PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 19

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10

jojoo
30-04-07, 16:23
ilk önce haber icin sagol:img-yes: şimdi martara dediki kacırılmıyacak
agır yaralanmiyacak diyor birisi başka birşey diyiyor hangisine inanacağimi
şaşirdim kaldim:icon_whis

rica ederim.matraka dediki o sahnede yanı geçen bölümün son sahnesınde cem fılızı kaçırmıcak dedi ama ben o sahnede kaçırcak demıyorum belkı başka sahnede kaçırır ama kesın kaçırcakmış

filizim+y
30-04-07, 16:24
Sevgili filizim , Sevgili kurşini ne güzel şeyler yazıyorsun böyle.Gıptayla okuyorum valla.Sizler aşık olsanız neler yazarsınız Allah bilir.Belkide aşıksınızdır.:icon_whis
Ellerinize , gözlerinize , yüreğinize sağlık.

sevgili benimim kendi adıma aşık değilim malesef inan ilk kez bu forum sayesinde şiir yazmaya başladım dizinin etkisi çok büyük bunda ama kurşunimde benle aynı kaderi paylaşıyor yani biz kendi kendimizi avutuyoruz sizlerle de bunu paylaşmak istediğimiz için yazıyoruz, beğenmene ve böle güzel düşüncelerini bizlere sunduğun için aslı ben hem kendim hemde kurşunim adına sana teşekkür ederiz, senin de güzel yüreğine sağlık (kurşunim enin adına da cvp vermiş oldum ama kızmayacağını düşünerek)

arzuinan
30-04-07, 16:26
ooofff yaaa Yılmaz'm için karalar bağlayacağımız yetmiyormuş gibi birde Filiz için mi endişeleneceğiz :sad53: revamıdır bu bize. İnşallah hepsi 1 bölüm içinde olup biter. yoksa kafayı yememek elde değil...

kursuni19
30-04-07, 16:32
sevgili benimim kendi adıma aşık değilim malesef inan ilk kez bu forum sayesinde şiir yazmaya başladım dizinin etkisi çok büyük bunda ama kurşunimde benle aynı kaderi paylaşıyor yani biz kendi kendimizi avutuyoruz sizlerle de bunu paylaşmak istediğimiz için yazıyoruz, beğenmene ve böle güzel düşüncelerini bizlere sunduğun için aslı ben hem kendim hemde kurşunim adına sana teşekkür ederiz, senin de güzel yüreğine sağlık (kurşunim enin adına da cvp vermiş oldum ama kızmayacağını düşünerek)

Neden kizimki Filizim?Duygularima tercüman olmussun, durum ancak bu kadar güzel anlatilirdi.

Sevgili Benim, tesekkürler bu güzel düncelerin icin

denizim_
30-04-07, 16:34
Ozeti ekleyen oldu mu bilmiyorum. Olduysa kusura bakmayin..

Ihlamurlar Altında
72. Bölüm Özeti

Yılmaz’ın gelişiyle, Cem’in Filiz’le evlenme hayalleri suya düşer. Ancak ne pahasına olursa olsun Filiz’e sahip olmak isteyen Cem, pes etmez. Filiz’i kabus dolu günler beklemektedir.

Yılmaz ve Ömer, Filiz’i Cem’in tehdidinden kurtarmak için birlikte mücadele ederler. İki eski düşmanın ortak çabası sonuç verecek mi?..

Bu arada geçmişinin izini sürmeye devam eden Feride, hiç öğrenmek istemeyeceği bir gerçekle yüz yüze kalır.

Zaten çor zor günler geçiren Filiz, daha kötüsü olamaz dediği anda hayatının en acı sürpriziyle karşı karşıya kalır.

ismailsurucu
30-04-07, 16:36
bu hafta ki bölüm yorumum dün geçirdiğim rahatsızlığımdan dolayı sadece kendi çiftimi anlatan kısımlardan oluşacak, bu yüzden uzun uzadıya analiz etmeden yazmam gerekiyor, o kadar detaylı yazmak istemiştim ki ama malesef şimdiden bölüm yorumumu bekleyen arkadaşlarımdan özürdilerim bu seferlik bu şekilde oldu umarım beğenirsiniz.

bölüm olarak herkesle hemfikirim gerçekten güzel bir bölümdü, özellikle filizyılmaz cephesi çok iyiydi onların hala sevgilierine tanık olmak, gözlerindeki aşka tanıklık etmek o kadar güzeldi ki, hakettikleri o mutluluğu daha da çok hakettiklerini gösterdiler ben izlerken çok duygulandın, filizin çaresizliği karşında yılmazın çaresizliği, filizin sevdiğine karşı son vazifesini yapması yılmazın sevdiği için çırpınması çok güzeldi...

FİLİZ: ilk sahnelerde celladı ile oyununa devam etti ama duyduklarının etkisi hala sıcaklığını koruyordu filizde,
“Ceyda, benden şüphelenmemesi gerekiyor. Ona oyun oynadığımı anlarsa, öcünü ailemden alır, Ailemi de, oğlumu da korumam gerekiyor. Kendimi hemen toplamam lazım”Filiz endişeli babasına bunu yapmış bir adamın gözünü kırpmadan kendi sevdiklerine e zarar vereceğini düşünerek onun suyuna gitmesi gerektiğini ailesini ve oğlunu korumak için bunu yapması gerektiğini korksada yapacak bir şeyi yok
“Evet, seni sevmiyorum. Ömer hapise senin yüzünden girmedimi? Herseyimizi senin yüzünden kaybetmedikmi? Hadi sen inkar et...Ne istedin bizdem Cem? Bu kadar acıyı bize neden yaşattın?” en sonunda içindekileri dışarı vurdu cemi sevmediğiniv onun yüzünden neler yaşadıklarını, onun gibi konuşarak daha da fazla canını acıtmak istedi ve bunları neden yaşadığını ve yaşattığını cemin ağzından duymak istedi ve duydukları karşısında
“Sus, hayatımızı ellimizden aldın Ben sadece bize ait olanı geri aldım. ödeştik. Adalet yerini buldu” daha fazla saçma nedenleri duymamak için cemi susturdu ve benim hayatımı bitirdin bende bana ait olanları aldım ve ödeştik seninle, şimdi hakkımız eşitlendi her şeyin ortaya çıkışı filizi kendine getirdi ve cemin kafasına vura vura ondan ne kadar nefret ettiğini ve onun olamayacağını, bunu yapmasındaki amacını anlattı celladına, “Ben şimdi bu kapıdan çıkıpp gidicem. Senide yaptıklarınıda unutacam. Sende beni unutacaksın, bu oyundan bende sıkıldım artık” sonsuza kadar unutmak için oradan gitmek istediğinde aslında kalkıştığı bu oyunun o kadar da basit olmadığını anladı ama iş işten geçmişti.
“Evet onu seviyorum, onun oğlunu doğuracağım, ondan bir parça taşıdığım için çok mutluyum.” Daha da canını acıtmak için celladının yılmazını ne kadar sevdiğini ve ona ait olan en kıymetli varlığı dünyaya getireceğini ve sevdiğinden taşıdığı kıymetli parçasının onu mutlu ettiğini dile getirdi müthiş bir gururla, bebeği sevgisinin ve sevdiğinin en büyük kanıtıydı ve filizde can bulmaya başlamıştı. “Yılmazı affetmem mümkün değil, ama ölene kadar oğlumun babasını seveceğim” filiz bebek için artı yılmaza kırgın değil, aslı ile ilgili evlilik kararı alması onun yumuşamasına izin vermemek de bu yüzden da canının hala bundan dolayı yanması sonucu sevdiğini affetmenin imkansızlığını ama ne olursa olsun onun sevgisini yaşatacağını ve ömrünü öyle noktalayacağını vurguladı.
Celladı ondan duydukları sonucu filize asıl yapmak istediğini göstermek için sürüklercesine götürür ve filiz geldiği yere anlam verememekte ve ilk olarak kendisine zarar vereceğini düşünerek“Asla..Ne yapacaksan bir an önce yap bitsin, Hadi it aşağıya. Seninle olacağıma ölürüm daha iyi” onunla olmaktansa ölmeyi tercih edeceğini dile getirdi ama bu kadar kolay değildi filizin canı yılmazınki kadar önemli değildi o sevdiği, hayatının anlamaı ve bebğinin babasıydı, ona kıyamazdı ki nitekimde öyle yaptı cemin planını anlayınca çaresiz boyun eğdi sevdiğini hayatına karşılık kendi hayatında vazgeçti.
Ceyda ile konuşurken “Yılmazın hayatıyla kumar oynıyamam, Aileme zarar verecek diye korkarken, oğlumun babasınıı alıcak benden” ne olursa olsun bunu kimseye söyleyemem sevdiğimin hayatıyla kumar oynayamam ben ailem zarar verecek düşüncesindeyken sevdiğime bunu yapacak her ne kadar birlikte olmasak da buna izin veremem, kıyamam yılmazıma.
“Yılmaz'ın hayatı sözkonusu iken mi ? O yaşamalı. Oğlumun babası yaşamalı Ceyda” onun hayatı bu kadar önemliyken bunu yapamam, “Çocuğun için herşeyi yaparım dedi. Bundan daha acı ne olabilir ? Cem'în çocugu olduğunu sanmasına rağmen sahip çıktı”başkasından sandığı bebeği için her şeyi yaparım demesi ve sahip çıkması ne kadar acıda olsa onun ne kadar doğru bir insan olduğunu gösteriyor, “Yaa öfff Ne yaptım ben. Çırpındıkça batıyorum. Ona zarar gelmesin bana yeter. Artık elim kolum bağlı. Hiçbir çözüm yok Ceyda” ben ne yaptığımın farkına vardım ama geç oldu düzeltmeye çalıştıkça batıyorum, yeter ki o yaşasın ona bir şey olmasın ben razıyım ne yaşasamda, bunun başka bir yolu yok, çünkü yılmaz benim hayatımın anlamı ve tek sevdiğim bu yüzden onun için ve oğlum için yapmalıyım, hiçbirşey onlar kadar kıymetli değil.
Hiçbir umut ışığı görmeyen filiz sevdiğinin gelişiyle ve duyduklarına karşılık “Sana minnetarım, ama yapamam. Bir karar aldım, bunu gerçekten değistiremem” ona ne kadar minnettar olduğunu ama başka hiçbir çaresinin olmadığını anlattı ama gözlerindeki çaresizlik çok feciydi.
“Üzülme anne. Sevdiklerim icin bende bir seyler yapmaliydim. Beni icim rahat” annesine yılmaz için yaptığını söylemedi ama kendisi o kadar rahattı ki sonuçta sevdiğinin canını korumuş olacaktı ve sevdiklerim için bir şey yapmalıyım dediğinde annesinin yüzüğünü, abisini hapisten çıkarışı, ailesi için evlerini geri alması ve şimdi sıranında sevdiğini için bir şeyler yapması gerektiğiydi filiz için onun için hayatından vazgeçip bir delinin eşi olmakdı ona yapacağı bu yüzden sevdiğinin hayatta olduğunu bilmek, ondan uzak da olsa nefes aldığını bilmek yeterdi ona bu yüzden rahattı.
“Bebeğim. Baban için 'evet' diyeceğiz. O yaşadığı sürece seni koruyacak biliyorum” hayatının sonuna hazırlanırken yine bebeğinden destek alarak bunu babası için yapacaklarını, çünkü o yaşadığı süece oğlunu ve kendisini koruyacağını biliyordu.
“Ancak cesedim senin olur Cem” son sahnede sevdiğinin de gelişiyle cesaretini de toplayarak ve belki de artık yılmazın yardımını geri çevirmemesi gerektiğini anlayarak zaten cemle ilgili tüm düşüncesi yerini buldu ancak ölürsem cesedimi elde edebilirsin

Sevdiğinin nikahında giyeceği gelinliği hatırlaması ve çok duygulanması onun akabinde sevdiğinin sesini duyması ama ona koşup sarılmak varken onun hayatı için tüm bunlara veda etmesi söz konu olması filizi çok üzdü.Filiz bu bölüm yaptığı hatanın farkına vardı ve bu yüzden de diğer sevdikleri için yaptıklarının sırasının sevdiğine geldiğini düşündüğü için ona karşı bu borcunu ödemek istercesine celladına boyun eğişi, sevdiğinin yardımlarını red edişi, içi yansa da sevdiğine karşı kayıtsız kalması, çaresizliği, sevgisi duygu akışları süperdi

