Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 17
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
Cem Ömer sayesinde bazı şeylerin farkına varmaya başladı.Artık işler Filiz için hiçte kolay olmıycak zira Cem Filiz'in her hareketini sorgulamaya başlıycak.Filizi artık kötü günler bekliyor.
tolgahuzur1
14-04-07, 09:18
yaa yazamadan edemiyeceğim... aslının saf ve duygu sömürüsü yaptığını söyleyen arkadaşlar olmuş.... acaba onlar böyle bir hastalığın pençesine düşse (allah kimsenin başına vermesn) o zamanda duygu sömürüsü derlermiydi.. yani pess diyorum ölümle pençeleşen birinin hayatından tereddüt etmesi gayet doğal gibi geliyor bana..:icon_whis ama bazı arkadaşlar halaa neyse şimdi onlar çıkar suyun yüzüne biz haksız oluruz...
geliyim aslının saf olduğuna... onun saf olduğunu düşünene çok yanılır valla kız pabucunu ters giydirir şeytana..:img-yes: kız yılmaz filize tıbbi müdahale yaparken:img-hyste nasılda geldi pat diyee sonra yılmazın koluna girdi.:) valla dediğim gibi bu kızdan korkun... dua edin ki hasta yoksaaa öyle kolay lokma deği..:good:
Dizi'nin Kısa Özeti:
Geçmişini ve Nevzat'ı hatırlamaya başlayan Feride'nin, Ömer'le ilişkisi bir dönüm noktasındadır.Filiz'in Cem'le evlenecegini öğrenen Yılmaz çok üzülür.Yılmaz, Cem'le ilgili çok önemli bir bilgiye ulaşır ve bunu Filiz'le paylaşır.
cem birde sapık çıkmasın:icon_whis başka hangi bilgiyi paylaşabilirki filizle yılmaz kesin bir cd bulmuştur.
yaa yazamadan edemiyeceğim... aslının saf ve duygu sömürüsü yaptığını söyleyen arkadaşlar olmuş.... acaba onlar böyle bir hastalığın pençesine düşse (allah kimsenin başına vermesn) o zamanda duygu sömürüsü derlermiydi.. yani pess diyorum ölümle pençeleşen birinin hayatından tereddüt etmesi gayet doğal gibi geliyor bana..:icon_whis ama bazı arkadaşlar halaa neyse şimdi onlar çıkar suyun yüzüne biz haksız oluruz...
geliyim aslının saf olduğuna... onun saf olduğunu düşünene çok yanılır valla kız pabucunu ters giydirir şeytana..:img-yes: kız yılmaz filize tıbbi müdahale yaparken:img-hyste nasılda geldi pat diyee sonra yılmazın koluna girdi.:) valla dediğim gibi bu kızdan korkun... dua edin ki hasta yoksaaa öyle kolay lokma deği..:good:
kola girme konusunda haklısın masus yaptı. oysa değil sözlü evli bile olsalar eski sevgilisinin yanında kadın öyle nispet yaparcasına eşinin koluna girmez. aslı resmen filize: yakamızdan düş artık dedi:img-hyste
filizcilere naçizane bir önerimdir:
aslıyla yılmaz evleniyor bende avatarı aslı/yılmaz yaptım yakıştımı bilmem ama filizcilerde, cem/filiz evliliği olacağına göre cem/filiz avatarı koysun bakalım hangisi yakışacak:img-hyste
Açıkçası Tolga Aslının duygu sömürüsü yaptıgına bende inanmıyorum.Bunu söyliyen arkadaşlar neye dayanarak bunu söylüyorlar anlamıyorum. Aslı Yılmaz Filize pansuman yaparken gelip Yılmazın koluna girmiş tabiki girecek sözlüsü degilmi iyide yaptı çok sevindim bende onun yerinde olsam aynısını yapardım
herkese günaydın;
walla yazılanları okumak bir hayli sürdü :) ama bu forumdaki herkesin aksine ben ömeri hiç beğenmedim. ilk defa bu kadar tutarsız, bu kadar güvensiz bu kadar ne yaptığını bilmez halde izledim ömeri.eskiden hata da yapsa tutarlı oluyordu.dün hiççç...her hareketi ve sözüyle bir önce yaptığını ve söylediğini yıktı geçti.hiçbirinin arkasında duramadı.çok yazık bizimkilerin arasını ömer yapacaksa ben o ilişkinin sağlamlığından da şüphe duyacağım.:sad53: filize birşey zaten demiyorum artık bıktım ondan, onu Allah a havale ediyorum.:img-yes: tek diyeceğim parmaklarını o kadar sıkmasın eklemleri kireçlenecek en sonunda.:img-hyste aslı için birşey karalayacaktım ama yorumlara bakıllırsa kıza işkence yapsalar forum oturup zevkle seyredecek kıvama gelmiş, onun hakkında iyi birşeyler yazmak akıntıya kürek çekmek olacak. yılmaza gelince ben burda bir süredir yazıyorum gene yazacağım...bu adamın başkasından hamile olduğunu düşündüğü kadına öyle melül melül bakmasına katlanamıyorum. bu kadar ters esen fırtınalar barındıramaz içinde insan. ferideye gelince dans..dans...dans zebaha kadar dens etsin o. birinin are you ready!!! demesini beklesin sonra başlasın. bir merakımda cemin annesinin kupayı niye arakladığıdır ne yapacak onu.gerçi üzerinde kan lekeleri vardı hala.belki dna testiyle babasını onun öldürdüğünü kanıtlayacak ve Türk dizi film tarihinde yeni bir çığır açacaktır:img-hyste ahmet salatalığı ne güzel yiyordu öyle sabah kahvaltısında. :) artık sapıttım olur olmaz şeyler aklıma gelmeye başladı :) demek ki yazıyı burada kesmek lazım :img-hyste
günaydın....
yorumlarınızı okumadım daha doğrusu okumaya vaktim yok... Akşamki bölümde sadece Ömer & Feride ve kısacıkta olsa Yılmaz & Filiz sahnelerini izlerken keyif aldım. Filiz ve Yılmaz'ı izlerken içim acımadı desem yalan olur. Keşke böyle olmasaydı... Ama durumu Handan özetledi sanırım "ben kızımın hayatına ne yaptım böyle"... Ayrıca Yılmaz ve Ömer'in meyhanedeki halleri hoştu. Ömer'in Yılmaz'a bebekle ilgili ince ince göndermesinede bayıldım...
gülbeşeker
14-04-07, 09:58
Bence öpüşme sahnesi tutkudan filan uzak, biraz da iğretiydi.:img-wink: Oyuncular oldukça çekingendiler o sahnede.Bu normal bence.Daha fazlası hem gereksiz,hem de oyunculuk gereği de olsa bu sahneden oyuncuların kırılacak yakınları olabilir.Bence o nedenle iğreti bir sahneydi.Yılmaz-Filiz'deki gibi rahat değillerdi.
Bu arada,Ömer en abartılı ve gereksiz özürleri mükemmel oyuncluğuluyla iyi oynadı.Bu kadar af dilemeyi hak edecek birşey yapmadığı halde sırf oyuncluğu izlettirdi.
öpüşme sahnesi konusunda yorum yapamıcam ama ömerin bu kadar kendini harap etmesi bence de biraz abartılıydı genel olarak ömeri sevdim bu bölümde ama feride konusunda bence biraz fazla kendine haksızlık ediyor bir de ceme dedi ya onların birbirlerine nasıl baktıklarını görmüyor musun ?O sahnede resmen koptum bu zamana kadar ömer niye bu bakışları farketmemiş ,zamanında filize babama söz verdin diye psikolojik baskı yapan,çocuk doğmamalı,yılmaz bebeği asla öğrenmemeli diyen ömer şimdi çöpçatan kıvamında ha bundan memnun muyum memnunum ama bu değişiklikler biraz ışık hızıyla olunca yadırgıyor insan.Bu arada ömer-yılmaz sahneleri çoğaldıkça çoğalsın bu ikiliye bayılıyorum.
aslında ömer ferideyle hemen barışmayacaktı
meyhanede yılmazla kafa kafaya verip: nedir bu kızlardan çektiğimiz diyerek dertleşeceklerdi, birbirlerine taktik vereceklerdi. dizide herkes kereme akıl veriyor ama kimsenin ilişkisi yolunda değil. kerem bunlara nasıl inanıyor şaştım:img-hyste
öpüşme sahnesi konusunda yorum yapamıcam ama ömerin bu kadar kendini harap etmesi bence de biraz abartılıydı genel olarak ömeri sevdim bu bölümde ama feride konusunda bence biraz fazla kendine haksızlık ediyor bir de ceme dedi ya onların birbirlerine nasıl baktıklarını görmüyor musun ?O sahnede resmen koptum bu zamana kadar ömer niye bu bakışları farketmemiş ,zamanında filize babama söz verdin diye psikolojik baskı yapan,çocuk doğmamalı,yılmaz bebeği asla öğrenmemeli diyen ömer şimdi çöpçatan kıvamında ha bundan memnun muyum memnunum ama bu değişiklikler biraz ışık hızıyla olunca yadırgıyor insan.Bu arada ömer-yılmaz sahneleri çoğaldıkça çoğalsın bu ikiliye bayılıyorum.
Bu konuda sana tamamiyle katılıyorum Ömeri birden Filiz Yılmaz ilişkisinin savunucusu yapmışlar.Ömerin daha önce aklı nerdeydi bilmiyorum.Seninde dedigin gibi zamanında Ömer Yılmaz bebegi ögrenmesin diye elinden ne geliyorsa yaptı
gülbeşeker
14-04-07, 10:35
Forumda sabah sabah kimse yok ben de kendime göre bölümn enlerini yazayım:
Bölümn en güzel sahnesi:Yılmazın filizn bacağına pansuman yaptığı sahne ve ömer-yılmaz meyhane sahnesi.
Bölümn en sinir bozucu sahnesi:Filiz-cem sahnesi özellikle cemin filizi yanağından öptğü sahnede tiksindim
Bölümn en güzel replikleri:Safiye akman:Filizi akıllı bir kız zannederdim
Ömerin ceme söyledği "sen salak mısın?"
Bölümn en ne yaptığını bilmeyeni:Filiz .Filiz kimle dans ettğini bilmiyor.
Bölümün en gereksiz sahnesi:Keremle nalanın konuşmasını filizn izlemesi zaten aynı sahne geçen bölümlerde de olmuştu ne gerek vardı?
Bölümn en pişman olmuş karakteri:Başta ömer zavallım ağladı,içti,özür diledi.Sonrasında da filiz nalanla konuşurken pişmanlığını hissettim.
Bölümün en şirini:Elif .Aynı zamanda elif çok da akıllı cemi ilk gördğü andan beri sevmiyor.
Bölümn en aptal aşığı:Cem.Cem bölümün sonuna kadar resmen ayakta uyudu.
Bölümn en acınacak karakteri:Aslı.Aslıya birkaç sahnede sinir olsam da kesinlikle şu an içinde bulunduğu durum çok üzücü. Ölmese bile kör olma riski var.
Bölümün en çok üzülen karakteri:Aslında ömer,filiz,yılmaz,aslı hepsinin içinde kendilerine göre üzüntüleri var ama en çok yılmaz hem aslıya destek olmaya çalışıyor hem filize hala aşık ve ona ulaşamıyor yetmezmiş gibi filizle cemi yanyana görüyor.
Bölümn en kötü oyuncusu:Cenk Ertan.Sahnesi çoktu ama oyunculuğu yavan geldi bana.
ismailsurucu
14-04-07, 10:40
Sevgili mistaa,Aslı sürekli duygu sömürüsü yapıyor farkındaysanız.Ölüm korkusunu bile Yılmaz'ı üzmekten korkmaya bağlıyor.İnsanlar ne kadar aşık olursa olsunlar öncelikle kendileri için ölmekten korkarlar.Ölümün kendisi zaten başlı başına ürkütücü bir fenomendir."Başkasını üzmemek için ölmek istememek " etkileyici bir laf ama sadece laf.Elbette sevdiklerinizi ölümünüzle üzmek istemezsiniz ama öncelikle yaşamdam kopmayı kendiniz için istemezsiniz.
Ayrıca,Yılmaz Aslı'ıya ne zaman onu sevdiğini ve aşık olduğunu söyledi ki,Aslı ölümüyle Yılmaz'ın ne kadar üzüleceğini biliyor?Yılmaz tabiki bir insan olarak çok üzülecektir ama bir aşık olarak üzülmeye benzer mi bu?
çok doğru söylüyorsunuz.aslı'nın burda yaptığı sadece bencillikve duygu sömürüsü.bazı şeylerin farkında ama hala filiz'e nisbet yapma sevdasında.
Açıkçası Tolga Aslının duygu sömürüsü yaptıgına bende inanmıyorum.Bunu söyliyen arkadaşlar neye dayanarak bunu söylüyorlar anlamıyorum. Aslı Yılmaz Filize pansuman yaparken gelip Yılmazın koluna girmiş tabiki girecek sözlüsü degilmi iyide yaptı çok sevindim bende onun yerinde olsam aynısını yapardım
sen dayanabilirmiydin senin sevdigin senin yerine baskasina sevgi dolu bakmasina?
sadece sen koluna girdigin icin hersey degisiyor mu? artik birbirlerini sevmiyorlarmi yani..
burcu_yağmur
14-04-07, 10:49
ben bu bölümü sevmedim buraya çok yazmasamda ıhlamurlar altındayı hiç kaçırmam ama bundan sonra kaçırcam galiba tam sevindim yılmaz ögrencek diye ama gene olmadı olmadı v inanın bu olay çok sıktı tadında olmalı bu kadar uzatmak manasız ve filiz gece nalanlan o çocuga camdan bakıyoken hiç karnı oktu orda hata olmuş ve filizin karnıda dogru düzgün büyümli tek begendim yeri ömerle yılmazın iyi anlaşıo olması onun dışında bu bölümü sevmedim
Dünkü bölüm çok güzeldi çok beğendim hernekadar yılmaz bebeği yine öğrenmesede yine çok güzel bir bölümdü
Bu bölümde ömeri çok sevdim harikaydı tabiki yılmaz ve filizde bu bölümde çok güzellerdi
Ömerin bu bölümdeki replikleri çok iyiydi hernekadar cemi uyandırsada ceme söyledikleri çok hoşuma gitti inş. haftayada bebek olayı çözülecektir
Aslıyada çok üzülüyorum yani inş. ölmez ama yinede sahnelerinden zevk almıyorum çünkü oyunculuğu hiç iyi değil yapmacık geliyor
Birde yılmaz filizin dizini kanadığını görünce çok telaşlandı ve hemen yardım etti ama aslı bunları gördüğü halde hiç kıskanmıyor burasını anlamadım filiz olsaydı yılmazı parçalardı herhalde kıskançlıktan
BÖLÜMÜN EN GÜZEL SAHNESİ:Yılmazın filiz için endişelenmesi ve filize pansuman yapması,ömerin ferideyle olan barışma sahnesi vede ömerle filizin barışma sahnesi çok güzeldi
ömerle filizi böyle sımsıkı birbirlerine sarılması ve bakışmaları ve birbirlerine destek olması izlerken çok keyif alıyorum harikaydılar
BÖLÜMÜN EN GÜZEL REPLİKLERİ:Kesinlikle ömerden ve aynalıdan geldi.ömerin ceme söylediği filiz yılmazın çocuğunu taşıyor sen salakmısın demesi muhteşemdi birde sarhoşken ceme söyledikleri çok güzeldi
Aynalının söylediği replik ise harikaydı yılmaza söylediği kızma ama kime elini attıysan kuruyor repliği çok güzeldi burayı kesin okuyorlar
BÖLÜMÜN EN SİNİR BOZUCU SAHNESİ:Cemin filizi öpmeye kalkması ve yanağından öpüp sarılıp durması çok iğrenç ve sinir bozucu sahneydi filiz bile zor dayandı bu sahnelere
BÖLÜMÜN EN SAFI:Kesinlikle cem ama bu bölümden sonra psikopata bağlayacaktır birde cem kadar olmasada aslı
BÖLÜMÜN EN PİŞMAN KARAKTERİ:Ömer ve filiz ilerde de yılmaz olacak
BÖLÜMÜN EN İYİ OYUNCUSU:En başta olmak üzere Sinan tuzcu sonra Tuba Büyüküstün,bülent inal ve irem altuğ yine çok iyiydiler
bu haftanın piyangosu modestte çıktı bu hafta uğraşıcam kişi modest olucak yorumlarını okuyorum daha okuyamadıklarım çok var ve cevap yazmaya başlamak lazım işim çok:img-hyste
sevgili modest2000,
ömerle yılmaz nasıl kanki olur izahını mantık dışı bulan arkadaşım her ikisinin bir geçmişi var yapılanlar ortada ömer yılmazdan şu ana kadar devamlı iyilik görmüş biri ömerin ne yapmasını bekliyorsun sorarım sana mesafelimi durucak yılmaza karşı ve en önemlisi nasıl durucak
ikisinin ilşkisi nefret üzerine kurulu olabilir birbirlerini sevmiyor olabilirler ama yılmaz tabiri caiz se atılan her taşa gülle cevap vermiş ömer krakteride gerçek dostluğun nbe olduğunu anlamaya başlamış zaten ömer böyle değilmiydi çabuk parlayan sonra pişman olan
ömer yılmaz dostluğunda ömer yılmaza karşı önyargılı idi bu önyargı kalktığında gerçekleri gördü gerçekleri gördüğü için yaptığı davranışlarda hiçbir abartı olamaz
Bölümün yildizi kesinlikle;
ömer`di..
