PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 19

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

matraka
28-04-07, 12:59
sevgili MATRAKA şimdi yılmaz sahnenin devamında vurulacak mı yoksa vurulmayacakmı bunu söylersen sevinirim yani bana hiçbirşey olmayacakmış gibi geliyor elimizde resimde var

sevgili cemotara bunu söyleyen si_nice nickli arkadaşımız ve ben ona güveniyorum:img-hyste bu işin sonunda yılmazın başı yanıcak demiştik yanıcak merak etme çocuğa birşey olmuyor yılmaz yeterince şok yaşayacak valla ne olacağı izle gör heyecan mümkünse kaybolmasın:img-hyste

61MERVE61
28-04-07, 13:00
birde diziden sonra çalan müzik hakkında elif için söylendi diye yazılar çıkmış bu tamamen hayaldir arkadaşlar elif yılmaz dönemi ne ait bir parça varsa o da intizarın parçasıdır ben de kaldı ellerin ile başlayan parça filiz yılmaz sezon finali için yazılmıştır.filiz yılmaza olmaz demeye gi,derken arabada ağlarken çalmıştır detaylar detayları atlamayalım

yılmaz krakterinin filize karşı bu kadar affedici olmasının nedeni onu intikamına alet etmesi imiş vaybe böyle adamlar varmı yaşıyormu

vala intizarin sarkisi elif yilmaz sahnesinde cikmisti ama ben filizyilmaz sahnelerinde caldigi zamanda cok seviyorum,,neyse aynen dedigin gibi filiz yilmazi terketikten snra srabadaki sahnesinde calmisti....

sorularim:)
1.Peki matrak:)simdi yilmaz vuruluyor bunu anladik peki basinda sadece filizmi kaliyor yoksa hemen baskalari geliyormu?

2.Hastane sahneleri bizi bekliyormu

3.yilmaz agir mi yaralaniyor yoksa kursun sigirip geciyormu

4.filizle bebek konusunu konusuyormu filiz ne dio:)..

bunlari bilmiyorum dersen ne anladik tuyolarindan:):)

anny
28-04-07, 13:00
aslı kızımız dün akşam ilk defa doğru bir laf söyledi gördüğüm kadarıyla beni sevmediğini görüyorum,istersen ayrılabiliriz gibi bir etti yılmaz buna cevap veremedi.ama handan'ın müjgan'a itiraflarına müsaade etmedi en uygunsuz zamanda aralarına girip söyleşiyi yarım bıraktırdı.bu kıza daha ne denir bilmiyorumki.

kesinlikle haklısın :img-hyste aslı kızımız yılmazın filizi sevdigini bile bile hala aralarından çekilmezse ben o zaman dumur olucam :img-pilot bu sefer handan yola geldi,müjgan ise hala zengin damat hayalleri kuruyor..:img-blush

ferman336
28-04-07, 13:03
karakter yorumum;
yılmaz : tabi ki süper.başka birşey söylemeye gerek yok.

filiz : eşim bile hiç acımıyorum walla kendi etti sonuçlarına da kendi katlansın dedikten sonra :) gerçi arada olan yılmazıma oluyor ama.:sad53: tek sorun bu işte. filiz ediyor yılmaz buluyor.yılmaz işte kerizim benim.:img-yes:

feride: kalçayı güzel salladı be. var bu kızda yetenek. :) onun dışında ne halt etmeye çalıştığını anlamadım. umarım evdeki diş macununu kendi almıştır.

ömer : gereğinden fazla anlayışlı.bu kadarı abartılı kaçıyor. tabi canım al kumaşları yap elbise.hemen zengin olursun biz boşuna uğraşıyoruz tekstil sektöründe 25 senedir.:)

nevzat: evettt.dişini göstermeye başladı. sakallarından başka bir şeyi görmek güzeldi. :)

aynalı : adamım benim.bir numara.

aslı : aslı mı?o da kim:img-hyste

handan : inanılmaz bir değişim.dediğim gibi inanılmaz.anca kadir inanır inanır. bu değişim hatasını anlamak,değişmek,olgunlaşmakla açıklanamaz.olsa olsa senaristlerin handandaki değişimi kafaları güzelken kurguladıklarını gösterir.

cem : yürü be oğlum kim tutarr seni...şaka bir yana cenk ertan ı beğendim bu bölüm.hakkını verdi.

son olarak yalan söylemek konusunda inanılmaz ve engin bir yeteneğe sahip olan filiz tekinerin cemin konuşmasındaki ve vurgularındaki değişimlerden bir şey çakmaması çok ilginç.terzi kendi söküğünü dikemiyor mu nedir? bir yalancının en çok korktuğu şey ondan daha iyi bir yalancıdır lafı da doğruymuş.el elden üstünmüş filiz hanım:img-hyste :img-hyste

desire25
28-04-07, 13:06
Tüyoları bende okudum..Ama benim asıl merak ettiğim Yılmaz'ın bebeği kimden öğreneceği ? Ortaya çıkmayan bir rapor gerçeği var..Yani Handan'ın rapor düzenlediğini sadece Handan ve Cem biliyor..Bu nasıl ortaya çıkacak ?

61MERVE61
28-04-07, 13:07
arkadaşlar yılmaz aslı nikahı tabiki olmayacak ama iş oraya doğru gelişicek tabi aslı herzaman doğru yaptığı için gene doğru birşeyler yapacak merak etmeyin

Benden bi kac tahmin ozaman.....

asli filizin bebeginin babasinin yilmaz oldugunu ogrencek ve nikah masasinda hakimin sordugu cevapa hayirdiycek ve yilmaz orda kala kalcak:):)snra asli sen benim hic olmadin yilmaz hadi git cocugunun annesine:)

matraka
28-04-07, 13:09
Matraka 72 bölümle ilgli tiyoları pek vermiyorsun Yılmaz vuruluyormu bari onu söyle çok merak ediyorum

vereceğimi verdim delfin daha ne bekliyorsun endişeye mahal yok işte zaten bunları açıcaz merak etme böyle kalmayacak sahne sahne açmaya devam edicez burdayız bir yere gittiğimiz yok biliyorsun ben birşeyler yazıyorum onlar iki bölüm sonra olunca artık temkinli gidiyorum özet çıkar özetin altına gelişmeleri yazar açar gideriz sahneleri

arzuinan
28-04-07, 13:09
arkadaşlar yılmaz aslı nikahı tabiki olmayacak ama iş oraya doğru gelişicek tabi aslı herzaman doğru yaptığı için gene doğru birşeyler yapacak merak etmeyin

isabet olmuş evlenmemeleri. :happy0064 pek sevindim... bu arada çok teşekkürler bilgi için.

*hep yazdım hepde yazacağım şimdiki tek dileğim Yılmaz'ımın ağır yaralanmaması. Nasılsa Filiz'imide Cem götüremiyormuş. Yılmaz'ım da hayati tehlike içinde olmazsa şimdilik bu kadarı bana yeter...

ferman336
28-04-07, 13:11
Benden bi kac tahmin ozaman.....

asli filizin bebeginin babasinin yilmaz oldugunu ogrencek ve nikah masasinda hakimin sordugu cevapa hayirdiycek ve yilmaz orda kala kalcak:):)snra asli sen benim hic olmadin yilmaz hadi git cocugunun annesine:)

hatta benim kurguladığım senaryoda aslı bundan filizi haberdar edecek. aslı hayır dedikten sonra içerde gelinliğiyle hazır kıta bekleyen filiz gelip masaya oturacak ve mutlu son yazısı çıkacak. :) filizin ezilerek büzülerek mualladan özür dilemesini seyretmek istediğim hayallerim senaristler tarafından gasp edilecek.

bu arada matraka yılmaz vurulmazsa şayet seni asacam. :img-yes: 50 tane laf ettik forumda kurşun sayısı kadar hafta filizi asacam diye.:img-hyste mualla sahnemi gasp eden senaristler bari bu hayalimi yıkmasa:sad53:

matraka
28-04-07, 13:12
haha:):img-hyste Cook komik...yaa sen kisacasi bilmiyorumdesene:)vala sorularimin cevabini biyerde gormedim:)

beni gaza getirmene gerek yok bilen bilir beni sevgili merve sen şahit olmasan martılar olur:img-hyste çok şükür bir geçmişimiz var sen bence bir daha oku anlıyacaksın o zaman demekki anlamak için bir kere okumak yeterli değil ne yapayım kelimeler bir kezde senin için kifayetsiz kalsın

cemotara
28-04-07, 13:13
peki MATRAKA yılmaz kaç bölümde kendine gelecek yani komada kalması falan uzun sürmez inş.
Birde dizi 80. bölümde final yapacak acaba filiz yılmaz aşkını nezaman izlemeye başlayacağız yoksa finalde mi barışacak bunlar

SELİN ASLAN
28-04-07, 13:15
of hala dünkü bölümün etkisindeyim.forumda yazdıklarınızı okudukça cuma nasıl gelecek bilemiyorum.tüyolardan anladığım kadarıyla cemden ne bize,ne filize,ne de yılmaza kurtuluş yok.tamam buna razıyız da bari final mutlu bitsin.bu kadar bölümdür hep acı hep acı.bari sonda yüzümüz gülsün.cemden kurtulsak da aslı gibi bir sorun var.yapışkan maaşallah.nerde önemli bir şey konuşulsa aslı hanım orda.dün biraz düzgün konuştu ama aslıdan kurtulmak pek kolay olmayacak gibi.benim temennim iyileşip yurt dışına geri dönmesi.en temiz kurtuluş bu olacak.ölmesini asla istemem çünkü filiz-yılmaz aşkının üzerine kara bulut gibi çöker,tam bir mutluluk olmaz.dün filizim ne kadar çok ağladı canım ya!bu yaşananlarda suçu var ama bu kadarını da haketmedi.yılmaz da aşkı için nasıl da gözünü kararttı.işte gerçek aşk budur.ikisi de sevdiklerine zarar gelmesin diye kendilerini hiç düşünmeden feda etti.bayılıyorum aşklarına.ne aslı ne cem hepsi boş.tek gerçek aşkları.

matraka
28-04-07, 13:16
hatta benim kurguladığım senaryoda aslı bundan filizi haberdar edecek. aslı hayır dedikten sonra içerde gelinliğiyle hazır kıta bekleyen filiz gelip masaya oturacak ve mutlu son yazısı çıkacak. :) filizin ezilerek büzülerek mualladan özür dilemesini seyretmek istediğim hayallerim senaristler tarafından gasp edilecek.

bu arada matraka yılmaz vurulmazsa şayet seni asacam. :img-yes: 50 tane laf ettik forumda kurşun sayısı kadar hafta filizi asacam diye.:img-hyste mualla sahnemi gasp eden senaristler bari bu hayalimi yıkmasa:sad53:

:)
güzel bir senaryo seni tebrik ederim yılmazdaşım senden böyle bir tahmin beklerdim zaten ama delinin yapacakları henüz bitmedi

sevgili secoms tahminlerini okudum gerçekten harikasın

61MERVE61
28-04-07, 13:17
beni gaza getirmene gerek yok bilen bilir beni sevgili merve sen şahit olmasan martılar olur:img-hyste çok şükür bir geçmişimiz var sen bence bir daha oku anlıyacaksın o zaman demekki anlamak için bir kere okumak yeterli değil ne yapayım kelimeler bir kezde senin için kifayetsiz kalsın

Pekte alingan olmusun gormeyeli:),
ben tuyolarininBagzilericikmasaydi suan sana bu sorulari sormazdim tahmin ediyor derdim ki onu bende tahmin ederim...sana Om ile de sordum zaten...
Bagze cevaplar vermeek istemiyorsan bu sana kalmis birsey...vermicek sen hic verme....Ki forumun halini goriyoruz herkez bolum yorumlarini birakti sana burda soru soruyor:)

delfin23
28-04-07, 13:18
bir de sana gelsin çocuğun kendinden olduğunu yılmaz şok geçiricek ve donup kalıcak filize Allah kolaylık versin çünkü yılmaz herşeyden vazgeçicek

Sevgili Matraka Yılmaz herşeyden vazgeçecek derken neyi kastetin.Yoksa Filizdenmi vazgeçicek birde Yılmaz Filizden af diliyecekmi çocuk yüzünden

matraka
28-04-07, 13:18
peki MATRAKA yılmaz kaç bölümde kendine gelecek yani komada kalması falan uzun sürmez inş.
Birde dizi 80. bölümde final yapacak acaba filiz yılmaz aşkını nezaman izlemeye başlayacağız yoksa finalde mi barışacak bunlar

şunu söyliyebilirim ben ne söyledim ise gerçekleşicek yılmazın pişmanlığı dedim olucak olmaya başladı zaten yılmaz bebekl olayına tepki verecek dedim olucak ğpişman olucak dedim olucak filiz yılmazı affetmeyeceğim dedi edecek zaten filizin sözlerini takmıyorum nedeni ise ne zaman söylediğini yapmışki şimdi yapsın

arzuinan
28-04-07, 13:19
ferman abim sen üzülme ya. nasılsa bulursun Filiz'i asacak bir olay. Allah aşkına dertettiğin şeye bak :img-hyste

matraka
28-04-07, 13:21
Pekte alingan olmusun gormeyeli:),
ben tuyolarininBagzilericikmasaydi suan sana bu sorulari sormazdim tahmin ediyor derdim ki onu bende tahmin ederim...sana Om ile de sordum zaten...
Bagze cevaplar vermeek istemiyorsan bu sana kalmis birsey...vermicek sen hic verme....Ki forumun halini goriyoruz herkez bolum yorumlarini birakti sana burda soru soruyor:)

farkındayım ama dediklerim çıkıcak ne olacağını bir daha söylüyorum ilk sahne de yılmaz çocuğun kendisinden olduğunu anlayacak cem arkadan gelenleri görünce kaçacak bak bunları net söylüyorum daha ne istiyorsun:img-hyste

61MERVE61
28-04-07, 13:23

Forumdeki seviyeye bakin yaaa,"asmak felan"korkunc bi durum var sanirim herkezin bir terapiste haftada bir kere gitmesi sart oldu....:)

farketiyseniz yilmazin her getirdigii kiz mualaya melek gibi geliyor unutmayin muala filizi ilk gordugu zaman cok sevmisYilmazimada pek yakisir bu kiz:)filiz kizim bilmem ne....Muala isi de fasarya kadin aksam oluyor aya tapiyor sabah oluyor gunese tapiyor:)boyle bi tip,aslinda ben aslinin HAYIR cevabini nikah masasinda duyunca mualanin yuzunu gormek istiyorum...goruruz asli kizini:):img-hyste....Filiz ne diye mualadan ozur dilicek......Muala filiz gibi bi gelini bulduda:):):)

arzuinan
28-04-07, 13:23
şunu söyliyebilirim ben ne söyledim ise gerçekleşicek yılmazın pişmanlığı dedim olucak olmaya başladı zaten yılmaz bebekl olayına tepki verecek dedim olucak ğpişman olucak dedim olucak filiz yılmazı affetmeyeceğim dedi edecek zaten filizin sözlerini takmıyorum nedeni ise ne zaman söylediğini yapmışki şimdi yapsın

Filiz zaten Yılmaz'ı dünden affetti beya. Filiz'in affetmeyeceğim dediğine ne bakıyorsunuz siz. Yılmaz gözlerinin içine bi baksın "aşkla" yeterde artar bile...

ferman336
28-04-07, 13:24
:)
güzel bir senaryo seni tebrik ederim yılmazdaşım senden böyle bir tahmin beklerdim zaten ama delinin yapacakları henüz bitmedi

sevgili secoms tahminlerini okudum gerçekten harikasın

yani klişe ama aslıyı da dizi bitimine kadar dizide tutacaklarsa böyle olur anca. başka birşey gelmedi aklıma. :) dizinin sonu bu. o zamana kadar cem ne yaparsa yapsın.ateş olsa cürümü kadar yer yakacak anlaşılan.:good:

arzucum filizi asmak için sebep bulmak kolay benim için. lakin şöyle ağız tadıyla asmak istiyorum o yüzden yılmazın vurulmasını bekliyorum.yoksa ben vuracam gidip yılmazı.:img-hyste

ferman336
28-04-07, 13:28
Forumdeki seviyeye bakin yaaa,"asmak felan"korkunc bi durum var sanirim herkezin bir terapiste haftada bir kere gitmesi sart oldu....:)

farketiyseniz yilmazin her getirdigii kiz mualaya melek gibi geliyor unutmayin muala filizi ilk gordugu zaman cok sevmisYilmazimada pek yakisir bu kiz:)filiz kizim bilmem ne....Muala isi de fasarya kadin aksam oluyor aya tapiyor sabah oluyor gunese tapiyor:)boyle bi tip,aslinda ben aslinin HAYIR cevabini nikah masasinda duyunca mualanin yuzunu gormek istiyorum...goruruz asli kizini:):img-hyste....Filiz ne diye mualadan ozur dilicek......Muala filiz gibi bi gelini bulduda:):):)

sevgili merve benden alıntı yaptığın için cevap vermem gerekti. forumdaki seviye hakkında en son kalem oynatacaklardan biri olduğunu düşünüyorum o yüzden bu konuda yazışmayalım istersen.:)

doğru her annenin hayalidir nikah günü oğlunu bırakıp giden gelinler.:img-hyste
ne günlere kaldık yaw:img-hyste :img-hyste

byuzax
28-04-07, 13:29
Selam arkadaşlar dün akşamki bölümü nefes almadan izledim :D Harikaydı . !

