PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 18

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

ferman336
25-04-07, 18:50
İki Cengaver.. Bu lafı da senden duydum ya ölsem de gam yemem artık :img-hyste
Giderek daha eglenceli olmaya basladı.. Sen Feride'ye baglamıssın ama Yine Filiz yine Filiz..

söyle diyeyim;
Filiz olmasaydı Cem'in piskopatlıkları olmayacaktı.. Cem bu sekilde Filiz'i elde edebilmek için Ömer'in zaaf yanını kullanamayacaktı.. Sirket batmayacaktı Yılmaz Ömer'i uyarmayacaktı..

Anladın sen onu :img-wink:

bak secomsum ne güzel kendin söylüyorsun işte.herşey filizin başının altından çıkıyor. ceremesini çekmekte ömerle yılmaza kalıyor.o cemi lego zannetsin daha. sıkışınca al misketlerini git mahallemizden der ceme.:img-hyste

destina304
25-04-07, 18:52
anladım... şahsen bende filizi ömere karşı çok anlayışlı görüyorum...holding için inşaat işine girme diyorlar ömer giriyor,şirket batıyor filiz ömere destek oluyor bence ömer yatsın kalksın bu kıza dua etsin...herkes onun gibi anlayışlı olmazdı her koşulda onun yanında olmak için çabalamazdı,ellerindeki üç kuruşlarıı bile abisi için feda etmezdi...Ömer böyle bir kardeşe sahip olduğu için çok şanslı ama anlayana tabi :) ömer anlıyor ona bir lafım yok bu arada :img-hyste

sölediklerine katılıyorum.dediklerin doğru filiz hiçbir zaman ömer hep senin yüzünden demedi.ama ömer olsaydı kesin söledi.açık pazar işinde olduğu gibi

secoms
25-04-07, 18:54
Bu bakış açısı tatmin edici değil efendim:)

Şimdi böyle bakarsam Filiz'i eleştirmem lazım. Yazdığın mesajla herşeyin sorumlusu olarak Filiz'i gösteriyorsun bu forumda yapılmaması gereken bir manevra:)

Eger güzel olmak sucsa,
Filiz'in ömür boyu hapis cezası alması gerekir..

Ferman abi nasıl,
Filiz düser mi bu lafa :img-hyste :img-hyste

forever_bim
25-04-07, 18:54
anladım... şahsen bende filizi ömere karşı çok anlayışlı görüyorum...holding için inşaat işine girme diyorlar ömer giriyor,şirket batıyor filiz ömere destek oluyor bence ömer yatsın kalksın bu kıza dua etsin...herkes onun gibi anlayışlı olmazdı her koşulda onun yanında olmak için çabalamazdı,ellerindeki üç kuruşlarıı bile abisi için feda etmezdi...Ömer böyle bir kardeşe sahip olduğu için çok şanslı ama anlayana tabi :) ömer anlıyor ona bir lafım yok bu arada :img-hyste

Bak Sinem konuyu detaylandırmamanı nazikçe rica etmiştim, ama sanırım ille detaya girmek istiyorsun. Filiz'in kardeşi ben olsam bu evlilik dışı hamileliğine Ömer kadar anlayışlı olmazdım. Yapıma çok ters. Belki Ömer'in yapısına ters değil. Ama reel hayatta bir erkeğin başını yere eğme sebebidir bu durum, dizide pek olmasa da.

ferman336
25-04-07, 18:56
Eger güzel olmak sucsa,
Filiz'in ömür boyu hapis cezası alması gerekir..

Ferman abi nasıl,
Filiz düser mi bu lafa :img-hyste :img-hyste

ehem düşer pek tabi ki.:) ama ona hapiste fayda etmez orayı da katar birbirine. kızda doğal kaos yaratma yateneği var yahu.:img-hyste neyse ben gider, eve gidip ps3 le oynama zamanı.tanıştırayım efendim benim ps3 ümü.bakınız avatarım bye

sinem*
25-04-07, 18:57
Bak Sinem konuyu detaylandırmamanı nazikçe rica etmiştim, ama sanırım ille detaya girmek istiyorsun. Filiz'in kardeşi ben olsam bu evlilik dışı hamileliğine Ömer kadar anlayışlı olmazdım. Yapıma çok ters. Belki Ömer'in yapısına ters değil. Ama reel hayatta bir erkeğin başını yere eğme sebebidir bu durum, dizide pek olmasa da.

O da ömerin bakışıdır,her karakteri kendi yerimize koyarsak işimiz çok...ömer anlayışla ( ??? ) karşıladı :) anlayışla karşılayamadığı yılmazdan olmasıydı :icon_whis hey gidi günler hey...yılmazın çocuğu diye doğurmayacaksın diye bağır çağır sonra yılmazla kanka ol :img-hyste valla dizide herkes çok değişti :img-hyste

forever_bim
25-04-07, 18:58
Şimdi arkadaşlar;

Kimsenin forumu germe gibi bir gayesi olduğunu sanmıyorum. Ben Ferman Abi, Secoms ve Sinem, aramızda tatlı bir şekilde yazışıyoruz. Karakterleri tiye alarak tabii. Sürç-ü lisan eylediysek de affola.

secoms
25-04-07, 18:59
ehem düşer pek tabi ki.:) ama ona hapiste fayda etmez orayı da katar birbirine. kızda doğal kaos yaratma yateneği var yahu.:img-hyste neyse ben gider, eve gidip ps3 le oynama zamanı.tanıştırayım efendim benim ps3 ümü.bakınız avatarım bye

Hapishanede bıyıklı olmayacagını düşünürsek hicbir sorun yok :img-hyste
Kızın bir alerjisi var sanırsam..

Benimde cıkmam lazım. Arkadaslar bekliyi Tophane'de bye

forever_bim
25-04-07, 19:01
O da ömerin bakışıdır,her karakteri kendi yerimize koyarsak işimiz çok...ömer anlayışla ( ??? ) karşıladı :) anlayışla karşılayamadığı yılmazdan olmasıydı :icon_whis hey gidi günler hey...yılmazın çocuğu diye doğurmayacaksın diye bağır çağır sonra yılmazla kanka ol :img-hyste valla dizide herkes çok değişti :img-hyste

Sinem boşuna uğraşma canım seninle kavga etmek istemiyorum. İstersem bunu çok rahatlıkla Ömer'in o anlık kızgınlığa verebilirim. Kaldı ki sakinleşince duruma anlayış gösterip bebeği babasına söyle diyen de Ömer'di. Bakınız: Hata Telafisi. Ama bu Filiz'e çok uzaktı. Pardon unuttum.

ferman336
25-04-07, 19:01

doğru diyorsun sinem herkes değişti ve herkes yavaş yavaş doğruyu buluyor bir filiz hariç. değişmiyor bir türlü :) eleştiriler kanadaya uzandı kızda bir değişiklik yok halayürüyen felaket hala yürüyen felaket:img-hyste

modest2000
25-04-07, 19:03
Benim anlamadığım bu dizide sadece hata yapan filiz mi yani yılmazında ömerinde birsürü hatası var ama hep filiz suçlanıyor vede dalga geçiliyor hakikaten çok sıkıcı bir durum oldu artık

O yorumları pek takma kafana bence:img-wink: Filiz dizinin en etkileyici,en renkli,en derin,hatasıyla sevabıyla en tutarlı,en dirençli,en özverili karakteri.Bu dizide akılda kalan,kalmayı hakeden en önemli unsur:img-wink:

forever_bim
25-04-07, 19:04
doğru diyorsun sinem herkes değişti ve herkes yavaş yavaş doğruyu buluyor bir filiz hariç. değişmiyor bir türlü :) eleştiriler kanadaya uzandı kızda bir değişiklik yok halayürüyen felaket hala yürüyen felaket:img-hyste

Evet abi, Ömer hatasını anladı. Git Yılmaz'a söyle bebeğinişz olacağını dedi. 64. Bölümde, 66. Bölümde hapiste ve 69. Bölümde de keşke geri adım atmayıp söyleseydi:) Elbet birgün Ferman Abi:) Herşey yoluna girecek:)

Ben de çıkmalıyım:)

nisailayda
Sanırım millet hayretle beni okuyor. Efem uzun zamandır içimde Yılmaz'a doğru bir sempati oluşmuştu ona fazla şaşırmadınız umarım:)Ne bileyim Yılmaz'ı bu aralar tutuyorum. Acaba forumun mu etkisi var. Yoksa dizinin mi tam emin değilim:)

Şaşırmamak eldemi senaryolar yeterince serseme çevirdi birde bugün yazdıklarınız şakamı değilmi çözemedim.ömeri gerçekten anlayanlardan biri sendin modum ama böyle hissediyorsan olması gereken oluyor demektir(berbat bi anlatım oldu:img-hyste )

sinem*
Sinem boşuna uğraşma canım seninle kavga etmek istemiyorum. İstersem bunu çok rahatlıkla Ömer'in o anlık kızgınlığa verebilirim. Kaldı ki sakinleşince duruma anlayış gösterip bebeği babasına söyle diyen de Ömer'di. Bakınız: Hata Telafisi. Ama bu Filiz'e çok uzaktı. Pardon unuttum.

ya hasan şaka maka gerçekten yılmazcı olmuşsun,fermanla aynı şeyleri yazmışsınız :img-hyste :img-hyste

Filizi bir rahat bıraksanız acayip ders alacak ama bir türlü olaylar bırakmıyor ki:img-hyste cem işten çıkarttırır,hamile olur,bebeğin babası nişanlanır,bebeğin babası kıza yalancısın benden hamile değilsin der,abisi yılmazda mı hamilesin der,annesi yılmaza gidip bebek senden değil der,cem evlenelim ev senin olsun der :img-hyste

cemotara
25-04-07, 19:05

sevgili Hasan bu dizide filiz neler yaptığıda ortada ömerinde,yılmazında ortada
Ayrıca merak etme yakında psiko cem filizi hallederse ortada hata yapacak kişide kalmamış olacak ozaman herkes rahat eder

forever_bim
25-04-07, 19:08
ya hasan şaka maka gerçekten yılmazcı olmuşsun,fermanla aynı şeyleri yazmışsınız :img-hyste :img-hyste

Filizi bir rahat bıraksanız acayip ders alacak ama bir türlü olaylar bırakmıyor ki:img-hyste cem işten çıkarttırır,hamile olur,bebeğin babası nişanlanır,bebeğin babası kıza yalancısın benden hamile değilsin der,abisi yılmazda mı hamilesin der,annesi yılmaza gidip bebek senden değil der,cem evlenelim ev senin olsun der :img-hyste

Sıraladığın hata zinciri çok hoş ve doğru. Filiz'in başına bunlar geldi:) Ama ona en az zarar verenin kim olduğunu da görürsün:) En fazla zarar verenler Handan ve Cem. Yılmaz'la Ömer'in durumu toparlanabilirdi, Ömer toparladı hatta:)

sinem*
25-04-07, 19:11
Sıraladığın hata zinciri çok hoş ve doğru. Filiz'in başına bunlar geldi:) Ama ona en az zarar verenin kim olduğunu da görürsün:) En fazla zarar verenler Handan ve Cem. Yılmaz'la Ömer'in durumu toparlanabilirdi, Ömer toparladı hatta:)

Sonuçta zarar verildi değil mi :img-hyste En çok kimin zarar verildiği biliniyor ama en çok filizin üstüne geliniyor ilahi adalet herhalde bu olsa gerek :img-hyste

byuzax
25-04-07, 19:12
Arkadaşlar berenle iddaya girdik ben dedim ki yılmaz bu bolum oğrencek o dedi ki oğrenmeyecek . Sonu çok güzel ama . Ben matrakaya güveniyorum . Yüzümü kara çıkarma matraka !

forever_bim
25-04-07, 19:12
sevgili Hasan bu dizide filiz neler yaptığıda ortada ömerinde,yılmazında ortada
Ayrıca merak etme yakında psiko cem filizi hallederse ortada hata yapacak kişide kalmamış olacak ozaman herkes rahat eder

Yahu sevgili kardeşim;

Daha önceden de dediğim gibi bunlar forumun tatlı sert tartışmaları. Ben hiçbir karakter için aşırı sert konuşmadım ki....Alınganlık yapmanız hele de benden dolayı yapmanız çok yersiz. Benim bir Fömer'im var bu dizide, onun tarafları da çok da yanlış yapmayan yapsa da karşılıklı özür dileyn yormayan ikililer. Ama ben Filiz'le Yılmaz'da da beğendiğim her detayı yazarım. Benden yana müsterih olun:)

forever_bim
25-04-07, 19:16
Sonuçta zarar verildi değil mi :img-hyste En çok kimin zarar verildiği biliniyor ama en çok filizin üstüne geliniyor ilahi adalet herhalde bu olsa gerek :img-hyste

Yaw Sinem senle başa çıkılmaz. Onlar çoktan ödeşti barıştı sana da geçmişin çeteresini tutmak düştü. Sen kimin hangi hatasını nasıl telafi ettiğine bak.

Bir de kendisi kaçtı ama Secoms'a da yanıt vermemek olmaz.

Ömer içerde yatmaktan gocunmadı 2,5 yıl. Suçluyum, cezamı çekmeye hazırım, sen hamilesin kendini benim için yorma dedi Filiz'e. Ona git intikamcılık oyna dediğini de hatırlamıyorum şahsen:)

cemotara
25-04-07, 19:18
Yahu sevgili kardeşim;

Daha önceden de dediğim gibi bunlar forumun tatlı sert tartışmaları. Ben hiçbir karakter için aşırı sert konuşmadım ki....Alınganlık yapmanız hele de benden dolayı yapmanız çok yersiz. Benim bir Fömer'im var bu dizide, onun tarafları da çok da yanlış yapmayan yapsa da karşılıklı özür dileyn yormayan ikililer. Ama ben Filiz'le Yılmaz'da da beğendiğim her detayı yazarım. Benden yana müsterih olun:)

valla Hasan kusura bakma ama forumda devamlı olarak filizle uğraşılıyor olması hatta dalga geçilmesi hiç hoşuma gitmiyor tamam arasıra eleştirilir bir karakter ama herzamanda olmaz ki yorumların hepsi neredeyse filizle ilgili vede hep kötü yönleri insan ister istemez rahatsız oluyor

balım_89
25-04-07, 19:20
selam arkadaşlar...ıhlamurlar altındayı taaa en başından beri zevkle izliyorum..fakat foruma pek giremiyorum öss falan :S neyse arada burda olucam benide alırmısınızzz??:img-blush :img-blush :img-blush bu arada fragmanı izleyemedim yaa:icon_neut

forever_bim
25-04-07, 19:21
valla Hasan kusura bakma ama forumda devamlı olarak filizle uğraşılıyor olması hatta dalga geçilmesi hiç hoşuma gitmiyor tamam arasıra eleştirilir bir karakter ama herzamanda olmaz ki yorumların hepsi neredeyse filizle ilgili vede hep kötü yönleri insan ister istemez rahatsız oluyor

Filiz'i senden fazla kayırdığım ve savunduğum zamanı hatırlarım. Hakkımı yeme, severim Filiz'i de. Arada eleştiririm de ben. Bak geçen hafta Feride'ye tepkiliydim mesela. Ömer hata yaptığı zaman ona da tepkimi koyuyorum.

denmavi
25-04-07, 19:24
Matraka süpriz birisinden öğrenecek dediğine göre bende süpriz birisi olacak kişinin Fatih olduğunu düşünüyorum. Salladım falan ama süpriz birisi denince aklıma Handan ya da Ceyda karakteri gelmiyor. Fatih olay yerinde ağzından kaçıracak ya da bilerek söyleyecek ne bileyim :D :D :D

cemotara
25-04-07, 19:29
Filiz'i senden fazla kayırdığım ve savunduğum zamanı hatırlarım. Hakkımı yeme, severim Filiz'i de. Arada eleştiririm de ben. Bak geçen hafta Feride'ye tepkiliydim mesela. Ömer hata yaptığı zaman ona da tepkimi koyuyorum.

sevgili Hasan tabikide eleştirirsin bende eleştirdim filizi baya hatta cemle olan durumu içinde kızdım sorun bu değil zaten sanada birşey dediğim yok ben genel olarak söylüyorum yani devamlı olarak filiz eleştiriliyor,dalga geçiliyor hertürlü sıfat takılıyor hakikaten bu kızın herhalde hiç iyi yönü yok

sevdam...
25-04-07, 19:32
skm arkadaslar...ya sizden bir ricam var mümkünse bu bölümün fragmanini bana gönderebilirseniz coook sevinirim...lütfen...bölüm resimlerini gördüm ve cemin bence filizin karnina silahi tuttugu anda yilmaza bu cocugun ondan oldugunu kendi aziyla diyecek...ve yine en heycanli yerde bitecek...

lütfen sizlerden rica ediyorum bir an önce bana fragmani gönderirseniz sevinirim...