Replikleri cok iyiydi..Davranislari, bakislari, oyunculugu harika vede olaganüstü. Bülent inal`i bile solluyor oyunculukta bana göre.. O kadar oyuncularin icinde bir yildiz gibi parliyor adeta..A$ik adam dedigin onun gibi olur.. Hatasini anlayinca gelip özür diliyor enazindan..Konusarak sorunlarini cözüyor..Kin gitmiyor, cephe tutmuyor.. Hatalari oldugunu kabul edip kendine "Bencilim" diyerek özelestiri bile yapiyor.. inanilmaz begeniyorum ömeri..
En ama en en en begendigim sahne ise:
YiLmaz ve ömer`in "özgürlüge" diye kadeh kaldirdiklari sahne oldu.. O sahneye bayildim dogrusu..Ayrica Yilmaz ve ömer ikilisini yanyana görmek beni cok mutlu ediyor.. Bu ikiliyi seviyorum..
şuan ömerin yıldızlaştığını kabul ediyorum ama oyuncuları kıyaslamayı doğru bulmuyorum şu çok daha iyi diyemiyorum
ömeri yıldızlaştıran senaryodur.ömerde verileni en iyi şekilde yapıyor yılmaza verilen bu oda verilenle yetiniyor olan şu an için budur ikiside birbirinden değerli oyuncular
Asil yilmazin asli icin mucadele vermesi komik oluyor tamam sozlendiler ama filiz sayesinde sozlendiler Bir kinle bir sinirle yilmaz asliya evlenme teklifi etti lutfen yilmaz asliya keyifinden evlenme teklifi etmedi yaa..adam sevmior kizi oki asliyi seviyorsunuz yazik degilmi tek tarafli ask olmaz...Iki kalp birbirine carpadiktan snra mutlukta olmaz..
suan yilmazin aci cekmesi lazim degilmi elifin hamileligini duydugu zaman bi kendini oldurmedigi kaldi simdi ne oldu haaa...demeki filizi yilmaz sevmiyor sevmiyorsa eyvalahh...
Tutuyorsa alsin asliyi hemen evlensin niye bekliyor......tobetobe:):)
vala filiz dogru yapiyor cemden nefret etigi besbelli ama filiz haksizlaga gelemiyor kaybetigi herseyi geri istiyor bu sucmu filiz mecburmu elin evinde yatip kalkmaya parasiz pulsuz gezmeye...Filiz bunu hakketmiyor handan bile suanki durumunu haketmiyor bir pislik yuzunden hersey elerinden giti...cemin tek isteyi filiz..onun icin filiz planina devam..
tarihde yolculuğa çıkalım çünkü senin buna acil ihtiyacın var yılmaz tarihin derinliklerinde elifin hamile olduğunda şirket çıkışında kahrolmuş şimdiye kadar bir umudum varise artık kalmadı demiştir.elifin hamile olduğunu anlayınca bu işi bitirmiştir.ha elifle karşılaştıklarında birşeyler hissetmişmidir evet ama zamanla oda kaybolmuştur.yani yılmaz eliften çocuk yüzünden vazgeçmiştir.
filiz olayına bakalım filizin cemden hamile olduğunu öğrenmiş onları cemle yanyana görmüş ondan sonra sahne motorla manzarı biryerde ağlamak olmuştur yılmazın filizi eliften daha çok sevdiğinin kanıtı sevdiği kadının başkasından çocuğu olacağını bile bile ondan vazgeçememesidir.
bize bu aşka saygı duymak düşer
bu bölüm ömeri savunmayacağım bence berbattı.oyunculuk süperdi o ayrı konu. sadece senaryo olarak inanılmaz tutarsızdı bana göre. benim merak ettiğim şudur özellikle forumda çok eski olanlara sormak isterim. ilk sezon mağazada yılmaz elifin elinden tutup hadi yürü gidelim dediğinde acaba nasıl bir tepki almıştı forumdan? beni iyi kötü aydınlatabilecek biri var mı?:img-yes:
Bu bölüm çok güzeldi.. İnanmayacaksınız ama ben bu bölümün en özel sahnesini kaçırdım. Pansumanı .. Ya aslının kola girmesini bile göremedim.. Kahroldum valla.. :)
Ama bu bölüm karakter olarak en çok sivrilen Ömer oldu. :) Aman allahım ne replikler ne sahneler..:) Çok güzel oynadı sinan tuzcu.. :)
Eee Cemde sonunda 3. de çaktı köfteyi.. Bundan sonra çekeceği var..
Safiye hanım evden kaçtı ve sonunda gideceği ilk kişi herhalde Yılmaz olcak.
Aslı çizim olayını kesinlikle abarttı. Bu kadının mesleği ne ? Mimar mı mühendis mi ? Her önüne gelen öüne projeyi alıpta çizim yapabilir mi abartı vardı burda.
Aslı duygu sömürüsü yapmıyor. Her insan gibi kesinlikle ölümle yaşam arasında ince çizgide gidip geliyor. Elbetteki herkes bu dönemde süper kararlıkla aldığı kararları devam ettiremez. Yani oda kararsız kaldı ameliyat olup olmamakla..
Kola girme konusunu izlemedim ama. Yazılanları okudum. Aslı orda o şekilde kola girdiyse hem biraz yılmazı kendine getirmek için hemde artık durumu abartmamaları için sarıldı. Hemde kendi için.. Sonuçta sözlü adam ne işin var eski sevgilinin pansumanıyla.. Neyse.. Çoğu sahne abartı olsada.. bölüm geçen bölüme nazaran güzeldi. Nete düşerse dizi o sahaneyi muhakak izleyeceğim.
Bülent_tuba
14-04-07, 11:41
Ben bu bölümü çok sevdim ya. vazgeçicem izlemicem diyordum ama dayanamadım izledim yine. ve iyiki de izlemişim Harika bir bölümdü. Ömer ile Yılmazın dostluk adına ilk adımlarını attıkları sahne çok güzeldi. içim bir tuhaf oldu nedense. ve tabi yılmazın filizin dizinin kanadığını görünce hemen pansumana koşması falan. ben o sahnede aslının üzülmesini beklerdim ama o yılmaza sarılmayı seçti. Ömerinde dediği gibi öyle aşk dolu baktılar ki birbirlerine.
Bu arada Ömer davranışlarına bir nebze zeka katmaya başladı:happy0064 . yanlış anlaşılmasın önceden aptaldı demiyorum ama mesela filize anlayışlı davranmaya çalışışı, ömere sarhoşken üzerine atılacağına çok anlamlı ve çok daha fazla etkili laflar edişi. gerçi kardeşini tehlikeye itti bilmeyerek ama yinede çok harika konuştu orada. Ve sinan tuzcuda bir harika oynamış gerçekten. Ferideye 'kıskanıyorum napayım' dediği sahnede koptum zaten. bu diziyi Bülent inal'a olan hayranlığımdan izlemeye başlamıştım. Dizi biterken de Sinan Tuzcu'ya bağlanıyorum:img-in_lo . garip iş.
Dzinin en komik repliği Aslıya aitti. galiba bayıldım lafında ben mi birşeyler kaçırdım diyecek oldum ama sonra aslı bu ne dese yeridir diyerek düşünmekten vazgeçtim.
neyse ben uzun zamandır ilk defa sıkılmadım diziyi izlerken. umarım böyle devam eder.:good:
Ömer aslında pek suçu yokken fazlasıyla özür diliyor ve kahroluyor.Yılmaz'ın kabahatleri boyunu aşmış bu kadar kahrolmaz:img-wink:
Ben Ömer'i fazla perişan gördüm bu bölüm.Harika bir aşık,kibar,nazik,gururlu bir erkek ama bu kadar diz çökecek bir kusurunu görmedim doğrusu.Abartmışlar.Nevzat resmen "benim okulum,çek git dedi" ve Ömer'de elbette Feride'yi alıp gitmek istedi.Feride'nin orada Ömer'le koşulsuz gitmesi gerekirdi.Ömer'in koyduğu tavrı desteklemeliydi.O mekandan gittikten sonra kafasına takılan birşey varsa Ömer'le paylaşmalıydı ama Ömer'i oradan yalnız göndermemeliydi.Ne demek "bir süre görüşmeyelim".Adam "ne iyi yapmışsın da eski nişanlının evine taşınmışsın mı" diyecek.
Ömer'i harika bir aşık erkek olarak görüyorum ve burada herkesin tepkisini de alsam açıkçası Feride'yi çokta Ömer'e yakıştıramıyorum.Feride iyi bir kız ama Ömer bambaşka biri......Demekki Yılmaz'ın yaptığının ondabirini Ömer Feride'ye yapsa,Feride sevgilisinin hiçyüzüne bakmayacak. Tamam sonradan affediyor filan ama önce Ömer'i epey üzüyor.Ömer perişan olduktan sonra affediyor.:icon_whis Affedilecek çokta birşey yok ortada.
kıyaslama yapıyorsun ve bu bence yanlış ilşki farklı yaşananlar farklı ama başındaki cümlene katılıyorum aşkta gurur yılmaz filizde aşkta gurur olmazı feride ömerde izliyoruz ne güzel
ömer-feride --- yılmaz-filiz ilşkisi arasında bir benzerlik dahi yoktur sorun filiz hanımdadır nedeni ise ilşkileri varken herşey yolundayken sevdiğinin kalbini kırması ve onu bir çok kere suçlamasıdır.yılmaz hataları; devamlı filize karşı güvenini ve kalbinin kırıldığı zaman yapmıştır yılmaz filizin karşısına gelipte ömervari davranışlar sergilemesini beklemiyorum bu ilşkide farklı bir barışma tekniği olucak:img-hyste
tarihde yolculuğa çıkalım çünkü senin buna acil ihtiyacın var yılmaz tarihin derinliklerinde elifin hamile olduğunda şirket çıkışında kahrolmuş şimdiye kadar bir umudum varise artık kalmadı demiştir.elifin hamile olduğunu anlayınca bu işi bitirmiştir.ha elifle karşılaştıklarında birşeyler hissetmişmidir evet ama zamanla oda kaybolmuştur.yani yılmaz eliften çocuk yüzünden vazgeçmiştir.
filiz olayına bakalım filizin cemden hamile olduğunu öğrenmiş onları cemle yanyana görmüş ondan sonra sahne motorla manzarı biryerde ağlamak olmuştur yılmazın filizi eliften daha çok sevdiğinin kanıtı sevdiği kadının başkasından çocuğu olacağını bile bile ondan vazgeçememesidir.
bize bu aşka saygı duymak düşer
matrakacım her ne kadar yılmazdaş da olsak son cümlene katılmam mümkün değil. yılmaz ondan vazgeçmeyerek kendinden vazgeçmiştir bana göre. kabul edemeyeceğin şeylerin sınırını sen çizersin buna eyvallah ta yılmazda ne sınır kalmıştır ne kırmızı hat.yılmaz şu an tam anlamıyla "binmiştir bir alamete gidiyor kıyamete" modundadır. bu, bugüne kadar çizilen yılmaz karakterine taban tabana zıt bir durum.öyle hatalarımla sev beni yok :). ben seni öyle sevdim böyle değil yılmazım :img-hyste
Bu bölümü çok beğendim.Bebek konusu açığa çıkmadı hala 15 bölüm bekledik 3-4 bölüm daha bekleriz ne fark eder artık.
Aslı'nın kör olma olasılığına üzüldüm.Hah bi bu vardı çıkmadık dedim.Umarım öyle birşey olmaz.Aslı ameliyat olup en kısa zamanda iyileşir.
Filiz'in dizlerinin pansuman sahnesine bende bayıldım.Yılmaz ne kadar çok endişe etti.Dizlerinin parçalanmasına dayanamadığın sevdiğini bir psikopata nasıl bırakır onuda çözemedim.
Ömer ve Feride sahnelerini beni mest etti .Sinan Tuzcu bu bölümün en göze çarpan karakteriydi.
Aynalının neye elini atsan kuruyor repliğini duyduğumda kesin buraya okuyorlar dedim.
Filiz garibim nasılda iğrendi Cem'den , ama artık şu ellerini sıkmasını ikide bir göstermeseler artık iyi olacak.Cem öpmeye çalışırken bir kere kaçırdı yüzünü , Cem daha fazlasını isteyecek.Ev meselesinde Filiz bakalım nasıl çıkacak işin içinden Cem'e nasıl bir açıklama yapacak.Ustalıkla işin altından kalkacağından eminim.Yılmaz'dan önce Cem Filiz nikahını göreceğimizi tahmin ediyorum. Yılmaz'ın evlenmesi için ilk önce Aslı'nın ameliyat olması gerekiyor .Belkide ameliyata girmeden önce evlenirler hiç belli olmaz.