Filizi asıcam diyenlere en güzel cevap filizin yılmaz için kendisini feda etmesidir diyorum ... !

matraka
28-04-07, 13:29
Tamamda benim sorduğuma cevap vermedin yılmaz uzun bir süre mi komada kalıcak birde aşk dolu sahneler nezaman başlıyacak yoksa finalde mi barışacak bunlar yani biz doya doya filiz yılmaz aşkını izleyemeyecekmiyiz cevap verirsen sevinirim

sevgili cemotara cemden kurtuluş yok aşk dolu sözcüklere gelince fazka göremeyeceksiniz ama bir sahne geliyor filiz yılmaz resmen replik savaşı ama kaç bölüm sonra çıkıcak tahmin edemem ama replikler havada uçucak hatta yolda giderken kafanıza replik düşebilir

vurulma sahnesi için kesin birşeyler yazmayacağım aslında bölüm sonu silah sesleri ile biter sanıyordum ama öyle olmadı bu yeterince açıklayıcı olmuştur umarım sadece ucundan yardımcı olayım silahlar patlayacak

byuzax
28-04-07, 13:34
Matraka aşk dolu sahneleri pek göremiyces oylemi :( of yaa

Bu arada Matraka sen varya senin yüzünden iddayı kaybettim hani bu bölüm öğrenecekti ? hI ? şimdi imzama Akılsız başım bereni dinlemedim ayvayı yedim yazacam yaaa :@

byuzax
28-04-07, 13:35
neyse forumun okunabilirliği iki gün devam etsin pazartesi sabahı sahne sahne olucakları yorumlarız artık bugünlük filize vebebeğine birşey olmayacağını ve cemin oradan kaçacağını bilmeniz yeterlidir.

Filizi götürecek mi bu psiko ? Onu söyle yeter .

ferman336
Selam arkadaşlar dün akşamki bölümü nefes almadan izledim :D Harikaydı . !

Filizi asıcam diyenlere en güzel cevap filizin yılmaz için kendisini feda etmesidir diyorum ... !

hahaha:) sevgili uzay onu da yapmasaydı artık siz filizi nasıl savunacaktınız şiddetle merak ediyorum.öyle olsaydı mesela ben filiz asmazdım ne asacam yılmazı sevmeyen birini derdim. ama siz filizin aşkını nasıl açıklardınız işte asıl muamma bu :img-yes:

arzuinan
...ne olacağını bir daha söylüyorum ilk sahne de yılmaz çocuğun kendisinden olduğunu anlayacak cem arkadan gelenleri görünce kaçacak bak bunları net söylüyorum

şükür Yılmaz'ım öğreniyor.:happy0064 demekki Cem'den öğreniyor. gerçekten süpriz oldu. sen git adama orda burda bebeğimiz olacak Filiz'le evleniyoruz de odan sonrada çocuk senin de. oooff. Yılmaz deliye dönecek. hemde 2 türlü... bir yandan çok sevinecek diğer yandan bir o kadar kızacak. kızgınlığı hem kendine hem Filiz'e olacaktır.

matraka
28-04-07, 13:36
matraka yılmaz herşeyden vazgeçecek derken neyi kastediyosun bunu biraz açıklarmısın bekliyoruz hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hadi son kez hatrın kalmasın yılmaz çocuğu öğrenince çok kırılıcak cem ve iki adamı toplam 3 1 herkeste silah var ve silahlar ateşlenecek bakalım kimler e gelecek :img-hyste :img-hyste pazartesi görüşmek üzere

61MERVE61
28-04-07, 13:37
sevgili merve benden alıntı yaptığın için cevap vermem gerekti. forumdaki seviye hakkında en son kalem oynatacaklardan biri olduğunu düşünüyorum o yüzden bu konuda yazışmayalım istersen.:)

doğru her annenin hayalidir nikah günü oğlunu bırakıp giden gelinler.:img-hyste
ne günlere kaldık yaw

:):img-hyste Demek oyle nerde nezaman gordun benim boyle laflar kulandigimi...belki kizdigim zaman yilmaza olan kizginligimdan "saf:)"gibi kelimeler kulanmisimdir ki hep kulaniyorum bu kelimeyi:)ama hicbir zaman "yilmaz asilsin gebersin surunsun"demedim...Lutfen Bilmedigim bir sey hakkinda boyle cevap verme...

Napalim yilmazin kaderinde varmis kadinlara sahip cikamiyor yapamiyor bi turlu:):)

Elif
Filiz
simdide Asli 3eti

Biri elif baskasiyla evlenip gitti..
ikinci filizim dugun gunu terketi
Beklemede:)asli oda nikahta HAYIR demeye hazirlaniyor:):)

ismailsurucu
28-04-07, 13:38
--------------------------------------------------------------------------------

Bölüm Yorumları(madde halinde sıralıcam)
1)bölüm hakkndaki genel yorumum tek kelimeyle muhteşemdi!geçen hafta uzun zamndır ilk defa yorum yapmaya layık bulduğumu söylemştm buhafta yorum yapmamak elde değil..heyecan,aşk,sıcaklık,nefret,fedakarlık,aksi yon,yılmazlı filizli sahneler herşeyy bolduuu bölüm süperdi..
2)bu bölüm sanki herşey herzman söyledğmz çizgideydi;
aslı yılmaza sevvginden şüphe edyorum dedi yılmaz ses çıkarmadı
filiz nekadr kırgında olsaada ceme defalrca yılmaza olan aşkını haykırdı
yılmaz için filizin değeri birkezdaha ortaya çıktı,oda aslıyla olduğu için belkde kendne birkezdaha kızdı!(içten içe)...
3)fahriye ve salih cemile olan yaklaşımları fahriyenin cemili yerde görünce gösterdiği telaş,salihn hastanedki sözleri gerçekten insanlık dersi verdi onlara yakışanda buydu
4)mahalleliyi anlamak mümkün değil! yaa handan var orda birzamnlar kızınn evlencği adamdı yılmaz ama kmse kendni aslıya iltfat etmekten düğünü konşmaktan alıkoymadı handanın kötü oldğnu gören müjgan aslıya olan iltifatlarnı sürdürdü yılmaz yaşadı dedi yaa insan biraz dikkat eder!
5)müjgana değinmşken ondan devam edelm yaptığı hatalrın hala farknda değil! handan anladı,handan kendni düzeltti ama bu kadın hala aynı elif gözleri önnde mutsuz oldu hergn yaptğı hatanın pişmanlğnı çekti ve annesi bunun en yakın şahidiydi ama nalana bunu yapmaktan vazgeçmiyor! nalana yaptığı yetmezmş gibi birde hayri beye tavrı bu nasıl dostluk bu nasıl mahallelilk keremde bir evlat bir babnn yanna bir evlat bukadr aşağılanırmı? ki müjgan defalrca uyarıldı!
6)bölümün en şaşırtanı handandı! şok etti resmen almış eline ütüyü mahallelyle kaynaşmış,ömere işinde başarılar diliyor ve ekliyor önemli olan feridenin sana olan sevgisi! demekki birtakım olaylar birtakım insanalrı değiştirblyor ilk defa gerçk bir takdri haketti ama genede ne vardı bunu kızının hayatını mahvetmeden anlasaydı da dedirtiyor..
7)cem artık iiyice sapıttı! bir yapmadğı bu vardı; sevyrm dedği kadının karnına silah dayamadğı kalmştı bunuda yaptı! bu nasıl aşk bu nasıl sevgidir? zaten onn aşkı elde etmekten ibaret! filize pahalı bir oyuncaksın dedi ya cem oyuncğı eldnen alnmş bir çocuk bunlar bir oyun filizse bir oyuncak ama gerçek birşey varki o filizle hiçbirzamn oynayamayacak!
2 bölmdr bölmn en etkleyci şeyi:SICAKLIK.. filzle yılmazn sahnelerii hala gözmn önnde filizin gözleri konuştu yüreği susmadı engelleyemedi sevdayı ancak susmakla kapattı söylemesi gereken olayları..yılmaz desen vazgeçmş artık herşeyden tek geçemedği şey ise filize olan aşkı,sevdası, unuttu yaşanan onca olayı tek istekk kurtarmaktı filizi..
9)yılmaz çırpındı durdu bütün bölüm gerçekten takdiri haketti bir filizci olarak söylyorum yılmaz bu bölüm süperdi..filiz ise kendni feda etti aşkı uğrna, zaten yılmasz bir yaşam ölümdü onun için ne gerek vardı onsuz yaşamaya? yılmazn nefes aldığını bilmek yeterdi ona..
10)şimdi birde sahnelere değinelm filizle yılmazn her sahnesi muhteşemdi sıralamk gerekrse ceydann oldğu gece o ikisnn konşması filizn gidşi arkasndan yılmazn okuduğu şiir muhteşemdi
filizin kapısna gelp aç filiz benm yılmaz diye bağırışları onu ikna etmek için söledkleri neolrsa olsn yanndaym deyişi hepsi aşkın esiri kelimelrdi..
11)filiz kim çekti bu kızın çektiğini?
önce babsnı kaybetti sonra yılmazı sonra yılmaza kavuştu ömeri kaybdyrdu abisi kurtuldu yılmazsz bir hayat ona merhaba dedi
vazgeçmedi sevdasndan ama yenemedi sevdiğinn grurunu,hamile oldğnu öğrendi gene herşeye tek başına göğüs gerdi,şirket battı taksiye verecek parası kalmadı,abiisi hapse düştü,birilernn yannda sığıntı gibi yaşamk zornda kaldı asla şikayet etmedi,sevdğnn başkasıyla sözlendğni gördü yıkılmadı ayakta durdu,abisi hapsanede bıçaklandı ölmden döndü,sevdği karnındaki beben başkasndan oldğnu düşündü,annesnn yaptıklarnı öğrendi,bebeğni düşürme tehlkesi yaşadı,ve son olarak şimdide abisni vuran onları buhale düşüren nefret ettği bir adamla evlnmek zorunda sevdği nefes alablsn yaşayablsn diye...karnına dayanan silaha artık diyecek birşey yok! filizin çektğni kim çekti sölermsnz?
12)bölümün en kkötü yanlarndan biri sürekli cemi görmekti! ama en iyi yanalrndan biriyse sürekli aslıyı görmemekti..mualla gene yaptı yapacğnı gül gibi filizimz evlncğnde ağız burun büken şimdi aslıyı yerden göğe sığdıramyor..bir bilse şu kızı ne güçlü ne başka ne farklı ne aşık ne fedakar oldğnu bir bilse!
13)ferideye gelince ona hak veryrum çok zor durumda bir ilşkye başlamşssn aşıksın geçmşi hatrlyosun vee eskden birine nekadr bağlı oldğnu birini nekadr sevdğini artık biliyosun amaa buna rağmen kızdığım bir nokta varki; neolursa olsun nevzatın önnde ömere oadkr samimi davranmamalı! ben ömerle olamsnı isterm ömer karakterni çok sevyrum amaaa nevzatta bu insan için çok emek harcamş ona yüreğni açmış onu unutmamş vee onca yaşananlara rağmen onu sıkmamş serbest bırakmş bi insan ömerle neyaşarsa yaşasn bu nevzatn gözü önnde olmayablr o kendi için özlem değldr belki ama nevzat için o özlem!
14)ömer demişken ömerle filizn sahnesnide unutmamak lazım filizn ömere sarılıp ağlaması en duygsal sahneleden biriydi,ömer çok içtendi kardeşim derken ama o sahnede isterdmki ömer ceme biriki tane vursun zamnnda vara yoğa yılmaza saldryodu kardeşne yaptğı o hakaretten sonra cemi yere yapştrmalydı!
15)bu bölüm cemin annesne çok yoğunlaşlmamş açıkçası bn safiye hanımın polsie açıklamama kararı hakknda pek yoruum yapamıcam bir taraf insanlık bir taraf annelk insanlık bu en doğrsu der annlk ise o senn evladın der ama neolrsa olsn başka evlatalrın canının yanmaması için cemin hapsi boylaması gerekr
16)yılmaz nikaı durduğu sırada filizin ona bakışı anlatlmazdı gerçkten öyle böyle değldi aşk dolu ümit dolu heyecan dolu bi bakştı,yılmazn filiz hemen benm yanıma gel deyişi ardından filizn ceme verdiği cvb;ancak cesedm senn olur ne sözdüü yaa!! filiz okadr başka bir karakterki neyaşarsa yaşasın özünü kişilğni güçlülğnü kaybtmyor ama başı yukardalığı hiç bozulmyorr hiiiiç...
17)filizin merle konşrken olanları cemn tehdtni ömere sölememesi çok yanlştıı amaa bu kıza kızamyorumki ne şartlarda yapyor gene kendni feda edyr kendi canını mutlulğnu herkesten sonraya atyor amaa ömere sölemlydi cemn tehdtleryle nereye kadar? evlenseydi ne olcaktı? o adamla nasıl yaşayacaktı? her yaptırmak istedğni filize yaptırablckmiydi? her söznn sonu yılmazı öldrrmlemi bitcekti? amaa filize kızılmyor iştee o çatı sahnesnde cemn elne yapışıp yalvarşı..kendi canı konuu olsa korkuszca dikilrdi gene karşısına ama aşkna sevdiği adama kıyamadı onsuz yaşayamazdı!
1bu bölümde pek mahalle görntsü yokktu sanırım normalde en sevdğim görntlerden biri ama öyle heyecnlı bir bölmdki bunlar araya sıkıştırılamadı sanırım amaa ne diyeyim bu muhteşem bölüm o alştğmz sıcak görntleri bile aratmadı
19)ben zamannda çok kızdım yılmaza,grurunu üstn tuttğu için halada kızgınım desem yalan olmaz..ozmanlar aşkndan canından yani filiznden üstün tuttu grurunu şmdi nekaldı peki geriyee gruru bu aşkı bitirmeye yettmi? şimdi tek derdi filizn iyi olması gerisi boş onun için...öyle bir çıktıki aşkları ortaya ne yaşannalar kaldıı ne grur tek gerçek vardı onalrın birbrne olan bakşları,aşkları,özlemleri..herzamn dedm filizle yılmazn aşkı bu dizideki hiçbiraşkkla kıyas götrmezzz neolduu gene sıcaklık o iksknn gözlerne doldu! ne oldu? filizsz yılmaza yılmazsz filzie hayat haram oldu..diyecek bişe yok yılmazclar filze filzcler yılmaza nekadr kızarsa kızsın onlar birbrleri olmadan yapamyorlar yapamazlarda
20)gelecek bölüm için tahmnlerme gelnce öncelkle o sahnede yılmazn bebeği cemden öğrenecğni düşünyorum,orda mutlaka silah patlıyacak patlamassa şaşarım dolaysyla yılmazn vurulcğnı filizi cemn götrcğni vee nayazkıkki filizn bbeği düşürcğni düşünyorum tabki bunlar sadece tahmin...
son olarak çok uzun bir bölüm yorumu oldu üşenmeypte okuyanlara Allah kolaylık versin bu bölümün böyle içerkli bir yorumu hakettğni düşünyorum muhteşem bölümler az bulnur benmde bu bölme olan armağnm olsun okuyanlardan yorumlarnı beklyorum....

tek kelimeyle mükemmel bir yorum.fazla söze gerek yok.söyliyecek kelime bulamıyorum.emeğine ve yüreğine sağlık.

matraka
28-04-07, 13:38
Matraka aşk dolu sahneleri pek göremiyces oylemi :( of yaa

Bu arada Matraka sen varya senin yüzünden iddayı kaybettim hani bu bölüm öğrenecekti ? hI ? şimdi imzama Akılsız başım bereni dinlemedim ayvayı yedim yazacam yaaa :@

olurmu ayne şunu yazdım saon sahnede öğrenebilir dedim öğrenecek demedim dikkat edersen son sahne öyle ce kaldı zaten birşey olmadıki olsa idi inan bana öğrenecekti ama bir dahaki bölüme bıraktılar bunlar insanı öldürür yılmaz orda şok geçirir kurşun neki filiz vurdu zaten cem vurmuş önemlimi:img-hyste

[...Melis...]
28-04-07, 13:40
Ya arkadaslar inshallah cem pisligi birsey yapmaz filizin bebegine...birseyler yapsin Yilmaz...Arkadaslar sOn sahne O kadar heyecanliyi ki terliyOdum vallah Oturdugum yerden....Bu aradafatih miydi ismi bilmiyOrum hani su arkadaslarinin adi yilmazla haberlesen vurulmasina çOk uzuldum yaa...sabirsizlikla beklicem 72.bOlumu ...:)

delfin23
28-04-07, 13:41
:):img-hyste Demek oyle nerde nezaman gordun benim boyle laflar kulandigimi...belki kizdigim zaman yilmaza olan kizginligimdan "saf:)"gibi kelimeler kulanmisimdir ki hep kulaniyorum bu kelimeyi:)ama hicbir zaman "yilmaz asilsin gebersin surunsun"demedim...Lutfen Bilmedigim bir sey hakkinda boyle cevap verme...

