Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 19
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
abi sabır sabır göremedik sende filize karşı her yorumda asmadır gidiyor hani, onu bende unutmuyorum hem yılmazı hem filizi yaptıklarından dolayı hala daha canlı sahne aklımda ikisini de astırcan şimdi bana bak iplerini çalıp bu ikisini sallandıracağım hatalı ikisi bilip bilmeden bebek dünyaya getiriyorlar bak kızdım şimdi...
filizim her mesajında inceden inceye yılmaza da dokunduruyorsun ama ben yemem :img-hyste filizi asacam dersen ip çalmana gerek yok ben sana altın tepsi içinde yollarım.:happy0064
yahu yılmaza laf geçiremedik filizim filiz konusunda.nuh diyor peygamber demiyor adam.:) burda az mı dedim yılmaza cibiliyetsiz herif diye.ama yok işte takılmış güzelliğin peşine gidiyor. biz de madem yılmaz vazgeçmiyor bari filizi iyicene düzeltelim dedik.konu budur.
işte bende bunu diyorum önce ona söz geçirin sonra filize yüklenin zaten adam filizden bebek beklediğini duysun ve ihanet etmediğini bak o zaman gör filizi her haliyle kabullenecek bakma umutları tükenmiş olduğu için böyle ama gel gör yine de filiz diyor işte konu bu, filizin düzelmesi işine gelince onu bozan yılmaz düzeltende o olacaktır, size ne cnm iki aşık arasına giriyorsunuz kara kediler sizi:):) konu yılmazın filizi filizinde yılmazı istemesi
ferman abim sen benim yorumları es mi geçiyorsun bunun cvbını verdim azıcık geriye git göreceksin birkaç msj, valla aslı kız diyen benim evet ama onu asmadım kesinlikle anlayamadım:) bak gördüğün gibi sahne sıram geçmiş ama sende beni geçiştirmişsin okumamışsın:(
okuyorum filizim bütün cevapları..ben yazarken sen göndermişin.benim ki de gitmiş oldu napayım. 2 sayfa geriden geliyorum zaten alıntı yapan herkese cevap vermek için.herkes birşey alıntılayıp yazıyor demekki yazdıklarımıza saygı gösteriyor cevap vermeyelim mi yani :) o değil de ben mesaj yazana kadar forum 2 sayfa gidiyor.ama yetişecem herkese verecem cevap...yargısız infaz olmayacak filizin infazı :img-hyste :img-hyste
forever_bim
04-05-07, 12:13
Yaw Ferman Abicim güzellik geçicidir. Aptallık ise bakidir:)
Vakt-i zamanında Mecnun büyükbüyük dedemize sormuşlar. "Sen bu kara kuru Leyla'ya mı aşık oldun" diye. Mecnun dedem yanıtlamış. "Siz onu varın bir de benim gözümle görün" diye. Yoksa dış güzellikmiş bunlar palavra. Karın doyurmuyor. Önemli olan iç güzelliktir:)
Bu arada tavuskuşunun dişisi güzel olmazmış doğru mu bu?
ferman abi; filizimde bizi dinlemez oldu artık; geçenlerde burda o kadar tartıştık biz o kadar filiz evde otursun,hiçbirşeye karışmasın dedik ama bi kulaktan girmiş diğerinden çıkmış...!
yakupum filizim ölecek yılmazfiliz diye diye..:) vazgeçemiyor bir türlü..dur ben onu çekecem bizim tarafa hele bir yılmaz vurulsun..:good:
Filzim, biz Filizi anlamak istiyoruz, ama anliyamadigimiz konu sudur. Aglamakla isler cözülmüyorki, cözülseydi Filizi dünyanin en mutlu insani olurdu:img-wink:
Ama Filiz ne yapiyor, canli cenaze gibi ortalikta geziniyor, aklinca sorunlari kendi yöntemlerle cözmek istiyor, sonra isin icinden cikamiyor, ve agliyor.
Madem etrafindakiler onu anliyamiyor, bunu ben degil, Filizin etrafindakiler söylüyor, ozaman neden kendini anlatmaya calismiyor, neden yalanlarin, sirrlarin arkasina saklaniyor, neden gerceklerden kaciyor?
kurşunim cnm valla anlamak isteyen öyle güzel anlıyor ki bende ağlamasını istemiyorum ona kıyamıyorum çünkü haketmedi bunları bende diyorum ya filizi anlayabilmek zor demek ki ben zorr olanı başarmışım:) filizin bunu yapmasındaki tek etken sevdiklerine kıyamaması ama bunu yaparken hem kendine hem de çevresine olanları görememesi keşke biraz bencil olabilse ama değil, kendini anlatmaya çalışsa ne değişecek bu kadar içine kapanmasını çevresindekiler etkilemiştir filizde yalnız kalmıştır, çalışsa onu anlayacak birilerinin olmadığını düşünüyor psikolojisi feci bir de annelik duygusallığı filiz tamamen haklı değil elbette hatalı ama bunun suçlusu tek kendisi değil sizler bunu unutuyorsunuz..
gel tabi ringe kurtulmak isteyen kim senden :)
1-filizin aşkından hiç şüphe duymadım ve bugüne kadar ima bile etmedim.
2- kardeşliğine de laf etmem lakin orada da yaptığı hatalar gözüyle bakıyorum olaya.
ben sana söyliyeyim bak sen bile net bir cevap veremiyorsun bu kadar koyu filizci olmana rağmen. hayır yılmaz böyle birşeye ölse inanmazdı bu çok net. ama aynı pozisyonda filiz inanmıştır.ikisi arasındaki fark budur ve bu çok büyük bir farktır. nakavt edecem seni :happy0064
görmek lazım diyorum yılmazı da böyle bir olayın içinde...filizin inandırılma nedenleri saçmaca yazılmış bir senaryo parçasıydı beni bile tatmin etmedi filizin hatasını da kabul ettim...ama kabul et yılmaz da fena zırvalamıştı ömer için...insanın içine kuşku sokuyo cnm:img-hyste valla yılmazın suçlaması şartalar ne olursa olsun bir bayan olarak objektif bakamayarak söylüyorum feci bişeydir...nakavt olmaya niyetim yok haberin olsun:img-hyste
:):) biri sendin abi diğeri daha uyanamadı:) demediniz de destek de vermediniz hani bu yüzden de istememiş gibi oldunuz ne yazık ki, valla filizi anlamaya çalışsanız arınacak tabi abarttığınız kadar değil de hadi öyle olsun, birde filizin gözüyle bakarak olaylara karşı bakış açınızı değiştirin bakın bakalım bak o zaman neler göreceksin sadece bir kez deneyin cnm ne olacak sanki tmm yılmazım da bunu yapmaya başladı şu an ama siz inatçısınız kıza bir rahat yüzü vermediniz...
filizim ben değil miyim başından beri filiz tornadan geçtikten sonra onu başımın üstünde taşıyacağım diyen. bizim arındırmak adına yapacak birşeyimiz yok walla.biz doğru yolu gösteririz sadece. trafik işaretleri gibiyiz anlayacağın.biz doğru yolu gösteririz sen uymazda düşersen uçuruma kabahat bizim mi? :good:
işte bende bunu diyorum önce ona söz geçirin sonra filize yüklenin zaten adam filizden bebek beklediğini duysun ve ihanet etmediğini bak o zaman gör filizi her haliyle kabullenecek bakma umutları tükenmiş olduğu için böyle ama gel gör yine de filiz diyor işte konu bu, filizin düzelmesi işine gelince onu bozan yılmaz düzeltende o olacaktır, size ne cnm iki aşık arasına giriyorsunuz kara kediler sizi:):) konu yılmazın filizi filizinde yılmazı istemesi
Ah Filizim ah, demek Filizi bozan Yilmaz. Benmi yanlis hatirliyorum, Yilmaz zamaninda Fizi sen beni degistirdin, iyide oldu diyen degilmiydi. Filizin Italyaya gidisiyle, ona yalan söylemesiyle, ona güvenmemesiyle, ondan bir seyler saklamasiyla, sana kim kimi bozmus diye soruyorum?:img-wink:
Hehe. Forum coşmuş iyiden. Sevgili Ebru, Filiz'in hatalarını yazmak onun aşkından ya da kardeşliğinden şüphe etmek demek değildir. Sevgili Filizcilerin bir kısmının "Ne yapsam da ne bulsam da Filiz harici karakterlere özellikle Yılmaz'a ve Ömer'e giydirsem" derdinde olmalarının tezahürüdür. Anla beni artık Ebru'cum. Ben hatalarını yazıyorum ve sorguluyorum ben olsaydım yapmazdım diyorum:)
iyi de hasancım ben olsam yapmazdım diyosun ben de hayat bu neden olmasın diyorum ve anlıyorum filiizin yaptıklarını sen de beni anla artık lütfen:img-yes:
yahu iyide filizim yılmazın filizi unutamaması kıyamaması filizin hataları ve yaptıklarını örten bir örtü müdür yoksa bizim için unutma hapı mıdır anlamadım seni walla :) halep ordaysa arşın burda işte. hatadan başka birşey değil bu kız. e Allah herşeyi bir kişiye vermiyor işte.güzelliği vermiş gerisini kapmış koyvermiş:img-hyste
kesinlikle hayır hatlar ve yanlışların örtüsü değil, yılmaz bu hatalarda rol oynamamış mıdır oynamıştır ama az ama çok sonuçta hata tek taraflı değil sizler bunu anlamıyorsunuz yapana bir de yaptırana bak demişler, nasıl filiz yılmaza yaptırdıysa yılmazda filize yaptırıyor olan bu, sizler için unutma değil anlama hapı geliştireceğim:) yapma bu kadar da hatasever olduğunu bilmiyordum:) işte anlamadığın için herşeyi hata görüyorsun birde iki taraflı bakmayı denesen bak o zaman nasıl olacak, yoksa bende problem var dicem artık yazılanlardan sonra...
kurşunim cnm valla anlamak isteyen öyle güzel anlıyor ki bende ağlamasını istemiyorum ona kıyamıyorum çünkü haketmedi bunları bende diyorum ya filizi anlayabilmek zor demek ki ben zorr olanı başarmışım:) filizin bunu yapmasındaki tek etken sevdiklerine kıyamaması ama bunu yaparken hem kendine hem de çevresine olanları görememesi keşke biraz bencil olabilse ama değil, kendini anlatmaya çalışsa ne değişecek bu kadar içine kapanmasını çevresindekiler etkilemiştir filizde yalnız kalmıştır, çalışsa onu anlayacak birilerinin olmadığını düşünüyor psikolojisi feci bir de annelik duygusallığı filiz tamamen haklı değil elbette hatalı ama bunun suçlusu tek kendisi değil sizler bunu unutuyorsunuz..
Filizim. Düsünkü bir banka soygunu yasaniyor, soygunu yapanlar silahli ve ellerinde bir sürü rehine var, biride gelip o rehineleri kurtarmak adina elline bir bomba aliyor ve kendini bu rehineleri kurtarmak icin feda ediyor. Soyguncular, ve kendisi ölüyor, rehinelerin coguda ya ölüyor, yada zarar görüyor. Simdi Filizin yaptiklariyla bu konu arasinda ben fark göremiyorum.
Kiz düsünmeden, islere girisiyor, hem kendi basini, hemde sevdiklerinin basini yakiyor.
forever_bim
04-05-07, 12:21
Aslında kimse dile getirmiyor ya da getirmeye çekiniyor ama Filiz'in en büyük hatası ne biliyor musunuz? Net tavırlı bir insan değil. Dürüst de değil. Tavrı net olan insandan korkmamak lazım. Yoksa suçu hava ile civaya atmak kolay. Karakteri oturmuş insan zaten ayran budalası gibi etrafındakilere endeksli hareket etmez. Sadece kendi kararlarını tartar. Ama yanlış ama doğru. Uygular ve sonucunu görür.
Ferman Abim pas nasıl?
Vakt-i zamanında Mecnun büyükbüyük dedemize sormuşlar. "Sen bu kara kuru Leyla'ya mı aşık oldun" diye. Mecnun dedem yanıtlamış. "Siz onu varın bir de benim gözümle görün" diye. Yoksa dış güzellikmiş bunlar palavra. Karın doyurmuyor. Önemli olan iç güzelliktir:)
heh he :) ilk cümlen var ya filiz ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi Hasanım.Tebrik ediyorum seni. aynen dediğin gibi filizin dışı güzel de bir de içinde birşeyler olsa. :) tavuskuşunu bilmiyorum ama insanlar dışında Allahın her mahlukatın erkek cinsini güzel yarattığını biliyorum :) bakınız aslan familyası... kestirme örnek olarak.
görmek lazım diyorum yılmazı da böyle bir olayın içinde...filizin inandırılma nedenleri saçmaca yazılmış bir senaryo parçasıydı beni bile tatmin etmedi filizin hatasını da kabul ettim...ama kabul et yılmaz da fena zırvalamıştı ömer için...insanın içine kuşku sokuyo cnm:img-hyste valla yılmazın suçlaması şartalar ne olursa olsun bir bayan olarak objektif bakamayarak söylüyorum feci bişeydir...nakavt olmaya niyetim yok haberin olsun:img-hyste
arcshe cim havanın varlığını kanıtlamak için görmeye gerek yok aynı yılmazın böyle bir pozisyonda ne yapacağını görmek gerekmediği gibi.adam ortada işte karakteriyle. filiz meyilliydi zaten inanmaya bakma sen onun ilkten inanmam ben yılmazın suçlu olduğuna tavırlarına. yer arıyordu yer...biz burda ne kadar filiz asıyorsak dizide de filiz yılmazı o kadar asmıştır.ama yılmazım kıyamıyor işte onun yerine biz yapıyoruz karşılık verme işini :)
merhaba filizim sizleri çok özledim dayanamadım geldim :)
aşk adamın gözünü kör ediyor filizim aslı da yılmaz a aşık olduğu için göremedi. hem yılmaz aslıya gitme demedimi ? aslıya evlenme teklifi etmedi mi? demek ki aslı da bunun sevgi olduğuna kendini inandırdı..
aslı belli etmese de asil bir kız. iyileşip filiz ile yılmaz ın arasından çekildiğinde hepiniz vay be diyeceksiniz :)
iyi ettin evacım bizde seni özledik:)
valla kör ediyor baksana yılmaza ve filize ben aşkı aslıda hissedemiyorum malesef onu saymıyorum onda ki körlük başka:img-wink: evet yılmazım yaptı bu hataları sonunu düşünmeden ahh dedirtti ya bana zaten, aslı kızda kandı ne yapsın garibim azıcık akıllı olsaydı valla aslı kız inanmadan bir iki şekere kandı
belli etsin de görelim asilliğini vay be demeyeceğim çok önceden yapmaman gerekeni yaparak yanlışa yanlışla karşılık verdin şimdi düzelttin derim yani vay be yi hakedecek birşey yapmıyor zaten kendisine ait değildiki yılmaz aradan çekilipte filize veriyor değil mi?
