PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 19

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]

anny
07-05-07, 00:50
1- yılmaz
2- filiz
3- ömer
4- elif
5- feride
6- mualla
7- handan
8- aynalı
9- aslı
10- cem
11- müjgan
12-ali

gelmişken bu soruyu kaçırmıyım :img-wink:

1-yılmazın aglarken ki yüz ifadesi güldürüyor beni..komik oluyor yani :)
2-filizin ilk bölümlerdeki saçları beni güldürüyordu..gerisi süper onun gibisi yok zaten dizide..
3-ömerin sinirli bakışları komik bana göre..bir de en son bölümde cemin peşinden koşusuna güldüm :img-hyste
4-küçük elifin her hali komik..
5-ferideyi hep aglarken gördük..güldügüm sahnesi olmadı sanırım..
6-muallanın garip lafları beni güldürüyor..yılmazım filan demesi :)
7-handanın en koptugum hali minübüste parayı uzatırken bu ne demesiydi :img-hyste
8-aynalı geçen bölümlerde cem için cibiliyetsiz demişti nerden buluyor bu argo lafları komik bence :)
9-aslının da her hali komik..boşu boşuna kendini kandırması vb :)
10-cemin herkese aslan kesilip filizin karşısında süt dökmüş kediye dönmesi güldürüyor beni :)
11-müjgan hanımın gülüncek bir yanı yok bence..her zaman paraya önem verdi kendisi :img-blush
12-ali gıcık bence..diger doktor çocuk daha iyi rol yapıyor ondan..at yarışı oynadıgı bölüm komikti :)

gzd_gzd
07-05-07, 00:55
:img-hyste birazcık abartı var sankim ama birazcık :img-hyste :img-hyste şaka bir yana aslının etkili olacağı bölümleri izleyeceğiz, hastalığı gitmesi filiz yılmaz aşkını görmesi gibi bir süreç içine girdik cem gitti aslıda sıra :img-hyste belki filizle yılmaza da sıra gelir,belki yarın belki yarından da yakın :img-hyste :img-hyste

birazcık,ama azcık abartı olabilir:img-hyste :img-hyste
evet ya,cem i yolladık hapse:sad53: sıra aslıda şimdi:img-hyste
aslı filiz-yılmaz aşkını görene kadar oğlan doğup da büyüyüp de askere gidebilir tabi:img-hyste cem in rolleri o kdr çoktu ki,bundan sonra herkese sıra gelir merak etme:img-hyste

sinem*
07-05-07, 01:20
birazcık,ama azcık abartı olabilir:img-hyste :img-hyste
evet ya,cem i yolladık hapse:sad53: sıra aslıda şimdi:img-hyste
aslı filiz-yılmaz aşkını görene kadar oğlan doğup da büyüyüp de askere gidebilir tabi:img-hyste cem in rolleri o kdr çoktu ki,bundan sonra herkese sıra gelir merak etme:img-hyste

bir filizle yılmazı birlikte göremiyoruz ya :) ona yanıyorum ...ikinci sezon sırf bize işkence olsun diye çekildi yani :img-hyste cemde cabası :) adam filize ben seni seviyorum bende seni nerde yaşadığımızın önemimi var diyor :img-hyste dahası var mı bu adam filizi bırakır mı hayır aslıda filizle yılmazı hala anlamadı anlayınca gider gibi görünüyor yoksa bizimkiler ancak ahirette buluşacaklar :img-in_lo

eyschann
07-05-07, 01:32
kursunim elleine saglik canim yine harika olmus bayildim ya ciokda duygulandim....tüyolar icinde cok saolun ama yeni bisey yok anlasilan....yarin özette gelse bali merakdan catliycam ya....

kursuni19
07-05-07, 01:52
kursunim elleine saglik canim yine harika olmus bayildim ya ciokda duygulandim....tüyolar icinde cok saolun ama yeni bisey yok anlasilan....yarin özette gelse bali merakdan catliycam ya....

Sevgili eyschann cok tesekkür ediyorum, begenmene cok sevindim. Bizim ciftin duygularini azda olsa yansitabildiysem ne mutali gıcık bence..diger doktor

eyschann
07-05-07, 02:00
Sevgili eyschann cok tesekkür ediyorum, begenmene cok sevindim. Bizim ciftin duygularini azda olsa yansitabildiysem ne mutali gıcık bence..diger doktor

canim nedemk yansita bildiysem.....tek kelimeyle sanki aralarinda gibisin harika yaziyorsun yani ...iltifat degil canim yani gercekler

denmavi
07-05-07, 08:02
Sevgili Filizim, biraz geç cevap verebildim kusura bakma

1.) Yılmaz --------> 11. bölümde Filiz’in, Yılmaz’ın üstünde garson kıyafetini denemesi ve Yılmaz’ın yüzündeki ifade.

25. bölümde Filiz’in “ Senden hiç kurtulamayacak mıyım” sözü üzerine Yılmaz’ın “ Kim bilir belki de kurtulmak istemiyorsundur” demesi ve ardından Yılmaz’ın davranışları.

2.) Filiz --------> Yılmaz ve Filiz’in tanışma dönemlerinde Yılmaz’ın Filiz’i sinir ettiği sahneler ve Filiz’in davranışları.

3.) Ömer --------> 26. Bölümde çiftlikte Handan ve Erol’un Elif-Ömer çifti arasındaki buzları eritmek için aynı odada kalmalarını sağlamaya çalışması ama Ömer’in oyunbozanlık yaparak elinde yastık ve battaniye ile odadan çıkıp anne ve babasına yakalanması ve “Elif su istedi de ben onu alıp çıkayım” sözlerini söylemesi ve yüzündeki ifade.

4.) Elif --------> 2. bölümde Yılmaz’ın sözleri üzerine Elif’in “ Vallah Allah taş yapar seni” demesi.

5.) Feride --------> Beni güldüren bir sahnesi yok

6.) Mualla --------> Hatırlamıyorum.

7.) Handan --------> Müjgan Hanım’ın yaptığı tatlıyı rejimdeyim diye yememesi fakat gece dayanamayıp yemeye başlaması üzerine Elif’e yakalanması ve yüzündeki ifade.

Dolmuşta kendisine para uzatılması üzerine “ Ne yapacağım bu parayı” demesi.

8.) Aynalı --------> 26. Bölümde Canan Hanım’ın Filiz’i de evlilik yıl dönümlerine çağırmak istemesi üzerine Aynalı’nın “ Ben bu işte bir çöpçatanlık seziyorum” demesinin ve ardından Aynalı, Kemal Bey ve Canan Hanım’ın yüzündeki ifade.

9.) Aslı --------> Çok komik bir sahnesi olsa bile beni güldürmeyi başaramayacak bir karakter.

10.) Cem --------> Aslı gibi ne yapsa gülemem.

11.) Müjgan ------> Handan ile yan yana gazetede çıkması üzerine havalı havalı mahalleden geçmesi.

12.) Ali -------> Üstüne kadın kıyafeti giyerek pazarda mal satması.

13.) Salih -------> 34. Bölümde Yılmaz’ın “ Şimdi sizin evde bunu kutlayacak bir şey de yoktur” demesi üzerine, Salih’in “ Olmaz mı var tabii. Karımın en sevdiği içki : Süt” demesi.

SBR
07-05-07, 09:16
herkese günaydın düğümün çözülmesine 1 gün kaldı tabii doğru düzgün bir fragman yaparlarsa .bence çok az 10 snlik bir fragman olabilir merak uyandırmak için gerçi şimdiye kadar hiç öyle bir şey yapmadılar ama belli olmaz yinede:img-blush

arzuinan
07-05-07, 09:17
Bazi karakterlere vicdan nakli yapildi, simdi asliya kiskanclik duygusu, sahiplenme, disilik...eklenirse hicmi ama hicmi sasirmam. Kac haftadir asli kizimizi geri plana attilar, önümüzdeki bölümler bol bol karsimiza cikar artik

kurşunim tüm kalbimle böyle birşey olmamasını diliyorum. Cem Filiz'e her sarıldığında yada elini tuttuğunda Filiz'le birlikte bende biyerleri sıkıyordum. Ama bir bakımada içim rahattı çünkü Filiz numara yapıyordu. herhangi bir duygusallık söz konusu değildi... Fakat Yılmaz Aslı temaslarında durum farklı. Şimdiye kadar olan Aslı - Yılmaz temaslarına bile tahammül edemezken fazlasını görmek beni perişan eder. :sad53: bundan fazlasını kalbim kaldırmaz. küt diye giderim. :img-hyste

not: "Filiz, seni hiç unutmadım" harika olmuş kardeşim. yüreğine sağlık. :happy0064

filizim+y
07-05-07, 09:27
herkese günaydınlar forumdaşlarım umarım herkes iyidir:img-yes:

öncellikle yorum yapan elleriniz dert görmesin inşallah anca bitirebildim:)

sevgili kurşunim cnm "filiz seni hiç unutmadım" bu anlamlı şiirin için ellerine ve o güzel yüreğine sağlık yine kelimlerle çiftimin duygularına tercüman olmuşsun herzaman dediğim gibi çok güzel olmuş:good:

sevgili buketim ilk şiir denemem demişsin bizler kadar olamayacağını söylemişsin ama bence kendine haksızlık etme derim çok güzel olmuş devamını bekliyorum ona göre, yüreğine sağlık...

tüm forumdaşlarıma teşekkür ediyorum sorularımı yanıyladıkları ve yazdığım şiirleri beğendikleri için sizlere o güzel duyguları hissettirebiliyorsam ne mutlu

tolgahuzur1
07-05-07, 10:26
herkese günadın

bakalım özet bugün gelecek mi?:icon_whis sevgili kursuninin eline sağlık yine güzel işler yapmış..:img-wink:

şimdi kısa özete tekrar baktımda orada filiz aslının hastalığını öğreniyor yazmışlar.. bunu kim söyleye bilir dedim aklıma iki seçenek geldi.. 1. fahriye .. abisi ona hala filizi unutamadığını onu sevdiğini söylemişti ve filizide öyle görünce hem abisinin duygularını hemde aslının hastalığını söyleyebilir..2. ise aslı ... kendisi filize söyleyebilir.. hayat ne garip ölümü beklerken sevdiğim ölüm döşeğinde diyip filize söyleyebilir...

mystery_ksk
07-05-07, 10:27
günaydın arkadaşlar şimdi bi sitede okudum.Yılmaz bebeği 75.bölümde öğreniomuş.Ve esas önemli olan Aslı 2 bölüm sonra(heralde bu 74 oluo) Filizin bebeğinin Yılmazdan olduğunu öğreniomuş.Ne kadar dorudur bilmiorum ama anlaşılan bebek olayı daha ortaya çıkmıo.

zeynep.s
07-05-07, 10:35
....filiz ,seni hiç unutmadım... şiir harika olmuş. keşke 72.blm fragmanında bülent in sesiyle bu şiiri dinleseydik. bence süper olurdu...

SBR
07-05-07, 10:37
günaydın arkadaşlar şimdi bi sitede okudum.Yılmaz bebeği 75.bölümde öğreniomuş.Ve esas önemli olan Aslı 2 bölüm sonra(heralde bu 74 oluo) Filizin bebeğinin Yılmazdan olduğunu öğreniomuş.Ne kadar dorudur bilmiorum ama anlaşılan bebek olayı daha ortaya çıkmıo.

zaten bizimde tahminlerimiz bu yönde 73 te zaten öğrenmiyeceği kesin ama 75 e kadar uzaması bizim için hiç iyi olmaz. haber ne kadar doğru bilmem ama kanserlik bölümlerin bizi beklediği kesin:img-wink:

kursuni19
07-05-07, 10:37
Herkese günaydin

Sevgili arzu abla,Tolga ve Zeynep siiri begenmenize cok sevindim, cok tesekkür ederim

Filizim cok tesekkürler senin gibi bir ustaddan bunlari duymak ne güzel, ben baslangici yaptim, sahayi sana birakiyorum

filizim+y
07-05-07, 10:40
şimdi kısa özete tekrar baktımda orada filiz aslının hastalığını öğreniyor yazmışlar.. bunu kim söyleye bilir dedim aklıma iki seçenek geldi.. 1. fahriye .. abisi ona hala filizi unutamadığını onu sevdiğini söylemişti ve filizide öyle görünce hem abisinin duygularını hemde aslının hastalığını söyleyebilir..2. ise aslı ... kendisi filize söyleyebilir.. hayat ne garip ölümü beklerken sevdiğim ölüm döşeğinde diyip filize söyleyebilir...

tolgam hoşgeldin bir geldin pir geldin hani evet 2 seçenek şeklinde görülüyor filizin aslı kız ile ilgili hastalığı öğrenme olayı ama bana senin ikinci yazdığın daha mantıklı geliyor nedense öyle olacakmış gibi çünkü fahriye filizin o halini görünce bunu söylemek gibi birşey düşünemez çünkü hala birbirlerini sevdiklerini biliyor ve filizin daha fazla üzülmesini istemez gibi bakalım özetin tamamı gelirse ve belki fragmandan anlarız birşeyler...

emraht
07-05-07, 10:43
aslının ölümcül hastalığını yılmazdan başkası bilmiyorki
onların bildiği başı dönüyor bayılıyor falan. hem fahriye filize merak etme aslı ölecek yılmaz senindirmi dicek:img-hyste

forever_bim
07-05-07, 10:48
dizinin ilk ve 2. sezonu boyunca karakterlere baktığınızda sizi gülmekten karın ağrısı çektiren sahneler nelerdir? beyin jimnastiği yapalım bakalım, ben karakterlerin ismini yazacağım sizde ona göre bizlerle paylaşırsanız sevinirim