Napalim yilmazin kaderinde varmis kadinlara sahip cikamiyor yapamiyor bi turlu:):)

Elif
Filiz
simdide Asli 3eti

Biri elif baskasiyla evlenip gitti..
ikinci filizim dugun gunu terketi
Beklemede:)asli oda nikahta HAYIR demeye hazirlaniyor:):)

Açıkçası ben çok okudum senin bu tarz kelimelerini Özelikle Aslıya bu tür sözler çok söyledin.Belki kadınlar Yılmazı terk ediyorlar ama Yılmazı nedense hiç biri aklından çıkaramıyor.Mesala Elif ölene kadar Yılmazı sevdi.

byuzax
28-04-07, 13:42
Yılmaz anlamazsa artık beyninden şüphe ederim zaten :D

Yılmaz: Cem kendi çocuğuna bunu nasıl yaparsın ?
Cem : Benim çocuğum değil ki .
Yılmaz : Filiz yoksa sen yoksa sen ?
Filiz : Evet...
Yılmaz: Ekrem alçak herif . Sana dostum dedim . Sen sevdiğim kadını ayarttın . Nayırrr... :img-hyste :img-hyste :img-hyste

fiyonk
28-04-07, 13:44
Yahu Filiz bebeğin Yılmaz'dan olacağını söylemek için Sapanca'lara kadar gitmeidmi bu bebek konusunda Filiz' inanmayan Yılmaz çok haklı bir sebebi var elinde ama Filiz niye Cem'in bebeğini senin bebeğin diye söylesin bunu niye hiç düşünmedi..Bu bebek konusunda YILMAZ kendini suçlayacaktır bence inanmadığı için Filiz'e..

Aslına bakarsanız Aslı'yıda Cem'ide olayların içine bu kadar sokan Ömer oldu..İnşaat işine girerek :img-hyste :img-hyste ...

pinkzone
28-04-07, 13:44
Güzel bölümdü. Bazı teknik aksalıklar nedeni ile bende zor izledim bu bölümü
Sezintide çıkan tv hatası bende de çıktı. Sanırım montajdaydı sorun.

Matraka tüyoları verdiğin için sağol.
Yılmazın vurulacağı aşikar. Fatihe de çok üzüldüm. Ve sonunda onunda başına birşeyler geleceği belli idi..

Cem her meleğim diyişinde ben bir kaç kez daha koptum.

Her sahne çok aksiyon ve güzeldi.

Bu hafta da aranızda yokum arkadaşlar. Şu an internet cafeden bağlanıyorum. Sanırım perşembeye kadar net gelmez eve.. Herkese iyi yorumlar.. Modumuza selamlar yollarım.. Yokluğumu fazla hissettirmemeye çalış. :)

Bütün hafta boyunca seviyeli ve düzeyli yorumlar yapmanızı dilerim.. Herkese iyi günler.

61MERVE61
28-04-07, 13:45
Açıkçası ben çok okudum senin bu tarz kelimelerini Özelikle Aslıya bu tür sözler çok söyledin

Ayri bi telden girdin,seni buralarda yeni goriyorum bu aralarda pek yazmiyorum sen nerden gordun acikcasi cook merak ediyorum...Asli yi ben oldurmedimki burda biri asli bilmem kac bolumde olcek dediler tek kulandigim soz"hayirlisiyla oleydi:)"siidet dolu sozleri hicbir zaman kulanmam ve kulanmadim ozelikle bu forumde hic kulanmam...Ben kendimi sana ispatlamak zorunda degilim..o cevapim sana degildi sen karismasanda olurdu....

61MERVE61
28-04-07, 13:47
aaa katmisin biraz daha
Açıkçası ben çok okudum senin bu tarz kelimelerini Özelikle Aslıya bu tür sözler çok söyledin.Belki kadınlar Yılmazı terk ediyorlar ama Yılmazı nedense hiç biri aklından çıkaramıyor.Mesala Elif ölene kadar Yılmazı sevdi.

eee o zaten,Bide su var hepsi YILMAZ yuzzunden aci cekiyor..vede cekti...Yilmazi kahraman ilan etme...Hepsi de yilmazi sevdi bunu biliyoruz...ama hepside yilmazi terketi...
filizinde dedigi gibi
Yilmazin suuu muthis gururu yokmu:):)

matraka
28-04-07, 13:50
ben tüm suçlarını kalbinde taşıyan insanım aynalı vaktiyle onu çokmu üzdüm hala soruyorum kendime varsa gübahım diyetini ödemeliyim varsın o bilmesin

aslında yılmazın filize bu kadar hoşgörüyle yaklaşmasının sebebi onu intikamına alet etmesiymiş adam hala onu düşünüyor valla böyle numunelik insanlar kaldımı :img-hyste :img-hyste

yürübe yılmaz kim tutar seni filiz tekiner yılmaza çocuğunu söylemiyerek bir ceza daha kesti bakalım bu konu nasıl patlayacak ve yankıları ne olucak

AyhanSVS
28-04-07, 13:51

Yılmaz: Ekrem alçak herif . Sana dostum dedim . Sen sevdiğim kadını ayarttın . Nayırrr... :img-hyste :img-hyste :img-hyste

koptum :happy0064 :happy0064 :happy0064

bu bölüm dediğim herşey çıktı ya çok mutluyum :D :D

arzuinan
28-04-07, 13:52
sevgili cemotara cemden kurtuluş yok aşk dolu sözcüklere gelince fazka göremeyeceksiniz ama bir sahne geliyor filiz yılmaz resmen replik savaşı ama kaç bölüm sonra çıkıcak tahmin edemem ama replikler havada uçucak hatta yolda giderken kafanıza replik düşebilir

oooffff nihayet birbirlerine olan duygularını ama iyi ama kötü dile getirecekler anlaşılan. ben eskiden şey derdim bunları kapatalım bir odaya. onlar tamam diyene kadar açmayalım. yesinler birbirlerini nasılsa bir nokta bulur anlaşırlar. nede olsa aşk var serde... keyifli olacak onları o şekilde izlemek. Yılmaz'ımın üstüne yoktur replik sıralamakta maça Filiz'i 1-0 yenik başlıyor kabul ediyorum...

byuzax
28-04-07, 13:54
Deflin sen filizi asarsan ben yılmazın giyotini olurum ...
Kız daha ne yapacak ?
Yılmaza istemiyorum gelme dedi
Kendini onun için feda etti .

Anlamıyorum kızı nası asacaksınz ? O zaman karşınızda bizi bulacaksınız . Siz bizden hep korkacaksınız . O zaman dediklerinizi unutacaksınız . Siz izlerken anlayacaksınız . İşte o zaman pişman olacak . Benliğinizle karşılaşacaksınız . Yılmazınıza kızacaksınz :D . Yow yow :img-hyste

61MERVE61
28-04-07, 13:57
Ben zaten kendini bana ispatla felan demedim Femana ben böyle sözler söylemiyorum dedin bende daha önce seninde bu tür şeyler yazdıgını söyledim bazı kişileri seviyesizlikle suçlıyan sensin ben degilim

Tek bir kisiyi suclamadim,forumu genel olarak soledim,zaten bende sen bana ispatla dedin demedimki:):),ben de solyorum ki ben o tur kelimeler kulanmam hic,ama sen gitti gidiyorsun..."asilsin kesilsin gebersin"
gibi sozler yani senin sandigin asli olsun saf yilmaz:)Gibi seyler degil canim...hadi fazla uzatmadan kapatalim bu konuyu...isimiz gucumuz var.

AyhanSVS
28-04-07, 13:58
bu bölüm çok güzel replikler vardı öncelikle aynalının son repliği süperdi

al şunu fırla filizi de almadan gelme

yılmazın NAYIR ı da süperdi youtube da final videosunda bakabilirsiniz NAYIR KABUL ETMİYOR diyor ...

buda lazımdı ...

matraka
28-04-07, 13:58
şaka maka amma reklam alıyoruz reyting durumuna gelince bir dahaki bölüm 1liği a/b grubunda zorlarız bunu söyleyebilirim bu bölümün çok izlendiğini şurdan anlayabiliriz hatırla sevgili 4.olmuş :img-hyste

atiker sıralı otogazsisitemlerinin sunduğu ıhlamurlar altındada pazartesi yorumlarında görüşürüz herkese iyi sohbetler :img-hyste

delfin23
28-04-07, 13:59
Kız daha ne yapacak ?

Anlamıyorum kızı nası asacaksınz ? O zaman karşınızda bizi bulacaksınız . Siz bizden hep korkacaksınız . O zaman dediklerinizi unutacaksınız . Siz izlerken anlayacaksınız . Tek kalacaksınız . Yow yow :img-hyste

Filiz bile hatalarını kabul etmeye başladı . Filiz daha çok hata yapar kız yüriyen felaket onu asacak çok şeyler buluruz.Göricegiz kim kimi asıyor

seyda_dl
28-04-07, 14:00
bu bölüm çok güzel replikler vardı öncelikle aynalının son repliği süperdi

al şunu fırla filizi de almadan gelme

yılmazın NAYIR ı da süperdi youtube da final videosunda bakabilirsiniz NAYIR KABUL ETMİYOR diyor ...

buda lazımdı ...

ay çok komiksin ya:img-hyste :img-hyste
formdaki gergin ortam benide germişti. hele matrakanın tüyolarından sonra güleceğimi hiç sanmazdım. sağol

arzuinan
28-04-07, 14:00
ben tüm suçlarını kalbinde taşıyan insanım aynalı vaktiyle onu çokmu üzdüm hala soruyorum kendime varsa gübahım diyetini ödemeliyim varsın o bilmesin

aslında yılmazın filize bu kadar hoşgörüyle yaklaşmasının sebebi onu intikamına alet etmesiymiş adam hala onu düşünüyor valla böyle numunelik insanlar kaldımı

açıkcası ben bu sözleri Filiz'in ona inanmayışından sonra yaşananlara bağlamıştım. ilk sezondaki olayı kastedeceğini şimdide düşünmüyorum. o olay kapandı gitti, her ikiside unuttu.

61MERVE61
28-04-07, 14:03
Kız daha ne yapacak ?

Anlamıyorum kızı nası asacaksınz ? O zaman karşınızda bizi bulacaksınız . Siz bizden hep korkacaksınız . O zaman dediklerinizi unutacaksınız . Siz izlerken anlayacaksınız . İşte o zaman pişman olacak . Benliğinizle karşılaşacaksınız . Yılmazınıza kızacaksınz :D . Yow yow :img-hyste

:):):icon_whis guzel olmus canim::)vala koptum resmen gulegule bi hal oldum sen beni guldurdun alah da sei guldursun:):)ahaha...

benden devami:)

filize solediklerinizi geri alacaksiniz,burada kabadayilik yapmayacaksiniz,filizi unutup asliya gecmeyeceksiniz:):)

Saka biyana..simdi adamin birileri"seviyeden birsey den bahs eder"bu omur boyu gider:)

byuzax
28-04-07, 14:05
Filiz bile hatalarını kabul etmeye başladı . Filiz daha çok hata yapar kız yüriyen felaket onu asacak çok şeyler buluruz.Göricegiz kim kimi asıyor

Yılmazın hataları melek olup uçtu herhalde :D Bizde buluruz sen hiç tasalanma :D Bizim işimiz kolay siz kendinizi düşünün işiniz zorr...

arzuinan
28-04-07, 14:09
Yılmaz'ın Filiz'e bu kadar anlayışlı ve hoşgörüyle yaklaşmasının bir tek sebebi var bana göre. onu hala seviyor olması. diğer söylediği sözler duruma göre söylemek zorunda oldukları...

Handan ve Yılmaz başışması sizinde dikkatinizi çekmiştir. Yılmaz bakışlarıyla resmen ezdi Handan'ı... ooohhhh olsun. ona az bile...

destina304
28-04-07, 14:12
Dikkat edersen Yılmazın pek hataları olamuyor bu konuda biraz zorlanacaksınız.Ama bizim hata bulma konusunda endişelenmemize gerek yok kapı gibi Filiz var Allah ondan razı olsun yüzümüzü kara çıkarmıyor bu konuda

:img-hyste :img-hyste valla çok güldüm.millet kasap sandı birbirini asıyorlar kesiyorlar.asında görelim:img-hyste bakında ava giderken avlanmaayasınız:img-hyste :happy0064

byuzax
28-04-07, 14:13
Dikkat edersen Yılmazın pek hataları olmuyor bu konuda biraz zorlanacaksınız.Ama bizim hata bulma konusunda endişelenmemize gerek yok kapı gibi Filiz var Allah ondan razı olsun yüzümüzü kara çıkarmıyor bu konuda

Öyle deme ama . Yılmazın hatalarını bulmak kolay sen yeterki doğru açıdan bak ;)

destina304
28-04-07, 14:20
valla yılmaz kabul ediyo bu kadar hatayı yılamz fanlarına ne oluyo bu kadar bırakın adam hayatından memnun alla alla :D:D ama olmaz şimdi ille filize laf sokmaları lazım :D:D bekliyoruz canm

medsul
28-04-07, 14:20
valla ben bölümü herkes gibi heycanlanarak felan izlemedim:icon_whis
birincisi senaryonun gidişati benim hiç hoşuma girmiyor birde bu bölüm
süpriz bir şey olmadi fragmandaki sahnelerden haric bir şey olmadi
niyese ben sakin sakin izledim bu bölümü:img-wink:

benim
28-04-07, 14:21
Yılmaz silahın Filiz'in karnına bebeğine dayandığını gözleriyle gördü ya .Hem kendini hem bebeği bu kadar tehlikeye attığı için Filiz'e çok kızacaktır .Bir yandanda mutlu olması lazım.Hep hayalini kurduğu sevdiği kadından bebeği olacak.

Feride şu an için çalışmıyor.En son aldığı iş hariç.Henüz parasını almadı.Bir süredir evinde yaşıyor.Feride'nin ihtiyaçlarını kim karşılyor .Hesabında para varda ordan mı harcamalarını yapıyor.

bego87
28-04-07, 14:31
Hala filiz hatalı deniyoya şaşıyorum.Yılmaza zarar gelmesin diye kendini tehkilkeye attı .Kız kendini geçti yılmazı düşündü.Bu ne demek hala kimse anlayamıyo galiba bunu.Bu demek oluyoki Yılmazı kendinden bile çok seviyo .Bunun yılmazcıların işine gelmesi gerekir ama görmek istemiyolar heralde..

delfin23
28-04-07, 14:32
Yilmazin hatalarini sayayimi:):)ne diosun sen yaa,yilmazin hatalari olmasaydi suan filiz bu durumda olmazdi:)..Yilmazin keyifide yerinde ee aldi asli gibi bi saf kizi:):)gidiyor...nisanliyim diye geciniyor....

Oyle asmayla kesmeyle olmuyor bunlar LAFF..