AyhanSVS
25-04-07, 19:34
selam arkadaşlar ben geldim yine yorumları okumam 1 saatimi aldı :D çok heyecanlı gidiyor valla ....

bölümden olsa gerek ...

bütün gün diziyi düşündüm bi daha fragman izlcemicem yaa nasıl beklicez biz 2 gün daha hemde böle heycanlı bir fragmandan sonra....

sabah dediğiim gibi yine diyorum filiz kendin ettin kendin bul yılmaz gene superman in olsun gene gurur yap gene gurursuzlukla cem e git

tebessüm
25-04-07, 19:45
arkadaşlar selam yaa fragmanı gördüyseniz banada yardımcı olurmusunz?herzamn izledğimz yerden baktım ama bulamadım izleyen varsa internette bulunyorsa bana öm atarsanız çok sevnrm lütfen arkadşlar gerçektn çok merak etyoruzzzzz cvb atacaka olanlara şimdiden teşekkr ederim eğer int üzernde yoksada izleyenler biraz bahsederse çok sevnrm cvbnızı beklyorum

AyhanSVS
25-04-07, 19:48
kesinlikle CEM bakın göreceğiz ...
daha süpriz ne olurki zaten sabahta yazmıştım bence kesin CEM

Buket_TY
25-04-07, 19:55
Surpris Cem degil HAndan degil ama Asli!!!
Buna iddaya girmek isterim!!
Bence Asli soyleyecek!!!!:happy0064

tebessüm
25-04-07, 19:58
Buket_TY,byuzax ve madd1 arkadşalrım size çok teşekkr edyorum msj attğnz için fraghmanı gördüm bu arkadşlar sayesnde ve diyorumkii muhteşeeem bir bölüm bizi beklyooorrrr yaniii fragmana bakılrırsa filizimee çook üzüldüüm amaaaa enazndan geçen bölmdeki gii eski bölmlerdeki gibi o bakşmalra o sıcaklık var heyecan var vee artık yılmazla filiz aynı tarafta uamrım o silahlar hiç ateş almazzz filize bebeğe bişe olmaz yoksa çok üzücü olurr amaa tek kelmyle bence harika bölüm olcak!!!

byuzax
25-04-07, 19:59
Surpris Cem degil HAndan degil ama Asli!!!
Buna iddaya girmek isterim!!
Bence Asli soyleyecek!!!!:happy0064

tabi aslıda öğrenip söyleyebilir ama ben cem diyorum yinede :D

Maşallah sağır sultan duydu daha yılmaz bilmiyo :D

Buket_TY
25-04-07, 20:02
Ben kararimi verdim arkadaslar....
Yilmaz-Filiz degil
Asli-Yilmaz degil
Feride-Omer degil
Ozlem-Nevzad degil
Filiz-Cem degil
Fahriye-Salih degil
Ama KErem ve Nalan, artik benim ciftim bu ikisi olsun!!:img-wink:
Onlarin aski cok guzel ve mahsum!!!

lawinia
25-04-07, 20:04
biraz gec oldu ama söyleyeyim ben de filizyılmazcı grubuna dahil olmak istiyorum...:img-in_lo
dün aksam fragmanı anlatan arkadasın yazısını okuyunca böyle de değildir herhalde kesin kendi yazmıs dedim ama fragman gercekten de anlattıgı gibiymis. cem ucurum kenarından filizi eve getiryo tartaklıyo tehdit ediyo aynı aksam aslının yanından dönerken yılmazla filizle karsılasıyo, konusuyolar filiz aglayarak eve gidiyo. ertesi gün cem filize gelinlik yolluyo aksam seni alıcam diyo. sonra yılmaz filize geliyo güzel bi filiz yılmaz sahnesi izleriz artık. aynı aksam cem filizi eve götürüyo nikah için tehdit ediyo karnına silah dayayarak ve nikah olurken yılmaz geliyo da yılmaz nikahı nerden ögerenecek acaba filiz söylemez herhalde handan söyler umarım bebegi de söyler de biz de kurtuluruz... sıralamayı böyle tahmin ettim 2 gün falan gecer herhalde topu topu. bebek nasıl büyüyecek anlamadım bi türlü gecen hafta da 2-3 gün ancak gecti zaman atlaması olacak herhalde...

tebessüm
25-04-07, 20:06
tabi aslıda öğrenip söyleyebilir ama ben cem diyorum yinede :D

Maşallah sağır sultan duydu daha yılmaz bilmiyo :D
yaa bende cem diyoruum aslının dünyadan haberi yok:) gözleri önünde bakışmalar yaşanyo kızın ruhu duymyo bebeği nerden öğrensin?:)bende sana katılıyoruum vee cem diyorum tek isteğim karnına silahı dayadığında yılmazn yannda olması yani yılmaz görmez falan tehdit analmnda olur ozaman çok sinir olur yılmaz görsünki analsın sizinde dedğiniz gibi herkes duydu bi yılmaz duymadı işin garibi olay giderek saçma boyutlara ulaşyo öğrenenlerde cemden diye öğrenyoo nee siniir yaa!! bende cem dyorum kısacası bakalım neolcak??

Buket_TY
25-04-07, 20:22
Avatarimdaki resimde Filiz aglamiyor ve yIlmaz telasli degil
Fragmanda boyle gostermediler??

Buket_TY
25-04-07, 20:24
arkadaşlar çok merak ediyorum cem filizin karnına silahı dayadığında garanti yılmaz görüyomuu çünkü çok kuytu bi köşedelermiş gibi geldi bana da...:img-meeti

Bence yaninda degil, yani oyle dusunuyorum...
Cunku birden Cem Ve Filiz birbirlerine bakiyorlar....

Imzana bayildim!!! Ayakablar guzel olmasada!

yesimcan
25-04-07, 20:27
avatarındaki resimn sahneleri dizide çıkmaz belki aslında çıksa güzel olur yılmaz filizn iki kolundan tutmuştu ama dedğin gibi resimde pek fragmandaki gibi değiller.

belkii fragmanda filiz ilk kapiyi actiginda agliyodu gözler kipkirmizi belki o biraz önceydii yanii bizim gecen haftadaki resimlerr daha soraa gösterirlerr yanii dakika farkiylan ozaman filiz yilmazin söylediklerinden hoslanir hosuna giderr yanii neysee ya gercekte tahmin etek mümkün deyil ama resimdeki sahnede gelirr

kursuni19
25-04-07, 20:35
Fragman yorumu

Fragamnin ilk sahnesi Filiz Yilmaz karsilasmasiyla basliyor. Filiz Müjganlarin evinin önünde aglarken, Yilmaz Filizin orada oldugunu hissetmis olmaliki tessadüf oradan geciyor. Iki asigin gözleri bulusuyor, konusmalarina gerek kalmadan bir birlerine anlatmak isteyipte anlatamadiklarini gözleri anlatiyorlar, ama kalbleri o kadar kirikki birbirlerine daha fazla bakisipta bir birlerine yenik düsmekten korkuyorlar. Filiz bu büyügü yasli gözlerle arkasini dönüp giderken bozuyor. Yilmaz uzunca Filizin pesinden bakarken sanki gözleriyle Neden böyle hissediyorum, neden bu kıza karşı başka şeyler hissediyorum, neden kendime engel olamiyorum, neden seni göremeden edemiyorum demeye calisiyor. Bunun üzerine Filiz kendini yatagina birakiyor ve ellinde tutmayi basaramadigi aski icin agliyor. Bunu fark eden Handan, kizini teselli etmek icin basini oksuyor. Yilmazda sevdigini kaybetmenin üzüntüsüyle kendini istemeyerek Aslinin kollarinda buluyor. Bedeni Aslinin yanida olsada aklini kurcalayan sorularlar bogusuyor Neden bu kadar mutsuzsun, ben neden bu kadar mutsuzum, tek istegimiz birlikte bir yuva kurmak degilmiydi, neden böyle olduk...Kaybettiğim yılların acısını dindirmek için buna değil ona ihtiyacım var
Fragmanin ikinci sahnesinde Filiz Cemin evine gidiyor ve artik herseyin bittigini, kendisinin Yilmazi sevdigini, bu sekilde devam etmek istemedigini söylüyor Ceme. Bir kere umutlandirip, sonrada herseyi bir oyun oldugunu ögrenen Cem kimsenin onunla oyun oynamaya hakki olmadigini ve bunu onun ardina birakmiyacagin söyler. Buna direnen ve gitmeye kalkan Filiz buz gibi bir Cemle karsi karsiya kalir, simdiye kadar Filize göstermemis oldugu yüzünün en korkunc halini ortaya cikartir. Bu oyun artik benim kurallarima göre oynanacak diye lafa giren Cem karsi koymaya calisan Filize kaba kuvvet kullanarak onu en seviklerine zarar vermekle tehdit ediyor ve onlara zarar gelmesini istemiyorsa onunla evlenmesini söylüyor. Neye ugradigini sasiran Filiz, cagresizce evin yollunu tutuyor.
Fragmanin ücüncü sahnesinde Filiz Cemden gelen gelinligi yirtiyor, cagresizce ona teslim olmanin korkusunu, üzüntüsünü yasarken kapi caliyor. Yasli gözlerle kapiyi acan Filiz karsisinda Yilmazi görünce sasiriyor. Yilmaz bir gün önce yasli gözlerle biraktigi sevdigini yine yasli gözlerle görünce Senin icin endiseleniyorum, sen iyi degilsin, neden herseyi bildigin halde onunla evlenmeyi yinede istiyorsun, hamilesin biliyorum, ama buna degmez, senin üzülmene dayanama gibi bir seyler diyor, Filiz Cemi sevdigini ve sadece cocuk icin onunla evlenmedigini Yilmaza söyler ve Yilmazi birakip eve girer, yine aglayarak.
Fragmanin son sahnesinde ise Cem Filizi zorla gelip alir ve silah zoruyla, onu bebeginin hayatiyla tehdit ederek, yani onu can yüreginden vurarak nikah masasina oturtmayi basarir. Tüm ümitleri yikilan Filiz, cocugunu kaybetmekten korktugu icin, sonucta Yilmazdan ona tek kalan bu cocuktur, boynunu bükerek nikah masasina oturur ve tüm ümitleri yikildigini düsündügü anda, sanki bastan beri gelecegini umut ediyormus gibi sevdigini karsisinda görünce sönmüs gözleri isiklanir ve yeniden gülmeye baslar, ayni zamanda sevdigine dogrultan silahin endisesi gözlerinden okunur.

3c3m
25-04-07, 20:42
Bence yaninda degil, yani oyle dusunuyorum...
Cunku birden Cem Ve Filiz birbirlerine bakiyorlar....

Imzana bayildim!!! Ayakablar guzel olmasada!
banada yanında diilmiş gibi gelldi ama yanında olmasını çoo....k isterdm..:icon_sorr

teşekkür ederim:D ayakabılar irenç ama protesto ediorumm kaç aylık hamile o şekilde bir ayakkabı giyiyoo pess ynii.. çok mantıksızz :img-wink:

eyschann
25-04-07, 20:45
Fragman yorumu

Fragamnin ilk sahnesi Filiz Yilmaz karsilasmasiyla basliyor. Filiz Müjganlarin evinin önünde aglarken, Yilmaz Filizin orada oldugunu hissetmis olmaliki tessadüf oradan geciyor. Iki asigin gözleri bulusuyor, konusmalarina gerek kalmadan bir birlerine anlatmak isteyipte anlatamadiklarini gözleri anlatiyorlar, ama kalbleri o kadar kirikki birbirlerine daha fazla bakisipta bir birlerine yenik düsmekten korkuyorlar. Filiz bu büyügü yasli gözlerle arkasini dönüp giderken bozuyor. Yilmaz uzunca Filizin pesinden bakarken sanki gözleriyle Neden böyle hissediyorum, neden bu kıza karşı başka şeyler hissediyorum, neden kendime engel olamiyorum, neden seni göremeden edemiyorum demeye calisiyor. Bunun üzerine Filiz kendini yatagina birakiyor ve ellinde tutmayi basaramadigi aski icin agliyor. Bunu fark eden Handan, kizini teselli etmek icin basini oksuyor. Yilmazda sevdigini kaybetmenin üzüntüsüyle kendini istemeyerek Aslinin kollarinda buluyor. Bedeni Aslinin yanida olsada aklini kurcalayan sorularlar bogusuyor Neden bu kadar mutsuzsun, ben neden bu kadar mutsuzum, tek istegimiz birlikte bir yuva kurmak degilmiydi, neden böyle olduk...Kaybettiğim yılların acısını dindirmek için buna değil ona ihtiyacım var
Fragmanin ikinci sahnesinde Filiz Cemin evine gidiyor ve artik herseyin bittigini, kendisinin Yilmazi sevdigini, bu sekilde devam etmek istemedigini söylüyor Ceme. Bir kere umutlandirip, sonrada herseyi bir oyun oldugunu ögrenen Cem kimsenin onunla oyun oynamaya hakki olmadigini ve bunu onun ardina birakmiyacagin söyler. Buna direnen ve gitmeye kalkan Filiz buz gibi bir Cemle karsi karsiya kalir, simdiye kadar Filize göstermemis oldugu yüzünün en korkunc halini ortaya cikartir. Bu oyun artik benim kurallarima göre oynanacak diye lafa giren Cem karsi koymaya calisan Filize kaba kuvvet kullanarak onu en seviklerine zarar vermekle tehdit ediyor ve onlara zarar gelmesini istemiyorsa onunla evlenmesini söylüyor. Neye ugradigini sasiran Filiz, cagresizce evin yollunu tutuyor.
Fragmanin ücüncü sahnesinde Filiz Cemden gelen gelinligi yirtiyor, cagresizce ona teslim olmanin korkusunu, üzüntüsünü yasarken kapi caliyor. Yasli gözlerle kapiyi acan Filiz karsisinda Yilmazi görünce sasiriyor. Yilmaz bir gün önce yasli gözlerle biraktigi sevdigini yine yasli gözlerle görünce Senin icin endiseleniyorum, sen iyi degilsin, neden herseyi bildigin halde onunla evlenmeyi yinede istiyorsun, hamilesin biliyorum, ama buna degmez, senin üzülmene dayanama gibi bir seyler diyor, Filiz Cemi sevdigini ve sadece cocuk icin onunla evlenmedigini Yilmaza söyler ve Yilmazi birakip eve girer, yine aglayarak.
Fragmanin son sahnesinde ise Cem Filizi zorla gelip alir ve silah zoruyla, onu bebeginin hayatiyla tehdit ederek, yani onu can yüreginden vurarak nikah masasina oturtmayi basarir. Tüm ümitleri yikilan Filiz, cocugunu kaybetmekten korktugu icin, sonucta Yilmazdan ona tek kalan bu cocuktur, boynunu bükerek nikah masasina oturur ve tüm ümitleri yikildigini düsündügü anda, sanki bastan beri gelecegini umut ediyormus gibi sevdigini karsisinda görünce sönmüs gözleri isiklanir ve yeniden gülmeye baslar, ayni zamanda sevdigine dogrultan silahin endisesi gözlerinden okunur.

vayyyy be bizim fragman amma cok sey anlatmisda ben anlayamamisim herhalde ....ellerine saglik cok güzel yorumlamissin umarim hepsi bu sekilde olur .....

yilmazda herhalde ögrenir bu bölümde bebegi...

gülbeşeker
25-04-07, 20:48
banada yanında diilmiş gibi gelldi ama yanında olmasını çoo....k isterdm..:icon_sorr

teşekkür ederim:D ayakabılar irenç ama protesto ediorumm kaç aylık hamile o şekilde bir ayakkabı giyiyoo pess ynii.. çok mantıksızz :img-wink:

bir tek ayakkabı mı sorun şarap da şampanya da içti sağolsun filizcim şimdi de psikolojik darbenin yanında cem tarafından itilip kakılıyor çocuk annesinin karnında rahat edecekken daha doğmadan çilesi başladı filiz bu gidişle erken doğum yapar.

