PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 17

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

byuzax
11-04-07, 21:40
Filizim dur , gitme !
Sende kaldı ellerim
Sende kaldı düşlerim...
Dur gitme , bari son kez
Sarılayım sana .
Sevdamızın sıcaklığı
Hala avuçlarımda...
Sense , bir ölü kadar
Soğuksun şimdi bana.

Bebeğim , dur gitme !
Sen de gidersen
Ben ne yaparım şimdi
O yok , sen yoksun
Sen kal bari benimle
Sana her baktığımda
Bizi görürüm diye
Kurduğum hayallerimi mahvetme !

Ben benden geçtim artık
Sen benden geçmişsen
Yaşamanın anlamı yok artık
Sevdiğim , birgün sana
Seni unuttu derse dilim
Yalan zümrüt gözlüm
Sakın ola inanma...

Buket_TY
11-04-07, 21:55
Filizim dur , gitme !
Sende kaldı ellerim
Sende kaldı düşlerim...
Dur gitme , bari son kez
Sarılayım sana .
Sevdamızın sıcaklığı
Hala avuçlarımda...
Sense , bir ölü kadar
Soğuksun şimdi bana.

Bebeğim , dur gitme !
Sen de gidersen
Ben ne yaparım şimdi
O yok , sen yoksun
Sen kal bari benimle
Sana her baktığımda
Bizi görürüm diye
Kurduğum hayallerimi mahvetme !

Ben benden geçtim artık
Sen benden geçmişsen
Yaşamanın anlamı yok artık
Sevdiğim , birgün sana
Seni unuttu derse dilim
Yalan zümrüt gözlüm
Sakın ola inanma...

Byuzax ellerine saglik cok begendim:happy0064
Siz boyle seyleri nerden buluyorsunuz yaaa, ben yazmaya calisam on saat ugrasip hic birseyde beceremem:img-hyste Cok mantiksiz seyler yaziyordur kesin......:img-wink:
Ama senin yazdiklarin Filizimin ve Kursuni19'in cok begeniyorum, boyle seyleri okumak cok hosuma gidiyor:img-wink:

senem9
11-04-07, 21:57
fragmanı şimdi nihayet izledim...ilk izlediğimde kesin öreniyormuş gibi geldi yılmazın ömere bakışı çok garipti...filiz ömere engel olamıyor...ama daha sonra bidaha izledim ömer filize sarılmışlar yılmazın önünden geçiyorlar yan,i yılmazın bakışları normal örenmiş gibi deil....yılmaz cem ve filizi görünce çok kötü baktı walla...aslının da durumu kötü zaten yılmazın okuduğu şiirde ölümdende bahsetmiş gidici aslı belli...öreniyormu örenmiyormu çok tereddüte kaldım cuma akşamı görücez artık yılmazın ömere bakışları şaşkınlık içeriyordu ama sonra filizi alıpğ giderken normal baktı..yokmu tüyo arkadaşlar bu bölüm örenip örenmiceğine dair

gülbeşeker
11-04-07, 22:01
fragmanı şimdi nihayet izledim...ilk izlediğimde kesin öreniyormuş gibi geldi yılmazın ömere bakışı çok garipti...filiz ömere engel olamıyor...ama daha sonra bidaha izledim ömer filize sarılmışlar yılmazın önünden geçiyorlar yan,i yılmazın bakışları normal örenmiş gibi deil....yılmaz cem ve filizi görünce çok kötü baktı walla...aslının da durumu kötü zaten yılmazın okuduğu şiirde ölümdende bahsetmiş gidici aslı belli...öreniyormu örenmiyormu çok tereddüte kaldım cuma akşamı görücez artık yılmazın ömere bakışları şaşkınlık içeriyordu ama sonra filizi alıpğ giderken normal baktı..yokmu tüyo arkadaşlar bu bölüm örenip örenmiceğine dair

aslı-yılmazla ilgili bir sahne varmış ne olduğunu bilmiyorum eğer o sahne bu bölümde gerçkleşirse yılmaz öğrenecek gerçekleşmezse gelecek bölüme kaldı heralde bebek meselesi.

byuzax
11-04-07, 22:03
Bir bahar sabahında uyansamda
Kış soğunda yatarım geceleri
Sen yoksun...
Hiç bırakmayacakmış gibi tuttuğun ellerim
Şimdi boş...
Neredesin ?

Dün seni düşündüm
Bana dediğin son şeyler hala,
Kulağımda çınlıyor...
Beni korkutan
Seni unuttuğumu sanıp
Aslında sana daha da bağlanmak
Seni başkasıyla görüp
Senden vazgeçtiğimi sanarken
Aslında senin için savaştığımı anlamak .

Sanma sakın başkasına bakacağımı
Senden başkasına bakarsa bu gözler ,kör olsun
Sanma sakın senden başkasının bana dokunduğunu
Senden başkası dokunursa bu tene ölümüm elinden olsun

Bıraktığın ellerimi şimdi İntikam için sıkıyorum
Senin , benim , bebeğimin , sevdamızın intikamı için
Geç olsa bile artık
Alacağım !
Gözümüzden dökülen yaşların
İntikamını...

Buket_TY
11-04-07, 22:03
aslı-yılmazla ilgili bir sahne varmış ne olduğunu bilmiyorum eğer o sahne bu bölümde gerçkleşirse yılmaz öğrenecek gerçekleşmezse gelecek bölüme kaldı heralde bebek meselesi.

Bu bir tuyomu? Nerden biliyorsun vallah merak ettim simdi.... Su anda daha 48 saat var off off gelde bekle. Bu bolum 68.bolumden daha guzel olucagini umuyorum:sad53:

senem9
11-04-07, 22:04
sanırım örenemicek bu bölüm...ömer tam sölücekken yüzükleri görebilir yada aslıyı...çünkü ömer filizle giderken yılmazın ifadesi normaldi..biras şaşkınık vardıo o da ömer ne sölücekti die olabilir..gene kaldı sanırım bebek olayı ...ama yılmaz kuşkulanıp bu işin üzerine giderse handandan o şekilde örenebilir...

avrupali guzel
11-04-07, 22:05
arkadaslar fragmani goren banada anlatabilirmi neler oluyoo....:good: cok merak ettimm.....:happy0064 filize neler oluyoo...gecen bolumde asli dusmustu filan neler olcak acaba

byuzax
11-04-07, 22:06
Byuzax ellerine saglik cok begendim:happy0064
Siz boyle seyleri nerden buluyorsunuz yaaa, ben yazmaya calisam on saat ugrasip hic birseyde beceremem:img-hyste Cok mantiksiz seyler yaziyordur kesin......:img-wink:
Ama senin yazdiklarin Filizimin ve Kursuni19'in cok begeniyorum, boyle seyleri okumak cok hosuma gidiyor:img-wink:

Teşekkür ederim Buket sizler beğenin diye yazıyoruz zaten . Amacımıza ulaşabiliyorsak ne mutlu bize....

Arkadaşlar çok emin konuşuyorum ama kalıbımı basarım ki Yılmaz öğrenmeyecek !

gülbeşeker
11-04-07, 22:13
Bu bir tuyomu? Nerden biliyorsun vallah merak ettim simdi.... Su anda daha 48 saat var off off gelde bekle. Bu bolum 68.bolumden daha guzel olucagini umuyorum:sad53:

matraka bunu geçen haftalarda söylemişti ama daha fazlasını söylemiyor bu bölüm güzel olur mu bilmiyorum yılmazın bebeği öğrendği gün özel bir kutlama yapmayı planlıyorum o günün tarihini ve yılmazın öğrendği anı hiç unutmam heralde.

senem9
11-04-07, 22:13
evet bencede ömer gittiğinde örenmicek ama eğer bebekle ilgili konuyu açtıysa kafası karışabilir...filiz ve ceme çok kötü baktı yılmaz walla...of gene örenemio gene örenmio yaaaa

gülbeşeker
11-04-07, 22:14
sanırım örenemicek bu bölüm...ömer tam sölücekken yüzükleri görebilir yada aslıyı...çünkü ömer filizle giderken yılmazın ifadesi normaldi..biras şaşkınık vardıo o da ömer ne sölücekti die olabilir..gene kaldı sanırım bebek olayı ...ama yılmaz kuşkulanıp bu işin üzerine giderse handandan o şekilde örenebilir...

Sana aynen katılıyorum yılmazın yüz ifadesi ömerle filiz giderken bir şeyler öğrenmiş de şaşırmış gibi değildi.Tüm umutlarım 70.bölüme kaldı.

senem9
11-04-07, 22:16
Sana aynen katılıyorum yılmazın yüz ifadesi ömerle filiz giderken bir şeyler öğrenmiş de şaşırmış gibi değildi.Tüm umutlarım 70.bölüme kaldı.

evet haklısın bebnimde 70 e kaldı...sadece şüphelenbilir..ama bence aslı ölmeden bebk olayı ortaya çıkıcak ..aslı i.in 72 de ölcek denmişti eğer öleyse az kaldı ama artık beklemel istemiyorum....filiz çook kötü düştü kıyamam walla ya

gülbeşeker
11-04-07, 22:19
evet haklısın bebnimde 70 e kaldı...sadece şüphelenbilir..ama bence aslı ölmeden bebk olayı ortaya çıkıcak ..aslı i.in 72 de ölcek denmişti eğer öleyse az kaldı ama artık beklemel istemiyorum....filiz çook kötü düştü kıyamam walla ya

filiz de epey bir yere kapaklandı ama bişey olmaz aslının da eğer ölecekse ki pek sanmıyorum 76 veya 77.bölümden önce ölmez dizi 80.bölümde bitiyor aslı da dizinin sonuna kadar kalıcağına göre daha var.

sinem*
11-04-07, 22:35
Öğrenmese bile içinde bir şüphe olması gerekir..Ömer geliyor bir şey konuşmak için filiz geliyor ağlamaklı ömeri durdurmaya çalışıyor yani bebek olayı aklına gelmezse bile bir şeyler aklına gelir..Yani gelmeli :)

sinem*
11-04-07, 22:58
10puanlık uzman sorusu size..mualla hnm aslının hastalığını öğrenirse yan çizer mi evlilik konusunda?bence çizer çünkü o sadece oğlununn mutluluğunu istiyo...şöyle diyebiliir...yılmazım tamam aslıya bende çok üzüldüm çok da severim ama bu kız gidici sana yar olmaz bana da torun vermeye vakti yetmez...ben düşündüm de hani şu üst mahallede meryem hnmın kızı çok iyi tam sana uygun ne dersin oğluum?:img-hyste

soru çok hoş olmuş cevaplayım efendim :)

mualla hanım şöyle de diyebilir.

Hımm aslı hasta mıydı :) oldu ama bence aslıyla olmaz oğlum..Hastalık olayıyla alakası yok sen filizi seviyorsun nasıl mutlu olacaksın :) hem bak yüzünde kaşık kadar kaldı,yok yok oğlum düşündüm taşındım senin için en uygun eş adayı filizdir..:img-hyste Eğer böyle olursa mualla hanım için durum denize düşen yılana sarılır durumu oluyor :)

Şaka bir yana eğer öğrenirse üzülür,evlenmek için acele etmeyin diyebilir...Sonuçta oğlu dul kalacak :img-hyste sonra mahallede laf söz olur :img-hyste

Bu arada filizim'in sorularını da cevaplamak isterdim ama kısmetse bir dahaki haftaya soracaklarına cevap veririm...:img-yes:

archshe
11-04-07, 23:03
soru çok hoş olmuş cevaplayım efendim :)

mualla hanım şöyle de diyebilir.

Hımm aslı hasta mıydı :) oldu ama bence aslıyla olmaz oğlum..Hastalık olayıyla alakası yok sen filizi seviyorsun nasıl mutlu olacaksın :) hem bak yüzünde kaşık kadar kaldı,yok yok oğlum düşündüm taşındım senin için en uygun eş adayı filizdir..:img-hyste Eğer böyle olursa mualla hanım için durum denize düşen yılana sarılır durumu oluyor :)

Şaka bir yana eğer öğrenirse üzülür,evlenmek için acele etmeyin diyebilir...Sonuçta oğlu dul kalacak :img-hyste sonra mahallede laf söz olur :img-hyste

Bu arada filizim'in sorularını da cevaplamak isterdim ama kısmetse bir dahaki haftaya soracaklarına cevap veririm...:img-yes:

tam puan sinemcim...mualla hnm iyi bir kadın olabilir aslıya da üzülebilir ama kesinlikle suratı düşecektir hevesi kaçacaktır..bi bakacak filiz hamile aa bu doğurgan bi kadın evt filiz olsun bi tanede benim canımdan doğurur der filizi tercih eder:img-hyste nasıl?bi de torun erkek ki değme muallanın keyfine...

yakupoglu61
11-04-07, 23:07
ahada bebek düştü:)

yavrum ömer sni hiç sevmiyordum ama bundan sora yılmazdan soraki adamımsın

hala filiz durdurmak için çaba harcıyo ne biçim insandır anlamak zor...!

sinem*
11-04-07, 23:10
tam puan sinemcim...mualla hnm iyi bir kadın olabilir aslıya da üzülebilir ama kesinlikle suratı düşecektir hevesi kaçacaktır..bi bakacak filiz hamile aa bu doğurgan bi kadın evt filiz olsun bi tanede benim canımdan doğurur der filizi tercih eder:img-hyste nasıl?bi de torun erkek ki değme muallanın keyfine...

tabi tosun paşa geliyor :img-hyste AKIN soyadı devam edecek tabi çocuğun soyadı akman olmazsa :img-hyste

Bu arada senaristler diğer karakterleri unutmuş gibiler..Alp diziye neden girdi ,nalanla keremin arası nasıl,alp bu ikilinin ilişkisinde ne olacak,ceyda nereye gitti yoksa canan hanım gibi ceyda da mı diziden uzaklaştı...
Senaristler bu ikiliyi daha ne kadar uzak tutarız,nasıl barıştırmayız diye düşüneceğine birazda diğer konulara ağırlık verseler dizi ne güzel olacak

byuzax
11-04-07, 23:10
ahada bebek düştü:)

yavrum ömer sni hiç sevmiyordum ama bundan sora yılmazdan soraki adamımsın

hala filiz durdurmak için çaba harcıyo ne biçim insandır anlamak zor...!

ya tamam yakup anladık filizden nefret ediyorsun ama LÜTFEN böyle ne biçim insan falan deme LÜTFEN ! Ayrıcana bebek düştü diye seviniyorsan demekki sen yılmazıda sevmiyorsun sonuçta o bebek yılmazında parçası....

archshe
11-04-07, 23:16
tabi tosun paşa geliyor :img-hyste AKIN soyadı devam edecek tabi çocuğun soyadı akman olmazsa :img-hyste

Bu arada senaristler diğer karakterleri unutmuş gibiler..Alp diziye neden girdi ,nalanla keremin arası nasıl,alp bu ikilinin ilişkisinde ne olacak,ceyda nereye gitti yoksa canan hanım gibi ceyda da mı diziden uzaklaştı...
Senaristler bu ikiliyi daha ne kadar uzak tutarız,nasıl barıştırmayız diye düşüneceğine birazda diğer konulara ağırlık verseler dizi ne güzel olacak

valla bu gidişte cemin soyu devam edecek gibi duruyo sinemcim..:img-hyste diğer karakterler için kaygılarında haklısın ama senaristlerin tek işi var bizim çiftimiizin başına çorap örmek farklı bişey yapsalar dişimi kırıcam...10 bölüm kalmış olaylar hala açığa çıkmıyo daha beter karışıyo pes yani....

