Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 19
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
iyi ama secomsum senin atladığın nokta yılmazın içinde bulunduğu ruh halidir.bu adam o esnada bulunduğu ruh haline ve filize olan güvensizliğine durup dururken girmemiştir.ortada zaten yılmaz açısından güvenilmez ve kendini hep yarı yolda bırakan bir filiz vardır. filizin böyle birşeyi isteyerek yapmış olduğunu düşünmemiştir elbette bana göre. herşey olabilir..sarhoş bir gece de olabilir, zorla da olabilir.mesele bu olayın bu noktaya gelmesidir ki olayı bu noktaya getirende filizdir. suçlanabileceği veya herhangi bir yanlış anlamaya sebep verecek ortamı yaratmamalıydı filiz.bunun da en kestirme yolu kimse öğrenmeden tez elden yılmaza söylemekti.etrafında bu ilişkiyi istemeyenlerin bal gibi farkındaydı filiz.
Ferman abi,
Basit veya komplike bir güven sorunu değil demem aslında Yılmaz'ın içinde bulundugu ruh halini anlamaya calıstıgım göstergesi ama dediğim gibi anlayamadım neyse bir gün insallah :img-wink:
O zaman Allah kolaylık ve zihin açıklığı versin sana Hasanım ne diyeyim. Adım hıdır elimden gelen budur...
Oooo sizin cephede kalabalıklaşmaya başlamış o zaman. meydan ortada Hasancım savaşta yeni cephelere ihtiyaç var ..Yanlız filizciler ömeri destekliyorsa orada biraz sıkıntı var işte... ömer o kadar hata yapıyor mu yaw filizcilerin desteğini alacak kadar...ben pek görmüyorum son zamanlarda ömerin hata yaptığını. adam canını dişine de taksa "aaa..kardeşi sonunda aklına geldi" yorumları hangi cepheden geldi unutma...temkinli ol... ben de ömerciyim bundan böyle ama sadece ömerci..ferideyle işim olmaz.:img-pilot
'' Filizciler Ömer'i destekliyorsa orda bir sıkıntı vardır '' :img-hyste
Sevgili Gözde;
Bilmem hatırlar mısın ama Filiz 65. ve 67. bölümde kendi gururunu öne sürüp bıçaklandığı halde Ömer'e uzanan yardımın önünü kesmişti. Yılmaz'a gurur nutukları atarak. Teklifi Ömer'e götürmemişti bile hanfendi.
Yok aslında Ferman Abi'ye katılıyorum. Filiz'in ciddi bir 10000 km bakımına ihtiyacı var. Ömer haberi olur olmaz nasıl da koşuyor yardıma.
Ha diyebilirler ki Filiz Subaru'sunu feda etti e ona katılırım:)
Ev zaten Müjgan Hanım'ındı. Feragat eden Müjgan Hanım'dı. Üçlü paradan da zaten 3'te 1'di Filiz'in payı. E o kadarcık fedakarlık da yapsın. Kız zaten kendi geçen bölüm dedi "Ben hiç bir şey yapmıyorum" diye. Bayıldım bu özeleştirisine..
Bu konu hakkında o kadar konustum ama sevgili Archshe'ye kesinlikle katılmaktayım hersey tartışılsın ama Filiz'in kardeşliği tartısılmasın.. Filiz Ömer için nelerden fedakarlık yapmıştır.. Yılmaz'ın teklifini kabul etmemesi anlamamak hic de güc değildir kaldı ki Filiz Ömer'i içerden cıkarmıştır..
Son paragrafta da hesap kitap yapılmış sorarım peki fedakarlık veya kardeşlik sadece maddiyat mı ? Bence Ömer dua etsin ki Filiz gibi bir kardeşi var.. Aynı sekilde Filiz de.. Her ne kadar zamanında aşkına destek olmasa da..
arzucum zaten bu kırgınlıların kızgınlıkların çoğu filizin birşey söylememesi, saklaması, saklamadıklarını ise yalan dolanla söylemesi yüzünden olmadı mı? koca bir 4 yılın hesabını filiz yılmaza sadece "sus" lafı ve üstüne kondurduğu bir öpücükle vermiştir. her zaman ki gibi kerizim yılmazda yemiştir bunu.olay budur.açıkcası filiz düzelmeden bana göre ne yatacak yeri ne de içecek suyu vardır :happy0064 hala yüzde 66 performansla çalışıyorum... ne yazsam kardır diğer yüzde 66 gelmeden:img-hyste
''Sus'' lafı ve onun üzerine kondurdugu öpücüğe de karsı koysa ben Yılmaz'dan süphelenmeye baslardım.. İyi baglamışlar :img-hyste
Günaydin herkese.
Ferman abi sabahtan beri kullaklarimi cinlatiyorsun, bende dayanamayip geldim:img-wink:
Ferman abi neden öyle diyorsun, Filiz Yilmazi düsünüpte Italyaya gitti. Yilmaz gercekler bilipte aci cekmesin diye. :img-hyste
Filiz acaba hic Yilmaza sordumu 4yil 3ay 12gün Yilmaz mutlumuydu diye, daha mi az aci cekti diye. Filizin babasina verdigi sözü saygim sonsuz, bende ailemi kirmamaya calisirim, ama Yilmazin en azindan neden nikah günü terk edildigini bilmeye hakki vardi diye düsünüyorum, sonra gitceksen git, ama biz ayri dünyalari insaniyiz deyipte ortadan kaybolma.
Burda su soruyu sormak gerek Filiz Yilmaza aci cektirmemek icin mi Italyaya gitti, yoksa Yilmaza yenik düsüp, babasina verdiyi sözü tutmaktan korktugu icinmi?
Yani kisasacasi, Filiz kendini mi, yoksa sevdigini mi düsündü?
Burda Filizin iki kilit lafini saymaya unutmussun Ferman abi, biri ben
Filizin 42. Bölümde Dogrulari bilmek istiyormusun - deneyip görmek istedim, icimde hala birsey kaldimi, bilmek istedim - icimde hic bir sey kalmammis dedikleri, bu hisseleri geri almadanda, bunun üzerine Filiz gitti 44. Bölümde Yilmaza Senin farkli biri oldugunu düsünmüstüm - nasil bu kadar degisebilirsin - senin hakkinda bu kadar yanlismi olduguma inanamiyorum
bu sözleri sarf etti. Bende simdi soruyorum, oyunu bastan beri oynayan ve yalanlari söyleyen Yilmaz mi? Neden acaba Yilmaz en ufak bir seyde Filizde karsi güvensizlik yasiyor? Neden Yilmazin Filize karsi ikinci sezondan beri Güven sorunu var acaba ?
Filizin Cemin önünde Yilmaza seni sevmiyorum demesini katmadim bide üstelik.
Yilmaz savasalim dedi, Filiz gel burdan kacalim dedi, sanki sorunlardan kacmanin neye mal oldugunu bilmiyormus gibi.
Diger olaylara girmiyorum bile, cünkü gün gectikce hatalarinin boyutuda artik ve bu konulari oldukca fazla tartistik...
Öcelikle ilk sorunun cevabı ile baslayayım;
Filiz orda kim ne derse dedin cok büyük bir fedakarlık yapıp ailesi (babası) için dünyalar kadar sevdigi insanı bırakıp gitmiştir.. Tabiki de Yılmaz'ın acı cekecegini biliyordu ama bu kararı alırken kendi cekecegi acıyı da göz aldı.. Sanırsam unutulan bu..
Ama dediğin gibi tabiki de Yılmaz'a herseyi söylemeliydi.. Bu Yılmaz'ın hakkıydı..
Tabiki de giderken Yılmaz'a karsı koyamayacagı düşüncesi vardı.. Ama Yılmaz'ın bu gidişle birlikte onu unutacagını da düşünmüş olabilir ki bu mümkündür.. İnsan bir defa mı aşık oluyor.. Gel gör ki ikisi de birbirini unutamamıştır.. Olayların bu boyuta gelmesinin nedeni de bu sanırsam..
2. soruya gelirsek;
Filiz'in o sözleri söylemesi tabiki de büyük hata.. Gel gör ki Yılmaz bu lafların hicbirine inanmamıştır..Zaten her buluştugunda bunu dile getirmiştir..Taa ki Filiz'in askı birseyler yapmaya baslayıp Yılmaz'ın pesinden kosamasına kadar.. Sen ne kadar Cem'in önünde onu sevmediğinin söylemesine takılsan da Filiz'in o dönemde yaptıklarıyla bu lafı celişmiştir ve bunu bilen Yılmaz Filiz'i kacırmıştır.
Yanlış anlasılmasın Filiz'e kesinlikle haklı demiyorum aksine cok önemli virajlardı ama Allah'tan Yılmaz'ın askı saglamdı o dönem..
Benim katılamadıgım bu olayların en ufak bir sorunda Filiz'e güvensizliğinin nedenlerinin bunlara dayandırılması.. Tabiki de etkisi olmuştur ama fazla abartılmaması lazım.. Nitekim karsı tarafta Bunları ona söyletenin baska nedenler oldugunun bilincindedir.. Sorun o nedenin ortaya cıkmayışıdır (Geldik yine aynı yere :))
Bu sahnelerin oldugu dönemler sadece Filiz'in ailesi değil Yılmaz'ın ailesi de bu ilişkiye sırt cevirmeye baslamıstır ve sürekli birseyleri saklayan ve bencil olan Filiz bunu Yılmaz'a anlatmamıştır.. Tabi bunu yine kendini düşündüğü için yapmıstır o ayrı !!
Diyorum ya Filiz dedikleri gibi biraz bencil olabilse bu iş olacak ama :)
Sevgili archshe, durum bu kadar basit degil. Nikah günü terk edilmek cok agir bir seydir, birde gercekleri saklayarak bunu yapmasi hicte hos degil. Tamam sicagi sicagina Filiz bunlari düsünemedi, peki ertesi gün Salih onunla konusmaya gittiginde Filiz yine ayni yalani bahane olarak sundu, en azindan ona gercekleri anlatabilirdi, sonra mademki gitmek istiyor gitsin. Babaya verilmis bir sözü ez gecmek elbette dogru degil, ama madem bu sözü tutamiyacaksin, o zaman verme böyle bir söz.
Bide ozamanlar karsisina Asli gibi biri ciksaydi, Yilmaz yinede Filizi beklerdi. Yilmaz nezaman Filizden vazgecti, yani tam anlaminda onun ona ihanet ettigini, ve baskasindan hamile oldugunu düsündügü anda. Gerci ne kadar vezgectigini görüyoruz ya:img-hyste
sevgili kursuni,
gerçekleri saklaması tabii ki hoş değil...nikah günü terkedilmek de...ama filizin nasıl terk ettiğini de hatırlıyosundur umarım kalbi paramparça biçimdeydi...salihe dememe nedenleri de aynıydı doğru değildi ama ozaman ona göre en doğrusu buydu(bana göre değil)...tutamayacağın sözü neden verirsin demişin...babasına itiraz etmedi mi tanımıyosun yılmazı demedi mi? ozaman bana göre filizin yaptığı doğruydu babasıyla inatlaşsamıydı hastayken adam...öleceğini tahmin etmedi bence kendine gelsin konuşuruz anlatırım diye düşündü...orda tek hatalı erol tekinerdir o da sadece kızını korumak istemiştir aama koruması gerektiği kişi onun ölümünden sonra çıkmıştır:icon_sorr
Muallanin repliklerini saymadim, cünkü bunlar ufak seylerdi. Yilmaz birlikte savasmak istedi, tüm karsi cikanlara, ama Filiz bu savastan korktu ve kacmayi tercih etti.
savaşmaktan korkmadı filiz sadece herkes bukadar karşı çıkarken yılmazın annesi ona zararı olduğunu söyledikten sonra kendini çekti...eğer benden dolayı acı çekiyosa diye...baana göre muallanın replikleri can acıtıydı:icon_sorr
Bu olaylar sürecinde Yilmazda bir hata göremiyorum, zaten daha sornasini saymadim, cünkü o noktadan sonra hatalar karsilikli olmaya basladi.
Sonucta Filizde aci cekti, Yilmazda. Kimine göre Filiz daha fazlasini cekmistir, kimine göre Yilmaz. Ama sonuc ortada, ikiside hala birbirlerii seviyorlar, iliski bitmisse bile, yollarini ayirmak isteselerde bile, birbirlerii sevmekten her ikiside hic bir zaman vazgecmedi...
o dönem yılmazda hata yoktu zaten...çevreden gelişenleri bitek filiz bildi ve altından kalkmaya çalıştı sonu her ikisi için de acıdan başka bişey olmadı..
Yılmaz'a en çok kızdığım taraflardan birisi de gururunu herşeyden üstün kılıyor sonra o gururu geri dönülmez bir noktada yok oluyor. Filiz çiftliğe gelip tir tir titrerken ve senden özür dilerken birazcık insafa gelseydin de özrünü kabul etseydin. Sonra Aynalı'ya diyorsun "Biz mutlu olmasını beceremedik be Aynalım". Yılmaz Filiz'e böyle bir özrü borçlu olmamasına rağmen eğer gidip böyle bir özür dileseydi Filiz'in yüreği dayanamazdı.
Yilmaz asiri gururlu olabilir, evet gururuna asik yüzünden yenik düsütügü zamanlarda oldu, bu da askinin ne kadar agir bastiginin simgesidir bence.
Varsayimlar üzerine konusmaya baslarsak eger, ozman bende derimki Filiz nikah günü Yilmazi terketmemis olsaydi...
Yilmaz o sirada cok kirgindi, ve olaylar cok yeniydi. Benim anlamadigim konu, neden Yilmazin o konu ile Filize bir özür borcu olsunki? Yilmazmi Filizi katillikle sucladi? Yilmaz suclandi, bu olayi hemüz hazmedememisti ve o anda Filizi affedemedi, her nekadar istemis olsada yapamadi.
Yilmaz Filizin pesinden kosarken, terk ediliisin nedenlerini ararken, yeni bir baslangic yapmak adina Filizin önünde cirpinirken, Yilmazi asalayan, kalbini kiran Filiz degilmiydi?
Katillikle suçladı evet ama Filiz'in de haklı nedenleri var. Hem vurulan abisi hem polisin elinde kesin deliller var. O an nerden düşünsün bu silah şirketten çalınmışta olabilir diye. Bunu Yılmaz o kadar bölüm bir kez olsun düşünmemiştir. Filiz açıklama yapmıştır deliller vardı falan diye ama Yılmaz onu dinlememiştir. Yılmaz'a göre hep kendisi haklı. Neden karşısındakine de birazcık olsun hak vermedi bu konuda ? Ne zaman Filiz'i kaybetme korkusu yaşadı o zaman anladı Filiz'in değerini.
Bir kişi, bazı olaylarda karşısındakinin yerine koymalı kendisini ve ona göre kararlar almalı.[/QUOTE]
Burdaki olay bundan ibaret. Yilmaz Ömerin vuruldugu dönem Filizi hic bir zaman yanliz birakmadi. Onun yaninda oldu. Olaylari arastirip, sorguladi.
Sonra silah arabadan cikti, FIlize benim bununla hic bir ilgim yok dedi, Filiz hata kendini savunmasi gerekmediyini söyledi. Ve bu konusmalar üzerine Filiz daha sonra Yilmazi katillikle sucladi, Filiz Yilmazin onu ne kadar sevdigini bilmiyormu? Yilmaz her ne kadar Ömeri sevmiyor olmus olsada o dönemler, Filizi ondan ayirmiyacak kadar gattar olmadigini bilmiyormuydu? Ama Filiz gitti katil damgasi vurdu Yilmaza.
birsey sormak istiyorum sizler bilirsiniz diye dusunuyorum.
annem ile babam bu diziyi cok severek izliyorlar ama,merak
ettikleri birsey var bu sezon final mi oluyor ıhlamurlar altında
acaba. :icon_roll
arakadaşlarım bıraksak artık o hatalı bu hatalı durumlarını. yarın ne olacak onlardan bahsetsek. hatta daha sonra olacaklardan söz etsek...
Benim aşıklarım ne yaparlarsa yapsınlar birbirlerinden kopamıyorlar. "unutamıyorlar, ne yapsalar faydası yok" :img-wink: ikiside birbirini herşeye rağmen deliler gibi seviyor. olay bu kadar basit... :good: geri kalan nasılsa düzelir. rahat olalım, yaşayacağımız güzel güneşli günleri düşünelim. :happy0064
birsey sormak istiyorum sizler bilirsiniz diye dusunuyorum.
annem ile babam bu diziyi cok severek izliyorlar ama,merak
ettikleri birsey var bu sezon final mi oluyor ıhlamurlar altında
acaba. :icon_roll
malesef evet. 80. bölümde bitecek diye tahmin ediyoruz. :sad53:
Filiz orda kim ne derse dedin cok büyük bir fedakarlık yapıp ailesi (babası) için dünyalar kadar sevdigi insanı bırakıp gitmiştir.. Tabiki de Yılmaz'ın acı cekecegini biliyordu ama bu kararı alırken kendi cekecegi acıyı da göz aldı.. Sanırsam unutulan bu..
