Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 19
Sayfalar :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
matraka yazılanlara kırılmış haklı olarak, kararına saygı duyuyorum ama üzülmedim desem yalan olur. :sad53: ufak ufak tiyolarla iyi gidiyorduk aslında en azından içimize su serpiliyordu. :good:
Filizim bu bende sana gelsin
Ah Filizim Ah...Yilmazimin bir kahpe kursuna yenik düstügü, yetmiyorumus gibi...Birde sen arkasindan vurdun Yigidimi...Yakistirdin ölümün sogunu...Sanki cekmedi aslanim acilarin cogunu...Oysaki tek sucu...Delice sevmekdi...Mahsum bir kiz cocugunu...Onlar kavusmayi beklerken..Üc dört günlük fani dünyada...Öllümü yakistirdin...Yazdigin satirlarda...Oysaki siirlerindeki umuttu...Onlar gecmisi unutturdugu...Sen kendi ellerinle örtün ya kefenlerini...Kalmadi artik aska...Hic kimsenin güvenleri...
ahh kurşunim ahhh.. beni yüreklendirip de sen ekletmedin mi...yaptığım şakayı sen şimdi ciddileştirmedin mi...ne desem sana şimdi bilmem ki... ne yılmazımı vurdum arkasından yiğidimin ne de filizimi astım bir ip ilmeğine sadece şakaydı ama sen gittin de ne ettin beni... ben hiçbirzaman kıyamadım ki çiftime... onlara değil ölümü en ufak acıyı bile çok gördüm... onları en çok mutlu görmek isteyen ben ama şimdi sen de benden şüphe ettin... bende onları kavuşturmak için duygularımı dökmedim mi... mahsun bir kızla güzel yürekli yiğidimi sevmedim mi... evet yazdığım şiirler onların ümitleriydi bu ise sadece ufak bir espriydi ama sen kurşunim vurdun beni kurşununla yürekten... hemde en zayıf noktamdan çiftimden... ben onlara kıyamadım ki... değil kefenleri yılmazıma damatlığı filizime gelinliği yakıştırdım... bence sen yanıldın bu aşka inanç hiç tükenmedi... unutma bir filizim onlar için neler neler etti herkesin de var güveni...
Aslında en güzeli tam Yılmaz vurulacakken Filiz onun önüne atlayacaktı ve omzun vurulacaktı. nasılsa Yılmaz onu hastaneye havada karada yetiştirir, böylece bebeğe de birşey olmazdı. hem bizim istediğimiz kavuşma daha çabuk olmuş olurdu. herkes Filiz'in Yılmaz'ı ne kadar çok sevdiğini anlardı. ama senaristler böyle düşünmedi kim bilir neler planlıyorlar geriye kalan bölümlerde... :sad53:
Not: Yılmaz'ın Filiz'i ne kadar çok sevdiğini bence herkes biliyor zaten. :img-yes:
filizin aşkından şüphesi olanmı var? bu zamana kadar anlamayan varsa bundan sonra da anlayamazlar...filiz vurulunca kıymete binecekse varsın kıymetsiz kalsın ...
filizim ve kurşunim karşılıklı atışmalarınızı okumak çok keyifli ama bence siz eskiye dönün aşıklarımın duygularına tercüman olun hatta fazlasını katın. :good: böylesi çok daha güzel. bunun bir aşk dizisi olduğunu senaristler unutsada, biz bari unutmayalım :img-yes:
filizin aşkından şüphesi olanmı var? bu zamana kadar anlamayan varsa bundan sonra da anlayamazlar...filiz vurulunca kıymete binecekse varsın kıymetsiz kalsın ...
eğer sizi yanlış anladıysam düzeltin lütfen. sizin yazınızdan forumdaki arkadaşları kastettiğinizi anladım. ama ben dizideki diğer karakterleri kastetmiştim. her ikisi içinde,
hem Yılmaz hem Filiz için...
eğer sizi yanlış anladıysam düzeltin lütfen. sizin yazınızdan forumdaki arkadaşları kastettiğinizi anladım. ama ben dizideki diğer karakterleri kastetmiştim. her ikisi içinde,
hem Yılmaz hem Filiz için...
pardon...evt forumu kastettim ben...yanlış anlamışım...
pardon...evt forumu kastettim ben...yanlış anlamışım...
tamamdır anlaştık. oluyor bazen böyle şeyler...:img-wink:
Yılmaz'ım ve Filiz'imin kavuşacakları günü iple çekiyorum :happy0064 inşallah son bölümü beklemek zorunda kalmayacağız...
ahh kurşunim ahhh.. beni yüreklendirip de sen ekletmedin mi...yaptığım şakayı sen şimdi ciddileştirmedin mi...ne desem sana şimdi bilmem ki... ne yılmazımı vurdum arkasından yiğidimin ne de filizimi astım bir ip ilmeğine sadece şakaydı ama sen gittin de ne ettin beni... ben hiçbirzaman kıyamadım ki çiftime... onlara değil ölümü en ufak acıyı bile çok gördüm... onları en çok mutlu görmek isteyen ben ama şimdi sen de benden şüphe ettin... bende onları kavuşturmak için duygularımı dökmedim mi... mahsun bir kızla güzel yürekli yiğidimi sevmedim mi... evet yazdığım şiirler onların ümitleriydi bu ise sadece ufak bir espriydi ama sen kurşunim vurdun beni kurşununla yürekten... hemde en zayıf noktamdan çiftimden... ben onlara kıyamadım ki... değil kefenleri yılmazıma damatlığı filizime gelinliği yakıştırdım... bence sen yanıldın bu aşka inanç hiç tükenmedi... unutma bir filizim onlar için neler neler etti herkesin de var güveni...
Ah Filizim ah...Yilmazimi kan gölü icinde cipinisi...Bir sis perdesi gibi indi gözlerime...Yaralanmis yürek...Ne kiyabilirim Filize...Ne Yilmazima...Nede bu forumun nesesi olan Filizime...Yoksa saygim sonsuz...Senin bu ufak esprine...Yoksa bilmezmisiyim...Kalbindeki dilekleri...Ciftimizi...Bebeleriyle mutlu görme isteyini...Gerekirse onlar ugruna...O yaratici ellerini kana bulayabilecegini...Kirdiysam o güzel yüregini...ilham perileri bulmasin bir daha benligimi...Sunu bilki...Yoklugun...Bir kara delige ceviri...Yorumlarimizi paylastigimiz...Bu forumu...
arkadaşlar matraka ne dedi bebeği yılmaz vurulduktan sonra öğrenecek demedi mi?ee kuvvetle muhtemel yılmaz vurularak bitecek hatta silah sesini duyucaz orda bitecek...bebek anca hafta söylenir..e yılmaz da duyar mı duymaz mı bilmem...bi de bunun tekrarlanması var duymamsı durumunda ben 78.bölüm diyorum nasıl?:img-hyste
yılmazdan filizine
F eda olsun sana canım herşeyim sevdiğim
İ smini kazıdığım gibi yüreğime gözlerinde benim
L afta değil sana ait olan sevgim ve bedenim
İ zin vermediki yazgımız hep seninle sevineyim
Z or olan sevmek değil bunu devam ettirmektir dileğim
İ steselerde seni alamazlar benden bebeğim
M erak etme bende seni bekleyeceğim sevdiğim
filizinden yılmazına
Y üreğimdeki avuç içi kadar kalbim
I sıttığın ateşlerle yanarken bedenim
L ütfuna ererken aşkta senle dolu tüm hislerim
M utluluğu ancak seninle birlikte yaşamaya yeminliyim
A rtık sana geleceğim güne mühürlü kalbim
Z amanı geldiğinde herdaim seninleyim
I lık bir rüzgar serinliğinde okşar yüreğini sevgim
arkadaşlarım az önceki yazdığım şiirler sadece espri amaçlı idi bundan dolayı üzülen arkadaşlarım olmuş bu yüzden çiftimle ilgili asıl hissettiklerimi yazıp sizlerle paylaşmak istedim, umarım yanlış anlaşılmamışımdır, umarım beğenirsiniz
yılmazdan filizine
F eda olsun sana canım herşeyim sevdiğim
İ smini kazıdığım gibi yüreğime gözlerinde benim
L afta değil sana ait olan sevgim ve bedenim
İ zin vermediki yazgımız hep seninle sevineyim
Z or olan sevmek değil bunu devam ettirmektir dileğim
İ steselerde seni alamazlar benden bebeğim
filizinden yılmazına
Y üreğimdeki avuç içi kadar kalbim
L sıttığın ateşlerle yanarken bedenim
L ütfuna ererken aşkta senle dolu tüm hislerim
M utluluğu ancak seninle birlikte yaşamaya yeminliyim
A rtık sana geleceğim güne mühürlü kalbim
Z amanı geldiğinde herdaim seninleyim
I lık bir rüzgar serinliğinde okşar yüreğini sevgim
arkadaşlarım az önceki yazdığım şiirler sadece espri amaçlı idi bundan dolayı üzülen arkadaşlarım olmuş bu yüzden çiftimle ilgili asıl hissettiklerimi yazıp sizlerle paylaşmak istedim, umarım yanlış anlaşılmamışımdır, umarım beğenirsiniz
ben alınmadım...ufaktan sitem ettim sadece...ama bak böyle daha güzel olmuş..sitemler işe yaramış:img-hyste ellerine sağlık çok beğendim..
filizim ve kurşunim karşılıklı atışmalarınızı okumak çok keyifli ama bence siz eskiye dönün aşıklarımın duygularına tercüman olun hatta fazlasını katın. :good: böylesi çok daha güzel. bunun bir aşk dizisi olduğunu senaristler unutsada, biz bari unutmayalım :img-yes:
arzum yüreğinin sesini duymuşum bak bu yorumu okumadan onları yazıyordun isabet olmuş sen bize bakma kurşunimle severiz birbirimizi ama taışmakta zevkli hani, merak etme unutur muyum hiç oku bakalım nasıl bulacaksın yılmazdan filizine, filizden yılmazına tam senlik...
arkadaşlar iş yüzünden dışarı çıktım ve adım sıkça zikredilmiş.tek tek cevap vermek isterim ama toplu bir mesaj yazayım dedim affınıza sığınarak.:img-yes:
filizim ve kurşuni ; yok yok karar verdim siz varken ben bu filizi asamıcam :( artık sizin olmadığınız anları kollayarak asmaya çalışacağım :img-hyste artık gecenin 3 ü mü olur 5 mi olur bilmem :icon_sorr
arzucum; dediğim gibi bende seviyorum filizi lakin torna lazım torna......:) torna yoksa benim elimde kıyma makinası var walla :img-hyste
arcshe cim; izmirde olmayacakmış filize tavsiyeler zira olan oldu biten bitti. ek olarak ben yılmazın dediklerinden o anlam çıkmaz demedim.yılmaz öyle birşey söylemedi dedim.o anlam çıkar mı sorusuna çıkar derim. ama böyle cümlelerden anlamlar çıkaracaksak, katil olayındaki cümlelerden ben de çok şey çıkarırım dedim. filize hiç üzülmedin mi demişsin niye üzüleyim ki kendi etti kendi buldu.insan olarak hamile bir kadının durumuna üzülmemek mümkün değil tabi ki bunu soruyorsan lakin benim için filiz karakteri yürüyen felakettir, hata taşından yapılmıştır (ben buldum hata taşını :) ülkemizin güney kıyılarında çıkıyor pek para etmediği için filizde bol bol kullanılmış) :happy0064
matraka; olmadı ki abicim yaw.:( sen gel söyle ucundan azcık tüyoları. ileriyi az çok bilirsek hem geçmişteki olaylardan hem de ileride olacak olaylardan dolayı katmerli katmerli asarız filizi.:good: söylenenlere bakma sen.bazıları birşeyler söylüyor ve laflarının nereye gideceğini ve ne gibi tepkilere yol açacağını hesaplamıyor. bakınız c.tesi günkü tartışmalar...:( ömerin repliğiyle bitireyim "annemin hatasının bedelini bana ödetme" gibi birşeydi sanırım. biz seni tüyolarınla ve filizin taburesine tekme atmaya ilşk koşanlardan biri olarak sevdik.gel etme eyleme...zaten filizimle kurşuni engelledi beni. sen biraz destek verirsen lime lime ederiz filizi :happy0064
Ah Filizim ah...Yilmazimi kan gölü icinde cipinisi...Bir sis perdesi gibi indi gözlerime...Yaralanmis yürek...Ne kiyabilirim Filize...Ne Yilmazima...Nede bu forumun nesesi olan Filizime...Yoksa saygim sonsuz...Senin bu ufak esprine...Yoksa bilmezmisiyim...Kalbindeki dilekleri...Ciftimizi...Bebeleriyle mutlu görme isteyini...Gerekirse onlar ugruna...O yaratici ellerini kana bulayabilecegini...Kirdiysam o güzel yüregini...ilham perileri bulmasin bir daha benligimi...Sunu bilki...Yoklugun...Bir kara delige ceviri...Yorumlarimizi paylastigimiz...Bu forumu...
ahhh kurşunim ahhh.. demek sis perdesi indi gözlerine iyi çabuk kaldırmışsında duymuşsun Filizimin hıçkırıklarını... ha şöyel bende kıyamam ne filize ne yılmaza... ben de kıyamam forumun en güzel yazar, şair ve hocası Kurşunime... biliyorum cnm forumdaşım kıyamazsın bana espri olmasa ben nasıl ellerim tutarda yazarım bunları çiftime... o kadar anlamlı dizeler sıralarken.. dilekler aynı yürekler aynı... ne kırması güzelim şimdi yapıştırdın hemde sapasağlam demek ki neymiş kırılan kalp onarılabiliyormuş... sakın ha ilham perilerini gönderme... aynı şekilde senin yokluğun de bende tarifsiz duygu...
Sevgili Filizim ve kursuni19 , elinize yüreğinize sağlık şiirleriniz ve yazılarınız çok güzel. Sevgili matraka, kararına saygı duyuyorum. Artık bizde yorumların arasından birşeyler çıkarmaya çalışırız. 2 haftadır fazla gözükmüyorsun fazla ihmal etme bizleri :img-yes:
arkadaşlar iş yüzünden dışarı çıktım ve adım sıkça zikredilmiş.tek tek cevap vermek isterim ama toplu bir mesaj yazayım dedim affınıza sığınarak.:img-yes:
filizim ve kurşuni ; yok yok karar verdim siz varken ben bu filizi asamıcam :( artık sizin olmadığınız anları kollayarak asmaya çalışacağım :img-hyste artık gecenin 3 ü mü olur 5 mi olur bilmem :icon_sorr
zaten filizimle kurşuni engelledi beni. sen biraz destek verirsen lime lime ederiz filizi :happy0064
ferman abim valla kaçtın mı kaçtın ha iş yüzünden ha başka birşey yüzünden o kadar da güzel paslar gönderdim sana ama hiçbirini tutamadın ben anlamam banane, hem de filizcileri karşıma alarak yaptım ama sen kaçmayı seçtin...
valla bizim yaptığımız birşey yok sadece duyguları paylaşıyoruz sizlerle eğer istek gelmezse susmasınıda biliriz abi, benim olmadığım zamanları istersen ö.m. bildireyim ama kulaklarım çınlarsa her an karşında bulabilirsin beni:) son kısmı ne güzel yazmışsın kafiyeli olmuş bence sende de var bu yetenek ama bence hafife alma bizleri:)
sevgili matraka yorumunu okudum ve serzenişlerini de anlıyorum karar senin, hiçbirşeyi yapmaya zorlayamam kendi adıma kararına saygı duyuyorum en doğrusu sen bilirsin, yine de yorumlarından mahrum bırakma derim sonuç da bazılarının yüzünden birçok kişiyi cezalandırmak hoş değil zaman zaman hepimiz karşılaşıyoruz böyle şeylerle, seni anlıyorum bu yüzden, sen biraz dinlen ondan sonra tiyo olarak değil de yorumlarına bekliyorum seni...
sevgili denmavi teşekkür ederim, beğenmene sevindim...
