PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 18

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10

denmavi
20-04-07, 14:58
Bir şarkıdan alıntıdır. Filiz-Yılmaz aşkı ve bu aşkı destekleyen herkes için

Zincirleri kırıp geldik
Engelleri aşıp geldik
Canı cana katıp sevdik
Bir can iki sayılamaz bizi kimse ayıramaz

Sevda dersen sevda bizde
Yürek dersen yürek bizde
Beraberiz son nefeste

Yüreğimiz dilimiz bir
Hislerimiz kalbimiz bir
Hissederiz görürüz bir

tolgahuzur1
20-04-07, 14:59
evet yok malesef alış:) ne istediğim açık CEM ve ASLI gibi 3.şahıs olma tabir birde NEVZAT gibi yeter, gel başka birini bulalım paşamın feridesine dokunma:)

hee:) evet sevgili filzim bugün fazla şamata yaptım bizleri takip eden arkadaşlardan sıkıldılarsa özür diliyorum af ola:icon_sorr valla üçüncü şahıs olmayı hiç sevmem ama beklemektende usanmam haberin olsun :) beklerim ben.. ama bana yeni bir aday bulursan ( bi ara handanı bulmuştun ahh filizim ahh :) ) vazgeçme şansım yüksek :img-hyste bugünlük bu kadar yeter birazda takip edelim demi..:img-wink:

ferman336
20-04-07, 15:01
gidiyorsun ama cvp yazayım dur bi:) benimle ilgili güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim sağolasın:img-yes:

yapma fermanım çocuğa umut verme, ah siz erkek dayanışması ama sonu fena olmasa tmm diyeceğim ama ömer de erkek ona da kazık atıyorsunuz oldu mu hiç:img-wink: valla toz etmeye izin yok bu yüzden tolga hep 3.şahıs olacak:)
benle ilgili çözümü de merak ettim şimdi:img-yes:

yok gitmiyorum burdayım.:) ömer de erkek ama bizim tanımadığımız bir erkek.tabi ki dayanışma sergileyeceğiz.şimdi feridenin kafası karışık biz tolgayla bunu biliyoruz.biraz onun kafasının bulanıklığını giderebilirsek esas sevdiğinin tolga olduğunu anlayacak:) ömer aralarındaki küçük bir pürüz sadece:) (gerçi nasıl ufak bir pürüzse adama uçaksavarla dalmayı düşünüyoruz) :img-hyste sana da şimdilik mualla önlemini almayı düşünüyorum :) seni bir o paklar :)

sinem*
20-04-07, 15:03
Şöyle bir göz gezdireyim dedim forum edebiyat forumu gibi olmuş valla ...Kurşuni yazıların çok güzel,filizin seninde hem yazıların hem şiirlerin harikaydı,denmavi seninde şiirin çok güzel olmuş ...Sevgili ferman yazı harika olmuş :) okurken çok güldüm :) hepinizin ellerine sağlık...

Sevgili tolga'nın sorularınıda cevaplayım :)

1- tolga ömerden nasıl bir plan uygularsa kurtulur?

7 kere aynı işlemi uygurlarsan kurtulursun sonuçta 7 canı kaldı :) Yalnız bunu yaparken hasanı ekarte etmen gerekir :img-yes:

2-feride ile tolga arasında bir elektriklenme olabilir mi?

bilemem artık orası size kalmış :)

3-yeni bir ilişkiye atılmak ferideyi nasıl etkiler ?

yeni bir ilişkiye başlamadan önce yılmaz bir kez daha arabasıyla çarpar gene hafızasını kaybeder o zaman devreye sen girersin :) ömer'de geçmişte kalmış olur :img-hyste

4-sevgili modum bu ilişkiye onay verir mi ? nasıl bir tepki ortaya koyar?

çok sevinir :img-hyste Onay vermez tabi...tepkisi ömür boyu forumu kapatır seni banlatır :img-hyste

Dizideki kızlarımızın talibi çok filizi secoms,ferideyi tolga istiyor :img-hyste

kursuni19
20-04-07, 15:04
Siirler Filizimin sayesinde canlanirken bendende bir deme gelsin dedim.
Filizden Yilmaza

Sensizligin karanliginda keybettigim günesimi ararken
Sensiz dolasan ruhumu ipi kopmus ucurumlarda seyrettim
Yokglugunda hep büyük günahlara yoldaslik ettim
Senin ugruna, canimdan bile vazgectim
Hep sen geleceksin diye, gülüslerimi yarinlara tutsak ettim
Bilemessin kac gece bu ucurum kenarinda intihara meylettim

Cok gördün bana, senin varliginda yüzümde acan tebessümü
Gidisinle kendi ellerinle davet ettin soguk ölümü
Oysaki and icmistin unutturmak icin bana hüzünümü

Gelmedikçe büyüyen yalnızlığında boguldu yüregim
Düşündükçe sensizligi katran siyahta kayboldu bedenim
Umutlarim, elleri beyazlarda görünce gurbete düstü
Matemin gri rengi beyazin masumiyetinin üstünü örtü
Tomurcuklarini yitirtmis gelincikler gibi
Gidisin yüregimdeki tüm umut ciceklerini kuruttu

Gitme nolur, beni birakip yaban ellere
Ölesiye sevmisken seni bu yürekte…

tolgahuzur1
20-04-07, 15:10
yok gitmiyorum burdayım.:) ömer de erkek ama bizim tanımadığımız bir erkek.tabi ki dayanışma sergileyeceğiz.şimdi feridenin kafası karışık biz tolgayla bunu biliyoruz.biraz onun kafasının bulanıklığını giderebilirsek esas sevdiğinin tolga olduğunu anlayacak:) ömer aralarındaki küçük bir pürüz sadece:) (gerçi nasıl ufak bir pürüzse adama uçaksavarla dalmayı düşünüyoruz) :img-hyste sana da şimdilik mualla önlemini almayı düşünüyorum :) seni bir o paklar :)

PUHAHAAA:img-hyste ya abi yazmayayım dedim ama sende beni teşvik ediyorsun yahu :img-hyste evet benim onu daha çok sevdiğimi ve onu hak eden ben olduğumu anlıyacak :) ömer basit abi sen kafanı yorma o bir arabaya bakar:img-hyste valla filizim felan vızz gelirde :) modum hasanı ne yapacağız o kolay lokma değil işim zor valla

sevgili sinem cevapladığın için tşk ederim.. valla sende pek fazla ümit vermesende yinede olmaz dememişsin sağolasın arkadaşım..:)

ferman336
20-04-07, 15:13
Filizden Yilmaza

yok arkadaşlar yok..bu iş böyle olmayacak.:) Hasandan ve pinkzone dan ricam ben ve benim gibi şiirden,edebiyattan bihaber kullanıcılar için "filize ve yılmaza direkt saldırı forumu" şeklinde bir başlık açmalarıdır.şimdi ben bu yazıları okuyup nasıl saldırayım filize değil mi ama :img-hyste bu arada kurşuni ellerine sağlık :) nirvanaya fazla yol kalmamış :) biraz daha devam edersen ermiş muamelesi yapacağım sana :img-yes:

destina304
20-04-07, 15:14
kurşuni süper olmuş şiir .ellerine sağlık valla tam onlara uygun bir şiir

kursuni19
20-04-07, 15:15
yok arkadaşlar yok..bu iş böyle olmayacak.:) Hasandan ve pinkzone dan ricam ben ve benim gibi şiirden,edebiyattan bihaber kullanıcılar için "filize ve yılmaza direkt saldırı forumu" şeklinde bir başlık açmalarıdır.şimdi ben bu yazıları okuyup nasıl saldırayım filize değil mi ama :img-hyste bu arada kurşuni ellerine sağlık :) nirvanaya fazla yol kalmamış :) biraz daha devam edersen ermiş muamelesi yapacağım sana :img-yes:

Alemsin ferman, birseyler karalamaya calisiyoruz iste. Gerci Filizin ruh haline girmek bir Yilmazci olarak cok fazla kolay olmuyor ama neyse.

Begenmene cok sevindim, ama sanirim Nirvanaya girmeye daha cok yolum var:img-hyste

kursuni19
20-04-07, 15:17
kurşuni süper olmuş şiir .ellerine sağlık valla tam onlara uygun bir şiir

Cok tesekkür ederim. Valla bir dizi icin siir yazicagimi söyleselerdi bana katila katila gülerdim, ama bu ihlamurlar alti akil falan birakmadi sanirim bende:img-hyste

ferman336
20-04-07, 15:25
Alemsin ferman, birseyler karalamaya calisiyoruz iste. Gerci Filizin ruh haline girmek bir Yilmazci olarak cok fazla kolay olmuyor ama neyse.

Begenmene cok sevindim, ama sanirim Nirvanaya girmeye daha cok yolum var:img-hyste

walla filizim acemice diyor sen karalıyoruz diyorsun ben anlamadım bu işten birşey.:img-yes: hani şaka bir yana şiirden anlamam da edebiyattan anlarım sanıyordum.nerde.....başkasının yumruğunu yemeyen kendisininkini balyoz sanırmış aynen öyle walla.:img-yes: bunları yazabilmen zaten süper bir şey üstüne hatalı bulduğun bir karakterin ruh haline girip yazman daha da acayip birşey.:) nirvanaya birşey kalmamış anlarım ben..:img-yes: :good:

BERNA
20-04-07, 15:26
1- tolga ömerden nasıl bir plan uygularsa kurtulur?

Herhalde bu konu hakkinda bir de taktik vermemi beklemiyorsun ;) Kendin dusun bul bakalim bulabilirsen ve forumdaki muhalefetten de yakani siyirabilirsen :img-hyste

2-feride ile tolga arasında bir elektriklenme olabilir mi?

Pasam Omer'in etkisinden kurtulmasi gerekir, bu da bence cok zor ama umut fakirin ekmegi diyerek politik bir cevap verip seni kirmayayim :img-wink:

3-yeni bir ilişkiye atılmak ferideyi nasıl etkiler ?

Omer'in hafizasindan silerse ancak yeni bir iliskiye baslar yoksa sen de Omer'in evliliginde gibi yarim mutluluk yasarsin bence sen bu sevdadan vazgec derim ben bye

Hasan'dan bahsediyorsun sanirim bayilacagina eminim bu iliskiye:img-hyste Valla Hasan'in ne yapacagini bilemiyorum ama sen sadece iki kisiden olustugunu dusundugun muhalefet cephesini biraz hafife aliyorsun gibi geliyor. Herseyden once ben varim, Gozde var buraya dizi gunu disinda fazla ugramasa da bir mesajimla gelir, Secoms var kardeslik kontenjanindan beni kirmaz, Omer'i de cok sever zaten, canim meslektasim var son yorumlarindan sonra destegi tam Fomer'e. Hicbirsey olmasa Sinan Tuzcu forumunun mudavimleri var onlari olaganustu duruma geciririm. Senin isin cok zor yani anlayacagin :img-hyste :img-hyste

Saka bir tarafa, bolum hakkinda konusacak sey kalmadi ama bugun forum pek eglenceli ve de yaratici :good: cok yasayin hepiniz

byuzax
20-04-07, 15:27
yahu o kadar özenirdim bizim hocalar nasıl soru soruyor diye bir kaç tanede ben sorayım dedim heeee:img-hyste
1- tolga ömerden nasıl bir plan uygularsa kurtulur?:img-hyste
2-feride ile tolga arasında bir elektriklenme olabilir mi?:img-hyste
3-yeni bir ilişkiye atılmak ferideyi nasıl etkiler ?:img-hyste
4-sevgili modum bu ilişkiye onay verir mi ? nasıl bir tepki ortaya koyar..:img-hyste

tolga bu soruları boşverde . eğer ferideyle ömeri ayırmak istiyorsan cemişkoya danış... O sana yardımcı olur.

tolgahuzur1
20-04-07, 15:34
sevgili berna hocam ve byuzax arkadaşıma tşklerimi sunuyorum.. valla berna hocam beni çok güldürdün demek bütün sinan tuzcu ve ömer sevenlere karşı şavaşmam gerek :) benim arkamda ferman abim var biz onunla beceririrz gibime geliyor:img-hyste

sevgili byuzax cevabın çok kısa ve öz olmuş tebrik ederim.:img-hyste :good:

kursuni19
20-04-07, 15:38
Birkac soru sorayim bari...Cevaplamak isteyenler olabilir...:img-wink:

1- Filiz Cemin gercek yüzünü bu hafta ögrenecek, bunu saglayan kisi Yilmaz olacak, peki Filizin Ceme karsi ve Yilmaza karsi aldigi tepki ne yönde olacak.
2- Feride gecmisine dair birseyler hatirlamaya basladi, peki Feridenin Nevzatan kacma sebebi ney olmus olabilir
3- Yilmaz ve Asli nikah hazirliklari icersinde. Filizle Yilmazin barismasi simdilk imkansiz gibi duruyor bu sebebten dolayi, peki nasil olacakta Yilmaz ve Filiz tekrar barisacak
4- Yilmazin Filizi, Filizinde Yilmazi affedecegi kesin, peki siz Filizciler Yilmazi affetmek icin ne gibi bir hamle bekliyorsunuz Yilmazdan
5- Dizideki bazi konular henüz bir aciklamaya kavusmadi, belkide unutulup aciklama getirilmeyecek. Siz en kisa zamanda hangi konularin aciklamaya kavusmasini istiyorsunuz

filizim+y
20-04-07, 15:38
yok gitmiyorum burdayım.ömer de erkek ama bizim tanımadığımız bir erkek.tabi ki dayanışma sergileyeceğiz.şimdi feridenin kafası karışık biz tolgayla bunu biliyoruz.biraz onun kafasının bulanıklığını giderebilirsek esas sevdiğinin tolga olduğunu anlayacak:) ömer aralarındaki küçük bir pürüz sadece:) (gerçi nasıl ufak bir pürüzse adama uçaksavarla dalmayı düşünüyoruz) :img-hyste sana da şimdilik mualla önlemini almayı düşünüyorum :) seni bir o paklar :)

iyi buradaysan fermanım:) bak şimdi hasan kızacak nasıl tanımazsınız yahu adam her hafta konuk evinize içini dışını biliyorsunuz:) valla karışık marışık ama güzel aşk yaşıyor ne dersin tolganın boş bir heves paşamın ki ise tam aşk be, sevenlerin arasına girmeyin yapma abi sana yakışmıyo fömerin arasına girmek, o kadar da kolay lokma değil ömeri yabana atma:) nasıl mualla önelemiymiş bu o önelemden sayılmaz başak bir çözüm bul benden tavsiye:) yoksa mümkünatı yok mualla da uğraşamaz benle:)

