Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 18
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
sevgili denizim;
yorumun cok güzel olmus ellerine sağlık... ömer ve ferideyle ilgili olanı da bekliyorum:img-wink:
aynalı konusunu ben atlamısım. gercekten bi garip diye düsündüm filizin sapancaya gelmesi hakkında yaptıgı yorumundaki gibi. bu kız nasıl hamile kaldı acaba nasıl böyle bi ilişki kurdu demiyolar cemin nasıl bir adam oldugunu bildikleri halde, bebek yüzünden evleniyo filiz cemle olur muydu yoksa deyip duruyolar. gercekten filizin istegi dısında böyle bi şey olsaydı yılmazın bu tavrı nasıl kabul edilebilirdi bilmiyorum. o zamanki sinirle düsünemedi ama bari artık düsünsün yılmaz bunları bazı seyleri bu pişmanlığıyla beraber kendi birlestirsin kafasında ve handanla konussun ya da ömerle böylece cıksın bebek meselesi yılmazın bi zorda kalmayla ögrenmesini istemiyorum. bu arada bebek meselesini ceyda mı söyleyecek acaba demiş bi arkadasımız acıkcası ben ceydanın yerinde olsam iki insanın birbirne olan askına inanıyosam bi de arada bebekleri varsa bi dakika durmaz gider anlatırdım en azından ima ederdim böyle beklemezdim asla.
yanlış anlamayın aklım atakıldı sormam lazım yılmaz filizimi daha çok sevdi yoksa elifimi elif onun ilk aşkıydı elifin onda yeri her zman başkamıdır sizce yoksa filizimiz cnmız dahamı ayrı
Yılmaz filizde gerçek aşkı buldu . Gerçekten nasıl aşık olunacağını anladı . Bence yılmaz Filizi eliften daha çok sevdi . Hem daha çok sevmeseydi .Elifi unutabilir miydi ?
destina304
21-04-07, 23:25
elifcim tabikide filizi daha çok sevdi.elife bu kadar değer vermedi hiçbir zaman.filiz apayrı
ben olsam nevzatı tercih ederdim. zaten geçmişte evlilğe kadar gelmiş, aşık olmuş, şimdi de hatırladı, dan diye vazgeçemez yani. zaten kızın hayatı yalan. sen feridesin diyolar, peki. sen hanım kızsın ağır takıl diyorlar, olur diyo. kız dansetmeyi bile unutmuş, o derece:)) kızın içinde olduğu herşey yalan. bu ortamda ömere aşkı da yalan olabilir yani. hem ömer iyi bir insan, iyi oldu artık. ama anacım çok sorunlu, hem kayınvalidede ferideden hoşlanmıyor. şimdi kızın zaten derdi başından aşkın,kendini bilmiyor. bence nevzat olmalı yanında. ayrıca nevzat son bölümde gayet yakışıklıydı, hiçde bu forumda yapılan bazı benzetmeler gibi değil. ben feride nevzat aşkını destekliyorum. ömer önce biraz kızıyla ilgilensin:)
Bence de nevzat o kadarda ömerin tabiriyle gudubet biri değil :) Çok şeker bir adam ben beğendim :) ama bu iyiliğin altından bir şey çıkacaktır..
Son yazdığın cümleye katılıyorum.Feride elifi severdi elifle gezerlerdi şimdi elifi arayan yok:img-hyste Ömerde kızıyla ilgilenmiyor ,biraz sahne yazsınlar baba kıza :img-blush
Tuba Büyüküstün bu bölüm iyiydi yalnız Cem’in babasını öldürdüğünü öğrenmesi sırasındaki tepkisi biraz yapmacıktı. Filiz-Yılmaz bakışmaları yine eskisi gibi etkiliyor beni. Bülent İnal’ın oyunculuğunu her zaman övmeye gerek yok her bölüm bir harika.
Genel olarak iyi bir bölüm izledim. Senaristlerimiz hâlâ Cem sahnelerinde kısıtlama yapmıyorlar. İnsanın acayip canını sıkıyor bu Cem’li sahneler.
Bu bölümde Filiz’in bebeğine zarar gelebileceğinin sinyallerini aldık. Uzadıkça uzayan bu bebek meselesinin sonu hüsranla bitmemeli.
Filiz Cem’in ne adam olduğunu bildiği halde hâlâ ona arkasını dönebiliyor bir de uçurumun dibinde yani büyük cesaret ne diyeyim. Cem’in, Filiz’in peşinden koşma sahnelerine çok güldüm bir yandan da acıdım.
Ama şu bir gerçek ki Filiz’in Cem’e yaptıklarını Filiz bir başkasına yapsa, o adam, efendi biri bile olsa psikopata döner. Bir insanın duygularıyla oynamak çok kötü. Allah düşmanımın başına vermesin diyeceğim ama Cem’in başına geldi zaten. Filiz yanlış adama yanlış yaptı. Filiz’in “Nikah masasında hayır diyeceğim zaman Cem’in yüzünü görmek istiyorum” demesi yerine “Hayır dedikten sonra nikah masasından sağ salim kalkabilecek miyim acaba? Sağlam bir tarafım kalacak mı ? Beni boşver de acaba nikah memuru ve şahitlere ne olacak ?” demesi lazım.
forever_bim
21-04-07, 23:32
Bence de nevzat o kadarda ömerin tabiriyle gudubet biri değil :) Çok şeker bir adam ben beğendim :) ama bu iyiliğin altından bir şey çıkacaktır..
Son yazdığın cümleye katılıyorum.Feride elifi severdi elifle gezerlerdi şimdi elifi arayan yok:img-hyste Ömerde kızıyla ilgilenmiyor ,biraz sahne yazsınlar baba kıza :img-blush
Aaaa Sinem;
Öyle deme. Filiz Cem aşkını (?) izliyoruz haftalardır. Doyurucu aşk sahneleri var. Cem'in büyük aşkını izliyoruz. Bak o kadar aşık ki, kızı serinlesin sıcakta bunalmasın diye serinlere çıkarıyor. Bundan daha önemli konu mu var dizide?
Denmavi Haklısın tuba her sahnede harikaydı ama o sahne banada biraz yapmacık geldi bilmem neden öyle oldu ... Ama bakışmalar o kadar gerçekçi ki yani aslında gerçek zatn birbirlerini gerçektede ne kadar çok sevdikleri belli oluyor...
Aaaa Sinem;
Öyle deme. Filiz Cem aşkını (?) izliyoruz haftalardır. Doyurucu aşk sahneleri var. Cem'in büyük aşkını izliyoruz. Bak o kadar aşık ki, kızı serinlesin sıcakta bunalmasın diye serinlere çıkarıyor. Bundan daha önemli konu mu var dizide?
O da doğru esas oğlanın maceraları varken kim yazar ömer-feride -elif sahnesi :img-hyste artık şansınıza küsün bir dahaki sefere :img-hyste
Of ya bu cem sahneleri acayip sıktı harbiden yani öğ geldi cenk ertanı bi yerde görsem boyle pataklıcam . Bi kaç hafta arındırılmış bolum izleriz bu sayede :D
ben olsam nevzatı tercih ederdim. zaten geçmişte evlilğe kadar gelmiş, aşık olmuş, şimdi de hatırladı, dan diye vazgeçemez yani. zaten kızın hayatı yalan. sen feridesin diyolar, peki. sen hanım kızsın ağır takıl diyorlar, olur diyo. kız dansetmeyi bile unutmuş, o derece:)) kızın içinde olduğu herşey yalan. bu ortamda ömere aşkı da yalan olabilir yani. hem ömer iyi bir insan, iyi oldu artık. ama anacım çok sorunlu, hem kayınvalidede ferideden hoşlanmıyor. şimdi kızın zaten derdi başından aşkın,kendini bilmiyor. bence nevzat olmalı yanında. ayrıca nevzat son bölümde gayet yakışıklıydı, hiçde bu forumda yapılan bazı benzetmeler gibi değil. ben feride nevzat aşkını destekliyorum. ömer önce biraz kızıyla ilgilensin:)
arkadaşım iyi hoş nevzat onun hayatında vardı ve onu tercih etmeliydi bir yalanın içinde ömere aşık oldu haklısın ama feride bence herşeyi tam anlamıyla hatırlamadı çünkü kaza anında kaçar gibi bir tavrı vardı ayrıca yalan bir ortamdada aşık olursa olsun gerçeği hatırladımı hangi aşkın daha ağır bastığı önemli hangisinin önce yada sonra hayatına girdiği değil bu hafta nevzata gitsede feride veya özlem herneyse işler rayına oturunca ömeri tercih edicektir ...
forever_bim
21-04-07, 23:39
O da doğru esas oğlanın maceraları varken kim yazar ömer-feride -elif sahnesi :img-hyste artık şansınıza küsün bir dahaki sefere :img-hyste
Yok canım moralimi neden bozayım ki? Gördüklerim yetiyor. Bir de çok şey öğrendim bu diziyle. PSİKOPATOLOJİ dersi açıp okullarda Cem Akman üzerinden bu dersi vereceğim hoca olunca. 41. Bölümden başlayıp yorumlarım artık. Her ders.
Sevgili lawinia,
Oncelikle yazdiklarimi begendigin icin tesekkurler. Sanirim biraz sonra Omer ve Feride ile ilgili de yazarim.
Bu bebegi soyleme konusunda benim farkli bir fikrim var. Gerceklesecegini hic sanmiyorum ama yine de fena bir klise olmadigi icin belki de kullanilabilir diye dusunuyorum.
Yilmaz'a gercekten aci vermek istedigi noktada Cem soyliyebilir boyle birseyi . Filiz'in kendisini sevmedigini , hala Yilmaz'i sevdigini anladiginda ama yine de Filiz'i kendisiyle olmaya mecbur ettiginde. Yilmaz'i oglunun Cem'in yaninda buyuyecegi fikri kadar ne rahatsiz edebilir, ne aci verebilir? Dedigim gibi cok uzak bir ihtimal ama...Onun disinda kim soylerse soylesin hic de sasirtici olmayacak benim acimdan. Tabii bir de Filiz soylerse sasiririm.
Sevgili lawinia,
Oncelikle yazdiklarimi begendigin icin tesekkurler. Sanirim biraz sonra Omer ve Feride ile ilgili de yazarim.
Bu bebegi soyleme konusunda benim farkli bir fikrim var. Gerceklesecegini hic sanmiyorum ama yine de fena bir klise olmadigi icin belki de kullanilabilir diye dusunuyorum.
Yilmaz'a gercekten aci vermek istedigi noktada Cem soyliyebilir boyle birseyi . Filiz'in kendisini sevmedigini , hala Yilmaz'i sevdigini anladiginda ama yine de Filiz'i kendisiyle olmaya mecbur ettiginde. Yilmaz'i oglunun Cem'in yaninda buyuyecegi fikri kadar ne rahatsiz edebilir, ne aci verebilir? Dedigim gibi cok uzak bir ihtimal ama...Onun disinda kim soylerse soylesin hic de sasirtici olmayacak benim acimdan. Tabii bir de Filiz soylerse sasiririm.
denizim yorumun her zamanki gibi çok güzeldi..
Klişene katılıyorum çok güzel olur ,yalnız müjgan hanım da söyleyebilir geçen sezondan bir tekrar daha yapılırsa müjgan hanıma söyletmeliler :) Filiz söylerse bende şaşırırım ama o söylese ne güzel olur..
Bir de Yılmaz'ın iki aylık (hadi iki buçuk diyelim)hamile bir kadının o kadar karnı olmasına nasıl şaşırmadığına hayret ediyorum .Aynalının sürekli yazık filize demesine de...
Neslihan17
22-04-07, 00:23
bölüm başından başlayalım. yani cemin evi vermekten vazgeçtiği sahneden. filizi kutluyorum. çok profesyoneldi hakikaten. cemi çok iyi pişman etti. her ne kadar filizin planını desteklemesem de evi almasına çok sevindim. doğduğu ve büyüdüğü eve tekrar kavuşmak az da olsa filizi güldürebildi. kesinlikle daha çok gülmeyi hakediyor ama kendi kendine engel oluyor. dizideki en güzel replikler ceydaya ait. sanki ceydaya replik yazarken forumumuzu okuyorlar. :) bizim kullandığımız cümleleri aynen kullandı kız kutluyorum. ama ceydaya da kızıyorum. arkadaşına izin vermemeli. müdahele etmeli. tamam filize akıl veriyosun ama karşında bi inatçı var işte söyleme direk engel ol yahu.
aslının toplantı odasına dalması garipti. bu şirketlerin hiç mi sekreteri falan yok acaba. aynı şekilde cemin şirketinde de öyle. odaya pat diye daldı yılmaz. ilginç hakkaten. neyse..aslının çizdiği ev aynı kendine benzemiş.:img-hyste küçük elif veya ahmet bile aslıdan daha güzel çizerlerdi kesinlikle :) neyse en azından mesleğinden büyük işlere kalkışamayacağını görmüş olduk. o sahnede dedim şimdi kendini mimar zannedip koca bi proje çıkarır yılmazın karşısına. Allahtan yapmadı yoksa bütün mimarlar ayağa kalkardı.:) (en başta şehrazat :img-hyste)
fatihin ofise gelmesini bazı arkadaşlar gibi ben de saçma buldum. ne diye telefon açmıyosun da kendini tehlikeye atıyosun be adam. sen bize lazımsın. Allahtan iyi kaçırdılar haaa. cem ve yılmaz sahnelerinde içime sıkıntı basıyor. bülent inal o kadar iyi oynuyor ki o acı çekiyor diye benim de ateşim yükseliyor. cem yılmaza giderek ne kadar akıllı olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. nasıl da biliyor annesinin yılmaza gidebileceğini. ama zamanlaması yanlıştı işte. o kadar olsun canım kadı kızında bile olur. :)
mualla hanımın gelinlik provası için ısrarları hem aslıyı hem de yılmazı zor duruma düşürüyor. aslında kadın haklı. nikah günü alınmış hiçbir hazırlık yok. aslının bi kere burdan anlaması gerekiyor. yılmazda hiç heves heyecan yok. ama safımız anlamıyor napalım. sonrasındaki fahriye yılmaz sahnesi harikaydı. yılmazın "ona kıyamıyorum ki" repliği güzeldi. ama yanlış zamanda söyledin maalesef paşam. filiz af dilediği zamanlarda kıyamayacaktın. fahriyenin sahip çıkmalıydın repliği on numaraydı. yeni mi aklına geldi sevgin dercesine abisine iyi bi tokat attı.