byuzax
Tosun paşa :D supersin sinem ! :D

Şimdi bu tosun paşa babası gibi tombik yanaklı annesi gibi şeker bişe olursa ay ay yerim ben onu mıncık mıncık ederim ah be filizimin kucağında bi bebecik ayyy nede yakışırlarr anam anammmmm :D ay ya aklıma düştü şimdi bole tombik tombik bacakları olsun boyle :D ısırıyım ben onları :D inşllah huyu da güzel olur :D

yakupoglu61
ya tamam yakup anladık filizden nefret ediyorsun ama LÜTFEN böyle ne biçim insan falan deme LÜTFEN ! Ayrıcana bebek düştü diye seviniyorsan demekki sen yılmazıda sevmiyorsun sonuçta o bebek yılmazında parçası....

valla ne biçim insan lafını ağır bir laf olarak görmüyorum , bu kadarınıda yazamayacaksak bişey demiyorum...!

bebek düştüğü için sevinirim filizin hatasından düşmüş olur...
bebek düşütüğü için üzülürüm yılmazın bebeği olduğundan ...!

byuzax
11-04-07, 23:20
valla ne biçim insan lafını ağır bir laf olarak görmüyorum , bu kadarınıda yazamayacaksak bişey demiyorum...!

bebek düştüğü için sevinirim filizin hatasından düşmüş olur...
bebek düşütüğü için üzülürüm yılmazın bebeği olduğundan ...!

oh valla yılmaz ne biçim adam dimi arkadaşlar ? ne biçim bi insan yani çözemedim bende yılmazı hatta bazen şeytan diyoki kafasına balyozu geçir . dove dove oldur rahatla . Yılmazcığı ne biçim bi adam bu ya atsan atılmaz satsan satılmaz..... (bende bunları ağır laflar olarak görmüyorum )

Bebek inşallah filiz yüzünden düşer . Sende mutlu olursun inşallah filiz yüzünden düşsünde siz filizi suçlayacak birşeyler bulun amaç bu ;)

sinem*
11-04-07, 23:20
valla bu gidişte cemin soyu devam edecek gibi duruyo sinemcim..:img-hyste diğer karakterler için kaygılarında haklısın ama senaristlerin tek işi var bizim çiftimiizin başına çorap örmek farklı bişey yapsalar dişimi kırıcam...10 bölüm kalmış olaylar hala açığa çıkmıyo daha beter karışıyo pes yani....

senaristler işi biliyor her şeyi son ana saklıyorlar...son bölüm yılmaz bebeği öğrenecek,cemin gerçek yüzü ortaya çıkacak sonra hiçbir özür barışma falan göstermeden alttan yazı geçecek 10 yıl sonra :img-hyste çocuk büyümüş okula gidiyor yılmaz işten geliyor filiz gene hamile :img-hyste sonra son yazısını görürüz :img-hyste işte biz de ekran başında bu mudur deriz :img-hyste

lawinia
11-04-07, 23:42
senaristler işi biliyor her şeyi son ana saklıyorlar...son bölüm yılmaz bebeği öğrenecek,cemin gerçek yüzü ortaya çıkacak sonra hiçbir özür barışma falan göstermeden alttan yazı geçecek 10 yıl sonra :img-hyste çocuk büyümüş okula gidiyor yılmaz işten geliyor filiz gene hamile :img-hyste sonra son yazısını görürüz :img-hyste işte biz de ekran başında bu mudur deriz :img-hyste

yok artık bu kadarını da yapmazlar herhalde. hem matraka güzel bi son hazırlıyorlar diyor hep valla ben umutluyum henüz umutlarım tükenmedi. gerci bebek olayını bu hale getiren senaristler sacma sapan bi son da hazırlayabilir cok da sasırmamak lazım. yalnız su on sene sonra görüntüsünü ben her kosulda istiyorum yani en azından 5 sene sonra falan deyip bi göstersinler:img-yes:

mıstaa
11-04-07, 23:43
Fragman yorumum..

Her ne kadar dizinin sürekli kendini tekrar ettiğinden dem vursakta. Fragmanların hakkını teslim etmemiz lazım.Okunan şiirleriyle "işte budur" dedirtiyor insana..Reytinglerimizdeki istikrarın en önemli nedenlerinden birisi bu harika fragmanlar...

Ama gelin görünki fragmanın içeriğine bakınca aynı olumluluğu gösteremiyor insan.
Fragmandaki tek olumlu sahne Ömer'in Cem'e olan darpı:)

Onun dışında..
-Aslı'nın durumu hastanede yatacak kadar ciddileşiyor.
-Cem Filiz'in parmağına yüzüğü takıyor.[muhtemelen bu sahnede HS'ye zapping yapıcam.
-Yılmaz'a ise mutluluğun haram olduğu bir kez daha anlaşılıyor.
-Ömer ise gözyaşı dökme nöbetini kardeşinden devralmış görünüyor..

Benim en çok şaşırdığım şey Filiz'in Yılmaz'ın gerçekleri öğrenmemesi için sarfettiği çaba..

Geçen bölümlerin birisinde.

Ceyda Filiz'e "bebeğin büyüyüp babasını sorduğunda ne diyeceksin" demişti.Filiz'in cevabı ise komikti "onu büyüdüğünde düşünürüz".
O zaman düşünme Filiz şimdi düşün ne diyeceksin evladına cevabın ne olacak?

Bu nasıl bir gururdurki çocuğunu babasız bırakacak kadar göz karartılabiliyor. Öyleki Yılmaz gerçekleri öğrenecek diye Ömer'in peşinden dörtnala koşuyor hamile haline bakmadan.

Aslında Filiz'in bu saçma sapan hırsına gurur denmez.Bu gurur falan değil. Bu olsa olsa aşkın nefrete dönüşmüş halidir. Ve bu nefret öyle büyükki bebek bile ikinci plana itilebiliyor bu uğurda..

Not:Fragmanda dikkat ettim Ömer Cem'e olan yumruğunu boşa sallıyor.Ömer'in yumruğla Cem'in suratı arasında en az 10 cm var.Gerçekçi değil sahne.Tamam gerçekten vursun demiyoruz tabiki.Ama daha bi özen gösterise iyi olur.Zira senaryonun iyice saçmaladığı şu dönemde en son ihtiyacımız olan mantıksız ve hatalı çekilmiş sahneler. :img-wink:
BİR DİYALOG:)

Evinin önünde volta atan Yılmaz bakkala gitmekte olan Filiz'i görür ve seslenir.

Yılmaz: Bakkalamı gidiyorsun Filiz?
Filiz:Evet nolcek?
Yılmaz:Ya hazır gitmişken bizede 2 paket yağla 4 ekmek alırmısın?Malum ev kalabalıkta.
Filiz:Yok ya başka emrin?
Yılmaz:(dönüp eve seslenir) Aslı bakkaldan başka bir şey istiyormusun Filiz soruyor.
Aslı(pencereden başını uzatıp)Evet kocacığım başım ağrıyor bana bir aspirin kızımızada bir hazır bez zahmet olmazsa.
Yılmaz:Duydun zilin sesini Filiz. Koşa koşa git bakalım ne kadar zamanda geri dönüyorsun zaman tutuyorum bak.
Filiz:Yılmaz sen varya sen!
Yılmaz:Ne kızıyorsunki Filiz? Tabii yaa para vermedim değilmi.Veresiye yazdır veresiye.Malum kocan[cem] herşeyimi aldı. Veresiye takılıyorum artık. Bu arada Cem'in cocuğu ne yapıyor nasıl iyimi velet?
Filiz:Yılmaz birincisi Cem benim kocam değil. Ben rahibe oldum kimseyle evlenenemem artık. İkincisi 2000. kez söylüyorum çocuk senin. Üçüncüsü git bakkaldan ne alacaksan kendin al banane yaa.
Aslı:(pencereden Filiz'e seslenir) Çekil kız kocamın başından saçını başını yolarım valla..

Neslihan17
11-04-07, 23:54
BİR DİYALOG:)

Evinin önünde volta atan Yılmaz bakkala gitmekte olan Filiz'i görür ve seslenir.

Yılmaz: [/B]Bakkalamı gidiyorsun Filiz?
Filiz:Evet nolcek?
Yılmaz:Ya hazır gitmişken bizede 2 paket yağla 4 ekmek alırmısın?Malum ev kalabalıkta.
Filiz:Yok ya başka emrin?
Yılmaz:(dönüp eve seslenir) Aslı bakkaldan başka bir şey istiyormusun Filiz soruyor.
Aslı(pencereden başını uzatıp)Evet kocacığım başım ağrıyor bana bir aspirin kızımızada bir hazır bez zahmet olmazsa.
Yılmaz:Duydun zilin sesini Filiz. Koşa koşa git bakalım ne kadar zamanda geri dönüyorsun zaman tutuyorum bak.
Filiz:Yılmaz sen varya sen!
Yılmaz:Ne kızıyorsunki Filiz? Tabii yaa para vermedim değilmi.Veresiye yazdır veresiye.Malum kocan[cem] herşeyimi aldı. Veresiye takılıyorum artık. Bu arada Cem'in cocuğu ne yapıyor nasıl iyimi velet?
Filiz:Yılmaz birincisi Cem benim kocam değil. Ben rahibe oldum kimseyle evlenenemem artık. İkincisi 2000. kez söylüyorum çocuk senin. Üçüncüsü git bakkaldan ne alacaksan kendin al banane yaa.
Aslı:(pencereden Filiz'e seslenir) Çekil kız kocamın başından saçını başını yolarım valla..

:img-hyste :img-hyste bayıldım buna. hatta koptum diyebilirim. süper olmuş. keşke böyle olsa en azından gülmüş oluruz. her bölüm ağlamaktan bunalımlara girmekten yorulduk yaw. aslında bu kadro romantik komedi türünde bi dizide oynayacaklar süper olur valla. çok yakışır bence :)

yakupoglu61
12-04-07, 00:01
Yakup kaç dakkadır cevap yazmanı bekliyorum ama sende tık yok neyse ben yatıyorum o zaman herkeze iyi geceler arkadaşlar yarın görüşmek üzre ;) ben yokken hissettirmeyin ;)

tartışmak istemediğim için cevap yazmadım...!

yılmazla aslı bu bölümde evlenecek dendi ama fragmanda aslı hep hastahanede yatakta yatıyor...

acaba yılmaz bebeği duyup ardından yine sinirlenip aslıyla hemen mi evleniyor...

mıstaa
12-04-07, 00:30
:img-hyste :img-hyste bayıldım buna. hatta koptum diyebilirim. süper olmuş. keşke böyle olsa en azından gülmüş oluruz. her bölüm ağlamaktan bunalımlara girmekten yorulduk yaw. aslında bu kadro romantik komedi türünde bi dizide oynayacaklar süper olur valla. çok yakışır bence :)

sevgili Neslihan;
yorumun için teşekkürler. son dönemdeki bölümler insanı hakikaten yoruyor.ara sıra düşünüyorum avrupa yakası fanımı olsaydım acaba. gerçi izliyorum ama fanlık derecesinde değil.
öte yandan haklısın bizim oyuncular komediyide başarıyla oynarlar..Bülent inal dikkat bebek var dizisinde bunu fazlasıyla gösterdi zaten..

Ben inatla Yılmaz öğrenecek diyorum arkadaşlar. Hatta Ömer Filiz'le giderken Yılmaz'ın bakma sebebi bu öğrendiğini hazmetme aşamasına gelmeden önceki şaşkınlık nedeniyledir. Bence öğrenmesi son sahne Handan Hanım'a gidiği 70. bölümün ilk sahnesi olacaktır. Tabii tahminim bu yönde.

bende senin gibi düşünmek isterdim sevgili Hasan ama dün yesimcanın söylediği "Ömer yüzüğü gördükten sonra vazgeçecek söylemiyecek bebeği" tüyosu her ne kadar sevmesemde mantıklı geldi. ömer yüzüğü gördükten sonra vazgeçecek bence.
yılmazın yüzündeki o şaşkınlık şu yüzden oluyor.
ömer yılmazın yanına geliyor önemli bir şey söyliyeceğim diyor. yılmazda ömerin söyleceklerine dikkat kesilmişken. ömer vazgeçiyor [yüzüğü görüyor o sırada]ve bir şey yok deyip veya bir bahane bulup yanından uzaklaşıyor. yılmazın şaşkınlığı bu yüzden bence. niye geldi niye gidiyor diye.

forever_bim
12-04-07, 00:33
bende senin gibi düşünmek isterdim sevgili Hasan ama dün yesimcanın söylediği "Ömer yüzüğü gördükten sonra vazgeçecek söylemiyecek bebeği" tüyosu her ne kadar sevmesemde mantıklı geldi. ömer yüzüğü gördükten sonra vazgeçecek bence.
yılmazın yüzündeki o şaşkınlık şu yüzden oluyor.
ömer yılmazın yanına geliyor önemli bir şey söyliyeceğim diyor. yılmazda ömerin söyleceklerine dikkat kesilmişken. ömer vazgeçiyor [yüzüğü görüyor o sırada]ve bir şey yok deyip veya bir bahane bulup yanından uzaklaşıyor. yılmazın şaşkınlığı bu yüzden bence. niye geldi niye gidiyor diye.

O şekilde olursa iyiden saçmalamış olmaz mı sayın senaristler? Bence tam da saçmalamış olurlar.

mıstaa
12-04-07, 00:42
O şekilde olursa iyiden saçmalamış olmaz mı sayın senaristler? Bence tam da saçmalamış olurlar.

bu saçmalık konusu fazla önemsediklerini zannetmiyorum."Ne yapsak izlenir" diye düşünüyorlardır muhtemelen.:(

nisailayda
12-04-07, 00:55

sevgili forever bim zaten bizim senaristlerimiz saçmalama konusunda doktora yapıyorlar.onlar saçmalıyor biz oyuncular adına izliyoruz halimiz ne olur sonunda kestiremiyorum.bu bölümde öğrenemezse yılmaz bebeği en saçmalayan dizi senaristleri olarak altın kelebeğe aday gösterelimde hedeflerine ulaşmış olsunlar:img-hyste ağlama sırası ömere geldi ya ne istiyorlar adamdan yeterince üzüldü zaten ömere yeni bir başlangıç için bir şans verilmeli

ati2006
12-04-07, 01:31
MATRAKA,

dizi bitince gercek kimligini hepimize aciklayacaksin demi?:img-hyste

Anladin sen...:img-blush

61MERVE61
12-04-07, 02:03

:img-hyste yok artik...Herhalde ben kendimi biyerden atarim ozaman...seyirci katileri:):)yaa fragmani gordum o ne oyle yaa icim gitti bi tuhaf oldum:)zaten yilmaz AGA siirini asliya okuyor yok bilmem eline yuzuk takiyor ustunu ortiyor:)fragmanin yarisi asli yilmaz vala dun bugun fragmani gorim diye tv basindan kalkmadim ki artik bidaha gorursem kanali degisicem...:)
Filizim nasil dusuyor oyle yaa kiyamam,yaa arkadaslar heyecan diye birsey yoktu fragmani izlerken zaten biliyordum omerin asliyi gorecegini ve yilmaza anlatmaktan vazgececegini...heyecan diye birsey kalmadi ne bu TUYOTUYO istemiyorum ben yaa....daha beter diziden sogutuyor Hic degilse ne guzel yilmazin ogrenicegini dusunurdum.....

vala dizi batttii batacak:img-pilot

61MERVE61
12-04-07, 02:09
yok artık bu kadarını da yapmazlar herhalde. hem matraka güzel bi son hazırlıyorlar diyor hep valla ben umutluyum henüz umutlarım tükenmedi. gerci bebek olayını bu hale getiren senaristler sacma sapan bi son da hazırlayabilir cok da sasırmamak lazım. yalnız su on sene sonra görüntüsünü ben her kosulda istiyorum yani en azından 5 sene sonra falan deyip bi göstersinler:img-yes:

eyer matraka guzel bir son dediyse kesin asli ve yilmaz evleniyor:):)
Yahh herkez matrak matrak diyo yaa:)arakdaslar matrak nerden bilecek dizinin sonunu alah askina......Sizde.....
Yok yaa ne bes sene snrasi herhalde yilmazi yasli adam olarak goruruz bes sene sonra...senaristler ins boyle bi sacmalik yapmazlar...hani 2ay 3ay neysede....1sene bile cok...ben aslinin nasil olecegini merak ediyorum:):)Insalah sahneyi guzel hazirlarlar nasil olmasa aslinin olumu filiz yilmazin barismasi olur...:):)aslinin 40i dolmadan "gelin halay cekelimm:):)"filiz yilmaz dugunu olur herhalde.........

forever_bim
12-04-07, 08:59
Günaydın!!!

