Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 18
Sayfalar :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
tolga sen aslıya güzelmi diyosun :img-hyste :img-hyste şimdi katılcam he valla aslıya güzel diyorsanı hele hele gelinliğnii beyeniyorsanız sölencek söz kalmıyo .zevkler ayrıdır ama göz var nizam var be.bizmi kıskandık valla ben aslının kıskanılcak biri olduğunu değilde acıncak bir durumda olduğunu düşünyorum:img-hyste :happy0064
Bana göre Aslı çok hoş bir bayan hem güzel hem zeki renkler ve zevkler tartışılmaz.Ayrıca Gelinlikte çok yakışmış Aslıya
tolgahuzur1
18-04-07, 14:00
bir de daha bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar hafta önce "yılmaz gebersin,sürünsün,filizime bulaşmasın,bebek-filiz yeter, 3.şansı (?) verme ikide kal..."vb...gibi atasözleri kıvamında tepkiler veren ve sözler söyleyen filizcileri sahneye davet ediyorum.aslı gelinliği giyince niye feveran ettiklerini açıklamaları için.:img-yes: biz filiz katil diyince yılmaza hiç affetme dedik mi? :)
ne oldu ki düşüncelerinize şimdi aslıyı değil de filizi beğendirmeye çalışıyorsunuz? :img-hyste kim kararsız biz mi filizciler mi?:img-cool2
yaa abi sen nerelerdesin yahu burada tek başıma mücadele veriyorum..:)valla doğru söze ne denir ki.. :good:
Valla Aslının gelinliği sizlere yada bizlere beğendirme çabası yok. Onun için sadece yılmaz beğense yeter..
Ferman Aslı gelinliği giyene kadarmış herşey.. Nasıl da unutluyor o sözler.. :)
Yeşimcan kız sen beğenmiyorsun diye solaryuma ma gircek.. Dikkat edersen o kızın daha büyük sorunları var.. Onun esmerleşmekten daha çok büyük dertleri var. Tümör gibi evlilik hazırlıkları.. Ten rengini sırf sen beğenmiyorsun diye değiştiremez.
Ayrıca soloryuma girerse bu beyninde tümürü etkiler.. Böyle önemli hastalıklarda genelde böyle ağır bir makinaya girmesi risk taşır.
Neslihan17
18-04-07, 14:01
ne yalan söyleyeyim gelinlik güzel de içindeki güzel değil. o tarz gelinlikler biraz daha uzun boylu bayanlarda daha güzel duruyor. yılmazın ilk sezonda bi sözü vardır "giydiklerin senin güzelliğini kapatmamalı" diye. aslı zaten çok güzel bi bayan değil bir de kendini aşan bi gelinlik giymiş iyice sönük kalmış.
aslının ölmesini ben de istemem sonuçta kötü niyetli bir insan değil. ama biraz fazla vurdumduymaz. yani filiz ve yılmaz o kadar bakışıyor ama bu kız o bakışların anlamını anlamıyor. en çok da buna sinir oluyorum. yoksa aslının kötü bi karakter olduğunu görmedim. yani en azından bu kısmı önemli. ama söylemeden geçemicem geçen bölüm aslı sahnelerinde tv ye yastıklar fırlattım. eğer bu bölüm nispet yaparsa filize karşı ki yapıcakmış gibi görünüyor o zaman bazı arkadaşların aslı için söylediklerine ben de destek vericem.
destina304
18-04-07, 14:02
Bana göre Aslı çok hoş bir bayan hem güzel hem zeki renkler ve zevkler tartışılmaz.Ayrıca Gelinlikte çok yakışmış Aslıya
:img-hyste :img-hyste kardeşim sen beyenebilirsin beyenmeye devam et.yani hiç anlamıyorum onu savunmak adına aslıyıda güzel yaptınız ya offum offf:img-hyste aman güzelse alsın yılmaz çeyizine kaldırsın filizle evlenince kullanır:img-hyste :img-hyste
Arkadaşlar sizde amma taktınız Aslıya ya yani bukadar da üstüne gitmeyin hem Aslı da güzel kız ve gelinlikte bence yakışmış ama sonu kötü bitecek gibi bakalım neler olacak göreceğiz
Ama aslının karşısında filizi gördüğünde hala gülüyor gibi geldi eğer öyleyse çok ayıp etmiş olur
Ben o sahnede bir birleştirme gördüm.
Aslı etraftakilere göstercem diye gülüyordur.. Sevinçlidir. Filiz birden gelince yüzü düşer kesin. Yoksa Aslı böyle bir kız değil. Aslı filizi görünce tam kafasına idrak edince o manzara suratı muhakkak düşecektir.
bir de daha bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar hafta önce "yılmaz gebersin,sürünsün,filizime bulaşmasın,bebek-filiz yeter, 3.şansı (?) verme ikide kal..."vb...gibi atasözleri kıvamında tepkiler veren ve sözler söyleyen filizcileri sahneye davet ediyorum.aslı gelinliği giyince niye feveran ettiklerini açıklamaları için.:img-yes: biz filiz katil diyince yılmaza hiç affetme dedik mi? :)
ne oldu ki düşüncelerinize şimdi aslıyı değil de filizi beğendirmeye çalışıyorsunuz? :img-hyste kim kararsız biz mi filizciler mi?:img-cool2
bana yazdın sanırım :) cevap vereyim ...yılmaz gebersin demedim dememde..ama sürünmesini çok istiyorum o ayrı konu :img-hyste
Aslı güzel kız ben giydiklerini falan beğeniyorum ama gelinliği beğenmedim filiz zaten ortada beğendirmek gibi bir derdimizde yok beğenen beğenmiş zaten :img-hyste
Ben kararımı söyleyim :) yılmazla filiz olsun çok acı çektiler mutlu olmalarını çok istiyorum,ama yılmaza acayip kızıyorum filizden af dilemedende dönmesini istemiyorum filize kendisini affetirmeli ...
Artık şuna da karar verdim yılmazcılarda kararlılar :) istedikleri yılmazın mutlu olması aslıyla olmuş,filizle olmuş,ayşeyle fatmayla farketmiyor :img-hyste aynı şekilde bizimde tercihimiz bol olsaydı keşke :icon_sorr
haklısın mualla isteiği üzerine yılışıklı ve yalakalık yapıp evet giyeyim annecim demiş olabilir.nede olsa kız aferim budalası :img-hyste :img-hyste 80li yıllara dünüş olabilir ama yakışma durumuda modadan çok daha önce gelir
Aslı hiç bir zaman yalaka ve yılışık bir insan olmadı.Tabi size göre kibarlıgın alçakgönülülügün adı yalakalık ilginç bir durum
Dikkat edersen.. Bu son senelerde geçmişe doğru dönüş var.. O zamanın moda ayakkabıları yada giyimleri.. yani 80 dönüş çoktan beri var.
Ayrıca ne biliyoruz Mualla sultanın gelinliği yada onun onayıyla seçilmiş beğenilmiş bir gelinlik. Aslı Mualla hanımı kırmamak adına da giymiş olabilir.. Yada kaynanam beğenmiş bende beğendim o zaman diyebilir.
bende biliyorumm ozamanin bazi kiyafetlerinin moda oldugunu hatta cokta güzelller kendim bile giyiyorumm ama allah askina bi bakarmisinn yaaa kizinn giyimindeee bi güzellik olup olmadiginaa yanii nerden buluyosaa onlarii modadan uzaktan yakindan alakisi yokk tamam modayi takip etmek sart deyill bazenn oluyokii moda olan seylerr hosumuza gitmiyo tmm ama güzel giyin illam modayii takip etmek sart deyill benim annemde modayi takip etmiyo ama cokk güzel giyiniyoo bu zevk meselesiii......aslidada zevk olmayincaa böylee seyler ortaya cikiyoo...yada zevkii oo bilemiyorumm ama ben beyenmiyorumm bu benim görüsümm benim gibi düsünmediginizide biliyorumm..
september_06
18-04-07, 14:05
Fragman istiyoruuuuum. Şu gariban arkadaşınıza gönderseniz nolur sanki dimi:icon_whis
tolgahuzur1
18-04-07, 14:06
:img-hyste :img-hyste kardeşim sen beyenebilirsin beyenmeye devam et.yani hiç anlamıyorum onu savunmak adına aslıyıda güzel yaptınız ya offum offf:img-hyste aman güzelse alsın yılmaz çeyizine kaldırsın filizle evlenince kullanır:img-hyste
puhahaaa:img-hyste sabahtan beri güldüğün en güzel yorumdu... yaa unuttun heralde aslı ile yılmaz evleniyor yani filizin çeyizlik olması lazım..:img-hyste aslından filizinde elinden hiç bir iş gelmez ama olsun belki lazım olur bebek felan olunca altını değiştirir..:img-hyste gerçi yürüyen felaket etrafa dikkat ederse iyi olur ..:) yoksa aslının elinden kimse alamaz onu..:img-hyste
Ben bu durumda bir şey söylemek istiyorum. Demek ki fermanında dediği gibi Yılmaz'a kesinlikle karşı çıkanlar, Filiz ve bebek çifti kuranlar hala FİLİZ-YILMAZ beraberliğini istiyorlar... Ki baksana ona kimseyi yakıştıramıyorlar...
Aslı'ya neden gelinlik yakışmasın ki ... Her genç kıza nasıl yakışıyorsa ona da yakışır.... Ayrıca beyaz tenli olmak suç mu? Onlar gelinlik giyemez mi? Bana göre de beyaz tenli bayanlar esmerlerden daha hoş. Bende beyaz tenliyim. Beyaz tenlilerin yoksa siyah gelinlik giymeleri gerekte haberimiz mi yok???
destina304
18-04-07, 14:08
Aslı hiç bir zaman yalaka ve yılışık bir insan olmadı.Tabi size göre kibarlıgın alçakgönülülügün adı yalakalık ilginç bir durum
valla hiçte öle değil.ama artık aslı ne yaparsa yapsın kaynanası mualla olcak kadın onun hastalığını öğrendikten sonra bakalım aslıya bölemi yakşacaktır?hiç sanmıyorum.aslı şimdi yeni gelin olacağı için(bence olmayacak) tabi kaynanasının dedikelrini yapar bu durum bana herşeyden önce yalakalık kavramını getirir aferim budalası
yakupoglu61
18-04-07, 14:08
siz kesin Aslıyı kıskanıyorsunuz; aslıyı eleştiren hiç güzel kız değil diyen BİR ALLAH'ın Yılmazcı kulu yok... hep filizciler...
bn aslıyı sevmiyorum ama çok kötü kız falan demiyorum; yılmazla yan yana yürürken çocuk gibi kalıyormuş sizin kimi kastettiğinizi burdan anlıyoruz biz...!
Ben bu durumda bir şey söylemek istiyorum. Demek ki fermanında dediği gibi Yılmaz'a kesinlikle karşı çıkanlar, Filiz ve bebek çifti kuranlar hala FİLİZ-YILMAZ beraberliğini istiyorlar... Ki baksana ona kimseyi yakıştıramıyorlar...
Aslı'ya neden gelinlik yakışmasın ki ... Her genç kıza nasıl yakışıyorsa ona da yakışır.... Ayrıca beyaz tenli olmak suç mu? Onlar gelinlik giyemez mi? Bana göre de beyaz tenli bayanlar esmerlerden daha hoş. Bende beyaz tenliyim. Beyaz tenlilerin yoksa siyah gelinlik giymeleri gerekte haberimiz mi yok???
Filizcilerin ne demek istedigini bende anlamış degilim.Kızda hiç bir kusur bulamadılar şimdide kızın tenine kafayı taktılar.Bakalım daha Aslının nerelerine kafalarını takacaklar
arkadaslarr tamam asliyaa gelinlik cok yakismiss cok güzell kizz yilmaz da alsin tepe tepe kulansin bisey demedikkk..... zevkler ve renkler tartisilmazz benim begendigimi baskasi beyenmezz onun beyendiginide ben beyenmem....
ayricaaa ben herzaman FILIZ&YILMAZ beraberliginden yanayimm ama yilmaz nasil filizee cektirdiysee filizi afetmediysee ayni seyin filizinde yapmasini istiyorumm..halada ilk etaptaa yilmazz filizden özür falan dilerse yumusamasini istemiyorumm bi kac bölüm afetmesinn yilmazin cabasini askini görelim istiyorumm....
zatennn cumle alemde biliyo sonunda filiz yilmazin evleniceklerinii.....
destina304
18-04-07, 14:10
puhahaaa:img-hyste sabahtan beri güldüğün en güzel yorumdu... yaa unuttun heralde aslı ile yılmaz evleniyor yani filizin çeyizlik olması lazım..:img-hyste aslından filizinde elinden hiç bir iş gelmez ama olsun belki lazım olur bebek felan olunca altını değiştirir..:img-hyste gerçi yürüyen felaket etrafa dikkat ederse iyi olur ..:) yoksa aslının elinden kimse alamaz onu..:img-hyste
görüşcez tolga görüşcez bakalım son gülen çok ii gücel siz şimdi gülüyosunuz ben kahkaha atcam.bence asla ve asla yılmaz evlenemicek aslıyla onu düşündüğüm için aslıyı çeyiz yapcak ifadesini kullandım.evet ben şuan yılmaza kızgın olsamda aslıyı ona yakıştıramıyorum.çünki yakışmıyorlar
destina304
18-04-07, 14:12
siz kesin Aslıyı kıskanıyorsunuz; aslıyı eleştiren hiç güzel kız değil diyen BİR ALLAH'ın Yılmazcı kulu yok... hep filizciler...
bn aslıyı sevmiyorum ama çok kötü kız falan demiyorum; yılmazla yan yana yürürken çocuk gibi kalıyormuş sizin kimi kastettiğinizi burdan anlıyoruz biz...!
ahh yılmazcılar ahhhh sizi nden bu kadar ilgilendiriyor aslı.siz yılmazsan çok aslıcı olup çıkıvermişsiniz.valla yılmaz sizin kadar sevmiyor bu aslıyı:img-hyste :img-hyste ne kızmış bee hepinizi nikah günü görcem ben o zaman kim kimi kıskanıyor görüşcezzzz:img-hyste
bence bu beyaz tenli olayını yanlış anladınız..Aslı normalden çok daha beyaz görünmüş onu yazmışlar.Hani insanlar bazen kireç gibi bembeyaz olur ya onu demek istemişlerdi..Bende resimlerde bembeyaz gördüm ve bunu filizi görmesine bağladım :) yani beyaz tenli beyaz gelinlik giymesin...teni beyaz yılmazla evlenmesin diyen yok :)
tolgahuzur1
18-04-07, 14:13
arkadaslarr tamam asliyaa gelinlik cok yakismiss cok güzell kizz yilmaz da alsin tepe tepe kulansin bisey demedikkk..... zevkler ve renkler tartisilmazz benim begendigimi baskasi beyenmezz onun beyendiginide ben beyenmem....
zatenn cumle alemde biliyo sonunda filiz yilmazin evleniceklerinii.....
