Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 18
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
Neslihan17
25-04-07, 12:35
sevgili forumdaşlarım
neslihan, gülbeşeker, arzuinan, kurşuni, forever, byuzax, mesburcum, archshe, bego87, cemotara, ptpt, mystery_ksk, syda_dl hepinize sonsuz teşekkürler yüreğinize sağlık yalnız olmadığımı görmek ve göstermek süper:)
bana inanmayan forumdaşım sayı artıyor haberin olsun:)
bi imza mı yapsak nedir. :img-hyste daha da artacağa benziyor valla
yahu yapmayın allahınızı severseniz bir filizim gazına geldiniz duramıyonuz haa:img-hyste hem nasıl filizyılmazcı oluyorsunuz anlamıyorum..:img-help: hani yılmaz bir daha filizin yanına yaklaşmasındı yoluna çıkmasındı şimdi ise kurtarsın diye adak adıyorsunuz canım..:) ben YILMAZCIYIM kardeşim o mutlu olsunda nerde ne şekilde olursa olsun ..:happy0064 valla bir daha iyi düşünün derim ben ..:icon_whis
sevgili tolga bende filizciyim daha doğrusu filizi çok seviyorum vede destekliyorum ama sonuna kadar filiz yılmaz aşkını destekliyorum ne olursa olsun filizi yılmazsız düşünemiyorum yani filiz mutlu olsunda kimle olursa olsun değil filiz sadece yılmazla mutlu olur eğer beraber olmazlarsa bu dizi benim için mutsuz bir son olmuş olur esasında seninde böyle düşündüğünü biliyorum ama maksat eğlenmek ve gırgır olsun diye böyle söylüyorsun yoksa sen filizide çok seversin sevilmiyecek bir insan değil çünkü
sevgili forumdaşlarım
neslihan, gülbeşeker, arzuinan, kurşuni, forever, byuzax, mesburcum, archshe, bego87, cemotara, ptpt, mystery_ksk, syda_dl hepinize sonsuz teşekkürler yüreğinize sağlık yalnız olmadığımı görmek ve göstermek süper:)
bana inanmayan forumdaşım sayı artıyor haberin olsun:)
Berenden vekalet aldım kendi şu an meşgul sen destina304 üde Filizyılmazcılar grubuna al.
mystery_ksk
25-04-07, 12:37
Bence Yılmazın mutlu olacağı tek insan Filiz.Aynı şekilde Filizinde Yılmaz.Gördük işte Yılmazın Aslıyla mutlu olmadığını aslada olamaz.Filizin gözlerine nsl bakıo Aslıya hiçbir zmn öle bakmadı.
destina304
25-04-07, 12:39
evet filizim+y işlerim vardı göremedim saolsun uzay kardeşim sölemiş.BENİDE FİLİZYILMAZCILAR GRUBUNA ALIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
forever_bim
25-04-07, 12:39
Bu arada fragmanda Filiz gelinliği parçalıyordu. Akıllıca. nikah masasında bırakıp kaçacak ya gelinlikle zor olur bu ayağına dolanır gelinlik:)
arkadaşlar kim ne derse desin ben bu diziye filiz yılmazcı olarak başladım ve hala ikisinide bir görmek istiyorum tamam yılmazın hatalarında ona kızmış olabiliriz filizi savunmuşta olabiliriz ama yeri geldi yılmazıda haklı bulduk biz ikisini bir görmek istiyoruz ikiside hatalarında kurtulsun ve birbirlerini kırmadan mutlu olsun biz böyle izlemek istiyoruz yoksa filiz kimle mutlu olursa ben onu savunurum yada yılmaz kimle mutlu olursa onu desteklerim değil ben ikisinin birbirlerinin yanında mutlu olduğunu biliyorum ve onları bir olarak düşünüyorum ayrı olarak değil..
yahu yapmayın allahınızı severseniz bir filizim gazına geldiniz duramıyonuz haa:img-hyste hem nasıl filizyılmazcı oluyorsunuz anlamıyorum..:img-help: hani yılmaz bir daha filizin yanına yaklaşmasındı yoluna çıkmasındı şimdi ise kurtarsın diye adak adıyorsunuz canım..:) ben YILMAZCIYIM kardeşim o mutlu olsunda nerde ne şekilde olursa olsun ..:happy0064 valla bir daha iyi düşünün derim ben ..:icon_whis
valla ben yılmaz kurtarsın diye adak madak adamıyorum...hiç çekemem nazınızı...aman yılmaz kurtardı aman yılmaz yaralandı diye...filizin başına bişey gelecekse de günü bukadarmış derim acısnı yaşarım ...gururlu filizin gururlu filizcisiyim:img-hyste yılmazcıların lafını kaldıramam...tabii ki yılmaz filiz aşkını istiyorum filiz kızımız gönlünü vermiş üstüne bu adamdan çocuğu olacak üstelik yılmaz da seviyo biz handanmıyız cnm karşı çıkalım..
Hüyoppp :) gruplar oluşturuluyor bakıyorum :good: ben de yılmaz - update edilmiş,service packleri yüklenmiş ve düzeltilmiş filiz istiyorum.farklısını söyledik mi bugüne kadar yahu :img-hyste en ufak bir virüs görürsem filizde, olmaz bu iş:sad53:
tolgahuzur1
25-04-07, 12:45
valla bu filizim çok tehlikeli formdaşlarım demedi demeyin :):img-hyste onun gazına geldik böyle bir işe kalkıştık sizde maşallah hepiniz filizyılmazcıymışsınız ne bileyim böyle olduğunuzu:icon_sorr sevgili cemotara şimdi sana cevap verirdim de arkadaşım malum yılmazcılar beni öldürebilir.. sen anladın cevabı:img-wink:
Hüyoppp :) gruplar oluşturuluyor bakıyorum :good: ben de yılmaz - update edilmiş,service packleri yüklenmiş ve düzeltilmiş filiz istiyorum.farklısını söyledik mi bugüne kadar yahu :img-hyste en ufak bir virüs görürsem filizde, olmaz bu iş:sad53:
merak etme ferman arkadaşım zaten filizde yılmazda kendilerini düzeltecekler vede çok mutlu olacaklardır
forever_bim
25-04-07, 12:47
Ferman Abi format çekecen demek Filiz'e. Ben ikisini de formatlayacam. :img-hyste Sonra bir de anti-virüs ve firewall yükledin mi tamamdır:)
Akşam anlatılan fragman doğrulanmış:img-yes: ,bakalım ne zaman izleyebileceğim
Karşılıklı silah çekme olayları Filiz'in kaçırılmasıyla sonuçlanır herhalde Cem Filiz'i tehdit ettiğine göre Yılmaz çektiği silahı kullanamaz,takip sahnesi bekliyorum,yanlış anlamalar ve entrikadan sonra aksiyon iyi gelecek:img-hyste
(ilk zamanlar böyle değildi ya:img-sorry )
Filiz-Yılmaz aşkını savunanlardanım ve izlemeyi isteyenlerdenim,ama Filizseverim:img-yes:
tolgahuzur1
25-04-07, 12:49
abi sende mi yaa:icon_sorr yapma allah aşkına ne filizyılmazı abi senin yılmazın mutluluğunu istemen lazım ...:img-yes: filize artık format çekip sıfır windows çeksen yine faydaı olmaz abi gel bırak şu filiz..:img-hyste
forumdaşlarım
bunu sevgili arkadaşım TOLGA yüzünden başlatmış bulunmak da olup gerekli cvbı kendisine verdiğiniz için hepinize sonsuz teşekkür ederim dediğim gibi amacım ne bir gurp kurmak ne de dernek ne de imza isteyen yapabilir sadece bu AŞk YOLCULUĞUNDA ben mi bir yersiz yorumlar yapıyorum bende mi bri problem var diye merak ettim o yüzden sizlerinde düşüncelerini almak istedim ve aldıktan sonra da konuyu artık sonlandıralım
tolga pes etti HERKES FİLİZYILMAZCIMIYMIŞ YAHUU kendi cümlesidir
bu arada sizleri kışkıttığımı düşünen sevgili tolgama ben böyle birşey yapmadım diyorum sizlerin düşüncelerinizi bildiğim için hepinizin ellerine, yüreğine sağlık iyi ki varsınız:)
destina304
25-04-07, 12:52
filizim+y sende iiki varsın.tabiki ikisi birbirinden ayrı düşünülemez.biz onları hep yanayana beraber ve mutlu görmek istiyoruz diziyi izlememizinde nedeni ne filizi cemle nede yılmazı aslıyla birlikte görmek sadece FİLİZ VE YILMAZI birlikte görüp mutlu olduklarını bilmek
forumdaşlarım
bunu sevgili arkadaşım TOLGA yüzünden başlatmış bulunmak da olup gerekli cvbı kendisine verdiğiniz için hepinize sonsuz teşekkür ederim dediğim gibi amacım ne bir gurp kurmak ne de dernek ne de imza isteyen yapabilir sadece bu AŞk YOLCULUĞUNDA ben mi bir yersiz yorumlar yapıyorum bende mi bri problem var diye merak ettim o yüzden sizlerinde düşüncelerini almak istedim ve aldıktan sonra da konuyu artık sonlandıralım
bu arada sizleri kışkıttığımı düşünen sevgili tolgama ben böyle birşey yapmadım diyorum sizlerin düşüncelerinizi bildiğim için hepinizin ellerine, yüreğine sağlık iyi ki varsınız:)
Ama Filizim neden FilizYilmazcida, YilmazFilizci degil, bu haksizlik oluyor:img-hyste
Ayrica unutmadan söyleyeyim Yilmaz sevenler dernegimiz üye olmak isteyen herkese bir Filiz hediye ediyor, bu kampanyayi kacirmayin, sonra cok üzülürsünüz:img-hyste
Ferman Abi format çekecen demek Filiz'e. Ben ikisini de formatlayacam. :img-hyste Sonra bir de anti-virüs ve firewall yükledin mi tamamdır:)
yok yılmazın sistem biraz daha idare eder tam şişmedi daha.:) ama filizin sistem isyanlarda. format artı ram takviyesi ister.çok fazla hata veriyor.
abi sende mi yaa:icon_sorr yapma allah aşkına ne filizyılmazı abi senin yılmazın mutluluğunu istemen lazım ...:img-yes: filize artık format çekip sıfır windows çeksen yine faydaı olmaz abi gel bırak şu filiz..:img-hyste
tolgacım bu bizim herifin başkasıyla mutlu olacağı yok. mecburen filiz diyoruz ama şart koşuyoruz işte şöyle olacak böyle olacak diye :) filize önce bir fdisk peşinden okkalı bir low level format attık mıydı kendine gelir :happy0064
tüh sıra ters oldu.önce low level format atalım sonra diski fdiskle bölelim.:)
destina304
25-04-07, 12:56
Ama Filizim neden FilizYilmazcida, YilmazFilizci degil, bu haksizlik oluyor:img-hyste
Ayrica unutmadan söyleyeyim Yilmaz sevenler dernegimiz üye olmak isteyen herkese bir Filiz hediye ediyor, bu kampanyayi kacirmayin, sonra cok üzülürsünüz:img-hyste
bayanlara öncelik ondan filizyılmaz:img-wink: ayrıca alfabetik sıraya görede filizyılmaz oluyo ondan öle demiştir filizim+y hem sizi rahatsız eden bumu :img-hyste :img-hyste
Yılmazın anakart yanmış toptan değişmek gerek şöyle ram i 2048 le uçurun :D Yılmazı format paklamaz :D Yeni anakart harddisk işlemci toptan temizlik gerek sonra NOD32 atarız hiç bişesi kalmaz :D :img-hyste
heh he :) kurşuni o kampanyayı bıraktık dernek olarak haberin yok mu? filiz hediye ettiklerimizin hepsinin başı belaya girmiş. onun yerine idareten "lego intikam seti" hediye ediyoruz şimdilik.orada alışsınlar belaya sonra filiz vericez.:img-hyste
destina304
25-04-07, 13:00
Yılmazın anakart yanmış toptan değişmek gerek şöyle ram i 2048 le uçurun :D Yılmazı format paklamaz :D Yeni anakart harddisk işlemci toptan temizlik gerek sonra NOD32 atarız hiç bişesi kalmaz :D :img-hyste
katılıyorum uzay.valla çok güldüm:img-hyste :img-hyste biz burda ayrımcılık olmasın diyoruz herkes birer ksuru görüyo ama zaten böle düşünüenelerinde satıyısı belli biz kendi yolumuzda yürüyelim
yakupoglu61
Abi bizde bunu diyoruz yılmazcılar olarak ama anlamamakta diretiyolar
Filiz düzeldiği vakit yılmaz-filizci oluruz...!O zmn eleştirilerimzi dindiririz...!
Tolga cemotaraya cevap vermemekle iyi ediyosun biliyosunki grup içinde durumun pamuk ipliğine bağlı...!;)
forever_bim
Fragmanın da çivisini çıkardık madem. Devam edelim anketlere.
Feride miçin Tolga mı Ömer mi? (Filizim bu son darbe bak kaçırma)
tolgahuzur1
valla pes ediyorum artık bu filizimle ben başa çıkamıyorum ne olsa o haklı çıkıyor canım..:icon_sorr demek ki boşuna filizciler yılmazcılar diye ayrılmışız herkes bu ilişkiyi istiyormuşta (FERMAN abide buna dahil ) haberim yokmuş..
filizim gidişim kötü oldu ama gelişim muhteşem olacak kork benden demedi deme..:good: :img-hyste
Ya bir de Aslı'yla Ömer'in ilk sezonki durumunun nesi benziyor. Nasıl bağdaştırma kuruldu anlayamadım.
Aslı kendi kulaklarıyla SEVİLMEDİĞİNİ duydu.
Ömer Elif'e evlenme teklif ettiğinde ve Elif kabul ettiğinde Elif Yılmaz'ı geçmişte bıraktığını söylemişti. Ömer Elif'e olan sevgisinin içini çok güzel doldurdu. Nalan yürüyorsa bu Ömer'in sayesindedir. Nalan doktor olma yolundaysa maddi anlamda Ömer'in sayesindedir. Ben Aslı'nın aşkı için birşey yaptığını göremedim valla. Ve bomboş bakışlarından da alamıyorum o aşk elektriğini. Oysa Ömer öyle miydi?