1- yılmaz
Kendimi zorladım bayağı bir ama sümüklü böcek esprisi geldi aklıma. O da iğrenç olduğu için gülmemiştim. Yalnız şu son 12 bölümdür hiç bir şeyi kavramaz hale geldi ya kopuyorum izlerken:)
2- filiz
Yılmaz'ı Yılmassss diye telaffuz ediyor ya gülmem için yeterli sebep.
3- ömer
Küçük Elif'le arası düzeldikten sonra olan sahneleri eğlenceliydi. Bir de denmavinin yazdığı 26. bölüm çiftlikte aşağıya battaniyeyle inip Elif su istedi repliğinde kopmuştum.
4- elif
12. bölüm civarıydı sanırım araba sürmeyi öğreniyordu. Öne gidemeyen şoför adayı geri çok güzel gitmişi.
5- feride
Dans okulunda dans öğretirken aşırı ciddi bir ifadeyle dans etmesi beni güldürüyor.
6- mualla
Filiz harici eve gelen dişi sineği bile gelin adayı olarak görmesi ayrı bir psikolojik vaka.
7- handan
Küçük Elif onu yere düşürdüğünde çok gülmüştüm.
8- aynalı
Herhangi saçma bir cümle kurması yeterli.
9- aslı
Düştükten sonra "Düştüm galiba" demesi.
10- cem
Filiz'e her meleğim deyişi.
11- müjgan
Pek gülmüyorum.
12-ali
Sema'dan her ayarı yediğinde suratı düşüyor ya kopmam için yeterli sebep.

ben nevzat-feride ikilisine çok sıcak bakıyorum inşallah nevzattan kötü bir şey çıkmaz bundan bir ölüm önce ömer inşallah dizinin sonunda handanla birlikte ölür diyordum ömer için şuanda öyle bir isteğim yok ama illede ferideyle olsun gibi bir düşüncem yok:img-blush

zaten bu dizide gülüncek bir şey aramak pekte mantıklı değil hele ki 2.sezonda beni güldüren hiç bir şey olmadı sadece yılmazla aslı aslıya ev araken aslının bu ev çok soğuk demesi üzerine evi satan kişinin kaloriferle ısıtıyoruz demesi beni güldürmüştü :good: onun haricindede başka bir sahne hatırlamıyorum

Dizide ölmesi gereken karakterleri sıralarsak Ömer listenin en sonunda yer alır bundan emin olabilirsiniz. Tabii bu da benim görüşüm.

arzuinan
07-05-07, 10:50

Can sıkıcı bir durum. ki doğru olma ihtimali yüksek. fakat keşke böyle olmasa. ben Yılmaz'dan önce kimse öğrenmesin istiyorum. yakında sağır sultan bile duyacak benim Yılmaz'ımın gene haberi olmayacak. :sad53: sürekli hayat onların kontrolu dışında gelişiyor. Filiz, Aslı'nın hastalığını en son duyacak kişi neredeyse ilk o öğreniyor. Filiz, Aslı'nın durumunu bilsin tabi ama bunu ona Yılmaz söylesin isterim. Bebeği olacağınıda ilk Yılmaz'ımın bilmesi gerekirken sözlüsü bile ondan önce öğreniyor. peehhh :icon_whis

mystery_ksk
07-05-07, 10:53
bunu yazan arkadaş nsl öğrendiğini anlatmış bana doğru gibi geldi I.a'nın sitesinde girip okuyun bence.Baya bişeyler yazmış.

arzuinan
07-05-07, 11:08
Dizide ölmesi gereken karakterleri sıralarsak Ömer listenin en sonunda yer alır bundan emin olabilirsiniz. Tabii bu da benim görüşüm.

Hasan'cım çok haklısın. sbr arkadaşımız, zaten bu fikrini değiştirmiş ki bence çok isabetli bir karar vermiş. Cem dururken bu dizide kimsenin ölmesi doğru olmaz. Bende bi sıralama yapsam Ömer'i en son sıradakilerin arasına koyardım.

Nevzat ve Feride birlikteliği bana herhangi bir tat vermiyor. Bi parıltı göremiyorum ilişkide ki baştan beride böyleymiş anladığım kadarıyla. Nevzat çok aşık olmuş olabilir ama Feride aynı derecede aşık değildi hatta bence hiç aşık değildi. sadece sevdiği ve minnet duyduğu birisiydi.

filizim+y
07-05-07, 11:14
arkadaşlar dizide en son ölmesi gereken bir karakter yok ki yapmayın ÖLÜMÜ sadece hakeden psiko CEM dir, onun dışında ne ömer ne yılmaz ne filiz ne aslı ne de hiçbir karakter bu durumu haketmiyor hatta ölüm ve karakterleri yanyana yazmak bile bence başlı başına bir hata lütfen sadece cem için kullanın bunu yoksa hiçbir karakter için yazmayalım, çünkü hiçbiri onun kadar adi, aşağılık, psiko değil karıştırmayalım...

NOT: sevgili ferman abim ben okuyamadan silmişsin msjını tolgam sağolsun bana anlattı ne yapalım abi dün sizleri kutladım centilmen bir kara kartallı olarak bükemediğin eli öpeceksin demişleri, tebrik ediyorum en çok senin için sevindim geçen hafta ki yemek paralarını bu hafta yeniden tahsil edeceksin yoksa sevinmezdim nasılsa gün olur devran döner yine yeneriz sizi:):) sevgilir kardeşinden sana...

SBR
07-05-07, 11:16
dizinin ilk ve 2. sezonu boyunca karakterlere baktığınızda sizi gülmekten karın ağrısı çektiren sahneler nelerdir? beyin jimnastiği yapalım bakalım, ben karakterlerin ismini yazacağım sizde ona göre bizlerle paylaşırsanız sevinirim

1- yılmaz
Kendimi zorladım bayağı bir ama sümüklü böcek esprisi geldi aklıma. O da iğrenç olduğu için gülmemiştim. Yalnız şu son 12 bölümdür hiç bir şeyi kavramaz hale geldi ya kopuyorum izlerken:)
2- filiz
Yılmaz'ı Yılmassss diye telaffuz ediyor ya gülmem için yeterli sebep.
3- ömer
Küçük Elif'le arası düzeldikten sonra olan sahneleri eğlenceliydi. Bir de denmavinin yazdığı 26. bölüm çiftlikte aşağıya battaniyeyle inip Elif su istedi repliğinde kopmuştum.
4- elif
12. bölüm civarıydı sanırım araba sürmeyi öğreniyordu. Öne gidemeyen şoför adayı geri çok güzel gitmişi.
5- feride
Dans okulunda dans öğretirken aşırı ciddi bir ifadeyle dans etmesi beni güldürüyor.
6- mualla
Filiz harici eve gelen dişi sineği bile gelin adayı olarak görmesi ayrı bir psikolojik vaka.
7- handan
Küçük Elif onu yere düşürdüğünde çok gülmüştüm.
8- aynalı
Herhangi saçma bir cümle kurması yeterli.
9- aslı
Düştükten sonra "Düştüm galiba" demesi.
10- cem
Filiz'e her meleğim deyişi.
11- müjgan
Pek gülmüyorum.
12-ali
Sema'dan her ayarı yediğinde suratı düşüyor ya kopmam için yeterli sebep.

sevgili forever orda bir yanlış yazma olmuş 10 bölüm önce demek istemiştim aslında ama doğru fikrimi değiştirdim ömer karakteri şimdi benim gözümde çok sağlam bir yerde ama daha önceleri ömeri hiç sevmiyordum ha handan ha ömer ikisi aynı şeydi benim için

forever_bim
07-05-07, 11:16
Şimdi Arzu Ablacım

Nevzat'ın yerinde olsam bu kadar rahatlıkla ya da kolaylıkla Feride'yi kabul etmezdim. Neden dersen Ömer özgür kalsın diye kendini feda etmeyi çözüm olarak görmüş kadar gözünü karartmıştı Feride. Daha bir bölüm önce sana istediklerini veremem Nevzat diyen kadın bir bölüm sonra bana gelip senin Özlem'in olurum derse ben otur düşün yalnız kal kararını öyle ver derim. Kaldı ki Feride dans sonrası çıkışta Ömer'i görünce Nevzat'ın söylediklerini duyamaz olmuştu. Nevzat bence üzülmek istemiyorsa temkinli davransın. Açıkçası ben o kadar rahat olamazdım. Çünkü nasıl ki Ömer Feride'nin Nevzat'la bir geçmişi olduğunu bilip tedirgin olup ona göre davranıyorsa Nevzat da Feride'nin Ömer'le olan daha yakın geçmişini biliyor ve bunu istese de silemez olmamış gibi davranamaz. Eninde sonunda minnet duygusu geçip aşk ağır bastığında Nevzat Feride'yi gene kaybedecektir. Loser'sin oğlum sen diyorum ben de Nevzat'a:):)

ferman336
07-05-07, 11:18
arkadaşlar dizide en son ölmesi gereken bir karakter yok ki yapmayın ÖLÜMÜ sadece hakeden psiko CEM dir, onun dışında ne ömer ne yılmaz ne filiz ne aslı ne de hiçbir karakter bu durumu haketmiyor hatta ölüm ve karakterleri yanyana yazmak bile bence başlı başına bir hata lütfen sadece cem için kullanın bunu yoksa hiçbir karakter için yazmayalım, çünkü hiçbiri onun kadar adi, aşağılık, psiko değil karıştırmayalım...

NOT: sevgili ferman abim ben okuyamadan silmişsin msjını tolgam sağolsun bana anlattı ne yapalım abi dün sizleri kutladım centilmen bir kara kartallı olarak bükemediğin eli öpeceksin demişleri, tebrik ediyorum en çok senin için sevindim geçen hafta ki yemek paralarını bu hafta yeniden tahsil edeceksin yoksa sevinmezdim nasılsa gün olur devran döner yine yeneriz sizi:):) sevgilir kardeşinden sana...

heheh :) ilk paragrafına katılıyorum (diziyle alakalı birşey olsun ki yazımda silinmesin :)
evet daha çok öpeceksiniz elimizi :img-hyste ohhh 2 hafta öğle yemekleri beleş daha ne olsun..:happy0064 gün olur devran döner biz gene yolarız kara karganın tüylerini :img-hyste :img-hyste

SBR
07-05-07, 11:21

arkadaşım ben açık açık söylüyorum bundan bir 10-15 bölüm önce ömer karakterini hiç sevmiyordum o zamanlar dizinin sonunda handanla beraber ölürse çok mutlu olacağımı düşünüyordum ama sonradan öyle bir düşüncem kalmadı ve illede ömer-feride ile mutlu olsun gibi bir düşüncem yok aslı-nevzatta çok mantıklı tabii bu benim fikrim

EvaLongoria
07-05-07, 11:22
ferman abi

msj ını gördüm atladım foruma resmen. seni görmek çok güzel. senin yorumlarını okumak ayrı keyif veriyor insana..

bu arada herkeslere günaydınlar..

forever_bim
07-05-07, 11:22
arkadaşım ben açık açık söylüyorum bundan bir 10-15 bölüm önce ömer karakterini hiç sevmiyordum o zamanlar dizinin sonunda handanla beraber ölürse çok mutlu olacağımı düşünüyordum ama sonradan öyle bir düşüncem kalmadı ve illede ömer-feride ile mutlu olsun gibi bir düşüncem yok aslı-nevzatta çok mantıklı tabii bu benim fikrim

Bence de Aslı ve Nevzat çok mantıklı:):)

Biri Yılmaz'ın öteki Feride'nin yakasından düşer hem boşta da kalmamış olurlar:):)

ferman336
07-05-07, 11:25
Şimdi Arzu Ablacım

Nevzat'ın yerinde olsam bu kadar rahatlıkla ya da kolaylıkla Feride'yi kabul etmezdim. Neden dersen Ömer özgür kalsın diye kendini feda etmeyi çözüm olarak görmüş kadar gözünü karartmıştı Feride. Daha bir bölüm önce sana istediklerini veremem Nevzat diyen kadın bir bölüm sonra bana gelip senin Özlem'in olurum derse ben otur düşün yalnız kal kararını öyle ver derim. Kaldı ki Feride dans sonrası çıkışta Ömer'i görünce Nevzat'ın söylediklerini duyamaz olmuştu. Nevzat bence üzülmek istemiyorsa temkinli davransın. Açıkçası ben o kadar rahat olamazdım. Çünkü nasıl ki Ömer Feride'nin Nevzat'la bir geçmişi olduğunu bilip tedirgin olup ona göre davranıyorsa Nevzat da Feride'nin Ömer'le olan daha yakın geçmişini biliyor ve bunu istese de silemez olmamış gibi davranamaz. Eninde sonunda minnet duygusu geçip aşk ağır bastığında Nevzat Feride'yi gene kaybedecektir. Loser'sin oğlum sen diyorum ben de Nevzat'a:):)

hehe he:) katılıyorum Hasan sana ama ben feridenin nevzata layık olduğunu düşünüyorum yakışmaz ömer paşama :) yanardöner bir kız o. önce bir ne istediğine karar versin,sonra kıvırmayı bıraksın ömer paşama alalım onu :) (kankalık adına!!!)

arzuinan
07-05-07, 11:26
fermanım, mesajını görünce ne kadar sevindim anlatamam. ne zaman başlıyorsun asma işlemine. bak 1 hafta süren var hatta 5 gün. :img-hyste

Hasan'cım sonuna kadar haklısın kardeşim. Nezvat büyük bir hata yapmakta. Özlem, Feride olmasaydı belkide sonsosa kadar mutlu olurlardı. ama şimdi durum farklı. Feride aşk nasıl bir duygu biliyor. Ömer'den sonsuza kadar vazgeçebileceğini hiç sanmıyorum...

ferman336
07-05-07, 11:27
ferman abi

msj ını gördüm atladım foruma resmen. seni görmek çok güzel. senin yorumlarını okumak ayrı keyif veriyor insana..

bu arada herkeslere günaydınlar..