gelelim aslının gelinlik provasına. bi ara dedim aslı yerine kadınlar gelin olacak heralde. her kafadan bir ses çıkıyordu :) sonrasında filizin gelmesi hanımları üzdü. bu sahne de güzeldi. aslının gelinlikle çıktığı sahne filiz adeta yıkıldı ama aslıya belli etmek istemedi suratını tekrar değiştirdi. ne kadar değiştirse de hanımlar üzüldüğünün farkındaydı. ama bizim aslı yine anlamadı. aslı işte bu kıza çare yok :) yılmaz geldiğinde aslıya baya bi güldüm. fare gibi kaçtı valla. yılmaz gelinlikle gördümü görmedimi anlayamadım ama filizi görünce gelinlik falan vız geldi. gözü başkasını görmedi. neyse gelinliği görmese de aslının sonu belli. yılmaz sana yar olmaz :img-hyste fahriyenin mimikleri harikaydı.:good:
sonrasında yine bi filiz yılmaz sahnesi. filizin arkasına dönüp yılmaza baktığı sahneye bittim. o ne güzel bi bakıştır. aynı şekilde yılmazında gözleri süperdi. ancak bu kadar güzel yansıyabilirdi bi duygu. konuşmaları güzeldi. filizin ilk kez bu kadar açık ve net olduğunu gördüm.:) nikah masası görünüyor. sen ne kadar düşündüysen ben de o kadar düşünmüşümdür. tam bizim istediğimiz repliklerdi kutluyorum.
yılmaz ve safiye hanım sahneleri dönüm noktası gibi bişeydi. safiye hanım oğlum kocamı öldürdü deyince yılmazın fırlaması yine bölümün enleri arasındaydı. filiz için ilk defa bu kadar endişelendiğini gördük. otel önündeki sahne filiz harikaydı. açıkca belli etti sevdiğini ve acı çektiğini. ama yılmazın anlaması için uygun bi zaman değildi. filizin safiye hanımla konuşmadan önceki yılmazla sahnesi süperdi. bi dokunuşun bile ne kadar büyük bir anlamı var sevenler için bize bunu gösterdiler. filizin cemin babasının katili olduğunu öğrendiği sahnedeki tepkisini ben de biraz yapmacık buldum. çalışılmamış sanırım. ya da aceleye gelmiş gibi hissettim.
son uçurum sahnesi için yorum yapamıyorum. çünkü hem filize kızıyorum hem de ne olacağını ne konuşacaklarını pek kestiremiyorum.
kısacası heyecanlı bir bölümdü. izlerken soğuk terler boşalttım diyebilirim. umarım haftaya da bebek öğrenilir ve işkencemiz biter. biraz uzun oldu ama okuyan herkese teşekkür ederim. :)
Yılmaz filizde gerçek aşkı buldu . Gerçekten nasıl aşık olunacağını anladı . Bence yılmaz Filizi eliften daha çok sevdi . Hem daha çok sevmeseydi .Elifi unutabilir miydi ?
İkisini karşılaştırmak hata bence..:img-yes:
Elif'inde Filiz'inde yeri ayrıdır....:img-yes:
forever_bim
22-04-07, 01:12
İşte bu noktada sana katılıyorum Mustafa; Elif Yılmaz'ın ilk aşkıydı, ilk aşkın da yeri insan için özeldir, Yılmaz'ı sevenler Yılmaz'ın Elif'le olan yaşanmışlığına da saygı duyar zaten. Aynı şekilde Elif, Ömer'in de ilk aşık olduğu kadındır. Ömer şimdi Feride'yle aşk yaşıyor olabilir, ama bu Elif'le yaşadığı ilişkinin de gerçekliğini değiştirmez.:img-yes:
Sinem'cim,
Yazdiklarimi begendigin icin sagol. Tabii Mujgan Hanim'da soyleyebilir bebegi ama once isin aslini ogrenmesi gerekiyor. Ne hikmetse herkes Filiz'in evlenmek zorunda kaldigini dusunuyor da kimse nasil olup da Cem'den hamile kaldigini sormuyor.
Omer ve Feride'ye donecek olursam..Oncelikle Sinan Tuzcu'nun cok istikrarli bir oyuncu oldugunu tekrar soyliyeyim. O kadar iyi ve muhtemelen isini o kadar ciddiye aliyor ki, Omer ne yapsa bize inandirici ve sahici geliyor. Bu bolum Omer ve Filiz'in Cem'le ilgili konusmalarinda ben de Omer'den Cem'in manyak bir katil oldugu ve nasil olup da Filiz'in bu adamla hayat kurmayi dusunebildigi ile ilgili daha israrli bir konusma bekledim. Omer bunu kismen yapti ve Filiz'in kararlarina saygi gostermekle yetindi. Filiz'in sevmedigi biriyle, sadece malini -mulkunu geri almak icin evlendigi fikri daha agir basti Omer'de. Cem'in karakterinden ziyade bu konu uzerinde daha cok durdu gibi. Yine de fikirlerini gayet ikna edici bir sekilde soyledigi icin bana inandirici geldi. Ici elvermese de Filiz'e karismaya niyetli degildi. Aslinda sanirim buradaki sorun hep dedigim gibi Tekinerlerin Cem'le ilgili neyi ne kadar bildikleriyle ilgili bir fikrimizin olmayisi. Sonucta Handan ve Omer'in ne Cem'in Yilmaz'i oldurtme girisimlerinden, ne de Asli'nin kacirildigindan haberleri var ya da biz oyle zannediyoruz.. Buyuk olasilikla tek bildikleri Filiz'i kendisiyle evlilige zorlamak icin iflaslarinda onemli bir rol oynadigi. Bu nedenle Omer'in evlilik konusunda cok israrci olmayisini anliyabiliyorum.
(Onumuzdeki bolumde Filiz'in Omer'e herseyi anlatmasini ve bu durumdan nasil kurtulabileceklerini birlikte dusunmelerini istiyorum. Cem'e karsi Yilmaz tek basina savasmasin lutfen. Omer'i de bu konuya dahil etsinler. )
Bu uzun parantezden sonra Omer'in yeni isiyle ilgili de birkac laf edeyim. Aslinda bu isi Omer'in bu kadar cabuk ve fazla dusunmeden kabul edisi beni biraz sasirtti. Henuz hicbir is arama girisimi olmamisti. Birkac yerden reddedildikten sonra olsaydi bana daha inandirici gelecekti ama sonra dusundum ki buyuk olasilikla dedesinin isi oldugu ve tipki onun gibi hayata sifirdan baslama arzusuna karsilik geldigi icin kabul etti bu isi. Annesiyle konusurlarken de daha once herseyin hazir onlerine geldigini ve artik kendisinin birseyler yapmak istediginden de soz etti. Omer'in bu kararlarina paralel olarak Cem'in onlara verdigi eve tasinmak istememesi de anlasilabilir birseydi. Cem yuzunden o evden olsalar da evi bu sekilde geri almanin Omer'in icine sinmeyecegi asikardi. Ustelik ben Omer'in yerinde olsam, yani Filiz'in planlarindan habersiz, ve kardesim bana cocugunu o evde buyutecegini soylese, Cem'in de o evde oturacagini dusunurum ki, bu da evi istememek icin basli basina gecerli bir neden.
Sonucta Omer kendine yeni bir yol cizdi ve artik herseyi kendi istedigi gibi yapmak istiyor.
Omer ve Feride iliskisine gelince..Istiklal caddesindeki halleri cok hostu. Omer gecen bolum Feride'ye kendini affettirdikten sonra iyice yumusamis ve Feride'ye gecmisini bulmasi icin tam destek vermeye karar vermisti. Isin ucu Nevzat'a kadar gitse bile. Feride Nevzat'tan ozur dilemek istediginde bile yaninda oldu. Bu arada Feride'nin Nevzat'tan niye Omer adina ozur diledigini pek anlamadim. Ben kendi tepkisi icin ozur dileyecegini sanmistim.
Feride - Nevzat gorusmesinde, Feride'nin gecen seferlerden farkli olarak bu defa Nevzat'tan daha fazla etkilendigini dusundum. Feride cok sansli bir kadin. Her iki erkek de kendisini cok seviyor ve bunu da cok guzel gosteriyorlar. Nevzat rolundeki oyuncu da cok iyi oynadigi icin, Omer'i cok sevsek de Nevzat'a sinir olamiyoruz, askina saygi gosteriyoruz. Nerdeyse biz de Feride gibi iki arada bir derede kaliyoruz.
Senaryo geregi Feride'nin gecmisini hatirladiktan sonra buyuk bir ikilemde kalacagini saniyorum. Ote yandan gercekten hafizasini kaybetmis insanlarda boyle mi olur bilmiyorum. Yani gecmisini hatirladiginda o ana kadar hic hatirlamadigin birine yine deli gibi asik olabilir misin? Oylece birden bire. Ayni anda iki kisiyi de ayni siddette sevebilir misin? Mutlaka biri daha farkli olacaktir diye dusunuyorum. Sonucta Feride Omer'i tercih edecek, bunu zaten biliyoruz ama o zamana kadar bu aska fazla yara vermeseler bari.
Benim bu bolumde Feride'yi elestirdigim tek yer Omer'in calistigi yerin onune kadar gidip, birsey demeden uzaklasmasiydi. Omer'e bir aciklama borcu vardi bence. Gecmisini hatirlamasi icin o kadar caba gosteren, ona destek veren Omer degil miydi? Daha dune kadar ellerini tutup, gozlerinin icine bakarak ondan hic vazgecmeyecegini soylememis miydi Feride? En azindan yasadigi kafa karisikligini anlatabilirdi Omer'e..O dogrudan Nevzat'a gitti. Belki artik Ozlem oldugu ve asil hesap vermesi gereken insanin Nevzat oldunu dusundugu icin. Muhtemelen ona da kafasinin karistigini soyleyecek ve zaman isteyecek yine. Nevzat daha da umitlenecek tabii. Zavalli Omer ise yikilacak.
Aslinda keske Nevzat'in kotu bir yonu, ya da gecmisteki bir hatasi falan cikmasa da Feride sadece artik Omer'i daha fazla sevdigi icin onu secse. Sonucta dizideki hemen her karakter iki kere deli gibi asik oldu.
parcalibulut
22-04-07, 01:29
Ihlamurlar Altinda nin gelecek bolumlerle ilgili bu kadar cok ipucunu hemen vermesini bir turlu anlayamiyorum..Iddasina girerimki gelecek bolumde
Feride Omer e artik gorusmeyelim, yollarimizi ayiralim diyecek.. ve Omer bunu yoksulluguna vuracak ve kizacak hem kendine hem Ferideye..
Cem Filizden surekli suphe edecek, takip edecek veya ettirecek.. Filiz plani icin daha israrci olacak ve sadece intikam almak amaci icin degil, Cem in yaptiklarini kanitlamak amaciyla her firsatta Cem i kullanarak yaptiklarini soyletmeye calisacak..
Bebegi hala soylemeyecek Filiz..Ama Yilmaz yavas yavas Filiz in bebegini kabul etmeye baslayacak..Hala bebegi Cem den saniyor ama Filiz in bebegi oldugu icinde merak etmeden duramiyor.. Filiz bebegi soylemez Yilmaz a ama eminim Yilmaz a o bebegi ya Handan hanim yada Omer soyleyecek..
İşte bu noktada sana katılıyorum Mustafa; Elif Yılmaz'ın ilk aşkıydı, ilk aşkın da yeri insan için özeldir, Yılmaz'ı sevenler Yılmaz'ın Elif'le olan yaşanmışlığına da saygı duyar zaten. Aynı şekilde Elif, Ömer'in de ilk aşık olduğu kadındır. Ömer şimdi Feride'yle aşk yaşıyor olabilir, ama bu Elif'le yaşadığı ilişkinin de gerçekliğini değiştirmez.:img-yes:
Aynen Hasan;
Mesela....
"A" karakteri ile "B"" karakteri aşk yaşıyor.. Sonra malum nedenlerle ayrılıyorlar. Hemen bu karakterlerin fanları cepheleşip, atışıyorlar..:img-yes:
Ve bu karakterlerden biri bu ilişkinin ardından başka bir ilşkiye başladığında hemen "şu aşk daha büyük" yok "bu aşk daha büyük " tartışması başlıyor. -Ki çok sığ bir tartışma bu bence-.....
Her aşk acısıyla-tatlısıyla kendine özel bir yer ediniyor kalpte..:good::good:
İşte bu noktada bende diyorumki "bu konuları açan arkadaşlara" bırakın rahat uyusun mezarında Elif karıştırmayalım onuda bu tartışmalara...:good: [biraz arabesk tadında oldu ama:)]
Öncelikle Sevgili denizim_ ve Berna Abla yorumlarınızı bir solukta okudum ellerinize saglık..
Bölüm yorumlarını okuduktan sonra özete geceyim;
Yılmaz sayesinde Cem’in, katil olduğunu öğrenen Filiz, kara kara ondan nasıl kurtulacağını düşünür.
İyi de Filiz bu Psikopatın katil oldugunu bilmese de birinin canına kasedecek biri oldugunu biliyordu zaten.. Walla bana güvenin diyordu bir bildigi vardır herhal :)
Feride’nin geçmişte Nevzat’la büyük bir aşk yaşadığını anlayan Ömer, onun Nevzat’la görüşmesine daha fazla dayanamaz. Ömer, Feride’den bir seçim yapmasını ister. Feride tercihini kimden yana kullanacaktır?
İlk tercihi Ömer'den yana kullanmıstı umarım bunu da Ömer'den yana kullanır.. Yoksa dizinin ilerleyen bölümleri fena :img-fie:
Filiz’in kendisine kötü bir oyun oynadığını anlayan Cem, adeta yıkılır. Ama ne pahasına olursa olsun ondan vazgeçmemeye kararlıdır.
Manyaklıgın son safhası bu sanırsam.. Bakalım ne edecek vardır yine bir planı..
Yılmaz, Filiz’in yaşadığı çaresizliğe kayıtsız kalamaz. Yılmaz’ın çabası Filiz’i kurtarmaya yetecek mi?
Plan 'güm' sanırsam.. Ne olmus ki sadece babasını öldürmüş.. Hem biraz daha Cem sahnesi izlersem hakvermeye bile baslayacam ben bu adama :img-swoon
Filiz, Cem’in tehditlerine boyun eğip ona “evet” diyecek mi ?
