Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 18
Sayfalar :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
aaa oldu mu :img-hyste handana söylemiyoruz diye kadın melek mi oldu...eğer bu mantıkla gidersek cem dizinin meleği :img-hyste kimse hakkında konuşmuyor nerdeyse :)
Mualla hanımı sevmiyorum handan hanımı zaten hiç sevmezdim :) archshe'ye katılıyorum al birini vur ötekine :img-hyste
:img-hyste Ne bileyim en azından kaç sayfa Muallanın davranışlarına bakılarak filiz açısından yorum yapıldı. Biraz mualla tarafından bakın. Açıkcası ben iki taraftan da bakmaya çalışıyorum. Muallanın haklı oldu taraflar var.. Filizinde.. Bu iki kişinin ortak paydada buluşmasını sağlayacak yılmaz o aralarını bulsun ben karışmam. :img-wink:
Neyse arsche iyi demiş.. Al birini vur ötekine.. İki tarafta bu saatten sonra anne değişikliği yapamayacağına olanla yetincek.. Elinde olanın kıymetini bilcek.. gerektiğinde dert yakıncak ama.. Benim kaynanam bir tane diyecek.. :img-hyste
pinkzone bazen yazdıklarını iyiye mi yorayım kötüye mi yorayım anlayamıyorum walla :)
Benim yorumum açık.. Nereden bakarsan oraya gider..
Bence mualla hanım etkisiz eleman önemli olan filizle yılmazın kendi aralarındaki problemleri halletmeleri birde psikopat cem var bunları hallettiklerinde sorun kalmayacaktır yani filizle yılmaz barıştığında mualla hanıma laf düşmez ve filizi kabul etmekten başka çareside yok zaten senaristler ikisinin arasını baya iyi yapacaktır ama şuanda önemli olan cem adam kimbilir neler yapacak şimdi az kaldı psikopata bağlamasına
:
Benim yorumum açık.. Nereden bakarsan oraya gider..
neyse bu seferlik anlayamadık yorumun nereye gittiğini. bir dahakine ne taraftan bakmam icap ederse (ruh halime göre) o taraftan bakarım ben de.
Ya ben hala geçen bölüm yani 68.Bölümde O Cemin babasını öldürme sahnesinin komedisinden çıkamadım.. Yani yaratıcılık bu kadar olur.. Yani bu dizide ne çok traji komik ve bir o kadar yerlere yattığım sahne bu oldu. :)
Saçlara bitmiştim.. Yani tip değişmez saç değişir.. İnsan biraz daha küçük yaşlarda birini bulursa oynatır oda yok. Valla I.A cem diyince ilk önce babasını öldürdüğünü trajji komik sahne gelmeye başladı.. :)
forever_bim
17-04-07, 16:51
1- filizin ne yapmasını isterdiniz ve bilmediği neyi söylemek isterdiniz?
2- yılmazın ne yapmasını isterdiniz ve bilmediği neyi söylemek isterdiniz?
3- ömerin ne yapmasını isterdiniz ve bilmediği neyi söylemek isterdiniz?
4- feridenin ne yapmasını isterdiniz ve bilmediği neyi söylemek isterdiniz?
5- sizin seçtiğiniz bir karakterin ne yapmasını isterdiniz ve bilmediği neyi söyleme isterdiniz?
1. Filiz'e insanları dinlemesi gerektiğini herşeyi tek başına halletmeye çalışmanın riskli olabileceğini söylerdim.
2. Yılmaz'a Filiz'in karnındaki bebeğin kendinden olduğunu ve aşık olmadığı bir insanın hayatını evlenerek mahvetmemesini söylerdim.
3. Ömer'e Feride'yi kıskansa bile bunu abartmamasını ve Feride'yi tuttuğu gibi nikaha götürmesini söylerdim.
4. Feride'ye Ömer dururken kaptan mağara adamına(Nevzat'a) bakmamasını söylerdim.
şimdi de muallayı bıraktım nevzata taktım.:img-yes: ne istiyorsunuz bu adamdan onu da anlamadım.şu an bilinenler ışığında en mağdur adam o dizide.belki de davasında en haklı adam.belki de adam birşey yapmadı kız başka birşeyden kaçıyordu.rakibi ömer diye mi düşmanlık besleyeceğiz adama.şu an çizilen karakter olarak mükemmel bana göre.:img-yes: hatta gereğinden fazla düşünceli.ferideye inanılmaz bir zaafı var. eğer adam buysa ve eskiden de birşey yapmamışsa sonuna kadar nevzat-özlem aşkını destekliyorum ben ömer havasını alsın.:icon_whis ne yani kız hafızasını kaybetti diye nevzatı silecek miyiz defterden.ömerden daha çok hakkı var feridenin üstünde.:img-hyste
Sevgili Ferman Abi;
Birincisi Nevzat dürüst biri değil. Feride'nin Ömer'i ne kadar sevdiğini bile bile ve bunu göre göre halen daha "Bir aşkımızı hatırlasan" diyor. Yani sevilmediğini bildiği halde beklenti içerisinde. Buna rağmen beklentisi yokmuş gibi davranıyor Feride'ye.
İkincisi istediği kadar Ömer'den iyi olsun, ya da ondan çok daha iyi bir alternatif olsun (ki bu da külliyen yalan, daha neyini gördük ki Nevzat'ın), Feride'nin kalbinde Ömer, dadılık teklifini kabul etmesine vesile olmuş küçük Elif'ni bile önüne geçmeyi başardı. Yani Nevzat isterse on numara olsun şu anda Feride'nin ne hissettiği ve kimi sevdiği önemli. Bak zavallım Filiz'e, gönlü Yılmaz'ı istiyor diye Yılmaz'ı sevmeye çalışıyorum, Filiz hatrına.
Üçüncüsü, iyi pas attın ben de kaçırmadım. Sevgimle:)
Hasan Nevzat için kaptan mağara adamı tanımını uygun görmüş. Açıkcası bende ona benzetmiyorum değil.
Karanlıkta görsem kesinlikle kaçardım.. Bir kaptan mağara adamı birde kurt adam karşımı birşey bu nevzat.. :) Tipi kesinlikle bunu söylüyor..Şu an içini tam olarak bilemiyorum. Çünkü onun hakkında pek birşey öğrenemedik.
Hasan Nevzat için kaptan mağara adamı tanımını uygun görmüş. Açıkcası bende ona benzetmiyorum değil.
Karanlıkta görsem kesinlikle kaçardım.. Bir kaptan mağara adamı birde kurt adam karşımı birşey bu nevzat.. :) Tipi kesinlikle bunu söylüyor..Şu an içini tam olarak bilemiyorum. Çünkü onun hakkında pek birşey öğrenemedik.
Sen karanlıkta görsem kaçarım diyorsun, o güzelim kız Feride ise bir zamanlar aşıkmış o adama, valla ben onu gördükçe Feride bu adama nasıl aşık olmuş diye kendi kendimi yiyorum. :)
Filizin ilk önce karşısındaki insanı dinlemesini sonra gerekirse tepkisini vermesini.. Ve her sıkıştığında da yalana başvurmamasını isterdim. Annesinin Yılmaza sunmuş olduğu sahte raporu.
Yılmazın bir an önce kafasını toplamasını ve Aslıyı uygun şekilde incitmeden ayrılmasını isterdim. Çocuğu söylerdim kesinlikle..
Ömerin Feride ve Elifle güzel bir aile olmasını isterdim. Kesinlikle çok romatik olduğunu söylerdim.. :img-blush
Feridenin fazla naz yapmamasını isterdim.. Ömer romantik ve aşık adamı buldunda öpte başına koy derdim.
5- sizin seçtiğiniz bir karakterin ne yapmasını isterdiniz ve bilmediği neyi söyleme isterdiniz?
Handanın raporu söylemesini isterdim. Bilmediği bir şey yok.. Yalnız söylemek istediklerim biraz ilginç olduğunda kulağına söylemek isterdim.. :)
Kurşuni19; Yılmaz ve Filiz'in bakışlarını konuşturman süper olmuş, yüreğine sağlık. çok beğendim...
Bu bölüm Yılmaz bebeği öğrenmeyecek sanırım. Zaten şimdi öğrenmesin istiyorum. yada öğrenecekse de; tüm detaylarla birlikte ve Filiz'in oyunuyla beraber öğrensin...
Sen karanlıkta görsem kaçarım diyorsun, o güzelim kız Feride ise bir zamanlar aşıkmış o adama, valla ben onu gördükçe Feride bu adama nasıl aşık olmuş diye kendi kendimi yiyorum. :)
sanırım nevzatın içi temiz :) hem çokta kibar ve sevgi dolu bir adam gibi görünüyor tabi altından bir şey çıkmazsa...
Cem'in annesi yılmazı nasıl bulacak acaba...yanlış hatırlamıyorsam cem yılmazın kartını yırtmıştı,kadın nerde oturduğunuda bilmiyor ...yılmaz akın diye diye bulabilir belki :):)
Herhalde o zamanlarda tipe değilde kişilğe bakıyormuş..
Ama her zaman kişilik olmaz.. Birazda tip olmalı.. Yani o şık giyimi olmasa kesinlikle dans salonun sapğı zannederdim. :img-hyste
Valla arkadaşlar size katılıyorum nevzatın nesine aşık olmuş bu feride adam orman kaçkını gibi saç sakal birbirine karışmış...
Sevgili Ferman Abi;
Birincisi Nevzat dürüst biri değil. Feride'nin Ömer'i ne kadar sevdiğini bile bile ve bunu göre göre halen daha "Bir aşkımızı hatırlasan" diyor. Yani sevilmediğini bildiği halde beklenti içerisinde. Buna rağmen beklentisi yokmuş gibi davranıyor Feride'ye.
İkincisi istediği kadar Ömer'den iyi olsun, ya da ondan çok daha iyi bir alternatif olsun (ki bu da külliyen yalan, daha neyini gördük ki Nevzat'ın), Feride'nin kalbinde Ömer, dadılık teklifini kabul etmesine vesile olmuş küçük Elif'ni bile önüne geçmeyi başardı. Yani Nevzat isterse on numara olsun şu anda Feride'nin ne hissettiği ve kimi sevdiği önemli. Bak zavallım Filiz'e, gönlü Yılmaz'ı istiyor diye Yılmaz'ı sevmeye çalışıyorum, Filiz hatrına.
Üçüncüsü, iyi pas attın ben de kaçırmadım. Sevgimle:)
sevgili Hasan;
öncelikle yazıma şuan bildiklerimiz diye bir başlık koyup başladığımı bilmeni isterim.
birincisi Nevzatın dürüst olmadığını nerden çıkardın ki? adam tamamen kendi dışında gelişen sebepler yüzünden sevdiği kadını kaybetmiş. bir hatasından dolayı olmamış ki bu.kız hafızasını kaybetmiş sadece.belki de nevzatı çok seviyordu.kız hafızasını kaybetmeden önce de onu seviyordu.şimdi hafızasını kaybetti ve ömeri sevdi diye nevzatın vazgeçmesi gerekmez ki ya hatırlarsa ve nevzatı daha çok ve daha tutkulu sevmişse.bunu bilemiyoruz şimdilik.nevzata yazık değil mi?beklentisi yokmuş gibi davranmıyor ki adam.beklerim dedi. hatırlatacak herhangi bir sebep buluncada yükleniyor kıza haklı olarak.
ikincisi nevzatın kötü bir tarafını da görmedik. iyi bir tarafını görmemiş olmamız (ki ben gördüm ne kadar düşkün olduğu ortada ferideye) adamı kötü biri yapmaz ki.yahu kız anlık bir olaydan herşeyini kaybetti belki de anlık bir olayla geçmişine dönecek.hatırlayınca belki tercihi geçmişi olacak.hiç günahsız bir adamın bu kadarcık umut besleme hakkı da mı yok sence? yılmazı filizden ötürü sevecem demişsin.ben de yaratılanı seviyorum yaratandan ötürü diyeyim bari :)
üçüncüsü al sana yeni pas hemi de volelik :happy0064
not:arkadaşlar dünyanın en güzel kadınları ekseriyetle çirkin adamlarla birlikte.armutun iyisini ayılar yer :img-hyste gönül bu ota da ..a konar.ne istionuz adamın tipinden.ama kaptan mağara adamı benzetmesi süper.:img-hyste
forever_bim
17-04-07, 17:21
sevgili Hasan;
öncelikle yazıma şuan bildiklerimiz diye bir başlık koyup başladığımı bilmeni isterim.
birincisi Nevzatın dürüst olmadığını nerden çıkardın ki? adam tamamen kendi dışında gelişen sebepler yüzünden sevdiği kadını kaybetmiş. bir hatasından dolayı olmamış ki bu.kız hafızasını kaybetmiş sadece.belki de nevzatı çok seviyordu.kız hafızasını kaybetmeden önce de onu seviyordu.şimdi hafızasını kaybetti ve ömeri sevdi diye nevzatın vazgeçmesi gerekmez ki ya hatırlarsa ve nevzatı daha çok ve daha tutkulu sevmişse.bunu bilemiyoruz şimdilik.nevzata yazık değil mi?beklentisi yokmuş gibi davranmıyor ki adam.beklerim dedi. hatırlatacak herhangi bir sebep buluncada yükleniyor kıza haklı olarak.
ikincisi nevzatın kötü bir tarafını da görmedik. iyi bir tarafını görmemiş olmamız (ki ben gördüm ne kadar düşkün olduğu ortada ferideye) adamı kötü biri yapmaz ki.yahu kız anlık bir olaydan herşeyini kaybetti belki de anlık bir olayla geçmişine dönecek.hatırlayınca belki tercihi geçmişi olacak.hiç günahsız bir adamın bu kadarcık umut besleme hakkı da mı yok sence? yılmazı filizden ötürü sevecem demişsin.ben de yaratılanı seviyorum yaratandan ötürü diyeyim bari :)
üçüncüsü al sana yeni pas hemi de volelik :happy0064
Şimdi çok çok sevgili ferman abicim;
Sayın Nevzat'a Feride kızımız 68. bölümde dost olalım gibisinden bir istek göstermiş sayın Nevzat'ta tabii olur demiş. Feride'yi dans okulunda görünce de umarım bana döner gibisinden beklentilere girmiştir. Yani ortada tuhaflık var. Bir de aklı nerdeymiş Nevzat Beyimizin ki Feride'yi önünde görünce sevdiğini anımsamış. İstanbul o kadar büyük mü yahu. Feride bir süre Yılmazlarda bir süre de Tekiner Villasında kaldı. Neden aramadı bu kızı bu adam madem bu kadar aşık?Önümüzde 11 bölüm olduğunu düşünürsek, ve Feride'nin neden kaçmakta olduğunun bize anlatılacağını varsayarsak,Nevzat'a "Karaman'ın oyunu işte böyle üçüncü sıçrayışta yakalanırsın çekirge" diyorum.:img-hyste
Ömer'in mutlu olmasını istiyorum, çünkü aşkı en güzel yaşyan ve yaşatan karakter olduğuna inanıyorum (sadece kendi fikrim), Feride'yle de bunu yaşayacaklarına inanıyorum. Çünkü acayip bir sevgi oluşmuş arada. :good:
Nevzat çokta tipsiz bir adam değil,saç sakal kesilir düzgün bir şeyler giydirilirse herkes yüzüne bakılacak olabilir..Ben nevzat'ı ilk sezonki ömer tekinere benzetiyorum o da başkasına aşık bir kadını çok severdi ve karşılık beklemezdi.Ömer aşık olunmayacak bir adam mıydı da elif ona aşık olmamıştı :) Kalp sonuçta söz geçiremiyorsun,filizle yılmazda bunlara örnek neler yaşadılar ama hala birbirlerini seviyorlar...
Nevzatla özlem arasında umarım yanlış anlamadan dolayı bir ayrılık yoktur nevzat kötü bir şey yapmıştır yoksa nevzatın yanlız kalmasına çok üzülürüm :) adam ne hissettiğini çok güzel veriyor en azından sahnelerinde şimdi bu adam üzüldü mü sevindi mi diye düşünmüyorum çok görünmesi bizim için çok güzel olacaktır..:):)
ismailsurucu
17-04-07, 17:21
bu bölümü beğenerek izledim ve gerçekten zevk aldığım bir bölüm oldu oyunculuklar sahneler özellikle sevdiğim sahneler yazmasam olmazdı bu bölüme, herkesten özür dilerim geç kalınmış bir yorum ama yine de paylaşmak istedim elimde olmayan nedenlerden dolayı bu zamana kaldı, affınıza sığınıyorum umarım beğenirsiniz...
