Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 19
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
modest2000
05-05-07, 00:24
İyileştikten sonra ben herşeyin yine başa dönüceğinden korkuorum .Filiz aslı-yılmazı görücek gene söylemicek fln ..Olur mu olur .Şaşmam yani..
İyileştikten sonra herşeyin başa dönmesi ihtimali beni de korkutuyor.Bir daha çekemem vallahi aynı şeyleri.Bu kadar da uzatılmaz ki bir bebek meselesi.Ne bu,sakız gibi.Bir milyon kere söylenebilecek bir bebek hala söylenemedi,söylendi Yılmaz bayıldı.İnsanın sinirleriyle oynuyorlar gerçekten.Ben çok sıkıldım bu işten.Sizi bilemem.
paçiii_melos
05-05-07, 00:25
Arkadaşlar birde Handan Hn. Müjgan Hn. Mualla Hn. siz neyi çağrıştırıyor. Hp eski dünürler. Ve de o zamanlar hepsi birbirini beğenmezken şimdi birbirilerine muhtaç oldular. Beğenmedikleri damat adayları Yılmazım kızlarının hayatlarını kurtamaya çalışıyor. Yeni gelin adayı da sus pus olanları izliyor. Çok acı verici gerçekten.......
vallahi filizin yılmazı öyle görüpte affetmemesi beni çok şaşırtır.. benim bildiğime göre filiz yılmazı hala affetmiyecekmiş.. yahu adam onun için ölmeyi göze aldı daha nasıl affetmeyecek..:img-help: hangi bayan böyle bir durumda affetmez ki.. ooff allahım off içime fenalık geldi yahu..
haklısın ben filzin yılmazı uzun zaman afetmeemsini istedim ama
yılmaz daha önce ögrenir filzi afetmez ve sonunda böyle bir sahneyle afeder diye düşünüyordum şimdi nasıl olacak bilmiyorum
birde belki inanmiyacaksiniz ama ben bir konuda ceme hak verdim
hani dediyaa bütün bunlardan sadece ben mi sorumluyum annemde
aciz oldugu ve beni korumuyamadiği için oda sucludur dediyaa ne diyeyim hak verdim:img-wink:
bolümü sıkıntıyla izledim... takip sahneleri bana hep uzatma sahneleri gibi geldi... ama final mütişti... bölümü sıkılsamda sabırla izlememe değdi....harika bir finaldi... bülent ve tuba ikiside muhteşemdi....tebrikler
Duramadim yazmam gerek:
Baba babacigim... BU cumleyi soyletmeleri cok komik oldu...
Tam turk filmi oldu, ustalara saygiyla:img-wink:
Duramadim yazmam gerek:
evet evet bombaydı o çok güldüm bende .Tam türk filmi ,ustalara saygiyla:img-hyste
babaa,babaciğim derr ver sarılırlar
Arkadaşlar birde Handan Hn. Müjgan Hn. Mualla Hn. siz neyi çağrıştırıyor. Hp eski dünürler. Ve de o zamanlar hepsi birbirini beğenmezken şimdi birbirilerine muhtaç oldular. Beğenmedikleri damat adayları Yılmazım kızlarının hayatlarını kurtamaya çalışıyor. Yeni gelin adayı da sus pus olanları izliyor. Çok acı verici gerçekten.......
hayat işte insanların başına neler geliceği hiç belli olmuyor bir zamanlar küçümsediği insanlar yanındayken hiçbir eski dostu yok handan hanımın akıllandı sıra müjgan ve mualla hanımda müjgan hanım keremi dışlamaktan vazgeçip mualla hanımda filizi kabullenince annelerin hataları örtülmüş olucak işte..
ben cemdende bekledim tama atcakken filiz dedi ya bebeğimi görmeden ölmek istemiyorum diye keşke deseydi yılmaz bebebğine elveda de falan örenseydi yani yılmazda:img-wink: ay inşallah hatırlar yoksa filiz sölemez gene kaç bölüm sponra anca 1 kelime laf çıktı...arkadaşlar hiç tüyo yokmu ya 73.bölümde neler olacağıyla ve bebek olayıyla ilgili?matraka sölemedimi bebekle ilgili bişiy hiç?
paçiii_melos
05-05-07, 00:28
Duramadim yazmam gerek:
Buket; o sahne biraz bana çocuğa zorla söyletilmiş bir sahne gibi geldi. Evet oyuncular çok güzel oynadılar. Hele Fahriye; gözleri doldu o an ben de çok kötü oldum. Küçük Ahmet'e zorla Baba demesi biraz abartıydı ama onun da son isteğiydi işte.....
İnş. Cemil de iyileşir ;)
Stormy bilmediğimden soruyorum her vurulmada illa kan gelmesi lazım mı?
Benim bildigim kadariyla kursun vs..ic organlari parcaladigi zaman oluyor..genelde bri cok filmdede var..yilmazinki tasarrufluymus :))
keremcem_çisem
05-05-07, 00:29
finaI böIümü süperdi seni hiç unutmadım dediğinde göz yaşIarıma hakim oImadım yaa ikiside müthişti.bende fragmanı sabırsızIıkIa bekIicem?????
Allah ne bolumdu ama
Bolum SIKICIYDI ama finali harikaydi
Yilmaz: Filiz ben seni unutmadim
Filiz: oglunu birakip gitme
offff oofffff senaristler kavusturun bunlari ya
paçiii_melos
05-05-07, 00:31
hayat işte insanların başına neler geliceği hiç belli olmuyor bir zamanlar küçümsediği insanlar yanındayken hiçbir eski dostu yok handan hanımın akıllandı sıra müjgan ve mualla hanımda müjgan hanım keremi dışlamaktan vazgeçip mualla hanımda filizi kabullenince annelerin hataları örtülmüş olucak işte..
Çok doğru söylemişsin....
Handan Hn. da çok büyük değişiklikler oldu. Mualla da aslında sadece oğlunu terketti gitti diye kızgındı ama o da geçicektir. Müjgan da Kerem'i beğenmiyordu ama o da olucak iş yoksa sonu ilk kızı gibi olucağı için kesin kez karşı koyucğını da sanmıyorum. Müjgan kabul etse bile ne olucak. Kerem akıllanmadıktan sonra. Çocuk bir de 100 kağıt at yarışına yatırıyor :icon_whis :icon_whis
Buket; o sahne biraz bana çocuğa zorla söyletilmiş bir sahne gibi geldi. Evet oyuncular çok güzel oynadılar. Hele Fahriye; gözleri doldu o an ben de çok kötü oldum. Küçük Ahmet'e zorla Baba demesi biraz abartıydı ama onun da son isteğiydi işte.....
İnş. Cemil de iyileşir ;)
Bencede oyledi. Derya Durmaz, Bora Sivri ve Erkan Bektas cok guzel oynuyorlar. Ama cocugun agizindan hic gercekci cikmadi.
Ama bu mesele cuzuldugune sevindim gercekten. Baya bir surmusdu:img-wink:
İyileştikten sonra herşeyin başa dönmesi ihtimali beni de korkutuyor.Bir daha çekemem vallahi aynı şeyleri.Bu kadar da uzatılmaz ki bir bebek meselesi.Ne bu,sakız gibi.Bir milyon kere söylenebilecek bir bebek hala söylenemedi,söylendi Yılmaz bayıldı.İnsanın sinirleriyle oynuyorlar gerçekten.Ben çok sıkıldım bu işten.Sizi bilemem.
bence dönücek modest çünkü dicekki evlenıo bozmiyim bunların mutluluğunu ama belki artık ömer izin vermez o söyler çünkü ömer çıldırdı yılmazı vurmasına .Bide belki ambulansta falan açar gözünü o sıra söyler..Esasında bakma çok fena bizle dalga geçiolar..17 bölümdür bebeği öğrenicek diye beklioruz tam filiz söylüyo yılmazın duyma ihtimali yok .Bu seferde filiz söyledi yılmaz duymadı :img-hyste filiz valla bunun gururunuda yapar .. söyledim ben ama dinlemedi der :img-hyste malum hamile ya alınganlığı üstünde:img-hyste
keremcem_çisem
05-05-07, 00:32
şimdi haftaya sadece yıImazın hastane böIümIerini izIicez fiIiz yıImazın yanına gitmek isticek hatta gitcek ama orda asIı oIcağı için görüşemeyecek bi yoIunu buIduğundada girip odaya çocuk oIayınıda söIiycek sizce nasıI oIur hafataya??
şimdi haftaya sadece yıImazın hastane böIümIerini izIicez fiIiz yıImazın yanına gitmek isticek hatta gitcek ama orda asIı oIcağı için görüşemeyecek bi yoIunu buIduğundada girip odaya çocuk oIayınıda söIiycek sizce nasıI oIur hafataya??
Ismindende belli, senaryodanda belli. Ask Oyunu hatirladin herhalde:img-wink:
Ama boyle olucagini sanmiyorum. Bence Yilmaz gozunu acicaktir....
Ve ogrenmis olucaktir:img-wink:
paçiii_melos
05-05-07, 00:34
arkadaşlar haftaya üstün bir bölüm beklemeyin haftaya yılmaz uyanırsa kendimi şanslı sayarım ama hiç zannetmiyorum haftaya kanserlik bir bölüm bizi bekliyor olacak
Cem, Fatih'i vurduktan sonra eğer ki ol ölmediyse, ona bir şey olmadıysa Yılmaz'a da bir şey olucağını hiç sanmıyorum. Tabiiki gene senaristlere güven olmaz. Böyle bir sahne beklemezken ne ile karşılaştık. Haftaya da iyileşir. Zaten acı sona ne kaldı Allah aşkına..... Zamandan tasarruf etmek lazım :)
Benim bildigim kadariyla kursun vs..ic organlari parcaladigi zaman oluyor..genelde bri cok filmdede var..yilmazinki tasarrufluymus :))
omzundan vuruldu yaaa ben öyle b agır bir sahne beklemiyorum ayrıca öyle olmuş olsa ömer&filiz eve gelmez direk hastaneye giderlerdi:img-wink:
birde sanki hemen bayıldi yılmaz acaba sahnenin devaminda kendine gelirmi:sad53:
birde hastanede uzak kardeşim taaa allahin dağindalar hastaneye giden kadar
kan kaymindan gitmese balii:sad53: :sad53:
feride konusuna gelince bence erken davrandi ama yinede ögrendikleri karşisinda nevzata olan tavri bence sacmada degil belkide navzat ömeri
sevdiğini anlayacak ve feridden vazgececek:img-wink:
haklısın ben filzin yılmazı uzun zaman afetmeemsini istedim ama
yılmaz daha önce ögrenir filzi afetmez ve sonunda böyle bir sahneyle afeder diye düşünüyordum şimdi nasıl olacak bilmiyorum
birde belki inanmiyacaksiniz ama ben bir konuda ceme hak verdim
hani dediyaa bütün bunlardan sadece ben mi sorumluyum annemde
aciz oldugu ve beni korumuyamadiği için oda sucludur dediyaa ne diyeyim hak verdim:img-wink:
aynen bende uzun süre affetmesin diyordum ama çok üzülüyorum bu ikisine...nasıl acı çekiyorlar resmen ikiside kıvranıyor yeter artık ya...barışsınlar:img-yes:
bende cemin filiz senin gerekçelerin vardı lafına hak verdim :img-hyste :img-hyste
Omer geceden ayrildiktan sonra eve geldi kostumle. Sonra yesil bir kazak ustunde vardi birde kot pantolon. Burda bir tuhaflik var. Cok buyuk bir hatta.
Ben birsey kacirmadim saniyorum. Bence bir hatta bu:img-yes:
bunu bır tüyo olarak mı kabul etmelıyız bıraz daha acsan:icon_sorr
bakın arkadaşlar dizinin son 7 bölümü cemde yakalandı bence yılmazın hastane sahnelerini mümkün olduğunca uzun tutacaklar o yüzden ben haftaya yılmazın konuşacak hale gelmesini beklemiyorum.ayrıca bence cemin dizide işi bitti ben böyle olmasını istemezdim ama ne yapalım çarşambayı 4 gözle bekleyecez
ömerin polise yatta çekil şurdan demesi bile güzeldi
cemin olayı bitti artık bide bazı arkadaşlar türk filmine benzemiş filan demiş bu dizinin çıkış amacıda o zaten ve en güzel dizi olma amacıda o Forza Türk Filmleri Forza Ihlamurlar Altında
eee çok masraf oldu çok aradılar filiz arabayla benzin fln bari dediler boyadan tasarruf edelim:)
haklisin simdi birde benzin masrafi cok oldu, yatti, arabaydi, falan..simdi bundan sonraki bolumlerde Yilmaz agir bir ameliyat gecirir..Herkes hastanededir..Mualla simdi Filize patlar..Ondan sonra Filiz komadaki Yilmaza surekli bebeginden bahseder..Asli gorur aradan cekilmek daha dogru diye dusunur..Feride Omeri birakir sonra Nevzatin sandigi gibi olmadigini anlayinca geri donmeye kalkar ama Omer zor affeder...Cem hapisten kacar, Yilmazi oldurmeye hastaneye girer...uzarda uzar ooooyle....:img-hyste
haftalardır yılmaz bebeği öğrensin diye bekliyorduk.... simdide filiz söyledi ama duyup duymadığı meçhul.... neyse alıştık beklemeye....elimiz mahkum....1 hafta daha bekleyelim yılmaz duydumu duymadımı diye.... inş daha da uzun sürmez ltf duymuş olsun...
Filizce_Jüly
05-05-07, 00:39
Selam arkadaslar herkeze iyi aksamlar.
Allahim bu bölümde arkalarda kaldi ya rahat bir nefes alabildim ama nefesimi de tüketen sahneler oldu^^. acikcasi ayacip osuma gitti bu bölüm tmm habere bir cem ve filiz knuydu ama sonu herseyi affetiriyor!
Cok hareketli, guzel oldugu kadar sacma yanlari da fazla bir bolumdu. Ustalara ve eski turk filmlerine saygiyi fazla abarttilar. Hiç bir turk filmindeki esas kiz kendisini kaciran psikopatin omzunda aglamaz. Bunu bile gosterdiler ya, pes dedim artik.
Ahmet'e "baba" dedirtme sahnesi cok kotuydu, inandiriciliktan bu kadar uzak olabilirdi. Cocuklari biraz taniyan birisi bir cocugun asla "hadi de" demekle baba demeyecegini bilir. Birakin cocuk ne zaman isterse o zaman desin, nedir bu "hadi bu konuyu da iki saniyede halledelim, yakinda dizi bitecek" anlayisi ?
Cem o kadar psikopat, manyak zeki planlar yapiyor, ama Filiz'in her numarasina da kaniyor ! Her "usudum" deyisinde ayni tuzaga dusuyor. Bu da inandiriciliktan cok uzak.
Omer'in o kadar laf karsisinda "yahu cocuk senden" demeyisi de anlasilmaz.
Yilmaz'in Omer'e ve (dolayli yoldan handan'a) fircasi cok yerindeydi. Handan nasil bir annedir sadece aglamaktan baska bir sey bilmiyor, kizi evlenmeye gidiyor abisinine bile haber vermez. Onceki bolumlerin turlu entrikalar ceviren Hurrem Sultan Handan'i ne hale gelmis. Bu da inandiriciliktan cok uzak.
Neyse ki oyunculuklar cok iyi de katlaniyoruz. Bir de artik "ne olacak" merakiyla izliyoruz diziyi. Ama senaristler seyirciyi aptal yerine koymaktan vazgecmeliler artik. Oyuncular bile eminim bu sahnelere isyan ediyorlardir.
paçiii_melos
05-05-07, 00:39
Omer geceden ayrildiktan sonra eve geldi kostumle. Sonra yesil bir kazak ustunde vardi birde kot pantolon. Burda bir tuhaflik var. Cok buyuk bir hatta.