Arkadaşlar fragmana bakıyorum da Ömer kimin önünde yere çökmüş ağlıyor anlamadım. Şimdi bu kişi Feride midir acaba? Nevzat'ı, Cemişko'yu Cafer'i yere seren adam kendi diz çöküyor bu sefer. Kadın milleti neler yapıyor adama. Nedir bu kadınlardan çektiğimiz. (Ferman Abi bu pasım sanaydı. Dün FB gol atamadı bari sen ağları havalandır):) Nasıl iyi ortaladım mı?

tolgahuzur1
12-04-07, 09:17
GÜNAYDINLARRRR
valla moralim çok bozuk malum akşam ki maçtan dolayı.:icon_sorr neyse birde dizinin sitresi acayip bunalttı beni..:img-hyste valla yılmaz rüyamda handandan öğreniyordu..:img-hyste artık rüyama giriyor dizi..:img-hyste

mesburcum
12-04-07, 09:33
günaydın herkese,

Yılmaz artık öğrensinde atölyenin ustabaşından öğrensin yaniii. Nerdeyse çocuk doğacak Yılmaz hala hiç bir şey bilmiyor...

tolgahuzur1
12-04-07, 10:12
valla formunda olacağı buydu kimseden ses soluk yok..:icon_sorr zaten dizi olarakta konu kalmadı.. bizimde tartışacağımız ve katılacağımız bir sebebte yok.. bundan sonra böyle sessiz olur heralde form.:icon_sorr

sinem*
12-04-07, 10:44
Günaydın!!!

Arkadaşlar fragmana bakıyorum da Ömer kimin önünde yere çökmüş ağlıyor anlamadım. Şimdi bu kişi Feride midir acaba? Nevzat'ı, Cemişko'yu Cafer'i yere seren adam kendi diz çöküyor bu sefer. Kadın milleti neler yapıyor adama. Nedir bu kadınlardan çektiğimiz. (Ferman Abi bu pasım sanaydı. Dün FB gol atamadı bari sen ağları havalandır):) Nasıl iyi ortaladım mı?

Öyle deme sevgili modum :)Ömere çektirince kıymete biniyorsun Şekil-A(elif ) :) kız neler yaptı ömer sürekli peşinden koştu onu sevmekten asla vazgeçmedi..Şimdi feridede öyle yapsın daha sağlam olur,ama bu sefer ömerin ipleri vermesini istemem :):)

pinkzone
12-04-07, 10:47
Herkese günaydın niye moralin bozuk ki sevgili tolga herzaman ki olağan durum alışmanız lazımdı beşiktaşımızın işi bu feneri herzaman yenmek inş. ligde de bu işi halledeceğiz

Orası kesin. Boşuna moralini bozma tolga.. Beşiktaş.. Kazandı.. Fenerbahçe artık nice 24 senelere.. :)

Yılmaz Ömer muahbbeetinin arasına şu beşiktaş muahbbeti girse ya..:) Yada bir replikte oo beşiktaş kazanmış dese ya yılmaz... O zaman çok mest olcam :img-wink:

EvaLongoria
12-04-07, 10:52
Orası kesin. Boşuna moralini bozma tolga.. Beşiktaş.. Kazandı.. Fenerbahçe artık nice 24 senelere.. :)

Yılmaz Ömer muahbbeetinin arasına şu beşiktaş muahbbeti girse ya..:) Yada bir replikte oo beşiktaş kazanmış dese ya yılmaz... O zaman çok mest olcam :img-wink:

Ömerle Yılmaz arasında adam gibi replik olsa ben bi rahatlayacağım vallahi :))

Yılmaz Beşiktaşlıydı ama di mi dizide öyLe hatırlıyorum :))

pinkzone
12-04-07, 10:57
Ömerle Yılmaz arasında adam gibi replik olsa ben bi rahatlayacağım vallahi :))

Yılmaz Beşiktaşlıydı ama di mi dizide öyLe hatırlıyorum :))

evet yılmaz beşiktaşlıydı. Sonra Ömeri de yaptılar oysaki Ömer galatasaraylıydı. Adam gerdeğinde bile forma giydi.. :img-hyste Ama çocuk ne zaman hastalandı. Çocukla beraber bjk oldu. :img-hyste olsun yeterki göünller bir olsun.

İkilinin arasında ki takım muhabbeti süper olurdu. :good:

tolgahuzur1
12-04-07, 10:59

BULDUNUZ TABİ GARİBAN fenerliyi ve yılmazcıyı vurun..:icon_sorr ama intikamımız kötü olacak demedi demeyin :) haftaya görürüm ben bu bjk lileri.. :img-hyste son gülen iyi güler..:img-hyste valla yılmaz öyle bir riske girmez çünkü sonucu fener lehine olacak..:img-hyste adam niye fenerlileri karşısına alsın ki_?? bu arada iddaaya giren varsa maç için her türlü iddaya girilir..:good:

filizim+y
12-04-07, 11:01
[B]Günaydın!!!

Arkadaşlar fragmana bakıyorum da Ömer kimin önünde yere çökmüş ağlıyor anlamadım. Şimdi bu kişi Feride midir acaba?

herkese günaydın:)

sevgili modum bu soruna olasılıklar üzerinden cvp vereceğim:img-yes:

1- feride (malum araları bozuk, bir aşka dokunmamışlardı, geçen hafta itibari ile aralarına huzursuzluk girdi, ee paşamda artık dışarıda olduğuna göre feridesine yaptığı haksızlığın farkında bu yüzden feridesinin önüne eğilmiştir bir de paşam aşk adamı kadın ruhunda anlıyor ömerlik davranış:img-yes: bazıları gibi değil:img-wink: )

bundan sonraki ihitimaller olası

2- kızı elif (malum şu an sevgisinden başka verebilecek birşeyi yok kızına, olanları da anlatamıyor)
3- handan ve filiz (onun yüzünden yaşadıkları bu sıkıntılar için hem annesinden hem de kızkardeşinden özür dileyebilir, daha önce yapmıştı ama tekrarlamak istemiş olabilir)
4- filizden (yılmaz sevdiğini ve onun aşkına gösterdiği anlayışsızlığı dile getirmek istemiş olabilir, hele de filizin şu anki durumunu göz önüne alınca)
5- yılmazdan (ilki kızkardeşine duyduğu sevgiyi anlamaması ve cem pisliği için uyarısını dikkate almadığı için)
6- müjgandan (kendi yaptığı hatanın bedelini onlara da ödetmek zorunda kalması)
7- nevzattan (feridesini ona bırakması ve hayatından çıkması için, çok uçtum sanırım:img-hyste )
8- cemden (kızkardeşimi bu kadar çok sevdiğini anlayamamışım gerçi hala daha anlamıyorum ama o seni istemiyor çekil hayatımızdan demek için:))

modum sakın kızma ömere bu kadar kişinin önünde diz çöktürdüğüm için 1. feride kesinlikle olacak olan da diğerleri olası bunu dikkate alarak oku:):)

NOT: BEŞİKTAŞlıyım guruluyum tüm beşiktaşlıları tebrik ederim, fenerlilerde üzülmesin bir başka bahara artık:img-hyste

pinkzone
12-04-07, 11:05
Filizim ihtimaller süper.. :) Ama en mantıklısı ya kendi kendine ağlıyor.. Yada Ferideye ağlıyor. O bankta oturduğunu gördüm. Feride ile buluştukları banktı orası. Orda gözyaşları sel olmuş olabilir.. Duygulanmış olabilir.. Eski günlere bakıp iç geçiriyor olabilir.

Not: Bende beşliktaşlıyım. Tolga canım şimdilik hazmet kadıköyede gelcez.. Bir çok kez çıktık o kadıköyden yine çıkarız.

tolgahuzur1
12-04-07, 11:15
sevgili filizim ömer ne kadar iyi bir insanmış öyle melek gibiymişte bizim haberimiz yokmuş.:img-hyste yahu adam bu kadar anlayışlılığı gösterecek mi?? hayret filizin yılmaza olan aşkını nasıl anlamış..:img-hyste hele ceme cevabını çok beğendim..:img-hyste demek ceme artık hayatımızdan çık diyecek..:img-hyste
ŞİMDİLİK SESİM ÇIKMIYOR AMA BİRGÜN HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK..:good: DEDİĞİM GİBİ iddaya giren varsa buyursun..

filizim+y
12-04-07, 11:16

sen istersin sana bir kıyak geçilmez mi sevgili modum:img-wink:

beşiktaşın maçını ömer, yılmaz, aynalı (beşiktaşlı öyle bir tip var), salih (galatasaraylı) ve ali (galatasaraylı) birlikte izlerler maç BJK-GS iddiaya da girilmiştir yenilen ıslatma masraflarını karşılar

yılmaz: hadi kara kartalım ya ömer ne iyi ettin beni yanlız bırakmadın
ömer: aa ne demek kanka BJK dedi mi akan sular durur
yılmaz: bir de yenersek GS yi ıslatcaz bak tmm
ömer: elbette kazanacağız ıslatmasak olur mu hem GS liler ödeyecek masrafları
maç başlar ilk gol GS den gelir
salih ve ali: ooley be gördünüz mü hazırlayın paraları nasılsa maç bizim
ömer: durun ya daha yeni başladı kartak bırakır mı peşinizi
yılmaz: ömer bastır GS lilerin sesini kısalım
ve peş peşe BJK den goller gelir
yılmaz: ya kanka ilk gole nasıl da kandılar maç bizim
ömer: evet yılmaz kartal dememişler boşuna iyi ki snele aynı takımız be kanka aslında ne kadar ortak yönümüz varmış da haberimiz yokmuş
yılmaz: haklısın ömer BJK olduğumuzu bilmek bile yetermiş geçen zamana yazık
ömer: aaa kanka yapma böyle bundan sonrası için tüm maçlar birlikte kaçmaz
yılmaz: tabi ya kanka ölene kadar kankayız artık
ömer: tebrik ederim kankam maçı kazandık
yılmaz: bende seni takımdaşım ee hadin ıslatmaya ve kızaran yüzlere gülem zamanı
ömer: haklısın hadi ne demişler yılmaz erkek adam renkli takım tutmaz tutarsan olacağı bu
yılmaz: hay ağzına sağlık be ömerim

nasıl fatma sahne gözünde canlanabildi mi senarist değilim anca bu kadar idare etcen takımdaşım:)

tolgahuzur1
12-04-07, 11:20

beşiktaşın maçını ömer, yılmaz, aynalı (beşiktaşlı öyle bir tip var), salih (galatasaraylı) ve ali (galatasaraylı) birlikte izlerler maç BJK-GS iddiaya da girilmiştir yenilen ıslatma masraflarını karşılar

nasıl fatma sahne gözünde canlanabildi mi senarist değilim anca bu kadar idare etcen takımdaşım:)

yahu bu dizide hiç fenerli yok mu :icon_sorr ayıp olur ama hocam.. haa fenerin yeri ayrı derseniz o ayrı:img-hyste hem yılmaz fenerli gibi duruyor.. çünkü delikanlı adam:img-yes:

filizim+y
12-04-07, 11:21
Filizim ihtimaller süper.. :) Ama en mantıklısı ya kendi kendine ağlıyor.. Yada Ferideye ağlıyor. O bankta oturduğunu gördüm. Feride ile buluştukları banktı orası. Orda gözyaşları sel olmuş olabilir.. Duygulanmış olabilir.. Eski günlere bakıp iç geçiriyor olabilir.

Not: Bende beşliktaşlıyım. Tolga canım şimdilik hazmet kadıköyede gelcez.. Bir çok kez çıktık o kadıköyden yine çıkarız.

teşekkürler fatmacım ben tek başına olacağı ihitmalini yazmamışım yakalamışsın beni:) seninde dediğin gibi mantıklı olan bu ikisi diğerlerini üstüne basa basa olası dedim yoksa hasan beni vurur:img-hyste

evet haklısın o bankda çok hatıraları var ömerin o gözyaşları sel olmazda ne olur değil mi:img-yes: feridesi ile olmak varken yalnız olmak ne kadar üzmüş ki keisno gün İstanbulu sel basacak :img-hyste baksana haksız mıyım

NOT: fenerliler üzülmeyin beşiktaşın hakkını yemeyin nasılsa diğer maçta bizim

pinkzone
12-04-07, 11:21
Çok sulu olmuş ya.. :) ama iyi olmuş.. :) Ömeri eski takımına karşı tezavrat yaptırmanda ayrı bir şölen olmuş. :)

Tolga zaten o söylediğin sözü fenerliler ne zaman yenilse konuşur. Ben hep öyle denk geldim. :)

cemotara
12-04-07, 11:22

yılmaz: hadi kara kartalım ya ömer ne iyi ettin beni yanlız bırakmadın
ömer: aa ne demek kanka BJK dedi mi akan sular durur
yılmaz: bir de yenersek GS yi ıslatcaz bak tmm
ömer: elbette kazanacağız ıslatmasak olur mu hem GS liler ödeyecek masrafları
maç başlar ilk gol GS den gelir
salih ve ali: ooley be gördünüz mü hazırlayın paraları nasılsa maç bizim
ömer: durun ya daha yeni başladı kartak bırakır mı peşinizi
yılmaz: ömer bastır GS lilerin sesini kısalım
ve peş peşe BJK den goller gelir
yılmaz: ya kanka ilk gole nasıl da kandılar maç bizim
ömer: evet yılmaz kartal dememişler boşuna iyi ki snele aynı takımız be kanka aslında ne kadar ortak yönümüz varmış da haberimiz yokmuş
yılmaz: haklısın ömer BJK olduğumuzu bilmek bile yetermiş geçen zamana yazık
ömer: aaa kanka yapma böyle bundan sonrası için tüm maçlar birlikte kaçmaz
yılmaz: tabi ya kanka ölene kadar kankayız artık
ömer: tebrik ederim kankam maçı kazandık
yılmaz: bende seni takımdaşım ee hadin ıslatmaya ve kızaran yüzlere gülem zamanı
ömer: haklısın hadi ne demişler yılmaz erkek adam renkli takım tutmaz tutarsan olacağı bu
yılmaz: hay ağzına sağlık be ömerim

sevgili filizim+; süpersin çok beğendim bakalım bunun kadar olmasada takım muhabbeti geçecek mi aralarında
Bu arada forumda da baya bir beşiktaşlı varmış sevindim buna keşke filizde beşiktaşlı olsaydı olsun böylede güzel nede olsa gerçek hayatta tuba hanım koyu bir beşiktaşlı

filizim+y
12-04-07, 11:27
sevgili filizim ömer ne kadar iyi bir insanmış öyle melek gibiymişte bizim haberimiz yokmuş.:img-hyste yahu adam bu kadar anlayışlılığı gösterecek mi?? hayret filizin yılmaza olan aşkını nasıl anlamış..:img-hyste hele ceme cevabını çok beğendim..:img-hyste demek ceme artık hayatımızdan çık diyecek..:img-hyste
ŞİMDİLİK SESİM ÇIKMIYOR AMA BİRGÜN HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK..:good: DEDİĞİM GİBİ iddaya giren varsa buyursun..

