PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 18

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]

filizim+y
26-04-07, 14:58
aaa bak böyle dedin tolganı üzdün haberin olsun... :icon_sorr senin hatırın olmaz olur mu yaa..:sad53: hemen değiştireceğim ..ama bak senin hatırın için yoksa değiştirmezdim ..çünkü tam bana göreydi..:happy0064 :img-hyste

benim tolgam işte bu sağol forumdaşım şimdi oldu bak özüne döndün teşekkür ederim:) yok cnm sende de sırıtıyordu o imza şimdi çok daha iyi:good:

ferman336
26-04-07, 14:59
sevgili ferman iyi güzel söylüyorsunda yılmaz filize aşkını ispatladı ispatlamasaydı zaten filiz yılmazı affetmez ve evlenme teklifinide kabul etmezdi ama daha sonra olan olaylar ilişkiyi bu hale getirdi ve son bölümlere doğru yılmazın söylemleri ve tavırları filizi buna düşünmeye itti ama sonra yılmazın hareketleriyle yine hala kendisini çok sevdiğini bilecektir filiz

sevgii cemotara seninle aynı şeyleri söylüyoruz zaten. ben forumda dillendirilen yılmaz başka türlü ispatlasın aşkını yorumlarına ithafen yazdım. e kusura bakma ama sen katillikle suçla,çocuk senden değil de sonra sana olan aşkını göstermesini bekle.bu adil değil yaw :)

ferman336
26-04-07, 15:01
peki yılmazcılara şunu sormak istiyorum...yılmaz filizi cemden hamile kalmakla suçladı...gene gitti bu çocuk benden mi şeklinde sordu...üstüne üstlük cemden olana bebeği yılmaza yamayabileceğini düşündü...filiz senden değil deyince YANILMAMIŞIM dedi...sizce cidden filiz güzel bir özrü haketmiyo mu? evt bebeği sakladı ama bu olanlardan sonra...söylediğinde duydukları kafi derecede yıktı onu...filizin bukadar da mı hakkı yok?zaten yılmaz bu şekilde düşündüğü kadına filizse bu dercede aşağılanmış birine öyle aşkla bakmamalılar...saygıları kalmadı çüünkü..

sevgili arcshe başından beri hata yaptığını ve özür dilemesi gerektiğini söylüyorum hatta iyi bir özrü hakediyor bunda mutabıkız.ama oraya gelene kadar o kadar çok dilenmesi gereken özür var ki...

filizim+y
26-04-07, 15:03
filizim aslında sen fena yakalandın da dillendirmiyorum ortada. benim tavrım hep açık.damar şeyler yazarsanız az giydiririm yazmazsanız elimden alamazsınız filizi.:) ben düzenli bir şekilde yapmaya çalışıyorum giydirme işlemini :) genelde p.tesi günleri erkenden başlıyorum cuma akşamına kadar sürüyor :img-hyste işler yoğun olduğu zaman ayrı tabi.:img-yes:

aaa ne yakalanması ferman abim anlamadım açıklarsan sevinirim aramızda saklı gizli olmasın bekliyorum:img-yes: bilmez miyim senin istediğin tarzda olur malum saygımız sonsuz, ahh ahh desene hergün giydiriyorum diye ama cidden kafam karıştı ben seni yakaldım derken sen beni yakalamışsın anlamadım:icon_whis

archshe
26-04-07, 15:04
sevgili arcshe başından beri hata yaptığını ve özür dilemesi gerektiğini söylüyorum hatta iyi bir özrü hakediyor bunda mutabıkız.ama oraya gelene kadar o kadar çok dilenmesi gereken özür var ki...

neyin özrü dilenecek mesela ferman? cidden merak ettim..

ferman336
26-04-07, 15:06
ferman abicim, Filiz'in geçirdiği o kriz beni çok etkilemiştir. samimiyetine sonuna kadar inanmımışımdır. ama şu son Cem'e oyun oynama işini eline yüzüne bulaştırmıştır. Yılmaz'ım kıyamam sana yaa ooofff oooffff....

heh he :) arzucum bakma o sahneyi mesajıma salata ettiğime.benim de en etkilendiğim ve Tuba yı oyunculuk açısından tebrik ettiğim sahnelerden biridir.ama savaşta her cephaneyi kullanmak lazım :img-hyste

filizim+y
26-04-07, 15:10
filizinden yılmazına özür isteyen arkadaşlar için bakalım beğenecek misiniz:img-wink:

Ö zür dilesem senden
Z or biliyorum affetmen
Ü midimi aldım senin gözlerinden
R azıyım beni istediğinden

D ileğimi kabul etmek senden
İ stediğim sadece sen
L akin sana bunları eden ben
E limde olsa başlardım yeniden
R icam son olacak kabul edersen
İ nadımı kırdım senin sevginden
M utluluğu hakettin ben ve bebeğinlen

jojoo
26-04-07, 15:11
cem fatıhı wuruyomuş e tabı adam aldı eline silahı artık önune kım çıkarsa pat pat wurcak.ya bence hanı cem fılızın karnına sılah tutuyo ya orda nıkah sahnesı olmadan önce olcak gıbıme gelıyo yanı yanıkah ya çozuk durumu olcak.fılızin yılmazı goruncekı gülüşü çok tatlııııı

archshe
26-04-07, 15:12
filizinden yılmazına özür isteyen arkadaşlar için bakalım beğenecek misiniz:img-wink:

Ö zür dilesem senden
Z or biliyorum affetmen

İ stediğim sadece sen

filizim eline sağlık güzel olmuşta...sen yılmazcı olmuşun bugün...hele yılmaz bir özür dilesin filizden ....filizin gerektiği zaman dilemesini bilir..ama önce yılmaz...

ferman336
26-04-07, 15:13
aaa ne yakalanması ferman abim anlamadım açıklarsan sevinirim aramızda saklı gizli olmasın bekliyorum:img-yes: bilmez miyim senin istediğin tarzda olur malum saygımız sonsuz, ahh ahh desene hergün giydiriyorum diye ama cidden kafam karıştı ben seni yakaldım derken sen beni yakalamışsın anlamadım:icon_whis

biliyorsun sen...şu kıymetini bilemedi meselesini....çevir kazı yanmasın yapma sakın...:img-hyste

modest2000
26-04-07, 15:15
peki yılmazcılara şunu sormak istiyorum...yılmaz filizi cemden hamile kalmakla suçladı...gene gitti bu çocuk benden mi şeklinde sordu...üstüne üstlük cemden olana bebeği yılmaza yamayabileceğini düşündü...filiz senden değil deyince YANILMAMIŞIM dedi...sizce cidden filiz güzel bir özrü haketmiyo mu? evt bebeği sakladı ama bu olanlardan sonra...söylediğinde duydukları kafi derecede yıktı onu...filizin bukadar da mı hakkı yok?zaten yılmaz bu şekilde düşündüğü kadına filizse bu dercede aşağılanmış birine öyle aşkla bakmamalılar...saygıları kalmadı çüünkü..

Bunları anlatmaktan dilimizde tüy bitti.Sen hala pes etmemişsin sevgili archshe:img-wink:

ferman336
26-04-07, 15:16
neyin özrü dilenecek mesela ferman? cidden merak ettim..

sadece özür dilemek olarak algılama arcshe mesajımı bunu olanları açıklama olarakta bak...mesela italya meselesi...çocuğu söylememe meselesi....çocuk senden değil meselesi...işte yılmazın dileyeceği özür çocuğu söylememe meselesi ile çocuk senden değil meselesi arasında.daha da yazarım da bu yeterli..:good:

tolgahuzur1
26-04-07, 15:17
hele yılmaz bir özür dilesin filizden ....filizin gerektiği zaman dilemesini bilir..ama önce yılmaz...

yahu bu özür işlerinin sırasımı olur allah aşkına.. şimdi bunlar birde özür sıralaması yüzünden mi kavga edecekler.. yapma böyle sevgili archshe artık kim önce söylerse onun yeri gözümde biraz daha yükselecektir..:good: özür dilemk bir erdemliktir..:happy0064

sevgili filizim hiç güzel olmamış şiirin yinede ellerine sağlık emek vermişsin yahu o kadar..:img-hyste

filizim+y
26-04-07, 15:18
bu da yılmazından filizine

Ö zürlerin en güzeli sevdiğime
Z aten ne ettiysek ettik birbirimize
Ü zülmek de sevinmek de bizde
R icasız olmaz tabi bu davette

D okunamadı senden başkası yüreğime
İ zin vermedim başka ellere
L akin sende beni bırakıp gitme
E ngelleri aşalım birlikte
R azı geldik zaten şimdiye kadar kadere
İ syan zamanıdır arık bu olanlara sevgimizle
M utluluğu yaşayalım bebeğimizle

sevgili forumdaşlarım siz istersiniz de ben özür diletmem mi çiftime:)

jojoo
26-04-07, 15:18

Ö zür dilesem senden
Z or biliyorum affetmen

İ stediğim sadece sen

çok guzel yazmışşsın tebrıkler.bu fragmanda okunan şiir çok anlamlı hani şiirde şey diyo ya her seni sewmıyorum dediğinde bilirim gizliden kanar dudakların çok guzel we anlamlı bir söz

archshe
26-04-07, 15:20
sadece özür dilemek olarak algılama arcshe mesajımı bunu olanları açıklama olarakta bak...mesela italya meselesi...çocuğu söylememe meselesi....çocuk senden değil meselesi...işte yılmazın dileyeceği özür çocuğu söylememe meselesi ile çocuk senden değil meselesi arasında.daha da yazarım da bu yeterli..:good:

şimdi italyaya için özür dilemek değil de açıklamalı...bunda filiz yeteri kadar acı çekerek yaptı bunu zaten...çocuğu söylemem meselesi vakti gelince söylemiştir...bence bunda da sorun yok...çocuk senden değil demesine özür dileyebilir aslında özür de değil de yılmazın canını acıtmak istedi kendi canı bukadar acımışken ama hep dedim o cümle yerine ben ne okkalı cümleler bulurdum yılmazın kalbini delip geçecek...ama bebeği söyleyerek...artık yılmaz kapısında sürünürdü filizin...ama işte bazen filiz de kurnaz düşünemiyo...ortada tek ciddi özür var o da yılmazdan bekliyorum..

archshe
26-04-07, 15:21
yahu bu özür işlerinin sırasımı olur allah aşkına.. şimdi bunlar birde özür sıralaması yüzünden mi kavga edecekler.. yapma böyle sevgili archshe artık kim önce söylerse onun yeri gözümde biraz daha yükselecektir..:good: özür dilemk bir erdemliktir..:happy0064

sevgili filizim hiç güzel olmamış şiirin yinede ellerine sağlık emek vermişsin yahu o kadar..:img-hyste

ee tabii sırası olur...yılmaz hatasını anlamayıp özür dielemedikten sonra filiz ne özrü dileyecekki...

tipex
26-04-07, 15:21
Dün bıraktığım yerden yorumlarınızı okumaya başladım. Ama sayfalarca yorumu tek tek okuyunca şaşı oldum resmen :img-hyste Hızınıza yetişilmiyor...

Yılmaz'a bebeği sürpriz bir isim söyleyecekmiş. Bence Handan Filiz'in üzülmesine kendisini yıpratmasına dayanamayıp Yılmaz'a bebeği söylemiş olabilir. Yılmaz vurulacakmış galiba :img-cray: Filiz'i uğruna kendini yine feda etti. Artık bundan sonrada Filiz gururum diye tutturmasın. Birde Fatih vuruluyormuş. Cem, Fatih'in casusluğunu farketti galiba...

filizim+y
26-04-07, 15:22
biliyorsun sen...şu kıymetini bilemedi meselesini....çevir kazı yanmasın yapma sakın...:img-hyste

haaa anladım şimdi çok beğendin dimi yazımı:) öyle ama yılmazım ah yılmazım ahh ne hallere geldi ama kıymetini bilemedi derken sen kimi kasdettin ben anladım seni ama sen beni anlamamşsın abicim, çevirdim yanmadı sanırım ama yanarsa da yansın bugün yılmazım içimi acıyıtıyor yiğidime kıyıyorlar:icon_sorr

arzuinan
26-04-07, 15:23
Filiz'in nikah günü Yılmaz'ı bırakıp gitmesini açıklamaması benimde içimde kalmıştır... Bence Mualla hanımla arayı düzeltmek istiyorsa bu olayı önce Yılmaz'a sonrada tüm samimiyetiyle Mualla hanıma anlatmalı bunu anlatırken bebek olayını neden söylemediğinide açıklarsa çok iyi olur...

filizim+y
26-04-07, 15:25
şiirlerimi beğenen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim beğenmeyenlerle de ayrıyeten ilgileneceğim o kendini biliyor ama yine de ben nazik bir insan olduğum için teşekkür edeyim o arkadaşıma da

sevgili archshem yılmazım üzdü bugün beni ondan bu kadar hassasım ama onun özür şiirni de ekledim oku cnm:img-yes:

archshe
26-04-07, 15:25
Bunları anlatmaktan dilimizde tüy bitti.Sen hala pes etmemişsin sevgili archshe:img-wink:

herkes anlayana kadar anlatmaktan vazgeçmicem sevgili modest...tam gaz devam seni de beklerim yorulma sakın...

ferman336
26-04-07, 15:29
şimdi italyaya için özür dilemek değil de açıklamalı...bunda filiz yeteri kadar acı çekerek yaptı bunu zaten...çocuğu söylemem meselesi vakti gelince söylemiştir...bence bunda da sorun yok...çocuk senden değil demesine özür dileyebilir aslında özür de değil de yılmazın canını acıtmak istedi kendi canı bukadar acımışken ama hep dedim o cümle yerine ben ne okkalı cümleler bulurdum yılmazın kalbini delip geçecek...ama bebeği söyleyerek...artık yılmaz kapısında sürünürdü filizin...ama işte bazen filiz de kurnaz düşünemiyo...ortada tek ciddi özür var o da yılmazdan bekliyorum..

