PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 19

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

arzuinan
27-04-07, 17:49
Yok bence abarttın abi kıymık falan battıysa Aslı Abla bakıversin. Malum bu akşamki bölümle 7 bölümdür sözlüler, hehe.

isterse 27 bölüm sözlü kalsınlar. Yılmaz'dan Aslı'ya yar olmaz... hal böyle oluncada nikah masasına nasıl oturacaklar cidden meraktayım... ama şimdiki konumuz başka, Yılmaz'ım vuruluyor :sad53: :sad53: :sad53: inşallah dediğin gibi olur da ağır şekilde yaralanmaz.

kursuni19
27-04-07, 17:49
Bir kac tane soru sorayim bari

1- Yilmaza kac kursun isabet edecek, ve bu kursunlar hangi hizla neresesine isbet edecek?
2- Yilmaz bu vurulmadan sonra kac litre kan kaybetcek, ve Yilmazin kan grubu ney?
3- Filiz bu bölümde kac litre gözyasi dökcek, ve yaslari silmak icin kac paket selpak harciyacak?
4- Ekrem Yilmaza yardima yetisirken kac arabayi sollayacak, ve kactane kirmizi isiga takilacak?
5- Asli bu bölüm kac kisiye duygu sömürüsü yapacak, ve alinin patavatsizlik sayisi kac olacak bu bölüm?

sude9
27-04-07, 17:50
1- kendisi gidecek tiyolara göre koştur koştur çünkü filizi tam kurtaramadı yani işini tamamlamadı mı:)
2- filize dokunamaz malum tek zaafı filiz kıskansa da kıyamaz yanında götürür tabi yılmaz izin verirse
3- aynalı yolda benzin almak için duraksamıştır o yüzden geç kalmıştır:)
4- şimdi bu sorunun muhatabı olarak elbette olumlu not ve aramıza hoşgeldin böyle farklı soruar farklı kişilerden gelmesi ayrı bir renk zaten ferman da cvbı vermiş sana ben forumdaşlarıma kıyamam, ellerine sağlık umarım cvpları beğenirsin:img-yes:

Beğenmem mi:img-wink:

Dizinin şiirleri çok güzel,izleyenlerinin de oldukça maharetli oldukları ortada,ellerinize sağlık:good:

yakupoglu61
27-04-07, 17:51
ben filizyılmazcı arakadaşınızım kabul eden bu şekilde eder beni üzmelerine izin vermeyeceğini biliyordum:img-wink: sağol tolgam böyle rakip herkesin başına:)

kabul ettik ettik...;

iyi arkadaşımızı kaybetmemek için kabul ettik;Sn gönüllerin yılmazcısısın..

tolga gibi rakip bulamassın sakın kırma ...!;);)

kursuni19
27-04-07, 17:52
Böyle bir senaryoya rağmen aşkı unutmayan kıza ALKIŞ istiyorum.Kurşuni umarım bayansın yoksa böyle bir romantizm yok yok bayansın:good:

Sevgili nisailayda cok tesekkür ederim, asktan yana umudumuzu kaybetmemeye calisiyoruz iste:img-wink: . Evet haklisin bir bayanim:img-wink:

ferman336
27-04-07, 17:52
Hadi Yilmazdasimsin, seni yari yolda birakmayim:img-wink: , hokkali bir test hazirlarim sana:img-hyste , ama torpil gececek degilim yani, ona göre hazirlanipta gel, biliyorsun pazarda mal dagitir gibi not dagitmiyorum:img-hyste

oo kurşuni torpil yoksa ne anladım yahu ben bu yılmazdaşlık işinden. olmuyor ama yaparsın kıyağını...:img-yes: biliyorum pazarda mal dağıtır gibi dağıtmadığını o yüzden simitçi hoca diyorum ya :img-hyste :img-hyste

bu arada şiirleriniz gözümden kaçmıyor elinize sağlık harikalar bunu da ekliyeyim. siz paso bana engel çıkarın filizi asmayayım diye.bravo walla :img-yes:

kursuni19
27-04-07, 17:54
oo kurşuni torpil yoksa ne anladım yahu ben bu yılmazdaşlık işinden. olmuyor ama yaparsın kıyağını...:img-yes: biliyorum pazarda mal dağıtır gibi dağıtmadığını o yüzden simitçi hoca diyorum ya :img-hyste :img-hyste

Yok yok ferman, sen bana simitci hoca dedikce benden sana torpil yok. :img-hyste Hem sen Yilmazcisin, sen ne zaman gördünkü bir Yilmazcinin torpile ihtiyaci oldugunu? :img-hyste

filizim+y
27-04-07, 17:54
bir tane daha filizden yılmazına

Hayatın kollarımda can çekişirken
Gözlerin gözlerime hapsolmuşken
Sana gitme diyorum ben seni yeni bulmuşken
Bana gözerinle onay verirken
Kahpe bir kurşuna bu aşkı hediye etmeyecekken
Biliyorum bırakmayacaksın beni sana doyamamışken
Bak seni ve bebeğimi yüreğimde taşırken
Bu kadar kolay benden vazgeçmemişken
Bende sende yeniden varolmuşken
Ellerimi tutmanı bu kadar özlemişken
Sevdiğimi artık yitirmekden bıkmışken
Biliyorum bana geri döneceksin
Bende senin gelmeni bu kadar çok beklerken

kursuni19
27-04-07, 17:57
Filizim ellerine saglik, herzamanki gibi formundasin, gerci su formda olmanin sirrini bi aciklamadin bana ama neyse:img-hyste
Cok güzel olmus, yüregine saglik.

sude9
27-04-07, 17:58
1- Yilmaza kac kursun isabet edecek, ve bu kursunlar hangi hizla neresesine isbet edecek?
Biri sağ dize,biri sol kola,biri ıska,biri de topuktan sıyırır toplam 4:img-hyste
2- Yilmaz bu vurulmadan sonra kac litre kan kaybetcek, ve Yilmazin kan grubu ney?
yeni bir grup FF(filiz filiz) pozitif,damardan akacak kan durmaz diyorum
3- Filiz bu bölümde kac litre gözyasi dökcek, ve yaslari silmak icin kac paket selpak harciyacak?
Selpak şirketiyle anlaşma yapması gerekecek,tahminimin ötesinde,litreside o ölçüde olacaktır
4- Ekrem Yilmaza yardima yetisirken kac arabayi sollayacak, ve kactane kirmizi isiga takilacak?
5 araba sollar kırmızıda durur,kurallara uyar arkadaş,sonra cezası ile kim uğraşacak
5- Asli bu bölüm kac kisiye duygu sömürüsü yapacak, ve alinin patavatsizlik sayisi kac olacak bu bölüm?
Mualla,Fahriye ve Aynalı olarak 3 diyorum
Ali'nin patavatsızlıkta sınır tanıyan biri olduğunu zannetmiyorum
Ali:Yılmaz vurulmuş mu?Sizce ölür mü dersiniz?:img-hyste

filizim+y
27-04-07, 18:04
1-Yilmaza kac kursun isabet edecek, ve bu kursunlar hangi hizla neresesine isbet edecek?
Kaç kurşun mu ancak 1 fazlasını bünyesi kaldırmaz, kolundan sıyrık diğerlerinin hiçbir kabulümüz değil yılmazımıza yakışmaz:)

Çok kaybetmeyecek ama bayılmaması için kantakviyesi gerek 1 ünite yeterli diyorum kan grubuda A (+) pozitif kanım ısındı ya aynı gruptanız sanırım:)

Filizin gözyaşları bir damacanayı doldurur ve sanırım selpak yerine rulo kağıt havlu ve tuvalet kağıdı kullanması gerekecek selpaklar yetmez ondan da birkaç paket gider:):)

Sanırım bir İstanbul trafiğini sollayacak yani düşünün kaç araba olduğunu ve sanırım gideceği yere kadar olan tüm kırmızı ışıklara takılacak aksilik ya:)

Aslı her bölüm yılmaz, mualla, fahriye, salih, aynalı ve bilimum mahalleli olmak üzere topla bakalım kaç kişi etti , alide saymasak zararlı çıkar:img-yes:

ellerine sağlık kaç aldım hocam :):)

ferman336
27-04-07, 18:05
yaw kurşuni senin sorularda gittikçe boru gibi olmaya başladı ha :) zaten notun kıt bir d böyle kazık gibi sorunca nasıl geçecez biz anlamadım :) torpil dediysek yılmazımıza halel getirecek torpil demedik canım.yaparsın bişiler işte :)
sorulara bakayım :icon_whis

5 tane. niye dersen ben 5 hafta boyunca asmak istiyorum filizi.ilk 4 hafta asacam son hafta kurumaya bırakıcam :) fragmanda cemin elinde gördüğüm tabancaya göre saatte 800 km hızla 2 diz,1 mide, 2 de köprücük kemiği.

5 litre.niye bilmem kurşun sayısıyla aynı olması güzel olur.gerçi anca o kadar kan var vücudumuzda ama olsun zaten bu da bir dizi. yılmazın kan grubu ney değil kaval :img-hyste

ona da 5. selpakta 5.

5. 5.

ee umm hık mık kem küm :) 5. :) alinin katsayısı bu haftaki talepleri düşünürsek 5x5 şeklinde 25 olacaktır.

gene ver simiti göreyim.cayır cayır yaptım bütün soruları :img-hyste

filizim+y
27-04-07, 18:08
Filizim ellerine saglik, herzamanki gibi formundasin, gerci su formda olmanin sirrini bi aciklamadin bana ama neyse:img-hyste
Cok güzel olmus, yüregine saglik.

rica ederim sana ilham perilerimi gönderiyorum sizler sayesinde forumda kalmaya çalışıyorum siz istemezseniz de formumdan düşebilirim:) ben sırrımı değil sana ilham perilerimi gönderiyorum yetmez mi? hem sırrımı bilmesen sende böyle güzel şiirler döktürmezsin:img-wink:

seninde yüreğine sağlık cnm.

kursuni19
27-04-07, 18:37
ellerine sağlık kaç aldım hocam :):)

Caliskan ögrencisin, hakkin yenmez valla, sana tam puan Filizim, 10 da 10

yaw kurşuni senin sorularda gittikçe boru gibi olmaya başladı ha :) zaten notun kıt bir d böyle kazık gibi sorunca nasıl geçecez biz anlamadım :) torpil dediysek yılmazımıza halel getirecek torpil demedik canım.yaparsın bişiler işte :)
sorulara bakayım :icon_whis

gene ver simiti göreyim.cayır cayır yaptım bütün soruları :img-hyste

Valla Fermancim, sen kolayi secmissin tüm sorularin yaniti 5 olmamaliydi. Sen 5e takilmisken, bende 10 üzerinden 5 veriyorum sana, lakabima uysun ama dimi:img-hyste

rica ederim sana ilham perilerimi gönderiyorum sizler sayesinde forumda kalmaya çalışıyorum siz istemezseniz de formumdan düşebilirim:) ben sırrımı değil sana ilham perilerimi gönderiyorum yetmez mi? hem sırrımı bilmesen sende böyle güzel şiirler döktürmezsin:img-wink:
seninde yüreğine sağlık cnm.

Cok tesekkür ederim Filizim, ilham perilerini göndermen ne büyük bir incelik:img-wink:

bego87
27-04-07, 19:47
offfffffff 3 ssat kaldı gelse artık şu vakitte izlesek forum çoşuyo bugün tabi süper bir bölüm bizi bekliyo özelliklede yılmazcılar çoşuyo merak ediyorum bu forumda FİLİZciler varmı acaba ben yeni olduğum için bilmiyorrum pek..

aa ayıp ediosun arkadaşım tabi her tür var:) filizci ,yılmazcı, filiz+yılmazcı ,yılmaz+aslıcı, ömerci , ferideci ,ömer+ferideci ,feride+nevzatçı da var ..:)

sen hangisindensin ?:)

modest2000
27-04-07, 20:12
offfffffff 3 ssat kaldı gelse artık şu vakitte izlesek forum çoşuyo bugün tabi süper bir bölüm bizi bekliyo özelliklede yılmazcılar çoşuyo merak ediyorum bu forumda FİLİZciler varmı acaba ben yeni olduğum için bilmiyorrum pek..

Merhabalar!Filizci arıyormuşsun,geldim:img-wink:
Bu arada şimdiden herkese iyi seyirler arkadaşlar.

ares7
27-04-07, 20:25
Herkese iyi seyirler şimdiden..Bu arada dizimiz biraz geçmi başlayacak yabanc damat 20.15de başladı??..herneyse bu gzel bnölüm inş.abde 1. olur!! inş. bölümde göründüğü gibi güzldirrrr:img-wink:

jojoo
27-04-07, 20:44
walla kaç kurşun bılmem ama karnına gelir heralde.çünkü karından alınan kurşun çok sakat
ha ha soruya bak ya super walla:).baya kan kaybeder.Arh+ olsa ii olur o kan kolay bulunur
ohooo baya dokcek.bnce filiz selpak şirketini zengin etcek koli koli selpak kullancak
kırmızı ışığa takılmıcak çünkü hepsini geçcek yada kırmızı ışığa takılmıcak çunku yılmazın wuruldundan haberi olmıcak
ya şimdi buraya yazsam sayfa yetmez o yuzden butun tanıdıklarına yapcak dıyım.ali baya bir yapar heralde

walla yanıtladığım en eğlenceli sorulardı teşekkurler

bego87
27-04-07, 20:57
Kaç kurşun yicek yılmaz bilmiyorum ama ben bu yaralanmanın ciddi olucağını tahmin etmiyorum omzundan yaralanabilir..
bilmiorum ama kolay bulunan bi kan grubuysa ii olur.. 0rh- dill ama çünkü ömer o gruptan ,yılmaz o grup olysadı kan verirdi ömere yaralandığında:)
2-3 litre döker heralde.keşke diziye selpak falan sponsor olsaydı
yılmaz vurulana kadar bütün ışıklara takılır .vurulduğu andan itibaren hiç bi ışıga takılmadan hemen gelir.
Tanıdıgı herkese duygu sömürüsü yapar heralde:) Bu bölüm ben ondan bi patavatsızlık beklemıorum .Yılmaz vurulduktan sora aslıya yapar :good: :img-hyste

-hobgoblin-
27-04-07, 21:50
ewet arkadaslar.ıhlamurlar altındanın baslamasına 8 dk kaldı bnm saatıme gore off ya ne zamn baslıyacak.arkadaslar dızı baslamadan sızden bır ıdtekte bulunuyorum.lutfen ımza ve avatar yapalım dızı bıtımınde lutfen.bu arada az once 2. fragmanı ızledımmmmm

kursuni19
27-04-07, 21:52
ewet arkadaslar.ıhlamurlar altındanın baslamasına 8 dk kaldı bnm saatıme gore off ya ne zamn baslıyacak.arkadaslar dızı baslamadan sızden bır ıdtekte bulunuyorum.lutfen ımza ve avatar yapalım dızı bıtımınde lutfen.bu arada az once 2. fragmanı ızledımmmmm

Ikinci bir fragmanmi varmis, hic haberim yok, yine siirli falanmi, yoksa alt kücük karedekindenmi bahsediyorsun

Simdiden herkese iyi seyirler

-hobgoblin-
27-04-07, 22:23
ya bu cem nasıl bır kısı yaaa.sınır oluyorum zaten artık nefret edıyorummm ıyy gıcık yaaa sınır ettı ama en cok su ana kdr yılmazın aynalıyla konusmasını ve filizin hayırr hayır dıye bagırması .off offfff yaa yılmaz vurulmaz da filiz cem le ewlenıcekkk:sad53:

delfin23
27-04-07, 22:24
İşte filiz hanımın muhteşem planı nelere yol açtı gördük .Cemin nasıl bir insan oldugunu bildigi halde evine gitmekten çekinmiyor bu kız kesinlikle adam olmaz

bego87
27-04-07, 22:25
muhtesemm bi bölüm .Cem cidden psikopat .Neler yapıyo kıza.İşte yılmazla tehtid etti yoksa hayatta evlenmeye ikna edemezdi.

ismailsurucu
27-04-07, 22:26
cem'den nefret dolu bir bölüm.kendisini iyice psikopata bağladı.allah sonumuzu iyi etsin.