PUHAHAAA ne oldu pesmi ettin sevgili yesimcan..:img-hyste yaa şaka bir yanada yiğidi öldür hakkını yeme demişler..:) şimdi yılmazdaşlar kızacak ama gelinlik filize ayrı bi yakışırdı canım..:good: yani onun karizması aslıda dahil hiç bir bayanda yok (dizi için dedim) ama aslıda kötü olmamış yani gayette güzel bir kız..
ayricaaa ben herzaman FILIZ&YILMAZ beraberliginden yanayimm ama yilmaz nasil filizee cektirdiysee filizi afetmediysee ayni seyin filizinde yapmasini istiyorumm..halada ilk etaptaa yilmazz filizden özür falan dilerse yumusamasini istemiyorumm bi kac bölüm afetmesinn yilmazin cabasini askini görelim istiyorumm....
zatennn cumle alemde biliyo sonunda filiz yilmazin evleniceklerinii.....
Tabiki dizinin sonunda Filiz ve Yılmaz birlikte olcak. Ama o zaman kadar Yılmaz Aslının tabi Filiz hanımın kıskançlıktan çatlıycagı sahneleri izlemek güzel olucak
bana yazdın sanırım :) cevap vereyim ...yılmaz gebersin demedim dememde..ama sürünmesini çok istiyorum o ayrı konu :img-hyste
Aslı güzel kız ben giydiklerini falan beğeniyorum ama gelinliği beğenmedim filiz zaten ortada beğendirmek gibi bir derdimizde yok beğenen beğenmiş zaten :img-hyste
Ben kararımı söyleyim :) yılmazla filiz olsun çok acı çektiler mutlu olmalarını çok istiyorum,ama yılmaza acayip kızıyorum filizden af dilemedende dönmesini istemiyorum filize kendisini affetirmeli ...
Artık şuna da karar verdim yılmazcılarda kararlılar :) istedikleri yılmazın mutlu olması aslıyla olmuş,filizle olmuş,ayşeyle fatmayla farketmiyor :img-hyste aynı şekilde bizimde tercihimiz bol olsaydı keşke :icon_sorr
sadece sana değil bunları söyleyen ve savunan her kimse ise onlara yazdım. :) herkes payına düşeni alsın işte :) sen sürünme lafını almışsın ona cevap yazmışsın. yılmaz zaten üzgün merak etme çocuk benden mi diye sormak yerine süperman gibi röntgen ışınlarını kullanıp filizin karnındaki bıyıklı çocuğu göremediği için.:) şaka bir yana af dileyecektir zaten bu konuda mutabıkız.artı olarak biz yılmazcılar (ya da kendi adıma konuşayım bağlamayayım kimseyi) hep filiz-yılmazı savunduk.tek şartımız filizin yanlış taraflarını düzeltmesiydi ve halen de öyle. bu şekliyle istemiyoruz filizi.:img-cool2 ve eğer aslının varlığı filiz için bir törpü olacaksa hatalı taraflarını düzeltmek için sonuna kadar da destekliyoruz aslıyı :)
arkadaşlar
aslı çirkin bir kız değil ve gelinlik her bayana çok yakışan ender bir kıyafet bu yüzden bence çok da fazla abartmayalım beğenen beğensin beğenmeyende beğenmesin kimse herkesşe aynı fikri savuncak değil, aslı güzel kız ama bu role bu diziye uymayan bir karakter ben de tad almıyorum hiçbir sahnesinden hem gelinliğin tümünü görmüş değilim ama
yine de bir genç kızın hayalleri ile alay etmek hiç hoş değil yapmayın aslı kızında gelinlik hayalleri kurduğunu unutmayın ha belki bahtına müstakbel kayınvalidesininkini giymek düşmüştür o da onun şansı müstakbel annesini üzmek istemediği için giyinir yoksa inanın gelinliğini en güzelinden seçmek isterdi sonuçta bilmiyoruz muallanınmı, müjgan mı dikiyor değil mi
gelinliğin ten rengiyle alakası yok aslı kıza fondöten sürdünüz mü renk alır yüzü bunu mu dert ettiniz yani, bırakalım artık bu konuyu derim ben nasılsa hayal olarak yaşayacak birakalım yaşasın...
destina304
18-04-07, 14:16
Tabiki dizinin sonunda Filiz ve Yılmaz birlikte olcak. Ama o zaman kadar Yılmaz Aslının tabi Filiz hanımın kıskançlıktan çatlıycagı sahneleri izlemek güzel olucak
kalbimiz birmiş bende aynısını dicektim.tabiki yılmazda cemle filizi görünce çatlayacktır.süper olak bu bölüm süperrrrrrrrrrrr.valla heycanla bkliyorum daha yılmaz nişna faland uymadan evlencekleri haberini duyunca cem ve fiizin hemen başlamış derinden etkilenmeye vah vah:img-hyste :img-hyste
yaa asliyii neden kiskanalim kii??? yilmazlan evleniyo diyemi kiskanalim yok daha neler:img-hyste yilmaz alsin aaslisini mümkünsee gitsin uzaklara yada gazi.m. oturtsun eve kendiside isine gidip gelsinn sora cocuklari olsun mutlu mutlu yasasinlarr bisey demedikkki..:)
fragmandanda gördügümüzz gibi yilmaz hala filizin pesindee bi türlü unutamiyorr..
bi arkadass sey demistii filiz yilmazi istemiyomuss afetmicekmis gibi laflarr peki yilmaza ne demelii yilmaz deyilmiydii filizee hic yanilmadimm dogruymuss seni tanimamisim o cocuk bizim cocugumuz olamaz gibi laflar sayann pekii öyle düsünüyosaa neden hala filizi unutamiyoo?? neden hala onun icin endiseleniyoo...
yanii al birini vur ötekinii ikiside ayni birbirlerini seviyolarr okadar agir laflar ediyolarkii ama birbirlerinden vazgecemiyolarr lütfenn ikisini göz önünde bulunduralimm tek birini deyilll!!
sadece sana değil bunları söyleyen ve savunan her kimse ise onlara yazdım. :) herkes payına düşeni alsın işte :) sen sürünme lafını almışsın ona cevap yazmışsın. yılmaz zaten üzgün merak etme çocuk benden mi diye sormak yerine süperman gibi röntgen ışınlarını kullanıp filizin karnındaki bıyıklı çocuğu göremediği için.:) şaka bir yana af dileyecektir zaten bu konuda mutabıkız.artı olarak biz yılmazcılar (ya da kendi adıma konuşayım bağlamayayım kimseyi) hep filiz-yılmazı savunduk.tek şartımız filizin yanlış taraflarını düzeltmesiydi ve halen de öyle. bu şekliyle istemiyoruz filizi.:img-cool2
aynı şekilde ben filizci olarak :) tek başıma bu yılmazı bu şekilde istemiyorum..Üzülsün artık şuan üzülüyor ama tesellisi var yanında o yüzden bence yeteri kadar üzüldüğünü düşünemiyorum..Filizinse üzüldüğünü çok güzel görüyorum çünkü onu avutacak biri yok...Yılmaz gerçekleri öğrendiğindeki halini görmek istiyorum artık ..
ayrıca ben aslının ölmesini hiç istemiyorum...bu olaylarda aslı yılmaz ilişkisinde suçlu bence aslı değil yılmaz...Aslının duygusuzluğuna şaşırıyorum şurada şunu hissettim dese o zaman o sorunda kalkar aradan :img-hyste
Neslihan17
18-04-07, 14:18
ewet kıskanıyoruz neden saklayalım ki bunu. ama neden kıskandığımız ortada. yılmazla aslı yakışmıyorlar. diziyi hiç izlemeyen biri, gelip bana bunlar da mı kardeş diye sorabiliyorsa demekki ortada bi yakışmamazlık durumu var. bunu kabul etmek zor olsa gerek!..
Yılmaz Aslı ile mutluluklar diyen arkadaşlar ne olduda çark etti.. Neden Aslının gelinliğine taktı. Kız beyaz diye siyah gelinlik mi giyincek. Ayrıca Aslı size kendini beğendirme çabası da yok .
Esmer yada Beyaz farketmez. İnsan olsun yeter ki.. Sizin için uymuyor diye ten rengi bronzlaşcakmı.. Kızın ten rengine de taktınız ya helal olsun..
Zenci olsaydı herhalde bu seferde ona takardınız.. Takacak birşey kalmadı beyazlığına taktınız.
Sevgili destina ve yeşimcan zevk meselesi kişiden kişiye değişir. Herkesin zevki kendine beğenmiyorsanız da normaldir. Ama bu her mesajınız da tekrarlamanız lüzumsuz.. Siz beğenirisiniz onlar beğenmez yada tam tersi..
Yılmaz dünya güzeli ile evlense ona bile kusur bulurudunuz siz.
Geçen sene ablam evlendi.Beğendiği sevdiği gelinlik modelini diktirdi.Düğün günü geldi çattı.Kuaförde hazırlanıyoruz.Gelinliği üzerine giydi, saçlar makyaj yapıldı.Bana hala bir tuhaf geldi.Ama duvak takıldığında işin rengi değişti.Gelinlik bir bütün olarak tamamlandığında göze daha bir başka gözükür.Şu an için Aslı'nında aynı durumda olduğunu düşünüyorum.
valla hiçte öle değil.ama artık aslı ne yaparsa yapsın kaynanası mualla olcak kadın onun hastalığını öğrendikten sonra bakalım aslıya bölemi yakşacaktır?hiç sanmıyorum.aslı şimdi yeni gelin olacağı için(bence olmayacak) tabi kaynanasının dedikelrini yapar bu durum bana herşeyden önce yalakalık kavramını getirir aferim budalası
Mualla hanımın Aslının hastalıgını ögrendikten sonra nasıl davranacagını zannediyorsun kötümü davranacak sen Mualla hanımı yanlış tanımışsın Aslının hastalıgını ögrendikten sonra tavrının degişecegini hiç zannetmiyorum tam tersi destegi daha çok artacak Aslıya bence
destina304
18-04-07, 14:21
Yılmaz Aslı ile mutluluklar diyen arkadaşlar ne olduda çark etti.. Neden Aslının gelinliğine taktı. Kız beyaz diye siyah gelinlik mi giyincek. Ayrıca Aslı size kendini beğendirme çabası da yok .
Esmer yada Beyaz farketmez. İnsan olsun yeter ki.. Sizin için uymuyor diye ten rengi bronzlaşcakmı.. Kızın ten rengine de taktınız ya helal olsun..
Zenci olsaydı herhalde bu seferde ona takardınız.. Takacak birşey kalmadı beyazlığına taktınız.
Sevgili destina ve yeşimcan zevk meselesi kişiden kişiye değişir. Herkesin zevki kendine beğenmiyorsanız da normaldir. Ama bu her mesajınız da tekrarlamanız lüzumsuz.. Siz beğenirisiniz onlar beğenmez yada tam tersi..
evet bencede zevk meselesi aslında bu gelinklik ve aslı muhbaetteinden sıkıldık ama aralardan yılmazcılar çıkıp ta süper olmuş güzel olmuş nede güzel kız diyip çekilmeleri bize cevap hakkı doğruyor.kendilerince nispet yapıyorlar.nede nispet yapılcak şey ya yılmaz acıdpı için bir kızla evlenmek istiyor tabi bu ilk başlarda farklı amaçlıydı bir anlık kızgınlık yılmazın baışna fena çorap ördü.örmeyede devam ediyor.yılmaz dünya güzeliyle istesede şuanda evlenemez çünki dünya güzeli filiz onu bu şartlarda asla istemez
allahim yaa bisey söyledimm kabahat olduu neysee!!! isteyen istedigi gibi düsünsünn..
ben asliyi beyenmiyorum beyenmek zorundada deyilimm...
size iyi yorumlarrr:sad53:
destina304
18-04-07, 14:22
Mualla hanımın Aslının hastalıgını ögrendikten sonra nasıl davranacagını zannediyorsun kötümü davranacak sen Mualla hanımı yanlış tanımışsın Aslının hastalıgını ögrendikten sonra tavrının degişecegini hiç zannetmiyorum tam tersi destegi daha çok artacak Aslıya bence
muallanın aslının sağlığından çok yılmazın mutluluğunu düşünceği kanısındayım.onun için ne olursa olsun oğlu mutlu olsun bilmiyor yılmazın aslıyla neden evlenmek istediğini filizin hamile olduğunu bakalım mualla öğrensin bunları yine bu konuyu tartışırız
Valla arkadaşlar bu gelinlik konusu yada beyazlık konusu kapansın.. Forumu germekten başka işe yaramıyor.
Kimine göre iyi olmuştur kime ne göre kötü.. Kimse bir genç kızın gelinlik hayalleri ile dalga geçemez. Bu çok hassas bir konu.. Bundan sonraki bütün alaycı ve ten rengi ile mesajları sileceğim dikkatinize..
Konu kalmadı sanki..
aynı şekilde ben filizci olarak :) tek başıma bu yılmazı bu şekilde istemiyorum..Üzülsün artık şuan üzülüyor ama tesellisi var yanında o yüzden bence yeteri kadar üzüldüğünü düşünemiyorum..Filizinse üzüldüğünü çok güzel görüyorum çünkü onu avutacak biri yok...Yılmaz gerçekleri öğrendiğindeki halini görmek istiyorum artık ..
ayrıca ben aslının ölmesini hiç istemiyorum...bu olaylarda aslı yılmaz ilişkisinde suçlu bence aslı değil yılmaz...Aslının duygusuzluğuna şaşırıyorum şurada şunu hissettim dese o zaman o sorunda kalkar aradan :img-hyste
walla ben senin aksine filiz çocuk senden değil dediği andan itibaren yıkılmış,göçmüş ve bir hayalet gibi dolaşan yılmazı izliyorum.aslı görünüşte tesellisi gibi gözüküyor ama sende biliyorsun bunun böyle olmadığını.:)yılmazın sorunu üzüntüsünü dışarı çok fazla yansıtamaması.bizi de kandıran bu işte.filiz çok güzel ağlıyor diye ona acıyoruz hep kızcağız amma acı çekiyor diye.yılmazın iç dünyasına baksana bir de.hep söylerim yılmazın tek sorunu filiz gibi ağlayamaması. aslı ölmesin kampanyasına ben de katılıyorum. mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır acılar paylaşılınca azalır diye bir laf vardır ama her durum için geçerli değildir.yılmazın ki de bu durumdan.:)
oyoyy:(ben bu sahneyi unutmusum nasil gecerim ben bu sahneyi:
yaa filizim nasil aglio yole yatakta yazik yahh vala kiz cagiz hamilehamile girdigi strese:(Kesin gelinligi gordukten snra ve yilmazin evlenecegini duyduktan snranin aksamidir filizin yatakta agaldigi sahne...yaa bide dikkat edemedim filiz hangi yatakta agliodu:)mujganlarin evindemi yoksa...:)vala kotu motu diyoruz ama yine handan teseli etcek kizini....
yaa filiz insalah filiz yilmaza agir birsey derde icim rahatlar...yoksa tvnin basinda deli oluyorum:)
muallanın aslının sağlığından çok yılmazın mutluluğunu düşünceği kanısındayım.onun için ne olursa olsun oğlu mutlu olsun bilmiyor yılmazın aslıyla neden evlenmek istediğini filizin hamile olduğunu bakalım mualla öğrensin bunları yine bu konuyu tartışırız
Bence sen hayal görüyorsun Mualla hanım hiçbir şekilde Aslıyı yüzüstü bırakmaz.Zaten dedigin gibi bir şey olursa Mualla hanım beni hayal kırıklıgına ugratır.