YILMAZ:geçen hafatki kaygılı hali bu hafta da devam etti,
“iş işten geçti Aynalı. Asıl çocuğa yazık olacak. çocuğuyla o mağdur olmamak için o adama tutulduysa, bu daha da kötü” artık ne desek ne söylesek boş arkadaşım sonuçta filiz bunu yaptı ve olan oldu, asıl çocuğa yazık olacak böyle bir babası olacağı için ve filizde çocuğu ve kendisini mağdur etmemek için ona tutulduysa bu en kötüsü, çünkü bebeği için katlanacak o adama, “Kendi öfkemi unuttum, geldi, geçti, sadece o daha fazla üzülmesin, daha fazla yıpranmasın diyorum.” Ben filize karşı duyduğum öfkeyi, kızgınlığı ve kırgınlığı bir yere bıraktım biliyorum ki isteyerek o adamla evlenmiyor bu yüzden onun bu olay yüzünden üzülmesine ve daha fazla mahvolmasına dayanamıyorum, “Filiz gururunu yenebilse, yardımımı kabul etse, ona sonuna kadar destek olurdum, ama kabul etmeyeceğinden adım gibi eminim” ona elimden geleni yapmak istiyorum ama o bana yaptığının altında ezilmemek için benden gelen yardımıda kabul etmiyor, ne kadar gururlu ki bana yaptığı ihanetin bedelini bana ödetmek istemiyor, istese her zaman yardımcı olurum ama bunu istemeyeceğini biliyorum yani yılmazım benim sevdiğim kadın bunu istemezdi filizde aynısını yapıyor demekdi niyeti..
“Ben bütün suclari kalbinde tasiyan bir adamin Aynali. Vaktiyle onu cokmu üzdüm diye soruyorum hala kendime. Varsa bir günahım diyetini ödemeliyim, ama varsin o bilmesin” ne hata yaparsam yapayım kalbimde saklıdır demek ki ben onu zamanında çok üzdüm çok yıprattım hala daha bunu cvbını soruyorum kendime, eğer onu kıracak ya da üzecek en küçük bir hata da yaptıysam bedelini ödemeliyim zaten şu anda ondan ayrı kalmakla, onunla ilgili hayallerimi başkasının yaşamasını izlemekle, severken hasreti yaşıyorsam bundan daha ağır bir bedel olabilir mi, şimdi o yaptıklarımın karşılığı ona yardımcı olmalıyım ama o bunu bilmese de olur.
“içim daralıyor, Aynalı. Cem Filizin yanındayken, rahat olamıyorum, içim daralıyor” içime bir sorsan ne halde sevdiğim zor durumda ama yapacak bir şeyim yok nefes alamıyorum, onun yanındayken ben huzursuzum her an bir şey olacak ve onu tamamen kaybedeceğimi düşünmek beni mahvediyor ne olursa olsun onu kurtarmam şart.
“Bu aksam evleniyor dediler, dogrumu?” seven insan için ne kadar zordur, sevdiğinin başkasıyla evlenmesi yılmazda bunu duyup koşmuştu ya filizine inanmak istemiyordu ondan duyacağı hayır kelimesi dünyalara bedel olacaktı ama duydukları ile,
"Filiz, bırak şu adamı. Yol yakınken bırak” onu vazgeçirmeye çalışarak “Bak hayatın bu kadar değersiz değil. Sen önemlisin, hem de çok önemlisin Filiz.” Bu adamla evlemezsin sen bu kadar değersiz değilsin hem de hiç, önemlisin anla artık, “Eğer seni korkutan şeyler varsa hayatta, hepsini hallederiz. izin ver, ne gerekiyorsa ben yaparım. Cem sana laik biri değil, çocuğunada laik biri değil. Eğer çocukla ilgili tereddütlerin varsa, onu da hallederiz” seni korkutan şeylerden korkma ne varsa hallolur yeter ki sen bu kakarından vazgeç, hem ben varım,
“izin ver, ne gerekiyorsa ben yaparım Cem sana laik biri değil, çocuğuna da laik biri değil. Eğer çocukla ilgili tereddütlerin varsa, onu da hallederiz” lütfen filiz bana izin ver, sana yardım edeyim, bebeğinse düşüncen onu da hallederiz yeter ki vazgeç,
“çok sıkıştın, tek başınasın, farkındayım. Yanlızım deme, ben varım, abin var, annen var” biliyorum o kadar sorunun arasında tek kaldın, ne yapacağını bilemedin farkındayım işte bu yüzden buradayım, sakın kendini yalnız hissetme bende varım ailende
Filizin inatla bu evliliğin olacağını söylemesi yılmazı daha da endişelendirir
“Cemin, ne mal olduğunu anlattım, yetmedi mi? Kendini koru. ileride hem senin icin, hem çocuğun için bir tehdit olacak bu adam. Gel kabul et, daha kötüsü olmadan, bırak çözeyim. Ne sorun varsa, bana bırak Filiz” anlattım işte ne kadar tehlike de olduğunu şimdi bile olmasa ilerde sana ve bebeğine yapmaz diye bir şey yok gel yol yakınken halledelim, sen bana bırak yeter.
“Vazgectim de Filiz, bu iş olmaz de” hala daha umutlanarak biliyor ki sevdiği ne kadar inat onu vazgeçirmek için yapmadığı bir şey kalmadı ama yine de umutla omaz, vazgeçtim demesini bekliyor yalvaran gözlerle ama nafile,
“Peki Filiz. Ama ne olursa olsun, basın sıkışırsa burdayım. Az ötendeyim biliyorsun. Unutma yanlız değilsin” baktı ki sevdiği kararını vermiş oradan boynu bükük ayrılıyor ama hala daha sevgi dolu gözlerle şu sözler dökülüyor ağzından, yalnız olmadığını ve ne olursa olsun kapısına gelebileceğini ve gözleri dolu dolu ayrılıyor sevdiğinin yanından onun ayrılığına mı, yaptığı hatayı kabul edip boyun eğmesine mi, yoksa kendisine yardım etmesine izin vermemesine mi yansın yılmaz

Tüm umut ışıklarını söndürmüş otururken ceydadan duydukları ile “beni korumak için mi ?” filizin neden ısrarla bu kararı verdiğini anlıyor ve sevdiğinin peşinden gidiyor, son anda yetişiyor ve filizin diyemeyeceğini o diyor “hayır kabul etmiyor” diyerek yine yanında olduğunu gösteriyor ama son sahne kanını donduruyor resmen

Yılmaz bu bölüm yine muhteşemdi beğenerek izledim ve duygulandım o çaresiliği, çırpınışları, sevgisi ve kaybetme korkusu o kadar anlam buldu ki her hareketinde süperdi

herkese teşekkür ederim sabır gösterdikleri için...

öncelikle geçmiş olsun diyorum.yazdığınız filiz-yılmaz yorumu yine tek kelimeyle harikaydı.okudukça insanın duygulanmaması mümkün değil.herikiside bu bölüm çok iyiydi.elinize ve yüreğinize sağlık.çok çok teşekkürler.

jojoo
30-04-07, 16:38
Zaten çor zor günler geçiren Filiz, daha kötüsü olamaz dediği anda hayatının en acı sürpriziyle karşı karşıya kalır.

acaba yılmazın ewlenme olayı bu bölümde mı oluyor.yada bebeğini kaybetme tehlıkesi olabılır.yada yılmazın wurulma olayı

denmavi
Bu başlık kapanmadan önce sevgili kurşuni ve sevgili filizim'in ellerine sağlık diyorum. Şiirleriniz çok güzel.

Sevgili berna ve sevgili filizim'e de sorulara verdikleri cevaplarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu arada sevgili filizim geçmiş olsun.

arzuinan
oooffff özete bak hizaya gel derler adama. :icon_whis Sanırım Yılmaz sonradan vuruluyor Filiz o anda kaçırılıyor... ilk düşünebildiklerim şimdilik bunlar :sad53:

nisailayda
30-04-07, 21:36
Sanırım sistemde hata var yeni mesajları okuyamıyorum.Filizim yorumun harika olmuş herzamanki gibi.
Gelelim 72.bölüm özetine sanılanın aksine bölüm başında Yılmaz yaralanmayacak gibi .Ama bizi yine sıkı bir bölüm bekliyor .Aksiyon diziye renk katıyor fakat endişeli bekleyiş bende biraz gerginlik yarattı.Ömer ve Yılmaz ikilisini izlemek benim için keyifli olacak.
Filizin de hatalarının olduğunu inkar edemem ancak bu son yaşadıkları onun için (her hamile bayan için )çok fazla mazallah kızımızın gebelik psikozuna girmesi an meselesi.hatta girmemesine şaşıyorum.

Ihlamurlar Altında
72. Bölüm Özeti

Yılmaz’ın gelişiyle, Cem’in Filiz’le evlenme hayalleri suya düşer. Ancak ne pahasına olursa olsun Filiz’e sahip olmak isteyen Cem, pes etmez. Filiz’i kabus dolu günler beklemektedir.

Yılmaz ve Ömer, Filiz’i Cem’in tehdidinden kurtarmak için birlikte mücadele ederler. İki eski düşmanın ortak çabası sonuç verecek mi?..

Bu arada geçmişinin izini sürmeye devam eden Feride, hiç öğrenmek istemeyeceği bir gerçekle yüz yüze kalır.

medsul
30-04-07, 21:40
sistemde bir hata var galiba yeni başliktaki yorumlar okunmuyor inşallah
en kısa zamnda düzeltirlerde matrakanın verdiği tiyolari ögreniriz özet hakkında
yorumumu yapmiştim zaten tekrarlamaya gerek yok

bego87
30-04-07, 21:41
sayfada bi hata vardı galiba .Mesajları okuyamadım..
Özetten anladığımız gibi yılmaz o sahnede vurulmuyo.. Cem arkadan gelenleri görünce hemen kaçıyo.Peki bu bölüm bebek kesin çıkıo dendii ki çıkmalı o sahneden sonra :) özette bahsedilmemiş bile yoksa gene mi öğrenemio bu yılmazzz:icon_whis

Neslihan17
30-04-07, 21:43
Sanırım sistemde hata var yeni mesajları okuyamıyorum.Filizim yorumun harika olmuş herzamanki gibi.
Gelelim 72.bölüm özetine sanılanın aksine bölüm başında Yılmaz yaralanmayacak gibi .Ama bizi yine sıkı bir bölüm bekliyor .Aksiyon diziye renk katıyor fakat endişeli bekleyiş bende biraz gerginlik yarattı.Ömer ve Yılmaz ikilisini izlemek benim için keyifli olacak.
Filizin de hatalarının olduğunu inkar edemem ancak bu son yaşadıkları onun için (her hamile bayan için )çok fazla mazallah kızımızın gebelik psikozuna girmesi an meselesi.hatta girmemesine şaşıyorum.

deneme yapalım bi:) modumuza ilgisi için teşekkür ederim ayrıca ;)
ben de yılmazın en azından ilk sahnede yaralanacağını düşünmüyorum. eğer yaralanırsa ömerle nasıl birlikte olup filizi koruyacak ki??? belki bölümün sonunda filizin yaşayacağı şok yılmazın başka sahnede yaralanacak olmasıdır. bilemiyorum. çok karışık bölüm özeti gerçekten. tüyolar ve özet hiç uyumlu görünmüyor. ayrıca umarım bebeğe bir şey olmaz!:(

medsul
30-04-07, 21:49
arkadaşlar matraka özeti tek tek açıkladı sitemde hata wardı görmedınız mı matrakanın yazdıklarını

hayır görmedim yaaaaa:sad53: tiyolari bü gün verecekti mesajlarin hepsi silinmiş sanirim eger sen okuduysan bizimle baylaşirmisin en azından aklında
kalan kısmı :img-wink: :icon_whis
başka tiyolarda vardi hepsi silinmiş :sad53:

nisailayda
30-04-07, 21:54
Yazmadan geçemedim Filzim ve Kurşuni sizleri tebrik ediyorum ne güzel şiirler onlar yeni yazmaya başladığınıza inanmak zor.Yada kızlar duygularınızı iyi ifade ediyorsunuz bizede alkışlamak düşüyor:happy0064

medsul
30-04-07, 21:56
yaa arkadaşlar sistemde bir hata oluşmuş evet mesajların hepsi silindi matrakanın yaptığı yorumu okudum çok güzel yazmış:img-yes: :img-wink:

bizimle baylaşirsan sevinirim şimdi merak ettim verdikleri tiyolari vallla:img-wink: :icon_whis en azından aklında kalanlari yazsan :icon_whis

jojoo
30-04-07, 21:58
matrakanın yazdıkları yanı kelımesı kelımesıne yazamam ama

bu bölümde tehtidler hawada uçusucakmış cem kaçıcakmış
ortak çabaları bu kez sonuç wermıcekmış
bu bölümde newzattan nıye kaçtığı öğrenılıcekmış
yılmazın wurulma olayıymış fılızın en acı sürprizi burda

eksik weya fazla birşey yazdıysam kusura bakmayın

bego87
30-04-07, 21:59
bizimle baylaşirsan sevinirim şimdi merak ettim verdikleri tiyolari vallla:img-wink: :icon_whis en azından aklında kalanlari yazsan :icon_whis

bi tuyo vermedi özeti açıkladı sadece .En son cümlede filizn şok olucagı hayatını derinden etkilicek şeyde yılmazın vurulması olucakmış.Yani bebekle alakalı bi durum falan yok.:)

denizim_
30-04-07, 22:03
3-4 saat once ozetle ilgili birseyler yazmistim. Ama I.A sayfalarina bir turlu giremedigim icin gonderemedim de. Matraka'nin yazdiklarindan sonra yaptigim yorumlarin pek anlami kalmasa da, ozetten sonra ilk aklima gelenleri yine de gondereyim dedim..

Ne kadar da ic karartici bir ozet bu! Ozetde anlatilanlarla, tuyolar arasinda da baglanti kurmakta zorlaniyorum. Ozetten anladigim son sahnede kimseye birsey olmadan Cem'in oradan kacacagi ama Filiz'in pesini birakmayacagi. Belki de vurulma dedikleri sadece basit bir siyrik olacak. Ya da vurulma o sahnede olmayacak. Nihayet Omer'e de haber verecekler ve Filiz'in Cem'den tamamen kurtulmasi icin Cem'i kendi cabalariyla bulmaya calisacaklar. Belki de Yilmaz bu Cem'i yakalama operasyonu sirasinda vurulacak eger ille de vurulacaksa. Ote yandan keske birileri vurulmadan konuyu toparlamayi becerebilseler.

Vurulma olayini disarida birakirsak, Filiz'in hayatinin aci surprizinin Yilmaz'in nikahi ile ilgili gelismeler olabilecegini saniyorum. Bu durumda Yilmaz yine bebegi ogrenemiyor mu acaba? Aslinda Asli-Yilmaz cephesinde degisen birsey olmadigina gore Tekinerler bir sure daha bebegi saklayabilirler. Aksi takdirde, Yilmaz'in bebegi ogrendikten sonra hicbir sey olmamis gibi Asli ile evlilik hazirliklarina devam edecegini sanmiyorum. Hala birbirlerini sevdiklerine, ortada bir de bebek olduguna gore Yilmaz 'in Asli'ya herseyi anlatarak, en azindan Filiz'le yeniden birlikte olmayi denemesi gerekir diye dusunuyorum.

Bunca olaydan sonra bebegin basina birsey gelmesini de hic istemem. Berna'nin da dedigi gibi boyle birsey olursa Filiz kesin delirir. Hikayede de hicbir sey eskisi gibi olamaz. O yuzden bebegin dusmesi olayini cok kucuk bir ihtimal olarak goruyorum.

Feride'nin neyi hatirlayacagini ise hic tahmin edemiyorum. Sadece "Hic ogrenmek istemedigi sey" lafi benim hic hosuma gitmedi. Bakalim oradan ne tur sinir bozucu seyler cikacak.

Not: Bolum yorumumu begenen tum arkadaslara tesekkur ederim. Ben de tum yorumlari ve siirleri severek okudum. Herkesin ellerine saglik.

medsul
30-04-07, 22:03
bi tuyo vermedi özeti açıkladı sadece .En son cümlede filizn şok olucagı hayatını derinden etkilicek şeyde yılmazın vurulması olucakmış.Yani bebekle alakalı bi durum falan yok.:)

haber verdiğin için sagol:happy0064 bebekle ilgili bir şey olmadiğina cok sevindim:happy0064 birde yılmazın vurulmasinin agır olup olmuyacaği konusunda bir şey söyledimi birde filzin kacirilacaği hakkında bir şey söyledimi
zahmet olmassa söylermisin:icon_whis

gülbeşeker
30-04-07, 22:05
Arkdaşlar son duyduklarıma göre yılmaz vurulacak,cem filizi gemiyle kaçırmak isterken yılmaz vuruluyormuş,cem hapse girecek filizn bebeğine bişey olmucak bunun dışında başka tüyo var mı arkdaşlar?

nisailayda
30-04-07, 22:08
deneme yapalım bi:) modumuza ilgisi için teşekkür ederim ayrıca ;)
ben de yılmazın en azından ilk sahnede yaralanacağını düşünmüyorum. eğer yaralanırsa ömerle nasıl birlikte olup filizi koruyacak ki??? belki bölümün sonunda filizin yaşayacağı şok yılmazın başka sahnede yaralanacak olmasıdır. bilemiyorum. çok karışık bölüm özeti gerçekten. tüyolar ve özet hiç uyumlu görünmüyor. ayrıca umarım bebeğe bir şey olmaz!:(

Aslına bakarsanız bu tüyolar kafamı çok karıştırmaya başladı.İlk zamanlar olacakları önceden bilmek hoştu belki fakat sonraları gereksiz beklentilere girmememize ve olayın sihirini bozmaya başladığını düşünüyorum.Bazen bazı arkadaşlar senaryolar yazardı teorileri olurdu onlar varsayım olduğu için muhabbete katılamasamda okumaktan hep zevk almışımdır.
Neyse aman bu yazdıklarım yanlış anlaşılmasın tüyolar verilmesin demiyorum onları merak eden çok arkadaşlarımız hatta bende varım.Sadece duygularımı paylaşmak istedim.