bu bölüm ömeri savunmayacağım bence berbattı.oyunculuk süperdi o ayrı konu. sadece senaryo olarak inanılmaz tutarsızdı bana göre. benim merak ettiğim şudur özellikle forumda çok eski olanlara sormak isterim. ilk sezon mağazada yılmaz elifin elinden tutup hadi yürü gidelim dediğinde acaba nasıl bir tepki almıştı forumdan? beni iyi kötü aydınlatabilecek biri var mı?:img-yes:
forumdan mı yılmaz çoğunlukla haklı bulundu sevgili ferman tercih edildi çünkü ama eliften yana olanlarda az değildi yani :img-hyste elifçiler iyi eleştiri yaparlardı yani yılmazımı asarlardı :img-hyste
matrakacım her ne kadar yılmazdaş da olsak son cümlene katılmam mümkün değil. yılmaz ondan vazgeçmeyerek kendinden vazgeçmiştir bana göre. kabul edemeyeceğin şeylerin sınırını sen çizersin buna eyvallah ta yılmazda ne sınır kalmıştır ne kırmızı hat.yılmaz şu an tam anlamıyla "binmiştir bir alamete gidiyor kıyamete" modundadır. bu, bugüne kadar çizilen yılmaz karakterine taban tabana zıt bir durum.öyle hatalarımla sev beni yok :). ben seni öyle sevdim böyle değil yılmazım :img-hyste
sevgilifermanım yılmazdaşım
valla ben aşkta sınır bilmiyorum ama sen sınır var diyorsan vardır ama benim şahsi düşüncemdir aşkta sınır yoktur insan kalibindekini sadece bastırabilir ama gizleyemez duygularını gizlemek ama başaramaz şimdiye sınırlı bir aşk deyimi duymamıştım aydınlandım teşekkür ederim:img-hyste :img-hyste
forumdan mı yılmaz çoğunlukla haklı bulundu sevgili ferman tercih edildi çünkü ama eliften yana olanlarda az değildi yani :img-hyste elifçiler iyi eleştiri yaparlardı yani yılmazımı asarlardı :img-hyste
e iyi o zaman yılmaz haklı bulundu ise zamanında söyleyecek fazla birşey yok. eliften yana olanların da argümanlarını bilmediğim için birşey yazamayacağım.e ne anladım bu işten ben :img-hyste cevap için saol yılmazdaşım :img-yes:
Detayli yorumumu kendi bilgisayarima kavusunca yazacagim ama kilit adamin Omer oldugu dun geceki bolumden kisa kisa notlar vereyim dedim:
*Genel olarak bolumu begendim Omer`in bu kadar agirlikli oldugu bir bolumu kotu seyler bile olsa begenmemem zor olurdu ama genel olarak bolumde anlamli sahneler cogunluktaydi bence
Begendigim Olaylar/ Oyunculuklar
* Omer`in Feride`nin evine gururu falan bir yana birakip gitmesi ve de (Nevzat kendini kiskirtana kadar) sonu kendisi icin belirsizlik getirebilme riskine karsi Feride`nin vermis oldugu karari desteklemeye devam etmesi; ayni sekilde Omer`in tekrar ayaga kalkma ve aileyi toparlama kararina Feride`nin ayni sekilde destek vermesi
*Omer`in Feride`ye tehditkar tavirlarina ragmen Feride`nin kopruleri atmak yerine Omer`e sinirin gecinceye kadar konusmayalim demesi (bu iliskide kriz yasalar bile durustluk hakim olmasi acisindan)
*Omer`in pencere onunde bence bolumun repligi olan ``seni cok seviyorum, Feride`yi de seviyorum, Ozlem`i de seviyorum` demesi hatalarini kabul etmesi ve de Feride`nin ``seninkilerden baska gozlerin nasil baktigi umurumda degil dedigi sahne`` O sahne butunuyle favorim oldu :img-in_lo
* Omer`in Yilmaz ve avanesi ile ictigi sahne (forumda beklendigi kadar varmis) ve de Omer`in kendi deneyimleri uzerinden Yilmaz`a imali sozleri
*Yilmaz ve Filizìn pansuman sahnesi, o sahnede dort oyuncu da cok basariliydi
*Omer`e plandan haber verilmedigi icin plani bozsa da Cem`e sozleri ve daha onceki yumruk sahnesi
*Siddetli kavgalardan sonra Tekiner Kardeslerin gercek kardeslerin olmasi gerektigi gibi birbirlerine destek olmaya devam etmesi
*Sozlenme olayi aceleye gelmis de olsa Yilmaz`in Asli`ya destege devam etmesini cok dogru buluyorum
*Bekledigim gibi `cok iyi` olmasa da istedikten sonra gordugum Omer-Nevzat sahnesi
Begenmedigim Olaylar/Oyunculuklar
*Yine plandan haberi olmayan Omer`in Filiz`in iliskime karisma sozlerinden ve Yilmaz`in nisanini farkettikten sonra (gecmis deneyimlerden yola cikarak da olsa) Yilmaz`a soylemekten vazgecmesi sonucta Filizìn duygulari ne olursa olsun cocugu bilmeye hakki var Yilmaz`in
*Cem`in azaltmis da olsa buyuk ask repliklerine devam etmesi,bu guzel sozlerin bir psikopata soyletilmesi
*Asli`nin sahneleri bence acisi haddinden fazla kaciyor ve de oyuncu da bunu kotaramadigi icin bence yapmacik durmasi
*Filizìn nikah masasinda terketme planinin sonunda neler olacagini dusunmemesi (yani adami polise teslim etmekten bahsetmedi) psikopat Cem`in nikah masasinda terkedilmeye verecegi tepkiyi hic dusunmemesi
*Hadi plan sacma ama niye abisiyle paylasmiyor acaba Filiz?? Bunun sebebini soyledi ben kacirdim mi?? Omerìn tehlikeli bulacagi ve kabul etmeyecegini bildigi icin sanirim ama aklin yolu bir ;)
*Asli`ya hala mimar muamelesi yapilmasi hayir bu kiz iki universite bitirdiyse bilelim de elestirmeyelim bosu bosuna. Proje cizecekmis kizimiz!!
Detayli yorum yazamiyorum kuzenimin bilgisayarini daha fazla mesgul etmemek icin ama genel olarak izlenimlerimi verdim sanirim; devami hafta basina ;)
sevgilifermanım yılmazdaşım
valla ben aşkta sınır bilmiyorum ama sen sınır var diyorsan vardır ama benim şahsi düşüncemdir aşkta sınır yoktur insan kalibindekini sadece bastırabilir ama gizleyemez duygularını gizlemek ama başaramaz şimdiye sınırlı bir aşk deyimi duymamıştım aydınlandım teşekkür ederim:img-hyste :img-hyste
ehuehue :) yanlış anladın sen beni matraka.aşkta sınır var demedim ben.kişinin kendi sınırları vardır dedim. sınırlı bir aşk olamaz olursa aşk olmaz. demek istediğim herşeyinden vazgeçiyorsan tamamen vazgeç veya vazgeçme. yılmaz şuan ne yardan ne serden vazgeçemiyor.ama ileri sürdüğü sebepler tamamen vazgeçmesini gerektiren sebepler.bu yılmaza çizilen karaktere aykırı bir durum.adam aşık diye de karakteri yerle bir edemezsin ya da etmemelisin.benim dediğim karakter açısından sınırlardır yoksa aşka bir lafım yok.
Belki Filiz'i kendince denemek istedi.Filiz "sen bilirsin,önemli değil "diyecek ve Cem o zaman tapuyu üzerine geçirecek olabilir.
Not:Cem birden Filiz'in aşkını şart koşuyorsa,Ömer'in uyarılarına ne gerek vardı ki.Cem'in, Filiz'in bu kadar olaydan sonra aniden neden kendisine geldiğini anlamış olması lazımdı zaten.Filiz nasıl birden bire onu sevmiş olacaktı ve Cem buna inanacaktı ki?Her zaman Filiz'in çaresizliğinden yararlanarak onu kazanmaya çalışan Cem,Filiz'in bu çaresizlikle geldiğini düşünmesi gerekmez miydi.Nasıl aşık olduğunu sandı ki?Hem de Cem gibi uyanık biri......Ah mantık hataları.Karakterler kendi içinde bile tutarsız:img-wink:
düşüncelerin güzelde sana takma huyum hala devam ediyor
insanlar zaafları ile yaratırlar her insanın zaafı vardır psikonun zaafı filiz elde etmek için bunca çaba sarf etmiş geldiği nokta herşeyin bittiğini düşündüğü bir nokta idi sonra filizin u dönüşünü gördü ne yapmasını beklerdin ya bu kız benimle intikam için birlikte diye mi geçirirdin hayır cem filiz karşı saplantılı davranışlar sergiliyor ömerin o sözü boşuna söylenmedi filiz sayesinde diyet ödeme sırası yılmaza gelmiştir.sinyal alma güzün varsa anlamış olman lazım
ehuehue :) yanlış anladın sen beni matraka.aşkta sınır var demedim ben.kişinin kendi sınırları vardır dedim. sınırlı bir aşk olamaz olursa aşk olmaz. demek istediğim herşeyinden vazgeçiyorsan tamamen vazgeç veya vazgeçme. yılmaz şuan ne yardan ne serden vazgeçemiyor.ama ileri sürdüğü sebepler tamamen vazgeçmesini gerektiren sebepler.bu yılmaza çizilen karaktere aykırı bir durum.adam aşık diye de karakteri yerle bir edemezsin ya da etmemelisin.benim dediğim karakter açısından sınırlardır yoksa aşka bir lafım yok.
yılmazdaşım
yılmaz bu ikilemi elifte hiç tereddütsüz yaşadı noktayı koydu ama filizde bunu başarmaya çalışan yılmaz ama duygularına engel olamayan yılmaz izliyoruz ki bana kalırsa doğrusu budur tamamen köprileri atan yılmaz barışma olayında bebek içinmi filize dönücek yoksa sevdiği içinmi eğer yılmaz köprüleri tamanen yıksa idi asıl düşünülmesi barışmaya giden yol olurdu senaristler doğru yolda ve filiz yılmaz barışması için aslında fazka büyük bir şey değilde detaylar olduğunu işliyorlar zaten öyledirde
evet yılmaz ner serden ne yardan vazgeçebiliyor ama olması gerek budur yılmaz elifte kendine sınır koydu ama şimdi filizde koyduğu sınırları bol bol ihlal ediyor tıplı k.rak sınırına döndü bu iş :img-hyste
Sevgili emraht,o konulara tekrar girmeyelim:img-wink: Yılmaz'ın Filiz'i kazanması için Ömer'in yaptıklarının on katını yaptığını görmek istiyorum:img-wink:.Sadece af dilemek yetmez,jestlere boğmalı Filiz'i.
Filiz'i kaybetti,kazanmak için çile çekmeli,ilmik ilmik örmeli aşkını Filiz'in yüreğine.:img-wink:
Allah tan senaristler senin gibi düşünmüyor maalisef bunu izleyemeyeceksin daha farklı bir barışma şekli izlenecek filiz yılmaz ilşkisinde doğru olanıda budur ömer feride ve yılmaz filiz ilşkilerinin ve yaşananların farklı olduğunu kabul etme umuduyla
umutsuz yaşanmaz bende umut ediyorum
yılmazdaşım
yılmaz bu ikilemi elifte hiç tereddütsüz yaşadı noktayı koydu ama filizde bunu başarmaya çalışan yılmaz ama duygularına engel olamayan yılmaz izliyoruz ki bana kalırsa doğrusu budur tamamen köprileri atan yılmaz barışma olayında bebek içinmi filize dönücek yoksa sevdiği içinmi eğer yılmaz köprüleri tamanen yıksa idi asıl düşünülmesi barışmaya giden yol olurdu senaristler doğru yolda ve filiz yılmaz barışması için aslında fazka büyük bir şey değilde detaylar olduğunu işliyorlar zaten öyledirde
evet yılmaz ner serden ne yardan vazgeçebiliyor ama olması gerek budur yılmaz elifte kendine sınır koydu ama şimdi filizde koyduğu sınırları bol bol ihlal ediyor tıplı k.rak sınırına döndü bu iş :img-hyste
yılmazdan köprüleri atmasını beklemiyorum atmasın ama bu kadar da sınır ihlali yapmasın :) bak şöyle bakalım olaya cemin filize olan ilgisinin açıklaması basittir benim için.ceme göre taktığı şey filiz olmuş bir ev olmuş bir araba olmuş farketmez.cem hedefe bakıyor ve hedefe varmak için her yol mübahtır mantığı yürütüyor. yani kısacası filiz, cem için esasında filiz olduğu için değerli değil .sadece elde edemediği bir hedef olduğu için değerli.burdan yılmaza zıplayalım. yılmazın ya herro ya merro diyerek yılmazı yılmaz yapan değerleri yerlebir ederek bu kadar çok sınır ihlali yapmasını bana sadece aşkla açıklayamazsın. bunun içine ben herşeyi sokarım.:img-hyste daha detaylandıracağım da çıkmam lazım.:) tüyo yok mu tüyo ??:happy0064 :happy0064
dünkü bölüm;özellikle 68. bölümdeki hüsrandan sonra resmen ilaç gibi geldi
özellkle filiz-ömer,feride-ömer,yılmaz-ömer,kısacası ömer sahneleri açısndan
öncelikle ömerin cemin yanına gidip,ona yumruk attığı sahne süperdi,özellikle "sen salakmısın" lafına bayıldım gerçekten
sonrasında sahilde,ferideyle daha önce oturduğu sahilde,çaresizliği çok güzel yansıttı bence,telefon msjlarına bakışı falan çok güzeldi,sonra da dayanamayıp ferideye gidişi,bi ara feride kapıyı geç açınca ömer gitcek sandım,ama neyseki gitmedi,süper bi kavuşma sahnesiydi,replikler şahaneydi gerçekten,özellkle öpüşme sahnesi çook güzeldi,hatta Hasan sayesnde(telefnma msj attı euro d ye geç,orda daha geride diye :)) fömer sahnelerini iki kere izledim,yine de doyamadım,çok güzellerdi
ömer yılmaza çocuğu söylemeye baya kararlıydı aslında,gözünü o kadar karartmıştı ki arkasından koşan hamile filizi ne kdr yorduğunu bile çok sonradan farketti,ömerin aslıyla yılmazı yüzüklerle gördüğündeki şaşkınlığı we "siz evlendiniz mi" demesi süperdi,snra da durumu toparlaması tabi,hele de yılmaz pansuman için içeri gittiğinde filizle konuşması çoook güzeldi,yılmaz ın da orda yaşadığı heycan süperdi,içeri gittiğinde telaştan nerdeyse eşyaları devircekti :)
ömerin feridenin ilk dans kursu gününde ona destek olması,eski dans cdsini izlerken bakışları falan çok güzeldi,feride de acayip şirindi dans etmeye çalışırken :) sonra nevzatı gördüğündeki kıskançlığına biraz sinirlendm aslnda,nevzat bişey yapmıyodu sadece dışardan izliyodu,ama nevzatın sonrasnda çirkinleşip ömeri kovmakla tehdit etmesi falan hiç güzel değildi,bir ömer tekiner davranışı olan önce acayip kıskanıp hatta karşısndakini kırıp snra da pişman olma durumuydu izlediğimiz,ömerin o pişmanlıkla meyhaneye gidişi çok hoştu,orda kereme söyledikleri de,snrasnda yılmaza çocuk hakknda söyledikleri we önce "dünyanın en güzel warlıkları" çocuklara,snra da" özgrlüğe" kadeh kaldırışları
ömerin sarhoş haliyle ceme söyledikleri süperdi,cem iyce piskopata bağladı ömerin dediklerinden sonra walla
snra ömerin feridenin kapısına gidşi,"seni de,özlemi de çook seviyorum" demesi,o güçlü adamın artık dayanamayıp yere diz çöküp ağlaması we ferideyle barışmaları süperdi,bu çift hiç ayrılmaz bi daha umarım
aslıya çook üzüldm bu bölümde,yılmaza öyle aşık ki,ölürken kendisini değil yılmazı nasıl üzceğini düşünüyor zavallım,bi de bu arada bayıldım galiba repliği süperdi:img-hyste
filiz,cem den iğrendiğini o kdr güzel belli ettiki,o anlarda oyunculuğu şahaneydi,sarıldığında gözleri dolması,piskopat onu öptüğünde yanağını silmesi falan süperdi,ama cem wazgeçti şimdi evi filizin üzerne yapmaktan,nolcak walla merak ediyorum.....
bi de safiye hanımın da napcağını merak ediyorm,heralde yılmaza gitcek gibi geliyor....
bence handan hanim yilmaza bebisi olacagini söyler.. ne filizden nede ömerden yilmazin sözlendigini ögrendi..
Sevgili matraka, belki kaçırmış olabilirim ama sen yılmaz aslının hastalığını öğrendikten sonra bir sahne daha var ondan sonra bebeği öğrenecek demiştin mümkünse o sahneyi söyleyebilir misin?