sevgili tolgam ömer kötü biri değil ama melek de değil bunu yazdık çoğu zaman
haberin var olmaz mı ferideden dolayı ömere takık olmayasın kızın gönlü ömer de ya hani:img-hyste neden göstermesin ömer yapar belki de anlamıştır dur bakalım gelecek bölümler gösterecek bize:img-yes: ceme de o cvp yakışırdı hani:img-wink:

istersen eline bir mikrofon verelim bağır istediğin kadar sesinin son damlasına kadar bu siz fenerlilerin kendilerini kandırma amaçlı uydurduğu bir cümledir, yani boşuna ümitlenmeyin derim ben:icon_whis

filizim+y
12-04-07, 11:30
yahu bu dizide hiç fenerli yok mu :icon_sorr ayıp olur ama hocam.. haa fenerin yeri ayrı derseniz o ayrı:img-hyste hem yılmaz fenerli gibi duruyor.. çünkü delikanlı adam:img-yes:

sanırım yok olan varsa saklı tutuyor olmasın :img-hyste malum o kadar bjk ve gs olunca:img-hyste ayıp mayıp değil efendim fener yense sen sanki bu kadar sessiz duracaktın hadi ordan:) elbette takımların hepsinin yeri ayrı ama BJK çok daha farklı:img-wink:

yılmaz gerçek hayatta GS, delikanlılığın fenerle ne ilgisi var yahu:)

archshe
12-04-07, 11:32
ya alemsiniz ya dizi bitti şimdi maça mı geldi muhabbet...koyu olmasada bir fenerli olarak üzüldüm bu duruma..böyle replikler geçerse dizide ömerle yılmaz arasında kesinlikle bir fenerli istiyorum dizide gerçi benim şansıma olsa olsa cem fenerli olurya neyse:)

filizim+y
12-04-07, 11:33
Çok sulu olmuş ya.. :) ama iyi olmuş.. :) Ömeri eski takımına karşı tezavrat yaptırmanda ayrı bir şölen olmuş. :)

maç izlerken de ciddi ciddi anlaizler yapılmaz ki be fatmacım azıcık böyle muhabbetler geçer yenilen takımın taraftarlarına karşı zaferin verdiği mutlulukla
ömer ve yılmaz kanka olacaklar ya ortak noktalarını bulduk bu şöleni başlattık teşekkür ederim beğendiğin için fikir senden bende ek yaptım:img-wink:

mesburcum
sanırım yok olan varsa saklı tutuyor olmasın :img-hyste malum o kadar bjk ve gs olunca:img-hyste ayıp mayıp değil efendim fener yense sen sanki bu kadar sessiz duracaktın hadi ordan:) elbette takımların hepsinin yeri ayrı ama BJK çok daha farklı:img-wink:

Sakın Cem Fenerbahçeli olmasın, böyle bir şey olursa kahrolurum, önce çiftimi ayırdı şimdi de takımıma bulaştı. :icon_whis

matraka
Sevgili arkadasım matraka :),
Öncelikle sanırım sen benim yazdıgım repliği kullanmamayı kafana koymussun..İlk basta dogru replikleri kullanmaya özen gösterelim.. Eger benimkilere inanmıyorsan dizinin o bölümüne bir daha bakabilirsin.. Bahsettigin Elif konusunun yalanla uzaktan yakından alakası yoktur :img-wink:

Bir diger konu ise;
Yalan söyledigi diger konular.. Walla sen bunları hatırlattıkça benim Filiz'e olan sevgim kat be kat artıyor.. Neymiş bu kız ya.. Desene güzellik ve zeka bunlara kadir..

Olayın basladıgı konu ve şimdiki geldigi konu tamamen farklı..Daha dogrusu benim için farklı bir noktada.. Ben farklı algılamısım olayı..Zaten anladıktan sonra Ferman'a mesaj yazmadım :img-wink:

sevgili secoms ne dememi bekliyorsun ki, buna çocuklar bile inanmaz tamam replikler senin dediğin gibi olsun peki ama düşünelim elif keyifsizmi varmı böyle birşey bir sahne önce balon asan elif şenşakrak çocuk nasıl birden keyifsiz oluyor bana bunun izahını yapabilirmisin yok böyle birşey orda filiz herzamanki gibi yalan konuşmuştur bunun ayrıca savunulacak bir yanıda yok ben sana bunu ne kadar söylesemde şartlanmışsın sen ben sana birşeyler söylemeyi bırakıp izle kardeşim o sahneyi diyorum

muratla olan tüm sahnalerinde yalan söyledi kaza olayında zaten infaal yalan söyledi yılmazdan ayrıldığı sahne yalan üzerine kurulu barışma sahnesinde yalan söyledi bu kız yalancının önde gidenidir.derim ben derimki filiz senin gözünde dahada yüceleşsin bu ifadelere komik bir de kılıf gelmiş filiz bunları söylerken mazareti varmış o zaman biz devamlı yalan konuşalım boşuna yalan konuşmuyoruz mazaretimiz var :img-hyste :img-hyste yani şurda nerdeyse yalan söylemek kötü birşey değil sevap diyeceksiniz bir bunu yapmadınız bunu yapıcaksnız beklerimm valla.yalan masum gibi göstermeye çalışmayalım yalan söylemek kötü birşeydir yalan söylemeyi özendirmeyelim

Not.iyiki sen varsın ben ne yapardım görüşemiyoruz hayrola!

tolgahuzur1
12-04-07, 11:34
yani dediğim gibi şimdilik sesim çıkmıyor.. :icon_whis ama haftaya burayı karıştırmassam bende tolga değilim..:img-hyste sevgili filizim demek ömer ceme böyle birşeyler söyleyebilir..:img-hyste peki ömerin hayatı ne olacak onu kim kurtaracak cemin elinden..:img-hyste

pinkzone
12-04-07, 11:34

Bende anlamadım.. :) O zaman bütün delikanlılar fenerden mi çıkıyor ynalış tanımlama.. :)

Bülent inal = Gs. Tuba Büyüküstün: Bjk Sanırım Sinan Tuzcuda Gs. :)

Tolga sana şöyle bir sloganım var..

Delikanlı adam renkli takım tutmaz.. :img-hyste

sinem*
12-04-07, 11:36
ya alemsiniz ya dizi bitti şimdi maça mı geldi muhabbet...koyu olmasada bir fenerli olarak üzüldüm bu duruma..böyle replikler geçerse dizide ömerle yılmaz arasında kesinlikle bir fenerli istiyorum dizide gerçi benim şansıma olsa olsa cem fenerli olurya neyse:)

hadi gene iyisin :) cem gibi bir adam fenerli olacak sende beğenmiyorsun ne kadar ayıp :img-hyste Bakarsın mualla hanım fenerlidir ya da aslı :img-hyste Gerçi aslıyla mualla hanım yılmaz hangi takımı tutuyorsa o takımı tutuyorlardır :):)

maç muhabbeti olur aslıya hangi takımı tuttuğu sorulur aslıdan cevap

ASLI:ben bilmem beyim bilir :img-hyste

filizim replikler süper olmuş :)

filizim+y
12-04-07, 11:36
sevgili filizim+; süpersin çok beğendim bakalım bunun kadar olmasada takım muhabbeti geçecek mi aralarında
Bu arada forumda da baya bir beşiktaşlı varmış sevindim buna keşke filizde beşiktaşlı olsaydı olsun böylede güzel nede olsa gerçek hayatta tuba hanım koyu bir beşiktaşlı

sevgili cemotaram, teşekkür ederim beğenmene sevindim zaten bunun kadar olmazda yine de şöyle maç muhabbeti olmasa bile yılmaz ve ömerin çok ortak yönlerinin olacağını düşünüyorum şöyle birkaç güzel sohbet sahnesi görmek isterim, sadece bağırma ya da zor zamanlarda birlik olma değil bunda zaten ikiside çok başarılı ama bir de arkadaş gibi sohbetleri olsa fena olmaz ne dersin:img-wink:

cemotaram filiz gerçek hayatta BJK li dizi de olmasa da olur dediğin gibi hakkaten bayağı kalabalıkmışız forumda ama şimdi modlar kızacak maç muhabbetine burada on noktayı koyayım:)

cemotara
12-04-07, 11:38
sevgili secoms ne dememi bekliyorsun ki, buna çocuklar bile inanmaz tamam replikler senin dediğin gibi olsun peki ama düşünelim elif keyifsizmi varmı böyle birşey bir sahne önce balon asan elif şenşakrak çocuk nasıl birden keyifsiz oluyor bana bunun izahını yapabilirmisin yok böyle birşey orda filiz herzamanki gibi yalan konuşmuştur bunun ayrıca savunulacak bir yanıda yok ben sana bunu ne kadar söylesemde şartlanmışsın sen ben sana birşeyler söylemeyi bırakıp izle kardeşim o sahneyi diyorum

muratla olan tüm sahnalerinde yalan söyledi kaza olayında zaten infaal yalan söyledi yılmazdan ayrıldığı sahne yalan üzerine kurulu barışma sahnesinde yalan söyledi bu kız yalancının önde gidenidir.derim ben derimki filiz senin gözünde dahada yüceleşsin bu ifadelere komik bir de kılıf gelmiş filiz bunları söylerken mazareti varmış o zaman biz devamlı yalan konuşalım boşuna yalan konuşmuyoruz mazaretimiz var :img-hyste :img-hyste yani şurda nerdeyse yalan söylemek kötü birşey değil sevap diyeceksiniz bir bunu yapmadınız bunu yapıcaksnız beklerimm valla.yalan masum gibi göstermeye çalışmayalım yalan söylemek kötü birşeydir yalan söylemeyi özendirmeyelim

Not.iyiki sen varsın ben ne yapardım görüşemiyoruz hayrola!

sevgili matraka bu olayı nekadarda çok uzattınız vede abarttınız anlamıyorum verdiğin örneklerde çok komik yani kızın adınıda devamlı olara yalan söyleyen biri yaptın ayrıca yılmazında bu şekilde birsürü yalanı var ama okadar gereksiz bir konuki ama siz abartıp durdunuz bunu

matraka
12-04-07, 11:40
Bak bir de 10 puanlık bir soru vardı onun hakkında yazmadım..
Sen olaylara bu sekilde bakarsan; haftalarca bahsettigin o paragöz,acgözlü katil ithamlarının nedenlerini de bulabilirsin.. Yeter ki pencereni değiştir :img-wink:

Bir de matraka sanırım canın sıkılmıs bana satasıyorsun :img-hyste

evet ben olaylara o şekilde bakarım filiz yılmazı nasıl suçlamıştır öncesi nedir bu durumun ona bakarım yılmaz hangi zamanda filizi suçlamıştır buna bakarım çünkü insanlar durduk yere birbirlerine canı istedikleri için çamur atmazlar canları istiyor diye birbirlerine ileri derecede hakaret etmezler bunların elbette sebebleri vardır ben sana acizane diziyi izlemeni tavsiye ediyorum uzun zamandır izlemedin unuttun herhal:img-hyste ee derslere zaman ayırmak için ıhlamurlar altındanın geçmiş bölümlerini sildirdin galiba :img-hyste

Not.özlemişim seni herhalimden belli oluyor değilmi:img-hyste

pinkzone
12-04-07, 11:40
Neyse maç muhabbetini kapatalım. .:)

Matraka gelmiş.. :) Secomsun yazıdğı mesaja cevap yazmış :) Valla Secoms o sahneyi izlemesem sana inanmam içten bile değildi.

Yani o sahnede Elif dadım geliyor diye taklalar atıyor.. Balonlarla oynuyordu.. Huzursuzluk kavramları çok güzel değişmiş. :) Yılmazla buluşmak istemiyorsa en azından şunu deseydi.. Kusura bakma yılmaz.. Gelemem diyebilrdi. Evde kutlama yapıyoruz diyebilirdi. Filizin saniye içinde yalan türetmesine bayılıyorum.

archshe
12-04-07, 11:42
hadi gene iyisin :) cem gibi bir adam fenerli olacak sende beğenmiyorsun ne kadar ayıp :img-hyste Bakarsın mualla hanım fenerlidir ya da aslı :img-hyste Gerçi aslıyla mualla hanım yılmaz hangi takımı tutuyorsa o takımı tutuyorlardır :):)

filizim replikler süper olmuş :)

dün akşam beri bunun keyfini epey çıkardın sinemcim....aslında cem fenerli olsa süper olur fener hayatta kaybetmez iki tehdit diğer takımlara fener şampiyon...ama bizim işimiz olmaz onlarla ....aslı-mualla tarafına katılıyorum onlar için yılmaz ne derse o doğrudur...yılmaz hangi takımlıysa onlar da aynen...hoş onlar gibi taraftar istemem kendi tarafımda ya neyse...:img-hyste

matraka
12-04-07, 11:42
sevgili matraka bu olayı nekadarda çok uzattınız vede abarttınız anlamıyorum verdiğin örneklerde çok komik yani kızın adınıda devamlı olara yalan söyleyen biri yaptın ayrıca yılmazında bu şekilde birsürü yalanı var ama okadar gereksiz bir konuki ama siz abartıp durdunuz bunu

sevgili cemotara uzatmıyorum hiçbirşeyi cevap yazılmış cevap veriyorum alıntı yapmana gerek bile yoktu uzatmak adına yazılmamıştır evet bana göre filiz yalancıdır sana göre melektir bunu neresini tartışayım bu benim görüşürüm kız bebeği söylememek için sarf ettiği çabayı ilşkisi için gösterse böyle sorunlar olmazdı zaten :img-hyste

filizim+y
12-04-07, 11:45
hadi gene iyisin :) cem gibi bir adam fenerli olacak sende beğenmiyorsun ne kadar ayıp :img-hyste Bakarsın mualla hanım fenerlidir ya da aslı :img-hyste Gerçi aslıyla mualla hanım yılmaz hangi takımı tutuyorsa o takımı tutuyorlardır :)

filizim replikler süper olmuş

ya archshe cemi bulmuş da bunuyor sinemcim adam yanlız bırakmıyor işte fenerlileri değil mi ama:):) bak eğer mualla ve aslı da fenerliyse değme fenerli olan archshe ve tolgamın keyfine artık yermekten ziyede el üstünde tutarlar değil mi?:img-hyste :img-hyste

kopardın beni demek beyi bilirmiş:img-hyste :img-hyste aslı kızın çok yaşa emi

beğenmene sevindim teşekkür ederim:)

cemotara
12-04-07, 11:46
sevgili cemotara uzatmıyorum hiçbirşeyi cevap yazılmış cevap veriyorum alıntı yapmana gerek bile yoktu uzatmak adına yazılmamıştır evet bana göre filiz yalancıdır sana göre melektir bunu neresini tartışayım bu benim görüşürüm kız bebeği söylememek için sarf ettiği çabayı ilşkisi için gösterse böyle sorunlar olmazdı zaten :img-hyste

Kusura bakma ama matraka nezaman gelsen hep filizle uğraşıyorsun hemde dalga geçerek ayrıca evet filizin yalan söylediği zamanlar oldu ama senin abarttığın kadar değil ayrıca yılmazda birsürü yalan söyledi niye ona yalancı demiyorsun ozaman senin verdiğin türden örnekler versem yılmazın söylediği yalanlar foruma sığmaz

sinem*
12-04-07, 11:46
dün akşam beri bunun keyfini epey çıkardın sinemcim....aslında cem fenerli olsa süper olur fener hayatta kaybetmez iki tehdit diğer takımlara fener şampiyon...ama bizim işimiz olmaz onlarla ....aslı-mualla tarafına katılıyorum onlar için yılmaz ne derse o doğrudur...yılmaz hangi takımlıysa onlar da aynen...hoş onlar gibi taraftar istemem kendi tarafımda ya neyse...:img-hyste

:) düşün bir mualla hanımda fenerliyse kadıköyü gidip okur üfler hatta kurşun döker nazar var diye :img-hyste stad nasıl olsa alışık bu konulara :):)

Bu bölüm çok heyecanlı olmayacak gibi artık haftaya :) her haftada aynı lafı söylüyorum bu hafta bir şey olmayacak gibi artık haftaya :img-hyste Aslı ölmesin bende istemiyorum..ölenler pek kıymete binmiyor bu dizide daha ömer elifin mezarına bile gitmedi...Handan hanımda kocasının mezarına gitmiyor..

matraka
12-04-07, 11:47
Ayrıca senin o bahsettiğin;
Yılmaz sadece aralarında sorun oldugunda Filiz'i suclamıstır lafının savunulacak bir tarafı oldugunu düşünmüyorum.. Bana göre cok cok iyi bir özellik degildir bu.. Ayrıca bunun biraz da senaryo ile alakası oldugunu düşünmekteyim..