Çok haklısın.:img-yes: Aslı'nın aşkını sadece yazdığı satırlardan anlayabiliyorum. Tavırlarında özelliklede bakışlarında aşkı hissedilmiyor. Ama Ömer aşkı doya doya yaşıyor. O tam bir aşk adamı...
aaa kurşunim sen buna mı takıldın cnm nasıl istersen her ikisi de aynı kapıya çıkıyor seni kırarmıyım cnm YILMAZFİLİZ VE FİLİZYILMAZ diyen herkesortak paydayı bulmuştur arkadşlar değil mi ama:):)
Şaka bir yana arkadaşlar insan gerçekten aşıksa sevdiğini değişmeden olduğu gibi kabul etmelidir. Formatla olcak işler değil bunlar...
Yılmazın anakart "asus" hiçbişi olmaz onun anakartına. yılmaza formata gerek yok bir iki update le işi biter onun. filize linux yüklenmeden bu kızdan adam olmaz. nod32 boş iş her 3 ayda bir şifre bulmak lazım. avg free var yılmazda aslanlar gibi garip sitelere de girip çıkmıyor o yüzden sorun yok. filizin net bağlantısını da kesmek lazım hatta ethernet kartını tamamen çıkartalım.usb portlarını da iptal edelim evde otursun aslanlar gibi.sen sağ ben selamet:happy0064
:img-hyste :img-hyste valla pes ediyorum artık bu filizimle ben başa çıkamıyorum ne olsa o haklı çıkıyor canım..:icon_sorr demek ki boşuna filizciler yılmazcılar diye ayrılmışız herkes bu ilişkiyi istiyormuşta (FERMAN abide buna dahil ) haberim yokmuş..
filizim gidişim kötü oldu ama gelişim muhteşem olacak kork benden demedi deme..:good: :img-hyste
vayy be tolgayla beni bile birbirimize düşürdü forum sakinleri. yahu tolga akıntıya karşı ne kadar kürek çekebiliriz ki? bizim eleman filizi istiyor.başka birini istiyorda mı ben filiz diyorum. yemiş kafayı filizin peşinde gidiyor.napalım biz de destekliyoruz haliyle.her zaman diyorum ne yapacaksa o yalan makinasını :img-hyste
yakupoglu61
25-04-07, 13:06
ooo tolga gerçektenmi? böyle bir cümle kurduğunu görmedim
nasıl pes edersin yılmazcı hiç pes edermi...!
bu aralar sna bişeler oluyor ...?
daha çıkaramadık be hasanım ben daha izleyemedim valla daha fragman yorumum var, fragman sorularım var (tolga ya pas)
aaa kaşrırı mıyım hasanım darbe bensiz olur mu, anketine gelince kesinlikle ÖMER ne tolga ne nevzat bunlar 3.şahsiyet konumuna düşmüş vaziyetteler bu yüzden hiç şansları yok:img-hyste yeterli cvp oldu mu modum bence açık ve net bir şekilde anket sonuçlanmıştır ne dersin takdir senin:)
Abi bizde bunu diyoruz yılmazcılar olarak ama anlamamakta diretiyolar
Filiz düzeldiği vakit yılmaz-filizci oluruz...!O zmn eleştirilerimzi dindiririz...!
Tolga cemotaraya cevap vermemekle iyi ediyosun biliyosunki grup içinde durumun pamuk ipliğine bağlı...!;)
kesinlikle yakup. ne zaman düzelmiş bir halde yengemiz ve yeğenizimin annesi moduna geçer o zaman onu da kanatlarımızın altına alacağız.bize de bu yakışır.:good:
tolgahuzur1
25-04-07, 13:07
heeee:img-hyste şimdi modum bu soruya cevap vermek isterdim ama malum bana düşmez cevabı.. :) herkes biliyor naslı cevap vereceğini ama ben onlara bir tüyo vereyim kuş sütüyle beslerim ben ferideyi..:img-hyste
Hasancım tabi ki Tolga.sonuna kadar tolga her zaman tolga. :img-hyste
sildim Hasancım. Ömere de artık helal süt emmiş birini buluruz.:good:
valla pes ediyorum artık bu filizimle ben başa çıkamıyorum ne olsa o haklı çıkıyor canım..:icon_sorr demek ki boşuna filizciler yılmazcılar diye ayrılmışız herkes bu ilişkiyi istiyormuşta (FERMAN abide buna dahil ) haberim yokmuş..
aaa kıyamam tolgama cnm ya tmm bunda da ben kazandım ama tüm kazandıklarımı sana veririm yeter ki sen üzülme forumdaşım:) başa çıkamıyorsun çok yaşa emi sen:) ya işte ben boşuna konuşmuyor muşum ferman abimin bile desteği var her ne kadar biraz farklı bir destek de olsa olsun destek destektir:) geç de olsa anladın işte fena mı...
bekliyorum gözlerim yollarda, kulağım kapıda seni merakla bekliyorum bakalım nasıl olacak dönüşün:)
forever_bim
25-04-07, 13:11
Hasancım tabi ki Tolga.sonuna kadar tolga her zaman tolga. ömerle cafer yakışır. :img-hyste
Bunun özellikle son kısmını ne sen yazdın ne ben okudum. Böyle şakalar sevmiyorum Ferman Abi.
tolgahuzur1
25-04-07, 13:11
ooo tolga gerçektenmi? böyle bir cümle kurduğunu görmedim
nasıl pes edersin yılmazcı hiç pes edermi...!
bu aralar sna bişeler oluyor ...?
yok yaa öyle birşey dermiyim sevgili yılmazdaşım..:icon_sorr ayıp ettin.. o filizim içinden öyle gelmiş söylemiş :) hiç pes etmem ben merak etme yeri geldiğinde en önde savaşırım ben...
ferman abi seninle birbirimize düşmemiz mümkün mü abi ...:happy0064 sen benim abimsin..:good: dediğin gibi bizim herkül zeynayı istiyor ne yaparsın bizde boynumuz bükük bakacaz<..:icon_sorr
forever_bim
25-04-07, 13:12
Arkadaşlar şu anda Tolga 1 Ömer 1. Tolga'ya 3. şahıslara olan desteğinden ötürü darbe indireceğim bugün:) Destek bekliyorum.
Arkadaşlar şu anda Tolga 1 Ömer 1. Tolga'ya 3. şahıslara olan desteğinden ötürü darbe indireceğim bugün:) Destek bekliyorum.
Kesinlikle bende ömer diyorum bence tolga hiç boşuna uğraşmasın çünkü hiç şansı yok artık feride ömere sevdalı yakında düğünümüz olacak nikah şahitliğinide tolga yapar artık
forever_bim
25-04-07, 13:14
A bu arada kendim oy vwermeyi unutmuşum. Bu aralar pek belirsiz de olsa Fömer forever diyorum. Nickime de uygun. Şimdi durum 2-1.
Tolga sen ankettesin oy kullanamazsın:)
:img-hyste :img-hyste
vayy be tolgayla beni bile birbirimize düşürdü forum sakinleri. yahu tolga akıntıya karşı ne kadar kürek çekebiliriz ki? bizim eleman filizi istiyor.başka birini istiyorda mı ben filiz diyorum. yemiş kafayı filizin peşinde gidiyor.napalım biz de destekliyoruz haliyle.her zaman diyorum ne yapacaksa o yalan makinasını :img-hyste
ferman abim bunun baş oyuncusu ben olduğum için hemen üzerime alındım bende valla birbirinize düşürmek için değildi bu bana inanmayan hatta inanmak istemeyen arkadaşlar için yapıldı ama çok şükür sendeki farklı destek bile kebul ne de olsa tuttuğun kişinin isteiğini göz önüne alıyorsun sonuçta:)
forever_bim
25-04-07, 13:16
Cemotara'nın desteği ile durum 3-1 oldu. Tolga bak burda da durum vahim:)
Yılmazın anakart "asus" hiçbişi olmaz onun anakartına. yılmaza formata gerek yok bir iki update le işi biter onun. filize linux yüklenmeden bu kızdan adam olmaz. nod32 boş iş her 3 ayda bir şifre bulmak lazım. avg free var yılmazda aslanlar gibi garip sitelere de girip çıkmıyor o yüzden sorun yok. filizin net bağlantısını da kesmek lazım hatta ethernet kartını tamamen çıkartalım.usb portlarını da iptal edelim evde otursun aslanlar gibi.sen sağ ben selamet:happy0064
abicim sen kafanı yorma Packon u bulaşmış yılmaza toptan temizlik lazım Nod32
nin crackini ben atarım ona sen merak etme :D Yok abi diyorum sen anla yılmazı format kesmeszz :img-hyste
tolgahuzur1
25-04-07, 13:17
A bu arada kendim oy vwermeyi unutmuşum. Bu aralar pek belirsiz de olsa Fömer forever diyorum. Nickime de uygun. Şimdi durum 2-1.
Tolga sen ankettesin oy kullanamazsın:)
ama olmaz modum senin oyun sayılmaz sende ömer durumundasın şimdi :)
sevgili formdaşlarım bana desteğinizi istiyorum bir kerede güldürün şu tolganın yüzünü yahu :icon_sorr size yol ,okul,hastane yaptıracağım söz...:img-hyste
bi oyda benden Fömer çiftine . Napalım tolga dizide bi onların sadetini goruyos onuda sen bozma bare .
destina304
25-04-07, 13:18
BENDE ömer feride diyorum.hasan sonuna dek destekçiyiz :D:D
forever_bim
25-04-07, 13:19
Uzay sağol canım. Durum 4-1.
Tolga benim oyum sayılır kardeş:)
Ne de olmasa talibi ben değilim Feride'nin:)
Feridem için Tolga mı Ömer mi?
Ömer çünkü birbirlerini çok seviyorlar. tolga'cım kusura bakma hem sen akşam Ceyda'da karar kılmamışmıydın ? ...
yok yaa öyle birşey dermiyim sevgili yılmazdaşım..:icon_sorr ayıp ettin.. o filizim içinden öyle gelmiş söylemiş :) hiç pes etmem ben merak etme yeri geldiğinde en önde savaşırım ben...
sevgili yakupoğlu HERKES FİLİZYILMAZCIYMIŞ lafı kesinlikle şahsın kendisine ait hem ben müneccimmiyim içime doğsun tolganın lafları olmadı ama:) bana inanıp inanmamk sizlere kalmış ne diyim:)
forever_bim
25-04-07, 13:20
BENDE ömer feride diyorum.hasan sonuna dek destekçiyiz :D:D
Sağol Beren. 5-1 olduk şimdi. Evet Tolga nerdesin? :img-wink:
Bende Ömer ve Feride diyorum... Bu saadeti kimse bozmasın :)
forever_bim
25-04-07, 13:21
Feridem için Tolga mı Ömer mi?
Ömer çünkü birbirlerini çok seviyorlar. tolga'cım kusura bakma hem sen akşam Ceyda'da karar kılmamışmıydın ? ...
Çok sağlam bir destek daha geldi. İşte durum 6-1
her zaman, heryerde FÖMER tabiki de
bu aralar ferideye son bölüm yaptıklarından dolayı kızgın olsam da
gönlüm fömer'imin çook mutlu olmalarından yana :img-blush
Mesajlarından takip ettiğim kadar Filiz-Feride arasında gidip geldin bir ara Nalan'da geçer oldu aklından..şimdi durum böyleyken kızın başını yakmayalım:img-yes: Ömer&Feride büyük aşk,dolu dolu aşk :good:
tolgahuzur1
25-04-07, 13:22
yani yazıklar olsun sizlere formdaşlarım yumurta gibi oğlanı bırakın:img-hyste dul ve çocuklu bir adamı ferideye layık görün..:icon_sorr ben ne diyeyim sizlere..hem siz nasıl formdaşsınız yahu beni desteklemiyorsunda ömeri destekliyorsunuz.... demek ki benim tek abim ve dostum ferman abiymiş..:good:
Sağol Beren. 5-1 olduk şimdi. Evet Tolga nerdesin? :img-wink:
hasanım tolga ufff oldu rüya alemine göçtü orada feridesi ile mutlu mesut yaşamayı planlıyor:) ben dedim ya sana anket zaten sonuçlanmıştı şimdiden belli malum 3.şahıslar bu forumda gıcık yapıyor nedense:)
forever_bim
25-04-07, 13:23
Tipex Gözde ve Sude'nin desteği ile şu anda durum 9-1. Bye bye Tolga:)
forever_bim
25-04-07, 13:25
yani yazıklar olsun sizlere formdaşlarım yumurta gibi oğlanı bırakın:img-hyste dul ve çocuklu bir adamı ferideye layık görün..:icon_sorr ben ne diyeyim sizlere..hem siz nasıl formdaşsınız yahu beni desteklemiyorsunda ömeri destekliyorsunuz.... demek ki benim tek abim ve dostum ferman abiymiş..:good:
Birincisi bekar babalar romantik olur. Sen baştan bu sebepten kaybettin. İkincisi çocuk hazıra gelmiş. Ömer bana çocuk doğur diye kıza baskı da yapamaz. 9-1 Tolga. bye
ya tolga bak duruma. :( sen hala ferman abim beni yarı yolda bıraktı, o da tozuttu de. :) hep destek tam destek abicim benden sana. yarın akşam kara kargalarla maç var.eğer elenirsek cuma günü 30 kişiye yemek ısmarlayacağım.benim derdim büyük anlayacağın. sen gene de birşey olursa arkandayım merak etme.:good:
tolgahuzur1
25-04-07, 13:26
valahi modum ne diyeyim yaktın beni .:sad53: yahi yuhh oylamaya katılanlar insan yalandan da olsa beni der yahu..:icon_sorr ama istediğiniz kadar oylama yapın feride beni seçtikten sonra ömerede poşet toplamak kalır..:img-hyste ama beni üzdünüz formdaşlar ..:icon_sorr bizim yılmazcılar nerede yahu tek başıma bıraktılar beni herkes bana vuruyoo:sad53: :img-cool2
aşk olsun canım ya . Ama sende sevenleri ayırma tolga sana kız mı yok bak feride sana yar olmaz . (cem yüzünden hep bunlar özendirdi çocuğu :img-hyste )
ben yarım saat sonra girerim tekrr gorusurzz:sad53:
tolgacım sana tam destek full destek ama sende maşallah bak şimdi inceleyelim isteklerini
--- ASLI dedin o da yılmazı seçti
--- FERİDE dedin o da ilk aşkı nevzat ve son aşkı ÖMER
--- NALAN dedin o da keremi var bir de alp var
--- FİLİZ yengen olmasa ona da talip olcan
bak bakalım sen bu çiftlerde hep 3.ŞAHIS olmuşsun değil mi? cvp ver bakalım
ben sana HANDAN, MELAHAT seçenekleride sundum ama kabul ediyorum bunlar olmazdı:)
sana destek amaçlı CEYDA dedik en sorunsuzu o dizide şu anda ama sen hala daha odunumun parası diyorsun, birde kırılıyorsun bizlere hani destek diye hem ferman abimde seni kırmamak için yoksa o da bu işin olmayacağının farkında:)
yakupoglu61
25-04-07, 13:29
valla pes ediyorum artık bu filizimle ben başa çıkamıyorum ne olsa o haklı çıkıyor canım
bu üsteki yazı ne tolga...?