Bence de dünkü bölüm geçen haftadan çok daha iyi bir bölümdü, yılmaz filiz bakışlarını izledik, ömer feride sahneleri de çok güzeldi. Ancak neden hala müjgan ve aslı filizin hamileliğini farketmiyorlar neden bunun konusu hiç açılmıyor bunu anlamış değilim.
yılmazdan köprüleri atmasını beklemiyorum atmasın ama bu kadar da sınır ihlali yapmasın :) bak şöyle bakalım olaya cemin filize olan ilgisinin açıklaması basittir benim için.ceme göre taktığı şey filiz olmuş bir ev olmuş bir araba olmuş farketmez.cem hedefe bakıyor ve hedefe varmak için her yol mübahtır mantığı yürütüyor. yani kısacası filiz, cem için esasında filiz olduğu için değerli değil .sadece elde edemediği bir hedef olduğu için değerli.burdan yılmaza zıplayalım. yılmazın ya herro ya merro diyerek yılmazı yılmaz yapan değerleri yerlebir ederek bu kadar çok sınır ihlali yapmasını bana sadece aşkla açıklayamazsın. bunun içine ben herşeyi sokarım.:img-hyste daha detaylandıracağım da çıkmam lazım.:) tüyo yok mu tüyo ??:happy0064 :happy0064
bence şu soruyu tartışalım çıkma :img-hyste
insan ne için sınır ihlalleri yapar?yılmaz hedefe giden yol için herşeyi yapmıyor duruyor ama uzak kalamıyor tamam bitti diyor bitiremiyor.çünkü içinden atamadığı bir sevgi var yılmaz filize karşı nasıl açık veriyor örnek pasuman olayı valla tamam bitti dediğim bitiremediğin şeyler çoktur insan hayatında bu sadece aşk içinde geçerli değil üstelik yılmazdaşım
not.ilerleyen bölümler hakkında tiyoları madeler halinde yarın akşam yazıcam bugün eleştirilere cevap veriyorum işim var yani:img-hyste
gülbeşeker
14-04-07, 12:17
Allah tan senaristler senin gibi düşünmüyor maalisef bunu izleyemeyeceksin daha farklı bir barışma şekli izlenecek filiz yılmaz ilşkisinde doğru olanıda budur ömer feride ve yılmaz filiz ilşkilerinin ve yaşananların farklı olduğunu kabul etme umuduyla
bence doğru olanı yılmazın filizn peşinden koşup önünde diz çökmesi,ağlaması v.s ama öyle olacak gibi değil,olacak olan şu cem filizi kaçıracak,yılmaz onu kurtaracak al sana barışma sahnesi ya da cem yılmazı vuracak,yılmaz da ölümle karşı karşıya gelecek, filiz de yılmaz özür bile dilemedn barışacak.Ondan sonra da yılmaz aşk adamı değil, bülent iyi bir oyunculk göstermedi gibi söylemlerle karşı karşıyaa kalabiliriz güzel sahneler yazılmazsa böyle yorumlar yapılması da gayet normal aslında.
Sevgili matraka, belki kaçırmış olabilirim ama sen yılmaz aslının hastalığını öğrendikten sonra bir sahne daha var ondan sonra bebeği öğrenecek demiştin mümkünse o sahneyi söyleyebilir misin?
Bence de dünkü bölüm geçen haftadan çok daha iyi bir bölümdü, yılmaz filiz bakışlarını izledik, ömer feride sahneleri de çok güzeldi. Ancak neden hala müjgan ve aslı filizin hamileliğini farketmiyorlar neden bunun konusu hiç açılmıyor bunu anlamış değilim.
sevgili minetka yılmaz çocuğunu öğrensede aslıyı bırakmayacak o yüzden çocuk sizler için bu kadar önemli olması ama merak ediyorsan söylim o sahneler 70-71 de olabilir istediğimiz gibi gitmiyor aslında tahminimden daha yavaş gidiyor sahneler o yüzden bekleyeceğiz
kısacası yılmazın filize dönmesi yok dahası yılmaz aslıyla evlenme yolunda hızla ilerliyor :img-hyste o sahnede ne olacağına gelince :img-hyste oda bana kalsın tiyoları yani ilerleyen bölümder de yani bir 2-3 bölüm sonralarında neye doğru gideceğimizin ipuçlarını vericem maddeler halinde
bugün tiyolardan değilde olanlardan konuşalım yarın akşam yazıcam foruma
bence doğru olanı yılmazın filizn peşinden koşup önünde diz çökmesi,ağlaması v.s ama öyle olacak gibi değil,olacak olan şu cem filizi kaçıracak,yılmaz onu kurtaracak al sana barışma sahnesi ya da cem yılmazı vuracak,yılmaz da ölümle karşı karşıya gelecek, filiz de yılmaz özür bile dilemedn barışacak.Ondan sonra da yılmaz aşk adamı değil, bülent iyi bir oyunculk göstermedi gibi söylemlerle karşı karşıyaa kalabiliriz güzel sahneler yazılmazsa böyle yorumlar yapılması da gayet normal aslında.
doğru olacak barışma tarzı bu değil
nedeni şudur yılmaz filiz ilşkisinde yılmaz hata yapmadı filiz hatalar yapıp sevdiği insanı güvensiz hale getiren şam babası değildi filizdi.bu ilşkide filiz 40.bölümde itibaren sevdiğine demeğini bırakmayan kişidir.şimdi diyecekler li, filizseverler yılmazın filizi bebek konusunda suçlaması daha ağır hepsinden bende kendi görüşleri olduğunu söyliyeceğim çünkü öyle değil yılmaz filizkarşı güvensiz kalbi kırık durumda o hataya düştü ikisi farklı şeyler
o yüzden yılmazın salya sülük hallerini çekemem ben öylede olmayacak ama af dileyecekmi evet ha pişman olacakmı evet
o durumda hiç bir erkek kardeş sanmıyorumki ömerden farklı davransın.
ömerin sığınmamasına gelince yokki aslı gibi güzel bir kız etrafında:img-hyste
olsaydı ömerde ıssızlarda ağlamaz onun omuzlarında ağlardı:img-hyste feridede bu nazı yapamazdı. ne kadarda kolay dedi öyle feride: biraz görüşmesek iyi olurmuş. sanki 40 yıllık aşıklar. iyiki mer yılmaz gibi aşkda gurur yapmıyor.
ömeri ilk sezonun yılmazı yaptılar. içiyor bağırıyor. ferideyi kolundan sürüklercesine götürmeye kalkıyor yılmazda elifi mağazadan öyle gtürmek istemişti. elif gelmedi feridede biraz görüşmeyelim dedi.
yanlış elifin o zaman yaptığı çok büyük bir hata idi aynı hatayı feride yapmadı ömerle gelmeyi kabul etti ömer feride yi azarlamaya kalktığında bir daha o adamla görüşmeyeceksin dediğinde feride ayrı duralım biraz dedi arada fark var feride bence doğru olanı yaptı ama ömerinde halleri bana biraz fazla zorlamak gibi geldi
Teşekkürler matraka, anladığım kadarıyla senaristler bu bebek olayını uzattıkça uzatmak konusunda kararlılar.
Neyse artık bekleyeceğiz an azından yılmaz filiz bakışmalarını ve karşılaşmalarını daha sık görelim de...
Bir de daha önceki mesajımda da belirttiğim gibi benim gözüme en çok batan mantık hatası hala ne müjganın ne de aslının filizin hamileliği ile ilgili tek bir kelime etmemeleri, bence senaristler artık bu konuda daha özen göstermeliler, çünkü çok göze batıyor.
Bir de aklıma şöyle bir senaryo geldi sizinle paylaşmak istedim, belki de cem filizi kaçıracak ve ömerle handan bu olaydan sonra yılmaza gerçeği anlatacaklar, yılmaz da belki filizi kurtarmak için ölümü göze alacak, yaralanacak... Aklıma böyle bir senaryo geldi ama izleyip göreceğiz...
Aynı fikirdeyim.Zaten Ömer,Yılmaz'ın bebeği bilmediği için sözlendiğini düşünyorsa gerçeği daha fazla söylemesi gerekirdi.Yok, Yılmaz-Aslı aşkına inandıysa,Cem'e Yılmaz-Filiz aşkından bahsetmezdi.Eğer Yılmaz'ın sözlenmesine bir anlam veremediyse bu sefer bunu da ifade ederdi.Kaldıki,Yılmaz'ın çocuğu öğrenme hakkından bahsetmişti.Yılmaz-Aslı'yla evlense bile babalık hakkı baki kalacağından çocuğu söyleyebilirdi.Elbette bu Ömer'in görevi değil ama Ömer'in sözlüleri görmesinden sonra bu konuyu geçiştirmesi,ne yapacakları konusunda Filiz'le konuşmaması pek mantıklı gelmedi. Filiz'e bebeği söylememesi konusunda hak mı vermiş oldu şimdi:img-wink:
ömer yılmazla aslının sözlendiğini öğrenince vazgeçmesinin sebebi bence yılmazın filize bebek için döneceği bununda filizi üzeceği konusu olabilir kardeşine destek çıkması bana bunu düşündürdü sanki ömer filizi anlandı o nişanlıiken hayatını bozmak istemiyorum düşüncesiydi bu filize senin ne kadar acı çektiği şimdi daha ii anlıyorum dedi ama ne yazıkki ben filizin bu acılarına tanık olamadım
Sevgili gülbeşeker ben yorumumu senin yorumunu okumadan yazmıştım, aynı şeyleri tekrarlamış gibi oldum. Gördüm ki sen de benzer şeyleri düşünüyorsun.
Bakalım izleyip göreceğiz...
gülbeşeker
14-04-07, 12:44
Sevgili gülbeşeker ben yorumumu senin yorumunu okumadan yazmıştım, aynı şeyleri tekrarlamış gibi oldum. Gördüm ki sen de benzer şeyleri düşünüyorsun.
Bakalım izleyip göreceğiz...
Sevgili minetka dizimizde cem gibi bir psikopat varken bizim düşündğümüz tarzda sahnelerin olması kaçınılmaz bence, sonuç olarak ben yılmazın aşkına inanıyorum ama şimdi o pişmanlığını da içinde yaşar dışa yansıtmaz biz de böyle kaçırılma,vurulma gibi sahnelerle filiz-yılmaz barışmasını izleriz umarım 75.bölümde barışırlar.
artık filizseverler şunu rahat rahat kabul etsinler filiz hanımdan nalana öğütler zincirinde tıpkı yılmazın kereme söylediği hiçbir zaman vazgeçme dediği gibi filizde nalana söylediği seviyorsan peşinden git kimseyi takma dediğindeki pişmnanlığı anladı ki filiz tercihlarini yanlış yapmıştı sonunda diyeceğim ama o sahne o kadar yavan kaldı ki pişmanlığını hala göremiyorum
destina304
14-04-07, 12:50
matraka senin filizde pişmanlığını göremediğin gibi bende yılmazda bu pişmanlığı göremiyorum şimdi ne olcak?:D:D valla bana kalırsa aslıyla yılmaz asla evlenemicek.imza atılmıcak
doğru olacak barışma tarzı bu değil
nedeni şudur yılmaz filiz ilşkisinde yılmaz hata yapmadı filiz hatalar yapıp sevdiği insanı güvensiz hale getiren şam babası değildi filizdi.bu ilşkide filiz 40.bölümde itibaren sevdiğine demeğini bırakmayan kişidir.şimdi diyecekler li, filizseverler yılmazın filizi bebek konusunda suçlaması daha ağır hepsinden bende kendi görüşleri olduğunu söyliyeceğim çünkü öyle değil yılmaz filizkarşı güvensiz kalbi kırık durumda o hataya düştü ikisi farklı şeyler
o yüzden yılmazın salya sülük hallerini çekemem ben öylede olmayacak ama af dileyecekmi evet ha pişman olacakmı evet
eee bi zahmet pişman olsun afdilesin o kadarını da yapsın yani yoksa odunluğundan cidden şüphe edicem...hep böyle başın dikine gisen bir aşık olmak yerine ömer gibi bir aşık olsaydı keşke adam ne güzel yalvarıyo yahu hangi kadın onu geri çevirir ki?valla ömere tam destek veriyorum aşkını göztermeyi de yaşamayı da yaşatmayı da çok ii biliyo...
yakupoglu61
14-04-07, 12:55
filiz hala birşeyler saklamaya devam ediyor yalanlar sakladığı olaylar birbir artıyo ağrı dağının boyuna oluaştı nerdeyse...!
bu kadar şeyin altında nasıl ezilmeden yaşayabiliyo hayret ...!
matraka senin filizde pişmanlığını göremediğin gibi bende yılmazda bu pişmanlığı göremiyorum şimdi ne olcak?:D:D valla bana kalırsa aslıyla yılmaz asla evlenemicek.imza atılmıcak
Zaten atılırsa yılmaz o gece kesın aslıyla bırlıkte olmak zorunda kalır!!!!!Baska turlu kurtulamaz kı aslıdan??
Kı bundan sonra bebegı ogrense ne fayda???
destina304
14-04-07, 12:59
Zaten atılırsa yılmaz o gece kesın aslıyla bırlıkte olmak zorunda kalır!!!!!Baska turlu kurtulamaz kı aslıdan??
Kı bundan sonra bebegı ogrense ne fayda???
zaten yılmaz böle bir hata yağıp evlenirse aslıyla yılmazın neresini savuncaklar bilmiyorum.bu sefer işte konuşma hakkı olmucak yılmazcıların.zaten ben asla evlenmiyeceklerini düşünüyorum.aslında bebeği aslı daha önce öğrense çok daha ii olur
Arkdaşlar ben bu bölümde iyice farkettim yılmaz aslıya sadece acıyor ona bir umt ışığı versem bundan büyük mutluluk mu olur falan dedi bebeği öğrense bile aslıyla evlenmekten vazgeçmeyecek ama nikah masasında aslı hayır der belki.
acıdığı belli zaten aslıyı bırakmaması çok doğal ve doğru ...Buralara getirilmemesi gerekiyordu kız hasta çıktı tam oldu.Aslı öyle konuşuyorki sanki sadece yılmaz var ve onun için yaşayacaksa yaşayacak...Seninle bir gün geçireceksem ameliyat olurum falan diyor yılmaz bu kızı asla bırakamaz bu işten aslı vazgeçebilir..
Bir de ben bu bebeğin haftaya çözüleceğini düşünüyordum ama özette bir şey yok :) 71'e kaldık gene diziyi 100'e kadar uzatacaklar herhalde yoksa bu şekilde giderse hiç olmaz..
Ferideyle ömer arasında filizle yılmazdaki gibi bir durum olmadı ama adamın özür dileme şekline bakın bir de yılmazın özür dilemeyecek olmasına :icon_sorr ben yılmazıda aşık halleriyle izlemek istiyorum pişmanlığını yaşasın artık yoksa ne bu filiz ben değiştim,farkında değildim aklım karıştı beni affet sonra barış ..Çok sinir bir durum
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
13 Nisan 2007 Cuma
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Sila [net] Atv 13,20 34,80
2 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 11,60 29,60
3 Yabanci Damat [net] Kand 10,30 28,40
4 Hatirla Sevgili [net] Atv 10,20 28,00
5 Atv Spor Haberleri Atv 6,00 21,70
Tele - Barometre
13 Nisan 2007 Cuma
1 Sila [net] Atv 16,30 41,50
2 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 9,90 28,00
3 Yabanci Damat [net] Kand 7,40 19,50
4 Hatirla Sevgili [net] Atv 6,80 21,40
5 Atv Spor Haberleri Atv 5,00 17,50
destina304
14-04-07, 13:18
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
13 Nisan 2007 Cuma
1 Sila [net] Atv 13,20 34,80
2 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 11,60 29,60
3 Yabanci Damat [net] Kand 10,30 28,40
4 Hatirla Sevgili [net] Atv 10,20 28,00
5 Atv Spor Haberleri Atv 6,00 21,70
Tele - Barometre
13 Nisan 2007 Cuma
1 Sila [net] Atv 16,30 41,50
2 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 9,90 28,00
3 Yabanci Damat [net] Kand 7,40 19,50
4 Hatirla Sevgili [net] Atv 6,80 21,40
5 Atv Spor Haberleri Atv 5,00 17,50
bence bu hafta IHLAMURLAR ALTINDA biribciliği hak ediyordu.hiç anlamıyorum bu raytıng tablosunu neden hep ikinciyiz
gülbeşeker
14-04-07, 13:21
acıdığı belli zaten aslıyı bırakmaması çok doğal ve doğru ...Buralara getirilmemesi gerekiyordu kız hasta çıktı tam oldu.Aslı öyle konuşuyorki sanki sadece yılmaz var ve onun için yaşayacaksa yaşayacak...Seninle bir gün geçireceksem ameliyat olurum falan diyor yılmaz bu kızı asla bırakamaz bu işten aslı vazgeçebilir..
Bir de ben bu bebeğin haftaya çözüleceğini düşünüyordum ama özette bir şey yok :) 71'e kaldık gene diziyi 100'e kadar uzatacaklar herhalde yoksa bu şekilde giderse hiç olmaz..