Bu arada Ferman kardeş senin mesajını okudum forum sayfasında dizinin sanal gerçekliğinden uzaklaşıldığının bende farkındayım.Ancak bunu dizini bizlere geçirdiği o tatlı heyecana verelim ve kendimizi üzmeyelim.Senin mesajlarını okumakta ayrı bir keyif....

gülbeşeker
30-04-07, 22:08
sete giden birine şaka yoluyla yılmazın kalbi durucak falan demişler ama bilmiyorum belki ağır yaralanır ama 73.bölümde yılmazın gazide çekimi olduğuna göre ya zaman aşımı var ya da çabuk iyileşecek.

medsul
30-04-07, 22:10
Arkdaşlar son duyduklarıma göre yılmaz vurulacak,cem filizi gemiyle kaçırmak isterken yılmaz vuruluyormuş,cem hapse girecek filizn bebeğine bişey olmucak bunun dışında başka tüyo var mı arkdaşlar?

şimdi cemin filzi kaciracaği hakkında tiyolar var ama yılmazın vurulmasi matrakanın dediğine göre son sahnede silahlar patliyacakmiş o zaman
yılmazın vurulmasi son sahnede olur herhalde :icon_whis :icon_whis
o kadar tiyolar varki iyice aklım karişti:icon_whis

Neslihan17
30-04-07, 22:12
Aslına bakarsanız bu tüyolar kafamı çok karıştırmaya başladı.İlk zamanlar olacakları önceden bilmek hoştu belki fakat sonraları gereksiz beklentilere girmememize ve olayın sihirini bozmaya başladığını düşünüyorum.Bazen bazı arkadaşlar senaryolar yazardı teorileri olurdu onlar varsayım olduğu için muhabbete katılamasamda okumaktan hep zevk almışımdır.
Neyse aman bu yazdıklarım yanlış anlaşılmasın tüyolar verilmesin demiyorum onları merak eden çok arkadaşlarımız hatta bende varım.Sadece duygularımı paylaşmak istedim.

Bu arada Ferman kardeş senin mesajını okudum forum sayfasında dizinin sanal gerçekliğinden uzaklaşıldığının bende farkındayım.Ancak bunu dizini bizlere geçirdiği o tatlı heyecana verelim ve kendimizi üzmeyelim.Senin mesajlarını okumakta ayrı bir keyif....

ben de tüyolara karşı değilim hatta merak ediyorum. ama o kadar çelişkili tüyolar veriliyor ki bazen sıkışıp kalıyor kime inanacağımızı şaşırıyoruz. bazılarımızın tahminleri bazı tüyolardan daha iyi tutuyor bence :)

gülbeşeker
30-04-07, 22:14
şimdi cemin filzi kaciracaği hakkında tiyolar var ama yılmazın vurulmasi matrakanın dediğine göre son sahnede silahlar patliyacakmiş o zaman
yılmazın vurulmasi son sahnede olur herhalde :icon_whis :icon_whis
o kadar tiyolar varki iyice aklım karişti:icon_whis

arkdaşım aslında bunun tüyoyla ilgisi yok yani özete yazılana göre de yorum yaparsak yılmaz son sahnede vurulacak yalnız merak ettğim yılmaz bu bölümde de bebeği öğrenmiyor sanırım çok saçma ama özette bu konuyla ilgili bişey olmadığına göre.

Neslihan17
30-04-07, 22:19
arkdaşım aslında bunun tüyoyla ilgisi yok yani özete yazılana göre de yorum yaparsak yılmaz son sahnede vurulacak yalnız merak ettğim yılmaz bu bölümde de bebeği öğrenmiyor sanırım çok saçma ama özette bu konuyla ilgili bişey olmadığına göre.

yılmaz bebeği ilk sahnede öğrenemezse diğer sahnelerde hiç öğrenemez :) matraka yılmazın o sahnede 2 şok yaşayağını ve birinin bebeği öğrenmesi olacağını yazmıştı. matrakaya güveniyoruz bugüne kadar pek fos bir tüyosu çıkmadı.

bego87
30-04-07, 22:20
haber verdiğin için sagol:happy0064 bebekle ilgili bir şey olmadiğina cok sevindim:happy0064 birde yılmazın vurulmasinin agır olup olmuyacaği konusunda bir şey söyledimi birde filzin kacirilacaği hakkında bir şey söyledimi
zahmet olmassa söylermisin:icon_whis

ne zahmeti her zamn..yok cnm ne kaçırılmadan nede yılmazın vurulmasıyla ilgili bişey söylemedi.Ama ömerle yılmazın beraber olması sonuç veremicek bu sefer dedi.Yani bölüm sonunda kaçırıladabilir filizi

yaa bu bebek olayı noldu esas..Öğrenemiyo mu yılmaz?Aslında bu özeti yazanlarla dizide olanlar çok farklı oluo ama bebek çok öenmli yazmaları lzmdı...:icon_whis fragmanı beklemek lzm..

gülbeşeker
30-04-07, 22:24
umarım haklısınızdır bence de yılmaz ilk sahnede öğrenmeli ama özette genelde bebekle ilgili bişey olunca muhakkak yazardı o yüzden acaba yılmaz bu bölümde öğrenmeyecek mi diye düşünmeden edemiyorum.Belki filiz kaçırıldıktan sonra ömer veya handan söyler yılmaz cemin kendi çocuğunu bile öldüreceğini tahmin ettği için cem bişey demedikçe bu çocuk benim mi demez yılmaz.

sevdam...
30-04-07, 22:27
ya arkadaslar yilmaz bu bölümde cocugun kendinden oldugunu ögrenemeyecekse hic ögrenmesin ondan iyi...cem filizin karnina silah dayamisken yilmazin hala cocugun kendinden olmadigina dahir kuskulari varsa bence dizimiz acayip sacmalar...
matraka umarim bizi yaniltmassin verdigin tüyolarla...

gülbeşeker
30-04-07, 22:27
diziyi izlediğimiz zaman özetten daha çok şey olcağını göruyoruz matraka geçen hafta 71. blumun sonunda weya 72. bölümün başında öğrenecek demişti özette yazmamış olabılır ler ama bn matrakanın tuyolarına ınanıyorum

matraka, yılmazın bebeği aslı-yılmaz sahnesinden sonra öğreneceğini söylemişti önemli bir aslı-yılmaz sahnesi oldu mu sizce?Bana olmadı gibi geliyor.O yüzden bebeği bu bölümde öğreneceğinden şüpheliyim açıkçası.

yesimcan
30-04-07, 22:29
matrakaya göre ben yazdiklarini okudum yilmaz o 71.b.son sahnesinde vurulmuyoo cem ikisinide tahtit ediyomus kaciyomuss (ama filizi kacirmiyoo galiba)
ondan sora ömer ve yilmaz beraber cabalicaklarmiss ama bu sefer basarili olamicaklarmis....
o filizin karsilasacagi kötü olayda yilmaz vuruluyomuss yanii yilmaz ömerden daha önce cemi buluyoo cemde yilmazii vuruyooo...

ama cem galiba filizi kacirmiyo kendisi kaciyo 71.b.son sahnesinde ben öyle anladimm

bego87
30-04-07, 22:35
valla cem o anda filizi kaçıramıyo matrakanın dediğine göre ama o sahnede yılmaz vurulmuyo daha sonra yılmaz vuruluyo yani cem demekki kaçtıktan sonra bidaha karsılarına cıkıo o sıradada yılmaz vuruluyo.Fılızın şok olucagı şeyde yılmazın vurulmasıymış.

yesimcan
30-04-07, 22:36
geçen bölümde aslı yılmaza kendısını sewdığınden suphe ettığıni söylemişti bu sahne olabılır yılmaz-aslı sahnesi bnce bu blm öğrenecek

eeee heralhaldee yani bu bölümde ögrenmese artik yuhh diycem ya bune 20 bölüm olucak hala ögrenmedii yuhh yanii arkadaslarr 71.b.son sahnesinde yani 72.b.ilk sahnesindee yilmazz bebegi ögreniyomuss matraka dememismiydii???

gülbeşeker
30-04-07, 22:36
geçen bölümde aslı yılmaza kendısını sewdığınden suphe ettığıni söylemişti bu sahne olabılır yılmaz-aslı sahnesi bnce bu blm öğrenecek

dedğin sahneyi ben de düşündüm ama bu çok öenmli bir sahne değil ki matraka,yılmaz bebeği öğrendğinde her şey için çok geç olucak falan diyordu insanın aklına yılmaz-aslı nikah masasındayken yılmaz bebeği öğrenecek gibi geliyordu ama şimdi anladım ki yılmaz vurulduğu anda bebeği öğrenecek (umarım)

bego87
30-04-07, 22:37

inş.dediğin gibi olurda bu hafta artık öğrenir.zaten o sahnedede öğrenmezse yada anlamazsa artık çok saçmalamış olurlar..

yesimcan
30-04-07, 22:38
valla cem o anda filizi kaçıramıyo matrakanın dediğine göre ama o sahnede yılmaz vurulmuyo daha sonra yılmaz vuruluyo yani cem demekki kaçtıktan sonra bidaha karsılarına cıkıo o sıradada yılmaz vuruluyo.Fılızın şok olucagı şeyde yılmazın vurulmasıymış.

evet yani cemm filizi kaciramiyo özetteki gibi kactiktan sora filizi falan rahat birakmiyo demekki yilmazda cemi buluyoo cemde yilmazi vuruyooo off ya su ikisi acaba ne zaman gülüceklerr her bölüm SIKINTI stress göz yasii off biktim ya dizinin bitmesine 9 bölüm kaldii daha rahata kavusamadilarr böyle gidersede zor kavasurlarrr:icon_sorr

bego87
30-04-07, 22:39
eeee heralhaldee yani bu bölümde ögrenmese artik yuhh diycem ya bune 20 bölüm olucak hala ögrenmedii yuhh yanii arkadaslarr 71.b.son sahnesinde yani 72.b.ilk sahnesindee yilmazz bebegi ögreniyomuss matraka dememismiydii???

o sahnede yılmaz 2 kere şok olucak demişti.Açıkça bebek falan demedi ben öyle hatırlıorum ama nasıl olurda özette bahsedilmez bi gram bile onu anlayamadım

denizim_
30-04-07, 22:40
dedğin sahneyi ben de düşündüm ama bu çok öenmli bir sahne değil ki matraka,yılmaz bebeği öğrendğinde her şey için çok geç olucak falan diyordu insanın aklına yılmaz-aslı nikah masasındayken yılmaz bebeği öğrenecek gibi geliyordu ama şimdi anladım ki yılmaz vurulduğu anda bebeği öğrenecek (umarım)

Sevgili Gulbeseker,
Ben de senin gibi dusunuyorum. Matraka'nin ilk tuyolarinda, senin de dedigin gibi Asli-Yilmaz'la ilgili onemli bir gelisme olacagi vardi. Biz bunu ikisinin nikahi olarak dusunmustuk. Bu bolume donecek olursak, eger Cem veya Filiz bebekten soz etmezlerse Yilmaz durumu anlamayabilir. Cem babasini oldurmus, herseyi yapabilecek kotulukte biri. Hastalikli bir Filiz sevgisi var. Yilmaz kendi cocugunu bile bu ugurda tehdit edebilecegini dusunur. Ayni soruyu bir kere daha Filiz'e sormaz herhalde.

Handan ve Omer de Filiz'in izni olmadan kolay kolay bu aciklamayi yapmazlar sanirim. SU anki durumda Filiz'in Asli-Yilmaz birlikteligi nedeniyle bebegi aciklamadigini dusunuyorlar . O konuda bir gelisme olmadigi surecede bebekten bahsetmeyebilirler. Asli son bolumlere kadar bizimle olduguna gore evlilik hala yururlukte demek ki. Yilmaz'in bebegi bile bile Asli ile nikah masasina oturmasi bana pek mantikli gelmiyor. Nikah planlandigi gibi olacaksa, bebegi bu bolumde de ogrenemeyebilir Yilmaz.

tolgahuzur1
01-05-07, 10:36
OO özette gelmiş ne güzel ..:happy0064 vallahi bizim:happy0064 bilmediğimiz vede beklemediğimiz bir süpriz haber yok gibii:icon_whis sabahtan beri çok yorum yapmışsınız valla okumaktan yetişemedim.:)

valla bu diziyi netten izlemek daha keyifli demedi demeyin.. şaşırdığınız anlarda sarın geriye tekrar izleyin ve şok olun..:img-hyste bu haftada artık yılmaz bebeği öğrenmesse rokarlar kitabına çocuğunun olacağını en geç öğrenen baba adayı olarak tarihe geçecek..:img-hyste filizde yine üstün bir başarı örneği göstererek bütün belaları üstüne çekmeyi başardı..:img-hyste ne diyeyim mtlu mesut olsun..:img-hyste

arzuinan
01-05-07, 10:52
merhaba arkadaşlar...

Fragmandan ses yok sanırım. belki bir umut geçen haftaki gibi erken verilir demiştim ama bugüne kaldı heralde. bu arada inşallah yarına kalmaz...

özet bize yine, gergin bir okadarda hüzünlü bir bölüm izleyeceğimizi söylüyor. Yılmaz'ımın vuulduğu anı düğünüyorumda ooooffffff...

Not: şükür kavuşturana akşamdan beri devam eden hata inşallah tamamen düzelmiştir.
bir daha aksilik yaşamamak dileğiyle :good:

yakupoglu61
01-05-07, 10:53
OO özette gelmiş ne güzel ..:happy0064 vallahi bizim:happy0064 bilmediğimiz vede beklemediğimiz bir süpriz haber yok gibii:icon_whis sabahtan beri çok yorum yapmışsınız valla okumaktan yetişemedim.:)

valla bu diziyi netten izlemek daha keyifli demedi demeyin.. şaşırdığınız anlarda sarın geriye tekrar izleyin ve şok olun..:img-hyste bu haftada artık yılmaz bebeği öğrenmesse rokarlar kitabına çocuğunun olacağını en geç öğrenen baba adayı olarak tarihe geçecek..:img-hyste filizde yine üstün bir başarı örneği göstererek bütün belaları üstüne çekmeyi başardı..:img-hyste ne diyeyim mtlu mesut olsun..:img-hyste

tolga sabah sabah neşe içindesin yine;

matraka başkan hep kafamızı karıştıran tiyolar veriyor...!
özette yılmazla ömer beraber hareket edecek diye yazıyor matraka yılmaz o sahnede vurulacak diyor ...?

arzuinan
01-05-07, 10:57
Yılmaz'ın gelişiyle, Cem'in Filiz'le evlenme hayalleri suya düşer. Ancak ne pahasına olursa olsun Filiz'e sahip olmak isteyen Cem, pes etmez. Filiz'i kabus dolu günler beklemektedir

sonradan gelen tiyolara ve özetin tamamına dayanarak, bu sahnede Yılmaz silahını indirecek o anda yapacağı başka birşey yok zaten. Filiz'in karnına dayanmış namludan sonra ne yapılabilirdi ki... Cem, Filiz'ide alarak oradan uzaklaşacak ve geçen bölümkü işkende artarak devam edecek...