-hobgoblin-
27-04-07, 22:26
İşte filiz hanımın muhteşem planı nelere yol açtı gördük .Cemin nasıl bir insan oldugunu bildigi halde evine gitmekten çekinmiyor bu kız kesinlikle adam olmaz

ewwet yaaa filiz neden psikopatın ewıne gıdıyor kı. ama bı acıdan da gıtmesı lazımdı yoksa cem anlayabılırdııı ona gore oyununu.ya kesınlıkle katılıyorum bu bolum superrrrrr... olucakk.ıyı seyırler herkese

jojoo
27-04-07, 22:29
cem'den nefret dolu bir bölüm.kendisini iyice psikopata bağladı.allah sonumuzu iyi etsin.

ewet cem psikopatlıkta zırweye ulaştı gıbı bakalım dha neler yapıcak mıllı psikopatımız.daha bebeği tehtıd edcek dı dımı o zmn tam psiko olur heralde

delfin23
27-04-07, 22:30
fılızın aklı başına geldı cemle oyun oynanmıyacağını anladı ama çok geç artık yılmazından başını yaktı.

Kesinlikle haklısın zavallı Yılmazında başını yaktı Filiz hanım Ceyda'ya pişman oldugunu söyledi son pişmanlık fayda etmez Filiz hanım iş işten geçtikten sonra pişman olsa ne olurki hala daha ceme Yılmazı asla affetmem diyor gerçekten sinir oluyorum Filize sen Yılmazı afetsen ne olur önce kendini kurtar

LAL SU
27-04-07, 22:31
ayyyy alllahım ya bu cem nasıl bi insan ya nasıl yapar böle bişeyi off filiz inş. onada yılmaz a da bişey olmaz inş. cem le evlenmek zorunda kalamz diycem ama mecbur çok heyecanlı bölüm cem filize bişey yapacak bebeğe ve ona zarar gelecek diye korkuyorum annesi onu n nasıl biri olduğunu bildiği hald eneden ihbar edilemesine izin vermiyo anlamıyorum ya olacakların önüne önceden geçilebilir belki ya cem zaten manyağın psikopatın teki umarım kimseye zarar gelmeden şu psikopat hapse girer...:

ismailsurucu
27-04-07, 22:31
ewet cem psikopatlıkta zırweye ulaştı gıbı bakalım dha neler yapıcak mıllı psikopatımız.daha bebeği tehtıd edcek dı dımı o zmn tam psiko olur heralde

aynen öyle.bakalım bunun sonu nereye varacak.senaristler inşallah bir sonunu bulurlar.

secoms
27-04-07, 22:32
fılızın aklı başına geldı cemle oyun oynanmıyacağını anladı ama çok geç artık yılmazından başını yaktı.

İyi de Filiz plan yapmasaydı da Cem kendince plan yapacaktı.. Bkz=Ömer'in vurulması :img-wink:

Anlayacagınız Filiz'in planı bunları biraz daha öne cekti

jojoo
27-04-07, 22:54
bu ceyda warya super bır kız.
aslıya hep akılsız derdim ama kız akıllı çıktı anladı sonunda yılmazın sadece fılızı sewdığını hep onu dusunduğunu tebrık edıyorum bu kadar bölümden sonra anlladı helallll olsun aslıya

ares7
27-04-07, 22:56
Ya bu ne güzel, ne etkileyici bir bölüm içim parçalandı!<NE büyük aşkmış bu ya!! helal olsun bu diziyi yapanlara ve oyunculara yılmazcılar ve filizcileri sevindiren replikler duyduk tahminim 2 bölümede yılmazcı-filizci diye bii kalmayacak zaten filizyılmazcılar olacak herkes!!:img-yes:

arzuinan
27-04-07, 22:56
daha şimdiden başım ağrıdı ya. kıyamıyorum Filiz'imin çektiği çileye... Filiz şuan yaptığı bütün hataların bedelini ödüyor zaten. içim parçalandı resmen. Bide bunca olayın üstüne Yılmaz'ım vurulacak. Kimse bu Cem psikopatını durdurmayacakmı yaaa

denizim_
27-04-07, 22:57
İyi de Filiz plan yapmasaydı da Cem kendince plan yapacaktı.. Bkz=Ömer'in vurulması :img-wink:

Anlayacagınız Filiz'in planı bunları biraz daha öne cekti

Sevgili secoms,
Dogru soyluyorsun. Ustelik Filiz'in oyunu baslamadan once de Cem iki kez Yilmaz'i oldurtmeye calismadi mi? Filiz taa basindan bebegi soyleyip, Yilmaz'la barissalardi bile Cem onlarin pesini birakmazdi. Cem bir sure Yilmaz'la ilgilenmedi cunku ayrildiklarini dusunuyordu. Kisacasi, eninde sonunda bu hesaplasma yasanacakti bence. Simdi Cem'den nasil kurtulacaklar ona bakmak lazim.

jojoo
27-04-07, 22:59
daha şimdiden başım ağrıdı ya. kıyamıyorum Filiz'imin çektiği çileye... Filiz şuan yaptığı bütün hataların bedelini ödüyor zaten. içim parçalandı resmen. Bide bunca olayın üstüne Yılmaz'ım vurulacak. Kimse bu Cem psikopatını durdurmayacakmı yaaa

cemi durdurucak ınsan bellıde kıyamıyo bırıcık psikopat oğluna ya cemın annesı kor bnce cemın annesının yaptığı annelık değil eğer bnm oğlum böyle zarar weren bırı olursa bn onu ıhbar ederim onun iyiliği we çeweredeki insanların iyiliği için annesi şimdi onu ihbar etmıyo ilerde neler yapcak belli değil o zman cemin annesi başını taşlara wurur artık zamanında oğlumu ıhbar etmedım dıye

Buket_TY
27-04-07, 23:06
Bu Ceydaya bayilmamak elde degil! Cok seviyorum yaaa!
Ben artik onun icin bir imza tasiyacagim!!:happy0064
Insallah Kerem ve Nalani gosteriler!
ASlida sukur birseyler anladi yani, hele sukur!
Kiz uyur resmen, daha yeni bir olmadiklarini anladi!!!:img-hyste

mystery_ksk
27-04-07, 23:23
ağlamamak için parmağımı ısırdım.Yılmazın filize yalvarışı birbirlerine bakışları müthişti.Cem de ne kadar psikopat olduğunu bikez daha gösterdi.Ama bence artık yolun sonuna gelmek üzere.

Eylotuerk
27-04-07, 23:42
Ya allahtan ceyda gidip soyledi.......
Ama gitmisken niye bebegide soylemedi anlamadim yaa kac bolum oldu yilmaz hala bebegin kendisinden oldugunu bilmiyor offf:img-hyste :img-hyste

sevdam...
27-04-07, 23:42
ay bende aglamamak icin kendimi zor tutdum...ceyda gitipte yilmaza anlatiginda "ha gurban bide cocuk senden" de dedim ama orasini unutu galiba...neyse nasil olsa alistik yilmazin daha cocugun kendinden olmadigini zannettigini...
Tuba Büyüküstün süper bir performans gösterdi bu bölüm...harika oynuyor ve tekrar yazmadan durmiyacagim kendini cok iyi gelistirdi...tebrik ederim...

jojoo
27-04-07, 23:53
bebek olayı haftaya kaldı galıba ama daha son sahne war ceyda süper gerçekten mucize yarrattı.fatıhe de yazık oldu.ya bu bölümde aslıyı çok gormedık walla her bölum boyle aslısız cemsız geçse harıka olur

tolgahuzur1
27-04-07, 23:54
yakşamlar arkadaşlar
bu hafta güzel bir bölüm oldu bu zaten fragmandan da belli oluyordu..:img-wink: bebeği yılmaza heralde filiz kendisi söyleyecek.. cem yine kaçmayı başaracak.. ama yakalanması uzun sürmez..:img-yes: :img-wink: yanlız en çok sevdiğim cümle filizden geldi '' bir kerede sevdiklerim için birşeyler ypayım dedi'' beni gülmekten kırdı.:img-hyste . eee fiizciler artık anlamıştır filizin hatasını umarum..:icon_whis

levoo
27-04-07, 23:57
Artık Yılmaz'ın bebeğini öğrenemediği son bölüm olur bu heralde.Süper akıcı bi bölüm oldu.Yılmaz bakalım kaç kurşunla atlatacak saldırıyı...

levoo
28-04-07, 00:04
Müthiş bi final ama meraktan çatlayacağım ben.Yılmaz kendini feda edecek belli oldu...

arzuinan
28-04-07, 00:05
bu nasıl bir bölümdü böyle yaaa... valla Filiz'e kızamıyorum kıyamıyorum. Yılmaz'ıma hiç kıyamıyorum of Allahım of...

Sanırım Fatih ölmeyecek. Ceyda'yada sevgilerimi ileriyorum. ama başlamışken keşke sonunuda getirseydi...

Buket_TY
28-04-07, 00:10
YIlmaz bence bebegin kendinden oldugunu ogrendi, cunku insan kendi cocuguna silahi sikarmi hic? Sizin bu konuda dusunceniz ne???

61MERVE61
28-04-07, 00:10
Aglamak istiyorum:icon_sorr :img-sorry :icon_cry: suan biletimi ayirtip su cemin evine gitmek istiyorum.....Bi insan bukadar sinir olur yahhh
okadar dizi izledim okadar kotu karekter gordum ama bu kotu karekterlerin ocusu yahh fatihin arkasindan nasil birden geldi odum koptu tamda tvnin icine girmisken....uufff cook kotuyum..

slayjic
28-04-07, 00:11
ah filiz ah ben sana ne diyim ya yardım edicek kapına kadar geliyo kabul etsene buraya kadar gelmesin işler şimdi dahamı iyi oldu tamam yılmaz onu kesin kurtarırda ne gerek var bukadar silah falan sokmaya araya neyse giderek daha iyi bölümler görücez inşallah...

levoo
bu nasıl bir bölümdü böyle yaaa... valla Filiz'e kızamıyorum kıyamıyorum. Yılmaz'ıma hiç kıyamıyorum of Allahım of...

Sanırım Fatih ölmeyecek. Ceyda'yada sevgilerimi ileriyorum. ama başlamışken keşke sonunuda getirseydi...

Handan bi Müjgan'a söyleyemedi gerçeği.Keşke söyleyebilseydi ya.Artık bu bölüm kesin öğrenir yeter artık...

bego87
muhtesem bi bölümdü.ee heralde yılmaz anlamıştır bebeğin cemden olmadığını.Bence fatihte ölmez.Bu arada ceydayada helal olsun .1 hafta nasıl beklenir.Ölücem meraktan nasıl bi bölümdü yaa...

sevdam...
ben fittiracam arkadaslar hatta fittiriyorum...su an krizdeyim...insan bu kadar heycanli bir sahnede bitirmez ya yapmayin etmeyin bizide cileden cikarmayin...ters birsey yazmissam bilinki su an kafayi yiyorum:img-help:

61MERVE61
28-04-07, 00:12
Arkadaslar bu nasil bi bolumdu muhtesem otesi bi bolum izledim 3bolumdur senaristler degismiyor boyle kalirlar hep insalah muhtesem bir sey cikartiolar..her sahne anlam doluydu....

Bu bolum beni feci bi sekilde etkilemis durumda....Yilmazda yanliz ne olcak yaa...:(:((:(

psikolojik tedavi gormemiz SART:):)

arzuinan
Cem psikosu Yılmaz'ın yanında Filiz'in karnına silah doğrultmaya cesaret edemez demiştim ama yaptı yaaa. odam manyak. bu kadar olur yani... Ciddiyim bu cuma gelmez...

bego87
:img-hyste bu arada tabancalar çekildiğinde nikah memurunun ordan nasıl kaçtığını gördünüz mü.Çok komiki ya adam çok fena tırstıı:img-hyste :img-hyste

Buket_TY
28-04-07, 00:14
Gecen bolum YIlmaz Filize oldugu aski kanitladi, bu bolum FIliz kanitladi....
yavas yavas hersey duzeliyor gibi!!
Off insallah YIlmaz anlamistir bebegi ondan oldugunu!!:img-yes:

modest2000
Ne bölümdü bu böyle yaaa......Filizcim sen ne fedakar bir aşıksın böyle...Önyargıyla daha bölümü izlemeden Filiz'e demediğini bırakmayan arkadaşlar neler düşünüyor acaba,merak ediyorum:img-wink:

61MERVE61
Bu Hafta birinci gelmediysek benim adimda MERVE degil....muhtesem bi bolumdu...

filize kizmak mumkun degil ama yilmaza anlatmamakla haklisydi sonucta yilmaz icin evt dedi....Arkadaslar kalbim yerinden cikti cikacak.

Buket_TY
28-04-07, 00:15
:img-hyste bu arada tabancalar çekildiğinde nikah memurunun ordan nasıl kaçtığını gördünüz mü.Çok komiki ya adam çok fena tırstıı:img-hyste :img-hyste

Evet yaa cok guldum, adam hic bir baski altinda kalmadan diyor... Orda Cem gozunun onunde Filize baski yapiyor adam hala devam ediyor...
Bir mantik hatasimi bilmiyorum ama cok sacma!:img-hyste

bego87
Arkadaslar bu nasil bi bolumdu muhtesem otesi bi bolum izledim 3bolumdur senaristler degismiyor boyle kalirlar hep insalah muhtesem bir sey cikartiolar..her sahne anlam doluydu....