Unutulan bu degil Secoms. Simdi ben sana soruyorum, bir seyleri bile bile sirtini cekip gitmek, ama karsindakinin askindan emin olmakmi daha büyük aci, yoksa terk edilipte, duygulariyla oynandigini sanmakmi?
Ama dediğin gibi tabiki de Yılmaz'a herseyi söylemeliydi.. Bu Yılmaz'ın hakkıydı..
Tabiki de giderken Yılmaz'a karsı koyamayacagı düşüncesi vardı.. Ama Yılmaz'ın bu gidişle birlikte onu unutacagını da düşünmüş olabilir ki bu mümkündür.. İnsan bir defa mı aşık oluyor.. Gel gör ki ikisi de birbirini unutamamıştır.. Sanırım olayların bu boyuta gelemsinin nedeni de bu sanırsam..
Renklendirdigim cümlelerde haklisin. Unutma meselesine gelicede, unutmak bu kadar kolaymi? Filiz eger Yilmazin onu unutabilecegini düsünüyorsa eger, ozaman Filiz Yilmazin askindan süphe duyuyor demektir.:img-wink:
2. soruya gelirsek;
Filiz'in o sözleri söylemesi tabiki de büyük hata.. Gel gör ki Yılmaz bu lafların hicbirine inanmamıştır..Zaten her buluştugunda bunu dile getirmiştir..Taa ki Filiz'in askı birseyler yapmaya baslayıp Yılmaz'ın pesinden kosamasına kadar.. Sen ne kadar Cem'in önünde onu sevmediğinin söylemesine takılsan da Filiz'in o dönemde yaptıklarıyla bu lafı celişmiştir ve bunu bilen Yılmaz Filiz'i kacırmıştır.
Yanlış anlasılmasın Filiz'e kesinlikle haklı demiyorum aksine cok önemli virajlardı ama Allah'tan Yılmaz'ın askı saglamdı o dönem..
Benim katılamadıgım bu olayların en ufak bir sorunda Filiz'e güvensizliğinin nedenlerinin bunlara dayandırılması.. Tabiki de etkisi olmuştur ama fazla abartılmaması lazım.. Nitekim karsı tarafta Bunları ona söyletenin baska nedenler oldugunun bilincindedir.. Sorun o nedenin ortaya cıkmayışıdır (Geldik yine aynı yere :))
Ilk paragrafina katiliyorum - Hadi yine iyisin:img-hyste
Ikinci paragrafina gelicek olursam. Güven sorunu Filizin terk edilisiyle basalmistir, döndügü zaman sürdürdüyü yalanlar bunun devamini saglamistir, ve olaylar bir zincir gib bu sekilde devam etmistir...
Simdi sen diyorsunki Bunları ona söyletenin baska nedenler oldugunun bilincindedir, peki bu nedenleri bilmedikten sonra, karsindakine nasil güvenebilirsinki. Filiz oturupta gecmisi konusmaktan kacinan degilmiydi, hersey bir öpücükle unutulacak kadar kolaymiydi.
Bu sahnelerin oldugu dönemler sadece Filiz'in ailesi değil Yılmaz'ın ailesi de bu ilişkiye sırt cevirmeye baslamıstır ve sürekli birseyleri saklayan ve bencil olan Filiz bunu Yılmaz'a anlatmamıştır.. Tabi bunu yine kendini düşündüğü için yapmıstır o ayrı !!
Sorun anlatip anlatmamasi degilki, aski icin savasmasi, en bastan beri hep bu savastan kacinda, en bastan beri en ufak sorunda pes etti.
sevgili kursuni,
gerçekleri saklaması tabii ki hoş değil...nikah günü terkedilmek de...ama filizin nasıl terk ettiğini de hatırlıyosundur umarım kalbi paramparça biçimdeydi...salihe dememe nedenleri de aynıydı doğru değildi ama ozaman ona göre en doğrusu buydu(bana göre değil)...tutamayacağın sözü neden verirsin demişin...babasına itiraz etmedi mi tanımıyosun yılmazı demedi mi? ozaman bana göre filizin yaptığı doğruydu babasıyla inatlaşsamıydı hastayken adam...öleceğini tahmin etmedi bence kendine gelsin konuşuruz anlatırım diye düşündü...orda tek hatalı erol tekinerdir o da sadece kızını korumak istemiştir aama korumaesı gerektiği kişi onun ölümünden sonra çıkmıştır:icon_sorr
Benim kizdigim olay su. Filiz, gercekleri sakliyor. Bir önceki gün Yilmazla evlenecegini ögrendiginde ailesi. Erol bey dügün hediyesi olarak hisseleri kabul eden biriyle nasil evlenirsin demisti, peki Filiz orda neden olaylar senin düsündügün gibi degil diyemedi, ne den olayari aciklamadi, neden susus gitmeyi tercih etti?
Filiz elbette Yilmazi o sekilde birakmaktan mutlu degildi, ama biz ayri dünyalarin insaniyiz, ben bir rüyadan uyandim demesiyle, Yilmazin kalbini paramparca ettigini fark edebildimi acaba?
savaşmaktan korkmadı filiz sadece herkes bukadar karşı çıkarken yılmazın annesi ona zararı olduğunu söyledikten sonra kendini çekti...eğer benden dolayı acı çekiyosa diye...baana göre muallanın replikleri can acıtıydı:icon_sorr
Muallanin replikleri cani aciticydi, evet ama YIlmaz Filize demedimi daha önce senin yoklugun benim icin en büyük acidiye. Simdi Filizin cekip gitmesi Yilmazin dahami az aci cekmesini saglayacakti. Birlikte savasalim, birlikte herkese askimizi gösterelim demisti Yilmaz...
Sevgili kurşuni, ilk başta nikah olayı farklı bu olay farklı. Nikah zamanı terketmeseydi demişsin ama o zaman Filiz, Yılmaz'ı da düşünmüş, kendini onun yerine koymuş olsa bile ne yapabilirdi ? Babasına verdiği bir söz vardı ve yerine getirmeliydi. Bu sözü tutamama korkusu olduğundan İtalya'ya gitti. Her tarafı anıyla dolu olan şehirden uzaklaşmak için gitti.
İtalya dönüşünden sonra Filiz, Yılmaz'ın kalbini çok kırmıştır. Ama bunlardan dolayı özür dilemiştir.
Katillik olayına bende aynı karşılığı bebek olayı ile vermek istiyorum. Aynı şey bebek olayında Filiz'in başına gelmiştir. Filiz'in de katillik suçlaması için delilleri var,Yılmaz'ın da bebek olayında delilleri var. Peki Yılmaz bebek olayını öğrenmeden önce Filiz'in hep arkasından neden koştuğunu akıl edemedi mi ? Yılmaz, Filiz'i başkasından çocuk beklediği halde kendisine yaklaşan aşağılık bir kadın olarak mı görüyordu? Yılmaz'ın Filiz'e olan güveni bu kadar azalmışmıydı, sevgisi bu derece kopmuşmuydu ?
Özür konusuna gelince ben, bebek meselesinden dolayı sizlere göre Yılmaz'ın özür borçlu olmamasına rağmen eğer Filiz gibi özür dileseydi Filiz'in yüreği dayanamazdı affederdi demek istedim.
kurşunim, çok sağlam geliyorsun bi dur Allah aşkına ya. şükürki şuan yanlızsın ferman abimle birlikte olduğunu düşünemiyorum bile. sabah formundasın derken yanılmamışım. :icon_whis
Katillik olayına bende aynı karşılığı bebek olayı ile vermek istiyorum. Aynı şey bebek olayında Filiz'in başına gelmiştir. Filiz'in de katillik suçlaması için delilleri var,Yılmaz'ın da bebek olayında delilleri var. Peki Yılmaz bebek olayını öğrenmeden önce Filiz'in hep arkasından neden koştuğunu akıl edemedi mi ? Yılmaz, Filiz'i başkasından çocuk beklediği halde kendisine yaklaşan aşağılık bir kadın olarak mı görüyordu? Yılmaz'ın Filiz'e olan güveni bu kadar azalmışmıydı, sevgisi bu derece kopmuşmuydu ?
Burdaki konu farkli. Tamam iki suclamada agir, belki ayni agirlikta hatta, ama Filiz zaten bebegi 3 aydir saklamaktaydi Yilmazdan. Yilmaz hem ilk önce baskasindan ögrendi, hem dellileri sunuldu kendisine.
Katillik olayinda, bastan beri bu konu Filiz Yilmaz arasinda konusuldu, Yilmaz üstüne basa basa sucsuz oldugunu söyledi, ama Yilmazin hic bir seyden haberi yoktu. Herkes biliyordu, Ömer, handan, Cem bile, ama Yilmaz bilmiyordu, ve ögrendiyinde neden ondan saklanmis oldugunu anlam veremedi, sorguladi, eger bebek benden olsaydi su an en azinda 3 aylik olmaliydi, e bebek 3 ayliksa eger ozaman benim nasilda olur haberim olmaz dedi.
Sorunda bu ya güveni kalmamisti Yilmazin Filize, zaten bu nedenle bag evinde onu affetmedi ya. Birde üstüne böyle bir sey eklenince, Yilmazin kafasindaki tüm parcalar allak bullak oldu...
Benim kizdigim olay su. Filiz, gercekleri sakliyor. Bir önceki gün Yilmazla evlenecegini ögrendiginde ailesi. Erol bey dügün hediyesi olarak hisseleri kabul eden biriyle nasil evlenirsin demisti, peki Filiz orda neden olaylar senin düsündügün gibi degil diyemedi, ne den olayari aciklamadi, neden susus gitmeyi tercih etti?
Filiz elbette Yilmazi o sekilde birakmaktan mutlu degildi, ama biz ayri dünyalarin insaniyiz, ben bir rüyadan uyandim demesiyle, Yilmazin kalbini paramparca ettigini fark edebildimi acaba?
oo birden karıştı ortalık peşine ömer yılmaza olan aşkıyla dalga geçti...filiz de artık anlatmaktansa evlenerek icraat olayına girmeyi tercih etti...ama erol tekiner son kozunu güzel oynadı:img-hyste
yılmaza üzülmedimmi sanıyosun?valla yanılıyosun...terk edilip gitmek hem de düğün günü aman allah kimsenin başına vermesin ama ben orda filize de çok üzüldüm...beni affet yılmaz diyişi vardıya sessizce içime oturdu..:icon_sorr
Kurusni ile yazışmak da cok zevkli, zevkli olmasından daha da önemlisi kaliteli :img-wink:
Unutulan bu degil Secoms. Simdi ben sana soruyorum, bir seyleri bile bile sirtini cekip gitmek, ama karsindakinin askindan emin olmak mi daha büyük aci, yoksa terk edilipte, duygulariyla oynandigini sanmak mi?
Acıkcası Filiz'in senin yazdıgın gibi bir düşüncesi oldugu düşünmüyorum. Filiz tamamen Yılmaz'dan ayrılabilmek ve onun yanında oldukca bunu yapamayacagı için gitme kararı almıştır..
İkincisine gelirsek dediğin gibi birsey varsa tabiki de cok acı bir durum.. Ama bunları düşünen biri gelişinin hemen ardından yeni bir baslangıc yapmak için kolları sıvamaz..Sürekli saklanan birseyleri varlıgının bilincinde ve Filiz'in onu cok sevdigi bilmektedir.. (Duygularıyla oynandıgını düşünen biri bu sekilde laflar söylemez)
Renklendirdigim cümlelerde haklisin. Unutma meselesine gelicede, unutmak bu kadar kolaymi? Filiz eger Yilmazin onu unutabilecegini düsünüyorsa eger, ozaman Filiz Yilmazin askindan süphe duyuyor demektir.:img-wink:
Ya nedense hep Yılmaz haklı ve Filiz hatalı dediğim bölümlere katılıyorlar bu Yılmazcı arkadaslar.. Espirilerde bile böyle :img-hyste
Neyse konumuza dönersek;
Tabiki de unutabilir.. Buna askından süphe etmek de denmez.. İnsan dünyada bir kez asık olmaz ki..Yeni birini bulunca eski askını unutabilirsin.. Sorun karakterlerimizin baska aska yelken acmamaları..Yılmaz Elif'e asık değil miydi ? Yeniden asık olunca nasıl da unuttu..Hayatta olur böyle seyler.. Her askın yeri ayrıdır tabi acısıyla tatlısıyla..
Ilk paragrafina katiliyorum - Hadi yine iyisin:img-hyste
Ikinci paragrafina gelicek olursam. Güven sorunu Filizin terk edilisiyle basalmistir, döndügü zaman sürdürdüyü yalanlar bunun devamini saglamistir, ve olaylar bir zincir gib bu sekilde devam etmistir...
Simdi sen diyorsunki Bunları ona söyletenin baska nedenler oldugunun bilincindedir, peki bu nedenleri bilmedikten sonra, karsindakine nasil güvenebilirsinki. Filiz oturupta gecmisi konusmaktan kacinan degilmiydi, hersey bir öpücükle unutulacak kadar kolaymiydi.
Bak yine ayrı tema üzerine katılım olmuş :img-hyste
Filiz ve Yılmaz; Yılmaz'ın yaralanması olayından sonra yeniden baslama kararı almış hatta beraber yurt dısıne gitme kararı bile almıştır.. Cok cok önemli bir virajdır ve her ne kadar yanlış olsa da bu olayların üstüne sünger cekmişlerdir.. Bunda her iki karakterin de hatası olmuştur(Tabiki de bazılarının ki fazla olabilir :img-wink: )
Tama bir öpücükle unutulmaz ama adam unuttu demek.. Bahsetmek istedigim hata da tam burda işte.. Bunun ertesi günü hatta daha da ertesi yok mudur.. Her zaman cözülebilir bir durum gel gör ki cözüme ulasmamıstır..
Sorun anlatip anlatmamasi degilki, aski icin savasmasi, en bastan beri hep bu savastan kacinda, en bastan beri en ufak sorunda pes etti.
Bu durum Yılmaz için kücük bir sorun olarak algılanabilir cünkü erkektir ve bazı seylere ve durumlara daha rahat karsı gelebilir. BKZ=Ömer Tekiner..
Dediğim gibi bu mevzu belki fazla abartmış olabilir ama Filiz için önemlidir..
Benim kizdigim olay su. Filiz, gercekleri sakliyor. Bir önceki gün Yilmazla evlenecegini ögrendiginde ailesi. Erol bey dügün hediyesi olarak hisseleri kabul eden biriyle nasil evlenirsin demisti, peki Filiz orda neden olaylar senin düsündügün gibi degil diyemedi, ne den olayari aciklamadi, neden susup gitmeyi tercih etti?
Muallanin replikleri cani aciticydi, evet ama YIlmaz Filize demedimi daha önce senin yoklugun benim icin en büyük acidiye. Simdi Filizin cekip gitmesi Yilmazin daha mi az aci cekmesini saglayacakti. Birlikte savasalim, birlikte herkese askimizi gösterelim demisti Yilmaz...
Ben cevap verebilir miyim ? :)
Birincisi sende Filiz'in orda ne kadar üzüldügü biliyorsun.. Sence Filiz giderken neden '' Yılmaz beni affet demiştir? ''.. 10 puanlık sorudur haberiniz olsun :)
İlk sorunun ilk kısmına gelirsen; henüz Yılmaz ile arasında konusulmuş birsey yokken ailesine ne söylemesini bekliyorsun ?
'' Yılmaz sizin düşündüğünüz gibi biri değil '' diyebilirdi.. Onu da yüzlerce defa söyledi.. Hadi seni mi kıracagım Filiz hatalıdır 101.defa söylemediği için..
Bana sorarsan ben de bu sekilde fedakarlık yapılmasına sinir olan biriyim ama Filiz karakterinden bahsediyoruz sonucta.. Aile kavramı onun için ne kadar önemli oldugu aşikardır ve buna ragmen kayıtsız kalması bence yazılan Filiz karakterine ters bir durumdur..