Yılmazın hiç hatası yoktur demiyorum Yılmaz hatalarında yeteri kadar ders aldı.Filizin bu durumda olmasının sebebi kesinlikle Yılmaz degildir tamamen kendi hatasıdır.Filizin artık hatalarının farkına varması gerekir gerçi bu bölümde farkına varmaya başladı.

ferman336
neyse şimdi ev zamanı. p.tesi geldiğinde kim kimi asacak göreceğiz. "adamın birileri" p.tesi günü seviyeden çok bahsedecek tabi belli bir seviyeyle :) tabi ki cevapları belli bir seviyeyi hak edenlere olacak. o yüzden asma konusundaki savaşta belli bir seviyede yürüyecek.şimdiden benim mesajlarıma alıntı yapıp cevap yazacak bazı arkadaşlar onlara cevap vermiyorum diye alınmasınlar sebep budur. :img-hyste seviye düşmesin...kalın sağlıcakla...

seheripek46
Hala filiz hatalı deniyoya şaşıyorum.Yılmaza zarar gelmesin diye kendini tehkilkeye attı .Kız kendini geçti yılmazı düşündü.Bu ne demek hala kimse anlayamıyo galiba bunu.Bu demek oluyoki Yılmazı kendinden bile çok seviyo .Bunun yılmazcıların işine gelmesi gerekir ama görmek istemiyolar heralde..:img-hyste

evet canım haklısın hala yılmazı seviyorr
yılmazda filizi seviyor
ama şimdi işler dahada karışacak eğer filizi kurtarırsa belki filiz çocuğun kendisinden olduğunu söyler

ama cemin aşkınada inanıyorum gerçektende filizi çok seviyoorr

sorfangirls
28-04-07, 14:35
:img-hyste :img-hyste :img-hyste Halat ne kelime onu elektirikli sandalyeye oturtacas :D Ayrıca Filiz yürüyen felaket fln değil . Esas yürüyen felaket yılmaz bence :D Filiz nur yüzlü olduğu yere huzur verio :D

eheh tam yerınde oldu walla :img-hyste fılızımız nur yuzlu oldugu yere huzur verıyor cok dogru
fılıze cem olayından dolayı kızıyorsunuz kendı kuyusunu kendı kazdı yılmazıda pesınden surkledı dıyorsunuzda cemın bu olaylarıda neden fılız devreye gırınce acıga cıktı aceba yılmaz efendı sezon basından berı ugrastı ugrastı bı turlu cozemedı tam fılız bısıler yapıo yılmaz efendı hem kendı basını hemdı fılızın basını yaktı sımdıye kdar nerdeydı aceba

bego87
28-04-07, 14:35
yılmazda filizi seviyor
ama şimdi işler dahada karışacak eğer filizi kurtarırsa belki filiz çocuğun kendisinden olduğunu söyler

şu son cümleye kadar çok güzel söyledinde o son cümlene çok şaşırdım.
Nasıl seviyo ya? Bi insan sevdiği insanın bebeğini öldürmekle tehtid edebilir mi ,zorla evlendirir mi ,elde etmek için herkesi herşeyi yok edebilir mi?O sevgiden çıkıp takıntıya ve piskopatlığa girio bence.

byuzax
28-04-07, 14:36
uzaycım bende bitek yapayım o zaman volt yüksek olsun:img-hyste :img-hyste ee bir işi yaparken ya tam yapcaz ya yapmıcz demi:img-hyste kapak tadı verdi bu yürüyen felakat :img-hyste yürüyen felakate aşağı yürüyen felakaet yukarı bıktık be :img-hyste eee başka bişey bulamıyorlar tuttumuşlar bir felakat gidiyorlar bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete:img-hyste

Başka bişey diyemezler Canişkoma :D

Filizin bugün bu durumda olmasının sebebi yılmazdır. !

Eğer o gün yılmaz filizi birazcık dinleseydi Bebek konusunda şimdi bunların hiç biri olmazdı . 60. ve 61.blm leri izleyin derim .Filiz yılmaza söylemek için heyecanla hazırlıklar yapıyor adam gelmiyor. Sonra kız ayağına gidiyor yılmaz efendi hoyratça filizi paramparça ediyor ! Eğer bi dinleseydi . İnansaydı .....

Ya neyse size göre yılmaz haklıdır anlıyorum ben sizi . :D

Yakup senle polemiğe girmek istemiyorum pek . İyisimi sen pazartesi Esra Ceyhanı ara orda baya eğlenirsin :img-hyste

Figan
28-04-07, 14:37
Yilmaza sinir oldum dün.. Asli umarim Yilmazi birakir. Madem aklin Filizde, hala unutamadin onu ne diye Asliya umut veriyorsun..Hic yakistiramiyorum Yilmaza.
Ayrica cokta soguksun Nisanlina, madem öyle ayril Aslidan öyle kos Filizin pesinden..

Hic sevmedigim durumlar hakikatende...

Koskoca bölüm boyunca beni en etkileyen sahne Cemil`in sahneleri oldu..Ahmet`in resmi elinde yere düsmesi ve sabah Ahmet`in yanina gelmesi, hastanede acincak bir halde gözlerinden yaslar akmasi.. Fahriye ve Salih`in iyi niyeti gözlerimi yasartti..

En güzel sahne buydu...

delfin23
28-04-07, 14:38
yılmazda filizi seviyor

Cemin Filize duydugu şeyin aşk oldugunu zannetmiyorum sadece saplatı.İnsan sevdigi kişiye koşullar ne olursa olsun zarar vermez

tugi_gs
28-04-07, 14:39
Yılmazın hiç hatası yoktur demiyorum Yılmaz hatalarında yeteri kadar ders aldı.Filizin bu durumda olmasının sebebi kesinlikle Yılmaz degildir tamamen kendi hatasıdır.Filizin artık hatalarının farkına varması gerekir gerçi bu bölümde farkına varmaya başladı.

filizin bu durumda olmasının yılmazla hiç bir alakası yok diyemeyiz..ikisininde hatası var ama yılmazın daha fazla..filize inanmaması bir dert zaten ..aslıyı ispanyaya gitmemesi için zorlaması bir dert..sonuçta filizinde bir gururu var.yılmaz hiç mi filize güvenmiyor..filiz karşısına geçip her seyi söyledi...filizi nasıl kırdıgının farkında değil..ben filizin yerinde olsam aynı seyi yapardım..filiz cok acı cekti..yeter artık ya..

61MERVE61
28-04-07, 14:40
Yilmaza sinir oldum dün.. Asli umarim Yilmazi birakir. Madem aklin Filizde, hala unutamadin onu ne diye Asliya umut veriyorsun..Hic yakistiramiyorum Yilmaza.
Ayrica cokta soguksun Nisanlina, madem öyle ayril Aslidan öyle kos Filizin pesinden..

Hic sevmedigim durumlar hakikatende...

Koskoca bölüm boyunca beni en etkileyen sahne Cemil`in sahneleri oldu..Ahmet`in resmi elinde yere düsmesi ve sabah Ahmet`in yanina gelmesi, hastanede acincak bir halde gözlerinden yaslar akmasi.. Fahriye ve Salih`in iyi niyeti gözlerimi yasartti..

En güzel sahne buydu...

vayyyy figan ablam gelmis vede hakli olarak gelmis bende oyle diyorum ablacim yilmaz birak asliyi....gercekten abi kardes gibiler yahh:)ne bi sarilma ne bi opme,konusma ask sozcukleri yemege cikma asli tikildi kaldi gece kondu mhalesinde:)

arzuinan
28-04-07, 14:44
Cemin Filize duydugu şeyin aşk oldugunu zannetmiyorum sadece saplatı.İnsan sevdigi kişiye koşullar ne olursa olsun zarar vermez

çok haklısın... Cem'in yaptıkları sevgiyle açıklanabilecek bir olay değil. o tamamen hastalıklı bir adam. acil tedaviye ihtiyacı var...

byuzax
28-04-07, 14:46

İşte buna sonuna kadar katılıyorum. O adam filizi sadece oyuncak olarak gölüyor . Pahalı bir oyuncak .Ama o oyuncağı almaya gücü yetmez . Çünkü o oyuncak başkasının . O oyuncağın saçlarını yalnızca bir kişi okşayabilir ...

Barbie&Ken
Filiz&Yılmaz :img-hyste

byuzax
28-04-07, 15:02
Bu arada bolumun en komik sahnesi bizim Feride ile nevzatın konuşurken
Ben ne aldım dedikten sonra Nevzatın iç çamaşırını üstüne tutup psiko psiko gülmesiydi :img-hyste

mervenil
28-04-07, 15:03
Arkadaşlar hiç milliyet gazetesi alıp okuyan yokmu. Yazmıyormu birşeyler ? Gerçi az çok olacakları biliyoruz ama genede neler yazıcağını merak ediyorum özette

sarıseren
28-04-07, 15:13
dünkü bölüm güzeldi.Özelliklede Yılmazın Filizi koruma çabaları...AMa tabi Filizin hakkı da yenmemeli o da o çatı katında yılmazın ölümüne sebep olmak istemedi.Keşke Filiz anlatsaydı herşeyi yılmaza.Fazla inat etti.Tam da en heycanlı yerinde bitirdiler.Zaten fragmandan orda biteceği belliydi ama...İnşallah o uyuz Cem filize,bebeğe ya da yılmaz bişey yapmaz:icon_sorr

arzuinan
28-04-07, 15:21
Filiz'e ve bebeğe birşey yapmıyor biliyoruz ama Yılmaz. ah Yılmaz'ım ah... Yılmaz o sahnede yaralanacak ama ne kadar ağır olacak yaralanması bilemiyoruz. inşallah çok ciddi olmayacak...

SELİN ASLAN
28-04-07, 15:56
umarım dediğiniz gibi çok ağır bir yaralanma olmaz.yılmazın bebeği öğrendiğinde filize kızmaya hiç hakkı yok.cem konusunda,güven konusunda,intikam planına kızabilir ama bebeği saklamasına kızamaz.böyle bir hak kendinde görmeyecektir tam tersi kendine kızacaktır filizi neden dinlemedim diye.bunca zamandır türlü entrikalar çeviren handan ve ceme güven kızı kır bir de üstüne aslıyla nişanlan..........................

NNEES
28-04-07, 16:33
bin bir gece icinde
uykusuzum ben yine
aklimda eski günler
avunurum derdimde...

bende kaldi ellerin
cocuk yüzün, gözlerin
yillar merhem sürmedi
delip gecer sözlerin..

gün agarir sehirde
aldi telas evlerde
sende öksüz kalmisin
yürek erir közlerde..

zaman geri dönmez ki
sevda ecel bilmez ki
katran kaynar icimde
dalim cicek acmaz ki...

micky dedin şarkı bu galibaa:img-yes:

kursuni19
28-04-07, 16:40
Yilmazdan Filize gelsin

Bedenim göcerken bu dünyadan
Kalbimi birakiyorum sana
Sakla diye anilarin yaninda

Gözlerimi birakiyorum sana
Baskasina bakma diye baktigin gibi bana

Yüregimi birakiyorum sana
Yaninda oludugumu bilesin diye daima

Bedenim göcerken bu düyadan
Bir kursun birakiyorum sana
Kavusacagimiz günü hatirlatsin diye cana

eyschann
28-04-07, 16:54
Yilmazdan Filize gelsin

Kalbimi birakiyorum sana

sevgili kursuni bakiyorumda yine bos durmamissin cok güzel olmus yüregine saglik.....

dünkü bölüme gelince ya cok güzeldi ama eksik birseyler vardi yani pek keyif alamadim düsününce de buldum yani cok fazla dram vardi ya böyle icim öyle bir kabardiki yani herkez bir tarafta üzgündü filizin o cektikleri neydi öyle ya cok kötü acidim kiza yilmaz kendini parcaliyor filizde öyle ...baska bir tarafta handan aci cekiyor...oda yetmiyor gibi cemil.....buda yetmez gibi ömer feride....yani bizim dizi resmen bir agir drama oldu cikti.... umarim bundan sonra daha az drama ve entrika seyrederiz

ismailsurucu
28-04-07, 17:01
Yilmazdan Filize gelsin

Kalbimi birakiyorum sana

yine 4*4 lük bir şiir.eline ve yüreğine sağlık.teşekkürlerimi kabul buyrun lütfen.

modest2000
28-04-07, 17:02
Selam arkadaşlar,
bir yerde gördüm,güya zaman atlaması olacakmış,bebek doğacakmış ve Cem bebeği kaçıracakmış.

sude9
28-04-07, 17:05
Dünkü bölüm oldukça güzeldi,Filiz-Yılmaz sahneleri tek kelimeyle süpedi

Filiz Ceyda'dan sona Cem'in yanına giderek üzerindeki şüheyi ortadn kaldırmak istedi ama geç kaldı zira Cem'in gözü açıldı,Cem'in kendisini tehdidine rağmen direnmesi hoşuma gitti,ama Cem Filiz'in zaafının farkındaydı,Yılmaz ...(neden hep cam kenarlarında durur ki bu adam:icon_whis )

Yılmaz mevzubahis olmasaydı Filiz herşeyi göze almıştı,kendisinin ve dolayısıyla bebeğininde ama Yılmaz riske edilemeyece kadar önemliydi,terastaki ağlyışı hala gözümün önünde

Evlilik haberin alan Yılmaz'ın Filiz'in evine gittiği sahne çok güzeldi,uzun zamandır Yılmaz ve Filiz sahneleri bu denli güzel ve duygusal değildi ,Fiiz korkusu yüznden ses edemedi Yılmaz'da çaresizce ayrıldı kapının önünden
Gelinlik parçalam sahnesinide beğendim,Cem'den de bir o kadar nefret ettim
Filiz'in yanın bıçak almasıda bildik senaryo,buna bnzer filmler izlediğimi bilirim,gereksiz br sahneydi ama neyse

Ceyda'nın sonunda harekete geçmesi güzel oldu,daha eken olabilirdi ama o zaman da işn aksiyonu olmazdı:img-hyste ,senaristler:icon_whis

Yılmaz Fiiz'in kendi hayatını kurtarmak için bu evliliğe razı olduğunu öğrendiği andaki ifade güzeldi,o esnada bir çok duyguyu ekrana yanıtıyordu

Handan'ın Ömer'e Feride ile ilgili söylediklerini sevdim,işe başlamasını takdir ettim,71 bölüm sonra,Filiz'e üzüldü ama hiçbir engl girişiminde bulunmadı bu kısmı tuhaftı,sadece söz sarfetti o kadar,Yılmazle konmuşurdiy bekliyordm ama olmadı

Aynalının Yılmaz'ı tek bşına gönderip git Filizi al gel demes tuhaftı,Cem'in yalız olduğunu Yılmaz gidince br köşeysinip hiçbirşey yapmadan Filiz'i bırakacağını zannetti herhalde,ne tuhaf.

Yılmaz endişeli silahı Cem'e doğrultmuş Filiz dibe öktüğü anda Yılmaz'ın gelişiyle yeniden hayat bulmuş,Cem'in silahı karnına dayamasıyla Filiz'in ve Yılmaz'ın koku dolu bekleyişi ve son yazısı..1 hafta bekletilirmi seyirci

byuzax
28-04-07, 17:05
Selam arkadaşlar,
bir yerde gördüm,güya zaman atlaması olacakmış,bebek doğacakmış ve Cem bebeği kaçıracakmış.