[QUOTE=ferman336;3165733
arcshe cim; izmirde olmayacakmış filize tavsiyeler zira olan oldu biten bitti. ek olarak ben yılmazın dediklerinden o anlam çıkmaz demedim.yılmaz öyle birşey söylemedi dedim.o anlam çıkar mı sorusuna çıkar derim. ama böyle cümlelerden anlamlar çıkaracaksak, katil olayındaki cümlelerden ben de çok şey çıkarırım dedim. filize hiç üzülmedin mi demişsin niye üzüleyim ki kendi etti kendi buldu.insan olarak hamile bir kadının durumuna üzülmemek mümkün değil tabi ki bunu soruyorsan lakin benim için filiz karakteri yürüyen felakettir, hata taşından yapılmıştır (ben buldum hata taşını :) ülkemizin güney kıyılarında çıkıyor pek para etmediği için filizde bol bol kullanılmış) :happy0064
[/QUOTE]
tüh ya ben de filiz pankartları hazırlıyodum bitti dimi artık...neyse..foruma açarım pankartları...:img-hyste yılmaz böyle bişey dememiş olabilir ama bu anlaşıldı....herşey dile getirilmek zorunda değil....bazen bakışla bazen başka bir cümleyle anlatılır...anlayan anlar zaten...:good:
geçen bölüm aslı yılmaza dedi ya evililik için 2 iken 1 olabilmektir diye...demek sorun yılmazda bir olamayı bi beceeremedi ne filizle ne aslıyla:img-hyste
ferman abim valla kaçtın mı kaçtın ha iş yüzünden ha başka birşey yüzünden o kadar da güzel paslar gönderdim sana ama hiçbirini tutamadın ben anlamam banane, hem de filizcileri karşıma alarak yaptım ama sen kaçmayı seçtin...
valla bizim yaptığımız birşey yok sadece duyguları paylaşıyoruz sizlerle eğer istek gelmezse susmasınıda biliriz abi, benim olmadığım zamanları istersen ö.m. bildireyim ama kulaklarım çınlarsa her an karşında bulabilirsin beni:) son kısmı ne güzel yazmışsın kafiyeli olmuş bence sende de var bu yetenek ama bence hafife alma bizleri:)
hehe he :) yok filizim ne kaçması. ekrem konuşsun "korkaklık bizim kitabımızda yazmaz.birşey yapmışsak sonuçlarına katlanırız." ben pasları yakalayana kadar forum 3 sayfa ilerliyor walla anlamadım bu işten birşey.paylaşın canım duygularınızı birşey dediğimiz yok sadece filizi asma isteğimi azaltıyorlar derdim o :img-hyste çok içli şeyler yazıyorsunuz sonra diyorum bu kızı fazla asmayayım :) her zaman beklerim senle kurşuninin yazılarını.elbet sizde bir gün tükenecek kelimeler işte o zaman filizi kimse alamayacak elimden.hadi bu günlük kurtardınız filizi :) çok güzel şeyler yazmışsınız gene ertelendi benim filizi asma planım. :( ben deki şiir yeteneğini daah önce sergilemiştim kaçıranlar için tekrar yazayım :) yılmazdan filize
seviyorum ulan seni
sak üstünde damdağan
kaz beline vurmayı
sepeti al koluna
kurşunlar sol bağrıma
nasıl ama yorumlarınız bekliyorum :icon_whis biliyorum kurşuni 0 verecek :(
Yilmazdan Filize gelsin
Ölüm gelipte kapimi calinca
Diyememe git sensiz günlerimde
Kalbimi veririm kendi ellerimle
Yaslarim cogalir gözlerimde
Hic durmadan akarlar kanarcasina
Yanar yüregim günah atesinde
Tipki oldugu gibi sensiz gecirdigim gecelerimde
Anilar uyanir teker teker bedenimde
Seni unutabilmek gitmekse, giderim beni cagran ellere
Geriye ne bir isik kalir
Ne sana dair bir ani
Ne beni bogan kabuslar
Ne de sana harcadigim düsünceler
Bir tek senin icin giderim ölüme
Arkami döner son kez anilara dalarim
Bagririm kötü kadere, aglarim
Duyan olmaz sesizimi duvarlardan baska
Nedense bir tek onlar kalmis geriye bana
Birde yanlizligimi paylasan sensizligim
Giderim sorgulamadan sonsuzluga
Seni bekliyecegim bosluga
Sensizlikte yasiyacagim yoksulluga
Seni unutmak icin giderim baska bir hayata
Bitmez gecelerime sabahi bulmak icin giderim yanlizliga
Bulabilmek icin giderim seni baska dünyalarda
Izin verde gideyim, olmiyacaksan bir ömür yanimda
Dayanamaz gönül, senle dolu cehennemde yasamayi bir ömür daha
Bakamassa bu gözler seninkilere her yeni sabaha
Olmassa yüregin merhem kanayan yaralarima
Birakta gideyim
yılmazdan filize
seviyorum ulan seni
sak üstünde damdağan
kaz beline vurmayı
sepeti al koluna
kurşunlar sol bağrıma
Çok güzel ferman abi benden 10 gelsin sana. Kafiyeli bir şiir olmuş :good: Kulağa hoş geliyor sözler:img-hyste Bizi bu tür şiirlerinden mahrum bırakma :img-blush
arzum yüreğinin sesini duymuşum bak bu yorumu okumadan onları yazıyordun isabet olmuş sen bize bakma kurşunimle severiz birbirimizi ama taışmakta zevkli hani, merak etme unutur muyum hiç oku bakalım nasıl bulacaksın yılmazdan filizine, filizden yılmazına tam senlik...
çok hakılsın filizim tam benlik olmuş. çok teşekkrüler. bayıldım ikisinede. bida söylüyorum sizden bıkmak ne mümkün lütfen devam edin. asıl siz bizden bıkmayın. sürekli yeni birşeyler istiyoruz diye, ama ne yapalım ki çok güzel yazıyorsunuz. :happy0064
arzucum; dediğim gibi bende seviyorum filizi lakin torna lazım torna...... torna yoksa benim elimde kıyma makinası var walla
abi ya öldürdün beni nerden aklına gelir böyle laflar kıyma makinası :img-hyste
tüh ya ben de filiz pankartları hazırlıyodum bitti dimi artık...neyse..foruma açarım pankartları...:img-hyste yılmaz böyle bişey dememiş olabilir ama bu anlaşıldı....herşey dile getirilmek zorunda değil....bazen bakışla bazen başka bir cümleyle anlatılır...anlayan anlar zaten...:good:
bitti walla kaçırdın :) bir daha ki hatasında rusya da kızıl meydanda toplancakmış bütün insanlık yeter artık filiz diye. :img-hyste bu anlaşılmadı siz filizciler bunu anladınız ve sanki yılmazın ağzından bunlar çıkmış gibi lanse ettiniz foruma :) peki o zaman dur bakalım ben de şu katil suçlamasından neler çıkartabilirim bir bakayım :good: hele ki bakışlarla anlatılanlara gelirsek ohoooo yılmazım neler anlattı bugüne kadar neler ansiklopedi olur yaw :img-pilot
Çok güzel ferman abi benden 10 gelsin sana. Kafiyeli bir şiir olmuş :good: Kulağa hoş geliyor sözler:img-hyste Bizi bu tür şiirlerinden mahrum bırakma :img-blush
hehe he:) teşekkür ederim denmavi. forumda benim gibi şiirden zerre kadar anlamayan birini daha görmek içimi ferahlattı walla. :happy0064
ben deki şiir yeteneğini daah önce sergilemiştim kaçıranlar için tekrar yazayım :) yılmazdan filize
seviyorum ulan seni
sak üstünde damdağan
kaz beline vurmayı
sepeti al koluna
kurşunlar sol bağrıma
sevgili çok sevgili ferman abim biliyorum erkek adam kaçmaz ama ne yapalım ben attım sen tutamadın olay budur sen sayfalara bahane bulma derim ben gel bugün bana bir kez daha yenilmiş ol şiirler ve paslarla seni mat ettim diyelim:)bence o kadar ümitlenme ne ümitler tükenir ne de kelimler biter yani sen filizi artık asamazsın seni de bu asma huyundan kurtarmış oluruz daha ne istiyorsun:) sen istedin devam edin diye o zaman katlan bakalım sonuçlarına filize ne yapabileceksin bundan sonra:) ertele ertele daha çok var...
şimdi şiirinle ilgili yoruma gelirsen ben ve kurşuni hocamla birlikte sana not olarak yorum yapacağız, şimdi ilk denemen olduğu için, hevesle yazdığın için ve kötü olmuş deyip de bizlerle paylaşmakdan vazgeçmediğin için notun 7 ama duyguları tam veremediğin için, kafiye uyumuna özen göstermediğin için, alakasız şeylerle duygularını bastırdığın için kırıldı 3 puanın
nasıl beğendin mi?
Izin verde gideyim, olmiyacaksan bir ömür yanimda
Dayanamaz gönül, senle dolu cehennemde yasamayi bir ömür daha
Bakamassa bu gözler seninkilere her yeni sabaha
Olmassa yüregin merhem kanayan yaralarima
Birakta gideyim
kurşunim, ne yaptın sen ya. bu ne güzel bir anlatım böyle. yaşın benden küçüktür diye tahmin ediyorum gözlerinden öpüyorum kardeşim :happy0064 süpersin :good:
ferman abim, senin şiirinede çok güldüm abicim, çok sağol. renk kattın yani :img-hyste
sevgili çok sevgili ferman abim biliyorum erkek adam kaçmaz ama ne yapalım ben attım sen tutamadın olay budur sen sayfalara bahane bulma derim ben gel bugün bana bir kez daha yenilmiş ol şiirler ve paslarla seni mat ettim diyelim:)bence o kadar ümitlenme ne ümitler tükenir ne de kelimler biter yani sen filizi artık asamazsın seni de bu asma huyundan kurtarmış oluruz daha ne istiyorsun:) sen istedin devam edin diye o zaman katlan bakalım sonuçlarına filize ne yapabileceksin bundan sonra:) ertele ertele daha çok var...
şimdi şiirinle ilgili yoruma gelirsen ben ve kurşuni hocamla birlikte sana not olarak yorum yapacağız, şimdi ilk denemen olduğu için, hevesle yazdığın için ve kötü olmuş deyip de bizlerle paylaşmakdan vazgeçmediğin için notun 7 ama duyguları tam veremediğin için, kafiye uyumuna özen göstermediğin için, alakasız şeylerle duygularını bastırdığın için kırıldı 3 puanın
nasıl beğendin mi?
ohooo filizim siz bu şiire 7 veriyorsanız bunun benim filizi asmamam için politik bir not olduğu kabak gibi ortaya çıkar walla. :img-hyste hem sana niye bir kez daha yenilmiş olayım canım.daha önce nerede yenildim?:icon_whis önce kestik önünü,bittin sen diye mesaj yaz, sonra sana 7 verdik diye ağzıma bir parmak bal çal. tieyytttt bitti artık filiz...siz de filizin cemin duygularıyla oynadığı gibi benim duygularımla oynadınız :) bunun bedelini filiz ödeyecek :img-hyste :img-hyste
Sevgili arzu, cok tesekkür ederim, dün bügün siir isini abarttim sanirim, merak etmeyin bundan sonra kendimi geri planda tutacagim.
