Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 17
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
tolgahuzur1
10-04-07, 20:16
puhghahaaa:img-hyste yahu bu sorular özet sorusu mu? özet bu kadar şeyi anlatıyormuydu:img-hyste allah iyiliğin versin filizim ne diyeyim..:) yarın ki sorular nasıl acaba :)
1- ömer yılmaza söyleyebilecek mi ya da filiz yerine başka ne engel olabilir ömerin söylememesine?
yok yaa o da kardeşi filiz gibi söyleyemez.. ama belli mi olur beni şaşırtabilir.. :)
2- filiz ömerin yılmaza gittiğini kimden öğrenecek ve engelleyebilecek mi?
zaten yanından fırlar gider ömer .. . ee filizde yüklü onun gibi hızlı gidemez .. bakalım ne olacak..
3- aslı düştüğü yerden kalkacak mı yoksa hastanelik mi olacak?
yok yahu öyle boş kız değil.. ama hastaneye gider gibi çünkü bu sefer düştü ve kalkamadı..
4- yılmazın çevresi bu bölüm aslının rahatsızlığını öğrenir mi?
eee bi zahmet öğrensinler.. yani hep yılmaz mı koşacak.. kesin öğrenirler..
5- ömer filizin cemle ilgili evlilik teklifini ve planını duyuna ne yapar ve filizi durdurabilecek mi?
imkanı yok onu kimse durduramaz.. ası üstünde yürüyen felaket ve zeyna..:img-hyste
6- filiz nikah tarihini kimden ve nerede öğrenir?
valla ermiş değilim :)
7- ömer feride ile konuşmaya gidecek mi ya da feride ömerle?
yok gitmezlerde pişti olurlar...:img-hyste
8- cem bu bölüm filizin oyunundan haberdar olur mu?
yoookkk daha erken.. bunlar nasıl sorular filizim biz büyücümüyüz.. :img-hyste
9- yılmaz bebeği öğrenecek mi, siz kimden öğrenmesini istersiniz?
süleyman demirel..:img-hyste
10- yılmaz filiz karşılaşmasında nikahında etkisi ile nasıl bir konuşma ya da bakışlar olacaktır, tahmininiz?
valla olur ama ne yönde bilmek mümkün değil...
sorular için tşk ...:good:
1- ömer yılmaza söyleyebilecek mi ya da filiz yerine başka ne engel olabilir ömerin söylememesine?
ömer resimlerini gördüğümüz sahnede söyleyemeyecek, engel olacak diğer sebep de aslı yılmaz evliliğini ögrenmesidir.
ya annesinden ögrenir ya da ömerle ikisi tartısırken ömer cıkıp gidebilir böylece arkasından kosar. engelleyecek hatta buna gerek kalmayabilir ömer aslı yılmaz evliliğini ögrenir çünkü resimlerde üçü bir aradalar aslı mutlaka söyler hemen ömere gün aldıklarını.
hastaneye giderler ama ameliyatlık durumu henüz olmaz herhalde.
baygın olrak gördükleri an yılmaz söyleyebilir aslı hasta diye
5- ömer filizin cemle ilgili evlilik teklifini ve planını duyuna ne yapar ve filizi durdurabilecek mi?
bence bunu filiz evi üstüne yaptıktan sonra söyleyecek, ceme de biraz bekleyelim ailemi ikna edeyim der filiz bu süreçte. ömer filize kızacak niye onunlasın diye ama durduramaz.
aslı ömer söylerse nikahı ömerden gününü ve ayrıntıları müjgandan duyar herhalde.
ömer gitmeyecek bence feride yılmazlara gelince ögrenecek ömerin cıktığını ve ömerle konusmaya gidecek.
olursa son sahnede olur ya da diğer bölüme kalır.
öğrenirse bölüm sonunda olur ve ömerden duyacak bence tam inanmayıp filize gidecek evde handanla karsılasıp ona hesap soracak.
sunu da söyleyeyim ben ceydanın yerinde olsam yılmaza coktan söylerdim yılmaza bu bebeği en azından onu süphelendirecek laflar ederdim bastan beri. yani coktan ceydadan ögrenmesini isterdim ama ceyda pasif kaldı.
10- yılmaz filiz karşılaşmasında nikahında etkisi ile nasıl bir konuşma ya da bakışlar olacaktır, tahmininiz?
yılmaz henüz bebeği ögrenmediğinden filize laf eder cemle ilgili tabi filiz altta kalır mı o da cevabını yapıstırır. bakışlar askla nefret arası olur bu bölüm için yılmaz bebeği bi öğrensin o zaman gelecek bomba bakıslar.
sorular için tesekkürler filizim+y...:img-grin2
Ve pinkzone imzan harika olmus isteye´ne yilmaz herkül demissin ama benim senden aslinda baska bir ricam olacakti tabi yapabilirsen yapamazsanda önemli degil.... ben filiz ve cemin imzasini istiyorum ikisinin birlikteki sahnelerinden bir imza ama rica edecegim herhangi biryerinde pisiko veye pisikopat yazmasin yaparsan beni cooooooooooooooooooooook mutlu edersin simdiden tesekkürler
Tabi ne demek.. Yaparım.. :) Hiç bir yerinde psikopat kelimesi geçmeyecek.. :img-wink: En kısa zamanda elinde yada multimedia başlığında olcak.
not:2 sevgili secoms :img-hyste yalanları tartışıp durmuşsunuz örnek vermesem çatlarım kaza olayı var bu bir ikincisi yılmazın çatıda şiir okuduğu bölüm var şiiri okuyup filizi arıyor buluşmak istiyor ama filiz elif rahatsız diyor benden kaçmaz filiz yalancının önde gideni:img-hyste :img-hyste :img-hyste
İyi yakalamışsın.. :) Evet yani işte buna da beyaz yalan denmez.. Duruma göre usturuplu hemen saniyede yazabilme kabiliyeti denir. Bu yalanı Yılmaz arayınca saniyede çok ince dokudu ve türetti orası kesin. :img-wink:
bende cvvplyım bari:img-wink: oldu mu filizim+y bu kadar soru yahu bir de hep aynı sorular bıkmadın mı yok yok seni susturmanın zamanı geldi seni kızdıracak birşeyler yazalım da kurtulalım yoksa sen başımıza bela olacaksın:img-hyste
(özeleştiri yapayım dedim)
1-ömer yılmaza söyleyebilecek mi ya da filiz yerine başka ne engel olabilir ömerin söylememesine?
Ömer filize söylemek için gidecek hatta konuşmaya çalışacak ama aslı ile nikah tarihi aldıklarını duyarsa söylemekten vazgeçebilir, bir de filiz elini çabuk tutarsa söylemesine de engel olacaktır.
2- filiz ömerin yılmaza gittiğini kimden öğrenecek ve engelleyebilecek mi?Kesinlikle annesinden
Aslı her zaman ki baygınlığını yaşamış olacak ve yerinden kalkacak resimlerde aslının kıyafetleri aynı bu yüzden hastane olmayacak
4- yılmazın çevresi bu bölüm aslının rahatsızlığını öğrenir mi?Bence öğrenmeyecekler malum nikah hazırlıkları var kimsenin keyfini kaçırmak istemezler
Ömer duyduğunda bu hafta ki sinirli repliklerine daha da sinirli olanları ekler filize çıkışır bayağı tansiyonu yüksek olacak ömerin bunu yapmak isteyecek ama filiz izin vermeyecek ama öğrenmeyedebilir bakalım
İlk tercihim ömer, yılmaz ve aslı bahçe sahnesi ve yılmaz söyler ya da ömer giderken yılmazı tebrik eder bu esna da öğrenir yani aya yılmazdan ya da ömerden
ömer bunu isteyecek ama eski yaşantısına döndüğünü düşündüğü için cesaret edemeyecek, feride de ömerin kendisini istemediğini düşündüğü için gitmeyecek ömere ama ben karşılaşma bekliyorum fömerden şöyle gazi de gözlerin kilitlenmesi
8- cem bu bölüm filizin oyunundan haberdar olur mu?Bu bölümün sonlarına doğru haberdar olacak ya da şüphelenecek gibi
Bence öğrenmeyecek çünkü daha vakti var 70 li bölümlerde, kesinlikle bu olaya neden olan HANDAN dan istiyorum öğrenmesini, ömerde söylese filize bile inanmayan yılmaz ömerede inanmamalı bu yüzden bunu yapmak handana düşer
İlk başta gözler neler neler diyecek birbirlerine filiz “ah yılmaz ah biz bu hallere düşecek miydik, şimdi yan yana olmak varken uzaktan bakar olduk, benden şüphe etmesen ne olurdu sanki, ben hala seni seviyorum” yılmaz “ah filiz ah içime soktun derinden öfke şimdi bununla döndüm bir küle yeniden doğmak için gittim bir meçhule hayalimdeki halin buydu ama bana ait olan ama şimdi sen bir yerde ben bir yerde oldu mu sevdiğim”
Konuşmaya gelirsek yılmazdan yaptığının doğruluğunu savunucu ve filizin buna sebep olduğunu, filizinde bir şüpheye düşüp kendisinden vazgeçtiği için sevdiğine iğneleyeci laflar olur ya da tam tersi kutlama yaptığı gibi sözleriyle yılmazı hançerler.
şimdi yine yılmaz bu bölüm öğrenecek iddaa ediyorum diyeceğim ama:img-hyste elimde patlıyacak..:img-hyste yani tam olacak diyorum bakıyorum yine olmuyor..:) valla bu adamın hali saddam hüseyini geçti..:img-hyste gerçiii öğrense ne yapacak ki ???:img-pilot
Çok iddaya giriyorsun tolga.. Bak sonunda görüyorsun ki.. Zararlı bizler çıkıyoruz. :) Morardığımızla kalıyoruz. Onun için bu 2 bölüm içinde pek iddaya girme.. Ne oalcağı belli olmaz.. EN düz karakteri bile ters yapar bu senaristler.. :img-wink:
tolgahuzur1
10-04-07, 20:37
Çok iddaya giriyorsun tolga.. Bak sonunda görüyorsun ki.. Zararlı bizler çıkıyoruz. :) Morardığımızla kalıyoruz. Onun için bu 2 bölüm içinde pek iddaya girme.. Ne oalcağı belli olmaz.. EN düz karakteri bile ters yapar bu senaristler.. :img-wink:
valla gözüm korktu sevgili modum. bir daha girermiyim ben iddaaya.. :img-hyste hep morarıyorum yahu milletin diline düştüm..:img-hyste yok aman ben almayayım şimdi senaristlerin işi belli mi olur.. tutar felanda..
imzana deli oLdum pinkzone. bu arada koyu bir zeyna hayranı olduğum için çok hoşuma gitti :)) ama yılmaz herkül bence de oLmas yane :)) yılmaz a daha farkLı bi karakter buLmak lasım
Asteriks nasıl..Bence gayet uyumlu..Hatta Bülent Abi'nin kiloları ile bası dertte oldugunu düşünürsek OburiX :img-hyste
Filiz’in “evlilik teklifin hala geçerli mi” sorusuna Cem’in yanıtı ne olacak ?
Tabiki de 'Evet'.. Balık oltada :)
Amansız hastalığı nedeniyle yığılıp kalan aslı için ümitler tükeniyor mu ?
İnsallah ölmez ama muhtar birseyler yapmazsa kız gidici.. Sorun değil bu hafta Filiz ve Cem'i bir kez daha görür hemen basar nikahı.. Cok düşünceliyiz ya..
Filiz’in cemle yakınlaşmasını istemeyen ömer,yılmaza bebeğin ondan olduğunu söylemeye karar verir.
Karar alanlar kervanına bu hafta Paşa da katıldı.. İnsallah söyler ama hic umudum yok acıkcası.. Filiz bu olaya engel olacaktır :img-wink:
Nevzatın ortaya çıkışıyla,ilişkilerinde zorlu bir dönemece giren ömer ve feride arasında buzlar eriyecek mi ?
Ömer'in gecen haftadaki tavrından sonra cok umutluyum..Bu işin pesini bırakmayacaktır..
Cemden öç almak için onun gözüne hoş görünmeye çalışan filiz,ömeri cezaevinden çıkarmayı başarır.Filiz,intikam planı için attığı ikinci adımda da zafere ulaşabilecek mi ?
Ulasacaktır.. Kimileri 10 adımda olasır kimileri 2 adımda. Hadi sonu hayrolsun..
Asteriks nasıl..Bence gayet uyumlu..Hatta Bülent Abi'nin kiloları ile bası dertte oldugunu düşünürsek OburiX :img-wink:
Cık beğenmedim.. O nere yılmaz nere.. O kadarda değil.. Olmazsa çok zorlanırsam.. Süpermane bıyık takarım çok mu zor.. :) Filize güzel bir antik çağ eşleşmesi bulduk.. Yılmazada uysun.. Oburix olmaz.
Süperman bıyıklısı olur ama.. :img-hyste Hem şöyle palasından..
puhghahaaa:img-hyste yahu bu sorular özet sorusu mu? özet bu kadar şeyi anlatıyormuydu:img-hyste allah iyiliğin versin filizim ne diyeyim..:) yarın ki sorular nasıl acaba :)
yoookkk daha erken.. bunlar nasıl sorular filizim biz büyücümüyüz.. :img-hyste
sorular için tşk .
bende fragmanda özette geniş yer alıyor öğrenmen lazım tolgacım:img-yes: bak forum hareketlendi versin versin cümlemizin:):) yarın ki sorular arkası yarın bekleyeceksin:img-hyste hayret sen ilk defa karşı gelmedin uslanıyorsun sanırım:img-yes:
siz büyücü değilsiniz ama tahmin gücü yüksek şahsiyetlersiniz:img-wink: ne demek beğendiyseniz ne mutlu
soruları cvplayan ve beğenen tüm arkadaşlarıma tekrar TEŞEKKÜR EDİYORUM sizlerinde ellerine, emeğine ve yüreğine sağlık forumdaşlarım:good:
Bir varmis, bir yokmus diye baslar tüm mutlu sonla biten masallar...Hayatin masal ve ikimizinde ayni masalin birer kahramani oldugumuzu düslerdik…Yagmurla Günesin dansiyle ortaya cikan… Gökkusaginin altindan gectigimiz günlerde…Simdi yagmurlara karisan gözyaslarim ve ben kaldik…
Günesin son isiklari gecenin karanliginda kayboldu…Tipki yüregim gibi…Cirilciplak savunmasi bir cocuk misali, ariyorum gecmisimi aydinlatacak bir umut isigi…Her yer karanlik…Kalbimde yanan atesten baska…Hic bir isik yok…Top kosturmaya cikan cocuklarla yolladigim … Sonu olmayan sorular…Birer birer döner oldu…
Daha bu sabah bana huzur veren agaclar…Odami kabuslarlar doldurdu…Yine bitmek bilmeyen bir gece…Soguk ve Yanliz…Oturuyorum…Senden bana kalan sararmis solmus…Öfkemin cizdigi izlerle dolu…Sayisini hatirlamadigim kadar cok avuclarimda burusturdugum, bir türlü yirtmaya kiyamadim bir tek kare resminle…
Iki damla yas süzülüyor gözlerimden…Aglamiyacagim dedidikce…Birer birer damliyor…Ben o resimle birlikte maziye gittikce…
Beyaz ve sen…Seni düslerken beyazlar icinde…Simdi baskasi olacak senin yerinde…Oysaki ne cok yakisiyordu beyazlar sana…
Gözlerinin hasretinde yine yüregim…Bosluklarda sesini ariyor…Hala sevgi sözcüklerin kullagimda cinliyor…Simdi baskasina hitaben söyleniyor…
Aklin baska yerde…Yüreginde…Tenin baska tende…Ellerin baska elleri tutuyor…Gözlerin huzuru baskasinda buluyor…O eriyip bittigim gözlerin simdi onunmu üzerinde?...