Ben birsey kacirmadim saniyorum. Bence bir hatta bu:img-yes:
Benim o an dikkatimi çekmemişti ama şidmi sahneleri bir bir gözümüzn önüne getirdim de arkadaşım gerçekten haklısın. Çok büyük bir hata hem de, tamam bazı farklı çekimler üst üste yapılıyor ama seyirciyi de böyle fazla kandırmamaları çok daha iyi olur ....
modest2000
05-05-07, 00:40
bence dönücek modest çünkü dicekki evlenıo bozmiyim bunların mutluluğunu ama belki artık ömer izin vermez o söyler çünkü ömer çıldırdı yılmazı vurmasına .Bide belki ambulansta falan açar gözünü o sıra söyler..Esasında bakma çok fena bizle dalga geçiolar..17 bölümdür bebeği öğrenicek diye beklioruz tam filiz söylüyo yılmazın duyma ihtimali yok .Bu seferde filiz söyledi yılmaz duymadı :img-hyste filiz valla bunun gururunuda yapar .. söyledim ben ama dinlemedi der :img-hyste malum hamile ya alınganlığı üstünde:img-hyste
Şimdi Yılmaz vuruldu diye Muaalla hanım Filiz'e tepki gösterir.Filiz bir de Aslı'nın hastalığını öğrenir filan.Bu yüzden bebeği söylemez.Yılmaz'da söyleneni duymamıştır.:icon_sorr fena dalga geçiyorlar bizimle:icon_whis :icon_whis
:sad53:
Yılmaz'ın vurulduğu sahne uzun zamandır bu dizide alamadığım bir duyguyu hatırlattı bana.Elif'in öldüğü sahneden beri ilk kez hüzünlendim..:icon_sorr
Ama bu sahne hüzünlendirirken bir yandanda çok sevindirdi. Çünkü Cem psikopatı hapisin yolunu tuttu..:img-yes:
Yani bu sahne öyle bir sahneydiki bir taraftan hüzün:sad53: bir taraftan sevinç:happy0064 yaşattı.
SİDAL86_FB
05-05-07, 00:40
ya arkadaşlar az önce inter. gezinirken şöyle bi haber okudun bülent inalın röportajından"Dizinin finali hakkında ufak tüyolar da veren yakışıklı sanatçı şunları söyledi: "Bir düğün olacak ama üzüntülü bir final olacak"...ne şimdi bu ya içime kurt düştü
forever_bim
05-05-07, 01:00
UYARI
Defalarca uyardığım halde yine uyarıyorum. Arkadaşlar tek cümlelik mesajlar yazmayınız. Kullandığınız kelimeleri uzatmayınız. Aksi takdirde başlık 1 HAFTA kapatılacaktır. Lütfen uyarıları dikkate alıp özenli olunuz. Burası seviyeli bir forumdur.
forever_bim
05-05-07, 01:06
I.A. tarihinin en rezil bölümlerinden biriydi. Sadece son sahneyi izlesek de olurdu. Sıkıcı sıkıcı sıkıcı.
Ömer takım elbiseyle evden çıkar eve kot ve kazakla gelir. Yılmaz takibe SUBARU LEGACY ile başlar yoluna HONDA CIVIC ile devam eder. Ne bu be. Berbat bir bölümdü.
I.A. tarihinin en rezil bölümlerinden biriydi. Sadece son sahneyi izlesek de olurdu. Sıkıcı sıkıcı sıkıcı.
Ömer takım elbiseyle evden çıkar eve kot ve kazakla gelir. Yılmaz takibe SUBARU LEGACY ile başlar yoluna HONDA CIVIC ile devam eder. Ne bu be. Berbat bir bölümdü.
evet o çok komikti subaruyla basladı hondayla devam ettı yola:)
kıyafet hatasını hep yapıolar .artık umursamıolar heralde
ya arkadaşlar az önce inter. gezinirken şöyle bi haber okudun bülent inalın röportajından"Dizinin finali hakkında ufak tüyolar da veren yakışıklı sanatçı şunları söyledi: "Bir düğün olacak ama üzüntülü bir final olacak"...ne şimdi bu ya içime kurt düştü
o çok eski bi röportaj geçen sezon finalinde sorulmuş bi soru .Hüzünlü bi final dediği filizin gitmesi ..
SİDAL86_FB
05-05-07, 01:11
bu araba olayına abimde dikkat etti:) subaru yokmuydu bunun falan dedi:)gerçekten mantık hatalardı vardı bayağı..ve sanki kısa bir bölümdü..son sahne dışında bence vasat bir bölümdü..
laylaylomm
05-05-07, 01:11
merhaba arkadaşlar araniza yeni katildim şimdi size bi basin toplantisi yapiçam bu vurulma sahnelerin de gereken 3 şey var bir beyaz gomlek iki dometes salçasi bide 3 gostermelik tabanca bü filim de maşallah 3 bi aradaydi nescafe gibi maşallah filim süper di bu bolum cok hoştu ama işte sikiçi bölümler şimdi başliyo artik iki bölümü hastanede aglamalarla gecer bizde izleyiçi olarak bol bol hemşire goruruz
Söylediklerinden sadece mantık hataları kısmına katılıyorum.Onun dışın "tarihinin en rezil bölümüydü" sözüne katılmam imkansız; sonuçta sondaki o güzel sahneyi görebilmemiz için yaşanması gerekn bir bölümdü ve bende o sahneler içinde değer diyorum.Ayrıca okakarda sıkıc değildi ; tamam konulartı hiç yayamamışlardı belki olaylar hep ömer-cem-filiz-yılmazıun kovalamacaları şeklinde geçsede son sahnenin ve kalan 8 bölümün güzel olması için yaşanması gerekn sahnelerdi, ve bencede değerdi...
Cem psikopat falan ama kuralları olan biri :) sen istemeden sana dokumam diyor,ben seni beklerim sabrederim beni sevmeyi öğreneceksin diyor :) meleğim diyip duruyor izlerken gülmekten öldüm...
salih fahriye,cemil ahmet sahnesi muhteşemdi ,salih gerçekten mükemmel biri ...
Yılmazla ömer filiz yardım etmeseydi asla bulamayacaklardı valla :) izlerken çok eğlendim
Son sahnede cem filizle birlikte atlayacaktı orda filizin söyledikleri çok güzeldi..ben yaşamak istiyorum bebeğimin yüzünü görmek istiyorum dedi yazık ya...cem bir de stres bebek için zararlı diyor haklı adam :) ama kızın çekmediği dert çile kalmadı
yeterince üzüntülü bölümler izledik.... üzüntülü bir final istemiyoruz...finalden önce barışşınlar....2.3. bolüm onları birarada izleyelim.... mutlu bir final bekliyoruz... bizi artık daha fazla depresyona sokmayın ltf
SİDAL86_FB
05-05-07, 01:15
o çok eski bi röportaj geçen sezon finalinde sorulmuş bi soru .Hüzünlü bi final dediği filizin gitmesi ..
ya öylemi saol ya..bende korktum birden.tarihte yoktu..kafam karıştı...
ya bana sanki böle kısa kısa kestiler gibi gldi herşeyi..hele şu yılmazın bebek bebek diyi durması hay dedim ömer söyleee artık yaaa:) tv ucucam yoksa sinirden
forever_bim
05-05-07, 01:17
Konular maalesef kağnı hızında ilerliyor, senaryodaki boşluklar müzikle ve Gazi Mahallesin'den görüntülerle kapatılmaya çalışılıyor. Son kısım hariç heyecan sıfırdı bende. Yılmaz sanırım köprücük kemiğinden vuruldu. Dizideki mantık hataları da sekiz yaşındaki kuzenimin fark edeceği türden. Filiz'le Yılmaz 21 haftadır ayrılar, 19 haftadır Yılmaz bebeğini bilmiyor. Feride ayrı bir alem zaten. Bu mudur kalite?
"Üzüntülü final" ne olabilir?
1-Yılmaz ölebilir
2-Filiz ölebilir
3-Aslı ölebilir
4-Af çıkar Cem özgür kalır
Elimizde bol bol korkunç senaryo var yani..:img-pilot
Öte yandan Yılmaz bu bölümde bebeğini öğrenmedi.bye
Filiz 54. bölüm hamile olduğunu öğrendi
Şuan 72. bölümdeyiz
72-54=18
Ha gayret senaristlerimiz biraz daha zorlarsa DALLAS'ı geçicez .:img-hyste
sorfangirls
05-05-07, 01:20
Cem psikopat falan ama kuralları olan biri :) sen istemeden sana dokumam diyor,ben seni beklerim sabrederim beni sevmeyi öğreneceksin diyor :) meleğim diyip duruyor izlerken gülmekten öldüm...
salih fahriye,cemil ahmet sahnesi muhteşemdi ,salih gerçekten mükemmel biri ...
Yılmazla ömer filiz yardım etmeseydi asla bulamayacaklardı valla :) izlerken çok eğlendim
Son sahnede cem filizle birlikte atlayacaktı orda filizin söyledikleri çok güzeldi..ben yaşamak istiyorum bebeğimin yüzünü görmek istiyorum dedi yazık ya...cem bir de stres bebek için zararlı diyor haklı adam :) ama kızın çekmediği dert çile kalmadı
cem pısıkopat falan ama dusuncelı adam dogru dedın o sahnelerı ızlerken bende bıtım ıkıde bır melegım askım ay noluyosa ıcınde kalmıs adamın heralde olmeden soylıyeyım dıyor adam fılızı dusundugu kadar bebegıde dusunuyor stres zararlı bebegımız ıcın guzel bır hayat fılız yetmıomus gıbı bebede el attı sahıplendı adam neyse hapse gırıyor ama ben cok kalıcagını sanmıyorum ne yapar eder cıkar ordan delı ya rapor alıverır kendıne
Onumuzdeki bolum Yilmaz'i hastaneye goturduklerinde Asli da oraya gelir. Resmi olarak, Asli sozlusu olduguna gore Filiz geri cekilmek zorunda kalir. Yilmaz muhtemelen bebekle ilgili soylenenleri hatirlamaz. O arada Filiz bir sekilde Asli'nin hastaligini da ogrenir ve kendini iyice geriye ceker. Yilmaz ve Asli da evlilik hazirliklarina devam ederler. Yilmaz'in bebegin kendinden oldugunu bile bile ve Filiz'i hic unutmadigini soyledigi halde Asli ile nikah masasina oturamaz baska turlu. Hatta araya Omer ve Feride'nin acilari da girer. Herkes son bolume kadar kahrolur. Tabii biz de..
SİDAL86_FB
05-05-07, 01:22
"Üzüntülü final" ne olabilir.
1-Yılmaz ölebilir
2-Filiz ölebilir
3-Aslı ölebilir
4-Af çıkar Cem özgür kalır
Elimizde bol bol korkunç senaryo var yani..:img-pilot
Öte yandan Yılmaz bu bölümde bebeğini öğrenmedi.bye
Filiz 54. bölüm hamile olduğunu öğrendi
Şuan 72. bölümdeyiz
72-54=18
Ha gayret senaristlerimiz biraz daha zorlarsa DALLAS'ı geçicez .:img-hyste
ben yanlış anlamışım o geçen senki senoryadan.) ayrıca şu dallas olayına koptum:)..çocuklar büyücek evlenip çoluk çocuğa karışıcak yılmaz hala bilmiyo..böö geldi yani..ah ahh nerde ilk sezonki ı.a
forever_bim
05-05-07, 01:23
15 dakikada çözülmesi gereken aksiyon 75 dakikaya yayılıyor. Cem üşüdüm oyununa defalarca düşüyor:) Güya zekiymiş bu. Yılmaz Ömer'i paylıyor, Ömer Yılmaz'a iyi sabretti valla, karakoldaki bakışından korktum. Bir an girecekler yine birbirlerine sandım. Sahil güvenlik ihbar alıyor ama hiçbir arama yapma gereği duymuyor. Cem'in cep telefonu Ömer aradığında kapalı çıkıyor, Filiz geri aradığında ise açık çıkıyor. Cep telefonu sinyali diye birşey var. Polis amcalarım bilmiyorlar mı?
modest2000
05-05-07, 01:26
Konular maalesef kağnı hızında ilerliyor, senaryodaki boşluklar müzikle ve Gazi Mahallesin'den görüntülerle kapatılmaya çalışılıyor. Son kısım hariç heyecan sıfırdı bende. Yılmaz sanırım köprücük kemiğinden vuruldu. Dizideki mantık hataları da sekiz yaşındaki kuzenimin fark edeceği türden. Filiz'le Yılmaz 21 haftadır ayrılar, 19 haftadır Yılmaz bebeğini bilmiyor. Feride ayrı bir alem zaten. Bu mudur kalite?
Aynen katılıyorum.Bu bölümü izlemek tamamen zaman kaybı oldu.Ben Hatırla Sevgili'ye baktım ara ara.Hiç olmazsa tarihsel bir hikayesi var onun.Bence bizim dizinin karşısında boşuna heba oluyor.Ihlamurlar Altında'yı ilk bölümden itibaren izlemesem kesinlikle o diziyi izlerdim.
SİDAL86_FB
05-05-07, 01:27
önümüzdeki bölümün özeti şimdiden aklımda :) flas flas yüzde birmilyon eminimki (*?) hep soru işaretiyle bitmiş kelimeler olucak ve biz bir hafta bekliycez....ya son bölümler en azında derinden olsun bizi yaksın yıksın akılımızda kalsın yaaaaaaaaaa
laylaylomm
05-05-07, 01:29
polisler biliyoda masrafli olmasin diye amotor polisleri kullanmişlar onlarda bilmiyo zaten bunlar telsizde kullanmiyolar heralde veya kullanmayi bilmiyolar hiç olmassa telsizden bi anos ederler be şü yat araniyor diye onlar yüzünden bi dunya mazot yaktilar git gel muhabbetine
SİDAL86_FB
05-05-07, 01:32
dikkatimi çektide ömerle polis abini konuşması vardı ya hani böle sert çıkılar yılmazda ömerde..orda bir gülme tutu beni devletin bir memruna böylde davranılmazki:)gerçi normalde polis öle sesiz kalmazda:)
forever_bim
05-05-07, 01:33
Aynen katılıyorum.Bu bölümü izlemek tamamen zaman kaybı oldu.Ben Hatırla Sevgili'ye baktım ara ara.Hiç olmazsa tarihsel bir hikayesi var onun.Bence bizim dizinin karşısında boşuna heba oluyor.Ihlamurlar Altında'yı ilk bölümden itibaren izlemesem kesinlikle o diziyi izlerdim.
Sevgili Modest;
Ben karar verdim ste gidip megafonla Yılmaz'a rapor olayını ve bebeğin ondan olduğunu söyleyeceğim.
Bu arada, kaçma kovalamaca sahneleri iyi çekilmiyor. Oyuncular gayretli ve iyiler ama yine de bu gayret heba oluyor. Senaryo yazımı "Saldım çayıra Mevla'm kayıra".
Hatırla Sevgili'yi burda eleştirmek istemem ama o dizi "tarih anlatıyorum" diye yola çıktı sürekli aşk olayları anllatıyor...