Begenmene cok sevindiml, tesekkür ederim
bitti walla kaçırdın :)...peki o zaman dur bakalım ben de şu katil suçlamasından neler çıkartabilirim bir bakayım :good: hele ki bakışlarla anlatılanlara gelirsek ohoooo yılmazım neler anlattı bugüne kadar neler ansiklopedi olur yaw :img-pilot
aman abicim sen başlama, gözünü seveyim. bi başlarsan burası Yılmaz'cılardan geçilmez benim gibi ortada olanlar bile Filiz'e diş beller. aman diyem kimseye acımıyorsan bana acı abicim... :img-hyste (bence bu sezonki karşılıklı en büyük hataları Filiz'in Yılmaz'ı katillikle suçlaması, Yılmaz'ın da Filiz'in kendisini aldatmış olduğunu düşünmesidir. bak şimdi gene bir ama açacam açmak zorundaym çünkü her 2 olayda da kendilerinin dışında gelişen olaylar vardı. ağır tahrik sözkonusuydu. sanırım o bakımdan şimdi ben bu durumdayım :icon_whis )
ferman abim, senin şiirinede çok güldüm abicim, çok sağol. renk kattın yani :img-hyste
hehe :) walla arzucum gördüğün gibi hocalar konseyi 7 vermiş ama senin çok güldüm sözlerinden sonra politik bir not olduğu iyicene kesinleşti :good: filizi korumak adına bana oyun oynadılar. benim babam yaşıyor ve ona birşey yapmaya niyetim yok ama beni de cem moduna soktunuz hocalar :img-hyste :img-hyste filiz asılmadan bana rahat yok.gerçi bana değil tüm dünyaya rahat yok.:good:
bunu birçok kez açıkladım gene açıklıyorum evet dizi gidişatını biliyorum evet bazı olayları biliyorum sizlere örnek verdim ama derdimi anlatamıyorum bundan sonrada anlatma yolunu tercih etmeyeceğim
şimdi bir ay öncesi yorumlarından yola çıkanlar görürler ki ben haklıyım dizinin gidişatı şu ana kadar benim söylediğim olaylar gidişatında şekillenmiştir.3 haftadır yorumlarımı okuyanlar bilirlerki filiz yaptıkları sayesinde yılmazın başı yanıcak bunları söyledim geçen bölüm filizin yılmaz ve çocuk tehditini söyledim aranızda böyle yorumlar yapanlar dahi yokken ben bunları söyledim hatta yorumlarınız filizin bu işi başarıp cemi alt edeceği yönüne kadar gitti ben ise bu esnada yılmaz ın başı yanıcak derdindeydim
anlatmak istediğimi anlatamadığımı onun için söylüyorum şimdi bana devamlı olayları anlatan kız dizinin gidişatını şöyle sürdürdü artık bunu paylaşma gereği duyuyorum.filizin ilk hamleleri başarılı olucak ama cem tarafında oyunu anlaşılacak bu işten ise yılmaz zararlı çıkıcak vurulacak dedi ömer feride konusunda feride ikilemde kalıcak felan felan diğer ayrıntılara girmiyorum söyledim bu yılmaz çocuğu ne zaman öğrenecek oda şöyle dedi olayların gidişatında yılmazın filiz karşı endişesi artacak aslı yılmaz konuşması olucak aslı bir şekilde yılmaza sen olmasan yaşamamın anlamı olmaz ikazlarını yenileyecek dedi bende o sahnelerden sonra yılamz çocuğu öğrenecek dedim tabi geçen hafta konuştuk gene gidişat nasıl dedim silahlar çekilecek dedi yılmaz vurulacak olaylar odan sonra gelişicek dedi yani çocuğu yılmaz vurulduktan sonra öğrenecek dedi şimdi benim yerimde siz olsanız ve 71.bölüm sonunu görseniz ne dersiniz bende yılmaz çocuğu burda öğrenecek dedim silahlar çekilmişti ne olabilirdi yılmaz vurulabilirdi bende kendikişisel görüşümü katıp sizlere filize bir şey olmayacak yılmaz vurulacak dedim ama bu sahne gelin görün ilk sahne değil son sahne oldu
sizlere herzaman olayları bildiğimiama sahne tahmini yapamadığımı söylüyorum devamlı gene yeniliyorum ne oldu cem filizi kaçırdı silah olayı bölüm sonunda çıktı yani yılmaz vuruldu ben yanılmış mı oldumarkadaşlar yılmaz vurulmayacakmı şimdi adamın başı yanmayacakmı hepsi olucak
bundan sonraki gidişatta aslı yılmaz nikahına gidecek bu iş ilerleyen bölümlerde şu anlık cemden kurtulduk gibi görünsede kurtulamayacağız gene söylüyorum senaryo böyle devam edecek ama arada neler olur hep birlikte göreceğiz hep birlikte diyorum artık bildiğim olayları söylemekten vazgeçiyorum ne yani bir sahne bilemedik diye yalancı konumuna mı düşücem bundan sonra sadece yorumlarım olucak başka birşey değil
herkes herhalde senaryoyu benim yazdığımı replik replik olayları bildiğimi sanıyor hayır sadece belli başlı olayları biliyorum ve söylediklerimde sahne yanılmalarım oldu ama gidişatta şu ana kadar yanıldığım olmadı 46 bölümde beri yorumlarını okuyanlar bunu gayet iyi bilirler 46-72 26 bölüm dür bunu sizlerle paylaştım ama artık buraya kadar bildiklerim bana kalıcak çünkü anladım ki kimseyi memnun edemem bazı endişelerinizi gidermek istedim hep yoksa bu kızlada tanışmak gidişat hakkında olanlara sadece yorum yapardım
siz sanıyorsunuz ki sahnelerde ilk defa yanılıyorum hayır sahnelerde 2-3 defa yanıldım ama olaylarda hiç yanılmadım artık bundan sonra olayları paylaşmama kararını sizlerle paylaşmak düştü bana yorumlarda görüşmek üzere
sevgiyle kalın
prd sen neye alındın anlamadım
ben şahsen senin bu dediklerini 46. bölümden beri biliyordum
tabiki diziyi sen çekmiyorsun, senaryoyuda eline vermediler. gidişat hakkında bilgi veriyordun. evet sahneler tutmuyordu ama anlaşılıyordu. silahlar nikahdada çekiliyor 72.blm sonundada.. yılmaz 71.blm sonunda vurulmadığına göre diğer sahnede vuruluyor bündan büyk tüyo olurmu? dediğin gibi bir çok şeyi bizler yorumlamadan sen aklımıza düşürdün yorum seyrini değiştirdin. acı hayatta enden silahı ateşlediği halde 1 hafta havayamı mehmetemi kime attı tartışıldı. burda öyle olmayacak en azından. hatta yılmaz vurulsada endişe etmiyoruz sayende. yoksa ölümü kaldımı dizi kötü sonlamı bitecek.. gelde çık işin içinden:good:
valla sen olmasan biz şahsen ben her hafta 9 doğurcaz.
dizi bitene kadar paylaşıma devam ltf.
aman abicim sen başlama, gözünü seveyim. bi başlarsan burası Yılmaz'cılardan geçilmez benim gibi ortada olanlar bile Filiz'e diş beller. aman diyem kimseye acımıyorsan bana acı abicim... :img-hyste (bence bu sezonki karşılıklı en büyük hataları Filiz'in Yılmaz'ı katillikle suçlaması, Yılmaz'ın da Filiz'in kendisini aldatmış olduğunu düşünmesidir. bak şimdi gene bir ama açacam açmak zorundaym çünkü her 2 olayda da kendilerinin dışında gelişen olaylar vardı. ağır tahrik sözkonusuydu. sanırım o bakımdan şimdi ben bu durumdayım :icon_whis )
hehe he :) sana doğru yolu gösterecem arzu :) gel yılmazcı ol bak. hem hata da aramak gerekmiyor filizde. neresini tutsan elinde kalıyor. çiğ çiğ yemek isteyenler için bir bacağını rezerve ettim. kim ilk gelirse ona verecem :img-hyste ben anlamam ağır tahrik falan :img-yes: inanmayacaktı, üstüne de vakit geçirmeden söyleyecekti veledi.:img-pilot hataya giden yolda yılmaz demedi gel beni suçla diye ama veled olayında filiz sakladı da sakladı. birinde dış güçler yılmazı gösterirken, diğerinde dış güçler filize oyun oynamış ama filiz de çanak tutmuştur.
Sevgili arzu, cok tesekkür ederim, dün bügün siir isini abarttim sanirim, merak etmeyin bundan sonra kendimi geri planda tutacagim.
Begenmene cok sevindiml, tesekkür ederim
evet dün ve bugün harikalar yarattın. :happy0064 o bakımdan bugün seni rahat bırakalım ama lütfen yarın devam et. :good: (kendim için istiyorsam namerdim herşey ferman abimin Filiz'i asmaması için :img-hyste )
Ferman abim, hocalarımız sana notu Filiz için değil senin için vermişlerdir. öyle bir düşünceleri olduğunu sanmıyorum. değilmi arkadaşlarım. (bakın ona göre cevap verin yoksa kız elden gidecek :img-hyste )
ohooo filizim siz bu şiire 7 veriyorsanız bunun benim filizi asmamam için politik bir not olduğu kabak gibi ortaya çıkar walla. :img-hyste hem sana niye bir kez daha yenilmiş olayım canım.daha önce nerede yenildim?:icon_whis önce kestik önünü,bittin sen diye mesaj yaz, sonra sana 7 verdik diye ağzıma bir parmak bal çal. tieyytttt bitti artık filiz...siz de filizin cemin duygularıyla oynadığı gibi benim duygularımla oynadınız :) bunun bedelini filiz ödeyecek :img-hyste :img-hyste
pek sevgili ferman abim dediğimiz gibi nedenleri ile açıkladık sana ama sen yine evirip çevirip ters tarafında tutmuşsun ben seni anladım filizi asamıyorsun ya bahane arıyorsun bizim tüm iyi niyetli yaklaşımlarımızı sen tuzla buz ettin şimdi bir filizi asma sevdana kurşuni hocamla seni yüreklendirmek için verdiğimiz puana kulp buldun, valla art niyetli biri olsan diyeceğim ki doğru anlamış ama öyle değilsin hem sen çocuk musun ki bir parmak bala kanasın:) biz hiçbir şeyle oynamadık kurşuni hocamla nedenlerini yazdığımız gibi senin şiirni yorumladık ama sana yaranamadık sonuç bu, sen zaten bize bu yazdıklarınla bedel ödettin bence filize bulaşma...
şiirlere ara verip siz uyuşan forumu hareketlendirme zamanı yani soru zamanı şimdi, şimdiden tüm forumdaşlarıma teşekkür ederim...
1- filizin sizce hiç haklılık payı yok mu tüm yaşadıklarını göz önüne alarak cvplayalım?
2- yılmazın sizce hiç mi hatası yok özellikle de son yaşananlarda objektif olalım?
3- filiz ve yılmaz bu yaşadıklarını hak ettiler mi?
4- siz hangisinin sevgisinden şüphe duyuyorsunuz, sizce sevgileri bu engelleri aşacak mı?
5- yılmaz bebeğini öğrendikten sonra filize dönmek yerine aslı ile nikaha gidecek bunun nedeni ve peki bu durumda filiz ne düşünecek?
6- filiz ne yapmalı ki sizin gözünüzde yılmazı haketmiş olsun?
7- yılmaz ne yapamalı ki sizin gözünüzde filizi haketmiş olsun?
8- siz bu aşktan ve aşıklardan ne bekliyorsunuz?
Soruları cevaplamadan evvel kursini ve filizim elinize saglık gene şiirleriniz muhtesem özellikle kurşini bi yazın vardı ona bayıldım tabi ferman abiyide unutmayalım onunda ilk şiir denemesi gaiba ve gayet basarılıydı eline sağlık:)
1- filizin sizce hiç haklılık payı yok mu tüm yaşadıklarını göz önüne alarak cvplayalım?
Filiz cem yüzünden o kadar çok şey yaşadı ki gözü karardı ve böyle bi işe kalkıştı .Onun yerinde kim olsa bence Filiz gibi davranırdı kimse üstüne bi soğuk su içelim demez ..
2- yılmazın sizce hiç mi hatası yok özellikle de son yaşananlarda objektif olalım?
Yılmazın en büyük hatası filize inanmaması.Daha sonrasında bu olay yüzünden hayatına başka bi yön verdi bunun başlangıcı güvensizlik ama..
Yok bu kadarını hakketmediler .kahpe kader:)
4- siz hangisinin sevgisinden şüphe duyuyorsunuz, sizce sevgileri bu engelleri aşacak mı?
Ben ikisininde aşkına güveniyorum ve bu engelleri kesinlikle aşıcaklarına inanıorum..:)
5- yılmaz bebeğini öğrendikten sonra filize dönmek yerine aslı ile nikaha gidecek bunun nedeni ve peki bu durumda filiz ne düşünecek?
Verilmiş bi söz..Ama yılmaz bunu tavırlarıyla belli edicek ve aslı cayıcak .Filiz tabi ne düşünsün inş aslının hastalıgını öğrenirde o zamn yılmaza bi nebze hak verir..(Kesinlikle nikaha kadar gitmemeli bebekten sonra)
Bence 71.bölümde kendini feda etmesi filizn ne kadar yılmazı hakettiğinin en güzeş göstergesiydi..
Filize karşı olan pişmanlığını dile getirse yeter zaten oda filiz için herşeyi yapıyo ..
Artık konuşup aralarında yanlış anlaşılmaları düzeltip sorunlarla birlikte mücadele etmelerini ve en Önemlisi BARIŞMALARINI
yakupoglu61
02-05-07, 13:22
yılmaz nikahı bastığında elinde silah vardıda ndn ömerle cemi kovalarken yok...!
bu senaristler gerçekten enterasan insanlar, böyle bir saçmalık olurmu ;
2sindede bişe yok resmen bizi vur diyolar...!
dizimizin iyicene saçmaladığının kanıtıdır bu...!
şiirlere ara verip siz uyuşan forumu hareketlendirme zamanı yani soru zamanı şimdi, şimdiden tüm forumdaşlarıma teşekkür ederim...
öncelikle sorular için çok teşekkürler filizim valla bu soruları görünce sanki herşeyin sorumlusu filiz gibi algılıyorum ama öyle değil neyse soruları cevaplayayım
1-Filizin tabikide çok haklı tarafı var cem ailesini mahvetmiş herşey onun yüzünden olmuş tabi filizde bu olanları ona ödetmek istedi ama tek başına yapmasını istemezdim burda hatası var ama böyle davrandı diye hatalı demem ama tek başına yapmaması gerekirdi şuanda da cem yüzünden çok kötü durumda ve bu olanların hiçbirini haketmedi
2-Eğer filizin oyunundan bahsediyorsan yılmazın burda hiç hatası yok ama daha önceki olaylarda çok hatalı aslıyla ilişkisi hepten hata zaten
3-Tabikide haketmediler
4-Tabikide ikisinin sevgisinden de aşkından da şüphem yok ikiside çok aşıklar birbirlerini çok seviyorlar ama filizin sevgisi ve aşkı beni daha çok etkiliyor ve filizin aşkı bende biraz daha ağır basıyor
5-valla orasını bende anlamadım cemden temelli olmasa bile kurtulacaklar ve birbirlerini nekadar çok sevdiklerini anlayacaklar vede yılmaz bebeği olacağını öğrenecek ama yinede aslıyla nikah masasına oturacak yani illa böylemi olması gerekiyor.Filizde tabiki çok üzülecek ve kahrolacak yılmazada sinir olacağım kesin sonrada yılmazın büyük aşkı diyeceğiz biraz komik oluyor ama neyse
6-Filiz zaten yılmazı sonuna kadar hakediyor neler yaptı yılmaz için ceme yılmazla ilgili söyledikleri ortada ayrıca yılmazı hayatı için psikopat biriyle bile evlenmeye razı oldu.Filiz yılmazsız yaşayamaz
7-yılmazda filizi hakediyor ama filiz hata yaptı diye gidip evlenmeye kalkması yani anlayamıyorum bunu
8-Tabikide tüm sorunlarını karşılıklı olarak halletmeleri ve sonra barışmalarını ve çok mutlu olmalarını ve böylede olacaktır ama ben mutlu son olacağını zannetmiyorum artık bence finalde cem ortaya çıkacak ve düğünü basacak ve maalesef yılmazla filizi öldürecek ve sonra ikisini ıhlamur ağcının altına gömecekler ve dizi mutsuz sonla bitmiş olacak bence böyle bitecek
1- olmaz mı var boşuna mı ikisini ayrı düşünemiyorum.
2- ağır tahrik vardı bebeğe inanmadı ya Aslı ile yaşadıkları ooof ooofff
3- hayır hempsi Cem ve Handan'ın suçu
4- ikisindende etmiyorum. mutlaka aşacaklar, aşmak zorundalar.
5- zor soru. nedeni tamamen Aslı'nın hastalığı ve belkide Yılmaz'ın bu sefer gerçekten hayattan hiçir beklentisinin kalmaması olabilir... umarım gözü dönmez kıskançlıktan. Yılmaz'ı anlamaya çalışsa iyi olur. bu arada Yılmaz Aslı'nın rahatsızlığını söylerse mutlaka anlayacaktır.
6- / 7- bence çoktan hakettiler. karşılıklı olarak tüm yaşananları gözden geçirmeleri ve bundan sonraki hayatlarına yaptıkları hatalardan ders alarak devam etmeleri süper olur.:good:
8- tüm sorunlarını geride bırakmalarını oğullarıyla birlikte güzel güneşli günler görmelerini istiyorum. birbirlerine gerçekten her koşulda güvenmelerini ve aşklarından asla şüphe etmemelerini. mümkünse artık akıllanmış olsunlar.
yasmin_yılmaz**
02-05-07, 13:40
fragmanın sonunda silah sesi var onda işte yılmaz vurulur cem onun şaşkınlığı :img-fear2 ile (pek şaşkın olucağını sanmıyorum alışık o salak böle işlere)sonra filiz yılmazın başında çoçuğun kendinden olduğunu söyler ömerde bi taraftan cemi yakalar(belkide yakalıyamaz hani diziyi uzatalım diye) ferideye gelince ne o öyle yaaaaaaaaa ömerime ihanet mi ediyo yoksa ama ömer onu çokk seviyo onun sahneye çıkmasına bile izin verdi(yani açık açık şunuda sölüyüm feridede hiç güzel oynamıyo yani az biraz ben çalışsam daha iyi yaparım)
sizlerin de düşünceleri dorultusunda forumdaşlar adına olarak güzide çiftimle ilgili birşeyler yazdım umarım duygularına tercüman olabilmişimdir, şimdiden herkese teşekkür ederim...