Bu bolum beni feci bi sekilde etkilemis durumda....Yilmazda yanliz ne olcak yaa...:(:((:(

psikolojik tedavi gormemiz SART:):)

kesinlikle katılıorum bende bu bölümden fena etkilendim..Bence bi FORUM TERAPİSTİ tutmalıyız:img-hyste ne dersiniz:) ???

medsul
bence cem bebeği söylüyecek ve bu sırada boguşma olacak
ve yılmaz vurulacak cemde filizle birlikte kacacak

cemotara
28-04-07, 00:16
Bu bölüm harikaydı izlerken çok kötü oldum psiko cem beni delirtti inş. en kısa zamanda kurtuluruz bu adamdan birde bu bölümde filize çok üzüldüm ya bu olanların hiçbirini haketmemişti yılmazda bebeği artık kesin öğreniyor haftayada çok güzel bir bölüm olacak

stormy
28-04-07, 00:16
Bu Cem'e psikopat yada manyak lafi az kalir..Kadinda halen Cem mi vurmus?Cem zarar vermez deyip duruyor..tabi canim ne zarari...Ya biride gidip Yilmaza cocuk senin demedi..Ama Cem soyleyecek galiba..Yilmaz tek gelerek sacmaladi...

Ferideyede kiziyorum ya, ne dans ediyor anlamadim..daha birsey hatirlamamis..ama gordugunuz gibi gecen hafta demistim, Ferideye kizmistiniz Nevzati secmedi iste..Omeri birakmadi...

bego87
28-04-07, 00:17
Evet yaa cok guldum, adam hic bir baski altinda kalmadan diyor... Orda Cem gozunun onunde Filize baski yapiyor adam hala devam ediyor...

Mantik hatası bncede yada nikah memuruda baskı altında o yuzden adam sesini çıkartamadı:img-hyste .Bide cemin sesini kısa kısa konuşması beni çıldırtttı.
Nasıl bi bölümdü bu yaa .Nolcak şimdiiiiii!!!!

begummm
arkadaşlar bu arada gözüme takılan bi montaj hatasını söylemek istiyorum nkah memuru kapıdan çıktı gibi gösterildi sonra bir kez daha aynı yeri gösterdiler sonunu euro d den tekrar izledim (geriden geliyodu) doğru görmüşüm

modest2000

Ben de traji komik bir sahneye güldüm.Aslı kız Yılmaz'a diyor ki,"sevginden şüphe ediyorum".Bu adam ne zaman sana "seni seviyorum" dedi ki a Aslı kız.:img-wink:

kordugum
28-04-07, 00:18
Tek kelimeyle MUHTESEM bir bolumdu bayildim resmen son bir kac haftadir izledigim en guzel bolumdu insallah hep boyle devam eder

Ya ama boyle haycanli bir yerde bitirilirmi hic nasil bekliyecegim ben 1hafta
bu bolumde ceyda ve fatihe helal olsun vallaha umarim fatih olmez ve haftaya yilmaz cocugu ogrenir artik :img-wink:

denısse
28-04-07, 00:18
YIlmaz bence bebegin kendinden oldugunu ogrendi, cunku insan kendi cocuguna silahi sikarmi hic? Sizin bu konuda dusunceniz ne???

bencede...bu bolum son olacak cocugunu ogrenmedıgı...ınsan kendı cocugunu vurar mı mantıgı ıle cocugun kendısıne aıt oldugunu anlayacak:img-yes: vurulan fılız olacak ama cocugunun falan kaybetmıcek....yılmaz cocugun kendısınden oldugunu anlıcak ama bu seferde ıs ısten gecmıs olacak,cunku arada aslı olacak ve hasta oldugundan ve yılmazın aslıyı bırakamıcak bır muddet,hemde cocugu oldugunu bıle bıle...ama sonra aslı ıyı bır ınsan oldugundan yılmazı serbest bırakacak .... sonunda mı?tum bu olanlardan sonra yılmaz-fılız ve ogulları (ısım bellı degıl) mutlu mesut yasayacaklar....

arkadaslar tuba ıle bulent ozel hayatlarında hala bırlıkteler mı ????

arzuinan
28-04-07, 00:19
Handan bi Müjgan'a söyleyemedi gerçeği.Keşke söyleyebilseydi ya.Artık bu bölüm kesin öğrenir yeter artık...

istermisiniz Mujgan hanımcım Mualla hanımcıma da söylesin Filiz'in Cem'den bebek beklediğini... işte o zaman yandı gülüm keten helva... :sad53:

61MERVE61
28-04-07, 00:20
uuff arkadaslar icim icime sigmiyor bi ara filizin nikah sahnesinde ben oluyorum dedim...kalbim yerinden cikti cikacakti bu senaristlerin bize yaptigi haksizlik biz nasil beklicegiz bir hafta..

haksizlik yapilmasin arkadaslar bagzi dizilerde en heyecansiz sahnelerde bitiriyorlar ustune ilk reklamda fragmanini gosteriyorlar eyer bizimkiler basarili olmak istiyorsa fragmani simdiden versin ler.......simdi versinlerde goruruz kim birinci geliyor her hafta...........

benim bi terapisti gormem lazim:):):)icimdekileri anlatmam lazim gerci her reklamda kuzenimin esiyle konustum.......biz bi karar aldik istanbula ucuyoruz:):)

ayrica ben kanal d ye mail aticam.....her kez atmaya calisin fragmani hemen istiyoruz:happy0064

sevdam...
28-04-07, 00:21
en cok hosuma giden sahnede (son sahne yani) filizin ceme dedigi söz "ancak cesettim senin olur"(yada buna benzer birsey) süper olanüstü tek kelimeyle harika...ay bu manyak vururmu filizi ya???kafayi yedim ben ya...

nezire29
28-04-07, 00:22
biri bana son sahneyi anlata bilirmi,son anda elektrikler kesildi de son sahneyi izleyemedim,Yilmaz geldikden sonra ne oldu?

cemotara
Bu bölümde filiz sahneleri çok güzeldi içim parçalandı valla izlerken hele çatıda cemin filiz tehtid ettiği sahnede çok kötü oldum bu cemi varya gebertmek istiyorum insan bukadar manyak olabilir mi inş. sonu ölüm olur bu psikopatın

ares7
Bu diziyi izleyipte etkilenmemk eldemi?Ne kadar çok duygu patlaması yaşandı öyle.Gece kesin rüymda bölümle ilgili bişile r görücem!! olağanüstü bir bölümdü.Tartışmaısz bu sezaon izlediğimizen güzel IHLAMURLAR ALTINDA bölümüydü

modest2000
28-04-07, 00:24
Bu bölüm Filiz'in her sahnesi, her repliği daha bir güzeldi.Tek kelimeyle harikaydı.:img-wink: Neler yakıştırdılar forumda bu kıza,resmen kara mizah.Ne yürüyen fekaletliği kaldı,ne belalığı kaldı,ne zeynalığı,daha neler neler...diyecek birşey bulamıyorum vallahi.:icon_whis :icon_whis
Bu arada Ceyda,herşeyi Yılmaz'a anlattın da bebeği neden söylemedin de bizi çıldırttın:img-wink: Handan Müjgan'a herşeyi anlatacaktı,Aslı yine nereden çıktın:img-wink:

61MERVE61
28-04-07, 00:24
eridim bitim tukendim suan dort duvar arasinda oturmak istiyorum bu gidisle bestecide olurum sahir de olurum:).......icimdekileri bi sekilde dokmem lazim.....
filizin her sahnesinde icim gitti...ufff

cemotara
28-04-07, 00:25
Birde cemin sonu filizden olabilir mi acaba çünkü filiz nkaha gitmeden önce yanına bıçağı aldı önümüzdeki bölümde birde cem yılmazı vurursa filiz hiç acımaz ve cemin kalbini deşer valla

bego87
28-04-07, 00:27
benim bi terapisti gormem lazim:):):)icimdekileri anlatmam lazim gerci her reklamda kuzenimin esiyle konustum.......biz bi karar aldik istanbula ucuyoruz:):)

ayrica ben kanal d ye mail aticam.....her kez atmaya calisin fragmani hemen istiyoruz:happy0064

Bende bu hafta gaziye gitmeyi düşünüodum ama gitsemde orda olmazlar hrlde artık baksana dağıldılar artık hastane fln oralardadırlar.Bulsam diek gidicem
.Merve bu arada cidden foruma bi terapist ayarlasak nasıl olur.Grup Terapisi alırız en azından daha etkili olur:img-hyste

ismailsurucu
28-04-07, 00:27

piskopat biri babasını vurduktan sonra çocuğunu hayli hayli vurur.ondan herşey beklenir.çünkü kendisini piskopata bağladı bir kere

arzuinan
28-04-07, 00:28
filizim - kurşunim nerdesiniz yaaa. şu bakışların türkçe mealini sizden duymaya ihtiyacım var... :img-in_lo sahneleri bi analiz etseniz şöyle edebi bir şekildede mest olsak... :happy0064

kordugum
28-04-07, 00:29
Bu Hafta birinci gelmediysek benim adimda MERVE degil....muhtesem bi bolumdu...

filize kizmak mumkun degil ama yilmaza anlatmamakla haklisydi sonucta yilmaz icin evt dedi....Arkadaslar kalbim yerinden cikti cikacak.

Mervem cnm vallaha dedigin gibi bu hafta birinci gelmezsek vay halimize muhtesem otesi bir bolumdu

Bu bolumde filiz hep agladi ya cnm benim kiyamam ben o goz yaslarina :icon_sorr Umarim bundan sonra hep guller :img-yes:

sevdam...
ben bu son 1 hafta icerisinde kafayi yerim...herkez benim delirdigimi zannediyor...ama ben delirmedim...umarim...lütfen senaristler bir an önce su fragmani ekleyin...lütfen...

AyhanSVS
ben demiştim demicem ama ben demiştim o silah sahnesinin yılmazla aynı sahnede olduğunu ....

Yılmaza da Filize de Bu Bölüm Laf Söyletmem 2 side 4X4 lüktü ...Aynalıda handanda feridede ömerde. .... bi nevzat kıllık yaptı ama yılmazla filizin ikisininde hata yapmadığı süper bir bölüm izledim tamda son sahnesinde genelkurmayında muhtırasını duydum dizide coştu zaten mutluyum be bölümde süper di yalnız...

arzuinan
28-04-07, 00:31
Birde cemin sonu filizden olabilir mi acaba çünkü filiz nkaha gitmeden önce yanına bıçağı aldı önümüzdeki bölümde birde cem yılmazı vurursa filiz hiç acımaz ve cemin kalbini deşer valla

bu saatten sonra kullanmaz heralde. daha doğrusu Cem psikosu onu yanında götürmezse kullanmaz...

begummm
28-04-07, 00:31
ya ben uyuyamam bu gece izlediğim en süper ıhlamurlar altında bölümüydü ben de cem i filizin bıçaklayabileceğini düşünüyorum ama yılmaz wurulmamalı yaa umarım güzel bir hafta bizi bekliyordur.

eloşş15
28-04-07, 00:34
bencede bu sezonun en güsel bölümüydüü:img-yes: tempo hiç düşmedii.ve uzun zamandan beri ilk kez yılmaz-filiz aşkı ön plandaydı:happy0064 bncede artık yılmz kesinlikle anlıycak cemin bebebğe silah çekmesini.ben yne filiz sölemediği zmn yılmaza deliye döndüm ay kimseye sölemion kendi kendine fedakarlık yapıo git polisi ara yılmazı ara ömeri ara gelinlik parçalıycağınabye bnce en güsel sahne yılmaz gelip hayır evet demiyor fln dediğinde filizin yüüzndeki o mütiş ifadeydii.öbir bölümde akılsıza yılmazın polis çağırmayı akıl etmesi cemin ölmesi yada polis tarafından yakalanması yılömermazın gerçekleri öğrenmesi aslının bir anda yurt dışına çıkmak istemesi orda da başka birini bulması mualla hanımın dersini alması filizle yılmazın gururu bırakması ferideyle ömerin kavga etmemesi fln filan ama bnların olması içn sanırım daa bi 50 bölüm var(çok mu acaba yok yok bu düğüm anca çözülür:img-yes:)

bego87
28-04-07, 00:35
bence bu bölüm kimse ne yılmaza ne filize laf etsin.İkiside birbiri için bişeyler yapmaya uğraştılar.Aralarına giren insanlar yüzünden bu hale geldılerrr

ismailsurucu
28-04-07, 00:36

nasıl söylesin yapışkanlar eksik olmuyorki.sema ve aslı yapışkanları oldukça çok söylemir.

sevdam...
28-04-07, 00:38
en korktugum dahneyi söylemek istiyorum...fatih yilmazi aryipta yeri demek istedigi an cemin gelmesi...inanmassiniz o kadar korktumki bagirdim bir an...hortlak gibi cikti kendimi birden korku filmi seyreder gibi hissettim....

gzd_gzd

mervem terapist iyi fikirmiş walla:img-hyste
acayip heycanlı yerde bitti ya,aksiyon sahneleri falan güzeldi baya :)

benim çift de süperdi tabi:img-blush sizin cephe kdr heycan olmasa da, pek tatlılardı :)

not:gel msne,resmleri bekliorm bu gece söyliyim şimdiden :)

mıstaa
Yılmaz'ın bu bölüm bebeğini öğreniceğini zannediyordum ama fena halde yanıldım.:icon_whis

Ceyda Yılmaz'a söylicem deyince."işte bebeği söylüyor he he:D" dedim ama meğerse Cem'in Filiz'e olan tehdidinden bahsediyormuş.:sad53:

Bölüme gelince adrenalini yüksek ve güzel bir bölümdü.

Cem'in silahı Filiz'in karnına dayaması ise hakikaten çok adice bir hareket.:icon_sorr Bu Cem'le ilgili yazıp parmaklarımı yormaya niyetim yok.:good:

Yılmaz Filiz'i o manyağın elinden kurtaracaktır. Tek temennim bir dahaki bölümde Filiz'in bebeği söylemesi..:img-yes:

modest2000
28-04-07, 00:41
Yılmaz'ın bu bölüm bebeğini öğreniceğini zannediyordum ama fena halde yanıldım.:icon_whis

Ceyda Yılmaz'a söylicem deyince."işte bebeği söylüyor he he:D" dedim ama meğerse Cem'in Filiz'e olan tehdidinden bahsediyormuş.:sad53:

Cem'in silahı Filiz'in karnına dayaması ise hakikaten çok adice bir hareket.:icon_sorr Bu Cem'le ilgili yazıp parmaklarımı yormaya niyetim yok.:good:

Yılmaz Filiz'i o manyağın elinden kurtaracaktır. Tek temennim bir dahaki bölümde Filiz'in bebeği söylemesi..:img-yes:

Sevgili mistaa,teorin fena çöktü:img-wink: Şaka bir yana, ben de Yılmaz'ın bebeği kesin öğreneceğini düşünüyordum,yine olmadı:icon_sorr :icon_whis

bego87
28-04-07, 00:42

Sevgili mısta
Yılmaz bebeği öğrendi sayılır artık baksana karnına dayadı tabancayı düşünür heralde bebeğine böyle bişey yapamıcağını.hoş babasınada yaptı niye cocuguna yapmasında diyebilir

destina304
28-04-07, 00:42
fazla söze ne hacet "HARİKA BİR BÖLÜMDÜ"...
filizin replikleri ve tokadı ömrüm boyunca zihnimden silinmicektir..
bu aşk anlatılamaz ancak va ancak yaşanırrr.....