Sen baska kollarda, baska yollardasin…Dayanamiyorum…Bagirmak istiyorum…Sesim cikmiyor…Resmini ateslere veriyorum…Olmuyor…Yapamiyorum…
Her gece yoklugunla savasmaktan…Beni kovalayan kabuslardan kacmaktan…Tükenmek bilmeyen sorulardan…Sabahlari islanmis bir yastigi arkamda birakmaktan…Seninle birlikte top kosturan cocugun yaninda baska bir adam görmekten…Yoruldu ruhum…Ben yoruldum…Artik hic bir masalin kahramini olamiyacak kadar uykum var…
sevgili kurşunim cnm ellerine sağlık yılmaz ancak bu kadar filize olan sevgisini, kızgınlığını, kırgınlığını ve kıskançlığını anlatabilirdi tebrik ederim eline, emeğine ve yüreğine sağlık bizlerle paylaştığıniçin de sağol:good:
alkışların hepsi sana:happy0064 :happy0064 :happy0064
not:2 sevgili secoms :img-hyste yalanları tartışıp durmuşsunuz örnek vermesem çatlarım kaza olayı var bu bir ikincisi yılmazın çatıda şiir okuduğu bölüm var şiiri okuyup filizi arıyor buluşmak istiyor ama filiz elif rahatsız diyor benden kaçmaz filiz yalancının önde gideni:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Öncelikle orda yazılmıs onlarca yorum arasından benimkini cekip alman müthiş bir incelik.. Sen de olmasan ne olacak halim :img-wink:
Bir ikincisi;
Lütfen replikleri carpıtmayalım.. Filiz Yılmaz'a '' Elif biraz keyifsiz yalnız bırakamam '' demiştir..Ve bölümü bir daha izlerseniz Elif'in babası gelmeyince sürekli '' Babam nerde, ne zaman gelecek '' tarzında seyler söyledigini göreceksin.. Yalan bunun neresinde anlamadım..Haa dersin o an için Yılmaz'dan daha degerli miydi onu anlarım :)
Diger mevzu ise;
Yalanın siyahından.. Kimsenin buna birsey diyecegi yok zaten..
NOT: Her hafta yeni ugraslar icerisindesiniz.. Bu hafta sınırlar genişledi Cem'e vicdan bile yüklediniz hayretler icersinde okuyorum.. Haftaya forumu isgal edecek mevzuyu simdiden merak eder oldum.. Dur bir tahmin edeyim '' Filiz nasıl sürüyor ''..En komiği de ne biliyor musunuz ;
'' Filiz ne yapsa haklı, Her yaptıgının bir nedeni vardır '' seklindeki hala daha amacını anlamadıgım tarzda yorumlar :img-wink:
tolgahuzur1
10-04-07, 21:05
sevgili kursuni o ne kadar güzel yazı yahu.. valla beni de teşvik ediyorsunuz ama ben yazarsam formda alay konusu oluruz..:img-hyste ellerine sağlık valla bu form beni teşvik ediyor demedi demeyin..:img-hyste
yılmazdan filize pişti oldukları sahnede içinden geçenler:img-wink:
Seni gördüğüm o gecede
Gözlerine kilitlendiğimde karşımdaki yoktu
Senin karşındakini görünce sen yoktun
Yanında olan eli gördüğümde
Aklımda sana karşı isyanların hepsi
Bir anda beni benden etti
Hiç istemediğim halde gittim ele
Canım yanıyordu
Canını yakmak istiyordum
Nikah gününü aldım
Hem de istemeden sırf seni unutmak için
Bana yaptığına bir diyetti bu
Ama inan bedelini ödemekde
Sen bensiz ben sensiz
Birde bebeğimden habersiz
Beni kutladın ya işte o an
Tüm umutlarımda tükendi
Sana dönüşler çoktan bitmişti
Ama içimdeki sevgi nedense ümitsiz değildi
Hala daha beklemedeyim sanki
Senden gelecek bir sevgi sözcüğüne
Filiz Evin tapusunu imzalayip , CEM E DEGET dicek , bence
Yilmaz da artik evlenirmi artik Asliyla , bilemicem
Omerin hapisten cikma sahnesini cok beyendim
Sema bence ilerleyen bolumlerde o cocugu evlatlik alacak
Cem de ahkketten uslancak gibi Filiz in sayesinde , ama havasini alir
son olarak da , ben eski tadi alamiorum bu dizin :(
Ama yinede bakmadan edemiyorum
Yaziyi begenen herkese tesekkürler
Sevgili FIlizim ellerine saglik siirin cok güzel olmus
Filizim'in sordugu sorular ile devam edeyim :img-wink: ;
Düşük bir olasılık da olsa; Yılmaz-Aslı nişanını ögrenip vazgecebilir..
Engelleyecegi kesin..Kimden ögrenir dersen Handan derim..
O düşüşe kalkma olmaz gibime geliyor.. Hastanede Yılmaz eger Cem ve Filiz ikilisini görürse Aslı'nın hastaneden sonraki adresi nikah masasıdır :img-wink: Eee Aslı'yı düşnüyor nede olsa..
Nereye kadar gizleyebilirler ki.. Mualla ögrenmese bile Aynalı ögrenir en azından..
5- ömer filizin cemle ilgili evlilik teklifini ve planını duyunca ne yapar ve filizi durdurabilecek mi?
Öncelikle cok kızacagını düşünüyorum..Öyle ki bagırması 200 Desibellere cıkabilir.. Filiz'i durdurabilecegini zannetmiyorum.. Bu dizideki karakterlerin herhangi biri bir karar aldı mı önü kesilemiyor zaten..
Müjgan diyorum.. Sabah kahvaltıda..
Karsılasma olacak bence.. İstekli mi olur bilmiyorum.. Güzel birsey vardı dizide onu mahvettiler ya helal olsun..
Dileğim olmaması yönünde.. Ama süphelenmeye baslayacagını düşünüyorum..Bu olursa bölümün sonlarına dogru olur..
Acıkcası bu saatten sonra kimden ögrenirse ögrensin..Yeter artık..
Dileğim Ömer'den ögrenmesi ama Handan söylemeli..
Filiz'den gecen haftaki gibi bir performans bekliyorum.. Restourant cıkısı bakıslarına bayıldım ne yalan söyleyeyim..
özet soruları yine abarttım sanırım ama ben duramıyorum işte ne kadar az verirlerse ben o kadar çok şey hissedebiliyorum ne yapayım:img-yes:
şimdiden cvplayacak ya da cvplamayacak herkese teşekkür ederim...
1-Ömer söyleyemez,Filiz ağzından girer burnundan çıkar Ömer'i engeller
2-Handan'dan
3-kalksada kalkmasada Yılmaz panikleyecek ve onu götürecek
4-Baş dönmesi diye geçiştirirler
5-Delireceği kesin,Yılmaz ilede bu yüzden konuşmaya gidiyor olmalı,Filiz onu durdurur
6-Feride olabilir
7-Karşılaşacakları muhakkak
8-Daha uyanamaz,Filiz evini bile geri alabilir(bence alacak)
9-İstanbul'da aynı hastahanede aynı gün ve saatte buluşacaklarına göre öğrenecek,yoksa böyle tuhaf br sahneyi niye çeksinler
10-Filiz:Tebrik ederim Yılmaz Aslı ile mutlu olursun umarım
Yılmaz:Sende Cem'le mutlu olursun umarım:img-hyste
söylemeye gidecek ama ya aslı&yılmaz nikahini ögrenip vazgececek yada filiz durduracak ama bence kesin nikah olayini ögrenir
handandan söylüyecektir artık cemle daha fazla ileri gitmene
izin vermiyecem ömer herşeyi yılmaza anlatcak der filizde ömerin peşinden koşar
kesinlikle kalkacak yoksa ömer geldiği zamna yılmazın kolunda nasıl girer dimi ama
aslı bunu istemiyecektir ama sonunda ögrenirler ama bu bölüm
ögrenmezler daha zamani var
bence evlilik teklifini duyunca ömer degil handandan birşeyler bekliyorum ömerin yapamadiğini handan yapacak gibi zaten matraka
bebeği handan söylüyecek demedimi
mahalleliden yada ömerle aynı anda ögrenebilşr
gitmez ama mahallelide karşilaşirlar kesin feride ömerin cıktiğini ögrenince ömerin yanına gelecektir ama ömer sert bir cevap yada nevzatla
ilgili bir ima yapabilir
hayır bu oyun biraz daha sürer nede olsa filizin cemden daha alacaklari var
artık eskiden yılmazın bebeği ögrenmesi için cok güzel sahneler hayal ediyordum şimdi o kadar uzattilarki ögrensinde kimden nasıl ögrenirse ögrensin durumuna geldim ama yinede yılmazın pişmanliğini ve şaşkinliğini
net bir şekilde belli eden bir harika sahne bekliyorum
offf offf filizim yaraba basma be arkadaşim ben asla nikah olmasi ni istemiyorum ve halda inanamiyorum oyüzden bu sororu cevaplamak
beni sinir ediyor
sorular için sagol filizim devamini bekleriz sayende form biraz canlaniyor
inşallah fragman bu akşam cıkarda bizde yarini beklemeye gerek kalmaz
feride-ömer
10-04-07, 21:46
Arkadaşlar yine ben geldim.Umarım yazdıklarımdan sıkılmamışsınızdır.:img-wink:
Açıkçası ben bu bölümden çok şey bekliyorum.İnşallah Ömer bu bölümde söyler yoksa gerçekten kabak tadı vericek.Cem, Filizin bu teklifine bence hayır demiycek.İlerde Filizin başı büyük belaya girecek haberi yok.:sad53: Tek dileğim yılmazın bebeği öğrenmesi.Sizce öğrenicek mi?:icon_sorr
gülbeşeker
10-04-07, 21:54
özet soruları yine abarttım sanırım ama ben duramıyorum işte ne kadar az verirlerse ben o kadar çok şey hissedebiliyorum ne yapayım:img-yes:
şimdiden cvplayacak ya da cvplamayacak herkese teşekkür ederim... (tolgacım diğer sorular yarın, anladın sen)
1-Ömer yılmaza söyleyemeyecek filizin dışındaki engel aslı ve yılmazın en kısa zamanda evlenip kendine yeni bir hayat kuracağını öğrenmesi olabilir.
2-Filiz bunu annesinden öğrenir.
3-Aslı düştüğü yerden kalkacak,şimdilik hastanelik olmayacak.
4-Büyük ihtimalle öğrenirler.
5-Tabiki çok şaşıracak ve kızacak filizi durdurmak için elinden geleni yapar yılmazdan yardım isteyebilir.
6-Artık filiz de gazi mahalleli oldu elbet bu haberi birilerinden duyacak atolyeye gittğinde dğünle ilgili konuşmalara kulak misafiri olabilir.
7-Feride-ömer konuşması gerçekleşecek büyük ihtimalle ömer ferideyle konumaya gider.
8-Bu bölümn sonlarına doğru belki ama bence gelecek bölüm cem uykudan uyanacak.
9-Yılmaz bebeği 70.bölümde öğrenecek handan veya ömer farketmez ama ömerden öğrenmesini tercih ederim.
10-Birbirlerine hem aşkla hem de nefretle bakarlar.
Aklıma takılan birsey daha var acıkcası;
Olası bebegi Ömer'in Yılmaz'a söylemesi.. İyi de hani bu Yılmaz Filiz bebegi ilk söylediginde Filiz'e inanmıyor ya Ömer'e inanması biraz tuhaf olmaz mı ? Gerci Ömer birseyler söylemeye calıstıgında aklı karıstı ama sonucta tam olarak inanmamıstı..Bence Ömer degil de Handan söyleyecektir..
Gerci Filiz'e inanmayıp Handan'a inanması da bir tuhaf ya neyse..
gülbeşeker
10-04-07, 22:09
Ya aklıma takılan da birsey var acıkcası;
Olası Ömer'in bebegi Yılmaz'a söylemesi.. İyi de hani bu Yılmaz Filiz bebegi ilk söylediginde Filiz'e inanmıyor ya Ömer'e inanması biraz tuhaf olmaz mı ? Gerci Ömer birseyler söylemeye calıstıgında aklı karıstı ama sonucta tam olarak inanmamıstı..Bence Ömer degil de Handan söyleyecektir..
filiz 1 aylık hamile raporunu getiren kim handandı yılmaz da zaten handandan ziyade bu rapora inandı şimdi handan öyle bir konuşur ki yılmazın inanmama ihtimali söz konusu bile olamaz,zaten ömer onun kafasını karıştırmıştı sonra sağolsun filiz çocuk senden değil diyerek kendince son noktayı koydu.Bu arada yılmaz aslıyla nikah masasındayken bebeği öğreniyormuş bu gerçekten çok komik olurdu.
filiz 1 aylık hamile raporunu getiren kim handandı yılmaz da zaten handandan ziyade bu rapora inandı şimdi handan öyle bir konuşur ki yılmazın inanmama ihtimali söz konusu bile olamaz,zaten ömer onun kafasını karıştırmıştı sonra sağolsun filiz çocuk senden değil diyerek kendince son noktayı koydu.Bu arada yılmaz aslıyla nikah masasındayken bebeği öğreniyormuş bu gerçekten çok komik olurdu.