EvaLongoria
04-05-07, 12:28
Ooo modumuzda girmiş tartışmanın ortasına..
Ben kurşuni nin bir sayfa önce yasdığına katılıyorum. Yılmaz Filize sen beni değiştirdin iyi de oldu dedi sonra Filiz cupp uçtu gitti.
Ayrıca sevgili modumuz da haklı. Filiz net bir insan değil.
kesinlikle hayır hatlar ve yanlışların örtüsü değil, yılmaz bu hatalarda rol oynamamış mıdır oynamıştır ama az ama çok sonuçta hata tek taraflı değil sizler bunu anlamıyorsunuz yapana bir de yaptırana bak demişler, nasıl filiz yılmaza yaptırdıysa yılmazda filize yaptırıyor olan bu, sizler için unutma değil anlama hapı geliştireceğim:) yapma bu kadar da hatasever olduğunu bilmiyordum:) işte anlamadığın için herşeyi hata görüyorsun birde iki taraflı bakmayı denesen bak o zaman nasıl olacak, yoksa bende problem var dicem artık yazılanlardan sonra...
-filizin italyaya basıp gitmesinde yılmaz ne rol oynamıştır filizim?
-filiz gelipte hisseler için geldim dediğinde yılmaz mı bunları söyletecek birşey yapmıştır?
-katil olayında yılmaz ne yapmıştır?
-yılmaz gel beraber savaşalım değil de sen yürü git işine ben tek başıma savaşacam mı demiştir?
halep orda sorular burda...nerde yılmazın hatası?bunlar en dönüm noktası olanlar...yaz yaz bitmiyor yahu..sen bunları cevapla yeter bana.
Aslında kimse dile getirmiyor ya da getirmeye çekiniyor ama Filiz'in en büyük hatası ne biliyor musunuz? Net tavırlı bir insan değil. Dürüst de değil. Tavrı net olan insandan korkmamak lazım. Yoksa suçu hava ile civaya atmak kolay. Karakteri oturmuş insan zaten ayran budalası gibi etrafındakilere endeksli hareket etmez. Sadece kendi kararlarını tartar. Ama yanlış ama doğru. Uygular ve sonucunu görür.
Ferman Abim pas nasıl?
Modum söylede diyebilirmiyiz. Filiz mükkemmelli oynayim derken, kendi karakterini gelistirememis biri. Yanliz mükkemmellik her yerde baska olarak algilandigi icin, yalandan, hatalardan kacamaz olmus
Ferman Abim pas nasıl?
abicim süper pas..dün bu mevzuya gireyim dedim filizin güçlü bir karakter olduğu iddiası üzerine ama kimse üzerine alınmadı. tüm bu dediklerin filizin ne kadar güçsüz bir karakter olduğunu kabak gibi gösteriyor.e abicim sen gideceğin limanı bilmezsen hiç bir rüzgarda yardım etmez sana.:good:
EvaLongoria
04-05-07, 12:31
iyi ettin evacım bizde seni özledik:)
valla kör ediyor baksana yılmaza ve filize ben aşkı aslıda hissedemiyorum malesef onu saymıyorum onda ki körlük başka:img-wink: evet yılmazım yaptı bu hataları sonunu düşünmeden ahh dedirtti ya bana zaten, aslı kızda kandı ne yapsın garibim azıcık akıllı olsaydı valla aslı kız inanmadan bir iki şekere kandı
belli etsin de görelim asilliğini vay be demeyeceğim çok önceden yapmaman gerekeni yaparak yanlışa yanlışla karşılık verdin şimdi düzelttin derim yani vay be yi hakedecek birşey yapmıyor zaten kendisine ait değildiki yılmaz aradan çekilipte filize veriyor değil mi?
Yılmaz şu anda Aslıya ait filizim. Filiz çoktan hakkını kaybetti aslında. Bebeğin bile kendisinden olduğunu söylemedi. Bu kadar tutumsuz bir insan. Oysa Aslı herşeyi dürüstçe Yılmaz a anlatıyor. Hastalığını anlattığında herkes bir dumurluk yaşamıştı oysa bu Aslı'nın karakterinde var. İçinde tutamıyor hiç bir şeyi.
Eğer Filiz birazcık Aslı gibiolsaydı biz şimdi aşk sahnelerini izliyor olurduk.
Ama Filiz kendi akılsızlıkları ile Yılmazı kendinden itti. Şimdi de ah yandım vah yandım modlarında.
Ferman Abim pas nasıl?
merhaba arkadaşlar bu dizide zaten hangi karakter dengeli yazılıyor ki? senaryo baştan sona fos halada öle devam ediyor koskaca bir bölümü cem için ayırmışlar gerçekten bölüme yazık olmuş ben hiçte iyi bir bölüm beklemiyorum .bakın görürsünüz yılmaz vurulduktan sonra hatta hastaneden çıktığı anlarda bebeği öğrenmemiş olacak .
forever_bim
04-05-07, 12:33
heh he :) ilk cümlen var ya filiz ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi Hasanım.Tebrik ediyorum seni. aynen dediğin gibi filizin dışı güzel de bir de içinde birşeyler olsa. :) tavuskuşunu bilmiyorum ama insanlar dışında Allahın her mahlukatın erkek cinsini güzel yarattığını biliyorum :) bakınız aslan familyası... kestirme örnek olarak.
Tavuskuşunun dişisi kuyruğunu pek açamazmış. Sade olurmuş. Şu mavi mavi benekleri olan erkek tavuskuşlarıymış.
Neyse, Yılmaz'ın vurulma sahnesi için tahmin.
*Cem silahı doğrultur. "Lan ikinizi de gebertecem şerrefsizler" der. Ömer kendini tutamaz "sensin şerrefsiz" der. Cem "güzel" der "ilk sen gebereceksin" der. Tam silahı doğrultur, Yılmaz "Dikkat et Ömer deyip kenara itmeye çalışır" Cem silahı ateşler. Yılmaz kolundan vurulur. Filiz "Yılmassss" der ve dizi son bulur:img-hyste
Filizim. Düsünkü bir banka soygunu yasaniyor, soygunu yapanlar silahli ve ellerinde bir sürü rehine var, biride gelip o rehineleri kurtarmak adina elline bir bomba aliyor ve kendini bu rehineleri kurtarmak icin feda ediyor. Soyguncular, ve kendisi ölüyor, rehinelerin coguda ya ölüyor, yada zarar görüyor. Simdi Filizin yaptiklariyla bu konu arasinda ben fark göremiyorum.
Kiz düsünmeden, islere girisiyor, hem kendi basini, hemde sevdiklerinin basini yakiyor.
buna ben de ek yapmak istiyorum :) filiz paşabahçe mağazasına girmiş bir fildir.:img-hyste :img-hyste
filizim her mesajında inceden inceye yılmaza da dokunduruyorsun ama ben yemem :img-hyste filizi asacam dersen ip çalmana gerek yok ben sana altın tepsi içinde yollarım.:happy0064
aaaa yılmazıma kıyarmıyım ben ne zaman gördün ferman abi onun yeri ayrı bende sen bilemedin mi daha bak vurulacak dendi e hale geldim aşkolsun:icon_sorr ben ikisi için istemiştim malum ben sizler gibi tek taraflı bakamıyorum hata karşılıklıdır eden ve ettiren gene ettiren ve eden bu yüzden isterim altın tepside ipimi:)
Yılmaz şu anda Aslıya ait filizim. Filiz çoktan hakkını kaybetti aslında. Bebeğin bile kendisinden olduğunu söylemedi. Bu kadar tutumsuz bir insan. Oysa Aslı herşeyi dürüstçe Yılmaz a anlatıyor. Hastalığını anlattığında herkes bir dumurluk yaşamıştı oysa bu Aslı'nın karakterinde var. İçinde tutamıyor hiç bir şeyi.
Ama Filiz kendi akılsızlıkları ile Yılmazı kendinden itti. Şimdi de ah yandım vah yandım modlarında.
arkadaş ne kadar güzel söylemiş filiz kendi etti kendi buldu .intikam alacam dedi şimdi canını zor kurtarıyor işlerin bu raddeye gelmesi hiç kuşkusuz filizin suçu.beni yine tekiner düşmanı ilan edecekler ama durum böyle
Ah Filizim ah, demek Filizi bozan Yilmaz. Benmi yanlis hatirliyorum, Yilmaz zamaninda Fizi sen beni degistirdin, iyide oldu diyen degilmiydi. Filizin Italyaya gidisiyle, ona yalan söylemesiyle, ona güvenmemesiyle, ondan bir seyler saklamasiyla, sana kim kimi bozmus diye soruyorum?:img-wink:
ahh kurşunim ahh birbirlerini bozdular bunlar, evet doğru hatırlıyorsun bende hatırlıyorum bunları yılmazım dedi çünkü iyi yönde değişti sonra ne oldu malum olaylar ve yılmaz ne halde oldu göz var nizam var cnm elbette yılmaz mahvoldu ama filizde gülüp oynamadı az önce dediğim gibi kendisini feda ederken çevresindekileri de feda ettiğini düşünmedi filizin hatası bu diyorum ya keşke bencil olsa, sorunun cvbıda yılmaz da değişmiştir filizin davranışlarıyla filizde değişmiştir hem çevresindekilerin hemde yılmazın davranışlarıyla...
forever_bim
04-05-07, 12:39
arkadaş ne kadar güzel söylemiş filiz kendi etti kendi buldu .intikam alacam dedi şimdi canını zor kurtarıyor işlerin bu raddeye gelmesi hiç kuşkusuz filizin suçu.beni yine tekiner düşmanı ilan edecekler ama durum böyle
Valla bu doğru bir tesbit. Filiz'i sırasıyla, Yılmaz, Ömer, Ceyda, Aslı ve Handan uayrdılar. Cem pisliğinden uzak dursun diye. Ömer'i çıkardıktan sonra gidip Cem'e evlenme teklif etmesi rezaletti tam anlamıyla. Neymiş nikah masasında bırakacakmış. Cem de "Ah canım güle güle, çay içmeye gelirim sana şeker" diyecek ya.:img-hyste :img-hyste
aaaa yılmazıma kıyarmıyım ben ne zaman gördün ferman abi onun yeri ayrı bende sen bilemedin mi daha bak vurulacak dendi e hale geldim aşkolsun:icon_sorr ben ikisi için istemiştim malum ben sizler gibi tek taraflı bakamıyorum hata karşılıklıdır eden ve ettiren gene ettiren ve eden bu yüzden isterim altın tepside ipimi:)
filizim yılmazfiliz felsefene eyvallahta.hatalar karşılıklıl değil maalesef.dizide tek taraflı bu işler. filiz vuruyor yılmaz karşılıyor. duvar tenisi oynuyor filiz resmen yılmazla.yılmaz duvar rolünü üstlenmiş. sorularımı sordum işte.bak bakalım nerde karşılıklı hatalar :happy0064
EvaLongoria
04-05-07, 12:41
Valla bu doğru bir tesbit. Filiz'i sırasıyla, Yılmaz, Ömer, Ceyda, Aslı ve Handan uayrdılar. Cem pisliğinden uzak dursun diye. Ömer'i çıkardıktan sonra gidip Cem'e evlenme teklif etmesi rezaletti tam anlamıyla. Neymiş nikah masasında bırakacakmış. Cem de "Ah canım güle güle, çay içmeye gelirim sana şeker" diyecek ya.:img-hyste :img-hyste
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
cem in ne kadar pislik olduğunu anlaması için ille de birisini öldürdüğünü bilmesi gerekiyormuş demek ki..
Ah bir de Aslıya kör diyosunuz arkadaşlar.. Filizin ki ne ?
ah be sbr arkadaşım ne güzel dedin...ağzından bal damlıyor walla.seni daha çok ortada görmek istiyoruz.:img-yes:
forever_bim
04-05-07, 12:45
cem in ne kadar pislik olduğunu anlaması için ille de birisini öldürdüğünü bilmesi gerekiyormuş demek ki..
Evacım unutma bitanem, Ömer'i vurdurtanın ve Aslı'yı kaçırtıp şırınga ile zehirlemeye çalışanın da Cem olduğunu öğrenmişti Filiz. Ama valla Filiz akıllı(!!!) kız. Aslı'ya kafasız demek kolay. Biraz da aynaya baksak tam süper olacak ama olmuyor.
bakar kör :img-hyste :img-hyste bakma işte aslının kelledeki tümör onu kör edecek filizin göbeğindeki tam tersi gözlerini açacak.sabırla bekliyoruz.:img-yes:
-filizin italyaya basıp gitmesinde yılmaz ne rol oynamıştır filizim?
-filiz gelipte hisseler için geldim dediğinde yılmaz mı bunları söyletecek birşey yapmıştır?
-katil olayında yılmaz ne yapmıştır?
-yılmaz gel beraber savaşalım değil de sen yürü git işine ben tek başıma savaşacam mı demiştir?
halep orda sorular burda...nerde yılmazın hatası?bunlar en dönüm noktası olanlar...yaz yaz bitmiyor yahu..sen bunları cevapla yeter bana.