Yılmaz ve Ömer, Filiz'i Cem'in tehdidinden kurtarmak için birlikte mücadele ederler. İki eski düşmanın ortak çabası sonuç verecek mi?..

Şükür biri Ömer'e haber vermeyi akıl etmiş... neredeyse yer yerinden aynadı Ömer'in hiçbirşeyden haberi yok... Bu arada umarım çalışmalrı sonuç verir diyeceğim ama matrakanın dediğine göre başarılı olamayacaklarmış. Fakat onları omuz omuza mücadele ederken görmek hoş olacak. keşke başka bir sebepten yan yana gelselerdi o zaman kayfimiz dahada katlanırdı. :img-yes:

Kaçtığı zamanki halinimi hatırlayacak acaba. :icon_whis Kimden kaçıyorduki ne olmuştu acaba. Nevzat'tan mı başka birisinden mi?

işte Yılmaz'ımın vurulduğu an. :sad53: Filiz'in şuan için tek korkusu Yılmaz'ın vurulması. ve gözünün önünde oluyor sanırım. ooff ooofffff... Filiz bu durumda Ceyda'ya daha çok kızacaktır. Ceyda bunun sinyalini geçen hafta verdi zaten. Ama Cey'daya kızmaya hakkı varmıdır derseniz yok derim... :img-wink:

tolgahuzur1
01-05-07, 11:01
Yılmaz'ın gelişiyle, Cem'in Filiz'le evlenme hayalleri suya düşer. Ancak ne pahasına olursa olsun Filiz'e sahip olmak isteyen Cem, pes etmez. Filiz'i kabus dolu günler beklemektedir

sonradan gelen tiyolara ve özetin tamamına dayanarak, bu sahnede Yılmaz silahını indirecek o anda yapacağı başka birşey yok zaten. Filiz'in karnına dayanmış namludan sonra ne yapılabilirdi ki... Cem, Filiz'ide alarak oradan uzaklaşacak ve geçen bölümkü işkende artarak devam edecek...

hee:img-hyste yahu boşver arzuinan cem alsın götürsün filizi bir daha geri getirmesin..:img-hyste yürüyen felaket mazallah gittiği yeride karıştırır..:img-hyste olan yine garibim yılmaza oldu hızır acil gibi adam herşeye yetişiyo..:img-hyste ne diyeyim hayırlısı olsun..:)

cemotara
01-05-07, 11:02
özet gelmiş ama çok karartıcı bir özet daha filizin başına neler gelecek çok merak ediyorum birde sanki cem filizi kaçıracak gibi birde matraka o sahnede yılmaz bebeği kesin öğreniyor dedi birde vurulacak dedi ama hiç bebeği öğrenecek gibi değil ben yinede matrakaya güveniyorum yılmaz kesin öğrenecek bebeği öğrenmezse matraka gözüme gözükmesin
Birde yılmaz ilk sahnede değil son sahnede vurulacak gibi yani cem filizi kaçırırken yılmaz engel olmaya çalışacak cemde yılmazı vuracak ve sonrada yakalanacak

filizim+y
01-05-07, 11:04
herkese merhabalar,

forumumuza ve forum sakinlerimize nazar değdi kesin abakın dğnden beri forum çalışmıyor hasan ve ben hastalıklarla uğraşıyoruz bir kurşun döktürelim KURŞUNİ bu işi yapsın nicki bizi nazardan korur:) evet artık sizlerleyim düzelmiş olarak kurtuluş yok benden:)

özet gelmiş ama hiç de iyi etmemiş iç karatıcı resmen bildiklerimiz hiç de farklı birşey yok hani neyse fragmandan birşeyler çıkartırız diyelim...

tolgahuzur1
01-05-07, 11:10
özet gelmiş ama çok karartıcı bir özet daha filizin başına neler gelecek çok merak ediyorum birde sanki cem filizi kaçıracak gibi birde matraka o sahnede yılmaz bebeği kesin öğreniyor dedi birde vurulacak dedi ama hiç bebeği öğrenecek gibi değil ben yinede matrakaya güveniyorum yılmaz kesin öğrenecek bebeği öğrenmezse matraka gözüme gözükmesin
Birde yılmaz ilk sahnede değil son sahnede vurulacak gibi yani cem filizi kaçırırken yılmaz engel olmaya çalışacak cemde yılmazı vuracak ve sonrada yakalanacak

cem öyle kolay lokma değil.. hemen yakalıyamazlar.. :img-yes: daha uğraşması gereken çok kişi var.. bebek işi bana öyle geliyor ki yine haftaya kalabilir.. çünkü bebeği öğrenmesi için bir gerekçe yok..:icon_whis bu filizede ne desem bilmiyorum ki hem üzülüyorum hemdeee hak ediyor diyorum...

filizim+y
01-05-07, 11:24
72. Bölüm Özeti yorumum beklediğinizden farklı bakalım nasıl bulacaksınız zaten yeteri kadar yorum yapıldı bende bu şekilde baktım:img-wink:

cem "yılmaz akın hayalet gibi adamsın geldin en mutlu günümünde içine etmeyi başardın ya ne diyim sana, ama benden bu kadar kolay mı kurtulacağını mı sandın ben hiçbir işimi yarım bırakmam darp yedin ölmedin, kaza geçirdin ölmedin ne demişler çekirge misali bu son hemle senin sonun olacak yaşasın kötülük ben bir psikoyum artık beni böyle idare etceksiniz yılmaz akın"

Ömer “yılmaz ya bırakalım şu filizi artık kendi etti kendi bulsun yeter ya peşinden daha ne kadar koşturacağız ki ne sende ne de bende derman kaldı, aslında şu izleyiciler olmasa kardeş mardeş dinlemicem dizlerini kırıp oturtacam aya da verecem o manyağa ne hali varsa görsün yeter ya, hep felaketleri başımız o getirdi, bu kadar güzel olmasaydı da şu psikoyu kendine çekmeseydi ne olurdu sanki, bak dostum gel sen de vazgeç bu kızdan kardeşimdir diye demiyorum belayi ve tüm kötülükleri üzerine çekmede üstüne yoktur, hem yeteri kadar uğraştık boşver sen aslına bende ferideme gideyim hadi”
Yılmaz “ haklısın be ömer sevdik de ne oldu, canımızı ortaya koyduk da ne oldu şu söylediklerinde o kadar haklısın ki asıl seni tanımak da gecik mişim, ama dostum sende kardeşine güzel bir terbiye vermemişsin ki baksana senle ben bir araya gelelim diye sanki mahmuzcuktan yapıyor herşeyi birbirina katıyor, bırakmıyor ki mutlu olayım şeytan tüğü var bu kızın herkesi çekiyor valla ben de kapıldım gidiyorum, ne olacak en iyisi senin dediğini yapmak bırakalım gitsin, mutlu olur belki, doğru kardeşim o kadar uyardık kafasının dikine gitti, şimdi beni aslım seni de feriden bekler filiz yüzünden onları yalnız bırakmak kendimizden mahrum bırakmak ayıp olur, erkek adama yakışmaz ”

Feride “demek ben bu yüzden bu nevzatdan kaçmışım ama ne olduğunu anlamadım ki sadece aklım bulanıyor sahneler gelip gelip gidiyor kafamda yok yok kesin birşey var da ömerle kapışmasak bari zaten havadan nem kapıyor en ufak şeyde çeker gider mazallah birde eldeki ömerimden olmıyım bulmuşum böyle aşk adamını kaçar mı be feride yok yok özlem yok feride aman neyse ne ya öğrendim ama yine unuttum işte var mı ötesi"

Filiz “bu kadar acı ile acıların kadını oldum çıktım ne abim ne sevdiğim artık beni istemiyor, benden bıktılar ee haklılarda ama onlara kıyamadığımı anlamadılar iki günlük aslı ile ferideye sattılar beni bundan daha kötüsü olabilir mi, cem gibi bir psiko başımda sevdiklerim ellerin yanında ahh kafam ahh ne olacak şimdi azıcık kendini düşünseydin bencil olsaydın da herkes senin için neler yapmaya hazırken sen bunu onları düşünerek mahvettin, bırak ya ne halleri varsa görselerdi ne diye kendini feda edersin ki işte böyle kıymetin de olmaz, kalırsın bir deliyle ortada”

tolgahuzur1
01-05-07, 11:24
neyse sizde bugün ses yok heralde sizlerden ben kaçar.. bakalım bu bölüm neler olacak.. inş çocuk işi artık ortaya çıkarda insanlarda rahatlar yani ayıp artık bu kadarda uzatılmaz.. :img-polic hocalarıma simdiden başarılar ..:img-hyste

minetka
01-05-07, 11:41
Sevgili filizim ve kurşuni şiirlerinizi yeni okuma fırsatı buldum, ikinizin de yüreğine emeğine sağlık, çok güzel etkileyici şiirler... Ben sizin şiirlerinizi keyifle okuyorum. (Daha yeni okuma fırsatı bulabildim biraz geç oldu kusura bakmayın)
Tüyolar ve özet hepimizin kafamızı karıştırmış sanırım, tek temennim yılmazın bu bölüm bebeği öğrenmesi ve ağır bir biçimde yaralanmaması....

psikoanaliz
01-05-07, 11:50
arkadaşlar matraka yılmazın vurulma olayını ilk sahnede gerçekleşeceğini söylememişmiydı hem yılmaz iki şok birden yaşamayacakmı ydı matraka öyle söyledi birincisi bebek ikincisi vurulmasıdır başka ne olabilirki yılmazın vurulması son sahne değil ilk sahne vurulma olayıdır

filizim+y
01-05-07, 12:05
arkadaşlar matraka yılmazın vurulma olayını ilk sahnede gerçekleşeceğini söylememişmiydı hem yılmaz iki şok birden yaşamayacakmı ydı matraka öyle söyledi birincisi bebek ikincisi vurulmasıdır başka ne olabilirki yılmazın vurulması son sahne değil ilk sahne vurulma olayıdır

sevgili arkadaşım öyle olacağı tahmin ediliyordu ama olması gereken ilk sahne de yılmazın vurulmaması yani cemin kaçışı söz konusu bölüm resimlerinde gerçekleşmeyen bir resim var filizin aynı kıyafeti üzerinde montu vardı o sahne cemin kaçışıyla filiz ve yılmazın müjganların evin önüne gelişi olacak o sahnede yılmaz bebeği öğrenecek ama ikinci olacak olan yani yılmazın vurulması bölümün sonu gibi olacak sanırım elimdeki tiyolar böyle:img-yes:

kursuni19
01-05-07, 12:32
herkese merhabalar,

forumumuza ve forum sakinlerimize nazar değdi kesin abakın dğnden beri forum çalışmıyor hasan ve ben hastalıklarla uğraşıyoruz bir kurşun döktürelim KURŞUNİ bu işi yapsın nicki bizi nazardan korur:) evet artık sizlerleyim düzelmiş olarak kurtuluş yok benden:)

Filizim, kursun meselesini hallettim, merak etme bundan sonra nazar ugrayamaz
forumumuza.

Sevgili filizim ve kurşuni şiirlerinizi yeni okuma fırsatı buldum, ikinizin de yüreğine emeğine sağlık, çok güzel etkileyici şiirler... Ben sizin şiirlerinizi keyifle okuyorum.

Sevgili Minteka cok tesekkür ederim. Biz begendiginizi umud ederek yaziyoruz.

Filizim özet yorumun cok hos olmus. Replikleri okurkan koptum gülmekten, ellerine saglik

sude9
01-05-07, 12:46
Filizim+y fragman yorumun süper olmuş,ellerine sağlık:img-yes:

Nevzat gereğinde fazla iyi ,izlediğimiz dizi içinde tutarsızlık oluyor bu çok iyiyse altından birşeyler çıkıyor,örnek Cem...Feride'nin kaçması ve Yılmaz'ın araba ile çarpması olayının Nevzat ile alakalı olabileceğini ve bunu Feride'nin hatırlamaya başlayabileceğini düşünyorum

Son cümlede Filiz'in bebek ile bir sorun yaşayacağını düşünüyorum,kızın görüp çekmediği bu kaldı,bunu da yaşasın diyiyor olabilir senaristler,bakalım ne olacak

filizim+y
01-05-07, 12:50
yılmazdan filizine

S andım ki seni unutur yeni bir hayat kurabilirim
E llerine muhtaç olan elerimi başkasıyla avutabilirim
V uslatı tamamen yüreğimden söküp atabilirim
D ünyaya bedel o güzel gözlerinden kurtulabilirim
İ smini bu dilimden sonsuza dek silebilirim
G gördüğüm her yerde seni görmezden gelebilirim
İ çimdeki yangını başka biriyle söndürebilirim
M ümkün olsaydı bunların hepsini yapabilirdim
E ller değil de senmişsin benim KADERİM..

filizden yılmazına

S ana olan sevgim hiç bitmeyecek
E llerim senin ellerinden başkasına değmeyecek
V erdiğim söz benle birlikte mezara gidecek
D ayanamadığı zaman yüreğim sensizliğe o zaman ölecek
İ çimde senden kalan bana ümit verecek
G özlerinden kalan bakışlar bize yetecek
İ stemiyorum seni ama yüreğim söz dinlemeyecek
M eğer seni affetmem derken seni çokdan affedecek
Elbet seni isteyen yüreğim seni elde edecek...

filizim+y
01-05-07, 12:55
Filizim, kursun meselesini hallettim, merak etme bundan sonra nazar ugrayamaz
forumumuza.

Filizim özet yorumun cok hos olmus. Replikleri okurkan koptum gülmekten, ellerine saglik

kurşunim aman iyi ettin valla yoksa halimiz nice olurdu:img-wink: hadi bakalım kurşun gibi hafiflettin içimizi, forumumuza nazar değmesin tabi:)

beğenmene sevindim cnm biraz farklı olsun istedim malum karışan tiyolar, iç karartan özet herkesi mahvetti bende biraz neşelendireyim dedim, güldürebildiysem ne mutlu, seninde yüreğine sağlık..

sevgili minetka çok teşekkür ederim beğenmene sevindim, sizler beğendikçe daha da yazmak geliyor valla, sizlerinde yüreğine sağlık...

sevgili sude9 sana da çok teşekkür ederim...

september_06
01-05-07, 12:56
Fragman izleyen varmı arkadaşlar. Ve hatta bir soru daha fragman nete düştümü???