F orumca kilitlendik ıhlamurlara
O lur olmaz kişilere kızdık forumca
R azı gelmedik çiftimi ayıranlara
U mudumuzu yitirmedik hala daha
M azide yaşanan güzel anların hatırına
D üzelmesi için dua ettik onlarla
A ma onlar çokdan söz vermişti bu aşka
Ş imdi sıra bizde başlayalım alkışa
L ütfuna erdikleri bu aşkı görmek bir başka
A ynı yazılmıştı zaten kaderleri bu hayatta
R azı gelmek yerine kadere isyen ettiler onlarda
A şkı yaşamaktı ve yaşatmakdı biz forumculara
D ünü unutmak için şimdi ve yarını istediler zamanda
I sıttılar yeniden kalplerini hiç ayrılmamışcasına
N ihayet istediğimiz olacak barışmanızla
A şkınıza şahit olacağız o mutlu nikahınızda
arzum sanırım böyle birşey istemiştin yanılmıyorum değil mi, zaten bugünlük son bu çok fazla olduk resmen şiir formuna dönüş gibi oldu...
Bu arada feride ömer ikilisde karışacak gibi feride nevzatın elini tutuyordu sonra birşeyler hatırladı ve nevzata sarıldı bence ilk başta feride nevzatı seçecek daha sonra herşeyi hatırlayınca ve ömere duyduğu aşk daha fazla olunca ömeri seçecektir sonrada mutlu olacaklardır
Ben nevzatın kötü şeyler yapacağını zannetmiyorum kesin feride için savaşacaktır ama sonra aşklarına saygı duyup aradan çekilecektir
pek sevgili ferman abim dediğimiz gibi nedenleri ile açıkladık sana ama sen yine evirip çevirip ters tarafında tutmuşsun ben seni anladım filizi asamıyorsun ya bahane arıyorsun bizim tüm iyi niyetli yaklaşımlarımızı sen tuzla buz ettin şimdi bir filizi asma sevdana kurşuni hocamla seni yüreklendirmek için verdiğimiz puana kulp buldun, valla art niyetli biri olsan diyeceğim ki doğru anlamış ama öyle değilsin hem sen çocuk musun ki bir parmak bala kanasın:) biz hiçbir şeyle oynamadık kurşuni hocamla nedenlerini yazdığımız gibi senin şiirni yorumladık ama sana yaranamadık sonuç bu, sen zaten bize bu yazdıklarınla bedel ödettin bence filize bulaşma...
e iyide filizim kıvırmam lazım filizi asmam için :img-hyste gerçi feride kadar iyi yapamam ama idare ederim işte. yok yok asacam ben onu.:) şimdi ciddi ciddi asma işlemine geçeyim diyorum:img-pilot
Feride, diyorumki acaba Nevzat'tan tamamen ayrıldı da vedalaşıyorlarmıydı. yada böyle olmasını istiyorum heralde. kafam karışık açıkcası. :icon_whis
öncelikle sorular için çok teşekkürler filizim valla bu soruları görünce sanki herşeyin sorumlusu filiz gibi algılıyorum ama öyle değil neyse soruları cevaplayayım
sevgili cemotara rica ederim kesinlikle herşeyin sorumlusu filiz diye algılama sorularda öyle değil zaten sadece herkesin düşüncesini merak ettim sonuçta filiz herşeyi kendisi berbat etmemiştir sonuçta bir hata yapıyorsa bile bunun yapılma nedenlerine bakılır ben hem filizd ehem yılmazda ya diğer karakterde hep nedenleri ile ankayarak yapıyorum yorumlarımı, sakın öyle düşünme zaten çok da güzel cvplar vermişsin görüldüğü üzere herşeyin sorumlusu filiz değil cvplarda göreceksin zaten, çok teşekkür ederim...
e iyide filizim kıvırmam lazım filizi asmam için :img-hyste gerçi feride kadar iyi yapamam ama idare ederim işte. yok yok asacam ben onu.:) şimdi ciddi ciddi asma işlemine geçeyim diyorum:img-pilot
ferman abim bak nasılda çözmüşüm seni filizi asmak için bizi heba ettin ya canın sağolsun, hadi bakalım karar veririz feride mi sen mi başla bakalım ama önce sağdan başla kıvırmaya soldan başlarsan ter olur:) senin kesin acıma duyguların körelmiş daha yılmaz kurşunlara gelmedi bari bu hafta rahat bırak filizi onu sevmezsen onu korumazsan ona sürekli kulp bulursan bu kızın daha ne yapmasını beklersin abicim, birde onu anlamaya çalışsan derim ama bu benim düşüncem yine de sen bilirsin...
arkadaşlar nete eklenen fragmanın yorumunda dizi 74 te bitiyor deniyor.dogruluk payı nedir acaba 74mü80 mi bu arada SALSA dergisinde BÜLENT İNAL RÖPORTAJI VAR
sevgili cemotara rica ederim kesinlikle herşeyin sorumlusu filiz diye algılama sorularda öyle değil zaten sadece herkesin düşüncesini merak ettim sonuçta filiz herşeyi kendisi berbat etmemiştir sonuçta bir hata yapıyorsa bile bunun yapılma nedenlerine bakılır ben hem filizd ehem yılmazda ya diğer karakterde hep nedenleri ile ankayarak yapıyorum yorumlarımı, sakın öyle düşünme zaten çok da güzel cvplar vermişsin görüldüğü üzere herşeyin sorumlusu filiz değil cvplarda göreceksin zaten, çok teşekkür ederim...
sevgili Filizim zaten sana söylemedim sakın yanlış anlama yain forumun düşüncesi doğrultusunda sormuşsun soruları zaten bende sana değil genel olarak söyledim çünkü öyle gözüküyor nedense forumda çoğunluk olarak filizci olmasına rağmen genellikle filizde suç bulunuyor yani yılmazcılar az olmasına rağmen devamlı yazdıkları için vede devamlı filizi suçladıkları için
Birde filizden başka dalga geçilecek karakter yok mu çok merak ediyorum devamlı olarak dalga geçiliyor bu kızla çok acayip bir durum
fragmanda feride nevzatın koluna bakıyor sanırım bir iz ya da ne biliyim birşey var ki bir olayı hatırlamasına yol açıyor bu durum ve akabinde de feride nevzata sarılıyor hem de ne sarılma (gidip kollarını kırcam paşama nasıl yapar bunu diye:)) sanki gerçekten aşıkmış gibi ama umarım nevzatın jestlerinden dolayı bir hayranlıktır yoksa ömere olan aşkına inanmam feridenin bende ki kredisi tükenir ömer paşama da yazık olur, kıyamam:icon_sorr
sorular gelmiş...dedim ufaktan başlayayım sanatımı icra etmeye diye...:img-yes:
yok.yok.yok. tüm yaşadıklarını önüme de alsam yanıma da koysam yok walla:)
2- yılmazın sizce hiç mi hatası yok özellikle de son yaşananlarda
objektif olalım?
kesinlikle yok :) son derece objektifim. hatta nikon marka makine kullanıyorum 18 mm objektifli :)
filiz evet yılmaz hayır :img-yes:
ikisininkinde duymuyorum.sadece filiz biraz tornaya ihtiyaç duyuyor. girince tornaya tam uyacaklar birbirlerine.
aslıya söz verdi yarı yolda bırakamaz. filiz de ne yapsam da bu adamın başına yeni belalar sarsam diye planlar kurmaya başlayacaktır.
ben ettim sen etme yılmaz desin. kendini zincirlere vursun.ilmeği kendi kendine boynuna geçirsin,tabureye kendi tekme atsın.:) şaka bir yana artık ne olursa olsun güvenmeyi öğrensin yılmaza..ama hiç ümidim yok :(
birşey yapmasına gerek yok.her zaman hak etti zaten.
8- siz bu aşktan ve aşıklardan ne bekliyorsunuz?[/QUOTE]
bişi beklemiyorum walla karnımı doyurmuyorlar,başımı göğe de erdirmiyorlar.birleşsinler mutlu olsunlar biz de kerevizine çıkalım (hiç sevmem kereviz yemeğini :)) :img-hyste :img-hyste
arzum sanırım böyle birşey istemiştin yanılmıyorum değil mi, zaten bugünlük son bu çok fazla olduk resmen şiir formuna dönüş gibi oldu...
YÜREĞİNE SAĞLIK, CANIM. SÜPER OLMUŞ :happy0064 :happy0064 :happy0064
biz bıkmayızda sizler yoruldunuz yazmaktan. o bakımdan bugünlük mola diyelim yarın aynen devam :good:
ferman abim bak nasılda çözmüşüm seni filizi asmak için bizi heba ettin ya canın sağolsun, hadi bakalım karar veririz feride mi sen mi başla bakalım ama önce sağdan başla kıvırmaya soldan başlarsan ter olur:) senin kesin acıma duyguların körelmiş daha yılmaz kurşunlara gelmedi bari bu hafta rahat bırak filizi onu sevmezsen onu korumazsan ona sürekli kulp bulursan bu kızın daha ne yapmasını beklersin abicim, birde onu anlamaya çalışsan derim ama bu benim düşüncem yine de sen bilirsin...
ben sizi nerde feda ettim.:) siz politik notlar vererek, benim önümü keserek duygularımla oynadınız :img-hyste :img-hyste 5 para etmez şiirime filizi asmayayım diye 7 verdiniz...bu hafta sallandırmıcam tam olarak zaten önce bir yılmaz vurulsun siz sonra seyredin beni :good:
Bu sabah biyolojik olarak hücrelerim uyanmamışken fragmanı gördüm :happy0064 Fragmanı görmüş olmanın mutluluğu sardı beni ama bu süreç fragmanın son sahnesine kadar sürdü. En sonda duyulan silah sesiyle yıkıldım :sad53:
filizin oyununu tehlikeli buldum hep ama haksız bulmadım....cem yüzünden çok çektiler bunu ödetebileceğini düşündü şimdi bin pişmman zaten:icon_sorr
yılmaz filizi üstü kapalı uyaracağına doğru dürüst uyarsaydı herşeyini kaybetmemiş bu intikam planına da girmemiş olurdu filizi sonradan uyardı uyardığında filizde sadece intikam duygusu oluştu....zamanında olsa onu aileden uzak tutar bu duruma düşmesi engellenirdi..
kesinlikle hayır..
ikisinin sevgisi çok belli anlamayan kördür..:img-hyste valla bukadar zaman aşmaları zor oldu çünkü bazı körler vardı bu aşkı görmeyen ama onlar da gördü cem de çıkarsa engel falan kalmaz...
tek nedeni var...aslının hastalığı....bence filize bunu açıklayacaktır söz verdim diyecektir geri dönemem diyecektir...ama paşa paşa dönecektir sözünden:img-hyste
bilmem yılmazcılara sormalı:img-hyste bitek bebeği söylemesi yeterli..
bu aralar yapıyo zaten herşeyi...bi de aslıyla evlenmekten vazgeçip filize bebek için yalan söylüyosun dediği için sürünse daha bişeycikler istemem yılmazdan..
bebekleriyle mutlu mesut yaşasınlar ve artık birbirlerine güvensiler.......ay gına geldi artık:img-hyste
sevgili Filizim zaten sana söylemedim sakın yanlış anlama yain forumun düşüncesi doğrultusunda sormuşsun soruları zaten bende sana değil genel olarak söyledim çünkü öyle gözüküyor nedense forumda çoğunluk olarak filizci olmasına rağmen genellikle filizde suç bulunuyor yani yılmazcılar az olmasına rağmen devamlı yazdıkları için vede devamlı filizi suçladıkları için
Birde filizden başka dalga geçilecek karakter yok mu çok merak ediyorum devamlı olarak dalga geçiliyor bu kızla çok acayip bir durum
sevgili cemotaram sana alınmak mümkün mü forumdaşım sadece yüreğinde kırgınlık oluşmasını istemedim sorularımdan dolayı, benle ilgili olmadığını biliyorum çünkü bende seninle aynı düşünüyorum filizle ilgili ve kesinlikle herşeyin suçlusu olarak onun görülmesi inan benimde canımı sıkıyor farkettiysen bu tür yorumlara cvp vermekten kaçıyorum çünkü düz mantıkla değerlendirdikleri için bende kendimi yorumuyorum sonuçta olaylara her iki taraftan da bakabildiğimi düşünüyorum, haklısın sana katılıyorum...
bak bu konuda da hemfikirim dalga konusu olması hiç hoş değil sanırım güzel bir kız olması, akıllı olması ve dahası sevdikleri insanın onu hala unutamamış ve seviyor olması bahsettiğin kişilerin filize yüklenmesine neden oluyor ama yanlış
ben sizi nerde feda ettim.:) siz politik notlar vererek, benim önümü keserek duygularımla oynadınız :img-hyste :img-hyste 5 para etmez şiirime filizi asmayayım diye 7 verdiniz...bu hafta sallandırmıcam tam olarak zaten önce bir yılmaz vurulsun siz sonra seyredin beni :good:
:) bilmem artık tüm iyi niyetlerle verdiğimiz notu beğenmedin tmm şiirin senin için peş para etmez ama nedenlerini de yazdık ya puanlamanın ama sen hala duygularımla oynadınız diyorsun biz forumdaşımıza destek amaçlı verdik:) valla filizle hiçbir ilgisi yok biz sana 0 puanda versek yine asardın asılacak ip elde durmaz:) zaten bu hafta asacak bir durmda olmadı ki be abi sende varya havadan nem kapar oldun biraz filizi rahat bırak bu halinden kurtulacaksın bir tutturmuşsun filizi asma bence bırak bakalım filizi nereye gitcek ya davulcuya ya zurnacıya o zaman baktın beğenmedin birlikte bakarız çaresine:)
bu arada sorularda hiç de objektif olamamışsın buram buram subjektiflik var gözümden kaçmadı hani, sağol...
sevgili cemotaram sana alınmak mümkün mü forumdaşım sadece yüreğinde kırgınlık oluşmasını istemedim sorularımdan dolayı, benle ilgili olmadığını biliyorum çünkü bende seninle aynı düşünüyorum filizle ilgili ve kesinlikle herşeyin suçlusu olarak onun görülmesi inan benimde canımı sıkıyor farkettiysen bu tür yorumlara cvp vermekten kaçıyorum çünkü düz mantıkla değerlendirdikleri için bende kendimi yorumuyorum sonuçta olaylara her iki taraftan da bakabildiğimi düşünüyorum, haklısın sana katılıyorum...
bak bu konuda da hemfikirim dalga konusu olması hiç hoş değil sanırım güzel bir kız olması, akıllı olması ve dahası sevdikleri insanın onu hala unutamamış ve seviyor olması bahsettiğin kişilerin filize yüklenmesine neden oluyor ama yanlış
sevgili cemotara, filizime yazdığın mesaj biraz da, filizle bolca dalga geçtiğim için beni ilgilendiriyor diye birşey yazayım istedim. filizle dalga geçiyorum çünkü burda iki grup var filizciler ve yılmazcılar.e bende yılmazcı olduğuma göre haliyle filizle kafa buluyorum. diğer başka karakterlerle dalga geçsek fazla uzun sürmez muhabbet. esas oğlanla kız bu ikisi olduğuna göre.:) alınacak birşey yok kısaca maksat muhabbet olsun...:icon_whis
şimdi geleyim filizim mesajına ;
güzel bir kız : evet doğru Allah surat vermiş gerisini kapmış koyvermiş :img-hyste
akıllı olması : peh pehhh.kova koyalım paçalarına toplayalım akılları :img-pilot
yılmazın filizi sevmesi : sevilecek tarafı yok da bakma işte yılmazım çok tutarlı adam.sevdi mi seviyor garibim...ama kıymetini bilen yok.:happy0064
YÜREĞİNE SAĞLIK, CANIM. SÜPER OLMUŞ :happy0064 :happy0064 :happy0064
biz bıkmayızda sizler yoruldunuz yazmaktan. o bakımdan bugünlük mola diyelim yarın aynen devam :good:
arzum teşekkür ederim, seninde yüreğine sağlık
yorulmak değilde bıktırmayalım kimseyi yoksa duygular o kadar çok ki filizyılmazda ama sonra yeter ki sen iste yazarız elbet buradayız zaten...
