak hayranı olduğum nescafe reklamındaki çocuk olsun isterdim...sinan tuzcu yılmazı oynasa filizle çok yakışırdı diye düşünmüyo da değilim:icon_whis
tubayı çgoda çok beğenmiştim ama burda bukadar başarılı olacağını sanmıyodum...bülent inalın ii bir oyuncu olduğunu keşfettim pek sevdiğim söylenemezdi...cenk ertanı kurtlar vadisi dışında hep izledim ve beğendim burda kötü oyunculuk çıkaryo bence hakeza zeynep beşerler de öyle..
not:cvplayan ve cvplayacak herkese teşekkür ederim...sevgili tolga ben görmemiştim aynı tarz soruları ondan sordum:img-wink:
1-Bu diziyi neden ve nasıl izlemeye başladınız?
Dizide oynıyan oyuncuları begendigim için izlemeye başladım
2-Bu diziyi izlemeye hangi oyuncunun katkısı var ve izlemeye başladıktan sonra etkilendiğiniz karakter hangisi?
Bülent İnal ve Tuba Büyüküstün için izlemeye başladım . Tubayı ÇGO'da çok begeniyordum.Diziyi izlemeye başladıktan sonraYılmaz karakternden etkilendim.şuan diziyi izlememmin tek nedeni o
3-Bu kadar saçmalayan bir diziyi(sitemler fazlacana)hala neden izliyosunuz?
Diziyi başından beridir izliyorum onun için sonuna kadarda izliycem
4-oyuncularda değişiklik yapmak isteseniz hangi karakteri kim oynasın
isterdiniz?
Hiç birini degiştirmek istemezdim.Bence şeçilen oyuncuların hepside çok iyi
5- Başarılı olacağını tahmin edip yanılmadığınız ve başarısı ve başarısızlığı konusunda şaşırdınığınız oyuncu kimdir?
Bülent İnalın çok iyi bir oyuncu oldugunu biliyordum ve yanılmadım.Sinan Tuzcu'yu daha önce tanımıyordum ve bana göre çok iyi bir oyuncu.
yav arkadaşlar çok yorum yazıyorsunuz :img-hyste ama iyi oluyor bazı yazılanları okudum hepsini değil okumaya devam ediyorum sinan tuzcu şaşırıyormuş demek tiyolardan
birde bazı arkadaşlar tiyolar için teşakkür etmiş iyide ömerle yılmazın kanka olacağını ben söyleyince kimse inanmıyor sinan uzcu söyleyince herkes inanıyor
adım çıkmış 9 a inmez sekize
sinan tuzcuya jestinden dolayı teşekkür ediyorum kendilerini bu dizi sayesinde tanıdık ve beklediğimizin üstünde oyunculuğu ile kendisi kendine hayran bıraktı bizleri gerçekten tebrik ediyorum kendilerini ve bundan sonraki işlerini takip edeceğiz ve merakla beklicez tiyatro da dahil teşekkrüeler şimdi diyecekler matraka nın kafasına taşmı düştü:img-hyste
kendisine iyi bir izleyici olarak nacizane tavsiyemiz bülent inal gibi oynayacağı dizilerde yapımcı firma senaryo ve kadro bütünlüğünün dikkate almasını ve kendilerini yeniden ekranlarda görmek istediğimizi belirtelim
1- Bülent İnal var diye koşulsuz olarak başladım ...
2- Bülent İnal - Canan...
3- Hikayeyi yarım bırakmak istemedim ve Bülent İnal yüzünden
4- Yılmaz ve Filiz dışındaki herkes değişebilir bence sorun yok...