-Bizde Yılmaz-Filiz-Aslı üçgeni var
-Onlardada Necdet-Yasemin-Ahmet
Hiç bir fark yok yani..:good:
Pardon fark var orda iki erkek bir kıza, bizdede iki kız bir erkeğe aşık..:):):)
forever_bim
05-05-07, 01:39
Hatırla Sevgili'yi burda eleştirmek istemem ama o dizi "tarih anlatıyorum" diye yola çıktı ama sürekli aşk olayları anllatıyor...
Pardon fark var orda iki erkek bir kıza, bizdede iki kız bir erkeğe aşık..:):):)
Yeri değil Mustafa bu başlık o konuda haklısın ama en azından dizinin fonunda da olsa tarihi olaylar ve de özenli replikler var. Bizde replikler senaryoyu doldurmuyor artık. Valla sadece son beş dakikayı izleseydim olurdu yani.
Haftayada bebek olayini yilmaz ogrenmez filiz yine geri adam atar bakalim mujgan hanim filize nasil bir tepki verecek! hastane olayi cok uzamaz umarim,bir konuda herkese katiliyorum senaristler gercekten bu dizinin izlenirligine bu yil cok buyuk bir darbe vurdular ancak bir dizi bu kadar yipratilabilir oysaki her sey tadinda birakilabilirdi,gecen senenin o agizlarda kalan mukemmel tadi kalmasa gecekten izlenilecek gibi degil,ya bir bebek olayi bu kadar da uzatilmaz ki elestiren tum arkadaslarima sonuna kadar katiliyorum,ama tum bunlara ragmen su senaristler bu dizinin tutkunlarina dua etsinler cunku bakiyorum bu kadar kotu bir senaryoya ragmen dizi reytinglerde hep ayni seviyede kalmayi basariyor bu da ihlamurlar altindanin kaliplasmis ve vefali sadik izleyicilarinden kaynaklaniyor yani bizlerden! artik surda dizinin bitmesine cok az bir sure kaldi artik yilmaz ve filiz bir araya gelsinler ve bu sacmalik bitsin artik birlikte olsunlar ve hepimizin hayran oldugu filiz ve yilmaz karekteri mutlu olsunlar bizide mutlu etsinler!! umarim bundan sonraki bolumler cok duzel ve tatmin edici olur cunku diziyi yeni izleyiciler izlemedi bu yil bu kotu senaryodan oturu! yoksa bu ihlamurlar altinda bu yil tipki aliyede oldugu gibi kurtlar vadisinde oldgu gibi finali herke starfindan sabirsizlikla beklenen ve haftalar oncesinden haber bultenlerinde tartisilmaya baslanirdi bu olabilirdi ama artik olan oldu bundan sonrasina bakalim,dizinin senaristleri umarim akillarini baslarina alir ve bu dizinin buyusunu bozmadan finalini akillarda kalacak sekilde guzel bir sekilde sonlandirirlar..:good:
Bu yorumu Alkisliyorum... :good:
Bu degildir kalite..Cok yazik ettiler Ihlamurlar Altinda dizisine vede onca izleyenine..Ne dram ama! Hamile bir kadin neler yasiyor..Oh ne ala, ne ala..Ne komik..Kontrolsüz oturuslar, itilip kakilmalar, yataga yüzüstü firlatilmalar..Gerceklikten cok uzak.
Sessizlik hakimdi bölüm boyunca..Ne anlamli bir cümle, ne anlamli bir replik vardi. Hersey yok olmus. Kac bölüm boyunca tek kulaklarda kalan, Cem`in Filize kullandigi kelime "Bebegim" ... Dimi Bebegim, gel bebegim, git bebegim...
Ya Senaristler;
Sizde hic mi kaliteli vede yaratici olmak duygusu kalmadi? Adamin illa ölmesi mi gerekiyordu bebegini ögrenebilmesi icin, ho$ o anda bile söyletmediniz.. Gözlerini kapadi ondan sonra Filizden efektli vede özel kullanilan bir ses e$liginde Oglunu birakip gitme dedirttiniz yahu..! Hic olmadi, hemde hic..
Bütün güzel düsüncelerim vede hislerim bir bir yok oldu gitti Ihlamurlar Altinda dizisi icin.. Yorum yapmaya bile gerek duymuyorum artik.. Sadece yazilanlari okumak en iyisi..
kabul edin filiz çok akıllıca davrandı...tuvalette not yazdı kaçmaya çalıştı yılmazı aradı...sahil güvenliği aradı...çok çözümler üretti çok..bi de şu ceme bıçak çektiğinde tamamını getirseydi..nefsi müdafaya girerdi...cem hapsa gitti ama oyun bekliyorum ondan cem bu 5 dkka entrikasız duramaz durursa kıyamet kopar..
oh artık ömer o zenne kızla hiç olmaz zenne olması yetmiyormuş gibi birde başka şeyleri çıktı zaten ömere layık değildi iyi oldu yani :happy0064 nevzat işte tam ona layık handan sevmemekte haklıymış dizi başından belli ilk defa haklı çıktı :img-yes:
modest2000
05-05-07, 01:47
Sevgili Modest;
Ben karar verdim ste gidip megafonla Yılmaz'a rapor olayını ve bebeğin ondan olduğunu söyleyeceğim.
Bu arada, kaçma kovalamaca sahneleri iyi çekilmiyor. Oyuncular gayretli ve iyiler ama yine de bu gayret heba oluyor. Senaryo yazımı "Saldım çayıra Mevla'm kayıra".
Benim yerime de söyle lütfen:img-wink: Ben şahsen son sahneyi de "unutamadım" repliği dışında okadar da etkileyici bulmadım.Yılmaz'a tam da kendinden geçmişken bebeğin söylenmesini,senaristler kusura bakmasınlar ama,izleyiciyle artık dalga geçmek olarak değerlendiriyorum.Biz sıkıldıkça onlar bu bebek olayını uzattıkça uzattılar ve öyle bir sahne de söylettiler ki Yılmaz'ın duyması muamma.
Dediğiniz gibi Yılmaz Ömer'i,Ömer Yılmaz'ı anlam veremediğimiz bir şekilde paylıyor.Mualla hanım birden Filiz sevdalısı kesilip Müjgan hanımların evinde karargah kuruyor.Yılmaz'ın bir zamanlar en iyi arkadaşı Salih'in hiç birşeyden haberi yok.Feride o pavyonu hemen nasıl buluyor ve gecenin bir yarısı çekinmeden iki kere gidiyor,belli değil.Aslı başka bir alem,en ufak bir sahiplenme yok Yılmaz'ı.Karakter çok yapay.
Kostümlerde hatalar var,takip sahneleri çok kötü,replikler iyice yüzeyselleşti vesaire.
Bu bölümde en çok Ömer'in Feride'yle konuşmasını çok beğendim.Günümüzün moda deyimiyle iyi ayar verdi Feride'ye.Tam içimden geçenleri söyledi ona.:img-wink:
En begendigim sahne;
Kücük Ahmet`in Cemil`e "BABA" dedigi sahne oldu.. O sahnede gözyaslarima hakim olamadim.. Son iki bölümdür Cemil`in oldugu her sahne beni cok etkiliyor. Salih, Cemil, Fahriye cok iyi oyunculuk cikardilar..
En begenmedigim sahneler;
Feride`nin oldugu tüm sahneler..
Pavyon, dansöz bu diziye hic mi hic yakismadi.. Gecmisini kisim kisim hatirlayan vede gecmisiyle vede simdisi arasinda bir türlü karar veremeyen beni izlerken adeta bunalima sokan vede kanal degistirtmek zorunda birakan Kadin..
modest2000
05-05-07, 01:50
Hatırla Sevgili'yi burda eleştirmek istemem ama o dizi "tarih anlatıyorum" diye yola çıktı sürekli aşk olayları anllatıyor...
O diziyi burada konuşmak yeri değil ama en azından gerek geri plandaki tarihi olaylar,gerek görsellik açısından fena bulmadığımı söylemeliyim.:img-wink:
yılmaz süpermen değilmiş...biz abartık forumda galiba uyarı yaptı yılmaz bize:img-hyste
Ben bu diziyi nerdeyse hiç izlemedim.Beğenip beğenmemekle hiç ilgisi yok.Denk düşmedim o saatlerde hep başka şeyler yaptığımdam ilk ama ilk kez vurulma sahnesini gördüm ve tek kelimeyle şunu söylemeliyim ki çok basitçe çekilmiş.İzleyicilerin gerçekten buna inanmasını beklediler mi kestiremedim tam.
1- 2 metre mesafede polisler var kız uzakta ama polislerin hiç biri adamı vurupta tehlikeyi uzaklaştıramıyor.
2- Yetmiyor adam kalkıp birini vuruyor polislerden yaralıya hiçbir müdahale yok.Polisler ilk yardımda bulunabilecek eğitimi almış insanlardır orda elbette kurşunu çıkaracak halleri yok ama enazından kanamayı hafifletmek için pansuman yapabilecek derecede de bilgileri vardır.
3- Birde madem polis ekibi oraya gitti giderken neden bir ilk yardım ekibi çağrılmadı destek olarak acil müdahaleler için.Orda kan gövdeyi götürse ne olacak?
Bu tarz şeyler çok göze batıp sahnenin inandırıcılığını yitirtip oyuncuların performasına gölge düşürüyor bence.
Yilmaz ve Yilmaz gibi Erkekleri hic anlamiyorum...
Madem Filizi unutamadin madem hala onu ölüm pahasina bile olsun seviyorsun, ne diye bir baskasini kendine bagli tutuyorsun? Asli gidecekti ne güzel, ne diye Asliya gitme, kal beni bekle diyorsun.. Bu tavrini hic begenmedim Yilmazin.. Umarim Asli azcik gururlu davranirda ceker gider Yilmazin hayatindan.. Daha fazla aci cekmez..
forever_bim
05-05-07, 01:57
Benim yerime de söyle lütfen:img-wink: Ben şahsen son sahneyi de "unutamadım" repliği dışında okadar da etkileyici bulmadım.Yılmaz'a tam da kendinden geçmişken bebeğin söylenmesini,senaristler kusura bakmasınlar ama,izleyiciyle artık dalga geçmek olarak değerlendiriyorum.Biz sıkıldıkça onlar bu bebek olayını uzattıkça uzattılar ve öyle bir sahne de söylettiler ki Yılmaz'ın duyması muamma.
Dediğiniz gibi Yılmaz Ömer'i,Ömer Yılmaz'ı anlam veremediğimiz bir şekilde paylıyor.Mualla hanım birden Filiz sevdalısı kesilip Müjgan hanımların evinde karargah kuruyor.Yılmaz'ın bir zamanlar en iyi arkadaşı Salih'in hiç birşeyden haberi yok.Feride o pavyonu hemen nasıl buluyor ve gecenin bir yarısı çekinmeden iki kere gidiyor,belli değil.Aslı başka bir alem,en ufak bir sahiplenme yok Yılmaz'ı.Karakter çok yapay.
Kostümlerde hatalar var,takip sahneleri çok kötü,replikler iyice yüzeyselleşti vesaire.
Bu bölümde en çok Ömer'in Feride'yle konuşmasını çok beğendim.Günümüzün moda deyimiyle iyi ayar verdi Feride'ye.Tam içimden geçenleri söyledi ona.:img-wink:
Tamamen aynı fikirdeyim. Mualla Filizciymiş haberimiz yokmuş. Aslı gene iyi niyetli gibi ama fazlaca saf. Feride'nin herhalde Ömer'le yaşadıkları benim Ömer'le eşdeğer zamanda gördüğüm rüya ya da halisünasyon. Nevzat'ın Özlem'i olacakmış. E Ömer'e günah değil mi? İyi rest çekti. İlişkinin kontrolünü eline alması lazımdı zaten. Feride'ye kaldıysa bu iş yandık zaten.:icon_whis
kabul edin filiz çok akıllıca davrandı...tuvalette not yazdı kaçmaya çalıştı yılmazı aradı...sahil güvenliği aradı...çok çözümler üretti çok..bi de şu ceme bıçak çektiğinde tamamını getirseydi..nefsi müdafaya girerdi...cem hapsa gitti ama oyun bekliyorum ondan cem bu 5 dkka entrikasız duramaz durursa kıyamet kopar..
vala bizim filizimiz cok akili,tuvalete not yazdi ustune kadina bakabaka bindi arabaya ki"benim ha o notu yazan"diye vala helal olsun,kornayi calmasi snra cem geldiginde"su istemistim"demesi superdi koptum:happy0064
En begendigim sahne;
Kücük Ahmet`in Cemil`e "BABA" dedigi sahne oldu.. O sahnede gözyaslarima hakim olamadim.. Son iki bölümdür Cemil`in oldugu her sahne beni cok etkiliyor. Salih, Cemil, Fahriye cok iyi oyunculuk cikardilar..
En begenmedigim sahneler;
Feride`nin oldugu tüm sahneler..
Pavyon, dansöz bu diziye hic mi hic yakismadi.. Gecmisini kisim kisim hatirlayan vede gecmisiyle vede simdisi arasinda bir türlü karar veremeyen beni izlerken adeta bunalima sokan vede kanal degistirtmek zorunda birakan Kadin..
aynen bende cok etkilendim cemilin sahnesinde tuylerim dikendiken oldu,yaa feride gicigima gitmeyi basladi:)
hafizam yerine geldi diyip nevzata gido snra hicbir sey hatirlamiyorum diyip omere gidio:)sinir oluyorum nevzat iyi biri gercekten ozaman ol ozlem otur asagi birak omerimi:img-in_lo omer son sahnede beni cok etkiledi filize nasi sarildi ole ufff.yaahh
modest2000
05-05-07, 02:12
Filiz cama yardım çağrısını yazdı da neden o kadını görünce birşey söylemedi ki?Cem ona silah doğrultmamıştı,Filiz kadından yardım isteyebilirdi yani.:icon_whis
Vurulma sahnesinde de güvenlik görevlilerini çok pasif yapmışlar.Bizim iki kafadar Cem'le konuşuyor,adam kızı atmakla tehdit ediyor,normalde güvenlik görevlileri gelir gelmez olaya el koyar.
feride öyle matah biri değilmiş onu anladık ama işin içinde başka şeyler olduğuda belli. feride nevzatı överken: sen ne iyi adamsın beni ordan çektin aldın falan derken nevzatta sinsi ile şaşkılıkla karışık bir bakış vardı. sanırım nevzatın planını henüz çözemedi feride. çözdüğündede kurtuluşu ömerde görecektir.
esas çiftimize gelirsek bu bölümü çok beğendim. yılmazla ömerin çırpımışı bir birlerine çaresizlikten fırça atışları. yılmazın filize seni hiç unutmadim demesi.
figan yılmaz gibi erkekleri anlamadığını yazdı )) biz sizi hiç anlayamadık. nasıl olacak?:img-hyste
koyu bir ıhlamurcu olarak hepsine cevap verebilirim.:img-yes:
Ben bu diziyi nerdeyse hiç izlemedim.Beğenip beğenmemekle hiç ilgisi yok.Denk düşmedim o saatlerde hep başka şeyler yaptığımdam ilk ama ilk kez vurulma sahnesini gördüm ve tek kelimeyle şunu söylemeliyim ki çok basitçe çekilmiş.İzleyicilerin gerçekten buna inanmasını beklediler mi kestiremedim tam.1- 2 metre mesafede polisler var kız uzakta ama polislerin hiç biri adamı vurupta tehlikeyi uzaklaştıramıyor.
O anda Cem le Filiz uçurumun kenarındaydılar. Cem'i vursalardı muhtemelen Cem aşşağı düşerken Filiz'ide yanında götürecekti.