:) bilmem artık tüm iyi niyetlerle verdiğimiz notu beğenmedin tmm şiirin senin için peş para etmez ama nedenlerini de yazdık ya puanlamanın ama sen hala duygularımla oynadınız diyorsun biz forumdaşımıza destek amaçlı verdik:) valla filizle hiçbir ilgisi yok biz sana 0 puanda versek yine asardın asılacak ip elde durmaz:) zaten bu hafta asacak bir durmda olmadı ki be abi sende varya havadan nem kapar oldun biraz filizi rahat bırak bu halinden kurtulacaksın bir tutturmuşsun filizi asma bence bırak bakalım filizi nereye gitcek ya davulcuya ya zurnacıya o zaman baktın beğenmedin birlikte bakarız çaresine:)
bu arada sorularda hiç de objektif olamamışsın buram buram subjektiflik var gözümden kaçmadı hani, sağol...
he walla doğru diyorsun taktım ben filize kafayı darma duman edecem onu :) rahat bırakamam filizim her şey çözülmeye başladı yavaş yavaş.birleşecekler son birkaç haftam filizi asmak için :) elimi çabuk tutmam lazım sonra yenge moduna geçecek birşey yapamayacağız:img-hyste davulcu da zurnacıda yılmaz başka gidecek bir yeri yok. Allah Allah :icon_whis o kadar objektif kullanmıştım makinada ama kaçmış demek biraz....:img-pilot
ferman abicim, bir geldin pir geldin. yanlız bugün yılmazdaşların yok, hayırdır. tek cephede savaş veriyorsun. gerçi sen tek başınada yetersinde baba yüreği dayanmıyor demi... :good:
bu arada ben de birkaç soru sorayım :)
1- benim DE sevdiklerim için birşey yapmam gerekiyor.
2- çocuğun için herşeyi yaparım dedi ceyda.bundan daha ACI ne olabilir.öff ne yaptım ben çırpındıkça batıyorum.
yukarıda büyük ve kalın harflerle gösterilmiş olan repliklerde geçen kelime ve cümlelerin Türkçe meali nedir? bize Türkçeyi öğreten hocalarımız filizi es mi geçmiştir yoksa bu kabak gibi ilk cümlede filizin sevdikleri için bugüne kadar pek birşey yapmadığını, ikinci cümlede ise kavun gibi hata yaptığını anlattığı cümleler midir?
cem filizi kaçırır ve...
filiz : - bu ne! Nerdeyim ben ?
cem : - seninle bi oyun oynamak istiyorum
F : - Neresi burası ?Ne oyunu?
C : - bak tam 30 saniye içinde ----
F: - ühüüü naapcan bana? Sööle !
C : - susarsan söölicem, bak süren başladı bile 30 saniye içinde o zincirlerden
F : - Öldürmicen di mi ühüüü
C : - Ya hayır ! sus bi be ! Aaaa! Yetti ama canım !bomba patlıcak şimdi, bak şimdi o kilidi açmak için
F : - ühüü, beni nereye gömücen ?
C :- aha 5 saniyen kaldı, yedin lan bütün süreyi, ettin oyunun içine yaa sırf şu çenenin yüzünden geberecen
selam arkadaşlarımm...ya ıhlamurlar altında komedi olsa böle olurdu herhalde :D güsel olmuş ;)
Ufak bir aradan sonra tekrar aranizdayim, anlasildigi gibi benden kurtulusunuz yok
Yilmazdan Filize
Bu büyülü sehri terk ediyorum
Sen kokan sokaklari
Yüzünü yansitan caddeleri
Cocuklugumun gecti bu mahalleyi
Bu kentin cocuklarini
Bu kezde ben oksüz birakiyorum
Sensiz olmayan sabahi
Sensiz bitmek bilmeyen geceleri
Arkadasim olan bombos sokaklari
Bu sehrin ac güvercinlerini
Bu kezde ben acliga terk ediyorum
Bu büyülü sehri terke ediyorum
Sana dair tüm anilari
Kabus dolu geceleri
Düslerimin kayboldugu denizleri
Yildiz gibi parlayan gözlerini
Bu kezde ben körlüge terk ediyorum
Sabahin ayazinda
Tüm mutsuzluklari gömüyorum
Birlikte yürüdügümüz topraklara
Yarali yüregimi sana birakiyorum
Yarimi ve yarinlarimi terk ediyorum
Askimizin büyüsünü gölgeledi diye
Seni bana yar etmedi diye
Seninle dop dolu diye...
şimdi geleyim filizim mesajına ;
güzel bir kız : evet doğru Allah surat vermiş gerisini kapmış koyvermiş :img-hyste
akıllı olması : peh pehhh.kova koyalım paçalarına toplayalım akılları :img-pilot
yılmazın filizi sevmesi : sevilecek tarafı yok da bakma işte yılmazım çok tutarlı adam.sevdi mi seviyor garibim...ama kıymetini bilen yok.:happy0064
sevgili ferman abim ekleme yapayım eksik yazmışsın malum asma modundasın sana yardımcı olmak gerek büyüğümüzsün ama affına sığınarak
güzel bir kız :valla o suratla birlikte endam, bakışlar, masumiyet, hanım hanımcık hal ve hareketler, süper bir kız
akıllı olması :eksik kovaya gerek yok yaptıklarına bak yılmazı aşık etti kendine, iş yaşamındaki başarı (başarısızlığı onun yüzünden değil) ve cem gibi psikoya kafa tuttu adam tutuldu(sonu fena biliyorum ama olsun)
yılmazın filizi sevmesi : olmaz mı sen bir de git yılmaza sor varmıymış yokmuymuş, sıkıysa tutarlı olmasın kızın talipleri çok, sevecek tabi filiz gibi kız sevilmezde ne yapılır, sen merak etme bilinmez mi kıymeti
abicim şimdi seninkilerle birleştir benim yazdıklarımı da bakalım ne göreceksin
2- çocuğun için herşeyi yaparım dedi ceyda.bundan daha ACI ne olabilir.öff ne yaptım ben çırpındıkça batıyorum.
yukarıda büyük ve kalın harflerle gösterilmiş olan repliklerde geçen kelime ve cümlelerin Türkçe meali nedir? bize Türkçeyi öğreten hocalarımız filizi es mi geçmiştir yoksa bu kabak gibi ilk cümlede filizin sevdikleri için bugüne kadar pek birşey yapmadığını, ikinci cümlede ise kavun gibi hata yaptığını anlattığı cümleler midir?
sevgili FERMAN bence sen repliklere fazla dikkat etme bunu aynı filiz gibi yılmazda ömerde söylemişti ama 72. bölümden beri biliyorum ki filiz sevdikleri için çok şey yaptı halada yapıyor bunu ben çok net görebiliyorum
ikincisi ise tamamıyla filizin pişmanlığı yani bebeği yılmaza söylemediği için pişman oldu
he walla doğru diyorsun taktım ben filize kafayı darma duman edecem onu :) rahat bırakamam filizim her şey çözülmeye başladı yavaş yavaş.birleşecekler son birkaç haftam filizi asmak için :) elimi çabuk tutmam lazım sonra yenge moduna geçecek birşey yapamayacağız:img-hyste davulcu da zurnacıda yılmaz başka gidecek bir yeri yok. Allah Allah :icon_whis o kadar objektif kullanmıştım makinada ama kaçmış demek biraz....:img-pilot
işte takıntılı ferman abimiz "filizi asma takıntısı" foruma hayırlı uğurlu olsun:) (şaka sakın alıngalık yapma) sende de paçalar tutuştu filiz artık senin dilene düşemeyecek ondan korku sarmış seni baksana ne hale geldin filizi asmak için kendin kendin olmaktan çıktın gel sen filizimi dinle kardeşin senin için burada, ah geçsede yenge moduna seni birde öyle görsek onun gideceği yer belli elbette ki yılmaz, objektifliğini yanlış bileme yapmışsın makinede istersen yeni baştan al bu işlemi:)
Bu arada sevgili FİLİZİM vede KURŞİNİ19 yazdığınız şiirler mükemmel ellerinize sağlık
Birde sevgili KURŞİNİ19 iyi güzel yazıyorsunda hep yılmazdan filize yazıyorsun tamam yılmazcısında hiç olmazsa filizden yılmazada yaz şöyle güzel şiirler
yha bu yıLmazın AsLıyla evlenme işi AsLının vazgeçmesiyle son bulabiLir herhalde...Hem çocuKları olacak hemde birirlerini hala çok seVioR Filizle YıLmaz,Aslı bunları ilerki bölümlerDe daha iyi anlar...Bu arada Aslı çok iyi bi kıs yha,YılmAzın filizi cemden kurtarmak için yaptıklarına tam destek verior valla :)
tolgahuzur1
02-05-07, 15:01
fragmanda feride nevzatın koluna bakıyor sanırım bir iz ya da ne biliyim birşey var ki bir olayı hatırlamasına yol açıyor bu durum ve akabinde de feride nevzata sarılıyor hem de ne sarılma (gidip kollarını kırcam paşama nasıl yapar bunu diye:)) sanki gerçekten aşıkmış gibi ama umarım nevzatın jestlerinden dolayı bir hayranlıktır yoksa ömere olan aşkına inanmam feridenin bende ki kredisi tükenir ömer paşama da yazık olur, kıyamam:icon_sorr
evet ben geldim :) demek feridenin kredisi nevzata giderse sende bitecek..:img-hyste zaten feride şıp sevdiymiş baksana kimi hatırlarsa onun buynuna atlıyo..:img-hyste iyikide bırakmışım ferideyi yoksa benim de başımı yakacaktı :)
bu arada fal bilim merkezi başkanı yine başlamış doğa üstü sorularına :img-hyste neyse bi ara yanıtlamaya çalışırız... bize yazdığı şiiride hiç beğenmedim..:img-hyste
Bu arada sevgili FİLİZİM vede KURŞİNİ19 yazdığınız şiirler mükemmel ellerinize sağlık
Birde sevgili KURŞİNİ19 iyi güzel yazıyorsunda hep yılmazdan filize yazıyorsun tamam yılmazcısında hiç olmazsa filizden yılmazada yaz şöyle güzel şiirler
Cok tesekkür ederim, valla seve seve Filzin adinada bir siir yazmak isterim, ama Filizi anlayamiyorumki...Anlayamadigim icinde...Istedigim duygulari yansitmakta zorlaniyorum:img-wink:
ferman abicim, bir geldin pir geldin. yanlız bugün yılmazdaşların yok, hayırdır. tek cephede savaş veriyorsun. gerçi sen tek başınada yetersinde baba yüreği dayanmıyor demi... :good:
yok be arzucum kendi çapımda doğruları yazıyorum işte :img-hyste :img-hyste niye tek başıma olayım ki sen varsın :) arada sırada tereddüt etse de filizim var. daha ne olsun...:img-pilot
Askimizin büyüsünü gölgeledi diye
Seni bana yar etmedi diye
Seninle dop dolu diye...
senden kurtulmak mı ? ASLA... şiirin tamamı çok güzel ama şu kısımlar, süper süper süper :happy0064 :happy0064 :happy0064 yüreğine sağlık. :good:
1- filiz şimdiye kadar sevdiklerine yaptıklarının az olduğu düşüncesiyle böyle bir repli kullanmıştır bak işte buradan da anlaşılıyor ki filiz ne yapsam azdır sevdiklerim için demek ki daha da fazlasını yapmam gerek diye düşünüyor
2- burada da bebeği söylemek de geciktiğinin pişmanlığını yaşamak da ve sevdiği ile böyle bir şekilde ayrı kalışına ve düzeltmeye çalıştıkça da battığına işaret, hemde sevdiğinin başkasından olduğunu düşündüğü bebeğine karşı bu kadar anlayışlı olmasına sevinmesi bu yüzden de yılmaza haksızlık ettiğini düşünmesi
ilkinde açıkladım bence yetersiz olduğunu düşünüyor kesinlikle birşey yapmadı anlamı çıkmaz, ikincisinde de hata yaptığını değil yılmaza bunu söylemek de geciktiği için pişmanlığı söz konusu
ferman hocam notum kaç sakın simitçi hoca olma bak sonun fena olur...