destina304
18-04-07, 14:31
oyoyy:(ben bu sahneyi unutmusum nasil gecerim ben bu sahneyi:
yaa filizim nasil aglio yole yatakta yazik yahh vala kiz cagiz hamilehamile girdigi strese:(Kesin gelinligi gordukten snra ve yilmazin evlenecegini duyduktan snranin aksamidir filizin yatakta agaldigi sahne...yaa bide dikkat edemedim filiz hangi yatakta agliodu:)mujganlarin evindemi yoksa...:)vala kotu motu diyoruz ama yine handan teseli etcek kizini....
yaa filiz insalah filiz yilmaza agir birsey derde icim rahatlar...yoksa tvnin basinda deli oluyorum:)
bende filizden orda fırtına gibi bir replik bekliyorum açıkcası yoksa içim rahat etmicek:D bütün gece yirim bitiririm kendimii.zaten her cuma saat 10da bir sakinleştirici ilaç içiyorum yoksa tv falan kalmaz:img-hyste :img-hyste o aslıyı gördükçe saçlarım elektriğe kaptırmış gibi oluyo:img-hyste :img-hyste
walla ben senin aksine filiz çocuk senden değil dediği andan itibaren yıkılmış,göçmüş ve bir hayalet gibi dolaşan yılmazı izliyorum.aslı görünüşte tesellisi gibi gözüküyor ama sende biliyorsun bunun böyle olmadığını.:)yılmazın sorunu üzüntüsünü dışarı çok fazla yansıtamaması.bizi de kandıran bu işte.filiz çok güzel ağlıyor diye ona acıyoruz hep kızcağız amma acı çekiyor diye.yılmazın iç dünyasına baksana bir de.hep söylerim yılmazın tek sorunu filiz gibi ağlayamaması. aslı ölmesin kampanyasına ben de katılıyorum. mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır acılar paylaşılınca azalır diye bir laf vardır ama her durum için geçerli değildir.yılmazın ki de bu durumdan.:)
yılmaz yıkıldı çok üzülüyor bunu kabul ediyorum her cemle filizi gördüğünde daha da üzülecek buna da eminim ama bence bunu aslının arkasına gizliyor.Aslıyla evlenirken ben yılmaza üzülemiyorum yılmazdan asla ağlamasını ya da ne bileyim bağırıp çağırmasını feryat figan olmasını istemiyorum ( yapsa süper olacak ama :) )Yılmazın da çaresizliğini görmek istiyorum ,sadece bu duygularını aslının arkasına gömmesini istemiyorum...Aslında bebek meselesi çözülse benim istediğimde olacaktır yılmaz yanlış yaptığını eskileri hatırlayarak iyice kafasına kazıyacaktır ve filizin peşinden gidecektir.Eski sahnelerden şu yalan söylüyorsun filiz kısmını filizin gidişini sonra leventteki evde konuşmalarını birleştirip filizi nasıl kırdığını anlamasını istiyorum ...Bu kadar :) çok şey istemiyorum ama iki sezon oldu bizim de hakkımız :) ikisini mutlu görmek istiyorum 3. kişilerin artık aradan çıkmasını istiyorum..
arkadaşlar
aslı çirkin bir kız değil ve gelinlik her bayana çok yakışan ender bir kıyafet bu yüzden bence çok da fazla abartmayalım beğenen beğensin beğenmeyende beğenmesin kimse herkesşe aynı fikri savuncak değil, aslı güzel kız ama bu role bu diziye uymayan bir karakter ben de tad almıyorum hiçbir sahnesinden hem gelinliğin tümünü görmüş değilim ama
yine de bir genç kızın hayalleri ile alay etmek hiç hoş değil yapmayın aslı kızında gelinlik hayalleri kurduğunu unutmayın ha belki bahtına müstakbel kayınvalidesininkini giymek düşmüştür o da onun şansı müstakbel annesini üzmek istemediği için giyinir yoksa inanın gelinliğini en güzelinden seçmek isterdi sonuçta bilmiyoruz muallanınmı, müjgan mı dikiyor değil mi
gelinliğin ten rengiyle alakası yok aslı kıza fondöten sürdünüz mü renk alır yüzü bunu mu dert ettiniz yani, bırakalım artık bu konuyu derim ben nasılsa hayal olarak yaşayacak birakalım yaşasın...
Bu yorum bana geldiysen yanlis yorumlarmisin,bende asli cirkin kiz demedim..Gelinlik yakismioda demedim sadece GELINLIGI sevmedim dedim...
tabikide her kizin hayalidir bir gelinlik giymek ben buna birsey demiyorum asliyada kastim yok gelinligi sevmedim diyorum..
destina304
18-04-07, 14:31
Bence sen hayal görüyorsun Mualla hanım hiçbir şekilde Aslıyı yüzüstü bırakmaz.Zaten dedigin gibi bir şey olursa Mualla hanım beni hayal kırıklıgına ugratır.
valla hayal gören biz değil sizsiniz.aman mualla aslıyı sevse ne olur sevmese ne olur ben muallanın torununu öğrendikten sonraki halini merak ediyorum bakalım neler olcak
yılmaz hakkında konuşunca forum mu yıkılıyor :img-hyste bu forumun adını bir ara filize destek forumu haline getirilmesini teklif etmiştim ben. bu forumda yılmaz için neler söylenirken filize maksimum sürünsün denmiştir.yılmaz için söylenenlerin hepsini modlar sil sil bitirememiştir tahminim.:) peki biz niye filize sizin yılmaza ettiğiniz laflar kadar ağır laflar etmedik.? çünkü öyle ya da böyle yengemiz olacak ve halihazırda yeğenimizin annesi. geleceği görmek lazım :img-yes:
destina304
18-04-07, 14:33
aslında diziden aslı cem mualla falan çıkca süper olcak.fazlalıklar gider .bizde rahat rahat sinirsiz mutlu bölümler izleriz ama nerde keşke kemal abiyle canan ve elif çıkağıne bunlar hiç girmeseydi
Valla arkadaşlar bu gelinlik konusu yada beyazlık konusu kapansın.. Forumu germekten başka işe yaramıyor.
Kimine göre iyi olmuştur kime ne göre kötü.. Kimse bir genç kızın gelinlik hayalleri ile dalga geçemez. Bu çok hassas bir konu.. Bundan sonraki bütün alaycı ve ten rengi ile mesajları sileceğim dikkatinize..
Konu kalmadı sanki..
Pinkzone kusura bakma ama sen isine gelenleri birakiyorsun isine gelmeyenleri siliyorsun bu ne yaa bi gelinlik yuzunden gelinligi sevmedim dedim asli hakkiunda birsey demedim.....okadar filzile dalga geciliyor birsey denmiyor asliya birsey denilince ortam geriliyormus...ozaman ben hep susim....
destina304
18-04-07, 14:35
Pinkzone kusura bakma ama sen isine gelenleri birakiyorsun isine gelmeyenleri siliyorsun bu ne yaa bi gelinlik yuzunden gelinligi sevmedim dedim asli hakkiunda birsey demedim.....okadar filzile dalga geciliyor birsey denmiyor asliya birsey denilince ortam geriliyormus...ozaman ben hep susim....
aynısını ben iki sayfa önce yazdım.lütfen adaletli olalım eğer bu gelinlikli yazılar silincekse bundan sonra filiz adına yapılan bütün eleştirilerin silinmesi egrekir.eğer bunu göze alıyorsanız silin.ama böle olmazsa bende bu site sorumlusuan akdar bu durumu bildircem
yılmaz yıkıldı çok üzülüyor bunu kabul ediyorum her cemle filizi gördüğünde daha da üzülecek buna da eminim ama bence bunu aslının arkasına gizliyor.Aslıyla evlenirken ben yılmaza üzülemiyorum yılmazdan asla ağlamasını ya da ne bileyim bağırıp çağırmasını feryat figan olmasını istemiyorum ( yapsa süper olacak ama :) )Yılmazın da çaresizliğini görmek istiyorum ,sadece bu duygularını aslının arkasına gömmesini istemiyorum...Aslında bebek meselesi çözülse benim istediğimde olacaktır yılmaz yanlış yaptığını eskileri hatırlayarak iyice kafasına kazıyacaktır ve filizin peşinden gidecektir.Eski sahnelerden şu yalan söylüyorsun filiz kısmını filizin gidişini sonra leventteki evde konuşmalarını birleştirip filizi nasıl kırdığını anlamasını istiyorum ...Bu kadar :) çok şey istemiyorum ama iki sezon oldu bizim de hakkımız :) ikisini mutlu görmek istiyorum 3. kişilerin artık aradan çıkmasını istiyorum..
bunlar zaten olacak biz de çıkıp yılmaza niye üzülüyorsun be adam demeyeceğiz.aslının arkasına saklayamıyor ki zaten çaresizliğini.filizi her gördüğü yerde çaresizliğini adamın suratında okuyorum ben.:) ben de filizin artık dünya bir yana sen bir yana deyip ilk sezon ettiği "birine sonuna kadar güvenmesini, onu dünyanın merkezi yapmayı öğreneceğim" lafının hayata geçmesini istiyorum.
bir de daha bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar hafta önce "yılmaz gebersin,sürünsün,filizime bulaşmasın,bebek-filiz yeter, 3.şansı (?) verme ikide kal..."vb...gibi atasözleri kıvamında tepkiler veren ve sözler söyleyen filizcileri sahneye davet ediyorum.aslı gelinliği giyince niye feveran ettiklerini açıklamaları için.:img-yes: biz filiz katil diyince yılmaza hiç affetme dedik mi?
ne oldu ki düşüncelerinize şimdi aslıyı değil de filizi beğendirmeye çalışıyorsunuz? .... kim kararsız biz mi filizciler mi?
Biri bana mı seslendi :)
Benim düşüncelerimde degişen birsey yok.. Eger Filiz üzülmeseydi ki bunun olması imkansız Yılmaz kimle evlenirse evlensin umrumda olmaz.. Hatta mutlu son yerine dizinin sonunda Filiz ölse bile olur :img-wink:
:img-hyste :img-hyste kardeşim sen beyenebilirsin beyenmeye devam et.yani hiç anlamıyorum onu savunmak adına aslıyıda güzel yaptınız ya offum offf:img-hyste aman güzelse alsın yılmaz çeyizine kaldırsın filizle evlenince kullanır:img-hyste :img-hyste
Görüdügüm en güzel yorumlardan biriydi.. Demek ceyizine kaldırsın Filiz ile evlenince kullanır :img-hyste Ellerine saglık :img-wink:
Acıkcası Filiz'in öyle oldugunu düşünmekteyim ve kusur bulamıyorum :img-pilot
Kimine göre iyi olmuştur kime ne göre kötü.. Kimse bir genç kızın gelinlik hayalleri ile dalga geçemez. Bu çok hassas bir konu.
Bu forumda öyle seylerle dalga gecildi ki varsın bununla da dalga gecilsin :img-wink:
Farkettigim birsey var ki o da Cem ve Filiz hakkındaki dalgalarda bu kadar özen gösterilmedigi..
Filiz icin neler denmisti asilmisti kesilmisti dalga gecilmisti o yorumlar silinmemisti...yilmaza birsey denilince gucunuze mi gidiyor biz buraya hic yazmayalim herkez kurtulsun BI ASLININ GELINLIGINI sevmedim diye ortam mi geriliyor....Bi tek benim msjlarim siliniyor zaten...
Fragmanı gördüm.
Aslı Filizi farkedince yüzü düşüyor. Burası kesin. Kızın nispet yapar gibi bir hali yok. Gelinliği tabikide tanıdığı terzilerin dikmesini ister. Belkide mahalleli istemiştir dikmeyi.
Bu yorum bana geldiysen yanlis yorumlarmisin,bende asli cirkin kiz demedim..Gelinlik yakismioda demedim sadece GELINLIGI sevmedim dedim...
tabikide her kizin hayalidir bir gelinlik giymek ben buna birsey demiyorum asliyada kastim yok gelinligi sevmedim diyorum..
sevgili mervem sana değildi ki bu yorumum forumda oluşan genel hava içindi kesinlikle yanlış anlama hem yorumumda yanlış anlaşılacak birşey de yoktu sanırım, bende farklı birşey demedim hem gelinliği de görmedim tam olarak asıl sen beni yanlış anladın sanırım, lütfen seni üzmek, kırmak ya da rencide etmek için değildi ki hiç aklıma bile gelmedi çünkü bölümün genel havasından oluşan gelinlik, aslı kız ve ten rengi yüzünden oluşan hava yüzünden yazdım bu yazıyı
:img-hyste :img-hyste sen filizin bu nikaha gitceğinimi düşünüyorsun.belkide müstakbel eşi gibi cemi takar koluna moraran filiz değilde yılmaz olur onları kolkola görünce:img-hyste :img-hyste
Filizin adetidir camlardan insanları izlemek kesin nikaha gider.Kuytu bir köşede nikahı izler yine her zamnki gibi aglar sızlar ben neler yaptım kendi elimle Yılmazımı Aslıya kaptırdım der ama dedigin gibi piskopat bir sevgilisi var bencede Cemin kollarına koşsun onu güzel teselli eder
Fragmanı çok şükür gördüm.Aslı gülüyor ama Filiz'i fark edince yüzünü yere eğiyor gelinliğe bakıyor sanırım.Sağ allta sabah gördüğüm şeyler bu fragmanda yok.Sinemde demişti Feride ağlıyordu bir yerde.Filiz'in kolunu biri tutuyordu.Yılmaz daha hafif dokunuyor.Diğerinde biri çekeliyordu Filiz'i.
destina ne savunması ilşkiyi bitiren yılmazın şüphesi değilmiydi
kapısana kadfar geldi o sevdiğine değil başkalarına inan dı .. hata yılmazda
bence
sevgili mervem sana değildi ki bu yorumum forumda oluşan genel hava içindi kesinlikle yanlış anlama hem yorumumda yanlış anlaşılacak birşey de yoktu sanırım, bende farklı birşey demedim hem gelinliği de görmedim tam olarak asıl sen beni yanlış anladın sanırım, lütfen seni üzmek, kırmak ya da rencide etmek için değildi ki hiç aklıma bile gelmedi çünkü bölümün genel havasından oluşan gelinlik, aslı kız ve ten rengi yüzünden oluşan hava yüzünden yazdım bu yazıyı
yaa aslinin ten renginden bize ne....gunesin altinda durur esmerlesir:)o birsey degil aslinin kendi hakkinda hic bir sey demedim bidaha solim belki snradan forume girenler yanlis anlar simdi...aslinin gelinligini sevmedim dedim....
yoksa ben hayata asli hakkinda gorunusu hakkinda birsey demem cunku bu asli hakkinda degil zeynep beserler hakkinda olur...
ama benim anlayamadigim su filiz-cem tekiner ailesinle cok dalga geciliyor geyik muhabetleri oluyor ama biz
yilmaz-asli hakkinda birsey dedigimiz zaman ortam geriliyormus ozaman biz hic yazmayalimi bu foruma....benim yorumlarim siliniyor cok gicik oluyorum..sonucta herkezin zevki bir degil....haksizlik bu kuralar boyleyse beni de mod yapsinlar yilmazcilarin yorumunu sileyim:)..olur mu boyle birsey..