ben de mesajımda belirttim zaten sadece özür dilemek olarak değil açıklama olarakta bakalım diye. :) filizin ne kadar acı çektiği beni ilgilendirmiyor orada hiçbirşey öğrenemeden bilemeden yüzüstü kalan yılmaz olmuştur hiç bir günahı yokken. hele hele çocuk senden değil meselesini filiz özür dilemekle bile geçiştiremez benim için. yılmaz onun canını acıtmıştır o olayda ama filiz yılmazın canını almıştır deyim yerindeyse.hangisi daha ağırdır sorarım size. ben de hep söyledim keşke bunu demeseydi de çocuk senin diyip süründürseydi ama nerde...diyorum yaa bu kız kaos yaratma uzmanı...:img-hyste

cemotara
26-04-07, 15:29
Demek yılmaz vurulacak zaten bu belliydi cemden herşey beklenir ozaman olaylar şöyle gelişebilir cem yılmazı vurduktan sonra filizide alıp kaçar yılmazada hastane yolu gözükür ama fazla uzun sürmez ve iyileşir sonrada cemden filizi kurtarmaya çalışırlar tabi bu sırada cem filize şiddet uygulayacaktır sonra birşekilde filizi kurtarırlar cemden layiğini bulmuş olur sonra filizle yılmaz tüm sorunlarını halletmiş olur birbirlerini hala çok sevdiklerini söylerler ama aslı meselesi olduğu için yine birleşmezler ve acı çekmeye devam ederler tabi bu arada yılmaz bebeği öğrenmiş hatta filiz doğum yapmış olur ondan sonra ya aslıyı öldürürler yada aslı iyileşir ve yılmazla filizin birbirlerini çok sevdiğini anlar ve aradan çekilir sonrada gelsin mutlu son olaylar böyle olacaktır bence tabi finalde cem çıkıp herşeyi mahvetmezse

arzuinan
26-04-07, 15:30
Filiz "senden değil" derken o kızgınlıkla Yılmaz'ı tamamen hayatından çıkarmak istedi yoksa pekala söyleyeceği çok güzel laflar vardı. öyle şeyler söylerdiki Yılmaz bebeğin ondan olduğunu anlar ve gerektiği gibi davranırdı. Tamam Yılmaz'da tafvip etmediğim şekilde sormuuştur soruyu ama yinede bunu göze almamalıydı Filiz...

yakupoglu61
26-04-07, 15:30

oh oh ne güzel özür dilemek değil de falan filan

açıklama yapmadan gitti nikah günü burda özür dilemesi gerekiyo sadece açıklama değil[AMA FİLİZİN bu konuyu yılmaza anlatacağıda meçul]

bebek konusunda yılmazın özür dilemesi gerekiyo burda katılıyorum ama ne olursa olsun bunun açıklaması yapılmalıydı yılmaz ne düşünürse düşünsün işte sölemessen olaylar bu noktaya kadar gelir...!

archshe
26-04-07, 15:33
ben de mesajımda belirttim zaten sadece özür dilemek olarak değil açıklama olarakta bakalım diye. :) filizin ne kadar acı çektiği beni ilgilendirmiyor orada hiçbirşey öğrenemeden bilemeden yüzüstü kalan yılmaz olmuştur hiç bir günahı yokken. hele hele çocuk senden değil meselesini filiz özür dilemekle bile geçiştiremez benim için. yılmaz onun canını acıtmıştır o olayda ama filiz yılmazın canını almıştır deyim yerindeyse.hangisi daha ağırdır sorarım size. ben de hep söyledim keşke bunu demeseydi de çocuk senin diyip süründürseydi ama nerde...diyorum yaa bu kız kaos yaratma uzmanı...:img-hyste

kaos yaratma uzmanı demeyelim de kurnaz değil..bilmiyo adam nasıl süründürülür...ben bayılarak izlerdim yılmazın bu hatası için sürünmesini..ama çok bekleriz artık senaristlerin hiç niyeti yok...bana göre de yılmaz filizin canını almıştır...filize yapılan itham bence çok daha kötüydü...zaten enson cinsiyetlerimize göre farklı baktığımızda karar kılmıştık...bu da o kapıya çıkıyo..

filizim+y
26-04-07, 15:34
fragman şiirinin bende hissettirdikleri sizlerle paylaşmak istedim:img-yes:

Tüm eşyalarını toplasan da yüreğinin,
Bir tek hatıraları sığdıramazsın
Bana dair ne varsa yüreğine alıp gittin sevdiğim ama hatıralar yalnızca sende değil ki bende kalanları almadıkdan sonra sıdırabildiğini mi düşündün bavuluna

Bırakıp gitmek istediğinde...
Söyleme desende yüreğine
Ne fayda ihanet etme gözlerine
Beni bırakmak istediğinde ve beni sevdiğini, vazgeçmediğini hala daha unutamadığını yüreğine söyletmemek için uğraşsanda boşuna sevdiğim gözlerin seni ele verir ilk günkü sıcaklığını yansıtır benim gözlerime

Her seni sevmiyorum dediğinde
Bilirim gizliden kanar dudakların
Eylül gibi ağlar kırmızı renkte
Bana gözlerinin inanmadığını diline söylettiğinde o sevmiyorum kelimesi yüreğinden kopup gelen feryada izin vermeksizin dudaklarına söylettiğin yalan acılar içinde kıvrandırır seni, yaşlara mani olamazsın sevginin gözyaşlarına

Söyle, bu küslük daha kaç ömür sürgün, yüreğinden sözlerine
Sevdiğim daha ne kadar sürecek bu küslük daha ne kadar sürgün vereceksin sevdamıza, yüreğin ben diye çığlıklar atarken sözlerine hükmetmek de neden

Gittiğinde beni de götürdüğünü bilsem de
Hoşçakal diyemem, arayıp bulamasam da sende kendimi günlerce
Biliyorum ki her gidişinde beni de yanında götürüyorsun, bunubiliyorum sende beni hala seviyorsun bu yüzden sana ne VEDA ne de BİTTİ diyebiliyorum tıpkı senin beni bitiremediğin gibi, beni kaybettiğim sende aradım her daim ama sen izin vermedin görmeme

arzuinan
26-04-07, 15:35
artılı filizim yanlız bugün harbiden Yılmaz'cı olduğun anlaşılıyo gerçi bende öyleyim (Filiz'i silmek ne mümkün onuda belirteyim) Yılmaz'ın özrü Filiz'inkinden çok daha duygulu olmuş. Şimdi yılmazdaşlar zaten Yılmaz'da Filiz'e göre daha duygulu bir insan derler...

ferman336
26-04-07, 15:36
Filiz "senden değil" derken o kızgınlıkla Yılmaz'ı tamamen hayatından çıkarmak istedi yoksa pekala söyleyeceği çok güzel laflar vardı. öyle şeyler söylerdiki Yılmaz bebeğin ondan olduğunu anlar ve gerektiği gibi davranırdı. Tamam Yılmaz'da tafvip etmediğim şekilde sormuuştur soruyu ama yinede bunu göze almamalıydı Filiz...

çıkarsın o zaman arzu.:) öyle atıp tutup sonra da silahla seni kurtarmaya geldiklerinde gözlerin gülüyorsa benim diyecek birşeyim yok daha. artık olanları filizin yaramaz bir çocuk olduğuna bağlıyacağım.böyle bakacam olaylara ve her zaman filizin affedilmesini isteyeceğim.:img-hyste afacan kız :img-hyste :img-hyste

ferman336
26-04-07, 15:39
kaos yaratma uzmanı demeyelim de kurnaz değil..bilmiyo adam nasıl süründürülür...ben bayılarak izlerdim yılmazın bu hatası için sürünmesini..ama çok bekleriz artık senaristlerin hiç niyeti yok...bana göre de yılmaz filizin canını almıştır...filize yapılan itham bence çok daha kötüydü...zaten enson cinsiyetlerimize göre farklı baktığımızda karar kılmıştık...bu da o kapıya çıkıyo..

biliyor biliyor bakızın son 2 bölüm...işine gelince nasıl süründürüleceğini gayet iyi biliyor..cemden bile daha kurnaz olduğunu kendi ağzıyla söyledi bu kız. evet haklısın cinsiyet farkımız engel buna. sana göre öyle bana göre böyle...gerçi zamanında söylese cinsiyet farkımız sorun olmayacaktı ama :img-hyste :img-hyste

yahu filizim dur yazma böyle şeyler tam hızımı almıştım...kesme önümü...:img-hyste

birde adam hala sürünsün diyorsunuz anlamıyorum adam sürünmeyi direk geçti ölecek yahu...:sad53:

tolgahuzur1
26-04-07, 15:42
puhahaaa:img-hyste sevgili filizim şiir yorumun hiç güzel olmamış..:img-hyste hiç beğenmedim...:)

ama bak senin adına seviniyorum.. :) doğru yolu buldun yılmazı seçtin..:good: seni derneğe üye yapalı hemen ..:img-hyste :good: :good:

archshe
26-04-07, 15:42
biliyor biliyor bakızın son 2 bölüm...işine gelince nasıl süründürüleceğini gayet iyi biliyor..cemden bile daha kurnaz olduğunu kendi ağzıyla söyledi bu kız. evet haklısın cinsiyet farkımız engel buna. sana göre öyle bana göre böyle...gerçi zamanında söylese cinsiyet farkımız sorun olmayacaktı ama :img-hyste :img-hyste

yahu filizim dur yazma böyle şeyler tam hızımı almıştım...kesme önümü...:img-hyste

ne kurnazı ya cemle planı ters tepmedi mi kurnaz geçiniyo sadece..yılmazı süründürmek adına bilerek yapmıyo yani amacı yılmazı süründüreyim değil...denk geliyo işte temiz kalpli ne de olsa:img-hyste ama cemi biraz da olsa süründürmeyi akıl etti tapu için...

filizim+y
26-04-07, 15:44
artılı filizim yanlız bugün harbiden Yılmaz'cı olduğun anlaşılıyo gerçi bende öyleyim (Filiz'i silmek ne mümkün onuda belirteyim) Yılmaz'ın özrü Filiz'inkinden çok daha duygulu olmuş. Şimdi yılmazdaşlar zaten Yılmaz'da Filiz'e göre daha duygulu bir insan derler...

yapma be arzum o kadar anlaşıldı mı ama ben hep yılmazcı hep filizciyim yani forum nazarında en objektif ve en ortada olan naçizane forum sakiniyim bugün yılmazımın vurulması beni hassaslaştırdı sanırım ama kıyamam ben ona:icon_sorr kesinlikle ben onları ayrı düşünemiyorum:icon_sorr yok ya ikisiniki de iyi be arzum şimdi tartışma çıkaracaksın kabak benim başıma patlayacak sonra ayıkla pirincin taşını her ikisini de hissederek yazdım ben onların duygularına tercüman olmak istedim:img-yes:

archshe
26-04-07, 15:44
çıkarsın o zaman arzu.:) öyle atıp tutup sonra da silahla seni kurtarmaya geldiklerinde gözlerin gülüyorsa benim diyecek birşeyim yok daha. artık olanları filizin yaramaz bir çocuk olduğuna bağlıyacağım.böyle bakacam olaylara ve her zaman filizin affedilmesini isteyeceğim.:img-hyste afacan kız :img-hyste :img-hyste

ee tabii belanın ortasında yılmazı görünce güler...denize düşen yılana sarılır derler:img-hyste

ferman336
26-04-07, 15:46
ne kurnazı ya cemle planı ters tepmedi mi kurnaz geçiniyo sadece..yılmazı süründürmek adına bilerek yapmıyo yani amacı yılmazı süründüreyim değil...denk geliyo işte temiz kalpli ne de olsa:img-hyste ama cemi biraz da olsa süründürmeyi akıl etti tapu için...

yılmazı süründürmesini ifade etmedim zaten arcshe cemden bahsediyordum ben de. işine gelince nasıl pervasızca ve inandırıcı bir şekilde yalan söyleyebileceğini seyrettik 2 bölüm. planı da ömer saolsun onun sayesinde tepti.ömeri hesap edecek kadar kurnaz değilmiş bak.bu konuda mutabık kalabiliriz.:img-yes:

arzuinan
26-04-07, 15:47
ferman abim, ama nasıl bi çaresizlik ki yaşadığı Yılmaz'ı görünce sevinçten deliye dönüyor, resmen gözlerinden okunuyor iyi geldin Yılmaz dediği...

Fakat sonradan yaşananlar işte onlar ooofff oooffff Yılmaz'ım kıyamam sana...

filizim+y
26-04-07, 15:48

birde adam hala sürünsün diyorsunuz anlamıyorum adam sürünmeyi direk geçti ölecek yahu...:sad53:

yaptım bile ferman abim ne yaparsın bu kadar satanat yeter dermişim:) şaka şaka sen devam et ben arada böyle oluyorum biliyorsun yine duygusal olmaya yönelttiler beni ahh yılmazım ahhh

yok yılmaz sürünmemeli sürünecek biri varsa sen anladın onu:):) kesinlikle yılmazıma dokunmayın:icon_sorr

ferman336
26-04-07, 15:48
ee tabii belanın ortasında yılmazı görünce güler...denize düşen yılana sarılır derler:img-hyste

ne oldu ki çıkamadı mı tek başına güçlü,kudretli filiz belanın içinden.halbuki evin erkeği bile olmuştu yaw :) bu arada yılmaza yılan mı demek istiyorsun gibi komik bir söyleme geçmeyeceğim :img-hyste :img-hyste

filizim+y
26-04-07, 15:50
puhahaaa:img-hyste sevgili filizim şiir yorumun hiç güzel olmamış..:img-hyste hiç beğenmedim...:)

ama bak senin adına seviniyorum.. :) doğru yolu buldun yılmazı seçtin..:good: seni derneğe üye yapalı hemen ..:img-hyste :good: :good:

tolga kıskanıyorsun dimi sen de yazıcam dedin hala daha göremedik sen beni kızdırmak için beğenmedim diyorsun yoksa eminim beğendin:)

ben zaten o yoldaydım bak filizci diye tabir ettikleriniz beni imzalarına bile aldılar ama siz yılmazcılar beni almadınız içinize yoksa ben her iki taraftanımda ama siz anlamadınız dernek mernek bozar beni almıyım beni yılmazımla baş başa bıraksınlar acısı yüreğimde:icon_sorr

archshe
26-04-07, 15:51
ne oldu ki çıkamadı mı tek başına güçlü,kudretli filiz belanın içinden.halbuki evin erkeği bile olmuştu yaw :) bu arada yılmaza yılan mı demek istiyorsun gibi komik bir söyleme geçmeyeceğim :img-hyste :img-hyste

yok yılmaaza yılan dermiyim...sadece evt yılmaza kızgın ve kırgın(gerçi başladı yumuşamaya) başka zaman bu kırgınlık yüzünden yılmazdan iyilik istemedi ama nasıl çıkacağını bilmedği bir durumda ve kırgınlığını düşünecek durumu yok...anlaşttık mı?

arzuinan
26-04-07, 15:52
yapma be arzum o kadar anlaşıldı mı ama ben hep yılmazcı hep filizciyim yani forum nazarında en objektif ve en ortada olan naçizane forum sakiniyim bugün yılmazımın vurulması beni hassaslaştırdı sanırım ama kıyamam ben ona:icon_sorr kesinlikle ben onları ayrı düşünemiyorum:icon_sorr yok ya ikisiniki de iyi be arzum şimdi tartışma çıkaracaksın kabak benim başıma patlayacak sonra ayıkla pirincin taşını her ikisini de hissederek yazdım ben onların duygularına tercüman olmak istedim:img-yes:

valla anlaşılıyor be arkadaşım ama bugün için normal içimiz yanıyor Yılmaz için. bende senin gibiyim merak etme, asla onları ayrı düşünmüyorum. Bir şekilde herşeyin üstesinden gelip huzura kavuşacaklar...