ne kadar öylesine yazıldı dersen de bilirsinki biz havadan nem kapan insanlarız...!
tolgahuzur1
25-04-07, 13:29
ya tolga bak duruma. :( sen hala ferman abim beni yarı yolda bıraktı, o da tozuttu de. :) hep destek tam destek abicim benden sana. yarın akşam kara kargalarla maç var.eğer elenirsek cuma günü 30 kişiye yemek ısmarlayacağım.benim derdim büyük anlayacağın. sen gene de birşey olursa arkandayım merak etme.:good:
yok yaa:img-hyste abi niye girdin kargalarla iddaya... valla ben artık girmiyorum abi bizimkilerin sağı solu belli olmaz ..:) ama kazanırsak varya burayı tozu duman katacam demedi demeyin..:img-hyste
abi çok tşk ediyorum şu kardeşine desteğini tam verdin.. ne diyeyim tolgada daima senin arkanda abi..:good:
forever_bim
25-04-07, 13:31
Bir güne iki yenilgi yeter de artar. Tolga'yı daha fazla üzmeyelim. Geçmiş olsun kardeş:)
Tolga, kardeşim hani Ceyda'da karar kılmıştın hani 3. şahış olmayacaktın. Bak sana Handan'ı yakıştırdılar karşı çıoktım ama Feride Ömer'i - Ömer Feride'yi seviyor beya ne yapalım. sevenleri ayırmak olmaz...
milla_jovovich
25-04-07, 13:35
Selam arkadaşlar..
forumda bi ömer,feride,tolga savaşı sürüyo sayfalarca bencede ömerle feride tabiki:good: yani son bölüm biraz feridenin aklı karışsada senaristler onların mutluluklarının bozmaz inş.hem yılmazda feridenin abisi sayılır o bile ömere onay vermişse bize artık ne düşer allah mutluluklarını daim etsin:img-yes:
ya tolga sanada ceydayı versek olur mu hiçte fena sayılmaz yanii:img-wink:
tolgahuzur1
25-04-07, 13:35
tolgacım sana tam destek full destek ama sende maşallah bak şimdi inceleyelim isteklerini
--- ASLI dedin o da yılmazı seçti
--- FERİDE dedin o da ilk aşkı nevzat ve son aşkı ÖMER
--- NALAN dedin o da keremi var bir de alp var
--- FİLİZ yengen olmasa ona da talip olcan
bak bakalım sen bu çiftlerde hep 3.ŞAHIS olmuşsun değil mi? cvp ver bakalım
ben sana HANDAN, MELAHAT seçenekleride sundum ama kabul ediyorum bunlar olmazdı:)
sana destek amaçlı CEYDA dedik en sorunsuzu o dizide şu anda ama sen hala daha odunumun parası diyorsun, birde kırılıyorsun bizlere hani destek diye hem ferman abimde seni kırmamak için yoksa o da bu işin olmayacağının farkında:)
yahu ne üçüncü şahısı ben hep ikinci şahıstım ama siz göremediniz :) hem ne var bunda kötü birşey değilki zorla kimseyi alıp kaçırmadıkya kenarda bekledik..:icon_sorr dahada beklerim siz boşuna uğraşmayın ben dönmem yolumdan..:img-hyste valla yılmaz arada olmasa filizede sulanırdım da :) bize yakışmaz şimdi.. :) ama ceyda olabilir feride olmassa o olabilir.. şimdilik yedek beklesin.:good: :img-pilot
tolgahuzur1
25-04-07, 13:38
Selam arkadaşlar..
forumda bi ömer,feride,tolga savaşı sürüyo sayfalarca bencede ömerle feride tabiki:good: yani son bölüm biraz feridenin aklı karışsada senaristler onların mutluluklarının bozmaz inş.hem yılmazda feridenin abisi sayılır o bile ömere onay vermişse bize artık ne düşer allah mutluluklarını daim etsin:img-yes:
ya tolga sanada ceydayı versek olur mu hiçte fena sayılmaz yanii:img-wink:
puhahaa:img-hyste yahu ne diyeyim arkadaşım çok güzel demişsinde.. yılmaz benimde ferideye talip olduğumu öğrenirse ömeri kovalar..:img-hyste onun hiç şansı olmaz o zaman.. :) ama ceydayı dediğim gibi yedekte beklettim feride olmassa ona yanaşacaz..:good: :img-pilot
Bir güne iki yenilgi yeter de artar. Tolga'yı daha fazla üzmeyelim. Geçmiş olsun kardeş:)
hasancım tolga feci kızdı bugün senle bana sanırım ilk benden darbe yedi sonra senden ne yapcaz şimdi çok kızmış mıdır bize ama sevmesek yapmayız değil mi ama gerçketen de yeter ve geçmiş olsun tolga arkadaşıma seni seviyoruz nazımız geçmese yapmayız tolgacım:img-wink:
forever_bim
25-04-07, 13:42
Mila arkadaşımızın oyunu da ekleyelim. 10-1. Üzgünüm Tolga.:sad53:
tolgahuzur1
25-04-07, 13:43
hasancım tolga feci kızdı bugün senle bana sanırım ilk benden darbe yedi sonra senden ne yapcaz şimdi çok kızmış mıdır bize ama sevmesek yapmayız değil mi ama gerçketen de yeter ve geçmiş olsun tolga arkadaşıma seni seviyoruz nazımız geçmese yapmayız tolgacım:img-wink:
:img-hyste sen herşeyi yap tolgaya sonrada seviyoruz de :) ama yok yaa cidden sizleri seviyorum yani yoksa ben şimdiden delirmiştim..:img-hyste yoruldum bugün inanın:icon_sorr işim yoktu ama sizler iş yaptırmış gibi oldunuz..:img-pilot şimdilik sesim çıkmıyor AMA DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK ve beni durduramıyacaksınız ..:img-hyste
yahu ne üçüncü şahısı ben hep ikinci şahıstım ama siz göremediniz :) hem ne var bunda kötü birşey değilki zorla kimseyi alıp kaçırmadıkya kenarda bekledik..:icon_sorr dahada beklerim siz boşuna uğraşmayın ben dönmem yolumdan..:img-hyste valla yılmaz arada olmasa filizede sulanırdım da :) bize yakışmaz şimdi.. :) ama ceyda olabilir feride olmassa o olabilir.. şimdilik yedek beklesin.:good: :img-pilot
tolgacım ben senin iyiliğini istiyorum by analizi yapmamda ki amaç bu olmayacak duaya değil olacak olana yardımcı olmaya çalışıyorum senin üzülmen demek biz forumdaşlarının üzülmesi demek bu yüzden yoksa ne seni üzmek ne de kırmak niyetim biliyorsun hem bugün çok üstüne geldim farkındayım ama sen beni bilirsin tüm iyi niyetmi:img-wink:
milla_jovovich
25-04-07, 13:44
tolga bence sen daha savaşma başından kaybettin bak işte ceydanın önünde bi engel yok...yani feridenin ömeri olmazsa nevzatı var yani senin daha çok beklemen lazım ben sen üzülmeyesin diye diyorum kardeşimm:img-wink:
ama ceydayı dediğim gibi yedekte beklettim feride olmassa ona yanaşacaz..:good: :img-pilot
Ama sende karar veremedin bir türlü,Feride'den oldun zaten bu gidişle Ceyda da sana yar olmayak gibi:img-yes:
:img-hyste sen herşeyi yap tolgaya sonrada seviyoruz de :) ama yok yaa cidden sizleri seviyorum yani yoksa ben şimdiden delirmiştim..:img-hyste yoruldum bugün inanın:icon_sorr işim yoktu ama sizler iş yaptırmış gibi oldunuz..:img-pilot şimdilik sesim çıkmıyor AMA DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK ve beni durduramıyacaksınız ..:img-hyste
valla seviyoruz insan sevdiğini yerden yere vururmuş bizimki de o hesap:) bilmez miyim sevmesen aldırmazdın zaten, valla şu dönüşünü merak eder oldum acaba nler bekliyor:icon_whis
Bu fragman nete ne zaman düşecek ya... onca işimin arasında sitelerde dolanmaktan canım çıktı... zaten olsada ben bulamam ya beceriksizimdir o konuda...
* Umarım bu son olaylardan sonra Yılmaz'a yada Filiz'e en önemliside bebeğe birşey olmaz. Cem'de belasını bir şekilde bulur ve aşıklarımı rahat bırakır...
tolgahuzur1
25-04-07, 13:48
Mila arkadaşımızın oyunu da ekleyelim. 10-1. Üzgünüm Tolga.:sad53:
heheee:img-hyste valla modum bu iş fenerbahçe:6 galatasaray:0 maçı gibi oldu ..:icon_sorr daha yeter yahu vallahi hezimete uğradım beni perişan ettiniz ..:sad53: ama boşuna uğraşmayın bırakmam feridemi ..:img-hyste :good:
Yazmakta biraz geç kaldım ama, sonuna kadar Filiz&Yılmaz , Feride&Ömer tabiki
Filiz'in de dediği gibi , Aslı ve Tolga sadece ayrıntı.Ayrıntılarla uğraşmaya hiç gerek yok değil mi.:img-yes:
catladim surda yaaa youtubede izlemeye calisiyorum ama acilmiyo video burda mum gibi oldum yahh sabahtan beri bekliyorum:)dersanedeyim bide:)ikinci fragman ciktimi yoksa:)(gerci ben daha birincisini gormedim:))
forever_bim
25-04-07, 13:51
Sevgili benim de oy kullanmış. Tolga 1---Ömer 11 :)
fragman linkini yollarmisinizz lütfennn???
tolgaa yinemii feridedesin senn hani dün ceydayi secmistin nolduu aaa olmuyo ama bi ona bi onaa yakindada filize göz koyarsinn senn demedi deme:)
Nihayet izledim fragmanı
Cem aşmış kendini silahı Filiz'in karnına dayarken Filiz'in bakışı görülmeye değer
Zoraki nikah belli,iki şahit Cem'in evi,gelinlik giyilmemiş ,karanlıklar içinden çıkan bir adam Yılmaz:img-hyste :img-hyste ,
destina304
25-04-07, 13:55
şimdi izledim fargmanı.mühtişşşşş harika bir bölüm olcak.ama son fargman sahnesi çok kötü bitiyo.cem filizin karnına dayıyo silahı.ama yılmaz silah çekince ceme filizin yüzündeki gülümseme güörülmeye değer.filiz eski günleri hatırlıyor.mualla ,ile beraber gelinlik almaya gittikleri günü devamlı ağlıyo garibim.ama yılmaz filizlerin evine gidip kapıyı çalıyo kıl payı kalıyo sarılmalarına bakışlara bittimmmm.sezonun en güzel bölümlerinden biri diyebiliriz.fragman bu kadar güzelse bölüm budann 10 kat daha güzeldir
şimdi fragmanı izledim sonunda o cem napıyo öle Filize?inşallah yılmaz kurtarır Filizi yaa.Anlaşılan bu bölümde Cem filize bayağa zor kullancak.İnşallah bebeğe bişey olmaz...
bence yılmaz bebeği öğrendi.filizin eve gittiğinde yılmazın hali yok fena .süper bi bölüm olucak:happy0064
bu arada sevgili modum bende FÖMER diyorum:img-yes:
KırmızıBeyaz
25-04-07, 13:58
fragman nete düşmüş nihayet :good: harika bir bölüm olacak :) silahların çekilmesi muhtemelen son sahne..