Cok tesekkür ederim, valla seve seve Filzin adinada bir siir yazmak isterim, ama Filizi anlayamiyorumki...Anlayamadigim icinde...Istedigim duygulari yansitmakta zorlaniyorum:img-wink:
vala kime yazarsan yaz ama yaz çünkü çok güzel şiirler yazıyorsun
Ayrıca filizi anlamak çok kolay ben çok iyi anlıyorum vede hak veriyorum
yılmazıda genelde anlıyorum ama bazen öyle şeyler yapıyor ki anlamak imkansız mesela yılmazı bebek konusunda vede aslı konusunda anlamadım bu gidişle anlayamayağımda herhalde
senden kurtulmak mı ? ASLA... şiirin tamamı çok güzel ama şu kısımlar, süper süper süper :happy0064 :happy0064 :happy0064 yüreğine sağlık. :good:
Cok tesekkür ederim. Bugün Ilham perilerim beni terk edemedi bi napim, yazmicam diyorum, zorla yazdiriyorlar, artik ben bile yeter der oldum:img-wink:
evet ben geldim :) demek feridenin kredisi nevzata giderse sende bitecek..:img-hyste zaten feride şıp sevdiymiş baksana kimi hatırlarsa onun buynuna atlıyo..:img-hyste iyikide bırakmışım ferideyi yoksa benim de başımı yakacaktı :)
bu arada fal bilim merkezi başkanı yine başlamış doğa üstü sorularına :img-hyste neyse bi ara yanıtlamaya çalışırız... bize yazdığı şiiride hiç beğenmedim..:img-hyste
ooo kimler gelmiş bende bizleri sattı yok oldu diyordum hoşgeldin tolgam iyi ettin bak ben derken bana kızıyordun feride sana uymaz diye neyse ki gözlerinle görmüş oldun buna da şükür:)
ne doğa üstü cnm sende reel sorular işte bahane bulacağına cvplamaya başla tembellik yeter değil mi ama:) ben size yazmadım o şiiri sizlerin duygularına terciman olarak ıhlamurlar çiftine yazdım teşekkür ederim beğenmeyebilirsin...
herkese slm süper bi bölüm bizi bekliyo
ben şöyle düşünüyorum yılmaz vurulur filiz yılmaz hastanede yatarken bilincinin kapalı olduğunu düşünüp herşeyi anlatır sonra yılmaz duymuştur falan...
sevgili kurşunim yine yapmışsın yapacağını alay edercesine kullanmışsın tüm güzel kelimeleri yine çok güzeldi ellerine, emeğine ve yüreğine sağlık...
sevgili cemotaram asıl ben teşekkür ederim beğenmene sevindim ne yapalım söz konusu filiz ve yılmaz olunca duygular şiirlere dönüşüyor bizlerde bunu başarıyorsak ne mutlu, senin de yüreğine sağlık güzel düşüncelerin için...
walla filizim ekleye ekleye bir hal olmuşsun ama ben de ekleyeyim biraz ;
güzel bir kız :valla o suratla birlikte endam, bakışlar, masumiyet, hanım hanımcık hal ve hareketler, süper bir kız
masumiyet mi ? ehueheue :) o bir film adı filizim.filiz de ne gezer masumiyet :img-hyste gerisi doğru olsun ki bende onu diyorum işte Allah bunları vermiş gerisi kapmış koyvermiş.ısrarlıyım görüşümde.:img-yes:
akıllı olması :eksik kovaya gerek yok yaptıklarına bak yılmazı aşık etti kendine, iş yaşamındaki başarı (başarısızlığı onun yüzünden değil) ve cem gibi psikoya kafa tuttu adam tutuldu(sonu fena biliyorum ama olsun)
yılmazın filize aşık olması filizin aklı değil tamamen yılmazın akılsızlığıdır.bak kendi karakterimi bile suçluyorum objektifim yani :img-pilot
yılmazın filizi sevmesi : olmaz mı sen bir de git yılmaza sor varmıymış yokmuymuş, sıkıysa tutarlı olmasın kızın talipleri çok, sevecek tabi filiz gibi kız sevilmezde ne yapılır, sen merak etme bilinmez mi kıymeti
yoktu walla o dönem başka bir hatun dizide :) vardı da yılmaz mı aşık olmadı.kapıldı gitti işte filizin güzel yüzüne. bilseydi ki içi kof hiç takılmazdı zaten :img-hyste :img-hyste
senin yazdılarına benimki ekledim elde var sıfır filizim gene :img-yes:
sevgili FERMAN bence sen repliklere fazla dikkat etme bunu aynı filiz gibi yılmazda ömerde söylemişti ama 72. bölümden beri biliyorum ki filiz sevdikleri için çok şey yaptı halada yapıyor bunu ben çok net görebiliyorum
ikincisi ise tamamıyla filizin pişmanlığı yani bebeği yılmaza söylemediği için pişman oldu
sevgili cemotara. filizin repliklerine mecburen takılıyorum. mesela yılmazınkileri pek önemsemiyorum zira yılmaz gözleriyle çok şey anlatıyor. filizin gözlerine bakıyorum bir şey yok.e o zaman konuştuklarına bakıyorum haliyle gene bir eşy yok. ben sevdikleri hadi o kadar abartmayayım sevdiği için birşey yaptığını pek görmedim. pişmanlık işte yaptığı ama filizcilerin kabul etmediği hatayı en iyi anlatan kelime. insan yanlış yaptığı zaman pişman olur arkadaşlar.:good:
işte takıntılı ferman abimiz "filizi asma takıntısı" foruma hayırlı uğurlu olsun:) (şaka sakın alıngalık yapma) sende de paçalar tutuştu filiz artık senin dilene düşemeyecek ondan korku sarmış seni baksana ne hale geldin filizi asmak için kendin kendin olmaktan çıktın gel sen filizimi dinle kardeşin senin için burada, ah geçsede yenge moduna seni birde öyle görsek onun gideceği yer belli elbette ki yılmaz, objektifliğini yanlış bileme yapmışsın makinede istersen yeni baştan al bu işlemi:)
takıntı değil de zevk diyelim filizim :) yenge moduna geçmesi için tornaya uğrayacak yoksa ben hazır bekliyorum kıyma makinamla. tornadan sonra en ateşli filizciden bile daha çok kollarım ben filizi sen merak etme.:happy0064
(cemotaramın isteği üzerine kurşunimde istedi ama o hissedemediğini söyledi filizi bu yüzden ben hissedebildiğim için ben yazdım affınıza sığınarak, umarım kızmazsınız beğenirsiniz)
Filizden Yılmaza
hayat benim için senden sonra başladı
senden öncesi yoktu bu benden de
meğerse yaşamamışım herşey buruk bir tadmış dilimde
ta ki sen hayatıma girene kadar
seni gördüğüm o ilk anda içimde açtığın
tarifi imkansız bir bilsen aslında tüm hayatım
sen olmuşsun farkettirmeden
sana ilk başlarda hissettiğim duygu neydi diye
cevabını ararken kendi içimde
senin şefkatli kollarında buldum kendimi
meğerse hayatım boyunca beklediğim
"AŞK"mış kapımı çalan ve senmişsin benim kaderim
her gördüğümde seni aşkınla ayrı kavruluyor
ayrılığımızla daha da ayrı yanıyor
nasıl bir cehennem bu bilemezsin
yakınımdasın ama bir o kadar da uzaktasın
sana dair kurduğum hayaller hep mutlulukla ilgili
hiçbirzaman mutsuzluğu kondurmadım hayallerime
ama gerçek de o mutsuzluklar bırakmadı peşimizi
kimi zaman anlamsız gurur kimi zaman başkaları aramıza girdi
her defasında yeniden başladık aşkımıza yenildik ikimiz
şimdi ise son bir şansımız kaldı bu aşk serüvenimiz
herşey son bulsunda yeniden başlasın sevgimiz
geleceğin gün ben ve bebeğimin bayram yeri olacak yüreğimiz
fragmanı tekrar izledimde filiz vurulma olayinin ardindan eve geldiğine
göre yılmazın durumu agır degil bence:icon_whis
birde acaba filzi bulma olma olayiyda ömerimde olmasi ve yılmazın yarasinin
hafif olmasi belkide aslının yılmazın filize bunlari yapmasini sadece bir dost
olarak gördüğü için nikah masasina oturur
tolgahuzur1
02-05-07, 15:30
hoşgeldin. özlettin kendini, nerelerdesin. hatırla sevgili'ye bu kadar takılma ama bak güceniyoruz... :icon_whis
burdayım sevgili arzuinan sizleri bırakırmıyım :img-wink: :) işte askere gideceğim için bütün izlediğim dizleri bıraktım biri hariç onu hala izlemeye devam ediyorum takip etmeyede devam edeceğim :) askerliğim izmir gaziemire çıktı... bakalım ne yapacağız..:sad53:
inş filiz kurtulurda güzel bir hamilelik geçirir. yani ne aş erebildi nede naz yapabildi kız :) yazık yahu... ne kadar yılmazcı olsakta sonuçta bir anne adayı bunları hak etmiyor bakalım neler olacak..
1-filizin sizce hiç haklılık payı yok mu tüm yaşadıklarını göz önüne alarak cvplayalım?
Var tabiki,başından beri onu savunuyorum,şimdi yaşadıkları çok kötü ama birşeyler yapmak zorundaydı,aman bana brşey olmasın diye çekip kenaramı otursaydı,oturdu diyelim Cem onu rahat bırakacakmıydı...er ya da geç cem başına dolanacaktı sonuç aynı olacaktı,bu sonucu nasıl karşıladığı mühim,ya sini köşeye bekleyecek ya da elinden geleni ardına koymayacaktı..doğru olanı yaptı
Dizde hiçkimse sütten çıkma ak kaşık değil doğal olarak Yılmaz'da,bana göre en büyük hatası Filiz'e kendisine güvenmemekle suçlayan Yılmaz'ın aynı tutumu Filiz için gösterememesiydi,Cem'e ve Handan'a inanmasıydı,bugün gelinen koşul içinde Yılmaz'ın bu hatasının payıda yok denemeyecek kadar fazla
Değil onlar hiçbir aşık bu şekilde olaylara maruz kalmayı haketmezler...fazla mı politik oldu ne
Cem'in,özellikle meleğim derken:img-hyste :img-hyste
Yılmaz-Filiz'den şüphe duymuyorum duyacak olursam bunca senedir izlediğim dizinin ne anlamı kalır,son zamanlardaki tuhaflıklara sırf ikisi galip gelecek ve barışacaklar diye katlanıyorum
Tüyoya göre Aslı'nın sen olmazsan hiçbir anlamı yok şeklinde gelişecek olan söylemleri yüzünden bu nikaha gidilecek,ağlayacak yine garibim ne yapacak gidip nikahı basmaz neticede
Hiçbirşey....
pişmanlık içinde özür dilemesini beklerdim ama son gelişmelerden sonra pekte gerek kalmadı,kendi hayatını riske atmış olması yetti
Evlenip çocuklarını büyütsünler
sevgili FİLİZİM Harikasın muhteşem olmuş yine şiirin ayrıca neden kızayım ki devamını bekliyorum ayrıca KURŞİNİ19 dan da bekliyorum filiz adına şiirler
Birde sevgili Ferman valla filiz gözleriyle herşeyi anlatıyor keşke yılmazda filiz kadar başarılı olabilse bu konuda
Üc bes soruda benden gelsim, sormaya sormaya soru sormasini unuttumusum
1- Sevdigini gözlerinin önünde ölüme terk etmekmi daha zor, yoksa yaban ellerem teslim etmek
2- Sevdiginin ugruna ölmek, sevdigini ebediyen terk etmek anlamina geliyor. Peki onun ugurna ölmek, fani dünyada onsuz yasamaktansa daha kolay bir secim oldugu icinmi, göze aliniyor?
3- Yasamla ölüm arasinda secim yapmak. Bir ölümcül hastaliga yakalanmis birini ölüme terk etmekmi daha zor, yada gözlerini hayata yeni acmis mahsum bir bebegi yanlizliga terk etmekmi?
4- Cok asik oldugun biriyle, dost olmak mümkünmü?
5- Sevdigin canini yakmis ise, onun canini bile bile yakmak, karsindakini hala sevdiginimi gösterir,yoksa sevginin yerini nefretin aldiginimi?
fragmanı tekrar izledimde filiz vurulma olayinin ardindan eve geldiğine
göre yılmazın durumu agır degil bence:icon_whis
birde acaba filzi bulma olma olayiyda ömerimde olmasi ve yılmazın yarasinin
hafif olmasi belkide aslının yılmazın filize bunlari yapmasini sadece bir dost
olarak gördüğü için nikah masasina oturur
filizin vurulma olayının ardından eve geldiini nerden biliyoruz?? ben hiç farketmedim emin misin? bana vurulma son sahneymiş gibi gelmişti..
Sevgili Flizim siirin cok güzel olmus, iyiki yazmissin, neden kizalim ayrica anlayamadim. Ellerine ve yüregine saglik:img-wink:
Ayrica benim siiri begendigin icin sana ayriyetten tesekkürlerimi sunuyorum - Ne kadar resmi oldu ama dimi:img-hyste
ferman abim hiç de zorlanmadım o eklemeleri yaparken çok basitti bak devamı geliyor sonra sonuca bak
güzel bir kız: masumiyet mi ? ehueheue o bir film adı filizim.filiz de ne gezer masumiyet gerisi doğru olsun ki bende onu diyorum işte Allah bunları vermiş gerisi kapmış koyvermiş.ısrarlıyım görüşümde.
valla yüzüne bakınca masumiyetten öne ne görüyorsun gerçi sen takıntılısın ya kesin görmemen gerekenleri görürsün, diğerlerinde hemfikiriz zaten
ferman 1, filizim 1
akıllı olması: yılmazın filize aşık olması filizin aklı değil tamamen yılmazın akılsızlığıdır.bak kendi karakterimi bile suçluyorum objektifim yani
valla sonuçta o hal ve hareketleriyle yılmazı aşık etmiştir sen bence yanlış yerde objektif oldun filiz burda kendisi gibi olmakla yılmazı aşık etti
ferman 0, filizim 1
yılmazın filizi sevmesi: yoktu walla o dönem başka bir hatun dizide vardı da yılmaz mı aşık olmadı.kapıldı gitti işte filizin güzel yüzüne. bilseydi ki içi kof hiç takılmazdı zaten
eee yılmazda anlıyor güzelden ne diyelim başkaları olmaz mı vardı da beyzademiz filize takıldı kaldı, demek olamamış filiz daha cazip gelmiş, sadece güzel yüzüne mi yanılıyorsun ne demişti yılmaz “sen göründüğün gibi değilsin, farklısın” bence içine baktığı için hala daha bırakamıyor
ferman 0, filizim 1
şimdi bak bakalım bende senin yazdıklarına ekleme yaptım ferman 1, filizim 3 ne olacak şimdi:)
burdayım sevgili arzuinan sizleri bırakırmıyım :img-wink: :) işte askere gideceğim için bütün izlediğim dizleri bıraktım biri hariç onu hala izlemeye devam ediyorum takip etmeyede devam edeceğim :) askerliğim izmir gaziemire çıktı... bakalım ne yapacağız..:sad53:
inş filiz kurtulurda güzel bir hamilelik geçirir. yani ne aş erebildi nede naz yapabildi kız :) yazık yahu... ne kadar yılmazcı olsakta sonuçta bir anne adayı bunları hak etmiyor bakalım neler olacak..
bak ne güzel objektif bakınca filize üzülenler de çıkıyomuş...evt filiz ağzının tadı ile hamileliğini anneliğini yaşamadı bahtsız kör talihli filizim:icon_sorr
not: demek izmire çıktı askerliğin...hadi hayırlısı olsun yanlız tam sıcaklar da başlarken geliyosun zor olacaktır...