Ferideyle ömer arasında filizle yılmazdaki gibi bir durum olmadı ama adamın özür dileme şekline bakın bir de yılmazın özür dilemeyecek olmasına :icon_sorr ben yılmazıda aşık halleriyle izlemek istiyorum pişmanlığını yaşasın artık yoksa ne bu filiz ben değiştim,farkında değildim aklım karıştı beni affet sonra barış ..Çok sinir bir durum
Sana aynen katılıyorum yılmaz bir kızın önünde diz çökemez mi ağlayamaz mı beni affet diyemez mi bal gibi de yapar ama senaristler yılmaz karakterine bunu yaptırmıyorlar yılmaz öğrenecek,önce kızacakmış (hem kendine hem de filize galiba),sonra yılmaz tam olarak özür bile dilemez araya cem olayları girer ondan sonra barışırlar ne bu şimdi?Diziinin 80.bölümde biteceğini bilmesem bebeği 75.bölümde öğrenecek diyecem bir olay bu kadar uzatılır yani.Ama pansuman sahnesi çok güzeldi, bu güzel sahneler olmasa diziyi izlemek bana çok zor geliyor.
yakupoglu61
14-04-07, 13:21
Arkdaşlar ben bu bölümde iyice farkettim yılmaz aslıya sadece acıyor ona bir umt ışığı versem bundan büyük mutluluk mu olur falan dedi bebeği öğrense bile aslıyla evlenmekten vazgeçmeyecek ama nikah masasında aslı hayır der belki.
katılıyorum sana yılmaz söylemlerine bakmayada gerek yok bunu anlamak için...
hareketleri falan.
aslında bebeği öğrenmesi gereken yılmaz değilde aslı olması daha iyi olur diye düşünüyorum...!
dediğin gibi yılmaz duysa bile aslıyı bırakmaz ama aslı bilirse yılmaza filize git diyebilir TABİ BİRAZ İNSANLIK VARSA...!
Aslıyla ilgili ben de bir yorum yapayım, ben de aslının oyunculuğuyla ilgili yazdıklarınıza katılıyorum, aslının oyunculuğundan hiç etkilenmiyorum hiç bir duygu aktarımı yapamadığını düşünüyorum.
Ben de aslının ölmesini istemem, iyileşip ispanyaya dönmesini tercih ederim.
Ama sanki yılmazın filize karşı hislerini anlayamayacak gibi bir hali var. Yılmaz da onu üzmemek için bunu söylemeyeceğine göre...Yani aslı da hiç öyle bir zeka belirtisi göremedim, daha filizin hamile olduğunu bile anlayamadı....
destina304
14-04-07, 13:31
ARKDAŞLAR SİZLERE BİRKAÇ SORU;
1_sizce yılmaz bebeği kimden ve nasıl öğrenir?
2_yılmaz bebeği öğrendikten sonra filize nasıl davranır?
3_filizin yılmaza karşı tavrı nasıl olur?
4_kısa özette yılmazın filizle cemin evlenceği haberi aldığını okuduk.sizce filize bu konuda bişey sölermi?
5_mualla bebeği öğrenince filize tavrı ne olur?
6_aslının hastalığını öğrenince aslıyı istermi?
cok güzel bir bölüm olmasına ragmen yine arpa kadar yol katedemedik
yani ne yılmaz bebek olayini ögrendi nede bu olaydan şüpelenip acaba dedi
ne de aslı&yılmaz nikahi haakında bir şey oldu cok hoş cok güzel olmasina
ragmen hiç yol katedemedik:sad53:
bu bölümüm heralde yıldizi ömerdir gercekten ömer&feride çifti için harika sahnelerdi heleee hele ömerin feridenin kapisina gelip ne yapim nesi kıskaniyorum
benden başkasi sana bakmasin afetdemesi gercekten harikaydi:happy0064
birde üzerine sinan tuzcunun oyunculugu eklenince cok güzel bir sahne olmuş:happy0064 :happy0064
ahhhh senaritler inşallah
yakupoglu61
14-04-07, 13:58
yılmaz içerde aslıyı yatırmaya kalktı aslı yatmadı ; dedimki yatırın şunu kalkmasın ; sonra ömer geldi yılmazlan konuşmaya dedimki evdekilere kesin şimdi aslı gelir burnunu sokar işi berbat eder ve o sırada aslı içerden çıka geldi...
artık aslının ne yapacağını o kadar tahmin eder olmuşum ki...!
gülbeşeker
14-04-07, 14:03
yılmaz içerde aslıyı yatırmaya kalktı aslı yatmadı ; dedimki yatırın şunu kalkmasın ; sonra ömer geldi yılmazlan konuşmaya dedimki evdekilere kesin şimdi aslı gelir burnunu sokar işi berbat eder ve o sırada aslı içerden çıka geldi...
artık aslının ne yapacağını o kadar tahmin eder olmuşum ki...!
yalnız yılmaz ömerle konuşurken aslının çıka gelmesi ve yılmazın ciddi bir şekilde biraz müsade edermisin demesine aslı çok bozuldu ama ben o sahneyi çok beğenmiştim bu arada aslı yine yılmazlarda kalmaya başladı.
yakupoglu61
14-04-07, 14:07
yalnız yılmaz ömerle konuşurken aslının çıka gelmesi ve yılmazın ciddi bir şekilde biraz müsade edermisin demesine aslı çok bozuldu ama ben o sahneyi çok beğenmiştim bu arada aslı yine yılmazlarda kalmaya başladı.
eee konu filiz olunca birde ömer anlatınca aslıya gidermisin dedi ama sora düzeltti malesef...!
yılmazlarda kalmaya başladı mualla bırakırmı sevgili gelinini artık...!
inşallah ömer&feride sahnelerine özen gösteren ve ömerin bir hatasi
yüzünden ferideden af dilediği gibi güzel sahnelerden yılmaz&filiz aşki
içinde buna benzer sahneler yaparlar
ben artık yılmazın pişmanliğini ve aşkini izlemek istiyorum filizden af dilediği
yaptiği hatalardan üzgün oldugunu filizin peşinden koşmasini ve sürünmesini
istiyorum ama biliyorumki bunlar olmuyacak sayın senaritler yılmazın pişmanliğini
öyle ayak üstü birazcık gösterip sürünmeden aşkini yeterince izlemeden
barişma sahnesini yaparlar
oda kesin cem filizi kacirir sonra yılmaz filizi kurtarmak için ölümle yüz yüze gelir
adam gibi özür bile dilemeden af etmeden 70 bölümdür izlediğimiz yılmaz&filiz
aşkini bariştirirlar ve bu konu benim canimi cok sıkıyor biliyorumki
yılmaz filizden öyle uzun bir müddet af dilemeyecek
en azından anlamli bir barişma sahneisi izlesek
birde cemdende hiç degilse evi yada şirketi almanın bir yolu olsa
adamin üzünden herşeylerini kaymettiler en azından terkrar kaymettiklerinden
bir şeyleri geri alsalar ve artık düzelsin
hele birde filiz yaralanmiş deeyip pansuman malzemelerini aldiğinda
hızla odaddan cıktiya aslı öyle şaşkınlıkla baka kaldi
veeee halaaaaaaaaa anlamiyor yada en azından aklından gecirmiyor bu adam
filize deliler gibi aşik diye işine geleni görmemezlikten geliyor
başka acıklamasi olamaz
mualla acaba aslının hastaliğini ögrendiğinde ne yapacak
üzülsede evlenme işinden sogoyacaktir nede olsa yılmazın mutlulugunu istiyor dimi amaa
handan dan öğrenır ama nasıl öğrenır bılmıorum
bence kotu dawranamaz yanı öyle bir hakkı yoq sonuçta o da başkasıyla ewlenıcek
aynı olur
4_kısa özette yılmazın filizle cemin evlenceği haberi aldığını okuduk.sizce filize bu konuda bişey sölermi?
mutluluklar diler kesın
ya bu kadını tam olarak anlayabılmış değilim o yuzden bılmıorum
ister heralde emin dilim
gülbeşeker
14-04-07, 14:41
ARKDAŞLAR SİZLERE BİRKAÇ SORU;
1-handandan nasıl öğrenirse öğrensin.
2-Yılmaz pişman olur,filize kızar,kendine kızar ama aslıyı bırakmaz.
3-Filiz yılmaz af dilerse yumuşar ama barışmazlar tabiki.
4-Yılmaz kıskançlıkla karışık mutluluklar diler.
5-Muallanın önce şaşıracağı kesin sonrasında da sevinir mi üzülür mü bilemem.
6-İster ama içinde bir burukluk olur.
dünkü bölüm güzeldi ama işler sarpa sarıyor filiz ceme evlenicem dediğinde cemin mutluluğu evi senin üstüne yapalım demesi filizin onu oyuna getirmesi daha doğrusu oyuna getirdiğini sandığı buraya kadar herşey yolundaydı ben diodum hayırdır cem nasıl anlamadı die ama sonradan pislik herif yine yaptı yapıcağını ömerde ilk kez filiz ve yılmaz hakkında konuştu ama yanlışş yer ve zamanda konuştu bari tabu filize geçtikten sonra böyle birşey olsaydı keşke yaa cem her filize sarılmasınd a filizin yüz ifadesi çok kötüydü yani çok etkilendim elini sıkıyodu dayanamaıyodu ama çok merak ediyorum evi üstüne yapmıycağını öğrendi acaba filizin bundan sonraki hareketi ne olucak bu işten nasıl sıyrılcak...???
Mayhanede Ömer Yılmaz birlikte otururken arkadaki takvime dikkat ettim 1 Nisan günü oturup beraber muhabbet edip, içki içiyorlar.Şaka gibi değil mi.İyi rast gelmiş.
ilk zamanlar bebeği ögrendiğinde cok güzel sahneler olmasini isterdim
yani öyle ayaküstü ögrenmesim diye şimdi nasıl ögrenirse ögrensin yeterki
bir an önce bilsin gercekleri ama kesin handandan ögrenecek cem konusunda
telaşlanacak ve gidip söyleyecel
yılmazın filize kızmaya asla hakkı yok belki sitem edebilir ama kızamaz
tabiki ne kadar büyük bir hata yaptiğini anlayacak ve pişmanlik icerisinde kendisini afettirmenin yolunu bulacalk ama aslıyıda bırakmayacak tabiki
yılmazın kendisine gelip af dilediği zaman ben sert bir tepki verip
tartişacaklarini düşünüyorum şöyle güzel replikler bekliyorum
ama herne olursa olsun filiz yılmazı asla kolay afetmemeli
öyle bir bakişla felan degil
senaritler maşallah bu çifti eşitlemek adina herşeyi yapiyor filizin yılmaza
yaptiğini yılmazda filize yapacak hem kıskanclıktan delirecek hemde
mutluluklar dileyecek
aman ne olursa olsun ilgilenmiyorum zaten birde ben muallayi tam taniyamadim
neye nasıl tepki verir bilemem ama içimden bir ses pekde olumlu olmayacak diyor ama öte yandan finale az kaldiğini düşünürsek aralarinin iyi olamsi adina desdet vere bilir aslında benim en cok istediğim şeylerden biriside mualla
yılmaz&filiz barişmasinda bir etkisi olamsi zamanında yılmazdan ayrilmasini söylemişti şimdide yılmazla birleşmeini söylüye biir filize
bence tavri değişecek ama fazla belli etmez
kısa özeti bende okudum tabıkı bu kadarcık özetten anlaşılmaz ama içime öyle doğdu yılmaz bu bölümde de bence öğrenemeyecek gibi ama salı gunu nu beklıcem tam bir ozet gelsin belki o zaman daha net anlaşılır
kisa özeti bende okudum sana katiliyorum 70 bölümde sandigim kadariyla baska seyler ortaya cikacak yani bebek konusuna firsat kalmayacaktir.....
ben tam özette fazla birsey eklenelicegine inanmiyorum belki asliyla ilgide birseyler sikistirirlar ama onun disinda özet kisa ama netti sanki banami ögle geldi yoksa.......
Ve bende ilk defa bölüm yorumu yazmaya karar verdim cünkü bu bölümde beni etkileyen bazi sahneler oldu onlarida dile getirmek iytiyorum o yüzden suanada bölümyorumu icni calisiyorum umarim güzel birseyler sunabilirim......
gelelim sevgili destina304 arkadasimizin sorularina
busoru okadar cok sorulduki bende herseferinde aynisini yaziyorum kimden ve nasil ögrenirse ögrensin artik yater.......
yilmaz eger birgün bebegi ögrenirse valla iste ozaman yilmazin neyapacagini simdiden kestirmek cok zor ama birgüzel aci cekmesini isterim herhalde...
filiz yilmazi affetmez cünkü anladigim kadariyla yilmaz bebegi ögrensede aslidan ayrilmayacak yani filizinde aslinin hastaligini ögrenmiycene göre kendi kendini yiyecektir budurumdada ....ama belki cocugu konusunda yumusar yani oglunu görmesine izin verir sanirim
valla neyalan söyliyeyim bunuda kestirmek cok zor cünkü özette birde yilmaz cemle ilgili baska birgercegi filiz paylasacak diyor yani budurumda belki filizde ona söyler cemle evlenmiyceni hepsinin bir oyun oldugunu ....tabi sanmiyorum ama ....
Mualla herhalde öncelikle cok sasirir ama ayni zamandad sevinir belkide filize yasattiklari icin vicdan azabi bile cekebilir
Mualladan bahsediyorsak oda herkez gibi aciyacaktir nedesin yani asli hasta ogluma layik degilmi desin cok sacma olur herhalde
Filiz, YIlmaz, Omer ve Asli sahnesi yorumum:img-wink:
O gozlerindeki nefreti gordukce icim gidiyor.... Kiz ailesi ve cocugu icin neylere katlaniyor... Bir yanda cok saf bir yanda cesur bir davranis.
O psiko icin abisini ve annesini bilene karsisina aliyor. Filiz evleniceklerini acikladigi an hersey cok guzel bir hizla basladi. Omer'in Filiz'e Cem'i seviyormusun sorusuna, evet diyen FIliz'e inanmadi. Gerci buna inansa ancak YIlmaz inanir. Omer hakli olarak, Filizin sevdigi adamin yaninda kostu, bu gercek birgun ortaya cikicakdi, Omer en iyisini yapti. Filizim kosa kosa bir hal oldu, karnini tutarak bebeginin acisini hisederek kostu. Hersey daha da heyecanlandi.... AMa kosmak nereye kadar, dusucegi belliydi, bu dusmeyle hersey daha da heyecanlandi. Abisi sevdiginin yanina kavusurken o yerlerde surunuyordu, dizleri kaniyordu... Neyseki mahallede kalpi temiz olanlar fazlalikla var, ve Filiz'e yardim ettiler. Filiz sonunda sevdiginin evine kavusdu, orda sokta olan abisini gordu. Abisinin sevdigin'e hicbirsey anlatmadigini ogrenince rahatladi. Burda bende umit bitti.... Sanki bu dizi 69.bolumdur bu konuyu kapatamadilar gibi geliyor, sanki bu dizi sadece bu konuyla ilgili gibi geldi. Ve ben SIKTI. Ama orda beklenmedik cok guzel bir olayla karsilastik. Yilmaz sevdigi icin endiselenip eve firladi ve her tarafi karistirip pasuman yapmak icin cabalari cok guzeldi. Burda Yilmazin Filizi cok sevdigini bir daha gordum... Icim rahatlandi.... Asliya bilene pas vermeden gecisini gorunce hersey yine guzel olucak diye dusunmeye basladim. Yilmaz FIliz'e pasuman yaparken, herkes huznun gecelerinin kadin vokal sesiyle aaahhhaaa diye calicagini biliyordu. Bundan kacis yoktu. Muzik caldiginidan o bakislari gordugumde, Filizinde aski bitmemis diye inandim. Ve daha da rahatlandim.... Omer buna tanik oldu ve anladi, bunlari hic birsey ayiramaz, elinde sonunda beraber olucaklarini anladi. Birtek Asli anliyamadi bunu. Anlasaydi ne fark ederdiki? Yilmaz bu siralar hala onun tarafini secicekdi, bundan kacis yok. Filiz ve Omer burda cekip giderken o bakislar hala vardi, sevgi dolu, umut dolu bakislar. Bu sahneden sonra cogumuz artik bu sevdaya yeniden inanmaya basladik.
