PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 18

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

filizim+y
24-04-07, 17:46
sevgili tolgam sana son bir şans veriyorum CEYDA ne bir seveni nede bir sevdiği var gel sen 3.ŞAHIS olmaktan vazgeç direkt ceydayı al götür hem aklı başında, iyi huylu, güzel her özellik var anlaştık mı yoksa seni kendi haline bırakacağım elimi eteğimi çekeceğim senden yok eğer 3.ŞAHIS olursan çekeceğin var elimden:img-yes: :img-yes:

bak sinem ne güzel yazmış ellerine sağlık filizin ve ömerin üvey babası feridenin kayınpederi süper:):)

sinem*
24-04-07, 17:47
yahu ne handanı sinem yapma allah aşkına yani iş ciddiye binecek lütfen rica ediyorum... tamam herkesden vazgeçtim istemiyorum kimseyi herkes sevdiğine kavuşsun yahu..:img-polic :good: ama içimde bir yara olarak kalacak bu sevgi dalgaları :icon_sorr :img-blush

çabuk pes ettin :) Gerçi handan hanıma hayri beyi düşünüyorduk sen yoksan hayri beyle olur artık :img-hyste

Bu arada fragmanın çıktığına emin misiniz ...çıkmış olsaydı gösterirlerdi bence ama hiç ses seda yok...ancak akşam verirler herhalde ya da en geç yarın verirler..

tolgahuzur1
24-04-07, 17:51
Handan için ben Avukatı geçirmiştim aklımdan. Gerçi dizide avukatımız evlimi hiç bilmiyorum ama. bekarsa tam Handan'a göre bence...

tolga'ya çıtır kızlar bulmak lazım ne yapsın Handan'ı :good:

işte benim gerçek arkadaşım :happy0064 ayy çok mutlu oldum arzuinan çok tşk ediyorum.. yani beni o morukla birlikteliğe zorluyorlar ama ben kurban olmam.. bana genç ve güzel olması lazım yahu :)

ahh filizim ahh bunları hep sen başıma açıyorsun seninle hesabı ikiye katladım haberin olsun :) yahu sen taktın bana bunu sen kurtar..:img-polic

tolgahuzur1
24-04-07, 17:53
sevgili tolgam sana son bir şans veriyorum CEYDA ne bir seveni nede bir sevdiği var gel sen 3.ŞAHIS olmaktan vazgeç direkt ceydayı al götür hem aklı başında, iyi huylu, güzel her özellik var anlaştık mı yoksa seni kendi haline bırakacağım elimi eteğimi çekeceğim senden yok eğer 3.ŞAHIS olursan çekeceğin var elimden:img-yes: :img-yes:

bak sinem ne güzel yazmış ellerine sağlık filizin ve ömerin üvey babası feridenin kayınpederi süper:):)

tamam ceyda da olur farketmez :) genç güzel ve zeki olsun yeter buda ceyda da mevcut..:) hem ben 3. şahıs olmuyorum ki :icon_sorr uzaktan gönül veriyorum o kadar...:img-cool2 ama sen beni yaktın bende seni yakacam demedi demee sen dur sen:):img-hyste

ferman336
24-04-07, 17:55
haklısın ferman abi ama onlar film-kitap gibi süresi sınırlı 1 kerede olup biten olaylar. bizim gibi böyle haftalarca sinir harbi içinde izlenen yada takip edilen yapımlar değil... o bakımdan ben aşıklarım için mutsuz olacak bir sonu kaldırabileceğimi sanmıyorum...

doğru o bir filmdi ama 3 saat sürmüştü be.pehh :) sonunda ahanda kız anladı adamın değerini derken adam anca gidersin güzelim demişti ben de dumur olmuştum.walla farklı bir lezzet kalmıştı ağzımda.şmdi 2 senedir seyrediyoruz mutlu bitsin mi diyoruz yani sonuç olarak.?peki öyle olsun :good:

ferman336
24-04-07, 17:59
tamam ceyda da olur farketmez :) genç güzel ve zeki olsun yeter buda ceyda da mevcut..:) hem ben 3. şahıs olmuyorum ki :icon_sorr uzaktan gönül veriyorum o kadar...:img-cool2 ama sen beni yaktın bende seni yakacam demedi demee sen dur sen:):img-hyste

yapma tolga ceydayla yakma kendini.:) buna izin veremem. o kız ki arkadaşına sadece kafa sallıyor başka hiç bir halt ettiği yok.
- çocuğu aldırcam ceyda
- en doğrusu.

-vazgeçtim ceyda
- ne iyi yaptın.

- söylemeyeceğim ceyda
- söyleme tabi

- söyliyeceğim ceyda
- geç bile kaldın söylemekle.

bu ne ya :img-hyste :img-hyste filizin böyle arkadaşı olduktan sonra düşmana ihtiyacı yok zaten.:happy0064

sinem*
24-04-07, 18:02
yapma tolga ceydayla yakma kendini.:) buna izin veremem. o kız ki arkadaşına sadece kafa sallıyor başka hiç bir halt ettiği yok.
- çocuğu aldırcam ceyda
- en doğrusu.

-vazgeçtim ceyda
- ne iyi yaptın.

- söylemeyeceğim ceyda
- söyleme tabi

- söyliyeceğim ceyda

bu ne ya :img-hyste :img-hyste filizin böyle arkadaşı olduktan sonra düşmana ihtiyacı yok zaten.:happy0064

ne güzel işte tolga ne derse onu yapar :img-hyste

-Ceydacığım ben bir ferideyle görüşsem diyorum
-en iyisi hayatım :img-hyste :img-hyste

Arkadaş olarak kötü olabilir ama sevgili olarak iyi de olabilir tabi filiz her zaman burnunun dikine gidiyor diye sevmeyenler için :img-hyste

ferman336
24-04-07, 18:04
ne güzel işte tolga ne derse onu yapar :img-hyste

-Ceydacığım ben bir ferideyle görüşsem diyorum
-en iyisi hayatım :img-hyste :img-hyste

Arkadaş olarak kötü olabilir ama sevgili olarak iyi de olabilir tabi filiz her zaman burnunun dikine gidiyor diye sevmeyenler için :img-hyste

hımmm bak hiç bu açıdan düşünmemiştim sinem.bravo walla. tolga vazgeçtim abicim sen takıl bu ceydaya. her denileni yapan bir kadın :img-hyste ne kadar hoş geliyor kulağa :img-hyste :img-hyste

tolgahuzur1
24-04-07, 18:06
valla ne yapacağımı şaşırdım:img-help: ferman abimde doğru diyor şimdi onun sözündende çıkamam ne yapacağım ben yahu...

en iyisi ben başka dizilerden arayışa geçeyim başka çare yok yoksa siz bana rahat vermessiniz..:img-hyste acaba şu a. hayattaki filiz nasıl olur mu?:icon_whis yok yok onunda bir kosovalı diye sevgilisi varki düşmanımın başına vermesin koyduğunu yere yatırıyor yahu..:img-hyste neyse artık bir tane buluruz...::)bye

benim
24-04-07, 18:07
- çocuğu aldırcam ceyda
- en doğrusu.

-vazgeçtim ceyda
- ne iyi yaptın.

- söylemeyeceğim ceyda
- söyleme tabi

- söyliyeceğim ceyda

Allah iyiliğinizi versin.Okuduğumdan beri gülüyorum.Valla çok güzel tesbitlerde
bulunmuşsun.Herşeye destekte bulunuyor kız ne güzel.:img-hyste tolgaya uygun bence hadi hayırlı olsun bakalım.

ferman336
24-04-07, 18:12
tolga-ceyda replikleri ; :img-hyste
- ceyda, şu bmw mi satalım diyorum :)
- tabi hayatım sat gitsin.
- arabayı sattım ceyda.
- iyi yaptın hayatım çok benzin yiyordu zaten.
- sen benim arabamın yediği benzine laf mı edion? hak etmiyor muydu yani?
- ediyordu tabi hayatım.
- e madem ediyordu niye öyle dedin? (tolga arıza çıkartmaya çalışıyor)
- öyle mi dedim Allah Allah.ben başka bir şey için demişimdir.
- Vazgeçtim satmaktan o zaman.
- İyi yaptın hayatım.satıpta ne olacak sanki.

walla düşünsene böyle bir ilişkiyi tolga çekilmez abicim.sen gel vazgeç ceydadan :img-hyste :img-hyste

medsul
24-04-07, 18:16
aslında ben filizin intikam planını desdekliyorum herne kadar şeklini
yanliş bulsamda bence ceme cok iyi yapiliyor
çünkü cem gibi şerefsiz bir adam cok daha fazlasini hak ediyor sırf senaritler
tarafından cizilen mükemmel bir adama güvendikleri için herşeylerini kaymeden
tekiner ailesi unun hesa mini oyada bu şekilde sormaliydi
ne yani şimdi sanki filiz cemden intikam planı yapmasaydi hiç bir zaman
ümit verdiği halde iflaslarina sebeb olan hemde abisini vuran bir adam
aaa ya ben bunca şey yaptim beni redetti artık bırakayim mi diyeceekti
hayır yine plınalarina devam edecekti ve sonunda zor kullanarak tehtit yada
kacırarak devam edecekti şimdi hiç degilse evlerini aldi
ahhh ahhh keşke şirketlerinide alsaydi acayip sinir oluyorum zaten
cem herşeyi yapacak tekinerlerde üstüne bir bardak su mu içeçek yani
intikam şart kaymettiklerini almak şart

destina304
24-04-07, 18:20
aslında ben filizin intikam planını desdekliyorum herne kadar şeklini
yanliş bulsamda bence ceme cok iyi yapiliyor
çünkü cem gibi şerefsiz bir adam cok daha fazlasini hak ediyor sırf senaritler
tarafından cizilen mükemmel bir adama güvendikleri için herşeylerini kaymeden
tekiner ailesi unun hesa mini oyada bu şekilde sormaliydi
ne yani şimdi sanki filiz cemden intikam planı yapmasaydi hiç bir zaman
ümit verdiği halde iflaslarina sebeb olan hemde abisini vuran bir adam
aaa ya ben bunca şey yaptim beni redetti artık bırakayim mi diyeceekti
hayır yine plınalarina devam edecekti ve sonunda zor kullanarak tehtit yada
kacırarak devam edecekti şimdi hiç degilse evlerini aldi
ahhh ahhh keşke şirketlerinide alsaydi acayip sinir oluyorum zaten
cem herşeyi yapacak tekinerlerde üstüne bir bardak su mu içeçek yani
intikam şart kaymettiklerini almak şart

sana sonuna dek katılıyorum.dinsizin hakkıdnan filiz gelir :D:D bence çok güzek yaptı sonuçta cemin elinden öle yada böle kurtulcak en azından evi almış olcak ne koparırsan kardır:img-hyste :img-hyste

medsul
24-04-07, 18:43
sana sonuna dek katılıyorum.dinsizin hakkıdnan filiz gelir :D:D bence çok güzek yaptı sonuçta cemin elinden öle yada böle kurtulcak en azından evi almış olcak ne koparırsan kardır:img-hyste :img-hyste

sagol :img-wink: yani bilsemki filiz intikam planı yapmasa cem vazgececek
o zaman filize cok kızardim başina bela aldin diye eeee adam zaten pisiko öyle yada böyle zarar verdi vermeyede devam edecrk en azından intikam için
tekinerler bir şeyler yapiyor buda beni sevindiriyor:img-wink:

sinem*
24-04-07, 18:45
Bunlarda Ben,archshe ve gzd_gzd'nin ortak yapımı :):)

1-filizin karesi +yılmaz = bebek ediyorsa 5yılmaz = 2filiz ederse bebek kaç filizdir ?
2- Handan boş havuzu 5 saatte temizler,mualla boş havuzu 2 saatte temizler,ikisi beraber boş havuzu kaç saatte temizler?
3-aslı elinde çay tepsisi getirirken bayılıp yere düşmüş,aama buna ramen bayıldım galiba diyorsa,aslının bayılmış olma olasılığını hesaplayınız
4-cem başına bela olmak için bebek filiz ve yılmaz arasında kura çeker bu kurada filizin çıkma olasılığı nedir?
5-cem filizi kayalıklardan atarken filizin düşüş hızını kayalık yüksekliğne göre çözümleyiniz
6-ömer bir top kumaştan 50 YTL kazanıyorsa,we her gün ortalama 5 top kumaş satılıyorsa dükkanın aylık ortalama kazancı nedir
7-a)Feride saatte dans ederek 500 kalori harcıyordur.60 gün boyunca durmadan dans ederse kaç kalori harcar.? b) arkada ritim tutan nevzat günde 50 kalori harcar 60 günde kaç kalori harcamıştır ?
8-yılmazın ruh halini sosyolojik ve toplumsal olarak maddeler halinde yazınız
9-cem in şimdiye kadar yaptığı fesatlıklar ve çevirdiği dolapları göz önünde bulundurarak bunun ıhlamurlar altında forum sakinlerine sağladığı avantajları ve dezavantajları sıralayınız
10-1 hafta önce ömer e sözler weren ama ardından geçmişini hatırlamasına ramen ömere söylemeyip nevzata gden feridenin tekrar ömere dönme ihtimali nedir ?
11-Aslı'nın normal koşullarda ( saflığı gözardı edilecek) yılmaz'ın filizi sevdiğini anlaması kaç yıl sürer?
12-Cem filizi tepeden serbest atışla atarsa yılmazın aşağı inip filizi kurtarma olasılığı nedir?
13
a-filiz yılmaz'ı sevmesine ve ondan hamile olmasna rağmen hala cem ile intikam oyunu oynamaktadır,
b-Yılmaz filizi sevmesine ve filizin ondan çocuk beklediğini öğrendikten sonra aslıyla evlenecektir...bu cümlelerdeki anlatım bozukluğu nedir ?
14-ömer in normalde 36 derece olan vucut ısısı ferideyi görnce 40 derece olmaktadır,buna göre ömer' in ortalama vucut ısısı kaç derecedir?
15-Filiz atölye için 100 tane çizim yapmıştır.Aslı ise hiçbir şey yapmamıştır gene de atölyedeki kadınların aslıyı daha çok övmesinin başlıca sebepleri nelerdir?
16-nevzat bıyıksız,sakalsız,saçsız haliyle 90 kg gelmektedir,saç-bıyık-sakallarının kilosunun net kilosuna oranı 1/10 dur buna göre nevzat ın bıyıklı-sakkallı-saçlı hali kaç kg dır?
17-yılmazın bıyıkları çarpı ömerin bıyıkları = nevzatın saçları + nevzatın sakalları nevzatın sakalı = 2 ömerin bıyıkları,yılmazın bıyıkları = ömerin bıyıkları ise nevzatın saçları kaç tane ömerin bıyıklarıdır ?

sorularımız bu kadar herkese allah zihin açıklığı versin diyorum :):)

yakupoglu61
24-04-07, 19:07
Bunlarda Ben,archshe ve gzd_gzd'nin ortak yapımı :):)

1-filizin karesi +yılmaz = bebek ediyorsa 5yılmaz = 2filiz ederse bebek kaç filizdir ?

ooo sinem 5 yılmaz 2 filiz ederse ne demek...?
bütün yazıda gözüme çarpan en öenmli nokta burası bana göre...!

yılmaz filizin tırnağı olamaz anlamı çıkarıyorum bn burda...!