FİLİZ: geçen hafta celladına yaptığı teklifle bırakmıştık filizi, bu bölümde yine yaptığı plan gereği ne kadar istekli ve ciddi olduğunu anlaması için elenden geleni yaptı ceme karşı, sarılmasına cemin görmediği yüzünde duyduğu acı yüzüne çok güzel yansımıştı ama bozuntuya vermemesi süperdi, sonrasında celladının beklediği “seni seviyorum” kelimesini çıkarmadı ağzından çünkü haketmeyen birine bu kadar değerli bir söz söylenebilir mi filiz de bunu yaptı ve cemin her sözüne tav olacağı şekilde geçiştirdi bu isteği, öpmek isteyince bu sefer de zaman istedi o şekilde kurtuldu, celladının her sarılışında her öpüşünde filizin canı yanıyor, iğreniyor ve dahası mahvoluyordu bu duyguları o kadar güzel ifade ediyor ki filiz geçişleri süper .
Eve geldiğinde annesinin ömerle ilgili sözlerine filiz annesinin birşey söylemedğini bilmek istercesine annesine “ömere cemden intikam almak için birlikte olduğumu söylemedin değil mi, az kaldı sabret” diyerek hem annesinin kendisini anlamasını istiyordu hem de bir an önce bu oyununu sonuçlandırmak istiyordu, filiz abisinin tepkisini de anlyırdu ama başlamıştı bir kere hem yüzük ve ömerin çıkışıyla en azından ceme karşı iki başatı kazanmıştı ve bu da onun diğer kaybettiklerini de alabileceğini düşünmesini sağlıyordu, annesinin ömere söyleyip söyleyemeceğini sorarken filiz bunun bir oyun olduğunu ve bu evliliğin gerçekleşmeyeceğini söyleyerek ömeri daha fazla kızdırmanın bir anlamı olmadığını düşündü ve ömeri aradı ama kızgınlığıyla karşılaştı ömerin
Filiz yine karşılaştığı manzarayla yeniden karşılaşabilirim mi diye yoksa uyku tutmamışta ondan mı nedir camın önünde buldu kendini yine o sahnede duyduğunun aynısını birebir yaşadı içi acıdı aklından neler neler geçti yine ama çaresizliği de o günlerin artık çok uzak oluşu da filizi üzdü, çünkü tekrar yaşayamayacağını düşünüyor ve her gördüğünde bunu daha iyi anlıyordu ve nalandan duyduklarına karşılık bir zamanlar kendisinin yapamadğını yaşadığı acı tecrübeleri düşündü ve “o zaman hiçkimseyi dinleme, kalbine kulak ver, yoksa çok pişman olursun çok” dedi çünkü kendisi vakti zamanında ilişkisine ailesinin de karışmasına sebep olmuştu o zaman kalbini dinlemediği için pişmandı bu sahnenin tekrar yaşanmasının nedeni filizin pişmalığını göstermek içindi sanırım, çünkü geçmişle ilgili filizin hem ailesini hem yılmazı mutlu etmek adına yaşadığı zorluklar ve sonuçları filizin pişmanlığının göstergesiydi bu sahneyle de dile getirmiş oldu filiz.
Sabah ömerin gerçeği öğrenmek istemesine ve bunun peşini bırakmayacağını anladığında filiz yine kaçmak istedi, ömeri dinlemeden çıkıp gitmek istedi ama ömer izin vermedi (bu sahne de handanın onları sakinleştirmesine filizin ve ömerin ayakkabı giyerken ki o halleri süperlerdi filiz kızgın kızgın ömer öfkeli laflar söylüyordu ve ikisi de çok şirinlerdi bu sahnede iki küçük çocuk kavgası gibi bu ayrıntı hoştu) ömerin cemle ilgili sorusuna karşılık kaçamayacağını anlayınca söyleyip kurtulmak istedi “Cemi seviyorum” bu lafı söylerken içinin acıdığı o kadar aşikardı ki gözlerinden okunuyırdu filizin zaten abisi de yemedi bunu, abisinin anlattıklarını dinledi ve son söylediğini yapmayacağını “Yılmaza gitmiycem, Ne demek hallederim. Yılmaz öğrenmiyecek ömer. Sakın yanlış birşey yapma, Ömer sakın dedim” yılmazın öğrenmemesi gerektiğini vurguladı bunu yapmamasını istedi baktı ömere dinletemiyor o da koştu abisinin peşinden ama onu dinleyen yoktu, abisine yetişmeye çalışırken bir anda düştü hem de ne düşme hani derler ya sevdiğin insanın en ufak bir acı duyması onu seven insanları da üzermiş bu sahne de filizin düşüşü üzdü beni hele bir de karnı üzerine düşünce korkmadım desem yalan olur ama fragmandan kalktığını gördüğümüz için sonrasında birşey çıkmaz inşallah dedim, düşmesiyle karnı tutması bir oldu “yalvarırım ona söyleme” derken yılmaza olan kırgınlığı ile bu kadar diretiyordu ve dizleri kanamıştı ama bunlara aldırmak bile istemedi çünkü abisini durdurmalıydı yardımlar sayesinde ayaklandı ve hemen yılmazlara gitti, geç kaldığını düşünürken abisine seslendi ve ömerin de gördükleri duydukları karşısında karar değiştirdiğini, ömerin yılmaza teşekkür için geldiğini görünce içi rahatladı abisi yapmamıştı ve bir an önce uzaklaşmak istiyordu ama sevdiği onu bırakmadı, abisine “teşekkür ederim, eğer söyleseydin” diye canının yandığını anlamasını sağladı durumunun hiç de kolay olmadığını o anlatamaya çalıştı ama ömerin görmesi ile anlaması daha iyi oldu, yılmazın elinde malzemelerle gelmesiyle beraber hemen tedavi etmeye çalışması ile filiz de tutamıyordu kendini kimse olmasa o anın tadını çıkarmak isterdi sanırım, yılmazın endişesini anlaması ile yine de sevdiğinin bu haline sevindiğini belli etmedi, tıpkı o da diğer yarısı gibi bakışlarda kenetlenmişti o da onun gibi kaçamak kaçamak sevdiğine bakıyordu bu kadar yakın ama bir o kadar da uzak aynen sözlü namzetnin gelişiyle rüyadan uyanmış gibi oldu filizde ve hemen oradan ayrılmak için harekete geçti, abisinin yardımıyla giderken sevdiğine bakışları vardı ki görülmeye değer az önceki rüyanın etkisinden uyanır gibi kırgın kırgın baktı elin yanındaki sevdiğine filiz, filiz yılmaza artık kızgın değil ona yaptıkları için bence aslı ile birlikte olduğu için kırgın, bu sahne de bunun en büyük kanıtı oldu pansuman sahnesi birbirlerine içleri gitti
Celladının oyununu devam ettiriyordu (bu sahnelerden de sıkılıyorum çok yazmama gerek yok) ceyda ile konuşurken “ilerde oğlum büyüdüğünde bütün bunları masal gibi anlatacağım, çünkü o zaman masal olacak bunlar” derken neşeliydi ceydanın endişesine “bende korkuyorum, bende zor olanı yapacağımi bana sokulmasını, iğrenç soluğuna oyunum için dayanacağım” kendisi için nekadar zor olduğunu celladının yanında yüz ve avuç sıkmada belli ettiklerini ceyda da dile gitirdi filiz ve planının sonunu açıkladı “nikah masasına kadar böyle, orada dünyanın kaç bucak olduğunu görecek, teketek savaş bu ceyda” bizlerde öğrenmiş olduk filizin canını o kadar yaktı ki cem bu yüzden ne kadar korkunç bir adam da olsa onun kurallarına göre oynayarak intikam almak istiyor filiz, ceme karşı aynı tavrını sürdürdü ve ta ki yılmazla ömeri yanyana görünce filiz yine gitti herzaman görmek istediği sahneydi bir de ömerin candan hareketi görünce yuılmazla da göz göze gelice ve yanındakini de düşününce filiz koptu ama hem yılmazdan hemde ömerden hemde cemden habersiz yaptığı oyunu sürdürmeliydi çok sevdiği bir sahneydi yılmaz ve ömeri yanyana görmek ama tadını çakaramadı ve sevdiğinin bakışları eşliğinde içeri girdi.
Annesinin halini görünce şaşırsın mı, üzülsün mü ne yapacağını şaşırdı ama desteğini yine verdi annesine ve evle ilgili olanları anlattı annesine rahatlaması için ve celladını tamamen çıkaracağına söz verdi filiz.
Atölyeye geldiğinde herzaman ki samimiyetiyle yaklaştı oradakilere ve yaptıklarının beğenilmiş olmasından dolayı yenilerini yapmak bile keyiflendirdi filizi.
Filiz cemi beklerken istediği alacağı için merakla bekliyordu cemin de gelişiyle ve söyledikleri karşısında cemin planı öğrendiğini düşündü ve şaşırmış bir şekilde son buldu.
Filiz bölümün genelinde süperdi özellikle abisinin anlamamsı için gösterdiği mücadele, oansuman sahnesinde ve gece abisi ile gördüğünde sevdiğini bakışları, ceme karşı iğreti hareketleri bölümün enlerindendi bana göre.
YILMAZ: yılmaz aslı kızı hastaneye götürmesiyle başladı bu bölüme endişesi, üzüntüsü olması gerektiği gibiydi, aşırı bir tepki yoktu aslı kıza tam destek full destek şeklindeydi, durumu ile ilgili nasıl olacağını ne durumda olduğunu bilmek istiyordu, ameliyatı duyunca aslı kızın tepkilerine karşılık daha sabırlı bir yılmaz olarak elinden geleni yaptı (bu sahneleri sevemedim yazamıyorum da ne yapayım)
Yılmaz bahçesinde yalnı yalnız otururken (hep mutsuz uzun zamandır) ömerin gelişiyle biraz şaşkın, meraklı ve endişeli neler olduğunu anlamaya çalıştı ömerin konuşma isteğine karşı aynı nezakette ömeri dinlemeye başladı ve aslının gelişiyle susan ömerin ne söyleyeceği o kadar merak ediyordu ki bir de asıl senin için çok daha önemli deyişine yılmaz daha da meraklandı ama aslının gereksiz tribine karşılık hasat olduğu için yılmaz onun üzülmesini istemedi ve olacak konuşmanında olmamasını sağlayan yüzüklerin görülme sahnesi yaşandı, ömerin duraksamasına karşılık açıklama yapma gereği duydu yılmaz “Aslı biraz rahatsız kırmak istemedim. Evet ne diyordun. Ömer konuşmuyacakmısın. Bana söylemek istediğin önemli şey neydi” dedi ama filizin gelişiyle ömerde asıl gelmesini gerektiren neden yerine teşekkürü bahane etti, ama yılmazın aklı allak bullak olmuştu bir kere ne ömere ne de filize anlam veremedi ta ki filizin dizlerini gördü sevdiği için endişelendi, filizin tüm karşı çıkışına rağman ömerin göndermemesini istedi, eve girip pansuman malzemelerini ararken ki endişesi sanki gören filiz çok kötü durumda çekmeceye çektirdiği eziyette cabasıydı yılmazın endişesinin, yılmaz filizle ilgili endişesini o kadar güzel belli ediyor ki ben aslı da bunu alamadım mesela ama filizin bir diz kanaması yılmazın aklını başından götürdü o anda aslıyı bile görmedi aslının sorusuna “filizin dizleri kanıyor” ne bu yılmaz beyzadem ya az önce benim yaşadığımı yaşıyor sevdiğinin bir yerine en ufak birşey olsa canı yanarmış ya insanın yılmazda filizi öyle görünce hafifte olsa onun için hiç de öyle değildi, sevdiğini o helde görmek içini acıttı hele pansuman yaparken ki halleri, canını yakmak istemeyişi “Kanıyor mu hala, Kusura bakma biraz acıyacak, Ben bırakıyım sizi arabayla” hele gözlerin birbirine kenetlenmesi yılmaz çok süperdi bu sahnede sevdiğinin hali onun da içinde ne hislere yöneltmişti bir anda herşeyi unuttu ve sevdiğinin yarasına merhem olmak için uğraştı yılmaz (asıl yara kalbinde be yılmazım filizin asıl ona merhem olman gerek ah gözündeki perde bir düşse ah), kaçamak bakışlarla filize bakması ama gözlerinin kenetlenmesi ve filizinde ona bakışlarıyla cvp vermesi ile yılmaz erim erim eridi, bu kadar yakındı sevdiğine ama bir o kadar da uzak tıpkı rüyada gibiydi, filizde dediğim gibi aynı duyguları yaşadılar ama sözlü namzeti gelince ister istemez toparladı kendini yılmaz, ama yine de filize bakışlarıyla bir sürü şeyler anlatıyor gibiydi yılmaz, filiz ve ömerin gidişine anlam veremedi tıpkı geldiklerine anlam veremediği gibi aklı ve yüreği filizle birlikte gidiyordu yılmazın bakışları filizde kalmıştı.
Sonrasında yine aslı kızın nazını çektiği sahneler var
Akşam meyhaneye geldiğinde cemile bakışları sonrasında ömere yaklaşımı güzeldi “bakıyorum da çabuk alışmışsın mahalleye, bizimle oturur musun” yılmazın böyle içten olduğu zamanlara bayılıyorum ne de güzel sohbete başladı ömerle kızkardeşinin durumunu anlattı sanki içine doğmuş gibi ama ömerin sözlerine karşılık ilk çocukla ilgili lafında bir de sevdiğini kırması ile ilgili lafında ömere öyle bir baktı ki ahanda yılmaz birşeyler sezecek dedim ama yok yılmaz inatla meraklı gözlerle bakıyor ama bir türlü içkillenmiyor ya içi sinir oluyorum ya, sonrasında yanında ömer karşısında sevdiği ve düşmanı yılmaz ne yapsın nerelere gitsin şimdi sevdiğini düşmanının yanında görünce mahvoluyor resmen yıkılıyor yılmaz o ne baışlardı öyle sevdiğine, ömerin de kendisine samimi davranmasına aynı samimiyetle karşılık verdi ve bakışlarını konuşturup ayrıldı oradan, oysa filizi tek görse derdi ki “bak işte istediğin oldu abinle yanyanayız birbirimizi artık anlıyoruz, işte en sonun da oldu istediğin” der gibiydi.
Gördüğü sahneninde etkisiyle mahkeme duvarı gibi geldi sözlü namzetinin yanına aslı kız bile anladı birşeyler olduğunu ama yılmaz hala daha kendine itiraf edemiyor gördüğü sahne hep içini acıtıyor.
Yılmazın sözlü namzetine karşı iyi niyeti hala devam etmek de bir de dedi ya “o zaman önce oturduğunuz evin projesini çizin” de get be yılmazım oturacak bir eviniz olmayacak ki sizin hasta kız yorulur mu bu yüzden hiç aaa yakışmadı sana.
Yılmaz bu bölüm pasifteydi sadece oansuman sahnesi, gece filizi görmesi ve meyhane sahnesinde çok iyiydi diğerlerinde de fena değildi ama en iyi sahnesi bunlardı rolü az gibi geldi bana bu yüzden de az bir yorum oldu gerçi sözlü namzetinin de payı var bunda, ama yılmaz konuşmasa da ben izlemesini seviyorum onu.
bu haftada döktürmüşsünüz filizim+y.elinize yüreğinize sağlık.teşekkür ediyorum.
ben birde bir ekleme yapmak istiyorum.bir şeylerin tamamıyla bitmesi için olayın beyinde bitmesi gerekiyor.gördüğümüz kadarıyla filizve yılmaz ilişkilerini beyinlerinde bitiremedikleri için her birbirlerini gördüklerinde kendilerini birşeylerin çektiğini görüyorlarve kahroluyorlar.
Valla arkadaşlar size katılıyorum nevzatın nesine aşık olmuş bu feride adam orman kaçkını gibi saç sakal birbirine karışmış...