ferman336
26-04-07, 15:54
yaptım bile ferman abim ne yaparsın bu kadar satanat yeter dermişim:) şaka şaka sen devam et ben arada böyle oluyorum biliyorsun yine duygusal olmaya yönelttiler beni ahh yılmazım ahhh

yok yılmaz sürünmemeli sürünecek biri varsa sen anladın onu:):) kesinlikle yılmazıma dokunmayın:icon_sorr

yetmez filizim yetmez...çiğ çiğ yiyeceğim filizi :) bak ahanda yazıyorum buraya yılmaz kaç kurşun yerse o kadar hafta filiz ne yaparsa yapsın asacam filizi.:) madem ona da ödetmiyorlar yaptıkarını ben kendi çapımda ödetecem :img-hyste :img-hyste

yakupoglu61
26-04-07, 15:59
yılmazın vurulacağı ile ilgili matraka hiçbirşey söylememeşti...!
yoksa dedide bn mi hatırlamıyorum...

vurulduğunu görmeden inanmıyorum böyle bişeye...!
Vurulursada;

AŞIKLAR ÖLMEZ ÖLEN HAYVANDIR...![deli yürekten]

filizim+y
26-04-07, 16:00
yılmazıma benden bir şiir bugün bana ne ahlar ettirdin ah yılmazım ah:icon_sorr

Y ılmazım ben sensiz edemem
I hlamurlar sensiz olur mu hem
L ayığını bulacak sana bunu edenler
M utluluğu sana çok görenler hem de hemen
A nlayacaklar senin kıymetini ve değerini bilirim
Z amanı gelmek üzere sık dişini yüce gönüllüm
I sıttığın yürekler sana yeter be yiğidim
M erak etme ben seninleyim her daim

tolgahuzur1
26-04-07, 16:00
vallahi bugün hiç yorulmadım ..:) formdaşlardan biri kaçtı gitti benden korktu :img-hyste onun için bugünü rahat geçirdim :img-hyste

yahu o kadar bende şiir yazayım diyorum ama beceremiyorum.. ne yapayım:icon_sorr her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır demi..:happy0064

ferman abi helal olsun iyi sabır edip yazıyorsun yahu .. herkes sana yükleniyo aman dikkat et..:img-pilot yardımcı olayim diyeceğim ama şimdi kim yılmazı koruyacak..:img-hyste

ferman336
26-04-07, 16:02
yok yılmaaza yılan dermiyim...sadece evt yılmaza kızgın ve kırgın(gerçi başladı yumuşamaya) başka zaman bu kırgınlık yüzünden yılmazdan iyilik istemedi ama nasıl çıkacağını bilmedği bir durumda ve kırgınlığını düşünecek durumu yok...anlaşttık mı?

işte bak gene ne güzel söylüyorsun. yılmazın filizde bıraktığı intibaya bakar mısın? beni ne kadar istemese de,ne kadar başkasından hamile kaldığımı düşünsede benim için hayatını feda etmeye hazır.şu aşka bak. bir de filizin yılmaz üzerindeki intibasına bakalım. birşey olsa da beni yüzüstü bıraksa veya suçlasa ve ya hakaret etse.kesin birşey bulur bana giydirmek için.bir de şu aşka bak..vay beee:img-hyste aşk dediğin mezara kadar gider arcshecim pazara kadar değil :good:

arzuinan
26-04-07, 16:03
Umarım Yılmaz çok ağır bir şekilde yaralanmaz. küçük bir sıyrık olduğunu varsaysam çok mu iyimser yaklaşmış olurum olaya :sad53: (sıyırdı gitti ne olacakki anlamında yazmadım ona kıyamadığım için yazdım yanlış anlaşılma falan olmasın lütfen)

Buket_TY
26-04-07, 16:03
Yaa Yilmaz vurulucaksa, ki oyle gozukuyor....
Filiz soyleyecektir!! Zaten sevgili Matraka demisti sasiracaksiniz...
Artik tahminim Filiz, Asli degil:img-wink:

Not:evet izledim, ama 2.fragman oldugunu biliyorum sevgili -hobgoblin-

ferman336
26-04-07, 16:04
yılmazın vurulacağı ile ilgili matraka hiçbirşey söylememeşti...!
yoksa dedide bn mi hatırlamıyorum...

vurulduğunu görmeden inanmıyorum böyle bişeye...!
Vurulursada;

AŞIKLAR ÖLMEZ ÖLEN HAYVANDIR...![deli yürekten]

matraka yılmazın hayatının tehlikeye gireceğini , yılmazın hayatıyla diyet ödeyeceğini yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam yakup.olaylar matrakanın dediği gibi gidiyor...

filizim+y
26-04-07, 16:04
yetmez filizim yetmez...çiğ çiğ yiyeceğim filizi :) bak ahanda yazıyorum buraya yılmaz kaç kurşun yerse o kadar hafta filiz ne yaparsa yapsın asacam filizi.:) madem ona da ödetmiyorlar yaptıkarını ben kendi çapımda ödetecem :img-hyste :img-hyste

bende katılabilir miyim abi çiğ çiğ yeme işine (gerçi ben vejeteryanım ferman abimi kandırıyorum) eğer kurşun sayısı 1 den bile fazla olsun ben senden önce asacağım ahh yılmazım ahhh:icon_sorr :icon_sorr zaten cemi ben istiyorum onun belasını ben vercem:img-wink:

archshe
26-04-07, 16:09
işte bak gene ne güzel söylüyorsun. yılmazın filizde bıraktığı intibaya bakar mısın? beni ne kadar istemese de,ne kadar başkasından hamile kaldığımı düşünsede benim için hayatını feda etmeye hazır.şu aşka bak. bir de filizin yılmaz üzerindeki intibasına bakalım. birşey olsa da beni yüzüstü bıraksa veya suçlasa ve ya hakaret etse.kesin birşey bulur bana giydirmek için.bir de şu aşka bak..vay beee:img-hyste aşk dediğin mezara kadar gider arcshecim pazara kadar değil :good:

ben hep güzel şeyler derim zaten:img-hyste de sen farklı tarafa çekmesen...aşkı için ölmeli değil yaşamalı insan...ne yapsın filiz ölmüş yılmazı:img-hyste ama sen filizin aşkını kçük görüyosun...senin o hissedemediğin aşkı ben çok ii hissediyorum..filizden ne bekliysoun bi bilsem ...babasına verdiği sözü çiğnemiş yılmazsız yapamaadığı için...yılmazın yanında yer almış ailesine karşı ama ailseini silmesini bekleyemeyiz ben bekleyemem...ama çevresel etkenlerden dolayı hatalar yapmıştır...yani aşk var aşk anlayacağın

ferman336
26-04-07, 16:09
bende katılabilir miyim abi çiğ çiğ yeme işine (gerçi ben vejeteryanım ferman abimi kandırıyorum) eğer kurşun sayısı 1 den bile fazla olsun ben senden önce asacağım ahh yılmazım ahhh:icon_sorr :icon_sorr zaten cemi ben istiyorum onun belasını ben vercem:img-wink:

tabi ne demek herkese açık sofra..bir nevi halil ibrahim sofrası.:) vejeteryan mısın buyur burdan yak...:img-hyste mangalda pişmiş bir pirzolanın tadını nerede bulabilirsin be filizim. hangi otta bulabilirsin sorarım sana:img-hyste :img-hyste kaç kurşun o kadar hafta...

byuzax
26-04-07, 16:10

ooo filizim 180 derece dönmek mi denir buna ?

Maşallah Maşallah Yılmaz kaç kurşun yerse yesin mübahtır . Filiz yılmaza gel beni kurtar dedi mi ? Filize laf ettirmem isterse babam olsun senide tebrik ediyorum . Forumda baya değişiklik olmuş anlaşılan esas yılmaz vurulursa cem anlar burda rahat yok filizi kaçırır o zaman ben size sorarım :img-cool2

arzuinan
26-04-07, 16:11
yılmazıma benden bir şiir bugün bana ne ahlar ettirdin ah yılmazım ah:icon_sorr

Y ılmazım ben sensiz edemem
I hlamurlar sensiz olur mu hem
L ayığını bulacak sana bunu edenler
M utluluğu sana çok görenler hem de hemen
A nlayacaklar senin kıymetini ve değerini bilirim
Z amanı gelmek üzere sık dişini yüve gönüllüm
I sıttığın yürekler sana yeter be yiğidim
M erak etme ben seninleyim her daim

:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

coştun bugün filizim, durma ama bir tane daha isteriz. :img-yes:

matraka dediğinde bek konduramamıştım ama şimdi taşlar yerine oturdu neden öyle dediği. aahhh ahhh... inşallah ağor bir şekilde yaralanmaz ne diyeyim başka birşey gelmiyor elimden :sad53:

yakupoglu61
26-04-07, 16:15

Maşallah Maşallah Yılmaz kaç kurşun yerse yesin mübahtır . Filiz yılmaza gel beni kurtar dedi mi ? Filize laf ettirmem isterse babam olsun senide tebrik ediyorum . Forumda baya değişiklik olmuş anlaşılan esas yılmaz vurulursa cem anlar burda rahat yok filizi kaçırır o zaman ben size sorarım :img-cool2

bilmiyormusun filizim bizim grubun GOLD üyelerinden hani yılmaz vurulacakmışya yılmaz sevdasını dahada dışa vurmaya başladı...!
sadece göstermiyordu yılmaz-filizciyim diyordu...!

filizim+y
26-04-07, 16:16
tabi ne demek herkese açık sofra..bir nevi halil ibrahim sofrası.:) vejeteryan mısın buyur burdan yak...:img-hyste mangalda pişmiş bir pirzolanın tadını nerede bulabilirsin be filizim. hangi otta bulabilirsin sorarım sana:img-hyste :img-hyste kaç kurşun o kadar hafta...

:):) iyi o zaman sağolasın ama bana da sebze yemekleri sunarsın artık, ne yaparsın beni zaten uzaylı gibi gör ben vejeteryanım malum filize de kıyamıyorum en iyisi vejeteryanlık eğer ağarlayabilisen beni hem masrafsızım daha ne:) öyleyim abi vejeteryan:) buluyorum her ot da desem:)
evet kaç kurşun o kadar hafta sevdim bunu:)

arzuinan
26-04-07, 16:16

yapma be bu kadar acımasız olamazsınız. bir candan bahsediyoruz hemde Yılmaz'ın canından. :sad53: Filiz, hatalıysa laf edilir bu bir gerçek. Nasılki Yılmaz hatalı olduğunda laf ediliyorsa onada edilir... tek taraflı bakmamak lazım olaya. :good:

kursuni19
26-04-07, 16:18
Valla Filizim, bizim dernege üye olman icin Yilmazin vurulmasini bekledigini bilseydik, daha önce vurulmasini saglardik.:img-hyste

Saka bir yana bugün cok Yilmazci gördüm seni, hayirdir insallah, valla matraka bu yorumlarini okussa, mutluluktan takla atardi heralde.:img-hyste

byuzax
26-04-07, 16:19
İyi o zaman herkese eywallah bu şartlar altında çalışamam ben .

Dönen dönene mübarek . O zaman alın bende dönüyorum .

HERŞEY FİLİZİN YÜZÜNDENDİR . YILMAZIN VURULMASI FİLİZ YÜZÜNDEN . YILMAZIN ASLI İLE SÖZLENMESİ FİLİZ YÜZÜNDEN . TEKİNERLERİN BATMASI FİLİZ YÜZÜNDEN . FERİDENİN NEVZATA DÖNMEYİ DÜŞÜNMESİ FİLİZ YÜZÜNDEN . ASLININ BEYNİNDEKİ TÜMOR FİLİZ YÜZÜNDEN. AMERİKANIN IRAK'A GİRMESİ FİLİZ YÜZÜNDEN. BENİM GRİP OLMAM FİLİZ YÜZÜNDEN ... (Dahada artırabiliriz.)

filizim+y
26-04-07, 16:20

sevgili byuzax bir yere döndüğüm yok valla o dönüşleri hiç beceremem ben herzaman olduğum yerdeyim filizyılmaz:)

elbette filiz demedi ama yiğidim aslanım yılmazım sevdiğini bırakırmı caniye, valla ben de ettirmem hem ben filizi de severim ona birşey demedim ki yılmazımın vurulma olayının şokunu yaşıyorum acım var anlıyor musun yoksa filizle ilgili değil:icon_sorr kaçırsın sonuçta kurtaracak yılmazı var sen beni yanlış anladın bende herşey aynı...

archshe
yapma be bu kadar acımasız olamazsınız. bir candan bahsediyoruz hemde Yılmaz'ın canından. :sad53: Filiz, hatalıysa laf edilir bu bir gerçek. Nasılki Yılmaz hatalı olduğunda laf ediliyorsa onada edilir... tek taraflı bakmamak lazım olaya. :good:

tamam yılmaza üzülürüm zaten ben ama filizi neden suçlarsınız filiz mi çağırdı yılmazı?filize suç yüklemeyin lütfen..

ferman336
ben hep güzel şeyler derim zaten:img-hyste de sen farklı tarafa çekmesen...aşkı için ölmeli değil yaşamalı insan...ne yapsın filiz ölmüş yılmazı:img-hyste ama sen filizin aşkını kçük görüyosun...senin o hissedemediğin aşkı ben çok ii hissediyorum..filizden ne bekliysoun bi bilsem ...babasına verdiği sözü çiğnemiş yılmazsız yapamaadığı için...yılmazın yanında yer almış ailesine karşı ama ailseini silmesini bekleyemeyiz ben bekleyemem...ama çevresel etkenlerden dolayı hatalar yapmıştır...yani aşk var aşk anlayacağın

yok be arcshe cim ben çekmiyorum bir tarafa da. aşkı için yaşamalı insan o da doğru.ama esas mesele aşkı için ölebilmeyi göze almaktır bak ölmektir demiyorum.bunu göze alabiliyor musun işte olay budur.öyle ota çiçeğe yere göğe onu seviyorum demekle olmuyor bu işler. anne sevgisi niye en büyük sevgidir zira senin için ölüme gözünü kırpmadan atlarlar.bir şeyi büyük yapan onun için nelerden vazgeçebileceğindir.insanın canından daha kıymetli birşey var mı? sen kalkmış bana filizin ailesinden babasından vazgeçmesinden bahsediyorsun.hangisi daha büyük? filizin aşkını küçük görmüyorum sadece yılmazın ki kadar büyük olmadığını söylüyorum.

filizim+y
26-04-07, 16:22
:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

coştun bugün filizim, durma ama bir tane daha isteriz. :img-yes:

matraka dediğinde bek konduramamıştım ama şimdi taşlar yerine oturdu neden öyle dediği. aahhh ahhh... inşallah ağor bir şekilde yaralanmaz ne diyeyim başka birşey gelmiyor elimden :sad53:

yok cnm yeter bu kadar hem yaram sızlar ağrır başım, yastığa damlar gözyaşım yılmazım mahvetti beni :icon_sorr başka zaman yeter filizciler beni kesecek valla:) inşallah yoksa ben perişan filiz perişan kimse yok bizlere acıyan ahh ki ne ahhh:icon_sorr

archshe
26-04-07, 16:24
yok be arcshe cim ben çekmiyorum bir tarafa da. aşkı için yaşamalı insan o da doğru.ama esas mesele aşkı için ölebilmeyi göze almaktır bak ölmektir demiyorum.bunu göze alabiliyor musun işte olay budur.öyle ota çiçeğe yere göğe onu seviyorum demekle olmuyor bu işler. anne sevgisi niye en büyük sevgidir zira senin için ölüme gözünü kırpmadan atlarlar.bir şeyi büyük yapan onun için nelerden vazgeçebileceğindir.insanın canından daha kıymetli birşey var mı? sen kalkmış bana filizin ailesinden babasından vazgeçmesinden bahsediyorsun.hangisi daha büyük? filizin aşkını küçük görmüyorum sadece yılmazın ki kadar büyük olmadığını söylüyorum.