tolgahuzur1
24-04-07, 19:16
tolga-ceyda replikleri ; :img-hyste
- ceyda, şu bmw mi satalım diyorum :)
- tabi hayatım sat gitsin.
- arabayı sattım ceyda.
- iyi yaptın hayatım çok benzin yiyordu zaten.
- sen benim arabamın yediği benzine laf mı edion? hak etmiyor muydu yani?
- ediyordu tabi hayatım.
- e madem ediyordu niye öyle dedin? (tolga arıza çıkartmaya çalışıyor)
- öyle mi dedim Allah Allah.ben başka bir şey için demişimdir.
- Vazgeçtim satmaktan o zaman.
- İyi yaptın hayatım.satıpta ne olacak sanki.

walla düşünsene böyle bir ilişkiyi tolga çekilmez abicim.sen gel vazgeç ceydadan :img-hyste :img-hyste

hahaaa:img-hyste abi allah iyiliğini versin hemi ne diyeyim beni kopardın valla...:img-hyste

ama ölürümde BMW satmam :good: o benim sevgilim yoldaşım onu satmam ama ceydayı boşarım :) hem ceydada sever BMW ondan iyi arabamı bulacak ...:happy0064 havadar havadar gezeriz....

sevgili sinem onlar nasıl soru yahu destan gibi hayır cumhurbaşkanı seçimleri için bile bu kadar soru sorulmadı bu bir ilk olsa gerek..:img-hyste valla rekorlar kitabına aday olun bence... cevaplamayaya çalışacağım..:img-wink:

byuzax
24-04-07, 19:41

yakupcum sende havadan nem kapıyorsun ama :D bunlar işin espirili yanı bunada alınırsanız yani diyecek laf bulamıyorum...

tebessüm
24-04-07, 19:54
yakupcum sende havadan nem kapıyorsun ama :D bunlar işin espirili yanı bunada alınırsanız yani diyecek laf bulamıyorum...

yaa arkadAŞLAR onlar ne sorular öylee koptuuumm:):) özellkle 5yılmaz=2filiz vee bıyık sorularıı muhteşemm amaa vallaaa oakdr saat dersten sonra birde bu uykuszlklaa cvblayamıcam sorulrnzıı sadece tebrik etmek istedim:)

kursuni19
24-04-07, 20:15
Koptum valla,bide bana kazikci hoca diyordunuz, sorulardan kaccak halimiz yok, gerci iki saat
cok sıkıci bir dersi geride birakmis olmani yorgunlugu var üzerimde

O kadar tahlisiz bir bebek hem Filize hem Yilmaza 10 ceker:img-hyste

2- Handan boş havuzu 5 saatte temizler,mualla boş havuzu 2 saatte temizler,ikisi beraber boş havuzu kaç saatte temizler?
Handan ilk saniyeden sonra pes ediceginden :img-hyste , mualla havuzu 2 saatte temizler

3-aslı elinde çay tepsisi getirirken bayılıp yere düşmüş,aama buna ramen bayıldım galiba diyorsa,aslının bayılmış olma olasılığını hesaplayınız
Bunun mümkün olduguna sahit olduk:img-wink: Sonuc 50% yani yari baygin

4-cem başına bela olmak için bebek filiz ve yılmaz arasında kura çeker bu kurada filizin çıkma olasılığı nedir?
Filizle bebek ayni kisi olduguna göre 75% :icon_whis

5-cem filizi kayalıklardan atarken filizin düşüş hızını kayalık yüksekliğne göre çözümleyiniz
Kayalik yüksekligi 50metreyse, filizin kilosuda 60 bide bebek var yani 63 - Secomsun ricasi üzerine Filizin kilosunu 55 yaptim artik bebek 58 desek...Dünyanin dönüs hizi 35Km/h ise ozaman 1. saniyeden sonra 35Km/h, 2. saniyeden sonra 71 km/h, 3. saniyeden sonrada 106 km/h, düsüs saniyeside 7 olacagina göre hizida 198 km/h.

6-ömer bir top kumaştan 50 YTL kazanıyorsa,we her gün ortalama 5 top kumaş satılıyorsa dükkanın aylık ortalama kazancı nedir
Aylik 7500ytl kazanmis olursa, handanin kuaförü, manikürü, üedikürü, taksi seferleri ve müjgana jest olarak yaptigi alisverisler sayesinde elinde kalan para eksi 3500ytl dir:

7-a)Feride saatte dans ederek 500 kalori harcıyordur.60 gün boyunca durmadan dans ederse kaç kalori harcar.? b) arkada ritim tutan nevzat günde 50 kalori harcar 60 günde kaç kalori harcamıştır ?
Kilo olarak verelim
7000 kalori bir Kiloya esit ise 4,3 kilo vermis olur Feridemiz, Nevzatta 0,4 kilo vermis olur:img-blush

:img-hyste 1. Filizsiz yasayamam, 2. Filizi unutmam lazim, 3. Filizsiz yasayamam, 4. Filizi unutmam lazim...:img-hyste

9-cem in şimdiye kadar yaptığı fesatlıklar ve çevirdiği dolapları göz önünde bulundurarak bunun ıhlamurlar altında forum sakinlerine sağladığı avantajları ve dezavantajları sıralayınız
Her insanin icinde bir Cem vardir, önemli olan gerektigi zamanda ve gerektigi sekilde ortaya cikartabilmek

10-1 hafta önce ömer e sözler veren ama ardından geçmişini hatırlamasına ramen ömere söylemeyip nevzata giden feridenin tekrar ömere dönme ihtimali nedir ?
100% tüyolar ise yarasin ama dimi

11-Aslı'nın normal koşullarda ( saflığı gözardı edilecek) yılmaz'ın filizi sevdiğini anlaması kaç yıl sürer?
Bir yilda 365 gün varsa, asli su anda 27 yasindaysa ve 80 yasina kadar yasiyacaksa...53derim, ama hastaligini göz önünde tutacak olursa yasama sansi 50%...

12-Cem filizi tepeden serbest atışla atarsa yılmazın aşağı inip filizi kurtarma olasılığı nedir?
Yilmaz tehlikeyi daha önceden sezmis oldugu icin, zaten asagida bekliyordur.Tek sorun FIlizi yakalayabilmek olacak yani:img-hyste

13
a-filiz yılmaz'ı sevmesine ve ondan hamile olmasna rağmen hala cem ile intikam oyunu oynamaktadır,
b-Yılmaz filizi sevmesine ve filizin ondan çocuk beklediğini öğrendikten sonra aslıyla evlenecektir...bu cümlelerdeki anlatım bozukluğu nedir ?
Cemin ve Aslinin Filiz ve Yilmazla ayni cümlelerde yer almasi basi basina anlatim bozuklugudur

14-ömer in normalde 36 derece olan vucut ısısı ferideyi görnce 40 derece olmaktadır,buna göre ömer' in ortalama vucut ısısı kaç derecedir?
:img-hyste

15-Filiz atölye için 100 tane çizim yapmıştır.Aslı ise hiçbir şey yapmamıştır gene de atölyedeki kadınların aslıyı daha çok övmesinin başlıca sebepleri nelerdir?
Asli onlardandir, gerci artik Filizde onlardan:img-hyste , onedenle artik Filizide övmeye baslarla heleki Muallaya torun verme serefini ilk elde ettigi icin

16-nevzat bıyıksız,sakalsız,saçsız haliyle 90 kg gelmektedir,saç-bıyık-sakallarının kilosunun net kilosuna oranı 1/10 dur buna göre nevzat ın bıyıklı-sakkallı-saçlı hali kaç kg dır?
Bu durmada Yilmaz ve Ömerin toplam kilosayisindan 71 kilo daha hafif

17-yılmazın bıyıkları çarpı ömerin bıyıkları = nevzatın saçları + nevzatın sakalları nevzatın sakalı = 2 ömerin bıyıkları,yılmazın bıyıkları = ömerin bıyıkları ise nevzatın saçları kaç tane ömerin bıyıklarıdır ?
Su killi sorular kil oldum abi, euro d reklamlarindan Hair free geli siparis edelim bari:img-hyste

Not: Notumu ve degerlendirmemi isterim, madde halinde: valla can sikintisi insana neler yaptiriyormus:img-hyste

yesimcan
24-04-07, 20:26
ya bende simdi simdi o siteden fragmani anlatmislarr ki dogruysaaa süper olur yani bence dogru cünkü fragman cikti dün ben sadece söz vermis asklara yetistimm öyle bi sinir oldumkiii ..... ayyy eyer dogruysaa süper bi bölüm olucakk yilmaz ceme cemde yilmaza silahh cekiyoo ama cemm ayni meral gibi filizi silah zoruylan kacirir gibi o piskopatin isi hic belli olmazzz:img-wink: vayyy be yilmazimm demek dogruysaa bu bölümdee filizin pesindee asliyi unuttu vallah:img-hyste yaa asli gercekten cok saf yaa acayipp herkes anladii bi o anlamadii dahaa yilmaz kendisini bi kere yanagindan öptü yanii insan derkii biz sözlüyüz falan filann sanki kardeslerrr:):)

sonsuzluk
24-04-07, 21:09
arkadaşlar ıhlamurlar altında nın sitesinde biri fragmanı anlatmış buyrun

gece filizle yılmaz karşılaşırlar.yılmaz yine birşeyler anlatır ama filiz ağlaya ağlaya yılmazın yanından ayrılır müjganların evinin önünden filiz ağlaya ağlaya eve döner yılmazın aklı yine filizdedir.aslıyla yılmazın yine sarılma sahnesi var.cem filizin yanağına dokunmaya çalışır fakat filiz cemin elini iter.cem kötü kötü bakar.daha sonra filize gelinlik felan gelir filiz odasındaydı galiba yine hıçkır hıçkır ağlar.gelinliği yırtar.sonra cem kendi evindeydi galiba evine zorla ala koyar filiz giderkene cem filizi iter koltuğun üstüne düşüyorve yine en açıklı sahne olan filizle cem nişan gibi birşey olur.çok az kişi vardı.nişandır galiba.tam birşeyler olacak derken yılmazgelir filiz yılmazı görür yüzünde bir gülümseme var birazda acı çekiyor gibi bir hali vardır filizin.ama yılmazın geldiğini görünce filiz mutlu oluyor.yılmaz ceme tabanca doğrultur.tabi ceminde yanında var tabanca cemde filizin karnına doğrultur tabancayı.bukadar işte

sinem*
24-04-07, 21:18

Nasıl bir anlam çıkıyorsa doğrudur :img-hyste Soruları biz hazırladık olsun o kadar değil mi ama :img-hyste

not:siz bu soruların cwplarını biliyomusunuz(?) !!

Soruların cevaplarını bilmiyoruz sadece sallamakla yetindik..Zaten çok düzgün atmamışız bir kaç tenesine baktım da,çözümlü sayılar değil :):)

Kurşuni tüm soruları cevaplamışsın ya 100 aldın :) Helal olsun :)

soruları beğenen herkese teşekkür ederiz :) ben ve soruları hazırlayan arkadaşlarım adına :img-hyste

Ya bir de fragman eğer böyleyse cemin işi bu hafta değilse de haftaya bitecek gibi bu kadar sertleşmesi ilginç gene de fragmanı görsek çok güzel olacak..

jojoo
24-04-07, 21:24
eğer gerçekten böyle olursa yılmaz böylece cem sayesinde bebeğin kendinden olduğunu anlar ne handan ne ömerden çok ilginç olur .

ben zannetmıyorum cemın elınde böyle bir fırsat warken bunu kendısı solermı yılmaza.hem zaten matraka dememişmiydi yanlış hatırlıyosam duzeltın ltfn.
yılmaz bebeği,eskiden kötü bir karakter olan ama şimdi ii bir karaktere yonelen birinden öğrenecek demişti yanı tam cumle bu değildi galıba ama dediğinden bu anlaşılıodu

medsul
24-04-07, 21:27
söylendiği gibi olursa sizce filiz&yılmaz barişmasi olmasi gerekirki bu pekde mümkün degil yani matrakanın dediğine göre barişma olmadan önce yılmazın pişmanliğini izliyecğiz daha iki arada kalacak caresizlik arasında kalacak
valla ben yılmazın pişmanliğini ve filizin peşinden süründüğünü
gördüğüm gün benim için işte o zaman süper olacak

yesimcan
24-04-07, 21:34
söylendiği gibi olursa sizce filiz&yılmaz barişmasi olmasi gerekirki bu pekde mümkün degil yani matrakanın dediğine göre barişma olmadan önce yılmazın pişmanliğini izliyecğiz daha iki arada kalacak caresizlik arasında kalacak
valla ben yılmazın pişmanliğini ve filizin peşinden süründüğünü
gördüğüm gün benim için işte o zaman süper olacak

ama yani cem bebegi söylersee illam barisma olmasi gerekmiyorr...filiz sadecee yilmaz kendisini kurtardi diye barismazz tamam yumusarr okadar daha birazz yilmazi süründürür yilmazz bebegi ögrensinn bide filizi o sekildee karninda silahlan görsün zatenn o kurku o aci ona yeterr filizi kaybetme duygusuu yilmaz icin herhaldee cokk feci bisey olmasi lazimmm bebegi ögrense bile asli varr yilmaz asliyida terk etmezz ama belki filize durumu anlatirr anlatrsaa cok sacma olur anlatsa ne anlatmasa ne offff bi an öncee görsemde kurtulsamm ya

bego87
24-04-07, 21:40
evet aynenn ama yalan olucagini sanmiyorumm belkide dogru deyildir ins dogrudurr yaaa ne güzell yilmazz filizi kurtarmak icin kendi hayatini hice sayiyo hem söyle biseyde var matraka zaten bu bölüm bebek olayi cikiyo diyoduu eyer filizin karnina silah i dayarsaa yilmazda demicekmii cem sen nasil bi adamsinn insan kendii bebegini öldürmek istermi gibi laflar sayarr sora ya cem yada filiz artikk bebegin yilmazdan oldugunu söylerrr ayyyy bendee amma senaryo uydurdumm:)

kanal d ye euro d ye bakalim belkii verirlerr off dün kacirmasaydimmm simdi ne güzel haberdar olucaktik

ben kanal dye bakıorum hala çıkmadı .binbir gecenin reklam arasında verir belki bekliyorum..
Zaten yılmaz filizin karnında tabancayı görürse direk anlar cocugun cemden olmadığını hani olur ya filmlerde senin cocugunun babası ben olucam filiz benle evlenmek zorunda yılmaz.piskopatlıgın en üst seviyesine gelir :img-hyste bende uçtum galba..Bak heycanlandım eğer bu bölüm anlatıldıgı gbi olursa süper bi bölüm olucak :good:

mystery_ksk
24-04-07, 21:48
bencede eğer uydurmuşlarsa ödül vermek lzm çünkü bu kadar geniş bi hayal gücüyle dizi senaryosu yazar bu arkadaş tabi doğru deilse.Doğruysada yarın teşekkürlerimizi iletiriz artık.

