Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 19

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

ferman336
27-04-07, 08:46
Sabah sabah çok konuştum biliyorum ama malum bugün cuma işlerim yoğun olacak yazacaklarımı yazayım içimde kalmasın :img-yes:
yılmaza ne, onu çağıran mı oldu fikrini savunan arkadaşlar bir sorum olacak;
böyle bir şeyi savunabilmeniz 2 şıkla değerlendirilebilir bana göre;
1- yılmazın filizi sevdiğine inanmıyorsunuz.

şayet şıkkınız buysa tamam kendi kabahati diyin de en azından bravo adama be sevmediği biri için bile hayatını tehlikeye atıyor diye alkışlayın ve yaptığının hakkını verin. gerçi bu durumda biz size yılmaz filizi sevmiyor ha? :) diyeceğiz bunu da bilin:happy0064

2-yılmazın filizi sevdiğine inanıyorsunuz
şıkkınız buysa ömer konuşsun "o zaman neyi konuşuyoruz".

onu çağıran mı oldu gelecekse de polisi çağırsaydı diyenlere de şunu derim, yılmaz niye çağırsın ki ona ne :) filiz kendi gitsin karakola beni zorla evlendiriyorlar diye şikayetçi olsun. Hem yılmaza ne oluyor o mandal diyeceksiniz hem de bari gidiyorsa da polise yetkili mercilere gitseydi önce diyeceksiniz.adama sorarlar bu ne lahana ne perhiz turşusu diye. mesajlarımla kırdığım birileri varsa özür dilerim aynı filiz gibi.:img-hyste yaz yaz yaz...sonra özür dile...filizi seyrede seyrede ona mı benzedim nedir?:img-hyste

mıstaa
27-04-07, 08:48
Giderayak bende birkaç şey söyliyeyim..:img-wink:
Umarım bu akşamki bölümde;
-Yılmaz bebeğini öğrenir..:img-wink:
-Cem ve Nevzat mekikle uzaya gönderilir..[birbirlerini yesinler:)]
-Ömer terzide kalfalıktan ustalığa yükselir.:D
-Filiz "hata makinesi" modundan çıkar..bye

Vede son olarak diziyle alakalı değil ama.:icon_whis
-Fenerbahçe umarım bundan sonra bizi daha az üzer zira I.A. tek başına yeterince üzüyor zaten.:icon_sorr

ferman336
27-04-07, 08:53
var ya mıstaa sabahtan beri niye bu kadar gerginim, foruma girsem de filizi çiğ çiğ yesem diye düşünüyordum. sen yazınca dank etti.tabi ya o kara kargalarla hakeme taktım kafayı bütün gece. tüm bu yılmaz vurulursa kendi suçu muhabbetinden sonra ben de bu mantık kadar isabetli bir önermede bulunayım. "filiz yüzünden elendik" :img-hyste :img-hyste şimdi işin yoksa git 30 kişiye yemek ısmarla...bedelini filize fatura edeceğim.:happy0064

nisailayda
27-04-07, 08:56
Herkese günaydın.

Önce Kurşuni 19 ve filizim+y şiirleriniz mükemmel olmuş tebrik ederim.
Ferman arkadaşım yorumlarını okuyorum fikirlerinede büyük çapta katılıyorum sadece şunu söylemeden geçemeyeceğim tabiki insanlar sevdiklerinden hiçbir karşılık beklemeden yanlarında olurlar yanlızca forum genelinde filizi asma gibi bir eğilim olduğu için (bu yanlış insanlara güvenme ,yanlış kararlar alma,gereksiz inatlar nedeniyle hatta bazen basiretsizlik )nedeniyle .Ağırlıklı filizin hataları diyelim dizimizdeki ayrılıkları ve açmazları doğurdu bazen objektif bakmaya çalışınca görüyorumki yılmazda inat etmiş sevdiğini red etmiş inanmamış bunlar birbirine bağlı senin bunları benden dahaiyi bildiğinide biliyorum sadece forumdaki yazışmalar bazen karşı tarafı kışkırtabiliyor yoksa yılmaz gelmeseydi asıl sevgisinden şüphe edilirdi. Ben filizle ilgilenmediği dönem çok kızmıştım mesela..

ferman336
27-04-07, 09:12
Herkese günaydın.

Önce Kurşuni 19 ve filizim+y şiirleriniz mükemmel olmuş tebrik ederim.
Ferman arkadaşım yorumlarını okuyorum fikirlerinede büyük çapta katılıyorum sadece şunu söylemeden geçemeyeceğim tabiki insanlar sevdiklerinden hiçbir karşılık beklemeden yanlarında olurlar yanlızca forum genelinde filizi asma gibi bir eğilim olduğu için (bu yanlış insanlara güvenme ,yanlış kararlar alma,gereksiz inatlar nedeniyle hatta bazen basiretsizlik )nedeniyle .Ağırlıklı filizin hataları diyelim dizimizdeki ayrılıkları ve açmazları doğurdu bazen objektif bakmaya çalışınca görüyorumki yılmazda inat etmiş sevdiğini red etmiş inanmamış bunlar birbirine bağlı senin bunları benden dahaiyi bildiğinide biliyorum sadece forumdaki yazışmalar bazen karşı tarafı kışkırtabiliyor yoksa yılmaz gelmeseydi asıl sevgisinden şüphe edilirdi. Ben filizle ilgilenmediği dönem çok kızmıştım mesela..

sevgili nisailayda, dün arzuya da söyledim bırak forumda filizi asmak için genel bir eğilim olmasını, bu forumda filize tam destek full destek,ölümüne filizci olmak vardır. kısaca öyle bir eğilim mevcut değildir.ben ve benim gibi düşünen insanlar sadece filizi asmak istiyor.biz bazı filizcilerin aksine (bu yoruma girmeyenleri tenzih ederim) yılmaz sütten çıkmış ak kaşıktır demedik hiçbir zaman. hatalıdır bebek konusunda var mı ötesi dedik. filiz içinde senin söylediklerini söyledik.amerikayı yeniden keşfetmek gibi bir çabamız olmadı. ama filizi savunmak adına olmadık şeylere sarılınca insanlar ister istemez kışkırtmalar ve kırıcı mesajlar söz konusu oluyor gerçi pek olmadı son haftada.:) şimdiye kadar kaygılanmadı,korumadı, uyarmadı diye yerden yere vurulan bir karakter şimdi korumak istediği için yerden yere vurulacaksa buna da sessiz kalmamız beklenemez sanırım.hiç bir şey demesem, kendi adıma bu kadar da olmaz derim.tüm derdim budur.

filizim+y
27-04-07, 09:14
herkese günaydınlar

ben bugün çok üzgünüm:icon_sorr :icon_sorr

--- yılmazıma üzgünüm yiğidime nasıl kıydılar
--- yılmazıma üzgünüm haketmediği şeyler yaşamak da
--- yılmazıma üzgünüm yine hasrane nöbetlerinde
--- yılmazıma üzgünüm bebeğini bilmemek de
--- yılmazıma üzgünüm sevdiğinden ayrı
--- yılmazıma üzgünüm bir psikonun silahından çıkan kurşun canını yakacak (tabi bir de beni düşünün:icon_sorr )

--- ferman abime kırgınım beni sofrasından geri çevirdi
--- ferman abime üzgünüm kargalar dediği benim KARTALLARIMIN kanaryaları yenmesi yüzünden (beşiktaş daha var mı ötesi)
--- tolgama kırgınım yine imzayı kullanıyor
--- tolgaya üzgünüm o da dün gecenin yenilen kanaryası (gerçi tolga yenilgilere alışık)

forumun geneli beşiktaşlıydı sanırım ferman abi ve tolganın hiç şansı yok:)

filizim+y
27-04-07, 09:30
yılmazın filize karşı hissettiği endişelenmeden önce ve sonrasında bakın yılmazın öfkesi geçtikden sonra kendisinde yerini olumlu düşüncelere bırakan özellikleri:img-yes:

--- öfke, kızgınlık yerini üzüntüye
--- ihanet ettiğini düşünmesi kırgınlığa
--- unuttuğunu zannetmesi hala daha unutamadığına
--- filiz için umursamaz tavrı endişelenmesine
--- sevdiği ne yapmış olursa olsun onun için çabalamasına
--- o psikoyu filize layık görememesi filize kıyamadığına
--- filizi hayatından çıkarma düşüncesindeyken onun için hayatını hiçe saymasına
--- ne olmuşsa olsun hala daha filizi sevdiğine

yani yılmazım ne kadar kızarsa kızsın, hayatından çıkarmaya çalışsın bkz. maddelere o eksi diyebileceğimiz yönlerini bile artıya çevirmiş vaziyette elbette ki hatasız kul olmaz ama benim yılmazım haketmedi:icon_sorr :icon_sorr

yakupoglu61
27-04-07, 09:47
yok yok filizim sni bizim gruba dahil edecem;
başkanla yarın konuşacam bu konuyu; grubun çoğunluğu sni bu grupta görmek istiyo...!Özellikle ferman abi ve tolga...

ferman336
27-04-07, 09:50
herkese günaydınlar

--- ferman abime üzgünüm kargalar dediği benim KARTALLARIMIN kanaryaları yenmesi yüzünden (beşiktaş daha var mı ötesi)
--- tolgaya üzgünüm o da dün gecenin yenilen kanaryası (gerçi tolga yenilgilere alışık)

heh he :) filizim böyle yapma yahu :) gel sofraya başımın üstünde yerin var sofrada baş köşe senin dedim, filizin tek bacağını da sana veririz dedim sen gittin beni istemedi sofrasına diyorsun. daha ne diyeyim.her şeyi senin için yaptık işte. diğer konuda ise kargalar ne zamandan beri bizimle beraber kalınca deliler gibi sevindiği için kartal oldu.karga her zaman kargadır işte. bizi elemeniz sizi kargalıktan kurtarmaz. KARA KARGALAR sizi...:) forumun geneli jimnastikçi olsun kaç yazar filizim.bak forumun çoğunluğu aynı zamanda filizci kaç yazıyor ki bize :img-hyste :img-hyste

filizim+y
27-04-07, 09:51
yılmazın vurulması

hiçkimse de bir sevinç oluşturmayacak sonuçta sadece cem psikosu sevinir peki ya diğerleri

ilk sevdiğini yazalım filizi

--- filiz ölmekden beter bir durumda olur zaten yılmazı kaybetmeye dayanamadığı için teklifi kabul etmek durumunda kalır şimdi bunu kabul ettiği halde yılmazın ölümle burun buruna gelmesi birde kendisi yüzünden filizi mahvder resmen ölür kız ne olsa sevdiği, kıyamadığı, bebeğinin babası filizin yılmazın vurulması ile ilgili kelimeler kifayetsiz kalır mahvolur kızcağız...

--- mualla kalp krizi geçirmekdan beter olur o kadar çok üzülür ki onun tarifi imkansız olur
--- fahriye, salih ve aynalı da çok perişan olur
--- aslı kız yine ne olduğunu anlamaz bakar ki sözlüsü komada gider filizin yakasına yapışır
--- mahalleli çok üzülür

ve bunların hiçbiri filizi değil hastaneye yakınından bile geçirtmezler, bakışlarıyla ve sözleriyle lime lime ederler filizi...

ferman336
27-04-07, 09:53
başkanla yarın konuşacam bu konuyu; grubun çoğunluğu sni bu grupta görmek istiyo...!Özellikle ferman abi ve tolga...

evet filizimi bizim grupta görmek istiyorum ben şahsen. kurşuni yazdıklarıyla forumun yarısını yılmazcı yaptı zaten.filizim de bizden olursa diğer yarısının da yılmazcı olması kaçınılmaz olur :) gel filizim gel senin değerini biz biliriz :happy0064

tolgahuzur1
27-04-07, 09:55
herkese günaydınlar

--- yılmazıma üzgünüm yiğidime nasıl kıydılar
--- yılmazıma üzgünüm haketmediği şeyler yaşamak da
--- yılmazıma üzgünüm yine hasrane nöbetlerinde
--- yılmazıma üzgünüm bebeğini bilmemek de
--- yılmazıma üzgünüm sevdiğinden ayrı
--- yılmazıma üzgünüm bir psikonun silahından çıkan kurşun canını yakacak (tabi bir de beni düşünün:icon_sorr )

ahh ahh vallahi filizim bugün hiç havamda değilim..:icon_sorr hem kime yanacağımı şaşırdım..:sad53: aslıya mı yanayım,ferideye mi yanayım,fenere mi yanayım ,hatırla segiliye mi yanayım :) off off.. ama siz kaşındınız benim yarama tuz bastınız bende aslı imzamı gri koydum..:img-hyste vallahi değiştirmeyide düşünmüyorum demedi deme..

filizim+y
27-04-07, 09:56
heh he :) filizim böyle yapma yahu :) gel sofraya başımın üstünde yerin var sofrada baş köşe senin dedim, filizin tek bacağını da sana veririz dedim sen gittin beni istemedi sofrasına diyorsun. daha ne diyeyim.her şeyi senin için yaptık işte. diğer konuda ise kargalar ne zamandan beri bizimle beraber kalınca deliler gibi sevindiği için kartal oldu.karga her zaman kargadır işte. bizi elemeniz sizi kargalıktan kurtarmaz. KARA KARGALAR sizi...:) forumun geneli jimnastikçi olsun kaç yazar filizim.bak forumun çoğunluğu aynı zamanda filizci kaç yazıyor ki bize :img-hyste :img-hyste

yaptım bile abimiz dedik bağrımıza bastık bir filize sattın beni:) demeki ki davetliyim teşekkür ederim abicim zorla da olsa kabul ettirdim kendimi :) valla vejeteryanım abi olmasam yerdim ama bana dokunuyor ben almıyım filizin bacağını alabilecek arkadaşlar çok:)
valla kartallar hep kartaldı hiç karga olmadılar ki sen üzüntünden böyle diyorsun:) valla elemedik mi sonuçta hatice değil netice önemli :) bak doğru diyorsun ama filizcileri de yaban atma derim ben:)

denmavi
27-04-07, 09:56
Herkese günaydın,

Sabah sabah bazı yorumlara cevap vermek geldi içimden. Şu "dış kapının mandalı" sözünü ben değil Cem söylüyor hadi onu geçelim Filiz'de Yılmaz'ın yüzüne karşı onu ifade etmeye çalışıyor "kiminle evleneceğime karışamazsın vs." gibilerinden Yılmaz'a "sen de kimsin be adam" der gibi sözler söylüyor. Ben de biliyorum dış kapının mandalı olmadığını herkes biliyor çünkü aşk bile olmasa arada bir çocuk var.