ozaman filiz de atsın yılmaz için kendini kursuunlara anlarsın filizin aşkını...ama öyle senaryo yazmamışlar filize valla yazsalar oynar ben kefilim:img-hyste

arzuinan
26-04-07, 16:25
yeşil_2;
2. fragman çıkmadı heralde yada biz bilmiyoruz. bugün foruma bir tiyo yazıldı Yılmaz'ımızın vurulduğuna dair o bakımdan çoştuk bu kadar. :sad53:

filizim+y
26-04-07, 16:26
Valla Filizim, bizim dernege üye olman icin Yilmazin vurulmasini bekledigini bilseydik, daha önce vurulmasini saglardik.:img-hyste

Saka bir yana bugün cok Yilmazci gördüm seni, hayirdir insallah, valla matraka bu yorumlarini okussa, mutluluktan takla atardi heralde.:img-hyste

aaa kurşunim sende mi hem sizin dernek beni hiç kabul etmedi ki açtıma şimdi kutuyu söyletme kötüyü, ben dernek mernek istemiyorum hem filizimi hem yılmazımı tek başıma savunurum kolay mı bir cana kasıt ahh yılmaz ahhh:(

ben her zaman böyleyimde sizler görmek istemediniz beni, küçümsediniz dermişim:) yılmazın vurulma olayı çok üzdü ondan sanırım matraka gözyaşlarını tutmazdı eminim:)

ferman336
26-04-07, 16:27
tamam yılmaza üzülürüm zaten ben ama filizi neden suçlarsınız filiz mi çağırdı yılmazı?filize suç yüklemeyin lütfen..

heh he :) walla arcshe sen olaylara böyle bakıyorsan filiz masumun önde gideni ne diyeyim. filiz sözkonusu olmasa zaten yılmazın özel zevkleri arasında cemi nikah masasında silahla basmak:img-hyste her iki haftada bir yapar.halı saha maçından sıkıldı yeni hobisi bu :img-hyste

ferman336
26-04-07, 16:31
ozaman filiz de atsın yılmaz için kendini kursuunlara anlarsın filizin aşkını...ama öyle senaryo yazmamışlar filize valla yazsalar oynar ben kefilim:img-hyste

yoo atmasına gerek yok.:img-yes: ben nelerden vazgeçip nelerden vazgeçmediğiyle anlayacağımı anlıyorum zaten. filiz boş bir balon başka birşey değil.şişire şişire bir hal oldunuz kızı.:img-hyste :img-hyste

archshe
26-04-07, 16:35
yoo atmasına gerek yok.:img-yes: ben nelerden vazgeçip nelerden vazgeçmediğiyle anlayacağımı anlıyorum zaten. filiz boş bir balon başka birşey değil.şişire şişire bir hal oldunuz kızı.:img-hyste :img-hyste

valla kimseyi şişirme gayretim olmadı hiç....sadece etki tepki mekanizması...üstüne nekadar giderseniz o kadar savunurum...filizin şişilmeye de ihtiyacı yok zaten...

arzuinan
Filiz'in suçu demiyoruz elbet, yada demiyorum. ama anlayamıyoruz da onu. son giriştiği olayın buna benzer bir faciayla sonuçlanacağı belliydi. bir daha söylüyorum umarım Yılmaz günlerce hastanede kalmak zorunda kalmaz. yoksa hikayenin gidişatının iyi olmayacağına dair ciddi şüphelerim var. :sad53:

filizim+y
yılmazda filizine

F eryatların yetmedi mi
İ nanmadılar mı senin sevgine
L ayık bulmadılar mı seni sevdiğine
İ smin yazılıdır sevdiğinin yüreğinde
Z amansız ayrılıklar artık bitişte
İ stemek kaldı geriye
M adem istiyorsun o zaman dön bana bebeğimle

benden filizime (filizci arkadaşlarıma)

F ilizim yetmedimi çektiğin çile
İ çim acır seni gördüğüm bu halde
L ütuftur senin sevgin bize
İ nci gibi dökülen gözyaşların yüreğime
Z ehir oldu aktı gözlerinden içime
İ nanmasalarda seni sevdiğime
M ümkün mü senin gibisini sevmemek de

yeşil_2
26-04-07, 16:36
arzuinan çok teşekkürler... yaa yılmaz vurulmasın yaa. fatih de ölmez inş. hiç bi şuçu yok.

yakupoglu61
26-04-07, 16:37
aaa kurşunim sende mi hem sizin dernek beni hiç kabul etmedi ki açtıma şimdi kutuyu söyletme kötüyü, ben dernek mernek istemiyorum hem filizimi hem yılmazımı tek başıma savunurum kolay mı bir cana kasıt ahh yılmaz ahhh:(

ben her zaman böyleyimde sizler görmek istemediniz beni, küçümsediniz dermişim:) yılmazın vurulma olayı çok üzdü ondan sanırım matraka gözyaşlarını tutmazdı eminim:)

Filizim;

ama snde bir yere geç ; Bak biz her imza gününe otobüs kaldırıyoruz
Filizcilerde varmı böyle birşey yol ücretini derneğimiz karşılıyo...!

katıl bize yaşa hayatını;)

cemotara
26-04-07, 16:39
Forum baya bir coşmuş yine ama anlamadığım yılmazı vuran cem olacak ama suçlananan yine filiz ceme kimse birşey demiyor valla şaştım bu duruma ömer hapise girer suçlu filiz olur,ömer hapiste bıçaklanır suçlu filiz olur,ömer ferideden ayrılır suçlu filiz olur,cem yılmazı vurur suçlu yine filiz ama bunların hepsini yapanda cem psikopatı
Birde filizin aşkı bana göre daha büyük çünkü filiz ne olursa olsun yılmazdan başkasını sevmedi ve hayatınada kimseyi sokmayı düşünmedi ve yılmazın aşkıyla öleceğini söyledi ama yılmaz gidip aslıya evlenme teklif etti başka limanlara açıldı

benim
26-04-07, 16:40
Gelecek bölümle ilgili şöyle bir tahminim var.Yılmaz vurulduktan sonra Cem o hengame arasında kaçacak, bir süre ortalıklarda gözükmeyecek.Sonra tekrar assolist olarak daha müthiş planlarıyla sahnelere geri dönecek .En son planından sonra Cem'den kurtulacağız gibi geliyor.

ferman336
26-04-07, 16:41
valla kimseyi şişirme gayretim olmadı hiç....sadece etki tepki mekanizması...üstüne nekadar giderseniz o kadar savunurum...filizin şişilmeye de ihtiyacı yok zaten...

haa :) tavrın bu yöndeyse hiç kör döğüşüne girmeyelim sevgili arcshe.:img-yes: şişirilmeye ihtiyacı yok ben de tam olarak onu söylüyorum işte o kadar şişirdiniz ki kızı patlayacak yakında:img-hyste

modest2000
26-04-07, 16:42
Arkadaşlar bir çıktım geldim,ne kadar çok şey yazmışsınız.Bir arkadaşın dediği gibi hızınıza yetişmek zor:img-wink: Yorumları okumadan yine,yeniden Filiz'e yüklenildiğini tahmin edebiliyorum:img-wink: Bu da Filiz'in en etkileyici karakter olmasından kaynaklı.Meyve veren ağaç meselesi:img-hyste
Yılmaz'a herşeyi o kadar mahvettirdiler ki,vurulup kendini feda etme olaylarına girerek Filiz'e bir travma yaşatmadan, Yılmaz'ı affettirme yolu bulamadı senaristler:img-wink::img-hyste Madem Yılmaz'ın dolu dolu pişmanlığını izleyemeyeceğiz Filiz son ana kadar Yılmaz'ı kabul etmesin de biraz içimize sinsin bari.
Fragmanda bu Cem psikopatı kızı ne biçim tartaklıyordu.Aklın nerdeydi Yılmaz bey şimdiye kadar.Sen değil miydin Aynalı'ya ne halleri varsa görsünler diyen.Yeni mi öğrendin bu Cem'in psikopatlığını?Hatta sözlün bile Filiz'i Cem'le görünce "Cem çok tehlikeli" dememiş miydi.Sen değil miydin umursamayan.
:icon_sorr Şimdiden sonra da aklın Aslı'da olsun. Filiz'i Yılmazsız sahnelerde de izlemek son derece keyifli.Bu saatten sonra zorlama bir Filiz-Yılmaz birlikteliği yaşatmak için yine Filiz'e travma yaşatıyorlar ya, ne diyim.:img-wink:

delfin23
26-04-07, 16:44
Forum baya bir coşmuş yine ama anlamadığım yılmazı vuran cem olacak ama suçlananan yine filiz ceme kimse birşey demiyor valla şaştım bu duruma ömer hapise girer suçlu filiz olur,ömer hapiste bıçaklanır suçlu filiz olur,ömer ferideden ayrılır suçlu filiz olur,cem yılmazı vurur suçlu yine filiz ama bunların hepsini yapanda cem psikopatı
Birde filizin aşkı bana göre daha büyük çünkü filiz ne olursa olsun yılmazdan başkasını sevmedi ve hayatınada kimseyi sokmayı düşünmedi ve yılmazın aşkıyla öleceğini söyledi ama yılmaz gidip aslıya evlenme teklif etti başka limanlara açıldı

Bana göre Yılmazın vurulmazsı Filiz yüzündendir.Psikopat bir adamla oyun oynamaya çalışırsa sonuç bu olur

ferman336
26-04-07, 16:45

ahh be sevgili cemotara keşke filiz bu beylik lafları söyleyeceğine bebeği söyleseydi :) o zaman liman miman olmazdı.:good: ceme ne diyeceğiz ki beter olsun daha fazla konuşmaya gerek yok ki onun için.

filizim+y
26-04-07, 16:48
bilmiyormusun filizim bizim grubun GOLD üyelerinden hani yılmaz vurulacakmışya yılmaz sevdasını dahada dışa vurmaya başladı...!
sadece göstermiyordu yılmaz-filizciyim diyordu...!

sevgili yakupoğlu çok yaşa emi demek sizin grubun GOLD üyesi ha üvey evlattan beterdik ne oldu yılmazıma üzülmem mi gerekiyordu anlamanız için, valla benim yılmaz sevdam her zaman baki sizler görmediniz evet hala yılmazfilizciyim ben ikisini de çok seviyorum nasıl filize karşı hassas olduğum bir dönem varsa şimdi de yılmaza karşı ondan yoksa aynı filizim+y ben...

cemotara
26-04-07, 16:49
Bana göre Yılmazın vurulmazsı Filiz yüzündendir.Psikopat bir adamla oyun oynamaya çalışırsa sonuç bu olur

Arkadaşım sende hep filizi suçluyorsun ya tamam filizin oynadığı oyun riskliydi vede tehlikeliydi benimde hiç hoşuma gitmedi bu oyun zaten oyunuda ortaya çıktı ve başı belaya girdi yılmazda sevdiğini kurtarmak için yardıma geliyor ve cem tarafından vuruluyor filiz böyle olacağını nerden bilsin burda enbüyük suçlu cem herşeyi o yaptı ama nedense sadece filizi suçluyor ve ona yükleniyorsunuz

filizim+y
26-04-07, 16:50
Filizim;

ama snde bir yere geç ; Bak biz her imza gününe otobüs kaldırıyoruz
Filizcilerde varmı böyle birşey yol ücretini derneğimiz karşılıyo...!

katıl bize yaşa hayatını;)

ben yerimden memnunum niye illa bir guruba sokmak istiyorsunuz eğer beni seviyorda istiyorsanız tmm yok eğer grup fazlalaştırmaksa almıyım:)

şaka şaka ne yaparsanız yapın benim derneklerle işim olmaz hem rüşvet de sevmem, ben hayatımı zaten yaşıyorum en olmam gereken yerde:img-yes:

ahh yılmazım ahhh:icon_sorr :icon_sorr

yakupoglu61
26-04-07, 16:51

cemi koruyacak,savunacak biri yok...

cem demediki filize gel bana oyun oyna filiz plan kurdu kurduğu plana karşılık panzehir üreten ceme yakalandı...!
ceme söylenecek bi laf yok...!

cemotara
26-04-07, 16:52
ahh be sevgili cemotara keşke filiz bu beylik lafları söyleyeceğine bebeği söyleseydi :) o zaman liman miman olmazdı.:good: ceme ne diyeceğiz ki beter olsun daha fazla konuşmaya gerek yok ki onun için.

sevgili ferman sende haklısın ama filiz bebeği söylemişti erken yada geç ama yılmaz inanmadı ama aklını karıştılar bu sefer gidip inanmadığı kişiye bu bebek benden mi diye sordu filizde kızgınlıkla hayır dedi yani bu iki karakterde çok garip oldu çıktı

modest2000
26-04-07, 16:52
Bana göre Filiz tartaklanmayıda başına gelicek herşeyide hakediyor ne işi var hala cemin evinde tabiki hala cemle oyun oynamaya devam ediyor bu kızın akıllanması mümkün degil Yılmaz o kadar uyarıyor o hala cemle görüşmeye devam ediyor

Bu mantıkla Yılmaz'da başına gelen ve gelecek herşeyi haketmiş oluyor.O zaman vurulması ihtimaline karşı koparılan yaygara da anlamsızlaşıyor:img-wink: Hem Yılmaz'a karış diyen oldu mu?Şimdiye kadar olduğu gibi şimdi de karışmasın.Lafının arkasında dursun Yılmaz.:good:

delfin23
26-04-07, 16:53
Arkadaşım sende hep filizi suçluyorsun ya tamam filizin oynadığı oyun riskliydi vede tehlikeliydi benimde hiç hoşuma gitmedi bu oyun zaten oyunuda ortaya çıktı ve başı belaya girdi yılmazda sevdiğini kurtarmak için yardıma geliyor ve cem tarafından vuruluyor filiz böyle olacağını nerden bilsin burda enbüyük suçlu cem herşeyi o yaptı ama nedense sadece filizi suçluyor ve ona yükleniyorsunuz

Bu suçlamaları daha hiç bir şey Yılmaz vurulduktan sonra Yılmazı kanlar içinde gördükten sonra tepkim Filize daha fazla olucak.Umarım Mualla hanım Yılmazcılar için Filize agzının payını verirde bizlerde rahatlarız

arzuinan
26-04-07, 16:54
yılmazda filizine

F eryatların yetmedi mi
İ nanmadılar mı senin sevgine
L ayık bulmadılar mı seni sevdiğine
İ smin yazılıdır sevdiğinin yüreğinde
Z amansız ayrılıklar artık bitişte
İ stemek kaldı geriye
M adem istiyorsun o zaman dön bana bebeğimle

filizim yüreğine sağlık. bu arada iyi gönderme yapmışsın forumdaşlarına :img-wink:

tolgahuzur1
26-04-07, 16:57
yahu ne oldu ortalığı karıştırdınız..:img-hyste şimdi kim yılmazcı kim filizci karıştırdım ben..:img-help: :img-hyste filizim ne dediği belli değil zaten.. kimin başına kötü birşey gelse ona dönüyo :) ama bir aslıyı birde mualla sultanı desteklemedi.. onlarıda destekledimi çok süper olacak..:img-hyste

filizim+y
26-04-07, 16:57
ceme filizyılmazıma ettiklerine ne adi ne psiko bir adam ah elime geçecek ki ama bulacak belasını az kaldı..