Kestane kebap acele cevap.

filizim+y
01-05-07, 13:16
sessiz forumu hareketlendirelim biraz bölümle ilgili tiyolar ve özet eşliğinde bildiklerimizden yola çıkarak, şimdiden teşekkür ederim herkese...

1- ilk sahne vurulma sahnesi olmayacak peki ne olacak da cem filize ve yılmaza zarar veremeden kaçacak ve son vurulma sahnesi nasıl olacak?
2- yılmazın filize nasıl bir tepkisi olacak ve filizin yılmaza?
3- ömerin bundan nasıl haberi olacak ve tepkisi ne olacak?
4- filiz ikinci de kaçıralacakmış peki bu sahne nasıl olacak?
5- aslı kız yılmazın filizle ilgili bu kadar çabalamasına ne diyecek?
6- yılmaz bebeği kimden ve nasıl öğrenecek?
7- filiz bu olaylardan sonra nasıl davranacak?
8- handan bu olay sonucu artık kızı için birşeyler yapacak mı?
9- feride nevzatla ilgili nasıl bir olay hatırlayabilir ki bize gösterilen nevzat karakterinin aslında öyle olmadığını anlayabiliriz?
10- ömer filizle uğraşırken feride ile ilgili ne yapacak?

nisailayda
01-05-07, 13:21
Sevgili filizim+y fragman yorumunu okumak zevkliydi. Farklı olmuş ellerine sağlık zaten şiirlerine laf yok .Devamını dört gözle bekliyorum:icon_shad

kursuni19
01-05-07, 13:22
Bu ne sessizlik böyle. Belki bir kac soru iyi gelir...

1- Yilmaz Filizi Cemden kurtarinca, Filizin Yilmaza karsi olan tavri ne sekilde degisir? Yada Yilmazin yaptiklari bu tavrini degistirmeye yetmezmi?
2- Yilmaz bebegin kendinden oldugunu Cemin silahi Filizin karnina dogrutuldugunda anlarmis, yoksa net bir sekilde biri izahmi etmesi gerekiyor?
3- Filiz Yilmaz arasasinda bir yumsama dönemi en gec nezaman ve hangi olaydan sonra baslar?
4- Yilmaz vurulunca Filizin sucu kendindemi arar?
5- Asli bundan sonra disi tarafini gösteririmi, yani Yilmazin kontrolünü elle gecirmeye calisirmi?

filizim+y
01-05-07, 13:30
Sevgili filizim+y fragman yorumunu okumak zevkliydi. Farklı olmuş ellerine sağlık zaten şiirlerine laf yok .Devamını dört gözle bekliyorum:icon_shad

sevgili nisailaydam hoşgeldin cnm ne güzel seni görmek, bu arada fragman yorumu değil özet yorumu okuyanlar fragman çıktı zannedecek:) düzelteyim dedim farklı olsun diye bu şekilde yazdım sizleri gülümsetebilmek için gerçi sizdede hata yok böyle uzun yorumlar yaparsam karışabiliyor:img-wink:
siz isterseniz elbette devamıda gerli, yüreğine sağlık

özet yorumudur, fragman deği çünkü daha fragman çıkmadı...

micky
01-05-07, 13:31

1- Yilmaz Filizi Cemden kurtarinca, Filizin Yilmaza karsi olan tavri ne sekilde degisir? Yada Yilmazin yaptiklari bu tavrini degistirmeye yetmezmi?
2- Yilmaz bebegin kendinden oldugunu Cemin silahi Filizin karnina dogrutuldugunda anlarmis, yoksa net bir sekilde biri izahmi etmesi gerekiyor?
3- Filiz Yilmaz arasasinda bir yumsama dönemi en gec nezaman ve hangi olaydan sonra baslar?
5- Asli bundan sonra disi tarafini gösteririmi, yani Yilmazin kontrolünü elle gecirmeye calisirmi?

benceeee
1-)filiz yine gururlu tavrıyla teşekkür eder kendısinin de halledebileceğini söyler:img-yes: aslıyla ewlenicek olması filizi yılmazdan bir adım geri de tutar bence..
2-)yani artık anlaması gerekir ya da şoyle düşünebilir bu adam babasını öldürdü oğlunu neden öldürmesn?? diye düşünebilir.. ama sanırım biri yılmaza gidip avaz avaz bağırmadığı sürece anlamayacak:img-wink:
3-)kesinlikle aslının evlenmekten vazgeçmesi lazım o zaman sular durulur aşıklar kavuşur..
4-)bence aramaz neden çünkü gel o nikahı bas beni kurtr demedi sadece yılmazın hala onu nasıl sewdiğini görür...ahh yılmazım ahhhh:sad53:
5-)yaparsa yılmazı kesinlikle elinden kaçırır gecen bölümde söylediği şey bile çok saçmaydı.. yılmaz ona hiç bir zaman seni seviyorum demedi o kendı kendıne gelin güvey oldu resmen...

benden bu kadar:)

yesimcan
01-05-07, 13:32
sevgili arkadaşım öyle olacağı tahmin ediliyordu ama olması gereken ilk sahne de yılmazın vurulmaması yani cemin kaçışı söz konusu bölüm resimlerinde gerçekleşmeyen bir resim var filizin aynı kıyafeti üzerinde montu vardı o sahne cemin kaçışıyla filiz ve yılmazın müjganların evin önüne gelişi olacak o sahnede yılmaz bebeği öğrenecek ama ikinci olacak olan yani yılmazın vurulması bölümün sonu gibi olacak sanırım elimdeki tiyolar böyle:img-yes:

filizim siirlerr cokk güzel olmuss cok anlamlii yüregine saglikk

bendee aynen böyle olucaginii düsünüyorummm ilk sahnedee cem tehtit edip kaciyomuss galiba polis falan geliyoo tabi cemin tehtitlrii devam edicektir matraka cemdenn kurtulus yok demistii yilmazda bebegii ögreniyoo sanirimm hem daha bi resimde gerceklesmedii o resim bu bölüme ayittirr....ömer ve yilmazz cemin pesindelermiss ama yilmaz ömerden daha önce davranip vuruluyooo oda son sahne galibaa yada son sahnee yilmaz vurulurr filiz yilmazin vuruldugunu duyar biter cünkü özette filiz beklemedigii kötü olayy yilmazin vurulmasiymiss demekki bölüm filizde bitiyoo inss yilmazda agir yaralanmazz ve bebegi ögrenir tk dileyim buuu

filizim+y
01-05-07, 13:44
Filiz yılmaza karşı minnettar ama aslı olayı yüzünden hala daha kırgınlığını belli eden replikler bekliyorum filizden, yılmazın yaptıklarından dolayı kendisini hala çok sevdiğini anlayacak ama aslı olayı yüzünden birşey yapamayacak, bakışlar çok sıcak ama konuşma çok soğuk olacaktır:img-yes:

Yılmazdan çok şey bekliyoruz bence o kadar fırsatı oldu ki anlamadı bundan da anlamamak için bir neden bulur yılmaz beyzadem yani birinin kesinlile izahı gerekiyor çünkü beyzademe gördükleri yetmiyor sesli işitmesi gerek hemde bangır bangır megafonla bağırmak gerek:img-hyste

Filizyılmaz yumuşaması yılmazın bebeği öğrenmesi ve aslının bu ilişkiyi bitirmesi ile olur arada bakışlar iç gitmeler olur ama biri kırgınlığından biri de verdiği sözden dolayı ileri oynayamaz öyle uzaktan melül melül bakarlar, yemeyenin malını yerler misali:icon_sorr :icon_sorr

Filiz elbette kendisi yüzünden olduğunu düşünür çünkü bunu dile getirmişti “benim yüzümden sevdiklerim acı çekmek de” diye aynı şekilde düşünebilir ve kaybetme korkusunu çok derin yaşar:icon_sorr

Aslı kızın saflığı ve olaylara karşı kayıtsızlığı devam etsin böyle daha iyi yılmaz kontrolünü aslı kıza verecek kadar saf değil hem yılmazı kaybetmek istemiyorsa kırsın dizini kayınvalidesinin yanında otursun, konuşmasın, yılmaza bulaşmasın yoksa zararlı çıkar:img-hyste

ellerine sağlık kurşuni hocam büyük zevkti cvplamak:img-wink:

ferdacikot
01-05-07, 13:50
sessiz forumu hareketlendirelim biraz bölümle ilgili tiyolar ve özet eşliğinde bildiklerimizden yola çıkarak, şimdiden teşekkür ederim herkese...

1- ilk sahne vurulma sahnesi olmayacak peki ne olacak da cem filize ve yılmaza zarar veremeden kaçacak ve son vurulma sahnesi nasıl olacak?
Sanırım aynalı polislere haber verir.Polisleri görünce cem bişey yapamadan kaçmak orunda kalır.

Birbirlerini azda olsa anlamaya başlarlar.Olayların ilk zamanlarındaki öfke yerini pişmanlığa bırakır ama birbirlerine itiraf ederlermi bilmem.

Eve döndüğünde filizi sorunca handan evlenmek üzere olduğunu söyleyebilir.Yerini o anda öğrenemez.Filiz ve yılmaz evlerine dönünce olaya ömer de dahil olur.

Tabiki cem filizi izlemeye alır boş bulduğu bir fırsattada planlar yapıp kaçırır.

Bişey demese iyi olur.Aslı şu sıralar sadece kendini kandırıyor.Oysaki Yılmazın filize olan duygularını zaten biliyor.Yılmazda hiç saklamadı ki zaten.

Yılmaz ilk sahnede anlamaz.Sonuçta cemin pisikolojik deli olduğunu biliyor herşeyi yapabilir diye düşüğnebilir.Valla bu konu yılan hikayesi.Tahmin bile yapamıyorum.belki annesi yeter artık der, belki ömer, belkide ceyda.

İyiden iyiye korkmuştur sanırım nasıl bir delilik yaptığının farkındadır.Yılmaza karşıda 2.sorudaki cevabım geçerli.

Yapsa iyi olur.Bir annenin yapması gereken ne ise kadın hep tersini yapıyor.Sanki filizle rolleri değişmiş gibiler.Anne filiz, kızı handan...

9- feride nevzatla ilgili nasıl bir olay hatırlayabilir ki bize gösterilen nevzat karakterinin aslında öyle olmadığını anlayabiliriz?
Adını hatırlayamadığım bir arkadaşımız nevzatın ferideyi aldattığı sırada feridenin onu görmüş olabileceğini yazmıştı. Tamemen katılıyorum.Nevzat ya bundan habersiz yada nasılsa hatırlamıyor diyordur.Feridede bukadar çok sevdiği biri tarafından aldatılmış olmanın şokuyla kaçarken yılmaza denk gelmiştir.

Yardıma ihtiyacı olduğunu düşünmediği sürece bişey yapmaz. Sadece feridenin vereceği kararı bekler.Dorusuda budur.Su yolunu bulur arkadaşlar.Feride ömerindir.

Sadece tüyo ve özetten yola çıkarak yaptığım tahminlerimdir. Şimdiden teşekkür ederim.Bu arada ben ne yılmazcı nede filizciyim.Ben yılmaz+filizciyim.Ayrı ayrı hatalar yapsalarda onlar senaryo gereği birbirleri olmadan yaşayamayacak olan süper bir ikilidir.Umarım gerçektede bu birliktelikleri ömür boyu sürer.

yesimcan
01-05-07, 13:51

ilk sahnedee bebegi söylerr muhtemelenn sora tehtit ederr her ikisinidee poliss gelirr cemdee kacarr....son sahnedee yilmaz ömerden daha önce bulurr cemii artikk yilmazz neden gidiyoosaa ceme tek basinaa cemdee yarim kalan isini bitirmek isterr ve yilmazi vurur...tek dileyimm yilmazii filizin gözünün önünde vurmamasiii eyer vurursaa filizin o halini düsünemiyorumm:icon_sorr

yilmazz filizee tabiki kizicakk ona hic biseyii anlatmadigi icin kizicak kendini bebegini tehlikeye attigi icin kizicakk bebegii ögreniyosaa onada ayri bi kizicaktirrr.... filizin yilmaza tepkisi kestiremiyorumm galibaa yilmaz kizdigi icin nasil sana söyleseydimm senin hayatin söz konusuyduu falan filan giibii laflarr söylerrr ama dedigim gibi kestiremiyorum

eyer filizi cem kacirmiyosaki kacirmiyoo eve geldigindee filiz olanlari anlaticaktirr yada eve geldigindee ömer evdedirrr yilmazda filizlen beraber oldugu icinnn olan biteni filiz ve handan bastan sona kadar yilmaz ve ömere anlatirlarr galibaa..

aaaaa öylemii bilmiyodummm offf yaa allah o cemi bildigi gibi yapsinnn:icon_sorr hiicc kestiremiyorumm artik hic biseyii kestiremiyorum cünkü mümkün deyilll

aslii bundanda kesin isine gelir gibi bi anlam cikartirr yada kizim malum cok matavatziz yilmazaa bi anlik bi hislenn neler oldugunu nedenini sora bilirr aslinin sagi solu hic belli olmazz

yaa cem yada filizz....tüyolara bakilirsaa 72.b.ilk sahnesinde yani filiz&cem gerceklesmiyecek nikahinda ögrenicekkk

yilmazi kastediyosannn yilmaza filizin tavri deyismiyecektir zaten bebek konusunda filizin yilmaza bi tavri kalmadii suan sadecee asli durumu varr asliylanda evlenme islemlerii son surat devam ettigi icin filizin tepkisi deyismiyecektirrr..

hiccc sanmiyorumm handan kac bölümdürr vijdani sizliyo ama hala yerinde sayiyo gidip yilmaza söylemezzz...handandan umut yokk

yilmazin ferideye carptigi sahnede feride birinden kaciyoduu ve gecen bölümküü feridenin nevzata söylediklerini göze alarakk nevzatlan feridenin iliskisindee ask olmadigini yani feridenin nevzata asik olmadigini anliyacagiz benceee...

ömerr suan zaten ferideylendee SIKIFIKI deyill feride ile bisey yapmazz galiba bi yada iki kere görüsürr yada ferideden kacarr....

kursuni19
01-05-07, 13:53
Filizim yine kalb kalbe karsiymis, bende ayni düsünceye kapilip soru sorim dedim, ayni zamanda yollamissiz...:img-wink:

Cevaplayalim bakalim...