sude9
24-04-07, 21:49

gece filizle yılmaz karşılaşırlar.yılmaz yine birşeyler anlatır ama filiz ağlaya ağlaya yılmazın yanından ayrılır müjganların evinin önünden filiz ağlaya ağlaya eve döner yılmazın aklı yine filizdedir.aslıyla yılmazın yine sarılma sahnesi var.cem filizin yanağına dokunmaya çalışır fakat filiz cemin elini iter.cem kötü kötü bakar.daha sonra filize gelinlik felan gelir filiz odasındaydı galiba yine hıçkır hıçkır ağlar.gelinliği yırtar.sonra cem kendi evindeydi galiba evine zorla ala koyar filiz giderkene cem filizi iter koltuğun üstüne düşüyorve yine en açıklı sahne olan filizle cem nişan gibi birşey olur.çok az kişi vardı.nişandır galiba.tam birşeyler olacak derken yılmazgelir filiz yılmazı görür yüzünde bir gülümseme var birazda acı çekiyor gibi bir hali vardır filizin.ama yılmazın geldiğini görünce filiz mutlu oluyor.yılmaz ceme tabanca doğrultur.tabi ceminde yanında var tabanca cemde filizin karnına doğrultur tabancayı.bukadar işte

Bu yazılanlar doğruysa oldukça ilginç bir bölüm geliyor demektir
yılmaz ceme tabanca doğrultur.tabi ceminde yanında var tabanca cemde filizin karnına doğrultur tabancayı.bukadar işte
Böyle bir sahne dizideki tüm düğümleri çözer demektir,Yılmaz o kadar da kafasını çalıştırıp adam niye bebeğini öldürmeye kalksınki sorusunu kendine sorar herhalde,dizinin bu sezon biteceğini düşünürsek bir an önce şu düğümler çözülsün zaten son 1-2 bölümde mutluluk göreceksek ne kıymeti kalır

yesimcan
24-04-07, 22:00
arkadaslarr hastanenin ismi pasabahce devlet hastanesiymiss... ama malumm nalan ve keremde hastanede calisiyolar belki oddurr belkidee eyer o fragman anlatimlari dogruysaa ya filiz fenalisiyoo yada yilmaz vuruluyoo ikisinden birisii ama deyilsedee nalan kerem sahneleridirrr

feride-ömer
24-04-07, 22:08
Arkadaşlar ben bu bölümden umutluyum yazılanlar doğruysa çok heycanlı geçecek demektir inş güzel olur.bu arada eğer yılmaz nikahı basıyorsa belkide bebeği öğrenmiştir ve onun için gelmiştir.:img-wink:cem belkide bu bölümde filizi kaçırır :icon_sorr bu bölüm bence çok heycanlı geçer en azından böyle geçiyo içimden:happy0064 herkese iyi yorumlar.:img-yes:

feride-ömer
24-04-07, 22:29
arkadaşlar birkaç soru yazıyorum acele yazdığım için saçma olabilir isteyen cevaplasın şimdiden herkese teşekkürler:img-wink:

1-yılmaz-filiz arasındaki buzlar eriyormu?
2-filizin oyununu anlayan cem filize ne gibi bir tehtit mesajı verir?
3-aklı hala filizde olan yılmaz filizi bu pisikopattan kurtarabilecekmi?
4-(çok kalıplaşmış bir soru olsada)yılmaz bebeği bu bölüm öğrenirmi?
5-cem filizi zorla nikah masasına oturtucakmı?
6-eğer yılmaz bebeği öğrenirse yapacağı ilk şey ne olacak?
7-aslı bu bölüm ameliyat olurmu?
8-nikahta neler olacak?
9-cem yılmazı görünce neden filizin karnına silah dayıyo?
10-yılmaz filizin karnına dayanan silahı görünce ne yapar ve cem filizi kaçırıcakmı?
inş beğenirsiniz iyi yorumlar:img-wink: bye :img-yes:

tolgahuzur1
24-04-07, 22:32
arkadaslarr o fragman dogruymus bi güvenilir arkadas izlemis dogruymuss hadiii hayirlisii.......:happy0064 aalahhhhhh yaaa bu bölüm süper olucakk reklamlarii takip edelimmm

:img-hyste yahu ne oldu bi dışarı çıktık geldik ortalık karışmış...:img-hyste ne ayak silah çekmeler felan kurtlar vadisimi yoksa bu dizi :icon_whis yanlış fragmanı izlemiş olmayasınız..:img-hyste demek ceme doğru silah çekiyo hee vursada bari kurtulsak..:img-hyste yahu feride ile ilgili bir sahne yokmuymuş...:icon_sorr

denmavi
24-04-07, 22:33
Sevgili matraka'nın dediğine göre Yılmaz, bebeği öğrendikten sonra Filiz'in yaptıklarından dolayı hayatı tehlikeye girecekti. Sanırım bu bölümün sonunda bebeği öğrenir, 72 nin başında da vurulma olayı olabilir. Ben tüyolardan yola çıkarak bunu düşündüm. En sonunda Yılmaz'a da mermi girecek anlaşılan. Zaten olan hep iyiye olur kötüler hep ayakta. Ortalık çok karışacağa benziyor.

yesimcan
24-04-07, 22:35
:img-hyste yahu ne oldu bi dışarı çıktık geldik ortalık karışmış...:img-hyste ne ayak silah çekmeler felan kurtlar vadisimi yoksa bu dizi :icon_whis yanlış fragmanı izlemiş olmayasınız..:img-hyste demek ceme doğru silah çekiyo hee vursada bari kurtulsak..:img-hyste yahu feride ile ilgili bir sahne yokmuymuş...:icon_sorr

ooo tolgaa bendee yaa tolga icerde ama yazmiyo diyodumm acaba biseymi oldu diyee merak ettimm ama gec kalmadin:):)

ben bakmadimm bi kac kisi yazdii ve bii siteden güvenilir bi kiz da bakmiss......senin feridende vardirr ama onlan ilgili biseyy söylemedilerr olmiyada bilir cünkü okadar cok sey oluyokii bu bölüm filiz yilmaz acisindan ancak onlari sigdirmislardir fragmana:)

kursuni19
24-04-07, 22:35
Soru gördünmü dalacaksin:img-hyste

Asklarin karsilikli oldugunu anlamislardi heralde artik, erimesine cok az kaldi, gerci daha Yilmazin Filizin pesinden kosacagini izleyecegiz...:img-wink:

Filiz icin en büyük tehdit Yilmaz, bebek ve ailesi, onlarli öldürcegini söyler

Filiz nasil zeynaysa, yilmazda Herkül, filizi kurtaracaktir

Evet kesin ögrenecek...Örenecek dimi?:img-hyste

Filiz, yilmazdan hizli davrandi...Nikah var bu hafta herkes davetli

Filize gitmek...:img-wink:

Yok bu hafta cok dolu bir bölüme benziyor, Asliya yer yok:img-hyste

8-nikahta neler olacak?
Silahlar patliyacak...:img-polic

Hem bebegi, hemde Filiz ellimde...Yilmaz icin bundan büyük tehdit olurmu

10-yılmaz filizin karnına dayanan silahı görünce ne yapar ve cem filizi kaçırıcakmı?
Yilmazi tutmak mümkün olmaz sanirim, Herküllüyünü gösterme zamani, lakabina yakisacak bir sekilde davranacak:img-hyste , kaciracagini sanmiyorum

denmavi
24-04-07, 22:37

Sevgili Tolga, hiç Feride olmadan olurmu. Sanırım onu da Ömer vuruyor yani anlayacağın vuran vurana :D Şaka bir tarafa aklım karıştı. Cem Filiz'i , Yılmaz Cem'i, yoksa Cem bebeğimiydi :img-help: :img-hyste

tolgahuzur1
24-04-07, 22:38
ooo tolgaa bendee yaa tolga icerde ama yazmiyo diyodumm acaba biseymi oldu diyee merak ettimm ama gec kalmadin:):)

ben bakmadimm bi kac kisi yazdii ve bii siteden güvenilir bi kiz da bakmiss......senin feridende vardirr ama onlan ilgili biseyy söylemedilerr olmiyada bilir cünkü okadar cok sey oluyokii bu bölüm filiz yilmaz acisindan ancak onlari sigdirmislardir fragmana:)

valla yesimcan seni gördüm mü dayanamıyorum filizi eleştireceğim geliyor yahu..:img-hyste demek bizim zeyna yine iş başında daaa bu sefer herkül'ünde başını yakacak:img-hyste ne diyeyim allah tamamına erdirsin...:img-pilot demek feride yok neyse ne yapalım artık boynumuz bükük.. izleriz yada.. h.sevgiliye bakarız arada sırada :)

medsul
24-04-07, 22:39
ama yani cem bebegi söylersee illam barisma olmasi gerekmiyorr...filiz sadecee yilmaz kendisini kurtardi diye barismazz tamam yumusarr okadar daha birazz yilmazi süründürür yilmazz bebegi ögrensinn bide filizi o sekildee karninda silahlan görsün zatenn o kurku o aci ona yeterr filizi kaybetme duygusuu yilmaz icin herhaldee cokk feci bisey olmasi lazimmm bebegi ögrense bile asli varr yilmaz asliyida terk etmezz ama belki filize durumu anlatirr anlatrsaa cok sacma olur anlatsa ne anlatmasa ne offff bi an öncee görsemde kurtulsamm ya

şimdi tiyolara göre böyle bir olay barişmalarina sebeb olacak diye biliyorum yani filzin hayati tehlikeye girecek ve yılmazında filizi kurtarmasiyle birlikte
barişma olacak diye ben zaten filzin yumuşamasini felanda istemiyorum şunun şürasinda zaten kac bölüm yılmazı afetmiyecek kesin bu zaman iki bölümü gecmez hiç degilse bu zamanda filiz yılmazı dogru dürüts süründürse ben öyle
gülümsüyerek felan küskünlük istemiyorum tavri sert olmali

tolgahuzur1
24-04-07, 22:41
şimdi tiyolara göre böyle bir olay barişmalarina sebeb olacak diye biliyorum yani filzin hayati tehlikeye girecek ve yılmazında filizi kurtarmasiyle birlikte
barişma olacak diye ben zaten filzin yumuşamasini felanda istemiyorum şunun şürasinda zaten kac bölüm yılmazı afetmiyecek kesin bu zaman iki bölümü gecmez hiç degilse bu zamanda filiz yılmazı dogru dürüts süründürse ben öyle

yuh daha ne sürünecek yılmaz yahu.. adam evleneceğini duydu ben dedim şimdi bu bayılır felan ama sağlam durmuş yani:img-hyste ama sürünme felan yok yeter bu kadar affetsin affedecekse yoksa yılmaza kız çok elini sallasa ellisi :img-hyste beraber takılırız yılmazla:)

denizim_
24-04-07, 22:43
Aranizda fragmani kendi gozleriyle goren var mi? Ben bu fragman dogru cikarsa cok sasiracagim. Bizim dizide olaylar bu kadar cabuk cozulmez genelde. Eger Cem silah cekerse en gec bir-iki bolum icinde diziden cikmasi gerekir. Onu izleyen bir-iki bolum icinde de dizinin bitmesi. Cem ve bebek olayi aciga ciktiktan sonra bizim senaristlerin anlatacagi fazla birsey kalmaz. Neyse bekleyip, gorecegiz.

yesimcan
24-04-07, 22:46
valla yesimcan seni gördüm mü dayanamıyorum filizi eleştireceğim geliyor yahu..:img-hyste demek bizim zeyna yine iş başında daaa bu sefer herkül'ünde başını yakacak:img-hyste ne diyeyim allah tamamına erdirsin...:img-pilot demek feride yok neyse ne yapalım artık boynumuz bükük.. izleriz yada.. h.sevgiliye bakarız arada sırada :)

evet farkediyorum zatenn benn ne zaman biseyy yazim hemen elestiricegin tutuyo filizi:):) aaaa niyeymis o allah allah filiz gibisini bulaamasiniz bi kere sizz bak filizim yilmaz ve bebegi tehdit ettigi icinn o gerizekali piskopat cemlen evlenmeye mejbur kaliyoo tek onlara bisey olmasin diyee kendisi bütün hayati boyunca bedelini cekmeye hazarrr cnmm yaaa.....yilmaz kendisi gelip kurtaricakk olsun kurtarsinn yilmazimm hep asliyi koruyup kolluyacagina birazda filizi korusun kurtarsinnn ins filiz ve yilmaza bisey olmazdaaa rahatlarizzz:)

sana katiliyorum ama bu senaristlerin isi hic belli olmazz bi bildikleri vardirr yilmaz en az 3 bölüm sürünmelii bencee tabi bu aradada asli olayini cözmelii offf daha asli var demii icim karariyo yaaa asli diyinceee:)ins filiz hemen yumusamaz ama yumusarr simdi bile yumusamis yumos olmuss ama yilmazi afedicegini sanmiyorum afedicektir icinden ama bunu disina vurmicaktirr tabiki yilmazin kendisi ve bebegi icin haytini tehlikeye atmasi falan filan hosuna gider ama su ona inanmadi bebek konusunda onun icin bi kac bölüm birlesmezlerr daha asli var cem varr ooooo ölme esegim ölme:)

medsul
24-04-07, 22:47
galiabaa yani malesef bence daha zamani vardi ya neyse
cocuk başka ne olabilirki
kurtaracakta inşallah iş işten gecmez
ögrense cok iyi olur yoksa ben sinir kirizinden kalpten giderim valla
yaaa ben böyle şeyler istemiyorum ne yılmazın aslıyla nede filzin cemle
oyunda olsa istemeyerekte olsa istemiyorum bu tür sahneler canımi cok sıkıyor ve diziye mutlu sonuda kötü ekliyor
kafasini duvara vurmak diyecem ama olmuyacak şey filize kızacatir
hayır
8-nikahta neler olacak?
filizin nikahiysa birisi hastanelik olur
aslının nikahiysada aslı hastanelik olur heralde aslında aklıma şimdi bir şey gelmiyor
oyununda bir şeylerin yanliş gittiğini ve sonunun geldiğini anladiği için olsa gerek
aslında olabilir yani beni bırakın yoksa öldürürüm diyecektir yılmaz filizi
tehlikeye atamiyacaği için elieni kolu bağlanacaktir
[/QUOTE]

sorular için sag ol feride ömer fragman sorulari oldu resmen :img-wink:

yakupoglu61
24-04-07, 22:49
yılmaz vuruluyo demekki; İntikam kokusu alıyorum bu aralarda ellerim kaşınıyo demek ceme kısmetmiş...!
yolu bilen varsa bu hafta sonu cemin gözünü mor etmeye gidelim...!

kursuni19
24-04-07, 22:49
Fragmani bende henüz görmedim, ama analtilanlari dogru olabilir, senaryo acisindan uyar gidisatta.

O fotolar bu haftanin, yani matraka Yilmazin orda Filizi tekrar cem konusunda uyaracagini söylemisti, kesin evlenecegini duymustur Filizin ve yine onun icin endiselendigini falan söyler, ama Cemle bebek yüzünden evlenecegini düsündügü icin, onu engeleyebilecek bir seyi yoktur ellinde

Daha sonra Handan Cemin Filizi tehdit ettigini ögrenir, ve tam nikah günü Yilmaza gidip bebek olayini anlatir. Yilmaz bunun üzerine silahlara sarilir ve Nikahin olacagi eve gider, muhtemelen Cemi ellinden kaciri, belki Cem Filizide kacarken yanina alir, ama sanmiyorum...