Ben sadece olası Ömer'in söyleyecegi laflara inanmasının tuhaf olacagını acıklamaya calıstım ama gördüm ki konular birbirini acıyor.. Hadi yine sizin dediğiniz gibi olsun..
O zaman soruyu değiştireyim;
Filiz ve Handan gidip bebek senden derse Yılmaz hangisine inanmayı tercih eder ? Soru 100 puanlık özelden cevaplarsan sevinirim..
NOT: Sevgili Pinkzone, madem bıyık takacaktın neden o kadar zorladın ki ? Herkül'e bıyık takılamaz mı ?
Ben sadece bıyıklı olan ve aklıma ilk gelen karakteri yazdım.. Bir baktım uymuş ben ne yapayım :img-hyste
O zaman soruyu değiştireyim;
Filiz ve Handan gidip bebek senden derse Yılmaz hangisine inanmayı tercih eder ? Soru 100 puanlık özelden cevaplarsan sevinirim..
Filize inanamasinin sebebi sunular rapor ve portreydi. Handan bunu Yilmaza acikladigi zaman zaten Yilmazin kafasindaki parcalar birlesecektir ve Handana inanacaktir. Gercek raporu gösteri verir turnayi gözünden vurmus olur. Eger Filiz sahte raporunu bilmis olsaydi Yilmaza aciklamasi hicde zor olmazdi.
Asteriks nasıl..Bence gayet uyumlu..Hatta Bülent Abi'nin kiloları ile bası dertte oldugunu düşünürsek OburiX :img-hyste
Oburix :img-hyste akşam akşam beni güldürdün ya :) aslında bülent inal kilolu değil onun için başka bir karakter bulsak daha iyi olur mesela son zamanlardaki ceme karşı pasifliğini ve aşırı saflığını göz önüne alırsak dalton kardeşlerin en uzun olanı olabilir avarel :img-hyste en kısası da cem :) çünkü en kurnazları oydu ...bıyık hiç sorun değil takma bıyık kullanabiliriz :img-hyste
Bir de forumda gerçekten tuhaf bir durm var yılmazın filizi kullanmasına bir şey denilmez ,filizin cemi kullanması etik olmyan bir davranış olarak ve bir hata olarak gösterilir :img-hyste anlayan beri gelsin madem ceme bu kadar acındı yazık o da emeline ulaşsın filizle evlensin herkes kurtulsun...yılmazda yürüyen felaketten kurtulur,aslıya aşık olur yeni sezonda onların çıkmazları izlenir :img-hyste
Bademgözlü
10-04-07, 22:43
Merhaba arkadaslar,
bugün Hollandaya gittim ve bütün gün foruma giremedim. Bilgisayarimi acali hemen hemen 45 dakika oluyor. Bakayim bi dedim arkadaslar ne gibi yorumlar yapmislar birde baktim sezinti arkadasim bu sabah benim onun yazdiklarini anlamamandan sikayetci olmus. Ama ben sezinti arkadasimin yazdiklarini gayet iyi anladim. Sadece olaylara benim bakis seklim daha farkli o kadar. Yoksa kimseyle bir alip veremedigim yok. Cem gibi birinede asla acimam. Zavali Filiz Cemin sayesinde karnindaki bebegi ile birlikte bu kadar zorluklar cekiyor. Zaten bu adam ruhhastasi ve artik Filize hic rahat vermeyecek. Filizin tek caresi zaten ona evet demek. Hangi ise girerse girsin adam Filizin kovulmasina sebeb olacak. Bunun farkina varan Filizde ona bu sekilde dersini vermeye calisiyor. Ne yapsin. Cem gibi birine karsi ne yapabilir? Nasil calisin. Kadin hamile ve en büyük askini kaybetmesine yine o adam sebeb. Cemden intikam almasinda ne yapsin. Polise gitse ne yazar? Kim ona inanir. Ne desin bu adam bizi iflas ettirdi dese kim inanir? Bence Filizin tek sansi bu ama insallah kiz Cemden cabuk kurtulur. Ne kendine nede bebegine zarar gelmez insallah.
Sevgilerle
69. BÖLÜM ÖZETİ
Filiz’in “evlilik teklifin hala geçerli mi” sorusuna Cem’in yanıtı ne olacak
Cem'in yanıtı ne olabilirki.. balıklama atlıyacaktır..
Amansız hastalığı nedeniyle yığılıp kalan aslı için ümitler tükeniyor mu
Senaristler bir şeye karar verdilerse yaparlar..
ama yeniden ve yeniden söylüyorum Aslı ölmesin.Ölmüş bir insanın üzerine kurulmuş bir evlilik mutlu bir şekilde sürmez-süremez..daha doğrusu gerçek hayatta sürmez. diziler genellikle masalsı bir havada anlatıldığı için "yılmaz-filiz sonsuza kadar mutlu yaşadı" mesajı verilecek muhtemelen finalde..
Filiz’in cemle yakınlaşmasını istemeyen ömer,yılmaza bebeğin ondan olduğunu söylemeye karar verir.
ömerin yılmaz-filiz ilşkisinde anahtar kişi olacağı belliydi..eğer ömer yılmaza gerçekleri söylerse ki söyleyecek gibi görünüyor 69 bölüm boyunca yaptığı en doğru haraketi yapar..
Nevzatın ortaya çıkışıyla,ilişkilerinde zorlu bir dönemece giren ömer ve feride arasında buzlar eriyecek mi
feridenin zamana ihtiyacı var bence. kafasını toplayıp kendisine gelmesi lazım. eğer ömer feridenin üzerine giderse yanlış yapar her şeyi oluruna bırakması lazım. bakalım ne olacak..nasıl olacak?
Cemden öç almak için onun gözüne hoş görünmeye çalışan filiz,ömeri cezaevinden çıkarmayı başarır.Filiz,intikam planı için attığı ikinci adımda da zafere ulaşabilecek mi
"zafere ulaşmak"la neyin kastedildiğine bağlı..cemin alaşağı edilmesinden daha önemli şeyler var..bebek gibi mesela..:img-wink:
forever_bim
10-04-07, 23:52
Söyleyebilse keşke. Ama engel çıkabilir.
Depara kalkacak engelllemek için.:img-hyste
Hastanelik olur sanırım.
mümkündür.
Engellemeye çalışacak bakalım belki başarır.
Atölyeden duyabilir.
Ya karşılaşırlar ya da Ömer Ferideyi Nevzatla görür.
Şüphelenmeye başlayabilir.
Ömer tercihimdir. Handan'a da kalabilir.
Onlar konuşma özürlü çift. İmalı laf yoksa ağızları mühürlüdür.
arkadaslar bu tahmin deyil biirisi sette gitmistii gecen hafta o fotolari ceken arkadas o söylüyoo ve dogrudurr bakin ben o aslinin varyaa acayip sinir oldum yaaaaa
arkş aslıya bişey olmuyor yılmazla fahriye hasteye ğötüyorlar sadeçe
ömer bebeyi söylemek için yılmaza ğider filiz enğel olmak için peşinden koşar koşarken ayağı takılıp düşüyor malasef dizlerileri kanıyor yaralanıyor ömer tam söylerken aslı ğeliyor yılmaza sarılıyor ömer yüzükleri ğörüyor o sırada söylemekden vaz ğeçiyor filizde ğeliyor yılmaz filize yardım ediyor orda yaaa biraz uzun oldu kusura bakmayın beyy
böyle oluyomuss gelde simdi asliyi öldürme yalaka
Tabi ne demek.. Yaparım.. :) Hiç bir yerinde psikopat kelimesi geçmeyecek.. :img-wink: En kısa zamanda elinde yada multimedia başlığında olcak.
cok
saol ya sen bitanesin valla karsiliginda dile benden nedilersen tabi boyumu acmiycak birseyler cidden cok tesekküer ederim
Moderatörün Notu: KELİMELERİ UZATMAYIN.
arkadaslar bu tahmin deyil biirisi sette gitmistii gecen hafta o fotolari ceken arkadas o söylüyoo ve dogrudurr bakin ben o aslinin varyaa acayip sinir oldum yaaaaa
ömer bebeyi söylemek için yılmaza ğider filiz enğel olmak için peşinden koşar koşarken ayağı takılıp düşüyor malasef dizlerileri kanıyor yaralanıyor ömer tam söylerken aslı ğeliyor yılmaza sarılıyor ömer yüzükleri ğörüyor o sırada söylemekden vaz ğeçiyor filizde ğeliyor yılmaz filize yardım ediyor orda yaaa biraz uzun oldu kusura bakmayın beyy
anlattığın için teşşekkürler sevgili yesimcan....:img-yes:
buyur bu kırmızıyla işaretlediğim yerden yak..:)
ömer niye söylemekten vazgeçiyor ki anlamıyorum..yüzüğe rağmen söylemeli bebeği...gerçi bu seferde aslı zor durumda kalır ama bebeği öğrenmeli artık yılmaz...
ben şimdiye kadar bir sürü dizi izledim ama hiç bir dizide olaylar böyle sakız-lastik misali uzatılmamıştı..
neden bu ısrar anlamak mümkün değil..tamam 80 bölümü doldurmaya çalışıyorlar tamam türk milleti esas çift ayrı olduğu zaman daha bi ilgiyle takip ediyor diziyi..ama bu durum artık zulüm olmaya başladı bizlere....:sad53: psikolojik işkenceye maruz kalıyoruz resmen..:icon_sorr
Sevgili denizim_ bu haber için saol..tespitleri biraz sertte olsa yerli yerinde Burhan Ayeri'nin..
Aksam Gazetesi
Burhan Ayeri'nin kose yazisindan
Ayça Erman'ın dizi analizi gecikmedi. Medyapım'ın patronuna gönderme yapmayı unutmamış. Tüm dizi yapımcılarının okumasında yarar var:
Geçenlerde tesadüfen Full Ekran programını izledik. Konuk yapımcı Fatih Aksoy'du. Yerli diziler hakkında konuşulurken Aksoy, Ihlamurlar Altında dizisi için 'Helal olsun, 70 küsur bölüme ulaştılar. Nasıl oluyor da bu kadar hikaye üretebiliyorlar, konular bulup seyirciyi ekrana bağlayabiliyorlar?' deyince gülmekten kendimizi alamadık. Bu yazım cevap niteliğinde olsun: Ihlamurlar Altında'da hikaye başa döndü. Dört kişi arasında yaşanan aşk, ilk bölümlerdeki esas kızın ölümüyle sonuçlanmışken diziye dahil edilen Cem karakteriyle yeniden eski halini aldı. Filiz'in ağabeyini canlandıran Ömer, Yılmaz ve sevdiği kadını ayırmak için elinden geleni yaptı. Yılmaz sevdiğine kavuşamadı ve bu süreçte aşkı yüzünden hapse düştü. Şimdiki bölümlerde kötü adam Cem ve o da türlü entrikalarla Yılmaz'ı saf dışı bırakmaya çalıştı ama başaramadı. Bu sefer de Ömer, varoşlarda yaşayan dadıya aşık oldu. Ömer de dadı Feride'nin belalısı yüzünden hapse atıldı. Bu dizide sürekli 'Zengin kız-fakir prens' edebiyatı yapıldı. Yani sınıf çatışmaları ekrana getirilirken Filiz'in annesi Handan'ı, bu aşkları her zaman engellemeye çalışan gözü yaşlı kadın karakteri olarak izledik. Bu esnada ölümler, adam kaçırma, hastanelere düşme, tehditler, şantajlar, imkânsız aşklar, yanlış anlamalar, çocukları olmayan ailenin evlat alma girişimleri var. Yani bütün yerli dizilerde görmeye çalıştığımız hikayeler hep burada. Demek istediğimiz, bu bölümlere kadar gelindiyse, diğer yerli dizilerin -Acı Hayat da dahil- konularını kullanarak geldi. Ortada ne yeni bir hikaye ne de özgün eser var. Eğer bu başarı olarak kabul ediliyorsa biz almayalım.
TOPLUCA HASTALANDILAR
Başka bir örnek vermek gerekirse, son zamanlarda yerli dizi senaristleri hikaye bakımından çıkmazlarda oldukları için bu sefer kahramanları birer ikişer hasta yaptılar. Elveda Derken'de Lale ve Ihlamurlar Altında adlı dizide ise Zeynep Beşerler'in canlandırdığı karakterlerin beyninde tümör tespit edildi. Şöhret'te Gülşen rahim kanseri olurken, Gümüş'te de Gümüş göğüs kanserine yakalandı. Tuhaf olan durum ise, her yerli dizide aynı anda kahramanların başına benzer olaylar gelmesi.
off bende bi anlaya bilsemm yaa aslinin hayatimi ömer icin önemli yoksa kizkardesinin mutlulugu yiyenin gelecegi mi önemlii hic anlamiyorumm yaaa....zaten fotolardada gördükk asli filizi o halde dizlerii koniyomuss kizin ya cnmm benimm ama aslii daha bidee yilmazin koluna giriyo onu bosverr 32 disini gösteriyoo sankii sahilde günesleniyo gibide yayilmiss resmen nisbed yapiyo yaa gelde catlama bu bölüm kime sinir olucagimm belli oldu herzamanki gibi asliyaa kiz bi yapistii insan ayiramiyoo........
öncelikle sevgili kursuninin hikayesimi desem öyküsümü desem harikaydi ya cidden cok güzel yazmissin gönlüne saglik valla herseherinde dikkat ediyorumda harkli duygulardan yola cikarak belli biyerde sonluyorsun yani nekadar harkliolsada aslinda ayni gibi yada ben öyle hissetim.........
aaaaa sevgili filizimi unuturmuyum sende yine döktürmüssün cok beyendim valla yine bir harika olmus......
Gelelim korkulu rüyamiz sorulara artik soru cevaplamak bir adet oldu hergün birseyleri cevapliyoruz ama malesef bir ilerleme yok hala neyse....
tabiki söyleyemiycek ya filiz engel olur yada büyük ihtimal nisani ögrenir.....
bence filiz ve ömer tartisacaklar oda sinirle ben yilmaza gidiyorum bu oyuna artik bir son verelim der ve gider filizde engel olmak icin arkasindan kosar yolda düsecegi icin belkide yetisemez sanirim böyle gelisir olaylar ....