Buket_TY
25-04-07, 21:59
bir tek ayakkabı mı sorun şarap da şampanya da içti sağolsun filizcim şimdi de psikolojik darbenin yanında cem tarafından itilip kakılıyor çocuk annesinin karnında rahat edecekken daha doğmadan çilesi başladı filiz bu gidişle erken doğum yapar.

Evet yaa bana cok mantiksiz geliyor....
Ve 69.bolumde duserken bir sanciyla devam etti...
anlamis degilim!!!

NOT:Sevgili Kursuni... Bu Fragmandan o kadar sey cikartin yaa helal olsun!!!
bayildim!!!:img-wink:

kursuni19
25-04-07, 22:07
Sevgili Ayhan, Eyschann ve Buket yorumu begenmenize sevindim, Cok tesekkür ederim.

SİDAL86_FB
25-04-07, 22:14
bişey sorucam fragmanda filizn karnına silahı dayıyo yılmaz görüyomu...sanki yılmaz gelmeden önce yapıyo gibi

tolgahuzur1
25-04-07, 22:44
sevgili kursuni fragman yorumu beğenmedim :) bu kadar uzun ve destan yazan bi sen birde filizim ikiniz birbirinizle yarışıyormusunuz ne :img-hyste

valla ben yılmazın bu bölüm öğreneceğini düşünmüyorum ...yani mantığıma uymuyorrr:icon_whis nasıl,neden ve kim söyleyecek yılmaza..:img-polic filizde hak etti bu kadarını demi o kadar hamile vaziyetinde zıplarsan olacağı buydu :)

kursuni19
25-04-07, 22:47
sevgili kursuni fragman yorumu beğenmedim :) bu kadar uzun ve destan yazan bi sen birde filizim ikiniz birbirinizle yarışıyormusunuz ne :img-hyste

valla ben yılmazın bu bölüm öğreneceğini düşünmüyorum ...yani mantığıma uymuyorrr:icon_whis nasıl,neden ve kim söyleyecek yılmaza..:img-polic filizde hak etti bu kadarını demi o kadar hamile vaziyetinde zıplarsan olacağı buydu :)

Demekki begenmedi Tolga, olsun canin sagolsun:img-hyste

Biz Filizimle neden bir yaris icinde olalim, alemsin valla - bizi BMW le karistirma:img-hyste

tolgahuzur1
25-04-07, 22:54
Demekki begenmedi Tolga, olsun canin sagolsun:img-hyste

Biz Filizimle neden bir yaris icinde olalim, alemsin valla - bizi BMW le karistirma:img-hyste

heee:img-hyste valla ne bileyim kursuni yarışıyor gibi geldiniz bana filizim BMW sende pegeout 106 gt gibisin boyna yarışıyorsunuz :img-hyste ama bak filizimle uğraşılmaz valla adamı nereden geldiğine pişman eder..:) ama sen öyle değilsin seninle didişebiliriz... :img-hyste filizime bir kaç kere kafa tuttum ama beni yendi sıra bende...:img-hyste

şaka bir yanada cidden destanın güzel olmuş.. :) ellerine sağlık..:happy0064

kursuni19
25-04-07, 22:57
heee:img-hyste valla ne bileyim kursuni yarışıyor gibi geldiniz bana filizim BMW sende pegeout 106 gt gibisin boyna yarışıyorsunuz :img-hyste ama bak filizimle uğraşılmaz valla adamı nereden geldiğine pişman eder..:) ama sen öyle değilsin seninle didişebiliriz... :img-hyste filizime bir kaç kere kafa tuttum ama beni yendi sıra bende...:img-hyste

şaka bir yanada cidden destanın güzel olmuş.. :) ellerine sağlık..:happy0064

Tesekkür ederim, ama unutma bak senin hükmünü henüz vermedik:img-hyste , sonuc agzimdan cikacak olan söze bakiyor, dernek baskanimizda arkamda yani fazla ugrasmasan diyorum:img-hyste

balım_89
25-04-07, 23:03
fragmanı izledim,çeşitli duygularla izleyeceğimiz bi bölüm herhalde.Cem gene yapıyo yapacağını :icon_evil Yılmaz geldiğinde sanırım filizin suratında hafif bir tebessüm oluşuyor,çok tatlıydı :) Zorla evlendircek filizi kendisiyle :icon_evil inşallah evlenmezler yaa...

tolgahuzur1
25-04-07, 23:04
Tesekkür ederim, ama unutma bak senin hükmünü henüz vermedik:img-hyste , sonuc agzimdan cikacak olan söze bakiyor, dernek baskanimizda arkamda yani fazla ugrasmasan diyorum:img-hyste

heee:img-hyste başkan beni affetti yahu :icon_whis hem siz yılmazdaşlar bana kıyamassınız :icon_sorr :) yahu arada sırada öyle yorumlar olabiliyor ... hem o kadarda iyi niyetli (filiz hakkında ) bir yorum yapmadım :) yaww sizde çok fenasınız haa bana hiç oy vermediniz hep filizime oy verdiniz filizyılmaz destekliyenler olarak...:img-hyste daha size hesap soracağım ben.. :)

yeşil_2
25-04-07, 23:06
arkadaşlar alttaki fragmanı izlediniz mi? ben izledim. cem fatihe ateş ediyor arkasından. acaba fatih ölcek mi?

kursuni19
25-04-07, 23:13
heee:img-hyste başkan beni affetti yahu :icon_whis hem siz yılmazdaşlar bana kıyamassınız :icon_sorr :) yahu arada sırada öyle yorumlar olabiliyor ... hem o kadarda iyi niyetli (filiz hakkında ) bir yorum yapmadım :) yaww sizde çok fenasınız haa bana hiç oy vermediniz hep filizime oy verdiniz filizyılmaz destekliyenler olarak...:img-hyste daha size hesap soracağım ben.. :)

Ben Yilmafilizcileri oy verdim, dikkatini cekim Filizyilmazcilara degil:img-hyste

Yeri geldimi öyle bir kiyarizki sen bile sasirirsin:img-hyste Filizi göklere cikardin daha ne olsun. Bide o yetmiyormus gibi H.S imi seyrettin - daha ne diyeyim ben sana tolga:img-hyste

tolgahuzur1
25-04-07, 23:16
Ben Yilmafilizcileri oy verdim, dikkatini cekim Filizyilmazcilara degil:img-hyste

Yeri geldimi öyle bir kiyarizki sen bile sasirirsin:img-hyste Filizi göklere cikardin daha ne olsun. Bide o yetmiyormus gibi H.S imi seyrettin - daha ne diyeyim ben sana tolga:img-hyste

heeee demek kıyarsınız haa:icon_sorr :) ne diyeyim bende ceketimi alır giderim bu formdan :img-blush ama ben h. sevgiliyi izledim diye suçmu yani:icon_whis hem arada sırada olur böyle şeyler canım :) valla ne yalan söyleyeyim bu haftaki bölümüde çok güzele benziyo :) artık kısmet kimeyse onu izleyeceğim..:img-hyste

havin_baran
25-04-07, 23:17
reklami izledim sonunda nikahi basiyo yilmaz elinde silahla filiz onu gorunce seviniyo.
cem ile yilmaz birbirlerine meydan okurcasina silah tutuyorlar zannedersem orada ogrenecek yilmaz
bebegin onun oldugunu
cunku cem filizi rehine alip bebegini oldurrum yaklasma diyebilir!
ve cem piskopati bi yerde zannedersem benimle evlenicek zoru diyerek filizin
karnina silahi tutuyo

bego87
25-04-07, 23:18
Ama orda hep eski bolumlerin goruntulerini gosteriyor??
Analamadim gitti!!!:img-hyste

yok eski bölümleri dill yenileri gösteriyo ve normal fragmandan bi kaç farklı sahne koyuyolar normalde. zaten o alttakinde feride ve ömerde varmış ben görmedim ama öyle dediler..

kursuni19
25-04-07, 23:19
heeee demek kıyarsınız haa:icon_sorr :) ne diyeyim bende ceketimi alır giderim bu formdan :img-blush ama ben h. sevgiliyi izledim diye suçmu yani:icon_whis hem arada sırada olur böyle şeyler canım :) valla ne yalan söyleyeyim bu haftaki bölümüde çok güzele benziyo :) artık kısmet kimeyse onu izleyeceğim..:img-hyste

H.S yi izlemiyecegine söz ver, affedelim seni. Dernek üyelerimizi yari yolda birakacak degiliz ama dimi:img-hyste. Valla sadece kismet demekle olmuyor bu isler, biraz cabada etmek lazim :img-wink:

yeşil_2
25-04-07, 23:22
arkadaşlar alttaki fragman dediğim, hani tv nin alt kısımında çıkıyoya işte o. orda bazen normal fragmanda olmayan sahneleride gösteriyolar.

tolgahuzur1
25-04-07, 23:25
H.S yi izlemiyecegine söz ver, affedelim seni. Dernek üyelerimizi yari yolda birakacak degiliz ama dimi:img-hyste. Valla sadece kismet demekle olmuyor bu isler, biraz cabada etmek lazim :img-wink:

haaa:img-hyste yok işte buna söz veremem sevgili kursuni o günkü pisikolojime bağlı bir olay.. :img-hyste ama inan ı. altında %70 daha ağır basıyor ama dediğim gibi o güne bağlı..:img-hyste siz beni affedersiniz canım :) benim gibi yılmazdaşı nereden bulacaksınız :img-hyste

Buket_TY
25-04-07, 23:31
Yaa benim kafam su Yilmaz Filizin kapisina gelme sahnesi.. Cok telasli felan neoldu acaba?? Bebegi ogrenmis olamaz, cunku sevgili Matraka dedi bu o resim degil, yani yanlis hatirlamiyorsam!

kursuni19
25-04-07, 23:34
haaa:img-hyste yok işte buna söz veremem sevgili kursuni o günkü pisikolojime bağlı bir olay.. :img-hyste ama inan ı. altında %70 daha ağır basıyor ama dediğim gibi o güne bağlı..:img-hyste siz beni affedersiniz canım :) benim gibi yılmazdaşı nereden bulacaksınız :img-hyste

Ah be Tolga demek 70%, hic iyi görmüyorum seni, bu nedenle su tedavi sitemini sana uygun gördü dernegimiz
1- Her sabah ve her aksam 1oo kere ben Ihlamurlar altindayi izleyecegim diyeceksin
2- Sana en kisa zamanda iyi bir piskolog arayisina girecek dernegimiz :img-hyste , akli karismis üyelerimize yardim etme süzünü bosuna vermis olmayalim:img-wink:
3- H.S. en kisa zamanda kurtulacaksin, söz:img-hyste - gerekirse bir begin yikanir:img-hyste

ceren durul
25-04-07, 23:35
Bu Hafta Bence Cok Güzel Olacak ... Ama Kesin Cem Ve Yilmaz Birbirlerine
Silah Cekerler Orda Biter Bende Bir Hafta Boyunca Meraktan Catlarim :icon_whis

byuzax
25-04-07, 23:46
Tolga vazgeçtim sen HS imzası takın olmaz olmaz HS imzası şimdikine bin basar bunu görünce hepten sinirim bozluyor :D
:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Yalnız tolgayı biraz sömürmek gibi oluyor ama :D :img-hyste

mıstaa
25-04-07, 23:48
Fragman yorumum...

Gerçek olmasada, rol icabıda olsa hamile bir kadının karnına silah doğrultulması çok kötü hissettiriyor.Silah ve Hamile bir kadını yan yana düşünemiyorum..:sad53:

Öte yandan bu sahnedede çok net anlıyoruzki [gerçi çoktan anladık ama] Cem tabiri yerindeyse tam bir psikopat vede hamile bir kadının arkasına saklanacak kadar adi bir adam.İşte bizim Filiz'e olan kızgınlığımızda bu noktada başlıyordu zaten.Filiz karşılığı ne olursa olsun [ister mal-mülk ister intikam hırsı]Cem'den uzak durmalıydı.Filiz hamile olduğunu unuttu, kafasının dikine gitti,ne abisinin nede annesinin sözünü dinlemedi.

Kaderin cilvesine bakki Yılmaz'ı sürekli eleştirenler şimdide ondan Herkül'lüğe soyunup Filiz'i kurtarmasını bekliyor.Demekki neymiş bir karakteri eleştirirken kendine manevra alanı bırakmanda lazımmış. Ki "U" dönüşü yapabilmek kolay olsun.

Not;Yılmaz'ın silahla nikahı bastığı sahne muhtemelen 71. bölümün son sahnesi yani baskından sonra neler olacağını ancak 72. bölüme öğreneceğiz kuvvetle muhtemel.:sad53:

Dizinin bundan sonraki gidişatı ile ilgili isteğim;Cem bir an önce aradan çekilsin vede Filiz-Yılmaz finale kalmadan evlensinler. Ama bu evlilik olurken Aslı'da ölmesin orta bir yol bulunsun..

[B]Bu arada yeri değil ama bugün bir arkadaş fıkra anlattı bende forumumuza yazmak istedim.:)

Bir gün bir bilim adamı yılbası nedeniyle hastaneleri gezip akıllanan delileri salmaya karar vermis. Bir sürü hastaneyi gezmis fakat hic akıllandigina kanaat getirilen deliye rastlamamis.

En sonunda bir hastaneye gitmis birde bakmis ki bütün deliler zıplıyor hemen onlarla ilgilenen doktorlara sormus:
-"Bunlar neden böyle zıplıyorlar?"
-"Bunlar kendilerini mısır patlagi zannediyorlar." demis

Birde bakmislar ki bir tanesi zıplamadan yatagin üzerinde sabit bir sekilde duruyormus. Hemen ona yaklasarak sormus.
-"Sen neden ziplamiyorsun?"
-"Ben tavaya yapıstim...:D"

byuzax
25-04-07, 23:56
mustafa hiçbirimiz yılmazdan böyle bişey beklemedik insan mantığını çalıştırınca bunun olacağını biliyor zaten hem bizmi dedik yılmaza git filizi kurtar die... Hiçbirimiz U dönüşü yapmadık bu yolda yasak !

levoo
26-04-07, 00:12
Vallahi müthiş bi fragman Filiz çaresiz Yılmaz endişeli ve en sonunda Yılmaz Filiz için Cem'in karşısında fakat Cem silahı bebeğe doğrultuyor.Asıl olay bu çünkü Yılmaz düşünecek bu Cem'in çocuğu olsa niye ona sıkmak istesin Cem?

mıstaa
26-04-07, 00:24
mustafa hiçbirimiz yılmazdan böyle bişey beklemedik insan mantığını çalıştırınca bunun olacağını biliyor zaten hem bizmi dedik yılmaza git filizi kurtar die... Hiçbirimiz U dönüşü yapmadık bu yolda yasak !

Sevgili byuzax;

Dikkat edersen biz yılmazcılarıda kattım işin içine.bye Sadece bu Yılmaz'ın Filiz'i kurtarmasıyla ilgili değil. Bundan öncede defalarca Yılmazcılar Filiz'i,Filizcilerde Yılmaz'ı sert bir şekilde eleştirtdi . Hemde dizinin sonunda Filiz-Yılmaz mutlu sonu kesinken. Nerdeyse hepimiz eleştirdik bu ikiliyi.Evlendikten sonra ne diyeceğiz peki "ah ne güzel çift pek yakışıyorlar maşallah" mı diyeceğiz. Bunca yapılmış sert eleştirinin üzerine bu temenni inandırıcı olurmu sence?