:img-hyste :img-hyste ayyy sen beni güldürdün allahta seni güldürsün:img-hyste :img-hyste hala gülüyorumm....
yaa tmm adamda tip falan yok ama yanii dis görünüs hersey demek deyill ic güzellegi daha önemli:)
sizler yorumlarla bende şiirlerle nevzatın özlem aşkı ve kişilk özelliklerini anlatmak istedim bakalım nasıl bulacaksınız:img-wink:
nevzatın özleme aşkı
N asıl kaybettiğine mi yansın sevdiğini
E lleri sevmiş de dönmez mi geri
V aadi vardı sevdiğiyle bir ömür geçirmeye
Z amansız ayrılık vazgeçişiydi özleminden
A rtık ne yapsa da dönüş yok gidenden
T a ki sevdiği hatırlarsa birgün kendisini o zaman umut eder belki
nevzatın kişilik özellikleri
N azik mi nazik düşünceli
E l üstünde tutar sevdiğini
V eridiği sözleri tutmak da yoktur eşi
Z evkli olduğu sevdiğinden belli
A z buçuk kaptan mağara modeli
T avlamış ya özlemi ne ilgilendirir sizi
Şimdi çok çok sevgili ferman abicim;
Sayın Nevzat'a Feride kızımız 68. bölümde dost olalım gibisinden bir istek göstermiş sayın Nevzat'ta tabii olur demiş. Feride'yi dans okulunda görünce de umarım bana döner gibisinden beklentilere girmiştir. Yani ortada tuhaflık var. Bir de aklı nerdeymiş Nevzat Beyimizin ki Feride'yi önünde görünce sevdiğini anımsamış. İstanbul o kadar büyük mü yahu. Feride bir süre Yılmazlarda bir süre de Tekiner Villasında kaldı. Neden aramadı bu kızı bu adam madem bu kadar aşık?Önümüzde 11 bölüm olduğunu düşünürsek, ve Feride'nin neden kaçmakta olduğunun bize anlatılacağını varsayarsak,Nevzat'a "Karaman'ın oyunu işte böyle üçüncü sıçrayışta yakalanırsın çekirge" diyorum.:img-hyste
Ömer'in mutlu olmasını istiyorum, çünkü aşkı en güzel yaşyan ve yaşatan karakter olduğuna inanıyorum (sadece kendi fikrim), Feride'yle de bunu yaşayacaklarına inanıyorum. Çünkü acayip bir sevgi oluşmuş arada. :good:
hehehe :) bak şimdi çok çok çok sevgili Hasancım;
adam dost kalalım demesi o anlık birşeydir kaybetmemek adına kız adamı tanımıyor ki.ama adamın az da olsa bir umut için çabalamasını garipseyemeyiz."ya hatırlarsa"nın peşindedir adam ve bu da hakkıdır yahu. zaten geçmişi veya geleceği bilerek veya tahmin ederek yapmadım yorumumu dedim ya şu an bildiklerimiz ışığında yazıyorum diye.belki de herif lanetin teki.bilemiyoruz ki.
e bu kadar zaman öğrenmemesi adamın değil senaristlerin işi.:)
ömer mutlu olsun lafım yok ama herkesin dediği gibi (şayet nevzat günahsız bir adamsa) onun mutluluğu da başkasının mutsuzluğu üzerine kurulmasın diyorum sadece.nasılsa günahkar bir adam çıkaracaklar ömerde mutlu olacak:)
* Cem'e oynadığı oyundan vazgeçmesini, bebeği Yılmaz'a söylemesini isterdim. Yılmaz'ın sadece bir sözle değil raporo dayanarak annesine inandığını söylemek isterdim...
* Aslı ile evlenmemesini, bebekle ilgili biraz daha uyanık olmasını ve tabiki bebeği olacağını söylemek isterdim...
* Asla Feride'den vazgeçmemesini isterdim ve bilmediği birşey varmı aklıma gelmedi...
* Onunda Ömer'den asla vazgeçmemesini isterdim ve bilseydim eğer neden kaçtığını söylerdim...
* Mualla hanım... Filiz'e kızı gibi davranmasını isterdim. ve Yakında babaanne olacağını söylemek isterdim...
bu haftada döktürmüşsünüz filizim+y.elinize yüreğinize sağlık.teşekkür ediyorum.
ben birde bir ekleme yapmak istiyorum.bir şeylerin tamamıyla bitmesi için olayın beyinde bitmesi gerekiyor.gördüğümüz kadarıyla filizve yılmaz ilişkilerini beyinlerinde bitiremedikleri için her birbirlerini gördüklerinde kendilerini birşeylerin çektiğini görüyorlarve kahroluyorlar.
sevgili ismailsurucu öyle yapmışım malum destan oluyor artık yorumlar, asıl ben teşekkür ediyorum beğenilerinizi dile getirip yorum yaptığınız için yüreğinize sağlık, beğendiyseniz ne mutlu.
bende biymediğini bildiğim için hala daha filizyılmaz diyorum ya aynen katılıyorum size hala daha yürekte, akılda ve gözlerde bu aşk hissediliyorsa ne kadar darbede alsalar bu sevgileri birleştirecek benim inadımda bu yüzden zaten onu hissetmesem zaten inan bu kadar uzun yorumlar yapamazdım...
Senaristler Feridenin üstünden düşen kağıt parçası, Filiz'in babasına verdiği söz gibi , bu söz olayı ortaya çıkabilir ama zaman aşımına uğradı araya başka problemler girdi.Feride'nin kaçma sebebinin üstünede yatabilirler. Nevzat'ın ağzından duyduk ama Feride'nin ortadan kaybolma nedeni olarak öylesine söylenmiş bir sözde olabilir.
sizler yorumlarla bende şiirlerle nevzatın özlem aşkı ve kişilk özelliklerini anlatmak istedim bakalım nasıl bulacaksınız:img-wink:
nevzatın özleme aşkı
N asıl kaybettiğine mi yansın sevdiğini
E lleri sevmiş de dönmez mi geri
V aadi vardı sevdiğiyle bir ömür geçirmeye
Z amansız ayrılık vazgeçişiydi özleminden
A rtık ne yapsa da dönüş yok gidenden
T a ki sevdiği hatırlarsa birgün kendisini o zaman umut eder belki
nevzatın kişilik özellikleri
N azik mi nazik düşünceli
E l üstünde tutar sevdiğini
V eridiği sözleri tutmak da yoktur eşi
Z evkli olduğu sevdiğinden belli
A z buçuk kaptan mağara modeli
T avlamış ya özlemi ne ilgilendirir sizi
Çok güzel olmuş filizim klavyene sağlık akrostiş olayı senin yeteneğin ;)
Arkadaşlar daha tam olarak çözülmemiş bir sürü şey var . Canan nereye gitti bu bir ! Filizin babasına verdiği söz ilk sznda kaldı :D Feridenin neyden kaçtığı fln . Benim dile getirdi . Sözün miladı geçti ztn ama senaristler unuttu herhalde :D
Canan dizinin kadrosundan çıkmış belli. Çünkü artık jenerikte de yok.. Cananın çıkışını bir şekilde bağlasınlar çünkü çok abest oluyor.
bugünün son soruları, çok yoruldunuz farkındayım ama isteyen varsa cvplar
malum konu nevzat:img-wink:
1- nevzatın nasıl bir adam çıkmasını istersiniz?
2- nevzat iyi bir adamsa feridenin ona dönmesini ister misiniz?
3- nevzat kötü bir adamsa ilk aklınıza hangi senaryo gelir nevzatla ilgili?
4- özlemini ömere bırakmak istemiyor, fömer aşkına çok zarar verebilir mi?
5- nevzat aşık oluncak bir tip mi ve eğer kötü ise özlem nasıl sevmiş peki?
Canan dizinin kadrosundan çıkmış belli. Çünkü artık jenerikte de yok.. Cananın çıkışını bir şekilde bağlasınlar çünkü çok abest oluyor.
Canan rolundeki teyzemiz Mutluluk ve Barda filmlerinde oynuyordu sinema yüzünden diziden çıkdı demekki.... Bencede çok abes duruyor . Habersiz bir gidiş oldu . Ah canan olsaydıııı :(
İyi bir adam olsun ki Feride ve Ömere zarar vermesin ;)
2- nevzat iyi bir adamsa feridenin ona dönmesini ister misiniz?
Hayır . Herşeyden önce aşk gelir ;)
Nevzatın Ferideye psikolojik baskı yapması falan daha fazla ileri gitmez herhalde malum dizide yeterince psikopat var ...
Hayır o özlemin yani feridenin mutluluğunu istiyor .Feridenin ömerle çok mutlu olduğunu görünce bu sevdadan vazgeçecek.
Nevzat Aşk adamı ya Hocam :D Jane & Tarzan Özlem & Nevzat :img-hyste Kötü biri olduğunu sanmıyorum ama eğer gerçekten kötüyse ''gönül bu otada konar kıllı lopezede :D ''
Kötü bir adam çıkmalı ki fömer mutlu olabilsin...
2-nevzat iyi bir adamsa feridenin ona dönmesini ister misiniz?
ya şimdi :) aslında dönmesini isterim ama ucunda ömer var :) ömerin tekrar üzülmesini istemem ..
çapkın gibi :) diğer dansözlerle de görüşüyor gibi..
zarar vermez ama özlemden de vazgeçemez..
şuan itibariyle bence aşık olunabilecek biri :) çok nazik,iyi,sevecen,sevgi dolu,şefkatli,beklemesini bilen,sevdiğine karşı çok anlayışlı...bence kötü değil :)
matraka hepp bi sahne var o olursaa bebek olayi ortaya cikicak diyordu asli yilmaz sahnesii bence o sahne evlenme sahnesiii bana öyle geliyoo......
cünkü yilmazz ne zaman filize sinirlensee kiskansaa hemenn yapmamasi gereken biseyler yapiyoo simdii cem filiz evliligini duyarsaaa o sinirlenn hemen yildirim nikahi kiyar evlenirr ondan sorada bebegi ögrenirr is isten gecerrr........ama yilmazz asli evlenmezz imza atma asamasinda asli bayilirr hastaneye götürürlerr soraa asli ameliyattaykenn yilmazi ömerr arar yilmazz cabuk gell cem filizi kacirdi ona zarar verebilirr derrr yilmaz asliyi birakip giderr soraa bebegi ögrenirr vurulurr sora soraa böyle sürüpp giderr gibimeee geliyoo....
dizi okadar sacmaladikii yanii senaristlerrr maf ettilerr artikk herkess kolaylikla tahmin yürütüyoo as cokta cikiyoo hala bakin yaaa.....
Babam fragmani gormus:happy0064
Ama sadece Cemle Filizi beraber gormus. Cem FIlizin sacini oksuyormus ve FIliz pis pis bakiyormus!!!
Tabi babam dalga geciyormu bilmiyorum:img-wink:
Ama sanmam, babam ne kadar IA'yi sevdigimi biliyor!!!:img-yes:
baska bi siteden birsi fragmani görmüss aaaaaa yyyy bana biseyler oluyo yaa:happy0064 ben demistim asli yilmaz evleniyooo
filiz aslıyı gelnlkler içinde göryr sonra yılmazla filizn konşması var o sırda yılmaz yüzügünü saklamaya calışıor filizde sonra filizn kolunu falan tutuyor filiz cemn annesiyle konşyr ve cok şaşıryr konşrken cemle filizn sahnesi var orda da filiz oryı terkedyr ucurum gibi bir yerde filiz arksını dönk oryaa bakrken arksndan omzuna elliyrdu.
ayy off yaaa asli yilmazz evleniyo galibaaa...olacagi buyduu..
allah allahh filiz yilmaz konusmasiii süper olacaga benziyo yilmaz filizin kolunu falan tutuyomuss yüzügü falan sakliyormuss yaaa niye yüzügü sakliyoo saklamasinn madem evleniyoo yüzügü niye sakliyoo..
filiz ucurumdaykenn acaba kim filizin kolunu tutuyoo yilmaz olabilirmii?? bana yilmazmis gibi geliyoo ayyy yilmazsaa süper olurr cem olmasinda kim olursa olsunn
tubanin sayfasinda bir arkadas fragmani görmüs yani görmeyen okuya bilir ne olup bitecegini...
bu bölüm filiz yine cok aglayacak gibi görünüyor...ben zaten cok sasirdim cünkü bir kaca haftadan beri filiz aglamiyor bu hafta mecbur kizi aglatacaklar yine...
bu arada yilmaz bu bölümde ögrenemiyor cocugu okuduguma göre...
Demek aslı ve yılmaz evleniyor olacağı buydu şimdi ne olacak çok merak edyorum birde artık kesin bu bölümde yılmaz bebeği öğreniyor birde cem filize bölümün sonunda kesin kaçıracak
1.filizn omzuna arkdn cem dokunuyr.2.yılmaz konşrken filizn kolunu tutyor.3.yılmazşiir okuyr. cem filizn elini öpyr o sırda ömer göryr.ömerler feridenn cok samimi sahnesi var.
offfff cem tutuyomusss yaaaa bütünn hayallerim suya düstü cemm olmasaydi sasardim zatennn.......
Demek aslı ve yılmaz evleniyor olacağı buydu şimdi ne olacak çok merak edyorum birde artık kesin bu bölümde yılmaz bebeği öğreniyor birde cem filize bölümün sonunda kesin kaçıracak
yilmazz bebegide ögrenmezz eminimm uzattikca uzatirlarr...
yanarim yanarimda filize yanarim kimseye bisey olmuyo olan filize oluyoo..demek durumu okadar vahim kii ucurum gibi biyerin kenarinda duruyomuss galiba cemde onu kolundan tutuyomusss
USLUBA DİKKAT!!!
forever_bim
bende izledim frogmanı çok heycanlı bi bölüm olucak en azından yılmazla filiz yanyana olucak güzeldi yılmaz yüzüğünü saklıyodu filizden canım filiz aslıyı gelinlikle görünce çok kötü oluodu bn bile kötü oldum aslının yerinde o olabilirdi kader işte filiz bu bölüm cemle ilgili çokj şey öğrencek cemin annesiyle konuşuyo o uçurumun kenarından cem itmese bari filizi bana öle geldi
uhumuhum:):)fragmani gordum....
cok guzel bir bolum bizileri bekliyor vala kuznimin sesine yettim tvnin basina:)ama malesef basini kacirdim...
gorduklerim:)
Filiz cemin annesiyle bir lokantada konusuyor filizin yuzu baya sasmis bi durumda shock gibi snra cem de geliyor onlari izliyor ve yuzu dusuyor bi sahnede yilmaz ve filiz var:)coook guzel sicaksicak bakismalar var:)ondan once yilmaz cemin yakasini mi ne tutuoda anam annemin sesinden bisey anlamadimki:)son sahnedede dag gibi yerdeler filiz ve cem cem filizin omuzuna dokunuo dagdan dustu dusecek:(amaninnnn:)
Fragmanı izlemedim ama anlattıklarınıza göre galiba cem filizi kaçırmış bence bu bölümde yılmaz bebeği öğrenecek
Bencede ogrenecek, nedense her 10 bolumde bir surpriz'i patlatiyorlar:img-wink:
70.bolumde en buyuk surpriz bu olur bence!!:img-wink:
offff bu bölüme bakasimm gelmiyo yaa bunee...
asli&yilmaz evleniyooo.... mutluluklarr bir yastikta kocarlar artikk...
yilmaz yüzügü sakliyomusmusdaa en cokk sinir aldigim yerr yaa kardesimm senn evleniyosunn niyeee yüzügü sakliyosunn saklasann ne deyisicekki allah allah yaaa.....
yaaa filizin dagda ne isi varr hemde cemleee acaba cem filizi kacirdimii?? eyer filizle safiye hanimi cem birarada gördüysee kesinn kacirir.....
yilmazdaa bebegi yine ögrenmiyo galibaa napalimmm bu bölüm mü izlemeyii kaldiramam filizin o durumunu yilmazin evlenisinii yok almim kalsinnn
Fragmani henüz göremedim, anlatan herkese tesekkürler.
Demek Asli Yilmaz nikahi bu hafta, yada en azindan isleri hizlatiyorlar.