Aglicam simdi:):):):)fragmani 1saat acilmasini bekledikten snra izledim:)
yaa hakketen sinemcimin dedigi gibi insalah yilmaz nikahi basmaya kendi gitmemistir:):):)vala yoksa simdi cem pskosunun nikah memurundan tut sahitleride psikodur:)yaaa su cemi oldurrcem nasil filizimizi itiyor oyle koltuga:(uuffff snra filiz son sahnede yilmazi gordugu zaman nasil seviniyor kiyamam yaa vala..acep nolcak nerde bizim TUYOCUMUZ matraka haha:):)
arkadaslarr oturup agliyasimm geldi yaaa offff filizim cnmm benim yaaa bu bölüm bi kere bile yüzü gülmicek hep agliyo hep agliyo bune yaaa bende onunlan beraber aglicamm yakindaaa:icon_sorr
cem filizin karnina silahi filiz nikah masasina otursun diye dayiyoo tabii filizde eli kolu bagli gözler yasli oturuyoo tabii yilmazim gelene kadarrr offff onee bakisti yaaa filizdee tabiii cok sevindii cnmm benim yaaa yilmazz ceme sanki öldürücekmis gibi bakiyo yaa cnmm sizcee yilmaz orda filizi kurtarirmii??
o baki sahnesindeee allahimm o nee bakislarr bittim resmenn filiz gözler yaslii dolu doluu tabi yilmaz anliyoo galibaa agladiginii offffff bu bölümm hem güzel hemdee üzücü olucak tek istedigim o piskopatin ne filize ne bebege nede yilmaza zarar vermisii:icon_sorr
yakupoglu61
25-04-07, 14:00
ooo Tolga herkesin diline düştün bütün oklar sasna döndü...!
hani Filize kendi etti kendi buldu diyoruz ya aynı snnde o hesap filizime bulaştın...?
september_06
25-04-07, 14:00
Bu arada Filiz'in yaptıklarına akıl sır erdiremiyorum. Aklı sıra Cem'den intikam alacak. Uğraştığı, kandırmaya çalıştığı normal biri değilki bunu bilmiyor sanki. Nikahta evet demiycekmiş, reddedecekmiş. Reddettikten sonra sanki Cem'de senin peşini bırakacak, intikam almayacak. Peeeeh
Yuhhh beee:(
son sahneyi dikatli izleyen arkadaslar cem bodyguard da tutmus ee tabi kacirilan filiz olunca:)yaaaa vala yilmaz insalah yanliz gitmedi cem ve adamlari 3yilmaz1 ekrem ister:):):):)
AAA ben hepsini izlememisim:(heyecandan pause bastimda:),
yaa cem filizi tehdit de ediyor vayy pislik resmen filizin karnina silah dayiyor:(ufff yaa..
destina304
25-04-07, 14:06
bana kalırsa bölüm sonu silah sesiyle biter yılmaz değilde birden ordan aynalı çıkabilir.cemi aynalı vurabilir.biraz uçtum gibi ama bellimi olur.sonuçta senaristler...:D
fragma çok feci ya filize mi üzülsem yılmaza mı yani her ikisi de beni mahvetti neydi o halleri çok feci ya şu cemi gidip boğasım geliyor ha yeter artık ya ne hale gelmiler ikisi de çok güzel bir bölüm bu kesin ama cnm ya nasıl da perişanlar hiç haketmediler hiç:icon_sorr
yakupoglu61
25-04-07, 14:08
ooo biz yılmazcıları dışlıyosunuz tolgayada verilmemiş banada;
yapmayın ark. bizide görün lütfen...!
tolga aldıysan bana da atsana...!
:img-cray: :icon_cry: :icon_cry: offf yaaa icim karardii filizime mi yanim yilmazami yanimm sasirdim yaa nolcak simdiii?? ahh filizimm ahh keskee birine söyleseydinn cemin seni tehtit etigini yaaa cemi kendii ellerimlee öldüresim geliyo yaa adamin resmen gözü dönmüss umarimm filiz &yilmaz ve bebege bisey olmazz :icon_sorr
o kapi sahnesindeee süper yaa filizz gözler doluu gözlerini kirpsa göz yaslari akicak cnmm yaaa yilmazdaa aynii nasilda bakiyolarr birbirlerinee...
ama aksam müjgannin kapisinin önündee filizz aglarken yilmazz onu görüyoo agladiginii off zatenn filizi bütün bölüm agliyooo:icon_sorr
destina304
25-04-07, 14:18
valla eğer bu haftada reytıngte ikinci olursak yuhhh dicem hep hakkımız yeniliyo.yeter be harika bir bölüm bizi bekliyor.valla senaristlere laf ediyoruz ama yinede 71.bölümde olmamıza rağmen dizi muhteşem gidiyo.işte sıkıldığımız tek konu bbeeği öğrenememeesi.aslı ve cem gıcığı
destina304
25-04-07, 14:20
filizim+y ve cematoro hiç önemli değil.her zaman yardımcı olmaya hazırım.ben deiblirim izleyememk ne demek.
ayrıca sizlere bir soru arkdaşlar
CEM FİLİZİN KARNINA SİLAHI YILMAZ GELMEDEN ÖNCEMİ YOKSA SONRAMI DAYIYO?
yakupoglu61
25-04-07, 14:21
mahçup ettiniz beni arkadaşlar...!
Bi sitem ettik bütün site fragman yolladı hangisine bakacağımı bilemedim...!
eyv. sağolun...! tüm gönderenler...!
filizim+y ve cematoro hiç önemli değil.her zaman yardımcı olmaya hazırım.ben deiblirim izleyememk ne demek.
sağolasın destina
kesinlikle YILMAZDAN ÖNCE çünkü filiz diretince nikaha karşı koyacak ya bu yüzden cem bunun akabinde yapacak bebeğine bunu sonrasında yılmaz gelecek... cani bu adam cani çok feci biri elime geçirsem
cemm filizin karninana silahi filiz nikah masasina otursun diye dayiyo tehtit ediyoo zaten sorada gördügümüz gibi filizz gözleri yaslii nikah masasina oturuyoo tabii yilmazim geliyoo filizimde öylebi bakmiskii süper yanii yilmazin gelmesine cokk sevindigii cok belli cnmm yaaa hamile hamile basina gelenlere bakk:icon_sorr
vallahi ne desem şaşırdım içim parçalandı ya...
Filiz'in söylediği tüm sözlere rağmen Yılmaz silahların çekildiği sahnede Filiz'in Cem'le evlenebilmek için bayılmadığını anlar o şekilde normal kıyafetlerle evlenilmeyeceğini bilir...
destina304
25-04-07, 14:28
filizim+y rica ederim.önemli değil.yine ilk ben bulsam yine atardım link oalrak lafı olmaz.sende sorumu yanıtladığın için t.ederim inş yılmaz gelmeden önce tutuyordur silahı karnına işte o zaman filizin kurtulma şansı var.bende cemi elime geçirsem herkesten önce öldürürm
cem filizn karnına yılmaz gelmeden evlenmeye ikna etmek için dayıyo silahı ,filizi ikna edebilmesi için başka bi yolu yok çünkü.
Peki sizce yılmaz bebeği bu bölüm öğreniyo mu?
destina304
25-04-07, 14:30
bego valla eğer dizinin sonu böleyse hiç sanmıyorum bu bölüm öğrenceğini.anca 72.bölümün başı oalbilir
gelinliği parçaladığı, Yılmaz'la kapıda bakıştıkları, Cem'in silahı karnına dayadığı, ve son sahnedeki nikah masasındaki kıyafet aynı. alla alla nasıl oldu anlayamadım bütün sahneler peş peşe mi olacak... Filiz, gelinliği parçaladıktan sonra birde Cem'e mi gidecek... yoksa Cem Filiz'lere gelip ya şimdi benimle gelirsin yada bebeğini öldürürüm mü diyecek. oooff yaaaa
tolgahuzur1
25-04-07, 14:34
vallahi ne diyeyim bi fragman link göndermeyen arkadaşlara tşk ettik sağolsun hepsi göndermiş.. demek ki burada boşuna bulunuyoruz kimse bizi dikkate almamış ancak biz söylenince oldu işte... yinede sağolun ilginizden dolayı..
son bi yorum yapayım fragmanı sabah izlemiştim zaten ama yine baktım bir bölümde ilk defa bu kadar çok çabuk gelişmeler oluyor hayret.. dizi hızlanmış ama senaryo aynı olunca yine sınıfta kalıyor..
Bence Handan yılmazı arıyor .Cem filizi zorla kendisiyle evlenmeye zorladı.Filizi bebeğini öldürmekle tehtid ediyor diyebilir. Yılmazda bu nası adam kendi çocuğunu oldurmekle tehtit ediyo der handanda soyleyivrir...
sevgili destina
yılmaz filizn kapısına geldiğinde yani o resimlerdeki sahnede yılmazın yüzü nasıldı pişmanlıktan ölüyo gibi sanki bebeği öğrenmişte ondan öyle gibi. bana öyle geldi bendimde hiç ümidim yoktu bu bölüm öğreniceğinden ne bilim öyle görünce beilki dedim .bide yılmaz neden tabancayla bassın ki düğünü sonuçta demekki biri filizin ondan hamıle oldugunu ve cemin filizle zorla evleniceğini söylediki ondan öyle gidiyo.böylede olablir belki
Arkadaşlar bölüm çok güzel olacak gibi cem tüm marifetlerini kullanıyor sinir oluyorum şu adama birde filize şiddet uygulayacak ama nikah dışında tüm cem ve filizli sahneler aynı günde oluyor yani cemin evinde galiba ve filizin gitmesine izin vermiyor bence yılmaz ve cemin birbirlerine silah çekildiği sahnede biter dizi
Birde yılmaz bebeği bu bölümde öğrenecek mi acaba bence nikahı basmadan önce yılmaz bebeği öğrenecek gibi inş. öyle olur
destina304
25-04-07, 14:39
bego inş dediğin gibi olur.valla artık tahmin edemiyorum neyin ne zaman nasıl olcağı belli değil.en iyisi izleyip görmek
simdi yine baktimdaa yilmazz nikah sahnesindee ceme öyle bi bakiyoykii yanii orda bencee kesin bebegi ögrenmistirr....offf bu bölüm cokk güzel olucakk ama biraz can SIKICI ben onlari öyle görmeye dayanamam yaaa nolcakk simdii bunlarin halii???
mATRaka öğrenecek dediyse öğrenir siz kafanızı yormayın o sahnelerden önce yada sonra bu bölüm yılmaz öğrenecek . Matraka abimiz öyle dedi :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
Fragman icin bir bosluk doldurma yapim dedim, doldurmak istyenlere simdiden tesekkürler
1- Yilmaz fragmanin ilk sahnesinde, yasli gözlerle gördügü Filize...ve icinden...gecirecek, Filizde Yilmazin kendisini..., dayanamiyacak ve cagreyi...
2- Bunun üzerine Filiz...gider ve sabaha kadar...Yilmazda...gidiyor ve kendini istemeyerek...kollarinda buluyor. Bedeni...olsada, akli fikri az evel...
3- Filiz ertesi gün Cemin evine gidiyor, cünkü..., ama onu bekleyen..., artik bir...anliyor ve cagresizce..., cünkü sevdikleri onun icin...daha önemli
4- Filizi cagresiz gören Handan...karar veriyor, ve bunu uygulamak icin...
5- Filizi o sekilde gören Yilmaz ertesi gün dayanamiyor ve.... Filize sunlari söylüyor...ve Filizin cevablari su sekilde oluyor...Bu konusmadan sonra...
6- Cemin yolladigi gellinligi Filiz..., cünkü..., aklina eski ... ve yine...
7- Cem Filizi nikah masasina oturtabilmek adina...basvuruyor, bakiyor bu yeterli degil, Filizin en zayif...ve Filizi...
8- Tam canli olarak topraklara gömüldügünü zanneden Filiz, Yilmazin...aglamakli gözeleri...Filiz icine umut...yanli Yilmazi silahli görünce...
9- Silah sahnesi böyle sonuclanacak..., cünkü...
destina304
25-04-07, 14:50
arkdaşlar şiir süper.ama en güzel yeri şiirn ne zaman bitcek bu küslük dediği yer bülent abimiz yine döktürmüş güzel sesiyle şiiri.valla bana çok ksıa gibi geldi fragman.ayrıca filiz ve yılmaz dışında kimse yok fragmanda bir tek sadece yılmazın aslıya istemeden sarıldığı yer:D
destina304
25-04-07, 14:52
ya matraka nerdesin?biraz gelsende bizi aydınlatsan diyorum:D ya harika bir bölüm tüyoları bekliyoruz.
Şuan için bebeği öğrenip öğrenmemesi çokda önemli değil bence. Şimdi önemli olan Filiz'in ve Yılmaz'ın hayatı... şu badireleri atlatsınlar nasılsa bebeği öğrenecektir...
Fragmanın en güzel sahnesi filiz yaşlı gözlerle kapıyı açtığında karşısında yılmazı görmesi ve birbirlerine bakışı yılmazın bakışlarında sanki herşeyi öğrenmiş gibi sarılmamak için zor duruyordu bu sahne çok güzeldi
hic sorma yaaa nasilda bakiyolardii birbirlerinee filizinn gözlerii kapiyi actiginda kirmiziydii ama okadar dolu deyildii kapiyi actiktan soraa gözünü kirpsaa yaslar akicak sankii yilmazda filizee nasil bakiyo ama cnmm benim yaaa ikisi ayri ayrii maf oldularr nolcak halleri ben en az 4 bölüm yada 3 bölüm onlari mutlu görmek istiyorumm 3 bölüm yetmezz 4 bölüm falann ama nerdeeee senaristlerr ancak son bölümm baristirirlarr...:icon_sorr
milla_jovovich
25-04-07, 15:00
ayy fragman süper bence uzun zamandan beri izlemediğimiz kadar heycnlı bi bölüm olacak:happy0064 ama zavallı filizim cemin silahı çektiğinde yılmazın geldiğini görünce gülümsemesi çok güzeldi inş. bişey olmaz...
ayrıca fargmnı gönderen arkadaşlara tekrar teşekkürler:img-wink:
1- Yilmaz fragmanin ilk sahnesinde, yasli gözlerle gördügü Filize cemle evlenme diyecek ve icinden ah filiz şimdi senle mutlu mesut yaşıyoduk diye içinden gecirecek, Filizde Yilmazin kendisini hala çok sevdiğini anlayacak, dayanamiyacak ve cagreyi eve gitmekte bulacak :img-hyste
2- Bunun üzerine Filiz eve gider ve sabaha kadar yılmazı düşünür. Yilmazda aslı sülüğünün yanına gidiyor ve kendini istemeyerek aslının kollarinda buluyor. Bedeni aslıda olsada, akli fikri az evel gördüğü filizde.
3- Filiz ertesi gün Cemin evine gidiyor, cünkü bu ilişkiyi istemediğini söylemek istiyor , ama onu bekleyen cem artik bir oyun olduğunu anliyor ve cagresizce ceme boyun eğiyor. , cünkü sevdikleri onun icin çok daha önemli
4- Filizi cagresiz gören Handan yılmaza başvurmaya karar veriyor, ve bunu uygulamak icin yılmazı arıyor.
5- Filizi o sekilde gören Yilmaz ertesi gün dayanamiyor ve filizin kapısına dayanıp Filize sunlari söylüyor filiz o psikopatla evlenemezsin lütfen diyor ve ve Filizin cevablari su sekilde oluyor buna mecburum diyip kapıyı kapatıyorBu konusmadan sonra yılmaz filizin cemi istemediğini anlıyor.
6- Cemin yolladigi gellinligi Filiz yırtıp atıyor cünkü çuval gibi bir gelinlik aklina eski güzel gelinliği geliyor ve yine efkarlanıyor...