5- Bülent İnal - Tuba Büyüküstün - Avni Yalçın beni yanıltmadılar / diğer oyuncuları pek tanımıyordum ama Sinan Tuzcu'yu tanımaktan çok büyük keyif aldım...
herzaman söylemişimdir oyucuları oynatan senaryodur bir oyuncu senaryo ne kadar iyiyse o kadar tutkulu oynar diye düşünüyorum ve radyo pragmanında bülent inalın söylediklerine katılıyorum krakter üzerindeki oynamalardan oyuncular çok rahatsız olabiliyor bunlar olağan şeyler mesela senaryo öyle birşey ki ömer krakterindeki sinan tuzcu tam anlamı ile 2 sezon ıhlamurlar altındaya damgasını vurdu bana göre
bülent inal da ise krakter değiminin verdiği bir yorgunluk göze çarpmakta zaten kendiside belirtmiş bunu ama sezon sonlarında bayrağı kendisinin alacağını tahmin ediyorum replik yazanlar sizlere çok iş düşüyor yılamzı öyle biri yaptınızki ben bile bazen şaşrıyorum ufak bir örnek verelim geçen bölümde yılmaz krakterinin ben onun adını bile bilmem diyerek kültürsüz biri haline getirmeleri çok şeyler değişti çok ama bülent inalın yolunu açık görüyorum yeterki senaryo sağlam olsun
spor yapmaya başlamış kendilerine başarılar dilerim ben yaparım faydalı:img-hyste
Babamlar izliyordu ve bende 25.bolumden itibaren izlemeye basladim, sonradan internette 1.bolumden itibaren izledim
Valla Tubayi cemberimde gul oya'da cok begeniyordum
Bence sacmalamadilar ama abartilar, gercekten baska dizilerde sacmaliyor zaten. Ne fark ederki ha baska sacmaliyan dizi, ha benim sevdigim abartan dizi. Birde FIliz ve Yilmaz'i kavustursunlar diye.
Ben kimseyi degistirmek istemezdim, ama Acelya Elmas'i biraz on pilana alsinlar.
Tuba Buyukustun, Bulent Inal'i izemisdim. Ve zaten cok begenmisdim. Sinan Tuzcu'yu, ve Irem Altug'yu daha once tanimiyordum, ama cok basarili buldum. Zeynep Beserler bence biraz daha cabalamasi gerek, cunku iyi oyuncu oldugunu biliyorum.
NOT:Byuzax siirin cok guzel ve senaryo gulmekten oldurdu, Mistaa seninde senaryo cok komik, ama insallah dizide olmaz!!!!!:img-wink:
69.bölüm özeti gelince iddayı ben başlatmak için talip oluyorum arkadaşlar :img-hyste görelim sizleri bakalım ne kadar yanılıyoruz morardık ve sırada ne var merak ediyorum açıkcası bu sefer kararcaz herhalde
evet bir arkadaş fotolar hakkında doğruları söylemiş filizin ömere yetişme çabası o doğrudur ama sadece çocuk olayının etkisi olmayacak bunda aslında bu olayın sonu yılmazın hayatının tehklikeye girmesine sebeb olucak ?bekleyin bomba tiyolar yakında patlıcak istim üzerinde duruyorum
1-Bülent İnal yüzünden,Kaymakam Cemal rolünü pek bi beğenmiştim,bu nedenle izlemeye başladım
2-Bülent,Tuba,Özge,Sinan.....Filiz
3-Yılmaz hatasının farkına varınca Filiz'e ve bebeğine sahip çıkacak,o yüzden sanırım,tabi başlangıcından beri takip edince bırakılmıyor
4-Karakterler doğru seçim olmuş,değiştirmek istemezdim ama Cem ve Aslı karakteri diziye hiç dahi olmasaydı daha iyi olurdu
5-Bülent İnal beklediğim gibi oldu,diğer oyuncular önceden tanımadığım için iyi oldular ya da kötüye gittiler diye yorum yapamayacağım,şuanki performanslarından memnunum
ilk sezonun sonlarında filiz yılmaz askından etkilenerek basladım diziye, ilk bölümlerini de yazın izleyince tam müptelası oldum...
tuba büyüküstünü cgoda cok severek izliyodum diziyi izlemeye basladıgımda ilk o dikkatimi cekti diziyi izledikçe de kendimi daha cok filize yakın bulmaya basladım. bülent inalla sinan tuzcuyu da oyuncu olarak büyük bi keyifle izliyorum.
su anda bu kadar byük keyifle izlediğim tek dizi oldugu ve senaryoyu bu hale getiren senaristlerin nasıl bizi mutlu edecek bi son hazırlayacagını merak ettiğim için izliyorum.