NOT: sevgili bernam sabahtan beri paşamı ve paşamın aşkını savundum ama sen beni unuttun aşkolsun kırıldım sana bu aşk için neler yapıyorum

sevgili tolga sana handan gitmez tamam buldum MELAHAT olsun ne dersin:img-hyste :img-hyste

sinem*
20-04-07, 15:40
Hasan'dan bahsediyorsun sanirim bayilacagina eminim bu iliskiye:img-hyste Valla Hasan'in ne yapacagini bilemiyorum ama sen sadece iki kisiden olustugunu dusundugun muhalefet cephesini biraz hafife aliyorsun gibi geliyor. Herseyden once ben varim, Gozde var buraya dizi gunu disinda fazla ugramasa da bir mesajimla gelir, Secoms var kardeslik kontenjanindan beni kirmaz, Omer'i de cok sever zaten, canim meslektasim var son yorumlarindan sonra destegi tam Fomer'e. Hicbirsey olmasa Sinan Tuzcu forumunun mudavimleri var onlari olaganustu duruma geciririm. Senin isin cok zor yani anlayacagin :img-hyste :img-hyste

Saka bir tarafa, bolum hakkinda konusacak sey kalmadi ama bugun forum pek eglenceli ve de yaratici :good: cok yasayin hepiniz

Berna'cım sizden önce kapı gibi muhtar var :img-hyste Ömere hiçbir şey olmaz...Yeni kankası ve enişte adayına dokundurur mu hiç :img-hyste

Bu akşam o uçurum sahnesi bence rüya değildir dizide daha önce böyle bir şey olmadı çünkü ; ama bir ilk yaşayabiliriz :) rüyayıda aslı görürmüş ya da mualla hanım teyzeciğimiz :img-hyste Ama o sahne yılmazla buluşmadan öncedir yılmaz filizi arar cem şüphelenir ve filizi takip eder,yılmazla görünce de izlemeye başlar :) Bir de alttaki fragmanda filiz cemin annesiyle konuşurken yanında biri oturuyordu sanırım o da yılmaz...bakalım neler olacak bu bölümden umutluyum :img-hyste

arzuinan
kurşuni19, çok beğendim çookkk... ama bugün fena alıştık hep isteriz ona göre...

ferman abi, için elvermedi demi Filiz'e yüklenmeye... eee nede olsa baba yüreyi işte, bide yeğenine dayanamamışsındır...

jojoo
yazdığınız şiirler harika aklınıza we ellerinize sağlık.ya bu hafta matraka tuyo fılan wermedi artık 71. bölüm tuyolarını beklıyoruz

filizim+y
20-04-07, 15:41
Filizden Yilmaza

kurşunim ellerine sağlık bir yılmazcı olup filiz gözünden bakman ayrı bir hava katmış süpersin, seninde filizyılmazı istediğini bildiğim için aynı duygulardayız seni yorum yaptırmak zevki güzel aşka getirmişim seni benden çok daha iyisin bu konuda:img-yes:

byuzax
20-04-07, 15:42
sevgili berna hocam ve byuzax arkadaşıma tşklerimi sunuyorum.. valla berna hocam beni çok güldürdün demek bütün sinan tuzcu ve ömer sevenlere karşı şavaşmam gerek :) benim arkamda ferman abim var biz onunla beceririrz gibime geliyor:img-hyste

sevgili byuzax cevabın çok kısa ve öz olmuş tebrik ederim.:img-hyste :good:

Tolgacım boşver sen ferideyi dizide doya doya onları izliyordk şimdi sende ayırma ya ... Ama ferideye gerçekten aşıksan kalbinin sesini dinle. Bu arada irem altuğ nun 5 yaşında kızı olduğunu biliyor muydunuz ?

gülbeşeker
20-04-07, 15:44
Tolgacım boşver sen ferideyi dizide doya doya onları izliyordk şimdi sende ayırma ya ... Ama ferideye gerçekten aşıksan kalbinin sesini dinle. Bu arada irem altuğ nun 5 yaşında kızı olduğunu biliyor muydunuz ?

Ciddi misin?Sen nerden biliyorsun?

byuzax
20-04-07, 15:44
Kurşuni bu arada şiirini okudum . Filizden yılmaza olması beni daha da mutlu etti çünkü genelde ya ikiliye yada yılmazdan filize yazıyordun bunu çok beğendim . Birde bebekten ikisine olan varya o da müthişti. :img-yes: :good:

byuzax
20-04-07, 15:45
Ciddi misin?Sen nerden biliyorsun?

Sanırsam eve giden yol filmiydi orda bir roportajı vardı orda yazıyordu . Yanlış hatırlamıyorsam .

tolgahuzur1
20-04-07, 15:46
NOT: sevgili bernam sabahtan beri paşamı ve paşamın aşkını savundum ama sen beni unuttun aşkolsun kırıldım sana bu aşk için neler yapıyorum

sevgili tolga sana handan gitmez tamam buldum MELAHAT olsun ne dersin:img-hyste :img-hyste

hahaaa:img-hyste allah iyiliğini versin hemi filizim :icon_sorr bula bula melahatı mı buldun yahu aaa yok abi ben feridemden vazgeçmem...:)

ferman336
20-04-07, 15:46
iyi buradaysan fermanım:) bak şimdi hasan kızacak nasıl tanımazsınız yahu adam her hafta konuk evinize içini dışını biliyorsunuz:) valla karışık marışık ama güzel aşk yaşıyor ne dersin tolganın boş bir heves paşamın ki ise tam aşk be, sevenlerin arasına girmeyin yapma abi sana yakışmıyo fömerin arasına girmek, o kadar da kolay lokma değil ömeri yabana atma:) nasıl mualla önelemiymiş bu o önelemden sayılmaz başak bir çözüm bul benden tavsiye:) yoksa mümkünatı yok mualla da uğraşamaz benle:)

walla filizim ömeri dışından tanıyoruz bir kaç ameliyat sahnesinde içini de gördük ne diyeyim :img-hyste ama ulvi amacımız için tanımıyormuş gibi yapıyoruz.walla ben sonuna kadar tolgaya destek çıkarım anlamam.:) seninle mualla da uğraşamazsa başka kimse uğraşamaz o yüzden sana da bir roketetar saldırısı düzenleyebiliriz.:img-yes: temelden çözüm.

kursuni19
20-04-07, 15:47
Valla siiri begenen herkese tesekkür ediyorum.

Filizim seni kiskandigim icin bir siir denemesi yapim dedim. Gaza geldim kisaca. Ama senin siir konusunda cok daha usta oldugunu söylemeden gecemiyecegim, Serdar Oguzun en yakin takipcisisi, söylemeden gecemiyecegim

medsul
20-04-07, 15:48
öncelikle filizim ve kursuni şiirleriniz harika yüreğinize saglık bu rada
byuzax sen bülent inan mi gördün anlamadim
konuşma fırsatin oldumu söylesene yaaaa
aslında bende görsem bir an cekinirdim

filizim+y
20-04-07, 15:49
hahaaa:img-hyste allah iyiliğini versin hemi filizim :icon_sorr bula bula melahatı mı buldun yahu aaa yok abi ben feridemden vazgeçmem...:)

şaka tolgam şaka ben bulcam hem de ne bulma sana melahat kaç beden büyük gelir sana bunu şaka olarak al ama ferideyi de bırak filizim sana yardumcı olacak için rahat olsun:img-yes:

lawinia
20-04-07, 15:51
1- Filiz Cemin gercek yüzünü bu hafta ögrenecek, bunu saglayan kisi Yilmaz olacak, peki Filizin Ceme karsi ve Yilmaza karsi aldigi tepki ne yönde olacak.
gelinlik olyından sonra cemle ilgili gercekleri ögrenirse yılmazdan yine de yumusamaz bence laf sokmalar falan olur. cemden de korkar artık herhalde geri cekilmeye calısabilir.
2- Feride gecmisine dair birseyler hatirlamaya basladi, peki Feridenin Nevzatan kacma sebebi ney olmus olabilir
ben hala kactıgından emin değilim aslında aklıma da pek bi şey gelmiyo bu konuda.
3- Yilmaz ve Asli nikah hazirliklari icersinde. Filizle Yilmazin barismasi simdilk imkansiz gibi duruyor bu sebebten dolayi, peki nasil olacakta Yilmaz ve Filiz tekrar barisacak
valla matraka aslı fedakarlık yapacak demişti ancak aslının fedakarlığıyla ya da nikah esnasında hastalanıp ameliyata alınmasıyla olur aksi tadirde evlenirlerse gercekten imkansız olur.
4- Yilmazin Filizi, Filizinde Yilmazi affedecegi kesin, peki siz Filizciler Yilmazi affetmek icin ne gibi bir hamle bekliyorsunuz Yilmazdan
yılmaza cok da kızgın değilm aslında filizle beraber olsunlar da tek isteğim bu. tabi pişmanlıgını ve askı için yapacaklarını izlemek de istiyorum...
5- Dizideki bazi konular henüz bir aciklamaya kavusmadi, belkide unutulup aciklama getirilmeyecek. Siz en kisa zamanda hangi konularin aciklamaya kavusmasini istiyorsunuz
canan nerde? nalan kerem askının sonu nasıl olacak? feride nevzata gercekten asık mıydı? bunları merak ediyorum.

tolgahuzur1
20-04-07, 15:52
sevgili kursuni hocam kusura bakma dalgınlığıma gelmiş senden çok özüe diliyorum beni affet.:img-blush :icon_sorr

:img-hyste yahu daha ne yönü önündekini görsün yeter...:) ama cemden uzaklaşacağı kesin yüzvermez artık ve planını iptal edebilir.. yılmazada tepkisi şimdi olduğu gibi kalır ama biraz daha ılımlı olabilir..
valla bilemem ama kötü birşey ki feridem kaçıyor değil mi? bırakın kardeşim şu kızın yakasını o beni istiyor:img-hyste
yahu biz günlerdir neyi konuşuyoruz sen nasıl soru soruyorsun:) bu soruyu protesto ediyorum..:img-polic
aaa asıl ben filizden özür şeklinde bir hamle bekliyorum daha sonra yılmaz gereken bir hamle yapar
5- Dizideki bazi konular henüz bir aciklamaya kavusmadi, belkide unutulup aciklama getirilmeyecek. Siz en kisa zamanda hangi konularin aciklamaya kavusmasini istiyorsunuz.

hepsi:good:

filizim+y
20-04-07, 15:52
walla filizim ömeri dışından tanıyoruz bir kaç ameliyat sahnesinde içini de gördük ne diyeyim :img-hyste ama ulvi amacımız için tanımıyormuş gibi yapıyoruz.walla ben sonuna kadar tolgaya destek çıkarım anlamam.:) seninle mualla da uğraşamazsa başka kimse uğraşamaz o yüzden sana da bir roketetar saldırısı düzenleyebiliriz.:img-yes: temelden çözüm.

ah fermanım ah sende tolgayı tetikliyorsun ya ne demeli sana hem aşık çifti ayırmak da yakışıyor mu senin gibi bir abimize geldin tolganın oyununa hadi hayırlısı ne diyim gazanız mübarek olsun:) valla muallayı da unut derin ben:img-yes:
temelden çözüm istersen dokunulmayacak damarıma dokunman yeterli o zaman temelden çözüme ulaşırsın sen de dahil tolga da herkes de benden kurtular bak bu daha iyi olur ne dersin:img-yes:

arzuinan
20-04-07, 15:55
Birkac soru sorayim bari...Cevaplamak isteyenler olabilir...:img-wink:

1- Cem'le oyununu devam ettirecektir. Yılmaz'a da sadece bilgi için teşekkür edecek ben ne yaptığımı biliyorum manasında şeyler diyecektir.

2- Hiçbirşey aklıma gelmiyor. Nevzat şimdiye kadar hiç açık vermedi. kötü biri gibi algılayamıyorum onu...

3- oooff işte bu en merak ettiğim durum... Handan devreye girmeden bu iş çözülmez. Filiz'in başının dertte olduğunu düşünmedende Handan devreye girmez... bu arada Yılmaz'da her 2 gerçeği öğrenmeden hiçbirşey yapmayacaktır...

4- koşulsuz Filiz'ci olmadığım için bu soruyu es geçiyorum. ben FilizYılmazcıyım onları ayrı düşünemiyorum...

5- canan'ın nerde olduğu, Leyla'nın ne yaptığı... Nalan'ın 1001 zorlukla bulduğu babasının nerde olduğu birde Filiz'in nikah günü neden Yılmaz'ı terk ettiğini açıklamasını istiyorum...

filizim+y
20-04-07, 15:55
Valla siiri begenen herkese tesekkür ediyorum.