Örnek vermem gerekirse;
Filiz- cok büyük bir hata yapıp-Yılmaz'ı dövdürenin Ömer oldugunu düşünmüş ve bunu dile getirmiştir.. Aynı konu için Yılmaz da aynı görüslere sahipti ama tek farkı senaristlerin bunu Yılmaz karakterine söyletmemesiydi..

Bunu nerden anladın derseniz; O bölümdeki Yılmaz-Filiz konusmasını bir daha izlemeniz önemle rica olunur. :img-wink:

savunalacak bir tarafı olduğunu düşünememen tamamen senin görüşündür benim düşüncem bellidir nedensiz kimse kimseyi suçlamaz ama filiz bu işi hobiye çevirdi dersen evet katılırım sana filiz yılmaza güvenmediği halde karşılıklı aşkı yaşamak adına onu affetmiştir.o zaman filizin yılmaza güveni yoktu 25.bölüm buna delildir.güvenmediği insanın evlilik tekliğini kabul eden filizdir ben değil.güven sorununu sadece zaman çözer bunu karşılıklı davranışlar pekiştirir

örnek verdiğin konuya gelince yılmaz durduk yere ömeri suçlamamıştır gene aynı yere geliyoruz bununda bir sebebi var hiçbirşey nedensiz değildir.

archshe
12-04-07, 11:49
ya archshe cemi bulmuş da bunuyor sinemcim adam yanlız bırakmıyor işte fenerlileri değil mi ama:):) bak eğer mualla ve aslı da fenerliyse değme fenerli olan archshe ve tolgamın keyfine artık yermekten ziyede el üstünde tutarlar değil mi?:img-hyste :img-hyste

kopardın beni demek beyi bilirmiş:img-hyste :img-hyste aslı kızın çok yaşa emi

beğenmene sevindim teşekkür ederim:)

valla aslıyla muallayı kimse elimden alamaz ne olurlarsa olsun filizim...ben birini sevmedimmi bitmiştir....mualla gelin kıızım diye filizin dibinden ayrılmasa da aslı herşeyi bırakıp çekilse hatta çiftimizi barıştırsa da cem uslansa hatalarını tamir etsede ben onları sevmicem filiz severmi bilmem ama iyi kız filiz benim gibi değil:img-hyste

yesimcan
12-04-07, 11:49
matraka geldii forum karisti:img-hyste :img-hyste

yaaa suu bebek meselesii nolcakk ......yilmazz bu bölüm ins ögrenirr benim icin ne bölüm basi ne ortasi nede sonu önemliii yeterkii ögrensinn bu bölümm kimden ögrenirsede ögrensinn isterse hayri beyy gidip söylesinn ama söylesinlerr yahuuu müjgan hanim bile anlamadii yaaa o kadinda öyle gözlerrr varkennn nasil anlamaz hayrett ........

bidee bisey söylicemm dikkatinizi cekmedimi acaba filiz bebegin cinsiyetini ögrendii ama hic kimseye bisey söylemedii ne annesine ne abisine hicc kimseyeee....neden acaba?? neyseee artikk o isi yilmazlan beraber yaparlarr...:):) mahalledee kamyonlan bi kac tur ataralarrr oglum oluyooo ismide sezercikk :):)

matraka
12-04-07, 11:52
Kusura bakma ama matraka nezaman gelsen hep filizle uğraşıyorsun hemde dalga geçerek ayrıca evet filizin yalan söylediği zamanlar oldu ama senin abarttığın kadar değil ayrıca yılmazda birsürü yalan söyledi niye ona yalancı demiyorsun ozaman senin verdiğin türden örnekler versem yılmazın söylediği yalanlar foruma sığmaz

foruma sığmayan yalanları merak ettim hadi yılmazın söyledişği yalanları bir sıralada foruma sığmasın filizle uğraşıyorum uğraşmaya devam edicem neden bak fragmana yeterli sonucu görürsün hala birşeyleri saklamak için neden bu çaba bu özeni çabayı ilşkisine gösterse idi yılmazın herşeyin karşında beraber duralım varmısın dediğinde kabul ederdi etmedi ne oldu şimdi herşey dahamı iyidir.hayır herşeyler birlikte savaşan çift görsek cemin asıl yüzünü yılmaz gene ortaya çıkarmayacakmıydı yılma cemin peşini hiç bırakmadıki bazı şeyleri yaparım iddasındaki filiz yanlış yaptığını bu yanlışın nelere mal olduğunu gördüğünde ne yapacak gene neleri mahvettiğinin kimlerin hayatının üstüne kumar oynadığının farkına vardığında ne yapacak

ben söylim güçlü durur filiz nedense kaç bölümdür ağzına sevgi sözcüğü almamış birinde böyle bahsediyorum dua et sen

filizim+y
12-04-07, 11:52
örnek verdiğin konuya gelince yılmaz durduk yere ömeri suçlamamıştır gene aynı yere geliyoruz bununda bir sebebi var hiçbirşey nedensiz değildir.

sevgili matraka bu cümleyi yazıyorsun ve söz konusu yılmaz olduğu zaman her olayın ya da her yaşanan şeyin bir sebebi olduğunu ve nedensiz hiçbirşeyin olmayacağını söylüyorsun diğer karakterlere bunu reva görmüyorsun şimdi bu ne demek oluyor, sonuçta yılmaz tek başına değil bu dizide kaç tane karakter var sadece yılmazın hatalarını, yanlışlarını ya da güzel davranışlarının hep bir sebep ve nedene bağlarsa diğerlerine hakıszlık etmiş oluyorsun bu cümlenden bunu anlıyorum ben sana göre yılmaz cephesinden hiçbirşey ne nedensiz ne de sebepsizdir:img-yes:

matraka
12-04-07, 11:56
sevgili matraka bu cümleyi yazıyorsun ve söz konusu yılmaz olduğu zaman her olayın ya da her yaşanan şeyin bir sebebi olduğunu ve nedensiz hiçbirşeyin olmayacağını söylüyorsun diğer karakterlere bunu reva görmüyorsun şimdi bu ne demek oluyor, sonuçta yılmaz tek başına değil bu dizide kaç tane karakter var sadece yılmazın hatalarını, yanlışlarını ya da güzel davranışlarının hep bir sebep ve nedene bağlarsa diğerlerine hakıszlık etmiş oluyorsun bu cümlenden bunu anlıyorum ben sana göre yılmaz cephesinden hiçbirşey ne nedensiz ne de sebepsizdir:img-yes:

artılı filizim konuştuğumuz ve tartıştığımız konu güven idi yalan değil anlatabildimmi söz konusu yılmaz olunca diyorsun diğerleri olunca ne değişir söylediklerim yalanmıdır filiz evlenme teklifini alınca yılmaza güveniyormuydu sadece gerçekler acı geliyor sizlere o kadar ben sadece gerçekleri söylüyorum yalan konusu için ise hangi mazaret olursa olsun yalan yalandır.yalan söylemek kötüdür.sevap değil

matraka
12-04-07, 11:59
ömer konusuna gelince ömer kafasında esli hayatına dönen bir feride kurgulamış şekilde konuşma olucak kısa bir ayrılık veya tatsızlık olur her ilişkide olur bunlar ama aşmaları önemli olandır ömer feride ye fazla yüklenmiştir.tamam kızmalıdır ömer ama feride deki de candır patlıcan değil yaptığının nedenini özgürce paylaştığı ve yalan söylemediği için ömer sevinmelidir aynı şeyi o dorumda filiz yapmazdı yani paranın kaynağınısöylemezdi

cemotara
12-04-07, 12:00
foruma sığmayan yalanları merak ettim hadi yılmazın söyledişği yalanları bir sıralada foruma sığmasın filizle uğraşıyorum uğraşmaya devam edicem neden bak fragmana yeterli sonucu görürsün hala birşeyleri saklamak için neden bu çaba bu özeni çabayı ilşkisine gösterse idi yılmazın herşeyin karşında beraber duralım varmısın dediğinde kabul ederdi etmedi ne oldu şimdi herşey dahamı iyidir.hayır herşeyler birlikte savaşan çift görsek cemin asıl yüzünü yılmaz gene ortaya çıkarmayacakmıydı yılma cemin peşini hiç bırakmadıki bazı şeyleri yaparım iddasındaki filiz yanlış yaptığını bu yanlışın nelere mal olduğunu gördüğünde ne yapacak gene neleri mahvettiğinin kimlerin hayatının üstüne kumar oynadığının farkına vardığında ne yapacak

ben söylim güçlü durur filiz nedense kaç bölümdür ağzına sevgi sözcüğü almamış birinde böyle bahsediyorum dua et sen

Arkadaşım yılmazında senin verdiğin örnek türünden birsürü yalanı var ama buraya yazmaya gerek durmuyorum ama filizle olan sahneleri hatırlarsan yalan söylediği bilirsin hisse meselesi,gama şirketi,filizi kullanmaya karar verdikten sonraki söyledikleri yani yalan bulmaya kalkarsam yılmazında çok yalanı var ayrıca yılmazında okadar çok yanlışı varki ama sen sadece filizle uğraştığından onları görmüyorsun senin için doğal bunlar

filizim+y
12-04-07, 12:03
artılı filizim konuştuğumuz ve tartıştığımız konu güven idi yalan değil anlatabildimmi söz konusu yılmaz olunca diyorsun diğerleri olunca ne değişir söylediklerim yalanmıdır filiz evlenme teklifini alınca yılmaza güveniyormuydu sadece gerçekler acı geliyor sizlere o kadar ben sadece gerçekleri söylüyorum yalan konusu için ise hangi mazaret olursa olsun yalan yalandır.yalan söylemek kötüdür.sevap değil

matraka neyi tartıştığınızı biliyorum seni ve secomsu hayatta es geçmem az çok aranızda ki tatlı çekişmeyi de blirim, yalan konusuna kesinlikle girmiyorum kaç zamandır yazılan bu yorumlara suskunluğumla cvp vermiş oluyorum zaten benim anlatmak istediğim hem güven hem yalan ne olursa olsun evet söz konusu yılmaz olunca sen nedeni ve sebebi en ince detayına kadar yazarken diğer karakterlerde bu inceliği göstermiyorsun

ben söylediklerin yalandır diye bir cümle kurmadım kelime oyunu da yapmam neden yazdığım çok açıktır bu yorumu, inan ben de gerçekleri severim hayalcilikten öte, yalan benim da katlanamadığım bir durumdur ama bu kavramda diğer kavramlar gibi kişiye göre farkılılıklar gösterir, ama yalanın beyazı, siyahı pembesi elbette kötüdür ayrıştığımız nokta bu değil sen beni anlamıyorsun...

archshe
12-04-07, 12:04

filizin bitek yalanını sezon finalinde ve bebek konusunda bişey diyemem ama kendine göre doğru yanlış nedenleri vardır...diğerleri ise göz tırmalamayan cinstendir...filiz yılmaza elif huzursuz çıkamam demiş...neoldu peki?sen hiç görüşmek istemediğin birine bahane yaratmazmsısın?yorgumum uykum var v.b ...illa hayır çıkmıcammı dersin hep...ya da filiz çiçek konusunda murata yalan demiş...murata doğru söylese tüm ailsesi hazır olmadıkları o vakitte gerçeği öğrenecekti...bunlar senin gözünüü tırmalamış olabilir ama ben hiç rahatsız olmadım...yalan yalandır tabii ama bana göre bunlar geçiştirmedir...

sinem*
12-04-07, 12:05
Arkadaşım yılmazında senin verdiğin örnek türünden birsürü yalanı var ama buraya yazmaya gerek durmuyorum ama filizle olan sahneleri hatırlarsan yalan söylediği bilirsin hisse meselesi,gama şirketi,filizi kullanmaya karar verdikten sonraki söyledikleri yani yalan bulmaya kalkarsam yılmazında çok yalanı var ayrıca yılmazında okadar çok yanlışı varki ama sen sadece filizle uğraştığından onları görmüyorsun senin için doğal bunlar

Aslında yılmaz filizle olduğu dönemde yani aldattığı dönemde yalan söylemedi çok ilginç bir şeyki acayip bir ustalıkla asıl niyetini gizledi bunu yaparkende filize kendisiyle ilgili yalan söylemedi.Yalnız şu var elifle tanışma anında merhaba memnun oldum derken resmen yalan söyledi,sonra diğer bölüm karşılaştıklarında gene elife baka baka biz daha önceden de tanışıyoruz baloda tanıştık dediğinde gene yalan söyledi.Elifle konuşurken filizle senden intikam almak için birlikte olmuyorum derken gene yalan söyledi..Yılmaz gerçekten yalan söylemiyor ama ustalıkla gerçekleri saklıyor..Takdir ediyorum kendilerini :img-hyste

yesimcan
12-04-07, 12:07

ben burdan anliyorumkii simdi filizin ceme oynadigi oyunn yilmazinn hayatina mal olucak bi oyunn.......

acaba söylemi olucak cem bu oyunu anlayip filize zarar vermeye kalkisicakk tabi bunu ancak kacirirsa yapabilirr ondan soraa yilmazdaaa bebegi oldugunu ögrenirr bideee halaa filizi deliler gibi sevdigi icin yilmaza bu haber gelirseee yilmazi tutana ask olsunn filizi kurtarma sevdaysiylann kendi hayatini tehlikeye aticakk hatta belkii bi kac kursunn yerrr ama ölmezzz??? böylee bisey bekliyorumm bennn ozaman.....offf yaaa nedirr buuu ....:icon_sorr

cemotara
12-04-07, 12:08
açarmısın lütfen ben hala yalan göremiyorum lütfen foruma yılmazın sığmayacak yalanlarını yazmanı bekliyorum bana cevap yazıyorsun ondan sonra cevap vermiyeceğim diyorsun ne diyim tipik bir filizsever içgüdüsel olarak filiz savunması diyebilirim mesela :img-hyste

Arkadaşım cevap vermeyeceğim demedim yalanları yazmaya gerek yok dedim ayrıcada dalga geçilecek bir şey göremedim ben ama senin yorumların böyle olduğu için doğal karşılıyorum
Ayrıca yılmaz şirkette karşılarına ortakları olarak çıktığında toplantı sonrasında filiz yılmaza çağırıp neden burda olduğunu ve amacını sordu yılmazda baya bir yalanları sıraladı ama sana göre onlar yalan değildir

matraka
12-04-07, 12:11
filizin bitek yalanını sezon finalinde ve bebek konusunda bişey diyemem ama kendine göre doğru yanlış nedenleri vardır...diğerleri ise göz tırmalamayan cinstendir...filiz yılmaza elif huzursuz çıkamam demiş...neoldu peki?sen hiç görüşmek istemediğin birine bahane yaratmazmsısın?yorgumum uykum var v.b ...illa hayır çıkmıcammı dersin hep...ya da filiz çiçek konusunda murata yalan demiş...murata doğru söylese tüm ailsesi hazır olmadıkları o vakitte gerçeği öğrenecekti...bunlar senin gözünüü tırmalamış olabilir ama ben hiç rahatsız olmadım...yalan yalandır tabii ama bana göre bunlar geçiştirmedir...