--- yılmazın hatası yoktur ve filizin babası
--- yılmazın hatası yoktur ve filizin abisi, annesi ve babasına verdiği söz
--- yanında olmuştur ama ateş başında şüpheli kelimeler kullanmıştır (ama hatadır filizin inanması)
--- hayır kesinlikle öyle birşey dememiştir ama filizinde savaştan çekilmesini sağlayanlar olmuştur ama yılmaz değil unuttuğunuda hatırlatayım filiz bu savaşa darp olayından önce evet demiş ama sevdiğinin hayatının tehlikede oluşu üzerine birde herkesin karşı gelmesi direncini kırmıştır...
cvpladım ama bunu bana değil filizcilere sormalıydın çünkü ben yılmazın karşısında olan biri değilim herdaim yanında olan biriyim kırdın beni sonuçta bunları dile hep getirdim zaten benim anlatmak istediğim anlaşılmıyor ki ben filizi haklı çıkarmak için uğraşmıyorum filizci değilim sadece olaylara her iki yönden de bakıyorum sizler beni alamıyorsunuz ya da ben anlayamıyorum...
Evacim, Filizin körlügünün yanina bir de sagirlik ekleniyor. Madem Cemin gercek yüzünü göremiyorsun, ozman Yilmazin, Ömerin, Handanin, Ceydanin ve hatta Aslinin uyarilarini neden dikkate almiyorsun:img-wink:
filiz güçlü karakter ya güya alıcak cemden intikamını yaw sen kimsin adam piskopatın önde gideni sen kalk intikam almaya çalış olur şey değil.filiz cemin kendi babasını öldürdüğünü öğrendiği zaman yamuldu ayakta duramaz hale geldi anladı yaptığı salaklığı ama ne yaparsın bombanın pimi çekildi bir kere geri dönüş yok bomba bir şekilde patlıyacak bakalım kim ne kadar etkilenecek
Filiz bu oyundan vazgeçseydi veya hiç uygulumasaydı bile Cem yine Filiz'in , Yılmaz'ın ,Ömer'in hatta bütün sülalenin peşinden ayrılmayacaktı.
Şimdi bu oyun ve sonuçları yüzünden Filiz suçlanıyor.Cem hiç ben Filiz'den vazgeçtim gibi birşey dedimi.Filiz uyuyan devimi uyandırdı sanki.Adam sürekli Filiz'i elde edeceğim deyip duruyor.Cem hiç bir zaman Filiz'den vazgeçmedi . Bunlar eninde sonunda yaşanacaktı.
kurşunim haklısın verdiğin örnek güzel filizin durumunu anlatıyor ama diyorum ya baştan beri süregelen olaylar var sadece birkaç olaya indirgeyemeyiz ki filiz hatalı filiz yanlış filiz yürüyen felaket tmm hataları var yanlışlarıda tıpkı her karakterin olduğu gibi sizler bir kurban seçmişsiniz her yerini deşiyorsunuz işte yanlış olan bu deştikçe hata olmayacak şeyler bile hatalı gibi görünüyor size litfen iki taraflı bakalım kız bu kadar deli mi acı acı diye kıvransın bundan haz alsın yapmayın sadist mi bile bile kendini ve çevresine acı vermekten mutlu olsun...
ah be sbr arkadaşım ne güzel dedin...ağzından bal damlıyor walla.seni daha çok ortada görmek istiyoruz.:img-yes:
gerçekler böyle be arkadaşım filiz biraz tutarlı biraz net olsaydı biraz yılmaza güvenseydi şimdi ne cem ortadaydı ne de aslı .onlar mutlu olurdu bizde kanser olmazdık ha bebeği öğrenecek ha öğrenecek derken 20 bölüm oldu eee kusura bakmayın adama yuhh derler!!!!!!!!!
kurşunim haklısın verdiğin örnek güzel filizin durumunu anlatıyor ama diyorum ya baştan beri süregelen olaylar var sadece birkaç olaya indirgeyemeyiz ki filiz hatalı filiz yanlış filiz yürüyen felaket tmm hataları var yanlışlarıda tıpkı her karakterin olduğu gibi sizler bir kurban seçmişsiniz her yerini deşiyorsunuz işte yanlış olan bu deştikçe hata olmayacak şeyler bile hatalı gibi görünüyor size litfen iki taraflı bakalım kız bu kadar deli mi acı acı diye kıvransın bundan haz alsın yapmayın sadist mi bile bile kendini ve çevresine acı vermekten mutlu olsun...
Valla Filizim, dün Filizin ilk part yanlislarini ve hatalarini tartsitik. Bugün ikinci parta gecti, yani anliyacagin, sedece bir olaya adapte olup, onu masaya yatirmiyoruz. Zaten Filizin hatasin, bir hatayla kisitli kalmis olsaydi, ozaman konu zaten büyütülmezdi...Ama yok, bende anlam veremez oldum, bu kiz acisiz yapamiyor, aglamadan yapamiyor, acaba tiryakilimi yaratiyor merak eder oldum.
Filiz bu oyundan vazgeçseydi veya hiç uygulumasaydı bile Cem yine Filiz'in , Yılmaz'ın ,Ömer'in hatta bütün sülalenin peşinden ayrılmayacaktı.
Şimdi bu oyun ve sonuçları yüzünden Filiz suçlanıyor.Cem hiç ben Filiz'den vazgeçtim gibi birşey dedimi.Filiz uyuyan devimi uyandırdı sanki.Adam sürekli Filiz'i elde edeceğim deyip duruyor.Cem hiç bir zaman Filiz'den vazgeçmedi . Bunlar eninde sonunda yaşanacaktı.
bizde filize zaten o kadar çok yüklenmiyoruz asıl suçlu handan filizi ceme yamamaya kalkmasaydı şimdi bunlar olurmuydu ah handan ah halada akıllanacağın yok
Bugün Filiz'e yüklenme günü anlaşılan. Her zaman yükleniliyor ama bugün sanki fazlaca bir yüklenme söz konusu. Bu gidişle forumdakiler sayesinde Filiz dayanamayacak ve bebeği düşürecek. Bu özetteki Filiz'in en acı sahnesi,forumdakilerin onu asmaya çalışmasını öğrenmesi olmasın sakın :img-help:
filizim yılmazfiliz felsefene eyvallahta.hatalar karşılıklıl değil maalesef.dizide tek taraflı bu işler. filiz vuruyor yılmaz karşılıyor. duvar tenisi oynuyor filiz resmen yılmazla.yılmaz duvar rolünü üstlenmiş. sorularımı sordum işte.bak bakalım nerde karşılıklı hatalar :happy0064
valla ben hiç ayrı düşünemiyorum hata çetelelerinden nefret ediyorum çünkü benim hata anlayışım sizlerle uyuşmuyor sanırım çünkü ben hatayı iki taraflı yapılan olarak görüyorum ama birinin bunda payı büyük diğerinin az o kısım tartışılır ama tek taraflı göremiyorum ben, bana göre karşılıklı baştan beri alırsak eşitlenirler zaten onlar çoğu kez herşeyi unutup başladılar eşitlediler şimdide aynısı olacak eşitlendikleri dönemden itibarende baksan biri birinden üstün değil göreceksin
dediğim gibi sorularını cvpladım ama beni filizci olarak düşünerek sorduğunu düşünüyorum kırıldım buna sonuçta yılmazda filizde bende aynı bunun anlaşılmamış olması üzücü gerçekten zaten sadece sana değil filize karşı birşeyler yazdığımda yılmazcılar tarafından filizci yılmaza birşeyler yazdığımda filizciler tarafından yılmazcı etiketi yemekten bıktım açıkcası neden tarafsız olunamaz mı bu yazım sadece sana değil abicim böyle düşünenlere...
bencede. öyle veya böyle buna benzer olaylar yaşanacaktı. Filiz, Cem'e posta koyduğunda Cem durmuşmudur ki yaşananlar sadece Filiz'in suçu olsun. :sad53:
Ömer vurulduğunda - Yılmaz darp'a maruz kaldığında yada şirket batırılırken Filiz ne yapmıştır da bunlar yaşanmıştır. :sad53:
--- yılmazın hatası yoktur ve filizin babası
--- yılmazın hatası yoktur ve filizin abisi, annesi ve babasına verdiği söz
--- yanında olmuştur ama ateş başında şüpheli kelimeler kullanmıştır (ama hatadır filizin inanması)
--- hayır kesinlikle öyle birşey dememiştir ama filizinde savaştan çekilmesini sağlayanlar olmuştur ama yılmaz değil unuttuğunuda hatırlatayım filiz bu savaşa darp olayından önce evet demiş ama sevdiğinin hayatının tehlikede oluşu üzerine birde herkesin karşı gelmesi direncini kırmıştır...
cvpladım ama bunu bana değil filizcilere sormalıydın çünkü ben yılmazın karşısında olan biri değilim herdaim yanında olan biriyim kırdın beni sonuçta bunları dile hep getirdim zaten benim anlatmak istediğim anlaşılmıyor ki ben filizi haklı çıkarmak için uğraşmıyorum filizci değilim sadece olaylara her iki yönden de bakıyorum sizler beni alamıyorsunuz ya da ben anlayamıyorum...
yahu filizim bu sorulara bu cevapları verip sonra nasıl ikisi de hatalı diyebilirsin. bak verdiğin cevaplara bir nerde yılmazın hatası.tek örnek verebileceğin yılmazın şüpheli lafları...bu laflar seven ve güvenen bir insan için fasa fisodur be filizim. yılmazın teklifinden sonra filizin tercihi kalıp savaşmak yerine uzaklaşıp kaçmak önerisidir.filiz yılmazla beraber bile avaşa girmeyi göze alamayan bir karakterdir.yılmaz neyine güvenecek bu kızın ben bilmiyorum artık..
sevgili benim atladığın nokta şu bence. cem gene filizin peşinde olacaktı ama solmuş umutları sebebiyle bu kadar cüretkar saldırıları olmayacaktı.olsa bile karşısındaki cephe filiz-yılmaz-ömer ve bilumum bunların yandaşları olacaktı. hangisinde başarı şansı daha yüksek..
forever_bim
04-05-07, 13:01
Hayır!!! Cemişko kendi ağzıyla dedi Filiz'e. Biten tüm ümitlerimi yeşerttin diye. Uyuyan devi uyandırdı evet aynen böyle oldu.
noktasından virgülüne kadar katılıyorum...filizin canı okadar acıdı ki cemin canını acıtmak istedi nikahta terk ederek..ama unuttu cemin canı acımaz can acıtır sadece o...bir ikincisi herşeyi cem yüzünden kaybettiler ne demişti filiz cem hayatımı geri aldı diye evt cem filizin hayatını elinden aldı bu çok da zor bir durum..bir üçüncüsü de cemin ona saplantısı yüzünden çok kişi acı çekti ve bunun üzüntüsünü yaşadı filiz..ilahi adelete inanan biriyim ama bazen insan sabırsız olabiliyo hak yerini bulsun diye..filiz bu intikam planına girmeseydi cem gene sahnede olacaktı gene yılmazla tehdit edecekti ne demişti güzellikle olmazsa zorla olacak diye...yani cem olduğu sürece bunların gene olması olasıydı...
evam cnm valla hiç de aslıya ait değil bak yanında askılık konumunda yılmaz sırıtıyor aslının yanında yılmazım, bence kaybetmedi çünkü haketmeyen birinin bu mutluluğu yaşamasını istemiyorum yani aslının 3.şahsiyetleri sevmiyorum filiz yılmazın isteği ile hakkından feragat etti bebeği söylememe olayında herkesten ayrı düşündüğüm için girmiyorum bu konuya, tutumsuzluk bu mudur yani bence değil, aslı kız anlatacak tabi yoksa nasıl duygu sömürüsü yapacak ben hiç de yaşamadım söylemekden başka çaresi yoktu, tutmak istediklerini tutuyor ama..
filiz istemez miydi o aşk sahnelerini resmen filizi duygusuz biri olarak ilan ettiniz
sadece kendisi değil hepimiz biliyoruz bunu...
her zaman filiz tutarlı olsaydı yılmaza güvenseydi deniliyor birazda yılmaz tutarlı olup filize güvenseydi olmazmıydı.filizin çevresindekiler yılmazı kötü gösterebilmek için bu ilişkiyi bozabilmek için sürekli oyunlar oynadılar handan,geçen bölüm murat manken kız olayında,bu bölüm cem filiz ne kadar dirensede yinede oyuna geldi yılmaza bir tek bebek olayında tezgah yapıldı o da handana filizle konuşmadan asla inanmam dedi cemi görünce fikri hemen değişti filize inanmadı güvenmedi.al filizi vur yılmaza ikisininde birbirinden aşağı kalır yanı yok ama filiz günah keçisi oldu.
valla ben hiç ayrı düşünemiyorum hata çetelelerinden nefret ediyorum çünkü benim hata anlayışım sizlerle uyuşmuyor sanırım çünkü ben hatayı iki taraflı yapılan olarak görüyorum ama birinin bunda payı büyük diğerinin az o kısım tartışılır ama tek taraflı göremiyorum ben, bana göre karşılıklı baştan beri alırsak eşitlenirler zaten onlar çoğu kez herşeyi unutup başladılar eşitlediler şimdide aynısı olacak eşitlendikleri dönemden itibarende baksan biri birinden üstün değil göreceksin
dediğim gibi sorularını cvpladım ama beni filizci olarak düşünerek sorduğunu düşünüyorum kırıldım buna sonuçta yılmazda filizde bende aynı bunun anlaşılmamış olması üzücü gerçekten zaten sadece sana değil filize karşı birşeyler yazdığımda yılmazcılar tarafından filizci yılmaza birşeyler yazdığımda filizciler tarafından yılmazcı etiketi yemekten bıktım açıkcası neden tarafsız olunamaz mı bu yazım sadece sana değil abicim böyle düşünenlere...
heh he :) sevgili filizim sana başından beri söylüyorum samimi olabilirsin ama tarafsız olamazsın.:) genelde kavgalarda sopa yiyen kavgayı edenler değil ayırmaya çalışanlar olur...dikkatine :good:
forever_bim
04-05-07, 13:07
Filiz'in en büyük hatası dediğim çaldığım düdük tarzında davranışlar sergilemesidir. İnsan tehdite maruz kaldığı zaman kula kulluk etmek yerine maruz kaldığı şantajı ailesine anlatır. Yılmaz'ın ya da Ömer'in konuşturmak için sarf ettikleri çaba göz ardı edilemez. Cem kendi ağzıyla söyledi, tüm ümitlerimi yeniden yeşerttin meleğim diye.