IHLAMURLAR ALTINDA BİR EFSANEDİR,ANLATILAMAZ YAŞANIR.....

BİTİP TÜKENMİYCEK AŞKLARA FİLİZ YILMAZ AŞKINAA.........

shayan
28-04-07, 00:44
ah filiz ah.. yazik oldu ya... gercekten harika bir bölümdü.. her sahnesi daha da heyecanliydi.. bayildim.. nasil bir hafta bekliyecegiz ya..

son repligi biraz celiskili bence... önce yilmazi kurtarmak icin ceme evet diyor ve cem yilmaza silahi dogrultugu halde, filiz 'ancak cesetim senin olur' demesi beni sasirti..

ömer gercekten harika biri.. ferideye karsi davranisi cok güzel.. bence nevzat artik gercek yüzünü gösterir..

asliya hic birsey demiyecegim.. ne dersen bos ..

modest2000
28-04-07, 00:46
Filiz'in arkasından Yılmaz'ın okuduğu şiir ne güzeldi. "kurşunlara geleyim,yeter ki sen ağlama" gibi birşey.Orada çalan şarkıyı da çok beğeniyorum zaten.Duyguları tavana çıkardı:img-wink:

LAL SU
28-04-07, 00:47
vallaha söleyecek söz bulamıyorum tek kelimeyle harika bir bölümdü filize çok üzülüyorum ya canım benim tek başına üstesinden gelmeye çalışıyor herşeyin kıyamam ona ya cem i hiç düşünmeden gebertebilirm psikopatın önde gideni bu ya inş. filize, bebeğe ve yılmaz a bişey olmadan atlatılır belkide filiz cem e bişey yapabilir bıçak almıştı yanına bu cem in anneside tam salak ya keşke ölseydi aslı danda hiç hoşlanmıyorum heryerden mantar gibi bitemese olmaz sanki sinir oluyorum öle heryerden çıktığı zaman ya bir anne nasıl çocuğunun göz göre göre kötülük yapmasına engel olamaz ya pes doğrusu salak kadın akılsız inş. bu psikopatın sonu ölüm olur ayrıca nikah memurunun kaçamsı çok komikti birden tüydü ordan yalnız bende dikkat ettim kapıdan çıktı diye gösterdiler sonra tekrar kapıyı açtı bi hata vardı orda bu bir süredir izlediğim en güzel bölümydü bu dizinin inş. herşey yoluna girer en kısa sürede....: geçmez bu 1 hafta ya çok heyecanlandım izlerken...

arzuinan
28-04-07, 00:47
kurşunim haklısın hepimizin hazmetmesi gerekiyor yarını bekleiz sen merak etme :happy0064

hala başım ağrıyor. nasıl olduda işler bu noktaya geldi... psikonun Filiz'i bebeği veya Yılmaz'ın hayatıyla tehtit edeceğini düşündük ve yanılmadık. ama o işi sağlama alıp önce Yılmaz'ımı öne sürdü. oda biliyordu Filiz'in yılmaz'ın hayatına karşılık birşey yapmayacağını... sonrada bebeğe çevirdi silahını :sad53: ne olacak şimdi oooffff...

Ranim
28-04-07, 00:49
Allahim ne bolumdu ama
Acaip heyecanli yerinde bitti ama

haftayi sabirsizikla bekliyorum

mıstaa
Sevgili mistaa,teorin fena çöktü:img-wink: Şaka bir yana, ben de Yılmaz'ın bebeği kesin öğreneceğini düşünüyordum,yine olmadı:icon_sorr :icon_whis

Bu teori konusunda çok başarılımdır mesela ilk kez izlediğim bir filmin finalini hemen tahmin edebilirim genelliklede tutar ama söz konusu I.A. olunca galiba daha fazlası lazım..:img-yes:

Bu bebek konusunu finale kadar çözdürmeyecekler galiba...:sad53:Bizde bu bölüm çözülecek yok bir dahaki bölüm çözülecek diye tahmin yapıp durucaz...:img-cool2

kursuni19
Yilmazin siiri

Sen agliyorsun ya, sen sahte sevgilere initzarsin ya
Kalamam sende
Sen mutlu ol, bekleyenin kara haberse
Durma önunde
Birak kursunlara geleyim

forever_bim
28-04-07, 00:50
En adrenalin dolu bölümdü valla. Son sahnede Yılmaz'a çok üzüldüm. Elinasıl da titredi. E 3 tane silahlı manyak var kolay değil. Aslı da uyanıyor biraz biraz. Kötü biri değil Aslı. Ayırdına vardıkça aradan çekilecektir. Cem ortadan kaybolsa da Nevzat da artık vazgeçmeyecek, psikopata bağlanmasa da dişli bir rakip olacak Ömer'e karşı.

fiyonk
28-04-07, 00:50
Bana kalırsa asıl yürüyen felaket Aslı olur olmadık yerlerde çıkıveriyor ortaya bi dur bi sus ..

Aynalı Yılmaz konuşur kapıyı tıklatmadan içeri girer;
Handan Müjgan konuşur pat içeri girer oyy Aslı oyyy...

Bide Yılmaz'ın sevgisinden şüphe ediyor pardon ama Yılmaz ne zaman sevgisinden bahsetti Aslı'ya ..

61MERVE61
28-04-07, 00:51
mervem terapist iyi fikirmiş walla:img-hyste
acayip heycanlı yerde bitti ya,aksiyon sahneleri falan güzeldi baya :)

benim çift de süperdi tabi:img-blush sizin cephe kdr heycan olmasa da, pek tatlılardı :)

not:gel msne,resmleri bekliorm bu gece söyliyim şimdiden :)

Gozwemm:)bosver simdi sen resimleri fala hayaler kuruyorum cemi oldurup fatihi diriltiyorum:):)uufff ustune aglamak istiorum:)

modest2000
28-04-07, 00:51
Yilmazin siiri

Kalamam sende
Durma önunde
Birak kursunlara geleyim

İşte bu şiir!Ne güzel oturmuştu o sahneye.Teşekkürler yazdığın için sevgili kurşuni.:img-wink:

forever_bim
28-04-07, 00:52
Yılmaz'ın şiiri ilk sezon da bir fragmanda okunmuştu sanırım. Kaçıncı bölümdü hatırlamıyorum ama :)

bego87
28-04-07, 00:53
ya ben uyuyamam bu gece izlediğim en süper ıhlamurlar altında bölümüydü ben de cem i filizin bıçaklayabileceğini düşünüyorum ama yılmaz wurulmamalı yaa umarım güzel bir hafta bizi bekliyordur.

evt o bıçağın çantaya konuşunu boşuna göstermediler..Ama nasıl olurda çıkartıcak çantasından onu anlayamadım.O sahneyı nasıl bıtırıcekler onuda çözemedim hrlde cem filize yürü gidioruz fln diycek tabancada karnında oldugu için yılmazda hiç bişi yapamıcak

kursuni19
28-04-07, 00:54
Yılmaz'ın şiiri ilk sezon da bir fragmanda okunmuştu sanırım. Kaçıncı bölümdü hatırlamıyorum ama :)

Modum 16. Bölüm olabilirmi, ama sanirim biraz daha uzundu. Yanlis hatirliyorda olabilirim:img-wink:

nisailayda
Bana göre muhteşem bir bölümdü.heyecan aksiyon duygusallık pişmanlık hepsi vardı.bölüm fotoğraflarını hatırlarsanız filizin kıyafetinin üzerinde koyu renkli gömleğe benzer birşey var bundan bir sonraki görüşmelerinde yılmazın sağlıklı olduğu sonucunu çıkarmak istiyorum.çokşeymi istiyorum acaba ?:icon_whis
birde Aslı kız cephesi var bizimki nihayet uyanıyormu ne? iki çift akıllı laf etmeye başladı.bu iş olmaz yılmaz derse gözlerinden öperim onu .bulafları boşuna ettirmedi herhalde senaristler .
içimden bir ses diyorki aslı ile yılmaz nikahı filan olmayacak .yılmazın durumunu gören aslı ya vazgeçecek yada yılmaz uygun bir dille anlatacak oda olmadı hayırsever bir filizci onu ortadan kaldıracak:img-hyste

fiyonk
Nereye göçer gider nereye kara gözlüm
Öpüp doymadan nereye
Nereye göçer gider nereye güzel annem
Öpüp sarmadan nereye

Komşular hep hallarını sordulardı her kezinde
Ben ölem dedim ben ölem
Çocuklar hep hallarını sordulardı her kezinde
Ben ölem dedim ben ölem

Nereye göçer gider nereye tatlı dillim
Yüzün görmeden nereye
Nereye göçer gider nereye tatlı dillim
Gözü yaşlı bırakıp nereye

Komşular hep hallarını sordulardı her kezinde
Ben ölem dedim ben ölem
Çocuklar hep hallarını sordulardı her kezinde
Ben ölem dedim ben ölem

Buda Filiz ve Yılmaz'ın konuşmasının ardından hilmi Yarayıcının seslendirdiği şarkının sözleriin tamamı

arzuinan
28-04-07, 00:55
Yilmazin siiri

Kalamam sende
Durma önunde
Birak kursunlara geleyim

çok anlamlıydı değilmi... tam bölümünün şiiri valla. arada çalan parçalar, müzik, şiir bu gece hepsi mükemmeldi...

Ömer neden hiçbirşeyden haberdar edilmedi. Aynalı neden Yılmaz'ı tek gönderdi. tamam Fatih yaralıydı ama başka adamları yokmu onunla ilgilenecek. yada Yılmaz'la gidecek. :sad53:

yesimcan
28-04-07, 00:55
ayyyyyy benn agladimm yaa okadar kötüyümküü acayipp diziyi filiz yilmaz sahnelerinde hep agladimm bütün dizi boyunca agladimm yaaa offff:icon_cry:

süperdii tek kelime süperrr bittim resmenn....

filizim cnmm benimm yaaa EY ASK SEN NELERE KADIRSIN!! su dürbün sahnesindee bittim filiz nasil cemin ayaklarina kapandi ya cnmm benim resmen yalvardii bittim tek kelimeyle süperdiiiii...

bencee cem yilmazi vurur ama yilmazin durumu agir olmas siyirir kursunn sora polis senini duyar cemm hemen kacmak isterrr filizi kacirmazz ama kendisini kurtarmak istiycektirr...aynali bence polislere haber verdiii:img-yes:

modest2000
28-04-07, 00:56

O zaman da Filiz için mi okunmuştu?Ben anımsayamadım.
Sevgili forever, sen bilirsin,o şarkının adı ne,yazar mısın lütfen biliyorsan?"sende kaldı....." diye başlıyor ya.

bego87
28-04-07, 00:56

modum yalnız yılmaz o şiiri o zaman elife okumamışmıydı yani fragman şiiriydi ve elifeydi sanki.Yanlıs mı hatırlıorum yoksa

mıstaa
28-04-07, 00:57
Sevgili mısta
Yılmaz bebeği öğrendi sayılır artık baksana karnına dayadı tabancayı düşünür heralde bebeğine böyle bişey yapamıcağını.hoş babasınada yaptı niye cocuguna yapmasında diyebilir

"babasını öldüren bebeğinide öldürebilir" diye düşünecektir Yılmaz..Yani bebeğin kendinden olduğu yine aklına gelmiyebilir..Daha doğrusu aklına getirtmez senaristler çünkü onlar finale endeksli her şey finalde belli olacak illa..:img-cool2

nisailayda
28-04-07, 00:58
arkadaşlardan biri toplu terapiste gidelim gibi bir şey yazmıştı olur valla kafama yattı yada bölümü kaydeden arkadşlar yarın bize uzun uzun bölüm yorumları yazsın onları okumakta güzel oluyor:happy0064

61MERVE61
28-04-07, 00:58

16bolumdu filiz yilmazin onu kulandigini ogrendigin sahne..:(ne alaka diycem ama guzel oturdu yerinde siir:)

fiyonk
28-04-07, 01:00
Sevgili forever, sen bilirsin,o şarkının adı ne,yazar mısın lütfen biliyorsan?"sende kaldı....." diye başlıyor ya.

Bin bir gece icinde
Uykusuzum ben yine
Aklimda eski günler
Avunurum derdimde...

Bende kaldi ellerin
Çocuk yüzün, gözlerin
Yillar merhem sürmedi
Delip gecer sözlerin..

Gün agarir sehirde
Aldi telas evlerde
Sende öksüz kalmisin
Yürek erir közlerde..

Zaman geri dönmez ki
Sevda ecel bilmez ki
Katran kaynar icimde
Dalım cicek acmaz ki...

Bu parçada ilk yanılmıyorsam Elif'in en son sahnesinde çalmıştı..

arzuinan
28-04-07, 01:00
şiirin tamamı sanırım ama hangi bölümdü hatırlayamadım...

onu benden aldın
sana yenildim bir günahkar yüzünden
verme istemem
bırak üstü kalsın
alacağım yok senden

gönlümde akşamları karşılıyorum
sen ağlıyorsunya
sen sahte sevdalara intizarsın ya
kalamam senle
sen mutlu ol
bekleyenim bi kara haberse
durma önümde bırak kurşunlara geleyim

modest2000
28-04-07, 01:02
Bin bir gece icinde
Uykusuzum ben yine
Aklimda eski günler
Avunurum derdimde...

Bende kaldi ellerin
Çocuk yüzün, gözlerin
Yillar merhem sürmedi
Delip gecer sözlerin..

Gün agarir sehirde
Aldi telas evlerde
Sende öksüz kalmisin
Yürek erir közlerde..

Zaman geri dönmez ki
Sevda ecel bilmez ki
Katran kaynar icimde
Dalım cicek acmaz ki...

Bu parçada ilk yanılmıyorsam Elif'in en son sahnesinde çalmıştı..

Teşekkürler sevgili fiyonk:img-wink: .İlk yazdığın şarkıda da H.Yarayıcı'nın sesine benzetmiştim.Demek oymuş.Peki bu şarkıyı kim söylüyor,biliyor musun?

bego87
28-04-07, 01:03
"babasını öldüren bebeğinide öldürebilir" diye düşünecektir Yılmaz..Yani kendinden olduğu yine aklına gelmiyebilir..Daha doğrusu aklına getirtmez senaristler çünkü onlar finale endeksli her şey finalde belli olacak illa..:img-cool2

ben bebek olayının finale kalıcagını hiç zannetmiyorum.Artık diğer bölüme öğrenir.Hele ki o sahnede yılmaza bişey olursa filiz yılmaza direk söyler ölme bebeğin olucak falan dye..

mıstaa
28-04-07, 01:03
şiirin tamamı sanırım ama hangi bölümdü hatırlayamadım...

onu benden aldın
sana yenildim bir günahkar yüzünden
verme istemem
bırak üstü kalsın
alacağım yok senden

gönlümde akşamları karşılıyorum
sen ağlıyorsunya
sen sahte sevdalara intizarsın ya
kalamam senle
sen mutlu ol
bekleyenim bi kara haberse
durma önümde bırak kurşunlara geleyim

Bu şiiri Elif'e okunmuştu doğru. Ama şuanda Filiz ile Yılmaz'ın durumuna daha çok uyuyor..:img-wink:
Özellikle son satır..
"DURMA ÖNÜMDE BIRAK KURŞUNLARA GELEYİM".:img-yes:

kursuni19
28-04-07, 01:04
16. Bölüm mektubuydu o. Burda kisaltilmis. Gercek versionu böyleydi

Gönlümde akşamları karşılıyorum bugün…sevdiğim!
Gözyaşına yeminlim!...
Sen ağlıyorsun ya, sen sahte sevdalara intizarsın ya…
Kalamam sende, bırak gideyim…
Sen mutlu ol!...
Bekleyenim bir kara haberse, durma önümde!...
Bırak!...kurşunlara geleyim!

forever_bim
28-04-07, 01:05

O zaman Elif içindi sanırsam. İlk 20 bölümde ama tam olarak bölümü bilmiyorum.