Handandan ogrenir ve kendi supheye duser ve bu sefer Handana gider
Icinde biraz kizginlik olucaktir, ama bu kizginligin cogu kendisi icindir ve sonra Handan. Ama 64.bolumde Filiz gercegi soylemedigi icinde biraz kizicaktir. Ama sonra kendisinde kizma hakki olmadigini anlicaktir, ve cok pisman olucaktir inandigina. Sonrasinda Asli yanliz birakmak istemez ama oglunun yaninda ve sevdiginin yaninda olmak ister....
Cok sert, olur ve afedmicegini belli etirir. Yani Yilmazda yaptigi gibi(Filiz Yilmaz'a inanmadiktan sonra)
Filiz Cemle evlenicegi ogrenir YIlmaz. Ama Filiz evlenmiyecektir...bunu bilin. Ama YIlmaz Cem'in kotu biri oldugunu soyliyecektir ve FIlizé birsey olursa dayanamiyacagini soyliyecektir.
Ogluna kizsin artik...
Bence Mualla Asliyi yari yolda birakicak degildir o kadar da olmaz artik....
Bakalım önümüzdeki bölümde neler olacak bence önümüzdeki bölümde yılmaz bebeği kesin öğrenecek
Birde yılmaz cemle ilgili önemli birşey öğrenmiş ve filize söyleyecek bunu bence cemin annesi yılmaza gidecek ve cemle ilgili herşeyi anlatacak yılmazda cemin babasını öldürdüğünü öğrenecek ve bunu kesin filize söyleyecek yani çok tehlikeli biri olduğunu ve babasını öldürdüğünü filizde yılmazın söylediklerinden sonra yılmaza cemle olan oyunu nu anlatır gibime geliyor zaten şakayla karışık cem babasını öldürdüğünü söylemişti filize filizin kesin aklına gelir bu ve sonra cemden çok korkacaktır ve yılmazla işbirliği yapacaktır cem konusunda
Bakalım önümüzdeki bölümde neler olacak bence önümüzdeki bölümde yılmaz bebeği kesin öğrenecek
Birde yılmaz cemle ilgili önemli birşey öğrenmiş ve filize söyleyecek bunu bence cemin annesi yılmaza gidecek ve cemle ilgili herşeyi anlatacak yılmazda cemin babasını öldürdüğünü öğrenecek ve bunu kesin filize söyleyecek yani çok tehlikeli biri olduğunu ve babasını öldürdüğünü filizde yılmazın söylediklerinden sonra yılmaza cemle olan oyunu nu anlatır gibime geliyor zaten şakayla karışık cem babasını öldürdüğünü söylemişti filize filizin kesin aklına gelir bu ve sonra cemden çok korkacaktır ve yılmazla işbirliği yapacaktır cem konusunda
Ayni seyi bende dusundum. Bencede babasini oldurdugunu ogrenecek... Iyi olur herseyi ogrenirse. Bu Cemden ne zaman kurtulacagiz?
Son bolum son sahnesi Cemin oldugunu izlicegiz sanirsam, evet Cem oldu mutlu son!!!:img-hyste
bebeği büyük ihtimalle handandan öğrenir handan yılmazın aslıyla olan ilişkisini bilmediğinden filizin cemle olan ilişkisine dayanamaz ve bence o söyler aslıyla ilişkisini benm bildiğim tek bilmeyen handan çünkü
ilk başta filize çok kızar bağırırır çağırır ve bebeğine babalık edeceğini söyliyebilir ve cemle evlenmesine asla izin vermez çocuğu bana ver ondan sonra der artık bilemiyorum bana neden söylemedin die ağır çıkabilir
yılmazın karşısında filizde tepkisini ortaya koyar bebeği neden söylemedin konusuna gelince sana o kadar çok söylemeye çalıştım ama sen buna ya izin vermedin yada müsait deildin çünkü aslıylaydın der ve noktayı orda koyar bunun üzerine yılmaz bişey diyemez bence
bebeği de öğrenirse evlenmesine asla izin vermez ama bebeği öğrenmesede filizle önce konuşur onu kararından caydırmaya çalışır büyük ihtimal eğer onunla evlenirsen hayatını bitirirsin benm inadıma yapma diyebilir..
çok şaşırır filize sinirle yaklaşabilir eğer aslıyla yılmazın arasında bişey başlamasaydı bunu hoş karşılardı ama bu sefer yılmazla aslının arasını bozacağından korkar ve filize yine iyi davranmaz yada sadece bebek için filizi hoş karşılar
elbetteki ister hatta bir daha ayrılmak istemez ona karşı bir sorumluluğu olduğunu hisseder ve yılmazada bu kızı kesinlikle bırakmıycaksın analık hakkımı helel etmem gibi şeyler söyliyebilir...
biraz uzun oldu affedersiniz...:img-blush
filiz yilmaz
14-04-07, 15:54
dunki bolum guzeldi ama ne zman kavusacaklar ya yilmaz ve filiz?????????????sinir oluyorum filiz solemek istemiyor ne zaman ogrenecekse cocug oldunu:::!!!!!!
sonra yilmazda napacani sasirdi ice bune yani asliyla evnecekmi ciddennn!
dun 2 olmusuz cok guzelllllllll
Benim bildiğim Filiz bunları yapmaz. Ne Yılmaz ile işbirliği yapar ne de abisinden bile gizlediği planını yılmaza anlatır. Filiz güçlü bir kızdır merak etmeyin işin üstesinden tek başına gelir :D . Cem'in annesine gelince bence Cem durumu öğrendiğinde annesini bulması fazla uzun sürmeyecektir.
Benim bildiğim I.A senin anlattıklarını yapsa bile 1 bölümde yapmaz :img-yes:
Herkese merhaba!yorumlarinizi hep okuyorum,haminizi birazda olsa taniyiram.vaxtim olmadigindan ancaq oxunmaqla yetinirem.bir sey belirtmek isterdim,belke konularla hec ilgisi yok,amma yenede soyleyim.ayni yapimcinin cekdiyi dizi muzikleri I.A. muzikleri sanki,birazcik oynanilmis,sadece.simdi tekrari yayinlaniyor Y.Y.herkese iyi yorumlar!:
yakupoglu61
14-04-07, 17:26
katılıyorum cemin annesi kesin yılmaza gidecek...
söylediğin gibi yılmaz filize cemin babasını öldürdüğünü söyleyince filizin vereceği tepki o kadar merak ediyorum ki anlatamam...!
Bu senaristler cem ile ilgili şeyleri yılmazın çok kolay öğrenmesini sağlıyolar
her bölüm yeni birşey öğreniyor; ama bir türlü bebeği öğrenmesini sağlamıyolar...!
Merhaba arkadaşlar...
Dün diziyi beğendim. Özellikle de Ömer'in Cem'e söylediklerini ki sanırım o sahnede hepiniz içinizden yürü be Ömer demişsinizdir:img-wink: Ben şahsen dedim.
Ömer ile Yılmaz'ın aralarının düzelmesine nasıl seviniyorum anlatamam. Filiz düştü ya dedim tamama kesin düşürecek bebeği ama Allah'tan olmadı öyle bir şey. Yılmazı'ın Filiz'in dizine pansuman yaptığı sahneler çok hoştu:img-in_lo
Bu arada Cem'in evi Filiz'in üzerine yapmamasına da sevindim. Gazi Mahallesinde kalsınlar istiyorum. Handan'a da çok üzüldüm bu bölüm
Ya Hnadan'dan ya da Ömer'den öğrenecek ama Handan'dan öğrenmesi daha olası bence
Bir süre kızar tabi Filiz'e ama sonra kendi yaptıklarını düşünür kendine kızar ve sonra gelsin mutlu sahneler:img-in_lo
Bir süre reddeder bence. ama sonuçta aşka yenik düşer:img-wink:
Hayırlı olsun Filiz evleniyormuşsun der. Belki yapma falan diye uyarır ama Filiz senin karışmaya hakkın yok der:img-yes:
Kesin yine gıcık gıcık davranır. Ama işin içinde torun olunca yumuşayacaktır
O kadar vicdansız olacağını düşünmüyorum. Hatta daha da bağrına basabilir
bölümü keyifle izledim gecen haftaki bölümden sonra baya iyi geldi valla.
filize düstüğünde de aslıyla yılmaza bakarken de cok üzüldüm. hala nasıl da bakıyodu gidiyo olmalarına ragmen canım ya bi de cem var basında sürekli bulusalım falan diyo. bu arada evlilik konusunu niye gündeme getirdiğine de söyledi ömere karsı kinlenen cemi durdurmak içinmiş bakalım ne kadar durdurabilecek. son sahnede cemin filizi denemek için vazgectim dediğini düsünüyorum yani filiz bi sınavdan geciyo sadece kırılmıs gibi yapıp cok büyük tepki vermezse gececek sınavdan ve cem evi üstüne yapacak filizin ama birden cok bozulup fazlaca tepki gösterirse cem işkillenecek amacı evmiş diye ki ben filizin istemeden fazla tepkili olacagı kanısındayım. böylece cemin süpheleri artacak ve plan yapmaya baslayacak bu bölüm. cem annesine filizle evleniyoruz deyince annesi ben filizi akıllı diye hatırlıyodum dedi ya koptum orda tabi bi de ömerin salak mısın sen deyişi de süperdi baya güldüm bu bölüm. keske su salak mısın ve devamında gelen sözleri aslı da duysaydı. bakısmlardan anlamıyo belki ömerden o lafları duyunca anlardı aslı da.
aslının diziye girdiğinden beri duygu sömürüsü yaptıgını düsünüyodum sürekli bi ailesinden bahsetme durumu vardı. e yılmazın da babası ölmüş hiç bahsediyo mu karsında ama aslı bi türlü vazgecmedi bu huyundan tabi bi de hastalıgı ortaya cıkınca yeter artık dedim bu bölüm baska konu mu yok biraz baska sey konus da moral olsun di mi yok illa kötümser olacak. ameliyatı düsünmemesi de bana cok sacma geldi sen bu adamı bu kadar seviyosun nasıl ölmeyi bu kadar kolay kabulleniyosun dedim herhalde beni duydu da tamam ameliyat olucam dedi sonunda. yılmazın koluna girmesi gayet normaldi o benimle demnin baska bi yoludur bu ama yılmazın filizin arkasından öyle bakmasına nasıl müsade etti onu anlayamadım valla hadi içeri girelim dese daha mantıklı olacaktı resmen filiz yılmaz bakısmasını izledi.
yılmazla ömerin meyhane sahnesi güzeldi onları da birlikte izlemek cok büyük keyif ya valla iyi oyuncular yan yana gelince doyum olmuyo. sırf ömer yılmazın düsüncelerini dinlesin diye yazılmıstı bi de onların yakınlastıgını gösterdiler bize iyice. ömer bu bölüm düsünecek bu sözleri.
ömere de tek kelimeyle bayıldım bu bölüm. ferideyle cok güzellerdi ilk barısmaları da ikincisi de cok güzeldi nete düstüyse tekrar izleyecegim sahnelerin basında geliyo bu sahneler. ilk barıstıklarında ömerin sözleri cok güzeldi gecmisiyle ilgili tepkili olacak mı acaba dedim ama sözleri öyle güzeldi ki utandım düsüncelerimden. ikinci barısmalarında bazı arkadaslar abartılı bulmus ömerin yaptıklarını ama adam asık ve sarhos ya bu kadar. bence cok normaldi yaptıgı ve hayran kaldım ömere, nasıl da güzellerdi kıskandım valla...
yılmazla filizden böyle bi barısma beklemiyorum ben. ömerle feridenin arasında gecenler cok daha hafifti yılmazla filizin ki bambaska. öncelikle yılmazla filizin basbasa kalıp bi konusması lazım. neler yasadıklarını, bunların sebeplerini ve bunun gibi seyleri konusup birbirlerini anladıktan sonra ancak barısma mümkün olabilir bence aksi takdirde böyle bi barısmanın ertesinde yine sorunlarla karsılasacaklardır.
önümüzdeki bölüm cemin annesi yılmaza sıgınacak yılmaz böylece cemle ilgili önemli bi bilgiye ulasacak babasını öldürdüğü olabilir bu. cem filizden iyice süphelenecek ve plan kurmaya baslayacak. feride gecmisini hatırlamaya baslayacak buna nevzatla yasadıkları da dahil olacak ve ömer feride ikilisi için dönüm noktası olacak.
aslıyla yılmazın düğün için hangi günü aldıkları söylenmedi yakın bi zaman olmalı ama hiç düğün konusulmadı, bi de filiz niye hala bebeğinin erkek oldugunu söylemiyo ki kimseye ömere söylemesini bekledim en cok ama söylemedi, dayıya ceksin de ask adamı olsun bebis de büyünce...
gülbeşeker
14-04-07, 18:35
Herkese merhaba!yorumlarinizi hep okuyorum,haminizi birazda olsa taniyiram.vaxtim olmadigindan ancaq oxunmaqla yetinirem.bir sey belirtmek isterdim,belke konularla hec ilgisi yok,amma yenede soyleyim.ayni yapimcinin cekdiyi dizi muzikleri I.A. muzikleri sanki,birazcik oynanilmis,sadece.simdi tekrari yayinlaniyor Y.Y.herkese iyi yorumlar!:
Sana katılıyorum ıhlamurlar altında da 40.bölümde bir müzik çalmıştı lelelele.... diye aynısı yersiz yurtsuzda çaldı bir an ı.altında 40.bölümü izliyorum sandım canan klinikte filiz geliyor,konuşuyorlar sonra ylmaz ikisini konuşurken görüyor aklıma o sahne geldi.
Öncelikle ilk defa bir bölüm yorumu yazdigimi belirtmek istiyorum umarim begenirsiniz…..
Ömer: öncelikle bir karakterle bukadarmi oynanir yani bu adam degilmiydi bebegi ilk ögrendiginde annesine bu bebek ortadan kalkacak diyen filizle yilmazin hic bir zaman birlikte olmasina izin vermeyen vede onlarin askina hicbir zaman inanmayan yani dünkü bölümde segrettigim ve daha 6-7 bölüm öncesi seyrettigim ömerle aralarinda okadar cok fark vardiki…..
Neyse gelelim asil konuya dün seyrettigim bölümde birseyler vardi tama olarak cözemedigim yani ömerle ilgili, oynadigi bütün sahnelerde benden 10 üzerinden 10 aldi acayip etkilendim mimikleri bagirirken alay edercesine konusmasi sakinken laf sokmasi pismanligini yasamasi, kiskancligini yansitmasi , sevdigi kadini ne olursa kim olursa olsun kabullenmesi ve iliskisine sonuna kadar sahip cikmasi, ailesine ve dogacak olan yegenine sahip cikmasi ,kendini baskalarinin yerine koyarak olaylara bakmasi ki en önemlisi de ilk defa kendini filizin yerine koydu ve yasadiklarinin nekadar zorbirsey oldugunu anladi ,
yani bu karakter benim dün seyrettigim vede ona cok yakistirdigim ömer bundan sonra en begendigim erkek oyuncularin icine girdi vede sanirim artik ordan cikmasi imkansiz ……
ömerin bütün sahnelerini begendim özellikle ferideyle olan sahnelerini ikiside okadar güzel gecirdilerki duygulari sizi bilmam ama benim tüylerim diken diken oldu vede sunu cok güzel anladim askin icine gururu ne erkek nede kadin karistirmamali cünkü gururun basladigi yerde ask imkansiz oluyor …..ömer ve feride bunun eniyi örnegi sanirim her cift gibi sorunlari vardi üstelik cokda basit olmayan sorunlar ama konusarak ve birbirlerini anlamaya calisarak olaylarin üstesinden geldiler …….acikcasi bir kiyaslama yapamadan gecemedim ömerin yerinde yilmaz olsaydi askindan aci ceker ama yinede filizin evine gitmezdi herhalde hadi gitti digelim buseferde filiz hanim baya bi naz yapardi …ve bunlarida gectim filiz ve yilmaz ciftini iliskilerindeki herhangi bir sorunu konusarak cözümlendirdiklerinide acikcasi görmedim……
aaaa nerdeyse unutuyordum ömer ve yilmazin kanka olmasida beni acikcasi cok keyiflendirdi 10 bölüm öncesine kadar ikisi bir araya gelsede kavga etseler diye baktigimiz cift simdilerde kanka oldu bunuda anlamis degilim ya neyse….