Diğer bir konu ise Yılmaz'ın sevdiği için oraya gidip kurşun yemesi sadece Filiz'i mi hatalı gösteriyor ? Tek hata Filiz'de değil demiştim. Geçmiş bölümlere dayanarak tekrar yazıyorum eğer Yılmaz başıbuyruk davranmışsa kimseye haber vermeden oraya gitmişse Yılmaz da hatalıdır diyorum. Hatası yüzünden kurşun yemiş olur. İlla o kurşunu öyle böyle birisi yiyecek diye birşey yok. Bazı arkadaşlar sadece Yılmaz hatalı, Filiz değil diye anlıyorlar sözlerimi ama canları sağolsun ne diyeyim.

filizim+y
27-04-07, 10:00

sevgili yakupoğlu beni ne filizciler ne yılmazcılar ne ömerciler ne ferideciler ne de tüm karakterler istedi :):) madem bu kadar değerliyim görelim şartlarınızı kim daha çok verirse:)

beni isteyenleri görelim parmak kaldırsınlar, ferman abim ve tolgam beni kendilerine bela etmemek için istiyor:img-wink:

kumanda
27-04-07, 10:00
--------------------------------------------------------------------------------
çekimleri izlemk içn gazi mahllesine gideck olan arkadaşlr çekim zamannını öğrenmek içn avşar filmi aramışlar ve denmşki bu çekimde mahllde yaplmyck hastnde olcak yani 71.bölmde birilerine bşylr olck ve cemin avukatı olan fatih kesin olarak cem tarafndn vurlcak ama o cemle yılmazn birbirlrne silah çektği sahnelerde başka brsi dha vurulcakmış
arkadaşlar tubanın sitesinden bazı arkadaşlar yazmış bunu fatihin vurulacğı bellide yılmazdamı vurulacak şimdi belki vurulmaz diye içimde bir umut vardı yaaaa

tolgahuzur1
27-04-07, 10:01
bundan sonra tek hatalı vardır oda filiz..:) herşeyin sebebi o oldu yahu..:img-help: bir kerede bir işi başarıp tebrik alsa olmaz yani... hatta fenerin elenmesinden de filiz suçlu hep onun yüzünden elendik..:img-hyste :icon_sorr :img-hyste

filizim+y
27-04-07, 10:02
evet filizimi bizim grupta görmek istiyorum ben şahsen. kurşuni yazdıklarıyla forumun yarısını yılmazcı yaptı zaten.filizim de bizden olursa diğer yarısının da yılmazcı olması kaçınılmaz olur :) gel filizim gel senin değerini biz biliriz :happy0064

demek öyle görmek istiyorsun dediğim gibi transfer şartlarını görüşelim yakupoğluna da yazdım beni kimler kimler istiyor:) ona göre yapın hazırlığınızı:)
demek benim size katılmam sizin amacınızı tamamlayacak "birgün herkes yılmazcı olacak" daha beni imzanıza eklemediğinizi de unutmadım hani:)
değerimi bilmen için illa ki gruba dahil olmam mı gerek:)

filizim+y
27-04-07, 10:05
ahh ahh vallahi filizim bugün hiç havamda değilim..:icon_sorr hem kime yanacağımı şaşırdım..:sad53: aslıya mı yanayım,ferideye mi yanayım,fenere mi yanayım ,hatırla segiliye mi yanayım :) off off.. ama siz kaşındınız benim yarama tuz bastınız bende aslı imzamı gri koydum..:img-hyste vallahi değiştirmeyide düşünmüyorum demedi deme..

ne oldu tolga kanaryalar seni mahvetmiş:) boşver yahu biz seni kendine getiririz birazdan başlarsın:) bak şimdi ben sana yanacaklarını söyliyim zaten sadece fenere yanman yeterli diğerlerini boşver onlar için değmez:) demek ben kaşındım öyle olsun tolga o imza oradan kalmadıkça da yarana basılan tuzlar her dk. şiddetini artıracak sende bunu böyle bil:)

ferman336
27-04-07, 10:10
Herkese günaydın,

Sabah sabah bazı yorumlara cevap vermek geldi içimden. Şu "dış kapının mandalı" sözünü ben değil Cem söylüyor hadi onu geçelim Filiz'de Yılmaz'ın yüzüne karşı onu ifade etmeye çalışıyor "kiminle evleneceğime karışamazsın vs." gibilerinden Yılmaz'a "sen de kimsin be adam" der gibi sözler söylüyor. Ben de biliyorum dış kapının mandalı olmadığını herkes biliyor çünkü aşk bile olmasa arada bir çocuk var.

Diğer bir konu ise Yılmaz'ın sevdiği için oraya gidip kurşun yemesi sadece Filiz'i mi hatalı gösteriyor ? Tek hata Filiz'de değil demiştim. Geçmiş bölümlere dayanarak tekrar yazıyorum eğer Yılmaz başıbuyruk davranmışsa kimseye haber vermeden oraya gitmişse Yılmaz da hatalıdır diyorum. Hatası yüzünden kurşun yemiş olur. İlla o kurşunu öyle böyle birisi yiyecek diye birşey yok. Bazı arkadaşlar sadece Yılmaz hatalı, Filiz değil diye anlıyorlar sözlerimi ama canları sağolsun ne diyeyim.

sevgili denmavi bazı yorumlar derken benimkileri işaret ettiğini varsayarak yazayım ben de bu cevabı.dış kapının mandalı lafını cemin kullandığını biliyorum ama sen değilsen bile forumda birinin kullandığı da aşikar ki benim mesajımda sadece birinin yorumuna cevaben değil tüm bu mantığa karşı yazılmıştı.her neyse. Yılmazın yaptığı şey yani "sevdiği kadının zorda,tehlikede olduğunu düşünüp ak koyun kara koyun hangisidir, ne olur orayı basarsam diye düşünmeden onun yardımına koşmak" eğer bir hataysa filizin böylesine anlamsız ve tehlikeli bir oyuna girip herkesi tehlikeye atması nasıl bir kelimeyle anlatılır sizin jargonunuzda merak ediyorum. tamam dediğinizde mutabık kalalım; yılmaz önlem almadan gittiği için 0,000001 hatalıysa, onun bu duruma düşmesini sağlayan filiz benim nazarımda 99,9999 hatalıdır. yorum sizin...

yakupoglu61
27-04-07, 10:12
demek öyle görmek istiyorsun dediğim gibi transfer şartlarını görüşelim yakupoğluna da yazdım beni kimler kimler istiyor:) ona göre yapın hazırlığınızı:)
demek benim size katılmam sizin amacınızı tamamlayacak "birgün herkes yılmazcı olacak" daha beni imzanıza eklemediğinizi de unutmadım hani:)

filizim; pinkzone gelsin ekler imzaya ama önemli değil imzada ismin olması
Benimde ismim yok orda...!

bak şu an 4 üyemiz kesin onay veriyo.[bn,ferman abi,tolga,kurşuni] şu an gördüklerim bunlar...!

başkanlada yarın görüşecem...

tolgahuzur1
27-04-07, 10:13
ne oldu tolga kanaryalar seni mahvetmiş:) boşver yahu biz seni kendine getiririz birazdan başlarsın:) bak şimdi ben sana yanacaklarını söyliyim zaten sadece fenere yanman yeterli diğerlerini boşver onlar için değmez:) demek ben kaşındım öyle olsun tolga o imza oradan kalmadıkça da yarana basılan tuzlar her dk. şiddetini artıracak sende bunu böyle bil:)

vallahi filizim hodri meydan ben buradaym :) zaten seninle işim var benim..:img-hyste vallahi aslı ve feride için yanıyorum haa ikiside güzel ve akıllı kızlardı niye böyle oldu bunlar anlıyamadım..:img-help: imzamıda çok sevdim.. tam beni temsil ediyor :):img-hyste

denmavi
27-04-07, 10:14
Tamam abi ya en sonunda bir Yılmazcıya da Yılmaz'ın hatalı olduğunu söyletebilmek çok iyi oldu. Dünden beri ısrar etmekten dilimde tüy bitti hatta klavyemdeki yazılar silinecek. Bazı arkadaşlar da ne fanatiklik var anlamış değilim ama Yılmaz'ı %0.0000000001 bile hatalı görmüyorlar bu olayda. En azından senin oran bundan daha fazla :good:

ferman336
27-04-07, 10:15

heh he:) filizim önce bir deneme süresi belirleyelim öyle yok hemen transfer ücreti. her ne kadar istesem de gruba seni şu filizyılmazcı diye birşey uydurdun ona ne kadar gönülden bağlı olduğunu biliyorum bizi satman an meselesi olabilir.o yüzden bir müddet ateşli bir şekilde yılmazcı olmanı bekliyoruz ki senden emin olalım.:img-hyste ondan sonrası kolay mevkiyse mevki paraysa para...:happy0064 derneğimiz feda olsun sana:good:

filizim+y
27-04-07, 10:16
yılmazımın vurulmasının forumca karşılanması

forum sakinleri, yılmazcılar

--- matraka filize o kadar farklı cezalar uygular ki sürünme, acı çektirme, yerden yere vurma vb.
--- ferman abi filizi asar kaç kurşun olursa asma işlemi tekrar edilir
--- tolga da bu asma işine katılır hatta azmattiriciye tam destek full destek
--- kurşuni yılmaza çok üzülür ve filizi anlamakdan vazgeçer
--- gülbeşeker yılmaza çok üzülecek
--- mıstaa artık yılmazın aslı ile olmasını ister
--- arzum yılmaz için karalar bağlar ve filize karşı biraz tepkili olur
--- pinkonoze yılmazın bunu yaşamasına neden olan filize topuklu ayakkabıyı yasaklar

tüm yılmazcılar birşelip filizcileri de filize uyguladıkları savunmasız yargı ve cezalarla onları cezalandırırlar, psikolojik şiddet de cabası olur

forum sakinleri, filizciler

--- sinem yılmaza çok üzülür, onun iyileşmesini bekler ve foruma o iyileşene kadar girmez
--- archshe yine yılmaza üzülür ama filizi anlar, forumuda kimseye bırakmaz
--- secoms yılmaz bu kadarını haketmedi ama filizde etmedi
--- cemotara yine filizi suçlamaları sonucu yine fazla olduklarını dile getirecek
--- modest filize tam destek full destek devam eder
--- merve yılmaza üzülür ama filizine de kıyamaz
--- byuzax, denmavi, medsul, destina yılmaz için üzülür ama filize kıymalarına da izin vermezler

tüm filizciler yılmazcılara karşı yılmaz için üzülmeye devam ederler ama filizlerini de onların eline bırakmamak için ellerinden geleni yaparlar

forum sakinleri, ortadakiler

--- forever yılmaza karşı sempatisi giderek artar filize karşı biraz daha tepkili olmaya başlar
--- bernacım yılmaza çok üzülür ve filizin hatasının nelere mal olduğunu yineler
--- filizim+y hem yılmaz hem filiz için üzülür yine karalar bağlama moduna geçer

tüm orta yorumcularda bu iki cepheyi sakinleştirmek adına her iki tarafıda anlayarak yardımcı olmaya çalışır, ama başarırlar mı bilinmez

diğer forumdaşlarımda bazısı yılmazcılardan bazısı filizcilerden ve bazısızıda ortada olmayı tercih edeceklerdir, bakalım sonuç ne olacak...

tolgahuzur1
27-04-07, 10:17

bak şu an 4 üyemiz kesin onay veriyo.[bn,ferman abi,tolga,kurşuni] şu an gördüklerim bunlar...!

yahu yakupoğlu boşver filizim ne yapacaksın onu :) vallahi bizi birbirimize katar..:img-hyste böyle daha iyi canım onunla uğraşmak zevkli yoksa biz ne yapacağız..:img-hyste filizim şimdi yılmazı iyi koruyamaz hem o ne aslıyı nede mualla sultanı sevmiyor...:img-hyste :img-pilot böyle daha iyi uzaktan izlesin bizi :)..

ferman336
27-04-07, 10:21
Tamam abi ya en sonunda bir Yılmazcıya da Yılmaz'ın hatalı olduğunu söyletebilmek çok iyi oldu. Dünden beri ısrar etmekten dilimde tüy bitti hatta klavyemdeki yazılar silinecek. Bazı arkadaşlar da ne fanatiklik var anlamış değilim ama Yılmaz'ı %0.0000000001 bile hatalı görmüyorlar bu olayda. En azından senin oran bundan daha fazla :good:

heh he:) gerek yoktu ki o kadar yazı yazmana denmavi. filize inanmadığı sahneye ne diyorsun dersen ben sana şapdadanak söylerdim yılmazın hatalı olduğunu. demin de dediğim gibi yılmaz vurulursa filizin günahı olmaz, o mu çağırdı onu oraya mantığı aslında fanatizmin boyutlarını gösteriyor bence. :img-yes:

filizim+y

öyle deme forumdaşım unutlmak da üzer insanı yarası hala taze :)

bakalım üye sayısına göre karar veririz:img-wink: başkan zaten bir iki yorumu okusun el üstünde tutar beni:)

tolgahuzur1
heee:img-hyste FAL BİLİM MERKEZİ BAŞKANIM yine burada olduğunu gösterdi ve süper bir analiz yapmış..:img-hyste yahu filizim yani diyeceksin ki sizin afrikada ki yam yamlardan farkınız yok filizi çiğ çiğ yiyeceksiniz..:img-hyste biz o kadar acımasızmıyız yahu..:icon_sorr birde filizcileri melek yapmışsın ne diyeyim sana ben.. ahh filizim ah.. filizin hataları olmassa biz böyle şeyler yaparmıyız yahu ona.. :)

denmavi
27-04-07, 10:23
Sevgili Filizim, sen para miktarına bakıpta yönünü belirleme. En iyisi orta yol Yılmaz-Filiz'cilik. Dünyaları verseler bu davamdan dönmem. Filiz'i güzelliğinden zerafetinden, mütevaziliğinden hatta hatalarından dolayı da olsa severim. Yılmaz'ı da delikanlılığından, aşk adamı olmasından, benim içimi sızlatan sözler söylemesinden ve hatta az da olsa hatasından dolayı severim :good: .Bu iş Allah'la şeytan arasında bir çizgi değil ki ya orada ya burada olalım :good:

Not: Eklemeyi unuttum şimdi biz de Filiz'i seviyoruz ama hem sever hem asarız muhabbeti etmeyelim lütfen :img-hyste

filizim+y
27-04-07, 10:25
heh he:) filizim önce bir deneme süresi belirleyelim öyle yok hemen transfer ücreti. her ne kadar istesem de gruba seni şu filizyılmazcı diye birşey uydurdun ona ne kadar gönülden bağlı olduğunu biliyorum bizi satman an meselesi olabilir.o yüzden bir müddet ateşli bir şekilde yılmazcı olmanı bekliyoruz ki senden emin olalım.:img-hyste ondan sonrası kolay mevkiyse mevki paraysa para...:happy0064 derneğimiz feda olsun sana:good:

:) öyle mi bak şimdiden yan çizmeye başladınız benim deneme sürem çokdan geçmedi mi beni tanımıyor musunuz:( valla uydurduğum şey o kadar mantıklı ki ben kimseyi satmadım şu ana kadar:) aaa yılmazım için neler yaptığımı göremiyorsanız o zaman hiç bu tarnsferi konuşmayalım:icon_sorr dünden beri mahvoldum görmüyormusunuz:icon_sorr :icon_sorr çok yaşa emi derneği feda ettin bana bak başkan matraka kızmasın artılı filizim haketmiyor diye:):)

cemotara
27-04-07, 10:28
Herkese günaydınlar;
Bugün çok mutluyum herzamanki alışkanlığımızı sürdürdük ve feneri yine eledik çok seviyorum şu feneri ya keşke tüm maçlarımız fenerle olsa eğlenceli oluyor.Bu arada tüm fenerlilere geçmiş olsun artık birdaha ki sefere
Birde sevgili Filizim benimle ilgili doğru tespit yapmışsın kesinlikle öyle düşünüyorum tabi yılmazın vurulmasınada çok üzülecem keşke yılmaz vurulmasa ama galiba vurulacak
Bu arada yılmazın filizi kurtarması niye suçlu olsun anlamadım burda yılmazın suçu yok tabi yardıma gidecek sonuçta sevdiği benim anlamadığım herşeyin sorumlusu,suçlusu cem olduğu halde niye tüm suç filize yükleniyor ve yerden yere vurmak için sabırsızlanıyorlar karşınızda psiko cem var gidin onunla uğraşın onu asın kesin zaten filizin hayatı tehlikede birde filize saldırıyorsunuz

filizim+y
27-04-07, 10:28
yahu yakupoğlu boşver filizim ne yapacaksın onu :) vallahi bizi birbirimize katar..:img-hyste böyle daha iyi canım onunla uğraşmak zevkli yoksa biz ne yapacağız..:img-hyste filizim şimdi yılmazı iyi koruyamaz hem o ne aslıyı nede mualla sultanı sevmiyor...:img-hyste :img-pilot böyle daha iyi uzaktan izlesin bizi :)..

demek boşverdin beni tolga eee senin giBİ HAİN birinden de bu beklenirdi:) demek birbirinize katarım hiç yaptım mı bunu aşkolsun orta yolu bulmak için ne terler döktüm burada:( demek uğraşmak zevkli yoksa boşverdin gitti zaten,

demek yılmazı koruyamam işte vurdun beni can evimden ben üzülmiyimde ben ağlamayımda kimler ağlasın bunu anlamadın ya işte ben ona yanarım:icon_sorr
onları sevmiyorum demedim şu an cezalılar:) uzakta bırakmıyorlar forumdaşlarım sağolsunlar:)

ferman336
27-04-07, 10:31
:) öyle mi bak şimdiden yan çizmeye başladınız benim deneme sürem çokdan geçmedi mi beni tanımıyor musunuz:( valla uydurduğum şey o kadar mantıklı ki ben kimseyi satmadım şu ana kadar:) aaa yılmazım için neler yaptığımı göremiyorsanız o zaman hiç bu tarnsferi konuşmayalım:icon_sorr dünden beri mahvoldum görmüyormusunuz:icon_sorr :icon_sorr çok yaşa emi derneği feda ettin bana bak başkan matraka kızmasın artılı filizim haketmiyor diye:):)

yan çizmeye başlamadık filizim :) senin yan çizmeni engellemeye çalışıyoruz. uydurduğun şey mantıklı değil dün de dedim samimi olabilirsin ama tarafsız olamazsın. tamam yılmaz için birşeyler yapıyorsun ama filiz içinde yapıyorsun.bizim dernek filiz düzelene kadar hiç bir şey yapmamayı yazdı tüzüğüne.ne zaman düzelir o zaman alacağız onu kanatlarımızın altına. hem şunu unutma :) biz savunduk mu kralını yaparız savunmanın :img-hyste

filizim+y
27-04-07, 10:32
heee:img-hyste FAL BİLİM MERKEZİ BAŞKANIM yine burada olduğunu gösterdi ve süper bir analiz yapmış..:img-hyste yahu filizim yani diyeceksin ki sizin afrikada ki yam yamlardan farkınız yok filizi çiğ çiğ yiyeceksiniz..:img-hyste biz o kadar acımasızmıyız yahu..:icon_sorr birde filizcileri melek yapmışsın ne diyeyim sana ben.. ahh filizim ah.. filizin hataları olmassa biz böyle şeyler yaparmıyız yahu ona.. :)

evet buradayım her zaman tolgacım valla yorumlarınızdan hissettiklerim bunlar oldu hata benim mi elbette değil siz yorum yapanların:) valla dönün yaptığınız yorumlara bakın çiğ çiğ yemekden başka birşey düşünemiyorsunuz şu an:) filizcileri melek yapmadım ki yine olanı yazdım kimse yılmaza ölsün gebersin demedi ama değil mi? bilmez miyim sizleri de bu hale getiren filiz oldu ahhh:)

filizim+y
27-04-07, 10:35
sevgili denmavi, kesinlikle haklısın bu ikisi yok mu bu ikisi kıyamıyoruz ne olursa olsun ben seni filizciler kısmına dahil ettim son yazdıklarından dolayı yoksa filizyılmazcı olduğunu biliyorum:img-wink: bakalım transfer görüşmelerimiz devam ediyor:)

sevgili cemotara, sende bu forumda es geçemediklerimdensin analizimin doğru olduğunu söylemişsin teşekkür ederim:) yılmazın vurulmasına karşı aynı düşünüyoruz, kesinlikle fenerlilere geçmiş olsun bir kara kartallı olarak:)

ÖlÜ
27-04-07, 10:35
öncelikle herkese mrblar yılmazcılar varmı burda ya ne güzel:happy0064 hangi siteye girsem hertarafta filizi savunuyolar valla yoruldum yılmazı savunmaktan ama pes etmek yok burdada savunmaya devam :img-wink:

ferman336
27-04-07, 10:36
Herkese günaydınlar;
Bugün çok mutluyum herzamanki alışkanlığımızı sürdürdük ve feneri yine eledik çok seviyorum şu feneri ya keşke tüm maçlarımız fenerle olsa eğlenceli oluyor.Bu arada tüm fenerlilere geçmiş olsun artık birdaha ki sefere
Birde sevgili Filizim benimle ilgili doğru tespit yapmışsın kesinlikle öyle düşünüyorum tabi yılmazın vurulmasınada çok üzülecem keşke yılmaz vurulmasa ama galiba vurulacak
Bu arada yılmazın filizi kurtarması niye suçlu olsun anlamadım burda yılmazın suçu yok tabi yardıma gidecek sonuçta sevdiği benim anlamadığım herşeyin sorumlusu,suçlusu cem olduğu halde niye tüm suç filize yükleniyor ve yerden yere vurmak için sabırsızlanıyorlar karşınızda psiko cem var gidin onunla uğraşın onu asın kesin zaten filizin hayatı tehlikede birde filize saldırıyorsunuz

ilk paragrafında çok haklısın sevgili cemotara.bu hakemler ve federasyonla çok eğlenceli oluyor sizin için fener maçları hakikaten. :) sonucu bilerek oynamak ayrı bir tat veriyordur jimnastikçilere. ee elbet bu düzen yıkılır nerde görülmüş dünyanın zalimlere kaldığı tarihte.:happy0064 diziye gelirsek cemi suçlasak ne olacak ki cemotara herkes beter olsun diyecek forum 15.sayfada kitlenecek.herkesin hemfikir olduğu bir konu cem.tartışacak birşey yok onun hakkında. ama filiz öyle mi yaz yaz bitmiyor hataları :img-hyste :img-hyste

ferman336
27-04-07, 10:38
öncelikle herkese mrblar yılmazcılar varmı burda ya ne güzel:happy0064 hangi siteye girsem hertarafta filizi savunuyolar valla yoruldum yılmazı savunmaktan ama pes etmek yok burdada savunmaya devam :img-wink:

hoşgeldin ÖLÜ, gel gel filizi çiğ çiğ yiyeceğiz bugün ve muhtemelen önümüzdeki hafta.sana da birşeyler düşer masadan.:img-yes:

filizim+y
27-04-07, 10:40
yan çizmeye başlamadık filizim :) senin yan çizmeni engellemeye çalışıyoruz. uydurduğun şey mantıklı değil dün de dedim samimi olabilirsin ama tarafsız olamazsın. tamam yılmaz için birşeyler yapıyorsun ama filiz içinde yapıyorsun.bizim dernek filiz düzelene kadar hiç bir şey yapmamayı yazdı tüzüğüne.ne zaman düzelir o zaman alacağız onu kanatlarımızın altına. hem şunu unutma :) biz savunduk mu kralını yaparız savunmanın :img-hyste

bilmiyorum ben öyle sezinliyorum yorumlarda yok deneme süresi falan kaç zamandır birlikteyiz birbirimizi tanımadıysak değil mi ama:) ben yan çizmem şu an akadar yapmadım bilmem bile nasıl birşey, nasıl düşünürsen öyle abicim ben tarafsızım dersin sen değilsin dersin:) diyorum ya ben kıyamıyorum ikisine de sizin dernek o zaman beni daha almadan ihraç eder:) değil mi
savunma mekanizmalarınızı zevkle okuyoruz efem hemde ailecek bilmez miyiz:)

NOT: ferman abi analizime birşey demedin neden

ferman336
27-04-07, 10:42
bir de filizcilerden bir ricam olacak daha doğrusu onlara bir sorum olacak;
filiz güçlü bir kadın ve karakter der durursunuz şu konuyu biraz açsanız bu konuda oldukça uzun bir yazı yazacağım da güçlü olmak ne demek sizin için onu bilmek istiyorum.vakti olan yazarsa sevinirim örnek olay ve açıklamalarıyla beraber bence oldukça güçsüz bir karakterde:img-yes:

matraka
27-04-07, 10:43
arkadaşlar biraz yavaş gidin arkanızdan cemmi kovalıyor ?

valla sadece bu bölümdeki yorumları okuyabildim henüz okuyacağım 80 sayfa var daha işim zor yani ,ama bu sayfada bazı gariplikler okudum herşeyin suçlusu filiz midir sorusuna cevap verebilecek kişilerin başında gelen biri olarak dayanamadım yazıyorum evet filizdir:img-hyste :img-hyste

tolgahuzur1
27-04-07, 10:44
ah sevgili filizim ah seninle ne yapacağım ben ...:img-hyste yahu sen filizi iyi savunuyorsun bir anda nasıl filizi savunacaksın kii.. o anlamda dedim ben yılmazı savunamassın diye..:img-wink: vallahi biz filizi yemiyoruz :) sadece hatalarını söylüyoruz..:) sizde yılmazın hatalarını bulun bizimle paylaşım ..:img-hyste bize ulaşabileceğiniz adres : dizifilim ı.altında formu :img-hyste

seni anlıyamıyorum filizi savunanlar nası yılmaza birşey demedi yaa .. her türlü işkenceyi makbul gördülerdi yılmaza ... sen cidden filizcisin heee hep onlardan yana oldun yahu... bir kerede filizci birisiyle uğraştığını görmedim :) ama zaten benden başka kimse seninle uğraşamaz..:img-hyste ben buradayım filizim seninle her zaman didişebiliriz :)

ÖlÜ
27-04-07, 10:45
filiz güçlü bir kadın ve karakter der durursunuz şu konuyu biraz açsanız bu konuda oldukça uzun bir yazı yazacağım da güçlü olmak ne demek sizin için onu bilmek istiyorum.vakti olan yazarsa sevinirim örnek olay ve açıklamalarıyla beraber bence oldukça güçsüz bir karakterde:img-yes:

filizmi güçlüymüş yok ya ben başka diziyimi izliyorum acaba :icon_whis nerelerde güçlülük göstermiş acaba cidden merak ettim :img-yes:

yakupoglu61
27-04-07, 10:46

valla sadece bu bölümdeki yorumları okuyabildim henüz okuyacağım 80 sayfa var daha işim zor yani ,ama bu sayfada bazı gariplikler okudum herşeyin suçlusu filiz midir sorusuna cevap verebilecek kişilerin başında gelen biri olarak dayanamadım yazıyorum evet filizdir:img-hyste :img-hyste

KAnka ;
filizimi bizim gruba alalım mı...? hani grubun başkanısınya snn onayına sunmak istedik...?
ne dersin bak 2 gündür filizim yılmaz için endişeleniyo ...
msjları okuyacağına göre görürsün...

psikoanaliz
27-04-07, 10:48
matraka şu konuya bi açıklık getirir misin dünden beri herkes yılmazın vurulacağını söylüyo bu gerçekten doğrumu yılmaz oraya tek başına mı gidiyo ekrem falan yokmu lütfen şunu cevapla meraktan çatladık sen iyi bilkdiğin içiçn sana her kafadan bir ses çıkıyor

tolgahuzur1

puhaha:img-hyste yahu abi senin sorunun cevabını ben vermek isterdim ama tam tersi olarak..:img-hyste yahu filizin ne gücü varki güç demek para demek ee oda bitti filizde bitti..:img-hyste ama zeyna gibi kız bak her kavganın içinde var :) maşallah allah nazardan saklasın yakında yılmazıda döver bu.:img-hyste

filizim+y
ahh tolga ahhh seni bir adam edebilsem daha ne isterim yahu, ben her ikisinide savunuyorum ama sen görmezden geliyorsun kardeşim ben ne yapayım, valla ben filizci olmadığım için yılmazın hatalarını yazmam tıpkı yılmazcı olup filizin hatalarını yazmadığım gibi ama her ikisininde hatalarını birlikte yazarım ama boşa yazıyorum ki hala daha anlayamamışsın...

beni anlamak o kadar kolay ki okuduğum yorumlarda yılmaza ölsün, gebersin ve haketti diye bir yorum okumadım bu yüzden, nasıl işkencelermiş bunlar yapma tolga yılmaza işkence hiç kullanılmadı, valla ben kimseden yana değilim olmam gereken yerdeyim, ben ne filzici ne de yılmazcı ile uğraştım naçizane forum sakiniyim, bende buradayım sen de ne zaman istersen...

ferman336
27-04-07, 10:51
bilmiyorum ben öyle sezinliyorum yorumlarda yok deneme süresi falan kaç zamandır birlikteyiz birbirimizi tanımadıysak değil mi ama:) ben yan çizmem şu an akadar yapmadım bilmem bile nasıl birşey, nasıl düşünürsen öyle abicim ben tarafsızım dersin sen değilsin dersin:) diyorum ya ben kıyamıyorum ikisine de sizin dernek o zaman beni daha almadan ihraç eder:) değil mi
savunma mekanizmalarınızı zevkle okuyoruz efem hemde ailecek bilmez miyiz:)