Filizim seni kiskandigim icin bir siir denemesi yapim dedim. Gaza geldim kisaca. Ama senin siir konusunda cok daha usta oldugunu söylemeden gecemiyecegim, Serdar Oguzun en yakin takipcisisi, söylemeden gecemiyecegim

aa kurşunim bence kendini hafife alma duygu yansımaların süper ben çok beğendim valla, senin yorum yapmanı sağlıyorsa kıskan tabi ama kendini de yabana atma:img-wink: yok cnm serdar oğuz kim ben kim teveccühün bende seninkilere bayılıyorum

ssevgili medsulüm teşekkürler senin için fragman şiirini yorumladım okudun umarım...

tolgahuzur1
20-04-07, 15:56
ah fermanım ah sende tolgayı tetikliyorsun ya ne demeli sana hem aşık çifti ayırmak da yakışıyor mu senin gibi bir abimize geldin tolganın oyununa hadi hayırlısı ne diyim gazanız mübarek olsun:) valla muallayı da unut derin ben:img-yes:
temelden çözüm istersen dokunulmayacak damarıma dokunman yeterli o zaman temelden çözüme ulaşırsın sen de dahil tolga da herkes de benden kurtular bak bu daha iyi olur ne dersin:img-yes:

yaw filizim ferman abime niye yükleniyorsun yahu o sevenlerin yanında :) tabi kide bana destek verecek abim ömere verecek hali yok yaa.. hem ben niye oyun yapayım canım siz ne derseniz diyin ben ferideyi o kaytan bıyıklının ellerine bırakmam:img-hyste ferman abicim senin yanındayım :good:

filizim+y
20-04-07, 15:57
ah ahhh filizim aynı sorular diyincede bana kızıyorsun:img-hyste ama hatırın ve değerin bende başka cevaplayayım..:img-wink:
hepsi:good:

tolgacım feride aşkın gözlerini mahvetmiş sorular benim değil kurşuni hocamızın bak perdeleri indir gözlerindeki yoksa yanlış yapa yapa üzcen herkesi kurşuni ben değil tammm:img-yes:

jojoo
20-04-07, 15:57
1- Filiz Cemin gercek yüzünü bu hafta ögrenecek, bunu saglayan kisi Yilmaz olacak, peki Filizin Ceme karsi ve Yilmaza karsi aldigi tepki ne yönde olacak
ya fılız cemın gerçek yuzunu zaten bılmıyomuydu neyse soruya gelirsek fılız 2 sinede eskısı gıbı dawranır.cemden intikam almak için aynı dawranır yılmaza da hala kızgın olduğu ıçın aynı dawranır
bu olayı çok merak edıyorum ama belkıde ferıde newzattan değilde başka birşeyden kaçıyodur
walla senaristler o kadar guzel olay yaratıyolarkı emınım bu barışma olayıda aklımızın ucuna gelmıyecek birşeyden sonra olur
walla ben ne fılızcıyım nede yılmazcıyım ben fılızcı-yılmazcıyım
canan nerde,elifin babası nerde.ölen karakterlerin mezarlarına nıye hıç gıdılmıyo

kursuni19
20-04-07, 16:00
Sevgili Tolga bak sana bir kiyak gecegim...

Kızıl akan bir ırmak ve gözlerini ona dikmiş Tolga isminde bir adam...Sular, kizgin bir sekilde Çağlıyor merhametsizce...Kalpten vücuda giden kan misali...
Hayatını görüyor Feridesinde...Bulanık, hıphızlı ve derinden durmadan akan bir irmakta...Bütün acılarını çıkarıp...Suya atmış gibi, içi ferah...Bir gevşeme var üzerinde...Belki de boş vermişlik....Kendi de bilmiyor nedenini...Belki bu eziyet ve ıstırap...Gözlediği ırmagi temsilcisi...Kendini görüyor onda...Tolga...
Hayatın onu nasıl sürüklediğini...Upuzun, tehlikeli hatta ölümcül...

Sonra durup düşünüyor...Kendi gözyaşlarıyla beslemiş onu....
O acımasızca akan damarı...İçi kan ağlayacağına...Gözlerinden kan akmış hayata...Unutmuş her şeyi, tükenmiş...Tek hatırladığı şeyi de kendi, kendine durmadan sordugu''Bir Aşk için değer miydi bu ?

byuzax
20-04-07, 16:00
Zaten kızın öğrendikleri gözünü korkutmaya yetti kimbilir babasını oldurduğunu oğrenince nası tırsar . Bu işte vazgeçedebilir. Daha temkinli de olabilir.
2- Feride gecmisine dair birseyler hatirlamaya basladi, peki Feridenin Nevzatan kacma sebebi ney olmus olabilir?
Nevzattan değilde başkasından kaçıyor olabilir
Cem filizi kaçırır . Yılmaz filizi kurtarır. Filiz yılmazı affeder.(bizim senaristlerede bu yakışır zaten ;) )
4- Yilmazin Filizi, Filizinde Yilmazi affedecegi kesin, peki siz Filizciler Yilmazi affetmek icin ne gibi bir hamle bekliyorsunuz Yilmazdan?
Valla var gücüyle kendini affettirmeye çalışsın . Zart zurt arayıp dursun . Önünde diz çöksün. Herkesin içinde seni seviyorum benimle evlenir misin ? desin. Bir jest yapıp ev alsın için dayasın döşesin....
Herseyden once bebek . Ama bu gündemde olan bir konu zaten unutlmaz ama canan mevzusunun açığa çıkması gerekli diye düşünüyorum

ferman336
20-04-07, 16:02

sanırım gerçek yüzünü değil de ne kadar tehlikeli olabileceğini öğrenecek. ceme karşı tırsak, yılmaza karşı ise daha bir korunmaya muhtaç tavır izleyebilir.

belki kaçtığı gün nevzat saçını sakalını kesmişti,öyle parlak parlak gelince kızın yanına ondan kaçmış olabilir :)

çok şey yazılabilir lakin ben senaristlerimizin ne kadar yaratıcı ve farklı olabileceklerini görmek istiyorum.

bu soru bir yılmazcı olarak bana sorulmamış :img-yes:

5- Dizideki bazi konular henüz bir aciklamaya kavusmadi, belkide unutulup aciklama getirilmeyecek. Siz en kisa zamanda hangi konularin aciklamaya kavusmasini istiyorsunuz.

cemilin yanındaki goriller nerede? cemil bu kadar parayı nerden kazandı ve halen kazanmaya devam ediyor? cemilin mercedes i nerede? cemilin ......:img-hyste

sinem*
20-04-07, 16:02

Cemden uzak durmaya çalışacaktır,yılmaza da zaten sert davranmıyor gene minnettar ama sıcak olmayan tavrına devam edecektir.:img-in_lo

Bence aldatma gibi bir olay olmuştur yoksa özlem çok seviyor görünüyordu başka bir sebepten dolayı ayrılmazlar herhalde...ya da zorlama olabilir..

Ah bir bilsem :) ama nikah olmayacak gibi geliyor bana :img-hyste ya da onu istiyorum

Biz filizciler :) daha doğrusu kendi adıma konuşayım :) Ben yılmazın ömer gibi olmasa bile filiz'in peşinde koşmasını,ona olan pişmanlığını göstermesini,üzgünlüğünü,nasıl bir hata yaptım filiz benim çocuğumu taşırken ben onu nasıl bir ithamla suçladım demesini bekliyorum hatta kendim filize cemi nasıl yakıştırdım demesini bekliyorum...Senaristler daha çok beklersin diyorlardır herhalde :img-hyste :img-hyste

1-Ömerin ilk sezon çok sevdiği hatta ondan çocuğu olduğu karısının mezarına bir gitmesini istiyorum en azından bir kere gitsin :)
2-Filiz'in yılmazdan hamile olduğunu bilmelerini
3-filizin yılmazı terketme sebebini
............

teşekkürler sorular için ayrıca son şiirinde harika olmuş kurşuni :icon_sorr

BERNA
20-04-07, 16:05

Askolsun filizim canim hic seni atlar miyim; senin iki kisilik muhalefet cephesinin obur uyesi bastan beri sayildigin icin seni ozellikle yazmamistim. Tolga zaten bastan beri sen ve Hasan'i saydigi icin tekrarlamayayim demistim kusura bakma :img-blush

Kursuni'nin sorulari ;)

Valla Filiz bildikleriyle bile Cem'e nasil yaklasti ben anlamiyorum ama bu saatten sonra plandan vazgecemeyecek bence Filiz ama tereddutte kalip Cem'i daha cok suphelendirecek. (kusura bakmayin biraz karamsar oldu ama gidisat bu yonde maalesef :icon_sorr )Yilmaz konusunda zaten sorun Cem degildi orada cok buyuk bir fark olmaz bence.

Bastan beri Nevzat'ta birseyler var bence ve o yuzden o kadar melek gibi Ozlem'e karsi. Bence Ozlem'i aldatti.

Asli Yilmaz'dan vazgececek bence ama evlilikten once mi olacak sonra mi emin degilim. Umarim Asli'nin olumuyle bu olmaz.

Valla ben Filizci sayilir miyim bilmem ama bence Yilmaz pismanligini iyice belli edecek bir ozur dilemeli. Gecen sezonki ozur dilememesini unutmadik :)

Bayagi konu var da su anda bence en buyuk sir Canan'in nereye gittigi. Ya bu o kadar zor da degil, Yilmaz, Aynali veya Filiz'e yazilacak tek bir replik yeter :img-help:

tolgahuzur1
20-04-07, 16:06
tolgacım feride aşkın gözlerini mahvetmiş sorular benim değil kurşuni hocamızın bak perdeleri indir gözlerindeki yoksa yanlış yapa yapa üzcen herkesi kurşuni ben değil tammm:img-yes:

:img-blush aman allahım nasıl utandım anlatamam.. ya hep senin yüzünden ha filizim beni lafa tuttunuz..:icon_sorr sevgili kursuni hocamdan tekrar tekrar özür diliyorum.. ve aynı zamanda günahını aldığım filizimden de.. afedin beni:icon_sorr

tolgahuzur1
20-04-07, 16:10

Kızıl akan bir ırmak ve gözlerini ona dikmiş Tolga isminde bir adam...Sular, kizgin bir sekilde Çağlıyor merhametsizce...Kalpten vücuda giden kan misali...
Hayatını görüyor Feridesinde...Bulanık, hıphızlı ve derinden durmadan akan bir irmakta...Bütün acılarını çıkarıp...Suya atmış gibi, içi ferah...Bir gevşeme var üzerinde...Belki de boş vermişlik....Kendi de bilmiyor nedenini...Belki bu eziyet ve ıstırap...Gözlediği ırmagi temsilcisi...Kendini görüyor onda...Tolga...

O acımasızca akan damarı...İçi kan ağlayacağına...Gözlerinden kan akmış hayata...Unutmuş her şeyi, tükenmiş...Tek hatırladığı şeyi de kendi, kendine durmadan sordugu''Bir Aşk için değer miydi bu ?

ay ay ayyy canım arkadaşım ya inan beni çok mutlu ettin yahu..:happy0064 inan çok duygulandırdın beni canım yaa çok çok tşk ediyorum..:img-angel valla kursuni dile benden ne dilersen arkadaşım başımın gözümün üstünde yerin var...:king: :butch:

medsul
20-04-07, 16:11
zaten cemin yüzünü biliyordu ama bu bölüm tam bir pisiko
oldugunu anlayacak cemden biraz daha dikkatli olacaktir şimdi bıraksa bırakamaz belkide biraz daha dikkatli yoluna devam edebilir
yılmaza olan tavri zaten son zamanlarda kızgın degil cok kırgın buda aslıyla olan ilişkisi devam ettiği ve kendisini afettirmediği müddetce devam edecek:img-wink:
bence ihanet etmiş olabilir feridede ondan gizli evden kacıp ayrılmak istemiş olabilir nevzat kötü birisi gibi görünmüyor o yüzden aklıma ilk
gelen bu ama şimdi nevzat kötü birisi olsa feride hafızasini hatirlasa bile
o zaman ömere olan aşkini tehlikeye sokmazki
evlenirseler ben asla barişma istemem ama bir şekilde nikah olmuyacak bunca şeyden sonra nasıl olacakta bariştiracaklar bende cok merak ediyorum
ne kadar büyük bir hata yapmiğini ve cok pişman oldugunu filizsiz yaşamayacağini onu bebek içinde degil sadece filize deli gibi aşikoldugunu ispatlamali hem bunu sadece filize değil aldatildiğini
söylediği ailesine dostlarina herkese ispatlamali herkez demeliki yılmaz harbiden filizizsiz yaşamayaz demeliler ama bunlar olmuyacak oda ayri bir şey tabi:sad53:
öncelikle filizin yılmazı evlenmemesinin sebebini ögrenmesini
daha sonra ömerin elifin mezarini ziyaret etmesini ve bebek olayini[/QUOTE]

kursuni19
20-04-07, 16:14
ay ay ayyy canım arkadaşım ya inan beni çok mutlu ettin yahu..:happy0064 inan çok duygulandırdın beni canım yaa çok çok tşk ediyorum..:img-angel valla kursuni dile benden ne dilersen arkadaşım başımın gözümün üstünde yerin var...:king: :butch:

Rica ederim Tolga. Aska saygimiz sonsuz bilirsin. Ama sunu unutma ask karsilikli güzeldir, bu nedenle kendini Ferideye cok fazla kaptirma derim. Hem zaten kiz dansözlükte yapiyor, niyetimiz Yilmazin dügününde ona göbek attirmak, simdi sen kiskanirsin onu, izinde vermessin...:img-hyste

yesimcan
20-04-07, 16:24
inss yilmazz bu bölümm bebegi ögrenir yaa yoksaa bunalima giricemm okadarr ümitliyim ki bu bölümdenn inss bekledigim yada gözüktügü gibi bi bölüm olurrr.....