Sende kaldı diye başlayan "Sevdam" şarkısı.

modum yalnız yılmaz o şiiri o zaman elife okumamışmıydı yani fragman şiiriydi ve elifeydi sanki.Yanlıs mı hatırlıorum yoksa

Sanırım öyleydi. İlk 20 bölüm içindeydi.

fiyonk
28-04-07, 01:08
Yılmaz Cem'e bağırır kendi çocuğuna nasıl kıyarsın falan diye o esnada Cem söyler belki senin çocuğun diye...

Filiz Yılmaz'oın çocuğun Cem'den olduğunu düşündüğü halde bşle kendini koruyup kolladığını gördü ilk fırsatta kendiside söyler çocuğu ama Aslı Kız pat diye çıkmazsa bir yerlerden :img-wink: :img-wink: :img-wink:

nisailayda
Matrakanın tüyolarına rağmen yılmazın yaralanmayacağına dair his var içimde.
Aynalı Fatihin yanında kaldı ama polisi arayıp haber vermiştir herhalde.Fatih te ölmez inşallah bu cem manyağının ipliğini pazara çıkarmada onunda çok katkısı oldu.cemin hapse girdiğini görsün artık.
Ah Handan ah sende pişman oldun ama iş işten geçti lüzumsuz Aslı girmeseydi söylermiydi acaba Müjgana ?:img-cool2

yesimcan
yaaa ben cumayii nasil beklicemm yada carsambayii off yerimde duramiyorum yaa insan öyle yerde bitirirmii ...

ama filizim cnmm nasildaa sevdiginden yilmazdan destek aldii "ancak cesetim senin olur" dedi yaa bitim nasildaa destek aldii korkmadii yilmazi varyaa cnmm ya cok tatlilardiii offff gözlerim agriyoo aglamaktan yaaa ben 1 hafta bekliyemem catlarim bari fragmani verselerrr

modest2000
28-04-07, 01:12
Aklıma geldi de,nikah işlemleri için başvurmamışlardı.Nikah için sağlık raporu filan almak gerekiyor.

rbd88
28-04-07, 01:14
gerçekten filiz çok ağladı bu bölümde gözündeki yaş dinmedi gerçi dizi boyunca en çok göz yaşınıda o döktiü kıyamam ben ona
bence bi sonraki bölümde yılmaz çocuğu öğrenicek cem silahı bebeğe doğrulttuğu için yılmaz insan bebeğine kıyarmı gibisinden bişeyler söyleyip cemde herşeyi anlatabilir

arzuinan
28-04-07, 01:15
ooff ne vardı sanki kimse vurulmadan birileri gelip Cem'im yakalanması sağlansaydı. Yılmaz'ım şimdi vurulacak ve işler gene içinden çıkılmaz bir hal alacak. umarım Yılmaz'ım ağır şekilde yaralanmaz...

fiyonk
28-04-07, 01:16
gerçekten filiz çok ağladı bu bölümde gözündeki yaş dinmedi gerçi dizi boyunca en çok göz yaşınıda o döktiü kıyamam ben ona
bence bi sonraki bölümde yılmaz çocuğu öğrenicek cem silahı bebeğe doğrulttuğu için yılmaz insan bebeğine kıyarmı gibisinden bişeyler söyleyip cemde herşeyi anlatabilir

Benimde aklıma gelen o oldu..Kesin öyle birşey olacak..Ben önceden cem yakalnsın hapse atılsın ölmesin diyordum ama bu psikopat öyle fenakı ne yapar eder hapishaneden kaytarmanın bi yolunu bulur sanırım en güzeli onugeri dönülmez yolculuğa çıkarmak :img-wink:

nisailayda
28-04-07, 01:16
Arkadaşlar başka bir sitede o şiir yılmazdan filizeydi hatta şiirlerin topluca olduğu birde klibi vardı .sende kaldı ellerim şarkısıda Elif zamanında yoktu gece beynim sulandı ama yanlış hatırlamıyorsam filizle yılmaz ayrıldıkları 40 mı neydi.yanlış hatırlıyorsam affola :img-yes:

talip23
28-04-07, 01:17
Arkadaşlar bence filizin çantasına koyduğu bıçak dizide kilit sahneydi bence bu bıçak ceme girer ne diyorsunuz.:img-yes: ama şahsen ben filizin o psikoyu öldürmesini falan istemem yazık onun için katil mi olacak?değmez!ama yaralasın sonrada polisler cemi içeri tıksınlar! orda onun gibi psiko çok! iyi olur yani canı sıkılmaz:img-wink: ama bakalım galiba cem psikosu filizi kaçıracak yılmaz da tabi o an bişey yapamayacak filize ve bebeğe bişey olmasın diye !onlar ordan gittikten sonra yılmaz ve aynalı ve tabi polisler sıkı bir arama başlatacaklar bu arada cem filizi avukatıyla ayarladığı gizleneceği yere götürecek yılmaz bir şekilde filizin yerini öğrenmeyi en nihayetinde yine başaracak!nasıl olur onu izleyip görecez ve cemi filiz bıçaklayacak tabi tüm bunlar olmayadabilir! mesala yılmaz eğer polislere haber verdiyse gelmeden evvel o zaman cem hıyarı bir yere kacamayacağından mecbure sıkışacak yılmaz bırak sakın yanlış bişey yapma! diyecek o arada filiz bıçağı gizliden çıkarıp cem psikosuna saplayabilir bu da olabilir,yani anlayacağınız bayağı bir senaryo yazılıp çizilebilir ama bizim dizinin senristleri beni sürekli şaşırtıyor
bakalım bu kez ne olacak ama dediğim gibi kilit sahne bence bıçak olayı olacak! o bıçak bir şekilde kullanılacak!bakalım nasıl olacak hep beraber seyredecez...:good:

modest2000
28-04-07, 01:18
cem onca işi hallediyo kaçak yollar kullanıyo nikah işlemlerindede raporu aramıycak hatrı sayılır dostları vardır kolay olmuştur...

Yılmaz-Aslı nikah işlemlerini gerçekleştirmişlerdi.Bu iş hatırı sayılır dostlarla olmuyor ki,Cem'in halledeceği birşey yok.Bunun torpili filan olmaz:img-wink: Senaristler bunu es geçtiler herhalde.Ya da yoksa nikah sahte mi?:happy0064 :happy0064

arzuinan
28-04-07, 01:21
nihayet Filiz'in çözüldü bölümler izleyeceğiz. Gerçi bebeği öğrendiğinde Yılmaz'da Filiz'den farksız olmayacaktır...:happy0064

bu saatten sonra ne yaşayacaklar ne olacakta Yılmaz ve Aslı nikah masasına oturacak. :sad53:

tebessüm
28-04-07, 01:21
arkadşalr selam muhteşem bir bölümdü bende bu bölüm için baya uzun bir yorum hazırladım bu bölme böyle bir yorum olur dedm daha doğrusu yazmaya başladım sonra kendmi alıkoyamadım nee çok yazılcak şey olduu bölüm süperdiii amaa burayada ekleyp eklememeye karar veremedm çünkü bunu okumya yüreğnz yetermi bilmyoruum ee ne dyosunuz??:)

nisailayda
28-04-07, 01:22
Benimde aklıma gelen o oldu..Kesin öyle birşey olacak..Ben önceden cem yakalnsın hapse atılsın ölmesin diyordum ama bu psikopat öyle fenakı ne yapar eder hapishaneden kaytarmanın bi yolunu bulur sanırım en güzeli onugeri dönülmez yolculuğa çıkarmak :img-wink:

benim gibi doğru düşünen biridaha.hapis gerçekten bizi kesmez adamın her an kaçma ihtimali var diken üstünde yaşatır bu psiko adamı.en güzeli temiz çözüm.Allah günahlarını affetsin AMİN :img-hyste

fiyonk
28-04-07, 01:24
benim gibi doğru düşünen biridaha.hapis gerçekten bizi kesmez adamın her an kaçma ihtimali var diken üstünde yaşatır bu psiko adamı.en güzeli temiz çözüm.Allah günahlarını affetsin AMİN :img-hyste

Hayrımıza bir helva pişirir dağıtırız o yeterki görünmesin bir daha :img-hyste :img-hyste ..

Kerem inşalalh bu atyarışı olayını abartmaz yoksa Nalan onu hiç affetmez ..

shayan
28-04-07, 01:25
arkadşalr selam muhteşem bir bölümdü bende bu bölüm için baya uzun bir yorum hazırladım bu bölme böyle bir yorum olur dedm daha doğrusu yazmaya başladım sonra kendmi alıkoyamadım nee çok yazılcak şey olduu bölüm süperdiii amaa burayada ekleyp eklememeye karar veremedm çünkü bunu okumya yüreğnz yetermi bilmyoruum ee ne dyosunuz??:)

sabirsizlikla bekliyoruz :happy0064 diziyi de atlatik, bize bundan sonra birsey olmaz :img-yes: ..

slayjic
28-04-07, 01:27
Yılmaz-Aslı nikah işlemlerini gerçekleştirmişlerdi.Bu iş hatırı sayılır dostlarla olmuyor ki,Cem'in halledeceği birşey yok.Bunun torpili filan olmaz:img-wink: Senaristler bunu es geçtiler herhalde.Ya da yoksa nikah sahte mi?:happy0064 :happy0064

keşke sahte olsa ama sanmıyorum yani senaristler bunu geçiçtirmişte olabilirler yada araya hatrı sayılır insanlarda girmiş olabilir ama nasıl olduysa nikah masasına oturdular ve önemli olan ordan nasıl kurtulucakları bence...

bego87

büyük bi zevkle okuruz...
Bu bölümden sonra ztn herşeyi kaldırabilirm.off cok deişik bi bölümdü .Nasıl beklenir çarsambaya kadar
???

secoms
Arkadaşlar bence filizin çantasına koyduğu bıçak dizide kilit sahneydi bence bu bıçak ceme girer ne diyorsunuz.:img-yes: ama şahsen ben filizin o psikoyu öldürmesini falan istemem yazık onun için katil mi olacak?değmez!ama yaralasın sonrada polisler cemi içeri tıksınlar! orda onun gibi psiko çok! iyi olur yani canı sıkılmaz:img-wink: ama bakalım galiba cem psikosu filizi kaçıracak yılmaz da tabi o an bişey yapamayacak filize ve bebeğe bişey olmasın diye !onlar ordan gittikten sonra yılmaz ve aynalı ve tabi polisler sıkı bir arama başlatacaklar bu arada cem filizi avukatıyla ayarladığı gizleneceği yere götürecek yılmaz bir şekilde filizin yerini öğrenmeyi en nihayetinde yine başaracak!nasıl olur onu izleyip görecez ve cemi filiz bıçaklayacak tabi tüm bunlar olmayadabilir! mesala yılmaz eğer polislere haber verdiyse gelmeden evvel o zaman cem hıyarı bir yere kacamayacağından mecbure sıkışacak yılmaz bırak sakın yanlış bişey yapma! diyecek o arada filiz bıçağı gizliden çıkarıp cem psikosuna saplayabilir bu da olabilir,yani anlayacağınız bayağı bir senaryo yazılıp çizilebilir ama bizim dizinin senristleri beni sürekli şaşırtıyor
bakalım bu kez ne olacak ama dediğim gibi kilit sahne bence bıçak olayı olacak! o bıçak bir şekilde kullanılacak!bakalım nasıl olacak hep beraber seyredecez...:good:

Sevgili Talip,
Ben de senin gibi o bıcagın kullanılacagını düşünenelerdenim.. Ama sürekli tutan tüyolardan yola cıkarak ben Yılmaz'ın vurulacagını düşünüyorum..Aynalı Fatih'ten adresi alır ve polislerle beraber eve gelir.. Siren seslerini duyan Cem arazi olur diye düşünüyorum.. Filiz'in bıcagı Cem'e kacırılırken sapyalayacagını düşünmekteyim nihayetinde Cem yaralanacaktır ama kacmayı basaracaktır.. Daha sonrasında ilk sezon izledigimiz bir senaryo gerceklesir.. Cem Meral gibi Yılmaz Filiz ve Tekinerlerin pesini bırakmaz.. Tahminim finale kadar olmasa da birkac bölüm daha aramızdadır Cem..

Bu arada bu bölümü cok begendigimi söylemek istiyorum.. 2. sezonun en iyi bölümlerinin basında geliyor.. Ama bir sahne cok yavandı.. Cem ve Filiz arabadadır ve Filiz Cem'e yavaslamasını cok hızlı gittigini söyler..
Bu sahne o kadar igrencti ki söylemeden gecemedim.. Cok kötü cekilmşti :img-wink:

nisailayda
28-04-07, 01:28

sabırsızlıkla bekliyorum zira benim için terapi gibi oluyor.:img-yes: başkalarının gözüyle de görmek değerlendirmek gibi filiz yılmazdan bahseden çok olurda ne olacak bu feride ömer işi bu konuya detaylıca eğilirsen sevinirim:img-in_lo

talip23
28-04-07, 01:29

Haydi yaz yaz!:img-yes: sabırsızlıkla bekliyoruz!

forever_bim
28-04-07, 01:29
Filiz'le Cem'i dizide Beykoz'da görmüştüm. Nikah için işlem yaparken. Arada raporu da halletmişlerdir.

modest2000
28-04-07, 01:30
keşke sahte olsa ama sanmıyorum yani senaristler bunu geçiçtirmişte olabilirler yada araya hatrı sayılır insanlarda girmiş olabilir ama nasıl olduysa nikah masasına oturdular ve önemli olan ordan nasıl kurtulucakları bence...