C em sen ne adi herifsin hem de delisin
E ngellemelerin yetmedi mi bu aşka senin
M ahvetmedin ne kaldı ki bu sevginin
E celin artık geldi bir bilebilseydin

Ö lüm en çok sana yakışır inan
L üzumsuz yaşıyorsun bu hayatta her an
Ü fff artık bir an önce çek elini ayağını semadan
M arifet sende değil seni adam yerine koyanda

cemotara
26-04-07, 16:58
Bu suçlamaları daha hiç bir şey Yılmaz vurulduktan sonra Yılmazı kanlar içinde gördükten sonra tepkim Filize daha fazla olucak.Umarım Mualla hanım Yılmazcılar için Filize agzının payını verirde bizlerde rahatlarız

Arkadaşım maalesef mualla hanım filize ağzının payını veremeyecek çünkü cem yılmazı vurduktan sonra filizide alıp kaçacak ama merak etme ozaman içinde cem filize kesin şiddet uygulayacak dayak falan işkencede yapar büyük ihtimalle sizde rahatlarsınız ve büyük bir zevkle izlersiniz diziyi

tolgahuzur1
26-04-07, 16:59
Bu mantıkla Yılmaz'da başına gelen ve gelecek herşeyi haketmiş oluyor.O zaman vurulması ihtimaline karşı koparılan yaygara da anlamsızlaşıyor:img-wink: Hem Yılmaz'a karış diyen oldu mu?Şimdiye kadar olduğu gibi şimdi de karışmasın.Lafının arkasında dursun Yılmaz.:good:

aman zaten filize iyilik yaramıyor.. o sapık ve pisikoyla mutluluklar ona.. :happy0064 ne hali varsa görsün.. yanlız bizim bebeğimizi tosunumuzu versin isterse cemle çine gezmeye gitsin..:img-hyste hem yılmaz hangi lafının arkasında durmadı anlamadım..:img-help:

ferman336
26-04-07, 17:00
sevgili ferman sende haklısın ama filiz bebeği söylemişti erken yada geç ama yılmaz inanmadı ama aklını karıştılar bu sefer gidip inanmadığı kişiye bu bebek benden mi diye sordu filizde kızgınlıkla hayır dedi yani bu iki karakterde çok garip oldu çıktı

eyvallah ona. doğru ben yılmazdan yargısız infaz beklemiyordum o konuda ama adamın ruh hali ne olduysa oldu artık.savunmuyorum da yılmazı orada hatalı dedim kaç kere.bir öğrense bebeği bedelini de ödeyecek ona da eminim.:img-yes: ama "geç veya erken söyledi farketmez" söylemine katılamam. etraflarında bin türlü akbaba varken handan gibi cem gibi filizin yılmazdan birşeyler saklamasını hele ki öyle ottan çöpten sebeplerle bunu geciktirmesini anlayamıyorum.:sad53:

tolgahuzur1
26-04-07, 17:01
Arkadaşım maalesef mualla hanım filize ağzının payını veremeyecek çünkü cem yılmazı vurduktan sonra filizide alıp kaçacak ama merak etme ozaman içinde cem filize kesin şiddet uygulayacak dayak falan işkencede yapar büyük ihtimalle sizde rahatlarsınız ve büyük bir zevkle izlersiniz diziyi

yok canım o kadarda gaddar değilim yahu.. yazıktır kıza ne suçu var ki :) o sadece intikam almak istedi o kadar..:img-hyste şaka bir yana üzülürüm yani inanın buna.. o zaman cem pisikosuna ne denebilir ki ? adam pisikopata bağlanıyor...:good: :img-hyste valla herşey yapabilir...

filizim+y
26-04-07, 17:04
yahu ne oldu ortalığı karıştırdınız..:img-hyste şimdi kim yılmazcı kim filizci karıştırdım ben..:img-help: :img-hyste filizim ne dediği belli değil zaten.. kimin başına kötü birşey gelse ona dönüyo :) ama bir aslıyı birde mualla sultanı desteklemedi.. onlarıda destekledimi çok süper olacak..:img-hyste

yahu tolga karışan bir ortalık yok ben filizyılmazı yılmazcıfilizci sen hala yılmazcı yani herşey aynı:)

bak bu lafına kızdım "filizim ne dediği belli değil zaten, kimin başına kötü birşey gelse ona dönüyo" ne demek ben hep olduğum gibi değilmiydimde kime birşey olsa ona yöneliyorum üzüldüm ama hem ben yılmazı da filizi de seviyorum şu anda yılmazın durumu daha vahim ben acımasız bir insanmıyım görmezden geleyim yahu valla onları desteklememi anca rüyanda görürsün aslında o bile mümkün değil bırak da süper olmıyım onlarla süper olacaksam...

denmavi
Yılmaza olaya müdahale etmese Filiz hanım cemin karısı olucaktı herhalde bu duruma çok sevinecekti bencede Yılmaz yardım etmeseydide Filiz gününü görseydi.

Filiz'e yardım etsin ama mantıklı yollar çerçevesinde etsin. Tek başına bir yere dalıpta kurtarmaya çalışmasın. Aslı'yı 2 kişi kurtardıklarına bakma. Polis teşkilatını önemsemeyen bir Yılmaz var ortada. Her işi kendisi yapıyor. Zaten her nasılsa hep son anda yetişiyor Yılmaz bir başını tutturamadı gitti. Maksat bizim Yılmaz herşeyin kahramanı olsun. Eğer kurşun yerse buna ben üzülmem çünkü kendi başına hareket ediyor o kurşunu haketti . Üzülmem derken ölmeyeceğini bildiğim için üzülmem. Kimse ona tek başına git Filiz'i kurtar demiyor. Bu işin emniyeti var hiç olmassa Yılmaz'ın tedbirli olmasında fayda var. Deliyüreklik taslamasın Yılmaz bana taslarsa yer böyle kurşunu.

arzuinan
tolga, şimdi bugünü şokuyla yılmazfilizciler yada filizyılmazcılar yılmaz'cı oldu. olay bu. bakalım bölümden sonra neler olacak daha doğrusu 72. bölümden sonra neler olacak... :img-wink: ben direk 72. bölümde olacakları merak ediyorum. gelmez artık ne p.tesi nede salı ki özet fragman bekleyelim.:sad53:

archshe
26-04-07, 17:05
ne filiz ne yılmaz bunları haketmedi...vurulmayı yılmaz haketmedi tartaklanıp karnına silah dayanmayı filiz haketmedi...bu görüntülerin hepsi üzücü olacaktır...biraz silkininde kendinize gelin arkadaşlar kimse bu acıları haketmedi sebebi neolursa olsun..hiçbirşeyin bedeli bukadar acı olmaz bence...fanatizmin sınırlarını zorlamayın bence...

modest2000
26-04-07, 17:08
Yılmaza olaya müdahale etmese Filiz hanım cemin karısı olucaktı herhalde bu duruma çok sevinecekti bencede Yılmaz yardım etmeseydide Filiz gününü görseydi.

1.Filiz bir birey sevgili delfin.Yılmaz'la var olmayan bir birey.Önce bunu unutmamanız gerekir.Filiz'i oyunu için eleştirmek başka,sanki Yılmaz olmasa bir hiçmiş gibi davranmak başka.Ne demek "gününü görsün"?
2.Filiz, Cem'le oyuna girerken zaten evlenmeyeceğini defalarca ifade etti.Ne demek Cem'in karısı olacaktı?Enteresan bir yorum:img-wink:
Ayrıca,Yılmaz'ın kendini aldattığını ilan ettiği bir kadının başkasıyla evlenmesine engel olmaya hakkı var mı?Yılmaz rüzgar gülü gibi oldu.Bir en ağır ithamlarda bulunuyor,gidiyor başkasıyla sözleniyor,bir de hiçbirşey olmamış gibi Filiz'e ahkam kesiyor."umursamıyorum" diyorsa umursamayacak Yılmaz.Sürekli karar değiştirmekte ne oluyor.
3.Yılmaz'ın müdahalesini kim talep etti.Yılmaz Aslı'yla nikahına yoğunlaşsın.:good:

ferman336
26-04-07, 17:08
Filiz'e yardım etsin ama mantıklı yollar çerçevesinde etsin. Tek başına bir yere dalıpta kurtarmaya çalışmasın. Aslı'yı 2 kişi kurtardıklarına bakma. Polis teşkilatını önemsemeyen bir Yılmaz var ortada. Her işi kendisi yapıyor. Zaten her nasılsa hep son anda yetişiyor Yılmaz bir başını tutturamadı gitti. Maksat bizim Yılmaz herşeyin kahramanı olsun. Eğer kurşun yerse buna ben üzülmem çünkü kendi başına hareket ediyor o kurşunu haketti . Üzülmem derken ölmeyeceğini bildiğim için üzülmem. Kimse ona tek başına git Filiz'i kurtar demiyor. Bu işin emniyeti var hiç olmassa Yılmaz'ın tedbirli olmasında fayda var. Deliyüreklik taslamasın Yılmaz bana taslarsa yer böyle kurşunu.

ilahi denmavi, burda mağazaya motorla dalan, hapishanede baba adama kafa tutan, kasa çalan, ota çöpe tek başına karışan yılmazdan bahsetmiyor muyuz? başka bir yılmaz mı var ki senin dediklerini yapacak? polis teşkilatını önemsemeyen bir yılmaz varlıği doğru da dizide bir de işe yaramayan polis teşkilatının varlığı göze çarpıyor :img-hyste

tolgahuzur1
26-04-07, 17:09
yahu tolga karışan bir ortalık yok ben filizyılmazı yılmazcıfilizci sen hala yılmazcı yani herşey aynı:)

bak bu lafına kızdım "filizim ne dediği belli değil zaten, kimin başına kötü birşey gelse ona dönüyo" ne demek ben hep olduğum gibi değilmiydimde kime birşey olsa ona yöneliyorum üzüldüm ama hem ben yılmazı da filizi de seviyorum şu anda yılmazın durumu daha vahim ben acımasız bir insanmıyım görmezden geleyim yahu valla onları desteklememi anca rüyanda görürsün aslında o bile mümkün değil bırak da süper olmıyım onlarla süper olacaksam...

yahu sanki mualla ve aslı filizi öldürdü..:img-hyste sen ne istiyorsun bu aslı ile mualla sultandan anlamadım...:icon_whis neyse birgün gelecek seveceksin sende filizim..:)

filizim+y
26-04-07, 17:11
aman zaten filize iyilik yaramıyor.. o sapık ve pisikoyla mutluluklar ona.. :happy0064 ne hali varsa görsün.. yanlız bizim bebeğimizi tosunumuzu versin isterse cemle çine gezmeye gitsin..:img-hyste hem yılmaz hangi lafının arkasında durmadı anlamadım..:img-help:

ya filize neden iyilik yaramasın şöyle yazmıyor musunuz beni delirtiyorsunuz ya filiz düşmanınız değil ya sevdiğiniz adamın sevdiği yapmayın ya bu kadar acımasız da olunmaz hani kız zaten çekiyor çekeceğini hem yılmaz bile ona kıyamazken senin dediğine bak ceme layık görüp bir de ne hali varsa görsün diyorsun sanki filiz bayılıyor ceme ayıp ayıp yılmazın taraftarlarına böyle söylemler yakışıyor mu? çok kızdım çok hem bebeğini bırakır mı

lütfen bir karakteri yargılarken ona layık olmayan bir insanı yakıştırmayalım çok yazık hemde sevdiğiniz karakter onun için canını ortaya koyarken:(

yakupoglu61
26-04-07, 17:14

tolga; ]filizim yavaş yavaş bizim gruba yaklaşıyo o bunu kabul etmese yaklaşıyo...

soğutma filizimi bizden; güzel yaklaşımlarda bulunki katılsın bizim gruba...! ;)

arzuinan
26-04-07, 17:15
tolga, şu senin avatar varya tam günnüde değiştirdin tebrik ediyorum seni. içe işliyor o hali. lütfen bir süre değiştirme kalsın öyle. :sad53:

byuzax
26-04-07, 17:15
Yılmazdan Filize :

Koydum sevinclerimi önüme,
Baktım hepsi sensin
Yazdığım şihirlerin her hecesi
Üzüldüğüm tüm flimler

Yıpranmamış hayatlar büyük hüzünler bekler
Her işte bir hayır bu işte hepsi sensin

Şimdi senden vaz mı geçmeli
Masal olup yola devam mı etmeli
Ben kalpten sorumlu
Aşka sorumluydum anladım herşey sensin

Şimdi senden vaz mı geçmeli
Masal olup yola devam mı etmeli
Ben kalpten sorumlu
Aşka sorumluydum anladım herşey sensin

modest2000
26-04-07, 17:16
:img-wink: aman zaten filize iyilik yaramıyor.. o sapık ve pisikoyla mutluluklar ona.. :happy0064 ne hali varsa görsün.. yanlız bizim bebeğimizi tosunumuzu versin isterse cemle çine gezmeye gitsin..:img-hyste hem yılmaz hangi lafının arkasında durmadı anlamadım..:img-help:

Filiz ve Cem'le ilgilenmediğini söylediği defalarca.Aslı bile yemekte Filiz'i Cem'le görünce,"Cem çok tehlikeli,Filiz nasıl onunla" gibisinden şeyler söyledi.Yılmaz umursamadı.Aynalıyla konuşmalarında Filiz-Cem için ne halleri varsa görsünler dedi.İşte bu laflarının arkasında dursaydı ya:img-wink: Filiz'in dediği gibi, o ve bebeği şimdi mi onu ilgilendirdi sevgili tolga:img-wink:
Elbette ne Yılmaz,ne Fatih vurulmasın.Ama böyle bir gelişme kimseye Filiz'e laf söyleme hakkı vermez.Zaten vurulsa da vurulmasa da derdiniz Filiz'le sizin.Onun çocuğuna da dokunmayın o zaman,yaaaaa:happy0064 Bebek de bizim:happy0064 :happy0064 :happy0064

tolgahuzur1
26-04-07, 17:16
ya filize neden iyilik yaramasın şöyle yazmıyor musunuz beni delirtiyorsunuz ya filiz düşmanınız değil ya sevdiğiniz adamın sevdiği yapmayın ya bu kadar acımasız da olunmaz hani kız zaten çekiyor çekeceğini hem yılmaz bile ona kıyamazken senin dediğine bak ceme layık görüp bir de ne hali varsa görsün diyorsun sanki filiz bayılıyor ceme ayıp ayıp yılmazın taraftarlarına böyle söylemler yakışıyor mu? çok kızdım çok hem bebeğini bırakır mı

lütfen bir karakteri yargılarken ona layık olmayan bir insanı yakıştırmayalım çok yazık hemde sevdiğiniz karakter onun için canını ortaya koyarken:(

ne oldu filizim yakıştıramadın mı cemi :) ne güzel adam işte mutlu mesut yaşarlar.. hem yılmaza kim dediki filizin işine karış diye.. filiz kendisi hallediyor işte ... valla şu çocuk doğsun yılmaz alsın tosun paşayı kendisi bakar evladına... filizde hala planlarına devam eder.. sevdi karakter canını veriyo ama kıymet bilinmiyo hala kim ona dediki yardım et diyenler var.. bende onlara katılıyorum.. bizim bu yılmaz çok saf haa niye gidiyorsun kardeşim filizi kurtarmaya... al sözlünüde yanına git gezmeye ...:good:

filizim+y
26-04-07, 17:17
buradaki laf sokma banaysa açık açık söyle anlayalım havadan nem kapan bir tipimdir . Ama sende yazdıklarını bi oku yılmaz vurulursa filizi ben asarım demişsin benden nası bi tepki bekliyorsunuz ki ? beni bilen bilir ...

not: girmiycektim de dayanamadım.

sevgili byuzax lütfen benim kimseye laf sokma gibi bir yorumum yok farkettiysen ben yeri gelir şiirlerle duygularımı anlatırım karakterlerle ilgili bugün kü yazdıklarımda ondan hem sen neden alındı ki yapma güzel kardeşim filizide severim ben yılmazı da, ben sadece beni anlayan forumdaşlarıma dedim yani benim ne amaçlı yazdığımı bilirler kesinlikle kimseyi rencide etmek amaçlı değildir umarım anlaştık.

ben yazdıklarımın farkındayım filizi asarım diye bir tabir kullanmadım asacağım kişi farklıdır filiz ismini görmeden sadece bu kelimeden nem kapma bekle ben filizi asabilir miyim CEM dururken, sakinleş ben senden beni anlayabileceğini düşünüyorum diğer asanlara lafım yok kendileri bilir ama ben filizi asacağım demedim yanyana kullanmadım, beni de bilen bilir

anlatabilmişimdir umarım içinde birşey kalmasın iyi etmişsin...

denmavi
26-04-07, 17:17
ilahi denmavi, burda mağazaya motorla dalan, hapishanede baba adama kafa tutan, kasa çalan, ota çöpe tek başına karışan yılmazdan bahsetmiyor muyuz? başka bir yılmaz mı var ki senin dediklerini yapacak? polis teşkilatını önemsemeyen bir yılmaz varlıği doğru da dizide bir de işe yaramayan polis teşkilatının varlığı göze çarpıyor :img-hyste

Sevgili ferman, bunları yaptı doğru işte bundan dolayı o kurşun aklını başına getirsin. İnsan biraz da geride bırakacaklarının halini düşünüp korksun ve tedbirli olsun. Diğer dizilerdeki gibi kaybedecek birşeyleri olmayan elemanlardan değil bizim Yılmaz. Bu tavırları Yılmaz'ın delikanlı olduğunu göstermiyor bence bu yaptıklarına başka şeyler deniyor ortamı germemek için söylemek istemiyorum :good:

filizim+y
26-04-07, 17:19
yahu sanki mualla ve aslı filizi öldürdü..:img-hyste sen ne istiyorsun bu aslı ile mualla sultandan anlamadım...:icon_whis neyse birgün gelecek seveceksin sende filizim..:)

yapamazlar ki çok iyi yürekli insanlar aslı ve mualla ama bana hitap etmiyorlar ne yapalım, sen benim istediklerimi anlamadın şimdi başdan alsam yine anlamayacaksın sen beni onlarla başbaşa bırak:img-yes: ben herkesi seviyorum kinci bir insan değilim:)

filizim+y
26-04-07, 17:21
tolga; ]filizim yavaş yavaş bizim gruba yaklaşıyo o bunu kabul etmese yaklaşıyo...

soğutma filizimi bizden; güzel yaklaşımlarda bulunki katılsın bizim gruba...! ;)

bak sen yakupoğlu gerçekten mi bu filizim sizin gruba yaklaştı mı başkanınız karar verir sizde onaylarsınız:) valla kabul etmiyorum çünkü hala daha aynı yerdeyim

orasını siz düşünün nasıl yaklaşırsanız öyle karşılık alırsınız:)

byuzax
26-04-07, 17:22
bende katılabilir miyim abi çiğ çiğ yeme işine (gerçi ben vejeteryanım ferman abimi kandırıyorum) eğer kurşun sayısı 1 den bile fazla olsun ben senden önce asacağım ahh yılmazım ahhh zaten cemi ben istiyorum onun belasını ben vercem

Buna ben alınmayayım da kimler alınsın Filizim ? Ben senin diğer tavrına bişey demiyorum ama bu mesajı okuyunca çok üzüldüm...

ferman336
26-04-07, 17:22
Sevgili ferman, bunları yaptı doğru işte bundan dolayı o kurşun aklını başına getirsin. İnsan biraz da geride bırakacaklarının halini düşünüp korksun ve tedbirli olsun. Diğer dizilerdeki gibi kaybedecek birşeyleri olmayan elemanlardan değil bizim Yılmaz. Bu tavırları Yılmaz'ın delikanlı olduğunu göstermiyor bence bu yaptıklarına başka şeyler deniyor ortamı germemek için söylemek istemiyorum :good:

ne deniyor denmavi merak ettim walla :) huylu huyundan vazgeçmez denmavi hele ki sevdiği kadının başı beladayken.çok daha ufak şeyler için gözünü budaktan sakınmayan adam filiz için hiç sakınmaz. senin için buna ne denir bilmiyorum ama sonunu düşünen kahraman olamaz diyim ben sana.:img-yes:

bu arada filizim 2 dakkada sattın beni bakıyorum.:) ohooo sen böyle 1-2 itiraza döneceksen yolundan olmaz ama.:img-hyste sen gel gene biz sana antreman yaptırırız:good:

yakupoglu61
26-04-07, 17:26
bak sen yakupoğlu gerçekten mi bu filizim sizin gruba yaklaştı mı başkanınız karar verir sizde onaylarsınız:) valla kabul etmiyorum çünkü hala daha aynı yerdeyim

orasını siz düşünün nasıl yaklaşırsanız öyle karşılık alırsınız:)

sn yeterki evet de bn başkanı ikna ederim zaten bugünkü msjlarını okuyunca onay verecektir...!
dizi bitene kadar katarız sni gruba;

sn ewt de grubu toplantıya çağıralım...!

filizim+y
26-04-07, 17:27
ne oldu filizim yakıştıramadın mı cemi :) ne güzel adam işte mutlu mesut yaşarlar.. hem yılmaza kim dediki filizin işine karış diye.. filiz kendisi hallediyor işte ... valla şu çocuk doğsun yılmaz alsın tosun paşayı kendisi bakar evladına... filizde hala planlarına devam eder.. sevdi karakter canını veriyo ama kıymet bilinmiyo hala kim ona dediki yardım et diyenler var.. bende onlara katılıyorum.. bizim bu yılmaz çok saf haa niye gidiyorsun kardeşim filizi kurtarmaya... al sözlünüde yanına git gezmeye ...:good:

ahh tolga ahhh sen varya beni öldürcen tabi ki yakıştıramadım ben senin gibi canimiyim cani bir adamı filizime yakıştırayım, ya filizin yılmaza dediği birşey forumdaşlarım diyor sen de tutturdun filizinişine karışmasın filiz belki istiyor karışmasını size ne cnm tüm forumdaşlar filizin ya da yılmazın sözcüsü olmuş onlar hallerinden şikayetçi değil yılmaz filizi kurtarmka istiyor ister tabi filizde kurutlmak bırakın ya, hem forumca kıymeti bilinmiyor filizce değil karıştırdınız iyicene filiz kız birşey dedi mi hayır, aman bırak ne yapcak sözlü namzetini aşkı dururken ah sonrasını düşünmeden yapılan yorumlar ahhh...

byuzax
26-04-07, 17:29
İzin veremem şimdi ellerin olmana
Ben ellerin olsamda
Sana zarar vermelerine izin vermem ellerin
Ölürüm yokluğunda
Bir sevmek bin defa ölmekse
Bin defa ölürüm yolunda .
Hala aslında benim olduğunu bilsem
Tededdütsüz atlarım kollarına

filizim+y
26-04-07, 17:30
bende katılabilir miyim abi çiğ çiğ yeme işine (gerçi ben vejeteryanım ferman abimi kandırıyorum) eğer kurşun sayısı 1 den bile fazla olsun ben senden önce asacağım ahh yılmazım ahhh zaten cemi ben istiyorum onun belasını ben vercem

Buna ben alınmayayım da kimler alınsın Filizim ? Ben senin diğer tavrına bişey demiyorum ama bu mesajı okuyunca çok üzüldüm...

ahh cnm bu yoruma mı farkettiysen dediğim gibi filiz ismi geçmiyor ferman abim filizi ben cemi asacağım devamını okuyunca anlarsın boşuna alınganlık edip filizime kırılmışsın hem ben filize ne zaman kıydım söyler misin bana? demek ki yanlış anlama umarım anlaştık şimdi anladın değil mi beni? ben cemi asacağım filiz demedim hem o yorumlarda şaka da vardı sen yüreğini ferah tut ben filize kıyamam tıpkı yılmaza kıyamadığım gibi...

filizim+y
26-04-07, 17:32
bu arada filizim 2 dakkada sattın beni bakıyorum.:) ohooo sen böyle 1-2 itiraza döneceksen yolundan olmaz ama.:img-hyste sen gel gene biz sana antreman yaptırırız:good:

ya durun ne oluyor size bu kadar çok seviliyorum demek ki herkes bana alınganlık yapıyor benim ne kimseyi sattığım ne de yarı yolda bıraktığım var naçizane forum sakiniyim bende:) ben yolumdan dönmem dönemem baş koyduk bu yola, ben hep buralardayım:img-wink:

byuzax
26-04-07, 17:32
ahh cnm bu yoruma mı farkettiysen dediğim gibi filiz ismi geçmiyor ferman abim filizi ben cemi asacağım devamını okuyunca anlarsın boşuna alınganlık edip filizime kırılmışsın hem ben filize ne zaman kıydım söyler misin bana? demek ki yanlış anlama umarım anlaştık şimdi anladın değil mi beni? ben cemi asacağım filiz demedim hem o yorumlarda şaka da vardı sen yüreğini ferah tut ben filize kıyamam tıpkı yılmaza kıyamadığım gibi...

sen filize demediysen sorun yok ama bi önceki mesajda tolga filizi asarım demiş sende oyle bir karşılık verince insan ister istemez filize dediğini zannediyor . Bu yanlış anlaşılma için özür dilerim .

ferman336
26-04-07, 17:33

sen de aynı filiz gibisin ha filizim. ne yardan ne serden vazgeçiyorsun.ama böyle gidersen sonun da filiz gibi olur.ne oraya ne buraya gidersin.:img-yes: sen cemi asacaksan sofrada yer yok zira sofrada ceme yer yok. filizi asma sofrası benimkisi.isteyen buyursun gelsin kurşun sayısı kadar hafta açık kalacak sofra..:img-hyste

tolgahuzur1
26-04-07, 17:34
yok abi yok filiz bunların hepsini hatta dahada fazlasını hak ediyor.. yahu şu an çok sinirlendim yılmaza ne saf adam yaa daha niye peşinden gidiyorsun şu filizin anlamıyorum.. çocuk istiyorsan otur aslı ile bir düzine yap.. hem sen filizi hak etmiyorsun.. o da iyisine layık bir kız sen onun yanında şeytan kalırsın.. bundan sonra yardım felanda etmesin bir zahmet yeter yahu deniz fenerini geçti...

ferman336
26-04-07, 17:35
vay bee..:) baktılar benim duracağım yok filizim,kurşuni bir de yanlarına aldılar byuzax ı yazıyorlar paso damar şeyler.daha durun yaw tam asamadım filizi...az müsade edin söz 7 de bırakacağım :img-hyste yarın sabah devam etmek üzere tabi:icon_whis

filizim+y
26-04-07, 17:36
tüm forumdaşlarıma armağan ediyorum bende sizlerle ilgilendiğimi göstermek için kabul ederseniz:)

Kalbimizde "arkadaşlık" denilen bir mucize var. Nasıl olduğunu, nasıl başladığını bilemezsiniz. Ama bunun özel bir armağan olduğunu, Allah'ın bir lütfu olduğunu bilirsiniz.

Gerçekten de arkadaşlar nadide mücevherlerdir. Yüzünüzü güldürüp, başarmanız için cesaret verirler.
Sizi dinlerler ve kalplerini size açmaya hazırdırlar.

Bugün arkadaşlarınıza, onlarla ne kadar ilgilendiğinizi gösterin

tolgahuzur1
26-04-07, 17:37
sen filize demediysen sorun yok ama bi önceki mesajda tolga filizi asarım demiş sende oyle bir karşılık verince insan ister istemez filize dediğini zannediyor . Bu yanlış anlaşılma için özür dilerim .

puhhahaa:img-hyste yahu ben demedim filizi asarım diye bak hatları karıştırdın hocam :) neyse farketmez zaten filiz asılmayıda hak etmiyor.. onu kendi halinde yaşamaya bırakmak lazım.. mümkünse kimseye yanaşmasın..

denmavi
ne deniyor denmavi merak ettim walla :) huylu huyundan vazgeçmez denmavi hele ki sevdiği kadının başı beladayken.çok daha ufak şeyler için gözünü budaktan sakınmayan adam filiz için hiç sakınmaz. senin için buna ne denir bilmiyorum ama sonunu düşünen kahraman olamaz diyim ben sana.:img-yes:

Yapma abi ya bizim Yılmaz'da Polat'a özenecek Allah aşkına. Ben buna "sonunu düşünmeyen kendini kahraman zanneder" derim. Neden Yılmaz her olayın kahramanı olmalı ki ? Her ne olacaksa da tedbirli olmakta fayda var. Belki de Yılmaz beni şaşırtıp kurşun geçirmez yelek giymiştir ne dersiniz ? :img-hyste

delfin23
Nikah masasında "evet" mi diyecekti sanıyorsun:img-wink:

Daha önceki planında nikah masasında hayır diyecekti ama bence cemin tehtitiyle oturmuş o masaya dikkat edersen annesi felan yok orda bence evet diyecekti ben öyle düşünüyorum

ferman336
26-04-07, 17:39
yok abi yok filiz bunların hepsini hatta dahada fazlasını hak ediyor.. yahu şu an çok sinirlendim yılmaza ne saf adam yaa daha niye peşinden gidiyorsun şu filizin anlamıyorum.. çocuk istiyorsan otur aslı ile bir düzine yap.. hem sen filizi hak etmiyorsun.. o da iyisine layık bir kız sen onun yanında şeytan kalırsın.. bundan sonra yardım felanda etmesin bir zahmet yeter yahu deniz fenerini geçti...

abicim adam yardım etmese belli işte filizi ne kadar sevdiği kız o kadar zor durumda hem de onun çocuğunu taşıyor diye demogoji yapacaklar.yardım etse biz mi çağırdık ta geldi yedi kurşunu diyorlar. walla anladım ki yılmazın işi bizimkinden daha kolay.ne var ki bir cemi ortadan kaldırıp yanlış anlamaları düzeltecek ya bizimki...:img-hyste walla zor işimiz.

filizim+y

anlaştık o zaman filizi asabilmem için bu şaktan vazgeçmem gerek bu da mümkün olmadığı için sen içini ferah tut kıyamam ben onlara:) olur arada yanlış anlaşılmalar yeterki düzeltebilelim şu an bir sorun olmadığına göre özrün olması gereken bir durum yok forumdaşım:img-yes:

byuzax
tüm forumdaşlarıma armağan ediyorum bende sizlerle ilgilendiğimi göstermek için kabul ederseniz:)

Kalbimizde "arkadaşlık" denilen bir mucize var. Nasıl olduğunu, nasıl başladığını bilemezsiniz. Ama bunun özel bir armağan olduğunu, Allah'ın bir lütfu olduğunu bilirsiniz.