Cem Filizin planini anliyor sanirim...Yilmazda bebegi bu hafta ögrenir
Fragmanı izlemedim ama anlattıklarınıza göre galiba cem filizi kaçırmış bence bu bölümde yılmaz bebeği öğrenecek
evt olabilir cem filizi kacirmis olbilir cunku filiz dag gibi yerde,hatta ucurumun kenarinda dikleniyordu arkasindaki cemden habersiz........bide atarmis filizi asagi vala oldurum cemi:img-hyste :):):)
evt olabilir cem filizi kacirmis olbilir cunku filiz dag gibi yerde,hatta ucurumun kenarinda dikleniyordu arkasindaki cemden habersiz........bide atarmis filizi asagi vala oldurum cemi:img-hyste :):):)
:img-hyste :img-hyste olur olurr o manyaktan hersey beklenirrr...babasini bile öldürmüss adamm bellimi olurr:):img-hyste
icimden geciyodu zaten matraka bi sahne diyip duruyoduu demek evlilik sahnesiymiss o sahne olursaa o bölüm bebegi ögreniyo gibi bisey demistii bu bölüm ögrenir ins su iskenceden kurtulurumm....
acaba yilmaz ve filizin arasindaki konusmada baska ne geciyoo cünkü yilmazz filizin kolunu tutuyomus konusurkenn allah allahh
forever_bim
17-04-07, 19:53
Fragmanı göremedim. Anlatan arkadaşlar sağ olsunlar. Bu arada benim ikiliden haber yok mu:img-wink: Ya bir de madem evlenecek konuma gelmiş Yılmaz Agam neden yüzüğü saklıyor?:img-hyste
:img-hyste :img-hyste olur olurr o manyaktan hersey beklenirrr...babasini bile öldürmüss adamm bellimi olurr:):img-hyste
icimden geciyodu zaten matraka bi sahne diyip duruyoduu demek evlilik sahnesiymiss o sahne olursaa o bölüm bebegi ögreniyo gibi bisey demistii bu bölüm ögrenir ins su iskenceden kurtulurumm....
acaba yilmaz ve filizin arasindaki konusmada baska ne geciyoo cünkü yilmazz filizin kolunu tutuyomus konusurkenn allah allahh
yaa yok beee ne nikahi yuhh be arkadaslar sizde...basini kacirdim fragmanin dedigim gibi..ama filiz nede olsa mahalede oturuo yilmazlarin evindede olabilir gelinlik:)yilmazin su meshur filizin terketme odasinda:):)
hyr arkadaslar bolum gayet guzel olcak vala filiz yilmaz sahnesi guzeldi icim kipir kipir oldu:)sicak bakismalar felan hatta yilmaz filizin kolunu tutuo.niye tutuyorsa sen git asliya gelinlik al snra filizin kolunu tut vay yilmaz vay:)
(yanlis anlasilmasin henuz yilmaza kizginligim gecmedi bi kasik suda bogasim gelio:)ama gecen bolum filizin yarasini silerken sefdim:)ilerleme var yani:))
Fragmanı göremedim. Anlatan arkadaşlar sağ olsunlar. Bu arada benim ikiliden haber yok mu:img-wink: Ya bir de madem evlenecek konuma gelmiş Yılmaz Agam neden yüzüğü saklıyor?:img-hyste
yok anam yok:):)ne feride nede omer:)fragman sirf filiz yilmazdan ibaret:)
saka biyana vala ben basini kacirdim ama bi arkadas gormus feride omerden sicak gelismeler varmis guzel sahneler yani(anladin sen onu):)
Fragmanı anlatan arkadaşlara çok teşekkürler.Euro D her zaman daha önce veriyor fragmanı galiba.Vah Filiz Vah sevdiğinin evleniyor olmasına yansın.Ava giderken avlanmasına.
Yilmaz agaya gore is yahh zanedio ki filiz hale onu sefio:):)saka biyana hakketen niye saklio su yilmaz yuzugu sanki filiz bilmio...Bikere gordu kiz zaten niye saklion......
arkadaşlar fragman nete düşmüşmü?_eğer düştüyse bana özel mesajla sitenin adresini gönderirmisiniz?bide aslıyla yılmazı nikah masasındamı gördünüz ya evlenemezler ya eğer evlenirlerse nasıl filiz yılmaz aşkı olucakkk nasıl gördünmüz o sahneyi yazarmısınız
Arkdaşlar fragmanda aslı bir mağazada gelinlik denerken filiz onu görüyormuş belki bu bölüm nikah masası sahnesi olmaz.
Evt aynen....ne nikah masasi arkadaslar....yok oyle birsey.....yilmaz asli bu bolum evlenmio merak etmeyin:)yilmazin aldigi magzada goriyordur filiz asliyi hani asli oranin meshur kizi oldu yaa:):img-hyste
gülbeşeker
17-04-07, 20:05
Yilmaz agaya gore is yahh zanedio ki filiz hale onu sefio:):)saka biyana hakketen niye saklio su yilmaz yuzugu sanki filiz bilmio...Bikere gordu kiz zaten niye saklion......
Yılmazcım utanıyor sevdğinden heralde yüzğü bu yüzden saklama ihtiyacını duyuyor iyi de yakında aslıyla evlenir bir de çocuk yaparsa yüzğü saklasa ne yazar?
hasan üzelme icin rahat olsun fömer ciftinindee sicak bi sahnesi varmiss ne onu bilmiyorumm öpüsme sahnesi galibaa....
tek derdimm bu bölüm yilmazin bebegi ögrenmesii sonu ortasii basi hic fark etmez yeterkii ögrensinn.....
yilmazdaa mervenin dedigi gibi amma capkin cikti yahuuu....asliylan sözlendii hatta evlenicekk hala filiz zin dizini pansuman yapiyoo bakismalarr kolunu tutmalarr ....ben aslinin yerinde olsamm yilmazi bi kasik suda bogarim:):)
bebeği ne zaman örencek ya bu bölümde sanrıım bebekle ilgili bi gelişme olmuycak gibi tüyo da gelmedi hiç bebekle ilgili 68.bölüm denmişti ondada olmadı artık örensin yeter yaa...senaristler bu siteyi hiç okumuolarmı birasda izleyicin,in isteğini yapsınlar ya filiz yılmaz aşkı izlemek istiyoruz biz artık sıkıldım entrikadan kaç bölümdür
Daha once benim icin kisa sayilabilecek bir yorum yaptiktan sonra 69. bolum icin karakterlere ozel daha detayli yorumumu yaziyorum soz verdigim gibi ;) Daha once de yazdigim gibi bu bolumu gecen bolumdeki rol dagilimi faciasindan sonra bayagi begendim aslinda.
Mualla Hanim, Fahriye & Salih: Cok muhterem kayinvalide adayimiz yine gelini icin endiselenmeye devam etti. Bu kadar buyuk bir sevgi yumagi olusturduktan sonra zaten aksinin olmasi kacinilmazdi. Kendisine gerceklerin soylenmemesini istemesi Asli'nin mantikliyd. Simdiki durumda bile kiza fazla ilgiden fenalik geldi, calismaya karar verdi. Obur turlu kotu niyetli olmasa da Mualla Hanim iyice bir moralini bozardi herhalde kizin. Her neyse, Fahriye ve Salih hastaligi ogrendiler, dogal olarak uzulduler de ama bu sefer de onlarin hikayesi yine buzdolabina kaldirildi. Fahriye'nin bazen kendine hic yakismayacak fikirleri olsa da, genel olarak hayata ailesinin diger fertlerinden daha guclu bakabildigini dusunuyorum.
Cemil: Acikcasi beni en cok hayal kirikligina ugratan karakterlerden birisi. Oyuncunun harika oyununun da etkisiyle onun hissettikleri bana geciyor ve onun davasinda cok da haksiz olmadigini dusunuyorum ama uygulamalari bunu dile getiris sekli herseyi cok ters. Kardesim madem dava aciyorsun cocugunu en azindan gorebilmek icin, o zaman ickiyi biraksana, ne isin var meyhanelerde! Yilmaz'in bu olaya bakis acisina aynen katiliyorum.
Nalan-Kerem: Olay firtinasindan yararlanip, buyuklerinden de ogutleri alip asklarini simdilik sorunsuz yasiyorlar ama muthis oyunculuguyla Mujgan Hanim'in donusu olacaktir diye dusunuyorum :) Gerci Kerem eniste beyden de onay aldi Nalan'i kirmamak sartiyla ama ;) Belki Omer Mujgan Hanim'i ikna eder. Mujgan Hanim dizinin basindan beri ailesinden sonra onu en cok seven iki karakterden biri cunku!!
Asli: Zeynep Beserler'in oyunculugu hakkinda cok yazildi; o yuzden detaya girmeyecegim ama Asli'nin sahnelerinde zorlamalar hissediyorum. Sorun senaryoda da belki cok klise ama ozellikle bu bolumde Omer'in bazi replikleri de kotu bir oyunculukla cok klise gorunebilirdi. Neyse, konuyu dagitmayayim. Asli'nin melek halinden, nasil haftalar boyu hatasiz Yilmaz beni rahatsiz ettiyse, hoslanmiyorum. Yasananlar konusunda Yilmaz'in bu noktadan sonra cok dogru davrandigini dusunuyorum o baska ama ozellikle Asli'nin baligi serbest biraktigi sahnede BAYILIYORUM zannettim. Yilmaz'a olan askini hayretle fakat takdirle karsiliyorum onu da itiraf edeyim. Ameliyat korkusu yasamasi ve Yilmaz'in onu ikna etmesi de beklenmedik degildi ve acidim ama etkilenmedim hic. Son olarak bu Asli kizimizin meslek tanimini senaristlerden rica ediyorum. Insaat muhendisi statik proje disinda herhangi bir proje cizemez ki. Eger Asli mimarlik diplomasi da aldiysa Ispanya'dayken o zaman butun elestirilerimi geri aliyorum. Eger yoksa da bu eksigini tamamlamak icin lutfen olmesin ve de Ispanya'ya gitsin, boyle bir super yetenek harcanmamali ;) Saka bir tarafa, Asli'ya yari yariya da olsa yasama sansi vermeleri mutlulugun olum ustune kurulmayacagi umutlarimi arttirdi, umarim yanilmam. Pansuman sahnesinde Yilmaz'in cekmeceleri dagitmasinda, telasinda bir acaiplik oldugunu anladi ve de her kadin gibi olaya mudahale etme geregi duydu, yine de bu sahne disinda en ufak bir tereddut icinde olmamasi da garipti ya neyse. Can derdiyle ugrastigina verelim iyi niyetimizle :)
Ceyda: Dizideki en akli basindaki kadinlardan birisi olmasina ragmen keske daha mudahaleci olsa, Filiz'in planinin tehlikesi hakkinda uyardi ama bununla yetindi. Dizideki iletisim sorunlari sadece sevgililer arasinda degil, dostlar arasinda da olabiliyormus (Omer-Ceyda). Yine de daha once sirlari tutan Ceyda'nin bunu da sir olarak tutacagi asikardi. Onun sayesinde planin ne oldugunu ben anladim ama iyi ki o sahne vardi. Cem'e tepkisi de normaldi elbette.
Mujgan- Elif: Anneanne ve torun cok sevimliydiler bu bolum de. Ozellikle babasinin yine bagirma ve kavga modunda olmasinin (ne kadar hakli sebepleri olursa olsun) bir cocugu ne kadar cok etkiledigini gorduk. Daha once aliskin oldugundan da olsa gerek, degisen yasam kosullarina uyum saglamakta en ufak bir gucluk cekmemisti Elif. Fakat babasinin tekrar kavgaci bir adam olma ihtimali onu cok uzdu. Mujgan Hanim'in Tekiner'lerin gercekten kara gun dostu oldugunu da her sahnede goruyoruz. Hicbir sekilde dedikodu yapmiyor, yaptirmiyor, torununa inanmasa da rahatlatici seyler soyluyor, surekli olarak moral destegini esirgemiyor Tekinerlerden. Cogu acidan alkislanacak bir karakter. Sonrasinda da Elif'in Cem'e olan tepkisi vardi, guldum o sahnede. Ancak bu kadar kisi ondan hoslanmazken bu sekilde davranmasi normaldi, Cem dost pozundayken hoslanmamasi daha anlamliydi.
Aynali: Yilmaz'in uydusu gibi olmasini acikcasi rahatsiz edici buluyorum. Arada bir Yilmaz'a karsi cikiyor gibi gozukse de en sonunda Yilmaz'a hak veriyor. Sadece Yilmaz'in duygularini acmasi icin sahneleri bulunan bir karakter oldu cikti. Ceyda gibi o da forumu okuyan bir karakter oldugunu hepimize ispatladi, Yilmaz'in kotu kaderinden bahsedince ;) Tabi bir de olursa aksiyon sahnelerinin vazgecilmez karakteri ;)
Cem: Dizinin ruyada yasarken Omer tarafindan uyandirilan karakteri Cem'di. Daha once de yazdim ask ve sevgi dolu o kadar guzel replikleri vardi ki, izlerken ciddi rahatsiz oldum. Yilmaz onu yakalamaya yaklastiktan sonra herseye sunger ceken Cem, annesinin 'Ben Filiz Tekiner'i akilli bir kiz sanirdim' sozuyle biraz sinirlendiyse de, sonrasinda o da annesini hapise atmasiyla Filiz'i etmek disinda hicbirseyin umurunda olmadigini gosterdi bize. Isin komik tarafi, Filiz'in butun cevresinin hosnutsuzluguna ragmen onunla olmak istemesini de herhalde Filiz'in gecmis deneyimleriyle bagdastirdi. Bu bolum sahneleri azaltildigindan midir nedir, ozellikle Omer'in sozlerinden sonraki degisimle mucadelesini basarili buldum ben Cen Ertan'in. Surekli gormeyince daha az sinir bozucu oluyor onun sahneleri. Askin(??) insanlar uzerindeki degisimi demek ki gercek ask olmayinca pek de kalici olmuyormus. Bu bolum acik acik gorduk ki, Cem istedigini elde edemedigi zaman yapacaklarinin sinirlari hic da daralmadi. Cem Akman'in donusunu ozetten de anlasildigi gibi bu bolum izleyecegiz belli oldu.
Handan: Maddi durumunda ve yasam sartlarindaki degisim karsisinda yasadiklari su aralar bazen komik, bazen de duygusal olarak anlatilan bence en insancil oykuye sahip karakter. Oyuncunun da birbucuk sene sonra cok iyi oynadigini dusunuyorum. Daha once ara ara parlasa da genelde vasatti cunku. Daha once kizdigimiz bir karakter oldugu icin de normalde baskasini basina gelse gulmeyecegim sahnelerde de guluyorum. Bulasik yikama sahnesinde onu cok iyi anladim ama herseye alisiliyor Handan Hanimcigim :) Gerekirse calisirim demesi biraz hayal gozukse de takdir edilesi bir davranisti. Filiz ve Cem konusunda daha onceki gunahlarinin agirligi altinda ezildigi icin insiyatif almaktan korktugunu dusunuyorum. Yine kizima zarar verecek bir karar alacagima hic karar almayayim dusuncesi icinde bence Handan Hanim. Kizinin guvenini bir kez daha sarsma tehlikesi de cabasi. Etkisi azalan bir karakter ama son durumu cok daha inanilir bence.
Nevzat: Dizinin en karisik adami Nevzat su aralar. Cizmis oldugu portre son derece anlayisli gozukse de, gecmiste olanlari, Ozlem'in kacisini ve adamin Feride'yi kacirisini dusununce, karakterin gozuktugu gibi olmadigini dusunuyoruz hep beraber. Belki de yaniliyoruz ama Firat Danis da sanki ara ara bunun izlerini gosteriyor gibi geliyor bana. Oncelikle Nevzat karakterinin bir dost gibi hissetmesini beklemiyorum cunku bu cok sacma olur. Feride de cok saf ve haddinden fazla iyi niyetli oldugu icin hislerini bir kenara koyup, ondan bu sekildeymis gibi davranmasini bekliyor. Tabi bu da karakteri iyice karistiriyor. Bir tarafta asik oldugu kizin gecmisi ve ona olan askini hatirlayip geri donme istegiyle yanip tutusuyor, bir taraftan da dost gibi davranmak icin kendini zorluyor. Durust mu pek degil ama simdiye kadar yaptigi butun icraatlari Feride'nin bilgisi dahilinde oldu. Dans okulu meselesini de ogrendiginde Feride gerekli tepkiyi gosterdi zaten. Kaptan Magara Adami benzetmesi muthis bu arada :img-hyste ama oyuncu karakter icin saci basi dagitmis resmen yoksa kisa sacli hali hic de boyle degildi ;) Neyse, sonucta Nevzat'in umudunu iyice yitirmesi icin Feride'nin gercekleri hatirlamasini bekleyecegiz. Yoksa adama niye boyle hissediyorsun diye suclamak biraz acimasizlik olur diye dusunuyorum. Nevzat ve Omer sahnesini iki haftadir bekliyordum, yine iyiydi cok ama biraz hizli gelistiginden olaylar bekledigimden birazcik daha sonuk oldu. O sahne de Feride'den bazi seyleri sakladigini gosteren kilit bir sahneydi.