Sağolasın evacım. yeni kurbanım feride..:) Artık Hasan la beraber onun peşindeyiz. kıvırdığına pişman etcez onu :img-hyste :img-hyste

SBR
07-05-07, 11:27

Biri Yılmaz'ın öteki Feride'nin yakasından düşer hem boşta da kalmamış olurlar:):)

aslında ben aynalı-aslı profili düşünüyorum ama bayağı uçuk bir düşünce bir yandanda düşününce nye olmasın diyorum seneryonun o kadar saçmalığı varmak belki yine böyle bir şey yaparak saçmalama katsayılarını biraz daha genişletirler

arzuinan
07-05-07, 11:28

Hasan'cım çok yaşa emi. yanlız Nevzat, Aslı'dan oynamasını isterse bu iş yatar. Aslı'yı kıvırırken gözümün önüne getirdim de :img-hyste :img-hyste :img-hyste

filizim+y
07-05-07, 11:29
heheh :) ilk paragrafına katılıyorum (diziyle alakalı birşey olsun ki yazımda silinmesin :)
evet daha çok öpeceksiniz elimizi :img-hyste ohhh 2 hafta öğle yemekleri beleş daha ne olsun..:happy0064 gün olur devran döner biz gene yolarız kara karganın tüylerini :img-hyste :img-hyste

alemsin ferman abim valla özlendin abi yapma ya bak bu yüzden sevdim şimdi kanaryaları yoksa senden alıntı yapamayacaktım yoksa:icon_sorr
bana katılmanda mutlu etti ayrıca eee hepimizin isteği o yönde:img-wink:

tmm uzatmayalım abi öptük bitti:) dediğim gibi tek sevincim sensin afiyet olsun benim yerime de ye ama ben veketeryanım ona göre ye:) ama ucuza gelir haberin ola:) orası hiç belli olmaz zaten sadece senin için kazandırdık kanaryalara maddi kaybını karşılamak için:)

forever_bim
Sağolasın evacım. yeni kurbanım feride..:) Artık Hasan la beraber onun peşindeyiz. kıvırdığına pişman etcez onu :img-hyste :img-hyste

E şimdi haklısın ciddi bir yamuk söz konusu da ben şimdi Feride'yi sallandırsam ve Ömer bunu duysa beni uçurmaz mı? Valla bana bağırmasını çekemem paşanın. Gelecek bölüm bu sallandırma işlemini Ömer'den bekliyorum ama fazla da bir ümidim yok. Tepkisi sert olacak ama orası kesin:)

ferman336
fermanım, mesajını görünce ne kadar sevindim anlatamam. ne zaman başlıyorsun asma işlemine. bak 1 hafta süren var hatta 5 gün. :img-hyste

Hasan'cım sonuna kadar haklısın kardeşim. Nezvat büyük bir hata yapmakta. Özlem, Feride olmasaydı belkide sonsosa kadar mutlu olurlardı. ama şimdi durum farklı. Feride aşk nasıl bir duygu biliyor. Ömer'den sonsuza kadar vazgeçebileceğini hiç sanmıyorum...

arzucum emekli oldum cellatlık işinden:) şimdi yeni ortağımla (Hasan) beraber ne istediğini bilmeyen karakterler hakkında çalışmalar yapıyoruz. sanırım kısa bir süre içinde çalışmalarımız meyveseni vermeye başlar :good:

SBR
07-05-07, 11:30

yani burda nevzat niyehatalı anlamak güç özlemi seviyormuş zamanında özlemde onu seviyormuş bence mutlu olmalı gerekir şuanda nevzat büyül bür hakıszlık içiinde ben nevzat-feride yi sonuna kadar destekliyorum

forever_bim
07-05-07, 11:31
yani burda nevzat niyehatalı anlamak güç özlemi seviyormuş zamanında özlemde onu seviyormuş bence mutlu olmalı gerekir şuanda nevzat büyül bür hakıszlık içiinde ben nevzat-feride yi sonuna kadar destekliyorum

İşte bak ne diyorum Feride şimdi Nevzat'ın yanında. O olmadı Aslı var. Bek ben hep Nevzat'ı düşünüyorum:):)

Şaka bir yanan Nevzat'ın hatası kafası duyguları bu kadar karışmış bir kadını hop oldu bitti diye kabul etmesi olur. Feride'nin durumu kolay değil o yüzden sabretmeliydi.

ferman336
07-05-07, 11:32
E şimdi haklısın ciddi bir yamuk söz konusu da ben şimdi Feride'yi sallandırsam ve Ömer bunu duysa beni uçurmaz mı? Valla bana bağırmasını çekemem paşanın. Gelecek bölüm bu sallandırma işlemini Ömer'den bekliyorum ama fazla da bir ümidim yok. Tepkisi sert olacak ama orası kesin:)

Yok Hasancım olaya karakteri yamuklarından arındırma olarak bakalım derim ben :) ömere hazır bir biçimde fıstık gibi kız teslim edecez işte. ömerin asmasını beklersek ayar eder bizi bu kız.:) kankalık adına!!!!:good:

EvaLongoria
07-05-07, 11:33
hehe he:) katılıyorum Hasan sana ama ben feridenin nevzata layık olduğunu düşünüyorum yakışmaz ömer paşama :) yanardöner bir kız o. önce bir ne istediğine karar versin,sonra kıvırmayı bıraksın ömer paşama alalım onu :) (kankalık adına!!!)

kesinlikle katılıyorum. kız bir öyle bir böyle. nevzat sen ne iyi adamsın dedi adamın kollarına atladı. eee sen neden kaçtığını hatırlayınca da ömer in kollarına git.. ohoo işimiz var valla..

filizim+y
07-05-07, 11:33

ben sadece senin için yazmadım bunu tmm konuyu başlatan sen olabilirsin ama benim forumun geneline karşı söyledim o yorumumdaki düşüncelerimi bende ömer karakterini sevmezdim ama hasan ve bernam sayesinde ömerin farklı taraflarınıda görebildim yani sadece senin için değil

feride konusunda açıkcası bende ömerin feride ile olmasını istemiyorum onun için ilk sezon eliften dolayı üzülüyordum şimdi feride için hiç haketmediği mutsuzlukları yaşıyor paşam keşke yalnız kalsa ya da daha iyi birileri olsa

aslı-nevzat olayı benim dışımda ilgilendirmiyorlar beni...

SBR
07-05-07, 11:35
İşte bak ne diyorum Ferie şimdi Nevzat'ın yanında. O olmadı Aslı var. Bek ben hep Nevzat'ı düşünüyorum:):)

sevgili for ever lafım sana değil yanlış anlaşılma olmasın bensadece nevzatın suçlu olduğuna inanmıyorum özlemi sevmiş o yerden kurtarmış adam daha ne yapsın .ömer başka birini bulsun çekilsin aradan

arzuinan
07-05-07, 11:35
amanın fermanım acıdım şimdi Feride'nin haline. :img-hyste bi tornadan geçmek onada şart diyorsun yani. hadi bakalım büyük bir keyif olacak mesajlarınızı okumak. Ama bak Hasan'ım şimdiden yan çizmeye başlamış dikkatli ol. :img-hyste

filizim+y
07-05-07, 11:37
arzucum emekli oldum cellatlık işinden:) şimdi yeni ortağımla (Hasan) beraber ne istediğini bilmeyen karakterler hakkında çalışmalar yapıyoruz. sanırım kısa bir süre içinde çalışmalarımız meyveseni vermeye başlar :good:

fermanım bu asma işinde bende varım tam destek full destek alırmısın beni de arana ferideyi iyi düşünmüşsün valla tam bizlik istediğimiz kadar kıvırtıp hatta şöyle içi dışına çıkana kadar sonra da ipi geçiririz boynuna ömer paşama yaptıkları için bendeki kredisi tükendi ne diyorsun kabul müyüm?

forever_bim
Yok Hasancım olaya karakteri yamuklarından arındırma olarak bakalım derim ben :) ömere hazır bir biçimde fıstık gibi kız teslim edecez işte. ömerin asmasını beklersek ayar eder bizi bu kız.:) kankalık adına!!!!:good:

Bakalım 73'ü en fazla Ömer'in vereceği tepki için bekliyorum. Feride'yi sildim diyecekmiş Filiz'e. Ne kadar sildiğini göreceğiz.

Ferman Abi bak ne diyorum. Feride'yi kıskandırmak adına Ömer'in yanına bir sarışın yollayalım Feride onları yemek yerken falan görsün aralarında birşey var sansın ve sonra da kıskansın. Nasıl fikir?

Ya düşündüm de iyi bir fikir değil aslında. kıskanmak yerine Filiz Ablası gibi kendini geri çeker hiç uğraşamam o zaman:)

yakupoglu61
ferideyi böle gördükçe Ömeri haketmediğini düşünüyorum...

Ferman; filizi asmayı bıraktın şimdi sıra feridede ölemi;
bnde size katılırdım ama zamanımı ferideyi asarak harcamak istemiyorum...!

ferman336
07-05-07, 11:38
bak büyük bir zevkle size katılabilirim :)

bak Hasancım bize katılmak isteyen çookk. :) isminin f ile başlaması kurtarmıyor bu karakteri.:) ömer paşam bize birşey demez.herşey onun için...:happy0064

EvaLongoria
07-05-07, 11:41
bak Hasancım bize katılmak isteyen çookk. :) isminin f ile başlaması kurtarmıyor bu karakteri.:) ömer paşam bize birşey demez.herşey onun için...:happy0064

bence de herşey ömer için. bu kız hiç layık değil ona.
hem handan onun eskiden pavyonda çalıştığını duysa neler olur düşünebiliyor musunuz? tamam fakirlediler ama handan hala sosyetenin alçak kaldırımlarında.

filizim+y
07-05-07, 11:41
ömer paşama şöyle benim gibi bir kız göndersek hatta beni:img-in_lo nasıl olur hasan ve ferman abim valla ben hiç üzmem paşamı benim yanımda mutlu olur üzülmez, sevilir hemde ne sevilme valla ben kendime kefilim ne dersiniz tmm sarışın değilim ama paşamda sarışınları sevmiyor hani tes edilmiş hep kumral ve esmerler yani benim gibi:):):) evet cvbınızı bekliyorum özelliklerimi biliyorsunuz şiir yazarım, güzel yorumlar yaparım, sevecenim falan filan...

arzuinan
07-05-07, 11:42
Bakalım 73'ü en fazla Ömer'in vereceği tepki için bekliyorum. Feride'yi sildim diyecekmiş Filiz'e. Ne kadar sildiğini göreceğiz.

Ferman Abi bak ne diyorum. Feride'yi kıskandırmak adına Ömer'in yanına bir sarışın yollayalım Feride onları yemek yerken falan görsün aralarında birşey var sansın ve sonra da kıskansın. Nasıl fikir?

Ya düşündüm de iyi bir fikir değil aslında. kıskanmak yerine Filiz Ablası gibi kendini geri çeker hiç uğraşamam o zaman:)

olur mu olur. bende hiç çekemem. adam akıllı düşünsün taşınsın bak son şansı aslında ya eski hayatı ve onun saçmalıklarıyla devam edecek. yada yaşadıklarını bir tara bırakıp şans eseri açtığı yeni sayfada mutlu mesut yaşayacak...

arzuinan
07-05-07, 11:45
ömer paşama şöyle benim gibi bir kız göndersek hatta beni:img-in_lo nasıl olur hasan ve ferman abim valla ben hiç üzmem paşamı benim yanımda mutlu olur üzülmez, sevilir hemde ne sevilme valla ben kendime kefilim ne dersiniz tmm sarışın değilim ama paşamda sarışınları sevmiyor hani tes edilmiş hep kumral ve esmerler yani benim gibi:):):) evet cvbınızı bekliyorum özelliklerimi biliyorsunuz şiir yazarım, güzel yorumlar yaparım, sevecenim falan filan...

haydaaa tolga 2 hoşgeldin. filizim, hayırdır hani 3. sahış olmak yanlıştı.:img-hyste tolga'cım koş gel hakkın yenmiş. :img-hyste

ferman336
07-05-07, 11:47
fermanım bu asma işinde bende varım tam destek full destek alırmısın beni de arana ferideyi iyi düşünmüşsün valla tam bizlik istediğimiz kadar kıvırtıp hatta şöyle içi dışına çıkana kadar sonra da ipi geçiririz boynuna ömer paşama yaptıkları için bendeki kredisi tükendi ne diyorsun kabul müyüm?

ne demek filizim gel baş köşe senin...seni hemen Hasanın yanındaki yere alalım. ömere yapılanlar karşılıksız kalmayacak :img-yes:

SBR
07-05-07, 11:47
arkadaşlar yapmayın ömer karakteri hangi arada bu kadar yüceldi? hapse girip çıkması bıçaklanması sizi etkiledi herhalde ömer yılmaz-filizin bu halde olmasının 2.sorumlusu 1 handan muhakkat onu yeri değişmez .

arzuinan
07-05-07, 11:48
hem handan onun eskiden pavyonda çalıştığını duysa neler olur düşünebiliyor musunuz? tamam fakirlediler ama handan hala sosyetenin alçak kaldırımlarında.

acayip güldüm ya "sosyetenin alçak kaldırımı" süper bir tespit. :img-hyste

aşıklarıma dönecek olursam. daha önümüzde yağacak yağmurlar kopacak fırtınalar var. fakat bundan sonra başa dönmeyiz. her ikiside bazı şeylerin farkında lüzümsüz kapris ve gurur yapmayacaklardır. :good:

ferman336
07-05-07, 11:49

işte Hasanım silemeyecek bari aradan biz feridenin yamuklarını silelim hazır,mis gibi kızı teslim edelim diyorum ömer paşama.:) güzel bir sarışın girsin dersen iyi olur walla ne diyeyim. şöyle güzel oturaklı biri...ömerimde o şans yok yahu...son cümlen için birşey derdim ama neyse boşver....beni tahrik etmeyin yahu :img-hyste :img-hyste

ferman336
07-05-07, 11:51
ferideyi böle gördükçe Ömeri haketmediğini düşünüyorum...