Silahlar cekilmek isterken polis zirenleri gecenin sessizliyini bozar, Cem cagreyi kacmakta ve Filizde Yilmazin kollarinda arar:img-wink: (nerde...)
Vurulma sahnesi son sahne olur. Ömerle Yilmaz isbirligi yapip Cemin pesine düserler, ve bir kahpe kursun Yilmazima isabet eder, sanki adamin gönül yaralari yetmiyormus gibi

Ben en gec vurulmasa sahnesinden sonra bir yumsama bekliyorum, hemde ne yumsama, gerci aralarindaki kara:img-hyste kediden firsat kalirmi bilimiyorum.
Ama en azindan asklarinin bitmediklerini anladilar, bebek meselesi ortaya cikiyor, bakarsin Yilmazda Aslinin hastaligindan bahseder, ve ask kokan sahnelerde bizleri bekler - Cokmu istedim yoksa:img-hyste

Yilmaz Cem olayindan sonra Filizi alip eve götürür ve Ömere olup biteni anlatir. Ömer cok sinirlenir, Filize kizmak ister, ama zaten perisan oldugunu gördügü icin bir sey yapmaz. Yilmaza tesekkür eder, sana bir can borcum vardi, simdi iki oldu der. Hayri beyin meyhanesine giderler, iki duble raki, konu Cemken birden bire Filiz ve Ferideye gelir, iki asktan yana yarali, birbirlerini teselli etmeye calisirlar

Cemin bir hain tuzagina düser Filiz, Cem bir yem atar ortaya, Filizde alim derken, kendini kafeste bulur:img-hyste . Bakarsin yine tek basina Cemle konusmaya bile gidebilir, Zeynalik oyununu cok begenmistir, arada bir adrenalin yüksekligi gerekiyordur

Ay ne derse desin, bide asli kizin dirdirini cekemem, Yilmazimda cekemez, kendini yine sokaklari atar, ve her sokak müjgan hanimlara ciktigi icin:img-hyste, Filizde gecelerini bahcede gecirdiyi icin, karsilasma kacinilmaz olur:

Ben hala Handanda bekliyorum, ee yilmaz okadar kizini kurtardi artik handanin bille kayitsiz kalamiyacagini düsünüyorum, bir kere en azindan ise yarasin bu kadin:img-hyste. Bakarsin Yilmaz bunun üzerine o kadar sevinirki, handana kuaförden bir termin ayarlar:img-hyste

Güzel soru, bende merak ediyorum aslinda, hala ben onu affetmiyecegim triplere girerse, Filizi benden kimse kurtaramaz, haberiniz ola:img-hyste
Saka bir yana, ben yumsiyacagini düsünüyorum, en gec Yilmazin vururlduktan sonra...Kader yeni aglar örmesse tabiki:icon_sorr

Handanin tek yapmasi gereken bir sey var, oda Yilmaza gercekleri aciklamasi...Baska bir beklentim yok Handanda, ha birde cocuklarin mutluluklarini cok fazla düsünmesin, bunun altindan nedense hep bir seyler cikiyoor:img-wink:

Valla merakla beklemekteyim, karakter acisindan Nevzat iyi birine benziyor,bakalim altindan ne cikacak

Simidilik uzaktan izliyecek, dürbünle gezermis Ömer:img-hyste
Feridenin kararini beklicek...EE karari belli kizimizin

mesburcum
01-05-07, 14:03
Filizim+Y'nin sorularına benden de cevap...

1-ilk sahne vurulma sahnesi olmayacak peki ne olacak da cem filize ve yılmaza zarar veremeden kaçacak ve son vurulma sahnesi nasıl olacak?

Klasik Türk filmlerinden edindiğim tecrübelere göre, tam bu esnada Polis gelecek diye düşünüyorum… :)

Filiz artık Yılmaz’a kötü bir tepki veremez yani, güzel bir şeyler bekliyorum ondan, Yılmaz ise çocuk olayını da öğrenirse bu psikopata nasıl böyle yaklaştın diyerek çok kızabilir…

Yılmaz baktı Filiz laf dinlemiyor, abisine şikayet edecek…

Bence Filiz’in dışarı çıktığı bir anda omzuna dokunan kişinin Cem olduğunu anlamasıyla kaçırılması bir anda olacak…

Bir şey demeye hakkı yok, yapışan kendisi Yılmaz’a…

Cem’den öğrenecek son sahnenin hemen arkasından...

Çok perişan olacak belli bu, umarım bebeğine bir zarar gelmez… :(

İlk olarak Yılmaz’a gerçekleri anlatarak başlayabilir…

Ya sanki o bana alkol ya da uyuşturucu bağımlısıymış gibi geliyor, ya da feride’nin de dediği gibi Nevzat’ın yaptıklarına aşık olmuş olabilir, Nevzat onu aldatmış da olabilir…

Bence kendi haline bırakacak...

yesimcan
01-05-07, 14:03

filizin yilmaza karsii tavri deyismiycektirrr yilmaza minnettar kalicaktirr ama arada asli oldugu icinn aslii olayii filizi acayip derecede üzdü ve yipratti kirdii yanii asli meselesii halolmadan filizin yilmaza karsi tavri deyismezz icin icin kendini yiyip bitirir sarilmak icin afetmek icin ama disa vurmazzz

yilmazz anlamazz hicc sanmiyorum anlasaydi simdiye kadar coktan anlardii okadar cokk görüntüylenn ima edildiki ama anliyana yilmaz anlamazz ona ancak birisi bagira bagira izahh edicekkk seninn bebegin diyee yoksaa anlamasii mümkün deyilll

zatenn ikiside yeterince yumusadilarr bencee:) yilmazz zatenn filizz bikere olumlu bisey desee hemen üstüne ziplicak ama bekledigi gibi cvplar alamiyo maleseff filizdee aslinda yilmaza kizginligi okadar kalmadii sadeece asli meselesi evlilik olaylarii onu cok üzüyoo ve aslii buralardan cekip gitmeyene kadar filiz yilmazi afetmezz buu yumusama ancakk74 75 bölülerdee baslarr gibi inss

evettt....ve kendini maf ederr bidee gözünün önünde vurulursaaa filizin halini düsünemiyorummm kendisidee yasiyan ölüden farki kalmiyacaktirr hayatinin anlamii vurulduktan soraa hayatin ne önemi kalirkii???:icon_sorr

eyerr asli kis uykusundan uyanirr ve cevresine birazz göz gezdirirsee filiz&yilmazz olaylarini anlarsaa yilmaza sahhip cikmak istiyecektirr ama yapamazz bideee bebegii ögrenirsee asli zatenn aradan cekilirr...

filizim+y
01-05-07, 14:10
kurşunim cnm valla öyle kalp kalbe karşıymış soruların süperdi ama cvpların pndan süperdi çok beğendim hele esprili olanlara bittim çok yaşa sen emi süpersin cnm hepsi ama özellikle 1,2,5,6,7,8 muhteşem:img-yes:
tam puanı hakettin bileğinin hakkıyla...

sevgili yesimcan, mesburcum ve ferdacikot sizlere de teşekkür ederim sizlerinde emeklerie sağlık cvplar çok güzel, ferdacikot ne güzel bende senin bulunduğun kısımdayım yalnız olmadığımı bilmek güzel ikisini ayrı düşünmek imkansız zaten..

kursuni19
01-05-07, 14:17
kurşunim cnm valla öyle kalp kalbe karşıymış soruların süperdi ama cvpların pndan süperdi çok beğendim hele esprili olanlara bittim çok yaşa sen emi süpersin cnm hepsi ama özellikle 1,2,5,6,7,8 muhteşem:img-yes:
tam puanı hakettin bileğinin hakkıyla...

Cok tesekkür ederim hocam, sizin cevaplarinizda hic fena degildi yani, ee insan caliskan olunca, cevaplarda ona göre oluyor.

Sorulari yanitlayan herkese cok tesekkür ediyorum.

fiyonk
01-05-07, 14:27

Polisler veyahut Aynalı ve birkaç adam gelecek.Cem'de kaçacak..Bunun öncesinde Yılmaz bebeği öğrenmiş olacak..Psiko Filiz'i gölge giib işzlemeye devam edecek kaçıracak.Ömer ve Yılmaz'da peşlerinde olacak vurulma Filiz'in kaçırlma olayında olacak..

Yılmaz Filiz'in kendisinden bebeği saklamış olmasına çok içerleyip kızacak..Filiz'se yaptıkları için teşekkür edecek ama Aslı ile evlenmek üzere olmasından dolayıda kalbini hemen açmayacak..

Ömer eve gelince Handan'dan öğrenecek Filiz'le Cem'in evlenmek üzere olduğunu Filiz'i arayacak ulaşamayınca Yılmaz'ı ve öğrenecek herşeyi..

1.Sorunun cevabında yazdığım gibi Cem psikosu takip edecek sürekli ve Filiz'in boş bi anında kaçıracak..

Nasıl ki Aslı ve Yılmaz arkadaşken Cem psikosundan kurtulmasın yardımcı olmuştu Yılmaz ASlı'nın Aslı böyle düşünecek..Tamamen iyiniyetiyle yardımcı olmaya çalıştıpını malum Yılmaz'ın kendisini sevdiğini düşünüyor başka birşey gelemz aklına...

İlk sahnede Cem'den valla orada öğrenmezse son sahnede Cem'den yada arada Handan'dan öğrenir...

İçine kapanacak..

Yılmaz bebeği öğrnememiş olursa gidip YILMAZ'A HERŞEYİ ANLATIR ÖZELLİKLEDE RAPOR OLAYINI

Nevzat'ın göründüğü gibi olmadığını yani Özlem Nevzat'ı sevmiş ama belki kendine mecbur bırakacak birşeyler yapmıştır Nevzat daha sonra Özlem'e ihanet olayı olduğunu sanmıyorum daha başka birşey olmalı ama pek fikirde yürğtemiyorum açıkcası..

Feride'yi ihmal etmez..zaten Feride'de Nevzat la ilgili gerçek herneyse onu hatırlayınca Ömer'e mutlaka dönecektir..

nisailayda
01-05-07, 14:37

Yılmaz a evin adresinin arabada olduğunu Fatih söylemişti.yılmaz kendi arabasıyla gittiyse Aynalı da boş durmamış polise haber vermiştir herhalde.Polisler de gelince köşeye sıkışan Cem kaçar diyorum psikoyu yakalamak kolay değil.Vurulma sahneside ömer le yılmaz cemi sıkıştırdıklarında olur büyük ihtimalle Filizde yanlarında olacak.:sad53:

Ben bebeği öğrenirse hesap sorar diyorum.benim bebeğimi benim hayatımı kurtarmak içinde olsa riske atmamalıydın filan der.Eğer öğrenmezse bebeği bunu yapmamalıydın beni bukadar çokmu seviyorsun diye söyleyip yumuşar.Filiz Aslıyı bildiği için mesafeli davranır.:icon_sorr

yılmaz filizi eve götürünce öğrenir.tabiki kızacak ömerimi sallayan yok bu aralar o da tavrını koyar ama onların kardeşliği çok güzel eminim sevgisine saygı duyup yumuşayacaktır.:img-pilot

Filiz rahat durmaz belayı bir şekilde çekecektir.:img-hyste

tek temennim (yılaz sn bu kızı seviyorsun biz mutlu olamayız ben gidiyorum )olsun:img-grin2
içimdeki ses hortladı Cem diyorum.:img-hyste

ya o beni hep şaşırtıyor sürekli ağlaması dışında.:img-hyste yılmaza teşekkür eder her kes kendi yoluna triplerine girer.

ondan ümidi kestim kimseye bir şey söylemez Fakir ama gururludurlar kendileri:img-hyste
9- feride nevzatla ilgili nasıl bir olay hatırlayabilir ki bize gösterilen
nevzat karakterinin aslında öyle olmadığını anlayabiliriz?

bana hala nevzat kötü biri gibi gelmiyor en azından feride yi gerçekten sevmiş.Belki Nevzatın iş hayatında karanlık yönleri var ve bunları öğrendi ondan kaçıyordu

10- ömer filizle uğraşırken feride ile ilgili ne yapacak?[/QUOTE]
canım napsın bi yeri düzelteyim diyor öbür taraf yıkılıyor.onunu Ferideye sevgisi kızada şans verdi. Artık Feride de iş oda doğru yolu bulur .

Ya filizim ne zormuş soru cevaplamak yavaş yavaş öğreneceğim işte.Keşke hemen orda barışsalar filz bebeği söylese yılmaz da beni affet dese .
Hem bu film eski türk filmlerine saygıyla yapılmamışmıydı ozaman esas oğlan kızı kurtarınca barışmaları lazım uzatmasınlar artık..:img-polic

nisailayda
01-05-07, 14:42
sevgili nisailaydam hoşgeldin cnm ne güzel seni görmek, bu arada fragman yorumu değil özet yorumu okuyanlar fragman çıktı zannedecek:) düzelteyim dedim farklı olsun diye bu şekilde yazdım sizleri gülümsetebilmek için gerçi sizdede hata yok böyle uzun yorumlar yaparsam karışabiliyor:img-wink:
siz isterseniz elbette devamıda gerli, yüreğine sağlık

özet yorumudur, fragman deği çünkü daha fragman çıkmadı...

:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 pardon filizim özet yorumunu okuyunca aşka geldim ne yazdığımı karıştırmışım.Sen o güzel şiirlerini yorumlarını uzun uzun yazmaya devam et bende keyifle okuyayım.

filizim+y
01-05-07, 14:52
Ya filizim ne zormuş soru cevaplamak yavaş yavaş öğreneceğim işte.Keşke hemen orda barışsalar filz bebeği söylese yılmaz da beni affet dese .
Hem bu film eski türk filmlerine saygıyla yapılmamışmıydı ozaman esas oğlan kızı kurtarınca barışmaları lazım uzatmasınlar artık..:img-polic

sevgili nisailaydam öğrendin bile çok da güzel cvplamışsın hani ellerine sağlık bizde aynı dileklerini paylaşıyoruz barışsınlar diye ama ikiside inatçı bize çile çektiriyorlar ama bakışları, yürekleri bizle aynı şeyi düşünüyor...

cnm forumdaşım düzeltmek boynumuzun borcu malum fragman bekleniyor dört gözle böyle yazınca da çıktı zannediyorlar o yüzden cnm beğenmene sevindim, seninde yüreğine sağlık asıl ben teşekür ederim

sevgili fiyonk sana da teşekkür ederim cvpların için.

nisailayda
01-05-07, 14:59

Bunlardaki gururun dozu yok .filiz bana inat edrmiş gibi geliyor aslında herşeyin farkında sevildiğinide biliyor ama ortadaki kara kedi (aslı ) onun için engel nişanı yok farzedemez.