Nerde gördün aslında olabilir bana pm den link atabilir misiN ?

mANTIKLI cemin hapisten çıkınca çocuğu kaçırması ?

delfin23
28-04-07, 17:14
okatay kaynarcanın programında Zeynep Beşerler ve Sinan Tuzcu var şuan Fox'da çok komikler mutlaka izleyin

medsul
28-04-07, 17:26
yılmaz öyle büyük bir hata yaptiki filize inanmamakla filiz bunun hesamini
sormaliydi yılmaza ama aradan gecen zaman ve bu arda yılmazın yaptiği iyi şeyler hem filizin hemde seyircinin öfkesini yok etti sanirim:icon_whis
şimdi birde yılmaz vurulursa bizim beklediğimiz sürünme sahnelerin olmasi
hem mümkün degil hemde ne kadar dogru olur bilmiyorum:icon_whis
yani aslında acı olan şey yılmaz kaç bölümdür kendi cocugunu hep cemin cocugu sanmasi ve bu tür sahnelerin gecmesi ne vardi yani böyle vurulma sahnelere gerek yani yılmaz bebeği olacağini ögrense hatasini anlasada
pişmanliğini izlesekte olmuyormuydu şimdi hastaneler felan cok can sıkıcı şeyler
birde inşallah yılmaz agır yaralanmaz sıyırır:img-wink:
zaten yine yılmaz aslıyı hasta oldugu için birakmaz yine cem filizden vazgecmez
kacırma sahneleri silahlar konuşurdu ama biz en azından beklediğimiz sahneleri
izlerdik:sad53:
birde istermisiniz değişik bir final olacak diyorlaryaa
şimdi aslının düğün hazırlıklari yapilir düğün günü gelir catar sonra aslı bir mektup bırakır ve gider hazırlanan düğüne küçük bir gelin degişikliği ile filizle&yılmaz evlenir:img-hyste :img-hyste amam amam allah korusun
böyle bir final hayal edemiyorum:img-hyste

medsul
28-04-07, 17:31
Selam arkadaşlar,

aman allah korusun ya ben bir daha zaman atlamasini kaldiramam valla:sad53: en sevmediğim şeydir dizide uzun zaaman atlamalari mesala bizim dizidede
hiç istememiştim 5 sene felan gecmesini 1 sene felan olsa neyse
birincisi cem kolay kolay yakalanmaz yakalandi diyelim kisa zamandaa
dişariya cıkamaz bence böyle olmasi cok zor:img-wink:
matraka dediki yılmaz herşeyden vazgececekmiş şimdi nasıl olacak anlamadim:icon_whis

arzuinan
28-04-07, 17:43
kurşunim, harikasın. süper bu şiir. yüreğine sağlık... :happy0064 :happy0064 :happy0064

zaman atlaması falan bencede olmasın. ama senaryoyu o şekilde daha kabul edilebilir yapacaklarsa izlediklerimiz içimise o zaman daha çok sinecekse, olabilir...:img-yes:

kursuni19
28-04-07, 17:53
Siiri begenen herkese cok tesekkür ediyorum.

Zaman altamasi olacagini sanmiyorum, ve olmamasini tercih ediyorum

sude9
28-04-07, 18:44

Ya süper olmuş bu,:img-hyste :img-hyste

YILMAZ:Ben tüm suçlarını kalbinde taşıyan insanım aynalı vaktiyle onu çokmu üzdüm hala soruyorum kendime varsa günahım diyetini ödemeliyim varsın o bilmesin

Nihayet kendini sorgulamaya başladı,bu sözleri Filiz'in de duyması dileği ile

Okuduğum yorumlarda Filiz yine suçlanır olmuş,Filiz forumdan çektiğini Cem'den çekmemiştir:img-hyste
Kız kendi hayatından vazgeçti,kendisi ile beraber bebeğinden de,ailsine zarar gelecek endişesine rağmen direnmeyi bildi ama Yılmaz'a gelince eli kolu bağlandı.ylmaz'da nikaha giderek kendi canını ortaya koydu kabul ama kıyaslayacak olursak
Yılmaz kendi hayatını Filiz kendisinin,bebeğinin,Ömer'in ve Handan'ın hayatını riske attı,bundan ötesi var mı

byuzax
28-04-07, 19:01
Arkadaşlar bundan sonra bi karaktere kızdık mı Ceme edelim tüm lafları zaten herşey yerine gider ;) Zaten herşeyin sebebi de cem ve handan değil mi ?
Ne diceksen onlara diyelim boylece birbirimizi kırmayız tabi forumda cemci ve handancı yoksa . (hANdan düzelmeye başladı ama bakalım )

BERNA
28-04-07, 19:29
Diziyi yeni izledim ve sicagi sicagina yorum yaziyoruz yine bakalim ;)

Oncelikle diziyi genel olarak bekledigimden daha iyi buldum, hizli olmasi gereken tempoyu iyi verdiklerini dusundum. Oyunculuklar genelde iyi sayilirdi ama elbette ki butun bunlar senaryodaki tuhafliklara takilmami engelleyemedi  Bir de Fatih’in vurulmasindan once fonda calan ‘Yastayim’in duzenlemesine bayildim.

Once aklima takilan sorulari soruyorum?

• Filiz ilk tehdit edildiginde niye polise gitmedi? Ceyda olayi duyunca niye polise gitmedi? ve de son olarak Aynali umarim olay yerine polisi de cagirmistir.
• Gerci polisi de gorduk ya :) Ben hayatimda hic aranan bir sahisin arabasinin esgalini ve plakasini almayan bir polis gormedim. O polis arabalariyla yolda karsilasma sahnesi komik otesiydi bence.
• Tabi ki beni en cok ilgilendiren soru, niye bir Allahin kulu Omer’e haber vermez? Hadi Yilmaz Omer’in bildigini sandi diyelim, peki Handan Hanim kizinin zorla da olsa evlendiginin farkinda niye ogluna haber vermez? Yoksa buyukelcinin yaninda diye cep telefonlari mi kapatiliyor? Biz alismistik Omer’in adli olaylarin icinde bulunmasina oysa ;) Gerci onu da yakinda Nevzat vurur herhalde!!

Tabi butun bunlar senaryoda karakterlerin yaptigi sacmaliklarin disinda aklima takilan bazi seyler. Bu hafta konular genelde hep icice oldugu icin (bagimsiz olan tek konu Omer-Feride-Nevzat oykusuydu) karakterleri tek tek ele alacagim. Nevzat, Omer ve Feride bir sonraki mesajda olacak.

Nikah memuru: Dizinin en talihsiz kisisi, adam nikah kiymaya geliyor birdenbire ortalik Kurtlar Vadisi’nden beter bir hale geliyor :img-hyste Bu arada soyledigi soz beni gulmekten oldurdu ‘Bu kutsal bagi teessus etmek uzere..’ Boyle konusan nikah memuru mu kaldi :img-hyste

Mahalleli: Genel olarak ruzgar nereye eserse oraya savruluyorlar. Yakinda Filiz ve Yilmaz barisinca bunlar Asli’nin yuzune bakar mi ondan bile supheliyim.

Mualla: Oglu, kizi, damadi, gelini ve dogmus olan buyuk torunu ile agzinin tadinin bozulmamasini diliyor ama her iki cephedeki sorunlarin da farkinda degil. Omer’den de bile (Omer’i yazmazsam olmaz :icon_whis ) az sey bilen bir karakter oldu Mualla. Keske bir oglu daha olsaydi da Asli’yi ona alabilseydi?

Sema-Ali: Ali’nin protestosunu evde yapmasi neyse de karinin calistigi isyerinde olmuyor bunlar. Gerci cocuk gibi kusmus konusmuyormus, oysa konus derdini anlat degil mi? Ama ne de olsa dizinin cogunlugu ayni kafada!!

Hayri Bey: Adamcagiz surekli olarak Mujgan Hanim tarafindan laf sokulsun diye dizide duruyor, onun icin uzuluyorum. Yoksa seker gibi adam biliyorsunuz.

Mujgan Hanim: Bir kadinin olaylara bakis acisi bu kadar farkli olabilir farkli konularda. Sanirim insan kendi kizi olunca mantigini yitiriyor. Hayir madem Kerem’den hoslanmiyorsun git Kerem’e laf soyle de okumasi icin tesvik et, birsey yap. Zavalli Hayri Bey’in sucu ne?? Yine de Handan’a destek olmaya calismasi guzeldi , ben Handan Hanim’dan son bir atak bekliyorum ve de Mujgan’a kendi yaptigi hatalarin nelere mal oldugunu (zincirleme hata ama zinciri baslatan o) anlatmasini bekliyorum.

Burhan Usta: Ya ben bu adama bayildim ya ben de boyle bir amca istiyorum hayatimda. Son derece anlayisli ama gerektiginde sozunu sakinmayan; genclik nedir bilen ve de tatli tatli konusan bir amcam olsun istiyorum. Dayimi ozledim galiba, o daha genctir ama o da oyledir  Munir Caner’e alkislarim, kisacik sahnede bir suru farkli hissi verdi bize, Omer’in patronluk taslamasina bozulmasi, daha dogrusu kendisini ve isini begenmediginin sanmasina, sonrasinda da asil olayin aile oldugunu duyunca rahatlamasi ve de Omer hakkinda yanlis dusundugunu anlamamasini ben aldim oyunundan. Usta oyuncu farki diyorum. Sinan Tuzcu da cok iyi oyuncu ama kisa da olsa sahnelerinden cok iyi dersler cikaracagi icin cok sansli bence  Bolumun guzel repliklerinden birisi ondan geldi: ‘Gonul isleri bekletmeye gelmez.’ Dizinin baska bir hikayesine tipatip uymadi mi bu soz sizce de?

Kerem-Nalan: Kerem bekledigim bombayi patlatti, simdi diyeceksiniz ki ne alip veremedigin var cocukla ama ne yapayim iyi niyetli ama pek aklini kullanan bir cocuk degil genel olarak. At yarisi kumar sayilmazmis, tabi tabi… Umarim Nalan aklini basina getirmeyi basarabilir bu cocugun. Yoksa oyum Alp’e gitmek uzere!

Cemil-Fahriye-Salih-Ahmet: En sonunda bu konuda hizli da olsa bir gelisme oldu. Salih de dogrunun inat etmekten veya suclari icin bir babanin cezalandirilmasindan gecmeyecegini anladi. Cemil Amcasi’nin Ahmet’in hayatindaki yerini inkar edemecegini ve de Cemil’in artik intikam pesinde olmadigini cok sukur farkedebildi. Cemil’e cok kizmistim gecen bolumlerde, bu bolum ise Bora Sivri beni aglatti. Bu oyuncuya Cemil’e kattigi derinlik icin ozel alkis yolluyorum :happy0064

Fatih: Eh be Fatih. Insan kendini goz gore gore bu kadar mu tehlikeye atar? Anladim durum acil ama biraz bekle mesaj at, Cem Filiz’le ugrasirken. ‘Asli olmesin’ kampanyasindan sonra ‘Fatih olmesin; hatta Ceyda ile evlensin’ kampanyasi baslatiyorum. Bu arada oyuncu da cok iyiydi, jenerikte yazilmasi konusunda sevgili Sezinti o kadar hakli ki, ozellikle Cem ‘tek dostumsun’ derkenki bakisi cok hostu, korku, rahatsizlik, caktirmamaya calisti, hatta vicdan azabi tek bir bakista birlesmisti.

Ceyda: Fatih’in mustakbel esi bu bolum en sonunda biraz insiyatif almaya karar verdi ve de arkadasina verdigi sozu bozup gercekleri anlatmaya gitti. Ilk seferde de kizcagiz ne bilsin akli basinda olan her insan gibi Filiz’in gercekleri anlatacagini sandi dogal olarak. Her neyse, sonucta gayet akli basinda bir kiz dizinin basindan beri cizgisini koruyan nadir karakterlerden birisi.

Aynali: Valla gecen sezondan sonra oyuncu icin oyle uzuluyorum ki bu karakteri oynadigi icin. Tutarsiz sozlerine devam etti, psikopatla evlenen Filiz soz konusu, Yilmaz’a ‘sabir sabir’ diyor. Hayir adamin unutamadiginin da farkindasin, oyle olmasa bile, sonucta herhangi bir insan evladinin Cem’le evlenecek olmasi yeterince sabirsizlanacak birsey. Umarim Fatih’i karga tulumba tasiyip arabayla hastaneye goturmez :img-hyste ve basta da yazdigim gibi umarim polisi arar!!

Safiye Akman: Iste dizinin basarili yan karakterlerinden biri daha. Butun bolum boyunca Cem ne kadar psikopat olursa olsun bir ‘anne’ oldugunu gosterdi bize. Yilmaz ve Aynali istedi diye hemen polise gitmeyecegini adimiz gibi biliyorduk, olmasa sacma olurdu. Sonra ikna olmasi da dogal sayilabilecek bir sekilde gelisti. Ozellikle Fatih’in vurulmasinda ‘Cem mi vurmus’ diye son bir umutla sormasi ve de ardindan duydugu hayal kirikligi ve sucluluk mukemmel verildi.

Handan: Feride icin soyledigi sozler beni biraz afallattiysa da Omer gibi, aslinda bir vicdan muhasebesi yaptigini, ozellikle Filiz’in bu aklini yitirmis gibi davrandigi bu durumdan sonra kendini sucladigini hepimiz gayet iyi biliyoruz. Yilmaz’in evlilik hazirliklarinin onu ne kadar uzdugunu de gorduk. Ayni sekilde sevgili ogluna da yaptigi etkileri dusunmemesi sacma olurdu ama guzide psikopatimiz Cem Akman’in saniye saniye ne dusundugunu anlamak gibi yuce bir goreve sahip oldugu icin senaristler gerek gormemisler ufacik bir sahne yazmaya. Her neyse, Feride’nin Omer’i ne kadar cok sevdigi konusundaki sozlere yurekten katiliyorum. Diger konularda da tek suclu olmasa da sorumlulugunu kabul etmesi cok hosuma gidiyor.

Asli: Bu isin bu noktaya gelecegi belliydi. Asli ne kadar cok severse sevsin tek tarafli bir sevgiyle yasanmayacagini bilmeliydi. Keske ona konusmadan iki saat once Yilmaz’a ‘Sen varken hersey tamam’ dedigi bir sahne yazdirmasalardi, iste onu duyunca ‘Yilmaz’in sevgisinde supheleri oldugunu’ dusunmesine insanin inanasi gelmiyor. Zaten oyuncu da cok uzulerek yaziyorum bana soyledigi duygulari bile zor gecirdigi icin, soylediklerinin ardindaki duygulari gecirmesini beklemek hayalcilik olur. Sonuc olarak bu degisim senaryo geregi olacakti, belliydi ama yine de ‘Nasil yani?’ dedim izlerken, ben bu degisimin daha yayilacagini saniyordum cunku. Yine de ‘Asli olmesin’ kampanyasini da devam ettiriyorum. Onun olumu ustunden bir mutluluk olmayacak belli oldu ama olmeyi haketmiyor bu karakter. Dizide Yilmaz’a asik olen kadinlar serisi istemiyorum.

Cem: Cem Akman’in donusu muhtesem oldu; ortaligi tozu dumana katti resmen. Dizinin replikleri de ondan geldi ‘Cok zekiymissin bravo’ ve de ‘Gercekten bu kadar basit oldugunu mu saniyorsun?’ :good: Kabul etmem gerekir ki ozellikle Filiz’e pes ettirmek icin numara yapmasini bekledigi sahnelerde Cenk Ertan bence iyi oynadi. Sonrasinda bildigimiz Cem Akman cikti ortaya ve vasata dondu. Neyse, ozellikle Omer’in gecen sezon duyunca en cok duygulandigim sozun bir benzerinin onun agzindan cikmasindan rahatsiz oldum ‘Yilmaz’i sevdigin gibi beni de sevseydin ne olurdu?’ Tabi ki bu kadar cok on planda olmasindan da hoslanmiyorum ama haftalardir yazmaktan BIKTIM resmen. ‘Filiz’in sihirinin’ kaybolup, Cem’in kendine gore askinin bitip kazanma oyununa donmesi ve de Filiz’in bu sefer ‘pahali bir odul olmasi’ simdiye kadar cizilen Cem karakterine cuk oturdu. Cem’in en sonunda kaybetmemis olmak icin intihar edecegini saniyorum. Yalniz Fatih’in ihanetine cidden uzuldu dikkatimden de kacmadi degil, tabi sonra kendine gore cezasini kesti o baska!!

Filiz: Dizinin anlasilmaz kadini anlasilmazliklarina bu bolum de devam etti. Cem’in o andaki tehdidi karsisinda evlilik teklifini kabul edecek noktaya kadar yaptiklarini bir kenara birakirsak bile Filiz Yilmaz’in hayati tehlikeye girmesin diye Ceyda disinda kimseye niye soylememisin sebebini ben anlayamadim. Bu adam surekli Yilmaz’in pesinde diyelim tamam, telefonlar dinleniyor mu? Polise. Omer’e ve annesine haber vermeyince ne degisti, tamam yine evleniyormus gibi yapacak ama herhalde polis boyle bir tehditi duyunca onlemini alacaktir, ya da baska bir cozum yolu bulunamaz miydi? Hani senaryo soyle olur. Cem surekli Filiz’in yaninda olur kimseye soyleyemez Filiz, o zaman itirazim yoktu. Yok ben en iyisi bu muammaya kafa yormayayim ve de Omer’le ve Yilmaz’la olan iliskisine geceyim. Bu Tuba Buyukustun kotu oynamamasina ragmen bu muamma yuzunden Cem’le olan sahnelerinden cok etkilenmedim Filiz’in, cok da heyecanladigimi soyleyemem.