Ferman; filizi asmayı bıraktın şimdi sıra feridede ölemi;
bnde size katılırdım ama zamanımı ferideyi asarak harcamak istemiyorum...!

yakupum napalım genel çevresel şartlar :) feridenin kimsesi yok ne dizide ne forumda...kolay lokma anlayacağın...fazla uzun sürmez onu asmamız :happy0064

ferman336
07-05-07, 11:52

walla filizim benden tam destek full destek sana.hem rakibende de iş yok. olur bu iş :img-hyste :happy0064

arzuinan
07-05-07, 11:53
arkadaşlar yapmayın ömer karakteri hangi arada bu kadar yüceldi? hapse girip çıkması bıçaklanması sizi etkiledi herhalde ömer yılmaz-filizin bu halde olmasının 2.sorumlusu 1 handan muhakkat onu yeri değişmez .

hapse girip çıkıp yada bıçaklanması birşeyi değiştirmez. önemli olan hatasının farkına varması ve tekrar etmemesi. Şu an için Yılmaz ve Filiz birlikteliğini Ömer benden bile çok istiyorudur... Bence daha önce hem Handan hem Ömer Yılmaz'ın Filiz'e olan aşkını görmek istemediler ön yargıları vardı. ama oda bir yere kadar. hak verilmez alınır şeklinde gelişti olaylar. Yılmaz hak ettiği değeri, saygıyı ve sevgiyi geçde olsa aldı. :good:

ferman336
07-05-07, 11:54

heh he:) sbr kardeşim birini astırtmadılar bana bari bırakın diğerini yüceltelim. ömerin geçmişi hatalarla dolu olabilir ama hatalarından ders almayı bilen biri var artık karşımızda. bize de affetmek düşer...:good:

forever_bim
07-05-07, 11:54

Valla benim için ilk sezondan beri gayet yüce bir karakterdi. Cemişko'yu Handan'ı fazla es geçme. en önemlisi Filiz'le Yılmaz'ın kendi iletişim güven saygı sorunlarını da ekle istersen. Ömer'in bu ilişkiyi veto etmesi fazla belirleyici olmadı. kızıp bağırdı sadece. Entrika çevirmedi. Bağırdığıyla kaldı.

EvaLongoria
07-05-07, 11:57
hapse girip çıkıp yada bıçaklanması birşeyi değiştirmez. önemli olan hatasının farkına varması ve tekrar etmemesi. Şu an için Yılmaz ve Filiz birlikteliğini Ömer benden bile çok istiyorudur... Bence daha önce hem Handan hem Ömer Yılmaz'ın Filiz'e olan aşkını görmek istemediler ön yargıları vardı. ama oda bir yere kadar. hak verilmez alınır şeklinde gelişti olaylar. Yılmaz hak ettiği değeri, saygıyı ve sevgiyi geçde olsa aldı. :good:

Evet Ömer gerçekleri er geç gördü. Kardeşini çok da zorladı zaten. Bende katılıyorum.
Bende en başlarda Ömer i sevmezdim ama gün geçtikçe ısındım.

SBR
07-05-07, 11:57

ömer şimdi mutlu olmalarını kuşkusuz istiyordum ama bu onun yaptıklarını değiştirmez:img-blush geçmiş geçmiştir diyebilirsiniz ama ben unutamam.

ferman336
07-05-07, 11:58

walla kötü şeyler olur ve ben de çatır çatır handana destek veririm. bazı işler böyledir arkadaşlar.yapmayacaksın,düşmeyeceksin.:) biz bu saçları değirmende ağartmadık.:good:

arzuinan
07-05-07, 12:00
Ömer'in bu ilişkiyi veto etmesi fazla belirleyici olmadı. kızıp bağırdı sadece. Entrika çevirmedi. Bağırdığıyla kaldı.

kesinlikle :good: Ömer, kardeşinin ne kadar çok sevdiğini ve sevildiğini artık biliyor. ve zaten özünde de iyi bir adam. bize bu yeter. geçmişi unuttuk gitti. zaten daha öncedende yaptığı çok büyük bir hata yok. Mesela Handan gibi tek ayak üstünde 40 numara yapmadı hiçbir zaman.

EvaLongoria
07-05-07, 12:00
walla kötü şeyler olur ve ben de çatır çatır handana destek veririm. bazı işler böyledir arkadaşlar.yapmayacaksın,düşmeyeceksin.:) biz bu saçları değirmende ağartmadık.:good:

yürü ferman abi kim tutar seni :happy0064

bizde handan a hep destek tam destek veririz..

git selpak sat yine pavyona girme di mi abicim :)

kursuni19
07-05-07, 12:01
ömer şimdi mutlu olmalarını kuşkusuz istiyordum ama bu onun yaptıklarını değiştirmez:img-blush geçmiş geçmiştir diyebilirsiniz ama ben unutamam.

Ömer, zamaninda Filizle Yilmazin birlikte olmalarini istemedi, ama onlari ayirmak adina, yada bu iliskinin bozulmasi adina bir sey de yapmadi.
Filiz tam olarak neyi istedigini bilmis olsaydi ve aldigi kararlarinin arkasinda durabilmis olsaydi, ozaman Ömer kesinlikle bir engel olusturmazdi Filiz ve Yilmaz beraberliginde.

SBR
07-05-07, 12:01
heh he:) sbr kardeşim birini astırtmadılar bana bari bırakın diğerini yüceltelim. ömerin geçmişi hatalarla dolu olabilir ama hatalarından ders almayı bilen biri var artık karşımızda. bize de affetmek düşer...:good:

valla ferman kardeş istediği kadar hatalarından ders alsın benim için farketmez özlem olayındada bana göre özlem nevzatın yanında olmalıdır şimdilik doğru yaptı sonradan ömere bir dönme olursa zaten ömer kabul etmez

forever_bim
07-05-07, 12:03
kesinlikle :good: Ömer, kardeşinin ne kadar çok sevdiğini ve sevildiğini artık biliyor. ve zaten özünde de iyi bir adam. bize bu yeter. geçmişi unuttuk gitti. zaten daha öncedende yaptığı çok büyük bir hata yok. Mesela Handan gibi tek ayak üstünde 40 numara yapmadı hiçbir zaman.

Sadece kardeşinin intikam amaçlı kullanılması onu bozdu. Yaptıkları hep dilinde kaldı. Ne Cem gibi Yılmaz'ın peşine adam taktı ne Handan gibi dolap çevirdi. Ne de Erol Bey gibi giderayak iş bitirdi. Sadece istemiyorum demekle yetindi. Şimdi zaten Cem'i anlaması yeterli oldu.Doğruyu buldu. Bu vakitten sonra sırf başta karşı çıktı diye üzerine gitmek çok anlamsız.

SBR
07-05-07, 12:05
Valla benim için ilk sezondan beri gayet yüce bir karakterdi. Cemişko'yu Handan'ı fazla es geçme. en önemlisi Filiz'le Yılmaz'ın kendi iletişim güven saygı sorunlarını da ekle istersen. Ömer'in bu ilişkiyi veto etmesi fazla belirleyici olmadı. kızıp bağırdı sadece. Entrika çevirmedi. Bağırdığıyla kaldı.

sana burda katılmam mümkün değil benim için ömer ikinci sezonda sağdan soldan gelen gazları alan şirket batırmada bir numaralı insan .bu saatten sonra ölmesini istemem ama feride ile de olmaz yani

forever_bim
07-05-07, 12:06
valla ferman kardeş istediği kadar hatalarından ders alsın benim için farketmez özlem olayındada bana göre özlem nevzatın yanında olmalıdır şimdilik doğru yaptı sonradan ömere bir dönme olursa zaten ömer kabul etmez

Bu açıdan bakarsak Yılmaz'ı da Filiz'i de Ömer gibi affetmemek lazım. Çünkü masum birini intikam için kullandı gururunu kırdı. Filiz de ona bebek senden değil dedi. Katillikle itham etti. Yılmaz onu namussuzlukla suçladı. Şimdi bunlar Ömer'in kızıp bağırmasından çok daha feci olaylar. Haksız mıyım?

forever_bim
07-05-07, 12:09
sana burda katılmam mümkün değil benim için ömer ikinci sezonda sağdan soldan gelen gazları alan şirket batırmada bir numaralı insan .bu saatten sonra ölmesini istemem ama feride ile de olmaz yani

Çok düz ve yüzeysel bakıyorsunuz. Çok param olsun mutsuz olayım mı daha iyidir? Yoksa az param olup mutlu olayım mı daha iyi bir seçenektir. Ömer 1. koşuldan ikinci koşula geçmiştir. Az parası ama daha çok mutluluğu vardır. Yılmaz'a bak. Tonla parası var ama deyim yerindeyse "Altın kaba kan kusuyor" adam.

denmavi
07-05-07, 12:10
Ömer, zamaninda Filizle Yilmazin birlikte olmalarini istemedi, ama onlari ayirmak adina, yada bu iliskinin bozulmasi adina bir sey de yapmadi.
Filiz tam olarak neyi istedigini bilmis olsaydi ve aldigi kararlarinin arkasinda durabilmis olsaydi, ozaman Ömer kesinlikle bir engel olusturmazdi Filiz ve Yilmaz beraberliginde.

Sevgili kurşuni, bu konuda çok haklısın. Filiz Cem ile evlenme kararını abisine nasıl yansıttı Yılmaz ile evliliğini nasıl yansıttı. İkisi arasında fark var. Eğer Filiz daha ısrarcı olsaydı Ömer'de "Tamam kararına saygılıyım ama onu benimle muhattap etme olur mu" sözlerini Cem için değil de Yılmaz için söyleyebilirdi.

Bu arada sevgili ferman abi, aramıza tekrardan hoşgeldin. Feride'nin Allah yardımcısı olsun.

kursuni19

Ömer is hayatinda basarili olmaya bilir, yanlis kararlar almis olabilir ve hatta sirket onun yüzündende batmis olabilir, ama basarisiz bir is adam olmasinin iyi bir asik ve sevgi adami olmasini engellemiyorki. Isle aski neden baglastirdin anlayamadim:img-wink:

SBR
Bu açıdan bakarsak Yılmaz'ı da Filiz'i de Ömer gibi affetmemek lazım. Çünkü masum birini intikam için kullandı gururunu kırdı. Filiz de ona bebek senden değil dedi. Katillikle itham etti. Yılmaz onu namussuzlukla suçladı. Şimdi bunlar Ömer'in kızıp bağırmasından çok daha feci olaylar. Haksız mıyım?

kesinlikle haklısın ben zaten yılmazın filizle her kavga ettikten sonra aslıya yaklaşmasını zaten yanlış buluyorum filiz desen yaptıkları ortada bensadece ömerin de biraz işi yokuşa sürdüğüne değinmek istemiştim bugün anti tekinerciyim anlıyacağın

Neslihan17
07-05-07, 12:13
ömer çok fazla hata yapmış olabilir. ama hiçbir zaman kötü niyetli bir insan olmamıştır. ömer yılmazdan nefret etmekte haklıydı (ilk sezon) çünkü karısının eski nişanlısıydı. her erkek karısını kıskanabilir ve eski nişanlısının çevresinde dolaşmasından rahatsız olur. eğer yılmaz filize kötü niyetle yaklaşmasaydı yine ömer yılmazdan hoşlanmayacaktı. bu gayet normal bir şeydir. ilk sezon da yılmazdan nefret etmesine rağmen ne kadar iyi niyetli olduğunu 35.bölümde gösterdi. açık pazara bomba konduğu zaman yılmazla birlikte hareket etti. etmeyedebilirdi! ve hatta handan gibi davranabilirdi. (oyunlar,yalanlar)

ne olursa olsun ömer mutluluğu hakeden birisidir. mutluluk feridede ise kesinlikle birleşmelidirler. ama önce feridenin geçmişini unutup ne istediğini bilmesi ve ömerden özür dilemesi gerek!

SBR
07-05-07, 12:14
Çok düz ve yüzeysel bakıyorsunuz. Çok param olsun mutsuz olayım mı daha iyidir? Yoksa az param olup mutlu olayım mı daha iyi bir seçenektir. Ömer 1. koşuldan ikinci koşula geçmiştir. Az parası ama daha çok mutluluğu vardır. Yılmaz'a bak. Tonla parası var ama deyim yerindeyse "Altın kaba kan kusuyor" adam.

arkadaşlar parayla aşkın tabii ki bir karşılığını yapmıyorum burada ben sadece kendi kafamdak ömer modelini çizdim oraya .ayrıca yılmaz biraz daha girişken olsaydı parayla saadet olmaz sözünü çürütebilirdi ama ne yapalım olmadı

forever_bim
07-05-07, 12:14
Ömer is hayatinda basarili olmaya bilir, yanlis kararlar almis olabilir ve hatta sirket onun yüzündende batmis olabilir, ama basarisiz bir is adam olmasinin iyi bir asik ve sevgi adami olmasini engellemiyorki. Isle aski neden baglastirdin anlayamadim:img-wink:

Evet iş hayatı hep başarısız yönleriyle önümüze geldi. Hatta o kadar ki Handan sen de böyle bir ödül aldın dediğinde inanamadım:):) Adamı başarısızın öde gideni yapmışlardı. Şimdi kumaş işiyle sıfırdan başladı. En azından toparlanacak duruma gelecektir.

sinem*
07-05-07, 12:15
Sevgili kurşuni, bu konuda çok haklısın. Filiz Cem ile evlenme kararını abisine nasıl yansıttı Yılmaz ile evliliğini nasıl yansıttı. İkisi arasında fark var. Eğer Filiz daha ısrarcı olsaydı Ömer'de "Tamam kararına saygılıyım ama onu benimle muhattap etme olur mu" sözlerini Cem için değil de Yılmaz için söyleyebilirdi.

Bu arada sevgili ferman abi, aramıza tekrardan hoşgeldin. Feride'nin Allah yardımcısı olsun.