ıhlamurlar altındanın castını cok basarılı buluyorum değiştirmek isteyeceğim tek oyuncu zeynep beserler olurdu herhalde.
sinan tuzcuyu hiç tanımıyordum oyunculuguyla beni sasırttı ve kendisine hayran bıraktı diyebilirim. tuba büyüküstünün de oyunculuğunu baya geliştirdiğini düsünüyorum beni yanıltmadı daha da basarılı olacagına inanıyorum. bunun dısında oyunculuk konusunda herkesi (zeynep beserler hariç) basarılı buluyorum cok da sasırdıgım biri olmadı.
tolgahuzur1
09-04-07, 12:42
sevgili yılmazdaşım matraka gelmiş.. hoşgelmiş :) yahu ben o resimlerden birşey anlıyamadım kii:img-help: yani filiz niye ömerin peşinden koşuyorki?? acaba ömer yılmaza gerçeği söylemek için mi gidiyor??
69.bölüm özeti gelince iddayı ben başlatmak için talip oluyorum arkadaşlar :img-hyste görelim sizleri bakalım ne kadar yanılıyoruz morardık ve sırada ne var merak ediyorum açıkcası bu sefer kararcaz herhalde
evet bir arkadaş fotolar hakkında doğruları söylemiş filizin ömere yetişme çabası o doğrudur ama sadece çocuk olayının etkisi olmayacak bunda aslında bu olayın sonu yılmazın hayatının tehklikeye girmesine sebeb olucak ?bekleyin bomba tiyolar yakında patlıcak istim üzerinde duruyorum
Off Matraka simdi gercekten patlicagim yaa, ya tam soyle ya da hic soyleme:img-wink: Boyle meraktan gidiyorum amaaaa...:img-help:
Simdi bu hayati tehlikesi Cemin yuzunde olur bence... degilmi?
paçiii_melos
09-04-07, 12:44
Archshe; sorular için teşekkürler. :img-wink:
1- Öncelikle bu dizinin müziği çok dikkatimi çekti, bayıldım. Bir de baktım ki Bülent İnal, Tuba Büyüküstün, Özge Borak oynadığı için de izldim. O zaman Sinan Tuzcu'yu tanımıyordum. Özge de ayrılmasa çok iyi olurdu ama napalım ite kader :img-hyste :img-hyste
2- Aslında tüm oyuncuların katkısı var, hepsi çok güzel oynuyor. Ama tabiiki Yılmaz öncelikli geliyor ;)
3- Bazen hatalar, saçmalıklar oluyor. Zaten bitmesine az kaldı, gidişatı ve sonunu çok merak ediyorum.
4-Oyuncuların değişmesini istemezdim ama sezon sonunda 4 kişi diziden çıktı, keşke bunlar da çıkmamış olsaydı.
5- Diğer herkesi tanıyordum ama üstte de dediğim gibi Sinan Tuzcu'yu tanımıyordum. İyiki onu tanımışız, sesi, oyunculuğu özellikle de o bakışları harika... Bu sezon Sinan Tuzcu için çok daha da iyi oldu.
sevgili yılmazdaşım matraka gelmiş.. hoşgelmiş :) yahu ben o resimlerden birşey anlıyamadım kii:img-help: yani filiz niye ömerin peşinden koşuyorki?? acaba ömer yılmaza gerçeği söylemek için mi gidiyor??