Omer-Filiz sahnesi yine dizide gozyaslarimi tutamadigim sahnelerden birisi oldu. Son derece guzel oynandi. Omer’in birsey yapamamaktaki caresizligi, Filiz’in sebebini hala bilemesem de soyleyemememin verdigi SIKINTIYI oyuncular cok iyi verdiler. Filiz’in abisinin kollarinda aglamasindan once calan sarki ‘Kara Bahtim Kem Talihim’ yuzunden gulmeye baslamisken ;) beni yirmi saniye icinde aglattilar ne yalan soyleyeyim. Hani birisi gorse deli diyecek bana!! Omer’in dogal olarak Filiz’in bu kadar cok aglamasindan sonra Cem’in ona birsey yaptigini sanarak israrla olayi cozmeye calisma ile gecen bolumlerde yazdigim gibi ‘artik karismayayim, yeterince karistim, istiyorsa anlatsin’ duygusu arasinda kalisi bana cok mantikli geldi. Zaten zavalliya kimsenin birsey anlattigi da yok Feride disinda…

Filiz’in duygulanmayi basardigim ikinci sahnesi de Yilmaz’in ‘Cocugun icin gerekeni yaparim’ dedigi sahneydi, o anda Filiz’in duymayi istedigi sozleri duyup da (yine bir muamma yuzunden) gercekleri anlatamamasinin acisi arasinda kalisini icimde hissettim. Bu arada bu sahneyi izlerken niye Yilmaz’in haftalar boyunca cocugu ogrenemedigini anladim. En azindan guzel kivirdi senaristler bu acidan. Her neyse, Yilmaz’la Ceyda ile beraber karsilastigi sahnede de ikilinin gozlerinden ask fiskirdi, o yuzden o sahne de iyiydi cok.

Yilmaz: Oncelikle Bulent Inal’i cok begendim bu bolum. Sadece Yilmaz’in yaptigi herseyin bastan sona dogru olmasi degildi durum, mesela Yilmaz’a cok sinir olmama ragmen meshur intikam planinda da muhtesem oynamisti Bulent Inal. Intikam demisken Yilmaz’in da kendi hatalarinin bedelini mi odedigini sorguladigi sahneyi cok begendim. ‘Vaktiyle onu cok mu uzdum diye dusunmuyor degilim. Varsa bir gunahim bedelini odemeliyim ama o bilmesin.’ Tabi yaninda saksakci Aynali disinda bir karakter olsaydi daha iyi bir sahne de cikabilirdi ama ben bunu duydum ya artik olsem de gam yemem.

Filiz’le her karsilastiginda Feride’nin zamaninda soyledigi gibi ‘ofkesi gecince askiyla basbasa kaldigindan’ allak bullak oldu Yilmaz. Tabi sevdigi kadinin olumle buruna buruna kalmasindan da son derece rahatsizdi ve panik icindeydi. Bunu cok cok iyi yansitti yine oyuncu. Asli konusunda yasadigi vicdan azabi da cabasi vardi elbette. O konuda ofkeyle aldigi kararin sonuclarini gerci cok siddetli odemeyecek gibi gozukuyor ama (senaristlerin seviyor dememizin sebebi bu aslinda) yine de susmasi, birsey soyleyememesi yaptigi yanlisi kabul etmekle, Asli’yi kirmak arasinda kaldigini gosterdi. Acikcasi Asli’dan boyle bir acik cek gelmeseydi, Filiz’i hatta beni bile cok etkileyen o ‘cocugun icin gerekeni yapariz’ konusmasi gelemezdi ama gelmeyebilirdi de Yilmaz’i zamaninda cok elestirdim ama zamani gelince dogrusunu da yazmak boynumun borcu. Yilmaz karakteri bana iki bolumdur Filiz’e olan askini hissettiriyor, demek ki isteyince olabiliyormus sevgili senaristler!

Bu olaylarla baglantisi cok az olan Omer-Feride-Nevzat oykusunu obur mesajimda yazacagim uzun uzun...

minetka
28-04-07, 19:34
Sevgili kurşuni şiirin çok güzel olmuş, yüreğine emeğine sağlık. Ben senin ve artılı filizimin şiirlerini büyük beğeniyle okuyorum.
Bu arada arkadaşlar bölüm yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum, ben bölüm yorumu yapmak konusunda başarısızım ama sizin yorumlarınızı keyifle okuyorum.
Dünkü bölüm beni çok etkiledi. Ama mantık hatası olarak gördüğüm iki olay vardı. Birincisi düğün günü, Nasıl bu kadar kısa bir süre için gün alabildiler orasını anlayamadım. Bir de handanın tavrını anlayamadım. Filizin cemle evlenmesine engel olmak için hiçbirşey yapmadı. En azından kızının nikahında yanında olmalıydı ya da bu durumu ömere anlatmalıydı diye düşünüyorum.

delfin23
28-04-07, 19:54
Okatay Kaynarca'nın programında Sinan Tuczu ve Zeynep Beşerlere bayıldım ikiside çok tatlıydı hele Sinan'ın Zeynep'in bilemedigi bir soruya ulan o degil demesine kiriz geçirdim.Zeynep'inde Sinana saçmalama demesi felan gerçekten komikti.Zeynep Sinana canım felan diyordu buda çok samimi olduklarını gösteriyor kısacası ikiside çok sempatiklerdi.Okatay Kaynarca programın başında Zeynebe inanılmaz iltifatlarda bulundu.

delfin23
28-04-07, 19:56
Yilmazdan Filize gelsin

Kalbimi birakiyorum sana

Kurşini Şiirini gerçekten çok güzel olmuş.Yüregine , eline saglık canım daha önce yazamadım ama şiirlerini çok begeniyorum:happy0064

forever_bim
28-04-07, 20:00
Öncelikle herkese selam. Arkadaşlar hakikaten zor bir gün geçiyorum. Sabahleyin 11'de feci bir migren ağrısıyla uyandım. 11 ile 15 arası doktora gitmemek için kıvrandım bunun diziyle alakası ne derseniz, bir an için ya bende de tümör varsa diye ödüm patladı. Neyse doktora gittik, verdiği iğne sebebiyle iki saat kıpırdamadan karanlık odada uyudum anca kendime geldim. Zeynep Beşerler ve Sinan Tuzcu'nun konuk olduğu programın da yarısını izledim. Çok şekerlerdi. Onlar şampiyon oldu 4500 ytl kazandılar.

İlgimi çeken bir iki yoruma yanıt vermek istiyorum. Akşamki bölümden sonra tatmin olmayıp Filizci Yılmaz'cı diye birbirini yiyen arkadaşlara da teessüflerimi iletiyorum.

Yılmaz'ın bebeğin babası olduğunu öğrenmesi olacak. Yılmaz, bu sahnede de anlamazsa, başka bir sahnede öğrenmesi bana bir hayli enteresan gelecek.

Yılmaz, nikaha giderken güvenlik güçleri ile neden gitmez, hayli enteresan. Zeyna, Filiz'den sonra Herkül Yılmaz eksik kalır mı ? Belki, haber vermiştir. :)

Filiz, Handan'a durumu anlatıyor. Handan, Ömer'e anlatmıyor. Ceyda, Yılmaz'a olanları anlatıyor. Ceyda olanları Ömer'e anlatmıyor. Ömer, Filiz'in neyi oluyordu. Bir anlayabilsek. :img-blush

Sevgili Sezinti, yüksek müsadenle ben de aynısını dile getiriyorum. Ömer Filiz'in abisi değil çok afedersin bir YALI KAZIĞI olmuş durumda o evde. Polise de haber vermekmiş hak getire. Herkül ve Zeyna'yı izliyoruz.:img-hyste

Güzel bölümdü. Bazı teknik aksalıklar nedeni ile bende zor izledim bu bölümü
Sezintide çıkan tv hatası bende de çıktı. Sanırım montajdaydı sorun.

Matraka tüyoları verdiğin için sağol.
Yılmazın vurulacağı aşikar. Fatihe de çok üzüldüm. Ve sonunda onunda başına birşeyler geleceği belli idi..

Cem her meleğim diyişinde ben bir kaç kez daha koptum.

Her sahne çok aksiyon ve güzeldi.

Bu hafta da aranızda yokum arkadaşlar. Şu an internet cafeden bağlanıyorum. Sanırım perşembeye kadar net gelmez eve.. Herkese iyi yorumlar.. Modumuza selamlar yollarım.. Yokluğumu fazla hissettirmemeye çalış. :)

Bütün hafta boyunca seviyeli ve düzeyli yorumlar yapmanızı dilerim.. Herkese iyi günler.

Neyse Fatmacım seni gördüğüme çok sevindim. Media Off yazısı bende de çıktı.

kursuni19
28-04-07, 20:04
Sevgili minetka ve delfin sizlere cok tesekkür ediyorum, begenmenize cok sevindim

Sevgili Berna, yorumunu büyük bir keyifle okudum, ellerine saglik

AyhanSVS
28-04-07, 20:06
arkadşlar helal olsun yılmaza hadi 60.bölümde kalem kırdı... gene kalem kırdı silah çekmeler filan ...

level hard a geldik galiba

byuzax
28-04-07, 20:07
Okatay Kaynarca'nın programında Sinan Tuczu ve Zeynep Beşerlere bayıldım ikiside çok tatlıydı hele Sinan'ın Zeynep'in bilemedigi bir soruya ulan o degil demesine kiriz geçirdim.Zeynep'inde Sinana saçmalama demesi felan gerçekten komikti.Zeynep Sinana canım felan diyordu buda çok samimi olduklarını gösteriyor kısacası ikiside çok sempatiklerdi.Okatay Kaynarca programın başında Zeynebe inanılmaz iltifatlarda bulundu.

aa evet gerçekten çok güzeldi .Senin sayende izledim . Hele şu diyalog

Hangi takımlıyım ben
-FENERBAHÇE
-Oha
-GALATASARAY

Çok şekerlerdi :D

medsul
28-04-07, 20:08
berna bölüm yorumun cok güzel olmuş:img-yes: böyle yorumlar okumak
izlemek kadar keyif verici:img-wink: :happy0064
bu arada modum gecmiş olsun:img-wink: alllah korusun canim ne öyle tümor
felan:sad53: sen bize lazımsin agzından yel alsin:img-wink:

denmavi
28-04-07, 20:13
Filiz'in, Ceyda'nın yanında korkusunu yansıtması yapmacık geldi bana. Abartılmış şekilde yusuf yusuf olduğunu Ceyda'ya belirtmesine gerek yok. Sanki o haberi Ceyda'nın yanında almışta bir anda korkmaya başlamış gibiydi. Diğer sahnelere fazla diyecek bir şeyim yok. Aksiyon dolu bir bölümdü dizi sanki çabuk bitti gibi geldi o kadar ki zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım.

Aynalı da Yılmaz'a akıl vereceğine eline veriyor silahı git Filiz'i al gel diyor. Kardeşim ilk başta bir polise haber verin sonra ne yaparsanız yapın. Sanki nikahın saati belli de siz ona göre acele ediyorsunuz. Nasıl olsa senaristler Yılmaz'ı tam Filiz'in evet diyeceği ana yetiştirecekler merak etmeye gerek yok :good: Aynalı tedbirli davranırdı Yılmaz'ı öyle yalnız başına oraya göndermezdi. Beklemediğim bir davranış gerçekleştirdi.

Ömer yavaş yavaş işi ilerletmeye başlıyor. Bakalım belki batan Tekiner Holding, Ömer tarafından tekrar kurulur. Hayatın ne getireceği belli olmaz. Ömer'in Feride'ye karşı bu kadar anlayış göstermesi beni sinir ediyor. Birazda karşı çıksan ne olur yani. Feride'de senin durumunu anlar herhalde. Ömer her şeye olur diyor ama bu olurlar bir gün Feride'nin de canını sıkabilir benden söylemesi.

Ceyda verdiği sözü tutmuyor bari söylemişken bebeği de söyle tam olsun. Zaten Filiz sana ceza verse bile bir eksik bir fazla fark etmez.

Ben Cem’in bebeği söyleyeceğine kesin gözüyle bakıyorum. İmkanı yok Filiz söylemez. Zaten ne diyeceki . “Yılmaz, vurmasına izin verme o senin çocuğun “ mu diyecek yoksa “ Dur Cem! Yılmaz’ın baba olmasını istiyorum” mu diyecek.

Not: Sadece içimi dökmek istedim. Bu dizi yüzünden ne kadar ıhlamur içsem de rahat edeceğe benzemiyorum.

kursuni19
28-04-07, 20:15
Cemi bir repliginde Filize beni neden sevmiyorsun...Yilmazi sevdigin gibidedi, bu repligi daha öncede Ömer Elife kullanmisti.

Yilmazda seytan tüyü var sanirim, tadini alan bir daha vazgecemiyor:icon_whis

medsul
28-04-07, 20:17
bu bölümde benim iiçin süpriz olan iki şey var birincisi ömerin feride konusundaki tavri ben özette secim yapmasini istiyecek dediklerinde
heralde dedim ya o ya ben diyip kestirecek ve kesin bir ayrılık olacak
sandim ama ömer o kadar anlayişliydiki valla tebrik ediyorum:happy0064
ikincisi ise aslı dene kizin sonunda bir şeyleri fark etmesi oldu sonunda dedim
birşeyler dank etmeye başladi:img-wink:
birde yılmaz agır bir şekilde yaralanirsa(bende modum gibi düşünüyorum sadece
küçük bir sıyırık oalacak)bu sözleri söyleyen aslı bu durumda yılmazla olan sözünü atmasi gerekmezmiki:icon_whis
şimdi yılmazın aslıyla sözlendiğine kesinlikle pişman oldu diyebilirmiyiz:icon_whis tamam filizi sevdiği kesin ve son bölümlerde filize olan aşkini izliyebiliyoruz
sonunda:happy0064 hangi davranişindan asllıyla sözlendiğine pişman olduguna
kanaat getirdiniz:icon_whis

forever_bim
28-04-07, 20:29
Cemi bir repliginde Filize beni neden sevmiyorsun...Yilmazi sevdigin gibidedi, bu repligi daha öncede Ömer Elife kullanmisti.

Yilmazda seytan tüyü var sanirim, tadini alan bir daha vazgecemiyor:icon_whis

Valla birini ilk sezon dizinin Aşık Adamı ötekini ikinci sezon sapık psiko söyledi. Böylece dizinin en şahane repliklerinden biri Cem sayesinde MUNDAR oldu. Acaba migrenim ondan mı azdı?:img-hyste

kursuni19
28-04-07, 20:35
Valla birini ilk sezon dizinin Aşık Adamı ötekini ikinci sezon sapık psiko söyledi. Böylece dizinin en şahane repliklerinden biri Cem sayesinde MUNDAR oldu. Acaba migrenim ondan mı azdı?:img-hyste

Haklisin modum, cok sevdigim bir repligi Cemin agzindan duymak hicde hos degildi, hata onun agzindan duymak komik geldi bana ve buraya yazmak istedim.

Cok anlamli bir sözdür halbuki, ama Cemin agzindan duyunca kesinlikle bir anlami kalmamis.

Migräninin sebebini bulduk sanirim:img-wink:

forever_bim
28-04-07, 20:48
Haklisin modum, cok sevdigim bir repligi Cemin agzindan duymak hicde hos degildi, hata onun agzindan duymak komik geldi bana ve buraya yazmak istedim.

Cok anlamli bir sözdür halbuki, ama Cemin agzindan duyunca kesinlikle bir anlami kalmamis.