Daha Asli meselesi var, bu nedenle barisma beklemeyelim daha. Yilmaz kesin Asliyla nikah masasina oturacak, bu sekildede barisma olmaz heralde, bakismalarda kalir asklari...

medsul
24-04-07, 22:52
yuh daha ne sürünecek yılmaz yahu.. adam evleneceğini duydu ben dedim şimdi bu bayılır felan ama sağlam durmuş yani:img-hyste ama sürünme felan yok yeter bu kadar affetsin affedecekse yoksa yılmaza kız çok elini sallasa ellisi :img-hyste beraber takılırız yılmazla:)

beni şu an pişman olmasi ilgilendirmiyor çünkü hala bebeğin cemden olacağini düşünüyor ve buna iananiyor işte bu yüzden şimdiye kadar olanlar sürünme olmuyor :img-wink:
yılmaz gercekleri ögrendiğinde filize nasıl olurda inanmadiğini ve onu nasıl berbat bir şeyle sucladiğini anladiği zaman ve filzinden afdileyip redelildiği
zaman sürünmeye başliyacak:img-wink:
niye yetiyorki filiz 8 bölüm süründürdüler şimdide yılmaz sürünsün dimi
ama :img-wink: filizinde elini sallamasada yüzü gelir tolga:img-hyste

tolgahuzur1
24-04-07, 22:53
evet farkediyorum zatenn benn ne zaman biseyy yazim hemen elestiricegin tutuyo filizi:):) aaaa niyeymis o allah allah filiz gibisini bulaamasiniz bi kere sizz bak filizim yilmaz ve bebegi tehdit ettigi icinn o gerizekali piskopat cemlen evlenmeye mejbur kaliyoo tek onlara bisey olmasin diyee kendisi bütün hayati boyunca bedelini cekmeye hazarrr cnmm yaaa.....yilmaz kendisi gelip kurtaricakk olsun kurtarsinn yilmazimm hep asliyi koruyup kolluyacagina birazda filizi korusun kurtarsinnn ins filiz ve yilmaza bisey olmazdaaa rahatlarizzz:)

neyyy yahu sen beni öldürecen yesimcan ..:img-hyste ya ne alakası var yılmaz ve bebeği için cem ile evlenmeye mecbur kalmasıyla... filiz kendi ve ailesinin çıkarları için ceme tuzak kurdu ve plan uyguladı..yani yılmazla bu evlilğin hiçbir alakası yok onu diyeyim baştan..:img-polic sakın demeyin ki yılmazı ve bebeği kurtarmak uğruna kendini feda etti.. kabul etmiyorum efendim.. o kendini düşündüğü için bu yaşadıklarını çekmeyi hak ediyor...

bego87
24-04-07, 22:58
eriyo bu cem olayı onları iyice yakınlaştırıcak
bebeğini ve yılmazı öldürmekle tehtid edebilir
çok kolay olmicak gbi ama yılmaz bu kurtarır:)
gene ters köşe olucaz ama içimden evet demek geliyo
yılmaz buna izin vermez
filizle evlenmek:)
yok daha doktor tarih bile vermedi
8-nikahta neler olacak?
nikahta keramet vardır derler ama bu nikahta hiç hayır yok :img-hyste
o durumdayken filizi nikah masasına oturtmak için daha kolay bi yol varmı:img-yes:
yılmaz filiz için herşeyi yaparr o durumdayken herşeyi göze alır.Eğer fragman dogruysada yılmazı vurup filizi kaçırabilir

sorular için çok teşekkürlerr

yesimcan
24-04-07, 22:59
neyyy yahu sen beni öldürecen yesimcan ..:img-hyste ya ne alakası var yılmaz ve bebeği için cem ile evlenmeye mecbur kalmasıyla... filiz kendi ve ailesinin çıkarları için ceme tuzak kurdu ve plan uyguladı..yani yılmazla bu evlilğin hiçbir alakası yok onu diyeyim baştan..:img-polic sakın demeyin ki yılmazı ve bebeği kurtarmak uğruna kendini feda etti.. kabul etmiyorum efendim.. o kendini düşündüğü için bu yaşadıklarını çekmeyi hak ediyor...

yok yaaa:):)
tamam filiz cem den bütün olanlar icin intikam almak istedii ama bu son bölümde olanlardan soraa birakmak istiyecekkk ve ceme de belli eder söylerr ama cem napiyoo yilmazi öldürürüm bebegine zarar veririm benimle evleniceksinn yoksaa onlari rüyanda görürsün gibi seyler söylerr kesinn filizdee mejburen kabul edicektirr eyer cem öyle bisey demeseydii yada yilmaz falan olmasaydii filizz cemden ayrilirdi yani oyunu aciklarr giderdii ama suan bebek ve yilmaz isin icinde oldugu icin bunu yapamicakkk tabiki filizin intikam oyununda yilmazin bi sucu yokk ama filiz oyunu bitirmek istiycek gidicekken yilmaz ve bebek icin gidemicek mejbur eli kolu bagli kabul edicekk ama yilmazim gelip kurtarirrr:):img-wink:

Buket_TY
24-04-07, 23:00
Off ya bu foruma gelmek cok guzel! 10saat bindirbir gece izledikten sonra midesi bulaniyor insan:img-hyste (izliyenlere saygiyla!)
Fragman izlemek icin baka baka bir hal oldum!!!
Artik yatmak istiyorum, yarin okul var! Bir fragman ciksa!!!
aMA sevgili Tolga dedigi gibi bu Ferideyle alahkali birsey yokmuydu....
Merak ettim su Nevzad ve Omer isleri

Buket_TY
24-04-07, 23:04
Yavas yavas... Cemi ne kadar sevmeszekde yakinlastiriyor.... Ama Asliyi sevdigim halde uzaklastiriyor:img-hyste
Kesin Yilmazi oldururum yada bebegini yasatmam
Caba gostericek ama kendi hayatida tehlikede
Evet!!! yani insallah:img-wink:
Evet kesin, tehdit edicek!
Dusunmek!
Yok olmaz
8-nikahta neler olacak?
Yilmaz vurulucak!
Bilmem... Kendisi acikliyor herseyi... kesin vicdan asabi cekiyordur ve artik Filiz ve Yilmazin ayri kalamalarina dayanamaz ve hersey aciklar!:img-hyste
Cok sasirir, neden bir baba cocuguna boyle birsey yapar ve sonra supheye duser. Ve Cem kacirir Filizi

Cok saol!!!!:happy0064

bego87
24-04-07, 23:07
Off ya bu foruma gelmek cok guzel! 10saat bindirbir gece izledikten sonra midesi bulaniyor insan:img-hyste (izliyenlere saygiyla!)
Fragman izlemek icin baka baka bir hal oldum!!!
Artik yatmak istiyorum, yarin okul var! Bir fragman ciksa!!!
aMA sevgili Tolga dedigi gibi bu Ferideyle alahkali birsey yokmuydu....
Merak ettim su Nevzad ve Omer isleri

Fragmanda elbet vardır feride ömer yoksada ikinci fragman falan çıkar .Bende bu hafta şiiri kimin okuduğunu merak ediyorum.inş .yılmazzdırrr:happy0064

forever_bim
24-04-07, 23:17
Sanırım delinin biri kuyuya feci bir kaya atmış, forumdaki akıllılar da çıkaramamış. Defalarca dediğim gibi burayı görmediğiniz haber, dedikodu ve fantezilerle donatmayın. Forumun okunurluğu düşüyor.

Defalarca uyardım yine uyarıyorum. Mesaj yazarken TÜRKÇE kullanın. Türkçe'yi düzgün kullanın. Saygımla.

secoms
24-04-07, 23:23
Sevgili Kusuni'nin soruları ile baslayayım :img-wink: ;

1- Filiz kedinin fareyle oynadigi gibi Cemle oynamayi planliyordu, simdi Filiz fare Cemde kedi oldu. Cem isi tehditle cozmeye calisacak, peki bu sekilde Filiz'e her istedigini yaptirabilecek mi?
Biraz gec cevapladım ama fragman eger dogru ise demek ki her istedigini yaptırabiliyor.. Zaten tüyolarda bu yönde :img-wink:

2-Filiz Cem tarafindan tehdit edildiyini birileriyle paylasir mi, paylasirsa kiminle paylasir ve bundan sonra nasil bir taktik uygular?
Paylasmaz gibi.. Bu sekilde olursa iş giderek cıgrından cıkar.. İçimden bir ses de Handan ile paylasır diyor..

3-Yilmaz bebegin kendinden oldugunu ögrenince, bunu asliya, aynaliyla yada ailesiyle paylasirmi, paylasirsa onlarin tepkileri ve beklentileri ne olur?
O paylasır mı bilmem ama Aslı ögrenecektir.. Bu bence Aslı'dan saklanmamalı..Walla beklentiler konusunda yorum yapamayacagım ama Aslı'nın gidişi ile sonuclanır bence..

4-Yilmaz bebegi ögrenince Asliyla evlenmekten vazgecmiyecekmis, peki Filiz o arada Cemle görüsmeyi devam ederse Yilmazin tepkisi ne olacak? Filiz, Yilmazin Asliyla evlenmekten vazgecmedigi icin mi Cemle birlikte olmayi sürdürecegini düsünüyor?
Walla fragman diye anlatılanlar dogru ise; Filiz'in bu sekilde düşünmeyecegi aşikar..
Yılmaz da tabiki nikahı basacaktır.. Aslı artık kıskan be kızım :)

secoms
24-04-07, 23:23
Filizim'in soruları ile devam edeyim :img-wink: ;

1- Dizimizdeki annelerden hangisini değiştirmek isterdiniz? (yani kim kimin annesi olabilirdi?
Degişmesin yaa kadro böyle iyi aslında..

2-Dizimizdeki anne karakterleri sizce ne kadar yansıtabiliyorlar annelik duygusunu ve siz en çok hangisini seviyorsunuz?
Bazen tuhaf davransa da ben Müjganı seviyorum..

3-Handanın yaptıklarını annelik iç güdüsüyle yapmıştır demek ne kadar doğru yani affedilir bir tarafı var mı?
Kesinlikle 'hayır'.. Gerci Cem'e vicdan yüklenirse Handan'a da yapılabilir birseyler :img-wink:

4-Handan, mualla ve müjgan sizce nasıl bir anne artıları ve eksileri nelerdir?
Mualla; oglundan baska birilerini de düşünse fena olmaz, iyi yemek yapıyormuş :)
Handan; tuhaf bir kadın,ailesine fazlasıyla düşkün (Bunu bazen abartıp cocuklarının hayatlarına karısıyor), ad-şan-nam düşünü (Hakverilebilir) İyi yanı ise; hatalarından ders alabiliyor diyelim :img-wink:
Müjgan; öncelikle cok patavatsız-biraz sinsi , iyi yönleri; anlayışlı,vefalı, iyi bir anne

5-Yılmaz, filiz, ömer ve nalan annelerinin hangi yaptığı olaya karşı bunu yapmalarına izin vermezlerdi?
Filiz; Sahte rapor olayına izin vermezdi tabiki
Yılmaz; annesinin Filiz'e gidip 'Oglumun hayatından cık' demesini istemezdi..
Ömer; Ömer zaten annesne diş gecirebiliyor..O da sahte rapora izin vermezdi.
Nalan; annesinin Kerem'i ve Hayri Bey'i kücük düsürmesine izin vermezdi..

6-Fahriye nasıl bir anne ve filiz nasıl bir anne olur? (genç annelerimiz)
Fahriye dizimizdeki en iyi karakterlerden biri.. Cok da iyi bir anne..
Filiz'in anneliği hakkında yorum yapmak güc..Elimizde herhangi bir 'veri' yok Herhalde iyi bir anne olurdu..

SİDAL86_FB
24-04-07, 23:33
bencede aslı astarı olmayan şeylere inenıp boşuna sonra üzülmeyin..anlamıyorum bu kadar kişi takip ediyo bu forda yani kimse mi görmedi fargmanı bir tek bir kişi gördü...o yüzden tüyocu formdaşlardan başka kimsye inanmam:) fragman çıksada gerçek yorumlar yapsak..saygılar

mıstaa
25-04-07, 00:03
SORULAR İÇİN TEŞEKKÜRLER...:img-yes: :img-yes:
İllaki erimesi lazım artık finale yaklaşıyoruz muhtemelen bu Cem yüzünden yakınlaşma olacak Filiz-Yılmaz arasında..
Neyle tehdit edeceğini bilmiyorum ama Filiz'in bu tehdidi görmezden gelemiyeceği kesin.. Oğlu için bu tehditlere boyun eğebilir..
3-aklı hala filizde olan Yılmaz Filizi bu pisikopattan kurtarabilecekmi?
Esas çift arasına giren kötü karakteri her zaman aynı son bekler.:)Finalde Cem silahı şakağına dayayıp kendini öldürecektir.. En azından benim temennim bu yönde.:)
4-(çok kalıplaşmış bir soru olsada)Yılmaz bebeği bu bölüm öğrenirmi?
Bence bu bölüm öğrenecek daha öncede bahsettiğim gibi multimedya bölümündeki son Filiz-Yılmaz resimleri bu bölümde gerçekleşecek ve de o sahnede Yılmaz bebişini öğrenecek.bye[çok müneccin gördüm kendimi:)]
Zorla kimse kimseye bir şey yaptıramaz.Da bebek var işte.......
Büyük bir ikilemde kalacağı kesin. Bir yanda bebek ve Filiz bir yanda kendisine ve şefkatine ihtiyacı olan Aslı..:img-cool2
Bu bölümde değilde bir dahaki bölümde olabilir ameliyatı..:icon_sorr
8-nikahta neler olacak?
Nikah olacakmı? Onuda bilmiyoruz ya...Ama olursa her sonuca hazırlıklı olmalıyız. Aslı nikahta bile ölebilir..:icon_sorr Gerçi o zamanda çok dramatik olur ..:sad53:

sude9
25-04-07, 00:05
Soru cevaplamak bağımlılık yapıyor:img-yes:

1- Dizimizdeki annelerden hangisini değiştirmek isterdiniz? (yani kim kimin annesi olabilirdi?
Bir Müjganda memnunum,Mualla ve Handan'ı değiştirirdim ama bunlarda kimsenin başına musallat edilmez ki

2-Dizimizdeki anne karakterleri sizce ne kadar yansıtabiliyorlar annelik duygusunu ve siz en çok hangisini seviyorsunuz?
Müjgan,:good:

3-Handanın yaptıklarını annelik iç güdüsüyle yapmıştır demek ne kadar doğru yani affedilir bir tarafı var mı?
Annelik içgüdüsüyle hiçbr alak yok tamamen kendi kişisel tatminlerine ulaşmak arzusu ile yaptı

4-Handan, mualla ve müjgan sizce nasıl bir anne artıları ve eksileri nelerdir?
Handan'ın hiçbir artıs yok gözmde sürekli iniş içinde,inecek yerde kalmadı ya
Müjgan bazen fazla korumacı olabiliyor ama annelr hep öyle değilmidir,zararı dokunmuyor en azından
Mualla bir etk oğlan onda var sanki bulunmaz hint kumaşı,Fahriye için bu kadar döndüünü hatırlamıyorum

5-Yılmaz, filiz, ömer ve nalan annelerinin hangi yaptığı olaya karşı bunu yapmalarına izin vermezlerdi?
Secoms ile aynı fikirdeyim:img-yes:

6-Fahriye nasıl bir anne ve filiz nasıl bir anne olur? (genç annelerimiz)
Fahriye iyi bir anne izliyoruz
Filiz'in de ondan aşağı kalır hçbir yanı yok,yaşadıklarnı düşünrsk üstne daha bir titizlenecek

secoms
25-04-07, 00:41
Muhtesem üclünün(gzd_gzd,archshe ve sinem) hazırlayıp bizimle paylastıgı sorular ile bitireyim :img-wink: ;

Hesapladım kopmlex kök cıktı.. 2+2i (Filiz) bebek ediyor :img-hyste

10/7 saat yapıyor ama Handan'ın bu işten kaytaracagını düşünürsek 1,5<x<2 saat arası

3-aslı elinde çay tepsisi getirirken bayılıp yere düşmüş, ama buna ramen bayıldım galiba diyorsa,aslının bayılmış olma olasılığını hesaplayınız
Bu soru sinem kokuyor :) Normalde böyle bir kişinin bayılmıs olma ihtimali 'sıfır' ama mevzu Aslı ise; 'fifty&fifty' diyorum

Vole Filiz'e vurur.. Yüzde kac dersen '75'

Yercekimi ivmesini g=10 ,Filiz'in kiloyu 55, Yüksekliği 100 metre Cem'in Filiz'i itiş hızını da 3m/s alırsak Filiz'in cakılıs hızı V=90m/s cıkar.(Not: Sürtünmeyi hesaba katmayınız)

Tükkanı bilmem de Ömer'e birsey kalmaz ordan :) Gel sen bu terzilikten vazgec tefeci ol..

a) Şimdi 6 saat uyudugunu düşünür, yemek ve tuvalet ihtiyaclarını cıkarırsak günde 15 saat yapıyor ki 20 günün sonunda eritecegi 150.000 kaloriden sonra eritecek herhangi bir sey kalmayacagından sabit kalır..
b) Nevzat için durum degişir.. Erkeklerin daha fazla uyuyacagını düşünürsek en fazla 500 kalori tüketir..