Filiz'in en büyük hatası dediğim çaldığım düdük tarzında davranışlar sergilemesidir. İnsan tehdite maruz kaldığı zaman kula kulluk etmek yerine maruz kaldığı şantajı ailesine anlatır. Yılmaz'ın ya da Ömer'in konuşturmak için sarf ettikleri çaba göz ardı edilemez. Cem kendi ağzıyla söyledi, tüm ümitlerimi yeniden yeşerttin meleğim diye.
yılmazın hayatıyla kumar oynayamam demişti hatırlatırım...budur kula kulluk etmesinin nedeni...filiz bencil ya!neden düşündü yılmazı anlamadım bak şimdi
forever_bim
04-05-07, 13:13
yılmazın hayatıyla kumar oynayamam demişti hatırlatırım...budur kula kulluk etmesinin nedeni...filiz bencil ya!neden düşündü yılmazı anlamadım bak şimdi
Tehditin birinci muhatabı Yılmaz'dı. Gidip ona pekala anlatabilirdi, onunla evlenmezsem seni ortadan kaldıracağını söyledi diye. Cem 24 saat Filiz'in yanında değildi. Ceyda'nın yaptığını Filiz de yapabilirdi ama nerde Filiz nerde konuşmak. Kuzey Kutbu ile Antartika arasındaki mesafe kadar mesafe var Filiz'le konuşmak arasında...
... Cem kendi ağzıyla söyledi, tüm ümitlerimi yeniden yeşerttin meleğim diye.
Hasan'cım mümkünse meleğim demesen.:icon_whis Cem yüzünden bu lafı duyar duymaz cinlerim tepeme çıkar oldu... aslında "melek" Yılmaz ve Filiz aşkının sembolüdür fakat ona rağmen duymak istemiyorum artık. :good:
yahu filizim bu sorulara bu cevapları verip sonra nasıl ikisi de hatalı diyebilirsin. bak verdiğin cevaplara bir nerde yılmazın hatası.tek örnek verebileceğin yılmazın şüpheli lafları...bu laflar seven ve güvenen bir insan için fasa fisodur be filizim. yılmazın teklifinden sonra filizin tercihi kalıp savaşmak yerine uzaklaşıp kaçmak önerisidir.filiz yılmazla beraber bile avaşa girmeyi göze alamayan bir karakterdir.yılmaz neyine güvenecek bu kızın ben bilmiyorum artık..
ferman abicim seni haklı çıkarmak için değil benimde bu düşüncelerde olduğumu bilmen için yazdım hani beni filizci olarak görüyorsunuz ya, olaylar sadece bunlarla sınırlı değil ki birçok olay var evet bu soruların cvplarında yılmaz hatasız işte ben olaylara değil baştan beri olanlara bakarak yapmaya çalışıyorum yorumlarımı, evet faso fiso haklısın ama empati kurmak burada olmalı diye düşünüyorum, savaşmayı istedi yapabildi mi hayır daha doğrusu yaptırdılar mı, o zaten bunun pişmanlığını yaşıyor cezasınıda çekiyor kendiside dile getirdi sizler hala asma peşindesiniz yılmazı bile kıyamıyor yılmaz sevgisine güvenecek, sadakatine ona olan aşkına yetmezse devam edeyim...
forever_bim
04-05-07, 13:16
Hasan'cım mümkünse meleğim demesen.:icon_whis Cem yüzünden bu lafı duyar duymaz cinlerim tepeme çıkar oldu... aslında "melek" Yılmaz ve Filiz aşkının sembolüdür fakat ona rağmen duymak istemiyorum artık. :good:
Ben de bayılmıyorum bunu kullanmaya ama densiz herif her hafta kullanmış işte. Söylediklerini yazmak için kullandım:) Mazur gör:)
her zaman filiz tutarlı olsaydı yılmaza güvenseydi deniliyor birazda yılmaz tutarlı olup filize güvenseydi olmazmıydı.filizin çevresindekiler yılmazı kötü gösterebilmek için bu ilişkiyi bozabilmek için sürekli oyunlar oynadılar handan,geçen bölüm murat manken kız olayında,bu bölüm cem filiz ne kadar dirensede yinede oyuna geldi yılmaza bir tek bebek olayında tezgah yapıldı o da handana filizle konuşmadan asla inanmam dedi cemi görünce fikri hemen değişti filize inanmadı güvenmedi.al filizi vur yılmaza ikisininde birbirinden aşağı kalır yanı yok ama filiz günah keçisi oldu.
yılmaz tutarlı olup filize güvense miydi? yılmaz her zaman güvendi,inandı ve tutarlıydı. bunların yerine filiz yılmazın güvenini yıkmasaydı demek daha isabetli olur kanımca.:img-yes:
Filiz Cem'e karşı baştan beri mesafeliydi.Filiz Cem'e umutmu verdi ,yeşil ışıkmı yaktıda önce Yılmaz'ı dövdürttü, ardından Ömer'i vurdurttu.
Filiz Cem'in ümitlerimi yeşertse , yeşertmesede Cem hiç bir zaman vazgemezdi.Cem kafa sağlığı yerinde bir adam değilki eyvallah deyip çekilsin.
Filizle Yilmaz arasindaki tüm olaylari degerlendirecek olursa, Filiz ve Yilmazin arasindaki farki iki cümlede hatalari ve yanlislari dikkati almiyarak, kim saya bilir. 100 Puanlik bir sorudur
heh he :) sevgili filizim sana başından beri söylüyorum samimi olabilirsin ama tarafsız olamazsın.:) genelde kavgalarda sopa yiyen kavgayı edenler değil ayırmaya çalışanlar olur...dikkatine :good:
ben tarafsız olduğumu sanıyorum demek ki öyle mi abi, neden anlamıyorum o zaman ben he riki tarafıda seviyorum, anlamaya çalışıyorum yeri geliyor kıyamıyorum bu yüzden de bunları hakediyor muyum?
demek ben sopa yiyorum haklısın o zaman aradan çekilme zamanı ben mani olmıyım sizlere, uyarın için teşekkür ederim demek ki neymiş filizim senin yerin yokmuş bugün ki asma işleminde:good:
yakupoglu61
04-05-07, 13:20
Tehditin birinci muhatabı Yılmaz'dı. Gidip ona pekala anlatabilirdi, onunla evlenmezsem seni ortadan kaldıracağını söyledi diye. Cem 24 saat Filiz'in yanında değildi. Ceyda'nın yaptığını Filiz de yapabilirdi ama nerde Filiz nerde konuşmak. Kuzey Kutbu ile Antartika arasındaki mesafe kadar mesafe var Filiz'le konuşmak arasında...
tam aynı tip cevabı verecektim ki snn msjı gördüm,
archshe; filiz burda bencil değilde nedir yada bana bencilliğin tarifini yaparmısın...?
Cem hakkında herşeyi bilen yılmaz, cemi engelleyebilecek tek adam yılmaz,
söyle yılmaza halletsin işi ;yılmazında işine gelecekti bu...!
bunu ben de demiştim filiz söylebilridi diye ama risk almak istemedi filiz...filizin vazgeçmesi halinde cem bu tetik ucunda yılmaz hep olacak yılmaz nerde olursa olsun demişti...yapamaz mıydı cem? pekala yapardı...filiz de biliyodu bunu...yılmaza anlatmak bundan vazgeçmesi ve yılmazın ölümü olabilridi...ne isteniyo ki daha filiz feda etti yılmaz için kendini işte...ama gene yılmaz yetişti bu olayın üstüne de yılmaz kondu:img-hyste
tam aynı tip cevabı verecektim ki snn msjı gördüm,
archshe; filiz burda bencil değilde nedir yada bana bencilliğin tarifini yaparmısın...?
Cem hakkında herşeyi bilen yılmaz, cemi engelleyebilecek tek adam yılmaz,
söyle yılmaza halletsin işi ;yılmazında işine gelecekti bu...!
bencil bitek kendini düşünen kendi dışındaki şeyleri önemsemeyen bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyen insandır...
filiz burda asla bencil değildir yılmazın hayatına karşılık kendi hayatını ceme teslim etmiştir..bunun neresinde bencillik var bir anlasam..
kumar oynayamamak mı? nerde be arcshe cim sanki yılmaz bakıma muhtaç yatalak hasta. söyleseydi görürdük neler olacağını. artı filizin, ceydanın belki bir mucize olur lafından sonra vermediği tepkiden bunu kendisinin söylemek istemediğini ama ceydanın söyleyeceğini bildiği sonucunu da çıkardım ben. bencilin önde gideni arkada durmayanıdır filiz :img-yes:
EvaLongoria
04-05-07, 13:28
kumar oynayamamak mı? nerde be arcshe cim sanki yılmaz bakıma muhtaç yatalak hasta. söyleseydi görürdük neler olacağını. artı filizin, ceydanın belki bir mucize olur lafından sonra vermediği tepkiden bunu kendisinin söylemek istemediğini ama ceydanın söyleyeceğini bildiği sonucunu da çıkardım ben. bencilin önde gideni arkada durmayanıdır filiz :img-yes:
kesinlikle katılıyorum. hem bencil hem kör hem sağır.
ve bütün bu özelliklere rağmen hala Yılmaz onu seviyor..
şaka söylediğini biliyorum ama ben bile Tv başında yetişeceğini bildiğim halde hadi be aslanım bitir şu işi dedim. :happy0064
evt şaka demiştim....bülent inal bile sıkılmış yılmazın mükemmeliyetçiliğinden valla ben deçok sıkıldım...senarsitlerimiz birini mükemmel gösterme çabasına diğerleriyle oynayıp duruyolar...yılmazsız filiz bir hiç değildir...ömer de aslı da gazi de...herkes bireydir ve herkesi kendini kurtarır bilemedin en sevdiklerine yetişrisin..ne bu böyle yılmaz herkese yetişiyo...süpermen mi acep :icon_whis de biz bilmiyoruz
ferman abicim seni haklı çıkarmak için değil benimde bu düşüncelerde olduğumu bilmen için yazdım hani beni filizci olarak görüyorsunuz ya, olaylar sadece bunlarla sınırlı değil ki birçok olay var evet bu soruların cvplarında yılmaz hatasız işte ben olaylara değil baştan beri olanlara bakarak yapmaya çalışıyorum yorumlarımı, evet faso fiso haklısın ama empati kurmak burada olmalı diye düşünüyorum, savaşmayı istedi yapabildi mi hayır daha doğrusu yaptırdılar mı, o zaten bunun pişmanlığını yaşıyor cezasınıda çekiyor kendiside dile getirdi sizler hala asma peşindesiniz yılmazı bile kıyamıyor yılmaz sevgisine güvenecek, sadakatine ona olan aşkına yetmezse devam edeyim...
e filizim yaptırmadılar,babası izin vermedi, mualla öyle dedi...yani böyle düşünürsek nerde kaldı filizin bireyliği :) güçlülüğü,sevgisine olan bağlılığı,onu kaybetmemek için neler yapabileceği....yani sevdiğine olan bağlılık sadece başkasıyla beraber olmamakla değerlendirilmez ki. tercihlere bak hep yılmazın aleyhine. anti-yılmazcı olmuş filiz...:img-yes:
yakupoglu61
04-05-07, 13:30
Cem yılmazı tehdit etseydi filizlen ilgili yılmazın söylememesini anlardım;
ama filiz yanlış düşünerek yılmaza söylemiyor kendini feda ediyor...!
kendini feda ederek bizim gözümüzü boyayamaz...!
... artı filizin, ceydanın belki bir mucize olur lafından sonra vermediği tepkiden bunu kendisinin söylemek istemediğini ama ceydanın söyleyeceğini bildiği sonucunu da çıkardım ben. bencilin önde gideni arkada durmayanıdır filiz :img-yes:
fermanım bu laftan bunu çıkardın ya valla artık "pes" diyorum. sana ne dense kar etmez. bu sonuca nasıl bağladın işi cidden pes. :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Filiz Cem'e karşı baştan beri mesafeliydi.Filiz Cem'e umutmu verdi ,yeşil ışıkmı yaktıda önce Yılmaz'ı dövdürttü, ardından Ömer'i vurdurttu.
Filiz Cem'in ümitlerimi yeşertse , yeşertmesede Cem hiç bir zaman vazgemezdi.Cem kafa sağlığı yerinde bir adam değilki eyvallah deyip çekilsin.
sevgili benim ben iki sonuçtan bahsettim ve hangisinin daha akılcı olduğunu soru şeklinde ortaya attım.bu mesajın benim soruma cevap içermiyor. kestane kebap benim soruma cevap:img-yes:
sabah yazdığım maddeler vardı ya bir ekleme yapayım
3-filiz bencildir mesajlarına cvp vermicem...
bunu böyle düşünüp görmüyosanız iyi niyetini demek de gerekmiyo anlaşılan...filiz keşke bencil olsaydı acaba bunların hepsi olurmuydu? bencil olmayı öğrenmesi şart bazı durumlarda...bu son cvbımdı...
ben tarafsız olduğumu sanıyorum demek ki öyle mi abi, neden anlamıyorum o zaman ben he riki tarafıda seviyorum, anlamaya çalışıyorum yeri geliyor kıyamıyorum bu yüzden de bunları hakediyor muyum?
demek ben sopa yiyorum haklısın o zaman aradan çekilme zamanı ben mani olmıyım sizlere, uyarın için teşekkür ederim demek ki neymiş filizim senin yerin yokmuş bugün ki asma işleminde:good:
yahu filizim yapma böyle.:( ben ne anlatmaya çalıştım sen ne anladın be güzel kardeşim. bak işte ortada duruyorum diyorsun biz filizci diyoruz filizciler yılmazcı diyor olan sana oluyor demek istedim ben senin mesajına karşılık. ben de iki tarafıda seviyourm ama bu tarafların hatalarını yargılamamam, kim daha çok suçluyu aramamam anlamına gelmiyor ki.bana göre filiz kabahatli her seferinde o yüzden filize yükleniyorum..sen de bahsettiğim olay bazında kimi hatalı görüyorsan ona giydir ne diyeyim.
yılmaz filize o kadar çok güveniyomuş ki cem piskopatıyla birlikte olabileceğini düşünüyor bana ceme ve handana güvendi gibi geldi.