Kurusni ile yazışmak da cok zevkli, zevkli olmasından daha da önemlisi kaliteli :img-wink:
Öncelikle cok tesekkür ederim secoms, seninle yazismakta cok keyifli:img-wink: , ama bu sözlerinle beni yumsatmaya calisacbilecegini düsünüyorsan yaniliyorsun:img-hyste
Acıkcası Filiz'in senin yazdıgın gibi bir düşüncesi oldugu düşünmüyorum. Filiz tamamen Yılmaz'dan ayrılabilmek ve onun yanında oldukca bunu yapamayacagı için gitme kararı almıştır..
İkincisine gelirsek dediğin gibi birsey varsa tabiki de cok acı bir durum.. Ama bunları düşünen biri gelişinin hemen ardından yeni bir baslangıc yapmak için kolları sıvamaz..Sürekli saklanan birseyleri varlıgının bilincinde ve Filiz'in onu cok sevdigi bilmektedir.. (Duygularıyla oynandıgını düşünen biri bu sekilde laflar söylemez)
Tamam Filiz gitti Italyaya ve ayrilik yasandi, Filiz amacina ulastimi peki?
Onu unutabildimi? Ayrilik kararini sürdüre bildimi?
Ikincisine gelicek olursam, Yilmaz hic bir zaman Filizi sevmekten vazgecmediki, unutmaya calisti belki - ve bunu cok isteseydi basaradabilirdi - ama unutmayi istemediki!!!
Yilmaz Filizin geri döndüyü zamanlarda, Aynaliya Filiz konusunu tamamen kapattigini söyledi, ama bir türlü kapatamadi. Nedenine gelince ilk basta terk edilis sebebini ögrenmek istedi, sonra Filizi karsinda görünce, bastirmaya calistigi duygular yine öne cikti, kirgindi, yorgundu, aci cekiyordu, ama Filiz bunlari ona unutturabilen tek kisiydi - Secoms, simdi sana soruyorum, Filiz gibi bir kiza karsi koymak mümkünmü, hele bide bunun yani sira ona asiksan, onu seviyorsan?
Ya nedense hep Yılmaz haklı ve Filiz hatalı dediğim bölümlere katılıyorlar bu Yılmazcı arkadaslar.. Espirilerde bile böyle :img-hyste
Neyse konumuza dönersek;
Tabiki de unutabilir.. Buna askından süphe etmek de denmez.. İnsan dünyada bir kez asık olmaz ki..Yeni birini bulunca eski askını unutabilirsin.. Sorun karakterlerimizin baska aska yelken acmamaları..Yılmaz Elif'e asık değil miydi ? Yeniden asık olunca nasıl da unuttu..Hayatta olur böyle seyler.. Her askın yeri ayrıdır tabi acısıyla tatlısıyla..
Yok ya sana katildigim noktalar oldukca fazla, ama burasi yeri degil:img-hyste
Saka bir yana, konuya gelicek olursam
Ask bence bir kere yasanmali, ben Filiz Yilmaz askina inandim, daha önce Elif Yilmaz aski bana inandirici gelmiyordu.
Yeni bir iliskiye yelken acmak mümkündür bunun aksini idda etmem, ama bu ancak nezaman olabilir, bir önceki iliskini hem kalbinde, hem kafanda bitirmissen, o gecmis askindan yana hic bir umudun kalmamissa. Yilmazin o zamanlar umudu vardi, Filizin eninde sonunda geri gelecegini biliyordu, ve beklemeyi tercih etti - Iyikide bekledi.
Bak yine ayrı tema üzerine katılım olmuş :img-hyste
Filiz ve Yılmaz; Yılmaz'ın yaralanması olayından sonra yeniden baslama kararı almış hatta beraber yurt dısıne gitme kararı bile almıştır.. Cok cok önemli bir virajdır ve her ne kadar yanlış olsa da bu olayların üstüne sünger cekmişlerdir.. Bunda her iki karakterin de hatası olmuştur(Tabiki de bazılarının ki fazla olabilir :img-wink: )
Tama bir öpücükle unutulmaz ama adam unuttu demek.. Bahsetmek istedigim hata da tam burda işte.. Bunun ertesi günü hatta daha da ertesi yok mudur.. Her zaman cözülebilir bir durum gel gör ki cözüme ulasmamıstır..
Zaten bu cifti ne kadar cok sevsemde, aralarindaki iletisim özürlügü ve güven sorunu herzaman beni cilleden cikartmaya yetmistir.
Zaten bundan sonra tek temellim, barisma olmadan tüm sorunlari halletsinler ve konusmasinlar.
sıkışınca bu noktada yılmazda mantık aramayın diyosunuz siz ama babası ölmüş ve de ölürken filizden evlenmesine 1gün kalan adamdan ayrılmasını istemiş birinden ne mantığı arıyosunuz?kendini tamamen dağıtmadığına dua ettim ben...yılmaza açıklamasını ben de bekledim ama yılmazın onu bırakmayacağını ve filiz bu sözü tutamayacağına inanmıştır..hem de yılmazın böyle terk eden birinin yasını tutmayacağına ve onu daha rahat unutacağını düşünmüştür...nitekim böyle olmamıştır ama...haa şu var ozamanlar karşısına aslı kız çıkmamıştır ki yılmaz huzur bulsun:img-hyste
bu noktada benim bile filizi boğasım gelmiştir...çok sıkıcı sahnelerdi...yılmaza dönmemek babasının sözünü tutabilmek adına yaptığı şeyler ama en son aşkına yenilmişti..:icon_sorr
o zaman mualla konuşmuştu filizle ve yılmaz filizz yüzünden yaralanmıştı...buraya muallanın repliklerini de yazsaydın keşke...
sonuç olarak filiz dediğin noktalarda doğru yaptığını düşünüp tek çıkar yolu sayıp yanlış yapmıştır ama bunları ne bencillikten ne yılmazı üzmek adına yapmıştır...vee bunları güle oynaya yapmamış hergün filiz de tükenmiştir..
tieyyyttt :) kurşunimi tek bulup kıstırmaya çalışmışsınız.yettim kurşuni....ufak ufak cevaplara pardon filizi asmaya başlayayım...
biz filizde mantık aramıyoruz zaten arcshe uzun zaman önce bıraktık aramayı. seviyorsa hakkını vermesini ve aşkına sahip çıkmasını bekliyoruz sadece ki bu konu bizzat filiz tarafından katil meselesinde ceydaya ben aşkım için savaşmadım ceyda şeklinde itiraf kıvamında dillendirilmiştir.kız kendi demiştir aşkım için savaşmadım diye daha neyi konuşuyoruz. filiz sadece o gün için değil hiç bir gün aşkı için savaşmamıştır. tek yaptığı sonuçlarına aldırmadan yalan dolanlarla çekip gitmektir ki bu konuda bağevi sahnesinde yılmaz tarafından "en iyi yaptığın şey bu değil mi gitmek" şeklinde cümleye dökülmüş bir sonraki sahnede "bu sefer gidemedim" diye filiz tarafından kabul edilmiş ve tüm bunlar filizin aşkına sahip çıkmak veya savaşmak yerine kaçmayı adet edindiğini bize anlatmıştır.filiz bunları yapamamıştır çünkü forumda inanılan kanının aksine filiz inanılmaz derecede güçsüz bir karakterdir. filiz tüm bu olaylarda kendi güçsüzlüğü yüzünden acı çekmiş ve bunları hiç hak etmeyen yılmaza da acı çektirmiştir. ona acı çektirmemek için gitti,beni unutsun diye bu kadar abuk cümleler kurdu demek sinekten yağ çıkarıp filizi haklı çıkarmaya çalışmaktır ama ben yemem.....:img-hyste :img-hyste filiz tükenmiştir ve yılmazı da tüketmiştir ama konu şudur ki bütün bunlar filizin hatasıdır.hiçbirşey söylemeyerek,saklayarak,yalan söyleyerek yılmazın da elini kolunu bağlamış, ona da birşeyleri düzeltmesi için hiç bir fırsat vermemiştir. filizin hataları say say bitmez siz her ne kadar kabak gibi hatalarında bile ulvi bir amaç bulmaya çalışsanızda...:good:
sabahtan beri okuduğum yorumlardan sonra kulaklarımı çınlatan ferman abime, sadece tabureye tekmelemesi kalmış
F ilizi hiç anlamak istemedin mi
E leştirilerinin fazla olduğunu düşünmedin mi
R uhunda hiç üzüntü hissetmedin mi
M utluluğu ikisininde hakettiğini kabul edemedin mi
A şkı yaşayan o gözlerde göremedin mi
N e istedin filizden daha cezası bitmedi mi
A s as nereye kadar iplerin çürümedi mi
B ırak da yakasını senin deyiminle çeksin ettiğini
İ lla hatalı, haksız bulacaksın değil mi
M erak etmedin mi hiç yaptıklarının nedenini
E e sende bir anlasan sevdiğin karakterin SEVDİĞİ FİLİZİ
ve bugünün bir diğer formda arkadaşı kurşunime artık durması için bir şiir
K urşunlarını birer birer atmışsın filize
U nutma ki onun sevdiğide senin yüreğinde
R ahat mı sanki olanlardan sonra filizde
Ş u fani dünyada yılmazıydı tek isteğide
U zun uzun eleştiriler ederkende
N edenini anlamak gelmedi mi işine
İ çinde kalmadı mı bir umut onun sevgisine
M adem bu kadar kötüydü o zaman karakterin neden peşinde
E lbet sende anlayacksın sevdiğinin asıl merhemi FİLİZDE
Yılmaz'a en çok kızdığım taraflardan birisi de gururunu herşeyden üstün kılıyor sonra o gururu geri dönülmez bir noktada yok oluyor. Filiz çiftliğe gelip tir tir titrerken ve senden özür dilerken birazcık insafa gelseydin de özrünü kabul etseydin. Sonra Aynalı'ya diyorsun "Biz mutlu olmasını beceremedik be Aynalım". Yılmaz Filiz'e böyle bir özrü borçlu olmamasına rağmen eğer gidip böyle bir özür dileseydi Filiz'in yüreği dayanamazdı.
Katillikle suçladı evet ama Filiz'in de haklı nedenleri var. Hem vurulan abisi hem polisin elinde kesin deliller var. O an nerden düşünsün bu silah şirketten çalınmışta olabilir diye. Bunu Yılmaz o kadar bölüm bir kez olsun düşünmemiştir. Filiz açıklama yapmıştır deliller vardı falan diye ama Yılmaz onu dinlememiştir. Yılmaz'a göre hep kendisi haklı. Neden karşısındakine de birazcık olsun hak vermedi bu konuda ? Ne zaman Filiz'i kaybetme korkusu yaşadı o zaman anladı Filiz'in değerini.
Bir kişi, bazı olaylarda karşısındakinin yerine koymalı kendisini ve ona göre kararlar almalı.
hepinize cevap verecem tek tek :)
yılmaz gurur falan yapmamıştır şunu açıklığa kavuşturalım arkadaşlar. yılmazın filizi affetmemesi gururu yüzünden değil bir ilişkide güvensizliğin olamayacağına ve filizle bu işin yürümeyeceğine inandığı için silmek istemesidir.tekrar tekrar seyredin başka bir şey çıkmaz o bölümlerden. gurur farklı birşeydir.ama her nedense senaristler sanırım forumdaki çığlıklara karşı koyamamış ve 2 bölüm sonra tekrar zikredeceğim ama enceladus dediği gibi olayı, alakası olmamasına rağmen gurur kavramına yıkmış ve yılmazın başında patlatmışlardır kabağı.
filizin katil olayında haklı tarafı yoktur. birincisi o dönemde birliktedirler ve yılmaza ve sözlerine güvenmemesi için hiç bir sebebi yoktur. aksine yılmazın alakam yok gibi güvenini pekiştirecek sözleri vardır. filizin inandığı delilde yılmazın azmettirdiği yazmamakta sadece silahın sadıkoğluna ait olduğu yazmaktadır.güvenen bir insan yazmayan şeylerden sonuç çıkarmaz. aksi olayda yani bebek olayında ise belgede kabak gibi filizin 1 aylık hamile olduğu yazmaktadır. filizin belgesi hiçbirşeye kanıt değilken yılmazın belgesi son derece sağlamdır. yılmaza göre hep kendi haklı olsa son bölümde sanırım onu üzdüm bedelini ödemem lazım minvalinde laflar etmezdi sanırım. yılmazı zaten gözümde haklı kılan şey hatalarından ders çıkarması ve tekrarlamamasıdır. filiz hep hatalar yapmıştır ve ödediği bedelde ağlayıp zırlayıp soğuk suyun altında duş almaktır.duş almak yerine keşke ders alsa. :img-hyste filizin bıkmadan usanmadan sürekli hata yaptığını gene af dileme sahnesinde "beni son kez affet sevdiğim" repliğinden kolayca anlayabiliriz. yılmaz için filiz, birlikte olsunlar olmasınlar, filiz ne yaparsa yapsın her zaman değerliydi. ve maalesef filizi yılmazın aşkı olma mertebesini aşmış tamamen zaafı olmuştur:good:
Ben cevap verebilir miyim ? :)
Birincisi sende Filiz'in orda ne kadar üzüldügü biliyorsun.. Sence Filiz giderken neden '' Yılmaz beni affet demiştir? ''.. 10 puanlık sorudur haberiniz olsun :)
İlk sorunun ilk kısmına gelirsen; henüz Yılmaz ile arasında konusulmuş birsey yokken ailesine ne söylemesini bekliyorsun ?
'' Yılmaz sizin düşündüğünüz gibi biri değil '' diyebilirdi.. Onu da yüzlerce defa söyledi.. Hadi seni mi kıracagım Filiz hatalıdır 101.defa söylemediği için..
Elbetteki cevap verebilirsin:img-wink:
10 Puanlik soruna gelicek olusam. Filiz evet Yilmaz beni affet dedi, ama o kadar kisik sesle söylediki, Yilmazin bunu o haldeyken algilayabilmis oldugunu kesinlikle inanmiyorum. Filiz elbetteki yapmis oldugunu dogru olmadiginin farkinda, o anda degildi, ama eminim simdi geriye döne bileseydi bu sekilde davranmazdi.
Yilmazla aralarinda net olarak konusulmus birsey yoktu, haklisin, yanliz Yilmaz ona hisselerinin kendine oldugunu, ve Filizin ne yapmak istedigini sormadimi, Filiz o anda onu konusmak istemedi, o ayri bir konu.
Filizin orada Yimlaz senin düsündügün gibi biri degil demesine gerek yoktu, evet baba hisseler Yilmazda, benim haberim var, ama bana vericek ...yada buna benzer bir sey söyliyebilirdi - Ama sana katiliyorum:img-wink: Filiz hatalidir:img-hyste
Bana sorarsan ben de bu sekilde fedakarlık yapılmasına sinir olan biriyim ama Filiz karakterinden bahsediyoruz sonucta.. Aile kavramı onun için ne kadar önemli oldugu aşikardır ve buna ragmen kayıtsız kalması bence yazılan Filiz karakterine ters bir durumdur..
Tamam haklisin aile kavrami önemlidir, Filiz fedakarlik yapti, ama bu fedakarlik ney icin yapildi ben anliyamiyorum?
Bir de Filiz ailesini cok seviyor, tamam ama ozaman Ömer hapisteyken neden Yilmazdan yardimi kabul etmedi, neden gururuna yenik düstü, neden Ömere gittipte böyle bir tekliften bahsetmedi, neden ailevi kararlari kendi verme gereyi duydu?
oo birden karıştı ortalık peşine ömer yılmaza olan aşkıyla dalga geçti...filiz de artık anlatmaktansa evlenerek icraat olayına girmeyi tercih etti...ama erol tekiner son kozunu güzel oynadı:img-hyste
yılmaza üzülmedimmi sanıyosun?valla yanılıyosun...terk edilip gitmek hem de düğün günü aman allah kimsenin başına vermesin ama ben orda filize de çok üzüldüm...beni affet yılmaz diyişi vardıya sessizce içime oturdu..:icon_sorr
onlar her zmaan dalga geçti ve karşı çıktı. filiz ne yaptı. koca bir hiç arcshe.e öyle değil e böyle değil dedi sadece.devamını getirsene kızım.nerdeee...ben yanıldığından eminsem babama öyle bir söz vermem kardeşim.babam diye farz değil dedikleri. filiz babasının haksız olduğunu,yanlış düşündüğünü bile bile tercihini ailesinden yana kullanmıştır.bu zaten her zaman her tercihini yılmazın aleyhine kullanan filizin çıkış noktasıdır. yürüyen hata filiz bu adımla bu sıfata doğru koşar adım yürümüştür.2 .sezon da bu şanlı yürüyüşünü zirveye ulaştırmıştır.daha ne diyeyim.:img-hyste beni affet yılmaz deyişi tamamen timsah gözyaşlarıdır.seni seçmedim yılmaz idare et işte demekten başka bir anlamı yoktur.
arakadaşlarım bıraksak artık o hatalı bu hatalı durumlarını. yarın ne olacak onlardan bahsetsek. hatta daha sonra olacaklardan söz etsek...