Demek istediğim buydu keşke hepimiz zamanında eleştiri yaparken daha yumuşak vede uslubuyla yapsaydık sonunda bu çifti layıkıyla alkışlama hakkımızda olurdu...:sad53: bye .

forever_bim
26-04-07, 00:28
Sevgili Mustafa;

Eleştiride bazen kantarın topuzu kaçıyor o konuda haklısın. Biraz da karakterleri fazla benimsemekle alakalı bir durum.

Cem ölürmüş bu hafta ne şahane olur:)

ismailsurucu
26-04-07, 00:32
arkadaşlarım FİLİZYILMAZ destekçilerini görmek istiyorum bunu kanıtlamam gereken bir forumdaşım var bana bu konu da yardımcı olabilecek misiniz?

çünkü forumdaşım benim tek başıma olduğumu düşünüyor sadece naslihan bana katılmış şu konuyu sizlerle bir açığa çıkaralım ne dersiniz?

yani filizyılmaz da sadece inat eden ben miyim, yani uzaylı mıyım olmayan birşeyi istiyorum çok merak ettim şimdi filizyılmaz destekçilerine görmek istiyorum umarım yanılmam yoksa kanıtlamak zorunda olduğum arkadaşıma kapak yapacağım bunu izninizle:img-yes:

geçenlerde de söylediğim gibi aşklarını beyinlerinde bitiremiyen filiz&yılmaz aşkından bende sonuna kadar keyif aldığımı söylüyor sonuna kadar FİLİZ-YILMAZ diyorum.

mıstaa
26-04-07, 00:43
Sevgili Mustafa;

Eleştiride bazen kantarın topuzu kaçıyor o konuda haklısın. Biraz da karakterleri fazla benimsemekle alakalı bir durum.

Cem ölürmüş bu hafta ne şahane olur:)

Son zamanlarda duyduğum en moral verici cümle.:D

Cem ölürmüş,Yılmaz-Filiz sorunlarını çözermiş,FÖMER barışırmış,Aslı iyileşirmiş bütün bunlar olunca bizde forumda yazacak ve eleştirecek bir şey bulamazmışız.:):):D

BERNA
26-04-07, 00:56
Fragmani izledim en sonunda izledim. Oncelikle, Berna'nin isleri var su aralar foruma giremiyor Omer-Feride sahnesi koymayalim da uzun yazmasin diye dusunduklerini tahmin ettigim, fragmani hazirlayanlara tesekkurlerimi sunuyorum :icon_whis Aslinda muhtesem dortlu disinda baska bir sahne de koymamislar ya neyse :img-help: :img-help:

Yapim sirketine sitemlerimi de ilettikten sonra, gecen hafta Yilmaz ve Filiz sahnelerinden etkilenmistim biliyorsunuz, neden bilmiyorum bu hafta da bana cok hitap etmedi. Belki de o cephede hersey cok tahmin edilebilir oldugu icin de olabilir. Cem'in psikopatliga geri donusu de, Yilmaz ve Filiz'in de aldiklari sacma kararlardan pisman olmalarina ragmen geri donusu olmayan yollara girdikleri icin duyduklari rahatsizlik da cok buyuk bir supriz degildi. Bilemiyorum belki diziyi izlerken cok farkli dusunebilirim, biliyorsunuz benim hic olmadik ufak seylere uzun uzun agladigim da olabiliyor :img-blush

Butun sayfalara bakma sansim olmadi ama gayet iyi biliyorum ki cok farkli dusundum cogunuzdan, bu da benden bir cesitlilik olsun :img-wink:

denizim_
26-04-07, 01:03
Dun anlatilan fragmanin gercek olmasina cok sasirdim. Bizim dizide olaylar o kadar hizli ilerlemez genelde. Islerin bu asamaya gelmesi, silahlarin cekilmesi Cem'in artik, nihayet, sonunda dizideki isinin bitecegini mi gosteriyor? Bunca olaydan sonra Cemin artik yakalanmasi, adam kacirma, oldurme vs ile suclanmasi gerekmez mi? Cem yine kurtulursa veya Filiz Cem'den korkarak Yilmaz'a ben kendi istegimle evleniyorum derse, Yilmaz da buna inanirsa ben ciglik cigliga bagiracagim herhalde. Ote yandan bizim senaristlerin Cem'den bu kadar kolay vazgecebileceklerine de ihtimal vermiyorum. Korku filmlerindeki gibi durmadan bir sekilde bizimkilerin karsisina cikmaya devam edecek sanirim.

Bir de Cem'in en cok istedigi sey Filiz degil mi? Filiz'in bebegini oldurmekle tehdit ederken anneye de zarar vermeyi goze mi aliyor? Ya da Filiz'i kaybetmektense oldururum daha iyi diye mi dusunuyor?

forever_bim
26-04-07, 01:05
Fragmani izledim en sonunda izledim. Oncelikle, Berna'nin isleri var su aralar foruma giremiyor Omer-Feride sahnesi koymayalim da uzun yazmasin diye dusunduklerini tahmin ettigim, fragmani hazirlayanlara tesekkurlerimi sunuyorum :icon_whis Aslinda muhtesem dortlu disinda baska bir sahne de koymamislar ya neyse :img-help: :img-help:

Yapim sirketine sitemlerimi de ilettikten sonra, gecen hafta Yilmaz ve Filiz sahnelerinden etkilenmistim biliyorsunuz, neden bilmiyorum bu hafta da bana cok hitap etmedi. Belki de o cephede hersey cok tahmin edilebilir oldugu icin de olabilir. Cem'in psikopatliga geri donusu de, Yilmaz ve Filiz'in de aldiklari sacma kararlardan pisman olmalarina ragmen geri donusu olmayan yollara girdikleri icin duyduklari rahatsizlik da cok buyuk bir supriz degildi. Bilemiyorum belki diziyi izlerken cok farkli dusunebilirim, biliyorsunuz benim hic olmadik ufak seylere uzun uzun agladigim da olabiliyor :img-blush

Butun sayfalara bakma sansim olmadi ama gayet iyi biliyorum ki cok farkli dusundum cogunuzdan, bu da benden bir cesitlilik olsun :img-wink:

Yok Berna'cım yalnız değilsin elbette. Ben diziyi artık böyle boş gözlerle izliyorum. Nasılsa herşey belli, merak unsuru sıfır, forum daha eğlenceli ama. Hayır yani yazarsın bir psikopat karakter ama rolü yapabilecek birini koyarsın koyduğun adam rolü kotaramıyorsa, senaryoda rolünü azaltırsın. Bizde herşey tam ters. Psikopatımız tüm diziyi kaplamış, bu aralar Aslı kızımız geri planda kaldı gibi, e kalan 9 bölüm için de onun trip atması lazım yedek kulübesinde bekliyor.

Diğer konular kayboldu zaten. Cemil yeniden 44. bölümde geldi, o cephede gelişmeler iki arpa boyu kadar, 57'den beri Ali ve Sema'nın Mirsad'ı almasını bekliyoruz. Salih ilk sezon gözükürdü o da yok bu sezon. Nalan ve Kerem de aynı durumdalar...

Ömer Feride bir gelip bir kayboluyorlar. Bu sefer fragmanda da yoklar. Bakalım, "SALDIM ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA" Daha ne kadar gidecek acaba bu terane:)

forever_bim
26-04-07, 01:12
Sevgili Denizim;

Ben Cnbc-e'den de dizi takip ediyorum. Bakalım kaç milenyum gerideyiz diye:)

Mesela Desperate Housewives'ta 3. sezonun ilk 6 bölümü beni deli eden bir karakter 7. bölümde pat diye öldürüldü. Nasıl sevindim anlatamam. Ne zaman ki bir karakter kontrolden çıkıyor pat diye öldürülüyor yabancı dizilerde konu başka yönlere kaymaya başlıyor ama senaryoda denge unsuru söz konusu olduğundan izlerken sıkılmıyorum. Mesela Desperate Housewives'ın 2011'e kadar süreceği kesinleşti, adamlar 160 bölüm Seinfeld yazıyorlar, 9 sezon The X-Files yapıyorlar, hem de kaliteden ödün vermeden.

Sözün Özü: Cem son bölüme kadar bizlerledir bence. Öyle yabancı dizi taktiği kullanmaz bizim yerli dizi senaristleri.

denizim_
26-04-07, 01:42
Sevgili forever_bim,
Bence de Cem sonuna kadar bizimle. Belki bir bolum kadar falan bir yerlere saklanir ama senaristler ondan kolay kolay vazgecemezler. Geri kalan 9 bolumu nasil doldururlar sonra?

Gecenlerde biz de secoms'la Lost'u konusmustuk. Cok karmasik, inanilmaz detayli, bir o kadar da heyecanli bir senaryo. Bizim yerli diziler de ise hep ayni konular, seyirciyi hic sasirtmayan bir olay orgusu. Ratinglere bakinca seyirci mi bunu istiyor yoksa seyirciye sadece bunlar sunuldugu icin mi rating aliyor bilemiyorum. Ustelik hangi projenin omrunun ne kadar olacagi bilinmedigi icin ciddi bir hikaye de kuramiyorlar herhalde. Rating aldikca konuyu bir sekilde uzatmaya calisiyorlar, bir noktada da tikaniyorlar tabii ki. Biz de oyuncular hatirina izliyoruz iste...

BERNA
26-04-07, 02:50
Sevgili forever_bim,
Bence de Cem sonuna kadar bizimle. Belki bir bolum kadar falan bir yerlere saklanir ama senaristler ondan kolay kolay vazgecemezler. Geri kalan 9 bolumu nasil doldururlar sonra?

Gecenlerde biz de secoms'la Lost'u konusmustuk. Cok karmasik, inanilmaz detayli, bir o kadar da heyecanli bir senaryo. Bizim yerli diziler de ise hep ayni konular, seyirciyi hic sasirtmayan bir olay orgusu. Ratinglere bakinca seyirci mi bunu istiyor yoksa seyirciye sadece bunlar sunuldugu icin mi rating aliyor bilemiyorum. Ustelik hangi projenin omrunun ne kadar olacagi bilinmedigi icin ciddi bir hikaye de kuramiyorlar herhalde. Rating aldikca konuyu bir sekilde uzatmaya calisiyorlar, bir noktada da tikaniyorlar tabii ki. Biz de oyuncular hatirina izliyoruz iste...

Ben daha once de yazmistim celiskiye dusmemek adina tekrarlayayim once kliseleri severim, Turk filmlerine bayilirim, seyretmekten de cok zevk alirim ama o filmler 90-120 dakika arasi surdugu icin senaryo ne kadar klise olursa olsun kullanabilecek sayi kisitli. Bizim dizilerde genel olarak tum kliseler ucer beser kez kullaniliyor, dogal olarak da tadi kaciyor.

Oyunculuga gelirsek Cenk Ertan birkac bolumdur anne destegiyle biraz durumu kurtarsa da bu sefer de senaristler isin dozunu iyice kacirdilar. Hayir ben hicbir filmde kotu adamin basrol oyuncusundan fazla gosterildigini (esit de olabilir ama az degil) hatirlamiyorum da :icon_whis

Yabanci dizilerdeki karmasik yapiyi da sevmiyor degilim, aksine onu da severim ama ben birazcik surprize bile raziyim galiba :img-wink:

micky
26-04-07, 09:05
arkadaşlar ya 2. frgmanı izleyen var mı acaba cem bey birine ateş ediyor falan feride ömer sahneleri war bir de karanlıkta bı yerde filiz... gören varsa ayrıntılı anlatsın lütfeeeeen:):):):)

tolgahuzur1
26-04-07, 09:09
Ah be Tolga demek 70%, hic iyi görmüyorum seni, bu nedenle su tedavi sitemini sana uygun gördü dernegimiz
1- Her sabah ve her aksam 1oo kere ben Ihlamurlar altindayi izleyecegim diyeceksin
2- Sana en kisa zamanda iyi bir piskolog arayisina girecek dernegimiz :img-hyste , akli karismis üyelerimize yardim etme süzünü bosuna vermis olmayalim:img-wink:
3- H.S. en kisa zamanda kurtulacaksin, söz:img-hyste - gerekirse bir begin yikanir:img-hyste

heeee:img-hyste yahu sabah sabah bu yorumunu okudum kursuni gülmekten kırıldım ..:img-hyste allah iyiliğini versin :) demek her sabah ı.a. iyide stresten giderimi yahu iyice delirmiyim sonra:img-hyste ama söz bu hafta izliyeceğim dizimizi.. yani benimde merak ettiğim konular geldi..:)

arzuinan
26-04-07, 09:29
öncelikle günaydın. Herkes için güzel bir gün dilerim :happy0064

kurşuni, fragman yorumun gerçekten güzel. herzamanki gibi aşıklarımızın duyguları dile getirmeyi başarmışsın... :good:

* Cem, Fatih'in ona ihanet ettiğini anladıysa öldürmek isteyeceğinden hepimiz eminiz sanırım... umarım bunu başaramaz. bu olaylardaki en suçsuz kişinin ölmesini istemem. gerçi kimsenin ölmesini istemediğimizi daha öncede defalarca söyledik.

mesburcum
26-04-07, 09:31

kurşuni, fragman yorumun gerçekten güzel. herzamanki gibi aşıklarımızın duyguları dile getirmeyi başarmışsın... :good:

* Cem, Fatih'in ona ihanet ettiğini anladıysa öldürmek isteyeceğinden hepimiz eminiz sanırım... umarım bunu başaramaz. bu olaylardaki en suçsuz kişinin ölmesini istemem. gerçi kimsenin ölmesini istemediğimizi daha öncede defalarca söyledik.

Günaydın,

Ben Fatih'in yaralandıktan sonra Yılmaz'la bir şekilde görüşeceğini ve Filiz'in bebeğinin kendisinden olacağını söyleyecek diye düşünüyorum. Sürpriz bir isim ancak Fatih olur heralde...

ferman336
26-04-07, 09:38

herkese günaydın;
iyi ama arzu kaç bölüm oldu cem yüzünden ne kimse öldü ne kimse yaralandı. olmuyor böyle :) light psikopat oldu bizimki.:img-hyste biraz ekşıınn lazım aradan fatih gidebilir.herşeyi söyledi yılmaza bir bebeği söylemedi belki giderken söyler.kısaca hayırlara vesile olur belki gitmesi.:good:

tolgahuzur1
26-04-07, 09:57
bu aşk için o kadar çok şeyler yaşadılar ki yeri geldi mutlu yeri geldi birbirlerini görmek istemediler ama her ikisi de birbirini unutamadı, kopamadı ve sevgilerinden vazgeçemediler ve şimdi de bu aşkın şahidi dünyaya gelmek üzere hala daha bunu haketmediklerini düşüneneler varsa ben şaşırıyorum, tmm hatalar karşılıklı bu ilişki iki taraflı ve ne yaşandıysa yaşansın sonuçta hala daha birbirlerine içleri giden bir çift var birinin en ufak canı acısa diğeri can çekişiyor onunla birlikte bunları görmemek demek kör olmak demek ya da söylene sözleri duymamak sağır olmak demek, söylememek için de lal yani gerçekten bu haketmedi yorumlarına anlam veremiyorum

kesinlikle bunu an çok hakeden filizyılmaz varken değil 3.şahıslar hiçkimse engel olamayacak, sonuçta birlikte olacaklar o zaman bu birliktelikleri savunan arkadaşlarım o zaman görüşeceğiz sizlerle..

evet şöyle bir gezerken entresan bir yorum buldum :):img-hyste evet birbirlerine içi giden bir çift var ama bu çiftin tutkusu tek tarafa dönüştü.. yani sadece yılmazda var ... en ufak can acısında yılmazın içi yanıyor filizin değil.. :img-wink: filizin yılmaz için yılmaz kadar üzüleceğini düşünmüyorum..(bugün için :) ) 3. şahıs kim bu çifte engel anlamadım :icon_whis yani aslıyı diyorsan o yılmazın sözlüsü yani engel değil.:img-hyste heralde sonuçta birlikte olacaklar sende dizinin sonunu biliyorsun yazıyorsun filizim.. :) acaba bilmesen böyle ümitli konuşabilirmisin..:img-hyste ben burdayım bakalım nasıl görüşeceksin benimle..:img-hyste

tolgahuzur1
26-04-07, 10:14
-- yılmazın intikam olayında filiz üzüldü yılmaz perişan oldu
-- filiz nikah günü gitti filizüzüldü yılmaz üzüldü
-- filiz geri geldi yılmaz bunu unuttu ama filiz yaklaşmasına izin vermedi yine çok yakınken bir o kadar da uzak kalarak birbirlerini görerek acı çektiler
-- filiz bundan pişman oldu bu sefer yılmaz affetmedi
-- sonra her ikisi de aşklarına yenildiler barıştılar
-- sonra devreye şüphe, 3.şahıslar girdi, ailer bireyleri girdi derken bir ayrılık daha
-- filiz yine pişman ama bu sefer yılmaz gurur yaptı
-- sonra yılmaz affetme konumuna geldi filiz guru yaptı

yani liste uzar gider şimdi kim daha çok acı çekmiş kim çekmemiş konulaına girersek durum eşittir bana göre sonuçta iki taraflı yaşadılar herşeyi, biri mutsuzken diğer mutlu olmadı daha ne olması gerekiyor haketmeleri için merak ettim cvplayabilecek bir fotumdaşım var mı?