Ömer ilkinde yani filizle yılmaz ilişkisinde filize karşı çıktığı için ve filizin mutsuzluğunda payı olduğunu düşündüğü için artık filizin hayatına karışmama kararı almıştı o yüzden cemle istediğini yap ama beni muhattap etme dedi...yoksa filizin cem konusunda yılmaz konusunda olduğundan daha çok ısrarcı olduğunu hiç sanmıyorum...kız yılmaz için kaç kez en sevdiği babasına bile karşı geldi,evi terketti , her akşam ömerle kavga ettiler

Bu arada Sevgili Ferman'ın yorumlarını gördüm ...hoşgeldin tekrardan :)

arzuinan
07-05-07, 12:16
Filiz Cem ile evlenme kararını abisine nasıl yansıttı Yılmaz ile evliliğini nasıl yansıttı. İkisi arasında fark var. Eğer Filiz daha ısrarcı olsaydı Ömer'de "Tamam kararına saygılıyım ama onu benimle muhattap etme olur mu" sözlerini Cem için değil de Yılmaz için söyleyebilirdi.

bende çok düşünmüşümdür bunu. Filiz, Yılmaz'ı yeterince tanıtamadı ailesine. tamam onlarda anlamak içi hiç çaba harcamadılar gerçi Yılmaz'ın da Filiz'in ailesiyle bir ilişki kurmak gibi bir derdi hiç olmadı. Yılmaz Filiz'i tek düşündü hep. Anlıyacağımız bu iş zaten baztan beri zordu. ilişkinin bu duruma gelmesinde herkesin payı vardır. ve herkesde gereken dersi fazlasıyla almıştır. :good:

si_nice
07-05-07, 12:17
slm arkadaşlar yılmaz vurulmadan birhafta öncesinden söylemiştim.dediğimin doğru çıkmasının mutluluğu içerisindeyim:) gerçi bazıları bana inanmamıştı ya neyse...
bilseniz bende ne tüyolar var ne tüyolar :img-wink:

SBR
07-05-07, 12:18
ömer çok fazla hata yapmış olabilir. ama hiçbir zaman kötü niyetli bir insan olmamıştır. ömer yılmazdan nefret etmekte haklıydı (ilk sezon) çünkü karısının eski nişanlısıydı. her erkek karısını kıskanabilir ve eski nişanlısının çevresinde dolaşmasından rahatsız olur. eğer yılmaz filize kötü niyetle yaklaşmasaydı yine ömer yılmazdan hoşlanmayacaktı. bu gayet normal bir şeydir. ilk sezon da yılmazdan nefret etmesine rağmen ne kadar iyi niyetli olduğunu 35.bölümde gösterdi. açık pazara bomba konduğu zaman yılmazla birlikte hareket etti. etmeyedebilirdi! ve hatta handan gibi davranabilirdi. (oyunlar,yalanlar)

ne olursa olsun ömer mutluluğu hakeden birisidir. mutluluk feridede ise kesinlikle birleşmelidirler. ama önce feridenin geçmişini unutup ne istediğini bilmesi ve ömerden özür dilemesi gerek!

ömer ilk sezon tabii yılmazın elifin peşinde olması istemez yaww ben mi yanlış biliyorum ömer yılmaz-elif nişanlıyken elifin peşinden gitmedimi yani ben yanlış mı biliyorum beri beni aydınlatsın bu konuda

forever_bim
07-05-07, 12:18
Ömer ilkinde yani filizle yılmaz ilişkisinde filize karşı çıktığı için ve filizin mutsuzluğunda payı olduğunu düşündüğü için artık filizin hayatına karışmama kararı almıştı o yüzden cemle istediğini yap ama beni muhattap etme dedi...yoksa filizin cem konusunda yılmaz konusunda olduğundan daha çok ısrarcı olduğunu hiç sanmıyorum...kız yılmaz için kaç kez en sevdiği babasına bile karşı geldi,evi terketti , her akşam ömerle kavga ettiler

bende çok düşünmüşümdür bun. Filiz, Yılmaz'ı yeterince tanıtamadı ailesine. tamam onlarda anlamak içi hiç çaba harcamadılar gerçi Yılmaz'ın da Filiz'in ailesiyle bir ilişki kurmak gibi bir derdi hiç olmadı. Yılmaz Filiz'i tek düşündü hep. Anlıyacağımız bu iş zaten baztan beri zordu. ilişkinin bu duruma gelmesinde herkesin payı vardır. ve herkesde gereken dersi fazlasıyla almıştır. :good:

Aslında özellikle Arzu'ya katılıyorum. Ama dizide bir günahkar aranacaksa bunlar Cem ve Handan olmalı. Filiz Yılmaz ya da Ömer değil.

forever_bim
07-05-07, 12:19
slm arkadaşlar yılmaz vurulmadan birhafta öncesinden söylemiştim.dediğimin doğru çıkmasının mutluluğu içerisindeyim:) gerçi bazıları bana inanmamıştı ya neyse...

tüyolarını heyecan ile bekliyorum. Maddeler halinde sırala.

ferman336
07-05-07, 12:19
yürü ferman abi kim tutar seni :happy0064

bizde handan a hep destek tam destek veririz..

git selpak sat yine pavyona girme di mi abicim :)

o kadar basit evacım. feridenin ne kadar kolayı seçen bir karakter olduğu geçmişte yaptığı seçimlerle ortada zaten. o yüzden şimdi yaptığı gibi kimin arabasına binse onun kornasını çalması beni şaşırtmıyor zaten. senaristlerin onu dansöz yapması, son bölümde üstüne pavyon geçmişini eklemesi çok büyük bir hatadır.olacak iş değildir. ömerde geçmişinde kötü şeyler yapmıştır lakin kötü şey vardır kötü şey vardır...:img-pilot

sinem*
07-05-07, 12:20

hoşgeldin canım :) az ama öz giriyorsun ve tüyolarının hepsi doğru çıkıyor :) tüyolarını bizimle paylaşsan fena olmaz aslında :)

si_nice
07-05-07, 12:20
tüyolarını heyecan ile bekliyorum. Maddeler halinde sırala.

yok yaa daha çok erken heyecan kaçar hemde tüyo değil harfi harfiyen biliyorum:)

Neslihan17
07-05-07, 12:22
ömer ilk sezon tabii yılmazın elifin peşinde olması istemez yaww ben mi yanlış biliyorum ömer yılmaz-elif nişanlıyken elifin peşinden gitmedimi yani ben yanlış mı biliyorum beri beni aydınlatsın bu konuda

valla o konuda ben yine ömeri hatalı bulmuyorum. o konuda elifi hatalı buluyorum. madem yılmazı seviyordun neden gittin başkasıyla evlendin. elif ömere umut verdi. eğer açık açık olmaz bu iş dese ömer kendini geri çekerdi. tamam yılmaz elife karşı hatalı davranmış olabilir ama ne olursa olsun sevgi böyle çabuk harcanmamalı ve başkasıyla yer doldurulmamalı.

bu arada si_nice tüyolarını sabırsızlıkla bekliyoruz. bu belirsizlik bizi çileden çıkarıyor çünkü :)

denmavi
07-05-07, 12:23

Filiz'in bir o tarafta bir bu tarafta olması Ömer'in ısrarlarını daha da arttırdı. 40-45 bölümler arası Ömer-Yılmaz-Filiz karşılaşmalarında Filiz hep Ömer'in dediklerinin arkasında durdu. Ömer, Filiz'i bu olaylardan dolayı etkisi altına alabileceği düşüncesindeydi. Ama aynısı Cem'de olmadı. Cem konusunda abisi onu etkisi altına alamadı bu yüzden karara saygı göstermek zorunda kaldı. Yoksa bu konuda Ömer yine elinden geleni yaptı ama işe yaramadı.

ferman336
07-05-07, 12:23

ama farketmeli sbr kardeş. herkes hata yapar.mesele tekrar tekrar yapmamak. ve herkes 2 nci bir şansı hak eder.ömerde hak ettiğini son 5-6 bölümdür gösteriyor bana göre. haa ömerin hak etmediği tek şey var o da yanardöner bir kız. maalesef o da geldi ömeri buldu.:good:

forever_bim
07-05-07, 12:27
yok yaa daha çok erken heyecan kaçar hemde tüyo değil harfi harfiyen biliyorum:)

Ya canım yaz sen. Beni mi kıracan? Başına kocaman harflerle TÜYO yaz. İsteyen okur istemeyen okumaz.

SBR
ama farketmeli sbr kardeş. herkes hata yapar.mesele tekrar tekrar yapmamak. ve herkes 2 nci bir şansı hak eder.ömerde hak ettiğini son 5-6 bölümdür gösteriyor bana göre. haa ömerin hak etmediği tek şey var o da yanardöner bir kız. maalesef o da geldi ömeri buldu.:good:

doğrusun ferman kardeş ikinci bir şans vermeli haklısın ama insan unutamıyor işte geçmişi kardeş sen geldin forum canlandı heyecandan hoş geldin bile diyemedim kusura bakma:happy0064

sinem*
Filiz'in bir o tarafta bir bu tarafta olması Ömer'in ısrarlarını daha da arttırdı. 40-45 bölümler arası Ömer-Yılmaz-Filiz karşılaşmalarında Filiz hep Ömer'in dediklerinin arkasında durdu. Ömer, Filiz'i bu olaylardan dolayı etkisi altına alabileceği düşüncesindeydi. Ama aynısı Cem'de olmadı. Cem konusunda abisi onu etkisi altına alamadı bu yüzden karara saygı göstermek zorunda kaldı. Yoksa bu konuda Ömer yine elinden geleni yaptı ama işe yaramadı.

ben ilk sezondan bahsediyorum ikinci sezon krakterleri tanımak iyice zorlaşmıştı :) 40 ve 45.bölümlerde ortada biz söz vardı ve onu yerine getirmek için çokta mantıklı olmayan yollara başvurdu bu ilişki için savaşmıyordu zaten,ben bu ilişki için savaştığı dönemden bahsediyorum..Ömerde o dönemde gene bir kin içindeydi ve yılmazla epeyce sürtüşmeye başladılar ilk sezonun son bölümündeki anlayışlı ömerden eser yoktu..şimdilerde gene eski ömer döndü bence..

gülbeşeker
07-05-07, 12:29

sevgili si_nice enazından önümzdeki 4-5 bölüm hakkında bir kaç tüyo versen mesela yılmaz bebeği 75te mi öğrenecek aslı yılmazdan ne zaman ayrılacak bir de dizide zaman atlaması olacak mı?

forever_bim
07-05-07, 12:29
o kadar basit evacım. feridenin ne kadar kolayı seçen bir karakter olduğu geçmişte yaptığı seçimlerle ortada zaten. o yüzden şimdi yaptığı gibi kimin arabasına binse onun kornasını çalması beni şaşırtmıyor zaten. senaristlerin onu dansöz yapması, son bölümde üstüne pavyon geçmişini eklemesi çok büyük bir hatadır.olacak iş değildir. ömerde geçmişinde kötü şeyler yapmıştır lakin kötü şey vardır kötü şey vardır...:img-pilot

Bu noktada sana katılıyorum abi. Ömer'in yaptığı hiçbir hata bu boyutta olmadı. Bakalım pavyon olayından sonra Ömer nasıl bir tepki verecek:( Off:(

Buket_TY
07-05-07, 12:30
Merhaba forumdaslarim,
bakiyorum bugun Omer gunu:img-wink:
Buna sevindim! Omer bunu cok hakediyor!
Sevgili si_nice sen cekinme, ver su tuyolari!!!:img-hyste
Sevgili filizim yorumun icin cok tessekur ederim!:img-wink:

forever_bim
07-05-07, 12:35
Arkadaşlar si_nice benim çok uzun zamandır tanıdığım bir arkadaşımdır. İşyerinde net kullanımı yasakmış o yüzden çok seyrek geliyor. Tüyoları kesindir ama. Bekliyoruz.

si_nice
07-05-07, 12:35
Ya canım yaz sen. Beni mi kıracan? Başına kocaman harflerle TÜYO yaz. İsteyen okur istemeyen okumaz.

peki o zaman seni ve diğer arkadaşları kırmamak için yazayım bari

yılmaz kanlar içerisinde hastaneye yetiştirilmiştir.tabi filiz ağlamaktan helak olmuştur.ameliyat başlar fakat yılmazın kalbi buna dayanamaz.doktor kapıya çıkar ve artık yapılacak birşeyin kalmadığını söyler çok üzgünüz hastayı kaybettik

kursuni19
07-05-07, 12:38

yılmaz kanlar içerisinde hastaneye yetiştirilmiştir.tabi filiz ağlamaktan helak olmuştur.ameliyat başlar fakat yılmazın kalbi buna dayanamaz.doktor kapıya çıkar ve artık yapılacak birşeyin kalmadığını söyler çok üzgünüz hastayı kaybettik

Devamini getireyim, Filiz agliyarak Yilmazin yanina gider, ölemessin, öglumuz icin yasamalisin der, ve Yilmazin kalbi tekrar carpmaya baslar:img-wink:

forever_bim
07-05-07, 12:38

Hayata dönecek ama değil mi? Yani ölmeyecek. Canlanacak baştan.

denmavi
07-05-07, 12:40

Evet sanırım bir şok içerisindeyim. Yılmaz'ın kalbi o esnada tekrar atmaya başlar ama değil mi :img-help: Ya da Filiz içeri girer Yılmaz'a "kalk be" der kalbine doğru yumrukları vurur o esnada Yılmaz'ın kalbi atmaya başlar :img-hyste Herkes Filiz'e minnet duymaya başlar :img-pilot

sinem*

nayır nolamaz :img-hyste senaristler yılmazı öldürüp cemi iyi biri yapıp filizle cemi evlendirirmiş :img-hyste alın size mutlu son derlermiş :img-hyste :img-hyste