NOT: ferman abi analizime birşey demedin neden

tanıdık tanıdık filizim o yüzden bir deneme süresi öngördüm ya zaten. kendi yarattığın filizyılmazcı felsefesine o kadar bağlısın ki ona yan çizemeyeceğini bildiğim için diyorum bütün bunları. walla filizim dediğim gibi filiz düzelene kadar asacaz kesecez kurutacağız hatta yakupun dediği gibi telle asma olayına bile gireceğiz. filiz düzelene kadar bu yola baş koyarım diyorsan kapımız açık sana sonuna kadar.yok ben kıyamam filize diyorsan..bence bir daha düşün....
forum sakinlerinin ne yapacağı analizine mi? süperdi.ee beni ilgilendiren kısmı da doğruydu o yüzden birşey demedim.eline sağlık:good:

matraka
27-04-07, 10:54
yav arkadaşlar bir mesajdada filiz galiba zorla nakah masasına oturuyor diye birşeyler okudum kız bu bölüm cemin tehdidine boyun eğicek ne derse yapacak diyoruz siz olayı hala filizin planı doğrultusunda geçecek sanıyorsunuz

yılmaz bu bölümde filizin endişesini anlıyacak çocuk içinse bekleyin bölüm sonu olabilir yada bir dahaki bölüm

cem tarafından bebeği ile tehdit edilecel filiz ne halde bir filiz olur bu işleri kendi başına açan biri filiz tekiner ben değilim yılmaz öyle yada böyle cem akman ile uğraşıyor onun çevirdiklerini eninde sonunda çıkartacak

aman filiz tekiner devreye giriyor ben senden daha akıllıyım diyerek psikomuza kafa tutuyor sonra bir bakıyorki olaylar kontrolden çıkmış geri dönmek istiyor ama nafile cem psikomuz köfteyi çakmış filizi tehdit ediyor bu sürece böyle geliniyor yani filiz sonunu kendi hazırlıyor çocuğunu düşündüğünü sanmıyorum bir an bile onun nasıl tahlikeye attığını

kısacası ektiğinin fazlası ile almaya başladığı bir bölüm bizleri bekliyor filiz tekinerin tartaklanma tehdit silah patlamaları ama o hala abisinden bir şeyleri gizlemek için çaba sarfedicek bu bölüm izleyeceksiniz sizlerde

hala bunların sorumlusu filiz değil diyorsunuz siz sanıyorsunuzki filiz nikah masasına isteyerek oturuyor hayır diyecek yok böyle birşey yılmaza gelmese idi filiz evet demek zorunda kalacaktı filizseverler yatsın kalksın 24 saat hatim indirsinler yılmaz akına çünkü ihtiyacı olucak :img-hyste :img-hyste

karizma gitti be yılmazım:img-hyste

ferman336
27-04-07, 10:55

matrakacım hoşgeldin. arkadaşlar beraber doğruları savunmak üzere oldukça fazla yazı yazdık napalım :img-yes: e sana da okumak düşüyor artık. ama son cümlen zaten yeterince açıklıyor herşeyi...:img-hyste :img-hyste

matraka
27-04-07, 10:58
KAnka ;
filizimi bizim gruba alalım mı...? hani grubun başkanısınya snn onayına sunmak istedik...?
ne dersin bak 2 gündür filizim yılmaz için endişeleniyo ...
msjları okuyacağına göre görürsün...

alalım yazık kıza şimdi bir hafta ağlayacak zaten hatta daha uzun süre alalım tabi kanatlarımızın altına bizde baskı yok yılmazı sevmek mecburi yılmazı seven filiz zaten sever oda mecburiyetten:img-hyste :img-hyste

not:fatma bak yeni yeni yılmazcılar var artık yılmazcılar üye sayılarını bir güncellesek diyorum yani birde başka sahne üzerine montaj yapalım lütfen

delfin23
27-04-07, 10:59
yav arkadaşlar bir mesajdada filiz galiba zorla nakah masasına oturuyor diye birşeyler okudum kız bu bölüm cemin tehdidine boyun eğicek ne derse yapacak diyoruz siz olayı hala filizin planı doğrultusunda geçecek sanıyorsunuz

yılmaz bu bölümde filizin endişesini anlıyacak çocuk içinse bekleyin bölüm sonu olabilir yada bir dahaki bölüm

cem tarafından bebeği ile tehdit edilecel filiz ne halde bir filiz olur bu işleri kendi başına açan biri filiz tekiner ben değilim yılmaz öyle yada böyle cem akman ile uğraşıyor onun çevirdiklerini eninde sonunda çıkartacak

aman filiz tekiner devreye giriyor ben senden daha akıllıyım diyerek psikomuza kafa tutuyor sonra bir bakıyorki olaylar kontrolden çıkmış geri dönmek istiyor ama nafile cem psikomuz köfteyi çakmış filizi tehdit ediyor bu sürece böyle geliniyor yani filiz sonunu kendi hazırlıyor çocuğunu düşündüğünü sanmıyorum bir an bile onun nasıl tahlikeye attığını

kısacası ektiğinin fazlası ile almaya başladığı bir bölüm bizleri bekliyor filiz tekinerin tartaklanma tehdit silah patlamaları ama o hala abisinden bir şeyleri gizlemek için çaba sarfedicek bu bölüm izleyeceksiniz sizlerde

hala bunların sorumlusu filiz değil diyorsunuz siz sanıyorsunuzki filiz nikah masasına isteyerek oturuyor hayır diyecek yok böyle birşey yılmaza gelmese idi filiz evet demek zorunda kalacaktı filizseverler yatsın kalksın 24 saat hatim indirsinler yılmaz akına çünkü ihtiyacı olucak :img-hyste :img-hyste

Matraka bende Fragmandan anladıgım kadarıyla dün Filizin zorla nikah masasına oturdugunu söyledigimde sevgili modest beni tiye almıştı bana sen Filizin evet diyeceginimi zannediyorsun demişti.Söylediklerine tamamen katılıyorum Filizciler yatıp kalksın Yılmaza dua etsin zira Yılmaz olmasa Şuan Filiz Cemin karısı olacaktı

denmavi
Sevgili matraka da geldi şimdi Yılmazcılar çoğaldı forumda. Ne yapsak ne etsekte şu aşırı Yılmazcı tutumlarından vazgeçirebilsek diye düşünürken bir hamle daha matraka dan geldi. Biz Filiz'in boynundaki ipi çıkarmaya çalışırken sevgili matraka sayesinde Yılmazcılar Filiz'i kör testere ile kesecekler. Yalnız Filiz'i keserseniz Yılmaz'da, Cem'de, Ömer'de size düşman olur ona göre hatta bütün dizidekiler :D :D :D

filizim+y
tanıdık tanıdık filizim o yüzden bir deneme süresi öngördüm ya zaten. kendi yarattığın filizyılmazcı felsefesine o kadar bağlısın ki ona yan çizemeyeceğini bildiğim için diyorum bütün bunları. walla filizim dediğim gibi filiz düzelene kadar asacaz kesecez kurutacağız hatta yakupun dediği gibi telle asma olayına bile gireceğiz. filiz düzelene kadar bu yola baş koyarım diyorsan kapımız açık sana sonuna kadar.yok ben kıyamam filize diyorsan..bence bir daha düşün....
forum sakinlerinin ne yapacağı analizine mi? süperdi.ee beni ilgilendiren kısmı da doğruydu o yüzden birşey demedim.eline sağlık:good:

öyle mi ferman abim yine şüpheci gördüm seni şaka şaka yani istediklerini kabul edersem alıyorsunuz yoksa senin işin yok yanımızda demek oluyor ben öyle anladım tmm bağlı olduğum filizyılmaz felsefem var yan çizememde ama yinede beni her şekilde kabul etmelisiniz değil mi ama zaten dünden beri içim acıyor yılmazıma bir de sizler üzmeyin beni:( bir orta yol buluruz senle
iyi analizi beğenmişsin teşekkür ederim fikrini merak ettim:)

cemotara
27-04-07, 11:02

sevgili Matraka tabikide bu durumda filizinde hatası var ona birşey dediğim yok ama bu olayda bile tüm suç filizin diyorsunuz ama herşeyin suçlusu cem ama nedense bu forumda devamlı suçlu olan filiz oluyor dizide cem gibi psikopat olduğu halde ençok yerdenyere vurulan ve nefret edilen filiz valla çok garip bir durum

matraka
27-04-07, 11:03
matraka şu konuya bi açıklık getirir misin dünden beri herkes yılmazın vurulacağını söylüyo bu gerçekten doğrumu yılmaz oraya tek başına mı gidiyo ekrem falan yokmu lütfen şunu cevapla meraktan çatladık sen iyi bilkdiğin içiçn sana her kafadan bir ses çıkıyor

sevgili psikoanaliz

bu arada nickini kısaltmak mümkün değil kısalınca psiko oluyor :img-hyste

onu yazan kişi si_nice nickli arkadaşımız benim yazdıklarımda farklı bir şey değil ben burda değilken bile önceden olucakları yazardı kendisi onun için o dediyse doğrudur

ha ben ne dedim bu olayların sonucunda yılmazın başı yanacak dedim değilmi bunu 3 haftadır yazıyorum zaten ama bizim forumda bazı kişiler kapak olsun modunda yazılar yazdığı için yazdıklarım net olmuyor

her yazımda aşağı yukarı yılmazın başı yanıcak dedim zaten bunun ne demek olduğunu anlamak için muaallim olmaya gerek yok sadece vatandaşlarda anlayabilir üstelik sahne ayrıntısı bile verdik ama nafile demekki

filizim+y
27-04-07, 11:04
sevgili matraka hoşgeldin şimdi

--- ben daha ne kadar ağlarım
--- yılmazıma ne olacak o zaman karalar bağlamam da ne yaparım
--- yılmazım ağır mı yaralanacak
--- yılmazımı kim hastaneye yetiştirecek
--- filiz ne halde olacak imzada atmayacak
--- cem filizi orada bırakacak mı
--- cem oaradan yalnız mı kaçacak

cvplarsan sevinirim artılı filizin feci halde acilllll:icon_sorr :icon_sorr

ferman336
27-04-07, 11:07
öyle mi ferman abim yine şüpheci gördüm seni şaka şaka yani istediklerini kabul edersem alıyorsunuz yoksa senin işin yok yanımızda demek oluyor ben öyle anladım tmm bağlı olduğum filizyılmaz felsefem var yan çizememde ama yinede beni her şekilde kabul etmelisiniz değil mi ama zaten dünden beri içim acıyor yılmazıma bir de sizler üzmeyin beni:( bir orta yol buluruz senle
iyi analizi beğenmişsin teşekkür ederim fikrini merak ettim:)

her şekilde kabul edemeyiz filizim. tüzüğümüz var, üye kabul şartlarımız belli,o var bu var yani.ama çok kolay üye olmak...:) bak matrakanın dediğine göre, Hasan söylediğinin aksine yılmaz oldukça ağır yaralanacak senin karalar bağlama süren de artacakta artacak..kimin yüzünden hep filiz hep filiz...fırsat bu fırsattır.kampanyamız var bu haftalarda.gel katıl bize sen...filizi red etmiyoruz zaten biliyorsun düzelsin yengemiz ve yeğenimizin annesi mertebesine alacağız onu.biraz sabır yeter yani..:happy0064

delfin23
sevgili Matraka tabikide bu durumda filizinde hatası var ona birşey dediğim yok ama bu olayda bile tüm suç filizin diyorsunuz ama herşeyin suçlusu cem ama nedense bu forumda devamlı suçlu olan filiz oluyor dizide cem gibi psikopat olduğu halde ençok yerdenyere vurulan ve nefret edilen filiz valla çok garip bir durum

Tabiki herşey Cemin suçu ama bu olaylara zemin hazırlıyan Cemle başedebilecegini zanneden ve Cemi mahfetmek için saçma sapan bir plan hazırlayan Filizdir. Yılmazın vurulmasında bana göre Filiz suçludur.Çünkü Filiz olmasa Yılmaz oraya gitmezdi ve başınada bu gelmezdi

matraka

şimdi ben sana sorularla geleyim ayak uçlarına basarak yavaş yavaş derinden:img-hyste korku filmi oldu

---cem neden ömeri vurmak istedi
---cem neden tekinerleri batırmak istedi
---cem neden çeklerin parasını öedemedi
---cem neden yılmazı hastanelik etti
---cem neden yılmazın arabasının frenlerini bozdu

nedeni varmı psiko işte durduk yere katliam yapacak :img-hyste zevk meselesi

filizim+y
27-04-07, 11:11
şimdi yılmaz vurulursa ne olacak hayati bir tehlike olmaması gerek çünkü olaylar birbirine bağlanaz ki daha aslı kız ile nikahı var ee filiz ne olacak bu arada bir sürü soru geldi şimdi aklıma, cemden tamamen kurtulacak mı ki aslı kızla nikah masasına oturcak olaylar parça parça birleştiremiyorum çok üzüldüm ondan mı acaba ahh yılmaz ahhh...

matraka
27-04-07, 11:12
ya nolacak yılmaza ya ahhh yılmaz ahh bıraksana filizi ya aslıyla ilgilen kız sana seni ne ilgilendirir diyor işte vazgeçya yine olan sana olacak yaaa offf delirrim ben bu akşam kesin :icon_sorr

sevgili ölü gerçi bize dirin lazım bu arada nickin hoşuma gitti :img-hyste aramıza hoşgeldin gerçi takip ediyordun herhal ama genede hoşgeldin yılmazcı olmana ayrıyetten çok sevindim kolay bulunan bir meziyet değil malüm ortalık filizci kaynıyor

bizde farazi başkan pardon efsane başkanın dediği gibi bir gün herkes yılmazcı olucak diye kendimi avutanlar grubunda seyehat ediyoruz işin zor filizcilerle uğraşmak çok zor çünkü zoru sevemek gerek

filizim+y
27-04-07, 11:16
her şekilde kabul edemeyiz filizim. tüzüğümüz var, üye kabul şartlarımız belli,o var bu var yani.ama çok kolay üye olmak...:) bak matrakanın dediğine göre, Hasan söylediğinin aksine yılmaz oldukça ağır yaralanacak senin karalar bağlama süren de artacakta artacak..kimin yüzünden hep filiz hep filiz...fırsat bu fırsattır.kampanyamız var bu haftalarda.gel katıl bize sen...filizi red etmiyoruz zaten biliyorsun düzelsin yengemiz ve yeğenimizin annesi mertebesine alacağız onu.biraz sabır yeter yani..:happy0064

yapma abi ya senin kontenjandan ve yüce gönüllülüğünden faydalanalım dedik ama sen de bir tüzüktğr gidiyorsun filizim haketmiyor mu azıcık torpil:)
valla çok ağırmış artık beni hep üzülen, aplayan modunda görürsünüz yazacak takat kalır mı bende bilemem ahh yılmaz ahh ne gidersin peşinden bırak da ne olursa olsun ama yılmazım işte kıyamadı sevdiğine abi ben gerçekten ne olacağım ya mahvoldum benim durumum hiç iç açıcı değil:( filizi red etmek mümkün mü abi:)

matraka
27-04-07, 11:17

cevap1:kızını dövmeyen dizini döver
cevap2:gitti yiğidim helvasını yiyeceğiz:img-hyste
cevap3:yılmaz bu en az 5 kursun veriyorum ancak devrilir nede olsa eski türk filmleri tadında her mermide kıvranma bekliyoruz :img-hyste
cevap4:o 5 kurşunla bile kalkar gider hastaneye :img-hyste
cevap6:dünya ile ahıret arasında bir yerde olucak
cevap7:hayatta bırakmaz bıraktırırlar
cevap8:ahaliyi yanına alıcak mumyalatıp müzeye koyacak

denmavi
27-04-07, 11:17
sevgili matraka bunu şaka olarak söylüyorsun herhalde yani cem psikopatı kafayı filize taktı diye ve filizi elde etmek için bunları yaptı diye herhalde filiz suçlu olacak değil

Sevgili cemotara, Cem bunları yaptı diye Filiz suçlu derler nedeni peki ne ? Filiz bu kadar güzel olmasaydı kardeşim değil mi ?. Bu kadar güzel olursa Cem'de takılır peşine. Yani Filiz suçludur :icon_whis .Hani neden Aslı'nın peşine takılmadı bizim psiko :img-hyste .