heh he :) daha önce yaşanmış 50 küsur bölümü hesaba katmazsak haklısın ne diyeyim. ama maalesef yaşandı o bölümler.:img-yes:
e filizim yaptırmadılar,babası izin vermedi, mualla öyle dedi...yani böyle düşünürsek nerde kaldı filizin bireyliği :) güçlülüğü,sevgisine olan bağlılığı,onu kaybetmemek için neler yapabileceği....yani sevdiğine olan bağlılık sadece başkasıyla beraber olmamakla değerlendirilmez ki. tercihlere bak hep yılmazın aleyhine. anti-yılmazcı olmuş filiz...:img-yes:
tmm nerde kaldı filizin bireyliği bazen insanlar bazı şeylerde seçim yapmak durumunda kalırlar filizin seçimlerine bakalım
yılmazın onu kullanması-- filizin tepkisi -- filizin seçimi affederek yılmaz
evlilik olayı--yılmazdan ayrılmak zorunda kalışı -- filizin seçimi babası
italya-- filizin unutak ve unutturmak için gidişi-- seçimi ailesi
hisse olayı-- babasına verilen söz-- seçim ailesi
barışma-- babasına verdiği sözden dönme-- seçimi yılmaz
darp olayı-- ömeri suçlama-- seçimi yılmaz
darp olayı-- yılmazın hataından endişe duyma-- seçimi muallanın isteği
katillik olayı-- yılmaza sonuna kadar güvenmesi-- seçimi ömer
pişman olma-- özür dileme-- seçimi yılmaz
afedilmeme-- bebek olayı-- seçimi bebeği
bebek olayı-- yılmaza söylememesi-- seçmi kendisi
bebek olayı-- yılmaza söylemesi duygdukları karşısında-- seçimi bebği ve kendisi
bebek olayı-- yılmazın tekrar sorması-- seçimi kendisi
birde böyle bakalım bunları daha da çoğaltabiliriz...
sabah yazdığım maddeler vardı ya bir ekleme yapayım
3-filiz bencildir mesajlarına cvp vermicem...
bunu böyle düşünüp görmüyosanız iyi niyetini demek de gerekmiyo anlaşılan...filiz keşke bencil olsaydı acaba bunların hepsi olurmuydu? bencil olmayı öğrenmesi şart bazı durumlarda...bu son cvbımdı...
arcshecim sen kısaca şuna filize karşı yapılan yorumların hiçbirine cevap vermeyeceğim desene biz de kasmayalım :) bazen ne iyiniyet yeter ne de güzellik..ne istediği bilmek ve ona doğru yol alırken kazançlarını kayıplarını hesap etmektir hayat. filiz paşabahçe mağazası tarafından dava edilmiştir cüssesine bakmadan dükkana daldığı için...daha ne olsun.:img-hyste
arcshecim sen kısaca şuna filize karşı yapılan yorumların hiçbirine cevap vermeyeceğim desene biz de kasmayalım :) bazen ne iyiniyet yeter ne de güzellik..ne istediği bilmek ve ona doğru yol alırken kazançlarını kayıplarını hesap etmektir hayat. filiz paşabahçe mağazası tarafından dava edilmiştir cüssesine bakmadan dükkana daldığı için...daha ne olsun.:img-hyste
arkadaşlar yine merhaba filizin neyini savunuyorsunuz bilmiyorum ki tamam ikisininde hataları oldu birbirlerine inanmadılar güvenmediler hatta filiz bu konuda yılmazı ikiye katladı neyse ama bebek olayı bambaşka bir olay 20 bölüm oldu halada söyleyeceği yok ilk 8-9 bölümde yılmaz beni seviyormu saçmalıkları yaptı 3-4 bölüm yok aslı ile nişanlı yok yılmazın sırtı ağrıyor şimdi söylemiyeyim yok dişi ağrıyor arkadaş bune yawww 20 bölüm vallahi pesss filizcilere duyrulur ferman a selamlar
yahu filizim yapma böyle.:( ben ne anlatmaya çalıştım sen ne anladın be güzel kardeşim. bak işte ortada duruyorum diyorsun biz filizci diyoruz filizciler yılmazcı diyor olan sana oluyor demek istedim ben senin mesajına karşılık. ben de iki tarafıda seviyourm ama bu tarafların hatalarını yargılamamam, kim daha çok suçluyu aramamam anlamına gelmiyor ki.bana göre filiz kabahatli her seferinde o yüzden filize yükleniyorum..sen de bahsettiğim olay bazında kimi hatalı görüyorsan ona giydir ne diyeyim.
ferman abim ben senin demek istediğini anladım abim, işte bende anladığım için bu yanlış anlaşılmalar sinirimi bozuyor yoksa hatalı olduğunda hatasız demiyorum ya da hatasız olduğunda hatalı zaten bariz olanları görüyoruz bunda kimsenin söyleyecek birşey olamaz, bende sana hak verdim zaten olan bana oluyor alınganlık değil sana yazdığım yorum senin benimle ilgili tesbitinin haklı oluşu, teşekkür ederim kardeşine gösterdiğin destek için...
belki bir mucize olur lafına filizin sessiz kalmasını nasıl açıklarsın başka türlü arzucum Allah aşkına yorumunu yaz acayip merak ediyorum:)
bazen böyle şeyler olur. hayat süprizlerle dolu :img-wink: belkide Cem kaza geçirip nikaha gelemeyecek hatta hakkın rahmetine kavuşacaktı ne malum. :img-wink:
Sevgili Ferman
Cem'in yine aynı şekilde tepki göstereceğini ve aynı cüretkar davranışlarda bulunucağını düşünüyorum.Cem ölmediği sürece Filiz saplantısı hiçbirzaman geçmeyecektir.
Tabiki Filiz'in yanında Yılmaz ve Ömer olsaydı daha mantıklı hareket edebilirlerdi.El birliği ile Cem'den kurtulmayı çabalarlardı.Başarılı olurlarmıydı bilemiyorum.Söz konusu Cem olunca başaracaklarınıda pek zannetmiyorum.
heh he :) filizim hayat bazen insanları tercihe zorlamaz.hayatımızın çoğunu tercihlerimiz oluşturur.:)
evet yılmaz.affettirmek için canını dişine takan bir yılmaz bunu es geçmeyelim ileride lazım olacak :)
1-1
2-1
3-1
hatasını anlama bu tercih değil.3-1 devam ediyor maç.
bu da bir tercih değil.ne yapacaktı yani ömere gidip eline sağlık mı diyecekti.
4-1 muallanın isteği değil kaçma isteği...
5-1
tersi ne bunun filizim kabak gibi hatasını anlamayıp hiçbirşey olmamış gibi mi davranması.burda da bir tercih söz konusu değil.
6-1
7-1
bebek olayı-- yılmaza söylemesi duygdukları karşısında-- seçimi bebği ve kendisi
8-1
9-1
nolur devam etme fark gitgide açılıyor.filizi daha beter asarım :img-hyste
heh he :) filizim hayat bazen insanları tercihe zorlamaz.hayatımızın çoğunu tercihlerimiz oluşturur.:)
evet yılmaz.affettirmek için canını dişine takan bir yılmaz bunu es geçmeyelim ileride lazım olacak :)
1-1
2-1
3-1
hatasını anlama bu tercih değil.3-1 devam ediyor maç.
bu da bir tercih değil.ne yapacaktı yani ömere gidip eline sağlık mı diyecekti.
4-1 muallanın isteği değil kaçma isteği...
5-1
tersi ne bunun filizim kabak gibi hatasını anlamayıp hiçbirşey olmamış gibi mi davranması.burda da bir tercih söz konusu değil.
6-1
7-1
8-1
9-1
arkadaş döktürmüş bence bayağıda atlamış .daha ilk sezondan bir sürü olay var mankenler falan neyse uzatmaya gerek yok filiz karakteri hala çok tutarsız yazılmakta bari şu 8-9 bölümde orta halli yazılsa pek umutlu değilim ama neyse
bazen böyle şeyler olur. hayat süprizlerle dolu :img-wink: belkide Cem kaza geçirip nikaha gelemeyecek hatta hakkın rahmetine kavuşacaktı ne malum. :img-wink:
arzucum senin yaptığına ringten sıvışıp,politik cevap vermek denir ne diyeyim :) bizim arka baçede kırmızı filler maç yaparsa ben de filizi anlayacağım.olur mu böyle birşey?olur mu olur hayat bu :img-hyste :img-hyste
Sevgili Ferman
Cem'in yine aynı şekilde tepki göstereceğini ve aynı cüretkar davranışlarda bulunucağını düşünüyorum.Cem ölmediği sürece Filiz saplantısı hiçbirzaman geçmeyecektir.
Tabiki Filiz'in yanında Yılmaz ve Ömer olsaydı daha mantıklı hareket edebilirlerdi.El birliği ile Cem'den kurtulmayı çabalarlardı.Başarılı olurlarmıydı bilemiyorum.Söz konusu Cem olunca başaracaklarınıda pek zannetmiyorum.
sevgili benim cemin vazgeçmeyeceği doğrudur.lakin adamın filize söylediği solmuş umutlarımı yeşerttin lafı cemin bu kadar istekli ve aşırıya kaçan tepkileri olmazdı cevabını veriyor bana.hadi varsın olsun diyelim gene de filiz tek başına savaşmak yerine yanına bir ordu alacaktı."hepsi cemle başa çıkar mıydı çıkamazdı bence" yorumuna sanırım önümüzdeki 1-2 bölüm cevap verecektir. cemin kazanma şansı yoktur bu kalabalığa.:good:
İyi bir iletişimin olabilmesi için öncelikle; Dinlemek, empati kurmak, tutarlı olmak, yargılamamak gibi unsurların olması gerekir. Saygı ise olmazsa olmazdır.
Güzel bir sözle anlatmak gerekirse,
En uzak mesafe / ne Afrika’dır / ne Çin/ ne Hindistan / ne seyyareler / ne de yıldızlar geceleri ışıldayan / En uzak mesafe / iki kafa arasındaki mesafedir / Birbirini anlamayan. Can Yücel
iyi bir iletişimin olabilmesi için öncelikle; Dinlemek, empati kurmak, tutarlı olmak yargılamamak gibi unsurların olması gerekir. Saygı ise olmazsa olmazdır.
Güzel bir sözle anlatmak gerekirse
En uzak mesafe / ne Afrika’dır / ne Çin/ ne Hindistan / ne seyyareler / ne de yıldızlar geceleri ışıldayan / En uzak mesafe / iki kafa arasındaki mesafedir / Birbirini anlamayan. Can Yücel
sevgili sezinti ne güzel söyledin walla :) ilk paragrafındaki özelliklerin hiçbiri filizde yoktur. derdimiz de bunu foruma anlatmaktır işte. :good:
sevgili benim cemin vazgeçmeyeceği doğrudur.lakin adamın filize söylediği solmuş umutlarımı yeşerttin lafı cemin bu kadar istekli ve aşırıya kaçan tepkileri olmazdı cevabını veriyor bana.hadi varsın olsun diyelim gene de filiz tek başına savaşmak yerine yanına bir ordu alacaktı."hepsi cemle başa çıkar mıydı çıkamazdı bence" yorumuna sanırım önümüzdeki 1-2 bölüm cevap verecektir. cemin kazanma şansı yoktur bu kalabalığa.:good:
valla ben o kadar emin değilim cem her şeyi yapabilir adam virüs gibi ben cemin sonunun hapis olacağı düşünmüyorum bence cem ölecek bana göre ölürkende yanında birilerin götürmek isteyecek yılmaz filmin sonunda ölmez ama ömer için aynı şeyleri söyleyemicem
arzucum senin yaptığına ringten sıvışıp,politik cevap vermek denir ne diyeyim :) bizim arka baçede kırmızı filler maç yaparsa ben de filizi anlayacağım.olur mu böyle birşey?olur mu olur hayat bu :img-hyste :img-hyste
böyle düşüneceğini biliyordum hatta sonuna da yazacaktım da cevabını bekleyeyeim dedim. yemedin demi :img-hyste :img-hyste :img-hyste
bir şekilde gelip birilerinni kendisini kurtarmasını düşünmüş olabilir. hatta Yılmaz'ı görünce yüzünde güller açmasının sebebi de budur. ama bu bencil olduğunu göstermez bana göre. sadece hayata olan Yılmaz'a olan umudunu sürdürdüğünü düşündürür. :img-in_lo
sevgili ferman abim daha çok olay var birçoğuna girmedim bile en can alıcı olanları yazdım arada unuttuklarım illa ki vardır ama bak aslı skor nasıl çıktı gördüğün gibi tercihler filizin hayatını oluşturmuş
yazdıklarımdan yola çıkarak filizin tercihleri
yılmazı 4 defa seçmiştir
ailesini 4 defa seçmiştir
kendisi ve bebğini 3 defa seçmiştir
muallayı 1 defa seçmiştir
devam etsem skorda yanlışlık var senin bak ben yazdım yılmaz ve ailesi arasında eşit davranmış kızımız senin skoru neye göre belirlediğini anlayamadım devam edersek çok uzar ama bu şekilde yazdıklarıma bakarsan senin için sonuç ne olur bilmiyorum...
sevgili ferman abim daha çok olay var birçoğuna girmedim bile en can alıcı olanları yazdım arada unuttuklarım illa ki vardır ama bak aslı skor nasıl çıktı gördüğün gibi tercihler filizin hayatını oluşturmuş
yılmazı 4 defa seçmiştir
devam etsem skorda yanlışlık var senin bak ben yazdım yılmaz ve ailesi arasında eşit davranmış kızımız senin skoru neye göre belirlediğini anlayamadım devam edersek çok uzar ama bu şekilde yazdıklarıma bakarsan senin için sonuç ne olur bilmiyorum...
arkadaşlar madem skorlardan konuşuyoruz alın size skor
yılmazın bebeği cemden sanması 1 filizin halen bebeği söylememesi 10 ben daha ne diyeyim .