sevgili tolga yılmazdaşım kader birliği yaptığım arkadaşım arada yoldan çıksanda filizseverlerin kurbanı olan arkadaşım:img-hyste evet söyledikleri aşağı yukarı doğrudur tek etken o değildir ama sonuçları açısından bakarsak yılmaz için çocuğun kendisinden olduğunu öğreneceğimiz sahne olabilirmi olabilir ama bir sahne bekliyorum deim eğer o sahne bu bölümde olursa yılmaz öğrenecektir merak etme yani herkes sevinsin artık yaklaştığımızı söylemiştim zaten çocuk olayına ama bu gelişmelerin sonu felaket olucak
(felaket önceden geliyorum demez)sözü filiz krakterinden önce söylenmiştir.şimdi bu sözü filiz dikkat filiz geliyor diye değiştirebiliriz:img-hyste
gülbeşeker
09-04-07, 12:47
evet ömer yılmaza bebek olayını söylemek için gidiyor filiz de ömere yetişmek için peşinden koşuyor sonra koşarken yerlerde sürünüyor sonra yılmazların evine gidiyor ömer söyleyemeden beraberce yılmazların yanından ayrılıyorlar(bazı kısımları sadece tahmin ettim)
matrakacım sevgili yılmazdaşım niye böyle yapıyorsun :) istim üzerinde çok durma patlarsın.sen boşalt içini biz de rahatlayalım sen de yahu :img-hyste yılmazın hayatı tehlikeye girecek ha.peh pehh şaşardım zaten daha az bir bela açılsa başına.:sad53:
siteye yeni üye oldum.resimlere nereden bakabilirim?anlatırsanız sevinirim:img-help:
gülbeşeker
09-04-07, 12:51
siteye yeni üye oldum.fotograflara nerden bakabilirim.anlatırsanız sevinirim:img-help:
multimedya bölümnde ı.altında kısmında resimler bölümnde çeşitli fotolar var ayrıca oyuncuların forumlarında da çeşitli resimler var
sevgili tolga yılmazdaşım kader birliği yaptığım arkadaşım arada yoldan çıksanda filizseverlerin kurbanı olan arkadaşım:img-hyste evet söyledikleri aşağı yukarı doğrudur tek etken o değildir ama sonuçları açısından bakarsak yılmaz için çocuğun kendisinden olduğunu öğreneceğimiz sahne olabilirmi olabilir ama bir sahne bekliyorum deim eğer o sahne bu bölümde olursa yılmaz öğrenecektir merak etme yani herkes sevinsin artık yaklaştığımızı söylemiştim zaten çocuk olayına ama bu gelişmelerin sonu felaket olucak
(felaket önceden geliyorum demez)sözü filiz krakterinden önce söylenmiştir.şimdi bu sözü filiz dikkat filiz geliyor diye değiştirebiliriz:img-hyste
ee o çok beklediğin sahneyi söylede bizde bilelim ama...bizde ona göre bağlayaylım...peki ömer o sahnede yani yılmaza söylüyo mu?yoksa filiz yetişip engelliyomu?eğer o sahnede söyleniyosa 69.bölümün sahnesidir o...aslının kıyafeti aynı 68.bölümün son sahnesiyle..
hımm bir de benim bu dizide anlam veremediğim şey mekan seçimleri. gazi mahallesi bildiğim kadarıyla alibeyköy civarında. sema ile alinin çocuğu getirdikleri yer küçükyalı. küçükyalı nere alibeyköy nere :) gene nikah günü üsküdardan alinio. üsküdar nere alibeyköy nere. gerçi çokta önemli detaylar değil ama niye birbiriyle bu kadar alakasız yerler.merak işte.:img-in_lo
matraka patladı herhal :img-hyste cevap yazmadığına göre.
multimedya bölümnde ı.altında kısmında resimler bölümnde çeşitli fotolar var ayrıca oyuncuların forumlarında da çeşitli resimler var
teşekkürler gülbeşeker ama ben beceremıyorum.resımlerın oldugu linki gönderebilirmisin:img-wink:
ee o çok beklediğin sahneyi söylede bizde bilelim ama...bizde ona göre bağlayaylım...peki ömer o sahnede yani yılmaza söylüyo mu?yoksa filiz yetişip engelliyomu?eğer o sahnede söyleniyosa 69.bölümün sahnesidir o...aslının kıyafeti aynı 68.bölümün son sahnesiyle..
beklediğim sahen yılmaz aslı sahnesi ile ilgili ebru;
nikah öyle yada böyle olucak arkadaşlar merak etmeyin:img-hyste :img-hyste filiz isterse gazi mahallseini sürünerek 4 kere tavaf etsin :img-hyste coçuk bile annesinin karnını tekmeliyor niye abimi engelliyorsun diye :img-hyste çocuk bile filize kızıyor herşeyin sorumlusu sensin diye...
hımm bir de benim bu dizide anlam veremediğim şey mekan seçimleri. gazi mahallesi bildiğim kadarıyla alibeyköy civarında. sema ile alinin çocuğu getirdikleri yer küçükyalı. küçükyalı nere alibeyköy nere :) gene nikah günü üsküdardan alinio. üsküdar nere alibeyköy nere. gerçi çokta önemli detaylar değil ama niye birbiriyle bu kadar alakasız yerler.merak işte.:img-in_lo
matraka patladı herhal :img-hyste cevap yazmadığına göre.