yalanın savunması olmaz bunu yılmazda filizde söylese budur benim gözümde yalanın mazaretide olmaz yalan söylemek kötüdür.özenti yapılamaz konusu bile açılamaz bu hele hele savunma konusu hiç olamaz hayır nedenin varsa söylewrsin çıkmak istemiyorum diyebilir elifi neden alet eder ben sadece bu konuyuda demiyorum bunu alışkanlık haline getirmesi sorundur

archshe
12-04-07, 12:11
Aslında yılmaz filizle olduğu dönemde yani aldattığı dönemde yalan söylemedi çok ilginç bir şeyki acayip bir ustalıkla asıl niyetini gizledi bunu yaparkende filize kendisiyle ilgili yalan söylemedi.Yalnız şu var elifle tanışma anında merhaba memnun oldum derken resmen yalan söyledi,sonra diğer bölüm karşılaştıklarında gene elife baka baka biz daha önceden de tanışıyoruz baloda tanıştık dediğinde gene yalan söyledi.Elifle konuşurken filizle senden intikam almak için birlikte olmuyorum derken gene yalan söyledi..Yılmaz gerçekten yalan söylemiyor ama ustalıkla gerçekleri saklıyor..Takdir ediyorum kendilerini :img-hyste

olurmu sinemcim onlar yılmaz filize evlenme teklif etmeden önceydi...yılmazcılar bunlara reset attılar neden kurcalıyosun...bunları filiz teklfi kabul ederek hafızasından sildi...yaşanan herşey yaşanmamış oldu...bunlar nasıl unutulur ki?illa bişeleri yanlış söylemek yalan değildir saklayarak da yalan söylenir...

sinem*
12-04-07, 12:14
olurmu sinemcim onlar yılmaz filize evlenme teklif etmeden önceydi...yılmazcılar bunlara reset attılar neden kurcalıyosun...bunları filiz teklfi kabul ederek hafızasından sildi...yaşanan herşey yaşanmamış oldu...bunlar nasıl unutulur ki?illa bişeleri yanlış söylemek yalan değildir salayarak da yalan söylenir...

çok özür diliyorum gene geçmişi karıştırdım:img-hyste hem o zamanlarda yılmazda başka bir yılmazdı acaba hangi yılmazın yalanını bulucaz bunu belirtirseniz akşam çalışıp bulucam :img-hyste

Ama yılmaz gerçekten çok kurnazdı nasıl bir kıvrak zekadır hayrandım..Bir insanın yüzüne baka baka nasıl bu kadar rahat olur.Filizle tanıştıklarında da beni nerden tanıyorsunuz dediğinde at çiftliğinde gördüm demişti:) madem doğru söyleyeceksin anlat gerçekleri :img-hyste seni kullanıcam o yüzden dergideki tüm resimlerini kestim,senin hobilerini fobilerini,zevklerini her şeyini araştırdım ve senin için güzel bir plan hazırladım :) şimdi söyle bakalım var mısın :img-hyste :img-hyste

matraka
12-04-07, 12:15
Arkadaşım cevap vermeyeceğim demedim yalanları yazmaya gerek yok dedim ayrıcada dalga geçilecek bir şey göremedim ben ama senin yorumların böyle olduğu için doğal karşılıyorum
Ayrıca yılmaz şirkette karşılarına ortakları olarak çıktığında toplantı sonrasında filiz yılmaza çağırıp neden burda olduğunu ve amacını sordu yılmazda baya bir yalanları sıraladı ama sana göre onlar yalan değildir

sevgili cemotara

sadece merak ettim merakımı mazur gör lütfen sadece yılmazın konuştuğu yalanları foruma sığdıramadın ya benim merak ettiğim konu budur.krakter arasında yalan konuşulur önemli olan bunun devamlılık arzetmesidir.alışkanlık haline gelmesidir.gelelim senin dediğin sahneye yılmazın amacı tekinerleri çökertmewkse hiçmi fıratı olmadıda çökertmedi sorarım o zaman filiz ne yapmaya çalışıyorsun buraya kadar nasıl geldin yılmaz cevabını vermiştim hisselerinizi alarak demiştir.buna cevap olarak filiz tekiner gizli yalan dolanla değilmi tam sana göre demiştir.buna yılmazın cevabı sanada cevap olsun hisse aldığımı herkese ilan etmek zorundamıyım demiştir ve haklıdır.

archshe
12-04-07, 12:19
çok özür diliyorum gene geçmişi karıştırdım:img-hyste hem o zamanlarda yılmazda başka bir yılmazdı acaba hangi yılmazın yalanını bulucaz bunu belirtirseniz akşam çalışıp bulucam :img-hyste

Ama yılmaz gerçekten çok kurnazdı nasıl bir kıvrak zekadır hayrandım..Bir insanın yüzüne baka baka nasıl bu kadar rahat olur.Filizle tanıştıklarında da beni nerden tanıyorsunuz dediğinde at çiftliğinde gördüm demişti:) madem doğru söyleyeceksin anlat gerçekleri :img-hyste seni kullanıcam o yüzden dergideki tüm resimlerini kestim,senin hobilerini fobilerini,zevklerini her şeyini araştırdım ve senin için güzel bir plan hazırladım :) şimdi söyle bakalım var mısın :img-hyste :img-hyste

yılmaz filiz için dosya hazırlamıştı yahu...nekadar planlı programlı adammış...şimdi yılmazı anlamak için 3 ayrı aşamada incelemeliyiz...elif zamanında ,filizden intikam alırken ve filizi sevdikten sonra...adam evrim geçiriiyo yahu...hangisini incelesekki?

matraka
12-04-07, 12:20

o zaman filizde öyle yapsın mümkünse yalan konuşmasın birşeyleri saklasın diyecem:img-hyste ama filizin deposu saklanan şeylerden doldu taştı zaten bir soru sorarsın karşılığını alırsın saydığın madddelerde daha önceden tanıştık demesi yalanmıdır doğrudur bunu niye yazıyorsun evet ustalıkla birşeyleri saklamıştır ama filiz sorduğu her sorunun cevabını almıştır ama nedense aynı şeyi filizden göremiyorum

filizim+y
12-04-07, 12:21
sevgili forumdaşlarım yine gerildiğinizin farkıda mısınız hata çeteleleri bitti şimdi de yalan çetelesi mi başladı başka bir konu yok mu konuşulacak inanın ben sıkılıyorum okurken kesinlikle sizlere saygım sonsuz ama geçmişi unutmadan gelecekler ilgili olabilecek yorumlar ya da ne biliyim daha farklı yorumlar yapalım bu şekilde olunca en azından kendi adıma diyorum dikkate almayabilirsiniz tad vermiyor, ben de yorum yapmak istemiyorum uzaktan okuyanlara katılmak en doğrusu:img-yes:

archshe
12-04-07, 12:22
sevgili cemotara

sadece merak ettim merakımı mazur gör lütfen sadece yılmazın konuştuğu yalanları foruma sığdıramadın ya benim merak ettiğim konu budur.krakter arasında yalan konuşulur önemli olan bunun devamlılık arzetmesidir.alışkanlık haline gelmesidir.gelelim senin dediğin sahneye yılmazın amacı tekinerleri çökertmewkse hiçmi fıratı olmadıda çökertmedi sorarım o zaman filiz ne yapmaya çalışıyorsun buraya kadar nasıl geldin yılmaz cevabını vermiştim hisselerinizi alarak demiştir.buna cevap olarak filiz tekiner gizli yalan dolanla değilmi tam sana göre demiştir.buna yılmazın cevabı sanada cevap olsun hisse aldığımı herkese ilan etmek zorundamıyım demiştir ve haklıdır.

o hisseleri iyi niyetle yatırım amaçlı almamıştır...eğer bunu diyebiliyosa paravan şirketle değil kendi adıyla alsaydı...yılmaz mertçe kartları açık oynamamıştır...

matraka
12-04-07, 12:23
yılmaz filiz için dosya hazırlamıştı yahu...nekadar planlı programlı adammış...şimdi yılmazı anlamak için 3 ayrı aşamada incelemeliyiz...elif zamanında ,filizden intikam alırken ve filizi sevdikten sonra...adam evrim geçiriiyo yahu...hangisini incelesekki?

evet çok güzel değinmişsin tebrik ederim adam evrim geçiriyor sizin filizin eksik yanı evrim geçirememesi sanırım :img-hyste :img-hyste bir evrim geçirse adaklar adıcam nerde ders alma yok bir şeyler saklama çok yalan konuşma gırla maşallah bütün özellikleri barındırıyor böyle bir kızı kim istemezki yılmaz kurban olsun buna :img-hyste

sinem*
12-04-07, 12:23
o zaman filizde öyle yapsın mümkünse yalan konuşmasın birşeyleri saklasın diyecem:img-hyste ama filizin deposu saklanan şeylerden doldu taştı zaten bir soru sorarsın karşılığını alırsın saydığın madddelerde daha önceden tanıştık demesi yalanmıdır doğrudur bunu niye yazıyorsun evet ustalıkla birşeyleri saklamıştır ama filiz sorduğu her sorunun cevabını almıştır ama nedense aynı şeyi filizden göremiyorum

daha önce tanıştık sonra ekliyor baloda işte bu kısma yalan dedim :img-hyste yoksa elifle yılmaz daha önce sadece baloda mı tanışmışlardı :img-hyste

Sevgili archshe'cim sanırım filizli dönemi ele almalıyız sonuç olarak en hatasız olduğu dönemdi :img-hyste yılmazcılar bunu daha uygun görürler.

cemotara
12-04-07, 12:24
sevgili cemotara

Arkadaşım tamam senin dediğin olsun yılmaz çok düzgün,yanlışı olmayan bir insan yanlış yapmışsa bile onu düzeltmiştir vede çok iyi bir insandır
Filiz ise karakteri daha tam oturmamış,düzgün bir karaktere sahip olmayan,felaket derecede kötü alışkanlıkları olan ve yalan söylemeyi alışkanlık haline getirmiş ve hersaniye yalan söyleyen kötü bir karakter

sinem*
12-04-07, 12:25
evet çok güzel değinmişsin tebrik ederim adam evrim geçiriyor sizin filizin eksik yanı evrim geçirememesi sanırım :img-hyste :img-hyste bir evrim geçirse adaklar adıcam nerde ders alma yok bir şeyler saklama çok yalan konuşma gırla maşallah bütün özellikleri barındırıyor böyle bir kızı kim istemezki yılmaz kurban olsun buna :img-hyste

yılmazın evrimine bakalım karşısına doğru düzgün bir insan çıktı ve evrim geçirdi..filizin karşısına yılmaz çıktı kızın hayatı ne hale geldi :img-hyste

matraka
12-04-07, 12:25
o hisseleri iyi niyetle yatırım amaçlı almamıştır...eğer bunu diyebiliyosa paravan şirketle değil kendi adıyla alsaydı...yılmaz mertçe kartları açık oynamamıştır...

ne amaçla alırsa alsın ne amaçla şirket kurarsa kursun eylemlere bakalım eylemlerde haksız olursunuz yılmaz şirket kurarak hisse alamazmı alabilir ilan etmek zorundamıdır hayır zorunlulukları mazeret olarak kullanmayalım

archshe
12-04-07, 12:26

kurban olsun tabii...filiz hayatındaki tüm kadınlardan daha çok önemsedi yılmazı....

matraka
12-04-07, 12:27
yılmazın evrimine bakalım karşısına doğru düzgün bir insan çıktı ve evrim geçirdi..filizin karşısına yılmaz çıktı kızın hayatı ne hale geldi :img-hyste

evet hayatına yılmaz girdi ne tasadüfki aynı anda birde cem girdi hayatına yılmaz girdi diye mahvoldu pardon unutmuşum szilere göre herşeyin suçlusu yılmazdı nasıl unuttum ben bunu :img-hyste :img-hyste

sinem*
12-04-07, 12:28
evet hayatına yılmaz girdi ne tasadüfki aynı anda birde cem girdi hayatına yılmaz girdi diye mahvoldu pardon unutmuşum szilere göre herşeyin suçlusu yılmazdı nasıl unuttum ben bunu :img-hyste :img-hyste

ynı anda cem girmedi :) kız ilk darbeyi yılmazdan aldı sonra babasından sonra bir de cem geldi ohhh ne güzel hayat ...

matraka biz yılmaza ne zaman her şeyin suçlusu dedik

ama pardon şöyle bir söz var "kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş" bundan kaynaklı bir söz söyledin sanırım :img-hyste

matraka
12-04-07, 12:29
Arkadaşım tamam senin dediğin olsun yılmaz çok düzgün,yanlışı olmayan bir insan yanlış yapmışsa bile onu düzeltmiştir vede çok iyi bir insandır
Filiz ise karakteri daha tam oturmamış,düzgün bir karaktere sahip olmayan,felaket derecede kötü alışkanlıkları olan ve yalan söylemeyi alışkanlık haline getirmiş ve hersaniye yalan söyleyen kötü bir karakter

sevgili cemotara

böyle de ne istersen söyle bak tartışma oluyormu
:img-hyste çünkü bunlar gerçek ne kadar kabul etsekte etmesekte yılmaz kendini düzeltiyor filiz yapamıyor ve dediklerin filizi çok güzel tarif ediyor sende doğruyu buldun bak:img-hyste

archshe
12-04-07, 12:30
ne amaçla alırsa alsın ne amaçla şirket kurarsa kursun eylemlere bakalım eylemlerde haksız olursunuz yılmaz şirket kurarak hisse alamazmı alabilir ilan etmek zorundamıdır hayır zorunlulukları mazeret olarak kullanmayalım

kurabilir tabii şirket ama patronu olarak aranınca saklanmaz...gel söyle demediler adama filiz araştırdı yılmaz kendini sakladı...yılmaz büyük oyunlar oynadı bu uğurda...

matraka
12-04-07, 12:31
ynı anda cem girmedi :) kız ilk darbeyi yılmazdan aldı sonra babasından sonra bir de cem geldi ohhh ne güzel hayat ...

matraka biz yılmaza ne zaman her şeyin suçlusu dedik

ama pardon şöyle bir söz var "kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş" bundan kaynaklı bir söz söyledin sanırım :img-hyste

şu diziyi bir daha izleyin yahu :img-hyste
ilk darbeyi yılmaz vurmuş nikah günü terkedilen adam nasıl olurda filize darbe vurur ondan sonrada hayatlarına cem belası ve filizin ailesi girdi zaten yanipes bu kadar olur kendini aştın tebrik ederim :img-hyste

sude9
12-04-07, 12:32
Özeti okuyunca Ömer Filiz'in söyleyecekleri yüzünden bebeği Yılmaz'a söylemekten vazgeçer diye düşünüyordum,ama fragmanı izleyince aklım karıştı.Yılmaz ve Ömer yan yana otururken ikisininde ifadesi oldukça gergin,belki de bu dizinin son sahnesidir,Ömer söylemek için harekete geçer ve belki söyler Ylmaz'ın tepkisini birsonraki bölüme saklarlar.