Gerçekten de arkadaşlar nadide mücevherlerdir. Yüzünüzü güldürüp, başarmanız için cesaret verirler.
Sizi dinlerler ve kalplerini size açmaya hazırdırlar.

Bugün arkadaşlarınıza, onlarla ne kadar ilgilendiğinizi gösterin

Teşekkür ederiz . Haklısın arkadaşlık dünyadaki en önemli şey bence. . . :happy0064 Kaliteli arkadaşlıkları hiçbir şeye değişmem...

arzuinan
26-04-07, 17:40
Yılmaz, şiirlerde "ölüm"le ilgi sözcükler okuya okuya sonunda yaralandı.:sad53: meğerse daha önceden sinyal vermişler, anlayamamışız. matraka'nın tiyosunuda hayra yormak istemiştim ama fazla iyi niyetli davranmışım. :sad53:

kursuni19
26-04-07, 17:42
Yilmazdan Filize bir siir

Ölüm ile yasam arasindaki ince cizgi gibidir bazen cagresizlik
Lanet edersin ölümü simgeleyen acilari cogu zaman
Ürkersin yasamin sana sundugu umutlardan
Razi olursun kaderine, hüsranla bitmistir karsi koyma caban
Üsürsün her gece kefensiz yatdigin toprakta, bogarken seni saran sensizlik
Mutlulugu ararsin mazide kalan anilarda, cökerken odaya sessizlik

Uzundur geceler yoklugunla varligin arasinda gidip gelirken
Gridir bombos sokaklar gölgeni pencere arkalarinda ararken
Ruhsuzdur beden kalbim yani basinda seni beklerken
Ugruna savasmayi tam göze alirken, anlarsinki
Nafiledir kursun bir kere saplandimi öksüz yürege
Alip götürmesini beklersin sadece kani donmus bedeni ebediyen sensizliye

filizim+y
26-04-07, 17:42
sen de aynı filiz gibisin ha filizim. ne yardan ne serden vazgeçiyorsun.ama böyle gidersen sonun da filiz gibi olur.ne oraya ne buraya gidersin.:img-yes: sen cemi asacaksan sofrada yer yok zira sofrada ceme yer yok. filizi asma sofrası benimkisi.isteyen buyursun gelsin kurşun sayısı kadar hafta açık kalacak sofra..:img-hyste

:):) demek filiz gibi he:) geçebilir miyim hem yılmazımdan hem filizimden ben onların sayesinde burdayım yoksa bensiz kalırsınız:img-yes: çok yaşa emi ne oraya ne buraya ne yani sen şimid beni sofrana almayacak mısın aşkolsun yüce gönüllü abim demek bu kadar misafirperversin masrafımda yoktu aslında ne olur cem olmasa da ben onun işini halledip gelirim:img-hyste :img-hyste ama almam diyorsun:(

ferman336
26-04-07, 17:43
Yapma abi ya bizim Yılmaz'da Polat'a özenecek Allah aşkına. Ben buna "sonunu düşünmeyen kendini kahraman zanneder" derim. Neden Yılmaz her olayın kahramanı olmalı ki ? Her ne olacaksa da tedbirli olmakta fayda var. Belki de Yılmaz beni şaşırtıp kurşun geçirmez yelek giymiştir ne dersiniz ? :img-hyste

walla yaptım oldu denmavi :) polatı bilmem hiç seyretmedim lakin söz oldukça doğrudur.ben de istemiyorum kahraman olmasını ama filiz mecbur bırakıyor gördüğün gibi. birbirlerini düşününce ve bulunca tedbirli olmayı becerebilselerdi bebek meselesi olmaz şimdi de bunları konuşmuyor olurduk :) anladın sen onu :happy0064

yakupoglu61
26-04-07, 17:44
anlaştık o zaman filizi asabilmem için bu şaktan vazgeçmem gerek bu da mümkün olmadığı için sen içini ferah tut kıyamam ben onlara:) olur arada yanlış anlaşılmalar yeterki düzeltebilelim şu an bir sorun olmadığına göre özrün olması gereken bir durum yok forumdaşım:img-yes:

ama olmuyo filizim tam sni gruba yakın görüyoruz snin için grubu toplatıya çağıraca diyoruz ama sn "bn filizi asmam korkma" diyorsun üzüyorsun bizleri...!

bak başkanlada konuşacam diyorum...!

ferman336
26-04-07, 17:46
:):) demek filiz gibi he:) geçebilir miyim hem yılmazımdan hem filizimden ben onların sayesinde burdayım yoksa bensiz kalırsınız:img-yes: çok yaşa emi ne oraya ne buraya ne yani sen şimid beni sofrana almayacak mısın aşkolsun yüce gönüllü abim demek bu kadar misafirperversin masrafımda yoktu aslında ne olur cem olmasa da ben onun işini halledip gelirim:img-hyste :img-hyste ama almam diyorsun:(

yahu filizim sofra hem filizi asma sofrası hem de pirzola biftekle dolu hemen hemen hiç ot yok :) yoksa biliyorsun başımın üstünde yerin var :img-yes:bu arada filiz sofra diyor kurşuni aşk bombardımanına devam ediyor beni filizi asma işinde geri bırakıyorsunuz arkadaşlar yapmayın daha kurutucam güneş gitmeden bitireyim asma işini.:img-hyste

filizim+y
26-04-07, 17:48
ama olmuyo filizim tam sni gruba yakın görüyoruz snin için grubu toplatıya çağıraca diyoruz ama sn "bn filizi asmam korkma" diyorsun üzüyorsun bizleri...!

bak başkanlada konuşacam diyorum...!

sen başkanını bana gönder arkadaşım ben konuşurum:) hem sizin başkan beni sever, valla ben ne söylediysem aynılarını söylüyorum sizleri de memnun edemedik ya ne diyim diyorum ya sevenlerim sağolsun:) ben yılmazı astım mı hiç gördün mü? bunun cvbını ver ben de sana ona göre cvp vereyim...

byuzax
26-04-07, 17:48
puhhahaa:img-hyste yahu ben demedim filizi asarım diye bak hatları karıştırdın hocam :) neyse farketmez zaten filiz asılmayıda hak etmiyor.. onu kendi halinde yaşamaya bırakmak lazım.. mümkünse kimseye yanaşmasın..

pardon :D tolga ya alıştık ya sana ferman abi demiş üstelik baya bi demiş

çiğ çiğ yemiş filizi sanırım sayfa 115 de neyse bu konuyu kapatalım . Tolga adın çıkmış dokuza inmez sekize ne olsa Tolga diyoruz . Bu arada dünkü yılmaz aslı imzana bayıldım :D

arzuinan
26-04-07, 17:49
filizim çok sağolasın. :happy0064 :happy0064 :happy0064

kurşuni yüreğine sağlık. :happy0064 valla adın gibi, kurşun gibi işledi içime hele son cümle ooofff ooooff :sad53:

filizim+y
26-04-07, 17:50
yahu filizim sofra hem filizi asma sofrası hem de pirzola biftekle dolu hemen hemen hiç ot yok :) yoksa biliyorsun başımın üstünde yerin var :img-yes:

:icon_sorr :icon_sorr olmadı ferman abim yakışmadı sana bir filizime yer açamadın sofranda ne olurdu bir güler yüzünde yeterdi bana ama sen beni istemediğini açık açık yazdın filizi asma sofrası da ne olur bende senin forum kardeşinim nasıl istersen ben de tam filizi asmaya niyetlenmiştim hani iyi siz bilirsiniz :icon_sorr :icon_sorr

tolgahuzur1
26-04-07, 17:51
pardon :D tolga ya alıştık ya sana ferman abi demiş üstelik baya bi demiş

çiğ çiğ yemiş filizi sanırım sayfa 115 de neyse bu konuyu kapatalım . Tolga adın çıkmış dokuza inmez sekize ne olsa Tolga diyoruz . Bu arada dünkü yılmaz aslı imzana bayıldım :D

heee:img-hyste olur canım böyle şeyler kusuru olur mu aşk olsun:img-wink: yok zaten imzamı geri koyacağım böyle olmuyor bende sevmiştim ama bir filizim yüzünden değiştiridim.. akşam yeniden bizlerle olacak imzam..:img-hyste valla adım çıktı dediğin gibi. ne yapalım artık böyle kabul edeceksiniz beni..:icon_sorr

yakupoglu61
26-04-07, 17:53
sen başkanını bana gönder arkadaşım ben konuşurum:) hem sizin başkan beni sever, valla ben ne söylediysem aynılarını söylüyorum sizleri de memnun edemedik ya ne diyim diyorum ya sevenlerim sağolsun:) ben yılmazı astım mı hiç gördün mü? bunun cvbını ver ben de sana ona göre cvp vereyim...

görmedim ama filizi asmanı görmek iyi olurdu bizden yapardı sni;
filizi sn biz gelir ayağının altındaki tabureye tekme atarız...!

sn bana ilet cevabı en iyisi; başkan bu aralar dolu bn ona iletirim...!;):img-yes:

ferman336
26-04-07, 17:53
:icon_sorr :icon_sorr olmadı ferman abim yakışmadı sana bir filizime yer açamadın sofranda ne olurdu bir güler yüzünde yeterdi bana ama sen beni istemediğini açık açık yazdın filizi asma sofrası da ne olur bende senin forum kardeşinim nasıl istersen ben de tam filizi asmaya niyetlenmiştim hani iyi siz bilirsiniz :icon_sorr :icon_sorr

yahu her zaman yer var filizim gel başımın üstüne diyorum :) eğer filizi asmaya geleceksen hem başımın üstü hem masanın baş köşesi senin :good: gel sen yeter ki gel. hayır sadece filiz olduğu için menüde aç kalma diye dediydim :) bir bacağınıda sana veririz.

filizim+y
26-04-07, 17:57
yılmazdan filizine

hayat beni senden almak istedi
bunu istemesem de şartlar gerektirdi
beni bilenmez bir masuma
seni hiç haketmediğin birine gönderdi
ben seni unutamamışken, sen benden gidememişken
ben sana kıyamazken, sen gözlerinde beni yaşarken
her bakışında gözlerinden gelen
yüreğinin sesi yüreğimle buluşur
ama sen izin vermedikçe ben göremem
her arkanı dönüşte akan gözyaşların
benden saklı akar sevdiğimin
oysa görmesem de yaşlarını
hissedebiliyorum sevdiğim üzüntünü
ama sen izin vermiyorsun seni duymama
sen izin vermiyorsun bir umut ışığına
ne yapsan senden kopmam imkansız asla
bu hayatıma mal olacak olsada
seni veremem seni haketmeyen ellere
bendesin herdaim yürekte

arzuinan
26-04-07, 17:58

bir daha okudumda süper ötesi aktarmışsın duyguları. yüreğine sağlık tekrardan. bu günün üstüne mahvoldum resmen. :sad53:

forever_bim
26-04-07, 18:00
Daha bölüm izlenmeden ikinci başlık. Buyrun güle güle yazın:)

forever_bim

DİZİFİLM MOD.

kursuni19
26-04-07, 18:02

Siiri begenen Filizime ve Arzuinana cok tesekür ediyorum.

Filizm son siirin cok güzel olmus ellerine ve yüregine saglik

ferman336
26-04-07, 18:05
kurşuni ben de çok beğendim ama tam filizi çiğ çiğ yeme modunda olmadı bu şiir. :) bak performansımı düşürüyorsunuz :img-hyste bu arada biz Hasan gelince toz olun dedik ama Hasanım zaten hayalet modunda burdaymış :) bir dahakine ömere biraz giydirecem bakayım Hasan burda mı değil mi diye :img-yes:

ferman336
26-04-07, 18:15
neyse bugün sofra,şiir,yazı,kıyamam falan dediniz tam olarak hıncımı çıkartamadım filizden. yarında maç muhabbeti yapacağım.akşam dizinin gidişatına göre önümüzdeki haftayı iple çekecem.kimse alamaz filizi elimden şimdiden söyliyeyim.gerçi yılmaz vurulursa bu asma işi kaç hafta sürecek o da yılmazın yediği kurşun sayısına bağlı artık.korkun benden:img-hyste :img-hyste

forever_bim
26-04-07, 18:16
kurşuni ben de çok beğendim ama tam filizi çiğ çiğ yeme modunda olmadı bu şiir. :) bak performansımı düşürüyorsunuz :img-hyste bu arada biz Hasan gelince toz olun dedik ama Hasanım zaten hayalet modunda burdaymış :) bir dahakine ömere biraz giydirecem bakayım Hasan burda mı değil mi diye :img-yes:

Az önce geldim muhabbeti okuyorum. Yeni kevgir Yılmazmış ha? İçimden bir sıyrıkla yırtar diyorum:)