Benim aşıklarım ne yaparlarsa yapsınlar birbirlerinden kopamıyorlar. "unutamıyorlar, ne yapsalar faydası yok" :img-wink: ikiside birbirini herşeye rağmen deliler gibi seviyor. olay bu kadar basit... :good: geri kalan nasılsa düzelir. rahat olalım, yaşayacağımız güzel güneşli günleri düşünelim. :happy0064
olmaz arzucum :) bugüne kadar yaptıklarının bedelini filiz ödemelidir dizide ödemiyor bari forumda ödesin.:) barışacaklar her şey unutulup gidecek...hazır daha sıcakken asalım keselim yahu şu kızı.:img-hyste
ve bugünün bir diğer formda arkadaşı kurşunime artık durması için bir şiir
K urşunlarını birer birer atmışsın filize
U nutma ki onun sevdiğide senin yüreğinde
R ahat mı sanki olanlardan sonra filizde
Ş u fani dünyada yılmazıydı tek isteğide
U zun uzun eleştiriler ederkende
N edenini anlamak gelmedi mi işine
İ çinde kalmadı mı bir umut onun sevgisine
M adem bu kadar kötüydü o zaman karakterin neden peşinde
E lbet sende anlayacksın sevdiğinin asıl merhemi FİLİZDE
Bi siirin icin cok tesekür ediyorum, napim Yilmazci damarimi bastiramiyorum, acaba bu senin yoklugundanmi kaynaklaniyor:img-hyste
Iki siirinide cok begendim, ellerine saglik:img-wink:
Ferman abi,
Basit veya komplike bir güven sorunu değil demem aslında Yılmaz'ın içinde bulundugu ruh halini anlamaya calıstıgım göstergesi ama dediğim gibi anlayamadım neyse bir gün insallah :img-wink:
olmaz secomsum :) senin çok rahat anlaman lazım erkeksin yahu sen. karşında seni sürekli yarı yolda bırakan, 1 aylık hamileliği raporla ispatlı ve bu rapor yılmaz tarafından çok kutsal kabul edilen annelik kurumu tarafından yapılmıştır.zaten güvenmediğin bir ortamda bu kadar sağlam şeyleri bir araya getirirsen sonuç kaçınılmaz olur.
'' Filizciler Ömer'i destekliyorsa orda bir sıkıntı vardır '' :img-hyste
:img-hyste kabul et iyi bir çıkarım :happy0064
''Sus'' lafı ve onun üzerine kondurdugu öpücüğe de karsı koysa ben Yılmaz'dan süphelenmeye baslardım.. İyi baglamışlar :img-hyste
gerçi bir erkek olarak bakınca hani filizin öptüğü de iflah olmaz be :) şüphem yok benim karayağızımdan
herşeyi bilerek hiç bişi olmasa gidiş sebebini bilen filizin çektiği acı kendi tasarrufudur.ya yılmaz...adam ne düşünmelidir ki.çektiği acının haddi hesabı yoktur yılmazın bana göre.
2. soruya gelirsek;
zaten bu olaylardan sonra yılmaz en yakın teknoloji şirketine başvurup filizin ne zaman yalan söylediğini tespit edecek bir alet için başvuru yapmıştır.:img-hyste
secomsum sevgili kardeşim...her olay ilmek ilmek güvensizliği örmüştür işte. kiminin yüzdesi %1 iken kiminin ki %10 olmuştur.filiz üstüne cila niyetine katilliği de ekleyince olayı tamamına erdirmiştir.her zaman dediğim gibi yılmazın filize olan güveninin kırılmasını filiz sağlamıştır ama aksi yanlıştır.filizin yılmaza olan güveninin kırılması için yılmaz hiçbirşey yapmamış,bunu yapmadığı gibi tam tersini ispatlamıştır her zaman.
yılmazın ailesinin sırt çevirmesi bu ilişki için hiçbir zaman belirleyici bir etken olmamıştır yılmaz için. mualla sırtını bir kez çevirmemiştir filize ve dersni de almıştır.oğlu gözünün önünde terk edilmiştir.muallaya laf yok :good:
Tamam Filiz gitti Italyaya ve ayrilik yasandi, Filiz amacina ulastimi peki?
Onu unutabildimi? Ayrilik kararini sürdüre bildimi?
Ikincisine gelicek olursam, Yilmaz hic bir zaman Filizi sevmekten vazgecmediki, unutmaya calisti belki - ve bunu cok isteseydi basaradabilirdi - ama unutmayi istemediki!!!
Yilmaz Filizin geri döndüyü zamanlarda, Aynaliya Filiz konusunu tamamen kapattigini söyledi, ama bir türlü kapatamadi. Nedenine gelince ilk basta terk edilis sebebini ögrenmek istedi, sonra Filizi karsinda görünce, bastirmaya calistigi duygular yine öne cikti, kirgindi, yorgundu, aci cekiyordu, ama Filiz bunlari ona unutturabilen tek kisiydi - Secoms, simdi sana soruyorum, Filiz gibi bir kiza karsi koymak mümkünmü, hele bide bunun yani sira ona asiksan, onu seviyorsan?
Yok ya sana katildigim noktalar oldukca fazla, ama burasi yeri degil:img-hyste
Saka bir yana, konuya gelicek olursam
Ask bence bir kere yasanmali, ben Filiz Yilmaz askina inandim, daha önce Elif Yilmaz aski bana inandirici gelmiyordu.
Yeni bir iliskiye yelken acmak mümkündür bunun aksini idda etmem, ama bu ancak nezaman olabilir, bir önceki iliskini hem kalbinde, hem kafanda bitirmissen, o gecmis askindan yana hic bir umudun kalmamissa. Yilmazin o zamanlar umudu vardi, Filizin eninde sonunda geri gelecegini biliyordu, ve beklemeyi tercih etti - Iyikide bekledi.
Zaten bu cifti ne kadar cok sevsemde, aralarindaki iletisim özürlügü ve güven sorunu herzaman beni cilleden cikartmaya yetmistir.
Zaten bundan sonra tek temellim, barisma olmadan tüm sorunlari halletsinler ve konusmasinlar.
Öncelikle Filiz belki de basaracaktı.. Adam öyle seyler söyleyip kızın kafasını karıstırdı ki :img-hyste kız da karsı koyamadı..
İkincisi bana sordugun sorunun cevabı aşikar :img-blush Walla sadece benim değil saglıklı bir erkegin Filiz'e karsı koyması imkansızdır kanımca :)
Diğer mevzuya gelirsek; tabiki de iyi etti..
Bu konudaki düşüncelerim yazdıklarım gibidir.. Hem niye öyle diyorsun ki Yılmaz karakteri kafasında birseyleri bitirip yeni bir liman arasaydı Aslı'ya gitmezdi :img-wink:
Bu arada ayrılmayı istemeyen Yılmaz olabilir ikililerden biri ayrılmak zorundaysa ve hala daha asık ise ne olacak ? Kacınılmaz Türk filmi senaryosu: '' Biz ayrı dünyaların insanlarıyız ''
Elbetteki cevap verebilirsin:img-wink:
10 Puanlik soruna gelicek olusam. Filiz evet Yilmaz beni affet dedi, ama o kadar kisik sesle söylediki, Yilmazin bunu o haldeyken algilayabilmis oldugunu kesinlikle inanmiyorum. Filiz elbetteki yapmis oldugunu dogru olmadiginin farkinda, o anda degildi, ama eminim simdi geriye döne bileseydi bu sekilde davranmazdi.
Yilmazla aralarinda net olarak konusulmus birsey yoktu, haklisin, yanliz Yilmaz ona hisselerinin kendine oldugunu, ve Filizin ne yapmak istedigini sormadi mi, Filiz o anda onu konusmak istemedi, o ayri bir konu.
Filizin orada Yimlaz senin düsündügün gibi biri degil demesine gerek yoktu, evet baba hisseler Yilmazda, benim haberim var, ama bana vericek ...yada buna benzer bir sey söyliyebilirdi - Ama sana katiliyorum:img-wink: Filiz hatalidir
Tamam haklisin aile kavrami önemlidir, Filiz fedakarlik yapti, ama bu fedakarlik ney icin yapildi ben anliyamiyorum?
Bir de Filiz ailesini cok seviyor, tamam ama ozaman Ömer hapisteyken neden Yilmazdan yardimi kabul etmedi, neden gururuna yenik düstü, neden Ömere gittipte böyle bir tekliften bahsetmedi, neden ailevi kararlari kendi verme gereyi duydu?
İlk olarak; sen nasıl düşünürsün bilmiyorum ama o sahnede ben Filiz'in yılmaz için üzüldüğünü hissedebildim.. Ayrıca arabada sadece kendisi için agladıgını düşünmüyorum.. Buna gelecek yorumları biiliyorum ve ne yazıkki sinir oluyorum :)
İkinci olarak; şaşırmadıgım konu bana katıldıgın noktanın icerigi :img-hyste
Anladım sen Filiz'in yeniden yalan söylemesini istiyorsun.. Ne yapılacagına dair net bir karar alınmamış bir konuda Filiz en fazla benim dediğim tarzda birsey söyleyebilirdi diye düşünüyorum..
Demek sende Filiz'in sadece kendisini düşünen biri oldugunu düşünüyorsun.. Saka bir nyana bu konu hakkında yorum yapmak istemi
yorum daha..
olmaz arzucum :) bugüne kadar yaptıklarının bedelini filiz ödemelidir dizide ödemiyor bari forumda ödesin. barışacaklar her şey unutulup gidecek...hazır daha sıcakken asalım keselim yahu şu kızı.
Ferman abi;
Filiz asma beni as :img-hyste :img-hyste
sabahtan beri okuduğum yorumlardan sonra kulaklarımı çınlatan ferman abime, sadece tabureye tekmelemesi kalmış
F ilizi hiç anlamak istemedin mi
E leştirilerinin fazla olduğunu düşünmedin mi
R uhunda hiç üzüntü hissetmedin mi
M utluluğu ikisininde hakettiğini kabul edemedin mi
A şkı yaşayan o gözlerde göremedin mi
N e istedin filizden daha cezası bitmedi mi
A s as nereye kadar iplerin çürümedi mi
B ırak da yakasını senin deyiminle çeksin ettiğini
İ lla hatalı, haksız bulacaksın değil mi
M erak etmedin mi hiç yaptıklarının nedenini
E e sende bir anlasan sevdiğin karakterin SEVDİĞİ FİLİZİ
eheue :) yok filizim yok bugün kaçışı yok benden o yürüyen felaketin :img-hyste dün engellediniz beni, bugün kurşuniyi de aldım yanıma bizi kimse tutamaz. benim şiir yeteneğimi biliyorsun:( o yüzden sana mısra mısra cevap vereyim.eline sağlık tabi ki :)
Anlayamadım ki.uzaylı mıdır nedir?
Aksine az bile..hep sizin yüzünüzden engellemeyin beni.
Yooo :) çok mesudum.eleştirilerimizle düzeltecez filizi.
Hadi onu ettim..ama önce torna...
Görmek yetmez icraat lazım...
Tornadan sonra başımın üstünde yeri var..
İpler çürümez...çürürse kıyma makinam hazır..
Bir şey çektiği yok ne çekti soğuk duştan başka...
Bulmak için aramak gerek.burda aramıyoruz kabak gibi belli herşeyin sorumlusu.
Nedeninden ziyade onların yol açtığı sonuçlardır benim asma sebebim.
Yılmazın istediği bu değil..tornadan çıkacak olan filiz.
yaw filizim sonuç olarak başharflerden abuk subuk bişi çıktı idare ediver :)
bugun arkadaşım yeni şeyler soyledi bu bölümle ilgili hmn onu aktariyim ben
cem ilk önce fılızı fragmanda gorulen ewe getırıyomuş sonra yılmaz wee ömer geliyomuş cem yılmazı wuruyomuş cem fılızı alıp tekneye gıdıyomuş yanı yılmaz wurulduktan sonra fılız onun yanına gıdemıyo.tekneyle kaçamadan polisler yakalıyomuş psikomuzu
Not:bu tuyoları fragmanda yılmaz cemın fotosunu 2 balıkçıya gosterıyo ya işte ordaki saçları beyaz olan adam söylemiş bnm arkıma
Sevgili ferman abi, şimdi Yılmaz'ın elinde 1 aylık rapor olduğuna dair kesin kanıt var demişsin. Birincisi o kanıt kimin elinden veriliyor? Handan'ın. Peki Filiz'e kanıtları kim sunuyor ? Polisler. Doktordan rapor alıp doktorun sözlerine inansaydı ben Yılmaz'a hak verirdim.
Sonuçta polisler Yılmaz'ı azmettirici olarak arıyorlardı. Ellerindeki deliller bunu gösteriyordu. Filiz'e de bu deliller sunuldu.Filiz'de bu deliller çerçevesinde Yılmaz'ı suçladı. Kim olursa olsun o durumda sağlıklı düşünemez. Hem kardeşinin vurulması hem sevdiği tarafından vurulma olasılığı derken polisin sunduğu deliller bu olayların olma sebebidir.
Yılmaz, Filiz'e geçmişte yaşattığı acıların diyetini ödemeye hazırmış. Demek ki geçmişte acı yaşattığını anlayabilmiş ama o acı çekerken kendisi yeni bir hayata yelken açmaya çalışabilmiş. Ve yeni bir hayata adım atmaya çalışırken Filiz'in canını daha da çok acıtmış. Ve hala ona acı çektirdiğinin farkında değil. Yılmaz'ın dediğine bakarsan bu diyetler öde öde bitmez :img-yes:
Bu arada ayrılmayı istemeyen Yılmaz olabilir ikililerden biri ayrılmak zorundaysa ve hala daha asık ise ne olacak ? Kacınılmaz Türk filmi senaryosu: '' Biz ayrı dünyaların insanlarıyız ''
Biz ayri dünyalarin insaniyiz cümlesini hic bir zama tahamüll edememisimdir, edememde. Bundan büyük bir yalan yoktur heralde.
İlk olarak; sen nasıl düşünürsün bilmiyorum ama o sahnede ben Filiz'in yılmaz için üzüldüğünü hissedebildim.. Ayrıca arabada sadece kendisi için agladıgını düşünmüyorum.. Buna gelecek yorumları biiliyorum ve ne yazıkki sinir oluyorum :)
Yok seni sinir etmek degil amacim. Evet Filizin cok üzgün oldugunu ben orda hissettim, hemde cok iyi hissettim. Bu ayriligin Filiz icinde hic kolay olmadigini biliyorum, ama sunu söylemeden gecemiyecegim, Filiz kolayi secti.
cem ilk önce fılızı fragmanda gorulen ewe getırıyomuş sonra yılmaz wee ömer geliyomuş cem yılmazı wuruyomuş cem fılızı alıp tekneye gıdıyomuş yanı yılmaz wurulduktan sonra fılız onun yanına gıdemıyo.tekneyle kaçamadan polisler yakalıyomuş psikomuzu
Not:bu tuyoları fragmanda yılmaz cemın fotosunu 2 balıkçıya gosterıyo ya işte ordaki saçları beyaz olan adam söylemiş bnm arkıma
tiyolar için sagol:happy0064 baş şimdi aklım karişti
yaaaa bir dakika o zaman filiz kurtulmadan yılmaz bebeği ögreniyor:happy0064
şimdi acaba yılmaz agır yaralandimi iyice merak ettim
acaba fragmanda filzi acamdan bakıp sanki bir şeyler söylüyordu
demekki yılmaz vurulunca lacak o sahne
|*BeLaLım*|
03-05-07, 15:15
Evet salı günü bende fragmanı gördüm.
Ya inş. Cem biran önce yakalanır. :sad53:
Şey de gördüm Feride (Özlem) Nevzat'a sarılıyordu.
Galiba artık herşeyi hatırlayıp Ömer'i bıraktı ...