Bu benimde aklıma takılmıştı diziyi izlerken, Filizler'in evi Polonezköy, Ömer bıççaklanınca Ümraniye Devlet hastanesi, Yılmaz Gazi Mahallesi'nde, Yılmaz'ın şirketi Esenler'de, Semalar Küçükyalı'da... Maşallah yani diyeceğim.
tolgahuzur1
09-04-07, 12:58
puhahaa:img-hyste sevgili matraka ben ne yapayım kardeşim filizciler akşamları o kadar duygusal ve etkisiz oluyorlar ki:icon_sorr benide kendilerine benzetiyorlar..:) bazen ben bile yazdıklarıma inanamıyorum..:img-hyste
demek ömer söyleyecek yılmaza .... ama söyleyebilecek mi yoksa gülbeşekerin dediği gibi söylemeden mi gidecekler..:img-help:
nikah olmıcaktı hani.nikah olcak ama imzalar atılmıcak dimi matraka
tolgahuzur1
09-04-07, 13:02
inan kendimi zor tutuyorum gerçekten kabak tadı verdi sahneler artık ömer çocuğu söylemeyecek daha doğrusu söyleyemeyecek ama filiz bunun için bile sürünüyor asıl nkahı bekle ferman nikah az kaldı aslının yılmaza kocacım diyeceği anı bekliyorum
hahaa:img-hyste demek kocacığım..:img-hyste çok süper olacak haa..:) eğer artılı filizim burda olsaydı kalpten giderdi heralde..:img-hyste iyide bu adam ne zaman ve kimden öğrenecek yahu çocuğu???:img-help: acaba gökten vahii felan mi geliyor..:img-hyste
inan kendimi zor tutuyorum gerçekten kabak tadı verdi sahneler artık ömer çocuğu söylemeyecek daha doğrusu söyleyemeyecek ama filiz bunun için bile sürünüyor asıl nkahı bekle ferman nikah az kaldı aslının yılmaza kocacım diyeceği anı bekliyorum
cvbımı şimdi aldım...tam tahmin ettğim gibi ömer söyleyemiyo...beklediğin sahnede muhtemelen nikah sahnesi...yakında atlayıp istanbula ben gidicem ve ben söylücem..
1) Diziyi sağlam bir Çemberimde Gül Oya izleyicisi olarak Ve Zarife karakteriyle beni kendine hayran bırakmış Tuba Büyüküstün var diye izlemeye başladım.
2)Diziyi izlememde aslında tüm oyuncuların katıkısı var denebilir. İzlemeye başladıktan sonra Ömer karakterini çok sevdim. Bu sezonda Feride (Özlem) karakteri çok başarılıydı.
3)Ben dizinin saçmaladığına inanmıyorum. Türk filmlerine adanmış bir dizinin elbette melodram tadında ve bir takım gelgitler etrafında dönmesi kaçınılmaz. Hatta ben dahada devam etse gene de izlerim. Sadece bu sezon senaryo ekibinin yaratıcılığı çok yetersiz. Yeni yeni konular ekleyebilecekken daha çok aynı konuları uzatma yolunu seçtiler.
4) Cemil karakterini oynayan Bora Sivri çok başarılı belki o Ekremin(Aynalı) oynadığı rolü daha iyi oynayabilirdi. Ama çok da değişiklik gerektiricek bir dol dağılımı yok.