2- Yetmiyor adam kalkıp birini vuruyor polislerden yaralıya hiçbir müdahale yok.Polisler ilk yardımda bulunabilecek eğitimi almış insanlardır orda elbette kurşunu çıkaracak halleri yok ama enazından kanamayı hafifletmek için pansuman yapabilecek derecede de bilgileri vardır.
Yılmaz vuruldu bir kaç saniye sonra bölüm bitti. Hangi ara polisler Yılmaz'a müdahale edebilirdiki?
3- Birde madem polis ekibi oraya gitti giderken neden bir ilk yardım ekibi çağrılmadı destek olarak acil müdahaleler için.Orda kan gövdeyi götürse ne olacak?
Dediğim gibi bir kaç saniyede gelişti olay ambulans bir dahaki bölümde gelecektir.:img-yes:[Tabii burası Türkiye geçde gelebilir ambulans.:)]
Bu tarz şeyler çok göze batıp sahnenin inandırıcılığını yitirtip oyuncuların performasına gölge düşürüyor bence.
Bölümün diğer kalanı için bol bol eleştiride bulunabilirsin bizde bulunuyoruz ama son sahne bence hatası olmayan oyunculukların zirve yaptığı andı..:img-yes:
Bu arada Ömer'in son sahnede Cem'e olan saldısı güzeldi. Bıraksın polislerde Ömer, Cem'den hem kendi adına hem Filiz adına hem Yılmaz adına hemde biz ıhlamurcular adına hıncını alsın. Burdan polislere çağrıda bulunuyorum BIRAKIN ÖMER'İ..:img-yes: :img-yes:
fenerli_kiz
05-05-07, 02:16
Biliyorum yeri degil ama aciklamak istedim..
aslinda o dizi tarihi anlatiyorum diye yola cikmadi... Bi ask hikayesini anlaticagiz dedi.. Ama yaninda o zamanin tarihindende bahsedecegiz dedi.. Ana habere konuk olmuslardi.. Mederesin hayati mi diye sorunca.. Hayir bir ask hikayesi ama menderesdende bahsedilecek dendi.. hatirladigin kadariyla..
bu ne hız nete düşmüş dizimiz. tekrar izlemek keyifli olacak:img-yes:
modest2000
05-05-07, 02:20
Bir de şöyle bir mantık hatası var.Filiz eğer Cem'in ailesine ve Yılmaz'a yönelik tehditlerinden çekindiği için evlenecekse -ki o nedenle kabul etmişti-neden kaçmaya kalkıştı ki?
Ayrıca Yılmaz'a sürekli şüphelendiğini gösteren mimikler yaptırılıyor.En son Ömer "Filiz seni seviyor" dediğinde de yüzünde o mimik vardı.Madem bir sürüdir Yılmaz'ın yüzünde şüpheci ifadeleri gösteriyorsunuz,neden gerçekten şüphelenmiyor? O mimikleri bize boşuna mı gösteriyorlar:img-wink:
forever_bim
05-05-07, 02:22
Valla ben bu bölümü beğenmedim. Yaprak Dökümü'nü bir bölüm izlemenizi istirham edeceğim. Sevgili Modest ve sevgili Figan Abla izliyorlar. Her bölüm sinema filmi tadında. Replikler doyurucu müzikler güzel. Entrika bol ama zekice kurgulandığı için baymıyor. Evet çarşambaları çok büyük heyecanla bekliyorum ama I.A. fragmanı için asla değil. Yaprak Dökümü için.
Bu arada Sinan Tuzcu pek zarif koşuyormuş yahu. Böyle süzüle süzüle. Beğendim mi evet beğendim.
offf ne sıkıcı bi bölümdü resmen baydı yani bi ara keşke izlemeseydim dedim acayip yorgundum bide üstüne bu bölüm geldiii...senaristler bizle dalga geçiyo galiba ya.çözemedim ben onları ne yapmaya çalışıyolar şurda dizinin bitmesine kaç bölüm kaldı akılda kalacak bişeyler yapmaları gerekirken iyice bayıyolar adamı bu hafta hep kaçma kovalama izledik haftayada hastane sahneleri izlicez gerçi bu dizide bi kaç bölüm hastane sahnesi çekmesler ölürler dizinin yarısı hastane sahneleriyle dolu:icon_whis
Merhabalar arkadaşlar,
yine bir yazımda sizlerle başbaşayım...sevinç çığlıklarınızı duyar gibiyim...
Benim bugünkü yazım yorumdan ziyade bir sorudan oluşuyor.Eminim kimse düşünmemiştir bunu.Sizi çok bekletmiyim ben en iyisi,sorayım soruyu.Bizim bu dizi hergün olsa nasıl olur?Daha güzel olmaz mı?Ayrıca o bıyıklı arkadaş yerine önceden de dediğim gibi memati kardeşi alsalar,daha romantik olmaz mı dizi?Hem Cem e karşı mematinin sertliğinden de faydalanmış olunur diye düşünüyorum.Yorumlarınızı bekliyorum....öpücükler
koyu bir ıhlamurcu olarak hepsine cevap verebilirim.:img-yes:
O anda Cem le Filiz uçurumun kenarındaydılar. Cem'i vursalardı muhtemelen Cem aşşağı düşerken Filiz'ide yanında götürecekti.
Adam aşağıya düşerken o kadar polis ve yılmaz ne yapacaktı düşmelerini mi izleyeceklerdi hayır herhalde o müdahalede bulunulurdu.Ayrıca illa aşağıya düşecek diye bir kaide mi var?Polisin öldürmesine gerek yok.Tehlikeyi uzaklaştırmaya yetecek bir yaralama da fazlasıyla yeterdi o sahne için.Al eline nişan elinden vur o acıyla zaten kızı aşağıya itmekte aklına gelmez.
Yılmaz vuruldu bir kaç saniye sonra bölüm bitti. Hangi ara polisler Yılmaz'a müdahale edebilirdiki?
Walla adam vuruldu yere yığıldı bu esnada vuran kişiye saldırıldı.Kız Yılmaz'a koştu başında ağladı.Yılmaz ona biriki kelime etti.Kız ona hamile olduğunu söyledi.Bir süre anlamlı anlamlı bakıştılar.Bana orası hiçte birkaç saniye gibi gelmedi.Hem "İlk müdahale" denilen şeyin ehemmiyeti de burda olur.Olay mahalinde olay olur olmaz müdahale de bulunup can kurtarmaktır.Kız ve adam karşılıklı konuşurken polisler bir köşede duruyordu.Adam ölüyor yahuu devreye girsenize.
Dediğim gibi bir kaç saniyede gelişti olay ambulans bir dahaki bölümde gelecektir.:img-yes:[Tabii burası Türkiye geçde gelebilir ambulans.:)]
İşte aslında "ambulans gelecektir" değil o esnada "orda olması" gerekir.Ama burası Türkiye yorumuna katılıyorum
Bölümün diğer kalanı için bol bol eleştiride bulunabilirsin bizde bulunuyoruz ama son sahne bence hatası olmayan oyunculukların zirve yaptığı andı..:img-yes:
Farkında isen zaten oyunculuklara bir eleştiri getirmedim.Dediğim şey kurguda ki bu hatalar sahneyi basitleştiriyor.Oyunculuların performasına yönelik bir eleştiri değil gerçekçilikten uzak iyi düşünülememiş olay örgüsüne yapılan bir eleştiri benimkisi.Arada fark var ;)
modest2000
05-05-07, 02:38
Bence bu Cem hapisten de kaçar:img-wink: Finalde de tekrar ortaya çıkabilir.Finale kadar da Aslı-Yılmaz sahneleriyle uğraşırız artık.Bu arada belki bebek doğar,Yılmaz bebeği öğrenir,Cem'de bebeği kaçırır v.b. aksiyon sahneleri görürüz.
Ben artık Filiz'in Yılmaz'ı affetmemesi olayını geçtim.Son yaklaştı,artık barışsınlar da nasıl olursa olsun,zaten büyü bozuldu.:icon_whis
Bence bu Cem hapisten de kaçar:img-wink: Finalde de tekrar ortaya çıkabilir.Finale kadar da Aslı-Yılmaz sahneleriyle uğraşırız artık.Bu arada belki bebek doğar,Yılmaz bebeği öğrenir,Cem'de bebeği kaçırır v.b. aksiyon sahneleri görürüz.
Ben artık Filiz'in Yılmaz'ı affetmemesi olayını geçtim.Son yaklaştı,artık barışsınlar da nasıl olursa olsun,zaten büyü bozuldu.:icon_whis
keşke öldürseydin beni. sana yaklaşarak ben bunu hak ettim:img-hyste
bumu sizi pes ettirdi:img-blush
Ya bugunku bolume cok kaptirmisim galiba azicik kestiriyim dedim..Yilmaza senin cocugun diye ispat ediyordum neyse :img-hyste...Bence de bu Cem rahat durmaz..simdi emirler verir..belki kucuk Elifi bile kacirtabilir, hersey beklenir ondan...Hastaneye adam bile soktururr..oradan dusseydi daha iyiydi...
modest2000
05-05-07, 02:53
keşke öldürseydin beni. sana yaklaşarak ben bunu hak ettim:img-hyste
bumu sizi pes ettirdi:img-blush
:img-wink: hayır:img-wink: Olayların gidişatı pes ettirdi.Başarısız aksiyon sahnelerini değil de daha iyi bir kurgu ve repliklerle dolu bir senaryo izlemeyi yeğlerdim.Böyle olmadı.Ben de artık bu noktadan sonra başta Filiz'im olmak üzere mutlu olsunlar odaklı bakıyorum.Zaten Yılmaz'ın pişmanlık sahnelerini göremeyeceğimizi de anlamış buluyorum.Hiç olmazsa romantik sahnelerini görelim biraz.:icon_whis :happy0064
forever_bim
05-05-07, 02:54
Kaçacağı kesin zaten Cem'in. Aklıma Yılmaz'ın 45. Bölümdeki bir repliği geldi. "Büyü bozuldu Filiz, sanki hiç olmamış gibi". Şu anda ben de bunu diziye karşı hissediyorum. Sevgili Modest zaten farkettiyseniz, Aslı'nın son 3 haftadır sahnesi bile doğru dürüst yok. Hastalığı konusunda da bir gelişme yok. En az üç hafta da bunu izleriz. Tabii Yılmaz ne ara iyileşecek o da muamma. Son sekiz hafta senaristlere yalvarıyorum artık toparlayın şu diziyi. Şimdi Feride ve Ömer ayrılacak gelecek bölümde. Filiz, Ömer'e tavsiyelerde bulunacakmış. Yılmaz da Feride'yle konuşur kanımca. Terzi kendi söküğünü dikemez misali:) Feride'ye ve Ömer'e öğüt verip dururlar:)
modest2000
05-05-07, 02:59
Kaçacağı kesin zaten Cem'in. Aklıma Yılmaz'ın 45. Bölümdeki bir repliği geldi. "Büyü bozuldu Filiz, sanki hiç olmamış gibi". Şu anda ben de bunu diziye karşı hissediyorum. Sevgili Modest zaten farkettiyseniz, Aslı'nın son 3 haftadır sahnesi bile doğru dürüst yok. Hastalığı konusunda da bir gelişme yok. En az üç hafta da bunu izleriz. Tabii Yılmaz ne ara iyileşecek o da muamma. Son sekiz hafta senaristlere yalvarıyorum artık toparlayın şu diziyi. Şimdi Feride ve Ömer ayrılacak gelecek bölümde. Filiz, Ömer'e tavsiyelerde bulunacakmış. Yılmaz da Feride'yle konuşur kanımca. Terzi kendi söküğünü dikemez misali:) Feride'ye ve Ömer'e öğüt verip dururlar:)
Feride Nevzat'a kendini borçlu hissedip döndü gibi.Gerçi Yılmaz'a da borçlu Feride,ona da mı aşık olacaktı o zaman:img-wink: Kurguyu bu "vicdan" olayı üzerine kurdukları için,Feride'nin Nevzat'tan uzaklaşması da onun hakkında kötü birşey öğrenmesiyle olabilir.Yani birşey öğrenecek ve Nevzat'a kendini artık borçlu hissetmeyecek gibi.O noktadan sonra da Ömer Feride'yi kabul eder mi bilinmez.
Feride daha bence birseyin farkinda degil.. Hem Yilmaz ona Gazi mahallesi civarinda carpmamismiydi?..Kesinlikle su an Feridenin evinin oldugu Levent civari degildi..Feride orada ne yapiyordu..Yoksa NEvzati baskasiyla mi gormustu?Bilinmeyen seyler varken daha herseyi hatirlamamisken boyle bir karar vermesi cok sacma oldu.
Valla ben bu bölümü beğenmedim. Yaprak Dökümü'nü bir bölüm izlemenizi istirham edeceğim. Sevgili Modest ve sevgili Figan Abla izliyorlar. Her bölüm sinema filmi tadında. Replikler doyurucu müzikler güzel. Entrika bol ama zekice kurgulandığı için baymıyor. Evet çarşambaları çok büyük heyecanla bekliyorum ama I.A. fragmanı için asla değil. Yaprak Dökümü için.
Bu arada Sinan Tuzcu pek zarif koşuyormuş yahu. Böyle süzüle süzüle. Beğendim mi evet beğendim.
Haklisin Hasan;
Yaprak Dökümünü tek gecerim. Acayip güzel bir dizi..Beni cok etkiliyor..Heyecanla vede merakla bekliyorum her bölümünü..Orda canlandirilan karakterler enazindan sabit ikidebir kilik degistirmiyorlar..Cok kaliteli bir yapim olmus.
Ihlamurlar Altinda 2.sezonda benim üzerimde istenilen etkiyi birakmadi. Yazik oldu diziye vede bizlere..Sadece nasil sonlandiracaklar onun icin izliyorum..
Oyuncular cok kalite ama senaryo basit olunca demek ki; oyuncular bile kurtaramiyor..
Feride Nevzat'a kendini borçlu hissedip döndü gibi.Gerçi Yılmaz'a da borçlu Feride,ona da mı aşık olacaktı o zaman:img-wink: Kurguyu bu "vicdan" olayı üzerine kurdukları için,Feride'nin Nevzat'tan uzaklaşması da onun hakkında kötü birşey öğrenmesiyle olabilir.Yani birşey öğrenecek ve Nevzat'a kendini artık borçlu hissetmeyecek gibi.O noktadan sonra da Ömer Feride'yi kabul eder mi bilinmez.
feride o pavyondan hızla çıkıp koşarken yılmazın arabasına çarptı
bence feride orda nevzatı yeni yetenekleri keşfederken gördü:img-hyste
nevzat hırlı biri değil kanımca.
forever_bim
05-05-07, 03:10
Valla Ömer tavır yaparsa ki yapacak gibi duruyor kesinlikle haklı. Tamam Nevzat yapmış bir güzellik kurtarmış Feride'yi oradan. Ama Ömer'le yaşadıklarının hiç mi değeri yoktu Feride'nin gözünde? Çok saçmalıyorlar uzatmak adına çok.
modest2000
05-05-07, 03:17
Valla Ömer tavır yaparsa ki yapacak gibi duruyor kesinlikle haklı. Tamam Nevzat yapmış bir güzellik kurtarmış Feride'yi oradan. Ama Ömer'le yaşadıklarının hiç mi değeri yoktu Feride'nin gözünde? Çok saçmalıyorlar uzatmak adına çok.