Al sana bir sinem sorusu daha :)
Bu soru bos.. zaten masallah 17; sıklarla beraber 20 soru bunu bos bıraksam da sorun degil :)

Hepimiz Cem'iz hepimiz psikoyuz
Sagladıgı yarar; plan yapabilme ve komplo teorisi üretebilme becerisi..Bir bakıma ability of ...

10-1 hafta önce ömer e sözler weren ama ardından geçmişini hatırlamasına ramen ömere söylemeyip nevzata gden feridenin tekrar ömere dönme ihtimali nedir ?
Walla olasılık hesabım zayıftır.. Bu gidişin dönüşü muhakkak ki olasılık '1'dir :img-wink:

Aaa gözardı edilecekse eger; 0,89 yıl sürerki buda 10,8 ay yapıyor ki, Filiz'in bebeginin dogmasına 3 ay kaldı dersek dizi bittikten hemen sonra anlayacaktır

Cem'in egosunu tatmin etmesi gerekir..Bunu da baska yollarla arayacaktır ki burdan yola cıkarsak bu olasılık '0'

13
a)Mantık hatasından kaynaklı anlatım bozuklugu.. Filiz Cem'i seviyi :img-hyste
b)Bunda dolaylı tümlec eksikliğinden kaynaklanan anlatım bozuklugu var.. ''Yılmaz'dan'' kelimesi konulması gerekir :)

Veri eksikliği var hocam bu soru yanlıs.. Ömer'in günde kac saat Feride'yi gördüğünü yazmamıssınız :img-help:

En bas sebep atölyedekiler suursuz olusu..
Diger faktör ise Muhtar'a iş yaptırabilme faktörü..

Hesaplarıma göre 98,5 kilo ediyor.. İlk durumda kıl köklerini de hesaba kattım..
İhmal edilecekse 99 kilo cıkıyor..Ben yazayım da hangisi dogru ise onu kabul edersiniz

Walla hesapladım :img-hyste
Parmak hesabı cıkmıyor ama :icon_sorr Ömer'in bıyıklara x dersek;
Nevzatın saclar=(karekök) x (kare)-2x tane Ömer'in bıyıkları yapıyor..
NOT: Kıl kökleri hesaba katılmamıstır..Yoksa is cıgrından cıkıyor..

kursuni19
25-04-07, 01:19
Yilmazdan Filize

Gidisini izliyorum yine cagresizce
Ardindan mendil salliyorum sen görmesende
Gözlerimden yaslar süzülüyor gizlice
Neden Askin hala sakli kalbimin en derinlerinde

Sensiz bir dünya haram artik bana
Kendi ellerimle teslim ettim seni ona
Bir can biraktim bilmeden hediye olarak sana
Sensizlik bir adim daha yaklastiriyor beni sona

Sen beyazlari giymisken baskasinin kollarinda
Ben bürünüyorum soguk odamda karalara
Konusuyorum sessi olmayan duvarlara
Oysaki ben olmak isterdim simdi senin yaninda

Nede yakismistir simdi beyazlar sana
Tipki senin yoklugunda bana yakisan karalar gibi
Seni yar etmiyecegim ona, ellerim bulansada kana
Benim olacaksin, tipki bebegimizinde oldugu gibi

micky
25-04-07, 08:33
arkadaslar az önce fragman werildi ben sonuna yetıstım:( ama gorebıldıgım kadar eskı gunlerden bır sahne wardı fılızın yılmazla ewlenmek uzeryken prova yaptıgı gunlerı hatırlıyor.. ondan sonra cem ıle fılız bı yerde basbasalar yılmaz ceme sılah dogrultuyor fılız yılmazı gorunce yüzü gülüyor.ama son hamleyi cem yapıyor silahı filizin karnına doğrultuyor....:(:( bu arada o bizde olan resimler war ya yılmazla fılızın yılmazın takım elbiseli oldugu filizin üstünde bu bölümde o kıyafet war..

gülbeşeker
25-04-07, 08:35

gece filizle yılmaz karşılaşırlar.yılmaz yine birşeyler anlatır ama filiz ağlaya ağlaya yılmazın yanından ayrılır müjganların evinin önünden filiz ağlaya ağlaya eve döner yılmazın aklı yine filizdedir.aslıyla yılmazın yine sarılma sahnesi var.cem filizin yanağına dokunmaya çalışır fakat filiz cemin elini iter.cem kötü kötü bakar.daha sonra filize gelinlik felan gelir filiz odasındaydı galiba yine hıçkır hıçkır ağlar.gelinliği yırtar.sonra cem kendi evindeydi galiba evine zorla ala koyar filiz giderkene cem filizi iter koltuğun üstüne düşüyorve yine en açıklı sahne olan filizle cem nişan gibi birşey olur.çok az kişi vardı.nişandır galiba.tam birşeyler olacak derken yılmazgelir filiz yılmazı görür yüzünde bir gülümseme var birazda acı çekiyor gibi bir hali vardır filizin.ama yılmazın geldiğini görünce filiz mutlu oluyor.yılmaz ceme tabanca doğrultur.tabi ceminde yanında var tabanca cemde filizin karnına doğrultur tabancayı.bukadar iştefragman aynen böyle yalnız cem filizn karnına silahı yılmazın yanında değil yalnızken doğrultuyor yılmaz ve cemin adamları birbirine silah doğrultuyorlar yalnız o 70.bölüm resminin sahnesi çok duygusala benziyor yılmaz bir telaşla zili çalıyor gözleri dolu dolu fragmanda feride-ömer yok.

sinem*
25-04-07, 08:36
Anlatılanlar doğruymuş..yani resmen silahlar çekiliyor fragmanda yılmaz şiiri okuyor,ne ömer ne feride var sadece cem ve adamları,filiz yılmaz var.Filizin gözleri sürekli yaşlarla dolu..cem baya sertleşmiş sürekli filizi itip kakıyor koltuğa zorla oturtuyor falan...Resimlerdeki sahnelerde bu bölümde ,filiz gelinliği yırtıyor sonra telaşlı bir şekilde yılmaz geliyor filizle çok güzel bakışıyorlar...Filiz gelinliği yırtarken eski gelinliğini hatırlıyor ..Aslıyla yılmazın sarılmaları var...en son sahnede nikah masası :) cem adamları ve mum ışıkları bir de filiz var :) tabi üzgün yılmaz geliyor elinde silah filiz seviniyor ama sonra cem filizin karnına silahı dayıyor ...fragman bitiyor

AyhanSVS
25-04-07, 08:41
şimdi izledim fragmanı harbiden mükemmel bir bölüm izleyeceğiz yılmaz dayanamıyor sonunda cem filizi neyle tehdit ediyorsa yılmaz filizi görmeye filan gidiyor son sahnede 3 tane silah görüldü yılmaz cemin kafaya tutuyor filizde herşeyi unutmuş (o an ölsede gözü açık gitmeyecek) bir gülümseme yılmazda aşk görülüyor eli titriyor garbimin silahı tutarken ve ardından 37. bölümü hatırladm kemal in ölme sahnesindede böyle silahlar birbirine doğruluyordu bir silah filizin karnına tutuluyor filizin hemen önünde yılmaz heralde cem söyleyecek çocuğunu vuracam diye ve nihayet yılmaz çocuğu öğreniyor 16 bölüm sonra finalde beklenmedik bir ölümle karşılaşmamak üzere ...

fragmanı görünce yihuuu havasında zıpladım yumruk filan salladım sabırsıklıktan gidecem ..

final kokuyor arkadaşlar .... az kaldı araya girecek başka adam lazım cem gidici...

gülbeşeker
25-04-07, 08:42
Anlatılanlar doğruymuş..yani resmen silahlar çekiliyor fragmanda yılmaz şiiri okuyor,ne ömer ne feride var sadece cem ve adamları,filiz yılmaz var.Filizin gözleri sürekli yaşlarla dolu..cem baya sertleşmiş sürekli filizi itip kakıyor koltuğa zorla oturtuyor falan...Resimlerdeki sahnelerde bu bölümde ,filiz gelinliği yırtıyor sonra telaşlı bir şekilde yılmaz geliyor filizle çok güzel bakışıyorlar...Filiz gelinliği yırtarken eski gelinliğini hatırlıyor ..Aslıyla yılmazın sarılmaları var...en son sahnede nikah masası :) cem adamları ve mum ışıkları bir de filiz var :) tabi üzgün yılmaz geliyor elinde silah filiz seviniyor ama sonra cem filizin karnına silahı dayıyor ...fragman bitiyor

şimdi filiz cemle mi evlenicek biz aslı-yılmaz derken filiz cemle evlenicek galiba çocuğyla tehdit ediyor filiz nasıl hayır diyecek merak ediyorum filiz evet deyince yılmaz da aslıyla nikah masasına oturur onlar daha önce gün almışlardı ama filiz daha önce evlenecek anlaşılan.

arzuinan
25-04-07, 08:46
şimdi nete düşene kadar 9 doğururum ben. ooofff oofff. Fragmanı anlatan tüm arkadaşlara teşekkürler... uzun zamandır cuma olsun diye bu kadar heyecanlanmamıştım...

gülbeşeker
25-04-07, 08:50
arkadaşım evlenme filan yok bu sahnede biri gidici benden sölemesi silahlar söyleyecek son sözü nikah memuru değillo zaman yılmaz vurulur ömer handan nerdelerdi acaba?Yılmazın haberi varsa ömerle handanın da haberi olmalı

sinem*
25-04-07, 08:52
şimdi filiz cemle mi evlenicek biz aslı-yılmaz derken filiz cemle evlenicek galiba çocuğyla tehdit ediyor filiz nasıl hayır diyecek merak ediyorum filiz evet deyince yılmaz da aslıyla nikah masasına oturur onlar daha önce gün almışlardı ama filiz daha önce evlenecek anlaşılan.

yılmaz filizi zorladığını görüyor herhalde...Yılmaz içeri girdiğinde filizin gözleri gülüyor elinde silahla geldiğine göre de filiz ona tehditlerini falan anlatmış olmalı,o resimlerdeki sahnelerden sonra olacak nikahta...bana öyle geliyorki bebek olayını cem açığa kavuşturacak :img-hyste

arzuinan
25-04-07, 09:03
arkadaşım evlenme filan yok bu sahnede biri gidici benden sölemesi silahlar söyleyecek son sözü nikah memuru değill

İnşallah evlenmezler. ben kendimi daha Yılmaz-Aslı evliliğine alıştıramamışken. Cem ve Filiz'in evlenmesi facia olur... :sad53:

sinem*
25-04-07, 09:04
Ya dizideki kimse yok ikinci bir fragman olabilir diyeceğim ama bu baya uzundu ikinci bir fragman yoktur herhalde.O zaman filiz uyurken biri saçlarını okşuyor bu da annesi sanırım annesininde haberi olabilir,haberi olmasa bile filizin nasıl acı çektiğini biliyordur...
Fragmanda filizin geçen haftaki son kıyafetle hem cemle cemin evinde görüntüleri var hem de yılmazla müjgan hanımların evinin önünde sahneleri var..sahne sıralaması yaparsak önce cemle olan sahneleri olacaktır sonra yılmazla mahallede karşılaşırlar diğer gün cem filize gelinlik gönderir,sonra yılmaz müjgan hanımların evine gelir filizle konuşur seni kurtarıcam merak etme diye :) en sonda cemin evinde nikah görüntüleri olacaktır..Yılmaz silahıyla gelecek ve nikah inşallah iptal olacaktır..Yılmaz filizi de kaçırabilir :) umarım cengaverlik yapıp tek başına nikahı basmıyordur yoksa o sahnede yılmaz vurulur cem filizi kaçırır..

benim
25-04-07, 09:06
Fragmanı bende seyrettim.Cem Filiz'in karnına silahı nikahtan önce çekiyor sanırım.Bebeği öldürmekle tehdit ediyor.Filiz'de mecburen evlenmeyi kabul ediyor.Cem bu hafta iyice zıvanadan çıktı.Zorla beline sarılyor, öpmeye çalışıyor, Koltuğa doğru ittiriyor, öpmeye çalışıyor,

Sabah fragman yayınlanmadan önce sağ altta fragmanın bir parçasını gösterdi.Tamda yakalayamadım ama Ömer Feride karşılaşması var.Feride ağlıyordu sanırım.

mervenil
25-04-07, 09:08
arkadaşlar ben de bir tahminde bulunmak istiyorum:img-in_lo
Silahlar tam çekilmişken polis gelebilir cem ve adamları kaçarlar, sonradan cemin arabası kaza yapmış içindede bir adam ölmüş bulunur. Herkes bunu Cem sanır. Filizle Yılmazda mutlu mesut hayaller kurarken Cem Filizi kaçırır. Ömerle Yılmazda peşlerine düşer. Ömerde bence bu şekilde Cem'i vurur.
yani hep filmlerde böyle olmazmı:img-wink:

cemotara
25-04-07, 09:09
Herkese günaydın;
Dün anlatılan fragman doğruymuş ama ben fragmanın başını izleyemedim
şiiri yine yılmaz okuyor ama şiir çok güzeldi filiz evde ağlıyordu sonra aslı ile yılmaz birbirlerine sarılmışlardı sonra cemle filiz sahnesi vardı cem filizi kolundan tutup tartakladı sonra filiz gelinliği ağlayarak yırtıyordu ve eski günleri hatırladı giydiği gelinliği sonra filiz gözleri yaşlı şekilde kapıyı açtı ve yılmazla karşılaştı ikiside çok üzgündü bu karşılaşma sitedeki resimlerdi yani baya bir güzel sahne olacak sonra cemin evi olabilir nikah memuru ve şahitler vardı cem zorla filizle evlenmek istiyor ama yılmaz geliyor filiz çok üzgünken yılmazı görünce çok mutlu oldu ve sonra birbirlerine silah çektiler en son sahnede cem filizin karnına silah dayadı ve orda bitti.
Ama cemin filizin karnına silah dayama olayı nikahtan önce yani yılmaz falan yok daha cem filizi bebeğinle tehtid ediyor filizde mecburen evlenmeyi kabul ediyor sonra evlenme olacağı sırada yılmaz geliyor bence bu son sahne olabilir ve bu sahnenin devamında cem filizi alıkoyacaktır ve filizi kaçıracaktır

AyhanSVS
25-04-07, 09:09
ben fragmanda hiç ömer feride görmedim :S

o cemin bebeğe silah tuttuğu sahne de yılmazda var yalnız çocuğu görüyor öğreniyor bence o sahnede

tolgahuzur1
25-04-07, 09:13
arkadaşlar hepinize günaydın

Demek ki dün akşam fragmanı izleyen arkadaşlar doğru izlemiş..:good: valla işler karıştı demek ki yılmaz filizi öyle kolay lokma etmemiş ceme ona sevindim.. biraz kıza sahip çıkması lazımdı .. helal olsun yılmaza :)

sinem*
25-04-07, 09:38
sevgili sinem yılmazın tek başına cengaverlik yaptığına nerdeyse eminim filizle cem evlenmeyecekse ki sanmıyorum orada silahlar patlayacak yılmaz vurulacak,cem filizi kaçıracak .