SBR
Devamini getireyim, Filiz agliyarak Yilmazin yanina gider, ölemessin, öglumuz icin yasamalisin der, ve Yilmazin kalbi tekrar carpmaya baslar:img-wink:

seninki biraz hayal bence ama olmayacak şey değil bencede süper olur hem bebel olayını herkes öğrenir hemde aslıyı aradan çıkarmış oluruz böyle olursa senaryo biraz gözüme girer

si_nice
07-05-07, 12:42
devam ediyorum:)
filiz bağırır hayır ölemez onu yaşatacaksınız der bi daha deneyin ne olur ne olur
doktor bu yalvarmalar karşısında tekrar dener ama nafile yılmazın kalbi çalışmaz..filiz bunu bi türlü kabul etmemektedir.bi daha denenmesini ister doktora göre hasta çoktan ex olmuştur ama son bi kez daha dener ve yılmaz hayata döner

gzd_gzd
07-05-07, 12:43
nayır nolamaz :img-hyste senaristler yılmazı öldürüp cemi iyi biri yapıp filizle cemi evlendirirmiş :img-hyste alın size mutlu son derlermiş :img-hyste :img-hyste

güzel bi fikir sinemcim:img-hyste :img-hyste :img-hyste
zaten cem diyodu ya artık iyi olcam,değişcem bebek doğduktan sonra diye,meğer bizi mutlu sona hazırlamak için diyomuş cem bunları:img-hyste :img-hyste

Neslihan17
07-05-07, 12:44

bizi kırmadığın için teşekkürler..
sanırım ömerin hayata dönüşü gibi bir sahne yaşanacak. yılmazın ölmesi mümkün değil. 73.bölümde final olur o zaman:) sadece seyirciyi heyecanlandırmak için yapılmış bir sahne olarak gördüm ben bunu ki ben sahneyi bildiğimiz halde acayip kasılırım :)

denmavi
07-05-07, 12:45
seninki biraz hayal bence ama olmayacak şey değil bencede süper olur hem bebel olayını herkes öğrenir hemde aslıyı aradan çıkarmış oluruz böyle olursa senaryo biraz gözüme girer

Tamam da sevgili sbr, belki Yılmaz'ın yanında sadece Ömer ve Filiz olabilir ve büyük ihtimal öyle olacak derim. İnşallah sevgili kurşuni'nin dediği gibi olur. O zaman Aslı ve Mualla'nın yüzündeki ifadeyi çok merak ediyorum. Gerçi Aslı yansıtabilir mi o ifadeyi şüpheliyim:img-hyste

forever_bim
07-05-07, 12:46
filiz bağırır hayır ölemez onu yaşatacaksınız der bi daha deneyin ne olur ne olur
doktor bu yalvarmalar karşısında tekrar dener ama nafile yılmazın kalbi çalışmaz..filiz bunu bi türlü kabul etmemektedir.bi daha denenmesini ister doktora göre hasta çoktan ex olmuştur ama son bi kez daha dener ve yılmaz hayata döner

Yahu Yılmaz tek kurşunla kalbi duracak noktaya geliyor yazık ya. Neyse Türk filmlerine benzeyecez diye iyice bulamaç olduk. Ömer'di Yılmaz'dı yaralanmaydı derken kendi çapımızda Grey's Anatomy ya da E.R. çektik izliyoruz:):img-hyste

si_nice
07-05-07, 12:47
bizi kırmadığın için teşekkürler..
sanırım ömerin hayata dönüşü gibi bir sahne yaşanacak. yılmazın ölmesi mümkün değil. 73.bölümde final olur o zaman:) sadece seyirciyi heyecanlandırmak için yapılmış bir sahne olarak gördüm ben bunu ki ben sahneyi bildiğimiz halde acayip kasılırım :)

rica ederim arkadasım ne demek bitti sanmayın ama daha dewamı var:img-pilot

sinem*
07-05-07, 12:48

bütün bunlar bir bölüm içinde olurmuş gene :img-hyste sağol sinemcim :) bu arada aslı bu olaylar içinde yer alıyor mu merak ettim de :) ya da mahalleliler..

gülbeşeker
Yahu Yılmaz tek kurşunla kalbi duracak noktaya geliyor yazık ya. Neyse Türk filmlerine benzeyecez diye iyice bulamaç olduk. Ömer'di Yılmaz'dı yaralanmaydı derken kendi çapımızda Grey's Anatomy ya da E.R. çektik izliyoruz:):img-hyste

ayrıca kalbinden yememişti kurşunu ama neyse heyecan olsun diye bir ömerin, bir yılmazın kalbini durdurup geri attırıyorlar senaristler:img-hyste

forever_bim

E deli etmeden tümünü bir çırpıda yazsan:):) Nasıl olur acaba?

Bak yemeğe gitmek için seni bekliyorum:)

SBR
Tamam da sevgili sbr, belki Yılmaz'ın yanında sadece Ömer ve Filiz olabilir ve büyük ihtimal öyle olacak derim. İnşallah sevgili kurşuni'nin dediği gibi olur. O zaman Aslı ve Mualla'nın yüzündeki ifadeyi çok merak ediyorum. Gerçi Aslı yansıtabilir mi o ifadeyi şüpheliyim:img-hyste

sevgili denmavi doktor o sözü söyledikten sonra filiz yılmazın yanına gidiyorsa mualla ve diğerleride girer herhalde haa muallalar hastaneye gelmeden önce kalp durma olayı olursa o başka

Neslihan17

ayyy o zaman alalım hemen. izlemeden heyecanlı oluyor valla. :) repliklere kadar biliyosun valla helal olsun. devam arkadaşım devam :)

kursuni19

Modum unutuyorsun galiba, Yilmaz süperman degilki:img-hyste , yoksa bir kursunla yikilcak adammi Yilmaz. Sanirim yakinlarda hastane yoktur ve cok kan kaybeder Yilmaz...Ama haklisin banasa E.R. izliyormusum gibi geliyor zaman zaman:img-hyste

Sevgili si_nice tüyonu bizimle paylastigin icin sagol

denmavi
07-05-07, 12:50
Sevgili si_nice, herkesin merak ettiği şu. Bebek olayı nasıl çözülecek. Ne zaman öğrenecek şu bebeği Yılmaz. Artık fenalık geldi. Ufak bir tüyo verebilirsen seviniriz.

forever_bim
07-05-07, 12:51
Sevgili si_nice, herkesin merak ettiği şu. Bebek olayı nasıl çözülecek. Ne zaman öğrenecek şu bebeği Yılmaz. Artık fenalık geldi. Ufak bir tüyo verebilirsen seviniriz.

Resmi sitede üyenin biri keklemediyse bizi bebek olayı için verilen bölüm sayısı 75:) Aslı Yılmaz'dan önce öğrenecekmiş:)

Neslihan17
07-05-07, 12:53
Resmi sitede üyenin biri keklemediyse bizi bebek olayı için verilen bölüm sayısı 75:) Aslı Yılmaz'dan önce öğrenecekmiş:)

valla çok mantıklı geldi bana. nikahın olmaması için. ben de tahmini 75 demiştim. sbr arkadaşımla dün baya tahmin yürütmüştük :)

ferman336
07-05-07, 12:59
doğrusun ferman kardeş ikinci bir şans vermeli haklısın ama insan unutamıyor işte geçmişi kardeş sen geldin forum canlandı heyecandan hoş geldin bile diyemedim kusura bakma:happy0064

öyle tabi geçmişi unutursan geleceği kuramazsın o da doğru lakin ömer son 5-6 bölümdür yılmaz karakterinden bile daha iyi bir profil çiziyor o yüzden ömere full destek veriyorum. ilk sezon da ömer iyi bir karakterdi lakin nişanlı bir kızı ayartmakla (Hasan selam:) ) bitirmişti kredisini ben de. neyse ondan sonra neler oldu neler.dediğim gibi erdem hata yapmamak değil yaptığın hatalardan ders çıkarmak ve tekrarlamamaktır.bir de feride gibi dönülmez hatalar yapmamaktır.diğer karakter ise malum :img-hyste

SBR
07-05-07, 13:02
öyle tabi geçmişi unutursan geleceği kuramazsın o da doğru lakin ömer son 5-6 bölümdür yılmaz karakterinden bile daha iyi bir profil çiziyor o yüzden ömere full destek veriyorum. ilk sezon da ömer iyi bir karakterdi lakin nişanlı bir kızı ayartmakla (Hasan selam:) ) bitirmişti kredisini ben de. neyse ondan sonra neler oldu neler.dediğim gibi erdem hata yapmamak değil yaptığın hatalardan ders çıkarmak ve tekrarlamamaktır.bir de feride gibi dönülmez hatalar yapmamaktır.diğer karakter ise malum :img-hyste

abi çok haklısın zaten benim kızgınlığın o nişan meselesinden geliyor ama şimdi düzeldi .ömeri düzeltiler ama başkalarını bozdular senaryom bir türlü dengeyi kuramıyor.
yaww arkadşlar forum dondu gene canlanın biraz yahu:happy0064

arzuinan
07-05-07, 13:03
iyiki tüyolar ben yemekteyken yazılmış yoksa 2. tüyo gelene kadar Yılmaz'dan önce giderdim öbür tarafa. :sad53:

Bence sadece Ömer ve Filiz olacaktır dr'nin yanında belki, bir umut Aynalı'da olabilir...

forever_bim
07-05-07, 13:04

Efem Elif konusunun üzerinden o kadar zaman geçti ki pek konuşmak istemiyorum ama şunu diyeyim. Ömer'in Elif'in peşinden gitmesi kabul edilebilir birşey degil lakin senin Yılmaz'ın da kalır yanı yoktu be abi. O da senin tabirinle Filiz'i ayarttı. Ha diyebilirsin ki Filiz bekardı ben de derim ki Ömer
Elif'e aşıktı. Yani biri aşık olduğu nişanlı kızı diğeri aşık olmadığı birini ayarttı. (Abi çok açık veriyoruz dikkat:))

si_nice
07-05-07, 13:05
forever_bim açlıktan ölmesin diye yazıyorum kıyamam arkadasıma ben:)

biraz zaman atlaması olacak.yılmaz toparlanmalı tabi.ağır bi ameliyat geçiriyo kolay değil
yılmazla filiz barışıyo:) sevgi sözcükleri filan söylenecek büyük ihtimalle..
tam herkes oh be diyeceği vakitt oda ne aslııııııııı
olay şöyle gerçekleşiyo yılmazla fiiliz konuşurlarken aslı duyuyo filiz aslıya ne olacagını soruyo yani biz barışırsak aslı ne olacak diyo yılmazda anlayışla karşılacaktır ben konusurum diyo.aslı hızla ordan uzaklaşıyo yıllmazın evinide terk edip kendi evine yerleşiyo.yılmaz eve gelip aslıı bulamayınca aslının evine gidiyo herkesin fedakarlık yapar diye beklediği aslı tokat gibi cevabı yapıştırıyo eğer ameliyattan önce benimle evlenirsen beni gerçekten sevdiğini anlarım sanırım orda bölüm bitecek.
yılmaz henüz çocugu öğrenemiyo ve aslının ölüp ölmeyeceği konusundada kararsızlarmış

ferman336
07-05-07, 13:06
abi çok haklısın zaten benim kızgınlığın o nişan meselesinden geliyor ama şimdi düzeldi .ömeri düzeltiler ama başkalarını bozdular senaryom bir türlü dengeyi kuramıyor.
yaww arkadşlar forum dondu gene canlanın biraz yahu:happy0064

ahhh be ahhh.demek yılmazımın kalbi duruyormuş....kurşun sayısı X kalbinin durduğu saniye sayısı kadar zaman yapardım planlarımı ama neyse.... dediğim gibi feride hayatta kolaya kaçan, dönülmez hatalar yapmış, kornacı bir kızdır.bu şekliyle ömere yar olmaz o kızdan. tornalık kızlar amma çok yahu bu dizide :img-hyste :img-hyste diğerinden fırsat kalıp ferideye bakamamıştım iyicene.:good: ayıp bana.

forever_bim
07-05-07, 13:07

biraz zaman atlaması olacak.yılmaz toparlanmalı tabi.ağır bi ameliyat geçiriyo kolay değil
olay şöyle gerçekleşiyo yılmazla fiiliz konuşurlarken aslı duyuyo filiz aslıya ne olacagını soruyo yani biz barışırsak aslı ne olacak diyo yılmazda anlayışla karşılacaktır ben konusurum diyo.aslı hızla ordan uzaklaşıyo yıllmazın evinide terk edip kendi evine yerleşiyo.yılmaz eve gelip aslıı bulamayınca aslının evine gidiyo herkesin fedakarlık yapar diye beklediği aslı tokat gibi cevabı yapıştırıyo eğer ameliyattan önce benimle evlenirsen beni gerçekten sevdiğini anlarım sanırım orda bölüm bitecek.
yılmaz henüz çocugu öğrenemiyo ve aslının ölüp ölmeyeceği konusundada kararsızlarmış

Peki Nevzat Feride Ömer cephesinden birşey var mı? Bana sormadım unuttum deme:)

si_nice
07-05-07, 13:08
pardon yaa sonra şey olacak yılmaz bunları filize anlatacak filizde aslının mutsuzluğu üzerine mutluluk kuramayız diyo ve yılmazı nikaha kendi elleriyle uğurluyoooooo

Neslihan17
07-05-07, 13:09

aaaaa senaryoya bak. aslıya ne demeli. al cemi vur aslıyı. ama anlamadığım nokta filiz aslının hastalığını öğrendiği halde yılmazla barışmaya mı karar verecek. bu biraz ilginç geldi bana :img-help:

Buket_TY
07-05-07, 13:10

Ne yaptin sen???
Ben simdi gittim, bittim!
Eger bu gercekse, ki sana guveniyorum:img-wink:
Allah barisma felan??? Allah sesimi duydu!!!:happy0064

sinem*

bu olay olursa aslıda iki kişiyi ayırmış olacak :img-hyste biz boştan yere konuşmuyoruz canım yere bakan yürek yakar...kız boştan yere sessiz durmuyormuş.hatta bir atasözü daha sessiz (ya da yavaştı :) ) atın çiftesi pek olur :img-hyste :img-hyste bir bölüm zaten rahat rahat izleyemiyoruz ki :img-hyste

forever_bim
Sinem gözüme gözükme:) Anladın sen onu:)

İnsan bir bu sefer sorardı bari:)

arzuinan

amanın Yılmaz hayatta hayır demez. direk evlenir Aslı'ya. bide işimiz bu düşüncedeki Aslı'ya kaldıysa yandık ki ne yandık arkadaşlar. :sad53:

Buket_TY
07-05-07, 13:12
pardon yaa sonra şey olacak yılmaz bunları filize anlatacak filizde aslının mutsuzluğu üzerine mutluluk kuramayız diyo ve yılmazı nikaha kendi elleriyle uğurluyoooooo

Simdi daha da maf oldum!
Daha yeni sevincden simdi hayalerim paramparca oldu!!
Iyi niyetli FIlizimize bak.
ISte sevgili Jojoo sen bana dun bir soru sormustun.
Filiz Aslinin hastaligini ogrenirse Yilmazdan niye uzaklasin?
Yanit burda:img-wink:

gülbeşeker

yılmaz bebeği öğrenmeden fiizle barışıyor yani yahu madem barışacaktın ne diye bu kadar hata yaptın şimdi yılmaz cemin çocuğuna babalık yapmayı kabul ediyor aşk nelere kadir.

forever_bim
Sevgili sbr

Ben siliyorum mesajları. Çünkü tek cümlelik mesaj yazmak kuraşllara aykırı.