sevgili FİLİZİM Harikasın muhteşem olmuş yine şiirin ayrıca neden kızayım ki devamını bekliyorum ayrıca KURŞİNİ19 dan da bekliyorum filiz adına şiirler
Birde sevgili Ferman valla filiz gözleriyle herşeyi anlatıyor keşke yılmazda filiz kadar başarılı olabilse bu konuda
walla sevigli cemotara.filizin genelde gözleri yaşlı :) ben pek anlam çıkaramıyorum göz bebeklerinden zira ıslaklıktan gözükmüyor. yılmazın öyle mi koca koca kapkara gözler :)
Sevgili Flizim siirin cok güzel olmus, iyiki yazmissin, neden kizalim ayrica anlayamadim. Ellerine ve yüregine saglik:img-wink:
Ayrica benim siiri begendigin icin sana ayriyetten tesekkürlerimi sunuyorum - Ne kadar resmi oldu ama dimi:img-hyste
sağol kurşunim hani sana özel istek geldi o yüzden dedim cemotarama ve sana bana kızmazsınız diye o yüzden cnm, teşekkür ederim seninde yüreğine sağlık
sevgili cemotaram beğenmene sevindim senin gibi filizi anlayarak yazmak istedim güzel düşüncelerin için teşekkür ederim elbet kurşunide filizden yazacaktır ben ona göndereceğim ilham perilerimi:)
sevgili FERMAN tamamda zaten filize yılmaza bebeği söylemedi diye hatalı dedik yani filiz bebeği söylemediği için pişman oldu yani yanlış yaptığını söyledi bebek konusunda ama yılmazda bu cümleyi dizide çok kurdu enaz 3 kere bu cümleyi kurdu yani yılmazında çok ama çok yanlışları var
hayat benim için senden sonra başladı
senden öncesi yoktu bu benden de
meğerse yaşamamışım herşey buruk bir tadmış dilimde
ta ki sen hayatıma girene kadar
seni gördüğüm o ilk anda içimde açtığın
tarifi imkansız bir bilsen aslında tüm hayatım
sen olmuşsun farkettirmeden
bu satırları oyuyunca 14. bölüm geldi aklıma. Filiz'de tamda bunlara benzer cümleler kurmuştu Yılmaz'ın ona kattıklarıyla ilgili... Yılmaz onu eve getirdiğinde de ne demişti "hiçbirşey için umudunu yiterme, hele aşk için asla" :happy0064
filizim, beni alıp nerelere götürdün. emeğine, yüreğine sağlık. :happy0064
1- filiz şimdiye kadar sevdiklerine yaptıklarının az olduğu düşüncesiyle böyle bir repli kullanmıştır bak işte buradan da anlaşılıyor ki filiz ne yapsam azdır sevdiklerim için demek ki daha da fazlasını yapmam gerek diye düşünüyor
2- burada da bebeği söylemek de geciktiğinin pişmanlığını yaşamak da ve sevdiği ile böyle bir şekilde ayrı kalışına ve düzeltmeye çalıştıkça da battığına işaret, hemde sevdiğinin başkasından olduğunu düşündüğü bebeğine karşı bu kadar anlayışlı olmasına sevinmesi bu yüzden de yılmaza haksızlık ettiğini düşünmesi
ilkinde açıkladım bence yetersiz olduğunu düşünüyor kesinlikle birşey yapmadı anlamı çıkmaz, ikincisinde de hata yaptığını değil yılmaza bunu söylemek de geciktiği için pişmanlığı söz konusu
ferman hocam notum kaç sakın simitçi hoca olma bak sonun fena olur...
walla filizim sen de kıvırma konusunda pek iyisin benden aşağı kalır yanın yok :) ilk cümleyi nasıl aldın öyle alaşağı ettin evirdin çevirdin o şekle soktun tebrik ederim seni. :) ama ben yemem. ikinci olarak geciktiği anlaması ve yılmaza haksızlık ettiğini söylemişsin.biz de yılmazcılar olarak bunu söylüyoruz zaten işte.:happy0064 gecikmese bunların hiçbirisi olmazdı zaten.:good: sana 7 verdim. aslında hakkın 5 ikinci cevabın sayesinde ama 2 puan da kanaat kullandım :img-hyste
Cemotaranin istegi üzerine Filzden Yilmaza cok ufak bir siir gelsin, umarim begenirsin, kisa oldu, ama Filizin duygularini yansitmakta zorlandigimi söylemistim:img-wink:
Sen yoksun ya
Ben son demdeyim
Inan hala sendeyim
Biliyormusun gün bugün degil
Ben hala senin yanimda oldugun dündeyim
Kalbim cok agriyor tan agarirken
Icim kan agliyor gam cogalirken
Biliyormusun ben senelerce
Tükenmek bilmeyen yaslar akkitim gecerlerce
Hasret biriktirdim hecelerce...
sevgili FERMAN tamamda zaten filize yılmaza bebeği söylemedi diye hatalı dedik yani filiz bebeği söylemediği için pişman oldu yani yanlış yaptığını söyledi bebek konusunda ama yılmazda bu cümleyi dizide çok kurdu enaz 3 kere bu cümleyi kurdu yani yılmazında çok ama çok yanlışları var
iyi ama cemotara zurnanın zart dediği yer orası zaten. veledi zamanında söylese saklamak için canını dişine takmasa, söylememek için kendine sebepler yaratıp durmasaydı bugüne kadar gelmezdik. şimdi oturmuş evlenmiş 2 çocuk için çalışmalara başlamış olurlardı. hata taşı filiz...hataius taşius..latince adı :)
Bu arada iki günden beri eski bölümleri izliyorum valla özlemişim o bölümleri hemde ilk bölümünden başlayarak ozaman nekadar da muhteşemmiş dizimiz şimdide çok güzel ama şimdi hep acı var
Bu arada ençok değişen karakter hem görünüş itibariyle hemde karakter olarak kesinlikle filiz
Eskiden acı çeksede asla kendinden taviz vermeyen ayakları üstünde bir karakterdi şimdi ise ağlayıp duran herkese derdini anlatmaya çalışan itilip kakılan ortada ruh gibi dolaşan bir karakter oldu görünüş itibariylede bezmişlik hayattan bıkmışlık var off offf hep bu senaristlerin yüzünden
72.bölümün resimleri gelmiş arkadaşlar.Multimedya bölümünde herkes çok hoşlanacaktır eminim..:icon_whis
walla filizim sen de kıvırma konusunda pek iyisin benden aşağı kalır yanın yok :) ilk cümleyi nasıl aldın öyle alaşağı ettin evirdin çevirdin o şekle soktun tebrik ederim seni. :) ama ben yemem. ikinci olarak geciktiği anlaması ve yılmaza haksızlık ettiğini söylemişsin.biz de yılmazcılar olarak bunu söylüyoruz zaten işte.:happy0064 gecikmese bunların hiçbirisi olmazdı zaten.:good: sana 7 verdim. aslında hakkın 5 ikinci cevabın sayesinde ama 2 puan da kanaat kullandım :img-hyste
ben kıvırmam bilmem feride bilir o işi:) valla hiç uğraşmadım aynen de öyle hissettim filizin repliğinde malum takıntı bende değil sende unuttun sanırım bence sorunun tam karşılığıydı cvbım ama hoca sensin, ben de bunu hep söyledim zaten ama unuttuğun filizcilerde bunu söylemişti filizin hatasını, sen kurşuniye diyorsun ama ondan aşağı kalır yanın yok aslında ilk sorunun cvbı doğru ama kendinle çelişeceğin için kırdın saydım, teşekkür ederim hiç fena değil:good:
iyi ama cemotara zurnanın zart dediği yer orası zaten. veledi zamanında söylese saklamak için canını dişine takmasa, söylememek için kendine sebepler yaratıp durmasaydı bugüne kadar gelmezdik. şimdi oturmuş evlenmiş 2 çocuk için çalışmalara başlamış olurlardı. hata taşı filiz...hataius taşius..latince adı :)
sevgili FERMAN olaya böyle bakarsak işin içinden çıkamayız ozaman bende derim ki filiz yılmazı suçladı diye pişman olduktan sonra 9 bölüm boyunca gurur yapmasaydı şuanda senin dediğin gibi çok mutlu olacaklardı ayrıca filiz bebeği söylemişti yılmaza kız nerden bilsin annesinin böyle adi birşey yapacağını
1- Sevdigini gözlerinin önünde ölüme terk etmekmi daha zor, yoksa yaban ellerem teslim etmek
2- Sevdiginin ugruna ölmek, sevdigini ebediyen terk etmek anlamina geliyor. Peki onun ugurna ölmek, fani dünyada onsuz yasamaktansa daha kolay bir secim oldugu icinmi, göze aliniyor?
3- Yasamla ölüm arasinda secim yapmak. Bir ölümcül hastaliga yakalanmis birini ölüme terk etmekmi daha zor, yada gözlerini hayata yeni acmis mahsum bir bebegi yanlizliga terk etmekmi?
5- Sevdigin canini yakmis ise, onun canini bile bile yakmak, karsindakini hala sevdiginimi gösterir,yoksa sevginin yerini nefretin aldiginimi?
1-İlkini yaşarsan vicdan azabıyla yaşarsın,onu nasıl kurtaramadım diye yakınır bu acı ve hasretle yanarsın.Sende normal insanlar gibi olamaz kendini diri diri toğrağa gömmüş olursun,seni seven yakınlarına da aynı mutsuzluğu yaşatırsın...ama zaman herşeyin ilacıdır gün gelir hayata yeniden bağlanırsın
Diğerinde ise hem sevdiğinden hemde tüm insanlardan yaşamdan nefret edersin,zaman bunaçare olmaz içndeki nefretle yaşamını zehir edersin
2-Hayır... sevdiği için ve onun yaşayabileceği olumsuzlukları ortadan kaldırmak adına göze alınıyor,
3-ikiside vicdan meselesi,hasta ölümcül bir hastalığa sahip nasılsa ölecek diye onu terk edip son zamanlarını ona zehir etmek te insanlık dışıdır,savunmasız bebeği bırakmakta..ikiside gözümde aynı derecede hatalı ve mantık dışıdır,asla seçim konusu olamaz
4-zannetmiyorum,ayrıldık ama dostuz laflarıdahiç inandırıcı gelmiyor
5-Öyle bir söylem dile getirilsede ben buna inanmıyorum,sevgi asla karşındaki incitme yoluyla sergilenemez,gösterilemez...
Not: Sınavde terlemediğim kadar terletti bu sorular..
ben kıvırmam bilmem feride bilir o işi:) valla hiç uğraşmadım aynen de öyle hissettim filizin repliğinde malum takıntı bende değil sende unuttun sanırım bence sorunun tam karşılığıydı cvbım ama hoca sensin, ben de bunu hep söyledim zaten ama unuttuğun filizcilerde bunu söylemişti filizin hatasını, sen kurşuniye diyorsun ama ondan aşağı kalır yanın yok aslında ilk sorunun cvbı doğru ama kendinle çelişeceğin için kırdın saydım, teşekkür ederim hiç fena değil:good:
feridenin bir halttan anladığı yok ne yalan söyliyim bence sen daha iyi kıvırıyorsun :) benim ki takıntı değil filizim nerden çıkardın takıntıyı yahu.ben kafama taktım dedim takıntı yaptım demedim yaw. sen ilk sorunun cevabını öyle algılamışsın ama ben tamamen filizin itirafı şeklinde algıladım ki olayların yani sevdiklerinin onun için neler yaptığını gördükten sonra o da bu itirafı yaptı.kendimle hiç çelişmedim ben filizim. :img-hyste gene de bu kadar hocayı eleştirmene rağmen kanaatimi değiştirmicem.7 verdim gitti bir kere.:good:
bu satırları oyuyunca 14. bölüm geldi aklıma. Filiz'de tamda bunlara benzer cümleler kurmuştu Yılmaz'ın ona kattıklarıyla ilgili... Yılmaz onu eve getirdiğinde de ne demişti "hiçbirşey için umudunu yiterme, hele aşk için asla" :happy0064
filizim, beni alıp nerelere götürdün. emeğine, yüreğine sağlık. :happy0064
arzum hatırlamaz mıyım zaten o eski bölümler neler neler yaşatmıştı bizlere seni de götürmüşüm o günlere ne mutlu, malum filizi anlamak zor değil içi dışı bir ama görebilene (ferman abi alınacak şimdi)
sana o duyguları hissettirebildiysem ne mutlu, seninde yüreğine sağlık:img-wink:
kurşunim cnm ellerine sağlık çok güzel sorular umarım sende cvpları beğenirsin...
Aslında ikisi de çok zor bir durum ama birinde sonsuza kadar hayatında olmayacağı için diğerinde ise hayatta ve yaşıyor olması bir nevi teselli olabilir ama ölüme çare olmadığı için ikinci tercihi seçmek daha mantıklı gelir şu an filizin yaptığı bu
Bu sevdiğine duyduğu sevginin sınırsız olduğunu göstermek içindir yani sbnin sevgin benim hayatımdan da çok önemliyeter ki sen yaşa demek, fani dünyada onsuz yaşamak elbette ki ölmekden beter belki de bir kaçış noktasıdır umutların tükenmesi sonucu bu aşka dair birşey yapamayınca sevdiğinin hayatı tehlikedeyse seçilebilecek en doğru şeyi seçmektir bu da tıpkı filizin hayatından feragat etmesi için cemi kabul etmesi, yılmazında filiz için ölümü göze alması aynı.
İkisi de çok zor hemde değer verdiği iki önemli kişiyse seçim yapmadan her ikisine de çare olmak isteyecek yılmaz ama kesinlikle her ikisi de hayat beklentisi içinde biri devam diğeri yeni bir başlangıç hayat içinde, yani çok kolay değil bu durum
Hayır kesinlikle mümkün değil evet diyenler keisnlikle aşık olmamıştır çünkü aşk başka dostluk çok başka birşeydir
Bu yapılan davranışa bağlı bile bile can yakmak tabirini sevmiyorum bu yüzden de böyle olduğunu düşünmüyorum sonuçta seven insan sevdiğinin canını acıtmakdan zevk almaz, nefrete zaten dönüşürse o zaman aşk da sevgi de çokdan bitmiş demektir, bu yüzden de diziye dönersek ne filiz yılmazın canını bile bile acıtmıştır ne de yılmaz filizin ve ne de nefrete dönüşmüştür bu sevgi
Sevgili Cemotara siiri begenmene sevindim, tesekkürler
Sevgili Sude sorulari yanitladigin icin sana tesekkür ediyorum
Filizim, cevaplarini begenmez olurmuyum, sorulari cok güzel cevaplamissin, ellerine ve yüregine saglik
feridenin bir halttan anladığı yok ne yalan söyliyim bence sen daha iyi kıvırıyorsun :) benim ki takıntı değil filizim nerden çıkardın takıntıyı yahu.ben kafama taktım dedim takıntı yaptım demedim yaw. sen ilk sorunun cevabını öyle algılamışsın ama ben tamamen filizin itirafı şeklinde algıladım ki olayların yani sevdiklerinin onun için neler yaptığını gördükten sonra o da bu itirafı yaptı.kendimle hiç çelişmedim ben filizim. :img-hyste gene de bu kadar hocayı eleştirmene rağmen kanaatimi değiştirmicem.7 verdim gitti bir kere.:good:
yok yok ferideye haksızlık etmem kızın mesleği bu ben anlamam kıvırmaktan hem nereden anladın:) tamam kafan taktın diyelim ama yorumlarında sürekli dile getirince takıntı gibi durdu o yüzden, demek ki farklı bakıp farklı anlamlar çıkarmışız bunda da anlaştık, çelişmediğini de biliyorum seni kızdırmak içindi abicim, yok cnm eleştirmedim öğrencilik hakkımı kullandım malum ben eli bol hocayım kimseye kıyamıyorum, teşekkür ederim buna da şükür...
sevgili FERMAN olaya böyle bakarsak işin içinden çıkamayız ozaman bende derim ki filiz yılmazı suçladı diye pişman olduktan sonra 9 bölüm boyunca gurur yapmasaydı şuanda senin dediğin gibi çok mutlu olacaklardı ayrıca filiz bebeği söylemişti yılmaza kız nerden bilsin annesinin böyle adi birşey yapacağını
çıkarız cemotara çıkarız :) böyle birşeyi söyleyemezsin zira yılmaz gurur falan yapmadı sildi filizi. beceremedi ayrı konu. adam beceremeyeceğini nerden bilecekti.artı enceladusun bir yorumunda dediği gibi orda bile kabak 2 bölüm sonra yılmaza patladı.filiz pirupak oldu çıktı.ahh filiz ahhh....artı verdiğin örnekte bile filiz yılmazı suçlamasaydı yılmazda onu silmezdi diye cevap verilebilir. son cümlene katılıyorum annesini bile tanıyamamış bir kız bu.yılmazı tanıyıp hakkını nasıl verecek ki? hataius taşius filiz.