Yilmaz: öncelikle yilamzin oyunculugu bu bölüm ne cok iyiydi nede cok kötüydü tabiri caizse orta sekerliydi yani acikcasi surdada beni cok etkiledi dedigim tek sahnesi var oda filizinin dizini kanarken gördügünde duydugu endiseydi bunu cok güzel yansitti ve bana gecirdi…..
Asliyla yilmaz sahnelerinin cogunu sikici buldum ama yilmazi anlamaya calisdim aslin yaninda olarak ona sadece moral vermek istiyor, artik sanirim yilmaz acima moduna gecmis ki buda bence bir kadin icin cok kötü bir duygu olsa gerek neyse umarim asli biran önce iyilesirde kurtulur……
Yilmaz ve ömerin meyhanedeki konusmalri cok etkileyiciydi tabi anlayana, yok ya ömer isi bilmiyor öyle dolayli laflardan cakmiyor yilmaz ne söylemek istiyorsan pat diye söylicaksin anca ozaman gerci öylede pek anladigi yok ya neyse….ömerin meyhanedeki replikleri tek kelimeyle muhtesemdi dogru kelimelerle cok öz bir sekilde anlatildi ama dedigim gibi yilmaz üstüne bile almadi…..
Filiz: oyununda gayet basariyla giderken kötü bir duvar tosladi ama böyle olacagi belliydi zaten yani ben basindan beri anlamiyorum bu kizi hayir bukiz bir plan yapiyor sözde kaybettiklerini alacak sonrada nikah masasinda hayir diyecek eee sonra cem sanmiyorumki filizi yasatsin yani filiz bunu düsünemiyormu, kendisi defalarca diyor baskalari üstüne basarak bu adam hasta uzak dur diyor , ama malesef anlamiyor …. Bence ömer tam zamaninda müdahale etti olaya en azindan artik daha temkinli olmasi gerekiyor filizin vede umarim artik biran önce bu sacma plandan vazgecer de kendini ve ailesini daha fazla tehlikeye atmaz …….
Filizin oyunculugunu buhaftda cok begendim bütün duygulari gecirdi …….
En begendigim sahnesi ise tabiki pansuman sahnesi ikisi göz göze gelince hala arlarinda birsey oldugu anlasiliyorki ömer bile bence bu sahneden sonra inandi (gerci önünde daha ne sahneler vardida inanamamisti)…..
Cem, asli, handan ve digerleri: ceme söyliycek laf bulamiyorum artik cenk ertani nekadar begensemde cem karakterinden de bir okadar nefret ediyorum zavalli acinacak durumda ama filizin planini ögrendigi zaman cani cok yanacaktir ve buna sebep olaninda canini mutlaka yakacaktir yani akli olan ceme bulasmasin derim, buarda annesi bile terk etti adami sanirim onun sonunu annesi hazirliycak….
Asli ya bu kiza geldiginden beri isinamadim ama dizideki karakterler gibi bende hastaligi yüzünden sadece aciyorum artik yani bir sey degil bu kiz askini zaten yansitamadi ama bali hastaligini yansita bilseydi ya bi insanda hic mi duygu olmaz sanki duygularini baskasina bagislamis hic bir sey alamiyorum aslidan dogal olarakda begenemiyorum, birde yilmaza acayip derecede yapisik dolasmasi beni seyirci olarak rahatsiz ediyor merak ediyorum budurum yilmazi rahatsiz etmiyormu…..
Handan bukadinada acayip üzülüyorum ama bu bölüm bütün sahnelerininin hakkini vermis cok begendim bulasik yikama sahnesini ordaki kendini kötü hisstemesini yani kendini ise yaramaz biri görmsini utanmayi cok güzel yansitti filizle olan konusmalari cem ehakkinda söyledikleride cok güzeldi yani handan hanim gibi biri cemden gelecekse evimi bile istemiyorum dediya artik bundan sonra olacak hic birsey beni sasirtmaz herhalde…..
Diger oyuncularla ilgilide bir sitemde bulunmak istiyorum ….
Ceyda karakterinine daha fazla yer ayrilmasi
Salihi artik figüran olark görmemeleri
Nevzat karakterinini ceme tercih ederim belki biraz daha fazla yer verilmeli
Vede en önemlisi canan nerdeyse artik cikip gelmeli
__________________________________________________ __________
Umarim begenmissinizdir sabirla okudugunuz icin cok tesekkür ederim……
69 bölümdeki enlerim:
eniyi oyuncu: Sinan tuzcu, tuba büyük üstün
eniyi sahne: ömerin feridenin kapisana gidip diz cöküp agladigi sahne
eniyi replik: ömerin meyhanede yilmaza söyledikleri( insanin bir yerlerde kendine ait bir parcanin oldugunu bilmemesi nekadar aci birsey di demisti sanirim yada buna benzer......)
en kötü oyuncu:zeynep beserler
en kötü sahne: yilamaz ve asli sahneleri
beni encok etkileyen karakter: ömer
Merhaba arkadaşlar...
Dün diziyi beğendim. Özellikle de Ömer'in Cem'e söylediklerini ki sanırım o sahnede hepiniz içinizden yürü be Ömer demişsinizdir:img-wink: Ben şahsen dedim.
Ömer ile Yılmaz'ın aralarının düzelmesine nasıl seviniyorum anlatamam. Filiz düştü ya dedim tamama kesin düşürecek bebeği ama Allah'tan olmadı öyle bir şey. Yılmazı'ın Filiz'in dizine pansuman yaptığı sahneler çok hoştu:img-in_lo
Bu arada Cem'in evi Filiz'in üzerine yapmamasına da sevindim. Gazi Mahallesinde kalsınlar istiyorum. Handan'a da çok üzüldüm bu bölüm
Ya Hnadan'dan ya da Ömer'den öğrenecek ama Handan'dan öğrenmesi daha olası bence
Bir süre kızar tabi Filiz'e ama sonra kendi yaptıklarını düşünür kendine kızar ve sonra gelsin mutlu sahneler:img-in_lo
Bir süre reddeder bence. ama sonuçta aşka yenik düşer:img-wink:
Hayırlı olsun Filiz evleniyormuşsun der. Belki yapma falan diye uyarır ama Filiz senin karışmaya hakkın yok der:img-yes:
Kesin yine gıcık gıcık davranır. Ama işin içinde torun olunca yumuşayacaktır
O kadar vicdansız olacağını düşünmüyorum. Hatta daha da bağrına basabilir
bu sorulara bende cevap vermek istiyorum..
1-hiç belli olmaz handan veya ceyda'dan ögrenebilir..aslında benim senaryoma göre cem,filizin ona oyun oynadıgını ögrenir ve filizi kaçırır..bu sırada yılmaza gercegi söylerler ve yılmaz onların peşine düşer :) yılmaz bu sefer kesin öldürür cemi :img-hyste
2-bence kızmaz..aslıdan nasıl kurtulacagını düşünür ve hemen filizle evlenmek ister..
3-aslında bunu sana söylemeyecektim de beni ikna ettiler..nede olsa çocugumun babasısın der :img-hyste
4-bence evlenmez..evlenirse konu iyice sapıtır :img-blush
5-ben zaten muallayı çözemedim.aslıda ne buldu da gelinim deyip duruyor sürekli..filizi de sevmişti bir ara..hazır torunu görünce bence olanları unutur :good:
6-aslıya sadece acıyor..yılmazın kalbi filiz için çarpıyor :img-wink:
forever_bim
14-04-07, 22:25
Sevgili Gözde Sevgili Lawinia
Var ya muhteşem bölüm yorumları yaptınız. Bayıldım.
Sevgili eyschannn
Emeğine sağlık çok güzel olmuş.
forever_bim
14-04-07, 22:30
Arkadaşlar Ömer değişti diyorsunuz. E değişmesi için şirketin batması Cem'in çirkin karakterini görmesi ve hapse düşüp bıçaklanması gibi olaylar yaşaması lazımdı. Yaşadı ve dostla düşmanı ayırdı.
Önyargıyı kırdı sevilme duygusunun nasıl bir şey olduğunu gördü ve en önemlisi hatalarından ders çıkardı. Önceleri fevriydi bazı konularda ama şimdi anyayı konyayı anladı. Ben valla memnunum Ömer'in şimdiki halinden.
Ek olarak perişanlığı abartıldı denmiş. Birincisi ikinci barışmada sarhoştu. İlk barışmada ayıktı ve gayet makul konuştular Feride'yle. İkincisinde de ben şahsen beğendim. Sarhoş olmasa orda bağırıp çağırıp aşkını haykırmaz eve girer konuşurdu.
yaa bu bebek olayını yılmaz ne zaman öğrenicekk son bölümdemi yaa dizi bitmeden bir ikkii mutluluk sahnesi görseydik çok özledim yaa böyle olcanı bilseydik.. bide çok fazla mantık hataasıı wr gibi ya blkide bana öyle geliodurda;
filiz hamile mahallede bi allahın kulu anlamadımı!!! helee müjganın evinde kalıolar o bile anlamıomu ne dir neyin nesi die sormuomu
bide filiz kaç aylık hamile bebegin cinsiyeti belli oldu hala 1 kaarış topukla geziooo paldır küldür koşturuoo yaa kndine acımıosa bebege acısın yazıkk bebeğee çalkalanıp duruoo..
Izledigimiz bolum ozellikle son birkac bolumle karsilastirildiginda bana daha akici ve daha iyi calisilmis gibi geldi. Olaylardan ziyade karakterler on plana cikti ve bu da seyir zevkini arttirdi.
Bu bolum fazla olay olmadigi icin karakterler uzerinden yorum yapmak daha iyi olacak sanirim. Once Omer'le baslamak istiyorum. Dun de bu bolumun yildizinin Omer oldugunu yazmistim. Omer'in bu kadar goze carpmasi kuskusuz Sinan Tuzcu'nun basarili oyununa dayaniyor. Sinan Tuzcu, senaryo sacmaliklarini da orterek Omer'e inanmamizi hatta sevmemizi sagliyor. Dun Omer'in Feride'den ozur dilemesi, askini tekrar tekrar ilan etmesi cok yapay, hatta komik kacabilecekken bolumun en iyi sahneleri haline geldi.
Diziye donecek olursak, Omer Filiz'in planini bilmedigi icin Filiz'e sinirlenip, tepki gostermekte hakliydi. Filiz'in kendisini hapisten cikarmak icin Cem'e yaklastigini dusundu. Daha sonra evlilik teklifini duyunca artik birseyler yapmasi gerektigine inandi ve Filiz'in oyununa son verebilmek icin de Yilmaz'la konusmayi denedi. Asli-Yilmaz birlikteligini anlayinca da mecburen geri cekildi. Dun de yazdigim gibi bunu izleyen sahnede Omer'in Yilmaz-Asli iliskisi ile ilgili bir yorum yapmasini, dahasi bebegin Yilmaz'a ne zaman soylenebilecegi ile ilgili iki kardesin arasinda bir konusma gecmesini beklerdim. Omer olanlari fazla rahat bir sekilde kabullendi. Filiz'in biraz akli karsitigi icin, biraz Yilmaz'a inat Cem'le evlenecegini dusundu. Bu bolum sarhosken Cem'e soyledikleri ile de adamin kafasini iyice karsitirdi. Omer Filiz'i vazgeciremeyince Cem'i etkilemeyi mi denedi bilmiyorum. Cem gibi bir manyagi bu tur sozlerin kesmeyecegini tahmin etmesi zor degil. O yuzden Omer'den gelecek bolum Filiz-cem evliligini engellemek icin daha somut adimlar bekliyorum.
Feride-Omer iliskisine gelince. Omer'in darginligi uzatmayip, Feride'ye gitmesi tam da ona yakisan bir hareket oldu. Her ikisinin de oradaki konusmalari icten ve durusttu. Dans okulunda olanlar da ise her ikisinin de kabahatli oldugu taraflar vardi. Nevzat kendi acisindan hakli da olsa soyledikleriyle hem Omer'i, hem Feride'yi olumsuz etkiledi. Omer'in kiskanclik damarlar kabardi, Feride ise kendisine fazla mudahale ettigini dusundu. Yine de Feride'nin bir sure gorusmeyelim teklifini ve devaminda Omer'in telefonuna cikmayisini biraz fazla buldum. Neyse ki Omer benim gibi dusunmedi. Alkolun de etkisiyle Feride'nin kapisina dayandi. Bu sahnede soyledikleri, hareketleri o kadar seker, o kadar icten ve o kadar etkileyiciydi ki, bunlari duyduktan sonra Feride'nin ona kosmamasi zaten imkansizdi. Bu sahnede Feride'nin de ona soyledikleri cok guzeldi. Simdilik sular duruldu ama gelecek bolum Feride'nin yeni kararlar alacakmis. Bu arada su karar alma lafini ne cok seviyorlar. Her bolum mutlaka yeni kararlar alan birileri oluyor dizide.
Omer'in degisimini ben kendi acimdan mantikli buluyorum. Birincisi adam cok asik. O asktan dolayi mutlu da. Dunyayi bambaska gormesi normal. Ikincisi basina o kadar kisa surede o kadar fazla sey geldi ki, artik hayata bambaska bir gozle, biraz daha yumusak bakmasi normal degil mi? Tum hayati allak bullak olup, olumun kiyisindan donmusken hala eski dusuncelerinden bir parca sapma olmasaydi komik olurdu. Omer de iflastan beri hos bir bosvermislik ve kabullenmislik var. Cok olgunlasti, kendini tanidi ve kabullendi Omer.
Bu bolumun beni etkileyen diger oyuncusu Tuba Buyukustun'du. Filiz-Cem iliskisinde Filiz'in ici kabul etmedigi halde cem'e yaklasmasini cok iyi yansitti. Bolumun taa en basinda Filiz'in gayet plansiz bir sekilde ise daldigini da anlamis olduk. Omer'in tepkisini yumusatmak icin Cem'e evlenme teklif ettigini ogrendik. Demek Filiz Omer'in tepkisini dahi hesaba katmamis ise girisirken. Annesi ile konusurken planlarini biraz daha net anlatti ama keske orada annesi "kizim bu adami nikah masasinda terk edersen adam seni rahat birakir mi ?" diyebilseydi. Her ikisi de sanki Cem kandirilmasini gayet guzel sineye cekecekmis gibi konustular. Bir de Tekinerler cephesinde beni rahatsiz eden sey Cem'in gercek yuzuyle ilgili aralarinda hic konusmamis olmalari. Daha dogrusu aralarinda konusmus olsalar bile bunun bize yansitilmamis olmasi. Sonucta biz kim, neyi, ne kadar biliyor kismindan haberdar degiliz. Mesela Handan'in Filiz'e evlilik teklifi ve Cem'in parayi odememesi disinda fazla birsey bilmemesi lazim. O zaman niye bu kadar Cem'den nefret ediyor? Keske aralarinda bir cumleyle de olsa bu konunun konusuldugunu bize gosterebilselerdi.
Donelim Filiz'e. Dun de yazdim, Filiz'in plani cok fazla Cem'in iyi niyetine dayaniyor. Bazi isteklerini yerine getirebilmek icin Filiz'in Cem'i fazla provoke ettigi yok. Ustelik yaptiklarini Omer'den saklayarak, Omer'in istemeden de olsa olaylara olumusuz mudahalesine de neden oldu Filiz. Bunun sonucunda da simdi biraz koseye sikisti. Ya Cem'in restini gorecek ya da uste cikacak. Acikcasi bu konuda fazla tahmin yapamiyorum ama onumuzdeki bolum Yilmaz, Cem-Filiz evliligi olacagini ogrenecegine gore, bu cephede fazla degisiklik olmayacak herhalde.
Filiz-Yilmaz karsilasmalari beni eskisi kadar etkilemese de bakismalari birbirlerini hala dusunduklerini, sevdiklerini hatirlatiyor seyirciye. Hatirlatiyor da ne oluyor, herkes yine kendi yolunda tam gaz ilerlemeye devam ediyor.