Valla asli düstügü yerden kalksa neolur kalkmasa ne olur bunun bize hicbir sekilde faydasi olacagini sanmiyorum ama sanirimki hastanelik falan olmaz nede olsa bizim dizide yaralaniyorlar ertesi günü taburcu yani aslininda önemli birseyi olmadigina göre büyütülecek birsey yok.......hastanede eger yilmaz cem ve filizi görürse neolur bu varsayim aslinda güzel belki oglu olacagini bile ögrenebilir bende cok uctum ya gece gece yilmaz bu gidisle cocugu askere giderken bile zor ögrenir.....
bu bölüm herkez ögrenir herhalde, gerci mahallelide bu konularda pek bi meraksiz daha filizin hamileligini bile ögrenen yok aslininkinide baya bi sonra ögrenirler herhalde
5- ömer filizin cemle ilgili evlilik teklifini ve planını duyunca ne yapar ve filizi durdurabilecek mi?
ömer valla yine parlar sonra da yine söner herhalde ama belkide bu olaydan sonra söylemeye karar verir...
ya simdi bu bir varsayimmi yoksa gercekmi ????????
gercekse ya feride yada müjgan dan ögrenir
Senaristeler güzel seyleri katletmede bir numaralar yani birakin filiz ve yilmaz mutlu olamiyor, kerem ve nalan mutlu olamiyor, salih ve fahriye mutlu olamiyor, ali ve sema mutlu olamiyor, garip ve handan mutlu olamiyor, bari feride ve ömer mutlu olsun ama yok illa güzelseyleri mahvetmek zorundalar........Ama sanirim bizimkiler bu bölüm barisirlar feride yada ömer biraz altan alirsa kesin barisirlar cünkü onlar en azinda bazi ciftlergibi konusma ve anlatma özürlü degiller.....
Sanmam cem bu bölüm bulutlarin üstünde ya bide nevar,ben yavas yavas aciyorum bu ceme ya adam hasta gibi zaten hastada cok asik kiza ya filizde biran önce alsinda intikamini rahatbiraksin adami ......
yilmaz bebegi ögrenecekmi diye bir soru bence busaaten sonra kimin söylice artik okadarda önemli degil kim olursa olsun yeterki artik yilamz ögrensin bizde kurtulalim ciden kabak tadi verdi yani 70 kadar beklicem yok daha hala ögrenmedi dizi saatinde kendimi banyoya kitleticem ......
valla nikahdan sonra filiz icin söylicek fazla bir söz kalmaz daha önce tebrik etti mutluluklar diledi simdide bir yastikda yaslanin der herhalde tabi bu söz asli icin nekadar gecerli onu zaman gösterecek ayrica acaba ayni yastikta yatacaklarmi buda baska bi soru tabi........
Sevgili mistaa,
Tesbitlerde dogruluk payi var da, biraz da maddi hata var. Mesela "Ömer, Yılmaz ve sevdiği kadını ayırmak için elinden geleni yaptı" veya "Ömer de dadı Feride'nin belalısı yüzünden hapse atıldı" gibi..Bu elestiriyi yapan sanirim bir okuyucu. Burhan Ayeri'nin kosesine arasira yazip, cesitli programlari elestiriyor. Belli ki diziyi bizim kadar detayli izlemiyor . Yine de forumda da hep dedigimiz gibi bizim dizide her olayin mutlaka en az iki kere yasandigini iyi tesbit etmis.
Sevgili mistaa,
Tesbitlerde dogruluk payi var da, biraz da maddi hata var. Mesela "Ömer, Yılmaz ve sevdiği kadını ayırmak için elinden geleni yaptı" veya "Ömer de dadı Feride'nin belalısı yüzünden hapse atıldı" gibi..Bu elestiriyi yapan sanirim bir okuyucu. Burhan Ayeri'nin kosesine arasira yazip, cesitli programlari elestiriyor. Belli ki diziyi bizim kadar detayli izlemiyor . Yine de forumda da hep dedigimiz gibi bizim dizide her olayin mutlaka en az iki kere yasandigini iyi tesbit etmis.
söylediğin yerlerde bariz hataları var doğru...:img-yes:
ama yazının özünde doğru yerler parmak basılmış..
diğer yandan "her olayın iki kere tekranlanması" durumu her dizide oluyordur muhtemelen. biizim asıl odaklandığımız dizi I. A olduğu için...X dizideki çarpıklığı görmezden gelebiliyoruz..
biz ı.a fanları dizimizi öyle bir yere koydukki. bu seviyeden biraz aşağı düştüğü zaman sertçe elşeştirip "benim sevdiğim dizi bu değil" diyebiliyoruz sıkça.. Fan psikolojisi işte..:img-cool2
Bademgözlü
11-04-07, 05:54
off bende bi anlaya bilsemm yaa aslinin hayatimi ömer icin önemli yoksa kizkardesinin mutlulugu yiyenin gelecegi mi önemlii hic anlamiyorumm yaaa....zaten fotolardada gördükk asli filizi o halde dizlerii koniyomuss kizin ya cnmm benimm ama aslii daha bidee yilmazin koluna giriyo onu bosverr 32 disini gösteriyoo sankii sahilde günesleniyo gibide yayilmiss resmen nisbed yapiyo yaa gelde catlama bu bölüm kime sinir olucagimm belli oldu herzamanki gibi asliyaa kiz bi yapistii insan ayiramiyoo........
Öyle hakklisinki. Bende bu asliya sinir oluyorum.
valla eskiden bu dizi için cuma günü tüm randevularımı iptal ederdim hiç bir yere gitmez oturur evde;sabırsızlıkla dizimin başlamasını beklerdim ama dizi öyle bir hale geldiki midem bulandı desem yeridir! çok uzattılar bu kadar yanlış anlaşılmalar,yalan dolan diziden uzaklaştırdı beni! bilmiyorum diğer arkadaşların durumu nedir? ama geçen hafta izlemedim ben diziyi hoş iyiki de izlememişim bişeyin değiştiği yok aynen devam! bu haftada izlemeyecem,artık cumaları planlarımı ıhlamurlar altında'ya göre ayarlamıyorum! soğuttular ve abarttılar artık izlenmez hale gelmeye başladı canım dizi! nediyim tek kelimeyle yazıkk!!
forever_bim
11-04-07, 08:53
Arkadaşlar fragman yok sanırım. Neyse ben de eleştiriyi okudum. Neden Acı Hayat'la aynı diye diretirler hiç anlamam. En basiti orada baştaki aşk yani Nermin Mehmet aşkı dizi sonuna kadar devam ediyor. Bizde Yılmaz Elif bitti Yılmaz Filiz aşkı yaşandı, nerdeyse Yılmaz Aslı aşkı yaşanacak.:icon_whis
Acı Hayatta Ender Nermin'e ölümcül bir dayak attı, Ender Nermin'e hile ile tecavüz etti, ilaç verip. Bizde Elif'le Ömer arasındaki ilişki hep belli bir seviyenin çok üstünde seyretti. Elif istemedikçe Ömer ona dokunmadı bile. Ne de şiddet uyguladı. Ender ve babası Acı Hayatta hep pis işler çeviriyorlar. Bizde Tekiner Ailesi haram para kazanmadı.
Bunlar sadece aradaki farkların bazıları. Artık eleştirmenler de sırf eleştirmek için yazmasınlar. Oturup izlesinler. Ömer Nevzat yüzünden değil, çekleri ödeyemediği için hapse düştü. Ömer Elif'i elde etmek için herşey mübah demedi, Elif'in onu tercih etmesi söz konusuydu.
offf offf filizim yaraba basma be arkadaşim ben asla nikah olmasi ni istemiyorum ve halda inanamiyorum oyüzden bu sororu cevaplamak beni sinir ediyor
sorular için sagol filizim devamini bekleriz sayende form biraz canlaniyor
inşallah fragman bu akşam cıkarda bizde yarini beklemeye gerek kalmaz
sevgili medsulüm cnm valla o yara beni de dağlıyor inan bende senle aynı fikirdeyim bende inanmak istemiyorum hatta o bölümlerde kalpten gitmezsem iyidir sinir etse de izleyeceğiz şimdiden alıştımamız lazım kendimizi de ben sonrası için ne yapacaklar onu merak ediyorum eğer nikah masasına giderse yılmazı damatlıkla görürsem ne anlamı kalır benim FİLİZYILMAZ istememin burada o kadar cebelleşiyorum inan bende çok üzülüyorum:icon_sorr
rice ederim sizler de beğenip cvpladığınız için senin nezdinde herkese tüm forumdaşlarıma teşekkür ediyorum:img-yes:
yeni soruları birazdan ekleyeceğim (sevmediğim bir konu ama fikizrlerinizi merak ettim)
beni kalp krizinden götürür bu sahneler ama hala inanmak istemediğim için nedenini, nasılını ve niyesini bu yüzden sizlerin de düşüncelerini merak ediyoruum şu olmayasıca NİKAH la ilgili görüşlerinizi:img-yes:
1- yılmaz - aslı nikahının gerekçesi nedir ve mantıklı bir açıklaması var mı? (anlamamakta direniyorum)
2- yılmaz bula bula aslı kızı mı buldu başka birisi yokmuydu? (ne biliyim şirketinde, sokakta kafa dinlemek için gittiği yerlerde)
3- "nikahta keramet var" derler bu söz yılmaz - aslı nikahı için ne kadar geçerli?
4- aslı kızın bu teklifi kabul etmesi bencillik değil de nedir? (bile bile lades dedi ya o yüzden)
5- nikah olursa ve malum replikler olursa FİLİZYILMAZ mutlu sonu istermisiniz ya da aslının ölümü sonrası?
herkese teşekkür ederim...
forever_bim
11-04-07, 09:24
Arkadaşlar elimizde bulunan resimlerin hangisi set arasından hangisi diziden bilmiyoruz değil mi? Tahmin yürütüyoruz. Umarım Filiz yetişemeden Ömer söyler. Yılmaz'ın Aslı ile olan evlilik durumu pek bir etken olmamalı bence. Eğer dizinin hemen başında söylemeye karar verirse zaten Aslı'yı daha doktora götürmeleri lazım. Muhtemelen hastaneye gitme durumu olacağından söyleyemeyecek. Artık söylensin şu bebek.
forever_bim
11-04-07, 09:29
1- yılmaz - aslı nikahının gerekçesi nedir ve mantıklı bir açıklaması var mı? (anlamamakta direniyorum)
Valla onu Yılmaz'a sormak lazım. Dört yıl bekleyen adam bir anda yangından mal kaçırır gibi evlenme ihtiyacını neden hissetti diye.
2- yılmaz bula bula aslı kızı mı buldu başka birisi yokmuydu? (ne biliyim şirketinde, sokakta kafa dinlemek için gittiği yerlerde)
Bunu da senaristlere sormak lazım.
3- "nikahta keramet var" derler bu söz yılmaz - aslı nikahı için ne kadar geçerli?
Nikahta keramet mi garabet mi var göreceğiz:img-hyste
4- aslı kızın bu teklifi kabul etmesi bencillik değil de nedir? (bile bile lades dedi ya o yüzden)
Burdaki bencil Yılmaz. Bencilleri karıştırmayalım.
5- nikah olursa ve malum replikler olursa FİLİZYILMAZ mutlu sonu istermisiniz ya da aslının ölümü sonrası?
Nikah olmasa da zaten bu ilişki Aslı Yılmaz birlikteliği ile yeterince darbe aldı. Beyinsel anlamda aşka ihanetler yapıldı. Karşılıklı çok ağır ithamlar yapıldı. Katillik, namussuzluk gibi.
herkese teşekkür ederim...[/QUOTE]
tolgahuzur1
11-04-07, 09:34
nikah işeri güzel işlerdir.. ama bu bizim dizi için geçerli değil... hele aslı-yılmaz için hiç değil... bir nikah olacak oda belli....:good: sevgili filizim+y çok entresan sorulardı:img-hyste ellerine sağlık...
gerekçesi belli yılmaz yoğurdu üfleyerek yemek isitiyor..vede artık mantıklı olması gerektiği için aslıyı seçti.. bence iyide yaptı.. zaten böyle nikah işlerin mantıklı bir açıklaması olmaz..
bak bu yanlış birşey.. iş yerinde ki bir kişiyle birşeyler yaşamak bana doğru gelmiyor.. artık kimseye güven yok... bir holding patronu dışarıdan gezerken çok dikkat etmeli ki başına bir iş gelmesin.. gerçi bizimki gazide geziyor..:img-hyste halktan geldiği için birşey olmaz.. ama mahallede güzel kızlar vardır muhakkak dediğin gibi olabilirdi..
valla keramet bitti bu ilişki için.. aslıyı öldürecekleri kesinleşti.. bana öyle geliyor ki imza atılmadan öncce birşey olacak ve bu iş olmayacak...
yani pes... size bir erkek hemde sevdiğiniz bir erkek teklif etse szin cevabınızı ne olurdu merak ettim?? niye bile bile lades olsun ki aslı hasta olmasaydı da sen o zaman görseydin gerçek ilişkiyi.. dua edin ki aslı ölüyor yoksa çekeceğiniz vardı...
artık istemesekte olacak.. ama yine diyorum bu iş evet deme işinde biter.. aslının ölmesini istemem tabi ki ama elden başka bir çare gelmez.. yoksa bu çiftin barışması çok zor..
var :) ben anlıyorum hiç zor olmuyor :)
walla o denk geldi. kime niyet kime kısmet:)
çok geçerli bir de aslı yaşamayı başarabilirse daha da güzel olacak :)
umut dünyası bu dünya herkes kendi rüyasında herkes kendi hülyasında (kayahan)
isterim. :img-yes: 3.sorunun cevabına bakılırsa bu cevap tezat teşkil edebilir olsun bu dizide neler oldu neler... ben kendimle çelişmişim çok mu :img-hyste
forever_bim
11-04-07, 09:40
Euro D Yabancı Damat'ın fragmanını verip direk cumartesi olan fragmana geçti. Ne kadar kötü bir yayıncılık anlayışı!!