ÖlÜ
27-04-07, 11:18
sevgili ölü gerçi bize dirin lazım bu arada nickin hoşuma gitti :img-hyste aramıza hoşgeldin gerçi takip ediyordun herhal ama genede hoşgeldin yılmazcı olmana ayrıyetten çok sevindim kolay bulunan bir meziyet değil malüm ortalık filizci kaynıyor

bizde farazi başkan pardon efsane başkanın dediği gibi bir gün herkes yılmazcı olucak diye kendimi avutanlar grubunda seyehat ediyoruz işin zor filizcilerle uğraşmak çok zor çünkü zoru sevemek gerek

hoşbulduk matraka merak etme ölümde dirimde yılmaz için :img-wink: ya bende hangi siteye girsem hertaraf ta filizci var burda bulmuşken kaybetmeyeyim dedim :img-pilot az uğraşmadım filizcilerle ama bu aralar sınavlar var pek giremiyorum ama elimden geleni yapacam :img-yes:

matraka
27-04-07, 11:19
sevgili matraka bunu şaka olarak söylüyorsun herhalde yani cem psikopatı kafayı filize taktı diye ve filizi elde etmek için bunları yaptı diye herhalde filiz suçlu olacak değil

olurmu öyle şey tabiki şaka olsun diye yazdım ama birşeyi kabul etmek lazım kabul etmek büyüklüktür erdemdir.o da nedir

filizin el attığı düzen bozulur kendisi yürüyen felaket nickli arakadaşımız olur en azından bunu kabul et

yılmaz keşke bu konuya yani nikah konusuna kayıtsız kalabilse idi ama filizin başının dertte olduğunu bilipte kayıtsız kalması yapmayın arkadaşlar bu komik olmazmı:img-hyste sizcede

matraka
27-04-07, 11:25
hoşbulduk matraka merak etme ölümde dirimde yılmaz için :img-wink: ya bende hangi siteye girsem hertaraf ta filizci var burda bulmuşken kaybetmeyeyim dedim :img-pilot az uğraşmadım filizcilerle ama bu aralar sınavlar var pek giremiyorum ama elimden geleni yapacam :img-yes:

sevgili ölü ya böyle yazmak bir tuhaf ölü;

anlıyorum seni çünkü yolda giderken bile çarptığın 3 kişiden biri filizci olursa normaldir bu sınavlar bitince gel biz hep buralardayız hatta nöbetçi yılmazcılarımız bile var forumda ama yılmazcı dediğin senin gibi olur bazıları gibi (tolga)değil gönülden sevmek inanmak lazım

filizim+y
27-04-07, 11:27
cevap3:yılmaz bu en az 5 kursun veriyorum ancak devrilir nede olsa eski türk filmleri tadında her mermide kıvranma bekliyoruz :img-hyste

ahh matraka ahh desene bana kara günler ne olacak benim halim

-- kızımı dövdüm ama yine bildiğini yaptı
-- yapma yılmazıma birşey olmaz ne helvası kalpten gitcem şimdi
-- ne 5 kurşun mu (ferman abi görmesin bunu) yok cnm abarttın
-- yani yalnız mı yüğüdüm yılmazım tek gidiyor
-- o da cemle gidecek sanırım
-- şimdi de filizin onla gitmediğini söylüyorsun
-- cem sonradan sahne alacak anlaşılan

matrakam doğru mu anladım arkadaşım filizimin durumu içler acısı bana bir önerin var mı bak yoksa kalpten gideceğim toptan kurtulacaksınız benden

matraka
27-04-07, 11:30
sevgili matraka zaten yılmazın bu işe karışmaması saçma olurdu tabikide yardım edecek birde zaten filizin hatası yok demiyoruz hatası var tabikide keşke tek başına bu oyuna kakmasaydı ama tüm sorumlu yada suçluda filiz değil onun için filizi ezdirmem kimseye

yakında ezilmeden reçeli yapılacak o habire tartaklanıyor cem tarafından sen engel olamassın sanada bir plan düşünüyordur cem akman

bakın filizin intikam alması komik demiyorum koskocaman bir hata diyorum başka birşey demiyorum abisini yılmazdan ayrılması için yani sadece bu sebeb için vurdurabilen bir kişiden çocuğu ile birlikte intikam almak isteyen birinin kaçık olması lazım çocuğu bırakamayacağına göre filiz kaçıkmıdır bence arada geliyorlar filize :img-hyste :img-hyste

cemotara
27-04-07, 11:31
sevgili matraka bilmece gibi cevap veriyorsun ya bu vurulma sahnesinden sonra cem filizi alıpta mı kaçacak yoksa filiz cemden kurtulacak mı birde yılmazın durumu çok mu ağır olacak yani iki üç bölüm yılmaz komada mı olacak

ÖlÜ
27-04-07, 11:31
sevgili ölü ya böyle yazmak bir tuhaf ölü;

anlıyorum seni çünkü yolda giderken bile çarptığın 3 kişiden biri filizci olursa normaldir bu sınavlar bitince gel biz hep buralardayız hatta nöbetçi yılmazcılarımız bile var forumda ama yılmazcı dediğin senin gibi olur bazıları gibi (tolga)değil gönülden sevmek inanmak lazım

ismim ela,ela diyebilirsin :img-wink: zaten sınavlar bitsin hergün burdayım hiç merak etmeyin yokya tolgada bizim gibi tam bir yılmazcıdır yani inş :icon_whis neyse k.bakmayın okula gitmem lazım şimdi sonra grşrz herkese iyi sohbetler :sad53: :sad53:
not:şu dünyada iki büyük var biri yılmaz diğeri 70 lik rakı :happy0064 :img-pilot

matraka
27-04-07, 11:34
ahh matraka ahh desene bana kara günler ne olacak benim halim

-- kızımı dövdüm ama yine bildiğini yaptı
-- yapma yılmazıma birşey olmaz ne helvası kalpten gitcem şimdi
-- ne 5 kurşun mu (ferman abi görmesin bunu) yok cnm abarttın
-- yani yalnız mı yüğüdüm yılmazım tek gidiyor
-- o da cemle gidecek sanırım
-- şimdi de filizin onla gitmediğini söylüyorsun
-- cem sonradan sahne alacak anlaşılan

matrakam doğru mu anladım arkadaşım filizimin durumu içler acısı bana bir önerin var mı bak yoksa kalpten gideceğim toptan kurtulacaksınız benden

erkenden psikologtan yardım almanı tavsiye ediyorum bu dönemi atlatman zor olabilir:img-hyste o kadarda kasmayın kendinizi yılmaza ne beş kurşunlar yerde karizmayı çizdirmemek için 3 nü kendi çıkarır doktora iş kalsın diye ikisinide onlara bırakır :img-hyste hatta delikenlılığın raconun dan faydalanıp narkoz almak istemez :img-hyste

filizim+y
27-04-07, 11:39
erkenden psikologtan yardım almanı tavsiye ediyorum bu dönemi atlatman zor olabilir:img-hyste o kadarda kasmayın kendinizi yılmaza ne beş kurşunlar yerde karizmayı çizdirmemek için 3 nü kendi çıkarır doktora iş kalsın diye ikisinide onlara bırakır :img-hyste hatta delikenlılığın raconun dan faydalanıp narkoz almak istemez :img-hyste

demek o kadar feci ama o zaman da bir sürü soru

--- yılmaz bebeği vurulduğu anda mı öğrenecek yoksa daha önce mi
--- yılmaza hastane görünürse o zaman işler daha da çıkmaza girer
--- filiz hastaneye gidebilecek mi
--- mualla ve aslı filizi hastaneye alacaklar mı
--- bu kadar ağırsa filiz onu yalnız bırakabilir mi
--- aslı - yılmaz nikahı nasıl olur ki filizyılmazın barışması bundan bile olur

gibi daha da çoğaltılabilir biraz daha detay verebilirsen bağlamaya çalışıyorum konuları...

cemotara
27-04-07, 11:46
valla matrakanın dediklerinden sonra bebeği kesin filiz söyleyecek yılmaza yani matraka ya son sahnede öğrenecek diyor yada önümüzdeki bölümün başında yani cem yılmazı vurduktan sonra galiba filiz bebeği söyleyecek yada cemde olabilir önce bebeği söyler sonra yılmazı vurur inş. bu son sahne yılmazın bebeği öğrendiği sahne olur

arzuinan
27-04-07, 11:47
MERHABALAR ARKADAŞLAR, HERKESE İYİ BİR GÜN DİLİYORUM...

akşam bıraktığım yerden okumak bi hayli zamanımı aldı. hepinizin yüreğine sağlık. :happy0064

Yılmaz & Filiz için çok üzülüyorum. böyle bir durumu ikiside haketmediler. bence ikiside suçlu değil. ama Filiz'in Yılmaz'dan daha hatalı olduğunu kabul ediyorum. Umarım bu olay birbirlerine olan duygularının ne kadar güçlü olduğun anlamalarına yardımcı olur. haklı veya haksız; kapris ve inat'dan uzat dururlar...:sad53:

filizim+y
27-04-07, 11:48
matraka kaçtı gene son soruları cvplamadan ah matraka ah dünden beri yılmaz yeteri kadar ah çektiriyor şimdi sen de bir geldin hemen kayboldun

evet arkadaşlar kaldık yine başbaşa ne olacak şimdi

yılmazımın durumu gerçekten ağırmış
ömer durumu bilmiyormuş
yılmaz yalnızmış
filizi cem alıp götürecekmiş
ya da götüremeyecekmiş (cvp alınamadı)

denmavi
27-04-07, 11:55
Sevgili Filizim, şimdi Yılmaz - Filiz barışması sırf bundan olur demişsin ama arada engeller var yine. Bu sefer yakınlaşma olsa bile Aslı ile evlilik hazırlıkları var. Yılmaz vurulsa bile herhalde biz onu 2-3 bölüm hastahanede izlemeyiz belki zaman atlattırırlar çünkü az bölüm kaldı. Mualla Filiz'i hastahaneye alır çünkü sebebin Filiz olduğunu daha kavrayamamıştır. Belki Filiz Mualla'dan daha önce hastahanede olur kim bilebilir :good:
Yılmaz'ın yalnız olduğundan zaten emin gibiydim çünkü bir değil bu yaptığı

yakupoglu61
27-04-07, 11:56
Filizim; sn onu bunu bırak başkanda onay verdi.
artık iyi düşün kararını ver bize katılacaksan hem filizci- hemde yılmazcıyım düşüncesini bırakacaksın...!
ne olursa olsun yılmazı savunacakmısın...?;):D

wyand0tte
27-04-07, 12:00
oooooooooo filizi öldürmüşsünüz bu kadar üstüne gitmeyin arkadaşlar o kızın yaşadıklarınıda düşünün yani belki intikam meselesinde saçmaldı ama bu dereceye gelebileceğini tahmin etmedi yılmazında suçu var bebekten şüphe duyabildi demekki filizi hiç tanımadı bir bayan olarak sevdiğim insan böyle bir şüpheyle karşıma çıksa bende sölemezdim çocuğun ondan olduğunu biraz insafa gelinnnn...her iki tarafında hataları var birbirlerini dinlemeden suçluyolar..bu bölümde yılmaz hatasını tamamen kapatacak ama eminim filizde bunu karşılıksız bırakmaz tabi yılmazıma birşey olmazsa...

emraht
27-04-07, 12:04
süper bir bölüm bizi bekliyor. birde tam silahlar patladdığında bölüm biterse gelecek haftaya cıkmayabiliriz:img-hyste

filizim+y
27-04-07, 12:06
güzide mçiftim birbirlerine söyliyorlar dizeleri:)

S evgimiz hiçbir zaman bitmedi
E llere inat hiçkimseye yenilmedi
N e bitti ne de eksildi

B irbirimizi sevmedik mi
E ngelleri bizi delirtmedi mi
N e olursa olsun sevgiyi haketmedik mi

V aroldukça yüreklerde bu aşkın hissi
E lbet buluşuruz yazgı birleştirdi bizleri

B ir bakmışız bu günler bir mazi
E llerimiz bulmuş birbirini
B ebeğimiz sevgimizin en büyük delili
E n baştan beri hakettik sevgimizi
G üzel günler bekler artık bizi
İ steğimiz birbirimizin kalbinde gizli
M utluluğu bulduk artık değil mi
İ stemesinler biz istedik yeterli
Z amanı çokdan geldi BİZ ancak anladık bu aşkın değerini

filizim+y
27-04-07, 12:10
Sevgili Filizim, şimdi Yılmaz - Filiz barışması sırf bundan olur demişsin ama arada engeller var yine. Bu sefer yakınlaşma olsa bile Aslı ile evlilik hazırlıkları var. Yılmaz vurulsa bile herhalde biz onu 2-3 bölüm hastahanede izlemeyiz belki zaman atlattırırlar çünkü az bölüm kaldı. Mualla Filiz'i hastahaneye alır çünkü sebebin Filiz olduğunu daha kavrayamamıştır. Belki Filiz Mualla'dan daha önce hastahanede olur kim bilebilir :good:
Yılmaz'ın yalnız olduğundan zaten emin gibiydim çünkü bir değil bu yaptığı

sevgili denmavi yanlış anlaşıldı sanırım aradaki engelleri bildiğim için dedim böyle bir vurulma ve hayati tehlike söz konusu olursa filiz de yılmaz da hiçbirşeye bakmaz hemen barışırlar bunu anlatmak istedim soruyuda zaten o yüzden öyle sordum yoksa engellerin farkındayım o yüzden dedim ama cvp alamadık yoksa aslı büyük bir engel afrkındayım zaten, inşallah mualla filize karşı dediğin gibi olur evet yılmaz yalnızmış zaten emindik...