:happy0064 evet ben cevap verebilirim.. daha ne yapmalarına gelirsem filizin 40 fırın ekmek yemesi lazım..şimdi filiz yılmazın peşinde dolansa yalvarsa yakarsa azdır.. yahu adam peşinde o kadar koştu 4 yıl geçti hala peşinden ayrılmadı ama bizim zeyna inat etti ki hisseleri alacağm şirket bizim olacak diye.. al şirket sizin oldu artık :) bak ne güzel özetlemişsin senin yazdıklarında hep hatalı filiz gibi gözüküyor..:img-hyste demek ki sende doğru yolu buldun.. :) valla bana kalırsa bu çift birleşmesin diyeceğim ama bu mümkün değil.. :icon_sorr

filizim+y
26-04-07, 10:16
herkese günaydınlar, iyisinizdir umarım forumdaşlarım yine ben baş belanı filizim+y geldi:)

şimdi şöyle bir forum incelemesi yaptım da ben forumu bıraktıkdan sonra maşallah forever, fermen, secoms ve sinem çok hoş bir sohbet olmuş bensiz olmuş ama okurken eğlendim, sağolun (bu şekilde olunca en azından şaka amaçlı iyi oluyor)

hasanım o yorumu birilerine pas vermek amaçlı yaptım yani kesinlikle titrememe gerek yok sen filizimi bilmezmesin vazgeçebilir mi filizyılmazdan:img-wink: hem bu kadar da destek almışken anladın sen:)

sevgili kurşunim fragman yorumunu okudum cnm ellerine sağlık ben yapmayacağım gerçekten güzel bir yorum olmuş bir nevi duygularıma tercüman olmuşsun bu hafta senin yorumun yeter bence, teşekkür ederim:img-yes:

sevgili kurşunim ve tolgam ben yokken kulaklarımı çınlatmışsınız:) yahu tolgam sen de gel katıl madem yarışmış bu sana da yer var yeter ki iste sen:) ama sen dersini aldın sonuçta dün değil mi benimle uğraşmak kolay değil:img-wink:

filizim+y
26-04-07, 10:24
evet şöyle bir gezerken entresan bir yorum buldum :):img-hyste evet birbirlerine içi giden bir çift var ama bu çiftin tutkusu tek tarafa dönüştü.. yani sadece yılmazda var ... en ufak can acısında yılmazın içi yanıyor filizin değil.. :img-wink: filizin yılmaz için yılmaz kadar üzüleceğini düşünmüyorum..(bugün için ) 3. şahıs kim bu çifte engel anlamadım :icon_whis yani aslıyı diyorsan o yılmazın sözlüsü yani engel değil.:img-hyste heralde sonuçta birlikte olacaklar sende dizinin sonunu biliyorsun yazıyorsun filizim.. :) acaba bilmesen böyle ümitli konuşabilirmisin..:img-hyste ben burdayım bakalım nasıl görüşeceksin benimle..:img-hyste

demek enteresan bak sen valla tamamen doğru olan şeyleri yazdım:) bak kesinlikle katılmıyorum tutkusu nasıl tek tarafa dönüşmüş yok tolgam sen görmem, duymam ve konuşmam kuralının sadece konuşma kısmını yapıyorsun diğerlerini kullanmıyorsun:) yahu nasıl tek taraflı her ikisininde gözlerine bak "gözler kalbin aynasıdır" derler yapma bu kadar acımasız olma, valla her ikisinin de canı acıyor sen yine perdeler arkasına gizlenmişsin:img-yes: sen anladın o 3.şahısları bak cvbını da vermişsin sadece o değil başkasında var
filizin yılmaz için üzüleceğini düşünmüyor musun PES TOLGA sana bu kadar vicdansız olma neer çekiyor göremiyorsan

ben dizinin sonunu bilmeden de bu foruma ilk yazdığım andan itibaren bu aşkın mutlu sonla bitmesini istediğimi kaç kere yazdım hala daha da yazmaktayım, bilmediğim hala ümitliydim be tolgam sen anlamıyorsun şu filizimi bilemiyorum artık sonuç da alacaklı olan sensin dün sen yenildin unutma görüşmesi gerekende sensin:)

filizim+y
26-04-07, 10:30
:happy0064 evet ben cevap verebilirim.. daha ne yapmalarına gelirsem filizin 40 fırın ekmek yemesi lazım..şimdi filiz yılmazın peşinde dolansa yalvarsa yakarsa azdır.. yahu adam peşinde o kadar koştu 4 yıl geçti hala peşinden ayrılmadı ama bizim zeyna inat etti ki hisseleri alacağm şirket bizim olacak diye.. al şirket sizin oldu artık :) bak ne güzel özetlemişsin senin yazdıklarında hep hatalı filiz gibi gözüküyor..:img-hyste demek ki sende doğru yolu buldun.. :) valla bana kalırsa bu çift birleşmesin diyeceğim ama bu mümkün değil.. :icon_sorr

tolgacım yanlış cvp dolayısıyla kaldın bu sınavdan telafi belki yapabilirim benim sorumun cvbı yazdıklarınla yakından uzaktan alakası yok:img-yes:
ben zaten doğru yoldayım o yolda olmayan sensin bence tekrar oku bakalım ben ne diyorum herşey de "EŞİTLER" yılmaz da filiz de biri birinden üstün değil kesinlikle, sen bu sözlerini birleştiklerinde yiyeceksin bak o zaman asıl ben ne yapıyorum sana:)

tolgahuzur1
26-04-07, 10:31
demek enteresan bak sen valla tamamen doğru olan şeyleri yazdım:) bak kesinlikle katılmıyorum tutkusu nasıl tek tarafa dönüşmüş yok tolgam sen görmem, duymam ve konuşmam kuralının sadece konuşma kısmını yapıyorsun diğerlerini kullanmıyorsun:) yahu nasıl tek taraflı her ikisininde gözlerine bak "gözler kalbin aynasıdır" derler yapma bu kadar acımasız olma, valla her ikisinin de canı acıyor sen yine perdeler arkasına gizlenmişsin:img-yes: sen anladın o 3.şahısları bak cvbını da vermişsin sadece o değil başkasında var
filizin yılmaz için üzüleceğini düşünmüyor musun PES TOLGA sana bu kadar vicdansız olma neer çekiyor göremiyorsan

ben dizinin sonunu bilmeden de bu foruma ilk yazdığım andan itibaren bu aşkın mutlu sonla bitmesini istediğimi kaç kere yazdım hala daha da yazmaktayım, bilmediğim hala ümitliydim be tolgam sen anlamıyorsun şu filizimi bilemiyorum artık sonuç da alacaklı olan sensin dün sen yenildin unutma görüşmesi gerekende sensin:)

vallahi filizim namı değer FAL BİLİM BAŞKANI :img-hyste sen uyandığına eminmisin :) ne bileyim yani sabah sabah nasıl gördün bu ikili arasında ki tutkuyu nasıl gördün anlamadım.. ama ben inatçıyımdır bu ilişkinin tek üzülen tarafı yılmaz oldu .. filizin üzüntüsüne rastlamadık.. hep ailesi ve maddi değerleri için üzüldü yılmazı unutmuştu bile.. taki söz yüzüklerini görene kadar :img-hyste aklına bile gelmedi yahu yılmaz... ama yılmaz ne yaptı yardım teklifi etti onun yanında oldu ,ondanda kötsü olmadı..:img-yes: ama şu çocuk olmasa ....

ferman336
26-04-07, 10:35
tolgacım yanlış cvp dolayısıyla kaldın bu sınavdan telafi belki yapabilirim benim sorumun cvbı yazdıklarınla yakından uzaktan alakası yok:img-yes:
ben zaten doğru yoldayım o yolda olmayan sensin bence tekrar oku bakalım ben ne diyorum herşey de "EŞİTLER" yılmaz da filiz de biri birinden üstün değil kesinlikle, sen bu sözlerini birleştiklerinde yiyeceksin bak o zaman asıl ben ne yapıyorum sana:)

"EŞİTLER" mi ? yapma filizim yaw.:) nereleri eşit Allah aşkına.yılmaz daha uzun:img-hyste filiz de inanılmaz bir hata yapma potansiyeli var.yalan kabiliyetinden bahsetmiyorum bile.bahsedince biliyorsun forum üzerime çullanıyor.e doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış:good:

tolgahuzur1
26-04-07, 10:35

niye alakası yokmuş ki soruna cevap verdim işte :) illa senin istediğin cevabı mı vermek zorundayım yahu:img-hyste filizim bugün bomba gibiyim senin benimle işin var demedi deme :) hayır ben kabul etmiyorum yılmaz filiz hataları eşit değil.. yılmaz filizin yanında acemi kalır.. filiz hem güzel oyun yapıyo ,güzelde yalan söylüyo :) ,sevgisine sahip çıktığını ve uğraştığını daa görmedik ee nerede bunun eşitliği.. :img-pilot

filizim+y
26-04-07, 10:37
vallahi filizim namı değer FAL BİLİM BAŞKANI :img-hyste sen uyandığına eminmisin :) ne bileyim yani sabah sabah nasıl gördün bu ikili arasında ki tutkuyu nasıl gördün anlamadım.. ama ben inatçıyımdır bu ilişkinin tek üzülen tarafı yılmaz oldu .. filizin üzüntüsüne rastlamadık.. hep ailesi ve maddi değerleri için üzüldü yılmazı unutmuştu bile.. taki söz yüzüklerini görene kadar :img-hyste aklına bile gelmedi yahu yılmaz... ama yılmaz ne yaptı yardım teklifi etti onun yanında oldu ,ondanda kötsü olmadı..:img-yes: ama şu çocuk olmasa ....

yahu tolga elbette uyandı namı değer BAŞKANIN uyanmasa sana böyle cvplar verebilir mi:) ben bu sabah görmedim ki TUTKUyu izlemeye başladığım andan itibaren işte sen bunu anlamıyorsun anlık değil bu kardeşim sürekli görüyorum ben tutkuyu:) valla ne kadar inatçı olursan o yılmazda filizde üzüldü bence her ikisi de perişan sen bence diretme bunda bak forumu karşına laırsın dün FİLİZYILMAZ VE YILMAZFİLİZ diyenleri göz var nizam var herkes görüyor:img-yes: sen öyle san ihanete bulaştığından göremiyon filizinde üzüntüsünü ama ben hem yılmazın hem de filizin üzüntüsünü görüyorum işte farkımı bu forumdaşım, çocuk olmasa ne olacakdı sanıyor musun yılmaz filizi bırakırdı:):)

filizim+y
26-04-07, 10:41
"EŞİTLER" mi ? yapma filizim yaw.:) nereleri eşit Allah aşkına.yılmaz daha uzun:img-hyste filiz de inanılmaz bir hata yapma potansiyeli var.yalan kabiliyetinden bahsetmiyorum bile.bahsedince biliyorsun forum üzerime çullanıyor.e doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış:good:

bana göre eşitler be farmanım sizlerle ayrı düşündüğüm aşikar zaten ben ne YILMAZa ne de FİLİZe kıyabiliyorum hatalarını ve sevaplarını ben gözümde eşitledim birinin yaptığı fazlasayla diğerinin yaptığı ile kapattım ne yaparsın sevenlere kıyamıyorum:) abi bende bir problem mi var ne dersin yoksa bıraksam mı ne halleri varsa görsünler:) sen çok yaşa emi, doğru yılmaz daha uzun eee erkek adam sonuçta:)

kovulmazsın merak etme o zaman beni de kovarlar be abi inatçılığım yüzünden merak etme senle ben bu forumun iyi sakinleriyiz sanırım:):)

ferman336
26-04-07, 10:42
yahu tolga elbette uyandı namı değer BAŞKANIN uyanmasa sana böyle cvplar verebilir mi:) ben bu sabah görmedim ki TUTKUyu izlemeye başladığım andan itibaren işte sen bunu anlamıyorsun anlık değil bu kardeşim sürekli görüyorum ben tutkuyu:) valla ne kadar inatçı olursan o yılmazda filizde üzüldü bence her ikisi de perişan sen bence diretme bunda bak forumu karşına laırsın dün FİLİZYILMAZ VE YILMAZFİLİZ diyenleri göz var nizam var herkes görüyor:img-yes: sen öyle san ihanete bulaştığından göremiyon filizinde üzüntüsünü ama ben hem yılmazın hem de filizin üzüntüsünü görüyorum işte farkımı bu forumdaşım, çocuk olmasa ne olacakdı sanıyor musun yılmaz filizi bırakırdı:):)

yahu filizim aralarındaki tutku birinin yaptığı hataları örtmüyor ki böyle kör topal devam etmelerini sağlıyor işte. artı sonunda birleşecek olmaları hataların eşit olduğunu göstermez ki.tek göstereceği yılmazın ne kadar yüce gönüllü olduğunu, filizin ise yaptığım hatalarla,söylediğim yalanlarla sev beni diyen bir karakter olduğunu gösterir tabi jet hızıyla filize bir çeki düzen vermezlerse.:happy0064

tolgahuzur1
26-04-07, 10:42
Sevgili Tolga bu ilşkide ençok acı çeken ve üzülen filiz oldu bunu rahatlıkla görebiliyorum yılmazda üzüldü acı çekti ama filiz kadar değil ayrıca iki bölüm öncesine kadar filiz için endişelenmiyordu bile

sevgili cemotara filizn acısı ailesi ve kaybettiklerinin acısıydı .. lütfen yılmazın acısı onların yanında bir hiçti.. hatta kendiside dedi ceydaya ,ceyda yılmaza söyledin mi dediğinde artık onu boşver şirketin işlerine bakmak zorundayız dedi.. vallahi ben acı çektiğine katılıyorum ama yılmaz için değil.. kendisi ve ailesi için acı çekti..:img-yes:

ferman336
26-04-07, 10:44
bana göre eşitler be farmanım sizlerle ayrı düşündüğüm aşikar zaten ben ne YILMAZa ne de FİLİZe kıyabiliyorum hatalarını ve sevaplarını ben gözümde eşitledim birinin yaptığı fazlasayla diğerinin yaptığı ile kapattım ne yaparsın sevenlere kıyamıyorum:) abi bende bir problem mi var ne dersin yoksa bıraksam mı ne halleri varsa görsünler:) sen çok yaşa emi, doğru yılmaz daha uzun eee erkek adam sonuçta:)