7- Cem Filizi nikah masasina oturtabilmek adina alıkoyma yoluna basvuruyor, bakiyor bu yeterli degil, Filizin en zayif noktası olan bebekle tehtid ediyor ve Filizi ikna ediyor.
8- Tam canli olarak topraklara gömüldügünü zanneden Filiz, Yilmazin gelişiyle aglamakli gözeleri yılmazı gorunce Filiz icine umut doluyor yanli Yilmazi silahli görünce oh be kurtuldum herkulum geldi diyor :D :img-hyste
9- Silah sahnesi böyle sonuclanacak cem yılmazı vuracak sonra aynalı ve adamları gelecek sonra cem kaçacak aynalı filizi tutacak yani ceme bırakmayacak cünkü filizin yılmaza karşı yumuşaması için bu gerekli .
Şuan için bebeği öğrenip öğrenmemesi çokda önemli değil bence. Şimdi önemli olan Filiz'in ve Yılmaz'ın hayatı... şu badireleri atlatsınlar nasılsa bebeği öğrenecektir...
sana katiliyorum ama yilmaz nikahi bastiginda bebegi ögrenmis gibiydii cünküü gözlerii yaslii vee cok jötü görünüyoduu bide silahi cekmesii ceme bakislari onun göstergesi gibi duruyooo sanki 2.bi fragman varmis gibi geliyo cünküü ömer feride nevzat falan yokk fragmanda ins ikinci bi tane daha olurr
yakupoglu61
25-04-07, 15:04
asıl önemli olan bebeğin hayatı ; yılmaz önce bebeği duyacak sonra cem yüzünden öldüğünü asıl o an yılmaz ölür...!cemden filizin karnına bir yumrukla bebek elveda diyebilir...!
Bence cemin adamları yılmazı yaraladıktan sonra cem silahı dayıyor filizin göbeğine. bu adam yanında silah taşıyan bir adam değildi. belki böyle oluyordur.yılmazın hayatının tehlikeye gireceğini de biliyoruz. demekki yılmaz vurulacak.zaten vurulmayan bir o kalmıştı.hayret bişi. zeyna da zeynalığından baya birşeyler kaybetmiş gibiydi. baksana yılmaz gelince nasıl da kurtar beni erkekim moduna girdi :img-hyste :img-hyste
1- Yilmaz fragmanin ilk sahnesinde, yasli gözlerle gördügü Filize.vazgeç bu işten diyecek..ve icinden.katil olduğunu bildiği halde neden bu ısrar diye içinden.gecirecek, Filizde Yilmazin kendisini.bu sorularla sıkıştırmasına.., dayanamiyacak ve cagreyi...kaçmakta bulacak
2- Bunun üzerine Filiz.bu işten kendisi kurtulmaya çalışır Ceyda'ya gider ve sabaha kadar.konuşurlar..Yilmazda..Aslı'ya.gidiyor ve kendini istemeyerek.Aslı'nın..kollarinda buluyor. Bedeni.Aslının yanında olsada..olsada, akli fikri az evel.ağlamaklı gördüğü Filiz'de kalır
3- Filiz ertesi gün Cemin evine gidiyor, cünkü.evlenemeyeceğini hakkındaki gerçeği öğrendiğini söyler.., ama onu bekleyen.süpriz Cem'in herşeyi bildiğinden haberdar olduğudur.., artik bir çıkmazda olduğunu...anliyor ve cagresizce.boyun eğiyor.., cünkü sevdikleri onun icin.kendisinden..daha önemli
4- Filizi cagresiz gören Handan.Ömer'e ve Yılmaz'a gerçeği anlatmaya..karar veriyor, ve bunu uygulamak icin.uygun anı kolluyor
5- Filizi o sekilde gören Yilmaz ertesi gün dayanamiyor ve.gidip... Filize sunlari söylüyor.mutsuzluğun bu kadar gözler önündeyken bu ısrar niye..ve Filizin cevablari su sekilde oluyor.mutsuzluk mu sana öyle gelmiş,biz mutlu olacağız..Bu konusmadan sonra.Yılmaz çaresizce uzaklaşıyor..
6- Cemin yolladigi gellinligi Filiz..parçalıyor., cünkü.Cem'den tamamen kurtulmayı planlarken şimdi çaresizce olacakla seyirci kalıyor ve elinden hiçbirşey gelmiyor.., aklina eski .güzel günler,Yılmaz ile evlenmeye hazırlanırken yaptığı gelinlik provası geliyor.. ve yine...elinden uçup giden mutluluğuna ağlıyor
7- Cem Filizi nikah masasina oturtabilmek adina şiddete..basvuruyor, bakiyor bu yeterli degil, Filizin en zayif .nktasndan vuruyor.ve Filizi..bebeğine zarar vermekle tehdit ediyor.
8- Tam canli olarak topraklara gömüldügünü zanneden Filiz, Yilmazin.geldiğini görünce yeniden hayata dönüyor..aglamakli gözeleri.Yılmaz'a sevinçle bakıyor..Filiz icine umut.hakim oluyor..yanli Yilmazi silahli görünce..sevinç yerini korku ve endişeye bırakıyor.
9- Silah sahnesi böyle sonuclanacak.Cem Filiz'i alıp kaçacak.., cünkü..Yılmaz Filiz'e zarar gelir endişesiyle silaha davranamayacak Cem'in istediğide Filiz onu alıp gidecek amaYılmaz peşini bırakmayacak,devamı 72.bölümde.
Bence cemin adamları yılmazı yaraladıktan sonra cem silahı dayıyor filizin göbeğine. bu adam yanında silah taşıyan bir adam değildi. belki böyle oluyordur.yılmazın hayatının tehlikeye gireceğini de biliyoruz. demekki yılmaz vurulacak.zaten vurulmayan bir o kalmıştı.hayret bişi. zeyna da zeynalığından baya birşeyler kaybetmiş gibiydi. baksana yılmaz gelince nasıl da kurtar beni erkekim moduna girdi :img-hyste :img-hyste
Sevgili Ferman bence Yilmaz gelmeden dayiyor silahi karnina, sonuta Filiz caymak icin ellinden geleni yapacaktir.
Büyük bir ihtimal Yilmaz yaralanir, ama o sirada Aynali gelir Yilmaza destek olarak, ama muhtemelen Cem kacmayi basarir
Sevgili Abicim ,
Ben Zeyna'nın bir bölümünü hatırlıyorum ki Herkül gelip Zeyna'yı Hera'nın adamlarının elinden kurtarıyordu.. Yani böyle durumlar olur :)
Ben de senin gibi düşünüyorum acıkcası.. Yılmaz yaralanacak ve Cem Filiz'i kacırmak isteyecek.. Filiz de Yılmaz'ı bırakamam diyecek ve Cem Filiz'in karnına silahı dayıyacak..
Sanırsam Yılmaz yolda birilerine haber vermiştir Cem'in evine gidiyorum diye yoksa durum fena :img-fie:
NOT: Ömer nerde ? Yoksa hala daha kumas mı kesiyi :img-hyste
asıl önemli olan bebeğin hayatı ; yılmaz önce bebeği duyacak sonra cem yüzünden öldüğünü asıl o an yılmaz ölür...!cemden filizin karnına bir yumrukla bebek elveda diyebilir...!
aman arkadaşım ne yaptın sen ya... eğer bebek ölürse Filiz ve Yılmaz birbirlerini nekadar çok severlerse sevsinler bu ilişkiyi yürütemezler. ister istemez birbirlerini suçlar ve bu durumu aşkları bile kurtaramaz... :sad53:
bitter_lemon
25-04-07, 15:32
bu cem piskopatı babasnı bile öldürdügüne göre kendinden olamayn çocuga zarar wermekten hiçde geri durmaz..:img-cool2 bebege bişe olucagnı zannetmiorum ama yinede korkuyorum..ben daha fagmanı göremedm olan biri ö.m. yollayablirmi???:img-help:
Sevgili Ferman bence Yilmaz gelmeden dayiyor silahi karnina, sonuta Filiz caymak icin ellinden geleni yapacaktir.
Büyük bir ihtimal Yilmaz yaralanir, ama o sirada Aynali gelir Yilmaza destek olarak, ama muhtemelen Cem kacmayi basarir
dediğin gibi olması da çok olası.gerçi ben deminki mesajı yazarken bir gün öncesi falan değil giysiler aynı nikah sırası diye düşünmüştüm ama gittim yılmaz geldikten sonraya konuşlandırdım sahneyi. dediğin doğru nikah sahnesinde olacak göbeğine dayaycak silahı,masaya oturtacak filizi yılmaz sonra gelecek.bakalım işte piyango gibi oldu bu iş.:good:
gülbeşeker
25-04-07, 15:37
kanaldye eklenen resmi gördünüz mü yılmazın ceket gömlek aynı ,filizn kıyafeti değişmemiş ama üstüne kahverengi bir palto giymiş yılmaz filize bakıyor filiz karşıya sanırım cem filizi kaçıramıyor ayrıca yılmaza da bişey olmuyor çünkü o gecenin sabahı olabilir bu resim.Ama filiz nikaha gitmeden önce de yılmazla konuşuyorsa bilmem.Yani frgman sahnesinin devamı olabilir.
Multimedyabölümündeki resimleri diyorsan, kiyafet ayni birinde sadece üsümüs ve üzerine gömlek cekmis, sanirim biraz Yilmazla bahcede konusdular. Bu nikahdan öncedir, Yilmaz Filiz icin endiselendigini ve neden hala israrla onunla görüstügünü ve onunla evlenmek istedigini söyler
valla cok karişik fragman yaaa:img-wink: şimdi ne söylesem elinde kalıyor
fragmanın ilk başinda filiz herne olursa olsun cemle evleneceğini
söylüyor bence o yüzden yılmaz cok kötü oluyor ve hemen aslının yanına gidiyor:img-wink:
filiz yatakta aglarken sanirim annesi filizin saclarini okşuyordu
belkide dayanamiyip gidip yılmaza gercekleri söyler diye düşünüyorum
beklide filiz yılmaz geldiğinde yılmaz git ben cemle evleneceğim kendi rızamla diye bilirmi acaba
oofffff sevinim mi üzüleyim mi bilmiyorum:sad53:
Geçen hafta Filiz evi geri aldığı zaman, ertesi sabah evlerine dönmeğe karar vermişlerdi.Hala Müjgan Hanımın evindeler.
Eve geri gitmemelerinin sebebi Ömer'in gelmek istememesi mi ,
Cem'in gerçek yüzünü öğrendikten Filiz'in vazgeçmesi mi ,
Bu kadar olaylardan sonra eve dönecek fırsatı bulamamış olmalarımı acaba.
yazılanlar bir tarafada görüntüleri görünce herkes dondu kaldı sanırım. içim acıdı resmen. sanki beynim durdu, düşünemiyorum...
yazılanlar bir tarafada görüntüleri görünce herkes dondu kaldı sanırım. içim acıdı resmen. sanki beynim durdu, düşünemiyorum...
aynen yaa agliyasimm geldiii ikiside maf olmus bi durumdalarr.....
simdi resimlere baktimda filiz kapiyo aciyoo fragmandanda görüyoruzz iki resimdende görüyoruzz yilmaz geliyo falan yeni eklenen resimlerdee filizzin gözleri acayipp sinirlenmiss gibi bi tavri var galiba yilmaza yaaa yeter artikk pesimi birak ne istiyosun gibi laflar sayiyodurr olabilirmii??? cünküüü filizin yüzü sinirlii.... diyer resimdee filiz gitmek istiyo galiba yilmaz hala filize biseyler anlatiyoo offffff ne yaaa iyce kafam karistiii birbirlerine bagliyamiyorumm neden nerde ne icinn dolu soruu var??
şimdi izledim fargmanı.mühtişşşşş harika bir bölüm olcak.ama son fargman sahnesi çok kötü bitiyo.cem filizin karnına dayıyo silahı.ama yılmaz silah çekince ceme filizin yüzündeki gülümseme güörülmeye değer.filiz eski günleri hatırlıyor.mualla ,ile beraber gelinlik almaya gittikleri günü devamlı ağlıyo garibim.ama yılmaz filizlerin evine gidip kapıyı çalıyo kıl payı kalıyo sarılmalarına bakışlara bittimmmm.sezonun en güzel bölümlerinden biri diyebiliriz.fragman bu kadar güzelse bölüm budann 10 kat daha güzeldir
Ben izleyemedim fragmanı. :sad53: Ama anlatılanlara bakılırsa mükemmel bir bölüm bizleri bekliyor. Cem bence artık son kozunu oynuyor.