arkadaş döktürmüş bence bayağıda atlamış .daha ilk sezondan bir sürü olay var mankenler falan neyse uzatmaya gerek yok filiz karakteri hala çok tutarsız yazılmakta bari şu 8-9 bölümde orta halli yazılsa pek umutlu değilim ama neyse
sevgili sbr arkadaşım yenisin sanırım birkaç gündür görüyorum yorumlarını hoşgeldin diyeyim ve yorumuna şöyle cvp vereyim evet atladım yazsam çok uzardı en can alıcı kısımları yazdım elbette unuttuğum başka can alıcı kısımlarda vardır ben bunu zaten dile getirdim, filiz karakteride bu sezon tüm karakterlerde olan deformasyona uğramıştır bende hepsinin toparlandığı güzel bölümler izlemek istiyorum açıkcası...
böyle düşüneceğini biliyordum hatta sonuna da yazacaktım da cevabını bekleyeyeim dedim. yemedin demi :img-hyste :img-hyste :img-hyste
bir şekilde gelip birilerinni kendisini kurtarmasını düşünmüş olabilir. hatta Yılmaz'ı görünce yüzünde güller açmasının sebebi de budur. ama bu bencil olduğunu göstermez bana göre. sadece hayata olan Yılmaz'a olan umudunu sürdürdüğünü düşündürür. :img-in_lo
yemem tabi :) tokum ben yeni yemek yedim daha :) da ben bunları yazarken filizin bencilliğinden dem vurmadım ki be arzucum. bu işi yılmaza söyleme görevini ceydaya devretti dedim çıkardığım anlam kapsamında. ha niye kendi söylemeyi tercih etmedi dersen bir yazı yazarım walla arcshe bile asmaya gelir filizi :img-hyste :img-hyste
yılmazı 4 defa seçmiştir
walla filizim bunlar senin çıkardığın sonuçlar benim çıkardığımda en son 9-1 filiz öndeydi :) artı senin sonuçlarına bakarsak da durum 8-4 yılmazın aleyhine ki bu tercihleri ağırlığına bakmadan 1 puan saydık.sbr kardeşimin de tercihlere farklı puanlar getirelim mesajıyla filizin baya bir önde olduğu su götürmez bir gerçek olarak karşımıza çıkıyor.sonuç : filizi asacam. ama bu günlük bu kadar yeter diye düşünüyorum artık hoş şeyler konuşalım.ne bileyim kurşuni sen güzel birşeyler yazsanız biz de zevkle okusak ne dersin :img-yes:
arkadaşlar madem skorlardan konuşuyoruz alın size skor
yılmazın bebeği cemden sanması 1 filizin halen bebeği söylememesi 10 ben daha ne diyeyim .
sevgili sbr arkadaşım benm maksadım skor falan değil sabahtan beri yapılan yorumlara bir nevi maddeler şeklinde cvp vermek yoksa başka bir niyetim yok, olaya öyle bakmadığımız aşikar zaten benim o yorumumun nedenini bilen bilir sen bilmiyorum ne anladın bundan...
sevgili sbr arkadaşım yenisin sanırım birkaç gündür görüyorum yorumlarını hoşgeldin diyeyim ve yorumuna şöyle cvp vereyim evet atladım yazsam çok uzardı en can alıcı kısımları yazdım elbette unuttuğum başka can alıcı kısımlarda vardır ben bunu zaten dile getirdim, filiz karakteride bu sezon tüm karakterlerde olan deformasyona uğramıştır bende hepsinin toparlandığı güzel bölümler izlemek istiyorum açıkcası...
tüm karakterlerin deforme olduğu konusunda yüzde 100 haklısın senaryo gerçekten çok kötü oldu çok merak ediyorum seneristler hiç mi bu forumlara bakmıyorlar .ben dizinin herkes için iyi bitmesi taraftarıyım 1 ay önce illede filiz-yılmaz taraftarıydım ama artık öle bir takıntım kalmadı.allahtan dizinin bir kemik izleyici var yoksa bu dizi 50.bölüme gelmeden kaldırılırdı yayından bu senaryoyla .o yüzden karakterlerin saçmalıkları fazla büyütülmemeli
walla filizim bunlar senin çıkardığın sonuçlar benim çıkardığımda en son 9-1 filiz öndeydi :) artı senin sonuçlarına bakarsak da durum 8-4 yılmazın aleyhine ki bu tercihleri ağırlığına bakmadan 1 puan saydık.sbr kardeşimin de tercihlere farklı puanlar getirelim mesajıyla filizin baya bir önde olduğu su götürmez bir gerçek olarak karşımıza çıkıyor.sonuç : filizi asacam. ama bu günlük bu kadar yeter diye düşünüyorum artık hoş şeyler konuşalım.ne bileyim kurşuni sen güzel birşeyler yazsanız biz de zevkle okusak ne dersin :img-yes:
işte farklı algıladığımzdan kaynaklandı ben sana ailesi ve yılmazla ilgili eşit seçimler yaptığını göstermek için yazdım demek skor anlayışımızda bir problem var neyse dediğin gibi bugünlük bu kadar yeter valla kızın boynu koptu bugün ferman abi yarına asacak cansız beden kaldı elinde:)
yazalım sen iste yeter ki:) ama sonra istediğine pişman olma:)
işte farklı algıladığımzdan kaynaklandı ben sana ailesi ve yılmazla ilgili eşit seçimler yaptığını göstermek için yazdım demek skor anlayışımızda bir problem var neyse dediğin gibi bugünlük bu kadar yeter valla kızın boynu koptu bugün ferman abi yarına asacak cansız beden kaldı elinde:)
yazalım sen iste yeter ki:) ama sonra istediğine pişman olma:)
walla filizim ben olaya ailesi-yılmaz diye bakmam.benim bakışım yılmaz ve geri kalanlar şeklindedir.:) şaka maka 6 saattir filizi asıyorum kollarım yoruldu. :) her cellatın içinde yumuşak bir insan vardır derler o moda geçtim şimdi. yazın yazın pişman olmam ben :) filiz miyim ki pişman olayım. (tüh son cümle elimden kaçtı :) )
walla filizim ben olaya ailesi-yılmaz diye bakmam.benim bakışım yılmaz ve geri kalanlar şeklindedir.:) şaka maka 6 saattir filizi asıyorum kollarım yoruldu. :) her cellatın içinde yumuşak bir insan vardır derler o moda geçtim şimdi. yazın yazın pişman olmam ben :) filiz miyim ki pişman olayım. (tüh son cümle elimden kaçtı :) )
valla ferman kardeş sen ne kadar filizi asarsan as bizim oğlan unutamıyor kızı .güzelim aslı ile mutlu olmayı denedi yine yapamadı yahu ilk sezondaki falcı mutlu olacaksınız ama daha var demişti ama ben bu kadar kör düğüm olacağını tahmin etmemiştim
neyse nasıl bakıyorsan bakıyorsun abicim hakketen 2 gündür saltanatın sürmek de forumda dediğim gibi kızın boynu koptu yarın ölü bendenke idare edersin artık bak seni de sıkmış artık rahat bırak kendini şöyle güzel güzel sohbet edelim bırak artık şu cellatlık işini yahu:) bak yine alay edecesine yakmışsın filiz ışıkılarını alışkanlık olacak her yorumun sonuna özlü söz olarak yerleştireceksin filizden inciler diye yeter bırak ya filizsiz birkaç yorum yap abi..
neyse nasıl bakıyorsan bakıyorsun abicim hakketen 2 gündür saltanatın sürmek de forumda dediğim gibi kızın boynu koptu yarın ölü bendenke idare edersin artık bak seni de sıkmış artık rahat bırak kendini şöyle güzel güzel sohbet edelim bırak artık şu cellatlık işini yahu:) bak yine alay edecesine yakmışsın filiz ışıkılarını alışkanlık olacak her yorumun sonuna özlü söz olarak yerleştireceksin filizden inciler diye yeter bırak ya filizsiz birkaç yorum yap abi..
tamam filizim bıraktım yahu.gelmeyin üstüme...yazın güzel birşeyler okuyalım diyorum işte..son cümle elimden kaçtı dedim ya :img-yes:
Forum baya bir coşmuş yorumları okurken çok gerildim yine filizle uğraşılmış durmuş kıza hertürlü laflar,hakaretler söylenmiş birde devamlı olarak dalga geçiliyor seviyesizlik almış başını gitmiş hakikaten çok güzel bir forum olmuş
bende bir kaç yorum okudum okumayım diyorum olmuyor ilk yorumu okuyunca şaşırıyorum br kaç tane daha okuyorum :) filizin bu kadar eleştirilecek ne yaptığını merak ediyorum...filizi asalım filizi keselim falan filan biz yılmaz sürünsün dediğimizde filizciler yılmazı sevmiyor deniyordu çok ilginç bir durum...şu empatiyi bir yapsanız birisini suçlamak o kadar kolay ki...şimdi bunları yazınca da filizciyim ne yazsam filizi savunmak adına yazdığım düşünülür olsun bunada alıştık :)
hocamın söylediği söz bence çok doğruymuş bu forum içinde çok geçerli "eğer olaya benim baktığım açıdan bakıyorsan objektif , karşı taraftan bakıyorsan yanlısındır "
bende bir kaç yorum okudum okumayım diyorum olmuyor ilk yorumu okuyunca şaşırıyorum br kaç tane daha okuyorum :) filizin bu kadar eleştirilecek ne yaptığını merak ediyorum...filizi asalım filizi keselim falan filan biz yılmaz sürünsün dediğimizde filizciler yılmazı sevmiyor deniyordu çok ilginç bir durum...şu empatiyi bir yapsanız birisini suçlamak o kadar kolay ki...şimdi bunları yazınca da filizciyim ne yazsam filizi savunmak adına yazdığım düşünülür olsun bunada alıştık :)
hocamın söylediği söz bence çok doğruymuş bu forum içinde çok geçerli "eğer olaya benim baktığım açıdan bakıyorsan objektif , karşı taraftan bakıyorsan yanlısındır "
arkadaşlar yılmaz sürünsün demeye hakkımız varmı adam hisseleri kurtardı diye sürünecekse sürünsün eyvallah yani benim anlamadığım filizi eleştirdiğimizde sanki olmayan şeyleri söylüyoruz daha filiz ne yaptı demek biraz garip benim filizle bir sorunum yok ama hiç bir şey olmamış gibi davranamam yani
arkadaşlar yılmaz sürünsün demeye hakkımız varmı adam hisseleri kurtardı diye sürünecekse sürünsün eyvallah yani benim anlamadığım filizi eleştirdiğimizde sanki olmayan şeyleri söylüyoruz daha filiz ne yaptı demek biraz garip benim filizle bir sorunum yok ama hiç bir şey olmamış gibi davranamam yani
filizin asıldığı kadar hakkımız var ...hisse olayıyla alakası yok bence hangi olaylar olduğunu anlamamız lazım...yılmazın neden sürünmesini istiyorum çünkü filize yalan söylüyorsun o bebek bizim değil dedi,cemle çok yakışırsınız evlenin dedi,sonra aslıyla sözlendi ...hisseleri kurtardı diye yılmaz sürünsün demedim hatta sürünmesini bile istemiyorum artık pişmanlığını görsem yeter ..
sevgili sinem, benim mantığım bazı konularda oldukça basittir. ben kendime göre yorumlarım olayları, sende kalkıp dersin ki bana "objektif değilsin, yanlı davranıyorsun, sinekten yağ çıkarıyorsun" falan filan. bunların hiçbirine birşey demem ama iş cemotara nın dediği gibi seviyesizlik düzleminde değerlendirilecekse işte o zaman çok şey derim. hala cevabını bekliyorum cemotara.üstüme alınmalı mıyım?
[QUOTE=sinem*;3190631]filizin asıldığı kadar hakkımız var ...hisse olayıyla alakası yok bence hangi olaylar olduğunu anlamamız lazım...yılmazın neden sürünmesini istiyorum çünkü filize yalan söylüyorsun o bebek bizim değil dedi,cemle çok yakışırsınız evlenin dedi,sonra aslıyla sözlendi ...hisseleri kurtardı diye yılmaz sürünsün demedim hatta sürünmesini bile istemiyorum artık pişmanlığını görsem yeter ..[/QUOTE
arkadaşlar benim filiz asılsın gibi bir düşüncem yok yılmaz cemle yakışıyorsunuz demek zorunda kaldı ne yapsın bebek olayını bilse öyle konuşmazdı ben yılmazın çokk aşırı pişman oldum özür diliyorum diyerek filizin peşinden gideceğini düşünmüyorum yılmaz vurulunca esas filiz ben neye sebep oldum diye yanacak
arkadaşlar benim filiz asılsın gibi bir düşüncem yok yılmaz cemle yakışıyorsunuz demek zorunda kaldı ne yapsın bebek olayını bilse öyle konuşmazdı ben yılmazın çokk aşırı pişman oldum özür diliyorum diyerek filizin peşinden gideceğini düşünmüyorum yılmaz vurulunca esas filiz ben neye sebep oldum diye yanacak
yılmaz bunu demek zorunda kaldı işte asıl nokta bu filizde bir çok şeyi yapmak zorunda kaldı ama kimse yılmaza gösterdiği anlayışı filize göstermiyor..filizin hamile olması duygularının karmakarışık olduğunu,sevdiği adamın sözünü gördüğünü,ailesinin battığını,psikopatın onu ve sevdiklerini zora soktuğunu düşünmüyor...bunlar çok olağan şeylerse anlarım ama bence hiçte öyle değil aynı anlayışı filize de göstersek işler çok daha iyi olur..
yılmaz bunu demek zorunda kaldı işte asıl nokta bu filizde bir çok şeyi yapmak zorunda kaldı ama kimse yılmaza gösterdiği anlayışı filize göstermiyor..filizin hamile olması duygularının karmakarışık olduğunu,sevdiği adamın sözünü gördüğünü,ailesinin battığını,psikopatın onu ve sevdiklerini zora soktuğunu düşünmüyor...bunlar çok olağan şeylerse anlarım ama bence hiçte öyle değil aynı anlayışı filize de göstersek işler çok daha iyi olur..