1- ölmesi çok daha zor. başkasında iken en azından yaşadığını nefes aldığını bilirsin. gülüyordur, eğleniyordur yaşıyordur yani...
2- ne için ölündüğüyle alakalı birazda. eğer onun hayatına karşılık ölümü seçiyorsan hiçbirşey düşünmezsin yeterki o yaşasın...
4- aşkım bitmemişse hayır...
5- sevginin bittiğini. çünkü hala seviyor olsa ne kadar kızsada kıyamaz
yakupoglu61
02-05-07, 16:21
arzum hatırlamaz mıyım zaten o eski bölümler neler neler yaşatmıştı bizlere seni de götürmüşüm o günlere ne mutlu, malum filizi anlamak zor değil içi dışı bir ama görebilene (ferman abi alınacak şimdi)
sana o duyguları hissettirebildiysem ne mutlu, seninde yüreğine sağlık:img-wink:
ewt nerde o günlerdeki filiz.! Babasına bi söz verdi nikahtan kaçtı;
filiz o sözden sora ipleri kopardı tutabilene aşk olsun...!
çıkarız cemotara çıkarız :) böyle birşeyi söyleyemezsin zira yılmaz gurur falan yapmadı sildi filizi. beceremedi ayrı konu. adam beceremeyeceğini nerden bilecekti.artı enceladusun bir yorumunda dediği gibi orda bile kabak 2 bölüm sonra yılmaza patladı.filiz pirupak oldu çıktı.ahh filiz ahhh....artı verdiğin örnekte bile filiz yılmazı suçlamasaydı yılmazda onu silmezdi diye cevap verilebilir. son cümlene katılıyorum annesini bile tanıyamamış bir kız bu.yılmazı tanıyıp hakkını nasıl verecek ki? hataius taşius filiz.
Ferman abi sana katiliyorum. ERARE HUMANUM EST, Yilmaz bir kere yanildi, rapora inanip Filize inanmadven, buda zaten Filize karsi duydugu güven sorunundan dolayi kaynaklandi. Ama Filizin o günden sonra bile yanlislarini sürdürmekte devam etti, hala daha ediyor.
Aralarindaki asktan süphem yok, ama nedense Filiz ancak son iki bölümde ilk defa bunu hissettirdi. Yilmaz ise her defasinda bunu yansitmayi basardi.
Son olarakta Filize hala kizgin olmamin sebebi: Ben onu asla affetmiyecegim sözüdür. Bunca olaydan sora, Filizmi Yilmazi affetmesi gerekiyor, yoksa Yilmazmi Filizi?
Iki kere basliga yazmak istedim ikisinde de olmadi bu da yetmezmis gibi yaptigim Cem aleyhinde olan ozet yorumu silindi, o yuzden bu iste Cem Akman'in parmagi oldugunu dusundugum icin fragman ve ozet yorumumu yeniden duzenliyorum :img-fie:
Yilmaz’in gelisiyle, Cem’in Filiz’le evlenme hayalleri suya düser. Ancak ne pahasina olursa olsun Filiz’e sahip olmak isteyen Cem, pes etmez. Filiz’i kabus dolu günler beklemektedir.
Ya zaten seyrederken Yilmaz'a sinir oldum. Yilmaz da kim? Cem'in Filiz'e duydugu buyuk ask varken Yilmaz'a ne? Gelmis nikahi mehvetmis bir de pes mi edecek Cem Akman? Askolsun, hem ne demek kabus dolu gunler? Cem gibi bir adam olsa olsa bir kadinin ruyasi olabilir!! Oyle buyuk bir askla ozveriyle seven kac tane erkek var dunyada, ustelik baskasinin cocugunu da kabul eden? Ustelik cesur da gozunu kirpmadan aski icin adam vurdurtuyor, dovdurtuyor. Gizli dolaplar cevirip sirketler batirabilecek kadar da basarili bir entrika ustasi, tam gunumuzun adami. Ne kosulda olursa olsun belini dogrultuyor, SIKINTI da cektirmez, prensesler gibi yasatir. Daha ne ister ki bir kadin??
Yilmaz ve Ömer, Filiz’i Cem’in tehdidinden kurtarmak için birlikte mücadele ederler. Iki eski düsmanin ortak çabasi sonuç verecek mi?..
Hayret birsey ben de Omer'i birsey zannederdim ne isin var Allah'in kabadayisiyla? Kizkardesin mutlulugu bulmak uzere ne karistiriyorsun ortaligi??
Bu arada geçmisinin izini sürmeye devam eden Feride, hiç ögrenmek istemeyecegi bir gerçekle yüz yüze kalir.
Umarim Nevzat'la ve askiyla ilgili birsey degildir, kacmasi tamamen baska bir sebebe dayanmaktadir ve Nevzat gibi melek bir adam uzulmez. Zaten Ozlem ve Nevzat da cok yakisiyorlar.Hele o Nevzat'in bakimli haline bayiliyorum! Feride kim, oyle biri yok bile?? O yuzden Omer'e asikmis falan bos laflar bunlar; gecin...
Zaten çor zor günler geçiren Filiz, daha kötüsü olamaz dedigi anda hayatinin en aci sürpriziyle karsi karsiya kalir.
Yoksa yoksa Cem'e mi birsey mi oluyor? Daha da kotusu olabilir, Cem artik onu istemiyordur ve Filiz elbette bu durum karsisinda kahrolur. Boyle seven bir adam ...
Fragmana gelirsek, umarim Cem Akman Yilmaz'i vuruyordur, hatta eli degmisken Omer'i de vursun. Gerci o da ne bicim adam, vuruyorsun, bicakliyorsun, hicbirsey olmuyor efsunlu gibi mubarek!! Neyse, sevgili Cem Akman'in kayinbiraderi olacagi icin o yasayabilir elbette. Yalniz anlamadigim birsey var fragmanda, bu Filiz niye agliyor? Oysa hayatinin firsati Cem Akman ile karsi karsiya oyle degil mi? Tabi bir de Feride Nevzat'a sariliyor ya nasil sevindim anlatamam, hatta anlatacak kelime bulamiyorum.
Ay daha fazla dayanamayacagim espri de olsa yazdiklarimi midem kaldirmadi desem :img-hyste Hep dusundugumuzu dogru durust yazdik bir de boyle yazalim dedim Cem Akman'in bakis acisindan. Zaten korkuyorum once basliga, sonra forumu en sonunda da bizi ele gecirecek diye Cem Akman, eger gerekirse bu yazdiklarimi delil olarak gosterecegim :img-hyste Ya bu arada fragmani ilk izledigimde Kurtlar Vadisi mi yazdim bilgisayara diye kontrol etmek de geldi icimden :img-pilot
Not: Boyle esprili bir sekilde ters yaklasim fikrini aklima getiren Iki Aile basligindan Nuray'a tesekkurler bu arada ;)
oooo kurşuni hocam sormuş 0 alacağımı bile bile cevaplayayım ;
ölüme terk etmek tabi ki. yaban ellere verdiğin gibi alırsın geri bişi olmaz.:img-yes:
mesele ölmek değil ölünmemeli sadece gerekirse ölümü göze alabilecek kadar sevilmeli.
bebeği terk etmek. ölen ölür kalan sağlar bizimdir lafı boşuna söylenmemiş herhal :happy0064
evet öteki tarafta sırat köprüsü üzerinde menfaat için olabilir.:img-hyste
ikisini de göstermez.bunu yapanın adam olmadığını gösterir.
Ferman abi su simitci lakabindan kurtulma zamani geldi artik. Sorular cevapladigin icin öncelikle tesekkürler, bugün iyi günümdeyim verdigim notu merak ediyorsun 10 olsun, ama bak kizdirirsan not kirmayi bilirim, unutma:img-wink:
Sevgili Berna, bu yaratici ve esprili özet ve fragman yorumun icin tesekkür ediyorum. Gercekten cok degisik ve güzel olmus, ellerine saglik.
Ferman abi sana katiliyorum. ERARE HUMANUM EST, Yilmaz bir kere yanildi, rapora inanip Filize inanmadven, buda zaten Filize karsi duydugu güven sorunundan dolayi kaynaklandi. Ama Filizin o günden sonra bile yanlislarini sürdürmekte devam etti, hala daha ediyor.
Aralarindaki asktan süphem yok, ama nedense Filiz ancak son iki bölümde ilk defa bunu hissettirdi. Yilmaz ise her defasinda bunu yansitmayi basardi.
Son olarakta Filize hala kizgin olmamin sebebi: Ben onu asla affetmiyecegim sözüdür. Bunca olaydan sora, Filizmi Yilmazi affetmesi gerekiyor, yoksa Yilmazmi Filizi?
heh be yürü be kurşuni. :) ağzından bal damlıyor yemin ederim. olaya bu kadar doğru yaklaşmak....işte budur...hala yılmaz filizden özür dilesin diyorlar önce bir filiz bugüne kadar yaptıkları için hem özür dilesin hem tövbe etsin de yılmazda gerekeni yapar.:good:
Hep dusundugumuzu dogru durust yazdik bir de boyle yazalim dedim Cem Akman'in bakis acisindan. Zaten korkuyorum once basliga, sonra forumu en sonunda da bizi ele gecirecek diye Cem Akman, eger gerekirse bu yazdiklarimi delil olarak gosterecegim :img-hyste Ya bu arada fragmani ilk izledigimde Kurtlar Vadisi mi yazdim bilgisayara diye kontrol etmek de geldi icimden :img-pilot
[/B]
Bölüm yorumun harika olmuş:img-hyste :img-hyste :img-hyste Bu şekilde yorumlamak hissedilenleri daha çarpıcı bir şekilde ortaya koyuyor:img-yes:
sevgili KURŞİNİ19 söylediklerine maalesef katılmıyorum tamam filiz hata yaptı ama sonra pişman oldu affetmesi içinde yılmazın peşinden koşup durdu sonrada bebek olayı ortaya çıktı ve sonra geçde olsa yılmaza buna söyledi
geç kalmasının sebebide yılmazın davranışlarıdır sonra da yılmaz çok büyük hata yaptı ve yapmaya da devam etti
Filiz ise bu olaylardan sonra sadece yılmaza çok kızdığı için bebek senden değil dedi ve hata yaptı onun dışında hatası yok ama yılmaz aslıyla ilişkisinden ötürü hala hata yapmaya devam ediyor
Ayrıca yılmaz filiz için iki bölümden beri endişe duyuyor yani kaç bölüm boyunca filiz için endişelenmedi bile sanki ona aşık değilmiş gibi yılmazdan hiçbirşey hissetmiyordum filiz ise tam tersi yılmaza olan aşkını net bir şekilde belli ediyordu
Ayrıca evet filizinde yılmazdan bir özür borcu var ama pişman olması ve af dilemesi gereken kişi kesinlikle yılmaz
Sen yoksun ya
Ben son demdeyim
Inan hala sendeyim
Biliyormusun gün bugün degil
Ben hala senin yanimda oldugun dündeyim
Kalbim cok agriyor tan agarirken
Icim kan agliyor gam cogalirken
Biliyormusun ben senelerce
Tükenmek bilmeyen yaslar akkitim gecerlerce
Hasret biriktirdim hecelerce...
Filiz'in duygularını hissedemediğin zaman böyle yazıyorsan birde hissetsen nasıl yazardın acaba. neyse o günleride göreceğiz nasılsa. Filiz kızımız ferman abimin değimiyle tornadan geçince neler olacak bakalım. çok teşekkürler :happy0064
heh he filizim ben ne yazsam seni bitirdim, ekarte ettim diyorsun bana. ne edeyim ben sana :) benim maçım senle değil ki karakterler arasında. :) kanaryam da sizin o kara tüylerinizi tek tek yolacak bu hafta :img-hyste :img-hyste
abi sende mi şakadan anlamıyorsun ben kim seni bitirmek ya da ekarte etmek kim ben naçizane forum sakini filizyılmazcı yılmazfilizci filizim, bilmez miyim karakter maçlarını ama durum eşitlenecek bak gör sen,
bakalım kim kimi yolacak nasılsa buradayız...
Arzu abla cok tesekkür ederim, bu kadar oldu ancak, bakalim bizimkiler bi aralarindaki sorunlari halletsin, ne gibi seyler cikar bende cok merak ediyorum:img-wink:
ben senden eminim. çok güzel sözlerle bezenmiş buram buram aşk kokan duygular saracak her yanı... :img-in_lo :good:
*** Filiz, Cem'e neden "onu affetmesemde hep seveceğim" dedi. hangi olaydan dolayı bunu demiş olabilir. Bebekle ilgilimi yoksa Aslı ile ilgilimi... ben karar veremedim de yardımcı olursanız sevinirim... :good:
not: iyi akşamlar herkese bugün işten erken çıkıyorum. akşama evden görüşürüz. k.i.b. :happy0064
sevgili KURŞİNİ19 söylediklerine maalesef katılmıyorum tamam filiz hata yaptı ama sonra pişman oldu affetmesi içinde yılmazın peşinden koşup durdu sonrada bebek olayı ortaya çıktı ve sonra geçde olsa yılmaza buna söyledi
geç kalmasının sebebide yılmazın davranışlarıdır sonra da yılmaz çok büyük hata yaptı ve yapmaya da devam etti
Filiz ise bu olaylardan sonra sadece yılmaza çok kızdığı için bebek senden değil dedi ve hata yaptı onun dışında hatası yok ama yılmaz aslıyla ilişkisinden ötürü hala hata yapmaya devam ediyor
Ayrıca yılmaz filiz için iki bölümden beri endişe duyuyor yani kaç bölüm boyunca filiz için endişelenmedi bile sanki ona aşık değilmiş gibi yılmazdan hiçbirşey hissetmiyordum filiz ise tam tersi yılmaza olan aşkını net bir şekilde belli ediyordu
Ayrıca evet filizinde yılmazdan bir özür borcu var ama pişman olması ve af dilemesi gereken kişi kesinlikle yılmaz
sevgili cemotara, kurşuniye yazmışsın gerçi ama ben de kurşuniyle birebir aynı düşündüğüm için onun affına sığınarak birşeyler yazmak isterim.
ilk paragrafında diyorsun ki filiz hata yaptı ama anladı hata yaptığını gitti özür diledi.sonrada bebek çıkt