sağol filizim yılmaz la aslı olmaz neden dersen yılmaz filize asık her nekadar aslılıyla evlenme kararı alsada o bi öfkenin sonucu
tıpkı şimdiki aslıya güvenip filize laf söyleyenler gibi
öfkeyle kalkan zararla oturur
Biri bana mı seslendi :)
Benim düşüncelerimde degişen birsey yok.. Eger Filiz üzülmeseydi ki bunun olması imkansız Yılmaz kimle evlenirse evlensin umrumda olmaz.. Hatta mutlu son yerine dizinin sonunda Filiz ölse bile olur :img-wink:
Farkettigim birsey var ki o da Cem ve Filiz hakkındaki dalgalarda bu kadar özen gösterilmedigi..
secomsum sen de aslının gelinlik giydiğini görünce feveran edenlerdensen seni de sahneye alalım canım eksik kalma :) iki şart koşmuştum yazımda hem yılmaza her birşeyi söyleyenler hem de filiz açısından aslı ve gelinlik olayına yazı yazanlar için. ikisine de uyuyorsan buyur :) yok filiz yengemiz ve yeğenimizin annesidir ölmesini istemiyoruz biz. neyse bir laf vardır "kadınlar zayıf ,anneler güçlüdür" diye. belki doğurunca düzelir bekleyeceğiz artık.:img-yes: son olarak ceme birşey diyemem ama filize söylenenler için özen gösterilmediği doğru.:) çünkü özen gösterilmesi veya silinmesi gerekecek bir şey yazılmadı bu güne kadar:)
Fragmanı çok şükür gördüm.Aslı gülüyor ama Filiz'i fark edince yüzünü yere eğiyor gelinliğe bakıyor sanırım.Sağ allta sabah gördüğüm şeyler bu fragmanda yok.Sinemde demişti Feride ağlıyordu bir yerde.Filiz'in kolunu biri tutuyordu.Yılmaz daha hafif dokunuyor.Diğerinde biri çekeliyordu Filiz'i.
yaa acaba 2. fragman mii var?? eyer birisi cekiyosa bu kesin cemm !!:icon_sorr filizi kaciriyodurr..off yaaa cnmm benim kizin basina neler geliyoo:icon_sorr
modest2000
18-04-07, 14:50
*Fragmanı şimdi izledim.Bölüm güzel olacağa benziyor.Öncelikle çekimlerin,görselliğin daha bir güzel göründüğünü söylemeliyim.Filiz gerçekten harika görünüyor.
*Özellikle Cem'in Filiz'e arkadan elini uzattığı uçurum sahnesi şimdiden bölümün başat sahnesi gibi görünüyor.Sanırım bölüm bu sahneyle kapanacak.
*Filiz,Cem'in babasını öldürdüğünü annesinden öğreniyor gibi.
*Yılmaz,Aslı'yı gelinlikle gören Filiz'in peşinden gidiyor sanırım.Hangi hakla bunu yapıyor o da enteresan.Bu kıza artık ne söyleyebilir ki Yılmaz karakteri,diyebileceği ne var.:icon_whis Bir de yüzüğünü saklıyor beyimiz.
*Filiz elinde anneliğe ilişkin bir kitapla ağlıyor.Ağlama Filiz,kimin için ağlıyorsun ki diyesi geliyor insanın.Ufacık gözyaşına değer mi :img-wink:
*Son olarak Aslı'nın gelinliği oldukça demode geldi bana.Kız yüzüğünü Yılmaz'a geri verirken de, yan cebime koy diyordu.Aslı klasiği bu işte.....Güya istemiyor,sonra zıplayarak kabul ediyor.Aslı-Yılmaz çifti birbirini iyi buldu,yakıştılar:img-wink: :sad53:
olsada bişey farketmez.aman bırak filizm+y biraz eğlensinler böledüşünüp.olmayaak duaya amin diyorlar.boşver öle sansınlar :img-hyste
destinam olmayacak içini ferah tut sen, yılmaz yüreğinde, aklında ve gözlerinin önünde hala filizi bitiremiyorsa ve kalbi de filizinin sevgisiyle mühürlüyse yılmazın dili tutulur lal olur yine de ne EVET der ne de İMZA atar ben yılmazıma güveniyorum, yok onların ki sahte eğlenceler sahte gülüşler bende onu anlatıyorum ya boşu boşuna ah boşu boşuna
Matrakanın verdigi tiyolara göre bu nikah olucak bence siz kendinizi alıştırsanız iyi olucak ayrıca Yılmaz Filizle olursa bu Aslı sayesinde olucak çünkü Yılmaz Aslıyı asla terketmez
tamam olsun nikahh ikisidee evlensin allah mutlu etsinn...
yilmazz asliyi terk etmez bunu biliyoruzz zatenn zaten yilmaz terk etmicekki asli yilmazi birakicakk bence siz bu asli yilmazz sevdasindan vazgecinn sonu yok cünküü
Gelinliği beğenmeden ten rengine geçişte biraz abartılıdğını düşünmekteyim.
Secoms kardeşim dünya güzeliği kapsamında ödül almış birini kastetmiştim.
Bu evlilik konusunda en suçsuz bence aslı. Olayları bu noktaya getiren yılmazdır. Yılmaz olmasaydı ne Aslı olurdu.. Ne çocuk nede Filiz acı çekerdi.
Yılmaz daha hatalıdır. Bir anlık kızgınlık uğruna teklif ayptı ve devamını getirmek zorunda da kaldı.
Filizin hatalarını çokça knouşuruz.. Yılmazında.. Aslının da hataalrı vardır elbet ama.. Ten rengi bir hata değil. Doğal birşeydir.. Bunda da hata bulmak tuhaf oluyor.
şiir yakıyor yılmaza kızmak gelmedi içimden :)
Dokunacak kadar yakın
Bir o kadar uzaktayken
Gitme diyemiyorum sana
Gelişin asılsız ihbardı yine yüreğime
Bilmezsin kaç sen eskitsem de içimde
Bulmak için yeni fotoğraflar ekledim
Gözyaşımla ıslak ,hayallerden bozma sararmış sevda küpülerine
Seni yazdım , olsada adın şehrin tüm kayıp listelerinde
Zamana pervasız yok sayılmış saatlerde
Sen sansam da çaresiz her kapı sesini
Gelmediğin gün anladım ki
Yaşamak bu değilde
Senin içinde ölmekte bu olsa gerek
Sevdamızı yazan takvimler tükendiğinde
Anladım ki biz hiç yaşamamıştık
Bir tek ayrılıktı aşkından öte
tolgahuzur1
18-04-07, 14:56
zaten asli yilmaz sahneleri bana abi kardes sahneleri gibi geliyor:):)Goren nisanlilar demez,aslida ne cilve nede birsey sap gibi oturuo:):)
Bikere yilmazi yanaktan optu oda SAP diye oldu:):)
puhhahaaa:img-hyste bak burasına katılıyorum o ne yahu sanki okulda ders görüyorlarmış gibi ...:) insan biraz yanaşır sarmalalr ne bileyim birşeyler yapar yani..:img-hyste sap gibi ikiside bir birini izliyo..:) ama siz merak etmeyin evlendikten sonra ikisinde de bir açılma olacak..:img-hyste
NOT: moduma kızgınım benim yaptığım yorumu silmiş.. yahu ben ne dedim ki:icon_sorr
destina304
18-04-07, 14:56
süperrrrr bir bölüm nete verildi izlemek isteyen arkdaşlar malum siteden izleyebilir.bence harika olcak bu bölüm şiirdende anlaşlışdığı gibi yılmaz asla aslıyla evlenmez
secomsum sen de aslının gelinlik giydiğini görünce feveran edenlerdensen seni de sahneye alalım canım eksik kalma :) iki şart koşmuştum yazımda hem yılmaza her birşeyi söyleyenler hem de filiz açısından aslı ve gelinlik olayına yazı yazanlar için. ikisine de uyuyorsan buyur :) yok filiz yengemiz ve yeğenimizin annesidir ölmesini istemiyoruz biz. neyse bir laf vardır "kadınlar zayıf ,anneler güçlüdür" diye. belki doğurunca düzelir bekleyeceğiz artık.:img-yes: son olarak ceme birşey diyemem ama filize söylenenler için özen gösterilmediği doğru.:) çünkü özen gösterilmesi veya silinmesi gerekecek bir şey yazılmadı bu güne kadar:)
Öncelikle ferman abi,
Egri oturup dogru konusalım.. Aslı ile olan gelinlik meselesinde söylenenelerden -ki cok da agır birsey söylendigini düşümüyorum-(Tabi silinmemişse) daha agır seyler Filiz ve Cem için yazıldı.. Gözlerimle gördüklerimi inkar edemem..
Aslı'nın gelinliği, az önce dedigim gibi umrumda değil.. Benim derdim Yılmazla.. Bu da demek oluyorki yazdıgın mesaja dahil oluyorum :img-hyste
Bir digeri ise Filiz Yılmaz'a katil dediginde Filiz affetmesin diyenlerdendim :img-wink:
Fragmanı hala göremedim. akşama artık tv den izlerim nete düşmedi, düşmeyecekte heralde... görüntülerden çok şiiri ve Yılmaz'ın o muhteşem yorumunu merak ediyorum...
arkadaşlar karakterlere sayıp dökmeyi bıraktınız şimdi de birbirinizle mi garip garip hitaplarla konuşuyorsunuz.yok senin anladığın o zaten,yok doğru konuş yok bilmem ne...fikirlerin bittiği yerde hakaretler başlar derler.doğru herhalde. fikriniz bittiyse okuyun birşey yazmanıza gerek yok.
Arkadaşlar..
Arada bir çoğunuz mesajının kaynamasının sebebi.. 1 yorumu silerken diğer yorumlarıda seçmişim ve 1 yorumu silmek isterken arada bazı yorumları da kaynatmışım.. Hanginiz kimin ne kadar mesaj gittiği belli olmadı. 1 yorum bir çok yoruma bedel oldu.Kusura bakmayın.
sevgili coast, hoşgeldin aramıza umarım hoşça vakit geçirirsin kesinlikle filizyılmazsız yılmazda filizsiz olmaz
sevgili tugi_gs benden alıntı yaptığınız yazınıza bir anlam veremedim açıklarsanız sevinirim.
Gelinliği beğenmeden ten rengine geçişte biraz abartılıdğını düşünmekteyim.
Secoms kardeşim dünya güzeliği kapsamında ödül almış birini kastetmiştim.
Bu evlilik konusunda en suçsuz bence aslı. Olayları bu noktaya getiren yılmazdır. Yılmaz olmasaydı ne Aslı olurdu.. Ne çocuk nede Filiz acı çekerdi.
Yılmaz daha hatalıdır. Bir anlık kızgınlık uğruna teklif ayptı ve devamını getirmek zorunda da kaldı.
Filizin hatalarını çokça knouşuruz.. Yılmazında.. Aslının da hataalrı vardır elbet ama.. Ten rengi bir hata değil. Doğal birşeydir.. Bunda da hata bulmak tuhaf oluyor.
fatma ten rengi lafini ben söylemistimm anlamadim bunda bukadar kötü olan ne den bu kadar büyütüldüü?? normall bi yorum yapmistim bana öyle geldii ve öyle yazdimm bu kadar abartilicak cekistirilecek bi yorum oldugunuda düsünemezdimm...bu kadar kötü olan neki bundaa burda düsüncelerimi yazmicaksam ne isim varki?? kusura bakma artik yüzeysell yorumlarr yaparimm...
modest2000
18-04-07, 15:01
Filizin adetidir camlardan insanları izlemek kesin nikaha gider.Kuytu bir köşede nikahı izler yine her zamnki gibi aglar sızlar ben neler yaptım kendi elimle Yılmazımı Aslıya kaptırdım der ama dedigin gibi piskopat bir sevgilisi var bencede Cemin kollarına koşsun onu güzel teselli eder
Öncelikle Filiz'in sevgilisi yok sevgili delfin.Siz Yılmaz'la Filiz'i karıştırdınız:img-wink: Filiz'e yaptığınız yakıştırmalar hiç şık değil ve çok talihsiz.Siz Filiz'in neden ağladığını hiç anlamamışsınız.Keşke Yılmaz'da ağlayabilseydi de güya Filiz'e duyduğu o büyük aşkı kalbinden sökmek için başka limana sığınma gibi bir yola girmeseydi.Güya diyorum çünkü Yılmaz'ın savruluşunu hiçbir büyük aşka yakıştıramıyorum.
Ayrıca Yılmaz'ı kaptırmak ne demek.Esas,Filiz'i Cem'e kaptırdığını düşünüp Aslı'yla nikah başvurusu yapan Yılmaz değil mi?:img-wink:
puhhahaaa:img-hyste bak burasına katılıyorum o ne yahu sanki okulda ders görüyorlarmış gibi ...:) insan biraz yanaşır sarmalalr ne bileyim birşeyler yapar yani..:img-hyste sap gibi ikiside bir birini izliyo..:) ama siz merak etmeyin evlendikten sonra ikisinde de bir açılma olacak..:img-hyste
NOT: moduma kızgınım benim yaptığım yorumu silmiş.. yahu ben ne dedim ki:icon_sorr
:)insalah.Asli nin acilmasi olmaz :)ilerleme olursa artik sarilma yerine yanagindan oper:)onun icinde yilmazdan izin alir herhalde:)cok soguk geliyor bu ikili bana yilmazin asliya hastaligi icin yardim etmesi:)vala bunlar kardes gibi...Gitsin asli filizden ders alsin filiz sevmedigi bi adama kulandigi bi adama bile sarilio.:)kiz dedigin cilveli nazli olur...
Ömer ve Feride sahnesi bölüm içinddeki en dolu en aşk sahnesi olcak galiba.. O kadar iyi elektirik yayıyorlarki.
Ömer çok romantik sarıldığı öptüğü yeri beyoğlu caddesine benzettim. Umarım yanılmam.Uzun zamandan beri beyoğlunu göremeiyordum. Feride Ömer sayesinde fırsat oldu.. :) Çok şekerler ayrıca.
Ayrıca Yılmaz'ı kaptırmak ne demek.Esas,Filiz'i Cem'e kaptırdığını düşünüp Aslı'yla nikah başvurusu yapan Yılmaz değil mi?:img-wink:
Burası doğru. Yılmazdı. Filizin aşk maamında bir düşüncesi sadece yılmaza oldu. Ceme nefretten başka birşey beslemedi. :img-wink:
destina304
18-04-07, 15:05
fargman nete düsmüs malum siteden baka bilirsiniz yaaa baktimda acayip oldumm yaa siir cokk güzell cokk icten anlasilann yilmazz bu bölüm yumos olmuss filize olan aski depresmis artikk gizlemiyo galibaaa......:)
bakışlardan bende bunu anladım.herhald öğrendiyse filiz evlncek etcek diye içinden şu şarkıyı diyordur.gelin olmuş gidiyorsun bana bölemi veda ediyorsun:img-hyste :img-hyste :img-hyste
yakupoglu61
18-04-07, 15:06
arkadaşlar karakterlere sayıp dökmeyi bıraktınız şimdi de birbirinizle mi garip garip hitaplarla konuşuyorsunuz.yok senin anladığın o zaten,yok doğru konuş yok bilmem ne...fikirlerin bittiği yerde hakaretler başlar derler.doğru herhalde. fikriniz bittiyse okuyun birşey yazmanıza gerek yok.
bn sadece izliyorum ve birşey söylememek için kendimi zor tutuyorum...!
modlarımın bi el atması lazım bazı ağır sözler var ağır cevap vermek gerektiriyor ama ortamı daha fazla fuzuli şekilde germemek için...!