Walla bu sekilde bir senaryonun olabilmesi için Filiz'in olanları kimseye anlatmaması gerekir yoksa kimse bu duruma kayıtsız kalamaz ki bu durumda da iş cıgrından cıkar..
creepingdeath
22-04-07, 02:06
bu arada ab ye uyum olayından sonra artık para borcu yüzünden hapse girilmiyor bildiğim kadarıyla. yani ömerin karşılıksız çekten hapse girmesi mantıklı mıydı bilmiyorum. tabii hukukçu olan varsa daha iyi bilir, belki ebn yanlış hatırlıyorum. benim hatırladığım şu, ancak mal beyanını yanlış yaparsan, yada gerekli zamanda yapmazsan hapse giriyorsun diye biliyorum.
bu arada teyzenin mideyi otelde mi yıkadılar konuşmalarına da koptuğumu söylemeliyim:) hakikaten ben de öyle sandım bir ara:) bir de filizin kadına konuştuktan sonra üzülmeyin demesi bir acaipti. tabi insan o an ne diyeceğini bilemezde, "üzülmeyiiin, üzülmeyiin" diyişi yine beni güldürdü. üzülmeyipte napsın kadın, sayko bi oğlu var. dizinin gerçekten kaliteli oyuncuları var, eminim ekip de öyledir ama senaryo hataları sayesinde giderek komedi dizisi halini almaya başladı benim gözümde:) hayır gerçekten acıklı kısımlarda bile gülesim tutuyor. bikere o sabit bakan, fazla konuşmayan yaşlı kadın karakteri illaki oluyo dizide. önce aynalının karısı vardı, şimdi cemin annesi....
daha gider bu, uzatmıyım:)
destina304
22-04-07, 02:18
ben buna katılmıyorum mustafa.sonuçta ne kardeş nede anne baba.yani nasıl ikisinin yeri ayrı oluyo.unutup unutmaması vs.değil.ikisinin yeri ayrı denilemez.ya biri daha fazladır.yada biri gerçektir.yani ben bu mantığa katılmıyorum
1- bölümde en çok beğendiniz sahne?
yılmazın pişmanlığını yaşadığı ve hala filizi untamadığını dile getiridiğ..ona kıyamam ki mutlu mu mutsuz mu hep düşünücem dediği....fahriyeyele konuştuğu sahne...ee bu kadar ip ucu verdim anlamışınız hangi sahne olduğunu:img-hyste
2- bölümde sizi en çok etkileyen sahne hem duygusal hem hüzünlü?
filizin aslıyı gelinlikle görmesi ve o kırgınlıkla yılmazla karşılaşması çok üzüldüm :icon_sorr
3- bölümün en iyisi kimdi ya da kimlerdi?
öncelikle yılmaz...sonra filiz
4- bölümde en çok kimden etkilendiniz?
yılmazdan özellikle de filiz iiçin endişesini gösterdiği sahnelerinden..
5- bölümün en gereksizi kimdi?
aslı...pek sahnesi yoktu zaten...ya yılmaz tarafından pembe panjurları unuttuğu için azarlandı...ya da doktor onu ameliyat etmedi diye azarladı...
gerçi cemi tek geçerim ama konu şuan cem üstüne kurulu...
6- bölümde en çok kime ve neden kızdınız?
kimseye kızmadım...herkes olağan davranıyo...
7- bölümde en çok kime hak verdiniz?
yılmaza...artık endişenlmekte haklı...geç bile kaldı...
8- bölümde sizi şaşırtan bir sahne oldu mu?
ferdienin nevzatı hatırlayıp ömere veda eder gibi konuşması...ferideden beklemiyodum...haa asıl olanı unuttum pardon...yılmazın filizin hamileleiğine takılmamasına filizden bir umut gelse aslıyı düşünmeden filize koşabileceği izlenimi oluştu buna çok şaşırdım...öfken dindiğinde aşkınla başbaşa kalacaksın demişti feride şuan yılmazın yaşadığı bu...öfkesi dindi aşkı kendini su yüzene çıkardı...bunu bu bölüm beklemiyodum..
9- bölümde en çok sıkıldığınız kim ve neden?
cem ve aslı...tamamen duygusal nedenlerden:img-hyste
10- bölümde olmasını istemediğiniz bir sahne oldu mu?
aslının gelinliği giymesini istemiyodum helle hele filizin görmesini
11- bölümün en komik sahnesi?
yılmazın bir pembe panjur için aslıyı kırması ve aslının doktoru azarlaması...
12- bölümde sizin istediğiniz bir EN yazabilir misiniz?
en pişman...yılmaz
en onurlu ....ömer
benim için hep en......filiz(günahıyla sevabıyla)
destina304
22-04-07, 02:28
yılmazın pişmanlığını yaşadığı ve hala filizi untamadığını dile getiridiğ..ona kıyamam ki mutlu mu mutsuz mu hep düşünücem dediği....fahriyeyele konuştuğu sahne...ee bu kadar ip ucu verdim anlamışınız hangi sahne olduğunu:img-hyste
filizin aslıyı gelinlikle görmesi ve o kırgınlıkla yılmazla karşılaşması çok üzüldüm :icon_sorr
öncelikle yılmaz...sonra filiz
yılmazdan özellikle de filiz iiçin endişesini gösterdiği sahnelerinden..
aslı...pek sahnesi yoktu zaten...ya yılmaz tarafından pembe panjurları unuttuğu için azarlandı...ya da doktor onu ameliyat etmedi diye azarladı...
gerçi cemi tek geçerim ama konu şuan cem üstüne kurulu...
kimseye kızmadım...herkes olağan davranıyo...
yılmaza...artık endişenlmekte haklı...geç bile kaldı...
ferdienin nevzatı hatırlayıp ömere veda eder gibi konuşması...ferideden beklemiyodum...haa asıl olanı unuttum pardon...yılmazın filizin hamileleiğine takılmamasına filizden bir umut gelse aslıyı düşünmeden filize koşabileceği izlenimi oluştu buna çok şaşırdım...öfken dindiğinde aşkınla başbaşa kalacaksın demişti feride şuan yılmazın yaşadığı bu...öfkesi dindi aşkı kendini su yüzene çıkardı...bunu bu bölüm beklemiyodum..
cem ve aslı...tamamen duygusal nedenlerden:img-hyste
aslının gelinliği giymesini istemiyodum helle hele filizin görmesini
yılmazın bir pembe panjur için aslıyı kırması ve aslının doktoru azarlaması...
en pişman...yılmaz
en onurlu ....ömer
benim için hep en......filiz(günahıyla sevabıyla)
arcshe harika cevaplar.zevkel okudum katılıyorum.benim içinde filiz her zaman en günahıyla sevabıyla hatasıyla herşeyiyle filizciyiz :D:happy0064 :happy0064
bencede keşke o gelinlik sahnesi olmasydı içimden o anda bişeyler kopup gitti
forumda neden filizcilerin üstüne bukadar geliniyo cidden bunu anlamış değilim...yılmaz hata yapıyo ömer hata yappıyo bunlar öyle güzel jurgulanıp filize döndürülüyo ki hayretler içinde okuyorum bazen...ne olsa filizden bilinecek yakında...evt herkes kendi karakterini seviyo ve savunuyo ama hep filizcilerinki göze batıyo...filizin hatalarına evet hata yaptı demedik mi? sadece hatalı ama anlıyoruz dedik...en azından ben filizin yaptıklarını anlayabiliyorum...şuvar filiz eleştiriliyo yılmaz eleştiriliyo ve karşı taraf savunuyo...bir arpa yolu kat edemiyoruz ...çünkü herkes hala savunduğu tarafta...boşa gerginlik boşa sinir bozukluğu anlayacağınız...
Filiz’in “Nikah masasında hayır diyeceğim zaman Cem’in yüzünü görmek istiyorum” demesi yerine “Hayır dedikten sonra nikah masasından sağ salim kalkabilecek miyim acaba? Sağlam bir tarafım kalacak mı ? Beni boşver de acaba nikah memuru ve şahitlere ne olacak ?” demesi lazım.
Tam da aklimdan gecenleri yazmissin ya arkadasim. Ben de diziyi izlerken gozumun onune buna benzer bir sahne geldi ne yalan soyleyeyim :icon_whis
Yok canım moralimi neden bozayım ki? Gördüklerim yetiyor. Bir de çok şey öğrendim bu diziyle. PSİKOPATOLOJİ dersi açıp okullarda Cem Akman üzerinden bu dersi vereceğim hoca olunca. 41. Bölümden başlayıp yorumlarım artık. Her ders.
Gecenin bir vakti beni yine cok guldurdun ya Hasan cok yasa :img-hyste :img-hyste ama haklisin diziyi seyretmeyenlere de cok sey kacirdiklari icin bir hizmette bulunmak lazim degil mi?
Aslinda keske Nevzat'in kotu bir yonu, ya da gecmisteki bir hatasi falan cikmasa da Feride sadece artik Omer'i daha fazla sevdigi icin onu secse. Sonucta dizideki hemen her karakter iki kere deli gibi asik oldu.
Iki asamali yorumunu yine buyuk bir zevkle ve de cogu yerine kelimesi kelimesine katilarak okudum canim. Tam da bunu yazmak icin gelmistim foruma. Nevzat'in melek gibi kusursuz hali bana hala inandirici gelmiyor o baska ama Feride'nin Omer'i daha cok sevdigi icin Omer'i secmesi cok daha guzel olur Omer acisindan. Feride'nin askina o kadar hayranim ki bunun boyle olmasini cok istiyorum o yuzden. Muhtemelen Ozlem de Nevzat'i yine boyle buyuk bir askla sevmisti. Kafa karisikligini o yuzden normal buluyorum ama Feride Omer'e Nevzat yuzunden degil kendi aski yuzunden donmeli bence de :good:
Nevzat karakterini bir baskasi oynasa bu kadar kusursuz bir insan hic inandirici gelmeyecekti. Simdi suphelerim var sadece... Su aralar dizinin cast ekibi cok iyi calisiyor. Nevzat'la baslayan yukselis, Safiye Hanim ve Munir Caner ile devam ediyor. :happy0064
Bu arada yine senin de yazdigin gibi dizide kimin neyi bildigi hakkinda her hafta degisik bir fikre kapiliyorum. Tam bir hafta diyorum ki Omer (en yakindan takip ettigim iki karakterden birisi) Cem'in su planini biliyor ertesi hafta hic haberi yokmus gibi bir replikle karsima cikiyor. Oyuncularin da bu konuda ne dusundugunu cidden merak ediyorum :icon_whis
Son olarak simdiye kadar deginmemistim ama bence biz forumda kendi sevdigimiz karaktere yapilan elestirileri daha cok dikkate aldigimiz icin o konuda daha cok yaziliyormus gibi geliyor diye dusunuyorum. Bu resmen algida secicilikle ilgili bir durum. Ancak Hasan'a su noktada katiliyorum; bir karakterin hatasini baska bir karakterin hatasi ile kapatma yoluna cok gidilmeye baslandi. Sanki dizide ask, kardeslik veya dostluk iliskileri yok da karsilikli kim daha az hata yapacak mucadelesi var. Bu elbette dizinin uzamasi ile ilgili bir durum ama biz konuya fazla hassas yaklasir olduk diziden beklentilerimiz karsilanmayinca.
Berna'cim,
Ben de senin yorumunu her zamanki gibi cok buyuk bir zevkle okudum. Ellerine saglik. Cogu konuda da benzer seyler dusunuyoruz zaten.
Feride'nin Nevzat'a ragmen Omer'i secmesini cok isterim. Onun bir acigini buldugu icin degil. Omer Elif'le olan iliskisinde de bu ikinci en iyi adam pozisyonunda kalmisti. Ilk sevgilideki begenilmeyen birtakim seyler yuzunden tercih edilen durumuna gelmisti. Simdi de ayni seyleri yasamasin. Feride bir zamanlar Nevzat'i cok sevmis olamsina ragmen Omer agir bastigi icin ona gelsin. Omer'in aklinda acaba sorusu hic olmasin. Acaba Nevzat sunu yapmamis olsaydi yine Feride bana gelir miydi diye dusunmesin. Tabii Feride de 10 bolum kararsiz kalmasin bu konuda..
Gunaydin Forumdaslarim!!!!
Yılmaz sayesinde Cem’in, katil olduğunu öğrenen Filiz, kara kara ondan nasıl kurtulacağını düşünür.
Belki Yilmazdan yardim ister???
Feride’nin geçmişte Nevzat’la büyük bir aşk yaşadığını anlayan Ömer, onun Nevzat’la görüşmesine daha fazla dayanamaz. Ömer, Feride’den bir seçim yapmasını ister. Feride tercihini kimden yana kullanacaktır?..
Omere benden boyle birsey isteme soyliyecektir...
Ama bence simdilik Nevzadi secer, cunku gecmisini biliyor...
Sonradan pisman olur ve geri doner
Filiz’in kendisine kötü bir oyun oynadığını anlayan Cem, adeta yıkılır. Ama ne pahasına olursa olsun ondan vazgeçmemeye kararlıdır.
Yılmaz, Filiz’in yaşadığı çaresizliğe kayıtsız kalamaz. Yılmaz’ın çabası Filiz’i kurtarmaya yetecek mi?..
Yetmiyecek, Cem psiko herseyi becerir
Filiz, Cem’in tehditlerine boyun eğip ona “evet” diyecek mi?...
Soylemez!!!
Yani insallah:img-wink:
Filiz Asliyi gelinliklerde gordukten sonra YIlmazla konusmasi
Filiz ve Yilmaz
Tuba Buyukutsun, Bulent Inal, Sinan Tuzcu, Derya Durmaz
Yilmazdan
Nevzad
Asliya:Kendini o sekilde Filize gosterme
Yilmaza
Beni nerde bitiyini sasirti, hic beklemiyordum orda bitticegini
Cem, cok fazla gorduk onu...