Bana da öyle geliyor Beyimiz kendini Herkül sanıyor herhalde :img-hyste her yere tek başına gidiyor,aynalıda mı yok acaba normalde peşinden ayrılmazdı...

tolgahuzur1
aslında benim kafama birşey takıldı yılmaz öyle kolay kolay nikahı basmaz..:icon_whis eee acaba bebeğimi öğrendi ki öyle heyecanlı bir şekilde gitmiş :) silah en sonunda gerçek gücünü gösterdi silahı göster herşeyi yap bu devirde..:img-hyste acaba yılmaz polattan dersmi aldı onun kadar sert duruyordu yahu ...:img-hyste

filizim+y
herkese günaydınlar,

gözlerimiz aydın olsun efendim fragman çıkmış dün akşam katlanmak zorunda olduğum b.g. esnasında yayınlamadılar ben izleyemedim:icon_sorr yine nete düşmesini bekleyeceğim düşer düşmez bana iletmenizi rica ediyorum tüm forumdaşlarımdan:img-yes:

sevgili sinem birebir anlatmış fragmanı ama ben anlatılanlardan değilde görmem gerek ne olacak şimdi ama bayağı heyecanlı bir bölüm olacak yine benim çift başrol sahnelere geçiş yapmış şükür, cem ve aslıyı bana bıraksalar ben halletsem onları ne güzel olur:)

fragmanı anlatan tüm forumdaşlara teşekkür ederim, ama benim yorum yapmam için izlemem gerek:(

61MERVE61
25-04-07, 09:39
Yaaa yuh be bu kurtlar vadisinide gecti mubarek cem nisanina silahlami gidiyor:):)cok komik vala simdiden migdem bulandi bu ne bicim iss yaaa....sinir oldum simdi..

fragmani anlatan arkadaslara tskurler

arzuinan
25-04-07, 09:39
Fragmanı bende seyrettim.Cem Filiz'in karnına silahı nikahtan önce çekiyor sanırım.Bebeği öldürmekle tehdit ediyor.Filiz'de mecburen evlenmeyi kabul ediyor.Cem bu hafta iyice zıvanadan çıktı.Zorla beline sarılyor, öpmeye çalışıyor, Koltuğa doğru ittiriyor, öpmeye çalışıyor,

Yılmaz'ın yanında öyle birşey yapmaz zaten. yapamaz daha doğrusu. bu hareketini daha önce yapmıştır ki Filiz'in gözü korksun ve kendisiyle zorlada olsa evlensin diye... Birbirlerine silah çekildiğinde de Filiz, Yılmaz oradan gitsin diye kendi isteğimle evleniyorum falan diyecektir... :sad53:

sinem*
25-04-07, 09:40
aslında benim kafama birşey takıldı yılmaz öyle kolay kolay nikahı basmaz..:icon_whis eee acaba bebeğimi öğrendi ki öyle heyecanlı bir şekilde gitmiş :) silah en sonunda gerçek gücünü gösterdi silahı göster herşeyi yap bu devirde..:img-hyste acaba yılmaz polattan dersmi aldı onun kadar sert duruyordu yahu ...:img-hyste

Bebeği geç arada filiz var...konu filizse yılmazda akan sular duruyor genelde :) Bebeği öğrenmese bile gidip düğünü basardı çünkü filizin zorla evlendiğini biliyor eğer zorla evlenmese basacağını sanmıyorum.

61MERVE61
25-04-07, 09:42
Ya dizideki kimse yok ikinci bir fragman olabilir diyeceğim ama bu baya uzundu ikinci bir fragman yoktur herhalde.O zaman filiz uyurken biri saçlarını okşuyor bu da annesi sanırım annesininde haberi olabilir,haberi olmasa bile filizin nasıl acı çektiğini biliyordur...
Fragmanda filizin geçen haftaki son kıyafetle hem cemle cemin evinde görüntüleri var hem de yılmazla müjgan hanımların evinin önünde sahneleri var..sahne sıralaması yaparsak önce cemle olan sahneleri olacaktır sonra yılmazla mahallede karşılaşırlar diğer gün cem filize gelinlik gönderir,sonra yılmaz müjgan hanımların evine gelir filizle konuşur seni kurtarıcam merak etme diye :) en sonda cemin evinde nikah görüntüleri olacaktır..Yılmaz silahıyla gelecek ve nikah inşallah iptal olacaktır..Yılmaz filizi de kaçırabilir :) umarım cengaverlik yapıp tek başına nikahı basmıyordur yoksa o sahnede yılmaz vurulur cem filizi kaçırır..

:happy0064 :img-hyste :):)

"umarım cengaverlik yapıp tek başına nikahı basmıyordur yoksa o sahnede yılmaz vurulur cem filizi kaçırır.."

Birlikte dua edelim sinemcim hepimiz biliyoruz yilmazin silah konusunda nasil kotu oldugunu:):)filiz kendini bile meralden kurtarmisti:):)filiz bile daha iyi kulaniyor:)
Neyse benim dersaneye gitmem lazim....herkeze iyi gunler
rica etsem bana da om ile fragmanin ciktigini bildirirmisiniz tskurler.

tolgahuzur1
25-04-07, 09:43
Yılmaz'ın yanında öyle birşey yapmaz zaten. yapamaz daha doğrusu. bu hareketini daha önce yapmıştır ki Filiz'in gözü korksun ve kendisiyle zorlada olsa evlensin diye... Birbirlerine silah çekildiğinde de Filiz, Yılmaz oradan gitsin diye kendi isteğimle evleniyorum falan diyecektir... :sad53:

evet bende böyle bir zeynalık bekliyorum filizden..:img-hyste ama yılmaz silahı boşuna çekmez:img-wink: yani muhakkak bir durum söz konusu ki hatta filiz yılmazı görünce ağzı kulaklarına varacak neredeyse yaniii:) ya benim yine çok güleceğim kesin hadi hayırlısı filizime iyi malzeme çıktı soru bakımından :img-hyste

yesilimim
25-04-07, 09:43
Demekki yılmaz bu shneyle gerçeği öğrenecek.Yani insa kendi çocuğuna silah çekmeyeceğne göre

sinem*
25-04-07, 09:45
:happy0064 :img-hyste :):)

"umarım cengaverlik yapıp tek başına nikahı basmıyordur yoksa o sahnede yılmaz vurulur cem filizi kaçırır.."

Birlikte dua edelim sinemcim hepimiz biliyoruz yilmazin silah konusunda nasil kotu oldugunu:):)filiz kendini bile meralden kurtarmisti:):)filiz bile daha iyi kulaniyor:)
Neyse benim okula gitmem lazim....herkeze iyi gunler

ama malesef boşa dua etmemizle kalırız :img-hyste Ya bir de fragmana aslı yılmaz sahnesi sokmuşlar :img-hyste onun yerine feride ömeri koysalardı ya ...resmen kızın varlığını hatırlatmak için yapılmış :img-hyste

filizim+y
25-04-07, 09:45
Bana da öyle geliyor Beyimiz kendini Herkül sanıyor herhalde :img-hyste her yere tek başına gidiyor,aynalıda mı yok acaba normalde peşinden ayrılmazdı...

sinemcim yılmaz uzun zamandır beyzadelik görevine terfi etmişti sanırım sıkıldı bu durumdan artık normal yaşamına dönmesi gerek bunu da ancak hala unutamadığı ve kıyamadığı sevdiğine kavuşarak başarabilir
bırakalım tüm kahramanlıkları yapsın geç bile kalmadı mı sence?
biraz da filiz için kendini paralasın değil mi ama?

hatırlıyormusun vakti zamanında evlilik teklifini duyunca filize ne demişti "cemle evleniyormuşsun, çok yakışırsınız birbirinize" gibilerinden laflar söylemişti şimdi yılmazın geldiği duruma bak ben filizin yerinde olsam "senin tavsiyelerini dinliyorum yılmaz bunu en çok sen istemiştin, şimdi ne oldu" gibilerinden nasıl olur ama:)

mystery_ksk
25-04-07, 09:46
eeeeettttt fragman gerçekten bomba.Bu hafta 20 bölüm sonra en güzel bölüm olacak sanırım.Bence Yılmaz bebeği öğreniyor ve o yüzden silahla nikahı basıyor.Belkide Handan hanım Yılmaza bebeği anlatıp kızımı kurtar demiş olabilir.İnş. bu bölüm artık ayrılıklarının sonu olur ve barışırlar.

tolgahuzur1
25-04-07, 09:47
:happy0064 :img-hyste

Neyse benim dersaneye gitmem lazim....herkeze iyi gunler

hehee:img-hyste hiçde birkere yılmaz çakır gibi adam maşallah..:img-hyste silahı tutuşunda bir delikanlılık var ..:) filiz şimdide kurtarsında kendini görelim:img-hyste filiz daha bıçak tutarken izlemedik ne güzel tutacak ki..:img-hyste

arzuinan
25-04-07, 09:47
arkadaşlar fragman nete düştüğünde lütfen öm ile bildiriniz. çünkü ben bu konuda acayip beceriksizim. asla bulamıyorum. şimdiden teşekkürler...

Şiiri Yılmaz okuyormuş nasıl bir şiir acaba. yine Yılmaz'ın Filiz'e olan aşkına dair göndermeler var mı?

61MERVE61
25-04-07, 09:48
ama malesef boşa dua etmemizle kalırız :img-hyste Ya bir de fragmana aslı yılmaz sahnesi sokmuşlar :img-hyste onun yerine feride ömeri koysalardı ya ...resmen kızın varlığını hatırlatmak için yapılmış :img-hyste

evt yani umutlenmeyin aslida var misali:):)hay alahim bi o eksikti:)
vala feride ve omer yokssa cok uzuldum bide siiri kim okuyor alam insalah filizdir:)

sinem*
25-04-07, 09:50
sinemcim yılmaz uzun zamandır beyzadelik görevine terfi etmişti sanırım sıkıldı bu durumdan artık normal yaşamına dönmesi gerek bunu da ancak hala unutamadığı ve kıyamadığı sevdiğine kavuşarak başarabilir
bırakalım tüm kahramanlıkları yapsın geç bile kalmadı mı sence?
biraz da filiz için kendini paralasın değil mi ama?

hatırlıyormusun vakti zamanında evlilik teklifini duyunca filize ne demişti "cemle evleniyormuşsun, çok yakışırsınız birbirinize" gibilerinden laflar söylemişti şimdi yılmazın geldiği duruma bak ben filizin yerinde olsam "senin tavsiyelerini dinliyorum yılmaz bunu en çok sen istemiştin, şimdi ne oldu" gibilerinden nasıl olur ama:)

Valla geç bile kaldı keşke herküllüğü daha önceden yapabilseydi herkese yapıyor bir filize yapmamıştı sonunda filiz için çabaladığını,kıvrandığınıda görücez ( bugünleride gördük ya :img-hyste )

"Senin tavsiyelerini dinliyorum " dese ne güzel olur ya ...ama bu durumda filiz öyle bir şey diyemeyecek gibi keşke geçen hafta deseydi :img-hyste Bu hafta daha çok filizin ağlamasına şahit olucaz...yılmazda önce mahallede arkasından filize bakıyor,sonra gidiyor aslıya :icon_sorr yeter artık kaldı 9 bölüm şunları çözsünler...

yakupoglu61
25-04-07, 09:51
yılmazın oğlunu öldürecek yada ölümüne neden olacak adamın yatacak ve kaçacak yeri yok...!
yılmaz silahla bir yere gidiyosa tek kişi değildir ama söylediklerize bakılırsa tek tabanca dolaşıyo, aynalı nerde neden onuda almadı...?

cemin adamları fln varmış;
bu adam iyicene mafya babası oldu çıktı...!

61MERVE61
25-04-07, 09:51
hehee:img-hyste hiçde birkere yılmaz çakır gibi adam maşallah..:img-hyste silahı tutuşunda bir delikanlılık var ..:) filiz şimdide kurtarsında kendini görelim:img-hyste filiz daha bıçak tutarken izlemedik ne güzel tutacak ki..:img-hyste

simdiye kadar filizin bicak tutugunu hic gormedim:)
silahi ne guzel tutmustu oyle guzelik fiskiriyordu:)yilmaz eyri tutuyor silahi yaa vala....dogusmek daha guzel yakisiyor:)
filiz hamile suan yilmazla kiyaslamak olmaz:):)hamile olmasa varya cemi yeme yer:)

neyse wala bila kactim bensizin yuzunuzden gec kalicam:)

filizim+y
25-04-07, 09:52
evet bende böyle bir zeynalık bekliyorum filizden..:img-hyste ama yılmaz silahı boşuna çekmez:img-wink: yani muhakkak bir durum söz konusu ki hatta filiz yılmazı görünce ağzı kulaklarına varacak neredeyse yaniii:) ya benim yine çok güleceğim kesin hadi hayırlısı filizime iyi malzeme çıktı soru bakımından :img-hyste

filiz yapar tolga merak etme ne yılmaza ne de bebeğine kıyabilir zaten intikam oyununa da kendisi yüzünden sevdiklerine yapılanların hesabını sormak içindi ama ava giderken avlandı filiz bunu da yapar yeterki yılmazına birşey olmasın,
bırak da varsın be tolgam kız artık kimsenin umrunda olmadığını düşünürken sevdiği geliyor onun cenaze merasimine değil mi ama:img-yes: demek malzeme çok ama izlemem gerek şimdilik yırttın ben izleyene kadar:)

sakın tolgaya uyup bana fragman linki göndermeme gibi bir gaflette bulunmayın arkadaşlarım siz bana kıyamazsınız:)

arzuinan
eeeeettttt fragman gerçekten bomba.Bu hafta 20 bölüm sonra en güzel bölüm olacak sanırım.Bence Yılmaz bebeği öğreniyor ve o yüzden silahla nikahı basıyor.Belkide Handan hanım Yılmaza bebeği anlatıp kızımı kurtar demiş olabilir.İnş. bu bölüm artık ayrılıklarının sonu olur ve barışırlar.