matraka
12-04-07, 12:33
kurabilir tabii şirket ama patronu olarak aranınca saklanmaz...gel söyle demediler adama filiz araştırdı yılmaz kendini sakladı...yılmaz büyük oyunlar oynadı bu uğurda...
bu uğurda büyük oyunlar oynadı ne yaptı peki oynadığı oyunlarla ne yaptı eyleme gel yılmaz tekinerlere eylem olarak zarar vermedi bunu kabul edin artık filiz varken bu mümkün değildi sadece 18-34 bölümleri arasında yılmaz filizi sevdiğini kendine kabul ettiremedi o kadar tekinerlerde filiz sayesinde kurtuldu

sinem*
12-04-07, 12:34
şu diziyi bir daha izleyin yahu :img-hyste
ilk darbeyi yılmaz vurmuş nikah günü terkedilen adam nasıl olurda filize darbe vurur ondan sonrada hayatlarına cem belası ve filizin ailesi girdi zaten yanipes bu kadar olur kendini aştın tebrik ederim :img-hyste

yok yok sana göre dizi ikiye ayrılıyor biz birinci sezondan bahsediyoruz ya hani bu dizinin bir de ilk sezonu var boştan yere mi çekildi o kadar bölüm :img-hyste sürekli es geçiyorsunuz :img-hyste Hani ilk sezon kalbimi birisine açtım diye ona tamamen güvenirken ,her şeyini onunla paylaşırken gözü kapalı her şeyin altına imza atacakken bir anda damdan düştü ya filiz onu diyorum...Bence sen bir daha izle,sen ikinci sezon başladığın için dizide o zaman başlamadı ki :img-hyste

matraka
12-04-07, 12:35
sevgili forumdaşlarım yine gerildiğinizin farkıda mısınız hata çeteleleri bitti şimdi de yalan çetelesi mi başladı başka bir konu yok mu konuşulacak inanın ben sıkılıyorum okurken kesinlikle sizlere saygım sonsuz ama geçmişi unutmadan gelecekler ilgili olabilecek yorumlar ya da ne biliyim daha farklı yorumlar yapalım bu şekilde olunca en azından kendi adıma diyorum dikkate almayabilirsiniz tad vermiyor, ben de yorum yapmak istemiyorum uzaktan okuyanlara katılmak en doğrusu:img-yes:

artılı filizim gerilme yok bunlar olağan konuşmalar sende bu tarza alışamadın gitti yahu:img-hyste hareket yaramıyor sana yeliz uyanamadın galiba uzaktan okumak marifetdeğilde marifet meydanlara çıkmak gel korkma :img-hyste

cemotara
12-04-07, 12:36
sevgili cemotara

böyle de ne istersen söyle bak tartışma oluyormu
:img-hyste çünkü bunlar gerçek ne kadar kabul etsekte etmesekte yılmaz kendini düzeltiyor filiz yapamıyor ve dediklerin filizi çok güzel tarif ediyor sende doğruyu buldun bak:img-hyste

Kesinlikle doğru söylüyorsun matraka boşuboşuna filiz karakterini desteklemişim nekadar adi bir insan olduğunu senin sayende anladım
Bundan sonrada inş. barışmazlar yoksa yılmaza yazık olur dediğim gibi senaristlerden bizi ters köşeye yatırmalarını istiyorum ve mutsuz son olmalı
Artık bu aşkıda desteklemediğim içinde burda yorum yapmayada gerek yok

matraka
12-04-07, 12:37
yok yok sana göre dizi ikiye ayrılıyor biz birinci sezondan bahsediyoruz ya hani bu dizinin bir de ilk sezonu var boştan yere mi çekildi o kadar bölüm :img-hyste sürekli es geçiyorsunuz :img-hyste Hani ilk sezon kalbimi birisine açtım diye ona tamamen güvenirken ,her şeyini onunla paylaşırken gözü kapalı her şeyin altına imza atacakken bir anda damdan düştü ya filiz onu diyorum...Bence sen bir daha izle,sen ikinci sezon başladığın için dizide o zaman başlamadı ki :img-hyste

ilk darbe dediğin intika için kullanması tamam ilk darbeyi vurduda ne yaptı filize filiz bunu öğrendiğinde yıkıldı burasıda tamam ondan sonra ne oldu yılmaz hatasını düzeltmiştir.bunu anlamak bu kadar zormu tekinerler filize dua etsinler yılmaz filizin olduğu her işe girdi ama birşey yapamadı aslında bence intikam almakta değildiniyeti bence filize yaklaşmaktı:img-hyste

matraka
12-04-07, 12:39
Kesinlikle doğru söylüyorsun matraka boşuboşuna filiz karakterini desteklemişim nekadar adi bir insan olduğunu senin sayende anladım
Bundan sonrada inş. barışmazlar yoksa yılmaza yazık olur dediğim gibi senaristlerden bizi ters köşeye yatırmalarını istiyorum ve mutsuz son olmalı
Artık bu aşkıda desteklemediğim içinde burda yorum yapmayada gerek yok

sevgili cemotara

merak etme müjde vereyim sana filiz doğru yolu bulucak biz niye çabalıyoruz sanıyorsun filizi düzeltmek için düzeltim yeni versiyonunu yılmaza alıcaz:img-hyste :img-hyste yılmaz filizi tanıyamıyor önümüzdeki bölümlerde bu sözü filize söylerse kimse şaşırmasın bak söylim şimdiden bu delil olsun

tolgahuzur1
12-04-07, 12:39
:img-hyste HAHAAA yahu matraka seni bu diziyi hafızana mı kaydettin sevgili arkadaşım..:img-hyste maşallah filizin bütün yalanlarını ortaya dökmüşsün..:) tebrik ediyorum seni çok güzel konulara değiniyorsun..:) valla filizciler sen geldin mi ne yapacağını şaşırıyor..:img-hyste

sinem*
12-04-07, 12:40
ilk darbe dediğin intika için kullanması tamam ilk darbeyi vurduda ne yaptı filize filiz bunu öğrendiğinde yıkıldı burasıda tamam ondan sonra ne oldu yılmaz hatasını düzeltmiştir.bunu anlamak bu kadar zormu tekinerler filize dua etsinler yılmaz filizin olduğu her işe girdi ama birşey yapamadı aslında bence intikam almakta değildiniyeti bence filize yaklaşmaktı:img-hyste

Adam kızın karşısına çıkıp söyledi kızmıştım öfkeliydim falan filan diye intikam almak için yaptığını dedi..hatta ben ben değildim bile dedi :img-hyste özür bile dilemedi üste çıktı ya resmen ..

Matraka lütfen burada niyet değil sonuç önemli madem eşit bir ortam madem filizin nedenleri görmezlikten geliniyor aynı şekilde eşit muameleyle yılmazın da nedenlerini görmeyelim..

matraka
12-04-07, 12:41
:img-hyste HAHAAA yahu matraka seni bu diziyi hafızana mı kaydettin sevgili arkadaşım..:img-hyste maşallah filizin bütün yalanlarını ortaya dökmüşsün..:) tebrik ediyorum seni çok güzel konulara değiniyorsun..:) valla filizciler sen geldin mi ne yapacağını şaşırıyor..:img-hyste

niye öyle diyorsun tolgacığım bunlar gerçekler sen dile getirme ben getirmeyeyim kim getircek tabi gerçekleri söyleyince bozulmalar kaçınılmaz olucaktır valla yılmaz severler derneğine üye çekmeye çalışıyoruz faaliyet bu yüzden:img-hyste bak cemotara yeşil ışık yaktı:img-hyste

archshe
12-04-07, 12:43
bu uğurda büyük oyunlar oynadı ne yaptı peki oynadığı oyunlarla ne yaptı eyleme gel yılmaz tekinerlere eylem olarak zarar vermedi bunu kabul edin artık filiz varken bu mümkün değildi sadece 18-34 bölümleri arasında yılmaz filizi sevdiğini kendine kabul ettiremedi o kadar tekinerlerde filiz sayesinde kurtuldu

tamam eylemmi istiyosun?söyleyeyim hemen...filizi türlü hilelerle kendine aşık etti...paravan şirket kurdu hisse aldı filiz araştırdı ama adam gibi karşısına çıkmadı salihi çıkardı...elifin dibine kadar girdi...şirkete girdi...daha ne eylem yapsın?tabii filize aşık olacağını hesaplayamadı planları şaştı ama epey ilerledi bukonuda

kursuni19
12-04-07, 12:44
Bitmis kapanmis konular üzerinde niye hala konusuyoruz ben anlam veremiyorum. Ilk sezon Yilmaz kendini Filize affettirmedimi, gecmise sünger cekmedimi, Filiz affetikten sonra oralari karistirmaya gerek kalmadigini düsünüyorum.
Zaten Yilmazda evlilik teklifini yaptiktan sonra gecmise süngeri cekmis oldu.
Fark burada Yilmaz kendini Filize affetirmeyi basardi, ama ikinci sezonu degerlendirecek olursa Filiz hala kendini Yilmaza affetirmis durumda degil.
Filizin yapmis oldugu bir yalanla basladi hersey, ve bu yalan düzeltilmeden baska yalanlar eklendi ve hatalar olarak karsimiza cikti

matraka
12-04-07, 12:44
matraka biraz yeni bölüm ile ilgili ipuçu versene bebek olayı ne olacak yılmaz öğrenecekmi asli yılmaz nikahı ne zaman olacak kac gündür bekliyoruz seni bu kadarınıda hakediyoruz herhalde lütfen

acele etmeye gerek yok bu yol nkah yolu :img-hyste :img-hyste yavaş yavaş nikaha doğru gidiyoruz eninde sonunda olucak bu nikah bunu istiyoruz gönülden arzu ediyoruz asıl önemli soru yılmaz filize dönecekmi:img-hyste bunlar geçiş bölümü nikaha doğru

dikkat ettiyseniz yılmazın bu yoldan dönmemesi için zemin hazırlandı arkadaşım büyük sözler verildi bak şiirde söylüyor üzgünüm iş işten geçti diyor :img-hyste geri dönemiyor yani

cemotara
12-04-07, 12:46
niye öyle diyorsun tolgacığım bunlar gerçekler sen dile getirme ben getirmeyeyim kim getircek tabi gerçekleri söyleyince bozulmalar kaçınılmaz olucaktır valla yılmaz severler derneğine üye çekmeye çalışıyoruz faaliyet bu yüzden:img-hyste bak cemotara yeşil ışık yaktı:img-hyste

Evet matraka sayende doğru yolu buldum ve artık bu aşkı desteklemiyorum ve inş. bu ikili birleşmeyecekler ben senaristlere güveniyorum
Birde kusura bakma ama yılmazıda desteklemek isterdim ama maalesef artık forumda olamayacağım sen benim yerime desteklersin yılmazı aynı şekilde de filizi yerdenyere vurursun

matraka
tamam eylemmi istiyosun?söyleyeyim hemen...filizi türlü hilelerle kendine aşık etti...paravan şirket kurdu hisse aldı filiz araştırdı ama adam gibi karşısına çıkmadı salihi çıkardı...elifin dibine kadar girdi...şirkete girdi...daha ne eylem yapsın?tabii filize aşık olacağını hesaplayamadı planları şaştı ama epey ilerledi bukonuda

bunlar eylem değil bunlarla yılmaz ne zarar verdi onu merak ediyorum adam gibi lkarşısına çıkmadı da ne oldu olanları söyle bana olanlar bellidir.batırabileceği şirketi filiz yüzünden batırmadı yılmazın zaafı filiz olmuştur sadece bunun kendine itiraf süreci fazla olmuştur o kadar

filizim+y
artılı filizim gerilme yok bunlar olağan konuşmalar sende bu tarza alışamadın gitti yahu:img-hyste hareket yaramıyor sana yeliz uyanamadın galiba uzaktan okumak marifetdeğilde marifet meydanlara çıkmak gel korkma :img-hyste

matraka gerilme falan yok mu hadi ordan sizleri bilmesem kandıracaksın beni
alışamadım değil hoşlanmıyorum ne yapayım eskiler sürekli deşile deşile ben sevmiyorum bunları tekrar tekrar ısıtmaktan, valla uyandım o yüzden anlam veremiyorum ya bu taraflardan birisi de sensin hani, hareket bana yaramaz mı ama bu şekilde değil beni korkutamayacağını bilmelisin ben meydanlardan korkmam hele de sen hiç tamam aç güzel bir konu geleyim yoksa uzaktan okuyanlardan olma konusunda çok ciddiyim (inadımı bilirsin karar senin)

archshe
12-04-07, 12:49
bunlar eylem değil bunlarla yılmaz ne zarar verdi onu merak ediyorum adam gibi lkarşısına çıkmadı da ne oldu olanları söyle bana olanlar bellidir.batırabileceği şirketi filiz yüzünden batırmadı yılmazın zaafı filiz olmuştur sadece bunun kendine itiraf süreci fazla olmuştur o kadar

vereceği zararı filize verdi daha ne olsun?bu oyunun devamı gelse şirketi batıan cem değil yılmaz olurdu filiz aynı filiz olurmuydu yılmmaza?

matraka
12-04-07, 12:49
Adam kızın karşısına çıkıp söyledi kızmıştım öfkeliydim falan filan diye intikam almak için yaptığını dedi..hatta ben ben değildim bile dedi :img-hyste özür bile dilemedi üste çıktı ya resmen ..

Matraka lütfen burada niyet değil sonuç önemli madem eşit bir ortam madem filizin nedenleri görmezlikten geliniyor aynı şekilde eşit muameleyle yılmazın da nedenlerini görmeyelim..

tamam görmeyelim ama sinem bu şimdiki olanları değiştirmiyor yılmaz hisseleri istese geri vermeyebişlirdi istese 4 yıllık zamanda holdinge çağ atlatmayabilirdi istese ömere kovduktan sonra şirkete uğramasına izin vermezdi istese o gönem %65 hisse ile o şirketi batırabilirdi istese ama istemedi yılmaz nedeni filizdir.filiz günbahlarında arınacaktır ama bu yolda sevdiği adamın hayatını tehlikeye soktuktan sonra ne fayda

sinem*
12-04-07, 12:51
alışamadım değil hoşlanmıyorum ne yapayım eskiler sürekli deşile deşile ben sevmiyorum bunları tekrar tekrar ısıtmaktan, valla uyandım o yüzden anlam veremiyorum ya bu taraflardan birisi de sensin hani, hareket bana yaramaz mı ama bu şekilde değil beni korkutamayacağını bilmelisin ben meydanlardan korkmam hele de sen hiç tamam aç güzel bir konu geleyim yoksa uzaktan okuyanlardan olma konusunda çok ciddiyim (inadımı bilirsin karar senin)

filizim gerçekten gerilme yok artık çok eğleniyorum ( aslında önceden de eğleniyordum ama neyse:) ) Filiz'in hataları,yılmazın hatalarını topla ikiyle çarp cemin hatalarına ulaşırız ama kimse ceme bir şey demiyor :img-hyste İşte asıl hayran olunacak kişi cem :img-hyste

Neyse ben çıkayım artık yoksa dersten kalıcam bunun sebebi de filiz olur mazallah :img-hyste :img-hyste
herkese iyi sohbetler:)

yakupoglu61
12-04-07, 12:51
filizim+y, eskileri konuşmayı sevmiyorum diyorsun peki ne konuşalım ...!
önümüze bakıyoruz yol bir yerde bitiyor susup duralım mı...?

matraka
12-04-07, 12:52

aslında şuan bunları değilde geleceği tartışabilirdik ama secomsa cevap yazdım başkalarından geldi ve konu buralara geldi ne yapayım artılı filiz sen söyle susma sustukça bu d-forumda sıra sana geliyor öyle yada böyle susmak yok filize güveniyorsan al gardını :img-hyste gel geleceğe gidelim filiz neler yapacak

matraka
12-04-07, 12:54
filizim gerçekten gerilme yok artık çok eğleniyorum ( aslında önceden de eğleniyordum ama neyse:) ) Filiz'in hataları,yılmazın hatalarını topla ikiyle çarp cemin hatalarına ulaşırız ama kimse ceme bir şey demiyor :img-hyste İşte asıl hayran olunacak kişi cem :img-hyste