Son sahne
Kadinlar Filizin kilo almis sahnesi
En iyi repligi:Sen asliyla evlenirken ne kadar dusunduysen, bende o kadar dusunmusumdur(boyle birseydi:img-wink: )
En ic acitici:Safiye Akman
En iyi aski hisediren:FIliz Yilmaz
sorular icin tskr ederim!:img-yes:
arkadaşlar show tvde formda kal programında bülent inal var .haberiniz olsun
Yılmaz'ın "Cem'le evlenmene izin vermeyeceğim" dediği sahne
Yılmaz'ın Cem'e "madem evleniyorsunuz bundan sonra gözüm üzerinde" dediği sahne
Filiz'in "sen Aslı ile evlenmeyi ne kadar düşündüysen bende o kadar düşünmüşümdür " dediği sahne
Filiz'in Aslı'yı gelinlikle gördüğü sahne
Filiz'in Ömer'e "anne olacağımı unuttunuz,beni unuttunuz" dediği kısım
Filiz'in otele girmek istememesinin nedenini söylediği kısım
Filiz,Yılmaz,Ömer ve Ceyda(az ama özdü)
Filiz özellikle anne olacağımı unuttunuz beni unuttunuz dediği kısım
Cem bölümün değil dizinin gereksiz karakteri,Aslı'yı da ekleyelim
Handan'a işe başlayan Ömer'in şevkini kırdı diye sanki para içinde yüzüyorda işi beğenmiyor
Filiz
yILMAZ geç kalınmış olsada Cem konusnda harekete geçmesi
Cem'ib babasını öldürdüğünü Yılmaz'dan öğrenir Filiz diye düşünüyordum ikiside Safiye'den öğrendi
cem ve aslı...sevmedim,sevemedim
Gelinlik olayı hiç olmasaydı iyi olurdu ama peşinden gelen sahneyi izlemek güzel oldu
Cem'in Filiz beni bırakırsa deyip ağladığı sahne
En iyi replik:Sen Aslı ile evlenmeyi ne kadar düşündüysen bende o kadar düşünmüşümdür
70. Bölümün enleri....:img-wink:
En güzel sahne:
Yılmaz'ın maziyi hatırladığı sahne..
En dramatik sahne..
Feride'nin Ömer'e bakarak "beni affet" demesi..
En Komik sahne..
Müjgan hanım'ın Filiz'in hamileliğini yeni farketmiş olması...E günaydın..bye
Jetonu en geç düşen..
Tabiki Cem Akman..Filiz'in kendisiyle oyun oynadığını yeni anladı psiko.:)
En iyi ince ayar çeken..
Cevabım Ömer..Handan ile Filiz'e tepkisi yerli yerindeydi..Bu konuda tamamen aynı fikirdeyim Ömer'le...
En güzel replik..
-Yılmaz'ın Filiz'e "Cem'le evlenmene izin vermeyeceğim" demesi..
En sempatikler..
Aslı-Yılmaz-Ömer-Fahriye
En iticiler..
Cem-Handan
Bölümün en iyi oyuncuları..
Derya Durmaz-Bülent İnal-Fırat Tanış-Sinan Tuzcu
İrem Altuğ-Tuba Büyüküstün-Zeynep Beşerler...
[gerçi herkesi saydım ama:icon_whis ]
ÖZETE GELİNCE..
71. BÖLÜM ÖZETİ
Cem'den her şey berklenir artık. Filiz'in kendisine oynadığı oyununu anladı.Bakalım nasıl kurtulacak Filiz bu adamdan..
Feride’nin geçmişte Nevzat’la büyük bir aşk yaşadığını anlayan Ömer, onun Nevzat’la görüşmesine daha fazla dayanamaz. Ömer, Feride’den bir seçim yapmasını ister. Feride tercihini kimden yana kullanacaktır?..
Hakikaten Feride'nin bir seçim yapma zamanı geldi..Bence şimdilik Nevzat diyecek ama sonra bu fikrinden pişman olup Ömer'e geri dönecektir.:img-yes:
Yılmaz, Filiz’in yaşadığı çaresizliğe kayıtsız kalamaz. Yılmaz’ın çabası Filiz’i kurtarmaya yetecek mi?..
Kuvvetle muhtemel Cem Filiz'i uçurumdan itmek üzereyken Yılmaz yetişecek..Çünkü Yılmaz'ın Filiz'i Cem'in yanına yanlız göndereceğini zannetmiyorum..:img-yes:
Filiz, Cem’in tehditlerine boyun eğip ona “evet” diyecek mi?..
Filiz tehditlere pabuç bırakacak birisi değildir ama bunu tek başınada yapamıyacağıda aşikar..:img-yes:Yılmaz'ın yardımı lazım.:)
Ömer burada hata yapıyor,kaybetme korkusu olduğu için böyle davranıyor ama seçim yapmaya zorlamak yanlış olmuş
Hatırladıklarından dolayı kafasının karşık olması çok doğal ,Nevzat'a karşı büyük bir aşk duymuş Nevzat'ta ona ,hiçbir sebep yokken kaza nedeniyle ayrı kalmışlar ve Feride yeniden hatırlıyor,kolay bir durum olmasa gerek.
Filiz'i kaçıracak herhalde madem güzellikle olmuyor ben istediğimi yaparım edası,Fliz'in oynadığı oyun ona zarar verecekti ve şimdi o aşamaya gelindi
Cem'le evlenmene izin vermeyeceği diyen birinin ne yapıp edip sonuç elde etmesi lazım ,başrol oyncumuz olduğuna göre çabası sonuç verir,ama Cem onları biraz uğraştırır
Filiz, Cem’in tehditlerine boyun eğip ona “evet” diyecek mi?
Cem o kelimeyi filiz'den zor duyar
mystery_ksk
22-04-07, 15:48
biraz önce bi sitede okudum bi arkadaş çekimleri izlemiş beykozda Filiz ve Cem Paşabahçe Devlet Hastanesinden sağlık raporu alıyolarmış.Heralde nikah işlemleri için.
cem eyer filizii tehtit ediyosakii ediyomuss yilmazi öldürürüm bebegine zarar veririmm filizdee eli kolu mahkum bi sekildeee cemlenn evlenicektirrr cünküü söz konusu bebegi ve yilmazz oluncaa akan sular duruyoo ayni sekildee yilmazdada gecirliii filiz simdi biliyo zaten cemin ne kadar tehlikeli piskopat biri oldugunuu ve teklifi red etseydiii ki edemezz ozaman yilmazii gözden cikarmasii lazimdii cnmm yaa ama yilmaz kurtarir yine filizi nede olsaa yilmazz iylik melegii....
bu bölümm yilmaza 20 bölümden soraa baya acidim yaa cokk üzüldümm hem yilmaz icin hem filiz icin hemde filiz&yilmaz icin hepsi ayri bii dertt yaa....
yilmaza ama cok acidimm filiz icin okadar endiseleniyoo hala onu deliler gibi seviyo itraf etti eninde sonundaa yanii filizz bi olumluu sözcükk söyleseydii yada yilmaza sicakk davransaydii yanii yakin yilmazz bebegi bile kabul ederdii cemden oldugunu bile bile yanii cemden saniyo yaa o bakimdan bu konuda acidim ama filizede hak verdimm sonuctaa gidip söyledii filizimm yilmazda inanmadii ikincisinde neden see hemen inandii neysee girmimm ama gercekten acidim yilmazaa yanii cocuk kendinden olduguna ragmen bos bosuna üzülüyo kendini yiyip bitiriyoo hayatini maf ediyoo(ikisi) nolcak bu böyle yaaa:icon_sorr
öncelikle teşekkürlerimi yazayım
bölüm yorumu yapan sevgili bernacım yine döktürmüşsün ellerine sağlık olaylara senin baktığın bakış açısıyla bakmak çok keyif verici ellerine, emeğine ve yüreğine sağlık cnm
sevgili denizim senin de yorumun yine çok güzel olmuş özellikle filiz ve yılmaz yorumunda katıldığım noktalar o kadar fazla ki senin de ellerine, emeğine ve yüreğine sağlık
sevgili lawinia senin de bölüm yorumun ayrı bir tad olmuş sanırım 2. kez bölüm yorumu yapmaktasın bence tam gaz devam et gerçekten çok güzel olmuş ellerine, emeğine ve yüreğine sağlık
ve eğer unuttuğum arkadaşlarım varsa şimdiden özür dilerim mutlaka okumuşumdur bu şekilde teşekkürümü kabul ederler umarım.
ve sorularımı yanıtlayan tüm forumdaşlarıma teşekkür ederim özellikle ilk kez sorulasımı cvplayan sevgili nisailayda arkadaşıma çok teşekkür ederim o anladı beni, cvpların çok güzel devamını beklerim artık, sağolasın...
forever_bim
22-04-07, 19:42
Sevgili Mustafa;
Yorumunu da özet yorumunu da zevkle okudum. Yalnız Feride kısmına katılmak içimden gelmiyor :( Yani, şu anda düşünmek için zaman istesin, kimi sevdiğine karar versin. Nevzat'ı seçmesi, Ömer'i çok yaralar yahu :(
aslını giydiği gelinlik filizin gelinliğimiydi arkadaşlar yani ne işi varkı o dükkanda anlamadım (herkiminse)filizn değilse yani) bide bu nevzat bana kötü biti gibi geliyo çünkü yani yılmaz ferideye çarptiği zaman feride koşuyodu bu işte biişey var arkadaşlar bana göre
yaa bi sitedenn bi üyee bu haberii star life da duymus nur sürer söylemiss eyer dogruysaa gercektenn cok üzülürüm yaaa:icon_sorr
72 bölümde cem filizi kaçıracak dizide 75 bölümde bitecekmiş starlife duydummm dizi nur sürer söyledi dizi süpriz bi finalle bitecekmiş herkez çok şaşıracakmış hiç beklenmeyen bi final olacakmış kolay kolay akıllardan çıkmayacakmış
gülbeşeker
22-04-07, 19:55
aslını giydiği gelinlik filizin gelinliğimiydi arkadaşlar yani ne işi varkı o dükkanda anlamadım (herkiminse)filizn değilse yani) bide bu nevzat bana kötü biti gibi geliyo çünkü yani yılmaz ferideye çarptiği zaman feride koşuyodu bu işte biişey var arkadaşlar bana göre
hayır filizn gelinlği değil bu arada nevzatın kötü biri olduğunu düşünmüyorum ama ferideye karşı bir hatası olmuş olabilir feride de o yüzden kaçmış olabilir ama ben feridenin kaçtığını da sanmıyorum zaten bir-iki bölümde nevzatın tam olarak nasıl biri olduğu anlaşılır .
gülbeşeker
22-04-07, 19:57
yaa bi sitedenn bi üyee bu haberii star life da duymus nur sürer söylemiss eyer dogruysaa gercektenn cok üzülürüm yaaa:icon_sorr
72 bölümde cem filizi kaçıracakkkkkkk dizide 75 bölümde bitecekmiş starlife duydummm dizi nur sürer söyledi dizi süpriz bi finalle bitecekmiş herkez çok şaşıracakmış hiç beklenmeyen bi final olacakmış kolay kolay akıllardan çıkmayacakmışşşşşşş
dizi 10 bölüm sonra bitiyor zeynep beşerler cuma günü başka yerde yok programında söyledi.Dizinin sonu da mutlu son bülent inal ve sinan tuzcu söylemişti.
Neslihan17
22-04-07, 20:00
72 bölümde cem filizi kaçıracakkkkkkk dizide 75 bölümde bitecekmiş starlife duydummm dizi nur sürer söyledi dizi süpriz bi finalle bitecekmiş herkez çok şaşıracakmış hiç beklenmeyen bi final olacakmış kolay kolay akıllardan çıkmayacakmışşşşşşş
ya inanmayın bunlara. hele işin içinde star varsa hiç inanmayın. mantıklı olsa neyse ama daha cemi alt edemediler aslı var aslının ameliyatı var. en önemlisi de bebek var. 5 bölümde bunların hepsini bağlayamazlar. 71. bölüm özetinden de belli oluyor zaten. eğer 75 bölümden oluşsaydı dizi 70. bölümde yılmazın filize kendini affettirme çabalarını izlerdik. ya da ne bilim aslı olayını izlerdik. ayrıyeten ömer feride ikilisi var. bunları 5 bölümde bağlayamazlar. dizinin şu anki görünümü 75 de bitmesine imkan sağlamıyor. imkansız yani!..
Sevgili Mustafa;
Yorumunu da özet yorumunu da zevkle okudum. Yalnız Feride kısmına katılmak içimden gelmiyor :( Yani, şu anda düşünmek için zaman istesin, kimi sevdiğine karar versin. Nevzat'ı seçmesi, Ömer'i çok yaralar yahu :(
bence de Hasan'cım
feride düşünmek için zaman istesin sadece
gerçi ozaman süresince bile ömer nasıl üzülür Allah bilir tabi :(
ama bu sürede feride ömerden asla vazgeçemiyceğini anlasın we ömer i seçsin
eğer nevzatı seçerse olcakları düşünemiyorum bile
ömer bunu kaldıramaz:icon_sorr
forever_bim
22-04-07, 20:20
bence de Hasan'cım
Gözde'cim zaten eğer ki bir an bile düşünmeden Nevzat'ı seçerse demek ki, Ömer'le yaşadıklarının-ki az birşey de yaşamadılar, 51. ile 59. bölüm arası aşkın gelişimini, 59 ile 70 arası da bu aşkı ve sınavlarını izledik-bir anlamı yok demektir, ki böyle bir şey olacağını düşünmek istemiyorum. Sadece düşünmek için zaman istemeli, yaşadığı kolay şey değil, direkt Ömer'i de seçsin demiyorum, yalnız kalsın ve kalbinin sesini dinlesin yeterli olacaktır.
birkaç soru daha soralım çünkü bayağı sessiz bir forum olmuş ben yokken:) şimdiden herkese çok teşekkür ederim...
1- cem annesini otelden kaçırır mı ve annesine ne tür bir ceza verir?
2- cemin filize yaklaşımı nasıl olacak yani filizin intikam olyından haberli mi yoksa habersiz bir şekilde mi devam edecek?
3- filiz artık cemle ilgili tüm gerçekleri bilemesine rağmen neden hala sonuca gitmek için diretmekde sizce mantıklı bir nedeni var mı?
4- ömer filizin bu intikam oyunundan haberi olacak mı?
5- handanın anlatması gereken iki önemli olay ve muhatabları kimdir?
6- yılmaz filizin ısrar etmesi halinde nasıl bir yol bulacak?
7- filiz yılmazın kendisine daha fazla müdahale etmesine izin verecek mi, bu olay onları yakınlaştıracak mı?
8- ömer cem - filiz evliliğine ses çıkarmayacağını söyledi cem olayını öğrense buna yine tepkisiz kalır mı?
9- filizin hamileliği artık belirgin diğer duyanlar ne diyecekler, mualla, fahriye ve aslı?