5)Tuba Büyüküstün kendini devamlı aşmakta. Özellikle oyunculukta çok önemli olan gözleriyle oynama olayının hakkını veriyor. Hele bu sezon kendisini seslendirebilmesi çok büyük bir başarıydı. Başarısız oyuncu pek yok bence...
yılmazın şirketi esenlerdemi arkadaşım bildiğim kadarı ile o şirket maslak tarafında nirde esenlerde öyle göktelen bulmak belki iki tane o da tekstil kent te numune yani ama şirket mekanı maslak tarafı
Ben o şirketin Esenler'deki Tekstilkent olduğunu biliyordum. Yani orada çekildiğini duymuştum. Ordaki gökdelenler pek kullanılmadığı için çekim rahatlığı açısından uygun yer olduğu için birde.
3 bölüm içinde olucak bir tiyo söyleyeceğim ama onu yeni başlıkta söylemek istiyorum artık yarına kısmet ee sayfaların okunabilirliği korunsın değilmi:img-hyste :img-hyste ferman gerçekten istim üstündeyim acayip gelişmeler bekliyor bizi:img-hyste
şimdilik bende bu kadar özet bugün gelmez herhal yarın ola hayrola forum size imanet ferman özellikle sana tolgaya güven olmuyor bakmışsın filizci:img-hyste
gülbeşeker
09-04-07, 13:06
beklediğim sahen yılmaz aslı sahnesi ile ilgili ebru;
nikah öyle yada böyle olucak arkadaşlar merak etmeyin:img-hyste :img-hyste filiz isterse gazi mahallseini sürünerek 4 kere tavaf etsin :img-hyste coçuk bile annesinin karnını tekmeliyor niye abimi engelliyorsun diye :img-hyste çocuk bile filize kızıyor herşeyin sorumlusu sensin diye...
matraka nikah olacak diyorsun yani imzayı atacaklar imzayı attıktan sonra mı bebeği öğrenecek bu olayın ne önemi kaldı şimdi neyse evlense de yılmaz aslıyla beraber olmaz zaten yani öyle umuyorum bence imzalar da atılmayacak ay keşke filiz uzaktan izlese yılmaz da görse çok klişe bir sahne ama böyle sahneler güzel oluyor.
Filiz düşe kalka Yılmaz'ın evine gidip Ömer'in söylemesine engel olacak.Ama içi rahat etmeyecek nikah dairesine gidecek.Geçen hafta nikah masasına oturacak ama evet denmeyecek orda kalacak demiştin.Şimdi nerden çıktı bu kocacğım lafları.
tolgahuzur1
09-04-07, 13:09
3 bölüm içinde olucak bir tiyo söyleyeceğim ama onu yeni başlıkta söylemek istiyorum artık yarına kısmet ee sayfaların okunabilirliği korunsın değilmi:img-hyste :img-hyste ferman gerçekten istim üstündeyim acayip gelişmeler bekliyor bizi:img-hyste
şimdilik bende bu kadar özet bugün gelmez herhal yarın ola hayrola forum size imanet ferman özellikle sana tolgaya güven olmuyor bakmışsın filizci:img-hyste
yahu bir gece iyiliğimz tuttu oda olan bize oldu.:) yahu bana güvenin yılmazdaşlar ben elimden geleni yapıyorum. kırk dereden su getiriyorum..:img-hyste ama yılmazdaşçı oldu öyle de gidecek.. yani filizci olmam mümkün değil..:img-hyste
keh küh :) söyleyemeyecek mi? hade yaa. bizimkinin öğrenme işi kaldı başka bahara. desin desin kızcağız hakketti kocacığım demeyi. bizimkiside karıcığım dedi mi artık tamam tut filizcileri tutabilirsen.terör estirecekler burada terör.:img-hyste o bölümden sonra ben daha girmem foruma. :img-hyste :img-hyste
hadi sayfalari dolduralim yeni baslik acilsin ve MAtraka tuyolari yazsin:happy0064 :img-wink: Cok merak ettim. Asli ve Yilmaz nikah masasina oturuyorlarsa bu bolum bebegi ogrenicegini unutun siz:sad53: .....
benim kafam iyice karisti :img-help:.. yani evleneceklermi?? senaryo geregi asli ölecek, ve filiz yilmaz barisacakmi yani :bilmim ??