Neslihan17
07-05-07, 13:14

tamam şimdi oldu işte. :good: tamamlandı senaryo. sağolasın si_nice. çok güzel bölüm olacak valla. bütün tahminlerim tuttu :happy0064 matraka böyle bir tüyo vermişti sanırım. filizin yılmazı nikaha iteceğine dair. ama o arada bebeğin öğrenilmesi gerek ki filiz ve yılmaz barışmaya kalksın.

SBR
07-05-07, 13:14

haydaaa bu filiz var ya hakkaten müzelik yaww sana millein duygularından sen bak önüne .zaten bir şekilde bu nikah olayı konuşuluyordu bak sen aslıya demek ki''bırakmıyorum lannnn yılamazı''moduna geçiyor.yaww anlamadığım tüm bu olaylar 73 te mi olcak yoksa ilerki bölümlerle mi ilgili bu tüyolar

kursuni19
07-05-07, 13:15
Sevgili si_nice tüyolari bizimle paylastigin icin cok tesekkürler, birde sunu sormak istiyorum, bu anlattiklarinin hepsi bir bölüm icindemi gerceklesecek:icon_whis

E Asli kizimiz kac haftadir pasiv kalmisti, simdilik cemden kurtulduk bide Asliyla ugrasacagiz. Bi ispanyaya gönderemediler su kizi...

denmavi
07-05-07, 13:16

Bu sözde bir yanlışlık olmalı. Hem de Yılmazcıları kızdırabilecek bir yanlışlık. Ne yani Yılmaz çocuğu bilmeden Filiz ile mutluluk hayalleri kurmaya mı başlamıştı ? Benim tanıdığım Yılmaz sanırım ameliyat masasında kalmış o zaman :img-wink:

Buket_TY
07-05-07, 13:18
yılmaz bebeği öğrenmeden fiizle barışıyor yani yahu madem barışacaktın ne diye bu kadar hata yaptın şimdi yılmaz cemin çocuğuna babalık yapmayı kabul ediyor aşk nelere kadir.

Bence Yilmaz Filizle barismak isteyecek. Ve bebegi onun bebegi gibi buyutmeye teklif edecek. Burda FIliz anlar ne kadar cok sevdigini:img-wink:
Ve daratadam:iki sevgili barisir! Burdada bir haaaaaaaaaaaaaaaaaaay calirlarsa, Sezen Askunun rakkas parcasini calsinlar herkes dans edsin. Mualla ve Asli dahil:img-wink:

gülbeşeker
07-05-07, 13:22
valla haklısın söz bi dahakinee

canım bu kadar mı yani bu söylediklerin bir bölüm içinde mi olucak?Yılmazın bebeği ne zaman öğreneceğini biliyor musun?

ferman336
07-05-07, 13:24
neeee !!! yılmaz çocuğu öğrenmeden filiz i af mı ediyor....ferideyi bıraktım kendi haline yılmaz en öne geçti infaz sırasında. başkasının sandığı çocuğu kabul ediyor ha ? ameliyat masasında kalsın o zaman..bu sevda toprakta demişti bir şiirde bu dünyada olmaz.öteki tarafta ne yaparsa yapsın...:good:

sinem*
07-05-07, 13:26
Yılmaz bebeği öğrenebilir ya...bir ay geçecekse filiz doğuracak nerdeyse:) ufak bir matematik işlemi yaparsa anlar artık...çok detaylı düşünmesine bile gerek yok :):) aslıya bakın ya ...saf birisiydi ama ben bu kadar olacağını sanmıyordum umarım hissederiz bir şeyler :):)

gülbeşeker
07-05-07, 13:26
valla büyük ihtimalle bu bölümde olur çünkü zaman atlaması olacakmış 1 ay kadar

evet zaman atlaması olucağını tahmin etmiştim set resimlerinin birinde filizn karnı çok büyümüştü inanmıyorum filiz doğurdu doğuracak yılmaz daha çocuğu öğrenmedi.Tüyolar için çok teşekkürler si_nice devamını bekleriz kendini özletme.

denmavi
07-05-07, 13:27
neeee !!! yılmaz çocuğu öğrenmeden filiz i af mı ediyor....ferideyi bıraktım kendi haline yılmaz en öne geçti infaz sırasında. başkasının sandığı çocuğu kabul ediyor ha ? ameliyat masasında kalsın o zaman..bu sevda toprakta demişti bir şiirde bu dünyada olmaz.öteki tarafta ne yaparsa yapsın...:good:

Katılıyorum ferman abi. Yılmaz böyle birşey yapmamalı. Tamam aşkının ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz ama bu kadar olmamalı. Çocuğa rağmen Filiz'i kabul eden bir Yılmaz karakteri bu zamana kadar ki Yılmaz karakterine ters bir durum.

Sevgili se_nice, tüyoların için çok teşekkür ederim. Gerçekten şimdi konuşulacak çok şey var aslında. Ara sıra böyle gelip tüyo vermeni çok isteriz.:good:

gülbeşeker
07-05-07, 13:30

o değil de sevgili ferman filiz gene yapacağını yapıp yılmazı reddediyormuş aslının mutluluğunu düşünüyormuş yahu adam seni cemin çocuğuyla kabul etmiş daha ne istiyorsun hani yılmaz bana bebek için dönmesin diyordu eee şimdi bebek için dönmedği ortada şimdi de yılmazı kendi elleriyle aslının kollarına itiyormuş pes yani.

Buket_TY
07-05-07, 13:31

Sonunda barisiyorlar sen YIlmazi oteki tarafa yolluyorsun:img-hyste Hic gulecegim yoktu. Ben 22 haftadir bu ani beklerken, senin yaptigina bak:img-wink: Oldumu simdi sevgili Ferman abi:img-yes:

arzuinan
07-05-07, 13:32

Buyrun burdan yakın. neden Filiz hala söylememişki bebeği. madem barışmaya yakın bir diyalog geçiyor aralarında ki ben bunu barışma olarak alıyorum. oooo çok işimiz var daha çok.

si_nice
07-05-07, 13:32
ya kusura bakmayın arkadaşlar hepinizden özür diliyorum çünkü hepinize tek tek cevap veremiyorum.

genel bişeyler yazayım cem hapse giriyor diye biliyorum.kesinlikle yılmaz bebeği bilmiyor çünkü özellikle sordum daha öğrenmedi dedi..buna rağmen filizle barıştılar.
yazdıklarımdan başka bişeyde bilmiyorumkiii.
ama öğrenirim emin olun:)
biraz sabır bu haftayı öğrenmek kesmedi sanırım:)

kursuni19
07-05-07, 13:33
Su aslida ne miyde varmis ama. Önce kalbimde Filizden baskasini yer yok dedigini duydu, ve yinede Yilmazin evlenme teklifini kabul etti, sonra Yilmazin kendisine olan sevgisinden süphelendi - sanki Yilmaz hic bir zaman onu sevmis gibi, buda yetmiyor Filiz Yilmaz konusmasina sahit oluyor, Yilmazin Filze dönmek istedigini ögreniyor ve hala Yilmazla evlenmekte israr ediyor

Buket_TY
07-05-07, 13:33
Bu bolumde cok buyuk gelismeler olucak. Ama tam olarak barisma yok:sad53: Ama barismaya yakin bir sahne varsa, bende varim:img-wink: Sabirsizlikla bekliyorum.
Sevgili si_nice cok tesekkur ediyorum!!!:happy0064

SBR
07-05-07, 13:34
o değil de sevgili ferman filiz gene yapacağını yapıp yılmazı reddediyormuş aslının mutluluğunu düşünüyormuş yahu adam seni cemin çocuğuyla kabul etmiş daha ne istiyorsun hani yılmaz bana bebek için dönmesin diyordu eee şimdi bebek için dönmedği ortada şimdi de yılmazı kendi elleriyle aslının kollarına itiyormuş pes yani.

yok arkadaşlar yok filizdeki bu kafayla bunlar bir türlü buluşamaz .filiz karakteride maşallah kendinden başka herkesi düşünüyor yılmazın bebeği kabul etmesi yanlış filizin bu iyimserliği ayrı bir yanlış

si_nice
07-05-07, 13:35
:)
ben artık çıkayım bombaları patlattım nasıl olsaa:)
artık bana ihtiyacınız kalmadıııı
yeni şeyler öğrenirsem yazarım merak etmeyinn
hoşçakalın

sinem*
07-05-07, 13:36
Su aslida ama miyde varmis. Önce kalbimde Filizden baskasini yer yok dedigini duydu, ve yinede Yilmazin evlenme teklifini kabul etti, sonra Yilmazin kendisine olan sevgisinden süphelendi - sanki Yilmaz hic bir zaman onu sevmis gibi, buda yetmiyor Filiz Yilmaz konusmasina sahit oluyor, Yilmazin Filze dönmek istedigini ögreniyor ve hala Yilmazla evlenmekte israr ediyor

iş inada bindi herhalde :) valla aslıdan bu kadarını beklemezdim :img-hyste Filize gidip hastalığını söyleyebilir benim mutluluğum için yılmazdan uzak dur dermiş :img-hyste benim ölmemi istemezsin herhalde filizcim diye :img-hyste

bu arada sinem tüyolar için çok teşekkürler ...haftaya gene bekleriz :) özet ve fragmandan önce :):) özletme kendini

ferman336
07-05-07, 13:37
Sonunda barisiyorlar sen YIlmazi oteki tarafa yolluyorsun:img-hyste Hic gulecegim yoktu. Ben 22 haftadir bu ani beklerken, senin yaptigina bak:img-wink: Oldumu simdi sevgili Ferman abi:img-yes:

olur buketçim olur...var mı ya böyle bir şey.ne diye savunduk biz yılmazı bugünleri görmek için mi? bu olamaz, kabul edilemez bir şey. yıkıldım...hayır birşey değil en sonunda kendimi asacam :img-hyste :img-hyste

si_nice
07-05-07, 13:39
iş inada bindi herhalde :) valla aslıdan bu kadarını beklemezdim :img-hyste Filize gidip hastalığını söyleyebilir benim mutluluğum için yılmazdan uzak dur dermiş :img-hyste benim ölmemi istemezsin herhalde filizcim diye :img-hyste

bu arada sinem tüyolar için çok teşekkürler ...haftaya gene bekleriz :) özet ve fragmandan önce :):) özletme kendini

eee bari şu kadarını söyleyeyim şöyle bişey olacak sanırım nikah masasında aslı yılmaza hayır diyecek.çünkü senin filizi sevdiğini biliyorum hadi ona git filan diyecek.en son böyle duymuşutum ama değişebilirde bundan emin değiilim

kursuni19
07-05-07, 13:40

Bu saaten sonra Aslidan herseyi beklerim:img-yes: . Bu davranisindan sonra bu dizinin en ben merkezli davranisi asli kizimizdan geldi...Bosuna dememisler sessiz köpeklerden korkmak gerekir diye. Benim merak ettigim ciddi ciddi Yilmazla evlenirse mutlu olabileceginimi düsünüyor acaba:img-hyste

sinem*
07-05-07, 13:42
eee bari şu kadarını söyleyeyim şöyle bişey olacak sanırım nikah masasında aslı yılmaza hayır diyecek.çünkü senin filizi sevdiğini biliyorum hadi ona git filan diyecek.en son böyle duymuşutum ama değişebilirde bundan emin değiilim

eğer böyleyse aslının yaptığı bir nevi kadınlık gururu gibi bir şey herhalde ...sen beni filiz için bırakamazsın ben istediğim zaman gidersin :img-hyste vay be...çok tuhaf bir karakter çizdiler aslıya...başarılı,tuttuğunu koparan diye geldi,yardıma muhtaç aciz biri olarak kaldı sonra bir şey anlamayan,görmeyen ,gördüklerini yorumlayamayan biri olarak kaldı ilerde de baya bir sivrilecek biri olacak gibi :img-hyste ...