Bu olaylar sonucunda birbirlerine olan aşklarını itiraf etseler bile birlikte olacaklarını sanmıyorum. Yılmaz, Aslı'yı o şekilde bırakmaz. :sad53: Aslı'nın hastalığını öğrenirse Filiz'inde bunu isteyeceğini sanmam zaten...

sinem*
evt yani umutlenmeyin aslida var misali:):)hay alahim bi o eksikti:)
vala feride ve omer yokssa cok uzuldum bide siiri kim okuyor alam insalah filizdir:)

Şiiri yılmaz okuyor şiirde bu :) Hani fömer sahnelerinde çalan duygusal bir müzik varya fon müziğide o olmuş :)

Tüm eşyalarını toplasanda yüreğinin,
Bir tek hatıraları sığdıramazsın
Bırakıp gitmek istediğinde ...
Söyleme desende yüreğine
Ne fayda ihanet etme gözlerine
Her seni sevmiyorum dediğinde
Bilirim gizliden kanar dudakların
Eylül gibi ağlar kırmızı dilde
Söyle, bu küslük daha kaç ömür sürgün
Yüreğinden sözleri
Gittiğinde beni de götürdüğünü bilsem de ...Hoşçakal diyemem
Arayıp bulamasamda sendeki beni günlerce
Tüm eşyalarını toplamıştın ya benle birlikte yüreğinin
Bir tek hatıralar sığmamıştı
Beni bana bırakmasanda gittiğin günde

cemotara
25-04-07, 09:53
Bu bölümde filizin başı baya bir dertte vede çok çaresiz gözüküyordu kız fragmanın başından sonuna kadar ağlıyordu.Bence yılmaz bebeği bu bölümde öğrenecek gibi inş. öğrenir ama daha dizinin bitmesine 10 bölüm olduğuna göre bu bölümün sonu kötü bitecek gibi yani cem filizi kaçıracak zaten kaçırmışta yılmazda zarar görecek gibi belkide vurulacak orda
Birde bence cemden yakın zamanda kurtulacağız sonra güzel bölümler izleyeceğiz ve finale doğru cem yeniden meydana çıkacak ondan sonra ne olur artık bilemem ama bu cemden kolay kolay kurtalamayacağımız kesin

tolgahuzur1
25-04-07, 09:56
filiz yapar tolga merak etme ne yılmaza ne de bebeğine kıyabilir zaten intikam oyununa da kendisi yüzünden sevdiklerine yapılanların hesabını sormak içindi ama ava giderken avlandı filiz bunu da yapar yeterki yılmazına birşey olmasın,
bırak da varsın be tolgam kız artık kimsenin umrunda olmadığını düşünürken sevdiği geliyor onun cenaze merasimine değil mi ama:img-yes: demek malzeme çok ama izlemem gerek şimdilik yırttın ben izleyene kadar:)

sakın tolgaya uyup bana fragman linki göndermeme gibi bir gaflette bulunmayın arkadaşlarım siz bana kıyamazsınız:)

evet dediğim gibi filizim alıştık artık filizin kendi çıkarları uğruna birilerine kıymasına ..:img-hyste zaten bir işide birisine takmadan yapsa valla filizci olacağım haa :) ama yok o kadar beceriksiz ki bu konularda eline ayağına bulaştırdı... allahtan ki yılmaz gibi bir sevdiği var adam herşeye yetişiyor..

evet arkadaşlar filzime kütfen fragmanı izletmeyin yoksa yanarız demedi demeyin :img-hyste :img-hyste

61MERVE61
25-04-07, 09:56
:img-hyste Şiiri yılmaz okuyor şiirde bu :) Hani fömer sahnelerinde çalan duygusal bir müzik varya fon müziğide o olmuş :)

Söyleme desende yüreğine
Yüreğinden sözleri

vay be guzelmis:)de filiz okusa baska bitane sirr daha da guzel olurdu:)fragmanlarin siirini yilmaz okuya okuya fragman lar hep birbirlerine benzio:):):)
saka biyana vala guzel siir sevdim...

Uff yaa gitmek istemiyorum dersaneye.....arkadaslar sinemcim bana om ati ver bizahmet fragmanin linkini yada ben bulurum bisey degil.:)

hadi ben kactim bye

tolgahuzur1
25-04-07, 09:59
Bu bölümde filizin başı baya bir dertte vede çok çaresiz gözüküyordu kız fragmanın başından sonuna kadar ağlıyordu.Bence yılmaz bebeği bu bölümde öğrenecek gibi inş. öğrenir ama daha dizinin bitmesine 10 bölüm olduğuna göre bu bölümün sonu kötü bitecek gibi yani cem filizi kaçıracak zaten kaçırmışta yılmazda zarar görecek gibi belkide vurulacak orda
Birde bence cemden yakın zamanda kurtulacağız sonra güzel bölümler izleyeceğiz ve finale doğru cem yeniden meydana çıkacak ondan sonra ne olur artık bilemem ama bu cemden kolay kolay kurtalamayacağımız kesin

evet cemden öyle kolay kurtuluş yok cemotara ..:img-yes: ama sonradan tekrar ortaya çıkıp birşeyler yapacağını sanmıyor yaparsa tam yapacak ve ölecektir gibime geliyor benim..:icon_whis

:img-hyste filizn ağlamasını özlemiştim ne yalan söyleyeyim :) benim çok hoşuma gidiyor o kızın ağlaması keşke hep ağlasa :) şimdi filizciler bana kızacak ama ne yapayım ben böyleyim işte..:img-hyste

arzuinan
25-04-07, 10:00
yılmazın oğlunu öldürecek yada ölümüne neden olacak adamın yatacak ve kaçacak yeri yok...!

bencede. geçen bölümlerde Filiz'in bir dizi kanadı diye neler yaptı. Cem, Filiz'in kılına zarar verirse, ölümlerden ölüm beğensin... :icon_whis

sinem*
25-04-07, 10:00
vay be guzelmis:)de filiz okusa baska bitane sirr daha da guzel olurdu:)fragmanlarin siirini yilmaz okuya okuya fragman lar hep birbirlerine benzio:):):)
saka biyana vala guzel siir sevdim...

Uff yaa gitmek istemiyorum dersaneye.....arkadaslar sinemcim bana om ati ver bizahmet fragmanin linkini yada ben bulurum bisey degil.:)

hadi ben kactim bye

bende çıkıcam şimdi ben gelene kadar sen görmüş olursun :):)

Filiz nasıl okusun kız sürekli ağlıyor :) yazık ya valla ben bıktım şu ağlatmalarından senaristler bıkmadı...Kızın bir bebeğine silah doğrultmadıkları kalmıştı sonunda o da oldu ...Bundan sonra filizin başına ne gelirse hiç şaşırmam :img-hyste

filizim+y
25-04-07, 10:03
evet dediğim gibi filizim alıştık artık filizin kendi çıkarları uğruna birilerine kıymasına ..:img-hyste zaten bir işide birisine takmadan yapsa valla filizci olacağım haa :) ama yok o kadar beceriksiz ki bu konularda eline ayağına bulaştırdı... allahtan ki yılmaz gibi bir sevdiği var adam herşeye yetişiyor..

evet arkadaşlar filzime kütfen fragmanı izletmeyin yoksa yanarız demedi demeyin :img-hyste :img-hyste

kendi çıkarlarımı tolga sen hainlik sularında yüzerken arada kaçırdığın kısımlar olmuş sevgili arkadaşım bak demede deme ne çıkarı ya, ister beceriksiz ister ne olursa olsun başarmak için elinden geleni yapıyor isterse başaramasın sonuçta emek harcıyor umursamaz değil en azından:img-yes: bu da bir başarıdır, yetişecek tabi yılmaz ne günler için var kaç zaman önce yapacağını şimdi yapıyor geç bile kaldı bir zahmet bırakalımda yetişsin sevdiğine nasılsa dilinden döküldü sözler "onu unutamıyorum, ona kıyamıyorum ve o herife layık göremiyorum" yeter bile:)

sen öyle san bak nete düşsün öm kutum dolar forumdaşlarım beni sever sen merak etme:)

AyhanSVS
25-04-07, 10:07

bu bölümden nasıl bir barış bekleyebiliyorsun?

silahlar var diyoz yaw bırak aşkı canını kurtarsın filiz önce ...

tolgahuzur1
25-04-07, 10:08
SEVGİLİ filizim yuhh diyorum sanaa

yahu şimdi filizin kimin için, neden cemin yanında bulundu niye ona evlenme :img-hyste teklifi etti bi düşün bi zahmet..:img-yes: yahu kız tutturdu evimde paralarım diye gitti cemin boynuna atladı :img-hyste utanmasa arabasınıda aldıracaktı da allahtan cem filiz kadar saf değil hemen anladı olayı..

hem yılmaz niye yetişsin ki canım onlar ayrıldılar artık :) bizim yılmazda pek bir yumuşak canım hemen beyaz bayrağı salladı :) sevgili formdaşlarımın yazılı sınava tabi kalmak istemiyorsanız fragmanı izletmeyin filizime yoksa yanarız demedi demeyin...:img-hyste

delfin23
25-04-07, 10:09
Bu bölüm Filizin herşeyi ben yapabilirim Cemi tek başıma mahvedebilirim demesi yüzünden başına gelecekleri izliyecegiz. Filiz yaptıgı hatalar yüzünden çocugunun hayatını tehlikeye attı.Filizin oynadıgı tehlikeli oyun birilerinin canının yanmasına neden olucak buda büyük ihtimalle Yılmaz olucak

arzuinan
25-04-07, 10:09
evet cemden öyle kolay kurtuluş yok cemotara ..:img-yes: ama sonradan tekrar ortaya çıkıp birşeyler yapacağını sanmıyor yaparsa tam yapacak ve ölecektir gibime geliyor benim..:icon_whis

Cem şöyle bi meydan dayağı yesede öyle ayrılsa şu diziden içimin yağları eriyecek valla. :good:

son demlerinde ama umarım aşıklarımın canını dönüşü olmayacak şekilde yakmaz. :sad53:

filizim+y
25-04-07, 10:11
fragmanda fömer yokmuş sadece alt fragmanda verilmiş sanırım ama maşallah cem ve aslı kız yine başrol tabi onlarda biliyorlar kimin yanında durmaları gerektiğini:img-wink:

şu cem ve aslı kızı bana bıraksınlar imha edeyim yahu yeter güzide çiftimin yakasından düşsünler ne bu ya yapışkanlar sinir oldum şimdi:icon_whis

aslı kız göğsünü parsellemiş yılmazımın yabancılık da çekmiyor hani başkasına ait bir beden ve hatta kendisine karşı bu gibi biri bu kız gerçekten garip:)

ya ceme ne demeli filizi öpmek için hamle yapıyor hem zaten ağzının payını almıştım bunu ilk denemende be adam hala akıllanamadın:)

delfin23
25-04-07, 10:11
bende çıkıcam şimdi ben gelene kadar sen görmüş olursun :):)

Filiz nasıl okusun kız sürekli ağlıyor :) yazık ya valla ben bıktım şu ağlatmalarından senaristler bıkmadı...Kızın bir bebeğine silah doğrultmadıkları kalmıştı sonunda o da oldu ...Bundan sonra filizin başına ne gelirse hiç şaşırmam :img-hyste

Filiz tabiki aglar hep kendi hataları ve yaptıgı saçma sapan intikam planı yüzünden bu durumda.Sonunda çocugunun hayatınıda tehlikeye attı. Ceyda onu uyarmıştı ama tabiki Filiz hanımın birilerini dinlemek gibi bir huyu yok.

tolgahuzur1
25-04-07, 10:12

yahu filiz türk dizi tarihinde en çok ağlıyan bayan oyuncu seçildi sinem senin haberin yok mu ?:img-hyste ama özlemiştik yaaa ağlamasını ben çok sevindirik oluyorum onu görünce..:)

sinem*
25-04-07, 10:14
Filiz tabiki aglar hep kendi hataları ve yaptıgı saçma sapan intikam planı yüzünden bu durumda.Sonunda çocugunun hayatınıda tehlikeye attı ceyda onu uyarmıştı ama tabiki Filiz hanımın kimseyi dinlemek gibi bir huyu yok

Sadece kendi hatalarından ağlasa o zaman tüm ağlamalarına sevinirim ama dizinin başından beri kendi yapmadığı şeyler yüzündende ağlamıştı..Sonunda kendi yaptığı bir şey yüzünden ağlıyor bu da olsun ...Herkes söz dinliyor bir filiz dinlemiyor çok doğru,yılmaz aynalıyı dinledi çivisiyle uğraşıyor filizde dinlemeyiversin :img-hyste

yakupoglu61
25-04-07, 10:14
matraka gelsede bişeyleri açıklığa kavuştursa nedir bu böyle çekildi kabuğuna
PUSUDA bekliyor nedir...?

EĞER yılmaz vurulursa Mualla için Filiz tamamen bitmiş olur herhalde...!

filizim+y
25-04-07, 10:18
sevgili tolgam, sen zaten bana yuh demek için fırsat kolluyorsun tolgam:) valla düşündüm nedenine gelince kendisi yüzünden acı çeken herkesin intikamını almak için o bahsettiğin maddiyata dönük şeyler planının bir parşası elbette sevmediğim bir plan kesinlikle karşıyım ama burada kendisini değil ne için yaptığını ben anlıyorum sen o sıralarda İHANET etmekle meşguldün tolga buraları görmemiş olabilirsin:) Allah iyiliğini versin emi boynuna atlamış görmedin elinden gelse bir kaşık suda boğacak adamı aman çıkmasın saf cem nasılsa belasını bulacak onler vermazse ben vereceğim zaten:)

yetişsin tabi vakti zamanında yapmadı şimdi borçlu filize:) yılmazım bırakırmı filizi bir de yeşil ışığı görecek şimdi sen o zaman gör değil beyaz bayrak valla tüm çabalar seferber yılmazımda:) sen böyle yazdıkça fragmanı izlemesemde sorular şekillenmedi değil aklımda hani:)

arzuinan
25-04-07, 10:22
şu cem ve aslı kızı bana bıraksınlar imha edeyim yahu yeter güzide çiftimin yakasından düşsünler ne bu ya yapışkanlar sinir oldum şimdi:icon_whis

artılı filizim bende sana yardım ederim ama sadece Cem konusunda. Aslı ile şu aralar uğraşmak istemiyorum onu Allah'a havale ettim...

filizim+y
25-04-07, 10:23
şu aslıyla alıp vremediğiniz ne ya tamam yılmaz biliyorumda kız saf tertemiz bir kız biraz sülüklük varda cemle nazıl aynı kefeye koyuyorsunuz anlamıyorum bu fanatizm :D

sevgili AyhanSVS benim biraz önceki yorumum üstüne yapılmış bir yorum sanırım ben ikisini bir kefeye koydum çünkü bu yüzden cvp vereyim:)

aslı ile hiçbir alıp veremediğim yok başından beri oyunculuğunun bana tad vermediğini ve bazı yaptıkları yüzünden hoşlanmadığımı ve daha da önemlisi 3,şahıs olduğundan dolayı bende hiçbir zaman kredi oluşturamadı bu yüzden sevmediğim biri olarak cemle yanyana yazılmış oldu ondan çok farklı bunu biliyorum ama ben hoşlanmıyorum benim ki fanatizim değil sadece bu ilişkiyi ve acıları tüm sınavları yaşayan benim çiftim olduğu için sefasını da ne cem ne de aslı sürmeli diye düşündüğüm için onlara kesinlikle şans tanımıyorum.

umarım anlatabilmişimdir sevgili arkadaşım...