Arkadaşlar bana fragmanın linkini yollayabilir misiniz??? Lütfen...
aynen yaa.. simdiden aglamaya basladim :sad53: .. ay yazik yaaa... bittim resmen.. insallah birsey olmaz :icon_sorr ...
tolgahuzur1
25-04-07, 16:17
vallahi bugün çok yoruldum..:icon_sorr iki kere ringe çıktım ikiinde de yıktılar beni.. :) normalde yıkamazlarda işte kazaya kurban gittik birkere..:img-hyste
açıkcası bi gelişme bekliyordum bu bölümden ama bu kadarını değil.. yani çok çabuk gelişti olaylar..:img-blush ne bileyim cem filizin oyun oynadığını öğrendiği için biraz daha bu oyunu sürdürür sonra bir bomba patlatır diyordum ama ..:icon_whis yani yılmazın bu kadar filizin peşinde koşacağını ve ceme silah çekecek kadar işlerin ilerliyeceğini düşünmüyordum... neyse izlemekte fazda var c.ertesi izlerim netten bakalım neler bekliyor bizler...:):img-hyste
yılmaz zavallım çok çırpınıyor filizi cemin elinden kurtarmak için yani resimlerden bile anlaşılıyor bu arada filizn kıyafeti çok salaş yani yaşadıklarına çok uygun aslında.
evet yaa filizin maf oldugu kiyafetlerindende belli:) (ama o ne giyse yakisirr o güzellik saflik dogallik varkenn:img-wink: ) yilmazdaa cnmm bnm ya cirpiniyo duruyoo filizde cok caresizz yilmaza yada birisine anlatmak istiycektir durumunu tehtitlere mahruz kaldiginii ama yapamicaktirr cem eyer birine anlatirsann bu yilmazin sonu bebeginin sonu olur falan der filizdee korkusundan ses cikarmazz ....cnmm yaa bütün bölüm boyunca bi kere bile gülmüyolar ikisidee yilmaz icine atiyo filizdee agliyarak rahatliyoo bu bölüm en iyisi yanimaa bi paket selpak alimm :icon_cry: :img-yes:
şimdi böyle bir olayın olacağini zaten herkes biliyordu ama biz bu olaydan
önce yılmaz gercekleri ögrenir filiz afetmez biraz sürünür sonra cem kacırır
ve yılmaz hayatini tehlikeye atar ve filizle barişirlar eeee şimdi böyle olmuyacağina göre bu çift böyle bir olayda bile barişmasa nasıl olacakta
barişacaklar anlamadim:icon_whis
birde diyelimki yılmaz vuruldu hastaneye kaldirildi eee aslı yılmaz filiz için hayatini tehlikeye atiğina göre hala aşik deyip gitmesi gerekmezmi
dahasi bebek olayi artık herkes ögrenmez mi
yada filiz vurludu diyelim eeee filiz vurulursa yılmaz nasıl olacakta aslıyla
nikah masasina oturacak ben cok merak ediyorum valla nasıl olacakta
birleştirecekler ve bu senaryoyu nasıl bağliyacaklar
Yılmaz Filiz'i kurtarabilmek için çok uğraşıyor. Ama Yılmaz Filiz'e her yaklaştığında Filiz ondan kaçıyor. :=((((((((( Ama nikah masasında otururken Yılmaz'ın çıkıp geldiğini görünce çok seviniyor.
tolgahuzur1
25-04-07, 16:28
ve yılmaz hayatini tehlikeye atar ve filizle barişirlar eeee şimdi böyle olmuyacağina göre bu çift böyle bir olayda bile barişmasa nasıl olacakta
birde diyelimki yılmaz vuruldu hastaneye kaldirildi eee aslı yılmaz filiz için hayatini tehlikeye atiğina göre hala aşik deyip gitmesi gerekmezmi
ee canım yani aslıda o kadar saf ve gaddar değildir heralde.. bi zahmet gidiyor mu yoksa tedavi mi görüyor ne yaparsa yapsın ... ama ölmesin mümkünse çünkü biz izleyiciler böyle bir ölüme kanacak izleyici değiliz ...:good: ama şu sıralar kimse vurulmuyor merak etmeyin.. ama aslı ile yılmaz tıpkı filiz ile cemin nikah masasına oturduğu gibi oturacaklar :) ama evet derler mi bilemem :)
Haklısın olaylar iyice karıştı. Ama dediğin gibi bu olaydan sonra artık barışmaları gerekiyor. İkiside birbiri için ne kadar değerli olduklarını bu olaydan sonra anlamalı... Ve birileri artık aradan çekilmeli. Zaten yeterince engel oldular bu aşka.
gülbeşeker
25-04-07, 16:31
bence bu olaylardan sonra filiz yılmazı affetmez diye bişey pek olmaz yani yılmaz çocuğu öğrenip filizden af dilese filiz zaten yumuşamış bence hemen olmasa da en fazla bir bölüm sonra affeder sorun şu ki yılmaz aslıya söz verdi ve hasta olduğu için onu bırakamayacak aslının hastalığını filize de söylerse eğer filiz de yılmazın kendisine dönmesini beklemez ve aslıyla evlenmesini kabul eder ama yılmaz bebeği aslıyla nikah masasına oturmadan önce mi oturduktan sonra mı öğrenecek onu bilmiyorum.
vallahi bugün çok yoruldum..:icon_sorr iki kere ringe çıktım ikiinde de yıktılar beni.. :) normalde yıkamazlarda işte kazaya kurban gittik birkere..:img-hyste
açıkcası bi gelişme bekliyordum bu bölümden ama bu kadarını değil.. yani çok çabuk gelişti olaylar..:img-blush ne bileyim cem filizin oyun oynadığını öğrendiği için biraz daha bu oyunu sürdürür sonra bir bomba patlatır diyordum ama ..:icon_whis yani yılmazın bu kadar filizin peşinde koşacağını ve ceme silah çekecek kadar işlerin ilerliyeceğini düşünmüyordum... neyse izlemekte fazda var c.ertesi izlerim netten bakalım neler bekliyor bizler...:):img-hyste
tolga ne oldu kardeş dagilmişsin sen :img-hyste aaaa olmuyor bizim dizi
cumartesi degil cuma:img-hyste ama sen ben hatirla sevgiliyi izliyecem
diyorsan o başka olmuyor böyle bizi ve dizimize ihanet mi ediyorsun:img-hyste
tolgahuzur1
25-04-07, 16:37
bence bu olaylardan sonra filiz yılmazı affetmez diye bişey pek olmaz yani yılmaz çocuğu öğrenip filizden af dilese filiz zaten yumuşamış bence hemen olmasa da en fazla bir bölüm sonra affeder sorun şu ki yılmaz aslıya söz verdi ve hasta olduğu için onu bırakamayacak aslının hastalığını filize de söylerse eğer filiz de yılmazın kendisine dönmesini beklemez ve aslıyla evlenmesini kabul eder ama yılmaz bebeği aslıyla nikah masasına oturmadan önce mi oturduktan sonra mı öğrenecek onu bilmiyorum.
bencede böyle yani filizin affetme süresi taş çatlasın bir bölüm sürer.. ama aslı işini nasıl bağlıyacaklar bilemiyorum..:img-help: yani onun işi o kadar karışık ki hadi hasta olmasaydı bir mektup yazar basar giderdi ispanyaya unuturdu yılmazı zamanla.. ama şimdi hasta vede ölümcül bir hastalık.. acaba ölecek mi ? yoksa hem tedavi hemde kaçmak için yurt dışına mı gidecek valla karıştı ortalık...:icon_whis
tolgahuzur1
25-04-07, 16:40
tolga ne oldu kardeş dagilmişsin sen :img-hyste aaaa olmuyor bizim dizi
cumartesi degil cuma:img-hyste ama sen ben hatirla sevgiliyi izliyecem
diyorsan o başka olmuyor böyle bizi ve dizimize ihanet mi ediyorsun:img-hyste
heee:img-hyste yahu hatları karıştırmışım :) cuma günü diyecektim c.ertesi demişim pardon :) yok diziye ihanet etmemde o bana ihanet ediyor.... vallahi fragmanda bir sıralama yaparsam filizin gelinliği yırttığı sahne ile yılmaz ile konuşması aynı gün.. ondan sonra cem ve filiz sahnesi geliyor ..ve daha sonrada baskın sahnesi.. :img-hyste kiii oraya tabikide batman ve roben ikilisi geliyor bakalım jokere karşı neler yapabilecekler..:img-hyste :img-hyste
çok haklısın, o zaman kimse vurulmayacak. böyle bir sonuç çıkarabiliriz. diyelimki kimse yaralanmadan Filiz'i Cem'in elinden kurtardılar sonrada Yılmaz bebeği ve Filiz'in oyununu anlar...
Yılmaz kahrolur ve Aslı ile Filiz arasında kalır. ama hasta olduğu için Aslı'dan ayrılamaz ve evlenmeye karar verir...
Bizlerde birşey olsunda Aslı evlenmekten vazgeçsin diye bekler dururuz... :sad53:
ya yen ibölümün fragmanını nerden izleyebilirim!!! acil biri söylerse linki çok sevinirim..şimdide teşekkürler
böyle bir şey olmasini asla istemem:img-wink: şimdi tiyolara göre biz yılmazın pişmanliğini ve hatta filzin rapor olayini ögrense bile afetmiyecek miydi
kaldiki yılmaz bebeği ögrencek filizde afedecek ama ne olacak yani seni
anliyorum yılmaz git aslıyla evlenmi diyecek bence böyle sacma bir şey olmaz
yaa filiz afetmez yılmazda mecburen aslıyla evlenir
ama filiz yılmazı afetse gitip aslıyla evlenmesine nasıl olacakta kabullenecek
Yılmaz'ın Aslı'yı o durumda bırakıp gideceğini sanmıyorum. Aslı hayata Yılmaz'ın aşkıyla bağlandı. Ve Yılmaz'da bunun farkında... Diğer taraftada Filiz var. Hayatta en çok sevdiği ve değer verdiği kişi. Yılmaz sıkıştı kaldı arada. Yılmaz'ın durumu iyice zorlaşacak...
forever_bim
25-04-07, 16:47
Sevgili Abicim ,
Ben Zeyna'nın bir bölümünü hatırlıyorum ki Herkül gelip Zeyna'yı Hera'nın adamlarının elinden kurtarıyordu.. Yani böyle durumlar olur :)
Ben de senin gibi düşünüyorum acıkcası.. Yılmaz yaralanacak ve Cem Filiz'i kacırmak isteyecek.. Filiz de Yılmaz'ı bırakamam diyecek ve Cem Filiz'in karnına silahı dayıyacak..
Sanırsam Yılmaz yolda birilerine haber vermiştir Cem'in evine gidiyorum diye yoksa durum fena :img-fie:
NOT: Ömer nerde ? Yoksa hala daha kumas mı kesiyi :img-hyste
Sevgili Secomscum iki gözüm;
Herkül'ün Zeyna'yı kurtarması tabii bir durum. Elbette ki, Filiz de zor durumdayken Yılmaz'ın da Ömer'in de görevidir onu kurtarmak için çalışmak, fragmanda gördüğüm kadarıyla Ömer yok, hiç bir şekilde koymamışlar fragmana, belki de haberi de yok olup bitenden. Filiz hiçbirşeyi kardeşine anlatmıyor ki. Başına gelen tehlikeden büyük ihtimal haberi bile yoktur. Haberi olsa buna kayıtsız kalmaz, kalamaz. Kumaş kesmenin nesi ayıp? İşte forumun bu dalga geçme huyunu hiç sevmiyorum. Biliyorsa ve kayıtsız kalırsa o zaman konuşuruz. Filiz'in attığı her adımı Ömer hesaplamak zorunda değil. Adam işiyle gücüyle uğraşıyor kuvvetle muhtemel ne olup bittiğinden de haberi yok. Filiz biraz da attığı adımlara dikkat etsin ha? Ne dersin? Belki o zaman "yürüyen felaket" tarzı söylemler başka karakterler için de kullanılır? Bir ihtimal?
bencede böyle yani filizin affetme süresi taş çatlasın bir bölüm sürer.. ama aslı işini nasıl bağlıyacaklar bilemiyorum..:img-help: yani onun işi o kadar karışık ki hadi hasta olmasaydı bir mektup yazar basar giderdi ispanyaya unuturdu yılmazı zamanla.. ama şimdi hasta vede ölümcül bir hastalık.. acaba ölecek mi ? yoksa hem tedavi hemde kaçmak için yurt dışına mı gidecek valla karıştı ortalık...:icon_whis
bence asli iside okadar karisik deyil asli simdi neden hic biseyin farkina varmiyoo??? cünküü dah zamani var bi kac bölüm sora cem olayii halolsun soraa asliyida senaristlerimiz uyandiricaklardirr yilmazin filizi hala sevdigini anlar bide üstüne bebegi ögrenirseee yilmazi birakicaktirr ama yilmazlan arasinda bi konusma falan gecebilir ne bilim yilmaz onu kirmadan olaylari anlatir sora onu dost olarak cok sevdigini kendi icin olmasa bile yilmaz icin ameliyat olucaktirr ve ameliyatida basarili gecicektirr aslida ispanya ya geri döner yada ist kalirr ama sadece bi dost olarakk....
nasil ama uctumm galiba:)) aama bana kalirsa böyle olurr
creepingdeath
25-04-07, 16:54
bence ferideye nevzat. gerçek hayatta da beraberlermiş madem.
Bu arada fragmanda Ömer ve Feride'ye dair birşey yoktu. Onların durumuda en az Filiz ve Yılmaz kadar karışık... 2. fragman yapılır mı sizce ne dersiniz???
destina304
25-04-07, 16:54
bence aslı ölmez ama yılmazı oda düğün günü bırakıp gidebilir :D:D filiz ve yılmazın arasında çekilmek adına onu düğün üstü bırakıp gidebilir bir veda mektubuyla işte o zaman süper olur
gülbeşeker
25-04-07, 16:55
böyle bir şey olmasini asla istemem:img-wink: şimdi tiyolara göre biz yılmazın pişmanliğini ve hatta filzin rapor olayini ögrense bile afetmiyecek miydi
kaldiki yılmaz bebeği ögrencek filizde afedecek ama ne olacak yani seni
anliyorum yılmaz git aslıyla evlenmi diyecek bence böyle sacma bir şey olmaz
yaa filiz afetmez yılmazda mecburen aslıyla evlenir
ama filiz yılmazı afetse gitip aslıyla evlenmesine nasıl olacakta kabullenecek
ben diyorum ki yılmaz bebeği öğrense de aslıyı bırakıp filize dönmez yani filiz de yılmazı affetsin veya affetmesin aslının hasta olduğunu duyarsa yılmazın aslıyla olan evlilğine çok kızmaz ama aslı ameliyat olur,iyileşir zaten yılmaz filize geri döner aslı da kendi isteğiyle aradan çekilir yani filizn yılmazı affetmesi yılmazın aslıyı yüzüstü bırakıp filize dönmesi için yeterli bir sebep değil.Aslı kendi isteğiyle yılmazdan ayrılırsa çocuğunuz olucak,sen filizi seviyorsun falan derse o zaman yılmaz koşa koşa filize gider.