Bence bu bölüme kadar zaten tavır yapmalıydı Feride'nin yalpalamalarına karşı.Gerçi Ömer geçen bölüm de Feride'yi net olması konusunda uyarmıştı ama bu bölüm uyarısı manifestoya dönüştü.Sonuna kadar haklı Ömer.Hiç kimse sevdiği insanın yanında dolanan başka bir adamı kabul etmez.Ayrıca her tercih bir kaybediştir:img-wink:
Bana kalsa Ömer ile Nevzat'ı kıyas bile etmem ya, neyse:img-hyste Feride aklına yanayım senin:img-hyste
cem filizin bebeği için o kadar çok oğlumuz dediki.. bebeğinde kimyası değişmiştir:img-hyste o bebek düşsün artık yılmaz filiz yeni bebeğe yelken açsınlar:img-hyste
forever_bim
05-05-07, 03:32
Bence bu bölüme kadar zaten tavır yapmalıydı Feride'nin yalpalamalarına karşı.Gerçi Ömer geçen bölüm de Feride'yi net olması konusunda uyarmıştı ama bu bölüm uyarısı manifestoya dönüştü.Sonuna kadar haklı Ömer.Hiç kimse sevdiği insanın yanında dolanan başka bir adamı kabul etmez.Ayrıca her tercih bir kaybediştir:img-wink:
Bana kalsa Ömer ile Nevzat'ı kıyas bile etmem ya, neyse:img-hyste Feride aklına yanayım senin:img-hyste
Sevgili Modest
Sevgili Berna ve sevgili Denizim'le ortak isteğimizdi, Nevzat iyi biri olmasına rağmen Feride Ömer'i sevdiği için Ömer'i seçsin. Nevzat'ta bir gizem var halen daha ortaya çıkmak için bekleyen. Cem'den sıra gelirse o konu deşilecek gibi duruyor. Nevzat'ın handikapını yakaladığı anda Ömer'e dönerse sizin dediğiniz kapsamda hareket edilmiş olacak. Beni tatmin eder mi? Hayır.
Ayrıca 68. bölümde Feride Ömer'i görmeye hapishaneye gitti, işte kapıdaki görevliye nişanlıyız falan demiş, içeriye almışlar, Ömer de Nevzat'tan para istediği için kırgındı Feride'ye. Ama hep gözlerini onun gözlerinden kaçırmıştı. Aklıma geliyor da 7. bölümde Yılmaz hapisteyken Elif'i mankenlik hadisesi sebebiyle yerin dibine sokmuştu. Yenir yutulur laflar değildi. Benzer iki sahnede olan farklılıkları yazıyorum yanlış anlaşılmasın. Feride böyle bir tepki görseydi Ömer'den bakalım nasıl başa çıkardı bu durumla?
İlişkide kontrolü Ömer eline alsın. Elif'e anlayış gösterdi, eline dizginleri verdi de ne oldu? 48 takla attı hayatı.
modest2000
05-05-07, 03:37
Sevgili Modest
Sevgili Berna ve sevgili Denizim'le ortak isteğimizdi, Nevzat iyi biri olmasına rağmen Feride Ömer'i sevdiği için Ömer'i seçsin. Nevzat'ta bir gizem var halen daha ortaya çıkmak için bekleyen. Cem'den sıra gelirse o konu deşilecek gibi duruyor. Nevzat'ın handikapını yakaladığı anda Ömer'e dönerse sizin dediğiniz kapsamda hareket edilmiş olacak. Beni tatmin eder mi? Hayır.
Ayrıca 68. bölümde Feride Ömer'i görmeye hapishaneye gitti, işte kapıdaki görevliye nişanlıyız falan demiş, içeriye almışlar, Ömer de Nevzat'tan para istediği için kırgındı Feride'ye. Ama hep gözlerini onun gözlerinden kaçırmıştı. Aklıma geliyor da 7. bölümde Yılmaz hapisteyken Elif'i mankenlik hadisesi sebebiyle yerin dibine sokmuştu. Yenir yutulur laflar değildi. Benzer iki sahnede olan farklılıkları yazıyorum yanlış anlaşılmasın. Feride böyle bir tepki görseydi Ömer'den bakalım nasıl başa çıkardı bu durumla?
İlişkide kontrolü Ömer eline alsın. Elif'e anlayış gösterdi, eline dizginleri verdi de ne oldu? 48 takla attı hayatı.
Bence de artık Ömer kontrolü ele alsın.Ben zaten Ömer'in hapisten çıktığı bölümde Feride'den af dilemesini de abartılı bulmuştum.Ömer'i beraberliklerinde hep edilgen yapıyorlar.
Günaydın, herkese güzel bir hafta sonu diliyorum...
son reklamdan sonraki kısımlar hariç bölümün genlini hiç beğenmedim. Senaryo ve çekim hatalarıyla dolu bir bölümdü. Ortak kanıya katılıyorum son sahneyi izlesekte olurmuş. :good:
Son sahnedeki oyunculuklar harikaydı. Özelliklede Bülent İnal muhteşemdi. :happy0064 "Filiz seni hiç unutmadım" derkenki hali sözlerden ziyade yüzünün ifadesi, gözlerindeki bakış süperdi :good: aşkını bana tam anlamıyla hissettirdi. :img-in_lo
Filiz'e de acayip kızdım 1 dk önce söyleyemedi yani. tamam sende şok oldun, anladık, ama söylemesi gerekiyordu. :img-yes: (ferman'ın bak tam senlik sahne gel rahat rahat as Filiz'i :img-hyste )
Feride hatalı herşeyi tam hatırlamadan Nevzat'a böyle bir söz vermesini yadırgadım. Nevzat bana görede gösterildiği kadar iyi bir kişi değil. Sarıldıklarındaki bakış beni rahatsız etti. Düğümü Feride'nin kaçma anı çözecek. Bu arada Ömer'e nasıl bir açıklama yapacak meraktayım.
Yılmaz canı pahasına Filiz'i Cem'den kurtarır.Bunu hazmedemeyen Cem,onu ağır yaralar.Filiz kurtulmuştur ama Yılmaz ölüm kalım savaşı vermektedir.Filiz ,Aslının hasta olduğunu ögrenir.Filiz ve Yılmaz bir araya gelebileceki ?
tolgahuzur1
05-05-07, 08:55
arkadaşlar günaydın
bu hafta bir dizi ancak bu kadar saçma olur sırf formun hatırı ve sohbetimiz için izledim ama pişman oldum..h.sevgiliye şöyle reklam aralarında baktımda çok güzel gibi duruyordu... modum bazı ayrıntıları güzel yakalamış... ama ömer cemi aradığında cep tel. kapalı diyordu demiş. filiz cemin tel. yılmazı aradı naıl olur demiş. çünkü cem hattını değiştirmişti. heralda modum ilk bölümdeki o sahneyi kçırdı..:img-wink: bu arada filizi asmaya devam..:img-hyste ferman abi seni dört gözle bekliyorum yoksa tek başıma nasıl asayım yahu..:)
'filiz tekiner' sevdiklerini bu kadar çok düşündüğünü tahmin etmiyordum..:img-help: bu düşüncesi başta yerleşseydi bunları yaşamıyacaktı.. bir ne ilginçtirki tek başına koşarken yoruluyo düşüyor ,ama cem ile koşarken tazı gibi maşşalah.:img-hyste bu işler bu hafta karışacak gibi .. cem öyle kolay kolay yem olmaz tel. işlerini yürütür..:img-yes: birde hala aslı-yılmaz nikahı olacak mı:) bunca olanlardan sonra...:icon_whis
tuğba filiz
05-05-07, 09:00
herkese günaydın
gerçekten süper bir bölümdü karakolda ömer yılmaza çocuğunun olacağını söyler diye bekledim ama söylemedi ömer ve yılmazın filizi kurtarmak için beraber verdikleri mücadele süperdi filiz sevdikleri için herşeyi göze aldı son sahnede bayıldım gerçekten süperdi artık öğrensin yılmaz çocuğu olacağını
Yılmaz canı pahasına Filiz'i Cem'den kurtarır.Bunu hazmedemeyen Cem,onu ağır yaralar.Filiz kurtulmuştur ama Yılmaz ölüm kalım savaşı vermektedir.Filiz ,Aslının hasta olduğunu ögrenir.Filiz ve Yılmaz bir araya gelebileceki ?
Özet için teşekkürler...:img-yes:
Özetin yarısını biliyoruz zaten..
Ama Aslı'nın hastalığının Filiz tarafından öğrenilmesi yeni bir gelişme..Ne tepki verecek acaba Filiz..:img-help:
"Filiz ve Yılmaz bir arara gelebilecekmi?" Denmiş muhtemelen hastenede kamp kuracaktır Filiz..:)Tabii Yılmaz hemenmi yoksa bölümün sonlarına doğrumu gözünü açar orası belirsiz..:img-yes:
Herkese günaydınlar,
Bu sezon ilk kez son sahnede jenerik müziğini duyduğumda yerimden kalkamadım.:img-in_lo Son sahne muhteşemdi. Nedense aklıma Çemberimde Gül Oya' da Ümitin vurulma sahnesi ve Zarifenin feryatları (Belki bilmeyenler vardır zarifeyi Tuba Büyüküstün oynamıştı) geldi. Çok kötü oldum.:icon_sorr Yılmaza birşey olmayacağına eminim. Hatta şöyle bir diyalog bile geçebilir
Yılmaz: Filiz seni hiç unutmadım
Filiz: Yılmaz bizi bırakıp gitme
Ömer: Korkma oğlum Yılmaz , yaff ben kaç kere vuruldum. Ohooo sende amma muhallebi çocuğuymuşsun hemen 1 kurşunda... :img-hyste
İşin şakası tabi...
Bu bölüm umarım psikopatlıktaki son noktadır. Artık Cem'i ve zarar verdiği şeyleri izlemek istemiyorum..:img-help:
EvaLongoria
05-05-07, 09:09
Günaydın forum ailem..
BEnde tolga gibi sadece forum için izledim desem yeridir. İzlediğim en komik bölümlerdi. Resmen katılarak izeldim (tabi bunda sürekli yorum katan babamında payı büyük)
Filiz in Cem ile beraber tazı gibi koşmasına biz de takıldık :))
Ben özellikle Ömer e güldüm bu bölüm. Polislere sürekli bağırdı. Teknede geç hadi geççç diye bağırmasında resmen gülmekten gözlerimden yaş geldi. Eşim bi ara bayağı bi kızdı :)) Bu kadar gülme bebeğe bişey olacak diye :)))
Mualla Hanım ile Handan Hanım ı bir arada görebildik :)) Hem de resmen yoldaş gibilerdi.
tolgahuzur1
05-05-07, 09:15
Günaydın forum ailem..
BEnde tolga gibi sadece forum için izledim desem yeridir. İzlediğim en komik bölümlerdi. Resmen katılarak izeldim (tabi bunda sürekli yorum katan babamında payı büyük)
Filiz in Cem ile beraber tazı gibi koşmasına biz de takıldık :))
Ben özellikle Ömer e güldüm bu bölüm. Polislere sürekli bağırdı. Teknede geç hadi geççç diye bağırmasında resmen gülmekten gözlerimden yaş geldi. Eşim bi ara bayağı bi kızdı :)) Bu kadar gülme bebeğe bişey olacak diye :)))
Mualla Hanım ile Handan Hanım ı bir arada görebildik :)) Hem de resmen yoldaş gibilerdi.
puhahaa:img-hyste yahu bak ben orda gülmekten koptum.. polise hadi yürü be kardeşim der gibi koludan tuttu dışarıya çıkardı..:img-hyste birde son sahnede dikkatli izleyin cem yılmazı vurduktan sonra ömer cemin üstüne atlıyo ama polisinde kolundan tutup önünde bent oluşturuyo...:img-hyste bu arada sevgili EVAcım imza için tşk. ederim..:)
ferideye gelirsem tam bir rezillik yani.. iyi ki ondan kurtulsum yoksa yanmıştım :) 2 kere pavyona gitti ikisinde de hiç kimse nereye gidiyorsun demedi.. pavyona öyle girip çıkmak kolay mı?:icon_whis feridenin neden kaçtığı ortaya çıktığında bu iş çözülecek...:good:
yaw arkadaşlar ben filmin sonunu göremedim uyumuş kalmışım hani filiz petrol ofisinin orada tuvalete yazı yazdı sonra bi kadında aradı söledi işte gerisi yok bende ne oldu?
sen dizinin orasında uyuduysan yılmaz vurulurken fıliz uçurumdan atılırken şampanya patlatırdın. iyi olmuş masrafa değmezdi:img-hyste :img-hyste
Bu bölümde Ömere'de sinir oldum eline defalarca fırsat geçti Yılmaza bebekle ilgi gerçeyi söylemek için ama bir türlü söylemedi Yılmazla karakoldayken şimdi söyliycek dedim ama Tekinerle bebegi Yılmaza söylememekte kararlı.Ayrıca Filizin Cem'le koşma sahnelerine bende çok güldüm Yılmaz ve Ömer bir türlü yetişemiyorlardı onlara
tolgahuzur1
05-05-07, 09:54
maşallah sohbetinize doyum olmuyor.. yahu bu ne hepimiz birbirimize bakıyoruz.. yok yok bu form eskiden böyle değildi.. şimdi millet yazacağından korkuyor!! yapmayın arkadaşlar şurda tatlı tatlı sohbet ediyoruz lütfen yorumlara devam yahu...:img-polic
herkese günaydın arkadaşlar filizin aslının hastalığını öğrenmesi hiçte iyi olmaz .eğer öğrenirse yılmaz bebeği hastanede öğrenmiyecek gibi bir yorum yapabiliriz .o zaman bebek olayı aslı-yılmaz nikahına kadar saklanır.zaten benim tahminimde bence artık cem pasivize oldu ondan bir şey beklemeyin .zaten7-8 bölüm kaldı bence kavuşma olayını mümkün olduğunca uzatacaklar buda yılmazın bebeği öğrenmemesi ile mümkün zaten bu senaryoyla öğreneceği de yok
Bu bölümde Ömere'de sinir oldum eline defalarca fırsat geçti Yılmaza bebekle ilgi gerçeyi söylemek için ama bir türlü söylemedi Yılmazla karakoldayken şimdi söyliycek dedim ama Tekinerle bebegi Yılmaza söylememekte kararlı.Ayrıca Filizin Cem'le koşma sahnelerine bende çok güldüm Yılmaz ve Ömer bir türlü yetişemiyorlardı onlara
ben ömeri bir noktada beğendim ferideyle olan konuşmada çok haklıydı .biz karakterlerin dengesizliğinden bahsederken en büyük dengesizlik ferideden geldi.senin özlemin olacam diye yaww sarhoş muydu ne?
ıhlmaular altında ne zaman bitiyo haberiz varmı
malesef bu sezon bitiyor... bölüm sayısı net olmamakla birlikte 80. bölümde bitecek diye biliyoruz. :sad53:
*** tüm bölüm boyunca kaçma kovalama sahnelerinden acayip sıkıldım ayrıca gerekli gerilimi de alamadım. çok kötü kurgulanmış sahnelerdi. dün akşamda belirttim birkaç ince ayrıntı hoş düşünülmüş ama onun dışında çok vasattı.
günaydın... filizin aslının hastalığını öğrenmesi iyi olmadı... bence bu filizin tekrar kendisini yılmazdan çekmesine sebep olacak.... yılmaz filizin itirafını duymamışsa vay halimize... bu arada verilen kararlara saygı duyuyorum ama forumda matraka ve fermanın yokluğu çok hissediliyor ....