Ömer ve Feride sahnesi bölüm içinddeki en dolu en aşk sahnesi olcak galiba.. O kadar iyi elektirik yayıyorlarki.
Ömer çok romantik sarıldığı öptüğü yeri beyoğlu caddesine benzettim. Umarım yanılmam.Uzun zamandan beri beyoğlunu göremeiyordum. Feride Ömer sayesinde fırsat oldu.. :) Çok şekerler ayrıca.
Yanılmadın walla..
Beyoglu-Taksim-İstiklal :img-yes:
Yaw allahtan bu sahneler var.. Yoksa alacagım bir tane jilet yanıma, diziyi öyle izleyecem :)
Öncelikle ferman abi,
Egri oturup dogru konusalım.. Aslı ile olan gelinlik meselesinde söylenenelerden -ki cok da agır birsey söylendigini düşümüyorum-(Tabi silinmemişse) daha agır seyler Filiz ve Cem için yazıldı.. Gözlerimle gördüklerimi inkar edemem..
Aslı'nın gelinliği, az önce dedigim gibi umrumda değil.. Benim derdim Yılmazla.. Bu da demek oluyorki yazdıgın mesaja dahil oluyorum :img-hyste
Bir digeri ise Filiz Yılmaz'a katil dediginde Filiz affetmesin diyenlerdendim :img-wink:
konuşalım secomsum; benim derdim aslının gelinliğini veya kendini beğenmeyenlerle değildi o mesajımda.daha önce yansın ölsün yılmaz diyenlerden şimdi de yılmazın filize ait olduğunu söyleyip aslı-yılmaz evliliğine laf söyleyenlere idi."bu ne yaman çelişki anne" demekti derdim.sen benim için bu sınıfa girmediğinden sana değildi esasında mesajım. demin de dediğim gibi cem için söylenenlere bişi diyemem ki herhalde hem yılmazcılar hem filizciler memnun onun için söylenenlerden :) ama filiz için iğrenç,gebersin,ahlaksız gibi sözler yazıldığını en azından ben foruma üye olduğumdan beri yazıldığı görmedim ya da gözümden kaçmıştır diye şunu da ekleyeyim ben demedim :) sonuçta biz kendi adımıza hep filiz-yılmaz istedik.niye filiz için dönülmeyecek laflar edeyim. :) ben de katil dediğinde affetmesin diyenlerdenim ama yapamıyor adam aynı filizin yapamadığı gibi.napalım biz de onları böyle kabul edeceğiz.
Aslinin gelinligi bile mehur oldu:):)guzel olsa bagri:).....herkez gelinligi konusuyor benim yorumlarim bukadar goze alindigini bilseydim yazmazdim ama burasi fikirleri paylasma yeri degilmi yazarim tabi......Gerci agir bi soz solemedim ama yorumlarim hep silinmis...bidaha tekrarliim...
HIC SEVMEDIM SU gelinligi:)
bakışlardan bende bunu anladım.herhald öğrendiyse filiz evlncek etcek diye içinden şu şarkıyı diyordur.gelin olmuş gidiyorsun bana bölemi veda ediyorsun:img-hyste :img-hyste :img-hyste
:img-hyste :img-hyste berenn yaaa allah iyligini versinn:img-hyste hahahayyy:)
yilmazda pes etti yahuu nereye gitsee filiz cikiyoo:) kiyamaz o filizinee filizin dizi kanadii eli ayagina dolastii kiyamaz oo ayyy simdi yilmazida sevmeye basladimm:):) off yaa uzaktan bakmaklan olmuyoo zaten siirdede söylemiss yaninda ama dokunamiyoo ama basardii yilmazda az deyil yaneee filizi kolundan ttutmalar arkadan gitmelerrr :) yilmazz cimm noluyoruzzzz:img-hyste
konuşalım secomsum; benim derdim aslının gelinliğini veya kendini beğenmeyenlerle değildi o mesajımda.daha önce yansın ölsün yılmaz diyenlerden şimdi de yılmazın filize ait olduğunu söyleyip aslı-yılmaz evliliğine laf söyleyenlere idi."bu ne yaman çelişki anne" demekti derdim.sen benim için bu sınıfa girmediğinden sana değildi esasında mesajım. demin de dediğim gibi cem için söylenenlere bişi diyemem ki herhalde hem yılmazcılar hem filizciler memnun onun için söylenenlerden :) ama filiz için iğrenç,gebersin,ahlaksız gibi sözler yazıldığını en azından ben foruma üye olduğumdan beri yazıldığı görmedim ya da gözümden kaçmıştır diye şunu da ekleyeyim ben demedim :) sonuçta biz kendi adımıza hep filiz-yılmaz istedik.niye filiz için dönülmeyecek laflar edeyim. :) ben de katil dediğinde affetmesin diyenlerdenim ama yapamıyor adam aynı filizin yapamadığı gibi.napalım biz de onları böyle kabul edeceğiz.
Ben dalga gecilmesi anlamında söylemiştim.. Ki bunlara ara sıra bende katılmıstım :) Yani bunların cok da abartılması gerekmiyor.. Tabi gördüklerim cercevesinde konusuyorum :img-wink:
Yanılmadın walla..
Beyoglu-Taksim-İstiklal :img-yes:
Yaw allahtan bu sahneler var.. Yoksa alacagım bir tane jilet yanıma, diziyi öyle izleyecem :)
:img-hyste :img-hyste :img-hyste bu en cokk güldügüm yorumduu yaa :img-hyste :img-hyste gercekten öylee bide müslüm babanin sarkisi calsinn ohhhh:):)
Beren bahsetti ben yokken aslı kızın güzelliğinden falan bahsetmişsiniz forum çalkalanmış .
İyide arkadaşlar olmayan güzellik için neden tartışıyorsunuz ki bu kadar ?
:img-wink:
Böyle beyhude işlerle kafanızı yormayın . Bu dizide güzel dedin mi Filiz denir . Aslı diyince akla yapışkanlık gelir :img-hyste
Bu da benim düşüncem kimene ?
Neslihan17
18-04-07, 15:16
bu filizi anlamıyorum yaw. hadi cem korkun yok bari yükseklik korkun olsun yaw.:sad53: ne işin var öyle uçurumun kenarında hem de cemle. aman Allahım. bir de cemle konuşmasında yılmazdan bahsederse ve yine cemin yüzüne yılmazı seviyorum derse o zaman tam bi kıyamet olur.:icon_cry: (tabi bu senaryoyu safiye hanım sahnesini görünce oluşturdum)
Arkadaşlar multimedya kısmına Kanal D'den bir resim ekledim acaba bu haftayla mı ilgili?
Eğer öyleyse Yılmaz bu bölüm bol bol Filiz Yılmaz karşılaşması izleyeceğiz sanki.
KırmızıBeyaz
18-04-07, 15:17
kanald yeni resim koymuş özetin yanına, fragmanda olmayan bir sahne.. Yılmaz ve Filiz sanırım Müjgan'ın kapısının önündeler Yılmaz iki eliyle Filiz'in kollarını tutmuş birşeyler anlatıyor gibi :)
destina304
18-04-07, 15:18
:img-hyste :img-hyste berenn yaaa allah iyligini versinn:img-hyste hahahayyy:)
yilmazda pes etti yahuu nereye gitsee filiz cikiyoo:) kiyamaz o filizinee filizin dizi kanadii eli ayagina dolastii kiyamaz oo ayyy simdi yilmazida sevmeye basladimm:):) off yaa uzaktan bakmaklan olmuyoo zaten siirdede söylemiss yaninda ama dokunamiyoo ama basardii yilmazda az deyil yaneee filizi kolundan ttutmalar arkadan gitmelerrr :) yilmazz cimm noluyoruzzzz:img-hyste
bencede yazdıklarına baştan sona katılıyorum.yılmaz pes etmek üzere son atak bebeği öğrenmesi:D
modest2000
18-04-07, 15:20
Ömer Feride sahneleri güzel de,bu Ömer biran önce işe girmeyi,ailesine ev tutmayı filan düşünmüyor heralde:img-wink: Feride ile Beyoğlu sahneleri çok iyi de ,umarım Müjgan hanıma daha fazla yük olmamaya yoğunlaştırır biraz da enerjisini:img-wink: Sevgili modumuz buna kızar ama,söylemeden edemedim:img-wink: Yeni de çıksa,hemen iş aramalıydı Ömer.Müjgan'ın evinde kalmak,başkasına yük olmayı kanıksamış olamaz herhalde.Filiz hemen iş aramıştı,hatırlatmak isterim.Aşk meşk peşinde koşmadan önce ailesinin hayatını düzene soksun.Filiz'i Cem2le tehlikeli oyuna iten de intikam duygusu yanında, bu sığınmışlık hissi değil miydi?Filiz'i başkasının evinde kalmak ağır gelirken,Ömer'e dokunmuyor mu?Geç bile kaldı harekete geçmekte Ömer.
Beren bahsetti ben yokken aslı kızın güzelliğinden falan bahsetmişsiniz forum çalkalanmış .
İyide arkadaşlar olmayan güzellik için neden tartışıyorsunuz ki bu kadar ?
:img-wink:
Böyle beyhude işlerle kafanızı yormayın . Bu dizide güzel dedin mi Filiz denir . Aslı diyince akla yapışkanlık gelir :img-hyste
Bu da benim düşüncem kimene ?
ee tabi tartisilmaz renkler ve zevkler ayridir Tabikide ihlamurlaraltinda diyince filiz otomatiklen akla geliyor guzeligiyle ve herseyiyle...ama asli snradan geldi ondan:):)Yoksa asli demim zeynep beserler de cok guzel bir kadin,gozleri cok guzel..sana onerim bidakine icinde sakla:)simdi ortam gerilir:)
baksana bi gelinlige laf etik diye..:img-hyste
destina304
18-04-07, 15:22
kanald yeni resim koymuş özetin yanına, fragmanda olmayan bir sahne.. Yılmaz ve Filiz sanırım Müjgan'ın kapısının önündeler Yılmaz iki eliyle Filiz'in kollarını tutmuş birşeyler anlatıyor gibi :)
bende baktım süper çıkmışlar herikiside haber verdiğin için uzaya ve sana çok t.ederim.bence orda yılmaz bebeği öğrenmiştir.çünki filizin kollarından tutuyo
ee tabi tartisilmaz renkler ve zevkler ayridir Tabikide ihlamurlaraltinda diyince filiz otomatiklen akla geliyor guzeligiyle ve herseyiyle...ama asli snradan geldi ondan:):)Yoksa asli demim zeynep beserler de cok guzel bir kadin,gozleri cok guzel..sana onerim bidakine icinde sakla:)simdi ortam gerilir:)
baksana bi gelinlige laf etik diye..:img-hyste
Gelinliği pazardan almış herhalde çuval gibi birşey aslı kızada bu yakışır hem fazla para harcamasınlar zaten sonu olmayan birşey :D nikah memurunuda yorucaklar ama . :D Aslı düğünden sonra gelinliğin kumaşıyla kendine daha düzgün bişeyler diktirsin bence :D :img-hyste
Fragmanı izledim de;
Hani Yılmaz'ın yüzügü sakladıgı sahne var ya..Orda Filiz'den güzel bir replik bekliyorum.. Senaristler umarım güzel birsey yazmıslardır.. Söyle dan dan dan sesleri cıksın :)
Bir de aksam resimlerden bende Aslı'nın nispet yapar gibi güldügünü zannetmiştim ama cok yanılmısım.. Fragmanı hatta bölümü izlemeden bu tür yorumlar yapmak mantıklı degil..
Bu arada Feride-Ömer sahneleri yine dolu dizgin gidecek gibi ama alttaki fragmanda :) Feride aglıyormus :sad53: Bak bu kötü haber.. Gerci Ömer bunun da üstesinden gelir :img-yes:
Ben dalga gecilmesi anlamında söylemiştim.. Ki bunlara ara sıra bende katılmıstım :) Yani bunların cok da abartılması gerekmiyor.. Tabi gördüklerim cercevesinde konusuyorum :img-wink:
secomsum dalga geçilmesi anlamında söylüyorsan ona lafım yok hatta dalga geçenlerin belki de önde gidenlerinden biri de benim. e abicim geyikte olacak yaw. tamamen ciddi ciddi olmaz ki bu iş.:) secomsum dalgayı abartsan ne olacak dalga işte :) (gerçi abartınca dalgayı tsunami oluyor yaw) :)
Neyse ... Madem öyle kapatalım bu konuyu ;) kasmayın arkadaşlar boş ümitlere kapılmayın yılmaz oğlan filizden başkasına yar olmazzz Na şuraya yazıyorum ... Hiç yılmaza bakma olmaz aslı başkasına yuvarlan :img-hyste
Aslı kız sevinio ama neysee hevesini kırmayalım şimdi . Aslıcım gelinlik çok yakışmış . Valla (Çarpılcam şimdi) . Üzülme sen şaka yaptık biz :D
Gelinliği pazardan almış herhalde çuval gibi birşey aslı kızada bu yakışır hem fazla para harcamasınlar zaten sonu olmayan birşey :D nikah memurunuda yorucaklar ama . :D Aslı düğünden sonra gelinliğin kumaşıyla kendine daha düzgün bişeyler diktirsin bence :D :img-hyste
Bak iste bu guzel olmus cunku asli hakkinda yorum yok gelinlik hakkinda yorum var:):)
Neyse yaa bosverin bos yazios nede olsa silinecek yorumlarimiz helal olsun bize demeki yorumlarimiz agir kacio ondan silinio guzell birsey:)
resim e baktim haber verdigini icin cok tskurler cok guzel cikmis lar yaa filiz&yilmaz anlaminda degil tuba&bulent anlamninda:)sefdim yani..oyooyy filizim ne guzel cikmis oyle anlamadigim yilmaz niye kolunu tutuo...cok oldu ama haa iki kadini birden yurutmeye mi calisio bu adam napio...vala filizi unutsun..
yaa bide nerdeler acaba tekiner evinin havuzlu yerine benzio:)..
bide filizimin teni iyice esmerlesmis kurban olurum her giydigi yakisiyor:)
secomsum dalga geçilmesi anlamında söylüyorsan ona lafım yok hatta dalga geçenlerin belki de önde gidenlerinden biri de benim. e abicim geyikte olacak yaw. tamamen ciddi ciddi olmaz ki bu iş.:) secomsum dalgayı abartsan ne olacak dalga işte :) (gerçi abartınca dalgayı tsunami oluyor yaw) :)
Tabi canım..' Bunların cok da abartılmaması gerekir ' derken bende tam da bundan bahsediyordum zaten :img-wink: Olacak tabi..Yeri geldi mi herkes yapıyor.. Tabi yapılacak geyik var yapılmayacak olanı var..