Migräninin sebebini bulduk sanirim:img-wink:

Ya bir de Meleğim demiyor mu Filiz'e? Boğmak istiyorum Cem'i. Es kaza umarım öteki karakterlerden biri demez sevdiğine valla deliririm.

anny
28-04-07, 20:55
Ya bir de Meleğim demiyor mu Filiz'e? Boğmak istiyorum Cem'i. Es kaza umarım öteki karakterlerden biri demez sevdiğine valla deliririm.

ben de taktım o lafına :img-hyste melegim nasılsın..gibi şeyler deyip durdu cem..haklı aslında melek gibi filiz :img-wink:

sude9
28-04-07, 20:56
bu bölümde benim iiçin süpriz olan iki şey var birincisi ömerin feride konusundaki tavri ben özette secim yapmasini istiyecek dediklerinde
heralde dedim ya o ya ben diyip kestirecek ve kesin bir ayrılık olacak
sandim ama ömer o kadar anlayişliydiki valla tebrik ediyorum:happy0064

O sahneye şaşırmadım desem yalan olur,Ömer'den Feride artık bir karar ver nevzat ya da ben diye replik bekliyordum,Ömer en doğrusunu yaptı helal olsun:good: :good:

Filiz'in başına bunca iş gelirken,Handan Ceyda Yılmaz Aynalı herşeyden haberdar iken Ömer'e niye haber verilmez,Filiz orda psikonun elinde Ömer Feride'nin dansını izliyor oldumu yani,Ömer'in abi olduğunu herkes unuttu herhalde Handan bile

kursuni19
28-04-07, 21:04

Aynisini bende düsünmedim dersem yalan olur. Hele o araba sahnesinde, korktunmu melegim dediginde ben koptum. :img-hyste

Birde israrla evlenmesinin gerekceside oldukca komikti. Ben sahip olacagim dedimmi, sahip olurum:img-hyste

jojoo
28-04-07, 21:10
Alıntı:
forever_bim tarafından gönderildi

ay ewet ya o meleğim diyo bn ya sabır çekiyorum refleks olmuş artık o meleğim deyınce kafamı yan çewirip ya sabır çekiyorum.yanı bir şeytanın meleğim demesi de ilginç

forever_bim
28-04-07, 21:10
ben de taktım o lafına :img-hyste melegim nasılsın..gibi şeyler deyip durdu cem..haklı aslında melek gibi filiz :img-wink:

Bu lafı Cem'in demesi iritre edici. Filiz'den dolayı değil yani:)

medsul
28-04-07, 22:00
O sahneye şaşırmadım desem yalan olur,Ömer'den Feride artık bir karar ver nevzat ya da ben diye replik bekliyordum,Ömer en doğrusunu yaptı helal olsun:good: :good:

Filiz'in başına bunca iş gelirken,Handan Ceyda Yılmaz Aynalı herşeyden haberdar iken Ömer'e niye haber verilmez,Filiz orda psikonun elinde Ömer Feride'nin dansını izliyor oldumu yani,Ömer'in abi olduğunu herkes unuttu herhalde Handan bile

aslında haklısın filiz hadi kortugu için söylemiyor :icon_whis nasıl oluyorda handan
filiz ona ben evlenmek zorundayim anne derken handan nasıl olurda filiz evden
nikah için gittiğinde ömere bunu annatmak gereği duymuyor anlamiş degilim
dogrusu bu gercekten hayret edilenecek iş:icon_whis

gzd_gzd
28-04-07, 22:16
dünkü bölüm çok güzel ve özellkle aksiyon sahneleri açısından acayip heycanlıydı
hele de finale doğru inanılmaz heycanlandım yılmaz-filiz-cem sahnelernde
haftaya olcak bölümü büyük bir merakla bekliyorum:icon_whis

bölüm yorumuma feride ömer le başlayayım....

öncelikle geçen hafta ferideye o kdr çok kızmıştım ki en son ömere yaptıklarından dolayı çoook kızgındım ve en çok merak ettiğim sahnelerden biriydi bölüm başında olcak muhtemel nevzat-feride sahnesi

feridenin bu haftaki davranışlarından ve kararından dolayı gçeen haftaki kızgınlığıma çok pişman oldum açıkcası
nevzat a dedikleri,sonrasnda ömer i eve çağırması güzeldi
ortada "istenicek bi zaman" olduğu az-çok tahmin ediliyodu zaten ama açıkcası zamanı feride nin istiyceğini zannediyodum,zaman veren ömer oldu,özette yazıldığı kadar sert bir "tercih yapma" durumu yoktu zaten,ömer her ne kdr üzülse de bunu çok belli etmedi,feride yi anlamaya çalıştı
evden çıkarken ferideye bakışı çok acıklıydı
feride de aslında bakışlarıyla kararını çoktan vermişti

sonrasnda ömer in bahçede dalgın dalgın oturuşu,ve handan la konuşmaları da çok güzeldi,handan ın bu aşka onay vermesi,ömer e " sen mutlu ol yeter,feride umarım kararını senden yana yapar" demesi handan ın yaşadıklarından aldığı ders olsa gerek,filiz in hayatı üzernde yaptığı hatayı ömer de tekrarlamıcak gibi gözüküyor handan

ertesi gününde bekir amcayla yaptıkları konuşma da çok güzeldi,özellkle ömer in bekir amcaya "bi tanıdığın evinde sığıntı gibi yaşıyoruz,aileme yeni bi ev bulmam lazım,daha çok para kazanmam lazım,bakmam gereken bisürü kişi war" dediğinde çok üzüldm,ömer inşallah bu işleri büyütüp daha çok para kazancak

bi de bekir amcayla yaptıkları "feride" sohbeti de süperdi
ömer in "feride,we özlem demesi"
bekir amca nın " demek iki adı war ,ama feride yi daha çok sevdim" demesi
ömerin de "bende" demesi süperdi
gerçi ömer sarhoş olup feride nin kapısına dayandığında özlem i de çok sevdiğini söylemişti :)

feride nin geçmişini bulmak için tüm eşyalarını döktüğü sahne de güzeldi,ama nevzat a gerçekten sinir oluyorum,feride çok haklı ve çok da merak ettiğim bir soru yönelltti nevzata,herşeini nevzat almış neden?? bunu ben de çok merak ediyodum açıkcası nevzat ın verdiği "sen anlaşılan beni henüz tanıyamamışsn cevabı" pek tatmin edici diildi açıkcası :s hala nevzat ın kötü biri olduğunu ve feride nin kaçışının altında çok farklı şeyler olduğunu düşünüyorum

feride nin hafızası yerine gelmeye başlayınca dans yeteneğni de kazanmış anlaşılan,pek şirindi dans kursunda
ama asıl süper sahne ömer in gelişiydi,ömerin nevzata bakışları süperdi ,ayrıca feride ömeri öptüğünde nevzatın bakışı da:img-hyste

feride nin karar alırken ömere danışmak istemesi,ömer e sen olmazsan yanmda dansedemem demesi çok güzeldi,ömer i nasıl sevdiğinin bi kanıtıydı,ömer in "bir sevgilim wardı,ama aramız bya soğuk geçmişini hatırladığı için" demesi "tam bi karar vermden sennle yakınlaşmak istemiyorum" demesi çok güzeldi,ömer artık üzülmek istemiyo kesinlikle bunun için de temkinli davranıyo,feride artık ömer i üzmez zaten inşallah,bu ilişkide tek pürüz nevzat faktörü,nevzat ferideye yani özleme olan tutkusu yüzünden yeni piskopatımız olmaya aday:icon_whis

akşamında ferideyle ömerin kulisteki konuşması çok güzeldi,çok tatlılardı
ömer feride dans ederken ona hayran hayran ayrıca da bu güzellikten dolayı çok şaşkın bi şeklde bakıyodu,keşke orda nevzat gelmeseydi ömerin yanna ,ömere anlattıkları,ferideyi ilk gördüğü günü anlatış biçimi çok psikopatçaydı ve açık açık onu kaybetmicem,kmsenin onu elimden almasına izin vermiycem demesi de,orda ömer kendini feride hatrına tuttu heralde,tutmasa mtiş güçlü yumruklarından biri nevzatın suratında patlayabilirdi

filiz-cem-yılmaz cehpesinden devam etmek gerekirse...
oldukça hareketli,slahların konuştuğu hatta "acaba ıhlamurlar altında mı yoksa kurtlar vadisi mi izliyorum" diye düşündüm çoğu cem sahnesinde
cem filiz in ona yaptıklarından,onu kandırmasından dolayı iyce kinlendi
artık gerçekten gözü hiç bişeyi görmüyor
bıçakla havuç keserken korktum resmen cemden
filiz e yılmaz ı vurcağını çatıda gösterdiği ve resmen filizi yalvarttığı sahnede de "bu adamın duyguları yok" dedirtti bana yine
filiz aslnda kendi ağzıyla söyldi pişman olduğunu,çırpındıkça battığını
kşke çook önceden dursaydı,işler böyle içinden çıkılmaz hale gelmeden önce
ömer i çıkarttıktan snra mesela durabilirdi,gerçi cem yine filiz in peşini brakmazdı ama bu kdr feci şeyler de gelmemiş olurdu filz in başına

ömer-filiz sahnesinde acayip ağladım gerçekten,ömer e hiç bişeyi anlatmadığı için filiz e kızdım da aslnda,ömer onun abisi ve ertesi gün zorla evlendirilceiğini yoksa yılmaz ın ölceğini anlatması gerekiyordu,tek başına sorunların içinden çıkamıyıp daha da üzülüyor çünkü
neyseki ceyda anlattı herşeyi yılmaz a
yılmaz ilk filiz in yanına gittiğinde fliz sölicek sanmıştm aslnda,keşke de söyleseydi
en azndan cem i daha erken ihbar etmiş oluırlardı ve cem çoktan hapishaneye tıkılmış olurdu

ayrıca fatih e de çok üzüldüm,gerçi böyle salonun ortasnda ararsa yakalancağı belliydi,keşke tuvalete gitcem bahanesiyle içeri gdip arasaydı yılmaz ı,ama olcağı warmış,neyse ki telefon açık kaldı da öğrenebildiler,umarım bi an evvel hastaneye yetişir ve kurtulur

nikah sahnesinde filiz in hali içler acısıydı,ama yaptıkları yüzünden o duruma düştü bence,eğer cem e belki taa ömer in hapisten çıktığı bölüm evlenelim demeseydi,ya da en azndan yılmaz dan dha erken yardım istiyip herşei anlatsaydı o durumda olmayacaktı

nikah memurunun hali çook komikti bi de,adam resmen şok oldu yılmazın odaya girişi we ardnddan silahların ortaya çıkmasıyla
zaten bi kaçışı wardı ki üstndeki cüppeyi bile çıkarmadan,acayip güldüm orda:img-hyste

bu arada nalan-kerem sahnesi de güzeldi,kerem umarım bi daha at yarışı oynamaz,bi dahaki sefere şans ondan yana olmayabilir:icon_sorr

gülbeşeker
28-04-07, 22:24
aslında haklısın filiz hadi kortugu için söylemiyor :icon_whis nasıl oluyorda handan
filiz ona ben evlenmek zorundayim anne derken handan nasıl olurda filiz evden
nikah için gittiğinde ömere bunu annatmak gereği duymuyor anlamiş degilim
dogrusu bu gercekten hayret edilenecek iş:icon_whis

handan hiçbir şey yapmıyor ki bunu yapsın zaten rapor olayı da ortaya çıkmaz ben müjgana bişeyler söyleyecek diye bekliyorum ama asıl gerçeği söylemesi gereken kişi yılmaz ama handan üzgün,pişman v.s. ama yerinde sayıyor ömerin bu olaylardan bu kadar soyutlanmasını anlamıyorum ayrıca bir an önce ömer-yılmaz sahneleri görmek istiyorum bu ikiliye bayılıyorum neyse şimdi yılmaz vurulur, ameliyata alınırsa ömerle filiz kan aramaya çıkarlarmış ,gerçi aynalı bu işleri halleder heralde.Bu arada filiz bölümn ilk sahnesinde geçen pazartesi katıldığı programda taktığı kolye ve yüzüğün aynısını takmıştı günlük hayatta kulandıkları takıları ve giydikleri kıyafetleri ara ara dizide de kullanıyorlar bu bölümde filizn saçı başı çok salaştı ama yine bir içim suydu.

mıstaa
28-04-07, 22:50
71. Bölümün ardından...
Öncelikle heyecan katsayısı yüksek bir bölümü geride bıraktığımızı söylemeliyim.Yada önceki bölümler kablumbağa hızında ilerlediğinden biraz hareket bize çok hızlı gibi gelmişte olabilir..:)

Filiz-Yılmaz:İkisininde aşklarını birkez daha test ettikleri bir bölümdü..
Filiz Yılmaz'ı kendinden hatta bebeğinden bile çok sevdiği anladı ve bunu gösterdi.
Yılmaz ise Cem'le Filiz'in evleneceğini duyduğunda yani iş ciddiye bindiğinde Filiz'siz yaşayamayacağını anladı..
[B]************************************************** ***
Gerçek hayatta bir aşk bu kadar badire atlatıp ayakta kalabilirmiydi?
El cevap:Tabiki hayır.!!!:img-yes:
Gerçek hayattan çıkıp diziye dönersek....bye

Filiz Yılmaz ikilisini bu kadar gözü yaşlı gördükten sonra en azından bir kaç bölümde olsa onları mutlu yani evli görmek fazlasıyla hakkımız diye düşünüyorum..:img-yes: [Tabii Bu evlilik olurken Aslı'da ölmesin.]

Bölümün "EN" leri...

En dramatik sahne:Filiz'in karnına silah doğrultulması..[Keşke başka türlü çekilseydi bu sahne.:(]

En güzel sahne:Yılmaz'ın, Cem'le Filiz'in evleneceğini duyduğunda Filiz'in kapısına gitmesi vede devamında gelişen diyalog..

En "hadi canım sende" dedirten sahne:Cem tüfeğini binaya doğrulttuğunda Yılmaz'ında hazır kıta pencerede bulunması.

En sevindiğim sahne:Filiz'in sonunda Cem'in SÖZDE değil ÖZDE bir psikopat olduğunu anlaması.:)

En sempatikler:Aslı-Yılmaz-Filiz-Fahriye-Ömer

En iticiler:Cem-Cemil-Handan

Bölümün en iyi oyuncuları:
[Gerçek isimlerini bilmiyorum] Küçük Elif ve Küçük Ahmet.:img-yes:Diğerleri her zaman iyi zaten.:)
Bu arada şuanda dinlediğim şarkının Yılmaz ve Handan ikilisine çok uyduğunu fark ettim..:img-yes:

Yılmaz'dan Handan'a.:img-hyste

Çayır çimen geze geze of
çayır çimen geze geze of
KIZINA GÖNÜL VERDİM
DARILMA HANIM TEYZE..:D

Kıraç-Çayır çimen..

arzuinan
28-04-07, 23:14
Ceyda ve Fatih güzel bir çift olurlar gerçekten. bu bölümü izlerken benimde aklımdan birlikte olsalar diye geçti. neden bilmiyorum ama. Fatih evli mi bekar mı onu bile bilmiyorum aslında...

Not: Tolga'cım bak elini çabuk tut yoksa Ceyda'da elden gidecek...heheeheehe

tolgahuzur1
28-04-07, 23:39
herkese iyi geceler :)

valla izlediğim (gerçi tamamını tam bir şekilde izleyemedim :) ) güzel bölümlerden biriydi.. cemin kafası çok iyi çalışıyo da yılmazın o pencerede olduğunu nasıl anladı ve sevdi ki adamlarını oraya dikti..:icon_whis neyse zaten bu ıhlamurlar altında dizisi her konu ve olaya açık..:img-hyste

kursuni yazdığını yine beğenmedim hiç güzel olmamış:) aynı şekilde byuzax seninkinide beğenmedim :):img-hyste

birde şu feride ne kadar oynak bir hatunmuş yahu..:img-pilot nasıl oynuyor öyle vallahi azım açık izledim orayı :) yok yok o kız bana göre değil milletin içinde oynayacak bende izliyecem ( ömer vallahi nasıl dayandı anlamadım ) adamı keserim yahu..:img-hyste

tolgahuzur1
28-04-07, 23:43
Ceyda ve Fatih güzel bir çift olurlar gerçekten. bu bölümü izlerken benimde aklımdan birlikte olsalar diye geçti. neden bilmiyorum ama. Fatih evli mi bekar mı onu bile bilmiyorum aslında...