Yilmaz'la ilgili dusuncelerinde Ferman'a hak veriyorum. Yilmaz hala bu kadar asiksa niye kendine yeni bir yol cizmeye kalkiyor? O zaman Filiz'i her haliyle kabul etmeye calissin. Ya da gercekten askini kalbine gomup, Filiz'le ilgilenmemeye calissin artik. Dun Filiz'e pansuman yaptigi sahne izleyici olarak hosuma gitse de, fazla abartili bir sahneydi bence. Yilmaz dozunda bir ilgi gosterip, Filiz'e gerekli malzemeyi getirip, birakabilirdi. Bu hareketiyle bence Asli'ya da ayip etmis oldu. Hele onun yaninda Filiz'e bakislari. Yilmaz gercekten akintiya birakmis kendini, savruluyor bir yerlere dogru.
Yilmaz-Asli iliskisinde de hastalik yine on plandaydi. Yilmaz bu konuda uzerine duseni yapiyor. Asli'ya sefkatle yaklasiyor ve gercekten de iyilesmesini istiyor. Asli'nin yuzugunu elinde evirip, cevirirken neler dusundugunu merak etmedim degil. O yuzugu verdigine pisman miydi? O yuzuk kopmasi artik imkansiz bir bagi mi simgeliyordu bilmiyorum. Asli'nin konusmalari da artik ayrilmalarinin imkansizligini belgeler gibiydi. Asli yasama amacini Yilmaz olarak belirledikten sonra artik Yilmaz'in bu iliskiden siyrilmasi kolay degil.
Asli'yi bu bolumde de begenmedim. Bazi arkadaslarin dedigi gibi bunun Filiz-Yilmaz iliskisi ile hicbir baglantisi yok. Asli'nin hastaligini sadece Yilmaz'dan ayrilmasina neden olacak bir engel olarak gormesi bana fazla yapay geliyor. Dumduz olumden korksa, onunde yasanacak daha guzel gunler varken cekip gitme fikrine isyan etse ne olur sanki? Asli hastaligina gayet ruhsuz bir sekilde yaklasip, Yilmaz'dan ayrilma fikriyle kahroluyor gibi. Bu da saglikli bir aski cagristirmiyor bana dogrusu. Bu dusuncede hastalikli bir taraf yok mu? Bir de tum bu gelgitli olmasi gereken hisler hep ayni ifadelerle dumduz oynaniyor. Baliklarin soguk oltanin ucunda olumu ve kendi olumu ile ilgili karsilastirma ve onun gibi diger replikleri kizi daha da itici yapiyor. Niye bu kiza israrla boyle adali, edebi laflar ettiriyorlar bilmiyorum.
Handan ise bu bolumde hayati anlamaya dogru olumlu adimlarina devam etti. Beceriksizligine isyani ictendi. Cocuklarinin hayatina mudahale ettigi icin pismanligi da. Atolyede calismasi, bulasik yikama istegi de iyi niyetli girisimlerdi. Handan yeniden zengin hayatina kavussa bile artik cevresine karsi daha duyarli bir insan olacaktir saniyorum. Gelecek bolum Yilmaz'a da gunah cikarirsa, Handan da iyi karakterler arasinda yerini alacak.
Neslihan17
14-04-07, 22:45
16 bölüm oldu ben 17 demiştim :) bakalım 17 bölüm sonra öğrenilecek mi hiç zannetmiyorum ama 17 yi de zaten en az olarak söylemiştim.:img-hyste
ayrıca ömerin davranışlarını ben de abartılı bulmuyorum. her insan hata yapar ve hata yaptığını anlayıp pişmanlığını gösterebilir. bu çok normal. diğer bi konu ise alkollü hallerinin abartılması. bence bu adam sürekli alkol alsın acayip tatlı oluyor yaa :) kim ne derse desin ömer bölümün şahıydı. böyle devam etmesini gönülden diliyorum :)
feride ve ömer kafede otururken filizin yılmazdan hamile olduğunu söyler dedim ama ömer beni yanılttı. ah keşke söyleseydi. feride kesinlikle susmazdı. çünkü feride bu dizinin en yararlı karakteri bence. :good:
forever_bim
14-04-07, 23:02
Bence öpüşme sahnesi tutkudan filan uzak, biraz da iğretiydi.:img-wink: Oyuncular oldukça çekingendiler o sahnede.Bu normal bence.Daha fazlası hem gereksiz,hem de oyunculuk gereği de olsa bu sahneden oyuncuların kırılacak yakınları olabilir.Bence o nedenle iğreti bir sahneydi.Yılmaz-Filiz'deki gibi rahat değillerdi.
Bu arada,Ömer en abartılı ve gereksiz özürleri mükemmel oyuncluğuluyla iyi oynadı.Bu kadar af dilemeyi hak edecek birşey yapmadığı halde sırf oyuncluğu izlettirdi.
Bold yaptığım kısma cevap verme gereği hissettim. Şimdi öpüşenler kimdi Feride ile Ömer'e hayat verenler. Yani İrem Altuğla Sinan Tuzcu. Bu öpüşmeden herhangi bir yakının rahatsızlık duyacağını sanmıyorum. Çünkü oyunculuk profesyonellik gerektirir. Evli insanlar rol gereği başkasıyla öpüşmek durumunda kalabilirler. Kaldı ki ben çizilen karakter yapısına göre öpüşmeyi fazla çekingen bulmadım. Feride zaten Ömer'le göz göze geldiğinde bile kızarıp bozaran bir tipti aşırı bir tutku beklemiyordum ondan. Ömer'in hareketleri zaten zarif kıza saldırır gibi öpmesini beklemiyordum. Yani demek istediğim abartısız ama tutkulu ve güzel bir sahneydi ve oyunculuk bir profesyonellik işi olduğu için bundan gocunacak kimsenin olacağını sanmıyorum. Tabii bunlar benim görüşlerim. İki karakterin dizide öpüşmesi için ille gerçek hayatta da çıkması gerekmiyor bana göre.
forever_bim
14-04-07, 23:25
Sevgili Denizim çok mükemmel yazmışsın. Sonuçta Ömer'in Filiz Yılmaz aşkını er geç benimseyeceğini biliyorduk. Pek çok kötü olayı da birbirinin peşisıra yaşadı bu tarz olaylardan sonra eski Ömer olarak kalırsa mekanik olduğunu düşünecektim.
Handandan
pişman olması gerekiyor ,üzgün olmalı ..
umarım yumuşamaz...kızgın olsun ..son bölümde hemen yumuşayacak gibi çok yoruldu çok yıprandı ama az sıksın dişini :img-hyste
söylesin artık..herkes sana bu adamın nasıl biri olduğunu anlattı filiz sen güçlü birisisin...sen böyle değilsin diyebilir,derse iyi olur yani
bir zahmet iyi davransın.
istesin yazık kızı kullanmış gibi oluyor ..
Sevgili gözde,lawinia,eyschann,forever_bim,berna (kısasıydı sanırım :) ) ve denizim yorumlarınız çok güzel olmuş ellerinize sağlık :)
Bold yaptığım kısma cevap verme gereği hissettim. Şimdi öpüşenler kimdi Feride ile Ömer'e hayat verenler. Yani İrem Altuğla Sinan Tuzcu. Bu öpüşmeden herhangi bir yakının rahatsızlık duyacağını sanmıyorum. Çünkü oyunculuk profesyonellik gerektirir. Evli insanlar rol gereği başkasıyla öpüşmek durumunda kalabilirler. Kaldı ki ben çizilen karakter yapısına göre öpüşmeyi fazla çekingen bulmadım. Feride zaten Ömer'le göz göze geldiğinde bile kızarıp bozaran bir tipti aşırı bir tutku beklemiyordum ondan. Ömer'in hareketleri zaten zarif kıza saldırır gibi öpmesini beklemiyordum. Yani demek istediğim abartısız ama tutkulu ve güzel bir sahneydi ve oyunculuk bir profesyonellik işi olduğu için bundan gocunacak kimsenin olacağını sanmıyorum. Tabii bunlar benim görüşlerim. İki karakterin dizide öpüşmesi için ille gerçek hayatta da çıkması gerekmiyor bana göre.
Sevgili Mod'um,
Bu yorumuna katılmamak mümkün değil acıkcası.. Eger oyuncu olmaya karar vermişlerse bazı seyleri gözardı etmeleri ve hayatlarına girecek olan insanların da bazı seyleri göz önünde bulundurmaları gerekiyor.. Kİ bahsettiğimiz sahne sadece bir öpüşme sahnesi.. Keza Seni Beklerken'i izlediyseniz orda da Melisa Sözen ile buna cok benzer bir sahnesi var Sinan Tuzcu'nun..
Ayrıca sevgili modest2000 nin '' Yılmaz-Filiz'deki kadar rahat değillerdi '' yorumuna da da katılamıyorum.. Ben bu ikilinin sahnelerinde; Tuba değil de özellikle Bülent İnal'ın biraz cekingen davrandıgını gözlemliyorum.. Size öyle gelmiş olabilir ama bende de tam tersi bir iz bıraktı bu sahneler :img-wink:
Beren'in sordugu soruları cevaplıyayım :img-wink: ;
Ömer'in söylemeyecegi aşikar.. En olası aday Handan'dır.. Olaylar bu noktaya geldikten sonra en dogrusunun da bu oldugu görüsündeyim..
Yumusayacagını düşünüyorum..Gerci adam nerdeyse eriyecek ama :).. Biraz da pişmanlık görürsek değmeyin keyfimize..
Acıkcası Filiz'in Yılmaz'ı affettigini düşünüyorum.. Daha dogrusu su an aklını kurcalayanın Yılmaz'ın ithamı olmadıgını düşünüyorum..O daha cok Yılmaz'ın Aslı ile olan müsabetini sorguluyor kendince..
Aslında olabilir.. Ama buna hakkı oldugunu düşünmüyorum.. Biraz imalı konusabilir ama Filiz'in her zaman bir cevabı vardır :img-wink:
Acıkcası son birkac haftadır bu karakterin ne yaptıgı umrumda değil..
6_aslının hastalığını öğrenince aslıyı ister mi?
Bu soru daha önceden de gelmişti sanırsam :img-wink:
Aslı'yı yalnız bırakacagını düşünmüyorum ama eskisi gibi de olmayacaktır.. Meltem Savcı (Mualla) bu duyguları yansıtmada cok cok basarılı biri..
Gelelim bölüm yorumu yapan degerli arkadaslarımıza;
Berna Abla, olay tahlillerin cok güzel ve dizinin kısa bir özeti olmus.. Özellikle Aslı'nın ne oldugunu söylesinler biz de bilelim bölümü.. Demek bu haftada proje cizecekmiş.. Ben duyamamısım orayı kacırmazdım yoksa..
Bölüm yorumunu sabırsızlıkla bekliyorum özellikle Feride-Ömer sahneler için :img-wink:
Lawinia , Senin bölüm yorumunda cok güzel olmus.. Aklımda kalan ve hemfikir oldugumuz bir detay var ki Aslı'nın ailesinde cok bahsediyor olması ve bunun senin gibi beni de sıkıyor olması :img-wink:
Eyschann, İlk defa bölüm yorumu yazıyorum demişsin ama nefis olmus ellerine saglık..
Sevgili denizim_, karar alma konusunda söylediklerine ben de katılıyorumm.. Bu kelimeye son zamanlarda cok aşinayız..
Gözde, senin bölüm yorumunda cok güzel olmus.. Yorumunu okuyunca hatırladıgım '' bayıldım galiba '' repliğine ben de cok güldüm..
Ve son olarak Sevgili Forever_bim, su yorumu yazmadan gecemedim;
''Bir an için feminist biri çıkıp poligamiye karşıyız deyip Ömer’e girişecek sandım'' Cok hos olmus :img-hyste
Arkadaslar yorumlarınız nefis olmus ellerinize saglık :img-wink:
Kısa özetten çıkan sonuç şu.
Yılmaz Cem ve Filiz'in evleneceği haberine çok üzülecek.Fakat Cem'in annesinin getireceği bir bilgi(babasını öldürdüğü bilgisi olabilir) ile Filiz'e gidip Cem'in gerçek yüzünü anlatacak.
Feride sanırım Nevzat'ı sevdiğini hatırlayacak ve bi karar verme aşamasına gelecek.
artık benim için kimden ve nasıl öğreneceği önemli değil öğrensinde kimden öğrenirse öğrensin
önce üzülür kızar filize sonra peşinden koşar(istemesemde)
biraz inat eder ama sonra yumuşar
nasıl filiz onu tebrik ettiyse yılmazda filizi tebrik edecektir :icon_whis
bu kadını anlamak çok zor:icon_whis bilmiyorum kızabilirde aslıyla yılmaz ayrılacaklar diye:img-pilot
6_aslının hastalığını öğrenince aslıyı ister mi?
bence istemez
bu haftaki bölüm çok güzeldi özellikle sinan tuzcunun repliklerini çok beğendim en güzel sahneler yılmaz ve filiz bakışmalarıydı:img-in_lo
her ne kadar istemesemde birlikte olmalarını yinede çok beğendim :img-pilot
feride ve ömer sahneleri zaten mükemmeldi sinan tuzcunun oyunculuğuna bayılıyorum ya :img-blush
bölüm dediğim gibi güzeldi ama bebek olayı ilerlemiyo bari diğer olaylarda ilerleme olsa:icon_whis
handanda çekiyo ohh iyi oluyo çeksin çeksin daha neki bunlar :img-cool2
hep handandan ögrenicek gibi geliyodu ama bu bölüm ömerden ögrenecek sinyalleri verildi sanki.
önce kızacak niye bana söylemedi diye ama sonra filizin pesinden defalarca geldiğini ve en sonunda da söylemesine ragmen inanmadıgını anlayıp yıkılacak pişman olacak onan inanmadığı için.
filiz önceleri acayip tepkili olur ve yılmaz ögrendi diye de üzülür herhalde ama cok uzatmaz gibi geliyo bana dayanamaz o yılmaza bi de raporu ögrenirse bu da etkili olabilir.
bence önce evleneceklerini duyacak sonra cemle ilgili önemli bilgiye ulasacak ve bak sen nasıl biri ile evleniyosun der gibi bu önemli bilgiyi paylasacak filizle.
bence hala soguk olur o torunu ister filizi değil.
cok üzülür ve iyi olmasını ogluyla evlenmesini ister bence.
not: yorumumu begendiğini belirten forever_bim, sinem ve secomsa tesekkürler...
Sevgili forever_bim, berna, lawina,gzd_gzd,eyschan ve denizim hepinizim bölüm yorumlarini büyük bir keyifle okudum ellerinize saglik.
Bölüm güzel olunca bölüm yorumu yapan daha cok oluyor. Degisik bakis acilari ve yorumlar okumak foruma hareket katiyor. Hepinize tesekür ederim
ya ben bişi sorcam ya bu müjgan hala bilmiyomu filizin hamile olduğunu nası farketmio sorabilirmiyim acaba karnı bariz çıktı artık hadi mağazadakiler farketmio mont falan ama müjgan en sade haliyle görüo ben şahsen mağazadakilerin öğrenip aa hamilemiymiş evlide diil kimden acaba şeklinde dedikodu yapmalarını bekliyorum böyle bi konuşma geçirseler ii olmaz mı bi çok şeyi atlıyolar ama bence bunlar da önemli yani 5 aylık oldu nerdeyse !!!!!
bu arada ömer sonunda farketti ve kabullendi hatta çok ta güzel konuştu heyyt bee dedim ama yanlış yer zamanda söledi mmalesefki:(( ayrıca bi kaç kişi biraz abartı bulsada gben pansuman sahnesini çok sevdimm:))) bide ya şimdi bunlar ayrıldı ya artık birbirlerine nası baktıklarına daha çok dikkat ediyorum siz bi farklılık görüyo musunuz bana yok gibi geldi ama belkide görmek istemedigim içindir:P
modest2000
15-04-07, 16:07
Merhaba sevgili matraka,yazını yeni gördüm.Farklı bir barışma izlenecek derken,Yılmaz'ın pişmanlığının geçiştirildiği ve bir aksiyon sahnesine feda edildiği bir barışma mı kastediyorsun.Başkalarını bilmem ama Yılmaz'ın dolu dolu pişmanlık yaşamadığı,Filiz'i affettirmek için başını duvarlara vurmadığı bir barışma beni hiç memnun etmeyecektir:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr O zaman böyle devam etsin