10- filiz ve handan evlerine dönecekler mi ve ömerin feridenin kararına tepkisi nasıl olacak?
bence de Hasan'cım
Bence Feride'nin seçime zorlanması bile yanlış olur,kızın zaten kafası karışık ömerin de nevzat gibi beklemesi gerekiyor bence.Nevzat baya bir süre beklemeyi göze aldı ve en doğru kararı kalbinin sesini dinleyerek vereceğini düşündü,Şimdi ferideninde kimseyi seçmeden kendisiyle kalması gerekiyor önce geçmişini hatırlamalı bence..Seçimi daha sonra kendiliğinden olacaktır :)
Gözde'cim zaten eğer ki bir an bile düşünmeden Nevzat'ı seçerse demek ki, Ömer'le yaşadıklarının-ki az birşey de yaşamadılar, 51. ile 59. bölüm arası aşkın gelişimini, 59 ile 70 arası da bu aşkı ve sınavlarını izledik-bir anlamı yok demektir, ki böyle bir şey olacağını düşünmek istemiyorum. Sadece düşünmek için zaman istemeli, yaşadığı kolay şey değil, direkt Ömer'i de seçsin demiyorum, yalnız kalsın ve kalbinin sesini dinlesin yeterli olacaktır.
Hasan'cım bence de
eğer bi an bile düşünmeden nevzat ı seçerse ömerle yaşadıkları herşey boşuna demektir,ama olamaz ya
feride bunu yapmaz ömer e,bu kdr bölümdür tanıdığımız,aşkı için herşeyi göze alabilen feride yapmaz bunu
en iyi şey zaman istemesi we bu zaman süresnde ne ömerle ne de nevzatla görüşmeyip,kalbinin sesini dinlemesi olcaktır
o zaman doğruyu bulur,ki doğrusu ömer zaten ;)
birkaç soru daha soralım çünkü bayağı sessiz bir forum olmuş ben yokken:) şimdiden herkese çok teşekkür ederim...
2- cemin filize yaklaşımı nasıl olacak yani filizin intikam olyından haberli mi yoksa habersiz bir şekilde mi devam edecek?
3- filiz artık cemle ilgili tüm gerçekleri bilemesine rağmen neden hala sonuca gitmek için diretmekde sizce mantıklı bir nedeni var mı?
7- filiz yılmazın kendisine daha fazla müdahale etmesine izin verecek mi, bu olay onları yakınlaştıracak mı?
8- ömer cem - filiz evliliğine ses çıkarmayacağını söyledi cem olayını öğrense buna yine tepkisiz kalır mı?
9- filizin hamileliği artık belirgin diğer duyanlar ne diyecekler, mualla, fahriye ve aslı?
10- filiz ve handan evlerine dönecekler mi ve ömerin feridenin kararına tepkisi nasıl olacak?
1)kaçıramıycak bence otelden şimdi filizle uğraşma döneminde..
2)filizin artık kendisini sevmediğini biliyor sevmediği halde cemle olmasını intikam olduğunu cem anlamıştır cemde filizden intikam almaya çalışıcak
3)birden kendini çekemezdi planın bir parçası olabilir hala devam ediyor çünkü canı çok yandı
4)bişeyleri seziyor olabilir ama şu anda düşündüğü kişi ağırlıklı olarak feride..
5)iki önemli olay 1.filizin hamileliğini yılmaza kendi açıklayabilir 2.ömere filizin intikam olayını anlatabilir
6)direk işin içine yılmaz giricek ve cem yılmaz yüzleşmesi olucak
7)kesinlikle vericek çünkü köşeye sıkıştı ve kurtarıcısı yılmaz olucak filiz seve seve izin vericek ve bu olay kesinlikle onları yakınlaştırıcak
8)yok o kadar tepkisiz kalacağını sanmıyorum kıyamet kopar herhalde
9)direk dedikodular başlar yılmazı 2 günde unuttu başkasına gitti diye..
10)olaylar cemin filizin nasıl davranacağına bağlı ama bir karmaşa sonucu evlerine dönemicekler
ömer yıkılacaktır ama kızıyla avunur
Hasan'cım bence de
eğer bi an bile düşünmeden nevzat ı seçerse ömerle yaşadıkları herşey boşuna demektir,ama olamaz ya
feride bunu yapmaz ömer e,bu kdr bölümdür tanıdığımız,aşkı için herşeyi göze alabilen feride yapmaz bunu
en iyi şey zaman istemesi we bu zaman süresnde ne ömerle ne de nevzatla görüşmeyip,kalbinin sesini dinlemesi olcaktır
o zaman doğruyu bulur,ki doğrusu ömer zaten ;)
ben feridenin direkt nevzata giderek ömeri bırakacağını sanmıyorum eğer feride geçmişini tamamıyla hatırladıysa ilk aşk veya sonraki diye düşünmemeli sadece oturup hangisinin daha ağır bastığını bulmalı bulduktan sonrada diğer kişiye mantıklı bir açıklama yapmalı ben ömeri seçiceğini düşünüyorum o anı hatırladığında direk nevzata gitti çünkü geçmişini bilen tek kişi nevzattı tabikide nevzata gidicekti ömere gitse ömer ne diyebilirdi ama nevzat feridenin gerçekle yüzleşmesini sağlayabilir...
gülbeşeker
22-04-07, 20:46
1-Cemden her şey beklenir annesini kaçırıp bir yere hapsedebilir.
2-Önce habersizmiş gibi davranacak ama bölümn sonuna doğru o da her şeyi anladığını söyleyip filizi tehdit edecek.
3-Filizn bu son olaydan sonra cemle olan oyununa devam etmek isteyeceğini sanmıyorum.
4-Evet,olucak.
5-Yılmaza bebeğin ondan olduğunu söylemesi ve filize rapordan bahsetmesi gerekir.(Aslında söylemese de olur filiz zaten yılmaza bu yüzden kızgın değil artık,aslıyla sözlenmesi onu daha çok üzüyor.)
6-Filizn bu oyuna devam etmek isteyeceğini sanmıyorum eğer devam ederse kaybettğimiz her şeyi alıcam gibi saçmalıklarını sürdürürse yılmaz hiçbir şey yapmasın,gitsin aslıyla evlensin.
7-Bu olay onları bir nebze olsun yakınlaştıracaktır yılmazın hayatının tehlikede olduğunu bildği için kendini ondan uzaklaştırmaya çalışabilir yani cemle evlenmeye istekli gibi görünebilir tabi yılmaz buna inanır mı bilmem?
8-Umarım tepkisiz kalmaz
9-Onlar yılmaz öğrendkten sonra öğrenirler belki yani müjgan atölyede semaya falan söylemezse.
10-Ömer dönmeyeceğine göre onlar da dönmezler,ömerin tepkisi feridenin kararına bağlı belki hiçkimseyi seçmez.
Bence Feride'nin seçime zorlanması bile yanlış olur,kızın zaten kafası karışık ömerin de nevzat gibi beklemesi gerekiyor bence.Nevzat baya bir süre beklemeyi göze aldı ve en doğru kararı kalbinin sesini dinleyerek vereceğini düşündü,Şimdi ferideninde kimseyi seçmeden kendisiyle kalması gerekiyor önce geçmişini hatırlamalı bence..Seçimi daha sonra kendiliğinden olacaktır :)
zaten feride hemen karar verirse bu 3 taraf için de (feride-nevzat-ömer) yalnış bir karar olabilir
şu anda nevzat a olan aşkını yeni hatırladığı için
hatta belki de o hatırladığı sahnede ona onu hep seviceğine söz werdiği için kafası baya bi karışık durumda.....bu yüzden ömer e söyleyemedi bile nevzata olan aşkını hatırladığını ki bence söylemeliydi ya...neyse:icon_whis
hatta belki de feride bu düşünme süresinde,kaza öncesi nevzat tan nasıl we neden kaçtığını hatırlayıp,nevzat ın gerçek(iyi olmayan) yüzünü anlar:icon_whis :icon_whis
Sevgili Filizimin sorulari
Kacirmaz, belki kacirmak isteyebilir, ama Yilmaz korumasina aldigi icin bunu basara maz.
Filizin oyunu bitti, simdi sirrada Cemin oyunu var. Cemin tek amaci Filizi elde etmek, Filizin tek zafi Yilmaz ve bebegi oldugu icin, Cem bunu kullanacaktir. Artik bu oyun Cemin kurrallarina göre oynanacak
Bence artik oyunu devam ettirmek istemeyecek, ama Cem Filizin zaaflarini kullanarak ondan ayrilmasini izin vermeyecek.
Mutlaka olacaktir, Handan dayanamayip Ömere Filizin planindan bahsedecektir
Bir bebek olayi, muhatabi Yilmaz, iki Filizin intikami muhatabida Ömer
Izleyip görelim derim ben....:img-wink:
Karsi karsiya olduklar zaman elektrik okadar yüksekki, Filiz Yilmaza bakalim ne kadar karsi koyabilecek:img-hyste
Kesinlikle hayir, elbette ögrendigi zaman tepkisini gösterecektir
Yilmazin ögrenmesi cok yakinda oldugu icin, mahallelide cok yakinda ögrenecektir, ama Yilmazdan oldugunu duyduklari zaman fazla bir sey söyeyemiyeceklerdir
Hayir eve dönmeyecekler. Ömer cok üzülecek
filizim sorularina gecmeden önce aklıma takılan şeyleri yazmak istiyoru:img-wink: öncelikle sonunda yılmazın pişman olmaya başlamasina ve dahaa
önce yapmasi gereken uyariyi ve filiz için endişelenmesi güzel olaylardan biri:img-wink:
*aslının hiç bir şey olmamiş gibi davranmasi beni deli ediyor birde doktor daki tavri bence hiçde ektili değildi
*cemin filize meleğimdemesi demimki
senaritler yılmaza bizim ısrarlarimizin sonucu bir kez aşkim demesi(keza en cok naber diyordu balum) bu söz yılmazdan filize söylense daha hoş olurdu senaritler bu üzeni yılmaz&filiz beraberliğindede gösterirler inşallah
*şimdi bana kalırsa zaten cem filize eninde sonunda zarar verecekti
yani ne şimdi filiz ceme oyun oynamasada cem filizi elde edemediği için
kacıracakti bence en azından evini geri aldilar
*birde aynalin devamli yazık filize felan demesi acımasi sinir bozucu
*ayrıca mujgan hanımım filizin bebeğinin babasinin cem diye yansitilmasi
hoş degil umarim yılmazdan önce daha kimse ögrenmez birde onlarin babasi
kim muhammetini cekemem
*şimdi filizin yılmaza soguk davrandiğini söylüyorlar filiz yılmaza sıcak
davransa yılmaz filizle barişma gibi bir ihtimal mi vardi
yani yılmaz aslıyla nişanlandiğina pişman oldu derken
yılmaz keşke böyle bir olay olmasaydi filizi karnında cemin bebeğiyle kabul edecekmiydi sizce arkadaşlar
tolgahuzur1
22-04-07, 21:31
herkese yakşamlar
yahu ne odu öyle bir seyahate gittik ortalık karışmış..:img-hyste bölüm özetide gelmiş hayret :) filizin jetonunun düştüğüne sevindim..:img-hyste ama cem onu bırakır mı yahu adamı kurban eder o..:img-hyste neyse bakalım yılmazın çabası ne olacakmış.:icon_whis yahu tüyo felan yok mu 70. bölüm yorumlarıda gözükmüyo öğrenemedim bir türlü biri söylerse sevinirim..:happy0064
herkese yakşamlar
yahu ne odu öyle bir seyahate gittik ortalık karışmış..:img-hyste bölüm özetide gelmiş hayret :) filizin jetonunun düştüğüne sevindim..:img-hyste ama cem onu bırakır mı yahu adamı kurban eder o..:img-hyste neyse bakalım yılmazın çabası ne olacakmış.:icon_whis yahu tüyo felan yok mu 70. bölüm yorumlarıda gözükmüyo öğrenemedim bir türlü biri söylerse sevinirim..:happy0064
Tüyo olmaz olurmu, matraka döküldü bu hafta. Söylerdim tolga, ama yine Filizci gördüm seni, bak böyle olmuyor:img-wink:
kacırmaya kalkacak ama yılmaz buna izin vermez
diyelimki kacırdi ama onu öldürmeye kalkişmaz cok kızacak amaa öldürmez
ilk başta habersiz olacak ama filizin soguk ve uzak tavırlarindan sonra sertleşip tehtit edecektir
gitmesinin sebebi belkide durumu anlamasin diye gitmiş olabilir
ama artık vazgecsede iş işten gecti şimdi başladiği oyuna zorumlu dena etmek zorunda kalacak
filiz cemin tehtidinden sonra korkacaktir sonutca cem eger birisine söylersede öldürmekle tehtik edecektir bu yüzden sonra ögrenecek
yaptiği iğrec oyunu bir an önce yılmaza oldugu gibi anlatmali
ikincisi ise filizin ne kadar söylemese dese ömere cem olayini anlatmali
vaalla yılmazın ısrari bir anlami kalmiyacak zaten
filiz herşeyi anlayacaği için bence bir ömemi yok
yakınlaşacağini sanmam onlarin yakinlaşmasi için ilk önce yılmazın bebek olayini ögrenip filizden af dilemesi lazın anca o zaman
yumuşama olabilir
tabiki hayır
bilmiyorum tek istediğim yılmazın gercekleri öğrendikten sonra ögrensinler yani yılmazın bebeği diye ögrensinler
bence eninde sonunda dönecekler
ömer cok üzüleceği kesin
filizim sorular için sagol:happy0064 [/QUOTE]
cem psikopat o yuzden ondan herseyi beklerim ama artık kadını yılmaz korumaya aldı o yüzden biraz zorlanabilir
bence gayet haberli olucak çünkü filiz cemden uzaklaşmaya calışcak sonrasında da cem herşeyden haberdar olduğunu söliycek ve tehtidlere başlıcak
Filiz bu duruma devam ederse bile bile lades demiş olur.Cemin babasını öldürdüğünü duyduktan sonra devam etmez heralde.Edersede mantıklı hiç bi açıklaması yok..
Filizin ağzından duymazda handan cem hakkında ki gerçekleri duyarsa ömere söyler tabiikide
1.Bebeği yılmaza anlatmalı
2.Rapor olayınıda filize anlatmalı
Ömerle konuşabilir olayların ciddiyetini ona anlatabilir.
İstemem yan cebime koy durumu olucak bence filizde:img-yes:
Hayır tabikide sessiz kalmaz .Kalmasında zaten.
Aslı sevinir,fahriye üzülür,mualla ohh iyki kurtuldu oğlum der.ama bilmiyoki torun onun torunu..:happy0064
Ömer dönmedikçe gazideler çok kolay diil bence evlerine dönmeleri.