SBR

vay be yılmaza yuh diyorum aslı bunu nikahta yerin dibine sokacak demekki yılmaz efendi daha sonra başı yukarda gezebilecek mi acaba.gerçi bana bu nikah işi halen mantıklı gelmiyorya hadi neyse

arzuinan
Su aslida ne miyde varmis ama. Önce kalbimde Filizden baskasini yer yok dedigini duydu, ve yinede Yilmazin evlenme teklifini kabul etti, sonra Yilmazin kendisine olan sevgisinden süphelendi - sanki Yilmaz hic bir zaman onu sevmis gibi, buda yetmiyor Filiz Yilmaz konusmasina sahit oluyor, Yilmazin Filze dönmek istedigini ögreniyor ve hala Yilmazla evlenmekte israr ediyor

kurşunim daha güzel özetlenemezdi... pes doğrusu. nerde kaldı mantıklı, iyi yürekli, bencil olmayan Aslı. :icon_whis

si_nice çok teşekkürler. her zaman bekleriz. :good:

Ama Filiz ben sana ne diyem. neredeyse doğuracan halal Yılmaz'ın haberi yok. olacağı buydu zaten. Sen daha çpk göz yaşı dökersin. :sad53:

kursuni19
07-05-07, 13:43
Asli kizimiz nikah masasinda hayir diyecekmis Yilmaza, e ozaman neden israrla evlenmek istiyorsun onunla. Kesin nikahtan önce bebegi ögrenir Asli, cünkü Yilmazin zaten Filizi sevdigini biliyor ve bu onun icin bir engel olusturmuyor...

gülbeşeker
07-05-07, 13:47

aslının nikah masasında aklı başına gelicek galiba ben de şöyle bişey duymuştum aslı bebeğin yılmazdan öğrenecek kendisi de annesiz babasız büyüdğü için buna gönlü razı gelmicek o yüzden yılmazla evlenmekten vazgeçicek yani aslı çocuğu öğrenene kadar yılmazın peşini bırakmıcak sanırım.Umarım si_nice dedğin şekilde olur da aslı hayır der bu işin nikah masasına kadar gideceği belliydi zaten.

gzd_gzd
07-05-07, 13:48
eğer böyleyse aslının yaptığı bir nevi kadınlık gururu gibi bir şey herhalde ...sen beni filiz için bırakamazsın ben istediğim zaman gidersin :img-hyste vay be...çok tuhaf bir karakter çizdiler aslıya...başarılı,tuttuğunu koparan diye geldi,yardıma muhtaç aciz biri olarak kaldı sonra bir şey anlamayan,görmeyen ,gördüklerini yorumlayamayan biri olarak kaldı ilerde de baya bir sivrilecek biri olacak gibi :img-hyste ...

bu ne şiddet bu celal sinem:img-hyste :img-hyste
ama haklsın walla,karakterler arasnda en çok aslı değişime uğradı,bi tuttuğunu koparan biri oluyo,bi saf,sıra tuttuğunu koparan aslıya geldi:img-hyste :img-hyste

kişilik bunalımı mı yaşıyo acaba,sakın çok kişilikli olmasın?:img-hyste

arzuinan
07-05-07, 13:49
Bu saaten sonra Aslidan herseyi beklerim:img-yes: . Bu davranisindan sonra bu dizinin en ben merkezli davranisi asli kizimizdan geldi...Bosuna dememisler sessiz köpeklerden korkmak gerekir diye. Benim merak ettigim ciddi ciddi Yilmazla evlenirse mutlu olabileceginimi düsünüyor acaba:img-hyste

kurşunim, ablacım sen beni öldürdün bugün. :img-wink: demek sessiz köpekler ha :img-hyste bak ya Aslı'yla ilgili ne kadar bastırdığım duygum varsa çıkacak birazdan ortaya. zor tutuyorum yani. biz değilmiydik bu kıza hak veren. anlamaya çalışan. sevgisine inanmasakta saygı gösteren. ooooff ooofffff...

filizim, nerdesin yahu tam senlik muhabbet başladı :img-yes:

sinem*
07-05-07, 13:52
bu ne şiddet bu celal sinem:img-hyste :img-hyste
ama haklsın walla,karakterler arasnda en çok aslı değişime uğradı,bi tuttuğunu koparan biri oluyo,bi saf,sıra tuttuğunu koparan aslıya geldi:img-hyste :img-hyste

kişilik bunalımı mı yaşıyo acaba,sakın çok kişilikli olmasın?:img-hyste

yok canım şiddet yok :) sadece anlamsız bir durum var ortada...yılmaz neden zorla nikah masasına oturuyor ki bırakın ne yaparsa yapsın :img-hyste yaptığı akıl karı değil...filizi sevdiğini duyduğu için bırakıp gidecek biri neden bunları yapsın...valla ceme katlanıyordum çünkü adamın içi neyse dışı da oydu (kendime inanamıyorum :) ) :img-hyste :img-hyste aslıysa yere bakan yürek yakan cinstenmiş..

arzuinan
07-05-07, 13:54
Asli kizimiz nikah masasinda hayir diyecekmis Yilmaza, e ozaman neden israrla evlenmek istiyorsun onunla. Kesin nikahtan önce bebegi ögrenir Asli, cünkü Yilmazin zaten Filizi sevdigini biliyor ve bu onun icin bir engel olusturmuyor...

herşeye tamamda. Aslı Yılmaz'ın Filiz'i çok sevdiğini biliyor, ok. ama bir gelecekleri olmadığını Filiz'le bir daha birlikte olamayacaklarını düşünüyordu. Şimdi tam tersi durum olduğunu bilipte bunları yapması çok saçma. demekki baştan beri zaten çok samimi değilmiş. :icon_whis

EvaLongoria
07-05-07, 13:55
si_nice bir geldin pir geldin hoşgeldin :)

yani senin güvenirliliğini çok iyi bildiğim için dumurlardayım. demek benim aslıcığıma öyle bir şey yazmışlar. e yuh yani. aslı asil kızdı yahu. tüm tezlerim çürüdü valla :)

filizim+y
07-05-07, 13:56
filizim, nerdesin yahu tam senlik muhabbet başladı :img-yes:

geldim arzu ablam biraz forumdan uzaklaştım neler neler olmuş yahu tüyolar için sinem arkadaşımıza teşekkürler neredeyse bölümü anlatmış sağolsun yine bekleriz malum bana kızmıştı inanmadım diye ama çözdük o sorunu...

işte beni anlamayan aslı kıza laf söyledi mi bana kızan arkadaşları görmek istiyorum demek ki ben boşuna konuşmuyormuşum demek ki aslı kıza bencil demek de haklıyım evet devam edecağim aslı kız iyi, içi dışı bir, çok dürüst diyen arkadaşları görmek istiyorum şimdi sözlerini yeme zamanıdır

arzuinan
07-05-07, 13:56
saygıyı yine gösteririzde sen yılmaz-filiz konuşmasını duy yılmazın filize dönmek istediğini öğren ondan sonra tekrar yılmazı nikaha zorla olacak iş değil midesiz sayısı giderek artıyor bu ne biçim iş yahuu

saygıyı nikaha zorlama olayına kadar göstermiştik. ki bence haketmişti. ama işler şimdi değişti filizim gelsinde bizde Aslı'yı asma işlemine başlayalım ufaktan ufaktan. :img-hyste

gülbeşeker
07-05-07, 13:59
saygıyı yine gösteririzde sen yılmaz-filiz konuşmasını duy yılmazın filize dönmek istediğini öğren ondan sonra tekrar yılmazı nikaha zorla olacak iş değil midesiz sayısı giderek artıyor bu ne biçim iş yahuu
aslı ayrı bir alem filiz zaten kendinden başka herkesi düşünen biri durumunda kendini geç,karnındaki bebeği de düşünmüyor neymiş aslı hastaymış mutlu olsunmuş yahu bu yılmazın yerinde olsam ne aslıyla evlenirdim ne filize dönerdim alır başımı giderdim ama garibim nikah masasına kadar gidecekmiş hem de içi kan ağlaya ağlaya

SBR
07-05-07, 13:59
saygıyı nikaha zorlama olayına kadar göstermiştik. ki bence haketmişti. ama işler şimdi değişti filizim gelsinde bizde Aslı'yı asma işlemine başlayalım ufaktan ufaktan. :img-hyste

vallahi asın yardım gerekiyorsa beni de alın bende yardım ederim.senaryom kendinden geçti iyicene ne yaptığını bilmiyor

arzuinan
07-05-07, 14:01
yani senin güvenirliliğini çok iyi bildiğim için dumurlardayım. demek benim aslıcığıma öyle bir şey yazmışlar. e yuh yani. aslı asil kızdı yahu. tüm tezlerim çürüdü valla

herhangş bir tezim yoktu ama bende acayip hayal kırıklığına uğradım. :icon_whis bu kadarıda pes doğrusu. Yılmaz'ın kendisini sevmediğini biliyor hatta bunu bildiğini Yılmaz'da biliyor. ve şimdi kalkmış Yılmaz'ın ana verdiği değeri kullanarak duygu sömürüsü yapıyor... peehhhh :img-blush

EvaLongoria
07-05-07, 14:01
geldim arzu ablam biraz forumdan uzaklaştım neler neler olmuş yahu tüyolar için sinem arkadaşımıza teşekkürler neredeyse bölümü anlatmış sağolsun yine bekleriz malum bana kızmıştı inanmadım diye ama çözdük o sorunu...

işte beni anlamayan aslı kıza laf söyledi mi bana kızan arkadaşları görmek istiyorum demek ki ben boşuna konuşmuyormuşum demek ki aslı kıza bencil demek de haklıyım evet devam edecağim aslı kız iyi, içi dışı bir, çok dürüst diyen arkadaşları görmek istiyorum şimdi sözlerini yeme zamanıdır

kafam bir yarıldı pir yarıldı bu kadar büyük taş atmasanda gelirdim ben filizim yahu :) tamam bende kızdım Aslıya. Ama Aslıyı da ümitlendiren Yılmaz dı şu anda en çok ona kızgınım. Kabul Aslı onların arasında çekilmeliydi yapması gereken buydu ama Yılmaz ın en başta Aslıya söz vermemesi gerekiyordu.

Aslı kesin iyileşip döner yurt dışına..

EvaLongoria
07-05-07, 14:03
herhangş bir tezim yoktu ama bende acayip hayal kırıklığına uğradım. :icon_whis bu kadarıda pes doğrusu. Yılmaz'ın kendisini sevmediğini biliyor hatta bunu bildiğini Yılmaz'da biliyor. ve şimdi kalkmış Yılmaz'ın ana verdiği değeri kullanarak duygu sömürüsü yapıyor... peehhhh :img-blush

Valla arzucum hayal kırıklığına uğradım sinirlendim üzüldüm ama nihayetinde bir dizi olduğu için Aslı karakterine bu dakikadan sonra kızgın olsamda Zeynep Beşerler e sevgim devam edicektir tabi ki.

arzuinan
07-05-07, 14:05
aslı ayrı bir alem filiz zaten kendinden başka herkesi düşünen biri durumunda kendini geç,karnındaki bebeği de düşünmüyor neymiş aslı hastaymış mutlu olsunmuş yahu bu yılmazın yerinde olsam ne aslıyla evlenirdim ne filize dönerdim alır başımı giderdim ama garibim nikah masasına kadar gidecekmiş hem de içi kan ağlaya ağlaya

aralarında nasıl bir konuşma geçecek bilmiyoruz ama Yılmaz, Filiz'in düşüncelerinde haklı olduğunu düşünmese bu işi sürdürmez. yani Filiz'in kendi eliyle teslim edecek sözünden ben, artık aralarında bir inatlaşma bir yanlış anlama yada gereksiz kapris ve gurur olmayacak diye algılıyorum...

filizim+y
07-05-07, 14:07
1- aslı kız yılmazın acı çektiğini bile bile yanaştı aşk itirafında bulundu
2- filizi sevdiğini öğrendi gitmeye karar verdi ama yılmazdan azıcık ümit görünce yılmaz yerine kendini düşündü
3- yılmazın hala daha filizi sevdiğini düşündüğü için evlilik teklifini kabul etmedi ama yılmazdan yine istediği ümidi aldı evet dedi
4- yılmazın filizin dizi için endişelenmesini gördü yine umursamadı
5- yılmazın filiz için endişelenmesi onu hiç endişelendirmedi
6- kızmadı, kıskanmadı bu aşkla ilgili kesin bittiğini öğrenmeden karşılık verdi

yani uzatsam daha da uzar geldi ama herşeyi berbat etti başından beri yaptıkları yapacaklarına kılıf uydurmakdı şimdiden yılmazda dahil herkesin gözünü boyamakdı ama bu bölüm sahneye çıkıyormuş kızımız nasıl bir vicdan, nasıl bir sevgi nasıl birşey ki bu aslı kızın hisleri bile bile yine kendini düşünerek ne işlere kalkışıyor bana hak vermeyen arkadaşlar görün aslınızı olayların başlangıcından beri hepsi kendi lehine olduğu için aslı bencillik yapmıştır yılmazı bir kere bile düşünmemiştir şimdi de aynısını yapıyor

sorarım size "seven insan sevdiğinin mutlu olması ister" bkz. filiz bunu yaptı ve yapmayada devam edecek bir de askı kızın davranışına bakın haksız mıymışım?

gülbeşeker
07-05-07, 14:08
kafam bir yarıldı pir yarıldı bu kadar büyük taş atmasanda gelirdim ben filizim yahu :) tamam bende kızdım Aslıya. Ama Aslıyı da ümitlendiren Yılmaz dı şu anda en çok ona kızgınım. Kabul Aslı onların arasında çekilmeliydi yapması gereken buydu ama Yılmaz ın en başta Aslıya söz vermemesi gerekiyordu.

Aslı kesin iyileşip döner yurt dışına..

tamam yılmaz hatalı aslıyla sözlenmeyecekti ama daha birkaç bölüm önce aslı demiyor muydu benden uzaksın sevginden şüphe ediyorum yol yakınken beni bırak v.s şeyler söylmedi mi şimdi kendi kulaklarıyla duyuyor ve adama evlilik için baskı yapıyor bu du