Bu görevi kim üstlenecekse işi zor malum yılmaza laf anlatacak pardon ikna edecek:img-hyste

Vurulma olayından önce yumuşama olacak mutlaka fakat belli edemeyecekler.
Arar mutlaka aramasıda lazım yılmaz vurulunca oda kafayı yerden yere vurur:icon_whis

5- Asli bundan sonra disi tarafini gösteririmi, yani Yilmazin kontrolünü elle gecirmeye calisirmi?[/QUOTE]

Allah korusun ne diyon kurşuni yılmaz ona bi dokusun forumca cemden önce biz topuklarına sıkarız:img-hyste hani benim anladığım dişi yönüyse tabi ....yok hayatına karışma anlamında soruyorsan yılmaz onu dinlemezkiiiiiiii:happy0064

sevgili Kurşuni umarım cevaplarımı beğenirsin.uyumam gerekiyordu ama uyumayıp cevap yazdım:img-yes:

kursuni19
01-05-07, 15:02
Sevgili nisailayda, uykundan feda edip sorulari yanitladigin icin cok tesekkür ederim, begendim begenmez olurmuyum. Ellerine saglik

Bademgözlü
01-05-07, 15:07
Ben bu sayfalara arasira yaziyor ve ihlamurlar altindayida severek izliyorum. Ama bu aralar Affedilmeyen dizisi icin arkadaslarla bir kampanya baslatik. Ve bütün zamanimi buna harciyorum. Affedilmeyen dizisi Kanal D de baslasin diye ugrasiyorum. Eger aranizda gelecekte kanal D de cok güzel

http://img120.imageshack.us/img120/5808/kdkiexg1ou2.png

ve kaliteli yeni bir dizi daha seyretmek isteyenler varsa aranizda sizleride bu kampanyaya davet ediyorum.

Eger sizde destek verirseniz Affedilmeyen cok yakinda Kanal D de baslayabilir.

Sevgiler hepinize. Tesekkürler yardimlariniza.

fiyonk
01-05-07, 15:10

Yılmaz'ın kapıya gelip neyse sorun halalederim demesi bile Filiz'in yumuşamasına neden olmuştu ama hala Yılmaz'ın bebeğin Cem'Den olduğuna inanması gururunu çok kırdı bu sebeple eskisi kadar sert tepki vermez ama bebek meslesi açığa çıkmadıysa söylemezde ..

O esnada derseki kendi çocuğuna nasıl kıyabiliyorsun ve Cem'de derseki senin çocuğun ekstra bir izaha gerek kalamz ama o esnada öğremnmezse birinin izah etmesi gerekiyor ki bu kişide Handan olmalı özellkikle rapor olayını ben yaptım demeli..

İlk sahne sonrası yumuşama dönemi başlar ben hatta bir sarılma bekliyorum Cem kaçınca yani bu sarışma iki sevgilininki gibi olmasa bile ekndini kurtarana sarılma gibide olabilri ama olabilir...

Evet keisnlikle

Aslı dişli taraını göstermez sadece geçen bölüm ki gibi artık benimle ilgilenmiyorsun tarzı şeyler söyler

jojoo
01-05-07, 15:14
polis sirenlerini duyup kaçabılır.cem fılızı kaçırmak ıstıcek we yılmaaz engel olmaya çalışırken yılmaz wurulucak
ona neden kendısının tehtıd edıldığını söylemediği için kızacak hele birde bebeği öğrenınce iice kızıcak.fılızın yılmaza kızma gıbı bir olayı olamaz yanı hem bebeği söylemıyo hemde cemın onu tehtıd ettığını söylemıyo
ya yılmazdan ya da handan dan öğrenecek.elbette ceme sınırlenecek
fılız yılmazın yanındayken kaçırılır heralde yanı yılmazın wurulacağına göre.cem fılızı yılmazın yanındayken kaçırırı we tabıkı yılmaz karşı çıkar cemde ona ateş eder fılız yılmazın wurulduğunu görur we kahrolur
onun konuşmaya hakkı yoq ole köşeden olup bıtenı ızlesın ızlesınde yılmazın fılız için neler yaptığını görsun
cem,handan,ömer
7-filiz bu olaylardan sonra nasıl davranacak?
yılmazı affetmıcek ama yılmaza mınnettar kalması gerekır.artık cemle ne tehtıd ne de başka birşey bır daha nıkah masasına oturmaz
znnetmem ama yapmasını ısterım.sonuçta onun olayların böyle gelişmesinde parmağı war

filizim+y
01-05-07, 15:19
ömerden feridesine (onlarda çiftimiz sonuçta)

seni bulmuşken kaybedemem
ellerini tutmuşken bırakmak istemem
gözlerine benden başkasının bakmasına izin veremem
dudakların yalnızca benimken başkasını istemem
yalnızca sen varsın benim için
ne olur sende bırakıp gitme eskiye dönme
ne ben sensiz ne de yüreğim sevginsiz
bunu bize yapma bu kadar çok severken
biliyorum çok zor senin için
ben beklemedeyim benim olacağın günü
şimdi cvbı sende tüm sorularımın
kendini iyi hissettiğinde açılacak yüreğimin kapıları
bir daha bırakmayacağım seni asla

arzuinan
01-05-07, 15:21
yılmazdan filizine

S andım ki seni unutur yeni bir hayat kurabilirim
E llerine muhtaç olan elerimi başkasıyla avutabilirim
V uslatı tamamen yüreğimden söküp atabilirim
D ünyaya bedel o güzel gözlerinden kurtulabilirim
İ smini bu dilimden sonsuza dek silebilirim
G gördüğüm her yerde seni görmezden gelebilirim
İ çimdeki yangını başka biriyle söndürebilirim
M ümkün olsaydı bunların hepsini yapabilirdim
E ller değil de senmişsin benim KADERİM..

filizden yılmazına

S ana olan sevgim hiç bitmeyecek
E llerim senin ellerinden başkasına değmeyecek
V erdiğim söz benle birlikte mezara gidecek
D ayanamadığı zaman yüreğim sensizliğe o zaman ölecek
İ çimde senden kalan bana ümit verecek
G özlerinden kalan bakışlar bize yetecek
İ stemiyorum seni ama yüreğim söz dinlemeyecek
M eğer seni affetmem derken seni çokdan affedecek
Elbet seni isteyen yüreğim seni elde edecek...

ikisinede bayıldım... yüreğine sağlık filizim, çok beğendim çoookk :happy0064

Feride geçmişini tam anlamıyla hatırlamaya başlıyor bu iyi bende çok merak ediyorum neden evdeki herşey Nevzat'ın yoksa ilişkileri onun söylediği gibi değilde bir nevi tutsaklıkmıydı... Gerçi böyle olmasını istemezdim keşke süper bir ilişkileri olsaydı ama yine Ömer'i tercih etseydi... Bir nevi geçmişini arkada bırakıp geleceğe adım atsaydı...

benim
01-05-07, 15:35

Bu soruyu görünce , geçen bölüm aklıma geldi,Yılmaz biraz hava almak için dışarı çıkıyorum deyince ,Aslı 'da sakın geç kalma kızarım haa dedi.Mualla hanımda Aslı'yı destekledi hahh şöyle dedi.
Aslı Mualla hanıma Filiz'e yardım ettiğini söylerse , İleride gelin kaynana işbirliği yapabilirlermi acaba.

arzuinan
01-05-07, 15:44

1- Yılmaz çaresizce silahını indirecek birileri gelsede onlarda Cem kadar cani olmadıkları için birşey yapamayacaklar ve Cem Filiz'İde alıp gidecek. sanırım Yılmaz sonraki arama çalışmalarında vurulur :sad53:

2- Gönlümden geçen kavga etmeden önce, şöyle hasretle, aşkla birbirlerine sarılmaları... hem onlarada iyi gelecek hem bize... :img-in_lo

3- Yılmaz yoldayken aramıştır. tabiki çok sinirlenecek ve Cem'i bir kaşık suda boğmak isteyecek...

4- bana göre son sahnede Cem yanında götürecek...

5- Hiçbirşey. ona göre bu gayet normal bir durum... unuttunuz mu Filiz Yılmaz'ın askerlik arkadaşıydı :img-hyste

6- son sahnede Cem, Yılmaz'ın canını daha çok yakmak için söyleyecek

7- sinyallerini verdi Yılmaz'a hala kırgın, affetmiyorum diyor ama belkide af dileyen de olmayacak. Yani Yılmaz'da kırılmış olacak kendince...

8- bence hiç olmazsa mahalleliye durumu anlatsın yada Mualla hanımı o yumuşatsın...

9- bence bir nevi tutsak hayatı yaşıyordu orada Feride. demek istediğim aşkla değilde minnet duygusuytla bağlıydı belkide...

10- Ömer, bence Feride'ye bir tercih yapmasını bu bölümde isteyecek... Ya ben Ya Nevzat diyecek...

arzuinan
01-05-07, 15:54

1- anlıyoruz ki Filiz'in Yılmaz'a olan kırgınlığı devam ediyor. ama bence Yılmaz'ın yaptıkları, söyledikleri çoktan yetti..

2- bence anlamaz. daha doğrusu Cem'in daha önce yaptıkları buna izin vermez. babasını öldüren annesine bunları yapan çocuğuna ne yapmaz ki diye düşünecektir... Bence sözle ifade edilmeli Yılmaz'a çünkü o kadar çok şey olduki kendi kendine bulması imkansız...

3- Yılmaz iyileştikten sonra olur ama birlikte olmaya karar vermezler Yılmaz Aslı'yı bırakamayacağını söyler gerçeği bilirse Filiz'de yapmasını istemez. Ancak gerçek bir birliktelik Yılmaz & Aslı yüzükelri attıktan sonra olur...

4- bence arar ki araması lazım suç değil belkide ama hatalı olduğu kesin...

5- Hiç sanmıyorum. dedimya onlar asker arkadaşı diye :img-hyste

medsul
01-05-07, 15:59
sorular için filizime cok teşekkürler:happy0064

valla martaka dediğine göre ilk sanhe olacak:icon_whis
yani öyle demişti ama özetten başka şey diyor:icon_whis
eger ilk sanhede olmassa cem filzi kacırmak isterken vurulur
yılmaz ilk şokla biraz kızacaktir ama sonunda pişman olacaği kesin
filizse herne kadar yılmaza minnettar olsada aslıyla nişaanli olmasi ve ona
inanmadiği için afetmiyecek belkide yılmazın filiz için yaptiklarini
dosttane olarakta düşüne bilir:icon_whis
en son haberi olurcaği kesin tiyolara göre keşke yanında olan ben olsaydim diye düşünecek
filzi mahallede kacıracak diye düşünüyorum akşam vakti kesin
bayıltarak kacırır
allahin safi bu zamana kadar gördüde ne oldu sinir kız
yine bir şey anlamaz bu kız gıcık
cemden yılmaz kendi bebeğine bunu yapamazsin diyecek cemde siritarak benim değilki diyecek sonra dank dank dank
nasıl davransinki tabiki şimdiya kadar nasılsa aynı şekilde devam edecek filzin yapacaği bir şey yok yapmasi gereken kişi yılmaz
bu işi bu hale getirdi şimdide toparliyacak
yapmasina gerek yok zaten yılmaz ögrenecek
cok gec kaldi handan hanim
belkide ferideye saldirmaya felan kalmiştir aklıma ilk gelen şey bu
ama bnece daha değişik bir şey olacak ama tahmin edebiyorum
10- ömer filizle uğraşırken feride ile ilgili ne yapacak?[/QUOTE]
feride konusunda ömer yapmasi gerekeni yapti diye düşünüyorum şimdi feridenin düşünüp tercihini yapmali

byuzax
01-05-07, 16:04
Satırlara yazdığım hasret cümleleri
Şimdi ellerinde yok olan kağıtta.
Benim suçumsa eğer
Senin yokluğun
Hazırım bedelini ödemeye yokluğunun
Ucunda ölüm olsa da seni yar etmem başkasına
Bedeli ölüm olsa da
Beni senin kalbinden , seni benim kalbimden
Alamaz hiç kimse ne burada nede Allah'ımın yanında...

Yorum alalım :D

medsul
01-05-07, 16:11

1.yetmez cünkü filzin yılmaza kırgın oldugu konu aslıdan cok ona inanmamasi
ve onurunu ayaklar altina almasi
2.cem piskopat olmasa belki aklına düşer ama adam normal degilki
aslında yinede yılmaz cok daha önce bunu düşünmeli ve konuda bir araştirma yapmaliydi
3.zaten aralarinda öyle cok kötü degil(bunuda anlamiş degilim ya neyse)
aynı şekilde devam eder ama yılmaz konuşamk istiyince sert bir konuşma gecer
4.kesin
5.allah iyliğini versin kursuni aslıda ne arar dişilik:img-hyste :img-hyste
kızda ruh yok ruh :img-hyste sen dişilikten söz ediyorsun:img-hyste
yapsa yapsa duygu sömürüsü yapar
yılmazın etkilendiği tek dişi filiz tekinerdir
filiz yılmaza biraz yaklaşsin hemen bir öpüşme sahnesi olabilir bunun nedeni
aralarindaki aşk hemde tutku:img-blush :img-in_lo

sorular için sagol kursunı:happy0064

arzuinan
01-05-07, 16:13
ömerden feridesine (onlarda çiftimiz sonuçta)

seni bulmuşken kaybedemem
ellerini tutmuşken bırakmak istemem
gözlerine benden başkasının bakmasına izin veremem
dudakların yalnızca benimken başkasını istemem
yalnızca sen varsın benim için
ne olur sende bırakıp gitme eskiye dönme
ne ben sensiz ne de yüreğim sevginsiz
bunu bize yapma bu kadar çok severken
biliyorum çok zor senin için
ben beklemedeyim benim olacağın günü
şimdi cvbı sende tüm sorularımın
kendini iyi hissettiğinde açılacak yüreğimin kapıları
bir daha bırakmayacağım seni asla

süper süper süper :happy0064 :happy0064 :happy0064 çok teşekkürler :good:

*** Mualla ve Aslı işbirliği mi dediniz ! olamaz, asla hayatta kalbim dayanmaz. böyle suya sabuna dokunmadıkları halde onların gelin kaynana olmaları beni yetince rahatsız ediyor, öylesini hiç çekemem...

not: aslında ikisinide entrikadan çok uzak buluyorum. asla böyle birşey yapmayacaklardır... Yukarıdaki sözlerim olası bir durum içindir...

janan
01-05-07, 16:20
filizin başına bir sürü kötü olay geldi bide kaçırılacak deniyor..o çocuk nası düşmüyo hayret valla..dizi olmasa 372568356827 kere düşmüştü o çocuk :P :img-blush

matraka
01-05-07, 17:25
sorun var arkadaşlar ilgileniliyormuş herhalde düzeltirler bekleyeceğiz bu arada bir konuya açıklık getirelim hazır girmişken ilk sahnede teditler var arkadaşlar vurulma olayı başka sahnede olacak bebeğe birşey olmuyor merak etmeyin yorumlara bu ayrıntıdan devam edelim dediğimiz gibi yılmaz iki kere şok olucak :img-hyste

anırım arıza düzeldi herkese iyi yorumlar

yesimcan
01-05-07, 17:28
sorun var arkadaşlar ilgileniliyormuş herhalde düzeltirler bekleyeceğiz bu arada bir konuya açıklık getirelim hazır girmişken ilk sahnede teditler var arkadaşlar vurulma olayı başka sahnede olacak bebeğe birşey olmuyor merak etmeyin yorumlara bu ayrıntıdan devam edelim dediğimiz gibi yılmaz iki kere şok olucak :img-hyste

anırım arıza düzeldi herkese iyi yorumlar

ahh peki o vurulma olmuyo madem bari o sahnede bebegi ögreniyo sok oluyo bu bir ikincisi ne??? aslinin acilen ameliyata alinisimi yoksa cemin filizi daha sora kacirisimi???