kovulmazsın merak etme o zaman beni de kovarlar be abi inatçılığım yüzünden merak etme senle ben bu forumun iyi sakinleriyiz sanırım:):)

filizim mesele bunlardan birine kıyma meselesi değil ki. filiz düzelmediği sürece şimdi olmazsa ileride gene papaz olur bunlar.:) filizin kesinlikle tornadan geçmeye ihtiyacı var.bu şekliyle filizi kabul etmiyorum ben.:img-pilot

arzuinan
26-04-07, 10:44
... valla bana kalırsa bu çift birleşmesin diyeceğim ama bu mümkün değil.. :icon_sorr

yapma be tolga, birbirlerini herşeye rağmen bu kadar çok severlerken mi birleşmesinler... valla benim içim dayanmaz böyle bir olaya :sad53:

cemotara
26-04-07, 10:46
sevgili cemotara filizn acısı ailesi ve kaybettiklerinin acısıydı .. lütfen yılmazın acısı onların yanında bir hiçti.. hatta kendiside dedi ceydaya ,ceyda yılmaza söyledin mi dediğinde artık onu boşver şirketin işlerine bakmak zorundayız dedi.. vallahi ben acı çektiğine katılıyorum ama yılmaz için değil.. kendisi ve ailesi için acı çekti..:img-yes:

sevgili Tolga ben sadece 4-5 bölüm den bahsetmiyorum tabiki ailesi zor durumda olduğu için üzülecek ama yılmaz için daha çok acı çekti hemde dizinin başından beri kız neler yaşadı sen hala yılmaz için üzülmüyor acı çekmiyor vede neredeyse yılmazı sevmiyor diyorsun

tolgahuzur1
26-04-07, 10:51
valla kimse bana filiz üzüldü hatta yılmazdan daha çok üzüldü demesin.. o kendine ve ailesinin düştüğü duruma üzüldü.. en iyisinide yaptı bende onun durumunda olsam bende kendime ve aileme üzülürdüm.. benim anlatmak istediğim bu aşka ve sevgiye üzülen yılmazdır filiz değil..:good:

sevgili başkanım filizim.. :) tabi ki bende o tutkuyu görüyordum ama geçmişte kaldı :) ben şimdi hırs,intikam ve acıyı görüyorum bu çiftte.. hatta neredeyse birbirlerini boğacaklar..:img-hyste

modest2000
26-04-07, 10:53
Günaydınlar!
Fragmandan bu bölüm de Yılmaz'ın bebek gerçeğini öğreneceğine ilişkin bir izlenim edinemedim. Yılmaz, Filiz'in hayatından endişe ettiği için evlenmelerine izin vermek istemiyor.Gerçi Yılmaz, Cem silahı Filiz'in karnına doğrulttuğu zaman anlamalı. Belki "insan bebeğine kıyar mı Cem" filan der. Cem' de "o senin bebeğin" der.Ama böyle olacağını da hiç sanmıyorum.Hatta silahı Filiz'in karnına doğrulttuğunu da güya Yılmaz görmeyecek ve Filiz kendi isteğiyle evleniyor sanacak falan filan:icon_whis

Bu arada Filiz'e gelinlik çok yakışmıştı.:img-wink: Bir geçen haftaki gelinliğe, bir de bu gelinliğe bakın.:img-yes: Keşke o gelinliği sevdiği adam için giyebilseydi:icon_sorr

filizim+y
26-04-07, 10:53
niye alakası yokmuş ki soruna cevap verdim işte :) illa senin istediğin cevabı mı vermek zorundayım yahu:img-hyste filizim bugün bomba gibiyim senin benimle işin var demedi deme :) hayır ben kabul etmiyorum yılmaz filiz hataları eşit değil.. yılmaz filizin yanında acemi kalır.. filiz hem güzel oyun yapıyo ,güzelde yalan söylüyo :) ,sevgisine sahip çıktığını ve uğraştığını daa görmedik ee nerede bunun eşitliği.. :img-pilot

sen şu imzayı kullandın ya tamamen bittin tolga gözlerimi yoruyor imzan hiç yakıştıramadım:icon_whis evet yok soruma net bir cvp veremedin benim istediğim değil olması gereken cvbı vermedin valla ne bombası olursan ol kendi elinde patlarsın dikkat et:) bence eşit çünkü bu birlikteliği istiyorum ve etken edilgenlik olmasından dolayı ben eşitledim sen eşitleme nasıl istersen:img-yes: bence filizde yılmazda bu aşkı hakediyor ikisine de kıyamam anla artık artık kim çok acı çekiyor değil konu:img-yes:

arzuinan
26-04-07, 11:00
Tolga, bugün gerçekten formundasın imzandan da anlaşılıyor zaten. yine Aslı aşkın depreşti herhalde :img-hyste Ceyda'ya ne oldu çıkardın mı yedek listesinden bye

filizim+y
26-04-07, 11:01
yahu filizim aralarındaki tutku birinin yaptığı hataları örtmüyor ki böyle kör topal devam etmelerini sağlıyor işte. artı sonunda birleşecek olmaları hataların eşit olduğunu göstermez ki.tek göstereceği yılmazın ne kadar yüce gönüllü olduğunu, filizin ise yaptığım hatalarla,söylediğim yalanlarla sev beni diyen bir karakter olduğunu gösterir tabi jet hızıyla filize bir çeki düzen vermezlerse.:happy0064

elbette hataları örtmüyor ama birbirlerinden de kopamıyorlar o tutku olmasa zaten birbirlerini görmek isterler mi, bence hayır hala daha birbirlerini sevdiklerinden ve unutamadıklarından bu haldeler ya, dokunsan yakın ama bir o kadar da uzak ** hala o tutkuya yenik, hatalarını eşitlemekden kastım ben şu hata çetelelerinden bıktım bu yüzden eşitledim tabi kıyamadığımdan da

hem filiz ilk sezon o yüce gönüllülüğü yapmıştı bu sezonda yılmaz yapsın ne olur her ikisine yakışıyor bu sıfat, filiz elbette düzelecektir nasıl yılmaz düzeldi ona da fırsat verilecek ben öyle tahmin ediyorum:img-yes:

tolgahuzur1
26-04-07, 11:02
sen şu imzayı kullandın ya tamamen bittin tolga gözlerimi yoruyor imzan hiç yakıştıramadım:icon_whis evet yok soruma net bir cvp veremedin benim istediğim değil olması gereken cvbı vermedin valla ne bombası olursan ol kendi elinde patlarsın dikkat et:) bence eşit çünkü bu birlikteliği istiyorum ve etken edilgenlik olmasından dolayı ben eşitledim sen eşitleme nasıl istersen:img-yes: bence filizde yılmazda bu aşkı hakediyor ikisine de kıyamam anla artık artık kim çok acı çekiyor değil konu:img-yes:

yok yok bizim yine didişme günümüz seninle:img-hyste sevgili filizim sen eşitlik konusunu karıştırdın heralde.. ben bu aşk ve sevgi için yılmaz acı çekti filiz değil dedim.. filiz ailesi ve maddi sıkıntıları için üzüldü.. yani yılmaz aklının ucundan geçmedi..:img-cool2 aşkı kim hak ettiğini söylemek istemiyorum yoksa şimdi hepiniz üstüme gelirsiniz :) bombanın pimini çekmedin daha zamanı var ferman abim işaret verince atacam..:):img-hyste

arzuinan
26-04-07, 11:03
Keşke o gelinliği sevdiği adam için giyebilseydi:icon_sorr

zaten sevdiği adam için giydiği gelinlikti o ... o sahnede hatırlıyor :sad53: Cem'le nikah masasına normal kıyafetiyle oturuyor. yani zorla olduğu her halinden belli. :img-yes:

filizim+y
26-04-07, 11:06
filizim mesele bunlardan birine kıyma meselesi değil ki. filiz düzelmediği sürece şimdi olmazsa ileride gene papaz olur bunlar.:) filizin kesinlikle tornadan geçmeye ihtiyacı var.bu şekliyle filizi kabul etmiyorum ben.:img-pilot

ben kıyamıyorum işte fermanım, yok yok ilerde hiçbirşey olmaz onlar derslerini alacaklar artık bundan sonra:img-yes: zaten sen ya da ben değil kabul etmesi gereken bu yüzden yılmaz filizi kabul ediyor baksana kaç bölümdür ne halde sonuçta alan razı satan razı değil mi abi bize de ne düşer onlara destek olmak değil mi? ben bunu yapıyorum sizlerden farklı ama uzaylı sanıyorum kendimi:icon_sorr

tolgahuzur1
26-04-07, 11:06
Tolga, bugün gerçekten formundasın imzandan da anlaşılıyor zaten. yine Aslı aşkın depreşti herhalde :img-hyste Ceyda'ya ne oldu çıkardın mı yedek listesinden bye

puhahaaa :img-hyste yok canım aslıyı gömdüm artık..:) valla imzamı çok sevdim evgili evaya tşklerimi sunuyorum..:happy0064 ama ceydayı silmem aklımdan artık birşeyler yapacağız...:img-hyste bugün boma gibiyim kimse beni durduramaz...:img-hyste

tolgahuzur1
26-04-07, 11:09
ben kıyamıyorum işte fermanım, yok yok ilerde hiçbirşey olmaz onlar derslerini alacaklar artık bundan sonra:img-yes: zaten sen ya da ben değil kabul etmesi gereken bu yüzden yılmaz filizi kabul ediyor baksana kaç bölümdür ne halde sonuçta alan razı satan razı değil mi abi bize de ne düşer onlara destek olmak değil mi? ben bunu yapıyorum sizlerden farklı ama uzaylı sanıyorum kendimi:icon_sorr

puhahaaa:img-hyste yahu ben sana demiştim filizim senin doğa üstü güçlerin var diye :) valla bende boşuna yazıyor gibiyim dediğin gibi alan razı satan razı yahu..:icon_sorr bizim yılmaz bizide ortada bırakıyor olmuyor ama böyle ..:)

benim
26-04-07, 11:10
slm ya eğer fragmanı görebilirsem size son sahne hakkında tüyo verebilirim:)

Fragman linkini bulamadım.Son sahnede Filiz Cem'in zoruyla nikah masasına oturuyor.Nikah yapılan yere Yılmaz geliyor Cem Yılmaz'a Yılmaz'da Cem'e silah çekiyor.Cem Filiz'in karnına tabanca tutuyor.

filizim+y
26-04-07, 11:18
yok yok bizim yine didişme günümüz seninle:img-hyste sevgili filizim sen eşitlik konusunu karıştırdın heralde.. ben bu aşk ve sevgi için yılmaz acı çekti filiz değil dedim.. filiz ailesi ve maddi sıkıntıları için üzüldü.. yani yılmaz aklının ucundan geçmedi..:img-cool2 aşkı kim hak ettiğini söylemek istemiyorum yoksa şimdi hepiniz üstüme gelirsiniz :) bombanın pimini çekmedin daha zamanı var ferman abim işaret verince atacam..:):img-hyste

sen dün benle uğraşmanın bedelini ödemedin "yenilen pehlivan güreşe doymazmış" nasıl istersen ben buradayım sen benle baş edemezsin:) ben eşitlik konusunu karıştırmadım hata çetelesi tutmakdan bıktığım için artık herşeylerini eşitledim ben bunun için yazdım, bence ailesi içinde yılmaz içinde üzüldü sen inatla bana ters düşmeye çalışıyorsun anladım beni korkutamazsın:) ben gözlerimle gördüklerime inanıyorum tolga her sahneyi izledim, sen alıştın zaten mat olmaya hadi patlat da görelim ses var icraat sıfır:):)

benim
26-04-07, 11:20
ne yazıkki cem rahat durmayacak ve silahlar patlayacak ama vurulan cem olmayacak

Cem dokuz canlı zaten az çok ona birşey olmayacağını tahmin ediyorduk.
Peki kim vurulacak onun hakkında bilgin var mı.Filiz , Yılmaz veya başkasımı

arzuinan
26-04-07, 11:21
...ama ceydayı silmem aklımdan artık birşeyler yapacağız...:img-hyste bugün boma gibiyim kimse beni durduramaz...:img-hyste

yarın diziyi izlerken fikrin değişir tolga. Filiz'in karnı burnunda yaşadığı kötü muameleye dayanamazsın sen. sebep olarak onu görsen bile. oh olsun diyemezsin... haksızmıyım :img-wink:

tolgahuzur1
26-04-07, 11:23
sen dün benle uğraşmanın bedelini ödemedin "yenilen pehlivan güreşe doymazmış" nasıl istersen ben buradayım sen benle baş edemezsin:) ben eşitlik konusunu karıştırmadım hata çetelesi tutmakdan bıktığım için artık herşeylerini eşitledim ben bunun için yazdım, bence ailesi içinde yılmaz içinde üzüldü sen inatla bana ters düşmeye çalışıyorsun anladım beni korkutamazsın:) ben gözlerimle gördüklerime inanıyorum tolga her sahneyi izledim, sen alıştın zaten mat olmaya hadi patlat da görelim ses var icraat sıfır:)

alalalaa ne oldu yahu sana bugün heralde iyi çalıştın derse :):img-hyste ben inatla kendisi için üzüldü yılmaz için üzülmedi diyorum..:good: seninle başa çıkacak gücüm var ama desteğim yok kimse bana destek vermiyor ki yahu :icon_sorr ama farketmez seninle uğraşırım :) bende gözlerimle gördüklerime inanıyorum.. ama ben görüp anlıyorum ,sen görüyonda yanlış anlıyosun filizm :) lütfen kendine gel şöyle biraz genişle iyi bir düşün..:img-hyste bem mat olmadım dün sadece kenara çekildim yani yenilmedim ayaktayım.. :good: :happy0064

filizim+y
26-04-07, 11:25
puhahaaa:img-hyste yahu ben sana demiştim filizim senin doğa üstü güçlerin var diye :) valla bende boşuna yazıyor gibiyim dediğin gibi alan razı satan razı yahu..:icon_sorr bizim yılmaz bizide ortada bırakıyor olmuyor ama böyle ..:)

Allah vergisi demek ki bana da nasip etmiş:) yani yılmaz filizden filiz yılmazdan razı boşuna yazmıyoruzda hoşca vakit geçiriyoruz işte onları yazarak valla yılmazıma laf ettirmem tolga yılmazım herşeyin en iyisini bilir bak karşında beni bulursun istediği filizse o olacak sizi yarı yolda bırakmayı mı düşünecek sevdiği durukenn:):)

arzuinan
26-04-07, 11:28
ne yazıkki cem rahat durmayacak ve silahlar patlayacak ama vurulan cem olmayacak

Umarım vurulan Yılmaz olmaz. Ölmeyeceğini bilsemde bu durum işleri dahada karıştırmaktan öteye gitmez. Ayrıca Filiz bu olayın altından kalkamaz...

modest2000
26-04-07, 11:30
zaten sevdiği adam için giydiği gelinlikti o ... o sahnede hatırlıyor :sad53: Cem'le nikah masasına normal kıyafetiyle oturuyor. yani zorla olduğu her halinden belli. :img-yes:

Ama gelinliği daha sonra parçalıyordu.O hangi gelinlikti?

filizim+y
26-04-07, 11:32
alalalaa ne oldu yahu sana bugün heralde iyi çalıştın derse :img-hyste ben inatla kendisi için üzüldü yılmaz için üzülmedi diyorum..:good: seninle başa çıkacak gücüm var ama desteğim yok kimse bana destek vermiyor ki yahu :icon_sorr ama farketmez seninle uğraşırım bende gözlerimle gördüklerime inanıyorum.. ama ben görüp anlıyorum ,sen görüyonda yanlış anlıyosun filizm lütfen kendine gel şöyle biraz genişle iyi bir düşün..:img-hyste bem mat olmadım dün sadece kenara çekildim yani yenilmedim ayaktayım.. :good: :happy0064

senden bir ricam var şu imzayı kaldırsan azıcık hatırım varsa:icon_sorr ben herzaman böyleyim alışmış olman lazım:) bende inatla filiz yılmaz için yılmaz da filiz için üzüldü hala daha üzülmekteler diyorum:img-yes: hadi görelim o gücü destek benden sana tam destek full destek:) dedim ya ses var icraaat yok hala, demek görüyorumda yanlış anlıyorum istersen foruma soralım filizyılmaz sahnelerinde neler anlatıyorlarmış birbilerine o zaman cvbını alırsın
ben gayet genişim sen merak etme yenildin ama doğru ayaktasın hırs yapmışsın kendine:) bak sorarım foruma:img-yes:

filizim+y
26-04-07, 11:38
yılmaz mı vuruluyor:icon_sorr :icon_sorr o zaman çok fena ne olacak ya matraka gelse de bir cvp verse arkadaşım ne kadar doğru bu yani kesin mi:icon_sorr :icon_sorr

Ranim
26-04-07, 11:39
Eger yilmaz vurulursa, ki oyle gorunuyor
ozaman filizin Mualla hanimdan cekecegi var

kadin hayatta affetmez filizi

benim
26-04-07, 11:40
yılmaz mı vuruluyor:icon_sorr :icon_sorr o zaman çok fena ne olacak ya matraka gelse de bir cvp verse arkadaşım ne kadar doğru bu yani kesin mi:icon_sorr :icon_sorr

Matraka hafta içi bahsetmişti sanırım.Hatta şöyle yazmıştı.3 kurşun diyorum, hastane diyorum . yoğun bakım diyorum demişti.

kursuni19
26-04-07, 11:42

Herkese Günaydin

Filizim bakiyorumda derin sohbete dalmissin sabah sabah:img-yes: . Tolga Ferideyi ellinden kacirmanin üzüntüsünü yasiyor, bizim cifta üzülmeye vakti yok sanirim.
Bak buradan belli oluyor zaten kendisi yenigliye mahkum:img-hyste

Valla son sahnede kim vuruluyor bilmiyorum umarim Yilmaz vurulmuyordur, ama bu bölümün Fatihin vurulacagi kesin

arzuinan
26-04-07, 11:46
Ama gelinliği daha sonra parçalıyordu.O hangi gelinlikti?

parçaladığı gelinlik Cem'in ona verdiği... oh iyi yaptı birde gelinlik mi giyecekti o psikopatla nikah masasına otururken...