o resimlerdee sankii yilmaz herseyi ögreniyo giibii baksaniza nasil bakiyolarr hele filizz o ne bakiss öyle yaaaa......hemm yilmaza noluyoo allah allah gitsin aslisina sarilsin dokansin tutsunn..filizi bi firsatt ttutuyo yanii olmuyo yilmazzcimm senn sözlüsün dügün yakindaa hicc sana yakismiyoo iki kadini bir idare etmek:):):):)

yilmazaa bi sarki hediye ediyorumm yildiz tilbe iki kadin bir adam:):)

iki kadin bir ara ask cekilirr aradann tam yilmazlikk :)

byuzax
20-04-07, 16:27

e tolga sen bunu ferideye versen kız anında tav :D şahsen bana böyle mektup gelse derinden etkilenirim . Arkadaşlar bundan sonra birine aşk mektubu falan yazacaksanız . Mür . Kurşuni

NOT: Kurşuninin menejeri olmuş bulunmaktayım cemiyete hayırlı olsun :D ( Kurşuni isterse tabi . Bu arada kurşuni komisyonum yüzde kaç olacak müşteriler için . :img-hyste )

filizim+y
20-04-07, 16:34
Askolsun filizim canim hic seni atlar miyim; senin iki kisilik muhalefet cephesinin obur uyesi bastan beri sayildigin icin seni ozellikle yazmamistim. Tolga zaten bastan beri sen ve Hasan'i saydigi icin tekrarlamayayim demistim kusura bakma :img-blush

cnm bernam iyi unutmamış olmana sevindim valla FÖMERin savunucusu oldum baksana benim çifti bile unuttum sanır yorumları okuyan:):) na kusuru cnm sana naz yaptım saa bernacım beni unutmayacağını bikmez miyim:img-wink:

filizim+y
20-04-07, 16:36
:img-blush aman allahım nasıl utandım anlatamam.. ya hep senin yüzünden ha filizim beni lafa tuttunuz..:icon_sorr sevgili kursuni hocamdan tekrar tekrar özür diliyorum.. ve aynı zamanda günahını aldığım filizimden de.. afedin beni:icon_sorr

aaa tolgacım affetmek de ne demek affetnek Allaha mahsus olur aşk sarhoşluğuna veriyorum bu yüzden perdeleri indir diye uğraşıyorum ya senin canın sağolsun be tolgam ha ben ha kurşuni farketmez değil mi kurşuni o ben demek ben o bakar mısın yazdıklarıma:img-hyste :img-hyste

kursuni19
20-04-07, 16:54
aaa tolgacım affetmek de ne demek affetnek Allaha mahsus olur aşk sarhoşluğuna veriyorum bu yüzden perdeleri indir diye uğraşıyorum ya senin canın sağolsun be tolgam ha ben ha kurşuni farketmez değil mi kurşuni o ben demek ben o bakar mısın yazdıklarıma:img-hyste :img-hyste

Dimi Filizim hic fark etmez, sonucta ikimizin düsünceleri biryerlerde bulusu veriyor.

Not: Byuzax valla onca isimin arasinda bide ask mektublariyla ugrasmasam diyorum:img-hyste

filizim+y
20-04-07, 16:57
tüm forumdaşlara güzel bir forum günlüğü olduğu için ve paylaşımlar için filizim+y den küçük bir hediye, duygularımın tercümanı olan:img-yes:

Forumdaşlar gün bizim günümüz değil mi
Akşam oldu mu gözlerimiz arar sevdiklerimizi
Hem yılmazı hem filizi hem ömeri
Bıraktığımız yerde beklerler bizleri
Bir de üstüne aslısı cemi
Daha ne isteriz ki değil mi
Dizimiz başladığında heyecan alır hepimizi
Bazen kızdırır bazen de sevindirirler bizleri
Hepsi de farklı bir tad bırakır yüreğimizde
Gelin ANI yaşayalım bugün kü bölümde
Ne geçmişe ne geleceğe bakalım hiçbirimizde
Kim kimi seviyorsa onun için izlesin
Diğerlerini de anlamayı ihmal etmesin
Sizlere yakışan sevgiye değer vermektir
Bunu en en iyi yapan sizlersiniz
Forumdaşlar iyi ki varsınız benimle
Yoksa ne tad kalır bende ne neşe
Sizlerle birlikte varalım dizimizin keyfine
Ne dersiniz haketmedik mi HEPİMİZDE

61MERVE61
20-04-07, 17:01
Filizden Yilmaza

herkez kapilmis bi siire gidiyor vala bende baslicam siir yazmaya:):)
cok guzel olmus kursini elerine saglik:)

kursuni19
20-04-07, 17:04
Filizim yine döktürmüssün. Valla hepimizin duygularina tercüman olmus bu siirin. Ellerine saglik

Not: Sevgili Merve begenmene sevindim

61MERVE61
20-04-07, 17:04
tüm forumdaşlara güzel bir forum günlüğü olduğu için ve paylaşımlar için filizim+y den küçük bir hediye, duygularımın tercümanı olan:img-yes:

vay canim cok guzel olmus yaa helal olsun vala.:)
bizim forumada senin gibiler yakisir zaten...:)bende yazacam :)
Bu arada az kaldi arkadaslar vala cok heyecanli bi bolum olcak...

benim
20-04-07, 17:16
Sevgili filizim ne kadar güzel yazmışsın.Bütün yazdıklarını takip ediyorum.Valla bravo kurşunin ve senin yazdıkların foruma başka bir hava katıyor.İkinizide tebrik ederim.Dizi bittiğinde burdaki herkesi çok özleyeceğim inanın.İş yoğunluğu arasında bazen kahkaha atarak yorumlarınızı okuyorum.Deli diyecekler yakında.:img-hyste

kursuni19
20-04-07, 17:21
Sevgili filizim ne kadar güzel yazmışsın.Bütün yazdıklarını takip ediyorum.Valla bravo kurşunin ve senin yazdıkların foruma başka bir hava katıyor.İkinizide tebrik ederim.Dizi bittiğinde burdaki herkesi çok özleyeceğim inanın.İş yoğunluğu arasında bazen kahkaha atarak yorumlarınızı okuyorum.Deli diyecekler yakında.:img-hyste

Sevgili benim cok tesekkür ederim. Ayrica dizi bitince bende bu forumu cok özliyecegim, stress atmak icin en uygun yer diye düsünüyorum...Dizi keske bitmese diyecegim, ama ne yazikki tüm güzel seyler bitmeye mahkum...:img-wink:

filizim+y
20-04-07, 17:23
Filizim yine döktürmüssün. Valla hepimizin duygularina tercüman olmus bu siirin. Ellerine saglik

sevgili kurşunim senin nezdinde beğenen sevgili mervem, byuzax ve benim daha sonra okuyacak tüm forumdaşlarıma da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum sizlere bir hediye armağan etmek istedim bu yüzden yazdım beğenilerinizle de beni mutlu ettiniz çok teşekkür ederim sizlerinde yüreğine sağlık ne desem az gelir kelimelerin kifayetsiz kalışı diyebiliyorum bu duruma:img-yes:

wyand0tte
20-04-07, 17:25
arkadaşlar coştunuz herkes bir şiir yazıyo keşke bendede öle bir yetenek olsa.. filizim+y yine harikasın uzun zamandır şiirlerini okuyamıyodum dizimize az bir zaman kaldı şimdiden herkese iyi seyirler

tolgahuzur1
20-04-07, 17:27
VALLA sevgili filizm ne diyeyim söze ne gerek var.. helal olsun :happy0064 çok beğendim.. inanın bu formda olmaktan çok mutluyum..:happy0064 yan isizleri tanıdığım ve konuştuğum için kendimi çok şanslı hisediyorum.. iyiki varsınız ne diyeyim süpersiniz..:good: :happy0064

e.aykut
20-04-07, 17:27
arkadaşlar dizinin başlamasına 4.30 saat kaldı :D bu arada matrakadan haber varmı ? ne kadardır ortalarda gözükmüyo

filizim+y
20-04-07, 17:29
sevgili tolgacım ve wyand0tte teşekkür ederim bende sizlerle tanıştığım ve bu güzel forumda olma şansını yakaladığım için çok mutluyum ne desem az kalır diye boşuna demiyorum sizlerinde yüreğine sağlık:img-yes:

kursuni19
20-04-07, 17:36
Sevgili Tolga bak yine yanlislika Hatirla Sevgilimi izlemeye kalkma, bak sonra bozusuruz ona göre. Ihanetcileri istemeyiz forumumuzda:img-hyste

tolgahuzur1
20-04-07, 17:41
Sevgili Tolga bak yine yanlislika Hatirla Sevgilimi izlemeye kalkma, bak sonra bozusuruz ona göre. Ihanetcileri istemeyiz forumumuzda:img-hyste

HEEE :img-hyste yok bir daha izlermiyim canım o evdekilerin yoğun ısrarı ve tepkisiyle izlemiştim geçti gitti.. hatta beni koltuğa bağladılar desem yeridir yani:img-hyste ama bugün odama tv almıştım onda izleyeceğim kimse engel olamıyacak bana.. :) ayıp ettin bende böyle bir ihanet olmaz siz merak etmeyim formdaşlar... valla kursuni az kalsın ceza verecektin bana..:)

filizim+y
20-04-07, 17:43
filizim+y ve diğer arkadaşlarım dizimiz bitince napcaz biz bu forum süperdi keşke dizimiz hiç bitmese

sevgili forumdaşım inan bende bilmiyorum hayatımda ilk defa böyle bir paylaşımda bulunmaktayım bunda da bu forumun güzelliğinin katkısı çok büyük ne yapacağız bilemem ama her güzel şeyin bir sonu olduğu için bunun da sonu olacak ben başka bir yere yazamamda ıhlamurların bendeki yeri ayrı bende çok özleyeceğim bu forumdaşlarımı ama daha vakit var şimdiden hüzünlenmeyelim derim yoksa ben hemen hüzünlerim kötü olurum o yüzden şu an düşünmek istemiyorum bu yüzden şiiri sizlere armağan ettim zaten...

kursuni19
20-04-07, 17:46
HEEE :img-hyste yok bir daha izlermiyim canım o evdekilerin yoğun ısrarı ve tepkisiyle izlemiştim geçti gitti.. hatta beni koltuğa bağladılar desem yeridir yani:img-hyste ama bugün odama tv almıştım onda izleyeceğim kimse engel olamıyacak bana.. :) ayıp ettin bende böyle bir ihanet olmaz siz merak etmeyim formdaşlar... valla kursuni az kalsın ceza verecektin bana..:)

Hadi affettim ozaman. :img-wink: Mademki suc sende degilmis bir kerelik göz yumu verelim. :img-wink:

tolgahuzur1
20-04-07, 17:52
Hadi affettim ozaman. :img-wink: Mademki suc sende degilmis bir kerelik göz yumu verelim. :img-wink:

hee sağolasın sevgili yılmazdaşım .. söz bir daha böyle bir kaçamak yapmamaya çalışacağım elimden geldiğince :)

valla ben şurada 1 ay sonra askere gideceğim:sad53: yani sizler kadar şanslı değilim dizinin son ve mutlu sahnelerini izleyemiyeceğim:icon_sorr .. ama VATAN SAĞOLSUN gelince izleriz bizde .. :good:

filizim+y
20-04-07, 17:52
tolganın

-- filizyılmaz aşkına ihanet etmesi
-- aslı - yılmaz evliliğini desteklemesi
-- fömer ilişkisinde ara bozucu olması

hadi bunları görmezden geldik gelirim de çünkü forumdaşım benim cnm, nasılsa ortak payda da buluşacağız ama dediğin gibi

-- h.s. ıhlamurlara tercih ediyor

işte buna izin vermem bir daha duyyım bak tolga seni km alır elimden kimseye bırakmadan mahvederim seni tehdit etmezsem anlamazsın sen sabah seni test edeceğim izlemişmisin izlememişmisin ona göre:img-hyste :img-hyste

tolgahuzur1
20-04-07, 17:59
tolganın

-- filizyılmaz aşkına ihanet etmesi
-- aslı - yılmaz evliliğini desteklemesi
-- fömer ilişkisinde ara bozucu olması

hadi bunları görmezden geldik gelirim de çünkü forumdaşım benim cnm, nasılsa ortak payda da buluşacağız ama dediğin gibi

-- h.s. ıhlamurlara tercih ediyor

işte buna izin vermem bir daha duyyım bak tolga seni km alır elimden kimseye bırakmadan mahvederim seni tehdit etmezsem anlamazsın sen sabah seni test edeceğim izlemişmisin izlememişmisin ona göre:img-hyste :img-hyste

hee:) ahanda yandık yahu izliyeceğim sen hiç merak etme filizim ayıp ettin.. ama TEK elektriği keserse nasıl izleyeceğim değil mi ama :) yani o kadar desekliyorum ama hiç bir sonuca ulaşamadı desteklediklerim..:( ama fömer ilişkisinde ara bozucu olmamın bir sebebi var :) demi yani :img-wink: asıl ara bozucu ömer çık git diyorum anlamıyor yahu..:img-hyste neyse sabah artık bir FAL BİLİM MERKEZİ BAŞKANI tarafından testen geçeriz..:)