Yilmaz: Asli'ya verilmis bir sozu varken bu durumda onu yalniz birakmamasini dogru buluyorum ama yine de Filiz'e cok kizgin da olsa duygularina gem vuramadigini bu bolum iyice gorduk. Ameliyatin care olarak sunulmasi ve akabinde Asli'ya moral destek icin cirpinmasi, cok sarsilmis olsa da asla acimadan, surekli gelecek hakkinda konusarak ona umut asilamayi bir misyon olarak sunmasini fedakarca bir hareket olarak goruyorum. Ben de ayni durumda olsam benzer sekilde davranir miydim emin degilim acikcasi. Fakat simdiye kadar bize sunulan Yilmaz'a aksi yakismazdi zaten. Neyse, bu sahnelerde Bulent Inal'i daha cok begendim Zeynep Beserler'e kiyasla ama asil pansuman sahnesinde Bulent Inal'i cok begendim. Once heyecanla gelen Omer'in ne soyleyecegini merak etti, sonra Filiz kosa kosa gelince, fikir degistiren Omer'in tesekkuru ile afalladi, sonra da Filiz'in dizi kanadi diye akli basindan gitti. Telasla pansuman malzemeleri aramaya koyuldu, ortaligi dagitti, hala sevdigi kadinin caninin acimasi karsisinda adeta onun da cani acidi, Asli gelince biraz toparlasa da kendini; ciddi anlamda sarsildi o sahnede. Meyhane sahnesinde Omer'i yanina cagirinca masadaki diger kisilerin aksine cok rahatti, son derece medeni davrandi. Kendisinin bir sure once Feride'ye yaptigi itirafi yapmasini ve rahatlamasini sagladi Omer'in. Sonrasinda Omer'in imali sozleriyle bombardimana tutuldu. Cocuk konusunda imasi bence kafasini karistirdi ama Cem'i gorunce yanlis anladigini sandi diye dusunuyorum. Oradaki bakismada da duygular vardi ama pansuman sahnesi daha etkiliydi bence. Neyse, sonucta Yilmaz yapmasi gerekeni yapiyor ama mutlu degil.
Filiz: Dizinin benim icin en anlasilmaz isler yapan karakteri diyebilirim onun icin. Daha once yaptiklarinda soyledikleri sebepler ve yaptiklari arasinda dusununce bir baglanti kurabiliyordum ama simdi zorlaniyorum acikcasi. Omer'in onu bunalimda sanmasi cok dogal o yuzden. Cem'e dusundugu plan nikah masasinda terketmekmis. Iyi hos da Cem bunu orada birakacak bir karakter mi? Ben acikcasi Cem'e numara yapip, kadin casus misali yaptiklarini itiraf ettirecek diye dusunuyordum; cok ama cok tehlikeli buluyordum ama basariya ulasinca Cem'den tamamen kurtuluyordum o plana gore. Cem'in yapabileceklerinin boyutunu Omer Yilmaz anlatti dedi, Asli anlatti, Ceyda biraz anlatti ve Filiz hala nikah masasinda birakinca Cem'in onun pesini birakabilecegini saniyor. Cok sasirdim dogrusu. Hadi sacma da olsa bir planin var, bunu niye abine anlatmiyorsun? Cem'in evlilik teklifi fikrini sozde Omer'den konuyu dagitmak icin acmis, ee o zaman niye Omer'in tepki gosterecegini bildigin bir seye kalkisiyorsun ve bunun nedenini Omer'e soylemiyorsun? Gercekten cok zorluyorum bu plani anlamak icin cok kotu bir plan bu! Ustelik plan ustasi Cem'e karsi yapilmis bir plan! Butun bunlar aklima takili durmasina ragmen Tuba B. Cem sahnelerinde yuz ifadesindeki gecislerde cok basariliydi diye dusunuyorum. Planin basariya ulasacagina oyle inanmis ki, Cem'e sirin gozukme konusunda usta oldu. Her neyse, Yilmaz'a karsi hissettigi kirginlik cocugu soyleme konusunda iyice ayyuka cikti, Omer de kardesinin ruh halini cozmeye calisti. Omer'le planini savunmak adina kavgalar etti, Cem'i sevdigini soylemeye kadar goturdu isi. Gerci onu da Yilmaz'i sevdigini soyledigi ifadeyle soylemedigi icin Omer en sonunda bu isin cocugu babasiz buyutmek korkusuna bagladi. Yilmaz'a soylenecegini sandigi zaman (niye hala topuklu giyiyorsa) Omer'in pesinde hamile haliyle kosturmasi gercekten uzucuydu ama Omer o konuda da ozur dileyince kardesler yine baristilar. Gurur ask iliskilerinde daha siddetli yasaniyor, o yuzden Tekiner kardeslerin durumunu da cok iyi anliyorum.
Yilmaz'la olan pansuman sahnesinde, Filiz elbette cok kotu oldu. Bebeginin babasi ve sevdigi adam baskasiyla evlenecegi halde ona son derece sefkatli davraniyor, hala askla bakiyordu. Dogal olarak bu duygusal kizimizi daha cok etkiledi ve gozleri doldu. Yilmaz'in tepkisi muhtemelen onu daha da cok duygulandirdi. Canin o kadar mi yandi? Asli gelene kadar bu duygu seli Omer'i oldugu kadar beni de etkiledi. Sonrasinda Asli geldi, Filiz kendine geldi, gercekleri hatirladi ve de planina konsantre olmaya karar verdi ;) Gerci o planda da tam basariya ulasacagini dusunurken Yilmaz'la karsilasmak onu cok sarsti yine. Filiz bolumun kendini aldatan ikinci kisisiydi.
Feride ve Omer yorumlarim elbette daha uzun olacagi icin baska bir mesajda ama cok gecikmeyecek :)
Yılmazcım utanıyor sevdğinden heralde yüzğü bu yüzden saklama ihtiyacını duyuyor iyi de yakında aslıyla evlenir bir de çocuk yaparsa yüzğü saklasa ne yazar?
gülbesekerr onada cözüm var yilmaz asliylan evlenirsee üstüne bide cocuk artikk cocuklan asliyi saklarr filizden:img-hyste yaaa ne kadar sacma filiz onlari kolkola görüyoo duyuyoo biliyo görüyoo yilmaz hala yüzügü saklama pesindeee...
ben filizin yerinde olsamm o yilmazii iyce bi süründürürüm iyce bi kivama gelsin sora afetsin:img-hyste ama filiz dayanamazz hemen afederr en fazla 2 bölüm sürer filizin afetmemesii sora yelkenleri suya indirir
gülbeşeker
17-04-07, 20:15
gülbesekerr onada cözüm var yilmaz asliylan evlenirsee üstüne bide cocuk artikk cocuklan asliyi saklarr filizden:img-hyste yaaa ne kadar sacma filiz onlari kolkola görüyoo duyuyoo biliyo görüyoo yilmaz hala yüzügü saklama pesindeee...
ben filizin yerinde olsamm o yilmazii iyce bi süründürürüm iyce bi kivama gelsin sora afetsin:img-hyste ama filiz dayanamazz hemen afederr en fazla 2 bölüm sürer filizin afetmemesii sora yelkenleri suya indirir
Yılmaz gerçeği öğrenip pişman olsun da artık filiz iki bölümde mi affeder yoksa iki dakikada mı hiç bilmiyorum yalnız bu bebek meselesi uzadıkça uzuyor.
Yılmaz gerçeği öğrenip pişman olsun da artık filiz iki bölümde mi affeder yoksa iki dakikada mı hiç bilmiyorum yalnız bu bebek meselesi uzadıkça uzuyor.
evet çok haklısın uzadıkça uzadı ve artık çok sıkmaya başladı yani bu kadar mı zor bunun sölenmesi...senaristler umarım okuyorlardır artık bir an önce sölesinler ne zaman sölücek ne zaman sölücek diye düşünmekten sıkıldım artık...
öylee ama malesef bebek meselesini sündüre sündüre koparma asamasina getirdilerr tam 15.bölümdür bebek meselesii ha ögrenicek ha ögrenicek diye diyeee bu zamana kadar geldikk benim bu bölümde umudum hic ama hic yokk yilmaz bebegi ancakk nikahtan sora ögrenirrr......
bernaa yorumunn cokk güzel olmusss ellerine saglikk...
arkadaşlar fragman çıktı mı? çıktıysa biri anlatsın lütfeeeeeeeeeen...
arkadaşlar fragman çıktı mı? çıktıysa biri anlatsın lütfeeeeeeeeeen...
3 sayfa yada 2 sayfa once anlatmislar, oraya bak istersen:img-wink:
Insallah fragmani cabuk nette indirirler, crow4'e inaniyorum.
Sevgili berna, yorumunu büyük bir keyifle okudum ellerine saglik.
Ikinci partini bekliyorum
fragmanı anlatan herkese tesekkürler ederim fragmanı ızlemış kadar oldum.ya bn bu yılmazı anlıyamıorum ya yuzuğu saklıyomuş utancından saklıyo olsa gerek e be yılmazım utanacağın şeyi niye yapıosun.şu uçurum hıkayesı guzel birseye benziyo bu bölümden umutluyum ben.bebek olayı öğrenıleceği yada öğrenelemiyeceği için değil artık o mewzu kabak tadı werdığı ıçın hıç heycanlamıyorum alıştım artık bebek olayının çözülememesine,umutlu olmamım sebebi guzel bir bölüm bizi bekliyo
Bernacim,
yorumunu okudum ve cok guzel.
Biraz FIlize karsi ciktin ama olsun, herkesin ayri gorusu olmasi cok normal:img-wink:
EMEGINE SAGLIK:good: bye
aman aman arkadaslar aslii gelinligi atölyede giyiyomus filizde orda görüyomuss soraa gidiyomuss yilmaz filizi görmüss veee ona yetismeye calisiyomus kosuyomus galibaa sora kolunu tutuyomuss.....
ayyyy fragmani görmedimm bukadar heycanlandimm acaba fragmani görürsem nolurrr bideee cuma günü varrr....
ilk önce izlemicem demistimm nikah oluyo zanlettim ama simdi izlerimm su sahneyii görmek icinn:) yilmaz ne yardan nede serden faz geciyo yaaa asli orda gelinlik giyiyo yilmaz filizin pesinden kosuyoo aslininda olan bitenden haberi yokkk:) ohhh olsun ii oluyoo son gülen iyi gülermiss
aman aman arkadaslar aslii gelinligi atölyede giyiyomus filizde orda görüyomuss soraa gidiyomuss yilmaz filizi görmüss veee ona yetismeye calisiyomus kosuyomus galibaa sora kolunu tutuyomuss.....
ayyyy fragmani görmedimm bukadar heycanlandimm acaba fragmani görürsem nolurrr bideee cuma günü varrr....
ilk önce izlemicem demistimm nikah oluyo zanlettim ama simdi izlerimm su sahneyii görmek icinn:) yilmaz ne yardan nede serden faz geciyo yaaa asli orda gelinlik giyiyo yilmaz filizin pesinden kosuyoo aslininda olan bitenden haberi yokkk:) ohhh olsun ii oluyoo son gülen iyi gülermiss
Kendinle benide heyecanlandirdin simdi:img-hyste
Dayanamiyorum, fragmani gormek istiyorum, hep senin sucun:img-hyste
ya bu fılızın işi gerçekten çok zor bence fılızın daha çok acı çekmemesi için o mahalleden taşınması gerekiyo ama para yoqq kızda.psikoya solesınde ona bi ew alsın onların ewlerını wermıyo barı kuçuk bır ew alsın.
Kendinle benide heyecanlandirdin simdi:img-hyste
Dayanamiyorum, fragmani gormek istiyorum, hep senin sucun:img-hyste
:):) aynen yaaa heycandan yerimde duramiyorumm görsemdee kurtulsamm yaaahuu bu yilmaz ne yapmaya calisiyo filiz kesinn oradan sinirli bisekilde bide kesin gözleri doldu ayriliyodurr kosar adimlarlan yilmazda pesinden kosup filiz filiz diye bagiriyodur dur diye filiz de durmuyodurr nede olsaaa kiz sinirlii kolundan tutup cekiyodurrr soraa acaba nolcakkk ayyyyy bakk yine heycanlandimm:):) yaaa matraka kesin biliyo ne gibi seyler olucagini gelsede söyleseee.....
ya bu fılızın işi gerçekten çok zor bence fılızın daha çok acı çekmemesi için o mahalleden taşınması gerekiyo ama para yoqq kızda.psikoya solesınde ona bi ew alsın onların ewlerını wermıyo barı kuçuk bır ew alsın.
evet yaa filizin gazi ye tasinmasii aci cekmesii oluyoo offf her dakka yilmazlan asliylan karsilasmak cokk zor olmalii napsinn yaaa yazikk offff icim daraldii...:icon_sorr olan filize oluyoo hangi birine yansinnn...hamile kizcagizz su yasadiklarina bakinn naz bile yapamiyoo hamileliygini yasayamiyoo ne kadar kötüü bi bayaninn en cok istedigi seyler beyaz bi gelinlik giyip evlenmekkk bidee anne olmaktirrr filize bakinn cnmm yaaa offf i:icon_sorr
ya lutfen fragmanin linkini ozel msj olarak atabilir miisnizzzzzzz lutfen
Fragman nete dusmedi henuz canim, ciksa yollarim:img-wink:
Dusede bende gorsem!!!
Asli kizi gelinliklerde gorelim
acaba asliyaa gelinlik nasil olmusturrr:):)
cokk yakismistirrr bence:img-hyste :img-hyste
bide atolyedee giyiyoo allahim yarabbim yaaa simdi süzüle süzülee giyerrr ayyy gicikk:):):) su kizi sevmedim sevmedim yaaa....
ya ewet ya giydigi son sey gelinlik olsun:) yilmaz da anlasin artikk onu sewmediigini de onu sewene donsun filizcik te affetsin:) onlar ersin muradina biz cikalim kerevetine:)
acaba asliyaa gelinlik nasil olmusturrr:):)
cokk yakismistirrr bence:img-hyste :img-hyste
bide atolyedee giyiyoo allahim yarabbim yaaa simdi süzüle süzülee giyerrr ayyy gicikk:):):) su kizi sevmedim sevmedim yaaa....
aslının gıydığı son kıyafet
gelınlık olur.aminnn....
Aynen benim gibi Asli sevmiyorsunuz, gercekten bir iticilik var onda.
Ama olmesin olurse degil Ihlamurlar Altinda'ya, kanald'ye bile bakmam, hatta tv'ye bile bakmam.
NOT:bu yemin felan degil, sadece gercekci olsun diye:img-wink:
fragman cıkmiş eee tabiki ben görmedim:sad53: zaten nerde bende o şans:sad53: anlatan arkadaşlara teşekkür ederim öncelikle:img-wink:
birde gören arkadaşlara bir şey soracam yılmaz&aslı gercekten evleniyorlar mi yani damatliklar giyinmiş nikah memuru felan varmi yoksa
sadece aslı gelinlik mi deniyor birisi söylersen sevinirim
ahhh şu seneritleri anlamiyorum yaaaa gercekten aslı&yılmaz evlenecekse nasıl sonunda yılmaz&filiz evlenecek bilmiyorum
bali filiz yılmazı iki bölümde iki bakişmayla afetmese yoksa bu şin sonu yaş ben söylüyeyim
aslında biliyorum ki filiz yılmazı hemen afeder vede bu benim canımi fena halde sıkıyor:sad53:
aslıyı sewmıosun sende e peki niye ölmesini istemıyosun. bu kızdan anck ölerse kurtuluruz iyileşirse o zaman yılmaz haytta bırakmaz bunu
Filizle Yilmazin birlesmesi icin illada Aslinin ölmesi gerekmiyor. Asliyi bende fazla sevmediyim halda ölmesini istemiyorum.
Benim umudum Aslinin bu hastaliktan kurtulmasi ve Filiz Yilmaz askina engel olusturdugunu düsünüp kendinden cekip gitmesi
belkide fragmanda görünen ucurum sahnesi filizin yada yılmazın
yada handanın bir rüyasidir
bence handan rüyasında cemin filize zarar verdiğini görüyor ondan sonra
gidip yılmaza gerceği anlatabilir
nede olsa bir şey olmaliki handan bir karar verip yılmaza gerceği söylesin
aslı kendi isteğiyle aradan çekilir biliyor ki filizle yılmaz birbirine aşık ölmesin,iyileşsin,ispanyaya gitsin.
aslının,onların bırbırıne hala aşık olduğunu anlayacak kadar kapsite sahibi olduğunu zannetmıyorum eğer öyle olsaydı yılmazla ferıde konuştuğunda yılmaz hala fılızı sewdığını fılan soyledı anlamadı,fılızın ayağına pansuman yapmak için malzeme aldığındakı heycanını gordu anlamadı,pansuman yaparken fılızle yılmazın bırbırlerıne nasıl baktığını anlamadı.ya bu kız ya aptal yada yılmazın hala fılıze aşık olduğuna ınanmak ıstemıyo.aslının kendı ısteğiyle aradan çekilmesi söz konusu bıle değil böyle birşey olsa bile zaman kaybı öldürün şu kızıda bitsin iş kökünden hallolsun
sevgili medsull
yilmaz asli evlenmiyorlarrmiss asli atolyedee gelinligi giyiyomuss o arada filiz asliyi görüyomuss cnmm benimm cok kötü olmusturr sora hemen ordann uzaklasiyomuss yilmaz filizi görüyomuss demek filiz iyi görükmüyorkii yilmazz filizin pesinden gidiyormusss sora kolundan tutuyomusss...... ayyyy heycanlandimm yaa fragmani görmek istiyorumm
gülbeşeker
17-04-07, 21:38
aslının,onların bırbırıne hala aşık olduğunu anlayacak kadar kapsite sahibi olduğunu zannetmıyorum eğer öyle olsaydı yılmazla ferıde konuştuğunda yılmaz hala fılızı sewdığını fılan soyledı anlamadı,fılızın ayağına pansuman yapmak için malzeme aldığındakı heycanını gordu anlamadı,pansuman yaparken fılızle yılmazın bırbırlerıne nasıl baktığını anlamadı.ya bu kız ya aptal yada yılmazın hala fılıze aşık olduğuna ınanmak ıstemıyo.aslının kendı ısteğiyle aradan çekilmesi söz konusu bıle değil böyle birşey olsa bile zaman kaybı öldürün şu kızıda bitsin iş kökünden hallolsunAslı şu anda hastalığıyla uğraşıyor bebek meselesi ortaya çıksın yılmazın filizi sevdği halde sırf hasta olduğu için kendisini bırakmak istemedğini anlayacaktır ve aradan çekilecektir.