nisailayda
27-04-07, 12:10
Matraka yılmaza beş kurşun veriyor .Anlaşılan sinir bir bölüm bizi bekliyor.Yazık yılmaza ya bunca çabadan sonra bunumu haketti.Hata hata diyoruz ya filizinkilerde hata boyutunu aştı be kardeşim sen karnında çocukla neyine güveniyorsun.işi bu aşamalara getirip herkesin canını yakıyor işte..adam psikopat onunla oyunolurmu? :sad53: :sad53: (geçmiş yazılarımdan dolayı çok pişmanım) (oyunu kurallarına göre oynuyormuş )bunu ben yazmıştım:icon_whis :icon_whis ferman kardeş kurşun sayısına göremi asılıyordu filiz?

ferman336
27-04-07, 12:11
Yılmazın işi ne orada kardeşim :) dış kapının mandalısın sen, sanane :img-hyste
Yılmaz vurulmuş, Filize ne kardeşim :) vurulan kim ki dış kapının mandalı :happy0064 demek en az 5 kurşun ha...demek öteki tarafla burası arası bir yerde ha...vay be...biri durdursun beni...:img-hyste çok fena şeyler olacak çok fena forumda:good:

kursuni19
27-04-07, 12:11
Filizim, yine harikalar yaratmissin. Sen, ben ve bebegimiz cok manali olmus, ellerine saglik. Umarin gercekten yakinda onlari bu sekilde görebiliriz, tabi Yilmazim sag saglim kurutulabilirse:icon_whis

filizim+y
27-04-07, 12:13
Filizim; sn onu bunu bırak başkanda onay verdi.
artık iyi düşün kararını ver bize katılacaksan hem filizci- hemde yılmazcıyım düşüncesini bırakacaksın...!
ne olursa olsun yılmazı savunacakmısın...?;):D

sevgili yakupoğlu bakalım gelen günler ne gösterecek başkanınız banailgi alaka göstermeli sizlerinde beni şımartmanız gerek yani benimde şartlarım olacak değil mi ama:):) şaka şaka ben her zaman savunuyorum yılmazımı cnm ya karalar bağlattı bana:(

Neslihan17
27-04-07, 12:13
mualla hanım bence filize yüklenmez. "oğlum, filiz için hayatını tehlikeye atıyor demekki gerçekten seviyormuş" der. aslı, mualla hanıma filiz ve yılmaz hakkında soru sorduğunda "bu sevgi değil, geçici bir heves" gibi sözler söylemişti. yani kendi tezini kendisi çürütmüş olacak. mualla hanım bir de bebeği öğrenirse zaten ağzını açmaz. ama aslı için aynı şeyleri söyleyemiyeceğim. aslı işte anlamaz!

dün ortaya bir şey attım fakat kimse cevap vermedi. bir daha sorayım. diğer fragmanda cem fatihi vuruyor. sonra da gidip rahat rahat filize nikah mı kıyacak? nasıl olacak anlamıyorum. ayrıca fatihi ofiste vuruyor. başkasının üzerine atması da çok zor.(sanırım) bu konuda fikirlerinizi çok merak ediyorum.

ferman336
27-04-07, 12:15
ferman kardeş kurşun sayısına göremi asılıyordu filiz?

evet şu an öyle...aldığı hasar tabi ki cezasını artıracak ama azalma olmayacak.beklerim büyük bir keyifle asacaz filizi.:happy0064

yakupoglu61
27-04-07, 12:17
sevgili yakupoğlu bakalım gelen günler ne gösterecek başkanınız banailgi alaka göstermeli sizlerinde beni şımartmanız gerek yani benimde şartlarım olacak değil mi ama:):) şaka şaka ben her zaman savunuyorum yılmazımı cnm ya karalar bağlattı bana:(

ama filizim bişeyi atlama önemli olan filizi savunmayacak olman bunu unutma...!
başkanın işi yoğun biz sana ilgi gösteriyoruzya mesela tolga özel olarak ilgileniyo değilmi tolga...?

wyand0tte
27-04-07, 12:18
mualla hanım bence filize yüklenmez. "oğlum, filiz için hayatını tehlikeye atıyor demekki gerçekten seviyormuş" der. aslı, mualla hanıma filiz ve yılmaz hakkında soru sorduğunda "bu sevgi değil, geçici bir heves" gibi sözler söylemişti. yani kendi tezini kendisi çürütmüş olacak. mualla hanım bir de bebeği öğrenirse zaten ağzını açmaz. ama aslı için aynı şeyleri söyleyemiyeceğim. aslı işte anlamaz!

dün ortaya bir şey attım fakat kimse cevap vermedi. bir daha sorayım. diğer fragmanda cem fatihi vuruyor. sonra da gidip rahat rahat filize nikah mı kıyacak? nasıl olacak anlamıyorum. ayrıca fatihi ofiste vuruyor. başkasının üzerine atması da çok zor.(sanırım) bu konuda fikirlerinizi çok merak ediyorum.

neslihan dünden beri bende nunu düşünüyorum adam fathi vurup elini kolunu sallaya sallaya nikahamı gitcek bence yılmaz vurulduktan sonra polisler basabilir orayı ama cem bu herşeyi düşünmüştür psiko filizi rehin alıp kaçabilir ordan offffffff böle olursa bu gece uyku yok bana

denmavi
27-04-07, 12:18
Matraka yılmaza beş kurşun veriyor .Anlaşılan sinir bir bölüm bizi bekliyor.Yazık yılmaza ya bunca çabadan sonra bunumu haketti.Hata hata diyoruz ya filizinkilerde hata boyutunu aştı be kardeşim sen karnında çocukla neyine güveniyorsun.işi bu aşamalara getirip herkesin canını yakıyor işte..adam psikopat onunla oyunolurmu? :sad53: :sad53: (geçmiş yazılarımdan dolayı çok pişmanım) (oyunu kurallarına göre oynuyormuş )bunu ben yazmıştım:icon_whis :icon_whis ferman kardeş kurşun sayısına göremi asılıyordu filiz?

Filiz'in hatalarından ders alması için Yılmaz'ı vurdurttu bizim senaristler. Umarım hatalarından ders alır artık dizinin sonlarına geliyoruz. 5 kurşun biraz fazla ama Ulubatlı Hasan'ın devlet aşkı gibi o da Filiz'e olan aşkından güç alarak yıkılmayacak sanırım :good: Devlerin aşkı büyük olduğu kadar sorunları da çok büyük :D :D :D

Not: Sevgili filizim şiirini beğendim, eline sağlık :good:

ferman336
27-04-07, 12:19

ya neslihan kusura bakma da şu eskiden yaptığımız bir mualla muhabbetinde oldukça fazla şeyler söylenmişti muallaya. sen o söyleyenlerin arasında mıydın değil miydin çıkaramadım. arasındaysan da arasında değilsende o kişilerin, bir filizci olarak onların tezini paramparça eden bu yorumun için tebrik edeceğim seni.

Neslihan17
27-04-07, 12:22
ya neslihan kusura bakma da şu eskiden yaptığımız bir mualla muhabbetinde oldukça fazla şeyler söylenmişti muallaya. sen o söyleyenlerin arasında mıydın değil miydin çıkaramadım. arasındaysan da arasında değilsende o kişilerin, bir filizci olarak onların tezini paramparça eden bu yorumun için tebrik edeceğim seni.

ewt arasındaydım hatta karşılıklı özür dilemeleri gerektiğini yazmıştım. hala da sözümün arkadasındayım. ama mualla hanım kötü bir anne değilse ki bence kesinlikle değil, oğlunu anlayacaktır ve filize yüklenmeyecektir. hatta bebeği öğrendiğinde aşkın büyüklüğünü çok iyi anlayacaktır.

filizim+y
27-04-07, 12:23
Filizim, yine harikalar yaratmissin. Sen, ben ve bebegimiz cok manali olmus, ellerine saglik. Umarin gercekten yakinda onlari bu sekilde görebiliriz, tabi Yilmazim sag saglim kurutulabilirse:icon_whis

kurşunim, sağol cnm ne yaprsın onların bu hallerini özler olduk bu yüzden bende bu hislerle onların duygularına yani şu gösteremedikleri duygularına tercüman olmak istedim, beğenmene sevindim

YILMAZ 5 KURŞUN OLAYI ŞAKA ARKADAŞLAR ferman abi işler kesat senin :)

sevgili denmavi teşekkür ederim beğenmene sevindim

ferman336
27-04-07, 12:28
ewt arasındaydım hatta karşılıklı özür dilemeleri gerektiğini yazmıştım. hala da sözümün arkadasındayım. ama mualla hanım kötü bir anne değilse ki bence kesinlikle değil, oğlunu anlayacaktır ve filize yüklenmeyecektir. hatta bebeği öğrendiğinde aşkın büyüklüğünü çok iyi anlayacaktır.

iyi ama muallanın böyle davranacağını düşünüyorsan ve o günkü konuşmaları hatırlarsan kendi içinde çelişkiye düşmüş olursun sevgili neslihan. muallanın kötü bir anne olmadığını kabul etmek demek o gün tüm söylenenleri kökünden red etmeyi gerektirir. o gün de dediğim gibi muallanın filize bir özür borcu yoktur. ilk sezon sizin ayıpladığınız davranışları için özür dilemiş ve hatasını telafi etmiştir filizin yanında yer alarak. lakin sezon sonu itibariyle filiz, mualla için yoktur ve bu konuda da oldukça haklıdır mualla.:good:

ferman336
27-04-07, 12:29
hoppppppp yılmazcılar filize çok yükleniyonuz tamam hatalı olabilir zaten cezasını çekiyo şu anada sevdiğini vurdular bundan büyük cezamı olur düşene birde sizmi vurcaksınız yahuuuuuuuuu

kendi düşen filizse ve kendi kendine düşmesine rağmen ağlayacaksa tabi ki bir tekme de biz sallayacağız.bundan doğal ne olabilir :img-hyste
benim korkum cemden intikam almak için onunla evlilik yoluna giren filizin şimdi kalkıp vurulan yılmaz için intikam amacıyla cemle balayına çıkmasıdır.:img-hyste şaşırtmaz beni. ona güveniyoruz :img-pilot

Filizim cephane bol bizde işler kesat gitmez saolsun filiz.ne yapar eder bir talep yaratır..:good:

arzuinan
27-04-07, 12:34
filizim şiir harika :happy0064 yüreğine sağlık :good:

Yılmaz'ın ağır bir şekilde yaralanmayacak olması içime su serpti arkadaşlar (5 kurşun yemeyecekmiş ya buradan onu çıkardım belkide çıkartmak istiyorum yani insanlar 1 kuşşunlada ağır bir şekilde yaralanabilirler hatta Allah korusun ..... ) vurulacak olmasına tarifsiz üzüldüm o ayrı ama durumu inşallah çok ağır olmayacak.

filizim bu arada demin heyecandan atlamışım Yılmaz'ımın vurulmasından sonraki benim ile ilgili yaptığın tespit çok doğru. tebrikler. :img-yes: bu arada ben seninde benim gibi düşüneceğini sanıyorum... fakat asla bütün olanların suçlusu Filiz'dir diyemeyiz...

Neslihan17
27-04-07, 12:35
iyi ama muallanın böyle davranacağını düşünüyorsan ve o günkü konuşmaları hatırlarsan kendi içinde çelişkiye düşmüş olursun sevgili neslihan. muallanın kötü bir anne olmadığını kabul etmek demek o gün tüm söylenenleri kökünden red etmeyi gerektirir. o gün de dediğim gibi muallanın filize bir özür borcu yoktur. ilk sezon sizin ayıpladığınız davranışları için özür dilemiş ve hatasını telafi etmiştir filizin yanında yer alarak. lakin sezon sonu itibariyle filiz, mualla için yoktur ve bu konuda da oldukça haklıdır mualla.:good:

yok çelişkiye düşmedim. ama o zamanki yazılarımı hatırlarsan karşılıklı özür dilemeleri gerektiğini savundum. filizin 4 sene gitmesinin sebebini açıklayıp özür dilemesi gerektiğini, mualla hanımın da açıklamadan sonra ön yargılı tavrını kesip özür dilemesi gerektiğini savundum. belki o zamanlar sinirle mualla hanımı abartmış olabilirim kabul ediyorum. ama bunun sebebi kesinlikle aslıdır. yani filizin yanında nispeten aslıya davranışlarıdır. aslıya katlanamıyorum napim. hele de o umursamaz halleri sinirlerimi hoplatıyor. bu yüzden mualla hanıma kızıp yorumlarımı abartmış olabilirim. ama o zaman kesinlikle karşılıklı özür dilemeleri gerektiğini savundum.

wyand0tte
27-04-07, 12:35
eğer başta yılmaz filizden şüphe etmeseydi filiz en zor anında yalnız kalmayack ve bu yalnışa düşmeyecekti o kendi başına düşmedi filizi düşürenler handan ve yılmazdı ama olan oldu artık umarım herşey ortaya çıkar ve bariışırlar ben ne yılmazcı ne filizcitim ama filizi bu şekilde asmayın yani.....keşke olylar böle gelimeseydi yılmazıma umarım birşey olmaz ve cem umarım filizi kaçırmaz yoksa yılmazım filiz için hastaneden kaçarrrrrrr yazıkkkkk

arzuinan
27-04-07, 12:40
arkadaşlar Filiz'i savunurken insanı zorla Yılmaz'cı yapıyorsunuz. o zaman bende Filiz'de ne olursa olsun Yılmaz'a inansaydı abisi öldürteceğine ihtimal vermeseydi derim...

sude9

Soru ve cevaparınız çok hoş olmuş:img-hyste

Cem neler yapmıyor ki,bu işmi ağır gelecek ona,verir adamlarına şundan kurtulun diye,ondan sonra koynumdaki yılanı çıkardım diyerek rahatlar,gider nikahın kıyar,hemde büyük zevkle,ne de olsa karşımızda psikopatlığa yeni tarz getirmiş biri var

filizim+y
ama filizim bişeyi atlama önemli olan filizi savunmayacak olman bunu unutma...!
başkanın işi yoğun biz sana ilgi gösteriyoruzya mesela tolga özel olarak ilgileniyo değilmi tolga...?

dedim ya bakacağız gelen günler neler gösterecek bir de bölümü izleyelim...

başkanı bilmez miyim, evet sende ilgileniyorsun ama tolga arkadaşım bana kırgın o yüzden benle ilgilenmiyoru:(:icon_sorr

Figan
27-04-07, 12:44
Tahminlerim mi cikacak ne?
Yilmazin aci sonuyla bitecek diyordum ben dizi icin. Yilmaz vuruluyor, hemde uzun bir süre Yilmazi zor günler bekledigine göre belkide benim tahminim cikacaktir.