*** Yılmaz vuruluyorsa çok üzülürüm. :sad53: bence bu yaşananların hiçbirisini haketmiyordu Yılmaz. oooff ooofff...:sad53:

filizim+y
aşk olsun diyorum başkada bişey demiyorum matrakayı bekle o zaman cevap verir size söylediklerime inanmıyosanız ne gerek varki boşuna girip yazmamın

aaa aşkolsun forumdaşım seni üzmek için öyle yazmadım seni burada yeni görüyorum bu yüzden emin olmak istedim de sordum matraka verdiği için haberleri o yüzden öyle yazdım, eğer kırıldıysan özür dilerim elbett ki inanırım ama dediğim gibi seni yeni gördüğümden:img-yes:

tolgahuzur1
senden bir ricam var şu imzayı kaldırsan azıcık hatırım varsa:icon_sorr ben herzaman böyleyim alışmış olman lazım:) bende inatla filiz yılmaz için yılmaz da filiz için üzüldü hala daha üzülmekteler diyorum:img-yes: hadi görelim o gücü destek benden sana tam destek full destek:) dedim ya ses var icraaat yok hala, demek görüyorumda yanlış anlıyorum istersen foruma soralım filizyılmaz sahnelerinde neler anlatıyorlarmış birbilerine o zaman cvbını alırsın
ben gayet genişim sen merak etme yenildin ama doğru ayaktasın hırs yapmışsın kendine:) bak sorarım foruma:img-yes:

hee:img-hyste filizim bak yine formu kışkırrtıyorsun demedi deme :) yahu filizin yılmaz için üzüldüğü bir sahneyi söyle bu hafta bir daha buraya yazmayayım ..:) ses var icraatta olacak pek yakında sen merak etme :) filiz yılmaz sahneleri bana yalan dolan acı şeyleri anlatıyor :img-hyste sizlere neyi anlatıyor acaba ..:icon_whis

filizim+y
26-04-07, 11:48
Matraka hafta içi bahsetmişti sanırım.Hatta şöyle yazmıştı.3 kurşun diyorum, hastane diyorum . yoğun bakım diyorum demişti.

evet haklısın ama yılmaza birşey olursa olaylar daha da çıkılmaz bir hal alır hem filiz cephesinde hem yılmaz cephesinde o vurulanın yılmaz olmaması gerek dönülmez olur, ne aslı ne mualla filizi hastaneye yaklaştırır hem daha aslı kızla nikahı var yani yılmaza birşey olmamalı:img-yes:

tolgahuzur1
26-04-07, 11:49
aaa aşkolsun forumdaşım seni üzmek için öyle yazmadım seni burada yeni görüyorum bu yüzden emin olmak istedim de sordum matraka verdiği için haberleri o yüzden öyle yazdım, eğer kırıldıysan özür dilerim elbett ki inanırım ama dediğim gibi seni yeni gördüğümden:img-yes:

heee:img-hyste yahu filizim beni çok güldürdün haa..:img-hyste yani matraka feride tolgayı seçti dese inanacakmısın :)

daha durun yahu ne vurulması nikah olacak aslı ile mutlu mesut olacaklar :):img-hyste bak imzam sizlere birazda olsa mutluluğu yansıtıyordur.. ne kadar mutlular canlarım benim yaa:happy0064

ferman336
26-04-07, 11:50
yahu filizim hala inatla ben filizyılmazcıyım diyorsun anlayamıyorum seni.dizi devam ederken filizyılmazcı olupta yorum yapman çok zor.:) ikiside hata yaptılar ama barışacaklar seviyorlar birbirini demek dışında fazla bir hareket alanın yok ki. birini tutacaksın, sonunda zaten birleşecekler herkes mutlu olacak. şimdi biz filize giydiriyoruz diye birleşmelerinden mutsuz olacağız anlamını çıkaramazsın ki. biz şimdiye ve geçmişe bakıyoruz ve hep görüyoruz ki filiz kabahatli :) filiz düzelsin sonra ikisi de başımızın üstüne. bak vuruluyormuş yılmaz. ne oldu şimdi :img-hyste gene filiz hanım bir haltlar karıştırdı gene olan yılmaza oldu. yüce gönülülük meselesine gelince evet filiz affetti yılmazı ve yüce gönüllülük sergiledi ama dikkatini çekerim filiz bırakıp gitti döndü ve yılmaz affetti.hem de hiç bir açıklama almadan.filizin karşılığını verdi yılmaz o noktada.ama 2.sezon dikkat et olan hep yılmaza oldu ve karşılığını kimse ödemedi daha.:happy0064

filizim+y
26-04-07, 11:51
Herkese Günaydin

Filizim bakiyorumda derin sohbete dalmissin sabah sabah:img-yes: . Tolga Ferideyi ellinden kacirmanin üzüntüsünü yasiyor, bizim cifta üzülmeye vakti yok sanirim.

Valla son sahnede kim vuruluyor bilmiyorum umarim Yilmaz vurulmuyordur, ama bu bölümün Fatihin vurulacagi kesin

sana da cnm kurşunim ne yaparsın tolga arkadaşımız dünkü hezimetin acısını çıkarmaya çalışıyor bende ona destek veriyorum, sende buyur iyi ki geldin, haklısın tolga dün iki yenilgi bir feridesini kaybetti o yüzden bizim çifte yoğunlaşamıyor..
kesinlikle çok belli değil mi bak bunu okursa kızacak:img-hyste

umarım yılmaz değildir ben çok üzülürüm:icon_sorr :icon_sorr

arzuinan
26-04-07, 11:52
Eger yilmaz vurulursa, ki oyle gorunuyor
ozaman filizin Mualla hanimdan cekecegi var

kadin hayatta affetmez filizi

etmez valla. etmesede yeri zaten...:sad53:

Filiz'de tarifsiz üzülecektir. onun yaşayacaklarını es geçmiyorum ama Yılmaz'ın vurulması çok kötü oldu. Filiz Yılmaz'ın kendisini herşeye rağmen sevdiğini Yılmaz vurulduktan sonra anlayacaksa hiç anlamamasını tercih ederim...

tolgahuzur1
26-04-07, 11:52
Herkese Günaydin

hee:img-hyste yahu bende bu kursuni nerelerde diyorudum :img-hyste hoşgeldin yılmazdaş daa sen benden yanamısın filizimden mi :icon_whis hem niye yenilgiye mahkum olayım canım:icon_sorr bak beni üzüyorsun haa o zaman ben hiç çaba göstermeyeyim nasıl olsa sizin gözünüzde mağlubum..:icon_sorr

kursuni19
26-04-07, 11:56
hee:img-hyste yahu bende bu kursuni nerelerde diyorudum :img-hyste hoşgeldin yılmazdaş daa sen benden yanamısın filizimden mi :icon_whis hem niye yenilgiye mahkum olayım canım:icon_sorr bak beni üzüyorsun haa o zaman ben hiç çaba göstermeyeyim nasıl olsa sizin gözünüzde mağlubum..:icon_sorr

Kursuni buralarda, sizin yorumlarinizi okumakla mesgul:img-wink:

Valla Tolga ben haklinin yanindayim:img-hyste, tabiki Yilmazdaslarimi yari yolda birakacak degilim, yanliz senin ihanetinden sonra seni neyerey oturtacagimi bilemez oldum:img-hyste, güven soruna var yani:img-hyste

ferman336
26-04-07, 11:56

Filiz'de tarifsiz üzülecektir. onun yaşayacaklarını es geçmiyorum ama Yılmaz'ın vurulması çok kötü oldu. Filiz Yılmaz'ın kendisini herşeye rağmen sevdiğini Yılmaz vurulduktan sonra anlayacaksa hiç anlamamasını tercih ederim...

zaten affetmemelidir de.niye affedecek? o kız değil mi oğlunu yüzüstü bırakıp giden.daha bunu affettirdimi ki nasıl affettirecek merakla bekliyorum bu yeni vurulma olayını affettirsin? filiz biraz nato kafa nato mermer arzu, birinin vurulması lazım anlaması için. gerçi ömer vuruldu,bıçaklandı ne anladı ki şimdi birşey anlamasını bekliyelim.hayal, hayal hep hayal...:) filiz düzelecekte biz göreceğiz...ölme eşşeğim ölme...:img-pilot

tolgahuzur1
26-04-07, 11:57
yahu filizim hala inatla ben filizyılmazcıyım diyorsun anlayamıyorum seni.dizi devam ederken filizyılmazcı olupta yorum yapman çok zor.:) ikiside hata yaptılar ama barışacaklar seviyorlar birbirini demek dışında fazla bir hareket alanın yok ki. birini tutacaksın, sonunda zaten birleşecekler herkes mutlu olacak. şimdi biz filize giydiriyoruz diye birleşmelerinden mutsuz olacağız anlamını çıkaramazsın ki. biz şimdiye ve geçmişe bakıyoruz ve hep görüyoruz ki filiz kabahatli :) filiz düzelsin sonra ikisi de başımızın üstüne. bak vuruluyormuş yılmaz. ne oldu şimdi :img-hyste gene filiz hanım bir haltlar karıştırdı gene olan yılmaza oldu. yüce gönülülük meselesine gelince evet filiz affetti yılmazı ve yüce gönüllülük sergiledi ama dikkatini çekerim filiz bırakıp gitti döndü ve yılmaz affetti.hem de hiç bir açıklama almadan.filizin karşılığını verdi yılmaz o noktada.ama 2.sezon dikkat et olan hep yılmaza oldu ve karşılığını kimse ödemedi daha.:happy0064

yahu abi her zaman olduğu gibi senin ağzından bal damlıyor yahu..:happy0064 ne güzel demişsin kabak hep yılmaza patlıyor adam kurşun asker gibi oldu yahu..:img-hyste abi diyorumda bu filizim anlamıyooo yahu hep yılmaz uğraştı bu ilişki için hep o koştu hep o alttan aldı ama anlıyan yok...

sana da cnm kurşunim ne yaparsın tolga arkadaşımız dünkü hezimetin acısını çıkarmaya çalışıyor bende ona destek veriyorum, sende buyur iyi ki geldin, haklısın tolga dün iki yenilgi bir feridesini kaybetti o yüzden bizim çifte yoğunlaşamıyor..
kesinlikle çok belli değil mi bak bunu okursa kızacak

umarım yılmaz değildir ben çok üzülürüm

filizim sana tessüflerimi sunarım.:icon_sorr yahu ben yenilmedim diyorum çekildim diyorum.. bak beni sinirlendirdiniz... sizinle bugün işim var ama ben burdayım hepinize yeterim. :img-hyste (elimden geldiği kadarıyla :) ) ama siz gerçekleri kabullenemediğiniz için benimle uğraşıyorsunuz ..devam edin böyle bir gün gelecek filiz yılmaza hatasını söyleyecek o zaman sizin gibi yarışçıları pistlerde görmek isteriz..:img-hyste

kursuni19
26-04-07, 11:58
kesinlikle çok belli değil mi bak bunu okursa kızacak:img-hyste

umarım yılmaz değildir ben çok üzülürüm:icon_sorr :icon_sorr

Merak etme Filizim, Tolga yanar döner:img-hyste pat diye kizar iki saniye sonra neye kizdigini bile unutur:img-hyste - galiba simdi banada kizcak:img-hyste

Yilmazimizinbir vurulmadigi kalmisti, vurulursa tam olur.

tolgahuzur1
26-04-07, 12:01

yahu yılmaz niye vurulsun daha damatlık giyip nikah masasına oturacak aslı ile ..:img-hyste ama yanarım yanarımda yılmaz ve mualla sultana yanarım..:icon_sorr kadın en sonunda bunuda görecek yani.. şu filizin planı cidden çok güzel ilerliyor...:sad53: herkesi hastanelik edecek bu gidişle...

yaww bir cemin üstesinden gelemediler .. hayır beceremiyorsunuz bari yardımınıza geleyim.. :) onu ben bi BMW arkasına teneke gibi bağlayayım şöyle bir türkiye turuna çıkayım..:img-hyste

tolgahuzur1
26-04-07, 12:03
Merak etme Filizim, Tolga yanar döner:img-hyste pat diye kizar iki saniye sonra neye kizdigini bile unutur:img-hyste - galiba simdi banada kizcak:img-hyste

Yilmazimizinbir vurulmadigi kalmisti, vurulursa tam olur.

yahu kursuni bir yılmazdaşcın olarak bunları hak edecek ne yaptım yahu ben..:icon_sorr yok yok bugün siz iyi değilsiniz :) hepiniz bana yöneltiniz yahu kılıçları... ama ben burdayyım hiç birşey olmaz bana..:img-hyste filizimle hesaplaşacaz beni yaktı kendileri..:img-hyste intikamım acı olacak :)

yılmazın vurulması iyi olacak gibi.. yoksa kimse kıymetini bilmeyecek yılmazımın..:sad53:

ferman336
26-04-07, 12:05
kim ne derse desin bu dizide bayan karakter olarak en fazla üzülen ve yıkılan karakter mualladır.2 kere 2 =4 tür. ötekiler kendi etmişlerdir kendileri bulmuşlardır.bu kadın hiçbirşey yapmadan üzülüp üzülüp durmuştur.yılmaza mı ağlasın fahriyeye mi ağlasın ne yapsın bu kadın ben anlamadım walla :img-help:

kursuni19
26-04-07, 12:09
yahu kursuni bir yılmazdaşcın olarak bunları hak edecek ne yaptım yahu ben..:icon_sorr yok yok bugün siz iyi değilsiniz :) hepiniz bana yöneltiniz yahu kılıçları... ama ben burdayyım hiç birşey olmaz bana..:img-hyste filizimle hesaplaşacaz beni yaktı kendileri..:img-hyste intikamım acı olacak :)

yılmazın vurulması iyi olacak gibi.. yoksa kimse kıymetini bilmeyecek yılmazımın..:sad53:

Birde neden hakkettim diye soruyorsun, pes yani Tolga:img-hyste . Valla ben gayet iyiyim, yanliz kiliclar mazide kaldi:img-hyste , artik silah olayi var, daha cabuk sonuca variliyor:img-hyste

Initkam almak istiyorsan, sana Filizden yardim almani tavsiye edebilirim:img-hyste , bak Yilmazdasim bir de beni düsünen yok dersin. Filiz bu konularda tecrübbelli neeolsa:img-hyste

Sanki Yilmazi savunanlarin en basinda ben gelmiyormusum gibi konusuyorsun, ask olsun Tolga. Ben herzaman Yilmazin arkasindayim...ama sanirim vurulmasi kacinilmaz

archshe
26-04-07, 12:12
filiz yılmazın herşeye rağmen onu sevdiğini vurulduğu zaman anlayacak deniyo...eee peki yılmaz göstermediki herşeye rağmen filizi sevdiğini...aldatıldığını düşündü yalan söyleme dedi filize kızdı aslıyla sözlendi....filiz bunlara istinaden yılmaz herşeye rağmen beni seviyo dermi?adam kendine yol çizmiş....bitek geçen bölüm kaygılnadığını gördük filize anca hissettirdi..

benim
26-04-07, 12:17
Filiz'le Mualla'nın hastane sahnesi düşünüyorumda.Of of Filiz'e neler diyecektir.Aslı'da muhtemelen orda olacaktır.O da bir iki laf sokar. Kız zaten harap olmuş birde Mualla'nın lafları üstüne iyice yıkılacak.