Arkadaslar eger fragman nete dustugunde bana yolluyabilirmisiniz
umarim asli ve yilmaz evlezmezler ya
ufff acaip moralim bozuldu
aslıyı sewmıosun sende e peki niye ölmesini istemıyosun. bu kızdan anck ölerse kurtuluruz iyileşirse o zaman yılmaz haytta bırakmaz bunu
Asli olurse Yilmaz ve Filiz birlesirler. Birinin olumunun ustune, boyle birsey yapmak sacma....
Bence Asli tam herseyi ogrenirse kendisi aradan cekilir, Asli o kadar acimasiz degil....:img-yes:
Aslı şu anda hastalığıyla uğraşıyor bebek meselesi ortaya çıksın yılmazın filizi sevdği halde sırf hasta olduğu için kendisini bırakmak istemedğini anlayacaktır ve aradan çekilecektir.
aslı pek hastalığıyla uğraşmıyo yılmaz ondan daha çok uğraşıyo helal olsun yılmaza ne dıyım yanı bnde yılmaz aslıyı bıraksın demiyorum insanca bir dawranış gösteriyo ama kardeşim ne ewleniyosun bea.ewlenmedenn yardımcı olamıomusun aslıya.eğer yılmaz aslıyla ewlılık kararı almasaydı bnde istemezdim aslının ölmesini.bebek meselesi ortaya çıktıktan sonra iş işten geçmiş olmasın ?????????????????????????????????????????
Asli olurse Yilmaz ve Filiz birlesirler. Birinin olumunun ustune, boyle birsey yapmak sacma....
Bence Asli tam herseyi ogrenirse kendisi aradan cekilir, Asli o kadar acimasiz degil....:img-yes:
hiçte saçma değil ne yanı aslı ölürse yılmaz ömrü boyunca bekar mı kalcak asıl bu saçma olur.aslı herşeyi öğrendıınde ya yılmazla ewlenmış olursa ohooooo
aslının,onların bırbırıne hala aşık olduğunu anlayacak kadar kapsite sahibi olduğunu zannetmıyorum eğer öyle olsaydı yılmazla ferıde konuştuğunda yılmaz hala fılızı sewdığını fılan soyledı anlamadı,fılızın ayağına pansuman yapmak için malzeme aldığındakı heycanını gordu anlamadı,pansuman yaparken fılızle yılmazın bırbırlerıne nasıl baktığını anlamadı.ya bu kız ya aptal yada yılmazın hala fılıze aşık olduğuna ınanmak ıstemıyo.aslının kendı ısteğiyle aradan çekilmesi söz konusu bıle değil böyle birşey olsa bile zaman kaybı öldürün şu kızıda bitsin iş kökünden hallolsun
Bence Aslı su an olayları gözlemliyor.. Senin dediğin Feride Yılmaz sahnesinden sonra gitme kararı almıstı zaten.. Lakin Yılmaz onu ikna etmeyi basardı.. Ayrıca Aslı'nın ikisinin askını anlamadıgını söylemişsin ama bu konuda henüz bir konusma gecmedi ki ben akisini düşünüyor ve Kursuni 'nin söyledigi senaryoya benzer bir sekilde gidecegini düsümekteyim..
Ayrıca sana önerim bu olaylarda Yılmaz'ı bu kadar masum görme..Sahsi fikrimi sorarsan Aslı' dan daha kabahatli :img-wink:
sevgili medsull
yilmaz asli evlenmiyorlarrmiss asli atolyedee gelinligi giyiyomuss o arada filiz asliyi görüyomuss cnmm benimm cok kötü olmusturr sora hemen ordann uzaklasiyomuss yilmaz filizi görüyomuss demek filiz iyi görükmüyorkii yilmazz filizin pesinden gidiyormusss sora kolundan tutuyomusss...... ayyyy heycanlandimm yaa fragmani görmek istiyorumm
sagol yeşim anlattiğin için:img-wink: neyse o zaman nikah olmuyacak
birazda olsa rahatladim ama inşallah filiz yılmazı hemen afetmez yoksa benim
için inandirici olmayacak(gerci iki bölüm sonra afettirirler senaritler)
birde filiz onlari o halde görse bile üzüldüğünü felan belli etmez diye umuyorum
yılmazın karşisinda üzülmesini istemem:img-wink: :sad53:
feride-ömer
17-04-07, 21:50
aslı pek hastalığıyla uğraşmıyo yılmaz ondan daha çok uğraşıyo helal olsun yılmaza ne dıyım yanı bnde yılmaz aslıyı bıraksın demiyorum insanca bir dawranış gösteriyo ama kardeşim ne ewleniyosun bea.ewlenmedenn yardımcı olamıomusun aslıya.eğer yılmaz aslıyla ewlılık kararı almasaydı bnde istemezdim aslının ölmesini.bebek meselesi ortaya çıktıktan sonra iş işten geçmiş olmasın ?????????????????????????????????????????
Sevgili jojoo sana katılıyorum söylediklerinde yerden göğe kadar haklısın.:img-yes: :img-wink: Ne vardı ki evlenicek yardımsever olması güzel ama böylesi iyi değil kendince filizin boşluğunu doldurmaya çalışıyor. bence boşuna filizi hala çok seviyo onu unutması mümkün değil.:icon_sorr
gülbeşeker
17-04-07, 21:58
aslı pek hastalığıyla uğraşmıyo yılmaz ondan daha çok uğraşıyo helal olsun yılmaza ne dıyım yanı bnde yılmaz aslıyı bıraksın demiyorum insanca bir dawranış gösteriyo ama kardeşim ne ewleniyosun bea.ewlenmedenn yardımcı olamıomusun aslıya.eğer yılmaz aslıyla ewlılık kararı almasaydı bnde istemezdim aslının ölmesini.bebek meselesi ortaya çıktıktan sonra iş işten geçmiş olmasın ?????????????????????????????????????????Arkdaşım aslı-yılmaz evlendikten sonra ister aslı ölsün ister ölmesin zaten filiz-yılmazın dizinin sonunda barışmasının çok da büyük bir anlamı olmayacak ben diyorum ki aslı-yılmaz evlenmesin,yılmaz bebeği öğrensin,pişman olsun,aslı da ispanyaya gitsin ayrıca yılmaz kal demeseydi aslı zaten ispanyaya gitmişti.Yılmaz aslıya acıyor fakat aslı yılmazın bir gün kendisini seveceği umudunu taşıyor neden ?Yılmaz evlenme teklif etti,sözlendiler,nikah için gün aldılar ha yılmaz bu kadar acele ediyorsa demekki beni sevmeye hazır diye düşünüyordur aslı.Ama aslı yılmazın kendisini asla sevemeyeceğini ve sadece ona acıdığı için onun yanında durduğunu anlayınca aradan çekilmesi hiç de zor olmayacaktır.
feride-ömer
17-04-07, 22:15
arkadaşlar soru sorucam cevaplarsanız sevinirim :img-yes:
1)filiz aslıyı gelinlikle görünce ne tepki vericek
2)yılmaz yüzüğünü neden saklama ihtiyacı duydu
3)filiz safiye akmanla ne konuşucak
4)safiye akman filizi nasıl buldu
5)yılmaz bebeği bu bölümde öğrenicekmi
6)cem filizi annesiyle konuşurken görünce ne yapacak
7)cem filizi kaçırıcak mı
8)filiz uçurumun kenarındayken onu kim kurtarıcak
şimdiden herkese teşekkürler:img-yes:
Bence Aslı su an olayları gözlemliyor.. Senin dediğin Feride Yılmaz sahnesinden sonra gitme kararı almıstı zaten.. Lakin Yılmaz onu ikna etmeyi basardı.. Ayrıca Aslı'nın ikisinin askını anlamadıgını söylemişsin ama bu konuda henüz bir konusma gecmedi ki ben akisini düşünüyor ve Kursuni 'nin söyledigi senaryoya benzer bir sekilde gidecegini düsümekteyim..
Ayrıca sana önerim bu olaylarda Yılmaz'ı bu kadar masum görme..Sahsi fikrimi sorarsan Aslı' dan daha kabahatli :img-wink:
aslı daha neyı gözlemliyo 2 gun sonra ewlencek.yılmaz onu ıkna ettı doğru ama bır ınsan karar aldıysa arkasında durur.aslı 2 sının arasında bir aşk olduğunu illla gerçekleşecek bir konuşmayla mı anlaması gerekiyo herşey bariz ortada yılmazın fılıze nasıl baktığınıda görmuyosa bu kız daha hiçbirşeyi anlamaz
arkadaşlar soru sorucam cevaplarsanız sevinirim :img-yes:
1)filiz aslıyı gelinlikle görünce ne tepki vericek
2)yılmaz yüzüğünü neden saklama ihtiyacı duydu
3)filiz safiye akmanla ne konuşucak
4)safiye akman filizi nasıl buldu
5)yılmaz bebeği bu bölümde öğrenicekmi
6)cem filizi annesiyle konuşurken görünce ne yapacak
7)cem filizi kaçırıcak mı
8)filiz uçurumun kenarındayken onu kim kurtarıcak
şimdiden herkese teşekkürler:img-yes:
1)ozuntulu olucak, bence Handanda yanlarindadir ve gorur, ondan sonra YIlmazla konusur
2)Neden acaba???:img-wink:
3)Safiye evlenme diyecek
4)bilmem
5)ogrenecek insallah!!!!
6)birsey yapamaz cunku Filiz orda
7)evet ama bu bolumu bilmiyorum
8)Yilmaz ve Omer
Ne kadar doğrudur bilemiyorum.Resmi sitede yazmışlar.Bu tüyoları sevmediğinizi biliyorum ama okuyuncada yazmadan duramadım.Aslı nikah masasında Yılmaz ve Filiz'in sevgisini anlayıp kalkıyormuş.Cem Filiz'i kaçırıyormuş.Cem Yılmaz'a ateş ederken Filiz Yılmaz'ın önüne geçiyormuş.
vay bee ne özet bu böyle :img-blush tahmin etmiştim kaçırılma olayını ama aslının nikah masasından kalkması filan bunlar belki izleyici yorumlarıdır..ne yani filiz de vurulursa tekinerler hastaneye abone olucak..mutlu son olmayacaksa izlemeyelim şimdiden :sad53:
aslı daha neyı gözlemliyo 2 gun sonra ewlencek.yılmaz onu ıkna ettı doğru ama bır ınsan karar aldıysa arkasında durur.aslı 2 sının arasında bir aşk olduğunu illla gerçekleşecek bir konuşmayla mı anlaması gerekiyo herşey bariz ortada yılmazın fılıze nasıl baktığınıda görmuyosa bu kız daha hiçbirşeyi anlamaz
Anladıgım kadarıyla; Aslı'yı olayların merkezine yerlestiriyorsun ve hatalı olarak onu görüyorsun.. Kız adama asık bunu defalarca söyledi.. Ve adam da bunun farkında.. Kız gitme kararı alıyor ama gayet iyi bir sekilde ikna ediliyor.. Bu iknada Aslı'nın en az Filiz kadar asık oldugunu da unutmayalım (Gerci hal ve hareketlerden bunu gözlemlemek bir hayli güc :)) ve ardından kimilerimize göre nefis bir evlilik teklifi alıyor..
İki kişinin asık oldugunu anlaması için illaki bir konusma mı gecmesi gerekiyor demişsin..Eger Zeynep Hanım yanlıs bir ifadeyi anlatmamışsa :img-help: ben farkettigi hissine kapıldım..
Yılmaz sence burda hic hatalı degil mi ? Kıza vadettikleri, söyledikleri.. Bu derece asık olan birisinin bunları göz ardı etmesi cok zor bence.. Sürekli Aslı'nın suclu olması bana hic adil ve mantıklı gelmiyor acıkcası..
Sanırım sorun bunları bile bile neden evleniyor meselesi.. Dizide her karakter Kendini düşünerek birseyler yaptı, sanırsam sıra Aslı da :img-wink:
Diger karakterlere gösterdigimiz hosgörüyü Aslı'ya da göstermemiz lazım..
NOT: Aslı'nın evlendigini nerden cıkardınız ? Bence o provadır :) Nitekim Filiz de gelinliği giymişti :icon_whis
Filize evi geri vermekten vazgeçen Cem, onun intikam planını anladı mı?
bence anlayacak..yılmaza olan bakışlarından şüphelenir belki :img-hyste
Yavaş yavaş geçmişini ve Nevzat'ı hatırlamaya başlayan Feride'nin, Ömerle ilişkisi bir dönüm noktasındadır.
nevzat daha önceden nasıl evlenecegi adam olmuş feridenin şaşırıyorum..bunca dizinin arasında bu kadar itici bir adam görmedim..bence düzelir feride-ömer aşkı..
Filizin Cem'le evlencegini ögrenen Yılmaz derinden etkilenir. Yılmaz Cem'le ilgili çok önemli bilgiye ulaşır ve bunu Filizle paylaşır. Filizin intikam planını altüst olur.
safiye hanım yılmaza ulaşır..cemin filize olan saplantılı aşkını ona anlatır..
filiz de korkar artık zeynalıktan vazgeçer :img-hyste
Filiz-Cem cephesinde oyun tersine mi dönecek?..
evet..cem işin sırrını anlayıp filizi kaçıracak..yılmazda bu arada bebek olayını ögrenir umarım..
Off Off fragmani gormedim daha!!!
On saattir 1001 geceyi izliyorum ve asiri derecede SIKILDIM...
Nette dusmedimi????
Crow4 normalde koyuyor hemen, ama ses seda yok....:sad53:
Teker teker değilde toptan bir yorum yapmam gerekirse güzel bir bölümü geride bıraktığımız açık. Özellikle son dönemdeki "iç bayıcı" bölümlerden sonra 69. bölüm tümüyle olmasada bir kaç sahnesiyle "şok" etkisi yaptı. Darısı 70. vede ondan sonraki bölümlerin başına inşallah..
Yılmaz-Ömer dertleşmesi bu sahnelerin başında.Geçmiş 68 bölümü full izlemiş biri olarak haryetlerle karşıladım bu sahneyi. İkisinin oturupta mantıklı-sakin-sesini yükseltmeden vede kavga etmeden bir sahneyi tamamladıklarını görmek acayipti doğrusu.:img-yes:
Ömer bile Yılmazcı oldu artık. Yılmazcıların imzasına Ömer Tekiner isminide eklemek uygundur bence.:)
Beni en çok kızdıran şeyse Aslı'nın geleceğindeki belirsizlik. Bir bilsem senaristlerimizin Aslı hakkındaki kararını anında "relax" durumuna geçicem ama ne yazıkki en ufak bir bilgiye sahip değilim bu karar hakkında.Acaba Aslı'nın infazınamı karar verildi yoksa beraatmi edecek müebbet hapiste yatabilir tabii...O hakimlerimizin pardon senaristlerimizin kararına bağlı..:icon_sorr
Diğer taraftan Cem'in Filiz'e evi vermekten vazgeçmeside güzeldi. Birde Filiz'in parmağındaki yüzüğü çıkarıp "Filiz ben evlenmekten vazgeçtim" derse koyu bir Cem fanı olup çıkarım.:)
Şaka bir yana Filiz'in Cem'e umut vermesinin o kadar kötü tarafları varki mesala.