NOT: modlarımdan özür diliyorum bugün burayı beyaa bir şamata yaptık ..bir hatamız olduysa af ola saygıyla kalın efemm..bye

filizim+y
20-04-07, 18:00
bu arada avatarımda yılmaz filizin alnından öpüyor ya arkadaşlar bu avatarı çok beğendim size bu öpüşün anlamını yazayım hep yazacaktım unuttum şimdi paylaşayım sizinle

seven sevdiğini alnından öpüyorsa onun alınyazısına ortak olurmuş yani ben seni hayatımın sonuna kadar yanımda, yakınımda istiyorum sen benim için en değerlisin demekmiş alınyazısına her koşulda acıda da sevinçde de ortak olmakmış

yani yılmaz burada filizini öperken onun alın yazısına da ortak olmuş oldu yani onlar şu an aynı kaderi paylaşacaklar ne kadar ayrı da olsalar, bilmeyenleriniz olabilir bu yüzden paylaşmak istedim şimdi sevdiğinizi alnından öperken bu anlamı ile yaparsanız ne kadar anlamlı olur değil mi?

kursuni19
20-04-07, 18:01
Bakalim bugünkü bölümde neler aciga cikacak

1- Yilmaz bebegi ögrenecekmi?
2- O resimler bu bölüme aitmi?
3- Mahalleli ve Filiz Aslinin hastaligini ögrenecekmi?
4- Canan geri gelecekmi?
5- Nalan Kerem iliskisi hep pencere önündemi yasanacak?
6- Cem Filizin planini ögrenecekmi?
7- Cem gercekler ortaya cikinca ilk kime zarar verecek?
8- Ömer terziliye nezaman baslayacak?
9- Asli Yilmaz nikahi bu haftami?
10- Yilmaz Filizin evlilik haberini kimden duyacak?

kursuni19
20-04-07, 18:03
bu arada avatarımda yılmaz filizin alnından öpüyor ya arkadaşlar bu avatarı çok beğendim size bu öpüşün anlamını yazayım hep yazacaktım unuttum şimdi paylaşayım sizinle

seven sevdiğini alnından öpüyorsa onun alınyazısına ortak olurmuş yani ben seni hayatımın sonuna kadar yanımda, yakınımda istiyorum sen benim için en değerlisin demekmiş alınyazısına her koşulda acıda da sevinçde de ortak olmakmış

yani yılmaz burada filizini öperken onun alın yazısına da ortak olmuş oldu yani onlar şu an aynı kaderi paylaşacaklar ne kadar ayrı da olsalar, bilmeyenleriniz olabilir bu yüzden paylaşmak istedim şimdi sevdiğinizi alnından öperken bu anlamı ile yaparsanız ne kadar anlamlı olur değil mi?

Bilgilendirdigin icin cok tesekkür ederim. Demekki herkese öptürmemek lazim alnimizi:img-hyste

filizim+y
20-04-07, 18:07
hee:) ahanda yandık yahu izliyeceğim sen hiç merak etme filizim ayıp ettin.. ama TEK elektriği keserse nasıl izleyeceğim değil mi ama :) yani o kadar desekliyorum ama hiç bir sonuca ulaşamadı desteklediklerim..:( ama fömer ilişkisinde ara bozucu olmamın bir sebebi var :) demi yani :img-wink: asıl ara bozucu ömer çık git diyorum anlamıyor yahu..:img-hyste neyse sabah artık bir FAL BİLİM MERKEZİ BAŞKANI tarafından testen geçeriz..:)

valla TEK mek dinlemem ben tolga ne yap yap izle hiç kurtuluşun yok ona göre:) desteklediklerinin sonucu çok yakın sen sabırsızsın be tolga onlar ne yapsın gerçi haklısında sabır sabır nereye kadar değil mi? bu yüzden filizyılmaz barıştığında sen yoksun ya bizler sabreden derviş muradına ermişler olarak biz ereceğiz bu arada fömer cephesine de bulaşma bırak bari onlar mutlu olsun testten kork ona göre saniye saniye kaçırma bak fena olur, anladın sen:)

filizim+y
20-04-07, 18:16
kurşunim çıkmak üzereydim tamda işten fırsattan istifade az öncekileri cvplayamadım ama bunları cvplıyıp çıkıyım sana karşı mahçubum zaten:icon_sorr

1-Yilmaz bebegi ögrenecekmi?
Hayır cnm öğrenmeyecek daha var:img-wink:

Bu resimler gelecek bölüme ait yılmazın bebeği öğrenmesinden sonra:img-yes:

Mahalleli öğrenebilir ama filiz daa öğrenmeyecek:icon_whis

4- Canan geri gelecekmi?
Canan sanırım tamamen ayrıldı çünkü izine rastlanılmıyor:img-yes:

Şimdilik öyle görünüyor ama yılmaz, ömer ve filiz el atarlar bu aşka sen merak etme o kadar tavsiye verdiler bir de fiili yardımları olsun:img-hyste

Evet bu bölüm öğrenecek özellikle safiye hn. konuşmasından sonra iyice anlayacak:icon_sorr

Cemin ilk hedefi annesi olacak ondan sonra da filiz ve tabi ki uğraşmaya devam edeceği yılmaz ve ömer:icon_sorr

Bu bölüm filiz çizim yaparken konuşurlar müjganda duyar öğretebileceğini söyle en bu bölüm de olmasa bile gelecek bölüm de temellerini atar bu işin:img-yes:

Bu da gelecek hafta bölümün başı gibi olabilecek sahne:img-yes:

Safiye hn. yılmaza ulaşabilirse ilk öğreneceği kişi o, ama ondan önce de atölyede falan da duyabilir:img-yes:

NOT: evet kurşunim herkese öptürmemek gerek iyi bilmeyenler öğrenmiş oldu:)

byuzax
20-04-07, 18:21

Evet o resimlerin olduğu sahnede oğrenmiş olacaktır diye düşünüyorum.

Evet o resimler bu bolume ait diye düşünüyorum :D

Öğrenmeyecek...

4- Canan geri gelecekmi?

Hayır

Hayır

Evet

Filize annesine...

Bu bolm başlar inş.

Yok ya sanmam

Bilmem

jojoo
20-04-07, 18:34
[/B]1-Yilmaz bebegi ögrenecekmi?
hyr
olabılır
hyr
4- Canan geri gelecekmi?
hyr

şimdilik şüphelenecek
ya fılıze yada yılmaza
bence bir gun atölyeye gıtcekkadınları bısey dıkerken gorcek sonra dıycek aaa nasıl oluyo bu felan onlarda göstercekler ömere oyle olabılır ama ne zman bılmıorum
bence haftaya
cemden

kursuni19
20-04-07, 18:41
Sinan Tuzcu su anda cine 5 de canli yayinda, dizi hakinda tüyolar verecekmis. Izlemek isteyenleri bilgilendireyim dedim

sude9
20-04-07, 18:48
Hayır
hala bakamadım yorum yok
Bu bölümde kalır haftaya belki
4- Canan geri gelecekmi?
Yılmaz düğüne davet etmiştir muhakkak,ekranda yeniden görürüz o zaman
Dizi bitsede onlar kalır orada,bu ikisi için final yazılmaz
Hayır,en azından bu bölüm değil
Filiz'e,madem güzellikle olmuyor zorla elde ederim der,işe koyulur
Bu bölüm adım atabilir
Hayır sadece gelinlik provası
Bilmiyorum ama Filiz'den duysun

clubman
20-04-07, 18:52
bonjour arkadaşlar...uzun bir müddet önce gene bu forum sayfasında bir yorumumu sizinle paylaşmıştım.Benzer bir yorum daha yapmak isteyorum bugün.Son bölümü izledim ve değişen hiçbirşey yok.Kurtlar vadisi iran dan sonra bu kadar heyecanla izlediğim tek dizi.:happy0064 Bence dizi oyuncuları kurtlar vadisi ekibiyle birleşmeli.Hatta bülentin yerine memati daha iyi giderdi bence.Ama işte herşey istediği gibi olmuyo izleyicinin.Diziye biraz daha attraksiyon olması açısından silahların eklenmesi de şart bence.Hernekadar silahlara karşı olan her nışantaşı çocuğundan biri olsam da.Düşüncelerim böyle arkadaşlar.Umarım siz de benimle aynı fikirdesinizdir.:good:

jojoo
20-04-07, 18:57
cine 5 i izleyemiyorumm tuyoo yadaa dızıyle ilgilii herhangii bırşey ssoylerse yazarsanız sewınırım

yesimcan
20-04-07, 18:58
arkadaslarr biz daha cok beklerizz sinan tuzcu herhalde bi 2 3 hafta icerisinde ögrenir dedii yani bu bölüm umutlanmiyalimm yok öyle biseyyy:(:( offf yine sinirlerim bozuldu yaaa

yesimcan
20-04-07, 18:59
ayy neyi ögrenicek onu yazmamisim:) yilmazin bebegi ögrenmesii 2 3 hafta icerisinde olur herhaldee dedii.........offfffffff yaaaaaaa bu bölüm de yatti:icon_sorr

jojoo
20-04-07, 18:59
arkadaslarr biz daha cok beklerizz sinan tuzcu herhalde bi 2 3 hafta icerisinde ögrenir dedii yani bu bölüm umutlanmiyalimm yok öyle biseyyy:(:( offf yine sinirlerim bozuldu yaaa

ben zaten bu bölümde öğreneceğine hiç ihtimal wermıyodumda 2-3 hafta ne demek ya çok fazla amaa

clubman
20-04-07, 19:03
bonjour arkadaşlar...uzun bir müddet önce gene bu forum sayfasında bir yorumumu sizinle paylaşmıştım.Benzer bir yorum daha yapmak isteyorum bugün.Son bölümü izledim ve değişen hiçbirşey yok.Kurtlar vadisi iran dan sonra bu kadar heyecanla izlediğim tek dizi.:happy0064 Bence dizi oyuncuları kurtlar vadisi ekibiyle birleşmeli.Hatta bülentin yerine memati daha iyi giderdi bence.Ama işte herşey istediği gibi olmuyo izleyicinin.Diziye biraz daha attraksiyon olması açısından silahların eklenmesi de şart bence.Hernekadar silahlara karşı olan her nışantaşı çocuğundan biri olsam da.Düşüncelerim böyle arkadaşlar.Umarım siz de benimle aynı fikirdesinizdir.:good:

arkadaşlar az önce ki yorumum konusunda birşey söylemediniz.İnsanları arasına almaktan hoşlanmayan kapalı bir toplum musunuz?:img-pilot

yesimcan
20-04-07, 19:05
ben zaten bu bölümde öğreneceğine hiç ihtimal wermıyodumda 2-3 hafta ne demek ya çok fazla amaa

yaaaa sorma yaaa 2 3 haftaya kadarr ama ozaman demedi 2 3 hafta icinde ögrenir yanii öbür bölüm falann yada 72.b offfffff offfff ama belki bizi yine ters kösee yapmistirrr belli mi olurr bugün dizi varr malumm:):)

eyer 72.b seeee ölme esegim ölme yaniii 10 bölüm var zatenn 2 hafta sora 8 bölüm kaliyoo sora okadarr konu varkii dahaa 8 bölüme hepsini nasil sigdiricaklarr cok merak ediyorumm galibaa finalde düyün olur imza atarlarr dizi biterr öyle olursaaa yuhhhhhhhhh derim artikkkk offfffff simdii diziyi izliyesim bile gelmiyooo:icon_sorr

wyand0tte
20-04-07, 19:05
offffffffffff ya daha 2-3 hafta beklicezmi aman yaaaaaaaaa olmadı son bölümde öğrensin yani biz filizle yılmazı mutlu görmek istiyoruz

jojoo
20-04-07, 19:08
yaaaa sorma yaaa 2 3 haftaya kadarr ama ozaman demedi 2 3 hafta icinde ögrenir yanii öbür bölüm falann yada 72.b offfffff offfff ama belki bizi yine ters kösee yapmistirrr belli mi olurr bugün dizi varr malumm:):)

eyer 72.b seeee ölme esegim ölme yaniii 10 bölüm var zatenn 2 hafta sora 8 bölüm kaliyoo sora okadarr konu varkii dahaa 8 bölüme hepsini nasil sigdiricaklarr cok merak ediyorumm galibaa finalde düyün olur imza atarlarr dizi biterr öyle olursaaa yuhhhhhhhhh derim artikkkk offfffff simdii diziyi izliyesim bile gelmiyooo:icon_sorr

bu bebek olayı en fazla 74. bölüme kdr gıder ondn sonra yılmazın pişmanlığını ızlerız artık.ya ewlılık dızının sonunda olmasın 1 kaç blm önce olsn da mutluluklarını ızlıyelım bu kdr blm bekledık bızı mahrum etmesınler

wyand0tte
20-04-07, 19:09
[QUOTE=clubman;3034909]arkadaşlar az önce ki yorumum konusunda birşey söylemediniz.İnsanları arasına almaktan hoşlanmayan kapalı bir toplum musunuz?:img-pilot[/QUO
yok arkadaşım hoşgeldin öle şey olurmu ama bizim dizimize silah yakışmaz cem sayesinde olursa bilmem...:img-hyste

3c3m
20-04-07, 19:09

2-3 haftamı buna da şükür yani 14-15 bölüm bekletmişken bizlerii
2 hafta ne ki 1 haftada geçer üzülmeyin...:D

ares7
20-04-07, 19:10
Arkadaşlar Ben Sirf Kanald'nin Resmi Sitesindeki Filiz - Yilmaz Fotosudnaki Yakinlik Içinbile Bu Bölümü Izlerim, Kaldiki çok Güzel Bir Bölüm Olacak Içim Içime Siğmiyorr

jojoo
20-04-07, 19:11
2-3 haftamı buna da şükür yani 14-15 bölüm bekletmişken bizlerii
2 hafta ne ki 1 haftada geçer üzülmeyin...:D

doğru dıyosun ama tak ettı artık yanı
bu bebek mewzusundan öğğğ geldi

yesimcan
20-04-07, 19:11
arkadaslarr tam 3 gündür bu günü bekliyorumm ama suann diziyii izlemek istemiyorumm yaaa moral falan sifir olduuu:( tam 16 bölümdürr yilmaz bebegi ögrenmediiii böylee bisey olabilirmi yaa artikk gercektennn biktimmm her hafta ayni seyyy her cumaa dizi sonuu sinirdennn sinirlerim alt üst oluyo yaa yeterr artikk 10 bölüm kalmiss dizi bitiyoo senaristlerr halaa devam ediyolarrr:icon_sorr

arzuinan
20-04-07, 19:12

yüreğine sağlık filizim süper olmuş bu şiir :happy0064

arkadaşlar az önce ki yorumum konusunda birşey söylemediniz.İnsanları arasına almaktan hoşlanmayan kapalı bir toplum musunuz?

bu soruya ben cevep vereyim, bu foruma en yeni katılanlardan biri olarak. öyle düşünme lütfen. sen yorumlarını yapmaya devam et. aralarına almama gibi bir durum söz konusu değil. hepside cana yakın belli bir seviyede olan kişiler. zaten sende zamanla anlayacaksın...