Ömer feridenin kararına bence çok sinirlenicek ve feride ömere dönmek istediğindede bence biraz süründürücek.
elimden geldiğince yanıtladım .umarım beğenirsin filizim+y
tolgahuzur1
22-04-07, 21:49
Tüyo olmaz olurmu, matraka döküldü bu hafta. Söylerdim tolga, ama yine Filizci gördüm seni, bak böyle olmuyor:img-wink:
evet yılmazdaşlar bakıyorumda benden şüphe duymaya başlamışsınız..:icon_sorr üzüldüm cidden..:sad53: yani başkanım bile demişki tolga yolunu şaşırdı:icon_sorr yahu ben hala yılmazcıyım ne filizicisi aman allah korusun canım:) siz hiç merak etmeyin kasap keseceği koyunun sırtını sıvazlarmışki hayvan ürkmesin kasaptan..:img-hyste benim ki de o hesap siz hiç kafanızı yormayın :good: sevgili kursuni beni kırdın yahu demek bana yılmazdaşçı olarak güvenin kalmamış..:icon_sorr
evet yılmazdaşlar bakıyorumda benden şüphe duymaya başlamışsınız..:icon_sorr üzüldüm cidden..:sad53: yani başkanım bile demişki tolga yolunu şaşırdı:icon_sorr yahu ben hala yılmazcıyım ne filizicisi aman allah korusun canım:) siz hiç merak etmeyin kasap keseceği koyunun sırtını sıvazlarmışki hayvan ürkmesin kasaptan..:img-hyste benim ki de o hesap siz hiç kafanızı yormayın :good: sevgili kursuni beni kırdın yahu demek bana yılmazdaşçı olarak güvenin kalmamış..:icon_sorr
Hemen alinma Tolga, Imzanda Filizi görünce acaba cephemi degistirdin dedim:img-hyste . Neyse tüyolara gelecek olursam Yilmaz bebegi ögrenecek, Ömer Ferideden bir secim yapmasini isteyecek - yani ayrilik var, Filizin oyunu ters tepcek - yani bundan sonra Cemin kurallarina göre oynanacak - Cem Filizi bebegi ve Yilmazla tehdit edecek
tolgahuzur1
22-04-07, 22:00
Hemen alinma Tolga, Imzanda Filizi görünce acaba cephemi degistirdin dedim:img-hyste . Neyse tüyolara gelecek olursam Yilmaz bebegi ögrenecek, Ömer Ferideden bir secim yapmasini isteyecek - yani ayrilik var, Filizin oyunu ters tepcek - yani bundan sonra Cemin kurallarina göre oynanacak - Cem Filizi bebegi ve Yilmazla tehdit edecek
DEMEK öyleee:icon_whis yani cem kedinin fareyle oynayacağı gibi oynayacak:img-hyste iyi sevindim :) imzamın filiz olması nedenine gelince benim çok komiğime gidiyor ve çok gülüyorum:img-hyste onun için koydum ama değiştirecem..:img-yes: bu dizi ne zaman bittiyordu yahu...:img-help: birde ferman abi beni yarı yolda koymuşsun aşk olsun abi..:icon_sorr
yılmaz dan filize bir şiir
hic bir kelime yetmez seni anlatmaya
sadece bakıslar ve o kalabalıgın icindeki yanlızlıgım
bakıslarınla hayat bulan su gözlerim
sanki her yerde sen var gibi seni özlerim
sana duyduklarımı yazacak tek bisey bulabildim
oda kuru yaprak tıpkı benim gibi
günden güne solan
esen rüzgarla oradan oraya savrulan
ancak sen tutupta bir yere koyarsan
belki ozaman tekrar yesillenir
hayat bulurum ben
yada sende esen rüzgar gibi savursan
iste ozaman ölürüm ben
NOT: sorularımı cvplayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim sevgili bego87 beğenmek ne demek hepinizin yüreğine sağlık
kaçırabılır bundn herşey beklenır.annesını bır yere kıtler
intikam olayından haberli olck
ya zaten bu ıntıkam olayı en başta manıksızdı.o yuzden ıntıkamı diretmek daha da mantıksız
olacak gıbıme gelıyo
yılmaza bebek olayın anlatması
fılızede rapor olayını
bnce yılmazı takmaz o
izin wermez ama yılmaz mudahale eder we ister istemez bır yaklaşma olur
hayır tepkisiz kalmaz ama fılız hnm kımseyı takmıyokı
mualla:ikileme düşer bir yanda istediği bir kız diğer yanda istemediği bir kız ama o kızdan bir torun
fahriye:ilk duyunca şaşırır ama sonra yeğeni olacağı için sewinir
aslı:zaten fılızın hamıleliğini öğrendığındekı yuz ıfadesin acayip merak ediyorum.ilk duyduğunda bayılır heralde
ewe dönmeyeckler çünkü ömer o ewe gitmez
bir tane daha yılmazdan filize
sendin
bir gülüsüne bakardı hersey
sanki hayat durur sadece sen olurdun
bir bakısınla cicekler güler
toprak daha bir güzel kokar
hayat gelir bulundugum yere sen varken
ne olur gitme hersey böyle güzel
sen gidersen sanki hersey biter
bana umut veren sendin
beni hayata baglayan
seni senden fazla sevmemei saglayan sen
ama sen gittin ve herseyide götürdün
artık cicekler boyunlarını bükmüs
topraksa suya küsmüs
bense hayatta umudu kesmis
bir köşede gelmeni bekliyorum
gelipte beni tekrar yeşertmeni istiyorum
tıpkı yeni bir FİLİZ gibi
bu da filizden yılmaza
el acıp Allah tan seni diledim +son kez
uzanıp tutmak istedim sensiz yıldızları
ama ne sen geliyorsun ne yıldızlar yakın
ama sunu biliyorum ki ne sen olmussun nede ben
son kez diliyorum seni Allah tan
belki geri verir seni
ama sanmıyorum ne sen gelmek istersin
nede ben yeni seni isterim
artık gelmesen diyorum ne sen beni gör
nede ben seni
cünkü son halimler icler acısı ve beter
unutmaki bitanem bu surattaki izler
senden bana kalan tek eser
Eline sağlık filizim gene döktürmüşsün .Devamını bekliyoruz.Özellikle ilk yazdığına bayıldım..
Bu arada gerceken bu bölüm bebek olayı anlaşılıyomu ?Ben hiç zannetmiyorum .Çünkü özette bebekten hiç bahsedilmiyo ama belki bi süpriz olurr :good:
Sevgili Filizim ellerine ve yüregine saglik, yetenegini yine konusturmussun. Cok güzel ifade etmissin bizimkilerin duygularini.
filizden yılmaza bir tane daha
elbet bir gün gelecek sende beni anlayacaksın
neden sessizce gidip bir veda bile etmeyisimi
üzerinden yıllar gecsede aklında bir soru
benim sana neden böyle davrandıgımdır
belki göreceksin belki hissedeceksin
elinde olmasada beni hala seveceksin
bilki sevgilim bende senden baskasına
ne sevgilim dedim nede sevdim
gözlerin beni aradıgında uzaklara bak
ellerini uzat ve sessizce rüzgara dön
kulagına fısıldanacak iki kelimeyle
ben geliyim aklına
unutmaki gitmis bile olsam
bende bir iz vardır sende de
senin bende hayatım boyunca tasıyacagım izin gibi
ama gene de dönmek zor bu kararsız yolculuktan
DEMEK öyleee:icon_whis yani cem kedinin fareyle oynayacağı gibi oynayacak:img-hyste iyi sevindim :) imzamın filiz olması nedenine gelince benim çok komiğime gidiyor ve çok gülüyorum:img-hyste onun için koydum ama değiştirecem..:img-yes: bu dizi ne zaman bittiyordu yahu...:img-help: birde ferman abi beni yarı yolda koymuşsun aşk olsun abi..:icon_sorr
tolga filizin imzasi seni neden komiğine gidiyor seni bu kadar güldüren
şey ne merak ettim:icon_whis
ne zaman bittiğine gelince değişmediyse 80 bölümde:img-wink:
birde yanliş anlamda gercekten merak ettimde ondan soruyorum
hayır bende filiz imzasi kullaniyorumda:img-wink:
filizim çok güzeller döktürüyorsun yine benim çok sevdiğim bir şarkı var tam filizle yılmaza göre onu paylaşmak istedim sizde okunca aklınıza yılmazla filiz gelirmi bilmiyorum ama bana onları hatırlatıyo
Koyverdun gittun beni oy koyverdun gittun beni
Allahundan bulasun oy allahundan bulasun
Kimse almasun seni oy kimse almasun seni
Yine bana kalasun
Sevduğum senun aşkın cigerlerumi dağlar
Hiç mi duşunmedun sen hiçmi duşunmedun sen oy
Sevduğun boyle ağlar sevduğun boyle ağlar
Gelevera deresi oy gelevera deresi
İki dağun arasi oy iki dağun arasi
Yuzunden silinmesun oy yuzunden silinmesun
Biçağumun yarasi
özellikle ilk kıta ve nakaratı uyduruyorum ben...
tolgahuzur1
22-04-07, 22:51
tolga filizin imzasi seni neden komiğine gidiyor seni bu kadar güldüren
şey ne merak ettim:icon_whis
ne zaman bittiğine gelince değişmediyse 80 bölümde:img-wink:
birde yanliş anlamda gercekten merak ettimde ondan soruyorum
hayır bende filiz imzasi kullaniyorumda:img-wink:
heee:img-hyste sevgili medsul şu masumiyet dizide kimde var yahu..:) yani bu kadar saf bir yüzün içinde böylesine bir intikam ve hırslı bir canavarın olmasına gülüyorum.:img-hyste ama merak etme kötü birşey yok yani..:)
forever_bim
22-04-07, 22:56
Annesi otelde güvende gözüküyor, umarım zarar veremez kadıncağıza.
Haberli bir şekilde devam edecek tabii. İpler Cem'in elinde artık.
Ben Filiz'in intikam oynunun mantıksız ve riskli buluyorum. Duracağı yeri yanlış saptadı çünkü. Ömer'i kurtardıktan sonra durmalıydı.
Umarım bir an önce öğrenir. Yalı kazığı muamelesi görüyor çok bilmiş kardeşi tarafından.
1. Yılmaz'a rapor olayı.
2. Ömer'e Filiz'in planı.
Ömer'le konuşsun, birlikte bir çözüm arasınlar şık olur:)
Valla bunca olaydan sonra yakınlaşmaları tuhaf gelir ama dizi deyip geçecez. Yakınlaşacaklar.
Cem'in babasını öldürdüğünü mü? Bunu öğrenirse asla tepkisiz kalamaz. Evin erkeği Filiz'e birşey olur sonra eve kim ekmek getirir.:img-hyste
Siroz oldu dertten ondandır diyecekler:img-hyste
10- filiz ve handan evlerine dönecekler mi ve ömerin feridenin kararına tepkisi nasıl olacak?[/QUOTE]
Ömer Paşam dönmesin, sade hayatı içinde bile son derece parlak bir görünüm çiziyor, karakter itibarıyle, Filiz'le Handan dönsünler çok heveslilerse.
Feride uzak kalalım derse ya da Nevzat'ı seçerse Ömer elbette üzülecek.
creepingdeath
22-04-07, 22:56
şu andaki koşullara göre, feride akıllıysa nevzatı tercih etmeli. ama bu dizi olduğuna ve ömerde başrolde olduğuna göre eminimki sonuçta ömeri tercih edicektir. bir iki bölüm nevzatla olsada sonra mutlaka ömere döner. nevzatın bir kötü özelliğini çıkarırlar yada elim bir kazaya kurban gider:) yani endişeye mahal yok:)
ama harbiden bu nevzat (fırat tanış) çok iyi bir oyuncu. kötü bir karakteri de canlandırsa, izlerken o karaktere kızamıyorsunuz. aşka sürgünde ki resul karakteri de böyleydi, adam şeytan gibi bir ruh ama başkası oynasa eminimki nefret ediceğimiz bir tip olmasına rağmen bu adam öyle bir oyunculuk sergiliyorki sonuçta o adamı seviyosunuz. bu dizide başta bir acaipti. konuşurken böyle gülüm, prensesim lafları ağzında biraz eğreti duruyo gibi geldi. ayrıca sanki yüzünde "ulan ne saçma senaryo", "yuuh burda da bu laf mı edilir mi", "kızım saf mısın, daha kaç kere söylicem, oooff" tarzı bir ifadeyle oynarken. son bölümde kendini baya kaptırmış gibiydi. kendisini olabildiğince fazla sahnede görmek istiyoruz. (yani ben istiyorum) :)
heee:img-hyste sevgili medsul şu masumiyet dizide kimde var yahu..:) yani bu kadar saf bir yüzün içinde böylesine bir intikam ve hırslı bir canavarın olmasına gülüyorum.:img-hyste ama merak etme kötü birşey yok yani..:)
ama haklı be tolga yani cemden intikam alma yolunu tehlikeli ve yanliş bulsamda tekinerler filiz yahut ömer cemin yaptiklarina hasap sormaliydi
bir yandan kızsamda öte yandan cok iyi yapiyor diyiyorum
bende aslının nasıl oluyorda yılmaz&filiz karşilaşmalarinda hiç tepki vermiyor bende buna cok gülüyorum:img-hyste
ayrıca kötü birşey olmadiğini biliyorum canım:img-wink: :img-yes:
merak ettiğim için sormuştum sadece:img-wink: :icon_whis
Az önce 70. bölüm resimlerine bakıodum multimedya bölümünden filizin ayaklarının bi resmi wr topuğu görseniz kaldırım taşı gibii acaip bişeyy
filiz kaç aylık hamile ynii o kadar topuk zararlı diilmi bu nasıl bişe yaa...
kaçırmaya çalışcaktır
ama umarım kaçırmaz,yazık kadıncağıza
tbk de habersiz bi şeklde devam edicek
intikamın intikamı gibi bişi olcak aslnda,Filiz cem den intikam alırken,cem filizin yaptıklarndan dolayı ondan intikam almaya çalışcak
filiz aslnda çoktan durdurmalıydı bu planı
şimdi işler daha da tehlikeli bi hale geldi,üstelk bi bebeği olcak daha dikkatli olması gerekiyo
hiç bi mntıklı nedeni yok bence
özette bahsedilen cem in tehdidleri sonucunda filiz herşeyi ömer e anlatmak zorunda kalcak bence
öncelikle yılmaz a şu sahte rapor olayını anlatması lazım
we ömere de filiz in cemle ilgili intikam planlarını anlatması lazım
yılmaz aynalıdan ve/veya ömerden yardım isticek bence...
dizinin sonu belli zaten,bu olay onların yakınlaşması için bi vesile olcak....
tepkisiz kalmaz kesnlkle
kesin cemden olduğunu zannederler bebeğin
filiz-handan dönse bile ömer umarım onlarla beraber dönmez eve
elifle beraber vakit geçirdiği baba-kız sahneleri izleriz biz de ;)
feride nin kararının ne olduğuna bağlı ömerin tepkisi
ama feride bence düşünmek için zaman isticek
bu da ömeri bi süre üzgün görcez demek:icon_sorr
Kaçırması gerekiyor yoksa kadın polislere konuşabilir,cezayı bilemiyorum cem o uçurumdan masumluğumu atıyorum diye kadınıda atabilir ya da kupayla annesinide öldürürmüş
Önce habersiz gibi davranacaktır ama tehdit ettiğine göre haberdar olduğunu belli edecek.