ben de cvplıyım:) filizim yani soruları sordun da cvpları da bir o kadar uzun senle gerçekten işimiz var ama fena değildi:img-wink:
Bence hiçbir mantıklı açıklaması ve gerekçesi yoktur, tekrar ediyorum “birilerinin mutsuzluğu üzerine kurulacak mutluluk yıkılmaya mahkumdur enin de ya da sonunda” inatla anlayamıyorum ne yılmazın yaptığını ne de aslının bile bile kabul etmesini şimdiden nkah hazırlıklarını izlemek beni delirtecek ahh yılmaz ahhhh:icon_whis
Evet ya o kadar karizması var yakışıklı da, hem aslı kızı da tanıdığını düşünmüyorum neyi sever, nelerden hoşlanır ya da zorluklarda tepkisi nedir açıkcası yılmaz çok da tanımadığı birisiyle evlenmeye çalışıyor.:icon_sorr
Yılmaz için de aslı kız içinde nedense bir keramet göremiyorum, nedeni ise çok açık olmayacak duaya amin demekten başka birşey değil, yılmazın uykusu bebeğin kendisinin olduğunu birde oğlu olduğunu duyunca uyanacak uzun zamandır uyuduğu uykusundan merakla bekliyorum, o zaman anlayacak yanlış yaptığını ve aslı kızla içten bir konuşma yaparak haksızlık ettiği sevdiğine ve bebeğine dönmesini bekliyorum.:icon_sorr :icon_sorr
Bana kızacak olan arkadaşlar var ama yine yazacağım bence bencilliktir her ne kadar yılmaz zorlar gibi görünse de aslı kızda aşkına yenilse de, sonuçta yılmazın gözlerinden anlamalı kendisini onun onu sevdiği gibi sevmediğini ve gönlünün filizden başkasına açılmayacağını biliyordu ilk gitmek istediğinde de kendini düşünüp kaldı sonra da yılmazın hata yaptığını bile bile evet dedi teklifine, kesinlikle yılmazı düşünmeden kalkıştı aslı kız buna kendi mutluluğu için yılmaz benim yanımda olsun da sevmese de olur halbuki yılmazı seviyorsa yılmazın için yandığını da bilmeliydi, dahası beklemeliydi ama yapmadı bencil işte, diğer bencile aynı bencillikle cvp verdiği için:img-yes:
Nikah olursa bende yavaş yavam ümitlerimi tüketeceğim gibi ama yine de sahneleri görmek istiyorum yılmazımdan umut kırıntıları görmek istediğimden sanırım en ufak ışıkta nikahta olsa ben yine FİLİZYILMAZ derim sanırım ama replikleri duyarsam yılmazı ne yaparım Alla bilir:img-wink:
aslının ölmesine kesinlikle karşıyım ama çunu da kabul etmiyorum birinin ölümü üzerine kurulan mutluluk deniyor bence bu mutluluk çoktan olması gereken ama bir türlü sınanmaktan buna sıra gelmeyen bir aşkın sonucu olarak ne olursa olsun kim girerse girsin diziye 3. şahıslardır buna engel olması kadar saçma birşey olamaz, zaten güzide çiftim yeteri kadar mutsuz olmadılar mı bırakalım da artık bazen kendileri bazen de dış etkenler yüzünden kaybettikleri mutluluğu bebekleri ile birlikte yeniden yakalasınlar:img-yes:
----ben tamamen yılmazın çivi civiyi söker mantığıyla hareket ettiğini düşünüorum .Böyle bi sözde doğru olmadıgından bu nikahın mantıklı hiç bi gerekçesi yok.Mutlu olabilceğine İNANIYO:img-hyste
----ne farkeder ha aslı ha başkası .Bana göre ilişkiye başlama mantığı ynlış..
---- % 0:img-hyste :img-hyste
----çok buyuk bencillik ama bi bakımdan seven insanda karşısındakinden gitme düzelicem diye bi laf duyduktan sonra kolay kolay gidemez...
----Burda iş senaristlere biraz düşüo çünkü o repliklerden sonra bizi inandırmaları zor olabilir ama Aslının ölmesini istemiyorum ,filizle yılmazın birbirine ne kadar aşık olduğunu görüp çekip gitmesini istiyorum.
teşekkürlerr filizim+y
Arkadaşlar elimizde bulunan resimlerin hangisi set arasından hangisi diziden bilmiyoruz değil mi? Tahmin yürütüyoruz. Umarım Filiz yetişemeden Ömer söyler. Yılmaz'ın Aslı ile olan evlilik durumu pek bir etken olmamalı bence. Eğer dizinin hemen başında söylemeye karar verirse zaten Aslı'yı daha doktora götürmeleri lazım. Muhtemelen hastaneye gitme durumu olacağından söyleyemeyecek. Artık söylensin şu bebek.
sevgili modum bence ömere söyletmeyecekler ilkinde nikah gününü öğrenecek gibi sonra da filizin gelişiyle ömer susacak bunu handana yaptıracaklar çünkü en mantıklısı bu, hain plan onun işiydi düzeltmek de ona düşer:img-yes:
ömer için etken olmamalı ama filizin bunu bildiğinden dolayı söylemekten vazgeçtiğini de düşünebilir kafası karışıkken söyleyip söylememek için filiz gelir, aslının hastanelik bir durumu yok gibi hastane de olsa ömer onları mı bekleyecek orada gerçi arada sahne de olabilir ama bence aslı hastaneye götürülmeyecek gibi, bence de söylensin ama lütfen HANDAN:img-yes:
forever_bim
11-04-07, 09:47
2005-2007 yapılan dizilerde....
En çok nikah günü alıp bir türlü evlenemeyen karakter ödülü------->>>YILMAZ.
En çok ve saçma hatayı peş peşe yapan karakter ödülü--------->>>FILIZ.
En çok yaralanan ama ölmeyen dizi karakteri ödülü------------>>>ÖMER.
herkese günaydın öncelikle....
klasik liman taktiği...mantık evliliğini doğru bulurum ama hala başkasını severken çok ama çok yanlıştır...
Aslı hemen dibindeydi zaten ee seviyoduda başka birine bakınmadı Yılmaz...
3- [B]"nikahta keramet var" derler bu söz yılmaz - aslı nikahı için ne kadar geçerli?
hayatımda duyduğum en saçma cümle...evlenince seversin evlenince düzelir v.b...kimse değişmez..nikahta keramet falan yoktur...
bencillik değil bence..bigün onu sevebileceğini düşünüyo...istediği bütün ilgiyi de gördü hayal ettiğinden fazlacana...
bu konuda cidden kararsızım daha da saçmalayacaklarsa mutlu bitmesin en azından bizamanlar büyük aşk yaşamışlardı diyelim...fazlaa tükendi bu ilişki saygı bile kalmadı...
nikah işeri güzel işlerdir.. ama bu bizim dizi için geçerli değil... hele aslı-yılmaz için hiç değil... bir nikah olacak oda belli....:good: sevgili filizim+y çok entresan sorulardı:img-hyste ellerine sağlık...
yani pes... size bir erkek hemde sevdiğiniz bir erkek teklif etse szin cevabınızı ne olurdu merak ettim?? niye bile bile lades olsun ki aslı hasta olmasaydı da sen o zaman görseydin gerçek ilişkiyi.. dua edin ki aslı ölüyor yoksa çekeceğiniz vardı...
nikah işleri elbette en güzel en hayırlı işlerdir ama seninde dediğin gibi taraflar yanlışsa geçerli değil bu durum olacaksa da olması gereken kişilerle olması gerekir değil mi? demek enteresan aynalı sağolsun ondan kaldı enterasanlıklar:)
bu soruyu bana yönelterek sormuşsun cvplıyım benim sevdiğim erkekse ama o başkasını seviyorsa inan mantığımla hareket ederdim gerçek hayat elbette farklı dizideki hayattan ama o an için en mantıklı kararı verirdim merakınız gitmiştir umarım:img-yes: valla aslı hasta olmasa da (keşke hiç olmasaydı) bu ilişkinin yürümeyeceği aşikardı zaten hele de yılmaz gerçeği öğrendikten sonra
dua falan ettiğim yok aslıdan eçekeceğim hiçbirşey yok kızı zaten takmıyorum..
forever_bim
11-04-07, 09:56
Sevgili Filizim;
Handan'da gram yürek olsa gider kendi kızına olayı tam anlatırdı. Rapor aldığını söylerdi. O yüzden ben inatla ilk seferde değilse bile Ömer söyleyecek diyorum.
Ayrıca 63. Bölüm Fragmanında Ömer Cem'in ofisini bastığında herkes Ömer birşey diyemez Cem onu kandırır demiş ters köşe olmuştu. Ek olarak Ömer önceden de ima etti, bu sefer söyler bence. Handan Yılmaz öğrensin diye herhangi bir çaba göstermedi. Hastane parasını ödemesi bile durumu değiştirmedi.
gülbeşeker
11-04-07, 10:02
Yılmaz 70.bölümde müjganların evine handanla konuşmaya gidiyor ya da kimle konuşmaya gittğini bilmesek de evde sadece handan var eğer bu zamana kadar yılmaz bebeği öğrenmemişse handan bu konuşmalarında bişeyler söyler mi?Şu konuda sevgili forever_bime katılıyorum handan bebek konusunu yılmaza söylemeyi hiç düşünmüyor, ömer ondan daha çok istekli hatta filize hapisanedeyken bile bu konudan bahsetti.
2005-2007 yapılan dizilerde....
En çok nikah günü alıp bir türlü evlenemeyen karakter ödülü------->>>YILMAZ.
En çok ve saçma hatayı peş peşe yapan karakter ödülü--------->>>FILIZ.
En çok yaralanan ama ölmeyen dizi karakteri ödülü------------>>>ÖMER.
sevgili modum izninle eklemeler yapayım
En çok düzgün, hiçbir hatası olmayan karakter ödülü-------- FERİDE
En çok acı çeken ve mutsuz olan karakter ödülü---------- FİLİZ
En çok kadınlar tarafından sevilen karakter ödülü ---------- YILMAZ
En çok seven karakterler ödülü -------- FİLİZ-YILMAZ-ÖMER- FERİDE
En çok çocuklarının hayatına müdahale eden anneler ödülü------- HANDAN, MÜJGAN
En çok entrika çeviren ama bir türlü açık vermeyen kötü adam ödülü----- CEM
En çok sevilen herkes tarafından kabul gören iyi kadın ödülü------ ASLI
umarım kızmamışsındır benim de aklıma bunlar geldi:img-wink: :img-wink:
forever_bim
11-04-07, 10:09
Sevgili gülbeşeker;
Zaten madem dostluk Ömer'le Yılmaz arasında kurulacak Ömer söylesin bebeği. Yılmaz Ömer'e rapor getir sana inanayım dermiş:img-hyste Raporsuz gelene inanmam dermiş:img-hyste
Handan istekli değil söylemeye. Bak Ömer'e kan bulmak için Yılmaz canını dişine taktı sayın Handan Hanım kupkuru teşekkürle yetindi. Filiz'in zaten hiç söyleme gibi bir niyeti yok. Ömer söylemeli bence. Hem de biraz sert bir şekilde söylemeli. Kardeşini savunur nitelikte bir konuşma olmalı.
gülbeşeker
11-04-07, 10:10
beni kalp krizinden götürür bu sahneler ama hala inanmak istemediğim için nedenini, nasılını ve niyesini bu yüzden sizlerin de düşüncelerini merak ediyoruum şu olmayasıca NİKAH la ilgili görüşlerinizi:img-yes:
herkese teşekkür ederim...
1-Dizi uzayacak olsa senaristler bu mantık evliliğne bir sebep bulurlardı ama finale 10 bölüm kala aslı-yılmazın evlenmesi bana çok saçma geliyor.
2-Aslıyla iyi anlaştı,tam filizn başkasından hamile olduğunu sandığı sırada karşısında aslı vardı,ayrıca kendisini kendisini karşılık beklemeden seviyordu.
3-Bu söz kesinlikle aslı-yılmaz için geçerli değil.
4-Bir nevi bencillik ama aslı kızımız yılmaz ona en ufak bir yakınlık gösterdğinde bile çok mutlu oluyor aklını değil de kalbini dinledi bu ilşkide yılmaz biraz daha fazla bencilce davrandı.
5-Ben senaristlerin olayları güzel bir şekilde bağlayacaklarına inanıyorum bu zamana kadar filiz-yılmaz mutlu son olsun istedim ve hala da istiyorum.
Sorular için sağol filizm
Kıraç'ın bir parçası var sözleri tam uymuyo ama şu kısmı var '' yarınımdan umutsuzum razıysan gel benimle..'' Yılmazın Aslıya teklifi böyle bir tekliftir Aslı herşeye razıdır...söylenecek çok da bişey yoktur...
Sevgili Modum,
kesinlikle haklısın handan konusunda ama ben de diyorum ki bu oyunu yapan handan dolayısıyla bunu düzeltecek yine handan olmalıdır, şimdi ömer yılmaza söylerse yılmaz filize inanmadı ömere mi inanacak yani ömer bu olayı annesinin tezgahladığından da bahsetmeli ki yılmaz inanabilsin eğer bunu anlatmazsa yılmaz ömere inanması saçma olur bence, çünkü sevdiğine inanmadı ki abisine inanıyor ki ömerin onu sevmediğini düşünerek yine inanmayabilir ömer
--- bunu annesinin yaptığını söyleyerek başlamalı hatta rapaor olayını söylemeli
--- filizinde rapordan haberinin olmadığını ve ondan şüphe ettiği için söylemediğini
--- eğer daha da inanmıyorsa annesi ile konuşmasını istemeli
yoksa söylese bile yılmaz filize değil abisine inanmış olacak yani dediğin gibi ben ömerin olmasını da isterim bunu açıklayanın çünkü filize karşı herzaman karşı çıktığı bu aşka en azından ilk desteğini görmüş oluruz nasıl olur güzel olur ama dediğim gibi bu olayın muhatabı handan her ne kadar açıklamayacak gibi dursa da yılmaz onun ağzından duymadan kabul etmeyecek doğruluğunu tiyo olarak gelenlerde de öyle gibi:img-yes:
tolgahuzur1
11-04-07, 10:15
NİYE bebek işini yılmazın öğrenmesi için çaba gösteriyorlarki?? bırakın adam mutlu olsun canım... hem yılmaz bebek için filize dönmesin diyenler şimdi de bebeği öğrensin diye can atıyorlar... bu nasıl iş anlıyamadım..filiz söyliyeceğini söyle yılmaz anlıyacağını anladı... ee daha bu kadar çabanın ne anlamı var.. ömer değilmiydi bu bebği yılmaz öğrenmemeli diyen.. şimdi de iyilik meleği oldu başımıza... valla keşke öğrenmese de yılmaza yeni bir gelin adayı bulsak..:img-hyste
forever_bim
11-04-07, 10:19
Sevgili Filizim
63. bölümü izledim dün. Handan Ömer'e rapordan bahsetmedi. Herşeyi Cem'le tezgahladık dedi. Rapor aldığını Ömer'e de söylemedi.