Neslihan17
20-04-07, 19:13
kanald de yayınlanan fotolara fazla kaptırdık kendimizi. kanald ve ıhlamurlar altında senaristlerine güvenmediğimi dün de dile getirdim. karamsar mesajlarımda haklıymışım demekki :) Sinan Tuzcunun yanıltmak için söylediğini de düşünmüyorum. söylediyse doğrudur bence :) bu demek oluyor ki yine topluca avcumuzu yaladık :img-hyste

sinem*
20-04-07, 19:14
Valla bebeği öğrendiğimizden beri ha bu hafta öğrenecek olmadı haftaya diye diye öldük ve hala 2-3 bölüm sonra öğrenir herhalde lafına çok güldüm :):) bizimle dalga mı geçiyorlar ne :):) bebek doğacak bir zahmet yani öğrensin artık ne bu canım ...

yesimcan
Arkadaşlar Ben Sirf Kanald'nin Resmi Sitesindeki Filiz - Yilmaz Fotosudnaki Yakinlik Içinbile Bu Bölümü Izlerim, Kaldiki çok Güzel Bir Bölüm Olacak Içim Içime Siğmiyorr

arkadasimm o resim bu bölüme ait deyildirr büyük bi ihtimalle ...........71.bölüm falandirrr keskee bu bölüm olsaa ama zanletmiyorumm senaristler illam biseylerr yapipp buu rezalete sacmaliga devam etmelerii gerekiyooo.....

ares7
kurşunim çıkmak üzereydim tamda işten fırsattan istifade az öncekileri cvplayamadım ama bunları cvplıyıp çıkıyım sana karşı mahçubum zaten:icon_sorr

1-Yilmaz bebegi ögrenecekmi?
Hayır cnm öğrenmeyecek daha var:img-wink:

Bu resimler gelecek bölüme ait yılmazın bebeği öğrenmesinden sonra:img-yes:

Mahalleli öğrenebilir ama filiz daa öğrenmeyecek:icon_whis

4- Canan geri gelecekmi?
Canan sanırım tamamen ayrıldı çünkü izine rastlanılmıyor:img-yes:

Şimdilik öyle görünüyor ama yılmaz, ömer ve filiz el atarlar bu aşka sen merak etme o kadar tavsiye verdiler bir de fiili yardımları olsun:img-hyste

Evet bu bölüm öğrenecek özellikle safiye hn. konuşmasından sonra iyice anlayacak:icon_sorr

Cemin ilk hedefi annesi olacak ondan sonra da filiz ve tabi ki uğraşmaya devam edeceği yılmaz ve ömer:icon_sorr

Bu bölüm filiz çizim yaparken konuşurlar müjganda duyar öğretebileceğini söyle en bu bölüm de olmasa bile gelecek bölüm de temellerini atar bu işin:img-yes:

Bu da gelecek hafta bölümün başı gibi olabilecek sahne:img-yes:

Safiye hn. yılmaza ulaşabilirse ilk öğreneceği kişi o, ama ondan önce de atölyede falan da duyabilir:img-yes:

NOT: evet kurşunim herkese öptürmemek gerek iyi bilmeyenler öğrenmiş oldu:)
filizim+y çok emin cevap vermişsin sorulara.Bence o resimler bu bölümden ve bir sürprizle yılmaz çocuğu bu bölümde öğrenecek..

yesimcan
20-04-07, 19:17
kanald de yayınlanan fotolara fazla kaptırdık kendimizi. kanald ve ıhlamurlar altında senaristlerine güvenmediğimi dün de dile getirdim. karamsar mesajlarımda haklıymışım demekki :) Sinan Tuzcunun yanıltmak için söylediğini de düşünmüyorum. söylediyse doğrudur bence :) bu demek oluyor ki yine topluca avcumuzu yaladık :img-hyste

hic sormaa neslihan yaaa sahsen benn cokk güzell yaladim avcumuu.......
offff yaaaa allahim yarabbimm 2 3 bölüm icinde dedi yaaa...

ama sinan tuzcuyu cokk beyendimm yaaa cokk tatli sicak icten birisii yüzügünü takmayii unutmusss hehe cokk güldüm:)

jojoo
20-04-07, 19:18
cine 5 i izliyen arkadaşlar yenı
haberler yoq mu

forever_bim
20-04-07, 19:20
Programı ben de izledim, Sinan Tuzcu, başlarda Ömer'in biraz kötü yansıdığını, esas kızı kaptığı için biraz izleyicinin uzak durduğunu da söyledi. Nilgün Öneş ilk sezon yazarken sürekli pozitif etmenler aşılamaya çalışmış karaktere ve giderek karakterin çizgisi değişti diyor.

Neslihan17
20-04-07, 19:21
hic sormaa neslihan yaaa sahsen benn cokk güzell yaladim avcumuu.......
offff yaaaa allahim yarabbimm 2 3 bölüm icinde dedi yaaa...

ama sinan tuzcuyu cokk beyendimm yaaa cokk tatli sicak icten birisii yüzügünü takmayii unutmusss hehe cokk güldüm:)

üzülme yesimcan biz seyirci olarak 15 bölüm beklemişiz 2 bölüm mü bekleyemicez. 17 bölüm demiştim. tuttu valla. :img-hyste

sinem*
20-04-07, 19:31
Aslında bir açıdan bakarsak filizle yılmaz aşkını bebek olmadan toparlamalılar sonra bebeğin yılmazdan olduğunu öğrenir :) tabi bunu yaparlarsa ...ya da senarist mantığıyla bakalım ...daha filizle yılmaz aşkı olmaz,aslıyla yılmaz ilerler filiz acı çeker yılmaz acı çeker bebek olayı konuşulmaz cem planlarını hızlandırır son bölüme gelince bir anda sihirli bir değnekle her şey güllük gülistanlık olur...biz de ohh ne güzel barıştılar deriz ya :):) ayşe teker ablamız lütfen artık iki sezondur yazıyorsun bari birazcıkta bizi sevindir be ablam :):)

yesimcan
20-04-07, 19:47
yaa arkadaslarrr cekimlerr bizden bi haftaa önde deyilmii?? yani simdii 71.bölümm ya bitmiss tir cekimleri yada sonn sahneyii falan cekiyolardirrr... eeeeeee ozamann o resimm nasill öbür bölüme aitt olucakki?? simdi düsündümdee daha 71.bölüm belkii cekimlerii bitmemistir bilee cünküü galiba pazar günü montaj falan yapiliyomuss......eeee ozaman o resim bu bölüme aitt ????

jojoo
20-04-07, 19:50
yaa arkadaslarrr cekimlerr bizden bi haftaa önde deyilmii?? yani simdii 71.bölümm ya bitmiss tir cekimleri yada sonn sahneyii falan cekiyolardirrr... eeeeeee ozamann o resimm nasill öbür bölüme aitt olucakki?? simdi düsündümdee daha 71.bölüm belkii cekimlerii bitmemistir bilee cünküü galiba pazar günü montaj falan yapiliyomuss......eeee ozaman o resim bu bölüme aitt ????

ya bnce bu foto bu bölüme ait değil içimden bir ses oyle dıo ama bırde şu war kanald nın sıtesınde olan resımler hep o bölümden olan bir sahne oluyo

filizim+y
20-04-07, 19:51
forumdaşlarım hepinize iyi seyirler umarım beklediğimiz bir bölüm olur ve bu da yorumlarımıza yansır şimdiden sakin olmanızı tavsiye ediyorum ANI yaşamaya konsantre olun şimdilik iyi sohbetler sizebye bye

yesimcan
20-04-07, 19:55
ya bnce bu foto bu bölüme ait değil içimden bir ses oyle dıo ama bırde şu war kanald nın sıtesınde olan resımler hep o bölümden olan bir sahne oluyo

bence o 2 resim bu bölüme ait onlar bizden 1 bölüm öndelerr suan 71.bölüm daha tamamen bitmemistir ancak yarin falan pazarda montaj falan oluyomuss galibaa o resimlerr bu bölüme aitt daha 71.bölüm bitmediysee nasill o resimler 71.b.ait olucakkii offf kafam iyce karistiii:)

filizimm sanada ii seyirlerr inss güzell bi bölüm olurdaa söyle rahat rahat bakarizzz:)

nisailayda
20-04-07, 19:56
Sevgili Filizim+y şiirler yorumlar harikaydı ellerine sağlık.
çok azkaldı hepimiz için güzel bir bölüm olması dileğiyle..... bu arada foruma yeni katılan arkadaşa hoş geldin demek istiyorum.Ben pek yazamasamda sürekli takip etmeye çalışıyorum .forumdaki bütün arkadaşlar seviyeli ve özeldir bu da onları ayrıcalıklı kılıyor...

sinem*
20-04-07, 19:59
Ceyda bebeği dokuz ay saklayamazsın demişti filize :) kız bal gibide saklıyor valla :) bu kafayla kimsede öğrenemez :) en iyisi bebeği biz unutalım ne zaman öğrenecek diye düşünmeyelim yoksa deliricez :)

Resimler umarım bu bölümdendir...herkese iyi seyirler :)

jojoo
20-04-07, 20:02
arkadaşlar hepinize iyi seyirler .yine dizinin sonunda dellendircekler bizi heralde ama şahsen ıhlamurlar altında ne kadar saçmalarsa saçmalasın gerçi bundan daha fazlaa saçmalık olmaz ama bn yınede izlerim

sevdam...
20-04-07, 20:17
arkadaslar herkeze simdiden iyi seyirler diyorum ve bence bu resimler diyer bölümden...
ha bide bu haftada yilmaz cocugun kendinden oldugunu ögrenemeyecek...sizce haftaya bir umut varmi ögrenecegine dahil???

gülbeşeker
20-04-07, 20:24
arkadaslar herkeze simdiden iyi seyirler diyorum ve bence bu resimler diyer bölümden...
ha bide bu haftada yilmaz cocugun kendinden oldugunu ögrenemeyecek...sizce haftaya bir umut varmi ögrenecegine dahil???

Bence yılmaz ya 72 ya da 73.bölümde öğrenecek sinan tuzcu iki-üç bölüm sonra dedğine göre.

3c3m
20-04-07, 20:26
Bnce bi süpriz yapcaklar resimler bu bölüme ait OLABİLİR çünkü özette ; yılmaz bebeği öğrenecek yazsalar hiçbir heyecanı kalmaz hatta geçen bölümde ömer her şeyi açıklayacak dediler atraksyon fln yaptılar ama açıklamadılar .. bu bölümdede hiç belli etmicekler belki pat die bakmışız yılmaz bebee örenmiş!!!

gülbeşeker
20-04-07, 20:30
Bnce bi süpriz yapcaklar resimler bu bölüme ait OLABİLİR çünkü özette ; yılmaz bebeği öğrenecek yazsalar hiçbir heyecanı kalmaz hatta geçen bölümde ömer her şeyi açıklayacak dediler atraksyon fln yaptılar ama açıklamadılar .. bu bölümdede hiç belli etmicekler belki pat die bakmışız yılmaz bebee örenmiş!!!

sinan tuzcu yalan söyleyecek değil şaka yaptığını da sanmıyorum ayrıca geçen bölümde ömer bebeği söyleyecek mi deniliyordu yani kesin söyleyecek denilmiyordu bu bölümde bebekle ilgili bişey olsa mutlaka özette yer verirlerdi.

mıstaa
20-04-07, 20:56
Dün bir kaç tane "Komplo teorisi" ürettim ama bu bölüm hiç biri çökmez inşallah.:D:D