filizin en büyük şanssızlığı handan gibi bir annaye sahip olmasıdır kadın tek elden dizinin gidişatında rol oynadı cem piskopatını ininden uyandırdı şimdi geri sokamıyoruz.kadın gazide iki sokak arkadaki yılmazla hala konuşmayı düşünmüyor bence handanın dizideki işi bitti cemi devreye soktu dizi uzadı milette kanser oldu
yılmazdan filizine
S eninle birlikte kurarken tüm hayallerimi gözlerimde
E lleri dokundurmak istemedim sana ait olan bu bedenime
N eler kurmuştum her görüşümde o yosun yeşili gözlerinde
İ stemeyen gönüllere inat ben hala senin sevginde
B eklerken seni o kuytu, sessiz ve sensiz gecelerde
E llerini yeniden tutacağım güne hasret beklerken bu yerde
K aranlık bir gecede kaybettim tüm ümitlerimi gördüklerimle
L ütfuna ermek için gelmiştim senin teklifinin üzerine
İ zin vermediler seni yeniden kendimde hissetmeme
Y orgun düşen hbedenim inanmayı seçti istemeye istemeye
O lur olmaz sana dair sahneler bir bir canlandı gözümde
R azı gelmeyi yürekten gelerek istemesemde
U mudumu korudum bunun nedenini bilemesemde
M utluluğu yaşamayı dilediğim tek kişi sensin bu yüreğimde
özel istek yapan ferman abim, arzu ablam ve diğer tüm forumdaşlarım umarım beğenirsiniz
tolgahuzur1
04-05-07, 15:24
ne oldu yahu bir dışarı çıktım geldim ortalık karışmış.:) ne güzel yazışıyordu kendi çapımızda ... seviyesizlikte nerden çıktı anlamadım..:img-help: asmak işi şakaydı tabi ki yani bunu anlayamıyorsanız yapmayalım bir daha... şurda birbirimize nazımız geçmiyorsa yazık yani..
sorfangirls
04-05-07, 15:24
filizin en büyük şanssızlığı handan gibi bir annaye sahip olmasıdır kadın tek elden dizinin gidişatında rol oynadı cem piskopatını ininden uyandırdı şimdi geri sokamıyoruz.kadın gazide iki sokak arkadaki yılmazla hala konuşmayı düşünmüyor bence handanın dizideki işi bitti cemi devreye soktu dizi uzadı milette kanser oldu
handan taa en basından berı fılızın en buyuk sansızlıgıydı en buyuk golude bu rapor olayında attı kadın ve hala sessızlıgını koruyor olanlar fılızın yasadıklarını gore gore kadına tık yok nasıl bır vıcdananlamadım kızını olmume yollar gıbı nıkaha yolladı hıcmı aklına gelmıyor ne olursa olsun yılmaza gıdeyım olanları anlatayım dıye
handan taa en basından berı fılızın en buyuk sansızlıgıydı en buyuk golude bu rapor olayında attı kadın ve hala sessızlıgını koruyor olanlar fılızın yasadıklarını gore gore kadına tık yok nasıl bır vıcdananlamadım kızını olmume yollar gıbı nıkaha yolladı hıcmı aklına gelmıyor ne olursa olsun yılmaza gıdeyım olanları anlatayım dıye
yok arkadaşım yok kadın midesiz ona kaldıysak yandık aslında ben hep handan söyler diye bekliyordum dediğin gibi rapor olayı o düzenlemişti gaziye taşındı ben kesin söyler dedim ama artık ümidim kalmadı .yılmaz vurulmadan öncede sonrada öğrenmez .öğrenirse de kendi şansıyla tesadüfen öğrenir
sevgili cem; foruma girip çıkmandan ve hala bir cevap yazmamış olmandan üstüme alınmam gerektiği sonucunu çıkardım. burada yazı yazan kimseye karşı kişisel bir düşmanlığım ve hatam olmamasına rağmen bu seviyesizlik suçlamalarından bıktım usandım artık. 16 yaş altı olanlara gereken cevabı p.tesi günü verdiğimi düşünmeme rağmen (sanırım sen 16 yaş üstüsün) 16 yaş üstüne verilecek cevabım yok bu konuda. buyrun forum sizin olsun...seviyeyi de kendi meşrebinizce belirleyin artık. bu foruma son diyeceğim, birşey söylüyorsanız en azından arkasında durun cemotara gibi yapmayın olacaktır. kalın sağlıcakla.
Filizim, yine harikalar yaratmissin, cok güzel olmus, ellerine ve yüregine saglik.
Yilmazin duygulari daha güzel dille getirilmezdi heralde
Hehe. Forum coşmuş iyiden. Sevgili Ebru, Filiz'in hatalarını yazmak onun aşkından ya da kardeşliğinden şüphe etmek demek değildir. Sevgili Filizcilerin bir kısmının "Ne yapsam da ne bulsam da Filiz harici karakterlere özellikle Yılmaz'a ve Ömer'e giydirsem" derdinde olmalarının tezahürüdür. Anla beni artık Ebru'cum. Ben hatalarını yazıyorum ve sorguluyorum ben olsaydım yapmazdım diyorum:)
sadece filizcilerde bunları görüyorsan tek bir tarafa odaklanmışsındır :) çünkü biraz daha dışarı çıkınca herkesin bunu yaptığını görürsün...Dizideki herhangi birine laf edince direk o da bunu yapıyor deniliyor..
o zaman bu lafı filize demediğini varsayıyorum ,çünkü filizin dışı ne kadar güzelse içide ondan daha güzel :) tavuşskuşunun erkeği daha güzelse dizideki erkek karakerlerden birisine dedin demekki hangisi olabilir.
Ferman Abim pas nasıl?
Filizde kararlarının sonucuna tek başına başa çıkmaya çalışıyor benim yaptığım hatadan başkaları zarar görmesin diye cemle tek başına mücadele etmesinden bellidir bu..Ama istemesiyle sonuç bir değil,bu da onun elinde olan bir şey değil.
Filizim şiir süper olmuş,ellerine sağlık canım :)
yılmazdan filizine
U mudumu korudum bunun nedenini bilemesemde
M utluluğu yaşamayı dilediğim tek kişi sensin bu yüreğimde
işte sözün özü budur arkadaşlarım. :happy0064 filizim süpersin ne çok şey anlatıyor şu mısraların :good: yüreğine sağlık
Filizle Yilmazin arasindaki büyük fark
Filiz dünü degil, bugünü yasamak istiyor
Yilmaz dünü degil, yarini yasamak istiyor
sevgili cem; foruma girip çıkmandan ve hala bir cevap yazmamış olmandan üstüme alınmam gerektiği sonucunu çıkardım. burada yazı yazan kimseye karşı kişisel bir düşmanlığım ve hatam olmamasına rağmen bu seviyesizlik suçlamalarından bıktım usandım artık. 16 yaş altı olanlara gereken cevabı p.tesi günü verdiğimi düşünmeme rağmen (sanırım sen 16 yaş üstüsün) 16 yaş üstüne verilecek cevabım yok bu konuda. buyrun forum sizin olsun...seviyeyi de kendi meşrebinizce belirleyin artık. bu foruma son diyeceğim, birşey söylüyorsanız en azından arkasında durun cemotara gibi yapmayın olacaktır. kalın sağlıcakla.
ferman'ım son mesajınmış gibi algıladım. lütfen bana yanlış anladığımı söyle. hiçbir yere gitmemelisin. gidemezsin. kırılmış olduğunu anlıyorum hatta hak veriyorum sana çünkü senin veya diğer arkadaşların yazdıklarında herhangi bir seviyesizlık yok. Lütfen tekrar düşün. sen olmadan forumun tadı olmayacaktır.:sad53:
sevgili ferman öncelikle ben söylediklerimin arkasındayım hemen cevap yazmadın diye kızmama gerek yok ayrıca sana seviyesizlik yaptın demek istemedim yani yanlış kelime kullandım kusura bakma ve özür dilerim ama yaptığın çoğu yorum dalga geçiyorsun vede filize fil dedğin için çok üzüldüm ama yaptığım yorum yanlıştı tekrardan özür dilerim artık bu forumada bir daha yazmayacağım zaten fazla birşeyde yazdığım yoktu tekrardan ÖZÜR DİLERİM herkesten kusura bakmayın
filizden yılmaza
H ayatımın tek anlamı sen olmuştun bu yüreğimin
A şk denilen bu yolda seninle el ele geçirdiğim her an
Y üzüne her balışımda beni tarifi imkansız mutlu eden
A slında seni yaşamakla anlaşılır senin derin sevgin
T uttuğum her an ellerini beni benden alıp götüren
I sıtttığın yüreğim şimdi ne halde bilemezsin
M azi hep aklımda gözlerimin baktığı her yerde hayalin
I lık bir yaz yağmuruna yükledim sana dair gelecek ümitleri senden
N edenini anladığın anda bıraktığın yerde bekliyor senin sevgin
A ldığım her nefesi sana yeniden kavuşmak için verdiren
N elerimi kaybettiğim anda aslında benim yaşama nedenim sen
L al olmuş bu dili yalnızca senin ismin ve sevginle dillendiren
A şkını yaşatmak için senden kalan son hediyen giderken benden
M utluluk hayallerime ve dileklerime herdaim sensin yön veren
I sıttığın yüreğimi yeniden keşfetmeni bekleyen
Hasan sırf sana yazmış gibi oldum ama kusura bakma gerçekten okurken bunları sen mi yazdın diye çok baktım :)
Filizin planına asla doğru demedim ama bir önceki mesajımda karar alırsın uygularsın kimseye kulak asmazsın kısmı geçerli :) filiz çoktan kararını alıp uygulamaya geçmişti dedikleriyle yaptıklarında çelişki yok tamamen tutarlı bir davranış..ben cemden intikam almak için onunla görüşücem dedi görüştü diğerlerinin sözlerini dinleyip görüşmeseydi o zaman tutarsız olurdu.
Evacım unutma bitanem, Ömer'i vurdurtanın ve Aslı'yı kaçırtıp şırınga ile zehirlemeye çalışanın da Cem olduğunu öğrenmişti Filiz. Ama valla Filiz akıllı(!!!) kız. Aslı'ya kafasız demek kolay. Biraz da aynaya baksak tam süper olacak ama olmuyor.
Filiz akıllı değil aslı akıllı demişsin burda anladığım kadarıyla :) filiz bunları gördü ama planı için bunlara kulak asmadı...aslı gözünün önünde olanların farkında değil..Gelinlik deniyor filiz bakıyor yılmaz bakıyor içeri kaçıyor çıktığında filiz gitmiş yılmaz gitmiş kızın derdi yılmaz beni gelinlikle gördü mü ? eğer akıllı insan tanımın buysa filizin akılsız olmasını yeğlerim ..
benimde filizde en sevdiğim yön buydu :) tehdite mazur kaldığında takdir edersinki ya bir zarar görürse gibi bir derdi vardı geçmişten örnek vereyim birisini savunmak için başka karakteri öne süreyim :) ömerde kumarda hisseleri kaybedince ailesiyle paylaşmadı,hatta kendi başına hisseleri merale verecekti :) babasını üzmemek adına sanki babası toplantıda merali görünce üzülmeyecekti :)
böyle bir şeyi düşünemiyorum bile :) ilkokul çocukları gibi :img-hyste :img-hyste neyse işin şakası bir yana filizin yılmaza gidipben cemle evlenmezsem, cem seni öldürecekmiş yılmaz bunu bir zahmet hallet demesi bence bencilliğin ta kendisidir..Bu bile bile yılmazı cemle karşı karşıya getirip yılmazın zarar görmesine neden olmaktır filiz yılmazın zarar görmemesi adına yılmaza söylemeyip kendi halletmeye çalıştı...
Ayrıca böyle bir olay daha yaşandı ama bir tepki yazıldığını görmedim..Yılmaz ömere gidip cem tehlikeli bir adam,şirketi ve sizi batıracak dediğinde ömer filize gidip yılmaz geldi bana bunları söyledi demedi aynı mantıkla yola çıkarsak şirket filizinde ömerinde handanında hepsine söylemesi lazımdı..
filizim, buda harika olmuş. valla yazacak kelime bulamıyorum. ne güzel anlatmışsın. tebrikler :happy0064
Ben burdaki herkesi birer aile bireyi gibi görüyorum.Aile arasında böyle şeyler olur , geçer , unutulur.Forumda yazılanlara bazen kızıyoruz , bazen gülüyoruz .Bu tür kırgınlıkların olmaması gerekir.
EvaLongoria
04-05-07, 16:23
Bazı arkadaşlar bunun bir dizi olduğunu unutup ortak paylaşım da bulundukları diğer arkadaşları kırıyorlar.
Burada yapılan yorumların hiç birinde seviyesizlik yoktur.
Lütfen yorumlarınızı kırıcı olmadan yapın arkadaşlar.
Güzellikler bozuluyor..
EvaLongoria
04-05-07, 16:36
Arkadaşım kusura bakmayın yanlış bir yorum yaptım kabul ediyorum onun için herkesten özür dilerim zaten bir daha yorum yazmayacağım herkese iyi yorumlar
ben genel olarak çoğu kişiyi kastettim cem ;
ayrıca tartışsak da kimsenin ben yazmayacağım demesini istemem ben.
sonuçta hepimiz tartışarak bişeyleri bulacağız.
zaten özür dilemişsin o kelimeyi kullandığın için. kusura bakma ben görmedim. şimdi farkettim.
hiç kimse hiç bir yere gitmesin.