Özetin adı mı değişti..'' Filiz'in planı altüst oluyor ''
Anladıgım kadarıyla; Aslı'yı olayların merkezine yerlestiriyorsun ve hatalı olarak onu görüyorsun.. Kız adama asık bunu defalarca söyledi.. Ve adam da bunun farkında.. Kız gitme kararı alıyor ama gayet iyi bir sekilde ikna ediliyor.. Bu iknada Aslı'nın en az Filiz kadar asık oldugunu da unutmayalım (Gerci hal ve hareketlerden bunu gözlemlemek bir hayli güc :)) ve ardından kimilerimize göre nefis bir evlilik teklifi alıyor..
İki kişinin asık oldugunu anlaması için illaki bir konusma mı gecmesi gerekiyor demişsin..Eger Zeynep Hanım yanlıs bir ifadeyi anlatmamışsa :img-help: ben farkettigi hissine kapıldım..
Yılmaz sence burda hic hatalı degil mi ? Kıza vadettikleri, söyledikleri.. Bu derece asık olan birisinin bunları göz ardı etmesi cok zor bence.. Sürekli Aslı'nın suclu olması bana hic adil ve mantıklı gelmiyor acıkcası..
Sanırım sorun bunları bile bile neden evleniyor meselesi.. Dizide her karakter Kendini düşünerek birseyler yaptı, sanırsam sıra Aslı da :img-wink:
Diger karakterlere gösterdigimiz hosgörüyü Aslı'ya da göstermemiz lazım..
NOT: Aslı'nın evlendigini nerden cıkardınız ? Bence o provadır :) Nitekim Filiz de gelinliği giymişti :icon_whis
ben yılmazın hatalı olmadığını soylemıyorum önceki yazılarıma bakarsan yılmazıda fılızıde aslıyı da hatalı bulduğumu anlarsın.Aslıyla fılızın aşkını bir tutmuşşun bence çok yanlış bir dusunce bu.sen aslının bir şeyleri farkettiği hissine kapılmışşsın saygı duyarım ama ben oyle bir hisse kapılmadım.dizide her karakterin kendini düşünerek birşeyler yaptığını söylüyorsun dorudur ama bir insan bu kadar buyuk bır hata yapmaz.
allahhhhhhhhhhh arkadaslarr resmi gördünüzmüüüü allah allahh yaa noluyoruzz bunlarr iyce yumoss olmuslarr filizin gözlerii gülüyoo noluyoruzz yaahuu bence yilmazz bebegi ögreniyoooo yoksaa bukadarda yaklasmazdiiii:):)))
ya bence de ne oluyor ya...Hemen filizde yelkenleri suya indiriyor..yapmasın hemen bağışlamasın istemiyorum ben :):) ama gene de çok güzel resimler :img-blush
ya bence de ne oluyor ya...Hemen filizde yelkenleri suya indiriyor..yapmasın hemen bağışlamasın istemiyorum ben :):) ama gene de çok güzel resimler :img-blush
walla ben de istemiyorum hemen affetmesini :) önce bir yılmaza affettirsin kendini sonra affetsin yılmazı :img-yes: :img-yes:
Bak iste bu guzel olmus cunku asli hakkinda yorum yok gelinlik hakkinda yorum var:):)
Neyse yaa bosverin bos yazios nede olsa silinecek yorumlarimiz helal olsun bize demeki yorumlarimiz agir kacio ondan silinio guzell birsey:)
resim e baktim haber verdigini icin cok tskurler cok guzel cikmis lar yaa filiz&yilmaz anlaminda degil tuba&bulent anlamninda:)sefdim yani..oyooyy filizim ne guzel cikmis oyle anlamadigim yilmaz niye kolunu tutuo...cok oldu ama haa iki kadini birden yurutmeye mi calisio bu adam napio...vala filizi unutsun..
yaa bide nerdeler acaba tekiner evinin havuzlu yerine benzio:)..
bide filizimin teni iyice esmerlesmis kurban olurum her giydigi yakisiyor:)
:):):) mervee nedensee dogru bisey söyledikmi siliniyoo neyseee birakalimm..
ayy filizim cnm benim nede güzel cikmiss yaaa yilmazda karizma cikmiss istee cift ask dedigin budur beeee fömeride unutmimm onlarda cokk sekerlerr ahh ahh bu bölüm hep yilmaz filiz olacagina benziyoo galiba yilmazdaa bebegi ögrenmiss yoksa bukadar yumusamazdii filizi iyi tutuyoo:) acaba asli kiz nerdee:img-hyste
ayni ben:)
bencede yaa biraz naz yapsin filiz olmaz boyle:)
Bu arada sinemcim imzan cok guzel olmus insan filizide koyardi okadar filizfiliz dion ama hic bi symbol yok:):)
O resimler kesin 71. bölüm resimleridir. Yilmaz bebegi ögrenmistir ve Filize Aslinin hastaligindan bahsediyordur, cagresizliyinden...
evet ya ikisidee indirmis yelkenleri suyaa filiz orda öyle baka kalmis yilmazinaa yilmazda kizi tutmus iyce birakmiyooo:):) filizin gözleri gülüyoo kesinn bebegi ögreniyooo....:):)
arkadaslarr cuma günü ayin kaciii o günü hep özel bi gün olarak kutlicamm sizde bi zahmet tarihh kitabina yazinnn:):)
ayni ben:)
bencede yaa biraz naz yapsin filiz olmaz boyle:)
Bu arada sinemcim imzan cok guzel olmus insan filizide koyardi okadar filizfiliz dion ama hic bi symbol yok:):)
gözde yapacak bekleyin :) filiz kalbimizde canım :) filiz için ayrıca bir şeye gerek yok :img-hyste
O resimler acaba yeni mi :) filizin saçları eski haline de benziyor,filiz çok söz dinler gibi duruyor bir de :img-hyste
ben yılmazın hatalı olmadığını soylemıyorum önceki yazılarıma bakarsan yılmazıda fılızıde aslıyı da hatalı bulduğumu anlarsın.Aslıyla fılızın aşkını bir tutmuşşun bence çok yanlış bir dusunce bu.sen aslının bir şeyleri farkettiği hissine kapılmışşsın saygı duyarım ama ben oyle bir hisse kapılmadım.dizide her karakterin kendini düşünerek birşeyler yaptığını söylüyorsun dorudur ama bir insan bu kadar buyuk bır hata yapmaz.
Konu aslında Aslı'nın askını nasıl gördügünle alakalı..Walla bize sunulana bakarsam Aslı'nın Yılmaz'a olan askı hic de yabana atılcak gibi degil.. Son bölümü izlersen dediklerimi daha iyi anlarsın :img-wink:
Herkesi hatalı bulmussun ama en büyük hatayı yapanı Aslı olarak dile getirmişsin ki burda ayrısıyoruz..Yoksa tabiki de ücününde hatası olmustur..
Ayrıca son bölümde Yılmaz'ın koluna girişini ben o sekilde yorumladım.. Bilmiyorum ben de yanılmıs olabilirim..
Açıkçası Ferman bende senin gibi düşünüyorum önce Filizin Yılmaza kendini afettirmesi gerekiyor
keh keh :) aslında fazla da zor değil işi ben sana söyliyeyim.tek yapacağı yalan söyledim yılmaz çocuk senin demek. italya faciasını tek bir "sus" lafına unutan yılmaz çocuk senden lafına filiz affeder üstüne tüm istanbulu yemeğe götürür. :)
gözde yapacak bekleyin :) filiz kalbimizde canım :) filiz için ayrıca bir şeye gerek yok :img-hyste
O resimler acaba yeni mi :) filizin saçları eski haline de benziyor,filiz çok söz dinler gibi duruyor bir de :img-hyste
hevetttt benzio:)canim benim yaahh acaip tatli cikmis eski hali ne oluo sinemcim sende:)filiz hep ayni filiz simdi yanlis anlasilcak sanki filiz onceden soz dinliomus gibi:):)
evt bencede yani filizide kat oraya yani olmadi baslicam simdi sophia bushina:):)her filizcide muakak symbol olacak....cemi koymak bile filizci symbolu:)
Fragmanin sonunda Cem Filizi iteliyor gibi, ne oluyor burda????
Bu Cem o kadarinida yapmaz artik degilmi???
Fragmanı izledim... Şiir ve yorum mükemmel öncelikle onu belirteyim...
Son sahneye takıldım. Umarım Cem Filiz'e bir zarar vermez... Filiz ve Yılmaz karşılaşmaları hoş olacağa benzer. arada onlarda olmasa dizi çekilmeyecek zaten... Yılmaz'ın yüzüğü saklama çabası çok hoş gerçekten. ama ne yapsın Yılmaz'ım Filiz'i çok seviyor ve üzülmesini istemiyor. Fakat ne zaman Cem ve Filiz'i görse tepesi atıyor ve deliriyor... o noktadan sonra yaptıklarından oda sorumlu olmuyor zaten... eeee boşuna dememişler aşkın gözü kördür diye...
hevetttt benzio:)canim benim yaahh acaip tatli cikmis eski hali ne oluo sinemcim sende:)filiz hep ayni filiz simdi yanlis anlasilcak sanki filiz onceden soz dinliomus gibi:):)
evt bencede yani filizide kat oraya yani olmadi baslicam simdi sophia bushina:):)her filizcide muakak symbol olacak....cemi koymak bile filizci symbolu:)
söz dinlemek derken yılmazla aralarında geçenlere rağmen onu dinliyor ve çocuklara yaparlar ya tamam mı yavrucum :) yılmazda aynı şekilde tutmuş tembihliyor :img-hyste
Filiz bebeği yılmaza söylemez bence...başkası söyleyecektir eğer öyleyse :)
sen aslının aşkını çok buyuk gorebılırsın ama ben öyle gormuyorum we ne sen benı aslının aşkına ınandırabılırsın nede ben senı fılızın aşkına :img-wink:
Öncelikle böyle bir caba icerisinde degilim :img-wink: Kaldı ki Filiz'inkini de cok cok iyi biliyorum :img-yes:
Neyse konunun bir yere varacagı yok.. Benim için kapanmıştır :img-wink:
fragmanı ızledım guzel bir bölüme benziyo.fılız aslıyı gelınlıkler içinde göruyo ya çok kotu oldum yazık bu kıza ya.aslıya gıcıklığım her bölümde artıyo.kanald nin sitesindeki resım çok guzel gazı mahhalesınde çekilmiş o bellide 71. bölümde war heralde o sahne fılız nasıl bakıyo ama yılmaza
sen aslının aşkını çok buyuk gorebılırsın ama ben öyle gormuyorum we ne sen benı aslının aşkına ınandırabılırsın nede ben senı fılızın aşkına :img-wink:
Duygularin karsiliksiz oldugunu bile bile biri bir iliskiye kabul ediyorsa eger bu ya hastalikli bir asktir - tipi Ceminki gibi - yada büyük bir asktir - tipki Aslininki gibi
Filizin Yilmaza, yada Yilmazin Filize olan askindan hic bir zaman süphe duymadim, duymamda. Ask ve sevgi karsilikli yasanirsa güzeldir ve seyirciye bunun elektriyi yansir ve bu ask inandirici ve güzel gelir.
söz dinlemek derken yılmazla aralarında geçenlere rağmen onu dinliyor ve çocuklara yaparlar ya tamam mı yavrucum :) yılmazda aynı şekilde tutmuş tembihliyor :img-hyste
Filiz bebeği yılmaza söylemez bence...başkası söyleyecektir eğer öyleyse :)
:):)evt biraz oyle olmus......:)
yaa filiz bebegi yilmaza solemez yaa anca handan soler...yada sey olur hani sezonun ilk bolumlerinde yilmaz filizi motorbisikletle kovaliodu yaa snra ikiside indi filiz tam diycekti cem geldi...filizin diyecegi varsada diyemez bu senaristlerin iste boyle bi takintisi var:)
:):)evt biraz oyle olmus......:)
yaa filiz bebegi yilmaza solemez yaa anca handan soler...yada sey olur hani sezonun ilk bolumlerinde yilmaz filizi motorbisikletle kovaliodu yaa snra ikiside indi filiz tam diycekti cem geldi...filizin diyecegi varsada diyemez bu senaristlerin iste boyle bi takintisi var:)
Yok bu konunun daha fazla uzayacagini sanmiyorum. Muhtemelen en gec bu bölüm sonu yada birdahaki bölüm basi ögrenir Yilmaz bebegi, söyleyecek olan kiside Handan olur.
Sonucta 10 bölüm kaldi finale, bundan sonra öfke, pismanlik, cagresizlik ve aski izleriz gibime geliyor.
Duygularin karsiliksiz oldugunu bile bile biri bir iliskiye kabul ediyorsa eger bu ya hastalikli bir asktir - tipi Ceminki gibi - yada büyük bir asktir - tipki Aslininki gibi
Filizin Yilmaza, yada Yilmazin Filize olan askindan hic bir zaman süphe duymadim, duymamda. Ask ve sevgi karsilikli yasanirsa güzeldir ve seyirciye bunun elektriyi yansir ve bu ask inandirici ve güzel gelir.
]Duygularin karsiliksiz oldugunu bile bile biri bir iliskiye kabul ediyorsa bu ne hastalıklı bir aşktır nede buyuk bir aşktır bana gore bu aptallıktır kusura bakmayın.
Ask ve sevgi karsilikli yasanirsa güzeldir ve seyirciye bunun elektriyi yansir ve bu ask inandirici ve güzel gelir.[/QUOTE]
demişşsin. eğer bu sözun aslı we yılmaz içinse bunların yaşadığı artık neyse aşk denmez çünkü yaşadıklarına.bu hiçte inandırıcı değil resmen yılmaz kendını yakıyo aslıyıda yakıyo ayrıca
Yaa arkadaslar sizce bu bolum un sonu nasil olur yani bolum nasil biter...herhalde filzi cem sahnesinde bitmez filizin yilmaza bebegini ben tasiyorumm demesiyle bitmesi nekadar romantik olur:):):)
BEN kactim byeybe:img-wink:
bence filiz cemin babasini öldürdügünü ögrenirsee cok kötü olucaktirrr sora eve giderr handan noldu kizim bune hal diye diyee filizee söyletirr cemin bbabasini öldürtügünü soraa handanda korkarr cünküü filiz ceme oyun yapiyoo sonun kötü olucagini düsünür yilmaza herseyi anlatir itraf ederrr soraaa yilmazi sahnede izlerizz:):) bence böyle olur yoksa handan söylemezz illam bisey olmasi lazimm
Duygularin karsiliksiz oldugunu bile bile biri bir iliskiye kabul ediyorsa bu ne hastalıklı bir aşktır nede buyuk bir aşktır bana gore bu aptallıktır kusura bakmayın.
Askin ne zaman ve ne sekilde gelecegi belli olmaz. Ask illaki karsilikli yasanmaz, platonik asklar bosuna yasanmaz. Burda aski tartismak anlamsiz, tartisilacak bir sey varsa böyle bir iliskiyi kabullenmek dogrumudur olur, bence dogru degildir, cünkü tek tarafli olunca mutluluk getirmez, ama bu sekilde mutlu olabilinecegi düsünen varsa, yasasin - ama ben almayayim:img-wink:
Ask ve sevgi karsilikli yasanirsa güzeldir ve seyirciye bunun elektriyi yansir ve bu ask inandirici ve güzel gelir.
demişşsin. eğer bu sözun aslı we yılmaz içinse bunların yaşadığı artık neyse aşk denmez çünkü yaşadıklarına.u hiçte inandırıcı değil resmen yılmaz kendını yakıyo aslıyıda yakıyo ayrıca
Yilmaz Asliya asik olmadigina göre, elbette Filiz ve Yilmaz icin söyledigim bir sözdü.