Karnindaki bebeginle boyundan büyük islere kalkisirsan vede inat edersen olacagi bu iste..
Yilmazin sonunu ilk Elif ile birlikteykende Tekiner Ailesi hazirladi vede sanirim yine Tekinerlerden biriyle Yilmazin bu acikli hayati son bulacak.. Kim bilir?

tolgahuzur1
27-04-07, 12:46
benim bu formda yılmaza karşı ne yanlışımı gördünüzki benim ile dalga geçilir oldu.. ben yılmazı sizler istiyorsunuz diye savunmuyorum içimden geldiği için benim sevdiğim karakter olduğu için onu savunuyorum.. ama bakıyorumda yılmazcıların şüphesi var heralde benden... vallahi kimseye bunu ispatlamak zorunda olmadığımı düşünüyorum.. kusura bakmayında at gözlüğüde yok gözümde bazen gerçeklri görebiliyor ve filizede hak veriyorum..

arzuinan
27-04-07, 12:49
Yılmaz'ın öleceğini hiç düşünmedim halada düşünmüyorum. Eğer son bu şekilde olacaksa Filiz'de kendini vursun derim. eğer o vurmayacaksa ben yaparım merak etmesin... :sad53:

filizim+y
27-04-07, 12:52
filizim şiir harika :happy0064 yüreğine sağlık :good:

Yılmaz'ın ağır bir şekilde yaralanmayacak olması içime su serpti arkadaşlar (5 kurşun yemeyecekmiş ya buradan onu çıkardım belkide çıkartmak istiyorum yani insanlar 1 kuşşunlada ağır bir şekilde yaralanabilirler hatta Allah korusun ..... ) vurulacak olmasına tarifsiz üzüldüm o ayrı ama durumu inşallah çok ağır olmayacak.

filizim bu arada demin heyecandan atlamışım Yılmaz'ımın vurulmasından sonraki benim ile ilgili yaptığın tespit çok doğru. tebrikler. :img-yes: bu arada ben seninde benim gibi düşüneceğini sanıyorum... fakat asla bütün olanların suçlusu Filiz'dir diyemeyiz...

arzum cnm teşekkür ederim ne yapalım duygulara terciman olmak için beğğenmene sevindim:)

yılmaza birşey olmayacak hatta kurşun sıyırıp geçecek sanırım çünkü 5 kurşun muhabbeti şaka o kadar da abartmazlar, evet vurulacak olması çok üzücü ama her işte vardır bir hayır diyelim bekeleyelim derim...

tesbitlerimi yorumlarınız üzerinden yaptım umarım herkesi doğru analiz edebilmişimdir, demek ki seni de çözmüşüm arkadaşım:img-wink: ben seninle aynı düşünüyorum kesinlikle tek taraflı değil her iki tarafında yaptıkları ve yaşadıkları var ortada ben seni sen beni anlıyoruz değil mi?

wyand0tte
27-04-07, 12:52
Yılmaz'ın öleceğini hiç düşünmedim halada düşünmüyorum. Eğer son bu şekilde olacaksa Filiz'de kendini vursun derim. eğer o vurmayacaksa ben yaparım merak etmesin... :sad53:
umarım yılmazıma birşey olmaz ma filizi vurmadan önce handanı vur istersen hesi onun yüzünden oldu değilmi?yılmazın kafasını karıştırmasaydı şimi mutlu mesut olcaklardı

sude9
27-04-07, 12:53
Bülent İnal'ın en son duyduğum konuşmasında diz mutlu sonla bitmeli öylede olcaktır dediğini hatırlıyorum.bu durumda ne Yılmaz ne de Filiz'in öleceğin zannetmiyorum,yaralanma olayı ile kalır sadece,sonunda da Filiz-Yılmaz evliliğini görürüz(umarım bunu son 1-2 bölüme sığdırmazlar)

arzuinan
27-04-07, 12:54
tolga'cım seni sinirli gördüm sabahki neşenden eser kalmamış, hayırdır.

"kusura bakmayında at gözlüğüde yok gözümde bazen gerçeklri görebiliyor ve filizede hak veriyorum.."

bu sözün benden alkış aldı :happy0064 süper :good:

filizim+y
27-04-07, 13:00
benim bu formda yılmaza karşı ne yanlışımı gördünüzki benim ile dalga geçilir oldu.. ben yılmazı sizler istiyorsunuz diye savunmuyorum içimden geldiği için benim sevdiğim karakter olduğu için onu savunuyorum.. ama bakıyorumda yılmazcıların şüphesi var heralde benden... vallahi kimseye bunu ispatlamak zorunda olmadığımı düşünüyorum.. kusura bakmayında at gözlüğüde yok gözümde bazen gerçeklri görebiliyor ve filizede hak veriyorum..

sevgili tolgam biliyorum bana da kırgınsın ama benim ne amaçlı ve neden yazdığım sana karşı samimi olmamdan kaynaklıdır bu serzinişi kırılmış olduğunu düşündüğüm için alıntıladım her ne kadar yılmazcılar için yazılmış gibi de dursa yine de ben de seni kırdıüımı düşünerek özür dilemek istedim eğer gerçekten bana karşı kalbind een ufak hüzün olduysa tüm forumdaşlarımın önünde özür dilerim benim niyetim belli hele de sana karşı, hem ispatlaman gereken birşey de yok benden yana, umarım beni anlamışsındır sensiz tadı yok forumun ben kimle uğraşcam....

arzuinan
27-04-07, 13:01
... ben seninle aynı düşünüyorum kesinlikle tek taraflı değil her iki tarafında yaptıkları ve yaşadıkları var ortada ben seni sen beni anlıyoruz değil mi?

kesinlikle anlıyoruz. :good:

wyand0tte, tabi canım Handan'a kadar sırada Cem'de var merak etme. :img-yes:

emraht
27-04-07, 13:01
zeyna filiz oldu pısırık filiz. ne diyordu? ben istemedikçe kimse bana dokunamaz. puajhahaha şimdi cemin oyuncağı oldu itilip kakılıyor it-kak olcak cemle. bu kızı haklı görene şaşarım matrakanın dediği gibi :yürüyen felaket. benim imzama avataıma bakmayın ben bu kıza hastayım. ama yinede uzak dursun benden sağım öldürür solum süründürür:img-hyste bunu bilsin ona göre davransın.

ferman336
27-04-07, 13:03
arkadaşlar Filiz'i savunurken insanı zorla Yılmaz'cı yapıyorsunuz. o zaman bende Filiz'de ne olursa olsun Yılmaz'a inansaydı abisi öldürteceğine ihtimal vermeseydi derim...

ne güzel dedin be arzu içimin yağları eridi walla.böyle devam et sen :)

kim benim tolgamla kafa buluyor be :icon_sorr tolga kanının son trombositine kadar yılmazcıdır.derneğimizin en kıymetli üyelerindendir. ara sıra yaptığı şakalar yanlış anlaşılmamalıdır. benim bir yılmazcı olarak senden en ufak şüphem yok tolgacım. takılmış millet işte :)

o kendini vurmasın sen de vurma onu.biz büyük bir zevkle akla gelebilecek her türlü işkenceyi yapıp asacağız onu.sen merak etme arzu.:img-hyste

Figan
Zaten birseylerden emin olunulmasi icin, aciklanmasi icin sevdigin insanin degerinin, kadrinin, kiymetinin bilinmesi icin illaki birilerinin ölmesi yada yaralanmasi gerekiyor sanirim.
Bu dizideki gidisatta bu yönde oldu..

Yilmazin demekki ölüme yaklasmasi gerekiyordu ki; cocugu ögrenebilsin..
Dizi bitecek nerdeyse hala Yilmaz ögrenmemisken bebegini, böyle acikli senaryolar bana cok komik vede banel geliyor..

bego87
kusura bakmayında at gözlüğüde yok gözümde bazen gerçeklri görebiliyor ve filizede hak veriyorum..

çok güzel söyledin tolga eline sağlık:happy0064 böylece her iki tarafıda yanlışları olabildiğini bi yılmazcıdan da duydukk

bu arada ben yılmazın çok ciddi yaralanabilceğini düşünmüorum zaten son bölümler yani yılmaz yoğun bakımdayken mi geçicek bölümler

filzim yılmazcı mı olmaya karar verdin???:icon_sorr

arzuinan
27-04-07, 13:04
sude9, korkarım öyle bir noktaya geleceğiz ki BİM de olduğu gibi son 5 dakikadaki barışmayla yetinmek zorunda akalacağız. ne kadar acı bir durum :sad53:

yakupoglu61
27-04-07, 13:08

hangi yılmazcı arkadaşımın snden şüphesi var bunu desene...?
bugün sana bişey diyeni görmedim bn ...!

sana ispatla diyen bir yılmazcı görmedim...!

filizim+y
27-04-07, 13:08
filzim yılmazcı mı olmaya karar verdin???:icon_sorr

cnm begom beni çok seviyor forumdaşlarım ne filizciler ne de yılmazcılar benden vazgeçemiyor cnm bu yüzden okuduğun yorumlar hem ben yılmazımdan dolayı karalar bağlama modundayım ya cnm ondan yoksa ben olduğum yerdeyim her zaman en orta nokta:img-yes:

emraht
27-04-07, 13:09
sude9, korkarım öyle bir noktaya geleceğiz ki BİM de olduğu gibi son 5 dakikadaki barışmayla yetinmek zorunda akalacağız. ne kadar acı bir durum :sad53:

BİM e taktınız onların evli hallerini biliyorduk yeterince izledik zaten son 5 dk dan sonraki hali sar ortaya evli halleri işte:img-yes:
ama bizim bu dizimiz farklı tabi son 5 bölüm bile kesmez bizi. hatta son bölüm nikah masasında bitsin. 3.sezona evli olarak girsinler.
evlliykende yürüyen felaketin yılmazın başına ne çoraplar ördüğünü izleyelim:img-hyste

ferman336
27-04-07, 13:16
BİM e taktınız onların evli hallerini biliyorduk yeterince izledik zaten son 5 dk dan sonraki hali sar ortaya evli halleri işte:img-yes:
ama bizim bu dizimiz farklı tabi son 5 bölüm bile kesmez bizi. hatta son bölüm nikah masasında bitsin. 3.sezona evli olarak girsinler.
evlliykende yürüyen felaketin yılmazın başına ne çoraplar ördüğünü izleyelim:img-hyste

hehe he :) walla ne kadar haklısın emrah. ben de acayip merak ediyorum evliyken ne çoraplar örebileceğini.daha doğrusu o zaman yılmazın elinin altında olacak ama buna rağmen neler üretebileceğini merak ediyorum hatta ölüyorum meraktan. en kolayı yılmazın filizi ayaklarından bağlayıp bırakması. gerçi bu seferde yürüyen felaket olmaktan çıkıp oturan felaket olur...yok yok ben bu kıza bir çare bulamadım.yılmaz ölsün ortaklık bozulsun en temizi...

yakupoglu61
27-04-07, 13:18
3.sezona evli olarak girsinler.

yılmaz ve biz 3. sezonu kaldıramayız Filizin ne yapacağı belli olmaz mutlu oldukları an bitmeli...!
daha mutsuzluklarını izlemeye gerek yok ; 3. sezon filizin yatacak yeri olmaz...!

nisailayda
27-04-07, 13:21
Zavallı Filiz darbe üstüne darbe yiyor itilip kakılıyor bide forumda yazılanları okusa 'yürüyen felaket 'insan düşmeye görsün hemen harcarlar .:img-hyste

bende onların evli hallerini görmek istiyorum ne yapacaklar kavgaları nasıl olacak filan röntgencilik ruhuma işlemiş sağolsunlar ekranların reyting kaygısı bizi bu hale getirdi:img-yes:

bego87
27-04-07, 13:23
cnm begom beni çok seviyor forumdaşlarım ne filizciler ne de yılmazcılar benden vazgeçemiyor cnm bu yüzden okuduğun yorumlar hem ben yılmazımdan dolayı karalar bağlama modundayım ya cnm ondan yoksa ben olduğum yerdeyim her zaman en orta nokta:img-yes:

sevindim filizim :happy0064 .yılmaza hepimiz üzülüoruz zaten .Filizde bu durumdan dolayı yeteri kadar suçlu hissedicek kendini.O yüzden sanki olucaklr filizin umrunda dillmiş gibi davranılmasın .Filizin yılmazın kılına zarar gelse nasıl kahroldugunu hepimiz bilioruz görücezde... :icon_sorr

sude9
27-04-07, 13:23

umarım öyle olmaz

Filiz Yılmaz evliliği gerçekleşsin Yılmaz Filiz'i başının üstünde taşıyacak,her ne kadar Filiz'i yürüyen tehlike olarak görsenizde(ki ben öyle görmüyorum):img-yes: Yılmaz halinden memnuniyet duyacak,mutlu mesut yaşayacak vehalinden hiç şikayetçi olmayacak:img-yes:

filizim+y
27-04-07, 13:24
birkaç soru soralım bakalım uzun bir ara verdik sanki:img-wink:

1- yılmaz neden gider kendini ateşe atar ki sizce?
2- yılmazın başka işleri yok mu filizin peşinden gider?
3- yılmaz neden tek başına gider neden hayaını tehlikeye sokar?
4- kendisine ihanet ettiğini düşünen biri için neden bu kadar kötü olur yılmaz?
5- yılmaz cemi yine elinden kaçıracak mı?
6- yılmazın vurulması hayati bir tehlike yaratacak mı?
7- yılmazın çevresinin bu olaya tepkisi nasıl olacak?

ferman336
27-04-07, 13:25
neyse akşama doğru tekrar geçireceğim ilmeği boynuna filizin :happy0064 şimdilik şu kara kargalara yemek borcumuzu ödemeye başlayalım. nasılsa filize ödetecem hesabı.:img-yes: kalın sağlıcakla.

filizim+y
27-04-07, 13:33
filiz yılmazın vurulmasından büyük bir zevk mi duyacak ki arkadaşar kız zaten sevdiklerinin kendisi yüzünden yaşadıkları olaylar yüzünden ceme gitti ama düşünmeden hareket etti, kendince cezasını vermekdi zaten yılmazıda kaybetmişdi başka ne yapabilirdi en azından ona yaptıklarının bedelini ödetmek için sonunu düşünemediği garip bir plana başvurdu ama sonuç feci hatta facia

şimdi bu durumda bile filize bütün suçu yüklemek hata göremiyor musunuz yılmazı ne kadar sevdiğini, onu kaybetmenin verdiği üzüntüyü filiz zaten çokdan yılmazın kendisinden gittiğini düşünüyor, kendi yaptığı hatalar muhakkak var ama herşeyin suçlusu da o değil hani

filiz yılmaz vurulunca göbek atmaz herhalde herkesten en çok üzülecek yine o olur çünkü yılmazı ne kadar sevdiğini biliyoruz, ondan vazgeçemediğini ve ona sadık kaldığınıda yapmayın arkadaşlar tmm eleştirin ama bu ne anlayamıyorum sizleri sanki yılmaz vurulunca filiz "oh iyi oldu, sen bunu çokdan haketmiştin, şimdi gün benim günüm mü" diyor da siz bu yorumları yazıyorsunuz onun çekeceği acılar düşünmüyorsunuz zaten onu kaybetme korkusuyla kendince yaptığı yanlış plan sonucunda sırf bebeği ve yılmaz için evet demiyecek mi yani hiçbir tutar tarafı yok mu gözünüzde bu filizin yapmayın yazık günahtır sonuçta yılmaza sizlerden ve bizlerden en çok üzülecek ve hatta kendi canını hiçe sayacak bir filiz var haketmediği ithamları yapmayın....

yakupoglu61
27-04-07, 13:36
filizim; 2-3 gün sora gerçek üyeliğin olunca artık ismini değiştirirsin
= yılmazım+y yaparsın...! Sadece yılmazcı olacanya

NEDERSUN...?

arzuinan
27-04-07, 13:38

1- Filiz'i deli gibi sevdiği için.