Neyse bende tam bilmiyorum zaten yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum! :img-in_lo
tüyolar için sağol ozaman dizinin sonu yılmazın vurulması değil yani vurulduktan sonra orda bitmeyecek devam edecek ya yılmaz bebeği öğrenecek orda bitecek yada cemin yakalandığı yerde umarım yılmazın durumu ağır değildir
eheue :) yok filizim yok bugün kaçışı yok benden o yürüyen felaketin :img-hyste dün engellediniz beni, bugün kurşuniyi de aldım yanıma bizi kimse tutamaz. benim şiir yeteneğimi biliyorsun:( o yüzden sana mısra mısra cevap vereyim.eline sağlık tabi ki :)
Anlayamadım ki.uzaylı mıdır nedir?
Aksine az bile..hep sizin yüzünüzden engellemeyin beni.
Yooo :) çok mesudum.eleştirilerimizle düzeltecez filizi.
Hadi onu ettim..ama önce torna...
Görmek yetmez icraat lazım...
Tornadan sonra başımın üstünde yeri var..
İpler çürümez...çürürse kıyma makinam hazır..
Bir şey çektiği yok ne çekti soğuk duştan başka...
Bulmak için aramak gerek.burda aramıyoruz kabak gibi belli herşeyin sorumlusu.
Nedeninden ziyade onların yol açtığı sonuçlardır benim asma sebebim.
Yılmazın istediği bu değil..tornadan çıkacak olan filiz.
yaw filizim sonuç olarak başharflerden abuk subuk bişi çıktı idare ediver :)
sevgili ferman abim ne yapmak istersen yap valla bugün keyfim yok zaten bu şiiride sabah yazmıştım ondan sonra da moralim bozuldu eklemesem olmazdı o yüzden ekledim sadece öylesine içimden geçenleri yüreğimin el vermediklerini paylaşmak istedim, filizi mi asmak istiyorsun as, yılmazı mı yüceltmek istiyorsun yücelt ben yokum nasılsa içinden geldiği gibi davran abicim...
şiir açıklamaların güzel olmuş yeni bir şiir gibi başharfleri boşver yürüttüğün davanı güzel yazmışsın ellerine sağlık beğendim...
Olmaz secomsum :) senin çok rahat anlaman lazım erkeksin yahu sen. karşında seni sürekli yarı yolda bırakan, 1 aylık hamileliği raporla ispatlı ve bu rapor yılmaz tarafından çok kutsal kabul edilen annelik kurumu tarafından yapılmıştır.zaten güvenmediğin bir ortamda bu kadar sağlam şeyleri bir araya getirirsen sonuç kaçınılmaz olur.
Eger bu soruyu kişisel olarak bana soruyorsan cevap vereyim;
Allah'a cok sükür belirli kapasitenin üstünde bir zekaya ve muhakeme gücüne sahibim.. Yılmaz yapması gereken tek sey- ki bu ikili tarafından cok yapılan birsey değil- gidip Filiz ile konusmak..Haaa onu yapamadı mı olayları birleştirmek..Ugruna onca sey yaptıgı deli gibi sevdigi bir insan ona nazire yapar gibi sapancaya gidip bebegim Cem'dan der mi ? Veya Cem ile birlik olup Cem'in cocugunu Yılmaz'a yamar mı ? Bundan ki amac nedir ? Neden ben diye düşünmez mi ? Neden böyle birsey yaptı diye düşünmez mi ?
Dediğim gibi cok sükür ki bunları algılayabilme gücünü sahibim..
:img-hyste kabul et iyi bir çıkarım..
Kabulş etmesem alıntı yapmazdım zaten Abi'cim :)
herşeyi bilerek hiç bişi olmasa gidiş sebebini bilen filizin çektiği acı kendi tasarrufudur.ya yılmaz...adam ne düşünmelidir ki.çektiği acının haddi hesabı yoktur yılmazın bana göre.
Filiz'in kendi isteği ile yapmış oldugu bir tasarruf değildir.. Tamam kafasında bir sürü soruyla kalan Yılmaz'ın durumu fecidir ama biraz da Filiz'i anlamaya calıssak..
secomsum sevgili kardeşim...her olay ilmek ilmek güvensizliği örmüştür işte. kiminin yüzdesi %1 iken kiminin ki %10 olmuştur.filiz üstüne cila niyetine katilliği de ekleyince olayı tamamına erdirmiştir.her zaman dediğim gibi yılmazın filize olan güveninin kırılmasını filiz sağlamıştır ama aksi yanlıştır.filizin yılmaza olan güveninin kırılması için yılmaz hiçbirşey yapmamış,bunu yapmadığı gibi tam tersini ispatlamıştır her zaman.
Zaten bu konuda Filiz hatalıdır cok da uzatmanın anlamı yok..
yılmazın ailesinin sırt çevirmesi bu ilişki için hiçbir zaman belirleyici bir etken olmamıştır yılmaz için. mualla sırtını bir kez çevirmemiştir filize ve dersini de almıştır.oğlu gözünün önünde terk edilmiştir.muallaya laf yok..
Muallaya laf yok demişsin abi de ben o kadını bir türlü sevemedim..
Abi muhabbet uzar gider ne yazıkki yine cıkmam lazım daha sonra yine görüsürüz umarım bye
Bu arada Kursuni ;
Filiz'in kolayı sectigini söylemişsin ki buna kesin ve kesin katılmamakla birlikte ne kadar kolaymış ki hala daha acısını cekiyor..
gülbeşeker
03-05-07, 15:22
tiyolar için sagol:happy0064 baş şimdi aklım karişti
yaaaa bir dakika o zaman filiz kurtulmadan yılmaz bebeği ögreniyor:happy0064
şimdi acaba yılmaz agır yaralandimi iyice merak ettim
acaba fragmanda filzi acamdan bakıp sanki bir şeyler söylüyordu
demekki yılmaz vurulunca lacak o sahne
yılmazın vrulduktan sonra bebeği öğrenecek sanırım bence hastanede filiz söyler zaten yılmaz hastaneye gidene kadar filiz kurtulur ve hemen yılmazın yanına koşar bu arada ömer yılmaza sana bir can borcum var demişti ya kesin yılmazı hastaneye ömer getirecek bu şekilde can borcunu ödemiş olur.
Neslihan17
03-05-07, 15:26
valla insanın yüreğine su serpiyosun. çok sağol. bence zaten cemi daha fazla uzatmazlar. yoksa aslı kız devreye giremez. umarım cemden bir an önce kurtuluruz. cem bi kez daha devreye girerse de kaçırma olayı olmaz. söylenen kaçırma sahnesi bu bölümde oluyor bir daha olmaz.
yılmazın vrulduktan sonra bebeği öğrenecek sanırım bence hastanede filiz söyler zaten yılmaz hastaneye gidene kadar filiz kurtulur ve hemen yılmazın yanına koşar bu arada ömer yılmaza sana bir can borcum var demişti ya kesin yılmazı hastaneye ömer getirecek bu şekilde can borcunu ödemiş olur.
aslında ben hep cem yılmazı vurmadan önce söyler diye düşünüyordum:icon_whis
ama senin dediğin gibide olmasida mümkün :img-yes: filiz hemen kurtulurmuki acaba:icon_whis kesin yılmazı ömer kurtaracak :img-yes:
Neslihan17
03-05-07, 15:39
ya arkadaşlar ben tekne sahnesini göremedim fragmanda nerde tekne sahnesi var. filizin üstünde yılmaz vurulurken montu yok. eğer ondan sonra tekne sahnesi olacaksa yine mont olmaması lazım ama fragmanda görülen sahnelerde hep montu var üzerinde!!
vayy beee:happy0064 Iste buna inandim..cok tskur ederim arkadasim cook mantikli tuyolar:)yani yilmazin vuruldugu sahnede bitmesinde...fragmanin son sahnesi ozaman bolumun son sahnesi degil olemi:happy0064,
uff ya icim parcalanacak bu kesin fragmani bikre izledim dahada izlemedim....
soledigin icin tskurler.
evet hakılısınpolisler cemi yakalar orda biter veya filiz kurtulur hastaneye gelir,orda da bitebilir neyseki yılmazın vurulduğu sahne son sahne değilmiş bir de bir hafta nolucak diye bekle.
merhaba arkadaşlar ben yılmaz vurulduktan sonra bölümün biteceği kanatindeyim belki 1 veya 2 dk geçer ama 20 dk falan kesin uzamaz o 1 dk içerisindede yılmaz bebeği öğrenebilir cem yakalanacaksa 73 te yakalanır ki bu bana pek mantıklı gelmiyor bana göre cem son iki bölüme kadar bizimle tabii birde aslı sorunu var onu nasıl diziden çıkarıcaklar merak konusu .
peki JOJO yılmaz polislerle birlikte oraya gidecekmi fili kurtarılırken yılmaz orada olacakmı yılmazın durumu ağırmı cevabını bekliyorum hadi
polislerle mi gidicek onu bılmıyorum yanı arkım bana ole bısey demedi.yılmazın durumu hakkında da bırşey soylemedi ama bırı sete gıtmış orda bırıne sormuş o kişide kalbi filan durucak aamma iyi olucak demiş
Ferman abi;
Filiz asma beni as :img-hyste :img-hyste
iyi ama secomsum bendeki ip ipek ibrişimdir :) seni taşımaz.tam filize göre hazırladım :img-hyste almayın onu elimden. :img-yes:
polislerle mi gidicek onu bılmıyorum yanı arkım bana ole bısey demedi.yılmazın durumu hakkında da bırşey soylemedi ama bırı sete gıtmış orda bırıne sormuş o kişide kalbi filan durucak aamma iyi olucak demiş
kalp durma olayı olursa işte o zaman yılmazın hemen iyileşmeyeceğini ve cemin 73 te yakalanacağını söyleyebiliriz 3-4 bölüm yılmazın iyileşmesi için harcanabilir ama öyle olacağını tahmin etmiyorum senaryom yılmazı ferrari hızıyla iyileştirip bir sonraki bölüm ayağa kaldırır.
ya arkadaşlar ben tekne sahnesini göremedim fragmanda nerde tekne sahnesi var. filizin üstünde yılmaz vurulurken montu yok. eğer ondan sonra tekne sahnesi olacaksa yine mont olmaması lazım ama fragmanda görülen sahnelerde hep montu var üzerinde!!
Ben de tekne sahnesi göremiyorum. Biri bana hangi sahne olduğunu açıklayabilir mi ? Umarım güzel bir bölümü sırf Filiz'î bulmak adına geçirtmezler.
Filizimin istegi üzerine Filizden Yilmaza.
Filizden olunca ancak bu kadar oluyor, kusura bakmayin:img-wink:
Yoruldum, baskalarinin hayatimi kontol etmelerinden...Istedigim hayati yasiyamamaktan...Yoruldum...Mükemmeli oynamaktan...Olaganüstü biri degil...Siradisi biri degil...Herhangibiriyim ben...Yorgunbiriyim ben...
Yoruldum...Aglamaktan...Yaslarimi akita, akita aglamaktan...Her sabah geriye islak bir yastik birakmaktan...Gülmek istiyorum...Delice...Top kosturan cocuklar gibi...Kahkahalarla gülmek...
Yoruldum...Gercek yüzlerini maskeler arkasinda saklayanlardan...Cok yüzlü insanlarin sahte tebessümlerinde...Yalanlarin gercekleri örttügü bir dünyadan...Yoruldum...Bu yalanlarin arkasina saklanmaktan...
Yoruldum...Yaz günü üsümekten...Gecelerimi yanliz gecirmekten...Duygularimi saklamaktan...Tutkularimi, hatalarimi,gücsüzlügümü...Haykirmak istiyorum...Yoruldum...Bunu bile basaramiyorum...
Yoruldum...Sevgimi gösterememekten...Askimi yasayamamaktan...Kiscanligimi, hirsimi, cagresizligimi...Aciz oldugumu sevdigime gösterememekten...Yoruldum...Gözlerine bakamiyacak kadar yorgunum...
Yoruldum...Tüm renkleri siyah görmekten...Ciceklerin rengini, denizin mavisini, baharin renklerini...Göremiyecek kadar yoruldum....Herseyi icime atmakta...Sakin durmaktan...Oysaki bir firtina olmak...Bagirmak...Essip gecmek...Yikmak istiyorum...Ama dedim ya...Cok yorgunum...
Yoruldum...Onu baskasiyla görmekten...Yoruldum...Seni seviyorum diyememekten...Dünü yasamaktan...Her günü onun hasretinle kapatmaktan...Yoruldum...Ona karsi koymaktan...Ama artik bunun icin bile cok yorgunum...
sevgili sbr cem hapse girecek bu kesin ama bir yolunu bulur ordan kaçar ve ıhlamurların son bölümüne kadar bizimle beraber olur bu arada yılmaz vurulduktan sonra dedğin gibi en azla 3-5 dakika geçer sonra bölüm biter.
merhaba gülbeşeker sen olaya 3-5 dk diyerek iyimser yaklaşmışsın 1 dk bile sürse beni tatmin eder ama hiç sanmıyorum cemi hiç sorma adam düzenmaz ondan her şey beklenir .bu arada fragmanda bir değişiklik yok herhalde bugün izleyemedim ama...eminim değişmemiştir. gerçekten yılmazın bebeği öğreneceği bir sahne çekilecek mi acaba? ben ümidimi yitirdim filiz adam ölürken bile söylemez çünkü yılmazın sevgisinden hala emin değildir .görüyorsun senaryo beni ne hale getirdi olaylara traji-komik yaklaşmaya başladım
Özkan kardeşimiz bugün(29.04.2007) dizi setindeydi ve dizi oyuncularıyla birebir görüşme imkanı sağladı.4 saat boyunca oradaydı....Özellikle Tuba Büyüküstün ile birebir sohbet etme imkanını yakaladı
Bizlere anlattıklarını aynen buraya yazıyorum.....
- tubayla muhabet ettim ama o soruyu sormak istemedim çünkü yanımızda çekimciler falan vardı bide şimdi özel hayatı bozulur diye çekindim ama kameramanlarla konuştum çünkü tanıdıklardı barıştılar dedi....
-çekimciler ayrılmışlardı ama bu günlerde araları çok iyi bence barıştılar dedi....
-arkadaşlar sabah yalnız gidicektim çekimlere evden çıkarken ablamda sözlüsüyle buluşucaktı ablama beni gazi mah.bıraksanıza dedim tamam dedi gazi mah.gittik çekim daha başlamamıştı çekimcilerin hepsi ordaydı benim ablamın sözlüsüde eskiden bu işi yapıyomuş yağmur ajansta çalışıyomuş çekimcilerin çoğu tanıdı onu bizi setin içine aldılar yemin ederim çok izleyen vardı onları müjganın evinde çekiliyodu herkesi eve 10metre uzak tutuyolardı ama bizi eve aldılar tanıdığız diye içerde kahve falan ısmarladılar sonra ömer geldi sonra tuba geldi evde yanlarında oturdum konuştuk resim çektim bu arada tuba köpeğiyle gelmişti köpeğine ben ve eniştem baktık bize verdi
-arkadaşlar yılmaz vuruluyo kesin ve dizi 80,bölümde bitiyo ya daha çok şeyler oldu varya gerçekten mesela dışarı çıkıyodum herkesi uzakta tutuyolardı biz tanıdığız diye elimi kolumu sallaya sallaya içeri eve giriyodum zaten resimlerden görüceksiniz hepsini çoğunu içerde çektim
-bülent çok geç geldi çekimlere yani yan yana gelmediler ama adamlar araları çok iyi dedi
-köpeğin adı korsan arkadaşlar ben baktığım için resimlerini çektim köpeğin tubaylada konuştum valla hepinize çok selam söyledi hiç internete girmezmiş o yüzden siteye girmiyomuş ya dedim sitenizden haberiniz varmı dedim var dedi 8000 küsür hayranınız var dedim sizi çok seviyoz dedim şimdi bu resimleri koyduğumda hepsi çok mutlu olucaklar dedim dediğim gibi hepsine çok selam söyle dedi ya illa üyemi olmak lazım dedi yazı yazmak için evet dedim benim msn adresim falan yok dedi onun için yazamam dedi
-tuba ömer feride handan ceyda hepsi yanımdaydı resim falan çektirdim mesela birisinin çekimi bitiyo oturmak için geliyo bende hemen resim çekiyodum
-tubayla bülentle hepsiyle resim çektirdim tuba bana çok teşekkür etti köpeğine baktım diye bu arada cemde hapse giriyo
-ya tuba inanılmaz ya, bi insan bu kadarmı güzel olur ya bütün gün onun yanındaydım çekimi bitiyodu gelip oturuyodu konuşuyoduk bülent geç geldi onunla sadece resim çektirdim ama fazla konuşamadım ya çekimciler bülent arabadan iner inmez beni çağardılar yanına gittim resim çektirdim
-bülent geldiğinde tubanın çekimi vardı bülent kenarda oturdu öylece bülent sete çok geç geldiği için yan yana gelmediler ama çekimciler araları çok iyi dedi ben bizzat sordum hemde iki kere sordum adam barıştılar dedi araları çok iyi dedi
-bu arada küçük eliflede mahallede top oynadım acayip yaramaz çocuk ya
-arkadaşlar ben evdeyken çekilen bölümde filiz ve ömer kolkola eve geliyolar filizin moral sıfır yıkılmış bi durumda ömer filize diyoki yılmaz benden önce davrandı yılmazın yerinde ben olabilirdim keşke ben olsaydım yılmazın yerinde benim kaybedecek bişeyim yoktu diyo filiz:nasıl böyle düşünürsün elifi unuttun galiba bizi unuttun galiba ve ferideyi unuttun galiba diyo ömer:feride şimdilik bitti diyo filiz:eski nışanlısı için böyle düşünüyosun dimi diyo ömer:o herifi onun yanında gördüğümde deli oluyorum diyo filiz:ömer yanlış yapıyon ferideyi anlamıyon zamanında bende bu hatayı yaptım yılmazdan hep kaçtım diyo şimdi ölürcesine pimanım diyo sende bu hatayı yapma diyo
-ben çıktığımda hala çekim devam ediyodu ya eniştemin işi vardı o yüzden çıktık artık 73,bölüm çekiliyodu
-72,bölümde yılmaz vuruluyo hastaneye götürüyolar cem hapise giriyo ama ya 72,yada 73,bölümde giriyo başkada bişey söylemediler meraklanalım diye
-ya çekimciyle ilk konuştuğumda yılmaz ölüyo dedi sonra çok ısrar edince yok ölmüyo dedi şaka yapmış ama kalbi duruyomuş sonra tekrar hayata dndürüyolarmış böyle şeyler anlattı gülerek artık dalgamı geçti bilmem ölüyo dediğinde bi an kalbim duruyodu ya (burada çekimciye dalmış)-ya bülent çok geç geldi fazla göremedim ama tuba çekim yaparken oda onu izliyodu dikkatlice dediğim gibi çok geç geldi fazla göremedim
-ya tubayla köpeğini görmeniz lazımdı ya ben tutuyodum köpeği çekim arası olunca tuba yanımıza geliyodu köpeğini seviyodu köpeği tubayı görünce üstüne atlıyodu tuba acayip seviyo köpeiğini her çekim arasında yanına gelip oynuyodu onla köpeğide bırakmıyodu onu
-Tuba nın köpeği 10aylıkmış tuba söyledi
bu yazı bülent inal 107.sayfasında belki görmeyenleriniz wardır.