Sevgili Tolga
Senin güncellenmen lazım hakikaten. Ayrıca kendi adıma hakkı olduğu için Yılmaz bu bebeği bilmeli demiştim. Yoksa zaten bildiğiniz gibi Aslı'dan sonra Ayşegül var meraklanma:img-hyste
ben şunu anlamıyorum maalesef. yılmaz bebeği öğrenince aslıyla evlenmekten vazgeçip filizin peşinden koşacaksa ve filizde eninde sonunda af edecekse bu filiz hanımın başından beri karşı olduğu bebek için bana dönmesin mantığına ters bir durum olmayacak mı? "bebek aralarında ki yanlış anlamaların düzeltilmesi için bir vesile olacak sadece", o yüzden "bebek için dönüş olmaz bu" denecek ise bebek olmasaydı ne olurdu diye sorsam :) zaten bebek olmasaydı bu sorunlar olmayacaktı,yılmaz filizi affetmeye başlamıştı denecek.e buda gayet mantıklı bir cevap olacak :) o zaman ben bu kadar yazıyı niye yazdım daha doğrusu niye kendim çaldım kendim oynadım.biz kimiz, nerdeyiz, kosmos neyi ifade ediyor gibi sorularla gündemi değiştireyim bari. :img-hyste ne bileyim bugün kafa kelle :) akşam kara kargalarla maçımız aklım orda.:img-hyste :img-hyste yerim filizi yılmazı ne halleri varsa görsünler :img-hyste
[B]Sevgili Filizim
63. bölümü izledim dün. Handan Ömer'e rapordan bahsetmedi. Herşeyi Cem'le tezgahladık dedi. Rapor aldığını Ömer'e de söylemedi.
Sevgili Hasanım,
ben o kısmı atlamış olabilirim o zaman yılmaza sadece çocuğun ondan olduğunu, filizden şüphe ettiği için filizin yılmaza yalan söylediğini söyleyecek o zaman ama yine de yılmaz inanmasa haklı neden dersen rapordan haberi olan yılmaz ve handan dolayısıyla ömer yine akıl bulandırabilir ama yılmaz handan dan duymadan inanmayacak gibi duruyor benim atladığım başka bir nokta mı var acaba çünkü ömerde yine söylem olarak çıkacak yılmazın karşısına burada delil olan rağordan bahsedilmeyecekse o zaman ne anlamı kalır ki, yılmaz yine bildiğini okur filiz bana öyle olmadığını söyledi şimdi senin bu yaptığın ne der...
gülbeşeker
11-04-07, 10:31
Sevgili Hasanım,
ben o kısmı atlamış olabilirim o zaman yılmaza sadece çocuğun ondan olduğunu, filizden şüphe ettiği için filizin yılmaza yalan söylediğini söyleyecek o zaman ama yine de yılmaz inanmasa haklı neden dersen rapordan haberi olan yılmaz ve handan dolayısıyla ömer yine akıl bulandırabilir ama yılmaz handan dan duymadan inanmayacak gibi duruyor benim atladığım başka bir nokta mı var acaba çünkü ömerde yine söylem olarak çıkacak yılmazın karşısına burada delil olan rağordan bahsedilmeyecekse o zaman ne anlamı kalır ki, yılmaz yine bildiğini okur filiz bana öyle olmadığını söyledi şimdi senin bu yaptığın ne der...ömer yılmazın kafasını karıştırır yine yılmaz da bütün gerçekleri öğrenmek için kendisine bu yalanı söyleyen handanla yüzleşir o da gerçeği anlatır(sahte rapor v.s.) yani bu bebek olayının öğrenme süreci ömerle başlayıp handanla son bulur bence.
forever_bim
11-04-07, 10:32
Sevgili Filizim bak repliklerini de ben yazmışım o sahnenin:)
63. Bölüm. Handan'ın vicdan azabıyla yaptığı itiraf.
ÖMER: Anne, ne yapıyorsun burada? Ne oldu? Neyin var?
HANDAN: Filiz odasında mı?
ÖMER: Evet.
HANDAN: Öyle bir hata yaptım ki. Tamiri mümkün değil oğlum. Vicdanımı susturamıyorum. İçim çok dolu Ömer. Nasıl yaptım ben bunu kızıma.
ÖMER: Anne. Bak beni korkutuyorsun.
HANDAN: Yılmaz çocuğun Cem'den olduğunu sanıyor. Halbuki Cem'le ikimiz yaptık herşeyi. Filiz'in o adamdan kurtulması için yaptık. Yılmaz'a gittim ve kızım başkasından hamile dedim.
ÖMER: Anne sen bu kadar ileri gitmemeliydin.
HANDAN: Biliyorum. Filiz'in hep Cem'le evlenmesini istedim. Geleceğini mahvetmesini seyredemezdim. Ama pişmanım. Çok pişmanım oğlum.
ÖMER: Bak tamam ben de Yılmaz'dan hoşlanmıyorum. Hem bunun için bir sürü nedenim de var. Ama böyle olmaz. Yani bu yaptığın korkunç bir şey. Gel sen bu yükü daha fazla taşıma ve en kısa zamanda Filiz'e açıkla durumu.
FİLİZ: Bana neyi açıklayacaksın anne?
ÖMER: Annem anlatacak sana şimdi Filiz. Ben sizi yalnız bırakayım.
yılmaz filize bebek için mi dönüm olacak bakalım sorularda açığa çıkar bu
1- yılmaz filizi sevmiyor mu ve aşkı tamamen bitti mi?
2- yılmaz filizle başbaşa kaldığında yüzüğünü saklamasında ki neden neydi?
3- yılmaz her gördüğünde filize bakışlarıyla neler anlatıyor?
4- filiz hamile olmasa zaten yılmaz filize dönmeye hazır değil miydi?
5- yılmaz filize duyduğu kızgınlık, kıskançlık ve öfkeyle aslı kıza yaklaşmadı mı?
6- yılmaz filizden aldığı cvpla evlenme teklifi, cemle gördüğünde de nikah günü almadı mı?
7- yılmaz bebeğin kendisinden olduğunu öğrendiğinde filize dönmek istemeyecek mi, bunun nedeni sadece bebek mi sizce?
8- yılmazın bu yaptığı sadece filize duyduğu öfke ve kıskançlık değil de nedir?
9- yılmaz filizi kaybetme korkusu yaşamıyor mu?
10- yılmazın beklediği en ufak umut kırıntısı yok mu sizce bu aşkta?
lütfen bu soruları tüm olayları göz önünde tutarak cvplayalım, göreceksiniz ki yılmaz bebek için dönmüş olmuyor filize, deneyeleim bakalım:img-yes:
NOT: ARKADAŞLAR SORULARI CEVAPLADIKTAN SONRA DEĞERLENDİRMENİZİ TEK CÜMLEYLE ALALIM BEBEK İÇİN Mİ YOKSA SEVDİĞİ İÇİN Mİ DÖNÜYOR
Sevgili Hasanım,
teşekkür ediyorum hatırladım şimdi, ellerine sağlık ömeri takdir ettiğim bir diğer sahnesiydi annesine sözleri, dediğin gibi rapordan haberi yok yani sadece söylem olarak çıkacak karşısına bunu yapmasını inan isterim hem filizyılmaz aşkına ilk kez bir destek oluşu bir de yılmaz ömer dostluğu için temel olabilir ama sadece aklını karıştırır gibi geliyor ve son söz handanın olur diye düşünüyorum ya da yılmaza cemle annesinin yaptığını söylerse belki,
yılmaz raporunda sahte olduğunu düşünebilir mi?
ya da yılmaz ömere rapor da neyin nesi o zaman der mi?
sence nasıl olabilmeli ki bu sahne yılmaz ömere inanabilsin ben hala kafa karıştırır ama son noktayı handan koyar diyorum:img-yes:
yakupoglu61
11-04-07, 10:50
yılmaz filize bebek için mi dönüm olacak bakalım sorularda açığa çıkar bu,
bu 2 soru birbirine bağlantılı olduğu için sadece 2sini cevaplamak istiyorum:
yılmaz filizi hala çook seviyor aslıyla yemekteyken dakikalarca nasıl filize baktığını herkes gördü...[1. sorununda 2. sorununda cevabı aynı]
yılmaz filize bebek için mi dönüm olacak bakalım sorularda açığa çıkar bu,
Yılmaz Filiz'i hala seviyor ve aşkı bitmedi.
Filiz'in bakışları etkili oldu sanırım.
O bakışlarda aşk , kızgınlık , öfke herşey mevcuttur.
Dönmeye tam olarak hazır değildi.Filiz'i yavaş yavaş affetmeye başlamıştı.
5- yılmaz filize duyduğu kızgınlık, kıskançlık ve öfkeyle aslı kıza yaklaşmadı mı?
Aynen öyle oldu.
6- yılmaz filizden aldığı cvpla evlenme teklifi, cemle gördüğünde de nikah günü almadı mı?
Zaten Yılmaz bir karar vermişti. Filiz'i görünce ve aldığı cevap karşısında olayları hızlandırdı.
7- yılmaz bebeğin kendisinden olduğunu öğrendiğinde filize dönmek istemeyecek mi, bunun nedeni sadece bebek mi sizce?
Valla burası pek karışık.Kesinlikle dönmek isteyecek ama , aması var işte Aslı yüzünden gidemeyecek.Tabiki tek sebep bebek değil Yılmaz'ın Filiz'e aşkı henüz bitmedi
Evlilik teklifi , evlenmeyi hızlandırmak işi Filiz'e duyduğu öfke ve kıskançlık olabilir. Yukarıda da dediğim gibi Yılmaz zaten kendine bir yol seçmişi. Filiz'i görmesiyle nedense işleri hızlandırıyor.
Şu an için yaşamıyor.Çünkü kaybettiğini düşünüyor
Malesef şu an için yok.Filiz'in Cem'den hamile olduğunu sanıyor.Buda bütün umut kırıntılarını yok etti.
herkese günaydin arkadaşlar
sanirim fragman hala cıkmadi şu anda reklamlari izliyorum bir eurd bir kanald arasında dolaşip duru yorum karaliyim kesin izliyecem inşallah cıkar hemen sizlere aktaririm merak etmeyin
Benim yerime replikler konssun
1- fılızı unutup unutmadığımı soruyorsun yanı.unutmadım ferıde.ama artık hayatımda bırseylerın değısmesı sart!aslı bana huzur verıyor onunla ıyı vakıt gecırıyorum.
2- Ama galiba benim kalbimde başka birine yer yok. Filiz hala gözlerimin önünde
3- Ben o aska hep sagdik kaldim Feride. Bütün dünyami onun üzerine
kurmustum, yani bir cocugum olacaksa ondan olmasini hayal
etmistim. Sen simdi nasil seviyorsan, iste bende öyle sevmistim; Ta
derinden, ama aldatildim ben Feride, aldatildim. O yüzden icim rahat,
hemde cok rahat.
4- albimdeki kara saplı bıçağı çekip çıkartıyorum feride. Hep kendimi oyaladım durdum. 4 yıl bekledim. Yıllarımı harcadım. Niçin ? Yeryüzünde herkesin bir tek eşi olduğuna inandığım için. Ama yanlış düşünüyormuşum. Herşeyi bir sonu varmış. Doğmak ölüme yazgılıysa, başlayan herşeyde bitmeye yazgılı
Birden kendini Filizin yerine koydu, eger o Filizin parmaginda baskasinin yüzügünü görmüs olsaydi, ayri bile olmus olsalardi, Yilmazin cani acirdi ve simdide Filizin caninin aciyacagini düsündü. Ikinci bir sebeb Yilmazdan duymadan ö yüzügü görmüs olmasiydi.
Ayni yollarda yürürken, yollarimizi sen ayirdi. Mutlulugu sende ararken, sen bana aci cektirdin, ama herseye ragmen seni unutamiyorum...Seni sevmekten vazgecemiyorum
Kesinlikle evet, Yilmazin zamana ihtiyaci vardi ve bu sürecte Filizsiz yapamiyacagini anladi ve yeni bir baslangica hazirdi, taki cocuk olayi meydana cikana kadar
Yilmaz Filizin unutabilmek adina, hayatina yeni yön vermesi gerektigini düsündü, e Aslinin ona karsi olan duygularindan emin oldugu icin ve sevmek yerine sevilmeyi denem istedigi icin, vede elbette öfkesine, kiskancligina yenik düstügü icin Asliya yaklasmis oldu
Evet, öfkesine yine yenik düstü ve zaten almis oldugu kararlari hizlandirmak istedi
Gönlü zaten Filizde, ve bebek olayi cikinca elbetteki Filize dönmek isteyecektir. Ama Asliyi tam hastaligi patlak vermisken yanliz birakamiyacagi icin, duygu patlamasi yasayacaktir, hem öfke, hem pismanlik...
Askla nefret arasinda gitmek suanda Yilmazin yasadigi...
Kaybetmis biri icin nasil kabetme korkusu yasasinki, Filizi zaten kaybetmis durumda
Ihaneti affetmek cok zordu, hele birde bu ihanetin meyvesi, bir cocuk varsa ortada...Umutlari tükenmis durumdadir
sevmek mi geberiyor ama başkasından hamile olduğunu düşünmesine rağmen geberdiği için yılmaza söyleyecek söz bulamıyorum.
utandı çocuk.:img-yes:
ahhh ulan ahhh nasıl yaptın bunu bana :img-yes:
emrine amade şeklinde bekliyordu.:img-cool2
hayır bu duygular sonucu oluşan tamamen bitirme isteğiyle yaklaştı.
ilki evet ikincisi hayır.
hayır değil demin de yazdığım gibi bebek sadece vesile.
bunların ötesinde çok şeydir.:img-yes:
zaten silmiş olması ve kaybetme korkusu yaşamaması gerekiyordu ama beceremiyor adam.
ufak kırıntı değil kocaman bebek var ortada ama adamın haberi yok napsın çocuk:img-hyste
sonunu görmemişim mesajın. ne sevdiği ne de bebek için dönecek.muhtemelen biz istiyoruz diye dönecek:img-hyste :img-hyste
sonunu görmemişim mesajın. ne sevdiği ne de bebek için dönecek.muhtemelen biz istiyoruz diye dönecek:img-hyste :img-hyste
sevgili fermanım oldu mu ya o kadar cvptan sonra çıkan sonuç bu mu şimdi, ne sevdiği ne de bebeği için bizler için mi:img-hyste :img-hyste çok yaşa emi ama ben cvplarından anladım senin ne düşünüdüğünü aynen şöyle "YILMAZ FİLİZE SADECE BEBEK İÇİN DEĞİL SEVDİĞİ İÇİN DÖNÜYOR" ben bunu hissettim cvplarını okuduktan sonra haddim olmayarak fermancım yanılıyor muyum:img-hyste
Yılmaz filize ne için döneceği malum. Ama dışardan durum öyle gözükmüyecek.