tolgahuzur1
25-04-07, 10:23
fragmanda fömer yokmuş sadece alt fragmanda verilmiş sanırım ama maşallah cem ve aslı kız yine başrol tabi onlarda biliyorlar kimin yanında durmaları gerektiğini:img-wink:

aslı kız göğsünü parsellemiş yılmazımın yabancılık da çekmiyor hani başkasına ait bir beden ve hatta kendisine karşı bu gibi biri bu kız gerçekten garip:)

ya ceme ne demeli filizi öpmek için hamle yapıyor hem zaten ağzının payını almıştım bunu ilk denemende be adam hala akıllanamadın:)

heeee:img-hyste yahu aslı yapışkan değilde sizin filizinizin cemi çok yapışkan..:img-hyste dikkat et filizim aslı yılmazın sözlüsü kafasını nereye isterse koyabilir ona serbest..:img-hyste cem daha filizi öpmek için çok hamle yapacakta bakalım yılmaz buna izin verecek mi ..:img-hyste

delfin23
25-04-07, 10:24
Sadece kendi hatalarından ağlasa o zaman tüm ağlamalarına sevinirim ama dizinin başından beri kendi yapmadığı şeyler yüzündende ağlamıştı..Sonunda kendi yaptığı bir şey yüzünden ağlıyor bu da olsun ...Herkes söz dinliyor bir filiz dinlemiyor çok doğru,yılmaz aynalıyı dinledi çivisiyle uğraşıyor filizde dinlemeyiversin :img-hyste

Cemle Aslıyı aynı kefeye koyuyorsun ya tebrik ederim.Aslı için burda çivi diyorsun keşke herkesin başına allah böyle bir çivi versin onunla ugraşmak kolay Ayrıca Filiz için başkalarının hataları yüzünden agladı diyorsun bence yanılıyorsun Filiz dizinin başından beridir kendi hataları yüzünden aglıyor.

arzuinan
25-04-07, 10:27

arkadaşım bugün kafalarımız bir çalışıyor seninle. keisnlikle Mualla Filiz'i asla affetmez ve kabullenmez. :sad53: dizinin bitmesine bu kadar az zaman kalmışken senaryoda böyle bir hata yapmazlar bence. daha öncede söyledim eğer birisi vurulacaksa bu kişi Filiz olacaktır. ancak Yılmaz için hayatını ortaya koyan bir Filiz Mualla hanımı yumuşatabilir... Tabi torun faktörünüde es geçmiyorum ikisi birleşince Mualla hanım için süper olacak...

sinem*
Cemle Aslıyı aynı kefeye koyuyorsun ya tebrik ederim.Aslı için burda çivi diyorsun keşke herkesin başına allah böyle bir çivi versin onunla ugraşmak kolay

Yok yok bu forumda yazılanlar ya okunulmuyor ya da anlaşılmıyor :) benim yazdıklarımdan cemle aslıyı aynı kefeye koyduğum sonucuna vardıysan zaten başka bir şey dememe gerek yoktur..

Neyse herkese iyi yorumlar...

byuzax
arkadaşlar bizim okulun öğretmenleride greve katıldı. O yüzden dersler boş yani bugün şimdi sizinleyim daha fragmanı göremedim az sonra derin araştırmalara dalıcam elinde fragman olan arkadaşlarımızdan biri atarsa çok müteşekkir olucem.

tolgahuzur1
25-04-07, 10:28
sevgili tolgam, sen zaten bana yuh demek için fırsat kolluyorsun tolgam:) valla düşündüm nedenine gelince kendisi yüzünden acı çeken herkesin intikamını almak için o bahsettiğin maddiyata dönük şeyler planının bir parşası elbette sevmediğim bir plan kesinlikle karşıyım ama burada kendisini değil ne için yaptığını ben anlıyorum sen o sıralarda İHANET etmekle meşguldün tolga buraları görmemiş olabilirsin:) Allah iyiliğini versin emi boynuna atlamış görmedin elinden gelse bir kaşık suda boğacak adamı aman çıkmasın saf cem nasılsa belasını bulacak onler vermazse ben vereceğim zaten:)

heeee:img-hyste yahu filizim siz beni kızdırmak ve delirtmek için mi yapıyorsunuz yahu böyle yorumları :img-hyste madem sevmedin planıda niye filiz doğru yapıyor diyorsunuz...filiz maddi çıkarları için plan yaptı... yani manevi bir eziklik uğruna yapmadı bunları hep evini parasını düşündü durdu:img-hyste hem ben o sıralar daha izliyordum diziyi ihanet yoktu :) gayette dikkatli izlemiştim.. :) cem yine cezasını yılmazdan bulacak başka kim ona ders verebilir ki..:img-hyste valla senide kaçırır cem görürsün bak.. :) hem iyide olur aslında bizde bu arada kurtulmuş oluruz.. :):img-hyste

filizim+y
25-04-07, 10:28
artılı filizim bende sana yardım ederim ama sadece Cem konusunda. Aslı ile şu aralar uğraşmak istemiyorum onu Allah'a havale ettim...

memnuniyetle arzuinanım zaten forumca hakkından geliriz cemin maksat güzide çiftimizin mutluluğu değil mi ne de olsa:) aslı kız zaten bir garip havale ede ede bande takat kalmadı be arkadaşım o yüzden hazır cemi imha edecekken onu da aradan çıkarmakdı niyetim ama ceme düşündüğüm iyiliği ona daha farklı bir şekilde düşünerek:)

emraht
25-04-07, 10:30
hala filiz savunuluyor hayret
filiz şimdi içinden diyordurki annemin yüzüğünüde aldığım evide üstüne 70 yıl ödemeli xxx borca girsemde şu adamdan kurtulabilsem. siz hala ne diyorsunuz:img-hyste

filizim+y
25-04-07, 10:31
fragmanda aslı sadece yılmaza sarılırken görüldü aslı-yılmazdan önce filiz-cem nikah masasına oturuyor buna şaşırdım matraka hiç böyle bişeyden bahsetmemişti

gülbeşekerim ona istinaden yazdım zaten görmedim ama anlatılanlarda yetti hani bu kızı sevemedim ne yapayım yılmazın her boşluğundan istifade ediyor kız gelde sinir olma şimdi değil mi ama:)

cem - filiz nikahı önce olacak gibiydi zaten malum yılmaz kararı alıyor ama uygularken ağırdan alıyor amin olmıyor çünkü bu yüzden cem daha aceleci bu konularda çünkü elinde kaçırabilir ama yılmaz aslı kızla ilgili böyle bir problem yaşamıyor yani sürpriz değil:img-wink:

tolgahuzur1
25-04-07, 10:33
memnuniyetle arzuinanım zaten forumca hakkından geliriz cemin maksat güzide çiftimizin mutluluğu değil mi ne de olsa:) aslı kız zaten bir garip havale ede ede bande takat kalmadı be arkadaşım o yüzden hazır cemi imha edecekken onu da aradan çıkarmakdı niyetim ama ceme düşündüğüm iyiliği ona daha farklı bir şekilde düşünerek:)

yok yok bugün sen ters tarafından kalkmışsın filizim uyandın demi ..:img-hyste yahu siz aslıdan ne istiyorsun anlamadım:img-help: onu niye imha ediyorsun ki o ne yaptı yahu kız sadece sevdi hiç birşeyden haberi yok kızcağızın.. valla aslıyla uğraşmayın bende sizinle uğraşırım haa:img-hyste

benim
25-04-07, 10:35
Söyleme desende yüreğine
Yüreğinden sözleri

Fragman şiirini okuduğumda Tuba ve Bülent aklıma geldi.Serdar Oğuz şiirleri yazarken Tuba ve Bülentin aşkından etkilenip yazdığını söylemişti.Sanki şuan onların durumunu anlatıyor gibi geldi. Sizinde dikkatinizi çektimi bilmiyorum.

AyhanSVS
sevgili AyhanSVS benim biraz önceki yorumum üstüne yapılmış bir yorum sanırım ben ikisini bir kefeye koydum çünkü bu yüzden cvp vereyim:)

aslı ile hiçbir alıp veremediğim yok başından beri oyunculuğunun bana tad vermediğini ve bazı yaptıkları yüzünden hoşlanmadığımı ve daha da önemlisi 3,şahıs olduğundan dolayı bende hiçbir zaman kredi oluşturamadı bu yüzden sevmediğim biri olarak cemle yanyana yazılmış oldu ondan çok farklı bunu biliyorum ama ben hoşlanmıyorum benim ki fanatizim değil sadece bu ilişkiyi ve acıları tüm sınavları yaşayan benim çiftim olduğu için sefasını da ne cem ne de aslı sürmeli diye düşündüğüm için onlara kesinlikle şans tanımıyorum.

umarım anlatabilmişimdir sevgili arkadaşım...

aslı geçen bölüm finalinde yere düştüğünde ölsün diye dua ediyordum fakat filiz den daha masum olduğu ve bencil olmadığı için aslıylda evlenebilir sorun yok ama filizin cemle evlenmesi bayağı bir sorun ...

bu yüzden filiz aslıyıda haklı çıkarttı...

yoksa yılmaz-filiz aşkına birşey dediğim yok ...

ferman336
Yılmazı hiç anlayamıyorum yahu :) ne giriyorsun sevenlerin arasına be adam. ne güzel nişanlanıyorlar. Sen sağ ben selamet işte. ne güzel sonsuza kadar kurtuluyorsun o filiz isimli yalan makinasından.:img-hyste ben severek evleniyorum derse yılmaza hiç şaşırmam.:) hep beraber filiz için tempooooo."kendim ettim kendim buldum":) :happy0064 :happy0064
ben o sahneye nevzatın uçaksavarla ömerinde roketatarla dahil olmasını istiyorum.adam gibi bir ekşınnn olsun bari :img-polic

emraht
25-04-07, 10:36
yılmaz vurulsa dahi ki çocuğu için vurulacak birazda. bundan dolayı mualla hanım filize takmaz kolaycada kabul eder çünkü herşeyin başinın cem olduğunu öğrenecek ve bu aşka saygı duyacak. çünkü mualla hanım filizin yılmazı sevebileceğine inanmiyordu. bunu görecek.

delfin23
25-04-07, 10:36
yok yok bugün sen ters tarafından kalkmışsın filizim uyandın demi ..:img-hyste yahu siz aslıdan ne istiyorsun anlamadım:img-help: onu niye imha ediyorsun ki o ne yaptı yahu kız sadece sevdi hiç birşeyden haberi yok kızcağızın.. valla aslıyla uğraşmayın bende sizinle uğraşırım haa:img-hyste

Sevgili Tolga hala bu durumlarda bile Filizciler Aslıyı suçluyorlar ya onlara diycek kelime bulamıyorum.Nedeyse Cemin yaptıgı şeylerden bile Aslıyı sorumlu tutacaklar

arzuinan
25-04-07, 10:37
fragman saat kaç gibi nete düşer acaba arkadaşlar. şimdi işe dönüyorum ama lütfen banada ulaştırmayı ihmal etmeyin...

filizim, Aslı gerçekleri bilse zaten Yılmaz'dan kendi isteğiyle ayrılacak. Yılmaz'ın Filiz'i sevdiğini biliyor onların bir gelecekleri olmadığını düşündüğü için şuanda kayıtsız kalıyor. Bebeği öğrendiği anda Yılmaz'dan ayrılmak isteyecektir.

tolgahuzur1
25-04-07, 10:38
Yılmazı hiç anlayamıyorum yahu :) ne giriyorsun sevenlerin arasına be adam. ne güzel nişanlanıyorlar. Sen sağ ben selamet işte. ne güzel sonsuza kadar kurtuluyorsun o filiz isimli yalan makinasından.:img-hyste ben severek evleniyorum derse yılmaza hiç şaşırmam.:) hep beraber filiz için tempooooo."kendim ettim kendim buldum":) :happy0064 :happy0064

puhahaaa:img-hyste abi hoşgeldin yahu nerelerdesin :happy0064 yahu bende bunu diyecektim ama seni bekledim yoksa beni döverlerdi formdaşlar ..:) herkes kendi yoluna daha ne uğraşıyor ki bu yılmaz anlamıyorum :img-help: :img-hyste

byuzax
25-04-07, 10:40
puhahaaa:img-hyste abi hoşgeldin yahu nerelerdesin :happy0064 yahu bende bunu diyecektim ama seni bekledim yoksa beni döverlerdi formdaşlar ..:) herkes kendi yoluna daha ne uğraşıyor ki bu yılmaz anlamıyorum :img-help: :img-hyste

ben söyliyim mi nedenini adam filize yapışmış . Ömür boyu filizle kafayı filizle bozmuş yaw rüyasında daha hala filizi görüyordur :D . Adam aşık . Aşkta mantık olmuyor...

filizim+y
25-04-07, 10:41
sevgili tolgacım sana birşey olmasın ben kimle uğraşırım:) evet planı baştan beri sevmedim hem yorum bile yapmadım sadece nedenini anlayabildiğimi söylüyorum bak sana maddiyat hissi uyandırmış bende ise tamamen manevi olarak bu plana başladı düşüncesi oluşmuş şimdi gel benle aynı düşün diyemem ki sana hem sen İHANETE yeni de başlasan bu ihanet senin aklını başından almış:) filiz para düşkünü biri değil bunu başından beri anlaman gerekirdi :img-yes: eee esas oğlan değil mi yılmaz bırakalımda o versin cezasını: valla cem başına bela alır beni kaçırırsa:img-hyste kendi bilir yanar hemde ne yanma ama sende bu arada kurtuldum sanarsın ama boşuna bu senin düşüncen diğer forumdaşlarım beni gözden çıkarmaz:):)

ferman336
25-04-07, 10:43

burdayım şimdi geldim daha :) bu arada sana süper bir kız buldum tolga.adı aslı :) hem yakında gidici. e ne derler bilirsin hatunun iyisi erken gidenidir :img-hyste yılmaza akıl sır erdirmek mümkün değil takılmış bir aşk mıdır nedir bir duyguya yok unutamıyormuşta yok kıyamıyormuşta.:img-hyste boşver be aslanım sana kız mı yok gerçi herif elini nereye atsa kurutuyor ayrı konu.en sağlam filiz çıktı o yüzden peşini bırakmıyor:good:

tolgahuzur1
25-04-07, 10:43
ben söyliyim mi nedenini adam filize yapışmış . Ömür boyu filizle kafayı filizle bozmuş yaw rüyasında daha hala filizi görüyordur :D . Adam aşık . Aşkta mantık olmuyor...

oo kimleri görüyorum hoşgeldiniz byuzax..:img-hyste yahu filiz daha ne istiyor işte kendisini yılmazda daha çok seven birini bulmuş allah mesut bahtiyar etsin :) yakışıklıda cem ,ayrıca filizin istediği gibi zenginde daha ne olsunnnn:img-hyste aşkta mantık olmadığı kesin zaten.. :) çünkü filizin mantığı yerinde olsaydı cem ile evlenirdi .:img-hyste

matraka
25-04-07, 10:44
matraka gelsede bişeyleri açıklığa kavuştursa nedir bu böyle çekildi kabuğuna
PUSUDA bekliyor nedir...?

sevgili yılmazdaşım sen istersinde gelmezmiyim dernek üyelerimiz için herşey feda ama söylim fazla vaktim yok malüm piyasa koşulları imkan vermiyor buna sor aydınlansın bütün karanlıklar

not.sevgili gülbeşeker foruma yazmasamda bazı arkadaşlar biliyorlardı önce