2- var. ama önceliği Filiz

3- durum onu gerektirmiştir. kasıtlı olarak tek başına gitmez. Filiz',n hayatından endişe ediyorsa kendi hayatını düşünmez bile

4- çok sevdiği halde ondan vazgeçsebile hep iyi olduğunu bilmek isteyeceği için

5- evet

6- umarım yaratmaz

7- çok üzülecekleri bir gerçek. Filiz'e kızıp öfkelenenlerde olacak. Yılmaz Filiz'i ne çok seviyormuş diyenlerde...

sude9
27-04-07, 13:39

1-Adam kör kütük aşık,Cem'in psikopatlığı da var,aslında şöyle bakrsak Cem psikopatlığı işe yaradı, Yılmaz'ın hareket geçmesi hızlanmış oldu
2-Filiz varken işi düşünmek ne haddine,adamın geces gündüzü Filiz
3-Jönümüzün elinden her iş gelir,tek başına her türlü tehlikeyi atlatır,Cüneyt Arkın hesabı..savulun ülenn kara Yılmaz geliyor
4-Mazoşisttir,acı çekmeyi sever
5-Vurulmuştur ama eskiden aldığı darbeler neticesinde bağışıklık kazanmıştır,Cem'in peşinden gider
6-Hayır yoksa filiz ile nasıl evlenir,ya da şöyle olur Filiz-Yılmaz ölür ruhlar el ee tutuşup gökyüzüne yükselir..yeşilçama saygıyla
7-tüm ahali:nASIL kıydılar sana bunu yapanların elleri kırılsın
:img-hyste

filizim+y
27-04-07, 13:39
filizim; 2-3 gün sora gerçek üyeliğin olunca artık ismini değiştirirsin
= yılmazım+y yaparsın...! Sadece yılmazcı olacanya

NEDERSUN...?

çok yaşa emi sen o zaman kimse beni tanımaz ki arkadaşım yeni biri olurum aranızda ama benim filizim+y kısmındaki y zaten yılmazımı temsil ediyor nickimi alırken öyle aldım sizde tabi diper kısma aldandınız sanırım

şimdi yılmazım+y mi olacak yani toptan filizi kaldırıyoruz öyle mi dur bir düşünelum diyeceğum bende sana...

filizim+y
27-04-07, 13:43
yılmazın vurulması ile yılmazın filize olan aşkını bilmeyen yani bildiği halde umursamayan ya da burnunun ucundakileri bile farkedemeyenler

--- aslı
--- mualla
--- aynalı
--- mahalleli

ne düşünecekler yılmaz sadece bir insan hayatnı kurtarmak için mi bu tehlikeyi göze aldı diyecekeler yoksa bu sefer gerçekten bu aşka inanacaklar mı?
kişiler bazında cevaplarsanız memnun olurum tepkileriyle bakalım ne çıkacak...

bego87
27-04-07, 13:47
Kankasının kardeşi tehlikede diye.:) Filizle uzaktan yakından hiç bi alakası yok kendini ateşe atmasının .yanlış anlaşılmasın:img-hyste
Yılmazın en büyük işi Filiz .Bunu artık yılmazda anladı .:happy0064
Kasıtlı olarak yannız gitmemiştir.Ekrem fln arkasından gelecektir die düşünüorum
Çünkü filizden vazgeçemiyo:happy0064
Kaçırıcak gibi
Zannetmiyorum
Filize karşı nefretleri bin kat daha artıkcak

tolgahuzur1
27-04-07, 13:47
vallahi bu form benim tüm ümidimi kırıyor..:icon_sorr yani buradaki saygı değer bir kaç formdaşım olmasa beni delirtip göndereceksiniz.. biz elimizden geldiği kadar ortamı ayakta tutmaya,güldürmeye çalışıyoruz ama nedense benim bazı şakalarım ciddiye alınıyor.. :img-help: ama bende ciddiyim bundan sonra kimseyle şamata maksatlı yazışmıyacam..:good:

filizim+y
27-04-07, 13:51
vallahi bu form benim tüm ümidimi kırıyor..:icon_sorr yani buradaki saygı değer bir kaç formdaşım olmasa beni delirtip göndereceksiniz.. biz elimizden geldiği kadar ortamı ayakta tutmaya,güldürmeye çalışıyoruz ama nedense benim bazı şakalarım ciddiye alınıyor.. :img-help: ama bende ciddiyim bundan sonra kimseyle şamata maksatlı yazışmıyacam..:good:

ahh cnm tolgam ben senin ümitlerini kırmalarına izin verirmiyim ben yani başkanın:) sana kıyabilir miyiz sensiz hiç tadımız tuzumuz yok anlamadın mı daha bak kayboldun ne haldeyiz, sen bakma kimseye seni bilen bilirler hem bilenler yeter sana forumdaşım, valla bana yazmazsan ben darılırım onu söyliyiğm diğer arkadaşları bilmem başkanın böyle düşünüyor:)

bego87
27-04-07, 13:52
--- aslı:aslı zaten bu aşkın farkında ama evlilik teklifinden itibaren yılmazın onu gömdüğünü düşünüyo.Vurulma olayından sonra gömemediğini iyice anlıcak .

--- mualla:Bi insanın hayatı söz konusu oldugu için kurtardıgını düşünücek

--- aynalı:o bu aşkın farkında .Zaten yılmaza inaniodu ,filizden süphesi vardı hamile oldugunu duyunca onada inanıcak

--- mahalleli:ne aşkmış be die konuşucaklar İnş aslının yanında da pot kırarlar:img-hyste

sude9
27-04-07, 13:52
aslıBoşu boşuna kendimi kandırdım,Yılmaz hiçbir zaman beni aşk ile sevmeyecek
muallaKeşke Filiz'e bu kadar karşı olmasaydım,anlayamadım seni oğlum,anlayamadım
aynalıçivi çiviyi sökermiş,aferin iyi akıl verdin..neden onu yanlız bıraktım ki,onun yanında neden olamadım
mahalleliYılmaz Filiz'e hala aşıkmış(pehh ,anlamalrı için vurulmasını görmeler gerekiyormuş,artık Filiz'i baştacı yaparlar..ne güzel kız,ne kada becerikli vs,vs)

filizim+y
27-04-07, 14:01
"Feridenin geçmişte Nevzat'la büyük bir aşk yaşadığını anlayan Ömer, onun Nevzat'la görüşmesine daha fazla dayanamaz.
Ömer Feride den bir seçim yapmasını ister."

bir gazete de okudum demek ki ömerle feride konuşacak ve tercihi isteyen ömer olacak bakalım bu cephe de karın ağrısı yapacak bugün anlaşıldı:icon_sorr

arzuinan
27-04-07, 14:02
yılmazın vurulması ile yılmazın filize olan aşkını bilmeyen yani bildiği halde umursamayan ya da burnunun ucundakileri bile farkedemeyenler

--- aslı
--- mualla
--- aynalı
--- mahalleli

ne düşünecekler yılmaz sadece bir insan hayatnı kurtarmak için mi bu tehlikeyi göze aldı diyecekeler yoksa bu sefer gerçekten bu şaka inanacaklar mı?

kişiler bazında cevaplarsanız memnun olurum tepkileriyle bakalım ne çıkacak...

aslı: Yılmaz'ın Filiz'i ne kadar çok sevdiğini anlayacaktır. Ama kendiside çok sevdiği için Yılmaz'ın onu ikna etmesine ses çıkarmayacaktır.

mualla: ilk başta öfkelensede sonrasında özelliklede Yılmaz'la konuştuktan sonra bu arada Filiz'in tavrıda önemli, bunlar Mualla'nın kararında etkili olacaktır.

aynalı: zaten Filiz'î ne kadar çok sevdiğini biliyor. Yılmaz'a olan aşkına olan saygısı artacaktır.

mahalleli: valla her kafadan ses çıkacaktır. en sert tepkiyi Ali'den bekliyorum

kursuni19
27-04-07, 14:03
Uzun bir aradan sonra soru görmek ne güzel

Ask bu, her yeri yakip götürüryor. Mademki bu ates sönmüyor, ozaman gidip ateslere atim kendimi, olmusken tam olsun:img-hyste

Adamin isi takipcilik:img-hyste , hem evde Aslinin cenesinimi ceksin, no risk no fun:img-hyste

Madem seninle yasiyamiyorum, senin icin ölim bari:img-wink: , yanliz gider ama sanirim aynaliya haber veriri yolda

Ask bu dedim ya...Mantik aramak bos:img-hyste

Malesef evet, Cemin sonu yakin, ama malesf bu bölüm degil

Herkül adama hic bir sey olmaz:img-hyste - Yaktilar Yilmazimi:img-wink:

Bakalim görelim, ama bence herseyin suclusu Filiz sekilinde olabilir:img-hyste

yakupoglu61
27-04-07, 14:05
çok yaşa emi sen o zaman kimse beni tanımaz ki arkadaşım yeni biri olurum aranızda ama benim filizim+y kısmındaki y zaten yılmazımı temsil ediyor nickimi alırken öyle aldım sizde tabi diper kısma aldandınız sanırım

şimdi yılmazım+y mi olacak yani toptan filizi kaldırıyoruz öyle mi dur bir düşünelum diyeceğum bende sana...

snn ismin yeliz değilmiydi, tmm işte yılmazım+y filizin f sini boşver yelizin y si olsun o:img-wink:
sn değiştir nickini biz sni herkese tanıtıruz...!

yesimcan
27-04-07, 14:14
filizi deli gibi sevdigi icinn
hehe onun akli fikri isi gücü filizz:)
belkide yanliz gitmemistirr...hayatini filiz icin sevdigi icin feda edicek onu cok sevdigi icin
vazgecemiyoo seviyoo ölesiye delicesinee napsinn aklina söz gecirebiliyo ama ya kalbine???HAYIR!!
evet maleseff daha cemin vakti gelmedii:img-yes:
hmm ilk önce hayati tehlike olabilir ama soraa atlatirr olayibiraz dramatiklestirmek icin hayati tehlike olucaktirr ama yilmazima bisey olmazz bunuda atlatir o
bencee bu olaydan soraa herkess anlicak filiz&yilmaz askinii....yani tepki vericeklerini sanmiyorum hele filize hic zaten filizin halini düsünemiyorum ki yilmaz vuruluncaa maf olucaktir onu öyle hastanede hamile hamile iki göz iki cesmee gören herkess(asli mualla,mahalle herkes) anlicaktir filizin yilmazi ne kadar cok sevdigini ayrica yilmazinda filizi ne kadar cok sevdigini onun icin ölmeyi bile göze aldiginii birbirlerini ölesiyee sevdiklerini anlicaklardir:img-in_lo

arzuinan
27-04-07, 14:31
akşam olsaydıda görseydik neler olacak... silahların çekildiği sahne bölümün sonudur . hatta silah sesi duyarız ama kim vurulduğu anlaşılmaz. ama biz biliyoruz ki Yılmaz'ım vuruldu. :sad53: ooofff oooffff

medsul
27-04-07, 14:40
aşik :img-wink: hemde deli gibi
yılmaz esas oglan filizden başka şey olamaz
3- yılmaz neden tek başına gider neden hayaını tehlikeye soka[B]r
birilerine ulaşmaya calişacak ama baktiki olmuyor o önceden gidecek
4- kendisine ihanet ettiğini düşünen biri için neden bu kadar kötü olur
yılmaz?
aşik hemde deli gibi kalbine söz geciremiyorki
adi herif tabiki kacacak ama sonunda ölecek gerci kesmiyor beniyaaa
inşallah olmaz böyle bir şey:sad53: ama tiyolara bakilirsa olmamasi lazım
hiç istemiyorum böyle agır durumlat felan
isterimki artık bu aşkin büyüklüğünü anlasinalr ama olmuyacak olmuyacak

yesimcan
27-04-07, 14:46
akşam olsaydıda görseydik neler olacak... silahların çekildiği sahne bölümün sonudur . hatta silah sesi duyarız ama kim vurulduğu anlaşılmaz. ama biz biliyoruz ki Yılmaz'ım vuruldu. :sad53: ooofff oooffff

evet yaa off daha yeni fragmani gördümm 100 .kezz gördükcee sinirr oluyorum yaa dayanamiyorumm filizime yilmazimaa cnm yaa ikisidee maf olmuslarrr kimsenin haberii yok onlardann gercekten kimsee bilmiyo ne haldelerr nasillar hepp atip tutuyolarr filiz cok hakliydii beni unutunuzz ben bi anneyimm dediyaa gercekten hakliydii yilmazdanda kimsenin haberi yok fahriye disindaa:icon_sorr

bence bu bölüm cem yilmazi vururr sora filizden bi ciglik lan biterrr yil...maa..zz diyeee soraa intizarin sarkisi ve bende ordaa iki göz iki cesme aglarim :icon_cry: :icon_cry:

medsul
27-04-07, 14:55
of