Dışardan bakıldığında sadece bebek içni döndüğünü sanacaklar. Filize uzun zaman sevdiği için döndüğünü ispatlamaya çalışcak. Baştan beri bu durumun oluşmasını istemeyen Filiz sonunda bu durumu sağladı.
Hem kendisini aldatmayıp hala onu sevdiği için.. Hem bebek için.. Hme de braz pişmanlıkla Yılmaz filize gidecektir. Karşı taraf affederse tam bir dönme olgusu oluşur. Yoksa Yılmaz tek taraflı döndüğü ile kalır.
modest2000
11-04-07, 11:44
Günaydın arkadaşlar.Özeti yeni okuyabildim.Sonunda Yılmaz bebeği öğrenecekmiş.İyi bari.Bir de fragman çıktı mı?Linki yazabilir misiniz,rica etsem.:img-wink:
ben şunu anlamıyorum maalesef. yılmaz bebeği öğrenince aslıyla evlenmekten vazgeçip filizin peşinden koşacaksa ve filizde eninde sonunda af edecekse bu filiz hanımın başından beri karşı olduğu bebek için bana dönmesin mantığına ters bir durum olmayacak mı? "bebek aralarında ki yanlış anlamaların düzeltilmesi için bir vesile olacak sadece", o yüzden "bebek için dönüş olmaz bu" denecek ise bebek olmasaydı ne olurdu diye sorsam :) zaten bebek olmasaydı bu sorunlar olmayacaktı,yılmaz filizi affetmeye başlamıştı denecek.e buda gayet mantıklı bir cevap olacak :) o zaman ben bu kadar yazıyı niye yazdım daha doğrusu niye kendim çaldım kendim oynadım.biz kimiz, nerdeyiz, kosmos neyi ifade ediyor gibi sorularla gündemi değiştireyim bari. :img-hyste ne bileyim bugün kafa kelle :) akşam kara kargalarla maçımız aklım orda.:img-hyste :img-hyste yerim filizi yılmazı ne halleri varsa görsünler :img-hyste
sevgili ferman bunları kim diyor böyle birşey yok yılmaz krakteri böyle biri değil zaten ilk başta filize kızmasını izliyeceğiz aslıyı bırakmaz yılmaz kimse ümitlenmesin
bi,z yılmaza neden fazla yüklenmedik bazılarının değimi ile neden es giçiyoruz aklıma sadece şu soru geliyor evet 10 puanlık uzaman sorusu şudur.
yılmaz filiz ilşkisinde yılmazın filize duyduğu güven sarsılmamış olsa idi yılmaz handan ve rapor olayına inannırmıydı
herkes krakterleri tanıyoruz diyor ama nafile işin başka tarafı var filiz baştan beri yılmaza güvensizdir en ufak olayda devamlı yılmaza yanlış yapmıştır ama yılmaz bu güven olmadan filize karşı hatalar zincirine başlamamıştır filiz yılmaz beraberken filiz sevdiği adamı şuçlayabilmiştir.ama yılmaz filizle aralarına sorum girdiğinde kırıldığında sevdiği kadını suçlamıştır
sevgili secoms 2 sn içinde elif için rahatsız diyebilen insan yalan konuşmuştur hayrola yoksa olacak olayları bilmektemidirler yalan sözlük tercümesine geçmek istemiyorum bellidir filiz zor durumda kaldığında düşünmeden yalana başvuran bir krakterdir (murat ilşkisinde bak anlarsın )görmek istediğimizi görmeyelim
yilmaz filizi hala deliler gibi seviyoo.....
filizi üzmemek icin ve hala filizi cok sevdigi icin napsin adam unutamiyor:img-in_lo
ahh filiz ahh be askimm bunu bana nasil yaptinn.(ask,gurur,öfke.....o bakislarda hersey mevcut)
aynen öyleydii zatenn o filizin yemege cagirdigi gece cem olmasaydii zaten simdi ikisi coktan barismislardi yilmaz&bebek&filiz
evet aynen katiliyorumm adam filizi görüyoo solugu aslida aliyoo aslinda yilmazinn filizle karsilasmamasi gerek zaten karsilastiklari her sahnenin sonu kötü bitiyoo:icon_sorr
evet aynen öyle ...
dönmek istiycekk adam zatenn hayallleri gerceklesmis hep filizden bi bebegi olsun istermiss bak olduu herhalde istiycekk ama dönemicek bazen hersey istemeklen olmuyoo maleseff.....yilmazin filize dönememesinin nedeni yine asli olucak....
evet öyle ama bunlarlanda sinirli deyill yilmazz suann bütün hayalleri yikilmis birdurumda sanki hayatinin anlami kalmamis ve nolursa olsunn ben mutlu olmadimm barii beni sevenlerr mutlu olsun gibisinden asliyii sevmedigi halde asliylan evlenicekk.....buda tabikii icindeki aci öfke kiskanclikk herseyy varyanii...:icon_sorr
yasiyorr hemde nasil yasiyorr ama elinden birsey gelmiyorr o zanlediyokii ben zaten filizi coktan kaybettim.....
su bebek olayindan sora zaten kendini inandirdii sartlandirdii yokk dedi ama bunu sadece dili söyledigi icin bu düsündükleri gecersizz birde yüregi söylemeliiki söyliyemez o yüregi tam tersini söylüyo cünküü .....
yilmazz suu bebek olayini ögrensinn off yaaa ben o sahnelerde yine yilmaza dayanamam......:icon_sorr bebek olayini ögrensinn onunn daha cekecekleri var ne cektikii ne güzel hayatina yön veriyo adamm bebek olayini ögrensinn maff olur resmenn
1- yılmaz - aslı nikahının gerekçesi nedir ve mantıklı bir açıklaması var mı?
Hayatimizda isledigimiz hatalarin cogu, düsünmemiz gereken yerde hissetmekten, hissetmemiz gereken yerde düsünmekten ileri gelmektedir (John Colbins)
2- yılmaz bula bula aslı kızı mı buldu başka birisi yokmuydu?
En kolay sey insanin kendisini aldatmasidir, cünkü bir insan genellikle arzu ettigi seyin gercek olduguna inanir (Demosthenes)
Hic bir sey ele gecince, kafada oldugu kadar güzel kalmaz (Richard Nash)
4- aslı kızın bu teklifi kabul etmesi bencillik değil de nedir?
Sahip olunabilmesi icin, özgürlügün de sinirlari olmasi gerekir (Nicolas Barleau)
Mutlu ya da mutsuz olmaniz kücük bir seye baglidir. Düsünce biciminize (Marcus Aurelius Antonius)
Puhaha bu da sorumu onu kıskandırmak istemesi.. görünce içinin erimesi sanırım anlatıyor.
Utandı. Yüzüğü göstermemek istemesi filizin üzülmemesi için ama nafile kızım vantuz misali baktı alyansa.
İhanetin ağır saplı hançerse.. Aşkın bir o kadar çıkmaz sokak oldu bende..
evet hazırdı. Tam affetme kıvamına gelmişti.
Filizden umudu kesince hayatına yön vermek istedi. Aslı da köşede durunca pek zorlanmadı.
İlki evt. İkincisi de dolaylı şekilde evt. Zaten kızla evelencekti. Cemle filizi görmesi bir nevi hızlandırdı.
Bebek bahane.. İkilem şahane.. :img-hyste
Ne alakası var. Yön verme çabası diyelim.
Kaybettiğini zaten sanıyor. Ötesi mi var. Kaybettim daha ne diyor.
Bebek var ilerde artık.
Öncelikle orda yazılmıs onlarca yorum arasından benimkini cekip alman müthiş bir incelik.. Sen de olmasan ne olacak halim :img-wink:
Bir ikincisi;
Lütfen replikleri carpıtmayalım.. Filiz Yılmaz'a '' Elif biraz keyifsiz yalnız bırakamam '' demiştir..Ve bölümü bir daha izlerseniz Elif'in babası gelmeyince sürekli '' Babam nerde, ne zaman gelecek '' tarzında seyler söyledigini göreceksin.. Yalan bunun neresinde anlamadım..Haa dersin o an için Yılmaz'dan daha degerli miydi onu anlarım :)
Diger mevzu ise;
Yalanın siyahından.. Kimsenin buna birsey diyecegi yok zaten..
NOT: Her hafta yeni ugraslar icerisindesiniz.. Bu hafta sınırlar genişledi Cem'e vicdan bile yüklediniz hayretler icersinde okuyorum.. Haftaya forumu isgal edecek mevzuyu simdiden merak eder oldum.. Dur bir tahmin edeyim '' Filiz nasıl sürüyor ''..En komiği de ne biliyor musunuz ;
'' Filiz ne yapsa haklı, Her yaptıgının bir nedeni vardır '' seklindeki hala daha amacını anlamadıgım tarzda yorumlar :img-wink:
evet öyledir filiz bu forumda ne yaptıysa haklı olan zeyna krakteri olmuştur filiz kimse laf söyleyememiştir ben hariç o yüzden filizseverler beni pek severler :img-hyste uydu valla filiz sürüneceği kadar süğründü zaten bu bölümde yerlerde yatıyor tam oldu filiz bu acıları tamamen kendi hatalarının bir sonucudur.herşeyin suçlusu evet filizdir.yalan söylemedi de o sahnede seni şovmenliğe aday göstereyim:img-hyste :img-hyste yeni bir cem yılmaz fırtınası geliyor
yalan konusunda örnek vermeye devam edebilirim hizmette sınır tanımıyorum yılmaxdan şirkete çiçek gelmiştir.murat görür filiz ne der :img-hyste :img-hyste böyle 10-15 sahne sayabilirim sana bizde sınır yok
1- yılmaz - aslı nikahının gerekçesi nedir ve mantıklı bir açıklaması var mı?
Vardır. Mantık evliliği alsana mantıklı açıklama... :img-hyste
2- yılmaz bula bula aslı kızı mı buldu başka birisi yokmuydu?
el altında o vardı. Birde kaç ay huyunu suyunu bilmediği biriyle mi evlense idi. Aslıyı biliyordu. Aslının ona karşı duyguları vardı. Bu yeterli idi.
Belli olmaz.. Bakıcaz artık.
4- aslı kızın bu teklifi kabul etmesi bencillik değil de nedir?
Aslı bencil değil. Yılmazın bencilliği daha ağır basıyor.
İstemem kalsın.. Mümkünse Yılmaz ölsün.. Ortada ne kavga kalır nede baba sorunu.. :img-wink:
O bölümde Küçük elifin neresi huzursuzdu.. Neredeyse feride eve geliyor diye 4 takla atmamışlığı kalmıştı. Kız içerde sevinçten kendinden geçmişken Yılmaz filizi arıyor.. Buluşalım mı diyor.. Filiz yok olmaz.. Elif biraz huzursuz diyor.. Sonrada kamera elife dönüyor. Kız koltuğun üstünde tepiniyor. Huzursuz görmesem huzursuz diyecem.. :)
Aklıma takılan birsey daha var acıkcası;
Olası bebegi Ömer'in Yılmaz'a söylemesi.. İyi de hani bu Yılmaz Filiz bebegi ilk söylediginde Filiz'e inanmıyor ya Ömer'e inanması biraz tuhaf olmaz mı ? Gerci Ömer birseyler söylemeye calıstıgında aklı karıstı ama sonucta tam olarak inanmamıstı..Bence Ömer degil de Handan söyleyecektir..
ömerle yılmaz arasında bir sorun artık yoktur yılmaz ömere gayet güzel inanır çünklü ömeri ne kadar sevmesede nasıl biri olduğunu az çok görmüştür.yılmaz hatalarından ders alan biridir.ve bu alacağı ders sondur ama filiz için söz veremicem mezarda belki :img-hyste :img-hyste azrail geliyormuş genemi yalan filiz tekiner acı biber sürcem ağzına bak dermiş:img-hyste
matraka geldi yine mucadele basladii:)
diyorumkii artik sende bizi kanser etmedenn su vericeginn tüyolari versenn ne güzell olurr....:)
arkadaslarr o set resimlerini ceken kisi orda herseyi izlemiss maleseff o sahnedee ömere engel olan filiz deyillmisss.... bakinn
bunu o cocuk anlatti yaaa benn simdi su asliyi kendi eceliylen ölmedenn öldürimmi offf bu kiza sinir oluyorum yaaa.....
sevgili ferman bunları kim diyor böyle birşey yok yılmaz krakteri böyle biri değil zaten ilk başta filize kızmasını izliyeceğiz aslıyı bırakmaz yılmaz kimse ümitlenmesin
bi,z yılmaza neden fazla yüklenmedik bazılarının değimi ile neden es giçiyoruz aklıma sadece şu soru geliyor evet 10 puanlık uzaman sorusu şudur.
yılmaz filiz ilşkisinde yılmazın filize duyduğu güven sarsılmamış olsa idi yılmaz handan ve rapor olayına inannırmıydı
herkes krakterleri tanıyoruz diyor ama nafile işin başka tarafı var filiz baştan beri yılmaza güvensizdir en ufak olayda devamlı yılmaza yanlış yapmıştır ama yılmaz bu güven olmadan filize karşı hatalar zincirine başlamamıştır filiz yılmaz beraberken filiz sevdiği adamı şuçlayabilmiştir.ama yılmaz filizle aralarına sorum girdiğinde kırıldığında sevdiği kadını suçlamıştır
sevgili secoms 2 sn içinde elif için rahatsız diyebilen insan yalan konuşmuştur hayrola yoksa olacak olayları bilmektemidirler yalan sözlük tercümesine geçmek istemiyorum bellidir filiz zor durumda kaldığında düşünmeden yalana başvuran bir krakterdir (murat ilşkisinde bak anlarsın )görmek istediğimizi görmeyelim
keh keh matraka o mesaj zaten aciip bişi oldu bakma sen ona altına kendim de yazdım.:img-hyste tabi ki kızacak ilk başta ben olsam ben de kızarım.alt yazılarda zaten aynı düşünüyoruz ekleyecek birşey yok.