EvaLongoria
05-05-07, 10:06
puhahaa:img-hyste yahu bak ben orda gülmekten koptum.. polise hadi yürü be kardeşim der gibi koludan tuttu dışarıya çıkardı..:img-hyste birde son sahnede dikkatli izleyin cem yılmazı vurduktan sonra ömer cemin üstüne atlıyo ama polisinde kolundan tutup önünde bent oluşturuyo...:img-hyste bu arada sevgili EVAcım imza için tşk. ederim..:)
ferideye gelirsem tam bir rezillik yani.. iyi ki ondan kurtulsum yoksa yanmıştım :) 2 kere pavyona gitti ikisinde de hiç kimse nereye gidiyorsun demedi.. pavyona öyle girip çıkmak kolay mı?:icon_whis feridenin neden kaçtığı ortaya çıktığında bu iş çözülecek...:good:
rica ederim tolgacım kullanmana çok sevindim :img-wink:
yaf bu son sahnede bende koptum :img-hyste bırakın beni bırakınnn benii diye bağırdı ya ömer :img-hyste bir de sanki cem hayatında hiç adam vurmamış gibi yılmaza saf saf baktı orası da çok saçma geldi bana
feride konusunda katılıyorum peh dedim yaa.. hele nevzatla ilk konuşma sahnesi nasıldı ama hoşgeldin hayatım bak en baştan söliyim öyle dışarı çıkalım gezelim falan olmas :img-hyste
sonra yılmaz ın ömer e bana destek olman lazım sakin ol biraz dediği sahnede çok komikti. sanki filiz ömer in kardeşi değil de , ömer yılmaz ın arkadaşıymış gibi.
yılmaz ömer i aradı ya kardeşin silah zoruyla kaçırıldı sen ayakta uyuyorsun :img-hyste
bu hafta senaristler çok güldürdü beni
En son Cem'in arabası sorun çıkarınca durmak zorunda kalınca.Yılmaz ve Mner çok yakındı arabaya Cem inip Filiz'i inmeye zorlayana kadar yetiştiler ama koşarken Filiz ve Cem arayı epey açtı.Filiz direnebilirdi Cem onu ne kadar sürükleyebelirdiki..Ne olacaksa orada olabilirdi en azından Yılmaz vurulmuş olsaydı bile biz ambulans sahneleri zileyebilirdik yani ambulans gelene kadar Yılmaz Filiz'i unutmadığını söyler Filiz'de bebeği söyler Yılmaz ondan sonra bayılırdı..Biliyorum lu satten sonra bunları yazmanın gereği yok ama duramadım
Herkes Müjgan'in evind etopkanmış endişe eidyor ne Müjgan ne Handan bebek için endişelenmiyor..Bence böyle bir konuşma olmalıydı hatta Müjagn kendi bebeğine zarar vermez demeli ve Handan orada bombayı patlatmalıydı bebek Yılmaz'ın diye ...
ne mutlu sizlere bölümü gülerek izleyebilmişsiniz... ben büyük bir sıkıntıyla izledim... senaristler bu bölüm sınıfta kaldılar... final hariç.... final bize verilen ödül gibiydi... oson sahne bize yetti.... valla bu dizi sayesinde kanaatkar insanlar olduk...
yok arkadaşlar yok bu bebek olayı hayal oldu benim 73 ten hiç ümidim olmadığı gibi sonraki bölümlerde de ümidim yok zaten filiz aslının hastalığını öğrenirse yandığımızın resmidir bana sorarsanız bu senaryo bütün olayları son bölüme sığdıracak bizde o bölümlere kadar maalesef bekliyecez.73.bölümden fazla bir şey beklemeyin bizim oğlan bırakın çocuğu kendine gelirse ben çok memnun olurum
herkese günaydın arkadaşlar
Kısa özet gelmiş,Filiz Aslının hastalığınıöğreniomuş bu hiç iyi olmadı.İşte herşey gene başa dönücek.Yılmaz nede olsa duymadı filizi ,filizde söylemez aslıdan sonra.Bazı arkadaşlar yılmaz kendi nikahında bebeği öğrenir artık diyolardı valla doğru anca o zamana öğrenir bebeği.
Fazla izleyemem ama dün gece izledim ki müthiş bir bölümdü bence.
Çok emek harcanmış çekimler için.
Duyduğuma göre yakında bitecekmiş dizi.Ama final bölümünde dahi olsa yılmazın ölmesini istemem.
Kalbinden vurulmadı inşallah ölmemiştir.
Ama çekim hatası mı diyelim bilemiyorum cem filizi sürüklerken filiz rahatlıkla bir ufak hareketle elinden kurtulup yılmaza ve abisine doğru kaçabilirdi..
Yinede müthiş etkilendiğim bu bölüm için emek verenlere teşekkürler...:happy0064 :happy0064 :happy0064
Yılmaz'ın ben süperman değilim lafına gülmekten bir hal oldum.Forumda sıkça kullanılan süperman lafıda geçti ya.Ama süperman değilmiş Yılmaz itirafta bulundu.Filiz'de ben zeyna değilim derse tam olacak.
Sürekli kovalamaca sahnelerinde kaçkere geçti sayamadım.İşin içinde polisinde olduğunu sürekli hatırlatıp durdular.Polisler kilisenin alt tarafına bakıyor, polisler kır evinin olduğu yerin üst tarafına bakıyor.
Ömer'in polise çekil demeside hoştu.
Filiz Cem'den kurtulmak için çareler aradı durdu.Tuvaletin aynasına yazı yazması iyi fikirdi, korna sahneside bir o kadar iyidi.Oyunculuk olarak bu bölüm Tuba Büyüküstün'ü çok beğendim.
Feride sonunda karar verdi ama erken karar verdi.Tam olarak herşeyi hatırlamadan Nevzat'ı seçti.Nevzat'ta bir bit yeniği var bakalım ne zaman çıkacak.
Bende Hasan, Berna ve Denizim gibi düşünüyorum , Feride Nevzat'ın kötü yönünü gördükten sonra Ömer'i tercih etmesini doğru bulmuyorum.
herkese günaydın arkadaşlar
Kısa özet gelmiş,Filiz Aslının hastalığınıöğreniomuş bu hiç iyi olmadı.İşte herşey gene başa dönücek.Yılmaz nede olsa duymadı filizi ,filizde söylemez aslıdan sonra.Bazı arkadaşlar yılmaz kendi nikahında bebeği öğrenir artık diyolardı valla doğru anca o zamana öğrenir bebeği.
merhaba arkadşım o arkadaşlardan biri olarak şuan biraz sinirim bozuldu isterseniz ben size bölümü anlatayım tabii kendi tahminlerimle çünkü bu kötü senaryonun ne yazdığını önceden kestirmek mümkün bütün bölüm boyunca yılmaz uyanmaz eee filizde boş duracak değilya aslının hastalığını öğrenir iyi kalpli filizimiz aslı zarar görmesin diye yılmaza bebekten bahsetmez çünkü yılmaz hayati tehlikeyi atlatmıştır alın size muhtemel senaryo haftaya ve sonraki haftalarda kanserlik bölüm bizi beklemekte
herkse günaydınlar
forumdaşlarım ilk defa bir bölümü beğenmedim geçiş bölümlerinde bile birşeyler olurken bu bölüm pek birşey olmadı öncelikle bir kaç sahne dışında beni etkşleyen bir sahne olmadı ve özellikle son sahneyi tek geçerim, sonra fahrihe-cemin-salih sahnesi, ömerin ferideye inceden ayara vermesi ve birkaç sahne daha onun dışında koskoca bir hiç diyorum.
filiz yılmazının unutmadığını onu hala sevdiğini söylüyor sonra filiz inadını kırıp bebeğini yılmaza söylüyor ama yılmaz duydu mu işte orası muamma:( filiz yine ballıydı yılmazın sevdiğini öğrendi ama şanssız yılmazım bebeğini bayıldıktan sonra duydu belki de duymadı:(
özete bakarsak da filiz aslının hastalığını öğreniyormuş bu yüzden yılmazın kendisini sevdiğini yeniden duyduğu halde kendisini çekecektir filiz ne bu ya cemden kurtuldu (aslında daha değil) şimdi de aslı kızın hastalığı filizi iyice kendi içine çekecek...
bölüm yorumu yapılacak gibi de değil hani sadece beğendiğim sahneleri anlatabilirim sanırım onun dışında gerçekten bizlere yazık diyorum ama son sahnede ki duygu ve oyunculuklar süperdi...
sevgili ferman abim bak 1 kurşun yedi yılmazım yani 1 hafta süren var filizi asmak için ona göre:):) bekliyorum...
merhaba arkadşım o arkadaşlardan biri olarak şuan biraz sinirim bozuldu isterseniz ben size bölümü anlatayım tabii kendi tahminlerimle çünkü bu kötü senaryonun ne yazdığını önceden kestirmek mümkün bütün bölüm boyunca yılmaz uyanmaz eee filizde boş duracak değilya aslının hastalığını öğrenir iyi kalpli filizimiz aslı zarar görmesin diye yılmaza bebekten bahsetmez çünkü yılmaz hayati tehlikeyi atlatmıştır alın size muhtemel senaryo haftaya ve sonraki haftalarda kanserlik bölüm bizi beklemekte
Valla çok dogru söylüosun aynen böyle olur. Son dakkalarda yılmaz kurtulmuş olur filizle bi konuşma geçer aralarında biz gene kendimizi yırtarız ha söyledi ha söylicek die ama hiç bi iş çıkmaz .1.sezona hiç yakışmayan bi senaryo var ve izliyiciye çok büyük saygısızlık.Herşey bi bebeğin söylenmesine kaldı o söylense herşey çözülücek..Dünkü bölümün sadece son 5 dakkası güzeldi son bölümlere gelinmiş dizide böyle mi olur..Sadece son 2 bölüm onları bi arada görücez bu dahada büyük saygısızlık
bu arada bölümde tekinerlere hoşgeldine ve geçmiş olsun demeye gitmeyen mualla sultan filizin kaçırılma olayında müstakbel dünürünün yanında aldı soluğu eee kötü gün dostuyum ben der gibi valla muallaya iyi saatte olsunlar gelmiş olayı duyra duymaz soluğu müstakbel gelini, torununun annesi, oğlunun eşinin annesinin yanında aldı,
mualla sultan "ah oğlumun bu kızdan çektiği ne, bak yine onun peşinden gitti bir rahat yüzü göstermeyecek mi" gibi olumsuz replikler beklerken mualla sultan tam destek full destekti tabi yanında yeni gelin adayı aslı kızla doğru yolu bulmaya çalışıyorlar aferin aldılar benden ama hala beklemedeyim öyle birkaç şeyle bendeki düşünceleri değiştiremezler aslı kız ve mualla sultan
(pası özellikle tolgam ve ferman ab,me gönderiyorum ve ayrıca nasıl ben akıllarına gelmedim o sahnelerde teessüf ediyorum şimdiye kadar yazılması gerekirdi ahh filizim ahh bak mualla sulatana senin anlattığın gibi değil ama nerde uyuyorlar)
Valla çok dogru söylüosun aynen böyle olur. Son dakkalarda yılmaz kurtulmuş olur filizle bi konuşma geçer aralarında biz gene kendimizi yırtarız ha söyledi ha söylicek die ama hiç bi iş çıkmaz .1.sezona hiç yakışmayan bi senaryo var ve izliyiciye çok büyük saygısızlık.Herşey bi bebeğin söylenmesine kaldı o söylense herşey çözülücek..Dünkü bölümün sadece son 5 dakkası güzeldi son bölümlere gelinmiş dizide böyle mi olur..Sadece son 2 bölüm onları bi arada görücez bu dahada büyük saygısızlık
zaten ben dünkü bölümü gördükten sonra tamam dedim yaww bu adam bebeği öğrenemeyecek halbuki senaryonun önünde müthiş bir fırsat vardı tüm sene yaptıkları saçmalıkları bir nebze olsun örtebilecek bir durum oldu ordada bebeği söyletmediler olacak iş değil bakın kesin konuşuyorum salı-çarşamba gösterilen fragmanlar bize yeterde artar zaten bizimkinin bebeği öğreneceği de yok aslı-yılmaz nikahını yani muhtemel bebeği öğrenme sahnesini bekliyecez
ben bide bu kadar mantık hatasına çok şaşırıorum .Yılmaz yola subaruyla çıkar hondayla devam eder .Ömer takım elbiseyledir eve gelir yeşil kazak ve kot ..nası mi mantıktır bu ya hiç mi dikkat edilmiyo bu sahnelere
EvaLongoria
05-05-07, 10:40
herkse günaydınlar
forumdaşlarım ilk defa bir bölümü beğenmedim geçiş bölümlerinde bile birşeyler olurken bu bölüm pek birşey olmadı öncelikle bir kaç sahne dışında beni etkşleyen bir sahne olmadı ve özellikle son sahneyi tek geçerim, sonra fahrihe-cemin-salih sahnesi, ömerin ferideye inceden ayara vermesi ve birkaç sahne daha onun dışında koskoca bir hiç diyorum..
Eee filizim de bunu diyorsa hakikatten bölüm sıfırdır yani :)
gerçi ben notu vermiştim ama :))
bu arada evet yılmaz ın ben süpermen değilim demesinde de koptum ben :img-hyste
september_06
05-05-07, 10:40
eeeeeeeee sıktılar artık ya. Nasıl bir senaryodur bu. Fıtık ettiler iyice. Off beee:sad53:
tolgahuzur1
05-05-07, 10:44
bu arada bölümde tekinerlere hoşgeldine ve geçmiş olsun demeye gitmeyen mualla sultan filizin kaçırılma olayında müstakbel dünürünün yanında aldı soluğu eee kötü gün dostuyum ben der gibi valla muallaya iyi saatte olsunlar gelmiş olayı duyra duymaz soluğu müstakbel gelini, torununun annesi, oğlunun eşinin annesinin yanında aldı,
mualla sultan "ah oğlumun bu kızdan çektiği ne, bak yine onun peşinden gitti bir rahat yüzü göstermeyecek mi" gibi olumsuz replikler beklerken mualla sultan tam destek full destekti tabi yanında yeni gelin adayı aslı kızla doğru yolu bulmaya çalışıyorlar aferin aldılar benden ama hala beklemedeyim öyle birkaç şeyle bendeki düşünceleri değiştiremezler aslı kız ve mualla sultan
(pası özellikle tolgam ve ferman ab,me gönderiyorum ve ayrıca nasıl ben akıllarına gelmedim o sahnelerde teessüf ediyorum şimdiye kadar yazılması gerekirdi ahh filizim ahh bak mualla sulatana senin anlattığın gibi değil ama nerde uyuyorlar)
Puhaaaa:img-hyste filizim hiç kaçırırmıyım ..:) vallahi mualla sultan altın gibi bir kadın ve kaynana...aslı ilede çok yakışmışlardı. :) aslı desen garibim hala birşey anlamadı.. artık bende kabul ediyorum bu aslı çok saf yahu..:img-hyste insan biraz yılmazın hareketlerinden anlar kıskanır ne bileyim tepki gösterir... kız orada süs çiçeği gibi duruyor...:img-hyste
birde mualla sultanın telaşı çok ilginçti bende filizim gibi bir tepki bekliyordum. yani bu kız yaktı bizi felan gibilerinden bir bakış veya içinden geçen bir konuşma ama olmadı :) benim canımı sıkan yılmazın cemi gördüğü an ve hala arabanın içinde ceme öylece bakması.. bireee adam arabayla gidip önüne kırsana atlasana cemin üzerine yok yok akşam beni kanser etti dizi:img-polic
arkadaşım sen bana 2.sezondan itibaren 1 tane mantılı olay söyleyebilirmisin hayır senaryo gitti dizide gitti içindeki oyuncular aynı ama içerik 0 bütün oyuncular bir çeşit ağaç türü şeklinde yazılıyor izleyiciyi salak yerine koyuyorlar
evet ama 2.sezonda ekip deişti fln bi bocaladılar ilk başta ama artık oturdu .Herşey belirgin onu kastederek yazdım ...
valla ben tam destek full desteğe katılamıyacaz mualla yılmazın vurulacağı hiç aklına getirmiyor bence cep telefonuyla öğrendikten sonra ki öyle öğrenirse o evi handanın başına yıkar filize hamile falan demez saçını başını yolar bence muallanın tepkisi çok sert olacak filiz bir aslı bir mualla derken söyleyemiyecek bebeği
Sevgili Filiz Mualla hanım ve Aslı zaten hep dogru yoldalardı bu bölüm onların ne kadar iyi ne kadar yardımsever olduklarını umarım anlamışsındır
sevgili delfin mualla sultan ve aslı kızla ilgili aynı fikirde olmadığımız aşikar, demek ki benim tarafımdan baktığımda hiç de doğru yolda değiller bakış açısı farklılığı ben zaten iyiliklerine ve yardımseverliklerine laf ettiğim bir yorum yoktur benim derdim başka onlarla bu yüzden anlamak istediklerimi anlatamadıkları için henüz daha anlaşılmamıştır dahaz zamanları var ben sabırlıyım beklerim
zaten farkettiysen özellikle tolga ve ferman abime diyerek yazdım onlar benim bu konuda ki düşüncelerimi bilirler seninde düşünceni belirtmen hoş olmuş ellerine sağlık ama dediğim gibi konu iyilik ya da yardımseverlik değil...
tolgahuzur1
05-05-07, 10:49
:icon_whis sevgili arkadaşlar siz artık bu senaryodan ne bekliyorsunuz ki ?:img-help: yani dizi 72 bölüm olmuş ve hala aynı konular üzerinde dönüp duruyor.. ve hala bir arpa boyu kadar yol alınamadı.. yani şimdi kalkıp mantık hatalarından bahsetmek olmaz..