Neslihan17
26-04-07, 18:28
ya arkadaşlar sabahtan beri düşünüyorum ama bi çıkış yolu bulamadım. alttan çıkan küçük fragmanda cem fatihi vuruyor sonra da rahat rahat gidip filize nikah mı kıyacak nasıl olacak bu ya. eğer nikah sahnesi son sahneyse ki öyle görünüyor nasıl olacak bu iş anlamıyorum. bizim polislerimiz emniyetimiz bu kadar mı yeteneksiz. yılmazın arkasından ben polislerin gelmesini bekliyorum. işin bu kısmını hiçbir forumdaşım düşünememiş.:img-help:

ferman336
26-04-07, 18:30
Az önce geldim muhabbeti okuyorum. Yeni kevgir Yılmazmış ha? İçimden bir sıyrıkla yırtar diyorum:)

he ya Hasanım sorma. mahalle kalabalık tabi tek makarna süzgeci yetmedi ömer olarak yılmazı da yanına eklemeye karar verdiler :) matraka hastane,yoğun bakım falan demiş.tek sıyrık demeyelim de tek delik diyelim en az.:img-yes: walla ben dedim kaç kurşun o kadar hafta hazırlanın darağacındaki filize:happy0064

forever_bim
26-04-07, 18:34
he ya Hasanım sorma. mahalle kalabalık tabi tek makarna süzgeci yetmedi ömer olarak yılmazı da yanına eklemeye karar verdiler :) matraka hastane,yoğun bakım falan demiş.tek sıyrık demeyelim de tek delik diyelim en az.:img-yes: walla ben dedim kaç kurşun o kadar hafta hazırlanın darağacındaki filize:happy0064

Ya pes abicim 9-2 'yi açıklarken hastane yoğun bakım diyen ben degilmiydim? Pes vallaha. Ben hastaneyi yoğun bakımı anlatıyordum. Matraka öyle birşey yazmadı:)

forever_bim
26-04-07, 18:39
Bende matrakanın Yılmazın vurulacagını yazdıgını okumadım ama arkadaşlar öyle diyorlar nerden ögrenmişler bilemiyorum

Yok Delfin dün şakalaşırken Ferman Abi hep Yılmaz çekiyor dedi ben de Ömer'in çektiklerine istinaden yazmıştım onları. Eski mesajlarıma bakıp bulursun:)

denmavi
26-04-07, 18:49
Eger Yılmaz vurulursa Ferman bütün Yılmazcılar baya bir Filize yüklenecekler ama Filiz yaptıgı hatalarla bunu hakediyor az bile Filze söylüyoruz

Filiz'e o kadar yüklenilmesini anlamsız karşılarım. Bir kere Yılmaz'ın Filiz'i kurtarma gibi bir mecburiyeti yok. Neden bütün yük Filiz'de oluyor ki ? "Filiz ne ektiyse onu biçiyor" diyen Yılmaz değilmi ? Bıraksın Filiz'in ektiğini biçmesinin önüne geçmesin neden bunca zaman sonra Filiz'i kolluyor ki ?

Ömer'in bir erkekliği yok mu ? Filiz'i Ömer kurtaramaz mı ? Emniyet kurtaramaz mı ? Yılmaz haricinde Cem'in önüne geçebilecek o kadar kişi varken suç sadece Filiz'de olmaz. Aslan gibi abisi var ya abisi varken Cem'in ifadesi ile artık dış kapının mandalı olmuş bir kişinin bu işlere karışması ne demek ?.

Not : Hep aynı şeylere temas ediyorum ama nedense farklı kişiler tarafından aynı şeyler söyleniyor ve bende yorum yapmadan duramıyorum.

bego87
26-04-07, 18:51
sevgili modest 2000
yeni okudum msjını o yüzden şimdi cevap verebiliorum.Evet doğru soluosun fatihle cem arasında başkasının bebeğini kabul edebilirmisin tarzında bi konuşma geçti ama bunun sonrasında fatih ceme kim bu adam dedi cemde tanımazsın bi arkadaşım dedi.o yüzden fatihte bebekle ilgili bi hamle gelemez . belki denmavinin dediği gibi bi kısırlık olayı çıkartırlar:img-hyste .çıksa ne süper olur ama:img-hyste :img-hyste i

yakupoglu61
26-04-07, 18:53
Filiz'e o kadar yüklenilmesini anlamsız karşılarım. Bir kere Yılmaz'ın Filiz'i kurtarma gibi bir mecburiyeti yok. Neden bütün yük Filiz'de oluyor ki ? "Filiz ne ektiyse onu biçiyor" diyen Yılmaz değilmi ? Bıraksın Filiz'in ektiğini biçmesinin önüne geçmesin neden bunca zaman sonra Filiz'i kolluyor ki ?

Ömer'in bir erkekliği yok mu ? Filiz'i Ömer kurtaramaz mı ? Emniyet kurtaramaz mı ? Yılmaz haricinde Cem'in önüne geçebilecek o kadar kişi varken suç sadece Filiz'de olmaz. Aslan gibi abisi var ya abisi varken Cem'in ifadesi ile artık dış kapının mandalı olmuş bir kişinin bu işlere karışması ne demek ?.

kurtarmaya ömer gitse yılmaz yerine ömer vurulmuş olacak o zmn ne diyeceksiniz;
o zaman kimin hatası sayacaksınız, o zmnda ömer mi hata yapmış olacak;
ne işi var orda ömerin...!

bego87
26-04-07, 18:56
Eger Yılmaz vurulursa Ferman bütün Yılmazcılar baya bir Filize yüklenecekler ama Filiz yaptıgı hatalarla bunu hakediyor az bile Filze söylüyoruz

niye yılmaz vurulursa herkes filize yüklenicek bende bunu anlamıyorum.Yılmazın Filizi kurtarmak gibi hiç bi zorunluluğu yok ,kimse Yılmaza nolur git filizi kurtarda demedi.Yılmaz kendisi,kendi isteyerek filize bişey olmaması için bunları yapıyo .

matraka
26-04-07, 18:56
Bende matrakanın Yılmazın vurulacagını yazdıgını okumadım ama arkadaşlar öyle diyorlar nerden ögrenmişler bilemiyorum

valla 3 hafta önceden sizlere bunun ipuçlarını verdim filizin intikamının nelere mal olacağını kimlerin zarar göreceğini ayrıntılarına varıncaya kadar yazdım demekki yorumlarım atlanmış olur böyle şeyler.

si_nice birşeyler yazmış o ne yazdıysa doğrudur diyebilirim nede olsa onun bu forumda geçmişi benden fazla ve tiyoları arada getiren kişi olur kendileri

not.mesai bitti herkese ii akşamlar yorumlarınızı yarın okurum artık

forever_bim
26-04-07, 18:57
Yaw amma demogoji yaptınız yahu. Yılmaz kolundan vurulacak. Bakın 6. hissime güvenin. 3 bölüm tkıkmazlar adamı yoğun bakıma.

İmza. Elektorşok sahnesinde yüreği sıkışmış modunuz:)

delfin23
26-04-07, 19:00

Not : Hep aynı şeylere temas ediyorum ama nedense farklı kişiler tarafından aynı şeyler söyleniyor ve bende yorum yapmadan duramıyorum.

Ömerin tabiki erkekligi var ama Filizin yaptıgı hiç bir şeyden haberi olmadıgı için nasıl kurtarmasını bekliyorsun zira Emniyetede Cem hakında herhangi bir şikayette bulunulmadıgı için onlarda Filize yardım edemez.Geriye bu durumda cemin yaptıgı bütün pis işleri bilen Yılmaz kalıyor.Eger Yılmaz degilde Yine Ömer vurulmuş olsaydı ne yapacaktınız bu durumda Filiz dahamı az hatalı olacaktı

matraka
26-04-07, 19:01
Ya pes abicim 9-2 'yi açıklarken hastane yoğun bakım diyen ben degilmiydim? Pes vallaha. Ben hastaneyi yoğun bakımı anlatıyordum. Matraka öyle birşey yazmadı:)

sevgili modum yaşlanmışsın sen bu işten zararlı çıkacak olan kişi yi 1 ay öncesinden söyledim ben hatta ayrıntılarına kadar indim ihtiyarlık işte hepimiz günün birinde yaşlanıcaz

bak sana takılmadan gitmiyorum bulmuşum seni ii akşamlar

denmavi
26-04-07, 19:04

Ömer'in ne demek ne işi var. Kız kardeşi zorla evlendiriliyor bundan iyi sebepmi olur ? Peki emniyetden bir polis vuruldu hadi bakalım onun orada ne işi var ? Cem'in ateş ettiği yerde durmasalardı değil mi ? Arkadaşlar Yılmaz vurulduktan sonra ortalığı ayağa kaldıracak anlaşılan ama gerek yok çünkü yeteri kadar ortalık karıştı.

forever_bim
26-04-07, 19:05
Ömerin tabiki erkekligi var ama Filizin yaptıgı hiç bir şeyden haberi olmadıgı için nasıl kurtarmasını bekliyorsun zira Emniyetede Cem hakında herhangi bir şikayette bulunulmadıgı için onlarda Filize yardım edemez.Geriye bu durumda cemin yaptıgı bütün pis işleri bilen Yılmaz kalıyor.Eger Yılmaz degilde Yine Ömer vurulmuş olsaydı ne yapacaktınız bu durumda Filiz daahamı az hatalı olacaktı

Öyle olacaktı Delfin

Bıçaklandı beter olsun cezasını çekiyor dendi forumda. Sevgili kızkardeşi onu kaderine terketmişti Yılmaz'ın teklifini iki kez reddederek. Boşvr aldırma bu da gelir bu da geçer. Filizi'in hataları bakidir ama.

Not: avatarın yakıyor. Begüm Birgören'e hastayım:)

bego87
26-04-07, 19:05

Ömer vurulursa o zaman Filize yüklenmek dogru olabilir .Çünkü abisi ve ondan habersiz kalkıştığı işler sonucunda abisi vurulmuş olur.Ayrıca Yılmazın vurulmasıyla ,Ömerin vurulması arasında çok büyük fark var .Yılmazın Filizi kurtarmak gbi hiç bi zorunluluğu yok ama ömerin var.

delfin23
26-04-07, 19:12
Ömer vurulursa o zaman Filize yüklenmek dogru olabilir .Çünkü abisi ve ondan habersiz kalkıştığı işler sonucunda abisi vurulmuş olur.Ayrıca Yılmazın vurulmasıyla ,Ömerin vurulması arasında çok büyük fark var .Yılmazın Filizi kurtarmak gbi hiç bi zorunluluğu yok ama ömerin var.

Gerçekten inanamıyor size Ömerle Yılmazın vurulması arasında ne gibi bir fark olabilir bana göre her iki durumdada bu Filizin suçudur.Ayrıca senaristler zavallı Ömeri yeteri kadar hastanelik yaptılar bence Ömer için bu kadarı yeterli

kursuni19
26-04-07, 19:13

Su yorumundan cikardigim sonuc su, Filizi kurtarmakla Yilmaz suclu duruma düsüyor. Yani Yilmaz vurulursa, bunun tek suclusu Yilmazdir, cünkü Filizi kurtarmasini ondan hic kimse istemedi, bir sevdigini kurtarmak ve kollamak cok büyük bir suctur cünkü.

denmavi
26-04-07, 19:13

Benim anlatmak istediklerimi özetlemişsin. Sonuna kadar katılıyorum. Ömer vuruldu diye Filiz'i daha çok suçlayabiliriz ama Yılmaz vuruldu diye sadece Filiz'e yüklenmek doğru değil. Ama senaristlerimiz artık Ömer'in vurulma kredisini tükettiğini varsayarak biraz da Yılmaz'ın vurulması gerektiğini söylemek istiyorlar.Maksat Filiz'i daha da suçlayabilmek. Zaten demiştik bu senaristlerimiz Filiz'den nefret ediyor diye. O dizimizin üvey kızı oldu artık.

Sevgili kurşuni, sadece Yılmaz suçlu demiyoruz ama Yılmaz da suçlu diyoruz. Bunu kabullenmek zor geliyor sanırım bazı arkadaşlara. Hatasız kul olmaz. Hatalarıyla seviyoruz Yılmaz'ı da Filiz'î de :good:

Buket_TY
26-04-07, 19:14
71.bolum resimleri gordunuzmu??? Galiba iki bulusma olucak cunku Filizin giydikleri degisik, ama Yilmazin aynisi!!! BIrsey anlamadim gitti...
Ikiside Mujgan hanimin kapisinin onunde.

Bence yilmaz agir yaralanicak ve koma'ya felan girecek... sonra Filiz ona anlaticak:img-wink:

delfin23
26-04-07, 19:21
71.bolum resimleri gordunuzmu??? Galiba iki bulusma olucak cunku Filizin giydikleri degisik, ama Yilmazin aynisi!!! BIrsey anlamadim gitti...
Ikiside Mujgan hanimin kapisinin onunde.

Bence yilmaz agir yaralanicak ve koma'ya felan girecek... sonra Filiz ona anlaticak:img-wink:

Bu saaten sonra anlatsa ne olucak iş işten geçtikten sonra zaten Filiz hanımın gerçekleri hala anlatmaya niyeti yok Matrakanın verdigi tiyolara göre Yılmaz bebegi başkasından ögrenecek.Umarım ögrendikten sonra Filize tavır alır zira Filiz bunu çoktan haketti

Buket_TY
26-04-07, 19:25
Bu saaten sonra anlatsa ne olucak iş işten geçtikten sonra zaten Filiz hanımın gerçekleri hala anlatmaya niyeti yok Matrakanın verdigi tiyolara göre Yılmaz bebegi başkasından ögrenecek.Umarım ögrendikten sonra Filize tavır alır zira Filiz bunu çoktan haketti

Bence FIliz tavir alsin Yilmaz surunsun:img-hyste Ben bir Filizci olarak boyle olmasini istiyorum...
Sevgili Matraka baskasindan ogrenicek desmise Aslidir bence. Cunku cok sasiracaksiniz dedi bize:img-wink:

bego87
26-04-07, 19:33
Su yorumundan cikardigim sonuc su, Filizi kurtarmakla Yilmaz suclu duruma düsüyor. Yani Yilmaz vurulursa, bunun tek suclusu Yilmazdir, cünkü Filizi kurtarmasini ondan hic kimse istemedi, bir sevdigini kurtarmak ve kollamak cok büyük bir suctur cünkü.

hayır asla insanın sevdiği insanı kurtarması ve kollaması suç değildir anlatmak istediğim kesinlikle bu diil .burda benım demek istediğim yılmazın vurulması durumunda filize bütün suçun atılmasının yanlış olduğu.Çünkü Filiz ondan istemedi onu gelip kurtarmasını muhtemelen filiz orda yılmazı gördüğünde hem şok olucak hem sevinicek ama burdaki asıl önemli olan onu oraya filiz çağırmadı.Yılmaz sevdiği insanı kurtarmak için gidiyo ki bence de gitmeli ve gittiği içinde asla yılmaz şuçlu dill Çünkü insan sevdiğini korur kollar .Ben filizin tamamen şuçlu olduğunu kabul etmiyorum çünkü yılmazın orda olucagından filizn haberi bile yoktur.Ama eğer filiz ve yılmaz birlikte olsaydı ve o zaman cemden intikam almaya çalışıp yılmaz vurulsaydı o zaman filiz tamamiyle suçlu olurdu.durumlar farklı..Şimdi bütün suç filize yüklenmemeli ki zaten bu olaydan sonra filiz yeteri kadar kendi suçlu hissedecektir..

forever_bim
26-04-07, 19:37
Filiz'e o kadar yüklenilmesini anlamsız karşılarım. Bir kere Yılmaz'ın