O bölümde Küçük elifin neresi huzursuzdu.. Neredeyse feride eve geliyor diye 4 takla atmamışlığı kalmıştı. Kız içerde sevinçten kendinden geçmişken Yılmaz filizi arıyor.. Buluşalım mı diyor.. Filiz yok olmaz.. Elif biraz huzursuz diyor.. Sonrada kamera elife dönüyor. Kız koltuğun üstünde tepiniyor. Huzursuz görmesem huzursuz diyecem.. :)
öyle deme fatma gaipten babasının vurulcağını biliyordu evi balonlarla süslemişlerdi niye öyle diyorsun gerçekleri söyleme yoksa alınırlar krakterlere onlar bu kadar bakabiliyor :img-hyste fazlasını bekleme ama olurda fazlası gelirse şaşırmayı ihmal etme
sevgili fermanım oldu mu ya o kadar cvptan sonra çıkan sonuç bu mu şimdi, ne sevdiği ne de bebeği için bizler için mi:img-hyste :img-hyste çok yaşa emi ama ben cvplarından anladım senin ne düşünüdüğünü aynen şöyle "YILMAZ FİLİZE SADECE BEBEK İÇİN DEĞİL SEVDİĞİ İÇİN DÖNÜYOR" ben bunu hissettim cvplarını okuduktan sonra haddim olmayarak fermancım yanılıyor muyum:img-hyste
tabi ki yanılmıyorsun.ama bu kadar olaydan sonra hala sevgi denen birşey kalmaması lazımdı o yüzden biz istiyoruz diye dönecek dedim.:img-yes:
keh keh matraka o mesaj zaten aciip bişi oldu bakma sen ona altına kendim de yazdım.:img-hyste tabi ki kızacak ilk başta ben olsam ben de kızarım.alt yazılarda zaten aynı düşünüyoruz ekleyecek birşey yok.
yaaaa niye yilmazz filize kiziyo yaaa neden????
filiz gidip yilmaza demedimi yilmaz bizim bebegimiz olucakk diyee dedii ama yilmaz inanmadii filizdeee yilmazin ayaklarina kapanicak hali yok demiii delil getiricek halide yok inanmasa inanmasin......
ikincisinde yinee cok cirkin bi soru tarziylan geldi zaten ondanda kaybettii filizdee hayir senden deyil sadece bana ait dedi yilmazda bunun üstüne insann yalan falan der sen böyle birisi deyilsin derr ama yilmazz yanilmamisim seni tanimamisim gibi laflar sayiyoo simdii ahh ben filizin yüzüne nasil bakicamm diyceginee(o laflardan sora) daha bide gidip filize kiziyooo .....
forever_bim
11-04-07, 12:08
Sevgili Hasanım,
teşekkür ediyorum hatırladım şimdi, ellerine sağlık ömeri takdir ettiğim bir diğer sahnesiydi annesine sözleri, dediğin gibi rapordan haberi yok yani sadece söylem olarak çıkacak karşısına bunu yapmasını inan isterim hem filizyılmaz aşkına ilk kez bir destek oluşu bir de yılmaz ömer dostluğu için temel olabilir ama sadece aklını karıştırır gibi geliyor ve son söz handanın olur diye düşünüyorum ya da yılmaza cemle annesinin yaptığını söylerse belki,
yılmaz raporunda sahte olduğunu düşünebilir mi?
ya da yılmaz ömere rapor da neyin nesi o zaman der mi?
sence nasıl olabilmeli ki bu sahne yılmaz ömere inanabilsin ben hala kafa karıştırır ama son noktayı handan koyar diyorum:img-yes:
Yılmaz Filiz ilişkisi bittiğine göre Yılmaz, Ömer onunla konuştuğunda ne düşünecek? Bu ilişki bittiğine göre bu adam neden bana bunları söylüyor diyecek değil mi? Tabii şimdi Aslı bayıldığı için ilk yarım saat saçma sapan hastane muhabbeti izleyeceğiz.
şu yalancı tartışmasını ben çıkardığıma göre birşeyler daha söyleme hakkım vardır sanırım :) korkmayın uzun olmayacak :) filiz yeteneğini tam randımanlı kullansa burdan Çin e köprü olur neyse ki her zaman değil başı sıkıştığı zaman söylüyor o yüzden köprü daha Ardahan da.:img-hyste
filiz gidip yilmaza demedimi yilmaz bizim bebegimiz olucakk diyee dedii ama yilmaz inanmadii filizdeee yilmazin ayaklarina kapanicak hali yok demiii delil getiricek halide yok inanmasa inanmasin......
ikincisinde yinee cok cirkin bi soru tarziylan geldi zaten ondanda kaybettii filizdee hayir senden deyil sadece bana ait dedi yilmazda bunun üstüne insann yalan falan der sen böyle birisi deyilsin derr ama yilmazz yanilmamisim seni tanimamisim gibi laflar sayiyoo simdii ahh ben filizin yüzüne nasil bakicamm diyceginee(o laflardan sora) daha bide gidip filize kiziyooo .....
sevgili yeşim
valla onu bana değil yılmaza sormak lazım yılmaz filiz ilişkisi ve ona sadece çocuk için dönmediğini ispatlama kısımları çok iyi olucak filizseverler sadece beklesin finalde gayet güzel olucak deniyor
sevgili modum birinci sezonun finalina bakarak aldanmış final gayet iyi olucak bekliyelim görelim
söyleyeceğim dedikten sonra modlar gene engelledi zaten nikahı söyledin dediler bunu söyleme o yüzden gene kapttılar çenemi gel sen birde bana sor içimde tutuyorum ama patlamassam iyidir
birde bu bölümde gene birkaç süprize hazırlıklı olun özetten hariç:img-hyste
niye kızmasın? uzun bir müddet abuk subuk sebeplerle saklayıp bugünlere gelinmesine sebep olmanın bir bedeli olmayacak mı? önce 10 birim kızacaktır ki hakkıdır sonra 100 birim pişman olacaktır o da filizin hakkıdır. korkmayın yılmaz da bedelini ödeyecektir.
Yılmaz Filiz ilişkisi bittiğine göre Yılmaz, Ömer onunla konuştuğunda ne düşünecek? Bu ilişki bittiğine göre bu adam neden bana bunları söylüyor diyecek değil mi? Tabii şimdi Aslı bayıldığı için ilk yarım saat saçma sapan hastane muhabbeti izleyeceğiz.
hastane sahnesini abartmayalım bence sevgili hasan kısa olucak birde karşılaşma felanda yok onları kim uyduruyor anlamıyorum ya elime bir geçireyim onu bak ne yapıcam
yılmaz ömere çok güzel inanır yılmaz ömeri tanıyor buna alışın biraz hazım zorluğu çekenler var galiba hayrola yılmaz ömer kankalığını sevmedinizmi
sevgili yeşim
valla onu bana değil yılmaza sormak lazım yılmaz filiz ilişkisi ve ona sadece çocuk için dönmediğini ispatlama kısımları çok iyi olucak filizseverler sadece beklesin finalde gayet güzel olucak deniyor
sevgili modum birinci sezonun finalina bakarak aldanmış final gayet iyi olucak bekliyelim görelim
söyleyeceğim dedikten sonra modlar gene engelledi zaten nikahı söyledin dediler bunu söyleme o yüzden gene kapttılar çenemi gel sen birde bana sor içimde tutuyorum ama patlamassam iyidir
birde bu bölümde gene birkaç süprize hazırlıklı olun özetten hariç:img-hyste
ben bi soru sora bilirmiyimm??? nedenn tüyolari vermen engelleniyo onu hic anlamiyorumm baska sitelerde baska dizilerdee sayfalarca tüyo yaziyolarr tüyolar icin özel baslik bile acmislarr bizde ise yasaklaniyoo hic anlamiyorum acaba neden yasaklandigini biriniz bana aciklarmisinizz???
bidee suu birkac süprizz acaba yilmazz bebegii ögreniyomuu yani o süprizlerin icinde buda varmii????
Neslihan17
11-04-07, 12:15
ömer de aslı yüzünden söyleyemiyormuş. zamanında filiz de aslı yüzünden söyleyememişti. bu kız zaten çocuk söylenmesin diye konulan bi malzeme..her an her dk yanında aslı olursa tabi bebeği öğrenemez yılmaz bey. geçen bölüm feride giderken "sıkılırsan ara aslıyla gelir alırız seni" diyor beyfendi. her şeyin içine aslıyı katmasan ölürsün dimi.
e Hasancım 65 bölüm sana diş bileyen adam bu bölümde kalkıp kardeşini ortaya koyup senin lehine olacak birşey söylerse buna inanırsın.inanmaman saçma olur.:img-yes:
ömer de aslı yüzünden söyleyemiyormuş. zamanında filiz de aslı yüzünden söyleyememişti. bu kız zaten çocuk söylenmesin diye konulan bi malzeme..her an her dk yanında aslı olursa tabi bebeği öğrenemez yılmaz bey. geçen bölüm feride giderken "sıkılırsan ara aslıyla gelir alırız seni" diyor beyfendi. her şeyin içine aslıyı katmasan ölürsün dimi.
e aylarca bu forumda ben değil biz olma konusu tartışıldı. adam tam biz gibi düşünüp davranmaya başlıyor gene suçlanıyor :) galiba kararlarımız ve felsefelerimiz konuya dahil olan kişilere göre değişiyor:img-yes:
hastane sahnesini abartmayalım bence sevgili hasan kısa olucak birde karşılaşma felanda yok onları kim uyduruyor anlamıyorum ya elime bir geçireyim onu bak ne yapıcam
yılmaz ömere çok güzel inanır yılmaz ömeri tanıyor buna alışın biraz hazım zorluğu çekenler var galiba hayrola yılmaz ömer kankalığını sevmedinizmi
bence de kolayca inanır ömer cemle annem sana oyun oynamıslar deyince yılmazın kafasına dank eder bi güzel, handanın konsumasını cemi ve en sonda filizin gelip bebeği söylemesini hatırlar önce kızar ve bu hısımla müjgan hanımın evine gider filizle konusmaya, orda handanla karsılasır ve handana hesap sorar herhalde. handan da artık saklamaz rapor olayını falan da acıklar yılmaz tamamen inanır kafasında hiç süphe kalmaz. bi kere daha filize sormasın zaten bu bebek benden mi diye handan ve ömerle halletsin meseleyi.
bence de cok koay inanır ömer cemle annem sana oyun oynamıslar deyince yılmazın kafasına dank eder bi güzel, handanın konsumasını cemi ve en sonda filizin gelip bebeği söylemesini hatırlar önce kızar ve bu hısımla müjgan hanımın evine gider filizle konusmaya, orda handanla karsılasır ve handana hesap sorar herhalde. handan da artık saklamaz rapor olayını falan da acıklar yılmaz tamamen inanır kafasında hiç süphe kalmaz. bi kere daha filize sormasın zaten bu bebek benden mi diye handan ve ömerle halletsin meseleyi.
bütün bunlara katılıyor üstüne o raporu veren doktora dava açmasını ve doktorluktan men edilmesi için elinden geleni yapmasını istirham ediyorum yılmazdan.:img-yes:
not:vara yoğa konuşmaya başladım maç heyecanı affedin :img-hyste
Neslihan17
11-04-07, 12:23
e aylarca bu forumda ben değil biz olma konusu tartışıldı. adam tam biz gibi düşünüp davranmaya başlıyor gene suçlanıyor :) galiba kararlarımız ve felsefelerimiz konuya dahil olan kişilere göre değişiyor:img-yes:
valla yılmazın filizle birlikteyken filizi her şeyin içine karıştırdığını hiç görmedim. sadece bi açık pazar olayı vardı. o da bi işti. aslı maşallah her yerde. yanında olmasa bile telefonla yanında adamın. yılmaz aslıyı sevmiyor. bir de sevse ne olurdu bilemiyorum yani.
1-yılmaz filizi sevmiyor mu ve aşkı tamamen bitti mi?Yılmaz filizi sevkem ne kelime aşkından ölüyor da kimselere belli edemiyor, bitmediği o kadar aşikar ki görmemek için kör olmak ya da duymamak için sağır konuşmamak için lal olmak lazım o gözleri, sözleri ve söylenenleri
2- yılmaz filizle başbaşa kaldığında yüzüğünü saklamasında ki neden neydi?1.parmağındaki sevdiğine ait değildi, 2. yanındaki sevdiğiydi onun görmesiyle utandı, 3.aslında istediği bu değildi, 4. sevdiğine kendi söylememişti
Yılmaz neler anlatmıyor ki kızdığında “ah filiz ah bana bunu nasıl yaptın seni bu kadar severken bana bu ihaneti nasıl yaptın” kıskandığında “ne işin var o aşağılık adamın yanında beni üzdüğün yetmedi mi, darmadağın ettin yetmedimi, değil seni görmek hatırlamak bile istemiyorum” sevgisine yenildiğinde “sevdiğim seni hala böyle severken, benim hayal ettiğim halini şu an sende görürken, sana bu kadar yakınken, elini tutamamak, kokunu duyamamak ne demek bilir misin, hala seviyorum seni”
Ne kadar kızgın, öfkeli ve gururluda olsa filizn ona yaptığı suçlama karşısında filizin rahatsızlığı ile kaybetme korkusu yaşamıştı bu yüzden haızrdı filize dönmeye
Kesinlikle filize bu kadar karmaşık duygular yaşamasaydı yaklaşmazdı aslı kıza ama umutlarının tükendiği yerde aslı kıza yöneldi
Filizin “senden değil” sözüne gitti evlenme teklifi yaptı, köşe bucak “nikaha daha var erken, engeller var” derken pişti sahnesinde filizi görünce de nikah gününü aldı
Bence sadece bebek değil yılmaz hala aklından, yüreğinden ve gözlerinden filizi bitirmiş değil hala daha her gördüğü yerde kilitlenebiliyor, gözleri konuşuyor yüreğinden geçenleri bebeği buna etken olacak ama asıl nedeni filizi sevdiği için olacak (yılmazın tamamen bitirmesinde de bebeğin başkasından oluşu etkendi ama şimdi kendisinin olunca iş değişecek yani ilkinde olumsuz etkisi olsa da bebeği 2.de olumlu etken olacak)
Yılmaz sevdiğine duyduğu bu iki olumsuz özellikten dolayı şu an beyzade yoksa
Yılmaz filizi kaybettiğini sanıyor korkusunu çok önce yaşadı şimdi tamamen kaybettiğini düşünüyor ama bilmediği birşey var sanmakla olsaydı bu işler
Filizi her görüşünde sevgisine yanilip ya da bakışlara kilitlenip yaptığının ne olduğunu anlamaya çalışmaktan başka birşey yapamıyor zavallım ufacık bir umur ışığı görse ama malesef sevdiği tarafından şu an kapalı ama yakında o umut doğacak
YILMAZ FİLİZİ SEVİYOR VE SEVDİĞİ İÇİN DÖNECEK:happy0064 :happy0064
valla yılmazın filizle birlikteyken filizi her şeyin içine karıştırdığını hiç görmedim. sadece bi açık pazar olayı vardı. o da bi işti. aslı maşallah her yerde. yanında olmasa bile telefonla yanında adamın. yılmaz aslıyı sevmiyor. bir de sevse ne olurdu bilemiyorum yani.