Neyse ben çıkayım artık yoksa dersten kalıcam bunun sebebi de filiz olur mazallah :img-hyste :img-hyste

dura ya daha karpuz kescez cemin en büyük yanlışı filizi tanımakla yaptı acıyorum artık adama :img-hyste :img-hyste gerçekten şimdi filiz tarafından kullanılacak bir eşya durumunda ve gerçekler yüzüne çarptığında bunu kaldıramayacak

matraka
12-04-07, 12:58
Bitmis kapanmis konular üzerinde niye hala konusuyoruz ben anlam veremiyorum. Ilk sezon Yilmaz kendini Filize affettirmedimi, gecmise sünger cekmedimi, Filiz affetikten sonra oralari karistirmaya gerek kalmadigini düsünüyorum.
Zaten Yilmazda evlilik teklifini yaptiktan sonra gecmise süngeri cekmis oldu.
Fark burada Yilmaz kendini Filize affetirmeyi basardi, ama ikinci sezonu degerlendirecek olursa Filiz hala kendini Yilmaza affetirmis durumda degil.
Filizin yapmis oldugu bir yalanla basladi hersey, ve bu yalan düzeltilmeden baska yalanlar eklendi ve hatalar olarak karsimiza cikti

gelde bunu anlat ama anlayana yokki anlayan sünger bir güzel çekilmiş ben sadece secomsa cevap verdim ya ve bu haldeyiz gerçi bu hali seviyorum oarası ayrı mesele evet işte budur ya yalanla başladı temel yalan olunca patladı yılmaz durduk yere suçlamadıki filizi filiz yılmaza zaten güensizdi yoksa filiz yılmazı tanımıyormu parayı önemsemeyen biri olduğunu bilmiyormu biliyor ama güvcenmiyor ve suçluyor ve başlıyor ikili arasında sorunlar ne oluyor yılmazında sonun bir kalbi olduğunu ve kırıldığını görüyoruz şekil a da ee ne oluyor bu seferde yılmazda filize karşı güven bitiyor ve yılmaz hata yapmaya başlıyor

tolgahuzur1
12-04-07, 12:58
valla onu bunu bilmem iş hayatında yalan olmaz.. sahtekarlık olur..:img-hyste ne yani yılmaz şirket kurdu ve filize söylemedi diye yalancı mı oldu.. hem niye filize söylesin ki:img-hyste adamın niyeti farklıydı o zaman filizle bir işi yoktu..:img-hyste

filizim+y
12-04-07, 12:59

sevgili sinemcim gerilmeden çok birşeyleri kanıtlama çabası diyelim ama inan eğlenmek değil de ben karalar bağlıyorum niyeyse bende mi bir problem var çözemedim bence de dizide en hata hatta yürüyen hata cem konuşulmuyor ama bunun nedeni adam konuşulmaya bile değecek biri değil ondan:img-yes:

aman dersler önemli sakın hadi kolay gelsin...

byuzax
12-04-07, 13:01
aa arkadaşlar yazımı yayınlamışlar milliyet tv de :D mıstaa eklemiş saolsun bugünün gazetesi mi geçen haftanın mı bende alayım ona göre :D ? Başka okuyan var mı gazetede ?

archshe
12-04-07, 13:02
acele etmeye gerek yok bu yol nkah yolu :img-hyste :img-hyste yavaş yavaş nikaha doğru gidiyoruz eninde sonunda olucak bu nikah bunu istiyoruz gönülden arzu ediyoruz asıl önemli soru yılmaz filize dönecekmi:img-hyste bunlar geçiş bölümü nikaha doğru

dikkat ettiyseniz yılmazın bu yoldan dönmemesi için zemin hazırlandı arkadaşım büyük sözler verildi bak şiirde söylüyor üzgünüm iş işten geçti diyor :img-hyste geri dönemiyor yani

yılmaz filize dönecekmi? bu durumda kırgın olan yılmaz mı? bence filiz...yılmaz bikerede olsa bebeği öğrendi ama inanmadı şimdi naz mı yapacak...valla ben hiç çekemem öyle yılmazı ....öğrenip gene filizi üzecekse yolu açık olsun...bu aşk da böylecene bitsin...filizi nasıl ikna eder derken yılmazın o durumlarına tahammül edemem...

tolgahuzur1
sevgili sinemcim gerilmeden çok birşeyleri kanıtlama çabası diyelim ama inan eğlenmek değil de ben karalar bağlıyorum niyeyse bende mi bir problem var çözemedim bence de dizide en hata hatta yürüyen hata cem konuşulmuyor ama bunun nedeni adam konuşulmaya bile değecek biri değil ondan:img-yes:

aman dersler önemli sakın hadi kolay gelsin...

heheee:img-hyste sevgili filizim bir düşün bakalım yürüyen pisiko cemi başımıza kim getirdi.. filiz adama yüz verdi bak ondan sonra böyle kıvranır.. bak gördün mü bununda sebebi filiz..:img-hyste yahu nereyi deşersek filiz çıkıyor işin içinden..:img-hyste

filizim+y
filizim+y, eskileri konuşmayı sevmiyorum diyorsun peki ne konuşalım ...!
önümüze bakıyoruz yol bir yerde bitiyor susup duralım mı...?

sevgili yakupoğlu sürekli geçmişi konuşarak mı forum hareketli kalıyor bence çok daha farklı bakış açıları ve yorumlarla da pekala bunu başarabiliyoruz değil mi, eskileri konuşalım ama tek taraflı bakarak hataları tek tarafa yükleyerek değil hataları konuştuğumuz kadar yaşanan güzel anlarıda konuşabiliri yeter ki isteyelim yoksa eskileri unutun demiyorum...

önümüze bakıyoruz ama yine eksik yorumluyoruz isteklerimizi, dileklerimizi ne biliyim herkes birşey düşünse neler neler çıkar bu yüzden diyorum...

matraka
12-04-07, 13:04
heheee:img-hyste sevgili filizim bir düşün bakalım yürüyen pisiko cemi başımıza kim getirdi.. filiz adama yüz verdi bak ondan sonra böyle kıvranır.. bak gördün mü bununda sebebi filiz..:img-hyste yahu nereyi deşersek filiz çıkıyor işin içinden..:img-hyste

tabiki filiz:img-hyste filiz yüzverdi adama adam kendini bir daha toparlayamayınca psikopata bağladı.filizden şu cümleleri kaç kere duyduk sevmiyorum seni sevmiyorum seni bunu psikopatı savunmak adına kim yaptı benim ruhum değil herhal tolganı ruhu tabiki:img-hyste

filizim+y
12-04-07, 13:06
aslında şuan bunları değilde geleceği tartışabilirdik ama secomsa cevap yazdım başkalarından geldi ve konu buralara geldi ne yapayım artılı filiz sen söyle susma sustukça bu d-forumda sıra sana geliyor öyle yada böyle susmak yok filize güveniyorsan al gardını :img-hyste gel geleceğe gidelim filiz neler yapacak

beni secomsa sattın ya helal olsun sana matraka ne diyim, hem secoms yokken tek taraflı olmadı mı bu diyecektim ki sinem ve archsheninde hakkını yemiyim seni yalnız bırakmama konusunda bugünde yaptın yapacağını alay edercesine yaktın yine artılı filize ışıklarını:img-hyste susarım bilirsin sıramı da bir başkasına deverderim bilirsin

bak filize güveniyorum tıpkı yılmaza güvendiğim gibi beni tek taraflı almazsan gelmem susarım, evet gidelim bekliyorum:img-yes:

byuzax
12-04-07, 13:11
aferin demek yazını yaınlamışlar bu bir başarıdır.:img-hyste tebrik ederim seni artık basınlada muhatap olduk tanıştık sayende yakında röpörtaja gelmesinler işler açılır belki

birdahakine filizin hakkını savunacam sesimizi dünya duysun

Örneğin

NEDİR KARDEŞİM BU FİLİZİN ÇEKTİĞİİİ . İFLAS EDER . BAŞINDA BİR PSİKO . SEVDİĞİ ADAM ELALEMİN KIZINA VARIO YAZIK DEĞİL Mİ BU KIZ İNSAN DEĞİL Mİ ? :D

DİYEREKTEN :D

filizim+y
12-04-07, 13:14

yahu tolga seni ne yapmalı kaynar kazan atmalı yandım dedikçe altına odun atmalı:img-hyste :img-hyste hadi ordan ne yüzü verdi de başımıza getirdi yok söz konusu filiz olunca gözlere inen perdeler kalkmıyor malesef ne diyim seni de böyle kabul ettim artık:)

sebep herşeyde filiz ben görememiştim gösterdin ya helal olsun sana ne diyim

Neslihan17
12-04-07, 13:19
filiz ceme ümit verseydi cemin evinde ceme bağırıp çağırmazdı. "sana ümit mi verdim söylesene ben hayatım boyunca tek bi kişiyi sevdim o da yılmazdır onun sevgisiyle de ölücem" gibi cümleler söyledi. ümit veren insan bunları yüzüne karşı söylemez. filizi sadece tek bir olayda desteklemiyorum o da bir psikoya bu kadar bulaşmasıdır. onun dışında abartılacak kadar bi hatası yoktur. olsa da nedeni vardır. babasına verdiği sözü yılmaza söyleyince nolacaktı. yılmaz göbek atmazdı heralde. üzülürdü. böyle üzülmedi mi ewt üzüldü ama erol beyin kendisinden bu kadar nefret ettiğini duyunca yıkılırdı bence. filiz bunları düşündüğü için italyaya kaçtı. geldiğinde de gerçeği sakladı. ayrıca filiz evlenme teklifini kabul ettiği zaman yılmaza güveniyordu. bunu birlikte izmire gittiklerinde gösterdi. yılmaz "güvenini tekrar kazanmam için ne yapmalıyım" dediğinde hoşuna gitti. kapıyı kapattıktan sonra gülümsedi. madem eski sahneleri hatırlamamız istenmiş. biz de hatırlarız. taaa o bölümlerde güvenini kazanmıştı aslında ama burnunun biraz sürtmesini istedi. bu da çok normal!..

tolgahuzur1
12-04-07, 13:21
yahu tolga seni ne yapmalı kaynar kazan atmalı yandım dedikçe altına odun atmalı:img-hyste :img-hyste hadi ordan ne yüzü verdi de başımıza getirdi yok söz konusu filiz olunca gözlere inen perdeler kalkmıyor malesef ne diyim seni de böyle kabul ettim artık:)

sebep herşeyde filiz ben görememiştim gösterdin ya helal olsun sana ne diyim

hehee:img-hyste yani sevgili filizim ben gözümdeki perdeyi indirdim sıra sende :) sende aç artık gözlerini iyi bak şu filizin yaptıklarına..:img-hyste ama yalan mı filiz kendi başına kendisi bela etmedi mi cemi.. öyle yere yatıp gökyüzünü seyretmeselerdi bunlar başına gelmiyecekti..:img-hyste neyse şimdi sen kırk dereden su getirirsin..:) sebeb herşeyde filiz değil başına gelenlerin sebebi kendisi.. sakın demeyim cemin işinde yılmazın hatası var diye!!

AyhanSVS
12-04-07, 13:23
ya fragmanı izledim çok sevimndim.flizin bebek düşüyo galiba ya özellikle filizin düşmesini gösterdiğine göre bi kıllık var ...

yılmaz sonunda öğrenecek 15 bölüm oldu çocuk askere gidecek!

AyhanSVS
12-04-07, 13:28
ilk bölümlere bir baksanıza elif aynı yılmaz gibi :D

yılmaza kızdıkça ömerin yanına gidiyor :D

tolgahuzur1
12-04-07, 13:30
heheee:img-hyste yani filizim pes ne diyeyim daha..:img-hyste demek biz filizi çok sevdiğimiz için hatalarını gözler önüne seriyoruz..:img-hyste valla şimdi gülmekten cırılacam..:) ee o zaman sizinkide kronik yılmaz takıntısı... sizde yılmazı çok seviyorsunuz...

bak birde ben filizci değilim diyorsun..:img-hyste bu yazdığın bu tezi doğrulamıyor.. demek ki sen koyu bir filizcisin..:good: neyse anladık biz onu .. biz yılmazı herşeyiyle seviyoruz..:img-hyste ister aslısız ister filizsiz olsun...

filizim+y
12-04-07, 13:32
hehee:img-hyste yani sevgili filizim ben gözümdeki perdeyi indirdim sıra sende :) sende aç artık gözlerini iyi bak şu filizin yaptıklarına..:img-hyste ama yalan mı filiz kendi başına kendisi bela etmedi mi cemi.. öyle yere yatıp gökyüzünü seyretmeselerdi bunlar başına gelmiyecekti..:img-hyste neyse şimdi sen kırk dereden su getirirsin..:) sebeb herşeyde filiz değil başına gelenlerin sebebi kendisi.. sakın demeyim cemin işinde yılmazın hatası var diye!!

bende perde merde yok ki tolga olsa dükkan senin:img-hyste valla filize de bakıyorum yılmaza da bakıyorum her karaktere bakıyorum yoksa o destanlar nasıl çıkar değil mi ama:) o zaman konunun temeline inelim filiz başına bela etmedi handan bela etti filizle arasını yapma adına yani demek ki filiz değilmiş musallat eden kendine bak suyu getirdim bile gökyüzünü seyrettilerse ne olmuş cnm aaaa bak dediğimteşhi sende de var:) onu diyen yok ki sende tolga yoksa sen mi öyle düşünüyorsunda birilerinin dile getirmesini istiyorsun hadi anladım bens seni:img-wink:

yılmazın tam anlamıyla uyarı yapmamış olması ve uzaktan bile ne koruyup ne de endişelenmemesi filiz adına yaptığı benim yılmazımdan beklemediğim davranış şeklidir...

archshe
12-04-07, 13:34
naz demiyelim ama kızacak sonra düşünücek yılmaz böyledir zaten kızar kızdımı gözü birşey görmez yıl maz filiz sahnesinde çocuğun söylenip söylenmemesi hakkında tartışma çıkması kaçınılmazdı bakalım bu sahnede lafı kim söyleyecek:img-hyste

ben hala lafımın arkasındayım yılmazın kızmasına da kızarım...aman be yılmaz önce düşünsen ölürmüsün...yılmaz fevrileşecek herhallde valla bukadar şeyin üstüne filiz bide azar işitirse bu mutlu sonu unutalım derim size..

filizim+y
12-04-07, 13:40
heheee:img-hyste yani filizim pes ne diyeyim daha..:img-hyste demek biz filizi çok sevdiğimiz için hatalarını gözler önüne seriyoruz..:img-hyste valla şimdi gülmekten cırılacam..:) ee o zaman sizinkide kronik yılmaz takıntısı... sizde yılmazı çok seviyorsunuz...

bak birde ben filizci değilim diyorsun..:img-hyste bu yazdığın bu tezi doğrulamıyor.. demek ki sen koyu bir filizcisin..:good: neyse anladık biz onu .. biz yılmazı herşeyiyle seviyoruz..:img-hyste ister aslısız ister filizsiz olsun...

ahhh tolga ahhhh ne desem ki sana kelimeler kifayetsiz kalır bu yazdıklarına, yahu ben filizyılmazcıyım elbette hem filizi hem yılmazı severim sevmesem burada işim ne yine dönüp dolaşıp tehlikeli sulara yaklaşıyorsun ebn tarafından sizleri gördüğüm gibi yazdım haksız da sayılmam hai "insan sevdiğini yerden yere vururmuş" sizlerinki