Şaka bir yana şu bebek olayının artık bir çözüme kavuşturulmasını o kadar çok istiyorumki anlatamam:sad53: . Umarım şuanda imzamdada kullandığım sahnede Yılmaz bebeğin kendine ait olduğunu öğreniyordur.:img-cool2
Herkese iyi seyirler.bye

anny
20-04-07, 20:57
arkadaşlar hepinize iyi seyirler .yine dizinin sonunda dellendircekler bizi heralde ama şahsen ıhlamurlar altında ne kadar saçmalarsa saçmalasın gerçi bundan daha fazlaa saçmalık olmaz ama bn yınede izlerim

selam herkese :)
ben de izlerim..ama hatırla sevgiliyle aynı saatlerde olması benim için çok kötü oldu..ikisi de favori dizim..ikisine birden bakıcam ama en çok ıhlamurlara..:img-wink: izleyemedigimiz yerleri internetten izliyoruz nasıl olsa..merak ediyorum filiz ne ögrenecek bu bölüm..cemle ilgili korkunç bir şeydir herhalde :img-yes:

jojoo
20-04-07, 21:10
selam herkese :)
ben de izlerim..ama hatırla sevgiliyle aynı saatlerde olması benim için çok kötü oldu..ikisi de favori dizim..ikisine birden bakıcam ama en çok ıhlamurlara..:img-wink: izleyemedigimiz yerleri internetten izliyoruz nasıl olsa..merak ediyorum filiz ne ögrenecek bu bölüm..cemle ilgili korkunç bir şeydir herhalde :img-yes:

ya ben normalde hatırla sewqgılıyı seyrettmem ama bu bölümünde Deniz Gezmiş olucakmış izlemek istiyorum ama ne yapıcam bılmıyorum zap yaparım heralde

...Özlem...
20-04-07, 21:40
baslio basliyo...
bir kac dakka kaldi sadece eminim cok güzel bir bölüm olacak heyecan yapti simdi herkese iyi seyirler...

arzuinan
20-04-07, 21:46
herkese iyi seyirler... umarın çok daralmayacağımız bir bölüm olur...

jojoo
20-04-07, 21:49
baslio basliyo...
bir kac dakka kaldi sadece eminim cok güzel bir bölüm olacak heyecan yapti simdi herkese iyi seyirler...

walla ben hiç heycan yapmıyorum önceleri heycan yaptımda noldu fos dıye söndü yanı boşuna umıtlenıyorum sonrada uzuluyorum artık alıştım yanı

jojoo
20-04-07, 22:26
sonunda fılızın hamılelığınden biri şüphelendi tebrk ediyorum walla.ya bu ceydayı çok sewıyorum ya cem için psikonun önde gideni dedi ya süperdi orası

-hobgoblin-
arkadaslar ya gercekten ınanamıyorum.nasıl olurda filizin hamıle old. anlamazlar sasıyorum.ama mujgan anladı gıbı sankı bır de handanın bebek kıyafetı dıktırmesi.hala mahallelı kadınlar kılo aldı fln dıyor ılk reklamlar sımdı bıttı herrkese ıı seyırler.bu arada filiz cemi acayıp ııı kandırıyorr:img-yes:

levoo
Müjgan hele şükür şüphelenmeye başladı Filzi'in hamile olduğundan.Aslı'nın ameliyatı körlüğe sebep olacak gibime geliyo ya...

Buket_TY
20-04-07, 22:29
Ne oldu birince sahnede rapi:
Filiz Cemi kandirdi
Kendisini ona inandirdi
Bu kiza bayilmali
Geri aldi butun mali

Asli yine yapti
Doktoru kendine kapti
Doktor biraz safti
Ama neyapsin, adam yasli

Mujgan Filizden suphelendi
Filiz kilo almis soylendi
Ama Mujganda safti
Kendine sozlerine inanmadi

Fatih Cemi duydu
Yilmazin pilanina uydu
Safiye bulunca
Cikacak cogu sey aciga

Sevgilie Barbiee demisti
Omer artik bir terzi
Aysel hanim nevzad dedi
Omer orda bir yumruk yedi

bego87
20-04-07, 22:45
Ne oldu birince sahnede rapi:
Filiz Cemi kandirdi
Kendisini ona inandirdi
Bu kiza bayilmali
Geri aldi butun mali

Asli yine yapti
Doktoru kendine kapti
Doktor biraz safti
Ama neyapsin, adam yasli

Mujgan Filizden suphelendi
Filiz kilo almis soylendi
Ama Mujganda safti
Kendine sozlerine inanmadi

Fatih Cemi duydu
Yilmazin pilanina uydu
Safiye bulunca
Cikacak cogu sey aciga

Sevgilie Barbiee demisti
Omer artik bir terzi
Aysel hanim nevzad dedi
Omer orda bir yumruk yedi

eline sağlık süper olmuss sarkın :good: bnm bu bölümdede bebekten ümidim kesildi yok yokkkk yılmaz daha baya bı ögrenemezz.. bari o kanal d deki resimler çıksaa

-hobgoblin-
20-04-07, 22:50
ya sınır sınır sınır su dakıkaya kadar yıne aslı ve ceme gıcık oldum ya.cok mutavajı gozuken kızımız aslıcık.:img-yes: ya yılmaz spor kıyafetıyle cok super yakısıklı olmus ne gıyse yakısır o farklı bısey de yınede cok karızmatık.dewm edıyor dızıııı:happy0064 bnde bebekten ümidi kestım soylemez...:icon_sorr

ares7
20-04-07, 22:54
Şu ana kadar heyecansız bir bölüm izledik.Fragmandki heyecanlı sahnelerin hiçbiri daha çıkmadı.. hepsi sonalrda son kısımalr çok heyecanlı oalcak gibi ve reyingler taavn yapacak1.!!!!!

kursuni19
20-04-07, 22:55
Iste Yilmazin askina inanmayanlar, inanmak istemeyenler icin

Ben onu unutamiyorum...
Ben ona kiyamiyorumki, onu o adama nasil birakacagim, mutlumu degilmi hep merak edecegim

Buket_TY
20-04-07, 22:55
Yaa ben birsey sorucam, Cem bir OGLUMUZ oluyor dedi Yilmaza.
Bundan Yilmaz anlamaliydi cocuk ondan oldugunu degilmi????

Ama Fahriyeyle konusmasi guzeldi gercekten, ama O evleniyormus lafi kesin cunku sen daha once bu islere bulasdin!!!

Buket_TY
20-04-07, 23:01

Ben onu unutamiyorum...
Ben ona kiyamiyorumki, onu o adama nasil birakacagim, mutlumu degilmi hep merak edecegim

Aynen katiliyorum,
inanmayinda gorum sizi:img-wink:
Bal gibi asiklar ikiside ama dedigim gibi evlenme konusunda haksiz!!!

bego87
20-04-07, 23:03
Yaa ben birsey sorucam, Cem bir OGLUMUZ oluyor dedi Yilmaza.
Bundan Yilmaz anlamaliydi cocuk ondan oldugunu degilmi????

Ama Fahriyeyle konusmasi guzeldi gercekten, ama O evleniyormus lafi kesin cunku sen daha once bu islere bulasdin!!!

dogru soluosunda kımse o anda düşünemezki bebek kaç aylıktı ,kaç aylıkken cinsiyeti belli oluo fln dıe .
amaaa yılmazın fahriyle konuşması süperdi.ciiden yılmazın aşkına inanmayanlar artık inanmıştır hrlde dimi:img-wink:

-hobgoblin-
20-04-07, 23:11
arkadaslar fahrıye-yılmaz konusması superdıııı....en guzel cumlesı yılmazımın:
Onu Unutamıyorum.
handan-keremde cok tatlıydııı..

Birde filiz gormeseydı aslıyı..cıkısı nasıldı aslının:
NASIL OLMUŞ?:icon_sorr

-hobgoblin-
20-04-07, 23:18

Ben onu unutamiyorum...

kesinlikle çok güzel ..bnce de bırbırlerını hala sewıorlar unutamıorlar ama bunu kendılerıne bır soyleseler.:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

-hobgoblin-
20-04-07, 23:30
ya bır dıyemedı bu bebegın babası yılmaz dıye filiz muhalla o kadar konustu.yılmazın filiz ıle ılgılı dedıklerı superdı ceme.EĞER ONUN KILINA ZARAR GELİRSE... ayy cok guzel gıdıyor yaaaaaa.

yesilimim
20-04-07, 23:32
Bu bölüm Yılmaz aşkını iyice belli etti ve almış olduğu ani kararın pişmanlığını yaşadı Fahriye ile konuşurken.Filizin sen ne kadar düşündüysen bende ı kadar demesi yılmaza feci koydu.Bbeeğin cinsiyetinin belli olmasından yılmazın anlaması lazımdı ama bebek 78 de flm öğrenilir,80 de final olur heralde.

Buket_TY
20-04-07, 23:36
Evet bolume heyecan girdi!!!!
Sukur yarabim!!
Atolyede basladi ve devam ediyor, bu cok guzeldi:
efendim annecim!!! Yilmaza oyle soyliyecegini kirk dusunsem aklima gelmezdi!!

stormy
20-04-07, 23:36
Ya ben birsey sorucam Yilmaz ile Aynali Cemin annesinin midesini otelin banyosunda mi yikadilar?:img-hyste...Hastaneye arandigi icin goturmediklerine gore :img-hyste..Psiko cem simdi Filizide takip eder..

tolgahuzur1
20-04-07, 23:48
eee anlatın bakalım neler oldu :) elektrikler gittide bizim izleyemedim :img-help: inşallah önemli birşey kaçırmamışımdır :)

levoo
20-04-07, 23:49
Bravo Feride yani Nevzat'ı hatırlasa da vazgeçmeyecekti hani Ömer'den yazık Ömer'e ya.Adam canla başla Feride'nin aşkıyla çalışıyo.Yazık gerçekten yazık Ömer'in üzüntüsünü görmek çok kötü olacak...

AyhanSVS
20-04-07, 23:51
feridenin yaptığı şeye tek tepkim duvara yumruk atmak olduki yukardan halam geldi ne oluyor diye !

o 6-0 yazısıda neydi öyle fanatizmmi yoksa gene 3 yıl sonra filanmı yapcaklar

-hobgoblin-
20-04-07, 23:52
Bravo Feride yani Nevzat'ı hatırlasa da vazgeçmeyecekti hani Ömer'den yazık Ömer'e ya.Adam canla başla Feride'nin aşkıyla çalışıyo.Yazık gerçekten yazık Ömer'in üzüntüsünü görmek çok kötü olacak...

ewt levoo ferıdeye cok yazık gercekten.nasıl olurda newzatı tercıh ettı anlamıyorum.ıns yılmaz filiz daha cok bulusup konusurlar.ya yapma filiz bıraz daha yumusak olll

forever_bim
20-04-07, 23:52
Şu ana kadar ekran karşısından kaçmamak odama kapanıp uyumamak için kendimi zor tuttum. Bu bölümü tek kelime tanımlar RUHSUZ.

arzuinan
20-04-07, 23:54
ya filiz vazgeç artık. nikah masasında hayır diyecekmiş de yüzünü görecekmiş. korkarım o masaya hiç oturamayacaksın...

tolgahuzur1
20-04-07, 23:54
Şu ana kadar ekran karşısından kaçmamak odama kapanıp uyumamak için kendimi zor tuttum. Bu bölümü tek kelime tanımlar RUHSUZ.

aynen öyle modum :) yahu feridenin hali neydi öyle kız iyice ayran gönüllü oldu kimi hatırlıyorsa onun yanına gidiyo..:img-hyste ama ömer şıkkından kurtuldum sıra nevzatta :img-hyste :)

levoo
20-04-07, 23:59
Filiz artık çok geç.Psikopat psikopatlaşmaya başlıyo ordan atmaya kıyamaz da ordan kaçırır bence Filiz'i!

-hobgoblin-
21-04-07, 00:00
ya cok korkuyorum bu psikopat filizi asagı atar dıye.ama buır yandan da o mzan finalı haftaya yaparlar falan dıe dusunuyorum.ama tahmınımce 71.bölüm de tam atarken filiz cem yılmaz gelebılır.

tolgahuzur1
hahaaa:img-hyste son sahnede yüzüklerin efendisi 4 izliyorum gibi geldi yahu ne kadar gerçekçi çekiyorlar öyle ..:)

evet en çok güldüğüm handanın filizi ' intikam senin ne hadine ' demesiydi .:img-hyste valla cem çaktı köfteyi hadi hayırlısı bakalım yürüyen felaket neler yapacak..:img-hyste

arzuinan
geçmiş olsun psikopatımız herşeyi anladı... bakalım neler olacak... Filiz, hadi bakalım nasıl çıkacaksın işin içinden. tek başına çıkamayacaksın da Yılmaz olayın neresinde nasıl olacak onu kestiremiyorum...

AyhanSVS
bu işi yılmaz çözer arkadan ateş eder vurur cemi arkada belirir birden ...

superman nede olsa başka türlü dizi biter ...

final kokuları alıyorum ... boş bölümler geçti uyanın ıhlamurlar altındacılar uyanın heyecan geliyor sonunda...