Ömer, orada değilse kesin haberi yoktur. hem nerden olsun ki Filiz ve Handan birşey söylemiyorlar... Yılmaz'larında o hengamede Ömer'e haber vermek akıllarına gelmemiştir... yada bir şekilde haberi olsa ve sonradan gelse. Cem'in elinden Filiz'i Ömer'in katkısıyla kurtarsalar ne güzel olur... Yılmaz & Cem kol kola bi kurtarma operasyonu daha gerçekleştirmiş olurlar...
tolgahuzur1
25-04-07, 17:02
bence aslı ölmez ama yılmazı oda düğün günü bırakıp gidebilir :D:D filiz ve yılmazın arasında çekilmek adına onu düğün üstü bırakıp gidebilir bir veda mektubuyla işte o zaman süper olur
puhahaaa:img-hyste yahu destina nereden buldun yahu bu senaryoyu :) ama olabilir.. çünkü yılmaz alışkın tam evlenirken bırakılıp gitmeye :img-hyste buda yılmazın kara bahtı heralde :img-blush yok yok bu filiz kesin buna büyü felan yaptırdı yoksa yılmaz çoktan evlenmiş bir düzinede çocuğu olmuş olurdu..:img-hyste
Sevgili Secomscum iki gözüm;
Herkül'ün Zeyna'yı kurtarması tabii bir durum. Elbette ki, Filiz de zor durumdayken Yılmaz'ın da Ömer'in de görevidir onu kurtarmak için çalışmak, fragmanda gördüğüm kadarıyla Ömer yok, hiç bir şekilde koymamışlar fragmana, belki de haberi de yok olup bitenden. Filiz hiçbirşeyi kardeşine anlatmıyor ki. Başına gelen tehlikeden büyük ihtimal haberi bile yoktur. Haberi olsa buna kayıtsız kalmaz, kalamaz. Kumaş kesmenin nesi ayıp? İşte forumun bu dalga geçme huyunu hiç sevmiyorum. Biliyorsa ve kayıtsız kalırsa o zaman konuşuruz. Filiz'in attığı her adımı Ömer hesaplamak zorunda değil. Adam işiyle gücüyle uğraşıyor kuvvetle muhtemel ne olup bittiğinden de haberi yok. Filiz biraz da attığı adımlara dikkat etsin ha? Ne dersin? Belki o zaman "yürüyen felaket" tarzı söylemler başka karakterler için de kullanılır? Bir ihtimal?
Sevgili Forever_bim,
İlk olarak suna cevap vermek istiyorum ki benim amacım kumas kesenleri kücümsemek veya asagılamak degildi.. Yazılan mesajları farklı taraflara cekmemek lazım diye düşünüyorum.. Kaldı ki benim annem de bu işi yaparak zamanını gercirmekte :img-wink:
Sonrasında; Ben o espiriyi Ömer'in konudan haberi olsun olmasın; diziden önce veya sonra her zaman yaparım.. Su ana kadar her karakter için bu sekilde espiri yapmısımdır ne varki bunda..
Son olarak; yazdıgımı fragmanda Ömer'in olmayısına bir eleştiri olarak da algılayabilirsin..
yasmin_yılmaz**
25-04-07, 17:05
birde şu konuya deyinenelim feride sizce ne yapıcak yada siz ne yapmasını istersiniz:img-yes: feridenin hatırlamsı güzel sonuçta ömrü ben nasıl biriydim diye geçmicek ama ömerede aşkı yalanmıydı :img-in_lo yılmaz kadar feridenin işide zor bence
tolgahuzur1
25-04-07, 17:06
şöyle düşündümde yok abi yok bu filiz herşeyi hak ediyor yahu .. yani yılmaz ona yapma dedikçe yapmış.. ailesi kızmış bağırmış yapma demiş yapmış.. ee kızın dövmeyen dizini döver..:):img-hyste acaba başka ne gibi işkenceler bulabilir bu cem ...:) bari en iyisini bulsada uyugulasa filizin üstünde :):img-hyste
...yok bu filiz kesin buna büyü felan yaptırdı yoksa yılmaz çoktan evlenmiş bir düzinede çocuğu olmuş olurdu..:img-hyste
evet bencede bir büyü söz konusu; Yılmaz Filiz'in aşk büyüsü :good: ama böyle dediğine bakma sende en az bizim kadar istiyorsun Yılmaz ve Filiz'in birlekte olmasını...
Bebegin isim konusunda aklimiza bir cok isim geldi, ama sanirim bebegin adi Ali Sadi olacak. Ömerle Filizin dedelerin adi yani. Gecen hafta bu isim üzerinde cok duruldu gibime geldi. Adam herseyi kurucusu, herseyi sifirdan yaratmis, yani baslangici simgeliyor. Böylece hem Tekinerler icin yeni baslangic umudu olur, hemde Filiz Yilmaz icin
forever_bim
25-04-07, 17:12
Sevgili secoms
Cem varken onun fantezileri saplatnıları aşkı(?) varken Ömer'e sıra gelmez diye düşünüyorum. Dizinin en önemli karakteri Cem var mı ötesi? Adam 333 kere sıçradı hiçbirinde yakalanmadı. Yılmaz yalnız gittiyse yandı gülüm keten helva. Hele bir de Yılmaz yaralansın bence sen o zaman bak foruma.
Ömer, bilseydi kayıtsız kalamazdı. İlk sezon açık pazarda, Yılmaz takip ediliyordu, Ömer'in arabasıyla gitmişler, pazarın arka kapısını yerinden çıkarıp içeri girip Filiz'i almışlardı. İkinci sezon Feride kaçırıldığında karakolda Yılmaz ona çıkıştığı halde Ömer alttan aldı çünkü o anda Feride onun için önbem taşıyordu. Yılmaz'la olan sorun değil. Açıkçası eğer ki Filiz'in ne tür belanın içinde olduğunu görüp de sessiz kalacağını sanmıyorum. Filiz'i defalarca uyardı. Ne oyundan ne de şu andaki tehditten haberi var bence.
Forumda bir kaç yazı okudum gününüzün nasıl geçtiğini anlamış kadar oldum :) bundan sonra hiç okumama taraftarıyım kendi günümün güzel geçmesi için :):)
Neyse kız yılmazın,abisinin sözünü dinlemiyor diye eleştiriliyor,ben de filizi söz dinlemiyor diye seviyorum ...hatalarıyla,günahlarıyla,sevabıyla filizi seviyorum :):) yılmazında filizi sevdiğine eminim ,filizinde yılmazı nasıl sevdiğini biliyorum :) Gerisi sevmesede mühin değil :)
tolgahuzur1
25-04-07, 17:15
evet bencede bir büyü söz konusu; Yılmaz Filiz'in aşk büyüsü :good: ama böyle dediğine bakma sende en az bizim kadar istiyorsun Yılmaz ve Filiz'in birlekte olmasını...
heee:img-hyste yahu tabi ki istiyorum yani bu kadar şey yaşanmış ve görülmüş, hala sevgi devam ediyorsa vardır birşeyler ... ve bende artık yani oluyorsa olsun bu ikili diyorum yoksa bitirsinler diziyi.. siz bakmayın filizim gazına geldiniz beni filiz düşmanı ettiniz :) ama filiz olmassa olmazda demiyorum dikkat edelim.. :):img-hyste
forever_bim
25-04-07, 17:16
Forumda bir kaç yazı okudum gününüzün nasıl geçtiğini anlamış kadar oldum :) bundan sonra hiç okumama taraftarıyım kendi günümün güzel geçmesi için :):)
Neyse kız yılmazın,abisinin sözünü dinlemiyor diye eleştiriliyor,ben de filizi söz dinlemiyor diye seviyorum ...hatalarıyla,günahlarıyla,sevabıyla filizi seviyorum :):) yılmazında filizi sevdiğine eminim ,filizinde yılmazı nasıl sevdiğini biliyorum :) Gerisi sevmesede mühin değil :)
Öhöm öhöm;
Biz buna önyargı diyoruz. Hani böyle bir kaç mesaj okumak yetmez be Sinem, şöyle bir forumu tümden oku ona göre yargıyı ver ne dersin?
Hayır yani yargının gerçeği yansıtması açısından dedim. Tamamen bilime yönelik bu isteğim.
filizim+y tarafından gönderildi
arkadaşlarım FİLİZYILMAZ destekçilerini görmek istiyorum bunu kanıtlamam gereken bir forumdaşım var bana bu konu da yardımcı olabilecek misiniz?
çünkü forumdaşım benim tek başıma olduğumu düşünüyor sadece naslihan bana katılmış şu konuyu sizlerle bir açığa çıkaralım ne dersiniz?
ben de sonuna kadar sana katılıyorum sonuna kadar fılız+yılmaz.tek başına değilsin burdayızzzzz
Sevgili forever_bim ,
Zaten Ömer'in konuyu bilip kayıtsız kalması su ana kadar yazılan Ömer karakterine ters düşer.. Bunda hemfikiriz zaten..
Dedigim gibi benimkisi sadece o zamana kadar yapılan yüzlerce mesajın bir benzeriydi..
NOT: Ömer'in konudan habersiz olması da ne kadar mantıklı bilemiyorum..
NOT2: Bu dizide hala daha bir mantık var mı ? :img-help:
birde şu konuya deyinenelim feride sizce ne yapıcak yada siz ne yapmasını istersiniz:img-yes: feridenin hatırlamsı güzel sonuçta ömrü ben nasıl biriydim diye geçmicek ama ömerede aşkı yalanmıydı :img-in_lo yılmaz kadar feridenin işide zor bence
Feride'nin işi gerçekten zor. Ömer'i çok seviyor ve bir zamanlar Nevzat'ıda çok sevgiğini hatırladı... Şimdi durup düşünmesi ve kiminle hayatını sürdüreceğine karar vermesi gerekiyor. Allah yardımcısı olsun. ama o, Yılmaz kadar zor durumda değil bence. Hiç olmazsa çocuğu yok vede Nevzat hasta değil...
NOT: Ömer'in konudan habersiz olması da ne kadar mantıklı bilemiyorum..
anlık gelişen olaylar sonucunda haber verememiş olabilirler... telefonunu kapatmıştır, yeni olduğu için iş yeri numarasını bilmiyorlardır, yada kafası bozuk bir kaç saat yanlız kalmış istemiş dünya ile ilişkisini kesmiş olabilir...
Öhöm öhöm;
Biz buna önyargı diyoruz. Hani böyle bir kaç mesaj okumak yetmez be Sinem, şöyle bir forumu tümden oku ona göre yargıyı ver ne dersin?
Hayır yani yargının gerçeği yansıtması açısından dedim. Tamamen bilime yönelik bu isteğim.
Sevgili modum,
O önyargı herkeste acayip bir şekilde oluşmuş durumda :) Yargıda vermedim zaten ama yürüyen felaketiniz hakkında her zamanki gibi konuşulmuş,ben şahsen o kişiyi tanımıyorum o yüzden yorum yapmıyorum...Bilim açısından yargı oluşturmamız gibi bir şey olamaz zaten herkes farklı düşünüyor benim çıkardığım yargıyı herkesin kabul edeceğini sanmıyorum,bilimlerde bunlara yönelik değil mi :img-wink:
forever_bim
25-04-07, 17:25
Feride'nin işi gerçekten zor. Ömer'i çok seviyor ve bir zamanlar Nevzat'ıda çok sevgiğini hatırladı... Şimdi durup düşünmesi ve kiminle hayatını sürdüreceğine karar vermesi gerekiyor. Allah yardımcısı olsun. ama o, Yılmaz kadar zor durumda değil bence. Hiç olmazsa çocuğu yok vede Nevzat hasta değil...
Yılmaz'ı daha sağlam zincirlerle bağladı senaristler diyorsun yani? Umarım herkes zincirlerini kırar (forumda olmasın yalnız bu zincir kırma, sonra zapteylemek zor oluyor) Dizideki karakterler açısından dedim. Aslı hastalığının zincirlerini kırar, Feride kalbinin sesini dinler, geçmişinin zincirlerini kırar, Yılmaz herşeyi yoluna koyar yanlış anlama huyunun zincirlerini kırar, Filiz hatalarını zincirini kırar (bu olsun horoz kesip suyuna pilav pişirecem :)) Ömer talihsizlik zincirini kırar vs vs vs...:good:
sizce cemin filizin karnına silah doğrulluğu sahne sahne nasıl gelişmiş olabilir filiz çok masum bakıyoo içim gitti valla (yalnız o sahne değil)acıdım yani ya ne bilim
Benim anlamadığım bu dizide sadece hata yapan filiz mi yani yılmazında ömerinde birsürü hatası var ama hep filiz suçlanıyor vede dalga geçiliyor hakikaten çok sıkıcı bir durum oldu artık
Ya alttaki fragmanda gördüm cem fatihe silah çekiyor,filizide sürekli itip kakıyor...Ömerle feridenin karşılaşması var...Bu cem iyice cozuttu sonu yakındır :)
inşallah herkes kendi zincirlerini kırar ve mutluluğu yakalar... bu diziyi izlerken, çok fazla gözyaşı - üzüntü - hasretlik ve ölüm gördük umarım hikayeyi sevinç ve huzur dolu finalle bitirirler...
tolgahuzur1
25-04-07, 17:37
Benim anlamadığım bu dizide sadece hata yapan filiz mi yani yılmazında ömerinde birsürü hatası var ama hep filiz suçlanıyor vede dalga geçiliyor hakikaten çok sıkıcı bir durum oldu artık
aslında buda güzel bir yaklaşım cidden hep filizin mi suçu var diye düşünmüştüm ama yokmuş..:) şimdi desem beni döverler yılmazdaşlar en iyisi susayım.. :) daaa sizde hatasını bulun filizciler üstüne düşün hemen pes etmeyin ki tadı çıksın yahu formun biz hep filize mi yüklenecez :):img-hyste
Ya alttaki fragmanda gördüm cem fatihe silah çekiyor,filizide sürekli itip kakıyor...Ömerle feridenin karşılaşması var...Bu cem iyice cozuttu sonu yakındır :)
Bir de Cem'in silahından ateş çıkıyor bence ya Yılmaz vuruluyor ya da Fatih. Acaba bu sefer Cem nasıl polislerden kaçabilecek? Sizce bir yol bulup kendisini aklayabilirmi ?