kalp durma olayı olursa işte o zaman yılmazın hemen iyileşmeyeceğini ve cemin 73 te yakalanacağını söyleyebiliriz 3-4 bölüm yılmazın iyileşmesi için harcanabilir ama öyle olacağını tahmin etmiyorum senaryom yılmazı ferrari hızıyla iyileştirip bir sonraki bölüm ayağa kaldırır.
zaten şurda kaç bölüm kaldiki:icon_whis birde yılmazın iyleşmesi için o kadar bölüm harcamazlar zaten bizim dizide vurulan hemen ayağa
kalkiyor ömerden biliyoruz:img-hyste
ben halen yılmazın agır yaralanacağini sanmiyorum belkide öyle olmasini cok istediğimdende olabilir:img-yes: yaralansa bile sadece kısa bir zaman
atlamasi olur yoksa daha cem olayi var aslı var yılmazın pişmanliğini
izliyeceğiz daha halledilmesi cok iş var işcok zaman az
Sevgili ferman abi, şimdi Yılmaz'ın elinde 1 aylık rapor olduğuna dair kesin kanıt var demişsin. Birincisi o kanıt kimin elinden veriliyor? Handan'ın. Peki Filiz'e kanıtları kim sunuyor ? Polisler. Doktordan rapor alıp doktorun sözlerine inansaydı ben Yılmaz'a hak verirdim.
Sonuçta polisler Yılmaz'ı azmettirici olarak arıyorlardı. Ellerindeki deliller bunu gösteriyordu. Filiz'e de bu deliller sunuldu.Filiz'de bu deliller çerçevesinde Yılmaz'ı suçladı. Kim olursa olsun o durumda sağlıklı düşünemez. Hem kardeşinin vurulması hem sevdiği tarafından vurulma olasılığı derken polisin sunduğu deliller bu olayların olma sebebidir.
Yılmaz, Filiz'e geçmişte yaşattığı acıların diyetini ödemeye hazırmış. Demek ki geçmişte acı yaşattığını anlayabilmiş ama o acı çekerken kendisi yeni bir hayata yelken açmaya çalışabilmiş. Ve yeni bir hayata adım atmaya çalışırken Filiz'in canını daha da çok acıtmış. Ve hala ona acı çektirdiğinin farkında değil. Yılmaz'ın dediğine bakarsan bu diyetler öde öde bitmez :img-yes:
iyi de denmavi, birincisi kimin verdiğini boşver bir an için.sonra gene döneceğiz oraya.burada ilk olarak önemli olan belgenin kim tarafından verildiği değil içeriği. filizin belgesinde yılmazın suçlu olduğunu kanıtlayan birşey yoktur.yazanlar sadece polis için yılmazın üzerindeki şüphelerin yoğunlaşmasını sağlayan şeylerdir.eğer ki filizin o an yılmaza güveni tam olsa olabilir bu yılmazın suçlu olduğunu göstermez ki derdi.orda adam konuşuyor yılmaz akın beni azmettirdi diye ona inanmıyorsun gidip silahın şirkete kayıtlı olmasından feyz alıyorsun ki bence orda olay o da değildir. birkaç sahne önce yılmaz silahla bir alakam yok demiş, polis silah şirkete ait dediğinde filiz yılmazın kendisine yalan söylediği sonucunu çıkarmış ve bunun üzerine yılmazı suçlamıştır. sonuç olarak belge yılmazın bu şekilde suçlanması için yeterli doneyi içermemektedir. gelelim yılmaz belgesine birinci belge polis tarafından olmasa bile toplumda statü ve saygı sahibi olan doktorlar tarafından verilmiş ve kaşelenmiş bir belgedir. hiç bir doktorun böyle bir belgeyi kolayca imzalamayacağı açıktır.dr lar yeminle mesleğine bağlı, insanlar açısından kötü sonuçlar doğurmayacak karar ve hareketlere imza atmak zorundadırlar. halihazırda gerçek hayatta bile bir doktorun böyle bir şey yapacağını tasavvur edemezsin.genel kabul gören şey doktorların doğru söylediğidir.yapan yok mudur elbette vardır ama o ayrıca tartışılması gereken birşeydir. tüm bunlardan sonra bu belgelerin kimin tarafından verildiğinin bir önemi var mıdır sence.bence yoktur.hadi senin için var olduğunu kabul edip içeriği önemsemeden ona da cevap vereyim. biri polis tarafından verilmiştir ve doğru kabul edilmesi gerekir.diğeri ise özellikle yılmaz karakteri için demin de yazdım kutsal kabul edilen bir kurumun üyesi tarafından verilmiştir.annelik kurumunun. dünyadaki hiç bir erkek bir annenin böyle bir şey yapabileceğini düşünemez.eğer düşünürse şeytanla işbirliği yapmakla suçlarım ben o kişiyi.
...
Yoruldum...Onu baskasiyla görmekten...Yoruldum...Seni seviyorum diyememekten...Yoruldum...Dünü yasamaktan...Yoruldum...Her günü onun hasretinle kapatmaktan...Yoruldum...Ona karsi koymaktan...Ama artik bunun icin bile cok yorgunum...
[/B]
kurşunim, yazının genelini çok beğenmekle birlikte son pragrafın mükemmel. :good: yüreğine sağlık. :happy0064 sabah beri onca yazılıp çizilenden sonra acayip iyi geldi.:happy0064 ferman'cım 2 kere oku lütfen :img-hyste filizim sanada çok teşekkürlere iyi istemişsin. :img-wink: o zaman bende Yılmaz'dan Filiz'e istiyorum. fermanımı sağlama almak için. :icon_whis
Sevgili kurşuni, ellerine sağlık. Yalnız bu yazdıklarının bazıları Yılmaz içinde geçerli. Artık o da yorulmuştur bazı şeylerden. Artık bizde yorulduk bunların hallerinden.
Yoruldum senaristlerin hala Cem'de ısrar etmelerinden. Yoruldum Filiz ve Yılmaz'ın üzülmesinden. Yoruldum birçok şeyin hala konuşulamayıp çözülememesinden :mad72:
Filizimin istegi üzerine Filizden Yilmaza.
Filizden olunca ancak bu kadar oluyor, kusura bakmayin:img-wink:
Yoruldum, baskalarinin hayatimi kontol etmelerinden...Yoruldum...Istedigim hayati yasiyamamaktan...Yoruldum...Mükemmeli oynamaktan...Olaganüstü biri degil...Siradisi biri degil...Herhangibiriyim ben...Yorgunbiriyim ben...
Yoruldum...Aglamaktan...Yoruldum...Yaslarimi akita, akita aglamaktan...Her sabah geriye islak bir yastik birakmaktan...Gülmek istiyorum...Delice...Top kosturan cocuklar gibi...Kahkahalarla gülmek...
Yoruldum...Gercek yüzlerini maskeler arkasinda saklayanlardan...Yoruldum...Cok yüzlü insanlarin sahte tebessümlerinde...Yalanlarin gercekleri örttügü bir dünyadan...Yoruldum,...Bu yalanlarin arkasina saklanmaktan...
Yoruldum...Yaz günü üsümekten...Yoruldum...Gecelerimi yanliz gecirmekten...Yoruldum...Duygularimi saklamaktan...Tutkularimi, hatalarimi,gücsüzlügümü...Haykirmak istiyorum...Yoruldum...Bunu bile basaramiyorum...
Yoruldum...Sevgimi gösterememekten...Yoruldum...Askimi yasayamamaktan...Kiscanligimi, hirsimi, cagresizligimi...Aciz oldugumu sevdigime gösterememekten...Yoruldum...Gözlerine bakamiyacak kadar yorgunum...
Yoruldum...Tüm renkleri siyah görmekten...Yoruldum...Ciceklerin rengini, denizin mavisini, baharin renklerini...Göremiyecek kadar yoruldum....Yoruldum...herseyi icime atmakta...Sakin durmakta...Oysaki bir firtina olmak...Bagirmak...Essip gecmek...Yikmak istiyorum...Ama dedim ya...Cok yorgunum...
Yoruldum...Onu baskasiyla görmekten...Yoruldum...Seni seviyorum diyememekten...Yoruldum...Dünü yasamaktan...Yoruldum...Her günü onun hasretinle kapatmaktan...Yoruldum...Ona karsi koymaktan...Ama artik bunun icin bile cok yorgunum...
kurşunim cnm ilk önce beni kırmayarak bu yazıya hayat verdiğin için teşekkür ederim sonra bu güzel dyguları paylaştığın içinde emeğine, yüreğine ve ellerine sağlık cnm arkadaşım fazla söze ne hacet sabahtan beri filize yüklenişinin nedenlerini yazmışsın yazında da demek ki neymiş filiz de bir insanmış ve o çokdan pişman olduğu hataları için çokdan çekeceği cezanın hepsini çekmil sevdiğinden ayrı kalmakla değil mi, filizin son halleri ancak bu kadar anlatılabilirdi ne diyelim kelimler kifayetsiz senin için....
zaten şurda kaç bölüm kaldiki:icon_whis birde yılmazın iyleşmesi için o kadar bölüm harcamazlar zaten bizim dizide vurulan hemen ayağa
kalkiyor ömerden biliyoruz:img-hyste
ben halen yılmazın agır yaralanacağini sanmiyorum belkide öyle olmasini cok istediğimdende olabilir:img-yes: yaralansa bile sadece kısa bir zaman
atlamasi olur yoksa daha cem olayi var aslı var yılmazın pişmanliğini
izliyeceğiz daha halledilmesi cok iş var işcok zaman az
doğru söylüyorsun belki 3-4 bölüm harcamazlar ama cem 73 te hapse girerse uzun bir boşluk olur hemen iyileştirmezler bu hesaba göre ağır yaralı olması büyük ihtimal zaten ceminde iyi niyet olsun diye yılmazı kolundan vuracağını hiç zannetmiyorum bu senaryo için hiç bir şey söylenmez handan hala vurdum duymaz hala midesiz yazılıyor halbuki her şey ne kadar güzel başlamıştı
filiz hala yılmazın sevgisinden emin değilse ben de kafamı keseyim bu kadar olmaz yani diyosun bebeği filiz söylemez belki şey olur cem dizinin sonunda ölürken yılmaza bebek senin,filiz hiç benim olmadı der tam türk filmi gibi kötü adam ölmeden önce tüm gerçekleri itiraf eder.
valla böyle bir sonu ben beklerim senaryonun ne kadar kötü olduğu ortada 20 bölüm oldu adam daha bebeği öğrenmedi öğreneceği de yok garanti olağan bir ömer-filiz konuşmalarında yılmaz kapıdan duyarak öğrenir ben artık bu senaryodan her şeyi beklerim
yazanlar sadece polis için yılmazın üzerindeki şüphelerin yoğunlaşmasını sağlayan şeylerdir.
Peki bu şüphelerin yoğunlaşması Yılmaz'ın hapise girmesi için yeterli bir sebep mi ? Bence bunlar şüphelerin yoğunlaşmasını sağlayan değil Yılmaz'ın resmen azmettirici olduğunu gösteren delillerdir. Hem şirketteki silah hem Cem'in adamının konuşmaları. İkisi birden azmettirici olması hakkında tüm şüpheleri yok ediyor. Filiz sadece o raporu göz önüne almadı. Cem'in adamının söylediklerini de dikkate aldı. İlk başta yalan söylüyor dedi ama polis başka deliller daha var deyince bütün inanmadıkları şeyleri bir araya getirip en sonunda kararını verdi. Yılmaz'ın yakınındakiler inanmadı o inandı. Filiz ona yakın değil miydi diyebilirsin. Allah aşkına bu aşıklar acaba 5 sene içerisinde kaç kere birlikte olmuşlardır. Kaç kere birbirlerini tam anlatmaya çalışmak için çaba sarfetmişlerdir?
Önceleri yazmıştım yine yazıyorum. Bunların 5 sene içinde görüşüp birbirlerini tanıma süreleri, görücü usulüyle birbirlerini tanıyanların süresinden daha azdır. Yani Filiz'in bir kıskanma sonucu özür dileyip sana güveniyorum demesi mi güvendir?. Yoksa Yılmaz'ın aşkından önünü göremeyecek kadar kör olup Filiz'e güvenmesi midir güven ?. Bunlar birbirlerine güvendiklerini sanıyorlardı. Halbuki bunların güvenleri sağlam taşlarla döşenmemiş.
Eger bu soruyu kişisel olarak bana soruyorsan cevap vereyim;
Allah'a cok sükür belirli kapasitenin üstünde bir zekaya ve muhakeme gücüne sahibim.. Yılmaz yapması gereken tek sey- ki bu ikili tarafından cok yapılan birsey değil- gidip Filiz ile konusmak..Haaa onu yapamadı mı olayları birleştirmek..Ugruna onca sey yaptıgı deli gibi sevdigi bir insan ona nazire yapar gibi sapancaya gidip bebegim Cem'dan der mi ? Veya Cem ile birlik olup Cem'in cocugunu Yılmaz'a yamar mı ? Bundan ki amac nedir ? Neden ben diye düşünmez mi ? Neden böyle birsey yaptı diye düşünmez mi ?
Dediğim gibi cok sükür ki bunları algılayabilme gücünü sahibim..
yok secomsum yanlış anlamışın sen beni ya da ben yanlış anlatmışım derdimi. ben buradaki hiç birşeyi kişiselleştirmem hep dizi açısından konuşurum. senin muhakeme etme, zeka ve algı kapasitene bir şey demem münkün mü? yazdıkların ortada zaten.
Filiz'in kendi isteği ile yapmış oldugu bir tasarruf değildir.. Tamam kafasında bir sürü soruyla kalan Yılmaz'ın durumu fecidir ama biraz da Filiz'i anlamaya calıssak..
bak buna katılmam işte.yaptığı herşey kendi tercihidir.haksız ve yanlış olduğunu bile bile babasının yanında yer alan BEN değilim filizdir. filizi anlamak ne mümkün be secomsum anlayan varsa beri gelsin hele ki son 3 bölümdür.