Son sahnede olmasa nu haftayı boşu boşuna heyecanla beklemişim diyeceğim. ama o nasıl bir sondu. resmen içim parçalandı. Ah be Filiz ne diye daha önceden söylemedin...
Kerem'de tam sopalık oldu bu arada. Nalan'cım aç gözünü Kerem ince bir ayar istiyor demedi deme :img-yes:
evet ama 2.sezonda ekip deişti fln bi bocaladılar ilk başta ama artık oturdu .Herşey belirgin onu kastederek yazdım ...
seni anlıyorum senaryo bence yanlış başladı .reyting lerden memnunsan bir 2.sezon yapmayı düşünüyorsan evlendir filizle yılmazı öyle devam yoluna bence çokta iyi olur bakın yabancı damata evlendiler şimdi o konu bir şekilde ilerliyor zamanında yanlış bir yola saptılar şimdi bana evlenme,bebek gibi kelimeler hayal gibi geliyor
Eee filizim de bunu diyorsa hakikatten bölüm sıfırdır yani :)
gerçi ben notu vermiştim ama :))
bu arada evet yılmaz ın ben süpermen değilim demesinde de koptum ben :img-hyste
evam cnm forumdaymış nasılsın arkadaşım:)
cnm beğenmedim o koşuşturmaca, anlamsız elden kaçırmalar beni yordu diyebilirim demek bende dedim tam oldu ama ilk defa bir ıhlamurlar bölümünü beğenmedim..
sen vermişsen notu zaten olay bitmiştir bende desteklemişim işte ne güzel:)
evet yılmazdan itiraflar bir bir dökülmeye başladı ama dediğin gibi bende koptum orada hele ömerle tatlı sert didişmeleri çok hoştu:)
mualla hanımı anlayabiliyorum.... insani olarak geçmiş olsuna gitti.... ama aslıyı anlayamıyorum... nişanlın gitmiş çok sevdigi, unutmaya çabaladığı kadını kurtarmaya çabalıyor... filiz yılmazın telini yazıp imdat mesajı bırakıyor... aslı kızımız gayet relax.... sanırsın yılmazın ona olan sevgisinden yüzde binbeşyüz emin... bence aslı kız ya cok saf yada evliya bir insan.... zaten aslı kız ızleyenlere hiç bir elektrik veremiyor hep relax, sabit modda devam edıyor...bence finale doğru bebeği öğrenip yılmaza özgürlüğünü verince tam ermiş olacak....
yakupoglu61
05-05-07, 10:53
herkes gibi son sahneye kadar dizinin çok boş geçtiğini düşünüyorum...
Filiz sonunda söledi ama yılmaz bayıldıktan sora bu kadarda olmaz be kardeşim;
o kadar konuşacağına ayıkken sölesene şunu;
İLLA Bİ HATA YAPACAM dedi herhalde...!
söylemen için yılmazın ölmesimi gerekiyodu ...!
tolgahuzur1
05-05-07, 10:56
Son sahnede olmasa nu haftayı boşu boşuna heyecanla beklemişim diyeceğim. ama o nasıl bir sondu. resmen içim parçalandı. Ah be Filiz ne diye daha önceden söylemedin...
Kerem'de tam sopalık oldu bu arada. Nalan'cım aç gözünü Kerem ince bir ayar istiyor demedi deme :img-yes:
HEEEE:img-hyste aslında nalan tam bana göre bir kız..:) ne işi var o kumarbazla..:img-hyste vallahi nalan favorilerim arasına girdi ... hem ferman abimin dediği gibi doktor parasıda vermem..:img-hyste
Epeydir HS nin reklam aralarında bakıyorum..
Bebek olayının hala açığa çıkmayışı beni çileden çıkardı siz müdavimlerini düşünemeiyorum bile...
Dün en çok saçma bulduğum sahne Cem ve Filiz'in dağ bayır koşması Filiz hamile değilmi o kadar hzlı koşamasa varsayalım ki koşuyor bırak be Filiz'im at kendini yere ne kadar sürükleyebilirki Cem seni ..Dizilerin bu son bölüme kadar süründürüp son 15-20 sn de mutlu bir final yapmaları çok can sıkıcı oluyor..(bim GİBİ)
Puhaaaa:img-hyste filizim hiç kaçırırmıyım . vallahi mualla sultan altın gibi bir kadın ve kaynana...aslı ilede çok yakışmışlardı. aslı desen garibim hala birşey anlamadı.. artık bende kabul ediyorum bu aslı çok saf yahu..:img-hyste insan biraz yılmazın hareketlerinden anlar kıskanır ne bileyim tepki gösterir... kız orada süs çiçeği gibi duruyor...:img-hyste
birde mualla sultanın telaşı çok ilginçti bende filizim gibi bir tepki bekliyordum. yani bu kız yaktı bizi felan gibilerinden bir bakış veya içinden geçen bir konuşma ama olmadı :) benim canımı sıkan yılmazın cemi gördüğü an ve hala arabanın içinde ceme öylece bakması.. bireee adam arabayla gidip önüne kırsana atlasana cemin üzerine yok yok akşam beni kanser etti dizi:img-polic
valla kaçırmışsın ki ben sana pas vermesem arada kaynayacaktı hadi yine iyisin:) kendi kendimi ele verdim:) mualla sultan kötü biri değil elbette ama daha kıvama gelmedi ben geldiğinde haber vercem söz ama zamanı var demek ki:) aslı kızla yakıştılarda yılmazın yanında sırıttığı gibi mualla sultanında yanında sırıtıyor bu kız hani yılmazımın annesi ya ondan sanırım, ya işte hak verdin bizlerinde anlatmak istediği bu aslı kızın garip tavırları insan sevdiğim dediği kişiye karşı bu kadar dyrasız olur mu tolga sen söyle:)
yaaa demek ki neymiş filizim birşeyi biliyorda söylüyormuş ama aferin mualla sultana yavai yavaş yola geliyor:) evet ya o kovalamacalar kıl payı kaçırmalar karşılaştıklarında aval aval bakmalar beni de çileden çıkardı
farkettin mi tolga uyuştuğumuz ne kadar çok şey varmış:):)
bence yılmaz ve ömer şu keremede el atmalılar... ömer bu konuda tecrübeli keremi uyarmalı.... ama kardeşi ile ilgili olaylardan bile ne kadar geç haberdar oldu... keremi herhalde finalden sonra duyar....
HEEEE:img-hyste aslında nalan tam bana göre bir kız..:) ne işi var o kumarbazla..:img-hyste vallahi nalan favorilerim arasına girdi ... hem ferman abimin dediği gibi doktor parasıda vermem..:img-hyste
mesajımı yazarken dedim tolga'cım şimdi atlar bu mesaja ben Nalan'a taliptim zaten der. yanılmamış olmak güzel. Bende artık oyumu senden yana kullanıyom. Kerem'de saçmalamasın bir saçmalayan kişinin daha arkasında duramayacağım hiç kusura bakmasın...
EvaLongoria
05-05-07, 11:01
evam cnm forumdaymış nasılsın arkadaşım:)
cnm beğenmedim o koşuşturmaca, anlamsız elden kaçırmalar beni yordu diyebilirim demek bende dedim tam oldu ama ilk defa bir ıhlamurlar bölümünü beğenmedim..
sen vermişsen notu zaten olay bitmiştir bende desteklemişim işte ne güzel:)
evet yılmazdan itiraflar bir bir dökülmeye başladı ama dediğin gibi bende koptum orada hele ömerle tatlı sert didişmeleri çok hoştu:)
Burdayım canım iyiyim ya sen nasılsın :)
Ya kaç zamandır Ihlamurlar Vadisi diyorduk ki bu hafta tam Vadi oldu :)) Sürekli onlar kaçtı bisimyeni kankalar kovaladı :) Hayır mantık hatalarını sayamıyorum bile. Ah be senaristlerimiz biz bile daha iyilerini ortaya çıkarırdık değil mi ama filizim :)
Bu hafta bende Aslıya pes dedim vallahi :) İnsan bu kadar mı gamsız olur? Harbiden de çok saftı bu bölüm :)
tolgahuzur1
05-05-07, 11:01
valla kaçırmışsın ki ben sana pas vermesem arada kaynayacaktı hadi yine iyisin kendi kendimi ele verdim:) mualla sultan kötü biri değil elbette ama daha kıvama gelmedi ben geldiğinde haber vercem söz ama zamanı var demek ki aslı kızla yakıştılarda yılmazın yanında sırıttığı gibi mualla sultanında yanında sırıtıyor bu kız hani yılmazımın annesi ya ondan sanırım, ya işte hak verdin bizlerinde anlatmak istediği bu aslı kızın garip tavırları insan sevdiğim dediği kişiye karşı bu kadar dyrasız olur mu tolga sen söyle:)
yaaa demek ki neymiş filizim birşeyi biliyorda söylüyormuş ama aferin mualla sultana yavai yavaş yola geliyor:) evet ya o kovalamacalar kıl payı kaçırmalar karşılaştıklarında aval aval bakmalar beni de çileden çıkardı
farkettin mi tolga uyuştuğumuz ne kadar çok şey varmış:):)
HEEE:img-hyste filizim zaten seninle yorum açısından uyuşmamamız imkansız :) cidden aslıya acayip sinir oldum yahu insan biraz kıskanır nebileyim telaşlanır arar sorar, ne yapıyorsun ne yedin,ne içtin yok bu kız cidden saftirik..:img-hyste duyarsızki ne duyarsız... adeta robot..:img-hyste
birde mualla sultan daha ne yapsın ki size anlamadım..:icon_whis kadın telaşlandı işte filizden merak etti .. daha ne yapsın...:img-help: yok yok senin mualla sultanı anlıyacağın yok..:img-hyste
valla ben tam destek full desteğe katılamıyacaz mualla yılmazın vurulacağı hiç aklına getirmiyor bence cep telefonuyla öğrendikten sonra ki öyle öğrenirse o evi handanın başına yıkar filize hamile falan demez saçını başını yolar bence muallanın tepkisi çok sert olacak filiz bir aslı bir mualla derken söyleyemiyecek bebeği
sevgili sbr evet bu bölüm muallanın full destek tam destek hallerini izledik ama yine de bunu yapması güzel bir davranış şimdi hakkını yemeyelim şaşırdığımı belirtmek istedim, ama oğlunun vurulduğunu duyunca tepki yerine filizi canından bile çok sevdiğini anlasa ne olur sanki ama yok illa birşey olacak ya aşıklar arasında mualla sultan gider filize çıkışır senin dediğin gibi de filiz önce mualla sonra aslı derken yine bocalayacak ve bebeği söylemeyecek
ne bu aşıklarımın çektiği ya ağız tadıyla bir mutluluk yüzü göremediler bebeklerine sevinemediler:(
valla bence yılmaz bir 5 bölüm kendine gelmez komaya girer çıkar filiz bebeği söyler tekrar komaya girer böyle gider bu zaten senaryo zaten bu sene bitirmesede olurmuş yani yılmazın bebeği öğrenme sahnesi en az bir 20 bölüm daha uzatılabilir bu senaryoyla her şey mümkün ama aryık oyuncularda bıktı bu ne biçim senaryo diye ondan bitiriyorlar zaten
Ömer Yılmaz'a Filiz'in oyunundan bahsederken Yılmaz Filiz'in bazı sahnelerini hatırladı.Acaba ne düşündü o sahnede ben çözemedim.
tolgahuzur1
05-05-07, 11:04
mesajımı yazarken dedim tolga'cım şimdi atlar bu mesaja ben Nalan'a taliptim zaten der. yanılmamış olmak güzel. Bende artık oyumu senden yana kullanıyom. Kerem'de saçmalamasın bir saçmalayan kişinni daha arkasında duramayacak hiç kusura bakmasın...
sevgili arzu ablam çok tşk ederim beni desteklediğin için :) cidden ben talibim biraz şıpsevdi gibi olduk ama artık idare edin..:img-hyste ee bu devirde kız bulmak kolay değil..:img-hyste
Burdayım canım iyiyim ya sen nasılsın :)
Ya kaç zamandır Ihlamurlar Vadisi diyorduk ki bu hafta tam Vadi oldu :)) Sürekli onlar kaçtı bisimyeni kankalar kovaladı :) Hayır mantık hatalarını sayamıyorum bile. Ah be senaristlerimiz biz bile daha iyilerini ortaya çıkarırdık değil mi ama filizim :)
Bu hafta bende Aslıya pes dedim vallahi :) İnsan bu kadar mı gamsız olur? Harbiden de çok saftı bu bölüm :)
sizler sayesinde iyiyim ama kötü bir bölüm olduğu için hala daha tepkili iyi ki sziler varsınızda keyfimiz yerine geliyor:)
haklısın evacım onların yüzünden artık senaryo bile yazmak gelmiyor içimden dizimizi vadiden bile beter ettiler ama kankalarımız süperdi ölene kadara kanka olmaları için bu bölümler sanırım birbirlerine ısındırma çabaları bak bahaneyide buldum nasıl beğendin mi, herşey ömer-yılmaz dostluğu için:):)
ya işte aslı kıza söylediğim laflar yerini buluyor işte bana kızan arkadaşlar kendileri görüyorlar artık bu aslı kızda ki umursamazlık, vurdum duymazlık, kıskançlığın k sı yok yok anlamadığım yüzüğü geçirdim yımazın tapusu bende mi demek oluyor bundan mı yapıyor bak herşeye kılıf uydurmaya çalışıyorum bir de anlamadığımı söylerler bakın anlamaya çalışıyorum yine elimde kalıyor evacım
yakupoglu61
05-05-07, 11:10
aslı hasta değilmiydi hiç hasta gibi durmuyo;
bu kızın ameliyatı ne zmn olsunda ölecekse ölsün ölmeyecekse yılmazı bıraksın;
boş bir rol aslı;
Tolga sn Aslıyı alsana , yılmazıda kurtarırsın hem...?