Yaa arkadaslar sizce bu bolum un sonu nasil olur yani bolum nasil biter...herhalde filzi cem sahnesinde bitmez filizin yilmaza bebegini ben tasiyorumm demesiyle bitmesi nekadar romantik olur:):):)
BEN kactim byeybe:img-wink:
cokkk güzell olur yaa ama nerdee filizi öldürseler yine söylemezz ancak handan söylerr ömerde söylemezz..... yahuu birazcikta kendinizi düsünün yaaa..
ömerr yilmaz kendine yeni bi hayat kurdugu icin ve bozmak istemedigi icin söylemedii...
filiz desen aynii gurur yapti soraa onlarin evleniceklerini duydu söylemedii..
birinizdee kendinizi düsünün yahuu herzaman karsi tarafff bencill olsalarr keskee ama nerdeee:icon_sorr
gülbeşeker
18-04-07, 16:12
arkadaşlar kanald nın sıtesınde yer alan fotoğraf sizce bu bölümde mi olur yanı son sahne bu olabılır mı yada önümüzdeki bölümlerde mi gerçekleşir
71.bölüm bence filizn saçı başı da dağınıktı evde otururken yılmaz geliyor heralde belki bebeği öğrenmiştir filizle konuşmaya gelmiştir.Bebek gerçekten benim mi diye sorarken kızın kolundan tutmuştur(iyi salladım kesin söylediklerimin hiçbiri çıkmaz.)
]Duygularin karsiliksiz oldugunu bile bile biri bir iliskiye kabul ediyorsa bu ne hastalıklı bir aşktır nede buyuk bir aşktır bana gore bu aptallıktır kusura bakmayın.
Ask ve sevgi karsilikli yasanirsa güzeldir ve seyirciye bunun elektriyi yansir ve bu ask inandirici ve güzel gelir.
demişşsin. eğer bu sözun aslı we yılmaz içinse bunların yaşadığı artık neyse aşk denmez çünkü yaşadıklarına.u hiçte inandırıcı değil resmen yılmaz kendını yakıyo aslıyıda yakıyo ayrıca[/QUOT
bu dizide karşılık bir aşk varsa eğer oda filizin ve yılmazın aşkıdır ceminki hastalıktır aslınınki belkide platonik bir aşka karşılıksız kavuşmadır...
fragmanı daha yeni izledim cemin annesi cemin babasını öldürdüğünü falan söylüyor bence aslıyı gelinliklerle görmesi kötü oldu hiç bir seven böyle bir görüntüyü kaldıramaz hele karnında onun bebeğini taşıyorsa..
ben filizin çok güçlü olduğunu düşünüyorum aslıyla yılmazı öyle görürken bebeğine yok olmuş hayatı baştan kurmaya çalışırken ve cemin ne kadar zararlı olduğunu bilirken yinede savaşmaktan kaçmıyor..
şiire gelirsek süperdi aşkın aslında ne kadar çok sevsende karşılıklı olsada ellerinde nasıl kayıp gittiğini ve ne kadar çaresiz kaldığını anlatıyor..
hem her aşkta ayrılıklar mutlaka yaşanır önemli olan ayrılığın boyutu uzunluğu kısalığı değil bu ayrılığın nasıl sonuçlanacağıdır ve ben bu aşkın,ayrılığın sonucunu bekliyorum
[QUOTE=kursuni19;3012805]Askin ne zaman ve ne sekilde gelecegi belli olmaz. Ask illaki karsilikli yasanmaz, platonik asklar bosuna yasanmaz. Burda aski tartismak anlamsiz, tartisilacak bir sey varsa böyle bir iliskiyi kabullenmek dogrumudur olur, bence dogru degildir, cünkü tek tarafli olunca mutluluk getirmez, ama bu sekilde mutlu olabilinecegi düsünen varsa, yasasin - ama ben almayayim:img-wink:
e tamam bnde aynı şeyi söyluyorum aslı yılmazla ewlenırse mutlu olcağını zannediyo ama hayal.yılmaz aslıya umut werıyo oda ınanıyo bn dıyorumkı aslının aklı olsaydı ileriyi gorurdu we yılmazın hıçbir zaman fılızı unutamayacağını dusunur we bu tek taraflı ilişkiye en baştan ok demezdi.
bu lafım sana değil:herkes okusunda benim sadece aslıyı hatalı bulduğumu zannetmesın yılmazda fılızde hatalı
[QUOTE=kursuni19;3012805]Askin ne zaman ve ne sekilde gelecegi belli olmaz. Ask illaki karsilikli yasanmaz, platonik asklar bosuna yasanmaz. Burda aski tartismak anlamsiz, tartisilacak bir sey varsa böyle bir iliskiyi kabullenmek dogrumudur olur, bence dogru degildir, cünkü tek tarafli olunca mutluluk getirmez, ama bu sekilde mutlu olabilinecegi düsünen varsa, yasasin - ama ben almayayim:img-wink:
aşk konusundaki fikrine katılıyorum yanlız böyle bir ilişkiyi kabullenmek doğrumudur değilmidirin cevabı bence doğru olabilir çünkü bu ülkede her ne kadar savunmasamda görücü usulüyle evlenen insanlar var ve en azından birbirlerine karşı saygıları var ve zamanla sevgide oluşuyor ben tabikide aşk evliliği yapılması taraftarıyım ama ne yazıkki aşk bittikten sonra bazen saygıda bitebiliyor ve evliliklerde bitiyor aslıyla yılmaz aslında evlense mutlu olurlar en azından aslının sevgisi yılmazın saygısı olur ama bu başka birine aşık olmadığın zaman geçerli bir kavramdır yani yılmazın filize olan aşkı gün gelir aslıya olan saygısının önüne geçebilir işte ben bu yüzden evlenmelerini istemiyorm..
filizim+y nizi sevmiyor musunuz siz arkadaşlar bana fragman linki gönderilmemiş ama üzülüyorum ben bu nasıl forumdaşlık ben anlamadım, anladım ben sizi siz beni sevmiyorsunuz burada o kadar kavrulurken meraktan beni unuttunuz, hepinize teşekkür ederim:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
modest2000
18-04-07, 16:24
fragmanda cemin annesi filizle konuştuğu yere heralde yılmazı da çağırıyo çunku fragmanın bır yerınde fılızle yılmaz duruken arkadan cemin annesi gözüküyo we cemde bunları goruyo
Bence o tesadüf.Yılmaz Cem'in annesiyle konuşmaya gelirken,Filiz'in onunla konuştuğunu görüyor.
Ayrıca,bazı yorumlarda Filiz'in bebeği söyleyeceği tahmin edilmiş.Ben böyle düşünmüyorum,bu saatten sonra Filiz'in söyleyeceğini hiç sanmıyorum.
Yılmaz bebeği neden Fatih'ten öğrenmedi o da ilginç:img-wink: Bu Fatih Cem'le ilgili herşeyi anlatıyor da, Cem'in Filiz'e tutkusundan ve hatta Yılmaz'ın bebeğini bile kabul edeceğinden nasıl bahsetmiyor Yılmaz'a anlamıyorum.
modest2000
18-04-07, 16:31
Büyük aşk,kendisini sevmeyen bir adamla evlenmek midir:img-wink: Yapmayın allahaşkına.Büyük aşk fedakarlıkdır diyim o zaman.Büyük aşk,kendini sevmeyen bir adamı ömür boyu mutsuzluğa mahkum etmemek için onunla evlenmemektir.Büyük aşk,"hastalığın için üzülmesini istemeyecek" kadar çok sevdiğin bir adamı üzmemek için çekip gitmektir.Büyük aşk söylediğin lafın arkasında durmaktır:img-wink: Büyük aşk gurursuzluk değildir.Kimse büyük aşkın,seni sevmeyen bir insanla evlenmek olduğuna beni ikna edemez.Bu davranış olsa olsa kişilik zaafiyetidir.
eyer o resim bu bölüm deyilsee ozaman bu bölüm kesinn bebegi ögreniyodurrr:):)
cünkü yilmazz bebegi ögrense bilee ilk önce yasiyacaklari var hemen solugu filizde almazz ilk sevinir sok olur sora filize kizar efem geri kendini haksiz bulur sora filize gidip özür falan diller durumunu anlatirr filizdee yilmazii anlarr kii resimde öyle görüküyooo.... yilmazz bebegi ögrenmemis olsa filize kizgin olsaaa filizin kollarindan tutumaz öyle bakmaz filizinde resimde zatenn anladigim kadarilyna gözleri gülüyoo yilmaz hala onu sevdigini aslinin hasta oldugunu onu birakamicagini onu anlamasini falan söylerrr .....
Büyük aşk,kendisini sevmeyen bir adamla evlenmek midir:img-wink: Yapmayın allahaşkına.Büyük aşk fedakarlıkdır diyim o zaman.Büyük aşk,kendini sevmeyen bir adamı ömür boyu mutsuzluğa mahkum etmemek için onunla evlenmemektir.Büyük aşk,"hastalığın için üzülmesini istemeyecek" kadar çok sevdiğin bir adamı üzmemek için çekip gitmektir.Büyük aşk söylediğin lafın arkasında durmaktır:img-wink: Büyük aşk gurursuzluk değildir.Kimse büyük aşkın,seni sevmeyen bir insanla evlenmek olduğuna beni ikna edemez.Bu davranış olsa olsa kişilik zaafiyetidir.
walla yazdığın her cumleye her kelımeye katılıyorum :good: :good: bende aynen senın gıbı dusunuyorum
yeliz sonuda evime geldim vizelerim bitti ben tvden izledim ama nete düşerse linki yollarım sana süper bir bölüm daha bizi bekliyor buna emin olabilirsin
hoşgeldin cnm, iyi gözünaydın özledim yorumlarını zaten sık sık yaz hasretim dinsin:img-wink: çok teşekkür ederim izliyorum şu anda
NOT: kurşunim, byuzax, jojo ve arzuinan çok teşekkür ederim beni sevdiğiniz için hepiniz sağolun...
sana katiliyorumm bence aslinin su yaptigi büyük ask falan deyill...
aslininkii kusura bakmayin ama gurursuzlukturrr...
yilmazin agzindan duyduu filize karsi hisslerinii öbürsü gün yilmaz iki laf etti kaldii yilmaz damdan düser gibi evlenme teklifi etti aslii kabul etmedii yilmaz cikti gitti asli oturuppp keske kabul etseydimm sansimi kaybettim diyee agladiii....ikinci teklifte sözler ne kadar inandirici gelsedeee hemen eevet dedii... insanin hisleri duygulari 1 hafta icinde deyismezz.... bi bayan nasil olurdaa kendini sevmedigini bile bile evlenmek isterr....eski sevgilisine olan askini duyduktan sora bakismalarini gördükten soraa bunu anlamis deyilimm yanii bile bile evlenmek istemek bencee gurursuzlukturr ilk önce kendinie yediremesin zatenn ama asli cokk güzell yediriyooo kizi anlamak mümkün deyill
fargmanı izledim yılmaza çok ağır bir söz söylüyor ki filiz yılmazın yüzü utançtan bakamıyor filize ve yüzüğü saklıyor gibi geldi bana
cemiin filizin elini öptüğü sahne de ömer filizi görüyor ve filizde ömere bakıyor bu sahne de yine ömer filize kızacak sanırım ya da bubu yapmaması için diretecek, güzel bir bölüme benziyor özellikle filizyılmaz sahnelerinin çok olması bana yeter:img-wink:
bu arada taksim-istiklalin erken saatleri yapılmış bu çekim kaçırmam normal yoksa o kadar sessiz görünmezdi sanırım saat 07:00 sonra yani benim iş saatim değil ne olur sanki daha geç yapsalardı paşamı görürdüm
fragman yorumumu sonra ekleyeceğim
Sevgili modest,
Aşk, sevginin tutkulu ve derin biçimidir. Aşkın en önemli özellikleri; sadakat, bağlılık ve şefkattir. Bu üç özellik, aşk ile sevgi arasındaki farkı gösterir. Aşık olan kişide muhakeme ikinci plana düşmüş, öncelik duyguların olmuştur. İhtirasla seven kişilere ‘delicesine âşık’ denilmesinin sebebi de budur. Ayrıca aşkta mantığın ikinci plânda olduğu, tutkunun yaşandığı bir boyut vardır.
Aşk aynı zamanda gerçeklerin dışına çıkmış, hayal dünyasında yaşanan romantik bir duygudur.
Senin dediklerin sevgiyi tanimliyor.
Sevgili modest,
Aşk, sevginin tutkulu ve derin biçimidir. Aşkın en önemli özellikleri; sadakat, bağlılık ve şefkattir. Bu üç özellik, aşk ile sevgi arasındaki farkı gösterir. Aşık olan kişide muhakeme ikinci plana düşmüş, öncelik duyguların olmuştur. İhtirasla seven kişilere ‘delicesine âşık’ denilmesinin sebebi de budur. Ayrıca aşkta mantığın ikinci plânda olduğu, tutkunun yaşandığı bir boyut vardır.
Aşk aynı zamanda gerçeklerin dışına çıkmış, hayal dünyasında yaşanan romantik bir duygudur.
kesinlikle katılıyorum eğer aşkı mantıkla çözebilen varsa aşkın mantığını anlayan varsa tebrik ediyorum eğer mantıkla çözülebilseydi filizle yılmaz zaten ayrı kalmazdı
ayrıca arkadaşlar aslı sizin dediğiniz gibi çekip gitseydi evlenme teklifine kabul etmeseydi hastalığını yılmaza söylemeseyidi o zamanda yılmaz filiz aşkının imkansızlığı kalkar yılmaza aslı aşkının imkansızlığını izlerdik yılmaz aslıyı arayıp bulma çabalarına gider konu daha fazla dağılırdı
fargmanı izledim yılmaza çok ağır bir söz söylüyor ki filiz yılmazın yüzü utançtan bakamıyor filize ve yüzüğü saklıyor gibi geldi bana
cemiin filizin elini öptüğü sahne de ömer filizi görüyor ve filizde ömere bakıyor bu sahne de yine ömer filize kızacak sanırım ya da bubu yapmaması için diretecek, güzel bir bölüme benziyor özellikle filizyılmaz sahnelerinin çok olması bana yeter:img-wink:
bu arada taksim-istiklalin erken saatleri yapılmış bu çekim kaçırmam normal yoksa o kadar sessiz görünmezdi sanırım saat 07:00 sonra yani benim iş saatim değil ne olur sanki daha geç yapsalardı paşamı görürdüm
fragman yorumumu sonra ekleyeceğim
Bende sana linki attim, izliyememisin diye....:img-wink:
yorumunu sabirsizlikla bekliyorum, seninkiler cok keyfili oluyor...