fragmani izledim çok guzel bir bölüm ya sonunda hanı yılmaz geliyo sılahla cem de sonra fılızın karnına sılah dayıyo acaba seymı olck orda cem yılmaza gıtmıcenı sole dıcek we karnına sılah dayıycak fılızde oyle bır durumda yılmaza gıt dıcek we yılmaz da bunu yanlış anlıcak ufff çok uçtum ya bu dızı benım hayal gucumu ii geliştirdi
destina304,Buket_TY,Eylotuerk teşkürler tekrardan
forever_bim
25-04-07, 17:38
Uzun uzadıya tartışmaya girecek değilim. Hatasız insan olmaz zaten. Önemli olan yapılan hatalardan kimin ders aldığı, kimin hatasını telafi edebildiği ve de kimin hatasını sürekli tekrarladığıdır. Bu üç perspektife göre bakmak mümkün diye düşünüyorum bu mevzubahis olan bir sürü hatalara. Bakalım kim dizide geçer not alır kimi bütünleme bile kurtaramaz o zaman rahatlıkla görürüz.
noluyor yaw gene atışmalar başlamış bana yer yok mu :) madem kimse davet etmedi beni ben kendi kendime gelin güvey olup dalayım ortama:img-hyste
1- ömere laf etmeyin. Hasan hayalet modunda pusuda bekliyor :img-yes:
2- ben önyargılı davranayım. Filiz hep hatalı be kardeşim :)
3- bilimsel davranayım. Filiz gene hep hatalı be kardeşim :happy0064
4- olan yılmaza oluyorher sefer şu adamın hakkını teslim edin artık yahu.
gelen cevaplara göre yeni cepheler açabilirim :happy0064 :happy0064
inşallah herkes kendi zincirlerini kırar ve mutluluğu yakalar... bu diziyi izlerken, çok fazla gözyaşı - üzüntü - hasretlik ve ölüm gördük umarım hikayeyi sevinç ve huzur dolu finalle bitirirler...
ne güzel söledin HUZUR.dizideki en büyük eksik.Birinin derdi bitse diğerininki başlıo.İnş sonunda hepsi mutlu olur.Hatta Asslı bile mutlu olsun gitsin buraladan huzurlu yaşasın :img-hyste
Bölümü seyrettiğimden beri aklıma takılıp kaldı.Söyleyeyimde içim rahat etsin.Feride'nin Nevzatı hatırladığı ana takılıp kaldım. O kumaş çokmu değerliydiki bir anda hatırlayıverdi.Nevzat aşkımız çok güzeldi, birbirimiz seviyorduk deyip duruyor.Yaşadığı evini gördü eminim ordada çok güzel anları olmuştur.Nişan fotoğraflarına bakıyor hatırlamıyor .En mutlu gününü hatırlaması gerekirken .Nevzatın bilmem nerden getirttiği kumaşı görünce hatırlıyor.Kumaşa bu kadar çok mu değer vermiş acaba.Ne bulunmaz hint kumaşıymış ...Ey kumaş sen nelere kadirsin...:img-hyste
1- Yilmaz fragmanin ilk sahnesinde, yasli gözlerle gördügü Filize anlam veremez meraktan kıvranır ve icinden ah be filizim neden böylesin bu hale geldik diye gecirecek, Filizde Yilmazin kendisini düşünmesine sevinecek, dayanamiyacak ve cagreyi ondan kaçmak da bulacak başka çaresi olmadığı için.
2- Bunun üzerine Filiz eve yatağına gider ve sabaha kadar ağlar Yilmazda aslı kıza gidiyor ve kendini istemeyerek onun kollarinda buluyor. Bedeni sözlü namzetinin yanında olsada, akli fikri az evel çok feci bir şekilde bıraktığı sevdiğindedir.
3- Filiz ertesi gün Cemin evine gidiyor, cünkü onunla evlenemeyeceğini söylemek için, ama onu bekleyen sürprizden habersizdir, artik bir bir tüm gerçekleri anliyor ve cagresizce ceme boyun eğmek zorunda kalıyor, cünkü sevdikleri onun icin çok daha önemli
4- Filizi cagresiz gören Handan bildiklerini anlatmaya karar veriyor, ve bunu uygulamak icin de yılmaza gidiyor
5- Filizi o sekilde gören Yilmaz ertesi gün dayanamiyor ve fikrinden vazgeçirmek için ona gider Filize sunlari söylüyor bebeğin cemden olabilir ama o aşağılık adamla evlenmek zorunda değilsin ve Filizin cevablari su sekilde oluyor ben cemi seviyorum ve zorunlu olduğum için değil istediğim için Bu konusmadan sonra yılmaz filizin yanından ayrılır , filizde ceme gider
6- Cemin yolladigi gellinligi Filiz lime lime eder sinirden, cünkü ondan nefret etmektedir, aklina eski gelinliği ve yine o gelinlikle olan halleri geliyor ve ağlıyor
7- Cem Filizi nikah masasina oturtabilmek adina aşağılık bir yola basvuruyor, bakiyor bu yeterli degil, Filizin en zayif noktasından vuruyor ve Filizi bebeğiyle tehdit ediyor
8- Tam canli olarak topraklara gömüldügünü zanneden Filiz, Yilmazin gelmesi ile aglamakli gözeleri bir anda sevinir Filiz icine umut ışığı doğar yanli Yilmazi silahli görünce bir anda dünyalar onun olur ama sevdiğini kaybetmekden de korkar
9- Silah sahnesi böyle sonuclanacak cem filize cemin adamları yılmaza yılmaz ceme, cünkü ne cem ne de yılmaz filizi kaybetmemek için birbirleriyle yarışır.
ellerine sağlık kurşunim süper olmuş:good:
forever_bim
25-04-07, 17:44
noluyor yaw gene atışmalar başlamış bana yer yok mu :) madem kimse davet etmedi beni ben kendi kendime gelin güvey olup dalayım ortama:img-hyste
1- ömere laf etmeyin. Hasan hayalet modunda pusuda bekliyor :img-yes:
2- ben önyargılı davranayım. Filiz hep hatalı be kardeşim :)
3- bilimsel davranayım. Filiz gene hep hatalı be kardeşim :happy0064
4- olan yılmaza oluyorher sefer şu adamın hakkını teslim edin artık yahu.
gelen cevaplara göre yeni cepheler açabilirim :happy0064 :happy0064
Yahu Ferman abicim böyle görünmez takılmak daha eğlenceli oluyor. Casper misali duvardan geçip foruma süzülüyorum, kimse nasıl geldiğimi anlamıyor (mod ayrıcalığı diyelim hehe) Şimdi maddelerin 1, 2 ve 3 çok güzel. 4 te güzel aslında da dörde bir ekleme yapalım. Olan tek Yılmaz'a olmuyor, 9-2=7 /bu sayı birşey hatırlattı mı abi?)
hepiniz hatalısınız tüm forumca bende dahil:img-wink:
--- filizin hiçbir hatası yok kendi kendine yaşama savaşı veriyor
--- yılmazın hiçbir hatası yok kendi kendine yolunu çizmeye çalışıyor
--- ömerin hiçbir hatası yok kendine yeni bir dünya kurma çabasında
--- feridenin hiçbir hatası yok son kararı için gün sayıyor
--- muallanın hiçbir hatası yok kadının tek derdi toruna ulaşmak
--- handanın hiçbir hatası yok kendi kendinin sonu oldu
--- aslı kızın hiçbir hatası yok zaten başı kendiyle dertde
--- cemin hiçbir suçu yok o aslında babasının eseri ama fena da sayılmaz
--- tüm karakterler hatasız hepsi kendi yağlarında kavrulmakda
hala daha anlamadınız mı forumca hatalıyız tüm hatalar bizim hala daha ne yi savunuyorsunuz anlamadım ki:icon_whis
Benim anlamadigim;
Yilmaz madem cocugun kendinden olmadigina inanmis, ne diye Filizi kurtarma calismalarina giriyor. Sen cocugun Cem`den olma ihtimalini düsünen bir insan olarak, nasil aklina getirirsin Cem`in Filize vede bebegine zarar verecek olmasini??
Yilmaza göre düsünüyorum; saniyorsun ki; bebek Cem`in..Cem bir baba olarak niye kiysin ki bebegine?
Aklim bunu almiyor..
yılmaz fılızlerin ewine gıttığınde kı yılmazın surat ıfadesi warya bitirdi beni.orda onu ancak fılıze sarılmak keser.bu cem hasta,psiko,deli çocuktan ne ıstıyo. kızı top gbı ordan oraya atıo
Yahu Ferman abicim böyle görünmez takılmak daha eğlenceli oluyor. Casper misali duvardan geçip foruma süzülüyorum, kimse nasıl geldiğimi anlamıyor (mod ayrıcalığı diyelim hehe) Şimdi maddelerin 1, 2 ve 3 çok güzel. 4 te güzel aslında da dörde bir ekleme yapalım. Olan tek Yılmaz'a olmuyor, 9-2=7 /bu sayı birşey hatırlattı mı abi?)
süzül bakalım da böyle adaletsiz oluyor bakıyorum aşağıya hah diyorum Hasan yok giydireyim ömere giydirebildiğim kadar sonra bir bakıyorum senden cevap geliyor olmuyor ama böyle :img-yes: 9-2 wallahi hiç birşey hatırlatmadı be Hasanım.ne iş?
forever_bim
25-04-07, 17:55
Benim anlamadigim;
Yilmaz madem cocugun kendinden olmadigina inanmis, ne diye Filizi kurtarma calismalarina giriyor. Sen cocugun Cem`den olma ihtimalini düsünen bir insan olarak, nasil aklina getirirsin Cem`in Filize vede bebegine zarar verecek olmasini??
Yilmaza göre düsünüyorum; saniyorsun ki; bebek Cem`in..Cem bir baba olarak niye kiysin ki bebegine?
Aklim bunu almiyor..
Şimdi çok sevgili Figan Ablam
Sanırım verilmek istenen mesaj çocuk Cem'den de olsa Yılmaz, Filiz'i kabullenmeye hazır. Bu da Ferman Abinin dediğine çıkıyor. Yani senaryoda çizilen karakterin Kuzey Kutbun'dan Antartika'ya kadar takla attığı anlamına gelir. (Yalnız bu takla atma harita üzerinde değil, reel düzlemde)
süzül bakalım da böyle adaletsiz oluyor bakıyorum aşağıya hah diyorum Hasan yok giydireyim ömere giydirebildiğim kadar sonra bir bakıyorum senden cevap geliyor olmuyor ama böyle :img-yes: 9-2 wallahi hiç birşey hatırlatmadı be Hasanım.ne iş?
Can abicim can :)
Walla bir insana birsey olması için illaki ölüm tehlikesi veya bu tarz birsey yasaması gerekmiyor.. Psikolojik olarak da bir hayli yıpranabilir insan.. Bkz=Filiz Tekiner
Figan Abla ,
Yılmaz belkide cocugu ögrenip de oraya gidiyordur..Veya bir diger ihtimal gecen bölüm söyledigi '' Cem ile evlenmene izin vermeyecegim '' lafının içini doldurdugu :img-wink:
Seni ne ilgilendirir dersen o ayrı tabi :img-yes:
ömerin olan bitenden haberinin olmamasinin sebebi bence ferideden
secim yapmasini istiyecekya feride ya nevzati sececek yada zaman
istiyecek ama herne olursa olsun ömer yanlız kalmak için cem telefonunu
ya kapatacak yada sinirden fırlatip kırabilir
yılmazda filiz&cem meselesini ögrenince direk yılmaz ömeri ariyacaktir ama
ulacamiyinca tek başina gidecdek yada yılmaz önden gidip arkadan ömerde
gelebilir yani bölümün sonunda ömerde o sahne ye dahil olur diye düşünüyorum
forever_bim
25-04-07, 17:58
Valla ipucu vereyim;
Hastane diyorum, elektroşok diyorum, ağır yaralanma diyorum, tabanca diyorum, 3 kurşun diyorum, psikopatın hain emelleri uğruna kararttığı bir hayat diyorum, halen daha anlamadıysan Aslı'ya sor bak o bile anlamıştır diyorum:)
creepingdeath
25-04-07, 17:59
Bölümü seyrettiğimden beri aklıma takılıp kaldı.Söyleyeyimde içim rahat etsin.Feride'nin Nevzatı hatırladığı ana takılıp kaldım. O kumaş çokmu değerliydiki bir anda hatırlayıverdi.Nevzat aşkımız çok güzeldi, birbirimiz seviyorduk deyip duruyor.Yaşadığı evini gördü eminim ordada çok güzel anları olmuştur.Nişan fotoğraflarına bakıyor hatırlamıyor .En mutlu gününü hatırlaması gerekirken .Nevzatın bilmem nerden getirttiği kumaşı görünce hatırlıyor.Kumaşa bu kadar çok mu değer vermiş acaba.Ne bulunmaz hint kumaşıymış ...Ey kumaş sen nelere kadirsin...:img-hyste
aynı şey benim de aklımdan geçti. ne maddeci kızmış bu feride yahu:img-hyste . çok güldüm:img-hyste
yılmaz harem kurmak istiyor bu yüzden de filizi ceme kaptırmaması lazım zaten elifi ölüm ayırdı ondan şimdi filizi de bir katile bırakmak istemez şaka bir tarafa filiz onun için önemli hemde ne olursa olsun bakın geçen hafta tüm repliklerinde filizi hala daha çok sevdiği, unutamadığı ve o psikoya bırakmayacağı kaç kez dile getirildi bu yüzden bu bölümde bu söylediklerini laftan fiile dönüştürüyor
hem yine de filize konduramıyor sanırım cemle birlikte olduğunu bu da olası bir ihtimal hala daha kurcalıyor beynini:img-yes:
Can abicim can :)
Walla bir insana birsey olması için illaki ölüm tehlikesi veya bu tarz birsey yasaması gerekmiyor.. Psikolojik olarak da bir hayli yıpranabilir insan.. Bkz=Filiz Tekiner
Figan Abla ,
Yılmaz belkide cocugu ögrenip de oraya gidiyordur..Veya bir diger ihtimal gecen bölüm söyledigi '' Cem ile evlenmene izin vermeyecegim '' lafının içini doldurdugu :img-wink:
Seni ne ilgilendirir dersen o ayrı tabi :img-yes:
heee :) anladım bizim kedi ömer olayı.:good: yok be Hasanım onlar sayılmaz ömere ne yapar bir topuk,bir bıçak, 3 kurşun yarası.o birşey çekti sayılmaz :img-pilot e secomsum sen ne güne duruyorsun versene psikolojik destek filizine:img-yes: seninle beraber hayatı çok daha güzel algılayacağını düşünüyorum :)