Not: Tolga'cım bak elini çabuk tut yoksa Ceyda'da elden gidecek...heheeheehe

heyttt:img-hyste ben varken fatihe düşmez ceyda.. hem fatih ceydanın yanında küçük kalır..:img-hyste ceyda boyu boyuna suyu suyuma uygun bir kız gözüm tuttu.. :) hiç değilse oynamıyor yahu :icon_whis hem fatih gidici o daha kolay kolay gelmez..:img-hyste sevgili arzuinan demek aklına birlikte olsalar diye bir düşünce geçti:icon_sorr ben üzdün formdaşım.. hem fatih korkak ve tırs tırs:img-hyste bir adam.. hiç yakışırmı ceyda ona :)

kursuni19
28-04-07, 23:44
herkese iyi geceler :)

valla izlediğim (gerçi tamamını tam bir şekilde izleyemedim :) ) güzel bölümlerden biriydi.. cemin kafası çok iyi çalışıyo da yılmazın o pencerede olduğunu nasıl anladı ve sevdi ki adamlarını oraya dikti..:icon_whis neyse zaten bu ıhlamurlar altında dizisi her konu ve olaya açık..:img-hyste

kursuni yazdığını yine beğenmedim hiç güzel olmamış:) aynı şekilde byuzax seninkinide beğenmedim :):img-hyste

Demekki izleyemedin Tolga, birde bana güvenmiyorsunuz diyorsun:img-hyste , daha ne diyeyimki sana

Demekki begenmedin, canin sagolsun be Tolga, zaten Ferideyide kacirdin ellerinden:img-hyste

mıstaa
28-04-07, 23:45
Bütün herşeye katılıyorum Mıstaa ilk defa senle bu kadar aynı şeyleri düşündük :D Bu arada şarkı wonderfull ! Şu güzel tam bizimkiler :D

Katıldığına sevindim byuzax. Orta bir yolun bulunması güzel...:img-yes:

Bu arada geçmiş sayfalarda yeni gördüm Berna yorumun süper ellerine sağlık..:good:

tolgahuzur1
28-04-07, 23:51
Demekki izleyemedin Tolga, birde bana güvenmiyorsunuz diyorsun:img-hyste , daha ne diyeyimki sana

Demekki begenmedin, canin sagolsun be Tolga, zaten Ferideyide kacirdin ellerinden:img-hyste

muhehee:img-hyste yok ya izledimde kaçırdığım bazı sahneler oldu .. sen bana güven kursuni..:):img-wink: feride için üzülmüyorum hatta ömerede tavsiyem onu bırakması o kız bize göre değil yahu :) feride orada dans etmesiyle bütün bağlarımızı kopardı :img-hyste artık dönmeyeceğim !!:img-hyste

kursuni19
28-04-07, 23:55
muhehee:img-hyste yok ya izledimde kaçırdığım bazı sahneler oldu .. sen bana güven kursuni..:):img-wink: feride için üzülmüyorum hatta ömerede tavsiyem onu bırakması o kız bize göre değil yahu :) feride orada dans etmesiyle bütün bağlarımızı kopardı :img-hyste artık dönmeyeceğim !!:img-hyste

Ah be Tolgam, ben sana Ferideden yar olmaz sana demistim, bak okadar üzülmene degdimi:img-hyste

Bak gül gibi Ceyda var, kiz hem bekar, hem güzel, hem bak Yilmazada yardim etti, artik herseye evet, deyip bas sallamiyor, ne dersin, bu is olurmu:img-hyste

tolgahuzur1
29-04-07, 00:02
Ah be Tolgam, ben sana Ferideden yar olmaz sana demistim, bak okadar üzülmene degdimi:img-hyste

Bak gül gibi Ceyda var, kiz hem bekar, hem güzel, hem bak Yilmazada yardim etti, artik herseye evet, deyip bas sallamiyor, ne dersin, bu is olurmu:img-hyste

hee:img-hyste evet ceyda ile yeni denizlere yelken açacağım..:) artık feride bitti benim için unttum ben onu ya ceyda yada nalan..:icon_whis ama ceyda daha ağır basıyor..:) o yüzden bu iş olur:)

kursuni19
29-04-07, 00:05
hee:img-hyste evet ceyda ile yeni denizlere yelken açacağım..:) artık feride bitti benim için unttum ben onu ya ceyda yada nalan..:icon_whis ama ceyda daha ağır basıyor..:) o yüzden bu iş olur:)

Dogru denizlerde yüzüyorsun, bak buna sevindim iste. Yilmazdasim aramizsa takrar hosgeldin.:img-wink:

forever_bim
29-04-07, 00:07
71. Bölüm Yorumu

Son derece adrenalin dolu ve bir o kadar da kastıkça kasan bir bölümdü. Yine de senaristler iyiden dağıttıkları Filiz Yılmaz cephesini iki bölümdür, toparlama sürecine girmişler. Feride Ömer cephesinde ise Nevzat’ın bu cepheyi karıştıracağının ya da en azından hareketlendireceğinin sinyallerini vermiş oldular. Fahriye-Salih-Cemil cephesini de detaylandırıp hafiften bir sonuca bağlamaları, haftalar sonra Kerem Nalan cephesine de el atmaları iyi olmuş.

FİLİZ*YILMAZ*CEM---ASLI: Filiz bu hafta nihayet intikamcılık oyununun nelere mal olabileceğini idrak etti. Cem’in arabyı hızlı kullandığı sahne berbattı. Kapıyı bıçakla açması ayrı bir psikopatolijik vakaydı. Filiz’i sıkıştırabildiği kadar köşeye sıkıştırdı ve onu Yılmaz’ı öldürmekle tehdit etti. Cem alçağın ötesi bir adam. Ama Filiz bunu beklemeliydi. Ömer’i ölüme yollayan ben miydim? Yılmaz’ı iki kez öldürmeye çalışan ya şirketi batıran adam bunu yapmaz mıydı? Elbette yapardı. Filiz’in durumu şu aslında kendi de özetledi. Özeleştiri yaptı Filiz. Ya hiç birşey anlatmıyor ya da anlattığı zaman yanlış kişiye anlatıyor. Böyle iğrenç bir tehdite maruz kalmış tehditin muhatabı olan kişi Yılmaz. Yılmaz’ın bunu bilmesi sonuna kadar hakkı. Ya Yılmaz gelmese, cesedim senin olur diyebilir miydi Filiz? Annesine evleneceğim diyor ama maruz kaldığı şantajı anlatmayıp Cem’e kendi sırtından prim yaptırıyor. Cem iğrençleşebildiği kadar iğrençleşti zaten. Yılmaz Filiz’i konuşturmak için iki kez çabaladı. Aynı şekilde Ömer de Filiz’e bana anlat derdini dedi. Handan da ayrı bir alem. Vicdan azabı çekiyor ama doğruları sıralamıyor. Filiz’in o akşam evleneceğini biliyor ama Ömer’i haberdar etmiyor. Ömer ne? Yalı kazığı mı? Dış kapının dış mandalı mı? Kardeşine anlatsaydı Filiz. Beraber bir çıkış yolu ararlardı. Yılmaz’ın söylediği gibi Filiz tek değil, Yılmaz var hayatında, Ömer var, Handan Hanım var. Yılmaz’ın kapıdaki konuşması olsun geceki konuşması olsun ve Fatih için yaptıkları olsun hoşuma gitti çok. Cem’in annesi Safiye Hanım genlerinden gelen annelik içgüdüsü ile hareket etti ve son noktaya kadar Cem’i kayırdı. Filiz, Yılmaz’ın onu sahiplenme çabasından etkilenmiş. Boo hatta boo boo. E kızım sen azıcık dürüst olsan adama karşı zaten bu halde olmazdınız. Zaten Filiz’in bu birşeylerin üstünü kapatma cilalama, ya da iki ayak üstünde 42 yalan söyleme tavrı beni öldürecek. Dediğim gibi ya bir şey yapmıyor ya da yaparsa yanlış yapıyor. Filiz’in durumu bu. Yılmaz’ı takdir ettim. İki haftadır önceden bana hissettiremediği endişeyi çok güzel hissettirdi. Umarım polise haber vermiştir. Yalnız kalsın hiç istemiyorum. Aslı da nihayet birşeylerin yolunda gitmediğini farketti. İyileşir ve kendine yeni bir düzen kurar umarım. Bu cephenin yıldızı Ceyda’ydı. Nihayet konuştu ve tehlikeden bahsetti. Aynı şekilde Fatih’i de çok tuttum. Umarım ölmez Fatih.

FERİDE & ÖMER---NEVZAT: Bu cephenin Filiz Yılmaz Cem üçgeni kadar karışık olmadığı konusunda enceladusa katılıyorum. Açıkçası o kadar karışıp iletişim özrüyle beraber bir o kadar da kopmalarını şahsen istemiyorum. Ömer’in ilk iş günü sona erer ermez sevdiği kadını araması onunla buluşmak istemesi ve Feride’nin geçmişi ile geleceği arasında yaşadığı ikilem iyi verilmişti. Feride Nevzat’a gidip Özlem olduğu zamanda onu sevdiğini söylese de Nevzat’ı seçmeyeceği bu bölüm iyice belli oldu. Nevzat’a “Sana istediklerini veremem” dedi aynı zamanda zaten gerek Ömer’le gerekse Nevzat’la olan sahnelerinde kimi seçeceği belliydi. Bu durum benim çok hoşuma gitse de Nevzat’ın bundan hoşlanmayacağı aşikar. Feride Ömer ilişkisinin Filiz Yılmaz ilişkisinden ciddi anlamda ayrıldığı iki nokta var. Belki bu cümlem olay çıkaracak ama Feride kesinlikle Filiz’den daha dürüst. Ömer onu her sorguladığında herşeyi oldukça dürüst bir şekilde anlatıyor. Ömer de yetişme koşullarının da katkısıyla Yılmaz’a kıyasla ilişkilerinde daha esnek daha anlayışlı bir adam. Karşısındaki kadına geniş bir hareket alanı bırakıyor. Açıkçası insiyatifi, Feride’ye bırakmış gibi görünse de Ömer’in yine de ilişkide daha baskın olduğunu düşünüyorum. Feride’ye zaman tanıması on numara bir davranıştı. “Benim sevgim değişmeyecek, sen kendini hazır hissettiğinde ben de hazır olacağım” dedi. Feride’ye zaman tanımalıydı çünkü Feride’nin Özlem’ken içine girdiği yaşanmışlığı silip atamazlardı. Bu onun geçmişiydi. Ondan kaçamazlardı. Açıkçası iki erkek arasındaki rekabette sabreden ve kendine daha fazla güvenenin kazanacağına inanıyorum. Nevzat geldiğinde de Feride’nin kendini sorgulama süreci, devam etti. Hakikaten de herşeyi Nevzat’ın alması, dansöz kıyafetleri olsun yalı dairesi olsun, Feride’nin kafasında oluşan soru işaretlerinin kesinlikle bende de oluşmasına sebep oldu. Sanki bu sevgi maddiyata dayalıymış gibi çünkü sürekli olarak Nevzat’ın Özleme almış olduğu armağanlar gündemimizi belirliyor. Ömer’in Bekir Amca ile olan sahnesini çok beğendim. Yine derdini bir büyüğüyle paylaşması çok güzeldi. Elif’e hissettiği aşktan da ilk Erol Bey’e bahsetmişti. Ömer’in çıraklıktan gocunduğu yok sadece ailesinde ciddi anlamda sorumluluk üstlenmek, Müjgan Hanım’lara daha fazla yük olmak istemiyor. Sığıntı gibi yaşamak herkese ağır geldiği gibi mutlaka ona da ağır geliyor olmalı. Ömer’in Handan Hanım’la yaptığı konuşmayı da beğendim. Handan Hanım şiddetle karşı çıktığı Feride Ömer ilişkisini giderek kanıksamaya başlaması iyi olmuş. İsabetli bir replik kullandı Handan: “O kızın seni sevdiği gözlerinden belli oğlum, onu serbest bırakman lazım eğer ki geri gelmezse zaten hiç senin olmamıştır”. İsabetli bir replikti. Ömer Cemişkonun Filiz’i kolundan çekiştirmesine de seyirci kalamadı, Filiz’in ona açılmasını istedi ama maalesef Filiz sorunlarını içinde yaşamaya devam etti ve tabii beni de dumura uğrattı. Ömer’in Feride’nin evindeki ikinci buluşmasında da açıkçası ben Ömer’in gerektiği gibi davrandığını düşünüyorum. İlişkilerde temel kurallardan biridir, ilişkini yaşadığın bireye bir hareket alanı bırakman lazım. Ömer bu bağlamda hareket etti ve Feride’nin yeniden sahneye çıkma isteğine destek verdi. O sahnede Feride koyu makyajın etkisiyle şahane olmuştu, Ömer’in giydiği takım elbiseyi de beğendim. Ömer’le Feride birbirini tamamlayan bir çift ve onların karşılıklı sahnelerini izlemek bana iyi geliyor. Nevzat’ın Feride’den vazgeçmeyeceği Ömer’e sarfettiği “Onu kimseye yar etmem” repliğinden belli ama ne yalan söyleyim dans okulunda Ömer Feride’yi öptükten sonra Nevzat’ın o hali ve Ömer’in zafer kazanmışçasına attığı bakışlar çok hoşuma gitti.

FAHRİYE-SALİH-CEMİL: Evet mahkeme kararı hakikaten ağırdı. Ayda bir görmesi Cemil’i yıkacaktı. Yıktı da zaten. Hastanede Fahriye’nin eski eşi için olan endişesi ne kadar ASİL bir insan olduğunun en açık kanıtıydı. Zaten Derya Durmaz’a hayranım. Oyunculuğu da çok güzel. Salih’in verdiği izin ve Cemil’in hüznü çok hoşuma gitti.

NALAN-KEREM: Gittikleri mekan Cem ve Ömer’in 58. bölümde yemek yedikleri yerdi. Kerem şeytana uyup at yarışı oynadı. Akıbetini çok iyi bir şekilde gördüm Kerem’in. Nalan kızmakta tabii ki haklı.

Okuyan herkesin gözlerine sağlık. Sevgiyle kalın...

kursuni19
29-04-07, 00:15
Sevgili Modum, yorumunu büyük bir keyifle okudum, ellerine saglik. Ömer- Feride-Nevzat cephesini cok güzel yorumlamissin, ama ben özellikle Filiz Yilmaz cephesindeki söylediklerin tamamen katildigimi bellirtmek istiyorum, cok güzel bir yorumdu, yüregine saglik

ismailsurucu
29-04-07, 00:18
71. Bölüm Yorumu

Son derece adrenalin dolu ve bir o kadar da kastıkça kasan bir bölümdü. Yine de senaristler iyiden dağıttıkları Filiz Yılmaz cephesini iki bölümdür, toparlama sürecine girmişler. Feride Ömer cephesinde ise Nevzat’ın bu cepheyi karıştıracağının ya da en azından hareketlendireceğinin sinyallerini vermiş oldular. Fahriye-Salih-Cemil cephesini de detaylandırıp hafiften bir sonuca bağlamaları, haftalar sonra Kerem Nalan cephesine de el atmaları iyi olmuş.

FİLİZ*YILMAZ*CEM---ASLI: Filiz bu hafta nihayet intikamcılık oyununun nelere mal olabileceğini idrak etti. Cem’in arabyı hızlı kullandığı sahne berbattı. Kapıyı bıçakla açması ayrı bir psikopatolijik vakaydı. Filiz’i sıkıştırabildiği kadar köşeye sıkıştırdı ve onu Yılmaz’ı öldürmekle tehdit etti. Cem alçağın ötesi bir adam. Ama Filiz bunu beklemeliydi. Ömer’i ölüme yollayan ben miydim? Yılmaz’ı iki kez öldürmeye çalışan ya şirketi batıran adam bunu yapmaz mıydı? Elbette yapardı. Filiz’in durumu şu aslında kendi de özetledi. Özeleştiri yaptı Filiz. Ya hiç birşey anlatmıyor ya da anlattığı zaman yanlış kişiye anlatıyor. Böyle iğrenç bir tehdite maruz kalmış tehditin muhatabı olan kişi Yılmaz. Yılmaz’ın bunu bilmesi sonuna kadar hakkı. Ya Yılmaz gelmese, cesedim senin olur diyebilir miydi Filiz? Annesine evleneceğim diyor ama maruz kaldığı şantajı anlatmayıp Cem’e kendi sırtından prim yaptırıyor. Cem iğrençleşebildiği kadar iğrençleşti zaten. Yılmaz Filiz’i konuşturmak için iki kez çabaladı. Aynı şekilde Ömer de Filiz’e bana anlat derdini dedi. Handan da ayrı bir alem. Vicdan azabı çekiyor ama doğruları sıralamıyor. Filiz’in o akşam evleneceğini biliyor ama Ömer’i haberdar etmiyor. Ömer ne? Yalı kazığı mı? Dış kapının dış mandalı mı? Kardeşine anlatsaydı Filiz. Beraber bir çıkış yolu ararlardı. Yılmaz’ın söylediği gibi Filiz tek değil, Yılmaz var hayatında, Ömer var, Handan Hanım var. Yılmaz’ın kapıdaki konuşması olsun geceki konuşması olsun ve Fatih için yaptıkları olsun hoşuma gitti çok. Cem’in annesi Safiye Hanım genlerinden gelen annelik içgüdüsü ile hareket etti ve son noktaya kadar Cem’i kayırdı. Filiz, Yılmaz’ın onu sahiplenm