Bencede Bulent Tuba ve Sinan cok iyi rol yapiyorlar
aranıza girmek gibi olmasın ama aşk hakkındaki en güzel söz matrakanın imzası şeklinde, forumda matraka olduğu zaman bayrak gibi sallanmaktadır.:) daha tanımlamaya ve-veya belirli kalıplara sokmaya gerek yoktur sanırım. hepiniz haklı hepiniz haksızsınız.:good:
modest2000
18-04-07, 16:58
Sevgili modest,
Sevgili kurşuni,sevgi ve aşk tanımlamaz şeylerdir ve kişiye göre değişir.Kimi aşkında gurursuzdur (Aslı gibi),kimi gururlu (Filiz gibi).Herkes aşkını farklı şekillr ve boyutlarda yaşar.Ama aşkın başına "büyük" nitelemesi getirerek siz bir yargıda bulunmuşsunuz.Benim anlayışıma göre,kişiye göre farklı biçimlerde yaşanan aşklar arasında "büyük aşk" nitelemesini hakeden aşk Aslı'nınki değildir.Ben büyük aşktan ne anladığımı yazdım.Büyük aşk gururdan arınmış bir aşk değildir.Ne demek aşkta gurur yok,sevgide var.:img-wink: Ayrıca şuraya kadar aşk,buraya kadar sevgi nasıl diyebiliyorsunuz,ilginç:img-wink:
Bana, seni sevmeyen bir adamla evlenmeyi kabul eden aşk,sevgi (adı ne olursa olsun,hangi duygu olursa olsun )yakın gelmiyor,"büyük aşk" ifadesini hiç haketmiyor. Sizin mantığınızla sevgili kurşuni,Aslı'nınki büyük aşk,Filiz'inki sevgi oluyor:img-wink:
Bende sana linki attim, izliyememisin diye....:img-wink:
yorumunu sabirsizlikla bekliyorum, seninkiler cok keyfili oluyor...
Bencede Bulent Tuba ve Sinan cok iyi rol yapiyorlar
teşekkür ederim geldi msjın cnm buradanda teşekkür edeyim düşünmen yetti,
bugün yapamayacağım işlerden ama inşallah yarın eklerim düşüncelerin için sağol beğeniyorsanız ne mutlu:img-yes:
kesinlikle bu 3 lüyü tek geçiyorum...
ya ben başka mı bır dızı seyredıyorum yılmazla aslının hangı aşkından bahsedıyosunuz ya öle bir aşk mı wardı yada aslı gıtseydı yılmaz onu aşkından mı arardı yılmaz onu bır dost olarak arardı
ben zaten yılmazın aşkından bahsetmiyorum ki ama aslınında yıolmaza olan aşkını kabullenmemiz gerekiyor benim anlatmak istediğim eğer aslı evlenme teklifini kabul edip sonra filizle bakışmalarını falan görüp gitseydi yılmaz aslıyı aramaya başlıcaktı ister dost ister evleneceği kişi olarak ama sonuçta aslıyı aradı bide aslıyı aramasını izlerdik filizin peşinden koşmasını değil..
Sevgili kurşuni,sevgi ve aşk tanımlamaz şeylerdir ve kişiye göre değişir.Kimi aşkında gurursuzdur (Aslı gibi),kimi gururlu (Filiz gibi).Herkes aşkını farklı şekillr ve boyutlarda yaşar.Ama aşkın başına "büyük" nitelemesi getirerek siz bir yargıda bulunmuşsunuz.Benim anlayışıma göre,kişiye göre farklı biçimlerde yaşanan aşklar arasında "büyük aşk" nitelemesini hakeden aşk Aslı'nınki değildir.Ben büyük aşktan ne anladığımı yazdım.Büyük aşk gururdan arınmış bir aşk değildir.Ne demek aşkta gurur yok,sevgide var.:img-wink: Ayrıca şuraya kadar aşk,buraya kadar sevgi nasıl diyebiliyorsunuz,ilginç:img-wink:
Bana, seni sevmeyen bir adamla evlenmeyi kabul eden aşk,sevgi (adı ne olursa olsun,hangi duygu olursa olsun )yakın gelmiyor,"büyük aşk" ifadesini hiç haketmiyor. Sizin mantığınızla sevgili kurşuni,Aslı'nınki büyük aşk,Filiz'inki sevgi oluyor:img-wink:
Bana kalirsada her ask kendine göre büyüktür ve tanimi yoktur. Benim biraz evvel yolladigim askin bilimsel aciklamasidi.
Aslinin duygular tek tarafli oldugunu bile bile Yilmazla evlenmesi zaten bastan beri yanlis geliyor. Bunu hic bir zaman anlamadim, hic bir zamanda anliyamiyacagim. Bu sedece Asli icin gecerli degil, tüm tek tarafli iliskileri kabullenenler icin gecerlidir.
modest2000
18-04-07, 17:09
Bana kalirsada her ask kendine göre büyüktür ve tanimi yoktur. Benim biraz evvel yolladigim askin bilimsel aciklamasidi.
Aslinin duygular tek tarafli oldugunu bile bile Yilmazla evlenmesi zaten bastan beri yanlis geliyor. Bunu hic bir zaman anlamadim, hic bir zamanda anliyamiyacagim. Bu sedece Asli icin gecerli degil, tüm tek tarafli iliskileri kabullenenler icin gecerlidir.
Sevgili kurşuni, aşk bilimsel açıklaması yapılacak en son şeydir:img-wink:Aşk herhngi bir teoreme bağlanamaz,deneysel değildir v.b. Ben zaten Aslı'nın aşkını v.b. konuları filan da tartışmıyorum,ortaya attığınız "büyüklük" iddiasını tartıştım sadece:img-wink: Tek taraflı ilişkileri yüceltmek bana ters düşmekte.:img-wink:
ben zaten yılmazın aşkından bahsetmiyorum ki ama aslınında yıolmaza olan aşkını kabullenmemiz gerekiyor benim anlatmak istediğim eğer aslı evlenme teklifini kabul edip sonra filizle bakışmalarını falan görüp gitseydi yılmaz aslıyı aramaya başlıcaktı ister dost ister evleneceği kişi olarak ama sonuçta aslıyı aradı bide aslıyı aramasını izlerdik filizin peşinden koşmasını değil..
bn aslının aşkını kabullenıyorum ama aslının fılızın aşkıyla bir tutulmasına karşı çıkıyorum.ya aslıyla yılmaz ewlenmesınde ıstıosa aslı gıtsın yanı kaç bölüm ararkı bırı bırını 2- 3 gun arar sonra aramaz anlarkı bulunmak ıstemıyo hem aslı ne kadar ortadan kaybolabılırkı 2 gun sonra ölüm haberi fılan gelir malum kotu haber tez yaylılır
fragman soruları
1- filiz atölye de gelinlikle gördüğü aslıya karşı yaklaşımı nasıl olacak?
2- filiz yılmaza nasıl bir söz söylüyor ki yılmazın hem yüzü değişiyor hemde yüzüğü saklıyor?(herkesten bir replik bekliyorum)
3- ömer cemin filize bu kadar yaklaşmış olması sonucu ne yapar?
4- filiz cemin annesinden herşeyi öğrendikten sonra cemle buluşuyor gibi sizce ceme karşı tavrı nasıl olacak?
5- cem annesine ulaşabilecek mi?
6- yılmaz ceme neden gidiyor ve yine yumruk atıyor gibi sinirli?
7- fömer cephesinde işler süt liman gibi sizce hüzünlü bir sahneleri olacak mı?
şimdilik bu kadar devamı gelecek:img-wink:
bn aslının aşkını kabullenıyorum ama aslının fılızın aşkıyla bir tutulmasına karşı çıkıyorum.ya aslıyla yılmaz ewlenmesınde ıstıosa aslı gıtsın yanı kaç bölüm ararkı bırı bırını 2- 3 gun arar sonra aramaz anlarkı bulunmak ıstemıyo hem aslı ne kadar ortadan kaybolabılırkı 2 gun sonra ölüm haberi fılan gelir malum kotu haber tez yaylılır
arkadaşım sen beni yanlış anlıyorsun benim asla kabullenmiceğim şeydir aslının filizin aşkının bir tutulması ben bu forumda sayfalarca filizi ve onun aşkını savundum asla aslıyı onaylamıyorum ve kabullenmiyorum benim anlatmak istediğim eğer aslı gitseydi senaryo daha farklı bir yere kayardı gitmeyip burda kalması daha iyi oldu 2 bölüm sonra ölür en azından yılmaz suçluluk duymaz ama çekip gitseydi 1 2 günde olsa 2 3 ayda olsa sonuçta aranıcaktı ve ben bunu izlemek istemiyorum benim anlatmak istediğimde buydu...
tolgahuzur1
18-04-07, 17:17
evet fragmanı izledim.. yaa ben sabahtan beri filizle dalga geçiyom ama öyle görünce üzüldüm..:icon_sorr ne olacak o kızın hali aşağı tükürse sakal yukarı tükürse bıyık.. inanın üzldüm şimdi..:sad53: yaa şu yılmazda kızın elinden tutsada uçurumdan aşağı düşmese :)
çok yakışmış fılan der içi kan ağlıya ağlıya
2- filiz yılmaza nasıl bir söz söylüyor ki yılmazın hem yüzü değişiyor hemde yüzüğü saklıyor?
Filiz:tebrık edıyorum ewlılık baya yakında galıba gelınlıkler fılan
Yılmaz:şey yanı
Filiz:ya tamam yılmaz neyse biz ayrıldık bana bır açıklama yapmak zorunda değilsin mutluluklar dılerım sıze
dıye bır konuşma ama emınımkı böle bır konuşma olmıyacak
fılızı uyarır
4- filiz cemin annesinden herşeyi öğrendikten sonra cemle buluşuyor gibi sizce ceme karşı tavrı nasıl olacak?
aynı olacak.cemde fılızın nıye aynı dawrandığınından suphelenecek
bence ulaşacak fılıze neler anlattığını öğrenecek
6- yılmaz ceme neden gidiyor ve yine yumruk atıyor gibi sinirli?bence cemın annesı yılmazı we fılızı konuşmak için çağırıyo daha sonra orda cemı goruyo belkı cem orda ona fılızle ewleneceğini söylüyo yılmaz da delleniyo
bılmem olmasın ama barı bırılerı mutlu olsun dızıde
çok yakışmış fılan der içi kan ağlıya ağlıya
2- filiz yılmaza nasıl bir söz söylüyor ki yılmazın hem yüzü değişiyor hemde yüzüğü saklıyor?
Filiz:tebrık edıyorum ewlılık baya yakında galıba gelınlıkler fılan
Yılmaz:şey yanı
Filiz:ya tamam yılmaz neyse biz ayrıldık bana bır açıklama yapmak zorunda değilsin mutluluklar dılerım sıze
dıye bır konuşma ama emınımkı böle bır konuşma olmıyacak
fılızı uyarır
Aslı giydimi gelinliği?
Fragmanı nerden izleyebilirim linki ö.m ile gönderirmisiniz lütfen
evet fragmanı izledim.. yaa ben sabahtan beri filizle dalga geçiyom ama öyle görünce üzüldüm..:icon_sorr ne olacak o kızın hali aşağı tükürse sakal yukarı tükürse bıyık.. inanın üzldüm şimdi..:sad53: yaa şu yılmazda kızın elinden tutsada uçurumdan aşağı düşmese :)
:):) tolga nolduu kafana saksi falan mi tüstü:):img-hyste
sen kanald deki resmi gördün mü bakk yilmazz filizin pesindeee ayaklarina kapanmasi yakindirr:):)
yokk kapanmasinn ama filizde afetmesinn ama galiba filiz helkenleri suya indirdi bileee off yaaa nolcak simdii o güzel sahneleri izliyemicezzz:)
ben bölümden pek ümitli degilim yaaaa bence beklendiği gibi ne güzel
bir bölüm olacak nede yılmaz bu bölümde bebeği ögrenir
fragmandan benim cikardiğim bence filiz atölyeye cizimleri vermek için gidecek
sonra aslıyı gelinlikle görecek ve şaşiracak ama belli etmeyip oradan ayrilacak
sonra yılmaz filizi görüp peşinden gidecek ve ona safiye hakkında konuşacak
sonra felan filan yani yine bebekle ilgili bir şey olmuyacak
bu arada aslının gelinliği tam bir facia
[
Boşuna ümitlenme kızım . Yılmaz beni sevio :D . Ya bozulur ama tebrik eder yinede .
2- filiz yılmaza nasıl bir söz söylüyor ki yılmazın hem yüzü değişiyor hemde yüzüğü saklıyor?(herkesten bir replik bekliyorum)
Tebrik ederim . Sana yeni hayatında mutluluklar.
Yılmaza söyle ömer söyle bu psiko bişe yapcak kıza ...
Daha korkarak ürkerek , ceylan gibi :D
Ulaşırrrrrrr......
Bebeği öğrenmiştir . Sen kimsinde benim çocuğumu sahipleniyorsun ulen !
Yok bea senaristler onlara çalışmıo ...
CEM AKMAN GERİİ GERİİ GERİİİ YILMAZLA FİLİZ YETİŞMEYİ SERSERİ SENİ :img-hyste
fragman soruları
şimdilik bu kadar devamı gelecek:img-wink:
amma zor sorular sormuşsun 2 haftadır sorularla uğraşıyorum zaten sende zorluyosun:img-wink: :img-wink:
1)tebessüm eder yakışmış falan deyip çekip gider
2)repl,k yazmada senin gibi iyi değilim ama düşüncem aslıyı gelinlikle gördükten hemen sonra yılmazı görüyor bence kesin evlilikle ilgili bir laf sokar
3)bence bahçeye çıkar daha fazla yaklaçmalarını önler ve filize yaptığının yanlış olduğunu bir kez daha anlatmaya çalışır
4)bunu cevabı bende yok inan ne yapacağını kestiremiyorm çünkü belki planına devam eder büyük olasılıkla devam edecek ama cem filizi annesiyle gördüğü için filizin planını anlayacak
5)bence ulaşıcak filiz gittikten sonra annesini alıp götürücek
6)kesin cem hakkında bişey öğreniyor zaten ceme sinir olup vurmaya yer arıyor
7)yok fömer cephesinin aşkını izlemeye devam ederiz ama feride ufak ufak hatırlamalara devam eder bu bölüm fömerde aşkı izliycez...
tolgahuzur1
18-04-07, 17:28
:):) tolga nolduu kafana saksi falan mi tüstü:):img-hyste
sen kanald deki resmi gördün mü bakk yilmazz filizin pesindeee ayaklarina kapanmasi yakindirr:):)
yokk kapanmasinn ama filizde afetmesinn ama galiba filiz helkenleri suya indirdi bileee off yaaa nolcak simdii o güzel sahneleri izliyemicezzz:)
yok saksı felan düşmedi de yani bir anda üzüldüm.. tek başına böyle zeyna gibi uğraşıyor.. hayır bir işide düzgün yapsa ok diyecemde onuda yapamıyor..:icon_sorr bundan sonra ne varsa yılmazda var..:good:
bozulur ama caktirmazz hemen kendini toparlarr...aslicimm teprik ederimm cokk güzel olmussun der teprik ederr
asliyaaa gelinlik cok yakismiss gercektenn cokk güzel bi kizz umarim mutlu olursunuzz.... derr yilmaz tabii yüzü yerdee diycek söz bulamazz