Önceleri yazmıştım yine yazıyorum. Bunların 5 sene içinde görüşüp birbirlerini tanıma süreleri, görücü usulüyle birbirlerini tanıyanların süresinden daha azdır. Yani Filiz'in bir kıskanma sonucu özür dileyip sana güveniyorum demesi mi güvendir?. Yoksa Yılmaz'ın aşkından önünü göremeyecek kadar kör olup Filiz'e güvenmesi midir güven ?. Bunlar birbirlerine güvendiklerini sanıyorlardı. Halbuki bunların güvenleri sağlam taşlarla döşenmemiş.
sevgili denmani, o zaman ne izliyoruz biz birbirlerine güvenleri yoksa sevgileride yoktur. insan güvenmediği birini sevebilir mi. seviyorum derse inandırıcı olur mu. bence yanlış düşünüyorsun. onların birlikte geçirdikleri zaman, yaşadıkları aşk birbirlerine güven duymak için yeter de artar bile.
... filizi anlamak ne mümkün be secomsum anlayan varsa beri gelsin hele ki son 3 bölümdür.
Cem'e oynadığı oyuna anlam veremesemde. geçen bölüm yaptıkları yabana atılacak şeyler değildi. tamamen koruma içgüdüsüyle hareket etti. Yılmaz onun için çok değerli çok kıymetli hayatını riske atamazdı :sad53:
kurşunim, yazının genelini çok beğenmekle birlikte son pragrafın mükemmel. :good: yüreğine sağlık. :happy0064 sabah beri onca yazılıp çizilenden sonra acayip iyi geldi.:happy0064 ferman'cım 2 kere oku lütfen :img-hyste filizim sanada çok teşekkürlere iyi istemişsin. :img-wink: o zaman bende Yılmaz'dan Filiz'e istiyorum. fermanımı sağlama almak için. :icon_whis
yaw arzu var ya bu kız sizin yüzünüzden haklı görülüyor forumda walla. bırakın asayım yazayım gerekçelerimi bakın forumu nasıl yılmazcı yapacam ama yok...:img-hyste kurşuni güzel başladı güne şimdi su koyverdi gene.:img-yes: engelleyemeyeceksiniz beni. bak yılmaz vurulmuş bunlar eve gidiyor filiz ömere feride konusunda nutuk atıyor.adam orda azraille kağıt oynuyor filiz hanım nutuk peşinde. ayıptır yahu.:happy0064
sevgili denmani, o zaman ne izliyoruz biz birbirlerine güvenleri yoksa sevgileride yoktur. insan güvenmediği birini sevebilir mi. seviyorum derse inandırıcı olur mu. bence yanlış düşünüyorsun. onların birlikte geçirdikleri zaman, yaşadıkları aşk birbirlerine güven duymak için yeter de artar bile.
Yaşadıkları aşk, geçirdikleri zaman güven duymak için yeterli bir sebep ise neden bunlarda güven sorunu var acaba ? Ya aşkları sahte ya da yeteri kadar birbirlerini tanımak için vakit geçirememişler. Ben buradan bu sonucu çıkartıyorum.
Evet gelelim diziyi neden izlediğimize. Belki birbirlerini tam tanımadan da böyle bir aşk olabiliyormuş merakından olabilir mi acaba? :icon_whis Sadece yüzeyden tanımak yetmiyor daha da içeri girdikçe neler ortaya çıkacak acaba onları da bilmek lazım.
doğru söylüyorsun belki 3-4 bölüm harcamazlar ama cem 73 te hapse girerse uzun bir boşluk olur hemen iyileştirmezler bu hesaba göre ağır yaralı olması büyük ihtimal zaten ceminde iyi niyet olsun diye yılmazı kolundan vuracağını hiç zannetmiyorum bu senaryo için hiç bir şey söylenmez handan hala vurdum duymaz hala midesiz yazılıyor halbuki her şey ne kadar güzel başlamıştı
zaten cemden son bölüme kadar kurtulamayiz daha dogrusu cem ölmeden
ondan kurtulamayiz:dito :dito nede olsa pisiko hapse bile girse oradan
cok kolay kurtulur ve yine bizimkilerin başina bela olur bu zamana kadar yaptiklari bile tam olarak ortaya cıkmadi :img-yes:
tabiki cem yılmazıöldürmek için ateş edecek ama belki şans eseri haffi atlatir bu olayi birde şimdi cemden son bölüme kadar kurtuluş yok be kesin
eeee cem filzi kacırdi yılmazıda vurdu diyelim cem hapisten cıkarsa daha
ne yapabilirki bizimkilere tekrar aynı sahneleri yaparlarmi senaritler
... bak yılmaz vurulmuş bunlar eve gidiyor filiz ömere feride konusunda nutuk atıyor.adam orda azraille kağıt oynuyor filiz hanım nutuk peşinde. ayıptır yahu
fermanım, nedenine niçinine bakmadan daha da doğrusu izlemeden karar vermeyelim. bakalım ne oluyorda öyle oluyor... bakalım bile isteye mi bırakıp geliyor :icon_whis
Peki bu şüphelerin yoğunlaşması Yılmaz'ın hapise girmesi için yeterli bir sebep mi ? Bence bunlar şüphelerin yoğunlaşmasını sağlayan değil Yılmaz'ın resmen azmettirici olduğunu gösteren delillerdir. Hem şirketteki silah hem Cem'in adamının konuşmaları. İkisi birden azmettirici olması hakkında tüm şüpheleri yok ediyor. Filiz sadece o raporu göz önüne almadı. Cem'in adamının söylediklerini de dikkate aldı. İlk başta yalan söylüyor dedi ama polis başka deliller daha var deyince bütün inanmadıkları şeyleri bir araya getirip en sonunda kararını verdi. Yılmaz'ın yakınındakiler inanmadı o inandı. Filiz ona yakın değil miydi diyebilirsin. Allah aşkına bu aşıklar acaba 5 sene içerisinde kaç kere birlikte olmuşlardır. Kaç kere birbirlerini tam anlatmaya çalışmak için çaba sarfetmişlerdir?
sevgili denmavi şüphelerin yoğunlaşmasıyla insanlar hapse girmezler.yani biraz hukuk içine gireceğiz ama mahkeme bir insana suçlu diye karar verene kadar o insan masumdur. şüphelerin yoğunlaşmasıyla yılmaz hapse girmeyecekti gözaltına alınacaktı.sonra mahkeme sunulan şeylere bakıp dava sonuçlanana kadar ya tutuklu yargılayacaktı ya da serbest bırakacaktı. bu süreç o kadar kolay bir süreç değil.öyle silah senin şirketine kayıtlı bak seni de suçlayan biri var diye kimseyi mahkum etmezler.ki dediğim gibi orada filizin takıldığı şey silahla ilgim yok diyen yılmazın üstüne silahın şirket üzerine çıkmasıdır.filiz kendine yalan söylediğini düşündükten sonra yılmazı suçlamıştır.
ikinci paragrafta söylediğin şeyler sevgi kavramına girer.aşkta pek yeri yoktur bunların.bizimkilerde birbirine aşık bir çifttir başka da tutunacak birşeyleri yoktur. default olarak aşık olduğun kişiye aksini ispatlayacak bir hareket yapana kadar bir hayli güvenirsin.bunlarda o da yok.ne bileyim artık ben de yorudum bunlardan ama özellikle filizden.bir değil iki değil be kardeşim bu kızın yaptıkları.....asmayacağım böyle uzun sürüyor direk kurşuna dizecem bundan böyle.:img-hyste :img-hyste
Cem'e oynadığı oyuna anlam veremesemde. geçen bölüm yaptıkları yabana atılacak şeyler değildi. tamamen koruma içgüdüsüyle hareket etti. Yılmaz onun için çok değerli çok kıymetli hayatını riske atamazdı :sad53:
Allah için çok değerli :) adam o yüzden bu halde..bir de değerli olmasa muhtemelen ev-otel yerine bakırköye giderdi bu adam.yapma be arzu tamam son bölümdeki davranışlarını inkar edemem ama olayları buraya o getirdi ceremesinide yüklenmek onun işi.:img-pilot
fermanım, nedenine niçinine bakmadan daha da doğrusu izlemeden karar vermeyelim. bakalım ne oluyorda öyle oluyor... bakalım bile isteye mi bırakıp geliyor :icon_whis
arzucum seyretmeye bile gerek yok walla. filizin geçmişte yaptıkları gelecekte yapacaklarının teminatıdır o kadarını söyliyeyim. sebebi mi olur böyle birşeyin?adam orda kağıt oynuyor azraille bizimki kalkmış aşk nutukları çekiyor. nutuk atacağına biraz yapsaydı söylediklerini şimdi öteki kağıt oynamaz evde oturmuş tv izlerken 2. çocuğun planlarını yaparlardı. ahhh filizzz ahhhh....ne desem boş bu hatuna....:img-pilot
arzucum seyretmeye bile gerek yok walla. filizin geçmişte yaptıkları gelecekte yapacaklarının teminatıdır o kadarını söyliyeyim. sebebi mi olur böyle birşeyin?adam orda kağıt oynuyor azraille bizimki kalkmış aşk nutukları çekiyor. nutuk atacağına biraz yapsaydı söylediklerini şimdi öteki kağıt oynamaz evde oturmuş tv izlerken 2. çocuğun planlarını yaparlardı. ahhh filizzz ahhhh....ne desem boş bu hatuna....:img-pilot
iyide feman abi nerden biliyorsun azraille oynadiğini:sad53: bence öyle bir şey olsun filiz asla hastaneden ayrılmaz:img-yes: gecmişte yaptiklarina bakarsak filiz yılmaz hastanelik olunca annesini birakmiş ve yılmazla birlikte hastaneye gitmiştir şimdide aynı şekilde olacağina eminim
kaldiki bence agır yaralanma olmuyacak:img-wink:
yılmaz cem pisikosunun oyununa geleceğine filz hamileyim derken bir anlatsaydi
olan biteni şimdi evli olurlardi
EvaLongoria
03-05-07, 17:30
herkese selamlar...
bugün yine dolmuş taşmış forum..
benim en çok sinir olduğum resimlerde bile cem var yahu :)))
tolgahuzur1
03-05-07, 17:31
evett ben geldim...:)
yahu ferman abi sen ne yaptın böyle tek başına nasıl savaştın filizcilerle...:img-hyste ama seni tebrik ediyorum abi çok güzel filizi asıyorsun..:good: :img-hyste dur bende geldim .. tam destek ful destek...:happy0064
ikinci paragrafta söylediğin şeyler sevgi kavramına girer.aşkta pek yeri yoktur bunların.bizimkilerde birbirine aşık bir çifttir başka da tutunacak birşeyleri yoktur. default olarak aşık olduğun kişiye aksini ispatlayacak bir hareket yapana kadar bir hayli güvenirsin.bunlarda o da yok.ne bileyim artık ben de yorudum bunlardan ama özellikle filizden.bir değil iki değil be kardeşim bu kızın yaptıkları.....asmayacağım böyle uzun sürüyor direk kurşuna dizecem bundan böyle.:img-hyste :img-hyste
Sevgili ferman abi, bunların sevgi ile alakası yoksa bunlar neden evlenme kararı alırlar? . Her aşık olan evlenmeli mi ? Bunların sevgisi yoksa evliliği nasıl yürütecekler ? Bu bir çelişkimidir ? bu 4 sorunun cevabını istiyorum :img-hyste
EvaLongoria
03-05-07, 17:32
bende geldim ferman abi :))
sana yardım edeyim :))
iyide feman abi nerden biliyorsun azraille oynadiğini:sad53: bence öyle bir şey olsun filiz asla hastaneden ayrılmaz:img-yes: gecmişte yaptiklarina bakarsak filiz yılmaz hastanelik olunca annesini birakmiş ve yılmazla birlikte hastaneye gitmiştir şimdide aynı şekilde olacağina eminim
kaldiki bence agır yaralanma olmuyacak:img-wink:
yılmaz cem pisikosunun oyununa geleceğine filz hamileyim derken bir anlatsaydi
olan biteni şimdi evli olurlardi
walla medsulcum doğrusu bilmiyorum.:) ne bileyim kalbi duracak falan dediler ben de "Allah al işte sana filizi asacak bir mevzu daha" dedim kendi kendime.:img-yes: ordan devam ediyorum asmaya...ambulansa bir tanıdık lazımdı o yüzden binmiştir o :icon_whis
evett ben geldim...:)
yahu ferman abi sen ne yaptın böyle tek başına nasıl savaştın filizcilerle...:img-hyste ama seni tebrik ediyorum abi çok güzel filizi asıyorsun..:good: :img-hyste dur bende geldim .. tam destek ful destek...:happy0064
eheue :) tolgacım iyi yaptın da geç kaldın biraz.meydan muharebesi bitti. yarın erken gel biraz.filizin eti senin kemiği benim :img-hyste ben asarım sen tabureye tekmeyi atarsın :happy0064
Aklıma geldi birşey :
Şimdi yılmazın kalbi durcak sonra tekrar atacak ya şöyle bişey olsa :
cem yılmazı vuracak sonra kaçacak . Sonra yılmazın kalbi duracakken filiz dur gitme bizi bırakma bebeğimizi bırakma gibi bişe dicek yılmazın kalbi tekrar atacak . Amma super olur demi.
Sevgili ferman abi, bunların sevgi ile alakası yoksa bunlar neden evlenme kararı alırlar? . Her aşık olan evlenmeli mi ? Bunların sevgisi yoksa evliliği nasıl yürütecekler ? Bu bir çelişkimidir ? bu 4 sorunun cevabını istiyorum :img-hyste
tabi ki denmavi dilimiz döndüğünce verelim cevapları :)
- sevgi aşkın kuyruğudur hemen peşinden gelir aşkın sana hissettirdiklerini adam gibi hakkını vererek yaşarsan tabi. sonunu getiririz diye düşündülerde evlilik kararı aldılar herhal ne bilem :) zaten filizlede zor bu iş yılmaz anlamamakta direniyor ama :img-hyste
- devamı varsa evlenmeli.evliliğe inanmıyorsa evlenmemeli..evliliğin aşkı öldürdüğü yalandır arkadaşlar.kötü tecrübeleri olanların uydurduğu şeyler bunlar.tamam genelde böyledir belki ama doğru kişi olursa yüzde 1 ihtimal için bile bu riske girmeye değer.o kadar da güzel birşeydir evlilik.
- olur olur sevgileri.nikahta keramet vardır :img-hyste :img-hyste
- yooo değildir. yürüyen hata filiz hanım zaten aynı zamanda yürüyen çelişki yumağıdır. ohhh be gene filize giydirecek bir şey buldum.:img-pilot
bende geldim ferman abi :))
sana yardım edeyim :))
evacım sen en son filizciydin :) ne zaman yılmazcı oldun? truva atı politikası uygulamıyorsun değil mi? söyliyeyim biz ne içten ne dıştan çökmeyiz.:) yok yok yılmazcıyım diyorsan hemen derneğe alalım seni :good:
Aklıma geldi birşey :
cem yılmazı vuracak sonra kaçacak . Sonra yılmazın kalbi duracakken filiz dur gitme bizi bırakma bebeğimizi bırakma gibi bişe dicek yılmazın kalbi tekrar atacak . Amma super olur demi.