Filiz'den hemen hemen umudunu kesmiş olan Cem Filiz'in bu yakınlaşmasıyla tekrar umutlandı dolayısıylada daha bir tehlikeli oldu.İlerde Filiz nikah masasında evlenmekten vazgeçse bile Cem'in herşeyi sineye çekip "tamam Filiz sen bilirsin" demesini beklemek saflık olur..Muhtemelen hemen saldırı posizyonuna geçecektir. Artık Allah ne verdiyse...:icon_sorr
Diğer bir olasılıkta -ki bu en kötüsü- bebeğe bir şey olma olasılığı.Eğer Yılmaz bebeğine Cem'in yüzünden bir şey olduğunu duyarsa şimdiye kadar hiç görmediğimiz bir Yılmaz görürüz....:img-cool2
NOT:Yesimcan fragmanı anlattığın için teşekkürler..:img-polic
Feride: Dizinin basinda gecen bolumde biraktigimiz yerde kaseti seyredip oryantal figurlerini umutsuz bir suratla cozmeye calisirken gorduk yine onu. Omer'in sesini kapidan duyunca onun ne tepki vereceginden emin olamayacagi icin sabahligini giydi dansoz kiyafetini saklamak icin. Sonrasinda da Omer'i ona soylemis (daha dogrusu soylememis) oldugu sozlerin kirginligiyla karisik bu korku icinde saskin hatta biraz soguk bile karsiladi onu. Iyiyim sen nasilsin faslindaki pisman bakismalardan sonra Omer ondan ozur dileyince dogal olarak affetti de onu, zaten hafizasini yeniden kazanma cabasi vardi. Yoksa askinda en ufak bir azalma yoktu Feride'nin Omer'e karsi. Zaten Feride butun bu olanlarin hala ruya oldugunu zannediyordu sanki. 'Yanimda olduguna inanamiyorum' Omer dansoz kiyafetini farkedince Feride her zamanki cok da sevdigim durustlugunden vazgecmedi riskli olmasina ragmen, butun olanlari, niye o evde oturdugunu, niye oryantal figurlerini hatirlamaya calistigini herseyi, kisacasi 'kendisine yabanci de olan Ozlem'in artik birseyler soylemesi' istedigini. 'Usturanin agzinda yasama' kararinda ve sebeplerini aciklamada israrli da oldu, Omer'in onu boyle sevmesi gerektigini soyledi ozetle ici kan aglasa da. Omer Feride'nin askindan ve iyi niyetinden iyice emin oldu ve de izlerken 'Vaay' dedigim opusme ile cevap geldi. Aslinda Omer'in bunu kabul edecegini bilsem de bu kadar tereddutsuz tepkiyi Omer'den beklemedigim icindi biraz, yoksa opusme iki asigin birbirlerine olan hasretini dusunursek abartili degildi bence. Sonrasinda Omer'in sozleri de Feride'nin icine iyice su serpti.
Daha sonra Feride kizimiz oryantal kasetiyle bu isi cozemeyecegine karar vermis olmali ki, ders verdigi okulda ogrenci olmaya karar verdi. Omer'le konustuklari sahnede dizide pek cok kisi gibi Feride de Cem'le Filiz'in iliskisine sasirdigini soyledi. Omer bu konuda kendi dusunduklerini bebegi katmadan Feride'ye anlatti; sonra da kendisi ve ailesi icin umut dolu, daha kendine guvenen planlarini anlatmaya gecti. Feride Omer umutsuzken nasil ona moral vermeye cirpindiysa simdi de ayni sekilde destegini esirgemedi bu konuda. Asik oldugu adamin yasadigi zorluklar karsisinda tokezlese de ayakta kalan tarafini sevmisti zaten, simdi o yine ortaya cikinca Feride yine destegine devam etti. Omer'in de ayni sekilde onun kararlarina destek olmak icin derse de gelmisti ve Feride bundan son derece memnundu. Surekli tek tarafli destek de olmaz ki degil mi ;) Feride'nin Ozlem'den ne kadar farkli oldugu Omer'in 'o zamanlar pek utanmiyormussun' esprisinde iyice vurgulandi bu arada. Nevzat'in okulun kendisinin oldugunu saklamasi Feride'nin hic hosuna gitmedi, okuldan ayrildi da ama Omer'in sozleri uzerine onu secmesine ragmen, bu destek konusunda 'samimiyetinden' suphe duydu Omer'in tepkisi cok fazla olunca da. Ustelik kendine guvenmedigini de dusundu hakli olarak Omer'in. Ben Feride'nin soyledigi sozleri de son derece yerinde buldum. Her zamanki gibi durusttu, ne hissediyorsa onu soyledi 'Asiri tepki gosterdigini, Omer sakinlesinceye kadar belki de gorusmemeleri gerektigini' soyledi. Ne kopruleri atti; ne de olayi daha fazla kasiyip, birbirlerini kirip, geri donulmeyecek noktaya gelinmesine izin verdi. Saglikli dusunmek icin zaman istedi daha cok Omer icin, bence biraz da kendisi icin. Feride ne kadar asik olursa olsun fikirlerini belirtme konusunda Omer'den hic cekinmedi, bu konuda da aynisini yapti.
Omer'in once telefonuna cevap vermeyen Feride, hem kirgindi hem de ne gelecegini bilmiyordu. Tabi daha sonra sokaklarda bagiran Omer'i gorunce dayanamadi dogal olarak. Omer'in 'Seni seviyorum, Feride'yi de seviyorum, Ozlem'i de cok seviyorum' sozleri degil zaten ona asik olan Feride'yi, onu hic tanimayan Ozlem'i bile etkileyecek kapasitedeydi bence ;) (Beni hic karistirmayin ben zaten cok etkilendim :img-in_lo :img-in_lo ) Omer'in cok samimi 'seni kiskaniyorum, benden baska kimse gozlerine bakmasin istiyorum, kaybetmekten korkuyorum' sozlerine Feride'nin 'Benim senin gozlerimden baskasinin nasil baktigi ilgilendirmiyor. Bana hep boyle bakmani istiyorum' sozu ve bunu yere diz cokup egilmis olan Omer'in karsisinda onun da diz cokup soylemesine bayildim. Ufacik bir detay ama saygi acisindan cok onemli diye dusunuyorum. Arkasindan da bu sefer beni daha cok duygulandiran opusme ve hemen akabinde sarilma sahnesi geldi zaten. Kuzenim yanimda olmasa mutluluktan aglamis bile olabilirdim :icon_sorr
Omer: Bolumun kilit ismiydi, dolayisiyla da bu bolumden cok zevk aldim. Once annesiyle tartisti Filiz'in yaptiklarini anlamadigi icin, annesi de yine kiziyla arasi bozulacak diye soylemedi Filiz'in yaptiklarinin nedenini. Hatta kizi da korktu yine eski Omer gelecek diye. Sonra da Omer Feride'yi gormeye gitti, kendini affettirmek icin. Ilk biraz soguk daha cok da saskin karsilamadan sonra, Omer tum yaptiklari icin ozur diledi tum samimiyetiyle ve suclulugunu kabul ederek. 'Seni kaybetmek istemiyorum, hayatimda bir iz birakip gitmeni istemiyorum' Feride'nin de onu kolayca affetmesinin rahatlamasiyla Omer guzel sozlerini siralamaya basladi yine tum zarifligiyle. Yine sevgiyle birbirlerine sarildiktan sonra, Omer dansoz kiyafetini farketti ve Feride'nin hafizasini yeniden kazanma konusundaki ve de yine de kendisini sevme konusundaki kararini ve bunun sevdigi kadin icin onemini farketti. Feridesiz yasamaktansa zaten kendisi icin sorun olmayan Feride'yi gecmisini arama calismalariyla sevecegini belirtti hasretle opmesiyle. Tabi ki hafizasini geri kazanirken onun yaninda olmasinin ne kadar buyuk bir avantaj olacagini da dusunmustur Omer ama ilk dusuncesi bence Feride'yi yeniden kaybetme korkusuydu.
Sonrasinda Omer gercekten gece gec de dondu (tahminimce salonda yatti) ve Filiz'le sabah konusmaya karar verdi. Neseliydi dogal olarak ama Filiz'in evlilik karariyla mutlu Omer yine deliye dondu. Hicbirsey anlamadi, bir gece once yaptigi gibi kendini sucladi, 'benim icin mi yaptin' dedi, cok uzuldu. Sonra Filiz oyle olmadigina ikna edince bu sefer de kizdi ve cok tanidik sahneler gerceklesti "Sen o adamla evlenmeyi nasil dusunursun?' ;) Sonra Filiz tatmin edici bir cevap vermeyince bu sefer de kizkardesinin bebegine baba aradigina kanaat getirdi ve de Yilmaz'la konusmaya karar verdi, bebegin babasi olarak sahip ciksin diye. Asli'yla yuzukleri gorunce sasirmasini anladim, isin karisikligini farkettigini de anladim, Asli yanindayken konusmamasini da cozdum. Sadece daha once soyledigi 'bebegi bilmeye hakki var' fikrinden niye vazgecti tam olarak cozemedim. Omer ise bunu 'dilim tutuldu' diye soyledi daha sonra. Her neyse, meshur pansuman sahnesinde Omer de ikilinin birbirlerine olan asklarinin hala bitmedigini acik ve secik gordukten sonra, olabilecek en iyimser ve kendine mantikli gelen tahmini yapti: 'Kardesim bunalimda' Bunu anlayamadigi icin kardesinden ozur diledi, kolayca affedildi butun bolumde oldugu gibi :). Sonrasinda da gecmiste yaptigi hatayi da iyice anladigi icin kizkardesine kararlari konusunda destek olmaya karar verdi, destek olmasa da engellememeye karar verdi o zaman. Yine de bebegi hep beraber buyutme teklifi Cem'den vazgecirmek icindi.
Omer hapishaneden daha guclu ciktigini da hepimize gosterdi. Daha once hicbirsey beceremiyorum, kaybetmeye mahkumum havasinda iken simdi ailesi icin calismaya, herseyi yeniden kurmaya niyetli oldugunu soyledi ve de Omer'in firtinalardan sonraki kararli halini gorduk hep beraber. Ustelik sevdigi kadinla da bunu paylastiginda bunu yurekten destekledi Feride, her zamanki gibi. Omer de Feride'nin kararlarini destekleme konusunda onemli bir adim atarak dans okulunda onu yalniz birakmadi. Feride'nin kasetteki hali ona hayli degisik geldi sanirim ve de ne de olsa erkek oldugu icin daha bir merak etti ;), neseli oldugu zamanlarda yaptigi Omer Tekiner esprilerinden birini yapmayi da ihmal etmedi :) Nevzat'i gorunce onun Feride'yi takip ettigini dusundu (haksiz sayilmaz) ama okul Nevzat'in cikinca cok sasirdi, Feride'ye sordu kizginlikla. Feride saklanan gercekler karsisinda ondan yana tavir sergilemesine ragmen Omer'in kiskanclik ve kaybetme korkusu gozunu kor ettiginden Feride'yi potansiyel suclu durumuna dusurdu, Nevzat'la gorusmesini yasaklamaya kalkti. Ustune ustluk bildigimiz zarif Omer Tekiner'den de bayagi farkliydi (Hapishane & Gazi Mahallesi etkisi ;) ). Feride de kirginligini dile getirdi ve kizgin olacaksan gorusmeyelim dedi. Ancak bildigimiz Omer Tekiner iste bu sozlerden sonra ortaya cikti tum pismanligiyla. Bunun ilk adimini Kerem'le eniste havasinda konusmasinda gorduk, 'onu kirma' oguduyle pismanligini iyice bize gosterdi.
Sonrasinda forumca beklenen meyhane sahnesi geldi ve ben izlerken gulumsedim ne yalan soyleyeyim. Yilmaz'in kibar davetini ayni kibarlikla kabul etmesi beni hic sasirtmadi. Yilmaz ve Filiz konusunda yasadigi pismanligi zaten hepimiz biliyoruz, ustune ustluk onun kizkardesi saydigi kadinla iliskisini destekliyordu Yilmaz. Cok da samimi bir sekilde Yilmaz'dan bir zamanlar nefret ettigini ve cok yanildigini soyledi onun yuzune karsi ve de Yilmaz'in da soyledigi gibi icinde kalmadi hicbirsey. Hatta Omer cocuk konusunda Yilmaz Cemil'e de hak verince kendini tutamadi ve imali sozlere basladi. Feride konusunda sevdigini kaybedecek derecede kirmanin anlatirken de Yilmaz'in gozlerinin icine bakmasinin olanlari bilen (gerci dizide kimin neyi bildigi iyice karisti ama) bir kisi olarak bana manali geldi. Yeni arkadasi Yilmaz'la meyhaneden eve dogru yol alirken Omer ikinci kez kizkardesinin Yilmaz'a nasil baktigini, daha da onemlisi 'Yilmaz'in kizkardesine nasil baktigini' gordu. Omer o gune kadar hep kizkardesinin askindan emindi ama Yilmaz'la tum karsilasmalari tartisma veya kavgayla gectigi icin (kendisi de hataliydi elbette) Yilmaz'in Filiz'e aski hakkinda bir fikri yoktu. Bu fikir de olusunca Omer iyice pisman oldu ve de Cem'e alkolun de etkisiyle, plandan da habersiz kisi olarak, pismanliginin patlamasini gosterdi. 'Sen bu askin karsisinda duramazsin' (Ben de duramadim!) Amaci Cem'i vazgecirmek miydi emin degilim ama herhalde Cem'in suratindaki ifadeyi silmek de istemis bile olabilir.
Sonrasinda 'bir baska buyuk askin karsisinda' kendi bencilligi ve kiskancligi durmasin diye Feride'yi aradi. Acmayinca iyice sinirleri bozuldu ve Feride'nin evine gitti ve askini daga tasa (daha dogrusu konu komsuya) haykirmaya karar verdi. Feride karsisina cikinca pismanligini ifade etmek icin dizlerinin ustune coktu hatta. Sozleri Feride'yi cok etkileyince Feride hemen asagiya kosmak icin balkondan ayrildi ama Omer ickili oldugu icin bunu ters anladi. Sonra 'Bencilim, kiskancim ve asigim' itiraflari pespese geldi ask ve pismanlik dolu bakislarla. Feride de ona askini soyleyince ve sadece 'beni senin gozlerin ilgilendiriyor, bana hep boyle bakmani istiyorum' sozleriyle de barisma geldi. Sinan Tuzcu'nun 'ask adami Omer sahnelerindeki bakisi' gercekten de bir kadinin omur boyu gormek isteyecegi turden bakislar. Son sahne yine cok etkileyiciydi benim icin; cift duygularini ve korkularini acikca dile getirdiler, asklari oyuncularin gozlerinden okunuyordu ve de cok sevdigim sarilma sahnelerinin biri ve onun sicakligi vardi yine.
69. bolum bekledigimden cok iyi cikti, umarim diger bolumlerde artik olacagini kabullendigimiz klise konularin hepsi ozellikle bu ikinci yorumumda anlatmaya calistigim kliseler kadar iyi islenir
Gelelim diziyi ilk kez benimle izleyen ama benim kisa sayilabilecek bir ozetle anlatmam sebebiyle anlayabilen kuzenimin izlenimlerine :)
*Genc bir bayan olarak Bulent Inal'i Sinan Tuzcu'dan daha yakisikli, Cenk Ertan'i oldukca karizmatik ve Firat Danis'i da magara adami tanimlamasina yakin (su anda tam terimi yazmak istemiyorum oyuncuya saygimdan dolayi :icon_whis ) buldu.
*Filiz'in planina sirf ben degil o da akil sir erdiremedi.
*Yilmaz'i fazla yuce gonullu buldu.
*Cem'in annesinin kupayi niye aldigini konunun o kismini anlatmayi unutmus oldugum icin hicbir mana veremedi. yine de en cok guldugu replik de ondan geldi "Ben Filiz Tekiner'i akli basinda bir kiz zannediyordum'
*Cem'in replikleri o kadar iyiydi ki, arabada cildirana kadar acaba adam gercekten de temiz bir sayfa acmis olamaz mi diye dusundu bolum boyunca.
*Asli'nin balik kurtarma operasyonuna guldu :img-hyste sanirim sinirdendi :sad53:
*Omer'in kendisi icin fazla romantik ama dizinin su anda en mantikli gozuken adami olduguna kanaat getirdi.
*Feride kesinlikle gecmiste kotu birsey yapmamistir cunku cok temiz yuzlu dedi ve de cok guzel buldu.
*Ben tek kelime etmedigim halde Ali'den hic hoslanmadi :img-hyste Herhalde genetik bir durum!