Filiz Yılmaz'ın vurulmasından sonra bebeği söylemeye karar verirmi acaba.Yine söyleceği an birşey görmez, duymazsa tabiii..

kursuni19
26-04-07, 12:18
filiz yılmazın herşeye rağmen onu sevdiğini vurulduğu zaman anlayacak deniyo...eee peki yılmaz göstermediki herşeye rağmen filizi sevdiğini...aldatıldığını düşündü yalan söyleme dedi filize kızdı aslıyla sözlendi....filiz bunlara istinaden yılmaz herşeye rağmen beni seviyo dermi?adam kendine yol çizmiş....bitek geçen bölüm kaygılnadığını gördük filize anca hissettirdi..

Zaten Yilmaz vurulsada vurulmasada, Filizi kurtarmaya basarsada basarmasada, barisma daha ufuklarda görünmüyor. Hem Filiz, hemde Yilmaz birbirlerine cok kirgin, bu olaylar esnasinda asklarinin karsilikli oldugunu ögrenirler, ama ikiside hayatlarini karsi tarafsiz yönlendirme girisimine girdigi icin, bastan bir birlerine trip yaparlar, sonra pisman olurlar ancak.

ferman336
26-04-07, 12:19

filiz gene anlamaz arcshe merak etme sen.katil suçlamasından sonra yılmaz sana olan güvenimin,sevgimin büyük bir kısmı gitti dedi de ne oldu tıpış tıpış dönüyordu filize. herşeyi yılmazı anlamasını beklemek güzel ve kolayda sizin için filiz hanım bir türlü anlayamıyor yılmazın kendisini nasıl sevdiğini. onun sapı bunun çöpü demekte üstüne yok filizin :) artı tabi ki sadece kaygılandığıyla kalacaktı yılmaz bu bölüme kadar.filiz cemin elde etmek istediği hedefti.tehlike altında değildi.ne zaman ki gitti ceme oyun oynamaya başladı kendini hedef şekline soktu. tabi bu durumda nişan tahtası olmak haliyle yılmaza düştü.ne yapsın çocuk daha...seviyor ya...:good:

archshe
26-04-07, 12:25
filiz gene anlamaz arcshe merak etme sen.katil suçlamasından sonra yılmaz sana olan güvenimin,sevgimin büyük bir kısmı gitti dedi de ne oldu tıpış tıpış dönüyordu filize. herşeyi yılmazı anlamasını beklemek güzel ve kolayda sizin için filiz hanım bir türlü anlayamıyor yılmazın kendisini nasıl sevdiğini. onun sapı bunun çöpü demekte üstüne yok filizin :) artı tabi ki sadece kaygılandığıyla kalacaktı yılmaz bu bölüme kadar.filiz cemin elde etmek istediği hedefti.tehlike altında değildi.ne zaman ki gitti ceme oyun oynamaya başladı kendini hedef şekline soktu. tabi bu durumda nişan tahtası olmak haliyle yılmaza düştü.ne yapsın çocuk daha...seviyor ya...:good:

anlardı ferman anlardı..yeterki yılmaz gösterseydi...yılmaz bitirdim seni derken aslıyla sözlenirken filiz ne demişti filiz yılmazda bitmişim ben anladım demedi mi?ilk 70.bölümde onun için kaygılandığını gördü bebeğim ve ben hala seni ilgendiriyomuyum dedi...yılmaz filize bunu hissettirdi ve bunun cvbını verdi...yılmaz vurulmasada vurulsada filiz yılmazın onu hala sevdiğini en azından anlamıştır...ama o adam hala sözlüdür...filizin eli kolu bağladır...ve tabii kendi cephesi de farklı değildir....

ferman336
26-04-07, 12:27
bir de anlamadığım şey şu; yılmazın aslıya evlilik teklifini öyle bir şekle sokuyorsunuz ki sanki adamın uzun süredir aklındaydı da filiz çocuk senden değil deyince bu fikri uygulamaya geçti.adamın aklında bile yoktu filiz böyle abuk subuk bir cevap verene kadar böyle birşey. o cevabı alınca da adam lanet olsun deyip gitti kızgınlıkla evlenme teklifi yaptı.hatalı olduğunu anladı anlamasına da geç oldu biraz. ahhh filiz ahhhh.ne desem boş senin için. çocuk olmasa şimdiye 50 defa silmiştim defterden filizi de bakmayın işte baba yüreği izin vermiyor.:happy0064

archshe
26-04-07, 12:28
dün mıstaa da demişti neden yılmaz kurtarsın isteniyo diye...şahsen ben istemiyorum sırf yılmazcılar bak filiz için vuruldu gene filiz bela açtı başına diyeceksniz diye..bide mualla sultan var tabiii....onun nazının hiç ama hiç çekemem...filizmi dahil etti oyuna onu..oğlun bu kızı seviyo ne karışırsın be kadın bak ölmeyi bile göze alıyo sana bişey demek düşmez derim muaalla sultana...

archshe
26-04-07, 12:30
bir de anlamadığım şey şu; yılmazın aslıya evlilik teklifini öyle bir şekle sokuyorsunuz ki sanki adamın uzun süredir aklındaydı da filiz çocuk senden değil deyince bu fikri uygulamaya geçti.adamın aklında bile yoktu filiz böyle abuk subuk bir cevap verene kadar böyle birşey. o cevabı alınca da adam lanet olsun deyip gitti kızgınlıkla evlenme teklifi yaptı.hatalı olduğunu anladı anlamasına da geç oldu biraz. ahhh filiz ahhhh.ne desem boş senin için. çocuk olmasa şimdiye 50 defa silmiştim defterden filizi de bakmayın işte baba yüreği izin vermiyor.:happy0064

yılmaz aslıya hiç boş olmadı ama...aklında vardı bu...neden olmasın? diye...aynalıda aklına soktu...etkilendi aslıdan yılmaz zorla olmaz bunlar...ama sadece bir yadsıma olduğunu farkettiğinde artık geç olmuştu...

ferman336
26-04-07, 12:30
anlardı ferman anlardı..yeterki yılmaz gösterseydi...yılmaz bitirdim seni derken aslıyla sözlenirken filiz ne demişti filiz yılmazda bitmişim ben anladım demedi mi?ilk 70.bölümde onun için kaygılandığını gördü bebeğim ve ben hala seni ilgendiriyomuyum dedi...yılmaz filize bunu hissettirdi ve bunun cvbını verdi...yılmaz vurulmasada vurulsada filiz yılmazın onu hala sevdiğini en azından anlamıştır...ama o adam hala sözlüdür...filizin eli kolu bağladır...ve tabii kendi cephesi de farklı değildir....

doğru diyorsun filiz sadece işine geleni anlıyor ve uyguluyor.yılmaz onu önemsediğini ve sevdiğini defalarca gösterdi ve kanıtladı.tersini savunmak temelden yoksun kalır benim için. ama filiz ne istiyor yılmazdan bunca yaptığı şeye rağmen anlamadım ve hala anlayamıyorum ve filiz tornadan geçmedikçe anlayamayacağım da.:good:

ferman336
26-04-07, 12:32
yılmaz aslıya hiç boş olmadı ama...aklında vardı bu...neden olmasın? diye...aynalıda aklına soktu...etkilendi aslıdan yılmaz zorla olmaz bunlar...ama sadece bir yadsıma olduğunu farkettiğinde artık geç olmuştu...

yapma arcshe bu kadarını yapma lütfen yaw :) nerde boş olmadı?adam hep boştu aslıya karşı ve şuan sözlü olmasına rağmen gene boş var mı bunun ötesi.:img-yes:

arzuinan
26-04-07, 12:33
Zaten Yilmaz vurulsada vurulmasada, Filizi kurtarmaya basarsada basarmasada, barisma daha ufuklarda görünmüyor. Hem Filiz, hemde Yilmaz birbirlerine cok kirgin, bu olaylar esnasinda asklarinin karsilikli oldugunu ögrenirler, ama ikiside hayatlarini karsi tarafsiz yönlendirme girisimine girdigi icin, bastan bir birlerine trip yaparlar, sonra pisman olurlar ancak.

Ben koptum arkadaşlar Yılmaz'ın vurulması hiç iyi olmadı... Bunu kabullenmem mümkün değil. şuan içinse tek düşündüğüm kişi Mualla hanım. :sad53:

Filiz'e şimdi kızdığım kadar hiç kızmamaıştım... Böyle olsun elbet istemezdi ama bak neler oldu ooofffff

archshe
26-04-07, 12:35
doğru diyorsun filiz sadece işine geleni anlıyor ve uyguluyor.yılmaz onu önemsediğini ve sevdiğini defalarca gösterdi ve kanıtladı.tersini savunmak temelden yoksun kalır benim için. ama filiz ne istiyor yılmazdan bunca yaptığı şeye rağmen anlamadım ve hala anlayamıyorum ve filiz tornadan geçmedikçe anlayamayacağım da.:good:

bunca şey derken ne yaptı yılmaz? ne kaygısını gördün filiz için?ben ayrıldıklarından sonrasını diyorum...hiç bir belirtisi olmadı yılmazın filizi hala sevdiğine dair yada düşündüğüne dair ki filiz bunları hissetsin...sen filizi anlamıyosun bende yılmazın oo çok yaptığı şeyleri göremedim ne olacak şimdi?

kursuni19
26-04-07, 12:36

Sevgili archshe Yilmazin aklinda Asliya evlenme teklifi etmek kesinlikle yoktu. Tamam Aynalinin sözleri kafasinin bir yerine kazinmisti, ama ozamanlar Asliya su tarzda bir sey demisti Yilmaz Belki unutabilirim, belki armizda bir sey olabilir. Yilmaz hayatini yönlendirmenin yolunu ariyordu, belki zamanlar Asliyi sevebilecegini düsünüyordu, tabi o arada Filizi unutabilmeyi basarabilseydi, ama Filizin o cocuk senden degil lafi Yilmazi Asliya gitmeyi tesfik etti, yoksa Yilmaz asla Asliya evlenme teklifi etmezdi, yünkü herzaman Fiizle ilgili bir umut vardi icinde, ama o sözlerle tüm ümitleri paramparca oldu.

filizim+y
26-04-07, 12:36

sevgili ferman abim, söyle o zaman filizim+y ne yapsın yol göster madem inatçıyım madem yanlış yoldayım bir el bana hele, neden yorumlarım olmuyor mu şimdi bir filizyılmazcı olarak, evet haklısın fazla hareket alanım yok o zaman tavsiyelerini bekliyorum:) sorma ya ben karalar bağlama moduna gircem ama inanmak istemiyorum olmaz ya:icon_sorr neyse senle eskiyi deşmeyelim yüce gönüllü senle beniz:) ben senin tavsiyelerini bekliyorum...

tolgahuzur1
26-04-07, 12:37
dün mıstaa da demişti neden yılmaz kurtarsın isteniyo diye...şahsen ben istemiyorum sırf yılmazcılar bak filiz için vuruldu gene filiz bela açtı başına diyeceksniz diye..bide mualla sultan var tabiii....onun nazının hiç ama hiç çekemem...filizmi dahil etti oyuna onu..oğlun bu kızı seviyo ne karışırsın be kadın bak ölmeyi bile göze alıyo sana bişey demek düşmez derim muaalla sultana...

hee:img-hyste sevgili archshe unuttun heralde yılmazı doğuran büyüten ,okutan annesidir.. vede onun hayatına yön vermek ve akıl vermek düşer bana göre.. kimse de kızamaz kadına çünkü haklı..:img-yes: filizin oğlunun yüzünü güldürdüğünü görmedi.. gördü diyen varsa söylesin şimdi....

filizim+y
26-04-07, 12:38
hee:img-hyste filizim bak yine formu kışkırrtıyorsun demedi deme :) yahu filizin yılmaz için üzüldüğü bir sahneyi söyle bu hafta bir daha buraya yazmayayım ..:) ses var icraatta olacak pek yakında sen merak etme :) filiz yılmaz sahneleri bana yalan dolan acı şeyleri anlatıyor :img-hyste sizlere neyi anlatıyor acaba ..:icon_whis

valla forumu kışkırtmıyorum en iyi cvbı onlar sana veriyor:) bende sahne çok ama senin yorum yapmanı istediğim için yazmayacağım:) ben sensiz ne yaparım, valla yok senden birşey çıkmaz gibi, bana da sana hissettirdiklerinin tam tersini hissettiriyorlar ne olacak şimdi:)

archshe
26-04-07, 12:39
yapma arcshe bu kadarını yapma lütfen yaw :) nerde boş olmadı?adam hep boştu aslıya karşı ve şuan sözlü olmasına rağmen gene boş var mı bunun ötesi.:img-yes:

yılmazın aslıya bakışlarını da hatırlıyorum ferman...hatta o sinir olduğum zamanları hatırlıyorum...sapancaya giderkenki yılbaşı gecesindeki...aslının ilgisinden etkilendi ve o gözle baktı ama gördüki aradağı hala filizde...şuan sözlü şuan boş evt işted iyorum ya bir yadsıma olduğunu yeni farketti...

kursuni19
26-04-07, 12:40
bunca şey derken ne yaptı yılmaz? ne kaygısını gördün filiz için?ben ayrıldıklarından sonrasını diyorum...hiç bir belirtisi olmadı yılmazın filizi hala sevdiğine dair yada düşündüğüne dair ki filiz bunları hissetsin...sen filizi anlamıyosun bende yılmazın oo çok yaptığı şeyleri göremedim ne olacak şimdi?

Peki Filiz ne yapti? Ömer hapis düstü Yilmaz parayi ödemeyi teklif etti, Ömer vuruldu Yilmaz yanlarindaydi, Hastane parasini ödedi hapisten cikarma teklifini yeniledi, bir seye ihtiyaclari varmi diye sordu...Daha ne yapmasi gerekiyorki. Bunlar yetmedi gitti Cem konusunda uyardi, uyarisini ciddi almadi diye gitti bir onun suclulugunu ispat etti...Kendisi icin endiselendigini söyledi...Hemde Filizin baskasindan hamile oldugunu düsündügü halde.

Filiz ne yapti, en bastan beri hayatini sanki YIlmaz hic olmamis gibi, sanki o bebegin babasi Yilmaz degilmis gibi, yönlendirmeye calisti

modest2000
26-04-07, 12:41

Yılmaz'ın pişmanlığını filan izleyemeceğiz.Filiz'in hayatından lütfedip o