Sevgili byuzax, bende olmasını isterdim ama bizim Filiz'in rüyada bile Yılmaz'ın yüzüne karşı o sözleri söylemesi imkansız :img-hyste Gurur abidesi çiftimiz hep kendi içinden söyler ya da çevredekilerine söyler ama birbirlerine söylemezler :good:
Sevgili ferman abi, sorularımı yanıtladığın için teşekkür ederim. Yanıtların beni tatmin etti açıkçası :)
Aklıma geldi birşey :
yaw süper olur da uzay aynı temayı ömerde kullandılar.o da kızını falan hatırlayıp dönmüştü aramıza. gerçi senaryo tekrar edip duruyor her ne kadar farklı, hani şöyle yaratıcı birşeyler beklesem de senaristlerden sanırım senin dediğin gibi olacak.:img-pilot
yaw süper olur da uzay aynı temayı ömerde kullandılar.o da kızını falan hatırlayıp dönmüştü aramıza. gerçi senaryo tekrar edip duruyor her ne kadar farklı, hani şöyle yaratıcı birşeyler beklesem de senaristlerden sanırım senin dediğin gibi olacak.:img-pilot
Yok yok bence Aslı onu dünyaya bağlayacak olan kişi :img-hyste Aslı diyecek o sözleri "Beni bırakıp nereye gidiyorsun Yılmaz. Hani gelecek için planlarımız vardı. Nikah masasına oturup imza atmadığımız sürece hayatta seni bırakmam" :)
Haklısın ferman abi senaristlerimiz yaratıcı değil onlardan bu beklenir ama olursa güzel bi sahne olur :D bence klass bi sahne ? Filizin ağlayarak söylediğini düşünürsek çok romantik olur . Ama aslının kendisini yırtarak yılmaz dur benim ameliyat masraflarımı kim ödüycek demesi biraz ormantik olur :img-hyste
Yok yok bence Aslı onu dünyaya bağlayacak olan kişi :img-hyste Aslı diyecek o sözleri "Beni bırakıp nereye gidiyorsun Yılmaz. Hani gelecek için planlarımız vardı. Nikah masasına oturup imza atmadığımız sürece hayatta seni bırakmam" :)
:img-hyste :img-hyste :img-hyste sen gidersen ameliyat olmam fln :img-pilot ya filiz hastaneye gidince aslı orsa olursa nasıl konuşcak yılmaz la
Haklısın ferman abi senaristlerimiz yaratıcı değil onlardan bu beklenir ama olursa güzel bi sahne olur :D bence klass bi sahne ? Filizin ağlayarak söylediğini düşünürsek çok romantik olur . Ama aslının kendisini yırtarak yılmaz dur benim ameliyat masraflarımı kim ödüycek demesi biraz ormantik olur :img-hyste
:img-hyste :img-hyste düşünsenizee yılmaz gidemzsinn ameliyat masrafları nolcakk?? senin kdr zengini nasıl bulcamm :img-hyste flnnn
ben dizinin sonunda yılmaz aslı ile olursa çokta hayal kırıklığına uğramam .yılmazın vurulmasının sebebi tamamen tekinerler hem filiz hem handan .handanın yaptıkları ortada filizi resmen cem piskopatına yamamaya çalıştı.filiz desen yılmazın aşkından şüphe etme ayaklarıyla uzattıda uzattı.cem olayından hiç bahsetmiyorum bile intikam alacam diye eline yüzüne bulaştırdı.yılmazın onu mutlu edecek biriyle olması bence daha iyi olur.
heh he :) yılmaz da cevap verecek ona. ulan aslı ölüyoruz, kes ümidi bir bas git be başımdan,gene kurtulamadık senden. neyse arkadaşlar eve gidip ps3 le oynama zamanı :) yarın sabah erkenden açıyoruz perdeleri pardon kuruyoruz darağacını :img-hyste infaz seyretmek isteyen buyursun.kalın sağlıcakla...
forever_bim
03-05-07, 18:59
sevgili hasan,
filizin hataları olur olabilir bu tartışılır ama en son ve en son filizin kardeşliğini ve ömer için yaptıklarını tartışın lütfen...2 sezondur filiz ömere hep destek olmuştur en kötü zamanında yanında olmuştur ve elinden geleni yapmıştır...ömer için bitek yılmazın yardımını kabul etmemiştir senle bu konuda ayrı düşssek de bence haklılık payı vardır...ama unutma ki ömeri gene filiz kurtarmıştır..sana göre bu olayda filiz büyük hata yapmıştır bana göre yapmamıştır ömer için takdiri hak eden okadar davranışı olmuştur ki filizin ama bardağın boş tarafından bakmayı tercih ederek eleştiriyosunuz...sanki filiz abisini hiç önemsemeyen biri...ömer filizin kötü durumda olduğunu duyunca abisidir tabii gidecek aksi olsa saçma olur...kardeş bunlar ve ikisi de sadece ve sadece birbirinin iyiliğini ister...ama yanlış ama doğru yaparlar...sonuçta ömer de dosdoğru bir adam değil...düşe kalka yolunu buldu...filiz de düşe kalka yolunu kaybetti...ve ömerin şimdi filize destek olma zamanıdır...
filiz ömere dış kapının dış mandalı gibi hiç davranmadı yanlış bir oyuna girdi cemle ama bunu başaracağını ve ömerin buna engel olacağını düşündüğü için sakladı artık son olaylardan sonra ömere cemi anlatıp ceme bulaşmasını ve zarar görmesini istememiştir tamamen savunma mekanizması...ama kıymeti bilinir mi filizin asla........
Sevgili Ebru;
Ben genel anlamda birbirlerine hata yapsalar da Tekiner Kardeşleri seviyorum. Ama takdir edersin ki, sevgili modest'in yazdığı "Ömer nihayet bir kardeşi olduğunu hatırladı" lafı ağır tahrik içeriyordu. Sen şu intikam oyunu nedeniyle Ömer'i suçlayabilir misin? Ben suçlayamam olaya direk Filiz kendim yaparım kendim çözerim diyerek dahil oldu. Ayrıca Ömer, Filiz'in Yılmaz'a olan aşkıyla dalga geçti demişsin açıkçası izleyici olarak ben de çok fazla komik detaylar yakaladım. Benim tanıdığım aşık kadın hiçbir surette aşık olduğu adamın beş yaşında bir kızı olan bir başka genç adamı öldüreceğini aklına bile getirmez. Ya da benim kitabımdaki aşık adam sevdiği kadının namusunu ağzına sakız yapıp önüne gelene patlatmaz. Yılmaz, o kadar vicdansız biri mi ki? 5 yaşında öksüz bir çocuğu kişisel kini ve nefreti uğruna yetim bıraksın? Elif, annesiz büyüyor, babasız büyümesine Yılmaz'ın yüreği el verir miydi? Ya da Filiz o kadar aşağılık biri mi ki, Yılmaz'dan ayrılır ayrılmaz Cem'den çocuk peydahlasın? Arzu'cum yazıyor ağır tahrik vardı. Varsa var. Konuşmak sorgulamak ne için var o zaman?
Sevgili Ebru;
Filiz'i Ömer'le olan olaylarında iki hatasından dolayı affedemiyorum. Birincisi Mualla Hanım'dan ayarı yiyince, gidip Yılmaz'ı dövdürmediği halde, Ömer'i suçladı. Ömer ona ne dedi? Ben yapmadım, Yılmaz benim umrumda değil dedi. Ortada Ömer'in Yılmaz'ı dövdürttüğüne dair delil var mıydı? İkinci olay hiç bir insan kardeşi için bu kadar iyi niyetle yapılan yardıma hele hele de kardeşi bıçaklandıktan sonra o koğuşa geri dönmesine göz yummaz.
22 yaşındayım 24 yaşında bir ablam var. Allah korusun başına bir şey gelecek olsa dilenirim, onu kurtarmak için kendi hayatımdan vazgeçebilirim. Var mı ötesi? Sevgiliyi her zaman bulursun. Kardeşi asla.
heh he :) yılmaz da cevap verecek ona. ulan aslı ölüyoruz, kes ümidi bir bas git be başımdan,gene kurtulamadık senden. neyse arkadaşlar eve gidip ps3 le oynama zamanı :) yarın sabah erkenden açıyoruz perdeleri pardon kuruyoruz darağacını :img-hyste infaz seyretmek isteyen buyursun.kalın sağlıcakla...
bakın arkadaşlar aslı-yılmaz bence çok mantıklı filiz her konuda tutarsız pekte yılmazı hak etmeyor zaten yılmaz filizi unutabilir mi orası biraz şüpheli ama neden olmasın bakın ömere zamanında elif için ölüp biten aşkından kendinden geçen ömer şimdi ferideye aşık yani olmaz diye bir şey yok
forever_bim
03-05-07, 19:05
Sevgili Ferman Abi,
Feride senin tabirindeki gibi her kimin arabasına binerse korna çalan biri değil. Sadece geçmişini hatırladıkça kafası karışıyor. Geçmişi hiç yaşanmamış sayarsak günübirlik insan oluruz değil mi? Feride'nin şu anda Ömer'e duyduğu sevgiden kendi adıma şüphem yok. Daha Ömer vurulduğu zamanda bile belliydi, olayların bu yönde gelişeceği. O yüzden ben rahatım ve fragman yanıltıcıdır diyorum:)
Sevgili Ebru;
Ben genel anlamda birbirlerine hata yapsalar da Tekiner Kardeşleri seviyorum. Ama takdir edersin ki, sevgili modest'in yazdığı "Ömer nihayet bir kardeşi olduğunu hatırladı" lafı ağır tahrik içeriyordu. Sen şu intikam oyunu nedeniyle Ömer'i suçlayabilir misin? Ben suçlayamam olaya direk Filiz kendim yaparım kendim çözerim diyerek dahil oldu. Ayrıca Ömer, Filiz'in Yılmaz'a olan aşkıyla dalga geçti demişsin açıkçası izleyici olarak ben de çok fazla komik detaylar yakaladım. Benim tanıdığım aşık kadın hiçbir surette aşık olduğu adamın beş yaşında bir kızı olan bir başka genç adamı öldüreceğini aklına bile getirmez. Ya da benim kitabımdaki aşık adam sevdiği kadının namusunu ağzına sakız yapıp önüne gelene patlatmaz. Yılmaz, o kadar vicdansız biri mi ki? 5 yaşında öksüz bir çocuğu kişisel kini ve nefreti uğruna yetim bıraksın? Elif, annesiz büyüyor, babasız büyümesine Yılmaz'ın yüreği el verir miydi? Ya da Filiz o kadar aşağılık biri mi ki, Yılmaz'dan ayrılır ayrılmaz Cem'den çocuk peydahlasın? Arzu'cum yazıyor ağır tahrik vardı. Varsa var. Konuşmak sorgulamak ne için var o zaman?
Ömer o dönemlerde değilde italyaya gitmeden önce filizle yılmaz arasında öyle bir güven problemi olmadığı zamanlarda dalga geçiyordu...ne büyük aşkmışta biz göremiyoruz diyerek,filizin yılmazı suçladığı dönemde veya yılmazın filizi suçladığı dönemde sadece kurtuldun o adamdan diyerek seviniyordu ..Ama şu son zamanlarda yani saydığın dönemlerden sonra ömer onların aşkı o kadar büyükki aralarına giremezsin demeye başladı :icon_whis
bakın arkadaşlar aslı-yılmaz bence çok mantıklı filiz her konuda tutarsız pekte yılmazı hak etmeyor zaten yılmaz filizi unutabilir mi orası biraz şüpheli ama neden olmasın bakın ömere zamanında elif için ölüp biten aşkından kendinden geçen ömer şimdi ferideye aşık yani olmaz diye bir şey yok
Sevgili sbr, Aslı ile Yılmaz arasında gerçek bir sevgi olsa idi dediklerini hiç istemeden olsa bile kabullenirdim. Ama onlarda öyle bir sevgi yok. Arkadaş gibiler onlar. Böyle bir şey söz konusu iken onların birleşmesi taraftarı olamam.
Olmaz diye birşey yok diyorsun ama öyle olsaydı bu aşk çoktan unutulup gitmeliydi. Demek ki unutulamayacak kadar çok aşıklar birbirlerine. Ne aradan geçen 4 sene ne aralarında olan güvensizlik sorunları bu aşkı söndüremedi. Filiz'in bebek olayında kalbi çok kırılmasına rağmen kalbimde onun aşkı ile öleceğim dedi. Yılmaz ne kadar unutmak istese de nerde olduğunu ne yaptığını hep merak edeceğim dedi. Bunların aşkları sönecek gibi değil.
Sevgili Ferman Abi,
Feride senin tabirindeki gibi her kimin arabasına binerse korna çalan biri değil. Sadece geçmişini hatırladıkça kafası karışıyor. Geçmişi hiç yaşanmamış sayarsak günübirlik insan oluruz değil mi? Feride'nin şu anda Ömer'e duyduğu sevgiden kendi adıma şüphem yok. Daha Ömer vurulduğu zamanda bile belliydi, olayların bu yönde gelişeceği. O yüzden ben rahatım ve fragman yanıltıcıdır diyorum:)
o fragmandaki sarılmanın hiç bir açıklaması olamaz artık feride bir karar vermeli anladık kafası karışık ama bir yere kadar hem ömeri seviyom dicen hemde nevzatla samimi olcan ikisi bir arada yürümez feride artık dengeli davranmalı hadi ilk başlarda nevzatı hatırlamıyordu ama şimdi her şey net artık tavırlarını netleştirmeli
Sevgili sbr, Aslı ile Yılmaz arasında gerçek bir sevgi olsa idi dediklerini hiç istemeden olsa bile kabullenirdim. Ama onlarda öyle bir sevgi yok. Arkadaş gibiler onlar. Böyle bir şey söz konusu iken onların birleşmesi taraftarı olamam.
arkadaşım haklısın ama yılmazında o zaman bir karar vermasi gerekiyor .normal şartlarda aslının yılmaz-filiz aşkını anlıyacağı yok o zaman devreye yılmazın girmesi gerekiyor senaryo yılmazı bayağı dengesizleştirmeye başladı .görünen o ki yılmaz kolay kolay aslıdan kopamaz malum kızın hastalığı var ee aslınında yılmaz-filiz aşkını anlıcağı yok dizi iyice karmaşık bir hal almaya başladı
forever_bim
03-05-07, 19:19
Ömer o dönemlerde değilde italyaya gitmeden önce filizle yılmaz arasında öyle bir güven problemi olmadığı zamanlarda dalga geçiyordu...ne büyük aşkmışta biz göremiyoruz diyerek,filizin yılmazı suçladığı dönemde veya yılmazın filizi suçladığı dönemde sadece kurtuldun o adamdan diyerek seviniyordu ..Ama şu son zamanlarda yani saydığın dönemlerden sonra ömer onların aşkı o kadar büyükki aralarına giremezsin demeye başladı :icon_whis
Sevgili Sinem;
Acaba inanmama sebebi kardeşinin Yılmaz tarafından istismar edilmesi olabilir mi?
Ek olarak Yılmaz ortaya çıkmadan önceki dönemi hatırla. Filiz yaşadıklarını gelip Elif'e ve Ömer'e anlatırdı ve Ömer kardeşi aşık diye mutluydu. Unutma o dönemden sonra Yılmaz'a güvenmemek için Tekiner Ailesinin elinde gerekli argüman vardı. Yılmaz'ın Filiz'i kullanması ve de hisseleri etik olmayan bir şekilde ele geçirmesi gibi.
o fragmandaki sarılmanın hiç bir açıklaması olamaz artık feride bir karar vermeli anladık kafası karışık ama bir yere kadar hem ömeri seviyom dicen hemde nevzatla samimi olcan ikisi bir arada yürümez feride artık dengeli davranmalı hadi ilk başlarda nevzatı hatırlamıyordu ama şimdi her şey net artık tavırlarını netleştirmeli
Napsın kız geçmişini öğrenmeden bilmeden mi yaşasın tabikide geçmişini sorgulamak zorunda ve geçmişine ulaşabilceği en yakın insan ona en faydalı olabilcek insan nevzat.Feride zaten Ömerden vazgeçmiş olsaydı sahneye çıkıcağı zaman Ömere danışmazdı.Feride zaten içten içe kararını verdi sadece geçmişini tam olarak çözmek istiyo en yakın zamandada Ömere olan aşkını nevzatada anlatıcaktır.Benim Ömer-Feride aşkıyla ilgili hiç bi şüphem yok .
ben o fragmandaki sarilmanin mantikli bir aciklamasi oldugunu düsünüyorum söylediklerinde aslinda haklisin ama , unuttugun birsey var oda feridenin kafasi cidden nekadar karisik olursa olsun artik gecmisini hatirliyor ve kendisinin de dedigi gibi nevzat onun hayatindaki tek yakini olmus sevgilisi, ailesi, arkadasi, vede en önemlisi cok güvenilir bir dost olmus nevzat herseferinde bunu zaten gösterdi özleme karsi ....ama ömere olan sevgisinden bende hic süphe etmiyorum yani feride veya özlem ikisi arasinda bir secim yapmak zorunda kalirsa bu kesin ömer olacaktir....
Olmaz diye birşey yok diyorsun ama öyle olsaydı bu aşk çoktan unutulup gitmeliydi. Demek ki unutulamayacak kadar çok aşıklar birbirlerine. Ne aradan geçen 4 sene ne aralarında olan güvensizlik sorunları bu aşkı söndüremedi. Filiz'in bebek olayında kalbi çok kırılmasına rağmen kalbimde onun aşkı ile öleceğim dedi. Yılmaz ne kadar unutmak istese de nerde olduğunu ne yaptığını hep merak edeceğim dedi. Bunların aşkları sönecek gibi değil.
valla ben filizin yılmazı daha çok kırdığı düşüncesindeyim daha ilk bölümlerde