Ben de sanmıyorum ama öylesine bir umut işte:img-wink: Belediyeye başvuru filan yaptıklarını göstermeyince,hani dedim nikah sahte çıksa ne iyi olur:img-wink: :img-wink:

tebessüm
28-04-07, 01:32
--------------------------------------------------------------------------------

Bölüm Yorumları(madde halinde sıralıcam)
1)bölüm hakkndaki genel yorumum tek kelimeyle muhteşemdi!geçen hafta uzun zamndır ilk defa yorum yapmaya layık bulduğumu söylemştm buhafta yorum yapmamak elde değil..heyecan,aşk,sıcaklık,nefret,fedakarlık,aksi yon,yılmazlı filizli sahneler herşeyy bolduuu bölüm süperdi..
2)bu bölüm sanki herşey herzman söyledğmz çizgideydi;
aslı yılmaza sevvginden şüphe edyorum dedi yılmaz ses çıkarmadı
filiz nekadr kırgında olsaada ceme defalrca yılmaza olan aşkını haykırdı
yılmaz için filizin değeri birkezdaha ortaya çıktı,oda aslıyla olduğu için belkde kendne birkezdaha kızdı!(içten içe)...
3)fahriye ve salih cemile olan yaklaşımları fahriyenin cemili yerde görünce gösterdiği telaş,salihn hastanedki sözleri gerçekten insanlık dersi verdi onlara yakışanda buydu
4)mahalleliyi anlamak mümkün değil! yaa handan var orda birzamnlar kızınn evlencği adamdı yılmaz ama kmse kendni aslıya iltfat etmekten düğünü konşmaktan alıkoymadı handanın kötü oldğnu gören müjgan aslıya olan iltifatlarnı sürdürdü yılmaz yaşadı dedi yaa insan biraz dikkat eder!
5)müjgana değinmşken ondan devam edelm yaptığı hatalrın hala farknda değil! handan anladı,handan kendni düzeltti ama bu kadın hala aynı elif gözleri önnde mutsuz oldu hergn yaptğı hatanın pişmanlğnı çekti ve annesi bunun en yakın şahidiydi ama nalana bunu yapmaktan vazgeçmiyor! nalana yaptığı yetmezmş gibi birde hayri beye tavrı bu nasıl dostluk bu nasıl mahallelilk keremde bir evlat bir babnn yanna bir evlat bukadr aşağılanırmı? ki müjgan defalrca uyarıldı!
6)bölümün en şaşırtanı handandı! şok etti resmen almış eline ütüyü mahallelyle kaynaşmış,ömere işinde başarılar diliyor ve ekliyor önemli olan feridenin sana olan sevgisi! demekki birtakım olaylar birtakım insanalrı değiştirblyor ilk defa gerçk bir takdri haketti ama genede ne vardı bunu kızının hayatını mahvetmeden anlasaydı da dedirtiyor..
7)cem artık iiyice sapıttı! bir yapmadğı bu vardı; sevyrm dedği kadının karnına silah dayamadğı kalmştı bunuda yaptı! bu nasıl aşk bu nasıl sevgidir? zaten onn aşkı elde etmekten ibaret! filize pahalı bir oyuncaksın dedi ya cem oyuncğı eldnen alnmş bir çocuk bunlar bir oyun filizse bir oyuncak ama gerçek birşey varki o filizle hiçbirzamn oynayamayacak!
2 bölmdr bölmn en etkleyci şeyi:SICAKLIK.. filzle yılmazn sahnelerii hala gözmn önnde filizin gözleri konuştu yüreği susmadı engelleyemedi sevdayı ancak susmakla kapattı söylemesi gereken olayları..yılmaz desen vazgeçmş artık herşeyden tek geçemedği şey ise filize olan aşkı,sevdası, unuttu yaşanan onca olayı tek istekk kurtarmaktı filizi..
9)yılmaz çırpındı durdu bütün bölüm gerçekten takdiri haketti bir filizci olarak söylyorum yılmaz bu bölüm süperdi..filiz ise kendni feda etti aşkı uğrna, zaten yılmasz bir yaşam ölümdü onun için ne gerek vardı onsuz yaşamaya? yılmazn nefes aldığını bilmek yeterdi ona..
10)şimdi birde sahnelere değinelm filizle yılmazn her sahnesi muhteşemdi sıralamk gerekrse ceydann oldğu gece o ikisnn konşması filizn gidşi arkasndan yılmazn okuduğu şiir muhteşemdi
filizin kapısna gelp aç filiz benm yılmaz diye bağırışları onu ikna etmek için söledkleri neolrsa olsn yanndaym deyişi hepsi aşkın esiri kelimelrdi..
11)filiz kim çekti bu kızın çektiğini?
önce babsnı kaybetti sonra yılmazı sonra yılmaza kavuştu ömeri kaybdyrdu abisi kurtuldu yılmazsz bir hayat ona merhaba dedi
vazgeçmedi sevdasndan ama yenemedi sevdiğinn grurunu,hamile oldğnu öğrendi gene herşeye tek başına göğüs gerdi,şirket battı taksiye verecek parası kalmadı,abiisi hapse düştü,birilernn yannda sığıntı gibi yaşamk zornda kaldı asla şikayet etmedi,sevdğnn başkasıyla sözlendğni gördü yıkılmadı ayakta durdu,abisi hapsanede bıçaklandı ölmden döndü,sevdği karnındaki beben başkasndan oldğnu düşündü,annesnn yaptıklarnı öğrendi,bebeğni düşürme tehlkesi yaşadı,ve son olarak şimdide abisni vuran onları buhale düşüren nefret ettği bir adamla evlnmek zorunda sevdği nefes alablsn yaşayablsn diye...karnına dayanan silaha artık diyecek birşey yok! filizin çektğni kim çekti sölermsnz?
12)bölümün en kkötü yanlarndan biri sürekli cemi görmekti! ama en iyi yanalrndan biriyse sürekli aslıyı görmemekti..mualla gene yaptı yapacğnı gül gibi filizimz evlncğnde ağız burun büken şimdi aslıyı yerden göğe sığdıramyor..bir bilse şu kızı ne güçlü ne başka ne farklı ne aşık ne fedakar oldğnu bir bilse!
13)ferideye gelince ona hak veryrum çok zor durumda bir ilşkye başlamşssn aşıksın geçmşi hatrlyosun vee eskden birine nekadr bağlı oldğnu birini nekadr sevdğini artık biliyosun amaa buna rağmen kızdığım bir nokta varki; neolursa olsun nevzatın önnde ömere oadkr samimi davranmamalı! ben ömerle olamsnı isterm ömer karakterni çok sevyrum amaaa nevzatta bu insan için çok emek harcamş ona yüreğni açmış onu unutmamş vee onca yaşananlara rağmen onu sıkmamş serbest bırakmş bi insan ömerle neyaşarsa yaşasn bu nevzatn gözü önnde olmayablr o kendi için özlem değldr belki ama nevzat için o özlem!
14)ömer demişken ömerle filizn sahnesnide unutmamak lazım filizn ömere sarılıp ağlaması en duygsal sahneleden biriydi,ömer çok içtendi kardeşim derken ama o sahnede isterdmki ömer ceme biriki tane vursun zamnnda vara yoğa yılmaza saldryodu kardeşne yaptğı o hakaretten sonra cemi yere yapştrmalydı!
15)bu bölüm cemin annesne çok yoğunlaşlmamş açıkçası bn safiye hanımın polsie açıklamama kararı hakknda pek yoruum yapamıcam bir taraf insanlık bir taraf annelk insanlık bu en doğrsu der annlk ise o senn evladın der ama neolrsa olsn başka evlatalrın canının yanmaması için cemin hapsi boylaması gerekr
16)yılmaz nikaı durduğu sırada filizin ona bakışı anlatlmazdı gerçkten öyle böyle değldi aşk dolu ümit dolu heyecan dolu bi bakştı,yılmazn filiz hemen benm yanıma gel deyişi ardından filizn ceme verdiği cvb;ancak cesedm senn olur ne sözdüü yaa!! filiz okadr başka bir karakterki neyaşarsa yaşasın özünü kişilğni güçlülğnü kaybtmyor ama başı yukardalığı hiç bozulmyorr hiiiiç...
17)filizin merle konşrken olanları cemn tehdtni ömere sölememesi çok yanlştıı amaa bu kıza kızamyorumki ne şartlarda yapyor gene kendni feda edyr kendi canını mutlulğnu herkesten sonraya atyor amaa ömere sölemlydi cemn tehdtleryle nereye kadar? evlenseydi ne olcaktı? o adamla nasıl yaşayacaktı? her yaptırmak istedğni filize yaptırablckmiydi? her söznn sonu yılmazı öldrrmlemi bitcekti? amaa filize kızılmyor iştee o çatı sahnesnde cemn elne yapışıp yalvarşı..kendi canı konuu olsa korkuszca dikilrdi gene karşısına ama aşkna sevdiği adama kıyamadı onsuz yaşayamazdı!
1bu bölümde pek mahalle görntsü yokktu sanırım normalde en sevdğim görntlerden biri ama öyle heyecnlı bir bölmdki bunlar araya sıkıştırılamadı sanırım amaa ne diyeyim bu muhteşem bölüm o alştğmz sıcak görntleri bile aratmadı
19)ben zamannda çok kızdım yılmaza,grurunu üstn tuttğu için halada kızgınım desem yalan olmaz..ozmanlar aşkndan canından yani filiznden üstün tuttu grurunu şmdi nekaldı peki geriyee gruru bu aşkı bitirmeye yettmi? şimdi tek derdi filizn iyi olması gerisi boş onun için...öyle bir çıktıki aşkları ortaya ne yaşannalar kaldıı ne grur tek gerçek vardı onalrın birbrne olan bakşları,aşkları,özlemleri..herzamn dedm filizle yılmazn aşkı bu dizideki hiçbiraşkkla kıyas götrmezzz neolduu gene sıcaklık o iksknn gözlerne doldu! ne oldu? filizsz yılmaza yılmazsz filzie hayat haram oldu..diyecek bişe yok yılmazclar filze filzcler yılmaza nekadr kızarsa kızsın onlar birbrleri olmadan yapamyorlar yapamazlarda
20)gelecek bölüm için tahmnlerme gelnce öncelkle o sahnede yılmazn bebeği cemden öğrenecğni düşünyorum,orda mutlaka silah patlıyacak patlamassa şaşarım dolaysyla yılmazn vurulcğnı filizi cemn götrcğni vee nayazkıkki filizn bbeği düşürcğni düşünyorum tabki bunlar sadece tahmin...
son olarak çok uzun bir bölüm yorumu oldu üşenmeypte okuyanlara Allah kolaylık versin bu bölümün böyle içerkli bir yorumu hakettğni düşünyorum muhteşem bölümler az bulnur benmde bu bölme olan armağnm olsun okuyanlardan yorumlarnı beklyorum....

forever_bim
28-04-07, 01:32
sabırsızlıkla bekliyorum zira benim için terapi gibi oluyor.:img-yes: başkalarının gözüyle de görmek değerlendirmek gibi filiz yılmazdan bahseden çok olurda ne olacak bu feride ömer işi bu konuya detaylıca eğilirsen sevinirim:img-in_lo

Efem bu bölüm onları çok keyifle izledim ben:) Feride hele fıstık gibi oldu koyu makyajla, takım elbiseli Ömer'i de özledik. Yarın sana özel yorum yapacam canım söz:)

tebessüm
28-04-07, 01:34
arkadşlar ilginiz içiin çook teşekkr ederm:) zaten daha önceden yorumumu hazırlamştıım ekledm okumak biraz zor olablr amaa madem sevyosunz sevndm okuyan arkadşlardan yorumlarnı beklyorum elmden geldği kadar her konuya değnmeye çalştım:)

modest2000
28-04-07, 01:34
Sevgili Talip,
Ben de senin gibi o bıcagın kullanılacagını düşünenelerdenim.. Ama sürekli tutan tüyolardan yola cıkarak ben Yılmaz'ın vurulacagını düşünüyorum..Aynalı Fatih'ten adresi alır ve polislerle beraber eve gelir.. Siren seslerini duyan Cem arazi olur diye düşünüyorum.. Filiz'in bıcagı Cem'e kacırılırken sapyalayacagını düşünmekteyim nihayetinde Cem yaralanacaktır ama kacmayı basaracaktır.. Daha sonrasında ilk sezon izledigimiz bir senaryo gerceklesir.. Cem Meral gibi Yılmaz Filiz ve Tekinerlerin pesini bırakmaz.. Tahminim finale kadar olmasa da birkac bölüm daha aramızdadır Cem..

Bu arada bu bölümü cok begendigimi söylemek istiyorum.. 2. sezonun en iyi bölümlerinin basında geliyor.. Ama bir sahne cok yavandı.. Cem ve Filiz arabadadır ve Filiz Cem'e yavaslamasını cok hızlı gittigini söyler..
Bu sahne o kadar igrencti ki söylemeden gecemedim.. Cok kötü cekilmşti :img-wink:

Bana da şu sahne tuhaf geldi.Cem Filiz'i çatıya çıkarır ve öyle ayarlanmıştır ki,tam o anda Yılmaz'ın silüeti camda görünür.Nasıl bir ince ayardır bu,anlamak zordur:img-wink:

modest2000
28-04-07, 01:36
Efem bu bölüm onları çok keyifle izledim ben:) Feride hele fıstık gibi oldu koyu makyajla, takım elbiseli Ömer'i de özledik. Yarın sana özel yorum yapacam canım söz:)

Ömer'in takım elbiseli halini unutmuştuk nerdeyse,iyi olmuş giymesi:img-wink: Ama eski takımları daha şıktı.:happy0064

slayjic
28-04-07, 01:39
aslında diziyi izlerken kötü oldum ya handan hanımın herşeyi geçte olsa anlaması kızı için üzülmesi aslıyla yılmazı görünce duyduğu pişmanlık ömere ferideği savunması falan bence müjgan hanımın sert tepkilerinide handan hanım yumuşatıcak yılmazl filizin o aşkını görüp kavuşamamalarını izlemek üzücü geliyo inşallah düzeltirler senaristlerde birazda aşk izleriz..

gzd_gzd
28-04-07, 01:40

walla Hasan'cım Feride'nin makyajına ben de hayran kaldm
acayip güzel olmuştu
flashbacklerdeki halinde de pek bi güzeldi
ama bu en son haline bayıldım

şirketin iflasndan beri Ömer'i takım elbiseyle görmemiştik
bu takım elbiseli hali süperdi walla bayıldm :):img-blush

feride'yle acayip yakışıyolar zaten:img-blush

forever_bim
28-04-07, 01:42
Sevgili TEBESSÜM

Çok güzel yazdın. Ellerine sağlık.

rbd88
28-04-07, 01:42
gerçekten müjgan biraz handandan ders alsın handan değişti artık gördü hatalarını umarım yakın zamanda müjganda görür tabi umarım bu arada kerem bozulmaz filizle yılmazda bi an önce birleşsin ya ikisinin birbirlerine sarıldıkları zamanı görmek istiorum çok yakışıolar birbirlerine

nisailayda
28-04-07, 01:43
Sevgili TEBESSÜM okadar güzel yazmışsınki okurken mest oldum .tebrik ederim ellerine sağlık devamınıda herzaman beklerim:img-yes: :img-yes:

tebessüm
28-04-07, 01:44
Sevgili TEBESSÜM

Çok güzel yazdın. Ellerine sağlık.