LÜTFEN.
sorfangirls
04-05-07, 16:36
Ben burdaki herkesi birer aile bireyi gibi görüyorum.Aile arasında böyle şeyler olur , geçer , unutulur.Forumda yazılanlara bazen kızıyoruz , bazen gülüyoruz .Bu tür kırgınlıkların olmaması gerekir.
ewet cok haklısın bende senın gıbı dusunuyorum ama bazı yazılan seyler gercekten sevıyeyı asıyor fılızcıler ve yılmazcılar dıe aldı basını gıdıyor bır cok yazılan seyı gormemezlıkten gelıyorum ve dıger arkadaslarında oyle yaptıklarını dusunuyorum ama bazen oyle seyler yazılıyorkı cevap vermemek elde degıl
gercı ben bu sayfaya cok fazla yazmıyorum ama dısardan takıp ettıgım ıcın neler oldugu gayet acık ortada bır tubacı olarak sen tabıkıde oyle dusuneceksın dıyeceksınız ama gercektende uzun zamandır olan bır sey ve bu cok daha fazla arttı artık su fılıze yapılan hakaretler ve suclamalardan bazı arkadaslar vazgecsın dıyorum bıraz empatı yapın ve fılızcıler yılmaz ıcın yapmısmı bunları dıye bır tartın dıyorum
bütün yorumlari okudum ve bitti....
filizi asmiss kesmisinizz(bazilariniz) bunu hic anlamiyorumm gercekten yorumlari okuyuncaa acayipp gerildimm bütün suc filizde gibi sankii tamam ozamann bütün suc filizdeyse ozamann biz neden mutlu son istiyoruzz?? filizz kac bölümdürr ne haldee basina gelmedik kalmadii napsin kiz??? elinden ne geliyosaa hepsinide yaptiii cem simdii yilmazi vuruyo filiz sucluu oluyo yapmayin arkadaslar lütfenn cemm filizi birakiyorum gibi bi laf ettimii?hayirr filizz onunla oyun oynamasaydida filiz ve yilmazi cem rahatmi birakicaktii tabiki hayirr .....iykidee filizz bu oyunu oynadii diyorumm en azindan evini anilarinii ve abisinii geri cikardiii cemidee kullandii cok iyi yaptiii....bence mutlu son falan olmasin neden oluyoo?? gercekten hic olmasinn yorumlari okudumda kim hakli kim kimin icin ne yapmiss kim kimi secmiss sonundada hep filiz yerden yere vurulmus neyseee.....
burasii bi forum vee yorum yaptigimiz seyde bi dizii lütfen bi dizi icinn birbirimizin kalbini kirmayalimmm benimde hic ama hic hosuma gitmiyorr filize olan yorumlar ama onlarin bakis acisida buu fazlaa konu üstünde durmamak en iyiisii en iyisi fazla yorum yapmamakk önceden stress atmak icin giriyodumm ama artikk is deyistii acayip gerilip cikiyorummm malesefff
hepinize ii seyirlerr ii yorumlar
yılmazdan oğlunu öğrendiğinde oğluna
C anımın can parçası beni mutlu eden
A rtık sevgimle birlikte sende yaşamama neden
N ihayet kurduğum hayallerimi gerçekleştiren
I şığın umut oldu bitmek bilmeyen şüphelerden
M utluluğun anlamını yitirdiğim yerden yeniden yeşerten
O ğlum hayatıma sensin gelen hoş gelen
G üzel günlerin yaşanacağına dair umut veren
L üzumsuz kırgınlıkların bitmesine neden olacak sen
U ykusuz geçen gecelerime varlığınla hayat veren
M utluluğu artık hakettiğimizi görmemizi sağlayan SEN
filizden oğluna
B ebeğim iyi ki varsın bedenimin içinde
E llerini tutacağım günü bekliyorum ümitle
B akışlarında kaybolmak için içimde tarifsiz neşe
E n zor günlerimde senin varlığınla direndim güçlüklere
G eleceğimi kurdum yalnızca senin üstüne
İ steğim aslında sen ve babanla bir ömür birlikte
M aalesef bu şu an imkansız gibi görünsede
E lbette ikimizde hatalıyız ama bunda senin suçun ne
umarım beğenirsiniz...
sevgili ferman abim ben senin o neşeli olabilme ihtimalini sevdim, ben senin filizi asma ihtimalini sevdim, ben senin filizi anlamak için bekleme ihtimalini sevdim, ben seni en içten yorumlarını yapan halini sevdim biliyorum kırıldın ama herkesin başına geliyor zaten o da farkına varmış affetmek büyüklüktür diyorum ben ve seni aramızda görmek istiyorum, bu foruma yazma nedenim saygı, hoşgörü ve anlayıştı ama sanırım nazara geldik forumca elbette tartışmalar olsun bunları birlikte yapalım yoksa zaten tadi olmaz değil mi abicim beklemedeyim forumun sakinlerindensin öyle çekip gidemezsin
sevgili cemotara ben senin filizi koşulsuz sevme ihtimalini sevdim, ben senin güzel yorumlarını sevdim, senin de haklı olduğun taraflar var zaten yaptığın yorumdaki yanlışını da farkedip sana yakışan özrünü de diledim ama ben seninde artık yorum yapmayacağım demeni istemiyorum böyle tadsızlıklar olur arada önemli olan orta yolu bulmak, ben seni de görmek istiyorum
okuyacağınızı umut ederek naçizane beni sevdiğinizi düşünerek ve azıcık hatırım varsa dikkate alacağınızı düşünerek yazdım, elbette ki karar sizlerin ama en mutlu edecek karar yeniden aramıza dönmenizdir ama siz bilirsiniz...
filizim, bebiş için ne güzel şeyler yazmışsın. çok teşekkürler :happy0064
son 5 saat'e girdik umarım harika bir bölüm izleriz. :good:
Bu bölüm en merak ettiğim şey Feride 'nin davranışı bakalım o sarılmanın altından ne çıkacak.Diğer cephede neler olacağını az çok biliyoruz. İtilme ,kakılma,koşturmaca ve kıstırmaca.Eğer fragmanda gösterilen son sahneyse gelecek bölümü daha çok merak ediyorum.
filizim, bebiş için ne güzel şeyler yazmışsın. çok teşekkürler :happy0064
son 5 saat'e girdik umarım harika bir bölüm izleriz. :good:
arzu ablam asıl ben teşekkür ederim beni yüreklendirip yazdırdığınız için beğenmeseniz yazamam sizlerinde hakkını devredelim değil mi, ne yapalım bebeği düşünen yok bende babası ve annesi adına birşeyler yazayım dedim malum bebeğimiz çok fena halde düşünmek gerek bu aşkın en büyük şahidi değil mi?
inşallah dediğin gibi olur ama bol bol cem sahneleri var gibi malum filiz yanında olduğu sürece adam başrol sanki her karede ama ben ilk sahnelerde bu yoğunluğun olacağını düşünüyorum ya da öyle istiyorum sanırım inşallah da öyle olur bakalım ne sürprizlerle karşılaşacağız...
arzu ablam asıl ben teşekkür ederim beni yüreklendirip yazdırdığınız için beğenmeseniz yazamam sizlerinde hakkını devredelim değil mi, ne yapalım bebeği düşünen yok bende babası ve annesi adına birşeyler yazayım dedim malum bebeğimiz çok fena halde düşünmek gerek bu aşkın en büyük şahidi değil mi?
inşallah dediğin gibi olur ama bol bol cem sahneleri var gibi malum filiz yanında olduğu sürece adam başrol sanki her karede ama ben ilk sahnelerde bu yoğunluğun olacağını düşünüyorum ya da öyle istiyorum sanırım inşallah da öyle olur bakalım ne sürprizlerle karşılaşacağız...
maalesef bolca piskopatı görücez bu bölümde piskopat 73 te yakalansa bari artık dizi final yolunu oluşturmalı yani yılmaz-filiz barışacaksa son 2 bölüm değil bir 6-7 bölüm önce barıştırılmalı .anlamadığım barıştırdıktan sonra reytingin düşeceğini mi düşünüyorlar bence erken barışma reyting için daha iyi olur .tabii bir barışma olacaksa
filizim biz birşey yapmıyoruz. zaten sizler çok güzel yazıyorsunuz. biz hakkınızı teslim ediyoruz. :good:
bu bölüm için benimde merak ettiğim; Cem, Filiz'i alıp gidecek hatta sabah olacak belkide tekrar akşam olacak en azından akşam üstü bu zaman zarfını Yılmaz nasıl delirmeden geçirecek.:sad53: Vurulma olayı dizinin ortalarında olacaksa o andan itibaren Filiz aklını korumayı nasıl başaracak :sad53: üstelik Cem tarafından tekrar götürülecekken...
maalesef bolca piskopatı görücez bu bölümde piskopat 73 te yakalansa bari artık dizi final yolunu oluşturmalı yani yılmaz-filiz barışacaksa son 2 bölüm değil bir 6-7 bölüm önce barıştırılmalı .anlamadığım barıştırdıktan sonra reytingin düşeceğini mi düşünüyorlar bence erken barışma reyting için daha iyi olur .tabii bir barışma olacaksa
sevgili sbr hepimizin isteği bu ama ne yapalım güzel bölümler olacağını düşünüp katlanıyoruz bende son bölümlere sıkışmış barışma istemiyorum bakalım göreceğiz nasıl olacak, biliyorsun ki dizide ne kadar acı o kadar reyting olur düşüncesi yaygın tüm dizilerde hala daha anlayamadılar zaten dizimizin kemikleşmiş bir izleyici kitlesi var yani reyting kaygısı olmamalı ve bizlerede şöyle dediğin 6-7 bölüm güzel sahneleri izleme hakkını tanısınlar ama nerde bizleri düşünen mi var, barışma olacak ama nasıl bekleyip göreceğiz...
forum tam anlamıyla öldü! ferman kardeş ve cemotara olayından sonra forum çöktü ! fermana gerekli uyarılar yapıldı .bakalım dönecek mi
karakterler sanki gerçek hayatta varmış gibi körü körüne savunmak bana doğru gelmiyor şuanda iyisiyle kötüsüyle bir dizimiz var ve onunda son 7-8 bölümü kaldı bunun için geriye kalan bölümlerle ilgili iyimser yorum yaparsak iyi olur çünkü 1 ay son ıhlamurlar altında diye bir dizi kalmıyacak
filizim biz birşey yapmıyoruz. zaten sizler çok güzel yazıyorsunuz. biz hakkınızı teslim ediyoruz. :good:
bu bölüm için benimde merak ettiğim; Cem, Filiz'i alıp gidecek hatta sabah olacak belkide tekrar akşam olacak en azından akşam üstü bu zaman zarfını Yılmaz nasıl delirmeden geçirecek.:sad53: Vurulma olayı dizinin ortalarında olacaksa o andan itibaren Filiz aklını korumayı nasıl başaracak :sad53: üstelik Cem tarafından tekrar götürülecekken...
sağol arzu ablam, güzel düşünceleriniz yeter:)
valla senle aynı düşünceler içerisindeyim yılmaz kabuna sığmayacak inan telaşından ortalığı ateşe verecek, gözü filizinden başkasını görmeyecek, filize gelince vurulmadan sonra yılmazın yanında kalmazsa inan aklını yitirmekten beter olur yılmazsız ne hale geleceği onu tamamen kaybettiğini düşünür, perişan olur, evet işte düğüm noktası bu tekrar cemin eline geçmesi ahhhlar yetmez filizyılmazın halini anlatmaya:(
sevgili sbr hepimizin isteği bu ama ne yapalım güzel bölümler olacağını düşünüp katlanıyoruz bende son bölümlere sıkışmış barışma istemiyorum bakalım göreceğiz nasıl olacak, biliyorsun ki dizide ne kadar acı o kadar reyting olur düşüncesi yaygın tüm dizilerde hala daha anlayamadılar zaten dizimizin kemikleşmiş bir izleyici kitlesi var yani reyting kaygısı olmamalı ve bizlerede şöyle dediğin 6-7 bölüm güzel sahneleri izleme hakkını tanısınlar ama nerde bizleri düşünen mi var, barışma olacak ama nasıl bekleyip göreceğiz...
bence bu akşam çok daha güzel bir olmıyacağını düşünsemde yine de bir ıhlamur bölümü geliyor bence izleyenlere o jesti yaparlar tam bir bölüm ömer,yılmaz-cem kovalamacasına ayırdıktan sonra bir sonraki bölümde cemi hapse tıkarlar .ben 73 ün fragmanında filizin ağzından güzel bir şiir bekliyorum eee yılmaz vurulmuş olacak nede olsa
benimde tam bu noktada acayip kafam karisti yaaa....tüyolara göree yilmazin vurulma sahnesi son sahne deyilmiss yilmaz vurulduktan soraa cem filizi yine kaciriyomuss fragmanda gördügümüzz cemin filizii boynundan cekmee sahnesii yilmaz vurulduktan soraymiss ama filizdee ben okadarr endise göremedimm??:icon_whis yanii benim bildigim filizz yilmaz vurulduktan soraa avaz avaz bagirir cagirir aglarrr delirir yanii ama fragmandaki filiz cok sakinn bikmis bi durumda görüküyoo ve kafam acayip karistii belkidee yilmazinn vuruldugu sahne son sahnedir
filizimm siirlerr mükemmell cok güzel olmus yüregine saglikk cnmm:img-yes:
ins güzel bi bölüm olurdaa gecen haftadaki gibii gecen haftaa maf olmustumm bütün bölüm boyuncaa onlarlan birlikte bende agladimm:) bu haftada filizlen yilmazlan aglicam ayni sekildee filizin iskence görüsünüü yilmazinn cagresizliginii seyretmek kolay oolmicakkk off offf:icon_sorr
sorfangirls
04-05-07, 17:48
yılmazdan oğlunu öğrendiğinde oğluna
C anımın can parçası beni mutlu eden
A rtık sevgimle birlikte sende yaşamama neden
N ihayet kurduğum hayallerimi gerçekleştiren
I şığın umut oldu bitmek bilmeyen şüphelerden
M utluluğun anlamını yitirdiğim yerden yeniden yeşerten
O ğlum hayatıma sensin gelen hoş gelen
G üzel günlerin yaşanacağına dair umut veren
L üzumsuz kırgınlıkların bitmesine neden olacak sen
U ykusuz geçen gecelerime varlığınla hayat veren
M utluluğu artık hakettiğimizi görmemizi sağlayan SEN
filizden oğluna
B ebeğim iyi ki varsın bedenimin içinde
E llerini tutacağım günü bekliyorum ümitle
B akışlarında kaybolmak için içimde tarifsiz neşe
E n zor günlerimde senin varlığınla direndim güçlüklere
G eleceğimi kurdum yalnızca senin üstüne
İ steğim aslında sen ve babanla bir ömür birlikte
M aalesef bu şu an imkansız gibi görünsede
E lbette ikimizde hatalıyız ama bunda senin suçun ne
umarım beğenirsiniz...
canım benım yıne harıkalar yaratmıssın bayılıyorum senın bu yazdıgın sıırlere umarım begenırsınız demıssın ama begenmek ne kelıme hepsı gercekten cok ıcten ve cok guzel yuregıne saglık :img-wink:
cemın fılızı tekrar kacırma ıhtımalınden bahsetmıssınız ben boyle bır sey