*Oryantal dersi sahnelerinde hala kazik gibi durabildigi icin Irem Altug'u cok takdir etti cunku biz yerimizde oynamaya baslamistik bile :bella
*Ve diziye yeni bir isim takti 'Biyiklilar Dizisi' ve de forumdaki espriden hic bahsetmedigim halde bebek oglanmis madem demek ki biyikli dogacak dedi, baba biyikli, dayi biyikli..' ;)
Bu da diziyi ilk kez izlemis ve HS'nin reklam aralarinda bakarim bundan sonra diyen kuzenimin izlenimleri. Reklam aralarinda da (avrupa kanallarinda) denk gelirse dizinin yarisi rahatlikla izlenebilir zaten :img-pilot
Ihlamurlar altında dizisinde Nevzat Karakterini oynayan oyuncu diziye girdiğinde jenerikte yer alıyor. Fatih'i oynayan Teoman Mermutlu jenerikte yer almıyor. Teoman Mermutlu'nun jenerikte olmamasını yanlış buluyorum. Teoman Mermutlu'yu jenerikte görmek dileğiyle. İyi geceler.
ayy ayyy sabahtan beri binbirgeceye bakiyorumm bütün reklamlara baktim hele sükür gördüm fragmaniii:):)
ayy ayyyyyyyy süperr yaaaaa acayip karisik bi fragman ama süperr yilmaz yüzügü sakliyo filizz yumos olmuss yilmaz yumos olmusss ayy yaa cem len filiz ne geziyo ya dagin tepesinde??? orayi cok merak ettim cem filizi kacirmadigi cok belli filiz cok rahat cünküü......
aslinin gelinligide fena deyilmis yanii:):) ama aslii gercekten cok ayip ediyo yaa tmm bölümü izlemedimm bisey demek istemiyorum ama fragmandan göründügü gibi filiz atolyedeyken gelinligi giyip cikiyosaa cokk ayip etmis resmen nispett etmiss ama öyle görükmüyoo galiba filiz cizimleri atolyeye birakirken aslida gelinliklan cikmisss ama filiz acayipp kötü oldu yatak ta bi aglamasii varrr cnmm benim yaaaaaaa....yilmazdaa filizin kolundan tutmuss bakismalarrr süperr görüküyoo.....
ama fragmanda nedensee hersey süper görüküyo bölümde bos geciyoo...
bernaaa yorumunn cokk güzel olmus ellerine saglikk..
Sonrasinda forumca beklenen meyhane sahnesi geldi ve ben izlerken gulumsedim ne yalan soyleyeyim. Yilmaz'in kibar davetini ayni kibarlikla kabul etmesi beni hic sasirtmadi. Yilmaz ve Filiz konusunda yasadigi pismanligi zaten hepimiz biliyoruz, ustune ustluk onun kizkardesi saydigi kadinla iliskisini destekliyordu Yilmaz. Cok da samimi bir sekilde Yilmaz'dan bir zamanlar nefret ettigini ve cok yanildigini soyledi onun yuzune karsi ve de Yilmaz'in da soyledigi gibi icinde kalmadi hicbirsey. Hatta Omer cocuk konusunda Yilmaz Cemil'e de hak verince kendini tutamadi ve imali sozlere basladi. Feride konusunda sevdigini kaybedecek derecede kirmanin anlatirken de Yilmaz'in gozlerinin icine bakmasinin olanlari bilen (gerci dizide kimin neyi bildigi iyice karisti ama) bir kisi olarak bana manali geldi. Yeni arkadasi Yilmaz'la meyhaneden eve dogru yol alirken Omer ikinci kez kizkardesinin Yilmaz'a nasil baktigini, daha da onemlisi 'Yilmaz'in kizkardesine nasil baktigini' gordu. Omer o gune kadar hep kizkardesinin askindan emindi ama Yilmaz'la tum karsilasmalari tartisma veya kavgayla gectigi icin (kendisi de hataliydi elbette) Yilmaz'in Filiz'e aski hakkinda bir fikri yoktu. Bu fikir de olusunca Omer iyice pisman oldu ve de Cem'e alkolun de etkisiyle, plandan da habersiz kisi olarak, pismanliginin patlamasini gosterdi. 'Sen bu askin karsisinda duramazsin' (Ben de duramadim!) Amaci Cem'i vazgecirmek miydi emin degilim ama herhalde Cem'in suratindaki ifadeyi silmek de istemis bile olabilir.
Sevgili Berna yorumunu bir çırpıda okudum ellerine sağlık.:img-yes: .Özelliklede ünlü "meyhane" sahnesini çok iyi anlatmışsın..:good: :good:
öncelikle fragmani bende simdi izledim.....asli gelinlik giymisti filizde görüyor anlasilan bunlar gercekden evlilige dogru gidiyor neyse yarin ne düsündüklerimi ayrintili bir sekilde yazacagim....
buarada sevgili berna bölüm yorumunu büyük bir zevkle okudum ellerine saglik özellikle Handan hanim kismini cok begendim resmen seyrettiklerimi dile getirmissin......
fragmanı bende gördüm...yazık filiz gene üzülüyor...ama uçurumun kenarındayken hiç korkmuyor kız...sanırım artık hiçbir şeyden korkusu yok ,neler yaşadı tabi ölümden mi korkacak :):)
filizle yılmaz sahneleri çok kötü olacak gibi...
Aslının gelinliğini beğenmedim :)
fömer sahnesinde sanırım evlilik teklifi olacak...içimden öyle geldi :) ömer kız elden gidiyor diyor erken davranmış olabilir ama ev yok ,iş yok güç yok nereye evlenecek :)
cem filizi öperken filiz yüzünü ekşitiyor ve ömer görüyor
bu bölümde yılmaz öğrenecek gibi geliyor bana...şiirde süperdi,çok anlamlıydı bence
merhaba arkadaşlar,
epeydir forumu sadece gözlerimle takip ediyordum. Çünkü farkettimki yorumda bulunmaya ağırlık verdiğimde diziyi dizi olarak görmekten çıkarıyorum ve gerçekmiş gibi karakterleri savunmaya başlıyorum. Yada bence haksız düşüncelere sinirleniyorum:img-blush
Herneyse, az önce fragmanı izledim. Bu bölümde baya Filiz Yılmaz bakışması var:img-in_lo
Cem gene dayak yiyo:img-hyste tamam çocuk psikopat ama bizim esas olanlarda her bölüm öclerini alıyorlar:)
Cemin annesi bir cafede bişey anlatmakta ve Filiz çok şaşırıyor, elini ağzına götürüyor. Bana kalırsa babasını öldürenin Cem olduğunu söylüyor.
Bu arada özette Yılmazın gerçekleri söylemesiyle Filizin planları alt üst olur diyor. Filizin düğün planları yokki, intikam planları var hangi gerçek planları alt üst edebilir? Mesela cem bir melekmi? Cem aslında robotmu? :)
Cem Filizle annesinin konuşmasına şahit oluyor ve bir sahnede bir uçurumun kenarındalar Filizle ve Cem Filizi itmekle itmemek arasında gidip geliyor. Çok enteresan.Ömerle Feridede gayet mutlu İstiklal caddesini gezmekteler:)
Benim gördüklerim bunlar... Atladıklarım olabilir.
Herkese sevgiler
fragmanı anlattığınız için teşekkürler arkadaşlar.
Demek Aslı gelinlik giyiyor e süper bir haber bu:happy0064
bu arada şiiri kim okuyor :img-help: Yılmazmı-ömermi yoksa cemmi:)
sorum olucakk!!!:)
ayy yilmazz bu sefer cemi dövüyoo acaba ne icin dövüyoo??
sizcee filizden uzak dur demek icin mi???
bebegi ögrendigi icin mii??
yinee tehtit mi yani yilmaz geneldee gidip dövüyoo ama bos sizce yine böyle biseymii??
yoksaa baska bi sey icin mi???
ay cok merak ettim yaa yilmaz&filiz karsilasmasinda bencee birazz biseyler konusurlarr yanii evlilik falan filan ask:):).....
filizim benim yyaaa yatakta nasilda agliyoo oyy oyyy kiyamam ben onaa:):)
fragmanı anlattığınız için teşekkürler arkadaşlar.
Demek Aslı gelinlik giyiyor e süper bir haber bu:happy0064
bu arada şiiri kim okuyor :img-help: Yılmazmı-ömermi yoksa cemmi:)
siiri yilmaz okuyooo ama ne okuyusss süperrr:):) bülent inall li kutlluyorumm süper okumuss tam detaylii dinlemedimm ama filizee okuyoo süperrr...
aslida gelinlikte siritiyoo filiz gözler doluyooo bi zamanlarr oda elinlik giymistii ama olmadiii cnmm yaaa.....
yilmazz filizin pesindee ikisidee yumos olmuslarr:):):img-hyste yilmaz yüzügü sakliyo filizin kolunu tutuyo konusurken galibaa bide sivazlasa süper olucakk:)
sizce bu bölüm yilmaz bebegi ögrenirmii???
fragmanın resimlerini gördüm gene üzüldüm ya...bu kızın hiç yüzü gülmeyecek mi..son resimdeki gözlerine bakın ya ...
Aslının gelinliği mualla hanımın gelinliği çıkarmış :) zaten öyle gibi duruyor çok eski bir tarzı var...
fragmanın resimlerini gördüm gene üzüldüm ya...bu kızın hiç yüzü gülmeyecek mi..son resimdeki gözlerine bakın ya ...
Aslının gelinliği mualla hanımın gelinliği çıkarmış :) zaten öyle gibi duruyor çok eski bir tarzı var...
:img-hyste :img-hyste süpersin yaa haha mualla hanim gelinligi bencee gelinlik güzel deyil cok sata fatlii güllü müllü :img-hyste ama asliya fena durmamiss hanii....:):)
sen resimleri nerde gördünn??
:img-hyste :img-hyste süpersin yaa haha mualla hanim gelinligi bencee gelinlik güzel deyil cok sata fatlii güllü müllü :img-hyste ama asliya fena durmamiss hanii....:):)
sen resimleri nerde gördünn??
multimedya kısmında var resimler bölümünde eklenmiş...
özeti yazan kesin diziyi izlemiyor buna artık eminim :) ya da biz her şeyi kötüye yoruyoruz :) ömerle feride arasındaki dönüm noktası belki evlenme teklifi olabilir..şimdilik söz yaparlar ...belli olmaz
Öncelikle Berna Abla yorumunu bir solukta okudum ellerine saglık..
Filizim senin yorumunda dizini özeti niteliğinde.. Cok güzel ellerinize saglık..Bu arada Ömer konusunda asmıssın kendini :img-wink:
Gelelim fragman resimlerine..
Bu bölüm de yine karın agrısı ile izleyecem anlasıldı.. Walla Filiz daha dogrusu Tuba üzülünce ben de bir tuhaf oluyorum.. Sagolsun senaristler de her 2 haftada bir bize böyle bir bölüm izletiyorlar :sad53:
Bir ikincisi Yılmaz neden Filiz'in kolunu tutar.. Düş artık bu kızın yakasından :sad53: Yoksa nedenlerim vardı tarzında birsey mi söyleyecek :img-hyste Sasırmam acıkcası..
Feride-Ömer sahneleri Taksim'de cekilmiş :sad53: Var mı böyle birsey..Allah'ın hergünü ordayım :) hic rast gelemedim ne sans ama..
Tuba bu bölüm yine yeni yeniden nefis görünüyor.. Resimlerde müthiş görünüyor :img-blush
forever_bim
18-04-07, 00:49
Fragman resimlerini gördüm. Nasıl bayıldım aynı anda nasıl hüzünlendim anlatamıyorum. BİM'in ilk sezonunda o Taksim'deki tramway sesini duymaya bayılırdım. Demir'le Esma ilk 20 bölüm hep oralardaydılar. Şimdi Feride ve Ömer'i orada izlemek ayrı bir keyif olacak. :happy0064 :happy0064
Öncelikle Berna Abla yorumunu bir solukta okudum ellerine saglık..
Filizim senin yorumunda dizini özeti niteliğinde.. Cok güzel ellerinize saglık..Bu arada Ömer konusunda asmıssın kendini :img-wink:
Gelelim fragman resimlerine..
Bu bölüm de yine karın agrısı ile izleyecem anlasıldı.. Walla Filiz daha dogrusu Tuba üzülünce ben de bir tuhaf oluyorum.. Sagolsun senaristler de her 2 haftada bir bize böyle bir bölüm izletiyorlar :sad53:
Bir ikincisi Yılmaz neden Filiz'in kolunu tutar.. Düş artık bu kızın yakasından :sad53: Yoksa nedenlerim vardı tarzında birsey mi söyleyecek :img-hyste Sasırmam acıkcası..
Feride-Ömer sahneleri Taksim'de cekilmiş :sad53: Var mı böyle birsey..Allah'ın hergünü ordayım hic rast gelemedim ne sans ama..
Tuba bu bölüm yine yeni yeniden nefis görünüyor.. Resimlerde müthiş görünüyor :img-blush
:img-hyste :img-hyste secomss bakiyorumda tubaya hayran kalmisinnsenin yerinde olsamm sete giderim askimi itraf edirim:img-hyste :) saka bi yana gercektennn cokk güzell bi bayan tubaaa cnmm ya cokk seviyorumm...
yaa yilmazz neden cemi dövüyokii cem yinee acayip korkmusss.....
yilmazz yavas yavass ilerleme kaydediyoo ilk kizgindi gitikce yumusadii konusmaya basladii simdii artik kolundan tutmalar basladii yakindaa sarilmalar baslarrr soraaa böyle devammm......asli cagzimdaa kis uykusundaa hehe:img-hyste gelinlikk acayip mis yaa one öyle resimlerde gördümm cokk gicikk....
sinemm cokk saoll.....
ha bidee seyy tuba bu bölüm gecen sezon giydigi pardüseyii yine giymiss neysee esgi günlerii vaddetmek icindirr........cemm yine filizee bi bakis atmiss kii sormayinn kesin asayiyaa atar:img-hyste
Yok yok ben de dizidekilere kapılıp bir karar aldım :)
Bir daha dizi falan izlemem.. Haa izledim mi tövbe bir daha bayan karakter tutmam :img-hyste Bu ne böyle yaa.. Her hafta stres..
Nasıl aglıyor güzelim :sad53:
Henuz fragmani izlemedim ama detaylari ile anlatan arkadaslara tesekkurler. Sinem sayesinde fotograflari da gordum. Yilmaz ve Filiz kafe gibi bir yerde konusurlarken arka planda gozuken Cem'in annesi mi? Eger oyleyse Filiz'in Cem'in annesiyle gorusmesini Yilmaz sagliyor demektir. Filiz herhalde Cem'in babasini oldurdugunu ogreniyor ki o kadar sasiriyor. Nihayet Filiz Cem'in ne kadar tehlikeli biri oldugunu algilayacak. Cem'in hem Yilmaz'i, hem de Omer'i oldurtmeye calistigini bildigi halde bu planlarini etkilememisti su ana kadar . Sanirim Cem'in kendi elleriyle cinayet isledigini duyunca geri adim atmaya calisacaktir. Ote yandan Cem de orada olduguna gore Filiz'in Yilmaz'la ortak bir plan icinde oldugunu sanip, iyice cileden cikacak. Filiz'i kesin zor gunler bekliyor bundan sonra.
Asli-Filiz karsilasmasinin Filiz acisindan cok uzucu olacagini saniyorum. Yilmaz bu karsilasma sonrasi arkasindan kosacaksa ne diyecek hakikaten merak ediyorum. Asli'yi gelinlikle gordukten sonra Yilmaz'in soyleyeceklerinin hele de yuzugunu saklamasinin bir anlami var mi?
Omer ve Feride ise fotograflarda cok sekerler. Umarim onlarin cephede kotu birseyler olmaz.
Bu arada unutmadan filizim ve berna'nin bolum yorunlarini severek okudum. ellerine saglik. Haftasonu bolum yorumu yapan arkadaslarin yazdiklarini da severek okumustum.
Yok yok bende dizidekilere kapılıp bir kara aldım :)
Bir daha izlemem..Haa izledim mi tövbe bir daha bayan karakter tutmam :img-hyste Bu ne böyle yaa.. Her hafta stres..
Nasıl aglıyor güzelim :sad53:
aynen bundan sonra komedi dizisi izlerim izlersem ...eğer tutacaksam da erkek ve başrol olanı tercih ederim :img-hyste yoksa ne bu her hafta şu kızın çektiği acıyı bir allahın kulu çekmiyor ya...küçük emrah ve küçük ceylandan bile çok çekti...
Birde resimlere bakında filizin başına gelenlerin hepsi aynı gün oluyor..Önce aslıyı görüyor,yılmazla konuşuyor sonra yılmaz cemin annesiyle konuşmaya götürüyor ikisi konuşuyor cem görüyor ve cem filizi bir yere götürüyor...diğer sahneler önceki sahnelerdir sanırım...