İntikam :img-hyste Bence son gidişini saymazsak zaten vazgeçmiştir..
Sanmam :)
1-Rapor olayı hem filize hem yılmaza anlatmalı
2-Filizin intikamı var onuda hem ömere hem yılmaza anlatmalı
Filiz ısrar etmiyordur bence resimlerden belliydi çok söz dinler bir görüntüsü vardı :) inat etsede yılmaz onu ikna edecektir :img-blush
İzin vermek zorunda yoksa hem bebeği hem kendi hem de sevdikleri tehlike altına giriyor..Yakınlaştıracaktır
Kalır :img-hyste kalmaz tabiki de ama belli olmaz son zamanlarda herkes değişti,kestiremiyorum
Mualla ve fahriye sevinirler,aslının anlayacağını sanmıyorum anlasa bile çok ilgilenmez :img-hyste
Bence evlerine dönmeyecekler...
Ömerin tepkisi feridenin kararına göre değişir :)
teşekkürler filizim sorular için :)
Yilmazdan Filize bir mektup
Sevdigim,
bugün bir kez daha anladimki…Sen bende hic bitmemissin…Sen hala kalbimin en derinindesin…Meger hic fark etmeden bir kundak hazirlamissim sana yüregimde, en has yerimde…Kimselerin dokunamiyacagi kadar derinde …Benim bile…
Oysaki…Ben seni ve sana dair hersey söküp atmayi and icmistim…Beni birakip gittigin günde…Unutmak istemistim, hic bitmek bilmeyen soguk gecelerde uyku gözlerime girmek bilmediginde…Unutabilirim zanetmistim, baska gözlerde teselliyi aradigim günlerde…Meger seni unutmayi hic istememissimki ben…Ne icimi issitan o sicakligini…Ne küllenmek bilemeyen yüregimi yakan atesi…Nede bende biraktigin silinmesi mümkün olmayan izleri …
Bahar miydi bunun sebebi, yoksa kendimi gözlerinde görmemmi…Bilemiyorumki…Ama her yerde sen varsin sanki…Denizde cocuk yüzün …Dalgalarda masum gülüsün …Yildizlarda yosun gözlerin…Rüzgarda ince sessin…Kuslarin agzinda ismin…
Zamanla kurumus topraklar yagmura, dallar meyvelere, cicekler günese hasretini unutabilir belki…Ben ise asla unutmiyacagim seni…Sen unuttugunu söylesen bile beni…
Baharmi bunun sebebi yoksa gözlerindeki cevabi almammi…Bilemiyorumki...Ama gözlerine bakinca duruldu yüregimdeki dalgalar…Kalbimdeki dinmeyen aciyi huzur bahcesi sardi…Sanki kör bicak hic saplanmamisti icine…Kabus gibi anilar, cocuklugumdan hatirladigim masallara dönüstü…Ne cok özlemissim meger seni…. Kokunu, tenini…
Kadermiydi ayriligimiza sebeb, yoksa günahlarimizin bedelimi …Bilemiyorumki…Ama sana dokunacak kadar yakin iken…Bana bir o kadar uzaksin…Oysaki sana her dokunusumda nasilda carpardi kalbim…Günesin sicakligi kaplardi…Beni…Seni …Oysaki simdi aramizdaki gri duvarin soguklugu sarar bedenimi…Soldurur ümidimi…Yikmaya gücüm kalmadi…Onca yorgunluktan sonra…
Baharmi buna sebeb, yoksa hayatimiza giren kisilermi… Bilemiyorumki…Ama sen cizmissin birkere yollunu…Bende benimkini...Dag, bayir, tepe, engel dolu……
Oysaki beraber yol almak ne güzeldi…Arkamizda saclarini savuran rüzgar...Masmavi bir deniz…Kuslarin hic eksik olmadigi bir gökyüzü…Ben daima yaninda…Seni korumak adina…Ugrunda canimdan bile feda edebilecek kadar yakininda…Oysaki simdi hep seni merak ederek yasiyacagim…Senin uzaginda…
Kadermi buna sebeb, yoksa gururumuzmu…Bilemiyorumki…Ama sevda yollari hep ayni gökkusagi altindan gecermis…Ben herseye ragmen seni orada bekliyecegim…Bir asir sürecegini bilsemde…Yeminliyim…Ilk ve son...Ben görecegim seni …Beyazlarda…
Sabah herkes forumdaymış.. Neyse ben de yapılan yorumlar üzerinden kendimce birseyler yazayım..
Öncelikle şu ' Filiz her zaman haklı ,her zaman dogruyu yapıyor ' meselesi cidden canımı sıkmaya basladı.. Bunları söyleyen arkadaslar yardımcı olup bu olayları yazabilirler mi ? Yani Filiz hata yaptıgında körü körüne savunuldugu durumları yazabilirler mi ?
Güven meselesi herzamanki gibi konusulmus ve Filiz'in inanması gerektigi bir durumda inanmadıgı Yılmaz'ın ise tam tersi durumda oldugu söylenmiş.. Öncelikle ben Yılmaz'ın inanmadıgı konunun sıradan bir 'güven' konusu olmadıgını düşünüyorum.. Buna ne denir bilmiyorum ama olayın boyutu cok farklı.. Tıpkı Filiz'in işledigi kabahatte oldugu gibi.. Ayrıca Yılmaz karakteri bazı olayları kafasında birlestirmiş olsaydı bu konunun uzamayacagı aşikardı.. Bu bakımdan Filiz'e nazaran daha sanslıydı.. Sunu anlıyorum ki Yılmaz karakterini seven arkadaslar bu konuda Yılmaz'ı anlayabiliyorlar..
Ama durum Filiz karakterini seven arkadasların Filiz'i anlaması olunca 'Filiz her zaman haklı, her yaptıgı dogrudur'a geliyor..
Ve forumda sürekli Filiz'in yaptıkları konusuldugu için sizde bu sekilde bir izlenim bırakıyor diye düşünüyorum..
Ayrıca Ferman Abi ,
Siz Yılmaz'ın yaptıklarını sebep-sonuc ilişkisi içinde yorumladıgınız da sizin görüsünü komik bulmuşsam 'pardon'.. Sonucta olaylar birbirini takip ediyor ama birinin yaptıgı bir hatayı digeri üzerinden acıklamayı anlayamıyorum..( Hersey Filiz'in yüzünden oldu, Filiz ektigini biciyor tarzında mesajları okudugumu göz önünde bulundurarak bunu yazıyorum ) Sonucta herkesin verdigi kararlar kendini baglar..
Bir de Filiz karakterinin bir bayan oldugunu unutmayalım bence.. Sonucta bir karar aldı -ki ilk baslarda ne kadar zevkle izlesem de yanlıs kişi ve yanlıs zamanda yapılmıs bir plan- bası belaya girince bir erkekten yardım almasının neresi tuhaf.. Bu Ömer de olabilir Yılmaz da :img-wink:
Sevgili Secomsum, ilk paragrafına cevap olarak şunu söyleyebilirim ki, ölümüne filizciyiz,hatalarıyla sevaplarıyla filizciyiz sloganları bu forumda çokça dolaşıyor bunlar bile yeterli değil mi bazı filizcilerin filizi nasıl savunduğunu anlatmaya.seni tenzih ederim sana değil bu laflarım tabi ki. :)
Filiz her zaman haklıdır deyip ironi yapmamız ise filizin kabak gibi hatalı olduğu yerlerde bile (bakın heryerde demiyorum) ilginç, hatta ve hatta bu kadar da olmaz canım şeklinde cevaplanabilecek argümanlarla savunulmaya çalışılması ve bu argümanlara verilecek başkaca bir cevabımız olmamasından kaynaklanıyor.:)
Son paragrafına cevabım ise şu olacaktır.benim derdim birinin hatasının üzerinden diğerinin yaptıklarını haklı göstermek değildir.birinin hatasının diğerinde yarattığı yıkıcı sonuçlar üzerinden giderek psikolojisini anlamaya çalışmaktır.sonuçta birinin yaptığı şey diğerinin yapacağı şeye zemin hazırlıyor, zemin hazırlamasa bile en azından yapacağı şey için ona psikolojik bir rahatlık veriyor ve hamlesini hiçbirşey düşünmeden yapabiliyor.bakınız "çocuk senden değil" olayının akabinde "benimle evlen aslı olayı","üstüne içim çok rahat ben aldatıldım feride" olayı. bunları birbirinden bağımsız düşünmemiz olayları doğru açıklayamamıza yol açar.ve sonuç olarak tabiki herkesin verdiği karar kendini bağlar buna lafım yok.
Son cümlen; Çok alemsin secomsum :) filiz bu forumda evin erkeği bile ilan edildi.bir bayan olduğunu ve bir erkekten yardım alacak olmasını doğal karşılamak benim için normalde, sen gel de onu filizi zeyna sananlara anlat.ne diyeyim daha...:)
günaydın herkese... ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun...
filizim+y ve kurşuni19, yüreğinize sağlık. duyguları aktarışınız süper olmuş. tebrikler...
*** özet erken geldi fragmanda erken gelirmi acaba ???
dün eski bölümleri izledim aşıklarımı birlikte mutlu mesut görmek acayip keyiflendirdi beni. en kısa zamanda tekrar güzel günlere kavuşmalarını diliyorum...
1- kaçıramayacaktır... ama başarırsa mutlaka birşeyler yapacaktır...
2- bilmiyormuş numarası yapıp kendi planını işleme koyacaktır...
3- ben baştan beri ne yapmaya çalıştığını çok anlamadığım için şimdiki durumu hiç anlayamıyorum...
4- son ana kadar hayır... yani Filiz'in hayatı tehlikede olana kadar...
5- a-bebek olayı'nın Yılmaz'a... b-rapor olayını Filiz'e...
6- ne yapacağını şaşıracaktır... olayın tüm boyutlarını bilemden kesin adımlar atmayacaktır...
7- vermeyecektir... olaylar sonucunda yaşadıklarına bağlı... ama Yılmaz evlilik hazırlıklarına son sürat devam ederken ve Filiz oyuna devam ederken zor görünüyor...
8- hayır. ama Filiz'in ona yapacağı açıklamayada bağlı bir durum...
9- Mualla; ilgisiz davranacaktır... Yılmaz'dan olacağını düşünmeyecektir... Fahriye; zaten biliyor diye hatırlıyorum... Aslı; acaba Yılmaz'dan mı sorunu aklına getireceğini düşünüyorum...
10- dönmeyeceklerdir... Feride'nin kararı Nevzat olmayactır ama süre istemesi bile Ömer'i yıkacaktır...
ortalık hazır durulmuşken bölüm EN lerimizi yapalım bakalım neler çıkacak ortaya
şimdiden herkese teşekkürler...
1- Yılmaz'ın Fahriye'ye "onu unutamıyorum-ona kıyamıyorum ki" dediği sahne
2- Filiz & Yılmaz / Ömer & Feride ve Safiye hanımın sahneleri
3- Yılmaz-Filiz-Ömer-Safiye-Feride
4- Yılmaz
5- gereksiz gördüğüm kimse yok ( fakat Cem'in hiç olmamasını isterdim.)
6- Filiz'e... hem oyunu sürdürmeye devam ettiği hemde Yılmaz'a daha anlamlı cevaplar vermediği için
7- Safiye hanıma
8- hayır
9- Aslı'dan ama Aslı ile ilgili değil benim konuyla alakalı genel düşüncemden
10- keşke Filiz "kiminle evleneceğimi sana mı soracağım" demeseydi daha güzel bir tanımla kırgınlığını dile getirseydi...
11- en komik ? izlerken değildi ama sonradan burada okuduğum bir mesaj sonrası bi sahne yorumuna çok güldüm... Aslı'nın "Yılmaz beni görmedi değil mi?" sözüne bir arkadaşımız "Yılmaz'ında çok umrundaydı" demiş ona çok güldüm...
1) cem annesini kaçırmak ister ama yılmazın elinden alamaz bence
2) bence filiz intikam olayından sıyrılmaya çalışacak çünkü bebeği için endişelenecek yani cemin pisiko olduğunu biliyo
3) aslında var..ailesini bu duruma düşürdü ama yapmamsı lazım
karnındaki bebeği düşünmsei gerekir
4) bu bölümde olmaz ama diğer bölümde olur handan yılmaza bebğin ondan olacağını sölemesi için kötü birşeyin olması lazım o zaman ömerede bu açıklamayı yapar gibi
5) tabiki yılmaz ve ömer yani
6) bence filizi takip ettirmesi lazım yada cemi daha çok sıkıştırır
7) bence izin verecek ve yakınlaştırcek ama şu cemin tehditi eğer yılmazla ilgili olursa filiz uzklaşır..
8) kalmaz her şekilde engellemeye çalışır
9) hemen çanur atarlar fahriye belki şüphe duyar ama diğerleri hemen çamur atar
10) bence dönmicekler evlerine
Öncelikle herkesin ulusal egemenlik ve çocuk bayrami kutlu olsun...
Sevgili arzuinan yaziyi begenmene sevindim, tesekkürler
Forum bugün yine cok sessiz. Bu verecegim sözcükleri tammamlaya bilirmisiniz?
Kopya cekmek yok ama, icinizden gelenleri yazin...
1- Aşk, masraflarla çevrilmiş ...
2- Erkekler aşka aşık olarak başlarlar,kadınlara ...
Kadınlarda erkeklere aşık olarak başlar...
3- Aşk, deniz meltemleri gibidir; sesini duyarız...
4- Aşk, yüreklerden gökyüzüne kadar uzanan ...