ben teşekkür ederim..böyle bölmler hep olsun hep yazalım diğer şeklde tartşyoruz fikirlermzi söylyoruz ama çok dağınık olyo her bölmde bukadr yoruma layık olmyo bu bölüm yapmak istedm yaptım bölmler böle devam ettği ve sizde beğendğnz sürece ben devam ederm

forever_bim
28-04-07, 01:44
Ömer'in takım elbiseli halini unutmuştuk nerdeyse,iyi olmuş giymesi:img-wink: Ama eski takımları daha şıktı.:happy0064

E artık patron değil, dolayısıyle eskisi kadar fiyakalı olmayabilir kıyafetler. Aslında renk olarak 61. bölümde şirket battığı vakit giydiğine benziyor ama değil o takım elbise daha mattı. Modest saçları tam sizin istediğiniz gibiydi ama:)

bego87
28-04-07, 01:45
Eline sağlık tebessüm .
çok güzel yazmışşsın herşeyi özellikle filiz hakkında yazdıklarına bayıldım.Gelecek bölümdede aynen bende senin gbi yılmazın bebeği öğreniceğine inanıyorum.

bego87
28-04-07, 01:49
ömer traşta olmuş:) nasıl değişti olgunlaştı bu şirket olayından sonra .Eskiden olsa Nevzata orda bi yumruk indirir yada dayılanırdı .Çok tatlı bi adam oldu yaa:)

modest2000
28-04-07, 01:50
E artık patron değil, dolayısıyle eskisi kadar fiyakalı olmayabilir kıyafetler. Aslında renk olarak 61. bölümde şirket battığı vakit giydiğine benziyor ama değil o takım elbise daha mattı. Modest saçları tam sizin istediğiniz gibiydi ama:)

Saçları çok hoş olmuş:img-wink:Feride de çok güzel olmuştu.:img-wink: Filiz'e biraz salaş hali bile çok yakışmıştı.:img-wink:

nisailayda
28-04-07, 01:51
Filizin ağlayarak eve döndüğü şiir okunan sahne vardı ya hani tökezliyordu o duygusal sahnede aklıma ferman ve ekibinin filize (yürüyen felaket )demesi geldi ve güldüm.
tüh yılmaz bu bölüm vurulmadı nolcak şimdi ferman kardeş filizi asarmı asmazmı?:img-grin2

forever_bim
28-04-07, 01:53
Ya aklıma takıldı da bence Nevzat iyi bir adam ama Feride'den kolay vazgeçmeyecek gibi duruyor. İşte kalan 9 bölüme ek malzeme. Kimseye yar etmem dedi kızkrdeşim de Atı alan Üsküdar'ı geçti dedi Nevzat'a

stormy
28-04-07, 01:53
Kusura bakmayinda bu Cemin olmesi bile yetmez, les kargasinin yaptiklari uzun sure etkisinde birakir herkesi..Gozunu kirpmadan vurabiliyor herkesi..Korkak zavalli biri..Filiz Yilmaza soyleseydi boyle olmazdi...Eger Filiz bebegi kaybederse o zaman Handan bakalim ne yapacak?

modest2000
28-04-07, 01:59
Ya aklıma takıldı da bence Nevzat iyi bir adam ama Feride'den kolay vazgeçmeyecek gibi duruyor. İşte kalan 9 bölüme ek malzeme. Kimseye yar etmem dedi kızkrdeşim de Atı alan Üsküdar'ı geçti dedi Nevzat'a

Nevzat'ı biraz agresifleştirebilirler.Diğer bölümlere nazaran bu bölüm öyle kolay kolay vazgeçecek izlenimi vermedi bana.

nisailayda
28-04-07, 02:01
Ömer konusunda yavaş yavaş herkes görmeye başladı .ömer başlarda inatçıydı ama herzaman merhametliydi.Ailesine sevdiklerine şevkatliydi.
Takım elbisede spor kıyafette çok yakışıyor malum sevdiğimdenmidir nedir çuval meselesi....:img-in_lo
ömer nevzat konuşunca bir tane patlatır demiştim ama ferideyi üzmemek ve zor durumda bırakmamak için yapmadı.Feridede ne şanslıkız en yakın zamanda doğru yolu bulur inş .

forever_bim
28-04-07, 02:04
Nevzat'ı biraz agresifleştirebilirler.Diğer bölümlere nazaran bu bölüm öyle kolay kolay vazgeçecek izlenimi vermedi bana.

Şimdi Nevzat bir yönden haklı. Feride, Özlem olduğu dönemi, az çok hatırladı onu nasıl sevdiğini de. Ama yeni hayatındaki durumu Nevzat geçici sanıyor o yüzden beklentisi bu yönde. Neyse detay sonra inerim göz kapaklarım ağırlık yapıyor.

nisailayda
28-04-07, 02:09

Nevzat Ferideyi üzecek bir şey yapmaz .Tabiki erkek olarak diğerinin yanında kabaracak gözdağı vermeye çalışacak fakat feride nin tercihinede saygı duyacak onların yaptığı sadece soğuk savaş belki ömer tırsar diye şansını deniyor:img-grin2 eh okadarda olsun al kız senindir diyecek hali yok:img-hyste
Feridede kararını hemen versede garibim Ömerimin gözleri yine gülse:img-wink:

modest2000
28-04-07, 02:14
Ömer konusunda yavaş yavaş herkes görmeye başladı .ömer başlarda inatçıydı ama herzaman merhametliydi.Ailesine sevdiklerine şevkatliydi.
Takım elbisede spor kıyafette çok yakışıyor malum sevdiğimdenmidir nedir çuval meselesi....:img-in_lo
ömer nevzat konuşunca bir tane patlatır demiştim ama ferideyi üzmemek ve zor durumda bırakmamak için yapmadı.Feridede ne şanslıkız en yakın zamanda doğru yolu bulur inş .

Feride o kadar çalışmış da,herşey nasıl Nevzat'ın oluyor, anlamıyorum.Bu kızın nasıl parası olmaz ki?Bir de,neden kaçtığını bir türlü soramadı Nevzat'a.:icon_whis

forever_bim
28-04-07, 02:20
Feride o kadar çalışmış da,herşey nasıl Nevzat'ın oluyor, anlamıyorum.Bu kızın nasıl parası olmaz ki?Bir de,neden kaçtığını bir türlü soramadı Nevzat'a.:icon_whis

Bu yazdıklarını ben de merak ediyorum:) Madem o kadar mutluydular herşey güllük ve de gülistanlıktı neden Feride kaçma gereği duydu? Feride mutlu olduğu zaman kaçan biri değil. Bakalım nere varacak bu işin sonu.

parcalibulut
28-04-07, 04:57
Bu bolumden de anlasildigi gibi, sanirim gelecek bolumlerde
1- Nevzat in Omere karsi asabiyeti, Omer in de Feride yi koruma calismasi..
2-Feride nin Ozleme ait anilari hatirlamasi ve tam Omere kizmisken tam Nevzat beni seviyor derken bir anda nasil kactigini, neyin bu kacisa sebep oldugunu hatirlayacak ve Nevzattan ayrilacak,Omere kosacak..
3-Filiz hala soylemeyecek bebegi Yilmaza, ama hala derinden derinden bakisacaklar, tesekkur edecek hayatini kurtardigi icin, Asli yavas yavas anlayavak durumu, Yilmaz Asliya hala tereddutle bakacak, Asli Yilmaza git diyecek - ki belki ameliyattan sonra olacak-
4-Filiz uzulecek, aglayacak, hatta Cem i yakalamayacaklar ve Cem surekli Filizi rahatsiz edecek, Yilmaz yine Filizi korumaya calisacak..
5-Handan hanim daha insancil bir hale gelecek veeee dayanamadan cok kilit bir zamanda aciklayacak bebek durumunu..
6- Yilmaz soklarda olacak, Asli durumu anlayacak, Yilmaz Aslidan ozur dileyecek ayrilacaklar, ve Yilmaz Filiz e gidecek, ozur dileyecek, neden diyecek ? Ki eger 9 bolum kalmissa, Cem daha 9 bolum var, bebek meselesi 9 bolum soylenmeyecek demektir..

Aslinda IA da bircok mantik hatasi var ama inanin bana saymaya nereden baslayacagimi bilmiyorum... :D

emraht
28-04-07, 06:20
Eline sağlık tebessüm yorumun çok güzeldi.

dehşet güzel bir bölüm izledim. ben nasıl yılmazcıysam anlamadım, filize ağladım resmen. baştan sona gözler dolu dolu izledim allahtan evde kimse yoktu:icon_whis
bölüm yorumları yapan arkadaşların yorumları bu hafta tavan yapacaktır forumda. sabırsızlıkla bekleyeceğim.
sabah yazmıştım zaten son sahnede silahlar çekilir bölüm biterse cuma gelmez diye. hayalet modunda olcaz sanırım bu hafta.

ebruk_01
28-04-07, 08:45
herkese günaydın arkadaşlar ben eneski izleyicilerdenim elif öldüğünden beri çok fazla izlemiorum ama konuları biliorum özetlerini okuyorum herhafta ve bazende izlior sizin yorumlarınızı okuyorum..
bu akşam ki bölümü tesadüfen açtım ve sonuna kadar dikkatlice izledim gerçekten güzel bir bölümdü ama filiz ve yılmazın akibeti hala değişmemiş ya hala ayrılar ve yılmaz bebğin ondan oldugunu bilmior ....
en beğendiğim sahne ömerin ferideyi almaya okula giitiği sahneyid oradaki bakışmaları çok güzeldi..gerçi hepsini çok beğendim ama biran evvel yılmaz çocuğu ögrensin ve mutlu olsunlar ya....:happy0064 bye

emraht
28-04-07, 08:57
filiz dedi ya son sahnede ceme >cesedim senin olur ancak.
orda yılmazın şaşkınlığı acaipti. ya hala anlamadı bebeği. ama ilerde leb demeden leblebiyi anlıcak artık demekki. itiraz etmicek yani sahimi, yemin et, ölümü gör benimmi, falan gibi replikler duymayacağız:img-hyste

ALMİLA
28-04-07, 09:13
Arkadaşlar Haftaya Cumaya Kadar Nasil Dayanacayiiizz.üf Ya Ne Olcak Sizce.dünkü Bölüm Süperdi Ya Filizin Yilmazi ölene Kadar Seviceğini Söylemesi Ceme Cesedim Senin Olur Demesi Falan Süperdi Ya Yilmazin Feci şekilde Endişeli Olmasi Deli Gibi Filizi Düşünmesi Bide Bebeği öğrense

mervenil
28-04-07, 09:18
Sevgili Tebessüm yorumlarına gönülden katılıyorum.
vawww vaw vaww o ne bölümdü öyle. Heyecan, gerilim, psikopat nasıl olunur pardon nasıl doğulur:icon_whis Cem kendini aştı. Adamı yolda görsem kaçıcam nerdeyse:img-polic .
filizim gene mükemmeldi her zamanki gibi. Yalnız gereksiz ketumluk yapıyor. Neyseki Ceyda gitti anlattı. Yalnız bebek olayını Yılmaz öğrenmesin diye ceyda sadece nikahtan bilgiler verdi.
Bence cem şu anda filizi sevmiyor. onun tek amacı zor olan birşeyi elde etmek.
Silahlar konuşucakmı , tam o anda polismi gelicek nolucak bilemiyorum. Ama umarım bizimkiler kazasız belasız kurtulurlar. Artık mutlu olmayı çoktan hak ettiler.
Handanın mahalleliyle bütünleşmesi güzeldi. Ama benim kınadığım bir nokta var. Kızını nasıl bıraktı. Filiz resmen gidiyor Cemle evlenmek için ama o engel olamıyor. Benim annem kendini öldürür genede beni bırakmazdı. Handan aslında tam bir süs bebeği. Ve güçsüz biri. Onu her zaman takdir edeceğim tek nokta filizi bu şekilde yetiştirmiş olması.
Ekrem bu sahneyi görse hala derki insan kendi çocuğunu nasıl öldürebilir:img-hyste anlamamakta ısrar ediyorlar. umarım yılmaz artık anlamıştır.

emraht
28-04-07, 09:20
Arkadaşlar Haftaya Cumaya Kadar Nasil Dayanacayiiizz.üf Ya Ne Olcak Sizce.dünkü Bölüm Süperdi Ya Filizin Yilmazi ölene Kadar Seviceğini Söylemesi Ceme Cesedim Senin Olur Demesi Falan Süperdi Ya Yilmazin Feci şekilde Endişeli Olmasi Deli Gibi Filizi Düşünmesi Bide Bebeği öğrense

yılmaz vuruluyor nolcakki. hep filizin yüzünden. bu kızı parça pinçik etmeliyim. kıyamam ki ya filizede.

arzuinan
28-04-07, 09:28
Günaydın...

tebessüm, eline sağlık ne güzel özetlemişsin olanları. ama ne Yılmaz'a ne Filiz'e en ufak bir kızgınlığım kaldı. hepsini akşam alıp götürdüler... Filiz hada çok hatalıydı belki yaşananlarda ama dünkü bölümde yaşadıklarının hiçbirisini haketmemişti. Yılmaz hakettimi peki ASLA... hele vurulmayı HİÇ...

arzuinan
28-04-07, 09:33

süper bir tespitte bulunmuş kardeşin, tebrikler...