61MERVE61
21-04-07, 00:01
heyecandan kalbim cikti cikacak vala uyumak istiyorum bidahaki cumada kalkmak dilegiyle:(uff yaa bu ne dir kardesim bole bu senaristler ne kalpsiz acimasiz insanlar....bi tarafta filizim:(bir tarafta omerim:(yaaaa dort duvar arasinda deli gibi oturup dusunmek istiyorum vala hasancim sana hak veriyorum:)

bego87
bu bölüm yılmazın cok güzel replikleri vardı .Bunları filize yılmazın sadece bebek için dönmiceğini kanıtlamak için söylettiler.Böylece filizde rahatlıkla affedıcek yani o beklenen sürünme sahneleri olmicak :img-yes:
çok güzel bi bölümdü aslıya cidden çok üzülüorum :img-hyste nolcak kızın sonu mualladan başka kımse kızı sahiplenemedi :img-hyste :img-hyste
bu arada cemin filizi itemiceği çok açık :) en azında haftayaki resimler buna kanıt .keşke yılmaz filizi takip etmiş olsa oraya giderken ama yoktur hrlde öle bişii:img-help:

Buket_TY
Evet bir tahmin:
Yilmaz bu kez pesinden gelmis ve Filizi kurtaricak!!!
Insallah!!!
Ilk saat hic sevmedim cok SIKICIydi ama sonra ikinci saat cok heyecanliydi ve bol bol Yilmaz Filiz sahneleri vardi!:happy0064

forever_bim
Hakikaten bu dizi şu andaki senaryosuyla ve ortaya koyduğu bu bölümüyle ne burada yazılan şiirleri ne de kompozisyonları hak ediyor. O kadar hayal kırıklığına uğradım ki anlatamam. Dizinin yüzde altmışında Filiz Cem Devlerin Aşkı, yüzde 25'inde de Yılmaz'ın nihayet Filiz için endişelendiğini ve Aslı'ya kızdığını gördük. Neyse daha fazla yazmak istemiyorum. Feride'ye tek bir kelime diyorum BRAVO.

clubman
Arkadaşlar boşa beklemeyin yılmaz kurtaracak kızı...Ondan sora aralarında bişiler başlıyacak gene...Benden sölemesi isterseniz inanmayın...

yesimcan
21-04-07, 00:02
ayyyyyyyy yaa ben bu bölüme bayildimmm süperdiiiiiiiiiiiiii :):):) yaaa su filiz&yilmaz gazi.m sahnesindeee benn gittimm gözlerim doldu yaaaa süperdiiiiiiii.......
yahuuu bizimm asiklarin asklarii depristii galibaaa asklari alevlenmeye basladiii yahuu yilmaz acik acikk filizzz ben senin icinn ölüyorum demedigii kaldiii süperdiiiiiiii bu bölüm yilmazidaa sevdimm zaten filizimi tekk gecerimmmm:):)

arkadaslarr öbür bölümm filizi cem kacirirr yilmazz bebegi ögrenirrr süperrr olucakk yahuuu:):)

yeşil_2
bence 71. bölümde yılmaz gelicek filizi kurtarmaya. yani inş. böyle olur.

61MERVE61
hahaaa:img-hyste son sahnede yüzüklerin efendisi 4 izliyorum gibi geldi yahu ne kadar gerçekçi çekiyorlar öyle ..:)

evet en çok güldüğüm handanın filizi ' intikam senin ne hadine ' demesiydi .:img-hyste valla cem çaktı köfteyi hadi hayırlısı bakalım yürüyen felaket neler yapacak..:img-hyste

deget..tolga vala eglenecek birisini ariyorsun bu hafta vala filize laf dokundurmam...gucu me gidiyor:img-in_lo yaaa canim benim yaaa..ama kesinn yilmaz arkadan gelir bidaki bolum guzel olur herhal....

zaten aglayaaglaya bi hal oldum....:icon_sorr filizim ahhahhh

jojoo
21-04-07, 00:03
walla bu bölüm güzeldi.ya şimdi cem herşeyi anladımı yanı fılızın oyun oynadığını tam duyamadaım orasını bırı bana bu sorunun cewabını werebılırmı

mıstaa
21-04-07, 00:04
ya cok korkuyorum bu psikopat filizi asagı atar dıye.ama buır yandan da o mzan finalı haftaya yaparlar falan dıe dusunuyorum.ama tahmınımce 71.bölüm de tam atarken filiz cem yılmaz gelebılır.

şuanda kullandığım imza filizin aşşağıya atılmadığının kanıtı arkadaşlar.imzadaki sahne henüz gerçekleşmedi. ki bence yılmazın bebeğini öğrendiği sahnedir o..:img-yes:

61MERVE61
21-04-07, 00:05
Hakikaten bu dizi şu andaki senaryosuyla ve ortaya koyduğu bu bölümüyle ne burada yazılan şiirleri ne de kompozisyonları hak ediyor. O kadar hayal kırıklığına uğradım ki anlatamam. Dizinin yüzde altmışında Filiz Cem Devlerin Aşkı, yüzde 25'inde de Yılmaz'ın nihayet Filiz için endişelendiğini ve Aslı'ya kızdığını gördük. Neyse daha fazla yazmak istemiyorum. Feride'ye tek bir kelime diyorum BRAVO.

vala ferideye bende cok kizginim o da ayri bi telden calio yaa hatirladiysan hatirladin ne oluyor yani bi o hatirladigi sozmu icini aciti nasil sinir oldum anlatamam ben basta demistim feride yaramaz diye:)
saka biyana hakketen nevzata da gicik otesi oldum.....FERIDEYE BENDENDE BRAVO:good:

AyhanSVS
21-04-07, 00:05
bence 71. bölümde yılmaz gelicek filizi kurtarmaya. yani inş. böyle olur.

yarıldım ya bence 2-3 bölüm cemil salih ahmet i filan göstersin arada ömer feride birazda kerem nalan göstersin 75 . bölümde devam ettirirler bu sahneyi :img-hyste :img-hyste

Buket_TY
21-04-07, 00:06
walla bu bölüm güzeldi.ya şimdi cem herşeyi anladımı yanı fılızın oyun oynadığını tam duyamadaım orasını bırı bana bu sorunun cewabını werebılırmı

Evet Forumdasim aynen anladi!!!
Buna cok sevindim yoksa bu oyun daha devam ederdi, aslinda evi aldiktan sonra durmaliydi....
Ne guzeldi ama Filiz Yilmaz'a bebegim ve ben seni ilgilendiriyormu sordugunda!:happy0064

marbella
Merhaba
Bu bölüm süperdi çok heyecanlıydı .Cem efendinin gerçeği bu kadar kısa zamanda öğreneceğini tahmin etmiyordum.
Filiz Yılmaz sahneleri çok güzeldi özlemişim onları birbirilerine bu kadar güzel bakarken görmeyi

slayjic
ıhlamurlar çoştu bu hafta böyle devam eder inşallah sonunda yılmaz bey çivi çiviyi smker mantığının nekadar yanlış olduğunu anladı filize karşı hisselerinin ne olursa olsun bitmiceğinin kavradı haftaya filizi yılmaz kurtarır ve bu ikili başlarlar ceme karşı savaşmaya bundan sonrada aslının yılmazın hayatından çıkmasını ve filizle yılmazın barışma sürecini izleriz asıl merak edilicek konu herşeyi hatırladıktan sonra feridenin ne yapacağı...

jojoo
21-04-07, 00:07
fılızın yılmaza benı we bebeğimi umursuyomusun demesi we yılmazında ewet demesi harikaydı.bence cem fılızı tabıkı aşağıya atmıcakta ya cem tam ıtecekken telefon çalcak yada ıtmekten wazgeççek yada herkul yılmaz gelcek umarım yılmaz gelir.haftayakı bölüm guzel olacağa benziyo hele imzamdaki sahne gerçekleşecekse superrr

sude_19
şuanda kullandığım imza filizin aşşağıya atılmadığının kanıtı arkadaşlar.imzadaki sahne henüz gerçekleşmedi. ki bence yılmazın bebeğini öğrendiği sahnedir o..:img-yes:

bu resmi nerden buldun arkadaşım :D yani nasıl eminsin, aşağı atamayacağını hepimiz az çok biliyoruzda olmamış bölümün resmi nerden çıktıki

bego87
feride ne olcak esas yazık ömere ya ne alaka hatırladım hatırladım diye gitti nevzata .Yazık valla ferideye denicek söz yok ama feride nevzat sahnesini öyle bi yerde kestiler ki ucu açık belkı nevzata senı sewıodum hatırladım cok sey değişti fln der yanı umarım yoksa ömere çok yazık olucak

gzd_gzd
21-04-07, 00:08

ferideye bi BRAVO da benden valla
hala aklım almıyo gerçekten olanları.....olayın şokunu atlatmaya çalışıyorum
olan yine Ömer'e olcak gibi geliyor :(
ayrıca nevzat a da gıcık oluyorum

arzuinan
Feride, hem Ömer'den hemde Nevzat'dan vazgeçecek ve inzivaya çekilecek... kendini dinlemeye alacak ve karar vermiş olarak geri dönecek. bence Ömer'i seçmiş olarak geri gelecek. ama bu durumda Ömer ne düşünür onu bilemiyorum kavuşmaları biraz sancılı olacağa benzer...

Ağustos Böcüğü
Hasancım seni fazlaca hayal kırıklığına uğramış gördüm..Sen yine şanslısın şurada ne kalmış finale anca 2 bilemedin 3 bölüm yaşarsın bu sıkıntıyı sonra tatlıya bağlarlar..Biz ne yapalım neredeyse 2.sezon başından beri her bölüm yaşıyoruz hayal kırıklığı.Düzeleceğide yok..Ben ümidimi kestim zatende lanet olası bir sadakat sebebiyle başladık bari finali yapalım diyorum.

bymp
bence feridenin hafizasini kaybetme sebebi olarak nevzati onu aldatirken gormus olmasi falan cikacak ve sonucta ufak bir sarsinti sonunda omerle feride duzelecek.. sonucta bu kiz omer icin sokuldu diziye.. :)

bi de bu bolum nihayet birileri bebegi farketti, ve nihayet yilmaz filiz icin bir seyler yapti.. kiz neler yasadi son 3 ayda be..

buarada haftaya cuma izleyemeyecegim.. yilmaz bebegi haftaya ogrenirse, gulerim artik..20 hafta bekledikten sonra kacirdigim icin..

61MERVE61
21-04-07, 00:09
ferideye bi BRAVO da benden valla
hala aklım almıyo gerçekten olanları.....olayın şokunu atlatmaya çalışıyorum
olan yine Ömer'e olcak gibi geliyor :(
ayrıca nevzat a da gıcık oluyorum

nevzat deme yaa vala alahim sacini basini yolasim gelio bu adamin:)
gozdem bu hafta benden feride resimleri isteme vala eklemem...kusura bakma....herkez kaldirsin feridenin resimlerinni oda gucume gidiyor:(yaa omer nasil hiseti ferideyi camdan uffffff delircem.

tolgahuzur1
21-04-07, 00:09
deget..tolga vala eglenecek birisini ariyorsun bu hafta vala filize laf dokundurmam...gucu me gidiyor:img-in_lo yaaa canim benim yaaa..ama kesinn yilmaz arkadan gelir bidaki bolum guzel olur herhal....

zaten aglayaaglaya bi hal oldum....:icon_sorr filizim ahhahhh

iyi de ne yapayım merve bende üzülüyorum bunların halini izlerken :icon_sorr hele filizin yılmaza bir bakış attıp gitti sahne kopardı beni:sad53: neyse şimdi size dokunulmaz mazalah duman olurum yarın hesaplaşırız :) herkese iyi geceler artık kafanızı takmayın cem öğrendi herşeyi:img-hyste şimdi yılmaz ele alır olayı olur biter KESİNTİSİZ GÜÇ GÜÇ DEĞİLDİR YILMAZ AKIN..:img-hyste

-hobgoblin-
21-04-07, 00:10

tskler mıstaa içimi rahatlattın.Artık arkadaslar sızdende bu bolumdekı yılmaz filiz sahnelerınden avatar imza isterizzz:happy0064 :happy0064

senem9
21-04-07, 00:10
yılmaz filizi takip etti bence ve cem tam atcakken yılmaz gelicek filizi kurtarıcak...bebeği haftayaki bölümde ben artık öğrenir diyorum...fotodaki sahnede haftaya olucak gibi ama benmce hafatya eksin örenir zaten fotodaki sahnede filiz ve yılmazın kıyafetleri bugün son sahnedeki kıyafetler...örenicek kesin gel haftaya cuma ya:)

stormy
21-04-07, 00:11
Feride Omerden vazgecmedi oyleymis gibi geliyor simdi size..Feride Nevzata ben Omeri seviyorum diyecek malesef..

Yilmaz ile Aynali ya bravo haplari icmis kadinin galiba midesini otel odasinda yikadilar :img-hyste..Doktorlar dizisi sandim bir ara :img-hyste

Bence Yilmaz Filizi takip etti..Bana oyle geliyor...

yesimcan
21-04-07, 00:12
allahimm yaaaaaa bu bölüm süperdii benim acimdannn yaa yilmaz askinii resmenn itraf etti filizinde hosuna gitmedi deyill ama ben bu bölümm cokk kötü oldum yaa agladimm resmenn:(:(:) süperdiii

bencee iki secenek varr 1.cemm filizi ordaa kaciricakk hersyi anladii..
2. yilmazz ikisini takip etti gelip kurtarirr soraa filiz herseyii kendisi aciklarr bunlar barisirrr........öbür bölüm bebegi yilmazin ögrenecegi kesinlesti gibii......

yaa aklim almiyoo ferideyii övdük övdükk bos cikttii kiz bi hatirladi solugu nevzadin yaninda aldi yaaa bukadar olurr ömere cokk özüldümm yaaa cnmm benimm bi yüzü gülmedii gitti:):)

bego87
ya şu aslı çok komık ya ayyy yılmaz benı gelınlıkle gormesın sankı yılmazında çok umrundaydı senı gelınlıkle gormek zawallı ya kendi kendine gelın guwey oluo

:img-hyste cok güzel dedin tam aslıya uygun laf kendi kendine gelin güvey oluo yazık kıza yaa ayy sinir oldum aslıya esasında ilk reklamlara girmeden ev çizmiş bide yılmazda iyi dedi' evin pembe panjurlarını unutmuşşsun ' .daha çok hayal kurar aslı bu kafaylaa:img-hyste :img-hyste

forever_bim
Ya arkadaşlar nesi güzeldi bu bölümün. Neye razı olduk gördünüz mü? Yılmaz bağ evini hatırlar ama beyni bir japon balığı gibi 2 saniyeden fazla çalışmadığı için unutur. O kızın bebeği kimden be adam? İşte karnı da çıkmış.

Feride'ye aferin. Demek Ömer bu kadar değersizdi gözü