HEEE:img-hyste filizim zaten seninle yorum açısından uyuşmamamız imkansız :) cidden aslıya acayip sinir oldum yahu insan biraz kıskanır nebileyim telaşlanır arar sorar, ne yapıyorsun ne yedin,ne içtin yok bu kız cidden saftirik..:img-hyste duyarsızki ne duyarsız... adeta robot..:img-hyste
birde mualla sultan daha ne yapsın ki size anlamadım..:icon_whis kadın telaşlandı işte filizden merak etti .. daha ne yapsın...:img-help: yok yok senin mualla sultanı anlıyacağın yok..:img-hyste
tolgam forumdaşım elbette senle uyuşmamamız imkansız sonuçta aynı noktada buluşuyoruz er ya da geç:) ya ben kaç bölümdür o sinir harbiyle yılmazımın hatırına nasıl katlanıyorum bu kıza hiç düşündün mü ama yılmazımın canı sağolsun:) senden aslı ile ilgili şu anlamlı sözleri duymak güzel "saftirik, duyarsız, robot" daha ne isterim ki:)
mualla sulatanın yapması gerekenler belli ama zamanı var demek ki ağırdan alıyor sende bekleyeceksin ben sana haber vereceğim, ne güzel işte yavaş yavaş geliyor kıvama ne yani teleşlendı ve merak etti iş bitti mi hayır daha yeni başlıyor ahh yılmaızmın annesi olmasa ahh elimi dilimi bağlıyor, ben anlayacağım sen merak etme azıcık sabır:):)
EvaLongoria
05-05-07, 11:11
sizler sayesinde iyiyim ama kötü bir bölüm olduğu için hala daha tepkili iyi ki sziler varsınızda keyfimiz yerine geliyor:)
haklısın evacım onların yüzünden artık senaryo bile yazmak gelmiyor içimden dizimizi vadiden bile beter ettiler ama kankalarımız süperdi ölene kadara kanka olmaları için bu bölümler sanırım birbirlerine ısındırma çabaları bak bahaneyide buldum nasıl beğendin mi, herşey ömer-yılmaz dostluğu için:):)
ya işte aslı kıza söylediğim laflar yerini buluyor işte bana kızan arkadaşlar kendileri görüyorlar artık bu aslı kızda ki umursamazlık, vurdum duymazlık, kıskançlığın k sı yok yok anlamadığım yüzüğü geçirdim yımazın tapusu bende mi demek oluyor bundan mı yapıyor bak herşeye kılıf uydurmaya çalışıyorum bir de anlamadığımı söylerler bakın anlamaya çalışıyorum yine elimde kalıyor evacım
:)) Ya filizim Ömer Yılmaz içinde olsa bu kadar da sıkıntı olmaz ki. Bizlere yazık. Hele Yılmaz'ın sonunda "seni unutmadım Filiz" demesi. Yahu zaten belli değil mi unutmadığı ? İlle de söylemesi mi lazım? Bak burada da Filiz e kızıyorum ben. Sen o kadar zaman söyleme çocuğunu adam tam bayılsın söyle olacak iş mi? Adam duysa da rüya der artık yani. Bir de herşeyi Yılmaz ın ağzından duyması lazım ya..
Aslı konusunda evet umursamazlık dizboyu. Ben kudururdum öyle bir şey olsa. Tamam Filiz in iyi olmasını insanlık adına tabi ki ister Aslı ama bu kadar da umursamaz olunmaz ya. Bana bile pes dedirtti :)
yılmazın hastane macerası en kısa sürede bitirilmeli... hızlıca gerçekleşmeyecek aslı,yılmaz nikah sahnesi olsunki bizımkileri bir arada gorelim ... zaten kalmış 8 blm....en fazla 2blmde toparlayıp barıştırsınlar .... biz mutlulukları ,evli,bebekli hallerini görelim... cem gene rahat durmayacakmış... filiz,yılmaza zarar vermesine artık senaristler bir şekilde engel olsunlar.... bızde onlarda mutlu olsun....
:)) Ya filizim Ömer Yılmaz içinde olsa bu kadar da sıkıntı olmaz ki. Bizlere yazık. Hele Yılmaz'ın sonunda "seni unutmadım Filiz" demesi. Yahu zaten belli değil mi unutmadığı ? İlle de söylemesi mi lazım? Bak burada da Filiz e kızıyorum ben. Sen o kadar zaman söyleme çocuğunu adam tam bayılsın söyle olacak iş mi? Adam duysa da rüya der artık yani. Bir de herşeyi Yılmaz ın ağzından duyması lazım ya..
Aslı konusunda evet umursamazlık dizboyu. Ben kudururdum öyle bir şey olsa. Tamam Filiz in iyi olmasını insanlık adına tabi ki ister Aslı ama bu kadar da umursamaz olunmaz ya. Bana bile pes dedirtti :)
:):) valla kılıf uydurmak için yazdım malum bu ikisi ömer ve yılmaz ancak zor zamanlarda kenetlenebiliyor o yüzden dedim ısındırma çabaları diye yoksa katlanılmaz hele bir bölüme yayılırsa:) bizim çiftin birşeyleri kendi ağızlarından duyması gerek evacım biliyorsun herzaman böyle oldu bu yüzden illa sesli anlatımlı gözlerinin birbirine kenetlenmesi gerek evacım sinirlenme malum filiz söyledi yılmaz uyudu o da sesli duysun tmmdır bu iş:img-wink: valla yılmazda ona çekmiş illa filizn ağzından duyacak al birini vur ötekine:)
sana bile dedirttiyse bu pesi aslı kız o zaman sözler biter evacım aslı kız için:)
ben mualla hanımın şu anki haline pek aldanmıorum ..esas mualla 73.bölümde bence boy gösteriicek filizin orda başına yıkar hastaneyi..
Feride'li sahnelerde beni ayrıca deli etti zaten. gecenin bir yarısı pavyona gitti hemde 2 kere. yuh dedim şimdi biri tutup kolundan hop nereye diyecek. :sad53:
Ömer'e herşeyi anlatacağını düşünüyorum. acaba Ömer nasıl bir tepki verecek. Eğer seçimini Nevzat'tan yana kullandığını söyleyip geçmişini anlatırsa Ömer'in gerçek duygularını öğrenemeyiz. Ama aldığı kararı söylemeden öğrendiklerini Ömer'e anlatırsa Ömer ona destek olacaktır diye düşünüyorum. tamam bir şok dönemi yaşayacaktır fakat daha önce yaşananlardan dolayı Ömer'in Feride'ye olan duyguları değişmez. :good:
ben mualla hanımın şu anki haline pek aldanmıorum ..esas mualla 73.bölümde bence boy gösteriicek filizin orda başına yıkar hastaneyi..
Mualla hanım delirecek. ama kim ona bu konuda kızabilir ki... tüm aile fertlerini ve mahalleliyi hastane koridorlarında Tekinerler'le birlikte düşünemiyorum. resmen savaş alanın gibi olur orası. :icon_whis
mualla 73.bölüm yılmazın vurulması ve hastaneye gelişleri ile filizle karşılaşması
-- hangi yüzle buradasın, hepsi senin yüzünden
-- bir rahat bırakmadın oğlumu, onun mutlu olmasına hep engel oldun,
-- ne geldiyse başına hep seni sevdiği için geldi ama sen ne yaptın düğün günü terk ettin,
-- senin yüzünden ölümden döndü ve yine senin yüzünden şu an içeride eğer
--- oğluma birşey olursa o zaman elimden çekeceğin var,
-- şimdi hemen çık git buradan bir daha da oğlumun yakınına yaklaşma bırak artık o yeni bir hayat kuracak anladın mı hadi yoksa elşimden bir kaza çıkacak
filizin o perişen hali bile mualla sultanın kalbini yumuşatmaz bu beklenen sahne ama ben yine de mualladan öyle çok aşırı bir tepki beklemiyorum ve yılmaz daki filiz sevgisini ve filizideki yılmaz sevgisini görmesini gerektiren bir olay olarak düşünmek istiyorum ama olur mu işte orası muamma:icon_whis
EvaLongoria
05-05-07, 11:36
:):) valla kılıf uydurmak için yazdım malum bu ikisi ömer ve yılmaz ancak zor zamanlarda kenetlenebiliyor o yüzden dedim ısındırma çabaları diye yoksa katlanılmaz hele bir bölüme yayılırsa:) bizim çiftin birşeyleri kendi ağızlarından duyması gerek evacım biliyorsun herzaman böyle oldu bu yüzden illa sesli anlatımlı gözlerinin birbirine kenetlenmesi gerek evacım sinirlenme malum filiz söyledi yılmaz uyudu o da sesli duysun tmmdır bu iş:img-wink: valla yılmazda ona çekmiş illa filizn ağzından duyacak al birini vur ötekine:)
sana bile dedirttiyse bu pesi aslı kız o zaman sözler biter evacım aslı kız için:)
zaten ben artık bu ikilinin ille de sözlü anlatımlarından bıktım. yoksa sen ilk zamanlar görecektin ben ille de filiz ille de yılmaz diyordum. ama insan bi yerden sonra yeter diyor filizim :)
bakma tamam Aslıcıyım ama ben oyuncu olarak Zeynep Beşerler i seviyorum çok. Yoksa Tuba-Bülent-Sinan ile de tanışmışlığım var :) 3 ü de çok tatlı ve sempatik insanlar. Hele Sinan bir yakışıklı ki sorma :img-blush (benimki duymasın)
EvaLongoria
05-05-07, 11:37
Mualla hanım delirecek. ama kim ona bu konuda kızabilir ki... tüm aile fertlerini ve mahalleliyi hastane koridorlarında Tekinerler'le birlikte düşünemiyorum. resmen savaş alanın gibi olur orası. :icon_whis
mahalleli de orada olursa savaştan ziyade cümbüş olur. E zaten Yılmaz kesin tehlikeyi atlatacak ya sonra bizim mahalleli halay bile çekebilir hastanede :img-hyste :img-hyste
paçiii_melos
05-05-07, 11:39
Herkese günaydın arkadaşlar
Dün gece burda bayağı yorum yaparken forum kilitlendi, ben de çıktım ama gece aklım hep burdaydı :) :)
Neyse devam edelim dimi ama.....
Baktım da konu şimdi Mualla Hn.mış. O da Filiz için nasıl üzülüyordu. Sözde mi yoksa özde mi bilemem orasını. Ben dün gece de yazmıştım şimdide yazıyorum Aslı'nın bu kadar çok anlayışlı olması, sanki hiç bir şey olmamış gibi davanması çok ama çok garip.... Hatta o 3 eski dünür için de öyle demiştim. Hayat ne kadar garip şimdi de hep birbirlerine muhtaçlar... Büyük söz konuşmamak gerekir aslında, diziler hep bize bunu gösteriyor ;)
Yılmaz ?????
Ölüceğini sanmıyorum ama gene de üzülüyorum. Bir anda gözlerini kapatınca ben de bir yandan gözlerim dolu, dolu titreyerek ölmez dimi dediğimi hatırlıyorum :( :(
Bekle de Çarşamba gelsin.....
Neslihan17
05-05-07, 11:39
bu bölüm bazı arkadaşların dediği gibi sıkıcı ve mantık hatalarıyla dolu bir bölümdü. ben 2 sahneyi beğendim sadece. 1. sini söylememe gerek yok son sahne görülmeye değerdi. 2. si ise filizin tuvalet aynasına rujla iz bırakma sahnesiydi. gerçekten filiz akıllı bir bayan ama cem fazla psikopat olduğu için cemle yarışamadı. yoksa gerçekten akıllı bi karakter filiz. sadece biraz düşüncesiz. aslı için haftalardır dil döküyorduk yüzümüzü kara çıkartmadı. saflık konusunda yani. :) yılmaz nasıl oldu da böyle bi kızla sözlendi hala şaşırıyorum. elif ve filiz akıllı karakterlerdi aslı da bi o kadar saf. bu kıza çare olmadığını defalarca yazdım. :) ayrıca bu kız dizide süs biberinden başka hiçbir şey değil. boşuna alınmış. madem bu karakteri bu kadar sönük bırakacaktınız neden diziye dahil ettiniz?? en çok merak ettiğim sorulardan birisi.
ferideye geçen hafta kızmıştım toparlamıştı ama bu hafta en az ömer kadar öfkeliyim. geçmişi yaşamanın ne kadar imkansız olduğunu bildiği halde tekrar yaşamaya çalışıyor. nerde kaldı senin ömere duyduğun büyük aşk. madem geçmişinle yaşayacaktın neden ömere aşık oldun. demekki geçmişine duyduğu aşk ömere duyduğu aşktan daha büyükmüş. aklıma bundan başka hiçbir şey gelmiyor. feridenin pişmanlık sahnelerini izleyeceğiz gibime geliyor. ömer ferideyi ilerki bölümlerde affetmezse yeridir valla. sonuna kadar ömerin arkasındayız.
gelecek bölüm için bazı arkadaşlar mualla hanımın tavrını yazmışlar. oysa ben aksini düşünüyorum. bence mualla hanım filize yüklenmeyecektir. oğlunun filiz için ne kadar çabaladığını gördü. oğlu kendisi girdi bu işe. bu yüzden bu hakkı kendisinde bulamayacaktır. ben tek sorunun aslı olacağını düşünüyorum. yani filiz aslı yüzünden yılmaza yaklaşamayacaktır. ayrıca yılmazın hayata geri dönme çabalarında ömerdeki gibi sahneler bekliyorum. yani filizin "oğlunu bırakıp ölme" dediği sahneyi görüp hayata geri dönebilir. fazla mı olumluyum acaba diye de sormadan geçemiyorum.
mualla 73.bölüm yılmazın vurulması ve hastaneye gelişleri ile filizle karşılaşması
-- hangi yüzle buradasın, hepsi senin yüzünden
-- bir rahat bırakmadın oğlumu, onun mutlu olmasına hep engel oldun,
-- ne geldiyse başına hep seni sevdiği için geldi ama sen ne yaptın düğün günü terk ettin,
-- senin yüzünden ölümden döndü ve yine senin yüzünden şu an içeride eğer --- oğluma birşey olursa o zaman elimden çekeceğin var,
-- şimdi hemen çık git buradan bir daha da oğlumun yakınına yaklaşma bırak artık o yeni bir hayat kuracak anladın mı hadi yoksa elşimden bir kaza çıkacak
filizin o perişen hali bile mualla sultanın kalbini yumuşatmaz bu beklenen sahne ama ben yine de mualladan öyle çok aşırı bir tepki beklemiyorum ve yılmaz daki filiz sevgisini ve filizideki yılmaz sevgisini görmesini gerektiren bir olay olarak düşünmek istiyorum ama olur mu işte orası muamma:icon_whis
Açıkcası ben Yılmaz'ın başında ağlayıp onunla konuşan (bebeğin için yaşamalısın gibi konulan hemde) Filiz'i Mualla ve Aslı iklisinin beraber görüp duymasını istiyorum ama senin yazdıklarının olamsı daha kuvvetli ihtimal..
Bu dileğim olmayacak ve sanırım Filiz - Yılmaz konuşmasını ASlı ve Mualla duyacağı yerde Aslı'nın hastalığı ile ilgili Aslı Yılmaz ve Mualla konuşmasını Filiz duyup hastaneden ayrılacak...
sevgili sbr evet bu bölüm muallanın full destek tam destek hallerini izledik ama yine de bunu yapması güzel bir davranış şimdi hakkını yemeyelim