Nevzat'ı da psikopata bağlarlarmı acaba bu bilinmez ama keşke yapmasalar. Feride, Ömer'i Nevzat iyiyken seçmeli. böylesi çok daha anlamlı olur...

yakupoglu61
28-04-07, 09:36
Cemin hegemonyasında geçen bölümler devam ediyo bu adamı ne zmn durduracak senaristler çok merak ediyorum...!

filize bu bölüm tek bi noktada kızgınım : yılmaz ona gelip neyse bana söyle bn hallederim dediğinde bişey söylememesi;
Dİyeceksiniz sevdiğini korumak için yaptı; yılmaza söyleseydi yılmaz bi şekil yapardı,
yılmazda süt çocuğu değil ya ceme karşı hamle yapardı...!

emraht
28-04-07, 09:41
Cemin hegemonyasında geçen bölümler devam ediyo bu adamı ne zmn durduracak senaristler çok merak ediyorum...!

filize bu bölüm tek bi noktada kızgınım : yılmaz ona gelip neyse bana söyle bn hallederim dediğinde bişey söylememesi;
Dİyeceksiniz sevdiğini korumak için yaptı; yılmaza söyleseydi yılmaz bi şekil yapardı,

evet dediğin çok doğru. şimdi dahamı iyi oldu yılmaz tek başına bastı nikahı. filiz nasılda sevindi. be kız zamanında söylede yılmaz 10 kişiyle bassın orayı, cemide top diye oynasın.

cemotara
28-04-07, 09:42
Günaydınlar;
Hla dünkü bölümün etkisindeyim muhteşem bir bölümdü son sahnenin devamında acaba silahlar patlayacakmı yani cemin yılmazı vurulacağını söylediler ama bence yılmaz vurulmayacak çünkü sitedeki resmin bir tanesi gerçekleşmedi yılmazın aynı kıyafetler filizde sadece aynı kıyafetlerin üstünde palto vardı bu sahne bence cemden kurtulduktan sonra gerçekleşecek umarım öyle olur
Bu arada ömer saçını kestirmiş vede çok güzel olmuş
Ayrıca yılmazın bölüm arasında okuduğu şiir daha önce 16. bölümde filizin gerçekleri öğrendiği bölümde okumuştu çok güzel bir şiirdi
Bari özet bugün gelse çok merak ediyorum neler olacak acaba birde matraka bu böülümün son sahnesinde yılmaz bebeği öğrenebilir dedi eğer öğrenmezse önümüzdeki bölümde kesin öğreniyor dedi yani artık bebek meselesi ortaya çıkacak fatihinde ölmeyeceğini düşünüyorum
Bu bölümde filiz beni mahvetti ya tüm sahnelerinde çok kötü oldum off off inş. en kısa zamanda barışırlarda en azından 5 bölüm aşk sahneleri izleriz
Bu bölümde ençok güldüğüm sahne ömerle feride birbirleriyle konuşurken nevzatın devamlı olarak onlara bakarken surat ifadesi çok komikti kaşlarını çatmış kedi gibi boynunu bükmüştü
Feide ile ömerinde aralarında fazla bir sorun olacağını zannetmiyorum feride en kısa zamanda ömeri seçecektir nevzatta cem gibi psikopat olmayacaktır yani ilk başlarda mücadele eder ama daha sonra bu aşka saygı duyacaktır

emraht
28-04-07, 09:48
ömere sinir olduğum kadar dizi boyunca bişeye sinir olmadım
kardeşini öyle görüyor, zorla evleneceğini anlıyor. en azından tehlikeyi seziyor. ama beyimiz aşk meşk peşinde. filizde nelerle uğraşıyor. allahtan yılmaz var yani iyiki aslıya yemeğe çıkalım demedi oda. yoksa gitmişti filiz.

arzuinan
28-04-07, 09:49
...

Ceyda'da söyledi aynısı ama Filiz'in verdiği cevap beni tatmin etti. "Yılmaz'ın hayatı sözkonusuyken mi? " ... o kadar korkmuştuki Yılmaz'a birşey olacak diye, söylememesini anladım. ama bende söylemesini isterdim. oda başka mesele...

ferman336
28-04-07, 09:55
Filizin ağlayarak eve döndüğü şiir okunan sahne vardı ya hani tökezliyordu o duygusal sahnede aklıma ferman ve ekibinin filize (yürüyen felaket )demesi geldi ve güldüm.
tüh yılmaz bu bölüm vurulmadı nolcak şimdi ferman kardeş filizi asarmı asmazmı?:img-grin2

Allah Allah tek bir duygusal sahne oldu diye, filiz yapması gerekenleri yaptı diye her şey güllük gülistanlık mı oldu. şimdiye kadar yaptıklarının karşılığı bu işte. ben de kendi ağzıyla çırpındıkça batıyorum, sevdiğim insanlar için birşeyler yapmalıyım artık diyince filizcileri hatırlayıp güldüm. kız kendi ağzıyla söylüyor herşeyi, benim suçum diyor, kraldan çok kralcılar inanmıyor. hakketen doğru ya şeyh uçmaz mürit uçurur lafı. yılmaz daha vurulmadı asma planlarımı haftaya saklıyorum şayet vurulursa.:happy0064

Bölüm fena değildi. en azından bugün tartışmalara girmemek için bölüm için yorum yapmayacağım. tek merakım şudur. hayatımda hiç ayakta nişan alan bir sniper görmemiştim I.A sayesinde onu da gördüm.daha ölsem de gam yemem. su tabancası mı kardeşim o, öyle ayakta durmuş nişan alıyorsun koca dürbünlü tüfekle:img-hyste :img-hyste ne sağlam abiymiş o öyle.:img-pilot

fiyonk
28-04-07, 09:59

Başka birini öldürmekle tehdit etseydi Filiz belki söylerdi ama Yılmaz'a Cem seni öldürmekle tehdit ediyor o yüzden evlenmeliyim demeyeceği çok belliydİ..Ama o kağı önündeki bakışmalara konuşmalar beni mahvetti yahu hele şarkı girince peşinden.

Keşke Yılmaz Filiz'in peşine adam taksaydı Cem'le evleneceğini duyduktan sonra... Aslı'nın bile kapısına koruma bırakmıştı zamanında nasıl düşünemedi Yılmaz bunu:icon_whis :icon_whis

yakupoglu61
28-04-07, 10:00
Ceyda'da söyledi aynısı ama Filiz'in verdiği cevap beni tatmin etti. "Yılmaz'ın hayatı sözkonusuyken mi? " ... o kadar korkmuştuki Yılmaz'a birşey olacak diye, söylememesini anladım. ama bende söylemesini isterdim. oda başka mesele...

yılmaz ona gelip neyse söle halledeyim demeseydi filize sonuna kadar hak verebilirdim ama gelip defalarca söyledi bn hallederim diye...!

yılmaz bilseydi o nikah anı olmayacaktı 4 koldan cemi arayacaktı;

Evlenseydi cemle yılmaz o zmn ölmeyecekmiydi...?

yesilimim
28-04-07, 10:00
Bu bölüm aslı fena helde yapmacık geldi bana.Sevgindne şühe diyorum bazen diyo.Emin olduğu zaman da mı varmış? Yılmaz ona hiç seni seviyorum dememiş mi.Bi tek sewn varsın demeler.Bide madem bi tek o ar?İnsan hiç mi kıskanmaz.Bu adamın bu kadına naısl aşık olduğunu iliuodun.Dünaynın en anlayışlısı bile bu durumda biraz kıskanır ya.

ferdacikot
28-04-07, 10:03
[QUOTE=arzuinan;3119662]şiirin tamamı sanırım ama hangi bölümdü hatırlayamadım...

13.Bölüm Mektubu
Ey İstanbul!
Ne kaldı alacağın benden… Neye yarar tüm sokakların boş şimdi o yokken…
Onu benden aldın!... Sana yenildim bir günahkar yüzünden…
Verme istemem!.. Bırak!... Üstü kalsın!... Alacağım yok senden!

16.bölüm mektubu
Gönlümde akşamları karşılıyorum bugün… Sevdiğim!
Gözyaşına yeminlim!...
Sen ağlıyorsun ya, sen sahte sevdalara intizarsın ya…
Kalamam sende, bırak gideyim…
Sen mutlu ol!...
Bekleyenim bir kara haberse, durma önümde!...
Bırak!...kurşunlara geleyim!

Şiirlerin aslı böyle.Yorumlarınıza bayıldım okumak için fazla zamanım yok vakit kaybetmeyeyim.Hoşçakalın

fiyonk
28-04-07, 10:03
Bu bölüm aslı fena helde yapmacık geldi bana.Sevgindne şühe diyorum bazen diyo.Emin olduğu zaman da mı varmış? Yılmaz ona hiç seni seviyorum dememiş mi.Bi tek sewn varsın demeler.Bide madem bi tek o ar?İnsan hiç mi kıskanmaz.Bu adamın bu kadına naısl aşık olduğunu iliuodun.Dünaynın en anlayışlısı bile bu durumda biraz kıskanır ya.

Amanın Aslı karakteri sonradan katıldı dizye ama bence en fazla deformasyona uğrayan karakterelerden biri.Ayakları yere sağlam basan aklı başında zeki kız gitti yerine Yılmaz'dan başka birşeye odaklanmamış Aslı geldi o odaklanmada nasılsa adamın hiç bir tavrından nem kapmıyor..Olur olmadık zamanlarda çay getirmesi,zırt pırt önemli konuşmaların ortasına dalmasıda cabası ...

3c3m
28-04-07, 10:14
Cem filizi yılmazla tehtit ederken filiz çok kötü oldu bndee daha filiz yılmazı sewmiyo gibi bi düşüncede olaan yoktur Heralde!!
ceyda sonunda bi işe yaradı bravo ynii SONUNDAA:D!! iyiki söledi bide sölemeseydi düşünemiyorum bile kii bn ceydanın yerinde olsam hemen yumurtlardım:D en başındaa anlatırdım çocuk snni cem şöyle böyle yspıo die ceydadakide ne sabırmıiş yaahuu!!

mesburcum
28-04-07, 10:15
Tek kelimeyle HARİKA bir bölümdü... Yani yerimde duramadım izlerken... Bir ara korku filmi izlediğimi sansam da çiftimin birbirlerine olan bağlılığını dizi boyunca hissettim...
Dizide en yavan sahne Aslı'nın atölyede düğün mü, nikah mı olacak sorularına... "Düğün olucakkkk" şeklindeki donuk cevabıydı. Bu kız çok tuhaf ya, hiç bir sahnesi, hiç bir sözü bana anlamlı gelmiyor, ne kadar hasta olduğu için üzülsem de, Aslı gereksizsin!!! (Yani, çekil aradan) :) Bir de Yılmaz'a sevginden şüphe ediyorum demez mi? İçimden Allah Allah yoksa Yılmaz bizden gizli Aslı'ya Seni Seviyorum mu dedi diye düşündüm.

Cem'i çok izledik, Aslı'yı az gördük... Yavaş yavaş Cem'i de az görmeye başlayacağız ve o zaman tam süper olacak.

Son sahne ile ilgili şöyle bir tahminim var: Yılmaz Cem'e sen manyak mısın kendi çocuğuna nasıl kıyarsın diyecek ve Cem o benim değil senin, sana olan her şeyi alacam hahahaha derken Filiz'imin bıçağı devreye girecek... Şu Cem için muhteşem bir final yazılmalı, yani adam forumu terapiste gidecek noktaya getirdi sonuçta...

arzuinan
28-04-07, 10:16
yılmaz ona gelip neyse söle halledeyim demeseydi filize sonuna kadar hak verebilirdim ama gelip defalarca söyledi bn hallederim diye...!

yılmaz bilseydi o nikah anı olmayacaktı 4 koldan cemi arayacaktı;

Evlenseydi cemle yılmaz o zmn ölmeyecekmiydi...?

çok haklısın zaten bende diyorum söyleseydi keşke diye. ama söylememesi yada söyleyememesi o ruh hali içinde çok abartılmamalı bence...

zer_dan
28-04-07, 10:18
Merhaba,

Filiz ve Yılmaz'ın bir sahnesi vardı o sahne hangi bölümdeydi hatırlayan varsa bana yardım edin lütfen.

Filiz Yılmaz'ı görmeye bir dağ evi gibi bir yere gidiyordu ve orda bir tartışma geçiyor Filiz yürüyerek orman içine gidiyordu.O sahne hangi bölümdeydi yardım lütfen...

benim
28-04-07, 10:23
Bu bölüm hakikatten çok hareketli ve duygusaldı.Son sahneye kadar nefesimi tutup seyrettim.Son sahnede ha şimdi silahlar patlayacak dedim.Gelen tüyolarda yaralanma var denildi.Bana sanki bir yaralanma olayı olmayacak gibi geldi.Zavallı Filizim nasılda çaresiz köşeye sıkışmış hissetti kendini , Cem'le evlenmeye boyun eğdi , ama işin ciddiyetini anlayınca Cem'le bir ömür boyu yaşaması gerektiğini düşününce evlenmekten vazgeçti.Ama nafile Cem'in tehditleri bitmek bilmiyordu.Ordan evlenmeden kalksa Cem'in dediği gibi Allah korusun Yılmaz'ın cenazesi olsaydı.Filiz ne kadar pişman olurdu Cem'le evlenmediğine,

Herkes gibi bende Fatih'in arkasında Cem'i görünce ürktüm.Fatih'e dostlukla ilgili birşeyler söyledi.Sen iyilik yapsan , düzgün bir adam olsan Fatih herzaman senin arkanda olurdu.Cem ne kadar kötü biri olduğunu , kaç kişinin ölümüne sebep olduğunun farkında değil galiba.Kendini iyilik meleği olarak görüyor.

İkiyken bir olmak biz hiç bir zaman bir olamayacağız galiba.Aslı'nın sadece kendi sevgisinin yetmeyeceği belliydi.Yılmaz'dan da aynı şekilde sevgi göstermesini istiyor.Bunu bile bile evet demişken Yılmaz'ı bu şekilde kabul etmişken daha şimdiden pes etmiş gibi duruyor.Ben seni seviyorum senden birşey beklemiyorum lafları havada kaldı.

Ömer Feride'yi dansını seyrederken arkadan Nevzatın gelmesi ve Ömer'in damarına basacak sözler söylemesinde, Ömer iyice doldu şimdi patlayacak dedim.Ömer en iyisini yapıp aklı selim davranıp ordana ayrıldı.

Handan hanım iyice kıvama geliyor.Geldi bile sayılır.Bu bölüm Handan'a üzüldüm bile.Pek çaresiz duruyordu. Pişmanlıklarını fazlasıyla yaşıyor.Ütü bile yapıyor atölyede.

Müjgan hanım hala kıvama gelmedi , ders almadı yaşadıklarından Müjgan hanım Kerem ve Nalan ilişkisine maddiyat olarak mı Kültür farklılığı açısından mı karşı çıkıyor .Hem Elif , hemde şu an Tekinerlerin yaşadığı olaylardan sonra paranın , malın , mülkün hiç bir öneminin olmadığını daha iyi anlaması gerekirdi.Handan'a Ömer'le ilgili nasihat veriyor.Ömer'i yüreklendiriyor.İş iştir çocuğum diyor.Aynı anlayışı neden Kerem'e gösteremiyor.

ismailsurucu
28-04-07, 10:34
öncelikle herkese günaydın.

dün akşam cem'in piskopat ve sinir bozucu sahneleri dışında zevk alarak izlediğim bir bölümdü.özellikle tuba ve bülent'in oyunculukları bir harikaydı.diğer oyuncularda iyiydi ama ön plana bu iki isim çıktı.

yılmaz ve filiz'in hala birbirlerinde var olduklarını ve bitmediklerini gördük.filiz yılmaz'a zarar gelmemesi için yaptığı fedekarlıkta müthişti,cem'e karşıda direnebildiği kadar direndi.bu arada ceyda'yıda kutlamak lazım.yılmaz'a durumu anlattığı için ama işini yarım yaptı,şimdi çocuğu söyler diye düşündüm ama söylemedi.fazla yazmak istemiyorum,filiz ve yılmaz'ın tavan yaptığı bir bölüm izkedimve bundanda keyif aldım.artık bundan sonra olaylar çorap söküğü çözülür ve cem piskopatı açığa çıkarılır.

enceladus
28-04-07, 10:40
Heyecanlı ve bir o kadar da saçma bir bölümdü.
*Filiz gibi okumuş, kültürlü ,aklı başında olduğunu sandığımız, son bölümlerde sürekli güçlü ve kurnaz olduğunu iddia eden,zorluklar karşısında bile şeref ve haysiyeti uğruna kimseye teslim olmayan Filiz karakt