e abicim dedin aslı yılmaza kocacım diyecek sonra forum sana emanet! oldu mu yaw.çiğ çiğ yerler walla burada buldukları yılmazcıyı:img-hyste ben güveniyorum tolgaya walla kanının son damlasına kadar savunacaktır cepheyi :img-yes: tolgacım ben de sana sattım görevi.bu aralar sağlık için pek iyi değil burada yılmazı savunmak. kıstırırlar kuytuda filizciler adamı :img-pilot
Demek aslı yılmaz kesin evleniyorlar ozaman aslı ile olan gidişat belli yılmaz aslı ile evlenecek ve daha sonra bebeği öğrenecek ama aslıyla evli olduğu için eli kolu bağlı olacak sonra aslı ölecek yılmaz eşini kaybetmiş bir dul olacak ve ileriki haftalar dada yılmaz ve filiz barışacak böyle olacağı neredeyse kesin ama benim için hiçbirşey ifade etmeyecek ve yılmaz evlenirse eğer asla filiz yılmaz birleşmesini istemiyorum belkide senaristler finali değiştirmiştir yani filizle yılmaz için mutluluk yok böylede yapabilirler
bu haftayı merak etmiyorum nasıl olsa yine Yılmaz bebeği öğrenmeyecek Aslı ile tam gaz düğün hazırlıkları Filiz Cem efendiye tuzaklarına devam edecek aradakilerlerde kaynar gider 70. bölümden sonra dizimiz canlanır umudundayım :img-in_lo
eger yilmaz evlenirse bende kesinlikle filiz ile yeniden beraber olmalarini istemem.. ne bu böyle yaa..
Yorumlarınıza bu başlıktan devam edebilrsiniz.
mutlu son kesin hem bülent hem de sinan mutlu son olduğunu söylüyorlar ben hala aslı ve yılmazın evleneceğine inanmıyorum yani ne gerek var evlenmelerine şurda dizinin bitmesine 10 bölüm kalmış hayret bişey!
Katiliyorum sana gulbeseker....
Ne evlenmesi yaaa, Yilmaz'in elinde zaten yuzuk 100kez kalmis. Bari bu kezde oyle olsun:img-pilot Vallah hicde uzulmem!
Ee MAtraka yeni baslik tuyoyu vericekmisin?:icon_whis :img-blush
Yeni başlık açılması birşey ifade etmiyor.Matraka 69.bölüm özeti gelince tüyoyu söyleyecek anladığım kadarıyla .Yarın özet gelirse başlık yeniden kapanıp.Yeni başlık açılacak.
tolgahuzur1
09-04-07, 13:28
hahaa:img-hyste sevgili ferman abi sen hiç merak etme kanımın son damlasına kadar yılmazcıyım..matrakanın şaka yaptığını biliyorum..:img-hyste sen hiç merak etme ben o günde de yılmazı filizcilerin elinden kurtarırım..:good: birde ne zaman öğrenece kyahu bizimki bebeği.:img-help:
Efenim ilk önce yorumlarınız okudum.. Ve bazı öne çıkan soru kalıplarını yada testcikleri cevaplayayım. :)
1- Dizinin en tutarsizi
Kesinlikle Filiz.
2- Dizinin en gururlusu
Yılmaz.
Bunu bir çok kere yapan Filiz. Ve hala da bildiği yoldan şaşmayan kişi filiz.
Ömer
Yılmaz-Filiz. Özellikle Yılmaz çocuğu öğrendikten sonra yüzündeki pişmanlığı merak ediyorum. Kesinlike çok güzel yansıtcak eminim.
2.Soru kalıpları..
İlk önce Oyuncu kadrosundan etkilendim. Sonra fragmanlardaki müziklerden.
Bülent İnalın bir önceki projesinde çok beğenmiştim. O izlememe neden oldu. İzlemeye başladıktan sonrada Sinan Tuzcu beni çok etkiledi.
Tamamen bağımlılık olmasından. Ve oyuncuları görmek istemem nedeninden. Ve daha ne kadar saçmalayacaklarını görmek için.
4-oyuncul