5- Aşk, yepyeni kalabilen ...
6- Aşkın gelişi, ... gidişidir.
7- Aşk, geceyi bile gün ...
8- Sevmeyi bilmeyen, ... bilmez.
9- Aşk, sürekli bir ...
10- En tatlı gelen sevinç ve ... aşktır.
paçiii_melos
23-04-07, 13:23
filizim+y tarafından gönderildi
birkaç soru daha soralım çünkü bayağı sessiz bir forum olmuş ben yokken şimdiden herkese çok teşekkür ederim...
1- Cem, annesini belki otelden çıkaramaz ama çıkarsa bile babasını öldüren insan, annesini de öldürebilir dimi ama ??
2- Cem, Filiz'in herşeyden haberdar olduğunu biliyor ama intikam olayından bence daha haberi olmaz gibime geliyor.
3- Mantıklı nedeni bence yok, Ne de olsa Ömer çıktı hem evi de aldı, daha ne istiyor belli değil ama Yılmaz da evleneceği için doğal olarak o da Cem ile nikah masasına oturabilir.
4- Ömer, yavaş yavaş öğrenir. 1 ya da 2 bölüm sonra olabilir.
5- * Yılmaz'a bebeğin ondan olduğunu ve raporun sahte olduğunu anlatmalı.
* Bir de Ömer'e, Filiz'in Cem'e oynadığı oyunu, sebeplerini anlatmalı.
6- Filiz de yılmaz'ı hala sevdiği için o ne de artık sanki yapıcak gibi ama, Cem ile evlenmene izin vermeyeceğim diyordu Yılmaz, işte onu yapama.z
7- Üstte de dediğim gibi artık izin vermeye başladı bile, hem bebeği için hem de çok sevdiği için.
8- Ömer gibi kız kardeşine bağlı bir abi böyle olayı öğrenince doğal olarak sesiz kalmaz. Kalması da çok saçma olur.
9- Cem ile Filiz çok gözüktüğü için herkes de Cem'den şüphelenecektir. Hiç yakıştırmayacaklarından da eminim. Yani Müjgan gibi normal karşılamazlar.
10- Filiz ve Handan, Ömer olmadan eve dönmezler. Ömer de artık Feride'den zoraki bir seçim yapmasını ister. Feride önce Nevzat'ı seçse bile sonra Ömerimize dönecektir.
9- Aşk, sürekli bir ...
zor sormuşsun ama çokda güzeller... cevaplamaya çalışayım...
1- Aşk, masraflarla çevrilmiş tutsaklıktır
2- ??????
3- Aşk, deniz meltemleri gibidir; sesini duyarız mutluysak sevinir, mutsuzsak hüzünleniriz.
4- Aşk, yüreklerden gökyüzüne kadar uzanan ışıktır
5- Aşk, yepyeni kalabilen çiçektir
6- Aşkın gelişi, gururun gidişidir.
7- Aşk, geceyi bile gün gelip aydınlatan, olmazı olur yapandır.
8- Sevmeyi bilmeyen, aşkı bilmez.
9- Aşk, sürekli bir yenilenmedir
10- En tatlı gelen sevinç ve hüzün aşktır.
1- Aşk, masraflarla çevrilmiş ...ama yaptığınız masrafı çıkartamadığınız garip birşeydir.
2- Erkekler aşka aşık olarak başlarlar,kadınları ...tanıyınca vazgeçerler :)
Kadınlarda erkeklere aşık olarak başlar...erkekleri tanıyınca aşka aşık olmaya karar verirler :)
3- Aşk, deniz meltemleri gibidir; sesini duyarız...içimize ince ince işler :)
4- Aşk, yüreklerden gökyüzüne kadar uzanan bir gökkuşağıdır :)
5- Aşk, yepyeni kalabilen ...antika birşeydir.
6- Aşkın gelişi, mantığın gidişidir.
7- Aşk, geceyi bile gün ...yaptığı gibi gündüzü de gece yapma gücüne sahip tek şeydir
8- Sevmeyi bilmeyen, acıyı bilmez.
9- Aşk, sürekli bir deliliktir
10- En tatlı gelen sevinç ve manyaklık aşktır.:img-wink:
Sevgili arzuinan ve ferman, cevapladiginiz icin tesekkürler, cok güzel cevaplar vermissiniz:good: hatta bazi sorularda gercek cevaplara cok yaklasmissiniz.
Dogru sözcükleri daha sonra aciklarim
Öncelikle herkesin ulusal egemenlik ve çocuk bayrami kutlu olsun...
Sevgili arzuinan yaziyi begenmene sevindim, tesekkürler
Forum bugün yine cok sessiz. Bu verecegim sözcükleri tammamlaya bilirmisiniz?
Kopya cekmek yok ama, icinizden gelenleri yazin...
9- Aşk, sürekli bir ...
1)aşk masraflarla çevrilmiş gözboyamaktır
2)erkekler aşka aşık olarak başlarlar kadınlarataparlar
kadınlarada erkeklere aşık olarak başlar sonra aşka inançlarını kaybederler
3)aşk deniz meltemleri gibidir sesini duyarızbaşta hoş gelsede sonraki uğultusu rahatsız eder...
4)aşk yüreklerden gökyüzüne kadar uzanankandırmacadır
5)aşk yepyeni kalabilenama eskimeyendir..
6)aşkın gelişimantığıngidişidir
7)aşk geceyi bile gündüze çeviren gündüzü geceye çevirendir
8)sevmeyi bilmeyendeğerde bilmez
9)aşk sürekli birkovalamacadır
10)en tatlı gelen sevinç ve[COLOR="Red"]hüzün[/COLOR aşktır...
Sevgili arzuinan ve ferman, cevapladiginiz icin tesekkürler, cok güzel cevaplar vermissiniz:good: hatta bazi sorularda gercek cevaplara cok yaklasmissiniz.
nasıl yani kurşuni, gerçek cevaplar derken :) doğru cevaplar benim verdiklerim işte :img-hyste bana göre böyle bu soruların cevapları :) ben 10 verdim kendime:good: sen daha az vereceksen notu redd-i hoca talebinde bulunuyorum.başka biri baksın benim cevap kağıdıma:happy0064
nasıl yani kurşuni, gerçek cevaplar derken :) doğru cevaplar benim verdiklerim işte :img-hyste bana göre böyle bu soruların cevapları :) ben 10 verdim kendime:good: sen daha az vereceksen notu redd-i hoca talebinde bulunuyorum.başka biri baksın benim cevap kağıdıma:happy0064
Ferman sorulari cevaplamakla zaten 10 puani aldin:good: , bu sözcüklerin yaraticilarina saygisizlik yapmamak adina aciklamak gerekir ama dimi...Emege saygi göstermek gerek:img-wink:
Yoksa valla senin cevaplarinda kusur bulamadim
[B]...
işte bu süper... bende cümleleri tamamlamanı isteyecektim. :happy0064 :happy0064 :happy0064 orjinalleri nasıl merak ettim :img-wink:
sen daha az vereceksen notu redd-i hoca talebinde bulunuyorum.başka biri baksın benim cevap kağıdıma
ferman abi, çok güldüm ... çok yaşa emi :img-hyste
ben de kendi meşrebimce sorular sorayım, cevaplamaya başlamadan önce soruların kan ve vahşet içerdiğini gözönünde tutunuz ve yaşınız 18 den küçük ise cevaplamayınız :) (foruma yakışmadı ise modlarımız silebilir.alınılmayacaktır)
1- Yılmaz bütün bu olanlardan sonra filize tekme tokat dalmalı mıdır? :)
2- Çocuk yüzünden Yılmaza çok kırgın ve kızgın olan Filizin, çocuk doğduktan sonra, çocuğu beysbol sopası niyetine ayak bileklerinden tutup Yılmazın kafasına kafasına vurması makul olur mu?
3- Yılmaz-Filizin nikah töreninde Filizin ayakkabısının topuğuyla yılmazın ayağını basarak delmesi, buna karşılık yılmazın filizin ayağına basarak filizin ayak tarak kemiklerini kırması seyirciler açısından hoş bir sahne olarak adlandırılabilir mi?
4- evlendikten sonra yılmazın filize vermek için eve zehirli çiçekler getirmesi, filizin ise uzun seneler sürecek bir zehirli yemek operasyonuna girişmesi dizinin gerçekçiliğine bir nebze olsa da tat katmaz mı?
cevaplayan sadistlere şimdiden teşekkürler :img-hyste
Ferman sorulari cevaplamakla zaten 10 puani aldin:good: , bu sözcüklerin yaraticilarina saygisizlik yapmamak adina aciklamak gerekir ama dimi...Emege saygi göstermek gerek:img-wink:
Yoksa valla senin cevaplarinda kusur bulamadim
hımm tamam o zaman emeğe saygı diyelim :) e ne peki cevaplar? :img-pilot
hep beraber çok yaşayalım sevgili arzuinan.:img-yes:
herkese merhabalar
neler yapıyorsunuz forum ahalisi bana da yer varmı aranızda size sesleniyorum yok eğer bensiz rahatsanız bozmıyım keyfinizi yine sessizlik hakim olmuş ben yokken neler kaynattınız okudum, umarım herkes iyidir özledim sizleri ama dediğim gibi geldim ama gitmesini de bilirim
sevgili kurşunim soruların çok güzel ama gerçekleriyle benim ki kıyaslanmaz sanırım ama sen beğenirsin umarım bu arada yazını da okudun yine çok güzel olmuş ellerine sağlık sorular için de teşekkür ederim...
1- Aşk, masraflarla çevrilmiş bazen gerçek anlamını yitirip maddiyata dönüşen bir oldu halini almıştır son zamanlarda
2- Erkekler aşka aşık olarak başlarlar,kadınlara sonra anlarlar ki asıl kadına aşık olurlar aşka değil
Kadınlarda erkeklere aşık olarak başlar ama sonra erkeklerin ceplerine bakar aşklarına devam ederler
3- Aşk, deniz meltemleri gibidir; sesini duyarız ama o meltemlerde karşılığını bulursak yoksa içinde boğuluruz
4- Aşk, yüreklerden gökyüzüne kadar uzanan bir gökkuşağı gibidir her rengi barındırır içinde
5- Aşk, yepyeni kalabilen hiç eksilmeyen kolay kolay bulunmayan bulunsa da kıymeti bilinmeyen en güzel şey
6- Aşkın gelişi anlaşılmaz bir anda oluşur ama eğer kalıcı hasar olursa bu da acı bir gidişidir.
7- Aşk, geceyi bile gündüze çeviren aşık olanın dünyasını ışık alevlerine çeviren bir muhteşem duygudur
8- Sevmeyi bilmeyen insan sevilmeyide bilmez.
9- Aşk, sürekli bir mutluluk dalgası bambaşka bir dünya alemine geçiş
10- En tatlı gelen sevinç ve yaşanan acı aşktır.
forever_bim
23-04-07, 15:45
Sevgili Kursuni;
Aşk yepyeni kalabilen eski bir masaldır desem?
ben de kendi meşrebimce sorular sorayım, cevaplamaya başlamadan önce soruların kan ve vahşet içerdiğini gözönünde tutunuz ve yaşınız 18 den küçük ise cevaplamayınız :) (foruma yakışmadı ise modlarımız silebilir.alınılmayacaktır)
1- Yılmaz bütün bu olanlardan sonra filize tekme tokat dalmalı mıdır? :)
2- Çocuk yüzünden Yılmaza çok kırgın ve kızgın olan Filizin, çocuk doğduktan sonra, çocuğu beysbol sopası niyetine ayak bileklerinden tutup Yılmazın kafasına kafasına vurması makul olur mu?
3- Yılmaz-Filizin nikah töreninde Filizin ayakkabısının topuğuyla yılmazın ayağını basarak delmesi, buna karşılık yılmazın filizin ayağına basarak filizin ayak tarak kemiklerini kırması seyirciler açısından hoş bir sahne olarak adlandırılabilir mi?
4- evlendikten sonra yılmazın filize vermek için eve zehirli çiçekler getirmesi, filizin ise uzun seneler sürecek bir zehirli yemek operasyonuna girişmesi dizinin gerçekçiliğine bir nebze olsa da tat katmaz mı?
cevaplayan sadistlere şimdiden teşekkürler :img-hyste
1,2,3 ve 4'e yanıt:
ŞİDDETE HAYIR.:img-wink:
Sevgili Kursuni;
Aşk yepyeni kalabilen eski bir masaldır desem?
Bingo! :good: derim bende modum. Evet aynen öyle ask yepyeni kalabilen eski bir masaldir demis H. Heine abimiz.
Modum, sanirim kopya var isin icinde:img-wink:
ben bu bölümü beğenerek izledim çünkü güzide çiftimin bakışları, hareketleri ve sözleri benim beklediğim mutluluğu müjdeler nitelikteydi gayet de zevkle izledim sonuna kadar sıkıldığım yerlere de katlanmak zorunda kaldım ama oyunculuklar yine konuşmuştu nihayet uzun bir aradan son filizyılmaz sahneleri çoğalmaya başladı hem daha da güzel oldu
YILMAZ: yılmaz bölüme iş yapmıyor diyen arkadaşlara inat şirketinde bir toplantı da çıktı karşımıza, gayet sportif bir şekilde yine her zamanki gibi uygunsuz durumlarda ortamda bir anda biten sözlü namzeti sayesinde toplantısı bölünüyor yılmazın ama sözlüsüne güzel bir ders veriyor yılmaz ben bu sahne de çok eğlendim
Sonrasında cem geliyor hesap sorar şekilde ama yılmaz zaten dokunsan patlayacak bir bomba cemin sözlerine karşılık bir anda “onu anca rüyanda görürsün” sevdiğini bir psikopata verebilecek kadar vazgeçmiş değil ki yılmaz, elinden gelse orada cemi yok edecek cemin gidişiyle aynalının sözleri karşısında o kadar çaresiz, bitmiş bir şekilde aynalıyı dinler birşey diyecekken aynalının son sözleri yılmazın kalbine bıçak gibi saplanmıştır artık konuşamamıştır içindeki fırtınayı dindirmekten başka bir yol görünmemektedir.
Eve geldiğinde yine annesinin nikah takıntılarına ayak uydurmak durumunda kaldı ama içinde ne fırtınalar kopuyor kimse bilmiyor, sözlü namzetinin yılmazı her dakka yanında tutmasından sıkılmış vaziyette yılmaz biraz yalnız kalmak istediğini belirtircesine bahçede kalıyor ve