yesimcan
01-05-07, 17:30
matrakaa yanii acik acik anlatsann nolur??:)

ben sorim barii

cem filizi bu bölüm kaciriyomu?
yilmaz bebegi kesin ögreniyomu??
yilmazin yasiyacagi ikinci sok ne??
cem yilmazi vurdugu sahnee filizde ordami??

sorularima cvp verirseennn ii olurr simdiden tskler

matraka
01-05-07, 17:31
Ya yılmaz ilk sahnede bebei oğrenior mu ? O kadarını soyle yeter.

bu gidişle adak adayacaksınız öğrenecek bu bölüm vurulduğunda öğreniyor
merak etmeyin :img-hyste başka türlü garibim öğrenemezdi herşeyin şuçlusu bu filiz varya

matraka
01-05-07, 17:33
matrakaa yanii acik acik anlatsann nolur??:)

ben sorim barii

cem filizi bu bölüm kaciriyomu?
yilmaz bebegi kesin ögreniyomu??
yilmazin yasiyacagi ikinci sok ne??
cem yilmazi vurdugu sahnee filizde ordami??

sorularima cvp verirseennn ii olurr simdiden tskler

ya arkadaşlar neden kaçırısn istiyorsunuz anlamadım bu 1
vurulunca bekle geliyor
şoktan bol ne var birileri var :img-hyste

ilk sahnede tehdit var arkadaşlar bol bol birşey yok cem kaçacak

matraka
01-05-07, 17:36
cumartesi bana sordunuz bende aynen silahlar çekilecek ve ateşlenecek dedim
filize birşey olmayacak dedim
yılmaz vurulacak dedim bunlar olucak anlşamak istediğinizi anlamıyorum arkadaşlar bundan sonra önceki gibi maddeler halinde yazacağım başka çaresi yok bu işin

neyse böyle bu yorumlardan devam edelim

yesimcan
01-05-07, 17:37
ya arkadaşlar neden kaçırısn istiyorsunuz anlamadım bu 1
vurulunca bekle geliyor
şoktan bol ne var birileri var :img-hyste

ilk sahnede tehdit var arkadaşlar bol bol birşey yok cem kaçacak

ahh iyi cok saoll matraka demek cem filizi kacirmiyoo...
yilmaz son sahne vurlumuyo demii?? durumu agirmi olucakk?
birileri dedigine göre aslimi yok oluyoo hahaha:) ahh ahh nerde o günlerr yaa su ikinci sokuda söylee..
yilmaz filizi kurtardii eeeee daha niye cemlen tek basina ugrasiyo tek basinaa cemi yakalamaya calisiyooo offff yaaa bebegi kim söylüyoo filizmi?? cemmi?

destina304
01-05-07, 17:43
matraka yılmaz filizin önündemi vuruluyo?yani ilk sahnedemi vurulcak?

yesimcan
01-05-07, 17:47
öğrenmeyin lütfen ondan sonra yorum yazmıyorlar mış burda bir kaç mesaj okudum öğrenmek iyi olmuyor diye evet haklılar öğrenmeyelim bende artık bu fikre katılıyorum bir yerden birşey duyarsanız onlara evet veya hayır diyeceğim bundan sonra

benceee tüyolar olmasa yorum falan yapilmiyoo baksana öncelerden simdiyee kacinci sayfalarda olurduk bidee simdi bakk:icon_sorr
neysee...

sadecee sunu sorim cvp ver okadar..

yilmazin durumu agirmi olucak??
berene katiliyorumm filizin gözünün önündemi cem vuruyo yilmazi?? eyer gözünün önündeyse ozaman cem filizi kacirmistir yoksaa neden filizde orda olsunkiii

cemotara
01-05-07, 17:56
sevgili matraka hani bu bölümün ilk sahnesinde yılmaz bebeği öğreniyordu şimdi ise yılmaz ilk sahnede vurulmayacak diyorsun ve bebeğide vurulduktan sonra öğrenecek diyorsun yani yılmaz bölümün sonunda vurulacak ve dizi bitecek bebek meseleside diğer bölüme kalacak

Neslihan17
01-05-07, 17:59
sanırım matraka benim tüyolarla ilgili yazılarıma alındı. ben kesinlikle matrakanın tüyolarına karşı değilim. aksine tüyolarına inandığım tek kişi. ama matraka dışında bazı arkadaşlar öyle uçuyor ki hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz. umarım alınmamıştır.

ayrıca tüyolar için yine teşekkür ederiz. tüyolara göre yılmaz bebeği ilk sahnede değil bölümün sonunda öğreniyor. vurulurken öğrenecek dediğine göre! umarım ilk sahnede öğrenir. artık gerçekten sıktı!!!

mervenil
01-05-07, 18:05
bende umarım yılmaz vurulucaksa ilk sahnede vurulsun, bütün bir haftayı ne olacak diye beklemek gerçekten çok yoruyor insanı.
Geçen sene Aliyenin çocuklarına kavuşamaması nasıl beni amiyane tabirle baydıysa bu senede Yılmazın bebeğin babası olduğunu öğrenmemesi o denli sıktı.

Neslihan17
01-05-07, 18:13
vallahi neslihan artik bu bölüm ögrensindee istersee ilk sahne olsun istersede bölüm sonu ama ögrensinn isyannn ediyorumm yaaaa suu aysee hnm teyzeyi bi elime gecirsemm yaa bizi cildirtmak istiyolar yaaa ask dizisi izliyoruzz amaa ask nerdee tam 20 22 bölümdür filiz yilmaz ayrii o ona küs o ona küs yok su yok buu off yaa dizinin bitmesine 9 bölüm kalmiss daha yilmazz bebegi ögrenmedii hersey düzelecegine sarpa sariyoo yilmazda vuruluyoo yok su yokk bu yeter yaaa bunee

tamam öğrensin de düşünsene bi tam vurulacakken öğreniyor öğrendiği bir işe yaramıyor. ne anladım ben bundan. bebek için tek kelime edemeyecekler bile. yılmazın iyileşmesini bekleriz. yine olan bize olur. ne talihsiz başımız varmış yahu. :(:(:(

yesimcan
01-05-07, 18:15
tamam öğrensin de düşünsene bi tam vurulacakken öğreniyor öğrendiği bir işe yaramıyor. ne anladım ben bundan. bebek için tek kelime edemeyecekler bile. yılmazın iyileşmesini bekleriz. yine olan bize olur. ne talihsiz başımız varmış yahu. :(:(:(

evet öyle ama matraka dediyaa yanii o ilk sahne ögrenmiyomuss vurulurken ögreniyomuss bizzat kendim sordumm vurulurken ögreniyo sora cem vuruyoomuss maleseff...
ondan sora korkarimm yilmazz suurunu kaybeder hic bisey hatirlamazz :img-hyste amann artikk ögrense ne ögrenmesee nee kac bölümdürr kendimi yirtim :)ama kime nee senaristler bildiklerinden geri kalmiyolarr sacmaladikca sacmaliyolarrr

benim
01-05-07, 18:23
evet öyle ama matraka dediyaa yanii o ilk sahne ögrenmiyomuss vurulurken ögreniyomuss bizzat kendim sordumm vurulurken ögreniyo sora cem vuruyoomuss maleseff...
ondan sora korkarimm yilmazz suurunu kaybeder hic bisey hatirlamazz :img-hyste amann artikk ögrense ne ögrenmesee nee kac bölümdürr kendimi yirtim :)ama kime nee senaristler bildiklerinden geri kalmiyolarr sacmaladikca sacmaliyolarrr

Sevgili yeşimcan , valla şu şuurunu kaybetme olayına çok güldüm.Senaristler bebek olayını daha fazla uzatmaya karar verirlerse çok iyi fikir.Dizi şöyle bir 20 bölüm daha sürse eminim klişeleşmiş bu senaryoyuda kullanırlardı.

matraka
01-05-07, 18:24
sevgili matraka hani bu bölümün ilk sahnesinde yılmaz bebeği öğreniyordu şimdi ise yılmaz ilk sahnede vurulmayacak diyorsun ve bebeğide vurulduktan sonra öğrenecek diyorsun yani yılmaz bölümün sonunda vurulacak ve dizi bitecek bebek meseleside diğer bölüme kalacak

sevgili cemotara

anlatamadığım birşey var bak bunu sende biliyorsun olayları biliyorum ama oluş sırasını inan bilmiyorum vurulacak dedik başta olmadı bunun gibi ben sadece olayları biliyorum bu kadar bunu her zamanda söyledim bunu sende biliyorsun ama genede yazma istediği duymuşsun

sırasını sorma kimlerin ne tavır vereceğini biliyorum şimdisana silahlar çekilecek ateşlenecek deseler örneğin sen son sahneyi görsen orda olucak sanmazmısın bunu gibi olaylar açısından şu an 76 bölüme kadar biliyorum, bu kadar da iddalıyım yani:img-hyste

cemotara
01-05-07, 18:31
sevgili cemotara

anlatamadığım birşey var bak bunu sende biliyorsun olayları biliyorum ama oluş sırasını inan bilmiyorum vurulacak dedik başta olmadı bunun gibi ben sadece olayları biliyorum bu kadar bunu her zamanda söyledim bunu sende biliyorsun ama genede yazma istediği duymuşsun

sırasını sorma kimlerin ne tavır vereceğini biliyorum şimdisana silahlar çekilecek ateşlenecek deseler örneğin sen son sahneyi görsen orda olucak sanmazmısın bunu gibi olaylar açısından şu an 76 bölüme kadar biliyorum, bu kadar da iddalıyım yani:img-hyste

tamam matraka anlaşıldı sen kesin ilk sahnede bebeği öğrenecek dediğin için yazdım ama bebek meselesi öbür bölüme kaldı birde 76. bölüme doğru barışma olacak mı yoksa ozamana kadar araları yine kötü mü olacak

matraka
01-05-07, 18:36
tamam matraka anlaşıldı sen kesin ilk sahnede bebeği öğrenecek dediğin için yazdım ama bebek meselesi öbür bölüme kaldı birde 76. bölüme doğru barışma olacak mı yoksa ozamana kadar araları yine kötü mü olacak

barışma yok cem tehdit olmaya devam edicek öyle yada böyle yılmaz aslı ayrılığı var ufukta ilerleyen bölümlerde o ilşki nikahtan dönücek yeterli sanırım kavuşma hep ertelencek kısacası

bego87
01-05-07, 18:39

Oraya polisler gelir ve cem polislerin geldğini anlayıınca kaçmak zorunda kalır.Vurulma sahnesi son sahne olur.Yılmaz cemi yakalamaya çalışır tam kıstırdıklarında kurşun gelirr yılmazı bulur..:icon_sorr

Bence ikiside birbirine kızamıcak ,Yılmaz filizn onu düşünerek böyle bişey yaptığı için onu hala ne kadar sevdiğini ve filizde oraya yılmazın onu kurtarmak için geldiğini görünce birbirlerini ne kadar sevdiklerini anlıcaklar..

Yilmaz ordan filizi alir eve götürür ve ömere olanları anlatır hrlde. Ömer gene bi cellallenir neden sölemedin filiz der..

Cem Filizi dışarda bi yerde yakalatıp kaçırabilir

Hiç bişi diyemez o evinde otursun muallayla:)

Yılmaz vuruldugunda Filizden öğrenebilir .Ölme yılmaz daha çocugumu babasız bırakma der:)

Zor bi soru .Çok belirsiz:)

Zannetmiyorum ama bişiler yapmayı düşünüosa ilk iş gitsin yılmaza bebeği söylesin..
Bence Feride Nevzattan neden kaçtığı hatırlıcak..

Karar vermesini beklicekk
-----------------
Yetmesi lazım :) ama ikiside birbirinden inatlar .Yılmazın aslıyla sözlü oldugunu bildiği için deiştirmeyebilir tavrını

Bence net bi şekilde izah gerekiyo çünkü cem nede olsa babasını öldürdü,çocugunu mu öldüremicek die düşünür..

Yılmaz vurulduktan sonra kesin yumuşarlar:)

Evet kesin arar.Kendini şuçlu hissedicek ondan sonra bayada yumuşıcaklar..

Sanmıorum aslıdan öyle bi hamle o sessizce çıkıp gidicek yılmazın hayatından:good: Gitsin artık yeter zaten:)

Filizim ve kursini sorular için çok teşekkürler

yesimcan
01-05-07, 18:40
barışma yok cem tehdit olmaya devam edicek öyle yada böyle yılmaz aslı ayrılığı var ufukta ilerleyen bölümlerde o ilşki nikahtan dönücek yeterli sanırım kavuşma hep ertelencek kısacası

iyi napalimm biktim artikk ne yaparlarsa yasinlarr yaa...
finaldee barisinlarr oldu bitti al sana finall...eyer finala 4 b. kala barismazlarsaa kendimii kandirlmis hissedicem yaa bunee ...hiiicc barismasinlarr daha ii finalde yada 79.b.barisirlarsaa ozamann hic barismasinlarr daha ii filiz bebegiylen mutlu yilmazdaa tekk daha ii yanii

medsul
01-05-07, 18:42

öncelikle tiyolari verdiğin için sagol matraka:img-wink: şimdi benim en cok merak ettiğim şey yılmaz gercekleri ögrense bile nasıl olacakta aslı ile nikah masasina oturacak merak konusu:icon_whis
tamam aslı hasta o yüzden eli kolu bagli ama aslı yani illa nikahta mi anliyacak
yılmaz filiz için hayatini tehlikeye atarken anlamiyacakmi bu saf aslı

cemotara
01-05-07, 18:43

Benim bildiğim kadarıyla dizi 80. bölümde bitecek ozaman bunlar bize aşk sahneleri izletmeyecek tüm sorunlar çözülecek yılmazla filiz barışacaklar ve dizide bitmiş olacak çok sinir oluyorum şu senaristlere hiç olmazsa aşk sahneleri izleseydik

eyschann
01-05-07, 18:43

arkadaslar hepinize güzel yorumlar diliyorum önce .....
heryerde okadar cok asilli asilsiz tüyolar cikmaya basladi ki insanin cidden kafasi karisiyor....ama bende basindan beri hepimizin yaptigi gibi digerlerine kulagimi tikayip sadece matrakanin verdigi tüyolara inaniyorum yani verdigi bütün tüyolar zaten ortada oyüzden nedediyse cikti diyorum ...

matraka yine verdigin tüyolar harika hele buna bayildim ve cok sevindim icim rahatladi valla ...bilgilerini bizimle paylastigin icinde ayrica tesekkür ederim....

yakupoglu61
01-05-07, 18:46
yakın zamanda birleşme olmayacağına göre son 2 bölümde onları beraber izleyecez gibime geliyo...!
Yılmaz aslıdan ne zmn ayrılırsa bn o zmn rahatlayacam, cemi fazla önemsemiyorum artık [Etkisiz eleman]

sorfangirls
01-05-07, 18:53
sırasını sorma kimlerin